V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Stig Allover Stig Allover   [v 9] 2640/3 0 17.6 479
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-9 Bellis One Bellis One   [s 2] 1640/10 0 17.8 2895
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 Forever Miracle Forever Miracle   [h 6] 1640/10 6 13.8 570
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-7 Stig Allover Stig Allover   [v 9] 2140/13 3 18.1 209
2015-11-27 2015-11-27 Romme-1 Bellis One Bellis One   [s 2] 2140/6 4 19.4 177
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Wagtail Luna Wagtail Luna   [s 4] 2140/2 0 21.7g 525
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-2 Casper One Casper One   [v 3] 2640/12 8 18.1 210
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 Turbo Marke Turbo Marke   [v 9] 2640/5 0 20.8 549
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-11 Chasing Dreams Chasing Dreams   [v 4] 2100/7 5 18.6 199
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-4 Forever Miracle Forever Miracle   [h 6] 1640/1 4 13.5 460
2015-10-23 2015-10-23 Romme-11 Turbo Marke Turbo Marke   [v 9] 2160/11 0 420
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-5 Preferencial Preferencial   [s 5] 2640/3 0 730
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-2 Chasing Dreams Chasing Dreams   [v 4] 2160/9 0 19.8g 376
2015-10-18 2015-10-18 Romme-8 Casper One Casper One   [v 3] 2160/7 0 18.7g 30
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 Stig Allover Stig Allover   [v 9] 2140/2 0 17.8 387
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Forever Miracle Forever Miracle   [h 6] 1640/3 3 13.1 571
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-7 Bellis One Bellis One   [s 2] 1609/6 7 17.3 771
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-1 Casper One Casper One   [v 3] 2100/2 0 15.0 667
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-5 Chasing Dreams Chasing Dreams   [v 4] 2160/8 6 17.4 706
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-9 Forever Miracle Forever Miracle   [h 6] 2160/15 6 14.5 1380
2015-09-28 2015-09-28 Romme-7 Turbo Marke Turbo Marke   [v 9] 2140/3 0 17.1 1083
2016-12-30 2016-12-30 Romme-11 Bellis One Bellis One   [s 3] 2140/3 C 0 60
2016-12-30 2016-12-30 Romme-9 Casper One Casper One   [v 4] 2640/1 D 6 21.1 500
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-1 Casper One Casper One   [v 4] 2140/7 D 4 16.9 299
2016-11-12 2016-11-12 Romme-3 Listas Spirit Listas Spirit   [v 7] 2140/6 C 2 14.9 363
2016-09-25 2016-09-25 Romme-5 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2140/14 D 0 17.3 670
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Livi Fighter Livi Fighter   [v 9] 2140/3 D 0 26.9g 557
2016-09-09 2016-09-09 Romme-5 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 2140/6 D 0 16.8 1325
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-4 Bellis One Bellis One   [s 3] 1640/2 C 0 20.2g 287
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-11 Casper One Casper One   [v 4] 1640/10 D 7 13.8 425
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-10 Lee Marchall Lee Marchall   [v 9] 2160/11 D 7 17.2 335
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-2 Forever Miracle Forever Miracle   [h 7] 1680/5 C 0 17.7 193
2016-07-29 2016-07-29 Romme-10 Casper One Casper One   [v 4] 2140/8 D 3 15.4 313
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Bellis One Bellis One   [s 3] 2160/12 D 0 17.5 2132
2016-07-23 2016-07-23 Romme-8 Vincent Hall Vincent Hall   [v 7] 2140/5 D str
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Above Angel Above Angel   [v 6] 2100/1 D 0 16.8 461
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Forever Miracle Forever Miracle   [h 7] 2140/15 B 3 16.1 290
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-11 Casper One Casper One   [v 4] 2140/7 C 1 16.1 126
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-10 Predator Lavec Predator Lavec   [v 9] 2680/11 B 0 19.4 66
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-5 Sabrina's Master Sabrina's Master   [v 5] 2140/6 C 4 15.4 75
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Endla Tooma Endla Tooma   [s 8] 2160/5 D 0 18.6 554
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Casper One Casper One   [v 4] 2160/12 D 0 19.7g 1229
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-5 Bellis One Bellis One   [s 3] 2160/4 C 4 17.4 168
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-3 Casper One Casper One   [v 4] 2660/4 D 2 19.2 434
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Casper One Casper One   [v 4] 2160/7 D 0 18.3g 423
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-9 Casper One Casper One   [v 4] 2140/12 D 8 16.1 737
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-10 A.S.Madicken A.S.Madicken   [s 7] 2160/7 C 6 19.3 395
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Mellby Agent Mellby Agent   [v 7] 2160/11 D str
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-7 Bellis One Bellis One   [s 3] 2140/5 D 8 17.1 1339
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 Casper One Casper One   [v 4] 2140/2 C 5 17.5 269
2016-03-18 2016-03-18 Romme-2 Bellis One Bellis One   [s 3] 2140/2 D 8 20.1g 643
2016-03-04 2016-03-04 Romme-4 Stig Allover Stig Allover   [v 10] 2160/6 D 0 18.7 381
2016-02-26 2016-02-26 Romme-4 A.S.Madicken A.S.Madicken   [s 7] 2140/2 D 0 18.4 792
2016-02-19 2016-02-19 Romme-10 A.S.Madicken A.S.Madicken   [s 7] 2140/2 D 8 19.9 507
2016-02-14 2016-02-14 Romme-5 Stig Allover Stig Allover   [v 10] 1640/11 D 0 15.2 970
2016-02-14 2016-02-14 Romme-4 Casper One Casper One   [v 4] 2140/11 A 0 g 75
2016-02-14 2016-02-14 Romme-3 Bellis One Bellis One   [s 3] 2160/8 C 6 19.0 427
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-3 Stig Allover Stig Allover   [v 10] 2140/6 D 5 18.8 319
2016-01-20 2016-01-20 Romme-4 Persos Tin Tin Persos Tin Tin   [v 5] 2140/6 C 0 g 652
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-9 Stig Allover Stig Allover   [v 10] 1609/6 D 0 17.2 1151
2017-12-30 2017-12-30 Romme-5 Rune Rune   [v 9] 2140/2 D str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-1 Casper One Casper One   [v 5] 2140/9 C 0 g 494
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-3 Silver One Silver One   [v 5] 2160/8 C 0 g 459
2017-11-24 2017-11-24 Romme-10 Rune Rune   [v 9] 2140/13 D 0 19.7 628
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-8 Casper One Casper One   [v 5] 1640/10 C str
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Prowler Kronos Prowler Kronos   [v 8] 2660/4 D str
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-3 The Speyside The Speyside   [v 9] 1640/3 D 6 16.7 75
2017-11-18 2017-11-18 Forus-6 Løb Jr.* Løb Jr.*   [h 4] 2040/5 D 2 195
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Casper One Casper One   [v 5] 2640/8 D 7 17.2 360
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/12 D 2 17.1 135
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Casper One Casper One   [v 5] 2640/12 D 3 16.5 1400
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Silver One Silver One   [v 5] 2140/11 D 0 17.5 481
2017-10-20 2017-10-20 Romme-2 Moa Star Moa Star   [s 7] 2140/5 D 0 18.4g 180
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-7 Casper One Casper One   [v 5] 2140/6 B 3 17.0 83
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/7 B 6 17.4 276
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Bellis One Bellis One   [s 4] 2140/4 D 7 18.2g 604
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-1 Casper One Casper One   [v 5] 2140/2 D 0 16.4 811
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-5 The Speyside The Speyside   [v 9] 2640/11 C 0 18.4 483
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-2 Moa Star Moa Star   [s 7] 2160/3 D 3 17.4 81
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-10 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/7 B 4 18.4 153
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Casper One Casper One   [v 5] 2140/8 D 4 15.6 387
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-4 Caballero Caballero   [v 6] 2140/5 B str
2017-08-19 2017-08-19 Romme-12 The Speyside The Speyside   [v 9] 2640/12 D str
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-8 Casper One Casper One   [v 5] 3140/3 D 0 16.8 1584
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-5 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/7 D 0 17.3 611
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-2 Silver One Silver One   [v 5] 2140/2 C 0 g 259
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Diamond Blue Diamond Blue   [v 6] 2140/3 D 0 17.8g 631
2017-07-28 2017-07-28 Romme-8 Casper One Casper One   [v 5] 2140/12 D 0 16.5 977
2017-07-28 2017-07-28 Romme-3 Forever Miracle Forever Miracle   [h 8] 2140/9 C 0 19.3 556
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-9 Forever Miracle Forever Miracle   [h 8] 3140/9 D 0 16.0 1468
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-2 Casper One Casper One   [v 5] 2140/1 C 3 16.9 96
2017-06-16 2017-06-16 Romme-3 Bellis One Bellis One   [s 4] 2640/6 D 0 17.5 622
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-7 Show Time Show Time   [v 6] 2140/6 C 6 16.0 113
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-9 Zig Zag Zig Zag   [v 9] 2140/10 B 0 g 249
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Casper One Casper One   [v 5] 2140/7 D 4 16.4 291
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-3 Bellis One Bellis One   [s 4] 2140/2 D 3 16.4 270
2017-05-30 2017-05-30 Romme-2 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2140/2 D 7 22.9 190
2017-05-19 2017-05-19 Romme-10 Bellis One Bellis One   [s 4] 2140/1 D 3 17.1 679
2017-04-09 2017-04-09 Romme-7 Poppins Poppins   [s 10] 2140/7 C 7 20.0 303
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-5 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/12 C 0 17.1 378
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-3 Nillans Kavat Nillans Kavat   [v 5] 1640/11 C 6 16.5 115
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-9 Silver One Silver One   [v 5] 2140/6 D 0 g 527
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-1 Casper One Casper One   [v 5] 2140/3 D 0 17.1g 655
2017-03-24 2017-03-24 Romme-11 Bellis One Bellis One   [s 4] 2140/12 B 5 17.2 673
2017-03-24 2017-03-24 Romme-5 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2140/2 D 4 17.3 862
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/3 D 0 15.9 338
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-4 The Speyside The Speyside   [v 9] 2140/2 C 1 17.1 199
2017-02-12 2017-02-12 Romme-3 Silver One Silver One   [v 5] 2140/5 D 0 20.0 251
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-4 Casper One Casper One   [v 5] 2140/3 C 3 17.9 521
2018-12-29 2018-12-29 Romme-12 The Speyside The Speyside   [v 10] 2160/15 D str
2018-12-21 2018-12-21 Romme-9 Snack Launcher Snack Launcher   [v 9] 1660/13 D 0 18.0 1320
2018-12-21 2018-12-21 Romme-1 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/13 D 0 17.3 1233
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-10 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/6 D 3 17.9 217
2018-11-19 2018-11-19 Romme-7 Snack Launcher Snack Launcher   [v 9] 2140/4 D 0 18.6 630
2018-11-09 2018-11-09 Romme-11 Adino Rich Adino Rich   [v 11] 2140/3 D 8 19.7 1160
2018-10-19 2018-10-19 Romme-2 Tunney Gene Tunney Gene   [v 10] 2140/1 C 0 17.9 447
2018-10-12 2018-10-12 Romme-11 Adino Rich Adino Rich   [v 11] 2140/8 D 0 18.9 705
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 Obsidian Obsidian   [h 7] 2140/8 D 6 20.2 275
2018-10-07 2018-10-07 Forus-4 Bernardo Halbak* Bernardo Halbak*   [v 5] 2040/8 A 1 79
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-8 Super Benny Super Benny   [v 7] 2160/10 C 0 g 418
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-5 Uptown Sally Uptown Sally   [s 6] 1640/1 A 2 15.1 43
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-11 Adino Rich Adino Rich   [v 11] 2140/7 D 0 21.5 585
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-6 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2160/9 C str
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-9 The Speyside The Speyside   [v 10] 2160/6 C 7 18.1 728
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-10 Bellis Bellis   [s 5] 2180/8 C str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-4 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/3 D 8 17.5 738
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Casper One Casper One   [v 6] 2140/8 B 6 17.2g 128
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 Bellis One Bellis One   [s 5] 2140/11 D str
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-2 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/10 C 3 18.1 390
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-5 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 10] 2160/5 D 0 19.1g 660
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-9 Bellis One Bellis One   [s 5] 1660/3 D 6 19.0g 474
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-4 Casper One Casper One   [v 6] 2140/2 D 7 14.9 498
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Bellis One Bellis One   [s 5] 2140/2 D 0 17.1 1996
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-9 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/6 D 0 18.5 476
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-3 Rune Rune   [v 10] 2140/6 D 0 g 742
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Bellis One Bellis One   [s 5] 2140/6 D 0 17.0 2272
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-3 Casper One Casper One   [v 6] 2140/14 D 0 16.3 1199
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-6 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 10] 2140/11 D 0 19.4 1252
2018-05-14 2018-05-14 Romme-11 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/11 D 8 17.0 925
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-9 Casper One Casper One   [v 6] 2140/11 D 7 15.5 894
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-3 Kolnes Germa Kolnes Germa   [s 12] 2180/7 C 4 29.9 606
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-4 Västerbo Maybee Västerbo Maybee   [v 7] 2140/2 D 7 21.0 481
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-2 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 4] 2140/7 B 0 19.7 432
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Kolnes Germa Kolnes Germa   [s 12] 2140/2 D 0 29.3 1312
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-7 Casper One Casper One   [v 6] 2100/10 C 5 15.7 177
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-8 The Speyside The Speyside   [v 10] 2140/4 D 6 17.6 1020
2018-03-23 2018-03-23 Romme-8 Casper One Casper One   [v 6] 2140/7 C str
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-5 Bellis One Bellis One   [s 5] 2640/3 D 0 g 974
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-5 Bellis One Bellis One   [s 5] 2660/8 C 3 18.8 272
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-5 Bellis One Bellis One   [s 5] 2640/3 D 3 18.8 415
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 Casper One Casper One   [v 6] 2140/6 D 1 15.2 330
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Bellis One Bellis One   [s 5] 2160/4 D 7 17.9 501
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-7 Bellis One Bellis One   [s 5] 2140/1 C 4 18.6 417
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Silver One Silver One   [v 6] 2160/6 C 0 19.1 207
2018-02-02 2018-02-02 Romme-5 Casper One Casper One   [v 6] 2640/9 D 0 19.0 390
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-4 Bellis One Bellis One   [s 5] 2140/10 D 0 17.8 1108
2018-01-20 2018-01-20 Romme-4 Casper One Casper One   [v 6] 2140/4 D 5 16.4 592
2018-01-12 2018-01-12 Romme-1 Bellis One Bellis One   [s 5] 2140/12 D 0 18.1 2167
2018-01-05 2018-01-05 Romme-10 Bellis One Bellis One   [s 5] 2140/3 D 0 19.2 293
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-1 Ågårds Julius Ågårds Julius   [v 6] 2160/13 D 0 21.4 644
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-3 Silver One Silver One   [v 7] 2160/10 D 7 18.8g 384
2019-11-02 2019-11-02 Romme-2 Beauty Gem* Beauty Gem*   [s 6] 2140/5 D 0 17.8g 113
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-11 Silver One Silver One   [v 7] 1640/9 D str
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-2 Silver One Silver One   [v 7] 2140/2 D 7 17.6 657
2019-10-07 2019-10-07 Romme-9 Silver One Silver One   [v 7] 2140/6 D 7 17.1 698
2019-10-05 2019-10-05 Forus-4 Catwalkens Dream* Catwalkens Dream*   [s 8] 2040/1 C 0 23
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-11 Silver One Silver One   [v 7] 2140/6 D 8 17.1 105
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-8 Silver One Silver One   [v 7] 2140/3 C 3 19.3 200
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-7 Jeppe Yamoz Jeppe Yamoz   [v 8] 2140/8 C 5 16.8 421
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-6 Silver One Silver One   [v 7] 1720/7 C 8 19.8 130
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-9 Silver One Silver One   [v 7] 2140/3 D 7 19.4g 693
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 Lennart All Over Lennart All Over   [v 10] 2180/15 C 0 22.5g 350
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-5 Casper One Casper One   [v 7] 2140/9 D 6 15.3 699
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-2 Aron N.L. Aron N.L.   [v 12] 2140/11 C 4 18.5 251
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Silver One Silver One   [v 7] 2140/7 D 6 17.3 350
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-6 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 5] 2140/4 C 6 20.8g 88
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-7 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 11] 2100/9 D 0 18.0 291
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-7 Uptown Sally Uptown Sally   [s 7] 2140/6 C 0 18.7 453
2019-02-22 2019-02-22 Romme-4 Ennos Cayenne Ennos Cayenne   [s 8] 1640/2 D str
2019-02-10 2019-02-10 Romme-3 The Speyside The Speyside   [v 11] 2140/7 B 7 19.9 248
2019-02-10 2019-02-10 Romme-2 Lamborghini Lini Lamborghini Lini   [v 6] 2140/1 D str
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Pyriod Pyriod   [v 13] 2140/1 D 0 g 1163
2019-01-11 2019-01-11 Romme-5 Red Miles Red Miles   [v 7] 2160/12 B 0 18.8 559
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-10 The Speyside The Speyside   [v 11] 2140/8 D 0 19.6 693
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-12 Casper One Casper One   [v 8] 2140/7 D 5 16.5 330
2020-12-18 2020-12-18 Romme-7 Min SoPhia Min SoPhia   [s 6] 2140/5 D 0 20.2 1044
2020-12-11 2020-12-11 Romme-10 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 1640/3 D 6 16.3 1102
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-8 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 8] 2180/11 C 0 23.7 1610
2020-12-06 2020-12-06 Romme-2 Casper One Casper One   [v 8] 2140/12 D 2 16.8 1248
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Min SoPhia Min SoPhia   [s 6] 1640/8 D 0 15.4 384
2020-11-27 2020-11-27 Romme-1 Cobra One Cobra One   [s 3] 2140/7 D 0 20.7 589
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-5 Min SoPhia Min SoPhia   [s 6] 1640/1 D 0 17.3 303
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-3 Casper One Casper One   [v 8] 2140/4 D 6 17.2 938
2020-11-14 2020-11-14 Romme-1 Cobra One Cobra One   [s 3] 2140/7 D 0 23.6g 1147
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-2 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 2160/5 D 0 19.0g 493
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-3 Candy Prince Candy Prince   [v 11] 2140/1 D 6 18.1 1498
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-2 Okeechobee Okeechobee   [v 7] 1640/3 D str
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-6 Casper One Casper One   [v 8] 2140/11 D 7 16.7 1186
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-4 Cheval de Reve Cheval de Reve   [v 7] 2140/2 D 8 16.4 1326
2020-10-20 2020-10-20 Romme-2 Cobra One Cobra One   [s 3] 2140/9 D 5 19.6 609
2020-10-16 2020-10-16 Romme-9 Listas Spirit Listas Spirit   [v 11] 2140/9 D 8 15.9 483
2020-10-16 2020-10-16 Romme-7 Min SoPhia Min SoPhia   [s 6] 2140/3 C 1 17.8 267
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 Divas Revansch Divas Revansch   [v 10] 2140/6 D 6 16.1 683
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-10 Singoalla S.I.R. Singoalla S.I.R.   [s 5] 2140/1 D 0 19.1 959
2020-08-31 2020-08-31 Romme-5 Min SoPhia Min SoPhia   [s 6] 2140/4 C 0 17.6 1228
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-2 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 2140/6 C 6 16.3 688
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-10 Casper One Casper One   [v 8] 2140/9 D str
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-7 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 2140/5 B 2 15.4 615
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-8 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 1680/8 D 5 14.5 503
2020-08-05 2020-08-05 Romme-5 Casper One Casper One   [v 8] 2140/8 D 8 16.3 812
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-1 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 8] 2140/1 D 7 16.8 615
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-1 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 9] 2140/4 D 0 17.3 1279
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-8 Inspector Cool Inspector Cool   [v 10] 1700/1 D 0 18.4 143
2020-07-17 2020-07-17 Romme-4 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 9] 2140/3 D 0 g 770
2020-07-17 2020-07-17 Romme-2 Casper One Casper One   [v 8] 2140/9 D 0 16.4 597
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 9] 2140/7 C 0 16.4 1147
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Casper One Casper One   [v 8] 2140/12 D 7 16.8 601
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-5 Casper One Casper One   [v 8] 2140/14 D 0 16.5 1323
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-3 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 9] 2140/10 D 8 16.9 686
2020-06-05 2020-06-05 Romme-7 Min SoPhia Min SoPhia   [s 6] 2140/1 D 5 19.2 1069
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-7 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 8] 2160/11 B 3 16.4 518
2020-05-27 2020-05-27 Romme-4 Casper One Casper One   [v 8] 2140/6 D 4 15.7 217
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-7 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 8] 2180/5 A 7 17.0 366
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-4 Casper One Casper One   [v 8] 2140/6 C 5 16.2 556
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-2 Hambra's Bon Jovi Hambra's Bon Jovi   [v 6] 2140/3 C 0 20.0 763
2020-04-25 2020-04-25 Romme-5 Min SoPhia Min SoPhia   [s 6] 2140/2 D 0 17.7 1111
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-2 Casper One Casper One   [v 8] 2140/12 D 0 16.0 934
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-7 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 8] 2160/10 B 1 16.7 74
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-7 Tidy Tidy   [s 7] 2140/7 B 7 18.2 117
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-8 Tidy Tidy   [s 7] 2140/2 B str
2020-01-05 2020-01-05 Romme-1 Alfons Å. Alfons Å.   [v 8] 2140/7 D 0 17.7 1222
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-2 Celinn Palema Celinn Palema   [s 7] 2140/9 D 0 16.5 1092
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-5 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/4 D 0 19.1 1485
2021-12-22 2021-12-22 Solvalla-2 Monique Tooma Monique Tooma   [s 5] 2140/3 C 0 17.1 534
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-10 Evander Am Evander Am   [v 7] 2160/7 B 0 16.3 300
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-9 Malte All Over Malte All Over   [v 10] 2180/11 B str
2021-12-18 2021-12-18 Romme-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 12] 2160/3 D 5 16.2 852
2021-12-11 2021-12-11 Örebro-2 Global Steffo Global Steffo   [v 9] 2160/6 C str
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-3 Yello Karsk Yello Karsk   [s 10] 2140/4 D 5 18.3 367
2021-12-03 2021-12-03 Romme-8 Evander Am Evander Am   [v 7] 2140/13 D 0 16.3 435
2021-12-03 2021-12-03 Romme-9 Cobra One Cobra One   [s 4] 2140/6 B 6 19.2 83
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-3 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/5 D 0 19.6 794
2021-11-26 2021-11-26 Romme-10 Silver One Silver One   [v 9] 2140/11 D 5 17.7 1300
2021-11-26 2021-11-26 Romme-3 Solkattens Daizy Solkattens Daizy   [s 5] 2140/2 B 4 15.4 72
2021-11-19 2021-11-19 Romme-5 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 9] 2140/9 D 5 16.6 1485
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-4 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 9] 2160/7 C 5 16.8 195
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-3 Beware Beware   [s 6] 2140/8 C 0 16.2 650
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-2 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 6] 1640/4 D 8 19.3 160
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-3 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 1640/5 D 5 15.4 190
2021-11-04 2021-11-04 Örebro-9 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 2660/7 D 0 19.6 1176
2021-10-30 2021-10-30 Romme-3 Older Than Bran Older Than Bran   [s 4] 2140/11 D 0 17.5 1400
2021-10-22 2021-10-22 Bollnäs-1 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/11 B 0 18.5 787
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-6 Evander Am Evander Am   [v 7] 2140/7 C 1 15.1 177
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-4 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 2140/5 C 8 17.1 590
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-2 Yello Karsk Yello Karsk   [s 10] 2160/3 C 5 22.1g 172
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-2 Feel Speed Feel Speed   [s 6] 2100/4 C 0 g 607
2021-10-10 2021-10-10 Åmål-3 Si Belle Q.C. Si Belle Q.C.   [s 8] 1680/9 C str
2021-10-02 2021-10-02 Romme-6 Older Than Bran Older Than Bran   [s 4] 2140/1 D 0 18.7 925
2021-10-02 2021-10-02 Romme-1 Evander Am Evander Am   [v 7] 2140/6 C 5 15.0 185
2021-10-01 2021-10-01 Solvalla-8 Princess Orlando Princess Orlando   [s 8] 2140/5 C 0 15.6 377
2021-10-01 2021-10-01 Solvalla-4 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 2160/13 B 0 19.1 1157
2021-09-28 2021-09-28 Gävle-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 8] 2140/8 B str
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-8 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 13] 2160/6 D 0 g 312
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-6 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 9] 2160/6 C 1 14.9 22
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-10 Evander Am Evander Am   [v 7] 2140/11 C 6 17.0 179
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-2 Flicka Tabac Flicka Tabac   [s 4] 1640/3 D 5 14.4 516
2021-09-17 2021-09-17 Romme-5 Airborn Magic Airborn Magic   [v 5] 2140/6 C 0 18.5 213
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-1 Light My Dreams Light My Dreams   [s 8] 2140/4 C 0 15.8 575
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-7 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2140/2 D 3 17.8 286
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-2 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 2680/7 C 0 17.4 423
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-1 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 6] 1640/6 C 3 14.3 268
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-9 Stig One Stig One   [v 11] 2160/6 D 0 18.5 860
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-2 No Ending Dream No Ending Dream   [s 6] 1640/8 C 2 17.0 112
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-1 Cobra One Cobra One   [s 4] 2140/2 D 6 16.1 1222
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-8 Cobra One Cobra One   [s 4] 2140/2 D 4 16.8 1504
2021-08-16 2021-08-16 Romme-4 Yello Karsk Yello Karsk   [s 10] 2160/6 D 0 17.5 1235
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-2 Feel Speed Feel Speed   [s 6] 1640/5 B 1 16.3 20
2021-08-11 2021-08-11 Romme-2 The Speyside The Speyside   [v 13] 2140/11 D 0 17.3 1037
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-2 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 2160/5 B 6 18.8 60
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-4 C.C.Boy C.C.Boy   [v 12] 2160/10 D 0 17.5 2156
2021-08-06 2021-08-06 Romme-3 Cobra One Cobra One   [s 4] 2160/9 D 4 17.5 621
2021-08-06 2021-08-06 Romme-2 Dugur Dugur   [v 8] 2140/9 D 0 20.4g 556
2021-07-30 2021-07-30 Romme-8 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 1640/12 D 0 15.2 860
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-4 Older Than Bran Older Than Bran   [s 4] 2140/9 D 0 20.8 791
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-9 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 7] 1640/4 B 0 16.5 312
2021-07-23 2021-07-23 Romme-7 Stig One Stig One   [v 11] 2140/5 D 0 g 364
2021-07-22 2021-07-22 Visby-4 Real Doc Real Doc   [v 9] 2120/1 C 5 17.3 455
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 12] 1640/4 D 0 13.5 814
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-1 Candice Frontline Candice Frontline   [s 4] 2140/4 C 2 15.3 286
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-5 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 2640/5 D 3 16.3 469
2021-06-24 2021-06-24 Rättvik-1 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/3 B 1 17.9 55
2021-06-21 2021-06-21 Mantorp-1 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 9] 2180/11 B 2 16.7 110
2021-06-19 2021-06-19 Romme-8 The Speyside The Speyside   [v 13] 1640/6 D 0 15.7 1089
2021-06-13 2021-06-13 Solvalla-2 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 1640/6 C 1 17.6 108
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-8 Cobra One Cobra One   [s 4] 2140/7 B 3 18.2 413
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 12] 1640/9 C 4 14.0 2108
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-3 Simba Ås Simba Ås   [v 6] 2140/4 C 0 g 1822
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-1 Carmen's Candy Carmen's Candy   [s 7] 2140/9 C 0 25.3 2013
2021-05-21 2021-05-21 Romme-5 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 2160/6 D 0 15.8 1238
2021-05-17 2021-05-17 Färjestad-5 Candy Prince Candy Prince   [v 12] 2160/5 D 5 19.4 1284
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-10 Casper One Casper One   [v 9] 2140/5 D 5 15.3 417
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-4 Candy Prince Candy Prince   [v 12] 1680/12 D 0 19.0 1455
2021-04-09 2021-04-09 Romme-8 Casper One Casper One   [v 9] 2140/7 D 6 15.9 1103
2021-04-09 2021-04-09 Romme-1 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 12] 2140/8 C 0 19.7 1295
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 12] 2180/8 D 7 21.7g 1348
2021-03-19 2021-03-19 Romme-4 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/6 D 0 18.5 1303
2021-03-19 2021-03-19 Romme-3 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 2140/1 D 0 20.8 661
2021-03-12 2021-03-12 Solvalla-8 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 1640/5 C 6 18.4 314
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-10 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2160/5 D 0 17.3 441
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-2 Silver One Silver One   [v 9] 1640/4 D 6 18.5 559
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-5 Zig Zag Zig Zag   [v 13] 1640/3 D 0 g 531
2021-02-13 2021-02-13 Åby-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 12] 2140/4 C 5 15.4 1064
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 12] 2180/9 B 3 17.1 789
2021-01-25 2021-01-25 Färjestad-1 Silver One Silver One   [v 9] 1640/3 D 0 16.6 1542
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-11 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 2140/2 C 8 17.9 191
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-9 Casper One Casper One   [v 9] 2640/9 D 0 17.2 1566
2021-01-08 2021-01-08 Romme-10 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 7] 2140/1 D 5 17.1 1050
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-9 Silver One Silver One   [v 9] 2140/3 D 0 17.9 853
2022-12-30 2022-12-30 Romme-9 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 7] 2160/5 D 0 g 1065
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-10 Cobra One Cobra One   [s 5] 1640/9 D 0 16.4 1601
2022-12-10 2022-12-10 Romme-7 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 7] 1640/7 D 0 g 912
2022-12-10 2022-12-10 Romme-5 Cobra One Cobra One   [s 5] 2160/11 D 0 18.6 918
2022-12-05 2022-12-05 Färjestad-3 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 10] 2180/13 C 4 14.9 890
2022-12-03 2022-12-03 Örebro-5 Absolute Speed Absolute Speed   [v 10] 2100/9 D 5 17.7 794
2022-12-02 2022-12-02 Romme-5 Coogan Coogan   [v 8] 2180/10 C 0 g 1082
2022-12-02 2022-12-02 Romme-2 Cobra One Cobra One   [s 5] 2160/7 D 0 25.5g 584
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-4 Wix Pride Wix Pride   [h 10] 2140/6 D 0 17.9 1685
2022-11-18 2022-11-18 Romme-9 King of Fillejack King of Fillejack   [v 9] 1660/3 D 0 g 772
2022-11-18 2022-11-18 Romme-1 Edwards Bianca Edwards Bianca   [s 4] 2140/7 C 6 19.9 453
2022-11-14 2022-11-14 Romme-9 Wix Pride Wix Pride   [h 10] 2140/1 D 0 19.7 197
2022-11-11 2022-11-11 Solvalla-9 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 10] 2140/4 D 5 16.4 519
2022-11-07 2022-11-07 Romme-1 Cobra One Cobra One   [s 5] 2140/2 C 1 17.9 58
2022-11-05 2022-11-05 Östersund-6 Uto Broline Uto Broline   [v 6] 2140/1 C 4 18.9 162
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-7 Edwards Bianca Edwards Bianca   [s 4] 2140/1 D str
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-2 Cobra One Cobra One   [s 5] 2140/5 C 8 20.4 360
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-4 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 1660/9 D 0 18.1 636
2022-10-01 2022-10-01 Romme-11 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 2140/11 D 8 17.1 524
2022-10-01 2022-10-01 Romme-7 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 10] 2140/9 D 6 15.3 866
2022-10-01 2022-10-01 Romme-1 Edwards Bianca Edwards Bianca   [s 4] 2140/1 C 6 18.5 57
2022-08-26 2022-08-26 Romme-9 Cobra One Cobra One   [s 5] 2160/2 C 5 18.3 635
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-9 No Ending Dream No Ending Dream   [s 7] 1640/5 B 2 14.6 162
2022-08-22 2022-08-22 Romme-9 Windy Spring Windy Spring   [s 5] 2140/1 D 0 g 466
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-3 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 10] 2168/4 D str
2022-08-18 2022-08-18 Gävle-3 Cobra One Cobra One   [s 5] 2160/13 A 0 17.4 1637
2022-08-13 2022-08-13 Rättvik-5 Windy Spring Windy Spring   [s 5] 2140/1 D 3 17.2 381
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-6 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 10] 2160/6 C 3 16.6 546
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-3 Åttmann Ö.K. Åttmann Ö.K.   [v 7] 2140/12 D 4 28.7 764
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-1 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 2140/10 D str
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-5 Björnli Ada Björnli Ada   [s 9] 2180/7 C 0 34.5g 372
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-4 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 10] 2180/11 B 3 16.7 148
2022-07-26 2022-07-26 Arvika-8 Simb Modesty Simb Modesty   [s 8] 1700/6 C 4 17.1 140
2022-07-25 2022-07-25 Rättvik-9 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 2160/4 D 0 19.3 522
2022-07-25 2022-07-25 Rättvik-4 Cobra One Cobra One   [s 5] 2160/5 B 6 18.3 543
2022-07-17 2022-07-17 Dannero-4 Artful Dodger Artful Dodger   [v 7] 2160/5 D 0 20.7 972
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-6 Intense Boko Intense Boko   [h 7] 2160/5 D 7 19.1 171
2022-07-04 2022-07-04 Rättvik-5 Evander Am Evander Am   [v 8] 2140/8 D 0 16.7 931
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 8] 2140/8 D 0 16.6 991
2022-06-17 2022-06-17 Romme-4 Björnli Ada Björnli Ada   [s 9] 2140/2 C 2 28.6 539
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-1 Absolute Speed Absolute Speed   [v 10] 1646/9 D 0 20.3g 708
2022-06-08 2022-06-08 Romme-8 Celinn Palema Celinn Palema   [s 8] 2140/1 C 3 15.0 565
2022-06-06 2022-06-06 Lindesberg-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 13] 1640/9 C 0 14.9 778
2022-06-03 2022-06-03 Rättvik-3 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 1660/4 D 6 15.9 790
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-9 Airborn Magic Airborn Magic   [v 6] 2140/4 B 1 16.2 19
2022-05-26 2022-05-26 Rättvik-9 Cobra One Cobra One   [s 5] 2140/2 B 3 18.2 85
2022-05-13 2022-05-13 Romme-4 Evander Am Evander Am   [v 8] 2180/10 C 5 15.9 629
2022-05-07 2022-05-07 Gävle-9 Christer Christer   [v 7] 2640/15 D 0 16.3 245
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-10 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 10] 2160/6 C 3 15.5 673
2022-04-26 2022-04-26 Eskilstuna-7 Evander Am Evander Am   [v 8] 2140/8 D 5 14.6 644
2022-04-23 2022-04-23 Romme-11 Primiro Primiro   [v 9] 2140/2 D 0 17.6 508
2022-04-07 2022-04-07 Gävle-3 Airborn Magic Airborn Magic   [v 6] 2140/1 C 4 16.9 615
2022-04-04 2022-04-04 Färjestad-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 13] 2180/10 C 4 17.3 410
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-6 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 2140/8 D 0 23.0g 1531
2022-03-26 2022-03-26 Romme-5 Evander Am Evander Am   [v 8] 2140/2 B 2 15.4 97
2022-03-14 2022-03-14 Färjestad-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 13] 2160/7 D 7 16.4 840
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-11 Primiro Primiro   [v 9] 2140/11 C 0 20.9 505
2022-02-22 2022-02-22 Gävle-4 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 2640/11 D 0 18.0 3082
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-7 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 10] 2140/4 D 6 18.9 554
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-8 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 1660/10 D 0 16.7 2121
2022-01-28 2022-01-28 Romme-10 Sixten Blixten Sixten Blixten   [v 14] 1640/7 D str
2022-01-25 2022-01-25 Bollnäs-3 Min SoPhia Min SoPhia   [s 8] 2180/13 D 0 g 1129
2022-01-17 2022-01-17 Romme-9 Silver One Silver One   [v 10] 2140/4 D 0 17.6 1632
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 13] 2160/12 D 6 17.4 1184
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-2 Buttermere Buttermere   [v 8] 2140/12 B 0 19.3 509
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-2 Raja Piraya Raja Piraya   [v 8] 2160/7 C 7 20.1g 329
2023-12-05 2023-12-05 Romme-4 Global Tailwind Global Tailwind   [v 10] 2140/8 C str
2023-12-05 2023-12-05 Romme-1 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 8] 2140/8 D 0 20.7 662
2023-12-01 2023-12-01 Romme-5 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 4] 2140/3 D 0 19.4 657
2023-11-26 2023-11-26 Rättvik-4 Evander Am Evander Am   [v 9] 2140/7 C 8 16.4 672
2023-11-26 2023-11-26 Rättvik-3 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 11] 2140/10 C 2 17.9 494
2023-11-09 2023-11-09 Örebro-4 Livi Memory Livi Memory   [s 9] 1609/7 C str
2023-11-06 2023-11-06 Rättvik-8 Boyson Village Boyson Village   [v 10] 2160/10 D str
2023-11-06 2023-11-06 Rättvik-4 Ninja Star Ninja Star   [s 5] 2140/2 D 7 19.5 854
2023-11-02 2023-11-02 Romme-8 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 11] 2160/6 D 4 20.7 325
2023-11-02 2023-11-02 Romme-6 Evander Am Evander Am   [v 9] 2140/3 C 4 14.4 185
2023-11-02 2023-11-02 Romme-2 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 8] 2140/12 D 4 17.1 419
2023-10-18 2023-10-18 Solvalla-3 Evander Am Evander Am   [v 9] 2160/7 C 4 14.6 1552
2023-10-16 2023-10-16 Rättvik-2 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 7] 2160/4 C 4 19.8g 115
2023-10-09 2023-10-09 Romme-4 Legend le Soleil Legend le Soleil   [v 6] 1640/2 C 0 g 1037
2023-10-05 2023-10-05 Gävle-9 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 4] 2160/12 C 5 17.4 678
2023-10-03 2023-10-03 Eskilstuna-9 Evander Am Evander Am   [v 9] 3160/11 D 7 16.5 934
2023-09-30 2023-09-30 Skellefteå-3 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 11] 1640/3 D str
2023-09-25 2023-09-25 Eskilstuna-12 Hunter Sund Hunter Sund   [v 12] 2140/2 D 0 20.5g 504
2023-09-22 2023-09-22 Romme-6 Evander Am Evander Am   [v 9] 2660/13 D 0 15.7 1115
2023-09-11 2023-09-11 Färjestad-4 Hunter Sund Hunter Sund   [v 12] 2140/1 D 8 20.8g 538
2023-09-05 2023-09-05 Rättvik-8 What's Next What's Next   [v 9] 2140/2 D 5 22.1 403
2023-09-02 2023-09-02 Romme-8 Evander Am Evander Am   [v 9] 2160/13 C 0 14.9 309
2023-08-31 2023-08-31 Örebro-2 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 7] 2100/9 D 5 16.8 1335
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-2 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 4] 2160/7 B 4 17.3 61
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-7 What's Next What's Next   [v 9] 2140/2 D 6 21.6 537
2023-08-20 2023-08-20 Lindesberg-8 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 4] 2160/9 B 7 18.1 505
2023-08-12 2023-08-12 Romme-7 Evander Am Evander Am   [v 9] 2140/8 B 4 16.0 232
2023-08-07 2023-08-07 Romme-5 Pilas Dunder Pilas Dunder   [h 10] 2160/3 D 6 34.5 287
2023-08-07 2023-08-07 Romme-4 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 4] 2140/6 A 5 17.8g 82
2023-07-31 2023-07-31 Rättvik-5 Hunter Sund Hunter Sund   [v 12] 2140/5 D 6 18.5 1307
2023-07-24 2023-07-24 Rättvik-3 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 4] 2640/8 C 6 19.4 779
2023-07-24 2023-07-24 Rättvik-8 Evander Am Evander Am   [v 9] 3160/3 D 2 17.1 653
2023-07-22 2023-07-22 Solänget-6 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 13] 2140/6 C 5 19.5 673
2023-07-10 2023-07-10 Rättvik-1 Edwards Bianca Edwards Bianca   [s 5] 2140/11 D 0 18.7 2748
2023-07-03 2023-07-03 Rättvik-5 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 11] 1640/5 C 0 20.0 533
2023-07-03 2023-07-03 Rättvik-4 Camaro Brick Camaro Brick   [v 9] 2140/9 C 6 15.7 134
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-5 Spikpila Spikpila   [s 15] 2140/2 D 0 g 1165
2023-06-29 2023-06-29 Örebro-7 Evander Am Evander Am   [v 9] 2680/7 C 2 16.3 125
2023-06-29 2023-06-29 Örebro-4 Hunter Sund Hunter Sund   [v 12] 2140/6 D 3 18.7 589
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-4 Evander Am Evander Am   [v 9] 2140/5 C 0 16.8 1249
2023-06-03 2023-06-03 Rättvik-6 Tindra S.T. Tindra S.T.   [s 7] 2140/2 D 5 44.1 144
2023-06-03 2023-06-03 Rättvik-3 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 4] 2140/11 B 3 18.0 269
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-6 Absolute Speed Absolute Speed   [v 11] 2140/3 D 4 18.1 613
2023-05-24 2023-05-24 Bollnäs-1 Evander Am Evander Am   [v 9] 2160/10 C 4 15.9 422
2023-05-19 2023-05-19 Romme-10 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 4] 2140/1 C 7 18.1 196
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-2 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 4] 2140/5 B 4 17.4 51
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-8 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 9] 1640/1 C 0 18.4 506
2023-05-07 2023-05-07 Romme-6 Evander Am Evander Am   [v 9] 2660/6 D 2 16.7 490
2023-05-07 2023-05-07 Romme-4 No Ending Dream No Ending Dream   [s 8] 1640/10 C 7 15.2 261
2023-04-15 2023-04-15 Rättvik-9 Evander Am Evander Am   [v 9] 2160/15 D 0 16.3 1386
2023-04-07 2023-04-07 Eskilstuna-2 Imakeitonmyown Imakeitonmyown   [v 6] 2180/9 C 2 17.7 53
2023-04-02 2023-04-02 Rättvik-9 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 8] 2140/4 D 5 16.4 394
2023-04-02 2023-04-02 Rättvik-7 Okeechobee Okeechobee   [v 10] 2160/8 C str
2023-04-02 2023-04-02 Rättvik-5 Evander Am Evander Am   [v 9] 2140/3 C 0 208
2023-03-22 2023-03-22 Bergsåker-8 Bird Parker Bird Parker   [v 9] 1640/7 B str
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-6 Evander Am Evander Am   [v 9] 2140/3 C 0 18.6 844
2023-03-10 2023-03-10 Romme-8 Simb Gagarin Simb Gagarin   [v 8] 1660/10 D 5 16.2 899
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-5 Evander Am Evander Am   [v 9] 1660/13 B 5 17.5 187
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-5 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 11] 2180/7 D 6 16.6 466
2023-01-10 2023-01-10 Eskilstuna-5 Absolute Speed Absolute Speed   [v 11] 2140/2 D 6 18.1 1527
2023-01-06 2023-01-06 Romme-10 National Gallery National Gallery   [v 7] 2160/10 B 0 19.5 398
2023-01-06 2023-01-06 Romme-3 Cobra One Cobra One   [s 6] 1640/8 D str
2024-07-01 2024-07-01 Rättvik-7 No Ending Dream No Ending Dream   [s 9] 2140/7 C 5 21.7 454
2024-07-01 2024-07-01 Rättvik-2 Emerick Emerick   [v 9] 2140/2 C 3 15.6 750
2024-06-30 2024-06-30 Eskilstuna-7 Symphonie Teemer Symphonie Teemer   [s 11] 1640/2 C 0 g 188
2024-06-27 2024-06-27 Gävle-6 Evander Am Evander Am   [v 10] 2180/13 C str
2024-06-13 2024-06-13 Rättvik-2 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 12] 1640/2 D 3 18.2 209
2024-06-13 2024-06-13 Rättvik-8 Pointless Dream Pointless Dream   [s 7] 2140/6 D 4 18.3 243
2024-06-13 2024-06-13 Rättvik-7 No Ending Dream No Ending Dream   [s 9] 2160/5 C 8 17.5 548
2024-06-10 2024-06-10 Romme-7 Matadoren Eme Matadoren Eme   [v 8] 2160/3 C 4 16.9 202
2024-05-30 2024-05-30 Örebro-7 Free to Party Free to Party   [v 10] 2140/1 D str
2024-05-28 2024-05-28 Eskilstuna-3 Raja Piraya Raja Piraya   [v 9] 1640/5 B 0 g 750
2024-05-27 2024-05-27 Rättvik-10 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 5] 1640/9 C str
2024-05-27 2024-05-27 Rättvik-3 Evander Am Evander Am   [v 10] 2160/6 B 4 15.4 373
2024-05-21 2024-05-21 Eskilstuna-7 Mill Dee Mill Dee   [s 6] 2140/8 B 5 20.3 95
2024-05-21 2024-05-21 Eskilstuna-6 Midas Mirakel Midas Mirakel   [s 6] 2140/10 D 2 15.8 757
2024-05-19 2024-05-19 Lindesberg-5 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 9] 2140/7 D 5 16.2 831
2024-05-18 2024-05-18 Gävle-1 Matadoren Eme Matadoren Eme   [v 8] 1640/2 C 3 13.2 748
2024-05-14 2024-05-14 Eskilstuna-6 Evander Am Evander Am   [v 10] 2160/10 D 6 14.9 1253
2024-05-12 2024-05-12 Rättvik-6 Pointless Dream Pointless Dream   [s 7] 2140/11 C 6 18.3 767
2024-05-12 2024-05-12 Rättvik-5 No Ending Dream No Ending Dream   [s 9] 1640/7 D 7 15.9 869
2024-04-21 2024-04-21 Solvalla-7 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 11] 2140/1 D 1 18.0 89
2024-04-19 2024-04-19 Romme-10 Evander Am Evander Am   [v 10] 2140/2 B 2 16.2 225
2024-04-09 2024-04-09 Romme-8 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 5] 1640/1 D str
2024-04-09 2024-04-09 Romme-3 Joy C.D. Joy C.D.   [s 7] 2140/6 D 0 g 676
2024-04-09 2024-04-09 Romme-2 Evander Am Evander Am   [v 10] 2640/1 D 5 14.9 580
2024-04-06 2024-04-06 Romme-2 Zally Gel Zally Gel   [s 6] 2140/1 C 2 17.3 47
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-9 Ninja Star Ninja Star   [s 6] 2140/6 C 6 17.2 98
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-5 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 5] 2140/2 D 5 16.1 326
2024-03-24 2024-03-24 Romme-10 Joy C.D. Joy C.D.   [s 7] 2140/4 D 7 17.9 360
2024-03-24 2024-03-24 Romme-4 Evander Am Evander Am   [v 10] 2140/6 B 4 15.0 169
2024-03-15 2024-03-15 Romme-6 Free to Party Free to Party   [v 10] 2140/5 C 4 16.7 820
2024-03-14 2024-03-14 Gävle-2 Landers Giant W.F. Landers Giant W.F.   [h 12] 2160/9 B 6 19.2g 619
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-6 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 5] 2140/11 D 8 18.1 595
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-8 Evander Am Evander Am   [v 10] 2140/5 B 3 18.2 44
2024-03-04 2024-03-04 Bollnäs-3 Pandora Trot* Pandora Trot*   [s 7] 2140/3 B 3 18.1 79
2024-02-20 2024-02-20 Eskilstuna-3 Raja Piraya Raja Piraya   [v 9] 2140/5 D 0 18.6 342
2024-02-02 2024-02-02 Romme-7 Hybrid Speed Hybrid Speed   [s 5] 2640/1 D 0 17.5 1060
2024-01-29 2024-01-29 Färjestad-7 Fanny S.I.R. Fanny S.I.R.   [s 6] 2160/7 D 0 g 682
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-6 O'Boy O'Boy   [v 9] 2140/3 C 0 g 285
2024-01-12 2024-01-12 Romme-4 Sansiro Gel Sansiro Gel   [v 12] 2140/1 D 0 21.6 632ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se