V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-9 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1680/7 D
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-9 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/10 D
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-1 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 9] 2140/4 D

Nyheter för travkusk


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal p&ar..


 fter att ha sprungit in drygt fem miljoner kronor för Richard Westerink i Frankrike så flyttades Dreammoko i våras till Wilhelm Paal på Halmstadtravet.
Det blev bara fyra starter tillsammans, på torsdagen fördes hästen över på Björn Goops träningslista, vilket Sulkysport var först att rapportera om.
Det var för övrigt Goop som satt i sulkyn vid hästens största monetära framgång hittills, andraplatsen i Lotterialöpningen i Neapel 2018.
I starten efter slutade ekipaget fyra i Elitloppet då hästen travade sitt rekord på 1.09,4/1 609 meter autostart.
I sensomras stod Dreammoko på Björn Goops träningscamp under tre starter på svensk mark som bland annat innefattade seger i Silverörnen på Solänget.
Nu får Goop alltså chansen att träna den sexårige fuxhingsten som totalt sprungit in 5,4 miljoner kronor på riktigt.
Dreammoko ägs av Jan Stins i Nederländerna.

Kanal 75


Pasi Aikio-tränade Who’s Who gjorde sin fjärde start för året och tog sin tredje seger. Den karismatiske hingsten övertygar bara..


Pasi Aikio-tränade Who’s Who gjorde sin fjärde start för året och tog sin tredje seger. Den karismatiske hingsten övertygar bara mer och mer och hade en suverän uppvisning i V86-inledningen i Eskilstuna. Han togs lugnt från början och satt som första häst i andraspår i det fem hästar stora fältet. Han hade ett par längder fram till ledande Snowstorm Hanover som fick bestämma i ett måttligt tempo. Men in i slutkurvan gick Who’s Who fram utvändigt om ledaren och slog klorna i denne direkt. Över upploppet stack Who’s Who retfullt enkelt ifrån och imponerade på nytt för Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.12,0/2140a och sista varvet travade Who’s Who efter snabba 1.09,2. Närmast väntar sannolikt miljonloppet Jubileumspokalen på Solvalla om fyra veckor.
– Hästen är fantastiskt fin och han är lite unik på det sättet att han kan springa med slaka tömmar fram till sexhundra kvar. Då tycker han att nu är det dags att börja tävla och då suger han bara fatt i grejerna. Han fattar verkligen vad det handlar om, berömde Örjan Kihlström.

Kanonprestation av Pinto Bob – ”Kändes stenklar”
Fyraåringsloppet med 300 000 kronor till vinnare var lite av ett test inför de stundande Derbykvalen om en dryg månad. Robert Bergh har visat upp Pinto Bob i en lysande författning på sistone och han var nyligen tvåa i Sprintermästaren efter att ha vunnit sitt försök. Nu serverades han en fin resa av Torbjörn Jansson i andra par utvändigt och avgjorde lekande lätt över upploppet. En kanonprestation och segertiden blev 1.13,4/2640a.
– Vi fick ett fint lopp och jag satt lugn runt sista sväng. Han kändes stenklar hela tiden och hästen var riktigt bra, berömde Torbjörn Jansson.
Tvåa blev Forfantone Am medan favoriten och Robert Berghs andra häst, Avant Garde, galopperade i starten. Hårt betrodde Inti Boko konstrade och försvann redan i uppsamlingen bakom bilen.

Dubbelseger till Jepson
Carl Johan Jepson strider om andraplatsen i den allsvenska kuskligan tillsammans med Jorma Kontio bakom den överlägsna ledaren Ulf Ohlsson. Nu tog han en dubbelseger på V86 genom två fina styrning. Först körde han till ledningen med Ola Samuelsson-tränade Schweppes som gled undan enkelt via ett avslutande 1.13-varv före en tapper Carry Cash. Sedan serverade han Darshana en fin resa i andra par utvändigt och hon tackade för det genom att ta sin första seger i karriärens 23:e start.

Häftig insats av Cocktail Fortuna på 1.09,8
Senast i Gulddivisionen i Halmstad hade inte Cocktail Fortuna sin bästa dag. Men det hade han sannerligen i kväll då han bombade runt i imponerande stil och vann på 1.09,8/1640a. Robert Bergh körde resolut mot ledningen och det kostade 1.06,7 de första femhundra metrarna för att få täten. Han fortsatte i ett högt tempo och bara drog undan in på upploppet. Cocktail Fortuna var smått överlägsen till slut och det var en ruggigt häftig insats.
– Jag kände i värmningen att han var så där mjuk och spänstig som jag ville ha honom. Det hade varit roligt att köra honom som treåring när han har den här spänsten som nioåring. Han får väl kanske vara med i Elitloppet som tioåring, sa Robert Bergh och skrattade.
I loppet efter så ledde Robert Bergh länge med Corroded men fick sträcka vapen den sista biten mot en mycket bra avslutande Track Angle som kördes förtjänstfullt av Anders Eriksson åt tränaren Morten Waage.

Ruggig prestation av Visa As – dubbel till Gocciadoro
I den sjätte V86-avdelningen fick vi se en otrolig prestation av Visa As. Hon travade i tredje- och fjärdespår nästan hela loppet men åkte ändå ifrån till en mycket imponerande seger för sin tränare Alessandro Gocciadoro. Segertiden skrevs till 1.12,8/2140a.
Gocciadoro åkte ut och vann även loppet efter med Zanzibar Wise As från ledningen. Det fyraåriga stoet var mycket bra som höll undan till seger efter 1.10,3 sista varvet. Hon blev uppvaktad till slut av Marrakesh som Jorma Kontio sänt fram utvändigt om ledaren och som bjöd upp till dans. Marrakesh höll starkt som tvåa i sin comeback.
Åtta rätt på V86 gav 17 319 kronor.


”Sommarens Elitlopp” Hugo Åbergs Memorial är snart fulltaligt. Tisdagen den 30 juli smäller det på Jägersro över dis..


”Sommarens Elitlopp” Hugo Åbergs Memorial är snart fulltaligt. Tisdagen den 30 juli smäller det på Jägersro över distansen 1609 meter med bilstart. Förstapriset är 1 609 000 kronor och titelförsvarare är Daniel Redéns Propulsion som har vunnit loppet tre år i rad för Örjan Kihlström.
Under tisdagen blev det klart att kretsen kring Uza Josselyn, som fick en direktinbjudan efter segern i lördags i Årjängs Stora Sprinterlopp, tackade ja till platsen. Det gjorde även Björn Goop och kretsen kring Nadal Broline som också fick en inbjudan efter andraplatsen i Årjäng.
– Det var två fantastiska prestationer vi fick se. Jag är mycket glad att de kommer till vårt storlopp, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist.

”Har fantastiska meriter”
Under onsdagen tillkom det ytterligare två hästar. Via ett pressmeddelande från Jägersro berättar de om två nya hästar till miljonloppet. Den ena är elitloppsvinnaren Ringostarr Treb, som tidigare har varit tvåa i Åbergs, samt Lionel som så sent som i lördags var trea i Årjängs Stora Sprinterlopp från dödens.
– Ringostarr Treb har ju fantastiska meriter och jag tror att vi får en häst i full form, även om han inte haft någon riktigt tur på slutet, säger Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande.

Följande åtta hästar är klara för Hugo Åbergs
Propulsion – Daniel Redén
Racing Mange – Joakim Lövgren
Gretzky BR – Geir Vegard Gundersen
Cyber Lane – Johan Untersteiner
Uza Josselyn – René Aebischer
Nadal Broline – Björn Goop
RIngostarr Treb – Jerry Riordan
Lionel – Göran Antonsen

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var tidigt klart att elitloppstrean Makethemark skulle starta i sprinterloppet på den snabba banan i Mikkeli. Han kommer som vanligt att köras av..


Det var tidigt klart att elitloppstrean Makethemark skulle starta i sprinterloppet på den snabba banan i Mikkeli. Han kommer som vanligt att köras av Ulf Ohlsson.
Han får sällskap från Sverige av en annan elitloppshäst, Disco Volante, som får Kevin Oscarsson i sulkyn. Johan Untersteiner skickar dit sin startraket Pastore Bob, som den här gången får Mika Forss i sulkyn. Och till sist blev det även klart att Daniel Redéns Bucks To Burn fick en inbjudan och får därmed chansen att mäta sig med eliten på söndag. Hästen har imponerat i Daniel Redéns regi och tagit sju segrar på elva starter hos Solvalla-tränaren. Han kommer att köras av Daniel Olsson.

St Michel-Ajo 2019
1609 meter autostart
Häst – Tränare – Kusk
1) Chief Orlando – Tapio Mäki-Tulokas – Santtu Raitala
2) Makethemark – Petri Salmela – Ulf Ohlsson
3) Cameron Evo – Harri Koivunen – Olli Koivunen
4) Pastore Bob – Johan Untersteiner – Mika Forss
5) Bucks To Burn – Daniel Redén – Daniel Olsson
6) Ranch Kelly – Anne Luttinen – Hannu Torvinen
7) Next Direction – Timo Hulkkonen – Ilkka Nurmonen
8) Disco Volante – Stefan Melander – Kevin Oscarsson

Kanal 75


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Vä..


Stochampionatshelgen har blivit en klassiker i svensk travsport. Det traditionella Trippeltravet på Axevalla innebär en stor folkfest på Västgötaslätten. På söndag avgörs Stochampionatet med 2,4 miljoner kronor i förstapris och då ska landets bästa fyraåriga sto koras. Många stjärnston har passerat genom åren och en av dem som vet hur det känns att vinna loppet är Örjan Kihlström. Han har vunnit Stochampionatet sex gånger och bara Stig H Johansson är värre med sju segrar.
– Det är ett speciellt lopp för min del. Dels för att jag vann min första storloppsseger på svensk mark i just Stochampionatet. Men även för att jag har vunnit loppet sex gånger, säger Örjan Kihlström.

Vann med största skrällen i loppets historia
Den första vinnaren som Örjan syftar på är Royaling som han vann med 1992 och som tränades av Tommy Hanné. Det är också största skrällen i loppets historia då hon delade ut 94 gånger pengarna i vinnarodds. De övriga fem vinnarna genom åren har varit Pine Dust (2002), Giant Diablo (2004), Lie Detector (2008), Calamara Donna (2009) och Tamla Celeber (2011).
– Det är en skaplig samling och det har varit ruggiga märrar de flesta av dem. Fantastiska hästar som jag har många fina minnen med. Stochampionatet är ett krävande och utslagsgivande lopp så det krävs ett sto som är stark och tuff för att klara av det.

”Kan inte kännas bättre än senast”
På söndag är det mycket som talar för att Örjan tangerar Stig H:s rekord i antalet segrar i Stochampionatet. Han kör Conrads Rödluva som har visat att hon är en undantagshäst. Fuxstoet, som tränas av Daniel Redén, vann Svenskt TravOaks och Breeders Crown i fjol och visade vem som är kullens drottning. Hon har tagit tio segrar på 14 starter och sprungit in drygt 5,9 miljoner kronor. I år förlorade hon överraskande som storfavorit i finalen av Drottning Silvias Pokal och blev ”bara” tvåa efter Activated. Därefter har hon varit tillbaka i normalt slag igen och tagit två raka segrar. Senast i uttagningsloppet till Stochampionatet då hon lekte hem sitt försök hur enkelt som helst.
– Hon kändes jättefin och det blev ett lämpligt lopp. Hon fick ledningen och fick bestämma och hade en del sparat som det kändes. Men det ska hon väl ha också med tanke på att loppet blev som det blev. Hästen kan i alla fall inte kännas bättre än hon gjorde, säger Kihlström.

”Är framförallt väldigt stark i slutet av loppen”

Går det att jämföra Conrads Rödluva på något sätt gentemot dina tidigare vinnare av Stochampionatet?
– Det är svårt för alla är olika individer. Några av stona har varit lite speciella av sig i psyket, jag tänker på Pine Dust och Giant Diablo. Men Rödluvan är väldigt lätt att ha att göra med och är klok och förnuftig.
Vad är det som gör hästen så bra?
– Hon är väldigt komplett och rejäl på alla sätt och har inte direkt några svagheter. Hon har framförallt varit väldigt stark i slutet av loppen. Det är väl det som har varit hennes bästa gren.
– Hon har heller aldrig varit bottnad någon gång, förutom i Drottningens Pokal då hon inte var som bäst. Att ändå kunna bli tvåa i ett så stort lopp utan att ha sin bästa dag, visar bara vilken fantastiskt häst hon är.
Vad minns du av hennes debutlopp som skedde i maj förra året då det blev seger direkt?
– Daniel hade sagt till mig innan att hon var bra och jag kände direkt att det var något extra. Det är inte ofta man får den känslan bakom en häst i första starten.

”Man kan aldrig vara säker”

Vad känner du inför Stochampionatet och att du kan ta din sjunde seger i storloppet?
– Hon blir favorit och det förstår man väl med tanke på vad hon har visat. Hästen har visat att hon har det där lilla extra som krävs och det är klart att jag hoppas och tror att det ska gå vägen. Men man kan aldrig vara säker med hästar och man vet aldrig hur de andra utvecklas. Det såg vi i Drottningens när Activated gjorde ett fantastiskt lopp och det finns alltid någon annan som kan överträffa sig själv.
– Visst hoppas jag att hon är en av de som gör upp om det men sedan att man bara ska vinna ett sådant här lopp som Stochampionatet kan man aldrig vara säker på.

”Som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan”
Du har kört många stjärnhästar genom åren och vunnit massor av stora lopp. Vem eller vilka är de bästa du har kört?
– Jag har kört många elithästar men det finns en grupp med fem hästar som jag inte vill sära på. Det är Maharajah, From Above, Nuncio, Delicious och Propulsion. Jag tänkte vänta med att göra en ranking tills man har slutat att köra travlopp.
– Det är svårt just nu när man är mitt uppe i det. Sedan är det svårt med olika tidsåldrar också. Det är lite som att jämföra Sixten Jernberg mot Gunde Svan. Det är olika tidsepoker, säger Örjan Kihlström.

”Double Exposure skyggade till för en pinne”
Stjärnkusken kör ytterligare ett par hästar i söndagens V75-omgång på Axevalla. Örjan kommenterar ett par av dem som han brukar köra.
– Messiah (V75-1) är inte alls någon tokig häst och han gjorde ett bra lopp som tvåa i Visby förra veckan. Jag tycker att han har gått bra i de flesta starterna men jag har inte studerat motståndet ännu i det här loppet.
– Click Bait (V75-3) har gjort det jättebra varje gång och fick stryk mot en fantastisk häst senast i Ecurie D. Nu möter vi honom igen och det blir inte lätt. Men min häst är snabb ut och har ett bra läge i alla fall.
– Double Exposure (V75-7) är en riktigt mysig märr som har varit fantastisk på alla sätt och vis. Senast blev det galopp men jag tror att det berodde på att hon skyggade till för en pinne i banan. Hon kändes helt normal i övrigt och jag har inget att klaga på. Nu är hon ute i ett ruggigt tufft lopp och fick dessutom ett dåligt läge. Hon brukar vara favorit men den här gången är hon bara en av flera från det här spåret och mot de här hästarna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i S..


Det är franska medier som Paris Turf och Equidia som rapporterar om den tragiska olyckan. Den ägde rum tisdag förmiddag på gården i Solemes när hästarna tränade. Enligt uppgift ska Aubrion du Gers och miljonären Cyrano du Pont de ha frontalkrockat med varandra under träningspasset. Tränaren Jean-Michel Bazire bekräftar händelsen för Paris Turf.
– Hästarna är döda, säger Bazire till Paris Turf men vill tills vidare inte uttala sig mer.
Aubrion du Gers skötare, Julie Grenet, bröt skenbenet i samband med olyckan.
Den nioårige superstjärnan blev tvåa i årets Elitlopp efter att ha vunnit sitt försök för Jos Verbeeck. Innan andraplatsen i finalen hade hästen 16 raka segrar. Den karismatiske fuxen tog 46 segrar på 73 starter och sprang in drygt 26 miljoner kronor. Den främsta triumfen, sett till prispengar, är segern i Trotting Masters på Vincennes 2017 där han bland annat besegrade Bold Eagle.
Aubrion du Gers blev nio år gammal.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-10 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/3 str
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 5] 2140/5 5 18.8g 1305
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 5] 1640/9 7 16.5 645
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-6 Puyol Puyol   [v 5] 2140/8 0 17.6 1494
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Puyol Puyol   [v 5] 2140/10 8 18.1 289
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 5] 2140/3 0 16.7 384
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 6] 2140/9 6 18.6 437
2016-12-30 2016-12-30 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 3] 2000/5 C 0 234
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/3 C 6 19.1 331
2016-12-01 2016-12-01 Åby-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2160/8 B 0 19.1 196
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 3] 2140/7 D 0 18.8 752
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 3] 2140/3 D 6 19.6 547
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 3] 2140/3 D 0 20.7g 688
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Puyol Puyol   [v 6] 2140/6 B 6 17.1 53
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/3 B 0 16.0 232
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Asa Shadow Asa Shadow   [v 4] 2140/9 D 6 19.2 282
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 6] 1640/1 D 6 15.4 403
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1640/5 D 0 g 315
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1640/10 D 4 15.4 157
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-3 Özil Özil   [v 4] 2140/11 B 2 17.8 23
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/8 D 0 20.8g 753
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/3 D 5 19.1 69
2016-09-15 2016-09-15 Åby-7 Puyol Puyol   [v 6] 2140/8 D str
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/8 C 0 22.6 1000
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/1 C 4 14.8 106
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-7 Puyol Puyol   [v 6] 1640/5 B 6 16.0g 18
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/7 D 8 18.7 81
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-9 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 0 18.6g 635
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-4 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1640/1 D 0 14.3 744
2016-08-31 2016-08-31 Åby-1 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/7 D 0 17.3 1088
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1609/2 C 2 16.1 184
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Puyol Puyol   [v 6] 1609/9 C 3 14.2 240
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/6 D 3 18.3 370
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/4 D 4 15.6 111
2016-07-30 2016-07-30 Åby-1 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/4 C 6 15.2 73
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1680/5 C 4 17.6 269
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1680/1 C 0 g 279
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-2 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1680/5 D 5 16.1 228
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 4] 2160/8 B 0 17.3 417
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-11 Puyol Puyol   [v 6] 2640/1 D 6 17.2 1053
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-10 Cervix Am Cervix Am   [s 4] 1640/8 D 0 g 481
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-8 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/5 D 0 19.5 646
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/11 D 0 g 867
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-6 Puyol Puyol   [v 6] 1640/9 D 7 14.4 661
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/7 D 0 18.2 455
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-1 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 5 18.0 585
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1640/6 D 7 13.8 839
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-5 Puyol Puyol   [v 6] 2140/3 D 5 16.7 577
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/3 D 0 g 432
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-8 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 2140/11 B 7 17.1 90
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 4] 2140/11 B 4 17.1 121
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/12 B 4 16.9 625
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-3 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/15 D 6 15.2 499
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-8 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1609/4 D 5 13.2 831
2016-05-04 2016-05-04 Åby-8 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/7 C 7 15.3 246
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2140/7 A 1 15.3 40
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Puyol Puyol   [v 6] 2160/10 C 4 16.7 99
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-7 Puyol Puyol   [v 6] 2640/1 B 7 19.2g 168
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/5 C 2 14.9 24
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-3 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2140/2 D 3 16.0 515
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 Repeat Amore Repeat Amore   [s 5] 2160/14 C 0 g 360
2016-04-02 2016-04-02 Åby-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/6 C 4 15.4 41
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2140/9 B 2 16.6 26
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Puyol Puyol   [v 6] 2140/4 C 3 17.8 42
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/1 D 4 18.2 508
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-11 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/2 B 3 14.9 75
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-2 Özil Özil   [v 4] 2160/11 A 4 19.2 502
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-7 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1640/4 D 0 15.0 982
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 6] 2180/13 D 7 17.1 765
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/1 D 3 18.9 424
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2140/2 C 0 g 493
2017-12-14 2017-12-14 Åby-10 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 2140/2 C str
2017-12-09 2017-12-09 Åby-12 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/5 D 0 17.2g 498
2017-12-01 2017-12-01 Åby-2 Özil Özil   [v 5] 2140/1 C 0 18.1g 245
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/11 C str
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Puyol Puyol   [v 7] 2180/4 D 0 19.5g 119
2017-11-25 2017-11-25 Charlottenlund-7 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2020/11 D 0 1418
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/7 D 6 20.8g 228
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/7 D 5 19.5g 679
2017-11-06 2017-11-06 Åby-8 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/8 C 7 18.2 476
2017-11-03 2017-11-03 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2000/6 C 0 78
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2640/9 C 4 18.0 637
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-2 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1600/7 C 0 240
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2000/4 B 2 178
2017-10-12 2017-10-12 Åby-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/7 D 6 17.3 509
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-6 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 2140/6 C 6 24.7g 218
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Özil Özil   [v 5] 2140/1 C 1 16.4 71
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-7 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/6 C 5 16.6g 276
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/9 D 7 16.5 1149
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/1 D 0 15.0 573
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/1 D 0 17.9 708
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/6 D 5 17.8g 1067
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1609/5 B 1 16.6 154
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-4 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2640/6 D 0 18.8g 549
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 7] 2160/4 C 2 17.1 59
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Cherrie Muse Cherrie Muse   [s 6] 1640/3 D 7 17.5 137
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/8 B 0 20.2g 194
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-5 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/1 D 2 18.8 60
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/3 D 0 18.5 829
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-2 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/6 C 6 22.9g 389
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Özil Özil   [v 5] 2160/4 B 5 17.1 36
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-6 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 1680/7 C 3 18.3 288
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1680/5 C 0 15.2 120
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-6 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1680/6 C 1 17.8 30
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/9 D 0 14.4 637
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-2 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/8 D str
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-9 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/8 D 5 15.4 504
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 1609/5 B 5 18.1 216
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 Özil Özil   [v 5] 1609/8 D 0
2017-06-15 2017-06-15 Åby-5 Puyol Puyol   [v 7] 2140/1 C 3 16.6 137
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 7] 2140/2 D 6 15.8 267
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 5] 2160/8 B 3 17.1 50
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2140/5 C 7 17.7 298
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-8 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1609/1 B 3 15.6 70
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-6 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 1609/6 D 0 22.2 172
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-3 Özil Özil   [v 5] 1660/3 C 4 16.4g 120
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/1 C 0 20.2g 266
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-8 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2140/10 D str
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-1 Flirtin Art Flirtin Art   [v 8] 2140/9 D 0 19.3 1187
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-3 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/4 C 0 16.3 292
2017-03-23 2017-03-23 Åby-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 1640/8 D 0 13.8 1513
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-5 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 4] 2140/6 B 7 19.4g 220
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/10 A 1 19.3 125
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Özil Özil   [v 5] 2140/2 C 8 18.4g 408
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/15 B 5 17.0 63
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-8 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [h 7] 2040/7 B 1 42
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-2 Lavendel Girl Lavendel Girl   [s 8] 2000/5 D 0 310
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2020/7 B 0 437
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Puyol Puyol   [v 7] 2180/11 A 5 19.3 108
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/4 A 0 19.6g 184
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-6 Pere Palema Pere Palema   [v 9] 1600/4 D 0 211
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-4 Puyol Puyol   [v 7] 1640/2 D 0 16.0 850
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 2160/5 D 0 17.8g 671
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/6 D 4 13.7 666
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-5 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/3 B 7 18.7 560
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/6 C 0 g 420
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 2140/7 D 0 18.9 1359
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 1640/10 C 0 16.0 908
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2160/5 B 0 g 340
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/10 D 0 13.7 639
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/3 D 4 17.2 365
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-4 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 1640/5 D 0 14.2 618
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/11 C 5 16.1 657
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/5 D str
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-6 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 2160/15 C 0 17.3 1397
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-7 Go All in Go All in   [s 2] 1640/10 D 5 17.2 2711
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 1640/1 D 0 14.8 620
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 6] 1640/10 D 0 16.6g 1232
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-1 Go All in Go All in   [s 2] 1640/7 C 4 19.3 1130
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-1 Go All in Go All in   [s 2] 1640/2 D 7 22.0 976
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/5 C 5 22.5g 333
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 Justaluckyday Justaluckyday   [v 3] 2140/2 D 0 g 324
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-3 Justaluckyday Justaluckyday   [v 3] 2140/11 D 0 22.2g 2381
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-2 Özil Özil   [v 6] 2140/7 C 8 15.8 497
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/11 B 7 19.4 1118
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-5 Özil Özil   [v 6] 2140/9 C 6 16.5 134
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 2140/3 C 0 16.3 794
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1680/5 B 3 16.7 69
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-10 Photograph Photograph   [s 3] 2140/3 C 0 16.5 658
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-5 Özil Özil   [v 6] 1609/1 C 3 15.3 141
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-5 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1640/7 D 0 15.1 1127
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-4 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 9] 1640/5 D 0 14.2 1070
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/4 C 8 19.5 889
2018-03-25 2018-03-25 Åby-4 Özil Özil   [v 6] 2140/7 B 0 17.4 99
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 2160/10 C 0 20.0 770
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/8 D 6 19.5 934
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 1640/10 D 0 15.8 1395
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 1640/6 D 0 17.5 805
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1640/1 D 0 18.2g 469
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-4 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 1640/3 D 0 16.6 607
2018-02-07 2018-02-07 Jägersro Trav-1 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 4] 2140/6 D str
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 2160/4 D str
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-6 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 1680/6 C 4 19.1g 130
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/10 C 0 16.5 1432
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-9 Go All in Go All in   [s 3] 2140/1 D 8 17.1 1332
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-1 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/2 B 0 19.0 353
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2140/3 D 7 17.2 1000
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-4 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/2 D 0 15.9 741
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-5 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/9 A 4 20.3 240
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-8 Go All in Go All in   [s 3] 2140/2 D 7 18.5 723
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/10 D 6 18.8 105
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-9 Özil Özil   [v 7] 2140/4 D 7 16.9 312
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-5 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/1 C 5 18.6 579
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-5 Özil Özil   [v 7] 1609/10 D 8 14.6 470
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/2 C 4 18.5g 342
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-6 Go All in Go All in   [s 3] 2140/6 D 6 16.6 1115
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/1 C 5 19.0 410
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-7 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/9 B 2 19.1 205
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/11 B 0 17.9 376
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-1 Cash on Line Cash on Line   [v 3] 2140/3 C 7 24.1 575
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Özil Özil   [v 7] 1640/11 D 0 16.0 1230
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-5 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/8 C 4 18.2 517
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2160/5 C 5 18.4 819
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-1 Kronoborgs Hjärta Kronoborgs Hjärta   [s 6] 2140/3 D 0 22.4 1657
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-3 Go All in Go All in   [s 3] 2160/7 C 6 21.0g 571
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2160/10 C 0 19.5 1209
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-2 Song Lloyd Song Lloyd   [h 3] 2140/1 D 0 g 1126
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-3 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/2 C 5 18.3 602
2019-02-06 2019-02-06 Åby-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/7 C str
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-5 Kronoborgs Hjärta Kronoborgs Hjärta   [s 6] 2140/1 D 0 25.1 665ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se