V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-04-26 2019-04-26 Bollnäs-4 Orakel Face Orakel Face   [v 8] 1660/9 B
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-11 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 1640/6 D

Nyheter för travkusk


Det var minst sagt högklassiga tävlingar på Åbytravet under torsdagskvällen. Landets bästa fyraåringar gjorde upp i uttagn..


Det var minst sagt högklassiga tävlingar på Åbytravet under torsdagskvällen. Landets bästa fyraåringar gjorde upp i uttagningsloppen till Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal.
Attraversiamo imponerade stort när han vann det första uttagningsloppet till Kungapokalen. Det kördes friskt i inledningen på flera händer där Hurriane River tog ledningen och fick sedan hårt tryck av Manuzio Hanover en bit. Attraversiamo kom fram i andra par utvändigt och Erik Adielsson lämnade den positionen 1300 meter kvar och körde till l ledningen dryga varvet kvar. Detta efter en tuff inledning i tredjespår genom första kurvan. Men Attraversiamo såg kanonfin ut hela vägen och vann hur enkelt som helst. Segertiden blev 1.12,6/2140a före en mycket bra spurtande Trust Control som blev tvåa och trea blev Night Rhythm. Den Svante Båth-tränade Attraversiamo har tidigare visat att han är något alldeles extra och Erik Adielsson tog till stora ord efter segern.
- Han är en av de absolut bästa hästar jag har kört. Det är en underbar individ och han är så behaglig hästen. Han känns snuskigt fin och har inte tagit ut sig helt och hållet. Jag är fruktansvärt nöjd med honom, sa Erik Adielsson.

Rödluvan lekande lätt
Conrads Rödluva blir storfavorit till att finna finalen i Drottning Silvias Pokal. Den Daniel Redan-tränade fuxan har flera gånger visat att hon är något utöver det vanliga. Nu lämnade Örjan Kihlström andra par utvändigt ut på den första långsidan och körde mot ledningen. Jorma Kontio som tagit täten bakom Zourane Kronos släppte välvilligt efter sjuhundra meter och därmed var loppet i praktiken över. Via en snabb avslutning under 1.10 sista halvvarvet gled Conrads Rödluva enkelt undan över upploppet. Zourane Kronos klarade andraplatsen precis.
- Hon kändes fin och det blev ett lämplig lopp. Hon är väldigt, väldigt fin. Det kändes redan i bröstkorgen när jag körde henne första gången. Hon är speciell, berömde Örjan Kihlström.

Evaluate obesegrad i Sverige
Kihlström åkte ut och vann även loppet efter med Evaluate i ett kval till Kungapokalen, Den här fyraåringsstjärnan är obesegrad på svensk mark efter tre starter hos tränaren Stefan ”Tarzan” Melander. Det var Sato Different Day som blåste till ledningen direkt men galopperade i första kurvan. Evaluate inledde som tredje häst men ut på den första långsidan gjorde Kihlström slag i saken och forcerade Evaluate till ledningen som togs 1400 meter kvar. Efter att ha varvat på 1.12,9 gled Evaluate enkelt undan över upploppet.
- Det är en jättetrevlig häst som jag körde i fjol somras och det är en fin travare. Det blev ett ganska lämpligt när vi kom till ledningen, även om han var lite peppad inför loppet, sa segerkusken Örjan Kihlström.

Ny uppvisning av Campo Bahia
Campo Bahia fortsätter att imponera stort och hade en ny uppvisning när han lekande lätt vann sitt uttagningslopp till Kungapokalen. Från spår elva bidade han sin tid i kön den första delen av loppet samtidigt som det var stenhårt tempo i täten. Zephyr Kronos tog ledningen men fick hård press av utvändige Bartitone Artist och första halvvarvet öppnades på hiskeligt snabba 1.06,7. Zephyr Kronos varvade på 1.11,8 och dryga varvet kvar sände Conrad Lugauer fram Campo Bahia utvändigt om ledaren. Han slog sedan klorna i ledaren vid upploppets början och stegade undan till en bekväm seger. Vinnartiden blev kvällens snabbaste, 1.12,1/2140a med krafter kvar och intrycket var bländande.
- Jag är jätteglad såklart och han var oerhört bra. Det är en undantagshäst helt enkelt, så effektiv och snabb. Jag har sällan den känslan att jag vinner loppet men när man kör den här hästen känner man varje meter att vi vinner. Jag är lycklig, sa Conrad Lugauer.

Racing Brodda åkandes
Favoriterna fortsatte att rada upp sig och Racing Brodda hade inga problem att infria favoritskapet i sitt uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal. Hon fick en perfekt resa i andra par utvändigt och avgjorde elegant över upploppet efter att Rikard N Skoglund lyft ut henne till attack i tredjespår sexhundra meter kvar. Det fyraåriga stoet tränas av Mattias Djuse och tog nu sin tredje raka seger åkandes.
- Det känns som att en liten sten faller från hjärtat. Jag är inte den nervösa typen men det är mycket ansvar gentemot hästägarna, Mattias Djuse och hans personal. Det var skönt att det gick vägen. Hon kändes fantastisk och det är sällan man vinner så här fina lopp så enkelt med tussarna kvar, sa Rikard N Skoglund.

Jätteskräll av Zeta Wise As
Om det varit en riktig favoritparad hittills så blev det en rejäl knall i det avslutande uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal. Zeta Wise As, spelade till blott en procent av insatsfördelningen, skrällvann till 71 gånger pengarna för Kevin Oscarsson. Detta efter att ha öppnat snabbt till ledningen och sedan släppt till favoriten Felicity Shagwell. Efter en fin resa i rygg på ledaren speedade hon säkert förbi den sista biten via open stretch. Tränar gör Fredrik Linder tillsammans med sambon Magdalena Eriksson. Paret driver en liten verksamhet och fick även med Zeus Bi i finalen till Kungapokalen efter en tredjeplats i försöket.
- Det är jättekul, helt fantastiskt. Det går inte att beskriva, sa en glad Magdalena Eriksson.
- Den här hästen är rätt underskattad och hade problem med halsen i fjol som vi opererade. Nu har vi fått rätt på det.
Segerkusken Kevin Oscarsson körde också ett helt perfekt lopp.
- Förhoppningarna började komma trehundra meter före mål då jag märkte att André Eklundh smackade på sin häst. Hon är lite speciell i sitt humör, men som idag när det är på hennes villkor går det bra, sa Kevin Oscarsson.
Finalerna i Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal körs på Åby den 11 maj.

Final, Kungapokalen
2140 meter autostart
Häst - Tränare
1) Thrust Control - Stefan Melander
2) Attraversiamo -Svante Båth
3) Campo Bahia - Conrad Lugauer
4) Evaluate - Stefan Melander
5) Brothers N.Arms - Stefan Melander
6) Baritone Artist - Markus B Svedberg
7) Townshend Broline - Peter Untersteiner
8) Zephyr Kronos - Daniel Redén
9) Ferrari Sisu - Conrad Lugauer
10) Zeus Bi - Fredrik Linder
11) Night Rhythm - Daniel Redén
12) Derby Simoni - Thomas Madsen

Final, Drottning Silvias Pokal
2140 meter autostart
Häst- Tränare
1) Zeta Wise As - Fredrik Linder
2) Racing Brodda - Mattias Djuse
3) Conrads Rödluva - Daniel Redén
4) Felicity Shagwell - André Eklundh
5) Zeta Kronos - Björn Goop
6) Zourane Kronos - Timo Nurmos
7) Convivial Church - Daniel Redén
8) Miss Sober - Robert Bergh
9) Intake - Jörgen S Eriksson
10) Dancingqueendiablo - Peter Untersteiner
11) Activated - Fredrik Wallin
12) Dallas As - Robert Bergh

Michael Carlsson, Kanal 75


På torsdagen kom ytterligare en pusselbit till Finlands största travlopp.Sexårige Drole de Jet blev åttonde häst in i Finlandia-Ajo...


På torsdagen kom ytterligare en pusselbit till Finlands största travlopp.
Sexårige Drole de Jet blev åttonde häst in i Finlandia-Ajo.
Hästen som skrällvann Europaderbyt på Solvalla som fyraåring var sedan borta från tävlingsbanan i över ett år, men har visat gryende form och får nu för första gången testa sprinterdistans.
Något som borde passa som hand i handske sett till att hästen aldrig varit sämre än tvåa på distanser kortare än 2 600 meter.
Tidigare på torsdagen blev även italienskan Peace of Mind klar för Finlandia-Ajo, som körs över distansen 1 609 meter autostart med 1,1 miljoner kronor i förstapris.
De sista två platserna förväntas fyllas under fredagen.

Klara hästar för Finlandia-Ajo 2019:
Häst - tränare

Pastore Bob – Johan Untersteiner
Top Of The World – Juuso Holttinen
Readly Express – Timo Nurmos
Eridan – Sebastien Guarato
Chief Orlando – Tapio Mäki-Tulokas
Next Direction - Timo Hulkkonen
Peace Of Mind – Alessandro Gocciadoro
Drole de Jet – Pierre Vercruysse

Kanal 75


Det kunde ha slutat ännu värre än det gjorde den 13 februari i år när olyckan var framme. Claes Svensson skulle leda in hästar fr..


Det kunde ha slutat ännu värre än det gjorde den 13 februari i år när olyckan var framme. Claes Svensson skulle leda in hästar från hagen hemma på gården när en av dem sparkade honom rakt i bröstet. Vaggerydstränaren fick allvarliga skador och fördes i ambulans till sjukhus där han lades in på intensiven. Där konstaterades att han hade brutna revben, punkterad lunga och en blödning på levern. Efter en lång rehabilitering är han nu redo för comeback på tävlingsbanan igen, två och en halv månad efter olyckan. På måndag kör Claes hästen Whisky Akema i lopp nio i Halmstad.
- Det känns bra att vara tillbaka. Jag mår bättre och bättre och fick häromdagen beskedet från läkaren att jag kan återgå till tävlandet. Jag har faktiskt redan kört hästar hemma på gården och det var en härlig känsla, säger Claes Svensson till Trav365.

”Man måste gå vidare”
Proffstränaren, som driver sin rörelse ihop med sambon Marie Nilsson, har 29 hästar i träning. Efter olyckan har Claes fått en lite annan syn på livet.
– Vi är ju i en resultatstyrd bransch där vi tävlar och den känslan är fortfarande den samma. Dock så har olyckan gett mig perspektiv på livet, att det finns även andra viktiga saker, säger han.
– Det som hände var ju inte kopplat till mitt tävlande utan det var något som hände hemma på gården. Jag har aldrig varit rädd men detta kan ha givit mig en större respekt i vissa situationer. Man måste gå vidare, släppa det som varit och inte tänka för mycket.
– Jag är otroligt tacksam över att bli helt återställd. Det hade kunnat gå riktigt illa men nu måste jag släppa det och fokusera på min verksamhet, säger Claes Svensson till Trav365.

Kanal 75


Åby-tränaren kan få en trevlig söndag i Vaggeryd som är värd för Grand Slam 75. Veijo Heiskanen selar ut fyra hästar i..


Åby-tränaren kan få en trevlig söndag i Vaggeryd som är värd för Grand Slam 75. Veijo Heiskanen selar ut fyra hästar inom miljonspelet och låter sambon Henna Halme köra tre av hästarna och Peter Ingves en av dem.
Den första Heiskanen-tränade hästen ut är Caloy i den andra avdelningen. Han har gjort två starter för Veijo och vann direkt i debuten och var senast femma.
- Caloy (GS75-2) har gjort det jättebra för oss och är fortsatt fint i ordning. Senast vinglade han till och bröt ut i sista sväng och ville springa hem. Men efter det spurtade han jättebra och formen är på topp. Han kan öppna helt okej bakom bilen men det här är en häst som kan göra jobbet i andraspår. Jag har bra feeling för att han är med och slåss om segern. Barfota runt om igen och så ändrar vi till ett open eye-huvudlag, säger Veijo Heiskanen.

”Blev störd till galopp - jättebra från dödens innan”
- Bag’s Simoni (GS75-4)
blev störd till galopp senast och han hakade ihop med en konkurrent precis innan start och det borde ha varit omstart. Hästen är inte osäker och kan normalt inte galoppera. Näst senast var han jätteduktig och kämpade bra som tvåa från dödens. Han förlorade bara mot en som kom via open stretch. Hästen är väldigt snabb ut och jag hoppas att han kommer till ledningen. I så fall körs han där så länge lampan lyser. Som det känns så kommer den att lysa länge. Jag har bra feeling och nu blir det barfota runt om den här gången. Det ska vara en bra chans, säger Veijo.

”Fick struligt lopp och blev störd - helt galet”

I den sjätte avdelningen har du två hästar till start i Rawindski och Pucci Italia? Vem har bäst chans av dem?
- Det har Puccy Italia (GS75-6) och jag tycker faktiskt att han är min bästa chans i omgången. Han fick ett struligt lopp senast och blev störd så det blev helt galet. Hästen gick annars jättebra i en snabb avslutning och har toppform. Han är mycket snabb ut och jag hoppas att han kommer till ledningen. I så fall körs även han där så länge lampan lyser. Barfota fram som vanligt.
- Rawindski (GS75-6) gick helt okej senast i comebacken och borde gå framåt med loppet i kroppen. Men jag tror att det fattas lite till toppformen. Hästen känns okej men inte mer. Läget är bra men Puccy Italia är snabbare i benen. Jag ligger lite lågt och vi kör barfota runt om igen, säger Veijo.

Michael Carlsson, Kanal 75


Italiens ledande tränare Alessandro Gocciadoro har tagit för sig rejält under de första veckorna med säsongens svenska filial.Nu siktar..


Italiens ledande tränare Alessandro Gocciadoro har tagit för sig rejält under de första veckorna med säsongens svenska filial.
Nu siktar den gulklädde kusken även österut och Finlands största travdag.
Stoet Peace of Mind slutade tvåa i Finlandia-Ajo i fjol och får nu en ny chans att mäta sig med den nordiska sprintereliten med Readly Express i spetsen.
Dessutom meddelar Vermo att Gocciadoro kommer att ta med sig ytterligare tre hästar till ramloppen. Det handlar om fjolårets flerfaldige V75-vinnare Volnik du Kras, segervana femåringen Zeppelin Kyu Bar samt lovande treåringen Archidamia.
Finlandia-Ajo körs på Vermo 4 maj och vinnaren får förutom förstapriset på 1,1 miljoner kronor även en direktplats till Elitloppet.

Klara hästar för Finlandia-Ajo 2019:
Häst - tränare

Pastore Bob – Johan Untersteiner
Top Of The World – Juuso Holttinen
Readly Express – Timo Nurmos
Eridan – Sebastien Guarato
Chief Orlando – Tapio Mäki-Tulokas
Next Direction - Timo Hulkkonen
Peace Of Mind – Alessandro Gocciadoro

Robin Johansson, Kanal 75


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Eft..


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Efter ett succéår i fjol hos sin nye tränare Daniel Redén hade stjärnhästen inte startat på ett halvår när han nu gjorde comeback. Men han hade fått en rejäl vinterträning på sand- och lerbanan i Örsundsbro utanför Enköping där tränare Redén har sitt högkvarter.
Och wow vilken insats som Heavy Sound bjöd på i årsdebuten. Han öppnade överraskande snabbt bakom startbilen och tog hand om ledningen för Kenneth Haugstad. Startraketer som Charrua Forlan och några andra hade inte en skuggan av en chans i starten.
- Fasiken, han tog fram startsnabbheten och hela kittet. Jag tror att den här vintern har gjort honom gott. Nu har han fått en hel träningsvinter i leran, sa Daniel Redén.

”Fantastisk häst - ruggigt bra”
Heavy Sound fortsatte att bomba på i ledningen. Han inledde första 500 metrarna på 1.10,4 och varvade på 1.10,6. Sedan drog han på ytterligare och lämnade de andra när han avslutade under 1.07 sista halvvarvet i mycket imponerande stil. Segertiden blev 1.09,6 i en överlägsen seger och det bara skrek Elitloppet om den insatsen. Något som ägaren Lennart Ågren efteråt i vinnarcirkeln sade sig vara intresserad av att vilja vara med i det här året. I fjol tackade de nej efter att Heavy Sound vunnit Prins Daniels lopp i Gävle veckan innan Elitloppet. Men i är lär det vara dags och en inbjudan från Solvallas sportchef Anders Malmrot lär komma när som helst.
- Herregud vad hästarna springer. Jag är faktiskt lite chockad. Det stod 1.09,6 på tavlan, det kan ju inte stämma. Men det är fantastiskt vilken häst det är. Han var ruggigt bra, sa Daniel Redén direkt efter loppet.
Även den ordinarie kusken Kenneth Haugstad var full av berundan över stjärnhästens segerlopp.
- Att han skulle vara så här bra det hade jag inte kunnat drömma om. Det är inte många hästar man får köra som den här. Man får bara njuta, sa Haugstad.
Tvåa bakom Heavy Sound blev Charrua Forlan på tiden 1.10,7.

Favoriter radade upp sig - jackpot på V86
Det blev en favoritbetonad V86-omgång där sju rätt betalade 1600 kronor. Det blev ingen utdelning på sex rätt och därmed jackpot den kommande V86-omgången som är om två veckor, eftersom det är V75 kommande onsdag den 1 maj.
Utöver Heavy Sound fick vi se flera jättefina prestationer i kvällens V86-tävlingar. I den inledande avdelningen imponerade Gento stort när han vann enkelt med gott om krafter kvar för Joakim Lövgren från ledningen.

Sanslös toppform - Blue Mustasche läcker
Ännu mer imponerade Lesperanza i den andra avdelningen för Björn Goop när hon svepte de andra via en ruggig långsida till en lätt seger. Det var minst sagt mäktigt att se.
Conrad Lugauer tog en dubbelseger med två egentränade hästar och båda övertygade. Först Nero Maximus och därefter Ilydia Boko, båda från ledningen.
Laura Myllymaa har en sanslös toppform på sina hästar och hennes Blue Mustasche var oerhört läcker när han bara dundrade på i ledningen för Christian Fiore och vann lekande lätt på tiden 1.11,8 på kort distans.
Sir Henry P.Hill var en övertygande vinnare för sin tränare Jörgen Westholm i V86-6 som vann lätt och i den avslutande avdelningen spurtade Solkattens Chiron vasst till seger för Carl Johan Jepson efter att ha kommit ut från sitt innerspår. Tränar gör Tomasz Wisniewski i Mantorp.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 2140/4 4 14.5 161
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/3 6 17.7 373
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/10 0 19.3 318
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-1 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/10 5 20.1 163
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-8 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/3 str
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/4 3 17.2 217
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-3 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/9 6 16.8 212
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-8 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/3 str
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2100/8 0 g 46
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-8 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/6 0 326
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-4 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 5] 2160/12 0 g 220
2015-11-13 2015-11-13 Romme-8 Leia Way Leia Way   [s 9] 2160/10 0 17.2 359
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 4] 2140/2 str
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-1 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/9 0 g 113
2015-11-06 2015-11-06 Romme-1 Lotus Gil Lotus Gil   [h 3] 2140/2 8 17.9g 166
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 E.L.Giganten E.L.Giganten   [v 5] 2160/11 0 g 380
2015-10-23 2015-10-23 Romme-1 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/3 4 17.7 148
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2640/8 1 14.2 36
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/3 0 17.3 87
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [h 3] 2140/12 0 20.0g 71
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-3 Just Julie Just Julie   [s 3] 2100/12 str
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 3] 2140/9 5 19.2 814
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-11 Kung Smaragd Kung Smaragd   [v 4] 2140/1 2 17.2 357
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 5] 2140/4 2 15.9 84
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Touch the Sun Touch the Sun   [s 5] 2140/9 0 g 635
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-4 Felicia Felicia   [s 4] 2160/14 0 815
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-3 Klöver All Over Klöver All Over   [v 7] 1640/2 1 12.4 14
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-2 Emerald Boko Emerald Boko   [v 4] 2640/10 0 18.4 99
2015-10-10 2015-10-10 Åby-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 2640/4 0 12.8 449
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-11 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Terro Boy Terro Boy   [v 3] 2140/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-6 Serena Star Serena Star   [s 5] 2140/2 0
2015-10-04 2015-10-04 Visby-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2140/7 1 13.8 11
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Just Julie Just Julie   [s 3] 2140/12 3 16.0 477
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Klöver All Over Klöver All Over   [v 7] 1640/10 0 12.7 126
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 8] 1640/2 2 11.5 63
2015-09-28 2015-09-28 Romme-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 3] 2140/3 2 17.9g 120
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 Juliano Crown Juliano Crown   [v 7] 2140/11 0 17.2 486
2015-09-28 2015-09-28 Romme-6 Sanna Tuva Sanna Tuva   [s 6] 2140/4 0 16.6 933
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Almost Famous Almost Famous   [s 5] 2140/5 4 17.5g 146
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-7 Bolt Boko Bolt Boko   [v 7] 3160/8 7 14.3 1213
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 4] 2140/9 6 15.3 531
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-6 Ochongo Face Ochongo Face   [v 4] 2140/4 1 12.6 70
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/5 D 7 14.0 481
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/9 B 0 16.4 465
2016-12-30 2016-12-30 Romme-5 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 5] 2140/1 D 0 g 314
2016-12-30 2016-12-30 Romme-1 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/3 C 3 194
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/1 D 8 17.9 312
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Bear by the Day Bear by the Day   [v 4] 1640/9 A 6 15.1 28
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-1 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 8] 2140/2 D 0 17.7 641
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-4 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1660/12 A 5 14.2 43
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/2 B 0 g 200
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/6 D 6 15.5 203
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/12 B 0 15.7 58
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2640/5 C 1 17.6 32
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 4] 2640/2 B 1 18.6g 20
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/1 D 0 21.4 38
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/2 D 7 19.6 587
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/4 B 0 g 251
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/12 B 1 14.8 89
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-8 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/6 C 5 18.9 120
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 3180/11 B 4 16.2 37
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2180/14 A 6 17.3 50
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 1640/5 A 0 13.1 19
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/3 D 6 18.6 484
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/2 D 0 g 285
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2160/12 A 4 17.6 453
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/14 A 1 16.5 64
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/4 D 0 12.4 146
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-5 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/12 D 0 16.5 735
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/1 D 5 18.0 318
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-3 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/6 C 0 g 101
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Edelsa Edelsa   [s 3] 2140/1 D 4 18.4 66
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/3 C 3 12.7 129
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/8 B 8 18.2g 568
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-5 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 3] 1640/3 C 4 35.9 40
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-2 Smoke Detector Smoke Detector   [v 5] 2140/3 D 3 18.2g 769
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 G.G.Lovisa G.G.Lovisa   [s 5] 2140/5 A 5 30.5 63
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 2140/11 A 8 19.9 72
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 3] 2140/10 D 5 22.5 108
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-3 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 2640/11 C 0 19.4 435
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-11 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/8 C 6 21.3 114
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/7 A 5 16.4 28
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/9 B 2 14.3 53
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-11 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/7 A 5 18.7 80
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/5 C 0 18.0 29
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-6 Pazcal Pazcal   [v 4] 1640/11 C 0 17.3g 158
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-4 Sir Henry P.Hill Sir Henry P.Hill   [h 3] 2640/11 A 5 17.7 34
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-1 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 2140/6 B 1 14.2 14
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/7 A 4 16.3 21
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/12 C str
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-9 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 C 0 14.9 390
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/5 A 1 17.1 38
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/4 A 3 19.3 112
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/1 B 0 g 57
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-2 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/4 B str
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-5 Falling Sky Falling Sky   [v 3] 2140/8 C 6 20.1g 139
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 3] 2140/6 C 0 16.8g 480
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/4 A str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-11 Yankee Lie Star Yankee Lie Star   [h 4] 2140/1 D str
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-8 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/9 D 0 21.4g 412
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/1 A 1 15.9 24
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-10 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/6 C 0 16.9 381
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/3 D 0 13.6 832
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/4 C 3 14.5 362
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/2 D 0 14.9 414
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-4 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/5 C 5 15.4 46
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 1640/8 B 1 14.5g 180
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-9 Million Million   [v 11] 2140/4 D 0 179
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 D 1 71
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/11 B 3 41
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-10 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/9 C str
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-5 Klöver All Over Klöver All Over   [v 8] 1640/2 A 4 14.6 28
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-6 Lilla Frille Lilla Frille   [v 4] 2140/10 A 0 69
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2160/5 B 0 31
2016-08-14 2016-08-14 Mariehamn-2 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/7 C 0 122
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 3] 2140/6 B 0 20.0g 161
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-1 My Loveletter B.J. My Loveletter B.J.   [s 5] 2140/11 D 8 20.4g 491
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-8 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 1640/5 B str
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/5 A str
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/6 C 6 14.5 175
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-2 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/3 C 1 17.4 35
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-1 Julius Tabac Julius Tabac   [h 3] 2140/2 B 0 47.3g 92
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2640/2 D 4 16.2 387
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/4 C 6 16.3g 191
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/13 C 5 16.4 1169
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-2 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/3 A 1 17.3 21
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/9 B 0 17.8 407
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-4 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2660/7 D 0 34
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/5 C 1 37
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/6 D 2 27
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-1 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/9 A 3 75
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-7 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/6 D 0 32
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-5 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2640/10 B 0 97
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-4 Mountain Smoke Mountain Smoke   [s 5] 2140/9 A 2 36
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/7 D 2 32
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-1 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2160/8 C 1 113
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-1 Mythical Man Mythical Man   [h 3] 2140/6 D 5 18.1 49
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 4] 2140/2 C 7 16.6 40
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Divas Dreamgirl Divas Dreamgirl   [s 5] 2160/14 C 8 19.2g 1317
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/2 B 6 17.7g 192
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 5] 2140/1 C 0 18.6g 58
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-3 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/10 D 4 14.2 212
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 4] 2160/11 A str
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-1 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/2 C 3 12.9 90
2016-06-21 2016-06-21 Visby-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/2 C 0 13.4 13
2016-06-10 2016-06-10 Solvalla-1 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/2 D 4 13.0 449
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-7 Milan Töll Milan Töll   [h 8] 1640/4 C 0 51
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-5 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/6 B 3 22
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-3 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 4] 2140/2 C str
2016-06-06 2016-06-06 Mariehamn-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 1640/7 C 0 31
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-8 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 3180/4 B 7 18.0 254
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-1 Cocosnöten Cocosnöten   [v 3] 2140/9 D 0 20.0g 135
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Love Younathan Love Younathan   [v 6] 2140/8 C 0 76
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-11 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1609/5 C 0 11.4 913
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-7 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/4 D 4 13.8 336
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 4] 2140/11 B 4 18.6 88
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-7 April Love April Love   [v 9] 1660/9 D 0 15.9 440
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/11 C 7 16.2 319
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2640/3 B 2 15.5 51
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-7 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/8 D 8 21.3 232
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-4 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 2140/6 D 0 19.0g 441
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-3 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2160/7 D 0 20.3g 724
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 1640/10 B 0 21.8g 539
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Show Maker Show Maker   [v 7] 2140/10 C 0 19.5 167
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2140/8 B 1 12.5 66
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/1 C 0 g 939
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-6 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/8 D 0 12.9 774
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2640/11 D 7 17.7 280
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 3200/13 B 4 14.7 42
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-5 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 4] 2140/1 D 0 18.4 543
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/5 D 4 13.6 181
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2160/8 D 0 g 210
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-6 Prince Daniel Prince Daniel   [v 6] 2660/7 D 3 19.1 686
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-5 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2140/7 A 3 16.1g 11
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-11 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1640/3 C 0 14.0 104
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/10 D 0 14.8 115
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 1640/9 C 4 14.8 287
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-4 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/3 C 0 21.2 151
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-4 Wille Sherona Wille Sherona   [v 8] 2140/5 D 6 21.6 597
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-2 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/5 D 7 20.0 227
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-1 Oh My Ocean Oh My Ocean   [v 5] 1640/10 D 4 18.5 161
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-11 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 1640/1 A 1 11.9 59
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2640/6 D 2 14.2 306
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/4 C 1 15.8 77
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Terro Boy Terro Boy   [v 4] 2140/4 B 0 23.5 168
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2160/12 C 3 17.9 253
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/3 C 3 14.3 404
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2140/12 D str
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Tindra Star Tindra Star   [s 5] 2140/3 C 1 22.4 54
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-2 My Little Friend My Little Friend   [s 3] 2140/6 D 2 18.8 81
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-4 Ochongo Face Ochongo Face   [v 5] 2660/2 B 2 16.7g 23
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/9 C 0 14.2 479
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 2640/10 B 0 15.9 170
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-9 Alicia Wibb Alicia Wibb   [s 6] 1640/5 D str
2016-01-02 2016-01-02 Romme-11 Bolt Boko Bolt Boko   [v 8] 1640/2 B 3 13.0 52
2016-01-02 2016-01-02 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 9] 2140/3 B 5 13.4 160
2017-12-30 2017-12-30 Romme-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/8 B 3 15.9 18
2017-12-30 2017-12-30 Romme-7 Deep Sea Deep Sea   [v 3] 2140/12 C 8 17.4 112
2017-12-30 2017-12-30 Romme-3 Zico Zico   [v 3] 2140/1 B 0 21.0 166
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-6 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/7 B 6 16.4 105
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 C 6 18.3g 33
2017-12-23 2017-12-23 Bergsåker-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/2 C 0 16.3 593
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-11 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2140/7 C 0 13.5 323
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-9 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 1640/2 C 4 12.9 266
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 D 2 15.8 82
2017-12-15 2017-12-15 Romme-4 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 2140/5 A 0 90
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/5 B 0 14.6 243
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-10 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/10 C 0 16.0 452
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-9 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 1640/2 A str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-11 Julina Julina   [s 4] 2140/2 D str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/3 C 0 18.5 194
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-7 Lome Linda Lome Linda   [s 9] 2140/2 D str
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 2160/13 B 7 36.1 60
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-1 Orakel Face Orakel Face   [v 6] 2160/9 B 8 19.1 22
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-8 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/6 D 0 15.5 327
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-5 Edelsa Edelsa   [s 4] 1640/9 D 0 14.1 402
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-2 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/3 D 6 16.3 208
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/2 D 4 17.7 55
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/3 D 3 15.7 164
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/7 C 0 g 51
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2160/9 C 0 17.1 139
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/14 B 4 17.0 72
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Mad Weather Mad Weather   [v 5] 2140/13 C str
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-2 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 4] 1640/1 D 0 g 114
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-1 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 4] 1660/5 C 3 33.6g 27
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/4 C 4 12.4 133
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 D 7 15.6 423
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-3 Miesha Tate Miesha Tate   [s 3] 2140/10 D 0 18.8g 962
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-12 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/7 A 4 17.7g 66
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-10 Titania I.S. Titania I.S.   [s 3] 2140/8 C 4 18.2 234
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/12 D 0 12.5 995
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1660/12 D 3 14.0 372
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2160/9 B 5 17.3g 93
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-9 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/4 C 0 17.1 36
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-2 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/10 C str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 7] 2140/7 C 0 17.4g 71
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/10 D 0 22.1g 33
2017-09-21 2017-09-21 Visby-10 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2140/4 D 0 20.8g 300
2017-09-21 2017-09-21 Visby-5 Miesha Tate Miesha Tate   [s 3] 2120/1 B 2 19.6 22
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2120/14 C 4 15.0 634
2017-09-21 2017-09-21 Visby-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2120/2 D 7 17.4 124
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/1 D 0 15.4g 57
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/9 D 2 11.0 833
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Julius Tabac Julius Tabac   [v 4] 2140/3 C 7 36.9 135
2017-09-15 2017-09-15 Romme-6 Zico Zico   [v 3] 2140/10 B 0 155
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Mythical Man Mythical Man   [v 4] 2140/1 C 7 18.4 56
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/3 C 2 13.4 45
2017-09-08 2017-09-08 Romme-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/1 B 6 12.0 41
2017-09-08 2017-09-08 Romme-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 3160/7 C 0 17.0g 150
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Fux de Luxe Fux de Luxe   [v 4] 2140/1 B 7 15.1 88
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Zico Zico   [v 3] 2160/10 C 2 16.6 83
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/4 B 7 18.5 52
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2160/12 B 3 16.9 44
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-2 Tre Kronos Tre Kronos   [v 5] 2140/4 C 2 20.3 33
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 Doyouwannaparty Doyouwannaparty   [s 4] 2140/1 C 5 18.4 46
2017-08-28 2017-08-28 Romme-3 Zico Zico   [v 3] 2160/13 A 2 17.9 39
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/3 C 5 11.2 111
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-1 Julius Tabac Julius Tabac   [v 4] 1640/6 C 0 38.8g 92
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 Edelsa Edelsa   [s 4] 1640/6 C 1 13.9 21
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/7 D 0 17.6 509
2017-08-19 2017-08-19 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/4 D 0 15.0g 149
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-3 Zico Zico   [v 3] 2140/8 C 3 17.3 39
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/4 C 4 13.5 142
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-10 Mad Weather Mad Weather   [v 5] 2140/1 D str
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/6 B 2 11.3 74
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 1640/11 C 1 15.8 111
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-5 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/2 D 0 14.4 515
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/3 C 1 16.9 64
2017-07-22 2017-07-22 Bergsåker-2 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 1640/3 B 0 g 21
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-6 Mythical Man Mythical Man   [v 4] 2140/7 D 0 18.6g 71
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2120/5 D 2 382
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-5 New Moon Face New Moon Face   [v 7] 1640/5 B 1 13
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/4 C 2 46
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-3 High over the Moon High over the Moon   [s 5] 2160/6 C 0 19
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2640/1 B 0 16
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 1640/9 B 2 20
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Jeppas Orakel Jeppas Orakel   [s 6] 2140/4 B 2 33
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2140/5 B 3 19
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2160/13 A 0 43
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/5 B 1 25
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-7 Sweet Dynamite Sweet Dynamite   [s 7] 2140/4 D 0 208
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2140/2 B 0 19
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-5 Spotlight Neo Spotlight Neo   [v 7] 2140/10 D 0 444
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-4 New Moon Face New Moon Face   [v 7] 1640/6 B 2 16
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/7 C 2 12.6 459
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-1 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/2 B 0 g 45
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/12 A 3 17.1 35
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/8 B 1 15.1 23
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1660/11 C 7 14.4 131
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-1 Zakaria Zakaria   [v 4] 2140/7 A 4 18.4g 32
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1620/2 D 2 10.7 69
2017-06-27 2017-06-27 Visby-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2120/5 D str
2017-06-16 2017-06-16 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 B 4 14.7g 41
2017-06-16 2017-06-16 Romme-7 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/2 D 4 14.9 162
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/2 A str
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/7 D 4 17.4g 67
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Karlängs Nisse Karlängs Nisse   [v 7] 1660/7 C 7 36.1g 127
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2640/7 A 2 18.1 24
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-4 Linda's Girl Linda's Girl   [s 6] 2160/15 A 2 16.6 18
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-3 Safari Park Safari Park   [v 6] 2640/3 D 3 17.8 78
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Belley Belley   [v 6] 2140/10 D 0 18.2 143
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-4 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/7 A str
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Andreas Boy Andreas Boy   [v 7] 2640/2 D 3 16.3 703
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/1 C 4 16.9 195
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-11 Belley Belley   [v 6] 2140/7 C 4 19.2 23
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/4 D 2 13.7 285
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 C 1 15.7g 43
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-8 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/5 D 1 18.9 47
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-6 Maharanih Maharanih   [s 3] 2140/11 D 0 19.7g 67
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/1 B 2 17.0 135
2017-05-25 2017-05-25 Bergsåker-1 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1660/6 D 0 14.6 260
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-3 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2140/4 D 0 g 612
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-2 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 2140/1 D 0 17.0 71
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-6 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/4 C 5 16.6 176
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2140/8 B 0 19.2g 251
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/9 C 2 295
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-2 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/1 D 2 17.2 60
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-1 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2660/10 D 6 16.7 547
2017-05-08 2017-05-08 Romme-9 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/9 B 4 19.0 43
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/6 C 5 16.7 128
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Divine Divine   [s 5] 2140/1 D 0 17.1 263
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Perfect Time Perfect Time   [v 4] 2140/9 D str
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-3 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/6 D 0 14.8 444
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/5 C 4 12.8 55
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-6 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2640/2 A 0 g 28
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-5 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 4] 2140/5 D 0 18.2g 299
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 4] 2120/1 C 8 18.4 99
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2120/1 D 5 17.2g 356
2017-05-02 2017-05-02 Visby-4 Sundbobambu Sundbobambu   [v 10] 2120/4 D 0 19.0g 174
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 1620/3 D 0 g 381
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/9 B 0 17.3 40
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/2 D 4 15.8 86
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/1 D 4 15.1 81
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Iris Tooma Iris Tooma   [s 5] 2140/8 C 0 19.7 34
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/12 A 2 17.8 40
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/8 D 4 11.8 749
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/10 B 4 14.5 32
2017-04-22 2017-04-22 Visby-2 Endandover Endandover   [v 7] 1620/10 B 0 16.7 120
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Skogans Amarone Skogans Amarone   [s 5] 2120/5 D 0 144
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2120/2 B 1 14
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2120/9 C 5 17.4 35
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 C str
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/3 D 5 17.8 438
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-2 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/4 C 3 14.9 139
2017-04-16 2017-04-16 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/9 D 0 13.2 1252
2017-04-16 2017-04-16 Romme-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/9 A 0 16.0g 239
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/6 B 0 g 39
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-9 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/6 C 3 17.8 25
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-2 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2160/7 B 4 15.9 25
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 2140/4 C 3 16.7 137
2017-04-09 2017-04-09 Romme-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 4] 2140/10 B 3 17.7 84
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/3 C 4 18.6 40
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Edelsa Edelsa   [s 4] 2140/1 D 2 19.5 34
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-2 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/4 D 4 15.7 188
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2140/9 C 3 14.7 62
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 1660/12 D 0 18.0g 159
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-6 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/4 C 5 17.7g 19
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-5 Lassos Viking Lassos Viking   [v 6] 2160/6 B 8 31.0g 59
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-3 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1640/1 D 4 14.6 52
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2660/12 B 0 g 73
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Rokardy Rokardy   [h 4] 2140/9 D str
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/1 D 0 17.0 309
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/4 C 2 15.3 31
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [h 4] 2160/6 A str
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Bon Courage Bon Courage   [s 6] 2140/6 C 0 21.3g 102
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/2 B 7 19.0g 207
2017-03-15 2017-03-15 Romme-1 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/2 C 3 17.4 89
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 2140/3 C str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 5] 2140/9 B 3 16.8 294
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-4 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 2140/1 C str
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/10 C 0 15.1 601
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Silvia Logoj Silvia Logoj   [s 10] 2140/9 D 3 17.9 207
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-8 Lina Liv Lina Liv   [s 9] 2660/13 B str
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-7 Ojsåfin Ojsåfin   [s 7] 2140/11 B str
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-2 Simon Zoot Simon Zoot   [v 9] 1640/4 C 0 g 116
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 3] 2140/3 D 3 19.1g 21
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/1 D 4 13.6 38
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-4 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 2140/6 C 0 15.3 135
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-2 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/1 C 0 14.9 186
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-3 Klöver All Over Klöver All Over   [v 9] 2160/9 A 7 16.2 36
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Falling Sky Falling Sky   [v 4] 2140/1 D str
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 4] 2140/1 D 5 18.2 125
2017-01-27 2017-01-27 Romme-4 Bear by the Day Bear by the Day   [v 5] 2140/10 C 4 15.6 84
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 6] 1640/2 C str
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-1 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/6 A str
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-7 Bolt Boko Bolt Boko   [v 9] 1640/7 C 5 14.7 104
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-3 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 6] 1640/1 B 0 g 45
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 10] 1640/7 D 6 11.8 650
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Falling Sky Falling Sky   [v 4] 2160/9 B 0 40
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-3 Real Struggle Real Struggle   [v 4] 2640/5 D str
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-2 Vulcan Brick Vulcan Brick   [h 9] 1660/15 D 0 15.4 1370
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 5] 2640/7 B 0 19.8 53
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Lotus Gil Lotus Gil   [v 5] 2660/9 A 3 17.4 13
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/6 D 0 15.0 423
2018-12-18 2018-12-18 Solvalla-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/12 B 8 16.7 375
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 2180/12 D str
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 3140/2 D 0 17.2 839
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2640/9 C 0 16.4 507
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/5 C 2 14.0 160
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2160/8 D 0 g 573
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2640/9 D 0 g 289
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-8 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/7 C 0 14.5 326
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 1660/13 C 4 15.1 92
2018-11-16 2018-11-16 Romme-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/10 D 3 16.0 659
2018-11-16 2018-11-16 Romme-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 3140/5 D 0 17.1g 736
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/6 D 2 16.4 120
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-10 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2140/8 D 5 14.5 457
2018-11-03 2018-11-03 Romme-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/2 D 0 13.7 909
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-1 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/10 C 5 17.3 477
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/7 D 0 g 295
2018-10-26 2018-10-26 Romme-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/5 C 2 13.2 163
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 1640/1 C 0 g 68
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-7 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/2 B 3 12.7 290
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-8 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/7 D str
2018-10-22 2018-10-22 Visby-1 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1620/6 B 3 12.9 14
2018-10-22 2018-10-22 Visby-3 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 1620/4 D 5 16.5 140
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2160/4 D 7 14.9 219
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/6 C 0 13.1 146
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2660/8 C 0 18.4g 74
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-4 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-5 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/7 D 0
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-5 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/10 A 4 14.1 51
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 2140/3 D 3 13.3 236
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2640/7 C 6 15.3g 109
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/3 C 0 15.1g 81
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/6 C 4 11.4 155
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/11 B 2 11.9 215
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/12 D str
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-5 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/5 B 2 10.8 161
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1640/10 D 6 12.3g 296
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-10 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/2 D 0 g 77
2018-08-11 2018-08-11 Romme-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/10 D 0 g 328
2018-08-11 2018-08-11 Romme-5 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/7 D 8 18.8 252
2018-08-11 2018-08-11 Romme-9 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1660/6 B 6 13.8 51
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/6 C 0 18.5g 24
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/9 D 0 10.7 767
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-3 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/2 D 6 19.4 189
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-7 Edelsa Edelsa   [s 5] 1140/4 B 1 30
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/9 D 6 11.6 311
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2640/9 D 0 15.4 323
2018-07-27 2018-07-27 Romme-2 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1140/8 C 2 84
2018-07-27 2018-07-27 Romme-3 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/4 C 8 17.2 904
2018-07-27 2018-07-27 Romme-6 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/1 B 4 12.6 30
2018-07-27 2018-07-27 Romme-7 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 6] 3160/8 D 7 17.4g 483
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 596
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-8 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/6 D 2 13.3 196
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/3 C 7 18.0 200
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-9 Zico Zico   [v 4] 1640/9 C 6 15.7 245
2018-07-11 2018-07-11 Visby-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 1620/3 C 0 15.8g 68
2018-07-11 2018-07-11 Visby-3 Emerald Boko Emerald Boko   [v 7] 1620/2 C 3 12.5 149
2018-07-11 2018-07-11 Visby-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2120/5 C 2 11.5 179
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-1 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 3] 2140/3 C 0 g 161
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-2 Zico Zico   [v 4] 2140/7 C 0 27
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-4 Bäste Hornline Bäste Hornline   [v 8] 1640/2 D 0 542
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/12 A str
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-6 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1660/9 B 1 55
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-7 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2160/6 D 1 109
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-8 Gulf Gulf   [v 3] 1640/5 D 0 223
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 2160/8 C 0 23
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-3 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/1 C 0 50
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/3 D 0 69
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-5 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 6] 2640/3 C 0 50
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-6 Zico Zico   [v 4] 1640/8 C 0 117
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-7 Orakel Face Orakel Face   [v 7] 1640/8 C 2 250
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-8 Edelsa Edelsa   [s 5] 1660/14 C 3 105
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/3 D 3 10.6 167
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/4 B 1 12.9 19
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-2 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/7 A 3 17.3 64
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/1 D 2 12.4 1245
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-8 Lotus Gil Lotus Gil   [v 6] 2140/8 D 0 16.6g 126
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/6 C 4 17.0 262
2018-06-04 2018-06-04 Visby-4 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 5] 2620/9 D 2 16.6 126
2018-06-04 2018-06-04 Visby-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1620/8 C 5 12.0 99
2018-06-04 2018-06-04 Visby-8 Titania I.S. Titania I.S.   [s 4] 2120/3 D 0 19.4 370
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Zico Zico   [v 4] 1620/2 C 6 14.6 72
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 6] 2140/9 B 5 17.9 140
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2160/6 B 0 g 16
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Savanna Star Savanna Star   [s 5] 2160/7 C 8 18.4g 229
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/2 A 1 16.1 16
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-2 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 3] 2140/7 C 6 19.3 78
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 1660/9 A 5 14.4 508
2018-05-18 2018-05-18 Romme-9 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/9 B 1 15.0 35
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/4 B 2 13.9 31
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1640/3 D 0 11.1 852
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-4 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2640/9 B 3 15.9 76
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/6 D 0 13.3 276
2018-05-06 2018-05-06 Visby-1 Miesha Tate Miesha Tate   [s 4] 2120/5 B 0 g 182
2018-05-06 2018-05-06 Visby-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2120/11 B 5 18.3 39
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 1609/6 D 0 12.0 1340
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 Gamay Boko Gamay Boko   [v 5] 2140/2 D 0 28
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-3 Albäck Amy Albäck Amy   [s 6] 2160/7 D 0 27
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-6 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/5 C 5 13.0 175
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-1 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2640/1 A 2 16.9 90
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/9 C 0 13.2 121
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-2 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/5 B 2 19.1 384
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/5 C 0 21.5g 246
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/10 D 0 12.9 598
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-5 Edelsa Edelsa   [s 5] 1640/9 C 6 13.5 95
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-10 Zico Zico   [v 4] 1640/3 B 4 16.3 129
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-5 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/4 C 2 16.3 168
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/10 C 0 15.1 49
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/1 C 2 13.9 506
2018-03-23 2018-03-23 Romme-10 Perfect Time Perfect Time   [v 5] 2140/5 C 3 18.7g 86
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-4 Titania R.L. Titania R.L.   [s 3] 2140/9 C str
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-11 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/1 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-6 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/2 D 0 15.4 546
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-9 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/10 D 7 14.9g 55
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/3 C 4 15.5 117
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-8 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 1640/6 C 1 13.9 60
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-4 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/8 C 3 17.4 45
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-3 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/10 D 4 14.5 74
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/6 C 1 15.4 127
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 4] 2140/1 C 0 g 45
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 11] 2140/12 C 0 14.5 959
2018-01-05 2018-01-05 Romme-8 Edelsa Edelsa   [s 5] 2140/3 B 0 19.4 148
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Edrica Edrica   [s 4] 2140/2 C 3 17.6 55
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 2140/3 B 1 15.8 29
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/10 C 4 15.7 60
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 1640/2 D 0 11.8 1192
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/5 D 0 g 206
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2140/2 D 4 15.6 94
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/4 D 4 15.2 238
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-1 Edrica Edrica   [s 4] 2140/11 C 3 18.8 116
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-5 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 1640/11 D 6 13.8 119
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2140/8 D str
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/10 D 0 14.7 329
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 1640/9 D 5 12.0 651
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-4 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 2140/7 D 0 13.4 695
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/5 D 1 15.6 46
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-6 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/8 D 0 16.4 145
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-7 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/6 D 0 g 212
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-3 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/5 D 6 16.3 79
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2640/8 B 0 18.9 136
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-2 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/2 C 1 18.5 48
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-6 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 1640/6 D 0 g 182
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-7 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/2 C 0 17.4 893
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/4 C str
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/10 C 3 16.8 139
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Edrica Edrica   [s 4] 2140/4 B 6 20.1g 32
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/9 B 3 19.1 78
2019-02-10 2019-02-10 Romme-5 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 2140/3 C 7 17.8 107
2019-02-10 2019-02-10 Romme-8 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 2140/3 B 0 16.1 381
2019-02-10 2019-02-10 Romme-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/7 D 1 17.7 112
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-3 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2140/12 D 7 18.5 308
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-4 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2640/12 B 2 17.7 31
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-6 Miranda I.S. Miranda I.S.   [s 6] 2160/13 C 5 16.1 524
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-1 Young Billion Young Billion   [v 4] 2140/3 C 2 17.4 34
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-5 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/2 D 3 17.9 41
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Titania R.L. Titania R.L.   [s 4] 1660/7 B 0 18.4g 67
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-8 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/12 C 1 16.4 29
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-10 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/11 A 2 16.3 28
2019-01-25 2019-01-25 Romme-1 Julius Tabac Julius Tabac   [v 6] 2140/3 C 0 40.7g 174
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2640/5 B 2 17.1 90
2019-01-25 2019-01-25 Romme-10 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 2140/2 D 0 g 477
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-1 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2160/7 B 0 19.5 65
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-4 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 2140/9 C 0 g 45
2019-01-18 2019-01-18 Romme-4 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2640/7 D 3 16.4 702
2019-01-18 2019-01-18 Romme-6 Edelsa Edelsa   [s 6] 1640/4 D 0 g 87
2019-01-18 2019-01-18 Romme-8 Tintomara Hall Tintomara Hall   [s 4] 2140/4 C 2 20.0 78
2019-01-18 2019-01-18 Romme-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2160/11 A 0 19.5g 30
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-7 Garmin B.J. Garmin B.J.   [h 5] 1640/7 C 5 15.1g 458
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-9 Falco di Quattro Falco di Quattro   [h 7] 2140/6 D 6 15.3 1266
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-7 Francais du Gull Francais du Gull   [h 12] 2140/3 C str
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-1 Jonatan Trot Jonatan Trot   [v 4] 2160/8 B 3 17.8 74
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 7] 2660/7 A 3 17.4 198
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 7] 2140/7 B 7 19.6 31ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se