V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/12 A
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-4 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 2140/7 D
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-1 Cast Fighter Cast Fighter   [v 3] 2140/7 C

Nyheter för travkusk


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.Brother Bill spurtade strålande I Sven..


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.
Brother Bill spurtade strålande I Svenskt Travkriterium som tvåa bakom vinnande Power. Nu tog han hem segern i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker för Ulf Ohlsson. Brother Bill öppnade snabbt och kunde ta över ledningen i utgången av första kurvan. Han fick sedan bestämma och via en snabb slutrunda gav han inte favoriten Aetos Kronos skuggan av en chans. Den sistnämnde var blek som fyra från andra par utvändigt. Brother Bill trummade på i ledningen och när Ultion Face kom farande en bit ut i banan över upploppet ryckte Ulf Ohlsson tussarna på Brother Bill som svarade direkt och vann enkelt. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.14,4/2140a.
– Det är en fin häst och han skulle vara kvick från början och det var han. Han kändes fin och vi fick köra så sakta första varvet och jag ville dra upp tempot varvet kvar. Det kom någon ut i banan till slut och jag ryckte tussarna 50 kvar och då ökade han direkt. Han var absolut inte trött, sa Ulf Ohlsson.
Örjan Kihlström kommenterade Aetos Kronos fjärdeplats på följande vis.
– Han gick med skor och fast huva i dag, lite säkerhetsbalans. Han var inte lika vass som han har varit innan. Godkänd utan att vara lika vass som tidigare, sa Kihlström.

Imponerande uppvisning av Ganga Bae
I Breeders Crown för treåriga ston blev det en imponerande uppvisning av Ganga Bae. Hon fick en dryg inledning med tredjespår runt första sväng och resten av loppet i dödens. Men trots det slog hon klorna i den ledande favoriten Gina Mearas hur enkelt som helst in på upploppet och gled retfullt enkelt ifrån till slut. Ganga Bae, som satt fast i Oaks-finalen senast, krossade sina konkurrenter och vann med krafter kvar. Det är Stefan Melander som tränar hästen och i sulkyn satt Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.13,4/2140a. Gina Mearas höll till andraplatsen.
– Hon var fantastiskt fin och skötte allting själv. Det var bara för mig att hålla i mig, sa Örjan Kihlström.

Aleppo Pine från dödens
Kihlström vann dubbelt då han även styrde in Aleppo Pine till seger i Breeders Crown för fyraåriga ston. Örjan lämnade ingenting åt slumpen utan sände tidigt fram Aleppo Pine utvändigt om ledande Adi Gallia. Hon gick i närkamp med denne in på upploppet och kopplade ett säkert grepp till slut. Det Roger Walmann-tränade stoet vann på tiden 1.13,9/2140a.
– Hon är ganska stark och väldigt snabb också. Det är en komplett och fin märr. Hon hade tussarna kvar och hade en lite växel till om det hade behövts. Hon hade sämsta spåret och gick med skor och hade tussarna kvar. Så hon håller verkligen sin fina form, berömde Örjan Kihlström.

Betting Gangster övertygade
I det avslutande Breeders Crown-loppet för fyraåriga hingstar och valacker blev det seger för Betting Gangster. Han tog direkt hand om ledningen och svarade resolut upp en tryckare från Tae Kwon Deo efter ett halvvarv. Över upploppet stegade Betting Gangster ifrån till en övertygande seger för Rikard N Skoglund. Tränar gör Jerry Riordan och segertiden skrevs till 1.13,4/2140a.
– Han öppnade väldigt bra i dag och jag kände redan i provstarten att det var andra grejer mot tidigare. Även om jag kände lite senast att han skulle kunna öppna. Jag bestämde mig för att köra i ledningen och han gick undan på ett bra sätt. I dag travade han maximalt och var väldigt spänstig, sa Rikard N Skoglund.
I snabbloppet som kördes inom V64 snuvade Pastore Bob och Johan Untersteiner pappa Peter och favoriten Heart of Steel på ledningen. Sedan såg Pastore Bob fin ut hela vägen och Johan gjorde allt för att Heart of Steel inte skulle få luckan i tid. Pastore Bob vann enkelt före Heart of Steel på tiden 1.10,7/1640a.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor...


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor. Han jobbar till vardags hos Jerry Riordan och Benuro d’Auvillier stod i en klass för sig. Ifrån ledningen ryckte hästen åt sig flera längders ledning och vann enkelt på tiden 1.14,0/2100 meter autostart.

Kanal 75


Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?- Brenne Berna är startsnabb men k..Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?

- Brenne Berna är startsnabb men kan nog inte ta en längd på min tror jag. Nu får Alfa Lina se Öystein Tjomslands häst på högersidan och då tror jag att det går vägen.
Alfa Lina var fyra i Kriteriestoet på Dannero efter en incident i loppet då ni krokade ihop med ett annat ekipage, sedan slutade ni tvåa i norska stokriteriet några veckor senare. Du måste tycka att hon värd en stor seger nu?
- Ja, det är hon absolut. Vi hade lite otur med spårlottningen i kriteriet i Norge också. Med ett spår innanför Brenne Berna där så vinner hon loppet.
Nioåriga Alfie i ditt stall är ett av landets bästa kallblodiga ston med 1,5 miljoner på kontot. Men du har sagt att treåriga Alfa Lina brukar matcha henne i träningen hemmavid?
- Jag har kört fortare med den yngre än vad jag har åkt i sulkyn efter Alfie. Några tiondelar bara men det är bra. 1.17,1 hade jag på GPS-mottagaren i finalen av Stokriteriet på Bjerke en kort stund i starten. Hon är mycket kvick.
Tror du att hon kommer upp i Alfies nivå om allt går bra?
- Där är hon ju redan!
Du är amatör med licensen knuten till Bollnästravet och står som tränare, ägare och uppfödare till de flesta av hästarna i stallet. Håller du på med sporten på heltid?
- Nej, jag är bonde med djur, åkrar och skog som jag håller på med också. Så efter att ha jobbat ensam med hästarna i flera år har jag faktiskt anställt en nu. Med åtta hästar på träningslistan måste jag ta hjälp.
Vad önskar du mest av allt just nu?
- En seger på Momarken, en krans och några pokaler. Ha-ha! V75-segern med Alfie på Romme (januari 2018) är det största jag har vunnit fram till nu.

Fotnot: Norska Oaks avgörs över 2140 meter. 300 000 kronor väntar på vinnaren på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.Någon gång ..


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.
Någon gång kvart i sju på kvällen ska ”miljonerna fördelas” och då gäller det att ha tagit ställning i den sista avdelningen på V75, klass I-loppet.
I juli var Timo Nurmos fyraåring Istanbul Boko favorit i ett trekilometerslopp i Axevalla V75. Jorma Kontio körde till ledningen efter en inledande galopp den gången och Istanbul Boko såg länge ut som en klar vinnare.
Svaret blev överraskande McGarret med amatören Micael Stjernström i sulkyn. Tränar gör och gjorde 25-årige Jesper Hedqvist från Mantorp - landets yngste travtränare.
- Det känns som att McGarret kommer med toppform till den här starten och jag sticker inte under stol med att jag tror på ganska bra chans igen. Det blir inga ändringar i utrustningen, vi kör som vi brukar, säger Jesper Hedqvist.
McGarret gick från säsongen som treåring i fjol utan en placering bland de tre främsta på 15 försök. Jesper Hedqvist menar att hästen byggdes i lite tuffare omgivningar hela den säsongen utan vinstkrav på sig. Ett upplägg som nu börjat betala sig.

”…kan fälla avgörandet”
En smygare blev det i Axevalla V75 i somras också. I loppet över tre varv hamnade Micael Stjernström i tredje invändigt med McGarret men tog sig ut i den sista kurvan och segern blev smått överlägsen efter en vass avslutning.
- Kontio tappade inte så mycket på galoppen och Istanbul Boko fick ändå bestämma i ledningen den gången. Men det var tre kilometer då och på lördag är vi nere på 2140 meter. Nurmos häst kanske är lite missgynnad av lite längre distanser medan min tvärtemot är lite starkare över längre distanser. Så det är en av sakerna som kan fälla avgörandet till Istanbul Bokos fördel, spekulerar Jesper Hedqvist.

Kommer med två raka
Född 1994 och Sveriges yngsta proffs i travet då han kvitterade ut licensen för några år sedan.
Mantorptravets Jesper Hedqvist är fortfarande den yngste.
- Ja, jag tror att jag är yngst fortfarande och att ingen petat av mig från den positionen ännu trots att jag blivit ett par år äldre!
McGarret tog karriärens andra seger på Axevalla i somras och kommer till lördagens lopp med två raka triumfer i vardagslopp i bagaget.
Summa fyra segrar för hästen man skyndat långsamt med och som fortsätter utvecklas i hetluften.
- Micael Stjernström är min kusk och kommer fortsätta vara det. Vi har haft ett jättebra samarbete och det finns ingen anledning att ändra på någonting heller. Fördelen om man har samma kusk är att man kan ”bygga” lite som han vill. Micael vet att han får fortsätta köra. Om han skulle sitta fast i något lopp är inte hela världen utan det tar vi igen någon annan gång, säger Jesper Hedqvist med för dagen 13 hästar i stallet på Uljebergs Säteri som ligger ett stenkast från Mantorptravet där han huserade fram till i somras.

Tar rygg på Kontio?
McGarret är inget startraket så bakspåret i V75-7 gör inte så mycket resonerar tränaren. Hästen har tagit samtliga sina fyra segrar från kön. På lördag hoppas man att hästens tunga spurt kan resultera i något riktigt bra igen.
- Jag tror att han kan vara med där framme. Istanbul Boko har spår 9 och McGarret 10. Blir det som jag har tänkt mig så får vi rygg på Istanbul Boko sista varvet och då går ingen säker bara det löser sig lite!

Mikael Wikner, Kanal 75


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/1 4 18.4 319
2015-12-17 2015-12-17 Bollnäs-8 Trolldin Trolldin   [v 10] 1660/5 0 28.8 562
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-1 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/8 6 17.5 401
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/8 0 19.8 624
2015-11-13 2015-11-13 Romme-3 Trolldin Trolldin   [v 10] 2160/4 7 30.5 677
2015-10-18 2015-10-18 Romme-4 Zorro Hornline Zorro Hornline   [v 8] 2140/10 0 18.7g 696
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Catfish Crown Catfish Crown   [s 6] 2140/3 0 18.1 169
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-9 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 8] 1660/9 0 g 527
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Mobinet of Space Mobinet of Space   [v 7] 2140/1 7 17.6 222
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-6 Höstbo Krabat Höstbo Krabat   [v 8] 2180/15 0 g 627
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 4] 2140/4 D 0 g 503
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-6 Travat Frontline Travat Frontline   [v 4] 2140/6 D str
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/10 D 7 30.7 1086
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-5 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2180/13 D 8 30.8 853
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/13 D 0 18.4 691
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-4 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/2 D 7 29.9 758
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/5 D 8 20.4 876
2016-09-25 2016-09-25 Romme-7 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2640/14 B 0 18.9 261
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 1640/5 C 3 14.6 498
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-1 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/5 D 0 32.3 886
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/1 D 0 16.9 717
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-2 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 9] 2140/5 D 7 31.9 698
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-7 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2160/5 D 5 16.6 377
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-8 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/10 D 5 17.6 134
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-10 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/3 D 0 20.7 707
2016-07-23 2016-07-23 Romme-6 Närby Laser Närby Laser   [v 8] 2160/6 D 0 g 834
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 1640/8 C 6 15.4 446
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/7 D 6 20.3 576
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-10 Burse Party Burse Party   [v 9] 2140/6 D str
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-3 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/11 D 0 17.3 809
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-8 Superior Line Superior Line   [s 8] 2180/10 D str
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-9 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2140/9 D 0 16.8 146
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 1640/10 C 6 18.8g 598
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/9 D 3 17.7 113
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/2 D 4 17.4 364
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2180/14 C 8 18.1 193
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2140/9 D 0 g 661
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-8 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/10 D 0 16.0 292
2016-05-02 2016-05-02 Romme-10 Superior Line Superior Line   [s 8] 2140/5 D 0 20.3g 739
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-3 O'Sullivan Blågul O'Sullivan Blågul   [v 9] 2140/11 D 0 g 295
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-10 Annelie Palema Annelie Palema   [s 6] 2140/11 A 0 g 142
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-9 Zorro Hornline Zorro Hornline   [v 9] 2140/2 D str
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2140/10 D 0 17.2 861
2016-04-21 2016-04-21 Bergsåker-9 Superior Line Superior Line   [s 8] 2180/8 C str
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 1640/8 C 4 16.2 749
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-9 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 1640/10 D 7 16.0 568
2016-03-04 2016-03-04 Romme-11 Jesphoto Jubb Jesphoto Jubb   [v 8] 2140/13 B 0 19.2 1076
2016-03-04 2016-03-04 Romme-9 Toralf Jubb Toralf Jubb   [v 9] 2160/9 D 0 16.9g 866
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-4 Rigi Jubb Rigi Jubb   [s 8] 2180/12 C 0 18.1 725
2016-01-22 2016-01-22 Romme-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2160/11 C 6 19.0 635
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-2 Power Memphis Power Memphis   [v 3] 2140/8 A 0 17.9 159
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-8 Lill Maja Lill Maja   [s 6] 2160/12 B 7 34.5 257
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-2 Power Memphis Power Memphis   [v 3] 2140/4 A 5 18.4g 203
2017-11-17 2017-11-17 Romme-3 Power Memphis Power Memphis   [v 3] 2140/8 C 6 20.1 499
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-8 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 1640/1 B 0 g 61
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/14 C 0 18.2 647
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Insult Kotlett Insult Kotlett   [v 9] 2140/10 D str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-4 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 10] 1640/4 D 0 g 544
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2160/7 C 0 g 269
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-8 Insult Kotlett Insult Kotlett   [v 9] 1640/2 D 0 19.5g 164
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-6 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/4 D 0 g 152
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-2 Lill Maja Lill Maja   [s 6] 2140/13 D 7 29.6g 360
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Lula Bermon Lula Bermon   [s 6] 2140/7 B 8 18.5 534
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-4 Insult Kotlett Insult Kotlett   [v 9] 2140/4 D 0 204
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-3 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2180/5 B 5 30.7 173
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 1640/1 A 1 16.8 25
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-3 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/5 C 7 16.9g 560
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-9 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 10] 2140/9 D 6 30.7 336
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-4 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/6 D 3 16.5 487
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-9 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2160/11 B 2 17.9 683
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/2 D 0 17.6 393
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/6 C 8 19.9g 449
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-11 Heffalompen Heffalompen   [v 13] 2180/7 B 4 428
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-3 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2160/11 B 0 g 529
2017-06-09 2017-06-09 Romme-8 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/4 D 0 g 839
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 1640/6 B 4 16.3g 125
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/6 A 2 18.3 141
2017-04-29 2017-04-29 Romme-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/9 C 7 19.3g 125
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-11 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 1151
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-3 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/3 D 2 17.7 1113
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/1 B 0 g 483
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-10 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/1 D 6 20.1 627
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Travat Frontline Travat Frontline   [v 5] 2140/7 D 0 176
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Veams Edith Veams Edith   [s 5] 1640/2 C 0 g 153
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-2 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/10 A 2 15.7 128
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-7 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/9 B 5 16.0 95
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-6 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2660/5 D 0 34.8g 870
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2140/3 D 6 28.7 995
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/12 C 6 16.1 1338
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-8 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/14 B 5 16.6 102
2018-12-07 2018-12-07 Romme-3 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2640/3 D 0 18.8 839
2018-12-07 2018-12-07 Romme-6 My Ovi My Ovi   [v 9] 2160/8 B 0 19.2 127
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2140/1 D str
2018-12-07 2018-12-07 Romme-8 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 1640/1 D str
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2160/12 C 0 31.1 631
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Vårin Vårin   [s 6] 2160/4 B 0 g 111
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-6 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 1660/14 D 7 32.8g 937
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/7 C 5 14.5 427
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2140/9 D 0 g 278
2018-11-30 2018-11-30 Romme-10 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2140/11 D 0 35.4g 997
2018-11-30 2018-11-30 Romme-11 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/1 C 0 g 323
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-5 Ture S.E. Ture S.E.   [v 6] 2140/4 D 0 20.1g 1308
2018-11-23 2018-11-23 Romme-8 Vårin Vårin   [s 6] 2160/12 C 0 g 440
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-5 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 1640/4 D 0 31.3g 118
2018-11-19 2018-11-19 Romme-4 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/7 A 1 15.6 72
2018-11-16 2018-11-16 Romme-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/9 C 0 14.8 623
2018-11-16 2018-11-16 Romme-11 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2160/4 B 5 16.9 362
2018-11-16 2018-11-16 Romme-12 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/5 D 0 35.1g 379
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-6 Vårin Vårin   [s 6] 2160/5 C 4 36.0g 205
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-3 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2160/5 D 2 29.3 184
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-7 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2140/7 D 2 30.0 680
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-10 Källe Truck Källe Truck   [v 9] 2160/11 D str
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 5] 1660/13 A 0 125
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/4 C 0 17.2 199
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-1 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2160/11 D 0 33.2 259
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-7 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2660/4 A 0 19.6g 49
2018-10-26 2018-10-26 Romme-9 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2160/8 B 1 29.4 439
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/1 C 4 15.2 310
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-7 Utelek Utelek   [v 5] 2180/10 D 0 g 127
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2140/9 B 0 g 921
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-9 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2180/7 C 4 34.9 475
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1660/15 A 3 14.6 552
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Valle Texa Valle Texa   [s 7] 1640/2 D 6 34.0g 279
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-4 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/5 D str
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-6 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/3 D str
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-6 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 5] 2140/2 C 0 17.3 73
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-2 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 12] 2140/4 D 0 g 907
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-3 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/3 D 0 19.7 782
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-3 Usch Usch   [v 5] 2140/1 B 5 21.1g 85
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-4 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/1 D str
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Monahan Palema Monahan Palema   [v 10] 2140/14 B 0 18.5 1301
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/10 C str
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-5 Digital Winner Digital Winner   [v 7] 2160/10 B 7 18.3 245
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-9 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/10 C str
2018-09-22 2018-09-22 Romme-3 Pårs Glenn Pårs Glenn   [v 6] 2140/1 D 0 g 465
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-6 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/4 D 0 g 403
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-2 New Moon New Moon   [s 5] 2160/15 B 0 17.2 1167
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-2 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 1640/3 C 6 17.3 339
2018-09-14 2018-09-14 Romme-9 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/3 D 0 16.4g 748
2018-09-14 2018-09-14 Romme-10 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/2 D 0 18.2 499
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-3 New Moon New Moon   [s 5] 1640/4 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-2 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2160/4 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/5 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-4 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2140/7 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-9 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/1 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-11 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2660/14 B 0
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-12 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2140/9 D 0 31.5 809
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-1 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2680/5 D 0 g 573
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 1660/12 C 0 g 523
2018-08-11 2018-08-11 Romme-4 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/2 C 0 17.2g 259
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-4 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/4 D str
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-5 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2140/1 D 7 32.0 477
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-10 Västerbo Dernier Västerbo Dernier   [v 9] 2140/9 D str
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-7 New Moon New Moon   [s 5] 1660/13 C 7 15.5 417
2018-08-05 2018-08-05 Romme-1 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/2 C 0 g 95
2018-08-05 2018-08-05 Romme-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/1 C 0 1193
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-1 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2160/5 D 0 36.6g 535
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-1 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2160/15 B 2 15.3 453
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/4 C 0 17.2 1119
2018-07-27 2018-07-27 Romme-9 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/3 C 5 19.0 672
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 2140/12 B 6 17.1 295
2018-07-20 2018-07-20 Romme-8 New Moon New Moon   [s 5] 2140/7 B 1 16.8 108
2018-07-20 2018-07-20 Romme-10 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2180/11 D 7 31.0 270
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/9 B 2 17.3 56
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-12 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/9 C 0 15.8 268
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-7 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2640/4 B 0 g 169
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-9 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/1 D 4 15.9 214
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 New Moon New Moon   [s 5] 2140/5 D 0 17.0 517
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-1 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 8] 2140/11 B 7 18.0 616
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-10 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2160/15 D 0 19.5 812
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-10 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 1640/8 D str
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Kalcedon Kalcedon   [v 7] 1640/8 C 0 g 874
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1660/6 A 2 14.9g 117
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Catfish Crown Catfish Crown   [s 9] 2140/13 D str
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2160/5 B 4 15.2 580
2018-06-08 2018-06-08 Romme-10 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/5 B 1 16.6 415
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-1 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2160/7 C 4 20.4 406
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-6 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2160/8 C 3 33.0 277
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-2 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 9] 1660/7 C 0 18.1 170
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2160/9 B 5 17.3 810
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-3 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/9 B 7 15.2 646
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-6 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 D 7 17.9 1514
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-9 Thunder Savage Thunder Savage   [v 7] 2140/5 D 0 17.6 546
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/2 B 2 15.7 95
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-3 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2140/4 C 0 20.6 588
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-4 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/9 C 0 17.6 131
2018-04-28 2018-04-28 Romme-5 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2140/1 C 5 29.0 1792
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2160/10 B 7 15.7 1340
2018-04-16 2018-04-16 Romme-2 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/11 C 0 32.1g 71
2018-04-16 2018-04-16 Romme-6 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 8] 2140/5 C 0 g 273
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-1 Vårin Vårin   [s 6] 1640/7 C 0 43.8g 209
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-3 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 11] 2140/1 C 7 19.5 296
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-5 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/1 D 0 g 37
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-3 Olsbo Niclas Olsbo Niclas   [v 13] 2140/2 C 4 31.1 435
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/6 B 2 16.6 651
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-2 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/5 D 0 g 57
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/12 B 6 18.2 344
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-8 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2140/5 C 4 33.7g 249
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-6 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 1640/5 D 4 17.1 212
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-2 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2180/12 A 3 16.9 163
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-5 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2160/8 A 0 19.4g 134
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/12 B 0 17.1 332
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Lome Elda Lome Elda   [s 10] 2180/9 C 5 32.1 645
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/10 A 8 19.2 88
2018-03-09 2018-03-09 Romme-5 Travat Frontline Travat Frontline   [v 6] 2140/8 D 0 17.1 993
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/5 B 2 17.2 132
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 B 0 g 106
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-1 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 1640/9 D 2 15.2 541
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-5 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 D 3 17.5 847
2018-02-09 2018-02-09 Romme-3 Cocosnöten Cocosnöten   [v 5] 2140/1 B 3 17.1 224
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-4 Dex Dynamite Dex Dynamite   [v 9] 2160/14 D 5 18.2 536
2018-02-02 2018-02-02 Romme-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/12 D 7 17.9 220
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-1 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/4 C 4 18.8 335
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 7] 2140/3 D 4 17.3 317
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/1 C 0 19.7g 431
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-3 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2160/9 B 0 17.6 232
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2140/5 D 0 g 428
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 2160/11 D 0 27.6 1458
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-8 New Holiday New Holiday   [s 5] 2140/1 D 0 19.9 180
2019-09-23 2019-09-23 Romme-4 Sörli Odin Sörli Odin   [v 6] 1660/5 B 7 31.1g 737
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-8 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/5 C 8 16.6 213
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Pas Pale Pas Pale   [v 6] 2140/1 B 0 g 158
2019-09-15 2019-09-15 Romme-5 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2140/1 D 0 30.4 1000
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Sir Francis Bacon Sir Francis Bacon   [h 6] 2140/3 C 0 g 128
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-4 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 1640/5 C 5 29.9 169
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-2 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/12 D 6 15.0 854
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/5 B 6 31.6 193
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-4 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 2140/10 D 0 25.6 1000
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-7 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 6] 2140/4 D 0 15.6 202
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-6 Lill Maja Lill Maja   [s 8] 2140/7 C 0 g 120
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-10 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/4 D 7 15.4 824
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-3 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 1640/3 C str
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-4 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 8] 1640/9 C 7 31.8 600
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-9 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/7 C 4 15.0 384
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/5 C 0 16.7 708
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/1 C 0 33.6 821
2019-08-10 2019-08-10 Romme-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2140/6 C 0 31.7 677
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/1 D 6 16.2 1510
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2160/8 D str
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1640/9 C 0 15.1 647
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-7 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1140/5 D 0 440
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-2 Vårin Vårin   [s 7] 1640/3 D 0 g 591
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-3 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2640/2 C 4 17.2 72
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-10 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 1660/3 C 5 15.7g 143
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-8 Närby Kalabalik Närby Kalabalik   [v 12] 2180/7 C str
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-3 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/1 D str
2019-07-19 2019-07-19 Romme-3 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 1640/9 B 2 30.3 53
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 New Moon New Moon   [s 6] 2140/2 C 8 18.6 371
2019-07-19 2019-07-19 Romme-9 B.W.Warlock B.W.Warlock   [v 9] 2140/2 D 0 21.1 205
2019-07-19 2019-07-19 Romme-10 Lill Maja Lill Maja   [s 8] 2140/4 D 4 30.9 274
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-4 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/7 C 3 29.7 435
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-9 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 2140/2 D 0 16.9 337
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-1 Tenzing Tenzing   [v 9] 2140/3 D 8 17.2 460
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-3 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 12] 2160/9 D 0 g 757
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-6 Vårin Vårin   [s 7] 1640/3 D 0 g 203
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-9 Ina Zenz Ina Zenz   [s 10] 2160/3 D 0 g 225
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 1660/6 D 5 30.2 582
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-9 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 12] 2160/8 D 0 21.4 1015
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/3 D 7 32.6 237
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-4 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/8 D 0 13.8 912
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-4 Up to the Minute Up to the Minute   [v 8] 2640/13 C 1 16.3 339
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2640/4 D 0 16.8 325
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2160/14 B 0 17.3 880
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-8 Cast Kalla Cast Kalla   [s 4] 1640/10 D 0 g 533
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-5 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2160/10 D 0 18.2 260
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-8 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/13 D 8 31.2 455
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-2 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 12] 2140/11 D 0 18.0 548
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-11 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/7 D 0 25.3g 178
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-4 Com Valle Com Valle   [v 12] 2160/9 B 8 19.3 878
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1640/5 B 0 19.1 357
2019-06-10 2019-06-10 Romme-5 New Moon New Moon   [s 6] 2140/9 D 0 16.9 563
2019-06-10 2019-06-10 Romme-9 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2160/7 C 3 31.7 599
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-6 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/6 C 1 14.8 37
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-1 Vårin Vårin   [s 7] 1640/4 D 7 34.6g 350
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-6 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2140/5 C 4 30.2 225
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-11 Speedy Favorit Speedy Favorit   [v 12] 2140/5 D 0 19.1g 547
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/7 B str
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-5 Candy R.S. Candy R.S.   [s 9] 2140/8 C 0 18.3 478
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-1 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/4 D 0 g 139
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 2160/10 B 2 29.2 317
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-5 Quantum Satis Quantum Satis   [v 9] 2180/5 B 0 g 102
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-8 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2140/1 D 0 g 727
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-3 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2140/9 B 8 17.6 101
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-1 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 1640/2 D 4 13.4 627
2019-05-17 2019-05-17 Romme-4 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/4 C 7 14.7g 431
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-1 Myrica Gale Myrica Gale   [s 7] 2140/5 C 0 g 105
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-2 New Moon New Moon   [s 6] 2140/4 D 7 16.7 293
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-8 Slettvoll Elli Slettvoll Elli   [s 9] 1660/8 C 3 28.0 403
2019-05-10 2019-05-10 Romme-8 Cast Bolt Cast Bolt   [v 9] 2160/8 D 6 16.3 405
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1640/4 C 5 15.0 174
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-8 Sot Sot   [s 11] 2180/11 D str
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-4 New Moon New Moon   [s 6] 1640/12 D 0 15.5 1396
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-8 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 9] 2160/9 C str
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-4 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 13] 2140/1 C str
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-9 New Moon New Moon   [s 6] 2140/11 C 6 16.3 165
2019-04-16 2019-04-16 Rättvik-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/5 C 1 14.9 202
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-4 Tenzing Tenzing   [v 9] 2180/12 C 7 16.5 269
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-9 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/9 C 4 21.0 439
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-1 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/5 B 5 16.7 40
2019-03-31 2019-03-31 Rättvik-7 Above Me Above Me   [v 10] 2140/9 B 0 20.2g 198
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-2 Björkekongen Björkekongen   [v 8] 2140/11 D 0 34.7g 600
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2140/3 C 5 15.8 305
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-8 Lome Elda Lome Elda   [s 11] 1640/4 D 0 g 2763
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-5 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 1660/12 B 3 15.3 96
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/12 C 0 16.5 184
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-1 Above Me Above Me   [v 10] 2140/11 B 7 18.0 166
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Lome Elda Lome Elda   [s 11] 2140/4 D 0 g 570
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-4 Hot Fire Hot Fire   [h 7] 2160/3 C str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-6 French Me French Me   [v 8] 2140/2 D 0 g 395
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-4 Travat Frontline Travat Frontline   [v 7] 1640/7 D 0 g 529
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-2 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 7] 2160/12 D 8 21.3 1039
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-5 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 12] 1660/12 D 0 33.1 1000
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-6 Fire on Fire Fire on Fire   [s 8] 2160/9 C 3 20.4 579
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-2 Lome Elda Lome Elda   [s 11] 2140/5 D str
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 New Moon New Moon   [s 6] 2140/4 C 8 19.7 89ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se