V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-31 2020-10-31 Romme-10 Beware Beware   [s 5] 2140/8 C
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/9 A
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-6 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/1 C
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-4 Toujours Vif Toujours Vif   [v 10] 2140/2 D
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-1 Without Makeup Without Makeup   [s 6] 2160/9 B

Nyheter för travkusk


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector..


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet.
– I min släkt har vi jobbat med travhästar i generationer och att då nått en sådan här milstolpe känns stort, sa Tomas Malmqvist efter den stora händelsen till Svensk Travsport.
Jägersro-tränaren har firat stora framgångar med framförallt unghästar och vunnit många stora lopp och årgångslopp. Inte bara i Sverige utan flertalet i Danmark men även i Frankrike.
– Alla segrar är såklart roliga men 2011 när vi vann både Danska Stokriteriet och Danska Travkriteriet samma dag var extra roligt.
– Backfire är utan tvekan en av mina bästa hästar och segrarna med henne var speciella då jag födde upp henne och vi var delägare när hon tävlade, säger Tomas Malmqvist till Svensk Travsport.

”Tränar fenomenalt bra”
Lördagens V75 kryddas av en dubbeljackpot där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor enbart på sju rätt. Tomas Malmqvist selar ut två heta kandidater – i samma lopp i den fjärde avdelningen. Det är 5 M.T.Oscar, som kommer från seger, samt 10 Barnacle, som ståtar med två raka triumfer.
– 5 M.T.Oscar (V75-4) tränar fenomenalt bra och jag tycker att det här är en kanonhäst. Tyvärr har säsongen varit lite misslyckad och det har varit lite småbekymmer med honom. Men nu känns han jättebra och spåret oroar inte men jag hade hellre valt ett annat spår än spår fem. Men nu är det som det är, säger Tomas Malmqvist.
Och fortsätter:
– Senast fick han gå i tredjespår första 500 och sedan i dödens mot bra hästar. Han är stor och slapp och inte färdig så han blev helt enkelt trött i muskulaturen. Jag tycker att han är den bättre av mina två hästar. Men sedan beror det förstås på vem som får bästa loppet.
– 10 Barnacle (V75-4) har varit jättefin i två segrar efter uppehållet. Han hade varit borta länge innan och egentligen har det varit smågrejer som har gjort att han inte har kunnat tävla kontinuerligt. Inga stora saker, men lite småbekymmer med en kota bland annat. Det här är en fin häst som duger bra i klassen och jag tror att han är långt framme. Inga ändringar och jag är lyckligt lottad att ha två så bra hästar med i samma lopp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta ä..


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta är Bäcklös Faron andra svenska rekord på kort tid. I slutet av september travade han 1.24,4/2180 meter vilket är rekord för treåriga hingstar och valacker.
Efter ett par månaders tävlingsuppehåll var Katja Melkkos elitloppshäst Elian Web tillbaka och det som en vinnare. Jorma Kontio körde direkt till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Elian Web vann opressad på vassa 1.11,7/1640 meter voltstart.
Norska toppstoet Åsrud Vilja tog årets nionde seger i 14:e starten, men det var med ett nödrop. Rikard N Skoglund sände til ledningen och in på upploppet såg hon ut att gå mot en lätt seger. Ängsborken hade en krånglig resa och satt långt ner i kön. I sista sväng fick han fritt spelrum och Ängsborken flög fram och Åsrud Vilja hann undan med ett huvud.
V64-omgången blev favoritbetonad. Sex rätt gav 538 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot i morgon på Örebro.  

Joakim Brundin, Kanal 75


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåt..


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåtet, vilket det inte är i Sverige dit hästen importerades 2015. Eftersom hästen har tävlat nervsnittad i 45 starter i Sverige blir samtliga resultat ogiltiga. Ägaren Stall Zet ska därför betala tillbaka drygt 26 miljoner kronor som hästen har sprungit in i Sverige.
Jesper Arvenberg är juridiskt ombud för Daniel Redén och han lyssnade själv på presskonferensen som Svensk Travsport höll under torsdagen.
– Under hela presskonferensen fick jag känslan av att de återigen tagit ett oövervägt beslut som riskerar att upphävas och ändras, säger Jesper Arvenberg till Travronden.
– Jag är kritisk till att man tar det här beslutet nu på ett underlag som inte är kommunicerat till oss. Särskilt då det grundas på omständigheter som kommer att bli föremål för den slutliga prövningen i ansvarsnämnden och eventuellt överdomstolen.

”Jag hade förväntat mig mer”
Jesper Arvenberg utvecklar ytterligare för Trav365.
– Jag tycker inte budkapen var särskilt klara. Jag hade nog förväntat mig mer klargörande i så pass omfattande utredningar.
Vad saknade du?
– Att man inte lyfter styrelsens (Svensk Travsports) ansvar i så här allvarliga frågor tycker jag är märkligt. Sedan är det graverande att de hänvisar till en, som jag förstår avliden handläggare, en tidigare generalsekreterare som slutat och en säkerhetschef som också slutat. Att det inte finns något ansvar mot den nuvarande organisationen är beklämmande, säger Arvenberg till Trav365.

"Har ingen ork att lämna kommentarer"
Propulsions tränare Daniel Redén har inte gått att nå för en kommentar, men skriver följande hälsning på sitt Instagram-konto.
”Hoppas ni har förståelse att jag vill landa i allt som hände idag och jag har ingen ork att lämna kommentarer. Spenderar min tid med Chelsea som idag fyller 10 år”, skriver han med en bild på sin hund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt ..


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt fall.
Efter den starten tog ägaren och uppfödaren Jan Lyng hem sin häst för en träningsperiod.
Björn Goop kör stjärnan på nytt på lördag och Lyng vill gärna att Goop tar samtliga styrningar under vintermeetinget i Paris med Moni Viking. Målet är inte bara att delta i Frankrike i vinter med fuxen - utan att vara med ”högt uppe”.
På lördag är Moni Viking en i en trio hästar som kommer att dra mest spel i den avslutande avdelningen på V75® - C.L. Müllers Memorial.
Formen då, pratar vi åttio procent eller mer?
- Jag tror att den är på 90-95 procent i alla fall. Vi ska tänka på att hästen haft två månaders paus från tävling och borde vara lite tung i kroppen. Samtidigt känns han så oerhört fin. Så in i helsicke morsk som han kändes i ett jobb nyligen har jag aldrig känt honom! säger Jan Lyng.

Allt bättre i jobben
Den norske amatören tränar åtta hästar i Levanger, en ort ungefär i jämnhöjd med Åre. Moni Viking har tränats hårt i sex veckors tid och blivit allt bättre.
Ägarens dröm om framgång i vintermeetinget i Paris stärktes efter ett banjobb som genomfördes nyligen.
- Jag körde ett snabbjobb på en liten bana vi har här som är 800 meter. Jag körde 3000 meter och lät honom slappna av de sista hundra meterna in mot mål, då han drog på självmant. Efteråt har jag spekulerat i om jag kunde ha kört en runda till eller två. Det var inte alls botten i honom. Jag fick faktiskt gåshud när jag körde honom och det har aldrig hänt mig förut, säger Jan Lyng.

Speedade till världsrekord
Björn Goop fick in hästen i träning i våras. Efter segrar i Paralympiastayern och Harper Hanovers lopp kom karriärens största triumf i Åby Stora Pris i början av augusti.
Moni Viking fick ligga still i fältet till sista bortre långsidan där Goop spelade ut den norske fuxens främsta vapen: speeden.
Segertiden 1.12,4 över 3140 meter var ett nytt världsrekord över distansen med bilstart på en tusenmetersbana.
På lördag är distansen 2640 meter i C.L. Müllers Memorial på Jägersro. Fredag går transporten till Sverige.
- Tanken är att han ska vara med under vintermeetinget i Paris med Prix d'Amerique som det stora målet. Men om vi kan fortsätta med honom neråt efter lördagens lopp är osäkert med tanke på alla rapporter om att Frankrike stänger igen på grund av coronan. Så det kanske blir så att han får stanna i Sverige ett tag, säger Jan Lyng.
Tanken är att Pierre Vercruysse återigen ska få ta hand om Moni Viking i Frankrike.
- Men om att blir som jag tänkt mig ska Björn köra. Björn kör ju Face Time Bourbon åt Sebastien Guarato så vi får se hur det blir. Goop ska oavsett ha tillbaka hästen efter vintermeetinget.
Moni Viking slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot där hästen var utan sting. Något som oroar?
- Han hade väl bara en dålig dag. Jag tror att vi bestämmer oss för att det bara handlade om det, för han var väldigt pigg direkt när han kom hem igen. Han känns som sagt mycket bra. Det enda som oroar är att hästarna vanligtvis behöver ett eller ett par lopp i kroppen innan de tävlar som bäst med min träning. Men jag både hoppas och tror att vi ska vara med och göra upp om segern på lördag. Han kommer att vara utrustad som vanligt, men eventuellt får han skot bak den här gången, något vi väntar med att bestämma till loppet.  

Mikael Wikner, Kanal 75


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två..


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två dagar efter elitloppssegern framkom det att hästen blivit nervsnittad i USA, innan Propulsion importerades till Sverige. Det är otillåtet för hästar att tävla nervsnittade i Sverige.
Under torsdagen hölls en presskonferens på Solvalla där Svensk Travsport presenterade sin interna och externa utredning i fallet Propulsion.
– Det står utom tvivel att Propulsion nervsnittades den 27 april 2015. Hästen har startat 45 gånger, vid 38 olika tävlingstillfällen och det är i strid mot det svenska reglementet och djurskyddslagen, säger Maria Croon, VD för Svensk Travsport.
– Jag har bara varit här ett år men det här är något av det allvarligaste vi har varit med om i svensk travsport. Det är oerhört tråkigt för alla parter och för travsporten i stort. Det är en mängd händelser och situationer som berört människor i både USA och i Sverige, som på olika sätt varit en del av ärendet.

Lämnar ärendet vidare till Ansvarsnämnden
Svensk Travsport tillsatte i juni 202 en oberoende granskning av förbundets hantering av importärendet gällande Propulsion.
– Eftersom hästen har varit nervsnittad har den inte varit startberättigad. Trots det har den deltagit i tävlingar och vi lämnar nu utredningen vidare till Ansvarsnämnden, som är travsportens beslutande organ. Det är helt enligt den praxis som vi arbetar efter, säger Maria Croon.
– Vi hanterar över 12000 ärenden per år, exporter och importer. Det här har synliggjort brister inom förbundet och vi borde ha upptäckt Propulsions nervsnittning tidigare. Exportcertifikatet visar att Propulsion är nervsnittad och det har funnits i systemet sedan 2015 att hästen är nersnittad. Sportsystemet är bristfälligt och vi har behov av att professionalisera kvalitetssäkra våra rutiner.
– Jag är medveten om att det här har skadat Svensk Travsports rykte, säger Maria Croon.

”Vi återkräver 26 miljoner kronor av Stall Zet”
Det här innebär att Propulsions resultat blir ogiltiga. Hästen blir av med alla segrar och prispengar, vilket är drygt 26 miljoner kronor. Ägaren Stall Zet blir återbetalningsskyldig och resultatlistorna som Propulsion har varit med i kommer att korrigeras.
– Det här innebär att de som har varit efter Propulsion i resultatlistorna kommer att flyttas upp. Vi kommer att återkräva prispengarna av Stall Zet. ST behåller inga pengar utan dessa betalas ut till hästägare. Det kommer att ske under december månads fakturering. 26 miljoner kommer att fördelas på andra hästägare, säger Göran Wahlman, förbundsjurist på Svensk Travsport.
Därmed blir det exempelvis Cokstile som blir vinnare av Elitloppet 2020.

”Yrkar inte på uppsåtligt mot Daniel Redén”
Någon dom mot tränaren Daniel Redén presenterades inte utan lämnas över till Ansvarsnämnden. Göran Wahlman meddelade att domen kommer inom någon månad men tillade också:
– Vi kommer inte att yrka på något uppsåtligt brott mot Daniel Redén.
Daniel Redén kommer också att kunna tävla vidare som tidigare.
Ulf Hörnberg på Svensk Travsport meddelade även att Avelsvärderingsnämnden konstaterat att Propulsions nervsnittning behandlats i strid mot antidopingreglerna. Avelsvärderingsnämnden ogiltigförklarar och undanröjer därför beslutet om avelsvärdering av Propulsion. Däremot påverkas inte ankommer till Propulsion som föds under 2021 eller har fötts tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-1 Broadway Queen Broadway Queen   [s 2] 2140/1 5 20.7 311
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 4] 2160/9 3 17.2 142
2015-11-19 2015-11-19 Romme-4 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 5] 2140/2 0 18.1 791
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-3 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 9] 2660/7 0 18.6 388
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-4 Amour Memory Amour Memory   [s 3] 1640/7 7 13.7 173
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 3] 2140/3 0 g 323
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Sally's Fairytale Sally's Fairytale   [s 6] 2160/5 0 19.0 694
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-8 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 9] 2140/8 str
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-5 Angry Bird Am Angry Bird Am   [s 5] 2140/10 0 15.9 348
2016-12-30 2016-12-30 Romme-9 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2640/5 D 0 22.6 337
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-8 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 1640/3 B str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/4 C 2 17.5 113
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Åsa Kine Åsa Kine   [s 7] 2660/10 D str
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 Kiboshi Kiboshi   [s 4] 2140/1 C 1 18.1 43
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2160/9 B 8 19.4g 60
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-7 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 2640/2 C 2 16.2 94
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-2 Snella Doc Snella Doc   [s 4] 1640/2 D 0 g 245
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Kiboshi Kiboshi   [s 4] 2100/6 A str
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/1 C 1 17.6 230
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/4 D 2 19.0 156
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Hedvig Palema Hedvig Palema   [s 6] 2140/6 D str
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Vildapel Vildapel   [s 4] 2140/10 B 0 15.7 426
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-4 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/6 D 0 19.9 221
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2160/11 D 6 18.6 327
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 O.F.Perchpike O.F.Perchpike   [v 8] 2140/12 C 0 18.4 235
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 1609/3 B 5 16.9 24
2016-10-14 2016-10-14 Romme-5 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/15 A 1 15.1 64
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-11 Sally's Fairytale Sally's Fairytale   [s 7] 2660/9 D str
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 1640/4 D str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-8 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 2140/7 D 0 19.4g 231
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 7] 2160/13 A 3 15.7 26
2016-09-25 2016-09-25 Romme-4 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/4 C 8 18.6 468
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-13 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/8 B 0 14.5 355
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Kiboshi Kiboshi   [s 4] 2140/7 D 5 16.7 168
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-3 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/3 A 1 14.6 30
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-1 Little By Little Little By Little   [s 2] 1640/5 D 4 23.5 123
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-8 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/1 D 0 14.1 134
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-6 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/10 D 0 18.1 1377
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-1 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 0 16.5 485
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-3 Maclemore Maclemore   [v 3] 2140/2 C 7 19.6g 26
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 1640/5 C 0 g 153
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 Prince Cobol Prince Cobol   [v 7] 1640/1 D 0 g 67
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2140/12 B 8 16.7 246
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Beatbox Beatbox   [v 5] 2640/4 B 0 19.4 158
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-10 Aberfeldy Aberfeldy   [s 5] 2140/2 C 0 g 62
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/13 A 1 16.3 43
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/4 D 0 18.4g 186
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2660/13 C 0 19.3g 491
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 4] 2140/5 C 0 g 738
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-10 Easy Cross Easy Cross   [v 6] 2640/2 C 0 g 135
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 Beatbox Beatbox   [v 5] 2140/1 B 6 18.1 70
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-5 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/4 D 8 17.1 914
2016-07-23 2016-07-23 Romme-8 Space Flirty Space Flirty   [s 6] 2140/4 C 0 18.6 181
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Get a Winner Get a Winner   [v 4] 2140/8 C 1 14.5 133
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-2 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 5] 2140/9 C 0 g 63
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-10 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/3 D 5 15.8 196
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-8 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/8 C 0 21.3g 994
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-8 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2640/11 D 5 15.2 986
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Vera R.G. Vera R.G.   [s 7] 2160/10 B 0 17.3g 141
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/4 D 0 18.4 2003
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-5 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/7 C 1 16.9 76
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-2 Pas Pale Pas Pale   [h 3] 2140/9 D 0 20.4g 477
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-1 Jeff Tabac Jeff Tabac   [h 3] 2160/8 D 0 g 92
2016-05-13 2016-05-13 Romme-2 Tricky Tough Tricky Tough   [v 3] 2140/3 B 7 20.2 658
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2160/12 D 4 18.5 795
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Stormy Tessie Stormy Tessie   [s 5] 2140/1 D 0 g 1112
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/3 D 0 g 471
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Long Playing Long Playing   [v 12] 2140/8 C 8 14.9 218
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 Beatbox Beatbox   [v 5] 2140/6 A 2 16.0 24
2016-05-02 2016-05-02 Romme-4 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/4 D 0 g 1757
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-8 Larry Boy Larry Boy   [v 5] 1640/5 C 0 g 56
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 1640/4 C 2 13.8 58
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-4 Evident Ås Evident Ås   [s 6] 2140/11 D 3 15.8 1279
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-9 Leia Way Leia Way   [s 10] 2140/8 D 0 16.8 151
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-8 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 9] 2140/6 C 0 21.7 446
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 7] 2160/8 C 6 17.3 70
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-4 Bekke Stjerna Bekke Stjerna   [s 7] 2140/2 D 0 34.8g 130
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2140/5 C 6 17.4 338
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-12 Gameplayer Gameplayer   [s 6] 2140/3 D 0 15.2 569
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-6 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2100/12 C 0 g 79
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Lionel Lionel   [v 8] 2100/6 C 0 199
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-7 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/10 D 2 15.0 493
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-5 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 1640/5 D 0 g 473
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-1 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/4 D 0 17.1 135
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-1 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/11 C 0 23.8g 1137
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-4 Olsbo Zera Olsbo Zera   [s 13] 1640/1 D 0 g 55
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-2 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2140/9 B 1 20.5g 74
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-4 Olsbo Zera Olsbo Zera   [s 13] 1640/1 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-2 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2140/9 B 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2160/13 A 8 19.4 203
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 7] 2160/10 C 2 16.5 405
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 2140/4 D 0 g 689
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-7 Varde Eld Varde Eld   [v 6] 2140/6 C 2 28.7 157
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-2 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/3 C 3 15.8 236
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 1640/3 B 5 16.8 68
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-10 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 5] 2140/5 C 0 19.7 623
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-8 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 2140/6 D 6 16.8 98
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-5 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2140/10 C 5 17.7 298
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2160/14 A 0 18.1 158
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 5] 2160/4 C 0 19.2g 517
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-3 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 5] 2100/8 A 7 17.0 123
2016-02-14 2016-02-14 Romme-5 New Charger New Charger   [v 8] 1640/7 B 0 16.3 51
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Esra Esra   [s 7] 2140/4 A 6 17.0 70
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-10 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/5 C 0 20.6 279
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 5] 2140/1 C 5 16.5 579
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Scarlet Collection Scarlet Collection   [v 5] 2140/8 C 6 16.3 260
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Star Commander Star Commander   [v 6] 2140/4 C 5 15.6 209
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Lubba Later Lubba Later   [s 6] 2140/3 D 0 17.5 795
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-6 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/6 B 0 17.5g 138
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-8 Quick Crown Quick Crown   [v 5] 2140/11 A str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2140/1 B str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 1640/4 C 0 18.4 130
2017-11-17 2017-11-17 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 D 0 18.5 391
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2640/3 D str
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Focus Håleryd Focus Håleryd   [v 8] 1640/6 D 0 13.6 329
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-8 Man Winner Man Winner   [v 8] 1640/7 D str
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-9 Maclemore Maclemore   [v 4] 2640/11 A 6 16.1 155
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-10 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2640/4 B 0 15.5 334
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/7 D 0 16.1 2431
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 En Rico En Rico   [v 5] 1640/2 D 0 g 451
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Impressive Zon Impressive Zon   [v 4] 2140/9 A 0 17.0 101
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/13 C 0 g 152
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-3 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 1640/6 A 3 13.4 52
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Lady Soldier Lady Soldier   [s 5] 2140/9 D 8 18.6g 304
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-6 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/2 C 0 20.7 24
2017-10-27 2017-10-27 Romme-11 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/1 D 0 19.0 113
2017-10-27 2017-10-27 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2640/10 A 6 17.3g 64
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2140/2 D 0 21.3g 335
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/7 D 5 16.0 602
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Goliath Goliath   [v 4] 2140/2 D 0 g 51
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 1640/2 D 3 13.7 227
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2160/11 D 0 g 798
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Triton Baz Triton Baz   [v 5] 2140/3 C 0 15.8 285
2017-10-20 2017-10-20 Romme-7 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/8 D 3 17.5 50
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Charisma Charisma   [s 3] 2140/7 B 1 16.4 125
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 Raja Ribb Raja Ribb   [v 5] 2140/5 A 1 14.4 21
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-3 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2140/2 D 6 36.5g 164
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-10 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/1 A 2 14.6 101
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 7] 2140/6 C str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/10 B 0 15.2 219
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Picasso Face Picasso Face   [v 5] 2140/5 D 0 14.3 551
2017-10-14 2017-10-14 Åby-2 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1640/5 D 0 g 970
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Metis Metis   [s 5] 2140/1 D str
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-5 Get a Winner Get a Winner   [v 5] 2140/1 D 3 13.5 88
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Diggerman Diggerman   [v 5] 2140/2 B 1 14.8 33
2017-10-03 2017-10-03 Romme-3 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 B 5 16.4 73
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2140/3 D 0 17.0 747
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-9 Maclemore Maclemore   [v 4] 2160/12 A 3 14.7 193
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/2 B 6 16.8 118
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-6 Little By Little Little By Little   [s 3] 2140/2 D 0 19.8g 746
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Charisma Charisma   [s 3] 2160/4 A 6 16.3 112
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2140/3 B 0 17.6g 108
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-1 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/2 B 0 g 37
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Maclemore Maclemore   [v 4] 2660/11 B 2 15.2 159
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-2 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 3] 2140/9 C str
2017-09-15 2017-09-15 Romme-11 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/2 C 8 17.8 133
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 1640/8 A 1 13.2 70
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-8 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2160/14 C 0 17.4 617
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 1640/1 C str
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-7 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 A 1 15.4 73
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/9 A 7 16.2g 41
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-3 Charisma Charisma   [s 3] 2140/4 C 4 17.7 154
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-12 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/1 C 7 17.8 63
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-11 Maclemore Maclemore   [v 4] 2100/10 C 4 16.0 405
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Pas Pale Pas Pale   [v 4] 1640/4 C 0 19.3 177
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-10 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/12 B 3 15.7 26
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Teyla Teyla   [s 6] 2140/4 B 0 14.8 282
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/8 D 5 15.0 656
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Pampatipam Pampatipam   [v 5] 2140/11 C 3 18.4 280
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Messitj Messitj   [v 5] 2140/11 B str
2017-07-28 2017-07-28 Romme-12 Miss McLovin Miss McLovin   [s 8] 2140/9 D 0 17.0 1072
2017-07-28 2017-07-28 Romme-8 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/6 C 0 16.9g 182
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Maclemore Maclemore   [v 4] 2160/12 B 2 15.8 40
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Little By Little Little By Little   [s 3] 2140/7 D 0 20.0g 393
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-3 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/10 D 0 g 643
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/3 D 5 15.7 112
2017-07-21 2017-07-21 Romme-8 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 6] 2640/4 C str
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2160/9 D 0 34.2g 323
2017-07-21 2017-07-21 Romme-1 Pampatipam Pampatipam   [v 5] 2140/9 C 4 19.2 87
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Goliath Goliath   [v 4] 2100/7 C 0 17.0 32
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2640/2 D 0 353
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 A str
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-2 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/4 C 0 g 201
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-10 Messitj Messitj   [v 5] 2140/10 A 2 14.2 94
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/9 C 7 16.5 409
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/7 B 6 14.9 49
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-10 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/4 D 4 15.8 290
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Gaio Crown Gaio Crown   [s 10] 2180/8 D 0 g 646
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1640/4 B 5 15.5 64
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/10 A 1 16.9 19
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 2140/3 D 0 g 270
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/11 B 2 16.4 80
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2120/8 C 1 14.9 64
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 D 0 g 156
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-6 Maclemore Maclemore   [v 4] 1640/5 C 0 g 136
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2640/11 A 1 16.4 22
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/11 B 5 18.3 156
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/1 C 1 17.7 23
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1640/13 C 2 14.2 96
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1620/7 D 3 14.6 57
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2120/6 D 7 18.2 87
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2160/12 A 1 15.6 28
2017-05-12 2017-05-12 Romme-5 Lighten Up Lighten Up   [s 4] 2140/1 D 0 16.2 47
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/3 D 5 15.0 187
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Firstline Firstline   [v 6] 2140/1 D 6 16.9 617
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2140/1 C 6 16.6 47
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-4 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/3 C 0 g 30
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-7 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2160/5 C 8 16.5 497
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 7] 2140/3 D 1 14.6 42
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/9 B 0 15.0 315
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/3 B 0 16.4 61
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-5 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2640/8 A str
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Hedvig Palema Hedvig Palema   [s 7] 2140/9 D 0 21.7 480
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-6 Alvina Rich Alvina Rich   [s 9] 2140/5 C 6 19.3 104
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 4] 2140/9 D 5 16.2 169
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/2 D 1 15.5 38
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/10 B 1 15.7 53
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2160/6 C 3 16.4 410
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-5 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [h 4] 2140/1 C 6 16.7 142
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-4 Poker Faksa Poker Faksa   [s 7] 2140/6 D 0 g 338
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-5 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 B 1 15.9 52
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-7 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/3 B 1 16.5 49
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Star Cross Star Cross   [v 9] 2640/9 D str
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/10 D 7 15.8 147
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/3 C 0 g 609
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/4 D 5 16.1 556
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Maclemore Maclemore   [v 4] 2160/12 B 3 17.8 646
2017-03-10 2017-03-10 Romme-6 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2160/6 B 0 17.6g 826
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Winner Journey Winner Journey   [v 5] 2140/6 D 1 16.3 105
2017-03-10 2017-03-10 Romme-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/7 B 6 18.2 172
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/11 C 7 17.7 128
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-2 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/7 B 3 16.7 109
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/12 B 0 18.5 317
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/4 C 6 18.1 65
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-1 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/11 B 3 19.9 245
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Winner Journey Winner Journey   [v 5] 1640/6 C 3 14.7 48
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-6 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 5] 2140/1 D 0 18.0 1640
2017-02-12 2017-02-12 Romme-10 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/1 D 7 16.5 222
2017-02-12 2017-02-12 Romme-3 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2160/9 C 6 17.7 592
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-7 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 1660/10 A 0 g 155
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/1 D 6 15.6 273
2017-02-03 2017-02-03 Romme-3 Felix Tabac Felix Tabac   [v 6] 1660/13 A str
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/6 C 0 19.3 111
2017-01-27 2017-01-27 Romme-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/15 B 8 17.0g 94
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-5 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/10 B 1 17.6 70
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-1 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2160/14 A 0 20.7g 149
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Ipiso Waahsa Goj Ipiso Waahsa Goj   [s 5] 2140/3 D 0 20.5 539
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 1640/12 D 0 g 313
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/8 C 4 19.3 275
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/6 B 0 g 40
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-2 Zola Wind Zola Wind   [v 4] 2660/8 D 6 17.4 512
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Sahara Sun Sahara Sun   [s 6] 2160/6 B 3 15.3 59
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-7 Strong Taste Strong Taste   [v 9] 2140/2 B 3 20.8g 75
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2140/12 B 0 17.2 529
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-3 Sahara Sun Sahara Sun   [s 6] 1640/12 D 3 14.9 231
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-8 Mino Mino   [h 10] 2180/13 B str
2018-12-07 2018-12-07 Romme-4 Charisma Charisma   [s 4] 2160/4 D 0 g 149
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-6 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 870
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/7 C 0 18.6 83
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-4 Mino Mino   [h 10] 2680/5 C 5 27.5 158
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 Clerys Spring D.T. Clerys Spring D.T.   [s 5] 2160/5 C 2 15.8 117
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-1 Strong Taste Strong Taste   [v 9] 2140/8 D 0 19.1g 169
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Charisma Charisma   [s 4] 2140/3 D 4 17.6 192
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Turboline Turboline   [s 4] 2140/2 D 0 g 234
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 3] 2140/12 C 0 22.8 827
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2660/10 B 7 16.7 397
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2140/3 D 0 17.2 673
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 All My Loving All My Loving   [s 8] 1660/6 C 0 18.4 1420
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-10 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/11 D 0 15.2 90
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/12 C 3 16.1 33
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Magnus Roc Magnus Roc   [v 6] 2140/4 D 0 15.7 198
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-8 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2140/6 C 0 16.0 1000
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Lajos Euro Lajos Euro   [v 6] 2140/2 D 7 15.4 585
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-9 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/5 C 0 g 54
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-1 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/9 C 5 15.6 94
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-4 Farnese Boko Farnese Boko   [v 6] 2160/11 A 0 16.9g 60
2018-11-03 2018-11-03 Romme-5 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/11 C 0 16.9g 651
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-2 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2140/9 C 5 16.8 372
2018-10-26 2018-10-26 Romme-3 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/11 D 5 16.2 201
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-11 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2160/10 D 0 g 442
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-7 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/7 D 0 17.0g 271
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Toujours Vif Toujours Vif   [v 8] 2140/6 B 1 15.6 68
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/4 B 7 17.1 171
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-10 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2660/11 A 1 17.3 69
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-5 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/10 B 1 15.3 103
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Turboline Turboline   [s 4] 2140/7 C 4 16.7 216
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/10 C 8 15.7 77
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Baryton Baryton   [h 7] 2140/1 D 4 15.4 210
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-5 Farnese Boko Farnese Boko   [v 6] 2140/11 B 0 15.1 88
2018-10-13 2018-10-13 Åby-10 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/4 D 6 13.4 315
2018-10-12 2018-10-12 Romme-8 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/1 C 6 15.0 75
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/3 D 6 15.1 519
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-9 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2640/1 D 6 16.4g 71
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/4 B 1 15.8g 43
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/1 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-6 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 7] 2140/3 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Super Benny Super Benny   [v 7] 2140/5 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-11 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/2 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-5 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/4 C 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/6 D 1 14.8 127
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/10 C 4 15.7 50
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-1 Gigantica Gigantica   [s 6] 2140/2 D 0 23.0g 390
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-2 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/10 A 1 16.0 28
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Maclemore Maclemore   [v 5] 2640/8 D 2 17.1 67
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Jenna E. Jenna E.   [s 9] 2160/15 D 5 16.1 689
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-3 Mino Mino   [h 10] 2140/6 C 5 24.1 289
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/5 C 5 15.9 71
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-5 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/3 C 1 16.6 99
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Phototoy Phototoy   [h 5] 2140/7 A 0 15.6 26
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-2 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/14 D 5 14.7 1074
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-8 Mino Mino   [h 10] 1660/13 D 0 21.9 1748
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-4 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/4 B 0 g 49
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-7 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 1140/6 C str
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Motoddy Motoddy   [v 7] 1640/5 B 3 25.1g 78
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 2640/5 B 0 g 423
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 5] 2140/1 B 0 17.1g 185
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-5 Zola Wind Zola Wind   [v 4] 1640/12 D 0 14.7 844
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Susan Journey Susan Journey   [s 5] 2140/12 A 4 15.0 90
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-2 Maclemore Maclemore   [v 5] 2100/7 C 0 16.2 248
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-5 Västerbo Birch Västerbo Birch   [s 4] 2140/1 C 0 23.0g 362
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/9 D 0 g 112
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/9 C 1 16.8 55
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Zola Wind Zola Wind   [v 4] 2140/6 C 4 16.9 53
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Turboture Turboture   [v 6] 2140/10 B 3 17.2 30
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2140/1 D 6 15.8g 24
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-8 Adams Pace Adams Pace   [v 8] 2140/6 D 1 14.8 86
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-1 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/11 B 5 20.0g 377
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-5 Space Cadet Space Cadet   [v 7] 2140/12 D 0 16.6 111
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/3 C 5 18.8 125
2018-06-01 2018-06-01 Romme-11 Broadway Queen Broadway Queen   [s 5] 1640/1 D 1 15.9 95
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-4 Maclemore Maclemore   [v 5] 2640/4 C 0 15.9 56
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-7 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 2640/10 C 0 21.6 804
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2160/4 C 0 16.6 142
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-11 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/6 C 5 15.6 101
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-2 Beware Beware   [s 3] 1640/5 D 0 18.5 291
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-4 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/4 C 0 g 997
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-3 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/7 D 5 15.0 82
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-5 Västerbo Birch Västerbo Birch   [s 4] 2140/12 D 0 22.9g 719
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-6 Little By Little Little By Little   [s 4] 1640/7 C 7 18.2 311
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/7 D 0 g 249
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 7] 2140/11 A 7 15.3 79
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Dollar Hornline Dollar Hornline   [v 6] 2140/2 B 0 g 23
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Tahiti Journey Tahiti Journey   [s 4] 2140/3 C 2 13.8 36
2018-05-18 2018-05-18 Romme-11 John K. John K.   [v 5] 2140/7 C 0 18.1 464
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-2 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/4 B 5 17.9 223
2018-05-14 2018-05-14 Romme-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/12 B 6 15.7 54
2018-05-14 2018-05-14 Romme-6 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/6 C 2 13.2 43
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 Paolo de Lucia Paolo de Lucia   [v 9] 2140/8 C 5 14.9g 253
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/12 D 7 15.8 73
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-9 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/2 A 1 14.9 169
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2140/9 C 4 15.9 47
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Adams Pace Adams Pace   [v 8] 2140/9 C 5 14.6 93
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-1 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/4 D 6 18.3 915
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-5 Susan Journey Susan Journey   [s 5] 2140/6 B 2 14.9 28
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Bravo Pointjack Bravo Pointjack   [v 5] 2160/13 C 8 18.7 420
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 5] 2140/13 C 7 16.9 244
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Tanya Gel Tanya Gel   [s 5] 2160/8 A str
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-11 Maclemore Maclemore   [v 5] 2640/3 B str
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Adams Pace Adams Pace   [v 8] 2140/15 A 2 15.4 77
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 4] 2140/2 D 0 g 82
2018-04-28 2018-04-28 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/11 D str
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Ricke Ricke   [v 5] 2140/4 C 0 g 92
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-4 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 1640/7 D 0 14.8 466
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-1 Little By Little Little By Little   [s 4] 2100/5 C 3 17.0 365
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Charisma Charisma   [s 4] 1609/9 B 0 g 88
2018-04-20 2018-04-20 Romme-7 Diadem Viking Diadem Viking   [s 4] 2140/4 D 1 33.1 39
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/4 A 4 15.4 54
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 6] 2140/7 D 3 15.8 730
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 2640/11 C 0 16.4 163
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-3 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2100/4 C 0 g 36
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-6 Get a Winner Get a Winner   [v 6] 2100/5 C 4 15.7 93
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-5 Orthosie Orthosie   [s 4] 2140/1 D 0 g 351
2018-03-23 2018-03-23 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2640/1 B 0 18.3 128
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-2 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 2140/3 D 0 160
2018-03-17 2018-03-17 Momarken-2 Eila Laday* Eila Laday*   [s 7] 2140/10 C 0 17.0 607
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-8 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/4 C 0 g 202
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Orthosie Orthosie   [s 4] 2140/12 C 3 17.8 55
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 5] 2140/11 D 0 18.9g 114
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-12 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2140/11 D 2 16.4 96
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/8 B 2 16.5 88
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/6 C 4 16.6 92
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 2140/3 D 0 16.9 544
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/13 A 2 16.2 41
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 9] 2160/13 C 0 17.7 975
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Aurelio Bob Aurelio Bob   [v 7] 2140/7 C str
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Harnsta Spiken Harnsta Spiken   [v 8] 2140/5 D 0 g 358
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 1640/8 D 0 g 928
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2640/10 D 0 17.7 564
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-9 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 9] 2140/3 D 0 18.2 886
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2660/13 A 1 19.0 46
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-4 Life is Grand Life is Grand   [s 6] 2640/9 D 0 18.3 914
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-1 Ester Wibb Ester Wibb   [s 2] 1640/4 C 1 18.4 55
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-2 Jeppas Tarpon Jeppas Tarpon   [v 3] 2140/1 B 1 18.2 68
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 2140/5 D 0 19.5g 313
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 6] 2140/6 B 3 16.6 93
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/6 D str
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 6] 2140/3 D 0 g 122
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/9 B 5 15.4 247
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2140/5 D 5 15.9 416
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-6 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2160/10 C 1 17.7 50
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/6 B 6 17.3 60
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-7 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2140/4 D 0 16.4 246
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/12 C 6 14.4 1599
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-6 Peyton Manning G. Peyton Manning G.   [v 4] 2160/11 D 0 g 912
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2660/15 D 0 g 650
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-2 Life is Grand Life is Grand   [s 6] 1640/9 D 6 16.5 564
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-8 Mino Mino   [h 11] 2140/3 D 0 24.6g 1499
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-2 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/4 B 0 g 22
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/1 B 0 18.4 38
2019-11-15 2019-11-15 Romme-3 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 3] 2140/11 D 5 17.6 664
2019-11-15 2019-11-15 Romme-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/7 D 0 15.8g 922
2019-11-15 2019-11-15 Romme-9 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/6 D 5 15.6 611
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-2 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/1 D str
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-3 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 5] 1640/10 C 0 17.4g 369
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-4 What's the Point What's the Point   [s 8] 2640/2 D 0 1177
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Life is Grand Life is Grand   [s 6] 2140/1 D 2 18.3 298
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-2 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2100/3 D 4 14.2 521
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2609/11 D 3 15.0 46
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-8 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 1640/9 C 0 17.5g 105
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-7 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2160/11 A 2 17.3 84
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Cute Life Cute Life   [s 7] 2140/4 C 0 17.4 255
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Power Broline Power Broline   [v 7] 2140/6 C 3 14.8 53
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-9 Beware Beware   [s 4] 2100/15 D 7 16.0 59
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-5 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2640/4 D 0 17.5 972
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-5 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/7 C 0 g 20
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 5] 2140/3 D 3 17.0g 167
2019-10-25 2019-10-25 Romme-3 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2160/12 D 4 16.3g 800
2019-10-25 2019-10-25 Romme-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/10 D 4 15.6 64
2019-10-25 2019-10-25 Romme-6 What's the Point What's the Point   [s 8] 1640/5 D 0 16.5 379
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-8 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2100/11 A 0 15.1 269
2019-10-19 2019-10-19 Romme-12 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/5 C 2 18.0 336
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-6 Coinrunner G. Coinrunner G.   [v 10] 2140/12 B 6 16.4 596
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/4 D 5 15.7 165
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/2 C 6 18.4 174
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 B.B.S.Pelleshan B.B.S.Pelleshan   [v 10] 2140/4 D 7 15.2 379
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Tidy Tidy   [s 6] 1640/4 D 0 17.6 516
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Grude Tilla* Grude Tilla*   [s 4] 2140/3 C 3 31.2g 63
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-8 Beware Beware   [s 4] 2140/6 D 1 15.5 41
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Latte Käll Latte Käll   [v 4] 2640/6 C 4 15.9 78
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-6 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/5 D 1 15.1 250
2019-10-07 2019-10-07 Romme-1 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/4 C 3 16.2 297
2019-10-07 2019-10-07 Romme-8 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2160/10 D 0 16.0 490
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-4 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/1 D 2 16.2 95
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-7 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 6] 1640/3 C 2 13.0 34
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 What's the Point What's the Point   [s 8] 2140/5 D 1 18.0 95
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-10 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/1 D 0 19.1g 104
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-5 Beware Beware   [s 4] 2140/4 D 2 15.2 149
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-4 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2660/5 D 5 17.8g 686
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-5 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/7 C 1 18.2 256
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-6 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/1 D 1 18.4 81
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 1660/4 D 0 19.8 470
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Fame's Hall Fame's Hall   [v 7] 2140/5 C 0 16.3g 285
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/4 B 0 g 332
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-10 Xander Cake Xander Cake   [v 6] 1640/9 C 6 16.5 284
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Black Knight Black Knight   [v 10] 1640/7 C 7 19.3 328
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/6 B 2 17.8 71
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 What's the Point What's the Point   [s 8] 1640/3 C 2 14.9 115
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/1 C 0 21.4 170
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-7 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2140/5 C str
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-2 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2100/11 D 0 g 437
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-10 Pampatipam Pampatipam   [v 7] 2140/5 D str
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-1 Make Bonfire Make Bonfire   [s 2] 1640/3 D 5 19.6 200
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/10 D 0 16.9 2448
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-5 Beware Beware   [s 4] 2140/2 D 2 15.7 123
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 My Sea My Sea   [v 4] 2640/6 B 6 17.6 41
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-5 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/2 D 2 13.4 158
2019-08-27 2019-08-27 Romme-3 Insignia Insignia   [s 5] 1640/7 A 0 14.8 324
2019-08-27 2019-08-27 Romme-5 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/8 C 0 18.7 254
2019-08-27 2019-08-27 Romme-8 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 5] 2160/13 B 2 16.0 435
2019-08-27 2019-08-27 Romme-9 Jerry W. Jerry W.   [v 6] 2140/7 C 6 15.7 206
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-3 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2100/2 A 0 18.1 1089
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2100/12 D 3 14.8 1015
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 Beware Beware   [s 4] 2100/4 D 2 16.5 320
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/3 C 4 16.8 484
2019-08-12 2019-08-12 Romme-2 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/5 A 3 17.4 16
2019-08-12 2019-08-12 Romme-4 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 2140/5 B 2 17.2 34
2019-08-12 2019-08-12 Romme-6 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/4 B 1 15.0 31
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/3 D 0 g 332
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 5] 2160/11 C 0 17.0 284
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 6] 2140/5 D 1 15.3 131
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-6 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/12 D 6 14.8 1059
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-10 Mino Mino   [h 11] 1640/5 D str
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Undulat Undulat   [s 6] 1640/1 B 3 13.6 96
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-5 Leon C.H.* Leon C.H.*   [h 3] 2140/1 B 6 18.7 65
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/1 D 0 17.0 221
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2140/3 D 0 g 456
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Beware Beware   [s 4] 2120/8 B 1 16.6 96
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2120/9 D 2 15.9 60
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/10 D 2 15.0 844
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Ilaria Sidney* Ilaria Sidney*   [s 7] 2140/9 B 0 g 54
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/5 D 6 16.5 1105
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-3 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2100/10 C 0 20.1 1000
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-3 Beware Beware   [s 4] 2140/3 D 5 16.8 874
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-5 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/5 D 5 15.0 527
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/5 D 0 g 1000
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 1620/1 D 0 g 142
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2120/6 D 0
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Beware Beware   [s 4] 2140/10 C 6 17.7 502
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 1640/1 C 3 14.1 47
2019-06-10 2019-06-10 Romme-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/1 D 5 17.3 162
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 Allaballakaitoz Allaballakaitoz   [v 11] 2140/12 A 1 15.0 177
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/11 D 1 16.1 42
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-5 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 1640/4 D 4 476
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 What's the Point What's the Point   [s 8] 1640/3 C str
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-3 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/9 D 0 g 978
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-7 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2100/14 B 0 16.9 330
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 1609/3 C 2 15.8 73
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-1 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/10 C 3 16.5 104
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-3 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2140/10 C 0 17.9 377
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 2140/1 D 0 g 2185
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-3 V.G.'s Unstoppable V.G.'s Unstoppable   [s 4] 2140/9 B 1 17.5 44
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 2140/3 C 0 g 126
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-6 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2140/7 D 0 14.6 1638
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-5 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 2140/2 C 2 15.8 162
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2140/1 C 4 16.6 102
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-5 Rally Gunnar Rally Gunnar   [v 4] 2640/10 C 3 16.6 27
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-1 Tricky Treat Tricky Treat   [h 3] 2140/7 D 0 20.7 29
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 1640/1 D 5 13.5g 238
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/2 C 0 g 27
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-8 Maclemore Maclemore   [v 6] 1640/9 B 0 14.1 356
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/7 D 0 16.7 195
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/3 D str
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-9 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/11 D 0 17.0 252
2019-03-08 2019-03-08 Romme-8 Maclemore Maclemore   [v 6] 2140/10 B 5 14.7 620
2019-03-08 2019-03-08 Romme-9 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2140/12 C 0 17.8 928
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/4 B 0 g 43
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-9 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 3140/4 D 0 g 856
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 7] 2140/2 B 0 17.3 147
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 2140/8 D 0 20.5 92
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-8 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/7 D 1 16.2 61
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2160/8 C 0 g 245
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/1 B 0 17.7 34
2019-02-16 2019-02-16 Romme-6 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/7 D 0 16.7 100
2019-02-16 2019-02-16 Romme-8 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 1640/1 C 4 14.7 77
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [h 3] 2140/2 D 4 19.7 132
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-4 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2640/9 D 0 614
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-2 Russel Costashorta Russel Costashorta   [h 3] 2140/11 D 7 20.4 240
2019-02-01 2019-02-01 Romme-2 Alvena Ulvea Alvena Ulvea   [s 8] 1660/4 B 0 16.9 862
2019-02-01 2019-02-01 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2640/7 D 0 g 261
2019-02-01 2019-02-01 Romme-6 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2140/4 D 1 16.5 327
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-9 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 7] 2140/5 D 0 16.6 1590
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 2160/7 D 6 16.2 1616
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-9 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 1640/5 D 0 17.3 382
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-3 Peyton Manning G. Peyton Manning G.   [v 5] 2140/2 D 0 g 858
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-11 Prince Yoda Prince Yoda   [v 6] 2160/7 A 3 15.8 42
2020-10-20 2020-10-20 Romme-4 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/4 D 2 15.6 335
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-1 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/3 C 3 18.3 133
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-5 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2140/11 B 3 15.0 117
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-4 Beware Beware   [s 5] 2140/8 D 6 14.3 143
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 5] 2140/2 C 0 14.3 143
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-11 Life is Grand Life is Grand   [s 7] 2140/11 B 3 16.1 111
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-1 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/8 A 1 16.5 248
2020-10-09 2020-10-09 Romme-1 Black Molly Black Molly   [s 3] 2140/10 D 0 18.9g 200
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-5 Beware Beware   [s 5] 2100/11 D 5 14.8 2344
2020-10-03 2020-10-03 Romme-4 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/7 B 5 16.9g 74
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Quite a Barbara Quite a Barbara   [s 4] 2140/4 C 2 14.4 45
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2140/2 D 1 15.5 65
2020-09-29 2020-09-29 Romme-3 Beware Beware   [s 5] 2140/8 D 0 15.8g 1019
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-5 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/1 D 6 18.9 254
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Orlanda G.M. Orlanda G.M.   [s 4] 2140/2 D 3 16.4 229
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 9] 2160/6 D 3 16.3 537
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-2 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 4] 2140/10 B 6 17.6g 24
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Hazel Star Hazel Star   [s 7] 2140/2 D 4 18.8 402
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-7 Coinrunner G. Coinrunner G.   [v 11] 2140/3 C 4 16.4 104
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 5] 2640/2 D 0 g 28
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/6 D 5 15.6 208
2020-09-08 2020-09-08 Romme-3 Pas Pale Pas Pale   [v 7] 2140/7 D 0 16.4 1283
2020-09-08 2020-09-08 Romme-4 Feel Speed Feel Speed   [s 5] 2140/3 D 0 16.1g 438
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-7 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 4] 2100/13 B 0 17.7g 188
2020-08-31 2020-08-31 Romme-3 Screams My Name Screams My Name   [v 3] 2140/4 D 4 17.0 1194
2020-08-31 2020-08-31 Romme-9 Prince Yoda Prince Yoda   [v 6] 2640/6 D 0 15.4 82
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Check Me Check Me   [s 8] 1640/12 D 6 13.4 716
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-9 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/3 C 5 14.8 567
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-3 Feel Speed Feel Speed   [s 5] 2640/6 C 3 15.8 102
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-9 Life is Grand Life is Grand   [s 7] 2140/3 D 7 16.3 80
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-3 Eldar Eldar   [v 4] 2140/4 B 1 31.8g 40
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Rally Carin Rally Carin   [s 9] 2140/9 B 0 17.9 110
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 Texas Elite Texas Elite   [v 8] 2160/12 C 6 16.8 67
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-11 Mythical Fairytale Mythical Fairytale   [v 6] 2140/7 C 2 16.3 86
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 My First Offspring My First Offspring   [v 4] 2140/10 A 4 15.3 85
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-7 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/5 C 8 16.9 490
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-2 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 9] 2140/9 D 6 15.5 1142
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-4 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/3 B 2 15.5 101
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-6 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 4] 2660/7 D 0 16.9g 185
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 Prince Yoda Prince Yoda   [v 6] 2140/7 D 1 14.3 31
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-10 Imperial's Monroe Imperial's Monroe   [s 4] 2140/11 D 6 19.1 1254
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-3 Feel Speed Feel Speed   [s 5] 2140/15 C 0 15.5 1157
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-8 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 5] 2640/7 D 0 g 631
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-7 Myrsjös Lilla Diva Myrsjös Lilla Diva   [s 3] 2140/5 C str
2020-07-30 2020-07-30 Visby-2 Walquer Launcher Walquer Launcher   [s 3] 2120/12 D 7 17.2 1242
2020-07-30 2020-07-30 Visby-3 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 5] 2140/14 C 0 g 54
2020-07-30 2020-07-30 Visby-4 Livi Memory Livi Memory   [s 6] 1640/15 A 0 g 1378
2020-07-30 2020-07-30 Visby-7 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/9 B 3 15.6 34
2020-07-30 2020-07-30 Visby-8 Prince Yoda Prince Yoda   [v 6] 2140/10 B 1 14.9 72
2020-07-24 2020-07-24 Romme-1 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/10 C 7 18.6g 410
2020-07-24 2020-07-24 Romme-8 Feel Speed Feel Speed   [s 5] 2160/6 B 7 15.8 227
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-3 Myrsjös Lilla Diva Myrsjös Lilla Diva   [s 3] 2140/2 D 0 19.8g 676
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-8 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 5] 2140/6 B 4 15.2 78
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-6 Moddson Moddson   [v 4] 2140/6 C 0 g 16
2020-07-16 2020-07-16 Visby-1 Sorbetto Doc Sorbetto Doc   [v 4] 2120/10 A 3 18.8 72
2020-07-16 2020-07-16 Visby-3 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2120/9 B 1 15.2 54
2020-07-16 2020-07-16 Visby-5 Return of Bols Return of Bols   [v 4] 2140/13 B 4 16.7 349
2020-07-16 2020-07-16 Visby-6 Immer Fri Immer Fri   [v 11] 2120/12 D str
2020-07-16 2020-07-16 Visby-7 Prince Yoda Prince Yoda   [v 6] 2120/8 B 2 15.5 197
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-2 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/10 C 5 18.0 198
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-3 Jolene Boko Jolene Boko   [s 4] 2640/12 B 0 18.2 204
2020-07-02