V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lo..


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lopp med endast ett stolopp på V75-kupongen. Fyra av loppen inledde kvällen och ett avslutade, vid pass 22.00 på onsdagen.
En av favoriterna i finalen av Derbystoet söndagen 1 september kommer från Gävle
Fredrik Wallins fina sto Activated gick i mål med krafter sparade efter att ha körts till ledningen i utgången av den första kurvan.
Carl-Johan Jepson menade att han hade tagit en säkerhetsstart med storfavoriten för att inte riskera onödiga situationer.
- Oj, vad skönt att se henne där framme en gång, joggande. Det är en otrolig häst alltså, sa Fredrik Wallin.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2140 meter auto.

”Var bara bäst”
Roger Walmann har ett starkt kort i finalen. Efter åtta starter utan seger var Aleppo Pine omutlig för Örjan Kihlström. Stoet från Solvalla fick lägga flera speeder i loppet som gick i ett mycket högt tempo men kunde ändå kliva undan obehindrat.
Segertiden 1.12,2 över 2140 meter auto var kvalens snabbaste.
- Med de halsproblem hon haft trodde jag att det skulle bli för tufft. Men i dag var hon bara bäst, sa Roger Walmann.

Ny sats med Rödluvan
Örjan Kihlström tog det lilla lugna med Conrads Rödluva i starten i kvällens tredje uttagningslopp och hamnade sist. Men fuxan var överlägsen och Kihlström kunde köra lite som han ville och tog sig enkelt fram utvändigt ledaren och spetsade kort senare.
Lätt och lekande på 1.12,6 närmast före Miss Sober och Robert Bergh.
- Jag tog det lite lugnt med henne från start och då det var många som körde hamnade vi lite långt bak helt enkelt. Men hon kändes bra. Hon gör inte mer än man begär av henne och i dag var hon avslappnad. Vi har inte lyckats slå märrarna i storloppen hittills i år men vi ger inte upp än. Vi gör ett försök till i alla fall, sa Örjan Kihlström

Dråpligt lopp
Den andra uttagningen till Derbystoet blev dråplig. Björn Goop ledde i lugn stil med betrodda Fanny Chenal som slog av på farten alldeles den sista biten.
I stället gick segern till Staro Miami och Mika Fors som hann dit med minsta möjliga marginal. Finskan som tränas av Aripekka Pakkanen sprang och tvekade när Mika Fors lyfte ut från andraparet utvändigt på den sista bortre långsidan och såg länge slagen ut.
- Hon var lite konstig i dag men 350 meter kvar tog hon i igen. Hon är bra och normalt kör jag framåt med henne tidigare, sa Mika Fors.
Segertiden 1.14,0 över 2140 meter.
Tre hästar var med på målfotot i den fjärde uttagningen till Derbystoet. Jorma Kontio fick nosen först med Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos) och två från ledarryggen Adi Gallia med sin tränare Nicklas Westerholm. Snöpligt utslagen André Eklundh med ledande Felicity Shagwell.
Sjätte och sista vinnaren i uttagningarna blev Mattias Djuses Racing Brodda. Rikard N Skoglund körde fram utvändigt ledaren varvet från mål och Racing Brodda var bara bäst.

Mikael Wikner, Kanal 75


Vilka är landets bästa fyraåriga travare? På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i u..


Vilka är landets bästa fyraåriga travare?
På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åby i maj höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och det talades om en given favorit i derbyt.
Inför onsdagens kvalrundan i Malmö hade hästen inte startat sedan storsegern i maj och det var trots allt lite osäkert var hästen stod formmässigt.
Ingen fara med flåset skulle det visa sig,
Conrad Lugauer körde till från åttondespåret direkt när bilen lämnade och gled till ledningen. Campo Bahia fick dra i ett småtufft tempo hela vägen och visade inga trötthetstecken utan stack bara ifrån konkurrenterna över upploppet.
- Jag är lättad naturligtvis eftersom så mycket stod på spel. Nu är vi i final och hästen kändes otroligt fin. Det blev en bra genomkörare men inget riktigt lopp ändå eftersom han mer eller mindre fick löpa på som han ville. Men när han sedan stack undan var han oerhört starkt sista de sista 150 meterna och då märkte jag att det fanns mycket krafter i honom, sa Conrad Lugauer.

Sonen ordnade Lugauers andra
”Första hindret är avklarat för att vinna Svenskt Travderby!” refererade löpningsreferenten Johan Elmskog i tornet på Jägersro och på platserna jublades det.
Favoriten i fyraåringarnas största lopp kommer från Jägersro.
Campo Bahia vann med sex längders marginal ner till tvåan och segertiden skrevs till 1.13,1 över 2640 meter.
Team Conrad Lugauer har dubbla chanser i finalen söndagen 1 september.
I det fjärde kvalet till Svenskt Travderby, samtliga inom V75-spelet, triumferade nämligen Marc Elias, en son till Conrad Lugauer.
Marc Elias körde offensivt med Ferrari Sisu och satsningen lyckades.
Marc inledde från ett åttondespår och körde direkt fram utvändigt ledaren och löste av storfavoriten Attraversiamo och Erik Adielsson.
Några hundra meter senare gjorde Erik Adielsson sitt drag och styrde fram och satte press på ledande Cab Lane.
Marc Elias kunde sedan överraskande spurta till seger med Ferrari Sisu och en lite ringrostig men trots allt tapper Attraversiamo avväpnades i god tid.
- Det är många som underskattar honom men med ett inte allt för tufft lopp tror jag på en plats bland de tre första i finalen, sa Marc Elias.

Snabbaste kvaltiden
Fjolårets kriterievinnare Inti Boko bet ifrån sig som en tiger i ledningen för Björn Goop och knallade undan på den snabbaste kvaltiden, 1.12,6.
Timo Nurmos tränar och har nu dubbla hästar i finalen.
Två hästar i finalen har också Adrian Kolgjini som var tvåa med Smokin Joe i loppet och sedan tidigare hade kvalat in Kennedy.
Timo Nurmos andra finalist var Global Wise Guy som fick bestämma i ledningen och inte hade några problem med att segla undan för Jorma Kontio.
Global Welcome har startat sparsamt sedan Breeders Crown-segern i november. I årets blott tredje start ordnade han en derbyplats från ledningen tillsammans med Erik Adielsson.
Svante Båths häst behövde inte visa hela sitt register och Alone spurtade som en furie över upploppet till andraplatsen. Pasi Aikios springare var loppets stora utropstecken.
Erik Adielsson var nöjd med att ha skakat av den värsta ringrosten.
- Jag hade tussarna kvar och det här loppet gjorde nog hästen riktigt gott, sa Erik Adielsson om hästen som blev en av två finalister i derbyt för tränare Båth.

Skräll av Roofie
Johan Untersteiner vann det sjätte och sista uttagningsloppet med jätteöverraskningen Roofie. Tvåa och med till final Robert Bergh och Pinto Bobo.
Första söndagen i september är ett klassiskt datum i derbysammanhang och i år är det söndagen 1 september som gäller för finalerna i Svenskt Travderby och Derbystoet.
V75 då? Sju rätt delade ut 115 016 kronor, sex rätt 566 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique. Tidning..


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique.
Tidningen Travronden var i veckan först med nyheten om att den svenske tränaren gärna ser Six Pack i världens tuffaste travlopp sista söndagen i januari.
- Om vi ska ta det här vidare så kommer jag fråga Jean-Michel Bazire om han vill ta in hästen i träning och förbereda honom för Prix d'Amerique. Jag har mitt här i USA och det skulle bli för många resor, säger Åke Svanstedt till Travronden.
Ett lopp på vägen för Six Pack kommer redan nu på lördag. Då körs två uttagningslopp till Kanadas största lopp Maple Leaf Trot i Toronto.
13 hästar är anmälda till loppet över 1609 meter och tio går vidare till finalen lördagen 31 augusti.
Andra hästar med svensk anknytning i Toronto är Marcus Melanders världsmästare Cruzado Dela Noche, Anette Lorentzons Guardian Angel Ås och Nancy Johanssons Manchego.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/1 4 18.4 319
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-8 Trolldin Trolldin   [v 10] 1660/5 0 28.8 562
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/8 6 17.5 401
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/8 0 19.8 624
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Trolldin Trolldin   [v 10] 2160/4 7 30.5 677
2015-10-18 2015-10-18 Romme-4 Zorro Hornline Zorro Hornline   [v 8] 2140/10 0 18.7g 696
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/3 0 18.1 169
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-9 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 8] 1660/9 0 g 527
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Mobinet of Space Mobinet of Space   [v 7] 2140/1 7 17.6 222
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-6 Höstbo Krabat Höstbo Krabat   [v 8] 2180/15 0 g 627
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 4] 2140/4 D 0 g 503
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Travat Frontline Travat Frontline   [v 4] 2140/6 D str
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/10 D 7 30.7 1086
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-5 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2180/13 D 8 30.8 853
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/13 D 0 18.4 691
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-4 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/2 D 7 29.9 758
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/5 D 8 20.4 876
2016-09-25 2016-09-25 Romme-7 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2640/14 B 0 18.9 261
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 1640/5 C 3 14.6 498
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-1 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/5 D 0 32.3 886
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/1 D 0 16.9 717
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-2 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/5 D 7 31.9 698
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-7 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2160/5 D 5 16.6 377
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-8 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/10 D 5 17.6 134
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-10 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/3 D 0 20.7 707
2016-07-23 2016-07-23 Romme-6 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2160/6 D 0 g 834
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 1640/8 C 6 15.4 446
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/7 D 6 20.3 576
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-10 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/6 D str
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-3 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/11 D 0 17.3 809
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-8 Superior Line Superior Line   [s 8] 2180/10 D str
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-9 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2140/9 D 0 16.8 146
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 1640/10 C 6 18.8g 598
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/9 D 3 17.7 113
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/2 D 4 17.4 364
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2180/14 C 8 18.1 193
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2140/9 D 0 g 661
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-8 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/10 D 0 16.0 292
2016-05-02 2016-05-02 Romme-10 Superior Line Superior Line   [s 8] 2140/5 D 0 20.3g 739
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-3 O'Sullivan Blågul O'Sullivan Blågul   [v 9] 2140/11 D 0 g 295
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-10 Annelie Palema Annelie Palema   [s 6] 2140/11 A 0 g 142
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-9 Zorro Hornline Zorro Hornline   [v 9] 2140/2 D str
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2140/10 D 0 17.2 861
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-9 Superior Line Superior Line   [s 8] 2180/8 C str
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 1640/8 C 4 16.2 749
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-9 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 1640/10 D 7 16.0 568
2016-03-04 2016-03-04 Romme-11 Jesphoto Jubb Jesphoto Jubb   [v 8] 2140/13 B 0 19.2 1076
2016-03-04 2016-03-04 Romme-9 Toralf Jubb Toralf Jubb   [v 9] 2160/9 D 0 16.9g 866
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-4 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2180/12 C 0 18.1 725
2016-01-22 2016-01-22 Romme-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2160/11 C 6 19.0 635
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-2 Power Memphis Power Memphis   [v 3] 2140/8 A 0 17.9 159
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-8 Lill Maja Lill Maja   [s 6] 2160/12 B 7 34.5 257
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Power Memphis Power Memphis   [v 3] 2140/4 A 5 18.4g 203
2017-11-17 2017-11-17 Romme-3 Power Memphis Power Memphis   [v 3] 2140/8 C 6 20.1 499
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-8 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 1640/1 B 0 g 61
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/14 C 0 18.2 647
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Insult Kotlett Insult Kotlett   [v 9] 2140/10 D str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-4 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 10] 1640/4 D 0 g 544
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2160/7 C 0 g 269
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 Insult Kotlett Insult Kotlett   [v 9] 1640/2 D 0 19.5g 164
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-6 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/4 D 0 g 152
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Lill Maja Lill Maja   [s 6] 2140/13 D 7 29.6g 360
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/7 B 8 18.5 534
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-4 Insult Kotlett Insult Kotlett   [v 9] 2140/4 D 0 204
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-3 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2180/5 B 5 30.7 173
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 1640/1 A 1 16.8 25
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-3 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/5 C 7 16.9g 560
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-9 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 10] 2140/9 D 6 30.7 336
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-4 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/6 D 3 16.5 487
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-9 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2160/11 B 2 17.9 683
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/2 D 0 17.6 393
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/6 C 8 19.9g 449
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-11 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2180/7 B 4 428
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-3 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2160/11 B 0 g 529
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/4 D 0 g 839
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 1640/6 B 4 16.3g 125
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/6 A 2 18.3 141
2017-04-29 2017-04-29 Romme-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/9 C 7 19.3g 125
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-11 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 1151
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-3 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/3 D 2 17.7 1113
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/1 B 0 g 483
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-10 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/1 D 6 20.1 627
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/7 D 0 176
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Veams Edith Veams Edith   [s 5] 1640/2 C 0 g 153
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-2 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/10 A 2 15.7 128
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-7 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/9 B 5 16.0 95
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-6 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2660/5 D 0 34.8g 870
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2140/3 D 6 28.7 995
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/12 C 6 16.1 1338
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-8 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/14 B 5 16.6 102
2018-12-07 2018-12-07 Romme-3 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2640/3 D 0 18.8 839
2018-12-07 2018-12-07 Romme-6 My Ovi My Ovi   [v 9] 2160/8 B 0 19.2 127
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2140/1 D str
2018-12-07 2018-12-07 Romme-8 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 1640/1 D str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2160/12 C 0 31.1 631
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Vårin Vårin   [s 6] 2160/4 B 0 g 111
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-6 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 1660/14 D 7 32.8g 937
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/7 C 5 14.5 427
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2140/9 D 0 g 278
2018-11-30 2018-11-30 Romme-10 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2140/11 D 0 35.4g 997
2018-11-30 2018-11-30 Romme-11 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/1 C 0 g 323
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/4 D 0 20.1g 1308
2018-11-23 2018-11-23 Romme-8 Vårin Vårin   [s 6] 2160/12 C 0 g 440
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-5 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 1640/4 D 0 31.3g 118
2018-11-19 2018-11-19 Romme-4 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/7 A 1 15.6 72
2018-11-16 2018-11-16 Romme-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/9 C 0 14.8 623
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2160/4 B 5 16.9 362
2018-11-16 2018-11-16 Romme-12 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/5 D 0 35.1g 379
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-6 Vårin Vårin   [s 6] 2160/5 C 4 36.0g 205
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-3 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2160/5 D 2 29.3 184
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-7 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2140/7 D 2 30.0 680
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-10 Källe Truck Källe Truck   [v 9] 2160/11 D str
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 5] 1660/13 A 0 125
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/4 C 0 17.2 199
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-1 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2160/11 D 0 33.2 259
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-7 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2660/4 A 0 19.6g 49
2018-10-26 2018-10-26 Romme-9 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2160/8 B 1 29.4 439
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/1 C 4 15.2 310
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-7 Utelek Utelek   [v 5] 2180/10 D 0 g 127
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2140/9 B 0 g 921
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-9 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2180/7 C 4 34.9 475
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1660/15 A 3 14.6 552
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 1640/2 D 6 34.0g 279
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-4 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/5 D str
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-6 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/3 D str
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 5] 2140/2 C 0 17.3 73
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-2 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2140/4 D 0 g 907
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/3 D 0 19.7 782
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-3 Usch Usch   [v 5] 2140/1 B 5 21.1g 85
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-4 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/1 D str
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/14 B 0 18.5 1301
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/10 C str
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-5 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2160/10 B 7 18.3 245
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-9 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/10 C str
2018-09-22 2018-09-22 Romme-3 Pårs Glenn Pårs Glenn   [v 6] 2140/1 D 0 g 465
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-6 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/4 D 0 g 403
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-2 New Moon New Moon   [s 5] 2160/15 B 0 17.2 1167
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-2 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 1640/3 C 6 17.3 339
2018-09-14 2018-09-14 Romme-9 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/3 D 0 16.4g 748
2018-09-14 2018-09-14 Romme-10 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/2 D 0 18.2 499
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-3 New Moon New Moon   [s 5] 1640/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2160/4 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/5 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-4 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2140/7 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-9 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/1 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-11 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2660/14 B 0
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-12 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2140/9 D 0 31.5 809
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-1 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2680/5 D 0 g 573
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 1660/12 C 0 g 523
2018-08-11 2018-08-11 Romme-4 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/2 C 0 17.2g 259
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-4 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/4 D str
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-5 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2140/1 D 7 32.0 477
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-10 Västerbo Dernier Västerbo Dernier   [v 9] 2140/9 D str
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-7 New Moon New Moon   [s 5] 1660/13 C 7 15.5 417
2018-08-05 2018-08-05 Romme-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/2 C 0 g 95
2018-08-05 2018-08-05 Romme-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/1 C 0 1193
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-1 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2160/5 D 0 36.6g 535
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2160/15 B 2 15.3 453
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/4 C 0 17.2 1119
2018-07-27 2018-07-27 Romme-9 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/3 C 5 19.0 672
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/12 B 6 17.1 295
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 New Moon New Moon   [s 5] 2140/7 B 1 16.8 108
2018-07-20 2018-07-20 Romme-10 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2180/11 D 7 31.0 270
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/9 B 2 17.3 56
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-12 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/9 C 0 15.8 268
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-7 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2640/4 B 0 g 169
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-9 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/1 D 4 15.9 214
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 New Moon New Moon   [s 5] 2140/5 D 0 17.0 517
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-1 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 8] 2140/11 B 7 18.0 616
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-10 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2160/15 D 0 19.5 812
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-10 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 1640/8 D str
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 1640/8 C 0 g 874
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1660/6 A 2 14.9g 117
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Catfish Crown Catfish Crown   [s 9] 2140/13 D str
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2160/5 B 4 15.2 580
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/5 B 1 16.6 415
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2160/7 C 4 20.4 406
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2160/8 C 3 33.0 277
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 9] 1660/7 C 0 18.1 170
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2160/9 B 5 17.3 810
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/9 B 7 15.2 646
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-6 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 D 7 17.9 1514
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2140/5 D 0 17.6 546
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/2 B 2 15.7 95
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-3 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2140/4 C 0 20.6 588
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/9 C 0 17.6 131
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2140/1 C 5 29.0 1792
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2160/10 B 7 15.7 1340
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/11 C 0 32.1g 71
2018-04-16 2018-04-16 Romme-6 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2140/5 C 0 g 273
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-1 Vårin Vårin   [s 6] 1640/7 C 0 43.8g 209
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-3 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2140/1 C 7 19.5 296
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-5 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/1 D 0 g 37
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-3 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2140/2 C 4 31.1 435
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/6 B 2 16.6 651
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/5 D 0 g 57
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/12 B 6 18.2 344
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-8 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/5 C 4 33.7g 249
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-6 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/5 D 4 17.1 212
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2180/12 A 3 16.9 163
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-5 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2160/8 A 0 19.4g 134
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/12 B 0 17.1 332
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2180/9 C 5 32.1 645
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/10 A 8 19.2 88
2018-03-09 2018-03-09 Romme-5 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/8 D 0 17.1 993
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/5 B 2 17.2 132
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 B 0 g 106
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-1 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/9 D 2 15.2 541
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-5 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 D 3 17.5 847
2018-02-09 2018-02-09 Romme-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/1 B 3 17.1 224
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 9] 2160/14 D 5 18.2 536
2018-02-02 2018-02-02 Romme-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/12 D 7 17.9 220
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-1 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 C 4 18.8 335
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/3 D 4 17.3 317
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/1 C 0 19.7g 431
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 8] 1640/9 C 7 31.8 600
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-9 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/7 C 4 15.0 384
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/5 C 0 16.7 708
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/1 C 0 33.6 821
2019-08-10 2019-08-10 Romme-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2140/6 C 0 31.7 677
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/1 D 6 16.2 1510
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2160/8 D str
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1640/9 C 0 15.1 647
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-7 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1140/5 D 0 440
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-2 Vårin Vårin   [s 7] 1640/3 D 0 g 591
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-3 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2640/2 C 4 17.2 72
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-10 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 1660/3 C 5 15.7g 143
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-8 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 2180/7 C str
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-3 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/1 D str
2019-07-19 2019-07-19 Romme-3 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 1640/9 B 2 30.3 53
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 New Moon New Moon   [s 6] 2140/2 C 8 18.6 371
2019-07-19 2019-07-19 Romme-9 B.W.Warlock B.W.Warlock   [v 9] 2140/2 D 0 21.1 205
2019-07-19 2019-07-19 Romme-10 Lill Maja Lill Maja   [s 8] 2140/4 D 4 30.9 274
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/7 C 3 29.7 435
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-9 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 2140/2 D 0 16.9 337
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Tenzing Tenzing   [v 9] 2140/3 D 8 17.2 460
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 12] 2160/9 D 0 g 757
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-6 Vårin Vårin   [s 7] 1640/3 D 0 g 203
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2160/3 D 0 g 225
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 1660/6 D 5 30.2 582
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-9 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 12] 2160/8 D 0 21.4 1015
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/3 D 7 32.6 237
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-4 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/8 D 0 13.8 912
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-4 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2640/13 C 1 16.3 339
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2640/4 D 0 16.8 325
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2160/14 B 0 17.3 880
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-8 Cast Kalla Cast Kalla   [s 4] 1640/10 D 0 g 533
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-5 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2160/10 D 0 18.2 260
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-8 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/13 D 8 31.2 455
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-2 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 12] 2140/11 D 0 18.0 548
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-11 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/7 D 0 25.3g 178
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-4 Com Valle Com Valle   [v 12] 2160/9 B 8 19.3 878
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1640/5 B 0 19.1 357
2019-06-10 2019-06-10 Romme-5 New Moon New Moon   [s 6] 2140/9 D 0 16.9 563
2019-06-10 2019-06-10 Romme-9 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/7 C 3 31.7 599
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-6 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/6 C 1 14.8 37
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-1 Vårin Vårin   [s 7] 1640/4 D 7 34.6g 350
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-6 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/5 C 4 30.2 225
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-11 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 12] 2140/5 D 0 19.1g 547
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/7 B str
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-5 Candy R.S. Candy R.S.   [s 9] 2140/8 C 0 18.3 478
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/4 D 0 g 139
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2160/10 B 2 29.2 317
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-5 Quantum Satis Quantum Satis   [v 9] 2180/5 B 0 g 102
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/1 D 0 g 727
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-3 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2140/9 B 8 17.6 101
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/2 D 4 13.4 627
2019-05-17 2019-05-17 Romme-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/4 C 7 14.7g 431
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Myrica Gale Myrica Gale   [s 7] 2140/5 C 0 g 105
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-2 New Moon New Moon   [s 6] 2140/4 D 7 16.7 293
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 1660/8 C 3 28.0 403
2019-05-10 2019-05-10 Romme-8 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 2160/8 D 6 16.3 405
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1640/4 C 5 15.0 174
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-8 Sot Sot   [s 11] 2180/11 D str
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-4 New Moon New Moon   [s 6] 1640/12 D 0 15.5 1396
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-8 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2160/9 C str
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-4 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2140/1 C str
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 New Moon New Moon   [s 6] 2140/11 C 6 16.3 165
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/5 C 1 14.9 202
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-4 Tenzing Tenzing   [v 9] 2180/12 C 7 16.5 269
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/9 C 4 21.0 439
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/5 B 5 16.7 40
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Above Me Above Me   [v 10] 2140/9 B 0 20.2g 198
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-2 Björkekongen Björkekongen   [v 8] 2140/11 D 0 34.7g 600
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/3 C 5 15.8 305
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-8 Lome Elda Lome Elda   [s 11] 1640/4 D 0 g 2763
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/12 B 3 15.3 96
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/12 C 0 16.5 184
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-1 Above Me Above Me   [v 10] 2140/11 B 7 18.0 166
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Lome Elda Lome Elda   [s 11] 2140/4 D 0 g 570
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-4 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2160/3 C str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-6 French Me French Me   [v 8] 2140/2 D 0 g 395
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-4 Travat Frontline Travat Frontline   [v 7] 1640/7 D 0 g 529
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-2 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 7] 2160/12 D 8 21.3 1039
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-5 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 12] 1660/12 D 0 33.1 1000
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/9 C 3 20.4 579
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-2 Lome Elda Lome Elda   [s 11] 2140/5 D str
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 New Moon New Moon   [s 6] 2140/4 C 8 19.7 89ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se