Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Vårvädret fortsätter att ställa till det för travbanorna och då tjälen håller på att gå ur banan på..


Vårvädret fortsätter att ställa till det för travbanorna och då tjälen håller på att gå ur banan på Bollnästravet håller den inte tillräckligt god kvalitet för att tävlas på under lördagskvällen.
– Jag och banmästaren har haft diskussioner sedan i går, torsdag, i och med vädret och då solen legat på hela dagen i dag tog vi tillsammans beslutet om att banan inte kommer att hålla och att tävlingarna måste flyttas, säger sportchefen Stefan Samuelsson.
Tävlingarna flyttas därför till Romme och kommer att köras programenligt och på samma tider som i programmet.
Gjorda insatser kan återbetalas för de som vill.

Kanal 75


I det inledande loppet utspelade sig dramatiska scener när Jan Norbergs häst Bork Faxa sprang upp i framförvarande sulky. Jan Norberg slungades i..


I det inledande loppet utspelade sig dramatiska scener när Jan Norbergs häst Bork Faxa sprang upp i framförvarande sulky. Jan Norberg slungades i backen och flera andra ekipage blev inblandade i den kedjereaktion som blev. Även Christian Månsson och Jessica Lindgren for i backen. Fyra hästar kom lösa och skenade runt banan samtidigt som kuskarna Jan Norberg och Christian Månsson blev liggandes på banan.
Ambulans tillkallades och sjukvårdspersonalen jobbade länge med Jan Norberg och Christian Månsson innan de transporterades iväg till sjukhuset.
– Jan Norberg tappade luften men har varit kontaktbar och verkar vara vid hyfsat gott mod. Månsson klagar på smärtor i axeln, säger Robert Karlsson, vd på Umåker.
– Det vi har sett så här långt så verkar det ha gått bra med alla hästar, vi har i alla fall inget annat att rapportera om, även om det är alldeles för tidigt att säga. Det är oerhört tråkigt när sånt här händer. Det är bland de läskigare olyckor jag varit med om, fortsätter Karlsson.
Enligt uppgifter har hästarna klarat sig bra med tanke på omständigheterna. De har undkommit med lättare sårskador.
V65-1 kommer att köras om efter V65-6 och återbetalning är möjlig. Tre hästar blir strukna och dessa är 8 Bork Faxa, 10 Attack och 12 Dale Oda.

Kanal 75


Sin stora träningsrörelse till trots får Claes Sjöström ibland chansen att göra avstickare i rollen som lånekusk.Han har in..


Sin stora träningsrörelse till trots får Claes Sjöström ibland chansen att göra avstickare i rollen som lånekusk.
Han har inga egna hästar med sig till Mantorp utan beger sig dit för att köra Dealwithakiss (V75-2) och Jordan Lee G.L. (V75-7).
Samma duo som han åkte för att köra på Eskilstuna för två veckor sedan.
Resultatet blev en galopp som slagen och en förkrossande seger då Dealwithakiss vände ut och in på motståndet och försvann med tio längder, med endast två procent av V75-spelet i ryggen.
Starten var på förhand avviserad att vara stoets sista, men efter uppvisningen valde man naturligt nog att tänka om.
- Jag tror fortfarande att planen är att hon ska gå till avel i år. Men fortsätter hon att prestera på det viset kan det bli annat. Beslut är ju till för att omvärderas, konstaterar Sjöström som slutade på plats 15 med 104 segrar i den allsvenska kuskligan i fjol.

Vinner oftare i jänkarvagn
Tittar man statistiskt på resultaten finns det tre saker som sticker ut i positiv bemärkelse.
Först och främst kör Sjöström sällan galopp, bara i 18,7 procent av loppen vilket placerar honom som trea på en lista bland landets 25 segerrikaste kuskar.
- När jag först hörde siffran tyckte att den lät hög. Men när jag såg vad de andra kuskarna hade kändes det mycket bättre. Men jag kan inte säga att det är något jag tänker på i loppen, jag är alldeles för fokuserad på att sluta så långt framme som möjligt.
Det andra som sticker ut är att Sjöström är väldigt lyckosam när han kör i jänkarvagn. Segerprocenten i ”bike” är 16, att jämföra med 11 i konventionell sulky.
- Det var ganska stor skillnad måste man säga, och roligt att höra eftersom jag trivs att köra i jänkarvagnen. Men lite av förklaringen ligger nog i när man använder jänkarvagnen. Räknar man bort hästar som alltid tävlar i den så är det ju ofta när uppgiften ser bra ut på förhand som man blir sugen att ”maxa”. Från spår 4 och 5 i voltstart och andra dåliga lägen blir det oftast vanlig vagn.
Tar du med jänkarvagnen till Mantorp?
- Nej, inte min egen. Men båda hästarna brukar tävla i jänkarvagn så jag räknar med att tränarna sköter det.
Det tredje är att Sjöström har väldigt fina resultat när banan är tungsprungen. 16 i segerprocent på tung eller något tung bana, att jämföra med 12 på lätt bana.
- Oj, jag som hatar när det är skitigt. Jag borde alltså önska mer dåliga banor… Det var intressant.
Har du någon förklaring till det?
- Ja, det jag kan tänka mig är att mycket av resultatet hänger på hästarna jag tränar själv. De är mer starka än de är snabba, så har det alltid varit. Det kan nog ge utslag när banorna blir jobbiga.

"500 kvar började jag undra"
Huruvida det blir tungsprunget på lördag återstår att se. Klart är i alla fall att Dealwithakiss inte lär bli lika bortglömd med förra insatsen i ryggen. Då tävlade hon barfota runt om för första gången på länge och fick sällan skådad effekt.
- Det var verkligen häftigt. Jag hade inte förväntat mig att det skulle göra så mycket. Det är sällan det gör.
Hur upplevde du förändringen?
- Man märker det inte så mycket i tömmarna, man märker det på konkurrenterna. Hästen kändes faktiskt inte speciellt annorlunda mot normalt, men 500 kvar började jag undra varför min häst sprang så mycket fortare än de andra. På V75 är det ju väldigt sällan man kör hästar som bara går runt fältet på det viset.
Hur var intrycket över mål?
- Hon vann väldigt behagligt, men huvan oryckt och utan att jag behövde begära något sista 200.
Hur ser du på uppgiften den här gången?
- Jag har faktiskt inte tittat på loppet alls, jag vet bara vilket spår vi har och därifrån måste man alltid ha lite tur. Men å andra sidan kunde hon inte alls utnyttja sjättespåret senast så vi borde inte hamna så mycket sämre till den här gången.
Så du siktar på samma upplägg som senast, en svepning från fjärde ytter?
- Gärna det, men som det kändes senast kan jag nog köra lite hur som helst.
Har du haft någon kontakt med stallet inför det här?
- Nej, ingenting. Jag har bara klickat i ”ja” i samband med anmälningarna. Men jag utgår från att vi kör som senast och att hon kan gå barfota igen.
Påverkas hon mycket av underlaget?
- Jag tror inte det. Det var absolut inget superunderlag senast, banan var ojämn.

Bäst i spets
Jordan Lee G.L. provades också barfota den dagen, men det slutade med galopp.
Vad var din syn på insatsen?
- Han var väldigt missgynnad av att vi blev av med ryggen och fick dödens efter 700 meter. Hästen kändes fin, men när han kände att han inte rådde på dem i slutsvängen så var det som att han gav upp. Barfotakörningen fungerade, men han är mindre gynnad av det än många andra hästar. Jag har pratat med stallet och vi har sagt att det blir skor den här gången.
Han har tagit åtta av sina tio segrar från spets, är han gynnad av att gå där?
- Ja, så känns det absolut. Även om det bara räckte till tredjepriset så tycker jag att han gick riktigt bra i spets gången innan. Loppet blev lite väl överpacat på den banan.
Så om han får varva på samma tid (1.12,7) på lite bättre underlag den här gången kan det hålla hela vägen?
- Ja, det kan det absolut. Däremot misstänker jag att det blir svårt att komma till ledningen nu, han är inte så supersnabb ut. Men jag ska i alla fall ladda det som går.
Måste han gå i spets för att vinna på V75?
- Han skulle kunna göra det från rygg ledaren och tredje inner, eller från andra ytter om han får sitta still till 300 kvar. Med tuffare upplägg blir han lätt less, det är lite humör i hästen.
Vem har du mest segerfeeling för?
- Dealwithakiss. Men jag har som sagt haft fel förut, säger Claes Sjöström.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var i samband med provstarterna inför kvällens tredje lopp som hästarna Uncertain When och Space Cadet kolliderade och tappade sina kuskar. -..


Det var i samband med provstarterna inför kvällens tredje lopp som hästarna Uncertain When och Space Cadet kolliderade och tappade sina kuskar.
- Det kändes som maximal otur, men som tur var verkar det som om både jag och Öyvind samt hästarna klarat sig efter omständigheterna bra. Jag har pratat med Öyvind och han var lite mörbultad, men tyckte att det ändå gått bra, berättar Malin Viklund för Travronden dagen efter olyckan.
Läkare på plats konstaterade att Viklund drabbats av en lättare hjärnskakning och hon fick avstå sina styrningar under kvällen.
– Jag fick en rejäl smäll i bakhuvudet och kände mig lite snurrig och mörbultad efteråt. Jag hade liksom inte helt koll på läget och det var inte aktuellt att köra några lopp, säger Viklund till Travronden och hoppas på snar comeback:
- Men jag har inte mått illa, utan det känns rätt skapligt i dag. Jag hoppas kunna köra i morgon på Umåker i morgon.

Kanal 75


Det krävdes 28 starter innan Reijo Liljendahl fick spräcka segernollan för 2018.Sedan kan man verkligen tala om ketchupeffekt.På onsdagskv&..


Det krävdes 28 starter innan Reijo Liljendahl fick spräcka segernollan för 2018.
Sedan kan man verkligen tala om ketchupeffekt.
På onsdagskvällen kunde han räkna in stallets sjätte respektive sjunde seger inom loppet av två veckor.
- Det är som jag har sagt, vi startar lite andra hästar nu. De har vilat under vintern och börjar komma. Jag hoppas att vi kommer med solen, sade Liljendahl som först fick se Kim Eriksson dominera från spets med Exclamation Mark.
- Det var årsdebut, man vet inte hur mycket han behöver ha i sig. Förra året blev spolierat av lite småproblem. Han har inte toppform, men det är en bra häst.
Torbjörn Jansson valde samma taktik bakom Zangone som aldrig släppte starkt avslutande Ineedyourmoneymum i farlig närhet.
- Vi ska försöka i alla fall, svarade Liljendahl på frågan om han kan hålla sin segerprocent (54) för mars månad under resten av året.

”Linda in honom i bubbelplast”
Ännu mer överlägsen var Björlifant i det inledande kallblodsloppet.
Något som fick delägaren Mohammed Malla att jubla högt i ATG Live-studion.
- Fantastiskt bra, det här trodde jag inte. Jag tänkte att det gick lite väl fort, men kolla hur han ser ut hästen, utbrast en lycklig expertkommentator.
Körande Per Linderoth var mer kortfattad i vinnarcirkeln:
- Det blev lätt, jag hade tussarna kvar i mål. Han var riktigt fin.
Jan-Olov Persson var på vippen att kopiera Liljendahl och bokföra en tränardubbel, men blev snuvad bakom ledande favoriten Nordby Hugin när S.T.C.C.Faksen slog sig förbi kort före mål.
Till stor lycka för tränaren och ägarinnan Karen Kvåle Eriksen som hade svårt att hålla tillbaka tårarna efter målgång.
- Det är som min unge, kunde man linda in honom i bubbelplast och ställa in honom i kökshyllan så skulle man ha gjort det. Jag var klar i stallet tio i ett i natt så det var skönt att man får lite utdelning.

Första miljonären
Istället blev det Linderoth som tog en dubbel då han följde upp med att skicka egentränade årsdebutanten Papiljotte till spets i Diamantstoet och roffa åt sig kvällens tyngsta segercheck på 125 000 kronor.
- Jättebra pengar, men det viktigaste är att hästen fungerar, pengarna kommer i andra hand, i alla fall för mig, sade kvällens kusk.
Någon som hade pengar i tankarna var däremot Ingemar Söderberg sedan han fått se sin lärling Sofia Frilén blåsa förbi proffsgubbarna efter en snygg styrning bakom Ellieann.
- Det är min första häst jag kört in en miljon med som jag tränat upp själv. Det är skoj, berättade Söderberg vars sexåring behövde 54 starter för att passera milstolpen.
Ett annat sto som mycket väl lär kunna kalla sig miljonärska innan året är slut är Jörgen Westholms Bula Bula Am. Oskar J Andersson förvaltade favoritskapet på bästa sätt bakom styrkefenomenet.
Litade på styrkan gjorde även Dennis Spangenberg när han skickade fram Jamie Oliver utanpå ledande Eldorado B. och betvingade denne i en tuff duell.

Robin Johansson, Kanal 75


Att skylla på kusken när hästen man spelat på galopperar är nog något som de flesta travspelare kan relatera till. Galoppernas ..


Att skylla på kusken när hästen man spelat på galopperar är nog något som de flesta travspelare kan relatera till.
Galoppernas underliggande mekanismer är naturligtvis omöjligt att mäta eller föra statistik kring, men eftersom en galopp registreras med ”g” i hästens resultatlista är det inga problem att samla information kring antalet galopper.
I databasen travfakta.se har man gjort just detta och sammanställningen ger en ny möjlighet att titta närmare på hur ofta olika kuskar kör galopp.
Och galopper är kanske vanligare än många tror, faktum är att även bland landets toppkuskar kör lejonparten galopp i mer än var femte start.
Vi har tittat på Sveriges 25 segerrikaste kuskar under 2017 och sorterat dem efter galopprocent.
Statistiken grundar sig på starter i Sverige mellan 160101-180319.

”Absolut det värsta jag vet”
I topp när det gäller att komma runt banan felfri återfinns Örjan Kihlström som kört 486 galopper på sina 2 930 starter under perioden.
Det ger 16,5 i galopprocent och en i sammanhanget ganska klar lucka ner tvåan på listan.
En tvåa som är lite mer av en doldis, nämligen Färjestadsveteranen Mikael J Andersson som kört galopp med 18,1 procent av sina styrningar.
- Jag tänkte säga att det är nog Örjan som toppar. Han är väl den som försätter sig i minst svåra situationer, säger Andersson när han får höra sin placering.
Är du överraskad att du ligger så högt upp?
- Både ja och nej. Jag hade en tränare jag körde mycket åt förr i tiden, Thomas Bengtsson. När jag frågade hur jag skulle köra svarade han alltid ”kör felfritt”. Det ligger mycket i det, kör man felfritt så har man i alla fall chansen. Det är nog en inställning som jag alltid har haft. Nu har jag dessutom fått köra lite bättre hästar på slutet. Jämför man så tror jag att jag körde mer galopp 2016 än 2017.
Det stämmer, räknar man från 2017 har du 17 i galopprocent.
- Det är ju så, ju bättre hästar man kör desto lättare är det.
Varför kör du så sällan galopp jämfört med andra, tror du?
- Framförallt så hatar jag att köra galopp i mål, det är absolut det värsta jag vet. Ibland är det bättre att ta ett fjärdepris än att chansa för att försöka bli trea. Enda gången jag egentligen tycker att man ska chansa är för att ta sistapengen istället för att vara oplacerad. Dessutom sätter det sig alltid i huvudet på hästen att galoppera över mål.
Det låter som en inställning som du kanske inte delar med alla kuskar på den här listan…?
- Nej, det ser man ju i loppen att jag inte gör. Men jag vet ju själv om jag skulle äga en häst, så sitter kusken och chansar och kör målgalopp. Det är inte roligt.
Minns du när du körde målgalopp senast?
- Nej, inte så här på rak arm. Men det är inte många gånger på ett år, det vet jag.

”Spelade ingen roll vad man satte i nävarna”
Finns det någon annan anledning till att vissa toppkuskar kör mindre galopp än andra?
- Jag tror att det är lite grann medfött, som bollkänsla. Visst, man lär upp sig och vissa tar mer risker, men en del har det och en del har det inte.
Får du ofta styrningar tack vare att du är så "travsäker"?
- Nej, det vet jag inte. Men när jag började fick jag ta över många hästar som Sven Berggren hade kört. Sven var en mästare på att undvika galopp. Det spelade ingen roll vad man satte i nävarna på honom så fick han dem runt banan. Jag försökte väl ta efter det så gott jag kunde.
Är det din stora förebild i det här sammanhanget?
- Ja, det får jag säga. Men Olle Goop var också fantastisk på att hålla hästarna på benen. Skulle jag köra som Olle gjorde skulle jag köra galopp med allting, men han kom i mål fast de travade halvtaskigt, säger Mikael J Andersson.

Galopprocent kuskar
Örjan Kihlström: 16,5
Mikael J Andersson: 18,1
Claes Sjöström: 18,7
Joakim Lövgren: 18,9
Ulf Ohlsson: 19,7
Carl Johan Jepson: 19,8
Kenneth Haugstad: 20,1
Peter Untersteiner: 20,1
Björn Goop: 20,5
Jorma Kontio: 20,6
Kim Eriksson: 20,8
Kevin Oscarsson: 22,5
Torbjörn Jansson: 22,6
Stefan Söderkvist: 22,6
Johan Untersteiner: 22,8
Erik Adielsson: 23,1
Johnny Takter: 24,8
Ulf Eriksson: 25,3
Christoffer Eriksson: 25,9
Kaj Widell: 26,3
Nicklas Westerholm: 26,8
Jan Norberg: 27,3
Robert Bergh: 27,8
Magnus Jakobsson: 27,9
Ove A Lindqvist: 29,2

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-4 Zelda de Castella Zelda de Castella   [s 5] 2140/2 4 18.3 54
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Mr Tånga Mr Tånga   [v 7] 2160/8 0 18.9 659
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 Uddens Intro Uddens Intro   [v 5] 2140/6 1 17.4g 26
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-3 Street Glider Street Glider   [s 4] 2140/3 8 18.9 453
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-6 Mr Tånga Mr Tånga   [v 7] 2140/9 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-10 Yin Karsk Yin Karsk   [s 4] 2140/12 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-1 Noblesse Mi Noblesse Mi   [s 9] 1640/8 0 15.4g 132
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-8 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/9 4 16.6 123
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-6 Mr Tånga Mr Tånga   [v 7] 2140/13 7 16.6 167
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-3 Yin Karsk Yin Karsk   [s 4] 2140/6 0 g 116
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-2 Sasea Sasea   [v 5] 2140/9 0 20.2 434
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-9 Yin Karsk Yin Karsk   [s 4] 2660/3 6 21.3g 147
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 5] 1640/1 C 0 24.0g 21
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 3] 2140/6 C 1 20.5 28
2016-11-15 2016-11-15 Åby-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 3] 2140/5 C 0 18.7 336
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-8 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 C 7 18.4 86
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-5 Cash Dream Cash Dream   [s 4] 2140/4 D 0 g 567
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-7 Charlie Snix Charlie Snix   [v 9] 2140/3 D 6 20.2 303
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-1 Käck Mi Käck Mi   [v 6] 2140/3 C 3 18.1 55
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Stepping Baby Stepping Baby   [s 3] 2140/9 D 3 18.3 34
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Zeta de Castella Zeta de Castella   [s 7] 2140/4 C 3 16.4 50
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-9 National Day National Day   [v 7] 2140/6 D 8 17.9g 148
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-8 Vångs Felicia Vångs Felicia   [s 5] 2640/1 B 2 18.0 155
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-5 Just Above Just Above   [v 5] 2160/8 B 1 18.1 226
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 C 1 17.8 125
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-5 Livi Giant Livi Giant   [v 8] 2140/6 D 1 16.2 163
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-3 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 2140/11 D 8 18.6 665
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-2 Just Above Just Above   [v 5] 2140/4 C 0 g 187
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-1 Västerbo Quadriga Västerbo Quadriga   [s 4] 2140/7 D 8 19.0 111
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-10 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 1640/9 D 7 16.0 567
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-5 Turbolenna Turbolenna   [s 4] 2140/11 C 4 18.6 304
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-2 Scarlet O'Saari Scarlet O'Saari   [s 5] 2140/3 D 6 17.5g 667
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-4 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 1640/10 D 7 15.4 691
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-8 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 6] 2140/6 C 6 16.5 51
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-7 Bambi Frecia Bambi Frecia   [s 7] 2140/9 D 0 20.8 329
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 4] 2140/1 D 7 20.4 300
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-8 Jet Abb Jet Abb   [v 4] 2140/8 C 6 19.4 75
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-7 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 1640/4 D 4 17.1 126
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-6 Sasea Sasea   [v 6] 2140/5 D 0 21.5 466
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-3 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 2140/3 D 0 20.0 886
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-1 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 4] 2140/5 D 0 19.5 366
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-8 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 1609/8 B 6 15.0 116
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Star Support Star Support   [v 10] 1640/11 D 8 14.4g 712
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2640/11 D 5 18.6 209
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 2140/11 D 6 18.9 43
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-1 Jet Abb Jet Abb   [v 4] 2140/7 C 0 18.3 432
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 Sasea Sasea   [v 6] 1680/10 C 0 20.1g 133
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-4 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 1680/8 D 5 16.5 280
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1609/4 D 0 12.7 600
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-11 Breezer Breezer   [v 9] 2160/11 C 7 15.7 307
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-2 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2640/6 C 0 18.1 334
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-4 Sasea Sasea   [v 6] 1640/2 C 0 g 88
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-10 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 2480/2 D 0 16.8 559
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-11 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 2140/15 D 7 16.8 853
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-6 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/2 D 0 16.2 767
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Bear Spin L.G. Bear Spin L.G.   [h 10] 2140/12 D 0 15.1 209
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-7 National Day National Day   [v 7] 2140/11 C 0 17.7 377
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 4] 2140/3 B 1 17.7 23
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/5 C 1 17.3 60
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-2 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 5] 2140/4 C 1 17.5 154
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 1680/2 D 1 15.1 78
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-4 Breezer Breezer   [v 9] 2140/2 C 3 15.1 175
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-1 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 1640/2 D 4 14.6 168
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-9 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 1680/1 D 4 14.8 286
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/10 C 3 18.1 103
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-5 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2140/8 C 5 17.1 224
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 8] 2140/10 D 8 15.9 409
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Bear Spin L.G. Bear Spin L.G.   [h 10] 2140/9 C 3 15.0 158
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-9 Sasea Sasea   [v 6] 2140/12 D 5 18.3 170
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 2140/6 C 5 16.8 60
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 My Paparazzi My Paparazzi   [v 7] 2140/9 B 7 16.2 124
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-7 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/2 D 3 16.8 130
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Mill Triss Mill Triss   [s 7] 1640/9 D str
2016-05-12 2016-05-12 Åby-6 Breezer Breezer   [v 9] 2140/10 B 4 172
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-9 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 2160/11 C 0 g 59
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-6 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 2140/1 D 3 16.9 124
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 1640/9 B 4 14.7 95
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/2 C 3 17.7 101
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Prosuit V.J. Prosuit V.J.   [v 10] 2140/5 C 5 15.9 333
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-2 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/11 D 1 16.9 161
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Breezer Breezer   [v 9] 2140/10 A 1 17.1 38
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 National Day National Day   [v 7] 2140/9 C 5 18.2g 73
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-10 Alien Heartbreaker Alien Heartbreaker   [s 6] 2140/3 C 0 g 65
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2160/9 C 2 18.4 53
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-7 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2640/11 C str
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Bonareds Victory Bonareds Victory   [v 12] 2640/8 C str
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Uddens Intro Uddens Intro   [v 6] 2180/13 A 0 19.8g 68
2016-01-12 2016-01-12 Axevalla-3 Thorn Bird Thorn Bird   [s 5] 1640/9 C 2 15.4 39
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-9 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2640/9 B 3 17.1 39
2017-11-06 2017-11-06 Åby-7 Anemon Anemon   [s 4] 2140/10 C 0 18.0 62
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-10 Turbo Walker Turbo Walker   [v 5] 2140/3 B 0 18.4 285
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-5 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/2 C 6 20.3g 155
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-4 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/3 B str
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-11 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2640/4 C 1 16.6 31
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-7 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2640/1 D 1 16.4 193
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-9 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2140/4 C 0 g 120
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Brigitte Bardot Brigitte Bardot   [s 6] 2160/8 D 0 g 529
2017-09-06 2017-09-06 Åby-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/1 C 0 18.4g 62
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-9 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2680/10 A 1 18.5 22
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2640/4 C 4 18.3 84
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Kayman Boy Kayman Boy   [v 10] 2140/6 C 0 22.8 62
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-5 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2160/6 B 4 15.4 127
2017-08-24 2017-08-24 Åby-6 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/9 D 0 20.6g 489
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-8 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/3 A 0 16.3 26
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2160/4 C 0 g 81
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 5] 2640/4 A str
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-9 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2160/4 C 6 19.0 55
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Brigitte Bardot Brigitte Bardot   [s 6] 2140/12 C 6 17.9 178
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-1 Vildapel Vildapel   [s 5] 2640/3 B 0 19.8 24
2017-08-03 2017-08-03 Åby-7 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2640/9 D 2 16.9 136
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-4 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/3 B 2 15.6 112
2017-07-28 2017-07-28 Visby-3 Majett Majett   [s 5] 1620/8 D 4 12.4 217
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2160/9 C 5 16.1 171
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-6 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2640/4 D 5 18.0 282
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-6 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 2140/7 D 4 13.0 92
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-9 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2160/7 D 2 17.4 93
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2640/2 D 6 16.1 391
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Majett Majett   [s 5] 1640/4 B 1 13.5 23
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-3 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2160/12 B 1 17.1 56
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-1 Miss Fina Miss Fina   [s 4] 1640/10 C 5 17.6 468
2017-06-27 2017-06-27 Åby-8 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/3 C 3 15.7g 347
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 U.S.A.Neo U.S.A.Neo   [s 4] 2140/1 D 1 16.1 317
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Brigitte Bardot Brigitte Bardot   [s 6] 2140/1 D 7 17.8 196
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2140/9 B 4 17.7 94
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-5 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/9 B 0 18.6g 32
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-3 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 5] 2140/10 D 7 18.3 139
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2660/10 B 0 g 204
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-4 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2640/5 C 2 16.4 27
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-8 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 5] 2140/5 D 3 17.9 146
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-3 Queen Adina Queen Adina   [s 6] 2140/2 D 0 17.4 628
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2140/1 C 6 17.2 220
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/5 C 0 23.8g 30
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-5 Cash Dream Cash Dream   [s 5] 2140/3 D 0 18.1 594
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 8] 2140/5 C 6 14.9 83
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-2 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 5] 2640/5 D 5 18.8 190
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Turbolenna Turbolenna   [s 5] 2160/14 C str
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/1 D 6 18.2 82
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/12 D 7 17.7 119
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-1 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2160/7 B 2 18.5 92
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-5 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/6 B 3 17.9g 343
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-4 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 8] 1640/8 B 1 14.6 294
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-3 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/11 C str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-3 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 8] 2160/15 B 0 17.9 50ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se