V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


- När man ser vilka kuskar som finns med i den klubben kan man inte annat än att känna sig hedrad och ödmjuk. Det är inte helt enkelt a..


- När man ser vilka kuskar som finns med i den klubben kan man inte annat än att känna sig hedrad och ödmjuk. Det är inte helt enkelt att ta 5 000 segrar, säger Erik Adielsson som snart kört 30 000 lopp i sin karriär och nu ser framåt:
- Travet är roligare än någonsin. Jag kan inte tänka mig ett bättre jobb. Jag trivs med livet och får chansen att köra bra hästar. Den svenska travsporten håller hög klass med en stor bredd med skickliga kuskar, inte minst många unga, och förstås väldigt, väldigt bra hästar.

Fenomenala resultat
Erik Adielsson började köra som 18-åring 1992 och kan se tillbaka på fenomenala resultat med segrar i så gott som alla svenska storlopp kryddat med många internationella höjdare. Segerparaden i de största unghästslagen innehåller Derbyt, Kriteriet, Uppfödningslöpningen, Stochampionatet, Oaks, Sprintermästaren, Gustaf V:s Pokal, Drottning Silvias Pokal, Breeders´ Crown, E3, Derbystoet och italienska Gran Premio Orsi Mangelli.
Segerlistan för äldre hästar är lika imponerande: Olympiatravet, Hugo Åbergs Memorial, Sundsvall Open Trot, Jubileumspokalen, Oslo Grand Prix, Norrbottens Stora Pris, Copenhagen Cup, EM för ston, Grosser Preis von Deutschland och Suur-Hollola-loppet.
Lägg till det tre allsvenska kuskchampionat, 21 banchampionat, tre gånger utsedd till Årets Kusk, två segrar i Lärlings-EM och landets tredje segerrikaste kusk i V75/STL genom tiderna.

Citation och Joke Face Eriks toppar

Vilka storsegrar har betytt extra mycket?
– Citations seger i Hugo Åbergs Memorial 2006 värdesätter jag mycket högt. Jag hade börjat mitt samarbete med Stig H Johansson och att då få vinna Åbergs på min hemmabana Jägersro var något mycket speciellt. På samma nivå ligger förstås segern i Svensk Travderby 2010 med Joke Face. Det var ett lopp jag ”jagat” och väldigt gärna ville vinna, säger Erik Adielsson.

På senare tid håller Erik Adielsson förstås vinsterna med Conlight Ås i Derbyt, Deimos Racing i Kriteriet, samt Coin Perdus och Global Welcome i Svensk Uppfödningslöpning väldigt högt. Körningen med Quid Pro Quo vid skrällsegern i Sundsvall Open Trot vill han också lyfta fram i ljuset. De är alla frukterna av samarbetet med Svante Båth.
- En aktuell topphäst är Attraversiamo som vann E3 i fjol och som jag håller mycket högt. Det inser alla som såg hans insats i Kungapokalen, säger Erik.

Ett lopp Erik Adielsson ännu inte lyckats att vinna är Elitloppet. Är det ett mål?
- Självklart ett det drömlopp att få vinna. Jag har ännu inte haft den där riktigt stora superchansen även om Citation vann ett försök. Men skulle jag sluta karriären utan elitloppsvinst kommer jag inte gräma mig över det. Jag har haft ett fantastiskt liv med travsporten.

Erik Adielsson jubileumssegrar till 5 000
1 Mirandas Pride, Jägersro, 29 december 1992
1.000 Golan Tabac, Lindesberg, 17 juni 2001
2.000 Pinekiller, Solvalla, 3 mars 2005
3.000 Jean Dobel, Solvalla, 1 oktober 2008
4.000 Macho Look, Jägersro, 23 mars 2013
5.000 Mellby Eye Catcher, Solvalla, 19 juni 2019
Tidigare svenska kuskar som passerat 5 000 segrar: Jorma Kontio, Olle Goop, Stig H Johansson, Jim Frick, Åke Svanstedt, Örjan Kihlström, Björn Goop och Ulf Ohlsson.

Pressmeddelande från Svensk Travsport


Who’s Who spelades till stor favorit i den jackpotkryddade V86-omgången och det visade sig att spelarna var helt rätt ute. Örjan Kihlstr&o..


Who’s Who spelades till stor favorit i den jackpotkryddade V86-omgången och det visade sig att spelarna var helt rätt ute. Örjan Kihlström gav hästen ett fint lopp i andra par utvändigt och via en visslande spurt klev femåringen fram till enkel seger.
- Han var jättefin! Det var inte så hårt tempo men jag vet att han är snabb också så det kändes ganska bra hela vägen, sa Kihlström.
Pasi Aikio var också till freds med Who’s Whos insats.
- Det var jättekul att se honom och det var spännande ända till slut, men så ska det vara. Han har varit jättefin i jobben hemma också och värmningen var bra. Det finns inget att klaga på utan allt var perfekt, sa Solvallatränaren.
Det var säsongens tredje start för stjärntravaren, men nu dröjer det ett tag innan han tjusar publiken igen.
- Än så länga har allt gått enligt plan och vi får hoppas att det håller i sig. Jubileumspokalen är det stora målet och nu får han ta det piano ett tag. Vi ska kolla igenom honom så att han inte har några skavanker och sedan ska han få en träningsperiod, berättade Pasi Aikio.

Svenskt rekord av Båths ultratalang
Världshästen Readly Express rundade av sin enastående tävlingskarriär i samband med Elitloppet i maj och på onsdagen avtackades han på Solvalla. Kvällen till ära kördes också Prix Readly Express för fyraåringar och där gick segern till en annan supertravare. Svante Båths Attraversiamo fick svar om ledningen av en laddad Viking Brodde men när Erik Adielsson la i ytterligare en växel samtidigt som klockan för de första 1 500 meterna visade snabba 1.11,0 gled han till ledningen. Viking Brodde höll stark till andraplatsen efter att ha eldat på i spets men åt Attravarsiamo fanns inget att göra. I mål visade klockan 1.10,5 – svenskt rekord för fyraåringar över 2 140 meter med bilstart.
- I tävlingssammanhang är det den bästa häst jag har kört, sa Erik Adielsson.
- När jag petade på honom på långsidan växlade han ner ledaren och sedan sprang han och klippte med öronen runt sista sväng och bara väntade på att jag skulle säga om det var allvar eller inte. Det är svårt att säga hur mycket sparat han hade men det handlar om minst två-tre tiondelar. Det här är en ultratalang! sa Erik Adielsson.

Adielsson till 5 000
Toppkusken körde också Anders Källberg-tränade Mellby Eye Catcher till seger och med den fullträffen nådde han en milstolpe som inte många kuskar når, sin 5 000:e seger.
- När man ser vilka kuskar som finns med i den klubben kan man inte annat än att känna sig hedrad och ödmjuk. Det är inte helt enkelt att ta 5 000 segrar, kommenterade jubilaren.

Femte raka för obesegrade löftet
Timo Nurmos-tränade Hankypanky Peyton inledde karriären i höstas med fyra raka segrar. När hon nu gjorde första starten som fyraåring blixtrade hon till ledningen från spår sex bakom startbilen och sedan hon fått hållas i relativt moderat tempo stack hon undan till mycket lätt triumf.
- Hon har växt i vinter och hittat en växel till, sa körande Jorma Kontio, som även satte dit Global Undecided åt Timo Nurmos V86-omgångens långlopp.
- Han har varit bra hela tiden men inte haft den rätta turen i de senaste loppen, sa Kontio.

Mellby Free fortsätter att imponera
Björn Goops femåriga toppsto Mellby Free mötte namnkunnigt motstånd men stod ändå i en klass för sig när hon efter avancemang till positionen utvändigt om ledaren tog femte raka segern i överlägsen stil.
- När det kommer någon nära accelererar hon bara. Hon tycker att det är kul att tävla helt enkel, kommenterade Björn Goop uppvisningen.

Jackpot i Åmål
När Peter Untersteiner kommer till Solvalla brukar hästarna leverera och det var precis vad Look Håleryd gjorde. För första gången utan skor på samtliga hovar spurtade fyraåringen till mycket enkel seger efter en snygg styrning av Peter Untersteiner.
- Jag är positivt överraskad faktiskt. Jag har sagt länge att jag tror att han släpper handbromsen snart, för det finns mycket i honom, och i dag släppte han på den ett par hack, sa Halmstadtränaren.
Oskar J Andersson körde Jörgen Westholms Fille Am till seger och på V86-speled delade åtta rätt ut 3 130 kronor. För sju rätt fick man 28 kronor och sexrättspotten på 7,2 miljoner kronor går vidare till nästa veckas jackpotomgång i Åmål.

Ola Johansson, Kanal 75


Click Bait blixtrade till ledningen men Örjan Kihlström lät storfavoriten Acciaio ta över taktpinnen utan strid. Den senare höll tempot..


Click Bait blixtrade till ledningen men Örjan Kihlström lät storfavoriten Acciaio ta över taktpinnen utan strid. Den senare höll tempot väl uppskruvat och höll storartat efter att ha varvat på 1.11,8, men när Click Bait vreds ut från innerspåret flög han fram och efter en stenhård slutstrid hade han nosen först när mållinjen skars. Sista 500 meterna gick på imponerande 1.10,4.
- Det blev en riktigt fin upploppsduell och jag tycker att min häst bet i riktigt bra och kämpade hela vägen in i mål, berömde Kihlström.

Ola Johansson, Kanal 75


Det var i kvällens sista lopp som hästen New Fighter, med Adrian Solberg Akselsen i sulkyn, snubblade och gick omkull. Akselsen  for i backen och..


Det var i kvällens sista lopp som hästen New Fighter, med Adrian Solberg Akselsen i sulkyn, snubblade och gick omkull. Akselsen  for i backen och bakomvarande Pastor Royal och Göran Antonsen hade inte en chans att undvika kollision. Antonsen skickades ur sulkyn och slogs medvetslös. Båda kuskarna transporterades till sjukhus och där kunde man konstatera att de haft änglavakt.
- Tusen tack för alla snälla meddelanden och all omtanke. Jag har det egentligen bra. Jag är bara väldigt mörbultat i kroppen och i huvudet. Jag fick en rejäl smäll men hade en väldigt tur att det gick så bra. Ömmande kropp och hjärnskakning ska jag klara lätt, skriver Göran Antonsen på Twitter.
Adrian Solberg Akselsen var inte fullt så tursam men kom också undan utan allvarliga skador.
- Jag fick en fraktur i skuldran och en i ryggen. Nu ligger jag bara här och väntar på svara angående vad de ska göra, om det blir operation eller inte. Det gör riktigt ont och jag för smärtstillande nästan varje timme, säger Solberg Akselsen till Trav og Galopp-Nytt.

Ola Johansson, Kanal 75


I början av året levde Exclamation Mark (V75-1) verkligen upp till sitt namn. I imponerande stil tog han två raka segrar i bronsdivisionen. Men..


I början av året levde Exclamation Mark (V75-1) verkligen upp till sitt namn. I imponerande stil tog han två raka segrar i bronsdivisionen. Men någon medverkan i bronsfinalen i februari blev det inte och när hästen nu kastar sig ut i V75-cirkusen igen är det hans första tävlingsframträdande på fem månader.
- Uppehållet var inte planerat. Han gjorde sig illa i en framkota i senaste starten på Solvalla och det tog lite tid att få igång honom igen, berättar Reijo Liljendahl.
Någon allvarlig skada var det emellertid inte och det är en vältränad häst som nu återkommer på banan.
- Han har tränat för fullt senan april, eller ännu lite tidigare. Han har tränat ordentligt!
Hur vässad är han?
- Han är inte vässad, det kan jag kan inte säga, men han är väl förberedd. Jag körde 1.21 med honom här hemma i måndags morse på en lite seg bana och han kändes bra på det. Framför allt känns han fräsch, pigg och gåvillig.

Potential att gå upp i gulddivisionen
Reijo Liljendahl planerar att låta Exclamation Mark tävla barfota runt om på Kalmartravet, som traditionsenligt står värd för V75-omgången. När hästen tävlade utan skor i fjol tog han bland annat två raka V75-segrar. Med andra ord kan det gå undan över upploppet om det löser sig med positionerna från bakspåret.
- Man måste gå på andras villkor och ta vad man får därifrån, men jag hoppas att han kommer vettigt på det och att det blir hyggligt tryck på loppet. Då kommer han säkert att leverera. Jag har tidigare sagt att jag tycker att han snarare är bättre bakifrån än i ledningen, men det gäller som sagt att ha lite tur med fart och positioner.
Han är fem år, har vunnit 9 av 24 lopp och snart tjänat en miljon kronor. Vad förväntar du dig av honom framöver?  
- Får han var hel och frisk har han potential att utvecklas och kliva in i gulddivisionen. Han är startsnabb, rejäl och går ända hem.

”Klivit fram ytterligare ett steg”
Exclamation Marks ett år äldre stallkompis Policy Of Truth (V75-3) är med över fem miljoner kronor på vinstkontot uppe i gulddivisionen sedan länge. Han tillhörde kulltoppen som tre- och fyraåring och tampades i fjol med elithästar som Makethemark och Milligan’s School innan en skada satte stopp. Nu har han gjort två starter efter närmare tio månaders uppehåll. I årsdebuten spurtade han in som trea och senast blev han tvåa. Men borde han inte ha vunnit?
- Som det blev borde han kanske ha gjort det, men han hade inte riktigt den rätta formen och fick gå en lång bit i tredjespår på en lite lös bana som inte var gynnsam för honom. Erik (Adielsson) var fullt nöjd med hästen och jag tycker att det var en bra insats, minst lika bra som gången innan.
Hur bedömer du formen nu?
- Han är en äldre häst som behöver lopp i sig och nu har han gjort två starter efter lång vila. Han var fin i måndagsjobbet och jag tycker att han har klivit fram ytterligare ett steg efter senast.
Vad tänkte du när du såg att han fick spår ett bakom startbilen?
- Perfekt! Bästa tänkbara för hans del. Loppet ser intressant ut, framför allt på grund av hur hästen känns, och även om motståndet är hårdare än senast hoppas jag att han kan vara med långt framme. Han kommer troligtvis gå med skor fram och barfota bak som tidigare. Det har funkat bra.

En sillbit hinns med
Danne Edel (V75-6) hänger också med till Kalmar. Han slutade senast oplacerad i loppet där Policy Of Truth blev tvåa. Nu startar han från dubbla tillägg i kraftprovet Kalmarsundsstayern.
- Han mötte bra hästar senast och räckte inte till. Men han gick ändå en 12-tid och gången innan var han bra efter ett invändigt lopp hemma på Solvalla mot lite klenare motstånd. Nu är det tre varv och han får ta dem på utmattning. Han är en diesel och ingen speedkula. Han tränar bra och har normal form. Han ska gå barfota runt om som vanligt och i vanlig vagn nu när det är voltstart.
Reijo Liljendahl har en spännande söndag att se fram emot. Och lördag. Och måndag. Som travtränare hinner man sällan fira årets högtider riktigt på samma sätt som de flesta andra.
- Vi får fira midsommar i Rättvik på lördag, i Kalmar på söndag och sedan med Stosprinterkvalen i Halmstad på måndag. På midsommarafton ska jag träna hästar på förmiddagen. Men naturligtvis ska jag hinna med en fiskbit till middagen.

Ola Johansson, Kanal 75


Visbytravet arrangerade den årliga ”Damdagen” på tisdagskvällen med kvinnliga kuskar och ryttare i fokus.Damklubben på banan ..


Visbytravet arrangerade den årliga ”Damdagen” på tisdagskvällen med kvinnliga kuskar och ryttare i fokus.
Damklubben på banan hade bjudit in tolv kvinnliga kuskar från hela landet till Gotlandssmycket och segrande ur striden gick passande nog kvinnan som vinner mest för dagen.
Emilia Leo leder montéligan i landet men är framgångsrik även i sulkyn. På tisdagen hade Claes Sjöström lånade ut formtoppade Vine Vision som serverades ett offensivt lopp och avgjorde på styrka.
Emilia Leo kuppade sig till ledningen efter 800 körda och femårige valacken Vine Vision fortsatte i samma fart och rundade på snabba 1.11,7.
Vespertilio Jet svarade för en stark insats för Solvallas Rebecca Dahlén men hann inte fram utan fick stryk på målfoto.
Emilia Leo fick sitta och hjälpa sin häst en stor del av loppet. Kort efter mål kom galoppen då Leo släppte av.
- Det är klart att jag var lite orolig när man kör så där, det gör man normalt sett inte. Jag ska säga att jag kände inte att det gick så där fort på varvet! Jag var så otroligt fokuserad på att hålla honom på bettet och var livrädd att köra galopp. Det gick lite för fort helt enkelt, men han är stark och klarade det ändå, sade en glad Emilia Leo.
Vine Vision noterade tiden 1.13,3 över 2120 meter.

Leo i montéloppet
Claes Sjöström och Emilia Leo vann ytterligare ett lopp tillsammans under kvällen.
1.14,2 lyder det nya banrekordet i Visby för disciplinen monté. Claes Sjöströms sexårige valack Sebastian Hall fungerar jättebra under sadel och var helt överlägsen efter tidig ledning i loppet över 2120 meter.
Emilia Leo tog sin sjätte seger i elfte försöket med hästen som var kvällens största favorit på V64, spelad på 75 procent.
- Jag hade mycket kvar i mål och red inte för fullt - han har mycket inom sig den här hästen. Han har lite för lite pengar på sig och jag tror att han kommer att duga högt upp i klasserna. Som Claes och jag sagt så är det lite han emot sig själv hela tiden. Han kan hitta på hyss under vägen men blir bara mera stabil hela tiden och känns jättefin för dagen, sade Leo.

Banrekord av Dragster
Ên gotlänning stod för kvällens verkliga fartfest i Digger Crowns lopp för den högsta klassen. Hemvändande Jägersrotränaren Roger Malmqvist tog över ledningen efter 400 körda med Dragster som var småhetsig för kvällen och trött den sista biten men ändå kunde hålla undan med en halv längd.
Segertiden 1.10,1 över 1620 meter är ett nytt banrekord alla kategorier på Visbytravet.
- Jag lovade Simon Röcklinger (sportchef) att kommer jag mig till ledningen så ryker banrekordet. Dragster ville för mycket och var hetsig i dag och trampade dessutom av sig en sko i den första kurvan. Så här brukar han inte vara, men fart har han, sade Roger Malmqvist.
En seger hade femåriga stoet Ävja Palema fått ihop på 37 starter innan tisdagens besök på Gotland. Robert Skoglund, tränare på Bergsåker, hade med sig en häst till ön och svarade bestämt ledningen över de 1620 meterna.
1.09,1 klockades första 500 meterna till, men Ävja Palema höll undan.
- Jag ville inte sitta fast eller vara med där bak när vi åkt så långt. Hon är stark och rejäl så i dag tänkte jag att ”nu kör vi”, sade semestrande Robert Skoglund, som tog hem 30 000 kronor i Magic Tonights lopp och noterade nya rekordet 1.13,0 med Ävja Palema.
Hemmahästen Ottilia Fri vann ett fyraåringslopp för ston med 50 000 kronor i förstapris. I segersulkyn satt Örebrotravets Petter Karlsson.
Amatören Ann-Britt Hansson tränar Ottilia Fri som är obesegrad efter fyra starter.
Sex rätt på V64 delade ut 1 606 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 2140/4 4 14.5 161
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/3 6 17.7 373
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/10 0 19.3 318
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-1 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/10 5 20.1 163
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-8 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/3 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/4 3 17.2 217
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-3 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/9 6 16.8 212
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-8 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/3 str
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2100/8 0 g 46
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-8 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/6 0 326
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-4 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 5] 2160/12 0 g 220
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Leia Way Leia Way   [s 9] 2160/10 0 17.2 359
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 4] 2140/2 str
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/9 0 g 113
2015-11-06 2015-11-06 Romme-1 Lotus Gil Lotus Gil   [h 3] 2140/2 8 17.9g 166
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 5] 2160/11 0 g 380
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/3 4 17.7 148
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2640/8 1 14.2 36
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/3 0 17.3 87
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [h 3] 2140/12 0 20.0g 71
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-3 Just Julie Just Julie   [s 3] 2100/12 str
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-11 Kung Smaragd Kung Smaragd   [v 4] 2140/1 2 17.2 357
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/9 5 19.2 814
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/4 2 15.9 84
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Touch the Sun Touch the Sun   [s 5] 2140/9 0 g 635
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Felicia Felicia   [s 4] 2160/14 0 815
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Klöver All Over Klöver All Over   [v 7] 1640/2 1 12.4 14
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Emerald Boko Emerald Boko   [v 4] 2640/10 0 18.4 99
2015-10-10 2015-10-10 Åby-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 2640/4 0 12.8 449
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-11 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/2 0
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2140/7 1 13.8 11
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/12 3 16.0 477
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Klöver All Over Klöver All Over   [v 7] 1640/10 0 12.7 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 1640/2 2 11.5 63
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Almost Famous Almost Famous   [s 5] 2140/5 4 17.5g 146
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/3 2 17.9g 120
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 Juliano Crown Juliano Crown   [v 7] 2140/11 0 17.2 486
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Sanna Tuva Sanna Tuva   [s 6] 2140/4 0 16.6 933
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-7 Bolt Boko Bolt Boko   [v 7] 3160/8 7 14.3 1213
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 4] 2140/9 6 15.3 531
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-6 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2140/4 1 12.6 70
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/9 B 0 16.4 465
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/5 D 7 14.0 481
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 5] 2140/1 D 0 g 314
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/3 C 3 194
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/1 D 8 17.9 312
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Bear by the Day Bear by the Day   [v 4] 1640/9 A 6 15.1 28
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-1 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 8] 2140/2 D 0 17.7 641
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1660/12 A 5 14.2 43
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/2 B 0 g 200
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/6 D 6 15.5 203
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/12 B 0 15.7 58
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2640/5 C 1 17.6 32
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 2640/2 B 1 18.6g 20
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/1 D 0 21.4 38
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/2 D 7 19.6 587
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/4 B 0 g 251
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/12 B 1 14.8 89
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/6 C 5 18.9 120
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2180/14 A 6 17.3 50
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 1640/5 A 0 13.1 19
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 3180/11 B 4 16.2 37
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/3 D 6 18.6 484
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/2 D 0 g 285
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2160/12 A 4 17.6 453
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/14 A 1 16.5 64
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/4 D 0 12.4 146
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-5 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/12 D 0 16.5 735
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/1 D 5 18.0 318
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/6 C 0 g 101
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/1 D 4 18.4 66
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/3 C 3 12.7 129
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/8 B 8 18.2g 568
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Smoke Detector Smoke Detector   [v 5] 2140/3 D 3 18.2g 769
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 G.G.Lovisa G.G.Lovisa   [s 5] 2140/5 A 5 30.5 63
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-5 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 3] 1640/3 C 4 35.9 40
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-11 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/8 C 6 21.3 114
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 2140/11 A 8 19.9 72
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/10 D 5 22.5 108
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-3 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 2640/11 C 0 19.4 435
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/7 A 5 16.4 28
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/9 B 2 14.3 53
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-11 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/7 A 5 18.7 80
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/5 C 0 18.0 29
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-6 Pazcal Pazcal   [v 4] 1640/11 C 0 17.3g 158
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Sir Henry P.Hill Sir Henry P.Hill   [h 3] 2640/11 A 5 17.7 34
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-1 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 2140/6 B 1 14.2 14
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/7 A 4 16.3 21
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/12 C str
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-9 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 C 0 14.9 390
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/5 A 1 17.1 38
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/4 A 3 19.3 112
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/1 B 0 g 57
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-2 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/4 B str
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-5 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/8 C 6 20.1g 139
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 3] 2140/6 C 0 16.8g 480
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/4 A str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Yankee Lie Star Yankee Lie Star   [h 4] 2140/1 D str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/9 D 0 21.4g 412
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/1 A 1 15.9 24
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/6 C 0 16.9 381
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/3 D 0 13.6 832
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/4 C 3 14.5 362
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/2 D 0 14.9 414
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-4 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/5 C 5 15.4 46
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/8 B 1 14.5g 180
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-9 Million Million   [v 11] 2140/4 D 0 179
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 D 1 71
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/11 B 3 41
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/9 C str
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 1640/2 A 4 14.6 28
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-6 Lilla Frille Lilla Frille   [v 4] 2140/10 A 0 69
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2160/5 B 0 31
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-2 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/7 C 0 122
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 3] 2140/6 B 0 20.0g 161
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-1 My Loveletter B.J. My Loveletter B.J.   [s 5] 2140/11 D 8 20.4g 491
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-8 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 1640/5 B str
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/5 A str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/6 C 6 14.5 175
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-2 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/3 C 1 17.4 35
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Julius Tabac Julius Tabac   [h 3] 2140/2 B 0 47.3g 92
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2640/2 D 4 16.2 387
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/4 C 6 16.3g 191
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/13 C 5 16.4 1169
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-2 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/3 A 1 17.3 21
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/9 B 0 17.8 407
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-4 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2660/7 D 0 34
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/5 C 1 37
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/6 D 2 27
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-1 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/9 A 3 75
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/6 D 0 32
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2640/10 B 0 97
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-4 Mountain Smoke Mountain Smoke   [s 5] 2140/9 A 2 36
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/7 D 2 32
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-1 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/8 C 1 113
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/6 D 5 18.1 49
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/2 B 6 17.7g 192
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/2 C 7 16.6 40
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/14 C 8 19.2g 1317
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/1 C 0 18.6g 58
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/10 D 4 14.2 212
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 4] 2160/11 A str
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-1 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/2 C 3 12.9 90
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/2 C 0 13.4 13
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-1 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/2 D 4 13.0 449
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-7 Milan Töll Milan Töll   [h 8] 1640/4 C 0 51
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-5 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 B 3 22
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-3 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 4] 2140/2 C str
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 1640/7 C 0 31
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 3180/4 B 7 18.0 254
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/9 D 0 20.0g 135
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/8 C 0 76
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-11 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1609/5 C 0 11.4 913
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/11 B 4 18.6 88
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-7 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/4 D 4 13.8 336
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-7 April Love April Love   [v 9] 1660/9 D 0 15.9 440
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/11 C 7 16.2 319
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2640/3 B 2 15.5 51
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/8 D 8 21.3 232
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/6 D 0 19.0g 441
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-3 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2160/7 D 0 20.3g 724
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/10 B 0 21.8g 539
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Show Maker Show Maker   [v 7] 2140/10 C 0 19.5 167
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2140/8 B 1 12.5 66
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/1 C 0 g 939
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-6 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/8 D 0 12.9 774
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2640/11 D 7 17.7 280
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 3200/13 B 4 14.7 42
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 4] 2140/1 D 0 18.4 543
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/5 D 4 13.6 181
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2160/8 D 0 g 210
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-6 Prince Daniel Prince Daniel   [v 6] 2660/7 D 3 19.1 686
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2140/7 A 3 16.1g 11
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-11 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1640/3 C 0 14.0 104
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/10 D 0 14.8 115
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 1640/9 C 4 14.8 287
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-4 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/3 C 0 21.2 151
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-4 Wille Sherona Wille Sherona   [v 8] 2140/5 D 6 21.6 597
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-2 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/5 D 7 20.0 227
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-1 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/10 D 4 18.5 161
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 1640/1 A 1 11.9 59
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2640/6 D 2 14.2 306
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/4 C 1 15.8 77
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/4 B 0 23.5 168
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2160/12 C 3 17.9 253
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/3 C 3 14.3 404
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/12 D str
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/3 C 1 22.4 54
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-4 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2660/2 B 2 16.7g 23
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/6 D 2 18.8 81
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/9 C 0 14.2 479
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2640/10 B 0 15.9 170
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/5 D str
2016-01-02 2016-01-02 Romme-11 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1640/2 B 3 13.0 52
2016-01-02 2016-01-02 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/3 B 5 13.4 160
2017-12-30 2017-12-30 Romme-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/8 B 3 15.9 18
2017-12-30 2017-12-30 Romme-7 Deep Sea Deep Sea   [v 3] 2140/12 C 8 17.4 112
2017-12-30 2017-12-30 Romme-3 Zico Zico   [v 3] 2140/1 B 0 21.0 166
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/7 B 6 16.4 105
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 C 6 18.3g 33
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/2 C 0 16.3 593
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-11 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/7 C 0 13.5 323
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 1640/2 C 4 12.9 266
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 D 2 15.8 82
2017-12-15 2017-12-15 Romme-4 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 2140/5 A 0 90
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/5 B 0 14.6 243
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-10 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/10 C 0 16.0 452
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-9 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 1640/2 A str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-11 Julina Julina   [s 4] 2140/2 D str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/3 C 0 18.5 194
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-7 Lome Linda Lome Linda   [s 9] 2140/2 D str
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 2160/13 B 7 36.1 60
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-1 Orakel Face Orakel Face   [v 6] 2160/9 B 8 19.1 22
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-8 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/6 D 0 15.5 327
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-5 Edelsa Edelsa   [s 4] 1640/9 D 0 14.1 402
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/3 D 6 16.3 208
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/2 D 4 17.7 55
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/3 D 3 15.7 164
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/7 C 0 g 51
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-1 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 1660/5 C 3 33.6g 27
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2160/9 C 0 17.1 139
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/14 B 4 17.0 72
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Mad Weather Mad Weather   [v 5] 2140/13 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 4] 1640/1 D 0 g 114
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-12 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/7 A 4 17.7g 66
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-10 Titania I.S. Titania I.S.   [s 3] 2140/8 C 4 18.2 234
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/4 C 4 12.4 133
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 D 7 15.6 423
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-3 Miesha Tate Miesha Tate   [s 3] 2140/10 D 0 18.8g 962
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/12 D 0 12.5 995
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1660/12 D 3 14.0 372
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2160/9 B 5 17.3g 93
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-9 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/4 C 0 17.1 36
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-2 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/10 C str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 7] 2140/7 C 0 17.4g 71
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/10 D 0 22.1g 33
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2120/2 D 7 17.4 124
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/1 D 0 15.4g 57
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/4 D 0 20.8g 300
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Miesha Tate Miesha Tate   [s 3] 2120/1 B 2 19.6 22
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/14 C 4 15.0 634
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/9 D 2 11.0 833
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Zico Zico   [v 3] 2140/10 B 0 155
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Julius Tabac Julius Tabac   [v 4] 2140/3 C 7 36.9 135
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Mythical Man Mythical Man   [v 4] 2140/1 C 7 18.4 56
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/3 C 2 13.4 45
2017-09-08 2017-09-08 Romme-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/1 B 6 12.0 41
2017-09-08 2017-09-08 Romme-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 3160/7 C 0 17.0g 150
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Fux de Luxe Fux de Luxe   [v 4] 2140/1 B 7 15.1 88
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Zico Zico   [v 3] 2160/10 C 2 16.6 83
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/4 B 7 18.5 52
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2160/12 B 3 16.9 44
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-2 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/4 C 2 20.3 33
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 4] 2140/1 C 5 18.4 46
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Zico Zico   [v 3] 2160/13 A 2 17.9 39
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/3 C 5 11.2 111
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-1 Julius Tabac Julius Tabac   [v 4] 1640/6 C 0 38.8g 92
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/7 D 0 17.6 509
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 Edelsa Edelsa   [s 4] 1640/6 C 1 13.9 21
2017-08-19 2017-08-19 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/4 D 0 15.0g 149
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Zico Zico   [v 3] 2140/8 C 3 17.3 39
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/4 C 4 13.5 142
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-10 Mad Weather Mad Weather   [v 5] 2140/1 D str
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/6 B 2 11.3 74
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 1640/11 C 1 15.8 111
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-5 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/2 D 0 14.4 515
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/3 C 1 16.9 64
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-2 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 1640/3 B 0 g 21
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-6 Mythical Man Mythical Man   [v 4] 2140/7 D 0 18.6g 71
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2120/5 D 2 382
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Jeppas Orakel Jeppas Orakel   [s 6] 2140/4 B 2 33
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2140/5 B 3 19
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2160/13 A 0 43
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-5 New Moon Face New Moon Face   [v 7] 1640/5 B 1 13
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/4 C 2 46
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-3 High over the Moon High over the Moon   [s 5] 2160/6 C 0 19
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2640/1 B 0 16
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 1640/9 B 2 20
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/5 B 1 25
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-7 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 2140/4 D 0 208
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2140/2 B 0 19
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-5 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 2140/10 D 0 444
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-4 New Moon Face New Moon Face   [v 7] 1640/6 B 2 16
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/7 C 2 12.6 459
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-1 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/2 B 0 g 45
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1660/11 C 7 14.4 131
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/7 A 4 18.4g 32
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/12 A 3 17.1 35
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/8 B 1 15.1 23
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2120/5 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1620/2 D 2 10.7 69
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 B 4 14.7g 41
2017-06-16 2017-06-16 Romme-7 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/2 D 4 14.9 162
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/2 A str
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/7 D 4 17.4g 67
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 7] 1660/7 C 7 36.1g 127
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2640/7 A 2 18.1 24
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2160/15 A 2 16.6 18
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Safari Park Safari Park   [v 6] 2640/3 D 3 17.8 78
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Belley Belley   [v 6] 2140/10 D 0 18.2 143
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/7 A str
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 2640/2 D 3 16.3 703
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 C 4 16.9 195
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-11 Belley Belley   [v 6] 2140/7 C 4 19.2 23
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/4 D 2 13.7 285
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 C 1 15.7g 43
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/5 D 1 18.9 47
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-6 Maharanih Maharanih   [s 3] 2140/11 D 0 19.7g 67
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/1 B 2 17.0 135
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-1 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1660/6 D 0 14.6 260
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2140/4 D 0 g 612
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-2 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 2140/1 D 0 17.0 71
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/4 C 5 16.6 176
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2140/8 B 0 19.2g 251
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/9 C 2 295
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-2 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/1 D 2 17.2 60
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-1 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2660/10 D 6 16.7 547
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Divine Divine   [s 5] 2140/1 D 0 17.1 263
2017-05-08 2017-05-08 Romme-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/9 B 4 19.0 43
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/6 C 5 16.7 128
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/9 D str
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/6 D 0 14.8 444
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/5 C 4 12.8 55
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/2 A 0 g 28
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-5 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/5 D 0 18.2g 299
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 2120/1 C 8 18.4 99
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2120/1 D 5 17.2g 356
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Sundbobambu Sundbobambu   [v 10] 2120/4 D 0 19.0g 174
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 1620/3 D 0 g 381
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/9 B 0 17.3 40
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/2 D 4 15.8 86
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/1 D 4 15.1 81
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Iris Tooma Iris Tooma   [s 5] 2140/8 C 0 19.7 34
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/12 A 2 17.8 40
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/8 D 4 11.8 749
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2120/5 D 0 144
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/2 B 1 14
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2120/9 C 5 17.4 35
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/10 B 4 14.5 32
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Endandover Endandover   [v 7] 1620/10 B 0 16.7 120
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 C str
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/3 D 5 17.8 438
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-2 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/4 C 3 14.9 139
2017-04-16 2017-04-16 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/9 D 0 13.2 1252
2017-04-16 2017-04-16 Romme-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/9 A 0 16.0g 239
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/6 B 0 g 39
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-9 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/6 C 3 17.8 25
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2160/7 B 4 15.9 25
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/1 D 2 19.5 34
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 2140/4 C 3 16.7 137
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/10 B 3 17.7 84
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/3 C 4 18.6 40
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/4 D 4 15.7 188
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2140/9 C 3 14.7 62
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 1660/12 D 0 18.0g 159
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/4 C 5 17.7g 19
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2160/6 B 8 31.0g 59
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-3 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/1 D 4 14.6 52
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2660/12 B 0 g 73
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2140/9 D str
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/1 D 0 17.0 309
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/4 C 2 15.3 31
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 4] 2160/6 A str
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Bon Courage Bon Courage   [s 6] 2140/6 C 0 21.3g 102
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 B 7 19.0g 207
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/2 C 3 17.4 89
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/3 C str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/9 B 3 16.8 294
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 2140/1 C str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/10 C 0 15.1 601
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2140/9 D 3 17.9 207
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Lina Liv Lina Liv   [s 9] 2660/13 B str
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/11 B str
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-2 Simon Zoot Simon Zoot   [v 9] 1640/4 C 0 g 116
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/3 D 3 19.1g 21
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/1 D 4 13.6 38
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-4 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2140/6 C 0 15.3 135
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-2 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/1 C 0 14.9 186
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Klöver All Over Klöver All Over   [v 9] 2160/9 A 7 16.2 36
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Falling Sky Falling Sky   [v 4] 2140/1 D str
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/1 D 5 18.2 125
2017-01-27 2017-01-27 Romme-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/10 C 4 15.6 84
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 A str
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/2 C str
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/7 C 5 14.7 104
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-3 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 6] 1640/1 B 0 g 45
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/7 D 6 11.8 650
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Falling Sky Falling Sky   [v 4] 2160/9 B 0 40
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-3 Real Struggle Real Struggle   [v 4] 2640/5 D str
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-2 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1660/15 D 0 15.4 1370
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/7 B 0 19.8 53
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/9 A 3 17.4 13
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/6 D 0 15.0 423
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/12 B 8 16.7 375
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 2180/12 D str
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 3140/2 D 0 17.2 839
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2640/9 C 0 16.4 507
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/5 C 2 14.0 160
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2160/8 D 0 g 573
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2640/9 D 0 g 289
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-8 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/7 C 0 14.5 326
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 1660/13 C 4 15.1 92
2018-11-16 2018-11-16 Romme-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/10 D 3 16.0 659
2018-11-16 2018-11-16 Romme-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 3140/5 D 0 17.1g 736
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/6 D 2 16.4 120
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2140/8 D 5 14.5 457
2018-11-03 2018-11-03 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/2 D 0 13.7 909
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-1 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/10 C 5 17.3 477
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/7 D 0 g 295
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/5 C 2 13.2 163
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 1640/1 C 0 g 68
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-7 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/2 B 3 12.7 290
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/7 D str
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1620/6 B 3 12.9 14
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 1620/4 D 5 16.5 140
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2160/4 D 7 14.9 219
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/6 C 0 13.1 146
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2660/8 C 0 18.4g 74
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-4 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-5 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/7 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/10 A 4 14.1 51
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2140/3 D 3 13.3 236
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2640/7 C 6 15.3g 109
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/3 C 0 15.1g 81
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/6 C 4 11.4 155
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/11 B 2 11.9 215
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/12 D str
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/5 B 2 10.8 161
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/10 D 6 12.3g 296
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-10 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/2 D 0 g 77
2018-08-11 2018-08-11 Romme-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/10 D 0 g 328
2018-08-11 2018-08-11 Romme-5 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/7 D 8 18.8 252
2018-08-11 2018-08-11 Romme-9 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1660/6 B 6 13.8 51
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/6 C 0 18.5g 24
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/9 D 0 10.7 767
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-3 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/2 D 6 19.4 189
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-7 Edelsa Edelsa   [s 5] 1140/4 B 1 30
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/9 D 6 11.6 311
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2640/9 D 0 15.4 323
2018-07-27 2018-07-27 Romme-2 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1140/8 C 2 84
2018-07-27 2018-07-27 Romme-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/4 C 8 17.2 904
2018-07-27 2018-07-27 Romme-6 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/1 B 4 12.6 30
2018-07-27 2018-07-27 Romme-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 3160/8 D 7 17.4g 483
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 596
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-8 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/6 D 2 13.3 196
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/3 C 7 18.0 200
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-9 Zico Zico   [v 4] 1640/9 C 6 15.7 245
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 1620/3 C 0 15.8g 68
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1620/2 C 3 12.5 149
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2120/5 C 2 11.5 179
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-1 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/3 C 0 g 161
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-2 Zico Zico   [v 4] 2140/7 C 0 27
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-4 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 8] 1640/2 D 0 542
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/12 A str
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-6 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1660/9 B 1 55
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2160/6 D 1 109
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-8 Gulf Gulf   [v 3] 1640/5 D 0 223
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 2160/8 C 0 23
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-3 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/1 C 0 50
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/3 D 0 69
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-5 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 6] 2640/3 C 0 50
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-6 Zico Zico   [v 4] 1640/8 C 0 117
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-7 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/8 C 2 250
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-8 Edelsa Edelsa   [s 5] 1660/14 C 3 105
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/3 D 3 10.6 167
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/4 B 1 12.9 19
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-2 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/7 A 3 17.3 64
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/1 D 2 12.4 1245
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/8 D 0 16.6g 126
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/6 C 4 17.0 262
2018-06-04 2018-06-04 Visby-4 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 5] 2620/9 D 2 16.6 126
2018-06-04 2018-06-04 Visby-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1620/8 C 5 12.0 99
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Titania I.S. Titania I.S.   [s 4] 2120/3 D 0 19.4 370
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Zico Zico   [v 4] 1620/2 C 6 14.6 72
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 6] 2140/9 B 5 17.9 140
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2160/6 B 0 g 16
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Savanna Star Savanna Star   [s 5] 2160/7 C 8 18.4g 229
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/2 A 1 16.1 16
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-2 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/7 C 6 19.3 78
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 1660/9 A 5 14.4 508
2018-05-18 2018-05-18 Romme-9 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/9 B 1 15.0 35
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/4 B 2 13.9 31
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/3 D 0 11.1 852
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2640/9 B 3 15.9 76
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/6 D 0 13.3 276
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Miesha Tate Miesha Tate   [s 4] 2120/5 B 0 g 182
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2120/11 B 5 18.3 39
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1609/6 D 0 12.0 1340
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/2 D 0 28
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 6] 2160/7 D 0 27
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/5 C 5 13.0 175
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-1 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2640/1 A 2 16.9 90
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/9 C 0 13.2 121
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/5 B 2 19.1 384
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/5 C 0 21.5g 246
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/10 D 0 12.9 598
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-5 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/9 C 6 13.5 95
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-10 Zico Zico   [v 4] 1640/3 B 4 16.3 129
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-5 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/4 C 2 16.3 168
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/10 C 0 15.1 49
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/1 C 2 13.9 506
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/5 C 3 18.7g 86
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/9 C str
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-11 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/1 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-6 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/2 D 0 15.4 546
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/10 D 7 14.9g 55
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/3 C 4 15.5 117
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-8 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/6 C 1 13.9 60
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/8 C 3 17.4 45
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/10 D 4 14.5 74
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/6 C 1 15.4 127
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/1 C 0 g 45
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/12 C 0 14.5 959
2018-01-05 2018-01-05 Romme-8 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/3 B 0 19.4 148
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2120/9 D 5 17.4 63
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1620/5 C 0 11.4 529
2019-06-18 2019-06-18 Visby-8 Edrica Edrica   [s 4] 2120/2 C 8 17.2 40
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/12 B 4 15.5g 93
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-8 Ojsåfin Ojsåfin   [s 9] 2140/8 D 5 15.7 290
2019-06-05 2019-06-05 Romme-2 Titania I.S. Titania I.S.   [s 5] 2140/8 D 6 15.0 1081
2019-06-05 2019-06-05 Romme-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/5 D 0 15.5 546
2019-06-05 2019-06-05 Romme-8 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1660/8 A 4 13.0 213
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-5 Ojsåfin Ojsåfin   [s 9] 2140/10 C 5 16.5 53
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/6 A 0 15.7g 70
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-7 Walle West Walle West   [v 7] 2140/1 C 3 14.2 170
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1660/5 B 5 15.3 239
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-3 Edrica Edrica   [s 4] 2140/4 B 4 15.7 51
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-6 Edelsa Edelsa   [s 6] 2140/6 B 0 15.3 63
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-2 Edrica Edrica   [s 4] 2140/11 D 1 15.0 416
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1660/9 C 0 14.0 839
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/1 D 0 227
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-4 Gamay Boko Gamay Boko   [v 6] 1640/5 D str
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2160/11 B 0 109
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-6 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1640/3 C 0 267
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-8 Edrica Edrica   [s 4] 2140/9 C 2 37
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-6 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2640/1 C 4 15.6 645
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 1640/3 D 0 11.8 512
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-11 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 1640/6 D 2 12.4 202
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-4 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1660/9 B 0 13.8 253
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Edrica Edrica   [s 4] 2140/2 C 3 17.6 55
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 2140/3 B 1 15.8 29
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/10 C 4 15.7 60
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 1640/2 D 0 11.8 1192
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/5 D 0 g 206
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2140/2 D 4 15.6 94
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/4 D 4 15.2 238
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-1 Edrica Edrica   [s 4] 2140/11 C 3 18.8 116
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 1640/11 D 6 13.8 119
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2140/8 D str
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/10 D 0 14.7 329
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 1640/9 D 5 12.0 651
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 2140/7 D 0 13.4 695
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/5 D 1 15.6 46
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-6 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/8 D 0 16.4 145
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-7 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/6 D 0 g 212
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-3 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/5 D 6 16.3 79
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2640/8 B 0 18.9 136
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-2 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/2 C 1 18.5 48
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-6 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 1640/6 D 0 g 182
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-7 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/2 C 0 17.4 893
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/4 C str
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/10 C 3 16.8 139
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Edrica Edrica   [s 4] 2140/4 B 6 20.1g 32
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/9 B 3 19.1 78
2019-02-10 2019-02-10 Romme-5 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/3 C 7 17.8 107
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 2140/3 B 0 16.1 381
2019-02-10 2019-02-10 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/7 D 1 17.7 112
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-3 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2140/12 D 7 18.5 308
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-4 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2640/12 B 2 17.7 31
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-6 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 6] 2160/13 C 5 16.1 524
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-1 Young Billion Young Billion   [v 4] 2140/3 C 2 17.4 34
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-5 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/2 D 3 17.9 41
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 1660/7 B 0 18.4g 67
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/12 C 1 16.4 29
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/11 A 2 16.3 28
2019-01-25 2019-01-25 Romme-1 Julius Tabac Julius Tabac   [v 6] 2140/3 C 0 40.7g 174
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2640/5 B 2 17.1 90
2019-01-25 2019-01-25 Romme-10 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 2140/2 D 0 g 477
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-1 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2160/7 B 0 19.5 65
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/9 C 0 g 45
2019-01-18 2019-01-18 Romme-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/7 D 3 16.4 702
2019-01-18 2019-01-18 Romme-6 Edelsa Edelsa   [s 6] 1640/4 D 0 g 87
2019-01-18 2019-01-18 Romme-8 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2140/4 C 2 20.0 78
2019-01-18 2019-01-18 Romme-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2160/11 A 0 19.5g 30
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 1640/7 C 5 15.1g 458
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/6 D 6 15.3 1266
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 2140/3 C str
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2160/8 B 3 17.8 74
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2660/7 A 3 17.4 198
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 2140/7 B 7 19.6 31ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se