V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-1 Broadway Queen Broadway Queen   [s 2] 2140/1 5 20.7 311
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 4] 2160/9 3 17.2 142
2015-11-19 2015-11-19 Romme-4 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 5] 2140/2 0 18.1 791
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-3 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 9] 2660/7 0 18.6 388
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-4 Amour Memory Amour Memory   [s 3] 1640/7 7 13.7 173
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 3] 2140/3 0 g 323
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Sally's Fairytale Sally's Fairytale   [s 6] 2160/5 0 19.0 694
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-8 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 9] 2140/8 str
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-5 Angry Bird Am Angry Bird Am   [s 5] 2140/10 0 15.9 348
2016-12-30 2016-12-30 Romme-9 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2640/5 D 0 22.6 337
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-8 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 1640/3 B str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/4 C 2 17.5 113
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Åsa Kine Åsa Kine   [s 7] 2660/10 D str
2016-12-16 2016-12-16 Romme-10 Kiboshi Kiboshi   [s 4] 2140/1 C 1 18.1 43
2016-12-16 2016-12-16 Romme-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2160/9 B 8 19.4g 60
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-7 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 2640/2 C 2 16.2 94
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-2 Snella Doc Snella Doc   [s 4] 1640/2 D 0 g 245
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-1 Kiboshi Kiboshi   [s 4] 2100/6 A str
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-12 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/1 C 1 17.6 230
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 4] 2140/4 D 2 19.0 156
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Hedvig Palema Hedvig Palema   [s 6] 2140/6 D str
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Vildapel Vildapel   [s 4] 2140/10 B 0 15.7 426
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-4 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/6 D 0 19.9 221
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2160/11 D 6 18.6 327
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 O.F.Perchpike O.F.Perchpike   [v 8] 2140/12 C 0 18.4 235
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Be Right Back Be Right Back   [v 4] 1609/3 B 5 16.9 24
2016-10-14 2016-10-14 Romme-5 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/15 A 1 15.1 64
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-11 Sally's Fairytale Sally's Fairytale   [s 7] 2660/9 D str
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 1640/4 D str
2016-09-30 2016-09-30 Romme-8 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 2140/7 D 0 19.4g 231
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-6 Aramis Hornline Aramis Hornline   [v 7] 2160/13 A 3 15.7 26
2016-09-25 2016-09-25 Romme-4 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/4 C 8 18.6 468
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-13 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/8 B 0 14.5 355
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Kiboshi Kiboshi   [s 4] 2140/7 D 5 16.7 168
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-3 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/3 A 1 14.6 30
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-1 Little By Little Little By Little   [s 2] 1640/5 D 4 23.5 123
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-8 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/1 D 0 14.1 134
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-6 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/10 D 0 18.1 1377
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-1 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/2 D 0 16.5 485
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-3 Maclemore Maclemore   [v 3] 2140/2 C 7 19.6g 26
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 1640/5 C 0 g 153
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 Prince Cobol Prince Cobol   [v 7] 1640/1 D 0 g 67
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2140/12 B 8 16.7 246
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Beatbox Beatbox   [v 5] 2640/4 B 0 19.4 158
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-10 Aberfeldy Aberfeldy   [s 5] 2140/2 C 0 g 62
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2160/13 A 1 16.3 43
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/4 D 0 18.4g 186
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2660/13 C 0 19.3g 491
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-10 Easy Cross Easy Cross   [v 6] 2640/2 C 0 g 135
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-9 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 4] 2140/5 C 0 g 738
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-10 Beatbox Beatbox   [v 5] 2140/1 B 6 18.1 70
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-5 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/4 D 8 17.1 914
2016-07-23 2016-07-23 Romme-8 Space Flirty Space Flirty   [s 6] 2140/4 C 0 18.6 181
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Get a Winner Get a Winner   [v 4] 2140/8 C 1 14.5 133
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-2 Thunderinmyheart Thunderinmyheart   [v 5] 2140/9 C 0 g 63
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-10 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2140/3 D 5 15.8 196
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-8 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/8 C 0 21.3g 994
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-8 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2640/11 D 5 15.2 986
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Vera R.G. Vera R.G.   [s 7] 2160/10 B 0 17.3g 141
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/4 D 0 18.4 2003
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-5 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/7 C 1 16.9 76
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-2 Pas Pale Pas Pale   [h 3] 2140/9 D 0 20.4g 477
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-1 Jeff Tabac Jeff Tabac   [h 3] 2160/8 D 0 g 92
2016-05-13 2016-05-13 Romme-11 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2160/12 D 4 18.5 795
2016-05-13 2016-05-13 Romme-3 Stormy Tessie Stormy Tessie   [s 5] 2140/1 D 0 g 1112
2016-05-13 2016-05-13 Romme-2 Tricky Tough Tricky Tough   [v 3] 2140/3 B 7 20.2 658
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 3] 2140/3 D 0 g 471
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Long Playing Long Playing   [v 12] 2140/8 C 8 14.9 218
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 Beatbox Beatbox   [v 5] 2140/6 A 2 16.0 24
2016-05-02 2016-05-02 Romme-4 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/4 D 0 g 1757
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-8 Larry Boy Larry Boy   [v 5] 1640/5 C 0 g 56
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 1640/4 C 2 13.8 58
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-4 Evident Ås Evident Ås   [s 6] 2140/11 D 3 15.8 1279
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-9 Leia Way Leia Way   [s 10] 2140/8 D 0 16.8 151
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-8 Zakris Hornline Zakris Hornline   [v 9] 2140/6 C 0 21.7 446
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 7] 2160/8 C 6 17.3 70
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-4 Bekke Stjerna Bekke Stjerna   [s 7] 2140/2 D 0 34.8g 130
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2140/5 C 6 17.4 338
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-12 Gameplayer Gameplayer   [s 6] 2140/3 D 0 15.2 569
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-6 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2100/12 C 0 g 79
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Lionel Lionel   [v 8] 2100/6 C 0 199
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-7 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/10 D 2 15.0 493
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-5 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 1640/5 D 0 g 473
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-1 Bakers Order Bakers Order   [v 5] 2140/4 D 0 17.1 135
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-1 Life is Grand Life is Grand   [s 3] 2140/11 C 0 23.8g 1137
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-4 Olsbo Zera Olsbo Zera   [s 13] 1640/1 D 0 g 55
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-2 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2140/9 B 1 20.5g 74
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-4 Olsbo Zera Olsbo Zera   [s 13] 1640/1 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-2 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2140/9 B 0
2016-03-18 2016-03-18 Romme-11 Ruffs Palema Ruffs Palema   [v 6] 2160/13 A 8 19.4 203
2016-03-18 2016-03-18 Romme-5 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 7] 2160/10 C 2 16.5 405
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 2140/4 D 0 g 689
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-7 Varde Eld Varde Eld   [v 6] 2140/6 C 2 28.7 157
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-2 Amour Memory Amour Memory   [s 4] 2140/3 C 3 15.8 236
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 1640/3 B 5 16.8 68
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-10 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 5] 2140/5 C 0 19.7 623
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-5 Gill Jubb Gill Jubb   [s 7] 2140/10 C 5 17.7 298
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-10 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 7] 2160/14 A 0 18.1 158
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-8 Oldschoolmare Oldschoolmare   [s 6] 2140/6 D 6 16.8 98
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 5] 2160/4 C 0 19.2g 517
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-3 Beautiful Trick Beautiful Trick   [s 5] 2100/8 A 7 17.0 123
2016-02-14 2016-02-14 Romme-5 New Charger New Charger   [v 8] 1640/7 B 0 16.3 51
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Esra Esra   [s 7] 2140/4 A 6 17.0 70
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-10 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/5 C 0 20.6 279
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-2 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 5] 2140/1 C 5 16.5 579
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-1 Scarlet Collection Scarlet Collection   [v 5] 2140/8 C 6 16.3 260
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-4 Star Commander Star Commander   [v 6] 2140/4 C 5 15.6 209
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Lubba Later Lubba Later   [s 6] 2140/3 D 0 17.5 795
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-6 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/6 B 0 17.5g 138
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-8 Quick Crown Quick Crown   [v 5] 2140/11 A str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-5 Fröken Sting Fröken Sting   [s 4] 2140/1 B str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-3 Heavenly Sign Heavenly Sign   [s 5] 1640/4 C 0 18.4 130
2017-11-17 2017-11-17 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 D 0 18.5 391
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Bakers Order Bakers Order   [v 6] 2640/3 D str
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Focus Håleryd Focus Håleryd   [v 8] 1640/6 D 0 13.6 329
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-9 Maclemore Maclemore   [v 4] 2640/11 A 6 16.1 155
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-8 Man Winner Man Winner   [v 8] 1640/7 D str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-10 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2640/4 B 0 15.5 334
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/7 D 0 16.1 2431
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-4 En Rico En Rico   [v 5] 1640/2 D 0 g 451
2017-10-31 2017-10-31 Romme-8 Impressive Zon Impressive Zon   [v 4] 2140/9 A 0 17.0 101
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/13 C 0 g 152
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-3 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 1640/6 A 3 13.4 52
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-8 Lady Soldier Lady Soldier   [s 5] 2140/9 D 8 18.6g 304
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-6 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/2 C 0 20.7 24
2017-10-27 2017-10-27 Romme-11 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/1 D 0 19.0 113
2017-10-27 2017-10-27 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2640/10 A 6 17.3g 64
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-3 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2140/2 D 0 21.3g 335
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-7 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/7 D 5 16.0 602
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-6 Goliath Goliath   [v 4] 2140/2 D 0 g 51
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-9 Dendrathema Dendrathema   [s 7] 1640/2 D 3 13.7 227
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2160/11 D 0 g 798
2017-10-20 2017-10-20 Romme-7 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 4] 2140/8 D 3 17.5 50
2017-10-20 2017-10-20 Romme-5 Charisma Charisma   [s 3] 2140/7 B 1 16.4 125
2017-10-20 2017-10-20 Romme-4 Raja Ribb Raja Ribb   [v 5] 2140/5 A 1 14.4 21
2017-10-20 2017-10-20 Romme-8 Triton Baz Triton Baz   [v 5] 2140/3 C 0 15.8 285
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-3 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2140/2 D 6 36.5g 164
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-10 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/1 A 2 14.6 101
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 7] 2140/6 C str
2017-10-14 2017-10-14 Åby-4 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/10 B 0 15.2 219
2017-10-14 2017-10-14 Åby-3 Picasso Face Picasso Face   [v 5] 2140/5 D 0 14.3 551
2017-10-14 2017-10-14 Åby-2 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1640/5 D 0 g 970
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Metis Metis   [s 5] 2140/1 D str
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-5 Get a Winner Get a Winner   [v 5] 2140/1 D 3 13.5 88
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-6 Diggerman Diggerman   [v 5] 2140/2 B 1 14.8 33
2017-10-03 2017-10-03 Romme-3 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 B 5 16.4 73
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-10 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2140/3 D 0 17.0 747
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-9 Maclemore Maclemore   [v 4] 2160/12 A 3 14.7 193
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-6 Little By Little Little By Little   [s 3] 2140/2 D 0 19.8g 746
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/2 B 6 16.8 118
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Charisma Charisma   [s 3] 2160/4 A 6 16.3 112
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2140/3 B 0 17.6g 108
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-1 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/2 B 0 g 37
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Maclemore Maclemore   [v 4] 2660/11 B 2 15.2 159
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-2 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 3] 2140/9 C str
2017-09-15 2017-09-15 Romme-11 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/2 C 8 17.8 133
2017-09-15 2017-09-15 Romme-5 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 1640/8 A 1 13.2 70
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-8 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2160/14 C 0 17.4 617
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-5 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 1640/1 C str
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-7 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 A 1 15.4 73
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-6 Quick C.D. Quick C.D.   [v 4] 2140/9 A 7 16.2g 41
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-3 Charisma Charisma   [s 3] 2140/4 C 4 17.7 154
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-12 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/1 C 7 17.8 63
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-11 Maclemore Maclemore   [v 4] 2100/10 C 4 16.0 405
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Pas Pale Pas Pale   [v 4] 1640/4 C 0 19.3 177
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-10 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/12 B 3 15.7 26
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Teyla Teyla   [s 6] 2140/4 B 0 14.8 282
2017-08-08 2017-08-08 Romme-6 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/8 D 5 15.0 656
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Pampatipam Pampatipam   [v 5] 2140/11 C 3 18.4 280
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-1 Messitj Messitj   [v 5] 2140/11 B str
2017-07-28 2017-07-28 Romme-12 Miss McLovin Miss McLovin   [s 8] 2140/9 D 0 17.0 1072
2017-07-28 2017-07-28 Romme-8 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2140/6 C 0 16.9g 182
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-9 Maclemore Maclemore   [v 4] 2160/12 B 2 15.8 40
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Little By Little Little By Little   [s 3] 2140/7 D 0 20.0g 393
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-3 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/10 D 0 g 643
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/3 D 5 15.7 112
2017-07-21 2017-07-21 Romme-8 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 6] 2640/4 C str
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2160/9 D 0 34.2g 323
2017-07-21 2017-07-21 Romme-1 Pampatipam Pampatipam   [v 5] 2140/9 C 4 19.2 87
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Goliath Goliath   [v 4] 2100/7 C 0 17.0 32
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 The Pac Man The Pac Man   [v 7] 2640/2 D 0 353
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-2 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 2140/4 C 0 g 201
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-10 Messitj Messitj   [v 5] 2140/10 A 2 14.2 94
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 A str
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/9 C 7 16.5 409
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-11 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/7 B 6 14.9 49
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-10 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 8] 2140/4 D 4 15.8 290
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Gaio Crown Gaio Crown   [s 10] 2180/8 D 0 g 646
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-6 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1640/4 B 5 15.5 64
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/10 A 1 16.9 19
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Larry Boy Larry Boy   [v 6] 2140/3 D 0 g 270
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/11 B 2 16.4 80
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2120/8 C 1 14.9 64
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 D 0 g 156
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-6 Maclemore Maclemore   [v 4] 1640/5 C 0 g 136
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/11 B 5 18.3 156
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Simb Viol Simb Viol   [s 3] 2120/1 C 1 17.7 23
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Simb General Lee Simb General Lee   [v 8] 1640/13 C 2 14.2 96
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Broadway Queen Broadway Queen   [s 4] 1620/7 D 3 14.6 57
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Simb la Alazan Simb la Alazan   [s 7] 2120/6 D 7 18.2 87
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2640/11 A 1 16.4 22
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2160/12 A 1 15.6 28
2017-05-12 2017-05-12 Romme-5 Lighten Up Lighten Up   [s 4] 2140/1 D 0 16.2 47
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-6 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/3 D 5 15.0 187
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Firstline Firstline   [v 6] 2140/1 D 6 16.9 617
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-6 Texas Elite Texas Elite   [v 5] 2140/1 C 6 16.6 47
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-4 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/3 C 0 g 30
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-7 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2160/5 C 8 16.5 497
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-2 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 7] 2140/3 D 1 14.6 42
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Amour Memory Amour Memory   [s 5] 2140/9 B 0 15.0 315
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-4 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/3 B 0 16.4 61
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Hedvig Palema Hedvig Palema   [s 7] 2140/9 D 0 21.7 480
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-6 Alvina Rich Alvina Rich   [s 9] 2140/5 C 6 19.3 104
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-5 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2640/8 A str
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 4] 2140/9 D 5 16.2 169
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/2 D 1 15.5 38
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/10 B 1 15.7 53
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2160/6 C 3 16.4 410
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-5 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [h 4] 2140/1 C 6 16.7 142
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-4 Poker Faksa Poker Faksa   [s 7] 2140/6 D 0 g 338
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-5 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/11 B 1 15.9 52
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-7 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/3 B 1 16.5 49
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-6 Star Cross Star Cross   [v 9] 2640/9 D str
2017-03-24 2017-03-24 Romme-4 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2140/10 D 7 15.8 147
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-3 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/3 C 0 g 609
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/4 D 5 16.1 556
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Maclemore Maclemore   [v 4] 2160/12 B 3 17.8 646
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-3 Winner Journey Winner Journey   [v 5] 2140/6 D 1 16.3 105
2017-03-10 2017-03-10 Romme-10 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2140/7 B 6 18.2 172
2017-03-10 2017-03-10 Romme-6 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 8] 2160/6 B 0 17.6g 826
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/11 C 7 17.7 128
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-2 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/7 B 3 16.7 109
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/12 B 0 18.5 317
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/4 C 6 18.1 65
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-1 Maclemore Maclemore   [v 4] 2140/11 B 3 19.9 245
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-8 Winner Journey Winner Journey   [v 5] 1640/6 C 3 14.7 48
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-6 Flexa Tabac Flexa Tabac   [s 5] 2140/1 D 0 18.0 1640
2017-02-12 2017-02-12 Romme-10 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/1 D 7 16.5 222
2017-02-12 2017-02-12 Romme-3 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 5] 2160/9 C 6 17.7 592
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-7 Trippa Undan Trippa Undan   [s 10] 1660/10 A 0 g 155
2017-02-03 2017-02-03 Romme-4 Freedom Band Freedom Band   [s 6] 2140/1 D 6 15.6 273
2017-02-03 2017-02-03 Romme-3 Felix Tabac Felix Tabac   [v 6] 1660/13 A str
2017-01-27 2017-01-27 Romme-6 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 4] 2140/6 C 0 19.3 111
2017-01-27 2017-01-27 Romme-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 2140/15 B 8 17.0g 94
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-5 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/10 B 1 17.6 70
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-1 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2160/14 A 0 20.7g 149
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-7 Ipiso Waahsa Goj Ipiso Waahsa Goj   [s 5] 2140/3 D 0 20.5 539
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 5] 1640/12 D 0 g 313
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Saga Doc Saga Doc   [s 4] 2140/8 C 4 19.3 275
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Kiboshi Kiboshi   [s 5] 2140/6 B 0 g 40
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-2 Zola Wind Zola Wind   [v 4] 2660/8 D 6 17.4 512
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-4 Sahara Sun Sahara Sun   [s 6] 2160/6 B 3 15.3 59
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-7 Strong Taste Strong Taste   [v 9] 2140/2 B 3 20.8g 75
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-8 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2140/12 B 0 17.2 529
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-3 Sahara Sun Sahara Sun   [s 6] 1640/12 D 3 14.9 231
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-8 Mino Mino   [h 10] 2180/13 B str
2018-12-07 2018-12-07 Romme-4 Charisma Charisma   [s 4] 2160/4 D 0 g 149
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-6 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 870
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/7 C 0 18.6 83
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-4 Mino Mino   [h 10] 2680/5 C 5 27.5 158
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 Clerys Spring D.T. Clerys Spring D.T.   [s 5] 2160/5 C 2 15.8 117
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-1 Strong Taste Strong Taste   [v 9] 2140/8 D 0 19.1g 169
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-7 Charisma Charisma   [s 4] 2140/3 D 4 17.6 192
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-2 Turboline Turboline   [s 4] 2140/2 D 0 g 234
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 3] 2140/12 C 0 22.8 827
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2660/10 B 7 16.7 397
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2140/3 D 0 17.2 673
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 All My Loving All My Loving   [s 8] 1660/6 C 0 18.4 1420
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-10 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/11 D 0 15.2 90
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-8 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/12 C 3 16.1 33
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Magnus Roc Magnus Roc   [v 6] 2140/4 D 0 15.7 198
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-8 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2140/6 C 0 16.0 1000
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-7 Lajos Euro Lajos Euro   [v 6] 2140/2 D 7 15.4 585
2018-11-06 2018-11-06 Solvalla-9 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/5 C 0 g 54
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-1 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/9 C 5 15.6 94
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-4 Farnese Boko Farnese Boko   [v 6] 2160/11 A 0 16.9g 60
2018-11-03 2018-11-03 Romme-5 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/11 C 0 16.9g 651
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-2 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2140/9 C 5 16.8 372
2018-10-26 2018-10-26 Romme-3 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/11 D 5 16.2 201
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-11 Kiss My Ace Kiss My Ace   [s 4] 2160/10 D 0 g 442
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-7 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/7 D 0 17.0g 271
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-3 Toujours Vif Toujours Vif   [v 8] 2140/6 B 1 15.6 68
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Edaxe Edaxe   [v 4] 2140/4 B 7 17.1 171
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-10 Sweet Letter Sweet Letter   [s 4] 2660/11 A 1 17.3 69
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-5 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/10 B 1 15.3 103
2018-10-19 2018-10-19 Romme-3 Turboline Turboline   [s 4] 2140/7 C 4 16.7 216
2018-10-19 2018-10-19 Romme-5 Moon's Black Lady Moon's Black Lady   [s 6] 2140/10 C 8 15.7 77
2018-10-19 2018-10-19 Romme-7 Baryton Baryton   [h 7] 2140/1 D 4 15.4 210
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-5 Farnese Boko Farnese Boko   [v 6] 2140/11 B 0 15.1 88
2018-10-13 2018-10-13 Åby-10 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/4 D 6 13.4 315
2018-10-12 2018-10-12 Romme-8 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/1 C 6 15.0 75
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/3 D 6 15.1 519
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-9 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2640/1 D 6 16.4g 71
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/4 B 1 15.8g 43
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/1 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-6 Jumpinjackofjoy Jumpinjackofjoy   [v 7] 2140/3 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Super Benny Super Benny   [v 7] 2140/5 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-11 Certainly a Winner Certainly a Winner   [v 4] 2140/2 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-5 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/4 C 0
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-5 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/6 D 1 14.8 127
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/10 C 4 15.7 50
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-1 Gigantica Gigantica   [s 6] 2140/2 D 0 23.0g 390
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-2 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/10 A 1 16.0 28
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Maclemore Maclemore   [v 5] 2640/8 D 2 17.1 67
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-10 Jenna E. Jenna E.   [s 9] 2160/15 D 5 16.1 689
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-3 Mino Mino   [h 10] 2140/6 C 5 24.1 289
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/5 C 5 15.9 71
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-5 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/3 C 1 16.6 99
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Phototoy Phototoy   [h 5] 2140/7 A 0 15.6 26
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-2 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/14 D 5 14.7 1074
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-8 Mino Mino   [h 10] 1660/13 D 0 21.9 1748
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-4 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/4 B 0 g 49
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-7 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 1140/6 C str
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-6 Motoddy Motoddy   [v 7] 1640/5 B 3 25.1g 78
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Oboy C.D. Oboy C.D.   [v 7] 2640/5 B 0 g 423
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 5] 2140/1 B 0 17.1g 185
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-5 Zola Wind Zola Wind   [v 4] 1640/12 D 0 14.7 844
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 Susan Journey Susan Journey   [s 5] 2140/12 A 4 15.0 90
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-2 Maclemore Maclemore   [v 5] 2100/7 C 0 16.2 248
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-5 Västerbo Birch Västerbo Birch   [s 4] 2140/1 C 0 23.0g 362
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/9 D 0 g 112
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/9 C 1 16.8 55
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Zola Wind Zola Wind   [v 4] 2140/6 C 4 16.9 53
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Turboture Turboture   [v 6] 2140/10 B 3 17.2 30
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2140/1 D 6 15.8g 24
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-8 Adams Pace Adams Pace   [v 8] 2140/6 D 1 14.8 86
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-1 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/11 B 5 20.0g 377
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-5 Space Cadet Space Cadet   [v 7] 2140/12 D 0 16.6 111
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Princess Jubb Princess Jubb   [s 5] 2140/3 C 5 18.8 125
2018-06-01 2018-06-01 Romme-11 Broadway Queen Broadway Queen   [s 5] 1640/1 D 1 15.9 95
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-4 Maclemore Maclemore   [v 5] 2640/4 C 0 15.9 56
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-7 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 2640/10 C 0 21.6 804
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2160/4 C 0 16.6 142
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-11 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/6 C 5 15.6 101
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-2 Beware Beware   [s 3] 1640/5 D 0 18.5 291
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-4 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/4 C 0 g 997
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-3 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/7 D 5 15.0 82
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-5 Västerbo Birch Västerbo Birch   [s 4] 2140/12 D 0 22.9g 719
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-6 Little By Little Little By Little   [s 4] 1640/7 C 7 18.2 311
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 3] 2140/7 D 0 g 249
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-3 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 7] 2140/11 A 7 15.3 79
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Dollar Hornline Dollar Hornline   [v 6] 2140/2 B 0 g 23
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Tahiti Journey Tahiti Journey   [s 4] 2140/3 C 2 13.8 36
2018-05-18 2018-05-18 Romme-11 John K. John K.   [v 5] 2140/7 C 0 18.1 464
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-2 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/4 B 5 17.9 223
2018-05-14 2018-05-14 Romme-4 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 6] 2140/12 B 6 15.7 54
2018-05-14 2018-05-14 Romme-6 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/6 C 2 13.2 43
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 Paolo de Lucia Paolo de Lucia   [v 9] 2140/8 C 5 14.9g 253
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-6 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/12 D 7 15.8 73
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-9 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/2 A 1 14.9 169
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2140/9 C 4 15.9 47
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Adams Pace Adams Pace   [v 8] 2140/9 C 5 14.6 93
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-1 Feel Speed Feel Speed   [s 3] 2140/4 D 6 18.3 915
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-5 Susan Journey Susan Journey   [s 5] 2140/6 B 2 14.9 28
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-2 Bravo Pointjack Bravo Pointjack   [v 5] 2160/13 C 8 18.7 420
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-10 Broadway Queen Broadway Queen   [s 5] 2140/13 C 7 16.9 244
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Tanya Gel Tanya Gel   [s 5] 2160/8 A str
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-11 Maclemore Maclemore   [v 5] 2640/3 B str
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Adams Pace Adams Pace   [v 8] 2140/15 A 2 15.4 77
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Miss Lovelace Miss Lovelace   [s 4] 2140/2 D 0 g 82
2018-04-28 2018-04-28 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/11 D str
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Ricke Ricke   [v 5] 2140/4 C 0 g 92
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-4 Amour Memory Amour Memory   [s 6] 1640/7 D 0 14.8 466
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-1 Little By Little Little By Little   [s 4] 2100/5 C 3 17.0 365
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Charisma Charisma   [s 4] 1609/9 B 0 g 88
2018-04-20 2018-04-20 Romme-7 Diadem Viking Diadem Viking   [s 4] 2140/4 D 1 33.1 39
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Maclemore Maclemore   [v 5] 2140/4 A 4 15.4 54
2018-04-08 2018-04-08 Romme-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 6] 2140/7 D 3 15.8 730
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Breezer Crown Breezer Crown   [v 5] 2640/11 C 0 16.4 163
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-3 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2100/4 C 0 g 36
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-6 Get a Winner Get a Winner   [v 6] 2100/5 C 4 15.7 93
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-5 Orthosie Orthosie   [s 4] 2140/1 D 0 g 351
2018-03-23 2018-03-23 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2640/1 B 0 18.3 128
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-2 Grizzly Boko Grizzly Boko   [v 5] 2140/3 D 0 160
2018-03-17 2018-03-17 Momarken-2 Eila Laday* Eila Laday*   [s 7] 2140/10 C 0 17.0 607
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-8 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/4 C 0 g 202
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Orthosie Orthosie   [s 4] 2140/12 C 3 17.8 55
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 5] 2140/11 D 0 18.9g 114
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-12 Bright Pace Bright Pace   [s 7] 2140/11 D 2 16.4 96
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/8 B 2 16.5 88
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Figaro Hornline Figaro Hornline   [v 4] 2140/6 C 4 16.6 92
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 2140/3 D 0 16.9 544
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-4 Kiboshi Kiboshi   [s 6] 2140/13 A 2 16.2 41
2018-02-09 2018-02-09 Romme-5 J.S.Mollis Arnie J.S.Mollis Arnie   [v 9] 2160/13 C 0 17.7 975
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-3 Aurelio Bob Aurelio Bob   [v 7] 2140/7 C str
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-1 Harnsta Spiken Harnsta Spiken   [v 8] 2140/5 D 0 g 358
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-3 Prince Hall Prince Hall   [v 12] 1640/8 D 0 g 928
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-5 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2640/10 D 0 17.7 564
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-9 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 9] 2140/3 D 0 18.2 886
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2660/13 A 1 19.0 46
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-4 Life is Grand Life is Grand   [s 6] 2640/9 D 0 18.3 914
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-1 Ester Wibb Ester Wibb   [s 2] 1640/4 C 1 18.4 55
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-2 Jeppas Tarpon Jeppas Tarpon   [v 3] 2140/1 B 1 18.2 68
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-6 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 3] 2140/5 D 0 19.5g 313
2019-12-14 2019-12-14 Eskilstuna-9 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 6] 2140/6 B 3 16.6 93
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-6 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/6 D str
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Unchained Feelings Unchained Feelings   [s 6] 2140/3 D 0 g 122
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/9 B 5 15.4 247
2019-11-26 2019-11-26 Romme-6 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2140/5 D 5 15.9 416
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-6 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2160/10 C 1 17.7 50
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-5 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/6 B 6 17.3 60
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-7 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 9] 2140/4 D 0 16.4 246
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 2140/12 C 6 14.4 1599
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-6 Peyton Manning G. Peyton Manning G.   [v 4] 2160/11 D 0 g 912
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-7 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 2660/15 D 0 g 650
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-2 Life is Grand Life is Grand   [s 6] 1640/9 D 6 16.5 564
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-8 Mino Mino   [h 11] 2140/3 D 0 24.6g 1499
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-2 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/4 B 0 g 22
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/1 B 0 18.4 38
2019-11-15 2019-11-15 Romme-3 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 3] 2140/11 D 5 17.6 664
2019-11-15 2019-11-15 Romme-4 Helios U.S. Helios U.S.   [v 10] 1640/7 D 0 15.8g 922
2019-11-15 2019-11-15 Romme-9 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/6 D 5 15.6 611
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-2 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/1 D str
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-3 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 5] 1640/10 C 0 17.4g 369
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-4 What's the Point What's the Point   [s 8] 2640/2 D 0 1177
2019-11-08 2019-11-08 Romme-9 Life is Grand Life is Grand   [s 6] 2140/1 D 2 18.3 298
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-2 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2100/3 D 4 14.2 521
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2609/11 D 3 15.0 46
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-8 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 1640/9 C 0 17.5g 105
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-7 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2160/11 A 2 17.3 84
2019-11-02 2019-11-02 Romme-5 Cute Life Cute Life   [s 7] 2140/4 C 0 17.4 255
2019-11-02 2019-11-02 Romme-7 Power Broline Power Broline   [v 7] 2140/6 C 3 14.8 53
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-9 Beware Beware   [s 4] 2100/15 D 7 16.0 59
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-5 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2640/4 D 0 17.5 972
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-5 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/7 C 0 g 20
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 5] 2140/3 D 3 17.0g 167
2019-10-25 2019-10-25 Romme-3 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2160/12 D 4 16.3g 800
2019-10-25 2019-10-25 Romme-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/10 D 4 15.6 64
2019-10-25 2019-10-25 Romme-6 What's the Point What's the Point   [s 8] 1640/5 D 0 16.5 379
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-8 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2100/11 A 0 15.1 269
2019-10-19 2019-10-19 Romme-12 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/5 C 2 18.0 336
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-6 Coinrunner G. Coinrunner G.   [v 10] 2140/12 B 6 16.4 596
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/4 D 5 15.7 165
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/2 C 6 18.4 174
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 B.B.S.Pelleshan B.B.S.Pelleshan   [v 10] 2140/4 D 7 15.2 379
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-4 Tidy Tidy   [s 6] 1640/4 D 0 17.6 516
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-5 Grude Tilla* Grude Tilla*   [s 4] 2140/3 C 3 31.2g 63
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-8 Beware Beware   [s 4] 2140/6 D 1 15.5 41
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-5 Latte Käll Latte Käll   [v 4] 2640/6 C 4 15.9 78
2019-10-08 2019-10-08 Solvalla-6 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/5 D 1 15.1 250
2019-10-07 2019-10-07 Romme-1 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/4 C 3 16.2 297
2019-10-07 2019-10-07 Romme-8 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2160/10 D 0 16.0 490
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-4 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/1 D 2 16.2 95
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-7 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 6] 1640/3 C 2 13.0 34
2019-10-04 2019-10-04 Rättvik-8 What's the Point What's the Point   [s 8] 2140/5 D 1 18.0 95
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-10 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/1 D 0 19.1g 104
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-5 Beware Beware   [s 4] 2140/4 D 2 15.2 149
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-4 Dendrathema Dendrathema   [s 9] 2660/5 D 5 17.8g 686
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-5 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/7 C 1 18.2 256
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-6 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/1 D 1 18.4 81
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-9 Bas Hanover Bas Hanover   [v 9] 1660/4 D 0 19.8 470
2019-09-23 2019-09-23 Romme-9 Fame's Hall Fame's Hall   [v 7] 2140/5 C 0 16.3g 285
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/4 B 0 g 332
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-10 Xander Cake Xander Cake   [v 6] 1640/9 C 6 16.5 284
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-2 Black Knight Black Knight   [v 10] 1640/7 C 7 19.3 328
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-4 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/6 B 2 17.8 71
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 What's the Point What's the Point   [s 8] 1640/3 C 2 14.9 115
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/1 C 0 21.4 170
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-7 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2140/5 C str
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-2 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 3] 2100/11 D 0 g 437
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-10 Pampatipam Pampatipam   [v 7] 2140/5 D str
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-1 Make Bonfire Make Bonfire   [s 2] 1640/3 D 5 19.6 200
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2140/10 D 0 16.9 2448
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-5 Beware Beware   [s 4] 2140/2 D 2 15.7 123
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 My Sea My Sea   [v 4] 2640/6 B 6 17.6 41
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-5 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/2 D 2 13.4 158
2019-08-27 2019-08-27 Romme-3 Insignia Insignia   [s 5] 1640/7 A 0 14.8 324
2019-08-27 2019-08-27 Romme-5 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/8 C 0 18.7 254
2019-08-27 2019-08-27 Romme-8 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 5] 2160/13 B 2 16.0 435
2019-08-27 2019-08-27 Romme-9 Jerry W. Jerry W.   [v 6] 2140/7 C 6 15.7 206
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-3 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 3] 2100/2 A 0 18.1 1089
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2100/12 D 3 14.8 1015
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-10 Beware Beware   [s 4] 2100/4 D 2 16.5 320
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/3 C 4 16.8 484
2019-08-12 2019-08-12 Romme-2 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/5 A 3 17.4 16
2019-08-12 2019-08-12 Romme-4 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 4] 2140/5 B 2 17.2 34
2019-08-12 2019-08-12 Romme-6 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/4 B 1 15.0 31
2019-08-12 2019-08-12 Romme-11 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/3 D 0 g 332
2019-08-10 2019-08-10 Romme-8 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 5] 2160/11 C 0 17.0 284
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Bicc's Lamborghini Bicc's Lamborghini   [v 6] 2140/5 D 1 15.3 131
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-6 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/12 D 6 14.8 1059
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-10 Mino Mino   [h 11] 1640/5 D str
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-2 Undulat Undulat   [s 6] 1640/1 B 3 13.6 96
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-5 Leon C.H.* Leon C.H.*   [h 3] 2140/1 B 6 18.7 65
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/1 D 0 17.0 221
2019-07-26 2019-07-26 Romme-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2140/3 D 0 g 456
2019-07-25 2019-07-25 Visby-4 Beware Beware   [s 4] 2120/8 B 1 16.6 96
2019-07-25 2019-07-25 Visby-9 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2120/9 D 2 15.9 60
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/10 D 2 15.0 844
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Ilaria Sidney* Ilaria Sidney*   [s 7] 2140/9 B 0 g 54
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-3 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2140/5 D 6 16.5 1105
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-3 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2100/10 C 0 20.1 1000
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-3 Beware Beware   [s 4] 2140/3 D 5 16.8 874
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-5 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/5 D 5 15.0 527
2019-07-02 2019-07-02 Solvalla-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/5 D 0 g 1000
2019-06-27 2019-06-27 Visby-3 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 1620/1 D 0 g 142
2019-06-27 2019-06-27 Visby-8 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 2120/6 D 0
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Beware Beware   [s 4] 2140/10 C 6 17.7 502
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 1640/1 C 3 14.1 47
2019-06-10 2019-06-10 Romme-1 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 4] 2140/1 D 5 17.3 162
2019-06-10 2019-06-10 Romme-7 Allaballakaitoz Allaballakaitoz   [v 11] 2140/12 A 1 15.0 177
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/11 D 1 16.1 42
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-5 Canela Brava Canela Brava   [s 5] 1640/4 D 4 476
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-4 What's the Point What's the Point   [s 8] 1640/3 C str
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-3 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/9 D 0 g 978
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-7 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2100/14 B 0 16.9 330
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 1609/3 C 2 15.8 73
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-1 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/10 C 3 16.5 104
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-3 Jenna E. Jenna E.   [s 10] 2140/10 C 0 17.9 377
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 2140/1 D 0 g 2185
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-3 V.G.'s Unstoppable V.G.'s Unstoppable   [s 4] 2140/9 B 1 17.5 44
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Blue Star Cantab Blue Star Cantab   [v 4] 2140/3 C 0 g 126
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-6 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2140/7 D 0 14.6 1638
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-5 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 2140/2 C 2 15.8 162
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2140/1 C 4 16.6 102
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-5 Rally Gunnar Rally Gunnar   [v 4] 2640/10 C 3 16.6 27
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-1 Tricky Treat Tricky Treat   [h 3] 2140/7 D 0 20.7 29
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 Västerbo Pay Me Västerbo Pay Me   [v 7] 1640/1 D 5 13.5g 238
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/2 C 0 g 27
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-8 Maclemore Maclemore   [v 6] 1640/9 B 0 14.1 356
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/7 D 0 16.7 195
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Feel Speed Feel Speed   [s 4] 2140/3 D str
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-9 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/11 D 0 17.0 252
2019-03-08 2019-03-08 Romme-8 Maclemore Maclemore   [v 6] 2140/10 B 5 14.7 620
2019-03-08 2019-03-08 Romme-9 Amour Memory Amour Memory   [s 7] 2140/12 C 0 17.8 928
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 4] 2140/4 B 0 g 43
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-9 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 3140/4 D 0 g 856
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-1 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 7] 2140/2 B 0 17.3 147
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-2 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 5] 2140/8 D 0 20.5 92
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-8 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/7 D 1 16.2 61
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2160/8 C 0 g 245
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-4 Alan Wadd Alan Wadd   [v 7] 2140/1 B 0 17.7 34
2019-02-16 2019-02-16 Romme-6 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2140/7 D 0 16.7 100
2019-02-16 2019-02-16 Romme-8 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 1640/1 C 4 14.7 77
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [h 3] 2140/2 D 4 19.7 132
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-4 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2640/9 D 0 614
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-2 Russel Costashorta Russel Costashorta   [h 3] 2140/11 D 7 20.4 240
2019-02-01 2019-02-01 Romme-2 Alvena Ulvea Alvena Ulvea   [s 8] 1660/4 B 0 16.9 862
2019-02-01 2019-02-01 Romme-4 Kiboshi Kiboshi   [s 7] 2640/7 D 0 g 261
2019-02-01 2019-02-01 Romme-6 Toujours Vif Toujours Vif   [v 9] 2140/4 D 1 16.5 327
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-9 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 7] 2140/5 D 0 16.6 1590
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Zola Wind Zola Wind   [v 5] 2160/7 D 6 16.2 1616
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-9 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 1640/5 D 0 17.3 382
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-1 Västerbo Awesome Västerbo Awesome   [v 3] 2140/3 B str
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-2 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/6 B 3 17.3 149
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-3 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2140/2 D 0 16.6 868
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-6 Västerbo Isolde Västerbo Isolde   [s 7] 2140/12 B 0 g 173
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-1 Make Bonfire Make Bonfire   [s 3] 2140/6 D 7 19.4g 473
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-7 Violette Face Violette Face   [s 3] 3140/11 C 6 18.5 394
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-2 Västerbo Awesome Västerbo Awesome   [v 3] 2140/3 A 2 18.6 78
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 5] 1660/10 A 3 16.7 27
2020-12-18 2020-12-18 Romme-4 Screams My Name Screams My Name   [v 3] 1640/10 D 0 16.3 1082
2020-12-18 2020-12-18 Romme-5 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/2 B 6 18.5g 73
2020-12-18 2020-12-18 Romme-6 Feel Speed Feel Speed   [s 5] 2640/3 B 0 18.1 190
2020-12-18 2020-12-18 Romme-10 Beware Beware   [s 5] 2160/13 B 4 17.2 268
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-4 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2609/2 C 3 18.1 87
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-4 Maja Tooma Maja Tooma   [s 4] 2140/12 C 9 16.2 1473
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-6 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 2140/3 C 2 14.4 27
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-8 Todays Victory Todays Victory   [v 8] 3140/2 D 0 g 1111
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-7 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2140/1 D 0 15.3 1739
2020-12-07 2020-12-07 Eskilstuna-1 Västerbo Awesome Västerbo Awesome   [v 3] 2140/1 C 5 18.3 108
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-2 Make Bonfire Make Bonfire   [s 3] 2140/5 D str
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-3 Violette Face Violette Face   [s 3] 2160/10 C str
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2640/7 D 0 16.6g 211
2020-12-01 2020-12-01 Romme-4 Tricky Treat Tricky Treat   [v 4] 2160/9 B 0 17.6g 337
2020-12-01 2020-12-01 Romme-5 Raclette Raclette   [s 7] 2160/11 B str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-2 Screams My Name Screams My Name   [v 3] 2140/6 B 7 19.2 230
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-9 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2140/6 A 3 16.5 177
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-10 Beyonce Halo Beyonce Halo   [s 5] 1640/5 D 5 17.4 286
2020-11-14 2020-11-14 Romme-1 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/10 C 7 17.0 340
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/12 B 5 15.9 215
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-5 Life is Grand Life is Grand   [s 7] 2140/1 D 0 17.0 232
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-6 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 5] 2140/10 D 0 g 336
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-2 Persos Merlot Persos Merlot   [s 4] 2160/2 D 7 17.2 518
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-9 Feel Speed Feel Speed   [s 5] 2100/4 B str
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-10 Önas Oj Oj Önas Oj Oj   [s 4] 2160/4 C 0 18.9 484
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-4 Nebbenes Solan Nebbenes Solan   [h 4] 2140/6 B 1 28.2 39
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 1640/5 D 3 12.9 166
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-6 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/3 D 0 15.2 171
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-1 Screams My Name Screams My Name   [v 3] 2140/8 B 2 16.6 92
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-7 Miss Sober Miss Sober   [s 5] 2140/11 B 0 15.8 44
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-10 Edaxe Edaxe   [v 6] 2140/3 D 0 20.3 452
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-1 Without Makeup Without Makeup   [s 6] 2160/9 B 5 17.2 746
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-4 Toujours Vif Toujours Vif   [v 10] 2140/2 D 6 15.6 554
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-6 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/1 C 1 16.9 73
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-8 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/9 A 1 16.8g 19
2020-10-31 2020-10-31 Romme-10 Beware Beware   [s 5] 2140/8 C 0 17.9 312
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-3 Peyton Manning G. Peyton Manning G.   [v 5] 2140/2 D 0 g 858
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-11 Prince Yoda Prince Yoda   [v 6] 2160/7 A 3 15.8 42
2020-10-20 2020-10-20 Romme-4 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/4 D 2 15.6 335
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-1 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/3 C 3 18.3 133
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-5 Västerbo Mixtra Västerbo Mixtra   [s 4] 2140/11 B 3 15.0 117
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-4 Beware Beware   [s 5] 2140/8 D 6 14.3 143
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-7 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 5] 2140/2 C 0 14.3 143
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-11 Life is Grand Life is Grand   [s 7] 2140/11 B 3 16.1 111
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-1 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/8 A 1 16.5 248
2020-10-09 2020-10-09 Romme-1 Black Molly Black Molly   [s 3] 2140/10 D 0 18.9g 200
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-5 Beware Beware   [s 5] 2100/11 D 5 14.8 2344
2020-10-03 2020-10-03 Romme-4 Violette Face Violette Face   [s 3] 2140/7 B 5 16.9g 74
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Quite a Barbara Quite a Barbara   [s 4] 2140/4 C 2 14.4 45
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-5 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 4] 2140/2 D 1 15.5 65
2020-09-29 2020-09-29 Romme-3 Beware Beware   [s 5] 2140/8 D 0 15.8g 1019
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-5 Captain P.R. Captain P.R.   [v 3] 2140/1 D 6 18.9 254
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-7 Orlanda G.M. Orlanda G.M.   [s 4] 2140/2 D 3 16.4 229
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-8 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 9] 2160/6 D 3 16.3 537
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-2 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 4] 2140/10 B 6 17.6g 24
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-5 Hazel Star Hazel Star   [s 7] 2140/2 D 4 18.8 402
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-7 Coinrunner G. Coinrunner G.   [v 11] 2140/3 C 4 16.4 104
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 I.T.Inventor I.T.Inventor   [v 5] 2640/2 D 0 g 28
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Russel Costashorta Russel Costashorta   [v 4] 2140/6 D 5 15.6 208
2020-09-08 2020-09-08 Romme-3 Pas Pale Pas Pale   [v 7] 2140/7 D 0 16.4 1283
2020-09-08 2020-09-08 Romme-4 Feel Speed Feel Speed   [s 5] 2140/3 D 0 16.1g 438
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-7 Myrsjös Tornado Myrsjös Tornado   [v 4] 2100/13 B 0 17.7g 188
2020-08-31 2020-08-31 Romme-3 Screams My Name Screams My Name   [v 3] 2140/4 D