V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-06-19 2024-06-19 Gävle-2 Gamma Light Gamma Light   [v 13] 2160/6 D
2024-06-20 2024-06-20 Rättvik-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 2140/4 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 3] 2100/11 0 g 570
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-7 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2160/11 D 0 21.1 831
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-1 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 1640/1 D 0 19.5 1654
2016-12-10 2016-12-10 Romme-7 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2140/4 D 0 21.4 728
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-10 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 2180/9 D 8 19.5g 511
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-8 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 1640/8 D 5 16.2 749
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-6 K.A.Sett K.A.Sett   [v 9] 1640/2 D 0 47.1g 298
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-4 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2140/6 D 0 20.0 716
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2160/10 D 0 18.4 388
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 8] 2140/6 D 4 17.9 381
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Leonas Kilroy Leonas Kilroy   [v 8] 2140/6 D 0 18.6 875
2016-05-02 2016-05-02 Romme-10 VästerboDayofHope VästerboDayofHope   [s 5] 2140/1 D str
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Leonas Kilroy Leonas Kilroy   [v 8] 2140/9 D 0 18.2 356
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Leonas Kilroy Leonas Kilroy   [v 8] 2140/9 D 0 16.6 539
2017-12-30 2017-12-30 Romme-11 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 8] 2140/3 D 0 18.1 925
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-8 Delta Light Delta Light   [s 4] 2140/4 C 4 21.9 224
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-4 Rutbo Balderina Rutbo Balderina   [s 9] 2140/1 D 5 36.7g 46
2017-11-24 2017-11-24 Romme-9 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/3 D 0 19.9g 484
2017-11-09 2017-11-09 Romme-10 Happy Light Happy Light   [v 6] 2140/1 D 0 g 933
2017-11-09 2017-11-09 Romme-9 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/1 D 0 20.2g 318
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 8] 2140/7 D 0 18.4 389
2017-10-31 2017-10-31 Romme-1 Delta Light Delta Light   [s 4] 2140/7 D 8 21.0 855
2017-10-31 2017-10-31 Romme-4 True Blood Pellini True Blood Pellini   [v 7] 2160/10 C 7 19.7 425
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-3 Happy Light Happy Light   [v 6] 2140/2 A 8 19.6 191
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-3 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/6 C 0 17.3 404
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 Delta Light Delta Light   [s 4] 2140/6 D 7 19.4 274
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-1 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/3 D 1 16.2 466
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-5 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 8] 2100/5 D 5 17.7 841
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-1 Delta Light Delta Light   [s 4] 2100/1 D 6 18.7 257
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-3 Rutbo Balderina Rutbo Balderina   [s 9] 1640/2 D 2 33.7g 46
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-4 True Blood Pellini True Blood Pellini   [v 7] 2160/11 C 0 22.4 799
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-2 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/10 C 0 17.9g 675
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 2140/14 D 0 17.7 883
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-5 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 8] 2640/7 D 8 18.2 470
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/2 D 0 19.0g 406
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-4 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 9] 2160/9 D 0 23.4 677
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-2 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 2140/8 D 8 20.9 564
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-2 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 1640/12 C 3 17.6 444
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-4 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 8] 2640/5 D 0 18.3 662
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/4 D 8 19.0g 385
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-7 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 2140/2 D 0 444
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-2 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2160/5 B 6 22.8 66
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-7 Delta Light Delta Light   [s 4] 2140/6 C 0 22.8 442
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-7 True Blood Pellini True Blood Pellini   [v 7] 1640/1 D 5 17.0 477
2017-07-21 2017-07-21 Romme-3 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2640/5 D 7 19.3 159
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-2 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 8] 2140/12 D 0 18.9g 1248
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-1 Delta Light Delta Light   [s 4] 2140/12 D 8 19.9 804
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-8 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 1640/7 D 5 18.2 488
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-10 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 8] 2140/6 D 5 17.6 831
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-9 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 2140/6 C 3 18.3 134
2017-06-09 2017-06-09 Romme-10 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/3 D 2 18.1 696
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-9 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 9] 2140/1 D 8 19.7 453
2017-05-30 2017-05-30 Romme-2 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 2140/7 D 5 19.9 278
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/9 D 0 19.4g 479
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-12 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 8] 2140/4 D 0 18.1 2250
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-4 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 9] 2140/4 D 7 19.9 530
2017-05-08 2017-05-08 Romme-9 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/4 C 7 19.6 210
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-4 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 2140/2 D 0 18.1 2023
2017-04-29 2017-04-29 Romme-10 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 8] 2140/4 D str
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-10 Odensia Millpond Odensia Millpond   [s 9] 2140/3 D 4 21.9 268
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-6 Happy Light Happy Light   [v 6] 2640/1 C 0 g 1000
2017-04-09 2017-04-09 Romme-6 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 2140/1 D 8 17.2 557
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-9 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 2160/6 D 0 17.1 630
2017-03-24 2017-03-24 Romme-11 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 5] 2140/2 D 8 17.5 835
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-2 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 1640/10 D 0 18.4 747
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Happy Light Happy Light   [v 6] 2140/7 B 0 18.1 401
2017-02-03 2017-02-03 Romme-6 Lucky Light Lucky Light   [s 8] 1640/6 D 0 17.0 1004
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-8 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 9] 2140/8 C 5 19.7g 410
2018-12-29 2018-12-29 Romme-12 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 2140/2 D 0 g 588
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-3 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 1609/1 C 3 18.4 494
2018-12-07 2018-12-07 Romme-9 Big Streamline Big Streamline   [v 5] 2140/1 D str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-5 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 2140/1 D 0 20.7 679
2018-11-30 2018-11-30 Romme-11 Happy Light Happy Light   [v 7] 2140/5 D 0 22.3 2450
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 2160/12 B 5 20.0 359
2018-11-19 2018-11-19 Romme-4 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2140/5 D 0 18.4 552
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 2160/12 B 0 21.3g 377
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 2140/1 D str
2018-11-03 2018-11-03 Romme-2 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 2140/1 D 0 g 756
2018-10-26 2018-10-26 Romme-9 Rutbo Balderina Rutbo Balderina   [s 10] 2140/2 C 0 38.7 343
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2140/6 D 0 18.7 890
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-7 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 9] 2180/9 C 6 21.3 903
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-5 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 2140/4 B 1 18.0 122
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 2640/14 C 0 20.1 820
2018-10-04 2018-10-04 Romme-7 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 2140/4 D 0 18.9 602
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-2 Big Streamline Big Streamline   [v 5] 2140/9 D 0 20.6g 136
2018-09-14 2018-09-14 Romme-10 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 2140/4 D 0 18.4g 991
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-8 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2140/2 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-5 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 2140/10 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-6 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2140/9 D 0 19.2g 578
2018-08-31 2018-08-31 Romme-4 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 2140/8 B 2 18.3 416
2018-08-31 2018-08-31 Romme-1 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 2140/3 D 7 18.9g 226
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-8 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 2140/4 C 8 19.6 1276
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-5 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 2140/11 D 6 20.0 391
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2140/7 D 0 18.6 640
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 2140/5 B 0 18.7g 433
2018-07-20 2018-07-20 Romme-1 Gamma Light Gamma Light   [v 7] 2140/1 D 3 18.9 257
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-5 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/8 B 4 17.7 108
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-10 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2140/6 D 7 19.3 666
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-8 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 2140/4 B 5 18.7 606
2018-06-08 2018-06-08 Romme-11 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 2160/6 C 0 18.9g 311
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-9 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2140/1 D 8 17.9 678
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Happy Light Happy Light   [v 7] 2160/4 D 7 23.1 542
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-2 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 2640/1 D 0 18.3 1268
2018-05-18 2018-05-18 Romme-11 Happy Light Happy Light   [v 7] 2140/6 D 0 18.9 950
2018-05-14 2018-05-14 Romme-11 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2140/4 D 7 16.7 823
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-8 Happy Light Happy Light   [v 7] 2140/2 D 5 19.3 715
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-10 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 6] 1640/10 B 7 16.5 98
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-2 Happy Light Happy Light   [v 7] 2140/2 C 0 21.2 277
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-3 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2640/11 D 0 20.1 3617
2018-04-17 2018-04-17 Rättvik-1 Delta Light Delta Light   [s 5] 2140/1 C str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2140/3 D 0 20.7g 336
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-1 Delta Light Delta Light   [s 5] 2140/6 C 0 19.2 81
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-3 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 9] 2140/3 D 0 19.8 422
2018-01-20 2018-01-20 Romme-2 Delta Light Delta Light   [s 5] 2140/1 D 0 19.1 1339
2019-12-21 2019-12-21 Örebro-3 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2160/4 D 0 18.3 1287
2019-12-06 2019-12-06 Romme-9 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/7 D 7 18.7 665
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-1 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 7] 1640/1 D 0 16.8 308
2019-11-29 2019-11-29 Romme-2 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [h 3] 1640/8 C 0 g 391
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/7 D 7 20.1g 279
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-3 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 7] 2140/2 D 0 26.0g 64
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 7] 1640/6 C 1 16.2 140
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-1 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [h 3] 2140/4 D 3 36.9g 277
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 2140/2 C 0 19.4 417
2019-10-25 2019-10-25 Romme-10 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 2140/2 D 0 g 261
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Rutbo Balderina Rutbo Balderina   [s 11] 2140/1 D str
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-5 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 7] 2160/4 D 0 g 1126
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-3 Still Going Strong Still Going Strong   [v 10] 2140/1 D 0 19.2 1402
2019-09-30 2019-09-30 Romme-4 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/5 D str
2019-09-23 2019-09-23 Romme-4 Rutbo Balderina Rutbo Balderina   [s 11] 1640/1 D 0 32.5g 768
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-7 Utelek Utelek   [v 6] 2140/3 D 0 g 451
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-8 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/1 D 4 18.0 781
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-9 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 10] 2140/6 D 0 17.9 810
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-9 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 10] 2140/5 D 0 19.2 523
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-3 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/10 C 6 17.2 488
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/6 C 3 17.0 727
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-3 Still Going Strong Still Going Strong   [v 10] 2160/6 D str
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-10 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/1 D 0 18.0 1042
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-2 Still Going Strong Still Going Strong   [v 10] 1640/9 D 0 20.2g 574
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-5 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2160/9 D 0 19.0 456
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-3 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 10] 2140/8 D 8 18.9 608
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-4 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 10] 2140/2 D 8 17.1 490
2019-06-10 2019-06-10 Romme-8 Still Going Strong Still Going Strong   [v 10] 2140/5 D 4 18.7 522
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 2140/1 B 8 18.5 734
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 2140/1 D str
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-7 Thomas O'Malley Thomas O'Malley   [v 9] 2140/8 D str
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-6 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 2140/8 A 7 19.5 68
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-2 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/1 D 5 19.5 657
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-6 Sågfallets Lexus Sågfallets Lexus   [v 10] 2140/1 D 0 17.8 427
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-3 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/1 D 0 17.9 491
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/11 C 7 18.6 409
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-10 Happy Light Happy Light   [v 8] 1640/6 C 7 18.8 324
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-4 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 2140/3 D 0 18.6g 1165
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-6 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 2140/7 C 0 17.8 167
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-6 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 7] 2140/7 C 4 19.6 320
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 2140/7 C 3 17.1 144
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-8 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 1640/11 D 0 18.1 582
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 1640/3 D 2 17.7 124
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-7 Gamma Light Gamma Light   [v 8] 2140/4 D 0 20.4g 481
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-10 Valentine Heart Valentine Heart   [s 6] 2140/2 B 0 20.7 184
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-7 Victor Frontline Victor Frontline   [v 6] 3140/14 C 7 18.6 1715
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-11 Still Going Strong Still Going Strong   [v 11] 2160/15 D 0 20.9 1111
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-11 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 1640/2 D 0 18.0 934
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-6 Still Going Strong Still Going Strong   [v 11] 2140/5 D str
2020-11-14 2020-11-14 Romme-12 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 4] 2140/6 C 0 g 1114
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-4 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 2140/3 D 8 19.1 916
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-9 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 8] 2140/2 D 8 18.3 530
2020-10-16 2020-10-16 Romme-6 Still Going Strong Still Going Strong   [v 11] 2140/4 D 0 19.9 851
2020-10-16 2020-10-16 Romme-3 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 2140/5 D 0 g 1027
2020-09-12 2020-09-12 Örebro-1 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 8] 1609/3 D 7 26.9g 40
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/3 D 5 15.4 215
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-3 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 2140/4 D 8 18.2 622
2020-08-31 2020-08-31 Romme-1 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [h 4] 1640/2 C 0 38.6g 352
2020-08-05 2020-08-05 Romme-3 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 2140/8 D 0 18.9 814
2020-08-05 2020-08-05 Romme-2 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 8] 2140/11 D 0 18.0 866
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-9 Simba Ås Simba Ås   [v 5] 2160/7 B 0 22.5g 258
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-4 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/3 C 3 14.7 574
2020-07-17 2020-07-17 Romme-8 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 8] 2140/3 C 0 17.7 257
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-9 Rutbo Balderina Rutbo Balderina   [s 12] 2160/11 D 0 516
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-4 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 8] 1640/5 D 0 g 307
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2140/2 C 5 16.8 162
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-4 See You in Heaven See You in Heaven   [s 5] 2140/7 D 0 17.3 938
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-7 Bo Allegretto Bo Allegretto   [v 10] 2640/10 D 0 18.0 1139
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-1 Grådö Bo Grådö Bo   [v 5] 2160/13 A 5 32.5 176
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-9 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 8] 2140/11 C 0 22.9g 525
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-7 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 2140/8 D 8 20.4g 538
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-1 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 8] 1640/6 D 6 19.3g 136
2020-06-05 2020-06-05 Romme-7 Captain Sisu Captain Sisu   [v 8] 2160/5 C 3 17.7 218
2020-06-05 2020-06-05 Romme-8 Grådö Bo Grådö Bo   [v 5] 2140/2 C 3 32.9 213
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-6 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 6] 2140/4 D 0 18.2g 60
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-3 Rutbo Balderina Rutbo Balderina   [s 12] 1640/1 C 5 30.5 428
2020-05-27 2020-05-27 Romme-3 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 2140/10 D 0 g 270
2020-05-19 2020-05-19 Romme-5 Grådö Bo Grådö Bo   [v 5] 1640/8 B 0 g 303
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-6 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 2140/1 D str
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-9 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 8] 2140/11 C 0 18.7 1018
2020-05-04 2020-05-04 Romme-8 Grådö Bo Grådö Bo   [v 5] 1640/10 B 0 35.4g 565
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-1 Gamma Light Gamma Light   [v 9] 2140/1 D 0 g 342
2020-04-25 2020-04-25 Romme-1 Grådö Bo Grådö Bo   [v 5] 2140/9 D 7 35.6 131
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-1 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 8] 2140/9 D 0 19.1 565
2020-04-17 2020-04-17 Solvalla-1 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 8] 1640/8 D str
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 8] 2140/1 D 6 20.4 113
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [h 4] 1640/5 C str
2020-03-31 2020-03-31 Romme-8 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 8] 2140/1 D str
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 8] 1640/9 D 2 15.4 67
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-5 Ridgehead Mikko Ridgehead Mikko   [v 6] 2160/4 D str
2020-01-31 2020-01-31 Romme-11 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 8] 2140/1 D 0 20.7 467
2020-01-18 2020-01-18 Romme-2 Rutbo Balderina Rutbo Balderina   [s 12] 2160/2 D 0 g 210
2021-12-19 2021-12-19 Gävle-1 Gamma Light Gamma Light   [v 10] 1640/10 D 7 20.7 760
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-7 Neon Tabac Neon Tabac   [v 7] 2140/10 D 0 32.0 903
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-5 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 1640/4 D 2 30.1 882
2021-11-13 2021-11-13 Gävle-5 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 2140/2 D 0 g 354
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-6 Neon Tabac Neon Tabac   [v 7] 1660/7 C 0 g 993
2021-10-18 2021-10-18 Rättvik-10 Sotana Sotana   [s 8] 1640/5 D 5 30.2 148
2021-10-15 2021-10-15 Romme-4 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 2160/6 D 0 32.9g 329
2021-10-02 2021-10-02 Romme-5 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 1640/9 D 0 g 251
2021-09-27 2021-09-27 Romme-3 Jo Blessen* Jo Blessen*   [v 8] 2160/6 C 5 30.5 687
2021-09-21 2021-09-21 Rättvik-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 1640/8 C 1 31.5 89
2021-09-07 2021-09-07 Romme-4 Victor Frontline Victor Frontline   [v 7] 2160/8 D 0 16.0 635
2021-09-03 2021-09-03 Bollnäs-3 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 2140/1 C 5 33.6g 51
2021-08-30 2021-08-30 Romme-3 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 2140/2 C 3 33.2 84
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-8 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 1640/4 C 2 32.9 129
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-2 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 9] 2160/10 D 0 19.2 901
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-1 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 2160/7 C 5 33.9 297
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-9 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 2160/13 C 0 36.9g 900
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-8 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 1660/12 B 8 35.3g 439
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-9 Gamma Light Gamma Light   [v 10] 2160/4 D 0 18.7 1145
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-7 Radagast Radagast   [v 8] 1640/5 D 2 13.5 91
2021-06-19 2021-06-19 Romme-4 Rutbo Balderina Rutbo Balderina   [s 13] 2140/3 D 0 35.7 945
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 2160/15 C 0 g 628
2021-05-25 2021-05-25 Romme-8 Gamma Light Gamma Light   [v 10] 2140/11 D 0 20.4g 1158
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-3 Victor Frontline Victor Frontline   [v 7] 2140/1 D 0 20.9g 1321
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-6 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2140/3 D 0 g 497
2021-04-24 2021-04-24 Romme-2 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 2140/3 C 6 36.7g 141
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 5] 2140/4 B 5 35.4 500
2021-04-11 2021-04-11 Hagmyren-5 Still Going Strong Still Going Strong   [v 12] 2140/10 D 0 19.2 1323
2021-04-09 2021-04-09 Romme-1 Victor Frontline Victor Frontline   [v 7] 2140/7 B 0 22.4g 1233
2021-03-26 2021-03-26 Romme-9 Gamma Light Gamma Light   [v 10] 2140/10 D 0 19.2 675
2021-03-26 2021-03-26 Romme-5 Victor Frontline Victor Frontline   [v 7] 2140/5 B 6 16.5 196
2021-03-26 2021-03-26 Romme-3 Still Going Strong Still Going Strong   [v 12] 2140/1 D 0 17.7 833
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-8 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 9] 2140/9 D 0 g 806
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-4 Gamma Light Gamma Light   [v 10] 2140/7 D 0 g 1627
2021-02-13 2021-02-13 Romme-8 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 9] 2140/7 D 0 19.9 561
2021-02-13 2021-02-13 Romme-1 Gamma Light Gamma Light   [v 10] 2140/8 D 7 20.8 899
2021-02-07 2021-02-07 Romme-2 Captain Sisu Captain Sisu   [v 9] 2160/10 C str
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-9 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 9] 2140/4 D 0 g 717
2021-01-14 2021-01-14 Örebro-8 Gamma Light Gamma Light   [v 10] 2140/3 D 0 19.4 2272
2021-01-14 2021-01-14 Örebro-3 Valentine Heart Valentine Heart   [s 7] 2160/8 C 0 17.6 884
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-3 Victor Frontline Victor Frontline   [v 7] 1640/12 A 0 18.3 642
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-11 Gamma Light Gamma Light   [v 10] 2100/4 D 0 19.4 1116
2022-12-30 2022-12-30 Romme-1 Majos Magpie Majos Magpie   [s 3] 2140/5 D 0 23.9g 563
2022-12-13 2022-12-13 Eskilstuna-4 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 1660/12 C 3 28.5 278
2022-12-12 2022-12-12 Gävle-5 Captain Sisu Captain Sisu   [v 10] 1640/3 D 0 18.8 969
2022-12-10 2022-12-10 Romme-10 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2140/4 C 2 31.1 35
2022-12-02 2022-12-02 Romme-9 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 2140/1 D 0 18.8 467
2022-12-01 2022-12-01 Bollnäs-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2140/1 D 3 29.4 576
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2660/5 B 6 30.3 198
2022-11-18 2022-11-18 Romme-9 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 1660/5 D 0 18.3 671
2022-11-11 2022-11-11 Bollnäs-9 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2140/1 C 3 30.3 90
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-8 Annie Oakley Zenz Annie Oakley Zenz   [s 10] 2160/3 C 0 g 558
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-8 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 2140/8 D 0 18.3 1409
2022-10-22 2022-10-22 Rättvik-6 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 4] 1640/2 D 5 32.0g 311
2022-10-21 2022-10-21 Romme-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2140/1 D 0 28.7 959
2022-10-15 2022-10-15 Rättvik-4 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2160/8 B 4 30.5 24
2022-10-07 2022-10-07 Rättvik-4 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 10] 1640/2 D 0 g 732
2022-10-02 2022-10-02 Hagmyren-3 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2180/11 C 8 28.7 570
2022-09-19 2022-09-19 Romme-6 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 8] 2140/12 D str
2022-09-18 2022-09-18 Hagmyren-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 1660/14 A 8 29.0 282
2022-09-01 2022-09-01 Gävle-8 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 2180/3 D 5 19.5 142
2022-08-28 2022-08-28 Hagmyren-5 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 11] 1640/1 D 4 26.2 164
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-8 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2160/7 B 2 30.5 27
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2160/7 C 2 30.4 35
2022-08-13 2022-08-13 Rättvik-6 Neon Tabac Neon Tabac   [v 8] 2160/6 D 0 31.2 377
2022-08-13 2022-08-13 Rättvik-5 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 2140/5 C 6 18.1 335
2022-08-08 2022-08-08 Romme-8 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 1660/12 C 0 g 842
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-2 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 1640/6 C 2 18.2 207
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-5 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2160/6 C 7 31.2 286
2022-07-23 2022-07-23 Romme-5 Neon Tabac Neon Tabac   [v 8] 2180/9 B 0 31.8 555
2022-07-14 2022-07-14 Hagmyren-3 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2140/1 D 0 30.8 386
2022-07-04 2022-07-04 Rättvik-10 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 1660/15 D 0 32.8g 758
2022-06-21 2022-06-21 Eskilstuna-6 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 10] 1640/7 D str
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-8 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2140/9 D 2 30.9 36
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-8 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2140/8 C 2 30.5 102
2022-05-26 2022-05-26 Bergsåker-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2140/1 D 0 33.5g 288
2022-05-13 2022-05-13 Romme-3 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 2140/9 C 0 19.5g 413
2022-04-29 2022-04-29 Romme-10 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 1640/2 D 0 16.8 1376
2022-04-29 2022-04-29 Romme-3 Lukas R.B. Lukas R.B.   [v 11] 1660/5 D 0 g 403
2022-04-23 2022-04-23 Romme-7 Mysterious Lady Mysterious Lady   [s 10] 2140/2 D 4 21.9 341
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-6 Neon Tabac Neon Tabac   [v 8] 2160/7 B str
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2660/11 D 6 32.5 493
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-3 Diesel Harry Diesel Harry   [v 6] 2140/1 D 7 36.5 375
2022-04-01 2022-04-01 Romme-10 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2140/12 C 6 30.8 951
2022-03-26 2022-03-26 Romme-4 Barley Sugar Barley Sugar   [v 6] 2140/8 D 0 18.1 288
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-6 Barley Sugar Barley Sugar   [v 6] 2140/2 D 8 17.1 398
2022-03-04 2022-03-04 Romme-5 Livingchic Livingchic   [s 7] 2140/1 D 0 g 1761
2022-03-04 2022-03-04 Romme-10 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 1660/12 B 4 31.5 380
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-2 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2160/11 B 2 32.0 521
2022-02-25 2022-02-25 Romme-3 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 2160/4 D 0 19.4 1113
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-3 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 2160/3 D 0
2022-02-04 2022-02-04 Romme-1 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 1640/9 B 0 38.5g 74
2022-01-25 2022-01-25 Bollnäs-9 Barley Sugar Barley Sugar   [v 6] 2140/3 D 0 20.2 697
2022-01-21 2022-01-21 Örebro-3 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 2160/10 D 5 17.9 872
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-2 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 2140/9 D 5 17.9 2063
2022-01-14 2022-01-14 Färjestad-3 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 6] 1640/3 C 2 32.4 194
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-1 Gamma Light Gamma Light   [v 11] 2140/8 D str
2023-12-29 2023-12-29 Romme-2 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2160/14 D 5 29.5 415
2023-12-15 2023-12-15 Romme-3 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2140/3 D 6 18.1 850
2023-12-15 2023-12-15 Romme-2 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 5] 1640/2 C 2 30.4 314
2023-12-14 2023-12-14 Eskilstuna-2 Datastrom Am Datastrom Am   [v 10] 2140/10 C 8 18.0 718
2023-12-09 2023-12-09 Eskilstuna-2 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2140/1 D 4 19.8 252
2023-12-05 2023-12-05 Romme-6 J.S.Thekla Maräng J.S.Thekla Maräng   [s 5] 2140/2 C 4 38.6 124
2023-12-05 2023-12-05 Romme-2 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 1660/9 C 3 30.5 160
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-3 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 11] 2140/1 D 6 22.7 619
2023-12-01 2023-12-01 Romme-6 Sländan Sländan   [s 10] 2680/10 C 0 33.2 664
2023-11-14 2023-11-14 Gävle-8 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2140/1 B 5 17.4 463
2023-11-06 2023-11-06 Rättvik-6 J.S.Thekla Maräng J.S.Thekla Maräng   [s 5] 2140/2 D 0 34.8 1367
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2160/4 D str
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-4 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 5] 2160/8 C str
2023-11-02 2023-11-02 Romme-8 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2160/7 B 0 g 53
2023-11-02 2023-11-02 Romme-7 Eldsippa Eldsippa   [s 6] 2160/6 D 0 510
2023-11-02 2023-11-02 Romme-2 Maharani R.J. Maharani R.J.   [s 9] 2140/5 B str
2023-10-16 2023-10-16 Rättvik-2 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2140/2 C str
2023-10-13 2023-10-13 Romme-7 Sländan Sländan   [s 10] 2160/8 C 0 32.3g 670
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-4 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 12] 2160/12 D 5 31.5 570
2023-09-25 2023-09-25 Eskilstuna-12 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2140/7 B str
2023-09-23 2023-09-23 Gävle-9 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 11] 2140/7 D 0 19.1 544
2023-09-15 2023-09-15 Romme-5 Matamoros Matamoros   [v 7] 1640/12 D str
2023-09-15 2023-09-15 Romme-2 Eldsippa Eldsippa   [s 6] 2160/8 D 0 g 549
2023-09-15 2023-09-15 Romme-1 J.S.Thekla Maräng J.S.Thekla Maräng   [s 5] 2160/11 B 6 35.8 408
2023-09-14 2023-09-14 Gävle-4 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 5] 2160/6 C 0 g 142
2023-09-09 2023-09-09 Bollnäs-8 Sländan Sländan   [s 10] 2140/5 D 0 27.8g 1300
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-10 Sågfallets Dahlia Sågfallets Dahlia   [s 11] 2140/3 D 0 22.1g 514
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-9 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 5] 1660/10 B 5 29.8g 36
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-7 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2140/7 B 0 g 105
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-3 Gigolo la Marc* Gigolo la Marc*   [v 5] 1640/10 A 6 15.8 135
2023-08-24 2023-08-24 Bollnäs-6 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 5] 2160/14 B 5 30.1 436
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-5 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 8] 2640/10 D str
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-5 Gigolo la Marc* Gigolo la Marc*   [v 5] 2140/6 C 5 16.9 297
2023-07-31 2023-07-31 Solänget-2 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 12] 1140/4 D 3 225
2023-07-28 2023-07-28 Romme-9 Sländan Sländan   [s 10] 1640/3 D 6 25.8g 565
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-11 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 12] 2160/5 D 4 27.6 282
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-9 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2640/9 C 0 18.3 1158
2023-07-07 2023-07-07 Lycksele-5 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2140/6 C 8 29.3 266
2023-07-04 2023-07-04 Eskilstuna-8 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2160/5 C 2 18.2 252
2023-07-03 2023-07-03 Rättvik-5 Gigolo la Marc* Gigolo la Marc*   [v 5] 1640/4 B 3 15.0 85
2023-06-29 2023-06-29 Örebro-9 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 8] 2160/12 B str
2023-06-29 2023-06-29 Örebro-4 The Noble One The Noble One   [v 10] 2140/8 B 4 18.7 249
2023-06-22 2023-06-22 Rättvik-5 Livi Memory Livi Memory   [s 9] 1640/9 C 0 g 758
2023-06-19 2023-06-19 Romme-6 Eldsippa Eldsippa   [s 6] 2140/2 D str
2023-06-16 2023-06-16 Östersund-5 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2140/2 B 3 33.1 74
2023-06-13 2023-06-13 Gävle-5 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 8] 2140/13 D 5 15.7 2576
2023-06-13 2023-06-13 Gävle-4 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 3160/5 D 0 17.7 1920
2023-06-03 2023-06-03 Rättvik-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2200/5 C 1 32.9 23
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-10 Sländan Sländan   [s 10] 2140/2 D 0 31.5 1194
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-7 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 1609/3 D 8 16.3 488
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-6 After All Flash After All Flash   [v 9] 2140/7 D 0 g 591
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2140/1 B 6 30.7 199
2023-05-18 2023-05-18 Bergsåker-4 Sländan Sländan   [s 10] 2140/1 D 0 33.6 1052
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-6 J.S.Thekla Maräng J.S.Thekla Maräng   [s 5] 2160/14 D 5 35.6 806
2023-05-14 2023-05-14 Lindesberg-11 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2160/4 C 0 g 248
2023-05-14 2023-05-14 Lindesberg-10 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 8] 2140/6 D 6 16.0 472
2023-05-07 2023-05-07 Romme-9 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 5] 2180/9 B 2 31.0 23
2023-05-07 2023-05-07 Romme-3 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2160/5 C 7 30.9g 237
2023-05-01 2023-05-01 Hagmyren-3 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 13] 2160/6 D str
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-7 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2140/3 C 4 18.5 998
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-6 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 8] 2140/9 C 5 18.0 500
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-2 Fighter is Born Fighter is Born   [v 5] 1640/5 B str
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-5 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 5] 2140/1 D 2 30.7 164
2023-04-28 2023-04-28 Rättvik-1 J.S.Thekla Maräng J.S.Thekla Maräng   [s 5] 2140/3 C 4 36.0 1221
2023-04-23 2023-04-23 Hagmyren-9 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 5] 2640/2 D 1 34.1 135
2023-04-22 2023-04-22 Rättvik-3 Sländan Sländan   [s 10] 2140/5 C 0 g 530
2023-04-20 2023-04-20 Bollnäs-5 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2160/7 D 6 28.1 770
2023-04-18 2023-04-18 Örebro-5 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 8] 2100/9 D 7 16.8 1210
2023-04-07 2023-04-07 Eskilstuna-2 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2160/4 D 5 19.3g 728
2023-04-02 2023-04-02 Rättvik-7 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2160/5 C 3 19.9 381
2023-04-02 2023-04-02 Rättvik-3 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 8] 2140/5 C 4 17.4 277
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2140/3 D 3 31.7 58
2023-04-01 2023-04-01 Hagmyren-9 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 5] 2180/10 C 4 33.3 79
2023-03-24 2023-03-24 Romme-1 J.S.Thekla Maräng J.S.Thekla Maräng   [s 5] 1640/5 D 0 36.9g 763
2023-03-17 2023-03-17 Romme-10 Gamma Light Gamma Light   [v 12] 2160/5 D 6 18.0 1249
2023-03-17 2023-03-17 Romme-2 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 5] 2140/5 D 0 33.5g 522
2023-03-10 2023-03-10 Romme-7 J.S.Thekla Maräng J.S.Thekla Maräng   [s 5] 2640/7 C 0 41.6g 328
2023-02-17 2023-02-17 Romme-4 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2160/13 B 2 31.5 466
2023-02-07 2023-02-07 Eskilstuna-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2180/4 B 4 30.2 58
2023-02-05 2023-02-05 Romme-1 Majos Magpie Majos Magpie   [s 4] 2140/8 D 0 23.6 589
2023-01-26 2023-01-26 Gävle-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2140/7 B 4 31.6 126
2023-01-15 2023-01-15 Romme-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 2160/13 B 6 32.0 545
2023-01-06 2023-01-06 Romme-5 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 7] 1640/8 D 5 29.9 338
2024-06-06 2024-06-06 Extra J-1 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 13] 1450/6 D 4 g 155
2024-05-31 2024-05-31 Romme-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 2660/12 C 7 30.0 872
2024-05-21 2024-05-21 Eskilstuna-7 Gamma Light Gamma Light   [v 13] 2140/3 D 3 20.2g 274
2024-05-09 2024-05-09 Bergsåker-7 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 2200/13 A 2 30.3 249
2024-05-09 2024-05-09 Bergsåker-3 Rutbo Roffe Rutbo Roffe   [v 13] 1640/2 D 5 28.7g 840
2024-04-28 2024-04-28 Romme-2 Gamma Light Gamma Light   [v 13] 2160/3 D 4 21.8g 226
2024-04-25 2024-04-25 Gävle-10 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 2160/4 C 5 31.1 259
2024-04-21 2024-04-21 Solvalla-7 Amaru Surprise Amaru Surprise   [v 6] 2140/5 C 4 18.7 286
2024-04-19 2024-04-19 Romme-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 2140/3 C 4 29.7 567
2024-04-13 2024-04-13 Eskilstuna-1 Gamma Light Gamma Light   [v 13] 1640/3 C 3 18.5 92
2024-04-12 2024-04-12 Rättvik-5 Sländan Sländan   [s 11] 1660/15 A 8 28.2 1257
2024-04-11 2024-04-11 Gävle-6 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 2160/10 C 6 28.8 759
2024-04-11 2024-04-11 Gävle-2 Amaru Surprise Amaru Surprise   [v 6] 2160/6 C 6 20.6g 375
2024-04-01 2024-04-01 Hagmyren-7 Wheels in Motion Wheels in Motion   [v 10] 1640/3 D 4 16.6 137
2024-03-28 2024-03-28 Gävle-3 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 1640/7 C 5 27.6 799
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-11 Gamma Light Gamma Light   [v 13] 2180/8 D 8 19.9 1022
2024-03-15 2024-03-15 Romme-8 Sländan Sländan   [s 11] 1640/7 C 0 30.2g 918
2024-03-14 2024-03-14 Gävle-2 Gamma Light Gamma Light   [v 13] 2140/4 D 7 20.0 976
2024-03-04 2024-03-04 Bollnäs-8 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 1640/6 C 6 27.3 668
2024-03-04 2024-03-04 Bollnäs-3 Battleship Chains Battleship Chains   [s 6] 2140/8 C 5 19.1 332
2024-03-01 2024-03-01 Romme-8 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 6] 2140/2 B 6 32.5 296
2024-02-16 2024-02-16 Romme-4 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 2140/1 C 3 32.9 68
2024-02-02 2024-02-02 Romme-5 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 6] 2180/8 A 0 33.0g 279
2024-02-02 2024-02-02 Romme-2 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 1640/5 D 4 27.2 491
2024-01-28 2024-01-28 Örebro-6 Datastrom Am Datastrom Am   [v 11] 2140/2 C 0 20.0 816
2024-01-11 2024-01-11 Bollnäs-4 Rutbo Brasse Rutbo Brasse   [v 8] 1640/12 D str
2024-01-11 2024-01-11 Bollnäs-1 Rutbo Jocke Rutbo Jocke   [v 6] 2160/7 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se