V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-8 Power to Be Power to Be   [v 8] 2640/4 str
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-6 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/1 0 g 598
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-6 Pyrolator Pyrolator   [v 4] 2140/3 str
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-5 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 1609/9 1 15.1 62
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-10 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 2680/10 0 17.3 206
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-9 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/5 0 g 810
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-5 Mr Flo Fly Mr Flo Fly   [v 12] 1640/2 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-3 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 2640/9 0 16.7 1019
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-1 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/4 0 16.6 537
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 4] 1640/9 7 17.1 503
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 Power to Be Power to Be   [v 8] 1640/11 0 13.8 685
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 2140/8 8 16.8 687
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Mr Flo Fly Mr Flo Fly   [v 12] 1640/4 0 17.8 507
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 4] 2160/13 6 18.2 319
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/1 1 18.1 130
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-5 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 2160/8 5 15.7 529
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-4 Mr Flo Fly Mr Flo Fly   [v 12] 1640/6 0 13.9 493
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-3 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 4] 2160/4 3 17.1 111
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-1 Make It Again Make It Again   [s 3] 2160/13 0 g 153
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Power to Be Power to Be   [v 8] 2160/11 2 14.6 293
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-11 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 4] 2140/4 5 17.2 490
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 1640/3 5 14.8g 456
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/2 4 17.7 358
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Mr Flo Fly Mr Flo Fly   [v 12] 1640/4 5 14.3 188
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Poppe Star Poppe Star   [v 6] 1640/3 6 13.8g 396
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Power to Be Power to Be   [v 8] 2180/12 3 14.4 156
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Make It Again Make It Again   [s 3] 2140/12 5 19.3 882
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-1 Make It Again Make It Again   [s 4] 2160/7 C 0 17.3 485
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-10 Cash You Cash You   [s 3] 1640/7 C 5 16.9 197
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-8 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/2 B 1 15.1 47
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-7 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 1640/9 C 0 g 738
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-1 Flow Flow   [s 3] 2140/4 A 4 19.3g 191
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-6 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/4 D 7 16.0 521
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-2 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/8 C 1 15.1 89
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/2 C 7 20.7g 43
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-2 Flow Flow   [s 3] 2140/7 A 2 19.2 105
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-7 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2100/8 A 0 21.4 161
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-5 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2100/9 B 4 20.6 125
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-6 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2100/2 B 4 16.8 69
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/5 B 0 g 66
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/1 D 0 g 35
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-2 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2160/8 B 2 16.9 303
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-11 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/7 A 3 16.5 127
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Flow Flow   [s 3] 2140/5 A 5 18.8 107
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2140/12 C 0 17.6 853
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-2 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/9 B 0 16.5 376
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/7 B 6 17.3 356
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-7 Make It Again Make It Again   [s 4] 2640/6 D 7 18.1 709
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/3 C 0 g 285
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/7 B 2 16.5 192
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/8 B 3 17.0 148
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-4 Cash You Cash You   [s 3] 2140/7 D 3 17.3 95
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/1 D 1 16.8 243
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-10 Make It Again Make It Again   [s 4] 2160/14 C 0 g 223
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/7 A 4 17.2g 137
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Flow Flow   [s 3] 2140/2 D 3 17.2 120
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/2 C 3 13.9 285
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/1 B 2 18.2 104
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Cash You Cash You   [s 3] 2140/7 C 7 16.8 72
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-10 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/2 C 4 12.6 520
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/3 C 0 16.8 636
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 1640/3 A 0 15.4g 185
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2160/15 A 3 17.8 31
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-2 Cash You Cash You   [s 3] 2140/4 A 2 17.9 162
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2160/10 B 4 16.3 402
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Cash You Cash You   [s 3] 2140/11 D 3 18.3 409
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2160/13 C 6 17.6g 163
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 1640/7 B 0 15.9 93
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/3 D 0 18.1 240
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-1 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2160/14 B 0 g 196
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-7 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/3 D 0 27.3g 1467
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-5 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1609/10 C 0 14.0 870
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-12 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/2 D 3 17.1 211
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-4 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/1 D 3 17.3 318
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-2 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/10 C 6 14.9 463
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-9 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 1640/10 C 7 13.8 128
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-10 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/4 C 3 17.3 417
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/1 D 0 19.1g 368
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 1640/11 B 8 18.2 207
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-3 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/8 C 4 19.0 77
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/1 C 1 19.5 39
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/1 D 0 18.5g 74
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/6 B 5 17.0 68
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-3 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/7 C 0 15.5 89
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-11 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/3 D 6 16.6 603
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-9 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/7 C 1 13.0 70
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 1640/9 D 6 16.1 121
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-6 Make It Again Make It Again   [s 4] 2160/12 A 0 23.1g 64
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/5 D 0 22.9g 137
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-6 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/6 D 0 g 120
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-2 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/4 D 4 17.8g 549
2016-06-10 2016-06-10 Romme-5 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/5 D 6 18.4 339
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/2 C 3 15.3 40
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2140/12 D 2 16.7 427
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-8 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/4 C 3 17.3 275
2016-06-02 2016-06-02 Örebro-5 A Smart Choice A Smart Choice   [s 4] 2140/4 D 4 19.2 241
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-12 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/2 D 2 16.6 541
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-11 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/1 C 5 15.7 139
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-5 The Lucky One The Lucky One   [h 3] 2140/3 C 3 17.9 270
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/4 D 0 20.0g 556
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-7 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 1640/9 D 3 14.2 663
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-5 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/6 C 6 18.3 57
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2140/5 C 6 18.3 70
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/2 B str
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2160/10 C 0 g 881
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-5 Walconcrete Walconcrete   [v 10] 1640/7 D 3 15.2 119
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-11 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/1 C 0 g 650
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-1 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2160/10 B 0 g 355
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-7 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2140/3 C 4 15.0 186
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/4 C 0 g 221
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-3 Make It Again Make It Again   [s 4] 2160/5 C 0 18.1g 285
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2140/2 D 6 17.4 242
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Make It Again Make It Again   [s 4] 2160/12 A 0 18.1 194
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2160/3 C 0 g 176
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/10 D 5 14.1 543
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/4 C 5 18.6 329
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/1 D 0 16.9 413
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2180/13 B 7 18.9 52
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-2 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/3 D str
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Turbo Torp Turbo Torp   [v 4] 2140/4 D 4 19.2g 144
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-10 Make It Again Make It Again   [s 4] 2140/4 D 0 22.8g 150
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 1640/7 C 5 15.3 177
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/12 C 0 19.2g 95
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 2160/7 D str
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-6 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2160/7 B 6 17.6 228
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-1 Pyrolator Pyrolator   [v 5] 2140/3 D 1 19.7 136
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-1 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 5] 1640/7 C 0 17.3 375
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Poppe Star Poppe Star   [v 7] 2660/12 B 0 20.6g 326
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/8 A 0 17.0 43
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-3 Celection Celection   [v 4] 1640/6 C str
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/10 A 3 15.5 54
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-3 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/1 D 4 15.7 121
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/7 B 3 15.3 276
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-12 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/4 C 1 17.6 22
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-5 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 2140/3 D 6 17.3 242
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-2 Celection Celection   [v 4] 1640/6 C 5 16.4 138
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-11 Celection Celection   [v 4] 2140/2 C 0 18.5 238
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-2 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/7 B 1 17.1 80
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/7 D 6 14.1 313
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Flow Flow   [s 4] 1640/10 D 0 g 353
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-5 Celection Celection   [v 4] 2160/10 A 0 18.2 105
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/1 C 2 15.1 83
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-2 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/10 C 4 17.4 81
2017-10-20 2017-10-20 Romme-7 Flow Flow   [s 4] 2140/5 C 0 g 232
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-10 Flow Flow   [s 4] 1640/6 B 3 15.9 287
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-8 Celection Celection   [v 4] 2140/7 B 2 17.1 85
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-8 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 1640/10 C 0 20.1g 82
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-6 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/12 C 2 14.3 430
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-3 Celection Celection   [v 4] 2140/3 D str
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/10 D 8 15.2 287
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-5 Celection Celection   [v 4] 2140/2 A 4 18.4 20
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Jolinn Leejs Jolinn Leejs   [s 5] 2140/10 D 6 14.9 956
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-4 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2140/1 D 0 17.9 1618
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-4 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/1 C 0 15.8 151
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-11 Celection Celection   [v 4] 2140/1 C 4 18.2 19
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-8 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2160/9 A 2 16.2 70
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Flow Flow   [s 4] 2160/7 B 0 g 211
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-5 Celection Celection   [v 4] 2140/1 D 2 17.0 133
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Flow Flow   [s 4] 1640/1 C 7 16.6g 67
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-2 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 1640/9 D 7 17.7 921
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-9 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/4 D 6 14.5 110
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2160/6 B 3 16.0 206
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Pyrolator Pyrolator   [v 6] 2160/13 A 0 16.7 139
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2160/8 C 7 17.0 202
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-5 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/3 C str
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-3 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/11 B 2 15.9 117
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-7 Flow Flow   [s 4] 2140/6 B 0 16.7 558
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-2 Flow Flow   [s 4] 2140/1 D 6 16.8 709
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 Walther på G. Walther på G.   [v 4] 2140/5 D 5 19.0g 25
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-11 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2160/5 D 3 15.8 92
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2160/6 D 3 17.4 195
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/3 D 6 16.1 207
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-5 Flow Flow   [s 4] 2140/6 D 0 19.1g 562
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-6 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/3 D 5 17.1 328
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-5 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/5 D 2 16.4 321
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Pyrolator Pyrolator   [v 6] 2160/7 A 0 g 45
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-9 The Lucky One The Lucky One   [h 4] 1640/8 B 5 13.9 82
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-1 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 1640/7 A 0 g 156
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Cash You Cash You   [s 4] 2140/7 C 0 17.9g 1011
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-7 The Lucky One The Lucky One   [h 4] 2640/7 C 5 16.4 30
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-4 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 1640/5 B 0 g 133
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-2 Cash You Cash You   [s 4] 2140/2 C 8 17.6 783
2017-02-11 2017-02-11 Solvalla-2 The Lucky One The Lucky One   [h 4] 2140/9 C 0 15.7g 713
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-4 Cash You Cash You   [s 4] 2140/6 B 6 16.4 822
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-9 The Lucky One The Lucky One   [h 4] 2140/2 B 3 15.6 40
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-4 Flow Flow   [s 4] 2140/9 B 5 18.6 134
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2140/9 D 0 17.3 810
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-9 Make It Again Make It Again   [s 5] 2140/5 B 5 17.9 257
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-8 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/2 B 0 16.8 167
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-6 A Smart Choice A Smart Choice   [s 5] 2140/2 B 0 g 110
2017-01-09 2017-01-09 Mantorp-3 Pyrolator Pyrolator   [v 6] 2140/7 A 0 g 35
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Cash You Cash You   [s 4] 2140/8 B 4 17.2 259
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-3 Make It Again Make It Again   [s 5] 2140/5 B str
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-10 Flow Flow   [s 4] 2140/1 C 3 18.0 80
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 6] 2140/9 C 7 17.7 982
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 The Lucky One The Lucky One   [h 4] 2140/7 A 1 15.5 39
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-6 Poppe Star Poppe Star   [v 8] 1640/2 A 2 15.8 317
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-7 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/9 D 2 17.5 84
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-8 Make It Again Make It Again   [s 6] 2140/10 C 5 17.3 146
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Flow Flow   [s 5] 2140/2 D str
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-2 Cry Wolf Cry Wolf   [s 3] 2140/5 D 6 20.0 565
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-3 Make It Again Make It Again   [s 6] 2140/7 C 3 17.7 449
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-5 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/7 D 5 17.5 132
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-8 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/6 C 2 17.6 168
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-9 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2140/12 D 0 g 837
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-7 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2140/8 C 6 21.4 438
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-9 Flow Flow   [s 5] 2140/5 C 0 20.1 143
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-2 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/1 D 1 18.9 125
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-8 Make It Again Make It Again   [s 6] 2640/9 C 6 18.8 878
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/12 B 0 19.3 206
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-5 Make It Again Make It Again   [s 6] 2160/11 D 3 16.6 1005
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-12 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2160/4 D 0 19.7g 447
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-4 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 1640/12 C 7 14.5 568
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-8 Flow Flow   [s 5] 2160/8 B 4 17.2 283
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-2 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 1640/8 D str
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-4 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/8 C 0 17.0g 582
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-8 Make It Again Make It Again   [s 6] 2660/5 D 0 18.5 1038
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-7 Flow Flow   [s 5] 1640/8 C 5 16.2 594
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Make It Again Make It Again   [s 6] 2140/1 B 7 18.0 106
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-9 Flow Flow   [s 5] 1640/3 C 0 16.4g 259
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Flow Flow   [s 5] 2140/8 B 0
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-10 Make It Again Make It Again   [s 6] 2660/7 D str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-7 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/9 D 0 18.7 165
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-6 Flow Flow   [s 5] 1640/8 D 4 16.2 575
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-8 The Lucky One The Lucky One   [v 5] 1640/6 C str
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2140/5 B 4 16.9 309
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-6 Make It Again Make It Again   [s 6] 2140/3 C str
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-9 Flow Flow   [s 5] 2140/8 C 3 17.1 216
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-3 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2160/10 A 4 16.0 175
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-10 Flow Flow   [s 5] 2160/8 D 0 18.5 518
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 The Lucky One The Lucky One   [v 5] 2140/10 B 8 15.9 256
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-7 Make It Again Make It Again   [s 6] 3160/10 B 0 19.9 1131
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 7] 2140/5 D 5 17.0 264
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Flow Flow   [s 5] 2140/4 B 4 18.2 67
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-1 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2160/8 B 8 16.3 98
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-11 Turbo Torp Turbo Torp   [v 6] 2100/4 C 0 g 735
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-12 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/1 C str
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 1640/3 D 0 g 121
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-7 Flow Flow   [s 5] 2140/2 D 0 g 435
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Sweet Glenna Sweet Glenna   [s 7] 2160/6 D 0 g 293
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Flow Flow   [s 5] 1640/1 B 5 16.0 51
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-2 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 1640/8 C 0 g 51
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-5 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/5 C 3 18.3 158
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/10 C 3 14.3 198
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-6 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/10 B str
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Flow Flow   [s 5] 2140/2 C 0 18.3g 116
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Golden Road Golden Road   [v 4] 2140/3 D 3 18.5 44
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-7 Flow Flow   [s 5] 2140/5 D 3 17.3 854
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/10 C 7 14.3 473
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-3 The Lucky One The Lucky One   [v 5] 2160/10 B 0 16.4 32
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-7 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/3 C 2 15.0 283
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-8 Flow Flow   [s 5] 2140/1 D 0 21.0g 146
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-5 The Lucky One The Lucky One   [v 5] 2140/1 A 2 14.5 108
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2160/14 A 2 15.9 263
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-5 Walther på G. Walther på G.   [v 5] 2160/10 B str
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-5 Walther på G. Walther på G.   [v 5] 2640/10 D 0 17.9 39
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Poppe Star Poppe Star   [v 9] 1660/5 C 0 18.0 412
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-6 A Smart Choice A Smart Choice   [s 6] 2140/10 A 0 g 123
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-6 Walther på G. Walther på G.   [v 5] 2140/6 C 3 16.2 131
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2160/15 C 7 15.2 984
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-9 Golden Road Golden Road   [v 5] 2160/9 C 4 16.3 584
2019-12-03 2019-12-03 Mantorp-1 Flow Flow   [s 6] 2140/10 D 7 18.4 149
2019-12-03 2019-12-03 Mantorp-5 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2160/9 C str
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-2 Make It Again Make It Again   [s 7] 2660/11 D str
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-5 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/3 C str
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-10 Flow Flow   [s 6] 1640/9 C 4 17.3 229
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/4 A 1 17.5 34
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-10 Make It Again Make It Again   [s 7] 2160/3 D 0 17.0 753
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-9 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2180/8 B 1 15.4 36
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2140/1 D str
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-6 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2140/9 B 3 15.4 20
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-9 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/2 D 6 17.1 493
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2140/8 B 6 15.1 39
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-9 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/11 A 2 17.6 35
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-10 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/4 D str
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-9 Flow Flow   [s 6] 2140/8 B 0 g 120
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-10 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/2 C str
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-13 Flow Flow   [s 6] 2140/4 B 2 17.3 323
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-7 Pyrolator Pyrolator   [v 8] 2640/3 B 0 16.5 316
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-1 The Lucky One The Lucky One   [v 6] 2140/7 C 5 14.9 325
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-8 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/1 B 4 15.0 320
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 Make It Again Make It Again   [s 7] 2640/4 D 6 19.5 614
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-10 Flow Flow   [s 6] 2140/2 D 5 17.8 213
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/5 D 7 20.1 229
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Flow Flow   [s 6] 2140/14 B 8 17.4g 494
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-9 Golden Road Golden Road   [v 5] 1640/1 C 0 15.1 204
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-3 Flow Flow   [s 6] 2140/7 B 4 17.3 331
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-10 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/8 D 0 17.4 1104
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-7 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/8 C 0 17.1 247
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-10 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/6 D 2 18.5 219
2019-04-27 2019-04-27 Romme-2 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/2 C 2 18.4 189
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-10 Make It Again Make It Again   [s 7] 2640/3 D 0 19.5 595
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-1 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/9 C 0 18.6 620
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-6 Flow Flow   [s 6] 1640/5 D 0 16.2g 1029
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-3 Pyrolator Pyrolator   [v 8] 2660/3 C 3 17.1g 50
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-7 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/2 C 0 g 356
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-9 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/1 D 6 17.1 448
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-4 Turbo Torp Turbo Torp   [v 7] 2140/1 D 0 g 177
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Make It Again Make It Again   [s 7] 2140/10 B 8 18.7 90
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-9 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/2 C 5 17.4 702
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-6 Turbo Torp Turbo Torp   [v 7] 2140/4 D 4 20.2 939
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-1 Turbo Torp Turbo Torp   [v 7] 2140/1 D 5 18.5 886
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-4 Golden Road Golden Road   [v 5] 2140/7 C 7 18.7 197
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 A Smart Choice A Smart Choice   [s 7] 2160/5 D 8 18.3 289
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-3 Golden Road Golden Road   [v 5] 1640/1 C 2 16.5 30
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-1 Cry Wolf Cry Wolf   [s 4] 2140/4 D str
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-5 Make It Again Make It Again   [s 7] 2660/7 C 0 20.1 667
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 A Smart Choice A Smart Choice   [s 7] 2160/6 D 0 17.0 368
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-4 Golden Road Golden Road   [v 5] 1640/9 D 3 16.0 123
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-8 A Smart Choice A Smart Choice   [s 7] 2140/9 D 0 g 1480
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-5 Flow Flow   [s 6] 1640/9 C 0 18.1 935
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-12 A Smart Choice A Smart Choice   [s 8] 2140/2 D 0 17.2 243
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-9 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 1640/2 A 1 13.1 45
2020-12-11 2020-12-11 Romme-1 Breaking Out Breaking Out   [s 5] 2140/2 C 5 19.7 1037
2020-12-11 2020-12-11 Romme-10 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 1660/11 A 1 14.5 55
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-8 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 1640/6 B 0 13.5 350
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-2 Breaking Out Breaking Out   [s 5] 2140/4 D 0 18.4 741
2020-11-16 2020-11-16 Mantorp-8 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2160/7 C 0 16.5 649
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-3 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/9 C 2 14.0 381
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-2 Breaking Out Breaking Out   [s 5] 2140/3 C 4 19.4 628
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-8 A Smart Choice A Smart Choice   [s 8] 2160/7 D 8 16.4 724
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-7 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2180/6 C 4 13.9 993
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-8 Pyrolator Pyrolator   [v 9] 2660/10 D 0 g 1554
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-2 Breaking Out Breaking Out   [s 5] 2140/8 C 0 g 632
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-8 A Smart Choice A Smart Choice   [s 8] 2140/3 D 6 16.1 1104
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-8 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/3 C 0 15.2g 67
2020-10-07 2020-10-07 Solvalla-9 Pyrolator Pyrolator   [v 9] 3140/6 D 0 16.7 1425
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-3 A Smart Choice A Smart Choice   [s 8] 2160/14 D 8 16.0 1820
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-5 Breaking Out Breaking Out   [s 5] 2140/8 D 7 19.0 429
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Golden Road Golden Road   [v 6] 1640/5 A 1 14.8 28
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-7 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/1 A 6 14.9 24
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-11 Pyrolator Pyrolator   [v 9] 2180/11 B 7 16.8g 82
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-7 Golden Road Golden Road   [v 6] 1640/3 D 0 12.4 1194
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-5 Golden Road Golden Road   [v 6] 2080/3 D 4 15.8 365
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/4 B 4 14.4 48
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-1 Golden Road Golden Road   [v 6] 2140/2 B 4 14.6 167
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-9 Cry Wolf Cry Wolf   [s 5] 2140/4 D 6 17.8 890
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-3 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/7 B 7 13.9 341
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-5 Golden Road Golden Road   [v 6] 1640/10 B 3 14.3 50
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-2 Golden Road Golden Road   [v 6] 2140/6 C 4 15.3 1011
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-7 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/2 C 0 13.9g 539
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-4 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2140/8 B 6 15.1 186
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-7 Golden Road Golden Road   [v 6] 2140/10 B str
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-9 Pyrolator Pyrolator   [v 9] 3140/10 B str
2020-03-20 2020-03-20 Romme-4 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 2160/10 A 2 14.7 33
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-7 Golden Road Golden Road   [v 6] 1609/10 B 5 14.7 253
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-3 Cry Wolf Cry Wolf   [s 5] 1640/2 D 0 21.6g 845
2020-03-03 2020-03-03 Romme-4 The Lucky One The Lucky One   [v 7] 1640/9 A 1 13.7 84
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-3 Cry Wolf Cry Wolf   [s 5] 2140/10 D 0 21.0g 625
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-5 Golden Road Golden Road   [v 6] 2160/5 A 6 17.5 123
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-9 Golden Road Golden Road   [v 6] 2140/3 D 3 15.3 644
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-12 Cry Wolf Cry Wolf   [s 5] 2140/4 D str
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-5 Golden Road Golden Road   [v 6] 2640/5 C 6 16.8 509
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-4 Flow Flow   [s 7] 1640/7 D 0 16.7 1880
2020-01-01 2020-01-01 Solvalla-5 Golden Road Golden Road   [v 6] 2140/7 C 4 16.1 502
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-1 Golden Road Golden Road   [v 7] 2140/1 C 5 15.8 342
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-8 Pyrolator Pyrolator   [v 10] 3180/9 C 7 15.2 2228
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-3 Mister Selfie Mister Selfie   [v 6] 2140/9 B 0 22.6g 112
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-4 Pyrolator Pyrolator   [v 10] 3180/11 C 3 15.1 920
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-6 Golden Road Golden Road   [v 7] 1640/2 B 0 13.7 489
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-3 Pyrolator Pyrolator   [v 10] 2660/9 A 5 14.9 115
2021-06-11 2021-06-11 Romme-8 Pyrolator Pyrolator   [v 10] 2660/5 B 5 15.6 332
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-3 Mister Selfie Mister Selfie   [v 6] 2140/1 D 3 13.8 838
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-6 Golden Road Golden Road   [v 7] 2140/2 B 2 15.1 55
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-10 Pyrolator Pyrolator   [v 10] 3160/4 D 4 15.2 1672
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-11 The Lucky One The Lucky One   [v 8] 1640/5 B 4 12.3 108
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-11 Golden Road Golden Road   [v 7] 2180/7 A 6 16.0 32
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-6 Mister Selfie Mister Selfie   [v 6] 3140/2 D 0 g 1526
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-11 Golden Road Golden Road   [v 7] 1660/12 C 4 13.9 638
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-4 The Lucky One The Lucky One   [v 8] 2160/13 B 4 14.4 251
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-4 Golden Road Golden Road   [v 7] 2160/8 C 8 16.0 392
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-8 Pyrolator Pyrolator   [v 10] 2660/12 C 0 g 1296
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-9 Mister Selfie Mister Selfie   [v 6] 3140/3 C 0 g 848
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-4 Golden Road Golden Road   [v 7] 1609/6 B 0 14.0 765
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-2 Pyrolator Pyrolator   [v 10] 3160/6 C 3 16.7 414
2021-03-19 2021-03-19 Romme-1 Cry Wolf Cry Wolf   [s 6] 2160/14 C 0 18.6 2936
2021-03-19 2021-03-19 Romme-8 Mister Selfie Mister Selfie   [v 6] 3160/5 C 0 g 557
2021-03-15 2021-03-15 Färjestad-1 Pyrolator Pyrolator   [v 10] 2660/13 B 0 g 685
2021-03-15 2021-03-15 Färjestad-2 Golden Road Golden Road   [v 7] 1640/4 B 7 14.7 259
2021-02-23 2021-02-23 Eskilstuna-4 Golden Road Golden Road   [v 7] 2160/8 B 0 16.9 215
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-11 Cry Wolf Cry Wolf   [s 6] 2160/6 D 0 18.0 507
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-2 The Lucky One The Lucky One   [v 8] 2140/13 B 5 15.4 98
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-12 Breaking Out Breaking Out   [s 6] 2140/1 D 0 g 1100
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-2 Golden Road Golden Road   [v 7] 1640/4 A 2 14.0 136
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-4 The Lucky One The Lucky One   [v 8] 2160/7 C 6 15.0 120ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se