V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-8 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 1640/6 B

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-8 Power to Be Power to Be   [v 8] 2640/4 str
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-6 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/1 0 g 598
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-6 Pyrolator Pyrolator   [v 4] 2140/3 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-5 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 1609/9 1 15.1 62
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-10 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 2680/10 0 17.3 206
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-9 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/5 0 g 810
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Mr Flo Fly Mr Flo Fly   [v 12] 1640/2 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-3 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 2640/9 0 16.7 1019
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-1 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/4 0 16.6 537
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 4] 1640/9 7 17.1 503
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 Power to Be Power to Be   [v 8] 1640/11 0 13.8 685
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 2140/8 8 16.8 687
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Mr Flo Fly Mr Flo Fly   [v 12] 1640/4 0 17.8 507
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 4] 2160/13 6 18.2 319
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/1 1 18.1 130
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-4 Mr Flo Fly Mr Flo Fly   [v 12] 1640/6 0 13.9 493
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-3 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 4] 2160/4 3 17.1 111
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-1 Make It Again Make It Again   [s 3] 2160/13 0 g 153
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-5 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 2160/8 5 15.7 529
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Power to Be Power to Be   [v 8] 2160/11 2 14.6 293
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 4] 2140/4 5 17.2 490
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 1640/3 5 14.8g 456
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/2 4 17.7 358
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Mr Flo Fly Mr Flo Fly   [v 12] 1640/4 5 14.3 188
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Power to Be Power to Be   [v 8] 2180/12 3 14.4 156
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 1640/3 6 13.8g 396
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/12 5 19.3 882
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-10 Cash You Cash You   [s 3] 1640/7 C 5 16.9 197
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-8 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/2 B 1 15.1 47
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-7 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 1640/9 C 0 g 738
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Make It Again Make It Again   [s 4] 2160/7 C 0 17.3 485
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Flow Flow   [s 3] 2140/4 A 4 19.3g 191
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-6 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/4 D 7 16.0 521
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-2 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/8 C 1 15.1 89
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/2 C 7 20.7g 43
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Flow Flow   [s 3] 2140/7 A 2 19.2 105
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-5 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2100/9 B 4 20.6 125
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2100/8 A 0 21.4 161
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-6 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2100/2 B 4 16.8 69
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/5 B 0 g 66
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/1 D 0 g 35
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-2 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2160/8 B 2 16.9 303
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-11 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/7 A 3 16.5 127
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Flow Flow   [s 3] 2140/5 A 5 18.8 107
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/7 B 6 17.3 356
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-7 Make It Again Make It Again   [s 4] 2640/6 D 7 18.1 709
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2140/12 C 0 17.6 853
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-2 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/9 B 0 16.5 376
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/3 C 0 g 285
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/7 B 2 16.5 192
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/8 B 3 17.0 148
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Cash You Cash You   [s 3] 2140/7 D 3 17.3 95
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/1 D 1 16.8 243
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-10 Make It Again Make It Again   [s 4] 2160/14 C 0 g 223
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/7 A 4 17.2g 137
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Flow Flow   [s 3] 2140/2 D 3 17.2 120
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/2 C 3 13.9 285
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/1 B 2 18.2 104
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Cash You Cash You   [s 3] 2140/7 C 7 16.8 72
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-10 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/2 C 4 12.6 520
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/3 C 0 16.8 636
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 1640/3 A 0 15.4g 185
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2160/15 A 3 17.8 31
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Cash You Cash You   [s 3] 2140/4 A 2 17.9 162
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2160/10 B 4 16.3 402
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Cash You Cash You   [s 3] 2140/11 D 3 18.3 409
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2160/13 C 6 17.6g 163
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 1640/7 B 0 15.9 93
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-1 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2160/14 B 0 g 196
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/3 D 0 18.1 240
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-7 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/3 D 0 27.3g 1467
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-5 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1609/10 C 0 14.0 870
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-12 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/2 D 3 17.1 211
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/1 D 3 17.3 318
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-2 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/10 C 6 14.9 463
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-9 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 1640/10 C 7 13.8 128
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-10 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/4 C 3 17.3 417
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/1 D 0 19.1g 368
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 1640/11 B 8 18.2 207
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-3 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/8 C 4 19.0 77
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/1 C 1 19.5 39
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/1 D 0 18.5g 74
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/6 B 5 17.0 68
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-3 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/7 C 0 15.5 89
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-11 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/3 D 6 16.6 603
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/7 C 1 13.0 70
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 1640/9 D 6 16.1 121
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-6 Make It Again Make It Again   [s 4] 2160/12 A 0 23.1g 64
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/5 D 0 22.9g 137
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-6 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/6 D 0 g 120
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-2 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/4 D 4 17.8g 549
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/5 D 6 18.4 339
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/2 C 3 15.3 40
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2140/12 D 2 16.7 427
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-8 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/4 C 3 17.3 275
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-5 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/4 D 4 19.2 241
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/2 D 2 16.6 541
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-11 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/1 C 5 15.7 139
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-5 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/3 C 3 17.9 270
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/4 D 0 20.0g 556
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-7 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 1640/9 D 3 14.2 663
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-5 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/6 C 6 18.3 57
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2140/5 C 6 18.3 70
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/2 B str
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2160/10 C 0 g 881
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-5 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 1640/7 D 3 15.2 119
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-11 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/1 C 0 g 650
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-1 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2160/10 B 0 g 355
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-7 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/3 C 4 15.0 186
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Make It Again Make It Again   [s 4] 2160/5 C 0 18.1g 285
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/4 C 0 g 221
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2140/2 D 6 17.4 242
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Make It Again Make It Again   [s 4] 2160/12 A 0 18.1 194
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2160/3 C 0 g 176
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/10 D 5 14.1 543
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/4 C 5 18.6 329
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/1 D 0 16.9 413
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2180/13 B 7 18.9 52
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/3 D str
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/4 D 4 19.2g 144
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-10 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/4 D 0 22.8g 150
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/7 C 5 15.3 177
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/12 C 0 19.2g 95
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2160/7 D str
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-6 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2160/7 B 6 17.6 228
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-1 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/3 D 1 19.7 136
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-1 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 1640/7 C 0 17.3 375
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2660/12 B 0 20.6g 326
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/8 A 0 17.0 43
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-3 Celection Celection   [v 4] 1640/6 C str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/10 A 3 15.5 54
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-3 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/1 D 4 15.7 121
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/7 B 3 15.3 276
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-12 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/4 C 1 17.6 22
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-5 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 2140/3 D 6 17.3 242
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Celection Celection   [v 4] 1640/6 C 5 16.4 138
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-11 Celection Celection   [v 4] 2140/2 C 0 18.5 238
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-2 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/7 B 1 17.1 80
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/7 D 6 14.1 313
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Flow Flow   [s 4] 1640/10 D 0 g 353
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-5 Celection Celection   [v 4] 2160/10 A 0 18.2 105
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/1 C 2 15.1 83
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-2 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/10 C 4 17.4 81
2017-10-20 2017-10-20 Romme-7 Flow Flow   [s 4] 2140/5 C 0 g 232
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-10 Flow Flow   [s 4] 1640/6 B 3 15.9 287
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-8 Celection Celection   [v 4] 2140/7 B 2 17.1 85
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-8 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 1640/10 C 0 20.1g 82
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-6 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/12 C 2 14.3 430
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Celection Celection   [v 4] 2140/3 D str
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/10 D 8 15.2 287
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-5 Celection Celection   [v 4] 2140/2 A 4 18.4 20
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 5] 2140/10 D 6 14.9 956
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-4 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1618
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-4 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/1 C 0 15.8 151
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-11 Celection Celection   [v 4] 2140/1 C 4 18.2 19
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-8 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2160/9 A 2 16.2 70
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Flow Flow   [s 4] 2160/7 B 0 g 211
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-5 Celection Celection   [v 4] 2140/1 D 2 17.0 133
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Flow Flow   [s 4] 1640/1 C 7 16.6g 67
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-2 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 1640/9 D 7 17.7 921
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-9 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/4 D 6 14.5 110
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2160/6 B 3 16.0 206
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Pyrolator Pyrolator   [v 6] 2160/13 A 0 16.7 139
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2160/8 C 7 17.0 202
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-5 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/3 C str
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-3 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/11 B 2 15.9 117
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-7 Flow Flow   [s 4] 2140/6 B 0 16.7 558
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-2 Flow Flow   [s 4] 2140/1 D 6 16.8 709
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/5 D 5 19.0g 25
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2160/5 D 3 15.8 92
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2160/6 D 3 17.4 195
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/3 D 6 16.1 207
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-5 Flow Flow   [s 4] 2140/6 D 0 19.1g 562
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-6 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/3 D 5 17.1 328
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-5 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/5 D 2 16.4 321
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Pyrolator Pyrolator   [v 6] 2160/7 A 0 g 45
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-9 The Lucky One The Lucky One   [h 4] 1640/8 B 5 13.9 82
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-1 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 1640/7 A 0 g 156
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Cash You Cash You   [s 4] 2140/7 C 0 17.9g 1011
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-7 The Lucky One The Lucky One   [h 4] 2640/7 C 5 16.4 30
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 1640/5 B 0 g 133
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Cash You Cash You   [s 4] 2140/2 C 8 17.6 783
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-2 The Lucky One The Lucky One   [h 4] 2140/9 C 0 15.7g 713
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-4 Cash You Cash You   [s 4] 2140/6 B 6 16.4 822
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-9 The Lucky One The Lucky One   [h 4] 2140/2 B 3 15.6 40
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-4 Flow Flow   [s 4] 2140/9 B 5 18.6 134
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2140/9 D 0 17.3 810
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Make It Again Make It Again   [s 5] 2140/5 B 5 17.9 257
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-8 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/2 B 0 16.8 167
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/2 B 0 g 110
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-3 Pyrolator Pyrolator   [v 6] 2140/7 A 0 g 35
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Cash You Cash You   [s 4] 2140/8 B 4 17.2 259
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-3 Make It Again Make It Again   [s 5] 2140/5 B str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Flow Flow   [s 4] 2140/1 C 3 18.0 80
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2140/9 C 7 17.7 982
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 The Lucky One The Lucky One   [h 4] 2140/7 A 1 15.5 39
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-6 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/2 A 2 15.8 317
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-7 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/9 D 2 17.5 84
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 Make It Again Make It Again   [s 6] 2140/10 C 5 17.3 146
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Flow Flow   [s 5] 2140/2 D str
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-2 Cry Wolf Cry Wolf   [s 3] 2140/5 D 6 20.0 565
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-3 Make It Again Make It Again   [s 6] 2140/7 C 3 17.7 449
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-5 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/7 D 5 17.5 132
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-8 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/6 C 2 17.6 168
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-9 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2140/12 D 0 g 837
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-7 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2140/8 C 6 21.4 438
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-9 Flow Flow   [s 5] 2140/5 C 0 20.1 143
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-2 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/1 D 1 18.9 125
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-8 Make It Again Make It Again   [s 6] 2640/9 C 6 18.8 878
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/12 B 0 19.3 206
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-5 Make It Again Make It Again   [s 6] 2160/11 D 3 16.6 1005
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-12 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2160/4 D 0 19.7g 447
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-4 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 1640/12 C 7 14.5 568
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-8 Flow Flow   [s 5] 2160/8 B 4 17.2 283
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-2 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 1640/8 D str
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-4 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/8 C 0 17.0g 582
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-8 Make It Again Make It Again   [s 6] 2660/5 D 0 18.5 1038
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-7 Flow Flow   [s 5] 1640/8 C 5 16.2 594
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Make It Again Make It Again   [s 6] 2140/1 B 7 18.0 106
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-9 Flow Flow   [s 5] 1640/3 C 0 16.4g 259
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Flow Flow   [s 5] 2140/8 B 0
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-10 Make It Again Make It Again   [s 6] 2660/7 D str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-7 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/9 D 0 18.7 165
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Flow Flow   [s 5] 1640/8 D 4 16.2 575
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-8 The Lucky One The Lucky One   [v 5] 1640/6 C str
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2140/5 B 4 16.9 309
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-6 Make It Again Make It Again   [s 6] 2140/3 C str
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-9 Flow Flow   [s 5] 2140/8 C 3 17.1 216
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-3 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2160/10 A 4 16.0 175
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-10 Flow Flow   [s 5] 2160/8 D 0 18.5 518
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 The Lucky One The Lucky One   [v 5] 2140/10 B 8 15.9 256
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-7 Make It Again Make It Again   [s 6] 3160/10 B 0 19.9 1131
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 7] 2140/5 D 5 17.0 264
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Flow Flow   [s 5] 2140/4 B 4 18.2 67
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-1 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2160/8 B 8 16.3 98
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-11 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2100/4 C 0 g 735
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-12 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/1 C str
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 1640/3 D 0 g 121
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-7 Flow Flow   [s 5] 2140/2 D 0 g 435
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 7] 2160/6 D 0 g 293
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Flow Flow   [s 5] 1640/1 B 5 16.0 51
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 1640/8 C 0 g 51
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-5 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/5 C 3 18.3 158
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/10 C 3 14.3 198
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-6 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/10 B str
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Flow Flow   [s 5] 2140/2 C 0 18.3g 116
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/3 D 3 18.5 44
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-7 Flow Flow   [s 5] 2140/5 D 3 17.3 854
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/10 C 7 14.3 473
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-3 The Lucky One The Lucky One   [v 5] 2160/10 B 0 16.4 32
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-7 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/3 C 2 15.0 283
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-8 Flow Flow   [s 5] 2140/1 D 0 21.0g 146
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-5 The Lucky One The Lucky One   [v 5] 2140/1 A 2 14.5 108
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2160/14 A 2 15.9 263
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-5 Walther på G. Walther på G.   [v 5] 2160/10 B str
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-5 Walther på G. Walther på G.   [v 5] 2640/10 D 0 17.9 39
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Poppe Star Poppe Star   [v 9] 1660/5 C 0 18.0 412
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-6 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/10 A 0 g 123
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-6 Walther på G. Walther på G.   [v 5] 2140/6 C 3 16.2 131
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2160/15 C 7 15.2 984
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-9 Golden Road Golden Road   [v 5] 2160/9 C 4 16.3 584
2019-12-03 2019-12-03 Mantorp-1 Flow Flow   [s 6] 2140/10 D 7 18.4 149
2019-12-03 2019-12-03 Mantorp-5 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2160/9 C str
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-2 Make It Again Make It Again   [s 7] 2660/11 D str
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-5 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/3 C str
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-10 Flow Flow   [s 6] 1640/9 C 4 17.3 229
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/4 A 1 17.5 34
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-10 Make It Again Make It Again   [s 7] 2160/3 D 0 17.0 753
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-9 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2180/8 B 1 15.4 36
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2140/1 D str
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-6 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2140/9 B 3 15.4 20
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-9 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/2 D 6 17.1 493
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2140/8 B 6 15.1 39
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-9 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/11 A 2 17.6 35
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-10 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/4 D str
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-9 Flow Flow   [s 6] 2140/8 B 0 g 120
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-10 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/2 C str
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-13 Flow Flow   [s 6] 2140/4 B 2 17.3 323
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-7 Pyrolator Pyrolator   [v 8] 2640/3 B 0 16.5 316
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-1 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2140/7 C 5 14.9 325
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-8 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/1 B 4 15.0 320
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 Make It Again Make It Again   [s 7] 2640/4 D 6 19.5 614
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Flow Flow   [s 6] 2140/2 D 5 17.8 213
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/5 D 7 20.1 229
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Flow Flow   [s 6] 2140/14 B 8 17.4g 494
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-9 Golden Road Golden Road   [v 5] 1640/1 C 0 15.1 204
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-3 Flow Flow   [s 6] 2140/7 B 4 17.3 331
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-10 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/8 D 0 17.4 1104
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-7 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/8 C 0 17.1 247
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-10 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/6 D 2 18.5 219
2019-04-27 2019-04-27 Romme-2 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/2 C 2 18.4 189
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-10 Make It Again Make It Again   [s 7] 2640/3 D 0 19.5 595
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-1 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/9 C 0 18.6 620
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-6 Flow Flow   [s 6] 1640/5 D 0 16.2g 1029
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-3 Pyrolator Pyrolator   [v 8] 2660/3 C 3 17.1g 50
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-7 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/2 C 0 g 356
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-9 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/1 D 6 17.1 448
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-4 Turbo Torp Turbo Torp   [v 7] 2140/1 D 0 g 177
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/10 B 8 18.7 90
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-9 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/2 C 5 17.4 702
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-6 Turbo Torp Turbo Torp   [v 7] 2140/4 D 4 20.2 939
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-1 Turbo Torp Turbo Torp   [v 7] 2140/1 D 5 18.5 886
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-4 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/7 C 7 18.7 197
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 7] 2160/5 D 8 18.3 289
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-3 Golden Road Golden Road   [v 5] 1640/1 C 2 16.5 30
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-1 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/4 D str
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-5 Make It Again Make It Again   [s 7] 2660/7 C 0 20.1 667
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 A Smart Choice A Smart Choice   [s 7] 2160/6 D 0 17.0 368
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-4 Golden Road Golden Road   [v 5] 1640/9 D 3 16.0 123
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-8 A Smart Choice A Smart Choice   [s 7] 2140/9 D 0 g 1480
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-5 Flow Flow   [s 6] 1640/9 C 0 18.1 935
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-2 Breaking Out Breaking Out   [s 5] 2140/4 D 0 18.4 741
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-8 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2160/7 C 0 16.5 649
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-3 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/9 C 2 14.0 381
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-2 Breaking Out Breaking Out   [s 5] 2140/3 C 4 19.4 628
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-8 A Smart Choice A Smart Choice   [s 8] 2160/7 D 8 16.4 724
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-7 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2180/6 C 4 13.9 993
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-8 Pyrolator Pyrolator   [v 9] 2660/10 D 0 g 1554
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-2 Breaking Out Breaking Out   [s 5] 2140/8 C 0 g 632
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-8 A Smart Choice A Smart Choice   [s 8] 2140/3 D 6 16.1 1104
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-8 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/3 C 0 15.2g 67
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-9 Pyrolator Pyrolator   [v 9] 3140/6 D 0 16.7 1425
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-3 A Smart Choice A Smart Choice   [s 8] 2160/14 D 8 16.0 1820
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-5 Breaking Out Breaking Out   [s 5] 2140/8 D 7 19.0 429
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Golden Road Golden Road   [v 6] 1640/5 A 1 14.8 28
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-7 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/1 A 6 14.9 24
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-11 Pyrolator Pyrolator   [v 9] 2180/11 B 7 16.8g 82
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-7 Golden Road Golden Road   [v 6] 1640/3 D 0 12.4 1194
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-5 Golden Road Golden Road   [v 6] 2080/3 D 4 15.8 365
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/4 B 4 14.4 48
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-1 Golden Road Golden Road   [v 6] 2140/2 B 4 14.6 167
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-9 Cry Wolf Cry Wolf   [s 5] 2140/4 D 6 17.8 890
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-3 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/7 B 7 13.9 341
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-5 Golden Road Golden Road   [v 6] 1640/10 B 3 14.3 50
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-2 Golden Road Golden Road   [v 6] 2140/6 C 4 15.3 1011
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-7 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/2 C 0 13.9g 539
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-4 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/8 B 6 15.1 186
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-7 Golden Road Golden Road   [v 6] 2140/10 B str
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-9 Pyrolator Pyrolator   [v 9] 3140/10 B str
2020-03-20 2020-03-20 Romme-4 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2160/10 A 2 14.7 33
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-7 Golden Road Golden Road   [v 6] 1609/10 B 5 14.7 253
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-3 Cry Wolf Cry Wolf   [s 5] 1640/2 D 0 21.6g 845
2020-03-03 2020-03-03 Romme-4 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 1640/9 A 1 13.7 84
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-3 Cry Wolf Cry Wolf   [s 5] 2140/10 D 0 21.0g 625
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-5 Golden Road Golden Road   [v 6] 2160/5 A 6 17.5 123
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-9 Golden Road Golden Road   [v 6] 2140/3 D 3 15.3 644
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-12 Cry Wolf Cry Wolf   [s 5] 2140/4 D str
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-5 Golden Road Golden Road   [v 6] 2640/5 C 6 16.8 509
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-4 Flow Flow   [s 7] 1640/7 D 0 16.7 1880
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-5 Golden Road Golden Road   [v 6] 2140/7 C 4 16.1 502ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se