V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-9 Coogan Coogan   [v 6] 2140/1 A
2020-08-14 2020-08-14 Romme-1 Beacon Kronos Beacon Kronos   [h 3] 2140/12 D
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-4 Hill Street Hill Street   [h 5] 1640/9 A
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-2 Deli Deli   [s 3] 2140/3 C
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-1 Bright Kronos Bright Kronos   [s 3] 2140/5 C

Nyheter för travkusk


Bodentravet var värd för onsdagens V86® och bjöd på fina tävlingar inramade av en fantastisk fin sommarkväll. Scandal Plays M..


Bodentravet var värd för onsdagens V86® och bjöd på fina tävlingar inramade av en fantastisk fin sommarkväll. Scandal Plays Minne ( V86-5) var den sportsliga höjdpunkten och årets vinnare av Norrbottens Stora Pris, Antonio Tabac, visade att han trivs i Boden.
Jörgen Westholm-tränade Antonio Tabac hade samma utgångsläge som senast då han satte banrekord (1.11,1) och Mika Forss i sulkyn kunde precis som då köra till sig ledningen.
Mika Forss fick köra i ett behagligt tempo och 1.12,8 första 500 dämpades till 1.15,4 vid varvningen. Därmed var konkurrenterna schack matt och Antonio Tabac kunde enkelt sticka undan över upploppet före Workout Wonder.
100 000 kronor var segern värd och segertiden blev enkla 1.13,2 över medeldistans, 2 140 meter autostart.

Fin comeback
Pichachu Face
svarade för en mycket fin comeback då han dominerade V86-1 från start till mål tillsammans med Kim Eriksson. Den åttaårige valacken var sylvass bakom startbilen och försvarade innerspåret mycket enkelt. Segertiden blev 1.11,6 över sprinterdistans, 1 640 meter autostart.
- Han är väldigt snabb ut och gillar innern, sa tränaren Jakob Croon.
I V86-2 bjöd på ett fantastiskt läckert upplopp där fyra hästar i bredd kom i mål i stort sett samtidigt. Målfotot gav segern till Guli Major före Nordby Elde, Vindbläsen och Torpa Pål.
Krister Söderholm satt i segersulkyn och tränar vinnaren gör Anne-Mari Fjällström.

Nöjd hemvändare
Inge B.Svärlig
var snabb från start i V86-3 men Petter Lundberg var tvungen att släppa ifrån sig ledningen efter ett halvvarv då favoriten Moogie kördes bestämt av Ove A Lindqvist.
Moogie fick sedan press av Junior Band sista varvet och in mot upploppet var favoriten slagen, men bakom hade Petter Lundberg hittat fritt spurtutrymme från rygg ledaren och Inge B.Svärlig spurtade sylvasst till fjärde raka segern. Hemvändaren Petter Lundberg var minst sagt nöjd och passerade mållinjen med högerarmen höjd i en läcker segergest.

Spetsvinnare
Ove A Lindqvist visade fina körhänder när han ledde V86-4 från start till mål bakom Oddsy. Det åttaåriga stoet visade samtidigt fin inställning som sträckte på sig sista biten till andra raka segern. Ove Eriksson tränar vinnaren.
Ledning från start till mål handlade det också om i V86-7 där Sandra Eriksson ledde var meter tillsammans med Swagger.
- Han vet vad han ska göra när bilen släpper fältet, konstaterade Sandra Eriksson nöjt efter tredje raka segern med egna uppfödningen Swagger.
V86-8 var ett försök i STL klass I och det blev en mycket bekväm spetsseger för Ulf Ohlsson bakom favoriten och hemmahästen Got To Dash. Petri Salmela tränar femåringen som belönades med kvällens största prischeck, 110 000 kronor.
- Det är helt avgörande att hästen var så lugn och fin, Det var lugna gatan och han var skyldig att vinna, sa Petri Salmela.

Överlägsen skräll
Kvällens mest överlägsna vinnare bjöd hemmatränaren Hanna Olofsson på i V86-6 där skrällen Mr Sånna såg oerhört löpsugen ut hela vägen.
Hanna Olofsson bytte ut andra utvändigt mot positionen utvändigt ledaren 1400 kvar och sedan in mot slutsvängen släppte hon av Mr Sånna och 24-oddsaren avgjorde loppet på ett par steg och försvann ifrån konkurrenterna. 
Utdelningen på V86 blev 84 226 kronor för åtta rätt, sju rätt gav 363 kronor och sex rätt 35 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Segervane Cleangame tog på onsdagen karriärens 35:e seger när han var ute på en ”joggingtur” på Enghien i Frankrike.&rdq..


Segervane Cleangame tog på onsdagen karriärens 35:e seger när han var ute på en ”joggingtur” på Enghien i Frankrike.
”Världens bäste valack” kördes av sin tränare Jean-Michel Bazire som gled till ledningen efter 900 meter och sedan blev det en enkel resa före Feliciano (rygg ledaren) och Tony Gio (riktigt vass slutspurt). Det var andra raka vinsten för Cleangame som vann på 1.14,5 över distansen 2875 meter. Segern var värd ungefär en halv miljon kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Oliver Wilson hade en fin dag på galoppbanan när Jägersro var värd för onsdagens lunchtävlingar.Oliver Wilson vann fyra av dagens..


Oliver Wilson hade en fin dag på galoppbanan när Jägersro var värd för onsdagens lunchtävlingar.
Oliver Wilson vann fyra av dagens lopp och ståtar med imponerande 23 i segerprocent den här säsongen. Totalt har det blivit 22 segrar på 97 ritter. 18 av segrarna är tagna på svensk mark och Oliver Wilson är sexa på den listan som toppas av Elione Chaves med 31 årssegrar.

Segerrikaste ryttare 2020 på svenska galoppbanor
1) Elione Chaves – 31-41-18
2) Per-Anders Gråberg – 25-18-28
3) Martin Rodriguez – 20-13-14
4) Jacob Johansen – 19-24-17
5) Shane Karlsson – 18-18-9
6) Oliver Wilson – 18-12-15
7) Ulrika Holmquist – 14-9-15
8) Carlos Lopez – 12-7-10
9) Chrisophe Lamy – 10-9-10
10) Emma Nordin – 10-8-5
 

Siffror till och med 12 augusti 2020

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det har blivit dags för E3-finaler över sprinterdistans som kryddar lördagens V75-omgång på Romme. Förstapriset i respektive fin..


Det har blivit dags för E3-finaler över sprinterdistans som kryddar lördagens V75-omgång på Romme. Förstapriset i respektive final är 950 000 kronor och i storavdelningen är Chablis Ribb en av de hetaste kandidaterna. Detta efter att hon vunnit sitt försök lekande lätt från ledningen. Det startsnabba damen har vunnit fyra lopp på tio starter och varit bland de tre främsta i sju av dem. Hon närmar sig miljonen i insprungna pengar och treårsstoet är en av de mest talangfulla unghästar som Leif Witasp har tränat.
– Jag har tränat många bra hästar i min karriär. Men Chablis Ribb tillhör helt klart toppskiktet, säger Leif Witasp som har varit proffstränare sedan 1980.
– Hon har en jättetalang och alla egenskaper för det här. Hon har vunnit mycket på att hon är startsnabb och travsäker. Laddar man lite med henne kan hon öppna rejält. Hästen har aldrig galopperat i lopp någon gång och jag kan inte minnas att hon ens har galopperat i jobb någon gång.
Om du beskriver hästen ytterligare, hur låter det då?
– Hon är ganska enkelt att ha och göra med. Som travare är det aldrig något krångel. Hon är lättlärd och det finns mycket positivt över hästen. Det enda är hon är lite speciell med att hon vill inte gå med vem som helst i hagen. Men det har ju tjejerna lärt sig vilka hästar som hon passar bäst ihop med.

"Inte riktigt frisk – trea ändå i E3-finalen"
Chablis Ribb var näst senast trea i E3-finalen över medeldistans på Bergsåker i slutet av juni. Men trots tredjeplats bakom vinnande Barbro Kronos var hon inte som bäst den dagen.
– Hon var inte riktigt frisk och hade lite feber. Hon hostade och snorade efter loppet. Det kändes i loppet att hästen gav upp lite väl tidigt. Så med tanke på att hon inte var kurant var det väldigt bra gjort att bli trea, säger Witasp.
– Hon fick stå över en vecka efter det och sedan har vi tränat på hela tiden.
Vad säger du om segern i försöket till korta E3 senast när hon ledde runt om?
– Jag körde ingenting från början och sedan förvånade mig med att vara bättre än jag trodde. Hon hade varit borta i en månad och bara fått ett rejält jobb mellan starterna. Som hon har varit tidigare så blir hästen ytterligare lite vassare till den här starten. Hon kändes också fin i måndagsjobbet.

"Kan inte fega ur nu – tror på bra chans"
Leif Witasp hade turen att få välja spår först när lottningen ägde rum till finalen. Han var snabb nog att ta innerspåret och det är således ett drömläge för startsnabba Chablis Ribb.
– Jag siktar på att försvara innerspåret och om jag kan sitta i ledningen bör det räcka för att slåss om segern. Innerspåret bakom bilen på Romme är bra tycker jag. Den här hästen är också så att jag bara kan släppa in henne bakom vingen och så följer hon bilen.
– Det är klart att jag måste tro på bra chans. Speciellt när vi fick det här läget. Jag kan inte fega ur nu, säger Leif Witasp med ett skratt.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt blir det ett halvstängt norskt huvudlag istället för öppet som hon har haft på slutet. Hon gick med helstängt i början av karriären men blev lite för vass då. Vi ska prova det i ett jobb på torsdag så får vi se hur det blir. Inga ändringar i övrigt, barfota fram och urryckare. Jag har bara dragit tussarna en gång och det var i förra E3-finalen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-10 Trinity Zet Trinity Zet   [s 4] 1640/10 2 14.6 32
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-8 Mousse Mousse   [s 6] 2140/2 5 16.9 328
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Darius Boko Darius Boko   [v 5] 3140/2 0 16.9g 15
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-4 Only in its Class Only in its Class   [v 7] 2640/10 0 15.3 160
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 4] 1640/3 3 14.5 16
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-10 Daley Lovin Daley Lovin   [h 4] 1609/4 3 11.0 33
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-7 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 7] 1609/6 0 11.7 215
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-5 Order by Keeper Order by Keeper   [v 5] 1609/4 0 12.0 43
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-10 In Vain Sund In Vain Sund   [h 3] 2640/10 str
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-1 Cathedral Cathedral   [s 2] 2140/3 3 19.4 171
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-8 Darius Boko Darius Boko   [v 5] 2140/8 2 15.7 37
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-4 Hard Livin Hard Livin   [h 8] 1640/6 5 13.7 123
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-1 Stand Bayou Stand Bayou   [h 4] 2640/2 0 23
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-4 Ice Wine Ice Wine   [s 3] 2140/7 4 16.8 242
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-4 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 3] 2140/1 str
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Green Bax Green Bax   [h 4] 2140/7 5 15.1g 17
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-6 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 4] 2640/2 1 15.8 74
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Whitehouse Express Whitehouse Express   [h 4] 1640/12 2 11.7 27
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-7 Demanding Sam Demanding Sam   [s 4] 1640/1 4 12.9 165
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-1 Cobourg Hanover Cobourg Hanover   [h 3] 2140/2 2 17.6 25
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-9 Romeus Romeus   [h 3] 2140/11 2 14.3 94
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Illinois Sund Illinois Sund   [h 3] 2140/2 2 16.8 34
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-4 Rocket Zet Rocket Zet   [h 6] 2660/6 1 15.2 17
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-11 Sorbet Sorbet   [h 4] 2140/6 5 12.6 274
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-7 Trinity Zet Trinity Zet   [s 4] 2140/6 1 13.0 78
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-9 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 7] 2160/8 4 12.6 481
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-8 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [h 3] 1640/3 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Cobourg Hanover Cobourg Hanover   [h 3] 2140/2 2 17.3g 19
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Fighting Bax Fighting Bax   [h 3] 2140/10 0 g 23
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-2 Johnny B.Kemp Johnny B.Kemp   [h 7] 1640/2 1 12.7 15
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-7 Sorbet Sorbet   [h 4] 2140/2 3 12.7 133
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-2 Romeus Romeus   [h 3] 2140/5 0 14.1 304
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-12 Trinity Zet Trinity Zet   [s 4] 2140/10 3 14.1 196
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-9 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 3] 2140/7 0 g 475
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-11 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 7] 2640/7 str
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-8 Little Brown Fox Little Brown Fox   [v 6] 1140/1 str
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-6 Rocket Zet Rocket Zet   [h 6] 4060/10 3 16.6 145
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-4 Ice Wine Ice Wine   [s 3] 2140/6 4 15.4 442
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-3 Side Saddle Side Saddle   [h 4] 2640/3 6 16.1 81
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-1 Illinois Sund Illinois Sund   [h 3] 2140/4 0 16.6 150
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-8 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 4] 2140/10 2 13.5 130
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-7 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 7] 2660/10 0 14.8 61
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Borups Miracle Borups Miracle   [s 5] 2160/7 5 17.8 229
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-8 Vinabruden Vinabruden   [s 8] 2160/10 0 33.8g 656
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-7 Acriter Acriter   [h 6] 2160/7 0 g 85
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-5 Anders Goodland Anders Goodland   [v 4] 1640/4 3 16.1 434
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-6 Sorbet Sorbet   [h 4] 2140/6 2 12.2 53
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-2 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 3] 2140/7 0 16.2g 86
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-8 Little Brown Fox Little Brown Fox   [v 6] 2140/2 0 13.7 135
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-7 Propulsion Propulsion   [h 4] 2140/6 1 13.0 16
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-9 Trinity Zet Trinity Zet   [s 4] 2100/5 str
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-7 Ice Wine Ice Wine   [s 3] 2100/3 str
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-6 Stand Bayou Stand Bayou   [h 4] 2640/6 0 g 23
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-2 Illinois Sund Illinois Sund   [h 3] 2100/12 7 17.6 438
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-1 Cobourg Hanover Cobourg Hanover   [h 3] 2140/12 7 19.4g 23
2015-09-30 2015-09-30 Åby-6 Daley Lovin Daley Lovin   [h 4] 3140/4 1 14.3 17
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-3 Side Saddle Side Saddle   [h 4] 2140/8 0 g 41
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-1 Demanding Sam Demanding Sam   [s 4] 1640/8 6 12.3 185
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 Sorbet Sorbet   [h 4] 2140/4 2 11.8 380
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-7 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 7] 2140/5 2 11.7 54
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-5 Delicious U.S. Delicious U.S.   [s 6] 1640/2 str
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-2 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 3] 2140/12 0 16.2 238
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [h 3] 2140/7 0 g 50
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-4 Fighting Bax Fighting Bax   [h 3] 2140/8 4 16.4 112
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Indiana Sund Indiana Sund   [s 3] 1640/8 2 13.7 121
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-8 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 4] 2140/1 B 0 16.1 245
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-1 Hijack'em Hijack'em   [h 3] 2140/8 C 4 17.6 82
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-8 Windy Ways Windy Ways   [s 6] 1640/3 C 5 12.0 93
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-3 Dixit Rocq Dixit Rocq   [v 3] 2140/2 D 0 g 83
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-4 Shaq is Back Shaq is Back   [h 9] 1640/7 C 5 12.9 24
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 Global Treasure Global Treasure   [h 3] 1640/4 B 1 14.1 71
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-8 Fighting Bax Fighting Bax   [h 4] 2160/11 A 0 g 17
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-5 Daley Lovin Daley Lovin   [h 5] 2140/5 B 3 12.6 13
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-4 The Blessed Virgin The Blessed Virgin   [s 3] 1640/9 B 5 15.5 38
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-1 Hijack'em Hijack'em   [h 3] 2140/10 B 3 17.8 27
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-4 Order by Keeper Order by Keeper   [v 6] 2140/10 D 5 13.2 84
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-3 G.Fifty G.Fifty   [s 3] 1640/4 C 2 14.8 39
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-2 Crucified Crucified   [s 2] 1640/2 B 1 14.9 36
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-3 Global Treasure Global Treasure   [h 3] 2140/1 D 2 16.2 136
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Ruff Legs Ruff Legs   [h 3] 2140/3 C 0 g 35
2016-09-30 2016-09-30 Romme-1 Crucified Crucified   [s 2] 2140/6 D 2 17.9 27
2016-09-30 2016-09-30 Romme-6 Fighting Bax Fighting Bax   [h 4] 2140/10 A 1 13.3 31
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Saint Patrick Saint Patrick   [h 3] 2160/10 A 0 17.3 82
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 A to Zet A to Zet   [s 3] 2140/13 D 3 17.3 46
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Global Treasure Global Treasure   [h 3] 2140/5 D 2 15.8 40
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 8] 2140/5 B 2 12.8 13
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-9 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2640/9 A 3 16.4 27
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-4 Floyd P.Boko Floyd P.Boko   [v 4] 2140/2 C 2 14.0 76
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-3 G.Fifty G.Fifty   [s 3] 2140/9 D 1 18.2 33
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-2 A to Zet A to Zet   [s 3] 2140/9 D 3 19.1 35
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-1 Oh My God Oh My God   [h 3] 2140/4 D 5 18.3g 38
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-10 Trinity Zet Trinity Zet   [s 5] 2140/10 C 0 11.8g 595
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-7 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 4] 1660/7 C 5 14.5g 372
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-7 Shaq is Back Shaq is Back   [h 9] 1640/6 C str
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-11 Stand Bayou Stand Bayou   [h 5] 2140/12 A 0 14.7 55
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-5 Order by Keeper Order by Keeper   [v 6] 2140/1 D 4 12.9 103
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-9 Shaqline Shaqline   [s 4] 1640/5 D 6 11.6 341
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Floyd P.Boko Floyd P.Boko   [v 4] 2140/2 C 0 15.7g 85
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-7 Bostonz Credit Bostonz Credit   [s 6] 2140/6 B 0 14.2g 81
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Loveya Fashion Loveya Fashion   [s 3] 2140/1 D 0 g 28
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Global Treasure Global Treasure   [h 3] 2140/7 D 2 17.7 43
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-3 Illinois Sund Illinois Sund   [v 4] 1640/4 A 4 13.8g 22
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-2 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 5] 2640/3 C 0 16.5 28
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-4 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2640/7 C 0 15.7 782
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Dixit Rocq Dixit Rocq   [v 3] 2140/6 B 6 18.3g 28
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-2 Al E.Gador Zet Al E.Gador Zet   [h 3] 2140/3 D 0 21.7g 15
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 2640/3 D 1 14.2 31
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-9 Order by Keeper Order by Keeper   [v 6] 1640/5 D 0 12.0 155
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-7 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 4] 2140/4 D 0 g 320
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-2 Saint Patrick Saint Patrick   [h 3] 1640/6 D 6 17.3g 74
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-5 Dixit Rocq Dixit Rocq   [v 3] 2140/12 D 4 17.9 45
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-10 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 8] 2140/1 D 6 11.9 158
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-6 Tobin Kronos Tobin Kronos   [h 4] 2140/5 C 3 15.7 20
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-10 Paul the Apostle Paul the Apostle   [h 3] 2140/6 D 3 16.1 114
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Smilin Eli Smilin Eli   [h 6] 2140/8 C 5 13.1 89
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-9 Shaqline Shaqline   [s 4] 2140/8 D 0 13.8 786
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-6 Trinity Zet Trinity Zet   [s 5] 2140/4 B 1 12.3 23
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-4 Illinois Sund Illinois Sund   [v 4] 2140/6 D 5 13.2 238
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-3 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2140/5 A str
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-10 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 2140/1 D 0 13.5 183
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-6 Cantabs Fortune Cantabs Fortune   [s 5] 2140/2 C 2 12.0 152
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-10 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 4] 2140/7 C 0 16.8g 181
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-9 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 5] 2140/1 C 4 13.7 74
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-3 Paul the Apostle Paul the Apostle   [h 3] 2140/10 D 0 22.1g 42
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-1 Reverend Dred Reverend Dred   [h 3] 2140/5 D 5 18.1 36
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-11 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 8] 1609/3 C 0 g 94
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-7 Cantabs Fortune Cantabs Fortune   [s 5] 1640/11 D 5 11.0 275
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Bostonz Credit Bostonz Credit   [s 6] 2140/7 B 0 12.9 67
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-9 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 8] 1640/1 C 2 10.6 82
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-7 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 2140/3 D 1 13.2 51
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 4] 2140/8 D 0 14.5 582
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-1 The Blessed Virgin The Blessed Virgin   [s 3] 2140/6 C 1 15.9 39
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-10 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 8] 1640/10 C 0 11.2 339
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-9 Molle C.D. Molle C.D.   [v 7] 2140/4 C 0 14.6 92
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-2 Lord Wine Lord Wine   [h 3] 2140/2 C 5 17.7 184
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-1 Global Takeover Global Takeover   [h 3] 2140/7 D 4 18.8 30
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-6 Cantabs Fortune Cantabs Fortune   [s 5] 2140/2 C 0 g 226
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-9 Smilin Eli Smilin Eli   [h 6] 1640/3 C 3 11.7 142
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-10 Shaqline Shaqline   [s 4] 2140/1 B 0 14.5 136
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-2 Global Tootsie Global Tootsie   [s 3] 2140/2 D 5 17.9 71
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-2 Lord Wine Lord Wine   [h 3] 2140/1 C 6 21.3g 47
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-3 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/9 D 8 16.3 315
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-2 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 4] 2140/2 B 3 15.3 108
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-4 Lord Wine Lord Wine   [h 3] 2140/4 D 4 16.4 266
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-8 Martiniwithmuscle Martiniwithmuscle   [v 5] 2140/1 C 4 14.3 173
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-7 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 2140/2 B 2 14.0 93
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-8 Whitehouse Express Whitehouse Express   [h 5] 1640/7 A 0 17.2g 28
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-6 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 4] 2140/3 B 0 15.9g 17
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-2 Al B.Back Zet Al B.Back Zet   [h 3] 2140/10 D 4 18.8 65
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-7 Shaqline Shaqline   [s 4] 2140/5 B 3 15.0 186
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-6 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 5] 2140/1 C 4 14.8g 56
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-5 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 5] 2140/10 C 4 14.8 113
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-1 Brother Tuck Brother Tuck   [h 3] 2140/5 D 6 18.5 95
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-10 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [h 4] 2140/10 A 2 17.1 44
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-9 Stand Bayou Stand Bayou   [h 5] 1640/11 A 2 16.2 22
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-5 Only in its Class Only in its Class   [v 8] 2140/3 D 4 16.1 188
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-3 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/5 C 4 21.4 80
2016-03-04 2016-03-04 Romme-5 Floyd P.Boko Floyd P.Boko   [h 4] 2640/1 C 4 17.0 26
2016-03-04 2016-03-04 Romme-1 Holy Mary Holy Mary   [s 3] 2140/7 D 5 19.9 28
2016-02-26 2016-02-26 Romme-1 Lord Wine Lord Wine   [h 3] 2140/2 D 3 18.5 32
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-5 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 4] 2140/4 C 0 g 90
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-4 Green Bax Green Bax   [v 5] 2140/2 B 0 g 32
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-3 Illinois Sund Illinois Sund   [v 4] 2140/9 C 1 19.9 36
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-1 Side Saddle Side Saddle   [v 5] 1640/12 B 0 g 29
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 4] 2640/2 A 2 18.6 17
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-6 Saint Patrick Saint Patrick   [h 3] 2140/1 C 2 17.5 17
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-5 Martiniwithmuscle Martiniwithmuscle   [v 5] 1640/7 A 3 14.5 39
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-11 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 5] 1640/9 C 0 13.2 78
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-9 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2140/3 C 1 15.4 92
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-7 Rebellion Rebellion   [v 7] 3140/2 C 0 16.5 348
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-6 Stand Bayou Stand Bayou   [h 5] 2140/1 B 1 14.9 36
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-8 Al B.Back Zet Al B.Back Zet   [h 3] 2140/9 D str
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-9 Stand Bayou Stand Bayou   [h 5] 2640/4 B 2 16.7 66
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-6 Illinois Sund Illinois Sund   [v 4] 2140/6 C 3 17.9 29
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-3 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/5 C 2 19.4 144
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-1 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/3 C 4 20.0 125
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-2 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [h 4] 2140/2 D 3 18.0 53
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-1 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/3 C 0 21.8g 45
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-6 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 9] 2140/1 C 0 15.8 495
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-5 Judas Iscariot Judas Iscariot   [h 3] 2140/12 B 3 15.8 347
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-10 Trinity Zet Trinity Zet   [s 6] 2640/7 B 4 15.3 224
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-7 Benobi Zet Benobi Zet   [h 3] 2640/11 C 6 17.0g 143
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-5 Son of God Son of God   [h 3] 2640/2 C 0 g 73
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Hill of a Day Hill of a Day   [s 4] 1640/3 B 0 g 76
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Reigning Moni Reigning Moni   [h 4] 2140/7 B 0 15.2g 151
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-8 Smilin Eli Smilin Eli   [h 7] 1609/4 D str
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-8 Illinois Sund Illinois Sund   [v 5] 2640/5 C 6 16.9 90
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-6 Maeve Quaider Maeve Quaider   [s 4] 1640/9 A 5 13.0 17
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 5] 3160/9 B 0 g 152
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Smilin Eli Smilin Eli   [h 7] 1620/6 C 0 14.3g 82
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-10 Massive Clout Massive Clout   [h 4] 2140/10 D 7 14.9 81
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-3 Global Takeover Global Takeover   [v 4] 2640/10 D 7 15.8 256
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-2 Achilles A'lir Achilles A'lir   [h 3] 2140/8 B 2 15.0 52
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-10 Sorbet Sorbet   [h 6] 2140/2 B 0 12.2 121
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-2 Baleo Josselyn Baleo Josselyn   [v 6] 2140/6 B 2 16.9 21
2017-05-12 2017-05-12 Romme-2 Baleo Josselyn Baleo Josselyn   [v 6] 2140/2 A 2 17.5 25
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-1 Jordan Jordan   [v 3] 2140/1 B 5 17.5 112
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-9 Sorbet Sorbet   [h 6] 2140/8 B 7 12.9 88
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-9 Bellatrix Zet Bellatrix Zet   [s 3] 2140/3 D str
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-3 Stand Bayou Stand Bayou   [h 6] 2140/5 B str
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-1 Imagine'em Imagine'em   [s 3] 2140/1 D 5 18.6g 33
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-10 Bostonz Credit Bostonz Credit   [s 7] 2140/2 B 3 13.4 73
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-6 G.Fifty G.Fifty   [s 4] 2140/8 C 0 17.1 76
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-4 Increase'em Increase'em   [s 3] 2140/7 D 8 18.0 276
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-1 Judas Iscariot Judas Iscariot   [h 3] 2140/9 C 0 g 183
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-10 Global Takeover Global Takeover   [v 4] 2140/12 A 0 g 193
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 5] 2640/10 B 3 14.8 51
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-8 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 5] 2140/3 B 0 g 36
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 Hill of a Day Hill of a Day   [s 4] 2140/7 A 0 19.1g 30
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-2 Yeezuz Yeezuz   [v 3] 2140/9 B 3 16.8 133
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-9 Windy Ways Windy Ways   [s 7] 1640/3 C 4 12.6 146
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-2 Fighting Bax Fighting Bax   [h 5] 2640/4 A 1 15.3 22
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-1 Bellatrix Zet Bellatrix Zet   [s 3] 2140/10 B 4 18.7 323
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-7 Dixit Rocq Dixit Rocq   [v 4] 2640/2 B 2 17.0 34
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-3 Ruff Legs Ruff Legs   [v 4] 2140/1 B 1 16.7 16
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-2 Increase'em Increase'em   [s 3] 2140/3 D 3 19.1 89
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-9 Stand Bayou Stand Bayou   [h 6] 2140/9 A 1 14.5 35
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-7 Global Tootsie Global Tootsie   [s 4] 2140/6 B str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-4 G.Fifty G.Fifty   [s 4] 1640/2 B 2 15.9 19
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-3 Yeezuz Yeezuz   [h 3] 2140/11 D 4 18.8 223
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-9 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 9] 2160/9 C 0 13.5 333
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 5] 1640/3 B 0 g 81
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-1 Benobi Zet Benobi Zet   [h 3] 2140/6 C 2 17.1 187
2017-03-10 2017-03-10 Romme-9 Fighting Bax Fighting Bax   [h 5] 2140/3 A 3 16.2 22
2017-03-10 2017-03-10 Romme-1 Bellatrix Zet Bellatrix Zet   [s 3] 2140/9 C 5 19.8g 37
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-4 Windy Ways Windy Ways   [s 7] 1640/5 B 1 13.8 20
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-2 Hijack'em Hijack'em   [h 4] 2140/4 C 5 16.7 34
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Saint Patrick Saint Patrick   [h 4] 2640/5 C 5 15.8 625
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-2 Global Treasure Global Treasure   [h 4] 2140/7 C 0 g 363
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-6 Illinois Sund Illinois Sund   [v 5] 2140/5 B 0 g 232
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-1 Ruff Legs Ruff Legs   [v 4] 2140/8 B str
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-5 Messiah Messiah   [h 3] 2140/1 D 0 15.6 70
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-1 Promptus Promptus   [v 3] 2140/5 B 0 g 42
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Kiss of Judas Kiss of Judas   [h 3] 2140/8 B 3 17.2 100
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-3 Mr Alabama Mr Alabama   [h 2] 2140/2 C 4 17.7 96
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-4 Messiah Messiah   [h 3] 2640/4 B 5 16.9 25
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-7 Chapter N.Deo Chapter N.Deo   [s 4] 2140/5 A 1 15.7 26
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-2 Moses Moses   [h 3] 2140/2 B 1 16.4 48
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-5 Double Exposure Double Exposure   [s 5] 2140/5 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-3 Bravo Revansch Bravo Revansch   [h 3] 2140/7 D 0
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-7 Dusted in Sugar Dusted in Sugar   [s 4] 1609/12 A 3 11.9 40
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-8 Chapter N.Deo Chapter N.Deo   [s 4] 1609/7 C 2 11.7 70
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-1 City of Angels City of Angels   [s 3] 2140/9 D 4 359
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-4 Leet Hanover Leet Hanover   [s 4] 1640/2 B 6 12.3 90
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-7 In Vain Sund In Vain Sund   [h 6] 1640/5 B 5 10.9 47
2018-07-27 2018-07-27 Romme-1 Pause Pause   [s 3] 2140/2 B 1 16.9 25
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-1 My Ways Not Yours My Ways Not Yours   [h 3] 2140/3 D 0 g 27
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-2 Västerbo Treasure Västerbo Treasure   [h 3] 2140/12 B 6 19.9 127
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-7 Fadern Fadern   [h 3] 3160/6 C 0 g 56
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-2 Messiah Messiah   [h 3] 2140/4 A 1 15.1 20
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-3 Leet Hanover Leet Hanover   [s 4] 1640/7 B 3 12.6 25
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 City of Angels City of Angels   [s 3] 2140/9 D str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-10 Fighting Bax Fighting Bax   [h 6] 2640/3 B 3 15.9 61
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 In Vain Sund In Vain Sund   [h 6] 1640/5 D 0 9.9 390
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Messiah Messiah   [h 3] 2640/1 D 2 15.6 75
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-9 In Vain Sund In Vain Sund   [h 6] 1640/3 C 2 11.8 174
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-10 Fighting Bax Fighting Bax   [h 6] 1640/3 B 2 10.7 233
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-2 High Glider High Glider   [h 4] 2140/1 D 3 12.6 140
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Whitehouse Express Whitehouse Express   [h 7] 1640/4 B 0 11.5 131
2018-06-28 2018-06-28 Visby-1 Bechamel Bechamel   [s 3] 2120/9 D 2 20
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Benobi Zet Benobi Zet   [h 4] 2620/8 C 6 16.1 67
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Achilles A'lir Achilles A'lir   [v 4] 2140/13 A 0 16.3 39
2018-06-28 2018-06-28 Visby-6 Selah Selah   [s 3] 1620/10 D 1 13.8 28
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Chapter N.Deo Chapter N.Deo   [s 4] 2120/11 B 0 g 23
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 He's a Keeper He's a Keeper   [h 3] 2120/3 C 3 19.2 16
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-2 Messiah Messiah   [h 3] 2160/11 B str
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-3 Fighting Bax Fighting Bax   [h 6] 2140/8 A str
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-8 Dusted in Sugar Dusted in Sugar   [s 4] 1640/12 D str
2018-06-16 2018-06-16 Boden-13 Sorbet Sorbet   [h 7] 2140/1 C str
2018-06-08 2018-06-08 Romme-7 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 10] 2140/5 B 5 13.7g 68
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-6 Sceicco* Sceicco*   [h 7] 2140/9 D 0 15.2g 368
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-2 Moses Moses   [h 3] 2140/4 D 1 16.5 17
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-8 Canari Match Canari Match   [h 6] 2140/3 B 2 15.5 48
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-2 Selah Selah   [s 3] 2140/4 B str
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-1 Religious Religious   [h 3] 2140/6 D 2 17.7 26
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-4 Floyd P.Boko Floyd P.Boko   [v 6] 2609/4 B 0 g 23
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-6 Romeus Romeus   [v 6] 2100/7 D 4 15.8g 134
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-8 Sceicco* Sceicco*   [h 7] 2100/7 D 5 14.3 186
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-9 Benobi Zet Benobi Zet   [h 4] 2100/7 B 0 g 41
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-10 B.Marie in Heaven B.Marie in Heaven   [s 4] 2100/11 B str
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-1 Selah Selah   [s 3] 2140/4 D 3 18.3 60
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-8 Floyd P.Boko Floyd P.Boko   [v 6] 2140/2 A 0 15.8 127
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-4 Michelangelo Ås Michelangelo Ås   [v 8] 2140/3 A 6 14.2 58
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-6 Amiral Amiral   [h 3] 2609/10 C 4 17.3 20
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-8 Michelangelo Ås Michelangelo Ås   [v 8] 1640/7 B 4 12.3 68
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-6 Hill Street Hill Street   [h 4] 2140/12 B str
2019-10-13 2019-10-13 Gelsenkirchen-10 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 4] 2200/3 D str
2019-10-11 2019-10-11 Romme-8 Son of God Son of God   [v 5] 2140/1 C str
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-7 Amiral Amiral   [h 3] 2100/11 B 3 15.0g 120
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-3 Again Kronos Again Kronos   [h 3] 2140/1 B 3 16.2 29
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-9 High Glider High Glider   [h 5] 2140/2 C 1 11.7 269
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-8 Hill Street Hill Street   [h 4] 1640/5 C 3 11.0 265
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-9 Amiral Amiral   [h 3] 2140/4 C str
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-10 Hill Street Hill Street   [h 4] 1660/11 B 5 11.9 659
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-1 Dakota Zet Dakota Zet   [s 3] 2140/12 D 0 19.4g 321
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-7 Bravo Revansch Bravo Revansch   [v 4] 1640/3 C 2 13.8 37
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-8 Dugarry Zet Dugarry Zet   [h 3] 2140/1 B str
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-2 Delaware Zet Delaware Zet   [s 3] 2140/1 C 0 20.6 116
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-3 D.Day Zet D.Day Zet   [h 3] 2140/7 D 0 21.8g 28
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-6 In Vain Sund In Vain Sund   [v 7] 1640/3 B 0 14.6 43
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-4 Messiah Messiah   [h 4] 2640/3 A 4 16.1 44
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-7 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 4] 1640/7 C 0 15.5g 42
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-1 Patricks Princess Patricks Princess   [s 3] 2140/4 D 1 16.5 53
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-3 Hill Street Hill Street   [h 4] 2140/1 C 1 12.8 15
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-6 Gerris Trix Gerris Trix   [h 3] 1640/11 B 4 13.1 52
2019-05-11 2019-05-11 Åby-7 Double Exposure Double Exposure   [s 6] 1640/9 A str
2019-05-11 2019-05-11 Åby-11 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 4] 2140/8 B 0 12.6 504
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-2 Delaware Zet Delaware Zet   [s 3] 2140/2 D 5 17.4 200
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-2 Mr Alabama Mr Alabama   [v 3] 1640/6 C 4 16.5 56
2019-05-04 2019-05-04 Vermo-6 Maxus Maxus   [h 4] 2100/6 C 0 146
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-7 In Vain Sund In Vain Sund   [v 7] 1640/5 C 4 11.3 149
2019-05-02 2019-05-02 Romme-2 Fleet Admiral Fleet Admiral   [h 4] 2140/4 B 1 14.5 62
2019-05-02 2019-05-02 Romme-3 Gerris Trix Gerris Trix   [h 3] 1640/1 B 4 12.6 68
2019-05-02 2019-05-02 Romme-5 Albertina Albertina   [s 3] 2140/4 D 0 g 38
2019-05-02 2019-05-02 Romme-6 Diana Zet Diana Zet   [s 3] 2140/7 D 1 18.4 18
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-2 D.Day Zet D.Day Zet   [h 3] 2140/4 D str
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-8 High Glider High Glider   [h 5] 2140/7 B str
2019-04-25 2019-04-25 Åby-7 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 4] 2140/3 A 4 12.5 94
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-1 Amiral Amiral   [h 3] 2140/1 D 1 16.8 15
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-10 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 7] 1640/2 B 0 g 283
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-9 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 4] 2160/6 B 0 g 50
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-5 Gerris Trix Gerris Trix   [h 3] 2140/6 B 0 16.2 60
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-8 Hill Street Hill Street   [h 4] 2140/2 B 1 14.1 29
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-4 Moses Moses   [h 4] 2140/1 C 0 21.1g 36
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-9 Reigning Moni Reigning Moni   [h 6] 1640/1 B 0 12.2g 38
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-4 Brothers N.Arms Brothers N.Arms   [h 5] 2140/1 D 0 16.8g 188
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-1 Versace Face Versace Face   [v 3] 2640/5 D 2 17.8g 20
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-6 Seaside Bliss Seaside Bliss   [s 4] 1640/10 A 0 13.0 22
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-7 Night Rhythm Night Rhythm   [h 5] 2180/12 C 0 g 90
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-4 Livinonthedash Livinonthedash   [h 4] 2140/4 D 5 14.7 356
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-2 Bright Kronos Bright Kronos   [s 3] 2140/5 D 7 17.9g 264
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-8 High Glider High Glider   [h 6] 2140/2 B 7 13.3 52
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-7 Hill Street Hill Street   [h 5] 1640/1 C 5 11.3 36
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-9 Messiah Messiah   [h 5] 3140/9 A 6 15.7 159
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-7 Excalibur Zet Excalibur Zet   [h 3] 2140/5 C 0 g 198
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-1 Hilltop Hawk Hilltop Hawk   [h 3] 2140/5 A 4 16.9 30
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-6 Son of God Son of God   [v 6] 2140/5 B 0 16.3g 12
2020-07-20 2020-07-20 Rättvik-9 Fleet Admiral Fleet Admiral   [h 5] 2160/5 B 0 15.8g 43
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-8 Jake Jake   [h 6] 2140/3 D 0 496
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-8 Hill Street Hill Street   [h 5] 1640/10 B 1 10.9 91
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-9 Jake Jake   [h 6] 1640/11 D 6 12.1 269
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-5 Illfindmywayhome Illfindmywayhome   [v 5] 2140/5 B str
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-9 Royal Dreams Royal Dreams   [v 6] 2140/11 A str
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-8 Summit in Sight Summit in Sight   [h 4] 2640/5 B 0 g 39
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-10 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 5] 1640/3 C 5 19.0g 203
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-7 Jake Jake   [h 6] 1640/9 D str
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-1 Again Kronos Again Kronos   [h 4] 1640/1 B 4 14.8 15
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-3 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 5] 2160/9 B 0 g 40
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-5 Firefoot Firefoot   [h 3] 2140/7 D 0 g 14
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-10 Rose Run Sydney Rose Run Sydney   [s 6] 1640/10 D str
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-3 Deadline Zet Deadline Zet   [s 4] 2140/3 D 3 18.9 21
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-9 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 8] 1640/3 B 0 15.0g 40
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-9 Son of God Son of God   [v 6] 2140/7 C 2 12.8 134
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-2 Again Kronos Again Kronos   [h 4] 2140/1 C 2 17.1 21
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-3 Lady Rise Lady Rise   [s 4] 2140/4 C 0 19.3g 45
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-4 High Glider High Glider   [h 6] 2160/10 B str
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-1 Epimetheus Epimetheus   [h 3] 2140/3 D str
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-9 Son of God Son of God   [v 6] 2140/5 C 5 11.9 201
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-9 Messiah Messiah   [h 5] 3140/5 B 1 15.0 257
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-1 Illfindmywayhome Illfindmywayhome   [v 5] 2140/4 D 4 17.1g 29
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-4 Jason's Camden Jason's Camden   [h 4] 2140/7 D 3 13.3 206
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-8 Hill Street Hill Street   [h 5] 1640/8 B 3 10.7 108
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-2 Amiral Amiral   [h 4] 2140/7 B 2 13.8 21
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-1 Illfindmywayhome Illfindmywayhome   [v 5] 2140/4 D 3 20.2g 14
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-7 Amiral Amiral   [h 4] 2140/2 B 2 14.4 34ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se