V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Solvallas körde V65-tävlingar under tisdagskvällen med Nordin-dagen men innan V65 fick vi se Sveriges bästa tvååring visa upp si..


Solvallas körde V65-tävlingar under tisdagskvällen med Nordin-dagen men innan V65 fick vi se Sveriges bästa tvååring visa upp sig i Vinterfavoriten. Det var Sten O Jansson-tränade Belker som tog sin fjärde seger i åttonde starten och som nu har sprungit in drygt 1,8 miljoner kronor i år. Han infriade favoritskapet med råge och har aldrig varit sämre än trea i något lopp än så länge.
inför det här loppet berättade Sten O Jansson att han tyckte att formen på Belker var bättre nu än vid den delade segern i Svensk Uppfödningslöpning. Belker tog över ledningen efter fyrahundra meter men han var pigg och låg på hårt under vägen. Tempot var högt, 1.11 första 500 metrarna och första varvet travade efter 1.13,9. Trots det hade Belker inga problem att glida ifrån över upploppet och ta hem förstapriset på 200 000 kronor. Segertiden blev 1.14,6/2140a.
- Det var skönt för jag blev lite orolig efter den öppningen. Jag var livrädd att han skulle få mjölksyra eftersom han går sommarskodd. Men i sista sväng såg det ut som att fanns krafter kvar. Förhoppningsvis är det väl Sveriges bästa tvååring och han är en av de bästa jag har haft, sa Sten O Jansson.
- Vi får se hur han tar det här loppet men det känns som att formen är på väg uppåt. Det kan bli en start i januari i Margaretas Unghästserie och sedan tar vi vinterträning.

Propulsion mot start på Romme
V65-omgångens största favorit, Canari Match, lekte hem Gösta Nordins lopp hur enkelt som helst. Target Kronos blåste till ledningen direkt men släppte välvilligt till megafavoriten efter femhundra meter. Efter 1.13,9 första 500 fick Canari Match dämpa till 1.15,9 första varvet. Hästarna låg uppradade på en rad och Canari Match blev aldrig utmanad. Han gled undan i suverän stil och var otroligt pigg även efter mål så att Örjan Kihlström knappt fick stopp på honom.
- Det kanske inte sa så mycket men han sprang med skor och allting och det blev ett behagligt lopp. Han kan säkert göra sig bra i Gulddivisionen för det är en väldigt bra snabbloppshäst, sa tränaren Daniel Redén som även meddelade att nästa start för Propulsion eventuellt blir i Romme nästkommande lördag.
Det blev firma Daniel Redén och Örjan Kihlström även i V65-2 med storfavoriten Chapter N.Deo. Trots en löpning utvändigt om ledaren kopplade hon greppet in på upploppet och lyckades hålla undan knappt före anstormande konkurrenter.

Favoriten stall showen
I Sören Nordins lopp tog favoriten Stoletheshow direkt hand om ledningen. Han fick bestämma tempot till 1.16,4 första varvet och den Marcus Lindgren-tränade hästen stack ifrån över upploppet till en lätt seger.
- Han var jättefin. Det blev ett lugnt förstavarv och det var bra, sa segerkusken Jorma Kontio.

Hedrade sin läromästare
Torbjörn Jansson vann passande nog sin läromästare Gunnar Nordins lopp. Han gjorde det med Hans-Owe Sundberg-tränade Eldorado B. efter ledning hela vägen.
- Det är en fantastiskt härlig häst som bara blir piggare och piggare, sa tränaren Hans-Owe Sundberg.
Mattias Djuse-tränade Tinten var först i mål i förra starten men blev diskad för passgång. Nu tog han snabb revansch och efter att Mattias Djuse låtit hästen avancera fram utvändigt om ledaren var han bara bäst och höll sig i rätt gångart.
Efter en rakt igenom favoritbetonad V65-omgång small det till rejält i avslutning. Jätteskrällen Bältra Spider spurtade bäst för Tomas Pettersson och 58-oddsaren hann fram precis och fångade in ledande Maverick Dream kort före mål. Bältra Spider, som tränas av amatören Ulla Vesterberg, var streckad på blott två procent på insatsfördelningen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Halmstad-tränaren är känd för att inte starta sina hästar i onödan. Om man tittar på statistiken för hans stall i &arin..


Halmstad-tränaren är känd för att inte starta sina hästar i onödan. Om man tittar på statistiken för hans stall i år så vimlar det av ettor i raden. Det har blivit 37 segrar på 102 starter och hästarna har varit bland de tre främsta i 61 av loppen. Imponerande siffror minst sagt för Petri Puro som för dagen har 14 hästar i träning.
- Jag har dragit ner litegrann och det kommer att bli en ganska lugn vinter. Men jag ska se till att ta hand om mig själv lite också, säger Petri Puro som även meddelar att toppstoet Cash Crowe inte kommer ut till start på ett bra tag.
- Cash Crowe vintertränar och kommer inte ut förrän till sommaren. Och Cashback Pellini som har tävlat så bra är nyligen såld till Österrike, fortsätter Puro som blev av med två kapabla hästar nyligen som flyttades till Björn Goop, Short In Cash och Shorthanded Jag.
Däremot visade Puro upp en imponerande V75-vinnare på Åby i lördags i Martin de Bos som gjorde en heroisk insats via tredjespår och dödens.
- Ja, han var otroligt bra och det är inte många hästar som vinner efter sådana lopp, menar Petri.

”Har strulat i år – problem med allergi”
Puros främsta signum är att hans hästar är starka, rejäla och vältränade med bra löphuvud. Framförallt är de väl förberedda när de kommer ut efter en paus. På söndag är det V75 i Halmstad under uppesittarkvällen och tränare Puro hoppas på en julklapp på tävlingsbanan. Det är den kapable fyraåringen DA Pepperboy som nu är tillbaka efter ett uppehåll. Hästen var Puros bästa treåring i fjol och vann sitt uttagningslopp till Kriteriet och var en av de mer betrodda i finalen. Där blev det dock galopp sexhundra meter kvar och enligt kusken Peter Ingves var det en placering bland de tre främsta som försvann. DA Pepperboy tvingades till ett långt tävlingsuppehåll och gjorde inte comeback förrän i augusti då han vann direkt.
- Det har strulat i år och efter att vi tränat upp honom efter operationen för lösa benbitar fick han problem med andningen. Det var i somras och han fick allergiska problem i samband med all pollen som han inte tålde och började hosta. Därför kom han inte upp till sin normala nivå och kunde inte tävla, säger Petri Puro.
- Hästen hann inte att komma i form till Derbyt och räckte inte i derbykvalen där han blev femma. Han vann loppet efter men senast var han inte fräsch och sprang och slog ihop.
Hur känns hästen inför V75-starten på söndag?
- Nu har han haft en bra period bakom sig i träningen. Han känns riktigt fin och formstark och jag körde honom i dag (tisdag) och det känns att han är riktigt på gång. Han känns så pass fin att han är redo att starta. Andningen funkar bra och han låg puls.

”Är kvitt sina bekymmer och i fin form nu”
DA Pepperboy har spår sex bakom startbilen i V75-avslutningen och körs av Christoffer Eriksson. Det hörs på Petri Puro att han är optimist inför loppet.
- DA Pepperboy (V75-7) är kvitt sina bekymmer och är i form nu. Jag har alltid hållit den här hästen högt och ägarna har haft tålamod. Hoppas att resultaten börjar att komma och meningen är att han får tävla på under vintern när han har missat så mycket av säsongen i år.
- Min känsla är att han funkar bra på vinterbanorna och jag tycker att hästen är bättre med skor än utan. Vi provade barfota i somras och då sprang han och slog ihop. Han öppnar hyfsat bakom bilen och väldigt är stark, säger Petri Puro som är på väg att handla lax inför julen när intervjuen görs.
- Jag är på väg till Lyngalax. Det är ett mycket bra ställe med delikatesser. Jag ska köpa varmrökt lax och gravad lax, det är för jäkla gott, säger Petri Puro.
Du har ytterligare en häst med i V75 på söndag. Det är Frances Yoda i den fjärde avdelningen som kommer med två raka segrar. Chanserna där?
- Frances Yoda (V75-4) har jättefin form och skulle ha startat i ett annat lopp men jag har haft svårt att hitta lämpliga lopp till henne. Jag vill gärna starta i stolopp och det här blev hög kvalitet på loppet. Hästarna har väldigt höga startpoäng och tyvärr fick hon bakspår på tillägg. Annars har hästen vuxit med uppgifterna i år och har varit väldigt fin efter sommaren. Det kan bli hur som helst från det här läget.

Michael Carlsson, Kanal 75


Julio de Luxe har de senaste åren firat stora framgångar i montéloppen i Frankrike. Han har tidigare vunnit flera lopp på Vincennes och..


Julio de Luxe har de senaste åren firat stora framgångar i montéloppen i Frankrike. Han har tidigare vunnit flera lopp på Vincennes och även i Cagnes-Sur-Mer. Med ett par lopp i kroppen inför tisdagens start (var senast trea i Laval) så var hästen segermogen. Julio de Luxe svarade för en väldigt övertygande insats när han tog hem segern i det penningstinna loppet. Han tog tidigt hand om ledningen och släppte sedan ingen förbi sig. Den nioårige valacken drog i ett jämnt hårt tempo hela vägen och i sista sväng gjorde Alexandre Abrivard segerrycket. Julio de Luxe vann på tiden 1.13,7 över distansen 2850 meter. Förstapriset var 36 900 euro, ungefär 400 000 kronor. Därmed har Julio de Luxe totalt tjänat drygt 3,2 miljoner kronor.

Kanal 75


Coktail Jet sprang in 1,9 miljoner euro under sin tävlingskarriär, drygt 19,4 miljoner kronor. När han vann Elitloppet på Solvalla 1996 var..


Coktail Jet sprang in 1,9 miljoner euro under sin tävlingskarriär, drygt 19,4 miljoner kronor. När han vann Elitloppet på Solvalla 1996 var det genom en enastående långspurt. Han var nära att missa finalen men blev fyra i försöket genom en rasande avslutning då han flög lågt längst ut i banan. I finalen bjöd han även där på en magnifik avslutning och hann fram precis före mål. Tränaren och kusken Jean-Etienne Dubois sa i många intervjuer efter loppet att han aldrig åkt så fort över ett upplopp någon gång.
Coktail Jet lyckades även fantastiskt bra som avelshingst och har varit mycket viktig för fransk avel. Han har lämnat över 2000 avkommor, bland annat stjärnhästar som Love You, Naglo, Yarrah Boko, Papagayo E., Amaru Boko, Jetstile, The Best Madrik, Intoxicated, Hard Times, för att nämna några där många av hans söner blev framgångsrika avelshingstar.
Coktail Jet (Quouky Williams-Armbro Glamour) lämnade jordelivet i torsdags och blev 28 år. Han ägdes av Daniel Wildenstein.

Kanal 75


Det blir ingen vintergalopp på Bro Park.Problem med underlaget i kombination med att man saknar tillstånd att salta gör att landets nybyggda ga..


Det blir ingen vintergalopp på Bro Park.
Problem med underlaget i kombination med att man saknar tillstånd att salta gör att landets nybyggda galoppcenter tvingas ställa in fyra planerade tävlingsdagar där den första skulle ha ridits 19 december.
Det här skriver Svensk Galopp på sin hemsida:
”Svensk Galopp måste tyvärr meddela att tävlingsdagen på Bro Park den 19 december ställs in. Vi har också beslutat att de tre planerade tävlingsdagarna i januari återkallas.
Anledningen till att de fyra nästkommande tävlingsdagarna på Bro Park ställs in är svårigheten att presentera en bana i tävlingsmässigt skick. Snön och de skiftande temperaturerna under de senaste dagarna har påverkat banan och vi kommer inte att kunna hålla den tävlingsmässig under vintern.
Vi har arbetat med banan dygnet runt men vi ser att våra insatser är förgäves. Ytlagret i banan är väldigt svårbemästrat. Det packar sig så mycket att banan blir ojämn och vi kan inte garantera djurskyddet. Banan blir till exempel väldigt hård i traktorspåren och vid startboxarna. Enligt väderprognosen kommer det att vara minusgrader på nätterna under de kommande dagarna, och vi ser inga möjligheter att få banan i tävlingsmässigt skick till onsdagens planerade tävlingsdag.
Vi kan fortfarande inte salta tävlingsbanan på Bro Park, vilket är en komplicerande faktor. Kommunen behandlar vår ansökan om att få salta men vi ser det inte som troligt att vi får besked innan helgerna. Även om vi får tillstånd att salta senare under vintern så är det inte möjligt att bryta upp en bana som har frusit, eftersom risken är att bankroppen förstörs.
Detta innebär att vi väljer att återkalla de tre planerade tävlingsdagarna i januari, eftersom det är osannolikt att vi skulle kunna avhålla tävlingarna. De tre dagar som vi inte avrider i januari kommer att ridas senare under säsongen 2019.”

Kanal 75


Sedan två år tillbaka är han Solvalla-tränare och håller till på Taxinge gård i Nykvarn. Diedrik Meilink var tidigare tr..


Sedan två år tillbaka är han Solvalla-tränare och håller till på Taxinge gård i Nykvarn. Diedrik Meilink var tidigare tränare på Mantorp i 13 år innan han tog ett års uppehåll från tränaryrket.
- Jag hade problem med diskbråck och var borta i drygt ett år. Jag valde att vänta ut det för det är en svår operation att göra. Sedan smög jag igång igen som tränare och började med fyra hästar, säger Diedrik Meilink.
- Det funkar jättebra på Taxinge och det är många tränare som har varit här tidigare med bra resultat. Bland annat Timo Nurmos och Hans-Owe Sundberg. Det förvånar mig inte för det är jättefint här. Jag sköter om anläggningen helt och hållet och har tagit över arrendet. Jag sköter även om alla banor och ser till att de är i ordning.

”Han blev ledsen och slutade äta”
Diedrik Meilink har 23 hästar i träning varav den övervägande delen består av ett- och tvååringar. Men två av starthästarna dyker upp i V75 på lördag på Meilinks gamla hemmabana Mantorp. Detta i en omgång som kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 48 miljoner kronor enbart på sju rätt. I den första avdelningen startar Reverend Wine, hästen som skrällde rejält på V86 nyligen och som nu jagar sin tredje raka seger.
- Reverend Wine (V75-1) är en allround och otroligt lättsam häst på alla sätt. Han är snäll och trevlig och det är inget som är jobbigt med honom. Han är fin att köra och lättplacerad och en underbar häst att arbeta med, säger Meilink.
- Jag var glatt överraskad att han kunde vinna senast från ett dåligt läge över 2100 meter. Han fick ett fint lopp och växlade konkurrenterna otroligt fort när han kom loss. Det var en formidabel spurt och hästen har varit riktigt fin i båda starterna efter det långa uppehållet.
- Han blev jättesliten efter en final i V75 i våras och mådde inte bra. Han slutade att äta och var ledsen och då måste man lyssna på hästarna när det blir så. Han fick vila och återhämta sig över sommaren och det gjorde honom verkligen gott.
- Nu har han dåligt läge igen med spår elva men det spelar inte så stor roll nu när det är 2600 meter. Jag har inte grottat ner mig i startlistan så jättemycket ännu, men vid en första anblick så ser motståndet inte tuffare ut än senast. Vi körde ett rakbanejobb med honom i dag (måndag) och allt var precis som vanligt. Jag tycker att hästen är en av de hetaste i loppet och ska ses med bra chans.

”Var jättebra i comebacken – räknas tidigt”
Diedrik Meilink har även det fyraåriga stoet Wave Lenghth till start i V75-2. Hästen har gjort två starter efter ett års långt uppehåll och varit tvåa respektive trea från bakspår. Nu har hon spår åtta i voltstart och körs av Örjan Kihlström.
- Wave Lenght (V75-2) var jättebra i comebacken då hon sprang en 1.15-tid direkt och senast fick hon gå alldeles för tidigt och fick gå i tredjespår en lång bit. Hon orkade inte riktigt få tag i vinnaren men Björn Goop kör ju så jäkla bra och satt i ledningen med en egen häst.
- Min häst har gjort två bra prestationer efter uppehållet och hon har innan dess varit dålig i några leder och blivit opererad i sina framknän och kotor. Nu känns hon jättefin och ska bara ha gåt framåt med två lopp i kroppen. Hon har ett bra smygläge och är ganska speedig så jag är väldigt positiv på den här hästen. Jag tycker att hon ska räknas tidigt.
Vem har bäst chans av dina V75-hästar?
- Reverend Wine lyser väl som en klarare stjärna men man ska inte glömma bort Wave Lenght. Rådet till spelarna är att strecka båda hästarna. Jag kan inte lova seger med någon av dem men båda ska med på en seriös kupong. Vi gör inga ändringar och båda hästarna tävlar alltid med skor och funkar bra med det, säger Diedrik Meilink.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-10 Dimitri W.Eden* Dimitri W.Eden*   [v 5] 2140/1 3 14.6 48
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-4 Broadway Cast Broadway Cast   [v 2] 1640/6 5 15.4 34
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-2 HöwingsSilberpfeil HöwingsSilberpfeil   [v 5] 2140/10 0 g 122
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-6 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/9 5 13.8 481
2015-12-21 2015-12-21 Romme-3 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 8] 2140/1 1 15.8 47
2015-12-21 2015-12-21 Romme-2 Michigan Venus* Michigan Venus*   [h 8] 2640/7 6 17.6 68
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-9 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 4] 1609/2 1 13.3 29
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-8 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 5] 2100/4 1 15.6 32
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-4 Dimitri W.Eden* Dimitri W.Eden*   [v 5] 2140/3 1 14.9 20
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-3 Don di Quattro Don di Quattro   [v 5] 1640/5 5 15.3 70
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-8 It's a Dream It's a Dream   [v 2] 2140/3 0 28.3g 67
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-5 Florana G.* Florana G.*   [s 4] 2140/6 3 15.6 105
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-10 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/11 0 15.0g 289
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-7 Georgina Corner* Georgina Corner*   [s 6] 2140/8 str
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-10 My Little Letty* My Little Letty*   [s 5] 2640/2 1 17.5 38
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-7 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 5] 1640/9 1 13.0 21
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-2 Broadway Cast Broadway Cast   [v 2] 2140/4 2 18.0 15
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-6 Michigan Venus* Michigan Venus*   [h 8] 3180/14 0 g 226
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 4] 1640/8 3 14.8 49
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-8 Florana G.* Florana G.*   [s 4] 2640/4 0 16.9 34
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-5 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 4] 2140/4 1 15.8 21
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Michigan Venus* Michigan Venus*   [h 8] 1640/9 3 13.8 265
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-8 Georgina Corner* Georgina Corner*   [s 6] 2140/4 6 17.1 263
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-2 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/10 6 17.6 51
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-1 Broadway Cast Broadway Cast   [v 2] 1640/6 2 18.0 24
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 My Little Letty* My Little Letty*   [s 5] 2160/8 6 18.6g 68
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-4 HöwingsSilberpfeil HöwingsSilberpfeil   [v 5] 2160/7 2 15.6 55
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-3 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 4] 1640/12 1 14.1 58
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-9 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/10 3 15.2 87
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-6 Florana G.* Florana G.*   [s 4] 2640/4 3 15.4 36
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-2 BohemianRhapsodyDE* BohemianRhapsodyDE*   [h 3] 2140/12 0 16.8 134
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-9 Don di Quattro Don di Quattro   [v 5] 1640/10 1 13.5 36
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-1 Broadway Cast Broadway Cast   [v 2] 1640/7 1 17.1 47
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-11 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/7 1 15.0 180
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-4 Daydream* Daydream*   [s 7] 1640/2 0 13.4 600
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-1 Florana G.* Florana G.*   [s 4] 2140/8 2 13.4 128
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-10 Emma di Quattro* Emma di Quattro*   [s 4] 2160/3 0 g 155
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-2 It's a Dream It's a Dream   [v 2] 1640/1 str
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-10 Florana G.* Florana G.*   [s 4] 1640/5 0 13.7 60
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-7 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 5] 2140/9 5 13.3 935
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-10 Emma di Quattro* Emma di Quattro*   [s 4] 1609/9 0 g 154
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-5 Spicy A. Spicy A.   [v 6] 2140/6 0 15.4g 77
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-9 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 5] 2140/7 4 13.7 188
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-1 It's a Dream It's a Dream   [v 2] 2140/6 5 18.4g 48
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-9 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 6] 2140/12 D str
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-8 Harry's Bar* Harry's Bar*   [v 8] 2140/10 D str
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-7 Calvados Chess* Calvados Chess*   [h 4] 2140/7 D 1 15.7 41
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-6 Stan Libuda* Stan Libuda*   [v 5] 2140/8 B 3 13.5 80
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-10 Spicy A. Spicy A.   [v 7] 2140/4 B 0 14.5g 183
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-5 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 9] 2140/9 B 4 13.5 165
2016-03-18 2016-03-18 Romme-2 Broadway Cast Broadway Cast   [v 3] 2140/5 B str
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-6 Michigan Venus* Michigan Venus*   [h 9] 2660/9 D 0 16.4 287
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-5 My Little Letty* My Little Letty*   [s 6] 2140/9 B 0 g 192
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-10 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 6] 2140/6 D 2 14.4 164
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-7 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 9] 3140/7 A 1 15.6 86
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-11 Daydream* Daydream*   [s 8] 1640/9 D 0 15.1 1015
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Dimitri W.Eden* Dimitri W.Eden*   [v 6] 2140/9 A 3 14.8 34
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-5 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 5] 2140/10 B 0 g 37
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-3 Don di Quattro Don di Quattro   [v 6] 1640/6 B 0 20.4 41
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-5 Calvados Chess Calvados Chess   [h 4] 2140/3 D 0 25.6 122
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-4 Iamthebadboy Iamthebadboy   [v 6] 1640/5 D 0 18.8 99
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-7 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 9] 2140/6 A 2 15.0 92
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-2 Broadway Cast Broadway Cast   [v 3] 2140/2 D 0 17.5 65
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-7 Michigan Venus* Michigan Venus*   [h 9] 2660/14 C 0 18.8g 266
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-4 Spicy A. Spicy A.   [v 7] 1640/3 B 0 14.7g 29
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-10 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 9] 2640/11 D str
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-9 Spicy A. Spicy A.   [v 7] 1640/5 C 0 15.3 133
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-9 Vicky Corner* Vicky Corner*   [s 6] 2140/6 B 3 15.0 127
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-3 Andrew Dragon* Andrew Dragon*   [v 9] 2140/6 A 2 14.7 32
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-9 Mon Cherie Ass* Mon Cherie Ass*   [s 5] 1609/11 A 2 14.8 23
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-8 Daydream* Daydream*   [s 8] 2100/3 D 3 16.3 361
2016-01-02 2016-01-02 Romme-9 Don di Quattro Don di Quattro   [v 6] 1640/7 B 0 14.5 127
2016-01-02 2016-01-02 Romme-3 My Little Letty* My Little Letty*   [s 6] 2140/2 A 2 17.9 24
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-9 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 4] 2140/4 A 0 17.3 40
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-7 Lady Vera* Lady Vera*   [s 4] 2140/5 C 1 13.2 128
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-6 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 4] 3140/4 C 3 14.2 128
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-4 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 5] 2640/11 D 5 15.8 501
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-3 Easter Smart Easter Smart   [s 3] 2140/8 D 4 g 115
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-1 Au Revoir D.E.* Au Revoir D.E.*   [s 3] 2140/6 D 6 18.8g 119
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-11 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 5] 1640/5 C 2 13.1 84
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-9 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 5] 2140/11 D 0 16.5 108
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-8 Lady Vera* Lady Vera*   [s 4] 2140/8 C 0 18.1g 210
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-7 Stan Libuda* Stan Libuda*   [v 6] 2160/6 B 3 14.0 65
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-1 Au Revoir D.E.* Au Revoir D.E.*   [s 3] 2140/11 D 6 17.8 60
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-7 Rossini Diamant* Rossini Diamant*   [v 5] 1640/7 D 0 13.8g 31
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-2 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 5] 2640/5 D 0 17.5g 50
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-9 Abano H.* Abano H.*   [v 10] 2140/3 C 5 13.8 43
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-8 Tragopan Jet* Tragopan Jet*   [h 5] 1640/4 C 0 14.2g 41
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-2 Piece of Cake D.E.* Piece of Cake D.E.*   [s 3] 2140/8 B 6 18.7 24
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Querys Alesio* Querys Alesio*   [v 5] 2160/6 A 0 17.0 43
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-9 Khalid* Khalid*   [v 5] 2640/10 B 0 16.4 69
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-5 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/8 B str
2018-11-23 2018-11-23 Romme-5 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2140/1 A 3 14.9 46
2018-11-23 2018-11-23 Romme-7 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 3] 2140/2 C 0 g 48
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-4 Centanary* Centanary*   [s 3] 2140/5 C 0 17.6 66
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Khalid* Khalid*   [v 5] 2640/8 D 6 14.2 417
2018-11-16 2018-11-16 Romme-2 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2640/12 B str
2018-11-16 2018-11-16 Romme-9 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 3140/3 C 0 21.5 31
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-6 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/12 C 4 15.1 269
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 Ganyboy* Ganyboy*   [h 4] 2660/6 C 0 15.1g 788
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-4 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 1640/2 C 2 14.7 94
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-7 Piece of Cake D.E.* Piece of Cake D.E.*   [s 3] 2160/11 B 4 17.8 26
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-8 Livestream* Livestream*   [v 6] 2160/8 D 0 18.1g 125
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-1 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 3] 2140/9 C 0 18.5 30
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-6 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/1 B 4 16.6 202
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-8 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2140/12 B 1 15.3 102
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-2 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 5] 2640/8 B 4 17.2 49
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-4 Querys Alesio* Querys Alesio*   [v 5] 2140/6 C 1 15.8 19
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-7 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 1640/1 B 0 22.9g 20
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-2 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 3] 2140/11 D 1 18.0 68
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-10 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2140/7 B 2 15.4 23
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-7 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 2140/6 C 0 14.9 76
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-10 Ganyboy* Ganyboy*   [h 4] 2640/8 C 0 14.8 544
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-2 Lady Star Bo* Lady Star Bo*   [s 3] 2140/3 C 0 18.2 96
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-6 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/4 D 0 16.2 391
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-3 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 1640/11 A 2 15.4 35
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-7 Querys Alesio* Querys Alesio*   [v 5] 2640/1 D 2 16.6 25
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-2 Lady Star Bo* Lady Star Bo*   [s 3] 2140/9 C 1 15.6 62
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-4 Västerbo Brazilia Västerbo Brazilia   [s 7] 3140/9 C 0 17.0 879
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-8 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/7 B 0 15.4 66
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-1 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/8 B 2 16.6 130
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-7 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/10 D 6 14.7 340
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-9 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2160/6 C 0 14.4 34
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-11 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 2140/7 B 0 15.7 44
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-2 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/1 A 0 14.5 47
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Ganyboy* Ganyboy*   [h 4] 2160/12 C 1 13.7 314
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-11 Sandsturm* Sandsturm*   [v 7] 2140/2 C 0 g 25
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-2 Lady Star Bo* Lady Star Bo*   [s 3] 2140/10 A 2 33
2018-09-07 2018-09-07 Romme-6 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/3 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-7 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2140/5 C 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-4 Lady Star Bo* Lady Star Bo*   [s 3] 2140/9 B 2 15.6 60
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-9 Chichen Itza* Chichen Itza*   [s 5] 2140/8 A 0 g 58
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-10 Philistine Face Philistine Face   [s 6] 2140/5 D 0 g 186
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-1 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/9 B 0 g 58
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-6 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/11 B 1 13.0 46
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-1 Avena Jet* Avena Jet*   [s 2] 1640/5 C str
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-6 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/4 B 0 g 34
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 Hector Boko* Hector Boko*   [v 4] 1640/8 B 1 11.7 23
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-3 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/12 B 5 16.2 702
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-5 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2140/4 C 4 16.6 133
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-9 Incredible Smart* Incredible Smart*   [s 3] 2140/1 D 2 17.7 79
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-3 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/3 D 0 13.3 927
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-6 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/5 A 0 14.8g 22
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-8 New Dawn* New Dawn*   [h 4] 2140/12 B 0 14.1 54
2018-08-21 2018-08-21 Solvalla-9 Delux M.S.* Delux M.S.*   [v 6] 2140/5 C 5 14.5 79
2018-08-20 2018-08-20 Romme-6 Muscle Design* Muscle Design*   [v 5] 2140/10 C 6 15.3 29
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-4 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2640/10 D 0 16.2 1376
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-10 Chichen Itza* Chichen Itza*   [s 5] 2140/10 B 0 14.8g 157
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-12 Sandsturm* Sandsturm*   [v 7] 2160/5 A 0 17.2 43
2018-08-11 2018-08-11 Romme-4 Muscle Design* Muscle Design*   [v 5] 2160/10 B 0 g 22
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-1 Evans Stardust* Evans Stardust*   [v 7] 3180/7 D 0 18.8g 345
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-2 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 1640/12 C str
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-3 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 1640/3 B 1 13.5 27
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-1 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/4 C 1 15.0 23
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-1 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2160/9 C 0 16.9 131
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-2 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/6 B 0 20.5g 46
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-1 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/10 B 5 15.7 59
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Kasida Bo* Kasida Bo*   [s 4] 2140/6 D 1 18.4 24
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-6 Chichen Itza* Chichen Itza*   [s 5] 1640/11 D 5 11.5 298
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-8 Muscle Design* Muscle Design*   [v 5] 2140/8 D 5 13.8 192
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-11 Delux M.S.* Delux M.S.*   [v 6] 2140/7 A 1 14.2 23
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-5 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/6 A 1 15.7 26
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-3 Hector Boko* Hector Boko*   [v 4] 2140/11 D 5 13.2 72
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Delux M.S.* Delux M.S.*   [v 6] 2660/6 D 0 16.2 37
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-7 Ganyboy* Ganyboy*   [h 4] 2100/10 D 4 13.3 478
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-11 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 2100/7 A 2 14.3 142
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-2 Irish Boko Irish Boko   [v 3] 2140/9 D 5 15.1 444
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-4 Chichen Itza* Chichen Itza*   [s 5] 1640/1 D 0 13.2g 144
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-1 Puketorps Julius Puketorps Julius   [v 5] 2140/12 B 0 14.5 519
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-3 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 1640/2 A 6 13.7 22
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-9 Let's Dance D.E. Let's Dance D.E.   [h 8] 1640/5 D 0 12.9 303
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-7 Karissa Bo* Karissa Bo*   [s 4] 2140/7 D 0 14.5 415
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-9 O.M.Dustin O.M.Dustin   [v 5] 2140/5 C 3 14.4 208
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-5 Jolie Coer Jolie Coer   [s 4] 2140/2 D 0 14.5 491
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-9 Twinkle Face* Twinkle Face*   [s 3] 2140/9 C 0 15.5 276
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-10 Hector Boko* Hector Boko*   [v 4] 2140/4 D 0 g 494
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-10 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 2640/10 A 1 16.1 32
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-4 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 5] 2140/1 D 4 13.8 54
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-7 Evans Stardust* Evans Stardust*   [v 7] 2140/1 B 0 g 54
2018-03-09 2018-03-09 Romme-5 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/9 C 0 18.0 212
2018-03-09 2018-03-09 Romme-6 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 2140/14 A 1 16.0 17
2018-03-09 2018-03-09 Romme-8 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2140/10 B 3 15.4 36
2018-03-09 2018-03-09 Romme-9 Spicy A. Spicy A.   [v 9] 2140/8 D 0 g 255
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-4 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2140/3 C 1 16.0 17
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-6 Dimitri W.Eden* Dimitri W.Eden*   [v 8] 3140/11 D 7 15.7 979
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 2140/10 D 2 14.6 23
2018-02-09 2018-02-09 Romme-6 Evans Stardust* Evans Stardust*   [v 7] 2140/6 C 1 15.9 48
2018-02-09 2018-02-09 Romme-9 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 5] 2140/8 D 3 15.0 50
2018-02-02 2018-02-02 Romme-2 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/11 C 2 17.9 85
2018-02-02 2018-02-02 Romme-5 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 2640/3 B 3 18.8g 18
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-8 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 5] 1640/8 D 2 14.9 230
2018-01-26 2018-01-26 Romme-1 Jamie Oliver* Jamie Oliver*   [v 6] 2140/5 D 1 16.7 45
2018-01-26 2018-01-26 Romme-5 Chichen Itza* Chichen Itza*   [s 5] 2140/3 B 1 18.5 21
2018-01-26 2018-01-26 Romme-9 Spicy A. Spicy A.   [v 9] 2160/6 D 0 g 28
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-6 Mon Etoile* Mon Etoile*   [s 5] 2140/9 B 1 14.2 50
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-2 Canberra Chess Canberra Chess   [v 5] 2140/10 A 0 g 49
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-10 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 5] 2140/11 D 5 14.4 113
2018-01-20 2018-01-20 Romme-4 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 6] 2140/2 C 2 16.2 39
2018-01-20 2018-01-20 Romme-5 Abano H.* Abano H.*   [v 11] 2140/1 C 3 13.9 121
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-4 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/6 B 3 16.3 117
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-9 Evans Stardust* Evans Stardust*   [v 7] 3160/5 C 5 17.4 193
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-7 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 2140/1 D 5 16.0 124
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-10 Floh G.* Floh G.*   [v 8] 2140/10 D 0 g 139
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 Evans Stardust* Evans Stardust*   [v 7] 2160/15 A 2 16.5 26
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-1 Canberra Chess Canberra Chess   [v 5] 2140/8 D 3 17.1 79
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-8 Flash di Quattro* Flash di Quattro*   [h 6] 1609/5 C 4 14.1g 44
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-9 Dimitri W.Eden* Dimitri W.Eden*   [v 8] 3140/6 C 6 17.2 55
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-10 Tornado Jet* Tornado Jet*   [v 6] 1640/8 C 0 16.6g 129
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-3 Exception Smart Exception Smart   [s 4] 2140/6 C 7 16.4g 149
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-5 Maine* Maine*   [s 4] 2140/12 C str
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-6 Dreambreaker* Dreambreaker*   [v 5] 1640/5 B 5 13.7 136
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-7 Abano H.* Abano H.*   [v 11] 2140/12 D str
2018-01-05 2018-01-05 Romme-9 Floh G.* Floh G.*   [v 8] 2140/8 D 2 15.9 96
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Canberra Chess Canberra Chess   [v 5] 2140/10 D 0 21.7g 87
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-10 Spicy A. Spicy A.   [v 9] 2640/2 D 0 17.3 443ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se