V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2640/10 D

Nyheter för travkusk


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande m..


Trebol var under många år i träning i Frankrike men föll för åldersstrecket som tioåring och har sedan dess uteslutande matchat på Mallorca och hemma på Menorca, där den forne världstravaren tävlat om småpengar.
Seger lades till seger. Svenske kallblodet Järvsöfaks rekord på 42 raka passerades i våras.
Det blev slutligen strålande 56 segrar i svit för tolvåringen som på söndagen förlorade ett lopp på Menorca. Trebol hade förmodligen en sämre dag och slutade trea i ett lopp med 300 euro (!) i förstapris.
Ägaren Pau Salord bor på Menorca och är stolt ägare till Trebol som tävlade med framgång internationell som yngre då det bland annat blev segrar i franska loppet Prix du Luxembourg och ett par upplagor av Kymi Grand Prix i Finland.

Mikael Wikner, Kanal 75


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året. I Skellefteå..


Över 600 000 kronor intjänat i lite tuffare stolopp är facit för femåriga stoet Walkie Talkie under året.
I Skellefteå V75 förra lördagen klev hon runt hela gänget från bricka 15. Då handlade det om 20 meters tillägg och bakspår.
I onsdagens V86-lopp på hemmabanan Bergsåker visste stallet redan på förhand att det skulle bli ett tufft utgångsläge. Förutsättningarna i stoloppet (V86-7) var givna med en så kallad spårtrappa.
Walkie Talkie har tjänat mest pengar i loppet och får trumma igång från det sämsta läget – spår 15 bakom bilen i loppet över 2140 meter.
Per Linderoth är ute och kör Walkie Talkie hemma på gården i Matfors i Sundsvall när vi får tag i honom under måndagsförmiddagen.
- Jag har värmt henne i skogen och är på väg till rakbanan och vi skrittar nerför backen just. Hon känns bara fin efter Skellefteå. Det blir ju inget hårdare nu när det är så nära mellan starterna men lite får hon röra på sig för att underhålla formen, säger Per Linderoth.
Walkie Talkie fick kliva på i tredjespår varvet från mål senast i V75. I täten hade tempot varit högt med 1.13,9 första varvet och spurten bet bra när Linderoth lossade sin häst i fjärdespår i den sista kurvan.
- Det stämde med både draghjälp och tempo. Hon har ju mött mer kvalificerat motstånd i flera av starterna under året än vad som var fallet i Skellefteå också, men ändå måste jag säga att det kändes riktigt, riktigt bra att vinna så där enkelt. Jag tyckte framför allt intrycket på henne var härligt…sättet hon avslutade på över upploppet, ja det var skönt, säger tränaren.

”Visat att hon tål en del”
Onsdagens uppgift på hemmabanan Bergsåker är ett försök i Diamantstoet. I somras segrade Walkie Talkie i Östersund V75 i Wångens Stora Lärlingspris med Mats E Djuse i sulkyn.
Segern i Skellefteå var hennes andra i V75 den här säsongen.
- Hon har gjort fina prestationer i stort sett hela året och har utvecklats hela tiden. Jag har inte tittat på loppet så mycket ännu men hon möter ju bara märrar igen och det är ungefär den klassen på hästarna som hon stött på under året. Så det känns bra.
Walkie Talkie står tufft till men har ju visat sig tuff…

- Ja, hon har visat att hon tål en del. Men det är väldigt löpningsavgörande naturligtvis hur det blir kört. Blir det något liknande som senast är det klart att jag tror på att hon kommer att dyka upp bland de tre på nytt. Skulle det bli långsamt någon ”femhundring” mitt i loppet försvårar det naturligtvis för oss. Väderprognosen talar om att det kan bli regn och jag väntar in i det sista med att bestämma balans. Blir det bara normal bana och inget regn kommer hon att få tävla barfota runt om som vanligt, säger Per Linderoth.
Du har två hästar med i V86-7. Elsa Mearas inleder från spår sex och Ulf Eriksson kör. Chansen?
- Hon vann lopp för snart två veckor sedan i Östersund och var bra då. Hon fick gå ett ganska tufft slutvarv så det var strongt gjort av henne. Samtidigt möter hon tuffare hästar nu jämfört med det hon ställdes mot i Östersund. Walkie Talkie är den bättre chansen på grund att hon skaffat sig hårdhet.
Betygsätt Elsa Mearas säsong.
- Det har inte gått lika bra för henne som för ”Walkie” under året. Ändå kändes det som att de var ungefär likvärdiga i början av säsongen. Men det har inte studsat Elsas väg helt enkelt. Hon är normalt sett väldigt startsnabb men tappade lite självförtroende i somras när hon galopperade två gånger bakom bilen inom loppet av fyra starter. Vi valde därför att börja ta det försiktigt med henne. På onsdag känns det dock som att det är läge att Uffe får prova att trycka till en bit för första gången sedan i somras.
Lolee Trizzofrock (V86-1) fick du i träning i vintras och han inledde med två raka segrar. Det blev ett innerspår bakom bilen på onsdag.
- Han är inget spetsbud men kan hamna hyggligt till i alla fall. Normalt sett är det en häst som ska klara sig bra i klass II. Han var ganska mycket betrodd i Solänget V75 näst senast och blev fast då. I V75-starten efter hamnade vi för långt bak samtidigt som det gick lite för långsamt en bit i loppet. Jag vet inte hur det kommer att bli spelat i loppet men jag tror att det är ganska lätt hänt att folk glömmer honom lite med tanke på att det är en ”fyra” och en ”nolla” i raden de två senaste. Han vill jag nog höja ett varningens finger för.

Mikael Wikner, Kanal 75Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 257-223-1602. Jorma Kontio, Solvalla, 189-93-1123. Örjan Kihlström, Solvalla, 175-139-1124. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 257-223-160
2. Jorma Kontio, Solvalla, 189-93-112
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 175-139-112
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 173-181-138
5. Björn Goop, Färjestad, 159-100-89
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 133-85-97
7. Erik Adielsson, Solvalla, 112-77-42
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 111-159-131
9. Johan Untersteiner, Halmstad, 110-83-65
10. Magnus A Djuse, Östersund, 94-86-55
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 84-63-70
13. Robert Bergh, Åby, 80-60-37
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 78-52-43
15. Oskar J Andersson, Romme, 73-74-54
Siffror till och med 13 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-10 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 3] 2140/3 str
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 5] 2140/5 5 18.8g 1305
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 5] 1640/9 7 16.5 645
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-6 Puyol Puyol   [v 5] 2140/8 0 17.6 1494
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-8 Puyol Puyol   [v 5] 2140/10 8 18.1 289
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Bigtime Exploit Bigtime Exploit   [v 5] 2140/3 0 16.7 384
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Sapphiron S.L. Sapphiron S.L.   [v 6] 2140/9 6 18.6 437
2016-12-30 2016-12-30 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 3] 2000/5 C 0 234
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/3 C 6 19.1 331
2016-12-01 2016-12-01 Åby-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2160/8 B 0 19.1 196
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 3] 2140/7 D 0 18.8 752
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 3] 2140/3 D 6 19.6 547
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-1 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 3] 2140/3 D 0 20.7g 688
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Puyol Puyol   [v 6] 2140/6 B 6 17.1 53
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/3 B 0 16.0 232
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-1 Asa Shadow Asa Shadow   [v 4] 2140/9 D 6 19.2 282
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1640/5 D 0 g 315
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 6] 1640/1 D 6 15.4 403
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-7 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1640/10 D 4 15.4 157
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-3 Özil Özil   [v 4] 2140/11 B 2 17.8 23
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/8 D 0 20.8g 753
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/3 D 5 19.1 69
2016-09-15 2016-09-15 Åby-7 Puyol Puyol   [v 6] 2140/8 D str
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Justalittleangel Justalittleangel   [s 3] 2140/8 C 0 22.6 1000
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2140/1 C 4 14.8 106
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-7 Puyol Puyol   [v 6] 1640/5 B 6 16.0g 18
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 3] 2140/7 D 8 18.7 81
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-9 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 0 18.6g 635
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-4 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1640/1 D 0 14.3 744
2016-08-31 2016-08-31 Åby-1 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/7 D 0 17.3 1088
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1609/2 C 2 16.1 184
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-4 Puyol Puyol   [v 6] 1609/9 C 3 14.2 240
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/4 D 4 15.6 111
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-3 Miracle Gift Miracle Gift   [v 4] 2140/6 D 3 18.3 370
2016-07-30 2016-07-30 Åby-1 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/4 C 6 15.2 73
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 1680/5 C 4 17.6 269
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1680/1 C 0 g 279
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-2 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1680/5 D 5 16.1 228
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 4] 2160/8 B 0 17.3 417
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-11 Puyol Puyol   [v 6] 2640/1 D 6 17.2 1053
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-10 Cervix Am Cervix Am   [s 4] 1640/8 D 0 g 481
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-8 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/5 D 0 19.5 646
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-4 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 1640/11 D 0 g 867
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-6 Puyol Puyol   [v 6] 1640/9 D 7 14.4 661
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-3 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/7 D 0 18.2 455
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-1 Özil Özil   [v 4] 2140/2 D 5 18.0 585
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 1640/6 D 7 13.8 839
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-5 Puyol Puyol   [v 6] 2140/3 D 5 16.7 577
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-10 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/3 D 0 g 432
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-8 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 2140/11 B 7 17.1 90
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 4] 2140/11 B 4 17.1 121
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 4] 2140/12 B 4 16.9 625
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-3 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/15 D 6 15.2 499
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-8 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1609/4 D 5 13.2 831
2016-05-04 2016-05-04 Åby-8 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/7 C 7 15.3 246
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2140/7 A 1 15.3 40
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Puyol Puyol   [v 6] 2160/10 C 4 16.7 99
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-7 Puyol Puyol   [v 6] 2640/1 B 7 19.2g 168
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-3 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2140/2 D 3 16.0 515
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 Repeat Amore Repeat Amore   [s 5] 2160/14 C 0 g 360
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/5 C 2 14.9 24
2016-04-02 2016-04-02 Åby-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/6 C 4 15.4 41
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Money Lloyd Money Lloyd   [v 7] 2140/9 B 2 16.6 26
2016-04-02 2016-04-02 Åby-2 Puyol Puyol   [v 6] 2140/4 C 3 17.8 42
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-10 Özil Özil   [v 4] 2140/1 D 4 18.2 508
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-11 Global Paranoia Global Paranoia   [s 6] 2140/2 B 3 14.9 75
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-2 Özil Özil   [v 4] 2160/11 A 4 19.2 502
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-7 Pere Palema Pere Palema   [v 8] 1640/4 D 0 15.0 982
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Puyol Puyol   [v 6] 2180/13 D 7 17.1 765
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2140/2 C 0 g 493
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/1 D 3 18.9 424
2017-12-14 2017-12-14 Åby-10 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 2140/2 C str
2017-12-09 2017-12-09 Åby-12 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/5 D 0 17.2g 498
2017-12-01 2017-12-01 Åby-2 Özil Özil   [v 5] 2140/1 C 0 18.1g 245
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-3 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/11 C str
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Puyol Puyol   [v 7] 2180/4 D 0 19.5g 119
2017-11-25 2017-11-25 Charlottenlund-7 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2020/11 D 0 1418
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/7 D 6 20.8g 228
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2160/7 D 5 19.5g 679
2017-11-06 2017-11-06 Åby-8 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/8 C 7 18.2 476
2017-11-03 2017-11-03 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2000/6 C 0 78
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-10 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2640/9 C 4 18.0 637
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-2 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1600/7 C 0 240
2017-10-20 2017-10-20 Charlottenlund-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2000/4 B 2 178
2017-10-12 2017-10-12 Åby-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/7 D 6 17.3 509
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-6 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 2140/6 C 6 24.7g 218
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Özil Özil   [v 5] 2140/1 C 1 16.4 71
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-7 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/6 C 5 16.6g 276
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/9 D 7 16.5 1149
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-9 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/1 D 0 15.0 573
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-5 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/1 D 0 17.9 708
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/6 D 5 17.8g 1067
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1609/5 B 1 16.6 154
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-4 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2640/6 D 0 18.8g 549
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Puyol Puyol   [v 7] 2160/4 C 2 17.1 59
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-8 Cherrie Muse Cherrie Muse   [s 6] 1640/3 D 7 17.5 137
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/8 B 0 20.2g 194
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-5 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/1 D 2 18.8 60
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/3 D 0 18.5 829
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-2 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 3] 2140/6 C 6 22.9g 389
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Özil Özil   [v 5] 2160/4 B 5 17.1 36
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-6 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 1680/7 C 3 18.3 288
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1680/5 C 0 15.2 120
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-6 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1680/6 C 1 17.8 30
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-6 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/9 D 0 14.4 637
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-2 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1640/8 D str
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-9 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/8 D 5 15.4 504
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 Özil Özil   [v 5] 1609/8 D 0
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 1609/5 B 5 18.1 216
2017-06-15 2017-06-15 Åby-5 Puyol Puyol   [v 7] 2140/1 C 3 16.6 137
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-7 Puyol Puyol   [v 7] 2140/2 D 6 15.8 267
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 5] 2160/8 B 3 17.1 50
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-3 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2140/5 C 7 17.7 298
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-8 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 1609/1 B 3 15.6 70
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-6 Kädarp Aramis Kädarp Aramis   [v 4] 1609/6 D 0 22.2 172
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-3 Özil Özil   [v 5] 1660/3 C 4 16.4g 120
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-4 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/1 C 0 20.2g 266
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-1 Flirtin Art Flirtin Art   [v 8] 2140/9 D 0 19.3 1187
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-8 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2140/10 D str
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-3 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/4 C 0 16.3 292
2017-03-23 2017-03-23 Åby-7 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 1640/8 D 0 13.8 1513
2017-03-22 2017-03-22 Jägersro Trav-5 Valnes Havanna Valnes Havanna   [s 4] 2140/6 B 7 19.4g 220
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Özil Özil   [v 5] 2140/2 C 8 18.4g 408
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2140/15 B 5 17.0 63
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/10 A 1 19.3 125
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-8 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [h 7] 2040/7 B 1 42
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-2 Lavendel Girl Lavendel Girl   [s 8] 2000/5 D 0 310
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2020/7 B 0 437
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Puyol Puyol   [v 7] 2180/11 A 5 19.3 108
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2160/4 A 0 19.6g 184
2017-02-19 2017-02-19 Charlottenlund-6 Pere Palema Pere Palema   [v 9] 1600/4 D 0 211
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-4 Puyol Puyol   [v 7] 1640/2 D 0 16.0 850
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 2160/5 D 0 17.8g 671
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/6 D 4 13.7 666
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-5 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/3 B 7 18.7 560
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 2140/6 C 0 g 420
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 2140/7 D 0 18.9 1359
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-3 Özil Özil   [v 5] 1640/10 C 0 16.0 908
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-1 Kädarp Athos Kädarp Athos   [v 4] 2160/5 B 0 g 340
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-4 Money Lloyd Money Lloyd   [v 8] 1640/10 D 0 13.7 639
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-1 Motowns Princess Motowns Princess   [s 4] 2140/3 D 4 17.2 365
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-4 Global Paranoia Global Paranoia   [s 7] 1640/5 D 0 14.2 618
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 O'Lloyd O'Lloyd   [s 5] 1640/11 C 5 16.1 657
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 4] 2140/5 D str
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-6 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 2160/15 C 0 17.3 1397
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-7 Go All in Go All in   [s 2] 1640/10 D 5 17.2 2711
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 1640/1 D 0 14.8 620
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-4 Özil Özil   [v 6] 1640/10 D 0 16.6g 1232
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-1 Go All in Go All in   [s 2] 1640/7 C 4 19.3 1130
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-1 Go All in Go All in   [s 2] 1640/2 D 7 22.0 976
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/5 C 5 22.5g 333
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-2 Justaluckyday Justaluckyday   [v 3] 2140/2 D 0 g 324
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-3 Justaluckyday Justaluckyday   [v 3] 2140/11 D 0 22.2g 2381
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-2 Özil Özil   [v 6] 2140/7 C 8 15.8 497
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-8 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/11 B 7 19.4 1118
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-5 Özil Özil   [v 6] 2140/9 C 6 16.5 134
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 2140/3 C 0 16.3 794
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1680/5 B 3 16.7 69
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-10 Photograph Photograph   [s 3] 2140/3 C 0 16.5 658
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-5 Özil Özil   [v 6] 1609/1 C 3 15.3 141
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-5 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1640/7 D 0 15.1 1127
2018-05-18 2018-05-18 Jägersro Trav-4 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 9] 1640/5 D 0 14.2 1070
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/4 C 8 19.5 889
2018-03-25 2018-03-25 Åby-4 Özil Özil   [v 6] 2140/7 B 0 17.4 99
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-1 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 2160/10 C 0 20.0 770
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 3] 2140/8 D 6 19.5 934
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Pere Palema Pere Palema   [v 10] 1640/10 D 0 15.8 1395
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 1640/6 D 0 17.5 805
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-3 Cervix Am Cervix Am   [s 6] 1640/1 D 0 18.2g 469
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-4 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 1640/3 D 0 16.6 607
2018-02-07 2018-02-07 Jägersro Trav-1 Quo Lloyd Quo Lloyd   [s 4] 2140/6 D str
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-3 Presens Lloyd Presens Lloyd   [v 5] 2160/4 D str
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/5 C 3 20.5g 200
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-10 Go All in Go All in   [s 3] 1640/5 D 5 15.1 420
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/5 B 3 18.2 126
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-8 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 9] 2140/6 B 0 g 267
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/6 B str
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-7 Arthur Halbak* Arthur Halbak*   [v 7] 2140/1 D 0 14.6 775
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/4 B 5 19.3g 86
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-4 Go All in Go All in   [s 3] 2140/8 D 5 16.4 1000
2019-09-07 2019-09-07 Åby-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/8 B 0 17.5 66
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-9 Özil Özil   [v 7] 2140/3 D 7 16.7 1000
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-5 Go All in Go All in   [s 3] 2160/11 D 8 16.2 1649
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-3 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/8 D 0 15.5 1439
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-1 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 9] 2140/6 C str
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-2 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/5 B 5 15.9 280
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-8 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/3 D 3 18.6 453
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-10 Eros Hornline Eros Hornline   [v 6] 2140/1 D 6 17.8 67
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/1 C 2 16.9 277
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-1 Stig Brodde Stig Brodde   [v 7] 2180/7 C 0 g 333
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-8 Go All in Go All in   [s 3] 2160/5 D 6 17.7 2487
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/9 D 5 18.6 229
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Eros Hornline Eros Hornline   [v 6] 2160/9 D 5 17.5 268
2019-07-30 2019-07-30 Jägersro Trav-1 Monster Freak Monster Freak   [v 2] 1640/6 C 0 21.4g 597
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-7 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 1609/4 C 2 14.6 229
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-1 Staro Handsfree Staro Handsfree   [s 9] 2140/4 D 4 19.1g 124
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-9 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/10 D 0 15.1 829
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-9 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1680/7 D 0 17.5 218
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-6 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 1680/6 C 4 19.1g 130
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/10 C 0 16.5 1432
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-9 Go All in Go All in   [s 3] 2140/1 D 8 17.1 1332
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-1 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/2 B 0 19.0 353
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2140/3 D 7 17.2 1000
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-4 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 1640/2 D 0 15.9 741
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-5 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/9 A 4 20.3 240
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-8 Go All in Go All in   [s 3] 2140/2 D 7 18.5 723
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/10 D 6 18.8 105
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-9 Özil Özil   [v 7] 2140/4 D 7 16.9 312
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-5 Everöd Freja Everöd Freja   [s 4] 2140/1 C 5 18.6 579
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-5 Özil Özil   [v 7] 1609/10 D 8 14.6 470
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/2 C 4 18.5g 342
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-6 Go All in Go All in   [s 3] 2140/6 D 6 16.6 1115
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/1 C 5 19.0 410
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-7 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/9 B 2 19.1 205
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/11 B 0 17.9 376
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-1 Cash on Line Cash on Line   [v 3] 2140/3 C 7 24.1 575
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-6 Özil Özil   [v 7] 1640/11 D 0 16.0 1230
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-5 Song Lloyd Song Lloyd   [v 3] 2140/8 C 4 18.2 517
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2160/5 C 5 18.4 819
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-1 Kronoborgs Hjärta Kronoborgs Hjärta   [s 6] 2140/3 D 0 22.4 1657
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-3 Go All in Go All in   [s 3] 2160/7 C 6 21.0g 571
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-2 Go All in Go All in   [s 3] 2160/10 C 0 19.5 1209
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-2 Song Lloyd Song Lloyd   [h 3] 2140/1 D 0 g 1126
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-3 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/2 C 5 18.3 602
2019-02-06 2019-02-06 Åby-2 Rose Lloyd Rose Lloyd   [s 4] 2140/7 C str
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-5 Kronoborgs Hjärta Kronoborgs Hjärta   [s 6] 2140/1 D 0 25.1 665ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se