V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I upptakten av varje ny säsong bjuder Umåker år in fjolårets tolv segerrikaste körsvenner på banan att göra upp i Mä..


I upptakten av varje ny säsong bjuder Umåker år in fjolårets tolv segerrikaste körsvenner på banan att göra upp i Mästerkusken.
Tisdagens upplaga såg flera av landets mest rutinerade körsvenner med landets nykorade champion Ulf Ohlsson i spetsen.
Och en kille född på 2000-talet.
Men Magnus A Djuse har sällsynta meriter för sin ålder och kan numera även titulera sig Mästerkusken av Umåker.
Detta sedan han skickat fram Sören Lennartson-tränade Conrads Gregor utanpå ledaren och reglerat motståndet.
- Det kändes som entaktad häst, ingen man ska köra på speed med, förklarade Djuse som är yngst av fyra bröder vilka alla tar för sig alltmer på travbanan.
- Jag är lite lugnare än brorsorna, det är det man lärt sig, berättade lillebror.
V64-kvällen blev favoritbetonad varpå utdelningen för sex rätt stannade vid 884 kronor.
Jackpot på fyra rätt innebär att nästan en miljon kronor flyttas till kommande tisdags V64-tävlingar på Solvalla i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


I sin roll som expertkommentator på atg.se är Daniel Olsson tvingad att slaviskt följa det franska vintermeetinget på Vincennes.Någo..


I sin roll som expertkommentator på atg.se är Daniel Olsson tvingad att slaviskt följa det franska vintermeetinget på Vincennes.
Något han gör han mer än gärna.
Men när den framgångsrike kusken tog på sig uppgiften som Frankrike-expert i tv-rutan kunde han knappast ana att det en dag skulle bli en språngbräda till att få köra det finaste loppet av alla.
För till skillnad från andra travfanatiker och frankofiler med järnkoll på hästarna i Paris så har Daniel Olsson ytterligare en dimension att tillföra.
I fjol fick han nämligen för första gången chansen att själva delta i Prix d’Amerique.
Beskedet kom ett år innan dessa rader skrivs, nämligen på tisdagen före loppet.
- Jag satt med i lunchsändningen och jobbade med Frankrike när Daniel (Redén) ringde. Klockan var 11.30, minns Olsson som en minut senare tackat ja till att sitta upp bakom 13-faldiga miljonärskan Wild Honey.
- Daniel frågade om jag hade något speciellt för mig på söndag. ”Ja, jag ska kommentera Prix d’Amerique”, blev mitt svar. Då undrade han om jag inte ville köra loppet istället. För en stund kändes det nästan overkligt.
Några prispengar blev det inte, men ett minne för livet.
- Med allt som hände runtomkring var det ännu större än jag hade föreställt mig. Invigningen var enorm, de flesta franska hästarna hade stora hejarklackar. Framförallt Bold Eagle och Belina Josselyn som ju nästan är helgonförklarade där nere. Det var bra stämning hela dagen och vädret var ovanligt fint med tio grader varmt.
Hur var det att köra själva loppet?
- Då blir det mer som ett vanligt lopp eftersom man går in i sin bubbla. Tyvärr blev det många omstarter, men vi kom iväg väldigt bra i den giltiga. Det låg hästen i fatet att hon var ovan vid voltstart så vi lyckades ändå inte nå en tillräckligt bra position. Sedan strulade det med ett par hästar framför som var trötta och vi drogs bakåt, men när vi kom loss spurtade hon väldigt piggt i skymundan. Med lite bättre tur på vägen hade hon kunnat knipa en bra slant.
Det häftigaste lopp du har kört?
- Ja, naturligtvis. Jag har även kört Elitloppet, även om det är väldigt många år sedan nu. Med de två går före övriga, helt klart.

”Ingen annan häst i världen”
I år har Daniel Redén ”bara” fått med två hästar och då Propulsion och Lionel N.O. har sina ordinarie kuskar tillgängliga får Olsson följa loppet som vi andra, från sidan.
Och givetvis har han stenkoll på söndagens deltagare.
- Det är fyra hästar som sticker ut och jag skulle mycket förvånad om någon annan vinner. Det är Belina Josselyn och Bold Eagle i kamp mot svenskarna Propulsion och Readly Express.
Vad tror du om svenskarnas chanser?
- De är stora. Både Daniel Redén och Timo Nurmos låter otroligt nöjda och verkar ha hästarna precis där de vill. Men detsamma gäller de franska hoppen och med alla favoriter i toppform ser det ut som det mest spännande Prix d’Amerique på många år.
Menar du att Belina Josselyn och Bold Eagle är bättre i år än förra året?
- Belina Josselyn är den som sett formstarkast ut av alla hästar inför årets upplaga. Om det betyder att hon är bättre än i fjol vet jag inte, den prestation hon gjorde i Prix d’Amerique tror jag nämligen ingen annan häst i världen hade klarat av. Hon fick ett totalt omöjligt lopp hängandes i tredjespår hela vägen.
- Bold Eagle är definitivt bättre än i fjol. Han hade hovbekymmer förra vintern och fick till och med strykas inför ett av uppladdningsloppen. Då såg han kortstegad och ansträngd ut hela tiden, men i vinter har han sett ut som sig själv igen. Den omlagda träningen verkar dessutom ha gjort gott för formen så han blir mycket farlig.
Vem är din vinnare av Prix d’Amerique 2019?
- Belina Josselyn. Inte minst därför att Jean Michel Bazire har dominerat hela vintermeetinget på ett sällan skådat sätt. Men jag håller självklart tummarna för svenskarna.
Hur skulle du ranka hästarna där bakom?
- Propulsion, Bold Eagle, Readly Express.
Om du ska nämna några av övriga, vilka blir det då?
- Davidson du Pont är den som ligger närmast toppkvartetten. En otroligt spännande häst framöver, men förmodligen är han för ung för att vinna redan i år.
- Carat Williams har sett kanonfin ut i samtliga B-lopp och är en outsider.
- Bird Parker gör alltid topplopp, men får samtidigt tunga resor och tvingas nog som vanligt att släppa några av de bästa förbi sig över upploppet, säger Daniel Olsson.
Den definitiva startlistan till Prix d’Amerique blir klar på torsdagen.
Loppet startar 16.05 på söndagen.
De totala prispengarna motsvarar i år nio miljoner kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Johan Carlfjord var tidigare proffstränare men efter att ha skadad axeln i en olycka hemma på Mantorptravet skolade han om sig. I dag är han m&a..


Johan Carlfjord var tidigare proffstränare men efter att ha skadad axeln i en olycka hemma på Mantorptravet skolade han om sig. I dag är han mäklaren som tränar travhästar på amatörbasis. På träningslistan finns fem hästar och även om det inte är något stort stall frågar man sig hur tiden räcker till att träna fem travhästar samtidigt som man arbetar heltid som mäklare.
- Båda yrkesvalen är hyggligt flexibla, men dagarna börjar 05.30 och klockan sju måste det vara klart i stallet för att jag ska hinna in i duschen och vara inne i Linköping halv nio. Min fru Pernilla som är redovisningskonsult sitter hemma och jobbar för det mesta och på onsdagarna jobbar jag också hemma, så då kör vi alltid häst. Sedan kör jag på helgerna och Pernilla kör lite däremellan. Vår 17-åriga dotter Astrid som håller på med ponnytrav och även har börjat med stor häst är delaktig i träningen hon också, berättar Johan Carlfjord.

”Trav är det roligaste som finns”
Den just nu starkast lysande fyrbente stjärnan på gården i Ödeshög, där Johan Carlfjord har hållit till sedan 1994, är Hugo R.C. (V86-6). Nioåringen har vunnit 9 av 38 starter och sättet han vann på i sin senaste start gav såväl åskådare som kusk ståpäls. Från tredje par utvändigt exploderade Hugo R.C. förbi framförvarande hästar på den sista bortre långsidan och genom slutkurvan och över upploppet lämnade han motståndet med ett hav av hästlängder.
- Jag kan säga att det kändes bra, säger Johan Carlfjord och skrattar.
- Det är det som är absolut roligast med att köra häst i lopp, att det händer grejer när man styr på. Det är därför man blir så sprudlande glad i en segerintervju att man säger att trav är det roligaste som finns på jorden.

Hittat både form och rätt utrustning
Utöver att hästen har hittat toppformen förklarar Johan Carlfjord den senaste insatsen med att han efter en del laborerande har träffat rätt med utrustningen.
- Senast landade vi i något som funkade jättebra – stänkskydd kompletterat med helstängt huvudlag. Det gör honom lite raskare från start och även om han blir lite het i ledningen den här gången är det inget som gör mig speciellt rädd. Han är ingen blixt ut men brukar komma bra till med voltstart bara gubben i sulkyn gör sitt jobb. Jag tror att vi kan komma till ledningen och jag kör gärna där, men han är absolut inte beroende av den.
Så hur lyder ditt råd till alla jackpotjagande V86-spelare?
- Jag som är så bra på att tippa menar du? säger Carlfjord och skrattar på nytt innan han avslutningsvis säger:
- Min känsla är att Hugo R.C. kommer att vara lika bra som senast och sedan får vi se.

Ola Johansson, Kanal 75


Sex av de ursprungliga sexton kandidaterna återstod att rösta på under galakvällen och till slut stod det mellan Hanna Öberg och orie..


Sex av de ursprungliga sexton kandidaterna återstod att rösta på under galakvällen och till slut stod det mellan Hanna Öberg och orienteraren Tove Alexandersson – mellan Öbergs OS-guld och Alexandersson dubbla VM-guld. När alla röster var räknade tilldelades Hanna Öberg det prestigefyllda priset.
- Det här betyder jättemycket för mig. Att jag på något vis nu kan förstå att jag kan beröra folk så som jag tidigare blivit berörd själv av otroliga prestationer, det är så otroligt häftigt, sa Öberg i sitt tacktal i SVT.
Björn Goop, vars seger med Timo Nurmos-tränade Readly Express i Prix d’Amerique låg till grund för nomineringen, delade tredjeplatsen med Armand Duplantis (friidrott), Johan Kristoffersson (rallycross) och Sarah Sjöström (simning). Det var 40:e gången som Jerringpriset delades ut och 11:e gången som någon från travsporten var nominerad.

Travets tidigare placeringar i Jerring-omröstningen:
1983: Thomas Nilsson (Legolas) – fyra
1984: Stig H Johansson (The Onion) – tia
1986: Stig H Johansson (Utah Bulwark) – sexa
1987: Karl O Johansson (Callit) – åtta
1990: Stig H Johansson (Queen L.) – nia
1991: Stig H Johansson (Peace Corps) – femma
1993: Stig H Johansson (Queen L.) – femma
1994: Erik Berglöf (Copiad) – sexa
1995: Helen A Johansson (Ina Scot) – fyra
2014: Örjan Kihlström (Maharajah) – trea

Vinnare av Jerringpriset 2000-2017:
2000: Magdalena Forsberg, skidskytte
2001: Magdalena Forsberg, skidskytte
2002: Carolina Klüft, friidrott
2003: Annika Sörenstam, golf
2004: Stefan Holm, friidrott
2005: Tony Rickardsson, speedway
2006: Susanna Kallur, friidrott
2007: Zlatan Ibrahimović, fotboll
2008: Charlotte Kalla, längdåkning
2009: Helena Ekholm, skidskytte
2010: Therese Alshammar, simning
2011: Rolf-Göran Bengtsson, ridsport
2012: Lisa Nordén, triathlon
2013: Henrik Stenson, golf
2014: Sarah Sjöström, simning
2015: Sarah Sjöström, simning
2016: Peder Fredricson, ridsport
2017: Peder Fredricson, ridsport

Ola Johansson, Kanal 75


Sex av de ursprungliga sexton kandidaterna återstod att rösta på under galakvällen och till slut stod det mellan Hanna Öberg och orie..


Sex av de ursprungliga sexton kandidaterna återstod att rösta på under galakvällen och till slut stod det mellan Hanna Öberg och orienteraren Tove Alexandersson – mellan Öbergs OS-guld och Alexandersson dubbla VM-guld. När alla röster var räknade tilldelades Hanna Öberg det prestigefyllda priset.
- Det här betyder jättemycket för mig. Att jag på något vis nu kan förstå att jag kan beröra folk så som jag tidigare blivit berörd själv av otroliga prestationer, det är så otroligt häftigt, sa Öberg i sitt tacktal i SVT.
Stavhopparen Armand Duplantis kom på tredje plats och Björn Goop, vars seger med Timo Nurmos-tränade Readly Express i Prix d’Amerique låg till grund för nomineringen, blev fyra. Femma respektive sexa kom Johan Kristoffersson (rallycross) och Sarah Sjöström (simning). Det var 40:e gången som Jerringpriset delades ut och 11:e gången som någon från travsporten var nominerad.

Fotnot: I en tidigare version av texten stod det att Björn Goop kom på delad tredjeplats men därefter har Radiosporten även tillkännagivit placeringarna bakom de två toppnamnen.

Travets tidigare placeringar i Jerring-omröstningen:
1983: Thomas Nilsson (Legolas) – fyra
1984: Stig H Johansson (The Onion) – tia
1986: Stig H Johansson (Utah Bulwark) – sexa
1987: Karl O Johansson (Callit) – åtta
1990: Stig H Johansson (Queen L.) – nia
1991: Stig H Johansson (Peace Corps) – femma
1993: Stig H Johansson (Queen L.) – femma
1994: Erik Berglöf (Copiad) – sexa
1995: Helen A Johansson (Ina Scot) – fyra
2014: Örjan Kihlström (Maharajah) – trea

Vinnare av Jerringpriset 2000-2017:
2000: Magdalena Forsberg, skidskytte
2001: Magdalena Forsberg, skidskytte
2002: Carolina Klüft, friidrott
2003: Annika Sörenstam, golf
2004: Stefan Holm, friidrott
2005: Tony Rickardsson, speedway
2006: Susanna Kallur, friidrott
2007: Zlatan Ibrahimović, fotboll
2008: Charlotte Kalla, längdåkning
2009: Helena Ekholm, skidskytte
2010: Therese Alshammar, simning
2011: Rolf-Göran Bengtsson, ridsport
2012: Lisa Nordén, triathlon
2013: Henrik Stenson, golf
2014: Sarah Sjöström, simning
2015: Sarah Sjöström, simning
2016: Peder Fredricson, ridsport
2017: Peder Fredricson, ridsport

Ola Johansson, Kanal 75


Marc Elias flyttade till Sverige som 13-åring och körde sitt första travlopp sex år senare.I fjol kom genombrottet då han vann 32 lo..


Marc Elias flyttade till Sverige som 13-åring och körde sitt första travlopp sex år senare.
I fjol kom genombrottet då han vann 32 lopp och körde in över tre miljoner kronor.
Siffror som gjorde att den nyblivne 25-åringen är en av fyra kandidater till titeln ”Årets komet” i trav-Sverige för 2018.
Men när han bröt upp från rötterna i München för att följa med på familjens traväventyr i Sverige 2007 fanns inga planer om att slå in på samma bana som pappa Conrad Lugauer.
- När vi bodde i Tyskland var jag inte det minsta intresserad av hästar eller travsporten. Det var 2009-2010 som det började, i samband med att jag fick köra in en häst som hette Mr Fitch. Han blev riktigt bra och vann flera V75-lopp. Sedan var det en upplevelse när pappa vann Olympiatravet (med Cooper Beech 2010 reds. anm.).
Hur känner du inför att vara nominerad till ”Årets komet”?
- Det känns stort. Att vara en av fyra som har, hur ska man säga, utvecklats mest under året. Det är jättestort.
Känner du dig som svensk eller tysk?
- För mig är det faktiskt så att det inte spelar någon roll. När någon frågar säger jag att jag är född i Tyskland, det är det enda.
Var det svårt att lära sig språket?
- Jag hade en tysklärare som hjälpte mig de två första veckorna. Men när man är 13 år så lär man sig ganska snabbt, framförallt när man är tvungen. Jag kom in i skolan i årskurs sex och om jag minns rätt så tog det två månader innan jag kunde hänga med på lektionerna. Efter ungefär fyra månader kunde jag säga det jag ville få fram.
Är du svensk medborgare?
- Det vet jag inte, jag tror inte det. Jag har i alla fall aldrig ansökt. Men jag har ett personnummer och min firma är anmäld i Sverige. Körkortet är svenskt, men passet är tyskt, så jag är i alla fall tysk medborgare. Men jag har inga kompisar kvar i Tyskland, det är familjen man träffar när man är där. Fast för mig spelar det ingen roll vilket land man tillhör, så länge människan är snäll.
Saknar du något specifikt från Tyskland?
- Jag måste säga att när det gäller fritidsaktiviteter är det fördel Tyskland. Utbudet är mycket större där. Exempelvis om man vill gå på bio. Här i Malmö går sista föreställningen 22.30, i Tyskland kan man gå klockan ett på natten om man vill. Dessutom har restauranger och barer öppet mycket längre och servicen är bättre.
På vilket sätt?
- Det saknas samma konkurrenstänk i Sverige. Ett exempel är en bowlinghall här i Malmö. Den har funnits i tio år och har ingen konkurrens. Därför har de haft samma meny hela tiden. Om inte företag utvecklas så stannar det. I Tyskland finns så stort utbud, alla vill ha kunder och kämpar verkligen för det genom att erbjuda toppservice. Att göra saker spontant är också mycket svårare i Sverige. Ska man äta ute, exempelvis efter travet, i Malmö eller Lund måste man planera det i början av veckan och höra efter hur länge köket är öppet. Kommer man ut vid 22 så har nästan alla stängt. I övrigt trivs jag mycket bra här.
Vad har du för mål i framtiden, ska du ta över efter din far eller bli egen tränare?
- Det får tiden visa. Jag vill absolut inte bli egen tränare just nu. Vi får se hur stallet utvecklar sig och hur det går med kuskandet för egen del. Kanske får jag större ansvar hos farsan. Just nu är jag nöjd med min utveckling och hoppas att den fortsätter. På sikt är det klart att jag vill bli tränare.
Hur ser din roll i stallet ut?
- Jag är väl mittemellan skötare och försteman. Jag har mina passhästar, lite bättre passhästar. När pappa är bortrest så får jag ta hand om träning och snacka med hästägare. Men i grunden är jag hästskötare och Markus (Waldmüller) är försteman. Men om han, mamma eller pappa är borta så rycker jag in och fixar deras jobb i den mån jag hinner med.
Vilka andra tränare har du arbetat hos?
- Jag var ett halvår hos Petri Puro, ett halvår hos Marcus Lindgren och nio månader hos Björn Goop. Där fick jag även chansen att lära mig av Jonas Tornell som är Sverige främsta hästveterinär. Det var oerhört intressant att se hur man behandlar hästar, hur det påverkar deras kroppar och hur de ser ut efteråt jämfört med innan. Förhoppningsvis kan jag komma dit igen.
Ska du fortsätta att prova dig runt, eller jobba vidare i pappas stall?
- Jag tycker att jag kollat färdigt i Sverige. Det jag skulle vilja göra är att åka till Sebastien Guarato, men för att det ska fungera måste jag lära mig flytande franska. Eftersom jag går upp sex på morgonen och kommer hem tolv på natten när det varit tävlingar så är det svårt att få tid för det. När jag väl är hemma vill jag vila upp mig. Det var skillnad mot när jag lärde mig svenska, dels var jag yngre och dels behövde jag verkligen lära mig för att kunna snacka med kompisar.
Varför gick det så mycket bättre för dig förra året?
- Förmodligen för att jag har utvecklats och fått köra fina hästar, den kombinationen är framgångsgivande. Det är alltid svårt att säga varför det gått bra, men jag fick köra fler lopp. Det är väl inte onaturligt att man blir bättre när man bara kört i fem-sex år. Jag hoppas och tror att jag kan utvecklas i många år till.
Är det någon detalj du kan peka ut som du blivit bättre på?
- Bedömningen av hästen, hur den är i lopp. Jag är mycket bättre på att hålla hästarna i trav än jag var tidigare. Ju mer man kör desto bättre känsla får man. Jag minns första loppet jag körde förra året, då körde jag på ett hjul på upploppet. Gör man det en gång så lär man sig. Goop och Kihlström gjorde väl också många fel när de var yngre. Ingen föds till champion. Man måste ta hand om sin talang och chanserna man får i livet.
Hur kommer du att ta tillvara på dina två V75-chanser på lördag?
- Så bra jag kan. Men det var tråkigt att 10 Sahara One (V75-7) fick bakspår, det är iskallt för honom. I Frankrike gick han bra bakifrån över lång distans, men här hemma fungerar han bäst på innerspår över kort distans.
Vad beror det på?
- Framförallt att upplägget inför start är mycket strängare här. I Sverige måste hästen värma på banan och defilera på banan, det gör honom väldigt stressad. Då spänner han sig i loppen och kan inte slappna av på samma sätt som i Frankrike där man får lägga upp det lite som man vill inför loppen.
Det blir första starten i Sverige sedan i somras, hur är dagsformen?
- Den är bra. Hästen har gått några jobb sedan hemkomsten och sett fin ut. Från spetsläge hade jag trott på vinstchans, men nu måste jag ligga lågt.
Du har spetsläge med 2 Blue Mustasche (V75-2), blir det full gas där istället?
- Det beror på hur hästen känns för dagen. Senast jag körde honom så var han för ivrig. Han ville springa för fort och var inte samarbetsvillig, det kostade på krafterna. Då körde jag i ledningen, men uppträder hästen på samma sätt på lördag vill jag ha en rygg. Skulle hästen kännas bra i värmningen och slappna av så kan jag tänka mig att prova i ledningen, då har han också kapacitet att slåss om segern. Hästen brukar tävla i vanlig vagn, men om tränaren vill så skulle jag inte ha något emot att köra honom i vår jänkarvagn.
Vad är dina personliga mål för 2019?
- Att ha minst lika starka siffror som förra året. Samtidigt hoppas jag på mitt eget sto Bijou Bourbon H.M. Att jag kan utveckla mig på tränarsidan och få henne i toppform igen, säger Marc Elias.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 1640/4 5 16.2 93
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-2 Noble Face Noble Face   [v 5] 2140/2 4 19.1 75
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 Time Passes D. Time Passes D.   [v 5] 2160/11 6 16.6 280
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-4 Afrodite A. Afrodite A.   [s 7] 2140/6 0 g 427
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-7 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 5] 2140/7 str
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-10 Tingbyprinsen Tingbyprinsen   [v 8] 2160/9 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Time Passes D. Time Passes D.   [v 5] 2180/15 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-3 Just in Sand Just in Sand   [v 6] 2140/3 0
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-8 Vanity Dream Vanity Dream   [s 6] 2160/6 0 g 518
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-5 Karina Sisu Karina Sisu   [s 6] 2140/9 0 16.0 623
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-2 Noble Face Noble Face   [v 5] 1640/3 4 15.6 34
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/2 C 0 15.5 206
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-4 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/2 C 5 16.8 16
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-8 Noble Face Noble Face   [v 6] 1640/3 C 2 15.1 25
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-3 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 1640/5 D 0 g 93
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-4 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/3 C 1 17.8 20
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-4 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 1640/11 A 5 15.5 61
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-4 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 1640/6 D 0 16.2 401
2016-09-29 2016-09-29 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 6] 1640/6 D 1 16.2 39
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 1640/8 D 6 15.6 120
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/10 B 7 14.7 84
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Manhattan Sassy Manhattan Sassy   [h 12] 2180/15 B 0 16.1 789
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/6 A 5 19.9 19
2016-09-17 2016-09-17 Visby-6 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2140/2 D 3 17.9 47
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 1660/10 B 0 18.3g 71
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/10 D 3 18.0 163
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/6 C 7 17.2 52
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-9 Noble Face Noble Face   [v 6] 2160/9 C 3 16.7 15
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Speedy Streamline Speedy Streamline   [v 8] 2200/12 B 0 16.6 164
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/8 B 0 16.4 401
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/3 D 2 14.6 809
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 1640/8 D 6 14.2 460
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-3 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2640/2 D 0 17.9g 460
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/4 D 0 16.9g 339
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-3 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/6 C 0 g 90
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/4 C 5 15.8 493
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/1 C 1 17.3 178
2016-08-18 2016-08-18 Visby-2 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/3 C 1 16.6 18
2016-08-06 2016-08-06 Visby-2 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 1640/9 C 4 15.8 85
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-8 Suedois Suedois   [v 6] 2140/1 C 8 19.7 96
2016-07-22 2016-07-22 Visby-2 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/6 D 1 16.8 115
2016-07-05 2016-07-05 Visby-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2140/6 C 0 g 177
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 Jetmoon Heart Jetmoon Heart   [v 6] 1640/12 D 0 17.0 993
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-2 Ludde Palema Ludde Palema   [v 6] 2160/6 C 0 g 100
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 1640/4 C 0 17.7g 349
2016-06-11 2016-06-11 Visby-3 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 2140/9 C 3 16.4 59
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-6 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 2180/12 D 0 17.8 385
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-4 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/7 D 0 15.3 221
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-2 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 1609/2 D 1 15.5 186
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2180/12 A 7 15.7 100
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-5 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/12 A 5 16.8 68
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-4 Blixten McQueen Blixten McQueen   [v 9] 1640/1 B 0 g 112
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-6 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 1640/3 D 4 15.5 306
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-8 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/4 D str
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-7 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2180/10 A 3 15.7 258
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Super Julia Super Julia   [s 5] 2160/10 D 0 18.8g 927
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-2 Springeling Springeling   [s 7] 2140/3 D 0 g 867
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-2 Bruce Spring Lybro Bruce Spring Lybro   [v 7] 2640/1 D 0
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/10 A 0 17.5 60
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2660/9 B 4 16.7 162
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/4 D 0 g 145
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-5 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/3 C 0 g 338
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 1640/9 B 0 16.7 205
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/11 D 0 15.7 671
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2140/8 A 0 23.1 233
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-3 Noble Face Noble Face   [v 7] 2640/5 D 6 17.6 43
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2140/6 C 0 19.0 285
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/6 C 7 18.7 136
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-4 Leona Smile Leona Smile   [s 6] 2160/8 A 8 18.8 176
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-3 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/7 D 6 15.7 156
2017-10-12 2017-10-12 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 2120/1 C 1 16.7 41
2017-09-21 2017-09-21 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 1620/7 C 1 15.9 45
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-3 Wuzz Wuzz   [v 7] 1640/5 D 0 g 271
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/11 D 0 18.9g 442
2017-08-19 2017-08-19 Visby-2 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/8 D 1 17.4 36
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Leona Smile Leona Smile   [s 6] 1609/5 B 4 17.8 27
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1609/3 A 2 15.6 111
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2140/11 B 3 16.4 1061
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1620/9 B 4 15.4 69
2017-07-22 2017-07-22 Visby-1 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/7 D 3 18.1g 43
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-7 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1680/9 D 5 17.3 475
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2140/1 D 0 g 953
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1609/6 D 5 14.9 424
2017-06-19 2017-06-19 Visby-8 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/14 D 5 17.4 72
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/11 C 0 g 824
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/5 D str
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Lucky You Lucky You   [v 8] 2140/4 D 0 g 373
2017-05-21 2017-05-21 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/7 D 2 17.3 18
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-9 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1609/5 B 4 14.1 57
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-7 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 1609/10 C 6 15.5 537
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1609/9 D 0 16.3g 243
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/5 D 5 16.8 307
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1640/8 B 0 19.0g 214
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/6 D 0 g 444
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Lucky You Lucky You   [v 8] 1640/1 D 7 16.2 556
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2160/4 B 6 18.6 246
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/1 D 5 17.0 541
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/6 D 5 17.4 97
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2180/12 C 0 g 1181
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-3 Noble Face Noble Face   [v 7] 2180/10 D 5 17.7 93
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/7 D 3 18.1 105
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-7 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 2140/3 C 3 15.7 65
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/11 C 3 16.8 100
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/8 C 6 16.3 786
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2120/7 C 6 17.6 91
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-2 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2140/2 C 3 16.7 58
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-4 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/1 C 5 16.5 412
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2120/3 B 2 17.6 35
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/7 C 4 15.5 131
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2180/13 C 0 18.1 115
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-2 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 10] 1640/5 D 7 17.0 386ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se