V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat. På onsdagskvällen körde Lu..


Ansvaret för tävlingsstallet har överlåtits till sonen Adrian och kuskandet har stadigt minskat.
På onsdagskvällen körde Lutfi Kolgjini sina första lopp för året och gjorde det med besked.
Han inledde innan V86-spelet med en seger och ett andrapris.
Sedan satte han sig upp bakom Tengil Face, parerade en galopp från start, satte full fart framåt och närmast skrämde andrahandsfavoriten C.You Again och Morten Friis att släppa ledningen.
Sedan dundrade han ifrån konkurrenterna.
- Jag kan inte säga att jag har saknat det, men det är kul att köra när hästarna går så bra. Idag hade jag norsken och bomullen kvar, det lovar gott. Adrian har verkligen full form på stallet, konstaterade Kolgjini senior och avslutade:
- Det blir lite mer action när jag är med. Jag sitter inte och kör snyggt utan utnyttjar hästarnas styrka som vi byggt upp i Vomb. Det kommer att bli ett roligt år.

Damerna först
Annars var det damerna som tog för sig inledningsvis.
Laura Myllymaa-tränade Zaira del Ronco drog igång omgången från ledarryggen för Chirstian Fiore.
Det följdes upp av Sybille Tinters Payet D.E. som också bjöds en behaglig ryggresa av Kim Eriksson.
Tre avdelningar senare fick Hanna Lähdekorpi visa varför hon haft en segerprocent på hiskeliga 29 i sulkyn under två år.
Conrad Lugauers comebackande Bernts Ulrika forcerades bestämt till front vid varvningen och visade allt annat än ringrost då hon omgående försvann ifrån resten av fältet.
- Min häst var laddad, då det var dumt att dra i henne i onödan. Det är otroligt tacksamt att få köra så bra hästar, sade Lähdekorpi var framgångar rimligtvis borde leda till fler chanser på den stora scenen.

”60 bananer” till hemmaamatör
Omgångens knall kom i V86-7 där enprocentaren Champion Melon visade sig tuffast trots en resa först i andraspår.
- Det var inte så länge sedan han vann på V86, så oddset var nog lite i överkant, konstaterade körande Thomas Uhrberg medan tränaren Ulf Bergström var eld och lågor efteråt.
- Det är helt otroligt, dödens och pang bom. Idag hade vi amerikanarbiken på. Jag är så jäkla lycklig. Det är precis som om någon hällt en ”spann vann” över mig, jag vet inte var jag ska ta vägen. 60 bananer var det idag, där satt den, jublade amatören från Vellinge.
På Solvalla sågs spetstriumfer från Peter Normans Cash Cowboy (Erik Adielsson körde) samt Hannu Pekka Korpi-tränade Die Kaiserin (Mika Forss) innan Mattias Djuse avslutade omgången med att bjuda på en sällsynt segergest bakom Electrical Storm.
Det fastställde utdelningen på V86 till 107 837 kronor för 152,7 system med åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kron..


För två och ett halvt år sedan blev han Europas dyraste ettåring genom tiderna då han klubbades för hisnande 3,5 miljoner kronor på en aktion i Berlin.
Ola Samuelsson som ropade in hästen för storhästägaren SRF Stable tänkte sig då knappast att det skulle dröja så länge till tävlingsdebuten.
Men på onsdagen var det alltså äntligen dags och Matchpoint Pellini visade att talangen finns då han gick undan i överlägsen stil för Thomas Uhrberg.
- Hästen var jättebra och gick nog ett snabbt slutvarv. Det var så bra det kunde bli. Såklart har treåringssäsongen gått, men han kanske får en extrasäsong i slutet av karriären istället. Det ser väldigt bra ut så här långt i alla fall, förklarade Uhrberg som själv tränade hästens mamma Prada Pellini.
Segertiden blev 1.17,0/2 160 meter autostart och förstapriset på 30 000 kronor var en liten, men säkert ack så efterlängtad avbetalning för ägare och tränare.

Robin Johansson, Kanal 75


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför &ar..


På sin träningsanläggning i Le Menil-Berard ungefär 20 mil väster om Paris finslipar Sebastien Guarato sina hästar inför årets viktigaste uppgift.
Två gånger tidigare har han segrat i Prix ’Amerique, 2016 och 2017, då Bold Eagle tjusade publiken på Vincennes.
Först vid genombrottet som femåring och säsongen efter som den största favoriten på många år.
Som nioåring anses emellertid Bold Eagle ha sin storhetstid bakom sig, i alla fall när det kommer till de stenhårda förutsättningarna i Prix d’Amerique – 2 700 meter på den kraftigt kuperade banan i Paris.
Där regerar numera Face Time Bourbon.
Guaratos nye stjärna har stått i en klass för sig i de franska årgångsloppen och kommer till start med åtta raka segrar på Vincennes. Ett facit snarlikt det Bold Eagle hade och visade sig vuxen nog att besegra äldre och härdade konkurrenter i första försöket.
Är du trött på alla frågor om att jämföra Bold Eagle och Face Time Bourbon?
- Nej, absolut inte. Verkligheten ser ut så. Deras säsonger som tre- och fyraåringar var väldigt lika, de vann i princip allt. Sen om Face Time Bourbon lyckas i Prix d’Amérique, det är inte säkert. Han har absolut kapacitet för att göra det, men allt måste stämma också, berättar Guarato vars tillmötesgående inställning till massmedia inte är en självklarhet hos alla travtränare inför årets stora slag.

”Som ett fullblod i kroppen”
Stämningen i stallet är hög och chefen själv tar sig gott om tid att berätta om sina hästar.
På vilket sätt är Face Time Bourbon och Bold Eagle lika, och hur skiljer de sig åt?
- De är lika på så sätt att de har vunnit praktiskt taget allt de ställt upp i. I övrigt är de inte särskilt lika.
- Bold Eagle är liksom lite nonchalant. Face Time Bourbon är mycket spänstigare, smidigare i kroppen.
- De är två världsstjärnor, men helt olika karaktärer. Face Time Bourbon är mer ädel, mer som ett fullblod i kroppen. Bold Eagle är liksom grövre i stilen.
Vilket är Face Time Bourbons främsta vapen på tävlingsbanan?
- Han är väldigt lätt att köra, gör allt man begär. Sedan har han en fantastisk aktion, med sin kropp som en galopphäst.
Hur är han hemma i stallet?
- Han är väldigt snäll. Kan förstås vara lite busig ibland, men inte så farligt. Han trivs med livet, gillar sin hage, att äta… Han är lätt att ha att göra med.
Nu blir det första gången som han ska tävla mot äldre hästar, hur tror du att det ska gå?
- Visst kan han vinna. Men han kan också göra ett jättebra lopp och ändå förlora mot någon världsstjärna, som till exempel Davidson du Pont. Om han hamnar långt bak i fältet kan det bli svårt att hinna fram till seger, men om han hittar en bra position ska han kunna slåss om segern.
Vilka tycker du är hans värsta konkurrenter på förhand?
- Davidson du Pont har verkligen imponerat på mig. Men alla Jean-Michel Bazires hästar kommer att vara farliga. Även Sylvain Rogers två hästar, Enino du Pommereux och Delia du Pommereux. Excellent, från stall Abrivard. Även mina egna, Bold Eagle och Billie de Montfort… Det är många som kan vinna! Ja, och även Bahia Quesnot och Vivid Wise As, som var väldigt bra i Prix de Bourgogne.

Väljer svensk kusk
I sulkyn bakom Face Time Bourbon sitter som vanligt Björn Goop, som de senaste åren etablerat sig som ett av de största kusknamnen på Vincennes.
Har du upplevt det som kontroversiellt att Frankrikes bästa häst körs av Sveriges bästa kusk?
- Nej, det är ingenting som jag har märkt. Jag har samarbetat med Björn Goop med flera av mina hästar. Gunilla d’Atout, Face Time Bourbon, Bold Eagle… Björn Goop är en kusk som håller världsklass på alla typer av banor, även internationellt. Dessutom har han blivit mycket mer tillgänglig när han är i Frankrike så mycket som han är.
Vad säger de andra franska kuskarna då?
- Ingenting. Som treåring valde Eric Raffin bort Face Time Bourbon för Feliciano. I samma veva ville Bold Eagles ägare, Pierre Pilarski, byta kusk för att väcka upp hästen. Det var där Björn Goop kom in i bilden.
Tycker du att Face Time Bourbon ska vara favorit i Prix d’Amérique?
- Jag tycker att han och Davidson du Pont delar på favoritskapet.
Alla svenska travälskare drömmer om att få se Face Time Bourbon i Elitloppet i vår, är det realistiskt?
- Nej. Inte i år. Han är bara fem år i år och kommer dessutom ha mycket avelsbestyr under våren. Men nästa år, när han är sex år, då kan det bli aktuellt, säger Sebastien Guarato, som däremot siktar på att komma till Solvalla med Bold Eagle.

Jagar Timoko och Varenne
Med motsvarande 50 miljoner kronor på kontot kan den forne kungen bli historisk på söndag även om han inte vinner.
Ett fjärdepris skulle räcka för att passera Timoko och bli Frankrikes vinstrikaste travhäst genom tiderna.
Vad har Bold Eagle betytt för dig?
- Han har betytt väldigt mycket för mig, för stallet, för Hugues (hästens skötare). Han gav mig karriärens första seger i Prix d’Amérique. Han har drar till sig massor av uppmärksamhet, vi har fått göra fantastiska resor, vi har varit och tävlat i Kanada…
- Hästens karriär är som en saga. Han har varit uträknad, utdömd, och sen ändå rest sig och kommit tillbaka som en champion.
- Han är som en 37-38-årig fotbollsspelare, som alla tror har gjort sitt på planen. Sen gör han mål i fotbolls-VM och ingen kan tro sina ögon!
- Han är en äkta champion.
Är det här hans sista säsong som tävlingshäst?
- Nej, det tror jag inte. Jag tror att han kan tävla även nästa år, som tioåring. Han har mycket kvar att ge.
På vilket sätt är han annorlunda nu, jämfört med när han var som bäst?
- Senaste året tycker jag faktiskt att moralen har börjat stiga igen. Annars har han blivit mer av en sprinter nu tycker jag. Därför kommer vi sikta mer mot sådana lopp, tävla mer internationellt, till exempel Elitloppet senare i vår. Även USA och Kanada är aktuellt senare i sommar. Sprinterlopp kommer nog att vara hans melodi framöver.
Efter två raka segrar i Prix d’Amérique blev det två förluster, hur har det varit för dig?
- Första gången förlorade han med liten marginal mot Readly Express, som var en otroligt bra häst, så det är inget att skämmas över. Förra året hamnade han alldeles för långt bak. Han blev sexa och gjorde ett bra lopp, men var chanslös från kön. Med en bättre start hade han varit längre fram på målfotot.
Vad tror du om hans chanser i Prix d’Amérique i år?
- Han kan vinna, om allt stämmer. Han kommer att tävla barfota runt om och jag tror han kommer göra ett bra lopp, men det måste stämma med positionerna också.
Om Bold Eagle skulle vinna i år, vore det den största segern för dig?
- Ja. Han har varit ifrågasatt och kritiserad. Men när han vann i Kanada i somras kände vi att han var på gång igen. Och skulle han vinna Prix d’Amérique nu vore det den största segern.
- Han har inte långt kvar att passera Timoko som Frankrikes rikaste häst genom alla tider… Ja, det är målet! Efter Prix d’Amérique och Prix de France tror jag att Bold Eagle är förbi. Men ska inte ta slut där, han har mycket mer pengar att tjäna i år…
- Sen vill vi försöka passera Varennes rekord också, så att han kan bli vinstrikaste hästen i världshistorien. Det skulle förstås vara helt enormt om det kunde lyckas, säger Sebastien Guarato.

Kanal 75


Med Björn Goop kontrakterad på stallets nya stjärna och Prix d’Amérique-favoriten Face Time Bourbon så behövde Sebastian..


Med Björn Goop kontrakterad på stallets nya stjärna och Prix d’Amérique-favoriten Face Time Bourbon så behövde Sebastian Guarato en ny kusk till Bold Eagle.
Ikonen som vunnit två Prix d’Amérique och är på god väg att bli Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna fick Brian Sears i sulkyn när han tog hem Breeders Crown-finalen i Kanada.
Tillbaka i hemlandet föll valet på Eric Raffin.
Raffin som haft ett makalöst 2019 och till slut lyckades tangera Jean-Michel Bazires segerrekord för en säsong gällande monté och travlopp.
Två starter tillsammans har slutat i en andra- och en femteplats, båda efter offensiva styrningar från Raffin.
Men det var uppladdningslopp, på söndag är det blodigt allvar i världens tuffaste travlopp med nio miljoner kronor i totala prispengar.
Vi slöt upp med Frankrikes nye champion under en tävlingsdag på Vincennes för att höra hur han ser på tillvaron i allmänhet och som kusk bakom Bold Eagle inför söndagens Prix d’Amérique.

”Förra säsongen glömd”
Det är ett hårt liv som travkusk, vad är det som driver dig?
- Att vinna lopp! Det är som en drog för mig, att vinna…
Vad gör du på fritiden?
- Jag gillar sport, att vara ute och jogga eller cykla.
Inga andra intressen?
- Nej, det hinner man inte. Jag lever med hästarna dygnet runt, så man hinner inte med någon hobby.
Du har tillhört franska kusktoppen under lång tid, men tagit ytterligare steg senaste året. Varför?
- Mycket beror på att Jean-Michel Bazire har lugnat ner sig lite, han dominerar inte lika hårt som 2018. Det har gett mig större utrymme och det har varit ett fantastiskt år.
På nyårsafton tangerade du Jean-Michel Bazires rekord på 345 segrar under ett år, vad betydde det för dig?
- För att ta 345 segrar under ett år i Frankrike måste man vara igång hela tiden, köra på alla möjliga banor. Jag har klarat mig utan långa avstängningar eller skador. Det har varit ett fantastiskt år!
Hur firade du?
- Lite firande blev det förstås, men 1 januari var det nya tävlingar på Vincennes. Då är alla resultat nollställda och förra säsongen glömd.
Du har fått förtroendet att köra Bold Eagle, hur känns det?
- Det känns förstås väldigt bra, det är en undantagshäst som tillhört världstoppen under många år.
Hur är Bold Eagle att köra?
- Han är trevlig att köra och har gjort väldigt bra lopp. Formen verkar väldigt bra och det känns som att han är redo för en riktigt bra insats.
Du har aldrig vunnit Prix d’Amérique, hur mycket drömmer du om att få göra det?
- Självklart drömmer man om det! Precis som jag tänker mig att en svensk kusk drömmer om att vinna Elitloppet vill varje fransk kusk vinna Prix d’Amérique. Tråkigt nog har jag aldrig fått vinna.
Är Bold Eagle i år din hittills bästa chans på förhand?
- Ja, det stämmer. Jag har aldrig kört någon av favoriterna i Prix d’Amérique. En gång var jag tvåa med Roxane Griff, men på förhand har jag aldrig haft en bättre chans än i år med Bold Eagle.
Du har varit tvåa i Elitloppet också, med Rapide Lebel – när tänker du vinna det loppet?
- I år! Med Bold Eagle!
Och vem tror du vinner Prix d’Amérique 2020?
- Jag gillar verkligen Davidson du Pont, som sprängde ljudvallen i spurten i Prix de Belgique senast. Det är han och Face Time Bourbon som är favoriterna i mina ögon, säger Eric Raffin.

Kanal 75


Det är Ekuriren som rapporter att Ladyofthelake har farit illa hos den proffstränare i södra Frankrike där hon stått uppstallad. Eskil..


Det är Ekuriren som rapporter att Ladyofthelake har farit illa hos den proffstränare i södra Frankrike där hon stått uppstallad. Eskilstunahästen skulle ha startat i torsdags men var i så uselt skick när Pierre Nyström besökte stallet dagen före loppet att han direkt beslutade att stryka hästen. I fredags fick stoet magmedicin och enligt Ekuriren står hon nu i Björn Goops stall i Normandie för att återhämta sig.
- "Lady" är just nu i så dåligt skick att hon inte klarar av att resa hem. Hon har tappat runt 150–200 kilo och i värsta fall kan karriären vara över. Meningen var att hon skulle åka till Frankrike och få ett bra avslut på sin karriär. Och sedan blir det så här, säger Lise-Lotte Nyström till Ekuriren.
Ladyofthelake vann nio montélopp under 2019 och fick i lördags hela fem priser på hästgalan i Eskilstuna – Årets häst, Årets äldre, Årets sto, Årets montéhäst och Årets bragd. Totalt har tioåringen vunnit 26 av 127 lopp och tjänat 1,9 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken..


Kenneth Haugstad har arbetat med travhästar på heltid sedan millennieskiftet och är ett välkänt namn för den svenska travpubliken. Vid sidan av stallsysslorna har den 42-årige norrmannen också skördad stora framgångar som kusk, inte minst med topphästen Heavy Sound. Sedan 2014 har han varit försteman hos landsmannen Roger Walmann och när denne nu valt att dra ner på verksamheten tar Kenneth Haugstad steget och kvitterar ut egen tränarlicens.
- Nu är vi igång! Vi började 1 januari och har just nu 17 hästar i träning. Det är två-tre till på väg in de närmaste veckorna och då är vi uppe i det antal som jag har tänkt mig. Det klart att jag alltid tar emot fler hästar men runt 20-25 stycken är var jag har tänkt ligga såhär i början, säger Kenneth Haugstad.
Verksamheten bedrivs bredvid Roger Walmanns på Mälsåker vid Mälarens strand strax söder om Strängnäs. Men det handlar inte om något samarbete med den forne arbetsgivaren, tillika svärfar.
- Det enda vi har gemensamt är banorna vi tränar på. Annars kör vi ingenting ihop utan allt är helt separerat.
De flesta av hästarna på träningslistan fick Kenneth Haugstad med sig från Roger Walmann.
- Roger skulle dra ner till 40 hästar och då fick jag ett tiotal hästar av bl.a. Lennart (storhästägaren Lennart Ågren). Det var bestämt sedan innan. Men det klart att nu är vi konkurrenter och man vill alltid slå sina konkurrenter.
Vilken målsättning har du satt upp för 2020?
- Jag ska få till ett fungerande stall och försöka få fram några profilhästar. Jag tycker exempelvis att Concrete Dee (V86-2) bör kunna utveckla sig den här säsongen och jag får in en ny häst i dagarna, Manuzio Hanover från Stefan Melander, som jag tycker är spännande.

”Med och kriga om det”
Concrete Dee har goda möjligheter att profilera både sig själv och sin nye tränare när han på onsdagskvällen startar på Solvalla. Femåringen kan också påverka hur jackpotmiljonerna fördelas på V86-spelet, vars åttarättspott beräknas uppgå till 16 miljoner kronor.
- Jag var jättenöjd med honom i debuten för mig senast. När jag öppnat tufft med honom tidigare har han inte haft speeden till slut, men det hade han nu och med lite tidigare lucka tror jag att vi hade knäppt Örjan (Surf’n Turf), säger Kenneth Haugstad.
Den här gången har Concrete Dee spår fyra bakom startbilen och bör kunna få en fin resa.
- Jag kommer prova att komma förbi de invändiga från start. Det är absolut inte nödvändigt att komma till ledningen, han har vunnit från alla positioner och över alla distanser, men kommer vi dit är det så klart intressant. Jag tycker att loppet ser lite tuffare ut än förra gången och är nöjd om vi är bland de tre främsta, men jag kommer med en häst i fin form och vi ska vara med och kriga om det.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-06 2015-11-06 Boden-7 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 1640/2 0 19.8g 368
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-1 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 1640/10 0 15.7 504
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2160/7 7 33.1g 757
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-1 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 2140/6 2 21.6 62
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 2160/10 8 18.4g 219
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-1 Airborn Tooma Airborn Tooma   [v 11] 2140/3 0 17.6 689
2015-09-29 2015-09-29 Boden-1 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 1640/2 2 17.0g 112
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-4 Airborn Tooma Airborn Tooma   [v 11] 2180/11 6 17.8 246
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/6 A 2 15.7 423
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2680/9 A 7 18.4 261
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-2 Stjernesvarten* Stjernesvarten*   [h 11] 1640/2 C 7 34.8 207
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-1 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/8 B str
2016-11-05 2016-11-05 Boden-9 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 7] 2180/13 A 1 16.5 191
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-9 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 7] 2160/8 A 1 16.1 225
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-1 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2140/10 A 4 17.6 206
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1660/7 B 5 16.3 231
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 1640/10 D 0 23.2g 837
2016-09-15 2016-09-15 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2180/12 C 6 17.9 273
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-3 Nimros Nimros   [v 9] 1640/2 C 1 17.3 454
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-9 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/2 C 6 17.2 258
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Guldhagens Idun Guldhagens Idun   [s 3] 1640/1 B 7 55.2g 589
2016-08-30 2016-08-30 Boden-2 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/6 D 0 g 234
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/7 A 1 15.8 41
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1646/9 C 4 15.8 193
2016-08-12 2016-08-12 Boden-2 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2160/7 C 2 18.0 94
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/8 B 2 25.6 51
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-1 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2660/6 C 4 17.3 230
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Guldhagens Idun Guldhagens Idun   [s 3] 2140/1 B str
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-1 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 1640/3 C 0 g 27
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/8 D 0 g 678
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-8 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/7 C 2 17.0 82
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-5 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/9 D 0 17.6 1000
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-7 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 1666/10 B 2 82
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2160/11 D 0 g 4059
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 1660/12 C 0 16.9 434
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-9 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 1660/7 D 0 g 198
2016-07-03 2016-07-03 Boden-2 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2180/11 B 4 17.2 426
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Bodbäcksbill Bodbäcksbill   [v 14] 1660/9 D 8 28.5 1557
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 2160/9 C 2 17.0 65
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-1 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 2140/9 C 2 16.1 527
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-1 Riverside on Line Riverside on Line   [v 8] 2160/7 D 6 18.8g 274
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-7 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2160/6 B 7 19.4g 99
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-1 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2140/2 C 5 19.2g 213
2016-05-19 2016-05-19 Boden-8 Meslon* Meslon*   [v 5] 1640/6 D 0 24.6g 450
2016-05-19 2016-05-19 Boden-1 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2160/12 D 0 19.6 423
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-7 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2160/9 B 2 16.9 39
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-9 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/7 B 5 27.8g 156
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2140/4 D 0 33.1 1138
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-1 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2140/7 B 5 16.5 135
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/7 D 0 18.9 425
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/7 C 0 g 212
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Bodbäcksbill Bodbäcksbill   [v 14] 2140/2 D 0 30.7 1265
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2160/6 C 1 16.5 115
2016-04-05 2016-04-05 Boden-6 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2160/9 C 7 20.3g 342
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-2 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2160/8 D 5 18.8 128
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2160/9 D 4 19.0 604
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Vårvind Vårvind   [s 5] 1660/3 B 0 35.7 212
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Farmfurir Farmfurir   [h 13] 2180/12 C str
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 1640/2 D 7 19.5g 172
2017-08-24 2017-08-24 Boden-9 Lindeberg Lindeberg   [v 6] 2140/3 C 0 18.0 142
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-9 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2140/6 D 6 17.1 90
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-1 Sally Steel Sally Steel   [s 5] 1640/2 B 5 15.5 455
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-8 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2180/8 D 0 17.7 119
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 Lindeberg Lindeberg   [v 6] 1660/8 B 1 16.7 21
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Åstas Viking Åstas Viking   [v 8] 1680/9 C 7 29.8 442
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 2140/4 D 0 g 47
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-3 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 1660/8 D 5 14.6 103
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 1680/7 C 1 15.6 150
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-2 Like Morgan Like Morgan   [s 6] 1640/5 B str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 2140/1 D str
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Underlig Underlig   [v 8] 2160/8 D 0 31.3 392
2017-07-13 2017-07-13 Boden-7 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 1640/8 D str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-4 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2160/9 C 3 16.1 256
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 1700/13 C 0 18.4 433
2017-07-06 2017-07-06 Boden-5 Atena Doc Atena Doc   [s 6] 2140/4 C 0 g 226
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2160/5 B 1 17.2 45
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/11 A 5 19.8 90
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2200/13 C 0 g 181
2017-06-17 2017-06-17 Boden-5 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 1640/10 C 3 15.9 299
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2160/5 B 0 g 101
2017-06-10 2017-06-10 Boden-6 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2140/3 B 2 17.4 36
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-3 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 1660/4 C 1 15.4 189
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-4 Underlig Underlig   [v 8] 2160/4 C 4 31.6g 150
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-3 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2140/10 B 2 17.7 61
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-7 Underlig Underlig   [v 8] 1680/6 B 3 29.0g 103
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-1 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1680/9 B 0 19.0g 55
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-3 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 2140/4 C 5 16.4 458
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Bodbäcksbill Bodbäcksbill   [v 15] 2140/1 D 0 617
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2140/1 B 2 16.5 47
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 Lonely Atlas* Lonely Atlas*   [s 8] 1640/9 B 5 17.2 205
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2140/3 C 2 18.4 107
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-10 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 6] 1640/4 D 7 18.4 320
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-7 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 5] 1640/7 C 2 16.2 90
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-4 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2660/4 C 7 32.3 118
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-1 Tunney Gene Tunney Gene   [v 9] 2140/7 B 3 16.6 312
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Citadelle Citadelle   [s 6] 1640/7 C 7 17.1 291
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Barifant Barifant   [h 10] 2200/7 B 2 15.4 223
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-4 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 8] 2140/6 D 3 17.2 183
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-1 Barifant Barifant   [h 10] 2700/8 B 4 19.0 155
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-3 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 2140/2 D str
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 T.Hall T.Hall   [v 10] 2160/6 D 0 g 469
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 1660/6 C 0 17.7g 746
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2640/4 D 0 19.3 783
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2160/9 B 6 18.8 303
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/4 C 2 15.5g 1392
2018-11-10 2018-11-10 Ryssland-2 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 4] 2040/1 B 1 21
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/2 D 7 16.3 897
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 1660/4 B 2 16.1 145
2018-10-20 2018-10-20 Boden-10 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 2160/6 B str
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Dante Band Dante Band   [v 9] 2160/7 B 4 17.2 239
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 8] 1640/10 D str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-9 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 2160/4 D str
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-1 Tomac* Tomac*   [v 5] 2140/6 B 0 g 71
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 2140/9 D 5 31.3 1444
2018-09-27 2018-09-27 Boden-2 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/4 C 5 16.8 368
2018-09-27 2018-09-27 Boden-5 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 8] 2140/11 D 0 32.2 729
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 1640/7 C 4 17.0g 65
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-5 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-6 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 8] 1640/5 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-1 Claudius F. Claudius F.   [v 8] 1640/3 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Stilig Stilig   [v 11] 1660/6 C 3 25.5 311
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-2 Dante Band Dante Band   [v 9] 2160/9 C 0 16.6 301
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-1 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 2140/5 D 0 21.6 644
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 11] 2160/6 C 4 28.1 118
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-8 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2160/3 C 1 19.2 66
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/10 B 0 15.5 182
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Stilig Stilig   [v 11] 2180/10 C 0 30.0 440
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 7] 2140/3 C 0 g 63
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-4 Maniac Face Maniac Face   [v 9] 2140/1 C 0 g 181
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 7] 2140/2 C 4 18.8 315
2018-06-16 2018-06-16 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 1640/12 C 1 13.7 704
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-7 Xante Bishop Xante Bishop   [v 7] 2140/2 C 4 19.0 133
2018-05-10 2018-05-10 Boden-6 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 2160/2 D 1 16.9 44
2018-05-10 2018-05-10 Boden-8 Åli Siri Åli Siri   [s 8] 1640/9 D 0 g 327
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-6 Young von Hall Young von Hall   [v 9] 2140/1 D 4 18.0 324
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Tangen Didrik Tangen Didrik   [v 8] 2180/6 D 8 33.1 431
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-7 Åli Siri Åli Siri   [s 8] 1660/7 C 0 38.3 283
2018-04-26 2018-04-26 Boden-8 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 1640/11 C 5 16.5 92
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-1 Rightkindoftrouble Rightkindoftrouble   [v 7] 2140/1 C 5 16.6 736
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-3 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 1640/9 C 5 14.9 244
2018-04-17 2018-04-17 Boden-2 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 2160/4 D 1 17.0 40
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-8 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 2160/8 B 4 19.1 26
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Dream Bore Dream Bore   [v 7] 2160/10 D str
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 Clear Eyes Clear Eyes   [s 5] 2140/8 D 0 16.7 562
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-9 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2640/4 D 0 22.2 255
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-1 Valley Streamline Valley Streamline   [v 8] 2140/5 D 0 17.1 529
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-5 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2160/11 A 6 20.0 300
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/6 D 3 18.1 54
2019-12-13 2019-12-13 Boden-4 Valley Streamline Valley Streamline   [v 8] 2140/8 C 0 18.0 433
2019-12-13 2019-12-13 Boden-6 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/12 D 0 17.9 462
2019-12-07 2019-12-07 Åby-1 Oki Doki Face Oki Doki Face   [h 8] 2140/6 C 0 17.7 136
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2640/9 D 0 18.1 403
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2140/10 D 0 19.9 666
2019-11-28 2019-11-28 Boden-9 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 6] 2140/10 C 6 16.6 50
2019-11-28 2019-11-28 Boden-10 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/3 D 1 18.3 60
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/10 D 2 18.5 78
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-7 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 9] 1660/11 C str
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-9 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2160/14 C 0 17.5 342
2019-11-09 2019-11-09 Ryssland-1 Little Red Corvette* Little Red Corvette*   [v 7] 2080/10 A 1 16
2019-11-05 2019-11-05 Boden-4 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/1 D 3 18.1 326
2019-10-31 2019-10-31 Boden-2 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2140/3 D 1 18.4 26
2019-10-31 2019-10-31 Boden-5 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/12 C 4 17.1 152
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2160/9 C 3 16.7 476
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-2 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/4 D str
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2140/3 D 8 17.5 287
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-7 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/12 A 0 19.2 367
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2140/4 D str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2180/13 D 2 28.4 63
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-1 Makin it Easy Makin it Easy   [v 8] 2160/10 C 5 17.0 50
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Bend Over and Beg Bend Over and Beg   [s 6] 2140/7 C 4 16.4 466
2019-09-27 2019-09-27 Boden-11 Makin it Easy Makin it Easy   [v 8] 2140/4 C 2 16.5 104
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/2 B 0 17.6g 248
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2140/3 D 3 16.9 133
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Silili Silili   [s 6] 2140/9 B 0 19.6 173
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/14 A 2 16.6 85
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2160/2 C 1 27.5 45
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Palemtonian Palemtonian   [v 11] 2140/11 D 0 22.7g 1000
2019-09-09 2019-09-09 Boden-2 Bailiff Bailiff   [v 5] 2140/5 D 5 18.0 61
2019-09-09 2019-09-09 Boden-4 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/8 D 6 17.1 354
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 Lina Lee Lina Lee   [s 5] 2140/10 B 8 18.5g 214
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-2 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/8 A 1 16.2 18
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-1 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 5] 1640/6 B 4 16.0 23
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/3 C 2 18.6 399
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-2 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 5] 2140/5 B 3 16.6 26
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-3 Big Believer Big Believer   [v 8] 2640/9 B 4 16.6 113
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-2 Sedelpressen Sedelpressen   [s 7] 2140/5 D str
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 9] 2140/8 B 6 17.4 70
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/5 D 6 21.0g 293
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-1 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 5] 2140/4 A 1 16.2 23
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2160/4 C 2 27.8 165
2019-08-13 2019-08-13 Boden-5 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 5] 2640/2 B 0 19.9g 236
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/5 B 6 14.6 193
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/10 D 4 13.2 1473
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-5 Due Passi Due Passi   [s 6] 1640/7 D 3 15.6 465
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 5] 1660/4 C 0 g 129
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-1 Bailiff Bailiff   [v 5] 2140/6 C 4 17.4 77
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-6 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/6 C 2 15.4 260
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/7 C str
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 12] 1680/6 B 0 g 87
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/1 D 6 16.2 102
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-9 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 2140/1 B 1 17.4 41
2019-06-24 2019-06-24 Boden-2 Sabelline Sabelline   [s 8] 2140/5 B 1 17.6 24
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-1 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/5 C 2 18.7 18
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-12 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2140/2 D 0 g 350
2019-06-15 2019-06-15 Boden-6 Augustus F. Augustus F.   [v 9] 1640/9 C 5 15.2 87
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Stilig Stilig   [v 12] 2180/7 C 8 30.9 523
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Mud Memory Mud Memory   [s 7] 2160/6 D 0 24.5g 710
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2140/5 C 1 16.8 323
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-6 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 5] 2140/4 B 1 17.1 18
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 8] 2140/13 C 6 16.3 335
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Vacqueyras Vacqueyras   [v 10] 2140/4 D 0 16.0 514
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-5 Commission Commission   [v 10] 2180/3 D 2 16.4 203
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-6 Pas Pale Pas Pale   [v 6] 2140/1 C 0 g 224
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 1640/6 A 3 15.8 61
2019-05-28 2019-05-28 Boden-1 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/1 B 2 17.2 22
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 The True F. The True F.   [v 8] 1640/3 C 0 14.3 437
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 7] 2160/6 B 6 36.3 120
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/2 B 1 17.9 288
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Rose Töll Rose Töll   [s 6] 1640/5 D 0 g 649
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/10 D 0 14.5 872
2019-05-10 2019-05-10 Boden-10 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2640/10 D 0 18.8g 460
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-9 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/2 C 2 15.6 33
2019-05-02 2019-05-02 Boden-2 Tranquillo Tranquillo   [v 7] 2140/1 D str
2019-05-02 2019-05-02 Boden-5 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/6 B 6 18.4 131
2019-05-02 2019-05-02 Boden-8 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2640/4 C 3 19.5 105
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-6 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/7 A 1 16.1 56
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 8] 1640/6 D 8 17.3 84
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 The True F. The True F.   [v 8] 2140/4 B 4 15.7 341
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Googla Googla   [s 9] 1640/4 C 0 g 528
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2140/1 D 3 28.2 583
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-2 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 9] 2160/6 B 0 19.0g 1083
2019-03-31 2019-03-31 Boden-1 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 7] 1640/12 D 0 g 740
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 7] 1660/8 B 0 g 192
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 1680/13 D 2 28.5 212
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/7 B 1 16.7 98
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/9 B 5 17.4g 169
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Silver Bruna Silver Bruna   [s 10] 1660/7 D 0 34.1 580
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-3 Silver Bruna Silver Bruna   [s 11] 2140/7 D 0 977
2020-01-19 2020-01-19 Boden-3 Dreams Patric Dreams Patric   [v 6] 1640/11 C 0 18.0g 707
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-3 Bläs Linus Bläs Linus   [v 12] 2140/2 D 0 31.6 66
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Blue Line Blue Line   [h 13] 2140/1 C 0 g 1402
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-10 Dreams Patric Dreams Patric   [v 6] 2160/7 B 2 19.9 187ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se