V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvin..


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvinst, bara i år.
- Jag är förstås jättenöjd. Från mars månad 2018 har jag spelat in ungefär 50 miljoner kronor på andelsspelen, säger Linköpingsbon som har haft tippandet som heltidssysselsättning lika länge.
Sedan ett år tillbaka spelar han sina ATG-tillsammanssystem hos Café Brasco och precis som på V75 i augusti, då varje andel belönades med 51 000 kronor, var det på onsdagen ”Widéns Lilla” som gav maxutdelning. 281 andelar á 100 kronor såldes och därmed lämnades systemet på 8 960 rader in 11,24 gånger. Åtta rätt betalade en bit över halvmiljonen och då både Hector Sisu och Axel Ruda, som fick dela på segern i tvååringsloppet, var markerade innehöll varje kupong dubbla rader med alla rätt. Totalt 22,48 rader med åtta rätt alltså. Dessutom massor av rader med sex och sju rätt. Allt sammanräknat håvade andelsspelet in 13 733 313 kronor.
- Det har varit jättemycket positiva reaktioner. Jag kom i säng vid tre i natt. Då slutade telefonen att plinga. Sedan började den plinga igen när jag vaknade vid sju. En sådan här vinst, när en insats på 100 kronor blir lite drygt 48 000 kronor, är extra rolig. Det är inga storspelare som köper de här andelarna och 48 000 är mycket pengar inför jul.

Jätteskrällen kom med som sista häst
Nyckeln till storvinsten var spikarna Hawk Cliff och Pastorns Lady, samt valet att gardera omgångens megafavorit Van Gogh Z.S.
-  Jag lägger runt 25 timmar på V86 varje vecka och jag försöker alltid hitta höga spelvärden. Hawk Cliff var inte så mycket att fundera på. Han gjorde sitt andra lopp efter uppehåll och var hyfsad förra veckan, så jag tänkte att han nog skulle vinna. Pastorns Lady var lite bortglömd som spik hos många spelare men hon har också varit bra och visat fin form. De flesta fokuserade på att spika Van Gogh Z.S. men den garderade jag upp på alla mina system. Det är lite så jag spelar och det vet andelsköparna om. Det var till och med så att när jag spikade en 55-procentare, som vann, för någon vecka sedan frågade folk hur jag kunde spika en så stor favorit, berättar Widén och skrattar.
Att jätteskrällen Silvester spurtade hem den avslutande avdelningen var förstås också avgörande för jättevinsten.
- Jag hade med honom på åtta hästar och han var faktiskt den sista hästen jag plockade med på systemet. Han kom med mest för att Jorma Kontio körde så det var lite kuskspel.
Kommer storvinsten att firas?
- Jag känner flera av dem som var med på systemet och de har skrivit att vi måste ses på en öl eller middag, så lite firande kommer det bli. Sedan kommer vi även ha en privat loge på Mantorp under uppesittarkvällen 23 december och då hoppas jag att några andelsköpare vill haka på och fira.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75


Pine Chip hade en exceptionell tävlingskarriär. Totalt vann han 23 av 34 lopp och tjänade 14,5 miljoner kronor. Han dominerade sin kull i Nordame..


Pine Chip hade en exceptionell tävlingskarriär. Totalt vann han 23 av 34 lopp och tjänade 14,5 miljoner kronor. Han dominerade sin kull i Nordamerika där han bland annat vann Breeders Crown, Kentucky Futurity och World Trotting Derby som treåring, innan han året därpå presenterade sig för den svenska travpubliken i en oförglömlig duell i Elitloppet. På den sista bortre långsidan lämnade han och Copiad övriga finalister i en ursinnig tvekamp, som Copiad till slut gick vinnande ur. Pine Chip satte fem världsrekord under karriären och köptes 2000 till Sverige som världens snabbaste häst med rekordet 1.09,0. Som avelshingst utsågs han till ”Elithingst” och bland hans mest framgångsrika avkommor finns Scarlet Knight, Daguet Rapide, Civil Action och Ilaria Jet. Sedan 2017 har Pine Chip levt pensionärsliv på Broline International i Svenljunga där han också ska begravas.
- Pine Chip var inte bara en fantastisk travhäst och avelshingst, han var också en otrolig individ. Han var utan all tvekan ”Kungen av Broline”, säger Tommy Norén på Broline International till sulkysport.se.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-10 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/3 str
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 5] 2140/5 5 18.8g 1305
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 5] 1640/9 7 16.5 645
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-6 Puyol Puyol   [v 5] 2140/8 0 17.6 1494
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Puyol Puyol   [v 5] 2140/10 8 18.1 289
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 5] 2140/3 0 16.7 384
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 6] 2140/9 6 18.6 437
2016-12-30 2016-12-30 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 3] 2000/5 C 0 234
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/3 C 6 19.1 331
2016-12-01 2016-12-01 Åby-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2160/8 B 0 19.1 196
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 3] 2140/7 D 0 18.8 752
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 3] 2140/3 D 6 19.6 547
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 3] 2140/3 D 0 20.7g 688
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Puyol Puyol   [v 6] 2140/6 B 6 17.1 53
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/3 B 0 16.0 232
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Asa Shadow Asa Shadow   [v 4] 2140/9 D 6 19.2 282
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1640/5 D 0 g 315
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 6] 1640/1 D 6 15.4 403
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1640/10 D 4 15.4 157
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-3 Özil Özil   [v 4] 2140/11 B 2 17.8 23
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/8 D 0 20.8g 753
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/3 D 5 19.1 69
2016-09-15 2016-09-15 Åby-7 Puyol Puyol   [v 6] 2140/8 D str
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/8 C 0 22.6 1000
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/7 D 8 18.7 81
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/1 C 4 14.8 106
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-7 Puyol Puyol   [v 6] 1640/5 B 6 16.0g 18
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-9 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 0 18.6g 635
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-4 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1640/1 D 0 14.3 744
2016-08-31 2016-08-31 Åby-1 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/7 D 0 17.3 1088
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1609/2 C 2 16.1 184
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Puyol Puyol   [v 6] 1609/9 C 3 14.2 240
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/4 D 4 15.6 111
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/6 D 3 18.3 370
2016-07-30 2016-07-30 Åby-1 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/4 C 6 15.2 73
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1680/5 C 4 17.6 269
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1680/1 C 0 g 279
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-2 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1680/5 D 5 16.1 228
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 4] 2160/8 B 0 17.3 417
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/11 D 0 g 867
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-11 Puyol Puyol   [v 6] 2640/1 D 6 17.2 1053
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-10 Cervix Am Cervix Am   [s 4] 1640/8 D 0 g 481
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-8 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/5 D 0 19.5 646
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-6 Puyol Puyol   [v 6] 1640/9 D 7 14.4 661
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/7 D 0 18.2 455
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-1 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 5 18.0 585
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1640/6 D 7 13.8 839
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-5 Puyol Puyol   [v 6] 2140/3 D 5 16.7 577
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/3 D 0 g 432
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-8 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 2140/11 B 7 17.1 90
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 4] 2140/11 B 4 17.1 121
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/12 B 4 16.9 625
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-3 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/15 D 6 15.2 499
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-8 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1609/4 D 5 13.2 831
2016-05-04 2016-05-04 Åby-8 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/7 C 7 15.3 246
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2140/7 A 1 15.3 40
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Puyol Puyol   [v 6] 2160/10 C 4 16.7 99
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-7 Puyol Puyol   [v 6] 2640/1 B 7 19.2g 168
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/5 C 2 14.9 24
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-3 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2140/2 D 3 16.0 515
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 Repeat Amore Repeat Amore   [s 5] 2160/14 C 0 g 360
2016-04-02 2016-04-02 Åby-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/6 C 4 15.4 41
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2140/9 B 2 16.6 26
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Puyol Puyol   [v 6] 2140/4 C 3 17.8 42
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/1 D 4 18.2 508
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-11 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/2 B 3 14.9 75
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-2 Özil Özil   [v 4] 2160/11 A 4 19.2 502
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-7 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1640/4 D 0 15.0 982
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 6] 2180/13 D 7 17.1 765
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/1 D 3 18.9 424
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2140/2 C 0 g 493
2017-12-14 2017-12-14 Åby-10 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 2140/2 C str
2017-12-09 2017-12-09 Åby-12 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/5 D 0 17.2g 498
2017-12-01 2017-12-01 Åby-2 Özil Özil   [v 5] 2140/1 C 0 18.1g 245
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/11 C str
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Puyol Puyol   [v 7] 2180/4 D 0 19.5g 119
2017-11-25 2017-11-25 Charlottenlund-7 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2020/11 D 0 1418
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/7 D 6 20.8g 228
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/7 D 5 19.5g 679
2017-11-06 2017-11-06 Åby-8 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/8 C 7 18.2 476
2017-11-03 2017-11-03 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2000/6 C 0 78
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2640/9 C 4 18.0 637
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-2 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1600/7 C 0 240
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2000/4 B 2 178
2017-10-12 2017-10-12 Åby-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/7 D 6 17.3 509
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-6 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 2140/6 C 6 24.7g 218
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Özil Özil   [v 5] 2140/1 C 1 16.4 71
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-7 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/6 C 5 16.6g 276
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/9 D 7 16.5 1149
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/1 D 0 15.0 573
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/1 D 0 17.9 708
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/6 D 5 17.8g 1067
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1609/5 B 1 16.6 154
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-4 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2640/6 D 0 18.8g 549
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 7] 2160/4 C 2 17.1 59
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Cherrie Muse Cherrie Muse   [s 6] 1640/3 D 7 17.5 137
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/8 B 0 20.2g 194
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-5 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/1 D 2 18.8 60
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/3 D 0 18.5 829
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-2 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/6 C 6 22.9g 389
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Özil Özil   [v 5] 2160/4 B 5 17.1 36
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-6 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 1680/7 C 3 18.3 288
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1680/5 C 0 15.2 120
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-6 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1680/6 C 1 17.8 30
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/9 D 0 14.4 637
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-2 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/8 D str
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-9 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/8 D 5 15.4 504
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 Özil Özil   [v 5] 1609/8 D 0
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 1609/5 B 5 18.1 216
2017-06-15 2017-06-15 Åby-5 Puyol Puyol   [v 7] 2140/1 C 3 16.6 137
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 7] 2140/2 D 6 15.8 267
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 5] 2160/8 B 3 17.1 50
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2140/5 C 7 17.7 298
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-8 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1609/1 B 3 15.6 70
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-6 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 1609/6 D 0 22.2 172
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-3 Özil Özil   [v 5] 1660/3 C 4 16.4g 120
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/1 C 0 20.2g 266
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-8 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2140/10 D str
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-1 Flirtin Art Flirtin Art   [v 8] 2140/9 D 0 19.3 1187
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-3 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/4 C 0 16.3 292
2017-03-23 2017-03-23 Åby-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 1640/8 D 0 13.8 1513
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-5 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 4] 2140/6 B 7 19.4g 220
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Özil Özil   [v 5] 2140/2 C 8 18.4g 408
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/15 B 5 17.0 63
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/10 A 1 19.3 125
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-8 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [h 7] 2040/7 B 1 42
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-2 Lavendel Girl Lavendel Girl   [s 8] 2000/5 D 0 310
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2020/7 B 0 437
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Puyol Puyol   [v 7] 2180/11 A 5 19.3 108
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/4 A 0 19.6g 184
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-6 Pere Palema Pere Palema   [v 9] 1600/4 D 0 211
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-4 Puyol Puyol   [v 7] 1640/2 D 0 16.0 850
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 2160/5 D 0 17.8g 671
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/6 D 4 13.7 666
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-5 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/3 B 7 18.7 560
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/6 C 0 g 420
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 2140/7 D 0 18.9 1359
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 1640/10 C 0 16.0 908
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2160/5 B 0 g 340
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/10 D 0 13.7 639
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/3 D 4 17.2 365
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-4 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 1640/5 D 0 14.2 618
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/11 C 5 16.1 657
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/5 D str
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-6 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 2160/15 C 0 17.3 1397
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-7 Go All in Go All in   [s 2] 1640/10 D 5 17.2 2711
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 1640/1 D 0 14.8 620
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 6] 1640/10 D 0 16.6g 1232
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-1 Go All in Go All in   [s 2] 1640/7 C 4 19.3 1130
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-1 Go All in Go All in   [s 2] 1640/2 D 7 22.0 976
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/5 C 5 22.5g 333
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 Justaluckyday Justaluckyday   [v 3] 2140/2 D 0 g 324
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-3 Justaluckyday Justaluckyday   [v 3] 2140/11 D 0 22.2g 2381
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-2 Özil Özil   [v 6] 2140/7 C 8 15.8 497
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/11 B 7 19.4 1118
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-5 Özil Özil   [v 6] 2140/9 C 6 16.5 134
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 2140/3 C 0 16.3 794
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1680/5 B 3 16.7 69
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-10 Photograph Photograph   [s 3] 2140/3 C 0 16.5 658
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-5 Özil Özil   [v 6] 1609/1 C 3 15.3 141
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-5 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1640/7 D 0 15.1 1127
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-4 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 9] 1640/5 D 0 14.2 1070
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/4 C 8 19.5 889
2018-03-25 2018-03-25 Åby-4 Özil Özil   [v 6] 2140/7 B 0 17.4 99
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 2160/10 C 0 20.0 770
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/8 D 6 19.5 934
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 1640/10 D 0 15.8 1395
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 1640/6 D 0 17.5 805
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1640/1 D 0 18.2g 469
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-4 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 1640/3 D 0 16.6 607
2018-02-07 2018-02-07 Jägersro Trav-1 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 4] 2140/6 D str
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 2160/4 D str
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-3 Go All in Go All in   [s 3] 2160/7 D 0 g 740
2019-11-28 2019-11-28 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/11 C 5 15.7 275
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1660/8 B 0 g 269
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-4 Go All in Go All in   [s 3] 2140/4 D 4 16.5 910
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1660/5 B 2 18.7 143
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2640/10 D 4 17.2 661
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/5 C 3 20.5g 200
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-10 Go All in Go All in   [s 3] 1640/5 D 5 15.1 420
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/5 B 3 18.2 126
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-8 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 9] 2140/6 B 0 g 267
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/6 B str
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-7 Arthur Halbak* Arthur Halbak*   [v 7] 2140/1 D 0 14.6 775
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/4 B 5 19.3g 86
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-4 Go All in Go All in   [s 3] 2140/8 D 5 16.4 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åby-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/8 B 0 17.5 66
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-9 Özil Özil   [v 7] 2140/3 D 7 16.7 1000
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-5 Go All in Go All in   [s 3] 2160/11 D 8 16.2 1649
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-3 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/8 D 0 15.5 1439
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-1 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 9] 2140/6 C str
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-2 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/5 B 5 15.9 280
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-8 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/3 D 3 18.6 453
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-10 Eros Hornline Eros Hornline   [v 6] 2140/1 D 6 17.8 67
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/1 C 2 16.9 277
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-1 Stig Brodde Stig Brodde   [v 7] 2180/7 C 0 g 333
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-8 Go All in Go All in   [s 3] 2160/5 D 6 17.7 2487
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/9 D 5 18.6 229
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Eros Hornline Eros Hornline   [v 6] 2160/9 D 5 17.5 268
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/6 C 0 21.4g 597
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-7 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 1609/4 C 2 14.6 229
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-1 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 9] 2140/4 D 4 19.1g 124
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-9 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/10 D 0 15.1 829
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-9 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1680/7 D 0 17.5 218
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-6 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 1680/6 C 4 19.1g 130
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/10 C 0 16.5 1432
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-9 Go All in Go All in   [s 3] 2140/1 D 8 17.1 1332
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-1 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/2 B 0 19.0 353
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2140/3 D 7 17.2 1000
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-4 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/2 D 0 15.9 741
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-5 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/9 A 4 20.3 240
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-8 Go All in Go All in   [s 3] 2140/2 D 7 18.5 723
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/10 D 6 18.8 105
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-9 Özil Özil   [v 7] 2140/4 D 7 16.9 312
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-5 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/1 C 5 18.6 579
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-5 Özil Özil   [v 7] 1609/10 D 8 14.6 470
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/2 C 4 18.5g 342
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-6 Go All in Go All in   [s 3] 2140/6 D 6 16.6 1115
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/1 C 5 19.0 410
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-7 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/9 B 2 19.1 205
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/11 B 0 17.9 376
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-1 Cash on Line Cash on Line   [v 3] 2140/3 C 7 24.1 575
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Özil Özil   [v 7] 1640/11 D 0 16.0 1230
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-5 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/8 C 4 18.2 517
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2160/5 C 5 18.4 819
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-1 Kronoborgs Hjärta Kronoborgs Hjärta   [s 6] 2140/3 D 0 22.4 1657
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-3 Go All in Go All in   [s 3] 2160/7 C 6 21.0g 571
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2160/10 C 0 19.5 1209
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-2 Song Lloyd Song Lloyd   [h 3] 2140/1 D 0 g 1126
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-3 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/2 C 5 18.3 602
2019-02-06 2019-02-06 Åby-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/7 C str
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-5 Kronoborgs Hjärta Kronoborgs Hjärta   [s 6] 2140/1 D 0 25.1 665ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se