V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar. Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat..


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar.
Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat i Piteå.
Bakom systemet står Jörgen Larsson från Rosvik i Piteå. 20 vänner och bekanta satsar sedan en tid 150 kronor var på V75 och nu drog gänget in en ordentlig slant.
3,8 miljoner kronor fick andelsägarna dela på i lördags. Med 190 000 kronor till var och en lär insatserna via swish inte utebli på ett bra tag.
- Jag gör en del andelssystem och körde mycket trav förut men hade inte spelat på flera år när jag fick frågan i november om att börja igen. En kille som var här såg alla vinstbevis jag har uppsatt på en skrytvägg och sa att jag måste börja med ett travbolag igen, säger Jörgen Larsson.
Larsson har varit tränare i Rosvik IK:s i fotboll i tjugotalet år och känner många inom idrotten i Norrbotten som - får man förmoda - numera litar blint på Piteåbons travkunskaper.
Andelsspelarna i travbolaget torde ha satt Jörgen Larsson på en mycket hög tron sedan lördagen.
- Nu tror de väl att man är expert. Men det är jag inte. Långtifrån! Det finns en del stora bolag här omkring och de som tippar där är säkert femton gånger mera påläst på trav än vad jag är. Men hur det än är måste man lika förbannat ha tur i slutänden, säger Jörgen Larsson.

Tipset att vara konsekvent
1987 var Larsson med spelkompisar de första som fick jackpot på måltipset och vann 2,7 miljoner kronor.
3,8 miljoner kronor sitter på kontot sedan lördagens V75-omgång i Kalmar.
- Det blev sju rätt just före jul och då gav det 68 000 kronor. Och nu 3,8 miljoner då. Jag är dålig på det där att prata om att jag är skicklig, för det är jag inte. Men jag är konsekvent. Jag tror att det är en bra idé att vara det faktiskt, säger han.
Han spelar gärna reducerade system. Gareth Boko och Marc Elias var utgången i gulddivisionen. Spikarna var Il Duce Boko (med Marc Elias igen) och i den sista avdelningen satt Franklin Face med Erik Adielsson ensam på kupongen.
- Jag lyckades lite på grund av att jag är konsekvent och har vissa tankar som är lite speciella. För man ska nöta på och inte fara och fladdra och lyssna på alla tusentals experter, då blir det bara förvirrat, säger storvinnaren Jörgen Larsson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Montéspecialisten Bilibili har provat sulkylopp flera gånger under karriären för sin tränare Laurent-Claude Abrivard. Men mest har d..


Montéspecialisten Bilibili har provat sulkylopp flera gånger under karriären för sin tränare Laurent-Claude Abrivard.
Men mest har det handlat om monté.
Trav för sulky är något hästen helt enkelt inte gillar och på senare år har den disciplinen bara tjänat som uppbyggnad inför den stora sadelloppen i Frankrike.
På söndagen vann den nioårige hingsten Prix de Cornulier för andra året i rad på Vincennes för jockeyn och tränarsonen Alexandre Abrivard.
Det blev en ganska dryg inledning i loppet över 2700 meter innan Alexandre Abrivard kunde placera Bilibili utvändigt ledande Fleche Bourbon.
Alexandre Abrivard såg dock ut att ha full kontroll på loppet hela vägen. 700 meter från mål fick Bilibili börja gå för fullt och över upploppet drog storfavoriten undan till överlägsen seger, före starkt spurtande Etoile de Bruyere med Adrien Lamy i sadeln.
Far och son Abrivard avslöjade att de hade känt av pressen i årets upplaga av Prix de Cornulier.
- Det har varit lite nervöst i år eftersom han var en så pass stor favorit. Nu räknade ju nästan alla med att han skulle vinna och det är vi inte vana vid. Men Bilibili klarade det - det är en fantastisk häst, sa segerjockeyn Alexandre Abrivard.
Segertiden skrevs till 12,1 över 2700 meter, nästan sekunden långsammare än vi segern i fjol då Bilibili travade världsrekordet i monté, 1.11,2.

Ställdes av efter fjolårssegern
Bilibili har varit med i Prix de Cornulier vid fyra tillfällen. 2017 och 2018 slutade det med tredjeplatser, och nu har dessa alltså följts av två segrar.
Nioåringen ställdes undan för avel efter fjolårssegern i Prix de Cornulier i januari 2019. I november och december gjorde hästen comeback i sulkylopp och slutade oplacerad. Efter uppvisningssegern i montéloppet Prix du Calvados för två veckor stod det klart att världens bästa montéhäst var tillbaka igen.

Mikael Wikner, Kanal 75


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det någr..


”Vill berätta att jag opererades för prostatacancer i torsdags. Inte så kaxig nu men mår ändå bra! Nu blir det några veckors rehab innan jag är tillbaka på banan!”
Det twittrade Per Lennartsson på lördagen.
53-årige Lennartsson har varit en del av den svenska kusk- och tränareliten i tre decennier och tog plats i den ärorika Tusenklubben för kuskar redan 1999.
Han har för närvarande 28 hästar i träning och körde sitt senaste lopp 12 januari.

Kanal 75


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.Den största gick till en spelare från hemmalaget.I on..


Sex system hittade alla rätt under lördagens V75-tävlingar på Kalmartravet.
Den största gick till en spelare från hemmalaget.
I onlinespelens tid är det numera ovanligt att människor lämnar in fysiska kuponger, men det var precis en sådan som genererade den största vinsten denna lördag.
På en av Kalmartravets restauranger firades det nämligen extra mycket sedan man knipit en vinst på 3 936 807 kronor.
- Jag vet inte vem det var som vann, men jag vet på vilken restaurang vinnaren satt. Och det var ett jäkla tryck där. Men det har varit tryck här hela dagen, vi har tagit in alla vinnande kuskar i restaurangerna så feststämningen startade långt innan sista V75, berättar Kalmarstravets vd Magnus Johansson.
Det vinnande systemet var av den större modellen då det kostade över 2 000 kronor och inte hade något ogarderat lopp.

Mindre system gav miljoner
De övriga fem sjurättsvinnarna hade alla spelat via atg.se.
Ett var inlämnat i Norrbotten till en kostnad av 1 080 kronor.
Två var spelade från Stockholm där vinnarna satsat över 2 000 respektive 960 kronor.
De övriga två vinnarna återfanns i Skåne där en kupong på 24 kronor, som var del av ett filsystem, samt ett ”vanligt” system för 144 kronor fann alla rätt.
De fem lyckliga belönades med mellan 3,4 och 3,8 miljoner kronor.

Miljonvinst även på Top 7
Men V75 var inte det enda spelet som genererade storvinster denna dag.
Top 7 lanserades som spelet där man med en liten insats kunde bli miljonär på två minuter.
På lördagen slog det in.
Ett system för 96 kronor gav över 2 178 002 tillbaka till en spelare i Stockholm som lämnat in via atg.se.

Kanal 75


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.Banan har en vinteromgång också och motsvarande d..


V75-trav i småländska Kalmar brukar förknippas med söndagen i midsommarhelgen.
Banan har en vinteromgång också och motsvarande dag i januari fjol gav sju rätt på V75 över miljonen.
Svårspelat blev det även i år. Sex system hittade alla vinnarna och utdelningen blev 3,3 miljoner kronor enbart för sju rätt.
Hästar från Jägersro tog hem fem av loppen. Värst var stall Conrad Lugauer med en dubbelseger.
Conrad Lugauer har opererats och går med ena armen i ett paket sedan han blev sparkad i samband med tävlingar hemma på Jägersro i början av januari.
Marc Elias vikariat som stand in för pappan har inte fått det utfall som man velat. Stallets stora stjärna Campo Bahia fick exempelvis perfekt stöttning av sin kusk i Frankrike förra helgen men tröttnade och var sig inte alls lik.
På lördagen jublade Marc Elias åt att det äntligen blev rejäl utdelning. En dubbel på V75 smäller högt i storstallet. Nu kom det en med hästarna El Duce Boko och Gareth Boko.
- Det har gått lite tungt men det är ju en business vi lever med. Men man ska inte glömma bort att det kan vara jobbigt. När vinner så här är det i alla fall bästa som finns!
V75-3 var gulddivisionen som utmålades som en fight mellan Baron Gift och Stepping Spaceboy. När den förre galopperade efter start och Rikard N Skoglund kunde ta över med Stepping Spaceboy trodde många att loppet var över.

Blev inget enkelt lopp…
Gareth Boko skulle få ett lugnt lopp i sin debut i guld var det meningen. Unghäststjärnan har haft flera skadeuppehåll och återkom nyligen efter sju månaders bortavaro och tog en seger i comebacken i ett enklare lopp.
Marc Elias hamnade nu utvändigt ledaren med Gareth Boko och när Stepping Spaceboy svarade med galopp i den sista kurvan tog Gareth Boko över och lyckades även hålla en smygkörd Olle Rols bakom sig till slut.
- Han var fruktansvärd i dag. Vi sa ju innan att han skulle få ett snällt lopp men jag hade ingen annan möjlighet än att ge honom ett lopp utvändigt ledaren. Han tävlade redan som två-, tre- och fyraåring på den allra högsta nivån och nu efter en skada vinner han gulddivisionen från dödens! sa en förvånad och glad Marc Elias.
I den lägsta klassen på V75 tog Elias en vattentät seger med storfavoríten El Duce Boko (48 procent) efter att ha blivit släppt till ledningen i utgången av den första kurvan.
- Han gick undan på lätta ben, så det var bara att åka med, sa segerkusken.

Hemmaseger med smak
Italienskan Atik D.L. var omgångens stora favorit – spelad på 64 procent - men föll tungt efter ett lopp utvändigt ledaren i klass I-loppet.
Hemmatränaren Fredrik Persson fick jubla i stället efter ett fantomlopp av Devs Dragon. Spelad på blott fyra procent var åttaåringen omutlig i ledningen. Efter en öppning i trakterna av 1.09,0 körde sig Erik Adielsson till spetsen och höll undan i en tajt duell efter snabba 1.13,0 första 1000.
Stall Kryddan HB i Berga äger hästen som vunnit samtliga åtta gånger han fått springa i ledningen.
Erik Adielsson vann även det avslutande bronsloppet med Lars I Nilsson-tränade Franklin Face. Det handlade om ledningen igen och tempot var tufft. Femårige Franklin Face segrade på starka 1.11,2 över 1640 meter med bilstart, ett nytt rekord för hästen från Jägersro.

Rikshäst skrällde
Ett rivigt sprinterlopp skulle silverdivisionen bli. Men det blev en lugn historia.
Johan Untersteiner avgjorde loppet i starten genom att ta ledningen från innerspåret med Niky Flax och fick sedan styra och ställa som han ville. Niky Flax sprintade enkelt undan och såg mycket smidig ut.
Thomas Uhrberg ställde de flesta spelare schack matt i det andra av två försök till Diamantstoet på kupongen. Åttaåriga stoet Quiz Töll tog här karriärens andra seger på V75 och var helt bortglömd av spelarna. En skräll endast spelad på en procent.
Quiz Töll, en före detta häst i Rikstravet med för dagen 200 delägare, serverades ett lopp i femteparet utvändigt och spurtade till seger i ett galoppfyllt lopp där tvåan i mål Divine var heroisk utvändigt ledaren.
- Jag chansade och satt kvar på den sista bortre långsidan och när Henriettes häst (Vikens Fingerprint) galopperade hade vi turen att få luckan, summerade tränaren och kusken Thomas Uhrberg.
Johan Lejons Sunday Sonata har hunnit med att skrälla dubbla gånger på V75 i år.
I ett klass II-lopp på Jägersro spurtslog stoet hingstar och valacker tillsammans med Örjan Kihlström. I Kalmar lär Carl Johan Jepson Sunday Sonata gå med i ryggar sista 800 meterna i ett försök till Diamantstoet och det blev seger även där. En sexprocentare på V75.
V75-omgången blev en blandning av outsiders och stora skrällar. Sex system hade prickat samtliga vinnare och belönades med 3 397 470 kronor för sju rätt. Sex rätt gav 10 899 kronor och fem rätt 457 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sj..


Han galopperade bort segern i Masterfinalen till Propulsion.
Sedan dess har Cleangame gjort rent hus på hemmaplan och i lördagens Prix de Brest kom sjunde raka segern.
Spelad till bottenodds, trots att han startade 50 meter bakom hästar som tjänat upp till fyra miljoner kronor, så tvingades Cleangame springa snabbare än han någonsin gjort över lång distans på Vincennes.
Detta tack vare att Robert Bergh-tränade Angle of Attack stal rampljuset för körande Yoann Lebourgeois som valde att dra undan i stenhårt tempo.
Mellantiderna klockades till 1.12,0/1 350 meter, 1.12,6/1 850 meter och skärptes sedan ytterligare till 1.11,6 med 500 meter kvar.

Krossade löpningsrekordet
Det var också då det gick som fortast som Bazire gjorde sitt avancemang bakom favoriten som via en repa i fjärdespår nådde tätkänning i slutsvängen.
In på upploppet var ledaren trött medan Bazire mest satt och tittade sig omkring, förmodligen för att ta reda på hur det gick för de fyra stallkamraterna.
Av dessa lyckades Ble du Gers bäst även om han fick släppa förbi Anzi des Liards – som svarade för en mycket positiv avslutning i andra starten för regerande elitloppsvinnaren Romain Derieux – i kampen om silvret.
En rapp spurt signerade även Jörgens Westholms Usain Henna som gick snabbast av alla sista 500 som femma för Björn Goop.
Segertiden för Cleangame blev strålande 1.11,2/2 900 meter, löpningrekord med nästan två sekunder, och belöningen cirka 400 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-10 Trinity Zet Trinity Zet   [s 4] 1640/10 2 14.6 32
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-8 Mousse Mousse   [s 6] 2140/2 5 16.9 328
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Darius Boko Darius Boko   [v 5] 3140/2 0 16.9g 15
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-4 Only in its Class Only in its Class   [v 7] 2640/10 0 15.3 160
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-3 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 4] 1640/3 3 14.5 16
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-10 Daley Lovin Daley Lovin   [h 4] 1609/4 3 11.0 33
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-7 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 7] 1609/6 0 11.7 215
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-5 Order by Keeper Order by Keeper   [v 5] 1609/4 0 12.0 43
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-1 Cathedral Cathedral   [s 2] 2140/3 3 19.4 171
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-10 In Vain Sund In Vain Sund   [h 3] 2640/10 str
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-8 Darius Boko Darius Boko   [v 5] 2140/8 2 15.7 37
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-4 Hard Livin Hard Livin   [h 8] 1640/6 5 13.7 123
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-1 Stand Bayou Stand Bayou   [h 4] 2640/2 0 23
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-4 Ice Wine Ice Wine   [s 3] 2140/7 4 16.8 242
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Green Bax Green Bax   [h 4] 2140/7 5 15.1g 17
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-6 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 4] 2640/2 1 15.8 74
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-4 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 3] 2140/1 str
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Whitehouse Express Whitehouse Express   [h 4] 1640/12 2 11.7 27
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-7 Demanding Sam Demanding Sam   [s 4] 1640/1 4 12.9 165
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-1 Cobourg Hanover Cobourg Hanover   [h 3] 2140/2 2 17.6 25
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-9 Romeus Romeus   [h 3] 2140/11 2 14.3 94
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Illinois Sund Illinois Sund   [h 3] 2140/2 2 16.8 34
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-4 Rocket Zet Rocket Zet   [h 6] 2660/6 1 15.2 17
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-11 Sorbet Sorbet   [h 4] 2140/6 5 12.6 274
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-7 Trinity Zet Trinity Zet   [s 4] 2140/6 1 13.0 78
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-9 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 7] 2160/8 4 12.6 481
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-8 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [h 3] 1640/3 str
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Cobourg Hanover Cobourg Hanover   [h 3] 2140/2 2 17.3g 19
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-5 Fighting Bax Fighting Bax   [h 3] 2140/10 0 g 23
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-2 Johnny B.Kemp Johnny B.Kemp   [h 7] 1640/2 1 12.7 15
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-12 Trinity Zet Trinity Zet   [s 4] 2140/10 3 14.1 196
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-9 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 3] 2140/7 0 g 475
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-7 Sorbet Sorbet   [h 4] 2140/2 3 12.7 133
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-2 Romeus Romeus   [h 3] 2140/5 0 14.1 304
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-11 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 7] 2640/7 str
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-8 Little Brown Fox Little Brown Fox   [v 6] 1140/1 str
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-6 Rocket Zet Rocket Zet   [h 6] 4060/10 3 16.6 145
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-4 Ice Wine Ice Wine   [s 3] 2140/6 4 15.4 442
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-3 Side Saddle Side Saddle   [h 4] 2640/3 6 16.1 81
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-1 Illinois Sund Illinois Sund   [h 3] 2140/4 0 16.6 150
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-7 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 7] 2660/10 0 14.8 61
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-8 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 4] 2140/10 2 13.5 130
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Borups Miracle Borups Miracle   [s 5] 2160/7 5 17.8 229
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-8 Vinabruden Vinabruden   [s 8] 2160/10 0 33.8g 656
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-7 Acriter Acriter   [h 6] 2160/7 0 g 85
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-5 Anders Goodland Anders Goodland   [v 4] 1640/4 3 16.1 434
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-8 Little Brown Fox Little Brown Fox   [v 6] 2140/2 0 13.7 135
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-7 Propulsion Propulsion   [h 4] 2140/6 1 13.0 16
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-6 Sorbet Sorbet   [h 4] 2140/6 2 12.2 53
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-2 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 3] 2140/7 0 16.2g 86
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-9 Trinity Zet Trinity Zet   [s 4] 2100/5 str
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-7 Ice Wine Ice Wine   [s 3] 2100/3 str
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-6 Stand Bayou Stand Bayou   [h 4] 2640/6 0 g 23
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-2 Illinois Sund Illinois Sund   [h 3] 2100/12 7 17.6 438
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-1 Cobourg Hanover Cobourg Hanover   [h 3] 2140/12 7 19.4g 23
2015-09-30 2015-09-30 Åby-6 Daley Lovin Daley Lovin   [h 4] 3140/4 1 14.3 17
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-1 Demanding Sam Demanding Sam   [s 4] 1640/8 6 12.3 185
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-3 Side Saddle Side Saddle   [h 4] 2140/8 0 g 41
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-11 Sorbet Sorbet   [h 4] 2140/4 2 11.8 380
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-7 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 7] 2140/5 2 11.7 54
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-5 Delicious U.S. Delicious U.S.   [s 6] 1640/2 str
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-2 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 3] 2140/12 0 16.2 238
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-4 Fighting Bax Fighting Bax   [h 3] 2140/8 4 16.4 112
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Indiana Sund Indiana Sund   [s 3] 1640/8 2 13.7 121
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-1 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [h 3] 2140/7 0 g 50
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-8 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 4] 2140/1 B 0 16.1 245
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-1 Hijack'em Hijack'em   [h 3] 2140/8 C 4 17.6 82
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-8 Windy Ways Windy Ways   [s 6] 1640/3 C 5 12.0 93
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-3 Dixit Rocq Dixit Rocq   [v 3] 2140/2 D 0 g 83
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-4 Shaq is Back Shaq is Back   [h 9] 1640/7 C 5 12.9 24
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 Global Treasure Global Treasure   [h 3] 1640/4 B 1 14.1 71
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-1 Hijack'em Hijack'em   [h 3] 2140/10 B 3 17.8 27
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-8 Fighting Bax Fighting Bax   [h 4] 2160/11 A 0 g 17
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-5 Daley Lovin Daley Lovin   [h 5] 2140/5 B 3 12.6 13
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-4 The Blessed Virgin The Blessed Virgin   [s 3] 1640/9 B 5 15.5 38
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-4 Order by Keeper Order by Keeper   [v 6] 2140/10 D 5 13.2 84
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-3 G.Fifty G.Fifty   [s 3] 1640/4 C 2 14.8 39
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-2 Crucified Crucified   [s 2] 1640/2 B 1 14.9 36
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-3 Global Treasure Global Treasure   [h 3] 2140/1 D 2 16.2 136
2016-09-30 2016-09-30 Romme-6 Fighting Bax Fighting Bax   [h 4] 2140/10 A 1 13.3 31
2016-09-30 2016-09-30 Romme-5 Saint Patrick Saint Patrick   [h 3] 2160/10 A 0 17.3 82
2016-09-30 2016-09-30 Romme-2 Ruff Legs Ruff Legs   [h 3] 2140/3 C 0 g 35
2016-09-30 2016-09-30 Romme-1 Crucified Crucified   [s 2] 2140/6 D 2 17.9 27
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 A to Zet A to Zet   [s 3] 2140/13 D 3 17.3 46
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Global Treasure Global Treasure   [h 3] 2140/5 D 2 15.8 40
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 8] 2140/5 B 2 12.8 13
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-1 Oh My God Oh My God   [h 3] 2140/4 D 5 18.3g 38
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-9 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2640/9 A 3 16.4 27
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-4 Floyd P.Boko Floyd P.Boko   [v 4] 2140/2 C 2 14.0 76
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-3 G.Fifty G.Fifty   [s 3] 2140/9 D 1 18.2 33
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-2 A to Zet A to Zet   [s 3] 2140/9 D 3 19.1 35
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-10 Trinity Zet Trinity Zet   [s 5] 2140/10 C 0 11.8g 595
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-7 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 4] 1660/7 C 5 14.5g 372
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-7 Shaq is Back Shaq is Back   [h 9] 1640/6 C str
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-11 Stand Bayou Stand Bayou   [h 5] 2140/12 A 0 14.7 55
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-5 Order by Keeper Order by Keeper   [v 6] 2140/1 D 4 12.9 103
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-9 Shaqline Shaqline   [s 4] 1640/5 D 6 11.6 341
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-8 Floyd P.Boko Floyd P.Boko   [v 4] 2140/2 C 0 15.7g 85
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-7 Bostonz Credit Bostonz Credit   [s 6] 2140/6 B 0 14.2g 81
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 Loveya Fashion Loveya Fashion   [s 3] 2140/1 D 0 g 28
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Global Treasure Global Treasure   [h 3] 2140/7 D 2 17.7 43
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-3 Illinois Sund Illinois Sund   [v 4] 1640/4 A 4 13.8g 22
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-2 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 5] 2640/3 C 0 16.5 28
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-4 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2640/7 C 0 15.7 782
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Dixit Rocq Dixit Rocq   [v 3] 2140/6 B 6 18.3g 28
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-2 Al E.Gador Zet Al E.Gador Zet   [h 3] 2140/3 D 0 21.7g 15
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 2640/3 D 1 14.2 31
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-9 Order by Keeper Order by Keeper   [v 6] 1640/5 D 0 12.0 155
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-7 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 4] 2140/4 D 0 g 320
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-2 Saint Patrick Saint Patrick   [h 3] 1640/6 D 6 17.3g 74
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-5 Dixit Rocq Dixit Rocq   [v 3] 2140/12 D 4 17.9 45
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-10 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 8] 2140/1 D 6 11.9 158
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-6 Tobin Kronos Tobin Kronos   [h 4] 2140/5 C 3 15.7 20
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-10 Paul the Apostle Paul the Apostle   [h 3] 2140/6 D 3 16.1 114
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Smilin Eli Smilin Eli   [h 6] 2140/8 C 5 13.1 89
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-9 Shaqline Shaqline   [s 4] 2140/8 D 0 13.8 786
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-6 Trinity Zet Trinity Zet   [s 5] 2140/4 B 1 12.3 23
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-4 Illinois Sund Illinois Sund   [v 4] 2140/6 D 5 13.2 238
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-3 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2140/5 A str
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-10 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 2140/1 D 0 13.5 183
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-6 Cantabs Fortune Cantabs Fortune   [s 5] 2140/2 C 2 12.0 152
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-9 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 5] 2140/1 C 4 13.7 74
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-3 Paul the Apostle Paul the Apostle   [h 3] 2140/10 D 0 22.1g 42
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-1 Reverend Dred Reverend Dred   [h 3] 2140/5 D 5 18.1 36
2016-05-22 2016-05-22 Lindesberg-10 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 4] 2140/7 C 0 16.8g 181
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-11 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 8] 1609/3 C 0 g 94
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-7 Cantabs Fortune Cantabs Fortune   [s 5] 1640/11 D 5 11.0 275
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-9 Bostonz Credit Bostonz Credit   [s 6] 2140/7 B 0 12.9 67
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-10 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 4] 2140/8 D 0 14.5 582
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-9 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 8] 1640/1 C 2 10.6 82
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-7 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 2140/3 D 1 13.2 51
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-1 The Blessed Virgin The Blessed Virgin   [s 3] 2140/6 C 1 15.9 39
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-10 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 8] 1640/10 C 0 11.2 339
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-9 Molle C.D. Molle C.D.   [v 7] 2140/4 C 0 14.6 92
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-2 Lord Wine Lord Wine   [h 3] 2140/2 C 5 17.7 184
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-1 Global Takeover Global Takeover   [h 3] 2140/7 D 4 18.8 30
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-6 Cantabs Fortune Cantabs Fortune   [s 5] 2140/2 C 0 g 226
2016-03-30 2016-03-30 Solvalla-9 Smilin Eli Smilin Eli   [h 6] 1640/3 C 3 11.7 142
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-10 Shaqline Shaqline   [s 4] 2140/1 B 0 14.5 136
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-2 Global Tootsie Global Tootsie   [s 3] 2140/2 D 5 17.9 71
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-2 Lord Wine Lord Wine   [h 3] 2140/1 C 6 21.3g 47
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-3 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/9 D 8 16.3 315
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-2 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 4] 2140/2 B 3 15.3 108
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-8 Martiniwithmuscle Martiniwithmuscle   [v 5] 2140/1 C 4 14.3 173
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-7 In Vain Sund In Vain Sund   [h 4] 2140/2 B 2 14.0 93
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-4 Lord Wine Lord Wine   [h 3] 2140/4 D 4 16.4 266
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-8 Whitehouse Express Whitehouse Express   [h 5] 1640/7 A 0 17.2g 28
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-6 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 4] 2140/3 B 0 15.9g 17
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-2 Al B.Back Zet Al B.Back Zet   [h 3] 2140/10 D 4 18.8 65
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-7 Shaqline Shaqline   [s 4] 2140/5 B 3 15.0 186
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-6 Importedfrmdetroit Importedfrmdetroit   [v 5] 2140/1 C 4 14.8g 56
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-5 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 5] 2140/10 C 4 14.8 113
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-1 Brother Tuck Brother Tuck   [h 3] 2140/5 D 6 18.5 95
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-9 Stand Bayou Stand Bayou   [h 5] 1640/11 A 2 16.2 22
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-5 Only in its Class Only in its Class   [v 8] 2140/3 D 4 16.1 188
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-3 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/5 C 4 21.4 80
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-10 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [h 4] 2140/10 A 2 17.1 44
2016-03-04 2016-03-04 Romme-5 Floyd P.Boko Floyd P.Boko   [h 4] 2640/1 C 4 17.0 26
2016-03-04 2016-03-04 Romme-1 Holy Mary Holy Mary   [s 3] 2140/7 D 5 19.9 28
2016-02-26 2016-02-26 Romme-1 Lord Wine Lord Wine   [h 3] 2140/2 D 3 18.5 32
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-5 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 4] 2140/4 C 0 g 90
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-4 Green Bax Green Bax   [v 5] 2140/2 B 0 g 32
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-3 Illinois Sund Illinois Sund   [v 4] 2140/9 C 1 19.9 36
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-1 Side Saddle Side Saddle   [v 5] 1640/12 B 0 g 29
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [h 4] 2640/2 A 2 18.6 17
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-6 Saint Patrick Saint Patrick   [h 3] 2140/1 C 2 17.5 17
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-5 Martiniwithmuscle Martiniwithmuscle   [v 5] 1640/7 A 3 14.5 39
2016-02-20 2016-02-20 Bollnäs-11 Be Spontaneous Be Spontaneous   [h 5] 1640/9 C 0 13.2 78
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-6 Stand Bayou Stand Bayou   [h 5] 2140/1 B 1 14.9 36
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-9 Ice Wine Ice Wine   [s 4] 2140/3 C 1 15.4 92
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-7 Rebellion Rebellion   [v 7] 3140/2 C 0 16.5 348
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-8 Al B.Back Zet Al B.Back Zet   [h 3] 2140/9 D str
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-9 Stand Bayou Stand Bayou   [h 5] 2640/4 B 2 16.7 66
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-6 Illinois Sund Illinois Sund   [v 4] 2140/6 C 3 17.9 29
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-3 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/5 C 2 19.4 144
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-1 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/3 C 4 20.0 125
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-2 M.T.Kingsize M.T.Kingsize   [h 4] 2140/2 D 3 18.0 53
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-1 Cathedral Cathedral   [s 3] 2140/3 C 0 21.8g 45
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-6 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 9] 2140/1 C 0 15.8 495
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-5 Judas Iscariot Judas Iscariot   [h 3] 2140/12 B 3 15.8 347
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-10 Trinity Zet Trinity Zet   [s 6] 2640/7 B 4 15.3 224
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Reigning Moni Reigning Moni   [h 4] 2140/7 B 0 15.2g 151
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-7 Benobi Zet Benobi Zet   [h 3] 2640/11 C 6 17.0g 143
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-5 Son of God Son of God   [h 3] 2640/2 C 0 g 73
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Hill of a Day Hill of a Day   [s 4] 1640/3 B 0 g 76
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-8 Smilin Eli Smilin Eli   [h 7] 1609/4 D str
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-8 Illinois Sund Illinois Sund   [v 5] 2640/5 C 6 16.9 90
2017-08-22 2017-08-22 Gävle-6 Maeve Quaider Maeve Quaider   [s 4] 1640/9 A 5 13.0 17
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 5] 3160/9 B 0 g 152
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Smilin Eli Smilin Eli   [h 7] 1620/6 C 0 14.3g 82
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-3 Global Takeover Global Takeover   [v 4] 2640/10 D 7 15.8 256
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-2 Achilles A'lir Achilles A'lir   [h 3] 2140/8 B 2 15.0 52
2017-06-26 2017-06-26 Halmstad-10 Massive Clout Massive Clout   [h 4] 2140/10 D 7 14.9 81
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-10 Sorbet Sorbet   [h 6] 2140/2 B 0 12.2 121
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-2 Baleo Josselyn Baleo Josselyn   [v 6] 2140/6 B 2 16.9 21
2017-05-12 2017-05-12 Romme-2 Baleo Josselyn Baleo Josselyn   [v 6] 2140/2 A 2 17.5 25
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-1 Jordan Jordan   [v 3] 2140/1 B 5 17.5 112
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-9 Sorbet Sorbet   [h 6] 2140/8 B 7 12.9 88
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-9 Bellatrix Zet Bellatrix Zet   [s 3] 2140/3 D str
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-3 Stand Bayou Stand Bayou   [h 6] 2140/5 B str
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-1 Imagine'em Imagine'em   [s 3] 2140/1 D 5 18.6g 33
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-10 Bostonz Credit Bostonz Credit   [s 7] 2140/2 B 3 13.4 73
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-6 G.Fifty G.Fifty   [s 4] 2140/8 C 0 17.1 76
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-4 Increase'em Increase'em   [s 3] 2140/7 D 8 18.0 276
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-1 Judas Iscariot Judas Iscariot   [h 3] 2140/9 C 0 g 183
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-8 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 5] 2140/3 B 0 g 36
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 Hill of a Day Hill of a Day   [s 4] 2140/7 A 0 19.1g 30
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-2 Yeezuz Yeezuz   [v 3] 2140/9 B 3 16.8 133
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-10 Global Takeover Global Takeover   [v 4] 2140/12 A 0 g 193
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 5] 2640/10 B 3 14.8 51
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-9 Windy Ways Windy Ways   [s 7] 1640/3 C 4 12.6 146
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-2 Fighting Bax Fighting Bax   [h 5] 2640/4 A 1 15.3 22
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-1 Bellatrix Zet Bellatrix Zet   [s 3] 2140/10 B 4 18.7 323
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-9 Stand Bayou Stand Bayou   [h 6] 2140/9 A 1 14.5 35
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-7 Dixit Rocq Dixit Rocq   [v 4] 2640/2 B 2 17.0 34
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-3 Ruff Legs Ruff Legs   [v 4] 2140/1 B 1 16.7 16
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-2 Increase'em Increase'em   [s 3] 2140/3 D 3 19.1 89
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-7 Global Tootsie Global Tootsie   [s 4] 2140/6 B str
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-4 G.Fifty G.Fifty   [s 4] 1640/2 B 2 15.9 19
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-3 Yeezuz Yeezuz   [h 3] 2140/11 D 4 18.8 223
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-9 Luckycharm Hanover Luckycharm Hanover   [h 9] 2160/9 C 0 13.5 333
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 I'm Just a Sund I'm Just a Sund   [v 5] 1640/3 B 0 g 81
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-1 Benobi Zet Benobi Zet   [h 3] 2140/6 C 2 17.1 187
2017-03-10 2017-03-10 Romme-9 Fighting Bax Fighting Bax   [h 5] 2140/3 A 3 16.2 22
2017-03-10 2017-03-10 Romme-1 Bellatrix Zet Bellatrix Zet   [s 3] 2140/9 C 5 19.8g 37
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-4 Windy Ways Windy Ways   [s 7] 1640/5 B 1 13.8 20
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-2 Hijack'em Hijack'em   [h 4] 2140/4 C 5 16.7 34
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-3 Saint Patrick Saint Patrick   [h 4] 2640/5 C 5 15.8 625
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-2 Global Treasure Global Treasure   [h 4] 2140/7 C 0 g 363
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-6 Illinois Sund Illinois Sund   [v 5] 2140/5 B 0 g 232
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-1 Ruff Legs Ruff Legs   [v 4] 2140/8 B str
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-5 Messiah Messiah   [h 3] 2140/1 D 0 15.6 70
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-1 Promptus Promptus   [v 3] 2140/5 B 0 g 42
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-2 Kiss of Judas Kiss of Judas   [h 3] 2140/8 B 3 17.2 100
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-3 Mr Alabama Mr Alabama   [h 2] 2140/2 C 4 17.7 96
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-4 Messiah Messiah   [h 3] 2640/4 B 5 16.9 25
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-7 Chapter N.Deo Chapter N.Deo   [s 4] 2140/5 A 1 15.7 26
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-2 Moses Moses   [h 3] 2140/2 B 1 16.4 48
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-5 Double Exposure Double Exposure   [s 5] 2140/5 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-3 Bravo Revansch Bravo Revansch   [h 3] 2140/7 D 0
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-7 Dusted in Sugar Dusted in Sugar   [s 4] 1609/12 A 3 11.9 40
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-8 Chapter N.Deo Chapter N.Deo   [s 4] 1609/7 C 2 11.7 70
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-1 City of Angels City of Angels   [s 3] 2140/9 D 4 359
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-4 Leet Hanover Leet Hanover   [s 4] 1640/2 B 6 12.3 90
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-7 In Vain Sund In Vain Sund   [h 6] 1640/5 B 5 10.9 47
2018-07-27 2018-07-27 Romme-1 Pause Pause   [s 3] 2140/2 B 1 16.9 25
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-1 My Ways Not Yours My Ways Not Yours   [h 3] 2140/3 D 0 g 27
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-2 Västerbo Treasure Västerbo Treasure   [h 3] 2140/12 B 6 19.9 127
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-7 Fadern Fadern   [h 3] 3160/6 C 0 g 56
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-2 Messiah Messiah   [h 3] 2140/4 A 1 15.1 20
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-3 Leet Hanover Leet Hanover   [s 4] 1640/7 B 3 12.6 25
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 City of Angels City of Angels   [s 3] 2140/9 D str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-10 Fighting Bax Fighting Bax   [h 6] 2640/3 B 3 15.9 61
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-11 In Vain Sund In Vain Sund   [h 6] 1640/5 D 0 9.9 390
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Messiah Messiah   [h 3] 2640/1 D 2 15.6 75
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-9 In Vain Sund In Vain Sund   [h 6] 1640/3 C 2 11.8 174
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-10 Fighting Bax Fighting Bax   [h 6] 1640/3 B 2 10.7 233
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-2 High Glider High Glider   [h 4] 2140/1 D 3 12.6 140
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-9 Whitehouse Express Whitehouse Express   [h 7] 1640/4 B 0 11.5 131
2018-06-28 2018-06-28 Visby-1 Bechamel Bechamel   [s 3] 2120/9 D 2 20
2018-06-28 2018-06-28 Visby-3 Benobi Zet Benobi Zet   [h 4] 2620/8 C 6 16.1 67
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Achilles A'lir Achilles A'lir   [v 4] 2140/13 A 0 16.3 39
2018-06-28 2018-06-28 Visby-6 Selah Selah   [s 3] 1620/10 D 1 13.8 28
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Chapter N.Deo Chapter N.Deo   [s 4] 2120/11 B 0 g 23
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 He's a Keeper He's a Keeper   [h 3] 2120/3 C 3 19.2 16
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-2 Messiah Messiah   [h 3] 2160/11 B str
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-3 Fighting Bax Fighting Bax   [h 6] 2140/8 A str
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-8 Dusted in Sugar Dusted in Sugar   [s 4] 1640/12 D str
2018-06-16 2018-06-16 Boden-13 Sorbet Sorbet   [h 7] 2140/1 C str
2018-06-08 2018-06-08 Romme-7 Västerbo HighFlyer Västerbo HighFlyer   [v 10] 2140/5 B 5 13.7g 68
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-6 Sceicco* Sceicco*   [h 7] 2140/9 D 0 15.2g 368
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-2 Moses Moses   [h 3] 2140/4 D 1 16.5 17
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-8 Canari Match Canari Match   [h 6] 2140/3 B 2 15.5 48
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-2 Selah Selah   [s 3] 2140/4 B str
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-1 Religious Religious   [h 3] 2140/6 D 2 17.7 26
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-4 Floyd P.Boko Floyd P.Boko   [v 6] 2609/4 B 0 g 23
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-6 Romeus Romeus   [v 6] 2100/7 D 4 15.8g 134
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-8 Sceicco* Sceicco*   [h 7] 2100/7 D 5 14.3 186
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-9 Benobi Zet Benobi Zet   [h 4] 2100/7 B 0 g 41
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-10 B.Marie in Heaven B.Marie in Heaven   [s 4] 2100/11 B str
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-1 Selah Selah   [s 3] 2140/4 D 3 18.3 60
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-8 Floyd P.Boko Floyd P.Boko   [v 6] 2140/2 A 0 15.8 127
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-4 Michelangelo Ås Michelangelo Ås   [v 8] 2140/3 A 6 14.2 58
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-6 Amiral Amiral   [h 3] 2609/10 C 4 17.3 20
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-8 Michelangelo Ås Michelangelo Ås   [v 8] 1640/7 B 4 12.3 68
2019-10-27 2019-10-27 Solvalla-6 Hill Street Hill Street   [h 4] 2140/12 B str
2019-10-13 2019-10-13 Gelsenkirchen-10 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 4] 2200/3 D str
2019-10-11 2019-10-11 Romme-8 Son of God Son of God   [v 5] 2140/1 C str
2019-09-12 2019-09-12 Örebro-7 Amiral Amiral   [h 3] 2100/11 B 3 15.0g 120
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-3 Again Kronos Again Kronos   [h 3] 2140/1 B 3 16.2 29
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-9 High Glider High Glider   [h 5] 2140/2 C 1 11.7 269
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-8 Hill Street Hill Street   [h 4] 1640/5 C 3 11.0 265
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-9 Amiral Amiral   [h 3] 2140/4 C str
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-10 Hill Street Hill Street   [h 4] 1660/11 B 5 11.9 659
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-1 Dakota Zet Dakota Zet   [s 3] 2140/12 D 0 19.4g 321
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-7 Bravo Revansch Bravo Revansch   [v 4] 1640/3 C 2 13.8 37
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-8 Dugarry Zet Dugarry Zet   [h 3] 2140/1 B str
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-2 Delaware Zet Delaware Zet   [s 3] 2140/1 C 0 20.6 116
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-3 D.Day Zet D.Day Zet   [h 3] 2140/7 D 0 21.8g 28
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-6 In Vain Sund In Vain Sund   [v 7] 1640/3 B 0 14.6 43
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-4 Messiah Messiah   [h 4] 2640/3 A 4 16.1 44
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-7 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 4] 1640/7 C 0 15.5g 42
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-1 Patricks Princess Patricks Princess   [s 3] 2140/4 D 1 16.5 53
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-3 Hill Street Hill Street   [h 4] 2140/1 C 1 12.8 15
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-6 Gerris Trix Gerris Trix   [h 3] 1640/11 B 4 13.1 52
2019-05-11 2019-05-11 Åby-7 Double Exposure Double Exposure   [s 6] 1640/9 A str
2019-05-11 2019-05-11 Åby-11 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 4] 2140/8 B 0 12.6 504
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-2 Delaware Zet Delaware Zet   [s 3] 2140/2 D 5 17.4 200
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-2 Mr Alabama Mr Alabama   [v 3] 1640/6 C 4 16.5 56
2019-05-04 2019-05-04 Vermo-6 Maxus Maxus   [h 4] 2100/6 C 0 146
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-7 In Vain Sund In Vain Sund   [v 7] 1640/5 C 4 11.3 149
2019-05-02 2019-05-02 Romme-2 Fleet Admiral Fleet Admiral   [h 4] 2140/4 B 1 14.5 62
2019-05-02 2019-05-02 Romme-3 Gerris Trix Gerris Trix   [h 3] 1640/1 B 4 12.6 68
2019-05-02 2019-05-02 Romme-5 Albertina Albertina   [s 3] 2140/4 D 0 g 38
2019-05-02 2019-05-02 Romme-6 Diana Zet Diana Zet   [s 3] 2140/7 D 1 18.4 18
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-2 D.Day Zet D.Day Zet   [h 3] 2140/4 D str
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-8 High Glider High Glider   [h 5] 2140/7 B str
2019-04-25 2019-04-25 Åby-7 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 4] 2140/3 A 4 12.5 94
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-1 Amiral Amiral   [h 3] 2140/1 D 1 16.8 15
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-10 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 7] 1640/2 B 0 g 283
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-9 Zephyr Kronos Zephyr Kronos   [h 4] 2160/6 B 0 g 50
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-5 Gerris Trix Gerris Trix   [h 3] 2140/6 B 0 16.2 60
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-8 Hill Street Hill Street   [h 4] 2140/2 B 1 14.1 29
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-4 Moses Moses   [h 4] 2140/1 C 0 21.1g 36
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-9 Reigning Moni Reigning Moni   [h 6] 1640/1 B 0 12.2g 38ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se