V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique..


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique.
Solvallatränaren kan konstatera att stallformen är på topp efter en imponerande dubbelseger i lördagens huvudlopp när V75 avgjorde på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Disco Volante var V75-omgångens mest streckade häst och storfavoriten gjorde inte spelarna besvikna i gulddivisionen. Det var andra raka segern i högsta klassen på V75 för den sjuårige valacken som vann före stallkamraten Snowstorm Hanover.
- Bakspår och 1600 meter det är som att stå tillägg. Men han löste det bra. Han har blivit fin och accepterar numera att det kommer lite grusstänk på huvudet, tidigare ryckte han med huvudet, sa kusken Ulf Ohlsson.
Dubbelsegern för Disco Volante och Snowstorm Hanover inbringade 225 000 kronor för Stefan Melander. Betydligt mer kan det bli på söndagen i Prix d’Amerique där 4,2 miljoner kronor väntar vinnaren.
- Känslan är att Milligan’s School kan vara trea-fyra om han får ett invändigt lopp, det krävs ett bra lopp för att duga. Jag tror den yngsta vinner, säger Stefan Melander och syftar på femårige franske stjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop.

Miljonutdelning på V75
Trots att dagens största favorit vann i V75-3 blev det miljonutdelning på V75-spelet.
Tolv system klarade sju rätt och belönades med 1 771 477 kronor. Sex rätt gav 5 387 kronor och fem rätt 233 kronor.
I V75-1 lotsade Carl Johan Jepson 26-oddsaren Flash Håleryd först i mål. Flash Håleryd öppnade snabbt och fick först rygg ledaren som sedan blev tredje invändigt när favoriten Doctor Doxey Zenz tog över efter 500 meter. 600 meter från mål kunde sedan Carl Johan Jepson kliva ut i andraspår i tempoväxlingen då Erik Adielsson tryckte till ordentligt med Hazard Boko och tog över ledningen. Över upploppet hade sedan Flash Håleryd bäst fart och vann till slut säkert.
Skräll blev det även i V75-2 där 11-odsaren I’m A Believer fångade in ledande favoriten Rapide Cash i en mycket vass avslutning över upploppet. I segersulkyn satt Kenneth Haugstad och tränar gör Mantorps Stefan P Pettersson.
- Hon har haft jättefin form ,men det har strulat. Jäkligt gott av vi fick casha i dag, det är min egen häst, sa Stefan P Pettersson med ett stort leende.

Ekman bjöd på glädjetårar
Omgången bjöd även på ett ungdomslopp och det blev ett rivigt race där till slut Kim Moberg kunde avgöra sedan hon hittat ut från innerspåret mitt på upploppet tillsammans med 24-oddsaren Imakeyouproud.
- Det var ruggigt som han accelererade, sa Kim Moberg om sista biten över upploppet.
Gladast av alla på Sundbyholmstravet på lördagen var troligen tränaren Anneli Ekman sedan hennes ögonsten vunnit på V75.
- Det är jättestort för en liten tränare. Jag är även uppfödare och var med när han föddes i hagen hemma. Det är så stort, det här trodde jag aldrig, sa Anneli Ekman som grät glädjetårar på väg till vinnarcirkeln.
I V75-5 var det stenhårt i mål men målfotot visade att favoriten Indy D. och Örjan Kihlström fångade in jätteskrällen Edmund i sista stegen. Roger Walmann tränar vinnaren.
Därefter följde Erik Adielsson upp med ännu en betrodd vinnare. Solvallakusken hade full kontroll och ledde V75-6 från start till mål med Christoffer Eriksson-tränade Ingo.
V75-omgången avslutades med ytterligare en spetsseger sedan Jorma Kontio fått överta kommandot med Religious från Ronaldo Malibu som galopperade tidigt. Nina Pettersson-Perklén tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsio..


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsion, Milligan’s School och Ringostarr Treb – tar upp kampen med fransmännen. Hur det går återstår att se men de svenska travfans som tagit sig till Paris fick anledning att fira redan på lördagen. Detta efter att Robert Bergh-tränade Jet Voice vunnit ett amatörlopp med Johann Preining Jr. i sulkyn. Tvåa blev svenskfödde Staro Ivy League och tredjeplatsen gick också till Sverige genom Pasi Aikios Uppohoppa och Mats Holmstedt.

Ola Johansson, Kanal 75


Björn Goop om Face Time Bourbon:- Han är junior och möter seniorerna för första gången, och det är så klart jätte..


Björn Goop om Face Time Bourbon:
- Han är junior och möter seniorerna för första gången, och det är så klart jättetufft. Han kanske egentligen skulle ha behövt ett år till på sig men han är så talangfull och så tidig att man vill prova mot de tuffaste. Han har chans, det har han, men det kommer vara tufft. Det är ju årets lopp, årets drabbning, och det klart att det är superspännande!
- Motståndet är jättebra. Det är ett jämnt och öppet fält. Fjolårsvinnaren Belina Josselyn är med, Davidson du Pont är en jättebra häst, och Propulsion får vi inte glömma. Det kommer vara stentufft men jag har en fin häst och hoppas kunna vara med där framme.

Jerry Riordan om Ringostarr Treb, som gör karriärens sista start:
- Han känns toppen men Prix d’Amerique är självfallet inte hans typ av lopp. Över 1 600 meter kan han köras tufft men det kan han givetvis inte nu. Vi får försöka dra fördel av hans rutin. Förhoppningsvis blir det tre-fyra omstarter så att alla andra blir frustrerade och nervösa, men det blir inte han. Sedan gäller det att få en bra position tidigt i loppet och hoppas att det löser sig. Man kan inte göra loppet själv med honom. Loppet är öppet i år och jag tror att han kan tjäna pengar. Han har sådan klass att han alltid tjänar pengar om han inte får ett katastrofalt lopp.
- När loppet är över i morgon kväll är han tillbaka i sin box och äter sitt hö. Och då är den här delen av hans karriär över. Att ha en sådan här häst bekräftar att man valde rätt när man valde att bli travtränare, för allt man ger honom ger han tillbaka dubbelt. Han är enastående.

Jean-Michel Bazire om fjolårsvinnaren Belina Josselyn, Davidson du Pont och Looking Superb:
- Jag är jättenöjd med Belina Josselyn. Hon har återvänt och är exakt på samma nivå som förra året.
- Davidson du Pont är nog den från stallet med bäst chans. Han gick bra senast och har bara gått lätta jobb efter det. Han har toppform och kan göra mycket själv i loppen.
- Looking Superb känns på topp i förberedelserna. Han är en av hästarna som kan vinna med rätt lopp.
- Det var inte så svårt att välja häst. Jag känner Belina Josselyn och tror att hon kommer vara lika bra som förra året, och de andra kuskarna känner också hästarna väl.

Frankrikeveteranen Anders Lindqvist:
- Jean-Michel Bazire ska vara favorit. Han är folkets favorit och kör fjolårsvinnaren Belina Josselyn. För 14 dagar sedan hade jag sagt att hon är chanslös, för hon har inte imponerat i vinter, men hon var överraskande bra senast och har tränat mycket bra efter det och har seglat upp som favorit nu. Värsta motståndaren är Bazires egen Davidson du Pont som imponerade senast. Han kvalade in tidigt och har sedan gått ”prépare” med skor. Senast flög han fram över upploppet med skor. Han verkar ha utvecklats en klass i år. Skrällen i loppet är min favorit som jag tror vinner, Bold Eagle. Han är snabbaste hästen i fältet. Måste ha det serverat men nu när han inte är favorit kan de köra utan press och får han bara luckan...”tjoff” säger det!

Ola Johansson, Kanal 75


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix de Luxembourg sl..


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix de Luxembourg slog Anzi des Liards till. Den tioårige valacken kom närmast från en andraplats bakom megastjärnan Cleangame och när han nu ställdes mot enklare motstånd var han bara bäst. Trots en tung resa med tredjespår i en kilometer och därefter positionen utvändigt om ledaren var han starkast till slut.
- Jag är jättenöjd. Han kändes stark hela vägen och var bättre än vad jag hade förväntat mig, sa hästens tränare och kusk Romain Derieux.
Segertiden skrevs till snabba 1.10,9 över 2 100 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 471 000 kronor. Tvåa blev Jean-Michel Bazire-tränade favoriten Dorgos de Guez och trea efter sen lucka kom Jarmo Niskanens Earl Simon. Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. kördes till ledningen av Björn Goop och höll till fjärdeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


På lördagen är det Sundbyholmstravet i Eskilstuna som är värd för Svenska Travligan (STL) och V75.Sandra Luomala plockar ut en V7..


På lördagen är det Sundbyholmstravet i Eskilstuna som är värd för Svenska Travligan (STL) och V75.
Sandra Luomala plockar ut en V75-debutant i STL Klass II.
- Jag ser jättemycket fram emot lördag, framför allt när man har en bra häst som ska vara med och tävla. Det blir fint väder och kommer vara fina förutsättningar. Banan har varit jättefin och de har kört på nytt material nu vid 12-tiden så banan kommer vara i toppskick, sa Sandra Luomala i V75 Direkt i TV12 på fredagen.
Father Of Sun kommer till start med två raka segrar tillsammans med kusken Emilia Leo.
- Emilia har varit jättenöjd i båda loppen. Han har gått jättefint för henne med krafter kvar i båda loppen så hon har bara haft positiva saker att säga om honom, berättar Sandra Luomala som hoppas på tredje raka segern för femårige Father Of Sun.

Har vässat extra
Från spår 2 bakom startbilen i V75-5 är Father Of Sun en av spetsfavoriterna i loppet.
Är ledningen plan A?
- Det tror jag säkert att det är. Emilia får bestämma helt och hållet själv, men jag tror att hon skulle vilja testa där. Han är väldigt snabb ut. Han är naturligt startsnabb och jag tror inte någon tar en längd på honom, säger Sandra Luomala.
Father Of Sun har inte startat sedan vinsten 28 december på Romme.
Hur är formen?
- Den är bara bra, det blev medvetet lite långt emellan nu, man vill inte starta emellan och gå ur klassen, sedan tar vinter-banorna mycket på hästarna. Jag körde ett sulkyjobb med honom förra torsdagen och körde 1.16 på ett lätt och fint sätt, så han har fått öppna lungorna lite grann. Jag körde även någon intervall i går med honom.
Vässade du lite extra?
- Jajamen, det är vässning nu när det är hemma-start. Det kan väl vara bra att köra på lite...
Gör du några ändringar?
- Nej, han har gått bra med helstängt huvudlag och jänkarvagn.
Vad säger du om motståndet?
- Det är bra hästar, men jag tycker att min är bra själv. Det kräver att man får ett bra lopp och så vidare när man är med på V75 om man ska vinna såklart. Men Father Of Sun är en jättefin häst, han har utvecklats väldigt mycket för varje start och jag tror att han ska kunna klättra en bit upp i klasserna faktiskt. Det är en fin travare, han är komplett på alla sätt, han är startsnabb och travsäker och går från alla positioner och alla underlag.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det är pappa Alf Jonsson som tränar den här fantastiska hästen. Ängsborken radade upp segrarna som treåring och vann då &ar..


Det är pappa Alf Jonsson som tränar den här fantastiska hästen. Ängsborken radade upp segrarna som treåring och vann då åtta lopp på 16 starter och var bland de tre främsta i 13 av dem. Han var trea i Kriteriet och spåddes en lysande framtid men råkade dessvärre ut för en svår gaffelbandsskada. Den nu femårige hingsten var borta i över ett år från tävlingsbanan innan han gjorde comeback. Det slutade med en lätt seger och han vann även i starten efter på V86. När Ängsborken i senaste starten var med i V75 galopperade han i inledningen från tillägg över sprinterdistans. Men hästen reparerade storstilat och avslutade fenomenalt till andraplatsen när han flög fram över upploppet.
– Ängsborken (GS75-6) är en ruggig häst alltså. Han gjorde en toppinsats senast och visade vilka fartresurser det finns inombords. Han blev för laddad och galopperade strax efter start. Sedan gjorde han en riktigt vass avslutning, säger Jimmy Jonsson.
– Det är ju en mäktig häst som tidigt visade talang och det känns som en riktig klasshäst när man kör honom. Han lägger mycket mark under sig och har både styrka och fart. Han har allting egentligen och är ganska komplett. Det enda är att han kan bli lite för laddad och överambitiös i starten. Det var faktiskt nära galopp strax efter start när han vann näst senast. Då hade han innerspår bakom bilen.

Hur tycker du att hästen känns annars nu med ett par lopp i kroppen efter sin långa frånvaro?
– Han känns bättre och bättre, det gör han. Han har varit lite tung i kroppen ändå nu i början men blir spänstigare för varje start. Under sitt långa skadeuppehåll tjänstgjorde han även i aveln och fick 63 ston.

Vill starta i Paris – ”Hade varit kul”
I söndagens Grand Slam 75, som avgörs i Bollnäs, blir Ängsborken klar favorit i den sjätte avdelningen. Det körs två kallblodslopp den här tävlingsdagen och i dessa är det uttagningar till kallblodsloppen på Vincennes i Paris i februari. De två främsta är klara för start på den svarta kolstybben i Paris och de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut den 28 januari.
Jimmy Jonsson skulle tycka det vore häftigt att visa upp sitt fina kallblod på Vincennes svarta kolstybb.
– Jag tror att han skulle passa perfekt på den banan. Det hade varit kul att vara med, säger Jimmy.
– Sköter han sig så ser det bra ut på förhand och felfri har han en toppchans att vinna. Det enda är nu att han har hästar på bägge sidor om sig i starten vilket gör att han kan bli för ivrig från början och galoppera. Om man nu ska gnälla på något. Det hade nästan varit bättre med spår åtta eller tolv för hans del. Vi gör inga ändringar utan det blir öppet huvudlag och vanlig vagn igen.
– Jag är nog mer orolig för startmomentet än för konkurrenterna.

Halvbrodern kan också vinna – ”En topphäst”
Alf och Jimmy Jonsson selar även ut Tekno Jerven i det andra kallblodsloppet inom GS75. Faktum är att Tekno Jerven och Ängsborken är halvbröder (har samma mamma i Puma Järva) och det kan alltså bli en dubbelseger för syskonen på söndag. Tekno Jerven – som även han tränas av Alf Jonsson – har också haft en gaffelbandsskada och galopperade i comebacken senast. I fjol vann hästen fem lopp och tog tre andraplatser på elva starter.
– Tekno Jerven (GS75-3) är en topphäst han också men är lite stökigare och mer besvärlig. Han är en av de bättre i kullen och att han nu fick spår tolv är nästan bara bra för att han ska gå felfritt. Han har annars lätt för att hetsa upp sig.
– Precis som sin bror är han väldigt kapabel och sköter han sig kan han mycket väl runda samtliga. Men samtidigt är det bara andra starten efter ett långt uppehåll och jag kommer inte att vara alltför hård mot honom. Inga ändringar, säger Jimmy Jonsson.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-10 Star M.L. Star M.L.   [s 4] 2140/2 5 18.6 805
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-8 Fizz de Zeun Fizz de Zeun   [v 10] 3160/6 0 838
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-8 Irish Cream Rick Irish Cream Rick   [s 5] 2100/8 0 20.8 675
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-6 Fizz de Zeun Fizz de Zeun   [v 10] 2180/15 0 19.4 864
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Runaway Lane Runaway Lane   [v 8] 2140/15 5 19.3 437
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-7 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 2140/1 0 18.8 1166
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 7] 1640/4 0 g 51
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-9 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 1609/5 3 15.4 116
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 Irish Cream Rick Irish Cream Rick   [s 5] 2660/10 7 18.6 364
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Super Brian Super Brian   [v 12] 2160/12 2 16.0 677
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Keltic's Aramis Keltic's Aramis   [v 8] 2140/4 0 19.8g 344
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Ridgehead Isidor Ridgehead Isidor   [v 5] 2100/9 6 17.9 271
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Easter Beer Easter Beer   [s 5] 2140/9 0 18.5 877
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 2140/4 5 18.4 276
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-6 Billy Jovalley Billy Jovalley   [v 6] 2160/11 0 18.9g 480
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-6 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 1680/11 str
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-6 Confess Arn Confess Arn   [v 6] 1640/14 str
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 My Space My Space   [v 7] 2140/10 7 15.4 203
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2640/1 C str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 Cause I Love You Cause I Love You   [s 3] 2140/7 B 6 16.4 147
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/12 C 3 20.0 92
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D 3 18.6 177
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-1 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 3] 2140/5 B 4 20.2 97
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/10 D 0 g 299
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/3 C 6 21.4g 188
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2640/1 D 0 17.3 869
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-4 Promotion Promotion   [v 5] 2140/1 C 0 19.7g 163
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2140/4 C 5 17.6 333
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2160/10 D str
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/7 D 0 16.9g 969
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Real Doc Real Doc   [h 4] 2660/13 A 8 18.2g 191
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 1609/2 C 0 17.9 153
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-8 Medolla Medolla   [s 6] 2160/8 B 5 16.8 124
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Finito Finito   [v 9] 2100/8 D 0 20.8g 463
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 3] 2100/4 B str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 3] 2140/2 B 0 g 781
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2640/1 D 6 17.6 430
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/3 D 0 g 457
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 5] 2100/14 D 0 24.6 1426
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/6 C 4 18.1 65
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2100/7 C 4 19.0 143
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-7 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/9 D 0 1922
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2100/6 C 0 16.3 557
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/10 B 7 14.5 178
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1640/3 A 0 15.9 132
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-11 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2100/3 C 0 18.0g 243
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 5] 2100/4 B 5 18.2 126
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/4 A 4 18.6 317
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/6 B 5 17.9g 72
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-8 Alice the Trotter Alice the Trotter   [s 7] 2140/7 C 6 15.3 218
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2100/9 D 0 g 89
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 1640/5 C 3 16.0g 71
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Magnificent Action Magnificent Action   [s 7] 2140/3 D 0 17.3 316
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 C 6 17.3g 31
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 1700/1 C 0 g 373
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-8 Bellafonte Bellafonte   [v 5] 1640/5 C 4 14.8 55
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Medal Hangre Medal Hangre   [s 7] 2140/6 D 0 17.9 490
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/1 C 0 g 141
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Omega Broline Omega Broline   [s 5] 2140/1 D 0 g 33
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-11 Haj Tooma Haj Tooma   [h 5] 2140/2 D 0 18.6 444
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/7 B 0 17.2 162
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 1640/9 C 3 14.6 294
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Friendly Boko Friendly Boko   [s 4] 2140/4 A 0 18.2g 18
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Joan Chip G.L. Joan Chip G.L.   [s 4] 2140/3 B 0 g 44
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 5] 2140/11 B 0 17.6 171
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Winnerofitall Winnerofitall   [v 9] 2160/6 D 0 261
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/2 D 4 18.6 571
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-4 Stina Confess Stina Confess   [s 6] 1640/4 B 0 17.6 211
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-11 En Rico En Rico   [v 4] 2140/6 D 0 18.8 201
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1609/5 B 3 17.0 24
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 8] 1640/10 B 6 17.8g 421
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 5] 2140/8 A 0 18.3 1069
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/9 C 0 14.7 497
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/4 B 0 15.7 105
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2140/4 D 6 17.8 224
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-1 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/9 B 2 17.8 93
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-2 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/4 C 5 23.0 87
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 1640/2 C 0 17.1 157
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-9 Blue Star Cosmic Blue Star Cosmic   [h 8] 2140/11 D 0 18.3 1015
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 2100/15 B 8 18.1 847
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/14 C 0 19.3 850
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-10 Karizma Trot Karizma Trot   [s 7] 2180/13 B 0 16.9 189
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Dalforno Dalforno   [v 4] 2140/8 C str
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 3] 2140/3 D 0 18.7 207
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-6 Nas di Celle Nas di Celle   [v 10] 2140/6 B 0 19.0g 83
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2100/8 C 0 23.0 146
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Saint Mathilda Saint Mathilda   [s 7] 2160/9 A 8 18.5g 369
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2100/12 C 1 18.4 22
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/5 B 8 18.7 72
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-10 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/4 C str
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-5 Vaulting Vaulting   [v 9] 2140/6 D 0 25.0g 331
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Real Doc Real Doc   [v 5] 2100/12 D 7 16.8 454
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2660/9 D 0 19.8 324
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 3] 2140/12 D 7 18.5 326
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/3 C 3 17.5 157
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/9 D 0 16.0 457
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Concetta Concetta   [s 4] 2100/3 B 0 17.6 40
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2100/6 A 8 17.4 293
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2100/1 C 6 19.0 351
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 4] 1640/2 C 3 14.9 198
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Not Guilty Not Guilty   [v 6] 1640/6 D 0 g 567
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Claymore Claymore   [v 6] 2100/12 A 0 17.0g 52
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 1609/6 D 0 g 121
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2100/14 A 8 18.8 417
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-3 Real Doc Real Doc   [v 5] 2640/1 D 3 17.9 108
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-1 Classic Joy Classic Joy   [s 5] 2100/9 C 0 g 48
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-8 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 5] 2140/2 D 0 16.1 617
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2140/5 C 6 17.3g 190
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2640/7 D 0 16.7 1346
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/10 C 0 16.8 1896
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 6] 2140/2 D str
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2140/2 C 7 20.3g 131
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/1 D 5 16.1 426
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Not Guilty Not Guilty   [v 6] 1640/2 D 2 15.1 301
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Juicebox Juicebox   [v 5] 2140/7 C 3 15.7 290
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-5 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/7 C 6 17.4 667
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2140/7 D 0 20.6 569
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/1 C 0 17.1 193
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-3 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 1640/6 D 0 17.3g 320
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/9 D 0 19.3 219
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2140/3 D 0 17.6 68
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/10 C 0 18.6g 205
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Claymore Claymore   [v 6] 2160/6 B 4 15.6 44
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-3 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 1609/6 D 0 17.8 766
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 1640/4 C 7 14.6 113
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Real Doc Real Doc   [v 5] 2480/10 B 0 17.5 238
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-1 Sten Åke Sten Åke   [v 4] 2080/6 B 2 17.2 164
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Carmen Ås Carmen Ås   [s 7] 2160/7 C 0 17.8 413
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 2100/4 D 8 16.5 143
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2100/7 C 5 17.7 140
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2100/6 B 6 15.9 40
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-3 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/4 C 5 18.5 118
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2100/11 D 6 19.8 104
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Quintus Maximus Quintus Maximus   [v 8] 2140/1 D 0 g 1025
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-10 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2140/3 B 0 g 30
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2640/1 B 4 18.0 141
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/5 D 0 16.7 1165
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 2140/9 D 8 17.5 456
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1640/1 D 4 15.4 230
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-8 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/5 D 0 16.1 441
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/3 C 6 14.3 231
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/5 D 5 17.5 794
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 2140/2 D 7 16.5 680
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2640/13 B 0 17.5 1170
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-5 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2640/12 D 4 16.9 837
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-9 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/4 C 0 g 122
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/8 D 0 16.2 731
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Uno Gamberro Uno Gamberro   [v 5] 2140/1 D 0 19.9 781
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Be Right Back Be Right Back   [v 5] 2140/12 D 0 17.2 704
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 7] 2160/4 D 0 18.6 1687
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/10 A 7 16.7 606
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2640/13 B 5 17.1 494
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-5 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/8 D 0 15.6 1611
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-2 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/15 B 0 18.0 1556
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-12 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/1 D 1 28
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/10 C 0 18.1g 215
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/10 D 0 g 632
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Hotter than Hell Hotter than Hell   [v 7] 2180/10 A 5 16.4g 43
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-8 Zeroxita Zeroxita   [s 7] 2160/2 D 8 20.7g 123
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 High on Heels High on Heels   [s 5] 2140/15 A 3 16.6 60
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-3 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2140/4 D 0 g 253
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-5 Ghostbreed Ghostbreed   [v 4] 2140/11 A str
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-11 Young Prince Young Prince   [v 5] 2140/8 C 7 16.3 102
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 1640/6 D 0 17.0 256
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Big Boy Blue Big Boy Blue   [v 4] 2140/2 D 8 18.6 116
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-13 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/4 D 0 1081
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-1 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 1640/4 C 0 14.5 208
2017-06-16 2017-06-16 Romme-3 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2640/4 D 4 17.3 148
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Saint Mathilda Saint Mathilda   [s 7] 2140/4 A 1 15.2 62
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 4] 2140/5 B 6 17.8 206
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Furyk Furyk   [v 10] 2140/11 C 8 16.1 749
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Livtrasir Livtrasir   [h 5] 2140/4 B 3 16.3 44
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/15 C 4 15.6 537
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/7 C 0 19.8 180
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/1 B 1 16.7 25
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Blända Buttler Blända Buttler   [s 7] 2140/5 D 0 19.3 73
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/6 C 0 15.7g 364
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-6 Quintus Maximus Quintus Maximus   [v 8] 2140/9 C 8 16.2 308
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-5 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/10 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/11 C 3 18.3 310
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Önas Jane Önas Jane   [s 6] 2140/11 C 0 20.1 92
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Orne As Orne As   [v 9] 2180/8 D 7 16.6 352
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Photo Flyer Photo Flyer   [v 7] 2140/5 C 6 16.0 150
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-7 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/3 C 5 17.5 364
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 1640/12 D 0 15.3 597
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/8 C 0 17.9 463
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/11 A 7 19.1 309
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/13 C 0 18.7 1276
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/11 D 0 17.6g 1662
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-6 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 8] 2140/4 D 0 g 63
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/12 C 8 16.4 337
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 2140/3 C 5 16.2 237
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-7 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/8 C 2 17.4 560
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Karizma Trot Karizma Trot   [s 7] 2140/4 C 0 16.4 1278
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/6 C 6 18.9 513
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-7 Lisa Sånna Lisa Sånna   [s 4] 2140/4 C 0 18.2g 284
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/7 C 4 17.5 270
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-8 MahaMari MahaMari   [s 4] 2140/12 C 0 18.0g 32
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/2 D 5 15.7 91
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/11 B 0 19.2g 514
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/12 D 1 16.9 513
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-9 My Space My Space   [v 9] 2640/6 C str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Wille's Onyx Wille's Onyx   [v 4] 2140/10 D 6 17.9 80
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 Wille's Ametist Wille's Ametist   [v 5] 2140/1 D 3 17.6 169
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-4 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2100/12 D 0 17.6 288
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2140/2 D 0 19.7 518
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Out of the Way Out of the Way   [v 6] 2140/2 C str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/15 C 7 18.3 1254
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-6 Sten Åke Sten Åke   [v 5] 2140/8 C 0 18.2 463
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-7 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 5] 2140/11 C str
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-3 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 5] 2100/2 C 7 18.3 996
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-1 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/4 C 0 17.9 608
2018-11-19 2018-11-19 Romme-2 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/7 C 0 g 17
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/1 D 0 17.1 145
2018-11-19 2018-11-19 Romme-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/12 D 6 17.8 201
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 C 0 16.4g 721
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-10 Sorella Rick Sorella Rick   [s 4] 2100/1 D 0 g 543
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-1 Lisa K. Lisa K.   [s 3] 2140/4 B 7 19.9g 50
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 1229
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2180/15 B 5 16.4 944
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-1 Lisa K. Lisa K.   [s 3] 2100/7 B 1 19.3 41
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/6 B 8 18.3 222
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/5 C 8 17.4 275
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 4] 1609/6 B 3 15.1 27
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2660/8 C 7 18.4g 90
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-7 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2140/3 D 8 17.2 416
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Vacqueyras Vacqueyras   [v 9] 2140/12 B 0 16.5 154
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2140/12 B 1 17.4 137
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/13 C 0 17.6 525
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-8 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 3] 2140/8 D str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Sten Åke Sten Åke   [v 5] 1640/5 D 0 16.4 372
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2640/7 D 0 17.1 876
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/6 D 0 19.7 276
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-1 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/8 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2140/5 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/9 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 6] 2140/6 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2160/9 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Nassak Nassak   [v 5] 1609/1 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-5 Boomer Boomer   [v 6] 2100/9 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-10 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2100/13 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 Novomaggio Novomaggio   [v 6] 2140/12 B 0 g 1444
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/6 D 2 17.1 130
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-5 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 1640/6 A 3 16.0 15
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Ester Joy Ester Joy   [s 7] 2140/12 C str
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Moolger Moolger   [v 5] 2640/9 D 7 17.6 872
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-5 Novomaggio Novomaggio   [v 6] 2140/4 D 4 19.2 1259
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-2 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 3] 2140/5 C str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Logical Mystic* Logical Mystic*   [h 4] 2640/8 B 0 17.0g 39
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2640/8 A 0 20.0 87
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/8 B 4 18.5 26
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-9 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/5 D 0 19.0 184
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/7 A 0 16.2 44
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Diadora Diadora   [s 5] 2140/12 D str
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-4 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2100/7 B 2 15.9 138
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Max Pro Max Pro   [v 8] 2140/6 D 0 16.2 2073
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-5 Fideli Star Fideli Star   [s 7] 1640/9 B 0 14.3g 371
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-10 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/9 B 4 15.4 93
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/6 B 2 17.2 56
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Max Pro Max Pro   [v 8] 2140/11 B 4 15.9 117
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Real Doc Real Doc   [v 6] 2140/7 B 5 15.6g 253
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Vacqueyras Vacqueyras   [v 9] 2140/12 B 0 15.9 122
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/9 C 8 18.2 103
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Concetta Concetta   [s 5] 2140/7 A 4 18.2 68
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/6 D 7 17.8 110
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/5 C 7 17.2g 423
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2140/6 D 0 17.0 172
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-1 Canela Brava Canela Brava   [s 4] 2140/2 D 6 19.9 875
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-10 Max Pro Max Pro   [v 8] 2160/6 C 6 15.6 1044
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/12 D str
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/9 C 5 16.0 154
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/7 C 0 20.4 74
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Fiona L.R. Fiona L.R.   [s 9] 2140/2 D 0 23.0g 367
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/1 C 2 18.4 153
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 D 0 16.9 259
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/7 D 8 16.3 1093
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-12 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/8 B str
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2100/1 D 7 17.7 427
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Odessa Cheri Odessa Cheri   [s 5] 2100/9 B 7 16.9 186
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2160/13 C 7 17.9 380
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-10 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/12 D 0 16.5 1483
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 High on Heels High on Heels   [s 6] 1609/9 D 0 14.6 461
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2609/3 D 0 662
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/1 D 4 18.3 136
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 Zelmer Zelmer   [v 5] 2160/9 C 0 20.4 549
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2100/10 C 6 16.8 398
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-2 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/1 B 3 17.6 121
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 1640/9 D 0 g 739
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-11 White Bobbysock White Bobbysock   [v 7] 2180/15 C 7 16.7 971
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2140/1 D 0 17.0 1294
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/8 C 2 16.8 274
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/5 D 8 17.5g 74
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Zeroxita Zeroxita   [s 8] 2140/4 D 0 18.6 458
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/3 C 3 18.4 105
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 2140/8 C 7 17.1 439
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-2 Zelmer Zelmer   [v 5] 1609/4 C 7 17.3 238
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-3 Spotlite Son M.L. Spotlite Son M.L.   [v 6] 2100/10 B 6 15.8 218
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-4 White Bobbysock White Bobbysock   [v 7] 2160/11 C 4 16.9 518
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/3 C 3 16.0 91
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 Nightlight M.L. Nightlight M.L.   [s 5] 2160/11 C 7 18.1 1091
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 6] 2140/4 B 7 16.4 209
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/2 D 3 18.5 74
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/12 C 0 17.1 378
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 1640/12 C 7 15.3 141
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/5 C 4 17.9 276
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-8 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 1640/8 C 4 15.3 388
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 5] 1609/12 C 0 14.3 226
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-3 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/12 C 8 16.8 542
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-6 Cosmo Frazer Cosmo Frazer   [v 7] 2140/12 D 0 15.6g 278
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-6 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 2160/6 D 7 17.3 574
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/8 D str
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 C 0 17.8g 78
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/3 C 3 18.1 89
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/10 C 0 16.8 125
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/9 B 1 18.2 141
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 Claymore Claymore   [v 7] 2140/6 D 6 14.7 119
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 1640/2 D 3 13.7 362
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 1640/11 B str
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2140/1 C 6 14.9 61
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-1 Sembs Rebir Sembs Rebir   [v 6] 2180/3 B 4 16.7 66
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Beata Knox Beata Knox   [s 7] 2140/11 B 0 18.4 386
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/6 D 7 15.4 485
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/5 D 8 16.5 251
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/10 B 2 17.4 44
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/2 D 5 18.0 213
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/7 B 3 15.9 105
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2160/9 C 0 16.0 477
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 1609/4 D 5 14.8 872
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/7 C 3 16.7 308
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-10 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/5 C 6 17.6 335
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-1 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/10 C 6 18.0 1160
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Ava Å. Ava Å.   [s 6] 2140/1 D 8 18.0 433
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-1 Zelmer Zelmer   [v 5] 2160/14 C 6 20.0 2363
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/7 C 0 18.3 1019
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2640/15 C 0 17.0 634
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-10 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/9 B 0 22.3g 460
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/10 D 0 16.4 210
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-2 Zelmer Zelmer   [v 5] 2100/5 D 6 18.2 71
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-3 Black and White Black and White   [v 7] 2100/4 D 0 18.7 317
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/5 C 0 19.4 484
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Claymore Claymore   [v 7] 2100/6 D 8 16.1 143
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2100/6 C 0 18.5g 965
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-10 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2160/4 D 4 18.1 41
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/11 D 2 17.7 585
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2140/2 B 8 18.9 131
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 462
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/9 D 0 18.9 410
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2180/11 C str
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-3 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/8 D 0 17.7 371
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-7 Diora From My Diora From My   [s 8] 2660/8 B 0 19.1 324
2018-01-26 2018-01-26 Romme-5 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/6 D 6 19.0 371
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-1 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/4 C 1 17.7 162
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-8 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 6] 2160/12 B str
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-9 Bell's Boe Bell's Boe   [s 7] 2100/14 C 0 20.4 823
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 5] 2160/10 B 0 g 130
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 6] 2160/9 D 6 18.8 1242
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-1 I Like Likes I Like Likes   [s 5] 2140/1 B 0 19.3 701
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-7 Heartbomber Heartbomber   [s 9] 2100/6 C 6 19.8 183
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-1 Heartbomber Heartbomber   [s 9] 2180/6 C 2 16.5 145
2019-10-11 2019-10-11 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 8] 1640/4 C 0 14.4 452
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-9 Heartbomber Heartbomber   [s 9] 2100/7 D 3 17.8 184
2019-10-07 2019-10-07 Romme-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/12 D str
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-8 Bradbee Bradbee   [v 3] 2140/1 D 0 g 362
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/4 C 7 16.4 50
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2100/6 B 2 14.9 52
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/6 B 4 17.5 43
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2100/2 D 7 18.4 542
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-3 Bell's Boe Bell's Boe   [s 8] 2140/7 D 0 1147
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/1 C 5 15.1 181
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/5 D 0 17.3 138
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-11 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/2 D 5 15.1g 442
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2160/10 C 0 21.1g 535
2019-08-12 2019-08-12 Romme-3 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/11 C 6 16.2 434
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/6 D 8 18.9 362
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-8 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 1609/1 D 0 1000
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-5 Canappealformore Canappealformore   [v 7] 1640/2 D 0 g 1418
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-7 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/8 C 0 18.8g 693
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/3 B 0 15.8 112
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/11 B 3 18.1 40
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2140/10 D 7 17.0 315
2019-07-19 2019-07-19 Romme-4 Superman Tour Superman Tour   [v 10] 2140/10 D 0 18.3 358
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Armani Key Armani Key   [v 11] 2140/1 D 0 19.2 621
2019-07-19 2019-07-19 Romme-7 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 10] 2140/8 B 6 15.8 74
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/15 C 0 15.6 809
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-2 Raj Brillaconala Raj Brillaconala   [s 3] 2140/4 C 7 17.6 301
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Canappealformore Canappealformore   [v 7] 2140/1 D 0 16.2 907
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/5 D 6 15.6 246
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-2 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 2140/4 D str
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-11 Västerbo ImtheMan Västerbo ImtheMan   [v 4] 2140/5 C 1 51
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-3 Digital Box Digital Box   [v 9] 1640/6 D 0 173
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-9 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 1640/3 D 3 245
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 1620/10 D 0 15.9g 129
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2080/11 D 8 18.2g 453
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Moolger Moolger   [v 6] 3180/10 B 7 17.9 504
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/5 C 7 18.8g 342
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2660/10 C 6 15.5 380
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/5 B 2 14.2 451
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 1640/12 C str
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Superman Tour Superman Tour   [v 10] 2140/10 D 0 15.8 469
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/10 B 8 17.2g 640
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-5 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/9 B 2 18.3 48
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/8 A 3 16.7 87
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-7 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 1640/11 C 4 12.7 169
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2140/3 D 0 g 625
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2160/7 C 7 17.7 710
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2100/12 B 2 19.7 60
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Zeroxita Zeroxita   [s 9] 2100/5 B 0 485
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 This is Alex This is Alex   [v 8] 2700/10 A 0 18.6 302
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2180/11 B 1 16.2 123
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-7 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2100/1 D 0 16.7 655
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 6] 1609/4 B 3 16.1 33
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/8 C 5 17.7 174
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Florella Florella   [s 7] 2140/4 C 0 19.1 427
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Vicadi Vicadi   [v 5] 2140/11 D 0 g 636
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-9 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/5 C 0 15.2 188
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-3 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/6 C 3 19.2 79
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2680/11 B 7 18.0 638
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-4 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/3 C 6 14.4 186
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-7 Raj Brillaconala Raj Brillaconala   [s 3] 2140/7 D str
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-10 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/1 D str
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2100/2 C 1 15.0 22
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2100/5 D 0 17.4 124
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-8 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2100/7 C 7 19.7g 105
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/1 D 0 19.6g 89
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Celtic Celtic   [v 7] 2140/1 D 7 17.4 487
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-2 Zelmer Zelmer   [v 6] 1640/10 D 0 14.3 2968
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2140/5 D 0 g 1346
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-6 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 2140/2 B 7 17.5 81
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-4 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/5 D 5 18.4 1056
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-1 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/7 C 1 17.5 106
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2100/7 D 0 g 337
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 6] 2100/5 C 6 14.9 114
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Zelmer Zelmer   [v 6] 2100/2 B 7 19.3 159
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/2 D 2 17.9 196
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Cendrillon Cendrillon   [v 5] 2140/3 D 0 g 153
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-8 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/5 C 0 g 86
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/3 C 7 19.4 276
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-4 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 7] 2100/8 C 0 g 506
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 5] 2140/10 B 0 g 101
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/3 D 0 21.4 123
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Hades di Quattro Hades di Quattro   [v 5] 1609/5 D 6 17.0 168
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-7 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/6 C 5 19.7g 182
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-3 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 5] 2140/3 C 3 17.3 28
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/4 D 7 18.4 380
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 5] 1640/4 C 0 16.7g 96
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/4 D 4 21.3 204
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-3 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2100/4 C 2 18.5 374
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-2 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2160/11 B 5 20.0 111
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-1 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/2 C 2 20.0 119
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-2 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 1609/12 B 0 21.9g 114ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se