V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-3 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2160/9 0 926
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-3 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 5] 2640/1 0 g 591
2015-12-17 2015-12-17 Åby-10 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/9 0 19.3 548
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-8 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/5 0 20.8 1142
2015-11-09 2015-11-09 Åby-9 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/5 0 17.9 108
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Raggmunken Raggmunken   [h 11] 2180/10 7 23.5 518
2015-10-26 2015-10-26 Åby-9 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/4 2 17.5 43
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 Raggmunken Raggmunken   [h 11] 2140/5 0 25.2 209
2015-10-10 2015-10-10 Åby-13 Ed Tanic Ed Tanic   [v 5] 2140/8 8 15.9 89
2016-12-22 2016-12-22 Åby-10 Fastnäs Fastnäs   [v 5] 2140/1 D 5 20.9 622
2016-12-07 2016-12-07 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/2 C 2 16.4 67
2016-11-29 2016-11-29 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 1640/6 A 2 14.5 60
2016-11-29 2016-11-29 Åby-4 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2140/4 D 0 g 714
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/5 C 2 16.6 432
2016-11-17 2016-11-17 Åby-11 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/3 D 0 g 624
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/9 B 5 16.7 377
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2140/5 D 5 16.3 293
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 Beauty Beth Beauty Beth   [s 9] 2140/9 B 0 17.7 528
2016-10-20 2016-10-20 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/11 B 3 15.8 477
2016-10-13 2016-10-13 Åby-10 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2660/13 C 4 15.9 386
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/7 C 0 16.4 184
2016-09-15 2016-09-15 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/4 B 3 15.6 310
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-11 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/5 D 0 18.5g 613
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/3 B 5 18.1g 135
2016-07-28 2016-07-28 Åby-11 Beauty Beth Beauty Beth   [s 9] 2140/2 D 0 17.9g 1071
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/1 C 0 16.5g 509
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-2 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2080/8 A 0 g 65
2016-06-16 2016-06-16 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2160/4 C 4 16.4 240
2016-06-02 2016-06-02 Åby-4 Lajos Cella Lajos Cella   [s 6] 1640/7 D 3 12.9 190
2016-06-02 2016-06-02 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/11 A 3 15.3 189
2016-05-31 2016-05-31 Åby-9 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/11 D 0 g 649
2016-05-31 2016-05-31 Åby-6 Älvgårdens Fuxi T. Älvgårdens Fuxi T.   [s 4] 2140/12 D 0 18.4 428
2016-05-19 2016-05-19 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 5] 2160/6 C 6 20.1 636
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-2 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2160/15 A 2 16.7 111
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-12 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2640/3 D 7 17.3 626
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Loreen Dream Loreen Dream   [s 4] 2140/5 C 0 21.3g 549
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-3 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2080/2 D 8 18.4g 594
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/7 C 2 16.6 212
2016-04-14 2016-04-14 Åby-10 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2140/2 D 7 16.9 687
2016-04-14 2016-04-14 Åby-1 Loreen Dream Loreen Dream   [s 4] 2140/3 C 6 17.7 491
2016-04-07 2016-04-07 Åby-11 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 8] 2140/2 D 0 18.4 1937
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-1 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2140/6 C 8 17.3 779
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-8 Raggmunken Raggmunken   [h 12] 1700/11 A 3 23.4 79
2016-01-28 2016-01-28 Åby-10 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/8 D 0 g 462
2016-01-02 2016-01-02 Romme-6 Raggmunken Raggmunken   [h 12] 2180/12 A 3 25.8 65
2017-12-14 2017-12-14 Åby-10 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2160/5 C 2 21.3g 29
2017-12-01 2017-12-01 Åby-7 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/5 D 6 19.9g 611
2017-11-23 2017-11-23 Åby-11 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/3 D 6 21.8g 620
2017-11-23 2017-11-23 Åby-3 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/7 C 0 22.9 144
2017-11-13 2017-11-13 Åby-5 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/7 D 0 22.5g 452
2017-11-09 2017-11-09 Åby-11 Agnäs Agnäs   [s 4] 2160/3 C 0 20.8g 406
2017-11-09 2017-11-09 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2640/7 D 0 22.0 1801
2017-11-09 2017-11-09 Åby-2 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/3 D 0 19.8g 670
2017-10-29 2017-10-29 Åby-2 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/12 D 0 19.3 1310
2017-10-29 2017-10-29 Åby-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/3 D 5 20.0 392
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-8 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/10 D 0 23.2g 805
2017-10-19 2017-10-19 Åby-6 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/3 D 0 17.9 1074
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/9 D 7 14.8 495
2017-09-21 2017-09-21 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/6 D 0 21.5g 984
2017-09-14 2017-09-14 Åby-11 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/5 D 0 24.6g 2173
2017-09-06 2017-09-06 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/12 B str
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/11 C 7 18.7 774
2017-08-24 2017-08-24 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2160/11 C 6 13.8 313
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-6 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/3 D 0 23.6g 289
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-8 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/3 D 2 19.1 183
2017-08-03 2017-08-03 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/3 C 4 14.6 28
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/11 D 7 14.2 193
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/6 C 0 g 1234
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-2 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/1 D 0 20.1 2358
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/6 B 1 16.0 24
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 7] 2080/1 D 0 g 341
2017-06-29 2017-06-29 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/8 B 3 13.8 84
2017-06-27 2017-06-27 Åby-7 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/5 C 0 23.2g 959
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/12 B 1 15.0 74
2017-06-15 2017-06-15 Åby-1 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/12 D 0 18.6g 599
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 7] 2160/14 D 0 17.7g 416
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2500/9 A 5 16.7 36
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-1 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2100/8 C 0 17.0 616
2017-05-29 2017-05-29 Åby-9 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 7] 2140/7 D 0 g 316
2017-05-29 2017-05-29 Åby-2 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/7 D 5 18.1 380
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/11 B 1 14.6 51
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/2 C 3 13.2 129
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2640/7 D 0 21.5 468
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/3 C 0 19.0 970
2017-04-12 2017-04-12 Åby-3 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2640/1 C 0 18.9 843
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/11 B 6 18.5g 551
2017-03-29 2017-03-29 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/2 D str
2017-03-16 2017-03-16 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2160/10 C 0 19.6g 680
2017-03-02 2017-03-02 Åby-5 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/8 D 7 17.9 4071
2017-02-16 2017-02-16 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2160/2 D 0 18.9 1146
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/11 C 0 17.4g 83
2017-02-02 2017-02-02 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/1 D 7 19.3 872
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/3 D 0 20.0 1089
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/9 C 2 16.0 29
2018-12-28 2018-12-28 Åby-4 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2160/13 C 8 16.6 548
2018-12-20 2018-12-20 Åby-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/9 C 8 17.9 563
2018-12-05 2018-12-05 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2160/11 B 4 16.3 219
2018-12-05 2018-12-05 Åby-3 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/2 D 0 19.9 888
2018-11-28 2018-11-28 Åby-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/2 C 6 16.7 548
2018-11-22 2018-11-22 Åby-11 Agnäs Agnäs   [s 5] 2180/12 D 0 g 1188
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/11 B 4 17.9 289
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-2 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/11 D 8 18.8 502
2018-11-15 2018-11-15 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 1640/7 B 0 14.1 542
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/4 D 8 19.2 504
2018-11-10 2018-11-10 Åby-7 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 1640/2 D 0 g 472
2018-11-10 2018-11-10 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/6 D 3 18.8 53
2018-10-24 2018-10-24 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2160/8 C 8 15.5 358
2018-10-24 2018-10-24 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2160/9 B 5 15.3 410
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-9 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2080/6 A 8 17.3 56
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2080/6 D 5 14.0g 280
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/3 D 0 18.6 116
2018-10-06 2018-10-06 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/1 B 1 15.6 89
2018-10-06 2018-10-06 Åby-2 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 5] 2140/3 C 8 19.5 128
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/6 C 6 15.5 212
2018-09-26 2018-09-26 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/10 C 0 14.4 419
2018-09-26 2018-09-26 Åby-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/8 C 6 17.4 301
2018-09-06 2018-09-06 Åby-10 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 1640/6 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2640/4 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/1 C 3 16.5 287
2018-08-23 2018-08-23 Åby-11 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2160/4 D 0 23.5g 919
2018-08-23 2018-08-23 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/10 C 2 14.9 545
2018-08-16 2018-08-16 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 1640/7 C 0 13.3 691
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/1 B 3 17.1 379
2018-08-10 2018-08-10 Åby-2 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/8 D 6 15.9 718
2018-08-10 2018-08-10 Åby-1 Agnäs Agnäs   [s 5] 1640/11 D str
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2160/13 A 4 16.4 91
2018-07-23 2018-07-23 Åby-7 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/1 D 2 17.5 49
2018-07-23 2018-07-23 Åby-5 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2160/14 A 0 17.9 419
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/6 D 0 g 475
2018-07-01 2018-07-01 Åby-7 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/4 D 0 22.7g 109
2018-07-01 2018-07-01 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/3 A 4 14.6 19
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-1 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2080/1 D 2 18.8 202
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2080/12 B 4 16.1 99
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/14 D str
2018-05-31 2018-05-31 Åby-11 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/2 C 0 17.8 469
2018-05-31 2018-05-31 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/3 B 5 13.4 1342
2018-05-17 2018-05-17 Åby-9 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/1 D 8 23.7g 1115
2018-05-17 2018-05-17 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/1 D 6 17.1 510
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Agnäs Agnäs   [s 5] 2640/7 D 0 g 968
2018-05-03 2018-05-03 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/2 C 8 16.9 1610
2018-05-03 2018-05-03 Åby-1 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 5] 2140/2 D 0 g 1050
2018-04-27 2018-04-27 Åby-2 Agnäs Agnäs   [s 5] 1640/5 D 0 17.1g 1556
2018-04-18 2018-04-18 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/7 D 0 19.2 1205
2018-04-12 2018-04-12 Åby-3 Agnäs Agnäs   [s 5] 1640/8 D str
2018-03-25 2018-03-25 Åby-8 Agnäs Agnäs   [s 5] 2640/1 D 0 19.2g 910
2018-03-17 2018-03-17 Åby-4 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/2 C 6 19.4g 206
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/4 C 3 16.8 624
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 7] 2140/6 C 0 20.1g 132
2018-03-14 2018-03-14 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/8 C 0 g 1693
2018-03-08 2018-03-08 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/9 C 0 18.9 290
2018-02-26 2018-02-26 Axevalla-2 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/7 B 0 19.8 110
2018-02-22 2018-02-22 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/6 C 5 17.5 370
2018-02-14 2018-02-14 Åby-5 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/7 D 0 19.1 1279
2018-02-08 2018-02-08 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/2 C 0 g 458
2018-02-08 2018-02-08 Åby-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 7] 2140/6 D 0 17.1 1000
2018-02-08 2018-02-08 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/6 C 0 17.7 531
2018-02-01 2018-02-01 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 5] 2640/1 C 0 18.5 1333
2018-02-01 2018-02-01 Åby-7 Limousin Limousin   [v 10] 2140/8 D 0 17.6 1892
2018-02-01 2018-02-01 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/8 C 0 19.3 1097
2018-01-24 2018-01-24 Åby-1 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 5] 2140/9 D 0 24.3 668
2018-01-18 2018-01-18 Åby-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 7] 2160/7 D 0 21.7g 682
2018-01-18 2018-01-18 Åby-10 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/3 D 0 20.1 677
2018-01-18 2018-01-18 Åby-3 Agnäs Agnäs   [s 5] 2160/7 C 0 18.6 867
2018-01-10 2018-01-10 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/4 D 0 18.1 293
2018-01-04 2018-01-04 Åby-10 Agnäs Agnäs   [s 5] 2160/6 B 7 17.6 623
2019-12-30 2019-12-30 Åby-5 Rex Rex   [v 6] 2140/11 B 0 g 299
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2640/8 D 0 16.1 656
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-1 Rex Rex   [v 6] 2160/8 C 5 18.4 106
2019-11-21 2019-11-21 Åby-1 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 5] 2140/10 C 0 20.2 551
2019-11-16 2019-11-16 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/12 A 8 16.1 73
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-4 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2160/5 C 7 18.6 251
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-1 Rex Rex   [v 6] 2140/5 A 2 18.9 56
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/11 B 0 16.0 99
2019-10-31 2019-10-31 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2660/10 D 0 15.9 489
2019-10-23 2019-10-23 Åby-5 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/5 A 5 14.4 22
2019-10-12 2019-10-12 Åby-4 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/11 A 3 14.2 65
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2140/5 D 4 16.0 83
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-11 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/3 C 7 16.3 320
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-5 Raggmunken Raggmunken   [h 15] 2180/9 C 0 25.7 281
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-9 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2500/14 C 0 17.8 125
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2080/3 C 4 14.9g 65
2019-09-19 2019-09-19 Åby-3 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/2 B 3 13.5 51
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2160/9 C 2 15.2 143
2019-09-12 2019-09-12 Åby-8 Agnäs Agnäs   [s 6] 2140/5 D 7 19.0 216
2019-09-12 2019-09-12 Åby-5 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/1 C 7 15.7 129
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/11 C 0 16.2 550
2019-08-20 2019-08-20 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 6] 2140/4 D 0 21.4 740
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2100/11 A 1 14.8 27
2019-08-15 2019-08-15 Åby-7 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 6] 2140/12 D str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-9 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/2 A 2 14.4 61
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/10 D 5 14.8 1148
2019-07-25 2019-07-25 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/11 B 3 13.9 119
2019-07-25 2019-07-25 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 1640/9 D 0 13.2 768
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-2 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1680/9 D 5 16.7 318
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2160/6 D 7 15.3 864
2019-06-27 2019-06-27 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/6 B 0 14.1 325
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2160/7 C 7 21.9 288
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-2 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2160/5 C 5 23.8g 234
2019-06-20 2019-06-20 Norge-2 Raggmunken Raggmunken   [h 15] 2120/2 D 2 67
2019-05-16 2019-05-16 Åby-5 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/10 D 4 16.3 293
2019-05-09 2019-05-09 Åby-5 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/3 A 1 16.1 144
2019-04-27 2019-04-27 Åby-2 Raggmunken Raggmunken   [h 15] 2180/12 D 0 27.6 548
2019-04-27 2019-04-27 Åby-1 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/3 D 0 17.4 866
2019-04-04 2019-04-04 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2660/7 D 5 15.4 200
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-10 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2640/8 C 2 16.7 140
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/4 C 3 16.6 86
2019-03-07 2019-03-07 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2660/9 B 5 18.0 353
2019-03-07 2019-03-07 Åby-7 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/10 B 1 16.8 85
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/6 C 4 17.3 672
2019-02-22 2019-02-22 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 1640/8 B 0 15.4 525
2019-02-14 2019-02-14 Åby-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/9 B 4 16.4 494
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/12 C 7 17.5 541
2019-01-31 2019-01-31 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/3 B 3 16.3 129
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 1640/7 C 6 14.3 958
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Listas Maximus Listas Maximus   [v 6] 2140/10 D 0 19.3 981
2020-12-21 2020-12-21 Åby-3 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2140/14 B 6 15.4 354
2020-12-10 2020-12-10 Åby-6 Majors Amore Majors Amore   [v 3] 2140/1 D 3 17.0 283
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-2 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2140/5 D 6 19.3g 839
2020-12-02 2020-12-02 Åby-5 Majors Amore Majors Amore   [v 3] 2140/11 C 5 18.2 254
2020-11-27 2020-11-27 Åby-7 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2640/1 C 0 15.6 501
2020-11-19 2020-11-19 Åby-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/2 D 0 14.9 1967
2020-11-19 2020-11-19 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 1640/8 D 0 12.5 1084
2020-11-19 2020-11-19 Åby-2 Majors Amore Majors Amore   [v 3] 2140/3 D 3 17.7 981
2020-11-15 2020-11-15 Åby-5 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2140/5 B 5 18.9 94
2020-11-05 2020-11-05 Åby-3 Majors Amore Majors Amore   [v 3] 2140/2 D 5 17.5 1594
2020-10-15 2020-10-15 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2160/3 B 3 15.4 179
2020-10-15 2020-10-15 Åby-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2140/12 C 6 18.2 408
2020-10-07 2020-10-07 Åby-1 Majors Amore Majors Amore   [v 3] 2140/9 D 0 g 2063
2020-10-01 2020-10-01 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2660/8 D 0 15.3 1023
2020-10-01 2020-10-01 Åby-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2140/10 C 6 17.9 613
2020-09-23 2020-09-23 Åby-3 Majors Amore Majors Amore   [v 3] 2140/8 C 6 17.9 1305
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2140/1 C 0 22.5g 373
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 1640/10 D 0 16.1 455
2020-09-02 2020-09-02 Åby-1 Majors Amore Majors Amore   [v 3] 2140/10 D 0 20.6g 1851
2020-08-20 2020-08-20 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2160/4 C 6 15.0 422
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/11 C 1 14.1 268
2020-08-13 2020-08-13 Åby-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2140/3 C 0 23.6g 516
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2100/8 C 7 15.2g 825
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2080/10 D 7 19.0 337
2020-07-23 2020-07-23 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2180/11 B 5 15.3g 283
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/9 D 7 15.4 751
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2140/6 A 2 14.1 121
2020-06-25 2020-06-25 Åby-10 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2160/13 D 8 14.5 1761
2020-06-11 2020-06-11 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2140/4 B 0 14.2 521
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-8 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2160/10 A 4 13.9 277
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 1640/7 D 6 14.2 636
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-2 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 8] 2160/2 D 7 18.0 608
2020-05-14 2020-05-14 Åby-10 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2180/12 B 4 16.6 289
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-11 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2160/5 B 1 16.0 190
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-9 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2140/9 B 4 13.7 603
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2160/7 D 0 16.3 1129
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2160/8 D 0 16.4 1223
2020-04-25 2020-04-25 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2640/7 D 0 15.2 749
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-10 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2160/14 B 2 15.6 234
2020-04-02 2020-04-02 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 1640/8 D 3 13.6 209
2020-03-29 2020-03-29 Åby-9 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2140/4 C 0 16.9 214
2020-03-29 2020-03-29 Åby-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/6 C 7 16.1 268
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-9 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 1640/6 D 3 12.9 196
2020-03-10 2020-03-10 Åby-4 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 1640/8 C 2 14.3 776
2020-02-20 2020-02-20 Åby-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2640/2 D 0 19.8 1090
2020-02-06 2020-02-06 Åby-10 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2160/13 C 0 18.7 341
2020-02-06 2020-02-06 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/4 D 0 17.1 486
2020-01-23 2020-01-23 Åby-10 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2160/2 D 6 17.4 536
2020-01-23 2020-01-23 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2660/13 A 0 16.8 350
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-3 Rex Rex   [v 7] 2140/1 D 0 g 38
2020-01-08 2020-01-08 Åby-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 1640/5 D 0 14.2g 635
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/10 C 6 15.8 433
2021-12-22 2021-12-22 Åby-10 Majors Rose Majors Rose   [s 3] 2160/13 B 5 17.1 1310
2021-12-22 2021-12-22 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 2160/9 B 0 15.3 678
2021-12-22 2021-12-22 Åby-7 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2640/10 C 5 16.8 205
2021-12-09 2021-12-09 Åby-6 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/3 D 3 15.8 595
2021-12-01 2021-12-01 Åby-8 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/6 D 7 17.4 258
2021-11-25 2021-11-25 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 9] 2140/5 D 0 15.2 488
2021-11-11 2021-11-11 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 9] 1640/7 D 0 12.6 1101
2021-11-11 2021-11-11 Åby-3 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/1 C 2 15.9 131
2021-11-06 2021-11-06 Åby-9 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 4] 2140/8 A 0 19.8g 193
2021-10-28 2021-10-28 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 1640/4 C 0 12.8 134
2021-10-28 2021-10-28 Åby-3 Majors Rose Majors Rose   [s 3] 2140/5 D 0 17.9 729
2021-09-30 2021-09-30 Åby-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 9] 1640/8 D 0 12.9 923
2021-09-30 2021-09-30 Åby-7 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2160/10 B 0 17.5g 715
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 9] 2640/5 D 0 g 109
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-4 Majors Rose Majors Rose   [s 3] 2140/1 C 2 18.6 133
2021-09-09 2021-09-09 Åby-6 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/3 D 0 15.6 691
2021-09-09 2021-09-09 Åby-5 Nille Sånna Nille Sånna   [v 6] 2140/7 C 5 14.5 175
2021-09-01 2021-09-01 Åby-4 Majors Rose Majors Rose   [s 3] 2140/9 B 8 18.4g 580
2021-09-01 2021-09-01 Åby-3 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/10 C 0 17.7 356
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 9] 1640/7 D 2 12.8 122
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-1 Majors Rose Majors Rose   [s 3] 2140/12 B 3 17.1 1013
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-4 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 1640/3 C 5 14.1g 230
2021-08-12 2021-08-12 Åby-10 Rapid on Line Rapid on Line   [v 9] 2160/12 C 4 14.5 479
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-4 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 1640/4 D 1 11.6 392
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-1 Majors Rose Majors Rose   [s 3] 2140/9 C 6 18.5 673
2021-08-02 2021-08-02 Mantorp-11 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 4] 2640/4 C 0 20.3g 119
2021-07-29 2021-07-29 Åby-4 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 4] 2140/2 D 0 16.6 1122
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-4 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/1 D 3 15.7 1332
2021-07-12 2021-07-12 Vaggeryd-8 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/3 D 4 15.6 133
2021-07-06 2021-07-06 Axevalla-5 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 4] 2140/4 D 7 16.3 522
2021-07-06 2021-07-06 Axevalla-2 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 2160/8 C 5 14.5 282
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-7 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 2140/12 C 6 14.1 603
2021-06-17 2021-06-17 Åby-8 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/11 D 3 15.1 839
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-8 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 1640/10 C 0 12.3 1345
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-1 Majors Rose Majors Rose   [s 3] 2140/1 C 0 21.5g 572
2021-06-03 2021-06-03 Åby-10 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/5 D 2 16.4 323
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-10 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 4] 2140/7 D 0 16.2 299
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-8 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 2140/2 C 0 14.3 150
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-2 Majors Rose Majors Rose   [s 3] 2140/4 C 8 18.3g 160
2021-05-13 2021-05-13 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 9] 2140/1 D 4 14.4 336
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-8 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 2140/12 B 6 14.8 351
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-2 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/1 C 4 17.3 149
2021-04-23 2021-04-23 Åby-3 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 2140/15 B 4 13.9 667
2021-04-19 2021-04-19 Åby-6 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 4] 2140/9 D 0 g 118
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 9] 2140/10 B 6 16.2 87
2021-03-31 2021-03-31 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 1640/9 D 3 11.7 216
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-1 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 4] 2140/1 C 1 19.4 120
2021-03-11 2021-03-11 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 1640/5 D 3 12.8 149
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-5 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 4] 2140/1 C 2 18.9 277
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-4 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 1640/4 C 2 14.6 151
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 5] 2160/12 B 0 g 835
2021-02-18 2021-02-18 Åby-2 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 4] 2140/8 D 4 20.1 900
2021-01-06 2021-01-06 Åby-5 Majors Corona Majors Corona   [s 6] 1640/9 B 0 13.7 179
2021-01-06 2021-01-06 Åby-4 Majors Amore Majors Amore   [v 4] 2140/5 C 5 18.6g 408
2021-01-06 2021-01-06 Åby-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 5] 2160/4 B 6 17.7 589
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-5 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2160/9 B 2 17.6 110
2022-12-15 2022-12-15 Åby-10 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2160/11 C 5 18.5 233
2022-12-15 2022-12-15 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 7] 1640/1 D 2 13.0 498
2022-12-15 2022-12-15 Åby-6 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2160/4 C 5 16.0 768
2022-12-15 2022-12-15 Åby-1 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 3] 2140/5 D 5 19.8 238
2022-12-08 2022-12-08 Åby-8 Majors Prosecco Majors Prosecco   [s 3] 2140/4 B 3 18.8 218
2022-12-08 2022-12-08 Åby-3 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 1640/4 D 0 15.0 562
2022-11-26 2022-11-26 Axevalla-9 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2160/3 C 2 15.9 387
2022-11-24 2022-11-24 Åby-8 Brottarn Brottarn   [v 7] 2140/8 D 0 15.7 646
2022-11-24 2022-11-24 Åby-10 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2140/6 D 0 17.5 463
2022-11-13 2022-11-13 Åby-11 Iconic Iconic   [h 4] 2140/2 D 1 16.5 52
2022-11-13 2022-11-13 Åby-5 Brottarn Brottarn   [v 7] 2140/6 C 2 15.0 136
2022-11-13 2022-11-13 Åby-3 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2140/9 C 4 15.4 105
2022-10-27 2022-10-27 Åby-6 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2140/5 D 0 15.8g 951
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-2 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2160/15 C str
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-5 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2160/10 C 0 17.0g 492
2022-10-13 2022-10-13 Åby-4 Majors Prosecco Majors Prosecco   [s 3] 2140/4 B 0 21.1g 229
2022-10-13 2022-10-13 Åby-3 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2640/3 D 3 16.6 488
2022-10-05 2022-10-05 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 10] 1640/12 D 0 14.1 1700
2022-10-02 2022-10-02 Årjäng-4 Majors Corona Majors Corona   [s 7] 1640/4 C 0 13.3 678
2022-10-01 2022-10-01 Bjerke-2 Augustas Photo* Augustas Photo*   [s 5] 2100/10 D 0 273
2022-09-27 2022-09-27 Åby-4 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2140/9 D 0 16.1g 914
2022-09-16 2022-09-16 Årjäng-5 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2160/8 C 3 16.6 183
2022-09-15 2022-09-15 Åby-2 Majors Prosecco Majors Prosecco   [s 3] 2140/1 C 5 17.1 312
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-7 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2140/8 D 0 17.0g 955
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-6 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 1640/1 C 5 15.2 507
2022-08-30 2022-08-30 Axevalla-9 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2140/7 D 0 16.5 329
2022-08-25 2022-08-25 Åby-9 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 1640/6 D 0 13.0 1050
2022-08-25 2022-08-25 Åby-1 Majors Prosecco Majors Prosecco   [s 3] 2140/4 B 5 16.9 374
2022-08-18 2022-08-18 Åby-8 Brottarn Brottarn   [v 7] 2140/2 D 0 15.1 1006
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-3 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 1609/7 B 2 13.3 24
2022-08-11 2022-08-11 Åby-2 Majors Prosecco Majors Prosecco   [s 3] 2140/4 C 0 18.2 1009
2022-08-05 2022-08-05 Åby-4 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 1640/7 D 6 14.5 1681
2022-08-05 2022-08-05 Åby-2 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2140/1 D 5 15.8 234
2022-08-05 2022-08-05 Åby-10 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 1640/6 B 5 14.1 128
2022-08-05 2022-08-05 Åby-7 Majors Corona Majors Corona   [s 7] 1640/1 D 6 12.7 745
2022-07-31 2022-07-31 Åmål-8 Majors Prosecco Majors Prosecco   [s 3] 2080/1 D 0 g 112
2022-07-31 2022-07-31 Åmål-4 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2080/5 D 8 16.1 435
2022-07-21 2022-07-21 Åby-8 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2160/8 D 2 15.4 460
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-3 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2140/1 C 6 16.2 135
2022-07-02 2022-07-02 Åby-10 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2140/11 A 5 16.7 96
2022-07-02 2022-07-02 Åby-5 Brottarn Brottarn   [v 7] 2140/9 C 5 16.1 404
2022-06-19 2022-06-19 Vaggeryd-10 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2148/8 C 3 16.2 140
2022-06-11 2022-06-11 Åby-3 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2140/9 B 0 g 110
2022-06-05 2022-06-05 Axevalla-5 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 1640/2 C 0 14.3 1150
2022-05-20 2022-05-20 Åmål-5 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2080/1 A 1 16.2 27
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 10] 1640/8 C 0 14.4 2345
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-4 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2148/3 C 4 16.3 521
2022-04-19 2022-04-19 Axevalla-5 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2140/5 B 5 16.0 120
2022-04-13 2022-04-13 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 7] 2660/5 D 6 15.6 816
2022-04-08 2022-04-08 Åby-4 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2140/8 C 0 g 571
2022-03-31 2022-03-31 Åby-10 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 5] 2140/1 C 1 16.0 67
2022-03-31 2022-03-31 Åby-7 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2140/9 D 0 15.9 886
2022-03-29 2022-03-29 Axevalla-3 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2660/10 C 0 17.7g 223
2022-03-12 2022-03-12 Åby-4 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2140/5 C 0 g 805
2022-03-10 2022-03-10 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 7] 1640/8 D 0 13.9 317
2022-03-10 2022-03-10 Åby-2 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2640/6 C 4 18.4g 424
2022-03-03 2022-03-03 Åby-9 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 1640/1 C 4 13.4 541
2022-02-24 2022-02-24 Åby-10 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2140/8 C 6 17.7 170
2022-02-24 2022-02-24 Åby-6 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2140/7 C 0 g 302
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-5 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 1640/6 D str
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-10 Majors Corona Majors Corona   [s 7] 2140/8 C 0 15.7 535
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-8 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2640/11 C 2 17.5 508
2022-01-23 2022-01-23 Halmstad-6 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2140/2 B 4 18.2 549
2022-01-12 2022-01-12 Åby-10 Majors Corona Majors Corona   [s 7] 1640/5 B 4 13.8 148
2022-01-12 2022-01-12 Åby-5 Majors Amore Majors Amore   [v 5] 2140/7 C 4 16.4 223
2022-01-12 2022-01-12 Åby-3 Majors Rose Majors Rose   [s 4] 2140/8 C 0 18.6 889
2023-09-21 2023-09-21 Åby-2 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2140/5 D 6 17.7 845
2023-09-21 2023-09-21 Åby-1 Majors Xante Majors Xante   [v 3] 2140/12 B 0 17.7 640
2023-09-15 2023-09-15 Åby-2 Majors Rose Majors Rose   [s 5] 2140/1 D 0 15.0g 194
2023-09-06 2023-09-06 Åby-5 Majors Rose Majors Rose   [s 5] 2140/3 C 5 14.8 195
2023-09-06 2023-09-06 Åby-4 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2180/7 B 6 15.2 419
2023-09-04 2023-09-04 Axevalla-7 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2140/5 C 7 17.4 334
2023-09-04 2023-09-04 Axevalla-5 Majors Xante Majors Xante   [v 3] 2140/10 A 7 21.2g 91
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-10 Majors Xante Majors Xante   [v 3] 2140/8 D 5 17.1 694
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-3 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2140/10 D 0 17.1 869
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-5 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 6] 2168/14 C 0 15.3 1779
2023-08-13 2023-08-13 Åmål-10 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 1680/9 C 3 13.5 510
2023-08-04 2023-08-04 Vaggeryd-2 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 1646/5 C 3 15.2 460
2023-08-03 2023-08-03 Åby-4 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2140/12 D 0 14.0 619
2023-07-27 2023-07-27 Åmål-2 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2080/1 D 2 18.2 155
2023-07-23 2023-07-23 Axevalla-5 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 1660/14 C 4 13.3 1083
2023-07-23 2023-07-23 Axevalla-2 Majors Rose Majors Rose   [s 5] 2140/1 C 4 16.1 400
2023-07-08 2023-07-08 Halmstad-9 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 6] 1640/10 D 0 14.7 2087
2023-06-29 2023-06-29 Åby-7 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2140/5 D 0 g 1653
2023-06-29 2023-06-29 Åby-4 Majors Rose Majors Rose   [s 5] 1640/2 B 0 13.8 360
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-6 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 1646/8 D 8 14.1 1027
2023-06-20 2023-06-20 Axevalla-6 Brottarn Brottarn   [v 8] 2640/7 D 0 508
2023-06-18 2023-06-18 Vaggeryd-5 Majors Prosecco Majors Prosecco   [s 4] 2148/1 D 0 18.0 1529
2023-06-15 2023-06-15 Åby-5 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2140/2 D 4 14.4 597
2023-06-15 2023-06-15 Åby-2 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 6] 1640/2 D 0 13.8 514
2023-06-03 2023-06-03 Åby-5 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2140/10 C 2 15.6 158
2023-06-03 2023-06-03 Åby-2 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2160/12 B 2 18.1 219
2023-05-30 2023-05-30 Axevalla-5 Brottarn Brottarn   [v 8] 2140/2 D 4 16.2 303
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-10 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2080/3 D str
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-3 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 6] 2080/5 D 4 16.8 145
2023-05-11 2023-05-11 Åby-8 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2140/7 D 0 20.8g 389
2023-05-11 2023-05-11 Åby-2 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2140/6 B 6 19.5 596
2023-04-30 2023-04-30 Vaggeryd-5 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 6] 2168/10 B 2 16.2 329
2023-04-26 2023-04-26 Åby-1 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2140/5 C 6 18.2 1512
2023-04-12 2023-04-12 Åby-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 11] 1640/3 B 0 12.6 1287
2023-04-12 2023-04-12 Åby-8 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2660/7 D 0 19.8g 979
2023-04-12 2023-04-12 Åby-6 Majors Rose Majors Rose   [s 5] 2140/8 D 0 15.6 2118
2023-03-30 2023-03-30 Åby-5 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2140/11 D 0 18.3g 841
2023-03-27 2023-03-27 Halmstad-6 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 6] 2160/6 B 5 15.9 144
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-10 Majors Corona Majors Corona   [s 8] 2140/1 D 0 15.4 769
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-7 Majors Rose Majors Rose   [s 5] 2160/11 C 0 19.1 572
2023-03-09 2023-03-09 Åby-7 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2140/3 D 4 15.3 295
2023-03-09 2023-03-09 Åby-1 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2140/9 D 0 18.4 509
2023-03-02 2023-03-02 Åby-8 Mr Rapide Mr Rapide   [v 9] 2640/9 C 6 16.0 575
2023-03-02 2023-03-02 Åby-4 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 6] 1640/6 C 5 14.5 272
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-8 Majors Rose Majors Rose   [s 5] 1640/4 C 6 16.6 323
2023-02-14 2023-02-14 Axevalla-7 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2160/12 C 2 16.0 619
2023-02-13 2023-02-13 Färjestad-6 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 6] 2140/2 C 5 17.0 35
2023-02-01 2023-02-01 Åby-5 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2160/4 D 6 17.6 771
2023-02-01 2023-02-01 Åby-4 Majors Prosecco Majors Prosecco   [s 4] 2140/2 C 0 20.0g 275
2023-01-22 2023-01-22 Färjestad-9 Majors Rose Majors Rose   [s 5] 2140/2 D 2 16.5 151
2023-01-22 2023-01-22 Färjestad-8 Keep Flying Rapida Keep Flying Rapida   [v 6] 1640/10 B 5 14.6 103
2023-01-22 2023-01-22 Färjestad-7 Majors Corona Majors Corona   [s 8] 1640/8 D 5 13.4 492
2023-01-12 2023-01-12 Åby-1 Älvgårdens Bonus Älvgårdens Bonus   [v 4] 2140/8 D 0 22.0g 649
2023-01-12 2023-01-12 Åby-2 Majors Prosecco Majors Prosecco   [s 4] 1640/3 B 4 16.5g 133
2023-01-05 2023-01-05 Åby-10 Majors Rose Majors Rose   [s 5] 2140/2 D 1 16.4 783
2023-01-05 2023-01-05 Åby-4 Majors Amore Majors Amore   [v 6] 2140/5 D 0 17.3 589ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se