V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-7 Ohio U.B. Ohio U.B.   [h 4] 1640/5 C
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Almostunreal Almostunreal   [s 5] 2140/4 C

Nyheter för travkusk


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lo..


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lopp med endast ett stolopp på V75-kupongen. Fyra av loppen inledde kvällen och ett avslutade, vid pass 22.00 på onsdagen.
En av favoriterna i finalen av Derbystoet söndagen 1 september kommer från Gävle
Fredrik Wallins fina sto Activated gick i mål med krafter sparade efter att ha körts till ledningen i utgången av den första kurvan.
Carl-Johan Jepson menade att han hade tagit en säkerhetsstart med storfavoriten för att inte riskera onödiga situationer.
- Oj, vad skönt att se henne där framme en gång, joggande. Det är en otrolig häst alltså, sa Fredrik Wallin.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2140 meter auto.

”Var bara bäst”
Roger Walmann har ett starkt kort i finalen. Efter åtta starter utan seger var Aleppo Pine omutlig för Örjan Kihlström. Stoet från Solvalla fick lägga flera speeder i loppet som gick i ett mycket högt tempo men kunde ändå kliva undan obehindrat.
Segertiden 1.12,2 över 2140 meter auto var kvalens snabbaste.
- Med de halsproblem hon haft trodde jag att det skulle bli för tufft. Men i dag var hon bara bäst, sa Roger Walmann.

Ny sats med Rödluvan
Örjan Kihlström tog det lilla lugna med Conrads Rödluva i starten i kvällens tredje uttagningslopp och hamnade sist. Men fuxan var överlägsen och Kihlström kunde köra lite som han ville och tog sig enkelt fram utvändigt ledaren och spetsade kort senare.
Lätt och lekande på 1.12,6 närmast före Miss Sober och Robert Bergh.
- Jag tog det lite lugnt med henne från start och då det var många som körde hamnade vi lite långt bak helt enkelt. Men hon kändes bra. Hon gör inte mer än man begär av henne och i dag var hon avslappnad. Vi har inte lyckats slå märrarna i storloppen hittills i år men vi ger inte upp än. Vi gör ett försök till i alla fall, sa Örjan Kihlström

Dråpligt lopp
Den andra uttagningen till Derbystoet blev dråplig. Björn Goop ledde i lugn stil med betrodda Fanny Chenal som slog av på farten alldeles den sista biten.
I stället gick segern till Staro Miami och Mika Fors som hann dit med minsta möjliga marginal. Finskan som tränas av Aripekka Pakkanen sprang och tvekade när Mika Fors lyfte ut från andraparet utvändigt på den sista bortre långsidan och såg länge slagen ut.
- Hon var lite konstig i dag men 350 meter kvar tog hon i igen. Hon är bra och normalt kör jag framåt med henne tidigare, sa Mika Fors.
Segertiden 1.14,0 över 2140 meter.
Tre hästar var med på målfotot i den fjärde uttagningen till Derbystoet. Jorma Kontio fick nosen först med Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos) och två från ledarryggen Adi Gallia med sin tränare Nicklas Westerholm. Snöpligt utslagen André Eklundh med ledande Felicity Shagwell.
Sjätte och sista vinnaren i uttagningarna blev Mattias Djuses Racing Brodda. Rikard N Skoglund körde fram utvändigt ledaren varvet från mål och Racing Brodda var bara bäst.

Mikael Wikner, Kanal 75


Vilka är landets bästa fyraåriga travare? På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i u..


Vilka är landets bästa fyraåriga travare?
På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åby i maj höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och det talades om en given favorit i derbyt.
Inför onsdagens kvalrundan i Malmö hade hästen inte startat sedan storsegern i maj och det var trots allt lite osäkert var hästen stod formmässigt.
Ingen fara med flåset skulle det visa sig,
Conrad Lugauer körde till från åttondespåret direkt när bilen lämnade och gled till ledningen. Campo Bahia fick dra i ett småtufft tempo hela vägen och visade inga trötthetstecken utan stack bara ifrån konkurrenterna över upploppet.
- Jag är lättad naturligtvis eftersom så mycket stod på spel. Nu är vi i final och hästen kändes otroligt fin. Det blev en bra genomkörare men inget riktigt lopp ändå eftersom han mer eller mindre fick löpa på som han ville. Men när han sedan stack undan var han oerhört starkt sista de sista 150 meterna och då märkte jag att det fanns mycket krafter i honom, sa Conrad Lugauer.

Sonen ordnade Lugauers andra
”Första hindret är avklarat för att vinna Svenskt Travderby!” refererade löpningsreferenten Johan Elmskog i tornet på Jägersro och på platserna jublades det.
Favoriten i fyraåringarnas största lopp kommer från Jägersro.
Campo Bahia vann med sex längders marginal ner till tvåan och segertiden skrevs till 1.13,1 över 2640 meter.
Team Conrad Lugauer har dubbla chanser i finalen söndagen 1 september.
I det fjärde kvalet till Svenskt Travderby, samtliga inom V75-spelet, triumferade nämligen Marc Elias, en son till Conrad Lugauer.
Marc Elias körde offensivt med Ferrari Sisu och satsningen lyckades.
Marc inledde från ett åttondespår och körde direkt fram utvändigt ledaren och löste av storfavoriten Attraversiamo och Erik Adielsson.
Några hundra meter senare gjorde Erik Adielsson sitt drag och styrde fram och satte press på ledande Cab Lane.
Marc Elias kunde sedan överraskande spurta till seger med Ferrari Sisu och en lite ringrostig men trots allt tapper Attraversiamo avväpnades i god tid.
- Det är många som underskattar honom men med ett inte allt för tufft lopp tror jag på en plats bland de tre första i finalen, sa Marc Elias.

Snabbaste kvaltiden
Fjolårets kriterievinnare Inti Boko bet ifrån sig som en tiger i ledningen för Björn Goop och knallade undan på den snabbaste kvaltiden, 1.12,6.
Timo Nurmos tränar och har nu dubbla hästar i finalen.
Två hästar i finalen har också Adrian Kolgjini som var tvåa med Smokin Joe i loppet och sedan tidigare hade kvalat in Kennedy.
Timo Nurmos andra finalist var Global Wise Guy som fick bestämma i ledningen och inte hade några problem med att segla undan för Jorma Kontio.
Global Welcome har startat sparsamt sedan Breeders Crown-segern i november. I årets blott tredje start ordnade han en derbyplats från ledningen tillsammans med Erik Adielsson.
Svante Båths häst behövde inte visa hela sitt register och Alone spurtade som en furie över upploppet till andraplatsen. Pasi Aikios springare var loppets stora utropstecken.
Erik Adielsson var nöjd med att ha skakat av den värsta ringrosten.
- Jag hade tussarna kvar och det här loppet gjorde nog hästen riktigt gott, sa Erik Adielsson om hästen som blev en av två finalister i derbyt för tränare Båth.

Skräll av Roofie
Johan Untersteiner vann det sjätte och sista uttagningsloppet med jätteöverraskningen Roofie. Tvåa och med till final Robert Bergh och Pinto Bobo.
Första söndagen i september är ett klassiskt datum i derbysammanhang och i år är det söndagen 1 september som gäller för finalerna i Svenskt Travderby och Derbystoet.
V75 då? Sju rätt delade ut 115 016 kronor, sex rätt 566 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique. Tidning..


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique.
Tidningen Travronden var i veckan först med nyheten om att den svenske tränaren gärna ser Six Pack i världens tuffaste travlopp sista söndagen i januari.
- Om vi ska ta det här vidare så kommer jag fråga Jean-Michel Bazire om han vill ta in hästen i träning och förbereda honom för Prix d'Amerique. Jag har mitt här i USA och det skulle bli för många resor, säger Åke Svanstedt till Travronden.
Ett lopp på vägen för Six Pack kommer redan nu på lördag. Då körs två uttagningslopp till Kanadas största lopp Maple Leaf Trot i Toronto.
13 hästar är anmälda till loppet över 1609 meter och tio går vidare till finalen lördagen 31 augusti.
Andra hästar med svensk anknytning i Toronto är Marcus Melanders världsmästare Cruzado Dela Noche, Anette Lorentzons Guardian Angel Ås och Nancy Johanssons Manchego.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Bergsåker-1 Exodus Exodus   [v 8] 2660/10 0 17.4 558
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-5 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 5] 2140/12 0 18.6 337
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-3 Hailie Laday Hailie Laday   [s 5] 1640/3 0 20.1g 29
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-5 Sundbo Esparsett Sundbo Esparsett   [v 6] 2640/12 0 17.8 3190
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-3 Action Cat Action Cat   [s 5] 2140/6 0 18.1g 74
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 Sundbo Esparsett Sundbo Esparsett   [v 6] 2160/8 0 19.5 1001
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-6 Tab Hall Tab Hall   [v 8] 2140/13 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 6] 2140/2 5 20.0 241
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-8 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 3] 2660/8 1 18.5 29
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-5 Fire Fighter Fire Fighter   [v 5] 2140/7 1 16.1 33
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Sundbo Esparsett Sundbo Esparsett   [v 6] 2140/2 3 17.7 627
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-4 Ella Ruda Ella Ruda   [s 4] 1640/2 0 g 71
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-1 Ima Scarlet Ima Scarlet   [v 7] 2140/5 6 16.8 456
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-9 Light Dale Light Dale   [v 10] 2160/13 7 17.1 730
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Millvina Dean Millvina Dean   [s 6] 2160/9 0 18.8 862
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-3 Ima Christin Ima Christin   [s 5] 2140/9 7 18.6 217
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-3 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 6] 1640/12 0 g 1254
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-2 Reorder Reorder   [h 3] 2140/4 0 g 68
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-4 All Around Ås All Around Ås   [v 6] 1640/4 2 13.1 327
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-3 Grude Tösa Grude Tösa   [s 5] 2140/9 3 31.1 96
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-1 Västerbo Cahlua Västerbo Cahlua   [s 2] 2140/8 5 18.8 192
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 Peak Frontline Peak Frontline   [s 7] 2640/4 0 17.1 872
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-1 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 2] 2140/5 str
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Ima Christin Ima Christin   [s 5] 2140/2 0 g 28
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Lalle Young Lalle Young   [v 5] 1640/9 5 15.5 38
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-2 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 6] 2640/4 7 18.4 47
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-3 Bicker Bicker   [s 5] 1640/11 4 14.3 387
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-9 Ymse Ymse   [v 14] 2160/12 0 30.1 1039
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-5 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 6] 2140/1 5 17.8 464
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-8 Super Zantos Super Zantos   [v 5] 2140/12 0 13.9 700
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-7 Simon Zoot Simon Zoot   [v 7] 2140/7 4 17.7 735
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Lalle Young Lalle Young   [v 5] 2660/4 8 16.7 161
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-8 Modd Brun Modd Brun   [v 13] 2140/4 D str
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-5 Västerbo Cahlua Västerbo Cahlua   [s 3] 2140/8 D 0 21.3 97
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-5 Sunny Glider Sunny Glider   [v 5] 1660/8 C 0 20.3g 831
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-7 Corona Brick Corona Brick   [s 2] 1640/5 C str
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-2 Sunny Glider Sunny Glider   [v 5] 1640/3 C 0 20.9 228
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Västerbo Cahlua Västerbo Cahlua   [s 3] 2140/4 C 7 19.6g 757
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-10 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/7 D 0 21.0 1099
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-7 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/5 D 0 21.8g 895
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-8 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 3] 2140/3 D 0 14.9 920
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-7 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 7] 1640/7 C 0 g 667
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-2 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/6 B 7 18.6g 918
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-1 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/8 C 3 18.1 767
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-6 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/4 C 0 23.9g 523
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-8 Tab Hall Tab Hall   [v 9] 2160/10 C 6 16.0 545
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-1 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 3] 2140/1 C 3 20.1 120
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-10 East Varenna East Varenna   [s 7] 1640/12 C 7 19.5 284
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Hågå Odin Hågå Odin   [h 9] 2180/10 A 0 34.4 155
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Kagemusha Kagemusha   [v 7] 2140/5 C 0 24.3g 165
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-10 East Varenna East Varenna   [s 7] 1640/12 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Hågå Odin Hågå Odin   [h 9] 2180/10 A 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Kagemusha Kagemusha   [v 7] 2140/5 D 0
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-7 Corona Brick Corona Brick   [s 3] 2140/9 B 0 g 118
2017-11-03 2017-11-03 Romme-2 Almostunreal Almostunreal   [s 3] 2160/10 A 7 18.5 294
2017-10-22 2017-10-22 Hagmyren-5 Almostunreal Almostunreal   [s 3] 2140/11 C 0 17.9 603
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-4 Corona Brick Corona Brick   [s 3] 2140/6 B 3 15.4 87
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-3 Almostunreal Almostunreal   [s 3] 2140/6 B 6 17.9 687
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 8] 2140/10 A 4 15.7 172
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-3 Fortune Pace Fortune Pace   [s 2] 1640/5 C 2 18.9 98
2017-07-31 2017-07-31 Bergsåker-5 Almostunreal Almostunreal   [s 3] 1640/5 C 0 16.6 92
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-3 Corona Brick Corona Brick   [s 3] 2140/9 C 0 g 406
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-9 Almostunreal Almostunreal   [s 3] 2160/9 C 5 19.1 46
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-2 Corona Brick Corona Brick   [s 3] 2140/11 D 3 15.9 537
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-1 Almostunreal Almostunreal   [s 3] 2140/5 C 2 18.4 349
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-6 Corona Brick Corona Brick   [s 3] 1640/5 C 6 18.0 157
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-3 Hummingbird Cake Hummingbird Cake   [s 4] 2140/7 B 4 17.4 73
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-1 Ohio U.B. Ohio U.B.   [h 3] 1640/2 B 0 g 69
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-1 Fortune Pace Fortune Pace   [s 3] 1640/7 B 2 15.8 60
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-8 Almostunreal Almostunreal   [s 4] 2140/12 A 2 16.5 48
2018-12-14 2018-12-14 Romme-3 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 3] 1640/7 C str
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-6 Fortune Pace Fortune Pace   [s 3] 1640/11 B 0 15.2 502
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-3 Almostunreal Almostunreal   [s 4] 1640/12 B 3 14.7 158
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-5 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 3] 2140/5 D 4 17.0 258
2018-11-22 2018-11-22 Bergsåker-6 Ohio U.B. Ohio U.B.   [h 3] 1640/6 C 0 g 38
2018-11-16 2018-11-16 Romme-4 Fortune Pace Fortune Pace   [s 3] 2140/6 B 6 17.0 407
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-1 Almostunreal Almostunreal   [s 4] 2640/11 C 6 16.2 272
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-6 Ohio U.B. Ohio U.B.   [h 3] 2140/1 C 2 18.1 30
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-5 Almostunreal Almostunreal   [s 4] 2640/7 C 6 16.7 173
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-8 Ohio U.B. Ohio U.B.   [h 3] 2140/8 B 5 19.3g 47
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-6 Ohio U.B. Ohio U.B.   [h 3] 2140/4 C 1 18.5 21
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-2 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 3] 2140/9 B 5 17.3 143
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-8 Corona Brick Corona Brick   [s 4] 2140/4 B 2 13.4 31
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-6 Corona Brick Corona Brick   [s 4] 2140/5 B 5 15.3 87
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-5 Almostunreal Almostunreal   [s 4] 2140/2 D 4 15.0 68
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 3] 2140/11 B 2 17.8 50
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-3 Corona Brick Corona Brick   [s 4] 2140/2 C 2 12.5 270
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-6 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 9] 1640/11 D 0 18.8g 1402
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-6 Fortune Pace Fortune Pace   [s 3] 2160/5 C 7 16.4 414
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-6 Corona Brick Corona Brick   [s 4] 2140/9 C 3 16.4 569
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-7 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 3] 2140/4 D 3 16.2 506
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-10 Almostunreal Almostunreal   [s 4] 2140/4 C 2 15.1 99
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-2 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 3] 2140/2 D str
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-3 Almostunreal Almostunreal   [s 4] 1640/11 B 1 16.2 63
2018-06-08 2018-06-08 Romme-5 Corona Brick Corona Brick   [s 4] 1640/11 D 0 13.4 1024
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-9 Almostunreal Almostunreal   [s 4] 2140/5 C 2 15.4 123
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-11 Almostunreal Almostunreal   [s 4] 2140/2 B 3 15.4 63
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-3 Almostunreal Almostunreal   [s 4] 2140/5 B 4 15.9 44
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-6 Rockaroundsabbath Rockaroundsabbath   [s 9] 2140/6 D 6 16.1 191
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-3 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 4] 1640/2 C str
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-9 Corona Brick Corona Brick   [s 5] 2160/12 B 0 15.1 121
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-12 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 4] 2140/3 A 2 15.7 24
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-5 Almostunreal Almostunreal   [s 5] 1640/9 D str
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-2 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 4] 2140/6 C 1 15.5 18
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-1 Livi Orton H.M. Livi Orton H.M.   [h 3] 2140/11 C 0 707
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-2 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 4] 2140/5 C 2 16.7 41
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-3 Almostunreal Almostunreal   [s 5] 2140/8 C 3 15.7 87
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-2 Livi Orton H.M. Livi Orton H.M.   [h 3] 1640/2 C 6 15.2 78
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-3 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 4] 2140/4 D 0 16.5 1115
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-3 Livi Orton H.M. Livi Orton H.M.   [h 3] 2140/12 B str
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-6 Livi Orton H.M. Livi Orton H.M.   [h 3] 2140/1 D 1 17.3 176
2019-04-22 2019-04-22 Hagmyren-8 Ohio U.B. Ohio U.B.   [h 4] 1640/6 D 7 16.5 113
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-3 A Nice Gift S.H. A Nice Gift S.H.   [s 4] 2160/13 B 5 18.3 429
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-4 Corona Brick Corona Brick   [s 5] 2140/4 A 7 16.4 72
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-6 Ohio U.B. Ohio U.B.   [h 4] 2140/1 C 7 17.7 89
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-1 Livi Orton H.M. Livi Orton H.M.   [h 3] 2140/11 C 8 23.1g 718
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-9 Almostunreal Almostunreal   [s 5] 2160/11 D str
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-5 Fortune Pace Fortune Pace   [s 4] 2140/3 D 0 17.8 197
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-7 Almostunreal Almostunreal   [s 5] 2140/2 D 0 18.6 637
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Fortune Pace Fortune Pace   [s 4] 2140/3 B 1 17.7 45
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-9 Almostunreal Almostunreal   [s 5] 2640/3 C 0 22.5 113ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se