V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Prix de Bretagne är det första B-loppet inför Prix d’Amerique med en samlad prissumma på 110 000 euro. Distansen är 2700 meter o..


Prix de Bretagne är det första B-loppet inför Prix d’Amerique med en samlad prissumma på 110 000 euro. Distansen är 2700 meter och de tre främsta i loppet är direktkvalificerade till Prix d’Amerique. Det anmäldes 33 hästar och efter första strykningen under tisdagen återstår det 26 hästar. En av dem är den svenske derbyvinnaren Who’s Who som efter segern i Jubileumspokalen har tränats med sikte på en vinter i Frankrike. Tränaren Pasi Aikio uttalade tidigt att drömmen och målsättningen är att starta i Prix d’Amerieue, sista söndagen i januari. I lördags blev den femårige hingsten avelsvärderad och fick 83 poäng, vilket är ett högt skattat avelsvärde. Nu finns han på plats på träningsanläggningen Grosbois utanför Paris.
– Who’s Who åkte ner i söndags och kom fram måndag morgon. Nu är han på plats hos Ron Kuiper på Grosbois och allt har gått bra så här långt. Resan gick bra och hästen har ätit och druckit som han ska, säger Pasi Aikio.
– Skötaren Jenny är med och hon kommer att köra Who’s Who lite under veckan. Men som det känns just nu så kommer han att starta på söndag.

”Har inte varit trött efter något lopp i år”
Who’s Who har gjort fem starter i år och tagit fyra segrar och en andraplats (tvåa i gulddebuten i Mantorp efter en vass spurt). Den största triumfen kom i Jubileumspokalen den 14 augusti och efter den miljonsegern har hästen inte startat.
– Allt har gått enligt planen så här långt i år. Han har gått i mål i alla lopp utan att vara trött och det har varit nyttigt för honom. Det första stora målet var Jubileumspokalen och därefter har hästen bara tränat. Han har fått mycket tung träning i tryckvagn och har även tränat lite lättare på slutet för att få ner hästen i fart och uppåt i form. Jag har kört ett 1.17,5-jobb över full distans på Solvalla med honom och då avslutade han sista varvet efter 1.14,6. Det gjorde han på ett bra sätt och det kändes som att han var på hugget.
– Hästen känns fin och alla förberedelser inför Frankrike har gått som det ska. Men han kommer inte att vara i någon toppform nu i det första loppet på söndag. Det saknas matchtempo eftersom han är så mycket tungt tränad så det är möjligt att han kan vara lite småseg. Vi får ta det här loppet lite som att han är med för att lära och Örjan får lägga upp hur han vill köra. Det lägger jag mig inte i men vi kommer att köra barfota runt om, säger Pasi Aikio.

Prix Tenor de Baune första huvudmålet
Who’s Who har sprungit in nästan sju miljoner kronor och mer kan det således bli i de penningstinna loppen på kolstybben på Vincennes. Planen är att hästen ska stanna i Paris hela vintern med sikte på de störta loppen. Bland annat Prix d’Amerique men det första stora målet är femåringsloppet Prix Tenor de Baune den 22 december.
– Det är huvudmålet i år att han ska vara i bra form till det stora femåringsloppet. Vinnaren i det loppet får också ett frikort till Prix d’Amerique. Hästen ligger väl på gränsen att komma med i Prix d’Amerique annars på intjänade pengar, men vill man vara helt säker måste man kvala in i något av B-loppen genom att vara bland de tre främsta. Jag kan inte vara annat än nöjd så här långt och det blir spännande, säger Aikio.
Den definitiva startlistan till Prix de Bretagne blir klar på torsdag. Med i startlistan än så länge är bland annat årets Prix d’Amerique-vinnare, Belina Josselyn.

Michael Carlsson, Kanal 75


Peter Highness har en hel del att brås på härstamningsmässigt. Pappa är ingen mindre än Maharajah och mamma är stjärns..


Peter Highness har en hel del att brås på härstamningsmässigt. Pappa är ingen mindre än Maharajah och mamma är stjärnstoet Camilla Highness. Den skadedrabbade valacken har tagit tid på sig och började inte tävla förrän i år som sexåring. Det har blivit fyra segrar och en andraplats på åtta starter och senast imponerade han vid en överlägsen seger. Trots en dryg inledning i tredjespår genom första kurvan innan ledningen kunde övertas, försvann han ifrån konkurrenterna till slut utan att förta sig.
– Peter Highness (V86-6) är en bra häst som jag tycker väldigt mycket om. Det finns en hel del utveckling kvar i honom innan taket är nått och kontot är fullt. Framförallt över längre distanser för han är mer stark än snabb än så länge. Han går fortsatt med skor och fast huva med gummitutar i så det finns flera växlar kvar att dra, säger Oskar Kylin Blom.
– Senast körde jag mest på safety i början för jag misstänkte att jag skulle få överta ledningen. Sedan pullade jag upp på mellanvarvet och fick köra ganska sakta innan jag drog på under slutvarvet. Då fick han löpa på lite och vann med gott om krafter kvar. När han har tagit sina segrar har han bara malt på hela vägen.

”Tror inte de vill ha mig utvändigt”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Jägersro och Solvalla. Den kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 13 miljoner kronor enbart på åtta rätt. Peter Highness är andrahandsfavorit i skrivande stund i den sjätte avdelningen. Han har spår fyra på startvolten och distansen är 3140 meter.
– Jag tycker på förhand att det är bra chans att han får ledningen. De som är invändigt borde ha respekt för honom och släppa och det låter som att de ska göra det. Jag tror inte att de vill ha mig utvändigt för då kommer jag att hålla ett hårt och jämnt tempo. Får han ledningen så säljer han sig dyrt och då blir han svårslagen.
– Hästen känns fin hemma i träningen och precis likvärdigt som inför senaste starten. Men han är ingen häst som glänser direkt. Det kan vara lite galopprisk i första sväng men i volten är det inga problem. Enda gången var när han hade innerspår och blev utkörd när han inte ville volta. Men han öppnade bra från spår fyra på Färjestad så läget är inga problem. Det är bara in i första sväng man får passa honom litegrann. Vi gör inga ändringar utan skor runt om igen, säger Oskar Kylin Blom.

Michael Carlsson, Kanal 75


I början av oktober föll den framgångsrika montéryttaren Sofia Adolfsson av en häst under ett träningspass och skadade ett kn&a..


I början av oktober föll den framgångsrika montéryttaren Sofia Adolfsson av en häst under ett träningspass och skadade ett knä.
Efter sju veckor av vila och på senare tid hård träning är det nu dags för 28-åringen att göra comeback. Björn Goop har anmält stallets Shorthanded Jag till ett montélopp på Rommetravet fredag kväll och Sofia Adolfsson ska rida.
Samarbetet med stall Goop fortsätter.
- Det känns jättebra att jag ska få rida åt Björn. Han har alltid varit mig trogen och alltid satt upp mig i loppen när det varit läge och vi har haft ett jättebra samarbete. Travet rullar ju precis som vanligt även om inte jag är med. Jag märkte fort när jag var borta att jag skulle få jobba för att ta mig in igen och få rida i samma omfattning som jag gjorde innan skadan, säger hon.

Vill köra mer
Under Sofia Adolfsson bortavaro har Gävletravets Emilia Leo ryckt i montéligan. Leo har fram till 11 november tagit 47 segrar på 123 starter och ridit in 2,7 miljoner kronor.
Sofia Adolfsson innehar emellertid fortfarande andraplatsen i ligan med sina 27 segrar på 117 starter.
- Knäet känns jättebra och mitt mål är så klart att rida i den utsträckning jag gjorde förut, gärna utveckla det ytterligare och även köra mer lopp, inte bara rida.

En vinnarskalle
Örebrolicensierade Sofia Adolfsson inleder från ett åttondespår i voltstart i V64-2 på fredag kväll. Shorthanded Jag ska få prova monté för första gången i karriärens 37:e start.
- Jag tycker att loppet på fredag ser tufft ut. Det är duktiga tjejer som är med och rider och det är väldigt fina hästar, samtidigt som min häst är ett osynat kort i den här disciplinen. Men jag hoppas att min vinnarskalle ska räcka hela vägen. Jag kan i alla fall garantera att ingen i loppet kommer att vara mer taggad än jag i alla fall!

Mikael Wikner, Kanal 75


I Prix d’Amerique har han inte lyckats något vidare.Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb kan ändå komma att avsluta karriären i det lop..


I Prix d’Amerique har han inte lyckats något vidare.
Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb kan ändå komma att avsluta karriären i det loppet i vinter.
För tidningen Travronden berättar tränaren  Jerry Riordan om planerna med hästen som kom tillbaka med besked i somras då det blev segrar i både Hugo Åbergs Memorial och Sundsvall Open Trot.
Ringostarr Treb fyller 10 år nästa gång och ska vara med en vinter till i Paris.
- Han kommer troligen att göra sitt första lopp i Prix du Bourbonnais den 8 december. Sedan blir det något lopp till innan han förhoppningsvis startar i Prix d’Amerique. Vilket i så fall skulle bli hans sista lopp i karriären, säger Jerry Riordan till Travronden.
Ringostarr Treb har ägnat sig åt avelsarbete och varvat det med tävling.
Den italienfödde hingsten har startat 94 gånger, tagit 33 segrar och tjänat 16,2 miljoner kronor.

Kanal 75


Truls Desserud är bonde nära i Drammen i Norge och har bara några mil till lördagens V75-tävlingar som avgörs på Bjerke tra..


Truls Desserud är bonde nära i Drammen i Norge och har bara några mil till lördagens V75-tävlingar som avgörs på Bjerke travbana i Oslo.
Gigant Invalley är född på gården i Prestfoss och rundar snart två miljoner kronor intjänat i karriären. Nio år gammal är hästen bättre än någonsin. Sju segrar på 13 starter har det blivit under säsongen och nästan 800 000 kronor intjänat.
- Fantastiskt. Han har ju alltid haft kroppen med sig men att han kunde bli så här bra var lite svårt att veta förstås. Han vann ju silverdivisionen på Åby i slutet av förra året och då minns jag att jag blev imponerad, säger Truls Desserud.
Jörgen Sjunnesson körde Gigant Invalley till hästens första större seger i ett försök i silverdivisionen på Åby i mitten av december i fjol.
Den mörkbrune hingsten var som vanligt snabb upp ur groparna den gången och tog ledningen. Sjunnesson valde sedan att släppa ifrån sig kommandot till favoritspelade Velvet Gio och tog open stretch-spåret till slut.

Storloppsvinnare i Norge
I påskas blev det seger i storloppet Klosterskogens Grand Prix från ledningen och i somras ännu en storloppstriumf då kusken Gunnar Austevoll körde spårsnålt med Gigant Invalley i Oslo Cup vilket resulterade in en överraskande seger mot eliten.
Segertiden 1.11,3 över 1609 meter.
- Han är snabb ut och har vunnit många lopp från täten men taktiken blir upp till Austevoll. Jag känner inte till de svenska hästarna så bra men vet att 2 Bafolo är startsnabb i alla fall men det ska mycket till om den ska ta en längd på min häst ändå, säger Truls Desserud.

”En startkatapult det här”
1609 meter är distansen i loppet för den högsta klassen (V75-3) i Oslo på lördag. Gunnar Austevoll lottades till innerspåret med Gigant Invalley och ska ses som spetsfavorit i loppet.
Johan Untersteiner lär dock ladda från sjundespåret med startraske Pastore Bob i loppet där ledningen som vanligt är guld värd.
Spetsstriden? Norske travjournalisten Even Elvenes spikar Gigant Invalley i tipset Fem tippar V75.
- Jag tror inte att Pastore Bob har något att säga till om när bilen släpper. Det är en startkatapult det här, säger Elvenes.

”Riktigt skitväder här”
Gigant Invalley har vunnit tre lite större lopp i hemlandet i år. Senast ledde nioåringen runt om i fotbollsprofilen Kniksens Äreslopp i Bergen.
Även då hade Gunnar Austevoll ett innerspår med nioåringen.
- Han var riktigt bra i Bergen. Det är ett riktigt skitväder här med snö just nu och jag vet inte hur det blir med veckans jobb som jag hade planerat till onsdag. Men formen är lika fin som vanligt och så här i början av veckan är allt bra i alla fall och jag tror på en bra insats igen. Han går som vanligt med skor på alla fyra, öppet huvudlag och jänkarvagn, slutar Truls Desserud.

Mikael Wikner, Kanal 75


 Aktuell ställning Tränarligan 2019:1) Timo Nurmos 193 segrar, 29,5%, 33 549 703 kr2) Daniel Redén 104 segrar, 28,1%, 31 685 447 kr3) Robe..


 
Aktuell ställning Tränarligan 2019:
1) Timo Nurmos 193 segrar, 29,5%, 33 549 703 kr
2) Daniel Redén 104 segrar, 28,1%, 31 685 447 kr
3) Robert Bergh 192 segrar, 18,7%, 30 500 009 kr
4) Björn Goop, 159 segrar, 17,5%, 26 955 315 kr
5) Svante Båth, 179 segrar, 23,8%, 21 984 717 kr
6) Peter Untersteiner, 175 segrar, 18,3%, 20 544 770 kr
7) Stefan Melander, 72 segrar, 8,1%, 16 848 899 kr
8) Jörgen Westholm, 112 segrar, 13,5%, 14 825 767 kr
9) Jerry Riordan, 52 segrar, 14,6%, 14 687 829 kr
10) Johan Untersteiner, 104 segrar, 17,2%, 14 659 093 kr

Siffror till och med 10 november 2019.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-10 Star M.L. Star M.L.   [s 4] 2140/2 5 18.6 805
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-8 Fizz de Zeun Fizz de Zeun   [v 10] 3160/6 0 838
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-8 Irish Cream Rick Irish Cream Rick   [s 5] 2100/8 0 20.8 675
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-6 Fizz de Zeun Fizz de Zeun   [v 10] 2180/15 0 19.4 864
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Runaway Lane Runaway Lane   [v 8] 2140/15 5 19.3 437
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-7 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 2140/1 0 18.8 1166
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 7] 1640/4 0 g 51
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Ridgehead Isidor Ridgehead Isidor   [v 5] 2100/9 6 17.9 271
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-9 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 1609/5 3 15.4 116
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 Irish Cream Rick Irish Cream Rick   [s 5] 2660/10 7 18.6 364
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Super Brian Super Brian   [v 12] 2160/12 2 16.0 677
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Keltic's Aramis Keltic's Aramis   [v 8] 2140/4 0 19.8g 344
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Easter Beer Easter Beer   [s 5] 2140/9 0 18.5 877
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 2140/4 5 18.4 276
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-6 Billy Jovalley Billy Jovalley   [v 6] 2160/11 0 18.9g 480
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-6 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 1680/11 str
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-6 Confess Arn Confess Arn   [v 6] 1640/14 str
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 My Space My Space   [v 7] 2140/10 7 15.4 203
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2640/1 C str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 Cause I Love You Cause I Love You   [s 3] 2140/7 B 6 16.4 147
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/12 C 3 20.0 92
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D 3 18.6 177
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-1 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 3] 2140/5 B 4 20.2 97
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/10 D 0 g 299
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/3 C 6 21.4g 188
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2640/1 D 0 17.3 869
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-4 Promotion Promotion   [v 5] 2140/1 C 0 19.7g 163
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2140/4 C 5 17.6 333
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/7 D 0 16.9g 969
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2160/10 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Real Doc Real Doc   [h 4] 2660/13 A 8 18.2g 191
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 1609/2 C 0 17.9 153
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-8 Medolla Medolla   [s 6] 2160/8 B 5 16.8 124
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Finito Finito   [v 9] 2100/8 D 0 20.8g 463
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 3] 2100/4 B str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 3] 2140/2 B 0 g 781
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2640/1 D 6 17.6 430
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/3 D 0 g 457
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 5] 2100/14 D 0 24.6 1426
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/6 C 4 18.1 65
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2100/7 C 4 19.0 143
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-7 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/9 D 0 1922
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2100/6 C 0 16.3 557
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/10 B 7 14.5 178
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1640/3 A 0 15.9 132
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-11 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2100/3 C 0 18.0g 243
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 5] 2100/4 B 5 18.2 126
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/4 A 4 18.6 317
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/6 B 5 17.9g 72
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-8 Alice the Trotter Alice the Trotter   [s 7] 2140/7 C 6 15.3 218
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2100/9 D 0 g 89
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 1640/5 C 3 16.0g 71
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Magnificent Action Magnificent Action   [s 7] 2140/3 D 0 17.3 316
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 C 6 17.3g 31
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 1700/1 C 0 g 373
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-8 Bellafonte Bellafonte   [v 5] 1640/5 C 4 14.8 55
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/1 C 0 g 141
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Medal Hangre Medal Hangre   [s 7] 2140/6 D 0 17.9 490
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Omega Broline Omega Broline   [s 5] 2140/1 D 0 g 33
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-11 Haj Tooma Haj Tooma   [h 5] 2140/2 D 0 18.6 444
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/7 B 0 17.2 162
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 1640/9 C 3 14.6 294
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Friendly Boko Friendly Boko   [s 4] 2140/4 A 0 18.2g 18
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Joan Chip G.L. Joan Chip G.L.   [s 4] 2140/3 B 0 g 44
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 5] 2140/11 B 0 17.6 171
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Winnerofitall Winnerofitall   [v 9] 2160/6 D 0 261
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/2 D 4 18.6 571
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-4 Stina Confess Stina Confess   [s 6] 1640/4 B 0 17.6 211
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-11 En Rico En Rico   [v 4] 2140/6 D 0 18.8 201
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1609/5 B 3 17.0 24
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 8] 1640/10 B 6 17.8g 421
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 5] 2140/8 A 0 18.3 1069
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/4 B 0 15.7 105
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2140/4 D 6 17.8 224
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-1 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/9 B 2 17.8 93
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/9 C 0 14.7 497
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 1640/2 C 0 17.1 157
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-2 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/4 C 5 23.0 87
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-9 Blue Star Cosmic Blue Star Cosmic   [h 8] 2140/11 D 0 18.3 1015
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 2100/15 B 8 18.1 847
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/14 C 0 19.3 850
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-10 Karizma Trot Karizma Trot   [s 7] 2180/13 B 0 16.9 189
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Dalforno Dalforno   [v 4] 2140/8 C str
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 3] 2140/3 D 0 18.7 207
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-6 Nas di Celle Nas di Celle   [v 10] 2140/6 B 0 19.0g 83
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2100/8 C 0 23.0 146
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Saint Mathilda Saint Mathilda   [s 7] 2160/9 A 8 18.5g 369
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2100/12 C 1 18.4 22
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/5 B 8 18.7 72
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-10 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/4 C str
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-5 Vaulting Vaulting   [v 9] 2140/6 D 0 25.0g 331
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Real Doc Real Doc   [v 5] 2100/12 D 7 16.8 454
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/3 C 3 17.5 157
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2660/9 D 0 19.8 324
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 3] 2140/12 D 7 18.5 326
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/9 D 0 16.0 457
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Concetta Concetta   [s 4] 2100/3 B 0 17.6 40
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2100/6 A 8 17.4 293
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2100/1 C 6 19.0 351
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 4] 1640/2 C 3 14.9 198
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Not Guilty Not Guilty   [v 6] 1640/6 D 0 g 567
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-1 Classic Joy Classic Joy   [s 5] 2100/9 C 0 g 48
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Claymore Claymore   [v 6] 2100/12 A 0 17.0g 52
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 1609/6 D 0 g 121
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2100/14 A 8 18.8 417
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-3 Real Doc Real Doc   [v 5] 2640/1 D 3 17.9 108
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-8 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 5] 2140/2 D 0 16.1 617
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2140/5 C 6 17.3g 190
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 6] 2140/2 D str
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2640/7 D 0 16.7 1346
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/10 C 0 16.8 1896
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2140/2 C 7 20.3g 131
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/1 D 5 16.1 426
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Not Guilty Not Guilty   [v 6] 1640/2 D 2 15.1 301
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Juicebox Juicebox   [v 5] 2140/7 C 3 15.7 290
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-5 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/7 C 6 17.4 667
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2140/7 D 0 20.6 569
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/1 C 0 17.1 193
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-3 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 1640/6 D 0 17.3g 320
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/9 D 0 19.3 219
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2140/3 D 0 17.6 68
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/10 C 0 18.6g 205
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Claymore Claymore   [v 6] 2160/6 B 4 15.6 44
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-3 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 1609/6 D 0 17.8 766
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 1640/4 C 7 14.6 113
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Real Doc Real Doc   [v 5] 2480/10 B 0 17.5 238
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-1 Sten Åke Sten Åke   [v 4] 2080/6 B 2 17.2 164
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Carmen Ås Carmen Ås   [s 7] 2160/7 C 0 17.8 413
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 2100/4 D 8 16.5 143
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2100/7 C 5 17.7 140
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2100/6 B 6 15.9 40
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-3 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/4 C 5 18.5 118
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2100/11 D 6 19.8 104
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Quintus Maximus Quintus Maximus   [v 8] 2140/1 D 0 g 1025
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-10 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2140/3 B 0 g 30
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2640/1 B 4 18.0 141
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/5 D 0 16.7 1165
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 2140/9 D 8 17.5 456
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1640/1 D 4 15.4 230
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-8 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/5 D 0 16.1 441
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/3 C 6 14.3 231
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/5 D 5 17.5 794
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 2140/2 D 7 16.5 680
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2640/13 B 0 17.5 1170
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-5 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2640/12 D 4 16.9 837
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-9 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/4 C 0 g 122
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/8 D 0 16.2 731
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Uno Gamberro Uno Gamberro   [v 5] 2140/1 D 0 19.9 781
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Be Right Back Be Right Back   [v 5] 2140/12 D 0 17.2 704
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 7] 2160/4 D 0 18.6 1687
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/10 A 7 16.7 606
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-2 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/15 B 0 18.0 1556
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2640/13 B 5 17.1 494
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-5 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/8 D 0 15.6 1611
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-12 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/1 D 1 28
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/10 C 0 18.1g 215
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/10 D 0 g 632
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Hotter than Hell Hotter than Hell   [v 7] 2180/10 A 5 16.4g 43
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-8 Zeroxita Zeroxita   [s 7] 2160/2 D 8 20.7g 123
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 High on Heels High on Heels   [s 5] 2140/15 A 3 16.6 60
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-3 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2140/4 D 0 g 253
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-5 Ghostbreed Ghostbreed   [v 4] 2140/11 A str
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-11 Young Prince Young Prince   [v 5] 2140/8 C 7 16.3 102
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 1640/6 D 0 17.0 256
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Big Boy Blue Big Boy Blue   [v 4] 2140/2 D 8 18.6 116
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-13 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/4 D 0 1081
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-1 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 1640/4 C 0 14.5 208
2017-06-16 2017-06-16 Romme-3 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2640/4 D 4 17.3 148
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Saint Mathilda Saint Mathilda   [s 7] 2140/4 A 1 15.2 62
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 4] 2140/5 B 6 17.8 206
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Furyk Furyk   [v 10] 2140/11 C 8 16.1 749
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Livtrasir Livtrasir   [h 5] 2140/4 B 3 16.3 44
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/15 C 4 15.6 537
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/7 C 0 19.8 180
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/1 B 1 16.7 25
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Blända Buttler Blända Buttler   [s 7] 2140/5 D 0 19.3 73
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/6 C 0 15.7g 364
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-6 Quintus Maximus Quintus Maximus   [v 8] 2140/9 C 8 16.2 308
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-5 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/10 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/11 C 3 18.3 310
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Önas Jane Önas Jane   [s 6] 2140/11 C 0 20.1 92
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Orne As Orne As   [v 9] 2180/8 D 7 16.6 352
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Photo Flyer Photo Flyer   [v 7] 2140/5 C 6 16.0 150
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-7 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/3 C 5 17.5 364
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 1640/12 D 0 15.3 597
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/8 C 0 17.9 463
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/11 A 7 19.1 309
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/13 C 0 18.7 1276
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/11 D 0 17.6g 1662
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-6 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 8] 2140/4 D 0 g 63
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/12 C 8 16.4 337
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 2140/3 C 5 16.2 237
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-7 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/8 C 2 17.4 560
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Karizma Trot Karizma Trot   [s 7] 2140/4 C 0 16.4 1278
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/6 C 6 18.9 513
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-7 Lisa Sånna Lisa Sånna   [s 4] 2140/4 C 0 18.2g 284
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/7 C 4 17.5 270
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-8 MahaMari MahaMari   [s 4] 2140/12 C 0 18.0g 32
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/2 D 5 15.7 91
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/11 B 0 19.2g 514
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/12 D 1 16.9 513
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-9 My Space My Space   [v 9] 2640/6 C str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Wille's Onyx Wille's Onyx   [v 4] 2140/10 D 6 17.9 80
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 Wille's Ametist Wille's Ametist   [v 5] 2140/1 D 3 17.6 169
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-4 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2100/12 D 0 17.6 288
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2140/2 D 0 19.7 518
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Out of the Way Out of the Way   [v 6] 2140/2 C str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/15 C 7 18.3 1254
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-6 Sten Åke Sten Åke   [v 5] 2140/8 C 0 18.2 463
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-7 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 5] 2140/11 C str
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-3 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 5] 2100/2 C 7 18.3 996
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-1 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/4 C 0 17.9 608
2018-11-19 2018-11-19 Romme-2 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/7 C 0 g 17
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/1 D 0 17.1 145
2018-11-19 2018-11-19 Romme-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/12 D 6 17.8 201
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 C 0 16.4g 721
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-10 Sorella Rick Sorella Rick   [s 4] 2100/1 D 0 g 543
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-1 Lisa K. Lisa K.   [s 3] 2140/4 B 7 19.9g 50
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 1229
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2180/15 B 5 16.4 944
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-1 Lisa K. Lisa K.   [s 3] 2100/7 B 1 19.3 41
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/6 B 8 18.3 222
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/5 C 8 17.4 275
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 4] 1609/6 B 3 15.1 27
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2660/8 C 7 18.4g 90
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-7 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2140/3 D 8 17.2 416
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Vacqueyras Vacqueyras   [v 9] 2140/12 B 0 16.5 154
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2140/12 B 1 17.4 137
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/13 C 0 17.6 525
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-8 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 3] 2140/8 D str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Sten Åke Sten Åke   [v 5] 1640/5 D 0 16.4 372
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2640/7 D 0 17.1 876
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/6 D 0 19.7 276
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-1 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/8 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2140/5 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/9 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 6] 2140/6 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2160/9 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Nassak Nassak   [v 5] 1609/1 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-5 Boomer Boomer   [v 6] 2100/9 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-10 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2100/13 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 Novomaggio Novomaggio   [v 6] 2140/12 B 0 g 1444
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/6 D 2 17.1 130
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-5 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 1640/6 A 3 16.0 15
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Ester Joy Ester Joy   [s 7] 2140/12 C str
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Moolger Moolger   [v 5] 2640/9 D 7 17.6 872
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-5 Novomaggio Novomaggio   [v 6] 2140/4 D 4 19.2 1259
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-2 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 3] 2140/5 C str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Logical Mystic* Logical Mystic*   [h 4] 2640/8 B 0 17.0g 39
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2640/8 A 0 20.0 87
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/8 B 4 18.5 26
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-9 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/5 D 0 19.0 184
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/7 A 0 16.2 44
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Diadora Diadora   [s 5] 2140/12 D str
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-4 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2100/7 B 2 15.9 138
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Max Pro Max Pro   [v 8] 2140/6 D 0 16.2 2073
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-5 Fideli Star Fideli Star   [s 7] 1640/9 B 0 14.3g 371
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-10 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/9 B 4 15.4 93
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/6 B 2 17.2 56
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Max Pro Max Pro   [v 8] 2140/11 B 4 15.9 117
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Real Doc Real Doc   [v 6] 2140/7 B 5 15.6g 253
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Vacqueyras Vacqueyras   [v 9] 2140/12 B 0 15.9 122
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/9 C 8 18.2 103
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Concetta Concetta   [s 5] 2140/7 A 4 18.2 68
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/6 D 7 17.8 110
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/5 C 7 17.2g 423
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2140/6 D 0 17.0 172
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-1 Canela Brava Canela Brava   [s 4] 2140/2 D 6 19.9 875
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-10 Max Pro Max Pro   [v 8] 2160/6 C 6 15.6 1044
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/12 D str
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/9 C 5 16.0 154
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/7 C 0 20.4 74
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Fiona L.R. Fiona L.R.   [s 9] 2140/2 D 0 23.0g 367
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/1 C 2 18.4 153
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 D 0 16.9 259
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/7 D 8 16.3 1093
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-12 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/8 B str
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2100/1 D 7 17.7 427
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Odessa Cheri Odessa Cheri   [s 5] 2100/9 B 7 16.9 186
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2160/13 C 7 17.9 380
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-10 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/12 D 0 16.5 1483
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 High on Heels High on Heels   [s 6] 1609/9 D 0 14.6 461
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2609/3 D 0 662
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/1 D 4 18.3 136
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 Zelmer Zelmer   [v 5] 2160/9 C 0 20.4 549
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2100/10 C 6 16.8 398
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-2 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/1 B 3 17.6 121
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 1640/9 D 0 g 739
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-11 White Bobbysock White Bobbysock   [v 7] 2180/15 C 7 16.7 971
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2140/1 D 0 17.0 1294
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/8 C 2 16.8 274
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/5 D 8 17.5g 74
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Zeroxita Zeroxita   [s 8] 2140/4 D 0 18.6 458
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/3 C 3 18.4 105
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 2140/8 C 7 17.1 439
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-2 Zelmer Zelmer   [v 5] 1609/4 C 7 17.3 238
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-3 Spotlite Son M.L. Spotlite Son M.L.   [v 6] 2100/10 B 6 15.8 218
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-4 White Bobbysock White Bobbysock   [v 7] 2160/11 C 4 16.9 518
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/3 C 3 16.0 91
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 Nightlight M.L. Nightlight M.L.   [s 5] 2160/11 C 7 18.1 1091
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 6] 2140/4 B 7 16.4 209
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/2 D 3 18.5 74
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/12 C 0 17.1 378
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 1640/12 C 7 15.3 141
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/5 C 4 17.9 276
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-8 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 1640/8 C 4 15.3 388
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 5] 1609/12 C 0 14.3 226
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-3 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/12 C 8 16.8 542
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-6 Cosmo Frazer Cosmo Frazer   [v 7] 2140/12 D 0 15.6g 278
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-6 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 2160/6 D 7 17.3 574
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/8 D str
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 C 0 17.8g 78
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/3 C 3 18.1 89
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/10 C 0 16.8 125
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/9 B 1 18.2 141
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 Claymore Claymore   [v 7] 2140/6 D 6 14.7 119
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 1640/2 D 3 13.7 362
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 1640/11 B str
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2140/1 C 6 14.9 61
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-1 Sembs Rebir Sembs Rebir   [v 6] 2180/3 B 4 16.7 66
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Beata Knox Beata Knox   [s 7] 2140/11 B 0 18.4 386
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/6 D 7 15.4 485
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/5 D 8 16.5 251
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/10 B 2 17.4 44
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/2 D 5 18.0 213
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/7 B 3 15.9 105
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2160/9 C 0 16.0 477
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 1609/4 D 5 14.8 872
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/7 C 3 16.7 308
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-10 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/5 C 6 17.6 335
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-1 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/10 C 6 18.0 1160
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Ava Å. Ava Å.   [s 6] 2140/1 D 8 18.0 433
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-1 Zelmer Zelmer   [v 5] 2160/14 C 6 20.0 2363
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/7 C 0 18.3 1019
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2640/15 C 0 17.0 634
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-10 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/9 B 0 22.3g 460
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/10 D 0 16.4 210
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-2 Zelmer Zelmer   [v 5] 2100/5 D 6 18.2 71
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-3 Black and White Black and White   [v 7] 2100/4 D 0 18.7 317
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/5 C 0 19.4 484
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Claymore Claymore   [v 7] 2100/6 D 8 16.1 143
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2100/6 C 0 18.5g 965
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-10 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2160/4 D 4 18.1 41
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/11 D 2 17.7 585
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2140/2 B 8 18.9 131
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 462
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/9 D 0 18.9 410
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2180/11 C str
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-3 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/8 D 0 17.7 371
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-7 Diora From My Diora From My   [s 8] 2660/8 B 0 19.1 324
2018-01-26 2018-01-26 Romme-5 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/6 D 6 19.0 371
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-1 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/4 C 1 17.7 162
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-8 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 6] 2160/12 B str
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-9 Bell's Boe Bell's Boe   [s 7] 2100/14 C 0 20.4 823
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 5] 2160/10 B 0 g 130
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 6] 2160/9 D 6 18.8 1242
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-1 I Like Likes I Like Likes   [s 5] 2140/1 B 0 19.3 701
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-1 Heartbomber Heartbomber   [s 9] 2180/6 C 2 16.5 145
2019-10-11 2019-10-11 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 8] 1640/4 C 0 14.4 452
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-9 Heartbomber Heartbomber   [s 9] 2100/7 D 3 17.8 184
2019-10-07 2019-10-07 Romme-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/12 D str
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-8 Bradbee Bradbee   [v 3] 2140/1 D 0 g 362
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/4 C 7 16.4 50
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2100/6 B 2 14.9 52
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/6 B 4 17.5 43
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2100/2 D 7 18.4 542
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-3 Bell's Boe Bell's Boe   [s 8] 2140/7 D 0 1147
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/1 C 5 15.1 181
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/5 D 0 17.3 138
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-11 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/2 D 5 15.1g 442
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2160/10 C 0 21.1g 535
2019-08-12 2019-08-12 Romme-3 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/11 C 6 16.2 434
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/6 D 8 18.9 362
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-8 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 1609/1 D 0 1000
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-5 Canappealformore Canappealformore   [v 7] 1640/2 D 0 g 1418
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-7 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/8 C 0 18.8g 693
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/3 B 0 15.8 112
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/11 B 3 18.1 40
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2140/10 D 7 17.0 315
2019-07-19 2019-07-19 Romme-4 Superman Tour Superman Tour   [v 10] 2140/10 D 0 18.3 358
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Armani Key Armani Key   [v 11] 2140/1 D 0 19.2 621
2019-07-19 2019-07-19 Romme-7 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 10] 2140/8 B 6 15.8 74
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/15 C 0 15.6 809
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-2 Raj Brillaconala Raj Brillaconala   [s 3] 2140/4 C 7 17.6 301
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Canappealformore Canappealformore   [v 7] 2140/1 D 0 16.2 907
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/5 D 6 15.6 246
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-2 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 2140/4 D str
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-11 Västerbo ImtheMan Västerbo ImtheMan   [v 4] 2140/5 C 1 51
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-3 Digital Box Digital Box   [v 9] 1640/6 D 0 173
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-9 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 1640/3 D 3 245
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 1620/10 D 0 15.9g 129
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2080/11 D 8 18.2g 453
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Moolger Moolger   [v 6] 3180/10 B 7 17.9 504
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/5 C 7 18.8g 342
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2660/10 C 6 15.5 380
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/5 B 2 14.2 451
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 1640/12 C str
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Superman Tour Superman Tour   [v 10] 2140/10 D 0 15.8 469
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/10 B 8 17.2g 640
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-5 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/9 B 2 18.3 48
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/8 A 3 16.7 87
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-7 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 1640/11 C 4 12.7 169
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2140/3 D 0 g 625
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2160/7 C 7 17.7 710
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2100/12 B 2 19.7 60
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Zeroxita Zeroxita   [s 9] 2100/5 B 0 485
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 This is Alex This is Alex   [v 8] 2700/10 A 0 18.6 302
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2180/11 B 1 16.2 123
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-7 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2100/1 D 0 16.7 655
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 6] 1609/4 B 3 16.1 33
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/8 C 5 17.7 174
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Florella Florella   [s 7] 2140/4 C 0 19.1 427
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Vicadi Vicadi   [v 5] 2140/11 D 0 g 636
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-9 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/5 C 0 15.2 188
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-3 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/6 C 3 19.2 79
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2680/11 B 7 18.0 638
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-4 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/3 C 6 14.4 186
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-7 Raj Brillaconala Raj Brillaconala   [s 3] 2140/7 D str
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-10 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/1 D str
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2100/2 C 1 15.0 22
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2100/5 D 0 17.4 124
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-8 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2100/7 C 7 19.7g 105
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/1 D 0 19.6g 89
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Celtic Celtic   [v 7] 2140/1 D 7 17.4 487
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-2 Zelmer Zelmer   [v 6] 1640/10 D 0 14.3 2968
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2140/5 D 0 g 1346
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-6 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 2140/2 B 7 17.5 81
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-4 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/5 D 5 18.4 1056
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-1 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/7 C 1 17.5 106
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2100/7 D 0 g 337
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 6] 2100/5 C 6 14.9 114
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Zelmer Zelmer   [v 6] 2100/2 B 7 19.3 159
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/2 D 2 17.9 196
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Cendrillon Cendrillon   [v 5] 2140/3 D 0 g 153
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-8 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/5 C 0 g 86
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/3 C 7 19.4 276
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-4 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 7] 2100/8 C 0 g 506
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 5] 2140/10 B 0 g 101
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/3 D 0 21.4 123
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Hades di Quattro Hades di Quattro   [v 5] 1609/5 D 6 17.0 168
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-7 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/6 C 5 19.7g 182
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-3 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 5] 2140/3 C 3 17.3 28
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/4 D 7 18.4 380
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 5] 1640/4 C 0 16.7g 96
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/4 D 4 21.3 204
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-3 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2100/4 C 2 18.5 374
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-2 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2160/11 B 5 20.0 111
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-1 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/2 C 2 20.0 119
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-2 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 1609/12 B 0 21.9g 114ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se