V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Hästarna ifråga är Fredrik Perssons Ultra Bright (V5-3) och Adrian Kolgjinis Tae Kwon Deo (V5-5). Den förstnämnda vann Stochampionatet..


Hästarna ifråga är Fredrik Perssons Ultra Bright (V5-3) och Adrian Kolgjinis Tae Kwon Deo (V5-5). Den förstnämnda vann Stochampionatet 2017 och i fjol tog hon hem Lovely Godivas Minne. I fredagens årsdebut startar hon från 40 meters tillägg och med närmare 3,8 miljoner kronor på vinstkontot har hon tjänat 1,3 miljoner kronor mer än vad loppets övriga tio hästar har fått ihop tillsammans.
Fyraårige auktionsdyringen Tae Kwon Deo sprang svenskt rekord och vann tre av fem lopp som tvååring i Sverige innan han i fjol fick prova lyckan i sitt födelseland USA. Där vann han ett av sju lopp och tjänade 224 000 kronor. När han nu gör comeback på svensk mark gör han det mot äldre hästar över 1 640 meter.

Ola Johansson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till en sportslig höjdare på lördagen med V75-finaler där gulddivisionen är den första deltävlingen i Oly..


Solvalla bjuder in till en sportslig höjdare på lördagen med V75-finaler där gulddivisionen är den första deltävlingen i Olympiatravet.
Innan V75 drar igång får publiken njuta av fyra avdelningar av Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 000 kronor i förstapris i vart och ett av loppen.
Största stjärnan i unghästloppen kommer ut i loppet för de fyraåriga stona, Solvallas lopp 3. Där gör Helena Burmans stjärna A Sweet Dance comeback efter fyra månaders tävlingsfrånvaro. Stefan Söderkvist kör stoet som inleder ifrån ett sjättespår bakom bilen.
A Sweet Dance radade upp segrar och vann bland annat Guldstoet på Axevalla innan hon förlorade som storfavorit i Svenskt Travoaks, samt i semifinal och final i Breeders’ Crown.
Tre lopp som avslutade säsongen.

Biffat till sig
10 segrar på 15 starter har det blivit för A Sweet Dance hittills i karriären.
- Det har verkligen varit en nyttig vinter för henne, hon har växt mycket och ”biffat på sig”, alltså fått mer muskler. Hon är anmäld till allt, så det är bara välja och vraka. Mycket beror på henne själv, hur hon känns och tar säsongen. Om jag fick välja två lopp att vinna är det Stochampionatet och Derbystoet, de andra kan jag bjuda på, sade Helena Burman i en intervju för Kanal 75 för några veckor sedan.

Kanal 75


På lördag körs årets mest högklassiga travdag i Sverige med V75-finaler på Solvalla och flera lopp i storsatsningen Margaretas ..


På lördag körs årets mest högklassiga travdag i Sverige med V75-finaler på Solvalla och flera lopp i storsatsningen Margaretas Tidiga Unghästserie.
Huvudloppet är förlagt till V75-6. Det är dags för Olympiatravet igen och på lördag avgörs årets första deltävling, som också är en final i gulddivisionen.
En jämn historia ”på pappret” som det brukar heta. Favorittrion ser ut att bli Handsome Brad, Milligan's School och On Track Piraten, där den senare handikappas av ett elftespår.
Ulf Stenströmers uppstickare Handsome Brad årsdebuterade med seger på Mantorp för två veckor sedan i hästens debut i gulddivisionen.
Sexåringen har begåvats med ett innerspår och det kan bli ledning från start till mål igen.
- Jag har faktiskt svårt att bedöma vilka som ska kunna utmana i starten. Elian Web är väl startsnabb och även Västerboonthenews. Men vi har en väldigt startsnabb häst vi också och visst hoppas vi på ledningen, säger Axevallatränaren.
Carl Johan Jepson laddade iväg Handsome Brad till fronten i guldloppet senast från ett tredjespår och fick vara riktigt bestämd för att svara ut Joakim Lövgren med Racing Mange. Efter 500 meter blev det ånyo tryck på tillställningen då Ulf Eriksson testade med Milligan's School.
- Enligt de officiella klockorna var det 1.04-tempo första 250 meterna i öppningen där och enligt en journalist som ringde mig gick det i 1.06-fart i 300 meter på bortre långsidan igen. Så hade han blivit lite slakare sista 200 meterna och slutat tvåa-trea hade jag haft förståelse för det. Nu vann han på ett sätt som gör att jag har stora förväntningar på honom i år, säger Ulf Stenströmer.

”Växa in i guld”
Olympiatravets final avgörs på Åby lördagen 27 april och där vill Stenströmer så klart vara med. Annars finns det inget direkt uttalat mål för Handsome Brad, annat än att man hoppas att hästen ska växa in i eliten i Sverige.
- Det får vara målsättningen det där att han ska växa in i gulddivisionen, då den är som vassast sommartid. Men det är ett steg han ska ta och bestämma själv i så fall. Han tog ett par kliv förra året och måste ta ett par till för att duga mot de bästa guldhästarna, säger tränaren.
Vintervädret ställde till det för stallet. Sandbanan där han bygger upp hästarna var omöjlig att hålla i schack.
- Det märks att mina hästar har tappat mycket nu när sanden inte varit riktigt som jag velat ha den de senaste åtta veckorna. Alla ligger efter utom Handsome Brad. Han avslutade året på bästa sätt och var fullt frisk och fräsch och trots att jag inte kunna ge honom den där perfekta vinterträningen så har det nog ändå passat honom på något sätt känns det som. Och det visade han verkligen senast också.
- Jag tror Calle (kusken) var lika nöjd som jag med årsdebuten. Han hade faktiskt både norsken och huvan oryckt. Västerboonthenews närmade sig men när han kom upp någon halv längd bakom såg det faktiskt ut som om min svarade.

Fnittrig av lycka
Måndag morgon körde Ulf Stenströmer ett jobb i sanden med Handsome Brad som gjorde honom fnittrig av lycka - vilket framgår när intervjun görs.
- Nu var sanden helt makalöst bra. Och hästen också. Jag körde åtta intervaller med honom och han fick springa lite snabbare i ett par av dem. När vi kom in hade han knappt puls! Haha, ja formen sitter där i alla fall, det är ingen tvekan om det.
Handsome Brad var bra i årsdebuten och ska vara rejält framsatt till loppet på lördag med andra ord?
- Rimligtvis borde han borde gå framåt med det loppet i kroppen…även om jag tycker att han var jäkligt bra och kanske inte behöver gå framåt så mycket mer. Men det är elitloppsaktuella hästar med på lördag och det krävs att han är i ordning så klart.
Ändrar ni på något för att säkerställa starten?
- Vi får se efter värmningen hur vi kommer att lägga upp det. Men det kommer troligen att bli norskt huvudlag igen på honom. Skulle han vara mycket lugn och avslappnad kanske vi slänger på ett stängt. Men jag hoppas att vi tar ledningen oavsett vilket huvudlag vi har. Brad har tävlat bra i den positionen i många lopp. I övrigt barfota och med samma vagn som senast.
Alla jämförelser med din tidigare topphäst Noras Bean? Handsome Brad är också en egen produkt, född i Sverige och en häst som flyttat fram sina positioner sedan fyraåringssäsongen då han bland annat var tvåa i Kungapokalen.
- Ännu är det ett par kliv upp till Noras Bean som var uppe i guld redan som fyraåring. Han var med och högg i fem-sex år i högsta eliten och jag hoppas att vi ska få uppleva samma med Handsome Brad. Han närmar sig får man väl lova att säga.

Mikael Wikner, Kanal 75


För ett år sedan kallade Fredrik B Larsson sin då fyraårige bjässe för en oslipad diamant. Nio månader senare avslutade M..


För ett år sedan kallade Fredrik B Larsson sin då fyraårige bjässe för en oslipad diamant. Nio månader senare avslutade Milliondollarrhyme (V86-8) säsongen med imponerande seger i en V75-final på Solvalla. Totalt vann han 5 av 15 lopp och tjänade över 800 000 kronor under 2018.
- Fjolårssäsongen var bra. Han hade en liten dipp när han var sjuk i någon start men överlag gjorde han det bra och framför allt tycker jag att han utvecklades under hela säsongen. Efter derbyförsöket (22/8) gick han in i form ordentligt. Han var jäkligt fin när han vann sista loppet och han var fräsch och fin när han gick till vintervila, säger Fredrik B Larsson.
Hur nära färdigslipad är han nu?
- Han börjar kännas som en färdig tävlingshäst men han är inte färdigslipad än. Han är en stor häst som egentligen bara har gjort en säsong och det normala är att han fortsätter att utvecklas. Det tror jag också att han kommer att göra.

”Den snabbaste häst jag har kört”
Hur skiljer sig dagens Milliondollarrhyme ifrån hästen vi såg senast han startade?
- Han har växt i kroppen lite mer. Han är som sagt en stor häst och jag tycker att han har blivit stabilare i kroppen. Han har mått bra av vinterträningen och även blivit lite lugnare. Ett minus han har visat vissa dagar är att han har varit för het och temperamentsfull. Det är något vi har jobbat hårt på och det hoppas jag ska bli bättre i år.
Hur vill du mer beskriva honom?
- Det som kännetecknar honom mest är nog att han är så otroligt snabb, kanske den snabbaste häst jag har kört någon gång. Han har en otrolig teknik och det känns som att han kommer väldigt långt i steget när han springer. Han har gått bra på 2 600 meter och visat bra styrka också men att han är så väldigt explosiv är nog ändå hans främsta egenskap.
Tror du att han är en häst för den äldre eliten vad det lider?
- Det är det inget snack om! I ett antal lopp har han visat att han är extremt bra och att han verkligen kan flytta på sig. Han har en jäkla fysik och driv, en riktig löparkropp med mycket kapacitet i. Men vi får se under säsongen hur mycket han har utvecklats och hur han går framåt med varje lopp.
Det finns väl en del kvar att göra även utrustningsmässigt?
- Han har alltid gått med skor, han har alltid gått med vanlig vagn och han har mestadels gått med fasta grejer på huvudet. Så det finns barfotakörning och sådant att se fram emot framöver.
Hur ser planen för säsongen ut?
- Jag har inte lagt upp någon plan alls mer än det här första loppet. Han får visa var han står och sedan gör vi en utvärdering.
Hur ser du på onsdagens lopp?
- Det är ett jättebra lopp med många bra hästar, så det är en tuff årsdebut. Han känns bra men är inte alls vässad och risken är att det fattas tempo i honom. Han är svårbedömd när jag kör honom här hemma för han är ganska lat och bekväm och gör inte mer än han behöver, så det ska bli spännande att stämma av lite och se var han står. Han ska som vanligt gå med skor, vanlig vagn och helstängt huvudlag. Som det känns är han en av flera som kan vinna loppet.

Uppåtform och skoryck
Hur är läget med Princess Cristal (V86-4)?
- Uppåt tycker jag! Hon gick bra senast. Det blev en omstart och hon offrade mycket krafter i den, men sedan gick hon bra till slut och var kraftigt uppåt. Nu kommer hon att tävla barfota för första gången och jag tror att hon kommer att göra ett riktigt bra lopp.

Ola Johansson, Kanal 75Allsvenska kuskligan1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 57-68-442. Carl Johan Jepson, Färjestad, 51-43-353. Jorma Kontio, Solvalla, 44-27-194. Rikard N Skoglund, Ber..


Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 57-68-44
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 51-43-35
3. Jorma Kontio, Solvalla, 44-27-19
4. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 37-32-29
5. Örjan Kihlström, Solvalla, 33-26-19
6. Johan Untersteiner, Halmstad, 26-23-10 
7. Erik Adielsson, Solvalla, 24-15-9
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 24-14-21
9. Emilia Leo, Gävle, 22-11-14 
10. Torbjörn Jansson, Solvalla, 21-18-21 
11. Ulf Eriksson, Bollnäs, 21-13-10
12. Adrian Kolgjini, Jägersro 20-11-12
13. Stefan Söderkvist, Åby, 19-18-13
14. Oskar J Andersson, Romme, 18-24-15 
15. Conrad Lugauer, Jägersro, 18-6-2  
Siffror till och med 24 mars

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-10 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 1640/4 5 16.2 93
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-2 Noble Face Noble Face   [v 5] 2140/2 4 19.1 75
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-7 Time Passes D. Time Passes D.   [v 5] 2160/11 6 16.6 280
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-4 Afrodite A. Afrodite A.   [s 7] 2140/6 0 g 427
2015-10-20 2015-10-20 Jägersro Trav-7 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 5] 2140/7 str
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-10 Tingbyprinsen Tingbyprinsen   [v 8] 2160/9 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-6 Time Passes D. Time Passes D.   [v 5] 2180/15 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-3 Just in Sand Just in Sand   [v 6] 2140/3 0
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-8 Vanity Dream Vanity Dream   [s 6] 2160/6 0 g 518
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-5 Karina Sisu Karina Sisu   [s 6] 2140/9 0 16.0 623
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-2 Noble Face Noble Face   [v 5] 1640/3 4 15.6 34
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Sheriffen Sheriffen   [v 5] 2140/2 C 0 15.5 206
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-4 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/2 C 5 16.8 16
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-8 Noble Face Noble Face   [v 6] 1640/3 C 2 15.1 25
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-3 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 1640/5 D 0 g 93
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-4 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/3 C 1 17.8 20
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-4 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 3] 1640/11 A 5 15.5 61
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-4 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 1640/6 D 0 16.2 401
2016-09-29 2016-09-29 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 6] 1640/6 D 1 16.2 39
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 1640/8 D 6 15.6 120
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Falcon Scott Falcon Scott   [v 5] 2140/10 B 7 14.7 84
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-5 Manhattan Sassy Manhattan Sassy   [h 12] 2180/15 B 0 16.1 789
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Zola Hammering Zola Hammering   [v 4] 2140/6 A 5 19.9 19
2016-09-17 2016-09-17 Visby-6 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 2140/2 D 3 17.9 47
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 1660/10 B 0 18.3g 71
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Yngve Best Yngve Best   [v 5] 2140/10 D 3 18.0 163
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/6 C 7 17.2 52
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-9 Noble Face Noble Face   [v 6] 2160/9 C 3 16.7 15
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Speedy Streamline Speedy Streamline   [v 8] 2200/12 B 0 16.6 164
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/8 B 0 16.4 401
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/3 D 2 14.6 809
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 1640/8 D 6 14.2 460
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-3 Orange Sand Orange Sand   [v 6] 2640/2 D 0 17.9g 460
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/4 D 0 16.9g 339
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-3 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2160/6 C 0 g 90
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 David Margunn David Margunn   [v 8] 2140/4 C 5 15.8 493
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 For Justice Ant For Justice Ant   [v 5] 2140/1 C 1 17.3 178
2016-08-18 2016-08-18 Visby-2 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/3 C 1 16.6 18
2016-08-06 2016-08-06 Visby-2 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 5] 1640/9 C 4 15.8 85
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-8 Suedois Suedois   [v 6] 2140/1 C 8 19.7 96
2016-07-22 2016-07-22 Visby-2 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/6 D 1 16.8 115
2016-07-05 2016-07-05 Visby-5 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 2140/6 C 0 g 177
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-4 Jetmoon Heart Jetmoon Heart   [v 6] 1640/12 D 0 17.0 993
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-2 Ludde Palema Ludde Palema   [v 6] 2160/6 C 0 g 100
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 5] 1640/4 C 0 17.7g 349
2016-06-11 2016-06-11 Visby-3 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 2140/9 C 3 16.4 59
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-6 Time Passes D. Time Passes D.   [v 6] 2180/12 D 0 17.8 385
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-4 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/7 D 0 15.3 221
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-2 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 1609/2 D 1 15.5 186
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-4 Blixten McQueen Blixten McQueen   [v 9] 1640/1 B 0 g 112
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2180/12 A 7 15.7 100
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-5 Priceless Face Priceless Face   [s 4] 2160/12 A 5 16.8 68
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-8 Super Julia Super Julia   [s 5] 2140/4 D str
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-7 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2180/10 A 3 15.7 258
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-6 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 1640/3 D 4 15.5 306
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Super Julia Super Julia   [s 5] 2160/10 D 0 18.8g 927
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-2 Springeling Springeling   [s 7] 2140/3 D 0 g 867
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-2 Bruce Spring Lybro Bruce Spring Lybro   [v 7] 2640/1 D 0
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/10 A 0 17.5 60
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Livi Edvards Livi Edvards   [h 10] 2660/9 B 4 16.7 162
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-3 Noble Face Noble Face   [v 6] 2140/4 D 0 g 145
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-5 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/3 C 0 g 338
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 Come and Wish Come and Wish   [s 5] 1640/9 B 0 16.7 205
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Ari Ben Ari Ben   [v 7] 2140/11 D 0 15.7 671
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-4 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2140/8 A 0 23.1 233
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-3 Noble Face Noble Face   [v 7] 2640/5 D 6 17.6 43
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 4] 2140/6 C 0 19.0 285
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-4 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/6 C 7 18.7 136
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-4 Leona Smile Leona Smile   [s 6] 2160/8 A 8 18.8 176
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-3 Irena Palema Irena Palema   [s 5] 2140/7 D 6 15.7 156
2017-10-12 2017-10-12 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 2120/1 C 1 16.7 41
2017-09-21 2017-09-21 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 1620/7 C 1 15.9 45
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-3 Wuzz Wuzz   [v 7] 1640/5 D 0 g 271
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/11 D 0 18.9g 442
2017-08-19 2017-08-19 Visby-2 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/8 D 1 17.4 36
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-5 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1609/3 A 2 15.6 111
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-2 Leona Smile Leona Smile   [s 6] 1609/5 B 4 17.8 27
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 2140/11 B 3 16.4 1061
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1620/9 B 4 15.4 69
2017-07-22 2017-07-22 Visby-1 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/7 D 3 18.1g 43
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-7 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1680/9 D 5 17.3 475
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2140/1 D 0 g 953
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Pomerans Dag Pomerans Dag   [v 6] 1609/6 D 5 14.9 424
2017-06-19 2017-06-19 Visby-8 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/14 D 5 17.4 72
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 For Justice Ant For Justice Ant   [v 6] 2140/11 C 0 g 824
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/5 D str
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-2 Lucky You Lucky You   [v 8] 2140/4 D 0 g 373
2017-05-21 2017-05-21 Visby-7 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/7 D 2 17.3 18
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-7 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 1609/10 C 6 15.5 537
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Falcon Scott Falcon Scott   [v 6] 1609/9 D 0 16.3g 243
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-9 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1609/5 B 4 14.1 57
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-1 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/5 D 5 16.8 307
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Lovely Jons Lovely Jons   [s 5] 1640/8 B 0 19.0g 214
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/6 D 0 g 444
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-7 Lucky You Lucky You   [v 8] 1640/1 D 7 16.2 556
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2160/4 B 6 18.6 246
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-6 Noble Face Noble Face   [v 7] 2140/1 D 5 17.0 541
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/6 D 5 17.4 97
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2180/12 C 0 g 1181
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-3 Noble Face Noble Face   [v 7] 2180/10 D 5 17.7 93
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-5 Noble Face Noble Face   [v 7] 2160/7 D 3 18.1 105
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-7 Lovely Jons Lovely Jons   [s 6] 2140/3 C 3 15.7 65
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/11 C 3 16.8 100
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-5 Esmeralda Jons Esmeralda Jons   [s 5] 2140/8 C 6 16.3 786
2018-09-30 2018-09-30 Visby-2 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2120/7 C 6 17.6 91
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-2 Zapzon Jons Zapzon Jons   [v 5] 2140/2 C 3 16.7 58
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-4 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2140/1 C 5 16.5 412
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 5] 2120/3 B 2 17.6 35
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-3 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2140/7 C 4 15.5 131
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-10 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 6] 2180/13 C 0 18.1 115
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-4 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/11 C 0 16.8 189
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 Hero Band Hero Band   [v 6] 2140/12 B 8 17.9 87
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Lovely Jons Lovely Jons   [s 7] 2140/3 C 7 17.5 439
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-8 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 10] 2140/7 D str
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-2 Roxetta Doctor Roxetta Doctor   [s 10] 1640/5 D 7 17.0 386ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se