V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2660/10 C

Nyheter för travkusk


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen ..


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen utvändigt ledaren var Nero Maximus aldrig hotad.
Det var tredje gången som Conrad Lugauer segrade i det klassiska loppet. De tidigare vinnarna heter La Traviata (2006) och Pompano Crown (2008).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna..


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna på Sundbyholmstravet i Eskilstuna 29 juni där det väntar en miljon kronor i förstapris.
Hingstar och valacker gjorde upp i tre försök där de fyra främsta gick till final.
Stoklassen bjöd på fyra försök där tre finalplatser stod på plats i varje.
Svante Båth är i stort sett alltid med i hetluften när det gäller E3 och han fick se tre hingstar från stallet kvala in. Global Adventure och Bythebook vann sina försök från ledningen medan stallkamraten Alien Kronos spurtade in som fyra i sitt försök.
Bythebook var imponerande startsnabb i sitt försök tillsammans med Erik Adielsson och publiken fick sedan se en härlig duell med favoriten Fort Knox utvändigt. En duell som Bythebook vann utan problem.
Bythebook fick dela segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Belker. Sten O Jansson-tränade Belker imponerade också i sitt kval som han ledde från start till mål med Torbjörn Jansson.

Flera banrekord
I stoklassen imponerade också vinnarna och Zolly vann sitt försök på banrekord för treåriga ston när hon noterades för 1.13,2/2140 meter autostart tillsammans med sin tränare Mattias Djuse.
Ett banrekord som dock blev kortlivat då Grande Diva Sisu vann loppet efter på 1.13,0 tillsammans med sin tränare Per Nordström.
Daniel Redéns Adward Kronos gav ett rejält intryck då hon vann sitt försök utvändigt om ledaren tillsammans med Örjan Kihlström.
Det fjärde och sista försöket dominerade finska Pekka Korpi från start till mål med Mascate Match.
I spårlottningen till finalen drog Örjan Kihlström vinstlotten och han tvekade aldrig när han valde innerspår för Adward Kronos.

Startlista
E3-final hingstar/valacker
2140 meter autostart
1) Belker (Sten O Jansson)
2) Bythebook (Svante Båth)
3) Global Adventure (Svante Båth)
4) Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
5) Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini)
6) Criterion (Fredrik Wallin)
7) Dontloosememate (Jim Oscarsson)
8) I’m A Keeper (Leif Witasp)
9) Fort Knox (Pasi Aikio)
10) Aetos Kronos (Jerry Riordan)
11) Zola Key (Björn Goop)
12) Alien Kronos (Svante Båth)
Förstapris: 1 miljon kronor

Startlista
E3-final ston
2140 meter autostart
1) Adward Kronos (Daniel Redén)
2) Grande Diva Sisu (Per Nordström)
3) Mascate Match (Pekka Korpi)
4) Global Anarchy (Joakim Lövgren)
5) Scarlet Hello (Jörgen Westholm)
6) Boxer Shrimp (Robert Bergh)
7) Ies Elisabet (Fredrik Wallin)
8) Global Amazone (Jörgen Westholm)
9) Zolly (Mattias Djuse)
10) Darling Godiva (Lars I Nilsson)
11) Visual Condition (Stefan Melander)
12) Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
Förstapris: 1 miljon kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn B..


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn By Heart i årets upplaga av Stockholms Stora Pris.
Men Rafael De Oliveira smög fram sin häst invändigt och hittade ryggen på Swedish Dream som blixtstartade till front.
När sedan segerchecken på 700 000 skulle skrivas ut på upploppet så var det Learn By Heart som var starkast och han inte bara kopplade grepp på ledaren, han hade även mod att försvara sig mot King David och Christmas.
Den fyraårige hingsten tränas av Bent Olsen i Danmark.
- Han var helt otroligt bra i dag men visade att han är i kanonform. Han missar starten och vinner ändå, kommenterade Bent Olsen.
Learn By Heart är uppfödd av den brittiska drottningen Elisabeth II som har ett stort galoppintresse.
- Ägarinnan Lone Kaj-Nielsen ville ha en häst efter Frankel - och hon brukar få sin vilja igenom, sa Bent Olsen om det lyckade miljonköpet.

Favoritseger inledde V64-spelet
I Bloomers’ Vase (L) med 200 000 kronor till vinnaren blev det favoritseger Appelina och Jan-Erik Neuroth. Appelina var med bra från start och låg med i draget som femma-sexa. Det bet sedan bra när hon attackerade genom slutkurvan och hon kunde koppla segergreppet direkt in på upploppet
Wido Neuroth tränar vinnaren i V64-1.
Bobbie Killicks Minneslöpning (V64-2) gick till Sandtastic som var mycket stark i händerna på Josefin Landgren. Santastic var tidigt framme utvändigt ledaren Stureplan, kopplade greppet genom slutkurvan och försvarade sig sedan starkt hela upploppet ner. 100 000 kronor var segern värd. Bettina Andersen tränar segraren.

Holmquist skrällde
Dagens skräll kom i Jockeyklubbens 2000 Guineas (V64-3) där 50-oddsaren Arabianranta fångade in ledaren Yrroll i sista galoppsprången. I segersadeln satt Ulrika Holmquist som rider med stort självförtroende för dagen efter succén på Nationaldagen då hon vann hela fyra lopp.
Segern var värd 500 000 kronor och tränar vinnaren göt Annika Sjökvist.
Kort före mål föll jockeyn Martin Rodriguez av sin häst Cash och det såg otäckt ut från sidan. Martin Rodriguez kunde dock av egen maskin ta plats i ambulansen som snabbt var på plats och han var sedan snabbt tillbaka och red redan i loppet efter.

Imponerande i kraftfull stil
I Svenskt 1000 Guineas (V64-4) blev det en överlägsen favoritseger för Queen Rouge. När Oliver Wilson gav det treåriga stoet full anfallsorder 200 meter från mål så bara försvann hon ifrån sina jämnåriga systrar i imponerande kraftfull stil.
700 000 kronor var segern värd och tränar gör Marc Stott.
Det blev en överraskning i Zawawi Bro Park Vårsprint (L) (V64-5) där 23-oddsaren Captain America spurtade vassast tillsammans med Sandro De Paiva. Den nioårige valacken vann även denna löpningen 2017 och kunde nu kvittera ut 200 000 kronor. Tränar gör Annika Bye Hansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter h..


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter helgens segern i Ambro Flight på Woodbine Mohawk Park i Kanada.
Tillsammans med kusken Yannick Gingras segrade Atlanta på 1.08,6/1609 meter autostart – nytt kanadensiskt rekord. Tränar gör numera Ron Burke.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet...


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet.
Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor var förstås huvudnumret och för fjärde året i rad vann Propulsion. I senaste starten var Daniel Redéns superstjärna fyra i Elitloppet och inte gick att känna igen. Nu var den åttaårige hingsten sig lik och när han samtidigt kom enkelt till ledningen var konkurrenterna med elitloppsfinalisterna Makethemark och Milliondollarrhyme i spetsen chanslösa.
- Det där blev inte som jag hade tänkt mig, så snällt lopp har han inte fått sedan… ja, jag vet inte hur länge sedan, sa Daniel Redén.
- Jag blev lite rörd, det var så mycket spekulationer innan, men han kändes lika fin som alltid.
Folk har tvivlat helt enkelt, men man tvivlar inte på Proppen. Han vet vad sitt jobb är, norsken och huvan kvar… då blir en tränare glad. Det är skitkul… det finns bara en Propp. Nu ska vi njuta och Proppen ska få fira och få mycket morötter, för det är han värd, fortsatte Solvallatränaren.
Örjan Kihlström var inte lika överraskad över att han kom till ledningen.
- Skönt för honom att få en lite lättare resa i dag. Hade ganska mycket sparat i dag. Det är fantastiskt häftigt, jag kände redan i den andra provstarten att det var riktig kick i han, förstod att han skulle göra ett riktigt bra lopp nu igen.
- Det går knappt att beskriva. När han har en dålig dag är han fyra i elitloppet, det säger allt om vilket fenomen det är, han är helt otrolig, sa Örjan Kihlström.
Hemmahoppet Makethemark knep andrapriset efter ett lopp utvändigt Propulsion, Muscle Hustle blev trea från rygg ledaren och Milliondollarrhyme fyra från tredje invändigt.

Mellby Club imponerade
Förutom Propulsion var kvällens kanske mest imponerande vinnare Mellby Club som lekte hem V75-3 över mäktiga tre kilometer tillsammans med Jorma Kontio.
Från start blev Mellby Club hängande i tredjespår men Jorma Kontio var bestämd och efter 600 meter satt ekipaget i ledningen, resten blev en uppvisning.
- Det här var hans bästa lopp i karriären. Han har hittat en växel till och vann med krafter kvar, sa Jorma Kontio.

Dubbelsegrare
I V75-1 bjöd stallkamraterna Quito Lane och Macelleria på en läcker upploppsduell där ledaren Quito Lane höll nosen först trots att han tappade spänsten till slut. Kusken Ove A Lindqvist visade rutin och stöttade vad som behövdes och tränaren Robert Bergh bakom Macelleria fick nöja sig med andrapriset.
- Det blev hårt i mål. Han började rulla lite 150 före mål så jag vågade inte driva utan fick sitta blixtstilla för att hålla han i trav. Jag fick lite torskfrossa, sa Ove A Lindqvist.
Ove A Lindqvist vann dubbelt inom V75-spelet och segrade även i kallblodsloppet med John Mogset-tränade Pave Faks. Ekipaget vann för övrigt V75 även förra året samma tävlingsdag på Bodentravet.
Ove A Lindqvist var offensiv och kontrollerade loppet från positionen utvändigt ledaren.
- Jag kände i värmningen att det var en annan häst än i fjol, starkare, sa Ove A Lindqvist.
Och lördagens dubbelseger kommenterade han så här:
- Jag kör ju bra hästar.
Robert Bergh hade också en mycket bra dags i kvällssolen och fick även en kuskseger då han blåste till ledningen med Nobel Amok i V75-5. Väl i spets svarade Åbytränaren för en perfekt tempobedömning och Nobel Amok vann knappt men säkert före Eder Bob och Bucks To Burn.
- Han flyger lågt den här, det är en härlig travare. Det är lite nerv i han men när det stämmer då är han jäkligt bra, kommenterade Robert Bergh.
Segertiden 1.12,3/2140 meter autostart.

Vann sjätte raka
I V75-2 såg det länge ut som att Erik Adielsson satt på leken med Lady Zappa i ledningen. Men den snabba öppningen från 20 meters tillägg satt i benen in på upploppet och istället spurtade Hope And Dreams bäst från dubbla tillägg efter att ha blivit serverad ett perfekt lopp i rygg på favoriten Millie Millionaire i tåget i tredjespår sista varvet.
Emila Leo satt i segersulkyn bakom Hope And Dreams som tränas av Oscar Berglund.
- Hon är helt fantastisk, hästen. Jag saknar ord, hon bara växer med uppgifterna. Jag är otroligt tacksam att ha en sådan häst i stallet, kommenterade Östersund-amatören.
Omgångens skräll kom i V75-6 då tappre favoriten Fleets Admiral blev snuvad i sista stegen av Littleredcorvette som tog sjätte raka segern när han vann till skrälloddset 20,52.
John Östman satt i segersulkyn och vinnaren tränas i Norge av amatören Trine Hansen.
Sju rätt på V75 gav 34 612 kronor. Sex rätt gav 244 kronor och fem rätt 27 kronor.
Utanför V75-spelet utmärkte sig Zephyr Kronos som vann ett försök i Norrlands Grand Prix för fyraåringar i läcker stil från spets tillsammans med Örjan Kihlström. Daniel Redén tränar löftet som vann på 1.12,9/2140 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i ..


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i andraspår kopplade han enkelt grepp på ledande elitloppsfinalisten Next Direction och gick undan till överlägsen seger.
- Det är det bästa lopp han har gjort i sin karriär. Han fick en riktigt tuff resa men jag hade planerat att köra utvändigt om ledaren i en hel vecka, eftersom jag visste att vi hade små chanser att komma till ledningen och visste från förra gången jag var här att det är svårt att komma bakifrån. Sedan kunde jag knappt tro mina ögon när ingen kunde utmana till slut. Men i dag visade han vad han är gjord av. Han tog mig till vinnarcirkeln och jag är stolt över honom, sa Joakim Lövgren.
Loppets förstapris uppgick till strax över en miljon kronor och Racing Mange noterades för kilometertiden 1.11,7 över 2 100 meter med bilstart. Next Direction, som blixtrade till ledingen från spår åtta och varvade på raska 1.10,5, höll starkt till andraplatsen. Förhandsfavoriten Handsome Brad fick en fin resa i rygg på ledaren innan han kom ut bakom vinnaren i slutkurvan. Han hade emellertid inget att komma med över upploppet och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-10 Star M.L. Star M.L.   [s 4] 2140/2 5 18.6 805
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-8 Fizz de Zeun Fizz de Zeun   [v 10] 3160/6 0 838
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-8 Irish Cream Rick Irish Cream Rick   [s 5] 2100/8 0 20.8 675
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-6 Fizz de Zeun Fizz de Zeun   [v 10] 2180/15 0 19.4 864
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Runaway Lane Runaway Lane   [v 8] 2140/15 5 19.3 437
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-7 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 2140/1 0 18.8 1166
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 7] 1640/4 0 g 51
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-9 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 1609/5 3 15.4 116
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 Irish Cream Rick Irish Cream Rick   [s 5] 2660/10 7 18.6 364
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Super Brian Super Brian   [v 12] 2160/12 2 16.0 677
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Keltic's Aramis Keltic's Aramis   [v 8] 2140/4 0 19.8g 344
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Ridgehead Isidor Ridgehead Isidor   [v 5] 2100/9 6 17.9 271
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Easter Beer Easter Beer   [s 5] 2140/9 0 18.5 877
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 2140/4 5 18.4 276
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-6 Billy Jovalley Billy Jovalley   [v 6] 2160/11 0 18.9g 480
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-6 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 1680/11 str
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-6 Confess Arn Confess Arn   [v 6] 1640/14 str
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 My Space My Space   [v 7] 2140/10 7 15.4 203
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2640/1 C str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 Cause I Love You Cause I Love You   [s 3] 2140/7 B 6 16.4 147
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D 3 18.6 177
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-1 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 3] 2140/5 B 4 20.2 97
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/12 C 3 20.0 92
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/10 D 0 g 299
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/3 C 6 21.4g 188
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2640/1 D 0 17.3 869
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-4 Promotion Promotion   [v 5] 2140/1 C 0 19.7g 163
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2140/4 C 5 17.6 333
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/7 D 0 16.9g 969
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2160/10 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Real Doc Real Doc   [h 4] 2660/13 A 8 18.2g 191
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 1609/2 C 0 17.9 153
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-8 Medolla Medolla   [s 6] 2160/8 B 5 16.8 124
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Finito Finito   [v 9] 2100/8 D 0 20.8g 463
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 3] 2100/4 B str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 3] 2140/2 B 0 g 781
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2640/1 D 6 17.6 430
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/3 D 0 g 457
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 5] 2100/14 D 0 24.6 1426
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/6 C 4 18.1 65
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2100/7 C 4 19.0 143
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-7 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/9 D 0 1922
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2100/6 C 0 16.3 557
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/10 B 7 14.5 178
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1640/3 A 0 15.9 132
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-11 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2100/3 C 0 18.0g 243
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 5] 2100/4 B 5 18.2 126
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/4 A 4 18.6 317
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/6 B 5 17.9g 72
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-8 Alice the Trotter Alice the Trotter   [s 7] 2140/7 C 6 15.3 218
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2100/9 D 0 g 89
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 1640/5 C 3 16.0g 71
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 C 6 17.3g 31
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Magnificent Action Magnificent Action   [s 7] 2140/3 D 0 17.3 316
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 1700/1 C 0 g 373
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-8 Bellafonte Bellafonte   [v 5] 1640/5 C 4 14.8 55
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Medal Hangre Medal Hangre   [s 7] 2140/6 D 0 17.9 490
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/1 C 0 g 141
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Omega Broline Omega Broline   [s 5] 2140/1 D 0 g 33
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-11 Haj Tooma Haj Tooma   [h 5] 2140/2 D 0 18.6 444
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/7 B 0 17.2 162
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 1640/9 C 3 14.6 294
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Friendly Boko Friendly Boko   [s 4] 2140/4 A 0 18.2g 18
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Joan Chip G.L. Joan Chip G.L.   [s 4] 2140/3 B 0 g 44
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 5] 2140/11 B 0 17.6 171
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Winnerofitall Winnerofitall   [v 9] 2160/6 D 0 261
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/2 D 4 18.6 571
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-4 Stina Confess Stina Confess   [s 6] 1640/4 B 0 17.6 211
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-11 En Rico En Rico   [v 4] 2140/6 D 0 18.8 201
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1609/5 B 3 17.0 24
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 8] 1640/10 B 6 17.8g 421
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 5] 2140/8 A 0 18.3 1069
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/9 C 0 14.7 497
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/4 B 0 15.7 105
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2140/4 D 6 17.8 224
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-1 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/9 B 2 17.8 93
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 1640/2 C 0 17.1 157
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-2 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/4 C 5 23.0 87
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-9 Blue Star Cosmic Blue Star Cosmic   [h 8] 2140/11 D 0 18.3 1015
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 2100/15 B 8 18.1 847
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/14 C 0 19.3 850
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-10 Karizma Trot Karizma Trot   [s 7] 2180/13 B 0 16.9 189
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Dalforno Dalforno   [v 4] 2140/8 C str
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 3] 2140/3 D 0 18.7 207
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-6 Nas di Celle Nas di Celle   [v 10] 2140/6 B 0 19.0g 83
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2100/8 C 0 23.0 146
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Saint Mathilda Saint Mathilda   [s 7] 2160/9 A 8 18.5g 369
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2100/12 C 1 18.4 22
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/5 B 8 18.7 72
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-10 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/4 C str
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-5 Vaulting Vaulting   [v 9] 2140/6 D 0 25.0g 331
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Real Doc Real Doc   [v 5] 2100/12 D 7 16.8 454
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/3 C 3 17.5 157
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2660/9 D 0 19.8 324
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 3] 2140/12 D 7 18.5 326
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/9 D 0 16.0 457
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Concetta Concetta   [s 4] 2100/3 B 0 17.6 40
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2100/6 A 8 17.4 293
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2100/1 C 6 19.0 351
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 4] 1640/2 C 3 14.9 198
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Not Guilty Not Guilty   [v 6] 1640/6 D 0 g 567
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Claymore Claymore   [v 6] 2100/12 A 0 17.0g 52
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 1609/6 D 0 g 121
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2100/14 A 8 18.8 417
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-3 Real Doc Real Doc   [v 5] 2640/1 D 3 17.9 108
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-1 Classic Joy Classic Joy   [s 5] 2100/9 C 0 g 48
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-8 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 5] 2140/2 D 0 16.1 617
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2140/5 C 6 17.3g 190
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 6] 2140/2 D str
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2640/7 D 0 16.7 1346
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/10 C 0 16.8 1896
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2140/2 C 7 20.3g 131
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/1 D 5 16.1 426
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Not Guilty Not Guilty   [v 6] 1640/2 D 2 15.1 301
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Juicebox Juicebox   [v 5] 2140/7 C 3 15.7 290
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-5 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/7 C 6 17.4 667
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/1 C 0 17.1 193
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-3 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 1640/6 D 0 17.3g 320
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/9 D 0 19.3 219
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2140/7 D 0 20.6 569
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2140/3 D 0 17.6 68
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/10 C 0 18.6g 205
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Claymore Claymore   [v 6] 2160/6 B 4 15.6 44
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-3 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 1609/6 D 0 17.8 766
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 1640/4 C 7 14.6 113
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Real Doc Real Doc   [v 5] 2480/10 B 0 17.5 238
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-1 Sten Åke Sten Åke   [v 4] 2080/6 B 2 17.2 164
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Carmen Ås Carmen Ås   [s 7] 2160/7 C 0 17.8 413
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 2100/4 D 8 16.5 143
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2100/7 C 5 17.7 140
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2100/6 B 6 15.9 40
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-3 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/4 C 5 18.5 118
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2100/11 D 6 19.8 104
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Quintus Maximus Quintus Maximus   [v 8] 2140/1 D 0 g 1025
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-10 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2140/3 B 0 g 30
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2640/1 B 4 18.0 141
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/5 D 0 16.7 1165
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 2140/9 D 8 17.5 456
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1640/1 D 4 15.4 230
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-8 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/5 D 0 16.1 441
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/3 C 6 14.3 231
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/5 D 5 17.5 794
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 2140/2 D 7 16.5 680
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2640/13 B 0 17.5 1170
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-5 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2640/12 D 4 16.9 837
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-9 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/4 C 0 g 122
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/8 D 0 16.2 731
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Uno Gamberro Uno Gamberro   [v 5] 2140/1 D 0 19.9 781
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Be Right Back Be Right Back   [v 5] 2140/12 D 0 17.2 704
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 7] 2160/4 D 0 18.6 1687
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/10 A 7 16.7 606
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2640/13 B 5 17.1 494
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-5 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/8 D 0 15.6 1611
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-2 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/15 B 0 18.0 1556
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-12 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/1 D 1 28
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/10 C 0 18.1g 215
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/10 D 0 g 632
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Hotter than Hell Hotter than Hell   [v 7] 2180/10 A 5 16.4g 43
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-8 Zeroxita Zeroxita   [s 7] 2160/2 D 8 20.7g 123
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 High on Heels High on Heels   [s 5] 2140/15 A 3 16.6 60
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-3 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2140/4 D 0 g 253
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-5 Ghostbreed Ghostbreed   [v 4] 2140/11 A str
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-11 Young Prince Young Prince   [v 5] 2140/8 C 7 16.3 102
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 1640/6 D 0 17.0 256
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Big Boy Blue Big Boy Blue   [v 4] 2140/2 D 8 18.6 116
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-13 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/4 D 0 1081
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-1 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 1640/4 C 0 14.5 208
2017-06-16 2017-06-16 Romme-3 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2640/4 D 4 17.3 148
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Saint Mathilda Saint Mathilda   [s 7] 2140/4 A 1 15.2 62
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 4] 2140/5 B 6 17.8 206
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Furyk Furyk   [v 10] 2140/11 C 8 16.1 749
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Livtrasir Livtrasir   [h 5] 2140/4 B 3 16.3 44
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/15 C 4 15.6 537
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/7 C 0 19.8 180
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/1 B 1 16.7 25
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Blända Buttler Blända Buttler   [s 7] 2140/5 D 0 19.3 73
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/6 C 0 15.7g 364
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-6 Quintus Maximus Quintus Maximus   [v 8] 2140/9 C 8 16.2 308
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-5 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/10 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/11 C 3 18.3 310
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Önas Jane Önas Jane   [s 6] 2140/11 C 0 20.1 92
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Orne As Orne As   [v 9] 2180/8 D 7 16.6 352
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Photo Flyer Photo Flyer   [v 7] 2140/5 C 6 16.0 150
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-7 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/3 C 5 17.5 364
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 1640/12 D 0 15.3 597
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/8 C 0 17.9 463
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/11 A 7 19.1 309
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/13 C 0 18.7 1276
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/11 D 0 17.6g 1662
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-6 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 8] 2140/4 D 0 g 63
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/12 C 8 16.4 337
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 2140/3 C 5 16.2 237
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-7 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/8 C 2 17.4 560
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Karizma Trot Karizma Trot   [s 7] 2140/4 C 0 16.4 1278
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/6 C 6 18.9 513
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-7 Lisa Sånna Lisa Sånna   [s 4] 2140/4 C 0 18.2g 284
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/7 C 4 17.5 270
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-8 MahaMari MahaMari   [s 4] 2140/12 C 0 18.0g 32
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/2 D 5 15.7 91
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/11 B 0 19.2g 514
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/12 D 1 16.9 513
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-9 My Space My Space   [v 9] 2640/6 C str
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Wille's Onyx Wille's Onyx   [v 4] 2140/10 D 6 17.9 80
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 Wille's Ametist Wille's Ametist   [v 5] 2140/1 D 3 17.6 169
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-4 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2100/12 D 0 17.6 288
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2140/2 D 0 19.7 518
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Out of the Way Out of the Way   [v 6] 2140/2 C str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/15 C 7 18.3 1254
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-6 Sten Åke Sten Åke   [v 5] 2140/8 C 0 18.2 463
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-7 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 5] 2140/11 C str
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-3 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 5] 2100/2 C 7 18.3 996
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-1 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/4 C 0 17.9 608
2018-11-19 2018-11-19 Romme-2 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/7 C 0 g 17
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/1 D 0 17.1 145
2018-11-19 2018-11-19 Romme-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/12 D 6 17.8 201
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 C 0 16.4g 721
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-10 Sorella Rick Sorella Rick   [s 4] 2100/1 D 0 g 543
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-1 Lisa K. Lisa K.   [s 3] 2140/4 B 7 19.9g 50
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 1229
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2180/15 B 5 16.4 944
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-1 Lisa K. Lisa K.   [s 3] 2100/7 B 1 19.3 41
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/6 B 8 18.3 222
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/5 C 8 17.4 275
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 4] 1609/6 B 3 15.1 27
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2660/8 C 7 18.4g 90
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-7 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2140/3 D 8 17.2 416
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Vacqueyras Vacqueyras   [v 9] 2140/12 B 0 16.5 154
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2140/12 B 1 17.4 137
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/13 C 0 17.6 525
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-8 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 3] 2140/8 D str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Sten Åke Sten Åke   [v 5] 1640/5 D 0 16.4 372
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2640/7 D 0 17.1 876
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/6 D 0 19.7 276
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-1 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/8 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2140/5 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/9 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 6] 2140/6 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2160/9 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Nassak Nassak   [v 5] 1609/1 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-5 Boomer Boomer   [v 6] 2100/9 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-10 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2100/13 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 Novomaggio Novomaggio   [v 6] 2140/12 B 0 g 1444
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/6 D 2 17.1 130
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-5 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 1640/6 A 3 16.0 15
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Ester Joy Ester Joy   [s 7] 2140/12 C str
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Moolger Moolger   [v 5] 2640/9 D 7 17.6 872
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-5 Novomaggio Novomaggio   [v 6] 2140/4 D 4 19.2 1259
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-2 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 3] 2140/5 C str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Logical Mystic* Logical Mystic*   [h 4] 2640/8 B 0 17.0g 39
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2640/8 A 0 20.0 87
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/8 B 4 18.5 26
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-9 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/5 D 0 19.0 184
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/7 A 0 16.2 44
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Diadora Diadora   [s 5] 2140/12 D str
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-4 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2100/7 B 2 15.9 138
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Max Pro Max Pro   [v 8] 2140/6 D 0 16.2 2073
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-5 Fideli Star Fideli Star   [s 7] 1640/9 B 0 14.3g 371
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-10 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/9 B 4 15.4 93
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/6 B 2 17.2 56
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Max Pro Max Pro   [v 8] 2140/11 B 4 15.9 117
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Real Doc Real Doc   [v 6] 2140/7 B 5 15.6g 253
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Vacqueyras Vacqueyras   [v 9] 2140/12 B 0 15.9 122
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/9 C 8 18.2 103
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Concetta Concetta   [s 5] 2140/7 A 4 18.2 68
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/6 D 7 17.8 110
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/5 C 7 17.2g 423
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2140/6 D 0 17.0 172
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-1 Canela Brava Canela Brava   [s 4] 2140/2 D 6 19.9 875
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-10 Max Pro Max Pro   [v 8] 2160/6 C 6 15.6 1044
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/12 D str
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/9 C 5 16.0 154
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/7 C 0 20.4 74
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Fiona L.R. Fiona L.R.   [s 9] 2140/2 D 0 23.0g 367
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/1 C 2 18.4 153
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 D 0 16.9 259
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/7 D 8 16.3 1093
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-12 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/8 B str
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2100/1 D 7 17.7 427
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Odessa Cheri Odessa Cheri   [s 5] 2100/9 B 7 16.9 186
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2160/13 C 7 17.9 380
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-10 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/12 D 0 16.5 1483
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 High on Heels High on Heels   [s 6] 1609/9 D 0 14.6 461
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2609/3 D 0 662
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/1 D 4 18.3 136
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 Zelmer Zelmer   [v 5] 2160/9 C 0 20.4 549
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2100/10 C 6 16.8 398
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-2 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/1 B 3 17.6 121
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 1640/9 D 0 g 739
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-11 White Bobbysock White Bobbysock   [v 7] 2180/15 C 7 16.7 971
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2140/1 D 0 17.0 1294
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/8 C 2 16.8 274
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/5 D 8 17.5g 74
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Zeroxita Zeroxita   [s 8] 2140/4 D 0 18.6 458
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/3 C 3 18.4 105
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 2140/8 C 7 17.1 439
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-2 Zelmer Zelmer   [v 5] 1609/4 C 7 17.3 238
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-3 Spotlite Son M.L. Spotlite Son M.L.   [v 6] 2100/10 B 6 15.8 218
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-4 White Bobbysock White Bobbysock   [v 7] 2160/11 C 4 16.9 518
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/3 C 3 16.0 91
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 Nightlight M.L. Nightlight M.L.   [s 5] 2160/11 C 7 18.1 1091
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 6] 2140/4 B 7 16.4 209
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/2 D 3 18.5 74
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/12 C 0 17.1 378
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 1640/12 C 7 15.3 141
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/5 C 4 17.9 276
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-8 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 1640/8 C 4 15.3 388
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 5] 1609/12 C 0 14.3 226
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-3 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/12 C 8 16.8 542
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-6 Cosmo Frazer Cosmo Frazer   [v 7] 2140/12 D 0 15.6g 278
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-6 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 2160/6 D 7 17.3 574
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/8 D str
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 C 0 17.8g 78
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/3 C 3 18.1 89
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/10 C 0 16.8 125
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/9 B 1 18.2 141
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 Claymore Claymore   [v 7] 2140/6 D 6 14.7 119
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 1640/2 D 3 13.7 362
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 1640/11 B str
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2140/1 C 6 14.9 61
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-1 Sembs Rebir Sembs Rebir   [v 6] 2180/3 B 4 16.7 66
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Beata Knox Beata Knox   [s 7] 2140/11 B 0 18.4 386
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/6 D 7 15.4 485
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/5 D 8 16.5 251
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/10 B 2 17.4 44
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/2 D 5 18.0 213
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/7 B 3 15.9 105
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2160/9 C 0 16.0 477
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 1609/4 D 5 14.8 872
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/7 C 3 16.7 308
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-10 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/5 C 6 17.6 335
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-1 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/10 C 6 18.0 1160
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Ava Å. Ava Å.   [s 6] 2140/1 D 8 18.0 433
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-1 Zelmer Zelmer   [v 5] 2160/14 C 6 20.0 2363
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/7 C 0 18.3 1019
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2640/15 C 0 17.0 634
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-10 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/9 B 0 22.3g 460
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/10 D 0 16.4 210
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-2 Zelmer Zelmer   [v 5] 2100/5 D 6 18.2 71
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-3 Black and White Black and White   [v 7] 2100/4 D 0 18.7 317
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/5 C 0 19.4 484
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Claymore Claymore   [v 7] 2100/6 D 8 16.1 143
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2100/6 C 0 18.5g 965
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-10 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2160/4 D 4 18.1 41
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/11 D 2 17.7 585
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2140/2 B 8 18.9 131
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 462
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/9 D 0 18.9 410
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2180/11 C str
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-3 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/8 D 0 17.7 371
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-7 Diora From My Diora From My   [s 8] 2660/8 B 0 19.1 324
2018-01-26 2018-01-26 Romme-5 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/6 D 6 19.0 371
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-1 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/4 C 1 17.7 162
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-8 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 6] 2160/12 B str
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-9 Bell's Boe Bell's Boe   [s 7] 2100/14 C 0 20.4 823
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 5] 2160/10 B 0 g 130
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 6] 2160/9 D 6 18.8 1242
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-1 I Like Likes I Like Likes   [s 5] 2140/1 B 0 19.3 701
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/5 B 2 14.2 451
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 1640/12 C str
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Superman Tour Superman Tour   [v 10] 2140/10 D 0 15.8 469
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/10 B 8 17.2g 640
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-5 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/9 B 2 18.3 48
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/8 A 3 16.7 87
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-7 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 1640/11 C 4 12.7 169
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2140/3 D 0 g 625
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2160/7 C 7 17.7 710
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2100/12 B 2 19.7 60
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Zeroxita Zeroxita   [s 9] 2100/5 B 0 485
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 This is Alex This is Alex   [v 8] 2700/10 A 0 18.6 302
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2180/11 B 1 16.2 123
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-7 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2100/1 D 0 16.7 655
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 6] 1609/4 B 3 16.1 33
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/8 C 5 17.7 174
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Florella Florella   [s 7] 2140/4 C 0 19.1 427
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Vicadi Vicadi   [v 5] 2140/11 D 0 g 636
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-9 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/5 C 0 15.2 188
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-3 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/6 C 3 19.2 79
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2680/11 B 7 18.0 638
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-4 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/3 C 6 14.4 186
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-7 Raj Brillaconala Raj Brillaconala   [s 3] 2140/7 D str
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-10 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/1 D str
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2100/2 C 1 15.0 22
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2100/5 D 0 17.4 124
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-8 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2100/7 C 7 19.7g 105
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/1 D 0 19.6g 89
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Celtic Celtic   [v 7] 2140/1 D 7 17.4 487
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-2 Zelmer Zelmer   [v 6] 1640/10 D 0 14.3 2968
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2140/5 D 0 g 1346
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-6 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 2140/2 B 7 17.5 81
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-4 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/5 D 5 18.4 1056
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-1 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/7 C 1 17.5 106
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2100/7 D 0 g 337
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 6] 2100/5 C 6 14.9 114
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Zelmer Zelmer   [v 6] 2100/2 B 7 19.3 159
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/2 D 2 17.9 196
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Cendrillon Cendrillon   [v 5] 2140/3 D 0 g 153
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-8 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/5 C 0 g 86
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/3 C 7 19.4 276
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-4 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 7] 2100/8 C 0 g 506
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 5] 2140/10 B 0 g 101
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/3 D 0 21.4 123
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Hades di Quattro Hades di Quattro   [v 5] 1609/5 D 6 17.0 168
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-7 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/6 C 5 19.7g 182
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-3 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 5] 2140/3 C 3 17.3 28
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/4 D 7 18.4 380
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 5] 1640/4 C 0 16.7g 96
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/4 D 4 21.3 204
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-3 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2100/4 C 2 18.5 374
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-2 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2160/11 B 5 20.0 111
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-1 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/2 C 2 20.0 119
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-2 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 1609/12 B 0 21.9g 114ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se