V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-11 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/2 C
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/5 D
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/1 C
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-3 Bell's Boe Bell's Boe   [s 8] 2140/7 D
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2100/2 C
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/6 B
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2100/6 A

Nyheter för travkusk


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet ..


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet Sundsvall Open Trot som avlutade omgången återfanns 57 inlämnade rätta rader. Därmed betalade sju rätt 1 864 892 kronor. Allra största vinsten, nästan 6,9 miljoner kronor, gick till ett stort ATG Tillsammans-system, men även mindre system lyckades pricka in samtliga vinnare. Bland annat lyckades en spelare i Västerbotten får alla rätt på en kupong för endast 75 kronor. På söndagen finns nya möjligheter att vinna stora pengar. Då körs V75 på Charlottenlund i samband med Danskt Travderby.

Ola Johansson, Kanal 75


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats ti..


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats till innerspår bakom startbilen och när Ringostarr Treb enkelt tog hand om ledningen var loppet i praktiken över. Ingen konkurrent ville offra sin häst och pressa upp tempot. Visserligen körde Johan Untersteiner fram utvändigt om ledaren med Cyber Lane efter ett varv men då första kilometern hade avverkats på i sammanhanget mycket långsamma1.12,9 behövde inte Ringostarr Treb gå i botten för att bärga karriärens andra seger i Sundsvall Open Trot.
- Att ha innerspår med en häst som är extremt snabb är en stor fördel och jag behövde inte ens köra på honom för att ta ledningen. Sedan behövde jag bara hålla honom under kontroll och när jag släppte av honom sista 100 meterna avgjorde han enkelt. Han är en riktig champion, sa Wilhelm Paal.
Ringostarr Treb avverkade de 2 140 meterna på kilometertiden 1.11,2 – en tiondel långsammare än när han vann loppet för två år sedan.
- Jag kan inte säga nog om den här hästen. Han är fantastiskt. Förra året hade han problem som många hästar inte kommer tillbaka ifrån men han har en enastående inställning och nu är han här igen, sa hästens tränare Jerry Riordan.
Tvåa i loppet blev Daniel Redéns Sorbet tillsammans med Örjan Kihlström och där bakom spurtade Nadal Broline ursinnigt till tredjeplatsen.
- Han gick oerhört bra! Vi var ute vid korvkiosken och det ska inte gå att ta in så många meter som han gjorde i den här klassen, berömde Nadal Brolines tränare och kusk Björn Goop.

Jätteskräll i Svenskt Mästerskap
Pydin har haft en fin säsong och spelades till storfavorit i SM för kallblod. Men han hade ingen av sina bättre dagar och kastade in handduken i ledningen på upploppet. Istället var det Järvsöodin och Björs Frej som gjorde upp om segern och till spelarnas stora förvåning drog den senare det längsta strået.
- Jag är väldigt lycklig nu! sa hästens överraskade tränare Annelie Lagergren.
- Det var många bra emot och svårt utgångsläge men Jorma körde som en gud så det gick bra.
Jorma Kontio serverade Björs Frej ett lopp i tredje par utvändigt och sedan han fått draghjälp genom slutkurvan krigade han sig förbi Järvsöodin, som också gjorde en mycket stark insats från positionen utvändigt om ledaren.
- Vi fick en bra rygg bakom Örjan (B.W.Sture) och jag fick lite feeling för att vi kunde vinna 500 kvar. Då hade jag mycket kvar i linorna och väntade bara på upploppet. Han var jättefin och kämpade bra till slut, sa segerkusken efter sin andra fullträff i kallblods-SM.

Styrkedemonstration i Lars Lindbergs Minne
I lärlingsloppet som körs till minne av framlidne travnestorn Lars Lindberg bjöd Alessandro Gocciadoro-tränade Visa As på en mäktig styrkedemonstration. Från positionen utvändigt om ledande favoriten Queen Of Sand pulveriserade det femåriga stoet motståndet och vann med ett hav av längder.
- Det här var något alldeles fruktansvärt! Jag körde den här en del förra året och jag har längtat efter att få chansen igen, sa kusken Rebecca Dahlén, som alltså visste vad hon satt bakom.
- Jag körde med klockan för jag vet att hon är bäst med jämn fart. När de tog upp kraftigt efter första sväng var det bara att gå, sa den mycket glada Solvallalärlingen.
- Det här är nog det största jag har vunnit. Lars Lindberg var en hedersman och en hästkarl ut i fingerspetsarna. Han är en av de bästa trav-Sverige har haft.

Vann silver med guld runt halsen
Eldorado B. blixtrade till ledningen i silverdivisionen men körande Torbjörn Jansson valde att släppa ifrån sig initiativet till Ural. Det visade sig vara ett klokt beslut som renderade en andraplats. Ledaren släppte aldrig sina förföljare in på livet och när Jorma Kontio, fortfarande med SM-guldet runt halsen, lät Ural sträcka ut över upploppet lämnade han motståndet.
- Spår åtta är liksom ingen hit och på V75 är det skitsvårt, men nu visade han vilken bra häst han är. Jag älskar den här hästen, sa Urals tränare Susanna Richter.

1,8 miljoner för sju rätt
I klass I avgjorde Björn Goops holländare Guillaume Boko en tät slutstrid sedan han blivit fint framdragen av Robert Bergh och favoriten Caligula. I klass II var det sedan Robert Berghs tur att vinna när hans Highspeed Dynamite utklassade motståndet. Peter G Norman skrällde med All Star i bronsdivisionen och fick utdelningen att dra i höjden. Det var multijackpot på V75 och för sju rätt uppgick belöningen till 1 864 892 kronor. Sex rätt gav 3 441 kronor och fem rätt 207 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. ..


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. I sulkyn satt Christoffer Eriksson och sedan han glidit till ledningen under inledningsrundan var det spel mot ett mål. Efter en snabb avslutning skar Cash Crowe mållinjen på kilometertiden 1.12,5 över 2 000 meter med bilstart och för det fick hon närmare 70 000 kronor. Sexåringen, som bland annat har segrar i Drottning Silvias Pokal, Derbystoet och Sto-SM på meritlistan, har totalt vunnit 12 av 16 lopp och tjänat fyra miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte..


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte varit samma utropstecken. Fram till sin senaste start. Då vann han Hugo Åberg Memorial efter en sanslös prestation. Trots en vansinnig öppning (1.05 första 500 meterna) hade han kraft och mod att avgöra över upploppet. I mål visade klockan 1.09,4 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var inte chockad över den prestationen för vi vet vad Ringostarr kan göra och han visade redan i starten innan i Jarlsberg att han var tillbaka på banan. Då hade han otur och fastnade i trafiken utan att få utrymme att tävla. Men det loppet gjorde honom gott och Jerry gjorde sin del och fick hästen i toppskick till Jägersrostarten, säger Wilhelm Paal, som har fått positiva rapporter från hästens tränare Jerry Riordan inför lördagens start.
- Enligt vad jag har hört från Jerry är hästen i lika bra författning som inför Jägersro och det ger oss goda möjligheter inför det här loppet.

Läge för spets och slut
När Ringostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan hade han startnummer tio. Den här gången har han innerspår bakom startbilen och därifrån är taktiken given.
- Om han öppnar lika bra som han gjorde på Jägersro senast är det läge att prova att ta ledningen och stanna där, säger Paal och fortsätter:
- På pappret har han bra chans men samtidigt är det ett grupp I-lopp och jag vet från min långa karriär hur svårt det är att vinna sådana lopp. Man får aldrig undervärdera de andra hästarna. Han möter topphästar från den övre eliten och det blir ett intressant lopp, men vi har en bra chans.
Även Svenskt Mästerskap för kallblod avgörs inom V75-kupongen och utöver toppsport kan historiens högsta V75-vinst delas ut. En multijackpot ska delas ut och sjurättspotten beräknas uppgå till 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-10 Star M.L. Star M.L.   [s 4] 2140/2 5 18.6 805
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-8 Fizz de Zeun Fizz de Zeun   [v 10] 3160/6 0 838
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-6 Fizz de Zeun Fizz de Zeun   [v 10] 2180/15 0 19.4 864
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-8 Irish Cream Rick Irish Cream Rick   [s 5] 2100/8 0 20.8 675
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Runaway Lane Runaway Lane   [v 8] 2140/15 5 19.3 437
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-7 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 2140/1 0 18.8 1166
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 7] 1640/4 0 g 51
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-9 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 1609/5 3 15.4 116
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 Irish Cream Rick Irish Cream Rick   [s 5] 2660/10 7 18.6 364
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Super Brian Super Brian   [v 12] 2160/12 2 16.0 677
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Keltic's Aramis Keltic's Aramis   [v 8] 2140/4 0 19.8g 344
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Ridgehead Isidor Ridgehead Isidor   [v 5] 2100/9 6 17.9 271
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Easter Beer Easter Beer   [s 5] 2140/9 0 18.5 877
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 2140/4 5 18.4 276
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-6 Billy Jovalley Billy Jovalley   [v 6] 2160/11 0 18.9g 480
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-6 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 1680/11 str
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-6 Confess Arn Confess Arn   [v 6] 1640/14 str
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 My Space My Space   [v 7] 2140/10 7 15.4 203
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2640/1 C str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 Cause I Love You Cause I Love You   [s 3] 2140/7 B 6 16.4 147
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/12 C 3 20.0 92
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D 3 18.6 177
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-1 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 3] 2140/5 B 4 20.2 97
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/10 D 0 g 299
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/3 C 6 21.4g 188
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2640/1 D 0 17.3 869
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-4 Promotion Promotion   [v 5] 2140/1 C 0 19.7g 163
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2140/4 C 5 17.6 333
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/7 D 0 16.9g 969
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2160/10 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Finito Finito   [v 9] 2100/8 D 0 20.8g 463
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 3] 2100/4 B str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Real Doc Real Doc   [h 4] 2660/13 A 8 18.2g 191
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 1609/2 C 0 17.9 153
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-8 Medolla Medolla   [s 6] 2160/8 B 5 16.8 124
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 3] 2140/2 B 0 g 781
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2640/1 D 6 17.6 430
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/3 D 0 g 457
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 5] 2100/14 D 0 24.6 1426
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/6 C 4 18.1 65
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2100/7 C 4 19.0 143
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-7 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/9 D 0 1922
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2100/6 C 0 16.3 557
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/10 B 7 14.5 178
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1640/3 A 0 15.9 132
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-11 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2100/3 C 0 18.0g 243
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 5] 2100/4 B 5 18.2 126
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/4 A 4 18.6 317
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/6 B 5 17.9g 72
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-8 Alice the Trotter Alice the Trotter   [s 7] 2140/7 C 6 15.3 218
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2100/9 D 0 g 89
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 1640/5 C 3 16.0g 71
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Magnificent Action Magnificent Action   [s 7] 2140/3 D 0 17.3 316
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 C 6 17.3g 31
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 1700/1 C 0 g 373
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-8 Bellafonte Bellafonte   [v 5] 1640/5 C 4 14.8 55
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Medal Hangre Medal Hangre   [s 7] 2140/6 D 0 17.9 490
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/1 C 0 g 141
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Omega Broline Omega Broline   [s 5] 2140/1 D 0 g 33
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-11 Haj Tooma Haj Tooma   [h 5] 2140/2 D 0 18.6 444
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/7 B 0 17.2 162
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 1640/9 C 3 14.6 294
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Friendly Boko Friendly Boko   [s 4] 2140/4 A 0 18.2g 18
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Joan Chip G.L. Joan Chip G.L.   [s 4] 2140/3 B 0 g 44
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 5] 2140/11 B 0 17.6 171
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Winnerofitall Winnerofitall   [v 9] 2160/6 D 0 261
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/2 D 4 18.6 571
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-4 Stina Confess Stina Confess   [s 6] 1640/4 B 0 17.6 211
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-11 En Rico En Rico   [v 4] 2140/6 D 0 18.8 201
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1609/5 B 3 17.0 24
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 8] 1640/10 B 6 17.8g 421
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 5] 2140/8 A 0 18.3 1069
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/9 C 0 14.7 497
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/4 B 0 15.7 105
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2140/4 D 6 17.8 224
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-1 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/9 B 2 17.8 93
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 1640/2 C 0 17.1 157
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-2 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/4 C 5 23.0 87
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-9 Blue Star Cosmic Blue Star Cosmic   [h 8] 2140/11 D 0 18.3 1015
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 2100/15 B 8 18.1 847
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/14 C 0 19.3 850
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-10 Karizma Trot Karizma Trot   [s 7] 2180/13 B 0 16.9 189
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Dalforno Dalforno   [v 4] 2140/8 C str
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 3] 2140/3 D 0 18.7 207
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-6 Nas di Celle Nas di Celle   [v 10] 2140/6 B 0 19.0g 83
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2100/8 C 0 23.0 146
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Saint Mathilda Saint Mathilda   [s 7] 2160/9 A 8 18.5g 369
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2100/12 C 1 18.4 22
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/5 B 8 18.7 72
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-10 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/4 C str
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-5 Vaulting Vaulting   [v 9] 2140/6 D 0 25.0g 331
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Real Doc Real Doc   [v 5] 2100/12 D 7 16.8 454
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/3 C 3 17.5 157
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2660/9 D 0 19.8 324
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 3] 2140/12 D 7 18.5 326
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/9 D 0 16.0 457
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Concetta Concetta   [s 4] 2100/3 B 0 17.6 40
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2100/6 A 8 17.4 293
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2100/1 C 6 19.0 351
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 4] 1640/2 C 3 14.9 198
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Not Guilty Not Guilty   [v 6] 1640/6 D 0 g 567
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Claymore Claymore   [v 6] 2100/12 A 0 17.0g 52
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 1609/6 D 0 g 121
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2100/14 A 8 18.8 417
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-3 Real Doc Real Doc   [v 5] 2640/1 D 3 17.9 108
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-1 Classic Joy Classic Joy   [s 5] 2100/9 C 0 g 48
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-8 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 5] 2140/2 D 0 16.1 617
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2140/5 C 6 17.3g 190
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 6] 2140/2 D str
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2640/7 D 0 16.7 1346
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/10 C 0 16.8 1896
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2140/2 C 7 20.3g 131
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/1 D 5 16.1 426
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Not Guilty Not Guilty   [v 6] 1640/2 D 2 15.1 301
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Juicebox Juicebox   [v 5] 2140/7 C 3 15.7 290
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-5 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/7 C 6 17.4 667
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2140/7 D 0 20.6 569
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/1 C 0 17.1 193
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-3 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 1640/6 D 0 17.3g 320
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/9 D 0 19.3 219
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2140/3 D 0 17.6 68
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/10 C 0 18.6g 205
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Claymore Claymore   [v 6] 2160/6 B 4 15.6 44
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-3 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 1609/6 D 0 17.8 766
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 1640/4 C 7 14.6 113
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Real Doc Real Doc   [v 5] 2480/10 B 0 17.5 238
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-1 Sten Åke Sten Åke   [v 4] 2080/6 B 2 17.2 164
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2100/7 C 5 17.7 140
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2100/6 B 6 15.9 40
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-3 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/4 C 5 18.5 118
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2100/11 D 6 19.8 104
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Carmen Ås Carmen Ås   [s 7] 2160/7 C 0 17.8 413
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 2100/4 D 8 16.5 143
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Quintus Maximus Quintus Maximus   [v 8] 2140/1 D 0 g 1025
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-10 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2140/3 B 0 g 30
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2640/1 B 4 18.0 141
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/5 D 0 16.7 1165
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 2140/9 D 8 17.5 456
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1640/1 D 4 15.4 230
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-8 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/5 D 0 16.1 441
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/3 C 6 14.3 231
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/5 D 5 17.5 794
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 2140/2 D 7 16.5 680
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2640/13 B 0 17.5 1170
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-5 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2640/12 D 4 16.9 837
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-9 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/4 C 0 g 122
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/8 D 0 16.2 731
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Uno Gamberro Uno Gamberro   [v 5] 2140/1 D 0 19.9 781
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Be Right Back Be Right Back   [v 5] 2140/12 D 0 17.2 704
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 7] 2160/4 D 0 18.6 1687
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/10 A 7 16.7 606
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2640/13 B 5 17.1 494
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-5 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/8 D 0 15.6 1611
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-2 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/15 B 0 18.0 1556
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-12 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/1 D 1 28
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/10 C 0 18.1g 215
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/10 D 0 g 632
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Hotter than Hell Hotter than Hell   [v 7] 2180/10 A 5 16.4g 43
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-8 Zeroxita Zeroxita   [s 7] 2160/2 D 8 20.7g 123
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 High on Heels High on Heels   [s 5] 2140/15 A 3 16.6 60
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-3 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2140/4 D 0 g 253
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-5 Ghostbreed Ghostbreed   [v 4] 2140/11 A str
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-11 Young Prince Young Prince   [v 5] 2140/8 C 7 16.3 102
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 1640/6 D 0 17.0 256
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Big Boy Blue Big Boy Blue   [v 4] 2140/2 D 8 18.6 116
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-13 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/4 D 0 1081
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-1 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 1640/4 C 0 14.5 208
2017-06-16 2017-06-16 Romme-3 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2640/4 D 4 17.3 148
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Saint Mathilda Saint Mathilda   [s 7] 2140/4 A 1 15.2 62
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 4] 2140/5 B 6 17.8 206
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Furyk Furyk   [v 10] 2140/11 C 8 16.1 749
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Livtrasir Livtrasir   [h 5] 2140/4 B 3 16.3 44
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/15 C 4 15.6 537
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/7 C 0 19.8 180
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-6 Quintus Maximus Quintus Maximus   [v 8] 2140/9 C 8 16.2 308
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-5 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/10 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/11 C 3 18.3 310
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/1 B 1 16.7 25
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Blända Buttler Blända Buttler   [s 7] 2140/5 D 0 19.3 73
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/6 C 0 15.7g 364
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Önas Jane Önas Jane   [s 6] 2140/11 C 0 20.1 92
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Orne As Orne As   [v 9] 2180/8 D 7 16.6 352
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Photo Flyer Photo Flyer   [v 7] 2140/5 C 6 16.0 150
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-7 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/3 C 5 17.5 364
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 1640/12 D 0 15.3 597
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/8 C 0 17.9 463
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/11 A 7 19.1 309
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/13 C 0 18.7 1276
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/11 D 0 17.6g 1662
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-6 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 8] 2140/4 D 0 g 63
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/12 C 8 16.4 337
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 2140/3 C 5 16.2 237
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-7 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/8 C 2 17.4 560
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Karizma Trot Karizma Trot   [s 7] 2140/4 C 0 16.4 1278
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/6 C 6 18.9 513
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-7 Lisa Sånna Lisa Sånna   [s 4] 2140/4 C 0 18.2g 284
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/7 C 4 17.5 270
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-8 MahaMari MahaMari   [s 4] 2140/12 C 0 18.0g 32
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/2 D 5 15.7 91
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/11 B 0 19.2g 514
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/12 D 1 16.9 513
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-9 My Space My Space   [v 9] 2640/6 C str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Wille's Onyx Wille's Onyx   [v 4] 2140/10 D 6 17.9 80
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 Wille's Ametist Wille's Ametist   [v 5] 2140/1 D 3 17.6 169
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-4 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2100/12 D 0 17.6 288
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2140/2 D 0 19.7 518
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Out of the Way Out of the Way   [v 6] 2140/2 C str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/15 C 7 18.3 1254
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-6 Sten Åke Sten Åke   [v 5] 2140/8 C 0 18.2 463
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-7 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 5] 2140/11 C str
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-3 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 5] 2100/2 C 7 18.3 996
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-1 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/4 C 0 17.9 608
2018-11-19 2018-11-19 Romme-2 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/7 C 0 g 17
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/1 D 0 17.1 145
2018-11-19 2018-11-19 Romme-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/12 D 6 17.8 201
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 C 0 16.4g 721
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-10 Sorella Rick Sorella Rick   [s 4] 2100/1 D 0 g 543
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-1 Lisa K. Lisa K.   [s 3] 2140/4 B 7 19.9g 50
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 1229
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2180/15 B 5 16.4 944
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-1 Lisa K. Lisa K.   [s 3] 2100/7 B 1 19.3 41
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/6 B 8 18.3 222
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/5 C 8 17.4 275
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 4] 1609/6 B 3 15.1 27
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2660/8 C 7 18.4g 90
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-7 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2140/3 D 8 17.2 416
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Vacqueyras Vacqueyras   [v 9] 2140/12 B 0 16.5 154
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2140/12 B 1 17.4 137
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/13 C 0 17.6 525
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-8 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 3] 2140/8 D str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Sten Åke Sten Åke   [v 5] 1640/5 D 0 16.4 372
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2640/7 D 0 17.1 876
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/6 D 0 19.7 276
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-1 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/8 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2140/5 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/9 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 6] 2140/6 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2160/9 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Nassak Nassak   [v 5] 1609/1 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-5 Boomer Boomer   [v 6] 2100/9 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-10 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2100/13 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 Novomaggio Novomaggio   [v 6] 2140/12 B 0 g 1444
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/6 D 2 17.1 130
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-5 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 1640/6 A 3 16.0 15
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Ester Joy Ester Joy   [s 7] 2140/12 C str
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Moolger Moolger   [v 5] 2640/9 D 7 17.6 872
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-5 Novomaggio Novomaggio   [v 6] 2140/4 D 4 19.2 1259
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-2 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 3] 2140/5 C str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Logical Mystic* Logical Mystic*   [h 4] 2640/8 B 0 17.0g 39
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2640/8 A 0 20.0 87
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/8 B 4 18.5 26
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-9 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/5 D 0 19.0 184
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/7 A 0 16.2 44
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Diadora Diadora   [s 5] 2140/12 D str
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-4 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2100/7 B 2 15.9 138
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Max Pro Max Pro   [v 8] 2140/6 D 0 16.2 2073
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-5 Fideli Star Fideli Star   [s 7] 1640/9 B 0 14.3g 371
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-10 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/9 B 4 15.4 93
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/6 B 2 17.2 56
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Max Pro Max Pro   [v 8] 2140/11 B 4 15.9 117
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Real Doc Real Doc   [v 6] 2140/7 B 5 15.6g 253
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Vacqueyras Vacqueyras   [v 9] 2140/12 B 0 15.9 122
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/9 C 8 18.2 103
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Concetta Concetta   [s 5] 2140/7 A 4 18.2 68
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/6 D 7 17.8 110
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/5 C 7 17.2g 423
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2140/6 D 0 17.0 172
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-1 Canela Brava Canela Brava   [s 4] 2140/2 D 6 19.9 875
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-10 Max Pro Max Pro   [v 8] 2160/6 C 6 15.6 1044
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/12 D str
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/9 C 5 16.0 154
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/7 C 0 20.4 74
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Fiona L.R. Fiona L.R.   [s 9] 2140/2 D 0 23.0g 367
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/1 C 2 18.4 153
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 D 0 16.9 259
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/7 D 8 16.3 1093
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-12 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/8 B str
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2100/1 D 7 17.7 427
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Odessa Cheri Odessa Cheri   [s 5] 2100/9 B 7 16.9 186
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2160/13 C 7 17.9 380
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-10 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/12 D 0 16.5 1483
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 High on Heels High on Heels   [s 6] 1609/9 D 0 14.6 461
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2609/3 D 0 662
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/1 D 4 18.3 136
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 Zelmer Zelmer   [v 5] 2160/9 C 0 20.4 549
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2100/10 C 6 16.8 398
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-2 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/1 B 3 17.6 121
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 1640/9 D 0 g 739
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-11 White Bobbysock White Bobbysock   [v 7] 2180/15 C 7 16.7 971
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2140/1 D 0 17.0 1294
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/8 C 2 16.8 274
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/5 D 8 17.5g 74
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Zeroxita Zeroxita   [s 8] 2140/4 D 0 18.6 458
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/3 C 3 18.4 105
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 2140/8 C 7 17.1 439
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-2 Zelmer Zelmer   [v 5] 1609/4 C 7 17.3 238
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-3 Spotlite Son M.L. Spotlite Son M.L.   [v 6] 2100/10 B 6 15.8 218
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-4 White Bobbysock White Bobbysock   [v 7] 2160/11 C 4 16.9 518
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/3 C 3 16.0 91
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 Nightlight M.L. Nightlight M.L.   [s 5] 2160/11 C 7 18.1 1091
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 6] 2140/4 B 7 16.4 209
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/2 D 3 18.5 74
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/12 C 0 17.1 378
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 1640/12 C 7 15.3 141
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/5 C 4 17.9 276
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-8 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 1640/8 C 4 15.3 388
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 5] 1609/12 C 0 14.3 226
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-3 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/12 C 8 16.8 542
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-6 Cosmo Frazer Cosmo Frazer   [v 7] 2140/12 D 0 15.6g 278
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-6 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 2160/6 D 7 17.3 574
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/8 D str
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 C 0 17.8g 78
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/3 C 3 18.1 89
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/10 C 0 16.8 125
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/9 B 1 18.2 141
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 Claymore Claymore   [v 7] 2140/6 D 6 14.7 119
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 1640/2 D 3 13.7 362
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 1640/11 B str
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2140/1 C 6 14.9 61
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-1 Sembs Rebir Sembs Rebir   [v 6] 2180/3 B 4 16.7 66
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Beata Knox Beata Knox   [s 7] 2140/11 B 0 18.4 386
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/6 D 7 15.4 485
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/5 D 8 16.5 251
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/10 B 2 17.4 44
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/2 D 5 18.0 213
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/7 B 3 15.9 105
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2160/9 C 0 16.0 477
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 1609/4 D 5 14.8 872
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/7 C 3 16.7 308
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-10 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/5 C 6 17.6 335
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-1 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/10 C 6 18.0 1160
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Ava Å. Ava Å.   [s 6] 2140/1 D 8 18.0 433
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-1 Zelmer Zelmer   [v 5] 2160/14 C 6 20.0 2363
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/7 C 0 18.3 1019
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2640/15 C 0 17.0 634
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-10 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/9 B 0 22.3g 460
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/10 D 0 16.4 210
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-2 Zelmer Zelmer   [v 5] 2100/5 D 6 18.2 71
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-3 Black and White Black and White   [v 7] 2100/4 D 0 18.7 317
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/5 C 0 19.4 484
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Claymore Claymore   [v 7] 2100/6 D 8 16.1 143
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2100/6 C 0 18.5g 965
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-10 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2160/4 D 4 18.1 41
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/11 D 2 17.7 585
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2140/2 B 8 18.9 131
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 462
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/9 D 0 18.9 410
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2180/11 C str
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-3 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/8 D 0 17.7 371
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-7 Diora From My Diora From My   [s 8] 2660/8 B 0 19.1 324
2018-01-26 2018-01-26 Romme-5 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/6 D 6 19.0 371
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-1 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/4 C 1 17.7 162
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-8 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 6] 2160/12 B str
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-9 Bell's Boe Bell's Boe   [s 7] 2100/14 C 0 20.4 823
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 5] 2160/10 B 0 g 130
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 6] 2160/9 D 6 18.8 1242
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-1 I Like Likes I Like Likes   [s 5] 2140/1 B 0 19.3 701
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2160/10 C 0 21.1g 535
2019-08-12 2019-08-12 Romme-3 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/11 C 6 16.2 434
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/6 D 8 18.9 362
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-8 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 1609/1 D 0 1000
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-5 Canappealformore Canappealformore   [v 7] 1640/2 D 0 g 1418
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-7 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/8 C 0 18.8g 693
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/3 B 0 15.8 112
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/11 B 3 18.1 40
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2140/10 D 7 17.0 315
2019-07-19 2019-07-19 Romme-4 Superman Tour Superman Tour   [v 10] 2140/10 D 0 18.3 358
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Armani Key Armani Key   [v 11] 2140/1 D 0 19.2 621
2019-07-19 2019-07-19 Romme-7 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 10] 2140/8 B 6 15.8 74
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/15 C 0 15.6 809
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-2 Raj Brillaconala Raj Brillaconala   [s 3] 2140/4 C 7 17.6 301
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Canappealformore Canappealformore   [v 7] 2140/1 D 0 16.2 907
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/5 D 6 15.6 246
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-2 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 2140/4 D str
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-11 Västerbo ImtheMan Västerbo ImtheMan   [v 4] 2140/5 C 1 51
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-3 Digital Box Digital Box   [v 9] 1640/6 D 0 173
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-9 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 1640/3 D 3 245
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 1620/10 D 0 15.9g 129
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2080/11 D 8 18.2g 453
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Moolger Moolger   [v 6] 3180/10 B 7 17.9 504
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/5 C 7 18.8g 342
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2660/10 C 6 15.5 380
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/5 B 2 14.2 451
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 1640/12 C str
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Superman Tour Superman Tour   [v 10] 2140/10 D 0 15.8 469
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/10 B 8 17.2g 640
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-5 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/9 B 2 18.3 48
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/8 A 3 16.7 87
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-7 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 1640/11 C 4 12.7 169
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2140/3 D 0 g 625
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2160/7 C 7 17.7 710
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2100/12 B 2 19.7 60
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Zeroxita Zeroxita   [s 9] 2100/5 B 0 485
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 This is Alex This is Alex   [v 8] 2700/10 A 0 18.6 302
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2180/11 B 1 16.2 123
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-7 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2100/1 D 0 16.7 655
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 6] 1609/4 B 3 16.1 33
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/8 C 5 17.7 174
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Florella Florella   [s 7] 2140/4 C 0 19.1 427
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Vicadi Vicadi   [v 5] 2140/11 D 0 g 636
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-9 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/5 C 0 15.2 188
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-3 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/6 C 3 19.2 79
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2680/11 B 7 18.0 638
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-4 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/3 C 6 14.4 186
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-7 Raj Brillaconala Raj Brillaconala   [s 3] 2140/7 D str
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-10 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/1 D str
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2100/2 C 1 15.0 22
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2100/5 D 0 17.4 124
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-8 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2100/7 C 7 19.7g 105
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/1 D 0 19.6g 89
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Celtic Celtic   [v 7] 2140/1 D 7 17.4 487
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-2 Zelmer Zelmer   [v 6] 1640/10 D 0 14.3 2968
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2140/5 D 0 g 1346
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-6 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 2140/2 B 7 17.5 81
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-4 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/5 D 5 18.4 1056
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-1 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/7 C 1 17.5 106
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2100/7 D 0 g 337
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 6] 2100/5 C 6 14.9 114
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Zelmer Zelmer   [v 6] 2100/2 B 7 19.3 159
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/2 D 2 17.9 196
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Cendrillon Cendrillon   [v 5] 2140/3 D 0 g 153
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-8 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/5 C 0 g 86
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/3 C 7 19.4 276
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-4 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 7] 2100/8 C 0 g 506
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 5] 2140/10 B 0 g 101
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/3 D 0 21.4 123
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Hades di Quattro Hades di Quattro   [v 5] 1609/5 D 6 17.0 168
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-7 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/6 C 5 19.7g 182
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-3 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 5] 2140/3 C 3 17.3 28
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/4 D 7 18.4 380
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 5] 1640/4 C 0 16.7g 96
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/4 D 4 21.3 204
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-3 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2100/4 C 2 18.5 374
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-2 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2160/11 B 5 20.0 111
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-1 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/2 C 2 20.0 119
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-2 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 1609/12 B 0 21.9g 114ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se