V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-01 2020-10-01 Visby-7 One Relation One Relation   [s 5] 2140/6 B
2020-10-01 2020-10-01 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2160/9 B
2020-10-01 2020-10-01 Visby-5 Disaronno Disaronno   [v 5] 2120/9 C
2020-10-01 2020-10-01 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/1 A
2020-10-01 2020-10-01 Visby-3 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 1620/1 C
2020-10-01 2020-10-01 Visby-2 Brad's Girl Vera Brad's Girl Vera   [s 4] 2120/7 D
2020-10-01 2020-10-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2620/2 A

Nyheter för travkusk


Don Viking var favorit i loppet trots spår tolv och fick en avvaktande ritt i fjärde par utvändigt. Samtidigt var det friskt tempo i täten ..


Don Viking var favorit i loppet trots spår tolv och fick en avvaktande ritt i fjärde par utvändigt. Samtidigt var det friskt tempo i täten där ledande Eldvin inledde med 1.20 första 500 metrarna och det var fortsatt bra fart på loppet. Det tackade Don Viking för som hade torrast spurtkrut när han började röra på sig under slutvarvet. Eldvin gav upp från ledningen och Don Viking kopplade greppet in på upploppet. Runt slutsvängen hade Alfie smugit fram i rygg på Don Viking och vreds ut in på upploppet men kunde aldrig utmana på allvar. Don Viking var bara bäst och vann smått överlägset.
Elvaårige Don Viking tränas av Stefan Dellbro i Umeå och har nu sprungit in drygt 1,5 miljoner kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Racing Brodda är unghäststjärnan som har varit med i årgångsloppen och gjort det med den äran. Det femåriga stoet har spru..


Racing Brodda är unghäststjärnan som har varit med i årgångsloppen och gjort det med den äran. Det femåriga stoet har sprungit in närmare sex miljoner kronor och har i år tagit steget från årgångsloppen till att möta den äldre eliten. Efter två raka segrar i somras (där hon öppnade snabbt till ledningen i Halmstad) blev Racing Brodda tvåa i Sommartravets final bakom Vae Victis Club. Därefter blev det galopp i Sto-EM innan hon senast var tvåa i ett långlopp på Bergsåker bakom Global Welcome.
– 4 Racing Brodda (V75-1) gjorde ett bra lopp senast och det har hon gjort hela året. Det enda var galoppen näst senast då hon laddades för hårt och kom i obalans utanför doseringen från spår åtta bakom bilen. Hon slog ihop då helt enkelt annars har hon varit jättebra i de andra loppen, säger Mattias Djuse.

”Fin i ett tuffare jobb – optimal balans barfota bak nu
Racing Brodda är tredjehandsfavorit i V75-inledningen på söndag och körs som vanligt av Rikard N Skoglund. Hon har spår innanför favoriten Mellby Free och gick ett lite tuffare träningspass förra veckan eftersom hon inte har startat på en månad.
– Vi körde ett tuffare rundbanejobb och hon kändes fin. Hon har inte stått över något under uppehållet utan tränat hela tiden och vi har siktat på det här loppet och sedan blir det Sto-SM i nästa start.
– Hon har ett bra läge och visade i Halmstad att hon numera kan öppna snabbt. Jag måste tro att hon kan få en vettig resa härifrån och spets vore det bästa. Hon har inte gått i ledningen så många gånger utan ofta fått göra grovjobbet själv ute i spåren.
– Det vore spännande om hon fick ledningen och då tror jag på bra chans. Det gör jag i och för sig alltid när den här hästen startar. Nu blir det även optimal balans, barfota bak. Senast gick hon med skor runt om för att det var lång distans och fötterna var lite slitna. I övrigt inga ändringar, öppet huvudlag och hybridvagn, säger Djuse.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma ..


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma till lördagens tyngsta favorit.
Men räcker prestationerna som visats även i Diamantstoets final?
Det kanske vi inte behöver ta reda på eftersom tränaren själv tror att hästen kommer att vara ännu bättre den här gången.
- Hon känns jättefin. Nu har hon fått tagit igen sig lite och jag har kunnat öka träningen precis som jag hade planerat i mitt huvud. Hon har tagit åt sig det och normalt sett är att hon borde vara mycket bättre, säger Daniel Redén.
Hon gick 1.10 sista varvet utvändigt om ledaren och hon skulle kunna vara ännu vassare nu?
- Det kanske inte går att vara vassare, men hon kanske kan springa 1.10 full väg snart… Nej, men jag gillar hästen skarpt och hon har så härlig inställning till att tävla. Man ska tänka på att inför senaste loppet hade hon varit runt, jag vet inte hur många mil hon hade stått på bussen. Hon har fått återhämta sig och tränas lugnt, sedan har jag skickat på ett så kallat ”Propulsion-jobb” med fem intervaller och det är inte många som gör det här ute. Hon fick göra det för en och en halv vecka sedan, förklarar Redén som öppnar omgången med två hästar i silverfinalen (V75-1).
- 4 Coogan har verkligen hittat tillbaka till sig själv. Man ser och känner på hela hästen att det funkar sedan vi började köra med ett par specialskor fram. Senast tycker jag att han var ruggigt bra. På det korta upploppet att komma ut sent och hinna växla om. Han kommer nog att göra ett riktigt bra lopp.
- 8 High Glider är bortlottad och kommer från en dålig prestation. Vi tror senast att han inte fick något fäste, han kräver mycket fäste, men honom har jag mindre tro på den här gången.

”Svarade väldigt bra på det norska huvudlaget”
Nästa häst ut är 7 Bridge Jumper (V75-2) i lägsta klassen som brukar tävla med öppet huvudlag, men där det nu vankas en utrustningsändring.
- Han har verkligen överraskat mig hela tiden, en otrolig löphäst. Han kanske inte ser mycket ut för världen där hemma och inte i värmningar heller, men han har ett enormt löphuvud som har tagit honom till den här finalen. Han är kusligt startsnabb så jag tror att Daniel laddar för att hitta en bra position. Hästen svarade väldigt bra på det norska huvudlaget som vi provade i måndags så det blir lika nu. Vad gäller chansen är jag inte påläst på loppet, men hästen blir bättre och bättre.

”Vet att hon kommer att vara mycket vassare nu”
Omgångens höjdpunkter är givetvis treåringsfinalerna som i år flyttats från söndag till lördag. Redén har tagit hem Svenskt Travoaks två år i rad med Conrads Rödluva och Diana Zet. I år har han kvalat in 2 Beauty Kronos (V75-4) och verkar inte främmande för att det kan bli ett hattrick.
- Beauty Kronos har flyttat positionerna rejält, det känns som att hon bara blir bättre och bättre. Man ska tänka på att hon hade gjort någonting i hagen inför försöken. Jag vet inte vad, hon hade sträckt sig. Jag sa att vi tar in henne och värmer och ser hur det verkar. Det kändes bra i värmningen, men man såg i loppet att det var något som inte riktigt stämde, hon bröt väldigt mycket.
- Jag vet att hon kommer att vara mycket vassare nu eftersom hon känns mycket bättre i jobben. Massören tog henne direkt och sa att det var någon typ av spänning. Jag har bra feeling för den här, jag har haft det en längre tid. Resultaten har inte alls speglat det jag trott, men nu börjar de komma.
Barfotakörning är aviserat, vad har du för känsla kring det?
- Jag tror att det blir jättebra. Hon är lite fransk i gången och väldigt långklivad så jag tror att det kommer att gynna henne enormt. Sedan har jag anmält henne med jänkarvagn, men den tror jag inte är lika viktig, jag tror att hon är minst lika bra i en vanlig så jag satte bara in utifall. Men barfota tror jag kommer att göra en hel del.
Är du optimist?
- Ja, rätt stor optimist faktiskt med henne. Jag har bra feeling.

”Ingen botten i honom”
Uppåt är tongångarna även kring 2 Moses (V75-5) som kommer från två övertygande segrar och nu får Per Linderoth i sulkyn istället för avstängde Örjan Kihlström.
- Moses är enorm de dagar han har en bra dag och det har haft på slutet. Han hade varit ifrån väldigt mycket, det har varit skador och han hade blivit kastrerad. Det hade spökat mycket. Den där prestationen på Solänget senast var sådan att till och med jag fick haja till. Banan var riktigt dålig där uppe den dagen och att kuta en 1.11-tid utvändigt var riktigt, riktigt bra. Jag tror att han kommer att trivas på Solvallas bana. Det är alltid Moses som sköter grejerna när man kör, det kommer Linderoth att få känna. Vill hästen springa så kommer får han nog springa. När han har sådana där bra dagar finns det liksom ingen botten i honom.

”Tror att det blir optimalt”
Men är det något lopp som Daniel Redén verkligen vill vinna denna lördag så är det Svenskt Travkriterium, en av få klassiska titlar i landet som han fortfarande saknar.
Fyra miljoner kronor skulle vara belöningen vara om 3 Brambling eller 7 Beacon Kronos skär mållinjen först.
- Brambling är otroligt speciell den här lilla kämpen. Han har en jobbig stil ännu så länge, jag tror att det kommer att bli bättre när han blir äldre. Men hans inställning, det är den han lever på. Han vill vara först, han vill kriga, han vill ta sig runt en travbana och han älskar att åka på trav och visa upp sig. Får han aktionen att flyta någotsånär så är det ingen som springer ifrån honom, fastslår Redén om hästen som vann sitt försök i övertygande stil.
- Han får gå utan bakskor som han gjorde senast, han är väldigt rullig så det flyter bättre då. Sedan är det rycktussar för första gången. Jag är realist, han möter väldigt bra hästar. Men jag tror inte att de springer ifrån honom, upprepar tränaren som sparat skorycket på sin andra finalist.
- Beacon Kronos är väldigt, väldigt bra. Han skulle bara behöva sansa sig själv. Han har väldigt mycket hyss för sig och lägger bort mycket energi innan loppen med att bråka och strula. Men i loppen har han gjort nästan allt rätt. Det har gått fort för honom i utvecklingen och nu kan vi prova barfota. Han har slagit sig väldigt mycket så jag tror att det blir optimalt och att han kan gå sig ren. Jag tror att han kommer att vara riktigt, riktigt bra. Bara han sköter sig och får ett vettigt lopp, avrundar Daniel Redén.

Kanal 75


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma ..


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma till lördagens tyngsta favorit.
Men räcker prestationerna som visats även i Diamantstoets final?
Det kanske vi inte behöver ta reda på eftersom tränaren själv tror att hästen kommer att vara ännu bättre den här gången.
- Hon känns jättefin. Nu har hon fått tagit igen sig lite och jag har kunnat öka träningen precis som jag hade planerat i mitt huvud. Hon har tagit åt sig det och normalt sett är att hon borde vara mycket bättre, säger Daniel Redén.
Hon gick 1.10 sista varvet utvändigt om ledaren och hon skulle kunna vara ännu vassare nu?
- Det kanske inte går att vara vassare, men hon kanske kan springa 1.10 full väg snart… Nej, men jag gillar hästen skarpt och hon har så härlig inställning till att tävla. Man ska tänka på att inför senaste loppet hade hon varit runt, jag vet inte hur många mil hon hade stått på bussen. Hon har fått återhämta sig och tränas lugnt, sedan har jag skickat på ett så kallat ”Propulsion-jobb” med fem intervaller och det är inte många som gör det här ute. Hon fick göra det för en och en halv vecka sedan, förklarar Redén som öppnar omgången med två hästar i silverfinalen (V75-1).
- 4 Coogan har verkligen hittat tillbaka till sig själv. Man ser och känner på hela hästen att det funkar sedan vi började köra med ett par specialskor fram. Senast tycker jag att han var ruggigt bra. På det korta upploppet att komma ut sent och hinna växla om. Han kommer nog att göra ett riktigt bra lopp.
- 8 High Glider är bortlottad och kommer från en dålig prestation. Vi tror senast att han inte fick något fäste, han kräver mycket fäste, men honom har jag mindre tro på den här gången.

”Svarade väldigt bra på det norska huvudlaget”
Nästa häst ut är 7 Bridge Jumper (V75-2) i lägsta klassen som brukar tävla med öppet huvudlag, men där det nu vankas en utrustningsändring.
- Han har verkligen överraskat mig hela tiden, en otrolig löphäst. Han kanske inte ser mycket ut för världen där hemma och inte i värmningar heller, men han har ett enormt löphuvud som har tagit honom till den här finalen. Han är kusligt startsnabb så jag tror att Daniel laddar för att hitta en bra position. Hästen svarade väldigt bra på det norska huvudlaget som vi provade i måndags så det blir lika nu. Vad gäller chansen är jag inte påläst på loppet, men hästen blir bättre och bättre.

”Vet att hon kommer att vara mycket vassare nu”
Omgångens höjdpunkter är givetvis treåringsfinalerna som i år flyttats från söndag till lördag. Redén har tagit hem Svenskt Travoaks två år i rad med Conrads Rödluva och Diana Zet. I år har han kvalat in 2 Beauty Kronos (V75-4) och verkar inte främmande för att det kan bli ett hattrick.
- Beauty Kronos har flyttat positionerna rejält, det känns som att hon bara blir bättre och bättre. Man ska tänka på att hon hade gjort någonting i hagen inför försöken. Jag vet inte vad, hon hade sträckt sig. Jag sa att vi tar in henne och värmer och ser hur det verkar. Det kändes bra i värmningen, men man såg i loppet att det var något som inte riktigt stämde, hon bröt väldigt mycket.
- Jag vet att hon kommer att vara mycket vassare nu eftersom hon känns mycket bättre i jobben. Massören tog henne direkt och sa att det var någon typ av spänning. Jag har bra feeling för den här, jag har haft det en längre tid. Resultaten har inte alls speglat det jag trott, men nu börjar de komma.
Barfotakörning är aviserat, vad har du för känsla kring det?
- Jag tror att det blir jättebra. Hon är lite fransk i gången och väldigt långklivad så jag tror att det kommer att gynna henne enormt. Sedan har jag anmält henne med jänkarvagn, men den tror jag inte är lika viktig, jag tror att hon är minst lika bra i en vanlig så jag satte bara in utifall. Men barfota tror jag kommer att göra en hel del.
Är du optimist?
- Ja, rätt stor optimist faktiskt med henne. Jag har bra feeling.

”Ingen botten i honom”
Uppåt är tongångarna även kring 2 Moses (V75-5) som kommer från två övertygande segrar och nu får Per Linderoth i sulkyn istället för avstängde Örjan Kihlström.
- Moses är enorm de dagar han har en bra dag och det har haft på slutet. Han hade varit ifrån väldigt mycket, det har varit skador och han hade blivit kastrerad. Det hade spökat mycket. Den där prestationen på Solänget senast var sådan att till och med jag fick haja till. Banan var riktigt dålig där uppe den dagen och att kuta en 1.11-tid utvändigt var riktigt, riktigt bra. Jag tror att han kommer att trivas på Solvallas bana. Det är alltid Moses som sköter grejerna när man kör, det kommer Linderoth att få känna. Vill hästen springa så kommer får han nog springa. När han har sådana där bra dagar finns det liksom ingen botten i honom.

”Tror att det blir optimalt”
Men är det något lopp som Daniel Redén verkligen vill vinna denna lördag så är det Svenskt Travkriterium, en av få klassiska titlar i landet som han fortfarande saknar.
Fyra miljoner kronor skulle vara belöningen vara om 3 Brambling eller 7 Beacon Kronos skär mållinjen först.
- Brambling är otroligt speciell den här lilla kämpen. Han har en jobbig stil ännu så länge, jag tror att det kommer att bli bättre när han blir äldre. Men hans inställning, det är den han lever på. Han vill vara först, han vill kriga, han vill ta sig runt en travbana och han älskar att åka på trav och visa upp sig. Får han aktionen att flyta någotsånär så är det ingen som springer ifrån honom, fastslår Redén om hästen som vann sitt försök i övertygande stil.
- Han får gå utan bakskor som han gjorde senast, han är väldigt rullig så det flyter bättre då. Sedan är det rycktussar för första gången. Jag är realist, han möter väldigt bra hästar. Men jag tror inte att de springer ifrån honom, upprepar tränaren som sparat skorycket på sin andra finalist.
- Beacon Kronos är väldigt, väldigt bra. Han skulle bara behöva sansa sig själv. Han har väldigt mycket hyss för sig och lägger bort mycket energi innan loppen med att bråka och strula. Men i loppen har han gjort nästan allt rätt. Det har gått fort för honom i utvecklingen och nu kan vi prova barfota. Han har slagit sig väldigt mycket så jag tror att det blir optimalt och att han kan gå sig ren. Jag tror att han kommer att vara riktigt, riktigt bra. Bara han sköter sig och får ett vettigt lopp, avrundar Daniel Redén.

Kanal 75


 Aldrig har en travhäst sprungit lika fort på en så liten bankropp som Plunge Blue Chip gjorde i den amerikanska ”stoeliten” M..


 Aldrig har en travhäst sprungit lika fort på en så liten bankropp som Plunge Blue Chip gjorde i den amerikanska ”stoeliten” Miss Versatility.
Detta trots att utmanaren, dubbla världsrekordhållerskan på större banor Manchego, inte kunde bjuda upp till kamp efter att ha galopperat bort sina chanser.
Men Plunge Blue Chip ville inte låta det hindra henne på det vindsnabba underlaget under den klassiska Little Brown Jug-kvällen i Ohio, som denna gång avgjordes inför tomma läktare.
- Hon gjorde det av sig själv. Jag kände inte hur hon drog upp farten efter första quartern, men det är ett gott tecken när man inte känner att det går fort. Hon tävlade utan skor, det gjorde henne ännu snabbare, kommenterade Svanstedt sedan han kört ifrån konkurrenterna med fem längder och putsat världsrekordet med två tiondelar.
Förstapriset i loppet motsvarade cirka 400 000 kronor.

Kanal 75


Det har blivit dags för landets största lopp för de treåriga hästarna, Svenskt Travkriterium. Förstapriset är fyra miljoner ..


Det har blivit dags för landets största lopp för de treåriga hästarna, Svenskt Travkriterium. Förstapriset är fyra miljoner kronor för de hästar som är premiechansade och loppet ingår i år, precis som Oaks, i lördagens V75.
En tränare som väldigt gärna vill vinna det prestigefyllda och klassiska loppet är Reijo Liljendahl. Han var ytterst nära att göra det för fyra år sedan, då som tränare till Policy of Truth. Hästen hade greppet i det längsta men åkte snöpligt dit precis på mållinjen då Demos Racing spurtade vasst efter en sen lucka och slog av honom precis.
– Det var jävligt surt att han inte fick vinna. Han såg klar ut 100 kvar innan Erik fick luckan med sin häst och allt förändrades den sista biten. Jag tyckte att jag hade bästa hästen i kullen men det är små marginaler i den är sporten. Med lite distans till det hela så gjorde min häst ett fantastiskt lopp efter att ha krånglat från början och såg ut att vara överlägsen mitt på upploppet. Det var snöpligt, säger Reijo Liljendahl.
Och tillägger snabbt.
– Men det är historia och nu är det nya race.

”Har visat talang hela tiden”
Solvalla-tränaren har Manny Muscle inkvalad till Kriteriet. En treårig hingst som har vunnit tre lopp på sju starter och aldrig varit sämre än trea. I ett genrep inför kriteriekvalen besegrade han bland annat Henry Flyer Sisu och Head Run som båda är finalister.
– Jag tycker att det här är en bra häst som vi har haft förhoppningar på hela tiden. Han har inte gjort mig besviken någon gång utan gjort bra lopp hela tiden. Även när han inte har vunnit så har hästen varit bra och det har funnits orsaker till när han har förlorat.
– Vi fick in honom som ettåring och det var Ville Karhulahti som körde in hästen, precis som han gör med alla våra ettåringar. Han kom sedan till oss i februari som tvååring och har visat bra talang hela tiden. Siktet har hela tiden varit inställd på de penningstinna loppen under höstkanten. Det är tacksamt att man har ägare som har kunskap och förståelse så att man kan matcha hästarna i samråd och bestämma vilken som kan vara den lättaste och bästa vägen. Det är skönt att slippa ha pressen på att man ska vara med överallt när det är trav, menar Reijo.

”Erik var väldigt imponerad av hästen”
I uttagningsloppet blev Manny Muscle tvåa via en mycket vass avslutning bakom vinnande Enas Prince. Detta efter en del trafikproblem under vägen.
– Han gjorde ett bra försök och hade krafter kvar i mål. Han var ju egentligen inte med i matchen förrän på sista långsidan och gjorde ett rejält sista varv och framförallt sista 500 metrarna.
– Efter ett varv tänkte jag att det här går aldrig och Erik var väldigt imponerad av hästen och tyckte att han gjorde ett väldigt bra lopp. Han avslutade trots allt 1.10,5 sista varvet och 1.08 sista 500. Det är starka papper.

”Har stor potential – kan vinna Kriteriet”
Manny Muscle har spår tio i Kriteriet (V75-6) och körs av Ulf Ohlsson. I en öppen final tillhör han outsiderskaran och tränare Liljedahl är inte främmande för att hästen kan skrälla.
– Vi hade tur och fick välja som nummer två av tvåorna och utgångsläget blev inte så tokigt. Jag tycker att hästen har kapacitet och möjligheter att vinna Kriteriet. Men man vinner inte ett sådant här lopp om man har otur, så det gäller att ha stolpe in under vägen.
– Hästen känns fin i alla fall och har tagit försöket på bästa sätt. Han har tränat i dag (torsdag) och jag var fullt nöjd med honom. Han är så redo han kan vara och kommer att göra ett bra lopp. Har han flyt under vägen så kan han vinna. Det här är en häst som har en stor potential att utvecklas ytterligare och gå långt, säger Reijo Liljedahl.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, vi kör som tidigare, skor runt om och jänkarvagn. Jag har haft en liten fundering om att spaca upp honom men han sprang så fort han kunde senast så det finns ingen anledning att ändra på något.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 3180/10 0 18.5g 649
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/2 4 13.8 589
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Mamushka Mamushka   [s 4] 2140/10 0 18.6 131
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/8 6 14.3 155
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 2140/1 3 14.0 382
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-1 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 2640/5 0 16.3 369
2015-10-04 2015-10-04 Visby-2 Little Italy Little Italy   [v 9] 1640/7 0 16.5 307
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Art Vandelay Art Vandelay   [v 3] 2140/8 6 20.9 132
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 2680/9 1 17.1 35
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 6] 2160/15 8 17.9g 433
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Mamushka Mamushka   [s 4] 2140/11 0 15.8 330
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/4 4 13.1 107
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2660/7 D 5 18.1 354
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/5 B 0 17.8 439
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/11 C 5 16.8 863
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/3 D 0 20.1g 281
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2680/10 B 6 18.3g 182
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/7 D 0 19.5 310
2016-09-29 2016-09-29 Visby-7 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/9 C 0 19.4 81
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 2] 1640/4 C 3 24.0 107
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 6] 2160/15 D 0 19.0 586
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/9 D 5 16.9 397
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Clos Crianza Chess Clos Crianza Chess   [s 3] 2140/4 C 0 22.9 543
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/9 B 3 18.3 70
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/7 B 0 g 57
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 C 1 18.7 79
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 1640/2 A 5 16.6 44
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/2 C 4 18.1 585
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/7 C 5 17.2 331
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Snaf Snaf   [v 6] 2160/12 A 4 17.5 77
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/9 C 6 17.7 737
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/2 D 2 17.1 562
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/4 B 7 17.0 152
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2160/11 B 4 17.3 170
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 C 0 g 421
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2160/7 C 7 18.0 123
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2140/6 D 0 18.2 378
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 D 0 18.8 699
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/6 C 3 16.3 389
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/2 D 0 15.9 122
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/6 D 0 15.1 512
2016-08-18 2016-08-18 Visby-8 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 D 6 18.3 69
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Mamushka Mamushka   [s 5] 1640/7 B 7 16.2g 70
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/5 D 1 15.5 185
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2660/8 C 1 16.1 28
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/4 D 0 g 520
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2140/9 C 0 16.7 147
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/5 B 5 15.2 69
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2640/5 D 5 19.1g 220
2016-08-06 2016-08-06 Visby-2 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/10 D 0 17.0 158
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/6 D 0 18.9g 697
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 4 15.9 436
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/11 C 6 16.7 160
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/2 D str
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/11 D 0 16.4 203
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/10 B 8 18.2g 753
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 7 17.3 407
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/3 D 7 16.4 576
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2140/2 C 8 18.5 212
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 1640/6 C 5 14.9 42
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Findus Noa Bell Findus Noa Bell   [v 5] 2140/8 D 0 19.2 548
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 3140/3 D 0 16.8 1275
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/3 C 3 12.9 1010
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/10 D 0 21.5g 932
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/6 D 0 19.5g 452
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2140/4 C 4 17.8 198
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/4 C 0 18.2 505
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 A 2 20.0 38
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/5 D 8 17.8 365
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 2140/10 D 6 14.9 276
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 8] 1660/8 B 5 14.9 298
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2640/6 D 0 17.0 752
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 1640/3 D 0 16.8g 496
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 3160/7 D str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/3 D 0 17.9g 406
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/1 D 5 17.2 398
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/12 C 0 14.0 712
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/3 C 0 20.2g 284
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Classico Chess Classico Chess   [h 3] 2140/8 C 0 326
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/1 D 0 g 522
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Simb Canalla Simb Canalla   [s 6] 2140/12 C 0 17.4 820
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 6] 2640/2 D 6 16.3 641
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2180/15 C 5 15.6 237
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/1 D 0 12.9 545
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2160/14 C 0 19.4g 199
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 C 4 17.5 271
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Enge Amarone Enge Amarone   [s 5] 2140/5 D 0 g 365
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 1640/5 C 0 20.4g 268
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2160/7 B 0 20.3g 245
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2160/12 B 6 18.3 374
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/11 B 3 16.6 272
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 2660/9 D 8 16.8 749
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 6] 2160/11 D 0 16.8 758
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2160/13 A str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/10 B str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 3] 2140/8 D 0 g 330
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Soda Soda   [s 8] 2140/11 D 0 14.0 530
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2160/7 A 5 17.1 308
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/13 C 6 18.1g 677
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/1 B 0 15.7g 81
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/2 C 2 19.3 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/1 A 4 13.5 47
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/3 D 5 17.3 625
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/7 B 0 16.1 216
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2160/10 C 1 15.0 131
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2640/1 C 4 19.4 358
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Simb Canalla Simb Canalla   [s 6] 2160/15 A 4 18.2 175
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1640/10 A 5 15.7 35
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2140/5 D 8 17.1g 411
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/5 C 5 20.8 71
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Art Vandelay Art Vandelay   [v 4] 2140/4 D str
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/8 C 7 19.8 81
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Calluna Calluna   [s 3] 2140/6 D 0 19.1 768
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/5 A 3 16.5g 96
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/9 B 0 20.7g 122
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Sundbobambu Sundbobambu   [v 9] 2160/12 C 0 16.8 439
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2140/14 C 6 15.2 938
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Cooler Cooler   [v 8] 1660/6 C 4 15.5 304
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Ixia Diago Ixia Diago   [s 6] 2140/3 C 0 g 163
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/7 B 5 17.2 77
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/7 A 3 15.5 32
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2140/13 A 0 18.1 91
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1660/11 B 0 15.0g 146
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Art Vandelay Art Vandelay   [v 4] 2140/8 B 8 23.3 144
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2160/7 C 0 17.9g 136
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-6 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 1640/2 D 0 g 382
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/1 D 0 13.4 681
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 1640/5 C 4 13.5 96
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/9 C 5 14.5 573
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/15 C str
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/12 C 0 19.9 526
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-8 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 D 7 18.5 415
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/7 D 0 19.4g 749
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/15 A 7 23.6g 168
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 D 6 18.9 769
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/12 D 6 16.6 476
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 1620/5 C 4 13.3 243
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/3 D 0 g 222
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/10 D 0 19.7 481
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/12 B 6 17.2 540
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/10 B 0 19.3g 125
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2620/10 C 6 17.3 759
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 1620/1 D 0 15.2 420
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2140/11 C 0 17.4 876
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2140/8 D 0 15.8 622
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 B 4 17.4 37
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2140/13 A 6 16.8 252
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/1 D str
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/7 B 5 15.2 129
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 C 3 17.6 570
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 1620/7 D 0 16.5g 519
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/1 D 8 17.6 177
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2620/8 D 6 16.1 133
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2140/15 A 6 17.5 179
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 1620/8 C 2 15.0 60
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 4] 2140/8 C 0 17.6 221
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/6 C 4 15.0 50
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2620/5 C 0 16.6 218
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2120/9 C 8 16.9 407
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/3 C 7 20.5 238
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/4 D 0 23.5g 273
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Tap in Smile Tap in Smile   [v 12] 1620/6 D 0 15.8 428
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/13 B 7 18.7 302
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 1620/10 C 8 15.3 58
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2120/1 C 5 17.2 116
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/8 B 1 16.3 51
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2140/14 A 0 16.5 2489
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/4 B 4 18.1 511
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1640/10 C 0 19.4 391
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/4 D 3 18.4 189
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/2 D 0 19.5 342
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 1620/7 B 1 18.0 23
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/10 C 6 16.6 719
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 International International   [v 10] 1660/14 A 0 13.1 297
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/3 D 5 17.3 652
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 1620/1 C 2 14.5 55
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Kesha Kesha   [s 3] 2120/7 D 0 22.1 310
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 C 0 432
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/8 D 4 17.0 517
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 International International   [v 10] 1620/11 A 2 12.1 205
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1620/8 C 5 16.4 365
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2140/7 B 0 18.4 294
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2120/8 B 1 16.1 81
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2620/6 D 7 17.3 225
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/3 B 6 16.4 287
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2140/13 C 0 19.9g 420
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Little Italy Little Italy   [v 11] 1640/5 B str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 B 0 17.9g 25
2017-06-27 2017-06-27 Visby-9 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/2 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/8 C 3 16.4 532
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Kesha Kesha   [s 3] 2120/10 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/2 D 2 16.2 116
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Bellflower Bellflower   [s 8] 1620/11 B 5 14.0 102
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/11 B 1 15.8 60
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2140/8 B 7 17.7 145
2017-06-19 2017-06-19 Visby-7 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/5 C 0 19.8g 110
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/2 B 0 g 38
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/6 D 3 17.9 88
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 4] 2620/4 C 2 16.4 151
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/8 D 3 16.7 311
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1620/9 D 0 14.2 812
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/8 B 2 14.6 48
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 2140/10 C 4 15.5 176
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/4 D 1 16.1 83
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/8 D 2 17.6 456
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/1 C 3 16.3 593
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 2120/9 C 5 15.9 320
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Audax Audax   [v 8] 2120/3 C 0 19.2 610
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2620/1 D 0 18.0 688
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2120/15 B 0 15.9 234
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Audax Audax   [v 8] 2620/4 C 0 19.0 962
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/2 B 1 17.8 29
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Mamushka Mamushka   [s 6] 2160/9 C 0 18.0 282
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 2140/13 C 7 17.9 324
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Cooler Cooler   [v 9] 1620/3 D 0 17.1 453
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/10 B 7 18.9g 23
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Reality Reality   [s 9] 1620/1 D 0 g 192
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2120/2 D 3 16.2 109
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/2 B str
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 B 5 16.5 195
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/1 C 3 19.2 242
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/7 B 3 18.5 181
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 1640/6 C 3 16.9 437
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 1640/7 C 5 15.9 607
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2120/1 C 0 17.5 612
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 1620/5 D 0 16.9 366
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/3 B 0 215
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Rhinestone F.H. Rhinestone F.H.   [s 9] 2120/8 B 0 291
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/11 C 0 19.8 514
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 One Relation One Relation   [s 3] 2100/11 D 6 19.0 1000
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-1 One Relation One Relation   [s 3] 2140/5 D 4 17.1 692
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2160/13 C 0 23.3g 428
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/8 D 7 14.1 660
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 One Relation One Relation   [s 3] 1640/10 D 8 16.9g 983
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/11 D 0 15.4 729
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2120/3 D 0 g 73
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 2140/13 B 4 16.5 393
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Caddie Lac Caddie Lac   [s 5] 1640/6 B 4 15.9 159
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/6 D 5 18.6g 295
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Utter Utter   [h 8] 2140/11 B 4 15.3 278
2018-10-11 2018-10-11 Visby-8 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2120/2 D 2 19.4 260
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1640/6 D 6 16.7 227
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2120/13 C 0 18.1 613
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2140/10 C 6 17.7 154
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1640/8 B 5 15.5 209
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2120/7 D 0 17.6 553
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Enor Terdus Enor Terdus   [v 8] 2120/8 D 0 g 274
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 One Relation One Relation   [s 3] 2140/8 C 5 18.0 356
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/1 D str
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/4 D 7 16.0 378
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 10] 2120/4 D 8 15.3 752
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/6 C 0 271
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/10 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/3 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/6 D 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-2 Uddens Index Uddens Index   [v 7] 2660/12 A 3 16.6 78
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1640/4 D 3 13.5 32
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2120/1 D 7 16.3 772
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2120/8 C 0 15.6 363
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/7 C 5 17.8 175
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 1620/1 C 7 14.3 60
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 She's My Secret She's My Secret   [s 3] 2120/3 A 1 17.1 18
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/8 C 3 13.6 199
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/11 D 0 17.5 286
2018-08-18 2018-08-18 Visby-6 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/10 C 4 20.2 89
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2120/1 B 2 16.7 231
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2620/11 C 1 15.0 197
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 1620/2 D 2 16.7 19
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1620/3 C 5 15.5 191
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 3] 2120/1 C str
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/10 C 7 17.8 903
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1640/12 D 0 14.1 746
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/5 D 4 17.3 120
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Önas Nelly Önas Nelly   [s 3] 2120/4 D 2 17.0 363
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Donna Chess Donna Chess   [s 4] 2120/12 D 0 22.6 1290
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/9 D 8 18.0g 264
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 1620/2 D 0 14.5 905
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Zee Me Zee Me   [s 8] 2140/8 B 3 16.1 56
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/6 D 4 16.3 244
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 4] 1620/4 D 0 17.5 890
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/1 D 0 18.3 804
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/4 D 0 g 2694
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/13 D 0 17.1 833
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2140/10 B 0 18.5g 643
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/2 D 0 g 704
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2640/10 B 5 17.4 138
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 One Relation One Relation   [s 3] 2120/1 D 8 17.2 663
2018-06-16 2018-06-16 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/10 D 0 17.4 1147
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/1 D 4 14.3 651
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 San Quentin San Quentin   [v 7] 1640/5 D 0 20.0 508
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/8 C 0 26.4g 536
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/14 A 0 19.5 279
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/8 B 0 19.3 352
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/2 C 3 16.7 292
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/6 D 0 14.8 609
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2140/2 B 8 18.0 38
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/6 D 8 22.1 527
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/2 C 5 15.8 319
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2620/5 D 8 15.7 1093
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/8 D 6 15.6 360
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 One Relation One Relation   [s 3] 2120/12 A 4 18.8g 84
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2160/10 C 0 16.2 198
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 International International   [v 11] 2120/5 C 8 14.2 597
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 1620/1 C 2 13.8 706
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2120/9 D 0 15.3 359
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2120/2 C 2 18.1g 637
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2620/15 A 3 16.9 188
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/11 D 8 17.8 795
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/9 D str
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 7] 2140/3 C 6 18.0 475
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/6 C str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2120/9 C 4 16.7 179
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Immer Fri Immer Fri   [v 9] 2120/5 B 2 14.6 54
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Mistelns Napoleon Mistelns Napoleon   [v 4] 2120/1 C str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2120/6 B 4 15.9 41
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2140/3 C 0 15.7 294
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/8 D 7 17.0 1509
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Dooleys Dooleys   [v 11] 2120/9 C 0 16.7g 452
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2140/7 A 0 17.1 414
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 1620/2 D 2 14.7 175
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/3 C 4 15.7 222
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 1620/4 D 8 17.2g 165
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/4 D 0 18.9 283
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Sevedeka Sevedeka   [s 6] 1620/11 B 4 14.1 446
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Wishlist Wishlist   [s 4] 1620/3 B 0 14.6 68
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/6 D 0 17.2 293
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 2660/11 B 3 14.7 394
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2120/5 D 5 16.1 258
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/8 B 8 18.0g 520
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Stjärna Solero Stjärna Solero   [s 4] 2120/6 D str
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Nick I Can Nick I Can   [v 11] 2160/13 C 5 17.4 482
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2160/11 A 0 17.0g 28
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2640/9 D 3 18.9 283
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 2120/12 A 3 14.5 263
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 One Relation One Relation   [s 4] 2120/1 C 0 g 227
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/5 D 0 18.6g 188
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2140/6 B 1 16.9 103
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 6] 2140/6 A 1 16.5 219
2019-09-21 2019-09-21 Visby-1 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2120/2 C 4 16.0 87
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 1620/3 D 0 g 33
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Zee Me Zee Me   [s 9] 2140/5 C 0 19.6g 132
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 10] 1620/6 C 0 g 68
2019-09-21 2019-09-21 Visby-6 Stjärna Solero Stjärna Solero   [s 4] 2120/2 D 4 22.4 580
2019-09-21 2019-09-21 Visby-7 Tout la Face Tout la Face   [s 4] 1620/1 B 1 16.7 57
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2120/1 B 2 16.7 41
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Zee Me Zee Me   [s 9] 2620/3 D 0 18.1 254
2019-09-12 2019-09-12 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/4 D 0 g 471
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/9 A 1 15.2 90
2019-09-12 2019-09-12 Visby-6 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/7 B 6 22.0g 110
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/9 B 7 18.9 72
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Finally Tour Finally Tour   [s 4] 2620/5 C str
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Hard Steel Hard Steel   [v 5] 2120/8 A 1 17.2 25
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Star Commander Star Commander   [v 8] 2120/12 C 0 17.6 149
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Dooleys Dooleys   [v 11] 1640/13 A 6 13.4g 74
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Satyagraha Satyagraha   [v 4] 2120/1 B 3 20.2g 81
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 7] 1640/9 B 7 18.4 185
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 1620/4 D 3 14.4 211
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-1 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/7 D 0 18.3 532
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/12 A 8 15.6 81
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/8 C 8 15.7 259
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 1620/4 D 5 15.2 417
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2120/5 B 0 16.4g 29
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2620/11 D 7 16.7 283
2019-08-15 2019-08-15 Visby-5 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/3 C 4 16.5 130
2019-08-15 2019-08-15 Visby-6 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/2 B 4 20.0g 93
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/8 D 0 18.8 904
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/8 D 3 17.6 723
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2140/6 B 5 18.2g 45
2019-08-01 2019-08-01 Visby-1 Satyagraha Satyagraha   [v 4] 2120/1 C 0 24.4g 100
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/12 B 3 15.6 276
2019-08-01 2019-08-01 Visby-6 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/7 C 4 17.0g 266
2019-08-01 2019-08-01 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/8 C 1 18.6 160
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Global Underground Global Underground   [v 5] 1640/5 B 0 g 349
2019-07-25 2019-07-25 Visby-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/3 C 4 19.4 46
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2120/2 D 8 15.7 326
2019-07-25 2019-07-25 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 1640/9 B 8 12.6 284
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Donna Chess Donna Chess   [s 5] 2120/1 D 0 21.3 312
2019-07-25 2019-07-25 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2620/9 D 8 15.8 160
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 One Relation One Relation   [s 4] 2120/13 A 6 15.8 75
2019-07-25 2019-07-25 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/12 A 6 15.1 45
2019-07-25 2019-07-25 Visby-8 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/2 D 0 g 173
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/11 B 4 16.3 65
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2120/4 C 0 18.8g 210
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2620/11 C 0 g 644
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Global Underground Global Underground   [v 5] 1620/12 C 0 16.2 427
2019-07-18 2019-07-18 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2160/14 A 1 14.4 67
2019-07-18 2019-07-18 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/6 D 4 17.0 730
2019-07-10 2019-07-10 Visby-1 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2140/11 C 7 19.3g 947
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/3 C 0 g 386
2019-07-10 2019-07-10 Visby-4 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 D 4 16.8 457
2019-07-10 2019-07-10 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/11 C 5 15.2 584
2019-07-10 2019-07-10 Visby-10 One Relation One Relation   [s 4] 2120/6 D 5 14.8 582
2019-06-27 2019-06-27 Visby-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/4 C 3 18.6 376
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/1 B 5 17.4 47
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 One Relation One Relation   [s 4] 1620/4 A 2 14.0 45
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 1620/2 B 6 14.7 629
2019-06-27 2019-06-27 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 1620/12 B 2 12.4 104
2019-06-27 2019-06-27 Visby-7 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 1620/11 C 6 13.4 273
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 C 0 33
2019-06-27 2019-06-27 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/2 C 0 17.8 363
2019-06-27 2019-06-27 Visby-10 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2140/4 D 4 17.3 118
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Donna Chess Donna Chess   [s 5] 2120/2 D 0 21.6 946
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/4 C 2 16.6 73
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 One Relation One Relation   [s 4] 1620/2 B 3 13.3 44
2019-06-18 2019-06-18 Visby-8 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/6 D 7 16.4 453
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2120/12 B 6 13.5 175
2019-06-10 2019-06-10 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 4] 2120/4 D 0 23.9 940
2019-06-10 2019-06-10 Visby-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/1 B 1 16.8 108
2019-06-10 2019-06-10 Visby-3 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/3 D 7 16.6 150
2019-06-10 2019-06-10 Visby-6 Utter Utter   [h 9] 2640/4 D str
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 2120/13 B 3 14.4 944
2019-05-28 2019-05-28 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/4 B 2 17.9 86
2019-05-28 2019-05-28 Visby-7 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/7 D 3 18.1 493
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 5] 2140/11 C 7 18.2 369
2019-05-18 2019-05-18 Visby-2 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/1 C 0 g 23
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/6 C 7 18.4 1329
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 C 2 17.8 115
2019-05-18 2019-05-18 Visby-6 One Relation One Relation   [s 4] 2120/6 C 1 15.6 44
2019-05-18 2019-05-18 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/11 D str
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 2120/1 D 3 18.4 116
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2620/6 D 2 17.3 458
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 One Relation One Relation   [s 4] 2140/10 C 1 17.4 210
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Utter Utter   [h 9] 2140/13 B 0 16.4 854
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/8 C 0 21.1g 42
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/6 C 6 19.5 581
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2120/1 C 8 19.4g 23
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2620/4 C 0 19.3 347
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Utter Utter   [h 9] 1620/11 B 6 15.8 389
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2120/2 C 0 20.4g 66
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/11 C 1 18.3 47
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 1620/12 B 0 g 324
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 1620/2 C 4 15.9 45
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/2 A 2 18.9g 16
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2140/9 D 0 19.4g 545
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-9 Utter Utter   [h 9] 1640/8 B 0 13.7 1144
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-10 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2160/11 C 0 17.8 1000
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-1 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2160/9 B 6 18.5 591
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2100/14 C 0 18.0g 245
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2160/13 A 5 19.6g 447
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/10 D 6 17.2 1000
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 One Relation One Relation   [s 4] 2140/10 D 6 16.9 96
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-6 One Relation One Relation   [s 4] 2100/2 C 3 17.0 1200
2020-09-12 2020-09-12 Visby-1 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/9 D 0 g 202
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 A.Hannibal A.Hannibal   [h 11] 2160/15 D 0 16.1 611
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2620/2 C 0 g 100
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/3 B 4 19.6 58
2020-09-12 2020-09-12 Visby-6 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 1620/2 C 6 210
2020-09-01 2020-09-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/3 B 6 14.2g 63
2020-09-01 2020-09-01 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 1620/1 C 0 g 133
2020-09-01 2020-09-01 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/14 C 5 17.9 330
2020-09-01 2020-09-01 Visby-4 Wishlist Wishlist   [s 5] 2140/11 D 3 16.1 547
2020-09-01 2020-09-01 Visby-5 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 2120/2 A 5 20.1 63
2020-09-01 2020-09-01 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/6 C 5 18.0 360
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/14 B 1 16.0 159
2020-09-01 2020-09-01 Visby-8 One Relation One Relation   [s 5] 2140/4 C 5 16.1 37
2020-08-24 2020-08-24 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2120/2 D 1 15.5 128
2020-08-24 2020-08-24 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/3 D 0 20.0g 90
2020-08-24 2020-08-24 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/2 B 2 13.6 34
2020-08-24 2020-08-24 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/2 B 4 16.3 105
2020-08-24 2020-08-24 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/7 C 5 428
2020-08-24 2020-08-24 Visby-7 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/1 D 7 19.2 88
2020-08-24 2020-08-24 Visby-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 1640/15 A 5 16.3 277
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 Zee Me Zee Me   [s 10] 2140/7 C 0 17.4g 163
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/2 C 5 16.4 24
2020-08-15 2020-08-15 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 1620/12 C 4 13.8 54
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 8] 2120/4 B 4 15.3 70
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 2120/3 B str
2020-08-15 2020-08-15 Visby-6 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2640/5 C 1 18.2 22
2020-08-15 2020-08-15 Visby-7 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 4] 2120/8 B 2 17.0 39
2020-08-15 2020-08-15 Visby-9 Satyagraha Satyagraha   [v 5] 2120/11 C 8 18.4 385
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1620/10 B 4 15.1 70
2020-07-30 2020-07-30 Visby-1 Toxic Relation Toxic Relation   [v 3] 2120/11 D 0 21.3 975
2020-07-30 2020-07-30 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/13 B 5 16.3 176
2020-07-30 2020-07-30 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/12 A 1 13.8 68
2020-07-30 2020-07-30 Visby-5 R.K.King R.K.King   [v 8] 2120/7 D 8 14.7 1656
2020-07-30 2020-07-30 Visby-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/12 C 0 g 378
2020-07-23 2020-07-23 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/1 D 2 19.3 105
2020-07-23 2020-07-23 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 1620/2 C 7 14.0 586
2020-07-23 2020-07-23 Visby-4 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/4 C 4 16.7 2358
2020-07-23 2020-07-23 Visby-5 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/9 D 3 16.6 279
2020-07-23 2020-07-23 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/6 B 3 13.1 36
2020-07-23 2020-07-23 Visby-7 Princess Cristal Princess Cristal   [s 5] 2140/9 D 0 17.2 2445
2020-07-23 2020-07-23 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2140/10 C 4 16.4 1112
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/14 A 4 17.1 222
2020-07-16 2020-07-16 Visby-1 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 6] 2120/11 D 0 21.4 831
2020-07-16 2020-07-16 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 1640/12 D 4 14.9 575
2020-07-16 2020-07-16 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/7 A 7 16.2 54
2020-07-16 2020-07-16 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2140/10 C 4 16.2 100
2020-07-16 2020-07-16 Visby-5 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 4] 2120/1 D 0 g 976
2020-07-16 2020-07-16 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/7 B 2 13.2 43
2020-07-16 2020-07-16 Visby-7 One Relation One Relation   [s 5] 2120/10 C 7 16.1 869
2020-07-08 2020-07-08 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2120/3 D 8 1861
2020-07-08 2020-07-08 Visby-5 Simb Murdoch Simb Murdoch   [v 6] 1620/8 C str
2020-07-08 2020-07-08 Visby-8 Enor Terdus Enor Terdus   [v 10] 2620/11 D 0 g 3172
2020-06-25 2020-06-25 Visby-1 Brad's Girl Vera Brad's Girl Vera   [s 4] 2120/2 D 7 25.8g 429
2020-06-25 2020-06-25 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2140/9 D 0 g 1245
2020-06-25 2020-06-25 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 2120/13 B 0 16.1 328
2020-06-25 2020-06-25 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/4 C 0 g 174
2020-06-25 2020-06-25 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/11 A 8 16.6g 32
2020-06-25 2020-06-25 Visby-8 R.K.King R.K.King   [v 8] 1680/15 A str
2020-06-25 2020-06-25 Visby-9 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/2 B 8 21.7 118
2020-06-16 2020-06-16 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/11 D 0 23.7g 663
2020-06-16 2020-06-16 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/9 C 5 18.6 721
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/13 A 6 16.0g 170
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Jamaica Boko Jamaica Boko   [s 4] 2120/4 C 2 14.6 30
2020-06-09 2020-06-09 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/3 D 2 19.5 289
2020-06-09 2020-06-09 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/5 A 2 15.3 30
2020-06-09 2020-06-09 Visby-4 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/7 D 0 18.2 701
2020-06-09 2020-06-09 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2120/10 A 8 17.0 108
2020-06-09 2020-06-09 Visby-6 Singha Rauk Singha Rauk   [v 6] 1620/5 C 0 13.5 310
2020-06-09 2020-06-09 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/12 B 6 14.8 174
2020-06-09 2020-06-09 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/10 D 0 g 719
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2140/14 C 0 19.8g 649
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/12 A 2 15.6 168
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/4 B 0 15.2g 129
2020-06-01 2020-06-01 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/2 D 0 15.5 477
2020-06-01 2020-06-01 Visby-5 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/9 B 5 17.1 351
2020-06-01 2020-06-01 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/11 D 7 17.1 1036
2020-06-01 2020-06-01 Visby-9 Asfaloth Asfaloth   [v 8] 2140/6 C 3 16.3 182
2020-05-15 2020-05-15 Visby-2 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/15 B str
2020-05-15 2020-05-15 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/5 D 6 13.6 949
2020-05-15 2020-05-15 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/12 D 0 17.6 636
2020-05-15 2020-05-15 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2120/3 D 2 15.3 222
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/5 A 2 14.7 37
2020-05-15 2020-05-15 Visby-8 Milton Palema Milton Palema   [v 6] 2120/2 D str
2020-05-05 2020-05-05 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2620/1 D 7 16.3 544
2020-05-05 2020-05-05 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/6 C 5 13.9g 55
2020-05-05 2020-05-05 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 2120/2 D 7 15.5 656
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/10 A str
2020-05-05 2020-05-05 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/4 C 0 22.4g 700
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Önas Nelly Önas Nelly   [s 5] 1620/11 C 1 14.3 89
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Sevedeka Sevedeka   [s 7] 2120/4 B 0 17.8 55
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/2 C 3 15.1 248
2020-04-25 2020-04-25 Visby-5 She's My Secret She's My Secret   [s 5] 2120/2 B 0 g 36
2020-04-25 2020-04-25 Visby-6 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 7] 2120/7 C 5 20.6 42
2020-04-25 2020-04-25 Visby-8 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1620/7 C 3 15.5 97
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/8 B 1 16.8 41
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-8 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/10 C str
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/6 C 0 g 1111
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/4 C 6 16.0 189
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2640/5 D 6 15.7 566
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/3 C 3 15.2 214
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-5 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/8 C 0 16.5 253
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/7 B 5 14.8 47
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2160/5 C 0 16.5g 169
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/3 D 0 16.4 852
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/11 C 2 15.0 197
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/7 D 3 15.7 279ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se