V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-1 Broadway Queen Broadway Queen   [s 2] 2140/1 5 20.7 311
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 4] 2160/9 3 17.2 142
2015-11-19 2015-11-19 Romme-4 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 5] 2140/2 0 18.1 791
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-3 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 9] 2660/7 0 18.6 388
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-4 Amour Memory Amour Memory   [s 3] 1640/7 7 13.7 173
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 3] 2140/3 0 g 323
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Sally's Fairytale Sally's Fairytale   [s 6] 2160/5 0 19.0 694
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-8 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 9] 2140/8 str
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-5 Angry Bird Am Angry Bird Am   [s 5] 2140/10 0 15.9 348
2016-12-30 2016-12-30 Romme-9 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2640/5 D 0 22.6 337
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-8 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 1640/3 B str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/4 C 2 17.5 113
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Åsa Kine Åsa Kine   [s 7] 2660/10 D str
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 Kiboshi Kiboshi   [s 4] 2140/1 C 1 18.1 43
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2160/9 B 8 19.4g 60
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-7 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 2640/2 C 2 16.2 94
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-2 Snella Doc Snella Doc   [s 4] 1640/2 D 0 g 245
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Kiboshi Kiboshi   [s 4] 2100/6 A str
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/1 C 1 17.6 230
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/4 D 2 19.0 156
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Hedvig Palema Hedvig Palema   [s 6] 2140/6 D str
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Vildapel Vildapel   [s 4] 2140/10 B 0 15.7 426
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 O.F.Perchpike O.F.Perchpike   [v 8] 2140/12 C 0 18.4 235
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-4 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/6 D 0 19.9 221
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2160/11 D 6 18.6 327
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 1609/3 B 5 16.9 24
2016-10-14 2016-10-14 Romme-5 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/15 A 1 15.1 64
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-11 Sally's Fairytale Sally's Fairytale   [s 7] 2660/9 D str
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 1640/4 D str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-8 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 2140/7 D 0 19.4g 231
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 7] 2160/13 A 3 15.7 26
2016-09-25 2016-09-25 Romme-4 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/4 C 8 18.6 468
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-13 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/8 B 0 14.5 355
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Kiboshi Kiboshi   [s 4] 2140/7 D 5 16.7 168
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-3 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/3 A 1 14.6 30
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-1 Little By Little Little By Little   [s 2] 1640/5 D 4 23.5 123
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-8 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/1 D 0 14.1 134
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-6 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/10 D 0 18.1 1377
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-1 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 0 16.5 485
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-3 Maclemore Maclemore   [v 3] 2140/2 C 7 19.6g 26
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 1640/5 C 0 g 153
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 Prince Cobol Prince Cobol   [v 7] 1640/1 D 0 g 67
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2140/12 B 8 16.7 246
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Beatbox Beatbox   [v 5] 2640/4 B 0 19.4 158
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-10 Aberfeldy Aberfeldy   [s 5] 2140/2 C 0 g 62
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/13 A 1 16.3 43
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/4 D 0 18.4g 186
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2660/13 C 0 19.3g 491
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-10 Easy Cross Easy Cross   [v 6] 2640/2 C 0 g 135
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 4] 2140/5 C 0 g 738
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 Beatbox Beatbox   [v 5] 2140/1 B 6 18.1 70
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-5 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/4 D 8 17.1 914
2016-07-23 2016-07-23 Romme-8 Space Flirty Space Flirty   [s 6] 2140/4 C 0 18.6 181
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Get a Winner Get a Winner   [v 4] 2140/8 C 1 14.5 133
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-2 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 5] 2140/9 C 0 g 63
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-8 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/8 C 0 21.3g 994
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-10 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/3 D 5 15.8 196
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-8 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2640/11 D 5 15.2 986
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Vera R.G. Vera R.G.   [s 7] 2160/10 B 0 17.3g 141
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/4 D 0 18.4 2003
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-5 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/7 C 1 16.9 76
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-2 Pas Pale Pas Pale   [h 3] 2140/9 D 0 20.4g 477
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-1 Jeff Tabac Jeff Tabac   [h 3] 2160/8 D 0 g 92
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2160/12 D 4 18.5 795
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Stormy Tessie Stormy Tessie   [s 5] 2140/1 D 0 g 1112
2016-05-13 2016-05-13 Romme-2 Tricky Tough Tricky Tough   [v 3] 2140/3 B 7 20.2 658
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/3 D 0 g 471
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Long Playing Long Playing   [v 12] 2140/8 C 8 14.9 218
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 Beatbox Beatbox   [v 5] 2140/6 A 2 16.0 24
2016-05-02 2016-05-02 Romme-4 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/4 D 0 g 1757
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-4 Evident Ås Evident Ås   [s 6] 2140/11 D 3 15.8 1279
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-8 Larry Boy Larry Boy   [v 5] 1640/5 C 0 g 56
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 1640/4 C 2 13.8 58
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-9 Leia Way Leia Way   [s 10] 2140/8 D 0 16.8 151
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-8 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 9] 2140/6 C 0 21.7 446
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 7] 2160/8 C 6 17.3 70
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-4 Bekke Stjerna Bekke Stjerna   [s 7] 2140/2 D 0 34.8g 130
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2140/5 C 6 17.4 338
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-12 Gameplayer Gameplayer   [s 6] 2140/3 D 0 15.2 569
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-6 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2100/12 C 0 g 79
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Lionel Lionel   [v 8] 2100/6 C 0 199
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-7 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/10 D 2 15.0 493
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-5 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 1640/5 D 0 g 473
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-1 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/4 D 0 17.1 135
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-1 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/11 C 0 23.8g 1137
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-4 Olsbo Zera Olsbo Zera   [s 13] 1640/1 D 0 g 55
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-2 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2140/9 B 1 20.5g 74
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-2 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2140/9 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-4 Olsbo Zera Olsbo Zera   [s 13] 1640/1 D 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2160/13 A 8 19.4 203
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 7] 2160/10 C 2 16.5 405
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 2140/4 D 0 g 689
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-7 Varde Eld Varde Eld   [v 6] 2140/6 C 2 28.7 157
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-2 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/3 C 3 15.8 236
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 1640/3 B 5 16.8 68
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-10 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 5] 2140/5 C 0 19.7 623
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2160/14 A 0 18.1 158
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-8 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 2140/6 D 6 16.8 98
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-5 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2140/10 C 5 17.7 298
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 5] 2160/4 C 0 19.2g 517
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-3 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 5] 2100/8 A 7 17.0 123
2016-02-14 2016-02-14 Romme-5 New Charger New Charger   [v 8] 1640/7 B 0 16.3 51
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Esra Esra   [s 7] 2140/4 A 6 17.0 70
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-10 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/5 C 0 20.6 279
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 5] 2140/1 C 5 16.5 579
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Scarlet Collection Scarlet Collection   [v 5] 2140/8 C 6 16.3 260
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Star Commander Star Commander   [v 6] 2140/4 C 5 15.6 209
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Lubba Later Lubba Later   [s 6] 2140/3 D 0 17.5 795
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-6 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/6 B 0 17.5g 138
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-8 Quick Crown Quick Crown   [v 5] 2140/11 A str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2140/1 B str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 1640/4 C 0 18.4 130
2017-11-17 2017-11-17 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 D 0 18.5 391
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2640/3 D str
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Focus Håleryd Focus Håleryd   [v 8] 1640/6 D 0 13.6 329
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-9 Maclemore Maclemore   [v 4] 2640/11 A 6 16.1 155
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-8 Man Winner Man Winner   [v 8] 1640/7 D str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-10 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2640/4 B 0 15.5 334
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/7 D 0 16.1 2431
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 En Rico En Rico   [v 5] 1640/2 D 0 g 451
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Impressive Zon Impressive Zon   [v 4] 2140/9 A 0 17.0 101
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/13 C 0 g 152
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-3 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 1640/6 A 3 13.4 52
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Lady Soldier Lady Soldier   [s 5] 2140/9 D 8 18.6g 304
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-6 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/2 C 0 20.7 24
2017-10-27 2017-10-27 Romme-11 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/1 D 0 19.0 113
2017-10-27 2017-10-27 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2640/10 A 6 17.3g 64
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2140/2 D 0 21.3g 335
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/7 D 5 16.0 602
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Goliath Goliath   [v 4] 2140/2 D 0 g 51
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 1640/2 D 3 13.7 227
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2160/11 D 0 g 798
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Triton Baz Triton Baz   [v 5] 2140/3 C 0 15.8 285
2017-10-20 2017-10-20 Romme-7 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/8 D 3 17.5 50
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Charisma Charisma   [s 3] 2140/7 B 1 16.4 125
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 Raja Ribb Raja Ribb   [v 5] 2140/5 A 1 14.4 21
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-3 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2140/2 D 6 36.5g 164
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-10 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/1 A 2 14.6 101
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 7] 2140/6 C str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/10 B 0 15.2 219
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Picasso Face Picasso Face   [v 5] 2140/5 D 0 14.3 551
2017-10-14 2017-10-14 Åby-2 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1640/5 D 0 g 970
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Metis Metis   [s 5] 2140/1 D str
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-5 Get a Winner Get a Winner   [v 5] 2140/1 D 3 13.5 88
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Diggerman Diggerman   [v 5] 2140/2 B 1 14.8 33
2017-10-03 2017-10-03 Romme-3 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 B 5 16.4 73
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2140/3 D 0 17.0 747
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-9 Maclemore Maclemore   [v 4] 2160/12 A 3 14.7 193
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/2 B 6 16.8 118
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-6 Little By Little Little By Little   [s 3] 2140/2 D 0 19.8g 746
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Charisma Charisma   [s 3] 2160/4 A 6 16.3 112
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2140/3 B 0 17.6g 108
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-1 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/2 B 0 g 37
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Maclemore Maclemore   [v 4] 2660/11 B 2 15.2 159
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-2 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 3] 2140/9 C str
2017-09-15 2017-09-15 Romme-11 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/2 C 8 17.8 133
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 1640/8 A 1 13.2 70
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-8 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2160/14 C 0 17.4 617
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 1640/1 C str
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-7 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 A 1 15.4 73
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/9 A 7 16.2g 41
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-3 Charisma Charisma   [s 3] 2140/4 C 4 17.7 154
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-12 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/1 C 7 17.8 63
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-11 Maclemore Maclemore   [v 4] 2100/10 C 4 16.0 405
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Pas Pale Pas Pale   [v 4] 1640/4 C 0 19.3 177
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-10 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/12 B 3 15.7 26
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Teyla Teyla   [s 6] 2140/4 B 0 14.8 282
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/8 D 5 15.0 656
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Pampatipam Pampatipam   [v 5] 2140/11 C 3 18.4 280
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Messitj Messitj   [v 5] 2140/11 B str
2017-07-28 2017-07-28 Romme-8 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/6 C 0 16.9g 182
2017-07-28 2017-07-28 Romme-12 Miss McLovin Miss McLovin   [s 8] 2140/9 D 0 17.0 1072
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Maclemore Maclemore   [v 4] 2160/12 B 2 15.8 40
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Little By Little Little By Little   [s 3] 2140/7 D 0 20.0g 393
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-3 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/10 D 0 g 643
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/3 D 5 15.7 112
2017-07-21 2017-07-21 Romme-8 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 6] 2640/4 C str
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2160/9 D 0 34.2g 323
2017-07-21 2017-07-21 Romme-1 Pampatipam Pampatipam   [v 5] 2140/9 C 4 19.2 87
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Goliath Goliath   [v 4] 2100/7 C 0 17.0 32
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2640/2 D 0 353
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-10 Messitj Messitj   [v 5] 2140/10 A 2 14.2 94
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 A str
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-2 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/4 C 0 g 201
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/9 C 7 16.5 409
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/7 B 6 14.9 49
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Gaio Crown Gaio Crown   [s 10] 2180/8 D 0 g 646
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1640/4 B 5 15.5 64
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-10 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/4 D 4 15.8 290
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/10 A 1 16.9 19
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 2140/3 D 0 g 270
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/11 B 2 16.4 80
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2120/8 C 1 14.9 64
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 D 0 g 156
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-6 Maclemore Maclemore   [v 4] 1640/5 C 0 g 136
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2120/6 D 7 18.2 87
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2640/11 A 1 16.4 22
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/11 B 5 18.3 156
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/1 C 1 17.7 23
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1640/13 C 2 14.2 96
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1620/7 D 3 14.6 57
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2160/12 A 1 15.6 28
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/3 D 5 15.0 187
2017-05-12 2017-05-12 Romme-5 Lighten Up Lighten Up   [s 4] 2140/1 D 0 16.2 47
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Firstline Firstline   [v 6] 2140/1 D 6 16.9 617
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2140/1 C 6 16.6 47
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-4 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/3 C 0 g 30
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-7 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2160/5 C 8 16.5 497
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 7] 2140/3 D 1 14.6 42
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/9 B 0 15.0 315
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/3 B 0 16.4 61
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-6 Alvina Rich Alvina Rich   [s 9] 2140/5 C 6 19.3 104
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-5 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2640/8 A str
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Hedvig Palema Hedvig Palema   [s 7] 2140/9 D 0 21.7 480
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 4] 2140/9 D 5 16.2 169
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/2 D 1 15.5 38
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/10 B 1 15.7 53
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2160/6 C 3 16.4 410
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-4 Poker Faksa Poker Faksa   [s 7] 2140/6 D 0 g 338
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-5 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [h 4] 2140/1 C 6 16.7 142
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-5 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 B 1 15.9 52
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-7 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/3 B 1 16.5 49
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Star Cross Star Cross   [v 9] 2640/9 D str
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/10 D 7 15.8 147
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/3 C 0 g 609
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/4 D 5 16.1 556
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Maclemore Maclemore   [v 4] 2160/12 B 3 17.8 646
2017-03-10 2017-03-10 Romme-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/7 B 6 18.2 172
2017-03-10 2017-03-10 Romme-6 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2160/6 B 0 17.6g 826
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Winner Journey Winner Journey   [v 5] 2140/6 D 1 16.3 105
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/11 C 7 17.7 128
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-2 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/7 B 3 16.7 109
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/12 B 0 18.5 317
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/4 C 6 18.1 65
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-1 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/11 B 3 19.9 245
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Winner Journey Winner Journey   [v 5] 1640/6 C 3 14.7 48
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-6 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 5] 2140/1 D 0 18.0 1640
2017-02-12 2017-02-12 Romme-10 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/1 D 7 16.5 222
2017-02-12 2017-02-12 Romme-3 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2160/9 C 6 17.7 592
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-7 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 1660/10 A 0 g 155
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/1 D 6 15.6 273
2017-02-03 2017-02-03 Romme-3 Felix Tabac Felix Tabac   [v 6] 1660/13 A str
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/6 C 0 19.3 111
2017-01-27 2017-01-27 Romme-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/15 B 8 17.0g 94
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-5 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/10 B 1 17.6 70
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-1 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2160/14 A 0 20.7g 149
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Ipiso Waahsa Goj Ipiso Waahsa Goj   [s 5] 2140/3 D 0 20.5 539
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 1640/12 D 0 g 313
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/8 C 4 19.3 275
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/6 B 0 g 40
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2140/12 B 0 17.2 529
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-7 Strong Taste Strong Taste   [v 9] 2140/2 B 3 20.8g 75
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Sahara Sun Sahara Sun   [s 6] 2160/6 B 3 15.3 59
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-2 Zola Wind Zola Wind   [v 4] 2660/8 D 6 17.4 512
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-3 Sahara Sun Sahara Sun   [s 6] 1640/12 D 3 14.9 231
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-8 Mino Mino   [h 10] 2180/13 B str
2018-12-07 2018-12-07 Romme-4 Charisma Charisma   [s 4] 2160/4 D 0 g 149
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-6 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 870
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/7 C 0 18.6 83
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-4 Mino Mino   [h 10] 2680/5 C 5 27.5 158
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 Clerys Spring D.T. Clerys Spring D.T.   [s 5] 2160/5 C 2 15.8 117
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Charisma Charisma   [s 4] 2140/3 D 4 17.6 192
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-1 Strong Taste Strong Taste   [v 9] 2140/8 D 0 19.1g 169
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Turboline Turboline   [s 4] 2140/2 D 0 g 234
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 3] 2140/12 C 0 22.8 827
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2660/10 B 7 16.7 397
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2140/3 D 0 17.2 673
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 All My Loving All My Loving   [s 8] 1660/6 C 0 18.4 1420
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-10 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/11 D 0 15.2 90
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/12 C 3 16.1 33
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Magnus Roc Magnus Roc   [v 6] 2140/4 D 0 15.7 198
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-8 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2140/6 C 0 16.0 1000
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-9 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/5 C 0 g 54
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Lajos Euro Lajos Euro   [v 6] 2140/2 D 7 15.4 585
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-4 Farnese Boko Farnese Boko   [v 6] 2160/11 A 0 16.9g 60
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-1 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/9 C 5 15.6 94
2018-11-03 2018-11-03 Romme-5 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/11 C 0 16.9g 651
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-2 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2140/9 C 5 16.8 372
2018-10-26 2018-10-26 Romme-3 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/11 D 5 16.2 201
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-11 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2160/10 D 0 g 442
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-7 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/7 D 0 17.0g 271
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-10 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2660/11 A 1 17.3 69
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/4 B 7 17.1 171
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Toujours Vif Toujours Vif   [v 8] 2140/6 B 1 15.6 68
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Baryton Baryton   [h 7] 2140/1 D 4 15.4 210
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/10 C 8 15.7 77
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Turboline Turboline   [s 4] 2140/7 C 4 16.7 216
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-5 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/10 B 1 15.3 103
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-5 Farnese Boko Farnese Boko   [v 6] 2140/11 B 0 15.1 88
2018-10-13 2018-10-13 Åby-10 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/4 D 6 13.4 315
2018-10-12 2018-10-12 Romme-8 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/1 C 6 15.0 75
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/3 D 6 15.1 519
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-9 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2640/1 D 6 16.4g 71
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/4 B 1 15.8g 43
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-11 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/2 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Super Benny Super Benny   [v 7] 2140/5 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-6 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 7] 2140/3 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/1 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-5 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/4 C 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/6 D 1 14.8 127
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/10 C 4 15.7 50
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Jenna E. Jenna E.   [s 9] 2160/15 D 5 16.1 689
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Maclemore Maclemore   [v 5] 2640/8 D 2 17.1 67
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-2 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/10 A 1 16.0 28
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-1 Gigantica Gigantica   [s 6] 2140/2 D 0 23.0g 390
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-3 Mino Mino   [h 10] 2140/6 C 5 24.1 289
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/5 C 5 15.9 71
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-5 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/3 C 1 16.6 99
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Phototoy Phototoy   [h 5] 2140/7 A 0 15.6 26
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-8 Mino Mino   [h 10] 1660/13 D 0 21.9 1748
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-2 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/14 D 5 14.7 1074
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-7 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 1140/6 C str
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-4 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/4 B 0 g 49
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Motoddy Motoddy   [v 7] 1640/5 B 3 25.1g 78
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 2640/5 B 0 g 423
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 5] 2140/1 B 0 17.1g 185
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-5 Zola Wind Zola Wind   [v 4] 1640/12 D 0 14.7 844
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Susan Journey Susan Journey   [s 5] 2140/12 A 4 15.0 90
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/9 D 0 g 112
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-5 Västerbo Birch Västerbo Birch   [s 4] 2140/1 C 0 23.0g 362
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-2 Maclemore Maclemore   [v 5] 2100/7 C 0 16.2 248
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-8 Adams Pace Adams Pace   [v 8] 2140/6 D 1 14.8 86
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2140/1 D 6 15.8g 24
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Turboture Turboture   [v 6] 2140/10 B 3 17.2 30
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Zola Wind Zola Wind   [v 4] 2140/6 C 4 16.9 53
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/9 C 1 16.8 55
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-1 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/11 B 5 20.0g 377
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/3 C 5 18.8 125
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-5 Space Cadet Space Cadet   [v 7] 2140/12 D 0 16.6 111
2018-06-01 2018-06-01 Romme-11 Broadway Queen Broadway Queen   [s 5] 1640/1 D 1 15.9 95
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-11 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/6 C 5 15.6 101
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2160/4 C 0 16.6 142
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-7 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 2640/10 C 0 21.6 804
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-4 Maclemore Maclemore   [v 5] 2640/4 C 0 15.9 56
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-3 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/7 D 5 15.0 82
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-4 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/4 C 0 g 997
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-2 Beware Beware   [s 3] 1640/5 D 0 18.5 291
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/7 D 0 g 249
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-6 Little By Little Little By Little   [s 4] 1640/7 C 7 18.2 311
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-5 Västerbo Birch Västerbo Birch   [s 4] 2140/12 D 0 22.9g 719
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Dollar Hornline Dollar Hornline   [v 6] 2140/2 B 0 g 23
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 7] 2140/11 A 7 15.3 79
2018-05-18 2018-05-18 Romme-11 John K. John K.   [v 5] 2140/7 C 0 18.1 464
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Tahiti Journey Tahiti Journey   [s 4] 2140/3 C 2 13.8 36
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-2 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/4 B 5 17.9 223
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 Paolo de Lucia Paolo de Lucia   [v 9] 2140/8 C 5 14.9g 253
2018-05-14 2018-05-14 Romme-6 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/6 C 2 13.2 43
2018-05-14 2018-05-14 Romme-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/12 B 6 15.7 54
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-9 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/2 A 1 14.9 169
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/12 D 7 15.8 73
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Adams Pace Adams Pace   [v 8] 2140/9 C 5 14.6 93
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2140/9 C 4 15.9 47
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-5 Susan Journey Susan Journey   [s 5] 2140/6 B 2 14.9 28
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-1 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/4 D 6 18.3 915
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 5] 2140/13 C 7 16.9 244
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Bravo Pointjack Bravo Pointjack   [v 5] 2160/13 C 8 18.7 420
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Tanya Gel Tanya Gel   [s 5] 2160/8 A str
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-11 Maclemore Maclemore   [v 5] 2640/3 B str
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 4] 2140/2 D 0 g 82
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Adams Pace Adams Pace   [v 8] 2140/15 A 2 15.4 77
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Ricke Ricke   [v 5] 2140/4 C 0 g 92
2018-04-28 2018-04-28 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/11 D str
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-4 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 1640/7 D 0 14.8 466
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Charisma Charisma   [s 4] 1609/9 B 0 g 88
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-1 Little By Little Little By Little   [s 4] 2100/5 C 3 17.0 365
2018-04-20 2018-04-20 Romme-7 Diadem Viking Diadem Viking   [s 4] 2140/4 D 1 33.1 39
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/4 A 4 15.4 54
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 6] 2140/7 D 3 15.8 730
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 2640/11 C 0 16.4 163
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-6 Get a Winner Get a Winner   [v 6] 2100/5 C 4 15.7 93
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-3 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2100/4 C 0 g 36
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-5 Orthosie Orthosie   [s 4] 2140/1 D 0 g 351
2018-03-23 2018-03-23 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2640/1 B 0 18.3 128
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-2 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 2140/3 D 0 160
2018-03-17 2018-03-17 Momarken-2 Eila Laday* Eila Laday*   [s 7] 2140/10 C 0 17.0 607
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-8 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/4 C 0 g 202
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-12 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2140/11 D 2 16.4 96
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 5] 2140/11 D 0 18.9g 114
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Orthosie Orthosie   [s 4] 2140/12 C 3 17.8 55
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/8 B 2 16.5 88
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/6 C 4 16.6 92
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 2140/3 D 0 16.9 544
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/13 A 2 16.2 41
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 9] 2160/13 C 0 17.7 975
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Aurelio Bob Aurelio Bob   [v 7] 2140/7 C str
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-9 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 9] 2140/3 D 0 18.2 886
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2640/10 D 0 17.7 564
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 1640/8 D 0 g 928
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Harnsta Spiken Harnsta Spiken   [v 8] 2140/5 D 0 g 358
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2660/13 A 1 19.0 46
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-4 Life is Grand Life is Grand   [s 6] 2640/9 D 0 18.3 914
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 6] 2140/6 B 3 16.6 93
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 2140/5 D 0 19.5g 313
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-2 Jeppas Tarpon Jeppas Tarpon   [v 3] 2140/1 B 1 18.2 68
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-1 Ester Wibb Ester Wibb   [s 2] 1640/4 C 1 18.4 55
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 6] 2140/3 D 0 g 122
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/6 D str
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/9 B 5 15.4 247
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2140/5 D 5 15.9 416
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-7 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2140/4 D 0 16.4 246
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/6 B 6 17.3 60
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-6 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2160/10 C 1 17.7 50
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-6 Peyton Manning G. Peyton Manning G.   [v 4] 2160/11 D 0 g 912
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/12 C 6 14.4 1599
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2660/15 D 0 g 650
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-2 Life is Grand Life is Grand   [s 6] 1640/9 D 6 16.5 564
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-8 Mino Mino   [h 11] 2140/3 D 0 24.6g 1499
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/1 B 0 18.4 38
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-2 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/4 B 0 g 22
2019-11-15 2019-11-15 Romme-9 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/6 D 5 15.6 611
2019-11-15 2019-11-15 Romme-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/7 D 0 15.8g 922
2019-11-15 2019-11-15 Romme-3 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 3] 2140/11 D 5 17.6 664
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-2 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/1 D str
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-4 What's the Point What's the Point   [s 8] 2640/2 D 0 1177
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-3 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 5] 1640/10 C 0 17.4g 369
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Life is Grand Life is Grand   [s 6] 2140/1 D 2 18.3 298
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-8 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 1640/9 C 0 17.5g 105
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2609/11 D 3 15.0 46
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-2 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2100/3 D 4 14.2 521
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-7 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2160/11 A 2 17.3 84
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Power Broline Power Broline   [v 7] 2140/6 C 3 14.8 53
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Cute Life Cute Life   [s 7] 2140/4 C 0 17.4 255
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-9 Beware Beware   [s 4] 2100/15 D 7 16.0 59
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-5 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2640/4 D 0 17.5 972
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 5] 2140/3 D 3 17.0g 167
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-5 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/7 C 0 g 20
2019-10-25 2019-10-25 Romme-6 What's the Point What's the Point   [s 8] 1640/5 D 0 16.5 379
2019-10-25 2019-10-25 Romme-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/10 D 4 15.6 64
2019-10-25 2019-10-25 Romme-3 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2160/12 D 4 16.3g 800
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-8 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2100/11 A 0 15.1 269
2019-10-19 2019-10-19 Romme-12 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/5 C 2 18.0 336
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-6 Coinrunner G. Coinrunner G.   [v 10] 2140/12 B 6 16.4 596
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/4 D 5 15.7 165
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 B.B.S.Pelleshan B.B.S.Pelleshan   [v 10] 2140/4 D 7 15.2 379
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/2 C 6 18.4 174
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-8 Beware Beware   [s 4] 2140/6 D 1 15.5 41
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Grude Tilla* Grude Tilla*   [s 4] 2140/3 C 3 31.2g 63
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Tidy Tidy   [s 6] 1640/4 D 0 17.6 516
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-6 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/5 D 1 15.1 250
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Latte Käll Latte Käll   [v 4] 2640/6 C 4 15.9 78
2019-10-07 2019-10-07 Romme-8 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2160/10 D 0 16.0 490
2019-10-07 2019-10-07 Romme-1 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/4 C 3 16.2 297
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 What's the Point What's the Point   [s 8] 2140/5 D 1 18.0 95
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-7 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 6] 1640/3 C 2 13.0 34
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-4 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/1 D 2 16.2 95
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-10 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/1 D 0 19.1g 104
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-5 Beware Beware   [s 4] 2140/4 D 2 15.2 149
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 1660/4 D 0 19.8 470
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-6 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/1 D 1 18.4 81
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-5 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/7 C 1 18.2 256
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-4 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2660/5 D 5 17.8g 686
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Fame's Hall Fame's Hall   [v 7] 2140/5 C 0 16.3g 285
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/4 B 0 g 332
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-10 Xander Cake Xander Cake   [v 6] 1640/9 C 6 16.5 284
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 What's the Point What's the Point   [s 8] 1640/3 C 2 14.9 115
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/6 B 2 17.8 71
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Black Knight Black Knight   [v 10] 1640/7 C 7 19.3 328
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-7 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2140/5 C str
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/1 C 0 21.4 170
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-10 Pampatipam Pampatipam   [v 7] 2140/5 D str
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-2 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2100/11 D 0 g 437
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/10 D 0 16.9 2448
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-1 Make Bonfire Make Bonfire   [s 2] 1640/3 D 5 19.6 200
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-5 Beware Beware   [s 4] 2140/2 D 2 15.7 123
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 My Sea My Sea   [v 4] 2640/6 B 6 17.6 41
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-5 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/2 D 2 13.4 158
2019-08-27 2019-08-27 Romme-3 Insignia Insignia   [s 5] 1640/7 A 0 14.8 324
2019-08-27 2019-08-27 Romme-9 Jerry W. Jerry W.   [v 6] 2140/7 C 6 15.7 206
2019-08-27 2019-08-27 Romme-8 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 5] 2160/13 B 2 16.0 435
2019-08-27 2019-08-27 Romme-5 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/8 C 0 18.7 254
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 Beware Beware   [s 4] 2100/4 D 2 16.5 320
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2100/12 D 3 14.8 1015
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-3 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2100/2 A 0 18.1 1089
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/3 D 0 g 332
2019-08-12 2019-08-12 Romme-6 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/4 B 1 15.0 31
2019-08-12 2019-08-12 Romme-4 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 2140/5 B 2 17.2 34
2019-08-12 2019-08-12 Romme-2 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/5 A 3 17.4 16
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/3 C 4 16.8 484
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 6] 2140/5 D 1 15.3 131
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 5] 2160/11 C 0 17.0 284
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-10 Mino Mino   [h 11] 1640/5 D str
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-6 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/12 D 6 14.8 1059
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/1 D 0 17.0 221
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-5 Leon C.H.* Leon C.H.*   [h 3] 2140/1 B 6 18.7 65
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Undulat Undulat   [s 6] 1640/1 B 3 13.6 96
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2140/3 D 0 g 456
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2120/9 D 2 15.9 60
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Beware Beware   [s 4] 2120/8 B 1 16.6 96
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/10 D 2 15.0 844
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Ilaria Sidney* Ilaria Sidney*   [s 7] 2140/9 B 0 g 54
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/5 D 6 16.5 1105
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-3 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2100/10 C 0 20.1 1000
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-5 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/5 D 5 15.0 527
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-3 Beware Beware   [s 4] 2140/3 D 5 16.8 874
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/5 D 0 g 1000
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2120/6 D 0
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 1620/1 D 0 g 142
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Beware Beware   [s 4] 2140/10 C 6 17.7 502
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 1640/1 C 3 14.1 47
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/11 D 1 16.1 42
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 Allaballakaitoz Allaballakaitoz   [v 11] 2140/12 A 1 15.0 177
2019-06-10 2019-06-10 Romme-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/1 D 5 17.3 162
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-5 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 1640/4 D 4 476
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 What's the Point What's the Point   [s 8] 1640/3 C str
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-3 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/9 D 0 g 978
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 1609/3 C 2 15.8 73
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-7 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2100/14 B 0 16.9 330
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-3 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2140/10 C 0 17.9 377
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-1 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/10 C 3 16.5 104
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 2140/1 D 0 g 2185
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-3 V.G.'s Unstoppable V.G.'s Unstoppable   [s 4] 2140/9 B 1 17.5 44
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-6 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2140/7 D 0 14.6 1638
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 2140/3 C 0 g 126
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2140/1 C 4 16.6 102
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-5 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 2140/2 C 2 15.8 162
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-5 Rally Gunnar Rally Gunnar   [v 4] 2640/10 C 3 16.6 27
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-1 Tricky Treat Tricky Treat   [h 3] 2140/7 D 0 20.7 29
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/2 C 0 g 27
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 1640/1 D 5 13.5g 238
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-8 Maclemore Maclemore   [v 6] 1640/9 B 0 14.1 356
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/7 D 0 16.7 195
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/3 D str
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-9 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/11 D 0 17.0 252
2019-03-08 2019-03-08 Romme-9 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2140/12 C 0 17.8 928
2019-03-08 2019-03-08 Romme-8 Maclemore Maclemore   [v 6] 2140/10 B 5 14.7 620
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-9 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 3140/4 D 0 g 856
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/4 B 0 g 43
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-8 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/7 D 1 16.2 61
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 2140/8 D 0 20.5 92
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 7] 2140/2 B 0 17.3 147
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2160/8 C 0 g 245
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/1 B 0 17.7 34
2019-02-16 2019-02-16 Romme-8 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 1640/1 C 4 14.7 77
2019-02-16 2019-02-16 Romme-6 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/7 D 0 16.7 100
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [h 3] 2140/2 D 4 19.7 132
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-4 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2640/9 D 0 614
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-2 Russel Costashorta Russel Costashorta   [h 3] 2140/11 D 7 20.4 240
2019-02-01 2019-02-01 Romme-6 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2140/4 D 1 16.5 327
2019-02-01 2019-02-01 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2640/7 D 0 g 261
2019-02-01 2019-02-01 Romme-2 Alvena Ulvea Alvena Ulvea   [s 8] 1660/4 B 0 16.9 862
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-9 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 7] 2140/5 D 0 16.6 1590
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 2160/7 D 6 16.2 1616
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-9 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 1640/5 D 0 17.3 382
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-3 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2140/2 D 0 16.6 868
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-2 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/6 B 3 17.3 149
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-1 Västerbo Awesome Västerbo Awesome   [v 3] 2140/3 B str
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-6 Västerbo Isolde Västerbo Isolde   [s 7] 2140/12 B 0 g 173
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-7 Violette Face Violette Face   [s 3] 3140/11 C 6 18.5 394
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-1 Make Bonfire Make Bonfire   [s 3] 2140/6 D 7 19.4g 473
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 5] 1660/10 A 3 16.7 27
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-2 Västerbo Awesome Västerbo Awesome   [v 3] 2140/3 A 2 18.6 78
2020-12-18 2020-12-18 Romme-10 Beware Beware   [s 5] 2160/13 B 4 17.2 268
2020-12-18 2020-12-18 Romme-6 Feel Speed Feel Speed   [s 5] 2640/3 B 0 18.1 190
2020-12-18 2020-12-18 Romme-5 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/2 B 6 18.5g 73
2020-12-18 2020-12-18 Romme-4 Screams My Name Screams My Name   [v 3] 1640/10 D 0 16.3 1082
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-4 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2609/2 C 3 18.1 87
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 3140/2 D 0 g 1111
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-6 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 2140/3 C 2 14.4 27
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-4 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/12 C 9 16.2 1473
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-7 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2140/1 D 0 15.3 1739
2020-12-07 2020-12-07 Eskilstuna-1 Västerbo Awesome Västerbo Awesome   [v 3] 2140/1 C 5 18.3 108
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-2 Make Bonfire Make Bonfire   [s 3] 2140/5 D str
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2640/7 D 0 16.6g 211
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-3 Violette Face Violette Face   [s 3] 2160/10 C str
2020-12-01 2020-12-01 Romme-5 Raclette Raclette   [s 7] 2160/11 B str
2020-12-01 2020-12-01 Romme-4 Tricky Treat Tricky Treat   [v 4] 2160/9 B 0 17.6g 337
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-10 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 5] 1640/5 D 5 17.4 286
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-9 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2140/6 A 3 16.5 177
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-2 Screams My Name Screams My Name   [v 3] 2140/6 B 7 19.2 230
2020-11-14 2020-11-14 Romme-1 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/10 C 7 17.0 340
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-6 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 5] 2140/10 D 0 g 336
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-5 Life is Grand Life is Grand   [s 7] 2140/1 D 0 17.0 232
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/12 B 5 15.9 215
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-10 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 4] 2160/4 C 0 18.9 484
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-9 Feel Speed Feel Speed   [s 5] 2100/4 B str
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-2 Persos Merlot Persos Merlot   [s 4] 2160/2 D 7 17.2 518
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-6 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/3 D 0 15.2 171
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 1640/5 D 3 12.9 166
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [h 4] 2140/6 B 1 28.2 39
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-10 Edaxe Edaxe   [v 6] 2140/3 D 0 20.3 452
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-7 Miss Sober Miss Sober   [s 5] 2140/11 B 0 15.8 44
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Screams My Name Screams My Name   [v 3] 2140/8 B 2 16.6 92
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-6 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/1 C 1 16.9 73
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-4 Toujours Vif Toujours Vif   [v 10] 2140/2 D 6 15.6 554
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-1 Without Makeup Without Makeup   [s 6] 2160/9 B 5 17.2 746
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/9 A 1 16.8g 19
2020-10-31 2020-10-31 Romme-10 Beware Beware   [s 5] 2140/8 C 0 17.9 312
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-11 Prince Yoda Prince Yoda   [v 6] 2160/7 A 3 15.8 42
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-3 Peyton Manning G. Peyton Manning G.   [v 5] 2140/2 D 0 g 858
2020-10-20 2020-10-20 Romme-4 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/4 D 2 15.6 335
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-1 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/3 C 3 18.3 133
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-5 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2140/11 B 3 15.0 117
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-4 Beware Beware   [s 5] 2140/8 D 6 14.3 143
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-11 Life is Grand Life is Grand   [s 7] 2140/11 B 3 16.1 111
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 5] 2140/2 C 0 14.3 143
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-1 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/8 A 1 16.5 248
2020-10-09 2020-10-09 Romme-1 Black Molly Black Molly   [s 3] 2140/10 D 0 18.9g 200
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-5 Beware Beware   [s 5] 2100/11 D 5 14.8 2344
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Quite a Barbara Quite a Barbara   [s 4] 2140/4 C 2 14.4 45
2020-10-03 2020-10-03 Romme-4 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/7 B 5 16.9g 74
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2140/2 D 1 15.5 65
2020-09-29 2020-09-29 Romme-3 Beware Beware   [s 5] 2140/8 D 0 15.8g 1019
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 9] 2160/6 D 3 16.3 537
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Orlanda G.M. Orlanda G.M.   [s 4] 2140/2 D 3 16.4 229
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-5 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/1 D 6 18.9 254
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-7 Coinrunner G. Coinrunner G.   [v 11] 2140/3 C 4 16.4 104
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Hazel Star Hazel Star   [s 7] 2140/2 D 4 18.8 402
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-2 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 4] 2140/10 B 6 17.6g 24
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 5] 2640/2 D 0 g 28
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/6 D 5 15.6 208
2020-09-08 2020-09-08 Romme-4 Feel Speed Feel Speed   [s 5] 2140/3 D 0 16.1g 438
2020-09-08 2020-09-08 Romme-3 Pas Pale Pas Pale   [v 7] 2140/7 D 0 16.4 1283
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-7 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 4] 2100/13 B 0 17.7g 188
2020-08-31