V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i ..


Fyraåringsloppet Criterium Continental i juletid brukar vara en av vinterns höjdpunkter på Vincennes.
I fjol fick vi se Campo Bahia galoppera i klar ledning in på upploppet i ivern att hålla ifrån blivande Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon.
Svenske derbyvinnaren Hail Mary har länge nämnts som en kandidat till årets slag 27 december, men på onsdagen bekräftade tränaren Robert Bergh för Kanal 75 att han inte har några intentioner att åka till Paris med sin nya superstjärna.
- Hästen står i Sundsvall och det är brodd. Jag hade svårt att se att jag skulle få till någon bra form genom att träna på brodden, eftersom han är drulig och snubblig. Vi hade någon plan på att komma ganska långt in i säsongen om vi skulle vara med i Continental, men nu får vi tänka om på det och ha lite mål att debutera med honom i april istället. Det känns bra, han har haft en så fin säsong. Det hade känts väldigt plumpt att dra igång någonting som jag inte ens trodde på, att åka ner till Frankrike. Jag är nöjd med allting. Han är fit-for-fight i sina ben, det är inga problem, säger Robert Bergh.
De stora målen nästa år?
- Det är Jubileumspokalen. Det är upp till sportcheferna att skriva ut ett roligt femåringslopp till så blir det mer mål att ta tag i. Det är synd att det inte finns fler, det förgyller ju travet med femåringslopp.
Hail Mary har vunnit 12 av 14 starter och tjänat över 6,8 miljoner kronor som fyraåring. Han ståtar för närvarande med sex raka segrar och tog sin senaste triumf i Breeders’ Crown-finalen i Eskilstuna 8 november. Totalt har hästen segrat i 17 av 20 starter.

Kanal 75


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tä..


Peter Ingves har dragit ner lite på ”kuskandet” de senaste åren och håller mest till i de södra delarna av Sverige och tävlar mest på Halmstad, Åby, Jägersro och Kalmar.
- Jag tycker att det passar mig bra numera. Jag hjälper till hos Peter Untersteiner och kör en hel del snabbjobb och är där tre-fyra dagar i veckan och sedan blir det lite tävlingar på kvällarna. Jag tycker att jag lever ett väldigt bra liv, säger Halmstadkusken.
Aptiten att vinna är lika stor som tidigare och han håller sin statistik med seger i vart tionde start.
- Jag tycker att det är ok med tanke på att konkurrensen blivit tuffare på slutet.
Sedan en tid tillbaka har tyske tränaren Josef Franzl börjat tävla frekvent i Sverige och allt som oftast anlitat Ingves som kusk. Ett givande samarbete har det visat sig.
- Det har gått bra och han har fina hästar som alltid är bra i ordning. Kontakten fick vi via Christian Lindhart när han jobbade där och sedan har det rullat på. Det är givetvis bara de bästa hästarna som kommer hit och de står förhållandevis billigt inne i klasserna här i Sverige.
På lördag kör Peter tre hästar åt Franzl och en av dem har vettig chans.
- Piccadilly (V75-3) har ett lopp i kroppen efter ett uppehåll. Han var tydligen bra då och det är en lovande treåring. Spåret är långt ut och motstånd saknas inte och jag tror det blir svårt att vinna. Kan vi nypa en plats är det bra.
- Ol Dono Lengai (V75-4) är en jättefin häst som jag är lite optimist med. Bakspår är aldrig bra, men jag har märkt att många av de tyska hästarna har problem med voltstart så förutsättningarna att Ol Dono Lengai går felfritt är större från det här läget. Det är en rejäl häst som inte ska ha problem med distansen. Jag har stor respekt för Behind Bars som jag blivit imponerad av.
- Azimit (V75-7) gillade inte banan senast och jag var inte helt nöjd med prestationen. Nu har vi ett dåligt spår och det är svårt att vinna från ett sådant här läge på V75 där det är så väldigt jämnt. Jag hoppas på tempo och tur, med maxklaff kan han vara en outsider.
Du kör tre hästar till, hur ser du på deras möjligheter att vinna?
- Happy Celebration (V75-2) är jämn och nyttigt. Spåret är perfekt och det är bara att smyga med och kan vi vara trea-fyra är det bra. Det är flera bra emot och Appaloosa gick som ett skott senast.
- Pastore Bob (V75-5) möter bra hästar och han är väl inte lika bra som när han var som bäst för ett par år sedan, han har blivit äldre. Jag får försöka hitta ner i banan och smyga med och hoppas kunna vara trea-fyra.
- Vikings Preacher (V75-6) har ett lopp i kroppen efter ett längre uppehåll och jag tycker att han såg fin ut. Han bör gå framåt med den genomköraren och spåret är bra då han är snabb från start. Det är flera bra hästar i loppet och vinna blir nog svårt, men hästen är bra i sina ljusa stunder och han kan vara en rysare, säger Peter Ingves.

Joakim Brundin, Kanal 75


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubbla..


Rättviktränaren Leif Witasp går mot ett fint år som tränare 2020. Fjolårets inkörda pengar till stallet har fördubblats, samtidigt som han har betydligt fler unghästar än tidigare.
- Jag har haft några hundår utan bra hästar och då är tufft, men nu känns det som att stallet är på gång igen, säger Leif.
Under året har Witasp både plockat tränarsegrar på V75® med Ganyboy och Victory’s Club, samt skördat fina framgångar i treåringsloppen med Chablis Ribb. Under november månad passerades två miljoner i inkörda prispengar.
- Har man bra hästar är det mycket roligare, så enkelt är det, fortsätter han.

Fokus på unghästar
Trots årets framgångar är det tydligt att det inte är starthästar han planerar att lägga fokuset på framledes. Utav Leifs 38 hästar på träningslistan är hela 17 stycken ettåringar och sju tvååringar.
- Självklart är det kul med bra starthästar, men att vara med och skapa och sätta sin prägel på hästarna från början är det jag tycker är allra roligast.
V86® delas mellan Solvalla och Bergsåker den här veckan och i V86-3, på Bergsåker, har Witasp med treårige Jacoby Keeper.
Berätta lite om hästen?
- Han visade tidigt fina fartresurser i träning och jag testade att starta honom redan som tvååring. Det funkade inte alls, han var alldeles för omogen. Efter det fick han vintertränas och han jobbade på jättebra. Det har varit en del krångel fortsatt i år, men sen han kastrerades och jag gjorde lite utrustningsförändringar känns det som att vi har hittat rätt.
På onsdagen är det första starten över lång distans, hur ser du på det?
- Det tror jag inte är några problem. Den här hästen är speedig, han kan öppna och han är stark. Ibland är det nästan enklare att möta äldre hästar med samma pengar istället för att vara ute mot treåringarna. Han har gjort det bra mot tuffa hästar i treåringsloppen på slutet. Är han lika bra nu så tror jag absolut på chans.
Hur lägger du upp taktiken från spår två?
- Han kan öppna, men samtidigt tänker jag inte bara kasta i väg honom. Jag kör lite på säkerhet och försöker få en bra position, men skulle jag komma till ledningen kör jag gärna där.
Blir det några ändringar?
- Nej, han går som tidigare med skor, vanlig vagn, can’t see back och Murphy.

Eric Flygare, Kanal 75


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-3 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/1 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-2 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 1609/7 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2680/9 0 16.0 86
2015-12-27 2015-12-27 Romme-8 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/4 0 g 92
2015-12-27 2015-12-27 Romme-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/8 5 18.1 93
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-3 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 1640/4 1 14.5 120
2015-12-21 2015-12-21 Romme-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/9 1 17.1 141
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 1609/7 0 16.3g 211
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-5 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/12 str
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/4 0 23.7g 479
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2160/13 6 17.8 47
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/1 4 15.2 645
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-7 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/12 6 16.1g 375
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-10 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2140/2 2 17.6 106
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-2 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/6 5 22.4 152
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/7 0 18.7g 1022
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/9 3 17.2 119
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/2 1 17.6 26
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/4 5 18.3g 1380
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-5 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2640/10 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/6 0 15.3 369
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-2 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/4 0 15.0 315
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Out of the Way Out of the Way   [v 4] 2140/10 7 19.7g 32
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-10 Boomer Boomer   [h 3] 2100/1 0 16.1 449
2015-11-27 2015-11-27 Romme-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/3 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/12 0 g 943
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-9 This is Alex This is Alex   [v 4] 2640/6 6 18.5 691
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2160/13 7 18.7g 228
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/11 0 17.4 974
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-5 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 8] 2640/3 0 g 509
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-1 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 2] 1640/4 0 22.0g 623
2015-11-19 2015-11-19 Romme-3 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2140/9 6 14.1 305
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-10 Boomer Boomer   [h 3] 2640/1 4 15.2 730
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/11 0 g 648
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 3] 2160/13 0 16.5 435
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2640/6 0 16.3 940
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-3 Boomer Boomer   [h 3] 2180/15 3 14.7 66
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-11 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2100/6 str
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2660/6 6 15.8 420
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 2] 2140/2 7 23.3 526
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/12 str
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/4 6 13.6 627
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Main Danger Main Danger   [v 6] 2160/12 0 15.7 1602
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2160/10 7 17.4 324
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 3] 2160/11 3 15.3 29
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-12 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2140/15 6 17.5 138
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 2640/5 5 15.2 1125
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-12 Q.C.Karsk Q.C.Karsk   [v 11] 2180/12 0 17.4 894
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 4] 2160/11 7 15.5 31
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2640/12 0 17.9 48
2015-10-10 2015-10-10 Åby-5 This is Alex This is Alex   [v 4] 2640/3 0 g 449
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-11 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2140/12 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2160/11 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Main Danger Main Danger   [v 6] 2160/15 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-1 Boomer Boomer   [h 3] 2100/1 1 13.9 48
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2160/11 3 18.1 140
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 8] 1640/11 0 g 1319
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 This is Alex This is Alex   [v 4] 2140/9 4 13.9 161
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Boomer Boomer   [h 3] 2660/10 2 15.9 232
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [h 3] 2160/11 1 15.6 116
2016-12-30 2016-12-30 Romme-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2180/10 C 4 31.2 48
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-2 Boomer Boomer   [h 4] 2640/8 C 0 15.9 162
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/13 D 0 19.0 1592
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-2 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 D 3 17.2 608
2016-12-22 2016-12-22 Romme-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/2 D 3 17.0 392
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-7 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/6 D 4 14.1 385
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-7 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/12 D 0 20.7 771
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Moolger Moolger   [v 3] 2160/11 C 5 18.6 615
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2660/12 B 0 18.1 93
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/9 D 0 20.0 911
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-5 Moolger Moolger   [v 3] 2140/3 D 7 18.1 529
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 3140/1 D 0 18.0 653
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/5 C 2 14.1 93
2016-11-24 2016-11-24 Romme-3 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/14 C 2 15.4 485
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2160/13 C 3 17.6 386
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Moolger Moolger   [v 3] 2160/7 C 5 18.0 49
2016-11-18 2016-11-18 Romme-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/1 C 4 20.5 409
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/4 B 0 29.0 209
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2160/10 D 5 16.9 756
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-13 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/8 D str
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3140/8 B 0 17.0g 115
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 A 3 17.6 43
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 Duct Burst Duct Burst   [v 4] 2160/11 A str
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/1 A 2 26.3 22
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2640/3 D 0 16.1 1160
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 This is Alex This is Alex   [v 5] 2680/13 D str
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-2 Moolger Moolger   [v 3] 2140/6 D 5 18.3 339
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2140/11 D 6 15.9 827
2016-10-22 2016-10-22 Romme-12 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/2 C 6 19.2 729
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/2 B 3 25.9 115
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/8 D str
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/3 C 0 15.3 250
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 1640/5 D 0 g 290
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2160/11 C 6 17.5 330
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/8 C 0 15.4g 533
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-1 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2140/11 D 0 17.2 919
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/3 D 8 18.6 251
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2180/9 B 5 16.8 67
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/2 C str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2160/12 A 1 17.5 22
2016-09-30 2016-09-30 Romme-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 2140/3 C 7 20.1 691
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2660/12 C 6 15.3 490
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-10 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/1 D 4 17.1 935
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/13 D 0 17.6 1863
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/8 D 0 14.6 285
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/7 D 7 18.5 537
2016-09-16 2016-09-16 Romme-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/6 A 2 27.8 20
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-7 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 D 0 15.3 797
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-5 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2140/9 C 0 19.0g 587
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-4 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/13 D 0 17.8 875
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/8 B 4 24.5 101
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-3 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2660/14 C str
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 B 0 15.7 255
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/5 D 0 23.5g 819
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 4] 2160/14 B 0
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/5 D 0
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 4] 2160/14 C 0 19.5 843
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/4 C 2 25.3 35
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-1 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 2] 1640/1 B 4 20.9 109
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-2 Boomer Boomer   [h 4] 2640/10 B 4 15.5 129
2016-08-26 2016-08-26 Färjestad-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/6 C 0 13.9 316
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/10 D 0 15.2 2596
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1660/6 B 0 g 70
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-3 Boomer Boomer   [h 4] 2140/9 D 0 14.7 483
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-4 Boomer Boomer   [h 4] 2640/3 C 5 16.3 106
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/3 B 0 30.0 115
2016-07-29 2016-07-29 Romme-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/14 B 0 15.7 244
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2640/2 D 3 14.5 263
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/3 D 0 g 594
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2640/9 C 2 15.2 304
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/8 B 5 25.0 841
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-6 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/2 C 3 15.5 173
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 4] 2160/11 B 7 15.8 67
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-9 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/15 A 6 26.2 91
2016-07-03 2016-07-03 Axevalla-7 This is Alex This is Alex   [v 5] 3160/10 D 0 17.9 129
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 4] 2160/7 C 0 14.7 348
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-6 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/12 D 7 17.8g 850
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/11 C 5 15.7 93
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 1640/4 C 1 13.2 74
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2660/10 A 3 26.9 99
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2100/14 B 5 16.2 124
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/11 D 2 15.2 214
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2680/13 B 0 19.9 148
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/10 D 6 15.7g 191
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3200/11 A 6 17.5g 75
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2660/11 C str
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/6 C 0 15.3 333
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2680/11 A 2 27.1 192
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 3140/1 D 7 16.7 1385
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 1609/10 C 0 15.8 652
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-11 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2160/7 B 1 27.9 50
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-2 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/1 C 1 16.2 35
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/14 A 3 18.4 436
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/15 C 0 17.4g 175
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-2 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/5 B 0 g 235
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2180/14 A 0 g 385
2016-05-02 2016-05-02 Romme-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/15 C 7 17.3 1742
2016-05-02 2016-05-02 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/5 C 3 26.8 154
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2640/10 B 5 15.3 519
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-8 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/5 C 0 13.7 216
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2140/5 C 0 g 141
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-10 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 2680/11 C str
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-2 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2180/9 B 6 16.7 158
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-10 Candy Hornline Candy Hornline   [s 5] 2160/14 B str
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/10 A 0 15.6 180
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/2 D 0 16.3 1141
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/8 D 0 14.7 845
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/9 A 6 14.9 47
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2640/2 C 0 30.2 60
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/12 C str
2016-04-07 2016-04-07 Romme-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/11 D 7 17.1 291
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-5 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/3 C 7 14.1 51
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-9 Caligula Hornline Caligula Hornline   [h 5] 2140/7 D 0 16.4 447
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1640/7 C 1 26.1 49
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/11 A 2 15.3 111
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2680/10 D str
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-6 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2160/9 C 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Blue Star Dream Blue Star Dream   [v 5] 2160/9 C 0 19.5g 697
2016-03-18 2016-03-18 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3200/10 B 4 15.1 335
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/8 D 4 16.7 452
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2200/10 B 2 28.4g 93
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 1640/6 C 0 14.5g 79
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/2 C 0 15.9 71
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-10 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2640/2 D 0 20.2 695
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/2 B 0 16.1 220
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2660/8 B 4 19.1 27
2016-03-04 2016-03-04 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 1680/14 C 4 27.0 257
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-10 Elles W.Linnea Elles W.Linnea   [s 9] 2640/11 D 6 15.6 1050
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/7 C 0 16.7 140
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-6 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/4 D 0 16.8 444
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/9 C 5 13.3 692
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-5 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/4 C 5 17.1g 255
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-4 This is Alex This is Alex   [v 5] 2160/15 C 0 16.7 287
2016-02-17 2016-02-17 Åby-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3180/12 D 5 15.8 362
2016-02-14 2016-02-14 Romme-6 Out of the Way Out of the Way   [v 5] 2140/3 B 1 17.9 38
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-12 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/1 D 0 17.3 643
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/2 B 2 15.6 259
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 5] 2140/5 D 0 15.7 321
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 1640/5 C 2 14.0 46
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-5 Ausbo Peggy Ausbo Peggy   [s 6] 2140/5 D 0 21.4 1219
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-5 Guli Glöd Guli Glöd   [v 9] 2180/14 C 5 30.1g 243
2016-02-05 2016-02-05 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 5] 1640/3 D 0 g 23
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 4] 2140/3 D str
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-1 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/2 D 5 18.8g 195
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-10 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 5] 2100/9 C 7 18.2 117
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-3 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/3 C 5 20.6 198
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/6 C 5 17.7 90
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 3180/15 D 6 16.5 1700
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/10 D 0 21.7 1462
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-10 This is Alex This is Alex   [v 5] 2140/10 D 0 16.0 696
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/1 B 0 16.5 102
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-7 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2140/1 D 3 14.7 949
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2100/8 D 0 18.1g 566
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-3 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/7 D 0 g 675
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Out of the Way Out of the Way   [v 5] 2160/15 A 7 19.0 58
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-10 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/2 D 0 17.1 656
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-2 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2640/6 D 5 17.5 63
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2140/3 C 0 16.3 398
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-1 Global Taxevation Global Taxevation   [h 3] 2140/6 D 5 21.1 519
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-5 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2140/1 D 0 20.2g 603
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 5] 2640/1 D 2 18.0 232
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/1 D 0 g 807
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-6 Boomer Boomer   [v 5] 2660/10 D 0 18.5 1082
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 C 7 17.4 623
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2640/1 C 3 17.8 328
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/1 D 6 16.9 38
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-5 Boomer Boomer   [v 5] 2140/3 D 0 g 153
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 D 0 15.0 423
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2640/15 A 4 18.3 708
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/10 C 0 g 214
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 C 0 g 793
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/4 D 0 14.5 539
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-4 Bellis Bellis   [s 4] 2660/10 C 0 16.3 614
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-3 Boomer Boomer   [v 5] 2160/10 B 3 15.5 245
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/7 C 5 17.0 674
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2160/5 B 7 27.8 205
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-5 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/12 A 2 16.7 165
2017-12-01 2017-12-01 Romme-11 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/13 B 3 16.4 52
2017-12-01 2017-12-01 Romme-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/5 B 5 16.0 101
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2640/4 D 0 g 522
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Moolger Moolger   [v 4] 3140/2 D 2 18.0 620
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-4 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/9 D 5 15.0 458
2017-11-24 2017-11-24 Romme-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/11 B 2 17.0 227
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/11 C 6 27.8 274
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-8 Boomer Boomer   [v 5] 2140/12 D 0 16.8 809
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/2 D 3 14.9 245
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Moolger Moolger   [v 4] 2100/10 D 4 15.9 1521
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/15 A 3 16.6 104
2017-11-17 2017-11-17 Romme-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/11 D 0 16.4 529
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Boomer Boomer   [v 5] 1640/10 D 3 12.9 495
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/10 D 0 15.9 979
2017-11-09 2017-11-09 Romme-6 Oloon Oloon   [v 3] 2140/11 C 0 26.8 244
2017-11-09 2017-11-09 Romme-2 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 3] 2140/10 A 0 17.9 222
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/5 B 4 26.5 177
2017-11-03 2017-11-03 Romme-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/4 D 4 15.1 1099
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 C 2 13.7 56
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 1640/1 D str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 Moolger Moolger   [v 4] 2160/10 C 7 16.5 358
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-4 Boomer Boomer   [v 5] 2100/10 D 3 14.7 726
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3100/10 D 6 17.0g 364
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-11 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2160/6 C 0 20.6g 97
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-12 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/7 D 5 16.4 384
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 B 4 16.3 1004
2017-10-20 2017-10-20 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/7 D 0 14.5 600
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-8 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/8 D 6 17.3 635
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-10 Moolger Moolger   [v 4] 2140/2 C 0 15.7 635
2017-10-13 2017-10-13 Romme-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/2 B 3 18.1 56
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/7 B 0 18.3 639
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2680/14 C 2 16.9 83
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-4 Boomer Boomer   [v 5] 2660/7 D str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-12 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/14 C str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/8 D str
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-9 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 D 0 17.1 492
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Moolger Moolger   [v 4] 2160/6 A 3 16.0 46
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-3 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2660/6 C 5 17.6 376
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-6 Boomer Boomer   [v 5] 2140/13 D 0 14.7 928
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-2 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/9 C 2 16.7 715
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/14 A 5 16.2 239
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/6 C 0 15.8 590
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-1 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2160/12 D 6 15.4 1016
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/10 D 0 15.4 2181
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-3 Boomer Boomer   [v 5] 2200/11 B 1 15.6 32
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 D 5 15.6g 144
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 C 3 15.2 142
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/9 C 5 15.7 926
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2640/6 D 0 16.1 1026
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/1 D 0 17.3 437
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/8 A 2 16.6 61
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/9 C 0 17.6 161
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/4 D 5 13.7 151
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-1 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/6 C 4 18.7 583
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-10 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2140/4 D 0 15.4 467
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2640/7 D 3 17.0 415
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2640/1 C 3 15.6 635
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/8 B 2 16.9 264
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Unity Millpond Unity Millpond   [v 3] 2140/7 C 4 19.3 342
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2160/8 D 8 18.4 132
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-10 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2180/10 B 5 15.8 188
2017-08-19 2017-08-19 Romme-12 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2640/10 D 0 17.2 598
2017-08-18 2017-08-18 Romme-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/10 C 0 g 667
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/11 D 7 14.8 557
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-8 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2660/12 C 0 18.8g 260
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2200/12 B str
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-11 Boomer Boomer   [v 5] 2160/13 C 5 16.6 84
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3140/15 B 0 17.3 106
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/10 C 0 19.3g 944
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1609/5 D 0 13.8 739
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 1640/10 C 0 g 603
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/2 C 5 16.3 159
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Moolger Moolger   [v 4] 2160/11 A 2 17.5 21
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Boomer Boomer   [v 5] 2140/13 B 8 15.1 207
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/9 B 1 16.0 223
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-1 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 1640/2 B 7 15.9 157
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/3 C 0 g 842
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/4 C 6 14.6 450
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/14 D 0 15.2 291
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/5 B 2 18.7 158
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/13 B 4 15.5 106
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 2140/3 C 7 16.5 40
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2160/10 A 5 26.4g 36
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3120/3 C 6 16.4 352
2017-07-12 2017-07-12 Visby-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/13 A 0 16.0 966
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-9 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2140/4 B str
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-3 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2660/10 D 0 17.8 720
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2100/11 C 0 23.4 108
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/1 C 6 14.5 679
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2100/5 C 0 18.2g 448
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2480/9 D 6 14.9 737
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-7 Moolger Moolger   [v 4] 2180/12 A 2 16.9 29
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 3200/12 D str
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/12 C 0 16.3 403
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/10 B 0 15.3 513
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-8 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/5 D 0 14.9 1137
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 B 3 15.6 154
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-6 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/11 A 0 26.5 36
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/9 C 5 15.3 925
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2180/12 B 6 16.3 586
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/9 B 4 15.4 66
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2180/15 A 5 16.1 265
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/5 C 5 16.9 280
2017-06-02 2017-06-02 Romme-11 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/9 A 3 16.6 717
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2160/10 C 6 17.8 283
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-10 Moolger Moolger   [v 4] 2140/3 B 5 16.6 251
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-4 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/10 D 0 16.9 1395
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-8 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/15 A 0 24.9 513
2017-05-19 2017-05-19 Romme-6 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/7 B 3 15.0 161
2017-05-19 2017-05-19 Romme-3 Moolger Moolger   [v 4] 2160/8 B 7 15.9 493
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-3 Oloon Oloon   [h 3] 2140/3 D 0 1402
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/2 C 0 16.3 989
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/3 C 8 20.2g 540
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 4] 2140/2 D 0 15.7 1357
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-1 Oloon Oloon   [h 3] 2140/8 C 7 24.4g 989
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/9 C 4 16.2 351
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2640/10 B 0 17.9 271
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 1640/5 C 0 g 303
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-10 Moolger Moolger   [v 4] 2609/13 B 8 18.2 273
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-1 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2680/5 C 0 16.2 239
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/2 C 6 15.9 908
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-1 Oloon Oloon   [h 3] 2140/7 C 5 19.1 236
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/15 B 0 16.8 169
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2660/10 B 7 26.9 79
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 1660/8 A 6 13.9 364
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 5] 2140/14 C 8 15.5 217
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/1 C 0 16.6 244
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/11 B 0 18.9 749
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-11 Moolger Moolger   [v 4] 2160/14 B 3 17.6 384
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Duct Burst Duct Burst   [v 5] 2660/9 A 1 18.0 44
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-2 Albäck Alexia Albäck Alexia   [s 5] 2140/8 D str
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 1640/10 D 7 13.5 1017
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 1640/5 C 2 15.1 114
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-3 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2140/2 A 0 g 41
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-4 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/15 C 0 15.2 844
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/5 C 0 17.1 613
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2660/5 C 0 15.9 429
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-4 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2160/5 D 3 18.1 299
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-10 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 1640/7 B 7 16.1 64
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/10 D 6 16.3 643
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/15 D 8 16.1 320
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/13 C 0 16.1 670
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2160/8 C 0 15.9 186
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2160/15 C 6 16.9 493
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 4] 2140/1 C 6 16.0 621
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 3160/3 C 5 17.4 518
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/6 C 3 19.0 342
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 5] 2140/1 C 0 15.1 158
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 B 0 13.8 99
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-7 Moolger Moolger   [v 4] 2160/7 B 5 16.9 90
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2140/9 D 0 16.6 281
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-12 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/12 C 0 18.1 902
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-9 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 1640/1 D 7 14.0 255
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-8 Boomer Boomer   [h 5] 2140/7 D 0 15.5 345
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 1640/4 D 0 14.3 436
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/13 B 3 17.0 449
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-1 Pirate Broline Pirate Broline   [v 5] 2640/4 C 0 17.3 180
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 6] 2160/14 D 2 20.5 461
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-5 Boomer Boomer   [h 5] 2640/10 D 0 18.2 140
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 10] 2160/12 C 5 14.9 508
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Albäck Alexia Albäck Alexia   [s 5] 2140/1 C 0 g 83
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 4] 2140/4 D 0 17.0 253
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/1 D 0 15.1 170
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2640/10 D 6 17.5 577
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2140/4 D 1 14.6 108
2017-02-03 2017-02-03 Romme-7 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2180/14 A str
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/9 D 5 18.9 550
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-7 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/1 D 0 16.9 1373
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-8 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/10 A 0 16.3 143
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/2 D 5 14.8 342
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-5 Boomer Boomer   [h 5] 2140/5 D 0 16.0 395
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-10 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2640/4 D 0 16.7 303
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-9 Guli Glöd Guli Glöd   [v 10] 2140/8 C 5 26.1 105
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-1 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2140/2 D 4 18.2 328
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-3 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2660/12 D 0 g 258
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-6 Moolger Moolger   [v 4] 2140/4 C 3 17.9 107
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-1 This is Alex This is Alex   [v 6] 2160/9 C 1 15.2 587
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 3] 2140/2 C 4 20.9 212
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Boomer Boomer   [h 5] 2140/5 B 1 16.3 42
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 This is Alex This is Alex   [v 6] 1640/1 D 5 16.0 455
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2660/13 C 5 17.2 398
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Tasha Frontline Tasha Frontline   [s 5] 2160/9 D 0 20.0 805
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 11] 2680/7 C 0 30.1 177
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-4 Oloon Oloon   [v 4] 1640/2 D 0 20.6 115
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-5 Moolger Moolger   [v 5] 3160/4 C 8 20.9 125
2018-04-02 2018-04-02 Hagmyren-8 Unity Millpond Unity Millpond   [v 4] 2140/1 D 3 20.2g 47
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/5 D 5 16.8 205
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-10 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/3 C 3 16.0 151
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 3160/5 B 3 17.1 142
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-3 Oloon Oloon   [v 4] 2140/2 C 0 17.8 498
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-5 Unity Millpond Unity Millpond   [v 4] 2640/7 C 5 18.6 302
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2640/7 B 0 18.8 416
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-9 Boomer Boomer   [v 6] 2140/15 B 5 14.5 491
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-4 Moolger Moolger   [v 5] 1660/9 B 2 15.5 103
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/7 B 1 15.6 41
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-2 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2160/8 B 0 16.3g 149
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2640/3 D 5 16.7 550
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-4 This is Alex This is Alex   [v 7] 2140/4 D 2 13.7 288
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Boomer Boomer   [v 6] 2160/15 C 5 15.5 359
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 1660/13 A 2 14.5 832
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Oloon Oloon   [v 4] 2160/8 D 6 19.5 182
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-6 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2660/8 C str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2160/10 C 7 15.8 629
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 3160/8 D 0 16.6 1282
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-7 Moolger Moolger   [v 5] 2160/15 B 6 16.9 344
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/6 C 0 17.1g 214
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-7 Boomer Boomer   [v 6] 2140/7 D 0 15.6 496
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2160/9 A 3 14.5 136
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2660/11 C str
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-6 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2160/15 C 0 16.3 624
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-9 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2660/9 C 2 15.3 349
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Ausbo Juliana Ausbo Juliana   [s 7] 2640/10 D 0 19.9 1268
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2640/7 C 0 19.4 199
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-7 Boomer Boomer   [v 6] 1640/8 C 0 13.9 561
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/5 D 0 14.6 599
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/7 D 4 15.2 133
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-2 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2640/9 D 0 16.9 632
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-4 This is Alex This is Alex   [v 7] 2140/6 D 0 14.3 697
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2660/13 A 7 16.5 205
2018-02-02 2018-02-02 Romme-3 Guli Glöd Guli Glöd   [v 11] 2680/12 B 6 29.1 95
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-1 Oloon Oloon   [v 4] 2140/9 D 5 21.2 1321
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-7 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/11 D 1 17.2 1028
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-9 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/10 D 0 16.5 506
2018-01-26 2018-01-26 Romme-6 Boomer Boomer   [v 6] 2140/1 D 1 17.1 45
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-8 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2640/7 C 5 16.9 542
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/12 C 3 16.3 444
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2640/8 D 0 17.6 930
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-2 Oloon Oloon   [v 4] 2140/7 D 7 20.6 485
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-11 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2140/3 D 0 15.9 289
2018-01-20 2018-01-20 Romme-4 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2140/9 D 4 16.3 154
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-4 Boomer Boomer   [v 6] 1640/2 D 4 15.2 196
2018-01-12 2018-01-12 Romme-5 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 4] 2140/3 D 6 17.4 404
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 6] 2680/11 C 7 16.4 524
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-10 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 1640/6 D 0 14.0 736
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-9 Moolger Moolger   [v 5] 2640/1 D 0 16.0 418
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-3 Candy Hornline Candy Hornline   [s 7] 2640/9 C 2 17.3 171
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-6 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/12 B 7 18.2 275ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se