V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-28 2024-05-28 Eskilstuna-1 Drama Queen Face Drama Queen Face   [s 3] 2140/8 C
2024-05-28 2024-05-28 Eskilstuna-2 Lippi Lippi   [v 3] 2140/3 D
2024-06-01 2024-06-01 Mantorp-4 Bold Face Bold Face   [s 5] 2160/14 A
2024-06-01 2024-06-01 Mantorp-9 Star Cash Star Cash   [h 5] 2640/9 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 5] 2140/4 0 15.7 233
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Höwings Tia Maria Höwings Tia Maria   [s 4] 1640/5 4 13.7 176
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/1 D 1 15.7 50
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Gabra Boko Gabra Boko   [s 3] 2140/4 D 0 18.7 46
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Light Brodde Light Brodde   [h 6] 2640/3 B 0 g 26
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Gina Boko Gina Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 129
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Navy Face Navy Face   [v 6] 2180/12 A 3 15.3 49
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-11 Quality Q.C. Quality Q.C.   [v 5] 2640/5 B 3 15.8 67
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/10 D 0 16.1 391
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 Sounds Good Sounds Good   [v 5] 2180/10 A 1 15.1 27
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Special One Special One   [v 5] 2140/5 B str
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 4] 2140/5 A 3 15.0 24
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-8 Igor Ribb Igor Ribb   [v 6] 2140/6 D 0 g 110
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2640/2 C 2 17.2 57
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/2 B 4 13.2 37
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Thatch her Face Thatch her Face   [s 3] 2140/5 C str
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Racing Ribb Racing Ribb   [v 4] 2140/4 A str
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Romeo Face Romeo Face   [v 5] 2160/3 C str
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 1640/4 C 0 14.0 354
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 3] 1640/12 A 3 15.1 131
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2140/5 B 8 16.3g 18
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Igor Ribb Igor Ribb   [v 6] 2140/8 C 7 14.8g 78
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 2140/1 B 8 16.4 49
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 1640/1 B 6 15.7 67
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2660/8 A 5 17.5g 100
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2160/2 C 3 15.4 73
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 1640/1 D 6 15.3 68
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Targaryen Face Targaryen Face   [h 3] 2640/6 B 5 17.2 24
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 Morris Morris   [v 6] 2140/7 D 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Morris Morris   [v 6] 2140/13 B 0 15.2g 167
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-11 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 1640/4 B 1 15.9 36
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-8 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 5] 1640/3 C 0 g 50
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2140/12 D 0 18.1g 216
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2160/7 A 3 14.9 91
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-6 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 1640/3 C 0 14.3 488
2019-12-18 2019-12-18 Åby-6 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/10 A 0 17.1 161
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/10 C 0 16.4 423
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-6 Tony Afrika Tony Afrika   [v 4] 3160/3 B 0 g 66
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-5 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 12] 2140/2 D 0 15.4 372
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2180/14 A 3 15.7 76
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2140/11 D 0 15.6g 317
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-9 Igor Ribb Igor Ribb   [v 7] 1640/8 D 6 13.0 221
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-12 Smokin Joe Smokin Joe   [h 4] 2140/6 D 0 13.6g 920
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-4 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2160/14 D 0 g 585
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-7 Gideon H.Renka Gideon H.Renka   [v 6] 2160/8 C str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-3 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/4 C str
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-9 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 3] 2140/4 C 5 16.8 606
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 2140/4 C 5 17.1 210
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-9 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/2 C 0 g 71
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-5 Borin T.N. Borin T.N.   [v 3] 2140/8 B 6 15.1 32
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-12 Carolina Reaper Carolina Reaper   [s 3] 2160/9 C 3 16.0 171
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Unarmed Face Unarmed Face   [v 3] 2140/2 B 0 16.1 59
2019-10-09 2019-10-09 Åby-5 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/9 C 0 15.5 106
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Red River Broline Red River Broline   [s 6] 2160/9 A 7 15.2 289
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Eclipse Am Eclipse Am   [h 5] 2140/1 C 4 13.3 74
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/9 C 6 12.1 689
2019-09-25 2019-09-25 Åby-8 Scorzone Scorzone   [v 4] 3140/1 D 0 363
2019-09-25 2019-09-25 Åby-9 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/1 D 0 g 282
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-6 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/1 D 8 15.1 308
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-7 Franklin Face Franklin Face   [v 4] 2140/3 D 2 13.6 22
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-3 Resplendent Resplendent   [s 6] 1640/1 B 6 14.5 232
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-3 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2180/9 B 4 15.2 38
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-6 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/4 D 2 16.8 123
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-5 Felix Am Felix Am   [v 4] 2140/7 C 1 15.8 100
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-3 Tellus Face Tellus Face   [v 4] 2140/3 A 5 15.7 68
2019-09-04 2019-09-04 Åby-6 Il Boscaiolo Il Boscaiolo   [v 4] 2660/7 D 0 16.0 534
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-12 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 3160/6 D 7 15.3 531
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-3 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 5] 2140/3 C 0 14.3g 74
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-11 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2140/10 C str
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-4 Oro Doc Oro Doc   [v 5] 2160/11 A 0 g 280
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 Joke Ribb Joke Ribb   [v 4] 2140/3 D 0 16.4 31
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-8 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 1609/11 B 0 16.1g 90
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-7 Connectra Connectra   [s 8] 1609/9 D 0 12.8 871
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-4 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 1609/7 D 0 11.5 460
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-9 Typhoon Face Typhoon Face   [h 4] 2140/10 B 0 g 29
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-7 Borin T.N. Borin T.N.   [v 3] 1640/9 B 5 14.1 122
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-2 Salvator Mundi Salvator Mundi   [h 3] 2160/8 C 5 17.5 162
2019-08-08 2019-08-08 Åby-3 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/3 B 3 16.5g 65
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Tellus Face Tellus Face   [v 4] 2140/4 B 6 14.7 60
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 1640/7 C str
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Deuxieme Picsous Deuxieme Picsous   [h 12] 2220/15 A 0 15.2 79
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Tipsy Face Tipsy Face   [s 4] 2640/4 B str
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-13 Heavy Duty Heavy Duty   [s 3] 2140/3 D 0 g 367
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Thanasi Bob Thanasi Bob   [s 4] 2140/6 C 2 13.5 72
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-9 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 2140/6 C str
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Coktail Bar Coktail Bar   [v 8] 1640/2 D 0 14.5 252
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-6 Tengil Face Tengil Face   [v 4] 2640/10 B 4 16.4 21
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Color Him Father Color Him Father   [v 5] 2160/10 B 3 16.5g 98
2019-06-27 2019-06-27 Åby-5 Enge Kevin Enge Kevin   [v 5] 2140/4 C 2 15.6 59
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Zagarolo Jet* Zagarolo Jet*   [h 4] 2140/5 C 0 g 36
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/2 D 0 15.2 228
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-3 Major Tom Major Tom   [v 8] 1640/1 D 0 15.1 323
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/11 A 0 g 24
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 Moruga Moruga   [v 5] 2160/9 C 1 15.1 48
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-9 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2640/5 D 0 17.3 331
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/10 C 3 14.1 56
2019-06-13 2019-06-13 Åby-5 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 4] 2140/1 A 6 15.8 21
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Champion Melon Champion Melon   [v 7] 2140/11 B str
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 4] 2140/3 D 4 16.4 176
2019-06-05 2019-06-05 Åby-2 G.R.Sunshine G.R.Sunshine   [v 4] 2140/6 C 6 19.2g 293
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 4] 1640/4 C 1 12.9 16
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-10 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 2140/11 C 5 14.0 459
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Delantero Delantero   [h 6] 2140/1 C 0 g 70
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2640/4 D 4 16.9 92
2019-05-22 2019-05-22 Åby-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/9 C 0 14.5 124
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Mahjong Mahjong   [s 4] 2140/8 B 1 15.0 50
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-5 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2180/11 B 1 15.0 64
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/4 C 3 15.6 38
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 Major Tom Major Tom   [v 8] 2140/5 C 4 15.0 56
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/9 B 0 143
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-10 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 5] 2160/4 B 4 13.6 46
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-7 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2140/9 B 3 14.6 46
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Platon Face Platon Face   [v 7] 2200/14 A 1 13.8 17
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Gideon H.Renka Gideon H.Renka   [v 6] 1640/7 B 0 g 43
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-5 Carolina Reaper Carolina Reaper   [s 3] 2140/6 C 5 16.0 141
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2160/7 A 1 14.8g 25
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2140/2 C 0 g 62
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-9 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 1640/5 B 1 13.3 64
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-5 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 5] 1640/10 C 5 14.3g 47
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-7 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/8 D 0 16.7 190
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-5 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 3160/5 B 3 16.5 37
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 The Real Face The Real Face   [v 4] 2140/2 B 2 17.1 18
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2660/6 B 1 15.8 31
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 4] 1640/3 B 1 12.7 27
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-7 The Real Face The Real Face   [v 4] 2640/7 A 1 17.0 17
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2140/11 D 1 14.7 71
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Fanucci Am Fanucci Am   [v 4] 2160/6 C 0 g 111
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-5 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 2640/9 D 0 16.0 933
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2160/4 D 0 16.4 96
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-5 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2640/7 B 1 17.0 40
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 4] 1640/1 B 5 15.5 87
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2660/14 B 0 g 39
2019-02-02 2019-02-02 Åby-3 Moruga Moruga   [v 5] 1640/4 B 7 15.4g 19
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Tony Afrika Tony Afrika   [h 4] 2140/7 B 1 16.0 78
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-5 Thatch her Face Thatch her Face   [s 4] 2140/6 D 0 g 205
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Il Boscaiolo Il Boscaiolo   [v 4] 2140/5 A 2 15.1 94
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 T.Rex Face T.Rex Face   [h 4] 2140/2 D 0 16.6g 40
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-3 Valuable Face Valuable Face   [s 3] 2140/9 A 0 g 37
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-4 Partizan Face Partizan Face   [v 8] 2160/6 B 3 15.4 43
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-1 A Perfect Face A Perfect Face   [s 2] 1640/1 D 5 17.7g 88
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-6 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 1640/7 B 5 12.9 182
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-4 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/1 C 0 g 306
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-8 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 1640/7 A str
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-10 Partizan Face Partizan Face   [v 8] 2140/9 C 5 14.9 360
2020-11-19 2020-11-19 Åby-6 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 4] 2140/5 D 6 15.6 91
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-6 Valuable Face Valuable Face   [s 3] 2140/4 B 0 15.3 75
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-7 Hannibal Face Hannibal Face   [h 3] 2160/2 D 6 18.2g 106
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-5 Upstate Face Upstate Face   [v 4] 2160/3 C 0 g 44
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-2 Al Pacino Al Pacino   [h 2] 2140/5 B 5 15.6 160
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-2 Olympic Blue Chip Olympic Blue Chip   [v 6] 1640/11 B 4 15.2 100
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Don Cash* Don Cash*   [h 5] 2140/10 C 3 13.0 72
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-9 Neelix Neelix   [v 6] 1640/9 D 0 g 78
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-7 Akilles Face Akilles Face   [h 2] 1640/9 D 0 19.0g 451
2020-11-04 2020-11-04 Jägersro Trav-4 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 1640/4 B 0 g 30
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-10 Sashay My Way Sashay My Way   [s 4] 1640/8 C str
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-4 Al Pacino Al Pacino   [h 2] 1609/2 C str
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-7 The Gambler The Gambler   [v 4] 2140/6 C 0 g 29
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-5 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 1640/6 C 8 14.5 155
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-1 Thunder Woodland Thunder Woodland   [h 2] 1640/4 D 4 18.6 67
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-9 Tengil Face Tengil Face   [v 5] 1640/3 C 0 18.3g 137
2020-10-22 2020-10-22 Åby-8 D'Laina D'Laina   [s 7] 2140/4 B 0 14.2 150
2020-10-22 2020-10-22 Åby-6 Hamilton d'Am Hamilton d'Am   [v 3] 2140/2 D 0 g 319
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 4] 1640/4 B 0 g 36
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-3 Arizona Face Arizona Face   [s 2] 1640/4 C str
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-6 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2140/1 C 0 g 29
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-7 D'Laina D'Laina   [s 7] 1640/10 B 0 12.9 192
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Eclipse Am Eclipse Am   [h 6] 2140/8 A 7 13.0g 87
2020-09-26 2020-09-26 Solvalla-3 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2160/12 A 6 14.9 235
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Umami Face Umami Face   [v 4] 2140/4 D 0 17.6 224
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-8 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 1640/7 C 1 13.5 56
2020-09-17 2020-09-17 Åby-7 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2660/6 B 0 14.5 203
2020-09-17 2020-09-17 Åby-4 Hannibal Face Hannibal Face   [h 3] 2140/1 B 1 14.5 28
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-8 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2140/3 D 2 12.0 344
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-12 Partizan Face Partizan Face   [v 8] 2140/8 B 7 14.9g 457
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-9 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 4] 1640/5 D 0 g 1476
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-7 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 2140/15 B 6 13.0 529
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-5 Neelix Neelix   [v 6] 2140/5 C str
2020-09-02 2020-09-02 Åby-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 2640/6 C str
2020-09-02 2020-09-02 Åby-3 Dream Sensation Dream Sensation   [h 2] 1640/8 D str
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-5 Baby Boy Baby Boy   [v 3] 2640/12 D 0 17.9 154
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-3 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 7] 1640/11 B 6 15.8 164
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-1 Vanessa Face Vanessa Face   [s 3] 2140/10 B 7 16.8 197
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-8 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 4] 1640/1 C 0 14.7g 147
2020-08-13 2020-08-13 Åby-6 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2660/9 A 6 14.2 191
2020-08-13 2020-08-13 Åby-5 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 4] 2140/8 D 6 14.3 721
2020-08-13 2020-08-13 Åby-4 Sally's Love Sally's Love   [v 4] 2160/9 C 0 g 148
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 2140/11 A 0 16.3g 29
2020-08-06 2020-08-06 Åby-5 Baby Boy Baby Boy   [v 3] 2140/8 C 0 15.9 367
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-5 Upper Face Upper Face   [v 4] 2640/1 A 1 15.5g 42
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-8 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/6 A 3 13.5 76
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-3 Trollhunter Trollhunter   [v 3] 2140/8 D 5 15.2 484
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-11 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 3180/10 C 5 13.6 594
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-1 Arizona Face Arizona Face   [s 2] 1640/8 C 0 20.0g 945
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Steph Silvio Steph Silvio   [v 4] 2140/2 C 0 g 37
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-8 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 3180/15 B 0 16.0 61
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-5 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/9 B 0 14.8 640
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-4 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2160/15 C 0 g 433
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-1 Vega Face Vega Face   [s 3] 2140/8 C 0 g 136
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-6 Valuable Face Valuable Face   [s 3] 2140/6 C 2 15.2 74
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/10 B str
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-9 Darshana Darshana   [s 5] 2160/9 C 0 14.9g 255
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Coutinho Coutinho   [v 4] 2140/3 C 3 15.0 31
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-3 Hilarious Am Hilarious Am   [s 3] 2140/4 B str
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Upstate Face Upstate Face   [h 4] 2640/9 A 2 14.0 22
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 Enge Kevin Enge Kevin   [v 6] 2140/11 D str
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-11 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1640/6 B 0 g 107
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 1640/3 B 0 11.5 126
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-4 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 1640/5 D 0 12.2 315
2020-05-27 2020-05-27 Åby-3 Very Gone Face Very Gone Face   [s 3] 2140/4 C 5 15.7 102
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 Navaho Ghostdance Navaho Ghostdance   [v 4] 2140/8 C 0 g 21
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Ourangel U.R. Ourangel U.R.   [s 7] 1640/7 D 0 13.5 521
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Prodigitj Prodigitj   [s 5] 2140/1 C 4 15.3 57
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 Award Kronos Award Kronos   [s 4] 2140/4 B 1 14.6 17
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-9 Typhoeus Face Typhoeus Face   [v 5] 2140/1 B 0 g 117
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-7 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2140/5 D 4 14.2 30
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-5 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2640/15 A 4 16.8 473
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-7 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1609/6 C 3 10.3 394
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-3 Enjoy's Top Gun Enjoy's Top Gun   [v 5] 2100/11 B 0 15.3 253
2020-04-29 2020-04-29 Åby-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 2140/5 B 1 13.1 110
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Ganyboy Ganyboy   [v 6] 2640/10 D 4 14.4 376
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-3 Udde Face Udde Face   [v 4] 2140/11 D 0 18.2 497
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-7 Hilarious Am Hilarious Am   [s 3] 2160/13 B 5 16.6 62
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-5 Bally T.N. Bally T.N.   [v 4] 2160/6 C 0 g 56
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-3 Baby Boy Baby Boy   [v 3] 2140/3 D 4 18.2g 19
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-2 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/5 D 1 14.4 124
2020-03-25 2020-03-25 Åby-9 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1640/5 A 2 11.6 55
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-6 Terminator Face Terminator Face   [v 5] 2140/9 C 0 g 49
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/13 B 7 13.9 181
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 Abbington Abbington   [v 8] 2140/10 A str
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-9 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2640/4 C 0 g 130
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-4 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/7 C 5 14.7 48
2020-02-20 2020-02-20 Åby-8 T.Rex Face T.Rex Face   [v 5] 2140/12 B 0 16.8 233
2020-02-20 2020-02-20 Åby-5 Gladiator d'Am Gladiator d'Am   [v 4] 2140/3 C 2 16.1 20
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 2160/9 B 4 15.7 195
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 7] 1640/12 D str
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-3 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/8 C str
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-7 Neelix Neelix   [v 6] 2640/7 A 5 17.2 40
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-5 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 1640/4 C 0 14.8 172
2020-02-06 2020-02-06 Åby-9 Victory Lee Victory Lee   [h 5] 1640/12 B str
2020-02-06 2020-02-06 Åby-4 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 2640/3 B 4 15.2 90
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Bally T.N. Bally T.N.   [v 4] 2640/1 D 0 410
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Super Steve Super Steve   [v 5] 1640/7 B 4 14.5 36
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-6 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 2140/1 D 3 15.0 407
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-4 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 3160/9 A 0 18.2g 472
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-8 Alisson Face Alisson Face   [v 3] 2640/1 D 5 16.4 319
2021-12-22 2021-12-22 Åby-5 Farmer Jack Farmer Jack   [v 9] 1640/11 D 0 14.1 1346
2021-12-15 2021-12-15 Jägersro Trav-8 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 5] 2140/9 B 0 16.8g 72
2021-12-15 2021-12-15 Jägersro Trav-2 I'm All in I'm All in   [s 3] 2140/2 B 7 16.1 257
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-3 Bottnas Idol Bottnas Idol   [h 3] 2140/1 D str
2021-12-01 2021-12-01 Åby-5 Athena Face Athena Face   [s 3] 2140/8 C str
2021-12-01 2021-12-01 Åby-4 Alisson Face Alisson Face   [v 3] 2160/6 C str
2021-11-25 2021-11-25 Åby-7 Don Cash Don Cash   [h 6] 2140/12 A 5 14.5 80
2021-11-25 2021-11-25 Åby-3 Far from Over Far from Over   [v 6] 2660/5 D 4 17.2 455
2021-11-20 2021-11-20 Jägersro Trav-7 Partizan Face Partizan Face   [v 9] 2140/9 D 0 g 632
2021-11-20 2021-11-20 Jägersro Trav-6 Hilarious Am Hilarious Am   [s 4] 2160/8 C 0 14.0 615
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-5 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 5] 1640/5 B 1 13.4 23
2021-11-18 2021-11-18 Åby-7 Ivana Cash Ivana Cash   [s 3] 2640/2 C 0 g 66
2021-11-18 2021-11-18 Åby-2 Alisson Face Alisson Face   [v 3] 2140/10 B 1 16.5 80
2021-11-14 2021-11-14 Åby-1 Zuma Lee Zuma Lee   [s 2] 2140/5 D 7 21.1g 512
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-7 Al's Boozy Suzy Al's Boozy Suzy   [s 3] 2140/2 C 1 13.9 71
2021-11-03 2021-11-03 Åby-9 Afrodite Face Afrodite Face   [s 3] 2140/9 D str
2021-11-03 2021-11-03 Åby-4 Manstone Two U. Manstone Two U.   [s 4] 1640/2 C 1 12.5 27
2021-11-03 2021-11-03 Åby-2 Alisson Face Alisson Face   [v 3] 2140/1 D 0 g 113
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-11 Rajesh Face Rajesh Face   [v 8] 2640/11 D 0 14.5g 673
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-6 Al Pacino Al Pacino   [v 3] 1640/8 D 8 12.6 255
2021-10-23 2021-10-23 Örebro-11 Hannibal Face Hannibal Face   [v 4] 1609/2 B 0 13.2g 52
2021-10-22 2021-10-22 Kalmar-2 Al Pacino Al Pacino   [v 3] 1640/6 B 2 14.5 21
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-6 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 4] 1640/4 C 0 g 19
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-6 I'm All in I'm All in   [s 3] 1640/2 D 4 14.5 255
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-4 Elle Titation Elle Titation   [s 5] 1640/2 D 0 13.0 298
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-8 Hollywood Wildcat Hollywood Wildcat   [v 4] 2140/5 B 1 15.4 38
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-9 Igor Ribb Igor Ribb   [v 9] 2140/5 D 0 g 711
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-8 Partizan Face Partizan Face   [v 9] 1640/10 C 0 g 485
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-7 Urban Africa Urban Africa   [h 2] 1640/2 A 0 g 74
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-2 Rampant Rampant   [h 3] 2140/3 D 3 14.6 252
2021-09-26 2021-09-26 Solvalla-10 Hannibal Face Hannibal Face   [v 4] 2140/1 B 1 11.6 56
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-5 Epice Riche Epice Riche   [s 3] 2140/2 D 0 21.1g 757
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-6 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 5] 2140/1 D 0 15.7 813
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-11 Sashay My Way Sashay My Way   [s 5] 2140/2 D 8 12.4 758
2021-09-03 2021-09-03 Jägersro Trav-8 Epice Riche Epice Riche   [s 3] 2140/7 D 0 g 426
2021-09-03 2021-09-03 Jägersro Trav-1 Kenzo River Kenzo River   [v 3] 2140/10 B 5 18.1 559
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-10 Afrodite Face Afrodite Face   [s 3] 2140/10 D 0 19.3g 324
2021-08-25 2021-08-25 Solvalla-9 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/5 D 0 g 716
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-9 Kennedy Kennedy   [h 6] 2160/6 C 3 13.6 149
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-10 Upper Face Upper Face   [v 5] 2413/11 C 3 12.3 322
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-7 Partizan Face Partizan Face   [v 9] 1609/9 D 6 11.0g 454
2021-07-29 2021-07-29 Åby-8 Jacky Bros* Jacky Bros*   [s 5] 2140/11 C str
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-11 Kennedy Kennedy   [h 6] 3160/6 D 4 14.4 432
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-9 Racing Ribb Racing Ribb   [v 7] 2140/1 B 0 12.5 141
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-4 Partizan Face Partizan Face   [v 9] 1640/1 D 3 11.0 494
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-2 I'm All in I'm All in   [s 3] 2140/5 B 0 18.4g 185
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-1 Epice Riche Epice Riche   [s 3] 2140/11 B 4 17.1 255
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-3 Sashay My Way Sashay My Way   [s 5] 2140/2 D 3 14.8 380
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-12 Affinity Face Affinity Face   [s 3] 2140/3 C 7 15.2 50
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-10 Don Cash Don Cash   [h 6] 2140/11 D 0 14.1g 374
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-2 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 2140/7 B 0 13.8 67
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-3 Goin to the Limit Goin to the Limit   [h 8] 1640/8 C 0 g 120
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-5 Titan Face Titan Face   [h 6] 2640/1 D 0 g 121
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-10 Upper Face Upper Face   [v 5] 1640/12 C 0 11.8 519
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-7 Partizan Face Partizan Face   [v 9] 2140/9 D 0 13.8 1004
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-4 Vulnerable Face Vulnerable Face   [v 4] 2640/13 D 0 17.1 264
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-11 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 5] 1640/10 D 0 g 42
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-9 Neelix Neelix   [v 7] 1640/3 C 3 11.5 81
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-7 Ardesio Ardesio   [h 5] 2140/10 D 0 18.2g 119
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-1 A True Face A True Face   [v 3] 2140/3 B 0 g 23
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-8 Titan Face Titan Face   [h 6] 2160/6 D 3 16.0 176
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-6 Jimmy Arthur Jimmy Arthur   [v 5] 2640/5 B 1 14.7 72
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-11 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/1 D 0 15.0g 402
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-8 A Perfect Face A Perfect Face   [s 3] 2140/8 C 0 g 716
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-2 Homeland Pellini Homeland Pellini   [v 5] 2140/12 B 0 g 267
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-9 Hilarious Am Hilarious Am   [s 4] 1640/5 C 7 10.3 707
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-8 Upper Face Upper Face   [v 5] 1640/10 C 5 10.8 73
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-7 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 1640/3 C 2 11.4 126
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-1 I'm All in I'm All in   [s 3] 2140/6 B 0 g 150
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-4 Vulnerable Face Vulnerable Face   [v 4] 2640/9 B 4 16.4 62
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-10 Athena Face Athena Face   [s 3] 2140/1 B 2 15.5 26
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 7] 3180/11 B 3 15.7 464
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-1 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/8 C 0 15.0 704
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-6 Fromming Fromming   [h 4] 2160/7 A 2 15.1 22
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-8 Kali Smart* Kali Smart*   [s 4] 2140/3 B 2 13.4 26
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-2 Blonde Wind Blonde Wind   [s 4] 2140/5 D 2 14.9 271
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-1 D'Laina D'Laina   [s 8] 1640/3 C 0 13.8 386
2021-04-14 2021-04-14 Åby-9 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 5] 2140/11 B 0 13.6 73
2021-04-07 2021-04-07 Åby-7 Silent Honor Silent Honor   [v 6] 2140/9 B 0 15.9 99
2021-03-31 2021-03-31 Åby-5 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 2140/6 C 7 14.7 212
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-7 Coumba* Coumba*   [s 4] 2140/11 D 3 14.8 63
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-10 Upper Face Upper Face   [v 5] 2140/3 B 7 12.8 117
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-11 Ganyboy Ganyboy   [v 7] 3180/14 C 6 15.0 301
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-5 Victory Lee Victory Lee   [v 6] 2140/10 B 3 14.2 432
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-2 Michelot Michelot   [v 3] 2140/4 C 4 14.7 100
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-1 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/10 B 0 g 31
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 Erin Zet Erin Zet   [s 4] 2140/4 C 0 g 104
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-10 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 7] 1640/6 C 0 12.7 175
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Borga Inkasso Borga Inkasso   [s 8] 1640/8 D 0 g 365
2021-03-06 2021-03-06 Åby-2 Al Pacino Al Pacino   [h 3] 2140/2 C 0 g 81
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-5 T.J. T.J.   [v 6] 2140/5 B 0 16.1 124
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-6 D'Laina D'Laina   [s 8] 2140/1 C 0 15.4g 144
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-2 Mac Dubh Mac Dubh   [v 5] 1640/7 D 0 14.5 218
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-7 Speedy Face Speedy Face   [h 7] 2140/6 B 4 16.5 207
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-5 Racing Ribb Racing Ribb   [v 7] 2140/2 B 1 16.7 113
2021-02-18 2021-02-18 Åby-8 Tony Afrika Tony Afrika   [v 6] 1640/7 B 0 g 117
2021-02-18 2021-02-18 Åby-5 Hannibal Face Hannibal Face   [h 4] 2140/3 A 5 17.0 20
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Sedin U.S. Sedin U.S.   [v 5] 2640/9 B 0 g 214
2021-02-13 2021-02-13 Åby-4 D'Laina D'Laina   [s 8] 2180/13 A 7 15.6 259
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-7 Mac Dubh Mac Dubh   [v 5] 1640/11 D 2 14.9 478
2021-02-10 2021-02-10 Jägersro Trav-6 Speedy Face Speedy Face   [h 7] 2140/7 C 3 14.7 75
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-8 Princess L.B. Princess L.B.   [s 5] 2140/8 C 2 17.2 378
2021-02-03 2021-02-03 Åby-3 Thai Selene* Thai Selene*   [s 5] 2140/6 C 6 16.7 28
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-4 Tony Afrika Tony Afrika   [v 6] 1640/7 B 0 18.6g 136
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-4 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 5] 2140/4 D 0 20.7 407
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-3 Igor Ribb Igor Ribb   [v 9] 1640/6 B str
2021-01-19 2021-01-19 Jägersro Trav-5 Mac Dubh Mac Dubh   [v 5] 2140/8 D 6 18.3 234
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-3 Hannibal Face Hannibal Face   [h 4] 2140/11 A 0 18.1g 67
2022-12-21 2022-12-21 Åby-1 Xia Lloyd Xia Lloyd   [s 2] 2140/11 B 7 22.1g 277
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-9 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 6] 3160/3 D 0 19.9 809
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-7 Eagle Trot Eagle Trot   [v 4] 2140/9 A 3 15.7 76
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-6 Crowning Kronos Crowning Kronos   [s 4] 2140/3 D 0 16.2g 515
2022-12-13 2022-12-13 Axevalla-6 Lovemelikeyoudo Lovemelikeyoudo   [s 7] 2140/3 D 0 18.0g 296
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-8 Athena Face Athena Face   [s 4] 2140/11 C str
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-1 Un Pastis Un Pastis   [v 8] 2140/9 A 2 16.1 134
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-7 Walk of Life Walk of Life   [v 3] 2640/3 C 1 15.4 47
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-9 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 6] 2140/9 D 6 14.5 1098
2022-11-24 2022-11-24 Åby-8 Al Pacino Al Pacino   [v 4] 2140/6 A str
2022-11-24 2022-11-24 Åby-1 Kuzma's Mother Kuzma's Mother   [s 2] 1640/6 D 6 18.0 414
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-12 Star Cash Star Cash   [h 3] 2140/10 B 3 14.4 183
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-3 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 5] 1640/2 B 6 13.0 68
2022-11-15 2022-11-15 Jägersro Trav-5 Blackhawk Face Blackhawk Face   [v 3] 2140/3 D 0 g 93
2022-11-09 2022-11-09 Åby-1 Kash Smart Kash Smart   [h 2] 2140/7 D str
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-9 Upset Face Upset Face   [h 6] 2140/10 D 0 13.0 110
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-8 Expelled Expelled   [h 3] 1640/4 B 3 14.1 21
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-7 Star Cash Star Cash   [h 3] 2140/9 B 6 15.6 91
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-8 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 5] 1640/3 C 2 11.7 100
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-7 Far from Over Far from Over   [v 7] 2160/10 C 0 17.5g 1441
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-5 Loyal Cash Loyal Cash   [h 4] 3160/4 A 4 15.4 38
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-3 Beachcomber* Beachcomber*   [v 5] 2140/8 B 2 14.3 46
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-3 Crowning Kronos Crowning Kronos   [s 4] 2140/1 B 4 15.2 121
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-3 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 6] 2140/4 C 3 16.5 26
2022-10-27 2022-10-27 Åby-1 Intrepid Filly Intrepid Filly   [s 2] 1640/1 D str
2022-10-08 2022-10-08 Åby-7 Bull's Eyes Bull's Eyes   [v 6] 2140/5 D str
2022-10-05 2022-10-05 Åby-9 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 7] 2140/5 D 0 16.8 707
2022-10-04 2022-10-04 Kalmar-10 Al Pacino Al Pacino   [v 4] 2640/5 B 5 15.5 232
2022-10-04 2022-10-04 Kalmar-8 It's a Girl It's a Girl   [s 4] 1640/8 C 0 g 97
2022-10-04 2022-10-04 Kalmar-5 Far from Over Far from Over   [v 7] 3140/2 D 0 16.1 1026
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-6 Ubiquarian Face Ubiquarian Face   [h 6] 2140/2 D 6 13.5 364
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-4 Alisson Face Alisson Face   [v 4] 2660/6 B str
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-5 Brave Hearth Oro* Brave Hearth Oro*   [h 5] 2640/8 A 0 16.9 45
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-2 Athena Face Athena Face   [s 4] 2140/7 C 0 g 512
2022-09-24 2022-09-24 Solvalla-2 Rampant Rampant   [v 4] 2140/6 B 0 14.3 113
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-2 Cleopatra Face Cleopatra Face   [s 2] 1640/6 D 1 17.3 51
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-1 Hill of Fame Hill of Fame   [h 4] 1640/3 C 5 15.0g 26
2022-09-19 2022-09-19 Halmstad-7 Athena Face Athena Face   [s 4] 1640/10 C 4 13.8 455
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-3 Al Pacino Al Pacino   [v 4] 2140/1 B 2 15.6 25
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-7 Jaguni Jaguni   [s 3] 2140/4 D 0 16.6g 297
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-5 Jebo Smart Jebo Smart   [h 3] 2140/6 D 2 16.1 366
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-2 Magic Eagle Magic Eagle   [v 3] 2140/8 D str
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-9 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 5] 1640/6 C 0 12.7g 52
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-8 Invictus Bourbon Invictus Bourbon   [v 4] 2140/8 C 0 14.7 486
2022-08-15 2022-08-15 Halmstad-2 I'm All in I'm All in   [s 4] 2140/5 C 1 14.6 48
2022-08-11 2022-08-11 Åby-9 Adorable Face Adorable Face   [s 4] 1640/6 D 0 g 392
2022-08-11 2022-08-11 Åby-8 Use Face Use Face   [s 6] 2140/11 D 0 14.2 543
2022-08-10 2022-08-10 Mantorp-11 Riva Barosso Riva Barosso   [h 3] 2140/4 D str
2022-08-10 2022-08-10 Mantorp-10 Invisible Sun Invisible Sun   [h 4] 2140/10 C 5 13.4 457
2022-08-10 2022-08-10 Mantorp-7 It's a Girl It's a Girl   [s 4] 2140/12 D 3 13.1 243
2022-08-10 2022-08-10 Mantorp-1 Jaguar du Dollar Jaguar du Dollar   [h 3] 2140/9 D 7 17.4g 773
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-3 Al Pacino Al Pacino   [v 4] 2650/2 B 2 15.8 43
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-3 Unusual Face Unusual Face   [v 6] 2140/10 B 1 15.1 17
2022-08-05 2022-08-05 Åby-10 Crowning Kronos Crowning Kronos   [s 4] 1640/11 A 6 14.1 44
2022-08-05 2022-08-05 Åby-7 Vegan Face Vegan Face   [v 5] 1640/3 D 0 13.3 239
2022-08-05 2022-08-05 Åby-5 Jaguni Jaguni   [s 3] 2140/1 C 3 17.7 17
2022-08-05 2022-08-05 Åby-1 Bardot Face Bardot Face   [s 3] 2140/7 B 0 g 334
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-5 Gangster* Gangster*   [h 6] 2140/1 C 1 15.2 37
2022-07-14 2022-07-14 Örebro-9 Upper Face Upper Face   [v 6] 1609/11 C 0 12.6 94
2022-07-12 2022-07-12 Jägersro Trav-5 Crowning Kronos Crowning Kronos   [s 4] 2140/10 D 0 14.3g 321
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-3 Mimmi Lane Mimmi Lane   [s 3] 1640/3 C 5 13.7 218
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-4 Akal Face Akal Face   [v 4] 1640/2 A 3 14.1 26
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-3 Invictus Bourbon Invictus Bourbon   [v 4] 2140/4 C 0 16.3 383
2022-06-30 2022-06-30 Åby-6 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 5] 1640/1 C 5 13.4g 35
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-9 Crowning Kronos Crowning Kronos   [s 4] 2140/9 D 0 14.9 509
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-5 Jaguar du Dollar Jaguar du Dollar   [h 3] 2640/8 D 7 16.9 571
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-3 Romo Romo   [h 3] 2140/6 B str
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-9 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 6] 2140/11 C 4 15.3 319
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-2 I'm All in I'm All in   [s 4] 2140/4 C 0 14.6 370
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-12 Zorro Wind* Zorro Wind*   [v 7] 1640/3 A 0 12.4 52
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-9 A Perfect Face A Perfect Face   [s 4] 1640/6 B 0 12.4g 309
2022-05-29 2022-05-29 Solvalla-2 Bold Face Bold Face   [s 3] 1640/10 C 0 15.9g 1245
2022-05-25 2022-05-25 Åby-9 Arrivederci Face Arrivederci Face   [v 4] 2640/2 B 0 g 114
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-6 Bellissimo Face Bellissimo Face   [v 3] 2140/2 D 0 g 1333
2022-05-18 2022-05-18 Åby-8 Hannibal Face Hannibal Face   [v 5] 2140/9 C 0 14.4 94
2022-05-17 2022-05-17 Jägersro Trav-1 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 6] 2140/7 C 3 15.4 178
2022-05-11 2022-05-11 Jägersro Trav-3 Hepburn Hepburn   [s 3] 2140/3 C 5 14.8 57
2022-05-07 2022-05-07 Åby-10 Upper Face Upper Face   [v 6] 2140/1 D 6 12.6 366
2022-05-06 2022-05-06 Kalmar-10 Orajah Orajah   [s 3] 2140/9 D 0 g 60
2022-04-30 2022-04-30 Örebro-3 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 6] 2100/4 A 3 14.6 17
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-11 Dynamite Light Dynamite Light   [v 10] 2140/4 A 0 14.4 831
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-9 Hannibal Face Hannibal Face   [v 5] 2640/6 B 8 14.8g 57
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-8 Al's Boozy Suzy Al's Boozy Suzy   [s 4] 2140/2 D 8 14.5 99
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-7 Upset Face Upset Face   [h 6] 2140/5 D 5 12.2 485
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-5 Upper Face Upper Face   [v 6] 1640/9 C 5 10.6 156
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-2 Idealist Bourbon Idealist Bourbon   [v 4] 1640/10 C 0 15.1 619
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-8 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 6] 2640/6 D 0 16.7 445
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-5 Rampant Rampant   [v 4] 1640/6 B 0 g 36
2022-04-15 2022-04-15 Färjestad-9 Seatbelt Sign Seatbelt Sign   [v 5] 2140/11 B 6 15.0 412
2022-04-12 2022-04-12 Axevalla-10 Al Pacino Al Pacino   [v 4] 1640/8 B 1 13.9 26
2022-04-12 2022-04-12 Axevalla-8 Upset Face Upset Face   [h 6] 2140/4 C 2 13.4 96
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-12 Bold Face Bold Face   [s 3] 2140/6 C 4 18.6g 90
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-11 Ubiquarian Face Ubiquarian Face   [h 6] 2140/4 D 7 13.5 678
2022-03-30 2022-03-30 Jägersro Trav-5 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 6] 2640/1 C 0 g 595
2022-03-30 2022-03-30 Jägersro Trav-4 Far from Over Far from Over   [v 7] 3160/5 C 5 16.2 691
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-7 Ubiquarian Face Ubiquarian Face   [h 6] 2140/3 D 7 12.3 1053
2022-03-22 2022-03-22 Jägersro Trav-3 Ultion Face Ultion Face   [v 6] 2140/4 D str
2022-03-16 2022-03-16 Solvalla-3 Sunrise Sunrise   [h 3] 2140/5 C 1 16.1 36
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-6 Al Pacino Al Pacino   [v 4] 1640/6 A 0 17.1g 31
2022-03-12 2022-03-12 Åby-8 I'm All in I'm All in   [s 4] 2140/5 C 0 g 125
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-4 Milos Ganador Milos Ganador   [v 6] 2140/8 C 1 14.2 96
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-11 Upper Face Upper Face   [v 6] 2140/10 B 4 13.1 70
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-10 It's a Girl It's a Girl   [s 4] 2140/3 D 1 14.9 62
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-4 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 6] 1640/2 A 4 15.7 29
2023-12-26 2023-12-26 Solvalla-9 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 6] 2140/4 B 0 14.2 84
2023-12-26 2023-12-26 Solvalla-8 Bold Face Bold Face   [s 4] 2140/6 D 0 74
2023-12-26 2023-12-26 Solvalla-7 Ultion Face Ultion Face   [v 7] 2140/7 B 0 16.0 210
2023-12-26 2023-12-26 Solvalla-6 Countess Face Countess Face   [s 3] 2140/11 C 0 29
2023-12-13 2023-12-13 Jägersro Trav-3 Kilimanjaro Face Kilimanjaro Face   [s 2] 1640/5 C 2 14.9 38
2023-12-13 2023-12-13 Jägersro Trav-9 Al Pacino Al Pacino   [v 5] 2140/2 D 6 14.0 166
2023-12-09 2023-12-09 Åby-10 Uberty Face Uberty Face   [s 7] 2140/3 D 0 16.2g 374
2023-12-05 2023-12-05 Jägersro Trav-6 Silpinge Superb Silpinge Superb   [v 8] 1640/5 B 1 14.5 73
2023-12-05 2023-12-05 Jägersro Trav-4 Aquarius Face Aquarius Face   [h 5] 3200/7 C str
2023-12-01 2023-12-01 Jägersro Trav-8 Toni Barosso Toni Barosso   [v 4] 2140/4 B 1 15.6 17
2023-12-01 2023-12-01 Jägersro Trav-6 A Perfect Face A Perfect Face   [s 5] 2140/11 A 0 15.1 32
2023-12-01 2023-12-01 Jägersro Trav-2 Espanol Espanol   [s 4] 2140/5 C 0 g 123
2023-11-29 2023-11-29 Åby-9 Don Cash Don Cash   [v 8] 2640/6 D str
2023-11-29 2023-11-29 Åby-6 Nat King Cole Nat King Cole   [h 4] 1640/12 B str
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-6 Mary River Mary River   [s 3] 2140/2 C 0 g 67
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-5 Orajah Orajah   [s 4] 1640/8 A 0 16.0 56
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-4 Made for Metalimo Made for Metalimo   [s 4] 2140/7 B 3 15.5 190
2023-11-27 2023-11-27 Halmstad-2 Kash Smart Kash Smart   [v 3] 2140/1 B 0 g 42
2023-11-25 2023-11-25 Jägersro Trav-12 Blackhawk Face Blackhawk Face   [v 4] 2140/1 B 0 g 43
2023-11-25 2023-11-25 Jägersro Trav-11 Dragons Bar* Dragons Bar*   [h 4] 2140/10 C 8 13.9 78
2023-11-25 2023-11-25 Jägersro Trav-10 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 6] 2140/9 C 1 12.6 184
2023-11-25 2023-11-25 Jägersro Trav-5 King of the Hill* King of the Hill*   [v 6] 2140/11 D 8 14.4 217
2023-11-25 2023-11-25 Jägersro Trav-3 Al Pacino Al Pacino   [v 5] 1640/3 D 0 13.2 187
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-9 Bull's Eyes Bull's Eyes   [v 7] 2140/5 D 4 15.0 318
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-4 Orajah Orajah   [s 4] 1640/1 A 0 15.5g 29
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-1 Dealer Face Dealer Face   [s 2] 1640/1 C 2 17.5 70
2023-11-15 2023-11-15 Åby-10 Capo Face Capo Face   [v 3] 2140/8 C str
2023-11-15 2023-11-15 Åby-7 Star Cash Star Cash   [h 4] 2140/5 D 3 13.6 26
2023-11-15 2023-11-15 Åby-4 Walk of Life Walk of Life   [v 4] 2640/11 B 1 16.3 38
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-9 Made for Metalimo Made for Metalimo   [s 4] 2140/6 A 3 15.3 73
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-5 Kuzma's Mother Kuzma's Mother   [s 3] 1640/7 D str
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-4 King of the Hill* King of the Hill*   [v 6] 2640/7 C 1 15.4 34
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-2 Toni Barosso Toni Barosso   [v 4] 2140/6 D 1 15.7 30
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-4 Las Vega Las Vega   [s 2] 1640/2 D 0 19.5 429
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-5 Al Pacino Al Pacino   [v 5] 2140/11 B 4 13.9 111
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-7 Xia Lloyd Xia Lloyd   [s 3] 2140/5 B str
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-6 King of the Hill* King of the Hill*   [v 6] 1640/4 C 1 13.3 39
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-2 Fine Silvio Fine Silvio   [v 3] 2140/3 D 0 20.5g 231
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-12 Kash Smart Kash Smart   [h 3] 2140/5 B 0 g 75
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-11 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 6] 2140/9 C 0 13.1g 173
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-8 Bull's Eyes Bull's Eyes   [v 7] 1640/5 D 7 12.6 373
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-3 Crowning Kronos Crowning Kronos   [s 5] 2160/5 C 0 15.1 312
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-2 Orajah Orajah   [s 4] 2140/1 B 5 14.3 96
2023-10-27 2023-10-27 Kalmar-7 Bellissimo Face Bellissimo Face   [v 4] 1640/10 D 0 g 547
2023-10-27 2023-10-27 Kalmar-1 Da Vinci Face Da Vinci Face   [h 2] 1640/2 C 0 g 202
2023-10-25 2023-10-25 Åby-10 Devs Delirium Devs Delirium   [v 7] 2140/2 B 6 15.9 35
2023-10-25 2023-10-25 Åby-9 Don Cash Don Cash   [h 8] 2140/4 D 5 15.3 230
2023-10-25 2023-10-25 Åby-8 Made for Metalimo Made for Metalimo   [s 4] 2140/4 B 0 g 67
2023-10-25 2023-10-25 Åby-7 Chaplin Chaplin   [v 3] 2140/1 D 0 g 268
2023-10-25 2023-10-25 Åby-1 General Silvio General Silvio   [h 2] 2140/10 B 5 18.8 49
2023-10-22 2023-10-22 Berlin-12 ComandandConquerS.* ComandandConquerS.*   [h 3] 1900/8 D str
2023-10-19 2023-10-19 Åby-1 Las Vega Las Vega   [s 2] 1640/11 B 0 g 68
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-9 Crowning Kronos Crowning Kronos   [s 5] 2140/1 D 0 13.5 392
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-6 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 7] 1640/2 C 3 11.5 94
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-5 Jollywood Jollywood   [h 4] 2140/4 A 3 14.1 26
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-1 The Rose The Rose   [s 2] 1640/2 C str
2023-10-17 2023-10-17 Charlottenlund-7 Kilimanjaro Face Kilimanjaro Face   [s 2] 2000/8 B str
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-4 Warrior's Tale Warrior's Tale   [v 5] 2140/4 C 0 13.5 23
2023-10-14 2023-10-14 Solvalla-3 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 6] 2140/3 B 3 11.6 192
2023-10-09 2023-10-09 Mantorp-9 Chaplin Chaplin   [v 3] 2140/3 D str
2023-10-06 2023-10-06 Kalmar-1 Kilimanjaro Face Kilimanjaro Face   [s 2] 1640/2 B 2 16.0 160
2023-10-05 2023-10-05 Åby-7 Nightontheroad Nightontheroad   [v 4] 2140/7 C str
2023-10-05 2023-10-05 Åby-6 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 6] 2140/2 B 3 13.1 31
2023-10-04 2023-10-04 Solvalla-10 Star Cash Star Cash   [h 4] 2140/1 C 2 13.5 65
2023-10-04 2023-10-04 Solvalla-3 General Silvio General Silvio   [h 2] 2140/5 C 2 16.5 114
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-10 Devs Delirium Devs Delirium   [v 7] 2160/11 C 2 14.9 432
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-5 King of the Hill* King of the Hill*   [v 6] 2140/2 B 1 14.4 46
2023-09-26 2023-09-26 Jägersro Trav-5 Beluga Wareco Beluga Wareco   [s 5] 1640/6 D 0 16.0g 466
2023-09-26 2023-09-26 Jägersro Trav-2 Las Vega Las Vega   [s 2] 1640/1 D 3 16.2 54
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-8 Athena Face Athena Face   [s 5] 2140/8 C str
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-6 Bellissimo Face Bellissimo Face   [v 4] 2140/1 C 4 14.3 173
2023-09-21 2023-09-21 Åby-8 King of the Hill* King of the Hill*   [v 6] 2140/4 B 4 14.7 65
2023-09-21 2023-09-21 Åby-5 Babylon Sister Babylon Sister   [s 3] 2140/9 C 8 16.0g 368
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-3 Kai Tak Kai Tak   [s 3] 2140/9 C 5 15.9 195
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-2 Kuzma's Mother Kuzma's Mother   [s 3] 2140/3 B str
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-9 Shejk Shejk   [v 6] 2140/5 C 4 15.0 47
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-8 Sevruga Wareco Sevruga Wareco   [v 5] 2640/9 C 0 18.0 362
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-5 Crowning Kronos Crowning Kronos   [s 5] 2140/4 B 2 14.6 45
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-4 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 7] 2640/1 C 0 g 55
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-9 Loyal Cash Loyal Cash   [v 5] 1640/2 C str
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-7 Ultion Face Ultion Face   [v 7] 2140/4 B 5 12.2 112
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-6 Kronos Smart Kronos Smart   [h 3] 2640/4 D 0 16.7g 138
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-3 Chaplin Chaplin   [v 3] 2140/3 C 0 16.3 76
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-1 General Silvio General Silvio   [h 2] 1640/3 C 3 16.2 45
2023-09-16 2023-09-16 Eskilstuna-5 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 6] 2140/3 B 1 13.6 103
2023-09-08 2023-09-08 Kalmar-10 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 7] 1640/7 C 0 196
2023-09-08 2023-09-08 Kalmar-8 Expelled Expelled   [v 4] 2140/10 B 0 15.7 58
2023-09-08 2023-09-08 Kalmar-4 Capo Face Capo Face   [v 3] 2160/12 A str
2023-09-08 2023-09-08 Kalmar-1 Enge Ville Enge Ville   [v 4] 2140/8 C 0 18.9 214
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-9 Sunrise Sunrise   [v 4] 1640/11 C 5 11.5 662
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-5 King of the Hill* King of the Hill*   [v 6] 1640/7 B 2 13.0 21
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-4 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 7] 2140/9 D 0 15.3g 737
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-3 Katiusja Katiusja   [s 3] 2140/8 D str
2023-09-02 2023-09-02 Jägersro Trav-11 Upper Face Upper Face   [v 7] 2140/5 D 0 14.1 435
2023-09-02 2023-09-02 Jägersro Trav-10 Crowning Kronos Crowning Kronos   [s 5] 2640/9 C 5 15.2 696
2023-08-30 2023-08-30 Åby-4 Fosbury Zet Fosbury Zet   [v 5] 2140/10 B 4 15.6 93
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-9 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 7] 2140/7 C 3 11.8 132
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-4 Hobitten Shadow Hobitten Shadow   [v 4] 1640/6 C 0 21.9g 79
2023-08-26 2023-08-26 Bergsåker-8 Athena Face Athena Face   [s 5] 2140/6 C 0 g 105
2023-08-25 2023-08-25 Bergsåker-1 The Rose The Rose   [s 2] 2140/4 B 0 19.4g 197
2023-08-24 2023-08-24 Åby-8 Rampant Rampant   [v 5] 1640/6 D 0 12.8 82
2023-08-24 2023-08-24 Åby-1 General Silvio General Silvio   [h 2] 1640/1 C 4 18.9g 33
2023-08-17 2023-08-17 Åby-9 Boli You S.M. Boli You S.M.   [v 6] 1640/5 A 1 10.7 54
2023-08-17 2023-08-17 Åby-8 Athena Face Athena Face   [s 5] 2140/3 B 3 13.2 112
2023-08-17 2023-08-17 Åby-1 World of Metalimo World of Metalimo   [s 3] 2140/1 C 7 18.5 67
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-9 King of the Hill* King of the Hill*   [v 6] 1640/9 C 1 13.0 140
2023-08-12 2023-08-12 Åby-9 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 7] 2140/3 C 1 12.0 699
2023-08-12 2023-08-12 Åby-3 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 7] 3180/9 B 0 g 207
2023-08-12 2023-08-12 Åby-2 Bakerman* Bakerman*   [v 5] 2140/9 C 0 g 79
2023-08-01 2023-08-01 Jägersro Trav-5 Crowning Kronos Crowning Kronos   [s 5] 2640/4 D 2 16.1 379
2023-08-01 2023-08-01 Jägersro Trav-4 Spring Legend Spring Legend   [s 5] 2140/4 C 2 15.4 38
2023-08-01 2023-08-01 Jägersro Trav-2 Day by Day Face Day by Day Face   [s 2] 1640/1 D str
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-8 Chaplin Chaplin   [h 3] 2140/9 C 0 g 101
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-7 King of the Hill* King of the Hill*   [v 6] 2140/9 B 3 14.3 71
2023-07-28 2023-07-28 Halmstad-5 Magnum Stone Magnum Stone   [v 4] 2140/6 B 4 14.0 117
2023-07-25 2023-07-25 Jägersro Trav-12 Rampant Rampant   [v 5] 1640/6 D 5 12.6 310
2023-07-25 2023-07-25 Jägersro Trav-1 Upper Face Upper Face   [v 7] 1640/7 D 7 12.1 343
2023-07-18 2023-07-18 Jägersro Trav-5 Bellissimo Face Bellissimo Face   [v 4] 2160/5 C 3 14.5 81
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-10 Fux Lane Fux Lane   [v 4] 1640/8 B 4 14.5 154
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-13 Babylon Sister Babylon Sister   [s 3] 2140/2 D 4 16.5 181
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-7 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 7] 2140/11 D 5 13.0 274
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-6 Bellissimo Face Bellissimo Face   [v 4] 1609/5 D 0 13.3 519
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-5 Rampant Rampant   [v 5] 2140/6 D 0 13.9 194
2023-07-04 2023-07-04 Jägersro Trav-5 Kash Smart Kash Smart   [h 3] 2140/9 C 8 16.6g 91
2023-07-04 2023-07-04 Jägersro Trav-2 Sevruga Wareco Sevruga Wareco   [v 5] 2140/2 C 4 15.3 247
2023-06-29 2023-06-29 Åby-5 Loyal Cash Loyal Cash   [v 5] 2140/7 D 3 13.9 83
2023-06-29 2023-06-29 Åby-4 Uberty Face Uberty Face   [s 7] 1640/10 C 4 13.4 326
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-4 Pure Fortune Pure Fortune   [h 4] 2148/10 C 6 14.4 57
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-3 Conrads Diderot Conrads Diderot   [v 7] 2148/3 C 0 14.8g 254
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-11 Spring Legend Spring Legend   [s 5] 2140/2 B 3 15.6 250
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-8 Bellissimo Face Bellissimo Face   [v 4] 1609/6 D 0 12.2 494
2023-06-25 2023-06-25 Kalmar-5 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 7] 1640/10 C 3 12.0 650
2023-06-25 2023-06-25 Kalmar-3 Kai Tak Kai Tak   [s 3] 2140/1 C 7 17.1 148
2023-06-20 2023-06-20 Jägersro Trav-7 Eagle Trot Eagle Trot   [v 5] 1640/4 B 1 12.4 39
2023-06-20 2023-06-20 Jägersro Trav-3 Kid in America Kid in America   [s 3] 2140/3 C 2 15.0 123
2023-06-09 2023-06-09 Jägersro Trav-4 Salvator Mundi Salvator Mundi   [v 7] 2160/10 C str
2023-06-09 2023-06-09 Jägersro Trav-3 Riva Barosso Riva Barosso   [v 4] 2140/6 D 0 g 413
2023-06-09 2023-06-09 Jägersro Trav-1 Hafa Go Hafa Go   [s 3] 2140/3 C 0 g 256
2023-06-08 2023-06-08 Åby-8 Rampant Rampant   [v 5] 2140/8 D 2 13.5g 183
2023-06-08 2023-06-08 Åby-1 Capo Face Capo Face   [v 3] 2140/7 B 5 16.6 397
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-9 Dominic Wibb Dominic Wibb   [v 7] 2140/5 B 0 g 279
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-4 King of the Hill* King of the Hill*   [v 6] 1640/3 D 3 12.5 53
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-1 Orajah Orajah   [s 4] 2140/5 C 7 17.7 391
2023-06-03 2023-06-03 Eskilstuna-11 Upper Face Upper Face   [v 7] 2140/10 D 5 11.7 591
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-1 Upper Face Upper Face   [v 7] 1640/6 D 5 11.4 463
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-7 Musett af Djupmyra Musett af Djupmyra   [s 7] 1640/5 C 0 g 82
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-6 Jaguar du Dollar Jaguar du Dollar   [h 4] 2140/8 D 0 17.7 181
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-5 Akal Face Akal Face   [v 5] 2640/1 D 0 15.8g 641
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-4 Fields of Gold Fields of Gold   [s 3] 2140/6 C 6 18.1g 190
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-6 Bull's Eyes