David Grundmann V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken David Grundmann. Samt statistik och resultat för senaste loppen som David Grundmann har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-2 Marcos Gallon* Marcos Gallon*   [v 6] 2140/12 B
2021-09-23 2021-09-23 Bollnäs-6 My Liberty My Liberty   [s 6] 2140/4 A

Nyheter för travkusk David Grundmann


I vintras ropade Solvallatränaren Daniel Redén in det då treåriga stoet för cirka 2,2 miljoner kronor på auktion i Harrisburg..


I vintras ropade Solvallatränaren Daniel Redén in det då treåriga stoet för cirka 2,2 miljoner kronor på auktion i Harrisburg. Redan i första starten i sitt nya hemland betalade hon av med en seger. Den var förvisso bara värd 35 000 kronor men sättet hon gjorde det på ingav respekt. Hon var ensamt sto i loppet men grabbarna var chanslösa. Från spår fyra bakom startbilen exploderade hon till ledningen och trots att stallkamraten Beacon Kronos utsatte henne för viss press under inledningsvarvet, och att Jeppas Unplugged kom upp snabbt på utsidan i slutkurvan, gick hon undan till mycket enkel seger tillsammans med Örjan Kihlström.
- Det såg jättebra ut. Öronen flaxade sådär som de gör hemma i jobben och det tycker jag om, då vet man att hästarna tycker att det är kul, kommenterade Daniel Redén, som inte tycker att Sister Sledge liknar de toppston han tränat tidigare.
- Hon är en helt egen modell. Snabba i benen har de andra också varit men hon är helt egen. Speciellt det att hon är så flegmatiskt. Men bakom bilen… Det är inte många som kan ta den här från start.
Sister Sledge har tampats i de stora årgångsloppen på andra sidan Atlanten som två- och treåring och bland annat vunnit Pennsylvania Sire Stakes och kommit tvåa i Breeders Crown. Totalt ståtar hon med 14 segrar på 28 starter och 7,9 miljoner kronor insprunget. Bäva månde hennes kullkamrater i Sverige...

Airborne flög lågt
I Sverigedebuten för två veckor sedan fick Airborne nöja sig med en andraplats efter att ha galopperat kort efter start. Den här gången kostade han på nytt på sig en kort startgalopp men han ställde sig och via en kraftfull speed rundade han fältet på den sista bortre långsidan och försvann ifrån till överlägsen seger. I sulkyn satt Magnus A Djuse.
- Får vi ordning på alla grejer kommer det här att bära långt, för det jag kände i värmningen i dag, den känslan tror jag aldrig att jag får uppleva igen. Det var helt sjukt alltså, nästan så att jag hade svårt att prata när jag kom av banan, sa hästens tränare Oscar Berglund.

Storfavoriten brände
Segervane Ulvsåsen bar kvällens tyngsta favoritskap inom ramen för V64 men han förvånade med att galoppera i ledningen på den sista bortre långsidan. Det bäddade för Jan-Olov Persson-tränade Häsen Räsern som spurtade till seger i Örjan Kihlströms händer. Jan-Olov Persson fick även se sin Wolt vinna tillsammans med Ulf Ohlsson och övriga lopp inom V64 vanns av Jörgen Westholms Knifetown Hall (David Grundmann) samt Markus B Svedbergs Call To The Bar. Det gjorde att utdelningen för sex rätt landade på 24 602 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se


Hagmyren-tränaren Mathias Andersson är uppfödare, ägare, tränare och kusk till Doctor Doxey Zenz och han var minst sagt nöjd sedan..


Hagmyren-tränaren Mathias Andersson är uppfödare, ägare, tränare och kusk till Doctor Doxey Zenz och han var minst sagt nöjd sedan hans ögonsten svarat för en mycket imponerande comeback på annandag påsk.
Den åttaårige hingsten dominerade GS75-4 efter en offensiv styrning från 40 meters tillägg över grunddistansen 3 140 meter och redan efter 700 meter satt Doctor Doxey Zenz i ledningen.
- Min plan var att försöka sitta i ledningen efter 500 meter, så det vart ganska ungefär så, det vart klockrent, sa Mathias Andersson.
Doctor Doxey Zenz såg löpsugen ut hela vägen och vann med 30 meters marginal ner till tvåan Tasteofchocolatier. Segertiden blev finfinas 1.15,0 över distansen 3 180 meter voltstart.
- När han väl funkar då funkar han. Det är en fantastisk häst alltså. Det här var väldigt skönt för hela fjolåret var det ett bakben som strulade, egentligen hela säsongen, tycker jag, vart lite halvfiasko. Nu har vi jobbat stenhårt med det, sa Mathias Andersson som bjöd på en segergest sista biten över upploppet.
- Han är egentligen väldigt lugnt jobbad och jag hade inte tänk att starta honom än på en månad, men han kändes så fin så jag tänkte hemmaplan…att han skulle få det här som ett jobb, det var liksom planen. Han var inte vässad för fem öre.

17:e segern i karrären
Vässad eller ej så var det en imponerade prestation över stayerdistans. Mathias Andersson avslöjade även att han drömmer om ett visst lopp på Solvalla sista helgen i maj.
- Jag hade jättegärna velat starta honom i Harper Hanovers lopp för han står kanon inne där, så där tror jag att han skulle hävda sig jättebra. Men frågan är om poängen kommer att räcka dit, det är ett krux då.
Segern var den 17:e i karriären på 84 starter och totalt har Doctor Doxey Zenz tjänat 1 713 400 kronor.
- Han betyder allt liksom, det är på grund av honom man jobbar dygnet runt i princip. Det är som en dröm, jag har fött upp han själv och gjort i princip allting från dag ett. Det är en häst man lever med hela tiden, det är så himla häftigt alltså, sa Mathias Andersson i TV12.
Ulf Ohlsson inramade GS75 med två favoriter: Öystein Tjomsland-tränade Frivoll Galilei i GS75-1 och Svante Båth-tränade Bolt Kronos i GS75-7. Omgångens skräll svarade 31-oddsaren Tåga Ryker för i GS75-5 tillsammans med Ingvar Nyberg. Gunilla Lindström tränar.
Övriga vinnare inom GS75 var L.G.Boko (Lars-Göran Söderberg) i GS75-2, Järvsö Ola (Mats E Djuse/Jan-Olov Persson) i GS75-3 och Cuenca (David Grundmann/Jörgen Westholm) i GS75-6.
Sju rätt betalade 32 706 kronor, sex rätt 258 kronor och fem rätt 33 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Avslutningen på V64 blev riktigt rivig och till slut så stod Anna Österbergs speedkula Divine som vinnare tillsammans med Emilia Leo. Ekipaget ..


Avslutningen på V64 blev riktigt rivig och till slut så stod Anna Österbergs speedkula Divine som vinnare tillsammans med Emilia Leo. Ekipaget låg sist i stort sett hela loppet och såg inte ut som någon vinnare förrän kort före mål.
Emilia Leo vann även med Jokke Ålj som drog i ett bra tempo i ledningen och vann säkert.
Claes Eskilsson skrällde med Hundredprocent Up som fick ett perfekt lopp i rygg på ledaren. Luckan kom i grevens tid och Hundredprocent Up sköt till som en projektil och hann fram med ett huvud.
Red Hot Roadster var omgångens enda favorit som höll. David Grundmann kör med stort självförtroende och gjorde allt rätt och Red Hot Roadster vann bekvämt efter att ha övertagit ledningen dryga varvet före mål.
- Vilken jäkla häst. Han har allt, sade David Grundmann.
Sex rätt betalade 723 176 kronor, fem rätt 4 573 kronor och fyra rätt 202 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Det är huvudstäderna Stockholm och Oslo som delar på onsdagens V86. Jörgen Westholm har härliga minnen från Bjerke, där han..


Det är huvudstäderna Stockholm och Oslo som delar på onsdagens V86. Jörgen Westholm har härliga minnen från Bjerke, där han 2007 vann Oslo Grand Prix med Super Light, men det är på Solvalla som han nu kan sätta sin prägel på V86. Rommetränaren gästar med två högintressanta hästar och först ut är årsdebuterande Made Of Stars (V86-4), som startar i ett lopp ingående i Guldklockan över 2 640 meter tillsammans med David Grundmann.
- Made Of Stars gjorde några riktigt fina lopp i höstas. Sedan funkade han inte riktigt med framskor, han har en tendens att springa och sjabbla med travet då, så vi väntade in barfota fram på honom. Han har tränat rejält hela tiden och sett till hur han vann ett långlopp i höstas tycker jag absolut att han ska räknas med chans i det här loppet, säger Jörgen Westholm.

”Med i striden”
Att vinterns barfotaförbud var till ända i söndags gynnar även Hossiana Boko (V86-6). Utan skor på hovarna startar hon från 20 meters tillägg i Golden Weddings lopp för ston.
- Hon gick bra på Valla näst senast och så tycker jag att hon fick en drömlöpning senast på Mantorp, men hon tyckte inte att den dagen var trevlig. Hon trivdes nog inte med vare sig att det stänkte på henne eller att banan var seg. Jag hoppas att man bara kan dra ett streck över den starten för hon känns fin i träningen och nu blir det barfota runt om och 1 600 meter, vilket hon gillar. Loppet blev också ganska intressant med tanke på att det inte är med så många hästar. Och jag fick rätt spår med Jorma (Kontio) invändigt om mig, så jag kommer väl antagligen vara före honom iväg. Sedan får vi se om jag kan få de rätta ryggarna. Om hon skulle vara som hon var på Solvalla för två starter sedan är hon absolut mogen att vara med i striden.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 4] 2140/8 D 0 18.7 610
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-4 Kompis Rigas Kompis Rigas   [v 7] 1640/6 C 5 17.3 365
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-3 Special Revolution* Special Revolution*   [h 6] 2140/6 D 0 18.4g 436
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-6 Freedom Band Freedom Band   [s 7] 1640/3 D 0 19.2 680
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Special Revolution* Special Revolution*   [h 6] 2140/7 D 7 18.0 1235
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-4 Veams Perfect Veams Perfect   [s 4] 1640/6 B 8 20.1 346
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-6 Transaction U.M. Transaction U.M.   [v 5] 1640/3 C 8 18.0 205
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-2 Hibo Viking Hibo Viking   [v 4] 2140/2 D 0 g 78
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-8 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 6] 2140/7 B 3 16.5 28
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-3 Cankus Quid Cankus Quid   [v 9] 2140/15 C 0 620
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-7 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 6] 2140/4 C 0 58
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-8 Alvgrim Alvgrim   [v 6] 2140/3 D 2 386
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-9 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 6] 2140/2 D 0 285
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-3 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2140/3 A 0 20.1 715
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-9 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 6] 2140/6 D 0 g 157
2018-01-10 2018-01-10 Bergsåker-2 Lenah P.H. Lenah P.H.   [s 6] 2160/12 D 7 17.5 574
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/6 D 0 17.0 810
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 One For You* One For You*   [v 5] 2640/3 D 0 20.2 477
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Todays Estelle Todays Estelle   [s 5] 2140/3 C 6 19.4 536
2019-11-28 2019-11-28 Boden-3 Lina Lee Lina Lee   [s 5] 2140/5 D str
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-3 Fairchild Fairchild   [s 4] 2140/10 D str
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-4 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 2140/8 D 0 19.3 1061
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-6 Mycrazydream Mycrazydream   [v 5] 2140/8 C str
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-11 Zooropa Zooropa   [s 4] 2160/7 B 6 16.8 143
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-4 Mycrazydream Mycrazydream   [v 5] 2140/6 C 0 g 303
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-5 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2160/7 C 4 16.9 78
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Acme Acme   [v 4] 2640/11 C 0 17.9 377
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-5 Polar Scott Polar Scott   [v 7] 2160/11 C 4 32.0 204
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-1 Lill Mats Lill Mats   [h 3] 2100/4 D 0 45.5g 130
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-9 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 6] 2100/7 C 0 19.7 29
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-7 Albäcks Bella Trix Albäcks Bella Trix   [s 6] 1640/9 C 0 16.5g 284
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/2 B 0 g 30
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-10 Puketorps Ikaruz Puketorps Ikaruz   [h 6] 2140/12 B 3 16.3 106
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-4 Bottnas Citadelle Bottnas Citadelle   [s 7] 2140/1 D 0 g 2455
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-7 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 5] 2140/4 C 1 29.6 90
2019-06-10 2019-06-10 Romme-10 All My Loving All My Loving   [s 9] 2140/4 D 0 17.2 517
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-10 Kasper Trot Kasper Trot   [v 4] 2140/4 B 3 15.0 36
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-5 Princess Jubb Princess Jubb   [s 6] 1640/11 D 0 g 988
2019-05-14 2019-05-14 Östersund-6 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 6] 2140/12 B 1 15.7 69
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-5 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 7] 2140/1 C 6 16.1 93
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 5] 2140/5 D 0 21.3 136
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-4 Hamtaro* Hamtaro*   [v 12] 2140/7 C 7 17.3 341
2019-03-31 2019-03-31 Boden-1 Cranberg* Cranberg*   [s 8] 1640/4 C 0 16.6 302
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Superieur* Superieur*   [h 10] 2640/4 C 6 18.0 281
2019-02-01 2019-02-01 Boden-2 Yippeekiyay A.F. Yippeekiyay A.F.   [v 5] 2160/7 B 0 22.7g 311
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 8] 3160/4 D 5 16.4 784
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-7 Son of Triton Son of Triton   [v 8] 2140/4 D 0 15.0 1378
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-8 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/11 A 2 17.5 95
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-5 Höwings Yoki Höwings Yoki   [s 4] 1640/4 C 1 14.3 48
2020-11-28 2020-11-28 Solvalla-4 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2640/7 C 0 15.2 508
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-5 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/11 C 8 15.0 1985
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-7 Mogas Money Mogas Money   [v 10] 2140/7 D 0 1265
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-5 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 1640/10 B 1 15.9 63
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-10 Global Attention Global Attention   [v 4] 2140/4 B 0 g 303
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-5 Listas Shadow Fax Listas Shadow Fax   [v 5] 2160/8 D 3 17.0 163
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 The Big Bang The Big Bang   [v 4] 2140/1 B 7 16.3 167
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Ekebys Ia Ekebys Ia   [s 5] 2140/2 D 7 15.8 826
2020-10-31 2020-10-31 Romme-2 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/12 A 4 17.1 192
2020-10-31 2020-10-31 Romme-4 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 6] 2140/8 D 5 16.2 146
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Jeppas Qurt Jeppas Qurt   [v 7] 2140/12 B 5 14.8 840
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-7 Made of Stars Made of Stars   [v 4] 2640/12 B 2 16.7 95
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-5 Ninepoints Coolman Ninepoints Coolman   [v 4] 2140/3 B 4 16.6g 25
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 Börge Kosing Börge Kosing   [v 4] 2140/5 B str
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-4 Bobo Bobo   [v 9] 2140/9 D 0 20.3g 1349
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 Nimbus Tabac Nimbus Tabac   [v 5] 2140/5 C 0 17.7 94
2020-10-20 2020-10-20 Romme-8 Aas Balder* Aas Balder*   [v 12] 1640/1 A 6 24.9 57
2020-10-16 2020-10-16 Romme-4 Börge Kosing Börge Kosing   [v 4] 2140/1 D 0 16.9 48
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 Run a Mile Run a Mile   [s 5] 2140/4 C str
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-3 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/11 D 5 15.0 3711
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-5 Global Attention Global Attention   [v 4] 2140/9 A 1 14.7 45
2020-10-03 2020-10-03 Romme-7 Klack Loke Klack Loke   [v 5] 2140/12 C 0 34.7g 284
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-3 Son of Triton Son of Triton   [v 8] 2160/8 D 3 15.3 426
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-5 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 2100/3 A 2 16.1 31
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-6 This is Alex This is Alex   [v 9] 2100/11 D 3 15.0 318
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-9 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2100/4 B 4 17.2 108
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-10 What's the Point What's the Point   [s 9] 2140/4 D 6 17.3 353
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-3 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/7 D 5 16.8 1033
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-6 Wunder Dream Wunder Dream   [s 7] 2140/11 B 0 15.8 113
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-8 What's the Point What's the Point   [s 9] 2140/10 C 5 17.1 221
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-1 Cole Moss Cole Moss   [v 3] 2140/6 D 0 15.9 1333
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-2 Dillon Ride* Dillon Ride*   [h 6] 2660/2 D 0 18.1 597
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-6 What's the Point What's the Point   [s 9] 2140/1 D 3 17.3 438
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 6] 2140/4 C 0 g 104
2020-08-05 2020-08-05 Romme-8 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 8] 2140/1 C 5 17.3 292
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-5 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/9 D 0 15.5 343
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-1 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2160/9 C 5 17.5 271
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2140/5 D 5 15.5 504
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-4 Klack Loke Klack Loke   [v 5] 2140/6 D 7 31.2 80
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Tintin R.L. Tintin R.L.   [v 8] 2140/1 D 0 16.8 945
2020-07-24 2020-07-24 Romme-12 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 4] 2140/3 C 5 15.7 589
2020-07-23 2020-07-23 Åby-3 Giannini Giannini   [s 4] 1640/5 D 6 14.0g 102
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-5 Börge Kosing Börge Kosing   [v 4] 2140/5 D 0 16.3g 61
2020-07-17 2020-07-17 Romme-4 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/4 D 2 16.0 100
2020-07-17 2020-07-17 Romme-8 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 5] 2140/5 C 0 19.7g 82
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-5 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 4] 2140/9 B 2 14.8 85
2020-07-13 2020-07-13 Solvalla-10 Global Attention Global Attention   [v 4] 2640/6 C 0 17.8g 218
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Börge Kosing Börge Kosing   [v 4] 2140/5 B 1 17.9 29
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-6 Robloxia Robloxia   [s 6] 1640/11 C 2 14.1 301
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-7 Klack Loke Klack Loke   [v 5] 2160/7 D 0 32.9g 97
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-8 Börge Kosing Börge Kosing   [v 4] 2140/1 C 3 15.5 299
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-4 Pirlo Pirlo   [v 4] 1640/7 D 0 15.2 636
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-5 StacksonStacksBore StacksonStacksBore   [v 5] 2140/12 D 0 23.0g 1147
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-6 Klack Loke Klack Loke   [v 5] 2140/6 C 1 29.0 205
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-6 Son of Triton Son of Triton   [v 8] 2140/6 C 0 g 1032
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/6 D 7 15.0 1203
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-2 What's the Point What's the Point   [s 9] 2160/12 D 0 17.6 913
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-11 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2100/3 D 3 15.9 476
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Son of Triton Son of Triton   [v 8] 2140/3 C 0 15.1 519
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 Ochongo Face Ochongo Face   [v 9] 2180/14 A 0 17.6 115
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-6 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 1640/4 C 0 20.8g 60
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-1 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/10 C 1 16.4 29
2020-06-05 2020-06-05 Romme-3 Grahal des Rioults Grahal des Rioults   [v 4] 2140/4 A 1 16.9 43
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-1 Maharaj Kumari Maharaj Kumari   [s 5] 2160/11 C 0 g 182
2020-05-27 2020-05-27 Romme-9 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/4 C 5 16.1 23
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-2 What's the Point What's the Point   [s 9] 2140/1 D 7 16.8 1672
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-5 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 6] 2200/15 B 0 30.5g 130
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-2 Pappajonnys Ilse Pappajonnys Ilse   [s 4] 2140/3 D 0 g 148
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-2 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/9 D 0 15.5 1062
2020-05-15 2020-05-15 Solvalla-4 Raclette Raclette   [s 7] 2140/8 D 0 15.0 942
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-8 What's the Point What's the Point   [s 9] 2160/11 C 7 17.5 355
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-6 Raclette Raclette   [s 7] 2160/8 B 3 16.0 97
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-3 Giannini Giannini   [s 4] 2140/10 C str
2021-09-17 2021-09-17 Romme-7 Rurik Krax Rurik Krax   [h 12] 2160/11 D 3 15.6 217
2021-09-15 2021-09-15 Solvalla-5 Make it Rain* Make it Rain*   [h 4] 2140/7 C 6 13.9 166
2021-09-14 2021-09-14 Eskilstuna-9 Katrionalemayrocks Katrionalemayrocks   [s 4] 2140/1 B 8 17.1 73
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-4 Esther Cheri Esther Cheri   [s 5] 2140/11 D 0 15.5 982
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-1 Miss Brilliance Miss Brilliance   [s 6] 2160/13 D 0 19.4 1133
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-9 Ninepoints Coolman Ninepoints Coolman   [v 5] 1640/7 B 0 g 173
2021-08-28 2021-08-28 Bergsåker-8 Whelk Whelk   [s 7] 2140/9 C 4 13.3 268
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-8 Infinite Knight Infinite Knight   [s 6] 2640/7 D 0 16.0g 375
2021-08-23 2021-08-23 Romme-1 Burj Khalifa Burj Khalifa   [v 4] 1640/1 A 1 14.3 19
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-3 Fenix Brick Fenix Brick   [v 4] 2140/2 B 7 14.8 36
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-9 Roll Control Roll Control   [h 3] 2160/11 B 7 16.6g 36
2021-08-10 2021-08-10 Eskilstuna-11 Laurentius Allegra Laurentius Allegra   [s 4] 2140/10 C 7 17.7 32
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-6 Hadrianos Hadrianos   [h 5] 2640/2 D 5 15.7 50
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-8 Gitan de Touchyvon Gitan de Touchyvon   [v 5] 2640/4 D 5 17.2g 50
2021-07-30 2021-07-30 Romme-4 Con Brio Con Brio   [v 5] 2160/8 D 0 17.5g 497
2021-07-26 2021-07-26 Solvalla-7 Dream E.G. Dream E.G.   [v 5] 2140/4 C 2 15.1 219
2021-07-23 2021-07-23 Romme-2 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 8] 1640/5 C 0 13.3g 83
2021-07-23 2021-07-23 Romme-3 Eigelands Fredrik Eigelands Fredrik   [h 7] 1660/9 B 1 27.7g 32
2021-07-23 2021-07-23 Romme-7 Sergio Frontline Sergio Frontline   [v 10] 2140/8 C 2 16.5 201
2021-07-23 2021-07-23 Romme-9 Ebony Boko Ebony Boko   [v 10] 2140/8 B 3 13.4 23
2021-07-23 2021-07-23 Romme-11 Beanie Farin Beanie Farin   [v 7] 2140/9 B 7 18.5g 66
2021-07-23 2021-07-23 Romme-12 Lucky Point Lucky Point   [v 4] 2140/1 A 0 17.9g 62
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-8 Lefty Gun Lefty Gun   [v 4] 2140/4 B 2 14.9 39
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-1 No Ending Dream No Ending Dream   [s 6] 2140/6 D 5 17.0 1498
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-8 Hedens Mirakel Hedens Mirakel   [v 8] 2160/4 C 0 18.8g 296
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-6 Ninepoints Coolman Ninepoints Coolman   [v 5] 1640/6 D 8 13.0g 541
2021-07-13 2021-07-13 Solvalla-8 Dream E.G. Dream E.G.   [v 5] 2140/6 D 5 15.7 94
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-4 Rind Rind   [s 8] 2140/11 B 3 30.6 90
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-7 Highway Patrolman Highway Patrolman   [v 9] 1640/12 D 4 13.5 443
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-8 Hilding C.G. Hilding C.G.   [v 4] 1640/7 B 0 g 60
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-1 Raja Summer Raja Summer   [v 4] 2140/8 B 4 17.8 32
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-4 Eldvin Eldvin   [v 13] 2640/4 C 0 g 255
2021-06-24 2021-06-24 Dannero-9 Aurora Borealis Aurora Borealis   [s 5] 2140/2 D 7 14.3 236
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-3 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 7] 2140/8 D 0 18.2 240
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-7 What's the Point What's the Point   [s 10] 2140/8 D str
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-9 Beanie Farin Beanie Farin   [v 7] 2140/3 D 3 16.2 206
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-10 Savethebestforlast Savethebestforlast   [v 7] 1640/1 B 3 15.1 25
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-11 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 9] 2140/3 D 4 15.7 67
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-5 Perle Bo Perle Bo   [v 5] 3180/9 A 5 30.2g 74
2021-06-12 2021-06-12 Östersund-7 La Mauresque La Mauresque   [s 6] 2140/7 C 0 14.3g 225
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-3 Wunder Dream Wunder Dream   [s 8] 2140/10 B 7 14.4 404
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-2 Adorable Princess* Adorable Princess*   [s 5] 2160/8 B str
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-4 East Penny Lane East Penny Lane   [s 5] 2180/12 B 0 20.4g 171
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-7 East Doris East Doris   [s 6] 1640/2 D 5 12.5 196
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-9 La Mauresque La Mauresque   [s 6] 1640/3 D 6 11.6 892
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-3 Dragon Speed D.S. Dragon Speed D.S.   [v 5] 2100/5 B 0 g 59
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-6 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 10] 2100/2 D 4 13.9 377
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-9 Hocus Pocus Hocus Pocus   [v 7] 2160/6 A 2 14.4 193
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-6 Perle Bo Perle Bo   [v 5] 2660/4 B 1 29.7 61
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-1 Digital Glue Digital Glue   [s 4] 1640/10 A 0 17.6g 260
2021-05-21 2021-05-21 Romme-1 Son of Triton Son of Triton   [v 9] 2160/5 C 0 14.8g 1083
2021-05-21 2021-05-21 Åmål-1 Johanna Hall Johanna Hall   [s 5] 2080/7 C 7 18.7 849
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-2 Lady Silver Lady Silver   [s 3] 2140/2 B 6 18.9g 118
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-5 Mr Julian Mr Julian   [v 5] 2140/10 D 4 14.5 124
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-3 Starstrucked Starstrucked   [s 4] 2140/2 D 0 21.6g 27
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-7 Perle Bo Perle Bo   [v 5] 2180/10 A 1 31.2 29
2021-05-06 2021-05-06 Romme-5 Eclat de Gravel Eclat de Gravel   [v 7] 2140/3 C 0 18.6g 66
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Albert Zonett Albert Zonett   [v 5] 2640/8 C 0 g 45
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-6 Glide Devie Glide Devie   [v 6] 2640/10 D 3 15.4 654
2021-04-29 2021-04-29 Gävle-8 Storskjöblessa Storskjöblessa   [s 8] 2140/8 D 0 32.6g 649
2021-04-28 2021-04-28 Solvalla-6 Jalna Boko Jalna Boko   [s 5] 2140/3 D 2 14.0 208
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-5 Perle Bo Perle Bo   [v 5] 2100/9 A 7 31.9g 70
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-8 La Mauresque La Mauresque   [s 6] 2140/2 D 4 13.5 62
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-2 What's the Point What's the Point   [s 10] 2140/10 D 2 16.4 482
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-3 Bear My Dream Bear My Dream   [v 7] 2140/11 D 1 17.0 153
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-9 So What S.I.R. So What S.I.R.   [s 5] 2140/4 D 0 19.1g 30
2021-04-18 2021-04-18 Hagmyren-1 Bazinga Cheri Bazinga Cheri   [s 6] 1660/4 A 4 15.5 28
2021-04-16 2021-04-16 Romme-6 Ninepoints Coolman Ninepoints Coolman   [v 5] 2140/1 D 0 15.7g 25
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-5 Knifetown Hall Knifetown Hall   [v 5] 2140/4 C 1 13.9 54
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-9 Dream E.G. Dream E.G.   [v 5] 1640/10 D 0 14.4 1209
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-3 First Tartar First Tartar   [v 4] 2640/4 D 0 16.6 174
2021-04-09 2021-04-09 Romme-5 Barney Granit Barney Granit   [v 6] 2160/4 A 4 15.0 69
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-8 Cuenca Cuenca   [v 5] 2140/5 B 1 16.2 35
2021-04-04 2021-04-04 Romme-6 La Mauresque La Mauresque   [s 6] 2140/4 D 2 14.7 200
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-2 Ninepoints Coolman Ninepoints Coolman   [v 5] 2140/9 C 2 16.4 44
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-4 Hibo Bungal Hibo Bungal   [v 5] 2640/1 D 0 g 842
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-8 Tamiami Trail Tamiami Trail   [s 7] 2140/1 C 7 19.2g 157
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-5 Red Hot Roadster Red Hot Roadster   [v 4] 2140/1 A 0 13.9 24
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-6 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 1640/5 D 0 g 325
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-7 Perle Bo Perle Bo   [v 5] 2160/3 B 7 28.6g 255
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-5 Cikoria Frazer Cikoria Frazer   [s 8] 2100/5 D 6 15.6 215
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-7 Ninepoints Coolman Ninepoints Coolman   [v 5] 1609/3 C 0 17.4g 79
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-5 Tamiami Trail Tamiami Trail   [s 7] 2140/1 D 5 16.6 384
2021-03-12 2021-03-12 Romme-5 Red Hot Roadster Red Hot Roadster   [v 4] 2140/6 B 1 15.1 21
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-6 Tamiami Trail Tamiami Trail   [s 7] 1640/4 D 0 19.6g 856
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-8 Made of Stars Made of Stars   [v 5] 2640/6 B 1 15.7 38
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-5 Global Attention Global Attention   [v 5] 2140/1 C 1 14.4 21
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-8 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 2100/11 C str
2021-02-19 2021-02-19 Romme-6 La Mauresque La Mauresque   [s 6] 2140/7 C 1 16.6 95
2021-02-19 2021-02-19 Romme-9 Tamiami Trail Tamiami Trail   [s 7] 2140/3 D 4 18.2 1000
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-7 Frosting Vicious Frosting Vicious   [s 7] 2640/6 D 0 16.2 2434
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 9] 2640/9 C 0 15.4 922
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-3 Ninepoints Coolman Ninepoints Coolman   [v 5] 2140/1 B 1 17.5 60
2021-02-13 2021-02-13 Romme-4 Västerängs Aragon Västerängs Aragon   [v 9] 2140/5 A 0 31.5 153
2021-02-13 2021-02-13 Romme-6 This is Alex This is Alex   [v 10] 2140/9 D 0 15.3 180
2021-02-13 2021-02-13 Romme-9 Xanthis Millpond Xanthis Millpond   [v 5] 2140/3 C 8 18.5 115
2021-02-07 2021-02-07 Romme-3 Boomer Boomer   [v 9] 2160/5 C 6 16.5 361
2021-02-07 2021-02-07 Romme-7 Cole Moss Cole Moss   [v 4] 2640/9 C 0 18.1g 67
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-8 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/11 D 0 22.7 443
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-1 What's the Point What's the Point   [s 10] 2160/11 C 0 19.0 689
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-8 Unity Millpond Unity Millpond   [v 7] 2640/2 B str
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-9 Mogas Casandra Mogas Casandra   [s 5] 1640/10 D 0 g 650
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-10 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 7] 2140/5 A 0 14.3 309
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-10 Tamiami Trail Tamiami Trail   [s 7] 2140/1 C 0 17.4 88
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-2 Quick C.D. Quick C.D.   [v 8] 2140/7 B 0 g 1046
2021-01-08 2021-01-08 Romme-10 Boomer Boomer   [v 9] 2160/10 C str
2021-01-07 2021-01-07 Gävle-8 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 7] 2140/5 D 5 15.4 1629ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se