V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Visbytravet arrangerade den årliga ”Damdagen” på tisdagskvällen med kvinnliga kuskar och ryttare i fokus.Damklubben på banan ..


Visbytravet arrangerade den årliga ”Damdagen” på tisdagskvällen med kvinnliga kuskar och ryttare i fokus.
Damklubben på banan hade bjudit in tolv kvinnliga kuskar från hela landet till Gotlandssmycket och segrande ur striden gick passande nog kvinnan som vinner mest för dagen.
Emilia Leo leder montéligan i landet men är framgångsrik även i sulkyn. På tisdagen hade Claes Sjöström lånade ut formtoppade Vine Vision som serverades ett offensivt lopp och avgjorde på styrka.
Emilia Leo kuppade sig till ledningen efter 800 körda och femårige valacken Vine Vision fortsatte i samma fart och rundade på snabba 1.11,7.
Vespertilio Jet svarade för en stark insats för Solvallas Rebecca Dahlén men hann inte fram utan fick stryk på målfoto.
Emilia Leo fick sitta och hjälpa sin häst en stor del av loppet. Kort efter mål kom galoppen då Leo släppte av.
- Det är klart att jag var lite orolig när man kör så där, det gör man normalt sett inte. Jag ska säga att jag kände inte att det gick så där fort på varvet! Jag var så otroligt fokuserad på att hålla honom på bettet och var livrädd att köra galopp. Det gick lite för fort helt enkelt, men han är stark och klarade det ändå, sade en glad Emilia Leo.
Vine Vision noterade tiden 1.13,3 över 2120 meter.

Leo i montéloppet
Claes Sjöström och Emilia Leo vann ytterligare ett lopp tillsammans under kvällen.
1.14,2 lyder det nya banrekordet i Visby för disciplinen monté. Claes Sjöströms sexårige valack Sebastian Hall fungerar jättebra under sadel och var helt överlägsen efter tidig ledning i loppet över 2120 meter.
Emilia Leo tog sin sjätte seger i elfte försöket med hästen som var kvällens största favorit på V64, spelad på 75 procent.
- Jag hade mycket kvar i mål och red inte för fullt - han har mycket inom sig den här hästen. Han har lite för lite pengar på sig och jag tror att han kommer att duga högt upp i klasserna. Som Claes och jag sagt så är det lite han emot sig själv hela tiden. Han kan hitta på hyss under vägen men blir bara mera stabil hela tiden och känns jättefin för dagen, sade Leo.

Banrekord av Dragster
Ên gotlänning stod för kvällens verkliga fartfest i Digger Crowns lopp för den högsta klassen. Hemvändande Jägersrotränaren Roger Malmqvist tog över ledningen efter 400 körda med Dragster som var småhetsig för kvällen och trött den sista biten men ändå kunde hålla undan med en halv längd.
Segertiden 1.10,1 över 1620 meter är ett nytt banrekord alla kategorier på Visbytravet.
- Jag lovade Simon Röcklinger (sportchef) att kommer jag mig till ledningen så ryker banrekordet. Dragster ville för mycket och var hetsig i dag och trampade dessutom av sig en sko i den första kurvan. Så här brukar han inte vara, men fart har han, sade Roger Malmqvist.
En seger hade femåriga stoet Ävja Palema fått ihop på 37 starter innan tisdagens besök på Gotland. Robert Skoglund, tränare på Bergsåker, hade med sig en häst till ön och svarade bestämt ledningen över de 1620 meterna.
1.09,1 klockades första 500 meterna till, men Ävja Palema höll undan.
- Jag ville inte sitta fast eller vara med där bak när vi åkt så långt. Hon är stark och rejäl så i dag tänkte jag att ”nu kör vi”, sade semestrande Robert Skoglund, som tog hem 30 000 kronor i Magic Tonights lopp och noterade nya rekordet 1.13,0 med Ävja Palema.
Hemmahästen Ottilia Fri vann ett fyraåringslopp för ston med 50 000 kronor i förstapris. I segersulkyn satt Örebrotravets Petter Karlsson.
Amatören Ann-Britt Hansson tränar Ottilia Fri som är obesegrad efter fyra starter.
Sex rätt på V64 delade ut 1 606 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Midsommartravet i Rättvik är en gammal tradition som lockar storpublik varje år. På lördagen står uttagningar i unghästser..


Midsommartravet i Rättvik är en gammal tradition som lockar storpublik varje år.
På lördagen står uttagningar i unghästserien Breeders' Crown på programmet, där samtliga fyra lopp ingår i streckspelet Grand Slam 75.
Ett spel som den här gången kryddas med en jackpot på sex miljoner.
Finländaren Tuomas Korvenoja hör till de betrodda i den sista avdelningen - de fyraåriga hingstarna och valackernas uttagning.
Lewis Ale ser ut att kunna bli riktigt bra. Eller bra är hästen redan.
I höstas vann den mörkbrune hingsten finska kriteriet efter ledning från start till mål och totalen sex segrar på åtta starter i karriären imponerar.
Sprintermästaren Brad de Veluwe är den bäste i den skara unghäststjärnor som Korvenoja plockat fram under åren. Lewis Ale kan utvecklas och bli en äldre stjärna han också tror tränaren.
- Ja, känslan är att han absolut kan bli en av de bästa jag haft. Han har speed, han är startsnabb, stark och har jättefin inställning till tävling. Men nu har han inte startat sedan i november och årsdebuten kom lite sent så jag kan absolut inte tro att han bara ska vinna direkt i Rättvik, säger finländaren.

Övervintrat i Frankrike
Lewis Ale har bara förlorat två gånger i karriären. I V75 på Bergsåker i somras handlade det om ett bakspår och krångel. I november galopperade hästen bort sig i ett försökslopp till Gran Premio Orsi Mangelli och diskvalificerades.
Tuomas Korvenoja har en filial på Söderby gård, mitt emellan Stockholm och Uppsala, där hästen stått sedan i mitten av maj. Så någon längre resa handlar det alltså inte om för att vara med i Rättvik på lördag.
- Han har varit hela vintern i Frankrike för träning på nya stället i Normandie där jag börjat hyra in mig och har merparten av mina hästar under vintern. Tyvärr gjorde han sig lite illa i början av februari då det hade kommit lite snö och han halkade till. Hästen fick någon sträckning i en muskel i höger framben och även om det inte var någon fara blev det ändå inte fullt som vi tänkt oss med träningen i vinter, säger han.

”Brukar ta tid med stora”
Sju och en halv månads tävlingsfrånvaro och ut i hetluften direkt. Tuomas Korvenoja ligger mycket lågt inför GS75-7 där Stefan Melander blir favorit med jänkaren Evaluate från ett bakspår.
Lewis Ale har visat sig mycket startsnabb och lär kunna ta ledningen från sjättespåret om tränaren vill.
- Han har tränat bra men är stor och har vuxit i år och är nu är han säkert 170 över manken
Så han är inte i toppform ännu. Det brukar ta tid med så här stora och två-tre lopp behöver han säkert för att komma i form. Nej, det är dags att börja bara och är han bara bland de sex första och kvalar in till semifinalen räcker det, säger finländaren.
Det stora målet för året är det finska derbyt med uttagningarna i slutet av augusti och senare under hösten Europaderbyt.
- Det är viktigt att han gör ett bra lopp på lördag men det är orealistiskt att tro på seger efter en så lång tävlingspaus. Jag förväntar mig inte att han ska vinna det där loppet. Dels är det tufft motstånd med några bra jänkare till start som dessutom gjort ganska många starter i år och ligger en bit före just nu, säger Tuomas Korvenoja om hästen som ägs av nio personer, finländare och svenskar, och är en halvbror till Jonesy, en av hans tidigare stjärnor.
Hur ska han gå utrustningsmässigt på lördag?
- Balansmässigt blir det normalt med skor runt om. Han hade ett norsk halvstängt i bland annat kriteriet men nu kanske det blir öppet huvudlag. Det bestämmer jag på tävlingsdagen.
Det handlar om en riktig tävlingsindivid säger du. Utveckla.
- Ja, när han vet att han ska tävla tänder han alltid till. Så är det. Han älskar det. Hur mycket han klarar så här direkt i årsdebuten är svårt att veta. Jag gillar honom och vet att han är en bra häst.
In Royalty Boko (GS75-1) möter Conrads Rödluva i sitt uttagningslopp i Rättvik. Sexa senast i ett fyraåringslopp under elitloppslördagen på Solvalla.
- Hon var godkänd då mot ganska bra hästar. Nu känns hon bättre och har lagt på sig lite mera vikt och är säkert mycket bättre till den här starten. Conrads Rödluva och Racing Brodde är med men fyra-femma ska hon kunna vara.

Mikael Wikner, Kanal 75


- Det känns väldigt bra att förstärka mitt stall med Cokstile. Det var mycket tack vare min vän Anders Wolden Lundström som aff&au..


- Det känns väldigt bra att förstärka mitt stall med Cokstile. Det var mycket tack vare min vän Anders Wolden Lundström som affären kunde genomföras. Italienska hästägare har köpt honom och vi har två stora lopp i Italien som vi siktar på framöver. Sedan är det givetvis de stora loppen i Skandinavien som är målet, säger Wilhelm Paal till Kanal 75.
Cokstile har travat in över två miljoner kronor och som snabbast sprungit 1.10,0 över 1 609 meter med bilstart. 2018 representerade han Norge i Elitloppet. Den sexårige hingsten planeras att stallas upp hos Wilhelm Paal på Petri Puros gård utanför Halmstad redan i veckan.
- Båda parterna är överens om priset och hästen har såklart genomgått en veterinärundersökning. Jag trivs mycket bra på gården och mitt koncept är att ha få hästar med hög dignitet. När jag var som störst tränade jag över 120 hästar och det passade inte mig. Jag måste ha hundraprocentig kontroll över alla hästar för att göra mitt jobb så bra som möjligt, säger Wilhelm Paal.

Matteus Lillieborg, Kanal 75


Redan i dagens första lopp fick publiken se Ferrari River ha uppvisning. Den kapable hingsten, som ibland har uppträtt lite knepigt, skötte sig e..


Redan i dagens första lopp fick publiken se Ferrari River ha uppvisning. Den kapable hingsten, som ibland har uppträtt lite knepigt, skötte sig exemplariskt och sedan han körts till ledningen lämnade han konkurrenterna på tangerade rekordet 1.10,5 över 1 640 meter med bilstart.
- Han är riktigt bra men han har ofta varit överambitiös och ibland stämmer inte aktionen som den ska, men han kändes jättefin på alla sätt och vis i dag, sa Conrad Lugauer.
Det var sexåringens andra raka seger efter ett kortare tävlingsuppehåll och fortsätter han på den inslagna vägen kommer han få en fin sommar.
- Det tog lite tid innan vi hittade konceptet för honom hemma samt rätt tävlingsbalans. Vi plockade bort käkremmen och kör med springrem. Det har gjort att han slappnar av och blir stabilare och rappare. Efter de här två loppen är jag väldigt uppåt och nu tycker jag att vi kan satsa lite högre med honom.
Stärkt av Ferrari Rivers prestation vann Conrad Lugauer också med Ivana Boko, Comte Godiva och Howard T. innan tävlingsdagen var till ända.
- Jag har aldrig vunnit fyra lopp samma dag på Jägersro förut så det var jättebra. Jag är jätteglad, sa segerherren.

Ola Johansson, Kanal 75


Fort Knox var inte som bäst när han i söndags åkte på karriärens första förlust och slutade tvåa i E3-uttagninga..


Fort Knox var inte som bäst när han i söndags åkte på karriärens första förlust och slutade tvåa i E3-uttagningarna. Nu har treåringen gåtts igenom och det blir ingen start i E3-finalen 29 juni, vilket sulkysport.se var först att rapportera om.
- Det är inga allvarliga grejer men tillräckligt eftersom han travade som han gjorde i svängarna i söndags. Nu är han åtgärdad för att så att säga vända trenden, säger Pasi Aikio till Kanal 75.
Hur länge stoppar det här upp honom?
- Det stoppar inte upp honom länge alls utan han kan dyka upp i lopp rätt så snart igen. Men först och främst ska han vara fräsch när vi kollar upp honom igen i nästa vecka.
Fort Knox ståtade med fem raka segrar fram till i söndags och har så här långt sprungit in 570 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Segraren Campo Bahia hyllades med all rätt efter finalen i Konung Gustaf V:s Pokal för en månad sedan. Men bakom honom gjorde även Attraver..


Segraren Campo Bahia hyllades med all rätt efter finalen i Konung Gustaf V:s Pokal för en månad sedan. Men bakom honom gjorde även Attraversiamo (V86-7) en fantastisk insats då han, efter att ha körts fram utvändig om ledaren varvet från mål, höll strålande som tvåa.
- Det var ju en femstjärnig prestation. Hade man vetat att han skulle vara så bra innan loppet hade man med garanti trott att han skulle vinna loppet, men han mötte en häst som var så jäkla bra att det inte räckte ändå. Det är bara att buga och bocka för den, men Attraversiamos prestationen var lika bra ändå, säger Svante Båth.
Hur tog hästen den urladdningen?
- Han fick pusta lite efter det loppet och vi har inte vridit på kranarna lika mycket till den här starten, men han gick ur loppet senast på ett bra sätt och känns bara bra i träningen.

Befogad storfavorit
Loppet som Attraversiamo ska ut i den här gången är nyinstiftade Prix Readly Express med 400 000 kronor till vinnaren. Timo Nurmos Prix d’Amerique-vinnare, som loppet är uppkallat efter, kommer att vara på plats för att avtackas, och Attraversiamo är storfavorit att ta hem segern.
- Det måste man väl acceptera att han är. Det finns bra hästar med naturligtvis men jag skulle vara feg om jag inte sa att det ändå är ett steg tillbaka gentemot förra loppet.
Hur ser den fortsatta planen ut för honom?
- Nu är tanken att ta detta loppet och sedan finalen i Norrlands Grand Prix (18 juli). Därefter är det derbykvalen.

Behöver lopp för att komma i form
Svante Båth har även med Zorro Kronos (V86-3) inom V86-spelet, där jackpotmiljoner gör att åttarättspotten uppgår till cirka tolv miljoner kronor.
- Jag var nöjd med honom i årsdebuten och meningen var att han skulle gå framåt med det loppet, men det blev lite problem efter det och han fick en ofrivillig pust i 14 dagar. Så nu känns det som att han är tillbaka där han var inför förra starten och han behöver lopp för att få ordning på grejerna.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-10 Dimitri W.Eden* Dimitri W.Eden*   [v 5] 2140/1 3 14.6 48
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-4 Broadway Cast Broadway Cast   [v 2] 1640/6 5 15.4 34
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-2 HöwingsSilberpfeil HöwingsSilberpfeil   [v 5] 2140/10 0 g 122
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-6 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/9 5 13.8 481
2015-12-21 2015-12-21 Romme-3 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 8] 2140/1 1 15.8 47
2015-12-21 2015-12-21 Romme-2 Michigan Venus* Michigan Venus*   [h 8] 2640/7 6 17.6 68
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-9 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 4] 1609/2 1 13.3 29
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-8 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 5] 2100/4 1 15.6 32
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-8 It's a Dream It's a Dream   [v 2] 2140/3 0 28.3g 67
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-5 Florana G.* Florana G.*   [s 4] 2140/6 3 15.6 105
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-4 Dimitri W.Eden* Dimitri W.Eden*   [v 5] 2140/3 1 14.9 20
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-3 Don di Quattro Don di Quattro   [v 5] 1640/5 5 15.3 70
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-10 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/11 0 15.0g 289
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-7 Georgina Corner* Georgina Corner*   [s 6] 2140/8 str
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-10 My Little Letty* My Little Letty*   [s 5] 2640/2 1 17.5 38
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-7 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 5] 1640/9 1 13.0 21
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-2 Broadway Cast Broadway Cast   [v 2] 2140/4 2 18.0 15
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Michigan Venus* Michigan Venus*   [h 8] 3180/14 0 g 226
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 4] 1640/8 3 14.8 49
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-8 Florana G.* Florana G.*   [s 4] 2640/4 0 16.9 34
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-5 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 4] 2140/4 1 15.8 21
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Michigan Venus* Michigan Venus*   [h 8] 1640/9 3 13.8 265
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-8 Georgina Corner* Georgina Corner*   [s 6] 2140/4 6 17.1 263
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-2 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/10 6 17.6 51
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-1 Broadway Cast Broadway Cast   [v 2] 1640/6 2 18.0 24
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 My Little Letty* My Little Letty*   [s 5] 2160/8 6 18.6g 68
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-4 HöwingsSilberpfeil HöwingsSilberpfeil   [v 5] 2160/7 2 15.6 55
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-3 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 4] 1640/12 1 14.1 58
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-9 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/10 3 15.2 87
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-6 Florana G.* Florana G.*   [s 4] 2640/4 3 15.4 36
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-2 BohemianRhapsodyDE* BohemianRhapsodyDE*   [h 3] 2140/12 0 16.8 134
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-9 Don di Quattro Don di Quattro   [v 5] 1640/10 1 13.5 36
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-1 Broadway Cast Broadway Cast   [v 2] 1640/7 1 17.1 47
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-11 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/7 1 15.0 180
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-4 Daydream* Daydream*   [s 7] 1640/2 0 13.4 600
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-1 Florana G.* Florana G.*   [s 4] 2140/8 2 13.4 128
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-10 Emma di Quattro* Emma di Quattro*   [s 4] 2160/3 0 g 155
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-2 It's a Dream It's a Dream   [v 2] 1640/1 str
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-10 Florana G.* Florana G.*   [s 4] 1640/5 0 13.7 60
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-7 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 5] 2140/9 5 13.3 935
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-10 Emma di Quattro* Emma di Quattro*   [s 4] 1609/9 0 g 154
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-5 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/6 0 15.4g 77
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-9 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 5] 2140/7 4 13.7 188
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-1 It's a Dream It's a Dream   [v 2] 2140/6 5 18.4g 48
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-9 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 6] 2140/12 D str
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-8 Harry's Bar* Harry's Bar*   [v 8] 2140/10 D str
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-7 Calvados Chess* Calvados Chess*   [h 4] 2140/7 D 1 15.7 41
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-6 Stan Libuda* Stan Libuda*   [v 5] 2140/8 B 3 13.5 80
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-10 Spicy A. Spicy A.   [v 7] 2140/4 B 0 14.5g 183
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-5 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 9] 2140/9 B 4 13.5 165
2016-03-18 2016-03-18 Romme-2 Broadway Cast Broadway Cast   [v 3] 2140/5 B str
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-6 Michigan Venus* Michigan Venus*   [h 9] 2660/9 D 0 16.4 287
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-5 My Little Letty* My Little Letty*   [s 6] 2140/9 B 0 g 192
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-10 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 6] 2140/6 D 2 14.4 164
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-7 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 9] 3140/7 A 1 15.6 86
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-3 Don di Quattro Don di Quattro   [v 6] 1640/6 B 0 20.4 41
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-11 Daydream* Daydream*   [s 8] 1640/9 D 0 15.1 1015
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Dimitri W.Eden* Dimitri W.Eden*   [v 6] 2140/9 A 3 14.8 34
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-5 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 5] 2140/10 B 0 g 37
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-5 Calvados Chess Calvados Chess   [h 4] 2140/3 D 0 25.6 122
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-4 Iamthebadboy Iamthebadboy   [v 6] 1640/5 D 0 18.8 99
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-7 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 9] 2140/6 A 2 15.0 92
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-2 Broadway Cast Broadway Cast   [v 3] 2140/2 D 0 17.5 65
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-7 Michigan Venus* Michigan Venus*   [h 9] 2660/14 C 0 18.8g 266
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-4 Spicy A. Spicy A.   [v 7] 1640/3 B 0 14.7g 29
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-10 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 9] 2640/11 D str
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-9 Spicy A. Spicy A.   [v 7] 1640/5 C 0 15.3 133
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-9 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 6] 2140/6 B 3 15.0 127
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-3 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 9] 2140/6 A 2 14.7 32
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-9 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 5] 1609/11 A 2 14.8 23
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-8 Daydream* Daydream*   [s 8] 2100/3 D 3 16.3 361
2016-01-02 2016-01-02 Romme-9 Don di Quattro Don di Quattro   [v 6] 1640/7 B 0 14.5 127
2016-01-02 2016-01-02 Romme-3 My Little Letty* My Little Letty*   [s 6] 2140/2 A 2 17.9 24
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-6 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 4] 3140/4 C 3 14.2 128
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-4 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 5] 2640/11 D 5 15.8 501
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-3 Easter Smart Easter Smart   [s 3] 2140/8 D 4 g 115
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-1 Au Revoir D.E.* Au Revoir D.E.*   [s 3] 2140/6 D 6 18.8g 119
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-9 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 4] 2140/4 A 0 17.3 40
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-7 Lady Vera* Lady Vera*   [s 4] 2140/5 C 1 13.2 128
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-11 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 5] 1640/5 C 2 13.1 84
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-9 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 5] 2140/11 D 0 16.5 108
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-8 Lady Vera* Lady Vera*   [s 4] 2140/8 C 0 18.1g 210
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-7 Stan Libuda* Stan Libuda*   [v 6] 2160/6 B 3 14.0 65
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-1 Au Revoir D.E.* Au Revoir D.E.*   [s 3] 2140/11 D 6 17.8 60
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-9 Abano H.* Abano H.*   [v 10] 2140/3 C 5 13.8 43
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-8 Tragopan Jet* Tragopan Jet*   [h 5] 1640/4 C 0 14.2g 41
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-7 Rossini Diamant* Rossini Diamant*   [v 5] 1640/7 D 0 13.8g 31
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-2 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 5] 2640/5 D 0 17.5g 50
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-2 Piece of Cake D.E.* Piece of Cake D.E.*   [s 3] 2140/8 B 6 18.7 24
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Querys Alesio* Querys Alesio*   [v 5] 2160/6 A 0 17.0 43
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-9 Khalid* Khalid*   [v 5] 2640/10 B 0 16.4 69
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-5 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/8 B str
2018-11-23 2018-11-23 Romme-5 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2140/1 A 3 14.9 46
2018-11-23 2018-11-23 Romme-7 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 3] 2140/2 C 0 g 48
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-4 Centanary* Centanary*   [s 3] 2140/5 C 0 17.6 66
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Khalid* Khalid*   [v 5] 2640/8 D 6 14.2 417
2018-11-16 2018-11-16 Romme-2 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2640/12 B str
2018-11-16 2018-11-16 Romme-9 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 3140/3 C 0 21.5 31
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-6 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/12 C 4 15.1 269
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 Ganyboy* Ganyboy*   [h 4] 2660/6 C 0 15.1g 788
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-4 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 1640/2 C 2 14.7 94
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Piece of Cake D.E.* Piece of Cake D.E.*   [s 3] 2160/11 B 4 17.8 26
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-8 Livestream* Livestream*   [v 6] 2160/8 D 0 18.1g 125
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-1 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 3] 2140/9 C 0 18.5 30
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-6 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/1 B 4 16.6 202
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-8 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2140/12 B 1 15.3 102
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-2 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 5] 2640/8 B 4 17.2 49
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-4 Querys Alesio* Querys Alesio*   [v 5] 2140/6 C 1 15.8 19
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-7 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 1640/1 B 0 22.9g 20
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-2 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 3] 2140/11 D 1 18.0 68
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-10 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2140/7 B 2 15.4 23
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-7 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 2140/6 C 0 14.9 76
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-10 Ganyboy* Ganyboy*   [h 4] 2640/8 C 0 14.8 544
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-2 Lady Star Bo* Lady Star Bo*   [s 3] 2140/3 C 0 18.2 96
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-6 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/4 D 0 16.2 391
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-3 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 1640/11 A 2 15.4 35
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-7 Querys Alesio* Querys Alesio*   [v 5] 2640/1 D 2 16.6 25
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-2 Lady Star Bo* Lady Star Bo*   [s 3] 2140/9 C 1 15.6 62
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 3140/9 C 0 17.0 879
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-8 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/7 B 0 15.4 66
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-1 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/8 B 2 16.6 130
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-7 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/10 D 6 14.7 340
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-9 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2160/6 C 0 14.4 34
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-11 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 2140/7 B 0 15.7 44
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-2 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/1 A 0 14.5 47
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Ganyboy* Ganyboy*   [h 4] 2160/12 C 1 13.7 314
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-11 Sandsturm* Sandsturm*   [v 7] 2140/2 C 0 g 25
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 Lady Star Bo* Lady Star Bo*   [s 3] 2140/10 A 2 33
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/3 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-7 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2140/5 C 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-4 Lady Star Bo* Lady Star Bo*   [s 3] 2140/9 B 2 15.6 60
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-9 Chichen Itza* Chichen Itza*   [s 5] 2140/8 A 0 g 58
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-10 Philistine Face Philistine Face   [s 6] 2140/5 D 0 g 186
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-1 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/9 B 0 g 58
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-6 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/11 B 1 13.0 46
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-1 Avena Jet* Avena Jet*   [s 2] 1640/5 C str
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-6 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/4 B 0 g 34
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 Hector Boko* Hector Boko*   [v 4] 1640/8 B 1 11.7 23
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-3 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/12 B 5 16.2 702
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-5 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2140/4 C 4 16.6 133
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-9 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/1 D 2 17.7 79
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-3 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/3 D 0 13.3 927
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-6 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/5 A 0 14.8g 22
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-8 New Dawn* New Dawn*   [h 4] 2140/12 B 0 14.1 54
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-9 Delux M.S.* Delux M.S.*   [v 6] 2140/5 C 5 14.5 79
2018-08-20 2018-08-20 Romme-6 Muscle Design* Muscle Design*   [v 5] 2140/10 C 6 15.3 29
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-4 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2640/10 D 0 16.2 1376
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-10 Chichen Itza* Chichen Itza*   [s 5] 2140/10 B 0 14.8g 157
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-12 Sandsturm* Sandsturm*   [v 7] 2160/5 A 0 17.2 43
2018-08-11 2018-08-11 Romme-4 Muscle Design* Muscle Design*   [v 5] 2160/10 B 0 g 22
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-1 Evans Stardust* Evans Stardust*   [v 7] 3180/7 D 0 18.8g 345
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-2 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 1640/12 C str
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-3 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 1640/3 B 1 13.5 27
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-1 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/4 C 1 15.0 23
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-1 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2160/9 C 0 16.9 131
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-2 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/6 B 0 20.5g 46
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-1 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/10 B 5 15.7 59
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2140/6 D 1 18.4 24
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-6 Chichen Itza* Chichen Itza*   [s 5] 1640/11 D 5 11.5 298
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-8 Muscle Design* Muscle Design*   [v 5] 2140/8 D 5 13.8 192
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-11 Delux M.S.* Delux M.S.*   [v 6] 2140/7 A 1 14.2 23
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-5 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/6 A 1 15.7 26
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-3 Hector Boko* Hector Boko*   [v 4] 2140/11 D 5 13.2 72
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Delux M.S.* Delux M.S.*   [v 6] 2660/6 D 0 16.2 37
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-7 Ganyboy* Ganyboy*   [h 4] 2100/10 D 4 13.3 478
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-11 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 2100/7 A 2 14.3 142
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-2 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/9 D 5 15.1 444
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-4 Chichen Itza* Chichen Itza*   [s 5] 1640/1 D 0 13.2g 144
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-1 Puketorps Julius Puketorps Julius   [v 5] 2140/12 B 0 14.5 519
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-3 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 1640/2 A 6 13.7 22
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-9 Let's Dance D.E. Let's Dance D.E.   [h 8] 1640/5 D 0 12.9 303
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-7 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 2140/7 D 0 14.5 415
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-9 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/5 C 3 14.4 208
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-5 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/2 D 0 14.5 491
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-9 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/9 C 0 15.5 276
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-10 Hector Boko* Hector Boko*   [v 4] 2140/4 D 0 g 494
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-10 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 2640/10 A 1 16.1 32
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-4 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 5] 2140/1 D 4 13.8 54
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-7 Evans Stardust* Evans Stardust*   [v 7] 2140/1 B 0 g 54
2018-03-09 2018-03-09 Romme-5 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/9 C 0 18.0 212
2018-03-09 2018-03-09 Romme-6 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 2140/14 A 1 16.0 17
2018-03-09 2018-03-09 Romme-8 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2140/10 B 3 15.4 36
2018-03-09 2018-03-09 Romme-9 Spicy A. Spicy A.   [v 9] 2140/8 D 0 g 255
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-4 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2140/3 C 1 16.0 17
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-6 Dimitri W.Eden* Dimitri W.Eden*   [v 8] 3140/11 D 7 15.7 979
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 2140/10 D 2 14.6 23
2018-02-09 2018-02-09 Romme-6 Evans Stardust* Evans Stardust*   [v 7] 2140/6 C 1 15.9 48
2018-02-09 2018-02-09 Romme-9 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 5] 2140/8 D 3 15.0 50
2018-02-02 2018-02-02 Romme-2 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/11 C 2 17.9 85
2018-02-02 2018-02-02 Romme-5 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 2640/3 B 3 18.8g 18
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-8 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 5] 1640/8 D 2 14.9 230
2018-01-26 2018-01-26 Romme-1 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 2140/5 D 1 16.7 45
2018-01-26 2018-01-26 Romme-5 Chichen Itza* Chichen Itza*   [s 5] 2140/3 B 1 18.5 21
2018-01-26 2018-01-26 Romme-9 Spicy A. Spicy A.   [v 9] 2160/6 D 0 g 28
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-6 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2140/9 B 1 14.2 50
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-2 Canberra Chess Canberra Chess   [v 5] 2140/10 A 0 g 49
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-10 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 5] 2140/11 D 5 14.4 113
2018-01-20 2018-01-20 Romme-4 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 6] 2140/2 C 2 16.2 39
2018-01-20 2018-01-20 Romme-5 Abano H.* Abano H.*   [v 11] 2140/1 C 3 13.9 121
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-4 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/6 B 3 16.3 117
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-9 Evans Stardust* Evans Stardust*   [v 7] 3160/5 C 5 17.4 193
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-7 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 2140/1 D 5 16.0 124
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-10 Floh G.* Floh G.*   [v 8] 2140/10 D 0 g 139
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 Evans Stardust* Evans Stardust*   [v 7] 2160/15 A 2 16.5 26
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-1 Canberra Chess Canberra Chess   [v 5] 2140/8 D 3 17.1 79
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-8 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 6] 1609/5 C 4 14.1g 44
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-9 Dimitri W.Eden* Dimitri W.Eden*   [v 8] 3140/6 C 6 17.2 55
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-10 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 1640/8 C 0 16.6g 129
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-3 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/6 C 7 16.4g 149
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-5 Maine* Maine*   [s 4] 2140/12 C str
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-6 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 5] 1640/5 B 5 13.7 136
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-7 Abano H.* Abano H.*   [v 11] 2140/12 D str
2018-01-05 2018-01-05 Romme-9 Floh G.* Floh G.*   [v 8] 2140/8 D 2 15.9 96
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Canberra Chess Canberra Chess   [v 5] 2140/10 D 0 21.7g 87
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-10 Spicy A. Spicy A.   [v 9] 2640/2 D 0 17.3 443
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-7 Khalid* Khalid*   [v 6] 2100/2 C 0 17.4g 52
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-11 Jolly Frost Jolly Frost   [v 5] 2660/6 C 0 16.1 68
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-7 Khalid* Khalid*   [v 6] 1640/9 D 2 12.6 293
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-7 Look Santana Eck Look Santana Eck   [v 7] 2640/1 D str
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-9 Ilaria Sidney* Ilaria Sidney*   [s 7] 2140/4 C 0 17.4g 223
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-4 Khalid* Khalid*   [v 6] 2140/12 A 4 15.9 76
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 7] 2140/15 A 0 17.8 33
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-7 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 4] 2140/3 B 0 g 97
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-9 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2140/6 C 0 g 215
2019-03-08 2019-03-08 Romme-6 Västerbo Morning Västerbo Morning   [s 6] 2640/10 C 0 19.3 1041
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-1 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 4] 2640/3 B 0 g 54
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-4 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 1609/1 C 0 22.5g 99
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-8 Khalid* Khalid*   [v 6] 2140/6 B 2 15.3 26
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-9 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 6] 3160/6 C 2 17.9 288
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-2 Zebou* Zebou*   [h 4] 2140/1 C 3 17.9 62
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-6 Paolendry Like* Paolendry Like*   [v 10] 1660/6 C 3 15.3 217
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-7 Querys Alesio* Querys Alesio*   [v 6] 2140/11 C 1 14.4 188
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-8 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 4] 2140/1 C 1 17.2 24
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-9 U.R.Amazing* U.R.Amazing*   [v 6] 2160/12 A 1 17.7 91
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-2 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 5] 2660/8 B 5 18.8 180
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-9 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 7] 2140/4 B 4 15.8g 55
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-10 Paolendry Like* Paolendry Like*   [v 10] 1640/6 D 0 g 326
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-6 Piece of Cake D.E.* Piece of Cake D.E.*   [s 4] 2100/7 C str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-10 Dulco di Quattro* Dulco di Quattro*   [v 9] 2100/9 C 3 17.5 131
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-7 Paolendry Like* Paolendry Like*   [v 10] 2140/12 C 0 14.8 656
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-4 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 7] 2100/2 B 3 16.6g 31
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-1 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 2140/6 C 0 g 46



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se