V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-11-21 2019-11-21 Åby-1 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 5] 2140/10 B

Nyheter för travkusk


V86-omgången inleddes i dimman på Bergsåker och bjöd direkt på en skräll efter ett rafflande upplopp där 24-oddsaren Surv..


V86-omgången inleddes i dimman på Bergsåker och bjöd direkt på en skräll efter ett rafflande upplopp där 24-oddsaren Survival Kit spurtade sylvasst till skrällseger efter att Ulf Eriksson hittat luckan från fjärde invändigt. Magnus Träff tränar vinnaren.
Dimman på Bergsåker bjöd sedan på en jätteskräll i V86-5 där 77-oddsaren Texan Rose nosade ut ledaren Peat Chimney i sista stegen efter en resa i rygg ledaren tillsammans med Henrik Svensson. Anders Wallin tränar vinnaren som var streckad på under en procent på V86-spelet.
Värdet rusade från 4 364 kronor till 316 370 kronor på V86.

Trivs i ledningen
Star Advisor Joli är en häst som trivs alldeles utmärkt i ledningen och från spår 3 bakom startbilen dominerade Sofia Aronssons trefaldiga miljonär V86-2 från start till mål tillsammans med kusken André Eklundh. För övrigt Åbykuskens tionde seger i november!
- Han låg på lite för mycket mitt i loppet men det gick bra ändå. Han hade bäst form för dagen, konstaterade segerkusken.
Bakom Star Advisor Joli var favororiten On Track Piraten tapper som tvåa efter att tvingats gå utvändigt ledaren dryga sista varvet.
En annan häst som visade att han trivs i ledningen var favoriten Kinky Boots som dominerade V86-6 på Solvalla tillsammans med Carl Johan Jepson. Jimmy Nilsson heter Solvalla-amatören som tränar treåringen som tog fjärde segern i karriären på sju starter.

Imponerande vinnare
Dragon Starfly imponerade stort när han vann V86-3 efter ett lopp utvändigt ledande favoriten Arabesque. In på upploppet bara försvann Dragon Starfly ifrån konkurrenterna och det var hästens andra seger på fyra dagar…han vann även i Östersund i söndags. Robert Bergh tränar vinnaren och i segersulkyn satt Micael Melander.
En favorit som också imponerade var Bon Ego som trots spår 10 satt i ledningen efter drygt ett halvvarv tillsammans med Jorma Kontio. Väl i spets såg det femåriga stoet helläcker ut och hon dansade undan med mycket luft ner till övriga över upploppet. Björn Röcklinger tränar vinnaren som tog femte årssegern i tionde starten.
Björn Röcklinger var nära en andra V86-seger men Cavalier Brodde fick nöja sig med andrapriset i V86-7 efter en spännande slutstrid där Cesar F.C. höll undan med liten marginal. Kaj Widell skötte tömmarna bakom vinnaren som tränas av Thomas Lönn.
I V86-avslutningen såg det länge ut som att segern skulle gå till favoriten Veritas Grif men mitt på upploppet fick Örjan Kihlström full fart på Pastorns Lady och den fem-oddsaren sopade bort samtliga kvarvarande system på V86-spelet.
Därmed blir det jackpot nästa vecka. Sju rätt gav 49 437 kronor och de som klarade sex rätt fick 1 252 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Who's Who vann bland annat Svenskt Travderby i fjol och i år även miljonloppet Jubileumspokalen. Nu i vinter är Prix d'Amerique sista sönda..


Who's Who vann bland annat Svenskt Travderby i fjol och i år även miljonloppet Jubileumspokalen. Nu i vinter är Prix d'Amerique sista söndagen i januari det stora målet. Who's Who är en son till Maharajah som är den senaste svenske travaren att vinna det franska storloppet.
På onsdagen avslöjade ägaren Travkompaniet på sin hemsida att travstjärnan nästa år kommer att kombinera tävling med avel, fortsättningsvis med den största vikten på tävling.
Who's Who, som tränas av Solvallas Pasi Aikio, har vunnit 15 lopp på 25 starter i karriären och tjänat nästan sju miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


100 000 kronor i förstapris hade lockat tre av Norges bästa kallblod till den svenska huvudstaden en regnig novemberkväll.Och föga ovän..


100 000 kronor i förstapris hade lockat tre av Norges bästa kallblod till den svenska huvudstaden en regnig novemberkväll.
Och föga oväntat visade sig trion klassen bättre än hemmalaget.
Tolvårige Lome Brage bekräftade att han fortfarande är rasens kung när det kommer till att lägga iväg bakom startbilen och pep till ledningen i ett nafs-
Därefter var dramatiken i princip över även om utvändige Troll Solen gjorde ett tappert försök att bjuda upp till kamp från utsidan.
Bakom dessa liftade Ingbest med till tredjepriset medan det var långt ner till de blågula där femårige Tekno Eld visade bäst gnista.
För Lome Brage blev det en skön revansch för floppen som favorit i Elitkampen och en indikation på att den flyfotade veteranen kan återvända till Solvalla sista helgen i maj.
- En helt fantastisk häst. Han är väldigt rask och har väldigt god inställning. När man kör på honom så sticker han bara undan, berömde Erlend Rennesvik.
Segertiden blev 1.22,9/2 140 meter autostart för Lome Brage som därmed ståtar med 46 segrar och 4,6 miljoner kronor insprunget på sina 100 starter.

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag är det dags Svensk Uppfödningslöpnning på Jägersro. Det är landets största tvååringslopp me..


På lördag är det dags Svensk Uppfödningslöpnning på Jägersro. Det är landets största tvååringslopp med 700 000 kronor till vinnaren. Det är även landets äldsta klassiska lopp och har körts sedan Ibrahim Pascha vann 1926.
Svante Båth är en mycket framgångsrik unghästtränare och han har vunnit det här loppet hela fem gånger. Dessutom de tre senaste åren. Han är dock inte värst med det då Lutfi Kolgjini har tränat fram sju vinnare och hade en svit på fyra raka segrar mellan åren 1998 till 2001 då Revenue, Noir Qualite, Omega Topline och Hövding Lavec vann för Jägersrotränaren.
Nu kan Båth närma sig det rekordet när han på lördag har en het kandidat i Armani Degato som körs av Erik Adielsson. Den tvåårige fuxen övertygade vid segern i uttagningsloppet från dödens.
– Armani Degato (V75-4) är en fin häst som gjorde sitt bästa lopp senast när han vann med krafter kvar. Jag är väldigt nöjd med honom och kurvan pekar åt rätt håll, säger Svante Båth.

”Har en femma i betyg i gympa”
Båths segerhästar i Svensk Uppfödningslöpning är i tur och ordning Luxury Ås (2002), Even Who (2003), Coin Perdu (2016), Global Welcome (2017) och Bythebook som löpte dött lopp med Belker (2018).
– Visst hade det varit häftigt att vinna igen. Man blir aldrig vinsttrött på det här, säger han med ett skratt.
Kan du jämföra Armani Degato med någon av dina tidigare vinnare?
– När det gäller kapaciteten och talangen att springa fort är det ingen skillnad på honom mot de andra. Där ligger han nog till och med lite i framkant. Men samarbetsmässigt har han inte varit som de andra men nu i senaste starten var han faktiskt samarbetsvillig med kusken. Han har varit lite väl ambitiös och svår i humöret tidigare men nu känns det som att pusselbitarna börjar hamna rätt.
– Om man ska dra en jämförelse med en skolelev så kan man säga att hästen har en femma i betyg i gympa, men han har fått jobba lite med matten.

”Förädla istället för att förvara individen”
Just apropå att skola sina unghästar så har tränare Båth haft ett vinnande koncept på det i många år. Han vill att de ska kunna ”läsa och skriva” i tidig ålder och unghästarna körs in och påbörjar sin uppträning hos Tony Jönsson i Skottorp. De kommer dit redan i april som ettåringar innan de sedan på hösten och vintern slussas vidare till Båths olika träningscamper utanför Stockholm och Sundsvall.
– Vår stallnisch har varit att förädla individen istället för att förvara den i tidig ålder, har Båth uttryckt tidigare.
– Är man tidig och förnuftig kan man ha många ”rätt” på nationella provet innan dom andra börjat pluggat på allvar. Det vill säga tjäna finfina pengar på egenskaper som hästen har visat redan från dag ett. Mitt jobb är helt enkelt att köra in så mycket pengar som möjligt sett till hästens potential.

”Har bra känsla – vore korkat säga något annat”
Båth säger vidare att många kanske har den uppfattningen att han startar de flesta av stallets hästar som tvååringar. Men så är det inte alls.
– Vi har legat runt 16, 17 procent tidigare år av den totala kullen som har startat som tvååringar. Jag tror att vi i år ligger på 15 procent just nu men det är ett par till som är aktuella att starta framöver.
– Varje år i maj delar jag in min kull i två olika grupper. De som tränas för tvååringsstart och de som tränas för start som treåring. Det blir oftast en tredjedel som vi tränar för start som tvååringar och drygt hälften av dessa brukar också starta.
Var Armani Degato en av de som du tidigt såg som en potentiell häst för Svensk Uppfödningslöpning?
– Ja, han var en i högen av dem. Plus någon eller några till som har försvunnit. Bland annat Pucks Bounce som vi fick stryka innan kvalet.
Vad är feelingen att kunna vinna Svensk Uppfödninslöpning för fjärde året i rad?
– Jag har en bra känsla och har man en häst som vunnit sitt försök med krafter kvar så vore det korkat att säga något annat. Jag tycker att Daniel Wäjerstens Global Badman är den som har visat mest och ska vara favorit. Men det är tvååringar och allt kan hända och min måste tränas tidigt. Han har ett intressant läge och kan öppna bra bakom bilen. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Svante Båth.

”Går ner lite i klass – bra chans”
Solvalla-tränaren har ytterligare två hästar till start inom V75. En omgång som kryddas av en jackpot med 40 miljoner kronor i sjurättspotten. Han kommenterar dem på följande vis.
– Deep Pockets (V75-5) gjorde det bra både i semifinalen och finalen av Breeders Crown. Han kom med hedern i behåll mot stenhårt motstånd. Även om det är tufft på V75 så går han ner lite i klass och utgångsläget blev helt perfekt. Han är snabb ut bakom bilen och den korta distansen är en fördel. Jag har inget emot att se hästen i ledningen där han har fungerat bra, men taktiken får Erik bestämma. Det är ett måste-streck om man inte spikar någon annan och jag tycker det är en bra chans. Inga ändringar, barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.
– Esprit Sisu (V75-7) gjorde det väldigt bra vid segern från dödens senast. Speciellt med tanke på att förberedelserna inte var optimala. Han hade haft en hovböld och stått över ett par jobb. Nu gamblade vi och körde barfota bak ändå och det gick bra. Hästen har känts fin efteråt och ska inte vara sämre nu. Läget är trist med spår åtta men han kan öppna snabbt och vi får hoppas att han kommer till. Hästen har utvecklats väldigt mycket i år och jag måste tro på bra chans igen. Inga ändringar, barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-f..


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-finalen på Woodbine i Toronto.
Siktet är inställt på en ny start i Prix d’Amerique – loppet han hemförde som storfavorit 2016 och 2017, men fick nöja sig med silvret bakom svenske Readly Express 2018.
I år blev det ett blygsamt sjättepris, men kretsen kring hästen har inte gett upp hoppet om att Bold Eagle ska bli den första hästen sedan legendariske Ourasi att ta tre titlar i världens tuffaste travlopp.
Vägen dit kommer att gå via Prix du Bourbonnais 8 december samt Prix de Bourgogne 29 december, det berättar Thomas Bernereau för Equidia.
Ett lyckat vintermeeting skulle också innebära att Bold Eagle blir Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Åttaåringen står för närvarande på 4 923 617 euro insprunget, att jämföra med Timoko som avslutade karriären på 5 006 731 euro, enligt officiella siffror från franska Le Trot.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hä..


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hästar i träning. En av dem är den ytterst talangfulle treåringen Lemon Brodde som har visat att han är lite extra till häst. Hingsten efter Varenne har vunnit två lopp och tagit ett andrapris på sex starter. Senast var han totalt överlägsen från ledningen och övertygade stort.
– Lemon Brodde (V86-6) är en jättefin häst som är helt komplett. Han har bara en nackdel och det är att han är stänkrädd och har galopperat två gånger på skitig bana. Det bästa vore om han kom först och man vill inte komma i rygg på någon förrän efter första sväng, säger Erik Berglöf.
– Han har gått i ledningen två gånger och vunnit ohotad båda gångerna. Senast vann han på 1.15,0 i voltstart och var helt okörd i mål. Jag kände tidigt att det här är en riktigt bra häst och han hade kunnat starta tidigare men jag ville inte bränna honom utan har tagit det försiktigt. Det finns mycket utveckling kvar och det är en av stallets bästa hästar. Det är i alla fall min bästa treåring.
Kan det vara en ny Copiad på gång?
– Haha, nej du, en sådan häst får man bara en gång i livet. Men skulle han bli hälften så bra får man vara mer än nöjd.

”Tror absolut att han kan vinna”
Trots den imponerande segern senast är Lemon Brodde helt bortglömd av V86-spelarna än så länge. Han startar från spår tre bakom bilen i den sjätte avdelningen och är endast streckad på blott tre procent i skrivande stund.
– Skulle jag spela så hade jag absolut haft med honom på kupongen. De har ju inte sett honom uppe i Stockholm men jag vet ju hur bra han är. Jag tror absolut att han kan vinna det här loppet, säger Berglöf.
– Han har bara startat bakom bilen en gång och det var när Michael Larsson körde honom. Då öppnade han inte speciellt fort men jag vet samtidigt inte om Michael körde för fullt den gången heller. Kommer han till ledningen blir han inte lätt att ta sig förbi.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har provat det hemma i träningen och det fungerade bra. Han reagerade positivt och tog tag i grejerna precis som man vill att de ska göra. Så vi får hoppas att det kan göra att det blir lite mer sprutt den sista biten.
– Senast gick han barfota bak men nu blir det skor runt om precis som i alla de andra starterna. Det är ändå stumma banor nu på hösten och vintern och inte den spänsten i banorna att barfota gör samma nytta. Så det blir lätta aluminiumskor bak precis som han har haft tidigare, säger Färjestadstränaren.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-3 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2160/9 0 926
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-3 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 5] 2640/1 0 g 591
2015-12-17 2015-12-17 Åby-10 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/9 0 19.3 548
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-8 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/5 0 20.8 1142
2015-11-09 2015-11-09 Åby-9 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/5 0 17.9 108
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Raggmunken Raggmunken   [h 11] 2180/10 7 23.5 518
2015-10-26 2015-10-26 Åby-9 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/4 2 17.5 43
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 Raggmunken Raggmunken   [h 11] 2140/5 0 25.2 209
2015-10-10 2015-10-10 Åby-13 Ed Tanic Ed Tanic   [v 5] 2140/8 8 15.9 89
2016-12-22 2016-12-22 Åby-10 Fastnäs Fastnäs   [v 5] 2140/1 D 5 20.9 622
2016-12-07 2016-12-07 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/2 C 2 16.4 67
2016-11-29 2016-11-29 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 1640/6 A 2 14.5 60
2016-11-29 2016-11-29 Åby-4 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2140/4 D 0 g 714
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/5 C 2 16.6 432
2016-11-17 2016-11-17 Åby-11 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/3 D 0 g 624
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/9 B 5 16.7 377
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2140/5 D 5 16.3 293
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 Beauty Beth Beauty Beth   [s 9] 2140/9 B 0 17.7 528
2016-10-20 2016-10-20 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/11 B 3 15.8 477
2016-10-13 2016-10-13 Åby-10 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2660/13 C 4 15.9 386
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/7 C 0 16.4 184
2016-09-15 2016-09-15 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/4 B 3 15.6 310
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-11 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/5 D 0 18.5g 613
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/3 B 5 18.1g 135
2016-07-28 2016-07-28 Åby-11 Beauty Beth Beauty Beth   [s 9] 2140/2 D 0 17.9g 1071
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/1 C 0 16.5g 509
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-2 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2080/8 A 0 g 65
2016-06-16 2016-06-16 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2160/4 C 4 16.4 240
2016-06-02 2016-06-02 Åby-4 Lajos Cella Lajos Cella   [s 6] 1640/7 D 3 12.9 190
2016-06-02 2016-06-02 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/11 A 3 15.3 189
2016-05-31 2016-05-31 Åby-9 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/11 D 0 g 649
2016-05-31 2016-05-31 Åby-6 Älvgårdens Fuxi T. Älvgårdens Fuxi T.   [s 4] 2140/12 D 0 18.4 428
2016-05-19 2016-05-19 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 5] 2160/6 C 6 20.1 636
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-2 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2160/15 A 2 16.7 111
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-12 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2640/3 D 7 17.3 626
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Loreen Dream Loreen Dream   [s 4] 2140/5 C 0 21.3g 549
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-3 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2080/2 D 8 18.4g 594
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/7 C 2 16.6 212
2016-04-14 2016-04-14 Åby-10 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2140/2 D 7 16.9 687
2016-04-14 2016-04-14 Åby-1 Loreen Dream Loreen Dream   [s 4] 2140/3 C 6 17.7 491
2016-04-07 2016-04-07 Åby-11 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 8] 2140/2 D 0 18.4 1937
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-1 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2140/6 C 8 17.3 779
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-8 Raggmunken Raggmunken   [h 12] 1700/11 A 3 23.4 79
2016-01-28 2016-01-28 Åby-10 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/8 D 0 g 462
2016-01-02 2016-01-02 Romme-6 Raggmunken Raggmunken   [h 12] 2180/12 A 3 25.8 65
2017-12-14 2017-12-14 Åby-10 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2160/5 C 2 21.3g 29
2017-12-01 2017-12-01 Åby-7 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/5 D 6 19.9g 611
2017-11-23 2017-11-23 Åby-11 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/3 D 6 21.8g 620
2017-11-23 2017-11-23 Åby-3 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/7 C 0 22.9 144
2017-11-13 2017-11-13 Åby-5 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/7 D 0 22.5g 452
2017-11-09 2017-11-09 Åby-11 Agnäs Agnäs   [s 4] 2160/3 C 0 20.8g 406
2017-11-09 2017-11-09 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2640/7 D 0 22.0 1801
2017-11-09 2017-11-09 Åby-2 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/3 D 0 19.8g 670
2017-10-29 2017-10-29 Åby-2 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/12 D 0 19.3 1310
2017-10-29 2017-10-29 Åby-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/3 D 5 20.0 392
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-8 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/10 D 0 23.2g 805
2017-10-19 2017-10-19 Åby-6 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/3 D 0 17.9 1074
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/9 D 7 14.8 495
2017-09-21 2017-09-21 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/6 D 0 21.5g 984
2017-09-14 2017-09-14 Åby-11 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/5 D 0 24.6g 2173
2017-09-06 2017-09-06 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/12 B str
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/11 C 7 18.7 774
2017-08-24 2017-08-24 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2160/11 C 6 13.8 313
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-6 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/3 D 0 23.6g 289
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-8 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/3 D 2 19.1 183
2017-08-03 2017-08-03 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/3 C 4 14.6 28
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/11 D 7 14.2 193
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/6 C 0 g 1234
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-2 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/1 D 0 20.1 2358
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/6 B 1 16.0 24
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 7] 2080/1 D 0 g 341
2017-06-29 2017-06-29 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/8 B 3 13.8 84
2017-06-27 2017-06-27 Åby-7 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/5 C 0 23.2g 959
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/12 B 1 15.0 74
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 7] 2160/14 D 0 17.7g 416
2017-06-15 2017-06-15 Åby-1 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/12 D 0 18.6g 599
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2500/9 A 5 16.7 36
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-1 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2100/8 C 0 17.0 616
2017-05-29 2017-05-29 Åby-9 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 7] 2140/7 D 0 g 316
2017-05-29 2017-05-29 Åby-2 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/7 D 5 18.1 380
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/11 B 1 14.6 51
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/2 C 3 13.2 129
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2640/7 D 0 21.5 468
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/3 C 0 19.0 970
2017-04-12 2017-04-12 Åby-3 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2640/1 C 0 18.9 843
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/11 B 6 18.5g 551
2017-03-29 2017-03-29 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/2 D str
2017-03-16 2017-03-16 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2160/10 C 0 19.6g 680
2017-03-02 2017-03-02 Åby-5 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/8 D 7 17.9 4071
2017-02-16 2017-02-16 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2160/2 D 0 18.9 1146
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/11 C 0 17.4g 83
2017-02-02 2017-02-02 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/1 D 7 19.3 872
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/3 D 0 20.0 1089
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/9 C 2 16.0 29
2018-12-28 2018-12-28 Åby-4 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2160/13 C 8 16.6 548
2018-12-20 2018-12-20 Åby-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/9 C 8 17.9 563
2018-12-05 2018-12-05 Åby-3 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/2 D 0 19.9 888
2018-12-05 2018-12-05 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2160/11 B 4 16.3 219
2018-11-28 2018-11-28 Åby-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/2 C 6 16.7 548
2018-11-22 2018-11-22 Åby-11 Agnäs Agnäs   [s 5] 2180/12 D 0 g 1188
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-2 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/11 D 8 18.8 502
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/11 B 4 17.9 289
2018-11-15 2018-11-15 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 1640/7 B 0 14.1 542
2018-11-10 2018-11-10 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/6 D 3 18.8 53
2018-11-10 2018-11-10 Åby-7 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 1640/2 D 0 g 472
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/4 D 8 19.2 504
2018-10-24 2018-10-24 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2160/8 C 8 15.5 358
2018-10-24 2018-10-24 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2160/9 B 5 15.3 410
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2080/6 D 5 14.0g 280
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-9 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2080/6 A 8 17.3 56
2018-10-06 2018-10-06 Åby-2 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 5] 2140/3 C 8 19.5 128
2018-10-06 2018-10-06 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/1 B 1 15.6 89
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/3 D 0 18.6 116
2018-09-26 2018-09-26 Åby-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/8 C 6 17.4 301
2018-09-26 2018-09-26 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/10 C 0 14.4 419
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/6 C 6 15.5 212
2018-09-06 2018-09-06 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2640/4 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-10 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 1640/6 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/1 C 3 16.5 287
2018-08-23 2018-08-23 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/10 C 2 14.9 545
2018-08-23 2018-08-23 Åby-11 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2160/4 D 0 23.5g 919
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/1 B 3 17.1 379
2018-08-16 2018-08-16 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 1640/7 C 0 13.3 691
2018-08-10 2018-08-10 Åby-1 Agnäs Agnäs   [s 5] 1640/11 D str
2018-08-10 2018-08-10 Åby-2 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/8 D 6 15.9 718
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2160/13 A 4 16.4 91
2018-07-23 2018-07-23 Åby-5 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2160/14 A 0 17.9 419
2018-07-23 2018-07-23 Åby-7 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/1 D 2 17.5 49
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/6 D 0 g 475
2018-07-01 2018-07-01 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/3 A 4 14.6 19
2018-07-01 2018-07-01 Åby-7 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/4 D 0 22.7g 109
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-1 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2080/1 D 2 18.8 202
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2080/12 B 4 16.1 99
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/14 D str
2018-05-31 2018-05-31 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/3 B 5 13.4 1342
2018-05-31 2018-05-31 Åby-11 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/2 C 0 17.8 469
2018-05-17 2018-05-17 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/1 D 6 17.1 510
2018-05-17 2018-05-17 Åby-9 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/1 D 8 23.7g 1115
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Agnäs Agnäs   [s 5] 2640/7 D 0 g 968
2018-05-03 2018-05-03 Åby-1 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 5] 2140/2 D 0 g 1050
2018-05-03 2018-05-03 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/2 C 8 16.9 1610
2018-04-27 2018-04-27 Åby-2 Agnäs Agnäs   [s 5] 1640/5 D 0 17.1g 1556
2018-04-18 2018-04-18 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/7 D 0 19.2 1205
2018-04-12 2018-04-12 Åby-3 Agnäs Agnäs   [s 5] 1640/8 D str
2018-03-25 2018-03-25 Åby-8 Agnäs Agnäs   [s 5] 2640/1 D 0 19.2g 910
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 7] 2140/6 C 0 20.1g 132
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/4 C 3 16.8 624
2018-03-17 2018-03-17 Åby-4 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/2 C 6 19.4g 206
2018-03-14 2018-03-14 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/8 C 0 g 1693
2018-03-08 2018-03-08 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/9 C 0 18.9 290
2018-02-26 2018-02-26 Axevalla-2 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/7 B 0 19.8 110
2018-02-22 2018-02-22 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/6 C 5 17.5 370
2018-02-14 2018-02-14 Åby-5 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/7 D 0 19.1 1279
2018-02-08 2018-02-08 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/6 C 0 17.7 531
2018-02-08 2018-02-08 Åby-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 7] 2140/6 D 0 17.1 1000
2018-02-08 2018-02-08 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/2 C 0 g 458
2018-02-01 2018-02-01 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/8 C 0 19.3 1097
2018-02-01 2018-02-01 Åby-7 Limousin Limousin   [v 10] 2140/8 D 0 17.6 1892
2018-02-01 2018-02-01 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 5] 2640/1 C 0 18.5 1333
2018-01-24 2018-01-24 Åby-1 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 5] 2140/9 D 0 24.3 668
2018-01-18 2018-01-18 Åby-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 7] 2160/7 D 0 21.7g 682
2018-01-18 2018-01-18 Åby-3 Agnäs Agnäs   [s 5] 2160/7 C 0 18.6 867
2018-01-18 2018-01-18 Åby-10 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/3 D 0 20.1 677
2018-01-10 2018-01-10 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/4 D 0 18.1 293
2018-01-04 2018-01-04 Åby-10 Agnäs Agnäs   [s 5] 2160/6 B 7 17.6 623
2019-11-16 2019-11-16 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/12 A 8 16.1 73
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-1 Rex Rex   [v 6] 2140/5 A 2 18.9 56
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-4 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2160/5 C 7 18.6 251
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/11 B 0 16.0 99
2019-10-31 2019-10-31 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2660/10 D 0 15.9 489
2019-10-23 2019-10-23 Åby-5 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/5 A 5 14.4 22
2019-10-12 2019-10-12 Åby-4 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/11 A 3 14.2 65
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2140/5 D 4 16.0 83
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-5 Raggmunken Raggmunken   [h 15] 2180/9 C 0 25.7 281
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-11 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/3 C 7 16.3 320
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2080/3 C 4 14.9g 65
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-9 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2500/14 C 0 17.8 125
2019-09-19 2019-09-19 Åby-3 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/2 B 3 13.5 51
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2160/9 C 2 15.2 143
2019-09-12 2019-09-12 Åby-5 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/1 C 7 15.7 129
2019-09-12 2019-09-12 Åby-8 Agnäs Agnäs   [s 6] 2140/5 D 7 19.0 216
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/11 C 0 16.2 550
2019-08-20 2019-08-20 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 6] 2140/4 D 0 21.4 740
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2100/11 A 1 14.8 27
2019-08-15 2019-08-15 Åby-7 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 6] 2140/12 D str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/10 D 5 14.8 1148
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-9 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/2 A 2 14.4 61
2019-07-25 2019-07-25 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 1640/9 D 0 13.2 768
2019-07-25 2019-07-25 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/11 B 3 13.9 119
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-2 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1680/9 D 5 16.7 318
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2160/6 D 7 15.3 864
2019-06-27 2019-06-27 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/6 B 0 14.1 325
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-2 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2160/5 C 5 23.8g 234
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2160/7 C 7 21.9 288
2019-06-20 2019-06-20 Norge-2 Raggmunken Raggmunken   [h 15] 2120/2 D 2 67
2019-05-16 2019-05-16 Åby-5 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/10 D 4 16.3 293
2019-05-09 2019-05-09 Åby-5 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/3 A 1 16.1 144
2019-04-27 2019-04-27 Åby-1 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/3 D 0 17.4 866
2019-04-27 2019-04-27 Åby-2 Raggmunken Raggmunken   [h 15] 2180/12 D 0 27.6 548
2019-04-04 2019-04-04 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2660/7 D 5 15.4 200
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/4 C 3 16.6 86
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-10 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2640/8 C 2 16.7 140
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/6 C 4 17.3 672
2019-03-07 2019-03-07 Åby-7 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/10 B 1 16.8 85
2019-03-07 2019-03-07 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2660/9 B 5 18.0 353
2019-02-22 2019-02-22 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 1640/8 B 0 15.4 525
2019-02-14 2019-02-14 Åby-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/9 B 4 16.4 494
2019-01-31 2019-01-31 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/3 B 3 16.3 129
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/12 C 7 17.5 541
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 1640/7 C 6 14.3 958
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Listas Maximus Listas Maximus   [v 6] 2140/10 D 0 19.3 981ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se