V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-102. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-93. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12 4. Magnus A ..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-10
2. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-9
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12
4. Magnus A Djuse, Östersund, 12-13-5
5. Johan Untersteiner, Halmstad, 12-8-8
6. Ulf Ohlsson, Solvalla, 11-16-15
7. Örjan Kihlström, Solvalla, 10-8-9
8. Kim Eriksson, Mantorp, 10-5-4
9. Mats E Djuse, Hagmyren, 8-11-10
10. Erik Adielsson, Solvalla, 7-5-5
11. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-4
12. Kaj Widell, Solvalla, 6-5-3
13. Jimmy Jonsson, Bergsåker, 6-2-0
14. Marc Elias, Jägersro, 5-4-4
15. Christoffer Eriksson, Jägersro, 5-4-1
Siffror till och med 26 januari

Ola Johansson, Kanal 75


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i v..


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i världens tuffaste travlopp.
Björn Goop gjorde precis alltid rätt och svarade för en millimeterstyrning bakom startfältets yngsta häst, femårige Face Time Bourbon.
Björn Goop var bra med i starten för att sedan se till att få rygg på favoriten Davidson du Pont i andraspår. När sedan fjolårsvinnaren och Davidson du Ponts stallkamrat Bélina Josselyn kördes fram och Jean-Michel Bazire valde att punktmarkera Björn Goops häst utvändigt såg det länge ut som Bazire-stallet hade värsta motståndaren i säcken. Men in mot upploppet kom luckan istället invändigt och i händerna på Björn Goop accelererade Face Time Bourbon och avgjorde i bländande stil.
- Det är alltid svårt för en häst att gå inåt och accelerera, så jag fick ta det lite försiktigt och inte bara klämma på direkt utan han fick trava in sig på innerspåret och sedan när vi accelererade så var det en enorm känsla, jag bara kände, kommer vi hinna fram? Kommer jag hinna fram? Och sedan när jag kände att vi kommer hinna fram då bara… bang, bang säger jag bara, det smäller allt som är och man vet knappt var man är, det är eufori. Just nu är jag fantastiskt lycklig, sa Björn Goop i en känsloladdad intervju direkt efter loppet.
Klockorna visade kilometertiden 1.03 sista 200 meterna på Face Time Bourbon och segertiden blev fina 1.11,5 över distansen 2700 meter.
- Det är en fantastisk häst, en exceptionell undantagshäst som har enorm fart i benen, konstaterade Björn Goop.

Blågula hästarna oplacerade
Triumfen var värd 4,2 miljoner kronor och kretsen kring Face Time Bourbon firade vilt efter loppet tillsammans med Björn Goop, som mer eller mindre fick ”bada” i champagne.
- Björn hittar alltid rätt väg och gör alltid allting rätt, berömde franske tränaren Sébastien Guarato som kunde räkna in sin tredje Prix d’Amerique-seger på fem år. 2016-2017 vann hans Bold Eagle.
De tre svenska bidragen i Prix d’Amérique hade en tuff dag och samtliga slutade utanför de sju prisplaceringarna. Milligan’s School förde en anonym tillvara långt bak hela vägen, Propulsion fick en dålig start och tröttande helt efter att Örjan Kihlström avancerat framåt för att till slut hitta en position invändigt på innerspåret. Ringostarr Treb galopperade tidigt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Björn Goop tog hem huvudnumret på Vincennes med hemmahästen Face Time Bourbon och Johan Untersteiner såg tillsammans med Dear Friend till ..


Björn Goop tog hem huvudnumret på Vincennes med hemmahästen Face Time Bourbon och Johan Untersteiner såg tillsammans med Dear Friend till att det blev en blågul framgång även i loppet uppkallat efter svenska Helen Johansson. Det instiftades 1997 sedan hon vunnit Prix d’Amerique med Ina Scot två år tidigare. Dear Friend provade i Prix Helen Johansson även förra året men fick inte med sig något av priskakan den gången. Nu gick det desto bättre. Johan Untersteiner tog hand om ledningen men valde efter en bit att släppa ifrån sig initiativet. I slutkurvan backade han sedan loss sitt sjuåriga sto som när hon fick fritt i tredjespår klev fram till säker seger, värd cirka 375 000 kronor. Kilometertiden över 2 100 meter med bilstart blev 1.11,4.

Ola Johansson, Kanal 75


Björn Goop serverade Face Time Bourbon en drömresa i ryggar och när fältets yngste häst fick fritt spelrum på upploppet avgjorde ..


Björn Goop serverade Face Time Bourbon en drömresa i ryggar och när fältets yngste häst fick fritt spelrum på upploppet avgjorde han via en brutal speed före favoritspelade Davidson du Pont. Det var Björn Goops andra seger i Prix d’Amerique och för fenomenale femåringen Face Time Bourbon var det 19:e seger i 22:a starten. Segerchecken uppgick till 4,2 miljoner kronor och kilometertiden över de 2 700 meterna skrevs till 1.11,5. Vinnaren tränas av Sebastien Guarato.

(Längre Prix d'Amerique-text kommer under kvällen)

Ola Johansson, Kanal 75


Galoppgalan höll i fredags i Malmö och som väntat blev Skandinaviens sprinterkung I Kirk den stora vinnaren. Fuxen inledde året med en impo..


Galoppgalan höll i fredags i Malmö och som väntat blev Skandinaviens sprinterkung I Kirk den stora vinnaren. Fuxen inledde året med en imponerande seger på Meydan i Dubai i januari och efter ett sjättepris på Meydan i mars följde han sedan upp med tre segrar på hemmaplan, bland annat två Listed-löpningar: Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.
Tränaren Susanne Berneklint var inte på plats under Galan eftersom hon är i Dubai i vinter med fyra hästar. I Kirk är en av dem och meningen är att han ska årsdebutera på torsdag.

Årets häst: I Kirk
Fux valack e. Eishin Dunkirk u. I Could
Tränare: Susanne Berneklint
Ägare: Hästgruppen i Lund AB
Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB
I Kirk hemförde en värdefull handicap på Meydan i Dubai i årsdebuten och imponerade våldsamt. Här hemma vann I Kirk två Listed-löpningar – Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.

Årets tvååring: Nocentsinkentucky
Fux hingst e. Goldencents u. Greely´s Geisha
Tränare: Francisco Castro
Ägare: Mec-Com Klippan AB
Uppfödare: Mec-Com och Hedberg Hall Inc
Nocentsinkentucky vann Lambada Cup med fem längder. Segermarginalen vid sina tre andra årssegrar skrevs till respektingivande tretton längder – i snitt! En otrolig prestation.

Årets treåring: Espen Hill
Brun valack e. Helsinki u. Explosive Hill
Tränare: Madeleine Smith
Ägare: BeWe Horseshoes AB
Uppfödare: Katarina Jacobsson
Espen Hill vann klassiska St Leger i överlägsen stil och var även god tvåa i Bro Park Classic. Nästan 1.1 miljoner kronor inklusive bonus bokfördes på intäktssidan under året.

Årets äldre häst: I Kirk
Fux valack e. Eishin Dunkirk u. I Could
Tränare: Susanne Berneklint
Ägare: Hästgruppen i Lund AB
Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB
I Kirk hemförde en värdefull handicap på Meydan i Dubai i årsdebuten och imponerade våldsamt. Här hemma vann I Kirk två Listed-löpningar – Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.

Årets sto: Silent Night
Brunt sto e. Night Of Thunder u. Raihaana
Tränare: Patrick Wahl
Ägare: Stall Dömle – Easy
Uppfödare: Rävdansens Stuteri AB
Silent Night vann Future Stars och SM för tvååringar. Var även tvåa i Svealandlöpning och trea i Jockeyklubbens Magic Million.

Årets hinderhäst: Accelerate
Brun valack e. Saddex u. Assraar
Tränare: Charlotte Dillner
Ägare: VAD Jumpracing
Uppfödare: Ida Rehnström
Accelerate vann HM Konungens Pris och två andra lopp på Blommeröd under säsongen. Var även god tvåa i Gyllene Hästen och Jockeyklubbens Stora Pris på samma bana

Årets arabiska fullblod: Macallan
Skimmel valack e. Dahess u. Queen Anne
Tränare: Henrik Engblom
Ägare: Stall Apperetiffe
Uppfödare: Kerstin Kimfors och Ove Håkansson
Macallan vann Wathba Stallion Cup på Jägersro i maj. Var sedan kanonbra som kort slagen tvåa i Gr-1 på Newbury och lika bra som trea i lopp av samma status på Windsor i starten efter.

Årets övriga pristagare:
Tränare:
Tränarchampion: Lennart Jr Reuterskiöld
Amatörtränarchampion: Annette Stjernstrand
HIndertränarchampion: Charlotte Dillner

Ryttare:
Jockeychampion: Elione Chaves
Lärlingschampion: Kaia Sofie Ingolfsland
Hinderchampion: Niklas Lovén
Amatörryttarchampion: Tina Henriksson
Ponnyjockeychampion: Eddwin Schmidt Christiansen

Årets hästägare: Lone Kaj-Nielsen
Årets uppfödare: Rävdansens Stuteri
Årets avelshingst: Eishin Dunkirk
Årets SFAF-pris: Helena och Tor Harry Sigfridsson
Segerrikaste häst: Zäta
Årets svenskuppfödda häst: Freestyler
ARK:s vandringspriser: Tina Henriksson och Elliot Öhgren
Skandinavisk hindersports championtäcke: Accelerate
Årets skötare: Christoffer Wallin från Peter Jardbys stall
Lifetime Achievement Award: Bruno Nilsson
Svensk Galopp tackade även av Bo Gillborg för lång och trogen tjänst.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique..


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique.
Solvallatränaren kan konstatera att stallformen är på topp efter en imponerande dubbelseger i lördagens huvudlopp när V75 avgjorde på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Disco Volante var V75-omgångens mest streckade häst och storfavoriten gjorde inte spelarna besvikna i gulddivisionen. Det var andra raka segern i högsta klassen på V75 för den sjuårige valacken som vann före stallkamraten Snowstorm Hanover.
- Bakspår och 1600 meter det är som att stå tillägg. Men han löste det bra. Han har blivit fin och accepterar numera att det kommer lite grusstänk på huvudet, tidigare ryckte han med huvudet, sa kusken Ulf Ohlsson.
Dubbelsegern för Disco Volante och Snowstorm Hanover inbringade 225 000 kronor för Stefan Melander. Betydligt mer kan det bli på söndagen i Prix d’Amerique där 4,2 miljoner kronor väntar vinnaren.
- Känslan är att Milligan’s School kan vara trea-fyra om han får ett invändigt lopp, det krävs ett bra lopp för att duga. Jag tror den yngsta vinner, säger Stefan Melander och syftar på femårige franske stjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop.

Miljonutdelning på V75
Trots att dagens största favorit vann i V75-3 blev det miljonutdelning på V75-spelet.
Tolv system klarade sju rätt och belönades med 1 771 477 kronor. Sex rätt gav 5 387 kronor och fem rätt 233 kronor.
I V75-1 lotsade Carl Johan Jepson 26-oddsaren Flash Håleryd först i mål. Flash Håleryd öppnade snabbt och fick först rygg ledaren som sedan blev tredje invändigt när favoriten Doctor Doxey Zenz tog över efter 500 meter. 600 meter från mål kunde sedan Carl Johan Jepson kliva ut i andraspår i tempoväxlingen då Erik Adielsson tryckte till ordentligt med Hazard Boko och tog över ledningen. Över upploppet hade sedan Flash Håleryd bäst fart och vann till slut säkert.
Skräll blev det även i V75-2 där 11-odsaren I’m A Believer fångade in ledande favoriten Rapide Cash i en mycket vass avslutning över upploppet. I segersulkyn satt Kenneth Haugstad och tränar gör Mantorps Stefan P Pettersson.
- Hon har haft jättefin form ,men det har strulat. Jäkligt gott av vi fick casha i dag, det är min egen häst, sa Stefan P Pettersson med ett stort leende.

Ekman bjöd på glädjetårar
Omgången bjöd även på ett ungdomslopp och det blev ett rivigt race där till slut Kim Moberg kunde avgöra sedan hon hittat ut från innerspåret mitt på upploppet tillsammans med 24-oddsaren Imakeyouproud.
- Det var ruggigt som han accelererade, sa Kim Moberg om sista biten över upploppet.
Gladast av alla på Sundbyholmstravet på lördagen var troligen tränaren Anneli Ekman sedan hennes ögonsten vunnit på V75.
- Det är jättestort för en liten tränare. Jag är även uppfödare och var med när han föddes i hagen hemma. Det är så stort, det här trodde jag aldrig, sa Anneli Ekman som grät glädjetårar på väg till vinnarcirkeln.
I V75-5 var det stenhårt i mål men målfotot visade att favoriten Indy D. och Örjan Kihlström fångade in jätteskrällen Edmund i sista stegen. Roger Walmann tränar vinnaren.
Därefter följde Erik Adielsson upp med ännu en betrodd vinnare. Solvallakusken hade full kontroll och ledde V75-6 från start till mål med Christoffer Eriksson-tränade Ingo.
V75-omgången avslutades med ytterligare en spetsseger sedan Jorma Kontio fått överta kommandot med Religious från Ronaldo Malibu som galopperade tidigt. Nina Pettersson-Perklén tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 3180/10 0 18.5g 649
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/2 4 13.8 589
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-6 Mamushka Mamushka   [s 4] 2140/10 0 18.6 131
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/8 6 14.3 155
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 2140/1 3 14.0 382
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-1 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 2640/5 0 16.3 369
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 8] 2680/9 1 17.1 35
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 6] 2160/15 8 17.9g 433
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Mamushka Mamushka   [s 4] 2140/11 0 15.8 330
2015-10-04 2015-10-04 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 9] 1640/4 4 13.1 107
2015-10-04 2015-10-04 Visby-2 Little Italy Little Italy   [v 9] 1640/7 0 16.5 307
2015-10-04 2015-10-04 Visby-1 Art Vandelay Art Vandelay   [v 3] 2140/8 6 20.9 132
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2660/7 D 5 18.1 354
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-10 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/5 B 0 17.8 439
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/11 C 5 16.8 863
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/3 D 0 20.1g 281
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Clos Crianza Chess Clos Crianza Chess   [s 3] 2140/4 C 0 22.9 543
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2680/10 B 6 18.3g 182
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/7 D 0 19.5 310
2016-09-29 2016-09-29 Visby-7 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/9 C 0 19.4 81
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 2] 1640/4 C 3 24.0 107
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Aquila Gwen Aquila Gwen   [s 6] 2160/15 D 0 19.0 586
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/9 D 5 16.9 397
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/7 B 0 g 57
2016-09-17 2016-09-17 Visby-7 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 C 1 18.7 79
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 1640/2 A 5 16.6 44
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/2 C 4 18.1 585
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/9 B 3 18.3 70
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/7 C 5 17.2 331
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Snaf Snaf   [v 6] 2160/12 A 4 17.5 77
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/9 C 6 17.7 737
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2140/2 D 2 17.1 562
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/4 B 7 17.0 152
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/6 D 0 15.1 512
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2160/11 B 4 17.3 170
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 C 0 g 421
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2160/7 C 7 18.0 123
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2140/6 D 0 18.2 378
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 D 0 18.8 699
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/6 C 3 16.3 389
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/2 D 0 15.9 122
2016-08-18 2016-08-18 Visby-8 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 2640/2 D 6 18.3 69
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Mamushka Mamushka   [s 5] 1640/7 B 7 16.2g 70
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/5 D 1 15.5 185
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2660/8 C 1 16.1 28
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/4 D 0 g 520
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2140/9 C 0 16.7 147
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/6 D 0 18.9g 697
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 4 15.9 436
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/5 B 5 15.2 69
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2640/5 D 5 19.1g 220
2016-08-06 2016-08-06 Visby-2 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 1640/10 D 0 17.0 158
2016-07-30 2016-07-30 Visby-10 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/11 C 6 16.7 160
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/2 D str
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 Look at My Face Look at My Face   [v 8] 2140/11 D 0 16.4 203
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/10 B 8 18.2g 753
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/9 C 7 17.3 407
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/3 D 7 16.4 576
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2140/2 C 8 18.5 212
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 1640/6 C 5 14.9 42
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Findus Noa Bell Findus Noa Bell   [v 5] 2140/8 D 0 19.2 548
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 3140/3 D 0 16.8 1275
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/3 C 3 12.9 1010
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/10 D 0 21.5g 932
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/6 D 0 19.5g 452
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2140/4 C 4 17.8 198
2016-07-05 2016-07-05 Visby-8 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/4 C 0 18.2 505
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 A 2 20.0 38
2016-07-05 2016-07-05 Visby-4 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/5 D 8 17.8 365
2016-07-05 2016-07-05 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [h 7] 2140/10 D 6 14.9 276
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 8] 1660/8 B 5 14.9 298
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 2640/6 D 0 17.0 752
2016-06-28 2016-06-28 Visby-10 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 4] 1640/3 D 0 16.8g 496
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 3160/7 D str
2016-06-28 2016-06-28 Visby-7 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2140/3 D 0 17.9g 406
2016-06-28 2016-06-28 Visby-6 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/1 D 5 17.2 398
2016-06-28 2016-06-28 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/12 C 0 14.0 712
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/3 C 0 20.2g 284
2016-06-28 2016-06-28 Visby-1 Classico Chess Classico Chess   [h 3] 2140/8 C 0 326
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Enge Amarone Enge Amarone   [s 5] 2140/5 D 0 g 365
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Helmers Anna Karin Helmers Anna Karin   [s 7] 1640/5 C 0 20.4g 268
2016-06-21 2016-06-21 Visby-8 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/1 D 0 g 522
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Simb Canalla Simb Canalla   [s 6] 2140/12 C 0 17.4 820
2016-06-21 2016-06-21 Visby-6 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 6] 2640/2 D 6 16.3 641
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2180/15 C 5 15.6 237
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/1 D 0 12.9 545
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Hunter Sund Hunter Sund   [v 5] 2160/14 C 0 19.4g 199
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Miss Wood Miss Wood   [s 5] 2140/6 C 4 17.5 271
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 2160/7 B 0 20.3g 245
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Marjons Filur Marjons Filur   [h 3] 2160/12 B 6 18.3 374
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/11 B 3 16.6 272
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Nova Burge Nova Burge   [s 9] 2660/9 D 8 16.8 749
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 6] 2160/11 D 0 16.8 758
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2160/13 A str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/10 B str
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Simb Mean Machine Simb Mean Machine   [v 3] 2140/8 D 0 g 330
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Soda Soda   [s 8] 2140/11 D 0 14.0 530
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Indigo B.M.W. Indigo B.M.W.   [s 7] 2160/7 A 5 17.1 308
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2160/13 C 6 18.1g 677
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/1 B 0 15.7g 81
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/2 C 2 19.3 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 1640/1 A 4 13.5 47
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Tayinaz Chess Tayinaz Chess   [s 4] 2140/3 D 5 17.3 625
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/7 B 0 16.1 216
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2160/10 C 1 15.0 131
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2640/1 C 4 19.4 358
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Simb Canalla Simb Canalla   [s 6] 2160/15 A 4 18.2 175
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1640/10 A 5 15.7 35
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2140/5 D 8 17.1g 411
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/5 C 5 20.8 71
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Art Vandelay Art Vandelay   [v 4] 2140/4 D str
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Arwens Spirit Arwens Spirit   [s 4] 2140/8 C 7 19.8 81
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Cooler Cooler   [v 8] 1660/6 C 4 15.5 304
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Calluna Calluna   [s 3] 2140/6 D 0 19.1 768
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2140/5 A 3 16.5g 96
2016-05-03 2016-05-03 Visby-5 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/9 B 0 20.7g 122
2016-05-03 2016-05-03 Visby-4 Sundbobambu Sundbobambu   [v 9] 2160/12 C 0 16.8 439
2016-05-03 2016-05-03 Visby-2 Notorius Bi Notorius Bi   [v 9] 2140/14 C 6 15.2 938
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Niccolo Oak Niccolo Oak   [v 7] 1660/7 A 3 15.5 32
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Hanne Tooma Hanne Tooma   [v 5] 2140/13 A 0 18.1 91
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1660/11 B 0 15.0g 146
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Art Vandelay Art Vandelay   [v 4] 2140/8 B 8 23.3 144
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 Ixia Diago Ixia Diago   [s 6] 2140/3 C 0 g 163
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/7 B 5 17.2 77
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 2160/7 C 0 17.9g 136
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-6 Carpe Diem Lavecen Carpe Diem Lavecen   [v 6] 1640/2 D 0 g 382
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 1640/1 D 0 13.4 681
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Simb Ratita Simb Ratita   [s 4] 1640/5 C 4 13.5 96
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/15 C str
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 10] 2140/9 C 5 14.5 573
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-3 Mamushka Mamushka   [s 5] 2140/12 C 0 19.9 526
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-8 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 D 7 18.5 415
2017-10-12 2017-10-12 Visby-10 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/7 D 0 19.4g 749
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/15 A 7 23.6g 168
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 D 6 18.9 769
2017-10-12 2017-10-12 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/12 D 6 16.6 476
2017-10-12 2017-10-12 Visby-2 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 1620/5 C 4 13.3 243
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/10 D 0 19.7 481
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/12 B 6 17.2 540
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/10 B 0 19.3g 125
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2620/10 C 6 17.3 759
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 1620/1 D 0 15.2 420
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/3 D 0 g 222
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 B 4 17.4 37
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2140/13 A 6 16.8 252
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/1 D str
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/7 B 5 15.2 129
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2140/11 C 0 17.4 876
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Dencos Nemo Kilab Dencos Nemo Kilab   [h 7] 2140/8 D 0 15.8 622
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/3 C 3 17.6 570
2017-09-12 2017-09-12 Visby-6 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 1620/7 D 0 16.5g 519
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/1 D 8 17.6 177
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2620/8 D 6 16.1 133
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 1620/8 C 2 15.0 60
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 4] 2140/8 C 0 17.6 221
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/6 C 4 15.0 50
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2620/5 C 0 16.6 218
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2120/9 C 8 16.9 407
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2140/15 A 6 17.5 179
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Tap in Smile Tap in Smile   [v 12] 1620/6 D 0 15.8 428
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/13 B 7 18.7 302
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 1620/10 C 8 15.3 58
2017-08-19 2017-08-19 Visby-7 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2120/1 C 5 17.2 116
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 3] 2120/3 C 7 20.5 238
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Mare de Fer Mare de Fer   [s 6] 2120/4 D 0 23.5g 273
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/2 D 0 19.5 342
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 1620/7 B 1 18.0 23
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/8 B 1 16.3 51
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2140/14 A 0 16.5 2489
2017-08-04 2017-08-04 Visby-7 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/4 B 4 18.1 511
2017-08-04 2017-08-04 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1640/10 C 0 19.4 391
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/4 D 3 18.4 189
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/10 C 6 16.6 719
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 International International   [v 10] 1660/14 A 0 13.1 297
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/3 D 5 17.3 652
2017-07-28 2017-07-28 Visby-5 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 1620/1 C 2 14.5 55
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Kesha Kesha   [s 3] 2120/7 D 0 22.1 310
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Askyfullofstars Askyfullofstars   [h 3] 2120/5 C 0 432
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2620/6 D 7 17.3 225
2017-07-22 2017-07-22 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2140/8 D 4 17.0 517
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 International International   [v 10] 1620/11 A 2 12.1 205
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1620/8 C 5 16.4 365
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2140/7 B 0 18.4 294
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Navajos Chess Navajos Chess   [v 5] 2120/8 B 1 16.1 81
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/3 B 6 16.4 287
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2140/13 C 0 19.9g 420
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Little Italy Little Italy   [v 11] 1640/5 B str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 B 0 17.9g 25
2017-06-27 2017-06-27 Visby-9 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/2 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/8 C 3 16.4 532
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Kesha Kesha   [s 3] 2120/10 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 4] 1620/2 D 2 16.2 116
2017-06-19 2017-06-19 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2140/8 B 7 17.7 145
2017-06-19 2017-06-19 Visby-7 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/5 C 0 19.8g 110
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/2 B 0 g 38
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Bellflower Bellflower   [s 8] 1620/11 B 5 14.0 102
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/11 B 1 15.8 60
2017-06-10 2017-06-10 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 2140/10 C 4 15.5 176
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/4 D 1 16.1 83
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/6 D 3 17.9 88
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Mr Finnsson Mr Finnsson   [v 4] 2620/4 C 2 16.4 151
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/8 D 3 16.7 311
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Cooler Cooler   [v 9] 1620/9 D 0 14.2 812
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Rosa Parks Rosa Parks   [s 6] 2120/8 B 2 14.6 48
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/8 D 2 17.6 456
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/1 C 3 16.3 593
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Fazob Goj Fazob Goj   [v 11] 2120/9 C 5 15.9 320
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Audax Audax   [v 8] 2120/3 C 0 19.2 610
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Shiraz Chess Shiraz Chess   [v 5] 2620/1 D 0 18.0 688
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2120/15 B 0 15.9 234
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 I.A.Lee I.A.Lee   [s 8] 2120/2 D 3 16.2 109
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Audax Audax   [v 8] 2620/4 C 0 19.0 962
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/2 B 1 17.8 29
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Mamushka Mamushka   [s 6] 2160/9 C 0 18.0 282
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 2140/13 C 7 17.9 324
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Cooler Cooler   [v 9] 1620/3 D 0 17.1 453
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/10 B 7 18.9g 23
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Reality Reality   [s 9] 1620/1 D 0 g 192
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/2 B str
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2140/12 B 5 16.5 195
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Carmen Brick Carmen Brick   [s 3] 2120/1 C 3 19.2 242
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/7 B 3 18.5 181
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Simb Canalla Simb Canalla   [s 7] 1640/6 C 3 16.9 437
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 1640/7 C 5 15.9 607
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 6] 2120/3 B 0 215
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Rhinestone F.H. Rhinestone F.H.   [s 9] 2120/8 B 0 291
2017-04-22 2017-04-22 Visby-6 Simb Lorica Simb Lorica   [s 4] 2120/11 C 0 19.8 514
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2120/1 C 0 17.5 612
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 1620/5 D 0 16.9 366
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-5 One Relation One Relation   [s 3] 2100/11 D 6 19.0 1000
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-1 One Relation One Relation   [s 3] 2140/5 D 4 17.1 692
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2160/13 C 0 23.3g 428
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/8 D 7 14.1 660
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 One Relation One Relation   [s 3] 1640/10 D 8 16.9g 983
2018-10-22 2018-10-22 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/11 D 0 15.4 729
2018-10-22 2018-10-22 Visby-6 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2120/3 D 0 g 73
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 2140/13 B 4 16.5 393
2018-10-11 2018-10-11 Visby-1 Caddie Lac Caddie Lac   [s 5] 1640/6 B 4 15.9 159
2018-10-11 2018-10-11 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/6 D 5 18.6g 295
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Utter Utter   [h 8] 2140/11 B 4 15.3 278
2018-10-11 2018-10-11 Visby-8 Pirat Jewel Pirat Jewel   [v 3] 2120/2 D 2 19.4 260
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1640/6 D 6 16.7 227
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2120/13 C 0 18.1 613
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2140/10 C 6 17.7 154
2018-09-30 2018-09-30 Visby-4 Nikita G.G. Nikita G.G.   [s 6] 1640/8 B 5 15.5 209
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2120/7 D 0 17.6 553
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Enor Terdus Enor Terdus   [v 8] 2120/8 D 0 g 274
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 One Relation One Relation   [s 3] 2140/8 C 5 18.0 356
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/1 D str
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/4 D 7 16.0 378
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Sergeant Pepper Sergeant Pepper   [v 10] 2120/4 D 8 15.3 752
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 1620/6 C 0 271
2018-09-06 2018-09-06 Visby-5 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/10 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Bijoux de Fer Bijoux de Fer   [v 4] 2120/3 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/6 D 0
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-2 Uddens Index Uddens Index   [v 7] 2660/12 A 3 16.6 78
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1640/4 D 3 13.5 32
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2120/1 D 7 16.3 772
2018-08-30 2018-08-30 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 2120/8 C 0 15.6 363
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/7 C 5 17.8 175
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Butterfly Center Butterfly Center   [s 8] 1620/1 C 7 14.3 60
2018-08-18 2018-08-18 Visby-2 She's My Secret She's My Secret   [s 3] 2120/3 A 1 17.1 18
2018-08-18 2018-08-18 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/8 C 3 13.6 199
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/11 D 0 17.5 286
2018-08-18 2018-08-18 Visby-6 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 4] 2120/10 C 4 20.2 89
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 2120/1 B 2 16.7 231
2018-08-18 2018-08-18 Visby-8 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2620/11 C 1 15.0 197
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 1620/2 D 2 16.7 19
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1620/3 C 5 15.5 191
2018-08-02 2018-08-02 Visby-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 3] 2120/1 C str
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/10 C 7 17.8 903
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 1640/12 D 0 14.1 746
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2140/5 D 4 17.3 120
2018-07-26 2018-07-26 Visby-7 Önas Nelly Önas Nelly   [s 3] 2120/4 D 2 17.0 363
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Donna Chess Donna Chess   [s 4] 2120/12 D 0 22.6 1290
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/9 D 8 18.0g 264
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 1620/2 D 0 14.5 905
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Zee Me Zee Me   [s 8] 2140/8 B 3 16.1 56
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/6 D 4 16.3 244
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 DesperateLoveChess DesperateLoveChess   [s 4] 1620/4 D 0 17.5 890
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/1 D 0 18.3 804
2018-07-11 2018-07-11 Visby-5 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/4 D 0 g 2694
2018-07-11 2018-07-11 Visby-9 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/13 D 0 17.1 833
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2140/10 B 0 18.5g 643
2018-06-16 2018-06-16 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/2 D 0 g 704
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2640/10 B 5 17.4 138
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 One Relation One Relation   [s 3] 2120/1 D 8 17.2 663
2018-06-16 2018-06-16 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/10 D 0 17.4 1147
2018-06-16 2018-06-16 Visby-7 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/1 D 4 14.3 651
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 San Quentin San Quentin   [v 7] 1640/5 D 0 20.0 508
2018-06-04 2018-06-04 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/8 C 0 26.4g 536
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2140/14 A 0 19.5 279
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/8 B 0 19.3 352
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/2 C 3 16.7 292
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Sentence Ås Sentence Ås   [s 6] 2120/6 D 0 14.8 609
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2140/2 B 8 18.0 38
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 3] 2120/6 D 8 22.1 527
2018-05-24 2018-05-24 Visby-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 2120/2 C 5 15.8 319
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Golden Jubilee Golden Jubilee   [s 6] 2620/5 D 8 15.7 1093
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2120/8 D 6 15.6 360
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 One Relation One Relation   [s 3] 2120/12 A 4 18.8g 84
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2160/10 C 0 16.2 198
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 International International   [v 11] 2120/5 C 8 14.2 597
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 4] 1620/1 C 2 13.8 706
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2120/9 D 0 15.3 359
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 One Relation One Relation   [s 3] 2120/2 C 2 18.1g 637
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2620/15 A 3 16.9 188
2018-05-06 2018-05-06 Visby-5 Carmen Brick Carmen Brick   [s 4] 2140/11 D 8 17.8 795
2018-05-06 2018-05-06 Visby-7 Fazob Goj Fazob Goj   [v 12] 1620/9 D str
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Silver Rauk Silver Rauk   [v 7] 2140/3 C 6 18.0 475
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 1640/6 C str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 9] 2120/9 C 4 16.7 179
2018-04-21 2018-04-21 Visby-5 Immer Fri Immer Fri   [v 9] 2120/5 B 2 14.6 54
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Mistelns Napoleon Mistelns Napoleon   [v 4] 2120/1 C str
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Miss Wood Miss Wood   [s 7] 2120/6 B 4 15.9 41
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2140/3 C 0 15.7 294
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/8 D 7 17.0 1509
2019-10-31 2019-10-31 Visby-1 Dooleys Dooleys   [v 11] 2120/9 C 0 16.7g 452
2019-10-31 2019-10-31 Visby-2 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2140/7 A 0 17.1 414
2019-10-31 2019-10-31 Visby-3 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 1620/2 D 2 14.7 175
2019-10-31 2019-10-31 Visby-4 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/3 C 4 15.7 222
2019-10-31 2019-10-31 Visby-6 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 1620/4 D 8 17.2g 165
2019-10-31 2019-10-31 Visby-8 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/4 D 0 18.9 283
2019-10-31 2019-10-31 Visby-10 Sevedeka Sevedeka   [s 6] 1620/11 B 4 14.1 446
2019-10-14 2019-10-14 Visby-1 Wishlist Wishlist   [s 4] 1620/3 B 0 14.6 68
2019-10-14 2019-10-14 Visby-2 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/6 D 0 17.2 293
2019-10-14 2019-10-14 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 2660/11 B 3 14.7 394
2019-10-14 2019-10-14 Visby-4 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2120/5 D 5 16.1 258
2019-10-14 2019-10-14 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/8 B 8 18.0g 520
2019-10-14 2019-10-14 Visby-7 Stjärna Solero Stjärna Solero   [s 4] 2120/6 D str
2019-10-14 2019-10-14 Visby-9 Nick I Can Nick I Can   [v 11] 2160/13 C 5 17.4 482
2019-10-01 2019-10-01 Visby-1 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2160/11 A 0 17.0g 28
2019-10-01 2019-10-01 Visby-2 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2640/9 D 3 18.9 283
2019-10-01 2019-10-01 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 2120/12 A 3 14.5 263
2019-10-01 2019-10-01 Visby-4 One Relation One Relation   [s 4] 2120/1 C 0 g 227
2019-10-01 2019-10-01 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/5 D 0 18.6g 188
2019-10-01 2019-10-01 Visby-8 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2140/6 B 1 16.9 103
2019-10-01 2019-10-01 Visby-9 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 6] 2140/6 A 1 16.5 219
2019-09-21 2019-09-21 Visby-1 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 2120/2 C 4 16.0 87
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 1620/3 D 0 g 33
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Zee Me Zee Me   [s 9] 2140/5 C 0 19.6g 132
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Alwoods Gangster Alwoods Gangster   [v 10] 1620/6 C 0 g 68
2019-09-21 2019-09-21 Visby-6 Stjärna Solero Stjärna Solero   [s 4] 2120/2 D 4 22.4 580
2019-09-21 2019-09-21 Visby-7 Tout la Face Tout la Face   [s 4] 1620/1 B 1 16.7 57
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Todays Victory Todays Victory   [v 7] 2120/1 B 2 16.7 41
2019-09-12 2019-09-12 Visby-2 Zee Me Zee Me   [s 9] 2620/3 D 0 18.1 254
2019-09-12 2019-09-12 Visby-3 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/4 D 0 g 471
2019-09-12 2019-09-12 Visby-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/9 A 1 15.2 90
2019-09-12 2019-09-12 Visby-6 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/7 B 6 22.0g 110
2019-09-12 2019-09-12 Visby-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/9 B 7 18.9 72
2019-08-31 2019-08-31 Visby-1 Finally Tour Finally Tour   [s 4] 2620/5 C str
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Hard Steel Hard Steel   [v 5] 2120/8 A 1 17.2 25
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Star Commander Star Commander   [v 8] 2120/12 C 0 17.6 149
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Dooleys Dooleys   [v 11] 1640/13 A 6 13.4g 74
2019-08-31 2019-08-31 Visby-7 Satyagraha Satyagraha   [v 4] 2120/1 B 3 20.2g 81
2019-08-31 2019-08-31 Visby-8 Blinkalillastjärna Blinkalillastjärna   [v 7] 1640/9 B 7 18.4 185
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 1620/4 D 3 14.4 211
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-1 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2140/7 D 0 18.3 532
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/12 A 8 15.6 81
2019-08-15 2019-08-15 Visby-1 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/8 C 8 15.7 259
2019-08-15 2019-08-15 Visby-2 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 1620/4 D 5 15.2 417
2019-08-15 2019-08-15 Visby-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2120/5 B 0 16.4g 29
2019-08-15 2019-08-15 Visby-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 6] 2620/11 D 7 16.7 283
2019-08-15 2019-08-15 Visby-5 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/3 C 4 16.5 130
2019-08-15 2019-08-15 Visby-6 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/2 B 4 20.0g 93
2019-08-15 2019-08-15 Visby-7 G.K.Joyci G.K.Joyci   [s 5] 2120/8 D 0 18.8 904
2019-08-15 2019-08-15 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/8 D 3 17.6 723
2019-08-15 2019-08-15 Visby-9 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2140/6 B 5 18.2g 45
2019-08-01 2019-08-01 Visby-1 Satyagraha Satyagraha   [v 4] 2120/1 C 0 24.4g 100
2019-08-01 2019-08-01 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/12 B 3 15.6 276
2019-08-01 2019-08-01 Visby-6 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/7 C 4 17.0g 266
2019-08-01 2019-08-01 Visby-9 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/8 C 1 18.6 160
2019-08-01 2019-08-01 Visby-10 Global Underground Global Underground   [v 5] 1640/5 B 0 g 349
2019-07-25 2019-07-25 Visby-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/3 C 4 19.4 46
2019-07-25 2019-07-25 Visby-2 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 2120/2 D 8 15.7 326
2019-07-25 2019-07-25 Visby-3 Dooleys Dooleys   [v 11] 1640/9 B 8 12.6 284
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Donna Chess Donna Chess   [s 5] 2120/1 D 0 21.3 312
2019-07-25 2019-07-25 Visby-5 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2620/9 D 8 15.8 160
2019-07-25 2019-07-25 Visby-6 One Relation One Relation   [s 4] 2120/13 A 6 15.8 75
2019-07-25 2019-07-25 Visby-7 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2140/12 A 6 15.1 45
2019-07-25 2019-07-25 Visby-8 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/2 D 0 g 173
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/11 B 4 16.3 65
2019-07-25 2019-07-25 Visby-10 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2120/4 C 0 18.8g 210
2019-07-18 2019-07-18 Visby-3 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2620/11 C 0 g 644
2019-07-18 2019-07-18 Visby-5 Global Underground Global Underground   [v 5] 1620/12 C 0 16.2 427
2019-07-18 2019-07-18 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2160/14 A 1 14.4 67
2019-07-18 2019-07-18 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2120/6 D 4 17.0 730
2019-07-10 2019-07-10 Visby-1 Norrvanges Jet Fly Norrvanges Jet Fly   [s 8] 2140/11 C 7 19.3g 947
2019-07-10 2019-07-10 Visby-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/3 C 0 g 386
2019-07-10 2019-07-10 Visby-4 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 D 4 16.8 457
2019-07-10 2019-07-10 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/11 C 5 15.2 584
2019-07-10 2019-07-10 Visby-10 One Relation One Relation   [s 4] 2120/6 D 5 14.8 582
2019-06-27 2019-06-27 Visby-1 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 3] 2120/4 C 3 18.6 376
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/1 B 5 17.4 47
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 One Relation One Relation   [s 4] 1620/4 A 2 14.0 45
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 7] 1620/2 B 6 14.7 629
2019-06-27 2019-06-27 Visby-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 1620/12 B 2 12.4 104
2019-06-27 2019-06-27 Visby-7 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 1620/11 C 6 13.4 273
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 C 0 33
2019-06-27 2019-06-27 Visby-9 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/2 C 0 17.8 363
2019-06-27 2019-06-27 Visby-10 Carmen Brick Carmen Brick   [s 5] 2140/4 D 4 17.3 118
2019-06-18 2019-06-18 Visby-2 Donna Chess Donna Chess   [s 5] 2120/2 D 0 21.6 946
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/4 C 2 16.6 73
2019-06-18 2019-06-18 Visby-4 One Relation One Relation   [s 4] 1620/2 B 3 13.3 44
2019-06-18 2019-06-18 Visby-8 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/6 D 7 16.4 453
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Maverick Dream Maverick Dream   [v 6] 2120/12 B 6 13.5 175
2019-06-10 2019-06-10 Visby-1 Enjoy Love Chess Enjoy Love Chess   [s 4] 2120/4 D 0 23.9 940
2019-06-10 2019-06-10 Visby-2 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/1 B 1 16.8 108
2019-06-10 2019-06-10 Visby-3 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/3 D 7 16.6 150
2019-06-10 2019-06-10 Visby-6 Utter Utter   [h 9] 2640/4 D str
2019-05-28 2019-05-28 Visby-1 Immer Fri Immer Fri   [v 10] 2120/13 B 3 14.4 944
2019-05-28 2019-05-28 Visby-5 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/4 B 2 17.9 86
2019-05-28 2019-05-28 Visby-7 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2120/7 D 3 18.1 493
2019-05-28 2019-05-28 Visby-8 Mari Klipp Mari Klipp   [s 5] 2140/11 C 7 18.2 369
2019-05-18 2019-05-18 Visby-2 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/1 C 0 g 23
2019-05-18 2019-05-18 Visby-3 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 10] 2140/6 C 7 18.4 1329
2019-05-18 2019-05-18 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/1 C 2 17.8 115
2019-05-18 2019-05-18 Visby-6 One Relation One Relation   [s 4] 2120/6 C 1 15.6 44
2019-05-18 2019-05-18 Visby-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2120/11 D str
2019-05-18 2019-05-18 Visby-9 Pink Diamond Pink Diamond   [s 5] 2120/1 D 3 18.4 116
2019-05-09 2019-05-09 Visby-1 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2620/6 D 2 17.3 458
2019-05-09 2019-05-09 Visby-2 One Relation One Relation   [s 4] 2140/10 C 1 17.4 210
2019-05-09 2019-05-09 Visby-4 Utter Utter   [h 9] 2140/13 B 0 16.4 854
2019-05-09 2019-05-09 Visby-6 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2140/8 C 0 21.1g 42
2019-05-09 2019-05-09 Visby-7 Perfect Relation Perfect Relation   [v 3] 2120/6 C 6 19.5 581
2019-05-09 2019-05-09 Visby-9 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2120/1 C 8 19.4g 23
2019-04-27 2019-04-27 Visby-2 Miss Wood Miss Wood   [s 8] 2620/4 C 0 19.3 347
2019-04-27 2019-04-27 Visby-3 Utter Utter   [h 9] 1620/11 B 6 15.8 389
2019-04-27 2019-04-27 Visby-4 She's My Secret She's My Secret   [s 4] 2120/2 C 0 20.4g 66
2019-04-27 2019-04-27 Visby-5 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2120/11 C 1 18.3 47
2019-04-27 2019-04-27 Visby-7 Dialog Star Dialog Star   [s 9] 1620/12 B 0 g 324
2019-04-27 2019-04-27 Visby-8 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 1620/2 C 4 15.9 45
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Önas Nelly Önas Nelly   [s 4] 2120/2 A 2 18.9g 16
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-1 Marjons Sleipner Marjons Sleipner   [h 3] 2140/9 D 0 19.4g 545
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-9 Utter Utter   [h 9] 1640/8 B 0 13.7 1144
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-10 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2160/11 C 0 17.8 1000
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-1 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2160/9 B 6 18.5 591
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2100/14 C 0 18.0g 245
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Marjons Djinni Marjons Djinni   [s 4] 2160/13 A 5 19.6g 447
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-7 Yum Yum Bay Yum Yum Bay   [s 4] 2140/10 D 6 17.2 1000
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 One Relation One Relation   [s 4] 2140/10 D 6 16.9 96
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-6 One Relation One Relation   [s 4] 2100/2 C 3 17.0 1200
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-4 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2160/5 C 0 16.5g 169
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-6 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/3 D 0 16.4 852
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-6 Maverick Dream Maverick Dream   [v 7] 2140/11 C 2 15.0 197
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 2140/7 D 3 15.7 279ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se