V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-10 Song Lloyd Song Lloyd   [v 4] 2140/8 D

Nyheter för travkusk


Jessica Long-tränade Ready Teddy ledde The Macallan Dansk Derby 2020 i stort sett från start till mål i händerna på jockeyn Shane Ka..


Jessica Long-tränade Ready Teddy ledde The Macallan Dansk Derby 2020 i stort sett från start till mål i händerna på jockeyn Shane Karlsson.
700 000 kronor var segern värd för ägaren Benny Andersson, ABBA-legendaren som har ett stort galoppintresse.
Tvåa blev Niels Petersen-tränade Carkless Whisper tillsammans med Carlos Lopez och trea Brian Wilson-tränade Malekha med Adrie De Vries i sadeln.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Svenskt Kallblodskriterium var huvudnumret på söndagen då Dannero stod värd för V75.Tolv treåringar kom till start i finalen so..


Svenskt Kallblodskriterium var huvudnumret på söndagen då Dannero stod värd för V75.
Tolv treåringar kom till start i finalen som blev en uppvisning av storfavoriten Brenne Bas.
Tränaren och kusken Öystein Tjomsland tryckte gasen i botten på första bortre långsidan och forcerade sin häst till ledningen och när han väl satt sig till rätta hade han full kontroll på loppet. Över upploppet stack Brenne Bas undan till en överlägsen seger närmast före Bäcklös Faron som var den enda som kunde hänga med hyggligt sista biten.
Segertiden blev 1.26,8 över distansen 2140 meter autostart.
- Tanken var inte att anfalla så tidigt men när de dämpade tempot där framme tpog jag chansen och att vi kom till ledningen var loppavgörande, sa Öystein Tjomsland.

Vann trots kort startgalopp
I Kriteriestoet (V75-2) reparerade Hopp Karoline en kort startgalopp och sedan Ole Johan Östre kört till ledningen efter ett knappt varv handlade det bara om en häst. I sista sväng ryckte Hopp Karoline och vann till slut mycket enkelt på kilometertiden 1.29,2 över distansen 2 140 meter autostart. Segern var värd 350 000 kronor.

Skräll i Guldtäcket
I Svensk Travsports Guldtäcke (V75-7) blev det skräll genom 26-oddsaren Aas Balder som vann mycket enkelt från ledningen tillsammans med Mats E Djuse.
150 000 kronor var segern värd i loppet där landets segerrikaste kallblod från landets olika banor gör upp i ett handicap-lopp. Ass Balder stod med 20 meters tillägg men Mats E Djuse fick en bra start och var tidigt trea på innerspåret och sedan var han offensiv och avgjorde loppet när han körde till ledningen 1400 meter från mål. Ida Brekke tränar vinnaren som tjänade 150 000 kronor.

Tredje raka för Lipstick Tooma
Förutom de tre fina kallblodsloppen på V75 så fick vi även se en imponerande vinnare i V75-6 som var ett försök i Diamanstoet. Storfavoriten Lipstick Tooma satt tredje utvändigt när Örjan Kihlström gav henne anfallsorder på sista bortre långsidan och på bara ett par 100 meter så satt hon i ledningen redan in i slutsvängen. Daniel Redén tränar vinnaren som tog tredje raka segern.

Två spetssegrar
I V75-1 var Magnus a Djuse bestämd från start och körde till ledningen in i den första kurvan med From The Mine som sedan vann bekvämt från spets.
Samma taktik använde sedan Daniel Wäjersten bakom Livi Majesty i V75-5.
Big Cactus Zet gjorde grovjobbet själv i V75-3 när han kämpade ner ledaren Flacco tillsammans med Oskar Kylin Blom. Åke Eriksson tränaren 20-oddsaren som såg ut att trivas extra bra utan skor på hovarna.
Utdelningen på V75 blev138 509 kronor på sju rätt, sex rätt gav 623 kronor och fem rätt 37 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Tränaren Tony Alagna valde att ta ut Ramona Hill i Hambletonian och superstoet motsvarade favoritskapet mot hingstarna i den 95:e upplagan av världens..


Tränaren Tony Alagna valde att ta ut Ramona Hill i Hambletonian och superstoet motsvarade favoritskapet mot hingstarna i den 95:e upplagan av världens största treåringslopp.
I försöket förra veckan litade kusken Andrew McCarthy på sin häst som fick avgöra med en sylvass speed till slut som fick konkurrenterna att nästan stå stillastående ut. I lördagens final var han mer offensiv och skickade favoriten till spets efter ungefär halva loppet. Därmed var konkurrenterna schack matt och det blev en imponerande triumf på tangerat löpningsrekord (Ramona Hills pappa Muscle Hill 2009), 1.08,5 över 1609 meter autostart.
- Det går inte att beskriva känslan när man passerar mållinjen som vinnare i ett sådant här lopp, den adrenalinkicken. En fantastisk häst som vet vilket jobb som ska göras, sa Andrew McCarthy, australiensaren som tog sin första kuskseger i Hambletonian.
Tvåa blev Nancy Takter-tränade Ready For Moni som tjänade 2,2 miljoner kronor i händerna på Yannick Gingras. Åke Svanstedt-tränade Back Of The Neck blev trea i händerna på Scott Zeron och tjänade en miljon kronor.

Blågul dominans i Hambletonian Oaks
Nancy Takter fick alltså nöja sig med andrapriset i Hambletonian men i Hambletonian Oaks för de treåriga stona fick hon en storseger genom Sorella som dominerade loppet i spets tillsammans kusken Yannick Gingras.
Det var Nancy Takters första seger i det anrika storloppet medan kusken vunnit hela sex gånger
Marcus Melanders Hypnotic Am hade på förhand en hopplös uppgift från spår 12 men var tapper tillsammans med Brian Sears och blev tvåa knappt före Nancy Takters andra häst i loppet, Panem
2,6 miljoner kronor var segern värd för Sorella medan Hypnotic Am fick nöja sig med hälften. Segertiden utmärkta 1.09,0.

Gimpanzee vägrar förlora
Marcus Melanders stjärna Gimpanzee vägrar förlora den här säsongen och i sin första stora duell mot de äldre eliten blev det seger i John Cashman Memorial.
1.08,4 blev segertiden för fyraåringen som vunnit 22 av 28 lopp i karriären.
Gimpanzee avgjorde med en mästerlig spurt från tredje utvändigt tillsammans med Brian Sears.
- Han gör alltid var han ska. En fantastisk häst, kommenterade Marcus Melander.
Segern var värd 1,2 miljoner kronor och för Brian Sears var loppet även en milstolpe då han passerade 200 miljoner dollar inkört i karriären.
Tvåa blev Lindy The Great och Åke Svanstedt-tränade Soul Strong trea.

Svenskar på pallen i tvååringsloppen
I Peter Haughton Memorial för tvååriga hingstar satte svenskfödde Moonstone S verkligen färg på loppet i täten tillsammans med Tim Titrick. Marcus Melanders travare var väldigt pigg och sista biten tröt krafterna och han blev infångad av Mark Harder-tränade Zenith Stride och Brian Sears. Överraskningen, som inte tjänat en enda krona tidigare, belönades med 1,4 miljoner kronor.
Darlene Hanover gjorde grovjobbet utvändigt och var överlägsen i Jim Doherty Memorial för tvååriga ston tillsammans med kusken Andrew McCarthy. En bit bakom knep Per Engblom-tränade Material Girl och Marcus Melander-tränade Infeffable. Segertiden blev 1.11,6 och förstapriset 1,5 miljoner kronor.

Manchego föll
I Dr. John R. Steele Memorial för det äldre stona fick Nancy Takters storfavorit Manchego nöja sig med tredjepriset. Vann gjorde överraskningen When Dovescry före Åke Svanstedts Plunge Blue Chip. Förstapriset 730 000 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Kraftprovet Åby Stora Pris avgjordes i en fantastisk duell sista halvvarvet mellan två Maharajaha-hingstar där Moni Viking var den snabbare n&a..


Kraftprovet Åby Stora Pris avgjordes i en fantastisk duell sista halvvarvet mellan två Maharajaha-hingstar där Moni Viking var den snabbare när han avgjorde i läcker stil mot ledaren Who’s Who på nytt världsrekord – 1.12,4. Aldrig har en travhäst travat 3 140 meter snabbare med bilstart.
Det handlade om de två förhandsfavoriterna redan från början och det var Örjan Kihlström som vann den första duellen då Who´s Who kunde hålla ut Moni Viking för att sedan avancera till ledningen som Carl Johan Jepson frivilligt släppte ifrån sig med Handsome Brad. Björn Goop lyckades hitta ett slagläge i andraspår, där andra par utvändigt blev tredje par utvändigt efter ett varv då Don Williams kördes fram utvändigt ledaren av Mika Forss.
650 meter från mål drog Björn Goop först ner skygglapparna och sedan även i högertömmen bakom Moni Viking – och vilket svar han fick! Den sjuårige hingsten var på bara ett par hundra meter framme och i närkamp utvändigt om Who’s Who och direkt in på upploppet kopplade han segergreppet och vann till slut enkelt. Björn Goop kunde till och med sätta sig till rätta, lägga över tömmarna i högerhanden och triumfera med vänsterarmen i segergest över mållinjen.
- Vi fick ett bra lopp men sen gick det sakta en bit mitt i loppet och det är klart att det gynnar ju de där framme. Och det har varit svårt att komma bakifrån i dag, det har vi sett flera gånger. Men han var ruskigt duktig Moni Viking, sa Björn Goop.
- Han har ruggigt bra inställning, när man fäller ner skygglapparna är det som att dra igång gasen på ett jetplan liksom, han fullständigt exploderade. Han har gått bra varenda start här i Skandinavien nu, han känns bra, fortsatte Björn Goop.
Segern i Åby Stora Pris värd två miljoner kronor och segertiden 1.12,4 över distansen 3 140 meter autostart är alltså nytt världsrekord.

Goop även i Ragnar Thorngrens Minne
V75®-omgången på Åby bjöd även på ett högklassigt Fyraåringslopp, Ragnar Thorngrens Minne (V75-3) och även här blev det triumf för Björn Goop. Stjärnkusken styrde fram utvändigt ledaren 1 100 meter från mål och favoriten Aramis Bar imponerade när han satte klorna i ledaren Power sista biten över upploppet. 220 000 kronor var segern värd för den italienskfödde hingsten som ägs av förre hockeystjärnan Peter Forsberg.
- Han var jätteduktig och det kändes bra hela loppet. Han är bra slag hästen. Vi kanske siktar mot Europaderbyt nu, men jag vet inte, kommenterade segerkusken Björn Goop.

Imponerande spetsvinnare
I klass I-finalen (V75-1) imponerade Oscar Berglund-tränade Pleasure For Cash som var löpsugen i ledningen sedan Örjan Kihlström kört till täten efter 500 meter.
Även klass II-finalen (V75-2) bjöd på en rejäl spetsvinnare sedan Peter Ingves varit offensiv och kört till ledningen på första bortre långsidan med Josef Franzl-tränade Newport Beach.
I silverdivisionens final (v75-6) blev det också spetsseger sedan Peter Untersteiner lyckats hålla upp ledningen från innerspåret bakom Pastor Power. Efter en snabb inledning kunde Peter Untersteiner dämpa tempot rejält och det räckte för att Pastor Power skulle hålla undan före en tapper Zap di Girofalco.

Två vinnare via open stretch
Omgångens skräll kom i Diamanstoets final (V75-4) där Argbiggan var vassast från rygg ledaren via open stretch sista biten. I segersulkyn satt tränaren Rickard Svanstedt.
Samma taktik använde Ulf Ohlsson i bronsdivisionens final (V75-5) bakom Vagabond Bi som också avgjorde från rygg ledaren via open stretch. I segersulkyn satt Ulf Ohlsson och tränar gör David Persson.
Utdelningen på V75 blev 101 624 kronor för sju rätt, 756 kronor för sex rätt och 68 kronor för fem rätt.

Svenskt rekord i monté
Utanför V75 fick vi se en löpsugen Rajesh Face dundra runt ovalen på nytt svenskt rekord i monté tillsammans med Sofia Adolfsson. Adrian Kolgjini tränar sjuåringen som vann på 1.10,1 över distansen 1 640 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hårdsatsande amatörtränaren Lars-Erik Karlsson blev tvåa i Svenskt Kallblodsderby med hästen Fantom i Östersund för nå..


Hårdsatsande amatörtränaren Lars-Erik Karlsson blev tvåa i Svenskt Kallblodsderby med hästen Fantom i Östersund för någon vecka sedan.
Karlsson har travet som fritidssyssla och har åtta hästar i träning i byn Järvsö i Hälsingland.
Inför Norrländska Elitstoet på Umåker hade han dragit på sig en avstängning och tog hjälp med kuskandet.  
Tioåriga Alfie som inte segrat på 30 starter – sedan i januari 2018  – vann utan prut med Ove A Lindqvist i sulkyn.
Lindqvist stod med 60 meters tillägg i medeldistansloppet tillsammans med Alfie och valde att köra invändigt direkt i starten. Det blev femte par invändigt för Alfie, en position Lindqvist tråcklade sig ut ifrån i mitten av den sista bortre långsidan.
Bakom en mur av hästar veks Alfie ut i fjärdespår och växlade motståndet genom den sista kurvan. Segertiden skrevs till 1.24,5 över 2200 meter efter en imponerande avslutning.
100 000 kronor in till uppfödaren och tränaren Lars-Erik Karlsson från Järvsö som suttit bakom vid Alfies nio segrar i karriären före fredagen.
- Det var rätt att chansa invändigt för Alfie kändes verkligen bra när jag vek ut. Vad snabb hon var! sa Ove A Lindqvist efter segern med åttaprocentaren på V64-spelet.
Bakom Alfie i Norrländska Elitstoet blev det duell om andrapriset. Karlängs Lill slutade tvåa för Jessika Sidbäck och trea Torpa Olea körd av Hans Bergh.
Favoriten Granetta blev störd till galopp dryga varvet från mål när Jimmy Jonsson påbörjade avancemang i tredjespår och i sista kurvan galopperade Granetta på nytt.
Alf Ann var Lars-Erik Karlssons andra häst i loppet, där blev det en sjundeplats med Magnus A Djuse i sulkyn.

14-åring mot SM
En annan fin kallblodsvinnare under kvällen var Micael Melanders dubble miljonär Mel Odin.
Efter tävlingsfrånvaro på över ett år spurtade 14-åringen (!) till segern från dubbla tillägg i ett sprinterlopp på V64-spelet.
Mel Odin kostade på sig några galoppsteg i början och fick gå med i rygg på en konkurrent i tredjespår genom den sista kurvan och kördes bara till över upploppet.
Galileo veks invändigt av Magnus A Djuse den sista biten och i mål skiljde bara en halv längd mot Mel Odin. Segertiden 1.24,1 över 1680 meter.
Nu väntar en start i Svenskt Mästerskap på Bergsåker lördagen 29 augusti för 14-årige Mel Odin om det går som Micael Melander tänkt sig.
- Kommer vi med i SM är vi gärna med där. Han har varit borta länge för ett gaffelband men trots att hade kunnat ta ut honom mycket tidigare på säsongen har jag inte velat göra det på grund av alla problem. Nu var han fin i en snabb avslutning. Det är en jättekompis det här och en positiv individ som älskar att träna och tävla. Annars hade jag inte fortsatt med honom, sade Micael Melander en stund efter loppet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Campo Bahia har varit ett ämne till en kommande stor-stjärna under hela sin karriär. Som treåring slutade han tvåa i Svenskt Travkrit..


Campo Bahia har varit ett ämne till en kommande stor-stjärna under hela sin karriär.
Som treåring slutade han tvåa i Svenskt Travkriterium och under säsongen som fyraåring i fjol blev det seger i Konung Gustaf V:s Pokal.
Bågen spändes högt 2020 men tränaren Conrad Lugauer är inte nöjd.
Nu ändras planerna för säsongen, berättar Jägersrotränaren för Travronden.
– Det blev för tufft för honom efter avelssäsongen. Det är min första toppavelshingst. Jag får lära mig av det här. Han behövde mer tid på sig att vila efter det och det tog för hårt helt enkelt. Jag måste ta på mig det, jag är orutinerad när det kommer till avelshingstar. Nu har jag förstått att det inte går att träna och avla samtidigt. Och Campo är alldeles för bra för att tävla otränad. Då kan han inte använda sin kropp riktigt, säger Conrad Lugauer till tidningen Travronden.
Campo Bahia får nu ägna sig åt avel på heltid en tid. Planerade starter i Jubileumspokalen och Breeders’ Crown blir inte av. Däremot kanske man siktar på vintermeetinget i Paris.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-10 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/3 str
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 5] 2140/5 5 18.8g 1305
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 5] 1640/9 7 16.5 645
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-6 Puyol Puyol   [v 5] 2140/8 0 17.6 1494
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Puyol Puyol   [v 5] 2140/10 8 18.1 289
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 5] 2140/3 0 16.7 384
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 6] 2140/9 6 18.6 437
2016-12-30 2016-12-30 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 3] 2000/5 C 0 234
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/3 C 6 19.1 331
2016-12-01 2016-12-01 Åby-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2160/8 B 0 19.1 196
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 3] 2140/7 D 0 18.8 752
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 3] 2140/3 D 6 19.6 547
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 3] 2140/3 D 0 20.7g 688
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Puyol Puyol   [v 6] 2140/6 B 6 17.1 53
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/3 B 0 16.0 232
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Asa Shadow Asa Shadow   [v 4] 2140/9 D 6 19.2 282
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1640/5 D 0 g 315
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 6] 1640/1 D 6 15.4 403
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1640/10 D 4 15.4 157
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-3 Özil Özil   [v 4] 2140/11 B 2 17.8 23
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/8 D 0 20.8g 753
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/3 D 5 19.1 69
2016-09-15 2016-09-15 Åby-7 Puyol Puyol   [v 6] 2140/8 D str
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/8 C 0 22.6 1000
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/1 C 4 14.8 106
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-7 Puyol Puyol   [v 6] 1640/5 B 6 16.0g 18
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/7 D 8 18.7 81
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-9 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 0 18.6g 635
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-4 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1640/1 D 0 14.3 744
2016-08-31 2016-08-31 Åby-1 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/7 D 0 17.3 1088
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1609/2 C 2 16.1 184
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Puyol Puyol   [v 6] 1609/9 C 3 14.2 240
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/4 D 4 15.6 111
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/6 D 3 18.3 370
2016-07-30 2016-07-30 Åby-1 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/4 C 6 15.2 73
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1680/5 C 4 17.6 269
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1680/1 C 0 g 279
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-2 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1680/5 D 5 16.1 228
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 4] 2160/8 B 0 17.3 417
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-11 Puyol Puyol   [v 6] 2640/1 D 6 17.2 1053
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-10 Cervix Am Cervix Am   [s 4] 1640/8 D 0 g 481
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-8 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/5 D 0 19.5 646
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/11 D 0 g 867
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-6 Puyol Puyol   [v 6] 1640/9 D 7 14.4 661
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/7 D 0 18.2 455
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-1 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 5 18.0 585
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1640/6 D 7 13.8 839
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-5 Puyol Puyol   [v 6] 2140/3 D 5 16.7 577
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/3 D 0 g 432
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-8 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 2140/11 B 7 17.1 90
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 4] 2140/11 B 4 17.1 121
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/12 B 4 16.9 625
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-3 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/15 D 6 15.2 499
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-8 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1609/4 D 5 13.2 831
2016-05-04 2016-05-04 Åby-8 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/7 C 7 15.3 246
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2140/7 A 1 15.3 40
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Puyol Puyol   [v 6] 2160/10 C 4 16.7 99
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-7 Puyol Puyol   [v 6] 2640/1 B 7 19.2g 168
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-3 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2140/2 D 3 16.0 515
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 Repeat Amore Repeat Amore   [s 5] 2160/14 C 0 g 360
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/5 C 2 14.9 24
2016-04-02 2016-04-02 Åby-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/6 C 4 15.4 41
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2140/9 B 2 16.6 26
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Puyol Puyol   [v 6] 2140/4 C 3 17.8 42
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/1 D 4 18.2 508
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-11 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/2 B 3 14.9 75
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-2 Özil Özil   [v 4] 2160/11 A 4 19.2 502
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-7 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1640/4 D 0 15.0 982
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 6] 2180/13 D 7 17.1 765
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2140/2 C 0 g 493
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/1 D 3 18.9 424
2017-12-14 2017-12-14 Åby-10 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 2140/2 C str
2017-12-09 2017-12-09 Åby-12 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/5 D 0 17.2g 498
2017-12-01 2017-12-01 Åby-2 Özil Özil   [v 5] 2140/1 C 0 18.1g 245
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/11 C str
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Puyol Puyol   [v 7] 2180/4 D 0 19.5g 119
2017-11-25 2017-11-25 Charlottenlund-7 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2020/11 D 0 1418
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/7 D 6 20.8g 228
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/7 D 5 19.5g 679
2017-11-06 2017-11-06 Åby-8 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/8 C 7 18.2 476
2017-11-03 2017-11-03 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2000/6 C 0 78
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2640/9 C 4 18.0 637
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-2 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1600/7 C 0 240
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2000/4 B 2 178
2017-10-12 2017-10-12 Åby-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/7 D 6 17.3 509
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-6 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 2140/6 C 6 24.7g 218
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Özil Özil   [v 5] 2140/1 C 1 16.4 71
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-7 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/6 C 5 16.6g 276
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/9 D 7 16.5 1149
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/1 D 0 15.0 573
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/1 D 0 17.9 708
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/6 D 5 17.8g 1067
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1609/5 B 1 16.6 154
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-4 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2640/6 D 0 18.8g 549
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 7] 2160/4 C 2 17.1 59
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Cherrie Muse Cherrie Muse   [s 6] 1640/3 D 7 17.5 137
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/8 B 0 20.2g 194
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-5 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/1 D 2 18.8 60
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/3 D 0 18.5 829
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-2 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/6 C 6 22.9g 389
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Özil Özil   [v 5] 2160/4 B 5 17.1 36
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-6 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 1680/7 C 3 18.3 288
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1680/5 C 0 15.2 120
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-6 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1680/6 C 1 17.8 30
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/9 D 0 14.4 637
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-2 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/8 D str
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-9 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/8 D 5 15.4 504
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 Özil Özil   [v 5] 1609/8 D 0
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 1609/5 B 5 18.1 216
2017-06-15 2017-06-15 Åby-5 Puyol Puyol   [v 7] 2140/1 C 3 16.6 137
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 7] 2140/2 D 6 15.8 267
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 5] 2160/8 B 3 17.1 50
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2140/5 C 7 17.7 298
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-8 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1609/1 B 3 15.6 70
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-6 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 1609/6 D 0 22.2 172
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-3 Özil Özil   [v 5] 1660/3 C 4 16.4g 120
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/1 C 0 20.2g 266
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-1 Flirtin Art Flirtin Art   [v 8] 2140/9 D 0 19.3 1187
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-8 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2140/10 D str
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-3 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/4 C 0 16.3 292
2017-03-23 2017-03-23 Åby-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 1640/8 D 0 13.8 1513
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-5 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 4] 2140/6 B 7 19.4g 220
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Özil Özil   [v 5] 2140/2 C 8 18.4g 408
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/15 B 5 17.0 63
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/10 A 1 19.3 125
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-8 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [h 7] 2040/7 B 1 42
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-2 Lavendel Girl Lavendel Girl   [s 8] 2000/5 D 0 310
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2020/7 B 0 437
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Puyol Puyol   [v 7] 2180/11 A 5 19.3 108
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/4 A 0 19.6g 184
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-6 Pere Palema Pere Palema   [v 9] 1600/4 D 0 211
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-4 Puyol Puyol   [v 7] 1640/2 D 0 16.0 850
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 2160/5 D 0 17.8g 671
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/6 D 4 13.7 666
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-5 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/3 B 7 18.7 560
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/6 C 0 g 420
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 2140/7 D 0 18.9 1359
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 1640/10 C 0 16.0 908
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2160/5 B 0 g 340
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/10 D 0 13.7 639
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/3 D 4 17.2 365
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-4 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 1640/5 D 0 14.2 618
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/11 C 5 16.1 657
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/5 D str
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-6 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 2160/15 C 0 17.3 1397
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-7 Go All in Go All in   [s 2] 1640/10 D 5 17.2 2711
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 1640/1 D 0 14.8 620
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 6] 1640/10 D 0 16.6g 1232
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-1 Go All in Go All in   [s 2] 1640/7 C 4 19.3 1130
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-1 Go All in Go All in   [s 2] 1640/2 D 7 22.0 976
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/5 C 5 22.5g 333
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 Justaluckyday Justaluckyday   [v 3] 2140/2 D 0 g 324
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-3 Justaluckyday Justaluckyday   [v 3] 2140/11 D 0 22.2g 2381
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-2 Özil Özil   [v 6] 2140/7 C 8 15.8 497
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/11 B 7 19.4 1118
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-5 Özil Özil   [v 6] 2140/9 C 6 16.5 134
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 2140/3 C 0 16.3 794
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1680/5 B 3 16.7 69
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-10 Photograph Photograph   [s 3] 2140/3 C 0 16.5 658
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-5 Özil Özil   [v 6] 1609/1 C 3 15.3 141
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-5 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1640/7 D 0 15.1 1127
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-4 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 9] 1640/5 D 0 14.2 1070
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/4 C 8 19.5 889
2018-03-25 2018-03-25 Åby-4 Özil Özil   [v 6] 2140/7 B 0 17.4 99
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 2160/10 C 0 20.0 770
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/8 D 6 19.5 934
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 1640/10 D 0 15.8 1395
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 1640/6 D 0 17.5 805
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1640/1 D 0 18.2g 469
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-4 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 1640/3 D 0 16.6 607
2018-02-07 2018-02-07 Jägersro Trav-1 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 4] 2140/6 D str
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 2160/4 D str
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-3 Go All in Go All in   [s 3] 2140/6 D 6 18.7 860
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-4 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/4 D 7 17.0 1033
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-8 Go All in Go All in   [s 3] 2160/8 D 0 18.1 2112
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-3 Go All in Go All in   [s 3] 2160/7 D 0 g 740
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/11 C 5 15.7 275
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1660/8 B 0 g 269
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-4 Go All in Go All in   [s 3] 2140/4 D 4 16.5 910
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1660/5 B 2 18.7 143
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2640/10 D 4 17.2 661
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/5 C 3 20.5g 200
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-10 Go All in Go All in   [s 3] 1640/5 D 5 15.1 420
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/5 B 3 18.2 126
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-8 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 9] 2140/6 B 0 g 267
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/6 B str
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-7 Arthur Halbak* Arthur Halbak*   [v 7] 2140/1 D 0 14.6 775
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/4 B 5 19.3g 86
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-4 Go All in Go All in   [s 3] 2140/8 D 5 16.4 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åby-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/8 B 0 17.5 66
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-9 Özil Özil   [v 7] 2140/3 D 7 16.7 1000
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-5 Go All in Go All in   [s 3] 2160/11 D 8 16.2 1649
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-3 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/8 D 0 15.5 1439
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-1 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 9] 2140/6 C str
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-2 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/5 B 5 15.9 280
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-8 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/3 D 3 18.6 453
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-10 Eros Hornline Eros Hornline   [v 6] 2140/1 D 6 17.8 67
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/1 C 2 16.9 277
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-1 Stig Brodde Stig Brodde   [v 7] 2180/7 C 0 g 333
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-8 Go All in Go All in   [s 3] 2160/5 D 6 17.7 2487
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/9 D 5 18.6 229
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Eros Hornline Eros Hornline   [v 6] 2160/9 D 5 17.5 268
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/6 C 0 21.4g 597
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-7 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 1609/4 C 2 14.6 229
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-1 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 9] 2140/4 D 4 19.1g 124
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-9 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/10 D 0 15.1 829
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-9 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1680/7 D 0 17.5 218
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-6 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 1680/6 C 4 19.1g 130
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/10 C 0 16.5 1432
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-9 Go All in Go All in   [s 3] 2140/1 D 8 17.1 1332
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-1 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/2 B 0 19.0 353
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2140/3 D 7 17.2 1000
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-4 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/2 D 0 15.9 741
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-5 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/9 A 4 20.3 240
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-8 Go All in Go All in   [s 3] 2140/2 D 7 18.5 723
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/10 D 6 18.8 105
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-9 Özil Özil   [v 7] 2140/4 D 7 16.9 312
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-5 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/1 C 5 18.6 579
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-5 Özil Özil   [v 7] 1609/10 D 8 14.6 470
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/2 C 4 18.5g 342
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-6 Go All in Go All in   [s 3] 2140/6 D 6 16.6 1115
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/1 C 5 19.0 410
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-7 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/9 B 2 19.1 205
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/11 B 0 17.9 376
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-1 Cash on Line Cash on Line   [v 3] 2140/3 C 7 24.1 575
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Özil Özil   [v 7] 1640/11 D 0 16.0 1230
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-5 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/8 C 4 18.2 517
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2160/5 C 5 18.4 819
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-1 Kronoborgs Hjärta Kronoborgs Hjärta   [s 6] 2140/3 D 0 22.4 1657
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-3 Go All in Go All in   [s 3] 2160/7 C 6 21.0g 571
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2160/10 C 0 19.5 1209
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-2 Song Lloyd Song Lloyd   [h 3] 2140/1 D 0 g 1126
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-3 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/2 C 5 18.3 602
2019-02-06 2019-02-06 Åby-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/7 C str
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-5 Kronoborgs Hjärta Kronoborgs Hjärta   [s 6] 2140/1 D 0 25.1 665
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-2 Song Lloyd Song Lloyd   [v 4] 1640/3 D 0 16.6g 210
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-2 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 10] 1640/12 C 0 17.9g 687
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-5 Song Lloyd Song Lloyd   [v 4] 2140/6 C 7 17.1 167
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-7 Song Lloyd Song Lloyd   [v 4] 2140/4 C 3 16.4 34
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-3 Eros Hornline Eros Hornline   [v 7] 1609/4 A 1 14.0 44
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-8 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 10] 1609/8 D 4 15.7 509
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 5] 1640/6 D 0 15.6 1690
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-3 Song Lloyd Song Lloyd   [v 4] 2140/4 B 6 562
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-2 Özil Özil   [v 8] 2140/10 C 0 18.2 664
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-7 Cervix Am Cervix Am   [s 8] 1609/11 B 0 16.1 285
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-5 Song Lloyd Song Lloyd   [v 4] 2140/12 A 3 16.9 102
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-1 Cash on Line Cash on Line   [v 4] 2140/6 D 0 21.2 793
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-5 Eros Hornline Eros Hornline   [v 7] 2140/1 D 0 17.3 1244
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-3 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 10] 2140/1 D 6 19.6g 240ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se