V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han f&oum..


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han för två år sedan debuterade på svensk mark vann han Fyraåringseliten under elitloppshelgen och i fjol radade han upp topprestationer. Han vann sju av tio lopp och satte pricken över i med seger i Jubileumspokalen. I år har han gjort tre bra lopp men inte sett lika bländande ut som tidigare.
- Han har varit väldigt loj och bekväm och sprungit och brutit, men nu känns han mycket rappare i jobben hemma och jag tror att han har kommit med värmen. Han hade lite ful vinterpäls kvar länge men han börjar se fin ut i pälsen nu, så jag tror att det är värmen som har gjort att han kommit mer på slutet. Det är bra tryck i honom nu, säger Daniel Redén, som tror på sin häst inför starten i Jämtlands Stora Pris.
- Jag tror att han kommer göra ett kanonlopp på lördag.

”Borde ha gått framåt”
Tre stallkamrater slår följe med Missle Hill från Enköping till Östersund och även Moses (V75-1) och Margareta Tooma (V75-3) rankas högt av tipsexperterna.
- Moses ser bättre ut i träningen efter att vi lade om banan. Han är mer pigg och alert och då brukar han leverera bra lopp. Han gick bra senast i Umeå och borde hålla samma form.
- Margareta Tooma gjorde en bättre debut för mig än jag kunde tro för hon hade varit ganska flegmatisk och trög hemma i träningen. Jag förstod att det var en bra häst, hon presterade bra i januari för förra tränaren, och jag förstod att hon skulle bli lite vassare när jag kunde ta av henne skorna, och det blev hon ju verkligen. Hon känns minst lika fin nu och borde ha gått framåt med loppet, så det är spännande.
Valley Brodde (V75-6) får stå tillbaka i tipsen men Daniel Redén är nöjd även med honom.
- Jag tror att han har jättebra form. Han gjorde ett topplopp i fredags, blev lite het på kuppen men kom i mål på ett bra sätt. Han ser bättre och bättre ut så efter en lång svacka är han på väg tillbaka som det ser ut. Jag tror att han kommer göra ett bra lopp och jag hoppas att han hittar ner i en rygg och kan spurta lite. Att han ska vinna på V75 kanske är långsökt men han kommer säkert göra ett bra lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 3180/10 0 18.5g 649
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/2 4 13.8 589
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Mamushka Mamushka   [s 4] 2140/10 0 18.6 131
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/8 6 14.3 155
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 2140/1 3 14.0 382
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-1 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 2640/5 0 16.3 369
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 2680/9 1 17.1 35
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 6] 2160/15 8 17.9g 433
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Mamushka Mamushka   [s 4] 2140/11 0 15.8 330
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/4 4 13.1 107
2015-10-04 2015-10-04 Visby-2 Little Italy Little Italy   [v 9] 1640/7 0 16.5 307
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Art Vandelay Art Vandelay   [v 3] 2140/8 6 20.9 132
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2660/7 D 5 18.1 354
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/5 B 0 17.8 439
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/11 C 5 16.8 863
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/3 D 0 20.1g 281
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Clos Crianza Chess Clos Crianza Chess   [s 3] 2140/4 C 0 22.9 543
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2680/10 B 6 18.3g 182
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/7 D 0 19.5 310
2016-09-29 2016-09-29 Visby-7 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/9 C 0 19.4 81
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 2] 1640/4 C 3 24.0 107
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 6] 2160/15 D 0 19.0 586
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/9 D 5 16.9 397
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 1640/2 A 5 16.6 44
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/2 C 4 18.1 585
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/9 B 3 18.3 70
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/7 B 0 g 57
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 C 1 18.7 79
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/7 C 5 17.2 331
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Snaf Snaf   [v 6] 2160/12 A 4 17.5 77
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/9 C 6 17.7 737
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/2 D 2 17.1 562
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/4 B 7 17.0 152
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2160/11 B 4 17.3 170
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 C 0 g 421
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2160/7 C 7 18.0 123
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2140/6 D 0 18.2 378
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 D 0 18.8 699
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/6 C 3 16.3 389
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/2 D 0 15.9 122
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/6 D 0 15.1 512
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Mamushka Mamushka   [s 5] 1640/7 B 7 16.2g 70
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/5 D 1 15.5 185
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2660/8 C 1 16.1 28
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/4 D 0 g 520
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2140/9 C 0 16.7 147
2016-08-18 2016-08-18 Visby-8 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 D 6 18.3 69
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/6 D 0 18.9g 697
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 4 15.9 436
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/5 B 5 15.2 69
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2640/5 D 5 19.1g 220
2016-08-06 2016-08-06 Visby-2 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/10 D 0 17.0 158
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/11 C 6 16.7 160
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/2 D str
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/11 D 0 16.4 203
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/10 B 8 18.2g 753
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2140/2 C 8 18.5 212
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 1640/6 C 5 14.9 42
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Findus Noa Bell Findus Noa Bell   [v 5] 2140/8 D 0 19.2 548
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 7 17.3 407
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/3 D 7 16.4 576
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 3140/3 D 0 16.8 1275
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/3 C 3 12.9 1010
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/10 D 0 21.5g 932
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/6 D 0 19.5g 452
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2140/4 C 4 17.8 198
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/4 C 0 18.2 505
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 A 2 20.0 38
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/5 D 8 17.8 365
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 2140/10 D 6 14.9 276
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 8] 1660/8 B 5 14.9 298
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2640/6 D 0 17.0 752
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/3 D 0 17.9g 406
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/1 D 5 17.2 398
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/12 C 0 14.0 712
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/3 C 0 20.2g 284
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Classico Chess Classico Chess   [h 3] 2140/8 C 0 326
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 1640/3 D 0 16.8g 496
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 3160/7 D str
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Enge Amarone Enge Amarone   [s 5] 2140/5 D 0 g 365
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 1640/5 C 0 20.4g 268
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/1 D 0 g 522
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Simb Canalla Simb Canalla   [s 6] 2140/12 C 0 17.4 820
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 6] 2640/2 D 6 16.3 641
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2180/15 C 5 15.6 237
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/1 D 0 12.9 545
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2160/14 C 0 19.4g 199
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 C 4 17.5 271
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/11 B 3 16.6 272
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 2660/9 D 8 16.8 749
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 6] 2160/11 D 0 16.8 758
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2160/13 A str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/10 B str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 3] 2140/8 D 0 g 330
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2160/7 B 0 20.3g 245
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2160/12 B 6 18.3 374
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Soda Soda   [s 8] 2140/11 D 0 14.0 530
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2160/7 A 5 17.1 308
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/13 C 6 18.1g 677
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/1 B 0 15.7g 81
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/2 C 2 19.3 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/1 A 4 13.5 47
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/3 D 5 17.3 625
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/7 B 0 16.1 216
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Simb Canalla Simb Canalla   [s 6] 2160/15 A 4 18.2 175
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1640/10 A 5 15.7 35
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2140/5 D 8 17.1g 411
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/5 C 5 20.8 71
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Art Vandelay Art Vandelay   [v 4] 2140/4 D str
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/8 C 7 19.8 81
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2160/10 C 1 15.0 131
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2640/1 C 4 19.4 358
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Cooler Cooler   [v 8] 1660/6 C 4 15.5 304
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Calluna Calluna   [s 3] 2140/6 D 0 19.1 768
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/5 A 3 16.5g 96
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/9 B 0 20.7g 122
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Sundbobambu Sundbobambu   [v 9] 2160/12 C 0 16.8 439
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2140/14 C 6 15.2 938
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1660/11 B 0 15.0g 146
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Art Vandelay Art Vandelay   [v 4] 2140/8 B 8 23.3 144
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Ixia Diago Ixia Diago   [s 6] 2140/3 C 0 g 163
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/7 B 5 17.2 77
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/7 A 3 15.5 32
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2140/13 A 0 18.1 91
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2160/7 C 0 17.9g 136
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-6 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 1640/2 D 0 g 382
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/1 D 0 13.4 681
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 1640/5 C 4 13.5 96
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/15 C str
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/9 C 5 14.5 573
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/12 C 0 19.9 526
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-8 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 D 7 18.5 415
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/7 D 0 19.4g 749
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/15 A 7 23.6g 168
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 D 6 18.9 769
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/12 D 6 16.6 476
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 1620/5 C 4 13.3 243
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/10 B 0 19.3g 125
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2620/10 C 6 17.3 759
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 1620/1 D 0 15.2 420
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/3 D 0 g 222
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/10 D 0 19.7 481
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/12 B 6 17.2 540
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 B 4 17.4 37
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2140/13 A 6 16.8 252
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/1 D str
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/7 B 5 15.2 129
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2140/11 C 0 17.4 876
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2140/8 D 0 15.8 622
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 C 3 17.6 570
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 1620/7 D 0 16.5g 519
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/1 D 8 17.6 177
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2620/8 D 6 16.1 133
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/6 C 4 15.0 50
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2620/5 C 0 16.6 218
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2120/9 C 8 16.9 407
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2140/15 A 6 17.5 179
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 1620/8 C 2 15.0 60
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 4] 2140/8 C 0 17.6 221
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Tap in Smile Tap in Smile   [v 12] 1620/6 D 0 15.8 428
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/13 B 7 18.7 302
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 1620/10 C 8 15.3 58
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2120/1 C 5 17.2 116
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/3 C 7 20.5 238
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/4 D 0 23.5g 273
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/8 B 1 16.3 51
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2140/14 A 0 16.5 2489
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/4 B 4 18.1 511
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1640/10 C 0 19.4 391
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/4 D 3 18.4 189
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/2 D 0 19.5 342
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 1620/7 B 1 18.0 23
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/10 C 6 16.6 719
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 International International   [v 10] 1660/14 A 0 13.1 297
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/3 D 5 17.3 652
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 1620/1 C 2 14.5 55
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Kesha Kesha   [s 3] 2120/7 D 0 22.1 310
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 C 0 432
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2620/6 D 7 17.3 225
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/8 D 4 17.0 517
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 International International   [v 10] 1620/11 A 2 12.1 205
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1620/8 C 5 16.4 365
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2140/7 B 0 18.4 294
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2120/8 B 1 16.1 81
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/3 B 6 16.4 287
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2140/13 C 0 19.9g 420
2017-06-27 2017-06-27 Visby-9 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/2 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/8 C 3 16.4 532
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Kesha Kesha   [s 3] 2120/10 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/2 D 2 16.2 116
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Little Italy Little Italy   [v 11] 1640/5 B str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 B 0 17.9g 25
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2140/8 B 7 17.7 145
2017-06-19 2017-06-19 Visby-7 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/5 C 0 19.8g 110
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/2 B 0 g 38
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Bellflower Bellflower   [s 8] 1620/11 B 5 14.0 102
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/11 B 1 15.8 60
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/6 D 3 17.9 88
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 4] 2620/4 C 2 16.4 151
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/8 D 3 16.7 311
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1620/9 D 0 14.2 812
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/8 B 2 14.6 48
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 2140/10 C 4 15.5 176
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/4 D 1 16.1 83
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/8 D 2 17.6 456
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/1 C 3 16.3 593
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 2120/9 C 5 15.9 320
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Audax Audax   [v 8] 2120/3 C 0 19.2 610
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2620/1 D 0 18.0 688
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2120/15 B 0 15.9 234
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2120/2 D 3 16.2 109
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Audax Audax   [v 8] 2620/4 C 0 19.0 962
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/2 B 1 17.8 29
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Mamushka Mamushka   [s 6] 2160/9 C 0 18.0 282
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 2140/13 C 7 17.9 324
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Cooler Cooler   [v 9] 1620/3 D 0 17.1 453
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/10 B 7 18.9g 23
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Reality Reality   [s 9] 1620/1 D 0 g 192
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/2 B str
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/1 C 3 19.2 242
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/7 B 3 18.5 181
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 1640/6 C 3 16.9 437
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 1640/7 C 5 15.9 607
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 B 5 16.5 195
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/3 B 0 215
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Rhinestone F.H. Rhinestone F.H.   [s 9] 2120/8 B 0 291
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/11 C 0 19.8 514
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2120/1 C 0 17.5 612
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 1620/5 D 0 16.9 366
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 One Relation One Relation   [s 3] 2100/11 D 6 19.0 1000
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-1 One Relation One Relation   [s 3] 2140/5 D 4 17.1 692
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2160/13 C 0 23.3g 428
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/8 D 7 14.1 660
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 One Relation One Relation   [s 3] 1640/10 D 8 16.9g 983
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/11 D 0 15.4 729
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2120/3 D 0 g 73
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 2140/13 B 4 16.5 393
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Caddie Lac Caddie Lac   [s 5] 1640/6 B 4 15.9 159
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/6 D 5 18.6g 295
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Utter Utter   [h 8] 2140/11 B 4 15.3 278
2018-10-11 2018-10-11 Visby-8 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2120/2 D 2 19.4 260
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1640/6 D 6 16.7 227
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2120/13 C 0 18.1 613
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2140/10 C 6 17.7 154
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1640/8 B 5 15.5 209
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2120/7 D 0 17.6 553
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Enor Terdus Enor Terdus   [v 8] 2120/8 D 0 g 274
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 One Relation One Relation   [s 3] 2140/8 C 5 18.0 356
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/1 D str
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/4 D 7 16.0 378
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 10] 2120/4 D 8 15.3 752
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/6 C 0 271
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/10 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/3 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/6 D 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-2 Uddens Index Uddens Index   [v 7] 2660/12 A 3 16.6 78
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1640/4 D 3 13.5 32
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2120/1 D 7 16.3 772
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2120/8 C 0 15.6 363
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/7 C 5 17.8 175
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 1620/1 C 7 14.3 60
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 She's My Secret She's My Secret   [s 3] 2120/3 A 1 17.1 18
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/8 C 3 13.6 199
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/11 D 0 17.5 286
2018-08-18 2018-08-18 Visby-6 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/10 C 4 20.2 89
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2120/1 B 2 16.7 231
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2620/11 C 1 15.0 197
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 1620/2 D 2 16.7 19
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1620/3 C 5 15.5 191
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 3] 2120/1 C str
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/10 C 7 17.8 903
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1640/12 D 0 14.1 746
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/5 D 4 17.3 120
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Önas Nelly Önas Nelly   [s 3] 2120/4 D 2 17.0 363
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Donna Chess Donna Chess   [s 4] 2120/12 D 0 22.6 1290
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/9 D 8 18.0g 264
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 1620/2 D 0 14.5 905
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Zee Me Zee Me   [s 8] 2140/8 B 3 16.1 56
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/6 D 4 16.3 244
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 4] 1620/4 D 0 17.5 890
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/1 D 0 18.3 804
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/4 D 0 g 2694
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/13 D 0 17.1 833
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2140/10 B 0 18.5g 643
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/2 D 0 g 704
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2640/10 B 5 17.4 138
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 One Relation One Relation   [s 3] 2120/1 D 8 17.2 663
2018-06-16 2018-06-16 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/10 D 0 17.4 1147
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/1 D 4 14.3 651
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 San Quentin San Quentin   [v 7] 1640/5 D 0 20.0 508
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/8 C 0 26.4g 536
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/14 A 0 19.5 279
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/8 B 0 19.3 352
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/2 C 3 16.7 292
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/6 D 0 14.8 609
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2140/2 B 8 18.0 38
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/6 D 8 22.1 527
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/2 C 5 15.8 319
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2620/5 D 8 15.7 1093
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/8 D 6 15.6 360
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 One Relation One Relation   [s 3] 2120/12 A 4 18.8g 84
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2160/10 C 0 16.2 198
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 International International   [v 11] 2120/5 C 8 14.2 597
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 1620/1 C 2 13.8 706
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2120/9 D 0 15.3 359
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2120/2 C 2 18.1g 637
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2620/15 A 3 16.9 188
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/11 D 8 17.8 795
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/9 D str
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 7] 2140/3 C 6 18.0 475
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/6 C str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2120/9 C 4 16.7 179
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Immer Fri Immer Fri   [v 9] 2120/5 B 2 14.6 54
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Mistelns Napoleon Mistelns Napoleon   [v 4] 2120/1 C str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2120/6 B 4 15.9 41
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2140/3 C 0 15.7 294
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/8 D 7 17.0 1509
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Dooleys Dooleys   [v 11] 2120/9 C 0 16.7g 452
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2140/7 A 0 17.1 414
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 1620/2 D 2 14.7 175
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/3 C 4 15.7 222
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 1620/4 D 8 17.2g 165
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/4 D 0 18.9 283
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Sevedeka Sevedeka   [s 6] 1620/11 B 4 14.1 446
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Wishlist Wishlist   [s 4] 1620/3 B 0 14.6 68
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/6 D 0 17.2 293
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 2660/11 B 3 14.7 394
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2120/5 D 5 16.1 258
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/8 B 8 18.0g 520
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Stjärna Solero Stjärna Solero   [s 4] 2120/6 D str
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Nick I Can Nick I Can   [v 11] 2160/13 C 5 17.4 482
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2160/11 A 0 17.0g 28
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2640/9 D 3 18.9 283
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 2120/12 A 3 14.5 263
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 One Relation One Relation   [s 4] 2120/1 C 0 g 227
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/5 D 0 18.6g 188
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2140/6 B 1 16.9 103
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 6] 2140/6 A 1 16.5 219
2019-09-21 2019-09-21 Visby-1 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2120/2 C 4 16.0 87
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 1620/3 D 0 g 33
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Zee Me Zee Me   [s 9] 2140/5 C 0 19.6g 132
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 10] 1620/6 C 0 g 68
2019-09-21 2019-09-21 Visby-6 Stjärna Solero Stjärna Solero   [s 4] 2120/2 D 4 22.4 580
2019-09-21 2019-09-21 Visby-7 Tout la Face Tout la Face   [s 4] 1620/1 B 1 16.7 57
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2120/1 B 2 16.7 41
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Zee Me Zee Me   [s 9] 2620/3 D 0 18.1 254
2019-09-12 2019-09-12 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/4 D 0 g 471
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/9 A 1 15.2 90
2019-09-12 2019-09-12 Visby-6 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/7 B 6 22.0g 110
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/9 B 7 18.9 72
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Finally Tour Finally Tour   [s 4] 2620/5 C str
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Hard Steel Hard Steel   [v 5] 2120/8 A 1 17.2 25
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Star Commander Star Commander   [v 8] 2120/12 C 0 17.6 149
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Dooleys Dooleys   [v 11] 1640/13 A 6 13.4g 74
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Satyagraha Satyagraha   [v 4] 2120/1 B 3 20.2g 81
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 7] 1640/9 B 7 18.4 185
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 1620/4 D 3 14.4 211
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-1 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/7 D 0 18.3 532
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/12 A 8 15.6 81
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/8 C 8 15.7 259
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 1620/4 D 5 15.2 417
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2120/5 B 0 16.4g 29
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2620/11 D 7 16.7 283
2019-08-15 2019-08-15 Visby-5 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/3 C 4 16.5 130
2019-08-15 2019-08-15 Visby-6 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/2 B 4 20.0g 93
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/8 D 0 18.8 904
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/8 D 3 17.6 723
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2140/6 B 5 18.2g 45
2019-08-01 2019-08-01 Visby-1 Satyagraha Satyagraha   [v 4] 2120/1 C 0 24.4g 100
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/12 B 3 15.6 276
2019-08-01 2019-08-01 Visby-6 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/7 C 4 17.0g 266
2019-08-01 2019-08-01 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/8 C 1 18.6 160
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Global Underground Global Underground   [v 5] 1640/5 B 0 g 349
2019-07-25 2019-07-25 Visby-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/3 C 4 19.4 46
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2120/2 D 8 15.7 326
2019-07-25 2019-07-25 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 1640/9 B 8 12.6 284
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Donna Chess Donna Chess   [s 5] 2120/1 D 0 21.3 312
2019-07-25 2019-07-25 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2620/9 D 8 15.8 160
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 One Relation One Relation   [s 4] 2120/13 A 6 15.8 75
2019-07-25 2019-07-25 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/12 A 6 15.1 45
2019-07-25 2019-07-25 Visby-8 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/2 D 0 g 173
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/11 B 4 16.3 65
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2120/4 C 0 18.8g 210
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2620/11 C 0 g 644
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Global Underground Global Underground   [v 5] 1620/12 C 0 16.2 427
2019-07-18 2019-07-18 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2160/14 A 1 14.4 67
2019-07-18 2019-07-18 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/6 D 4 17.0 730
2019-07-10 2019-07-10 Visby-1 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2140/11 C 7 19.3g 947
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/3 C 0 g 386
2019-07-10 2019-07-10 Visby-4 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 D 4 16.8 457
2019-07-10 2019-07-10 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/11 C 5 15.2 584
2019-07-10 2019-07-10 Visby-10 One Relation One Relation   [s 4] 2120/6 D 5 14.8 582
2019-06-27 2019-06-27 Visby-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/4 C 3 18.6 376
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/1 B 5 17.4 47
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 One Relation One Relation   [s 4] 1620/4 A 2 14.0 45
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 1620/2 B 6 14.7 629
2019-06-27 2019-06-27 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 1620/12 B 2 12.4 104
2019-06-27 2019-06-27 Visby-7 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 1620/11 C 6 13.4 273
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 C 0 33
2019-06-27 2019-06-27 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/2 C 0 17.8 363
2019-06-27 2019-06-27 Visby-10 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2140/4 D 4 17.3 118
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Donna Chess Donna Chess   [s 5] 2120/2 D 0 21.6 946
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/4 C 2 16.6 73
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 One Relation One Relation   [s 4] 1620/2 B 3 13.3 44
2019-06-18 2019-06-18 Visby-8 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/6 D 7 16.4 453
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2120/12 B 6 13.5 175
2019-06-10 2019-06-10 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 4] 2120/4 D 0 23.9 940
2019-06-10 2019-06-10 Visby-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/1 B 1 16.8 108
2019-06-10 2019-06-10 Visby-3 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/3 D 7 16.6 150
2019-06-10 2019-06-10 Visby-6 Utter Utter   [h 9] 2640/4 D str
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 2120/13 B 3 14.4 944
2019-05-28 2019-05-28 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/4 B 2 17.9 86
2019-05-28 2019-05-28 Visby-7 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/7 D 3 18.1 493
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 5] 2140/11 C 7 18.2 369
2019-05-18 2019-05-18 Visby-2 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/1 C 0 g 23
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/6 C 7 18.4 1329
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 C 2 17.8 115
2019-05-18 2019-05-18 Visby-6 One Relation One Relation   [s 4] 2120/6 C 1 15.6 44
2019-05-18 2019-05-18 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/11 D str
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 2120/1 D 3 18.4 116
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2620/6 D 2 17.3 458
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 One Relation One Relation   [s 4] 2140/10 C 1 17.4 210
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Utter Utter   [h 9] 2140/13 B 0 16.4 854
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/8 C 0 21.1g 42
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/6 C 6 19.5 581
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2120/1 C 8 19.4g 23
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2620/4 C 0 19.3 347
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Utter Utter   [h 9] 1620/11 B 6 15.8 389
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2120/2 C 0 20.4g 66
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/11 C 1 18.3 47
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 1620/12 B 0 g 324
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 1620/2 C 4 15.9 45
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/2 A 2 18.9g 16
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2140/9 D 0 19.4g 545
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-9 Utter Utter   [h 9] 1640/8 B 0 13.7 1144
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-10 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2160/11 C 0 17.8 1000
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-1 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2160/9 B 6 18.5 591
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2100/14 C 0 18.0g 245
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2160/13 A 5 19.6g 447
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/10 D 6 17.2 1000
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 One Relation One Relation   [s 4] 2140/10 D 6 16.9 96
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-6 One Relation One Relation   [s 4] 2100/2 C 3 17.0 1200
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-6 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2140/8 D 6 17.2 1153
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2660/11 C 3 15.4 92
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-5 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 4] 2140/5 D 0 16.1 366
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-5 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 1640/5 D 0 15.5g 413
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/5 C 4 14.2 407
2020-10-29 2020-10-29 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2120/7 D 8 19.2 1500
2020-10-29 2020-10-29 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/2 B 2 12.7 142
2020-10-29 2020-10-29 Visby-4 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2620/10 D 6 16.9 188
2020-10-29 2020-10-29 Visby-5 Nygårds Prins Nygårds Prins   [v 3] 2120/3 D 0 24.8g 216
2020-10-29 2020-10-29 Visby-6 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2140/6 B 3 17.1 85
2020-10-29 2020-10-29 Visby-9 Escape Girl G.G. Escape Girl G.G.   [s 6] 1620/4 D 0 22.9g 286
2020-10-29 2020-10-29 Visby-10 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 1640/7 D 0 g 251
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/11 B 4 13.7 593
2020-10-12 2020-10-12 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2140/15 D 4 16.5 321
2020-10-12 2020-10-12 Visby-2 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2120/5 C str
2020-10-12 2020-10-12 Visby-3 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 1620/2 D 0 g 969
2020-10-12 2020-10-12 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2620/14 D 0 16.1 1501
2020-10-12 2020-10-12 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1640/7 C 6 19.9g 733
2020-10-12 2020-10-12 Visby-7 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/7 B str
2020-10-12 2020-10-12 Visby-8 Disaronno Disaronno   [v 5] 2120/7 C 4 19.9 69
2020-10-12 2020-10-12 Visby-10 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/5 C 5 17.1 128
2020-10-01 2020-10-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2620/2 A 2 16.1 27
2020-10-01 2020-10-01 Visby-2 Brad's Girl Vera Brad's Girl Vera   [s 4] 2120/7 D 8 17.9 358
2020-10-01 2020-10-01 Visby-3 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 1620/1 C str
2020-10-01 2020-10-01 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/1 A 0 18.4g 118
2020-10-01 2020-10-01 Visby-5 Disaronno Disaronno   [v 5] 2120/9 C 4 19.8g 180
2020-10-01 2020-10-01 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2160/9 B 4 18.1 764
2020-10-01 2020-10-01 Visby-7 One Relation One Relation   [s 5] 2140/6 B 0 17.6 51
2020-09-12 2020-09-12 Visby-1 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/9 D 0 g 202
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 A.Hannibal A.Hannibal   [h 11] 2160/15 D 0 16.1 611
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2620/2 C 0 g 100
2020-09-12 2020-09-12 Visby-5 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/3 B 4 19.6 58
2020-09-12 2020-09-12 Visby-6 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 1620/2 C 6 210
2020-09-01 2020-09-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/3 B 6 14.2g 63
2020-09-01 2020-09-01 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 1620/1 C 0 g 133
2020-09-01 2020-09-01 Visby-3 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/14 C 5 17.9 330
2020-09-01 2020-09-01 Visby-4 Wishlist Wishlist   [s 5] 2140/11 D 3 16.1 547
2020-09-01 2020-09-01 Visby-5 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 2120/2 A 5 20.1 63
2020-09-01 2020-09-01 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/6 C 5 18.0 360
2020-09-01 2020-09-01 Visby-7 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/14 B 1 16.0 159
2020-09-01 2020-09-01 Visby-8 One Relation One Relation   [s 5] 2140/4 C 5 16.1 37
2020-08-24 2020-08-24 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2120/2 D 1 15.5 128
2020-08-24 2020-08-24 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/3 D 0 20.0g 90
2020-08-24 2020-08-24 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/2 B 2 13.6 34
2020-08-24 2020-08-24 Visby-4 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/2 B 4 16.3 105
2020-08-24 2020-08-24 Visby-6 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/7 C 5 428
2020-08-24 2020-08-24 Visby-7 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/1 D 7 19.2 88
2020-08-24 2020-08-24 Visby-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 1640/15 A 5 16.3 277
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 Zee Me Zee Me   [s 10] 2140/7 C 0 17.4g 163
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/2 C 5 16.4 24
2020-08-15 2020-08-15 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 1620/12 C 4 13.8 54
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 8] 2120/4 B 4 15.3 70
2020-08-15 2020-08-15 Visby-5 O.M.Genista O.M.Genista   [s 4] 2120/3 B str
2020-08-15 2020-08-15 Visby-6 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2640/5 C 1 18.2 22
2020-08-15 2020-08-15 Visby-7 R.K.Rainbow R.K.Rainbow   [s 4] 2120/8 B 2 17.0 39
2020-08-15 2020-08-15 Visby-9 Satyagraha Satyagraha   [v 5] 2120/11 C 8 18.4 385
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1620/10 B 4 15.1 70
2020-07-30 2020-07-30 Visby-1 Toxic Relation Toxic Relation   [v 3] 2120/11 D 0 21.3 975
2020-07-30 2020-07-30 Visby-2 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/13 B 5 16.3 176
2020-07-30 2020-07-30 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/12 A 1 13.8 68
2020-07-30 2020-07-30 Visby-5 R.K.King R.K.King   [v 8] 2120/7 D 8 14.7 1656
2020-07-30 2020-07-30 Visby-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/12 C 0 g 378
2020-07-23 2020-07-23 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/1 D 2 19.3 105
2020-07-23 2020-07-23 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 1620/2 C 7 14.0 586
2020-07-23 2020-07-23 Visby-4 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/4 C 4 16.7 2358
2020-07-23 2020-07-23 Visby-5 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 5] 2120/9 D 3 16.6 279
2020-07-23 2020-07-23 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/6 B 3 13.1 36
2020-07-23 2020-07-23 Visby-7 Princess Cristal Princess Cristal   [s 5] 2140/9 D 0 17.2 2445
2020-07-23 2020-07-23 Visby-8 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2140/10 C 4 16.4 1112
2020-07-23 2020-07-23 Visby-9 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/14 A 4 17.1 222
2020-07-16 2020-07-16 Visby-1 Fighter G.G. Fighter G.G.   [v 6] 2120/11 D 0 21.4 831
2020-07-16 2020-07-16 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 1640/12 D 4 14.9 575
2020-07-16 2020-07-16 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/7 A 7 16.2 54
2020-07-16 2020-07-16 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 9] 2140/10 C 4 16.2 100
2020-07-16 2020-07-16 Visby-5 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 4] 2120/1 D 0 g 976
2020-07-16 2020-07-16 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/7 B 2 13.2 43
2020-07-16 2020-07-16 Visby-7 One Relation One Relation   [s 5] 2120/10 C 7 16.1 869
2020-07-08 2020-07-08 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2120/3 D 8 1861
2020-07-08 2020-07-08 Visby-5 Simb Murdoch Simb Murdoch   [v 6] 1620/8 C str
2020-07-08 2020-07-08 Visby-8 Enor Terdus Enor Terdus   [v 10] 2620/11 D 0 g 3172
2020-06-25 2020-06-25 Visby-1 Brad's Girl Vera Brad's Girl Vera   [s 4] 2120/2 D 7 25.8g 429
2020-06-25 2020-06-25 Visby-2 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 8] 2140/9 D 0 g 1245
2020-06-25 2020-06-25 Visby-3 One Relation One Relation   [s 5] 2120/13 B 0 16.1 328
2020-06-25 2020-06-25 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2120/4 C 0 g 174
2020-06-25 2020-06-25 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/11 A 8 16.6g 32
2020-06-25 2020-06-25 Visby-8 R.K.King R.K.King   [v 8] 1680/15 A str
2020-06-25 2020-06-25 Visby-9 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 5] 2120/2 B 8 21.7 118
2020-06-16 2020-06-16 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/11 D 0 23.7g 663
2020-06-16 2020-06-16 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/9 C 5 18.6 721
2020-06-16 2020-06-16 Visby-8 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/13 A 6 16.0g 170
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 Jamaica Boko Jamaica Boko   [s 4] 2120/4 C 2 14.6 30
2020-06-09 2020-06-09 Visby-1 Alexis G.G. Alexis G.G.   [s 4] 2120/3 D 2 19.5 289
2020-06-09 2020-06-09 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2120/5 A 2 15.3 30
2020-06-09 2020-06-09 Visby-4 Volbeat Volbeat   [v 4] 2120/7 D 0 18.2 701
2020-06-09 2020-06-09 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2120/10 A 8 17.0 108
2020-06-09 2020-06-09 Visby-6 Singha Rauk Singha Rauk   [v 6] 1620/5 C 0 13.5 310
2020-06-09 2020-06-09 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/12 B 6 14.8 174
2020-06-09 2020-06-09 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/10 D 0 g 719
2020-06-01 2020-06-01 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2140/14 C 0 19.8g 649
2020-06-01 2020-06-01 Visby-2 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/12 A 2 15.6 168
2020-06-01 2020-06-01 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/4 B 0 15.2g 129
2020-06-01 2020-06-01 Visby-4 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2620/2 D 0 15.5 477
2020-06-01 2020-06-01 Visby-5 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 2140/9 B 5 17.1 351
2020-06-01 2020-06-01 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/11 D 7 17.1 1036
2020-06-01 2020-06-01 Visby-9 Asfaloth Asfaloth   [v 8] 2140/6 C 3 16.3 182
2020-05-15 2020-05-15 Visby-2 Mellby Galax Mellby Galax   [v 5] 2120/15 B str
2020-05-15 2020-05-15 Visby-3 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/5 D 6 13.6 949
2020-05-15 2020-05-15 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/12 D 0 17.6 636
2020-05-15 2020-05-15 Visby-5 Ponoko Mitta Goj Ponoko Mitta Goj   [v 10] 2120/3 D 2 15.3 222
2020-05-15 2020-05-15 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/5 A 2 14.7 37
2020-05-15 2020-05-15 Visby-8 Milton Palema Milton Palema   [v 6] 2120/2 D str
2020-05-05 2020-05-05 Visby-1 Hard Steel Hard Steel   [v 6] 2620/1 D 7 16.3 544
2020-05-05 2020-05-05 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 1620/6 C 5 13.9g 55
2020-05-05 2020-05-05 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 2120/2 D 7 15.5 656
2020-05-05 2020-05-05 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/10 A str
2020-05-05 2020-05-05 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 9] 2140/4 C 0 22.4g 700
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Önas Nelly Önas Nelly   [s 5] 1620/11 C 1 14.3 89
2020-04-25 2020-04-25 Visby-3 Sevedeka Sevedeka   [s 7] 2120/4 B 0 17.8 55
2020-04-25 2020-04-25 Visby-4 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 1620/2 C 3 15.1 248
2020-04-25 2020-04-25 Visby-5 She's My Secret She's My Secret   [s 5] 2120/2 B 0 g 36
2020-04-25 2020-04-25 Visby-6 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 7] 2120/7 C 5 20.6 42
2020-04-25 2020-04-25 Visby-8 Mellby Itch Mellby Itch   [s 3] 1620/7 C 3 15.5 97
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/8 B 1 16.8 41
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-8 Perfect Relation Perfect Relation   [v 4] 2140/10 C str
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/6 C 0 g 1111
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/4 C 6 16.0 189
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2640/5 D 6 15.7 566
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2640/3 C 3 15.2 214
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-5 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/8 C 0 16.5 253
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/7 B 5 14.8 47
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2160/5 C 0 16.5g 169
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/3 D 0 16.4 852
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/11 C 2 15.0 197
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/7 D 3 15.7 279
2021-06-10 2021-06-10 Visby-3 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2620/13 D 5 498
2021-06-10 2021-06-10 Visby-4 O.M.Genista O.M.Genista   [s 5] 2120/9 C 7 17.3 274
2021-06-10 2021-06-10 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/3 B 3 14.1 31
2021-06-10 2021-06-10 Visby-7 Lisa Will Lisa Will   [s 9] 2140/10 C 0 16.5 201
2021-06-10 2021-06-10 Visby-8 Alan Walker Alan Walker   [v 3] 2120/8 C 5 19.2 371
2021-06-10 2021-06-10 Visby-9 Global Valuation Global Valuation   [v 6] 2140/6 B 0 22.6 72
2021-06-03 2021-06-03 Visby-3 Dontstopmenow Dontstopmenow   [s 6] 2120/1 C 6 g 180
2021-06-03 2021-06-03 Visby-4 O.M.Genista O.M.Genista   [s 5] 2120/8 C 3 139
2021-06-03 2021-06-03 Visby-6 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 1620/8 C 2 14.7 166
2021-06-03 2021-06-03 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 1620/6 C 1 12.4 19
2021-06-03 2021-06-03 Visby-8 Jamenvisst Jamenvisst   [s 5] 2120/2 D 5 18.2 114
2021-06-03 2021-06-03 Visby-9 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 1620/8 D 7 15.0 361
2021-05-27 2021-05-27 Visby-3 One Relation One Relation   [s 6] 2120/3 C 7 15.7 190
2021-05-27 2021-05-27 Visby-4 O.M.Genista O.M.Genista   [s 5] 2120/3 D 4 17.7 241
2021-05-27 2021-05-27 Visby-5 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2120/4 D 7 14.0g 165
2021-05-27 2021-05-27 Visby-6 Someone Like You Someone Like You   [h 5] 2140/10 C 0 16.6g 505
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-8 Tale of Jacks Tale of Jacks   [h 6] 2140/8 B 1 13.6 27
2021-05-10 2021-05-10 Visby-5 One Relation One Relation   [s 6] 2160/13 D 5 16.7 203
2021-05-10 2021-05-10 Visby-6 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2140/13 D 0 17.2g 430
2021-05-10 2021-05-10 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 1620/7 D 4 12.9 74
2021-04-26 2021-04-26 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 1620/7 C 5 12.7 406
2021-04-26 2021-04-26 Visby-2 Mellby Itch Mellby Itch   [s 4] 1620/5 D 0 17.5g 792
2021-04-26 2021-04-26 Visby-3 Falcon Scott Falcon Scott   [v 10] 2140/10 C 0 17.5 1171
2021-04-26 2021-04-26 Visby-4 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 8] 2120/15 B 0 17.6 1160
2021-04-26 2021-04-26 Visby-6 Perfect Relation Perfect Relation   [v 5] 2140/13 A 0 18.6 118
2021-04-26 2021-04-26 Visby-7 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2620/9 C 8 18.1 423
2021-04-26 2021-04-26 Visby-8 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 5] 2120/5 D 0 g 250
2021-04-17 2021-04-17 Visby-3 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 8] 2120/3 D 8 19.3 186
2021-04-17 2021-04-17 Visby-4 Hard Steel Hard Steel   [v 7] 2120/4 C 2 16.5 45
2021-04-17 2021-04-17 Visby-5 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 6] 2120/10 C 6 17.1 77
2021-04-17 2021-04-17 Visby-8 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 5] 1620/1 B 0 g 172
2021-04-17 2021-04-17 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 5] 2120/7 B 3 16.8 41
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-1 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 6] 2140/12 C 6 17.6 633
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 8] 2140/4 C 0 g 153
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-4 Yellow Diamond Yellow Diamond   [s 6] 2640/2 C 4 19.0 1255
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-9