V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


 Fyra varv på ett regnsmetigt underlag på banan med landets längsta upplopp.Axevalla Maraton efter ett regnväder torde vara det n&aum..


 Fyra varv på ett regnsmetigt underlag på banan med landets längsta upplopp.
Axevalla Maraton efter ett regnväder torde vara det närmaste man kommer en ren uthållighetstävling inom svensk travsport.
Nu blev årets upplaga ganska odramatisk sedan favoriten Short In Cash tidigt placerats i ledningen av Björn Goop som sedan tillåtits anföra i jämn 1.17-fart.
- Det är svårt att beräkna hur långsam banan är, men det kändes som ett bra tempo. Sedan ökade vi, förklarade Goop som redan i slutsvängen kunde kosta på sig en tumme upp mot stallbacken.
- Det var till skötaren. Jag kände att jag hade mycket krafter kvar i det läget. Det här var roligt, det är en väldigt kraftfull häst som haft mycket galopper och varit väldigt osäker. Vi har jobbat honom mycket tillsammans med andra hästar och han har blivit modigare hela tiden, förklarade Goop om femåringen som i fjol var finalist i såväl Europaderbyt som Breeders Crown, men nu fick sin största prischeck hittills på 200 000 kronor.

Nolimitjimit tuffast i tre heat
Men två hästar fick faktiskt springa ännu längre under kvällen.
Asger Molar och Nolimitjimit vann varsitt heat av Travveckans lopp och fick därmed avrunda kvällen med en duell över 1 140 meter, där segern gick till den senare.
- Han gjorde allt rätt och var bäst idag, konstaterade Lugauer vars femåring fick åka hem med 150 000 kronor på fickan.
Att köra lopp med sexsiffrigt förstapris förbehållet b-tränade hästar hör verkligen inte till vanligheten. Det utmynnade i en rafflande kamp mellan två av landets främsta amatörstall där Tina Lisells Perfect Dynamite visade sig snäppet tuffare än Berne Gustafssons Wellino Avenue.
Lika mycket pengar stod på spel för fyraåringarna när Frode Hamres M.S.Triple J. visade sig överlägsen från ledningen för Erik Adielsson.
Tvååringspremiären blev rumphuggen med fyra deltagare och två galoppörer. I den återstående duon visade sig Mizita Sound bäst, vilket kusken och tränaren Anders Zackrissons firade med en segergest.
- Det är alltid något extra med tvååringar och just tvååringspremiären är lite extra spänning. Nu kan vi fortsätta drömma, sade Zackrisson som samtidigt avslöjade att hästens storebror tillika stallets stjärna Devil Sound kommer att vara borta från travbanorna en längre tid.
- Han har tyvärr blivit skadad. Vi får sikta på nästa år, så illa är det.
V64-raden betalade 9 491 kronor för sex rätt och nu fortsätter helgen på Axevalla med dubbla V75-omgångar och söndagens höjdpunkt Stochampionatet.

Robin Johansson, Kanal 75


I fjol vann han med Southwind Feji, spelad till 14 procent. Året innan satte han dit Bålsta Palema till 28 procent.Pär Hedberg har gjort det ti..


I fjol vann han med Southwind Feji, spelad till 14 procent.
Året innan satte han dit Bålsta Palema till 28 procent.
Pär Hedberg har gjort det till en vana att vinna V75 under stochampionatslördagen.
Skillnaden i år är att hans hästar är mindre betrodda på förhand.
Men det hindrar inte hemmatränaren från att andas optimism.
Först ut i duon är 3 Gun Palema (V75-2) som startat sparsamt i år och senast återkom efter kortare uppehåll, men galopperade bort sig.
- Hon blev lite åtgärdad efter det loppet och känns som hon ska igen. Jag kanske hade hoppats ge henne ett lopp i kroppen inför det här, men samtidigt brukar hon fungera bra efter lite uppehåll också, säger Hedberg om hästen som bara travat i ledningen en gång och då tog karriärens största seger i ett V75-lopp som likt lördagens uppgift hade 125 000 kronor i förstapris.
- Det är inte omöjligt att hon kan komma till ledningen här också. Kliver hon bara iväg ur volten så brukar hon kunna vara kvick ut. Skulle hon få sitta där och hålla sitt tempo, öka farten lite allteftersom, då blir det intressant. Hon kommer att tävla barfota fram och med helstängt huvudlag precis som på sistone.

Hittat formen med lopp i kroppen
En ännu större överraskning vore 12 Bålsta Palema (V75-4) om han skulle lyckas upprepa triumfen från två år sedan. Den forne segerstaplaren har inte besökt vinnarcirkeln sedan april i fjol, men var duktig som tvåa i sin senaste start.
Var det vändningen?
- Det känns som det. Hästen fick en rejäl vila och har två lopp i kroppen efter det, nu ska formen sitta där. Insatsen senast var ett riktigt fall framåt. Voltstart brukar fungera jättebra, han är snabb ut och borde få en bra position. Stämmer det för honom så tycker jag inte att han är så mycket sämre än någon annan i loppet, med rätta ryggar och lite fart så kanske han kan dyka upp i tätstriden.
Vem har bäst chans?
- Jag tycker att det är jämna chanser. Ingen är väl jättehet, men kanske är det lite fördel för Gun, säger Pär Hedberg.

Kanal 75


 Det när ekipagen joggade ner på på innerplan efter målgång i fredagens femte lopp som hästen Tyson Rivner sparkade mot J..


 Det när ekipagen joggade ner på på innerplan efter målgång i fredagens femte lopp som hästen Tyson Rivner sparkade mot Jan Schön och enligt uppgift träffade honom på benet.
Schön blev liggande på innerplan där han omgående togs hand om av sjukvårdspersonal, men fick vänta nästan en halvtimme på att ambulans skulle ankomma.
Tyson Rivner skenade under tiden flera varv runt banan innan han kastade sig mot staketet och fastnade en kort stund. Enligt veterinären på plats klarade sig hästen utan några synliga skador.

Kanal 75


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo..


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo en betydligt behagligare resa till torsdagens triumf på Bergsåker.
Kanske lite för behaglig.
- Hästen öppnade jättefint, men redan efter 75 meter så tror han att han är på dagis. Jag försöker vara snäll och vill inte köra 1.10 full väg varje gång, men idag var han inte riktigt på jobbet. Han gjorde det bara på talang, förklarade Adielsson sedan han fått se avståndet till frenetiskt spurtande Even’s Cool Boy krympa dramatiskt samtidigt som han själv hade fullt sjå med att köra rakt fram över upploppet.
- Han är så otroligt ofokuserad när han springer först. Det är konstigt, han är bättre när han går i dödens och har någon att gå på. Annars fungerade barfotabalansen jättefint. Han kan definitivt vinna derbyt, men jag tror att han har en framtid efter det också och ser verkligen fram emot att få spendera mer tid med den här hästen, summerade Adielsson som kom i mål på, för Attraversiamo, lugna 1.12,3/2 140 meter autostart.

Minnesvärd duell
Kvällens andra storloppsvinnare från firma Adielsson/Svante Båth fick slita desto hårdare.
Power och Robert Bergh bjöd nämligen upp Global Adventure på en riktig Copiad/Pine Chip-duell 100 meter före klungan i finalen av Norrland Elitserie för treåringar.
Likt det legendariska Elitloppet 1994 var det ledaren som drog det längsta strået även om Power, till skillnad från Pine Chip, aldrig gav upp sitt envetna försök att komma förbi.
- Jag hade faktiskt en tanke på att släppa, men hästen kändes så ruggigt fin att det fick bli så här. De fick jobba för havren båda två och det är två riktigt fina individer, berömde Adielsson som även här landade på 1.12,3/2 140 meter autostart.
Samma segertid, men över halvvarvet längre distans, noterade Shocking Superman efter en mäktig långspurt för Emilia Leo i Norrländskt Varmblodsmästerskap.
- Jag har hållit den här hästen så högt och varit jättebesviken på mig själv att jag inte fått ut mer. Jag vet att han är så här bra, jublade tränaren Oscar Berglund.
En favoritbetonad V64-omgång betalade 1 265 kronor för sex rätt och såg 855 548 kronor gå vidare till fredagens övningar på Axevalla i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm H&au..


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm Hästgården AB, en pseudonym för Svensk Travsports ordförande Marjaana Alaviuhkola med barnen Pekka, Hanna och Maija Lähdekorpi.
Brytpunkten är 1 september, men av Perssons träningslista på 27 hästar att döma så blir det ingen långsam inbromsning.
- Ingen verkar vilja lämna, det är väl så trevligt att ha häst hos mig, säger Stefan Persson och skrattar innan han fortsätter:
- Det ska börja hända lite mer nästa vecka, då går ett antal hästar och sedan trappar vi ner undan för undan. Vi kommer att behålla ett par vi äger själv med min fru som ansvarig.
Stefan Perssons ansvar kommer istället att ligga på åtta tävlingshästar på Holm Hästgården, där han blir granne med Peter och Johan Untersteiner.
Men framförallt kommer han att gå från att vara egen tränare till anställd.
- Det är en omställning, jag har inte haft anställning sedan min tid som lärling hos Peter Untersteiner för 16 år sedan. Samtidigt är det en trygghet. Det är ett tufft klimat att vara tränare och ha ett eget stall med 46 boxar. Ekonomiskt blir det väldigt viktigt att ha hästar i boxarna, att varje skötare har fullt med passhästar. Det blir ett jäkla jagande efter hästar. Inför höstens auktioner så fanns det inget intresse från hästägarna att köpa nytt, det är klart att det spelade in i mitt beslut, säger Stefan Persson och förklarar vidare:
- Men det var flera saker spelade in samtidigt. Dels visade Jerry (Riordan) intresse av att köpa mitt stall. Samtidigt fick jag möjligheten att ta det här jobbet. Det kändes som att det fanns en mening med det.
Känns det vemodigt?
- Nej, det är ju absolut inte så att jag lägger av, det blir bara lite omstrukturering. Det tråkiga är att skiljas åt från personalen och hästägarna.

Vill köra mer åt andra
Faktum är att förändringen kan leda till att vi får se mer av Stefan Persson på travbanorna, inte mindre.
På torsdagen jubilerade han med 700 segrar i sulkyn och målet är att nå den åtråvärda tusenklubben inom en inte allt för avlägsen framtid.
- Nu kommer jag att få bättre förutsättningar att köra lopp åt andra. Har man många egna hästar under en tävlingsdag så sätter man mest fokus på det, i alla fall har det varit så för mig. Några av hästarna som lämnar nu kommer jag att fortsätta köra och jag kommer att finnas tillgänglig på banorna häromkring. Sedan får vi se hur många som vill använda mig som kusk. Jag har några amatörtränare jag brukar köra åt och det hoppas jag kunna fortsätta med i minst lika stor utsträckning som nu.
Trippeltravet på Axevalla inleds som alltid på fredagen där Persson har sex styrningar.
- Det är väl två hästar som jag har segerförhoppningar med. Bastian Boom (lopp 1) är en debutant från mitt eget stall som kvalade på bra sätt och är väl förberedd. It’s Time (lopp 4 och lopp 9) går bra varje gång startar i ett heatlopp där jag tycker att han ska kunna hävda sig väl.
Att vinna under stochampionatshelgen är nämligen något som Stefan Persson värdesätter lite extra.
- Visst är det så. Det här är den roligaste travhelgen på hela året. Under Sprintermästaren har jag alltid fullt upp hela helgen med hästägare och service i stallet. På Axevalla kan jag mer slappna av och vara lite som en besökare. Hela upplägget med campingen runt banan tycker jag är väldigt trevligt och det är alltid roligt att vinna några lopp inför den här publiken där jag känner många. Det är klart att vi brukar försöka vässa lite extra de här dagarna.
Förhoppningarna kring V75-seger knyts främst kring skadedrabbade 2 Man of Steel i V75-7.
- Det är lite samma upplägg som inför V75-loppet på Åby i fjol. Då hade han också varit blek i comebacken, men gjorde en ruskig prestation som trea. Vi maxar utrustningen med jänkarvagn, norskt huvudlag och barfota som den gången. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp, säger Stefan Persson.

 Det här berättar Stefan Persson om sina V75-hästar:
- 12 Digital Product (V75-1) var riktigt bra senast och jättenära att vinna en supersprint. Efter det har han siktats mot det här loppet då han är riktigt kvick i voltstart och därför var det ridå med spår 12. Det har slagit mig att försöka rygga springspårshästarna och chansa från start, men det behövs tur för att lyckas med en sådan taktik. Hästen gick med jänkarvagn för första gången på länge senast och sprang av glatta livet. Jag tror att han skulle hantera att gå med den från detta spår, men får ta ett snack med tränaren kring det. I övrigt ändrar vi inget och även om hästen har riktigt bra form är det svårt att tro på någon segerchans härifrån.
- 8 He´s A Diffacolt (V75-5) har gjort det bra varje gång sedan han kom till oss och jag var jättenöjd med prestationen senast också. Det blev körning 200 meter för länge och då kom mjölksyran till slut. Det är en hård häst som inte farit illa av det utan ska hålla sin goda form. Det ska bli kul att köra honom själv igen och vi har bra resultat tillsammans, men från det här spåret ser det jobbigt ut. Backar jag sist är vi i princip chanslösa så det lutar åt att jag laddar en bit med förhoppningen att slinka ner i position. Han duger i klassen, men läget gör att jag måste ligga lågt. Han har gått maxad i utrustning länge och vi ändrar inget på lördag.
- 2 Man of Steel (V75-7) har varit borta för en gaffelbansskada och när vi kände att han var på väg tillbaka för ett par månader sedan började vi snegla mot det här loppet. Jag tycker att han var blek i comebacken, men det var han även efter vinterträningen i fjol med liknande förberedelser. Då gick han framåt väldigt av genomköraren och jag hoppas på samma scenario i år. Han känns i alla fall väldigt bra i träningen nu och jag bedömer att formen ska vara likvärdig med tredjeplatsen i V75 på Åby då han gick ett ruggigt lopp. Den gången tävlade han med norskt huvudlag och barfota för första gången. Nu testar vi för andra gången med skillnaden att han får bakskor då hästen trampade igenom lite på Åby. Precis som då blir det jänkarvagn vilket är fjärde gången i karriären, de två tidigare var vid seger på Jägersro i december 2017 samt V75-finalerna på annandagen samma år då banan var dålig och hästen inte som bäst. Han är startsnabb utan att vara någon superblixt och minst lika bra bakifrån så jag kommer inte att ladda lika hårt som på Åby. Skulle vi ändå nå ledningen kommer jag inte ge ifrån mig den frivilligt. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp.

Robin Johansson, Kanal 75


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal p&ar..


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal på Halmstadtravet.
Det blev bara fyra starter tillsammans, på torsdagen fördes hästen över på Björn Goops träningslista, vilket Sulkysport var först att rapportera om.
Det var för övrigt Goop som satt i sulkyn vid hästens största monetära framgång hittills, andraplatsen i Lotterialöpningen i Neapel 2018.
I starten efter slutade ekipaget fyra i Elitloppet då hästen travade sitt rekord på 1.09,4/1 609 meter autostart.
I sensomras stod Dreammoko på Björn Goops träningscamp under tre starter på svensk mark som bland annat innefattade seger i Silverörnen på Solänget.
Nu får Goop alltså chansen att träna den sexårige fuxhingsten som totalt sprungit in 5,4 miljoner kronor på riktigt.
Dreammoko ägs av Jan Stins i Nederländerna.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 1640/4 5 16.2 93
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-2 Noble Face Noble Face   [v 5] 2140/2 4 19.1 75
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 Time Passes D. Time Passes D.   [v 5] 2160/11 6 16.6 280
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-4 Afrodite A. Afrodite A.   [s 7] 2140/6 0 g 427
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-7 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 5] 2140/7 str
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-10 Tingbyprinsen Tingbyprinsen   [v 8] 2160/9 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Time Passes D. Time Passes D.   [v 5] 2180/15 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-3 Just in Sand Just in Sand   [v 6] 2140/3 0
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-8 Vanity Dream Vanity Dream   [s 6] 2160/6 0 g 518
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-5 Karina Sisu Karina Sisu   [s 6] 2140/9 0 16.0 623
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-2 Noble Face Noble Face   [v 5] 1640/3 4 15.6 34
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/2 C 0 15.5 206
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-4 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/2 C 5 16.8 16
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-8 Noble Face Noble Face   [v 6] 1640/3 C 2 15.1 25
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-3 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 1640/5 D 0 g 93
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-4 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/3 C 1 17.8 20
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-4 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 1640/11 A 5 15.5 61
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-4 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 1640/6 D 0 16.2 401
2016-09-29 2016-09-29 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 6] 1640/6 D 1 16.2 39
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 1640/8 D 6 15.6 120
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/10 B 7 14.7 84
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Manhattan Sassy Manhattan Sassy   [h 12] 2180/15 B 0 16.1 789
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/6 A 5 19.9 19
2016-09-17 2016-09-17 Visby-6 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2140/2 D 3 17.9 47
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 1660/10 B 0 18.3g 71
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/10 D 3 18.0 163
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/6 C 7 17.2 52
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-9 Noble Face Noble Face   [v 6] 2160/9 C 3 16.7 15
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Speedy Streamline Speedy Streamline   [v 8] 2200/12 B 0 16.6 164
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/8 B 0 16.4 401
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/3 D 2 14.6 809
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 1640/8 D 6 14.2 460
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-3 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2640/2 D 0 17.9g 460
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/4 D 0 16.9g 339
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-3 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/6 C 0 g 90
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/4 C 5 15.8 493
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/1 C 1 17.3 178
2016-08-18 2016-08-18 Visby-2 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/3 C 1 16.6 18
2016-08-06 2016-08-06 Visby-2 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 1640/9 C 4 15.8 85
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-8 Suedois Suedois   [v 6] 2140/1 C 8 19.7 96
2016-07-22 2016-07-22 Visby-2 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/6 D 1 16.8 115
2016-07-05 2016-07-05 Visby-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2140/6 C 0 g 177
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 Jetmoon Heart Jetmoon Heart   [v 6] 1640/12 D 0 17.0 993
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-2 Ludde Palema Ludde Palema   [v 6] 2160/6 C 0 g 100
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 1640/4 C 0 17.7g 349
2016-06-11 2016-06-11 Visby-3 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 2140/9 C 3 16.4 59
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-6 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 2180/12 D 0 17.8 385
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-4 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/7 D 0 15.3 221
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-2 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 1609/2 D 1 15.5 186
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2180/12 A 7 15.7 100
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-5 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/12 A 5 16.8 68
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-4 Blixten McQueen Blixten McQueen   [v 9] 1640/1 B 0 g 112
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-8 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/4 D str
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-7 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2180/10 A 3 15.7 258
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-6 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 1640/3 D 4 15.5 306
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Super Julia Super Julia   [s 5] 2160/10 D 0 18.8g 927
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-2 Springeling Springeling   [s 7] 2140/3 D 0 g 867
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-2 Bruce Spring Lybro Bruce Spring Lybro   [v 7] 2640/1 D 0
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/10 A 0 17.5 60
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2660/9 B 4 16.7 162
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/4 D 0 g 145
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-5 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/3 C 0 g 338
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 1640/9 B 0 16.7 205
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/11 D 0 15.7 671
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2140/8 A 0 23.1 233
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-3 Noble Face Noble Face   [v 7] 2640/5 D 6 17.6 43
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2140/6 C 0 19.0 285
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/6 C 7 18.7 136
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-4 Leona Smile Leona Smile   [s 6] 2160/8 A 8 18.8 176
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-3 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/7 D 6 15.7 156
2017-10-12 2017-10-12 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 2120/1 C 1 16.7 41
2017-09-21 2017-09-21 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 1620/7 C 1 15.9 45
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-3 Wuzz Wuzz   [v 7] 1640/5 D 0 g 271
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/11 D 0 18.9g 442
2017-08-19 2017-08-19 Visby-2 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/8 D 1 17.4 36
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1609/3 A 2 15.6 111
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Leona Smile Leona Smile   [s 6] 1609/5 B 4 17.8 27
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2140/11 B 3 16.4 1061
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1620/9 B 4 15.4 69
2017-07-22 2017-07-22 Visby-1 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/7 D 3 18.1g 43
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-7 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1680/9 D 5 17.3 475
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2140/1 D 0 g 953
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1609/6 D 5 14.9 424
2017-06-19 2017-06-19 Visby-8 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/14 D 5 17.4 72
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/11 C 0 g 824
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/5 D str
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Lucky You Lucky You   [v 8] 2140/4 D 0 g 373
2017-05-21 2017-05-21 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/7 D 2 17.3 18
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-9 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1609/5 B 4 14.1 57
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-7 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 1609/10 C 6 15.5 537
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1609/9 D 0 16.3g 243
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/5 D 5 16.8 307
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1640/8 B 0 19.0g 214
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/6 D 0 g 444
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Lucky You Lucky You   [v 8] 1640/1 D 7 16.2 556
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2160/4 B 6 18.6 246
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/1 D 5 17.0 541
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/6 D 5 17.4 97
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2180/12 C 0 g 1181
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-3 Noble Face Noble Face   [v 7] 2180/10 D 5 17.7 93
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/7 D 3 18.1 105
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-7 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 2140/3 C 3 15.7 65
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/11 C 3 16.8 100
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/8 C 6 16.3 786
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2120/7 C 6 17.6 91
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-2 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2140/2 C 3 16.7 58
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-4 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/1 C 5 16.5 412
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2120/3 B 2 17.6 35
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/7 C 4 15.5 131
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2180/13 C 0 18.1 115
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 7] 2140/9 D 6 15.1 521
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 5] 1640/2 C 3 14.3 84
2019-04-27 2019-04-27 Visby-9 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 6] 2140/8 B 8 20.6g 115
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-4 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/11 C 0 16.8 189
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 Hero Band Hero Band   [v 6] 2140/12 B 8 17.9 87
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Lovely Jons Lovely Jons   [s 7] 2140/3 C 7 17.5 439
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-8 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 10] 2140/7 D str
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-2 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 10] 1640/5 D 7 17.0 386ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se