V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Steph Silvio Steph Silvio   [v 4] 2140/2 C

Nyheter för travkusk


V86 fortsätter sin sommarturné och på onsdag har turen kommit till Visby-travet som är värd för miljonspelet. Det är banan..


V86 fortsätter sin sommarturné och på onsdag har turen kommit till Visby-travet som är värd för miljonspelet. Det är banans största dag för året med Gotlandslöpningen som kvällens sportsliga clou. Det är ett fint lopp som avslutar V86 med 175 000 kronor till vinnaren. En av deltagarna är hedershästen Charrua Forlan som har sprungit in drygt fyra miljoner kronor för sin tränare Hans-Owe Sundberg. Solvalla-tränaren har för övrigt gjort comeback i tävlingssulkyn efter ett uppehåll sedan november 2018. Han gjorde comeback den 14 juni och blev trea med Golden News på Solvalla. Därefter har Hans-Owe kört ytterligare några lopp och i söndags kom första segern. I ett Breddlopp på Solvalla styrde han in sin egentränade Real Caviar till seger – närmast före Ixi Mearas med Stig H Johansson i sulkyn.
– Det är alltid kul att vinna lopp och efter mål skrattade vi både jag och Stig. Vi sa att det är inga billiga lopp det här för det var full fart hela vägen, säger Hans-Owe Sundberg.
– Hon blev väldigt het utvändigt om ledaren och det var bra tempo i loppet. När hon kom först så stannade hon till i sin ensamhet men faktum var att hon tog ändå fatt igen när Stig H närmade sig med sin häst. Jag tyckte tussarna 60, 70 meter kvar och hon sträckte på sig bra efter ett tufft lopp.
– I grunden är det här en häst med bra kapacitet som kvalade in till Stochampionatet i fjol men hon är lite besvärlig och det strulade på sluttampen av förra året. Hoppas att hon hittar rätt nu igen.

”Hästen var fantastiskt bra och kämpade”
Hans-Owe Sundberg hade alltså inte kört lopp på ett och ett halvt år innan återkomsten på tävlingsbanan. Meningen var också att han enbart skulle hålla på som tränare och inte köra några fler lopp. Men tioårige Charrua Forlan är en häst som verkar trivas extra bra med sin tränare i sulkyn och det är också anledningen till att Sundberg körde honom senast (blev tvåa då efter ett tufft lopp) och att han kör nu igen på onsdag.
– Stallet hade ett riktigt fint år 2018 och vann många lopp. Charrua Forlan var också riktigt bra då och vann sju lopp på 14 starter. I fjol var det något som störde honom. Han började bra men sedan hade han något skit i kroppen. Det kändes bra inför det här året men i den andra starten ville han inte ta i något när Torbjörn Jansson körde honom. Då sa Torbjörn att det verkar som att hästen har ledsnat och då ville jag prova honom själv och se om han tar i bättre när jag kör.
– Det gjorde han också för hästen var fantastiskt bra. Han var ute i tredjespår i första sväng och fullföljde strålande från dödens. Han sprang som jag tycker att han kan göra och han brukar alltid kämpa och vara fin. Hästen har varit jättefin hela tiden när vi har tränat men jag har varit lite bekymrad över att han inte har sprungit bättre i loppen. Hoppas att han har kvicknat till nu och är på gång.
– Så det är egentligen tack vare gamle Charrua Forlan att jag har börjat köra lopp igen. Det är verkligen en hedershäst som har sprungit in fyra miljoner, trots att han aldrig var anmäld till några stora lopp. Men det kan vara så med vissa hästar ibland. En del trivs bättre med vissa kuskar, det har man märkt genom åren. Det är klart att man har varit lite fundersam när han inte har gått som vi har önskat och vi har sagt att vi inte ska hålla på med honom om han inte vill springa. Men senast visade han att han verkligen vill springa, säger Hans-Owe Sundberg.

”Inte främmande för att köra i ledningen”
Charrua Forland har fått ett perfekt läge med spår två bakom bilen i V86-avslutningen. Hästen är startsnabb men tränare Sundberg är inte främmande för att köra i spets.
– Det är ett bra läge och vi provar väl som vi brukar göra från start. Når vi ledningen är jag inte främmande för att köra där. Han har alltid gått bra och kämpat väl från ledningen. Det hade kunnat bli ett ännu hårdare lopp med tanke på att det är så fina prispengar. Jag hoppas och tror på en bra insats och sedan får vi se hur långt det räcker.
Kan det rentav bli seger?
– Det är inte omöjligt. Men Björn Goops häst gick väldigt bra i Lindesberg senast och det finns ett par bra hästar till som exempelvis Monark Newmen och Inti Boko. Men det känns som att Charrua är på gång för han är pigg och glad som sjutton. Jag tror att vi kan vara med där framme och hugga åt oss en fin slant. Det blir barfota runt om igen och inga ändringar. Vi kör som vi brukar göra.

Du har ytterligare en häst med inom V86 och det är Ole i den femte avdelningen som körs av Rikard N Skoglund. Chanserna där?
– Ole (V86-5)
gick bra som femma senast efter ett lite småstruligt lopp. Med lite tur under vägen hade han kunnat vara bland de tre. Han fick backa sig loss i sista sväng och sedan närmade han sig rätt så bra till slut, trots att han inte är så speedig. Vi var nöjda med hästen och han har känts fin efteråt. Nu är det spår lite långt ut men det känns som att han kan hänga med de andra rätt så bra i alla fall. Inga ändringar, säger Hans-Owe Sundberg.

Michael Carlsson, Kanal 75


 5 tippar V75Joakim Brundin, Kanal 75På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga..


 5 tippar V75

Joakim Brundin, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 149-134-1122. Björn Goop, Färjestad, 118-75-553. Örjan Kihlström, Solvalla, 118-71-734. Rikar..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 149-134-112
2. Björn Goop, Färjestad, 118-75-55
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 118-71-73
4. Rikard N Skoglund, Solvalla, 116-93-88
5. Jorma Kontio, Solvalla, 96-60-66
6. Mats E Djuse, Hagmyren, 84-53-60
7. Magnus A Djuse, Östersund, 83-74-79
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 79-90-91
9. Peter Untersteiner, Halmstad, 71-57-48
10. Erik Adielsson, Solvalla, 69-55-51
11. Robert Bergh, Åby, 56-32-29
12. Johan Untersteiner, Halmstad, 52-52-49
13. Kim Eriksson, Mantorp, 51-48-37
14. Stefan Persson, Halmstad, 47-43-46
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 42-31-18
Siffror till och med 5 juli

Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Den 28:e upplagan av loppet som instiftats för att hylla bortgångne kuskvirtuosen Ulf Thoresen blev en rafflande uppgörelse. Evil Enok M.E. tog ..


Den 28:e upplagan av loppet som instiftats för att hylla bortgångne kuskvirtuosen Ulf Thoresen blev en rafflande uppgörelse. Evil Enok M.E. tog hand om ledningen och med Ble du Gers som första häst i andraspår såg positionerna ut att vara låsta. Men då kastade Jomar Blekkan loss Looking Superb i tredjespår och via en våldsam speed dundrade han runt fältet och lade press på ledaren. På den sista bortre långsidan tryckte Vidar Hop gasen i botten bakom Ble du Gers som snabbt klev fram till ledningen med Zarenne Fas i släptåg. Dessa två lämnade övriga hästar med många längder men trots den gynnsamma löpningen var Zarenne Fas chanslös att utmana om segern på allvar. Ble du Gers bara tågade på och vann säkert.
- Det är väldigt speciellt att vinna det här loppet. Jag var 21 år när jag började jobba hos Ulf och bestämde mig för att fortsätta med trav. Han och min familj hade en speciell relation och han har varit en förebild i alla år, sa Frode Hamre, som fick Ble du Gers i träning inför Oslo Grand Prix för en månad sedan.
Där blev det seger och efter att ha blivit femma i Kymi Grand Prix kom nu nästa norska storloppstriumf.
- Han är en otroligt fin häst. Han är bra på alla sätt och vis, fin att jobba med och behaglig att ha i stallet.
Segern i Ulf Thoresen Grand International belönades med över en kvarts miljon kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Extreme hade inga bekymmer med att ta hand om ledningen från sitt innerspår bakom startbilen och efter ett långsamt inledningsvarv gick det un..


Extreme hade inga bekymmer med att ta hand om ledningen från sitt innerspår bakom startbilen och efter ett långsamt inledningsvarv gick det undan värre under slutrundan. Steen Juul lät sin högkapable hingst sträcka ut rejält och han kom in på upploppet i stor ledning. Den hann växa ytterligare innan mållinjen skars på löpningsrekordet 1.14,9 över 2 360 meter. Segern, hästens nionde i tjugonde starten, belönades med närmare 430 000 kronor. Totalt har fyraåringen tjänat 900 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Drole de Jet kom närmst från en strålande insats som tvåa bakom Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon. Nu som då satt tr..


Drole de Jet kom närmst från en strålande insats som tvåa bakom Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon. Nu som då satt tränaren Pierre Vercryusse i sulkyn och från innerspår bakom startbilen i grupp II-loppet Prix de la Communauté des Communes Thiérache du Centre tog ekipaget enkelt hand om ledningen. Tvåfaldige elitloppsdeltagaren Billie de Montfort fick positionen i rygg på ledaren och forne franske travkejsaren Bold Eagle hittade andra par utvändigt. Åt Drole de Jet fanns emellertid inget att göra. Över La Capelles långa upplopp lämnade han motståndet till överlägen seger på 1.09,6 över elitloppsdistansen 1 609 meter. Billie de Montfort skar mållinjen som tvåa och Bold Eagle spurtade in som trea. Loppets förstapris uppgick till 350 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Shim's Legacy Shim's Legacy   [v 5] 2140/4 0 15.7 233
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Höwings Tia Maria Höwings Tia Maria   [s 4] 1640/5 4 13.7 176
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-5 Conrads Estelle Conrads Estelle   [s 4] 2140/1 D 1 15.7 50
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Gabra Boko Gabra Boko   [s 3] 2140/4 D 0 18.7 46
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-4 Light Brodde Light Brodde   [h 6] 2640/3 B 0 g 26
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Gina Boko Gina Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 129
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Navy Face Navy Face   [v 6] 2180/12 A 3 15.3 49
2016-06-14 2016-06-14 Jägersro Trav-11 Quality Q.C. Quality Q.C.   [v 5] 2640/5 B 3 15.8 67
2016-04-29 2016-04-29 Åby-11 Proud of My Face Proud of My Face   [s 4] 1640/10 D 0 16.1 391
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 Sounds Good Sounds Good   [v 5] 2180/10 A 1 15.1 27
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-4 Special One Special One   [v 5] 2140/5 B str
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 4] 2140/5 A 3 15.0 24
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2640/2 C 2 17.2 57
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-8 Igor Ribb Igor Ribb   [v 6] 2140/6 D 0 g 110
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/2 B 4 13.2 37
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Thatch her Face Thatch her Face   [s 3] 2140/5 C str
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Racing Ribb Racing Ribb   [v 4] 2140/4 A str
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 1640/4 C 0 14.0 354
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Romeo Face Romeo Face   [v 5] 2160/3 C str
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 3] 1640/12 A 3 15.1 131
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2140/5 B 8 16.3g 18
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Igor Ribb Igor Ribb   [v 6] 2140/8 C 7 14.8g 78
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 2140/1 B 8 16.4 49
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 1640/1 B 6 15.7 67
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2660/8 A 5 17.5g 100
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Magna Carta Magna Carta   [v 5] 2160/2 C 3 15.4 73
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Targaryen Face Targaryen Face   [h 3] 2640/6 B 5 17.2 24
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 1640/1 D 6 15.3 68
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-7 Morris Morris   [v 6] 2140/7 D 0
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Morris Morris   [v 6] 2140/13 B 0 15.2g 167
2018-08-27 2018-08-27 Halmstad-11 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [h 3] 1640/4 B 1 15.9 36
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-8 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 5] 1640/3 C 0 g 50
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2140/12 D 0 18.1g 216
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-6 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 1640/3 C 0 14.3 488
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2160/7 A 3 14.9 91
2019-12-18 2019-12-18 Åby-6 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/10 A 0 17.1 161
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-7 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/10 C 0 16.4 423
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-5 Vikens Hot Chili Vikens Hot Chili   [v 12] 2140/2 D 0 15.4 372
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-6 Tony Afrika Tony Afrika   [v 4] 3160/3 B 0 g 66
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2180/14 A 3 15.7 76
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2140/11 D 0 15.6g 317
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-9 Igor Ribb Igor Ribb   [v 7] 1640/8 D 6 13.0 221
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-12 Smokin Joe Smokin Joe   [h 4] 2140/6 D 0 13.6g 920
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-4 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2160/14 D 0 g 585
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-3 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/4 C str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-7 Gideon H.Renka Gideon H.Renka   [v 6] 2160/8 C str
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 2140/4 C 5 17.1 210
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-9 M.T.Odakota M.T.Odakota   [s 3] 2140/4 C 5 16.8 606
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-9 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/2 C 0 g 71
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-5 Borin T.N. Borin T.N.   [v 3] 2140/8 B 6 15.1 32
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Unarmed Face Unarmed Face   [v 3] 2140/2 B 0 16.1 59
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-12 Carolina Reaper Carolina Reaper   [s 3] 2160/9 C 3 16.0 171
2019-10-09 2019-10-09 Åby-5 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/9 C 0 15.5 106
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Red River Broline Red River Broline   [s 6] 2160/9 A 7 15.2 289
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Eclipse Am Eclipse Am   [h 5] 2140/1 C 4 13.3 74
2019-09-28 2019-09-28 Solvalla-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/9 C 6 12.1 689
2019-09-25 2019-09-25 Åby-8 Scorzone Scorzone   [v 4] 3140/1 D 0 363
2019-09-25 2019-09-25 Åby-9 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/1 D 0 g 282
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-6 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/1 D 8 15.1 308
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-3 Resplendent Resplendent   [s 6] 1640/1 B 6 14.5 232
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-7 Franklin Face Franklin Face   [v 4] 2140/3 D 2 13.6 22
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-3 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2180/9 B 4 15.2 38
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-6 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2640/4 D 2 16.8 123
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-5 Felix Am Felix Am   [v 4] 2140/7 C 1 15.8 100
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-3 Tellus Face Tellus Face   [v 4] 2140/3 A 5 15.7 68
2019-09-04 2019-09-04 Åby-6 Il Boscaiolo Il Boscaiolo   [v 4] 2660/7 D 0 16.0 534
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-3 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 5] 2140/3 C 0 14.3g 74
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-12 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 3160/6 D 7 15.3 531
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-11 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2140/10 C str
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 Joke Ribb Joke Ribb   [v 4] 2140/3 D 0 16.4 31
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-4 Oro Doc Oro Doc   [v 5] 2160/11 A 0 g 280
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-4 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 1609/7 D 0 11.5 460
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-7 Connectra Connectra   [s 8] 1609/9 D 0 12.8 871
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-8 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 1609/11 B 0 16.1g 90
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-2 Salvator Mundi Salvator Mundi   [h 3] 2160/8 C 5 17.5 162
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-7 Borin T.N. Borin T.N.   [v 3] 1640/9 B 5 14.1 122
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-9 Typhoon Face Typhoon Face   [h 4] 2140/10 B 0 g 29
2019-08-08 2019-08-08 Åby-3 T.Rex Face T.Rex Face   [v 4] 2140/3 B 3 16.5g 65
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Tellus Face Tellus Face   [v 4] 2140/4 B 6 14.7 60
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 1640/7 C str
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Tipsy Face Tipsy Face   [s 4] 2640/4 B str
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-5 Deuxieme Picsous Deuxieme Picsous   [h 12] 2220/15 A 0 15.2 79
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Thanasi Bob Thanasi Bob   [s 4] 2140/6 C 2 13.5 72
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-13 Heavy Duty Heavy Duty   [s 3] 2140/3 D 0 g 367
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Color Him Father Color Him Father   [v 5] 2160/10 B 3 16.5g 98
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-6 Tengil Face Tengil Face   [v 4] 2640/10 B 4 16.4 21
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Coktail Bar Coktail Bar   [v 8] 1640/2 D 0 14.5 252
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-9 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 2140/6 C str
2019-06-27 2019-06-27 Åby-5 Enge Kevin Enge Kevin   [v 5] 2140/4 C 2 15.6 59
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-3 Major Tom Major Tom   [v 8] 1640/1 D 0 15.1 323
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/2 D 0 15.2 228
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Zagarolo Jet* Zagarolo Jet*   [h 4] 2140/5 C 0 g 36
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/11 A 0 g 24
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 Moruga Moruga   [v 5] 2160/9 C 1 15.1 48
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-9 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2640/5 D 0 17.3 331
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/10 C 3 14.1 56
2019-06-13 2019-06-13 Åby-5 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 4] 2140/1 A 6 15.8 21
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Champion Melon Champion Melon   [v 7] 2140/11 B str
2019-06-05 2019-06-05 Åby-2 G.R.Sunshine G.R.Sunshine   [v 4] 2140/6 C 6 19.2g 293
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 Carlos Stephanie Carlos Stephanie   [s 4] 2140/3 D 4 16.4 176
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Zlatan Knick Zlatan Knick   [v 4] 1640/4 C 1 12.9 16
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2640/4 D 4 16.9 92
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Delantero Delantero   [h 6] 2140/1 C 0 g 70
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-10 Friend of Nature Friend of Nature   [v 6] 2140/11 C 5 14.0 459
2019-05-22 2019-05-22 Åby-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 5] 2140/9 C 0 14.5 124
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-5 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2180/11 B 1 15.0 64
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Mahjong Mahjong   [s 4] 2140/8 B 1 15.0 50
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 Major Tom Major Tom   [v 8] 2140/5 C 4 15.0 56
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/4 C 3 15.6 38
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Sincerely Face Sincerely Face   [s 5] 1640/9 B 0 143
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-10 DontbreakthebankÅs DontbreakthebankÅs   [v 5] 2160/4 B 4 13.6 46
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-7 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2140/9 B 3 14.6 46
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Platon Face Platon Face   [v 7] 2200/14 A 1 13.8 17
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Racing Ribb Racing Ribb   [v 5] 2160/7 A 1 14.8g 25
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-5 Carolina Reaper Carolina Reaper   [s 3] 2140/6 C 5 16.0 141
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Gideon H.Renka Gideon H.Renka   [v 6] 1640/7 B 0 g 43
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Maharanee Star Maharanee Star   [s 4] 2140/2 C 0 g 62
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-5 Just Perfect T. Just Perfect T.   [v 5] 1640/10 C 5 14.3g 47
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-9 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 1640/5 B 1 13.3 64
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-5 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 6] 3160/5 B 3 16.5 37
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-7 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2140/8 D 0 16.7 190
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 The Real Face The Real Face   [v 4] 2140/2 B 2 17.1 18
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 7] 2660/6 B 1 15.8 31
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 4] 1640/3 B 1 12.7 27
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-7 The Real Face The Real Face   [v 4] 2640/7 A 1 17.0 17
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Fanucci Am Fanucci Am   [v 4] 2160/6 C 0 g 111
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2140/11 D 1 14.7 71
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2160/4 D 0 16.4 96
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-5 G.R.Torpiv G.R.Torpiv   [v 8] 2640/9 D 0 16.0 933
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-5 Terminator Face Terminator Face   [v 4] 2640/7 B 1 17.0 40
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 Zefira Kronos Zefira Kronos   [s 4] 1640/1 B 5 15.5 87
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Magna Carta Magna Carta   [v 6] 2660/14 B 0 g 39
2019-02-02 2019-02-02 Åby-3 Moruga Moruga   [v 5] 1640/4 B 7 15.4g 19
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Tony Afrika Tony Afrika   [h 4] 2140/7 B 1 16.0 78
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-5 Thatch her Face Thatch her Face   [s 4] 2140/6 D 0 g 205
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Il Boscaiolo Il Boscaiolo   [v 4] 2140/5 A 2 15.1 94
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 T.Rex Face T.Rex Face   [h 4] 2140/2 D 0 16.6g 40
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-5 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/9 B 0 14.8 640
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-8 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 3180/15 B 0 16.0 61
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-1 Vega Face Vega Face   [s 3] 2140/8 C 0 g 136
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-4 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2160/15 C 0 g 433
2020-06-15 2020-06-15 Mantorp-6 Valuable Face Valuable Face   [s 3] 2140/6 C 2 15.2 74
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Livi Oboy Livi Oboy   [v 4] 2140/10 B str
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-3 Hilarious Am Hilarious Am   [s 3] 2140/4 B str
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Coutinho Coutinho   [v 4] 2140/3 C 3 15.0 31
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-9 Darshana Darshana   [s 5] 2160/9 C 0 14.9g 255
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-8 Upstate Face Upstate Face   [h 4] 2640/9 A 2 14.0 22
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 Enge Kevin Enge Kevin   [v 6] 2140/11 D str
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 1640/3 B 0 11.5 126
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-11 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1640/6 B 0 g 107
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-4 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 1640/5 D 0 12.2 315
2020-05-27 2020-05-27 Åby-3 Very Gone Face Very Gone Face   [s 3] 2140/4 C 5 15.7 102
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Ourangel U.R. Ourangel U.R.   [s 7] 1640/7 D 0 13.5 521
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 Navaho Ghostdance Navaho Ghostdance   [v 4] 2140/8 C 0 g 21
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Prodigitj Prodigitj   [s 5] 2140/1 C 4 15.3 57
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 Award Kronos Award Kronos   [s 4] 2140/4 B 1 14.6 17
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-9 Typhoeus Face Typhoeus Face   [v 5] 2140/1 B 0 g 117
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-5 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 2640/15 A 4 16.8 473
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-7 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2140/5 D 4 14.2 30
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-3 Enjoy's Top Gun Enjoy's Top Gun   [v 5] 2100/11 B 0 15.3 253
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-7 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1609/6 C 3 10.3 394
2020-04-29 2020-04-29 Åby-9 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 6] 2140/5 B 1 13.1 110
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-3 Udde Face Udde Face   [v 4] 2140/11 D 0 18.2 497
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-11 Ganyboy Ganyboy   [v 6] 2640/10 D 4 14.4 376
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-7 Hilarious Am Hilarious Am   [s 3] 2160/13 B 5 16.6 62
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-2 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/5 D 1 14.4 124
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-3 Baby Boy Baby Boy   [v 3] 2140/3 D 4 18.2g 19
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-5 Bally T.N. Bally T.N.   [v 4] 2160/6 C 0 g 56
2020-03-25 2020-03-25 Åby-9 Speedy Face Speedy Face   [h 6] 1640/5 A 2 11.6 55
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-6 Terminator Face Terminator Face   [v 5] 2140/9 C 0 g 49
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/13 B 7 13.9 181
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 Abbington Abbington   [v 8] 2140/10 A str
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-4 Racing Ribb Racing Ribb   [v 6] 2140/7 C 5 14.7 48
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-9 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2640/4 C 0 g 130
2020-02-20 2020-02-20 Åby-5 Gladiator d'Am Gladiator d'Am   [v 4] 2140/3 C 2 16.1 20
2020-02-20 2020-02-20 Åby-8 T.Rex Face T.Rex Face   [v 5] 2140/12 B 0 16.8 233
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-9 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 2160/9 B 4 15.7 195
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-3 Igor Ribb Igor Ribb   [v 8] 2140/8 C str
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Magna Carta Magna Carta   [v 7] 1640/12 D str
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-5 Unarmed Face Unarmed Face   [v 4] 1640/4 C 0 14.8 172
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-7 Neelix Neelix   [v 6] 2640/7 A 5 17.2 40
2020-02-06 2020-02-06 Åby-4 Tony Afrika Tony Afrika   [v 5] 2640/3 B 4 15.2 90
2020-02-06 2020-02-06 Åby-9 Victory Lee Victory Lee   [h 5] 1640/12 B str
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Bally T.N. Bally T.N.   [v 4] 2640/1 D 0 410
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Super Steve Super Steve   [v 5] 1640/7 B 4 14.5 36
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-6 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 2140/1 D 3 15.0 407
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-4 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 3160/9 A 0 18.2g 472ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se