V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Vä..


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Västgötaslätten. På söndag avgörs Stochampionatet med 2,4 miljoner kronor i förstapris och då ska landets bästa fyraåriga sto koras. Många stjärnston har passerat genom åren och en av dem som vet hur det känns att vinna loppet är Örjan Kihlström. Han har vunnit Stochampionatet sex gånger och bara Stig H Johansson är värre med sju segrar.
– Det är ett speciellt lopp för min del. Dels för att jag vann min första storloppsseger på svensk mark i just Stochampionatet. Men även för att jag har vunnit loppet sex gånger, säger Örjan Kihlström.

Vann med största skrällen i loppets historia
Den första vinnaren som Örjan syftar på är Royaling som han vann med 1992 och som tränades av Tommy Hanné. Det är också största skrällen i loppets historia då hon delade ut 94 gånger pengarna i vinnarodds. De övriga fem vinnarna genom åren har varit Pine Dust (2002), Giant Diablo (2004), Lie Detector (2008), Calamara Donna (2009) och Tamla Celeber (2011).
– Det är en skaplig samling och det har varit ruggiga märrar de flesta av dem. Fantastiska hästar som jag har många fina minnen med. Stochampionatet är ett krävande och utslagsgivande lopp så det krävs ett sto som är stark och tuff för att klara av det.

”Kan inte kännas bättre än senast”
På söndag är det mycket som talar för att Örjan tangerar Stig H:s rekord i antalet segrar i Stochampionatet. Han kör Conrads Rödluva som har visat att hon är en undantagshäst. Fuxstoet, som tränas av Daniel Redén, vann Svenskt TravOaks och Breeders Crown i fjol och visade vem som är kullens drottning. Hon har tagit tio segrar på 14 starter och sprungit in drygt 5,9 miljoner kronor. I år förlorade hon överraskande som storfavorit i finalen av Drottning Silvias Pokal och blev ”bara” tvåa efter Activated. Därefter har hon varit tillbaka i normalt slag igen och tagit två raka segrar. Senast i uttagningsloppet till Stochampionatet då hon lekte hem sitt försök hur enkelt som helst.
– Hon kändes jättefin och det blev ett lämpligt lopp. Hon fick ledningen och fick bestämma och hade en del sparat som det kändes. Men det ska hon väl ha också med tanke på att loppet blev som det blev. Hästen kan i alla fall inte kännas bättre än hon gjorde, säger Kihlström.

”Är framförallt väldigt stark i slutet av loppen”

Går det att jämföra Conrads Rödluva på något sätt gentemot dina tidigare vinnare av Stochampionatet?
– Det är svårt för alla är olika individer. Några av stona har varit lite speciella av sig i psyket, jag tänker på Pine Dust och Giant Diablo. Men Rödluvan är väldigt lätt att ha att göra med och är klok och förnuftig.
Vad är det som gör hästen så bra?
– Hon är väldigt komplett och rejäl på alla sätt och har inte direkt några svagheter. Hon har framförallt varit väldigt stark i slutet av loppen. Det är väl det som har varit hennes bästa gren.
– Hon har heller aldrig varit bottnad någon gång, förutom i Drottningens Pokal då hon inte var som bäst. Att ändå kunna bli tvåa i ett så stort lopp utan att ha sin bästa dag, visar bara vilken fantastiskt häst hon är.
Vad minns du av hennes debutlopp som skedde i maj förra året då det blev seger direkt?
– Daniel hade sagt till mig innan att hon var bra och jag kände direkt att det var något extra. Det är inte ofta man får den känslan bakom en häst i första starten.

”Man kan aldrig vara säker”

Vad känner du inför Stochampionatet och att du kan ta din sjunde seger i storloppet?
– Hon blir favorit och det förstår man väl med tanke på vad hon har visat. Hästen har visat att hon har det där lilla extra som krävs och det är klart att jag hoppas och tror att det ska gå vägen. Men man kan aldrig vara säker med hästar och man vet aldrig hur de andra utvecklas. Det såg vi i Drottningens när Activated gjorde ett fantastiskt lopp och det finns alltid någon annan som kan överträffa sig själv.
– Visst hoppas jag att hon är en av de som gör upp om det men sedan att man bara ska vinna ett sådant här lopp som Stochampionatet kan man aldrig vara säker på.

”Som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan”
Du har kört många stjärnhästar genom åren och vunnit massor av stora lopp. Vem eller vilka är de bästa du har kört?
– Jag har kört många elithästar men det finns en grupp med fem hästar som jag inte vill sära på. Det är Maharajah, From Above, Nuncio, Delicious och Propulsion. Jag tänkte vänta med att göra en ranking tills man har slutat att köra travlopp.
– Det är svårt just nu när man är mitt uppe i det. Sedan är det svårt med olika tidsåldrar också. Det är lite som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan. Det är olika tidsepoker, säger Örjan Kihlström.

”Double Exposure skyggade till för en pinne”
Stjärnkusken kör ytterligare ett par hästar i söndagens V75-omgång på Axevalla. Örjan kommenterar ett par av dem som han brukar köra.
– Messiah (V75-1) är inte alls någon tokig häst och han gjorde ett bra lopp som tvåa i Visby förra veckan. Jag tycker att han har gått bra i de flesta starterna men jag har inte studerat motståndet ännu i det här loppet.
– Click Bait (V75-3) har gjort det jättebra varje gång och fick stryk mot en fantastisk häst senast i Ecurie D. Nu möter vi honom igen och det blir inte lätt. Men min häst är snabb ut och har ett bra läge i alla fall.
– Double Exposure (V75-7) är en riktigt mysig märr som har varit fantastisk på alla sätt och vis. Senast blev det galopp men jag tror att det berodde på att hon skyggade till för en pinne i banan. Hon kändes helt normal i övrigt och jag har inget att klaga på. Nu är hon ute i ett ruggigt tufft lopp och fick dessutom ett dåligt läge. Hon brukar vara favorit men den här gången är hon bara en av flera från det här spåret och mot de här hästarna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i S..


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i Solemes när hästarna tränade. Enligt uppgift ska Aubrion du Gers och miljonären Cyrano du Pont de ha frontalkrockat med varandra under träningspasset. Tränaren Jean-Michel Bazire bekräftar händelsen för Paris Turf.
– Hästarna är döda, säger Bazire till Paris Turf men vill tills vidare inte uttala sig mer.
Aubrion du Gers skötare, Julie Grenet, bröt skenbenet i samband med olyckan.
Den nioårige superstjärnan blev tvåa i årets Elitlopp efter att ha vunnit sitt försök för Jos Verbeeck. Innan andraplatsen i finalen hade hästen 16 raka segrar. Den karismatiske fuxen tog 46 segrar på 73 starter och sprang in drygt 26 miljoner kronor. Den främsta triumfen, sett till prispengar, är segern i Trotting Masters på Vincennes 2017 där han bland annat besegrade Bold Eagle.
Aubrion du Gers blev nio år gammal.

Kanal 75


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dag..


Det är dags för den stora folkfesten på Axevalla som till helgen bjuder in till sitt traditionella Stochampionatsmeeting. Det är trav i dagarna tre på Skara-slätten och räkna med mycket folk runt hela arenan, där campingen på bortre långsidan har varit fullbordad sedan länge.
I lördagens V75-omgång är Baron Gift ett av hemmahoppen. Tränaren Rickard Svanstedt har vässat sin stjärna lite extra för att förhoppningsvis kunna vinna inför hemmapubliken.
– Det hade ju varit otroligt kul. Hästen känns i alla fall riktigt fin och vi har siktat mot det här loppet. Först hade vi siktat mot Jarlsberg och sedan Årjängs Stora Sprinterlopp. Men till Jarlsberg blev han inte inbjuden och till Årjäng så räckte inte poängen för att komma med, säger Rickard Svanstedt.
– Då bestämde vi oss för Axevalla istället och hästen har fått träna på lite extra. Han har tränat rejält hela tiden men jag har även kört ett skarpare rundbanejobb en bit under 1.20 full distans.
Är det banrekord på Bjertorp, för ni är inte så kända för att träna så snabba farter där, utan kör mestadels i sandbanan?
– Haha, nej, banrekordet har farsan (Åke Svanstedt) med Tag The Devil. Jag tror att han körde 1.11 med hästen innan han gick ut och vann ett storlopp i Norge. Men vi har i alla fall laddat lite extra nu med Baron Gift eftersom han inte har startat på ett tag.

Kan äntligen träna mellan loppen
Baron Gift har vunnit fyra V75-lopp för Rickard Svanstedt som har tagit hästen hela vägen upp i Gulddivisionen. Den sexårige hingsten har tjänat två miljoner kronor – trots att han egentligen aldrig har kunnat träna kontinuerligt.
– Han blev ofräsch och stel och kantig tidigare så fort vi ökade på träningen mellan loppen. Vi kunde bara köra lugnt med honom och så fick loppen föra fram hästen i form. Men nu har han blivit betydligt fräschare och jag vet inte vad det är som har gjort att han tål träningen bättre numera. Vi har kunnat tryckt på en hel del på slutet och han har svarat bra på det. Så det känns ju verkligen bättre när man kan träna mellan loppen, menar Rickard.

”Har visat att han räcker i Guld”
Baron Gift har fått känna på den översta eliten i de senaste starterna. Han blev tvåa på Åby i Gulddivisionen bakom Bahia Quesnot efter en visslande avslutning. Därefter var han femma i ”Vägen till Elitloppet” i Gävle, vilket vanns av Sorbet som därmed tog en direktplats i Elitloppet. Och senast spurtade han återigen storstilat i Gulddivisionen i Kalmar under midsommarhelgen. Baron Gift flög fram över upploppet och var inte långt ifrån att hinna fram till segern.
– Han var riktigt bra i Kalmar och satt ju bland de sista men kunde ändå bli trea. Han var bara en halv längd efter vinnaren i mål. Hästen har inte gjort så många starter i guld men redan visat att han räcker.
– Jag vill inte skylla på dåliga lägen men den här hästen har haft en extrem otur med startspåren och ofta haft dåliga spår. De gånger han har bra startspår brukar han vara med där framme.

”Kan vinna om det klaffar”
Det blev dessvärre inget bra startspår den här gången heller för Baron Gift. Han fick bricka sju bakom startbilen i lördagens Gulddivision, V75-6. Distansen är 2640 meter och frågan är om hästens starka slutspurt kan resultera i seger över Axevallas långa upplopp.
– Det är väl kanske inte favoritdistansen men det ska nog fungera bra ändå. Han kräver ett bra lopp och ska helst inte behöva jobba för mycket själv. Men får han bara gå med i ryggar så avslutar han bra. Det långa upploppet gynnar honom och jag tycker att han har chans att vinna om det klaffar.
– Han är nog på topp och jag har aldrig känt hästen så här fräsch och fin som han är nu. Det blir barfota runt om som vanligt, helstängt huvudlag och bike, säger Rickard Svanstedt.

Du har ytterligare en häst med inom V75, Anne Royal i den andra avdelningen. Chanserna där?
– Anne Royal (V75-2)
har gjort två starter för mig och näst senast gick hon nytt rekord, 1.12,7 som trea, och senast satt hon fast. Vi får se till att ta oss iväg felfritt från fjärdespåret i första hand och jag har lite svårt att placera in henne i loppet.
– Hon har varit besvärlig tidigare men blivit bättre och skött sig på slutet, men jag tror det blir svårt att vinna. Jag vill se att hon fungerar fullt ut igen. Vi har sparat fötterna till den här starten och kör barfota runt om nu, säger Svanstedt som har 40 hästar i träning, varav 15 av dem är starthästar och drygt hälften är unghästar således.

Michael Carlsson, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutnin..


V86 fortsätter sin sommarturné och det är Eskilstuna som är värd för onsdagens omgång. Höjdpunkten kommer i avslutningen där flera av landets kulltoppar gör upp i ett fyraåringstest över 2640 meter. Förstapriset är 300 000 kronor och det här är ett förberedande lopp inför de stundande derbykvalen om en dryg månad.
Inti Boko är tillbaka på tävlingsbanan igen efter ett långt uppehåll. Fjolårets kriterievinnare har inte startat sedan han var tvåa i Breeders Crown-finalen den 11 november. Hästen har för övrigt aldrig varit sämre än tvåa i sina nio starter som har slutat med sex segrar och tre andraplatser. Han blev en snackhäst redan efter sin debut som han vann på tiden 1.14,2 över distansen 2140 meter med autostart. Sedan vann han det största loppet för landets treåringar, Svenskt Travkrterium, tillsammans med Johnny Takter. Då spurtade han ner Campo Bahia den sista biten.
– Inte Boko (V86-8) är en väldigt fin häst som har tränat enligt planen hela vintern. Han har gått mycket styrketräning i backen och jag har även kört ett rundbanejobb med honom efter 1.20. Han är väl förberedd men inte på topp ännu. Det ska han vara till Derbyt, säger Timo Nurmos.
– Hästen var otroligt bra förra året och gjorde ett kanonlopp även i Breeders Crown-finalen där han fick öppna stenhårt för ledningen. Han tjänade över fem miljoner som treåring och det känns som att han har utvecklats en del över vintern, precis som många brukar göra när de tar steget från treåring till fyraåring.
- Jag hade lite planer på att starta honom i Sprintermästaren men så fick han ett litet sår på ett ben och vi hann inte starta honom innan. Jag ville inte gå direkt ut i Sprintermästaren med dubbla sprinterlopp samma dag. Men nu är han redo att börja tävla igen.

”Det kan bli barfota nu”
Inti Boko har spår två bakom startbilen i V86-avslutningen. Han körs av Jorma Kontio och möter flera namnkunniga konkurrenter.
– Han ska inte vara på topp nu, det är Derbyt som gäller. Jag skulle tro att hästen har runt 80-procentig form. Det är meningen att han ska bli bättre och bättre med loppen som han får framöver.
– Sedan är han så bra ändå i grunden och känns så fin att man självklart inte kan räkna bort honom ändå. Han har ett bra läge och är snabb ut så det är inte omöjligt att han kan räcka ändå.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Han har alltid gått med järnskor och fast huva hela livet. Han gick barfota bak några gånger i fjol, bland annat i Kriteriet. Det blir fortsatt järnskor fram men eventuellt blir det barfota bak. Men jag vill känna på hur hästen känns i värmningen innan jag bestämmer mig definitivt. Det finns hursomhelst många växlar kvar på hästen framöver när det gäller balansen, säger Timo Nurmos.

”Nu blir det lättare balans – och helstängt huvudlag”
Solvalla-tränaren har ytterligare två intressanta hästar med inom V86. Det är den i två starter obesegrade Ghostintheshell, samt den finskfödde fyraåringen Marrakesh som har vunnit fem lopp på sex starter.
– Ghostintheshell (V86-2) är en fin treårsmärr som har börjat karriären på ett bra sätt. Först vann hon från dödens och senast från ledningen. Hon har haft krafter kvar båda gångerna. Nu har hon ett bra spår bakom bilen och är snabb ut. Det blir fortsatt skor runt om, men kanske lite lättare skor, och eventuellt helstängt huvudlag den här gången. Hon har gått med öppet huvudlag tidigare.
– Marrakesh (V86-7) är en fin typ av häst som började mycket bra i fjol och vann fem av sex lopp. Han blev fyra i det finska Kriteriet men fick då en tuff resa i dödens. Han har tränat på bra hela vintern och är väl förberedd. Men det är samma sak som med Inti Boko att han är inte på topp än och det här är inte det viktigaste loppet. Han matchas för det finska Derbyt i höst och då hoppas jag att han är på topp. Han har alltid gått med järnskor runt om men det är inte omöjligt att det nu blir lättare balans. Antingen aluminiumskor eller barfota runt om, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning. Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjä..


Annars är det oförändrat i toppen med Ulf Ohlsson i en överlägsen ledning.
Desto hårdare i kampen om andra-, tredje- och fjärdeplatsen.
Noteras kan att Örjan Kihlström vann nio lopp förra veckan.

Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 175-148-103
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 112-109-87
3. Jorma Kontio, Solvalla, 112-68-63
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 111-94-68
5. Björn Goop, Färjestad, 90-54-47
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 86-54-65
7. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 70-95-79
8. Johan Untersteiner, Halmstad, 68-54-41
9. Erik Adielsson, Solvalla, 66-45-25
10. Christoffer Eriksson, Jägersro, 59-58-51
11. Kim Eriksson, Mantorp, 58-36-46
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 56-18-12
13. Ulf Eriksson, Romme, 54-39-39
14. Magnus A Djuse, Östersund, 52-48-31
15. Oskar J Andersson, Romme, 51-51-33
Siffror till och med 14 juli.

Kanal 75


Kanal 75..


Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-3 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/1 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-2 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 1609/7 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2680/9 0 16.0 86
2015-12-27 2015-12-27 Romme-8 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/4 0 g 92
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/8 5 18.1 93
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-3 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 1640/4 1 14.5 120
2015-12-21 2015-12-21 Romme-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/9 1 17.1 141
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 1609/7 0 16.3g 211
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-5 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/12 str
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/4 0 23.7g 479
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/1 4 15.2 645
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/12 6 16.1g 375
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2160/13 6 17.8 47
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-2 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/6 5 22.4 152
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2140/2 2 17.6 106
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/7 0 18.7g 1022
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/9 3 17.2 119
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/2 1 17.6 26
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/4 5 18.3g 1380
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-5 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2640/10 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/6 0 15.3 369
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-2 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/4 0 15.0 315
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/10 7 19.7g 32
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-10 Boomer Boomer   [h 3] 2100/1 0 16.1 449
2015-11-27 2015-11-27 Romme-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/3 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/12 0 g 943
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-9 This is Alex This is Alex   [v 4] 2640/6 6 18.5 691
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2160/13 7 18.7g 228
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-1 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 2] 1640/4 0 22.0g 623
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/11 0 17.4 974
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-5 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 8] 2640/3 0 g 509
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/9 6 14.1 305
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-10 Boomer Boomer   [h 3] 2640/1 4 15.2 730
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/11 0 g 648
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 3] 2160/13 0 16.5 435
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2640/6 0 16.3 940
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-3 Boomer Boomer   [h 3] 2180/15 3 14.7 66
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-11 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2100/6 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2660/6 6 15.8 420
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/2 7 23.3 526
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/12 str
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/4 6 13.6 627
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2160/10 7 17.4 324
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 3] 2160/11 3 15.3 29
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Main Danger Main Danger   [v 6] 2160/12 0 15.7 1602
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2640/5 5 15.2 1125
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2140/15 6 17.5 138
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-12 Q.C.Karsk Q.C.Karsk   [v 11] 2180/12 0 17.4 894
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/11 7 15.5 31
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2640/12 0 17.9 48
2015-10-10 2015-10-10 Åby-5 This is Alex This is Alex   [v 4] 2640/3 0 g 449
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-11 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/12 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2160/11 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Main Danger Main Danger   [v 6] 2160/15 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-1 Boomer Boomer   [h 3] 2100/1 1 13.9 48
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/11 3 18.1 140
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 1640/11 0 g 1319
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/9 4 13.9 161
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Boomer Boomer   [h 3] 2660/10 2 15.9 232
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2160/11 1 15.6 116
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2180/10 C 4 31.2 48
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-2 Boomer Boomer   [h 4] 2640/8 C 0 15.9 162
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-2 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 D 3 17.2 608
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/13 D 0 19.0 1592
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/2 D 3 17.0 392
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-7 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/6 D 4 14.1 385
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/12 D 0 20.7 771
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Moolger Moolger   [v 3] 2160/11 C 5 18.6 615
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2660/12 B 0 18.1 93
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/9 D 0 20.0 911
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Moolger Moolger   [v 3] 2140/3 D 7 18.1 529
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 3140/1 D 0 18.0 653
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/5 C 2 14.1 93
2016-11-24 2016-11-24 Romme-3 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/14 C 2 15.4 485
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2160/13 C 3 17.6 386
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Moolger Moolger   [v 3] 2160/7 C 5 18.0 49
2016-11-18 2016-11-18 Romme-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/1 C 4 20.5 409
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/4 B 0 29.0 209
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2160/10 D 5 16.9 756
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-13 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/8 D str
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3140/8 B 0 17.0g 115
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 A 3 17.6 43
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 Duct Burst Duct Burst   [v 4] 2160/11 A str
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/1 A 2 26.3 22
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/3 D 0 16.1 1160
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 This is Alex This is Alex   [v 5] 2680/13 D str
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-2 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 D 5 18.3 339
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2140/11 D 6 15.9 827
2016-10-22 2016-10-22 Romme-12 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/2 C 6 19.2 729
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/2 B 3 25.9 115
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/8 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/3 C 0 15.3 250
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2160/11 C 6 17.5 330
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 1640/5 D 0 g 290
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/8 C 0 15.4g 533
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-1 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2140/11 D 0 17.2 919
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/3 D 8 18.6 251
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2180/9 B 5 16.8 67
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/2 C str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2160/12 A 1 17.5 22
2016-09-30 2016-09-30 Romme-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/3 C 7 20.1 691
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2660/12 C 6 15.3 490
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-10 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 935
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/13 D 0 17.6 1863
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/8 D 0 14.6 285
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/7 D 7 18.5 537
2016-09-16 2016-09-16 Romme-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/6 A 2 27.8 20
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 D 0 15.3 797
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-4 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/13 D 0 17.8 875
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-5 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/9 C 0 19.0g 587
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/8 B 4 24.5 101
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-3 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2660/14 C str
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 B 0 15.7 255
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/5 D 0 23.5g 819
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/5 D 0
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2160/14 C 0 19.5 843
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/4 C 2 25.3 35
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/1 B 4 20.9 109
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-2 Boomer Boomer   [h 4] 2640/10 B 4 15.5 129
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/6 C 0 13.9 316
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/10 D 0 15.2 2596
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1660/6 B 0 g 70
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-3 Boomer Boomer   [h 4] 2140/9 D 0 14.7 483
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-4 Boomer Boomer   [h 4] 2640/3 C 5 16.3 106
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/3 B 0 30.0 115
2016-07-29 2016-07-29 Romme-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/14 B 0 15.7 244
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/2 D 3 14.5 263
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/3 D 0 g 594
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2640/9 C 2 15.2 304
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/8 B 5 25.0 841
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/2 C 3 15.5 173
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2160/11 B 7 15.8 67
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/15 A 6 26.2 91
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-7 This is Alex This is Alex   [v 5] 3160/10 D 0 17.9 129
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 4] 2160/7 C 0 14.7 348
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/12 D 7 17.8g 850
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/11 C 5 15.7 93
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 1640/4 C 1 13.2 74
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/10 A 3 26.9 99
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2680/13 B 0 19.9 148
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2100/14 B 5 16.2 124
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/11 D 2 15.2 214
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/10 D 6 15.7g 191
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3200/11 A 6 17.5g 75
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2660/11 C str
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/6 C 0 15.3 333
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2680/11 A 2 27.1 192
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3140/1 D 7 16.7 1385
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 1609/10 C 0 15.8 652
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-11 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/7 B 1 27.9 50
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/1 C 1 16.2 35
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/14 A 3 18.4 436
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/15 C 0 17.4g 175
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-2 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/5 B 0 g 235
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2180/14 A 0 g 385
2016-05-02 2016-05-02 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/5 C 3 26.8 154
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/15 C 7 17.3 1742
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/10 B 5 15.3 519
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-8 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/5 C 0 13.7 216
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/5 C 0 g 141
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-10 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 2680/11 C str
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-2 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2180/9 B 6 16.7 158
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2160/14 B str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/10 A 0 15.6 180
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/2 D 0 16.3 1141
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/8 D 0 14.7 845
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/9 A 6 14.9 47
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/2 C 0 30.2 60
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/12 C str
2016-04-07 2016-04-07 Romme-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/11 D 7 17.1 291
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-9 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 2140/7 D 0 16.4 447
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1640/7 C 1 26.1 49
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-5 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/3 C 7 14.1 51
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/11 A 2 15.3 111
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2680/10 D str
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-6 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2160/9 C 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Blue Star Dream Blue Star Dream   [v 5] 2160/9 C 0 19.5g 697
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/10 B 4 15.1 335
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/8 D 4 16.7 452
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2200/10 B 2 28.4g 93
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 1640/6 C 0 14.5g 79
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/2 C 0 15.9 71
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2640/2 D 0 20.2 695
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/2 B 0 16.1 220
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2660/8 B 4 19.1 27
2016-03-04 2016-03-04 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1680/14 C 4 27.0 257
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-10 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2640/11 D 6 15.6 1050
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/7 C 0 16.7 140
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/4 D 0 16.8 444
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/9 C 5 13.3 692
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-5 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/4 C 5 17.1g 255
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-4 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/15 C 0 16.7 287
2016-02-17 2016-02-17 Åby-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3180/12 D 5 15.8 362
2016-02-14 2016-02-14 Romme-6 Out of the Way Out of the Way   [v 5] 2140/3 B 1 17.9 38
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-12 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/1 D 0 17.3 643
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/2 B 2 15.6 259
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 5] 2140/5 D 0 15.7 321
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/5 C 2 14.0 46
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-5 Ausbo Peggy Ausbo Peggy   [s 6] 2140/5 D 0 21.4 1219
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2180/14 C 5 30.1g 243
2016-02-05 2016-02-05 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/3 D 0 g 23
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/3 D str
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-10 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 5] 2100/9 C 7 18.2 117
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-3 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/3 C 5 20.6 198
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-1 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/2 D 5 18.8g 195
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/6 C 5 17.7 90
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3180/15 D 6 16.5 1700
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/10 D 0 21.7 1462
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-10 This is Alex This is Alex   [v 5] 2140/10 D 0 16.0 696
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/1 B 0 16.5 102
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/1 D 3 14.7 949
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2100/8 D 0 18.1g 566
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-3 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/7 D 0 g 675
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Out of the Way Out of the Way   [v 5] 2160/15 A 7 19.0 58
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-10 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/2 D 0 17.1 656
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/6 D 5 17.5 63
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/3 C 0 16.3 398
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/6 D 5 21.1 519
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/1 D 0 20.2g 603
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/1 D 2 18.0 232
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/1 D 0 g 807
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-6 Boomer Boomer   [v 5] 2660/10 D 0 18.5 1082
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 C 7 17.4 623
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2640/1 C 3 17.8 328
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/1 D 6 16.9 38
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 D 0 15.0 423
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-5 Boomer Boomer   [v 5] 2140/3 D 0 g 153
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/10 C 0 g 214
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2640/15 A 4 18.3 708
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 C 0 g 793
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/4 D 0 14.5 539
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-4 Bellis Bellis   [s 4] 2660/10 C 0 16.3 614
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-3 Boomer Boomer   [v 5] 2160/10 B 3 15.5 245
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/7 C 5 17.0 674
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2160/5 B 7 27.8 205
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/12 A 2 16.7 165
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/13 B 3 16.4 52
2017-12-01 2017-12-01 Romme-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/5 B 5 16.0 101
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2640/4 D 0 g 522
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Moolger Moolger   [v 4] 3140/2 D 2 18.0 620
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/9 D 5 15.0 458
2017-11-24 2017-11-24 Romme-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/11 B 2 17.0 227
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/11 C 6 27.8 274
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/2 D 3 14.9 245
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-8 Boomer Boomer   [v 5] 2140/12 D 0 16.8 809
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Moolger Moolger   [v 4] 2100/10 D 4 15.9 1521
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/15 A 3 16.6 104
2017-11-17 2017-11-17 Romme-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/11 D 0 16.4 529
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Boomer Boomer   [v 5] 1640/10 D 3 12.9 495
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/10 D 0 15.9 979
2017-11-09 2017-11-09 Romme-6 Oloon Oloon   [v 3] 2140/11 C 0 26.8 244
2017-11-09 2017-11-09 Romme-2 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 3] 2140/10 A 0 17.9 222
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/5 B 4 26.5 177
2017-11-03 2017-11-03 Romme-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/4 D 4 15.1 1099
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 C 2 13.7 56
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 1640/1 D str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Moolger Moolger   [v 4] 2160/10 C 7 16.5 358
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3100/10 D 6 17.0g 364
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-4 Boomer Boomer   [v 5] 2100/10 D 3 14.7 726
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-11 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2160/6 C 0 20.6g 97
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-12 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/7 D 5 16.4 384
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 B 4 16.3 1004
2017-10-20 2017-10-20 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/7 D 0 14.5 600
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-8 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/8 D 6 17.3 635
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-10 Moolger Moolger   [v 4] 2140/2 C 0 15.7 635
2017-10-13 2017-10-13 Romme-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/2 B 3 18.1 56
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/7 B 0 18.3 639
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2680/14 C 2 16.9 83
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-4 Boomer Boomer   [v 5] 2660/7 D str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/14 C str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/8 D str
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-9 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 D 0 17.1 492
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Moolger Moolger   [v 4] 2160/6 A 3 16.0 46
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-3 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2660/6 C 5 17.6 376
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-6 Boomer Boomer   [v 5] 2140/13 D 0 14.7 928
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-2 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/9 C 2 16.7 715
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/14 A 5 16.2 239
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/6 C 0 15.8 590
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-1 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2160/12 D 6 15.4 1016
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/10 D 0 15.4 2181
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Boomer Boomer   [v 5] 2200/11 B 1 15.6 32
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 D 5 15.6g 144
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 C 3 15.2 142
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/9 C 5 15.7 926
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2640/6 D 0 16.1 1026
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/1 D 0 17.3 437
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/8 A 2 16.6 61
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/9 C 0 17.6 161
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/4 D 5 13.7 151
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-1 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/6 C 4 18.7 583
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-10 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2140/4 D 0 15.4 467
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2640/7 D 3 17.0 415
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2640/1 C 3 15.6 635
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/8 B 2 16.9 264
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 C 4 19.3 342
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2160/8 D 8 18.4 132
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-10 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2180/10 B 5 15.8 188
2017-08-19 2017-08-19 Romme-12 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2640/10 D 0 17.2 598
2017-08-18 2017-08-18 Romme-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/10 C 0 g 667
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/11 D 7 14.8 557
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2660/12 C 0 18.8g 260
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2200/12 B str
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-11 Boomer Boomer   [v 5] 2160/13 C 5 16.6 84
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3140/15 B 0 17.3 106
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 C 0 19.3g 944
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1609/5 D 0 13.8 739
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 1640/10 C 0 g 603
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/2 C 5 16.3 159
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Moolger Moolger   [v 4] 2160/11 A 2 17.5 21
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Boomer Boomer   [v 5] 2140/13 B 8 15.1 207
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/9 B 1 16.0 223
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-1 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 1640/2 B 7 15.9 157
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/3 C 0 g 842
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/4 C 6 14.6 450
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/14 D 0 15.2 291
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/5 B 2 18.7 158
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/13 B 4 15.5 106
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 2140/3 C 7 16.5 40
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2160/10 A 5 26.4g 36
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3120/3 C 6 16.4 352
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/13 A 0 16.0 966
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-3 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2660/10 D 0 17.8 720
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-9 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/4 B str
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2100/11 C 0 23.4 108
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/1 C 6 14.5 679
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/5 C 0 18.2g 448
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2480/9 D 6 14.9 737
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-7 Moolger Moolger   [v 4] 2180/12 A 2 16.9 29
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 3200/12 D str
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/12 C 0 16.3 403
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/10 B 0 15.3 513
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/5 D 0 14.9 1137
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 B 3 15.6 154
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/11 A 0 26.5 36
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/9 C 5 15.3 925
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2180/12 B 6 16.3 586
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/9 B 4 15.4 66
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/5 C 5 16.9 280
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2180/15 A 5 16.1 265
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2160/10 C 6 17.8 283
2017-06-02 2017-06-02 Romme-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/9 A 3 16.6 717
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-10 Moolger Moolger   [v 4] 2140/3 B 5 16.6 251
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/10 D 0 16.9 1395
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/15 A 0 24.9 513
2017-05-19 2017-05-19 Romme-6 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/7 B 3 15.0 161
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Moolger Moolger   [v 4] 2160/8 B 7 15.9 493
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-3 Oloon Oloon   [h 3] 2140/3 D 0 1402
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/2 C 0 16.3 989
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/3 C 8 20.2g 540
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/2 D 0 15.7 1357
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-1 Oloon Oloon   [h 3] 2140/8 C 7 24.4g 989
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/9 C 4 16.2 351
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2640/10 B 0 17.9 271
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 1640/5 C 0 g 303
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-10 Moolger Moolger   [v 4] 2609/13 B 8 18.2 273
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2680/5 C 0 16.2 239
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/2 C 6 15.9 908
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-1 Oloon Oloon   [h 3] 2140/7 C 5 19.1 236
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/15 B 0 16.8 169
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2660/10 B 7 26.9 79
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 1660/8 A 6 13.9 364
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 5] 2140/14 C 8 15.5 217
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/1 C 0 16.6 244
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/11 B 0 18.9 749
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-11 Moolger Moolger   [v 4] 2160/14 B 3 17.6 384
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2660/9 A 1 18.0 44
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-2 Albäck Alexia Albäck Alexia   [s 5] 2140/8 D str
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 1640/10 D 7 13.5 1017
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 C 2 15.1 114
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/2 A 0 g 41
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/15 C 0 15.2 844
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/5 C 0 17.1 613
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2660/5 C 0 15.9 429
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-4 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/5 D 3 18.1 299
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 1640/7 B 7 16.1 64
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/10 D 6 16.3 643
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/15 D 8 16.1 320
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/13 C 0 16.1 670
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2160/8 C 0 15.9 186
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/15 C 6 16.9 493
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2140/1 C 6 16.0 621
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3160/3 C 5 17.4 518
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/6 C 3 19.0 342
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 5] 2140/1 C 0 15.1 158
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 B 0 13.8 99
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Moolger Moolger   [v 4] 2160/7 B 5 16.9 90
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/9 D 0 16.6 281
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 D 7 14.0 255
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-12 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/12 C 0 18.1 902
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 5] 2140/7 D 0 15.5 345
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 1640/4 D 0 14.3 436
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/13 B 3 17.0 449
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 C 0 17.3 180
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/14 D 2 20.5 461
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-5 Boomer Boomer   [h 5] 2640/10 D 0 18.2 140
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/12 C 5 14.9 508
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Albäck Alexia Albäck Alexia   [s 5] 2140/1 C 0 g 83
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2140/4 D 0 17.0 253
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/1 D 0 15.1 170
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2640/10 D 6 17.5 577
2017-02-03 2017-02-03 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/14 A str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/9 D 5 18.9 550
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2140/4 D 1 14.6 108
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-7 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/1 D 0 16.9 1373
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-8 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/10 A 0 16.3 143
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/2 D 5 14.8 342
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-5 Boomer Boomer   [h 5] 2140/5 D 0 16.0 395
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-10 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/4 D 0 16.7 303
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-9 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/8 C 5 26.1 105
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-1 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2140/2 D 4 18.2 328
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-3 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2660/12 D 0 g 258
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/4 C 3 17.9 107
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/9 C 1 15.2 587
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/2 C 4 20.9 212
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2140/5 B 1 16.3 42
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 1640/1 D 5 16.0 455
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2660/13 C 5 17.2 398
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/9 D 0 20.0 805
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 11] 2680/7 C 0 30.1 177
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Oloon Oloon   [v 4] 1640/2 D 0 20.6 115
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Moolger Moolger   [v 5] 3160/4 C 8 20.9 125
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-8 Unity Millpond Unity Millpond   [v 4] 2140/1 D 3 20.2g 47
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/5 D 5 16.8 205
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-10 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/3 C 3 16.0 151
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 3160/5 B 3 17.1 142
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-3 Oloon Oloon   [v 4] 2140/2 C 0 17.8 498
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 4] 2640/7 C 5 18.6 302
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2640/7 B 0 18.8 416
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-9 Boomer Boomer   [v 6] 2140/15 B 5 14.5 491
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-4 Moolger Moolger   [v 5] 1660/9 B 2 15.5 103
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/7 B 1 15.6 41
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-2 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2160/8 B 0 16.3g 149
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2640/3 D 5 16.7 550
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-4 This is Alex This is Alex   [v 7] 2140/4 D 2 13.7 288
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Boomer Boomer   [v 6] 2160/15 C 5 15.5 359
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 1660/13 A 2 14.5 832
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Oloon Oloon   [v 4] 2160/8 D 6 19.5 182
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2660/8 C str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2160/10 C 7 15.8 629
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 3160/8 D 0 16.6 1282
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-7 Moolger Moolger   [v 5] 2160/15 B 6 16.9 344
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/6 C 0 17.1g 214
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-7 Boomer Boomer   [v 6] 2140/7 D 0 15.6 496
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2160/9 A 3 14.5 136
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2660/11 C str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-6 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2160/15 C 0 16.3 624
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2660/9 C 2 15.3 349
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 7] 2640/10 D 0 19.9 1268
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2640/7 C 0 19.4 199
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-7 Boomer Boomer   [v 6] 1640/8 C 0 13.9 561
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/5 D 0 14.6 599
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/7 D 4 15.2 133
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2640/9 D 0 16.9 632
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-4 This is Alex This is Alex   [v 7] 2140/6 D 0 14.3 697
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2660/13 A 7 16.5 205
2018-02-02 2018-02-02 Romme-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 11] 2680/12 B 6 29.1 95
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-1 Oloon Oloon   [v 4] 2140/9 D 5 21.2 1321
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/11 D 1 17.2 1028
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/10 D 0 16.5 506
2018-01-26 2018-01-26 Romme-6 Boomer Boomer   [v 6] 2140/1 D 1 17.1 45
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2640/7 C 5 16.9 542
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/12 C 3 16.3 444
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2640/8 D 0 17.6 930
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-2 Oloon Oloon   [v 4] 2140/7 D 7 20.6 485
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-11 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/3 D 0 15.9 289
2018-01-20 2018-01-20 Romme-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/9 D 4 16.3 154
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-4 Boomer Boomer   [v 6] 1640/2 D 4 15.2 196
2018-01-12 2018-01-12 Romme-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/3 D 6 17.4 404
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2680/11 C 7 16.4 524
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-10 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 1640/6 D 0 14.0 736
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-9 Moolger Moolger   [v 5] 2640/1 D 0 16.0 418
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2640/9 C 2 17.3 171
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/12 B 7 18.2 275ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se