V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 &ari..


För snart fyra år sedan avslutade Magnus Jernemyr sin framgångsrika karriär inom handbollen. Han spelade på elitnivå i 21 år och meritlistan för den svenske landslagsstjärnan kan göras lång. Men vinsten i Champions League 2011 med Barcelona och OS-silvret i London 2012 är höjdpunkterna för den svårpasserade försvarsjätten. Numera är det travhästar som gäller för hela slanten. Han har ägt och äger hästar ihop med kompisen och tillika handbollsprofilen Johan Sjöstrand, som fortfarande är aktiv och spelar i Danmark. Duon har haft fina framgångar och de är bland annat uppfödare till den italienske unghäststjärnan Axl Rose. De satsar en hel del på uppfödning och äger tre fölston tillsammans, bland annat Neona Princess som är dräktig med Face Time Bourbon. En annan välkänd häst som de är delägare i är V75-vinnaren Vagabond Bi. Men även hästar som Man of Steel och Polycrates Face (som gör succé i monté med sex segrar på de sju senaste starterna) är väldigt dugliga hästar som tävlar just nu.

Blev travtränare för drygt ett år sedan
För drygt ett år sedan startade Magnus Jernemyr upp en tränarrörelse tillsammans med sambon Linda Sedström i Askersund, utanför Örebro. Paret har tolv hästar i träning och i fjol blev det drygt 1,2 miljoner inkört. Det nya året har också börjat jättebra med flera segrar och en fin segerprocent.
– Det har gått bra och det ser spännande ut i stallet. Vi har ett par nyblivna treåringar och flera fyraåringar som vi hoppas mycket på i år, säger Magnus Jernemyr som har B-tränarlicens.

Face Time Bourbon blir partner i aveln
En annan häst som är aktuell och tilldrar sig intresset den här veckan är Harvard Student. Det femåriga stoet är uppfödd av Jernemyr och Sjöstrand som även äger henne. Efter att ha varit utleasad och tävlat för Hans-Owe Sundberg är hon nu tillbaka hos uppfödarna och ägarna.
– Jag och Johan Sjöstrand köpte hennes mamma Prowess Kronos när hon var dräktig med första avkomman Yuppie Gal som vi sålde. Sedan kastade hon sitt foster andra gången och vi betäckte om direkt med Muscle Hill. Det blev Harvard Student och vi sålde bara tävlingsrätten i henne eftersom vi ville behålla blodet för framtida avel.
– Hästen gick direkt till Svante Båth och han höll henne högt men hon var väldigt stor och jag förstår att det har tagit tid för henne att växa in i den stora kroppen. Hon gick sedan till Hans-Owe Sundberg där hon gjorde det jättebra och var ute i tuffa fyraåringslopp på Solvalla i fjol. Hon vann bland annat på en 1.12-tid från dödens och gjorde det mycket bra.
– Men när sedan tävlingsrätten gick ut vid årsskiftet så tänkte vi först om vi skulle betäcka henne redan nu med Face Time Bourbon. Hon är stor och flack i gången och han är en lite mindre modell och rund i gången så vi tror att det ska passa bra. Men så har vi Neona Princess kvar i Frankrike och hon ska föla där nere och vi beslutade oss för att vänta ett år med Harvard. Så vi tävlar ett år till och betäcker henne nästa vinter istället med Face Time Bourbon, säger Jernemyr.

”Var helt okörd i mål senast – fin efteråt”
Harvard Student kom till paret Jernemyr och Linda Sedström i mellandagarna och hade tränat rejält innan hon gjorde årsdebut i Grand Slam 75 på Axevalla för några veckor sedan. Det blev en smått överlägsen seger och intrycket var övertygande.
– Hon hade tränat på för oss och varit jättefin hela tiden och eftersom hon mött ganska tufft motstånd på Solvalla i fjol bestämde vi oss för att börja i ett lite enklare gäng. Linda sa att det var helt okört i mål och när hon lättade lite på tömmarna på den sista bortre långsidan så bara ökade hon. Hästen fick sträcka ut lite och Linda satt bara och åkte.
– Hon har tagit det loppet bra och varit fin i träningen efteråt. Normalt sett borde hon bara gå framåt med loppet i kroppen och när hon var så bra där bestämde vi oss för att matcha henne lite tuffare. Den här propositionen i Diamantstoets försök passade bra och därför anmälde vi ut till V75, säger Magnus.

”Körs i ledningen om hon kommer dit”
På lördag smäller det alltså för Harvard Student som startar i den sjätte avdelningen i V75. Hon körs återigen av Linda Sedström och har fått ett perfekt läge med spår tre i voltstart. Tränare Jernemyr är realistisk optimist.
– 3 Harvard Student (V75-6) är stor och behöver lite plats och då är ju spår tre jättebra. Hon har mest gått i autostart men jag har pratat med Hans-Owe och vi tror inte att voltstart ska vara några problem. Vi tror att hon trampar iväg ganska bra men sedan får vi se hur snabb ut hon är. Bakom bilen är hon ju snabb, även om Linda körde lite på safety från början senast. Banan var inte så bra och hon gick med broddar i skorna så Linda ville inte ladda alltför mycket.
– Men nu känner Linda hästen och jag tror att det kan bli en rätt så bra start. Sedan är det svårt att säga om det blir ledningen och jag har inte hunnit kolla så mycket på konkurrenterna än och hur de är från början. Men skulle hon komma till ledningen så kör Linda där och då biter hon ifrån sig bra. Hästen blir bättre och bättre och utvecklas hela tiden.
– Det är tufft i V75 och det är nästan alltid positionerna som avgör. Jag upplever att det är betydligt jämnare och tuffare lopp i V75 nu än det var för tre, fyra år sedan. Det är fler bra hästar som kan vinna i varje lopp. Men jag tror absolut att hon har chansen att vinna om hon får en bra resa. Vi åker till Eskilstuna med förhoppningar, säger Magnus Jernemyr som även meddelar att det inte blir några ändringar på Harvard Student. Det blir alltså ett kvartstängt huvudlag och vanlig vagn igen samt rycktussar.

Michael Carlsson, Kanal 75


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men ha..


Med en hel arbetsvecka kvar till det stora slaget laddar Björn Goop upp med jobb.
44-åringen är viserligen en firad stjärna som kusk, men han driver även en stor tränarrörelse med hästar i både Sverige och Frankrike. På måndagseftermiddagen i Prix d'Amerique-veckan har Goop just avverkat en morgon med de egna hästarna på Grosbois.
Det blev en typisk fransk frukost förstås med croissanter i långa rader?
- Nä, jag käkar helst ”svenskt” även när jag är här nere. Eller rättare sagt käkar jag det som bjuds, säger Goop som ska vara kvar i Paris hela veckan fram till söndagen.
Vincennes tävlar under måndagskvällen, och sedan tisdag, torsdag, lördag och söndag. Björn kör lopp samtliga de dagarna och är i hög grad inblandad i det dagliga i det egna stallet.
- Just nu har vi 25 stycken hästar i Frankrike. Det har varit kallt och fuktigt och rått ett tag med minusgrader på nätterna.  Men just i dag måndag är det strålande solsken och det är runt sex-sju grader grader. Så det är perfekt.
Den svenske världskusken är på nytt huvudrollsinnehavare i det största loppet i Frankrike. På söndag har han chansen att ta sin andra raka seger i loppet med Sebastien Guaratos stjärna Face Time Bourbon.
2018 vann Goop Prix d’Amerique med Timo Nurmos Readly Express. 2019 var det nära med samma häst då det blev en tredjeplats bakom Jean-Michel Bazires duo Belina Josselyn och Looking Superb.
- Hur det känns att vara en av huvudpersonerna igen? Jag har inte läst så mycket tidningar och följt med så...men det är klart att man är väldigt fokuserad just nu, säger Goop som lägger upp Prix d'Amerique-veckan som en vanlig vecka med träning och löpkörning.

”Sett bilder på hur han tränat”
Face Time Bourbon har genrepat på ett bra sätt men inte visat toppform vid segrarna på slutet. Tränaren Sebastien Guarato har hela tiden sagt att allt är i sin ordning.
Titelförsvararen ska vara som bäst när det gäller.
- Guarato verkar nöjd med hästen. Jag har sett bilder på när han tränat och Guarato har skickat mail om att han varit väldigt nöjd. Så det känns bra.
- Det är klart att det är mycket fokus på honom…men det har varit mycket uppmärksamhet på flera av konkurrenterna också. Så det känns som att media spridit det där lite grand. Det har varit ganska lugnt faktiskt på slutet. Lugnt och harmoniskt så här med några dagar kvar, säger Goop.

”Power är bra”
Face Time Bourbon är stor favorit till segern på söndag. Men några av konkurrenterna ser ut att ha närmat sig.
Jean Michel Bazire var tvåa i Prix d'Amerique i fjol med Davidson du Pont och hästen imponerade i Prix de Belgique för två veckor sedan. Delia du Pommereux, tränad av Sylvain Roger, är en annan häst som nämns med segerchans.
Robert Bergh försvarar de svenska färgerna i loppet med Power. Bergh hyr in sig i Anders Lindqvist träningsborg på Grosbois inte långt från Goops.
- Power är bra! säger Björn Goop. Han ser fin ut när han tränar här och han har sett bra ut i de lopp han gjort. Berghs häst har ju visat att han gillar att slå ur underläge och har gjort så flera gånger. Det är kul med Power. Det hade varit väldigt tråkigt om vi inte haft något svenskt inslag det här året, det hade känts väldigt konstigt, säger Björn Goop, svensken som tävlar för Frankrike på söndag i loppet med nästan 4,5 miljoner kronor till vinnaren.

Mikael Wikner, Kanal 75 Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 30-22-102. Rikard N Skoglund, Solvalla, 17-7-113. Jorma Kontio, Solvalla, 13-11-94. Magnus A Djuse, Solvall..


 Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 30-22-10
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 17-7-11
3. Jorma Kontio, Solvalla, 13-11-9
4. Magnus A Djuse, Solvalla, 13-8-8
5. Mats E Djuse, Hagmyren, 12-12-4
6. Erik Adielsson, Solvalla, 10-9-8
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 10-7-8
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 9-3-8
9. Thomas Uhrberg, Jägersro, 8-4-3
10. Örjan Kihlström, Solvalla, 7-3-1
11. Kim Eriksson, Mantorp, 6-2-1
12. Kevin Oscarsson, Kalmar, 6-1-6
13. Mikael J Andersson, Färjestad, 5-8-5
14. Claes Sjöström, Solvalla, 5-8-2
15. Stefan Persson, Halmstad, 5-6-8
Siffror till och med 24 januari

Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.Monica Sahlgren..


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.
Monica Sahlgren-Fromell åker till Jägersro med femåriga Valeria Wareco för en start i ett lopp för ston med högst 250 000 kronor intjänat, V86-3.
Stoet har galopperat bort sig i två av de fem senaste starterna. 
- Då har det handlat om voltstart. På onsdag fick hon ett spår två bakom bilen. Det blir inte bättre! Vi vill gärna ha framspår med henne eftersom hon är så stor och långklivad och startsnabb. I ledningen gör hon sina bästa lopp. så det är klart att vi satsar på att komma dit, säger Monica Sahlgren-Fromell.
Hästar har hon hållit på med hela livet och för dagen har Monica sex hästar i träning på gården i skånska Skurup.
I mars i fjol anställdes före detta proffstränaren Fredrik Pedersen i företaget. Pedersen kör Valeria Wareco på onsdag.
Duon vann V86 hemma på Jägersro tillsammans så sent som i början av december. Då körde sig Pedersen till ledningen efter en bit i en 1.09-öppning och kontrollerade sedan loppet.
Valeria Wareco brukar ta ledningen i en ganska opressad stil.
- Ja, hon tar ju inte i så hon spränger sig för att komma först, hon bara kliver iväg. Ingen som kört henne har försökt få henne att gå fortare från start så vi vet faktiskt inte hur snabb hon kan vara. Hon är ju startsnabb på grund av att hon har så enormt långa kliv, säger tränaren.
Senast blev det galopp kort efter start och för tre starter sedan felade hon direkt. Båda gångerna har det handlat om voltstart som hon alltså inte gillar?
- Stämmer. Men för det första så trivs hon inte bakom hästar, hon vill göra ”sin grej” och gå först. Så senast var det ju väldigt otur att hon dessutom skulle få ett stängt åttonde. När Peter Ingves körde henne för tre starter sedan var det spår fyra i volten med henne och hon är ju en jättestor häst. Att det skulle vara svårt att komma runt visste vi redan när vi såg startlistan.
I Jägersros banprogram rankas hon etta före 3 Excuse Me och 4 Miriam Håleryd. Hur ska spelarna tänka?
- Ja, nog ska väl de tro på henne tycker jag. Jag gick in och tittade som hastigast på listan och det ser ut som om de bästa hästarna har fått de bästa spåren. Vi är intresserade av ledningen och hon brukar försvara sig bra. säger Monica Sahlgren-Fromell.
I den näst senaste starten var hon positiv som tvåa på V64 där hon fick det tufft men ändå höll till kort före mål efter 1.09,0 första 500 meterna och ett snabbt första varv. Du måste ha varit nöjd?
- Javisst. Inte på hur loppet blev kört, utan hur hon kämpade hela vägen. Hon fick en tuff öppning och sedan kom Ken Ecce och bara körde och körde en lång bit med sin häst. Jag trodde att Valeria skulle ta helt slut i början av upploppet - men hon tog ju emot hela upploppet och förlorade med en halv längd mot en bra häst (Lucky Truc).
I somras vann stallets Isco Boko styrkeprovet Bo W Takters Tribute över tre kilometer ingående i V75 under Jägersros derbyhelg. Hur står det till med honom?
- Han har full form men är rätt känslig i sig själv. Det är inte mycket som får bli fel, för då galopperar han. Han har stor kapacitet men huvudet är inte så bra. Då har Valeria Wareco en bättre inställning och det är klart att vi måste tro på henne i onsdagens lopp.
Du har haft fina framgångar som både tränare och kusk. När du var i farten och körde lopp som mest vann du K.G.Bertmarks Minneslopp med Johan Ehrenbergs Sonnbo Dole. Det var 2003 och skådespelaren och travamatören Ehrenberg fick glädjefnatt. Han kopplade loss sulkyn och sprang upploppet upp och ner med den inför derbypubliken!
- Det minns jag. Ha ha! Han har inga hästar själv numera, men vi håller kontakten och pratas vid kanske en gång i veckan. Så han behåller sitt travintresse.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.Jörgen Axén växte ..


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.
Jörgen Axén växte upp i Mantorp och syntes mycket på stallområdet redan under skoltiden och perioden efter att banan grundades 1965.
I 30-årsåldern plockade han ut tränarlicens och var proffstränare fram till september 2016 då han plockade ut tränarpension. Därefter har Jörgen Axén haft amatörtränarlicens och vid årsskiftet fanns fyra hästar på träningslistan.
Flaque och Jasmin Brick är två hästar som förknippas med Jörgen Axén.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-3 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 7] 2140/3 6 18.9g 378
2016-11-12 2016-11-12 Romme-1 Swansea Zet Swansea Zet   [v 6] 2140/5 C 4 17.6 142
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-9 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2140/5 D 6 19.8 395
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-3 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2160/9 D 6 19.5 949
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-6 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2140/2 D 4 18.2 321
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-8 New Charger New Charger   [v 8] 2140/1 B 2 16.8 53
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-9 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 1640/4 D 0 16.6 713
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-1 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2140/6 C 4 18.5 486
2016-04-16 2016-04-16 Romme-7 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2160/15 D 8 18.8 1239
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-4 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2140/3 D 5 18.2 1121
2017-12-30 2017-12-30 Romme-5 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 10] 2160/8 C 0 g 610
2017-11-17 2017-11-17 Romme-7 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 10] 2140/2 C 5 17.9 446
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-4 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 10] 2140/8 C 2 17.5 136
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-4 Västerbo Grosbois Västerbo Grosbois   [v 6] 1660/5 A 0 g 39
2017-10-20 2017-10-20 Romme-2 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 10] 2140/3 D 4 16.7 823
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-7 Moses Mejl Moses Mejl   [h 9] 2160/7 C 0 17.6 284
2017-08-08 2017-08-08 Romme-7 Fallout Boy Fallout Boy   [v 7] 2140/2 D 0 18.6 1118
2017-07-21 2017-07-21 Romme-7 Fallout Boy Fallout Boy   [v 7] 2160/10 D 0 g 356
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-8 Fallout Boy Fallout Boy   [v 7] 2160/11 C 5 18.8 788
2017-05-08 2017-05-08 Romme-5 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2160/6 C 4 18.1 95
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-10 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2140/2 D str
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-6 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2180/8 D 0 18.0 274
2017-04-09 2017-04-09 Romme-7 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2140/3 D 2 19.0 77
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-2 Moses Mejl Moses Mejl   [h 9] 2140/4 B 6 18.3 213
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-8 Staro Juventus Staro Juventus   [v 5] 2140/2 B 0 g 30
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-5 Anddontsayitsover Anddontsayitsover   [v 4] 2160/11 A 0 19.8g 133
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-1 Pointillist Pointillist   [h 6] 2100/3 B 0 g 228
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-7 Juliano Crown Juliano Crown   [v 10] 2180/8 B 0 346
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-2 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/9 C 3 16.7 569
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-8 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/4 D 4 17.8 240
2018-09-29 2018-09-29 Solvalla-1 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 5] 2140/1 C 4 15.8 593
2018-09-14 2018-09-14 Romme-7 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 5] 2140/4 D 0 14.3 1286
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-5 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 5] 2640/9 C 4 16.7 193
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-10 Aeronaut Aeronaut   [v 11] 2160/6 C 0 17.2 340
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-1 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 5] 2140/8 B 5 15.7 150
2018-08-11 2018-08-11 Romme-7 Listas Spirit Listas Spirit   [v 9] 2160/4 C 5 18.6 723
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-8 Kemas Barolo Kemas Barolo   [v 8] 2140/7 D 0 14.6 270
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-1 Aeronaut Aeronaut   [v 11] 1640/7 D 0 14.9 648
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-5 Utano Marancourt Utano Marancourt   [v 10] 2140/5 D 0 20.1 412
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-6 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 7] 2140/2 C 0 g 428
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-8 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 5] 2140/9 B 1 15.3 137
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-3 Lannem Jubel Lannem Jubel   [v 7] 2160/5 C 0 g 443
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 B.Dollar B.Dollar   [v 6] 2140/3 B 0 21.4 269
2019-12-28 2019-12-28 Romme-1 Free to Party Free to Party   [v 5] 2160/12 B 5 16.8 447
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-7 Frosting Vicious Frosting Vicious   [s 5] 2640/2 C 2 16.7 883
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-2 Opus Mind Opus Mind   [v 11] 2100/8 D str
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-1 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 1640/9 C 0 g 247
2019-11-29 2019-11-29 Romme-6 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/5 D 7 17.6 564
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2140/12 C 0 23.1 1469
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Free to Party Free to Party   [v 5] 2180/9 B 1 16.4 52
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-5 Frosting Vicious Frosting Vicious   [s 5] 2140/10 C 6 15.7 2266
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-2 Eye Candy V.R. Eye Candy V.R.   [s 6] 2140/8 D 6 18.9 690
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 6] 2140/7 C 4 17.0 138
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-2 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 1640/2 C 7 15.7 526
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2140/1 D 0 g 90
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-3 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2140/5 C 4 17.1 291
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-1 Free to Party Free to Party   [v 5] 2140/4 D 3 15.7 476
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-6 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2660/11 D 0 16.8 386
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 1640/1 C 4 14.3 301
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-2 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2140/10 B 2 15.9 556
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-5 Moolger Moolger   [v 6] 2140/4 B 2 16.5 24
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-1 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2100/1 B 2 17.5 101
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2640/4 D 0 17.0 533
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-1 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2140/7 C 0 20.8 814
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-2 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 6] 2180/15 B 8 17.6 351
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-10 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2140/2 C 0 g 165
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-9 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 6] 2640/3 D 5 17.5 902
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-7 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 2140/5 C str
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-6 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 6] 2140/1 C 2 16.8 65
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-2 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 8] 1640/7 D 6 16.2 137
2019-04-07 2019-04-07 Romme-2 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/4 D 4 17.6 850
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-5 Smile of Mine Smile of Mine   [s 6] 1640/1 C 0 g 1451
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-2 Smile of Mine Smile of Mine   [s 6] 2160/7 C 5 18.5g 277
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Mr Planner Mr Planner   [v 5] 2140/11 C 3 16.5 305
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-2 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 2140/7 C 5 17.9 770
2019-01-11 2019-01-11 Romme-5 Zidane Hornline Zidane Hornline   [v 12] 2160/9 C 0 g 1124
2020-12-28 2020-12-28 Romme-1 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/6 D 0 21.4 1673
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-12 Mogas Money Mogas Money   [v 10] 2140/11 B 4 16.4 1048
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 Insignia Insignia   [s 6] 2160/12 A 0 17.0 337
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-2 Kruses Steam Track Kruses Steam Track   [v 11] 2140/2 C 0 18.2 773
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-5 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 7] 2140/1 D 0 16.3 601
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-1 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 4] 2140/4 D 0 g 430
2020-11-27 2020-11-27 Romme-7 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1660/6 D 7 31.3 277
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-4 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 10] 2140/4 C 0 17.4 994
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-11 Mellby Devil Mellby Devil   [v 8] 1609/2 D 6 17.1 439
2020-11-20 2020-11-20 Romme-3 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 7] 2160/11 D 7 15.8 636
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-11 Berglund Oda Berglund Oda   [s 6] 1640/5 B 2 30.4 122
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-4 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 4] 1640/1 C 0 g 187
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-2 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 4] 1640/2 A 1 14.2 13
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-4 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 7] 2140/3 D 6 15.5 584
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Valuta E.W. Valuta E.W.   [s 4] 1609/9 B 0 13.3 586
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-10 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 4] 2140/4 C 0 17.9g 137
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-1 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 1640/8 B 4 17.1g 73
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-9 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 4] 1640/7 B 1 14.5 39
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-6 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/1 B 1 17.9 30
2020-09-25 2020-09-25 Romme-5 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 9] 2140/9 C 0 15.1 971
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-7 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 9] 2140/3 D 0 g 447
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-10 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 4] 2140/3 A str
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-10 Eastar Rapida Eastar Rapida   [v 9] 2180/11 C 0 g 1258
2020-08-31 2020-08-31 Romme-5 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 4] 2140/5 C 0 21.1g 332
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-8 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/1 C 5 18.2g 49
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-8 Zazo Rod Zazo Rod   [v 8] 2180/9 D 6 18.0 1587
2020-08-02 2020-08-02 Bollnäs-6 Lill Hasse Lill Hasse   [v 8] 2160/10 C str
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-4 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 4] 1640/2 D 0 17.2g 44
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-4 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 7] 2140/2 C 1 14.4 119
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-9 Longlegprincess Longlegprincess   [s 4] 2160/8 C 0 19.9 342
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-5 Lansky Lansky   [h 4] 2140/1 B 2 15.8 89
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-5 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 4] 2140/6 C 2 14.3 44
2020-07-17 2020-07-17 Romme-9 AlwaysaPleasure DE* AlwaysaPleasure DE*   [v 4] 2140/8 B 4 18.2g 55
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-9 AlwaysaPleasure DE* AlwaysaPleasure DE*   [v 4] 2140/3 D 6 19.1 61
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-6 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 7] 2140/8 C 1 14.8 264
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-11 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/8 B 2 17.9 34
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-1 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/1 D 5 16.9 494
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-3 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 7] 2640/4 C 3 17.5 294
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-9 Perfect Beauty Perfect Beauty   [s 7] 2140/2 C 8 16.5 281
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-8 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 2140/2 D 0 16.8 661
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-10 Mellby Devil Mellby Devil   [v 8] 2140/5 B 2 18.5 26
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Mogas Money Mogas Money   [v 10] 2640/15 B 6 16.5 805
2020-04-04 2020-04-04 Romme-4 Sture S.E. Sture S.E.   [v 6] 2140/2 D 0 g 1005
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-5 Mogas Money Mogas Money   [v 10] 2160/5 C 4 17.2 900
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-8 Hera Eck Hera Eck   [s 4] 1640/10 D 0 14.1 268
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-10 Excess Quick* Excess Quick*   [v 6] 2140/11 C str
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-2 Inspector Cool Inspector Cool   [v 10] 1640/10 B 0
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-3 Free to Party Free to Party   [v 6] 2180/13 D 1 17.6 48
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-4 Excess Quick* Excess Quick*   [v 6] 2160/11 D 1 18.8 139
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-1 Mogas Money Mogas Money   [v 10] 2140/5 D 0 17.3 563
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 Free to Party Free to Party   [v 6] 2180/13 D 4 16.7 201
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-4 Free to Party Free to Party   [v 6] 2140/2 C 5 15.5 726
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-8 Mellby Devil Mellby Devil   [v 8] 1640/8 A 0 18.4 514
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-2 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 1640/1 C str
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-1 Free to Party Free to Party   [v 6] 2160/10 B 0 15.6 597
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-8 Frosting Vicious Frosting Vicious   [s 6] 2140/2 D 0 17.2 3453
2020-01-18 2020-01-18 Romme-8 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/7 B 6 18.0 946
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-5 Frosting Vicious Frosting Vicious   [s 6] 2140/11 D 0 16.9 998ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se