V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-24 2024-07-24 Örebro-9 Västerbo Olympus Västerbo Olympus   [v 5] 2100/9 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Tiguan Tiguan   [v 6] 2640/2 str
2015-12-27 2015-12-27 Romme-2 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 4] 2140/3 str
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-10 Tiguan Tiguan   [v 6] 2680/15 0 17.5 114
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-7 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 7] 2160/11 6 17.5 1324
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Flipper Kos Flipper Kos   [v 9] 2140/11 0 20.2 2510
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-3 Flipper Kos Flipper Kos   [v 9] 2140/2 0 20.3 978
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Tiguan Tiguan   [v 6] 2160/7 0 g 87
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-2 Flipper Kos Flipper Kos   [v 9] 2160/10 0 19.4 904
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Tiguan Tiguan   [v 6] 2140/10 1 15.9 134
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-6 Tiguan Tiguan   [v 6] 2100/10 0 17.0 281
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Tiguan Tiguan   [v 6] 2160/8 7 15.7 364
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-6 Tiguan Tiguan   [v 7] 2640/8 D 8 19.2 827
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-2 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 2160/8 B 4 17.0 668
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-6 Tiguan Tiguan   [v 7] 2160/11 D 0 17.2 1260
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-2 Reina la Caballo Reina la Caballo   [v 7] 2640/6 C 0 16.7 398
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-4 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 1640/7 C 6 15.7 653
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-5 Norma Jean Norma Jean   [s 7] 2140/9 D 0 18.4 472
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Tiguan Tiguan   [v 7] 2180/12 D 7 17.3 366
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-3 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 1640/10 C 5 14.3 945
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Tiguan Tiguan   [v 7] 2100/6 D 7 21.3 677
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 1640/4 C 3 16.1 247
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-6 Tiguan Tiguan   [v 7] 2140/2 D 6 17.3 1070
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-1 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 2160/10 C 0 16.4 774
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-9 Tiguan Tiguan   [v 7] 2140/5 D 5 16.0 312
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 2160/15 B 8 15.6 318
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-6 Tiguan Tiguan   [v 7] 2640/5 C 4 17.2 133
2016-09-02 2016-09-02 Romme-6 Tiguan Tiguan   [v 7] 2140/5 D 0 15.7 185
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-8 Tiguan Tiguan   [v 7] 1640/10 C 7 14.3 267
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-8 Tiguan Tiguan   [v 7] 2140/6 C 5 15.2 366
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Tiguan Tiguan   [v 7] 2140/6 D 7 16.3 549
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-6 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 2140/7 C 0 16.0 164
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-9 Tiguan Tiguan   [v 7] 2100/12 D 0 15.0 516
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Tiguan Tiguan   [v 7] 2140/9 C 7 16.0 205
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 2160/9 C 0 16.1g 351
2016-05-24 2016-05-24 Romme-3 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 2140/8 C 0 16.5 245
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-7 Tiguan Tiguan   [v 7] 2140/3 C 8 18.0g 182
2016-04-10 2016-04-10 Romme-7 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 2140/5 C 1 14.6 122
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-10 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 2140/6 C 2 16.4 185
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 2680/14 B 0
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-5 Tiguan Tiguan   [v 7] 2140/3 D 0 g 956
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-10 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 5] 2160/12 B 5 16.9 840
2016-02-14 2016-02-14 Romme-5 Tiguan Tiguan   [v 7] 1640/9 D 0 15.5 239
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Flipper Kos Flipper Kos   [v 10] 2140/2 D str 20.9 585
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-3 Tiguan Tiguan   [v 7] 1640/9 B 4 15.3 138
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 2140/8 C 6 16.0 353
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-6 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 2140/2 C 1 15.9 126
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Tee Off Tee Off   [s 5] 2100/2 D 6 19.3 651
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Fame Suspect Fame Suspect   [v 7] 2100/1 D 4 18.5 211
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 The Perfect One The Perfect One   [s 5] 2140/12 D 3 16.6 897
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-6 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 2160/10 D 0 16.2 1181
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 The Perfect One The Perfect One   [s 5] 2660/11 C 8 18.4 54
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Pomypom Pomypom   [s 7] 2100/10 B 0 g 54
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 Pomypom Pomypom   [s 7] 1640/9 D 0 15.2g 367
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Larossi Larossi   [s 8] 1640/9 D 0 17.3 906
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-11 Akropolis Frei Akropolis Frei   [s 6] 2140/6 D 0 g 413
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2140/13 D 0 15.9 325
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Pomypom Pomypom   [s 7] 1609/11 B 1 14.6 329
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-7 All Knight All Knight   [v 4] 1640/2 C 1 14.3 30
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Van Morrison Van Morrison   [v 9] 1640/9 D 4 13.6 407
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 7] 2140/7 D 6 15.5 685
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2140/6 D 0 g 485
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2100/5 D 2 13.3 339
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Alfas Francais Alfas Francais   [v 7] 2140/1 C 0 17.0 58
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-2 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2100/10 B 4 17.0 85
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-6 Moons Madeira Moons Madeira   [s 6] 2140/11 C 5 15.6 185
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-1 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 1640/11 D 0 16.0 943
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-10 Reina la Caballo Reina la Caballo   [v 8] 2160/12 A 8 16.3 415
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-5 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/2 D 0 15.8 248
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-12 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 2140/3 D 0 16.5 643
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-5 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 2140/3 D 4 16.4 183
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 1640/8 C 3 15.8 137
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-8 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/3 D 0 17.2 1131
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Paul Paul   [v 5] 2140/7 C 8 17.0 407
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/2 D 6 16.4 265
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/2 D 7 17.5 300
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-11 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/11 C 6 17.1 582
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-10 Tiguan Tiguan   [v 8] 1640/11 D 4 15.8 531
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-6 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 2140/9 D 7 15.7 878
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-6 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 2140/1 D 6 17.7 880
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-3 Tiguan Tiguan   [v 8] 2180/8 C 5 17.8 508
2017-02-24 2017-02-24 Romme-8 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 2140/1 D 0 16.8 748
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Tiguan Tiguan   [v 8] 2140/1 D 5 18.4 405
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-6 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 2140/10 D 0 16.3 892
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-6 Tiguan Tiguan   [v 8] 2640/1 D 0 17.2 951
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-4 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 6] 2140/2 D 8 16.6 930
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-4 Reina la Caballo Reina la Caballo   [v 8] 1640/7 C 0 14.7 609
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-5 New Holiday New Holiday   [s 4] 2140/3 D 6 19.3 174
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-1 New Holiday New Holiday   [s 4] 2140/2 B 5 22.0 215
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-3 New Holiday New Holiday   [s 4] 2140/7 C 0 22.2g 847
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-1 New Holiday New Holiday   [s 4] 2140/6 D 6 18.7 720
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-2 Niklas M.J. Niklas M.J.   [v 4] 2140/9 C 0 g 92
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Mellby Ess Mellby Ess   [v 5] 2160/8 B 4 15.1 117
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-7 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 7] 2140/2 D 7 17.2 478
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-4 All Knight All Knight   [v 5] 2140/9 B 4 15.9 93
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 Niklas M.J. Niklas M.J.   [v 4] 2140/6 B 1 14.9 25
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-6 What a Moment What a Moment   [s 6] 1640/3 D 5 15.7 144
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 7] 2140/6 D 6 17.3 284
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 The Perfect One The Perfect One   [s 6] 2140/4 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 2140/5 D 3 15.7 205
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 The Perfect One The Perfect One   [s 6] 2140/3 D 0 16.6 315
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-5 Copitex Copitex   [v 4] 1640/11 C 0 14.6 105
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-4 The Perfect One The Perfect One   [s 6] 2140/2 C 4 16.2 161
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-11 The Perfect One The Perfect One   [s 6] 2660/7 C 6 17.0 370
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Xanthis Amber Xanthis Amber   [s 6] 2140/7 C 4 14.0 311
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-4 Paul Paul   [v 6] 2100/8 B 0 16.2 932
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-4 All Knight All Knight   [v 5] 1640/3 D 6 14.2 209
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 7] 2140/4 C 0 16.4 133
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Paul Paul   [v 6] 2640/5 C 6 16.0 308
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-8 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 6] 2140/7 C 4 18.1 90
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 7] 2140/6 C 2 17.1 158
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-8 Right For Glory Right For Glory   [v 6] 1640/3 D 6 13.7 140
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Paul Paul   [v 6] 2140/3 C 5 17.2 67
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-3 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 7] 2100/8 C 0 17.5 343
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-4 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 7] 2140/8 C 5 16.7 128
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-4 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 7] 2140/9 D 7 16.6g 837
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Paul Paul   [v 6] 2140/4 C 4 17.7 319
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/6 C 4 18.6 222
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-9 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 7] 1640/6 D 0 14.3 913
2018-01-02 2018-01-02 Mantorp-5 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 7] 2140/4 C 0 16.5 136
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-3 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 7] 1640/1 B 4 17.6 188
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-11 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 8] 2180/4 D 0 18.0 213
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-8 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 4] 1640/6 D 0 15.8 966
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-1 The Perfect One The Perfect One   [s 7] 2140/5 D 6 16.2 846
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Edemma Edemma   [s 6] 2160/10 C 0 19.1 855
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 The Perfect One The Perfect One   [s 7] 2140/4 D 2 15.8 165
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-9 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 4] 2140/5 C 8 17.2 80
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-6 Right For Glory Right For Glory   [v 7] 2140/3 B 2 15.3 38
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-3 The Perfect One The Perfect One   [s 7] 2140/2 C 2 17.6 129
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 Right For Glory Right For Glory   [v 7] 2140/6 B 1 14.9 63
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2180/14 D 7 17.8 432
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 4] 2640/1 D 0 20.7 219
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 The Perfect One The Perfect One   [s 7] 2140/9 C 5 16.6 41
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-4 Blabar Blabar   [s 7] 2140/4 D 3 15.8 341
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-8 The Perfect One The Perfect One   [s 7] 2140/5 C 2 15.9 268
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-5 Che Boko Che Boko   [v 10] 2140/12 D 0 16.9 1242
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 Monark Amok Monark Amok   [v 8] 2140/4 B 0 16.3g 28
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2140/5 D 0 19.8g 77
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Blabar Blabar   [s 7] 2140/6 C 7 16.4 154
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-5 Arrow Avon Arrow Avon   [v 5] 2640/3 D 4 17.8 876
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Kalas d'Inverne Kalas d'Inverne   [v 7] 2140/4 D 0 20.5g 1653
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-6 All Knight All Knight   [v 6] 2140/5 D 4 16.9 132
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-3 Pomypom Pomypom   [s 9] 2140/5 B str
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-8 New Holiday New Holiday   [s 5] 2100/1 D 0 g 411
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-6 Pomypom Pomypom   [s 9] 1640/8 B 0 16.9g 312
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-4 Paul Paul   [v 7] 2100/11 D 0 17.0 2078
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-9 Ten Times Ten Times   [v 6] 2140/10 B 0 17.6 64
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-11 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2140/7 C 1 16.9 180
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-6 Cracker Jack Cracker Jack   [v 3] 2140/8 B 0 16.4g 58
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-12 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 1640/11 C 5 15.9 407
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Kent le Soleil Kent le Soleil   [v 4] 1640/3 A 1 14.5 32
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Showtimejackflower Showtimejackflower   [v 5] 2140/10 B 1 15.2 34
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 6] 2140/11 C 5 16.1 609
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-5 Murphys Law Murphys Law   [v 7] 2160/6 B 4 17.2 389
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-11 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2180/10 D 0 18.7 920
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Father of Sun Father of Sun   [v 5] 2140/6 D 0 14.2 379
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-10 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 2160/4 B 5 16.8 139
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-5 Hurricane Hurricane   [v 3] 2140/11 C 2 16.2 207
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-11 Murphys Law Murphys Law   [v 7] 2140/5 B 1 19.8 26
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-10 Murphys Law Murphys Law   [v 7] 2140/2 C 0 15.0 141
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-5 Heads Down Heads Down   [v 4] 2140/4 C 1 14.9 195
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-6 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2100/4 D str
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-9 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2140/11 C 0 19.6 347
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-3 Murphys Law Murphys Law   [v 7] 2140/5 B 2 16.5 40
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-8 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 2160/13 C 2 15.9 941
2020-08-05 2020-08-05 Romme-8 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 2140/6 D 6 17.5 498
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-1 Murphys Law Murphys Law   [v 7] 2160/13 B 6 17.5 470
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-6 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 1640/11 B 3 17.1 538
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-6 Right For Glory Right For Glory   [v 8] 2160/7 C 0 18.3g 134
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-11 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2160/5 C 0 17.3 886
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-7 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 5] 1640/12 C 0 13.8 362
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-7 Janie Jones Janie Jones   [s 5] 1640/7 B 5 15.7 359
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-5 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2140/7 B 0 16.8 390
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-8 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2140/10 B 6 16.8 89
2020-03-09 2020-03-09 Eskilstuna-5 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2160/14 B 5 17.3 457
2020-02-24 2020-02-24 Örebro-5 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2180/13 A 2 16.4 419
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-5 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2660/15 D 4 17.2 962
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-4 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 8] 2140/7 C 0 19.4 920
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-10 Cheermeuptoo Cheermeuptoo   [v 9] 2140/4 D 0 19.8 1072
2021-12-21 2021-12-21 Eskilstuna-4 Cesaron Cesaron   [v 3] 2140/9 D 7 16.4 854
2021-12-13 2021-12-13 Eskilstuna-7 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 5] 2140/7 D 0 18.9 579
2021-12-13 2021-12-13 Eskilstuna-6 Sedin U.S. Sedin U.S.   [v 5] 2140/4 D 3 17.8 80
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-5 Cesaron Cesaron   [v 3] 2140/7 D 1 17.3 99
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-8 Global Wonderful Global Wonderful   [s 6] 2140/7 C 11 17.0 140
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-6 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 8] 2140/7 D str
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-12 Lyssum Lyssum   [s 6] 2140/11 D 5 16.1 746
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-10 Cesaron Cesaron   [v 3] 2140/4 D 8 19.0g 281
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-4 Broccoli Bell Broccoli Bell   [s 4] 2140/1 C 2 118
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-2 Goddess Avenue Goddess Avenue   [s 4] 1640/1 C 1 16.7 54
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-10 Helios di Quattro Helios di Quattro   [v 7] 2140/15 C 8 13.6 1134
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-6 Lyssum Lyssum   [s 6] 2140/6 D 2 15.6 612
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-11 Frosting Vicious Frosting Vicious   [s 7] 2140/2 B 0 16.5 249
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-10 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 6] 1640/1 D 5 14.6 412
2021-10-25 2021-10-25 Mantorp-4 Kent le Soleil Kent le Soleil   [v 5] 1640/10 C 5 13.7 60
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-5 Heads Down Heads Down   [v 5] 2140/1 C 0 15.1 624
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-4 Illusionist Illusionist   [s 7] 2140/4 D 5 18.5 112
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-4 Cesaron Cesaron   [v 3] 2140/12 B str
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-1 Sultan Norrgård Sultan Norrgård   [v 4] 2140/6 A 2 15.0 22
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-6 Helios di Quattro Helios di Quattro   [v 7] 2140/5 B 4 14.6 50
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-4 Solkattens Daizy Solkattens Daizy   [s 5] 2140/1 B 3 15.3 432
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-7 Casino T.A. Casino T.A.   [s 4] 2140/3 B 0 27
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-11 Murphys Law Murphys Law   [v 8] 2140/4 C 6 16.4 336
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-7 Frosting Vicious Frosting Vicious   [s 7] 2160/10 D 7 15.9 916
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-4 Betel Am Betel Am   [v 10] 2160/10 C 0 15.6 1983
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-2 Cesaron Cesaron   [v 3] 2140/4 D 0 g 368
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-8 Frosting Vicious Frosting Vicious   [s 7] 2640/5 D 3 17.3 440
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-4 Someone Skift Someone Skift   [s 5] 2160/10 C 0 15.3 613
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-11 Cesaron Cesaron   [v 3] 2140/2 D 5 17.1g 386
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-4 Frosting Vicious Frosting Vicious   [s 7] 2140/6 D 3 17.4 463
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-10 Helios di Quattro Helios di Quattro   [v 7] 2160/10 B 1 14.4 74
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-10 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 5] 2140/7 B 0 19.2 72
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-6 Cesaron Cesaron   [v 3] 2140/2 D 7 17.3 455
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-8 Pomeroll Am Pomeroll Am   [v 7] 2160/13 C 5 14.7 1076
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-8 Cesaron Cesaron   [v 3] 2140/12 C 7 16.5 1100
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-1 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 5] 2140/8 D 3 15.6 311
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-7 Feel Speed Feel Speed   [s 6] 2140/7 C 3 15.3 463
2021-07-01 2021-07-01 Örebro-5 Cesaron Cesaron   [v 3] 2140/7 D 6 17.8 878
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-1 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 5] 2140/3 C 0 g 52
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-4 Cesaron Cesaron   [v 3] 2100/9 D 5 17.1 261
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-11 Diaz Diaz   [s 5] 2140/9 D 8 16.4 402
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-9 Someone Skift Someone Skift   [s 5] 2140/2 D 0 g 2032
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-5 Unica Vega Unica Vega   [s 5] 2160/4 B 6 17.1g 55
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-1 Histoire Dry Histoire Dry   [s 4] 1640/3 D 0 g 169
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-5 Edemma Edemma   [s 8] 2140/2 D 0 15.2g 833
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-4 Heads Down Heads Down   [v 5] 2160/12 B 5 15.4 141
2021-05-09 2021-05-09 Solvalla-2 Bravo Pointjack Bravo Pointjack   [v 8] 1640/7 C 0 21.3 127
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-9 Cesaron Cesaron   [v 3] 2140/5 D str
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-8 Heads Down Heads Down   [v 5] 2140/7 D 1 13.7 574
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-4 Above Ground Above Ground   [v 5] 2140/8 D 4 16.8 193
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-7 Timetoleaveagain Timetoleaveagain   [s 6] 2140/9 C 5 15.6 398
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-5 Kent le Soleil Kent le Soleil   [v 5] 1640/5 C 1 13.2 30
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-4 Murphys Law Murphys Law   [v 8] 2160/10 C 0 16.7 840
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-3 Murphys Law Murphys Law   [v 8] 2160/7 B 0 17.4 583
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-4 Betulla C.R. Betulla C.R.   [s 4] 2140/4 B 4 16.7 51
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-9 Johana Baker Johana Baker   [s 6] 1640/6 D str
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-7 Hurricane Hurricane   [v 4] 2160/10 C 4 17.2 34
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-10 Johana Baker Johana Baker   [s 6] 1640/11 D 6 15.5 323
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-7 Bitch up Front Bitch up Front   [s 7] 2140/7 D 0 g 501
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-11 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 9] 2100/8 C 0 20.4 121
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-2 Selfie Selfie   [s 7] 2140/11 C 7 17.1 1205
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-10 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 9] 2140/9 D 6 18.7 116
2022-12-24 2022-12-24 Eskilstuna-2 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 6] 2140/3 C 7 16.3 224
2022-12-24 2022-12-24 Eskilstuna-1 Cesaron Cesaron   [v 4] 2140/10 B 0 g 119
2022-12-10 2022-12-10 Romme-7 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 6] 1640/6 C 4 15.1 476
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-6 Teton Farfetch Teton Farfetch   [v 5] 2100/11 D 0 16.0 971
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-2 Navy Zon Navy Zon   [s 4] 2100/5 B 5 16.3 64
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-3 Cesaron Cesaron   [v 4] 2160/7 B 0 18.3 151
2022-11-28 2022-11-28 Eskilstuna-4 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 6] 2140/2 D 5 17.1 753
2022-11-14 2022-11-14 Mantorp-2 Staro Proud Mary Staro Proud Mary   [s 4] 2140/1 B 7 18.0 21
2022-11-11 2022-11-11 Örebro-5 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 6] 2640/3 C 0 18.7g 244
2022-10-25 2022-10-25 Eskilstuna-4 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 6] 1640/10 C 5 14.3 590
2022-10-15 2022-10-15 Eskilstuna-10 Goddess Avenue Goddess Avenue   [s 5] 1640/6 C 4 16.3 82
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-4 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 6] 1640/12 C 6 14.5 719
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-6 Cesaron Cesaron   [v 4] 2640/8 C str
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-4 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 6] 2140/7 B 3 15.6 30
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-7 Someone Skift Someone Skift   [s 6] 2140/4 D 7 15.8 1598
2022-08-23 2022-08-23 Eskilstuna-3 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 6] 2140/7 B 4 15.4 81
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-5 Cesaron Cesaron   [v 4] 2140/10 C 5 15.5 212
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-10 Jordan Star Jordan Star   [v 6] 2140/2 D 0 19.1g 254
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-2 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 6] 1640/3 C 1 13.1 25
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-4 Cesaron Cesaron   [v 4] 2640/3 D 3 17.0 390
2022-07-20 2022-07-20 Eskilstuna-5 Cesaron Cesaron   [v 4] 2140/2 D 5 16.9 405
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-10 Cesaron Cesaron   [v 4] 2140/7 C 0 g 281
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-6 Mr Julian Mr Julian   [v 6] 2640/12 D 0 17.6 1232
2022-07-05 2022-07-05 Solvalla-7 Zagor Grif Zagor Grif   [v 7] 2140/11 C 5 13.6 195
2022-05-19 2022-05-19 Örebro-5 Helios di Quattro Helios di Quattro   [v 8] 2660/10 B 0 15.6 103
2022-05-08 2022-05-08 Lindesberg-9 Victor Frontline Victor Frontline   [v 8] 2140/10 C str
2022-03-15 2022-03-15 Eskilstuna-6 Livi Princess H.M. Livi Princess H.M.   [s 5] 2140/5 B 0 16.1 74
2022-03-06 2022-03-06 Eskilstuna-8 Cesaron Cesaron   [v 4] 2140/1 D str
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-8 Cesaron Cesaron   [v 4] 2140/5 B 1 17.4 21
2022-02-01 2022-02-01 Eskilstuna-5 Cesaron Cesaron   [v 4] 2140/12 C 0 g 220
2023-12-24 2023-12-24 Eskilstuna-5 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 2140/5 C 6 17.9 143
2023-12-04 2023-12-04 Eskilstuna-3 Snowy Me Snowy Me   [s 5] 2140/5 B 0 g 80
2023-11-17 2023-11-17 Eskilstuna-6 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 1640/12 D 0 14.2 1046
2023-10-27 2023-10-27 Romme-8 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 1640/6 C 6 13.4 226
2023-10-12 2023-10-12 Örebro-5 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 2100/12 C 0 14.8 403
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-2 Hurricane P.T. Hurricane P.T.   [v 5] 2140/7 C 4 16.7 79
2023-09-25 2023-09-25 Eskilstuna-9 Zagor Grif Zagor Grif   [v 8] 2140/9 C 6 13.9 184
2023-09-25 2023-09-25 Eskilstuna-13 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 1640/10 C 1 13.0 230
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-8 Friendwithbenefits Friendwithbenefits   [s 7] 1640/10 C 7 14.1 102
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-2 Sugarbowl Sugarbowl   [v 4] 2140/3 C 0 g 167
2023-08-17 2023-08-17 Örebro-4 Vilde Skift Vilde Skift   [v 4] 2140/5 B 6 18.9g 90
2023-08-15 2023-08-15 Eskilstuna-1 Friendwithbenefits Friendwithbenefits   [s 7] 1640/11 D 7 13.5 1048
2023-07-04 2023-07-04 Mantorp-3 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 2140/5 D 0 15.5 383
2023-06-15 2023-06-15 Solvalla-7 Starla Starla   [s 7] 2640/13 C 0 19.9 1700
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-1 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 2140/6 C 7 15.0 229
2023-06-11 2023-06-11 Solvalla-4 Friendwithbenefits Friendwithbenefits   [s 7] 2140/5 B 2 16.2 162
2023-05-14 2023-05-14 Lindesberg-7 Staro Proud Mary Staro Proud Mary   [s 5] 2140/9 B 0 g 97
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-7 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 1640/7 D 0 13.1 345
2023-05-09 2023-05-09 Eskilstuna-1 Västerbo Victorius Västerbo Victorius   [v 5] 2140/1 B 0 g 77
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-5 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 2140/5 D 1 14.3 33
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-1 Screams My Name Screams My Name   [v 6] 2140/5 C 2 16.4 188
2023-04-07 2023-04-07 Eskilstuna-1 Staro Proud Mary Staro Proud Mary   [s 5] 2140/3 B 6 16.6 267
2023-04-01 2023-04-01 Eskilstuna-6 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 2140/12 C 6 17.4 74
2023-03-19 2023-03-19 Solvalla-7 Goddess Avenue Goddess Avenue   [s 6] 2140/11 C 8 18.2 144
2023-03-19 2023-03-19 Solvalla-6 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 10] 2140/11 D 7 16.4 340
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-4 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 2160/13 D str
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-6 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 2140/8 C 0 16.6 227
2023-02-28 2023-02-28 Eskilstuna-4 Youmakeourday Youmakeourday   [v 5] 2140/8 B 0 18.9 194
2023-01-24 2023-01-24 Eskilstuna-6 Cesaron Cesaron   [v 5] 2140/2 A 7 17.9 131
2023-01-24 2023-01-24 Eskilstuna-1 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 2140/4 D 0 15.9 175
2023-01-06 2023-01-06 Romme-9 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 7] 1640/11 D 0 14.9 1194
2023-01-06 2023-01-06 Romme-3 Cesaron Cesaron   [v 5] 1640/4 B 2 16.3 65
2024-07-11 2024-07-11 Örebro-9 Sugarbowl Sugarbowl   [v 5] 2140/3 D 0 g 1092
2024-07-09 2024-07-09 Eskilstuna-4 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 8] 1640/12 D 7 12.5 1391
2024-07-09 2024-07-09 Eskilstuna-3 Västerbo Olympus Västerbo Olympus   [v 5] 1640/9 D 0 14.6 1254
2024-06-30 2024-06-30 Eskilstuna-3 Sugarbowl Sugarbowl   [v 5] 2140/6 B 4 18.3g 42
2024-06-10 2024-06-10 Eskilstuna-7 Sugarbowl Sugarbowl   [v 5] 2140/1 B 3 17.5 151
2024-05-21 2024-05-21 Eskilstuna-6 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 8] 2140/7 C 5 16.2 133
2024-05-21 2024-05-21 Eskilstuna-4 You to Trim You to Trim   [s 6] 1640/2 D 7 16.3g 228
2024-05-07 2024-05-07 Eskilstuna-6 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 8] 1640/6 C 2 13.7 58
2024-05-07 2024-05-07 Eskilstuna-2 You to Trim You to Trim   [s 6] 1640/7 B 7 17.6g 57
2024-04-21 2024-04-21 Solvalla-5 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 8] 2140/2 B 7 14.7 172
2024-04-21 2024-04-21 Solvalla-2 You to Trim You to Trim   [s 6] 2140/12 B 2 17.2 98
2024-04-13 2024-04-13 Eskilstuna-8 Aperfectsurprise Aperfectsurprise   [v 6] 2140/6 D 0 g 617
2024-04-13 2024-04-13 Eskilstuna-6 You to Trim You to Trim   [s 6] 2140/9 C 7 16.2 887
2024-04-11 2024-04-11 Gävle-8 Dakar Brodde Dakar Brodde   [v 8] 1640/12 C 0 13.8 676
2024-03-29 2024-03-29 Eskilstuna-5 Sugarbowl Sugarbowl   [v 5] 2140/6 C 0 g 181
2024-02-20 2024-02-20 Eskilstuna-5 Beanie Farin Beanie Farin   [v 10] 2640/6 A 0 18.3 152
2024-01-23 2024-01-23 Eskilstuna-10 Beanie Farin Beanie Farin   [v 10] 2640/8 A 3 20.0 266ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se