V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-23 2024-07-23 Åmål-3 Peggblixten Peggblixten   [v 8] 2100/3 B

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-9 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 4] 2140/1 6 35.7 282
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-10 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 8] 2160/11 0 g 403
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-11 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 4] 2140/1 7 36.1 114
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 4] 2080/1 0 g 56
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 5] 2160/7 C 0 g 331
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-1 Fina Eldina Fina Eldina   [s 3] 2160/6 C 8 39.4 251
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2160/11 D 0 g 1830
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2100/12 A 0 g 67
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-7 Fina Nelly Fina Nelly   [s 7] 2640/6 D 7 33.6g 97
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 5] 2180/15 B 8 34.6 389
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 5] 2140/5 C 6 36.5 260
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-1 Fina Eldina Fina Eldina   [s 3] 1640/2 C 4 36.9 208
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-2 Fina Miniman Fina Miniman   [v 5] 2140/1 D 4 34.7 705
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2500/6 A 4 34.8 73
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-7 Mailund Faksa Mailund Faksa   [s 6] 2160/12 D 0 35.7g 1897
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 5] 2140/1 B 0 g 519
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-3 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2180/11 C 5 31.8 250
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-1 Fina Eldina Fina Eldina   [s 3] 2140/1 C 2 41.1 183
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2160/3 D 3 33.8g 65
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-1 Fina Nelly Fina Nelly   [s 7] 2120/6 C 5 33.3g 173
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-7 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2100/8 C 1 36.2g 57
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Fina Nelly Fina Nelly   [s 7] 2120/10 D 0 g 804
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2160/4 C 3 34.5 245
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 Fina Eldina Fina Eldina   [s 3] 2140/1 B 7 41.3 968
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-6 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 9] 2100/12 C 0 32.7 736
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-1 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2140/6 C 0 g 300
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 5] 2160/7 D 0 39.2g 658
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/3 B 2 35.1 407
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/7 C 4 37.8 119
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2180/11 B 0 34.6 519
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 3] 2160/3 C 7 43.1g 446
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2180/12 B 7 32.2g 930
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 1680/11 A 0 30.0g 418
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-5 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2100/10 D 0 35.4 1647
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-3 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2080/5 C str
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-6 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/8 C 0 33.3g 98
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2140/3 D 0 32.6g 740
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-1 Fina Boelito Fina Boelito   [v 3] 2180/7 B 4 38.0g 106
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2640/1 B 1 35.6 45
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-1 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2140/4 D 0 28.0 771
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/10 D 4 32.1 265
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-10 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2140/1 C 3 28.7 135
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-2 Fina Boelito Fina Boelito   [h 3] 2180/7 B str
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2080/2 C 5 31.4 276
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2100/13 C 6 30.7 439
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-2 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2080/1 C 4 28.8 83
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-2 Fina Boelito Fina Boelito   [h 3] 2140/2 C 4 34.8 314
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-8 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2100/1 D 2 33.5 95
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2100/1 D 6 33.2g 683
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-7 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2100/7 B 0 28.8 47
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/8 C 4 33.6 451
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2160/6 D 8 32.3g 475
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-7 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2140/4 B 2 28.3 315
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-5 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 5] 1640/2 D 7 14.7 329
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-2 Fina Boelito Fina Boelito   [h 3] 2160/7 C 5 33.4g 891
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-5 Fina Eldina Fina Eldina   [s 4] 2140/2 C 5 34.9g 66
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-4 Lucky Fighter Lucky Fighter   [s 5] 2080/8 D 0 19.1 173
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2100/4 C 4 33.9g 59
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-6 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/6 D 4 35.1 257
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-5 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2160/4 B 3 29.4 79
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-1 Fina Nelly Fina Nelly   [s 8] 2100/10 C 0 35.0g 512
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-2 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2120/11 D 0 36.4 1176
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-9 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2160/8 D 8 32.5 682
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 10] 2100/10 A 1 29.0 1301
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2160/15 D 0 37.5g 921
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2180/11 B 0 35.6 187
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Sotika Sotika   [s 4] 2140/3 D 8 20.6g 886
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-8 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/15 B 8 35.2 569
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2160/5 B 0 g 522
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 6] 2160/8 A 6 37.1 806
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-1 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 6] 2160/8 A 5 34.4g 478
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2640/4 D 0 g 132
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 1640/3 D 3 33.0 220
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-8 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2160/4 D 5 32.1 211
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-11 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2160/13 B 0 31.8g 265
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-3 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2660/4 D 5 30.8 69
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-1 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2200/13 B 5 30.1 176
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2640/1 D 1 31.0g 202
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 1660/10 D 0 g 363
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2160/8 C 7 35.3 474
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2500/15 A 0 g 151
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2480/8 B 1 29.5 456
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2140/5 C 2 30.7g 82
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2160/9 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-1 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 3] 2140/2 D 0
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 1660/14 C 0 31.6g 1008
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2080/5 D 8 33.6g 126
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-3 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 11] 2140/5 C 0 g 564
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-9 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2120/6 C 1 32.3 506
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2520/4 D 5 31.0g 112
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 1660/9 B 0 g 455
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 11] 2500/9 A 3 30.8 74
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 1660/5 C 7 29.9 67
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-6 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 11] 2120/12 B 0 g 251
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2120/15 C 0 33.8g 517
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-2 Fina Eldina Fina Eldina   [s 5] 2160/11 C 0 g 799
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-3 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 11] 1680/4 C 2 28.5 291
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2100/6 C 2 31.2 85
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2140/2 D 0 36.6 561
2018-06-01 2018-06-01 Romme-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2160/7 B 0 33.3g 371
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 4] 2160/11 D 4 31.9 855
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2120/10 C 0 g 499
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-7 Fina Rosalita Fina Rosalita   [s 11] 2140/2 B str
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-5 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 3] 2140/3 C 0 g 37
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-5 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2080/1 D 1 32.1 658
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-2 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2100/8 B 3 34.9g 142
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-6 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 1680/15 D 0 30.4 1000
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2160/11 C 6 32.9 600
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 7] 2640/4 C 0 g 1097
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-2 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2160/6 C 7 34.6g 538
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2160/5 C 7 34.7g 407
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 1680/9 B 2 27.3 177
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2180/11 B 0 32.8g 563
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-2 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2180/8 C 0 31.2g 255
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-4 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2140/4 D 0 34.9g 399
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-8 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2140/2 C 8 17.1 164
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-9 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2080/6 B 4 29.9 49
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2100/10 C 3 29.2 108
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-1 Fina Solkungen Fina Solkungen   [v 3] 2160/8 D 0 39.3g 804
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2180/13 A 0 g 482
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-9 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2160/2 C 0 g 31
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2180/14 D 0 g 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2100/6 C 6 32.0g 65
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-8 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 1660/9 D 5 28.6 218
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2180/14 B 2 28.6 284
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2100/2 D 3 29.8g 137
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-11 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2180/12 A 0 35.6 99
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2120/10 C 6 30.9g 407
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 1700/4 D 0 g 189
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2120/8 B 0 g 49
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-4 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 8] 2140/10 D 0 g 1216
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-1 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2080/5 D 1 33.6 239
2019-06-10 2019-06-10 Romme-9 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2160/3 C 5 32.0 99
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2660/9 C 6 31.7 758
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2140/6 D 0 g 397
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-2 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2180/14 D 0 33.4 1000
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-7 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2660/12 D 0 34.3 1000
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-5 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2160/7 D 0 g 805
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 4] 2140/1 D 0 g 118
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2160/9 B 0 31.9 415
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-9 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 1660/2 D 4 31.3 458
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 5] 2180/8 B 5 32.3g 142
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 8] 2140/1 D 0 34.6g 545
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-6 Fina Miniman Fina Miniman   [v 9] 1680/9 C 0 g 1332
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-2 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 5] 2160/9 D 5 31.9 1200
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-10 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2640/3 C 7 33.5g 126
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2160/5 B 1 34.5g 54
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-12 Queen Melody Queen Melody   [s 4] 2160/6 B 7 20.5 408
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-8 Fina Miniman Fina Miniman   [v 9] 2160/11 C 5 30.9 1021
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2180/11 B 7 27.8 236
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-6 Fina Miniman Fina Miniman   [v 9] 2100/14 D 7 29.8 1574
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-4 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 1660/4 C 4 26.0 462
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-8 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 5] 1660/7 D 8 37.3g 727
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-6 Fina Miniman Fina Miniman   [v 9] 1660/11 D 4 29.8 1025
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-10 BamBam Pegg BamBam Pegg   [v 9] 1660/10 D 7 27.9 1289
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2100/7 C 3 28.2 662
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-1 Queen Melody Queen Melody   [s 4] 2080/2 C 0 20.4 861
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 1640/4 D 0 26.8 1792
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-2 Queen Melody Queen Melody   [s 4] 2160/11 C 7 20.8 201
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-5 Fina Miniman Fina Miniman   [v 9] 2100/10 D 0 35.9 589
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Queen Melody Queen Melody   [s 4] 2080/8 B 0 21.8 287
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-8 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 5] 1660/8 C 6 34.2g 273
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-6 Fina Solpiraten Fina Solpiraten   [v 3] 1660/5 C 5 48.8g 268
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2140/12 D 0 30.3 1001
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 1640/12 C 5 29.1 477
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-2 Queen Melody Queen Melody   [s 4] 2140/4 B 7 19.4 992
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-2 Queen Melody Queen Melody   [s 4] 2140/7 C 7 16.9 1235
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-1 Queen Melody Queen Melody   [s 4] 2080/2 D 0 21.4 771
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 1700/4 C 6 28.9g 341
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-7 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 5] 1720/13 C 0 g 1134
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-4 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2140/13 B 4 29.7 1160
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-1 Queen Melody Queen Melody   [s 4] 2100/10 C 5 20.7 673
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-5 Queen Melody Queen Melody   [s 4] 2100/3 C 2 20.4 297
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2140/2 C 0 32.8 691
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-1 Queen Melody Queen Melody   [s 4] 2140/3 C 0 25.3g 812
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-4 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2100/10 A 5 29.3g 55
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 1640/10 C 4 26.9g 816
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-8 Fina Miniman Fina Miniman   [v 9] 2180/8 C 8 31.2 472
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-8 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 5] 2140/3 C 0 g 299
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2180/15 B 0 30.8 1294
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-1 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 1680/8 B 5 27.8 220
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 1660/5 D 0 g 229
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-3 Fina Miniman Fina Miniman   [v 9] 2180/8 C 6 32.6 1018
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-10 Fina Boelito Fina Boelito   [v 6] 2640/4 C 4 31.3 168
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-10 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2180/7 B 6 32.3 64
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-6 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2180/7 B 1 32.0 42
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-9 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2180/12 B 3 32.6g 459
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-5 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2160/11 B 7 32.5g 619
2021-10-26 2021-10-26 Eskilstuna-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 1660/15 A 3 26.0 144
2021-10-10 2021-10-10 Åmål-4 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2120/11 B 7 33.0g 838
2021-10-03 2021-10-03 Årjäng-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2180/10 C 3 26.0 289
2021-09-17 2021-09-17 Årjäng-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2160/7 D 2 25.6 354
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-4 Queen Melody Queen Melody   [s 5] 1640/3 D 0 19.0 979
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-3 M.G.Livin Miracle M.G.Livin Miracle   [s 6] 2140/9 D 0 15.9 369
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 1660/8 D 8 26.3 716
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-3 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2100/8 B 0 g 725
2021-08-13 2021-08-13 Årjäng-4 Queen Melody Queen Melody   [s 5] 2140/8 C 0 19.9 431
2021-08-06 2021-08-06 Årjäng-6 Queen Melody Queen Melody   [s 5] 2140/5 D 0 18.3 952
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2080/7 D 8 29.8 1102
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2160/9 B 6 27.7 500
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-3 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 1720/9 B 0 254
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-2 Queen Melody Queen Melody   [s 5] 2100/3 D 3 19.0 361
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2140/10 B 4 27.1 669
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2160/4 C 4 28.5 129
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2080/7 D 6 26.7 311
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-9 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2180/10 B 7 31.7g 162
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-7 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2140/6 D 4 29.5 625
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-10 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 1660/14 C 5 27.0 934
2021-05-17 2021-05-17 Färjestad-8 Queen Melody Queen Melody   [s 5] 1640/3 D 6 19.3 723
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-8 Queen Melody Queen Melody   [s 5] 2140/2 D 0 19.4 846
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-7 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2140/1 D 3 34.1g 64
2021-05-07 2021-05-07 Årjäng-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2140/7 C 5 28.1g 248
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2180/14 B 0 27.8 772
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-5 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2080/2 D 0 g 325
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2160/7 D 5 27.0 1076
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-2 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2140/4 B 3 31.1g 554
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2160/6 D 4 29.4 438
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-5 Queen Melody Queen Melody   [s 5] 2160/9 D 7 19.9 1581
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-2 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2140/6 D 0 33.0g 1487
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-7 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2160/3 D 7 33.8g 642
2021-02-20 2021-02-20 Årjäng-4 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2140/2 C str
2021-02-20 2021-02-20 Årjäng-1 Queen Melody Queen Melody   [s 5] 2160/11 C 0 20.3 760
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-10 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2140/3 D str
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-2 Queen Melody Queen Melody   [s 5] 2160/15 C str
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 1640/4 C 4 26.5 245
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-10 Fina Miniman Fina Miniman   [v 10] 2180/13 C 0 31.2 1754
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-2 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 6] 2140/4 D 0 g 352
2021-01-15 2021-01-15 Romme-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2140/6 A str
2021-01-04 2021-01-04 Färjestad-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 7] 2160/5 B 4 28.3 519
2021-01-04 2021-01-04 Färjestad-1 Fina Miniman Fina Miniman   [v 10] 1680/9 B 0 29.8 1027
2022-12-29 2022-12-29 Färjestad-2 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 2160/4 D 6 31.3 584
2022-11-27 2022-11-27 Färjestad-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 1680/14 B str
2022-11-27 2022-11-27 Färjestad-3 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 2160/5 D 0 g 475
2022-11-14 2022-11-14 Färjestad-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2160/12 D 0 27.1 1842
2022-10-02 2022-10-02 Årjäng-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2160/10 D 5 27.0 796
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-4 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 1660/9 B 0 30.7g 168
2022-07-31 2022-07-31 Åmål-5 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 2080/2 D 0 32.8g 579
2022-07-19 2022-07-19 Arvika-3 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 1720/13 B 6 31.5g 750
2022-07-08 2022-07-08 Arvika-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2920/9 C 0 30.4 1136
2022-07-01 2022-07-01 Årjäng-3 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 2140/1 D 0 g 396
2022-06-26 2022-06-26 Arvika-4 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 1720/5 B 0 g 84
2022-06-24 2022-06-24 Årjäng-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2140/4 D 5 26.7 383
2022-06-15 2022-06-15 Åmål-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2480/1 D 4 27.7 878
2022-06-06 2022-06-06 Lindesberg-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2160/10 B 0 g 1173
2022-06-06 2022-06-06 Lindesberg-3 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 2180/9 B 2 31.7g 414
2022-05-27 2022-05-27 Årjäng-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2140/6 C 0 27.7 467
2022-05-20 2022-05-20 Åmål-2 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 2100/14 B 7 31.7g 890
2022-05-14 2022-05-14 Årjäng-7 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 1660/15 B 0 30.0g 1558
2022-04-24 2022-04-24 Årjäng-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2140/4 D 6 26.5 1009
2022-04-06 2022-04-06 Årjäng-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2140/8 D 4 28.9 565
2022-03-24 2022-03-24 Färjestad-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2160/7 C 5 27.6g 323
2022-03-24 2022-03-24 Färjestad-7 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 1640/2 D 0 g 186
2022-03-19 2022-03-19 Momarken-12 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2140/8 C 5 27.7 710
2022-03-14 2022-03-14 Färjestad-4 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 2180/9 C 6 30.6g 854
2022-02-27 2022-02-27 Momarken-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 1640/5 A 0 167
2022-02-21 2022-02-21 Färjestad-2 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 2180/11 C 6 32.2 295
2022-02-10 2022-02-10 Örebro-3 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 2140/1 D 4 33.5g 86
2022-02-07 2022-02-07 Färjestad-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2160/7 A 0 27.9 473
2022-01-29 2022-01-29 Årjäng-4 Fina Boelito Fina Boelito   [v 8] 2180/11 A 3 29.6 67
2022-01-04 2022-01-04 Färjestad-7 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 7] 2180/12 C 0 34.7g 178
2023-11-27 2023-11-27 Färjestad-5 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2180/11 C 7 27.4 210
2023-11-06 2023-11-06 Årjäng-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2160/8 B 3 27.5 98
2023-10-28 2023-10-28 Färjestad-4 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2140/9 C 1 26.0 409
2023-10-08 2023-10-08 Årjäng-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2200/13 D 0 26.0 1898
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-12 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2640/1 D 6 27.5 529
2023-09-11 2023-09-11 Färjestad-8 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2160/2 C 6 33.7g 75
2023-09-05 2023-09-05 Årjäng-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2160/6 C 4 26.6 649
2023-08-27 2023-08-27 Årjäng-8 Fina Solpiraten Fina Solpiraten   [v 6] 2140/1 D str
2023-08-27 2023-08-27 Årjäng-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2180/11 C 3 27.1 226
2023-07-20 2023-07-20 Arvika-7 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2120/7 C 0 31.3g 749
2023-07-17 2023-07-17 Rättvik-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2160/10 B 0 27.5 340
2023-07-14 2023-07-14 Årjäng-4 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2140/7 D 0 31.5g 946
2023-07-12 2023-07-12 Arvika-8 Peggblixten Peggblixten   [v 7] 2100/1 B 0 36.0g 92
2023-07-06 2023-07-06 Årjäng-5 Fina Solpiraten Fina Solpiraten   [v 6] 2180/13 D 0 36.8 1432
2023-06-30 2023-06-30 Årjäng-3 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2140/2 C 5 29.3 634
2023-06-25 2023-06-25 Arvika-5 Peggblixten Peggblixten   [v 7] 2100/2 D 5 34.6g 944
2023-06-23 2023-06-23 Årjäng-2 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2160/7 B 6 26.6 690
2023-06-23 2023-06-23 Årjäng-8 Fina Solpiraten Fina Solpiraten   [v 6] 2140/1 D 0 g 404
2023-06-17 2023-06-17 Åmål-6 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2080/1 D str
2023-05-30 2023-05-30 Årjäng-3 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 1640/1 D 0 27.1 667
2023-05-22 2023-05-22 Färjestad-8 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2180/7 C 6 30.0g 136
2023-05-12 2023-05-12 Årjäng-5 Fina Solpiraten Fina Solpiraten   [v 6] 2140/2 D 5 36.8 191
2023-05-12 2023-05-12 Årjäng-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2160/6 B 6 28.9 234
2023-04-23 2023-04-23 Årjäng-9 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2160/8 B 0 29.0g 803
2023-04-23 2023-04-23 Årjäng-1 Peggblixten Peggblixten   [v 7] 2140/5 D 0 37.8g 728
2023-04-14 2023-04-14 Årjäng-5 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2160/8 D 0 31.0 742
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 1640/5 D 8 24.9 709
2023-03-31 2023-03-31 Örebro-10 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2180/11 B 6 31.7g 329
2023-03-13 2023-03-13 Färjestad-5 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2160/3 C 3 31.5g 172
2023-03-06 2023-03-06 Färjestad-7 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2180/9 B 5 27.7 125
2023-02-23 2023-02-23 Färjestad-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2160/4 D 4 27.9 401
2023-02-23 2023-02-23 Färjestad-3 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2160/9 B 2 31.8 413
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-10 Fina Stjernelita Fina Stjernelita   [s 8] 2180/8 C 3 30.6g 409
2023-01-22 2023-01-22 Färjestad-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 9] 2180/13 B 3 27.5g 362
2024-07-13 2024-07-13 Årjäng-4 Fina Boelito Fina Boelito   [v 10] 2140/3 D 0 27.5g 1749
2024-07-05 2024-07-05 Arvika-1 Fina Ingolito Fina Ingolito   [v 4] 2120/8 D 0 38.3g 712
2024-06-24 2024-06-24 Momarken-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 10] 2140/5 D 5 30.0 236
2024-06-21 2024-06-21 Årjäng-8 Fina Ingolito Fina Ingolito   [v 4] 2140/6 D 0 38.2g 833
2024-05-27 2024-05-27 Färjestad-8 B.A.S.Philip B.A.S.Philip   [v 6] 2160/8 C 7 33.8g 77
2024-05-24 2024-05-24 Årjäng-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 10] 2180/14 C 0 28.2 957
2024-05-24 2024-05-24 Årjäng-1 Fina Ingolito Fina Ingolito   [v 4] 2160/9 D str
2024-05-19 2024-05-19 Lindesberg-2 B.A.S.Philip B.A.S.Philip   [v 6] 2140/1 B 1 32.8 72
2024-04-21 2024-04-21 Årjäng-1 B.A.S.Philip B.A.S.Philip   [v 6] 2140/1 D 5 34.6 373
2024-04-06 2024-04-06 Åby-3 Fina Boelito Fina Boelito   [v 10] 2660/6 D 0 1203
2024-03-29 2024-03-29 Färjestad-8 Fina Boelito Fina Boelito   [v 10] 1640/7 D 0 26.0g 1113
2024-02-12 2024-02-12 Färjestad-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 10] 1640/6 C 0 28.1 408
2024-01-01 2024-01-01 Färjestad-6 Fina Boelito Fina Boelito   [v 10] 2180/10 B 0 28.2 561ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se