V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-08-12 2020-08-12 Boden-11 Hazel Web Hazel Web   [s 5] 2140/10 C
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-6 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/1 B

Nyheter för travkusk


Segervane Cleangame tog på onsdagen karriärens 35:e seger när han var ute på en ”joggingtur” på Enghien i Frankrike.&rdq..


Segervane Cleangame tog på onsdagen karriärens 35:e seger när han var ute på en ”joggingtur” på Enghien i Frankrike.
”Världens bäste valack” kördes av sin tränare Jean-Michel Bazire som gled till ledningen efter 900 meter och sedan blev det en enkel resa före Feliciano (rygg ledaren) och Tony Gio (riktigt vass slutspurt). Det var andra raka vinsten för Cleangame som vann på 1.14,5 över distansen 2875 meter. Segern var värd ungefär en halv miljon kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Oliver Wilson hade en fin dag på galoppbanan när Jägersro var värd för onsdagens lunchtävlingar.Oliver Wilson vann fyra av dagens..


Oliver Wilson hade en fin dag på galoppbanan när Jägersro var värd för onsdagens lunchtävlingar.
Oliver Wilson vann fyra av dagens lopp och ståtar med imponerande 23 i segerprocent den här säsongen. Totalt har det blivit 22 segrar på 97 ritter. 18 av segrarna är tagna på svensk mark och Oliver Wilson är sexa på den listan som toppas av Elione Chaves med 31 årssegrar.

Segerrikaste ryttare 2020 på svenska galoppbanor
1) Elione Chaves – 31-41-18
2) Per-Anders Gråberg – 25-18-28
3) Martin Rodriguez – 20-13-14
4) Jacob Johansen – 19-24-17
5) Shane Karlsson – 18-18-9
6) Oliver Wilson – 18-12-15
7) Ulrika Holmquist – 14-9-15
8) Carlos Lopez – 12-7-10
9) Chrisophe Lamy – 10-9-10
10) Emma Nordin – 10-8-5
 

Siffror till och med 12 augusti 2020

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det har blivit dags för E3-finaler över sprinterdistans som kryddar lördagens V75-omgång på Romme. Förstapriset i respektive fin..


Det har blivit dags för E3-finaler över sprinterdistans som kryddar lördagens V75-omgång på Romme. Förstapriset i respektive final är 950 000 kronor och i storavdelningen är Chablis Ribb en av de hetaste kandidaterna. Detta efter att hon vunnit sitt försök lekande lätt från ledningen. Det startsnabba damen har vunnit fyra lopp på tio starter och varit bland de tre främsta i sju av dem. Hon närmar sig miljonen i insprungna pengar och treårsstoet är en av de mest talangfulla unghästar som Leif Witasp har tränat.
– Jag har tränat många bra hästar i min karriär. Men Chablis Ribb tillhör helt klart toppskiktet, säger Leif Witasp som har varit proffstränare sedan 1980.
– Hon har en jättetalang och alla egenskaper för det här. Hon har vunnit mycket på att hon är startsnabb och travsäker. Laddar man lite med henne kan hon öppna rejält. Hästen har aldrig galopperat i lopp någon gång och jag kan inte minnas att hon ens har galopperat i jobb någon gång.
Om du beskriver hästen ytterligare, hur låter det då?
– Hon är ganska enkelt att ha och göra med. Som travare är det aldrig något krångel. Hon är lättlärd och det finns mycket positivt över hästen. Det enda är hon är lite speciell med att hon vill inte gå med vem som helst i hagen. Men det har ju tjejerna lärt sig vilka hästar som hon passar bäst ihop med.

"Inte riktigt frisk – trea ändå i E3-finalen"
Chablis Ribb var näst senast trea i E3-finalen över medeldistans på Bergsåker i slutet av juni. Men trots tredjeplats bakom vinnande Barbro Kronos var hon inte som bäst den dagen.
– Hon var inte riktigt frisk och hade lite feber. Hon hostade och snorade efter loppet. Det kändes i loppet att hästen gav upp lite väl tidigt. Så med tanke på att hon inte var kurant var det väldigt bra gjort att bli trea, säger Witasp.
– Hon fick stå över en vecka efter det och sedan har vi tränat på hela tiden.
Vad säger du om segern i försöket till korta E3 senast när hon ledde runt om?
– Jag körde ingenting från början och sedan förvånade mig med att vara bättre än jag trodde. Hon hade varit borta i en månad och bara fått ett rejält jobb mellan starterna. Som hon har varit tidigare så blir hästen ytterligare lite vassare till den här starten. Hon kändes också fin i måndagsjobbet.

"Kan inte fega ur nu – tror på bra chans"
Leif Witasp hade turen att få välja spår först när lottningen ägde rum till finalen. Han var snabb nog att ta innerspåret och det är således ett drömläge för startsnabba Chablis Ribb.
– Jag siktar på att försvara innerspåret och om jag kan sitta i ledningen bör det räcka för att slåss om segern. Innerspåret bakom bilen på Romme är bra tycker jag. Den här hästen är också så att jag bara kan släppa in henne bakom vingen och så följer hon bilen.
– Det är klart att jag måste tro på bra chans. Speciellt när vi fick det här läget. Jag kan inte fega ur nu, säger Leif Witasp med ett skratt.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt blir det ett halvstängt norskt huvudlag istället för öppet som hon har haft på slutet. Hon gick med helstängt i början av karriären men blev lite för vass då. Vi ska prova det i ett jobb på torsdag så får vi se hur det blir. Inga ändringar i övrigt, barfota fram och urryckare. Jag har bara dragit tussarna en gång och det var i förra E3-finalen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprinte..


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprintermästaren. Men måndagskvällens genrep slutade i moll för den fyraårige hingsten. I ett lopp på Solvalla provades han barfota runt om för första gången men det testet föll inte väl ut. Don Fanucci Zet öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen men utifrån laddade Björn Goop med startkatapulten Click Bait. Det gick oerhört fort in i första kurvan och då blev det för lätt med barfotabalansen. Den kombinationen gjorde att hästen galopperade, enligt Örjan Kihlström. Han tyckte i övrigt att Don Fanucci Zet kändes som han brukar göra.
Vann loppet gjorde istället Stefan Melander-tränade Click Bait på tiden 1.11,8/1640a. Melander som för övrigt hade sex utav åtta startande hästar i loppet vilket gjorde att det kördes utan totospel. Dessa lade också beslag på de sex första platserna.

Fyra segrar varav tre på V64
Men trots debaclet för Don Fanucci Zet blev det fyra segrar för Örjan Kihlström med Daniel Redén-tränade hästar. Tre av dem på V64-spelet. My Lady Grace, Moses och Golden Tricks övertygade samtliga och vann enkelt från ledningen. Kihlström och Redén avslutade sedan tävlingsdagen genom Hilltop Hawk som vann lika enkelt han.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-06 2015-11-06 Boden-7 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 1640/2 0 19.8g 368
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-1 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 1640/10 0 15.7 504
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 6] 2160/7 7 33.1g 757
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-1 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 2140/6 2 21.6 62
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 2160/10 8 18.4g 219
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-1 Airborn Tooma Airborn Tooma   [v 11] 2140/3 0 17.6 689
2015-09-29 2015-09-29 Boden-1 Gold Digger Gold Digger   [v 9] 1640/2 2 17.0g 112
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-4 Airborn Tooma Airborn Tooma   [v 11] 2180/11 6 17.8 246
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/6 A 2 15.7 423
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2680/9 A 7 18.4 261
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-2 Stjernesvarten* Stjernesvarten*   [h 11] 1640/2 C 7 34.8 207
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-1 Innovate Pellini Innovate Pellini   [v 8] 2640/8 B str
2016-11-05 2016-11-05 Boden-9 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 7] 2180/13 A 1 16.5 191
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-9 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 7] 2160/8 A 1 16.1 225
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-1 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2140/10 A 4 17.6 206
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1660/7 B 5 16.3 231
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 1640/10 D 0 23.2g 837
2016-09-15 2016-09-15 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2180/12 C 6 17.9 273
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-3 Nimros Nimros   [v 9] 1640/2 C 1 17.3 454
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-9 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/2 C 6 17.2 258
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Guldhagens Idun Guldhagens Idun   [s 3] 1640/1 B 7 55.2g 589
2016-08-30 2016-08-30 Boden-2 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/6 D 0 g 234
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1640/7 A 1 15.8 41
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1646/9 C 4 15.8 193
2016-08-12 2016-08-12 Boden-2 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2160/7 C 2 18.0 94
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-5 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/8 B 2 25.6 51
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-1 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2660/6 C 4 17.3 230
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-1 Guldhagens Idun Guldhagens Idun   [s 3] 2140/1 B str
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-1 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 1640/3 C 0 g 27
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-8 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/7 C 2 17.0 82
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-5 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/9 D 0 17.6 1000
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/8 D 0 g 678
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-7 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 1666/10 B 2 82
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-8 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2160/11 D 0 g 4059
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 1660/12 C 0 16.9 434
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-9 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 1660/7 D 0 g 198
2016-07-03 2016-07-03 Boden-2 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2180/11 B 4 17.2 426
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-8 Bodbäcksbill Bodbäcksbill   [v 14] 1660/9 D 8 28.5 1557
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 2160/9 C 2 17.0 65
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-1 Uncle Brodde Uncle Brodde   [v 7] 2140/9 C 2 16.1 527
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-1 Riverside on Line Riverside on Line   [v 8] 2160/7 D 6 18.8g 274
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-7 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2160/6 B 7 19.4g 99
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-1 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2140/2 C 5 19.2g 213
2016-05-19 2016-05-19 Boden-8 Meslon* Meslon*   [v 5] 1640/6 D 0 24.6g 450
2016-05-19 2016-05-19 Boden-1 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2160/12 D 0 19.6 423
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-7 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2160/9 B 2 16.9 39
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-9 Tyri Svarten Tyri Svarten   [v 15] 2200/7 B 5 27.8g 156
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Vesle Fuxan Vesle Fuxan   [s 7] 2140/4 D 0 33.1 1138
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-1 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2140/7 B 5 16.5 135
2016-04-17 2016-04-17 Boden-8 Tapperlou Tapperlou   [v 9] 2140/7 D 0 18.9 425
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/7 C 0 g 212
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Bodbäcksbill Bodbäcksbill   [v 14] 2140/2 D 0 30.7 1265
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 9] 2160/6 C 1 16.5 115
2016-04-05 2016-04-05 Boden-6 Rocky McKinnon Rocky McKinnon   [v 10] 2160/9 C 7 20.3g 342
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-2 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2160/8 D 5 18.8 128
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2160/9 D 4 19.0 604
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Vårvind Vårvind   [s 5] 1660/3 B 0 35.7 212
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Farmfurir Farmfurir   [h 13] 2180/12 C str
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 5] 1640/2 D 7 19.5g 172
2017-08-24 2017-08-24 Boden-9 Lindeberg Lindeberg   [v 6] 2140/3 C 0 18.0 142
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-9 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2140/6 D 6 17.1 90
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-1 Sally Steel Sally Steel   [s 5] 1640/2 B 5 15.5 455
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-8 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2180/8 D 0 17.7 119
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 Lindeberg Lindeberg   [v 6] 1660/8 B 1 16.7 21
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Åstas Viking Åstas Viking   [v 8] 1680/9 C 7 29.8 442
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 2140/4 D 0 g 47
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-3 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 1660/8 D 5 14.6 103
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-2 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 1680/7 C 1 15.6 150
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-2 Like Morgan Like Morgan   [s 6] 1640/5 B str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Road to Victory* Road to Victory*   [v 9] 2140/1 D str
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Underlig Underlig   [v 8] 2160/8 D 0 31.3 392
2017-07-13 2017-07-13 Boden-7 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 1640/8 D str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-4 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2160/9 C 3 16.1 256
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 1700/13 C 0 18.4 433
2017-07-06 2017-07-06 Boden-5 Atena Doc Atena Doc   [s 6] 2140/4 C 0 g 226
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2160/5 B 1 17.2 45
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-4 Victory Brodde Victory Brodde   [v 7] 2140/11 A 5 19.8 90
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 10] 2200/13 C 0 g 181
2017-06-17 2017-06-17 Boden-5 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 1640/10 C 3 15.9 299
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Loke Faks* Loke Faks*   [v 9] 2160/5 B 0 g 101
2017-06-10 2017-06-10 Boden-6 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2140/3 B 2 17.4 36
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-3 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 1660/4 C 1 15.4 189
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-4 Underlig Underlig   [v 8] 2160/4 C 4 31.6g 150
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-3 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 8] 2140/10 B 2 17.7 61
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-7 Underlig Underlig   [v 8] 1680/6 B 3 29.0g 103
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-1 Lord Rocket Lord Rocket   [v 12] 1680/9 B 0 19.0g 55
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-3 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 2140/4 C 5 16.4 458
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Bodbäcksbill Bodbäcksbill   [v 15] 2140/1 D 0 617
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2140/1 B 2 16.5 47
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 Lonely Atlas* Lonely Atlas*   [s 8] 1640/9 B 5 17.2 205
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2140/3 C 2 18.4 107
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-10 Västerbo Mojito Västerbo Mojito   [s 6] 1640/4 D 7 18.4 320
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-7 Akseli Winner* Akseli Winner*   [v 5] 1640/7 C 2 16.2 90
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-4 Skaane Jo Skaane Jo   [v 8] 2660/4 C 7 32.3 118
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-1 Tunney Gene Tunney Gene   [v 9] 2140/7 B 3 16.6 312
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Citadelle Citadelle   [s 6] 1640/7 C 7 17.1 291
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Barifant Barifant   [h 10] 2200/7 B 2 15.4 223
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-4 Eastwind Cooper* Eastwind Cooper*   [v 8] 2140/6 D 3 17.2 183
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-1 Barifant Barifant   [h 10] 2700/8 B 4 19.0 155
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-3 Knut Muscleman Knut Muscleman   [v 12] 2140/2 D str
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 T.Hall T.Hall   [v 10] 2160/6 D 0 g 469
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Lovely Lohr Lovely Lohr   [s 5] 1660/6 C 0 17.7g 746
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2640/4 D 0 19.3 783
2018-11-30 2018-11-30 Boden-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 7] 2160/9 B 6 18.8 303
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 6] 2140/4 C 2 15.5g 1392
2018-11-10 2018-11-10 Ryssland-2 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 4] 2040/1 B 1 21
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/2 D 7 16.3 897
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 1660/4 B 2 16.1 145
2018-10-20 2018-10-20 Boden-10 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 2160/6 B str
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-6 Dante Band Dante Band   [v 9] 2160/7 B 4 17.2 239
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 8] 1640/10 D str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-9 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 2160/4 D str
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-1 Tomac* Tomac*   [v 5] 2140/6 B 0 g 71
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Järvsö Rasmus Järvsö Rasmus   [v 9] 2140/9 D 5 31.3 1444
2018-09-27 2018-09-27 Boden-2 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/4 C 5 16.8 368
2018-09-27 2018-09-27 Boden-5 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 8] 2140/11 D 0 32.2 729
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-6 Xpecttheunexpected Xpecttheunexpected   [v 7] 1640/7 C 4 17.0g 65
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-5 Bold Choice Bold Choice   [v 8] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-6 Vårberg Balder Vårberg Balder   [v 8] 1640/5 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-1 Claudius F. Claudius F.   [v 8] 1640/3 C 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Stilig Stilig   [v 11] 1660/6 C 3 25.5 311
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-2 Dante Band Dante Band   [v 9] 2160/9 C 0 16.6 301
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-1 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 2140/5 D 0 21.6 644
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-4 Stilig Stilig   [v 11] 2160/6 C 4 28.1 118
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-8 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2160/3 C 1 19.2 66
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-2 Victory Brodde Victory Brodde   [v 8] 2140/10 B 0 15.5 182
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Stilig Stilig   [v 11] 2180/10 C 0 30.0 440
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 7] 2140/3 C 0 g 63
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-4 Maniac Face Maniac Face   [v 9] 2140/1 C 0 g 181
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Xante Bishop Xante Bishop   [v 7] 2140/2 C 4 18.8 315
2018-06-16 2018-06-16 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 1640/12 C 1 13.7 704
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-7 Xante Bishop Xante Bishop   [v 7] 2140/2 C 4 19.0 133
2018-05-10 2018-05-10 Boden-6 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 2160/2 D 1 16.9 44
2018-05-10 2018-05-10 Boden-8 Åli Siri Åli Siri   [s 8] 1640/9 D 0 g 327
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-6 Young von Hall Young von Hall   [v 9] 2140/1 D 4 18.0 324
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Tangen Didrik Tangen Didrik   [v 8] 2180/6 D 8 33.1 431
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-7 Åli Siri Åli Siri   [s 8] 1660/7 C 0 38.3 283
2018-04-26 2018-04-26 Boden-8 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 1640/11 C 5 16.5 92
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-1 Rightkindoftrouble Rightkindoftrouble   [v 7] 2140/1 C 5 16.6 736
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-3 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 1640/9 C 5 14.9 244
2018-04-17 2018-04-17 Boden-2 Tjurkhults Sigge Tjurkhults Sigge   [v 9] 2160/4 D 1 17.0 40
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-8 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 2160/8 B 4 19.1 26
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-2 Dream Bore Dream Bore   [v 7] 2160/10 D str
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 Clear Eyes Clear Eyes   [s 5] 2140/8 D 0 16.7 562
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-9 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2640/4 D 0 22.2 255
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-1 Valley Streamline Valley Streamline   [v 8] 2140/5 D 0 17.1 529
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-5 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2160/11 A 6 20.0 300
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/6 D 3 18.1 54
2019-12-13 2019-12-13 Boden-4 Valley Streamline Valley Streamline   [v 8] 2140/8 C 0 18.0 433
2019-12-13 2019-12-13 Boden-6 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/12 D 0 17.9 462
2019-12-07 2019-12-07 Åby-1 Oki Doki Face Oki Doki Face   [h 8] 2140/6 C 0 17.7 136
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2640/9 D 0 18.1 403
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Dreams Patric Dreams Patric   [v 5] 2140/10 D 0 19.9 666
2019-11-28 2019-11-28 Boden-9 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 6] 2140/10 C 6 16.6 50
2019-11-28 2019-11-28 Boden-10 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/3 D 1 18.3 60
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/10 D 2 18.5 78
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-7 Västerbo Fantast Västerbo Fantast   [h 9] 1660/11 C str
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-9 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2160/14 C 0 17.5 342
2019-11-09 2019-11-09 Ryssland-1 Little Red Corvette* Little Red Corvette*   [v 7] 2080/10 A 1 16
2019-11-05 2019-11-05 Boden-4 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/1 D 3 18.1 326
2019-10-31 2019-10-31 Boden-2 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2140/3 D 1 18.4 26
2019-10-31 2019-10-31 Boden-5 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/12 C 4 17.1 152
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2160/9 C 3 16.7 476
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-2 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/4 D str
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2140/3 D 8 17.5 287
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-7 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/12 A 0 19.2 367
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Nemo Rols Nemo Rols   [v 7] 2140/4 D str
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2180/13 D 2 28.4 63
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-1 Makin it Easy Makin it Easy   [v 8] 2160/10 C 5 17.0 50
2019-09-27 2019-09-27 Boden-10 Bend Over and Beg Bend Over and Beg   [s 6] 2140/7 C 4 16.4 466
2019-09-27 2019-09-27 Boden-11 Makin it Easy Makin it Easy   [v 8] 2140/4 C 2 16.5 104
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 7] 2140/2 B 0 17.6g 248
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2140/3 D 3 16.9 133
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Silili Silili   [s 6] 2140/9 B 0 19.6 173
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/14 A 2 16.6 85
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-2 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2160/2 C 1 27.5 45
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Palemtonian Palemtonian   [v 11] 2140/11 D 0 22.7g 1000
2019-09-09 2019-09-09 Boden-2 Bailiff Bailiff   [v 5] 2140/5 D 5 18.0 61
2019-09-09 2019-09-09 Boden-4 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/8 D 6 17.1 354
2019-09-09 2019-09-09 Boden-5 Lina Lee Lina Lee   [s 5] 2140/10 B 8 18.5g 214
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-2 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/8 A 1 16.2 18
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-1 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 5] 1640/6 B 4 16.0 23
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/3 C 2 18.6 399
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-2 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 5] 2140/5 B 3 16.6 26
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-3 Big Believer Big Believer   [v 8] 2640/9 B 4 16.6 113
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-2 Sedelpressen Sedelpressen   [s 7] 2140/5 D str
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 9] 2140/8 B 6 17.4 70
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/5 D 6 21.0g 293
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-1 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 5] 2140/4 A 1 16.2 23
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2160/4 C 2 27.8 165
2019-08-13 2019-08-13 Boden-5 Front K.L.Hornline Front K.L.Hornline   [s 5] 2640/2 B 0 19.9g 236
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/5 B 6 14.6 193
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/10 D 4 13.2 1473
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-5 Due Passi Due Passi   [s 6] 1640/7 D 3 15.6 465
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-8 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 5] 1660/4 C 0 g 129
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-1 Bailiff Bailiff   [v 5] 2140/6 C 4 17.4 77
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-6 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/6 C 2 15.4 260
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 4] 2140/7 C str
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Rotets Lucifer Rotets Lucifer   [v 12] 1680/6 B 0 g 87
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/1 D 6 16.2 102
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-9 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 2140/1 B 1 17.4 41
2019-06-24 2019-06-24 Boden-2 Sabelline Sabelline   [s 8] 2140/5 B 1 17.6 24
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-1 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/5 C 2 18.7 18
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-12 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2140/2 D 0 g 350
2019-06-15 2019-06-15 Boden-6 Augustus F. Augustus F.   [v 9] 1640/9 C 5 15.2 87
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Stilig Stilig   [v 12] 2180/7 C 8 30.9 523
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Mud Memory Mud Memory   [s 7] 2160/6 D 0 24.5g 710
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2140/5 C 1 16.8 323
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-6 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 5] 2140/4 B 1 17.1 18
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 8] 2140/13 C 6 16.3 335
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-4 Vacqueyras Vacqueyras   [v 10] 2140/4 D 0 16.0 514
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-5 Commission Commission   [v 10] 2180/3 D 2 16.4 203
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-6 Pas Pale Pas Pale   [v 6] 2140/1 C 0 g 224
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 1640/6 A 3 15.8 61
2019-05-28 2019-05-28 Boden-1 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/1 B 2 17.2 22
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 The True F. The True F.   [v 8] 1640/3 C 0 14.3 437
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-4 Nume Vinn Nume Vinn   [v 7] 2160/6 B 6 36.3 120
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-8 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 9] 2140/2 B 1 17.9 288
2019-05-10 2019-05-10 Boden-7 Rose Töll Rose Töll   [s 6] 1640/5 D 0 g 649
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/10 D 0 14.5 872
2019-05-10 2019-05-10 Boden-10 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2640/10 D 0 18.8g 460
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-9 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/2 C 2 15.6 33
2019-05-02 2019-05-02 Boden-2 Tranquillo Tranquillo   [v 7] 2140/1 D str
2019-05-02 2019-05-02 Boden-5 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 7] 2140/6 B 6 18.4 131
2019-05-02 2019-05-02 Boden-8 Cube Harry* Cube Harry*   [v 5] 2640/4 C 3 19.5 105
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-6 Big Believer Big Believer   [v 8] 2160/7 A 1 16.1 56
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Veyron Brodde Veyron Brodde   [v 8] 1640/6 D 8 17.3 84
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 The True F. The True F.   [v 8] 2140/4 B 4 15.7 341
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Googla Googla   [s 9] 1640/4 C 0 g 528
2019-04-11 2019-04-11 Bergsåker-5 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 2140/1 D 3 28.2 583
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-2 Nochebuena Face Nochebuena Face   [v 9] 2160/6 B 0 19.0g 1083
2019-03-31 2019-03-31 Boden-1 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 7] 1640/12 D 0 g 740
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 7] 1660/8 B 0 g 192
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Bläs Linus Bläs Linus   [v 11] 1680/13 D 2 28.5 212
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Big Believer Big Believer   [v 8] 2140/7 B 1 16.7 98
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/9 B 5 17.4g 169
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Silver Bruna Silver Bruna   [s 10] 1660/7 D 0 34.1 580
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-2 Datastrom Am Datastrom Am   [v 7] 2140/3 C 1 16.4 32
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-5 Sabelline Sabelline   [s 9] 2140/3 B 4 16.5 63
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-7 Palemtonian Palemtonian   [v 12] 2140/1 D 0 18.6 1651
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-2 Anaheim Kemp* Anaheim Kemp*   [v 9] 2160/7 B 2 15.9 294
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-3 Bailiff Bailiff   [v 6] 2140/7 C 3 17.4 156
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-2 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 1640/8 D 6 16.5 929
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/3 C 8 15.7 328
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Lennart Viking Lennart Viking   [v 10] 2160/13 D 0 g 789
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-5 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/5 B 6 17.7g 73
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-1 Gurra Knight Gurra Knight   [v 8] 2140/11 D 6 16.4 1009
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-2 Kingofthehill F. Kingofthehill F.   [v 6] 2140/4 B 4 16.9 67
2020-06-13 2020-06-13 Boden-2 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 8] 1640/6 C str
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/4 B 8 17.1g 96
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/6 C 0 g 67
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 1640/2 D 0 g 19
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-2 Hvalstad Odin* Hvalstad Odin*   [v 9] 2180/10 A str
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-2 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/5 C 3 15.1 137
2020-04-21 2020-04-21 Boden-1 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2640/3 C 2 17.4 371
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-9 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 5] 2180/6 A 2 17.2 65
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-1 Garrett Mix Garrett Mix   [v 5] 2140/5 C 0 g 43
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-10 Caribbean Blue Ås Caribbean Blue Ås   [s 5] 1640/6 C 0 g 326
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-8 A.W.'s Kicklight A.W.'s Kicklight   [v 5] 2140/4 D 7 17.2g 663
2020-04-04 2020-04-04 Boden-6 Garrett Mix Garrett Mix   [v 5] 2140/5 B 1 13.9 27
2020-04-04 2020-04-04 Boden-9 Above All Gin Above All Gin   [v 6] 2140/5 B str
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-2 Gurra Knight Gurra Knight   [v 8] 2140/7 D 3 17.5 133
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-2 Gurra Knight Gurra Knight   [v 8] 2140/1 D 2 16.4 48
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-3 Silver Bruna Silver Bruna   [s 11] 2140/7 D 0 977
2020-01-19 2020-01-19 Boden-3 Dreams Patric Dreams Patric   [v 6] 1640/11 C 0 18.0g 707
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-3 Bläs Linus Bläs Linus   [v 12] 2140/2 D 0 31.6 66
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Blue Line Blue Line   [h 13] 2140/1 C 0 g 1402
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-10 Dreams Patric Dreams Patric   [v 6] 2160/7 B 2 19.9 187ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se