V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Derbyvinnaren Who’s Who utsågs till Årets fyraåring på den nationella hästgalan i Stockholm förra helgen och intresset &..


Derbyvinnaren Who’s Who utsågs till Årets fyraåring på den nationella hästgalan i Stockholm förra helgen och intresset är förstås på topp för hästen.
Men trots att hästen är pigg och kry blir det ingen tidig vårstart. Först någon gång efter midsommar är årsdebuten inplanerad för en av landets hetaste travare.
- För dagen tränar han mest styrketräning och springer väldigt lite. Men nu ska vi börja trappa upp och köra lite farter med honom, säger tränaren Pasi Aikio som tänker sig en upptrappning modell längre.
Det stora målet för året är femåringsloppet Jubileumspokalen på Solvalla i augusti. Stallet blickar också mot nästa vinter med Prix d’Amerique som dröm-målet.
- Prix d’Amerique är det stora målet, absolut. Men först måste han visa under sommaren och hösten att han har tagit kliv framåt i utvecklingen. Då kommer han att duga alldeles utmärkt där.

”Vill inte stressa”
Jubileumspokalen på Solvalla under sensommaren blir ett bra delmål.
- Vi har ju långsiktiga mål och vintermeetinget på Vincennes är förstås den stora drömmen. Största målet för i år är Jubileumspokalen och det går ju inte förrän i augusti. Jag kommer att förbereda honom noggrant inför det och inte stressa med att starta förrän framåt juni-juli. Han kommer inte årsdebutera förrän då. Planen är att han ska göra två eller tre lopp innan, säger Solvallatränaren.

”Nosen först i Prix d’Amerique”
Vintern för Who’s Who inleddes med vila efter en höst med både Svenskt Travderby och senare Europaderbyt. Efter två månader började hästen styrketränas.
- Derbyt var en stor grej. Bara att vi var med där är stort. Sen att vi fick vinna var förstås helt fantastiskt. Men Prix d’Amerique är ju världens svåraste lopp att vinna. Bara att vara med där skulle vara fruktansvärt stort. Men det är klart att drömmen finns att han ska stoppa nosen först också.
Pasi Aikio medger att det känns svårt att vara så snål med sig själv och travpubliken och inte starta guldklimpen.
- Nu när våren kommer och man ser fina hästar starta - ja, då blir man väldigt otålig. Det är som att sitta i en Ferrari inne i stan och bara få köra på ettans växel och inte gasa på. Man blir väldigt sugen, men vi får försöka hålla oss till planen.

Kanal 75


Platon Face älskar lång distans och radade segrar (fem raka) under våren och försommaren förra året. I maj hade valacken uppvis..


Platon Face älskar lång distans och radade segrar (fem raka) under våren och försommaren förra året.
I maj hade valacken uppvisning i Harper Hanovers lopp och visade en gång för alla att han är svårruckad över längre distanser,
Utdelningen i de två starterna i Frankrike i vinter blev skral. Tillbaka i Sverige igen har Platon Face börjat visa tigertanden i träningsrundorna.
- Det känns som att han är riktigt på gång nu faktiskt - han börjar hitta sin form, säger tränaren Adrian Koljini inför Axevalla V75.
Kolgjini jr utesluter inte att Platon Face ska kunna ställa till med en överraskning i guld (V75-3). Favoritduon i loppet är annars On Track Piraten och Nimbus C.D.
- Det är rätt distans för Platon Face. Tyvärr har han fått ett bakspår men det har även värsta motståndaren fått, säger Adrian, syftande på Robert Berghs nyförvärv Nimbus C.D.
Taktiken från bakspåret vill han inte avslöja. Eller så har han inte bestämt sig.
- Det blir väl…jag får köra smart helt enkelt. Hur det blir kört kan jag inte säga men jag har en väldigt stark häst i alla fall. Vi är inte borta ur segerdiskussionerna.
Stallet har dokumenterad form. Segerprocenten ligger på 14 på de 57 starterna i år. Drygt 1,1 miljoner kronor inkört fram till mitten av februari.
- Det är riktigt skönt faktiskt. Vi är på gång igen!
Vad tänker du om Target Kronos i guldloppet som Lutfi kör?
- Ah, han har lite svårbedömd form. Han gick ett anständigt lopp på Vincennes senast men är han bland de tre har han varit duktig,
Bästa chansen i omgången?
- Tony Afrika (V75-4) tror jag är min bästa chans på hela dagen. Han var bra senast då Dante körde honom och vann lätt. Sedan har han tränat ännu bättre än tidigare efter det loppet. Han har ett bra springspår och jag vill se honom i ledningen. Eventuellt testas han med rycktussar men inget är bestämt.
DontbreakthebankÅs (V75-7) har ”åkt dit” knappt på mållinjen på slutet efter fina prestationer. Är det stallets näst bästa chans på V75?
- Ja, det är det nog. Han har varit stark många gånger och har haft så mycket oflyt som det bara gått egentligen. Formen är där i alla fall. Han går riktigt bra från ledningen har vi ju sett och jag vill gärna se honom där igen. Träningsmässigt känns han faktiskt ännu bättre nu än vad han gjorde inför senast. Så det känns riktigt bra inför lördagen.
Några ändringar?
- Det blir nog en vanlig vagn på DontbreakthebankÅs igen. En jänkarvagn gör mest effekt över 1640 meter och det är full väg som gäller på lördag.
Vad säger du om din duo i V75-1?
- De är bra båda två. Victory Lee vann ju för bara någon vecka sedan på Åby så han har bekräftad form. Likadant Tengil Face som lika gärna hade kunnat stå som segrare senast om han hade fått ledningen den dagen. Han har kapacitet. Ingen av dem kan räknas bort faktiskt. Man kan värdera dem som likvärdiga chanser,

Matteus Lillieborg & Mikael Wikner, Kanal 75


Det är Sulkysport som på torsdagen berättar att ägarna till Darling Mearas väljer att flytta sitt stjärnsto från Halmstad-t..


Det är Sulkysport som på torsdagen berättar att ägarna till Darling Mearas väljer att flytta sitt stjärnsto från Halmstad-tränaren Stefan Persson till Åke Svanstedt i USA.
- Det finns för få rena stolopp där man kör om stora pengar i Sverige och det är anledningen till att vi har tagit det här beslutet, säger ägarfamiljens representant Calle Wihlborg till Sulkysport.
Hos Stefan Persson har sexåriga Darling Mearas tjänat nästan 6,5 miljoner kronor och hon blev kullens drottning när hon vann Svenskt Travoaks som treåring, som fyraåring blev hon tvåa i Stochampionatet och i fjol var största triumfen segern i Sto-EM.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det var på onsdagen som Claes Svensson skulle fodra hästarna i den ena utedriften då olyckan inträffade.- Plötsligt var det en hä..


Det var på onsdagen som Claes Svensson skulle fodra hästarna i den ena utedriften då olyckan inträffade.
- Plötsligt var det en häst som vände runt och slog med full kraft med båda bakbenen och träffade Claes i brösten och magen. Jag var bara ett par hundra meter därifrån och fick ringa ambulans då han klagade på att han inte fick luft, berättar Marie Nilsson.
Claes Svensson fördes till intensivvårdsavdelningen på Universitetssjukhuset i Linköping.
- Han har bland annat skador på levern och har blött en hel del invärtes, eftersom de är specialister i Linköping kördes han dit ifall det blir aktuellt med operation, berättar Marie Nilsson.
Förutom inre blödningar har Claes Svensson flera brutna revben och en punkterad lunga.
- Lungan är redan i dag bättre och det är jättepositivt. Han är förstås omskakad och har svårt att prata. Just nu verkar det som att han slipper operation men han kommer att bli kvar i Linköping några dagar. Läget bedöms stabilt. De har även hittat någon skada på mjälten och även en rispa på tunntarmen. Claes är stenhård och kommer att reda ut det här, sedan hur länge han blir borta får vi se. Det viktiga är att han blir frisk, säger Marie Nilsson.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Efter en lysande start på 2019 har Skellefteåproffset Christian Månsson fått tid för operation i nästa vecka. Ena axeln kr&ari..


Efter en lysande start på 2019 har Skellefteåproffset Christian Månsson fått tid för operation i nästa vecka.
Ena axeln krånglar efter en olycka under fjolåret.
-Jag har fått tid nu på tisdag och det är en sak som behöver göras. Ledbanden i axeln behöver bytas och de tar lite från ett lår på något sätt. Jag kan bli borta tre till sex månader från löpkörningen beroende på hur det ser ut. Jag känner det själv att det inte känns bra och man måste tänka på framtiden någon gång i livet också, säger Christian Månsson.
Efter tio starter i år ståtar han med en segerprocent på 50 med stallets hästar.  Nesvik Oda, Great Victory, Giel Wielinga, Celeste Brodda och Get Lucky D.E. har vunnit var sitt lopp.
- Ett sådant här flyt har jag ju aldrig varit i, det är nästan lite osannolikt. Men nu blir det vila.Jami Mikkonen och Jessica Nilsson rycker in och det är jag mycket nöjd över. Det är två tunga pjäser som ska hjälpa oss, säger han.
Du rundar av med att köra Giel Wielinga (V65-6) i Boden under fredagslunchen. Kan det bli ännu en seger innan sjukskrivningen?
- Det ser onekligen bra ut med förutsättningarna. Giel Wielinga har fin form. Jag har fått kvitto på att hästarna är i form och det känns bra. Det är en sak mindre jag behöver oroa mig för i alla fall. 

Mikael Wikner, Kanal 75


På söndag är det Grand Slam 75 igen och Sundbyholmstravet i Eskilstuna är värdbana.28-årige Alexander Nilsson är inne p&ari..


På söndag är det Grand Slam 75 igen och Sundbyholmstravet i Eskilstuna är värdbana.
28-årige Alexander Nilsson är inne på andra året som proffstränare och jobbar i team med pappa Hans Nilsson i Taxinge, mellan Södertälje och Strängnäs.
Fyraåriga stoet Let It Go vann lopp för Örjan Kihlström på Solvalla i förra veckan och kapabla Dictionary har kommit igång igen efter uppehåll med några starter för det lilla stallet.
- Jag funderar nog i samma banor som alla som håller på med det här. Det är klart att man vill ha så bra hästar som möjligt och vinna de roliga och lite större loppen, säger Alexander Nilsson.
Nilssons driver en liten uppfödning med ett sto i Frankrike. Sjuåriga stoet Dictionarys mamma Warrawee Jin är dräktig igen och står inackorderad hos Erik och Loes Dragt i Normandie.
Samma franska stall har fött upp femårige valacken Eblouissant. På söndagen jagar hästen karriärens första seger i GS75:ans andra avdelning.
Eblouissant tjänar fina pengar och formen är inte alls dum. Valacken har dock inte varit först i mål någon gång på sina 16 starter i livet. Däremot har det blivit fyra andraplatser och lika många tredjeplatser.

En jämn GS-avdelning
12 hästar är anmälda till söndagens lopp (GS75-2) över 1640 meter, med bilstart.
Eblouissant är en av flera kandidater i loppet där motståndarhästarna inte heller radar segrar. Segersnittet per häst når bara upp i dryga en och en halv segrar.
Maxime Marais kör hästen i loppet, utskrivet för lärlingar.
- Jag känner Maxime sedan några år. Han har kört Eblouissant två gånger nu och eftersom han gjort det bra får han fortsätta.
Senast hittade kusken ner i tredjeparet invändigt från ett tolftespår och Eblouissant spurtade till en tredjeplats i ett lärlingslopp på Solvalla. Nöjd?
- Ja, från det spåret var det bra att ge honom ett sådant lopp. Hästen har fin inställning men det är ingen som ska göra grovjobbet. Vi har provat att köra i dödens en tre-fyra gånger och det har inte funkat utan det är lopp ”på rulle” (väntan på speed) han ska ha.
Varför har det inte lyckats hundra någon gång för hästen?
- Ja, han visar i alla fall ingen dålig moral. Kanske är han lite sävlig, mera segstark. Men de gånger han får de fina loppen gör han alltid bra ifrån sig. Så han är väldigt nyttig.
Kan han ta karriärens första seger på söndag?
- Jag är inte jättepåläst på motståndet. Men som det känns, får han sitt lopp ska han absolut kunna hävda sig i ett sånt här lopp. Han tränar jättebra och känns fortsatt fin hemma och håller sig väldigt fräsch och fin också. Det är en fin löphäst och det är verkligen ingen omöjlighet att han vinner lopp när som helst, slutar färske Solvallatränaren Alexander Nilsson.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 2140/4 4 14.5 161
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/3 6 17.7 373
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/10 0 19.3 318
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-1 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/10 5 20.1 163
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-8 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/3 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/4 3 17.2 217
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-3 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/9 6 16.8 212
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-8 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/3 str
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2100/8 0 g 46
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-8 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/6 0 326
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-4 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 5] 2160/12 0 g 220
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Leia Way Leia Way   [s 9] 2160/10 0 17.2 359
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 4] 2140/2 str
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/9 0 g 113
2015-11-06 2015-11-06 Romme-1 Lotus Gil Lotus Gil   [h 3] 2140/2 8 17.9g 166
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 5] 2160/11 0 g 380
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/3 4 17.7 148
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2640/8 1 14.2 36
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/3 0 17.3 87
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [h 3] 2140/12 0 20.0g 71
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-3 Just Julie Just Julie   [s 3] 2100/12 str
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-11 Kung Smaragd Kung Smaragd   [v 4] 2140/1 2 17.2 357
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/9 5 19.2 814
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/4 2 15.9 84
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Touch the Sun Touch the Sun   [s 5] 2140/9 0 g 635
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Felicia Felicia   [s 4] 2160/14 0 815
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Klöver All Over Klöver All Over   [v 7] 1640/2 1 12.4 14
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Emerald Boko Emerald Boko   [v 4] 2640/10 0 18.4 99
2015-10-10 2015-10-10 Åby-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 2640/4 0 12.8 449
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-11 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/5 0
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2140/7 1 13.8 11
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/12 3 16.0 477
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Klöver All Over Klöver All Over   [v 7] 1640/10 0 12.7 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 1640/2 2 11.5 63
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Almost Famous Almost Famous   [s 5] 2140/5 4 17.5g 146
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/3 2 17.9g 120
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 Juliano Crown Juliano Crown   [v 7] 2140/11 0 17.2 486
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Sanna Tuva Sanna Tuva   [s 6] 2140/4 0 16.6 933
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-7 Bolt Boko Bolt Boko   [v 7] 3160/8 7 14.3 1213
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 4] 2140/9 6 15.3 531
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-6 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2140/4 1 12.6 70
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/5 D 7 14.0 481
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/9 B 0 16.4 465
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 5] 2140/1 D 0 g 314
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/3 C 3 194
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/1 D 8 17.9 312
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Bear by the Day Bear by the Day   [v 4] 1640/9 A 6 15.1 28
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-1 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 8] 2140/2 D 0 17.7 641
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1660/12 A 5 14.2 43
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/2 B 0 g 200
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/6 D 6 15.5 203
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/12 B 0 15.7 58
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2640/5 C 1 17.6 32
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/1 D 0 21.4 38
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 2640/2 B 1 18.6g 20
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/2 D 7 19.6 587
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/4 B 0 g 251
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/12 B 1 14.8 89
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/6 C 5 18.9 120
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2180/14 A 6 17.3 50
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 1640/5 A 0 13.1 19
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 3180/11 B 4 16.2 37
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/3 D 6 18.6 484
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/2 D 0 g 285
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2160/12 A 4 17.6 453
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/14 A 1 16.5 64
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/4 D 0 12.4 146
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-5 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/12 D 0 16.5 735
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/1 D 4 18.4 66
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/1 D 5 18.0 318
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/6 C 0 g 101
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/3 C 3 12.7 129
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/8 B 8 18.2g 568
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-5 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 3] 1640/3 C 4 35.9 40
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Smoke Detector Smoke Detector   [v 5] 2140/3 D 3 18.2g 769
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 G.G.Lovisa G.G.Lovisa   [s 5] 2140/5 A 5 30.5 63
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-11 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/8 C 6 21.3 114
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 2140/11 A 8 19.9 72
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/10 D 5 22.5 108
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-3 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 2640/11 C 0 19.4 435
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/7 A 5 16.4 28
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/9 B 2 14.3 53
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-1 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 2140/6 B 1 14.2 14
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-11 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/7 A 5 18.7 80
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/5 C 0 18.0 29
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-6 Pazcal Pazcal   [v 4] 1640/11 C 0 17.3g 158
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Sir Henry P.Hill Sir Henry P.Hill   [h 3] 2640/11 A 5 17.7 34
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/7 A 4 16.3 21
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/12 C str
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-9 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 C 0 14.9 390
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/5 A 1 17.1 38
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/4 A 3 19.3 112
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/1 B 0 g 57
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-2 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/4 B str
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-5 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/8 C 6 20.1g 139
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 3] 2140/6 C 0 16.8g 480
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/4 A str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Yankee Lie Star Yankee Lie Star   [h 4] 2140/1 D str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/9 D 0 21.4g 412
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/1 A 1 15.9 24
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/4 C 3 14.5 362
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/2 D 0 14.9 414
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/6 C 0 16.9 381
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/3 D 0 13.6 832
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-4 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/5 C 5 15.4 46
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/8 B 1 14.5g 180
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-9 Million Million   [v 11] 2140/4 D 0 179
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 D 1 71
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/11 B 3 41
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/9 C str
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 1640/2 A 4 14.6 28
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-6 Lilla Frille Lilla Frille   [v 4] 2140/10 A 0 69
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2160/5 B 0 31
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-2 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/7 C 0 122
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 3] 2140/6 B 0 20.0g 161
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-1 My Loveletter B.J. My Loveletter B.J.   [s 5] 2140/11 D 8 20.4g 491
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-8 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 1640/5 B str
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/5 A str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/6 C 6 14.5 175
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-2 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/3 C 1 17.4 35
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Julius Tabac Julius Tabac   [h 3] 2140/2 B 0 47.3g 92
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2640/2 D 4 16.2 387
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/4 C 6 16.3g 191
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/13 C 5 16.4 1169
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-2 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/3 A 1 17.3 21
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/9 B 0 17.8 407
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-4 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2660/7 D 0 34
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/5 C 1 37
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/6 D 2 27
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-1 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/9 A 3 75
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-1 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/8 C 1 113
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/6 D 0 32
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2640/10 B 0 97
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-4 Mountain Smoke Mountain Smoke   [s 5] 2140/9 A 2 36
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/7 D 2 32
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/6 D 5 18.1 49
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/2 C 7 16.6 40
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/14 C 8 19.2g 1317
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/2 B 6 17.7g 192
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/1 C 0 18.6g 58
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/10 D 4 14.2 212
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 4] 2160/11 A str
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-1 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/2 C 3 12.9 90
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/2 C 0 13.4 13
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-1 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/2 D 4 13.0 449
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-7 Milan Töll Milan Töll   [h 8] 1640/4 C 0 51
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-5 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 B 3 22
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-3 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 4] 2140/2 C str
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 1640/7 C 0 31
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/9 D 0 20.0g 135
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 3180/4 B 7 18.0 254
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/8 C 0 76
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-11 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1609/5 C 0 11.4 913
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-7 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/4 D 4 13.8 336
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/11 B 4 18.6 88
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-7 April Love April Love   [v 9] 1660/9 D 0 15.9 440
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/11 C 7 16.2 319
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2640/3 B 2 15.5 51
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/8 D 8 21.3 232
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/6 D 0 19.0g 441
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-3 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2160/7 D 0 20.3g 724
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/10 B 0 21.8g 539
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Show Maker Show Maker   [v 7] 2140/10 C 0 19.5 167
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2140/8 B 1 12.5 66
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/1 C 0 g 939
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-6 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/8 D 0 12.9 774
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2640/11 D 7 17.7 280
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 3200/13 B 4 14.7 42
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 4] 2140/1 D 0 18.4 543
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/5 D 4 13.6 181
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2160/8 D 0 g 210
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-6 Prince Daniel Prince Daniel   [v 6] 2660/7 D 3 19.1 686
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2140/7 A 3 16.1g 11
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-11 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1640/3 C 0 14.0 104
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/10 D 0 14.8 115
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 1640/9 C 4 14.8 287
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-4 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/3 C 0 21.2 151
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-4 Wille Sherona Wille Sherona   [v 8] 2140/5 D 6 21.6 597
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-2 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/5 D 7 20.0 227
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-1 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/10 D 4 18.5 161
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/4 C 1 15.8 77
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 1640/1 A 1 11.9 59
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2640/6 D 2 14.2 306
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/4 B 0 23.5 168
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2160/12 C 3 17.9 253
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/3 C 3 14.3 404
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/12 D str
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/3 C 1 22.4 54
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-4 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2660/2 B 2 16.7g 23
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/6 D 2 18.8 81
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/9 C 0 14.2 479
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2640/10 B 0 15.9 170
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/5 D str
2016-01-02 2016-01-02 Romme-11 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1640/2 B 3 13.0 52
2016-01-02 2016-01-02 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/3 B 5 13.4 160
2017-12-30 2017-12-30 Romme-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/8 B 3 15.9 18
2017-12-30 2017-12-30 Romme-7 Deep Sea Deep Sea   [v 3] 2140/12 C 8 17.4 112
2017-12-30 2017-12-30 Romme-3 Zico Zico   [v 3] 2140/1 B 0 21.0 166
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/7 B 6 16.4 105
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 C 6 18.3g 33
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/2 C 0 16.3 593
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-11 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/7 C 0 13.5 323
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 1640/2 C 4 12.9 266
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 D 2 15.8 82
2017-12-15 2017-12-15 Romme-4 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 2140/5 A 0 90
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/5 B 0 14.6 243
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-10 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/10 C 0 16.0 452
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-9 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 1640/2 A str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-11 Julina Julina   [s 4] 2140/2 D str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/3 C 0 18.5 194
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-7 Lome Linda Lome Linda   [s 9] 2140/2 D str
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 2160/13 B 7 36.1 60
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-1 Orakel Face Orakel Face   [v 6] 2160/9 B 8 19.1 22
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-8 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/6 D 0 15.5 327
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-5 Edelsa Edelsa   [s 4] 1640/9 D 0 14.1 402
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/3 D 6 16.3 208
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/2 D 4 17.7 55
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/3 D 3 15.7 164
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/7 C 0 g 51
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2160/9 C 0 17.1 139
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/14 B 4 17.0 72
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Mad Weather Mad Weather   [v 5] 2140/13 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 4] 1640/1 D 0 g 114
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-1 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 1660/5 C 3 33.6g 27
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-12 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/7 A 4 17.7g 66
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-10 Titania I.S. Titania I.S.   [s 3] 2140/8 C 4 18.2 234
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/4 C 4 12.4 133
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 D 7 15.6 423
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-3 Miesha Tate Miesha Tate   [s 3] 2140/10 D 0 18.8g 962
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/12 D 0 12.5 995
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1660/12 D 3 14.0 372
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2160/9 B 5 17.3g 93
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-9 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/4 C 0 17.1 36
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-2 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/10 C str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/10 D 0 22.1g 33
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 7] 2140/7 C 0 17.4g 71
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/4 D 0 20.8g 300
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Miesha Tate Miesha Tate   [s 3] 2120/1 B 2 19.6 22
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/14 C 4 15.0 634
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2120/2 D 7 17.4 124
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/1 D 0 15.4g 57
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/9 D 2 11.0 833
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Zico Zico   [v 3] 2140/10 B 0 155
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Julius Tabac Julius Tabac   [v 4] 2140/3 C 7 36.9 135
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Mythical Man Mythical Man   [v 4] 2140/1 C 7 18.4 56
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/3 C 2 13.4 45
2017-09-08 2017-09-08 Romme-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/1 B 6 12.0 41
2017-09-08 2017-09-08 Romme-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 3160/7 C 0 17.0g 150
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Fux de Luxe Fux de Luxe   [v 4] 2140/1 B 7 15.1 88
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Zico Zico   [v 3] 2160/10 C 2 16.6 83
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2160/12 B 3 16.9 44
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-2 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/4 C 2 20.3 33
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 4] 2140/1 C 5 18.4 46
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/4 B 7 18.5 52
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Zico Zico   [v 3] 2160/13 A 2 17.9 39
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/3 C 5 11.2 111
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-1 Julius Tabac Julius Tabac   [v 4] 1640/6 C 0 38.8g 92
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/7 D 0 17.6 509
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 Edelsa Edelsa   [s 4] 1640/6 C 1 13.9 21
2017-08-19 2017-08-19 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/4 D 0 15.0g 149
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Zico Zico   [v 3] 2140/8 C 3 17.3 39
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/4 C 4 13.5 142
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-10 Mad Weather Mad Weather   [v 5] 2140/1 D str
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/6 B 2 11.3 74
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 1640/11 C 1 15.8 111
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-5 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/2 D 0 14.4 515
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/3 C 1 16.9 64
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-2 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 1640/3 B 0 g 21
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-6 Mythical Man Mythical Man   [v 4] 2140/7 D 0 18.6g 71
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2120/5 D 2 382
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 1640/9 B 2 20
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Jeppas Orakel Jeppas Orakel   [s 6] 2140/4 B 2 33
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2140/5 B 3 19
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2160/13 A 0 43
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-5 New Moon Face New Moon Face   [v 7] 1640/5 B 1 13
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/4 C 2 46
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-3 High over the Moon High over the Moon   [s 5] 2160/6 C 0 19
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2640/1 B 0 16
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/5 B 1 25
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-7 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 2140/4 D 0 208
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2140/2 B 0 19
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-5 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 2140/10 D 0 444
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-4 New Moon Face New Moon Face   [v 7] 1640/6 B 2 16
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/7 C 2 12.6 459
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-1 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/2 B 0 g 45
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/12 A 3 17.1 35
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/8 B 1 15.1 23
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1660/11 C 7 14.4 131
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/7 A 4 18.4g 32
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2120/5 D str
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1620/2 D 2 10.7 69
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 B 4 14.7g 41
2017-06-16 2017-06-16 Romme-7 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/2 D 4 14.9 162
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/2 A str
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/7 D 4 17.4g 67
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 7] 1660/7 C 7 36.1g 127
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2640/7 A 2 18.1 24
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2160/15 A 2 16.6 18
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Safari Park Safari Park   [v 6] 2640/3 D 3 17.8 78
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Belley Belley   [v 6] 2140/10 D 0 18.2 143
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/7 A str
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 2640/2 D 3 16.3 703
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 C 4 16.9 195
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-11 Belley Belley   [v 6] 2140/7 C 4 19.2 23
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/4 D 2 13.7 285
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 C 1 15.7g 43
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/5 D 1 18.9 47
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-6 Maharanih Maharanih   [s 3] 2140/11 D 0 19.7g 67
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/1 B 2 17.0 135
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-1 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1660/6 D 0 14.6 260
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2140/4 D 0 g 612
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-2 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 2140/1 D 0 17.0 71
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/4 C 5 16.6 176
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2140/8 B 0 19.2g 251
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/9 C 2 295
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-2 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/1 D 2 17.2 60
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-1 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2660/10 D 6 16.7 547
2017-05-08 2017-05-08 Romme-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/9 B 4 19.0 43
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/6 C 5 16.7 128
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Divine Divine   [s 5] 2140/1 D 0 17.1 263
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/9 D str
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/6 D 0 14.8 444
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/5 C 4 12.8 55
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/2 A 0 g 28
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-5 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/5 D 0 18.2g 299
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 2120/1 C 8 18.4 99
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2120/1 D 5 17.2g 356
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Sundbobambu Sundbobambu   [v 10] 2120/4 D 0 19.0g 174
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 1620/3 D 0 g 381
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/9 B 0 17.3 40
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/1 D 4 15.1 81
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Iris Tooma Iris Tooma   [s 5] 2140/8 C 0 19.7 34
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/12 A 2 17.8 40
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/2 D 4 15.8 86
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/8 D 4 11.8 749
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2120/5 D 0 144
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/2 B 1 14
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2120/9 C 5 17.4 35
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/10 B 4 14.5 32
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Endandover Endandover   [v 7] 1620/10 B 0 16.7 120
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 C str
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/3 D 5 17.8 438
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-2 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/4 C 3 14.9 139
2017-04-16 2017-04-16 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/9 D 0 13.2 1252
2017-04-16 2017-04-16 Romme-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/9 A 0 16.0g 239
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/6 B 0 g 39
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2160/7 B 4 15.9 25
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-9 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/6 C 3 17.8 25
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 2140/4 C 3 16.7 137
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/10 B 3 17.7 84
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/3 C 4 18.6 40
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/1 D 2 19.5 34
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/4 D 4 15.7 188
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2140/9 C 3 14.7 62
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 1660/12 D 0 18.0g 159
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/4 C 5 17.7g 19
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2160/6 B 8 31.0g 59
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-3 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/1 D 4 14.6 52
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2660/12 B 0 g 73
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2140/9 D str
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/1 D 0 17.0 309
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/4 C 2 15.3 31
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Bon Courage Bon Courage   [s 6] 2140/6 C 0 21.3g 102
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 4] 2160/6 A str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 B 7 19.0g 207
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/2 C 3 17.4 89
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/3 C str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/9 B 3 16.8 294
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 2140/1 C str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/10 C 0 15.1 601
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2140/9 D 3 17.9 207
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Lina Liv Lina Liv   [s 9] 2660/13 B str
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/11 B str
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-2 Simon Zoot Simon Zoot   [v 9] 1640/4 C 0 g 116
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/3 D 3 19.1g 21
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/1 D 4 13.6 38
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-4 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2140/6 C 0 15.3 135
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-2 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/1 C 0 14.9 186
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Klöver All Over Klöver All Over   [v 9] 2160/9 A 7 16.2 36
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Falling Sky Falling Sky   [v 4] 2140/1 D str
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/1 D 5 18.2 125
2017-01-27 2017-01-27 Romme-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/10 C 4 15.6 84
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/2 C str
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 A str
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/7 C 5 14.7 104
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-3 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 6] 1640/1 B 0 g 45
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/7 D 6 11.8 650
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Falling Sky Falling Sky   [v 4] 2160/9 B 0 40
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-3 Real Struggle Real Struggle   [v 4] 2640/5 D str
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-2 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1660/15 D 0 15.4 1370
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/7 B 0 19.8 53
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/9 A 3 17.4 13
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/6 D 0 15.0 423
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/12 B 8 16.7 375
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 2180/12 D str
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 3140/2 D 0 17.2 839
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2640/9 C 0 16.4 507
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/5 C 2 14.0 160
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2160/8 D 0 g 573
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2640/9 D 0 g 289
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-8 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/7 C 0 14.5 326
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 1660/13 C 4 15.1 92
2018-11-16 2018-11-16 Romme-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/10 D 3 16.0 659
2018-11-16 2018-11-16 Romme-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 3140/5 D 0 17.1g 736
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/6 D 2 16.4 120
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2140/8 D 5 14.5 457
2018-11-03 2018-11-03 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/2 D 0 13.7 909
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-1 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/10 C 5 17.3 477
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/7 D 0 g 295
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/5 C 2 13.2 163
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 1640/1 C 0 g 68
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-7 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/2 B 3 12.7 290
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/7 D str
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1620/6 B 3 12.9 14
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 1620/4 D 5 16.5 140
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2160/4 D 7 14.9 219
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/6 C 0 13.1 146
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2660/8 C 0 18.4g 74
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-4 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-5 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/7 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/10 A 4 14.1 51
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2140/3 D 3 13.3 236
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2640/7 C 6 15.3g 109
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/3 C 0 15.1g 81
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/6 C 4 11.4 155
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/11 B 2 11.9 215
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/12 D str
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/5 B 2 10.8 161
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/10 D 6 12.3g 296
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-10 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/2 D 0 g 77
2018-08-11 2018-08-11 Romme-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/10 D 0 g 328
2018-08-11 2018-08-11 Romme-5 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/7 D 8 18.8 252
2018-08-11 2018-08-11 Romme-9 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1660/6 B 6 13.8 51
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/6 C 0 18.5g 24
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/9 D 0 10.7 767
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-3 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/2 D 6 19.4 189
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-7 Edelsa Edelsa   [s 5] 1140/4 B 1 30
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/9 D 6 11.6 311
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2640/9 D 0 15.4 323
2018-07-27 2018-07-27 Romme-2 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1140/8 C 2 84
2018-07-27 2018-07-27 Romme-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/4 C 8 17.2 904
2018-07-27 2018-07-27 Romme-6 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/1 B 4 12.6 30
2018-07-27 2018-07-27 Romme-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 3160/8 D 7 17.4g 483
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 596
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-8 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/6 D 2 13.3 196
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/3 C 7 18.0 200
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-9 Zico Zico   [v 4] 1640/9 C 6 15.7 245
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 1620/3 C 0 15.8g 68
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1620/2 C 3 12.5 149
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2120/5 C 2 11.5 179
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-1 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/3 C 0 g 161
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-2 Zico Zico   [v 4] 2140/7 C 0 27
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-4 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 8] 1640/2 D 0 542
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/12 A str
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-6 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1660/9 B 1 55
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2160/6 D 1 109
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-8 Gulf Gulf   [v 3] 1640/5 D 0 223
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 2160/8 C 0 23
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-3 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/1 C 0 50
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/3 D 0 69
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-5 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 6] 2640/3 C 0 50
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-6 Zico Zico   [v 4] 1640/8 C 0 117
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-7 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/8 C 2 250
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-8 Edelsa Edelsa   [s 5] 1660/14 C 3 105
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/3 D 3 10.6 167
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/4 B 1 12.9 19
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-2 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/7 A 3 17.3 64
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/1 D 2 12.4 1245
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/8 D 0 16.6g 126
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/6 C 4 17.0 262
2018-06-04 2018-06-04 Visby-4 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 5] 2620/9 D 2 16.6 126
2018-06-04 2018-06-04 Visby-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1620/8 C 5 12.0 99
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Titania I.S. Titania I.S.   [s 4] 2120/3 D 0 19.4 370
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Zico Zico   [v 4] 1620/2 C 6 14.6 72
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 6] 2140/9 B 5 17.9 140
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2160/6 B 0 g 16
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Savanna Star Savanna Star   [s 5] 2160/7 C 8 18.4g 229
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/2 A 1 16.1 16
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-2 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/7 C 6 19.3 78
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 1660/9 A 5 14.4 508
2018-05-18 2018-05-18 Romme-9 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/9 B 1 15.0 35
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/4 B 2 13.9 31
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/3 D 0 11.1 852
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2640/9 B 3 15.9 76
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/6 D 0 13.3 276
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Miesha Tate Miesha Tate   [s 4] 2120/5 B 0 g 182
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2120/11 B 5 18.3 39
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1609/6 D 0 12.0 1340
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/2 D 0 28
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 6] 2160/7 D 0 27
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/5 C 5 13.0 175
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-1 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2640/1 A 2 16.9 90
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/9 C 0 13.2 121
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/5 B 2 19.1 384
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/5 C 0 21.5g 246
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/10 D 0 12.9 598
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-5 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/9 C 6 13.5 95
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-10 Zico Zico   [v 4] 1640/3 B 4 16.3 129
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-5 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/4 C 2 16.3 168
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/10 C 0 15.1 49
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/1 C 2 13.9 506
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/5 C 3 18.7g 86
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/9 C str
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-11 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/1 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-6 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/2 D 0 15.4 546
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/10 D 7 14.9g 55
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/3 C 4 15.5 117
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-8 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/6 C 1 13.9 60
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/8 C 3 17.4 45
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/10 D 4 14.5 74
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/6 C 1 15.4 127
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/1 C 0 g 45
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/12 C 0 14.5 959
2018-01-05 2018-01-05 Romme-8 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/3 B 0 19.4 148
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/4 C str
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/10 C 3 16.8 139
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Edrica Edrica   [s 4] 2140/4 B 6 20.1g 32
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/9 B 3 19.1 78
2019-02-10 2019-02-10 Romme-5 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/3 C 7 17.8 107
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 2140/3 B 0 16.1 381
2019-02-10 2019-02-10 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/7 D 1 17.7 112
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-3 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2140/12 D 7 18.5 308
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-4 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2640/12 B 2 17.7 31
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-6 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 6] 2160/13 C 5 16.1 524
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-1 Young Billion Young Billion   [v 4] 2140/3 C 2 17.4 34
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-5 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/2 D 3 17.9 41
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 1660/7 B 0 18.4g 67
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/12 C 1 16.4 29
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/11 A 2 16.3 28
2019-01-25 2019-01-25 Romme-1 Julius Tabac Julius Tabac   [v 6] 2140/3 C 0 40.7g 174
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2640/5 B 2 17.1 90
2019-01-25 2019-01-25 Romme-10 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 2140/2 D 0 g 477
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-1 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2160/7 B 0 19.5 65
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/9 C 0 g 45
2019-01-18 2019-01-18 Romme-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/7 D 3 16.4 702
2019-01-18 2019-01-18 Romme-6 Edelsa Edelsa   [s 6] 1640/4 D 0 g 87
2019-01-18 2019-01-18 Romme-8 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2140/4 C 2 20.0 78
2019-01-18 2019-01-18 Romme-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2160/11 A 0 19.5g 30
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 1640/7 C 5 15.1g 458
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/6 D 6 15.3 1266
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 2140/3 C str
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2160/8 B 3 17.8 74
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2660/7 A 3 17.4 198
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 2140/7 B 7 19.6 31ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se