V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-27 2020-11-27 Romme-6 Garmin B.J. Garmin B.J.   [v 6] 2140/7 D

Nyheter för travkusk


Tvåa i Danmark i sin senaste start.Men det var från bakspår och med skor på hovarna.På lördag vankas det spetsläge f&oum..


Tvåa i Danmark i sin senaste start.
Men det var från bakspår och med skor på hovarna.
På lördag vankas det spetsläge för Cyber Lane (V75-6) som kvalat in till lördagens guldfinal just via två segrar från den positionen.
- Formen känns riktigt fin. Han känns verkligen på tårna hästen så jag har god känsla att han kommer att göra en riktigt bra prestation igen, säger Johan Untersteiner som hade startkatapulten From the Mine invändigt om sig när startlistan kom ut, men fått en helt annan uppgift sedan denne strukits.
- Det känns som en klar fördel för oss. Jag tror att det hade blivit mycket svårt att ta en längd på den. 2 Snowstorm Hanover kan väl också öppna invändigt, men förhoppningen är att jag ska komma till ledningen och då är han hästen att slå.
Finns det någon häst utvändigt som kan ta en längd på Cyber Lane?
- Man tar inte en längd på Cyber Lane om jag inte vill.
Vem ska slå Cyber Lane i det här loppet?
- 9 Very Kronos var inte långt efter senast och har gjort fantastiska lopp så man kan definitivt inte underskatta motståndet. Det kan bli att det blir någon körning som man inte räknat med på vägen som kan strula till det, men jag tycker att jag har ett fint utgångsläge och en häst i bra form så jag åker ut med god känsla.
Och nu ska du köra barfota också?
- Han gick med skor i Köpenhamn senast, men kommer att gå barfota återigen. Han har gjort lika bra prestationer med skor egentligen. Men jag vet inte, nu på äldre dagar kanske det har blivit en liten kick.
Kan du rekommendera spik på Cyber Lane?
- Det gör jag aldrig, inte ens om hästen hade stått med frambenen i mål. Jag tror som sagt att min häst levererar en bra prestation, men motstånd saknas inte.

Laddar även här
En annan spännande häst är 6 Dear Friend (V75-1) som skrällde i liknande omgivning senast sedan Untersteiner blixtrat till tät och släppt över kommandot till 3 Mellby Free.
- Hon har känts fin i jobben efter det. Vi får prova framåt, hon är naturligt startsnabb, så får vi se hur långt det kan bära från början.
Hur sugen är du på att testa henne i ledningen de här gången?
- Det är inte alls omöjligt om vi skulle komma dit.
Hur ser du på spetskörningen?
- Framförallt Mellby Free kan ju öppna. Nu tog hon en längd på den senast, men det var lite andra förutsättningar då. Jag skulle kunna tänka mig att Björn (Goop) kan vara lite mer aktiv den här gången så det är inte alls säkert att jag tar mig förbi bara för att jag gjorde det senast.
Om du skulle gissa ja eller nej på att komma till ledningen?
- Fifty-fifty, säger Johan Untersteiner.

Det här berättar Johan Untersteiner om sina övriga hästar på V75:
- 5 Nairajah (V75-2) sprang och hackade lite i travet senast, är åtgärdad efter det och har siktats mot det här loppet. Formen är kanske lite osäker och han fick ju storstryk av 1 Global Agreement senast så det blir svårt att rå på den såklart. Är han tvåa-trea så skulle jag vara väldigt nöjd.
- 10 Buzzer Beater (V75-3) blev allt fel för senast så det är bara att glömma. Men att han ska vinna här är långsökt, vi jagar en mindre placering i första hand.
- 1 Make More Cider (V75-4) gick godkänt senast, men jag tror att det finns en växel till när hon är som bäst. Hon har haft ett litet uppehåll efter den starten så det är väl tveksamt om formen är hundraprocentigt i topp. Fint utgångsläge och initialt behåller jag gärna ledningen. Jag har respekt för Jormas häst (4 Chicarita) som var väldigt imponerande senast. Är vi med och hackar om en placering är jag nöjd, kanske också lite svårt att vinna.

Kanal 75


 Han glänste i ett fyraåringslopp under Åbergs-kvällen.Men i övrigt har Tomas Malmqvist undvikit att starta sin karismatiske fux..


 Han glänste i ett fyraåringslopp under Åbergs-kvällen.
Men i övrigt har Tomas Malmqvist undvikit att starta sin karismatiske fux på svensk mark.
Och så kommer det att förbli ett tag till.
Efter den snöpliga derbygaloppen styrdes kosan mot Vincennes, där hästen firade fina framgångar i vintras. Men starten blev trög med ytterligare två galoppmissar innan Empire på torsdagen tog sig samman och levererade en gedigen prestation som tvåa, knappt nerspeedad i en virvlande avslutning.
- Det var lite oturligt att min andra häst Eric the Eel inte kunde vara med i temposkärpningen i sista sväng och därmed släppte ut vinnaren. För Empires del gick loppet i opassande lågt tempo och han var inte speciellt trött efteråt. Galopperna har inte oroat mig, det har funnits anledningar, men de var ändå ett skönt besked att få se honom gå ett helt lopp och jag var jättenöjd med prestationen, säger Tomas Malmqvist som hoppas följa sina egna fotspår med en annan dansk kulltopp, Tumble Dust – hästen som 2014 skrällvann det stora fyraåringsloppet Criterium Continental vilket renderade i en biljett till självaste Prix d’Amerique.

Blir kvar över vintern
En start i Criterium Continental 27 december har nämligen funnits i matchningsplanerna även för Empire, men med ”bara” två miljoner kronor på kontot kan det bli problem att komma med i loppet.
- Han skulle nog behöva vinna ett lopp emellan om han ska ha en chans att komma med och vi startar igen nästa vecka, i ett passande fyraåringslopp. Sedan får vi se hur det blir. Skulle vi inte komma med i Continental så är det ingen fara, hästen har andra lopp att gå i och kommer att vara kvar i Frankrike över vintern oavsett, säger Tomas Malmqvist.
Empire har segrat i 10 av karriärens 18 starter och aldrig varit sämre än tvåa i felfritt lopp.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var på torsdagen som profilen från V75, From The Mine, drabbades av kolik, förstoppning och magen slutade fungera. Ett livshotande tillst&a..


Det var på torsdagen som profilen från V75, From The Mine, drabbades av kolik, förstoppning och magen slutade fungera. Ett livshotande tillstånd för en häst.
Natten till fredagen och på morgonen vände det – magknipen släppte och den lille grållen kunde uträtta sina behov efter veterinärhjälp.
- Han är dämpad och fortfarande tagen. Vi kan inte ropa hej riktigt än, men magen fungerar igen och det ser betydligt bättre ut i dag än i går. Men jag håller fortfarande ständig uppsikt över honom och kommer göra det minst ett dygn till. Han lämnas inte ensam just nu, säger Catarina Norqvist.
From The Mine skulle startat i Konung Gustafs XVI Silverhäst, gulddivisionens final på V75, på lördagen men är förstås struken.
- En V75-final betyder såklart ingenting just nu. När han hämtat sig så kommer det nya lopp
Hur mår From The Mine nu?
- Han är som jag sa dämpad och fortfarande tagen. Normalt är det en häst som det glittrar i ögonen på, en riktig spelevink, men nu står han mest i ett hörn och är lite ifred.
Hur mår du själv?
- Man känner sig nästan tom. Det har varit en enorm anspänning, jag tycker så mycket om hästen. När det är över vill jag sova, i natt blev det bara tre timmars sömn, säger Catarina Norqvist.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Att det är en riktig familjesaga är inte direkt att ta i. Emma-Sara Sjöberg satte igång och startade Riccione under hösten som fyra&ar..


Att det är en riktig familjesaga är inte direkt att ta i. Emma-Sara Sjöberg satte igång och startade Riccione under hösten som fyraåring 2008, men det gick trögt till en början och när sexåringssäsongen summerades på nyårsafton drygt 2,5 år senare fanns 59.167 kronor på kontot efter 34 gjorda starter – mycket beroende på en hel del galopper. Därefter lossnade det dock.
- Riccione var sen och började inte tjäna pengar förrän som sjuåring, men det är ingen egenskap hon skickat med sina söner som istället varit tidiga.
- Både Dark Roadster och Red Hot Roadster vann lopp redan som treåringar och nu är hon dräktig med Nuncio. Fölning är beräknad till april och allt detta är så himla kul, berättar Emma-Sara.

"Kort distans ett jätteplus"
Riccione har alltså lämnat två avkommor som båda tränas av Emma-Sara och båda har visat fin talang.
- De är dock inte speciellt lika varandra. Dark Roadster är väldigt snabb, men även stark, medan Red Hot är mer stor och rejäl, beskriver amatörtränaren.
 Det är alltså det förstnämnde som ska ut på banan på söndag och förutsättningarna kunde knappt ha blivit bättre.
- Korta häcken är ett jätteplus för hans del då han faktiskt aldrig gått tom över den distansen. På Färjestad på V75® för fem starter sedan var han ju inblandad i en 05-öppning eller något sådant, men hade ändå krafter kvar i mål och efter det loppet hade han samma puls som efter vilket lopp som helst.
- I loppet på Färjestad fick han dessutom gå invändigt till slut vilket inte är gynnsamt för hans del då han börjar bryta när man tar den vägen vilket gjorde att han tappade aktionen en aning, berättar Rommetränaren.

"Inte perfekta bakhovar"
Humöret är dock en faktor som Dark Roadster måste hålla på plus på söndag om det ska bli seger – i alla fall om man ska tro tränaren.
- Senast på V75 i just Eskilstuna fick han gå utvändigt ledaren och då trodde jag att han skulle stanna 900 kvar, men jag tycker att han krigade på bra.
- Det är inte hans typ av upplägg och han var ursäktad att det inte räckte till pengar den gången.
- I starten före satt han fast med mycket sparat och de två nollorna i raden behöver man inte ta så hårt på – jag tror att formen ska vara lika fin som tidigare, berättar Emma-Sara.
 Tittar man i startlistan till GS75-4 på atg.se ser man att det lyser rött såväl på balans- som vagninformationen. Detta är något undertecknad kan garantera att spelarna väntat på då hästen inte tävlat så sedan den urstarka prestationen i Karlstad högst upp i raden.
- Planen är att ta chansen på söndag och köra barfota runt om med tanke på att det på tisdag inträder ett barfotaförbud som gäller i tre månader.
- Han har inte perfekta bakhovar för att köra barfota, men fötterna ser bättre ut nu än inför Färjestadstarten. Dock var det sommarbana då och det tror jag knappast att det blir på söndag. Därmed blir det lite beroende av banan om vi kan göra utan skor runt om, men fram kommer det i alla fall att fungera.
- Gällande vagn lånar vi Oskars amerikanska sulky och den får nog sitta på oavsett balans, berättar Sjöberg.

"Inte helt optimalt med spets"
Dark Roadster visade prov på enorm startsnabbhet där på V75 i Karlstad och på söndag finns verkligen förutsättningarna för att ta hand om ledningen.
- Ja, det kanske blir så, men jag vill ha sagt att jag inte tror att det är helt optimalt för hans del.
- Han är en humörshäst och märker han att han inte kommer rå på dem fullt ut struntar han bara i det. Risken för det är större om man kör utan rygg, men samtidigt är det inte varje vecka man har dessa förutsättningar, funderar Emma-Sara.
 Efter tisdag behöver man alltså inte fundera kring balansen på Dark Roadster den närmaste tiden med tanke på att alla måste tävla med skor från 1 december.
- Att det blir skotvång för alla är han bara gynnad av. Han fungerar fint även på den balansen och går även på sämre underlag – det visade han inte minst vid segern på Romme för tre starter sedan då han hanterade den både kladdiga och tunga banan utan problem.
- Därmed finns det ingen plan att ställa av honom efter denna start, utan han får bestämma själv när det är dags för paus, konstaterar tränaren.
 Efter ett relativt långt samtal har undertecknad övertygats om att spika när kupongen till GS75® ska komponeras, men då bjuds mothugg.
- Nej, det skulle jag inte rekommendera. Han är jätteduktig, men med tanke på hur svår han är i humöret ibland är det nog lite väl riskabelt, avslutar Emma-Sara Sjöberg med ett skratt.

Robin Malmgren, Kanal 75


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som kö..


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som körde in hästen som ettåring och därefter har Farlander Am varit i träning hos Magnus Dahlén. Hästen har gjort elva starter i sin nygamla regi sedan han började tävla för Svensson i maj i år. På elva starter har det blivit sex segrar, tre andraplatser och en tredjeplats. Med andra ord har han bara missat prispallen en enda gång.
– Farlander Am (V75-3) har inte gjort ett enda dåligt lopp och den enda plumpen i protokollet var när jag körde mig fast med honom i ett lopp över 1600 meter på Axevalla. Annars har han levererat toppinsatser varje gång, säger Johan Svensson.
– Hästen har varit ruggigt bra vid segrarna och även på Solvalla när han galopperade bort 60 meter och hämtade in nästan allt ändå och blev trea. För att inte tala om när han sprang 1.11,1 med punktering näst senast som tvåa. Då var han heroisk.

”Vet inte vad det är för häst egentligen”
Farlander Am vann det stora amatörloppet K.G.Bertmarks Minne under derbyhelgen för Johan Svensson. Det loppet ingick i V75 och därefter har det blivit ytterligare två segrar i travets elitserie. Mellan de loppen blev hästen tvåa på Jägersro då han alltså travade nya rekordet 1.11,1 – trots punktering.
– Senast så tänkte jag att nu blir det svettigt för honom när Stefan vred på varvet kvar. Men han var oerhört bra som bara avgjorde igen. Jag vet inte riktigt vad det är för häst egentligen. Han har liksom aldrig gått i botten någon gång. Han tar loppen väldigt bra och äter och dricker som han ska göra. Jag har ingenting att klaga på, säger Johan.

”Blir bara spänstigare och starkare i kroppen”
Johan Svensson är amatörtränare och samarbetar med hästägaren Erland Olsson. Han håller till på en gård mellan Halmstad och Falkenberg där han tränar hästarna.
På lördag väntar finaler i V75 på Solvalla. Farlander Am är andrahandsfavorit i Bronsdivisionen från spår tre bakom bilen. Den femårige valacken körs återigen av Stefan Persson, som Johan Svensson tidigare har varit lärling hos i sex år. Stefan fick köra senast när Johan var avstängd och får alltså chansen igen. Tränare Svensson berättar att han har kört ett skarpare banjobb med Farlander Am inför finalerna.
– Eftersom det har gått fyra veckor mellan starterna var jag inne förra fredagen och körde ett banjobb med hästen. Jag har aldrig gjort det tidigare och det var bara för att det gått lite lång tid mellan loppen. Jag körde 1.13,5 över 1600 meter med 1.10 sista 500 metrarna. Han sprang ensam och gick med järnskor och jag hade pisken under armen. Jag var väldigt nöjd med honom och han blir bara spänstigare och starkare i kroppen.
– Idag (torsdag) har han gått två intervaller och kändes smällfin. Jag tror att det här snabbare jobbet som gick har gjort honom gott och att han har blivit ännu rappare i benen.
– Det är ett par hästar i loppet som sticker ut, Cab Lane och min häst är ett par av dem. Stefan får bestämma taktiken men även om han går bra både i ledningen och bakifrån så tycker jag kanske att han är snäppet vassare i ryggar. Vi reser upp samma dag och gör inga ändringar, barfota runt om och jänkarvagn igen. Självklart måste det stämma men jag tror på bra chans igen, säger Johan Svensson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Felfri fyra starter i rad.Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lov..


Felfri fyra starter i rad.
Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lovat.
Genombrottet kom i SM på Åby då hästen dundrade runt i ledningen på världsrekordtid över lång distans.
Det följdes upp av en andraplats utvändigt om Cyber Lane och en ny spetsviktoria i senaste starten.
Från bakspår väntar emellertid ett annat upplägg på lördag vilket gör att tränaren Svante Båth inte vågar vara för optimistisk kring vinstchansen i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (V75-6).
- Hästen var jättefin senast, jag har varit jättenöjd med honom en längre tid. Jag hoppas att vi fortsätter på den inslagna vägen, fortsätter att vara med och tävla framförallt.
Vad säger du om uppgiften?
- Det blir väldigt tufft. Vi hade svårt att jobba ner Cyber Lane utvändigt för två starter sedan, nu får vi väl hålla tummarna för att de ska bråka lite där framme, då gynnar det oss. Skulle de inte göra det och Johan (Untersteiner) kan roffa åt sig ledningen då tror jag att det blir svårt.
Hur tänker du kring skorna den här gången?
- Det är sen höst. Jag har anmält barfota, men jag tror att det är lika stor chans eller risk att det blir skor. Vi har tänkt åka till Frankrike 19 december och då är jag lite mer mån om att det blir barfota på kolstybben där nere.
Påverkar det hur ni tänker kring upplägget på lördag?
- Nej, säger Svante Båth som startar ytterligare tre hästar på V75.

Sparade hovarna senast
Global Welcome går ut i samma lopp som Very Kronos från ett ännu tuffare utgångsläge.
- Han är lite bortlottad och hade behövt ett klart bättre spår. Vi gick lite all in med honom senast och tryckte av honom och han blev lite vass och het. Jag vet inte om det var därför som han pullade lite grann och kanske gjorde bort sig av den anledningen. Det är ett annat läge här, men skulle vi få pengar härifrån så är jag nöjd.
Mellby Hope står på startvolten i finalen av Diamantstoet (V75-4), men även här finns ett frågetecken.
- Hon blev struken för 14 dagar sedan då hon lyckades göra sig illa och fick en liten sårskada. Det har läkt nu, men hon stod över ett par tre jobb och det var väl inte optimalt. Det var lite synd för hon hade fin form innan. Hon är startsnabb och lättplacerad, det tror jag att vi kommer att tjäna fina pengar på, men jag tror inte att vi står emot allihop innan det är klart.
Mer uppåt är tongångarna kring Gazoline Mearas i V75-7.
- Vi trodde att vi hade en bra rygg senast som hade en dålig dag så vi åkte rakt bakåt och det blev ett glömlopp. Han hade gjort rätt så bra lopp innan och vi tävlade med skor senast just för att kunna köra barfota här och det ska vi göra. Det är några riktigt tuffa med så det känns lite långsökt att vi ska räcka hela vägen, men han är tillräckligt bra för att sluta bland de tre. Vi har laborerat lite med huvudlaget men någon form av stängt blir det alltid på honom.
Vem ser du som bästa chansen?
- Det måste vara Very Kronos ändå, säger Svante Båth.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 2140/4 4 14.5 161
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/3 6 17.7 373
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/10 0 19.3 318
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-1 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/10 5 20.1 163
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-8 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/3 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/4 3 17.2 217
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-3 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/9 6 16.8 212
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-8 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/3 str
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2100/8 0 g 46
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-4 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 5] 2160/12 0 g 220
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-8 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/6 0 326
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Leia Way Leia Way   [s 9] 2160/10 0 17.2 359
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 4] 2140/2 str
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/9 0 g 113
2015-11-06 2015-11-06 Romme-1 Lotus Gil Lotus Gil   [h 3] 2140/2 8 17.9g 166
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 5] 2160/11 0 g 380
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/3 4 17.7 148
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2640/8 1 14.2 36
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/3 0 17.3 87
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [h 3] 2140/12 0 20.0g 71
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-3 Just Julie Just Julie   [s 3] 2100/12 str
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-11 Kung Smaragd Kung Smaragd   [v 4] 2140/1 2 17.2 357
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/9 5 19.2 814
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Felicia Felicia   [s 4] 2160/14 0 815
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Klöver All Over Klöver All Over   [v 7] 1640/2 1 12.4 14
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Emerald Boko Emerald Boko   [v 4] 2640/10 0 18.4 99
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/4 2 15.9 84
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Touch the Sun Touch the Sun   [s 5] 2140/9 0 g 635
2015-10-10 2015-10-10 Åby-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 2640/4 0 12.8 449
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-11 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/2 0
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2140/7 1 13.8 11
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/12 3 16.0 477
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Klöver All Over Klöver All Over   [v 7] 1640/10 0 12.7 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 1640/2 2 11.5 63
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Almost Famous Almost Famous   [s 5] 2140/5 4 17.5g 146
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/3 2 17.9g 120
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 Juliano Crown Juliano Crown   [v 7] 2140/11 0 17.2 486
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Sanna Tuva Sanna Tuva   [s 6] 2140/4 0 16.6 933
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-7 Bolt Boko Bolt Boko   [v 7] 3160/8 7 14.3 1213
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 4] 2140/9 6 15.3 531
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-6 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2140/4 1 12.6 70
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/5 D 7 14.0 481
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/9 B 0 16.4 465
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 5] 2140/1 D 0 g 314
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/3 C 3 194
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/1 D 8 17.9 312
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Bear by the Day Bear by the Day   [v 4] 1640/9 A 6 15.1 28
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-1 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 8] 2140/2 D 0 17.7 641
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1660/12 A 5 14.2 43
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/2 B 0 g 200
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/6 D 6 15.5 203
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/12 B 0 15.7 58
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2640/5 C 1 17.6 32
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 2640/2 B 1 18.6g 20
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/1 D 0 21.4 38
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/2 D 7 19.6 587
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/4 B 0 g 251
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/12 B 1 14.8 89
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/6 C 5 18.9 120
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2180/14 A 6 17.3 50
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 1640/5 A 0 13.1 19
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 3180/11 B 4 16.2 37
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/3 D 6 18.6 484
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2160/12 A 4 17.6 453
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/2 D 0 g 285
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/14 A 1 16.5 64
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/4 D 0 12.4 146
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-5 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/12 D 0 16.5 735
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/1 D 5 18.0 318
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/6 C 0 g 101
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/1 D 4 18.4 66
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/3 C 3 12.7 129
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/8 B 8 18.2g 568
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-5 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 3] 1640/3 C 4 35.9 40
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Smoke Detector Smoke Detector   [v 5] 2140/3 D 3 18.2g 769
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 G.G.Lovisa G.G.Lovisa   [s 5] 2140/5 A 5 30.5 63
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-11 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/8 C 6 21.3 114
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 2140/11 A 8 19.9 72
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/10 D 5 22.5 108
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-3 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 2640/11 C 0 19.4 435
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/7 A 5 16.4 28
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/9 B 2 14.3 53
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-11 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/7 A 5 18.7 80
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/5 C 0 18.0 29
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-6 Pazcal Pazcal   [v 4] 1640/11 C 0 17.3g 158
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Sir Henry P.Hill Sir Henry P.Hill   [h 3] 2640/11 A 5 17.7 34
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-1 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 2140/6 B 1 14.2 14
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/7 A 4 16.3 21
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/12 C str
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-9 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 C 0 14.9 390
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/5 A 1 17.1 38
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/4 A 3 19.3 112
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/1 B 0 g 57
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-2 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/4 B str
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-5 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/8 C 6 20.1g 139
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/4 A str
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 3] 2140/6 C 0 16.8g 480
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Yankee Lie Star Yankee Lie Star   [h 4] 2140/1 D str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/9 D 0 21.4g 412
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/1 A 1 15.9 24
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/6 C 0 16.9 381
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/3 D 0 13.6 832
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/4 C 3 14.5 362
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/2 D 0 14.9 414
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-4 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/5 C 5 15.4 46
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/8 B 1 14.5g 180
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-9 Million Million   [v 11] 2140/4 D 0 179
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 D 1 71
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/11 B 3 41
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/9 C str
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 1640/2 A 4 14.6 28
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2160/5 B 0 31
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-2 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/7 C 0 122
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-6 Lilla Frille Lilla Frille   [v 4] 2140/10 A 0 69
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 3] 2140/6 B 0 20.0g 161
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-1 My Loveletter B.J. My Loveletter B.J.   [s 5] 2140/11 D 8 20.4g 491
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-8 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 1640/5 B str
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/5 A str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/6 C 6 14.5 175
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-2 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/3 C 1 17.4 35
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Julius Tabac Julius Tabac   [h 3] 2140/2 B 0 47.3g 92
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2640/2 D 4 16.2 387
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/4 C 6 16.3g 191
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/13 C 5 16.4 1169
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-2 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/3 A 1 17.3 21
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/9 B 0 17.8 407
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/6 D 2 27
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-1 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/9 A 3 75
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-4 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2660/7 D 0 34
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/5 C 1 37
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/6 D 0 32
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2640/10 B 0 97
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-4 Mountain Smoke Mountain Smoke   [s 5] 2140/9 A 2 36
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/7 D 2 32
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-1 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/8 C 1 113
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/6 D 5 18.1 49
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/2 C 7 16.6 40
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/14 C 8 19.2g 1317
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/2 B 6 17.7g 192
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/1 C 0 18.6g 58
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/10 D 4 14.2 212
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 4] 2160/11 A str
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-1 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/2 C 3 12.9 90
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/2 C 0 13.4 13
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-1 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/2 D 4 13.0 449
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-7 Milan Töll Milan Töll   [h 8] 1640/4 C 0 51
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-5 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 B 3 22
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-3 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 4] 2140/2 C str
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 1640/7 C 0 31
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 3180/4 B 7 18.0 254
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/9 D 0 20.0g 135
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/8 C 0 76
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-11 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1609/5 C 0 11.4 913
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-7 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/4 D 4 13.8 336
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/11 B 4 18.6 88
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-7 April Love April Love   [v 9] 1660/9 D 0 15.9 440
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/11 C 7 16.2 319
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2640/3 B 2 15.5 51
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/8 D 8 21.3 232
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/6 D 0 19.0g 441
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-3 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2160/7 D 0 20.3g 724
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/10 B 0 21.8g 539
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Show Maker Show Maker   [v 7] 2140/10 C 0 19.5 167
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2140/8 B 1 12.5 66
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/1 C 0 g 939
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-6 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/8 D 0 12.9 774
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2640/11 D 7 17.7 280
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 3200/13 B 4 14.7 42
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 4] 2140/1 D 0 18.4 543
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/5 D 4 13.6 181
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2160/8 D 0 g 210
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-6 Prince Daniel Prince Daniel   [v 6] 2660/7 D 3 19.1 686
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2140/7 A 3 16.1g 11
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-11 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1640/3 C 0 14.0 104
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/10 D 0 14.8 115
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-4 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/3 C 0 21.2 151
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 1640/9 C 4 14.8 287
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-4 Wille Sherona Wille Sherona   [v 8] 2140/5 D 6 21.6 597
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-2 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/5 D 7 20.0 227
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-1 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/10 D 4 18.5 161
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 1640/1 A 1 11.9 59
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2640/6 D 2 14.2 306
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/4 C 1 15.8 77
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/4 B 0 23.5 168
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2160/12 C 3 17.9 253
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/3 C 3 14.3 404
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/12 D str
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/3 C 1 22.4 54
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-4 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2660/2 B 2 16.7g 23
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/6 D 2 18.8 81
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/9 C 0 14.2 479
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2640/10 B 0 15.9 170
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/5 D str
2016-01-02 2016-01-02 Romme-11 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1640/2 B 3 13.0 52
2016-01-02 2016-01-02 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/3 B 5 13.4 160
2017-12-30 2017-12-30 Romme-3 Zico Zico   [v 3] 2140/1 B 0 21.0 166
2017-12-30 2017-12-30 Romme-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/8 B 3 15.9 18
2017-12-30 2017-12-30 Romme-7 Deep Sea Deep Sea   [v 3] 2140/12 C 8 17.4 112
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/7 B 6 16.4 105
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 C 6 18.3g 33
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/2 C 0 16.3 593
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-11 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/7 C 0 13.5 323
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 1640/2 C 4 12.9 266
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 D 2 15.8 82
2017-12-15 2017-12-15 Romme-4 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 2140/5 A 0 90
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/5 B 0 14.6 243
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-10 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/10 C 0 16.0 452
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-9 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 1640/2 A str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-11 Julina Julina   [s 4] 2140/2 D str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/3 C 0 18.5 194
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-7 Lome Linda Lome Linda   [s 9] 2140/2 D str
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 2160/13 B 7 36.1 60
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-1 Orakel Face Orakel Face   [v 6] 2160/9 B 8 19.1 22
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-8 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/6 D 0 15.5 327
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-5 Edelsa Edelsa   [s 4] 1640/9 D 0 14.1 402
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/3 D 6 16.3 208
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/2 D 4 17.7 55
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/3 D 3 15.7 164
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/7 C 0 g 51
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2160/9 C 0 17.1 139
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/14 B 4 17.0 72
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Mad Weather Mad Weather   [v 5] 2140/13 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 4] 1640/1 D 0 g 114
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-1 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 1660/5 C 3 33.6g 27
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-12 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/7 A 4 17.7g 66
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-10 Titania I.S. Titania I.S.   [s 3] 2140/8 C 4 18.2 234
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/4 C 4 12.4 133
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 D 7 15.6 423
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-3 Miesha Tate Miesha Tate   [s 3] 2140/10 D 0 18.8g 962
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/12 D 0 12.5 995
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1660/12 D 3 14.0 372
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2160/9 B 5 17.3g 93
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-9 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/4 C 0 17.1 36
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-2 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/10 C str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 7] 2140/7 C 0 17.4g 71
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/10 D 0 22.1g 33
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/4 D 0 20.8g 300
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Miesha Tate Miesha Tate   [s 3] 2120/1 B 2 19.6 22
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/14 C 4 15.0 634
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2120/2 D 7 17.4 124
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/1 D 0 15.4g 57
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/9 D 2 11.0 833
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Zico Zico   [v 3] 2140/10 B 0 155
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Julius Tabac Julius Tabac   [v 4] 2140/3 C 7 36.9 135
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/3 C 2 13.4 45
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Mythical Man Mythical Man   [v 4] 2140/1 C 7 18.4 56
2017-09-08 2017-09-08 Romme-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/1 B 6 12.0 41
2017-09-08 2017-09-08 Romme-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 3160/7 C 0 17.0g 150
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Fux de Luxe Fux de Luxe   [v 4] 2140/1 B 7 15.1 88
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Zico Zico   [v 3] 2160/10 C 2 16.6 83
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/4 B 7 18.5 52
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2160/12 B 3 16.9 44
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-2 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/4 C 2 20.3 33
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 4] 2140/1 C 5 18.4 46
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Zico Zico   [v 3] 2160/13 A 2 17.9 39
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/3 C 5 11.2 111
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-1 Julius Tabac Julius Tabac   [v 4] 1640/6 C 0 38.8g 92
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/7 D 0 17.6 509
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 Edelsa Edelsa   [s 4] 1640/6 C 1 13.9 21
2017-08-19 2017-08-19 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/4 D 0 15.0g 149
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Zico Zico   [v 3] 2140/8 C 3 17.3 39
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/4 C 4 13.5 142
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-10 Mad Weather Mad Weather   [v 5] 2140/1 D str
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/6 B 2 11.3 74
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 1640/11 C 1 15.8 111
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-5 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/2 D 0 14.4 515
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/3 C 1 16.9 64
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-2 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 1640/3 B 0 g 21
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-6 Mythical Man Mythical Man   [v 4] 2140/7 D 0 18.6g 71
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2120/5 D 2 382
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2640/1 B 0 16
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 1640/9 B 2 20
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Jeppas Orakel Jeppas Orakel   [s 6] 2140/4 B 2 33
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2140/5 B 3 19
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2160/13 A 0 43
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-5 New Moon Face New Moon Face   [v 7] 1640/5 B 1 13
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/4 C 2 46
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-3 High over the Moon High over the Moon   [s 5] 2160/6 C 0 19
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/5 B 1 25
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-7 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 2140/4 D 0 208
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2140/2 B 0 19
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-5 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 2140/10 D 0 444
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-4 New Moon Face New Moon Face   [v 7] 1640/6 B 2 16
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/7 C 2 12.6 459
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-1 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/2 B 0 g 45
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/12 A 3 17.1 35
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/8 B 1 15.1 23
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1660/11 C 7 14.4 131
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/7 A 4 18.4g 32
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2120/5 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1620/2 D 2 10.7 69
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 B 4 14.7g 41
2017-06-16 2017-06-16 Romme-7 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/2 D 4 14.9 162
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/2 A str
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/7 D 4 17.4g 67
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 7] 1660/7 C 7 36.1g 127
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2640/7 A 2 18.1 24
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2160/15 A 2 16.6 18
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Safari Park Safari Park   [v 6] 2640/3 D 3 17.8 78
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Belley Belley   [v 6] 2140/10 D 0 18.2 143
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/7 A str
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 2640/2 D 3 16.3 703
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 C 4 16.9 195
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-11 Belley Belley   [v 6] 2140/7 C 4 19.2 23
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/4 D 2 13.7 285
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 C 1 15.7g 43
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-1 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1660/6 D 0 14.6 260
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/5 D 1 18.9 47
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-6 Maharanih Maharanih   [s 3] 2140/11 D 0 19.7g 67
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/1 B 2 17.0 135
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2140/4 D 0 g 612
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-2 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 2140/1 D 0 17.0 71
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/4 C 5 16.6 176
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2140/8 B 0 19.2g 251
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/9 C 2 295
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-2 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/1 D 2 17.2 60
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-1 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2660/10 D 6 16.7 547
2017-05-08 2017-05-08 Romme-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/9 B 4 19.0 43
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/6 C 5 16.7 128
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Divine Divine   [s 5] 2140/1 D 0 17.1 263
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/9 D str
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/6 D 0 14.8 444
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/5 C 4 12.8 55
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/2 A 0 g 28
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-5 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/5 D 0 18.2g 299
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 2120/1 C 8 18.4 99
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2120/1 D 5 17.2g 356
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Sundbobambu Sundbobambu   [v 10] 2120/4 D 0 19.0g 174
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 1620/3 D 0 g 381
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/9 B 0 17.3 40
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/2 D 4 15.8 86
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/1 D 4 15.1 81
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Iris Tooma Iris Tooma   [s 5] 2140/8 C 0 19.7 34
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/12 A 2 17.8 40
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/8 D 4 11.8 749
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2120/5 D 0 144
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/2 B 1 14
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2120/9 C 5 17.4 35
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/10 B 4 14.5 32
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Endandover Endandover   [v 7] 1620/10 B 0 16.7 120
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 C str
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/3 D 5 17.8 438
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-2 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/4 C 3 14.9 139
2017-04-16 2017-04-16 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/9 D 0 13.2 1252
2017-04-16 2017-04-16 Romme-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/9 A 0 16.0g 239
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/6 B 0 g 39
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-9 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/6 C 3 17.8 25
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2160/7 B 4 15.9 25
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 2140/4 C 3 16.7 137
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/10 B 3 17.7 84
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/3 C 4 18.6 40
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/1 D 2 19.5 34
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/4 D 4 15.7 188
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2140/9 C 3 14.7 62
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-3 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/1 D 4 14.6 52
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 1660/12 D 0 18.0g 159
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/4 C 5 17.7g 19
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2160/6 B 8 31.0g 59
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2660/12 B 0 g 73
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2140/9 D str
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/1 D 0 17.0 309
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/4 C 2 15.3 31
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 4] 2160/6 A str
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Bon Courage Bon Courage   [s 6] 2140/6 C 0 21.3g 102
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 B 7 19.0g 207
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/2 C 3 17.4 89
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/3 C str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/9 B 3 16.8 294
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 2140/1 C str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/10 C 0 15.1 601
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-2 Simon Zoot Simon Zoot   [v 9] 1640/4 C 0 g 116
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/3 D 3 19.1g 21
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2140/9 D 3 17.9 207
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Lina Liv Lina Liv   [s 9] 2660/13 B str
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/11 B str
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/1 D 4 13.6 38
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-4 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2140/6 C 0 15.3 135
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-2 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/1 C 0 14.9 186
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Klöver All Over Klöver All Over   [v 9] 2160/9 A 7 16.2 36
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Falling Sky Falling Sky   [v 4] 2140/1 D str
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/1 D 5 18.2 125
2017-01-27 2017-01-27 Romme-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/10 C 4 15.6 84
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/2 C str
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 A str
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/7 C 5 14.7 104
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-3 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 6] 1640/1 B 0 g 45
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/7 D 6 11.8 650
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-2 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1660/15 D 0 15.4 1370
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/7 B 0 19.8 53
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Falling Sky Falling Sky   [v 4] 2160/9 B 0 40
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-3 Real Struggle Real Struggle   [v 4] 2640/5 D str
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/9 A 3 17.4 13
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/6 D 0 15.0 423
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/12 B 8 16.7 375
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 2180/12 D str
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 3140/2 D 0 17.2 839
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2640/9 C 0 16.4 507
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/5 C 2 14.0 160
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2160/8 D 0 g 573
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2640/9 D 0 g 289
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-8 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/7 C 0 14.5 326
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 1660/13 C 4 15.1 92
2018-11-16 2018-11-16 Romme-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/10 D 3 16.0 659
2018-11-16 2018-11-16 Romme-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 3140/5 D 0 17.1g 736
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/6 D 2 16.4 120
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2140/8 D 5 14.5 457
2018-11-03 2018-11-03 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/2 D 0 13.7 909
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-1 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/10 C 5 17.3 477
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/7 D 0 g 295
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/5 C 2 13.2 163
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 1640/1 C 0 g 68
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-7 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/2 B 3 12.7 290
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/7 D str
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1620/6 B 3 12.9 14
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 1620/4 D 5 16.5 140
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2160/4 D 7 14.9 219
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/6 C 0 13.1 146
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2660/8 C 0 18.4g 74
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-4 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-5 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/7 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/10 A 4 14.1 51
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2140/3 D 3 13.3 236
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2640/7 C 6 15.3g 109
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/3 C 0 15.1g 81
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/6 C 4 11.4 155
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/11 B 2 11.9 215
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/12 D str
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/5 B 2 10.8 161
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/10 D 6 12.3g 296
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-10 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/2 D 0 g 77
2018-08-11 2018-08-11 Romme-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/10 D 0 g 328
2018-08-11 2018-08-11 Romme-5 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/7 D 8 18.8 252
2018-08-11 2018-08-11 Romme-9 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1660/6 B 6 13.8 51
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/6 C 0 18.5g 24
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/9 D 0 10.7 767
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-3 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/2 D 6 19.4 189
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-7 Edelsa Edelsa   [s 5] 1140/4 B 1 30
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/9 D 6 11.6 311
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2640/9 D 0 15.4 323
2018-07-27 2018-07-27 Romme-2 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1140/8 C 2 84
2018-07-27 2018-07-27 Romme-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/4 C 8 17.2 904
2018-07-27 2018-07-27 Romme-6 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/1 B 4 12.6 30
2018-07-27 2018-07-27 Romme-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 3160/8 D 7 17.4g 483
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 596
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-8 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/6 D 2 13.3 196
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/3 C 7 18.0 200
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-9 Zico Zico   [v 4] 1640/9 C 6 15.7 245
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 1620/3 C 0 15.8g 68
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1620/2 C 3 12.5 149
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2120/5 C 2 11.5 179
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-1 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/3 C 0 g 161
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-2 Zico Zico   [v 4] 2140/7 C 0 27
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-4 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 8] 1640/2 D 0 542
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/12 A str
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-6 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1660/9 B 1 55
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2160/6 D 1 109
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-8 Gulf Gulf   [v 3] 1640/5 D 0 223
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 2160/8 C 0 23
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-3 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/1 C 0 50
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/3 D 0 69
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-5 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 6] 2640/3 C 0 50
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-6 Zico Zico   [v 4] 1640/8 C 0 117
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-7 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/8 C 2 250
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-8 Edelsa Edelsa   [s 5] 1660/14 C 3 105
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/3 D 3 10.6 167
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/4 B 1 12.9 19
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-2 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/7 A 3 17.3 64
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/1 D 2 12.4 1245
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/8 D 0 16.6g 126
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/6 C 4 17.0 262
2018-06-04 2018-06-04 Visby-4 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 5] 2620/9 D 2 16.6 126
2018-06-04 2018-06-04 Visby-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1620/8 C 5 12.0 99
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Titania I.S. Titania I.S.   [s 4] 2120/3 D 0 19.4 370
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Zico Zico   [v 4] 1620/2 C 6 14.6 72
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 6] 2140/9 B 5 17.9 140
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2160/6 B 0 g 16
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Savanna Star Savanna Star   [s 5] 2160/7 C 8 18.4g 229
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/2 A 1 16.1 16
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-2 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/7 C 6 19.3 78
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 1660/9 A 5 14.4 508
2018-05-18 2018-05-18 Romme-9 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/9 B 1 15.0 35
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/4 B 2 13.9 31
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/3 D 0 11.1 852
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2640/9 B 3 15.9 76
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/6 D 0 13.3 276
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Miesha Tate Miesha Tate   [s 4] 2120/5 B 0 g 182
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2120/11 B 5 18.3 39
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1609/6 D 0 12.0 1340
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/2 D 0 28
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 6] 2160/7 D 0 27
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/5 C 5 13.0 175
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-1 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2640/1 A 2 16.9 90
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/9 C 0 13.2 121
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/5 B 2 19.1 384
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/5 C 0 21.5g 246
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/10 D 0 12.9 598
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-5 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/9 C 6 13.5 95
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-10 Zico Zico   [v 4] 1640/3 B 4 16.3 129
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-5 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/4 C 2 16.3 168
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/10 C 0 15.1 49
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/1 C 2 13.9 506
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/5 C 3 18.7g 86
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/9 C str
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-11 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/1 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-6 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/2 D 0 15.4 546
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/10 D 7 14.9g 55
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/3 C 4 15.5 117
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-8 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/6 C 1 13.9 60
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/8 C 3 17.4 45
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/10 D 4 14.5 74
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/6 C 1 15.4 127
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/1 C 0 g 45
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/12 C 0 14.5 959
2018-01-05 2018-01-05 Romme-8 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/3 B 0 19.4 148
2019-12-20 2019-12-20 Romme-3 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2640/6 B 2 18.1 141
2019-12-20 2019-12-20 Romme-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/8 D 0 16.6 502
2019-12-20 2019-12-20 Romme-11 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/4 D str
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-1 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 2140/2 C 6 18.8 208
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-6 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/1 D 3 78
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-8 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/7 A 1 17
2019-11-26 2019-11-26 Romme-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/8 C 2 16.2 83
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/3 D 7 16.3g 309
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-1 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/3 C 5 15.0 225
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-6 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 2160/14 B 6 18.3 884
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-7 Perfect Time Perfect Time   [v 6] 2660/4 C 0 g 215
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-8 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/9 C 3 17.1 57
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/13 B 5 15.9 591
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-7 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2140/3 D 0 g 342
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-8 Remember Me B.J. Remember Me B.J.   [s 3] 2140/4 C 5 19.4 265
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-2 Remember Me B.J. Remember Me B.J.   [s 3] 2140/4 A 6 18.8 110
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-3 Ozzy's Melody Ozzy's Melody   [v 2] 2140/7 C str
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-1 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2140/7 D 2 17.9g 64
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/3 C 5 15.0 85
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/6 C 0 16.1 202
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-8 Edrica Edrica   [s 4] 2140/2 D 0 g 317
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-1 Remember Me B.J. Remember Me B.J.   [s 3] 2160/15 A 4 18.2 126
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-3 Ozzy's Melody Ozzy's Melody   [v 2] 1640/1 D 2 16.2 266
2019-10-07 2019-10-07 Romme-1 Miesha Tate Miesha Tate   [s 5] 2140/6 B 0 17.0 563
2019-10-07 2019-10-07 Romme-2 Cordelia I.S. Cordelia I.S.   [s 4] 2140/1 C 3 16.6 308
2019-10-07 2019-10-07 Romme-6 Trollskärs Bork Trollskärs Bork   [v 7] 1660/11 C 7 34.4g 667
2019-10-07 2019-10-07 Romme-8 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 6] 2140/6 B 3 16.3 338
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-2 Remember Me B.J. Remember Me B.J.   [s 3] 2140/9 D 0 g 316
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-4 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/5 D 0 g 668
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-5 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 2140/4 C 0 18.4 1084
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/6 C 4 14.4 976
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-1 Ozzy's Melody Ozzy's Melody   [v 2] 1640/1 D 3 16.5 858
2019-09-23 2019-09-23 Romme-3 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2140/7 D str
2019-09-23 2019-09-23 Romme-6 Edrica Edrica   [s 4] 2140/8 C 2 15.3 29
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-1 Remember Me B.J. Remember Me B.J.   [s 3] 2140/1 C 2 17.7 45
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-8 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1640/9 D 0 13.7g 493
2019-09-19 2019-09-19 Romme-5 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 2140/9 C 0 18.5 1000
2019-09-19 2019-09-19 Romme-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2140/4 C 5 14.3 317
2019-09-19 2019-09-19 Romme-9 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/4 D 0 17.0 800
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/8 C 0 14.3 121
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [v 5] 1640/11 D str
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2140/1 D str
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1660/6 C 3 13.5 402
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-1 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 2140/2 C 0 g 266
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-10 Edrica Edrica   [s 4] 2140/6 C 4 14.6 46
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-6 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 2140/4 C 0 20.3g 41
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-7 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 1640/8 D str
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 6] 2140/10 D 0 16.9 1295
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 1640/7 B 3 13.7 82
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [v 5] 2140/5 C 5 14.6 87
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-2 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 1640/9 D 5 18.5 270
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1640/4 D 4 14.2 254
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2160/15 A str
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-9 Edrica Edrica   [s 4] 2100/4 C 4 15.0g 43
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-1 Miesha Tate Miesha Tate   [s 5] 2140/2 C 6 18.4 93
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2660/9 C 1 15.9 42
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 1680/14 D 2 14.6 1026
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-7 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1140/8 B 0 389
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-9 Edrica Edrica   [s 4] 2140/3 B 1 15.7 40
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-1 Fridas Starfighter Fridas Starfighter   [s 5] 2140/4 D 0 g 334
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-10 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 6] 1660/7 B 2 14.7 188
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-4 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 1640/1 D 1 13.4 94
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1640/6 C 5 13.4 178
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/12 D 3 14.5 91
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-1 Edrica Edrica   [s 4] 2640/2 B 2 15.9 135
2019-07-19 2019-07-19 Romme-5 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 7] 2140/11 D 6 17.2 1140
2019-07-19 2019-07-19 Romme-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/3 D 4 15.5g 119
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-8 Emerald Boko Emerald Boko   [v 8] 1640/1 D 6 12.7 642
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 2140/9 D 0 304
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-4 Gabriel Heel* Gabriel Heel*   [h 11] 2140/4 D str
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-6 New Moon New Moon   [s 6] 1640/1 D 0 93
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-7 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 2160/8 B 0 43
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-8 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 2160/4 C 0 51
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2660/10 D 0 235
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 1640/2 D 2 268
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/5 D 0 143
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-7 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 2140/6 C 0 114
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-8 Gabriel Heel* Gabriel Heel*   [h 11] 2140/1 D 2 412
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-9 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 1640/9 B 0 58
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-1 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 1640/1 B 0 16.4 124
2019-06-18 2019-06-18 Visby-3 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2120/9 D 5 17.4 63
2019-06-18 2019-06-18 Visby-7 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1620/5 C 0 11.4 529
2019-06-18 2019-06-18 Visby-8 Edrica Edrica   [s 4] 2120/2 C 8 17.2 40
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/12 B 4 15.5g 93
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-8 Ojsåfin Ojsåfin   [s 9] 2140/8 D 5 15.7 290
2019-06-05 2019-06-05 Romme-2 Titania I.S. Titania I.S.   [s 5] 2140/8 D 6 15.0 1081
2019-06-05 2019-06-05 Romme-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/5 D 0 15.5 546
2019-06-05 2019-06-05 Romme-8 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1660/8 A 4 13.0 213
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-5 Ojsåfin Ojsåfin   [s 9] 2140/10 C 5 16.5 53
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2140/6 A 0 15.7g 70
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-7 Walle West Walle West   [v 7] 2140/1 C 3 14.2 170
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-10