V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han f&oum..


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han för två år sedan debuterade på svensk mark vann han Fyraåringseliten under elitloppshelgen och i fjol radade han upp topprestationer. Han vann sju av tio lopp och satte pricken över i med seger i Jubileumspokalen. I år har han gjort tre bra lopp men inte sett lika bländande ut som tidigare.
- Han har varit väldigt loj och bekväm och sprungit och brutit, men nu känns han mycket rappare i jobben hemma och jag tror att han har kommit med värmen. Han hade lite ful vinterpäls kvar länge men han börjar se fin ut i pälsen nu, så jag tror att det är värmen som har gjort att han kommit mer på slutet. Det är bra tryck i honom nu, säger Daniel Redén, som tror på sin häst inför starten i Jämtlands Stora Pris.
- Jag tror att han kommer göra ett kanonlopp på lördag.

”Borde ha gått framåt”
Tre stallkamrater slår följe med Missle Hill från Enköping till Östersund och även Moses (V75-1) och Margareta Tooma (V75-3) rankas högt av tipsexperterna.
- Moses ser bättre ut i träningen efter att vi lade om banan. Han är mer pigg och alert och då brukar han leverera bra lopp. Han gick bra senast i Umeå och borde hålla samma form.
- Margareta Tooma gjorde en bättre debut för mig än jag kunde tro för hon hade varit ganska flegmatisk och trög hemma i träningen. Jag förstod att det var en bra häst, hon presterade bra i januari för förra tränaren, och jag förstod att hon skulle bli lite vassare när jag kunde ta av henne skorna, och det blev hon ju verkligen. Hon känns minst lika fin nu och borde ha gått framåt med loppet, så det är spännande.
Valley Brodde (V75-6) får stå tillbaka i tipsen men Daniel Redén är nöjd även med honom.
- Jag tror att han har jättebra form. Han gjorde ett topplopp i fredags, blev lite het på kuppen men kom i mål på ett bra sätt. Han ser bättre och bättre ut så efter en lång svacka är han på väg tillbaka som det ser ut. Jag tror att han kommer göra ett bra lopp och jag hoppas att han hittar ner i en rygg och kan spurta lite. Att han ska vinna på V75 kanske är långsökt men han kommer säkert göra ett bra lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 5] 2140/4 0 15.7 233
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Höwings Tia Maria Höwings Tia Maria   [s 4] 1640/5 4 13.7 176
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/1 D 1 15.7 50
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Gabra Boko Gabra Boko   [s 3] 2140/4 D 0 18.7 46
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Light Brodde Light Brodde   [h 6] 2640/3 B 0 g 26
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Gina Boko Gina Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 129
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Navy Face Navy Face   [v 6] 2180/12 A 3 15.3 49
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-11 Quality Q.C. Quality Q.C.   [v 5] 2640/5 B 3 15.8 67
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/10 D 0 16.1 391
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 Sounds Good Sounds Good   [v 5] 2180/10 A 1 15.1 27
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Special One Special One   [v 5] 2140/5 B str
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 4] 2140/5 A 3 15.0 24
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2640/2 C 2 17.2 57
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-8 Igor Ribb Igor Ribb   [v 6] 2140/6 D 0 g 110
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/2 B 4 13.2 37
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Thatch her Face Thatch her Face   [s 3] 2140/5 C str
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Racing Ribb Racing Ribb   [v 4] 2140/4 A str
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 1640/4 C 0 14.0 354
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Romeo Face Romeo Face   [v 5] 2160/3 C str
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 3] 1640/12 A 3 15.1 131
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2140/5 B 8 16.3g 18
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Igor Ribb Igor Ribb   [v 6] 2140/8 C 7 14.8g 78
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 2140/1 B 8 16.4 49
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 1640/1 B 6 15.7 67
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2660/8 A 5 17.5g 100
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2160/2 C 3 15.4 73
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Targaryen Face Targaryen Face   [h 3] 2640/6 B 5 17.2 24
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 1640/1 D 6 15.3 68
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 Morris Morris   [v 6] 2140/7 D 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Morris Morris   [v 6] 2140/13 B 0 15.2g 167
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-11 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 1640/4 B 1 15.9 36
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-8 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 5] 1640/3 C 0 g 50
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2140/12 D 0 18.1g 216
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-6 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 1640/3 C 0 14.3 488
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2160/7 A 3 14.9 91
2019-12-18 2019-12-18 Åby-6 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/10 A 0 17.1 161
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/10 C 0 16.4 423
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-5 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 12] 2140/2 D 0 15.4 372
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-6 Tony Afrika Tony Afrika   [v 4] 3160/3 B 0 g 66
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2180/14 A 3 15.7 76
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2140/11 D 0 15.6g 317
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-9 Igor Ribb Igor Ribb   [v 7] 1640/8 D 6 13.0 221
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-12 Smokin Joe Smokin Joe   [h 4] 2140/6 D 0 13.6g 920
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-4 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2160/14 D 0 g 585
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-3 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/4 C str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-7 Gideon H.Renka Gideon H.Renka   [v 6] 2160/8 C str
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 2140/4 C 5 17.1 210
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-9 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 3] 2140/4 C 5 16.8 606
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-9 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/2 C 0 g 71
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-5 Borin T.N. Borin T.N.   [v 3] 2140/8 B 6 15.1 32
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Unarmed Face Unarmed Face   [v 3] 2140/2 B 0 16.1 59
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-12 Carolina Reaper Carolina Reaper   [s 3] 2160/9 C 3 16.0 171
2019-10-09 2019-10-09 Åby-5 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/9 C 0 15.5 106
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Red River Broline Red River Broline   [s 6] 2160/9 A 7 15.2 289
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Eclipse Am Eclipse Am   [h 5] 2140/1 C 4 13.3 74
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/9 C 6 12.1 689
2019-09-25 2019-09-25 Åby-8 Scorzone Scorzone   [v 4] 3140/1 D 0 363
2019-09-25 2019-09-25 Åby-9 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/1 D 0 g 282
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-6 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/1 D 8 15.1 308
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-3 Resplendent Resplendent   [s 6] 1640/1 B 6 14.5 232
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-7 Franklin Face Franklin Face   [v 4] 2140/3 D 2 13.6 22
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-3 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2180/9 B 4 15.2 38
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-6 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/4 D 2 16.8 123
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-5 Felix Am Felix Am   [v 4] 2140/7 C 1 15.8 100
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-3 Tellus Face Tellus Face   [v 4] 2140/3 A 5 15.7 68
2019-09-04 2019-09-04 Åby-6 Il Boscaiolo Il Boscaiolo   [v 4] 2660/7 D 0 16.0 534
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-3 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 5] 2140/3 C 0 14.3g 74
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-12 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 3160/6 D 7 15.3 531
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-11 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2140/10 C str
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 Joke Ribb Joke Ribb   [v 4] 2140/3 D 0 16.4 31
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-4 Oro Doc Oro Doc   [v 5] 2160/11 A 0 g 280
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-4 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 1609/7 D 0 11.5 460
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-7 Connectra Connectra   [s 8] 1609/9 D 0 12.8 871
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-8 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 1609/11 B 0 16.1g 90
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-2 Salvator Mundi Salvator Mundi   [h 3] 2160/8 C 5 17.5 162
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-7 Borin T.N. Borin T.N.   [v 3] 1640/9 B 5 14.1 122
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-9 Typhoon Face Typhoon Face   [h 4] 2140/10 B 0 g 29
2019-08-08 2019-08-08 Åby-3 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/3 B 3 16.5g 65
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Tellus Face Tellus Face   [v 4] 2140/4 B 6 14.7 60
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 1640/7 C str
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Tipsy Face Tipsy Face   [s 4] 2640/4 B str
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Deuxieme Picsous Deuxieme Picsous   [h 12] 2220/15 A 0 15.2 79
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Thanasi Bob Thanasi Bob   [s 4] 2140/6 C 2 13.5 72
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-13 Heavy Duty Heavy Duty   [s 3] 2140/3 D 0 g 367
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Color Him Father Color Him Father   [v 5] 2160/10 B 3 16.5g 98
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-6 Tengil Face Tengil Face   [v 4] 2640/10 B 4 16.4 21
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Coktail Bar Coktail Bar   [v 8] 1640/2 D 0 14.5 252
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-9 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 2140/6 C str
2019-06-27 2019-06-27 Åby-5 Enge Kevin Enge Kevin   [v 5] 2140/4 C 2 15.6 59
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-3 Major Tom Major Tom   [v 8] 1640/1 D 0 15.1 323
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/2 D 0 15.2 228
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Zagarolo Jet* Zagarolo Jet*   [h 4] 2140/5 C 0 g 36
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/11 A 0 g 24
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 Moruga Moruga   [v 5] 2160/9 C 1 15.1 48
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-9 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2640/5 D 0 17.3 331
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/10 C 3 14.1 56
2019-06-13 2019-06-13 Åby-5 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 4] 2140/1 A 6 15.8 21
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Champion Melon Champion Melon   [v 7] 2140/11 B str
2019-06-05 2019-06-05 Åby-2 G.R.Sunshine G.R.Sunshine   [v 4] 2140/6 C 6 19.2g 293
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 4] 2140/3 D 4 16.4 176
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 4] 1640/4 C 1 12.9 16
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2640/4 D 4 16.9 92
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Delantero Delantero   [h 6] 2140/1 C 0 g 70
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-10 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 2140/11 C 5 14.0 459
2019-05-22 2019-05-22 Åby-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/9 C 0 14.5 124
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-5 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2180/11 B 1 15.0 64
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Mahjong Mahjong   [s 4] 2140/8 B 1 15.0 50
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 Major Tom Major Tom   [v 8] 2140/5 C 4 15.0 56
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/4 C 3 15.6 38
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/9 B 0 143
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-10 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 5] 2160/4 B 4 13.6 46
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-7 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2140/9 B 3 14.6 46
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Platon Face Platon Face   [v 7] 2200/14 A 1 13.8 17
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2160/7 A 1 14.8g 25
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-5 Carolina Reaper Carolina Reaper   [s 3] 2140/6 C 5 16.0 141
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Gideon H.Renka Gideon H.Renka   [v 6] 1640/7 B 0 g 43
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2140/2 C 0 g 62
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-5 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 5] 1640/10 C 5 14.3g 47
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-9 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 1640/5 B 1 13.3 64
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-5 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 3160/5 B 3 16.5 37
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-7 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/8 D 0 16.7 190
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 The Real Face The Real Face   [v 4] 2140/2 B 2 17.1 18
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2660/6 B 1 15.8 31
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 4] 1640/3 B 1 12.7 27
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-7 The Real Face The Real Face   [v 4] 2640/7 A 1 17.0 17
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Fanucci Am Fanucci Am   [v 4] 2160/6 C 0 g 111
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2140/11 D 1 14.7 71
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2160/4 D 0 16.4 96
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-5 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 2640/9 D 0 16.0 933
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-5 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2640/7 B 1 17.0 40
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 4] 1640/1 B 5 15.5 87
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2660/14 B 0 g 39
2019-02-02 2019-02-02 Åby-3 Moruga Moruga   [v 5] 1640/4 B 7 15.4g 19
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Tony Afrika Tony Afrika   [h 4] 2140/7 B 1 16.0 78
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-5 Thatch her Face Thatch her Face   [s 4] 2140/6 D 0 g 205
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Il Boscaiolo Il Boscaiolo   [v 4] 2140/5 A 2 15.1 94
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 T.Rex Face T.Rex Face   [h 4] 2140/2 D 0 16.6g 40
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-3 Valuable Face Valuable Face   [s 3] 2140/9 A 0 g 37
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-1 A Perfect Face A Perfect Face   [s 2] 1640/1 D 5 17.7g 88
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-4 Partizan Face Partizan Face   [v 8] 2160/6 B 3 15.4 43
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-6 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 1640/7 B 5 12.9 182
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-4 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/1 C 0 g 306
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-8 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 1640/7 A str
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-10 Partizan Face Partizan Face   [v 8] 2140/9 C 5 14.9 360
2020-11-19 2020-11-19 Åby-6 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 4] 2140/5 D 6 15.6 91
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-6 Valuable Face Valuable Face   [s 3] 2140/4 B 0 15.3 75
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-5 Upstate Face Upstate Face   [v 4] 2160/3 C 0 g 44
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-7 Hannibal Face Hannibal Face   [h 3] 2160/2 D 6 18.2g 106
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-2 Al Pacino Al Pacino   [h 2] 2140/5 B 5 15.6 160
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-2 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 1640/11 B 4 15.2 100
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Don Cash* Don Cash*   [h 5] 2140/10 C 3 13.0 72
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-9 Neelix Neelix   [v 6] 1640/9 D 0 g 78
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-4 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 1640/4 B 0 g 30
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-7 Akilles Face Akilles Face   [h 2] 1640/9 D 0 19.0g 451
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-10 Sashay My Way Sashay My Way   [s 4] 1640/8 C str
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-4 Al Pacino Al Pacino   [h 2] 1609/2 C str
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-1 Thunder Woodland Thunder Woodland   [h 2] 1640/4 D 4 18.6 67
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-5 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 1640/6 C 8 14.5 155
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-7 The Gambler The Gambler   [v 4] 2140/6 C 0 g 29
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-9 Tengil Face Tengil Face   [v 5] 1640/3 C 0 18.3g 137
2020-10-22 2020-10-22 Åby-6 Hamilton d'Am Hamilton d'Am   [v 3] 2140/2 D 0 g 319
2020-10-22 2020-10-22 Åby-8 D'Laina D'Laina   [s 7] 2140/4 B 0 14.2 150
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-3 Arizona Face Arizona Face   [s 2] 1640/4 C str
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 4] 1640/4 B 0 g 36
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-6 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2140/1 C 0 g 29
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-7 D'Laina D'Laina   [s 7] 1640/10 B 0 12.9 192
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Eclipse Am Eclipse Am   [h 6] 2140/8 A 7 13.0g 87
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-3 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2160/12 A 6 14.9 235
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Umami Face Umami Face   [v 4] 2140/4 D 0 17.6 224
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-8 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 1640/7 C 1 13.5 56
2020-09-17 2020-09-17 Åby-4 Hannibal Face Hannibal Face   [h 3] 2140/1 B 1 14.5 28
2020-09-17 2020-09-17 Åby-7 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2660/6 B 0 14.5 203
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-8 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2140/3 D 2 12.0 344
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-9 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 4] 1640/5 D 0 g 1476
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-12 Partizan Face Partizan Face   [v 8] 2140/8 B 7 14.9g 457
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-5 Neelix Neelix   [v 6] 2140/5 C str
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-7 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 2140/15 B 6 13.0 529
2020-09-02 2020-09-02 Åby-3 Dream Sensation Dream Sensation   [h 2] 1640/8 D str
2020-09-02 2020-09-02 Åby-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 2640/6 C str
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-3 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 7] 1640/11 B 6 15.8 164
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-5 Baby Boy Baby Boy   [v 3] 2640/12 D 0 17.9 154
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-8 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 4] 1640/1 C 0 14.7g 147
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-1 Vanessa Face Vanessa Face   [s 3] 2140/10 B 7 16.8 197
2020-08-13 2020-08-13 Åby-4 Sally's Love Sally's Love   [v 4] 2160/9 C 0 g 148
2020-08-13 2020-08-13 Åby-5 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 4] 2140/8 D 6 14.3 721
2020-08-13 2020-08-13 Åby-6 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2660/9 A 6 14.2 191
2020-08-06 2020-08-06 Åby-5 Baby Boy Baby Boy   [v 3] 2140/8 C 0 15.9 367
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 2140/11 A 0 16.3g 29
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-5 Upper Face Upper Face   [v 4] 2640/1 A 1 15.5g 42
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-3 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 2140/8 D 5 15.2 484
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-8 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/6 A 3 13.5 76
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-1 Arizona Face Arizona Face   [s 2] 1640/8 C 0 20.0g 945
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-11 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 3180/10 C 5 13.6 594
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Steph Silvio Steph Silvio   [v 4] 2140/2 C 0 g 37
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-5 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/9 B 0 14.8 640
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-8 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 3180/15 B 0 16.0 61
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-1 Vega Face Vega Face   [s 3] 2140/8 C 0 g 136
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-4 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2160/15 C 0 g 433
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-6 Valuable Face Valuable Face   [s 3] 2140/6 C 2 15.2 74
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/10 B str
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-3 Hilarious Am Hilarious Am   [s 3] 2140/4 B str
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Coutinho Coutinho   [v 4] 2140/3 C 3 15.0 31
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-9 Darshana Darshana   [s 5] 2160/9 C 0 14.9g 255
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Upstate Face Upstate Face   [h 4] 2640/9 A 2 14.0 22
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 Enge Kevin Enge Kevin   [v 6] 2140/11 D str
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 1640/3 B 0 11.5 126
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-11 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1640/6 B 0 g 107
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-4 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 1640/5 D 0 12.2 315
2020-05-27 2020-05-27 Åby-3 Very Gone Face Very Gone Face   [s 3] 2140/4 C 5 15.7 102
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Ourangel U.R. Ourangel U.R.   [s 7] 1640/7 D 0 13.5 521
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 Navaho Ghostdance Navaho Ghostdance   [v 4] 2140/8 C 0 g 21
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Prodigitj Prodigitj   [s 5] 2140/1 C 4 15.3 57
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 Award Kronos Award Kronos   [s 4] 2140/4 B 1 14.6 17
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-9 Typhoeus Face Typhoeus Face   [v 5] 2140/1 B 0 g 117
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-5 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2640/15 A 4 16.8 473
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-7 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2140/5 D 4 14.2 30
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-3 Enjoy's Top Gun Enjoy's Top Gun   [v 5] 2100/11 B 0 15.3 253
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-7 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1609/6 C 3 10.3 394
2020-04-29 2020-04-29 Åby-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 2140/5 B 1 13.1 110
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-3 Udde Face Udde Face   [v 4] 2140/11 D 0 18.2 497
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Ganyboy Ganyboy   [v 6] 2640/10 D 4 14.4 376
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-7 Hilarious Am Hilarious Am   [s 3] 2160/13 B 5 16.6 62
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-2 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/5 D 1 14.4 124
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-3 Baby Boy Baby Boy   [v 3] 2140/3 D 4 18.2g 19
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-5 Bally T.N. Bally T.N.   [v 4] 2160/6 C 0 g 56
2020-03-25 2020-03-25 Åby-9 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1640/5 A 2 11.6 55
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-6 Terminator Face Terminator Face   [v 5] 2140/9 C 0 g 49
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/13 B 7 13.9 181
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 Abbington Abbington   [v 8] 2140/10 A str
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-4 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/7 C 5 14.7 48
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-9 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2640/4 C 0 g 130
2020-02-20 2020-02-20 Åby-5 Gladiator d'Am Gladiator d'Am   [v 4] 2140/3 C 2 16.1 20
2020-02-20 2020-02-20 Åby-8 T.Rex Face T.Rex Face   [v 5] 2140/12 B 0 16.8 233
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 2160/9 B 4 15.7 195
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-3 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/8 C str
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 7] 1640/12 D str
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-5 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 1640/4 C 0 14.8 172
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-7 Neelix Neelix   [v 6] 2640/7 A 5 17.2 40
2020-02-06 2020-02-06 Åby-4 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 2640/3 B 4 15.2 90
2020-02-06 2020-02-06 Åby-9 Victory Lee Victory Lee   [h 5] 1640/12 B str
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Bally T.N. Bally T.N.   [v 4] 2640/1 D 0 410
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Super Steve Super Steve   [v 5] 1640/7 B 4 14.5 36
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-6 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 2140/1 D 3 15.0 407
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-4 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 3160/9 A 0 18.2g 472
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-8 Upper Face Upper Face   [v 5] 1640/10 C 5 10.8 73
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-9 Hilarious Am Hilarious Am   [s 4] 1640/5 C 7 10.3 707
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-1 I'm All in I'm All in   [s 3] 2140/6 B 0 g 150
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-7 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 1640/3 C 2 11.4 126
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-4 Vulnerable Face Vulnerable Face   [v 4] 2640/9 B 4 16.4 62
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-10 Athena Face Athena Face   [s 3] 2140/1 B 2 15.5 26
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-1 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/8 C 0 15.0 704
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 7] 3180/11 B 3 15.7 464
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-6 Fromming Fromming   [h 4] 2160/7 A 2 15.1 22
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-2 Blonde Wind Blonde Wind   [s 4] 2140/5 D 2 14.9 271
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-8 Kali Smart* Kali Smart*   [s 4] 2140/3 B 2 13.4 26
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-1 D'Laina D'Laina   [s 8] 1640/3 C 0 13.8 386
2021-04-14 2021-04-14 Åby-9 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 5] 2140/11 B 0 13.6 73
2021-04-07 2021-04-07 Åby-7 Silent Honor Silent Honor   [v 6] 2140/9 B 0 15.9 99
2021-03-31 2021-03-31 Åby-5 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 2140/6 C 7 14.7 212
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-7 Coumba* Coumba*   [s 4] 2140/11 D 3 14.8 63
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-10 Upper Face Upper Face   [v 5] 2140/3 B 7 12.8 117
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-5 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 2140/10 B 3 14.2 432
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-11 Ganyboy Ganyboy   [v 7] 3180/14 C 6 15.0 301
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-1 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/10 B 0 g 31
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-2 Michelot Michelot   [v 3] 2140/4 C 4 14.7 100
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Erin Zet Erin Zet   [s 4] 2140/4 C 0 g 104
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-10 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 7] 1640/6 C 0 12.7 175
2021-03-06 2021-03-06 Åby-2 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/2 C 0 g 81
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 8] 1640/8 D 0 g 365
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-5 T.J. T.J.   [v 6] 2140/5 B 0 16.1 124
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-2 Mac Dubh Mac Dubh   [v 5] 1640/7 D 0 14.5 218
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-6 D'Laina D'Laina   [s 8] 2140/1 C 0 15.4g 144
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-5 Racing Ribb Racing Ribb   [v 7] 2140/2 B 1 16.7 113
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-7 Speedy Face Speedy Face   [h 7] 2140/6 B 4 16.5 207
2021-02-18 2021-02-18 Åby-5 Hannibal Face Hannibal Face   [h 4] 2140/3 A 5 17.0 20
2021-02-18 2021-02-18 Åby-8 Tony Afrika Tony Afrika   [v 6] 1640/7 B 0 g 117
2021-02-13 2021-02-13 Åby-4 D'Laina D'Laina   [s 8] 2180/13 A 7 15.6 259
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Sedin U.S. Sedin U.S.   [v 5] 2640/9 B 0 g 214
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-6 Speedy Face Speedy Face   [h 7] 2140/7 C 3 14.7 75
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-7 Mac Dubh Mac Dubh   [v 5] 1640/11 D 2 14.9 478
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-8 Princess L.B. Princess L.B.   [s 5] 2140/8 C 2 17.2 378
2021-02-03 2021-02-03 Åby-3 Thai Selene* Thai Selene*   [s 5] 2140/6 C 6 16.7 28
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-4 Tony Afrika Tony Afrika   [v 6] 1640/7 B 0 18.6g 136
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-3 Igor Ribb Igor Ribb   [v 9] 1640/6 B str
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-4 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 5] 2140/4 D 0 20.7 407
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-5 Mac Dubh Mac Dubh   [v 5] 2140/8 D 6 18.3 234
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-3 Hannibal Face Hannibal Face   [h 4] 2140/11 A 0 18.1g 67ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se