V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Solvalla och Bergsåker körde V86 tillsammans på onsdagen och i både Stockholm och Sundsvall tävlades det i regn och blåst. I e..


Solvalla och Bergsåker körde V86 tillsammans på onsdagen och i både Stockholm och Sundsvall tävlades det i regn och blåst.
I ett lopp för ston ingående i Solvallaserien hade Daniel Redéns Conrads Rödluva en mycket passande uppgift på förhand och spelades till kvällens tyngsta favorit. 84 procent på V86-spelet.
Utan att ha den riktiga toppformen i kroppen och med skor på alla fyra hovar kunde fuxan ta karriärens tolfte seger i artonde starten.
Örjan Kihlström körde fram utvändigt ledande Felicity Shagwell dryga varvet från mål för att bevaka sina intressen i loppet. Conrads Rödluva brukar inte vinna med några större marginaler och klev nu undan till en knapp seger före Au Pair Girl och Fanny Chenal som närmade sig den sista biten.
Ett gott hantverke utan att det slog gnistor om Rödluvan – men fuxan lär komma ytterligare förbättrad till Breeders Crown-semifinalerna på Solvalla om två veckor.
- Hon gör alltid sitt jobb så att säga och har nästan aldrig gjort ett riktigt dåligt lopp vad jag kan komma ihåg. Hon har förlorat några gånger men har även då svarat för ett bra jobb, sade Örjan Kihlström efter loppet.

Fem strutar för Nurmos
”Tveksam stallform” löd omdömet inför kvällen angående Timo Nurmos hästar.
Jorma Kontio gav svar på tal och tog tre segrar med Nurmos-tränat innan V86:an inleddes på Solvalla.
Sedan bara fortsatte det. I treåringsloppet på kupongen reglerade valacken Mellby Hoffa motståndet från positionen utvändigt ledaren med Jorma i sulkyn. Fjärde segern i femte starten för hästen som uppfödarna Mellby Gård äger själva.
Örjan Kihlström fick förtroendet bakom Timo Nurmos Global Winner i V86-6 och gjorde sig ingen brådska i tredjeparet utvändigt i trekilometersloppet.
I hällregnet fick spelfavoriten upp farten ordentligt sista 600 meterna och ledande Tsar Brodde fångandes in i god tid innan linjen i loppet som var ett klass I-försök.
Summa fem ”strutar” för stall Timo Nurmos!
Robert Bergh satte punkt för omgången på Solvalla med storskrällen Mellby Glader (fyra procent) i det avslutande fyraåringsloppet. Från fjärdeparet utvändigt följde Bergh med i rygg på favoriten Missle Hill sista 800 och en tapper Mellby Glader kunde ta sig förbi i de sista stegen.

Majet klar för V75-final
38 mil norröver avgjordes Bergsåkers fyra avdelningar på V86-spelet.
Majet af Djupmyra har utvecklats mycket sedan hon kom i Daniel Wäjerstens träning i maj. Det sjuåriga stoet är nu klar för V75-finalerna på Solvalla i början av november.
V86-1 på Bergsåker var ett försök i klass II där Majet af Djupmyra slog hingstar och valacker sedan Daniel Wäjersten kuppat sig till ledningen 1400 meter från mål.
Majet var favorit i ett stolopp på V75 i Skellefteå senast men visade galopp. Nu kom revanschen.
- Ska jag vara ärlig tyckte jag att hon var för gammal och ville att ägarna skulle satsa på en yngre häst. Men de tyckte så mycket om henne att de ville ge henne en chans till och det är vi glada för, sa Bergsåkertränaren.
Solängets kallblodskung Tangen Haap har inte varit helt lätt att räkna på sedan segern i Elitkampen på Solvalla.
Efter galoppen i segerstriden i V75 i Skellefteå i den förra starten kom nu första triumfen i sjunde försöket sedan i maj. Björn Karlsson prickade springspåret och körde sig till täten i den första kurvan i kallblodslopp för högsta klassen och nu var Tangen Haap bra igen.
Segertiden i Paul Oscarsons minneslopp skrevs till 1.23,7 över 1640 meter volt.
- Tussarna var oryckta och jag körde inte en meter. Ett välbetalt snabbjobb! sa Björn Karlsson.

”En otrolig moral”
Walkie Talkie var hård som flinta vid segern i V75 senast. Per Linderoths tuffa sto fyllde nu på med ännu en seger i ett försök i serien Diamantstoet.
Loppet var en spårtrappa och Walkie Talkie med sina 880 000 kronor intjänat fick dra upp spurten som sista häst i 15-hästarsfältet. Per Lindroth körde till på allvar 300 meter från mål och spurten resulterade än en gång.
- Hon visar en otrolig moral, berömde tränaren.
Omgångens storskräll på Bergsåker kom i V86-5. Susanne H Osterling satt i rygg ledaren med tvåprocentaren Jeppas Picasso och kunde smita ut i den sista kurvan och avgöra knappt. Ulrica Håkansson, amatör från Solänget, tränar.
Åtta rätt på V86-spelet delade ut 180 238 kronor sju rätt gav 942 kronor och sex rätt 57 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


En liten avbild av pappan Maharajah är han, Stall Travkompanpaniets Who's Who.Efter segern i Svenskt Travderby förra året, blev det seger i fem&..


En liten avbild av pappan Maharajah är han, Stall Travkompanpaniets Who's Who.
Efter segern i Svenskt Travderby förra året, blev det seger i femåringsloppet Jubileumspokalen på Solvalla i augusti i år.
Allt enligt plan.
Solvallatränaren Pasi Aikio tar nu ett djupt andetag och planerar vidare. Frankrike nästa!
Prix d'Amerique hägrar den sista söndagen i januari.
- Men det är långt dit och det finns inga garantier i det här. Men visst är en start i Prix d'Amerique vårt stora mål, säger Pasi Aikio.
Ett delmål på vägen är femåringsloppet Prix Tenor de Baune på Vincennes i december. En seger där ger en direktbiljett till det stora loppet.
- Who's Who ska få åka ner till Frankrike 10 november, dagen efter hingstpremieringen här i Sverige. Inget är bestämt med starter och så. Allt hänger på hur han tar resan ner och så vidare. Men under förvintern är huvudmålet i alla fall femåringsloppet Prix Tenor de Baune som går två dagar före julafton. Visar han att han duger där spänner vi givetvis bågen ytterligare, säger Pasi Aikio.

Kanske Prix de Bretagne
Stall Travkompaniets nya stjärna kommer alltså att vara på plats när vintermeetinget är i gång i Paris. Vintermeetinget startar 30 oktober. Söndagen 17 november körs det första av de fyra förberedande ”B-loppen” inför Prix d'Amerique - Prix de Bretagne.
- Vi kommer säkert att vara med i listorna till alla de där loppen i början men det hänger på uppladdningen om det ska bli några starter. Om allt fungerar och hästen mår bra väljer vi mellan Prix de Bretagne eller ett lopp för fem-och sexåringar på Vincennes dagen efter, säger tränaren.

Kvalvägen till Prix d'Amerique
Who's Who kan eventuellt komma med i Prix d'Amerique på prispengar - om det av någon anledning skulle gå tungt i de förberedande loppen.
Pasi Aikio vill dock kvala in den vanliga vägen. Antingen med seger i Prix Tenor de Baune eller med en pallplats i något av de fyra "B-loppen”.
Förutom Prix de Bretagne körs Prix du Bourbonnais i början av december, Prix de Bourgogne i slutet av december och Prix de Belgique i mitten av januari.
- Jag har hört att några säger att det kan gå på intjänade pengar. Men det tar jag inte för givet utan vi ska givetvis försöka kvala in hästen, säger Solvallatränaren.
Who's Who kommer att bo i Ron Kuipers borg på träningsanläggningen Grosbois. Skötaren Jennie Ek får även med sig sexårige Uppohoppa till Paris, som enligt Aikio mestadels ska få tävla på landsortsbanorna i vinter.
Hur har Who's Who haft det sedan segern i Jubileumspokalen i augusti?
- Han fick ta det lugnt första veckan efter det loppet och sedan har han gått tung träning fram till för drygt en vecka sedan. På den vägen är det och allt är enligt plan.

”B-loppen” inför Prix d'Amerique
Prix de Bretagne – söndag 17 november
Prix du Bourbonnais – söndag 8 december
Prix de Bourgogne – söndag 29 december
Prix de Belgique – söndag 12 januari
(Ettan-tvåan och trean i dessa lopp får en inbjudan till Prix d'Amerique).

Fribiljett till PdA ges också till segrarna i femåringsloppet Prix Tenor de Baune (22 december) och treåringsloppet Criterium Continental (22 december).

Mikael Wikner, Kanal 75


Vi har en högintressant jackpotomgång på V75 framför oss på lördag. Romme står för värdskapet och det vänt..


Vi har en högintressant jackpotomgång på V75 framför oss på lördag. Romme står för värdskapet och det väntar minst 41 miljoner kronor till den som är ensam med sju rätt. Stefan Melander tränar omgångens största favorit. Det är stjärnhästen Milligan’s School som står perfekt till i gulddivisionen. Den tiofaldiga miljonären hade ett suveränt fjolår där han bland annat besegrade Readly Express i Sundsvall Open Trot.
I år har Milligan’s School tagit flera större segrar, bland annat Jämtlands Stora Pris. Han var även med i ett försök av Elitloppet och har vunnit flera lopp i gulddivisionen. Näst senast provade han lyckan i Masters-finalen på Vincennes i Paris utan att vara som bäst. Men senast var han tillbaka i vinnarcirkeln då han vann enkelt på Solvalla.
– Milligan’s School (V75-3) är riktigt bra i ordning och känns jättefin i jobben. Det blev en för tuff resa ner till Paris som satte ner honom. Vi lastade honom klockan åtta på morgonen och han var framme i Paris klockan tio på kvällen. Sedan somnade han inte förrän tolv på natten och sov sju timmar. Det blev tokigt allting och en alltför hård tripp så nära inpå loppet, säger Stefan Melander.
– Han har tränat hela tiden mellan loppen och det var skönt att han var tillbaka i sitt rätta jag senast. Vi provade 2600 meter då och det gick bra. Han har vunnit över lång distans tidigare och går på alla distanser. Jag läste någonstans att han inte har vunnit över kort distans i Sverige, men det har krånglat flera gånger när han har varit ute i de loppen. I Elitloppet blev det strul exempelvis. Men i USA har han vunnit flera gånger över 1600 meter som unghäst innan han kom till Sverige.
Vad säger du om uppgiften här med spår fyra bakom bilen över kort distans?
– Det ser spännande ut och han måste ha en toppchans. Värsta konkurrenten Elian Web fick sämsta läget med spår elva. Min häst är snabb ut och tål att gå. Det ser bra ut. Jag hoppas att vi kan köra barfota runt om och banan på Romme var fin när vi var där och tävlade i fredags trots att det regnade. Så jag tror nog att det blir en bra bana, säger Tarzan.

”Han tror jag mest på”
Vilka av dina övriga V75-hästar ska spelarna beakta och strecka?
– Förutom Milligan’s School så är det bara två till som har chans och det är treåringarna. Det är två jättefina hästar och jag hoppas att de gör upp om segern i sitt lopp.
Brake Cooling (V75-5) känns intressant och jag tror mest på honom. Han har gått bra varje gång men haft lite otur och är bättre än raden. Senast ute i ett tufft kriteriekval från bakspår. Hästen är snabb ut och har ett perfekt läge. Det är en bra häst det här som är på väg uppåt. Jorma får bestämma efter värmningen om vi ska köra med skygglappar eller öppet huvudlag. Annars blir det barfota runt om och jänkarvagn igen.
Digital Summit (V75-5) är riktigt fin och har varit duktig i två raka segrar. Är en av mina bättre treåringar. Han är fortsatt bra i jobben men det är lite frågetecken över den korta distansen här. Jag tycker ändå att han ska räknas tidigt men tror som sagt mer på Brake Cooling på grund av läget. Vi kör troligen med skor runt om och jänkarvagn, säger Stefan Melander.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.Brother Bill spurtade strålande I Sven..


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.
Brother Bill spurtade strålande I Svenskt Travkriterium som tvåa bakom vinnande Power. Nu tog han hem segern i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker för Ulf Ohlsson. Brother Bill öppnade snabbt och kunde ta över ledningen i utgången av första kurvan. Han fick sedan bestämma och via en snabb slutrunda gav han inte favoriten Aetos Kronos skuggan av en chans. Den sistnämnde var blek som fyra från andra par utvändigt. Brother Bill trummade på i ledningen och när Ultion Face kom farande en bit ut i banan över upploppet ryckte Ulf Ohlsson tussarna på Brother Bill som svarade direkt och vann enkelt. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.14,4/2140a.
– Det är en fin häst och han skulle vara kvick från början och det var han. Han kändes fin och vi fick köra så sakta första varvet och jag ville dra upp tempot varvet kvar. Det kom någon ut i banan till slut och jag ryckte tussarna 50 kvar och då ökade han direkt. Han var absolut inte trött, sa Ulf Ohlsson.
Örjan Kihlström kommenterade Aetos Kronos fjärdeplats på följande vis.
– Han gick med skor och fast huva i dag, lite säkerhetsbalans. Han var inte lika vass som han har varit innan. Godkänd utan att vara lika vass som tidigare, sa Kihlström.

Imponerande uppvisning av Ganga Bae
I Breeders Crown för treåriga ston blev det en imponerande uppvisning av Ganga Bae. Hon fick en dryg inledning med tredjespår runt första sväng och resten av loppet i dödens. Men trots det slog hon klorna i den ledande favoriten Gina Mearas hur enkelt som helst in på upploppet och gled retfullt enkelt ifrån till slut. Ganga Bae, som satt fast i Oaks-finalen senast, krossade sina konkurrenter och vann med krafter kvar. Det är Stefan Melander som tränar hästen och i sulkyn satt Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.13,4/2140a. Gina Mearas höll till andraplatsen.
– Hon var fantastiskt fin och skötte allting själv. Det var bara för mig att hålla i mig, sa Örjan Kihlström.

Aleppo Pine från dödens
Kihlström vann dubbelt då han även styrde in Aleppo Pine till seger i Breeders Crown för fyraåriga ston. Örjan lämnade ingenting åt slumpen utan sände tidigt fram Aleppo Pine utvändigt om ledande Adi Gallia. Hon gick i närkamp med denne in på upploppet och kopplade ett säkert grepp till slut. Det Roger Walmann-tränade stoet vann på tiden 1.13,9/2140a.
– Hon är ganska stark och väldigt snabb också. Det är en komplett och fin märr. Hon hade tussarna kvar och hade en lite växel till om det hade behövts. Hon hade sämsta spåret och gick med skor och hade tussarna kvar. Så hon håller verkligen sin fina form, berömde Örjan Kihlström.

Betting Gangster övertygade
I det avslutande Breeders Crown-loppet för fyraåriga hingstar och valacker blev det seger för Betting Gangster. Han tog direkt hand om ledningen och svarade resolut upp en tryckare från Tae Kwon Deo efter ett halvvarv. Över upploppet stegade Betting Gangster ifrån till en övertygande seger för Rikard N Skoglund. Tränar gör Jerry Riordan och segertiden skrevs till 1.13,4/2140a.
– Han öppnade väldigt bra i dag och jag kände redan i provstarten att det var andra grejer mot tidigare. Även om jag kände lite senast att han skulle kunna öppna. Jag bestämde mig för att köra i ledningen och han gick undan på ett bra sätt. I dag travade han maximalt och var väldigt spänstig, sa Rikard N Skoglund.
I snabbloppet som kördes inom V64 snuvade Pastore Bob och Johan Untersteiner pappa Peter och favoriten Heart of Steel på ledningen. Sedan såg Pastore Bob fin ut hela vägen och Johan gjorde allt för att Heart of Steel inte skulle få luckan i tid. Pastore Bob vann enkelt före Heart of Steel på tiden 1.10,7/1640a.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor...


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor. Han jobbar till vardags hos Jerry Riordan och Benuro d’Auvillier stod i en klass för sig. Ifrån ledningen ryckte hästen åt sig flera längders ledning och vann enkelt på tiden 1.14,0/2100 meter autostart.

Kanal 75


Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?- Brenne Berna är startsnabb men k..Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?

- Brenne Berna är startsnabb men kan nog inte ta en längd på min tror jag. Nu får Alfa Lina se Öystein Tjomslands häst på högersidan och då tror jag att det går vägen.
Alfa Lina var fyra i Kriteriestoet på Dannero efter en incident i loppet då ni krokade ihop med ett annat ekipage, sedan slutade ni tvåa i norska stokriteriet några veckor senare. Du måste tycka att hon värd en stor seger nu?
- Ja, det är hon absolut. Vi hade lite otur med spårlottningen i kriteriet i Norge också. Med ett spår innanför Brenne Berna där så vinner hon loppet.
Nioåriga Alfie i ditt stall är ett av landets bästa kallblodiga ston med 1,5 miljoner på kontot. Men du har sagt att treåriga Alfa Lina brukar matcha henne i träningen hemmavid?
- Jag har kört fortare med den yngre än vad jag har åkt i sulkyn efter Alfie. Några tiondelar bara men det är bra. 1.17,1 hade jag på GPS-mottagaren i finalen av Stokriteriet på Bjerke en kort stund i starten. Hon är mycket kvick.
Tror du att hon kommer upp i Alfies nivå om allt går bra?
- Där är hon ju redan!
Du är amatör med licensen knuten till Bollnästravet och står som tränare, ägare och uppfödare till de flesta av hästarna i stallet. Håller du på med sporten på heltid?
- Nej, jag är bonde med djur, åkrar och skog som jag håller på med också. Så efter att ha jobbat ensam med hästarna i flera år har jag faktiskt anställt en nu. Med åtta hästar på träningslistan måste jag ta hjälp.
Vad önskar du mest av allt just nu?
- En seger på Momarken, en krans och några pokaler. Ha-ha! V75-segern med Alfie på Romme (januari 2018) är det största jag har vunnit fram till nu.

Fotnot: Norska Oaks avgörs över 2140 meter. 300 000 kronor väntar på vinnaren på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-3 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/1 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-2 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 1609/7 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2680/9 0 16.0 86
2015-12-27 2015-12-27 Romme-8 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/4 0 g 92
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/8 5 18.1 93
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-3 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 1640/4 1 14.5 120
2015-12-21 2015-12-21 Romme-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/9 1 17.1 141
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 1609/7 0 16.3g 211
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-5 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/12 str
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/4 0 23.7g 479
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/1 4 15.2 645
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/12 6 16.1g 375
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2160/13 6 17.8 47
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2140/2 2 17.6 106
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-2 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/6 5 22.4 152
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/7 0 18.7g 1022
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/2 1 17.6 26
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/9 3 17.2 119
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/4 5 18.3g 1380
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-5 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2640/10 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/6 0 15.3 369
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-2 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/4 0 15.0 315
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/10 7 19.7g 32
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-10 Boomer Boomer   [h 3] 2100/1 0 16.1 449
2015-11-27 2015-11-27 Romme-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/3 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/12 0 g 943
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-9 This is Alex This is Alex   [v 4] 2640/6 6 18.5 691
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2160/13 7 18.7g 228
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/11 0 17.4 974
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-5 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 8] 2640/3 0 g 509
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-1 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 2] 1640/4 0 22.0g 623
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/9 6 14.1 305
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-10 Boomer Boomer   [h 3] 2640/1 4 15.2 730
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/11 0 g 648
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 3] 2160/13 0 16.5 435
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2640/6 0 16.3 940
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-3 Boomer Boomer   [h 3] 2180/15 3 14.7 66
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-11 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2100/6 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2660/6 6 15.8 420
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/2 7 23.3 526
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/12 str
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/4 6 13.6 627
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2160/10 7 17.4 324
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 3] 2160/11 3 15.3 29
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Main Danger Main Danger   [v 6] 2160/12 0 15.7 1602
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2140/15 6 17.5 138
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2640/5 5 15.2 1125
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-12 Q.C.Karsk Q.C.Karsk   [v 11] 2180/12 0 17.4 894
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/11 7 15.5 31
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2640/12 0 17.9 48
2015-10-10 2015-10-10 Åby-5 This is Alex This is Alex   [v 4] 2640/3 0 g 449
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-11 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/12 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2160/11 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Main Danger Main Danger   [v 6] 2160/15 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-1 Boomer Boomer   [h 3] 2100/1 1 13.9 48
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/11 3 18.1 140
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 1640/11 0 g 1319
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/9 4 13.9 161
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Boomer Boomer   [h 3] 2660/10 2 15.9 232
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2160/11 1 15.6 116
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2180/10 C 4 31.2 48
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-2 Boomer Boomer   [h 4] 2640/8 C 0 15.9 162
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/13 D 0 19.0 1592
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-2 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 D 3 17.2 608
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/2 D 3 17.0 392
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-7 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/6 D 4 14.1 385
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/12 D 0 20.7 771
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Moolger Moolger   [v 3] 2160/11 C 5 18.6 615
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2660/12 B 0 18.1 93
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/9 D 0 20.0 911
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Moolger Moolger   [v 3] 2140/3 D 7 18.1 529
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 3140/1 D 0 18.0 653
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/5 C 2 14.1 93
2016-11-24 2016-11-24 Romme-3 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/14 C 2 15.4 485
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2160/13 C 3 17.6 386
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Moolger Moolger   [v 3] 2160/7 C 5 18.0 49
2016-11-18 2016-11-18 Romme-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/1 C 4 20.5 409
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/4 B 0 29.0 209
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2160/10 D 5 16.9 756
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-13 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/8 D str
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3140/8 B 0 17.0g 115
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 A 3 17.6 43
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 Duct Burst Duct Burst   [v 4] 2160/11 A str
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/1 A 2 26.3 22
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/3 D 0 16.1 1160
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 This is Alex This is Alex   [v 5] 2680/13 D str
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-2 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 D 5 18.3 339
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2140/11 D 6 15.9 827
2016-10-22 2016-10-22 Romme-12 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/2 C 6 19.2 729
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/2 B 3 25.9 115
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/8 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/3 C 0 15.3 250
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2160/11 C 6 17.5 330
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 1640/5 D 0 g 290
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/8 C 0 15.4g 533
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-1 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2140/11 D 0 17.2 919
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/3 D 8 18.6 251
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2180/9 B 5 16.8 67
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/2 C str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2160/12 A 1 17.5 22
2016-09-30 2016-09-30 Romme-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/3 C 7 20.1 691
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2660/12 C 6 15.3 490
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-10 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 935
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/13 D 0 17.6 1863
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/8 D 0 14.6 285
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/7 D 7 18.5 537
2016-09-16 2016-09-16 Romme-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/6 A 2 27.8 20
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 D 0 15.3 797
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-5 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/9 C 0 19.0g 587
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-4 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/13 D 0 17.8 875
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/8 B 4 24.5 101
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-3 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2660/14 C str
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 B 0 15.7 255
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/5 D 0 23.5g 819
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/5 D 0
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2160/14 C 0 19.5 843
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/4 C 2 25.3 35
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/1 B 4 20.9 109
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-2 Boomer Boomer   [h 4] 2640/10 B 4 15.5 129
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/6 C 0 13.9 316
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/10 D 0 15.2 2596
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1660/6 B 0 g 70
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-3 Boomer Boomer   [h 4] 2140/9 D 0 14.7 483
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-4 Boomer Boomer   [h 4] 2640/3 C 5 16.3 106
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/3 B 0 30.0 115
2016-07-29 2016-07-29 Romme-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/14 B 0 15.7 244
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/2 D 3 14.5 263
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/3 D 0 g 594
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2640/9 C 2 15.2 304
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/8 B 5 25.0 841
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/2 C 3 15.5 173
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2160/11 B 7 15.8 67
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/15 A 6 26.2 91
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-7 This is Alex This is Alex   [v 5] 3160/10 D 0 17.9 129
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 4] 2160/7 C 0 14.7 348
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/12 D 7 17.8g 850
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/11 C 5 15.7 93
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 1640/4 C 1 13.2 74
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/10 A 3 26.9 99
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2680/13 B 0 19.9 148
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2100/14 B 5 16.2 124
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/11 D 2 15.2 214
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/10 D 6 15.7g 191
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3200/11 A 6 17.5g 75
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/6 C 0 15.3 333
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2680/11 A 2 27.1 192
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2660/11 C str
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3140/1 D 7 16.7 1385
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 1609/10 C 0 15.8 652
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-11 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/7 B 1 27.9 50
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/1 C 1 16.2 35
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/14 A 3 18.4 436
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/15 C 0 17.4g 175
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-2 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/5 B 0 g 235
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2180/14 A 0 g 385
2016-05-02 2016-05-02 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/5 C 3 26.8 154
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/15 C 7 17.3 1742
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/10 B 5 15.3 519
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-8 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/5 C 0 13.7 216
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/5 C 0 g 141
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-2 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2180/9 B 6 16.7 158
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-10 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 2680/11 C str
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2160/14 B str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/10 A 0 15.6 180
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/2 D 0 16.3 1141
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/8 D 0 14.7 845
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/9 A 6 14.9 47
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/2 C 0 30.2 60
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/12 C str
2016-04-07 2016-04-07 Romme-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/11 D 7 17.1 291
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-9 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 2140/7 D 0 16.4 447
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1640/7 C 1 26.1 49
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-5 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/3 C 7 14.1 51
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/11 A 2 15.3 111
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2680/10 D str
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-6 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2160/9 C 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/10 B 4 15.1 335
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Blue Star Dream Blue Star Dream   [v 5] 2160/9 C 0 19.5g 697
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/8 D 4 16.7 452
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2200/10 B 2 28.4g 93
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 1640/6 C 0 14.5g 79
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/2 C 0 15.9 71
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2640/2 D 0 20.2 695
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/2 B 0 16.1 220
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2660/8 B 4 19.1 27
2016-03-04 2016-03-04 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1680/14 C 4 27.0 257
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-10 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2640/11 D 6 15.6 1050
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/7 C 0 16.7 140
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/4 D 0 16.8 444
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/9 C 5 13.3 692
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-5 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/4 C 5 17.1g 255
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-4 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/15 C 0 16.7 287
2016-02-17 2016-02-17 Åby-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3180/12 D 5 15.8 362
2016-02-14 2016-02-14 Romme-6 Out of the Way Out of the Way   [v 5] 2140/3 B 1 17.9 38
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-12 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/1 D 0 17.3 643
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/2 B 2 15.6 259
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 5] 2140/5 D 0 15.7 321
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/5 C 2 14.0 46
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-5 Ausbo Peggy Ausbo Peggy   [s 6] 2140/5 D 0 21.4 1219
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2180/14 C 5 30.1g 243
2016-02-05 2016-02-05 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/3 D 0 g 23
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/3 D str
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-10 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 5] 2100/9 C 7 18.2 117
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-3 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/3 C 5 20.6 198
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-1 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/2 D 5 18.8g 195
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/6 C 5 17.7 90
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3180/15 D 6 16.5 1700
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/10 D 0 21.7 1462
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/1 B 0 16.5 102
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-10 This is Alex This is Alex   [v 5] 2140/10 D 0 16.0 696
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/1 D 3 14.7 949
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2100/8 D 0 18.1g 566
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-3 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/7 D 0 g 675
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Out of the Way Out of the Way   [v 5] 2160/15 A 7 19.0 58
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-10 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/2 D 0 17.1 656
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/6 D 5 17.5 63
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/3 C 0 16.3 398
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/6 D 5 21.1 519
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/1 D 0 20.2g 603
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/1 D 2 18.0 232
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/1 D 0 g 807
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-6 Boomer Boomer   [v 5] 2660/10 D 0 18.5 1082
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 C 7 17.4 623
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2640/1 C 3 17.8 328
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/1 D 6 16.9 38
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 D 0 15.0 423
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-5 Boomer Boomer   [v 5] 2140/3 D 0 g 153
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2640/15 A 4 18.3 708
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/10 C 0 g 214
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 C 0 g 793
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-4 Bellis Bellis   [s 4] 2660/10 C 0 16.3 614
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-3 Boomer Boomer   [v 5] 2160/10 B 3 15.5 245
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/4 D 0 14.5 539
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/7 C 5 17.0 674
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2160/5 B 7 27.8 205
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/12 A 2 16.7 165
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/13 B 3 16.4 52
2017-12-01 2017-12-01 Romme-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/5 B 5 16.0 101
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2640/4 D 0 g 522
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Moolger Moolger   [v 4] 3140/2 D 2 18.0 620
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/9 D 5 15.0 458
2017-11-24 2017-11-24 Romme-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/11 B 2 17.0 227
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/11 C 6 27.8 274
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-8 Boomer Boomer   [v 5] 2140/12 D 0 16.8 809
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/2 D 3 14.9 245
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Moolger Moolger   [v 4] 2100/10 D 4 15.9 1521
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/15 A 3 16.6 104
2017-11-17 2017-11-17 Romme-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/11 D 0 16.4 529
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Boomer Boomer   [v 5] 1640/10 D 3 12.9 495
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/10 D 0 15.9 979
2017-11-09 2017-11-09 Romme-6 Oloon Oloon   [v 3] 2140/11 C 0 26.8 244
2017-11-09 2017-11-09 Romme-2 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 3] 2140/10 A 0 17.9 222
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/5 B 4 26.5 177
2017-11-03 2017-11-03 Romme-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/4 D 4 15.1 1099
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 C 2 13.7 56
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 1640/1 D str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Moolger Moolger   [v 4] 2160/10 C 7 16.5 358
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3100/10 D 6 17.0g 364
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-4 Boomer Boomer   [v 5] 2100/10 D 3 14.7 726
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-11 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2160/6 C 0 20.6g 97
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 B 4 16.3 1004
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-12 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/7 D 5 16.4 384
2017-10-20 2017-10-20 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/7 D 0 14.5 600
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-8 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/8 D 6 17.3 635
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-10 Moolger Moolger   [v 4] 2140/2 C 0 15.7 635
2017-10-13 2017-10-13 Romme-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/2 B 3 18.1 56
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/7 B 0 18.3 639
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2680/14 C 2 16.9 83
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-4 Boomer Boomer   [v 5] 2660/7 D str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/14 C str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/8 D str
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-9 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 D 0 17.1 492
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Moolger Moolger   [v 4] 2160/6 A 3 16.0 46
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-3 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2660/6 C 5 17.6 376
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-6 Boomer Boomer   [v 5] 2140/13 D 0 14.7 928
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-2 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/9 C 2 16.7 715
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/14 A 5 16.2 239
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/6 C 0 15.8 590
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-1 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2160/12 D 6 15.4 1016
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/10 D 0 15.4 2181
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Boomer Boomer   [v 5] 2200/11 B 1 15.6 32
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 D 5 15.6g 144
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 C 3 15.2 142
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/9 C 5 15.7 926
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2640/6 D 0 16.1 1026
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/1 D 0 17.3 437
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/8 A 2 16.6 61
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/9 C 0 17.6 161
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/4 D 5 13.7 151
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-1 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/6 C 4 18.7 583
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-10 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2140/4 D 0 15.4 467
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2640/7 D 3 17.0 415
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2640/1 C 3 15.6 635
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/8 B 2 16.9 264
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 C 4 19.3 342
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2160/8 D 8 18.4 132
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-10 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2180/10 B 5 15.8 188
2017-08-19 2017-08-19 Romme-12 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2640/10 D 0 17.2 598
2017-08-18 2017-08-18 Romme-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/10 C 0 g 667
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/11 D 7 14.8 557
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2660/12 C 0 18.8g 260
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2200/12 B str
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-11 Boomer Boomer   [v 5] 2160/13 C 5 16.6 84
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3140/15 B 0 17.3 106
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 C 0 19.3g 944
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1609/5 D 0 13.8 739
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 1640/10 C 0 g 603
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/2 C 5 16.3 159
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Moolger Moolger   [v 4] 2160/11 A 2 17.5 21
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-1 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 1640/2 B 7 15.9 157
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Boomer Boomer   [v 5] 2140/13 B 8 15.1 207
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/9 B 1 16.0 223
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/3 C 0 g 842
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/4 C 6 14.6 450
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/14 D 0 15.2 291
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/5 B 2 18.7 158
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/13 B 4 15.5 106
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 2140/3 C 7 16.5 40
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2160/10 A 5 26.4g 36
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3120/3 C 6 16.4 352
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/13 A 0 16.0 966
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-3 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2660/10 D 0 17.8 720
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-9 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/4 B str
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2100/11 C 0 23.4 108
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/1 C 6 14.5 679
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/5 C 0 18.2g 448
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2480/9 D 6 14.9 737
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-7 Moolger Moolger   [v 4] 2180/12 A 2 16.9 29
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 3200/12 D str
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/12 C 0 16.3 403
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/10 B 0 15.3 513
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/5 D 0 14.9 1137
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 B 3 15.6 154
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/11 A 0 26.5 36
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/9 C 5 15.3 925
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2180/12 B 6 16.3 586
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/9 B 4 15.4 66
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2180/15 A 5 16.1 265
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/5 C 5 16.9 280
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2160/10 C 6 17.8 283
2017-06-02 2017-06-02 Romme-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/9 A 3 16.6 717
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-10 Moolger Moolger   [v 4] 2140/3 B 5 16.6 251
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/10 D 0 16.9 1395
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/15 A 0 24.9 513
2017-05-19 2017-05-19 Romme-6 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/7 B 3 15.0 161
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Moolger Moolger   [v 4] 2160/8 B 7 15.9 493
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-3 Oloon Oloon   [h 3] 2140/3 D 0 1402
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/2 C 0 16.3 989
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/3 C 8 20.2g 540
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/2 D 0 15.7 1357
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-1 Oloon Oloon   [h 3] 2140/8 C 7 24.4g 989
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/9 C 4 16.2 351
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2640/10 B 0 17.9 271
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 1640/5 C 0 g 303
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-10 Moolger Moolger   [v 4] 2609/13 B 8 18.2 273
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2680/5 C 0 16.2 239
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/2 C 6 15.9 908
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-1 Oloon Oloon   [h 3] 2140/7 C 5 19.1 236
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/15 B 0 16.8 169
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 1660/8 A 6 13.9 364
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2660/10 B 7 26.9 79
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 5] 2140/14 C 8 15.5 217
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/1 C 0 16.6 244
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/11 B 0 18.9 749
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-11 Moolger Moolger   [v 4] 2160/14 B 3 17.6 384
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2660/9 A 1 18.0 44
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-2 Albäck Alexia Albäck Alexia   [s 5] 2140/8 D str
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 1640/10 D 7 13.5 1017
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 C 2 15.1 114
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/2 A 0 g 41
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/15 C 0 15.2 844
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/5 C 0 17.1 613
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2660/5 C 0 15.9 429
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-4 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/5 D 3 18.1 299
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/10 D 6 16.3 643
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/15 D 8 16.1 320
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 1640/7 B 7 16.1 64
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/13 C 0 16.1 670
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2160/8 C 0 15.9 186
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/15 C 6 16.9 493
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2140/1 C 6 16.0 621
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3160/3 C 5 17.4 518
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/6 C 3 19.0 342
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 5] 2140/1 C 0 15.1 158
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 B 0 13.8 99
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Moolger Moolger   [v 4] 2160/7 B 5 16.9 90
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/9 D 0 16.6 281
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-12 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/12 C 0 18.1 902
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 D 7 14.0 255
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 5] 2140/7 D 0 15.5 345
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 1640/4 D 0 14.3 436
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/13 B 3 17.0 449
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 C 0 17.3 180
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/14 D 2 20.5 461
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-5 Boomer Boomer   [h 5] 2640/10 D 0 18.2 140
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/12 C 5 14.9 508
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Albäck Alexia Albäck Alexia   [s 5] 2140/1 C 0 g 83
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2140/4 D 0 17.0 253
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/1 D 0 15.1 170
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2640/10 D 6 17.5 577
2017-02-03 2017-02-03 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/14 A str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/9 D 5 18.9 550
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2140/4 D 1 14.6 108
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-7 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/1 D 0 16.9 1373
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-8 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/10 A 0 16.3 143
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/2 D 5 14.8 342
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-5 Boomer Boomer   [h 5] 2140/5 D 0 16.0 395
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-10 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/4 D 0 16.7 303
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-9 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/8 C 5 26.1 105
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-1 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2140/2 D 4 18.2 328
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-3 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2660/12 D 0 g 258
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/4 C 3 17.9 107
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/9 C 1 15.2 587
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/2 C 4 20.9 212
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2140/5 B 1 16.3 42
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 1640/1 D 5 16.0 455
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2660/13 C 5 17.2 398
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/9 D 0 20.0 805
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 11] 2680/7 C 0 30.1 177
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Oloon Oloon   [v 4] 1640/2 D 0 20.6 115
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Moolger Moolger   [v 5] 3160/4 C 8 20.9 125
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-8 Unity Millpond Unity Millpond   [v 4] 2140/1 D 3 20.2g 47
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/5 D 5 16.8 205
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-10 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/3 C 3 16.0 151
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 3160/5 B 3 17.1 142
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-3 Oloon Oloon   [v 4] 2140/2 C 0 17.8 498
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 4] 2640/7 C 5 18.6 302
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2640/7 B 0 18.8 416
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-9 Boomer Boomer   [v 6] 2140/15 B 5 14.5 491
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-4 Moolger Moolger   [v 5] 1660/9 B 2 15.5 103
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/7 B 1 15.6 41
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-2 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2160/8 B 0 16.3g 149
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2640/3 D 5 16.7 550
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-4 This is Alex This is Alex   [v 7] 2140/4 D 2 13.7 288
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Boomer Boomer   [v 6] 2160/15 C 5 15.5 359
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 1660/13 A 2 14.5 832
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Oloon Oloon   [v 4] 2160/8 D 6 19.5 182
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2660/8 C str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2160/10 C 7 15.8 629
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 3160/8 D 0 16.6 1282
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-7 Moolger Moolger   [v 5] 2160/15 B 6 16.9 344
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/6 C 0 17.1g 214
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-7 Boomer Boomer   [v 6] 2140/7 D 0 15.6 496
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2160/9 A 3 14.5 136
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2660/11 C str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-6 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2160/15 C 0 16.3 624
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2660/9 C 2 15.3 349
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 7] 2640/10 D 0 19.9 1268
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2640/7 C 0 19.4 199
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-7 Boomer Boomer   [v 6] 1640/8 C 0 13.9 561
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/5 D 0 14.6 599
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/7 D 4 15.2 133
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2640/9 D 0 16.9 632
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-4 This is Alex This is Alex   [v 7] 2140/6 D 0 14.3 697
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2660/13 A 7 16.5 205
2018-02-02 2018-02-02 Romme-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 11] 2680/12 B 6 29.1 95
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-1 Oloon Oloon   [v 4] 2140/9 D 5 21.2 1321
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/11 D 1 17.2 1028
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/10 D 0 16.5 506
2018-01-26 2018-01-26 Romme-6 Boomer Boomer   [v 6] 2140/1 D 1 17.1 45
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2640/7 C 5 16.9 542
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/12 C 3 16.3 444
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2640/8 D 0 17.6 930
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-2 Oloon Oloon   [v 4] 2140/7 D 7 20.6 485
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-11 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/3 D 0 15.9 289
2018-01-20 2018-01-20 Romme-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/9 D 4 16.3 154
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-4 Boomer Boomer   [v 6] 1640/2 D 4 15.2 196
2018-01-12 2018-01-12 Romme-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/3 D 6 17.4 404
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2680/11 C 7 16.4 524
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-10 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 1640/6 D 0 14.0 736
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-9 Moolger Moolger   [v 5] 2640/1 D 0 16.0 418
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2640/9 C 2 17.3 171
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/12 B 7 18.2 275ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se