V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Åbytravet hyllar sedan några år en av Sveriges folkkäraste travhästar med ett eget lopp.Legolas hade banan i Mölndal som hemmab..


Åbytravet hyllar sedan några år en av Sveriges folkkäraste travhästar med ett eget lopp.
Legolas hade banan i Mölndal som hemmabana och i loppets femte upplaga fick publiken se den möjligen gladaste vinnaren.
Admir Zukanovic är hemmatränaren som klagat på att stallet haft en del ”stolpe ut” under 2019. I juli ställdes stjärnan Stepping Spaceboy av ett tag för en tävlingspaus efter att ha sprungit upp i gulddivisionen.
Trots att träningsrundorna gått i dur den senaste tiden vågade man inte riktigt tro på full pott.
Stefan Söderkvist tog ledningen från innerspåret med Stepping Spaceboy och trots flera tryckare under vägen kunde sexåringen kliva undan till seger på tiden 1.12,0 över 2140 meter med bilstart.
200 000 kronor in till det stora ägarstallet Denco HB i Kållered.
- Vilket lopp han gör. Tryckare i omgångar och får aldrig sitta ifred och så gör han ett sånt jävla lopp. Det ska inte gå tänkte jag, jublade Admir Zukanovic.
Jeppe Juel tryckte på med Deep Sea Dream för att om möjligt få krypa ner i ledarens rygg. På den sista bortre långsidan kom loppets andrahandsfavorit Slide So Easy klivande och i samma veva gjorde Carl Johan Jepson ett misslyckat försök att avancera med favoriten Betting Gangster.
Kusken kostade på sig ett skämt:
- Ibland önskar man att man var ensam i loppen. Det blev lite ryckigt kört och vi fick några över oss där ett par gånger men han var ju verkligen bra efter så här lång vila, sa Stefan Söderkvist.
Stepping Spaceboy är en effektiv frontrunner och har nu vunnit åtta av de tio loppen han fått springa i ledningen. Manne Börjesson sköter hästen.

Domarna studerade filmer
Avslutningsloppet – bronsdivisionen – blev dramatisk.
Måldomarnämnden dröjde väldigt länge med att förkunna resultatet och tittade noga på filmerna från upploppet.
Conrad Lugauers Night Brodde hade gått i ledningen och ledde i början av upploppet. Kort före mål tog sig favoriterna Man At Work och Örjan Kihlström förbi – men blev utkontrade.
Det handlade om att hästarna gick ihop för några sekunder och hjulen stötte i varandra.
Hade någon av kuskarna vinglat på den andre?
Conrad Lugauer fick segernicken av domarna med Night Brodde, andrahandsfavorit i loppet.

”Får nypa mig i armen”
Youanas lopp med 125 000 kronor till vinnaren inleddes med en vild kubbning om ledningen. Robert Bergh fick lägga iväg 1.09,2 första halvvarvet med innerspårets Miss Sober för att försvara ledningen. I mitten av den sista kurvan var Berghs häst trött och segern gick till Wild Love med Kevin Oscarsson i sulkyn.
Femåriga stoet Wild Love inledde från tolftespåret bakom bilen och lyftes ut 900 meter från mål i tredjespår och var strålande bra och bara längde på stegen över upploppet.
Segertiden skrevs till 1.13,1 över 2140 meter.
Bengt Simberg från Halmstad är hovslagaren som hittade sin stjärna som pensionär. Wild Love kostade 35 000 kronor på auktion och har nu sprungit in 1,4 miljoner.
- Det måste man säga var en bra affär! Det känns jätteroligt att vara med på den här nivån. Jag får nypa mig i armen till vardags när jag kör den här hästen, för hon är lydig som en pudel och är ju hur bra som helst, sa Bengt Simberg.

Lyckat för Goop
Björn Goop jobbade i Frankrike på lördagen där det blev en storloppsseger med franska Prix d’Amerique-hoppet Face Time Bourbon och egentränade Bryssel.
I V75 på Åby kom en stalldubbel i den lägsta klassen. Carl Johan Jepson lotsade Inspector till seger via open stretch och tog sig förbi ledande favoriten Pine Muscle.
Efter att hästen hade suttit fastlåst i tre lopp i följd i V75 hade spelarna fått upp vittringen för Helena Edlunds Beartime. Årjängshästen kördes av Örjan Kihlström och spelades till knapp favorit i klass I-försöket – och vann loppet.
Det blev ledningen från ett tredjespår och en lätt seger för fyraåringen.
- Det har varit en hel del skriveriet i tidningarna och han blev upphaussad och jag har aldrig varit så här nervös när han startat, sa amatörtränaren från Årjäng.
Helena Edlund berättade att hon såg första 500 meterna av loppet.
- Sedan vände jag mig om och lyssnade!
Petri Puros Martin de Bos är segerrik och tog nu sin tredje seger i silverdivisionen sedan början av oktober. Det handlade om voltstart och Peter Ingves styrde till ledningen från innerspåret med favoriten och tilläts bestämma tempot under loppet.
Startgalopp för andrahandsfavoriten Reverend Wine.
Take the A.Train kom med två raka segrar och ledde treåringsloppet på kupongen från start till mål. Christoffer Eriksson var avstängd och hade anlitat André Eklundh som kusk.
V75 blev hyfsat lätt. För sju rätt uppgick belöningen till 14 437 kronor. Sex rätt gav 215 kronor och fem rätt 31 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Frankrikes nye kelgris Face Time Bourbon hade inga problem att ta hem Prix Octave Douesnel på Vincennes tillsammans med Björn Goop på lörd..


Frankrikes nye kelgris Face Time Bourbon hade inga problem att ta hem Prix Octave Douesnel på Vincennes tillsammans med Björn Goop på lördagen.
Björn Goop körde direkt till ledningen och fick värsta hotet Falcao De Laurma i rygg. Tempot var mycket lågt och Goop drog upp farten successivt och Face Time Bourbon var aldrig i närheten av förlust.
För Falcao De Laurma slutade det i galopp in på upploppet med till synes gott om krafter kvar.
Face Time Bourbon tränas av Sebastian Gurato som nu matchar sin fyraåring mot Prix de Continental 22 december och Prix d'Amerique sista helgen i januari.
Segertiden blev 1.14,6 över 2700 meter och segern  var värd 450 000 kronor.

Andra raka för Bryssel
Björn Goop hade en mycket fin eftermiddag på Vinncennes.
Egentränade Bryssel har inlett årets franska meeting på bästa sätt och tog andra raka segern på kort tid. Efter att ha avvaktat mitt i fältet i tredjespår gasade Björn Goop på för fullt i sista sväng och ryckte åt sig ett stort försprång och Bryssel var aldrig i förlustfara.
Segertiden blev 1.11,4 över 2100 meter med bilstart och förstapriset drygt 250 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset p&arin..


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset på 150 000 kronor i E3 Revanschen.
Dessa två stod nämligen i särklass och utkämpade en ursinnig kamp sista halvvarvet sedan Jim Oscarsson kastat loss från andra par utvändigt och snabbt kopplat grepp på ledaren.
Men Usain Töll vägrade att ge sig och kunde kriga tillbaka initiativet till sin tränares stora glädje.
- Han är grym. Vilken häst det är. Jag tror att det finns mycket mer i honom, det får vi se nästa år förhoppningsvis, jublade Admir Zukanovic medan körande Stefan Söderkvist fyllde i:
- Jag kände mig nästan slagen, men hade sparat tussarna i det längsta och då svarade han. Han har hela tiden visat att han är kvick i benen, nu har styrkan kommit med startandet.
Segertiden för Usain Töll blev 1.14,7/2 140 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stal..


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.
Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stall hemma på Örebrotravet.
- Jag hade bara tre hästar när jag drog igång så det gick bra att hyra in sig hos farsan, men det har växt hela tiden och nu behövdes det mer plats. Jag fick ta över Lars Fribergs gamla stall för några veckor sedan och är väldigt glad för det, berättar Karlsson som nu har elva hästar i träning.
Något som gjort att han fått ställa om sin vardag.
- Nu kan jag inte ligga och dra mig på mornarna längre. Det blir till att gå upp tidigare och kicka igång dagen. Sedan kan jag inte åka på lunchtrav lika ofta längre. Men det är bara inspirerande, hästarna i stallet kommer alltid främst.
Har du satt upp några mål som tränare?
- Nej, inget specifikt. Man gör sitt bästa varje dag och försöker få ut det mesta av varje häst. Det är många som inte har debuterat ännu, men är på väg mot start så nästa år blir riktigt spännande.
Vad heter nästa vinnare från stallet?
- Farica. Hon startar på Solvalla på onsdag, men är lite tunt jobbad efter behandling. Annars känns hästens jättefin så med onsdagens lopp i kroppen borde hon ha bra chans i nästa start.
Hur ser du på ditt år som kusk?
- Vinstmässigt har det väl varit lite sämre, men överlag tycker jag ändå att det gått bättre än tidigare. Jag har fått köra mycket lopp och köra åt större och bättre tränare. Det är något jag inte fått göra tidigare och det är väldigt viktigt om man ska komma någonstans som kusk. Jag kör kanske inte de mest spelade hästarna, men det gäller att ta tillvara på chanserna så att man får fler.

Van att köra högoddsare
Att Petter Karlsson ofta kör hästar som står i höga odds kan styrkas. Enligt databasen travfakta.se har 47,6 procent av hans styrningar sedan 2017 varit spelade över 30 gånger pengarna.
Hur många av söndagens fyra uppsittningar på Färjestad som hamnar i den kategorin är upp till spelarkåren, men det handlar sannerligen inte om några förhandsfavoriter.
Alltså sådana vinnare man som spelare måste finna om man vill åt de 15 miljoner kronor som väntar ett ensamt system med sju rätt på Grand Slam 75.
- Den jag har mest feeling för är Janssons Frestelse, men även Bäste Hornline kan vara en luring, säger Petter Karlsson som nedan berättar mer utförligt om sina chanser:
- 5 Tove Vingboons (GS75-2) har jag aldrig kört och har ingen koll på.
- 9 Spotlite Son M.L. (GS75-3) gick bra i comebacken, men var sämre än väntat när jag körde gången efter. Jag vet inte varför, men senast var det lite bättre tryck i honom. Jag körde passivt med tanke på insatsen innan och hästen gick fullt godkänt till slut. Jag såg hästen gå jobb idag (fredag) och han såg fin ut så formen är nog på rätt väg. Jag misstänker ändå att han får svårt att vinna i den här omgivningen.
- 4 Janssons Frestelse (GS75-5) är inte alls någon tokig häst. Hon gick bra i ledningen senast och innan dess hade hon hamnat illa till från knepiga lägen. Nu har hon fått en träningsperiod och det kan göra mycket då hon startade ganska intensivt i somras. Hon såg också fin ut idag och Henrik Sevon är en duktig tränare så jag har hopp om att hon ska vara förbättrad. Spåret är inga problem och hon är kvick ut från alla lägen. Jag kan absolut tänka mig att köra i spets om vi kommer dit och utan att kunna motståndet så håller jag henne som min bästa chans för dagen. Dessutom känns det som en häst som inte bryr sig om underlaget och eftersom tränaren är hovslagare är det nog bara positivt för oss om banan skulle bli lite krävande.
- 3 Bäste Hornline (GS75-7) är en väldigt nyttig häst, han gör bra lopp hela tiden och tar ofta pengar. Han har lite speciellt trav och är svår att släppa av, därför räcker han sällan till seger. Men hästen kommer lite bättre till sin rätt under vintern och jag vann med honom just på Färjestad den här tiden i fjol. Då tog vi ledningen och släppte och jag hoppas på något liknande här.

Robin Johansson, Kanal 75


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positione..


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positionerna låsta. Det var inget som Kevin Oscarsson hängde läpp över. Han hade nämligen hittat andra par utvändigt med Florist och där kunde han sitta och gotta sig ända till utgång av slutkurvan. När Florist fick anfallsorder i tredjespår vid upploppets början växlade hon lätt tätduon och försvann ifrån konkurrenterna till smått överlägsen seger, värd 100 000 kronor.
- Under hela min uppväxt har mina föräldrar varit mycket för unghästar och tvååringstävlingar och så fort vi haft ett bra tvåårigt sto har de sagt att hon ska ut i Silverstoet. Så det var roligt att få vinna det här loppet och särskilt med den här hästen. Hon är en väldigt fin häst, sa Kevin Oscarsson.
Det var andra segern i tredje starten för Florist och loppets förstapris uppgick till 100 000 kronor. Tränar gör pappa Jim Oscarsson.

Fina pengar på V64
Florist var endast tvåprocentare på V64-spelet och hon var inte kvällens enda kalldusch för favoritspelarna. Carl Johan Jepson överraskade med Håkan Olssons Macho Look och Ville Karhulahti skrällde med Maria Törnqvists Del Ray Pellini. Finalen i Treåringarnas Höstserie rundade av omgången och när Wolf Of Wallstreet och Carl Johan Jepson skar mållinjen som etta landade sexrättsutdelningen på 156 087 kronor.
- Jag måste vara jättenöjd. Han gjorde en rejäl insats och visade förvånansvärt bra moral, sa Wolf Of Wallstreets tränare Ola Samuelsson.

Ola Johansson, Kanal 75


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-3 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/1 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-2 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 1609/7 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2680/9 0 16.0 86
2015-12-27 2015-12-27 Romme-8 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/4 0 g 92
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/8 5 18.1 93
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-3 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 1640/4 1 14.5 120
2015-12-21 2015-12-21 Romme-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/9 1 17.1 141
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 1609/7 0 16.3g 211
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-5 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/12 str
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/4 0 23.7g 479
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/1 4 15.2 645
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/12 6 16.1g 375
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2160/13 6 17.8 47
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2140/2 2 17.6 106
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-2 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/6 5 22.4 152
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/7 0 18.7g 1022
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/9 3 17.2 119
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/2 1 17.6 26
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/4 5 18.3g 1380
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-5 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2640/10 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/6 0 15.3 369
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-2 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/4 0 15.0 315
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/10 7 19.7g 32
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-10 Boomer Boomer   [h 3] 2100/1 0 16.1 449
2015-11-27 2015-11-27 Romme-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/3 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/12 0 g 943
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-9 This is Alex This is Alex   [v 4] 2640/6 6 18.5 691
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2160/13 7 18.7g 228
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/11 0 17.4 974
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-5 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 8] 2640/3 0 g 509
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-1 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 2] 1640/4 0 22.0g 623
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/9 6 14.1 305
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-10 Boomer Boomer   [h 3] 2640/1 4 15.2 730
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/11 0 g 648
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 3] 2160/13 0 16.5 435
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2640/6 0 16.3 940
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-3 Boomer Boomer   [h 3] 2180/15 3 14.7 66
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-11 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2100/6 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2660/6 6 15.8 420
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/2 7 23.3 526
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/12 str
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/4 6 13.6 627
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2160/10 7 17.4 324
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 3] 2160/11 3 15.3 29
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Main Danger Main Danger   [v 6] 2160/12 0 15.7 1602
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2140/15 6 17.5 138
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2640/5 5 15.2 1125
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-12 Q.C.Karsk Q.C.Karsk   [v 11] 2180/12 0 17.4 894
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/11 7 15.5 31
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2640/12 0 17.9 48
2015-10-10 2015-10-10 Åby-5 This is Alex This is Alex   [v 4] 2640/3 0 g 449
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-11 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/12 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2160/11 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Main Danger Main Danger   [v 6] 2160/15 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-1 Boomer Boomer   [h 3] 2100/1 1 13.9 48
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/11 3 18.1 140
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 1640/11 0 g 1319
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/9 4 13.9 161
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Boomer Boomer   [h 3] 2660/10 2 15.9 232
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2160/11 1 15.6 116
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2180/10 C 4 31.2 48
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-2 Boomer Boomer   [h 4] 2640/8 C 0 15.9 162
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/13 D 0 19.0 1592
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-2 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 D 3 17.2 608
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/2 D 3 17.0 392
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-7 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/6 D 4 14.1 385
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/12 D 0 20.7 771
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Moolger Moolger   [v 3] 2160/11 C 5 18.6 615
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2660/12 B 0 18.1 93
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/9 D 0 20.0 911
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Moolger Moolger   [v 3] 2140/3 D 7 18.1 529
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 3140/1 D 0 18.0 653
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/5 C 2 14.1 93
2016-11-24 2016-11-24 Romme-3 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/14 C 2 15.4 485
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2160/13 C 3 17.6 386
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Moolger Moolger   [v 3] 2160/7 C 5 18.0 49
2016-11-18 2016-11-18 Romme-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/1 C 4 20.5 409
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/4 B 0 29.0 209
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2160/10 D 5 16.9 756
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3140/8 B 0 17.0g 115
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 A 3 17.6 43
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-13 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/8 D str
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 Duct Burst Duct Burst   [v 4] 2160/11 A str
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/1 A 2 26.3 22
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/3 D 0 16.1 1160
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 This is Alex This is Alex   [v 5] 2680/13 D str
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-2 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 D 5 18.3 339
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2140/11 D 6 15.9 827
2016-10-22 2016-10-22 Romme-12 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/2 C 6 19.2 729
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/2 B 3 25.9 115
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/8 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/3 C 0 15.3 250
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2160/11 C 6 17.5 330
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 1640/5 D 0 g 290
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/8 C 0 15.4g 533
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-1 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2140/11 D 0 17.2 919
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/3 D 8 18.6 251
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2180/9 B 5 16.8 67
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/2 C str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2160/12 A 1 17.5 22
2016-09-30 2016-09-30 Romme-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/3 C 7 20.1 691
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2660/12 C 6 15.3 490
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-10 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 935
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/13 D 0 17.6 1863
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/8 D 0 14.6 285
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/7 D 7 18.5 537
2016-09-16 2016-09-16 Romme-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/6 A 2 27.8 20
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 D 0 15.3 797
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-5 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/9 C 0 19.0g 587
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-4 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/13 D 0 17.8 875
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/8 B 4 24.5 101
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-3 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2660/14 C str
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 B 0 15.7 255
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/5 D 0 23.5g 819
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/5 D 0
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2160/14 C 0 19.5 843
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/4 C 2 25.3 35
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/1 B 4 20.9 109
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-2 Boomer Boomer   [h 4] 2640/10 B 4 15.5 129
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/6 C 0 13.9 316
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/10 D 0 15.2 2596
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1660/6 B 0 g 70
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-3 Boomer Boomer   [h 4] 2140/9 D 0 14.7 483
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-4 Boomer Boomer   [h 4] 2640/3 C 5 16.3 106
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/3 B 0 30.0 115
2016-07-29 2016-07-29 Romme-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/14 B 0 15.7 244
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/2 D 3 14.5 263
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/3 D 0 g 594
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2640/9 C 2 15.2 304
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/8 B 5 25.0 841
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/2 C 3 15.5 173
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2160/11 B 7 15.8 67
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/15 A 6 26.2 91
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-7 This is Alex This is Alex   [v 5] 3160/10 D 0 17.9 129
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 4] 2160/7 C 0 14.7 348
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/12 D 7 17.8g 850
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/11 C 5 15.7 93
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 1640/4 C 1 13.2 74
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/10 A 3 26.9 99
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2680/13 B 0 19.9 148
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2100/14 B 5 16.2 124
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/11 D 2 15.2 214
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/10 D 6 15.7g 191
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3200/11 A 6 17.5g 75
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2660/11 C str
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/6 C 0 15.3 333
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2680/11 A 2 27.1 192
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3140/1 D 7 16.7 1385
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 1609/10 C 0 15.8 652
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-11 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/7 B 1 27.9 50
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/1 C 1 16.2 35
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/14 A 3 18.4 436
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/15 C 0 17.4g 175
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-2 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/5 B 0 g 235
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2180/14 A 0 g 385
2016-05-02 2016-05-02 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/5 C 3 26.8 154
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/15 C 7 17.3 1742
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/10 B 5 15.3 519
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/5 C 0 g 141
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-8 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/5 C 0 13.7 216
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-10 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 2680/11 C str
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-2 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2180/9 B 6 16.7 158
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2160/14 B str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/10 A 0 15.6 180
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/2 D 0 16.3 1141
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/8 D 0 14.7 845
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/9 A 6 14.9 47
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/2 C 0 30.2 60
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/12 C str
2016-04-07 2016-04-07 Romme-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/11 D 7 17.1 291
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-9 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 2140/7 D 0 16.4 447
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1640/7 C 1 26.1 49
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-5 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/3 C 7 14.1 51
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/11 A 2 15.3 111
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-6 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2160/9 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2680/10 D str
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Blue Star Dream Blue Star Dream   [v 5] 2160/9 C 0 19.5g 697
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/10 B 4 15.1 335
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/8 D 4 16.7 452
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2200/10 B 2 28.4g 93
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 1640/6 C 0 14.5g 79
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/2 C 0 15.9 71
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2640/2 D 0 20.2 695
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/2 B 0 16.1 220
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2660/8 B 4 19.1 27
2016-03-04 2016-03-04 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1680/14 C 4 27.0 257
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-10 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2640/11 D 6 15.6 1050
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/7 C 0 16.7 140
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/4 D 0 16.8 444
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/9 C 5 13.3 692
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-4 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/15 C 0 16.7 287
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-5 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/4 C 5 17.1g 255
2016-02-17 2016-02-17 Åby-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3180/12 D 5 15.8 362
2016-02-14 2016-02-14 Romme-6 Out of the Way Out of the Way   [v 5] 2140/3 B 1 17.9 38
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-12 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/1 D 0 17.3 643
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/2 B 2 15.6 259
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 5] 2140/5 D 0 15.7 321
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/5 C 2 14.0 46
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-5 Ausbo Peggy Ausbo Peggy   [s 6] 2140/5 D 0 21.4 1219
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2180/14 C 5 30.1g 243
2016-02-05 2016-02-05 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/3 D 0 g 23
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/3 D str
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-10 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 5] 2100/9 C 7 18.2 117
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-3 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/3 C 5 20.6 198
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-1 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/2 D 5 18.8g 195
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3180/15 D 6 16.5 1700
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/6 C 5 17.7 90
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/10 D 0 21.7 1462
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-10 This is Alex This is Alex   [v 5] 2140/10 D 0 16.0 696
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/1 B 0 16.5 102
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/1 D 3 14.7 949
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2100/8 D 0 18.1g 566
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-3 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/7 D 0 g 675
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Out of the Way Out of the Way   [v 5] 2160/15 A 7 19.0 58
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-10 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/2 D 0 17.1 656
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/6 D 5 17.5 63
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/3 C 0 16.3 398
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/6 D 5 21.1 519
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/1 D 0 20.2g 603
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/1 D 2 18.0 232
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/1 D 0 g 807
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-6 Boomer Boomer   [v 5] 2660/10 D 0 18.5 1082
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 C 7 17.4 623
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2640/1 C 3 17.8 328
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/1 D 6 16.9 38
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 D 0 15.0 423
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-5 Boomer Boomer   [v 5] 2140/3 D 0 g 153
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2640/15 A 4 18.3 708
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/10 C 0 g 214
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 C 0 g 793
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/4 D 0 14.5 539
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-4 Bellis Bellis   [s 4] 2660/10 C 0 16.3 614
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-3 Boomer Boomer   [v 5] 2160/10 B 3 15.5 245
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/7 C 5 17.0 674
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2160/5 B 7 27.8 205
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/12 A 2 16.7 165
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/13 B 3 16.4 52
2017-12-01 2017-12-01 Romme-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/5 B 5 16.0 101
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2640/4 D 0 g 522
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Moolger Moolger   [v 4] 3140/2 D 2 18.0 620
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/9 D 5 15.0 458
2017-11-24 2017-11-24 Romme-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/11 B 2 17.0 227
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/11 C 6 27.8 274
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-8 Boomer Boomer   [v 5] 2140/12 D 0 16.8 809
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/2 D 3 14.9 245
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Moolger Moolger   [v 4] 2100/10 D 4 15.9 1521
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/15 A 3 16.6 104
2017-11-17 2017-11-17 Romme-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/11 D 0 16.4 529
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Boomer Boomer   [v 5] 1640/10 D 3 12.9 495
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/10 D 0 15.9 979
2017-11-09 2017-11-09 Romme-6 Oloon Oloon   [v 3] 2140/11 C 0 26.8 244
2017-11-09 2017-11-09 Romme-2 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 3] 2140/10 A 0 17.9 222
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/5 B 4 26.5 177
2017-11-03 2017-11-03 Romme-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/4 D 4 15.1 1099
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 C 2 13.7 56
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 1640/1 D str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Moolger Moolger   [v 4] 2160/10 C 7 16.5 358
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3100/10 D 6 17.0g 364
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-4 Boomer Boomer   [v 5] 2100/10 D 3 14.7 726
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-11 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2160/6 C 0 20.6g 97
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-12 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/7 D 5 16.4 384
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 B 4 16.3 1004
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-8 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/8 D 6 17.3 635
2017-10-20 2017-10-20 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/7 D 0 14.5 600
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-10 Moolger Moolger   [v 4] 2140/2 C 0 15.7 635
2017-10-13 2017-10-13 Romme-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/2 B 3 18.1 56
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/7 B 0 18.3 639
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2680/14 C 2 16.9 83
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-4 Boomer Boomer   [v 5] 2660/7 D str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/14 C str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/8 D str
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-9 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 D 0 17.1 492
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Moolger Moolger   [v 4] 2160/6 A 3 16.0 46
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-3 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2660/6 C 5 17.6 376
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-6 Boomer Boomer   [v 5] 2140/13 D 0 14.7 928
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-2 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/9 C 2 16.7 715
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/6 C 0 15.8 590
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-1 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2160/12 D 6 15.4 1016
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/14 A 5 16.2 239
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/10 D 0 15.4 2181
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Boomer Boomer   [v 5] 2200/11 B 1 15.6 32
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 D 5 15.6g 144
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 C 3 15.2 142
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/9 C 5 15.7 926
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2640/6 D 0 16.1 1026
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/1 D 0 17.3 437
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/8 A 2 16.6 61
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/9 C 0 17.6 161
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/4 D 5 13.7 151
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-1 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/6 C 4 18.7 583
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-10 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2140/4 D 0 15.4 467
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2640/7 D 3 17.0 415
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2640/1 C 3 15.6 635
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/8 B 2 16.9 264
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 C 4 19.3 342
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2160/8 D 8 18.4 132
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-10 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2180/10 B 5 15.8 188
2017-08-19 2017-08-19 Romme-12 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2640/10 D 0 17.2 598
2017-08-18 2017-08-18 Romme-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/10 C 0 g 667
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/11 D 7 14.8 557
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2660/12 C 0 18.8g 260
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2200/12 B str
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-11 Boomer Boomer   [v 5] 2160/13 C 5 16.6 84
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3140/15 B 0 17.3 106
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 C 0 19.3g 944
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1609/5 D 0 13.8 739
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 1640/10 C 0 g 603
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/2 C 5 16.3 159
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Moolger Moolger   [v 4] 2160/11 A 2 17.5 21
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Boomer Boomer   [v 5] 2140/13 B 8 15.1 207
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/9 B 1 16.0 223
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-1 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 1640/2 B 7 15.9 157
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/3 C 0 g 842
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/4 C 6 14.6 450
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/14 D 0 15.2 291
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/5 B 2 18.7 158
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/13 B 4 15.5 106
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 2140/3 C 7 16.5 40
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2160/10 A 5 26.4g 36
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3120/3 C 6 16.4 352
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/13 A 0 16.0 966
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-3 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2660/10 D 0 17.8 720
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-9 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/4 B str
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2100/11 C 0 23.4 108
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/1 C 6 14.5 679
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/5 C 0 18.2g 448
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2480/9 D 6 14.9 737
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-7 Moolger Moolger   [v 4] 2180/12 A 2 16.9 29
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 3200/12 D str
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/12 C 0 16.3 403
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/10 B 0 15.3 513
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/5 D 0 14.9 1137
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 B 3 15.6 154
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/11 A 0 26.5 36
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/9 C 5 15.3 925
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2180/12 B 6 16.3 586
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/9 B 4 15.4 66
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2180/15 A 5 16.1 265
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/5 C 5 16.9 280
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2160/10 C 6 17.8 283
2017-06-02 2017-06-02 Romme-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/9 A 3 16.6 717
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-10 Moolger Moolger   [v 4] 2140/3 B 5 16.6 251
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/10 D 0 16.9 1395
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/15 A 0 24.9 513
2017-05-19 2017-05-19 Romme-6 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/7 B 3 15.0 161
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Moolger Moolger   [v 4] 2160/8 B 7 15.9 493
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-3 Oloon Oloon   [h 3] 2140/3 D 0 1402
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/2 C 0 16.3 989
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/3 C 8 20.2g 540
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/2 D 0 15.7 1357
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-1 Oloon Oloon   [h 3] 2140/8 C 7 24.4g 989
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/9 C 4 16.2 351
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2640/10 B 0 17.9 271
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 1640/5 C 0 g 303
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-10 Moolger Moolger   [v 4] 2609/13 B 8 18.2 273
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2680/5 C 0 16.2 239
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-1 Oloon Oloon   [h 3] 2140/7 C 5 19.1 236
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/2 C 6 15.9 908
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/15 B 0 16.8 169
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2660/10 B 7 26.9 79
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 1660/8 A 6 13.9 364
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 5] 2140/14 C 8 15.5 217
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/1 C 0 16.6 244
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/11 B 0 18.9 749
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-11 Moolger Moolger   [v 4] 2160/14 B 3 17.6 384
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2660/9 A 1 18.0 44
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-2 Albäck Alexia Albäck Alexia   [s 5] 2140/8 D str
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 1640/10 D 7 13.5 1017
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 C 2 15.1 114
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/2 A 0 g 41
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/15 C 0 15.2 844
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/5 C 0 17.1 613
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2660/5 C 0 15.9 429
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-4 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/5 D 3 18.1 299
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 1640/7 B 7 16.1 64
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/10 D 6 16.3 643
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/15 D 8 16.1 320
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/13 C 0 16.1 670
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2160/8 C 0 15.9 186
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/15 C 6 16.9 493
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2140/1 C 6 16.0 621
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3160/3 C 5 17.4 518
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/6 C 3 19.0 342
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 5] 2140/1 C 0 15.1 158
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 B 0 13.8 99
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Moolger Moolger   [v 4] 2160/7 B 5 16.9 90
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/9 D 0 16.6 281
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-12 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/12 C 0 18.1 902
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 D 7 14.0 255
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 5] 2140/7 D 0 15.5 345
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 1640/4 D 0 14.3 436
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/13 B 3 17.0 449
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 C 0 17.3 180
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/14 D 2 20.5 461
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-5 Boomer Boomer   [h 5] 2640/10 D 0 18.2 140
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/12 C 5 14.9 508
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Albäck Alexia Albäck Alexia   [s 5] 2140/1 C 0 g 83
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2140/4 D 0 17.0 253
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/1 D 0 15.1 170
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2640/10 D 6 17.5 577
2017-02-03 2017-02-03 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/14 A str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/9 D 5 18.9 550
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2140/4 D 1 14.6 108
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-7 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/1 D 0 16.9 1373
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-8 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/10 A 0 16.3 143
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/2 D 5 14.8 342
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-5 Boomer Boomer   [h 5] 2140/5 D 0 16.0 395
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-10 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/4 D 0 16.7 303
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-9 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/8 C 5 26.1 105
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-1 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2140/2 D 4 18.2 328
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-3 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2660/12 D 0 g 258
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/4 C 3 17.9 107
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/9 C 1 15.2 587
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/2 C 4 20.9 212
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2140/5 B 1 16.3 42
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 1640/1 D 5 16.0 455
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2660/13 C 5 17.2 398
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/9 D 0 20.0 805
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 11] 2680/7 C 0 30.1 177
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Oloon Oloon   [v 4] 1640/2 D 0 20.6 115
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Moolger Moolger   [v 5] 3160/4 C 8 20.9 125
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-8 Unity Millpond Unity Millpond   [v 4] 2140/1 D 3 20.2g 47
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/5 D 5 16.8 205
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-10 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/3 C 3 16.0 151
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 3160/5 B 3 17.1 142
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-3 Oloon Oloon   [v 4] 2140/2 C 0 17.8 498
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 4] 2640/7 C 5 18.6 302
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2640/7 B 0 18.8 416
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-9 Boomer Boomer   [v 6] 2140/15 B 5 14.5 491
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-4 Moolger Moolger   [v 5] 1660/9 B 2 15.5 103
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/7 B 1 15.6 41
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-2 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2160/8 B 0 16.3g 149
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2640/3 D 5 16.7 550
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-4 This is Alex This is Alex   [v 7] 2140/4 D 2 13.7 288
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Boomer Boomer   [v 6] 2160/15 C 5 15.5 359
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 1660/13 A 2 14.5 832
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Oloon Oloon   [v 4] 2160/8 D 6 19.5 182
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2660/8 C str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2160/10 C 7 15.8 629
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 3160/8 D 0 16.6 1282
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-7 Moolger Moolger   [v 5] 2160/15 B 6 16.9 344
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/6 C 0 17.1g 214
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-7 Boomer Boomer   [v 6] 2140/7 D 0 15.6 496
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2160/9 A 3 14.5 136
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2660/11 C str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-6 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2160/15 C 0 16.3 624
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2660/9 C 2 15.3 349
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 7] 2640/10 D 0 19.9 1268
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2640/7 C 0 19.4 199
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-7 Boomer Boomer   [v 6] 1640/8 C 0 13.9 561
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/5 D 0 14.6 599
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/7 D 4 15.2 133
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2640/9 D 0 16.9 632
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-4 This is Alex This is Alex   [v 7] 2140/6 D 0 14.3 697
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2660/13 A 7 16.5 205
2018-02-02 2018-02-02 Romme-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 11] 2680/12 B 6 29.1 95
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-1 Oloon Oloon   [v 4] 2140/9 D 5 21.2 1321
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/11 D 1 17.2 1028
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/10 D 0 16.5 506
2018-01-26 2018-01-26 Romme-6 Boomer Boomer   [v 6] 2140/1 D 1 17.1 45
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2640/7 C 5 16.9 542
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/12 C 3 16.3 444
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2640/8 D 0 17.6 930
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-2 Oloon Oloon   [v 4] 2140/7 D 7 20.6 485
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-11 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/3 D 0 15.9 289
2018-01-20 2018-01-20 Romme-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/9 D 4 16.3 154
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-4 Boomer Boomer   [v 6] 1640/2 D 4 15.2 196
2018-01-12 2018-01-12 Romme-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/3 D 6 17.4 404
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2680/11 C 7 16.4 524
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-10 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 1640/6 D 0 14.0 736
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-9 Moolger Moolger   [v 5] 2640/1 D 0 16.0 418
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2640/9 C 2 17.3 171
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/12 B 7 18.2 275ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se