V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-9 Kali Kali   [s 5] 1660/12 0 16.6 525
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Kali Kali   [s 5] 2180/13 8 17.9 346
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Fully Extended Fully Extended   [s 7] 2160/13 0 18.8g 1773
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-10 Fully Extended Fully Extended   [s 7] 1640/4 6 15.6 516
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Fully Extended Fully Extended   [s 7] 2160/8 5 318
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Fully Extended Fully Extended   [s 7] 2160/6 4 17.5g 534
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-4 Fully Extended Fully Extended   [s 7] 1640/7 8 14.6g 1572
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 5] 2140/7 D 8 19.2 975
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-9 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/6 D 5 19.7 469
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-12 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 5] 2640/1 D 5 24.3 1060
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 5] 2140/5 D 6 18.8 968
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 1640/9 D str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/2 D 5 16.7 760
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-2 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 5] 1609/12 C 4 17.2 691
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-4 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 3140/1 D 0 18.6 967
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-2 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 1640/8 D 0 g 344
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 2100/2 D 0 g 676
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/7 D 0 18.6 1476
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 5] 2140/5 D 0 20.6g 3055
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-9 Kali Kali   [s 6] 2140/5 D str
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-2 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 2140/7 D 7 19.0 508
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-1 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 5] 2140/5 D 0 19.7 137
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 2160/10 C 0 20.0g 461
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-2 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 5] 2140/5 B 0 18.9g 898
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-2 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 2160/9 C 0 21.9g 1161
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-2 Geting Akema Geting Akema   [v 3] 2140/3 D 0 21.6g 483
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-3 Geting Akema Geting Akema   [v 3] 2160/11 A 0 g 717
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 2100/6 C 5 18.2 679
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-10 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 2100/9 C 6 18.4 1298
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-3 Geting Akema Geting Akema   [v 3] 2140/5 A 4 18.5g 866
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-5 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 2140/9 B 6 19.0 418
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-10 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 2140/3 D 0 23.0g 457
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 3] 2140/8 D 6 18.4 643
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Kali Kali   [s 6] 2140/4 D 1 15.9 263
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-6 Kali Kali   [s 6] 2140/11 D 5 17.8 447
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Kali Kali   [s 6] 2160/8 C 0 18.0g 253
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-4 Kali Kali   [s 6] 2140/5 D 8 17.2 1265
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 Kali Kali   [s 6] 2180/15 C 7 19.9 815
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-8 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 2100/1 D 0 19.0 972
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 2140/2 D 0 20.1 984
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-12 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 2140/5 C 6 19.1 284
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-11 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 2140/5 D 0 18.8 518
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 2140/3 D str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-5 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 2160/8 B 0 19.1 1068
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-4 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 2140/1 D 0 19.4 383
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Kali Kali   [s 7] 2180/11 D str
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-7 Kali Kali   [s 7] 1640/12 D 0 g 722
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-9 Kali Kali   [s 7] 2180/10 C 5 18.3 649
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-6 Kali Kali   [s 7] 2160/12 D 8 18.4 821
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-6 Kali Kali   [s 7] 2100/7 D 0 16.4 1631
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-6 Black Jack B. Black Jack B.   [v 11] 2140/1 D 0 17.1 493
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-1 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2660/5 B 1 17.9 78
2017-07-04 2017-07-04 Axevalla-9 Kali Kali   [s 7] 2180/7 C 7 17.8 565
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Kali Kali   [s 7] 2160/7 C 0 18.3 500
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-7 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2140/6 C 7 17.2 235
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-9 Kali Kali   [s 7] 2140/4 D 0 15.6 1943
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-3 Kali Kali   [s 7] 1640/8 D 0 17.0 774
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Kali Kali   [s 7] 2140/7 C 8 17.1 1341
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-11 Kali Kali   [s 7] 1640/8 D 6 14.8 839
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-1 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 2160/10 B 0 24.9g 1427
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-11 Kali Kali   [s 7] 2180/15 C 4 17.2 325
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-11 Kali Kali   [s 7] 2140/1 C 0 15.9 381
2017-03-29 2017-03-29 Åby-1 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 6] 2140/9 D 4 16.6 1681
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/6 D 5 16.4 370
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Kali Kali   [s 7] 2140/5 D 4 15.2 643
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-3 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/10 D 8 17.5 1347
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-1 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 6] 2140/7 D 7 20.6g 642
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Kali Kali   [s 7] 2100/15 C 6 17.7 578
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 6] 1609/5 D 7 16.8 348
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/10 D 0 17.9 319
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-3 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 6] 2140/6 D 7 19.3 1384
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Global Oxygen Global Oxygen   [v 8] 2180/14 C 7 17.2 585
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-1 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 2160/15 B str
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/4 D 0 18.6 355
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-1 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 2140/5 D 6 17.9g 777
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 6] 2160/11 D str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-9 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/7 D 3 17.7 697
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 6] 2140/2 D 0 g 1001
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 4] 1609/8 D 0 17.4 670
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-5 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 6] 2160/15 C 0 20.3g 577
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-5 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 7] 2140/3 D 3 18.6 708
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-10 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/6 D 0 18.1 556
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 2140/9 C 2 16.3 78
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-3 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/3 D 7 18.0 105
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-9 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 2140/8 A 2 16.8 52
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-8 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2640/5 D str
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2160/14 C str
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-9 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 2140/4 B 3 15.7 53
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-5 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2180/15 D str
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-1 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/8 C 1 17.5 304
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/4 D 7 16.3 199
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-10 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 1609/11 C 3 15.3 152
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-8 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/6 C 5 17.7 62
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 2140/3 C 4 16.3 104
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-7 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/11 D 3 17.5 108
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/4 D 4 18.1 242
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 2100/5 B 0 g 70
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-5 Lotus Exige Lotus Exige   [v 6] 2140/12 D 0 17.6 528
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/3 D 5 17.8 265
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-8 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/2 D 2 18.3 352
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-9 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 2140/9 B 1 15.7 38
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/1 D str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 2640/10 C 6 19.6 179
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-9 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 2140/3 B 5 17.5 25
2018-08-02 2018-08-02 Åby-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 2140/3 D 4 17.2 180
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/12 D 0 20.9g 494
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2140/3 C 0 17.5 352
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 7] 2140/4 C 4 16.6 804
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Grönedens Vincent Grönedens Vincent   [v 6] 1609/6 D 0 20.4g 916
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 1609/9 B 7 15.7g 432
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-3 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2640/4 D 5 16.4 1372
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-3 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2140/9 D 5 16.6 523
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-5 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/1 D 6 18.4 508
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2140/7 D 0 16.8 493
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-10 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/1 D 0 g 1104
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-10 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2140/2 D 5 16.4 209
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/10 B 7 18.7 634
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 8] 2160/8 C 3 18.1 100
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-12 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2640/6 D 0 g 1074
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-6 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2100/13 B 0 17.5 440
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-8 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2100/1 D 6 17.5 209
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-3 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/10 C 5 17.9 381
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-3 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/9 D 5 16.5 891
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-10 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 6] 2180/14 D 2 17.2 106
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-3 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/1 D 5 18.1 631
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-3 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 5] 2140/2 D 0 g 701
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-1 Jori Boko Jori Boko   [v 3] 2160/14 C 5 18.0 58
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2160/5 B 6 17.2g 555
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/2 D 6 17.3 865
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-3 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2160/2 D 4 17.8 1057
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-7 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 1640/5 C 5 16.2 961
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-7 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2100/8 D 4 19.7 980
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-10 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2160/3 C 6 18.5 199
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-9 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2160/2 D 5 16.2 678
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Camana Camana   [s 4] 2140/11 D 0 19.8g 93
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-11 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/12 D 0 17.4 846
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-10 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/4 C 6 17.8 96
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-3 Lovely Jons Lovely Jons   [s 7] 2140/1 D 5 15.0 397
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/7 D 3 17.0 155
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-10 Perfect W.F. Perfect W.F.   [v 6] 2160/6 D 7 17.0 1496
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/3 D 4 16.5 167
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/9 D 4 16.6 871
2019-09-12 2019-09-12 Åby-8 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/4 C 6 17.9g 105
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-3 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/4 D str
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-4 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 1609/1 D 6 15.6 380
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2080/15 C 7 16.6 629
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-3 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/7 D 7 16.7 576
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2160/3 C 6 17.5 197
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-11 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/4 C 0 18.7 278
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-2 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/4 C 5 17.3 54
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2100/6 C 6 17.9 124
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2100/10 C 0 18.3g 76
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/1 C 4 15.8 126
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-8 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/6 C 5 17.1 221
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-8 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/11 D 4 15.7 331
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-3 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/7 C str
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/3 D 0 18.9 141
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-8 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2100/5 D 7 17.9g 153
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-9 Golden Circle Golden Circle   [s 6] 2140/1 D 0 18.6 1920
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-4 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/5 D 0 17.2 108
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-5 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/5 C 7 18.6 483
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Golden Circle Golden Circle   [s 6] 2140/9 D str
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Golden Circle Golden Circle   [s 6] 2140/3 D 0 19.6g 567
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/2 D str
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-11 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 1640/11 C str
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-2 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 8] 2140/10 D 0 19.6 359
2019-02-22 2019-02-22 Åby-2 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 1640/4 D 6 15.5 579
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-10 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 8] 2140/2 D 5 18.1 761
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-11 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/8 C 0 16.8 122
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-6 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/1 C 6 16.6 143
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 8] 2140/1 D 0 18.6 808
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-7 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/13 C 0 17.9 517
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-8 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 6] 2140/2 C 2 16.8 445
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/10 D 0 g 77
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-5 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 8] 2140/1 C 2 16.4 70
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-3 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 9] 2640/2 D 0 21.7 1794
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-3 B.G.Tindra B.G.Tindra   [s 3] 2140/5 D str
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-1 B.G.Kent B.G.Kent   [v 3] 2140/3 D 5 18.3 447
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-2 B.G.Tindra B.G.Tindra   [s 3] 2140/2 D 8 18.8 1105
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-5 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/1 B 3 16.2 102
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-10 B.G.Tindra B.G.Tindra   [s 3] 2140/9 B 7 18.8 464
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-1 B.G.Kent B.G.Kent   [v 3] 2140/4 C 6 19.1 222
2020-11-19 2020-11-19 Åby-6 Joel di Quattro Joel di Quattro   [v 4] 2140/6 B 0 g 51
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-2 B.G.Tindra B.G.Tindra   [s 3] 2140/1 D 3 17.5 568
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-1 B.G.Kent B.G.Kent   [v 3] 2140/9 D 7 20.0 668
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-7 B.G.Tindra B.G.Tindra   [s 3] 2140/1 D 4 18.8 502
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-1 B.G.Kent B.G.Kent   [v 3] 2140/4 D 0 26.6g 1540
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-10 Ginetta Scoop Ginetta Scoop   [s 4] 2140/5 C 0 21.4 826
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-12 B.G.Tindra B.G.Tindra   [s 3] 2140/1 D 7 18.4 1674
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-1 B.G.Kent B.G.Kent   [v 3] 2140/5 D 5 18.5 124
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-2 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/12 D 0 16.9 547
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-2 B.G.Tindra B.G.Tindra   [s 3] 2140/4 D 0 18.4 2011
2020-10-03 2020-10-03 Åby-2 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/9 D 4 17.1 140
2020-10-03 2020-10-03 Åby-5 B.G.Kent B.G.Kent   [v 3] 2140/2 D 0 18.6 744
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-4 Ginetta Scoop Ginetta Scoop   [s 4] 2140/11 C 0 19.9 582
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-1 B.G.Kent B.G.Kent   [v 3] 2100/1 D 0 18.5 594
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-5 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2100/11 D 4 16.3 265
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-1 B.G.Kent B.G.Kent   [v 3] 2140/10 D 0 19.9 1148
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-7 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/9 D 6 17.0 197
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-1 B.G.Kent B.G.Kent   [v 3] 2140/1 D 7 19.4 192
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/9 D 2 16.5 438
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-1 B.G.Kent B.G.Kent   [v 3] 2140/4 D 0 23.3g 974
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-4 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 1640/7 C 0 15.1 551
2020-07-17 2020-07-17 Romme-11 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/11 D 3 16.4 643
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-8 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/12 D 6 16.8 873
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-10 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/13 D 7 17.0 1459
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-2 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/1 D 6 17.3 612
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-3 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 1640/12 D 8 15.1 997
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-5 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2160/8 D 0 18.6 1080
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-2 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2160/3 D 0 17.6 1719
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-10 Ginetta Scoop Ginetta Scoop   [s 4] 2140/3 C 0 25.7g 537
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-2 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/4 D 6 17.1 442
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-10 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/4 D 0 17.8 400
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-7 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 6] 1640/3 D 0 16.0 737
2020-03-29 2020-03-29 Åby-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/6 D str
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-5 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/13 D 0 18.1 1299
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-5 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/6 D 0 19.2 2004
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Jas Jas   [v 5] 2180/13 C 0 20.0g 70
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-7 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/6 C 6 19.4g 502
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-7 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 9] 2100/12 D str
2020-02-06 2020-02-06 Åby-10 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2160/8 D 4 18.2 462
2020-01-27 2020-01-27 Mantorp-1 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2660/2 D 6 18.6 1187
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-2 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 9] 2140/13 C 6 16.0 1405
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-6 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 9] 2140/12 C 4 17.0 2539
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-9 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/8 D 0 18.3 1313
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-5 Downton Abbey C.G. Downton Abbey C.G.   [s 7] 2140/2 D str
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-9 Ufos Wilda Ufos Wilda   [s 9] 2640/2 D 0 18.1 1016
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-1 B.G.Kent B.G.Kent   [v 4] 2140/4 D 5 18.2 539
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-8 Another Lucky Day Another Lucky Day   [s 6] 2140/11 C 5 15.7 291
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-11 Ginetta Scoop Ginetta Scoop   [s 5] 2100/5 C 0 g 905ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se