V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Han tog sig obemärkt in i tusenklubben den 21 september. Jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet. Tomas Malmqvist har vunnit..


Han tog sig obemärkt in i tusenklubben den 21 september. Jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet. Tomas Malmqvist har vunnit lopp i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Frankrike och Nederländerna. Han har firat stora framgångar i unghästloppen och tagit många stora segrar som tränare både i Sverige och i Danmark. Med Montana Chill vann han dubbla E3-finaler och stoet var även tvåa i Oaks. Sucre vann Treåringseliten, Backfire vann Drottning Silvias Pokal och Uncertain Age vann E3. Han har även vunnit det tvååriga storloppet Svampen tre gånger.
– Backfire är utan tvekan en av mina bästa hästar och segrarna med henne var speciella då jag födde upp henne och vi var delägare när hon tävlade, säger Tomas Malmqvist till Svensk Travsport.
Tomas har även vunnit Breeders’ Crown, för två- (Borups Powerful), tre- (Sillochnubbe) och fyraåringar (Backfire).
– Den första segern i Breeders’ Crown var den med Sillochnubbe på Axevalla 2006. Den segern betydde mycket för mig och den hamnar högt på min lista över mina roligaste segrar, fortsätter Tomas.

Vunnit Danmarks största lopp många gånger
Malmqvist har tagit 220 av segrarna i Danmark där han har vunnit en rad stora segrar. Dansk Uppfödningslöpning (Kennedy och Rusty Dust), Danskt Stokriterium (Ragna Opal, Awesome Annie och Beatriz), Danskt Travkriterium (Hennessey, Rusty Dust och Empire), Danskt Stoderby (Ragna Opal) och Danskt Travderby (Nice Little Ärt och Tumle Dust). Lägg därtill seger i Danska Sprintermästaren (Kundun Östervang), Stosprintern (Parisienne) och Dansk Mästerskap för ston (Ragna Opal).
– Alla segrar är såklart roliga men 2011 när vi vann både Danska Stokriteriet och Danska Travkriteriet samma dag var extra roligt.

Storloppsseger även i Frankrike
Tomas Malmqvist har även vunnit över 60 segrar i Frankrike
(den första 2005 med Hennessey), varav de flesta har kommit de två senaste åren.
– Jag har hyrt in mig på en gård i Normandie där jag tränar mina tävlingshästar. Både hästarna och jag trivs där, berättar Tomas för Svensk Travsport.
Det största ögonblicket i Frankrike är från 2014 då Tumble Dust vann Grupp I-loppet Criterium Continental, efter en stenhård slutstrid, på Vincennes i Paris.
– Den segern var stor och inte blev det sämre av att Backfire var trea i samma lopp, minns Tomas med glädje i rösten.

Kanal 75


Det väntar en högintressant V75® på lördag på Jägersro som är kryddad med en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem..


Det väntar en högintressant V75® på lördag på Jägersro som är kryddad med en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Malmö-banan bjuder på Müllers Memorial med stjärnor som Moni Viking, Very Kronos och Cyber Lane med flera. Men även i Bronsdivisionen startar en femårig valack som har varit lite av en snackhäst sedan han började tävla. Han heter Sato och har vunnit sju lopp i karriärens 28 starter. Hästen har imponerat vid flera tillfällen och vann bland annat V75 i Örebro förra året. Redan när Sato inledde sin karriär med två raka segrar var det hugade spekulanter som visade intresse för att köpa honom.
- Kari Lähdekorpi bjöd 400 000 kronor via en bulvan efter debuten. Sedan var Robert Bergh ute och tittade på hästen när han hade gjort några starter. Bergh sa till mig att om det blir aktuellt så är det helt andra siffror. Men Sato är inte till salu. Jag är över 70 år och blir inte lyckligare av att sälja honom. Då har jag ju ingen häst längre. Jag kör i stället så länge lampan lyser och är så glad för det här, säger Håkan E Johansson.

”Var riktigt bra – över förväntan”
Håkan har både fött upp, äger och tränar Sato. Efter andraplatsen i V75 på nyårsafton i fjol blev det ett väldigt långt uppehåll för hästen. Comebacken ägde rum för drygt en vecka sedan på Axevalla i ett Grand Slam 75-lopp. Trots ett tufft lopp utvändigt om ledaren avgjorde Sato i imponerande stil till seger. Detta i sin första start på nästan tio månader.
– 4 Sato (V75-5) var riktigt bra och det var över förväntan. Jag hade inte räknat med att han skulle vinna på en 1.13-tid från dödens. Men han har blivit så fin nu och hade säkert sträckt på sig ytterligare om det kommit någon till slut, säger Håkan.
– Jag hade inte tränat mer än vad jag brukar göra. Jag tränar inte så hårt men den här hästen är en talang i grund och botten. Han hade gått ett provlopp på Åby efter 1.18,5 full väg och avslutat med 1.15 sista varvet. Han stod med 60 meters tillägg i det provloppet och sköt till bra in i mål.
– Jag tänkte att nu provar vi att starta och när vi fick spår elva drogs ju rullgardinen ner. Det var meningen att smyga med och inte köra i dödens. Men jag hade att välja på fjärde eller femte invändigt eller andra par utvändigt och valde det sistnämnda. Men det blev bara så i ett par hundra meter och sedan utvändigt om ledaren. Det var inte som planerat men väldigt kul att han var så bra och vann ändå.

”Fick övertränhngssymptom – kastrerades”
Håkan E Johansson berättar att det varit flera orsaker till det långa tävlingsuppehållet. Sato fick diagnosen överträningssymptom och har fått börja om några gånger under träningen fram till comebacken och årsdebuten.
– Efter andraplatsen på nyårsafton fick han ta det lugnt ett par veckor och sedan körde jag vinterträning med honom fram till i mars, april. Då åkte jag till Vaggeryd och körde ett jobb ihop med en annan häst. Men då var det inget bra sting i honom och blodskum i näsborrarna efteråt. Så jag åkte till kliniken i Kungsbacka och gick igenom hästen.
– Därefter gjorde vi ett maxprov med honom. Jag körde intervaller och direkt efteråt tog vi ett blodprov som visade på för mycket röda blodkroppar. Det var övertränhngssymptom, för tjockt blod, vilket hingstar kan drabbas av. Vi kastrerade honom och han fick ta det lugnt ett tag, berättar Håkan.
– Sedan tränade vi på och åkte till Vaggeryd igen och körde ett banjobb men då var han trött efter 1.25 sista varvet. Då tog vi en massa prover igen, bland annat Borelia-prov, utan att hitta något. Sedan har vi tränat på lite lugnt igen innan jag som sagt åkte till Åby och körde det här provloppet som han var bra i. Då bestämde jag mig för att starta men att hästen skulle vara så jäkla bra direkt var inget som stod i manus.

”Där har jag nog en jäkla växel framöver”
Håkan E Johansson kör som vanligt sin ögonsten själv när Sato startar i den femte avdelningen från spår fyra bakom bilen. Med tanke på den kaliber som hästen har visat torde han räknas tidigt.
– Hade Björn Goop eller någon annan kört hade han säkert varit mer betrodd, men nu sitter jag där, säger Håkan med ett skratt.
– Spår fyra är ett bra spår och bilen är stabil och det är inga vingar som flyger fram och tillbaka. Det kan bli vad som helst men allt känns bra så här långt. Jag har varit ute och joggat honom idag (måndag) och hästen känns fin.
– Realistiskt sett ska man väl inte tro att jag ska åka ner och vinna loppet för han står lite hårt inne med sina 600 000 och loppet är upp till 900 000 kronor. Men jag vet egentligen inte hur bra den här hästen är och visst kan han vinna. Man kan i alla fall inte räkna bort honom, säger Åby-amatören Håkan E Johansson från Vegby.
Och avslutar.
– Han har inte varit någon lätt häst men han har liksom en annan blivit äldre och klokare. Han har gått med slitna järnskor och sulor innan men senast hade han aluminiumskor och sula fram. Han behövde heller ingen huvudstånd som tidigare. Tussarna sitter kvar i öronen och där har jag nog en jäkla växel framöver men det känns som att de kan sitta kvar ett tag till. Hästen gör ändå så gott han kan.

Michael Carlsson, Kanal 75Ulf Ohlsson utökar sin ledning i den Allsvenska kuskligan och ståtar nu med 269 årssegrar på svenska travbanor 2020.I kampen om andraplat..


Ulf Ohlsson utökar sin ledning i den Allsvenska kuskligan och ståtar nu med 269 årssegrar på svenska travbanor 2020.
I kampen om andraplatsen tog Örjan Kihlström in fem segrar på Björn Goop och närmar sig något.
Lite längre ner i ligan närmar sig en formstark Johan Untersteiner topp 10 och är endast två segrar bakom Erik Adielsson.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 269-232-188
2. Björn Goop, Färjestad, 223-144-116
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 215-122-130
4. Rikard N Skoglund, Solvalla, 179-163-151
5. Jorma Kontio, Solvalla, 170-105-112
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 153-131-115
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 144-109-112
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 137-97-84
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 131-155-146
10. Erik Adielsson, Solvalla, 110-104-76
11. Johan Untersteiner, Halmstad, 108-85-79
12. Robert Bergh, Åby, 95-51-48
13. Stefan Persson, Halmstad, 89-83-88
14. Kim Eriksson, Mantorp, 82-78-55
15. Mika Forss, Finland, 77-59-65
Siffror till och med 25 oktober

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det händer mycket runt unge Eriksson för tillfället. Efter flera år som lärling, bland annat hos Stefan Hultman, Stig H Johansson och ..


Det händer mycket runt unge Eriksson för tillfället. Efter flera år som lärling, bland annat hos Stefan Hultman, Stig H Johansson och Svante Båth, är han på väg att plocka ut sin proffslicens.
- Jag har precis avslutat en vecka på Wången och är snart klar med utbildningen och sedan räknar jag att stå på egna ben vid årsskiftet, säger Eriksson.
Nu har Anders redan smugit igång lite på egen hand. Han håller till på Sandemar utanför Dalarö och har ett samarbete med travtränaren Morten Waage.
- Det blev ett passande läge att dra igång och det känns väldigt bra. Morten och jag delar på ett stall och det är skönt att ha någon att bolla med. Jag lär mig en del av Morten och jag tror att han lär sig lite av mig också. Det fungerar jättebra och det känns tryggt att dividera med honom.

Seger i första starten
Anders har redan ett antal hästar i träning och det blev succé i första starten.
- Global Appearance vann direkt och det kändes väldigt skönt förstås. Jag tycker att alla hästarna ser bra ut och det ser lovande ut.
Att 30-åringen är en talang i sulkyn har han visat vid flera tillfällen och han har att brås på. Pappa Ulf Eriksson tillhör landets kuskelit och Ulfs kusin är ingen mindre än Örjan Kihlström.
- Jag har en stor travsläkt och är uppvuxen med det och har sett många lopp i mitt liv.
Innan proffskarriären tar vid ska Anders försöka ta hem den åtråvärda Guldklockan för lärlingar, en titel han vann förra året.
- Det är ett av de finaste loppen man kan vinna som lärling och jag tycker att jag ligger bra till och hoppas förstås att vara med i striden hela vägen.
På onsdag kör Eriksson Come Together som tränas av Stig H Johansson och Anders körde hästen till seger i den senaste starten.
- Come Together (V86-4) är en fin häst. Han har galopperat en del och han är väl inte helt pålitlig ännu. Han har haft lite problem med sin fräschör och därav galopperna. Han var riktigt bra senast och kändes fin. Jag hoppas att han är lika fin på onsdag för då måste han ha en vettig chans. Come Together är medelsnabb från start och jag tar det nog lite lugnt för att inte riskera galopp.
Totalt är det tolv körsvenner som kvalificeras till finalen av Guldklockan, som avgörs i mitten av december, via två försöksavdelningar och en final. Anders Eriksson ligger för tillfället trea på 44 poäng. Magnus A Djuse leder med 51 poäng före Ida Riesterer med 45 poäng.

Joakim Brundin, Kanal 75


Att använda ett reduceringsverktyg för att spela flerloppsspel hos ATG® har blivit allt vanligare. Enkelt förklarat kan man säga att..


Att använda ett reduceringsverktyg för att spela flerloppsspel hos ATG® har blivit allt vanligare. Enkelt förklarat kan man säga att den som spelar reducerat betalar mer för de hästar spelaren tror mer på och vice versa. 
- Vi har testat verktyget så långt det går och nu lanserar vi en betaversion för våra kunder och hoppas på feedback om det finns förbättringspunkter, säger Nicklas Jonsson.
I ATG:s reduceringsverktyg kan kunderna sätta följande reduceringsvillkor: ABC-hästar, utgångshästar, poäng samt utdelningsintervall. Verktyget går att använda vid spel på V75®, V86®, GS75®, V64®, V65®, V5®, V4®, V3®, Dagens Dubbel® och Lunch Dubbel®. 
Det blir också möjligt att lämna in reducerade spel (på V75 och V86) för lagen på ATG Tillsammans®.  Spelläggaren gör systemet på atg.se och för sedan över det till ATG Tillsammans. 
- Det känns bra att vi nu adderar den här valmöjligheten på atg.se och därmed förbättrar vårt erbjudande ytterligare, säger Nicklas Jonsson.

ATG

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-06 2015-11-06 Boden-7 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 1640/2 0 19.8g 368
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-1 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 1640/10 0 15.7 504
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2160/7 7 33.1g 757
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-1 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 2140/6 2 21.6 62
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 2160/10 8 18.4g 219
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-1 Airborn Tooma Airborn Tooma   [v 11] 2140/3 0 17.6 689
2015-09-29 2015-09-29 Boden-1 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 1640/2 2 17.0g 112
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-4 Airborn Tooma Airborn Tooma   [v 11] 2180/11 6 17.8 246
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/6 A 2 15.7 423
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2680/9 A 7 18.4 261
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-2 Stjernesvarten* Stjernesvarten*   [h 11] 1640/2 C 7 34.8 207
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-1 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/8 B str
2016-11-05 2016-11-05 Boden-9 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 7] 2180/13 A 1 16.5 191
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-9 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 7] 2160/8 A 1 16.1 225
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-1 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2140/10 A 4 17.6 206
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1660/7 B 5 16.3 231
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 1640/10 D 0 23.2g 837
2016-09-15 2016-09-15 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2180/12 C 6 17.9 273
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-3 Nimros Nimros   [v 9] 1640/2 C 1 17.3 454
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-9 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/2 C 6 17.2 258
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Guldhagens Idun Guldhagens Idun   [s 3] 1640/1 B 7 55.2g 589
2016-08-30 2016-08-30 Boden-2 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/6 D 0 g 234
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/7 A 1 15.8 41
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1646/9 C 4 15.8 193
2016-08-12 2016-08-12 Boden-2 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2160/7 C 2 18.0 94
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/8 B 2 25.6 51
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-1 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2660/6 C 4 17.3 230
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Guldhagens Idun Guldhagens Idun   [s 3] 2140/1 B str
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-1 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 1640/3 C 0 g 27
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-8 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/7 C 2 17.0 82
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-5 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/9 D 0 17.6 1000
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/8 D 0 g 678
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-7 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 1666/10 B 2 82
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2160/11 D 0 g 4059
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 1660/12 C 0 16.9 434
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-9 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 1660/7 D 0 g 198
2016-07-03 2016-07-03 Boden-2 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2180/11 B 4 17.2 426
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Bodbäcksbill Bodbäcksbill   [v 14] 1660/9 D 8 28.5 1557
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 2160/9 C 2 17.0 65
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-1 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 2140/9 C 2 16.1 527
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-1 Riverside on Line Riverside on Line   [v 8] 2160/7 D 6 18.8g 274
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-7 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2160/6 B 7 19.4g 99
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-1 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2140/2 C 5 19.2g 213
2016-05-19 2016-05-19 Boden-8 Meslon* Meslon*   [v 5] 1640/6 D 0 24.6g 450
2016-05-19 2016-05-19 Boden-1 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2160/12 D 0 19.6 423
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-7 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2160/9 B 2 16.9 39
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-9 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/7 B 5 27.8g 156
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2140/4 D 0 33.1 1138
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-1 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2140/7 B 5 16.5 135
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/7 D 0 18.9 425
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/7 C 0 g 212
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Bodbäcksbill Bodbäcksbill   [v 14] 2140/2 D 0 30.7 1265
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2160/6 C 1 16.5 115
2016-04-05 2016-04-05 Boden-6 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2160/9 C 7 20.3g 342
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-2 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2160/8 D 5 18.8 128
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2160/9 D 4 19.0 604
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Vårvind Vårvind   [s 5] 1660/3 B 0 35.7 212
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Farmfurir Farmfurir   [h 13] 2180/12 C str
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 1640/2 D 7 19.5g 172
2017-08-24 2017-08-24 Boden-9 Lindeberg Lindeberg   [v 6] 2140/3 C 0 18.0 142
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-9 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2140/6 D 6 17.1 90
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-1 Sally Steel Sally Steel   [s 5] 1640/2 B 5 15.5 455
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-8 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2180/8 D 0 17.7 119
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 Lindeberg Lindeberg   [v 6] 1660/8 B 1 16.7 21
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Åstas Viking Åstas Viking   [v 8] 1680/9 C 7 29.8 442
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 2140/4 D 0 g 47
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-3 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 1660/8 D 5 14.6 103
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 1680/7 C 1 15.6 150
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-2 Like Morgan Like Morgan   [s 6] 1640/5 B str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 2140/1 D str
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Underlig Underlig   [v 8] 2160/8 D 0 31.3 392
2017-07-13 2017-07-13 Boden-7 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 1640/8 D str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-4 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2160/9 C 3 16.1 256
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 1700/13 C 0 18.4 433
2017-07-06 2017-07-06 Boden-5 Atena Doc Atena Doc   [s 6] 2140/4 C 0 g 226
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2160/5 B 1 17.2 45
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/11 A 5 19.8 90
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2200/13 C 0 g 181
2017-06-17 2017-06-17 Boden-5 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 1640/10 C 3 15.9 299
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2160/5 B 0 g 101
2017-06-10 2017-06-10 Boden-6 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2140/3 B 2 17.4 36
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-3 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 1660/4 C 1 15.4 189
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-4 Underlig Underlig   [v 8] 2160/4 C 4 31.6g 150
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-3 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2140/10 B 2 17.7 61
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-7 Underlig Underlig   [v 8] 1680/6 B 3 29.0g 103
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-1 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1680/9 B 0 19.0g 55
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-3 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 2140/4 C 5 16.4 458
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Bodbäcksbill Bodbäcksbill   [v 15] 2140/1 D 0 617
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2140/1 B 2 16.5 47
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 Lonely Atlas* Lonely Atlas*   [s 8] 1640/9 B 5 17.2 205
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2140/3 C 2 18.4 107
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-10 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 6] 1640/4 D 7 18.4 320
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-7 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 5] 1640/7 C 2 16.2 90
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-4 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2660/4 C 7 32.3 118
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-1 Tunney Gene Tunney Gene   [v 9] 2140/7 B 3 16.6 312
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Citadelle Citadelle   [s 6] 1640/7 C 7 17.1 291
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Barifant Barifant   [h 10] 2200/7 B 2 15.4 223
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-4 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 8] 2140/6 D 3 17.2 183
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-1 Barifant Barifant   [h 10] 2700/8 B 4 19.0 155
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-3 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 2140/2 D str
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 T.Hall T.Hall   [v 10] 2160/6 D 0 g 469
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 1660/6 C 0 17.7g 746
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2640/4 D 0 19.3 783
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2160/9 B 6 18.8 303
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/4 C 2 15.5g 1392
2018-11-10 2018-11-10 Ryssland-2 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 4] 2040/1 B 1 21
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/2 D 7 16.3 897
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 1660/4 B 2 16.1 145
2018-10-20 2018-10-20 Boden-10 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 2160/6 B str
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Dante Band Dante Band   [v 9] 2160/7 B 4 17.2 239
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 8] 1640/10 D str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-9 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 2160/4 D str
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-1 Tomac* Tomac*   [v 5] 2140/6 B 0 g 71
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 2140/9 D 5 31.3 1444
2018-09-27 2018-09-27 Boden-2 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/4 C 5 16.8 368
2018-09-27 2018-09-27 Boden-5 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 8] 2140/11 D 0 32.2 729
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 1640/7 C 4 17.0g 65
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-5 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-6 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 8] 1640/5 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-1 Claudius F. Claudius F.   [v 8] 1640/3 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Stilig Stilig   [v 11] 1660/6 C 3 25.5 311
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-2 Dante Band Dante Band   [v 9] 2160/9 C 0 16.6 301
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-1 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 2140/5 D 0 21.6 644
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 11] 2160/6 C 4 28.1 118
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-8 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2160/3 C 1 19.2 66
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/10 B 0 15.5 182
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Stilig Stilig   [v 11] 2180/10 C 0 30.0 440
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 7] 2140/3 C 0 g 63
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-4 Maniac Face Maniac Face   [v 9] 2140/1 C 0 g 181
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 7] 2140/2 C 4 18.8 315
2018-06-16 2018-06-16 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 1640/12 C 1 13.7 704
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-7 Xante Bishop Xante Bishop   [v 7] 2140/2 C 4 19.0 133
2018-05-10 2018-05-10 Boden-6 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 2160/2 D 1 16.9 44
2018-05-10 2018-05-10 Boden-8 Åli Siri Åli Siri   [s 8] 1640/9 D 0 g 327
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-6 Young von Hall Young von Hall   [v 9] 2140/1 D 4 18.0 324
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Tangen Didrik Tangen Didrik   [v 8] 2180/6 D 8 33.1 431
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-7 Åli Siri Åli Siri   [s 8] 1660/7 C 0 38.3 283
2018-04-26 2018-04-26 Boden-8 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 1640/11 C 5 16.5 92
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-1 Rightkindoftrouble Rightkindoftrouble   [v 7] 2140/1 C 5 16.6 736
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-3 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 1640/9 C 5 14.9 244
2018-04-17 2018-04-17 Boden-2 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 2160/4 D 1 17.0 40
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-8 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 2160/8 B 4 19.1 26
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Dream Bore Dream Bore   [v 7] 2160/10 D str
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 Clear Eyes Clear Eyes   [s 5] 2140/8 D 0 16.7 562
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-9 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2640/4 D 0 22.2 255
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-1 Valley Streamline Valley Streamline   [v 8] 2140/5 D 0 17.1 529
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-5 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2160/11 A 6 20.0 300
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/6 D 3 18.1 54
2019-12-13 2019-12-13 Boden-4 Valley Streamline Valley Streamline   [v 8] 2140/8 C 0 18.0 433
2019-12-13 2019-12-13 Boden-6 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/12 D 0 17.9 462
2019-12-07 2019-12-07 Åby-1 Oki Doki Face Oki Doki Face   [h 8] 2140/6 C 0 17.7 136
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2640/9 D 0 18.1 403
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2140/10 D 0 19.9 666
2019-11-28 2019-11-28 Boden-9 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 6] 2140/10 C 6 16.6 50
2019-11-28 2019-11-28 Boden-10 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/3 D 1 18.3 60
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/10 D 2 18.5 78
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-7 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 9] 1660/11 C str
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-9 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2160/14 C 0 17.5 342
2019-11-09 2019-11-09 Ryssland-1 Little Red Corvette* Little Red Corvette*   [v 7] 2080/10 A 1 16
2019-11-05 2019-11-05 Boden-4 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/1 D 3 18.1 326
2019-10-31 2019-10-31 Boden-2 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2140/3 D 1 18.4 26
2019-10-31 2019-10-31 Boden-5 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/12 C 4 17.1 152
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2160/9 C 3 16.7 476
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-2 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/4 D str
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2140/3 D 8 17.5 287
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-7 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/12 A 0 19.2 367
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2140/4 D str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2180/13 D 2 28.4 63
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-1 Makin it Easy Makin it Easy   [v 8] 2160/10 C 5 17.0 50
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Bend Over and Beg Bend Over and Beg   [s 6] 2140/7 C 4 16.4 466
2019-09-27 2019-09-27 Boden-11 Makin it Easy Makin it Easy   [v 8] 2140/4 C 2 16.5 104
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/2 B 0 17.6g 248
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2140/3 D 3 16.9 133
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Silili Silili   [s 6] 2140/9 B 0 19.6 173
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/14 A 2 16.6 85
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2160/2 C 1 27.5 45
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Palemtonian Palemtonian   [v 11] 2140/11 D 0 22.7g 1000
2019-09-09 2019-09-09 Boden-2 Bailiff Bailiff   [v 5] 2140/5 D 5 18.0 61
2019-09-09 2019-09-09 Boden-4 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/8 D 6 17.1 354
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 Lina Lee Lina Lee   [s 5] 2140/10 B 8 18.5g 214
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-2 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/8 A 1 16.2 18
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-1 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 5] 1640/6 B 4 16.0 23
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/3 C 2 18.6 399
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-2 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 5] 2140/5 B 3 16.6 26
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-3 Big Believer Big Believer   [v 8] 2640/9 B 4 16.6 113
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-2 Sedelpressen Sedelpressen   [s 7] 2140/5 D str
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 9] 2140/8 B 6 17.4 70
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/5 D 6 21.0g 293
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-1 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 5] 2140/4 A 1 16.2 23
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2160/4 C 2 27.8 165
2019-08-13 2019-08-13 Boden-5 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 5] 2640/2 B 0 19.9g 236
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/5 B 6 14.6 193
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/10 D 4 13.2 1473
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-5 Due Passi Due Passi   [s 6] 1640/7 D 3 15.6 465
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 5] 1660/4 C 0 g 129
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-1 Bailiff Bailiff   [v 5] 2140/6 C 4 17.4 77
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-6 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/6 C 2 15.4 260
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/7 C str
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 12] 1680/6 B 0 g 87
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/1 D 6 16.2 102
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-9 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 2140/1 B 1 17.4 41
2019-06-24 2019-06-24 Boden-2 Sabelline Sabelline   [s 8] 2140/5 B 1 17.6 24
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-1 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/5 C 2 18.7 18
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-12 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2140/2 D 0 g 350
2019-06-15 2019-06-15 Boden-6 Augustus F. Augustus F.   [v 9] 1640/9 C 5 15.2 87
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Stilig Stilig   [v 12] 2180/7 C 8 30.9 523
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Mud Memory Mud Memory   [s 7] 2160/6 D 0 24.5g 710
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2140/5 C 1 16.8 323
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-6 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 5] 2140/4 B 1 17.1 18
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 8] 2140/13 C 6 16.3 335
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Vacqueyras Vacqueyras   [v 10] 2140/4 D 0 16.0 514
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-5 Commission Commission   [v 10] 2180/3 D 2 16.4 203
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-6 Pas Pale Pas Pale   [v 6] 2140/1 C 0 g 224
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 1640/6 A 3 15.8 61
2019-05-28 2019-05-28 Boden-1 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/1 B 2 17.2 22
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 The True F. The True F.   [v 8] 1640/3 C 0 14.3 437
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 7] 2160/6 B 6 36.3 120
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/2 B 1 17.9 288
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Rose Töll Rose Töll   [s 6] 1640/5 D 0 g 649
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/10 D 0 14.5 872
2019-05-10 2019-05-10 Boden-10 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2640/10 D 0 18.8g 460
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-9 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/2 C 2 15.6 33
2019-05-02 2019-05-02 Boden-2 Tranquillo Tranquillo   [v 7] 2140/1 D str
2019-05-02 2019-05-02 Boden-5 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/6 B 6 18.4 131
2019-05-02 2019-05-02 Boden-8 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2640/4 C 3 19.5 105
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-6 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/7 A 1 16.1 56
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 8] 1640/6 D 8 17.3 84
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 The True F. The True F.   [v 8] 2140/4 B 4 15.7 341
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Googla Googla   [s 9] 1640/4 C 0 g 528
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2140/1 D 3 28.2 583
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-2 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 9] 2160/6 B 0 19.0g 1083
2019-03-31 2019-03-31 Boden-1 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 7] 1640/12 D 0 g 740
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 7] 1660/8 B 0 g 192
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 1680/13 D 2 28.5 212
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/7 B 1 16.7 98
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/9 B 5 17.4g 169
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Silver Bruna Silver Bruna   [s 10] 1660/7 D 0 34.1 580
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-5 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 8] 2140/2 C 3 14.2 458
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-3 Datastrom Am Datastrom Am   [v 7] 2140/2 D str
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-2 Al's Raging Ace Al's Raging Ace   [v 5] 2140/7 B 1 17.2 67
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-6 Juliblixten Juliblixten   [v 7] 2140/3 C 3 29.5g 39
2020-10-06 2020-10-06 Boden-8 Russjkat Russjkat   [v 5] 1640/1 B 1 14.5 21
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-1 El Muro B.R.* El Muro B.R.*   [v 8] 2140/3 C 5 15.6 22
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-3 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/13 C 0 17.6 427
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-8 Alviano Alviano   [v 9] 1660/10 B 3 16.2 92
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Forspärla Forspärla   [s 9] 2140/8 A 3 24.9 262
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-4 Zacus Turbo* Zacus Turbo*   [v 10] 2140/11 B 8 18.7 277
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-8 Datastrom Am Datastrom Am   [v 7] 2160/10 D 3 17.7 24
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-2 Syria A.T. Syria A.T.   [s 6] 1640/4 D 0 g 90
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 2180/12 B 0 16.0 1020
2020-09-10 2020-09-10 Boden-4 Datastrom Am Datastrom Am   [v 7] 2140/3 D 2 16.5 16
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-7 El Muro B.R.* El Muro B.R.*   [v 8] 2140/5 C 1 16.1 40
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-1 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 2140/6 C 4 14.5 904
2020-08-23 2020-08-23 Boden-2 Juliblixten Juliblixten   [v 7] 2160/4 C 1 28.7 32
2020-08-23 2020-08-23 Boden-5 Quick Right Quick Right   [v 5] 1640/7 C 0 17.1 631
2020-08-23 2020-08-23 Boden-9 Sabelline Sabelline   [s 9] 1640/4 C 2 14.8 76
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-1 Bishop Bishop   [v 8] 2140/10 D str
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-6 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/1 B str
2020-08-12 2020-08-12 Boden-11 Hazel Web Hazel Web   [s 5] 2140/10 C 4 17.1g 363
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-2 Datastrom Am Datastrom Am   [v 7] 2140/3 C 1 16.4 32
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-5 Sabelline Sabelline   [s 9] 2140/3 B 4 16.5 63
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-7 Palemtonian Palemtonian   [v 12] 2140/1 D 0 18.6 1651
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-2 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 2160/7 B 2 15.9 294
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-3 Bailiff Bailiff   [v 6] 2140/7 C 3 17.4 156
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 1640/8 D 6 16.5 929
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/3 C 8 15.7 328
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 2160/13 D 0 g 789
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-5 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/5 B 6 17.7g 73
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-1 Gurra Knight Gurra Knight   [v 8] 2140/11 D 6 16.4 1009
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-2 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 6] 2140/4 B 4 16.9 67
2020-06-13 2020-06-13 Boden-2 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 8] 1640/6 C str
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/4 B 8 17.1g 96
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/6 C 0 g 67
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 1640/2 D 0 g 19
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-2 Hvalstad Odin* Hvalstad Odin*   [v 9] 2180/10 A str
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/5 C 3 15.1 137
2020-04-21 2020-04-21 Boden-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2640/3 C 2 17.4 371
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-9 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 5] 2180/6 A 2 17.2 65
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-1 Garrett Mix Garrett Mix   [v 5] 2140/5 C 0 g 43
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-10 Caribbean Blue Ås Caribbean Blue Ås   [s 5] 1640/6 C 0 g 326
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-8 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/4 D 7 17.2g 663
2020-04-04 2020-04-04 Boden-6 Garrett Mix Garrett Mix   [v 5] 2140/5 B 1 13.9 27
2020-04-04 2020-04-04 Boden-9 Above All Gin Above All Gin   [v 6] 2140/5 B str
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-2 Gurra Knight Gurra Knight   [v 8] 2140/7 D 3 17.5 133
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-2 Gurra Knight Gurra Knight   [v 8] 2140/1 D 2 16.4 48
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-3 Silver Bruna Silver Bruna   [s 11] 2140/7 D 0 977
2020-01-19 2020-01-19 Boden-3 Dreams Patric Dreams Patric   [v 6] 1640/11 C 0 18.0g 707
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-3 Bläs Linus Bläs Linus   [v 12] 2140/2 D 0 31.6 66
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Blue Line Blue Line   [h 13] 2140/1 C 0 g 1402
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-10 Dreams Patric Dreams Patric   [v 6] 2160/7 B 2 19.9 187ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se