V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-3 Colin McRae Colin McRae   [v 10] 2140/2 D

Nyheter för travkusk


Det var norska Trav og Galopp-Nytt som kom med uppgifterna att färske elitloppsvinnaren och svensk travsports stora fixstjärna Propulsion ska ha genom..


Det var norska Trav og Galopp-Nytt som kom med uppgifterna att färske elitloppsvinnaren och svensk travsports stora fixstjärna Propulsion ska ha genomgått så kallad ”nervsnittning” innan han köptes till Sverige för sex år sedan.
Uppgifterna styrks av att hästen i amerikanska USTA:s databas står registrerad som ”LOW NERVED ON BOTH FRONT FEET”.
Något som måste anges om hästen genomgått den i Nordamerika fullt tillåtna metoden.
Enligt Sulkysport fanns inte dessa uppgifter med i auktionskatalogen på Mixed Sales i Lexington sommaren 2015 då hästen ropades in av Daniel Redén för motsvarande två miljoner kronor.

Undersöktes redan i fjol
Uppgifterna figurerade redan i fjol vilket föranledde att Propulsion undersöktes av veterinärer i jakt på nervskador i framhovarna.
– Jag kan bekräfta att vi har gjort en sådan undersökning men att vi inte fann någon grund att reagera efter den, säger Steen Morten Johansen, ansvarig för utredning och säkerhet hos Svensk Travsport, till Trav og Galopp-Nytt.
Tränaren Daniel Redén kommenterar uppgifterna för Travronden:
– Första gången jag ens fick höra om det här var förra året. Då kom Steen Morten Johansen till mig och sa att det går rykten om att hästen ska ha blivit nervsnittad under sin tid i USA. Det kom som en chock. Jag sa till honom att det låter helt otroligt att jag som travtränare ska ha bommat det i så fall. Och att alla mina veterinärer ska ha missat det. De går alltid igenom mina hästar som kommer från USA.
– Steen Morten fick komma ut till mig samtidigt som två veterinärer var där och kollade på hästen inför ögonen på honom och hästen visade maximal känsel. I dag kom frågan upp på nytt vilket gör mig jätteledsen, säger Daniel Redén till Travronden.

Tar bort smärta i två till sju år
Enligt harnesslink.com ses ingreppet i USA som ”en sista utväg” och kan ta bort smärta ”mellan två och sju år”.
Svensk Travsport listar i sitt regelverk ”Nervsnittning/nervblockad” under rubriken ”Förbjudna åtgärder” och metoden är förbjuden för travhästar i Europa.
Veterinären Daniel Söderberg kontrollerade Propulsion när hästen kom till Sverige och kommenterar för Travronden:
– Han har full känsel. Det är flera veterinärer som kontrollerat honom och alla har kommit fram till samma slutsats. En häst som blivit nervsnittad känner ingenting, men det är omöjligt att en häst startat så många gånger som nervsnittad. Det är helt otänkbart och det är skrämmande att man kan komma med sådana här beskyllningar helt utan grund.
Svensk Travsport kallade efter uppgifterna till ett extramöte på tisdagskvällen.
– Än så länge vet vi inte om det är någonting. Vi behöver förstå om det ligger något bakom det här och i så fall vad. Vi måste börja där. Jag kommenterar inte det här mer än så just nu, säger Svensk Travsports vd Maria Croon till Travronden.
Propulsion har varit Sveriges mest framgångsrika travhäst under många år och nådde med segern i Elitloppet över 34 miljoner kronor i insprungna pengar.

Kanal 75


Travsportens eget europamästerskap Trotting Masters brukar avgöras i september och såg i fjol färske elitloppsvinnaren Propulsion (bilden) ..


Travsportens eget europamästerskap Trotting Masters brukar avgöras i september och såg i fjol färske elitloppsvinnaren Propulsion (bilden) segra på Vincennes i Paris.
I spåren av coronapandemin har året upplaga, som skulle ha avgjorts på Solvalla 27 september, ställts in.
Det gör att Svenskt Travsport går in och skapar ett nytt lopp vid namn STL Open med 750 000 kronor till vinnaren samma tävlingsdag.
Ett lopp som i praktiken blir en gulddivisionsfinal i kubik, reserverad för sommarens mest framgångsrika hästar i de största svenska loppen.
– När Masters tyvärr ställts in känns det bra att kunna erbjuda en serie av våra egna storlopp här i Sverige med final under kriteriehelgen. Jag ser fram emot STL Open, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.
De tio främsta poängsamlarna garanteras plats i STL Open som körs över distansen 2 140 meter med autostart.

Lopp som ingår i STL Open

6/6 Östersund Jämtlands Stora Pris (Gr II) – STL Gulddivisionen
13/6 Boden Norrbottens Stora Pris (Gr I) – STL Gulddivisionen
21/6 Kalmar Kalmarsundspokalen – STL Gulddivisionen
4/7 Halmstad STL Gulddivisionen
11/7 Årjäng Årjängs Stora Sprinterlopp (Gr II) – STL Gulddivisionen
18/7 Axevalla Axevallalöpning – STL Gulddivisionen
25/7 Bollnäs Bollnäsloppet – STL Gulddivisionen
28/7 Jägersro Åbergs Memorial (Gr I)
1/8 Rättvik Ego Boys Minne – STL Gulddivisionen
8/8 Åby Åby Stora Pris (Gr I)
15/8 Romme American Trot – STL Gulddivisionen
22/8 Solänget Silverörnen - STL Gulddivisionen
29/8 Bergsåker Sundsvall Open Trot (Gr I) – STL Gulddivisionen
5/9 Jägersro Birger Bengtssons Minne - STL Gulddivisionen
12/9 Hagmyren E.J.’s Guldsko - STL Gulddivisionen

Kanal 75


Tillsammans med Greenshoe och Gimpanzee har svenskfödde Green Manalishi utgjort Marcus  Melanders supertrio i de nordamerikanske unghästloppen de..


Tillsammans med Greenshoe och Gimpanzee har svenskfödde Green Manalishi utgjort Marcus  Melanders supertrio i de nordamerikanske unghästloppen de två senaste åren. Nu är han tillbaka i Sverige och för träningen står Solvallas Stefan Melander. Årets första stora uppgift, Konungens Pokal på Åby, ändade med galopp men snart är den högklassige hingsten tillbaka på tävlingsbanan.
- Vi siktar på Prix Readly Express på Solvalla 17 juni, berättar Sabine Kagebrant.
Svenskt Travderby på Jägersro är säsongens största mål för Green Manalishi och därefter är planen att hästen ska tävla i Paris under det franska vintermeetinget.
- Det är väl en häst som skulle kunna passa väldigt bra på Vincennes. Det är lång väg dit men det är i alla fall det vi skulle tycka var kul och då får man ta det lite lugnt och inte vara med i alla lopp. I Paris är det Criterium Continental som är det stora målet, berättar Kagebrandt.
Green Manalishi har vunnit 11 av 25 lopp och tjänat 10,2 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Likt elitloppsvinnaren Propulsion kan Ecurie D. mycket väl bli en av travhistoriens giganter. Han är obesegrad efter tio starter och har imponerat m&a..


Likt elitloppsvinnaren Propulsion kan Ecurie D. mycket väl bli en av travhistoriens giganter. Han är obesegrad efter tio starter och har imponerat många gånger. Men prestationen han gjorde i Fyraåringseliten fick den mest luttrade traventusiast att höja på ögonbrynen. I Erik Adielssons händer dundrade hästen till ledningen från spår åtta bakom startbilen och sedan tågade han undan till seger på 1.09,2 över 1 640 meter – svenskt rekord för fyraåringar och den snabbaste segertiden i Europa i år.
- Det är sällan man ser en sådan acceleration och den farten in i första sväng. Men den stora hästen med de långa benen klarar det också. Så det är fantastiskt bra. Hela ekipaget var bra och det fungerade till 100 procent, säger Frode Hamre.
Efter hemkomsten till Norge har Ecurie D. bara haft det skönt i hagen.
- Han har tagit loppet och resan på ett väldigt bra vis. Han ser väldigt fräsch och fin ut och mår bra. Det är ett otroligt psyke på honom också.
Var den pampige hingsten startar härnäst är inte bestämt.
- Det har varit lite snack om Oslo Grand Prix och ett par andra lopp men vi bestämmer ingenting om vad som sker framöver förrän tidigast på fredag. Veterinären ska kolla upp honom i morgon för att se att allt är okej och så ska han gå ett jobb på fredag morgon. Sedan får vi diskutera vad som händer vidare.
Frode Hamre har tränat många fina hästar genom åren men Ecurie D. kan vara den allra bästa.
- Man är bara tacksam för att man får ha en sådan häst i stallet, säger den norske topptränaren.

Ola Johansson, Kanal 75


Vivid Wise As tränades tidigare av Alessandro Gocciadoro och vann storloppet Gran Criterium de Vitess i Nice i mars. Men i början av maj flyttades h&a..


Vivid Wise As tränades tidigare av Alessandro Gocciadoro och vann storloppet Gran Criterium de Vitess i Nice i mars. Men i början av maj flyttades hästen till Björn Goop där han har gjort två starter. Båda utan framgång. Det blev galopp i debuten på Solvalla och nu även i det första försöket till Elitloppet. Vivid Wise As var klar favorit men galopperade direkt i starten och blev diskad.
– Det var en besvikelse för min del, på många sätt och vis. Dels kändes han inte så fin som han har gjort i träningen, dels var jag besviken på att han inte kunde reda ut det där. Han blev distraherad av en annan häst och sedan föll han ur det totalt, säger Björn Goop till Travronden.
– Han kändes inte så fin som han har tränat, som sagt. Sedan fick han ett liknande spel som han fick på Vincennes en annan gång. Han var inte i balans och tappade fokus. 

”Har inte koll på vad som händer framöver”
Under måndagen skrev italienska medier att hästen ska lämna stall Goop och åka hem till Italien igen. Detta enligt tidningen Corriere dello Sport där hästens delägare Antonio Samma har uttalat sig att så blir fallet. Men Björn Goop har själv inte några besked att ge om framtiden, mer än att hästen ska till avelsvärderingen.
– Jag har ingen koll på vad som händer framöver. Jag har bara samtalat kort med ägarna.
Avelsvärderingen gäller endast Vivid Wise As och den genomförs för att hingsten ska kunna betäcka svenska ston i framtiden, säger Goop till Travronden.

Kanal 75


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen oc..


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.
Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen och bjuder på fantastiskt fin sport. Jämtlands Stora Pris, med en halv miljon till vinnaren, ser nästan ut som rena Elitloppet. Det är idel stjärnhästar som möter upp bakom startbilen och en intressant comeback gör Campo Bahia. Conrad Lugauers superhäst har inte startat sedan Frankrike-äventyret i vintras. I den första starten i Paris hade han greppet mot självaste FaceTime Bourbon när en galopp i ledningen in på upploppet spolierade allt. I starten därefter var hästen inte frisk och sedan har han tjänstgjort i aveln under våren.
– Campo Bahia (V75-7) gjorde avelsarbete i sex veckor och fick sedan tre veckors paus. Han var begränsad till 60 ston och fullbokad. Därefter har han haft tre och en halv månaders träning. Hästen känns hur fin som helst, säger Conrad Lugauer.

1.13,5 i jobb – ”Finfin”
Inför Jägersros tävlingar förra tisdagen tog Lugauer med sig Campo Bahia in till banan för att köra ett skarpare jobb. Han travade då 1.13,5 över 2100 meter med en snabbare avslutning. Tränaren var mycket nöjd med sin adept.
– Jag ville se och känna hur han rör sig när det går lite fortare och hästen kändes jättebra. Han var stark, spänstig och finfin. Jag kan inte vara mer nöjd med honom än jag var, menar ”Connie”.

”Har 80 till 85-procentig form – inget offensivt upplägg”
Den femårige hingsten gör nu resan från Skåne till Östersund. Han tar ett nappatag med den äldre eliten i ett lopp som vimlar av stjärnhästar. Han fick dessutom ett dåligt utgångsläge med spår sju bakom bilen.
– Från början var det meningen att vi skulle gå ut i Copenhagen Cup men det var länge osäkert om det skulle bli något lopp. Det var svårt att planera när vi inte visste och därför bestämde vi oss för att träna två veckor längre och åka till Östersund istället. Det finns inte så många passande lopp för honom just nu.
– Nu blev det här ett superrace och han fick ett taskigt utgångsläge. Spelarna måste vara försiktiga med honom och det viktigaste för mig är att han avslutar bra. Det kommer inte att bli något offensivt upplägg när han inte är redo. Han har 80 till 85-procentig form och det känns inte så bra att han ska gå så tufft i första loppet efter en lång paus. Speciellt inte eftersom vi har stora mål för hästen framöver.
– Men samtidigt är det Campo Bahia vi pratar om så helt borta är han självklart inte. Det är lite läskigt med spår sju och svårt att säga hur det blir kört därifrån. Men jag är inställd på att inte ladda från start och köra ekonomiskt istället. Cyber Lane fick ett drömspår och kommer att få ett mycket bättre lopp än min häst. Vill man slå den hästen måste man fram och trycka utvändigt och det känns inte så intressant den här gången, säger Lugauer.
Och tillägger snabbt.
– Det känns lite tråkigt att resa så lång väg för att köra snällt men när hästen inte har någon toppform och vi har stora mål i sikte framöver så då får det bli så. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och den vanliga vagn som han har haft tidigare.

”Hade varit jättehäftigt att åka till USA”
Den fyrfaldige miljonären tar sedan sikte mot sommarens stora lopp och det är även aktuellt med en tripp till USA i höst.
– Han kommer inte att åka vidare till Boden nästa vecka utan åker hem efter loppet på lördag. Vi har två stora mål i år och det är Jubileumspokalen på Solvalla och sedan Breeders Crown-finalen på Meadowlands i slutet av oktober. Innan dess kommer han att få starta på lite här i sommar. Det hade varit jättehäftigt och fräckt att få åka till USA med honom och tävla på en milebana.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/1 4 18.4 319
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-8 Trolldin Trolldin   [v 10] 1660/5 0 28.8 562
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/8 6 17.5 401
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/8 0 19.8 624
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Trolldin Trolldin   [v 10] 2160/4 7 30.5 677
2015-10-18 2015-10-18 Romme-4 Zorro Hornline Zorro Hornline   [v 8] 2140/10 0 18.7g 696
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/3 0 18.1 169
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-9 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 8] 1660/9 0 g 527
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Mobinet of Space Mobinet of Space   [v 7] 2140/1 7 17.6 222
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-6 Höstbo Krabat Höstbo Krabat   [v 8] 2180/15 0 g 627
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 4] 2140/4 D 0 g 503
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Travat Frontline Travat Frontline   [v 4] 2140/6 D str
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/10 D 7 30.7 1086
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-5 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2180/13 D 8 30.8 853
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/13 D 0 18.4 691
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-4 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/2 D 7 29.9 758
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/5 D 8 20.4 876
2016-09-25 2016-09-25 Romme-7 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2640/14 B 0 18.9 261
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 1640/5 C 3 14.6 498
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-1 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/5 D 0 32.3 886
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/1 D 0 16.9 717
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-2 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/5 D 7 31.9 698
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-7 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2160/5 D 5 16.6 377
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-8 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/10 D 5 17.6 134
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-10 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/3 D 0 20.7 707
2016-07-23 2016-07-23 Romme-6 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2160/6 D 0 g 834
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 1640/8 C 6 15.4 446
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/7 D 6 20.3 576
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-10 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/6 D str
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-3 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/11 D 0 17.3 809
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-8 Superior Line Superior Line   [s 8] 2180/10 D str
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-9 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2140/9 D 0 16.8 146
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 1640/10 C 6 18.8g 598
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/9 D 3 17.7 113
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/2 D 4 17.4 364
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2180/14 C 8 18.1 193
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-8 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/10 D 0 16.0 292
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2140/9 D 0 g 661
2016-05-02 2016-05-02 Romme-10 Superior Line Superior Line   [s 8] 2140/5 D 0 20.3g 739
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-3 O'Sullivan Blågul O'Sullivan Blågul   [v 9] 2140/11 D 0 g 295
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-10 Annelie Palema Annelie Palema   [s 6] 2140/11 A 0 g 142
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-9 Zorro Hornline Zorro Hornline   [v 9] 2140/2 D str
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2140/10 D 0 17.2 861
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-9 Superior Line Superior Line   [s 8] 2180/8 C str
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 1640/8 C 4 16.2 749
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-9 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 1640/10 D 7 16.0 568
2016-03-04 2016-03-04 Romme-11 Jesphoto Jubb Jesphoto Jubb   [v 8] 2140/13 B 0 19.2 1076
2016-03-04 2016-03-04 Romme-9 Toralf Jubb Toralf Jubb   [v 9] 2160/9 D 0 16.9g 866
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-4 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2180/12 C 0 18.1 725
2016-01-22 2016-01-22 Romme-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2160/11 C 6 19.0 635
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-2 Power Memphis Power Memphis   [v 3] 2140/8 A 0 17.9 159
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-8 Lill Maja Lill Maja   [s 6] 2160/12 B 7 34.5 257
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Power Memphis Power Memphis   [v 3] 2140/4 A 5 18.4g 203
2017-11-17 2017-11-17 Romme-3 Power Memphis Power Memphis   [v 3] 2140/8 C 6 20.1 499
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-8 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 1640/1 B 0 g 61
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/14 C 0 18.2 647
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Insult Kotlett Insult Kotlett   [v 9] 2140/10 D str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-4 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 10] 1640/4 D 0 g 544
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2160/7 C 0 g 269
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 Insult Kotlett Insult Kotlett   [v 9] 1640/2 D 0 19.5g 164
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-6 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/4 D 0 g 152
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Lill Maja Lill Maja   [s 6] 2140/13 D 7 29.6g 360
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/7 B 8 18.5 534
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-4 Insult Kotlett Insult Kotlett   [v 9] 2140/4 D 0 204
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-3 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2180/5 B 5 30.7 173
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 1640/1 A 1 16.8 25
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-3 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/5 C 7 16.9g 560
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-9 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 10] 2140/9 D 6 30.7 336
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-4 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/6 D 3 16.5 487
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-9 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2160/11 B 2 17.9 683
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/2 D 0 17.6 393
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/6 C 8 19.9g 449
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-11 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2180/7 B 4 428
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-3 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2160/11 B 0 g 529
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/4 D 0 g 839
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 1640/6 B 4 16.3g 125
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/6 A 2 18.3 141
2017-04-29 2017-04-29 Romme-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/9 C 7 19.3g 125
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-11 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 1151
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-3 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/3 D 2 17.7 1113
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/1 B 0 g 483
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-10 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/1 D 6 20.1 627
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/7 D 0 176
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Veams Edith Veams Edith   [s 5] 1640/2 C 0 g 153
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-2 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/10 A 2 15.7 128
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-7 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/9 B 5 16.0 95
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-6 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2660/5 D 0 34.8g 870
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2140/3 D 6 28.7 995
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/12 C 6 16.1 1338
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-8 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/14 B 5 16.6 102
2018-12-07 2018-12-07 Romme-3 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2640/3 D 0 18.8 839
2018-12-07 2018-12-07 Romme-6 My Ovi My Ovi   [v 9] 2160/8 B 0 19.2 127
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2140/1 D str
2018-12-07 2018-12-07 Romme-8 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 1640/1 D str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2160/12 C 0 31.1 631
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Vårin Vårin   [s 6] 2160/4 B 0 g 111
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-6 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 1660/14 D 7 32.8g 937
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/7 C 5 14.5 427
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2140/9 D 0 g 278
2018-11-30 2018-11-30 Romme-10 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2140/11 D 0 35.4g 997
2018-11-30 2018-11-30 Romme-11 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/1 C 0 g 323
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/4 D 0 20.1g 1308
2018-11-23 2018-11-23 Romme-8 Vårin Vårin   [s 6] 2160/12 C 0 g 440
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-5 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 1640/4 D 0 31.3g 118
2018-11-19 2018-11-19 Romme-4 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/7 A 1 15.6 72
2018-11-16 2018-11-16 Romme-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/9 C 0 14.8 623
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2160/4 B 5 16.9 362
2018-11-16 2018-11-16 Romme-12 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/5 D 0 35.1g 379
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-6 Vårin Vårin   [s 6] 2160/5 C 4 36.0g 205
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-3 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2160/5 D 2 29.3 184
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-7 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2140/7 D 2 30.0 680
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-10 Källe Truck Källe Truck   [v 9] 2160/11 D str
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 5] 1660/13 A 0 125
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/4 C 0 17.2 199
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-1 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2160/11 D 0 33.2 259
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-7 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2660/4 A 0 19.6g 49
2018-10-26 2018-10-26 Romme-9 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2160/8 B 1 29.4 439
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/1 C 4 15.2 310
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-7 Utelek Utelek   [v 5] 2180/10 D 0 g 127
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2140/9 B 0 g 921
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-9 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2180/7 C 4 34.9 475
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1660/15 A 3 14.6 552
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 1640/2 D 6 34.0g 279
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-4 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/5 D str
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-6 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/3 D str
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 5] 2140/2 C 0 17.3 73
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-2 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2140/4 D 0 g 907
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/3 D 0 19.7 782
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-3 Usch Usch   [v 5] 2140/1 B 5 21.1g 85
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-4 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/1 D str
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/14 B 0 18.5 1301
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/10 C str
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-5 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2160/10 B 7 18.3 245
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-9 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/10 C str
2018-09-22 2018-09-22 Romme-3 Pårs Glenn Pårs Glenn   [v 6] 2140/1 D 0 g 465
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-6 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/4 D 0 g 403
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-2 New Moon New Moon   [s 5] 2160/15 B 0 17.2 1167
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-2 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 1640/3 C 6 17.3 339
2018-09-14 2018-09-14 Romme-9 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/3 D 0 16.4g 748
2018-09-14 2018-09-14 Romme-10 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/2 D 0 18.2 499
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-3 New Moon New Moon   [s 5] 1640/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2160/4 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/5 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-4 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2140/7 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-9 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/1 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-11 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2660/14 B 0
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-12 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2140/9 D 0 31.5 809
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-1 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2680/5 D 0 g 573
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 1660/12 C 0 g 523
2018-08-11 2018-08-11 Romme-4 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/2 C 0 17.2g 259
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-4 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/4 D str
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-5 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2140/1 D 7 32.0 477
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-10 Västerbo Dernier Västerbo Dernier   [v 9] 2140/9 D str
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-7 New Moon New Moon   [s 5] 1660/13 C 7 15.5 417
2018-08-05 2018-08-05 Romme-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/2 C 0 g 95
2018-08-05 2018-08-05 Romme-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/1 C 0 1193
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-1 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2160/5 D 0 36.6g 535
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2160/15 B 2 15.3 453
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/4 C 0 17.2 1119
2018-07-27 2018-07-27 Romme-9 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/3 C 5 19.0 672
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/12 B 6 17.1 295
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 New Moon New Moon   [s 5] 2140/7 B 1 16.8 108
2018-07-20 2018-07-20 Romme-10 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2180/11 D 7 31.0 270
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/9 B 2 17.3 56
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-12 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/9 C 0 15.8 268
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-7 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2640/4 B 0 g 169
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-9 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/1 D 4 15.9 214
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 New Moon New Moon   [s 5] 2140/5 D 0 17.0 517
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-1 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 8] 2140/11 B 7 18.0 616
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-10 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2160/15 D 0 19.5 812
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-10 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 1640/8 D str
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 1640/8 C 0 g 874
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1660/6 A 2 14.9g 117
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Catfish Crown Catfish Crown   [s 9] 2140/13 D str
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2160/5 B 4 15.2 580
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/5 B 1 16.6 415
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2160/7 C 4 20.4 406
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2160/8 C 3 33.0 277
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 9] 1660/7 C 0 18.1 170
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2160/9 B 5 17.3 810
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/9 B 7 15.2 646
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-6 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 D 7 17.9 1514
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2140/5 D 0 17.6 546
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/2 B 2 15.7 95
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-3 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2140/4 C 0 20.6 588
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/9 C 0 17.6 131
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2140/1 C 5 29.0 1792
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2160/10 B 7 15.7 1340
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/11 C 0 32.1g 71
2018-04-16 2018-04-16 Romme-6 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2140/5 C 0 g 273
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-1 Vårin Vårin   [s 6] 1640/7 C 0 43.8g 209
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-3 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2140/1 C 7 19.5 296
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-5 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/1 D 0 g 37
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-3 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2140/2 C 4 31.1 435
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/6 B 2 16.6 651
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/5 D 0 g 57
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/12 B 6 18.2 344
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-8 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/5 C 4 33.7g 249
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-6 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/5 D 4 17.1 212
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2180/12 A 3 16.9 163
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-5 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2160/8 A 0 19.4g 134
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/12 B 0 17.1 332
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2180/9 C 5 32.1 645
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/10 A 8 19.2 88
2018-03-09 2018-03-09 Romme-5 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/8 D 0 17.1 993
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/5 B 2 17.2 132
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 B 0 g 106
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-1 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/9 D 2 15.2 541
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-5 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 D 3 17.5 847
2018-02-09 2018-02-09 Romme-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/1 B 3 17.1 224
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 9] 2160/14 D 5 18.2 536
2018-02-02 2018-02-02 Romme-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/12 D 7 17.9 220
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-1 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 C 4 18.8 335
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/3 D 4 17.3 317
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/1 C 0 19.7g 431
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-2 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1640/5 C 5 14.9 244
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-2 New Holiday New Holiday   [s 5] 2140/5 D 0 21.8 1140
2019-12-13 2019-12-13 Bollnäs-3 Greenstar Greenstar   [v 11] 2160/5 D str
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-1 Paymeback Rivner Paymeback Rivner   [s 5] 1640/3 C 7 16.5 152
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-4 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 14] 2140/4 D 0 30.8 1076
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/5 D 4 108
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-8 New Holiday New Holiday   [s 5] 2140/1 D 0 580
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-9 New Holiday New Holiday   [s 5] 1640/1 D str
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-8 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 2140/9 D 0 29.8 2523
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/11 C 5 15.9 256
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-2 En Rico En Rico   [v 7] 2160/4 D 0 20.3g 669
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-2 Cast Fighter Cast Fighter   [v 3] 2140/10 C 0 19.4 413
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-4 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 2140/9 D 0 16.4 768
2019-10-29 2019-10-29 Romme-1 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 11] 2140/3 D 0 17.6 808
2019-10-29 2019-10-29 Romme-3 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 2140/1 D 3 25.6 1009
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/8 D 0 16.9 667
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-9 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 2140/7 D 0 25.1 1314
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-1 Cast Fighter Cast Fighter   [v 3] 2140/7 C 8 19.3 860
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-4 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 2140/7 D str
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/12 A 3 16.5 227
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-3 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2160/9 B 0 17.6 232
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2140/5 D 0 g 428
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 2160/11 D 0 27.6 1458
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 New Holiday New Holiday   [s 5] 2140/1 D 0 19.9 180
2019-09-23 2019-09-23 Romme-4 Sörli Odin Sörli Odin   [v 6] 1660/5 B 7 31.1g 737
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-8 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/5 C 8 16.6 213
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Pas Pale Pas Pale   [v 6] 2140/1 B 0 g 158
2019-09-15 2019-09-15 Romme-5 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2140/1 D 0 30.4 1000
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 6] 2140/3 C 0 g 128
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-4 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 1640/5 C 5 29.9 169
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-2 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/12 D 6 15.0 854
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/5 B 6 31.6 193
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-4 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 2140/10 D 0 25.6 1000
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-7 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 6] 2140/4 D 0 15.6 202
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-6 Lill Maja Lill Maja   [s 8] 2140/7 C 0 g 120
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-10 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/4 D 7 15.4 824
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-3 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 1640/3 C str
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 8] 1640/9 C 7 31.8 600
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-9 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/7 C 4 15.0 384
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/5 C 0 16.7 708
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/1 C 0 33.6 821
2019-08-10 2019-08-10 Romme-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2140/6 C 0 31.7 677
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/1 D 6 16.2 1510
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2160/8 D str
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1640/9 C 0 15.1 647
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-7 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1140/5 D 0 440
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-2 Vårin Vårin   [s 7] 1640/3 D 0 g 591
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-3 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2640/2 C 4 17.2 72
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-10 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 1660/3 C 5 15.7g 143
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-8 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 2180/7 C str
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-3 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/1 D str
2019-07-19 2019-07-19 Romme-3 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 1640/9 B 2 30.3 53
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 New Moon New Moon   [s 6] 2140/2 C 8 18.6 371
2019-07-19 2019-07-19 Romme-9 B.W.Warlock B.W.Warlock   [v 9] 2140/2 D 0 21.1 205
2019-07-19 2019-07-19 Romme-10 Lill Maja Lill Maja   [s 8] 2140/4 D 4 30.9 274
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/7 C 3 29.7 435
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-9 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 2140/2 D 0 16.9 337
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Tenzing Tenzing   [v 9] 2140/3 D 8 17.2 460
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 12] 2160/9 D 0 g 757
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-6 Vårin Vårin   [s 7] 1640/3 D 0 g 203
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2160/3 D 0 g 225
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 1660/6 D 5 30.2 582
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-9 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 12] 2160/8 D 0 21.4 1015
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/3 D 7 32.6 237
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-4 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/8 D 0 13.8 912
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-4 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2640/13 C 1 16.3 339
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2640/4 D 0 16.8 325
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2160/14 B 0 17.3 880
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-8 Cast Kalla Cast Kalla   [s 4] 1640/10 D 0 g 533
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-5 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2160/10 D 0 18.2 260
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-8 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/13 D 8 31.2 455
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-2 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 12] 2140/11 D 0 18.0 548
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-11 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/7 D 0 25.3g 178
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-4 Com Valle Com Valle   [v 12] 2160/9 B 8 19.3 878
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1640/5 B 0 19.1 357
2019-06-10 2019-06-10 Romme-5 New Moon New Moon   [s 6] 2140/9 D 0 16.9 563
2019-06-10 2019-06-10 Romme-9 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/7 C 3 31.7 599
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-6 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/6 C 1 14.8 37
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-1 Vårin Vårin   [s 7] 1640/4 D 7 34.6g 350
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-6 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/5 C 4 30.2 225
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-11 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 12] 2140/5 D 0 19.1g 547
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/7 B str
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-5 Candy R.S. Candy R.S.   [s 9] 2140/8 C 0 18.3 478
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/4 D 0 g 139
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2160/10 B 2 29.2 317
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-5 Quantum Satis Quantum Satis   [v 9] 2180/5 B 0 g 102
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/1 D 0 g 727
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-3 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2140/9 B 8 17.6 101
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/2 D 4 13.4 627
2019-05-17 2019-05-17 Romme-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/4 C 7 14.7g 431
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Myrica Gale Myrica Gale   [s 7] 2140/5 C 0 g 105
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-2 New Moon New Moon   [s 6] 2140/4 D 7 16.7 293
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 1660/8 C 3 28.0 403
2019-05-10 2019-05-10 Romme-8 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 2160/8 D 6 16.3 405
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1640/4 C 5 15.0 174
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-8 Sot Sot   [s 11] 2180/11 D str
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-4 New Moon New Moon   [s 6] 1640/12 D 0 15.5 1396
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-8 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2160/9 C str
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-4 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2140/1 C str
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 New Moon New Moon   [s 6] 2140/11 C 6 16.3 165
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/5 C 1 14.9 202
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-4 Tenzing Tenzing   [v 9] 2180/12 C 7 16.5 269
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/9 C 4 21.0 439
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/5 B 5 16.7 40
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Above Me Above Me   [v 10] 2140/9 B 0 20.2g 198
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-2 Björkekongen Björkekongen   [v 8] 2140/11 D 0 34.7g 600
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/3 C 5 15.8 305
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-8 Lome Elda Lome Elda   [s 11] 1640/4 D 0 g 2763
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/12 B 3 15.3 96
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/12 C 0 16.5 184
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-1 Above Me Above Me   [v 10] 2140/11 B 7 18.0 166
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Lome Elda Lome Elda   [s 11] 2140/4 D 0 g 570
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-4 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2160/3 C str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-6 French Me French Me   [v 8] 2140/2 D 0 g 395
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-4 Travat Frontline Travat Frontline   [v 7] 1640/7 D 0 g 529
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-2 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 7] 2160/12 D 8 21.3 1039
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-5 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 12] 1660/12 D 0 33.1 1000
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/9 C 3 20.4 579
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-2 Lome Elda Lome Elda   [s 11] 2140/5 D str
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 New Moon New Moon   [s 6] 2140/4 C 8 19.7 89
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-3 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 10] 1660/11 C 0 g 188
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-8 New Moon New Moon   [s 7] 1640/9 C str
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 9] 2140/12 D 0 15.5 1420
2020-05-27 2020-05-27 Romme-1 Colin McRae Colin McRae   [v 10] 2140/11 D 0 19.1 714
2020-05-27 2020-05-27 Romme-11 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 13] 2140/11 D 0 19.3 430
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 10] 2140/4 C 2 30.3 803
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-2 Fire on Fire Fire on Fire   [s 9] 2140/7 D 4 17.5g 344
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 Colin McRae Colin McRae   [v 10] 2140/3 D 0 20.7 696
2020-04-24 2020-04-24 Östersund-3 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 10] 2160/6 B 7 37.4g 465
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-5 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 10] 1640/5 D 0 29.9g 939
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-8 Fire on Fire Fire on Fire   [s 9] 2180/13 B 5 18.2g 310
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-4 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 14] 2140/1 D 0 g 273
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-9 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 13] 2140/8 D 0 g 243
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-5 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 10] 1640/4 D 0 g 1383
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-8 Fire on Fire Fire on Fire   [s 9] 2140/10 C 0 15.6 959
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-2 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 13] 1640/2 C 0
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 9] 2140/7 D 8 16.0 828
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-8 Trönö Borka Trönö Borka   [s 5] 2140/3 C 6 33.8 134
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-9 New Moon New Moon   [s 7] 2140/11 D 7 17.1 608
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-2 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 15] 2140/3 C 0 31.1 995
2020-03-06 2020-03-06 Romme-4 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 10] 2140/4 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-2 Usch Usch   [v 7] 2140/2 D str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-3 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 15] 2160/11 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-5 Lill Lykka Lill Lykka   [s 6] 1640/6 C str
2020-02-21 2020-02-21 Bollnäs-10 Fire on Fire Fire on Fire   [s 9] 2140/10 C str
2020-02-14 2020-02-14 Romme-8 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 13] 1640/3 D 0 24.9 1360
2020-02-14 2020-02-14 Romme-10 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 13] 2140/1 D 0 g 946
2020-02-09 2020-02-09 Bergsåker-8 Lill Maja Lill Maja   [s 9] 2160/13 C 0 34.2g 1339
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-7 Bältra Selene Bältra Selene   [s 5] 2140/5 C 2 15.5 889
2020-01-18 2020-01-18 Romme-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 10] 2180/7 C 4 32.9 464
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-3 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 10] 1660/3 D 5 28.5g 740
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-6 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [v 6] 2140/2 B 0 g 109
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-7 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 13] 2140/1 D 0 25.3 1692
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 9] 2140/2 C 0 18.9 453ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se