Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under söndagen kördes det uttagningslopp till E3 i Eskilstuna. Banan blev kladdig och svårhanterlig efter en del regnande vilket ställde ti..


Under söndagen kördes det uttagningslopp till E3 i Eskilstuna. Banan blev kladdig och svårhanterlig efter en del regnande vilket ställde till det för flera. Men Svante Båth fortsätter att göra skäl för epitetet ”E3-kungen” när han kvalade in fyra hästar till finalerna. Utanför Grand Slam 75-spelet inledde Global Withdrawl och Global Welcome att vinna hur enkelt som helst efter att båda tidigt kommit till ledningen. I sulkyn satt Erik Adielsson som inte gjorde några misstag.
- Det är klart att man är glad och tacksam över att få köra så här fina hästar. Man har varit med ett tag i den här sporten och man blir fort ödmjuk när man inte får köra bra hästar och när man får göra det så leker livet. Det kändes tryggt hela vägen och Svante har återigen tagit fram en fantastisk kull med fina hästar, berömde Erik Adielsson.

”Har alltid varit en råtalang”
Den tredje segerhästen från firma Adielsson och Båth var Attraversiamo. Han tog tredje raka segern när han avväpnade ledande Smokin Joe till slut. Men hästen hade problem med travet i slutkurvan och där såg han inte ut som en vinnare. Över upploppet avgjorde han dock utan snack när Erik begärde lite av hästen.
- Han tappade rytmen där och jag fick genom honom en liten paus för banan är lite lurig. Men 1.13,5 sista varvet är riktigt bra och han har vunnit ganska enkelt i alla lopp jag har vunnit med honom. Han har mognat lite men alltid varit en råtalang, sa Erik Adielsson.

”Hitman River fortsatt obesegrad”
Ett annat råämne som hade problem med aktionen var Hitman River. Conrad Lugauers obesegrade jättetalang vet fortfarande inte hur det känns att förlora efter fem starter och han visade prov på en härlig inställning. Det såg ut som att hästen var nära att galoppera flera gånger men ett förstklassigt löphuvud räddade honom och över upploppet avgjorde han lekande lätt efter en resa mestadels utvändigt om ledaren.
- Det var inte perfekt för han hade mycket bekymmer med banan. Men jag litade på honom och körde rätt så offensivt och det var nyckeln i dag. Det är en topphäst helt enkelt. Skulle han vara en vanlig häst hade han hoppat någon gång i loppet, men som en topphäst tar han hem dom här loppen. Det är skillnaden, sa Conrad Lugauer.

Walmanns fina damer
I stoavdelningarna fick Roger Walmann se två av sina fina talanger vinna respektive uttagningslopp. Först Flash Am som tog en överlägsen seger för Örjan Kihlström och lite senare Aleppo Pine som avgjorde enkelt för Kenneth Haugstad.
En annan övertygande vinnare på stosidan var Twyla Face som avgjorde den tunga vägen och hon är fortfarande obesegrad felfri, tre segrar på fyra starter. Det är Reijo Liljendahl som tränar Twyla Face och i sulkyn satt Ulf Ohlsson.
E3-finalerna avgörs i Eskilstuna den 30 juni.

E3-final - Öppen klass
2140 meter autostart
Förstapris: 925 000 kronor

1. Hitman River – Conrad Lugauer
2. Global Welcome – Svante Båth
3. Attraversiamo – Svante Båth
4. Global Withdrawl – Svante Båth
5. Smokin Joe – Lutfi Kolgjini
6. Even’s Cool Boy – Robert Dunder
7. Baritone Artist – Markus B Svedberg
8. Önas Nougat – Per Nordström
9. Borups Senator – Tomas Malmqvist
10. Flight Dynamics – Stefan Melander
11. That’s Art – Peter Untersteiner
12. Concrete Dee – Roger Walmann

E3-final - Stoklassen
2140 meter autostart
Förstapris: 925 000 kronor

1. Flash Am – Roger Walmann
2. Fragolini Am – Lars-Göran Söderberg
3. Aleppo Pine – Roger Walmann
4. Twyla Face – Reijo Liljendahl
5. Luce Axe – Jevgeni Ivanov
6. No Matter – Svante Båth
7. Staro Miami – Ari-Pekka Pakkanen
8. Zara Kronos – Joakim Lövgren
9. Racing Brodda – Mattias Djuse
10. Loser On Loser – Fredrik Wallin
11. Daze – Markku Nieminen
12. I’m Sailing – Anders Svanstedt

Michael Carlsson


Bro Park rider en av sina största dagar för året när flera penningstinna storlopp avgörs under måndagskvällen. Huvudnumret ..


Bro Park rider en av sina största dagar för året när flera penningstinna storlopp avgörs under måndagskvällen. Huvudnumret är Stockholms Stora Pris med 700 000 kronor till vinnaren. Där är fjolårsvinnaren Hurricane Red en av favoriterna och den sjufaldige miljonären gör nu årsdebut efter fina träningsrundor.
En kille som har flera spännande uppsittningar på V64 och i de stora loppen är Per-Anders Gråberg. Han delger intressant information om sina chanser och vilka han tror kan vinna loppen. Championjockeyn rider ingen häst i V64-inledningen, men har tidigare ridit toppstoet Icecapada som har grym statistik på Bro Park och som vann motsvarande lopp i fjol. Hästen tränas av Niels Petersen, vars stall Gråberg rider för.
- Normalt så vinner Icecapada (V64-1) det här löpet. Appelina utmanade henne senast ganska ordentligt i Norge men hon gör alltid bra lopp på Bro Park. I mina ögon är Icecapada ett spikförslag, säger Per-Anders Gråberg.

”Kan vara en rolig outsider här”
I V64-2, som är Svenskt 1000 Guineas 2018 med 700 000 kronor till vinnaren, rider Gråberg Fingerprints som inte var som bäst i årsdebuten.
- Fingerprints (V64-2) gick bra som tvååring i två starter där hon vann ett lopp men sedan skadade hon sig på transporten på Bro Park och fick stå på djursjukhus i Stockholm. Hon var tidigt slagen i comebacken men har tränat väldigt plusbetonat de senaste två veckorna. Om hon har hittat formen kan hon vara en rolig outsider här. Jag tror att det här kan vara en häst som spelarna kan hoppa över med tanke på senaste insatsen.

”En gammal räv som gör som han vill”
I Jockeyklubbens 2000 Guineas med 500 000 kronor till vinnaren, är det Chivas som är Gråbergs uppsittning.
- Chivas (V64-3) tillhörde tvååringseliten i fjol men var dålig i årsdebuten. Det kan vara för att han gick på dirttrack, sandbanan, och vi har inte hittat några fel på honom. Han måste höja sig för att vara med och slåss och kan vi få en peng får vi vara nöjda, säger Gråberg.
En häst som däremot kan ha lite chans är formtoppade Afaal i den fjärde avdelningen.
- Afaal (V64-4) är en gammal räv som gör lite som han själv känner för. Han har visat bra form hela våren och verkar må bra. Han är en av många som kan vinna ett sådant här lopp. Det är en gammal humörbetonad herre som har varit ganska stabil i de senaste starterna. Det är en tuff handicap där det kommer att vara tajt i mål. Ett väldigt öppet lopp.

”Har visat att han kan slå de bästa i Skandinavien”
Sedan har vi kommit fram till dagens absoluta höjdpunkt, Stockholms Stora Pris, med 700 000 kronor i förstapris. Per-Anders Gråberg rider en outsider i Trouble of Course, och han har även ridit stallkamraten Victor Kalejs som skrällvann storloppet Pramms Memorial senast.
- Jag rider i första hand för Niels Petersen i Norge och när han valde att starta Trouble of Course (V64-5) så var det inget svårt val. Ett tag var tanken att även starta honom i Pramms Memorial men när det inte blev så kunde jag rida Victor Kalejs som tog en imponerande seger.
- Det är två väldigt bra hästar och jag ska inte säga att jag rider den sämre. I fjol som tvååringar slog de varandra flera gånger och båda tillhör eliten. Trouble of Course gjorde tre starter i Dubai i vintras och han gick bra där nere mot tufft motstånd. Han gjorde tre stabila löp, även om det inte blev några större pengar.
- Trouble of Course (V64-5) vann Norges största lopp i fjol som treåring och har bevisat att han kan slå de bästa hästarna i sin kull i Skandinavien. Är han frisk och fräsch kan han absolut vinna ett sådant här lopp, säger Per-Anders Gråberg.

Vad säger du annars om Stockhoms Stora Pris?
- Det är ett väldigt öppet löp med fina hästar och en del av dem har lite diffus form. Hurricane Red kommer tillbaka efter lång vila och har lite diffus form. Det är en gammal häst och hans form förra året var väldigt upp och ner. Han var bra många gånger men gjorde även en del sämre lopp. Men jag har absolut respekt för den hästen.
- Victor Kalejs har gått många bra lopp på gräs och vunnit två storlopp men aldrig lyckats på Bro Park vilket kan vara ett litet frågetecken. Å andra sidan har Bro Parks gräsbana blivit klart bättre sedan hästen var här för två år sedan, och det är inget som säger att han inte klarar av den nu.

”Känns väldigt fin i kroppen – min bästa chans”
Till sist i V64-avslutningen, Zawawi Bro Park Vårsprint med 200 000 kronor till vinnaren, kommer P-A Gråbergs bästa chans enligt honom själv. Det är Tinnitus som jagar årets första seger.
- Tinnitus (V64-6) tycker jag ska ha bra chans. Han har gått bra på Bro Park och vunnit där fyra gånger. Han har aldrig varit lika bra på sand som på gräs. Jag har jobbat hästen uppe i Norge efter senaste starten på Jägersro och han kändes väldigt fin i kroppen. Det känns som att formen är där den ska nu och han ska vara med och slåss om segern. Jag tycker att det känns som att det är min bästa vinstchans, säger Gråberg.

Michael Carlsson, Kanal 75


Elitloppstvåan Propulsion tycks gilla norrlandsluft och midnattssol. När Bodentravet körde sin årliga V75-omgång framför en kv&..


Elitloppstvåan Propulsion tycks gilla norrlandsluft och midnattssol. När Bodentravet körde sin årliga V75-omgång framför en kvällspigg rekordpublik (11 090 personer) överträffade hästen alla förväntningar. Från ett knepigt tiondespår bakom startbilen hamnade han långt ner i kön och i andra sväng valde körande Örjan Kihlström att sända framåt i tredjespår. Sedan blev det åka av.
- Det blev inte alls passande kört för oss när det blev rena krypcasinot första varvet. Jag var tvungen att köra helt enkelt, även om jag förstod att Ohlsson skulle svara dödens, sa Kihlström.
Utvändigt om ledande Arazi Boko satt Ulf Ohlsson med Nadal Broline och efter rejäl körning gick hästarna ut på slutrundan med Nadal Broline i ledningen och Propulsion som första häst i andraspår. Hemmahoppet Makethemark tassade med i rygg på Propulsion och såg farlig ut genom slutkurvan samtidigt som ledaren tröttnade, men Propulsion stod i en klass för sig och tågade undan till säker seger.
- Jag körde till lite när jag kom fram och det kostar att köra en sådan rökare, men hästen är otroligt stark som går hela vägen till mål ändå. Han är absolut en av världens bästa hästar, sa Kihlström.
Propulsions tränare Daniel Redén var strålande glad efter segern och ville till synes krama hela Norrland.
- Propulsion flyttar nog upp hit och får försöka en fjärde gång nästa år, sa Solvallatränaren.
Makethemark blev tvåa och Arazi Boko kom tillbaka starkt och knep tredjeplatsen. Kilometertiden över de 2 140 meterna skrevs till 1.11,4 och loppets förstapris uppgick till en miljon kronor. Totalt har Propulsion tjänat 16,5 miljoner kronor.

Finsk glädje i vinnarcirkeln
Propulsion var dunderfavorit på V75 men Very Kronos var ännu hårdare spelad i det inledande klass I-försöket. Han stod emellertid inte pall för trycket utan återföll i gamla synder och galopperade bort sig i första sväng. Därmed var Mika Haapakangas-tränade Mr Golden Quick ensam på banan. På den sista bortre långsidan fick han anfallsorder av körande Santtu Raitala och sedan framförvarande ekipage rundats i tredjespår genom slutkurvan seglade hästen ifrån till överlägsen seger. Varpå vinnarcirkeln invaderades av glada ägare.
- Finnar brukar visa när de är glada, sa tränarsonen Veikko Haapakangas och fortsatte:
- Det är en helt otrolig häst. Han visade sin klass på Solvalla näst senast också och nu är det bara att fortsätta.

Trippel till Melander/Lundström
Per Lennartsson har en mycket spännande häst i holländskan Fame Boko. I stoloppet tog hon andra raka segern i andra starten för Solvallatränaren och insatsen var femstjärnig. När hästarna kom upp för varvning vek Per Lennartsson ut i tredjespår och sedan tuggade det sexåriga stoet ner motståndet.
- Det var väldigt otacksamt och ryckigt kört blev det för hennes del, men jag måste säga att hon överraskar mer och mer, sa Lennartsson.
I klass II tog Stefan Melander-tränade favoriten Cargo Door revansch för plattmatchen senast när han vann från positionen utvändigt om ledaren.
- Han imponerade väldigt i några starter. Sedan var han lite sämre senast men i dag var han väldigt bra igen, sa Örjan Kihlström.
Stefan Melander fick även se sin Dice Man (Björn Goop) vinna bronsdivisionen och i silverdivisionen kontrade Qahar Q.C. (Ulf Ohlsson), tränad av Stefan Melanders sambo Catarina Lundström, till seger i en härlig upploppsstrid.
John Mogsets Pave Faks tog hem kallblodsloppet tillsammans med Ove A Lindqvist.
Sju rätt på V75 delade ut 35 518 kronor, sex rätt gav 214 och för fem rätt uppgick belöningen till 26 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Planen var att följa upp elitloppssegern med Kymi Grand Prix på lördagen men på plats i Finland blev Ringostarr Treb halt. Varken rön..


Planen var att följa upp elitloppssegern med Kymi Grand Prix på lördagen men på plats i Finland blev Ringostarr Treb halt. Varken röntgen eller ultraljud visade något fel men ledvätskeprov visade på infektion. Den onda leden har behandlats och antibiotika har satts in. Troligen dröjer nästa start ända till Hugo Åbergs Memorial.
- Jag ”gamblade” lite när jag valde att inte starta honom mellan Olympiatravet och Eitloppet men jag kastar gärna tärningarna igen för han kändes som en retad tiger inför Elitloppet. Jag vill ha exakt den känslan inför Hugo Åbergs och därför kommer han nog få stå över Årjängs Stora Sprinterlopp och gå rakt ut i Åbergs, säger hästens tränare Jerry Riordan.

Kanal 75


Sedan elitloppsvinnaren Ringostarr Treb strukits ur loppet blev Aubrion du Gers dunderfavorit och han stod också i en klass för sig. Joseph Verbeeck ..


Sedan elitloppsvinnaren Ringostarr Treb strukits ur loppet blev Aubrion du Gers dunderfavorit och han stod också i en klass för sig. Joseph Verbeeck satt i sulkyn och efter att ekipaget kommit till ledningen var det lugna gatan. Hemmahoppet Midnight Hour såg förvisso giftig ut i slutkurvan där han tassade med i rygg på ledaren men över upploppet gick Jean-Michel Bazire-tränade Aubrion du Gers ifrån till mycket säker seger före landsmannen Venosc de Minel.
- Bazire sa till mig att jag kunde köra i ledningen och jag lyssnade på honom eftersom jag tror att han känner hästen bättre än mig, sa segerkusken.
Aubrion du Gers brukar kallas världens bästa valack och i fjol vann han Trotting Masters-finalen före franske nationalidolen Bold Eagle. Lördagens seger var åttaåringens 33:e i 57:e starten. Kilometertiden över 2 100 meter med bilstart skrevs till 1.13,2 och förstapriset uppgick till närmare en miljon kronor, vilket ger Aubrion du Gers ett totalt vinstsaldo på 16,8 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Endast fem hästar kom till start i det traditionstyngda loppet på Strömsholm mellan Västerås och Eskilstuna. Kraftprovet över 16..


Endast fem hästar kom till start i det traditionstyngda loppet på Strömsholm mellan Västerås och Eskilstuna. Kraftprovet över 16 hinder och 4 500 meter reds första gången 1971 och för amatörtränaren Anders Herlin var det fjärde försöket att ta hem det 7,2 kilo tunga hederspriset. De tidigare försöken har inte renderat några framgångar men i år var det Herlins tur och hästen som gjorde jobbet var åttaårige Truckers Glory.
- Jag såg det här loppet live 1981 första gången och jag har varit med tre gånger och misslyckas. Nu fick vi vinna och det är helt fantastiskt, det bästa som har hänt mig förutom mina barn, sa den segerrusige tränaren.
Ridande Christopher Roberts lät Truckers Glory jogga med som tvåa en bit bakom Taurito innan han avancerade. Inför tolfte hindret hade ledningen övertagits och resten av loppet var ren uppvisning. Truckers Glory stegade undan till överlägsen seger till slut.
- Det här är verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Det är skithäftigt! sa Christopher Roberts och fortsatte:
- Han är så jäkla ball den här hästen! Desto större hindret var desto mer sög han tag och hoppade och efter landningen hade jag ett ton i handen. Att han kan gå över 4 500 och fortfarande har krafter i mål är häftigt.
Det var tredje raka fullträffen för Truckers Glory som är obesegrad i år. Förstapriset uppgick till 140 000 kronor och totalt har hästen vunnit 6 av 15 lopp och tjänat 451 595 kronor. Jockeyn Christopher Roberts blev dagens stora segerherre då han även vann den 41:a upplagan av Svenskt Champion Hurdle med Maria Andersson-tränade Luris Pegasus.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-4 Zelda de Castella Zelda de Castella   [s 5] 2140/2 4 18.3 54
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Mr Tånga Mr Tånga   [v 7] 2160/8 0 18.9 659
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 Uddens Intro Uddens Intro   [v 5] 2140/6 1 17.4g 26
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-3 Street Glider Street Glider   [s 4] 2140/3 8 18.9 453
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-6 Mr Tånga Mr Tånga   [v 7] 2140/9 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-10 Yin Karsk Yin Karsk   [s 4] 2140/12 str
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-1 Noblesse Mi Noblesse Mi   [s 9] 1640/8 0 15.4g 132
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-8 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/9 4 16.6 123
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-6 Mr Tånga Mr Tånga   [v 7] 2140/13 7 16.6 167
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-3 Yin Karsk Yin Karsk   [s 4] 2140/6 0 g 116
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-2 Sasea Sasea   [v 5] 2140/9 0 20.2 434
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-9 Yin Karsk Yin Karsk   [s 4] 2660/3 6 21.3g 147
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 5] 1640/1 C 0 24.0g 21
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 3] 2140/6 C 1 20.5 28
2016-11-15 2016-11-15 Åby-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 3] 2140/5 C 0 18.7 336
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-8 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 C 7 18.4 86
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-5 Cash Dream Cash Dream   [s 4] 2140/4 D 0 g 567
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-7 Charlie Snix Charlie Snix   [v 9] 2140/3 D 6 20.2 303
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-1 Käck Mi Käck Mi   [v 6] 2140/3 C 3 18.1 55
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-9 Stepping Baby Stepping Baby   [s 3] 2140/9 D 3 18.3 34
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Zeta de Castella Zeta de Castella   [s 7] 2140/4 C 3 16.4 50
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-9 National Day National Day   [v 7] 2140/6 D 8 17.9g 148
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-8 Vångs Felicia Vångs Felicia   [s 5] 2640/1 B 2 18.0 155
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-5 Just Above Just Above   [v 5] 2160/8 B 1 18.1 226
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/3 C 1 17.8 125
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-5 Livi Giant Livi Giant   [v 8] 2140/6 D 1 16.2 163
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-3 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 2140/11 D 8 18.6 665
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-2 Just Above Just Above   [v 5] 2140/4 C 0 g 187
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-1 Västerbo Quadriga Västerbo Quadriga   [s 4] 2140/7 D 8 19.0 111
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-10 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 1640/9 D 7 16.0 567
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-5 Turbolenna Turbolenna   [s 4] 2140/11 C 4 18.6 304
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-2 Scarlet O'Saari Scarlet O'Saari   [s 5] 2140/3 D 6 17.5g 667
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-4 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 1640/10 D 7 15.4 691
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-8 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 6] 2140/6 C 6 16.5 51
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-7 Bambi Frecia Bambi Frecia   [s 7] 2140/9 D 0 20.8 329
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 4] 2140/1 D 7 20.4 300
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-8 Jet Abb Jet Abb   [v 4] 2140/8 C 6 19.4 75
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-7 Moody Blue Moody Blue   [s 7] 1640/4 D 4 17.1 126
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-6 Sasea Sasea   [v 6] 2140/5 D 0 21.5 466
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-3 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 2140/3 D 0 20.0 886
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-1 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 4] 2140/5 D 0 19.5 366
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-8 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 1609/8 B 6 15.0 116
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Star Support Star Support   [v 10] 1640/11 D 8 14.4g 712
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2640/11 D 5 18.6 209
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 2140/11 D 6 18.9 43
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-1 Jet Abb Jet Abb   [v 4] 2140/7 C 0 18.3 432
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 Sasea Sasea   [v 6] 1680/10 C 0 20.1g 133
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-4 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 1680/8 D 5 16.5 280
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1609/4 D 0 12.7 600
2016-06-27 2016-06-27 Halmstad-11 Breezer Breezer   [v 9] 2160/11 C 7 15.7 307
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-2 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2640/6 C 0 18.1 334
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-4 Sasea Sasea   [v 6] 1640/2 C 0 g 88
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-10 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 2480/2 D 0 16.8 559
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-11 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 2140/15 D 7 16.8 853
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-6 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/2 D 0 16.2 767
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Bear Spin L.G. Bear Spin L.G.   [h 10] 2140/12 D 0 15.1 209
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-7 National Day National Day   [v 7] 2140/11 C 0 17.7 377
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 4] 2140/3 B 1 17.7 23
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/5 C 1 17.3 60
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-2 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 5] 2140/4 C 1 17.5 154
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 1680/2 D 1 15.1 78
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-4 Breezer Breezer   [v 9] 2140/2 C 3 15.1 175
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-1 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 1640/2 D 4 14.6 168
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-9 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 1680/1 D 4 14.8 286
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-6 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 6] 2140/10 C 3 18.1 103
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-5 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2140/8 C 5 17.1 224
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Vikens Hot Lips Vikens Hot Lips   [s 8] 2140/10 D 8 15.9 409
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-3 Bear Spin L.G. Bear Spin L.G.   [h 10] 2140/9 C 3 15.0 158
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-9 Sasea Sasea   [v 6] 2140/12 D 5 18.3 170
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 2140/6 C 5 16.8 60
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 My Paparazzi My Paparazzi   [v 7] 2140/9 B 7 16.2 124
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-7 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/2 D 3 16.8 130
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Mill Triss Mill Triss   [s 7] 1640/9 D str
2016-05-12 2016-05-12 Åby-6 Breezer Breezer   [v 9] 2140/10 B 4 172
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-9 Mr Tånga Mr Tånga   [v 8] 2160/11 C 0 g 59
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-6 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 2140/1 D 3 16.9 124
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 1640/9 B 4 14.7 95
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-3 Sasea Sasea   [v 6] 2140/2 C 3 17.7 101
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Prosuit V.J. Prosuit V.J.   [v 10] 2140/5 C 5 15.9 333
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-2 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2140/11 D 1 16.9 161
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Breezer Breezer   [v 9] 2140/10 A 1 17.1 38
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 National Day National Day   [v 7] 2140/9 C 5 18.2g 73
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-10 Alien Heartbreaker Alien Heartbreaker   [s 6] 2140/3 C 0 g 65
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Flashlight Over Flashlight Over   [s 4] 2160/9 C 2 18.4 53
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-7 Keeponshake Keeponshake   [v 10] 2640/11 C str
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Bonareds Victory Bonareds Victory   [v 12] 2640/8 C str
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Uddens Intro Uddens Intro   [v 6] 2180/13 A 0 19.8g 68
2016-01-12 2016-01-12 Axevalla-3 Thorn Bird Thorn Bird   [s 5] 1640/9 C 2 15.4 39
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-9 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2640/9 B 3 17.1 39
2017-11-06 2017-11-06 Åby-7 Anemon Anemon   [s 4] 2140/10 C 0 18.0 62
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-10 Turbo Walker Turbo Walker   [v 5] 2140/3 B 0 18.4 285
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-5 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/2 C 6 20.3g 155
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-4 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/3 B str
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-11 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2640/4 C 1 16.6 31
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-7 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2640/1 D 1 16.4 193
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-9 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2140/4 C 0 g 120
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Brigitte Bardot Brigitte Bardot   [s 6] 2160/8 D 0 g 529
2017-09-06 2017-09-06 Åby-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/1 C 0 18.4g 62
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-9 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2680/10 A 1 18.5 22
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2640/4 C 4 18.3 84
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Kayman Boy Kayman Boy   [v 10] 2140/6 C 0 22.8 62
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-5 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2160/6 B 4 15.4 127
2017-08-24 2017-08-24 Åby-6 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/9 D 0 20.6g 489
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-8 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/3 A 0 16.3 26
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2160/4 C 0 g 81
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 5] 2640/4 A str
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-9 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2160/4 C 6 19.0 55
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Brigitte Bardot Brigitte Bardot   [s 6] 2140/12 C 6 17.9 178
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-1 Vildapel Vildapel   [s 5] 2640/3 B 0 19.8 24
2017-08-03 2017-08-03 Åby-7 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2640/9 D 2 16.9 136
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-4 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/3 B 2 15.6 112
2017-07-28 2017-07-28 Visby-3 Majett Majett   [s 5] 1620/8 D 4 12.4 217
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2160/9 C 5 16.1 171
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-6 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2640/4 D 5 18.0 282
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-6 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 2140/7 D 4 13.0 92
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-9 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2160/7 D 2 17.4 93
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2640/2 D 6 16.1 391
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Majett Majett   [s 5] 1640/4 B 1 13.5 23
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-3 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2160/12 B 1 17.1 56
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-1 Miss Fina Miss Fina   [s 4] 1640/10 C 5 17.6 468
2017-06-27 2017-06-27 Åby-8 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/3 C 3 15.7g 347
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 U.S.A.Neo U.S.A.Neo   [s 4] 2140/1 D 1 16.1 317
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Brigitte Bardot Brigitte Bardot   [s 6] 2140/1 D 7 17.8 196
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2140/9 B 4 17.7 94
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-5 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/9 B 0 18.6g 32
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-3 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 5] 2140/10 D 7 18.3 139
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2660/10 B 0 g 204
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-4 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2640/5 C 2 16.4 27
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-8 Thisisnotamerica Thisisnotamerica   [s 5] 2140/5 D 3 17.9 146
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-3 Queen Adina Queen Adina   [s 6] 2140/2 D 0 17.4 628
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2140/1 C 6 17.2 220
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/5 C 0 23.8g 30
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-5 Cash Dream Cash Dream   [s 5] 2140/3 D 0 18.1 594
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 8] 2140/5 C 6 14.9 83
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-2 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 5] 2640/5 D 5 18.8 190
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Turbolenna Turbolenna   [s 5] 2160/14 C str
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 Tee Off Tee Off   [s 5] 2140/1 D 6 18.2 82
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/12 D 7 17.7 119
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-1 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2160/7 B 2 18.5 92
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-5 Rita de Castella Rita de Castella   [s 5] 2140/6 B 3 17.9g 343
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-4 Dollydoo Laday Dollydoo Laday   [s 8] 1640/8 B 1 14.6 294
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-3 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 6] 2140/11 C str
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 5] 2140/3 B 7 18.9 22
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-9 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 7] 2140/4 D 0 g 144
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Käck Mi Käck Mi   [v 8] 2140/1 B 5 17.6 64
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/3 D 0 16.6g 238
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-3 Sasea Sasea   [v 8] 2140/9 C 0 18.9 113
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 5] 1609/12 B 0 16.7g 51
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Othala Othala   [s 8] 2180/9 B 6 15.9g 64
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-8 Together W.F. Together W.F.   [s 6] 2160/5 C 6 17.8 174
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-3 Käck Mi Käck Mi   [v 8] 2140/4 C 7 16.1 425
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-9 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2140/8 D 7 16.8 230
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-7 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 5] 2140/6 D 6 19.6 298
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-2 Crispi's Memory Crispi's Memory   [s 6] 2140/5 C 3 16.8 254
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-3 Ibiza Nalan Ibiza Nalan   [s 8] 2160/15 B 0 17.9 50ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se