V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 3180/10 0 18.5g 649
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/2 4 13.8 589
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Mamushka Mamushka   [s 4] 2140/10 0 18.6 131
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/8 6 14.3 155
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 2140/1 3 14.0 382
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-1 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 2640/5 0 16.3 369
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Mamushka Mamushka   [s 4] 2140/11 0 15.8 330
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/4 4 13.1 107
2015-10-04 2015-10-04 Visby-2 Little Italy Little Italy   [v 9] 1640/7 0 16.5 307
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Art Vandelay Art Vandelay   [v 3] 2140/8 6 20.9 132
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 2680/9 1 17.1 35
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 6] 2160/15 8 17.9g 433
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2660/7 D 5 18.1 354
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/3 D 0 20.1g 281
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/5 B 0 17.8 439
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/11 C 5 16.8 863
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Clos Crianza Chess Clos Crianza Chess   [s 3] 2140/4 C 0 22.9 543
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2680/10 B 6 18.3g 182
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/7 D 0 19.5 310
2016-09-29 2016-09-29 Visby-7 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/9 C 0 19.4 81
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 2] 1640/4 C 3 24.0 107
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 6] 2160/15 D 0 19.0 586
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/9 D 5 16.9 397
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/9 B 3 18.3 70
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/7 B 0 g 57
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 C 1 18.7 79
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 1640/2 A 5 16.6 44
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/2 C 4 18.1 585
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/2 D 2 17.1 562
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/4 B 7 17.0 152
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/7 C 5 17.2 331
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Snaf Snaf   [v 6] 2160/12 A 4 17.5 77
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/9 C 6 17.7 737
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2160/11 B 4 17.3 170
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 C 0 g 421
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2160/7 C 7 18.0 123
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2140/6 D 0 18.2 378
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 D 0 18.8 699
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/6 C 3 16.3 389
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/2 D 0 15.9 122
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/6 D 0 15.1 512
2016-08-18 2016-08-18 Visby-8 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 D 6 18.3 69
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Mamushka Mamushka   [s 5] 1640/7 B 7 16.2g 70
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/5 D 1 15.5 185
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2660/8 C 1 16.1 28
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/4 D 0 g 520
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2140/9 C 0 16.7 147
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/6 D 0 18.9g 697
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 4 15.9 436
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/5 B 5 15.2 69
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2640/5 D 5 19.1g 220
2016-08-06 2016-08-06 Visby-2 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/10 D 0 17.0 158
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/11 C 6 16.7 160
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/2 D str
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/11 D 0 16.4 203
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/10 B 8 18.2g 753
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 7 17.3 407
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/3 D 7 16.4 576
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2140/2 C 8 18.5 212
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 1640/6 C 5 14.9 42
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Findus Noa Bell Findus Noa Bell   [v 5] 2140/8 D 0 19.2 548
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/10 D 0 21.5g 932
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/6 D 0 19.5g 452
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 3140/3 D 0 16.8 1275
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/3 C 3 12.9 1010
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2140/4 C 4 17.8 198
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/4 C 0 18.2 505
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 A 2 20.0 38
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/5 D 8 17.8 365
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 2140/10 D 6 14.9 276
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 8] 1660/8 B 5 14.9 298
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2640/6 D 0 17.0 752
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 1640/3 D 0 16.8g 496
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 3160/7 D str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/3 D 0 17.9g 406
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/1 D 5 17.2 398
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/12 C 0 14.0 712
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/3 C 0 20.2g 284
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Classico Chess Classico Chess   [h 3] 2140/8 C 0 326
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Enge Amarone Enge Amarone   [s 5] 2140/5 D 0 g 365
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 1640/5 C 0 20.4g 268
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/1 D 0 g 522
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Simb Canalla Simb Canalla   [s 6] 2140/12 C 0 17.4 820
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 6] 2640/2 D 6 16.3 641
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2180/15 C 5 15.6 237
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/1 D 0 12.9 545
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2160/14 C 0 19.4g 199
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 C 4 17.5 271
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 3] 2140/8 D 0 g 330
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2160/7 B 0 20.3g 245
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2160/12 B 6 18.3 374
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/11 B 3 16.6 272
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 2660/9 D 8 16.8 749
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 6] 2160/11 D 0 16.8 758
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2160/13 A str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/10 B str
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Soda Soda   [s 8] 2140/11 D 0 14.0 530
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2160/7 A 5 17.1 308
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/13 C 6 18.1g 677
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/1 B 0 15.7g 81
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/2 C 2 19.3 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/1 A 4 13.5 47
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/3 D 5 17.3 625
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/7 B 0 16.1 216
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/8 C 7 19.8 81
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2160/10 C 1 15.0 131
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2640/1 C 4 19.4 358
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Simb Canalla Simb Canalla   [s 6] 2160/15 A 4 18.2 175
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1640/10 A 5 15.7 35
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2140/5 D 8 17.1g 411
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/5 C 5 20.8 71
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Art Vandelay Art Vandelay   [v 4] 2140/4 D str
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Cooler Cooler   [v 8] 1660/6 C 4 15.5 304
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Calluna Calluna   [s 3] 2140/6 D 0 19.1 768
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/5 A 3 16.5g 96
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/9 B 0 20.7g 122
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Sundbobambu Sundbobambu   [v 9] 2160/12 C 0 16.8 439
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2140/14 C 6 15.2 938
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Ixia Diago Ixia Diago   [s 6] 2140/3 C 0 g 163
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/7 B 5 17.2 77
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/7 A 3 15.5 32
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2140/13 A 0 18.1 91
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1660/11 B 0 15.0g 146
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Art Vandelay Art Vandelay   [v 4] 2140/8 B 8 23.3 144
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2160/7 C 0 17.9g 136
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-6 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 1640/2 D 0 g 382
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 1640/5 C 4 13.5 96
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/1 D 0 13.4 681
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/15 C str
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/9 C 5 14.5 573
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/12 C 0 19.9 526
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-8 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 D 7 18.5 415
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/7 D 0 19.4g 749
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/15 A 7 23.6g 168
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 D 6 18.9 769
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/12 D 6 16.6 476
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 1620/5 C 4 13.3 243
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/3 D 0 g 222
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/10 D 0 19.7 481
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/12 B 6 17.2 540
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/10 B 0 19.3g 125
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2620/10 C 6 17.3 759
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 1620/1 D 0 15.2 420
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/1 D str
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/7 B 5 15.2 129
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2140/11 C 0 17.4 876
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2140/8 D 0 15.8 622
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 B 4 17.4 37
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2140/13 A 6 16.8 252
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 C 3 17.6 570
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 1620/7 D 0 16.5g 519
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/1 D 8 17.6 177
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2620/8 D 6 16.1 133
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2140/15 A 6 17.5 179
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 1620/8 C 2 15.0 60
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 4] 2140/8 C 0 17.6 221
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/6 C 4 15.0 50
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2620/5 C 0 16.6 218
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2120/9 C 8 16.9 407
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 1620/10 C 8 15.3 58
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2120/1 C 5 17.2 116
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/3 C 7 20.5 238
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/4 D 0 23.5g 273
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Tap in Smile Tap in Smile   [v 12] 1620/6 D 0 15.8 428
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/13 B 7 18.7 302
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/8 B 1 16.3 51
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2140/14 A 0 16.5 2489
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/4 B 4 18.1 511
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1640/10 C 0 19.4 391
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/4 D 3 18.4 189
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/2 D 0 19.5 342
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 1620/7 B 1 18.0 23
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 C 0 432
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/10 C 6 16.6 719
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 International International   [v 10] 1660/14 A 0 13.1 297
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/3 D 5 17.3 652
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 1620/1 C 2 14.5 55
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Kesha Kesha   [s 3] 2120/7 D 0 22.1 310
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2620/6 D 7 17.3 225
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/8 D 4 17.0 517
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 International International   [v 10] 1620/11 A 2 12.1 205
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1620/8 C 5 16.4 365
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2140/7 B 0 18.4 294
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2120/8 B 1 16.1 81
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/3 B 6 16.4 287
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2140/13 C 0 19.9g 420
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Little Italy Little Italy   [v 11] 1640/5 B str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 B 0 17.9g 25
2017-06-27 2017-06-27 Visby-9 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/2 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/8 C 3 16.4 532
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Kesha Kesha   [s 3] 2120/10 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/2 D 2 16.2 116
2017-06-19 2017-06-19 Visby-7 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/5 C 0 19.8g 110
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/2 B 0 g 38
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Bellflower Bellflower   [s 8] 1620/11 B 5 14.0 102
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/11 B 1 15.8 60
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2140/8 B 7 17.7 145
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/6 D 3 17.9 88
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 4] 2620/4 C 2 16.4 151
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/8 D 3 16.7 311
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1620/9 D 0 14.2 812
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/8 B 2 14.6 48
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 2140/10 C 4 15.5 176
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/4 D 1 16.1 83
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2120/15 B 0 15.9 234
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/8 D 2 17.6 456
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/1 C 3 16.3 593
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 2120/9 C 5 15.9 320
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Audax Audax   [v 8] 2120/3 C 0 19.2 610
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2620/1 D 0 18.0 688
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2120/2 D 3 16.2 109
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Audax Audax   [v 8] 2620/4 C 0 19.0 962
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/2 B 1 17.8 29
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Mamushka Mamushka   [s 6] 2160/9 C 0 18.0 282
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 2140/13 C 7 17.9 324
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Cooler Cooler   [v 9] 1620/3 D 0 17.1 453
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/10 B 7 18.9g 23
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Reality Reality   [s 9] 1620/1 D 0 g 192
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/2 B str
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 B 5 16.5 195
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/1 C 3 19.2 242
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/7 B 3 18.5 181
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 1640/6 C 3 16.9 437
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 1640/7 C 5 15.9 607
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Rhinestone F.H. Rhinestone F.H.   [s 9] 2120/8 B 0 291
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/11 C 0 19.8 514
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2120/1 C 0 17.5 612
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 1620/5 D 0 16.9 366
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/3 B 0 215
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 One Relation One Relation   [s 3] 2100/11 D 6 19.0 1000
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-1 One Relation One Relation   [s 3] 2140/5 D 4 17.1 692
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2160/13 C 0 23.3g 428
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/8 D 7 14.1 660
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 One Relation One Relation   [s 3] 1640/10 D 8 16.9g 983
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/11 D 0 15.4 729
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2120/3 D 0 g 73
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 2140/13 B 4 16.5 393
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Caddie Lac Caddie Lac   [s 5] 1640/6 B 4 15.9 159
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/6 D 5 18.6g 295
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Utter Utter   [h 8] 2140/11 B 4 15.3 278
2018-10-11 2018-10-11 Visby-8 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2120/2 D 2 19.4 260
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1640/6 D 6 16.7 227
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2120/13 C 0 18.1 613
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2140/10 C 6 17.7 154
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1640/8 B 5 15.5 209
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2120/7 D 0 17.6 553
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Enor Terdus Enor Terdus   [v 8] 2120/8 D 0 g 274
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 One Relation One Relation   [s 3] 2140/8 C 5 18.0 356
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/1 D str
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/4 D 7 16.0 378
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 10] 2120/4 D 8 15.3 752
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/6 C 0 271
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/10 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/3 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/6 D 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-2 Uddens Index Uddens Index   [v 7] 2660/12 A 3 16.6 78
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1640/4 D 3 13.5 32
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2120/1 D 7 16.3 772
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2120/8 C 0 15.6 363
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/7 C 5 17.8 175
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 1620/1 C 7 14.3 60
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 She's My Secret She's My Secret   [s 3] 2120/3 A 1 17.1 18
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/8 C 3 13.6 199
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/11 D 0 17.5 286
2018-08-18 2018-08-18 Visby-6 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/10 C 4 20.2 89
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2120/1 B 2 16.7 231
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2620/11 C 1 15.0 197
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 1620/2 D 2 16.7 19
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1620/3 C 5 15.5 191
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 3] 2120/1 C str
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/10 C 7 17.8 903
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1640/12 D 0 14.1 746
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/5 D 4 17.3 120
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Önas Nelly Önas Nelly   [s 3] 2120/4 D 2 17.0 363
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Donna Chess Donna Chess   [s 4] 2120/12 D 0 22.6 1290
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/9 D 8 18.0g 264
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 1620/2 D 0 14.5 905
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Zee Me Zee Me   [s 8] 2140/8 B 3 16.1 56
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/6 D 4 16.3 244
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 4] 1620/4 D 0 17.5 890
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/1 D 0 18.3 804
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/4 D 0 g 2694
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/13 D 0 17.1 833
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2140/10 B 0 18.5g 643
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/2 D 0 g 704
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2640/10 B 5 17.4 138
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 One Relation One Relation   [s 3] 2120/1 D 8 17.2 663
2018-06-16 2018-06-16 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/10 D 0 17.4 1147
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/1 D 4 14.3 651
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 San Quentin San Quentin   [v 7] 1640/5 D 0 20.0 508
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/8 C 0 26.4g 536
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/14 A 0 19.5 279
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/8 B 0 19.3 352
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/2 C 3 16.7 292
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/6 D 0 14.8 609
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2140/2 B 8 18.0 38
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/6 D 8 22.1 527
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/2 C 5 15.8 319
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2620/5 D 8 15.7 1093
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/8 D 6 15.6 360
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 One Relation One Relation   [s 3] 2120/12 A 4 18.8g 84
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2160/10 C 0 16.2 198
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 International International   [v 11] 2120/5 C 8 14.2 597
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 1620/1 C 2 13.8 706
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2120/9 D 0 15.3 359
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2120/2 C 2 18.1g 637
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2620/15 A 3 16.9 188
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/11 D 8 17.8 795
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/9 D str
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 7] 2140/3 C 6 18.0 475
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/6 C str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2120/9 C 4 16.7 179
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Immer Fri Immer Fri   [v 9] 2120/5 B 2 14.6 54
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Mistelns Napoleon Mistelns Napoleon   [v 4] 2120/1 C str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2120/6 B 4 15.9 41
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2140/3 C 0 15.7 294
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/8 D 7 17.0 1509
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Dooleys Dooleys   [v 11] 2120/9 C 0 16.7g 452
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2140/7 A 0 17.1 414
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 1620/2 D 2 14.7 175
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/3 C 4 15.7 222
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 1620/4 D 8 17.2g 165
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/4 D 0 18.9 283
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Sevedeka Sevedeka   [s 6] 1620/11 B 4 14.1 446
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Wishlist Wishlist   [s 4] 1620/3 B 0 14.6 68
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/6 D 0 17.2 293
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 2660/11 B 3 14.7 394
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2120/5 D 5 16.1 258
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/8 B 8 18.0g 520
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Stjärna Solero Stjärna Solero   [s 4] 2120/6 D str
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Nick I Can Nick I Can   [v 11] 2160/13 C 5 17.4 482
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2160/11 A 0 17.0g 28
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2640/9 D 3 18.9 283
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 2120/12 A 3 14.5 263
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 One Relation One Relation   [s 4] 2120/1 C 0 g 227
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/5 D 0 18.6g 188
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2140/6 B 1 16.9 103
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 6] 2140/6 A 1 16.5 219
2019-09-21 2019-09-21 Visby-1 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2120/2 C 4 16.0 87
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 1620/3 D 0 g 33
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Zee Me Zee Me   [s 9] 2140/5 C 0 19.6g 132
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 10] 1620/6 C 0 g 68
2019-09-21 2019-09-21 Visby-6 Stjärna Solero Stjärna Solero   [s 4] 2120/2 D 4 22.4 580
2019-09-21 2019-09-21 Visby-7 Tout la Face Tout la Face   [s 4] 1620/1 B 1 16.7 57
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2120/1 B 2 16.7 41
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Zee Me Zee Me   [s 9] 2620/3 D 0 18.1 254
2019-09-12 2019-09-12 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/4 D 0 g 471
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/9 A 1 15.2 90
2019-09-12 2019-09-12 Visby-6 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/7 B 6 22.0g 110
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/9 B 7 18.9 72
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Finally Tour Finally Tour   [s 4] 2620/5 C str
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Hard Steel Hard Steel   [v 5] 2120/8 A 1 17.2 25
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Star Commander Star Commander   [v 8] 2120/12 C 0 17.6 149
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Dooleys Dooleys   [v 11] 1640/13 A 6 13.4g 74
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Satyagraha Satyagraha   [v 4] 2120/1 B 3 20.2g 81
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 7] 1640/9 B 7 18.4 185
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 1620/4 D 3 14.4 211
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-1 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/7 D 0 18.3 532
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/12 A 8 15.6 81
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/8 C 8 15.7 259
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 1620/4 D 5 15.2 417
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2120/5 B 0 16.4g 29
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2620/11 D 7 16.7 283
2019-08-15 2019-08-15 Visby-5 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/3 C 4 16.5 130
2019-08-15 2019-08-15 Visby-6 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/2 B 4 20.0g 93
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/8 D 0 18.8 904
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/8 D 3 17.6 723
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2140/6 B 5 18.2g 45
2019-08-01 2019-08-01 Visby-1 Satyagraha Satyagraha   [v 4] 2120/1 C 0 24.4g 100
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/12 B 3 15.6 276
2019-08-01 2019-08-01 Visby-6 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/7 C 4 17.0g 266
2019-08-01 2019-08-01 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/8 C 1 18.6 160
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Global Underground Global Underground   [v 5] 1640/5 B 0 g 349
2019-07-25 2019-07-25 Visby-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/3 C 4 19.4 46
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2120/2 D 8 15.7 326
2019-07-25 2019-07-25 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 1640/9 B 8 12.6 284
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Donna Chess Donna Chess   [s 5] 2120/1 D 0 21.3 312
2019-07-25 2019-07-25 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2620/9 D 8 15.8 160
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 One Relation One Relation   [s 4] 2120/13 A 6 15.8 75
2019-07-25 2019-07-25 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/12 A 6 15.1 45
2019-07-25 2019-07-25 Visby-8 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/2 D 0 g 173
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/11 B 4 16.3 65
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2120/4 C 0 18.8g 210
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2620/11 C 0 g 644
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Global Underground Global Underground   [v 5] 1620/12 C 0 16.2 427
2019-07-18 2019-07-18 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2160/14 A 1 14.4 67
2019-07-18 2019-07-18 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/6 D 4 17.0 730
2019-07-10 2019-07-10 Visby-1 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2140/11 C 7 19.3g 947
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/3 C 0 g 386
2019-07-10 2019-07-10 Visby-4 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 D 4 16.8 457
2019-07-10 2019-07-10 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/11 C 5 15.2 584
2019-07-10 2019-07-10 Visby-10 One Relation One Relation   [s 4] 2120/6 D 5 14.8 582
2019-06-27 2019-06-27 Visby-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/4 C 3 18.6 376
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/1 B 5 17.4 47
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 One Relation One Relation   [s 4] 1620/4 A 2 14.0 45
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 1620/2 B 6 14.7 629
2019-06-27 2019-06-27 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 1620/12 B 2 12.4 104
2019-06-27 2019-06-27 Visby-7 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 1620/11 C 6 13.4 273
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 C 0 33
2019-06-27 2019-06-27 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/2 C 0 17.8 363
2019-06-27 2019-06-27 Visby-10 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2140/4 D 4 17.3 118
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Donna Chess Donna Chess   [s 5] 2120/2 D 0 21.6 946
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/4 C 2 16.6 73
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 One Relation One Relation   [s 4] 1620/2 B 3 13.3 44
2019-06-18 2019-06-18 Visby-8 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/6 D 7 16.4 453
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2120/12 B 6 13.5 175
2019-06-10 2019-06-10 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 4] 2120/4 D 0 23.9 940
2019-06-10 2019-06-10 Visby-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/1 B 1 16.8 108
2019-06-10 2019-06-10 Visby-3 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/3 D 7 16.6 150
2019-06-10 2019-06-10 Visby-6 Utter Utter   [h 9] 2640/4 D str
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 2120/13 B 3 14.4 944
2019-05-28 2019-05-28 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/4 B 2 17.9 86
2019-05-28 2019-05-28 Visby-7 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/7 D 3 18.1 493
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 5] 2140/11 C 7 18.2 369
2019-05-18 2019-05-18 Visby-2 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/1 C 0 g 23
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/6 C 7 18.4 1329
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 C 2 17.8 115
2019-05-18 2019-05-18 Visby-6 One Relation One Relation   [s 4] 2120/6 C 1 15.6 44
2019-05-18 2019-05-18 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/11 D str
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 2120/1 D 3 18.4 116
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2620/6 D 2 17.3 458
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 One Relation One Relation   [s 4] 2140/10 C 1 17.4 210
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Utter Utter   [h 9] 2140/13 B 0 16.4 854
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/8 C 0 21.1g 42
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/6 C 6 19.5 581
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2120/1 C 8 19.4g 23
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2620/4 C 0 19.3 347
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Utter Utter   [h 9] 1620/11 B 6 15.8 389
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2120/2 C 0 20.4g 66
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/11 C 1 18.3 47
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 1620/12 B 0 g 324
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 1620/2 C 4 15.9 45
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/2 A 2 18.9g 16
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2140/9 D 0 19.4g 545
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-9 Utter Utter   [h 9] 1640/8 B 0 13.7 1144
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-10 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2160/11 C 0 17.8 1000
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-1 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2160/9 B 6 18.5 591
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2100/14 C 0 18.0g 245
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2160/13 A 5 19.6g 447
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/10 D 6 17.2 1000
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 One Relation One Relation   [s 4] 2140/10 D 6 16.9 96
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-6 One Relation One Relation   [s 4] 2100/2 C 3 17.0 1200
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-6 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2140/8 D 6 17.2 1153
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2660/11 C 3 15.4 92
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-5 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 4] 2140/5 D 0 16.1 366
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-5 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 1640/5 D 0 15.5g 413
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/5 C 4 14.2 407
2020-10-29 2020-10-29 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2120/7 D 8 19.2 1500
2020-10-29 2020-10-29 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/2 B 2 12.7 142
2020-10-29 2020-10-29 Visby-4 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2620/10 D 6 16.9 188
2020-10-29 2020-10-29 Visby-5 Nygårds Prins Nygårds Prins   [v 3] 2120/3 D 0 24.8g 216
2020-10-29 2020-10-29 Visby-6 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2140/6 B 3 17.1 85
2020-10-29 2020-10-29 Visby-9 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 1620/4 D 0 22.9g 286
2020-10-29 2020-10-29 Visby-10 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 1640/7 D 0 g 251
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/11 B 4 13.7 593
2020-10-12 2020-10-12 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2140/15 D 4 16.5 321
2020-10-12 2020-10-12 Visby-2 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2120/5 C str
2020-10-12 2020-10-12 Visby-3 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 1620/2 D 0 g 969
2020-10-12 2020-10-12 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2620/14 D 0 16.1 1501
2020-10-12 2020-10-12 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1640/7 C 6 19.9g 733
2020-10-12 2020-10-12 Visby-7 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/7 B str
2020-10-12 2020-10-12 Visby-8 Disaronno Disaronno   [v 5] 2120/7 C 4 19.9 69
2020-10-12 2020-10-12 Visby-10 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/5 C 5 17.1 128
2020-10-01 2020-10-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2620/2 A 2 16.1 27
2020-10-01 2020-10-01 Visby-2 Brad's Girl Vera Brad's Girl Vera   [s 4] 2120/7 D 8 17.9 358
2020-10-01 2020-10-01 Visby-3 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 1620/1 C str
2020-10-01 2020-10-01 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/1 A 0 18.4g 118
2020-10-01 2020-10-01 Visby-5 Disaronno Disaronno   [v 5] 2120/9 C 4 19.8g 180
2020-10-01 2020-10-01 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2160/9 B 4 18.1 764
2020-10-01 2020-10-01 Visby-7 One Relation One Relation   [s 5] 2140/6 B 0 17.6 51
2020-09-12 2020-09-12 Visby-1 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/9 D 0 g 202
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 A.Hannibal A.Hannibal   [h 11] 2160/15 D 0 16.1 611
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2620/2 C 0 g 100
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/3 B 4 19.6 58
2020-09-12 2020-09-12 Visby-6 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 1620/2 C 6 210
2020-09-01 2020-09-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/3 B 6 14.2g 63
2020-09-01 2020-09-01 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 1620/1 C 0 g 133
2020-09-01 2020-09-01 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/14 C 5 17.9 330
2020-09-01 2020-09-01 Visby-4 Wishlist Wishlist   [s 5] 2140/11 D 3 16.1 547
2020-09-01 2020-09-01 Visby-5 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 2120/2 A 5 20.1 63
2020-09-01 2020-09-01 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/6 C 5 18.0 360
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/14 B 1 16.0 159
2020-09-01 2020-09-01 Visby-8 One Relation One Relation   [s 5] 2140/4 C 5 16.1 37
2020-08-24 2020-08-24 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2120/2 D 1 15.5 128
2020-08-24 2020-08-24 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/3 D 0 20.0g 90
2020-08-24 2020-08-24 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/2 B 2 13.6 34
2020-08-24 2020-08-24 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/2 B 4 16.3 105
2020-08-24 2020-08-24 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/7 C 5 428
2020-08-24 2020-08-24 Visby-7 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/1 D 7 19.2 88
2020-08-24 2020-08-24 Visby-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 1640/15 A 5 16.3 277
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 Zee Me Zee Me   [s 10] 2140/7 C 0 17.4g 163
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/2 C 5 16.4 24
2020-08-15 2020-08-15 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 1620/12 C 4 13.8 54
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 8] 2120/4 B 4 15.3 70
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 2120/3 B str
2020-08-15 2020-08-15 Visby-6 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2640/5 C 1 18.2 22
2020-08-15 2020-08-15 Visby-7 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 4] 2120/8 B 2 17.0 39
2020-08-15 2020-08-15 Visby-9 Satyagraha Satyagraha   [v 5] 2120/11 C 8 18.4 385
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1620/10 B 4 15.1 70
2020-07-30 2020-07-30 Visby-1 Toxic Relation Toxic Relation   [v 3] 2120/11 D 0 21.3 975
2020-07-30 2020-07-30 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/13 B 5 16.3 176
2020-07-30 2020-07-30 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/12 A 1 13.8 68
2020-07-30 2020-07-30 Visby-5 R.K.King R.K.King   [v 8] 2120/7 D 8 14.7 1656
2020-07-30 2020-07-30 Visby-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/12 C 0 g 378
2020-07-23 2020-07-23 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/1 D 2 19.3 105
2020-07-23 2020-07-23 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 1620/2 C 7 14.0 586
2020-07-23 2020-07-23 Visby-4 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/4 C 4 16.7 2358
2020-07-23 2020-07-23 Visby-5 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/9 D 3 16.6 279
2020-07-23 2020-07-23 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/6 B 3 13.1 36
2020-07-23 2020-07-23 Visby-7 Princess Cristal Princess Cristal   [s 5] 2140/9 D 0 17.2 2445
2020-07-23 2020-07-23 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2140/10 C 4 16.4 1112
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/14 A 4 17.1 222
2020-07-16 2020-07-16 Visby-1 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 6] 2120/11 D 0 21.4 831
2020-07-16 2020-07-16 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 1640/12 D 4 14.9 575
2020-07-16 2020-07-16 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/7 A 7 16.2 54
2020-07-16 2020-07-16 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2140/10 C 4 16.2 100
2020-07-16 2020-07-16 Visby-5 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 4] 2120/1 D 0 g 976
2020-07-16 2020-07-16 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/7 B 2 13.2 43
2020-07-16 2020-07-16 Visby-7 One Relation One Relation   [s 5] 2120/10 C 7 16.1 869
2020-07-08 2020-07-08 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2120/3 D 8 1861
2020-07-08 2020-07-08 Visby-5 Simb Murdoch Simb Murdoch   [v 6] 1620/8 C str
2020-07-08 2020-07-08 Visby-8 Enor Terdus Enor Terdus   [v 10] 2620/11 D 0 g 3172
2020-06-25 2020-06-25 Visby-1 Brad's Girl Vera Brad's Girl Vera   [s 4] 2120/2 D 7 25.8g 429
2020-06-25 2020-06-25 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2140/9 D 0 g 1245
2020-06-25 2020-06-25 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 2120/13 B 0 16.1 328
2020-06-25 2020-06-25 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/4 C 0 g 174
2020-06-25 2020-06-25 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/11 A 8 16.6g 32
2020-06-25 2020-06-25 Visby-8 R.K.King R.K.King   [v 8] 1680/15 A str
2020-06-25 2020-06-25 Visby-9 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/2 B 8 21.7 118
2020-06-16 2020-06-16 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/11 D 0 23.7g 663
2020-06-16 2020-06-16 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/9 C 5 18.6 721
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/13 A 6 16.0g 170
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Jamaica Boko Jamaica Boko   [s 4] 2120/4 C 2 14.6 30
2020-06-09 2020-06-09 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/3 D 2 19.5 289
2020-06-09 2020-06-09 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/5 A 2 15.3 30
2020-06-09 2020-06-09 Visby-4 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/7 D 0 18.2 701
2020-06-09 2020-06-09 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2120/10 A 8 17.0 108
2020-06-09 2020-06-09 Visby-6 Singha Rauk Singha Rauk   [v 6] 1620/5 C 0 13.5 310
2020-06-09 2020-06-09 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/12 B 6 14.8 174
2020-06-09 2020-06-09 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/10 D 0 g 719
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2140/14 C 0 19.8g 649
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/12 A 2 15.6 168
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/4 B 0 15.2g 129
2020-06-01 2020-06-01 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/2 D 0 15.5 477
2020-06-01 2020-06-01 Visby-5 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/9 B 5 17.1 351
2020-06-01 2020-06-01 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/11 D 7 17.1 1036
2020-06-01 2020-06-01 Visby-9 Asfaloth Asfaloth   [v 8] 2140/6 C 3 16.3 182
2020-05-15 2020-05-15 Visby-2 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/15 B str
2020-05-15 2020-05-15 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/5 D 6 13.6 949
2020-05-15 2020-05-15 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/12 D 0 17.6 636
2020-05-15 2020-05-15 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2120/3 D 2 15.3 222
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/5 A 2 14.7 37
2020-05-15 2020-05-15 Visby-8 Milton Palema Milton Palema   [v 6] 2120/2 D str
2020-05-05 2020-05-05 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2620/1 D 7 16.3 544
2020-05-05 2020-05-05 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/6 C 5 13.9g 55
2020-05-05 2020-05-05 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 2120/2 D 7 15.5 656
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/10 A str
2020-05-05 2020-05-05 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/4 C 0 22.4g 700
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Önas Nelly Önas Nelly   [s 5] 1620/11 C 1 14.3 89
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Sevedeka Sevedeka   [s 7] 2120/4 B 0 17.8 55
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/2 C 3 15.1 248
2020-04-25 2020-04-25 Visby-5 She's My Secret She's My Secret   [s 5] 2120/2 B 0 g 36
2020-04-25 2020-04-25 Visby-6 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 7] 2120/7 C 5 20.6 42
2020-04-25 2020-04-25 Visby-8 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1620/7 C 3 15.5 97
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/8 B 1 16.8 41
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-8 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/10 C str
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/6 C 0 g 1111
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/4 C 6 16.0 189
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2640/5 D 6 15.7 566
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/3 C 3 15.2 214
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-5 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/8 C 0 16.5 253
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/7 B 5 14.8 47
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2160/5 C 0 16.5g 169
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/3 D 0 16.4 852
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/11 C 2 15.0 197
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/7 D 3 15.7 279
2021-09-14 2021-09-14 Visby-1 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 5] 2120/8 B 5 16.0 53
2021-09-14 2021-09-14 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/6 B 3 12.9 103
2021-09-14 2021-09-14 Visby-4 She's My Secret She's My Secret   [s 6] 2620/6 B 0 19.5g 233
2021-09-14 2021-09-14 Visby-5 Queque Queque   [s 3] 2120/11 C 0 20.4 101
2021-09-14 2021-09-14 Visby-8 Neeskens Neeskens   [v 4] 2140/9 A 5 17.4 392
2021-09-14 2021-09-14 Visby-9 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 2120/3 C 0 18.6g 178
2021-09-04 2021-09-04 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 11] 2120/3 B 0 16.8 105
2021-09-04 2021-09-04 Visby-4 Mick Jagger Mick Jagger   [v 7] 1620/6 D 0 18.0 142
2021-09-04 2021-09-04 Visby-5 Assumetoberich Assumetoberich   [v 9] 1620/3 C 2 14.0 71
2021-09-04 2021-09-04 Visby-6 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/3 D 0 g 143
2021-08-24 2021-08-24 Visby-1 Cool Me Down Cool Me Down   [s 5] 2140/13 D 5 16.5g 993
2021-08-24 2021-08-24 Visby-2 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 5] 2120/9 A 1 15.0 65
2021-08-24 2021-08-24 Visby-3 She's My Secret She's My Secret   [s 6] 1620/9 B 3 13.1 174
2021-08-24 2021-08-24 Visby-5 Dear One Dear One   [s 3] 2120/12 D str
2021-08-24 2021-08-24 Visby-6 Gländeria Gländeria   [s 3] 2120/5 D str
2021-08-24 2021-08-24 Visby-9 Wishlist Wishlist   [s 6] 2140/9 B 7 16.8 219
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-5 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2640/12 B 0 14.7 564
2021-08-05 2021-08-05 Visby-2 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/1 B 3 18.2 295
2021-08-05 2021-08-05 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 1620/6 A 5 11.9 37
2021-08-05 2021-08-05 Visby-5 Falcon Scott Falcon Scott   [v 10] 2140/10 B 0 16.6 451
2021-08-05 2021-08-05 Visby-6 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 5] 2140/8 B 2 16.1 82
2021-08-05 2021-08-05 Visby-7 Too Hot Toulouse Too Hot Toulouse   [s 4] 2120/8 C 0 216
2021-08-05 2021-08-05 Visby-8 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 1640/6 C 0 g 201
2021-07-29 2021-07-29 Visby-2 Nygårds Prins Nygårds Prins   [v 4] 2120/6 D str
2021-07-29 2021-07-29 Visby-4 Mogas Ballerina Mogas Ballerina   [s 3] 2140/8 B 8 19.9 143
2021-07-29 2021-07-29 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2160/14 A 1 14.0 47
2021-07-29 2021-07-29 Visby-8 Cool Me Down Cool Me Down   [s 5] 2120/3 D 2 17.1 110
2021-07-22 2021-07-22 Visby-2 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/9 B 5 20.8 362
2021-07-22 2021-07-22 Visby-3 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 2120/13 D 0 17.4 1509
2021-07-22 2021-07-22 Visby-5 Superiore Superiore   [v 5] 2120/5 B 3 16.5g 24
2021-07-22 2021-07-22 Visby-6 One Relation One Relation   [s 6] 2140/11 C 8 16.2 540
2021-07-22 2021-07-22 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/14 A 7 15.1g 40
2021-07-22 2021-07-22 Visby-8 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 6] 2120/8 D 0 g 524
2021-07-14 2021-07-14 Visby-3 Cobbys Forever Cobbys Forever   [s 4] 2140/7 B 4 14.1 289
2021-07-14 2021-07-14 Visby-7 Becky Becky   [s 7] 2120/13 D 8 16.0 3366
2021-07-14 2021-07-14 Visby-8 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 11] 2620/7 D 8 15.9 1761
2021-07-14 2021-07-14 Visby-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/2 D 6 11.7g 972
2021-07-01 2021-07-01 Visby-3 Cobbys Forever Cobbys Forever   [s 4] 2120/12 A 3 14.6 100