V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tip..


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tipsexperten Elin Gustavsson.
Tidigare var det Bergsåker som gällde där han även drev en egen rörelse fram till 2011, då han drog igång som catchdriver och sedan dess har han tillhört kuskeliten i landet.
De senaste fem säsongerna 2016–2020 har han vunnit flest lopp i landet. Rekordet är från 2016 då det blev 410 triumfer.
– Det kunde blivit några segrar till, för jag hade semester i två veckor och sedan var jag även avstängd några dagar, minns Uffe, som det gångna året skar mållinjen först vid 322 tillfällen och även passerade 6 000 segrar som kusk.
Han plockade även åt sig fem banchampionat: Boden, Bergsåker, Bollnäs, Rättvik samt Mantorp.
– Extra kul med Mantorp för det var första gången. Jag har tidigare mest vunnit uppe i Norrland, säger 56-åringen och tillägger:
– Som mest har jag vunnit tio banchampionat ett år. Det rekordet tror jag blir svårslaget framöver.

”Kul med konkurrens”
Inte minst eftersom konkurrensen underifrån hårdnar då det kommer fram nya talanger som vill sätta de etablerade kuskarna på plats.
– Det är kul med konkurrens. Det betyder att jag måste tagga till lite extra för att behålla min position.
Hur ser du på dagens unga kuskar och tränare?
– Det finns många som börjar ta för sig, både bland tjejerna och killarna. Och det behövs nya profiler om sporten ska leva vidare.
Ulf Ohlsson har rivstartat 2021 och hittills har det blivit 23 segrar på 104 starter när det här skrivs.
– Normalt brukar jag vara trögstartad, men det har gått fantastiskt bra och jag har vunnit lopp på V75, som är travets elitserie. Det är sådana lopp man vill vinna och synas i som kusk.
Några speciella målsättningar under året?
– Nä, som catchdriver är det svårt att sätta upp några mål. Jag är helt och hållet beroende av vilka hästar jag får köra. Men det vore kul att få vinna något storlopp. Det saknade jag under fjolåret, även om jag vann flest lopp av alla kuskar.
Du är i stort sett upptagen varje dag under året. Vad hittar du på om du får en ledig dag?
– Är hemma och umgås med Elin. Vi brukar äta något tillsammans och titta på någon film. Ibland är det skönt att koppla bort travet också.

Ulf värderar chanserna
Ulf har ett späckat körschema under lördagen i Bollnäs då han kör i samtliga sju avdelningar. Så här värderar han sina chanser:
3 Donners Am (V75-1) kör jag åt Per Linderoth som är en gammal kompis som jag känt i många år. Han har satt hästen i bra författning och det blir första gången jag kör honom. Läget blev bra bakom bilen och han satt fast senast på Bergsåker och såg kaxig ut över mål. Han är väl en av flera med chans.
8 Love You Sweden (V75-2) kör jag åt Markus Pihlström vars hästar går bra för dagen. Jag vann med henne i senaste starten på Östersund, men tyvärr fick hon bakspår och det känns som tilläggshästarna är ikapp mig direkt. Det lär bli svårt att vinna, men hon kan ta en bra placering om positionerna stämmer.
11 Bokli Rapp N.O. (V75-3) kör jag åt Daniel Redén, som även är duktig på att träna kallblod. Jag har kört honom vid fem tillfällen och tagit fyra vinster och en andraplats, så vi trivs verkligen tillsammans. Nu står han med tillägg över lång distans och en sådan som 4 Tekno Jerven kan det vara tufft att plocka 20 meter på. Min har dock hög kapacitet och ska streckas.
2 Disco Volante (V75-4) kör jag åt Stefan Melander, som jag har ett bra samarbete med. Näst senast gjorde han bort sig med galopp direkt, men gick strålande efteråt och fick utdelning på Bergsåker i starten efter då jag gasade till spets varvet kvar. Nu fick han ett kanonläge bakom bilen och står till för ledningen. Det ser ut som min bästa chans.
4 Take It Easy Tour (V75-5) kör jag åt Björn Goop, vilket händer emellanåt. Jag körde honom för tre starter sedan på Åby och då gick han bra som trea från ett svårt utgångsläge. Efter det har han gjort ytterligare två starter, men jag har lite dålig koll på hur han fungerat. Läget bakom bilen blev bra, men det är svårt att säga hur långt han räcker.
3 Grevin Sisu (V75-6) kör jag åt Petri Salmela, som jag haft ett mångårigt samarbete med. Jag vann med honom i senaste starten på Solvalla och då var han riktigt fin. Nu handlar det tyvärr om voltstart och det har han inte startat i sedan han var två år då han är knepig. Spår tre är dock ett bra spår och skulle han gå felfritt kan det vara en outsider.
2 Marschall Match (V75-7) kör jag åt Jonna Irri, som är ett nytt tränarnamn som driver en filial i Julmyra. I första starten jag körde honom satt vi fast med krafter kvar och efter det har vi tagit två spetsvinster på bra sätt. Nu handlar det om tre varv, men han fick ett bra läge och är kvick ut och jag tycker han ska ses med en vettig segerchans.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-10 Star M.L. Star M.L.   [s 4] 2140/2 5 18.6 805
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-8 Fizz de Zeun Fizz de Zeun   [v 10] 3160/6 0 838
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-8 Irish Cream Rick Irish Cream Rick   [s 5] 2100/8 0 20.8 675
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-6 Fizz de Zeun Fizz de Zeun   [v 10] 2180/15 0 19.4 864
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Runaway Lane Runaway Lane   [v 8] 2140/15 5 19.3 437
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-7 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 2140/1 0 18.8 1166
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 7] 1640/4 0 g 51
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-9 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 1609/5 3 15.4 116
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-8 Irish Cream Rick Irish Cream Rick   [s 5] 2660/10 7 18.6 364
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Super Brian Super Brian   [v 12] 2160/12 2 16.0 677
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-6 Keltic's Aramis Keltic's Aramis   [v 8] 2140/4 0 19.8g 344
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-3 Ridgehead Isidor Ridgehead Isidor   [v 5] 2100/9 6 17.9 271
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-6 Easter Beer Easter Beer   [s 5] 2140/9 0 18.5 877
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-9 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 2140/4 5 18.4 276
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-6 Billy Jovalley Billy Jovalley   [v 6] 2160/11 0 18.9g 480
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-6 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 4] 1680/11 str
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-6 Confess Arn Confess Arn   [v 6] 1640/14 str
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 My Space My Space   [v 7] 2140/10 7 15.4 203
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2640/1 C str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-10 Cause I Love You Cause I Love You   [s 3] 2140/7 B 6 16.4 147
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/12 C 3 20.0 92
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Liaison Liaison   [s 5] 2140/1 D 3 18.6 177
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-1 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 3] 2140/5 B 4 20.2 97
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/10 D 0 g 299
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/3 C 6 21.4g 188
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2640/1 D 0 17.3 869
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-4 Promotion Promotion   [v 5] 2140/1 C 0 19.7g 163
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-5 Global Taxevation Global Taxevation   [v 3] 2140/4 C 5 17.6 333
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2140/7 D 0 16.9g 969
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2160/10 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-10 Real Doc Real Doc   [h 4] 2660/13 A 8 18.2g 191
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 1609/2 C 0 17.9 153
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-8 Medolla Medolla   [s 6] 2160/8 B 5 16.8 124
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Finito Finito   [v 9] 2100/8 D 0 20.8g 463
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-1 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 3] 2100/4 B str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 3] 2140/2 B 0 g 781
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2640/1 D 6 17.6 430
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/3 D 0 g 457
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-3 Bäckdalens Star Bäckdalens Star   [v 5] 2100/14 D 0 24.6 1426
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/6 C 4 18.1 65
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2100/7 C 4 19.0 143
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-6 Challenger E.A. Challenger E.A.   [v 6] 2100/6 C 0 16.3 557
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-7 Harry Hult Harry Hult   [v 5] 2140/9 D 0 1922
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Danne M.J. Danne M.J.   [v 4] 2140/10 B 7 14.5 178
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1640/3 A 0 15.9 132
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-11 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2100/3 C 0 18.0g 243
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 5] 2100/4 B 5 18.2 126
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Oban Boe Oban Boe   [v 3] 2140/4 A 4 18.6 317
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-8 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/6 B 5 17.9g 72
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-8 Alice the Trotter Alice the Trotter   [s 7] 2140/7 C 6 15.3 218
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Ulm de Calix Ulm de Calix   [v 8] 2100/9 D 0 g 89
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 1640/5 C 3 16.0g 71
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Magnificent Action Magnificent Action   [s 7] 2140/3 D 0 17.3 316
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-3 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/3 C 6 17.3g 31
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-7 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 1700/1 C 0 g 373
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-8 Bellafonte Bellafonte   [v 5] 1640/5 C 4 14.8 55
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Medal Hangre Medal Hangre   [s 7] 2140/6 D 0 17.9 490
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Concordia E.A. Concordia E.A.   [s 4] 2140/1 C 0 g 141
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Omega Broline Omega Broline   [s 5] 2140/1 D 0 g 33
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-11 Haj Tooma Haj Tooma   [h 5] 2140/2 D 0 18.6 444
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/7 B 0 17.2 162
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 1640/9 C 3 14.6 294
2016-05-20 2016-05-20 Romme-5 Friendly Boko Friendly Boko   [s 4] 2140/4 A 0 18.2g 18
2016-05-20 2016-05-20 Romme-4 Joan Chip G.L. Joan Chip G.L.   [s 4] 2140/3 B 0 g 44
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Olimic R.L.K. Olimic R.L.K.   [v 5] 2140/11 B 0 17.6 171
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-4 Winnerofitall Winnerofitall   [v 9] 2160/6 D 0 261
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Sharploaded Sharploaded   [h 7] 2140/2 D 4 18.6 571
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-4 Stina Confess Stina Confess   [s 6] 1640/4 B 0 17.6 211
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-11 En Rico En Rico   [v 4] 2140/6 D 0 18.8 201
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 1609/5 B 3 17.0 24
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-6 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 8] 1640/10 B 6 17.8g 421
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Filippa Gallant Filippa Gallant   [s 5] 2140/8 A 0 18.3 1069
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Photo Launcher Photo Launcher   [v 5] 2140/4 D 6 17.8 224
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-1 Variable Launcher Variable Launcher   [h 4] 2140/9 B 2 17.8 93
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-9 Fire Proof Fire Proof   [s 8] 1640/9 C 0 14.7 497
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Keep it Launcher Keep it Launcher   [s 4] 2140/4 B 0 15.7 105
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Moneypenny Häss Moneypenny Häss   [s 5] 1640/2 C 0 17.1 157
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-2 Doubleoseven Häss Doubleoseven Häss   [v 5] 2140/4 C 5 23.0 87
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-9 Blue Star Cosmic Blue Star Cosmic   [h 8] 2140/11 D 0 18.3 1015
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-5 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 2100/15 B 8 18.1 847
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-1 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/14 C 0 19.3 850
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-10 Karizma Trot Karizma Trot   [s 7] 2180/13 B 0 16.9 189
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Dalforno Dalforno   [v 4] 2140/8 C str
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Ileach C.C. Ileach C.C.   [s 3] 2140/3 D 0 18.7 207
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-6 Nas di Celle Nas di Celle   [v 10] 2140/6 B 0 19.0g 83
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2100/8 C 0 23.0 146
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Saint Mathilda Saint Mathilda   [s 7] 2160/9 A 8 18.5g 369
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Outlaw Pete Outlaw Pete   [v 5] 2100/12 C 1 18.4 22
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/5 B 8 18.7 72
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-10 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/4 C str
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-5 Vaulting Vaulting   [v 9] 2140/6 D 0 25.0g 331
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-1 Real Doc Real Doc   [v 5] 2100/12 D 7 16.8 454
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-10 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/3 C 3 17.5 157
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-7 Mimmis Hello Kitty Mimmis Hello Kitty   [s 7] 2660/9 D 0 19.8 324
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-1 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 3] 2140/12 D 7 18.5 326
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/9 D 0 16.0 457
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Concetta Concetta   [s 4] 2100/3 B 0 17.6 40
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2100/6 A 8 17.4 293
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2100/1 C 6 19.0 351
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-6 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 4] 1640/2 C 3 14.9 198
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Not Guilty Not Guilty   [v 6] 1640/6 D 0 g 567
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Claymore Claymore   [v 6] 2100/12 A 0 17.0g 52
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-7 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 1609/6 D 0 g 121
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-4 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2100/14 A 8 18.8 417
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-3 Real Doc Real Doc   [v 5] 2640/1 D 3 17.9 108
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-1 Classic Joy Classic Joy   [s 5] 2100/9 C 0 g 48
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-8 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 5] 2140/2 D 0 16.1 617
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-6 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 7] 2140/5 C 6 17.3g 190
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 6] 2140/2 D str
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2640/7 D 0 16.7 1346
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/10 C 0 16.8 1896
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-10 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2140/2 C 7 20.3g 131
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-3 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/1 D 5 16.1 426
2017-09-15 2017-09-15 Romme-4 Not Guilty Not Guilty   [v 6] 1640/2 D 2 15.1 301
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Juicebox Juicebox   [v 5] 2140/7 C 3 15.7 290
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-5 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/7 C 6 17.4 667
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2140/7 D 0 20.6 569
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/1 C 0 17.1 193
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-3 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 1640/6 D 0 17.3g 320
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/9 D 0 19.3 219
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-11 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2140/3 D 0 17.6 68
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Claymore Claymore   [v 6] 2160/6 B 4 15.6 44
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/10 C 0 18.6g 205
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-3 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 1609/6 D 0 17.8 766
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-6 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 1640/4 C 7 14.6 113
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Real Doc Real Doc   [v 5] 2480/10 B 0 17.5 238
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-1 Sten Åke Sten Åke   [v 4] 2080/6 B 2 17.2 164
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Carmen Ås Carmen Ås   [s 7] 2160/7 C 0 17.8 413
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-8 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 2100/4 D 8 16.5 143
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-7 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2100/7 C 5 17.7 140
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-5 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2100/6 B 6 15.9 40
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-3 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/4 C 5 18.5 118
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2100/11 D 6 19.8 104
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Quintus Maximus Quintus Maximus   [v 8] 2140/1 D 0 g 1025
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-10 Guggenheim Guggenheim   [v 4] 2140/3 B 0 g 30
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2640/1 B 4 18.0 141
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/5 D 0 16.7 1165
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Carlos Closer Carlos Closer   [s 5] 1640/1 D 4 15.4 230
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Bombina Bell Bombina Bell   [s 10] 2140/9 D 8 17.5 456
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-8 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/5 D 0 16.1 441
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Bellmondo Hornline Bellmondo Hornline   [v 7] 2100/3 C 6 14.3 231
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/5 D 5 17.5 794
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Ollisherano Ollisherano   [v 10] 2140/2 D 7 16.5 680
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2640/13 B 0 17.5 1170
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-5 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2640/12 D 4 16.9 837
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-9 Livi Limit Livi Limit   [s 4] 2140/4 C 0 g 122
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/8 D 0 16.2 731
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Uno Gamberro Uno Gamberro   [v 5] 2140/1 D 0 19.9 781
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Be Right Back Be Right Back   [v 5] 2140/12 D 0 17.2 704
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 7] 2160/4 D 0 18.6 1687
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2160/10 A 7 16.7 606
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2640/13 B 5 17.1 494
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-5 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/8 D 0 15.6 1611
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-2 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/15 B 0 18.0 1556
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-12 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/1 D 1 28
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 4] 2140/10 C 0 18.1g 215
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/10 D 0 g 632
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-9 Hotter than Hell Hotter than Hell   [v 7] 2180/10 A 5 16.4g 43
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-8 Zeroxita Zeroxita   [s 7] 2160/2 D 8 20.7g 123
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 High on Heels High on Heels   [s 5] 2140/15 A 3 16.6 60
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-3 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 5] 2140/4 D 0 g 253
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-5 Ghostbreed Ghostbreed   [v 4] 2140/11 A str
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-11 Young Prince Young Prince   [v 5] 2140/8 C 7 16.3 102
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 1640/6 D 0 17.0 256
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Big Boy Blue Big Boy Blue   [v 4] 2140/2 D 8 18.6 116
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-13 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/4 D 0 1081
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-1 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 1640/4 C 0 14.5 208
2017-06-16 2017-06-16 Romme-3 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2640/4 D 4 17.3 148
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-9 Saint Mathilda Saint Mathilda   [s 7] 2140/4 A 1 15.2 62
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-4 Furyk Furyk   [v 10] 2140/11 C 8 16.1 749
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Livtrasir Livtrasir   [h 5] 2140/4 B 3 16.3 44
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-6 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 4] 2140/5 B 6 17.8 206
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Son of Triton Son of Triton   [v 5] 2140/15 C 4 15.6 537
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/7 C 0 19.8 180
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-11 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/1 B 1 16.7 25
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Blända Buttler Blända Buttler   [s 7] 2140/5 D 0 19.3 73
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Grappa Boe Grappa Boe   [s 6] 2140/6 C 0 15.7g 364
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-6 Quintus Maximus Quintus Maximus   [v 8] 2140/9 C 8 16.2 308
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-5 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/10 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/11 C 3 18.3 310
2017-05-30 2017-05-30 Romme-3 Önas Jane Önas Jane   [s 6] 2140/11 C 0 20.1 92
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-6 Orne As Orne As   [v 9] 2180/8 D 7 16.6 352
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Photo Flyer Photo Flyer   [v 7] 2140/5 C 6 16.0 150
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-7 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/3 C 5 17.5 364
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 1640/12 D 0 15.3 597
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-6 Flying Ruben Flying Ruben   [v 8] 2140/8 C 0 17.9 463
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-10 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/11 A 7 19.1 309
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2160/13 C 0 18.7 1276
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2140/11 D 0 17.6g 1662
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-6 Harvey Tornado Harvey Tornado   [v 8] 2140/4 D 0 g 63
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Oban Boe Oban Boe   [v 4] 2140/12 C 8 16.4 337
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Douglas V.Cson Douglas V.Cson   [v 8] 2140/3 C 5 16.2 237
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-7 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2160/8 C 2 17.4 560
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Karizma Trot Karizma Trot   [s 7] 2140/4 C 0 16.4 1278
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2640/6 C 6 18.9 513
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-7 Lisa Sånna Lisa Sånna   [s 4] 2140/4 C 0 18.2g 284
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 4] 2140/7 C 4 17.5 270
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-8 MahaMari MahaMari   [s 4] 2140/12 C 0 18.0g 32
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/2 D 5 15.7 91
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-2 Heartbomber Heartbomber   [s 7] 2140/11 B 0 19.2g 514
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Tritolina F. Tritolina F.   [s 4] 2140/12 D 1 16.9 513
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Wille's Onyx Wille's Onyx   [v 4] 2140/10 D 6 17.9 80
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-9 My Space My Space   [v 9] 2640/6 C str
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-6 Wille's Ametist Wille's Ametist   [v 5] 2140/1 D 3 17.6 169
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-4 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2100/12 D 0 17.6 288
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Cause I Love You Cause I Love You   [s 4] 2140/2 D 0 19.7 518
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-10 Out of the Way Out of the Way   [v 6] 2140/2 C str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/15 C 7 18.3 1254
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-6 Sten Åke Sten Åke   [v 5] 2140/8 C 0 18.2 463
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-7 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 5] 2140/11 C str
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-3 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 5] 2100/2 C 7 18.3 996
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-1 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/4 C 0 17.9 608
2018-11-19 2018-11-19 Romme-2 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/7 C 0 g 17
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/1 D 0 17.1 145
2018-11-19 2018-11-19 Romme-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/12 D 6 17.8 201
2018-11-19 2018-11-19 Romme-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 C 0 16.4g 721
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-10 Sorella Rick Sorella Rick   [s 4] 2100/1 D 0 g 543
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-1 Lisa K. Lisa K.   [s 3] 2140/4 B 7 19.9g 50
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/3 D 0 17.4 1229
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-7 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2180/15 B 5 16.4 944
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-1 Lisa K. Lisa K.   [s 3] 2100/7 B 1 19.3 41
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/6 B 8 18.3 222
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/5 C 8 17.4 275
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 4] 1609/6 B 3 15.1 27
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2660/8 C 7 18.4g 90
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-7 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2140/3 D 8 17.2 416
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Vacqueyras Vacqueyras   [v 9] 2140/12 B 0 16.5 154
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2140/12 B 1 17.4 137
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/13 C 0 17.6 525
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-8 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 3] 2140/8 D str
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Sten Åke Sten Åke   [v 5] 1640/5 D 0 16.4 372
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2640/7 D 0 17.1 876
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-4 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/6 D 0 19.7 276
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-1 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/8 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2140/5 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/9 D 0
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 6] 2140/6 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 5] 2160/9 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Nassak Nassak   [v 5] 1609/1 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-5 Boomer Boomer   [v 6] 2100/9 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-10 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2100/13 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-2 Novomaggio Novomaggio   [v 6] 2140/12 B 0 g 1444
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/6 D 2 17.1 130
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-5 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 1640/6 A 3 16.0 15
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Ester Joy Ester Joy   [s 7] 2140/12 C str
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Moolger Moolger   [v 5] 2640/9 D 7 17.6 872
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-5 Novomaggio Novomaggio   [v 6] 2140/4 D 4 19.2 1259
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-2 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 3] 2140/5 C str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Logical Mystic* Logical Mystic*   [h 4] 2640/8 B 0 17.0g 39
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Son of Triton Son of Triton   [v 6] 2640/8 A 0 20.0 87
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/8 B 4 18.5 26
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-9 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/5 D 0 19.0 184
2018-08-11 2018-08-11 Romme-8 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/7 A 0 16.2 44
2018-08-05 2018-08-05 Romme-4 Diadora Diadora   [s 5] 2140/12 D str
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-4 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2100/7 B 2 15.9 138
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-7 Max Pro Max Pro   [v 8] 2140/6 D 0 16.2 2073
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-5 Fideli Star Fideli Star   [s 7] 1640/9 B 0 14.3g 371
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-10 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/9 B 4 15.4 93
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/6 B 2 17.2 56
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-5 Max Pro Max Pro   [v 8] 2140/11 B 4 15.9 117
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Real Doc Real Doc   [v 6] 2140/7 B 5 15.6g 253
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Vacqueyras Vacqueyras   [v 9] 2140/12 B 0 15.9 122
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/9 C 8 18.2 103
2018-07-20 2018-07-20 Romme-9 Concetta Concetta   [s 5] 2140/7 A 4 18.2 68
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 J.L.'s Apache J.L.'s Apache   [v 5] 2140/6 D 7 17.8 110
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 2160/5 C 7 17.2g 423
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-9 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2140/6 D 0 17.0 172
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-1 Canela Brava Canela Brava   [s 4] 2140/2 D 6 19.9 875
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-10 Max Pro Max Pro   [v 8] 2160/6 C 6 15.6 1044
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/12 D str
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-10 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/9 C 5 16.0 154
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/7 C 0 20.4 74
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Fiona L.R. Fiona L.R.   [s 9] 2140/2 D 0 23.0g 367
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/1 C 2 18.4 153
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 D 0 16.9 259
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/7 D 8 16.3 1093
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-12 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/8 B str
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-7 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2100/1 D 7 17.7 427
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Odessa Cheri Odessa Cheri   [s 5] 2100/9 B 7 16.9 186
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2160/13 C 7 17.9 380
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-10 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/12 D 0 16.5 1483
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-3 High on Heels High on Heels   [s 6] 1609/9 D 0 14.6 461
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-4 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2609/3 D 0 662
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-6 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/1 D 4 18.3 136
2018-06-18 2018-06-18 Örebro-10 Zelmer Zelmer   [v 5] 2160/9 C 0 20.4 549
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 2100/10 C 6 16.8 398
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-2 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 4] 2140/1 B 3 17.6 121
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 1640/9 D 0 g 739
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-11 White Bobbysock White Bobbysock   [v 7] 2180/15 C 7 16.7 971
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Duct Burst Duct Burst   [v 6] 2140/1 D 0 17.0 1294
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-1 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/8 C 2 16.8 274
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/5 D 8 17.5g 74
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-3 Zeroxita Zeroxita   [s 8] 2140/4 D 0 18.6 458
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 4] 2140/3 C 3 18.4 105
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 2140/8 C 7 17.1 439
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-2 Zelmer Zelmer   [v 5] 1609/4 C 7 17.3 238
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-3 Spotlite Son M.L. Spotlite Son M.L.   [v 6] 2100/10 B 6 15.8 218
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-4 White Bobbysock White Bobbysock   [v 7] 2160/11 C 4 16.9 518
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2100/3 C 3 16.0 91
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-6 Nightlight M.L. Nightlight M.L.   [s 5] 2160/11 C 7 18.1 1091
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-8 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 6] 2140/4 B 7 16.4 209
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Leo Sånna Leo Sånna   [v 5] 2140/2 D 3 18.5 74
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2160/12 C 0 17.1 378
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 1640/12 C 7 15.3 141
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/5 C 4 17.9 276
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-8 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 1640/8 C 4 15.3 388
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Perfect Blackout Perfect Blackout   [v 5] 1609/12 C 0 14.3 226
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-3 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2160/12 C 8 16.8 542
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-6 Cosmo Frazer Cosmo Frazer   [v 7] 2140/12 D 0 15.6g 278
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-6 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 2160/6 D 7 17.3 574
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Grappa Boe Grappa Boe   [s 7] 2140/8 D str
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/6 C 0 17.8g 78
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/3 C 3 18.1 89
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/10 C 0 16.8 125
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 4] 2140/9 B 1 18.2 141
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 Claymore Claymore   [v 7] 2140/6 D 6 14.7 119
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 1640/2 D 3 13.7 362
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Lady Jane Lady Jane   [s 5] 1640/11 B str
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 6] 2140/1 C 6 14.9 61
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-1 Sembs Rebir Sembs Rebir   [v 6] 2180/3 B 4 16.7 66
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Beata Knox Beata Knox   [s 7] 2140/11 B 0 18.4 386
2018-04-28 2018-04-28 Romme-9 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/6 D 7 15.4 485
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/5 D 8 16.5 251
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/10 B 2 17.4 44
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/2 D 5 18.0 213
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Oban Boe Oban Boe   [v 5] 2140/7 B 3 15.9 105
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2160/9 C 0 16.0 477
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-9 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 7] 1609/4 D 5 14.8 872
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Chartbooker Chartbooker   [v 5] 2140/7 C 3 16.7 308
2018-04-06 2018-04-06 Örebro-10 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/5 C 6 17.6 335
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-1 Zelmer Zelmer   [v 5] 2140/10 C 6 18.0 1160
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Ava Å. Ava Å.   [s 6] 2140/1 D 8 18.0 433
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-1 Zelmer Zelmer   [v 5] 2160/14 C 6 20.0 2363
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/7 C 0 18.3 1019
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2640/15 C 0 17.0 634
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-10 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/9 B 0 22.3g 460
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-5 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/10 D 0 16.4 210
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-2 Zelmer Zelmer   [v 5] 2100/5 D 6 18.2 71
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-3 Black and White Black and White   [v 7] 2100/4 D 0 18.7 317
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2160/5 C 0 19.4 484
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Claymore Claymore   [v 7] 2100/6 D 8 16.1 143
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-8 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2100/6 C 0 18.5g 965
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-10 Livi Limit Livi Limit   [s 5] 2160/4 D 4 18.1 41
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/11 D 2 17.7 585
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Nikita Scarlet Nikita Scarlet   [s 5] 2140/2 B 8 18.9 131
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Global Taxevation Global Taxevation   [v 5] 2140/8 D 0 16.7 462
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-5 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2160/9 D 0 18.9 410
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2180/11 C str
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-3 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/8 D 0 17.7 371
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-7 Diora From My Diora From My   [s 8] 2660/8 B 0 19.1 324
2018-01-26 2018-01-26 Romme-5 Confess Arn Confess Arn   [v 9] 2140/6 D 6 19.0 371
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-1 Heartbomber Heartbomber   [s 8] 2140/4 C 1 17.7 162
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-8 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 6] 2160/12 B str
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-9 Bell's Boe Bell's Boe   [s 7] 2100/14 C 0 20.4 823
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-10 Terri Hörsta Terri Hörsta   [v 5] 2160/10 B 0 g 130
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-1 Viggo Thrust Viggo Thrust   [v 6] 2160/9 D 6 18.8 1242
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-1 I Like Likes I Like Likes   [s 5] 2140/1 B 0 19.3 701
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-7 Heartbomber Heartbomber   [s 9] 2100/6 C 6 19.8 183
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-1 Heartbomber Heartbomber   [s 9] 2180/6 C 2 16.5 145
2019-10-11 2019-10-11 Romme-9 This is Alex This is Alex   [v 8] 1640/4 C 0 14.4 452
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-9 Heartbomber Heartbomber   [s 9] 2100/7 D 3 17.8 184
2019-10-07 2019-10-07 Romme-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/12 D str
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-8 Bradbee Bradbee   [v 3] 2140/1 D 0 g 362
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-5 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/4 C 7 16.4 50
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2100/6 B 2 14.9 52
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/6 B 4 17.5 43
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2100/2 D 7 18.4 542
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-3 Bell's Boe Bell's Boe   [s 8] 2140/7 D 0 1147
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-7 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/1 C 5 15.1 181
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/5 D 0 17.3 138
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-11 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/2 D 5 15.1g 442
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-11 Mogas Sabrina Mogas Sabrina   [s 4] 2160/10 C 0 21.1g 535
2019-08-12 2019-08-12 Romme-3 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/11 C 6 16.2 434
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/6 D 8 18.9 362
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-8 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 1609/1 D 0 1000
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-5 Canappealformore Canappealformore   [v 7] 1640/2 D 0 g 1418
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-7 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/8 C 0 18.8g 693
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/3 B 0 15.8 112
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/11 B 3 18.1 40
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-5 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 9] 2140/10 D 7 17.0 315
2019-07-19 2019-07-19 Romme-4 Superman Tour Superman Tour   [v 10] 2140/10 D 0 18.3 358
2019-07-19 2019-07-19 Romme-6 Armani Key Armani Key   [v 11] 2140/1 D 0 19.2 621
2019-07-19 2019-07-19 Romme-7 Cinnamon Prince Cinnamon Prince   [v 10] 2140/8 B 6 15.8 74
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/15 C 0 15.6 809
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-2 Raj Brillaconala Raj Brillaconala   [s 3] 2140/4 C 7 17.6 301
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-8 Canappealformore Canappealformore   [v 7] 2140/1 D 0 16.2 907
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/5 D 6 15.6 246
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-2 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 2140/4 D str
2019-07-06 2019-07-06 Mariehamn-11 Västerbo ImtheMan Västerbo ImtheMan   [v 4] 2140/5 C 1 51
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-3 Digital Box Digital Box   [v 9] 1640/6 D 0 173
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-9 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 1640/3 D 3 245
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 1620/10 D 0 15.9g 129
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-2 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2080/11 D 8 18.2g 453
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-2 Moolger Moolger   [v 6] 3180/10 B 7 17.9 504
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/5 C 7 18.8g 342
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-3 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2660/10 C 6 15.5 380
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/5 B 2 14.2 451
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 1640/12 C str
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-1 Superman Tour Superman Tour   [v 10] 2140/10 D 0 15.8 469
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2140/10 B 8 17.2g 640
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-5 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2140/9 B 2 18.3 48
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-9 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/8 A 3 16.7 87
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-7 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 1640/11 C 4 12.7 169
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-10 Kronbruden T.J. Kronbruden T.J.   [s 7] 2140/3 D 0 g 625
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2160/7 C 7 17.7 710
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-1 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 2100/12 B 2 19.7 60
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Zeroxita Zeroxita   [s 9] 2100/5 B 0 485
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-3 This is Alex This is Alex   [v 8] 2700/10 A 0 18.6 302
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2180/11 B 1 16.2 123
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-7 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 8] 2100/1 D 0 16.7 655
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Woodland's Larry Woodland's Larry   [v 6] 1609/4 B 3 16.1 33
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/8 C 5 17.7 174
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Florella Florella   [s 7] 2140/4 C 0 19.1 427
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Vicadi Vicadi   [v 5] 2140/11 D 0 g 636
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-9 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/5 C 0 15.2 188
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-3 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/6 C 3 19.2 79
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-4 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2680/11 B 7 18.0 638
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-4 B.T.'s Viclando B.T.'s Viclando   [v 7] 2140/3 C 6 14.4 186
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-7 Raj Brillaconala Raj Brillaconala   [s 3] 2140/7 D str
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-10 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/1 D str
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 6] 2100/2 C 1 15.0 22
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2100/5 D 0 17.4 124
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-8 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2100/7 C 7 19.7g 105
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/1 D 0 19.6g 89
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Celtic Celtic   [v 7] 2140/1 D 7 17.4 487
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-2 Zelmer Zelmer   [v 6] 1640/10 D 0 14.3 2968
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-5 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2140/5 D 0 g 1346
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-6 Raj's Messiah Raj's Messiah   [v 5] 2140/2 B 7 17.5 81
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-4 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/5 D 5 18.4 1056
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-1 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2100/7 C 1 17.5 106
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Livi Limit Livi Limit   [s 6] 2100/7 D 0 g 337
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 6] 2100/5 C 6 14.9 114
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-10 Zelmer Zelmer   [v 6] 2100/2 B 7 19.3 159
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/2 D 2 17.9 196
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Cendrillon Cendrillon   [v 5] 2140/3 D 0 g 153
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-8 La Mauresque La Mauresque   [s 4] 2160/5 C 0 g 86
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 J.L.'s Ladybug J.L.'s Ladybug   [s 5] 2140/3 C 7 19.4 276
2019-03-20 2019-03-20 Örebro-4 Ridgehead Karisma Ridgehead Karisma   [s 7] 2100/8 C 0 g 506
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-3 Pine Chocolate Pine Chocolate   [s 5] 2140/10 B 0 g 101
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-10 Lisa K. Lisa K.   [s 4] 2140/3 D 0 21.4 123
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Hades di Quattro Hades di Quattro   [v 5] 1609/5 D 6 17.0 168
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-7 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/6 C 5 19.7g 182
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-3 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 5] 2140/3 C 3 17.3 28
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-11 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2140/4 D 7 18.4 380
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 5] 1640/4 C 0 16.7g 96
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-2 Jazzmine Boko Jazzmine Boko   [s 3] 2140/4 D 4 21.3 204
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-3 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2100/4 C 2 18.5 374
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-2 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2160/11 B 5 20.0 111
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-1 Raj's Oh Lord Raj's Oh Lord   [v 4] 2140/2 C 2 20.0 119
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-2 Demain Fatigue Demain Fatigue   [s 5] 1609/12 B 0 21.9g 114
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-7 Lumbermans Kalle Lumbermans Kalle   [h 4] 2140/3 D 6 17.3 743
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-9 Krinolin Krinolin   [s 3] 2160/8 D 0 19.4 256
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-12 Callie Vingboons Callie Vingboons   [s 4] 2160/12 C 0 g 85
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-2 Runkeeper M.J. Runkeeper M.J.   [s 5] 1640/12 D 6 16.3 1091
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-4 Bradbee Bradbee   [v 4] 2140/2 C 6 15.7 145
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-1 Callie Vingboons Callie Vingboons   [s 4] 2100/12 C 4 17.6 62
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-3 Bradbee Bradbee   [v 4] 2100/6 B 1 15.6 38ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se