V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Storfavoriten Nadal Broline hade lekstuga i lördagens jackpotomgång på Åbytravet och då överraskningarna uteblev understeg utd..


Storfavoriten Nadal Broline hade lekstuga i lördagens jackpotomgång på Åbytravet och då överraskningarna uteblev understeg utdelningen för fem rätt 15 kronor. Därmed går hela femrättspotten vidare till kommande lördag och då beräknas sjurättspotten uppgå till 48 miljoner kronor. På Åby stannade sjurättsutdelningen på 11 941 kronor och för sex rätt fick man 89 kronor.

Kanal 75


Nadal Broline har tillhört den äldre eliten i flera år men frågan är om han någon gång har varit bättre än vad ..


Nadal Broline har tillhört den äldre eliten i flera år men frågan är om han någon gång har varit bättre än vad han är nu. Åttaåringen visade en nyfunnen växel från start när han senast blixtrade till ledningen i gulddivisionens final på Solvalla och från innerspår tog han på nytt hand om spets. Där anförde han sedan i bländande stil och på upploppsrakan lämnade han odriven motståndet med flera längder.
- Det kanske inte är tårar i ögonen men jag blir lite darrig på rösten för jag tycker så mycket om den här hästen. Han har inte haft det där riktiga flytet under säsongen men nu har han det, sa tränaren Reijo Liljendahl.
Erik Adielsson körde hästen för fjärde gången och efter ett tredjepris och två andraplatser fick han ta en efterlängtad seger.
- Så enkelt som han gjorde det och på den tiden, det är bra alltså! Det känns som att han kommer ta ett steg till nästa år och då har han mycket att göra i de stora loppen, sa Adielsson.
Förstapriset i Legolas Minne uppgick till 200 000 kronor och därmed passerade Nadal Broline sex miljoner kronor insprunget.

Femte raka för obesegrade löftet
I treåringsloppet delade obesegrade Velten Versailles på favoritskapet med segerstaplande Amerindienne. Men någon riktigt duell blev det aldrig. Velten Versailles tog hand om ledningen och därmed visade sig loppet vara över. Amerindienne galopperade uppgivet utvändigt om ledaren i utgång av sista sväng och även övriga deltagare var chanslösa att nå den undflyende jättetalangen.
- Det här är en väldigt trevlig häst och insatsen i dag bedömer jag som riktigt bra. Nu är planen att vila lite och träna på i vinter, så att han kan komma tillbaka ännu starkare nästa år. Med tiden tror jag att han kan bli en riktigt bra häst, sa kusken Rick Ebbinge om den Jeroen W.M. Engwerda-tränade hingsten.
Holländske duon Ebbing-Engwerda tog även hem bronsdivisionen och där hette segervapnet Tuxedo Bi. Rick Ebbinge serverade hästen ett fint lopp i ryggar och det tackade sexåringen för genom att spurta till enkel triumf.

Öronbedövande segervrål
Åbyamatören Tony Löfqvist är en riktig färgklick och när hans hästar levererar på banan hörs det. Den här lördagen var inget undantag. När hans Vikings Preacher tillsammans med Anders Christiansson fällde storfavoriten Arch Lane i klass II klämde Löfqvist i så att flanörerna på Avenyn en mil från Åbytravet sannolikt trodde att åskan rullade in.
- Jag är i himlen! Det här är det största jag har varit med om inom travet. Men han är grym hästen! segerjublade Åbyprofilen.

Taktiken gick i lås
I silverdivisionen lyckades Jörgen Sjunnesson till fullo med sin taktik bakom norske gästen Gigant Invalley. Sedan han kört till ledningen och planenligt släppt till favoriten Velvet Gio spurtade han till knapp seger på open stretch.
- Det här var jätteskoj! Det är stort att komma till Sverige och vinna i V75. Särskilt som jag även är uppfödare och äger hästen, sa tränaren Truls Desserud.

Sex segrar på tolv starter
Tyskan Stonewashd Diamant kom i Peter Untersteiners träning i våras och i hans regi har hon vunnit sex av tolv lopp. Den här gången spurtade femåringen hem V75-omgångens stolopp från andra par utvändigt.
- Hon bara fortsätter att utvecklas och det är rätt så ovanligt för ett så här gammalt sto. Det är en ren fröjd att tävla med henne, sa Peter Untersteiner.
Petri Puro-tränade Martin de Bos (Kim Eriksson) var bara bäst i klass I där han vann från positionen utvändigt om ledaren.
Sju rätt på V75 betalade 11 941 kronor och sex rätt gav 89 kronor. Femrättspotten går vidare till nästa lördag då en ny jackpot väntar på Mantorp.

Ola Johansson, Kanal 75


Inter Dominion har körts i Australien och Nya Zeeland sedan 1936 men de senaste fem åren har serien endast körts för passgångare. N&a..


Inter Dominion har körts i Australien och Nya Zeeland sedan 1936 men de senaste fem åren har serien endast körts för passgångare. När travarna i år har fått vara med igen har Tornada Valley dominerat totalt. Den sjuårige valacken vann samtliga tre uttagningslopp och sedan han körts till ledningen i lördagens final stegade han undan till säker seger före starkt spurtande överraskningen Sky Petite.
- Att få vinna Inter Dominian här i kväll är helt fantastiskt! Det är loppet som alla vill vinna och nu har jag vunnit det, sa kusken Kate Gath sedan hon blivit historiens första kvinna att vinna loppet.
Tornada Valley tränas av Kate Gaths make Andy Gath och sedan paret tog över managerandet av hästen har han vunnit 17 av 21 starter. Lördagens seger, som togs på kilometertiden 1.14,2 över 2 760 meter, belönades med cirka 600 000 kronor.

Kan bli aktuell för Elitloppet
Flera tidigare vinnare av Inter Dominion Trotting Championship har kommit till Sverige och startat i Elitloppet. Kanske kan Tornada Valley bli nästa års mest exotiska inslag under travfesten på Solvalla sista söndagen i maj?
- Det är en jättefin häst och startsnabbhet visade han ju också. Han är svår att sätta in men det klart att en startsnabb segermaskin är intressant. Jag gillar verkligen hästen och jag kommer att följa honom framöver för att se vart det tar vägen, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot.

Ola Johansson, Kanal 75


Solvallas Tränarförening och sportavdelningen utser årligen en Nordinstipendiat och i år föll valet på Svante Båth-lä..


Solvallas Tränarförening och sportavdelningen utser årligen en Nordinstipendiat och i år föll valet på Svante Båth-lärlingen Anders Eriksson. 28-åringen kommer att prisat under Nordindagen på Solvalla på tisdag och utöver den hedrande utmärkelsen tilldelas han 10 000 kronor.
- Nordinstipendiet är inget man går och tänker på. Det är ju inget man söker till, därför var det också en otroligt rolig överraskning när jag fick den här utmärkelsen, säger Anders Eriksson till Sulkysport.
Anders Eriksson har i år vunnit 28 av 224 lopp och kört in 1,9 miljoner kronor.

Kanal 75


Närmare 50 miljoner kronor hägrar i sjurättpotten när V75 på lördagen avgörs på Åby utanför Göteborg. ..


Närmare 50 miljoner kronor hägrar i sjurättpotten när V75 på lördagen avgörs på Åby utanför Göteborg. Men redan på fredagseftermiddagen drog en spelare i Värmland in en rejäl sudd genom att ensam pricka in den rätta V65-raden på Umåker. Systemet, som var inlämnat på ATG.se, innehöll en spik och kostade över 1 000 kronor, håvade in 939 949 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Magnus Dahlén har 44 hästar på träningslistan och 56 segrar på 231 starter under 2018 betyder att stallets segerprocent uppgå..


Magnus Dahlén har 44 hästar på träningslistan och 56 segrar på 231 starter under 2018 betyder att stallets segerprocent uppgår till fina 24. På lördagen kan den siffran bli ännu högre. Magnus Dahlén har tre hästar till start på Åby och mycket talar för att någon av dem kommer att utgöra en del av raden som fördelar jackpotmiljonerna på V75. Först ut ur trion är Velvet Gio (V75-1) som imponerade stort när han senast kördes fram utvändigt om ledaren efter ett varv och sedan utklassade motståndet.
- Han har gjort väldigt fina lopp på slutet och nästan alltid levererat även om han inte har vunnit jämt, säger Magnus Dahlén.
Velvet Gio gör debut i silverdivisionen och möter äldre och mer rutinerade hästar. Men från spår två bakom startbilen tilldelas han ändå favoritskapet av spelarkollektivet.
- Spåret är väldigt bra, precis som man skulle önskat, konstaterar Dahlén och fortsätter:
- Det är väldigt tuffa hästar han möter men han är så pass bra att jag tycker att han ska ha en hyfsad chans i alla fall.
Hur barfotaförbudet påverkar möjligheterna för den fyraårige italienaren, som har tävlat utan skor på hovarna i sina sju senaste starter, har inte Magnus Dahlén någon klar uppfattning om. Men att hästen inte är beroende av att springa barfota visade han i fjol då två av tre segrar togs med skor runt om.

”Fungerat bättre än någonsin”
Om Velvet Gio infriar favoritspelarnas förväntningar bäddar han för att Farlander Am (V75-2) får stall Magnus Dahlén att passera fem miljoner kronor inkört under 2018. Treåringen har tagit två enkla segrar från ledningen men dit kan det bli svårt att komma nu när han startar i den bakre volten.
- Han kunde ha fått lite bättre spår och nu när Nurmos häst (Arch Lane) har ett bra spår tror jag att den blir svår att slå. Men Farlander Am är en jättefin häst som jag tror kommer att göra en bra prestation. Han är stor och rätt så tung och har inte alltid varit 100 i travet, men nu på slutet har han varit som en klocka travmässigt och fungerat bättre än någonsin.
I den avslutande bronsdivisionen är det Vischio Holz (V75-7) tur att försvara Magnus Dahléns färger. Hingsten har en knepig resultatrad med tre galopper i de fem senaste starterna men i september visade han sin klass när han vann långloppet Walter Lundbergs Memorial på Solvalla och fem segrar på tio starter i år talar sitt tydliga språk.
- Han är en jättefin häst han också men det kanske är lite fel distans här. Han är väldigt beroende av att det går fort första varvet. Gör det det så kan han säkert vara med och hugga men om det blir 1.15 första varvet som i Eskilstuna näst senast kan man lika gärna köra hemåt. Han funkade bra med skor hela tiden i Italien och även senast när det var som en sandstrand i Örebro, så normalt sett ska inte skor vara något bekymmer för honom.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Terex Diago Terex Diago   [v 8] 2140/11 0 16.6 519
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-4 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2140/12 D 0 16.5 413
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-8 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2140/3 C str
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-7 Busnel Busnel   [v 5] 2140/4 D str
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 Calluna Calluna   [s 3] 2140/6 B 7 22.7 482
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 8] 2160/3 D 0 19.8 489
2016-09-29 2016-09-29 Visby-7 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 1640/2 C 6 17.1 525
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 So Famous So Famous   [v 4] 2160/11 C 0 g 668
2016-09-29 2016-09-29 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/8 C 5 17.8 146
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 4] 2140/10 D 8 22.6g 110
2016-09-17 2016-09-17 Visby-5 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 8] 2140/3 C 2 16.5 68
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 1660/5 C 3 16.4 23
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 8] 1640/7 D 6 16.6g 249
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Busnel Busnel   [v 5] 2140/14 C 7 18.5 334
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 So Famous So Famous   [v 4] 2140/7 C 5 19.2g 192
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Helios K. Helios K.   [v 5] 2140/4 C 7 19.0g 424
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/7 C 6 16.9 252
2016-09-08 2016-09-08 Visby-3 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 8] 2140/15 C 3 16.3 240
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Almost Famous Almost Famous   [s 6] 2140/3 B 0 16.8g 55
2016-09-08 2016-09-08 Visby-1 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 3140/3 D 0 g 373
2016-08-30 2016-08-30 Visby-11 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 8] 2160/8 B 4 18.1 59
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/2 D str
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Almost Famous Almost Famous   [s 6] 2140/10 B 8 16.4 69
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2160/10 C 0 16.1 936
2016-08-30 2016-08-30 Visby-2 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 1640/7 D 0 15.5 534
2016-08-18 2016-08-18 Visby-8 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2640/8 B 1 17.1 25
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 8] 1660/14 C 2 14.2 329
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Lisa Lixarve Lisa Lixarve   [s 5] 2140/6 D 6 16.1 233
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2640/1 D 5 17.5g 251
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 8] 2140/10 D 7 16.6g 175
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 3] 2140/4 C 1 18.9 68
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Busnel Busnel   [v 5] 1660/9 C 4 17.4 176
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 8] 2180/9 D 5 17.4g 235
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Busnel Busnel   [v 5] 1640/6 D 0 18.4 350
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Zee Me Zee Me   [s 6] 2140/1 D 2 17.2 140
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/10 C 0 17.3g 222
2016-08-06 2016-08-06 Visby-3 Almost Famous Almost Famous   [s 6] 2660/14 A 2 17.9 26
2016-08-06 2016-08-06 Visby-2 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 1640/3 B 5 16.4 104
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-1 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2140/1 C 6 17.8 133
2016-07-13 2016-07-13 Visby-2 Zee Me Zee Me   [s 6] 2160/15 B 4 18.0 611
2016-07-13 2016-07-13 Visby-1 Almost Famous Almost Famous   [s 6] 2140/3 B 2 15.6 69
2016-07-05 2016-07-05 Visby-7 Monicker L.L. Monicker L.L.   [h 3] 2140/11 D 6 22.0 668
2016-07-05 2016-07-05 Visby-5 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 2140/2 B 3 16.3 64
2016-07-05 2016-07-05 Visby-2 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 1660/7 D str
2016-07-05 2016-07-05 Visby-1 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 8] 2640/8 D 0 16.8 779
2016-07-05 2016-07-05 Visby-9 Milo Gallant Milo Gallant   [v 10] 2140/3 D 0 20.7 566
2016-06-28 2016-06-28 Visby-9 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 3140/3 D 0 17.4 307
2016-06-28 2016-06-28 Visby-8 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2140/5 C 0 16.2 112
2016-06-28 2016-06-28 Visby-4 Almost Famous Almost Famous   [s 6] 2140/8 B 1 17.0 131
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 2180/13 A 4 16.7 121
2016-06-21 2016-06-21 Visby-10 Jackzon W. Jackzon W.   [v 7] 1640/6 C 2 15.2 216
2016-06-21 2016-06-21 Visby-9 Allgunnens First Allgunnens First   [v 10] 2140/12 D 4 14.5 1108
2016-06-21 2016-06-21 Visby-7 Milo Gallant Milo Gallant   [v 10] 2140/10 D 0 19.5 1275
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Milo Gallant Milo Gallant   [v 10] 2160/6 D 0 19.2 431
2016-06-11 2016-06-11 Visby-7 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 2640/3 D 7 17.3 582
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Zee Me Zee Me   [s 6] 2140/7 D 5 17.2 778
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Sundbo Rindi Sundbo Rindi   [s 4] 2140/3 D 6 18.4 130
2016-06-11 2016-06-11 Visby-3 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 8] 2140/7 B 0 18.9 252
2016-05-26 2016-05-26 Visby-10 Almost Famous Almost Famous   [s 6] 2140/2 D 1 17.0 254
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Hurra Käll Hurra Käll   [s 5] 2140/5 D 8 15.7 484
2016-05-26 2016-05-26 Visby-5 Calluna Calluna   [s 3] 2140/8 B 5 19.6 274
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Terex Diago Terex Diago   [v 9] 2640/9 D 0 17.4 322
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 8] 2160/6 C 7 15.9 440
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Terex Diago Terex Diago   [v 9] 1640/9 C 7 15.8 186
2016-05-14 2016-05-14 Visby-4 Busnel Busnel   [v 5] 2140/10 B 1 17.7 111
2016-05-14 2016-05-14 Visby-2 Karina Sisu Karina Sisu   [s 7] 2160/8 C 7 19.6 258
2016-05-14 2016-05-14 Visby-1 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 2640/2 D 4 17.0 183
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2140/7 D 7 17.0 439
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Busnel Busnel   [v 5] 2140/6 D 8 17.3 105
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 1640/6 D 7 15.5 177
2016-04-23 2016-04-23 Visby-4 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2640/5 B 3 18.3 30
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-9 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 2140/3 D 7 16.2 515
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-2 Sundbo Kastanj Sundbo Kastanj   [v 10] 1680/10 A 0 g 87
2017-10-12 2017-10-12 Visby-11 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2140/4 C 5 17.7g 203
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/9 D 4 17.9 578
2017-10-12 2017-10-12 Visby-8 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2140/11 C 2 16.8 255
2017-10-12 2017-10-12 Visby-7 Undici Zoot Undici Zoot   [v 9] 2120/8 D 2 17.8 383
2017-10-12 2017-10-12 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/8 D str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/8 D 0 18.2 527
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/2 B 2 17.7 97
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 4] 2120/10 C 0 17.7 504
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2120/5 D 0 16.9 715
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2620/6 D 0 18.2 856
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 5] 1620/2 D 0 20.1g 562
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/6 D 0 g 261
2017-09-21 2017-09-21 Visby-7 Undici Zoot Undici Zoot   [v 9] 1620/8 D 0 g 165
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/2 C 8 18.3g 194
2017-08-29 2017-08-29 Visby-9 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/2 D 3 18.0 555
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2120/11 D 0 16.2 681
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2180/15 A 0 17.1 222
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-7 Undici Zoot Undici Zoot   [v 9] 2140/7 C 1 17.1 128
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-3 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 5] 2640/4 D 8 21.7 116
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Nelly Burge Nelly Burge   [s 9] 1620/11 A 0 14.7 379
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Helios K. Helios K.   [v 6] 2120/2 D 0 19.5 586
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 1620/7 D 7 15.1g 344
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2120/8 B 0 17.7 38
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Terex Diago Terex Diago   [v 10] 2620/2 D 8 18.5 582
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 5] 2120/4 C 0 g 64
2017-08-19 2017-08-19 Visby-2 Undici Zoot Undici Zoot   [v 9] 2160/9 B 8 20.4g 119
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Nick Henna Nick Henna   [v 6] 2140/7 B 8 19.3 324
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Terex Diago Terex Diago   [v 10] 2120/6 D 0 17.5 968
2017-08-04 2017-08-04 Visby-4 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 5] 2120/4 D 3 18.8 171
2017-08-04 2017-08-04 Visby-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2620/2 D 0 20.4 1253
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Calluna Calluna   [s 4] 1620/5 A 4 18.6 38
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Yngve Best Yngve Best   [v 6] 2120/5 D 0 18.9 577
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 1640/10 D 5 13.7 963
2017-07-28 2017-07-28 Visby-7 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2620/5 D str
2017-07-28 2017-07-28 Visby-6 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/8 D 7 16.9 540
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Introubleagain Introubleagain   [v 5] 2140/10 C 4 336
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2620/10 B 5 16.8 120
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 1620/3 C 0 14.9 286
2017-07-22 2017-07-22 Visby-6 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 1620/7 D 7 16.5g 134
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Terex Diago Terex Diago   [v 10] 2140/5 D 7 17.9 204
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 5] 2120/12 B 7 21.4g 92
2017-07-22 2017-07-22 Visby-1 Busnel Busnel   [v 6] 2120/1 C 4 20.1 65
2017-07-12 2017-07-12 Visby-9 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 6] 2120/12 C str
2017-07-12 2017-07-12 Visby-6 Bacho Diago Bacho Diago   [v 8] 3120/4 D 0 18.0 2050
2017-07-12 2017-07-12 Visby-5 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2120/15 C 2 15.2 1812
2017-06-27 2017-06-27 Visby-9 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 6] 2120/1 B 6 14.6 104
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 5] 2120/8 B 0 g 175
2017-06-27 2017-06-27 Visby-1 Zee Me Zee Me   [s 7] 1640/5 D 0 g 315
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Terex Diago Terex Diago   [v 10] 1640/4 D 5 16.1 714
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Laurentius Amour Laurentius Amour   [s 9] 2140/14 B 0 15.9 836
2017-06-19 2017-06-19 Visby-8 Busnel Busnel   [v 6] 2120/1 C 3 18.0 368
2017-06-19 2017-06-19 Visby-6 Calluna Calluna   [s 4] 2120/10 A 6 19.2 112
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/13 C 8 17.4 589
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Bacho Diago Bacho Diago   [v 8] 2620/2 D 0 18.2 653
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Terex Diago Terex Diago   [v 10] 2620/2 D 0 18.9 466
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Calluna Calluna   [s 4] 2120/3 D 0 16.9 348
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2120/9 B 6 15.5 311
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Busnel Busnel   [v 6] 2120/4 D 3 71
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Zee Me Zee Me   [s 7] 1640/6 C 0 16.6 541
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Terex Diago Terex Diago   [v 10] 2120/8 D 8 18.3 1086
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2120/3 D 0 16.2 143
2017-05-21 2017-05-21 Visby-7 Charmander Jons Charmander Jons   [v 6] 2140/3 B 0 g 93
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 5] 2120/5 D 6 18.3 65
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 Indiana Star Indiana Star   [s 6] 2120/4 D 0 g 237
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Capri F.M. Capri F.M.   [v 8] 1620/9 D 0 16.9 669
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Busnel Busnel   [v 6] 1620/3 C 6 15.2 251
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Undici Zoot Undici Zoot   [v 9] 2120/8 C 0 g 319
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2620/6 B 5 17.7 337
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-8 Red Lion Red Lion   [v 9] 2160/9 C 0 18.8 302
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Busnel Busnel   [v 6] 2140/13 C 0 18.2 427
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 5] 2120/10 D 0 g 494
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Terex Diago Terex Diago   [v 10] 1640/8 D 0 21.4g 625
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Zee Me Zee Me   [s 7] 2120/8 C 0 18.5g 648
2017-05-02 2017-05-02 Visby-1 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 5] 2120/13 D 3 15.1 330
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Helios K. Helios K.   [v 6] 2120/2 D 0 467
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Hurra Käll Hurra Käll   [s 6] 2620/1 C 4 18.3 184
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2120/12 B 3 16.8 73
2017-04-22 2017-04-22 Visby-1 Red Lion Red Lion   [v 9] 2120/5 C 1 17.4 150
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-4 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 1640/10 C 0 15.2 374
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-6 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 2140/2 C 6 15.8 543
2018-10-22 2018-10-22 Visby-5 Undici Zoot Undici Zoot   [v 10] 2120/7 D 4 17.6 226
2018-10-22 2018-10-22 Visby-7 Calluna Calluna   [s 5] 2120/4 D 0 g 387
2018-10-22 2018-10-22 Visby-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2140/14 D 0 17.5 460
2018-10-11 2018-10-11 Visby-3 Undici Zoot Undici Zoot   [v 10] 2120/2 D 0 17.9 541
2018-10-11 2018-10-11 Visby-9 Calluna Calluna   [s 5] 1620/1 D 4 17.1 297
2018-09-30 2018-09-30 Visby-3 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2120/4 D 7 18.6 423
2018-09-30 2018-09-30 Visby-5 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 1620/8 B 0 g 216
2018-09-30 2018-09-30 Visby-7 Calluna Calluna   [s 5] 1620/4 B 5 18.6 41
2018-09-30 2018-09-30 Visby-8 Victory Graphic Victory Graphic   [v 6] 2140/9 B 4 18.6g 70
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Zee Me Zee Me   [s 8] 2120/10 D 6 15.5 311
2018-09-20 2018-09-20 Visby-9 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 1640/8 B 0 g 72
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Victory Graphic Victory Graphic   [v 6] 2620/1 D 7 17.2 555
2018-09-06 2018-09-06 Visby-6 Bombastic Bombastic   [v 5] 2120/6 C 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-4 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 2120/1 D 0 16.5 300
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 6] 2120/13 B 4 16.5 104
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Charmander Jons Charmander Jons   [v 7] 2140/5 D 0 g 339
2018-08-18 2018-08-18 Visby-1 Lotus Exige Lotus Exige   [v 6] 1620/10 C 5 14.1 227
2018-08-18 2018-08-18 Visby-4 Victory Graphic Victory Graphic   [v 6] 2120/3 D 6 17.7g 331
2018-08-18 2018-08-18 Visby-5 Sweetchildofmine Sweetchildofmine   [s 9] 2120/5 C 6 22.7 192
2018-08-18 2018-08-18 Visby-7 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 2120/8 B 4 17.0 52
2018-08-18 2018-08-18 Visby-9 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 1640/9 B 6 16.8 112
2018-07-19 2018-07-19 Visby-1 Rocky Marciano Rocky Marciano   [v 3] 2120/7 C 0 24.3g 245
2018-07-19 2018-07-19 Visby-2 Sweetchildofmine Sweetchildofmine   [s 9] 1620/3 C 8 16.9 338
2018-07-19 2018-07-19 Visby-4 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 1620/4 D 0 14.1 252
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 6] 2620/6 B 8 17.3g 167
2018-07-19 2018-07-19 Visby-6 Promise Promise   [s 7] 2120/8 D 0 g 1000
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Bombastic Bombastic   [v 5] 2140/11 C 0 16.8 63
2018-07-19 2018-07-19 Visby-8 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 6] 2120/4 B 0 g 349
2018-07-11 2018-07-11 Visby-1 Victory Graphic Victory Graphic   [v 6] 2140/8 A 4 17.6 368
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 Rocky Marciano Rocky Marciano   [v 3] 2120/6 D 6 21.6g 176
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 6] 2120/2 D 4 16.7 472
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 2120/4 D 8 15.0 630
2018-06-28 2018-06-28 Visby-8 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2120/6 C 5 17.5 16
2018-06-28 2018-06-28 Visby-10 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 2140/4 C 1 17.5 108
2018-06-28 2018-06-28 Visby-11 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 6] 2120/2 D 0 19.5g 334
2018-06-16 2018-06-16 Visby-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 6] 2640/6 C 0 18.9 581
2018-06-16 2018-06-16 Visby-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 1620/11 D 7 13.8 657
2018-06-16 2018-06-16 Visby-4 Victory Graphic Victory Graphic   [v 6] 2120/11 B 7 17.2 224
2018-06-16 2018-06-16 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 2120/5 D 0 16.3 526
2018-06-16 2018-06-16 Visby-9 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 6] 1620/1 D 0 17.8g 67
2018-06-04 2018-06-04 Visby-3 Sweetchildofmine Sweetchildofmine   [s 9] 2120/9 C str
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Calluna Calluna   [s 5] 2120/2 D 6 18.4 815
2018-06-04 2018-06-04 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 6] 2120/1 D 0 18.7 713
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 1640/10 D 0 16.6 283
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Victory Graphic Victory Graphic   [v 6] 2120/13 A 5 17.2g 252
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 6] 2120/1 D 0 g 284
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 Calluna Calluna   [s 5] 2120/1 D 8 18.9 200
2018-05-14 2018-05-14 Visby-7 Undici Zoot Undici Zoot   [v 10] 2120/6 D 0 g 213
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 Lotus Exige Lotus Exige   [v 6] 2140/9 B 6 16.7 548
2018-05-06 2018-05-06 Visby-3 Calluna Calluna   [s 5] 1620/7 D 0 18.0 285
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 6] 2120/1 D 0 g 265
2018-05-06 2018-05-06 Visby-9 Lotus Exige Lotus Exige   [v 6] 1660/13 C 0 15.3 319
2018-04-21 2018-04-21 Visby-4 Sundbo Cikoria Sundbo Cikoria   [s 6] 2120/2 C 6 22.1g 161
2018-04-21 2018-04-21 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 6] 2120/3 C 0 17.9g 119
2018-04-21 2018-04-21 Visby-8 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 2120/6 C 3 17.7 76
2018-04-21 2018-04-21 Visby-9 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 2120/5 C 2 15.2 71ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se