V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 5] 2140/4 0 15.7 233
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Höwings Tia Maria Höwings Tia Maria   [s 4] 1640/5 4 13.7 176
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/1 D 1 15.7 50
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Gabra Boko Gabra Boko   [s 3] 2140/4 D 0 18.7 46
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Light Brodde Light Brodde   [h 6] 2640/3 B 0 g 26
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Gina Boko Gina Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 129
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Navy Face Navy Face   [v 6] 2180/12 A 3 15.3 49
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-11 Quality Q.C. Quality Q.C.   [v 5] 2640/5 B 3 15.8 67
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/10 D 0 16.1 391
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 Sounds Good Sounds Good   [v 5] 2180/10 A 1 15.1 27
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Special One Special One   [v 5] 2140/5 B str
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 4] 2140/5 A 3 15.0 24
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2640/2 C 2 17.2 57
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-8 Igor Ribb Igor Ribb   [v 6] 2140/6 D 0 g 110
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/2 B 4 13.2 37
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Thatch her Face Thatch her Face   [s 3] 2140/5 C str
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Racing Ribb Racing Ribb   [v 4] 2140/4 A str
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 1640/4 C 0 14.0 354
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Romeo Face Romeo Face   [v 5] 2160/3 C str
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 3] 1640/12 A 3 15.1 131
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2140/5 B 8 16.3g 18
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Igor Ribb Igor Ribb   [v 6] 2140/8 C 7 14.8g 78
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 2140/1 B 8 16.4 49
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 1640/1 B 6 15.7 67
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2660/8 A 5 17.5g 100
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2160/2 C 3 15.4 73
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Targaryen Face Targaryen Face   [h 3] 2640/6 B 5 17.2 24
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 1640/1 D 6 15.3 68
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 Morris Morris   [v 6] 2140/7 D 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Morris Morris   [v 6] 2140/13 B 0 15.2g 167
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-11 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 1640/4 B 1 15.9 36
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-8 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 5] 1640/3 C 0 g 50
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2140/12 D 0 18.1g 216
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-6 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 1640/3 C 0 14.3 488
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2160/7 A 3 14.9 91
2019-12-18 2019-12-18 Åby-6 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/10 A 0 17.1 161
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/10 C 0 16.4 423
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-5 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 12] 2140/2 D 0 15.4 372
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-6 Tony Afrika Tony Afrika   [v 4] 3160/3 B 0 g 66
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2180/14 A 3 15.7 76
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2140/11 D 0 15.6g 317
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-9 Igor Ribb Igor Ribb   [v 7] 1640/8 D 6 13.0 221
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-12 Smokin Joe Smokin Joe   [h 4] 2140/6 D 0 13.6g 920
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-4 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2160/14 D 0 g 585
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-3 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/4 C str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-7 Gideon H.Renka Gideon H.Renka   [v 6] 2160/8 C str
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 2140/4 C 5 17.1 210
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-9 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 3] 2140/4 C 5 16.8 606
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-9 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/2 C 0 g 71
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-5 Borin T.N. Borin T.N.   [v 3] 2140/8 B 6 15.1 32
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Unarmed Face Unarmed Face   [v 3] 2140/2 B 0 16.1 59
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-12 Carolina Reaper Carolina Reaper   [s 3] 2160/9 C 3 16.0 171
2019-10-09 2019-10-09 Åby-5 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/9 C 0 15.5 106
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Red River Broline Red River Broline   [s 6] 2160/9 A 7 15.2 289
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Eclipse Am Eclipse Am   [h 5] 2140/1 C 4 13.3 74
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/9 C 6 12.1 689
2019-09-25 2019-09-25 Åby-8 Scorzone Scorzone   [v 4] 3140/1 D 0 363
2019-09-25 2019-09-25 Åby-9 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/1 D 0 g 282
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-6 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/1 D 8 15.1 308
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-3 Resplendent Resplendent   [s 6] 1640/1 B 6 14.5 232
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-7 Franklin Face Franklin Face   [v 4] 2140/3 D 2 13.6 22
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-3 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2180/9 B 4 15.2 38
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-6 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/4 D 2 16.8 123
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-5 Felix Am Felix Am   [v 4] 2140/7 C 1 15.8 100
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-3 Tellus Face Tellus Face   [v 4] 2140/3 A 5 15.7 68
2019-09-04 2019-09-04 Åby-6 Il Boscaiolo Il Boscaiolo   [v 4] 2660/7 D 0 16.0 534
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-3 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 5] 2140/3 C 0 14.3g 74
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-12 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 3160/6 D 7 15.3 531
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-11 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2140/10 C str
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 Joke Ribb Joke Ribb   [v 4] 2140/3 D 0 16.4 31
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-4 Oro Doc Oro Doc   [v 5] 2160/11 A 0 g 280
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-4 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 1609/7 D 0 11.5 460
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-7 Connectra Connectra   [s 8] 1609/9 D 0 12.8 871
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-8 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 1609/11 B 0 16.1g 90
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-2 Salvator Mundi Salvator Mundi   [h 3] 2160/8 C 5 17.5 162
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-7 Borin T.N. Borin T.N.   [v 3] 1640/9 B 5 14.1 122
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-9 Typhoon Face Typhoon Face   [h 4] 2140/10 B 0 g 29
2019-08-08 2019-08-08 Åby-3 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/3 B 3 16.5g 65
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Tellus Face Tellus Face   [v 4] 2140/4 B 6 14.7 60
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 1640/7 C str
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Tipsy Face Tipsy Face   [s 4] 2640/4 B str
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Deuxieme Picsous Deuxieme Picsous   [h 12] 2220/15 A 0 15.2 79
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Thanasi Bob Thanasi Bob   [s 4] 2140/6 C 2 13.5 72
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-13 Heavy Duty Heavy Duty   [s 3] 2140/3 D 0 g 367
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Color Him Father Color Him Father   [v 5] 2160/10 B 3 16.5g 98
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-6 Tengil Face Tengil Face   [v 4] 2640/10 B 4 16.4 21
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Coktail Bar Coktail Bar   [v 8] 1640/2 D 0 14.5 252
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-9 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 2140/6 C str
2019-06-27 2019-06-27 Åby-5 Enge Kevin Enge Kevin   [v 5] 2140/4 C 2 15.6 59
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-3 Major Tom Major Tom   [v 8] 1640/1 D 0 15.1 323
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/2 D 0 15.2 228
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Zagarolo Jet* Zagarolo Jet*   [h 4] 2140/5 C 0 g 36
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/11 A 0 g 24
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 Moruga Moruga   [v 5] 2160/9 C 1 15.1 48
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-9 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2640/5 D 0 17.3 331
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/10 C 3 14.1 56
2019-06-13 2019-06-13 Åby-5 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 4] 2140/1 A 6 15.8 21
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Champion Melon Champion Melon   [v 7] 2140/11 B str
2019-06-05 2019-06-05 Åby-2 G.R.Sunshine G.R.Sunshine   [v 4] 2140/6 C 6 19.2g 293
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 4] 2140/3 D 4 16.4 176
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 4] 1640/4 C 1 12.9 16
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2640/4 D 4 16.9 92
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Delantero Delantero   [h 6] 2140/1 C 0 g 70
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-10 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 2140/11 C 5 14.0 459
2019-05-22 2019-05-22 Åby-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/9 C 0 14.5 124
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-5 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2180/11 B 1 15.0 64
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Mahjong Mahjong   [s 4] 2140/8 B 1 15.0 50
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 Major Tom Major Tom   [v 8] 2140/5 C 4 15.0 56
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/4 C 3 15.6 38
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/9 B 0 143
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-10 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 5] 2160/4 B 4 13.6 46
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-7 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2140/9 B 3 14.6 46
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Platon Face Platon Face   [v 7] 2200/14 A 1 13.8 17
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2160/7 A 1 14.8g 25
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-5 Carolina Reaper Carolina Reaper   [s 3] 2140/6 C 5 16.0 141
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Gideon H.Renka Gideon H.Renka   [v 6] 1640/7 B 0 g 43
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2140/2 C 0 g 62
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-5 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 5] 1640/10 C 5 14.3g 47
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-9 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 1640/5 B 1 13.3 64
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-5 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 3160/5 B 3 16.5 37
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-7 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/8 D 0 16.7 190
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 The Real Face The Real Face   [v 4] 2140/2 B 2 17.1 18
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2660/6 B 1 15.8 31
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 4] 1640/3 B 1 12.7 27
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-7 The Real Face The Real Face   [v 4] 2640/7 A 1 17.0 17
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Fanucci Am Fanucci Am   [v 4] 2160/6 C 0 g 111
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2140/11 D 1 14.7 71
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2160/4 D 0 16.4 96
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-5 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 2640/9 D 0 16.0 933
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-5 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2640/7 B 1 17.0 40
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 4] 1640/1 B 5 15.5 87
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2660/14 B 0 g 39
2019-02-02 2019-02-02 Åby-3 Moruga Moruga   [v 5] 1640/4 B 7 15.4g 19
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Tony Afrika Tony Afrika   [h 4] 2140/7 B 1 16.0 78
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-5 Thatch her Face Thatch her Face   [s 4] 2140/6 D 0 g 205
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Il Boscaiolo Il Boscaiolo   [v 4] 2140/5 A 2 15.1 94
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 T.Rex Face T.Rex Face   [h 4] 2140/2 D 0 16.6g 40
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-3 Valuable Face Valuable Face   [s 3] 2140/9 A 0 g 37
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-1 A Perfect Face A Perfect Face   [s 2] 1640/1 D 5 17.7g 88
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-4 Partizan Face Partizan Face   [v 8] 2160/6 B 3 15.4 43
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-6 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 1640/7 B 5 12.9 182
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-4 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/1 C 0 g 306
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-8 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 1640/7 A str
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-10 Partizan Face Partizan Face   [v 8] 2140/9 C 5 14.9 360
2020-11-19 2020-11-19 Åby-6 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 4] 2140/5 D 6 15.6 91
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-6 Valuable Face Valuable Face   [s 3] 2140/4 B 0 15.3 75
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-5 Upstate Face Upstate Face   [v 4] 2160/3 C 0 g 44
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-7 Hannibal Face Hannibal Face   [h 3] 2160/2 D 6 18.2g 106
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-2 Al Pacino Al Pacino   [h 2] 2140/5 B 5 15.6 160
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-2 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 1640/11 B 4 15.2 100
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Don Cash* Don Cash*   [h 5] 2140/10 C 3 13.0 72
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-9 Neelix Neelix   [v 6] 1640/9 D 0 g 78
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-4 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 1640/4 B 0 g 30
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-7 Akilles Face Akilles Face   [h 2] 1640/9 D 0 19.0g 451
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-10 Sashay My Way Sashay My Way   [s 4] 1640/8 C str
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-4 Al Pacino Al Pacino   [h 2] 1609/2 C str
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-1 Thunder Woodland Thunder Woodland   [h 2] 1640/4 D 4 18.6 67
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-5 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 1640/6 C 8 14.5 155
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-7 The Gambler The Gambler   [v 4] 2140/6 C 0 g 29
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-9 Tengil Face Tengil Face   [v 5] 1640/3 C 0 18.3g 137
2020-10-22 2020-10-22 Åby-6 Hamilton d'Am Hamilton d'Am   [v 3] 2140/2 D 0 g 319
2020-10-22 2020-10-22 Åby-8 D'Laina D'Laina   [s 7] 2140/4 B 0 14.2 150
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-3 Arizona Face Arizona Face   [s 2] 1640/4 C str
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 4] 1640/4 B 0 g 36
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-6 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2140/1 C 0 g 29
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-7 D'Laina D'Laina   [s 7] 1640/10 B 0 12.9 192
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Eclipse Am Eclipse Am   [h 6] 2140/8 A 7 13.0g 87
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-3 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2160/12 A 6 14.9 235
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Umami Face Umami Face   [v 4] 2140/4 D 0 17.6 224
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-8 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 1640/7 C 1 13.5 56
2020-09-17 2020-09-17 Åby-4 Hannibal Face Hannibal Face   [h 3] 2140/1 B 1 14.5 28
2020-09-17 2020-09-17 Åby-7 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2660/6 B 0 14.5 203
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-8 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2140/3 D 2 12.0 344
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-9 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 4] 1640/5 D 0 g 1476
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-12 Partizan Face Partizan Face   [v 8] 2140/8 B 7 14.9g 457
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-5 Neelix Neelix   [v 6] 2140/5 C str
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-7 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 2140/15 B 6 13.0 529
2020-09-02 2020-09-02 Åby-3 Dream Sensation Dream Sensation   [h 2] 1640/8 D str
2020-09-02 2020-09-02 Åby-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 2640/6 C str
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-3 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 7] 1640/11 B 6 15.8 164
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-5 Baby Boy Baby Boy   [v 3] 2640/12 D 0 17.9 154
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-8 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 4] 1640/1 C 0 14.7g 147
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-1 Vanessa Face Vanessa Face   [s 3] 2140/10 B 7 16.8 197
2020-08-13 2020-08-13 Åby-4 Sally's Love Sally's Love   [v 4] 2160/9 C 0 g 148
2020-08-13 2020-08-13 Åby-5 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 4] 2140/8 D 6 14.3 721
2020-08-13 2020-08-13 Åby-6 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2660/9 A 6 14.2 191
2020-08-06 2020-08-06 Åby-5 Baby Boy Baby Boy   [v 3] 2140/8 C 0 15.9 367
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 2140/11 A 0 16.3g 29
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-5 Upper Face Upper Face   [v 4] 2640/1 A 1 15.5g 42
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-3 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 2140/8 D 5 15.2 484
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-8 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/6 A 3 13.5 76
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-1 Arizona Face Arizona Face   [s 2] 1640/8 C 0 20.0g 945
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-11 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 3180/10 C 5 13.6 594
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Steph Silvio Steph Silvio   [v 4] 2140/2 C 0 g 37
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-5 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/9 B 0 14.8 640
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-8 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 3180/15 B 0 16.0 61
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-1 Vega Face Vega Face   [s 3] 2140/8 C 0 g 136
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-4 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2160/15 C 0 g 433
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-6 Valuable Face Valuable Face   [s 3] 2140/6 C 2 15.2 74
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/10 B str
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-3 Hilarious Am Hilarious Am   [s 3] 2140/4 B str
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Coutinho Coutinho   [v 4] 2140/3 C 3 15.0 31
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-9 Darshana Darshana   [s 5] 2160/9 C 0 14.9g 255
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Upstate Face Upstate Face   [h 4] 2640/9 A 2 14.0 22
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 Enge Kevin Enge Kevin   [v 6] 2140/11 D str
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 1640/3 B 0 11.5 126
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-11 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1640/6 B 0 g 107
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-4 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 1640/5 D 0 12.2 315
2020-05-27 2020-05-27 Åby-3 Very Gone Face Very Gone Face   [s 3] 2140/4 C 5 15.7 102
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Ourangel U.R. Ourangel U.R.   [s 7] 1640/7 D 0 13.5 521
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 Navaho Ghostdance Navaho Ghostdance   [v 4] 2140/8 C 0 g 21
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Prodigitj Prodigitj   [s 5] 2140/1 C 4 15.3 57
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 Award Kronos Award Kronos   [s 4] 2140/4 B 1 14.6 17
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-9 Typhoeus Face Typhoeus Face   [v 5] 2140/1 B 0 g 117
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-5 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2640/15 A 4 16.8 473
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-7 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2140/5 D 4 14.2 30
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-3 Enjoy's Top Gun Enjoy's Top Gun   [v 5] 2100/11 B 0 15.3 253
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-7 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1609/6 C 3 10.3 394
2020-04-29 2020-04-29 Åby-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 2140/5 B 1 13.1 110
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-3 Udde Face Udde Face   [v 4] 2140/11 D 0 18.2 497
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Ganyboy Ganyboy   [v 6] 2640/10 D 4 14.4 376
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-7 Hilarious Am Hilarious Am   [s 3] 2160/13 B 5 16.6 62
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-2 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/5 D 1 14.4 124
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-3 Baby Boy Baby Boy   [v 3] 2140/3 D 4 18.2g 19
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-5 Bally T.N. Bally T.N.   [v 4] 2160/6 C 0 g 56
2020-03-25 2020-03-25 Åby-9 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1640/5 A 2 11.6 55
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-6 Terminator Face Terminator Face   [v 5] 2140/9 C 0 g 49
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/13 B 7 13.9 181
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 Abbington Abbington   [v 8] 2140/10 A str
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-4 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/7 C 5 14.7 48
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-9 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2640/4 C 0 g 130
2020-02-20 2020-02-20 Åby-5 Gladiator d'Am Gladiator d'Am   [v 4] 2140/3 C 2 16.1 20
2020-02-20 2020-02-20 Åby-8 T.Rex Face T.Rex Face   [v 5] 2140/12 B 0 16.8 233
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 2160/9 B 4 15.7 195
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-3 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/8 C str
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 7] 1640/12 D str
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-5 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 1640/4 C 0 14.8 172
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-7 Neelix Neelix   [v 6] 2640/7 A 5 17.2 40
2020-02-06 2020-02-06 Åby-4 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 2640/3 B 4 15.2 90
2020-02-06 2020-02-06 Åby-9 Victory Lee Victory Lee   [h 5] 1640/12 B str
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Bally T.N. Bally T.N.   [v 4] 2640/1 D 0 410
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Super Steve Super Steve   [v 5] 1640/7 B 4 14.5 36
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-6 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 2140/1 D 3 15.0 407
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-4 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 3160/9 A 0 18.2g 472
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-6 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 5] 2140/1 D 0 15.7 813
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-11 Sashay My Way Sashay My Way   [s 5] 2140/2 D 8 12.4 758
2021-09-03 2021-09-03 Jägersro Trav-1 Kenzo River Kenzo River   [v 3] 2140/10 B 5 18.1 559
2021-09-03 2021-09-03 Jägersro Trav-8 Epice Riche Epice Riche   [s 3] 2140/7 D 0 g 426
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-9 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/5 D 0 g 716
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-10 Afrodite Face Afrodite Face   [s 3] 2140/10 D 0 19.3g 324
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-9 Kennedy Kennedy   [h 6] 2160/6 C 3 13.6 149
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-7 Partizan Face Partizan Face   [v 9] 1609/9 D 6 11.0g 454
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-10 Upper Face Upper Face   [v 5] 2413/11 C 3 12.3 322
2021-07-29 2021-07-29 Åby-8 Jacky Bros* Jacky Bros*   [s 5] 2140/11 C str
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-4 Partizan Face Partizan Face   [v 9] 1640/1 D 3 11.0 494
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-9 Racing Ribb Racing Ribb   [v 7] 2140/1 B 0 12.5 141
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-11 Kennedy Kennedy   [h 6] 3160/6 D 4 14.4 432
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-1 Epice Riche Epice Riche   [s 3] 2140/11 B 4 17.1 255
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-2 I'm All in I'm All in   [s 3] 2140/5 B 0 18.4g 185
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-3 Sashay My Way Sashay My Way   [s 5] 2140/2 D 3 14.8 380
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-10 Don Cash Don Cash   [h 6] 2140/11 D 0 14.1g 374
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-12 Affinity Face Affinity Face   [s 3] 2140/3 C 7 15.2 50
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-2 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 2140/7 B 0 13.8 67
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-3 Goin to the Limit Goin to the Limit   [h 8] 1640/8 C 0 g 120
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-5 Titan Face Titan Face   [h 6] 2640/1 D 0 g 121
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-4 Vulnerable Face Vulnerable Face   [v 4] 2640/13 D 0 17.1 264
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-7 Partizan Face Partizan Face   [v 9] 2140/9 D 0 13.8 1004
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-10 Upper Face Upper Face   [v 5] 1640/12 C 0 11.8 519
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-11 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 5] 1640/10 D 0 g 42
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-9 Neelix Neelix   [v 7] 1640/3 C 3 11.5 81
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-1 A True Face A True Face   [v 3] 2140/3 B 0 g 23
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-7 Ardesio Ardesio   [h 5] 2140/10 D 0 18.2g 119
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-6 Jimmy Arthur Jimmy Arthur   [v 5] 2640/5 B 1 14.7 72
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-8 Titan Face Titan Face   [h 6] 2160/6 D 3 16.0 176
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-2 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 5] 2140/12 B 0 g 267
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-8 A Perfect Face A Perfect Face   [s 3] 2140/8 C 0 g 716
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-11 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/1 D 0 15.0g 402
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-8 Upper Face Upper Face   [v 5] 1640/10 C 5 10.8 73
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-9 Hilarious Am Hilarious Am   [s 4] 1640/5 C 7 10.3 707
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-1 I'm All in I'm All in   [s 3] 2140/6 B 0 g 150
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-7 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 1640/3 C 2 11.4 126
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-4 Vulnerable Face Vulnerable Face   [v 4] 2640/9 B 4 16.4 62
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-10 Athena Face Athena Face   [s 3] 2140/1 B 2 15.5 26
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-1 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/8 C 0 15.0 704
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 7] 3180/11 B 3 15.7 464
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-6 Fromming Fromming   [h 4] 2160/7 A 2 15.1 22
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-2 Blonde Wind Blonde Wind   [s 4] 2140/5 D 2 14.9 271
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-8 Kali Smart* Kali Smart*   [s 4] 2140/3 B 2 13.4 26
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-1 D'Laina D'Laina   [s 8] 1640/3 C 0 13.8 386
2021-04-14 2021-04-14 Åby-9 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 5] 2140/11 B 0 13.6 73
2021-04-07 2021-04-07 Åby-7 Silent Honor Silent Honor   [v 6] 2140/9 B 0 15.9 99
2021-03-31 2021-03-31 Åby-5 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 2140/6 C 7 14.7 212
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-7 Coumba* Coumba*   [s 4] 2140/11 D 3 14.8 63
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-10 Upper Face Upper Face   [v 5] 2140/3 B 7 12.8 117
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-5 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 2140/10 B 3 14.2 432
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-11 Ganyboy Ganyboy   [v 7] 3180/14 C 6 15.0 301
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-1 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/10 B 0 g 31
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-2 Michelot Michelot   [v 3] 2140/4 C 4 14.7 100
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Erin Zet Erin Zet   [s 4] 2140/4 C 0 g 104
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-10 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 7] 1640/6 C 0 12.7 175
2021-03-06 2021-03-06 Åby-2 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/2 C 0 g 81
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 8] 1640/8 D 0 g 365
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-5 T.J. T.J.   [v 6] 2140/5 B 0 16.1 124
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-2 Mac Dubh Mac Dubh   [v 5] 1640/7 D 0 14.5 218
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-6 D'Laina D'Laina   [s 8] 2140/1 C 0 15.4g 144
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-5 Racing Ribb Racing Ribb   [v 7] 2140/2 B 1 16.7 113
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-7 Speedy Face Speedy Face   [h 7] 2140/6 B 4 16.5 207
2021-02-18 2021-02-18 Åby-5 Hannibal Face Hannibal Face   [h 4] 2140/3 A 5 17.0 20
2021-02-18 2021-02-18 Åby-8 Tony Afrika Tony Afrika   [v 6] 1640/7 B 0 g 117
2021-02-13 2021-02-13 Åby-4 D'Laina D'Laina   [s 8] 2180/13 A 7 15.6 259
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Sedin U.S. Sedin U.S.   [v 5] 2640/9 B 0 g 214
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-6 Speedy Face Speedy Face   [h 7] 2140/7 C 3 14.7 75
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-7 Mac Dubh Mac Dubh   [v 5] 1640/11 D 2 14.9 478
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-8 Princess L.B. Princess L.B.   [s 5] 2140/8 C 2 17.2 378
2021-02-03 2021-02-03 Åby-3 Thai Selene* Thai Selene*   [s 5] 2140/6 C 6 16.7 28
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-4 Tony Afrika Tony Afrika   [v 6] 1640/7 B 0 18.6g 136
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-3 Igor Ribb Igor Ribb   [v 9] 1640/6 B str
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-4 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 5] 2140/4 D 0 20.7 407
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-5 Mac Dubh Mac Dubh   [v 5] 2140/8 D 6 18.3 234
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-3 Hannibal Face Hannibal Face   [h 4] 2140/11 A 0 18.1g 67ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se