V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Idag sjuåriga Southwind Feji köptes till Sverige som fölsto av Stall Palema 2016, men visade sig inte vara dräktig och fick istället c..


Idag sjuåriga Southwind Feji köptes till Sverige som fölsto av Stall Palema 2016, men visade sig inte vara dräktig och fick istället chansen på travbanan.
Det gick över förväntan då stoet visade exceptionell talang och inledde karriären med 17 segrar på 19 starter.
Sedan har det inte gått lika spikrakt och nu har tränaren Pär Hedberg bestämt sig för att stoet ska sluta tävla.
– Som det ser ut nu är det avelsboxen som väntar för henne. Hon är sju år och tävlar i en tuff klass och hon har något i kroppen som gör att det inte fungerar nu, säger Hedberg till travronden.se.
Southwind Feji ståtar med 21 segrar och 1,5 miljoner kronor intjänat på 35 starter.

Kanal 75


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppfor..


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppform. Med andra ord bör konkurrenterna bäva för den dag hästen börjar vässas på allvar.
- Hon är fantastiskt! Jag hoppas att hon ska utvecklas så pass att hon ska kunna duga i något årgångslopp. Men hon är bara anmäld till Breeders’ Crown så det får bli det vi siktar på, sa Björn Röcklinger efter onsdagens seger.
De fyraåriga kullsystrarna slipper alltså den flyfotade damen i de största sammanhangen fram till hösten. Men det finns många andra lopp och fortsätter La Plus Belle på den inslagna vägen blir hon inte lätt att tas med.
- Hon är fantastisk i loppen. Innan är hon okoncentrerad och springer och vevar med benen åt alla håll men när det blir lopp är hon väldigt fin. Då gäller det bara att komma ner i position för man vet att sista varvet springer hon in i mål, sa Ulf Eriksson.
Han har kört hästen vid samtliga segrar och den här gången serverade han stoet ett lopp i tredje par utvändigt. Halvvarvet från mål styrde han på i tredjespår och då levererade La Plus Belle en ruggig avslutning och fångade in undflyende Digital Download.
- Jag har kört den som ledde mycket och vet att det är en bra häst. Han gjorde helt rätt som ryckte undan men den här var lite snabbare.
I sulkyn bakom måltvåan satt Ulf Erikssons son Anders Eriksson.
- Ja... Nu får jag inga julklappar i år heller, sa segerkusken.

Kung på Åby
Solvalla delade på V86-omgången med Åby och där visade ett annat stjärnämne upp sig. King of Everything tvingades till en brutal öppning i tredjespår för att komma till ledningen men hade ändå mod och styrka att hålla konkurrenterna bakom sig hela vägen.
- Det är en fantastisk häst. Sedan mår man dåligt när första fem går på 1.08,9. Det är inte sommarförhållanden direkt. Men jag hade inte så mycket till val. De innanför körde mot varandra för att släppa till mig och det var bara att fortsätta framåt. Sedan var det starkt att hålla undan naturligtvis, men han är tränad, sa tränare och kusk Claes Svensson.
Det var King of Everythings fjärde seger i sjunde starten och framöver väntar större uppgifter.
- Jag hoppas att han kan hålla sig fräsch och vara med på lördagarna till att börja med. Sedan kanske det kan bli något av de större fyraåringsloppen.

Tredje raka från spets
Thomas Uhrberg har en spännande häst i fyraårige Jumeirah Boko. Han kom med två raka segrar från ledningen och sedan han svarat upp innerspåret bakom startbilen förlängdes sviten.
- Han har varit fin hela tiden och kvalade redan som tvååring. Sedan strulade det lite med halsinfektioner och så under treåringssäsongen. Men det började släppa för honom i höstas.
- Det är en häst med mycket muskler. Han har bra styrka och det är fint psyke i honom också, sa Thomas Uhrberg.
Dessförinnan hade Vikings Preacher infriat favoritspelarnas förväntningar på Åby. Han fick överta ledningen utan strid och körande Anders Christiansson kunde därefter dra ner på tempot rejält och spara på hästen krafter. Det hårdnade ändå till när Felix V.M. utmanade över upploppet men Vikings Preacher kämpade berömvärt och skar mållinjen som etta.
- Nu är vi tillbaka! Men vi får be om ursäkt för det blev ju inte ens ett lopp. Men så blir man ändå nervös när femman var så jäkla bra i dag. Fan vad gött! sa hästen färgstarke tränare Tony Löfgren.
Laura Myllymaa-tränade Bellmondo fick också vända upp för segerdefilering på Åby sedan han lotsats först över mållinjen av Christian Fiore.

”Man får nypa sig i armen”
Finske Ronaldo Malibu kom från en rejäl flopp i V75 då han inte kunde någonting från andra par utvändigt. Den här gången var han tillbaka i gammalt gott slag och spurtade till säker seger från rygg på ledaren.
- Det var skönt! Man behöver lite tur och jag var jättenöjd när Björn Goop attackerade 1 000 kvar för det hade gått ganska långsamt. Det är en jättefin häst det här som har haft lite problem med benen, men han har fin kapacitet, sa tränare och kusk Mika Forss i Solvallas vinnarcirkel.
Övriga V86-lopp på huvudstadsbanan vanns av Rikard N Skoglund. Först satte han dit Marcus Mathisen-tränade Cobbys Nana och sedan hoppade han upp bakom Sir Ratzeputs, som slog till med mycket snabba 1.12,2 över 2 140 meter med voltstart i sin första start på närmare ett år.
- Sista varvet, det är så att man får nypa sig i armen. Jag vet inte hur Timo Nurmos gör men att presentera en häst som kommer ut efter så lång tid och gör ett sådant här lopp, det är nog bara han som kan göra det, sa Skoglund.
På V86 betalade åtta rätt 65 597 kronor. För sju rätt fick man 619 kronor och för fem rätt 60 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Hans-Owe Sundberg har en häst utöver det vanliga i Selected News. Det visade hingsten när han vann från positionen utvändigt om ledare..


Hans-Owe Sundberg har en häst utöver det vanliga i Selected News. Det visade hingsten när han vann från positionen utvändigt om ledaren för en månad sedan, och det visade hingsten när han i onsdagens fjärde lopp på huvudstadsbanan spurtade förbi konkurrenterna till retfullt enkel seger från tredje par utvändigt.
- Senast gick han utvändigt om ledaren och vann på 1.15,4 och gick 1.12,5 sista varvet. Det var kolossalt imponerande. I dag fick vi ett vettigt lopp och han var bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson.
Selected News noterades för kilometertiden 1.15,5 över 2 140 meter och inkasserade för det 60 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Den fyraårige slovenen startade från spår tre bakom startbilen och efter att ha inlett som första häst i andraspår kunde Bj&ou..


Den fyraårige slovenen startade från spår tre bakom startbilen och efter att ha inlett som första häst i andraspår kunde Björn Goop glida till ledningen utan strid i den andra kurvan. Men kort senare kom S.G.Sherman upp på utsidan och han utmanade rejält under slutrundan. Segern var emellertid aldrig i fara för ledaren som gick undan till säker triumf på kilometertiden 1.14,3 över 2 140 meter med bilstart.
- Det är alltid kul när hästarna går bra. Han är duktig och utvecklas hela tiden. Han är inte så stor men har ett hjärta av guld, sa Björn Goop i vinnarcirkeln.

Ola Johansson, Kanal 75


Den Sebastien Guarato-tränade superhästen fick senast nöja sig med andraplatsen i Prix de France men dessförinnan hade han triumferat i b&ar..


Den Sebastien Guarato-tränade superhästen fick senast nöja sig med andraplatsen i Prix de France men dessförinnan hade han triumferat i både Criterium Continental och Prix d’Amerique. När det franska vintermeetinget nu gör bokslut talar allt för att han rundar av med ännu en seger. Han är titelförsvarare i grupp I-loppet Prix de Selection, som lockar med en segercheck på närmare en miljon kronor, och kommer bära ett tungt favoritskap när starten går stark efter halv sex på lördag kväll. Som vanligt är det svenske stjärnkusken Björn Goop som ska sköta tömmarna.

Startlista
Prix de Selection
2 200 meter

1. Fairy White - Yoann Lebourgeois (Christophe Gallier)
2. Fleche du Yucca - Jean-Philippe Dubois (Philippe Moulin)
3. Fighter Smart - Mathieu Mottier (Cyrille Buhigne)
4. Etonnant - Eric Raffin (Richard Westerink)
5. Frisbee d’Am - Alexandre Abrivard (Richard Westerink)
6. Express Jet - Pierre Vercruysse
7. Enino du Pommereux - Matthieu Abrivard (Sylvain Roger)
8. Face Time Bourbon - Björn Goop (Sebastien Guarato)
Förstapris: 942 462 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Solvallatränaren hade inget flyt under de två tävlingsdagarna på Pompano Park i Florida. Han fastnade bakom tröttnande ledare och fic..


Solvallatränaren hade inget flyt under de två tävlingsdagarna på Pompano Park i Florida. Han fastnade bakom tröttnande ledare och fick själv utstå tuff press i ledningen. Han klättrade ändå fyra placeringar under den andra dagen och när dammet lagt sig slutade Lukas Svedin på åttonde plats bland de tolv deltagarna.
- Jag är så galet besviken, men det kommer så klart lägga sig om några dagar. Man kan köra helt okej och ändå få något sämre resultat. Den här resan har utvecklat mig enormt. Nya möten med både människor och hästar som jag kommer ha med mig hela livet, skriver Lukas Svedin i sin blogg på sulkysport.se.
Världsmästare blev belgaren Piet Van Pollaert. Silvret gick till italienske Andrea Sallustio och bronset till Andrea Fazekas från Ungern.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-9 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 4] 2140/1 6 35.7 282
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-10 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 8] 2160/11 0 g 403
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-11 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 4] 2140/1 7 36.1 114
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 4] 2080/1 0 g 56
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 5] 2160/7 C 0 g 331
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-1 Fina Eldina Fina Eldina   [s 3] 2160/6 C 8 39.4 251
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2160/11 D 0 g 1830
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2100/12 A 0 g 67
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-7 Fina Nelly Fina Nelly   [s 7] 2640/6 D 7 33.6g 97
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 5] 2180/15 B 8 34.6 389
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 5] 2140/5 C 6 36.5 260
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-1 Fina Eldina Fina Eldina   [s 3] 1640/2 C 4 36.9 208
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-2 Fina Miniman Fina Miniman   [v 5] 2140/1 D 4 34.7 705
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2500/6 A 4 34.8 73
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-7 Mailund Faksa Mailund Faksa   [s 6] 2160/12 D 0 35.7g 1897
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 5] 2140/1 B 0 g 519
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-3 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2180/11 C 5 31.8 250
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-1 Fina Eldina Fina Eldina   [s 3] 2140/1 C 2 41.1 183
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2160/3 D 3 33.8g 65
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-1 Fina Nelly Fina Nelly   [s 7] 2120/6 C 5 33.3g 173
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-7 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2100/8 C 1 36.2g 57
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Fina Nelly Fina Nelly   [s 7] 2120/10 D 0 g 804
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2160/4 C 3 34.5 245
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 Fina Eldina Fina Eldina   [s 3] 2140/1 B 7 41.3 968
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-6 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 9] 2100/12 C 0 32.7 736
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-1 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2140/6 C 0 g 300
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2160/7 D 0 39.2g 658
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/3 B 2 35.1 407
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/7 C 4 37.8 119
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2180/11 B 0 34.6 519
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 3] 2160/3 C 7 43.1g 446
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2180/12 B 7 32.2g 930
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 1680/11 A 0 30.0g 418
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-5 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2100/10 D 0 35.4 1647
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-3 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2080/5 C str
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-6 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/8 C 0 33.3g 98
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2140/3 D 0 32.6g 740
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-1 Fina Boelito Fina Boelito   [v 3] 2180/7 B 4 38.0g 106
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2640/1 B 1 35.6 45
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-1 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2140/4 D 0 28.0 771
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/10 D 4 32.1 265
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-10 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2140/1 C 3 28.7 135
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-2 Fina Boelito Fina Boelito   [h 3] 2180/7 B str
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2080/2 C 5 31.4 276
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2100/13 C 6 30.7 439
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-2 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2080/1 C 4 28.8 83
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-2 Fina Boelito Fina Boelito   [h 3] 2140/2 C 4 34.8 314
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-8 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2100/1 D 2 33.5 95
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2100/1 D 6 33.2g 683
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-7 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2100/7 B 0 28.8 47
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/8 C 4 33.6 451
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2160/6 D 8 32.3g 475
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-7 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2140/4 B 2 28.3 315
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-5 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 5] 1640/2 D 7 14.7 329
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-2 Fina Boelito Fina Boelito   [h 3] 2160/7 C 5 33.4g 891
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-5 Fina Eldina Fina Eldina   [s 4] 2140/2 C 5 34.9g 66
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2100/4 C 4 33.9g 59
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-4 Lucky Fighter Lucky Fighter   [s 5] 2080/8 D 0 19.1 173
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-6 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/6 D 4 35.1 257
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-5 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2160/4 B 3 29.4 79
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-1 Fina Nelly Fina Nelly   [s 8] 2100/10 C 0 35.0g 512
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-2 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2120/11 D 0 36.4 1176
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-9 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2160/8 D 8 32.5 682
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2100/10 A 1 29.0 1301
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2160/15 D 0 37.5g 921
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2180/11 B 0 35.6 187
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Sotika Sotika   [s 4] 2140/3 D 8 20.6g 886
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-8 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/15 B 8 35.2 569
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2160/5 B 0 g 522
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/8 A 6 37.1 806
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-1 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2160/8 A 5 34.4g 478
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2640/4 D 0 g 132
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 1640/3 D 3 33.0 220
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-8 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2160/4 D 5 32.1 211
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2160/13 B 0 31.8g 265
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-3 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2660/4 D 5 30.8 69
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-1 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2200/13 B 5 30.1 176
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2640/1 D 1 31.0g 202
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 1660/10 D 0 g 363
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2160/8 C 7 35.3 474
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2500/15 A 0 g 151
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2480/8 B 1 29.5 456
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2140/5 C 2 30.7g 82
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-1 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 3] 2140/2 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2160/9 D 0
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 1660/14 C 0 31.6g 1008
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2080/5 D 8 33.6g 126
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-3 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 11] 2140/5 C 0 g 564
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2520/4 D 5 31.0g 112
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-9 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2120/6 C 1 32.3 506
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 1660/9 B 0 g 455
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 11] 2500/9 A 3 30.8 74
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 1660/5 C 7 29.9 67
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-6 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 11] 2120/12 B 0 g 251
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2120/15 C 0 33.8g 517
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-2 Fina Eldina Fina Eldina   [s 5] 2160/11 C 0 g 799
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-3 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 11] 1680/4 C 2 28.5 291
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2100/6 C 2 31.2 85
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2140/2 D 0 36.6 561
2018-06-01 2018-06-01 Romme-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2160/7 B 0 33.3g 371
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2160/11 D 4 31.9 855
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2120/10 C 0 g 499
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-5 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 3] 2140/3 C 0 g 37
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-7 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 11] 2140/2 B str
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-2 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2100/8 B 3 34.9g 142
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2080/1 D 1 32.1 658
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-6 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 1680/15 D 0 30.4 1000
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2160/11 C 6 32.9 600
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2640/4 C 0 g 1097
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-2 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2160/6 C 7 34.6g 538
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2160/5 C 7 34.7g 407
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 1680/9 B 2 27.3 177
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2180/11 B 0 32.8g 563
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2180/8 C 0 31.2g 255
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-4 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2140/4 D 0 34.9g 399
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-8 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2140/2 C 8 17.1 164
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2100/10 C 3 29.2 108
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-9 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2080/6 B 4 29.9 49
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-1 Fina Solkungen Fina Solkungen   [v 3] 2160/8 D 0 39.3g 804
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2180/13 A 0 g 482
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-9 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2160/2 C 0 g 31
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2180/14 D 0 g 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2100/6 C 6 32.0g 65
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 1660/9 D 5 28.6 218
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2180/14 B 2 28.6 284
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2100/2 D 3 29.8g 137
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-11 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2180/12 A 0 35.6 99
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2120/10 C 6 30.9g 407
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 1700/4 D 0 g 189
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2120/8 B 0 g 49
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2140/10 D 0 g 1216
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-1 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2080/5 D 1 33.6 239
2019-06-10 2019-06-10 Romme-9 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2160/3 C 5 32.0 99
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2660/9 C 6 31.7 758
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2140/6 D 0 g 397
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-2 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2180/14 D 0 33.4 1000
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-7 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2660/12 D 0 34.3 1000
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-5 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2160/7 D 0 g 805
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2140/1 D 0 g 118
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2160/9 B 0 31.9 415
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 1660/2 D 4 31.3 458
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2180/8 B 5 32.3g 142
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2140/1 D 0 34.6g 545
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-1 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 1680/8 B 5 27.8 220
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 9] 2180/8 C 6 32.6 1018
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 1660/5 D 0 g 229
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-10 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2640/4 C 4 31.3 168ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se