V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-09-19 2019-09-19 Romme-9 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/4 D
2019-09-19 2019-09-19 Romme-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2140/4 C
2019-09-19 2019-09-19 Romme-5 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 2140/9 C

Nyheter för travkusk


Tisdag kväll på Solvalla äger en av årets mest intressanta och spännande tävlingar rum. Det är dags för uttagningslopp..


Tisdag kväll på Solvalla äger en av årets mest intressanta och spännande tävlingar rum. Det är dags för uttagningslopp till Svenskt Travkriterium och Svenskt TravOaks. De största och mest penningstinna treåringsloppen i Sverige.
Timo Nurmos har ett närmast osannolikt facit i Kriteriet. Han har vunnit storloppet hela sju gånger på de senaste 13 åren.
– Det är otroligt egentligen när man tänker efter. Jag är väldigt stolt över det och det är svårt att bara vinna en gång, säger Timo Nurmos.
Då bör tilläggas att Solvalla-tränaren även har vunnit två Kriterie i Finland och två gånger Oaks, en i vardera Sverige och Finland. Han har även vunnit Svenskt Travderby tre gånger i Sverige och fem i Finland.

”Är en elegant och smart häst”
I fjol vann Nurmos-tränade Inti Boko Svenskt Travkriterium och året innan dess var det Villiam som vann på nytt världsrekord, 1.12,0/2640a. Och för fyra år sedan vann självaste Readly Express. I år heter Timo Nurmos främsta vapen Civilon. En treårig valack med Orlando Vici som pappa och som har vunnit alla sina tre starter. Ett stort löfte och det kan mycket väl vara en ny stjärna i vardande. Han har visat prov på mycket fin inställning och framförallt senast imponerade Civilon stort. Jorma Kontio körde resolut fram utvändigt om ledaren men det tuffa loppet bekom inte hästen ett dugg. Han kopplade enkelt greppet och stack ifrån hur lätt som helst till en mycket lätt seger.
– Civilon är en väldigt elegant och fin häst som är snabb i benen och stark. Han är väldigt klok och smart och är under kraftig utveckling. Det är en karismatisk häst som har vunnit med krafter kvar varje gång. Han är jättetrevlig att köra och sådär lite lagom småtrög som jag vill ha unghästarna. Jag stressar dem aldrig utan vill att de ska vara lugna, säger Timo Nurmos.

”Det är min stora chans i Kriteriet i år”
Civilon är Nurmos stora kriteriehopp i år men först gäller det att kvala in till finalen. Han startar från spår fyra bakom startbilen med Jorma Kontio i sulkyn i V64-inledningen.
– Jag är mycket nöjd med hästen och han går framåt hela tiden. Han är snabb ut och jag måste vara optimist. Det är en häst med hög kapacitet och han kan gå väldigt långt. Framtiden får utvisa hur bra han blir.
– Han är vacker som en tavla, väldigt snygg och fin. Det är min stora chans i Kriteriet i år. Jag har några fina treåringar till men de är lite senare i utvecklingen och inte färdiga ännu.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt blir det barfota runt om. Han har gått med järnskor tidigare men jag vill värma först och känna på honom och se hur banan är innan jag bestämmer mig. Men jag kommer att anmäla barfota runt om. Han har gått med öppet huvudlag, fast bomull och vanlig vagn och det ändrar vi inte på nu.

”Ghostintheshell ett av de bättre treårsstona i kullen”

Något om dina andra hästar i försöken till Kriteriet och Oaks?
– Jag tycker att Ghostintheshell (V5-1) är ett av de bättre treårsstona i kullen. Hon satt fast med alla krafter kvar näst senast och vann helt okörd senast. Det är en väldigt fin häst men som tyvärr har spår elva och det blir inte lätt därifrån. Men hon har utvecklats fint och har varit lite småtrög tidigare.
– Brother Bill (V5-2) är en fin häst som inte är färdig ännu. Han är fortfarande lite barnslig men är under utveckling och kommer att bli bra framöver, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Jägersro och Solvalla. På Malmö-banan har hemmatränaren Joakim Lövgren ett par heta segerkandi..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Jägersro och Solvalla. På Malmö-banan har hemmatränaren Joakim Lövgren ett par heta segerkandidater på förhand. En av dem är Nanetta Hill som fortfarande inte vet hur det känns att förlora på svensk mark. Det fyraåriga stoet gjorde en start som tvååring i Berlin (oplacerad) och kom till Lövgren under treårssäsongen. Hon vann två lopp direkt och fortsatte i år som fyraåring att inleda säsongen med två raka segrar.
– Nanetta Hill (V86-5) är en fin häst som är rätt så rejäl och har bra längd och storlek. Hon har fin muskulatur och löper effektivt och har lätt för sig trots att hon är ganska stor. Hon har även visat prov på fint löphuvud, säger Joakim Lövgren.

”Det är lätt att förlora sådana lopp”
Efter segern på Åby i slutet av april blev det ett tävlingsuppehåll på drygt fem månader för Nanetta Hill. Hon gjorde comeback nyligen på Mantorp och trots spår 15 tågade hon runt sina konkurrenter i spåren på slutvarvet.
– Hon blev sliten i våras och vi passade på att ge henne fritt och tid att återhämta sig. Det blev ny uppträning och förhoppningen är att hennes skelett har blivit hårdare och att hon ska kunna tävla på framöver.
– Det är alltid en utmaning att starta från sådana lägen som vi gjorde senast. Det är lätt att förlora sådana lopp men hästen gjorde det jättebra och grejade det också.
– Jag körde jobb med henne i dag (måndag) och hon kändes fin och var pigg och glad. Jag är nöjd med henne, säger Lövgren.

”Har bara gjort bra lopp”
Nanetta Hill är favorit i den femte V86-avdelningen från spår sju bakom startbilen. Tränare Lövgren är optimist men varnar samtidigt för att motståndet hårdnar och att läget inte är det bästa.
– Hon är väl hygglig ut från start och inte mer i alla fall. Så det är lite vingelrisk, om jag inte kan köra framåt direkt. Det går inte av sig själv och hon måste in och kriga och verkligen tugga ner dem. Men hon har bra kapacitet och det bästa loppet hon har gjort var när hon galopperade på Åby men kom tillbaka och vann ändå.
– Det ska bli kul att köra henne igen och hon har som sagt bara gjort bra lopp så här långt. Det kommer hon säkert att göra nu också som det känns. Jag har lite svårt att läsa av konkurrenterna, men vet att M.T.Naomi inte är så tokig och hon är snabb från start. Vi gör inga ändringar och det blir barfota runt om igen.

”Sevilla startar alltid med vinstchans”
Jägersro-tränaren har ytterligare två hästar med inom V86 och tycker framförallt en av dem har lika bra chans som Nanetta Hill. Så här kommenterar han dessa.
– Mamba (V86-3) är en Brioni-häst som duger fint i vardagstravet. Han vann näst senast och senast provade vi V75 men där räckte han inte trots att han sprang 1.12,0. Den här gången är det lite blandat motstånd, och det är lättare motstånd än i V75. Den här hästen är egentligen gynnad av framspår, även om han har börjat gå bättre och bättre från bakspår. Nu har han till och med vunnit från bakre lägen också, så vi ska inte ge upp på förhand. Inga ändringar.
– Sevilla (V86-7) vann V75 från samma läge med innerspår i Kalmar för tre starter sedan. Då höll han upp ledningen men den här gången är det startsnabbare hästar med och det skulle inte förvåna mig om jag blir av med ledningen. Rajah Press är exempelvis väldigt kvick iväg. Hästen gör bra lopp varje gång och det gjorde han även senast som trea. Då var det inte hans favoritdistans över tretusen meter men han gör ändå det jag ber honom om. Nu är det mer fördelaktigt med medeldistans och hästen känns fin och är i fortsatt bra form. Han startar i stort sett alltid med vinstchans, så känns det när man kör ut med honom. Det är en rejäl häst på alla sätt och vis. Barfota runt om igen och inga ändringar, säger Joakim Lövgren.
Vem är bästa chansen på V86?
– Jag tycker att Nanetta Hill och Sevilla har lika bra chans.

Michael Carlsson, Kanal 75


För 14:e året möts på lördag svenska och norska hästar i en landskamp på Färjestadstravet. Unionstravet är rubri..


För 14:e året möts på lördag svenska och norska hästar i en landskamp på Färjestadstravet. Unionstravet är rubriken på dagen och det största loppet tillhör den kalla rasen.
V75-4 är Unionskampen över 2140 meter för kallblodseliten. En uppgörelse med fina 300 000 kronor till vinnaren.
På förhand ser det ut att vara fördel Sverige i många av loppen för varmbloden. I kallblodsloppet är det norsk dominans i tipsen.
Nioårige Odd Herakles tog över som Norges bäste under fjolåret och har i år försvarat den positionen på hemmaplan med segrar i Norskt Mästerskap och storloppet Alm Svartens Äreslöp.
En efterhängsen otur med spåren har varit ett stort bekymmer i Sverige och Finland i år. I Elitkampen på Solvalla blev det ett tiondespår och ett tolfte bjöds i Bollnästravets Elitsprint i början av augusti.
I Nordiskt Mästerskap i Åbo i lördags blev Odd Herakles knappt slagen tvåa efter att ha fått trava igång från spår elva bakom bilen.
- Dåliga lägen, ja. Det är ju det som varit så förfärligt med den här hästen. Tänk vad tuffa hästar han mött och haft så dåliga spår. Det har blivit många slitsamma lopp men han bara skakar av sig verkar det som. Hästen har haft form mycket länge nu, både i fjol och i år, utan något enda avbräck. Han har varit helt fantastisk. Det har varit ett äventyr, säger tränaren Lars O Romtveit.

Solberg offensiv
I den näst senaste starten blev det seger i ett sprinterlopp i Bollnäs. Tom Erik Solberg satte allt på ett kort när bilen lämnade och gav sin häst full marschorder ute vid staketet.
Odd Herakles fick visa lite av sin enorma startsnabbhet den gången och inledde i 18-tempo i fjärdespår i den första kurvan och tog sig till ledningen efter 600 meter.
1000 meter klockades till strax över 1.19,0 och över upploppet höll hästen uppvaktande landsmannen Roli Eld bakom sig.
- Ja, det var ganska fantastisk mot så bra hästar den gången. Han gick fjärdespår genom första svängen och likväl kämpade han kolossalt. Även i Finland imponerade han och det blev ett vanskligt lopp där också med Smedheim Solan som en bromskloss framför i den sista kurvan, säger Lars O Romtveit.

1.15 sista 500 i spåren
Det blev finsk seger i Nordiskt Mästerskap på lördagen i form av Tähen Toiviomus som ledde varje meter av loppet.
Odd Herakles sågs djupt ner i kön och fick förbättra sig under slutrundan i tredjespår i loppet över medeldistans.
- Han måste gå runt hästen framför och ut i fjärdespår genom den sista kurvan. Herakles kämpade våldsamt hela upploppet och förlorade med minsta möjliga marginal mot en väldigt bra häst. Ja, kusken sa att han körde 1.15,0 sista 500 meterna med honom och då var han ju ute i spåren hela tiden.
- Loppet i lördags indikerar att han kommer att svara för en fin prestation på Färjestad också, säger tränaren Lars O Romtveit.

Full gas från start
Landsmannen Roli Eld från Frode Hamres stall blir en tuff utmanare såvida inte Adrian Solberg Akselsen inte blir fast på innerspåret.
Odd Herakles är mycket startsnabb och har gjort sina bästa lopp i ledningen. Körande Tom Erik Solberg lär ha taktiken klar från femtespåret. 
Det var i Tröndelagspokalen i Trondheim Odd Herakles presenterade sig för den breda publiken. Sju år gammal vann i utklassningsstil från ledningen med Månprinsen A.M. en bit bakom sig.
- Vi har matchat honom i lite tuffare sällskap ända sedan fyraåringssäsongen och han har blivit väldigt komplett och en häst som går alla distanser och kämpar till slut och tål alla upplägg, säger han.
I takt med framgångarna har hästen också blivit mer och mer populär i aveln. Nioåringen har svarat för en slags egenreklam och gått från fyra ston första året, till 80 ston betäckta ston i fjol och 70 i år.
- Vi åker lördag på morgonen och det brukar handla om cirka fyra timmars körning. Efter Finland har han varit glad och ätit och druckit. Det blev många timmar på bilen till det loppet men han verkar vara väldigt robust så jag hoppas att han tål detta också.
Vad säger du till spelarna om Odd Herakles chans i Unionskampen?
- Vi tycker att det ser väldigt bra ut så här i början av veckan i alla fall och vi reser som optimister. Utrustningen är samma som vanligt, barfota runt om och med norskt huvudlag och jänkarvagn, slutar en ”fornøyd” Lars O Romtveit.

Mikael Wikner, Kanal 75Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 227-198-1412. Jorma Kontio, Solvalla, 161-83-953. Örjan Kihlström, Solvalla, 153-127-974. Carl Johan Je..Allsvenska kuskligan:

1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 227-198-141
2. Jorma Kontio, Solvalla, 161-83-95
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 153-127-97
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 150-151-126
5. Björn Goop, Färjestad, 143-87-75
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 123-76-89
7. Erik Adielsson, Solvalla, 102-70-39
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 97-139-117
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 97-75-55
10. Kim Eriksson, Mantorp, 81-56-65
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 80-78-61
12. Magnus A Djuse, Östersund, 80-68-47
13. Robert Bergh, Åby, 71-55-33
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 67-42-35
15. Conrad Lugauer, Jägersro, 66-28-20
Siffror till och med 15 september

Kanal 75


 Det var på lördagen som åttaårige Qahar Q.C. slog upp skadan som skulle visa sig förödande. – Vi trodde inte att de..


 Det var på lördagen som åttaårige Qahar Q.C. slog upp skadan som skulle visa sig förödande.
– Vi trodde inte att det var så illa. Sen kom veterinären och tog en bild och det visade sig att kotbenet var så illa skadat att det inte fanns något att göra. Han avlivades direkt. Det är väldigt tungt just nu, men det var det enda vi kunde göra, berättar hästens skötare Susanne Lilja för travronden.se.
Qahar Q.C. vann 20 av karriärens 73 starter och tjänade 1,7 miljoner kronor.
Han utmärkte sig med sin styrka och kom framförallt till sin rätt över längre distanser, som vid segern i Sundsvall Open Trot-stayern över tre kilometer i fjol, då han knep karriärens största segercheck på 250 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 2140/4 4 14.5 161
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/3 6 17.7 373
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/10 0 19.3 318
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-1 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/10 5 20.1 163
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-8 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/3 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/4 3 17.2 217
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-3 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/9 6 16.8 212
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-8 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/3 str
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2100/8 0 g 46
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-8 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/6 0 326
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-4 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 5] 2160/12 0 g 220
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Leia Way Leia Way   [s 9] 2160/10 0 17.2 359
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 4] 2140/2 str
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/9 0 g 113
2015-11-06 2015-11-06 Romme-1 Lotus Gil Lotus Gil   [h 3] 2140/2 8 17.9g 166
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 5] 2160/11 0 g 380
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/3 4 17.7 148
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2640/8 1 14.2 36
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/3 0 17.3 87
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [h 3] 2140/12 0 20.0g 71
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-3 Just Julie Just Julie   [s 3] 2100/12 str
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-11 Kung Smaragd Kung Smaragd   [v 4] 2140/1 2 17.2 357
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/9 5 19.2 814
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Emerald Boko Emerald Boko   [v 4] 2640/10 0 18.4 99
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/4 2 15.9 84
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Touch the Sun Touch the Sun   [s 5] 2140/9 0 g 635
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Felicia Felicia   [s 4] 2160/14 0 815
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Klöver All Over Klöver All Over   [v 7] 1640/2 1 12.4 14
2015-10-10 2015-10-10 Åby-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 2640/4 0 12.8 449
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-11 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/2 0
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2140/7 1 13.8 11
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/12 3 16.0 477
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Klöver All Over Klöver All Over   [v 7] 1640/10 0 12.7 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 1640/2 2 11.5 63
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Almost Famous Almost Famous   [s 5] 2140/5 4 17.5g 146
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/3 2 17.9g 120
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 Juliano Crown Juliano Crown   [v 7] 2140/11 0 17.2 486
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Sanna Tuva Sanna Tuva   [s 6] 2140/4 0 16.6 933
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-7 Bolt Boko Bolt Boko   [v 7] 3160/8 7 14.3 1213
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 4] 2140/9 6 15.3 531
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-6 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2140/4 1 12.6 70
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/5 D 7 14.0 481
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/9 B 0 16.4 465
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 5] 2140/1 D 0 g 314
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/3 C 3 194
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/1 D 8 17.9 312
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Bear by the Day Bear by the Day   [v 4] 1640/9 A 6 15.1 28
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-1 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 8] 2140/2 D 0 17.7 641
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1660/12 A 5 14.2 43
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/2 B 0 g 200
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/6 D 6 15.5 203
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/12 B 0 15.7 58
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2640/5 C 1 17.6 32
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 2640/2 B 1 18.6g 20
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/1 D 0 21.4 38
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/2 D 7 19.6 587
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/4 B 0 g 251
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/12 B 1 14.8 89
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/6 C 5 18.9 120
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2180/14 A 6 17.3 50
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 1640/5 A 0 13.1 19
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 3180/11 B 4 16.2 37
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/3 D 6 18.6 484
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/2 D 0 g 285
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2160/12 A 4 17.6 453
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/14 A 1 16.5 64
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/4 D 0 12.4 146
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-5 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/12 D 0 16.5 735
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/1 D 5 18.0 318
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/6 C 0 g 101
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/1 D 4 18.4 66
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/3 C 3 12.7 129
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/8 B 8 18.2g 568
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-5 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 3] 1640/3 C 4 35.9 40
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Smoke Detector Smoke Detector   [v 5] 2140/3 D 3 18.2g 769
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 G.G.Lovisa G.G.Lovisa   [s 5] 2140/5 A 5 30.5 63
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-11 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/8 C 6 21.3 114
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 2140/11 A 8 19.9 72
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/10 D 5 22.5 108
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-3 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 2640/11 C 0 19.4 435
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/7 A 5 16.4 28
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/9 B 2 14.3 53
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-11 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/7 A 5 18.7 80
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/5 C 0 18.0 29
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-6 Pazcal Pazcal   [v 4] 1640/11 C 0 17.3g 158
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Sir Henry P.Hill Sir Henry P.Hill   [h 3] 2640/11 A 5 17.7 34
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-1 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 2140/6 B 1 14.2 14
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/7 A 4 16.3 21
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/12 C str
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-9 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 C 0 14.9 390
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/5 A 1 17.1 38
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/4 A 3 19.3 112
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/1 B 0 g 57
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-2 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/4 B str
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-5 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/8 C 6 20.1g 139
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 3] 2140/6 C 0 16.8g 480
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/4 A str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/9 D 0 21.4g 412
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/1 A 1 15.9 24
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Yankee Lie Star Yankee Lie Star   [h 4] 2140/1 D str
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/6 C 0 16.9 381
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/3 D 0 13.6 832
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/4 C 3 14.5 362
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/2 D 0 14.9 414
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-4 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/5 C 5 15.4 46
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/8 B 1 14.5g 180
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-9 Million Million   [v 11] 2140/4 D 0 179
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 D 1 71
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/11 B 3 41
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/9 C str
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 1640/2 A 4 14.6 28
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-6 Lilla Frille Lilla Frille   [v 4] 2140/10 A 0 69
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2160/5 B 0 31
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-2 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/7 C 0 122
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 3] 2140/6 B 0 20.0g 161
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-1 My Loveletter B.J. My Loveletter B.J.   [s 5] 2140/11 D 8 20.4g 491
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-8 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 1640/5 B str
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/5 A str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/6 C 6 14.5 175
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-2 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/3 C 1 17.4 35
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Julius Tabac Julius Tabac   [h 3] 2140/2 B 0 47.3g 92
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2640/2 D 4 16.2 387
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/4 C 6 16.3g 191
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/13 C 5 16.4 1169
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-2 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/3 A 1 17.3 21
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/9 B 0 17.8 407
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-4 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2660/7 D 0 34
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/5 C 1 37
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/6 D 2 27
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-1 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/9 A 3 75
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/6 D 0 32
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2640/10 B 0 97
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-4 Mountain Smoke Mountain Smoke   [s 5] 2140/9 A 2 36
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/7 D 2 32
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-1 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/8 C 1 113
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/6 D 5 18.1 49
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/2 C 7 16.6 40
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/14 C 8 19.2g 1317
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/2 B 6 17.7g 192
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/1 C 0 18.6g 58
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/10 D 4 14.2 212
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 4] 2160/11 A str
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-1 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/2 C 3 12.9 90
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/2 C 0 13.4 13
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-1 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/2 D 4 13.0 449
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-5 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 B 3 22
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-3 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 4] 2140/2 C str
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 1640/7 C 0 31
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-7 Milan Töll Milan Töll   [h 8] 1640/4 C 0 51
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 3180/4 B 7 18.0 254
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/9 D 0 20.0g 135
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/8 C 0 76
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-11 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1609/5 C 0 11.4 913
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-7 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/4 D 4 13.8 336
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/11 B 4 18.6 88
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-7 April Love April Love   [v 9] 1660/9 D 0 15.9 440
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/11 C 7 16.2 319
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2640/3 B 2 15.5 51
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/8 D 8 21.3 232
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/6 D 0 19.0g 441
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-3 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2160/7 D 0 20.3g 724
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/10 B 0 21.8g 539
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Show Maker Show Maker   [v 7] 2140/10 C 0 19.5 167
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2140/8 B 1 12.5 66
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/1 C 0 g 939
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-6 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/8 D 0 12.9 774
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2640/11 D 7 17.7 280
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 3200/13 B 4 14.7 42
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 4] 2140/1 D 0 18.4 543
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/5 D 4 13.6 181
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2160/8 D 0 g 210
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-6 Prince Daniel Prince Daniel   [v 6] 2660/7 D 3 19.1 686
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2140/7 A 3 16.1g 11
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-11 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1640/3 C 0 14.0 104
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/10 D 0 14.8 115
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 1640/9 C 4 14.8 287
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-4 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/3 C 0 21.2 151
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-2 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/5 D 7 20.0 227
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-1 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/10 D 4 18.5 161
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-4 Wille Sherona Wille Sherona   [v 8] 2140/5 D 6 21.6 597
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 1640/1 A 1 11.9 59
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2640/6 D 2 14.2 306
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/4 C 1 15.8 77
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/4 B 0 23.5 168
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2160/12 C 3 17.9 253
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/3 C 3 14.3 404
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/12 D str
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/3 C 1 22.4 54
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-4 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2660/2 B 2 16.7g 23
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/6 D 2 18.8 81
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/9 C 0 14.2 479
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2640/10 B 0 15.9 170
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/5 D str
2016-01-02 2016-01-02 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/3 B 5 13.4 160
2016-01-02 2016-01-02 Romme-11 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1640/2 B 3 13.0 52
2017-12-30 2017-12-30 Romme-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/8 B 3 15.9 18
2017-12-30 2017-12-30 Romme-7 Deep Sea Deep Sea   [v 3] 2140/12 C 8 17.4 112
2017-12-30 2017-12-30 Romme-3 Zico Zico   [v 3] 2140/1 B 0 21.0 166
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 C 6 18.3g 33
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/2 C 0 16.3 593
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/7 B 6 16.4 105
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-11 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/7 C 0 13.5 323
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 1640/2 C 4 12.9 266
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 D 2 15.8 82
2017-12-15 2017-12-15 Romme-4 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 2140/5 A 0 90
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/5 B 0 14.6 243
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-10 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/10 C 0 16.0 452
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-9 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 1640/2 A str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-11 Julina Julina   [s 4] 2140/2 D str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/3 C 0 18.5 194
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-7 Lome Linda Lome Linda   [s 9] 2140/2 D str
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 2160/13 B 7 36.1 60
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-1 Orakel Face Orakel Face   [v 6] 2160/9 B 8 19.1 22
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-8 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/6 D 0 15.5 327
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/3 D 6 16.3 208
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-5 Edelsa Edelsa   [s 4] 1640/9 D 0 14.1 402
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/2 D 4 17.7 55
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/3 D 3 15.7 164
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/7 C 0 g 51
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2160/9 C 0 17.1 139
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/14 B 4 17.0 72
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Mad Weather Mad Weather   [v 5] 2140/13 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 4] 1640/1 D 0 g 114
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-1 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 1660/5 C 3 33.6g 27
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-12 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/7 A 4 17.7g 66
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-10 Titania I.S. Titania I.S.   [s 3] 2140/8 C 4 18.2 234
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/4 C 4 12.4 133
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 D 7 15.6 423
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-3 Miesha Tate Miesha Tate   [s 3] 2140/10 D 0 18.8g 962
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/12 D 0 12.5 995
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2160/9 B 5 17.3g 93
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1660/12 D 3 14.0 372
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-9 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/4 C 0 17.1 36
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-2 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/10 C str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 7] 2140/7 C 0 17.4g 71
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/10 D 0 22.1g 33
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/4 D 0 20.8g 300
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Miesha Tate Miesha Tate   [s 3] 2120/1 B 2 19.6 22
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/14 C 4 15.0 634
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2120/2 D 7 17.4 124
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/1 D 0 15.4g 57
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/9 D 2 11.0 833
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Zico Zico   [v 3] 2140/10 B 0 155
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Julius Tabac Julius Tabac   [v 4] 2140/3 C 7 36.9 135
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Mythical Man Mythical Man   [v 4] 2140/1 C 7 18.4 56
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/3 C 2 13.4 45
2017-09-08 2017-09-08 Romme-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 3160/7 C 0 17.0g 150
2017-09-08 2017-09-08 Romme-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/1 B 6 12.0 41
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Fux de Luxe Fux de Luxe   [v 4] 2140/1 B 7 15.1 88
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Zico Zico   [v 3] 2160/10 C 2 16.6 83
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/4 B 7 18.5 52
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2160/12 B 3 16.9 44
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-2 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/4 C 2 20.3 33
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 4] 2140/1 C 5 18.4 46
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Zico Zico   [v 3] 2160/13 A 2 17.9 39
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/3 C 5 11.2 111
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-1 Julius Tabac Julius Tabac   [v 4] 1640/6 C 0 38.8g 92
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/7 D 0 17.6 509
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 Edelsa Edelsa   [s 4] 1640/6 C 1 13.9 21
2017-08-19 2017-08-19 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/4 D 0 15.0g 149
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Zico Zico   [v 3] 2140/8 C 3 17.3 39
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/4 C 4 13.5 142
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-10 Mad Weather Mad Weather   [v 5] 2140/1 D str
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/6 B 2 11.3 74
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 1640/11 C 1 15.8 111
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-5 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/2 D 0 14.4 515
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/3 C 1 16.9 64
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-2 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 1640/3 B 0 g 21
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-6 Mythical Man Mythical Man   [v 4] 2140/7 D 0 18.6g 71
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2120/5 D 2 382
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 1640/9 B 2 20
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Jeppas Orakel Jeppas Orakel   [s 6] 2140/4 B 2 33
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2140/5 B 3 19
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2160/13 A 0 43
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-5 New Moon Face New Moon Face   [v 7] 1640/5 B 1 13
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/4 C 2 46
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-3 High over the Moon High over the Moon   [s 5] 2160/6 C 0 19
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2640/1 B 0 16
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-7 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 2140/4 D 0 208
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2140/2 B 0 19
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-5 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 2140/10 D 0 444
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-4 New Moon Face New Moon Face   [v 7] 1640/6 B 2 16
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/5 B 1 25
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/7 C 2 12.6 459
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-1 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/2 B 0 g 45
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/12 A 3 17.1 35
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/8 B 1 15.1 23
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1660/11 C 7 14.4 131
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/7 A 4 18.4g 32
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2120/5 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1620/2 D 2 10.7 69
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 B 4 14.7g 41
2017-06-16 2017-06-16 Romme-7 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/2 D 4 14.9 162
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/2 A str
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/7 D 4 17.4g 67
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 7] 1660/7 C 7 36.1g 127
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2640/7 A 2 18.1 24
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2160/15 A 2 16.6 18
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Safari Park Safari Park   [v 6] 2640/3 D 3 17.8 78
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Belley Belley   [v 6] 2140/10 D 0 18.2 143
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/7 A str
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 2640/2 D 3 16.3 703
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 C 4 16.9 195
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-11 Belley Belley   [v 6] 2140/7 C 4 19.2 23
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/4 D 2 13.7 285
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 C 1 15.7g 43
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/5 D 1 18.9 47
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-6 Maharanih Maharanih   [s 3] 2140/11 D 0 19.7g 67
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/1 B 2 17.0 135
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-1 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1660/6 D 0 14.6 260
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-2 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 2140/1 D 0 17.0 71
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2140/4 D 0 g 612
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/4 C 5 16.6 176
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2140/8 B 0 19.2g 251
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/9 C 2 295
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-2 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/1 D 2 17.2 60
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-1 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2660/10 D 6 16.7 547
2017-05-08 2017-05-08 Romme-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/9 B 4 19.0 43
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/6 C 5 16.7 128
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Divine Divine   [s 5] 2140/1 D 0 17.1 263
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/9 D str
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/6 D 0 14.8 444
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/5 C 4 12.8 55
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/2 A 0 g 28
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-5 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/5 D 0 18.2g 299
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Sundbobambu Sundbobambu   [v 10] 2120/4 D 0 19.0g 174
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 1620/3 D 0 g 381
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/9 B 0 17.3 40
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 2120/1 C 8 18.4 99
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2120/1 D 5 17.2g 356
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/2 D 4 15.8 86
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/1 D 4 15.1 81
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Iris Tooma Iris Tooma   [s 5] 2140/8 C 0 19.7 34
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/12 A 2 17.8 40
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/8 D 4 11.8 749
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2120/5 D 0 144
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/2 B 1 14
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2120/9 C 5 17.4 35
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/10 B 4 14.5 32
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Endandover Endandover   [v 7] 1620/10 B 0 16.7 120
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 C str
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/3 D 5 17.8 438
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-2 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/4 C 3 14.9 139
2017-04-16 2017-04-16 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/9 D 0 13.2 1252
2017-04-16 2017-04-16 Romme-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/9 A 0 16.0g 239
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/6 B 0 g 39
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-9 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/6 C 3 17.8 25
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2160/7 B 4 15.9 25
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 2140/4 C 3 16.7 137
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/10 B 3 17.7 84
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/3 C 4 18.6 40
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/1 D 2 19.5 34
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/4 D 4 15.7 188
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2140/9 C 3 14.7 62
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 1660/12 D 0 18.0g 159
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/4 C 5 17.7g 19
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2160/6 B 8 31.0g 59
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-3 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/1 D 4 14.6 52
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2140/9 D str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2660/12 B 0 g 73
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/1 D 0 17.0 309
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/4 C 2 15.3 31
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 4] 2160/6 A str
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Bon Courage Bon Courage   [s 6] 2140/6 C 0 21.3g 102
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 B 7 19.0g 207
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/2 C 3 17.4 89
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/3 C str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/9 B 3 16.8 294
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 2140/1 C str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/10 C 0 15.1 601
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2140/9 D 3 17.9 207
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Lina Liv Lina Liv   [s 9] 2660/13 B str
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/11 B str
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-2 Simon Zoot Simon Zoot   [v 9] 1640/4 C 0 g 116
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/3 D 3 19.1g 21
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/1 D 4 13.6 38
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-4 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2140/6 C 0 15.3 135
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-2 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/1 C 0 14.9 186
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Klöver All Over Klöver All Over   [v 9] 2160/9 A 7 16.2 36
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Falling Sky Falling Sky   [v 4] 2140/1 D str
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/1 D 5 18.2 125
2017-01-27 2017-01-27 Romme-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/10 C 4 15.6 84
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/2 C str
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 A str
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/7 C 5 14.7 104
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-3 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 6] 1640/1 B 0 g 45
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/7 D 6 11.8 650
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Falling Sky Falling Sky   [v 4] 2160/9 B 0 40
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-3 Real Struggle Real Struggle   [v 4] 2640/5 D str
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-2 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1660/15 D 0 15.4 1370
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/7 B 0 19.8 53
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/9 A 3 17.4 13
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/6 D 0 15.0 423
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/12 B 8 16.7 375
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 2180/12 D str
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 3140/2 D 0 17.2 839
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2640/9 C 0 16.4 507
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/5 C 2 14.0 160
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2160/8 D 0 g 573
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2640/9 D 0 g 289
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-8 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/7 C 0 14.5 326
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 1660/13 C 4 15.1 92
2018-11-16 2018-11-16 Romme-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/10 D 3 16.0 659
2018-11-16 2018-11-16 Romme-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 3140/5 D 0 17.1g 736
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/6 D 2 16.4 120
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2140/8 D 5 14.5 457
2018-11-03 2018-11-03 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/2 D 0 13.7 909
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-1 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/10 C 5 17.3 477
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/7 D 0 g 295
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/5 C 2 13.2 163
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 1640/1 C 0 g 68
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-7 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/2 B 3 12.7 290
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/7 D str
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1620/6 B 3 12.9 14
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 1620/4 D 5 16.5 140
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2160/4 D 7 14.9 219
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/6 C 0 13.1 146
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2660/8 C 0 18.4g 74
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-4 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-5 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/7 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/10 A 4 14.1 51
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2140/3 D 3 13.3 236
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2640/7 C 6 15.3g 109
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/3 C 0 15.1g 81
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/6 C 4 11.4 155
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/11 B 2 11.9 215
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/12 D str
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/5 B 2 10.8 161
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/10 D 6 12.3g 296
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-10 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/2 D 0 g 77
2018-08-11 2018-08-11 Romme-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/10 D 0 g 328
2018-08-11 2018-08-11 Romme-5 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/7 D 8 18.8 252
2018-08-11 2018-08-11 Romme-9 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1660/6 B 6 13.8 51
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/6 C 0 18.5g 24
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/9 D 0 10.7 767
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-3 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/2 D 6 19.4 189
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-7 Edelsa Edelsa   [s 5] 1140/4 B 1 30
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/9 D 6 11.6 311
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2640/9 D 0 15.4 323
2018-07-27 2018-07-27 Romme-2 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1140/8 C 2 84
2018-07-27 2018-07-27 Romme-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/4 C 8 17.2 904
2018-07-27 2018-07-27 Romme-6 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/1 B 4 12.6 30
2018-07-27 2018-07-27 Romme-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 3160/8 D 7 17.4g 483
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 596
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-8 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/6 D 2 13.3 196
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/3 C 7 18.0 200
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-9 Zico Zico   [v 4] 1640/9 C 6 15.7 245
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 1620/3 C 0 15.8g 68
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1620/2 C 3 12.5 149
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2120/5 C 2 11.5 179
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-1 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/3 C 0 g 161
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-2 Zico Zico   [v 4] 2140/7 C 0 27
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-4 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 8] 1640/2 D 0 542
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/12 A str
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-6 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1660/9 B 1 55
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2160/6 D 1 109
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-8 Gulf Gulf   [v 3] 1640/5 D 0 223
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 2160/8 C 0 23
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-3 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/1 C 0 50
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/3 D 0 69
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-5 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 6] 2640/3 C 0 50
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-6 Zico Zico   [v 4] 1640/8 C 0 117
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-7 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/8 C 2 250
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-8 Edelsa Edelsa   [s 5] 1660/14 C 3 105
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/3 D 3 10.6 167
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/4 B 1 12.9 19
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-2 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/7 A 3 17.3 64
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/1 D 2 12.4 1245
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/8 D 0 16.6g 126
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/6 C 4 17.0 262
2018-06-04 2018-06-04 Visby-4 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 5] 2620/9 D 2 16.6 126
2018-06-04 2018-06-04 Visby-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1620/8 C 5 12.0 99
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Titania I.S. Titania I.S.   [s 4] 2120/3 D 0 19.4 370
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Zico Zico   [v 4] 1620/2 C 6 14.6 72
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 6] 2140/9 B 5 17.9 140
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2160/6 B 0 g 16
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Savanna Star Savanna Star   [s 5] 2160/7 C 8 18.4g 229
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/2 A 1 16.1 16
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-2 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/7 C 6 19.3 78
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 1660/9 A 5 14.4 508
2018-05-18 2018-05-18 Romme-9 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/9 B 1 15.0 35
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/4 B 2 13.9 31
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/3 D 0 11.1 852
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2640/9 B 3 15.9 76
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/6 D 0 13.3 276
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Miesha Tate Miesha Tate   [s 4] 2120/5 B 0 g 182
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2120/11 B 5 18.3 39
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1609/6 D 0 12.0 1340
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/2 D 0 28
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 6] 2160/7 D 0 27
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/5 C 5 13.0 175
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-1 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2640/1 A 2 16.9 90
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/9 C 0 13.2 121
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/5 B 2 19.1 384
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/5 C 0 21.5g 246
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/10 D 0 12.9 598
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-5 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/9 C 6 13.5 95
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-10 Zico Zico   [v 4] 1640/3 B 4 16.3 129
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-5 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/4 C 2 16.3 168
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/10 C 0 15.1 49
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/1 C 2 13.9 506
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/5 C 3 18.7g 86
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/9 C str
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-11 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/1 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-6 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/2 D 0 15.4 546
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/10 D 7 14.9g 55
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/3 C 4 15.5 117
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-8 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/6 C 1 13.9 60
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/8 C 3 17.4 45
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/10 D 4 14.5 74
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/6 C 1 15.4 127
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/1 C 0 g 45
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/12 C 0 14.5 959
2018-01-05 2018-01-05 Romme-8 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/3 B 0 19.4 148
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/8 C 0 14.3 121
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [v 5] 1640/11 D str
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2140/1 D str
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1660/6 C 3 13.5 402
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-1 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 2140/2 C 0 g 266
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-10 Edrica Edrica   [s 4] 2140/6 C 4 14.6 46
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-6 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 2140/4 C 0 20.3g 41
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-7 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 1640/8 D str
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 6] 2140/10 D 0 16.9 1295
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 1640/7 B 3 13.7 82
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [v 5] 2140/5 C 5 14.6 87
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-2 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 1640/9 D 5 18.5 270
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1640/4 D 4 14.2 254
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2160/15 A str
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-9 Edrica Edrica   [s 4] 2100/4 C 4 15.0g 43
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-1 Miesha Tate Miesha Tate   [s 5] 2140/2 C 6 18.4 93
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2660/9 C 1 15.9 42
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 1680/14 D 2 14.6 1026
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-7 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1140/8 B 0 389
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Edrica Edrica   [s 4] 2140/3 B 1 15.7 40
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-1 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 2140/4 D 0 g 334
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-10 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 6] 1660/7 B 2 14.7 188
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-4 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 1640/1 D 1 13.4 94
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1640/6 C 5 13.4 178
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/12 D 3 14.5 91
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-1 Edrica Edrica   [s 4] 2640/2 B 2 15.9 135
2019-07-19 2019-07-19 Romme-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 7] 2140/11 D 6 17.2 1140
2019-07-19 2019-07-19 Romme-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/3 D 4 15.5g 119
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-8 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1640/1 D 6 12.7 642
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 2140/9 D 0 304
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-4 Gabriel Heel* Gabriel Heel*   [h 11] 2140/4 D str
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-6 New Moon New Moon   [s 6] 1640/1 D 0 93
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-7 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 2160/8 B 0 43
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-8 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 2160/4 C 0 51
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2660/10 D 0 235
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 1640/2 D 2 268
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/5 D 0 143
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-7 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 2140/6 C 0 114
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-8 Gabriel Heel* Gabriel Heel*   [h 11] 2140/1 D 2 412
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-9 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 1640/9 B 0 58
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-1 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 1640/1 B 0 16.4 124
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2120/9 D 5 17.4 63
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1620/5 C 0 11.4 529
2019-06-18 2019-06-18 Visby-8 Edrica Edrica   [s 4] 2120/2 C 8 17.2 40
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/12 B 4 15.5g 93
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-8 Ojsåfin Ojsåfin   [s 9] 2140/8 D 5 15.7 290
2019-06-05 2019-06-05 Romme-2 Titania I.S. Titania I.S.   [s 5] 2140/8 D 6 15.0 1081
2019-06-05 2019-06-05 Romme-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/5 D 0 15.5 546
2019-06-05 2019-06-05 Romme-8 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1660/8 A 4 13.0 213
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-5 Ojsåfin Ojsåfin   [s 9] 2140/10 C 5 16.5 53
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/6 A 0 15.7g 70
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-7 Walle West Walle West   [v 7] 2140/1 C 3 14.2 170
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1660/5 B 5 15.3 239
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-3 Edrica Edrica   [s 4] 2140/4 B 4 15.7 51
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-6 Edelsa Edelsa   [s 6] 2140/6 B 0 15.3 63
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-2 Edrica Edrica   [s 4] 2140/11 D 1 15.0 416
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1660/9 C 0 14.0 839
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/1 D 0 227
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-4 Gamay Boko Gamay Boko   [v 6] 1640/5 D str
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2160/11 B 0 109
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-6 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1640/3 C 0 267
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-8 Edrica Edrica   [s 4] 2140/9 C 2 37
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-6 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2640/1 C 4 15.6 645
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 1640/3 D 0 11.8 512
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-11 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 1640/6 D 2 12.4 202
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-4 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1660/9 B 0 13.8 253
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Edrica Edrica   [s 4] 2140/2 C 3 17.6 55
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 2140/3 B 1 15.8 29
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/10 C 4 15.7 60
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 1640/2 D 0 11.8 1192
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/5 D 0 g 206
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2140/2 D 4 15.6 94
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/4 D 4 15.2 238
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-1 Edrica Edrica   [s 4] 2140/11 C 3 18.8 116
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 1640/11 D 6 13.8 119
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2140/8 D str
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/10 D 0 14.7 329
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 1640/9 D 5 12.0 651
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 2140/7 D 0 13.4 695
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/5 D 1 15.6 46
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-6 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/8 D 0 16.4 145
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-7 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/6 D 0 g 212
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-3 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/5 D 6 16.3 79
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2640/8 B 0 18.9 136
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-2 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/2 C 1 18.5 48
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-6 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 1640/6 D 0 g 182
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-7 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/2 C 0 17.4 893
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/4 C str
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/10 C 3 16.8 139
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Edrica Edrica   [s 4] 2140/4 B 6 20.1g 32
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/9 B 3 19.1 78
2019-02-10 2019-02-10 Romme-5 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/3 C 7 17.8 107
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 2140/3 B 0 16.1 381
2019-02-10 2019-02-10 Romme-9 Falco di Quattro