V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-01 2020-10-01 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2660/8 D
2020-10-01 2020-10-01 Åby-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2140/10 C

Nyheter för travkusk


Don Viking var favorit i loppet trots spår tolv och fick en avvaktande ritt i fjärde par utvändigt. Samtidigt var det friskt tempo i täten ..


Don Viking var favorit i loppet trots spår tolv och fick en avvaktande ritt i fjärde par utvändigt. Samtidigt var det friskt tempo i täten där ledande Eldvin inledde med 1.20 första 500 metrarna och det var fortsatt bra fart på loppet. Det tackade Don Viking för som hade torrast spurtkrut när han började röra på sig under slutvarvet. Eldvin gav upp från ledningen och Don Viking kopplade greppet in på upploppet. Runt slutsvängen hade Alfie smugit fram i rygg på Don Viking och vreds ut in på upploppet men kunde aldrig utmana på allvar. Don Viking var bara bäst och vann smått överlägset.
Elvaårige Don Viking tränas av Stefan Dellbro i Umeå och har nu sprungit in drygt 1,5 miljoner kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Racing Brodda är unghäststjärnan som har varit med i årgångsloppen och gjort det med den äran. Det femåriga stoet har spru..


Racing Brodda är unghäststjärnan som har varit med i årgångsloppen och gjort det med den äran. Det femåriga stoet har sprungit in närmare sex miljoner kronor och har i år tagit steget från årgångsloppen till att möta den äldre eliten. Efter två raka segrar i somras (där hon öppnade snabbt till ledningen i Halmstad) blev Racing Brodda tvåa i Sommartravets final bakom Vae Victis Club. Därefter blev det galopp i Sto-EM innan hon senast var tvåa i ett långlopp på Bergsåker bakom Global Welcome.
– 4 Racing Brodda (V75-1) gjorde ett bra lopp senast och det har hon gjort hela året. Det enda var galoppen näst senast då hon laddades för hårt och kom i obalans utanför doseringen från spår åtta bakom bilen. Hon slog ihop då helt enkelt annars har hon varit jättebra i de andra loppen, säger Mattias Djuse.

”Fin i ett tuffare jobb – optimal balans barfota bak nu
Racing Brodda är tredjehandsfavorit i V75-inledningen på söndag och körs som vanligt av Rikard N Skoglund. Hon har spår innanför favoriten Mellby Free och gick ett lite tuffare träningspass förra veckan eftersom hon inte har startat på en månad.
– Vi körde ett tuffare rundbanejobb och hon kändes fin. Hon har inte stått över något under uppehållet utan tränat hela tiden och vi har siktat på det här loppet och sedan blir det Sto-SM i nästa start.
– Hon har ett bra läge och visade i Halmstad att hon numera kan öppna snabbt. Jag måste tro att hon kan få en vettig resa härifrån och spets vore det bästa. Hon har inte gått i ledningen så många gånger utan ofta fått göra grovjobbet själv ute i spåren.
– Det vore spännande om hon fick ledningen och då tror jag på bra chans. Det gör jag i och för sig alltid när den här hästen startar. Nu blir det även optimal balans, barfota bak. Senast gick hon med skor runt om för att det var lång distans och fötterna var lite slitna. I övrigt inga ändringar, öppet huvudlag och hybridvagn, säger Djuse.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma ..


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma till lördagens tyngsta favorit.
Men räcker prestationerna som visats även i Diamantstoets final?
Det kanske vi inte behöver ta reda på eftersom tränaren själv tror att hästen kommer att vara ännu bättre den här gången.
- Hon känns jättefin. Nu har hon fått tagit igen sig lite och jag har kunnat öka träningen precis som jag hade planerat i mitt huvud. Hon har tagit åt sig det och normalt sett är att hon borde vara mycket bättre, säger Daniel Redén.
Hon gick 1.10 sista varvet utvändigt om ledaren och hon skulle kunna vara ännu vassare nu?
- Det kanske inte går att vara vassare, men hon kanske kan springa 1.10 full väg snart… Nej, men jag gillar hästen skarpt och hon har så härlig inställning till att tävla. Man ska tänka på att inför senaste loppet hade hon varit runt, jag vet inte hur många mil hon hade stått på bussen. Hon har fått återhämta sig och tränas lugnt, sedan har jag skickat på ett så kallat ”Propulsion-jobb” med fem intervaller och det är inte många som gör det här ute. Hon fick göra det för en och en halv vecka sedan, förklarar Redén som öppnar omgången med två hästar i silverfinalen (V75-1).
- 4 Coogan har verkligen hittat tillbaka till sig själv. Man ser och känner på hela hästen att det funkar sedan vi började köra med ett par specialskor fram. Senast tycker jag att han var ruggigt bra. På det korta upploppet att komma ut sent och hinna växla om. Han kommer nog att göra ett riktigt bra lopp.
- 8 High Glider är bortlottad och kommer från en dålig prestation. Vi tror senast att han inte fick något fäste, han kräver mycket fäste, men honom har jag mindre tro på den här gången.

”Svarade väldigt bra på det norska huvudlaget”
Nästa häst ut är 7 Bridge Jumper (V75-2) i lägsta klassen som brukar tävla med öppet huvudlag, men där det nu vankas en utrustningsändring.
- Han har verkligen överraskat mig hela tiden, en otrolig löphäst. Han kanske inte ser mycket ut för världen där hemma och inte i värmningar heller, men han har ett enormt löphuvud som har tagit honom till den här finalen. Han är kusligt startsnabb så jag tror att Daniel laddar för att hitta en bra position. Hästen svarade väldigt bra på det norska huvudlaget som vi provade i måndags så det blir lika nu. Vad gäller chansen är jag inte påläst på loppet, men hästen blir bättre och bättre.

”Vet att hon kommer att vara mycket vassare nu”
Omgångens höjdpunkter är givetvis treåringsfinalerna som i år flyttats från söndag till lördag. Redén har tagit hem Svenskt Travoaks två år i rad med Conrads Rödluva och Diana Zet. I år har han kvalat in 2 Beauty Kronos (V75-4) och verkar inte främmande för att det kan bli ett hattrick.
- Beauty Kronos har flyttat positionerna rejält, det känns som att hon bara blir bättre och bättre. Man ska tänka på att hon hade gjort någonting i hagen inför försöken. Jag vet inte vad, hon hade sträckt sig. Jag sa att vi tar in henne och värmer och ser hur det verkar. Det kändes bra i värmningen, men man såg i loppet att det var något som inte riktigt stämde, hon bröt väldigt mycket.
- Jag vet att hon kommer att vara mycket vassare nu eftersom hon känns mycket bättre i jobben. Massören tog henne direkt och sa att det var någon typ av spänning. Jag har bra feeling för den här, jag har haft det en längre tid. Resultaten har inte alls speglat det jag trott, men nu börjar de komma.
Barfotakörning är aviserat, vad har du för känsla kring det?
- Jag tror att det blir jättebra. Hon är lite fransk i gången och väldigt långklivad så jag tror att det kommer att gynna henne enormt. Sedan har jag anmält henne med jänkarvagn, men den tror jag inte är lika viktig, jag tror att hon är minst lika bra i en vanlig så jag satte bara in utifall. Men barfota tror jag kommer att göra en hel del.
Är du optimist?
- Ja, rätt stor optimist faktiskt med henne. Jag har bra feeling.

”Ingen botten i honom”
Uppåt är tongångarna även kring 2 Moses (V75-5) som kommer från två övertygande segrar och nu får Per Linderoth i sulkyn istället för avstängde Örjan Kihlström.
- Moses är enorm de dagar han har en bra dag och det har haft på slutet. Han hade varit ifrån väldigt mycket, det har varit skador och han hade blivit kastrerad. Det hade spökat mycket. Den där prestationen på Solänget senast var sådan att till och med jag fick haja till. Banan var riktigt dålig där uppe den dagen och att kuta en 1.11-tid utvändigt var riktigt, riktigt bra. Jag tror att han kommer att trivas på Solvallas bana. Det är alltid Moses som sköter grejerna när man kör, det kommer Linderoth att få känna. Vill hästen springa så kommer får han nog springa. När han har sådana där bra dagar finns det liksom ingen botten i honom.

”Tror att det blir optimalt”
Men är det något lopp som Daniel Redén verkligen vill vinna denna lördag så är det Svenskt Travkriterium, en av få klassiska titlar i landet som han fortfarande saknar.
Fyra miljoner kronor skulle vara belöningen vara om 3 Brambling eller 7 Beacon Kronos skär mållinjen först.
- Brambling är otroligt speciell den här lilla kämpen. Han har en jobbig stil ännu så länge, jag tror att det kommer att bli bättre när han blir äldre. Men hans inställning, det är den han lever på. Han vill vara först, han vill kriga, han vill ta sig runt en travbana och han älskar att åka på trav och visa upp sig. Får han aktionen att flyta någotsånär så är det ingen som springer ifrån honom, fastslår Redén om hästen som vann sitt försök i övertygande stil.
- Han får gå utan bakskor som han gjorde senast, han är väldigt rullig så det flyter bättre då. Sedan är det rycktussar för första gången. Jag är realist, han möter väldigt bra hästar. Men jag tror inte att de springer ifrån honom, upprepar tränaren som sparat skorycket på sin andra finalist.
- Beacon Kronos är väldigt, väldigt bra. Han skulle bara behöva sansa sig själv. Han har väldigt mycket hyss för sig och lägger bort mycket energi innan loppen med att bråka och strula. Men i loppen har han gjort nästan allt rätt. Det har gått fort för honom i utvecklingen och nu kan vi prova barfota. Han har slagit sig väldigt mycket så jag tror att det blir optimalt och att han kan gå sig ren. Jag tror att han kommer att vara riktigt, riktigt bra. Bara han sköter sig och får ett vettigt lopp, avrundar Daniel Redén.

Kanal 75


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma ..


Hon har gått fram som en ångvält på V75 under sensommaren och det är inte konstigt att spelarna ser ut att göra Lipstick Tooma till lördagens tyngsta favorit.
Men räcker prestationerna som visats även i Diamantstoets final?
Det kanske vi inte behöver ta reda på eftersom tränaren själv tror att hästen kommer att vara ännu bättre den här gången.
- Hon känns jättefin. Nu har hon fått tagit igen sig lite och jag har kunnat öka träningen precis som jag hade planerat i mitt huvud. Hon har tagit åt sig det och normalt sett är att hon borde vara mycket bättre, säger Daniel Redén.
Hon gick 1.10 sista varvet utvändigt om ledaren och hon skulle kunna vara ännu vassare nu?
- Det kanske inte går att vara vassare, men hon kanske kan springa 1.10 full väg snart… Nej, men jag gillar hästen skarpt och hon har så härlig inställning till att tävla. Man ska tänka på att inför senaste loppet hade hon varit runt, jag vet inte hur många mil hon hade stått på bussen. Hon har fått återhämta sig och tränas lugnt, sedan har jag skickat på ett så kallat ”Propulsion-jobb” med fem intervaller och det är inte många som gör det här ute. Hon fick göra det för en och en halv vecka sedan, förklarar Redén som öppnar omgången med två hästar i silverfinalen (V75-1).
- 4 Coogan har verkligen hittat tillbaka till sig själv. Man ser och känner på hela hästen att det funkar sedan vi började köra med ett par specialskor fram. Senast tycker jag att han var ruggigt bra. På det korta upploppet att komma ut sent och hinna växla om. Han kommer nog att göra ett riktigt bra lopp.
- 8 High Glider är bortlottad och kommer från en dålig prestation. Vi tror senast att han inte fick något fäste, han kräver mycket fäste, men honom har jag mindre tro på den här gången.

”Svarade väldigt bra på det norska huvudlaget”
Nästa häst ut är 7 Bridge Jumper (V75-2) i lägsta klassen som brukar tävla med öppet huvudlag, men där det nu vankas en utrustningsändring.
- Han har verkligen överraskat mig hela tiden, en otrolig löphäst. Han kanske inte ser mycket ut för världen där hemma och inte i värmningar heller, men han har ett enormt löphuvud som har tagit honom till den här finalen. Han är kusligt startsnabb så jag tror att Daniel laddar för att hitta en bra position. Hästen svarade väldigt bra på det norska huvudlaget som vi provade i måndags så det blir lika nu. Vad gäller chansen är jag inte påläst på loppet, men hästen blir bättre och bättre.

”Vet att hon kommer att vara mycket vassare nu”
Omgångens höjdpunkter är givetvis treåringsfinalerna som i år flyttats från söndag till lördag. Redén har tagit hem Svenskt Travoaks två år i rad med Conrads Rödluva och Diana Zet. I år har han kvalat in 2 Beauty Kronos (V75-4) och verkar inte främmande för att det kan bli ett hattrick.
- Beauty Kronos har flyttat positionerna rejält, det känns som att hon bara blir bättre och bättre. Man ska tänka på att hon hade gjort någonting i hagen inför försöken. Jag vet inte vad, hon hade sträckt sig. Jag sa att vi tar in henne och värmer och ser hur det verkar. Det kändes bra i värmningen, men man såg i loppet att det var något som inte riktigt stämde, hon bröt väldigt mycket.
- Jag vet att hon kommer att vara mycket vassare nu eftersom hon känns mycket bättre i jobben. Massören tog henne direkt och sa att det var någon typ av spänning. Jag har bra feeling för den här, jag har haft det en längre tid. Resultaten har inte alls speglat det jag trott, men nu börjar de komma.
Barfotakörning är aviserat, vad har du för känsla kring det?
- Jag tror att det blir jättebra. Hon är lite fransk i gången och väldigt långklivad så jag tror att det kommer att gynna henne enormt. Sedan har jag anmält henne med jänkarvagn, men den tror jag inte är lika viktig, jag tror att hon är minst lika bra i en vanlig så jag satte bara in utifall. Men barfota tror jag kommer att göra en hel del.
Är du optimist?
- Ja, rätt stor optimist faktiskt med henne. Jag har bra feeling.

”Ingen botten i honom”
Uppåt är tongångarna även kring 2 Moses (V75-5) som kommer från två övertygande segrar och nu får Per Linderoth i sulkyn istället för avstängde Örjan Kihlström.
- Moses är enorm de dagar han har en bra dag och det har haft på slutet. Han hade varit ifrån väldigt mycket, det har varit skador och han hade blivit kastrerad. Det hade spökat mycket. Den där prestationen på Solänget senast var sådan att till och med jag fick haja till. Banan var riktigt dålig där uppe den dagen och att kuta en 1.11-tid utvändigt var riktigt, riktigt bra. Jag tror att han kommer att trivas på Solvallas bana. Det är alltid Moses som sköter grejerna när man kör, det kommer Linderoth att få känna. Vill hästen springa så kommer får han nog springa. När han har sådana där bra dagar finns det liksom ingen botten i honom.

”Tror att det blir optimalt”
Men är det något lopp som Daniel Redén verkligen vill vinna denna lördag så är det Svenskt Travkriterium, en av få klassiska titlar i landet som han fortfarande saknar.
Fyra miljoner kronor skulle vara belöningen vara om 3 Brambling eller 7 Beacon Kronos skär mållinjen först.
- Brambling är otroligt speciell den här lilla kämpen. Han har en jobbig stil ännu så länge, jag tror att det kommer att bli bättre när han blir äldre. Men hans inställning, det är den han lever på. Han vill vara först, han vill kriga, han vill ta sig runt en travbana och han älskar att åka på trav och visa upp sig. Får han aktionen att flyta någotsånär så är det ingen som springer ifrån honom, fastslår Redén om hästen som vann sitt försök i övertygande stil.
- Han får gå utan bakskor som han gjorde senast, han är väldigt rullig så det flyter bättre då. Sedan är det rycktussar för första gången. Jag är realist, han möter väldigt bra hästar. Men jag tror inte att de springer ifrån honom, upprepar tränaren som sparat skorycket på sin andra finalist.
- Beacon Kronos är väldigt, väldigt bra. Han skulle bara behöva sansa sig själv. Han har väldigt mycket hyss för sig och lägger bort mycket energi innan loppen med att bråka och strula. Men i loppen har han gjort nästan allt rätt. Det har gått fort för honom i utvecklingen och nu kan vi prova barfota. Han har slagit sig väldigt mycket så jag tror att det blir optimalt och att han kan gå sig ren. Jag tror att han kommer att vara riktigt, riktigt bra. Bara han sköter sig och får ett vettigt lopp, avrundar Daniel Redén.

Kanal 75


 Aldrig har en travhäst sprungit lika fort på en så liten bankropp som Plunge Blue Chip gjorde i den amerikanska ”stoeliten” M..


 Aldrig har en travhäst sprungit lika fort på en så liten bankropp som Plunge Blue Chip gjorde i den amerikanska ”stoeliten” Miss Versatility.
Detta trots att utmanaren, dubbla världsrekordhållerskan på större banor Manchego, inte kunde bjuda upp till kamp efter att ha galopperat bort sina chanser.
Men Plunge Blue Chip ville inte låta det hindra henne på det vindsnabba underlaget under den klassiska Little Brown Jug-kvällen i Ohio, som denna gång avgjordes inför tomma läktare.
- Hon gjorde det av sig själv. Jag kände inte hur hon drog upp farten efter första quartern, men det är ett gott tecken när man inte känner att det går fort. Hon tävlade utan skor, det gjorde henne ännu snabbare, kommenterade Svanstedt sedan han kört ifrån konkurrenterna med fem längder och putsat världsrekordet med två tiondelar.
Förstapriset i loppet motsvarade cirka 400 000 kronor.

Kanal 75


Det har blivit dags för landets största lopp för de treåriga hästarna, Svenskt Travkriterium. Förstapriset är fyra miljoner ..


Det har blivit dags för landets största lopp för de treåriga hästarna, Svenskt Travkriterium. Förstapriset är fyra miljoner kronor för de hästar som är premiechansade och loppet ingår i år, precis som Oaks, i lördagens V75.
En tränare som väldigt gärna vill vinna det prestigefyllda och klassiska loppet är Reijo Liljendahl. Han var ytterst nära att göra det för fyra år sedan, då som tränare till Policy of Truth. Hästen hade greppet i det längsta men åkte snöpligt dit precis på mållinjen då Demos Racing spurtade vasst efter en sen lucka och slog av honom precis.
– Det var jävligt surt att han inte fick vinna. Han såg klar ut 100 kvar innan Erik fick luckan med sin häst och allt förändrades den sista biten. Jag tyckte att jag hade bästa hästen i kullen men det är små marginaler i den är sporten. Med lite distans till det hela så gjorde min häst ett fantastiskt lopp efter att ha krånglat från början och såg ut att vara överlägsen mitt på upploppet. Det var snöpligt, säger Reijo Liljendahl.
Och tillägger snabbt.
– Men det är historia och nu är det nya race.

”Har visat talang hela tiden”
Solvalla-tränaren har Manny Muscle inkvalad till Kriteriet. En treårig hingst som har vunnit tre lopp på sju starter och aldrig varit sämre än trea. I ett genrep inför kriteriekvalen besegrade han bland annat Henry Flyer Sisu och Head Run som båda är finalister.
– Jag tycker att det här är en bra häst som vi har haft förhoppningar på hela tiden. Han har inte gjort mig besviken någon gång utan gjort bra lopp hela tiden. Även när han inte har vunnit så har hästen varit bra och det har funnits orsaker till när han har förlorat.
– Vi fick in honom som ettåring och det var Ville Karhulahti som körde in hästen, precis som han gör med alla våra ettåringar. Han kom sedan till oss i februari som tvååring och har visat bra talang hela tiden. Siktet har hela tiden varit inställd på de penningstinna loppen under höstkanten. Det är tacksamt att man har ägare som har kunskap och förståelse så att man kan matcha hästarna i samråd och bestämma vilken som kan vara den lättaste och bästa vägen. Det är skönt att slippa ha pressen på att man ska vara med överallt när det är trav, menar Reijo.

”Erik var väldigt imponerad av hästen”
I uttagningsloppet blev Manny Muscle tvåa via en mycket vass avslutning bakom vinnande Enas Prince. Detta efter en del trafikproblem under vägen.
– Han gjorde ett bra försök och hade krafter kvar i mål. Han var ju egentligen inte med i matchen förrän på sista långsidan och gjorde ett rejält sista varv och framförallt sista 500 metrarna.
– Efter ett varv tänkte jag att det här går aldrig och Erik var väldigt imponerad av hästen och tyckte att han gjorde ett väldigt bra lopp. Han avslutade trots allt 1.10,5 sista varvet och 1.08 sista 500. Det är starka papper.

”Har stor potential – kan vinna Kriteriet”
Manny Muscle har spår tio i Kriteriet (V75-6) och körs av Ulf Ohlsson. I en öppen final tillhör han outsiderskaran och tränare Liljedahl är inte främmande för att hästen kan skrälla.
– Vi hade tur och fick välja som nummer två av tvåorna och utgångsläget blev inte så tokigt. Jag tycker att hästen har kapacitet och möjligheter att vinna Kriteriet. Men man vinner inte ett sådant här lopp om man har otur, så det gäller att ha stolpe in under vägen.
– Hästen känns fin i alla fall och har tagit försöket på bästa sätt. Han har tränat i dag (torsdag) och jag var fullt nöjd med honom. Han är så redo han kan vara och kommer att göra ett bra lopp. Har han flyt under vägen så kan han vinna. Det här är en häst som har en stor potential att utvecklas ytterligare och gå långt, säger Reijo Liljedahl.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, vi kör som tidigare, skor runt om och jänkarvagn. Jag har haft en liten fundering om att spaca upp honom men han sprang så fort han kunde senast så det finns ingen anledning att ändra på något.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-3 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2160/9 0 926
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-3 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 5] 2640/1 0 g 591
2015-12-17 2015-12-17 Åby-10 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/9 0 19.3 548
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-8 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/5 0 20.8 1142
2015-11-09 2015-11-09 Åby-9 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/5 0 17.9 108
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Raggmunken Raggmunken   [h 11] 2180/10 7 23.5 518
2015-10-26 2015-10-26 Åby-9 Selma Dream Selma Dream   [s 4] 2140/4 2 17.5 43
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-9 Raggmunken Raggmunken   [h 11] 2140/5 0 25.2 209
2015-10-10 2015-10-10 Åby-13 Ed Tanic Ed Tanic   [v 5] 2140/8 8 15.9 89
2016-12-22 2016-12-22 Åby-10 Fastnäs Fastnäs   [v 5] 2140/1 D 5 20.9 622
2016-12-07 2016-12-07 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/2 C 2 16.4 67
2016-11-29 2016-11-29 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 1640/6 A 2 14.5 60
2016-11-29 2016-11-29 Åby-4 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2140/4 D 0 g 714
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/5 C 2 16.6 432
2016-11-17 2016-11-17 Åby-11 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/3 D 0 g 624
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/9 B 5 16.7 377
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2140/5 D 5 16.3 293
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 Beauty Beth Beauty Beth   [s 9] 2140/9 B 0 17.7 528
2016-10-20 2016-10-20 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/11 B 3 15.8 477
2016-10-13 2016-10-13 Åby-10 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2660/13 C 4 15.9 386
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/7 C 0 16.4 184
2016-09-15 2016-09-15 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/4 B 3 15.6 310
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-11 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/5 D 0 18.5g 613
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/3 B 5 18.1g 135
2016-07-28 2016-07-28 Åby-11 Beauty Beth Beauty Beth   [s 9] 2140/2 D 0 17.9g 1071
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/1 C 0 16.5g 509
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-2 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2080/8 A 0 g 65
2016-06-16 2016-06-16 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2160/4 C 4 16.4 240
2016-06-02 2016-06-02 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/11 A 3 15.3 189
2016-06-02 2016-06-02 Åby-4 Lajos Cella Lajos Cella   [s 6] 1640/7 D 3 12.9 190
2016-05-31 2016-05-31 Åby-9 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/11 D 0 g 649
2016-05-31 2016-05-31 Åby-6 Älvgårdens Fuxi T. Älvgårdens Fuxi T.   [s 4] 2140/12 D 0 18.4 428
2016-05-19 2016-05-19 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 5] 2160/6 C 6 20.1 636
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-2 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2160/15 A 2 16.7 111
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-12 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2640/3 D 7 17.3 626
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-11 Loreen Dream Loreen Dream   [s 4] 2140/5 C 0 21.3g 549
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-3 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2080/2 D 8 18.4g 594
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 4] 2140/7 C 2 16.6 212
2016-04-14 2016-04-14 Åby-10 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2140/2 D 7 16.9 687
2016-04-14 2016-04-14 Åby-1 Loreen Dream Loreen Dream   [s 4] 2140/3 C 6 17.7 491
2016-04-07 2016-04-07 Åby-11 Borga Dulcie Borga Dulcie   [s 8] 2140/2 D 0 18.4 1937
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-1 Selma Dream Selma Dream   [s 5] 2140/6 C 8 17.3 779
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-8 Raggmunken Raggmunken   [h 12] 1700/11 A 3 23.4 79
2016-01-28 2016-01-28 Åby-10 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 6] 2160/8 D 0 g 462
2016-01-02 2016-01-02 Romme-6 Raggmunken Raggmunken   [h 12] 2180/12 A 3 25.8 65
2017-12-14 2017-12-14 Åby-10 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2160/5 C 2 21.3g 29
2017-12-01 2017-12-01 Åby-7 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/5 D 6 19.9g 611
2017-11-23 2017-11-23 Åby-11 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/3 D 6 21.8g 620
2017-11-23 2017-11-23 Åby-3 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/7 C 0 22.9 144
2017-11-13 2017-11-13 Åby-5 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/7 D 0 22.5g 452
2017-11-09 2017-11-09 Åby-11 Agnäs Agnäs   [s 4] 2160/3 C 0 20.8g 406
2017-11-09 2017-11-09 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2640/7 D 0 22.0 1801
2017-11-09 2017-11-09 Åby-2 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/3 D 0 19.8g 670
2017-10-29 2017-10-29 Åby-2 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/12 D 0 19.3 1310
2017-10-29 2017-10-29 Åby-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/3 D 5 20.0 392
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-8 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/10 D 0 23.2g 805
2017-10-19 2017-10-19 Åby-6 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/3 D 0 17.9 1074
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Agnäs Agnäs   [s 4] 2140/9 D 7 14.8 495
2017-09-21 2017-09-21 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/6 D 0 21.5g 984
2017-09-14 2017-09-14 Åby-11 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/5 D 0 24.6g 2173
2017-09-06 2017-09-06 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/12 B str
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/11 C 7 18.7 774
2017-08-24 2017-08-24 Åby-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2160/11 C 6 13.8 313
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-6 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 4] 2140/3 D 0 23.6g 289
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-8 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/3 D 2 19.1 183
2017-08-03 2017-08-03 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/3 C 4 14.6 28
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/11 D 7 14.2 193
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/6 C 0 g 1234
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-2 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/1 D 0 20.1 2358
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/6 B 1 16.0 24
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 7] 2080/1 D 0 g 341
2017-06-29 2017-06-29 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/8 B 3 13.8 84
2017-06-27 2017-06-27 Åby-7 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/5 C 0 23.2g 959
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/12 B 1 15.0 74
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 7] 2160/14 D 0 17.7g 416
2017-06-15 2017-06-15 Åby-1 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/12 D 0 18.6g 599
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2500/9 A 5 16.7 36
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-1 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2100/8 C 0 17.0 616
2017-05-29 2017-05-29 Åby-9 Allyhills Zoriono Allyhills Zoriono   [v 7] 2140/7 D 0 g 316
2017-05-29 2017-05-29 Åby-2 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/7 D 5 18.1 380
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/11 B 1 14.6 51
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/2 C 3 13.2 129
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2640/7 D 0 21.5 468
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 6] 2140/3 C 0 19.0 970
2017-04-12 2017-04-12 Åby-3 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2640/1 C 0 18.9 843
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Beauty Beth Beauty Beth   [s 10] 2140/11 B 6 18.5g 551
2017-03-29 2017-03-29 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/2 D str
2017-03-16 2017-03-16 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2160/10 C 0 19.6g 680
2017-03-02 2017-03-02 Åby-5 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/8 D 7 17.9 4071
2017-02-16 2017-02-16 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2160/2 D 0 18.9 1146
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 2140/11 C 0 17.4g 83
2017-02-02 2017-02-02 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/1 D 7 19.3 872
2017-01-12 2017-01-12 Åby-10 Fastnäs Fastnäs   [v 6] 2140/3 D 0 20.0 1089
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 5] 1640/9 C 2 16.0 29
2018-12-28 2018-12-28 Åby-4 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2160/13 C 8 16.6 548
2018-12-20 2018-12-20 Åby-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/9 C 8 17.9 563
2018-12-05 2018-12-05 Åby-3 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/2 D 0 19.9 888
2018-12-05 2018-12-05 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2160/11 B 4 16.3 219
2018-11-28 2018-11-28 Åby-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/2 C 6 16.7 548
2018-11-22 2018-11-22 Åby-11 Agnäs Agnäs   [s 5] 2180/12 D 0 g 1188
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-2 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/11 D 8 18.8 502
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/11 B 4 17.9 289
2018-11-15 2018-11-15 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 1640/7 B 0 14.1 542
2018-11-10 2018-11-10 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/6 D 3 18.8 53
2018-11-10 2018-11-10 Åby-7 Genghis Khan Genghis Khan   [v 7] 1640/2 D 0 g 472
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/4 D 8 19.2 504
2018-10-24 2018-10-24 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2160/8 C 8 15.5 358
2018-10-24 2018-10-24 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2160/9 B 5 15.3 410
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-7 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2080/6 D 5 14.0g 280
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-9 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2080/6 A 8 17.3 56
2018-10-06 2018-10-06 Åby-2 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 5] 2140/3 C 8 19.5 128
2018-10-06 2018-10-06 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/1 B 1 15.6 89
2018-10-06 2018-10-06 Åby-10 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/3 D 0 18.6 116
2018-09-26 2018-09-26 Åby-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/8 C 6 17.4 301
2018-09-26 2018-09-26 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/10 C 0 14.4 419
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/6 C 6 15.5 212
2018-09-06 2018-09-06 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2640/4 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-10 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 1640/6 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/1 C 3 16.5 287
2018-08-23 2018-08-23 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/10 C 2 14.9 545
2018-08-23 2018-08-23 Åby-11 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2160/4 D 0 23.5g 919
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2140/1 B 3 17.1 379
2018-08-16 2018-08-16 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 1640/7 C 0 13.3 691
2018-08-10 2018-08-10 Åby-1 Agnäs Agnäs   [s 5] 1640/11 D str
2018-08-10 2018-08-10 Åby-2 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/8 D 6 15.9 718
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2160/13 A 4 16.4 91
2018-07-23 2018-07-23 Åby-5 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2160/14 A 0 17.9 419
2018-07-23 2018-07-23 Åby-7 Majors Corona Majors Corona   [s 3] 2140/1 D 2 17.5 49
2018-07-23 2018-07-23 Åby-8 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/6 D 0 g 475
2018-07-01 2018-07-01 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/3 A 4 14.6 19
2018-07-01 2018-07-01 Åby-7 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/4 D 0 22.7g 109
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-1 Majors Estelle Majors Estelle   [s 3] 2080/1 D 2 18.8 202
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2080/12 B 4 16.1 99
2018-06-07 2018-06-07 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/14 D str
2018-05-31 2018-05-31 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 6] 2140/3 B 5 13.4 1342
2018-05-31 2018-05-31 Åby-11 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/2 C 0 17.8 469
2018-05-17 2018-05-17 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/1 D 6 17.1 510
2018-05-17 2018-05-17 Åby-9 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/1 D 8 23.7g 1115
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Agnäs Agnäs   [s 5] 2640/7 D 0 g 968
2018-05-03 2018-05-03 Åby-1 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 5] 2140/2 D 0 g 1050
2018-05-03 2018-05-03 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/2 C 8 16.9 1610
2018-04-27 2018-04-27 Åby-2 Agnäs Agnäs   [s 5] 1640/5 D 0 17.1g 1556
2018-04-18 2018-04-18 Åby-3 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/7 D 0 19.2 1205
2018-04-12 2018-04-12 Åby-3 Agnäs Agnäs   [s 5] 1640/8 D str
2018-03-25 2018-03-25 Åby-8 Agnäs Agnäs   [s 5] 2640/1 D 0 19.2g 910
2018-03-17 2018-03-17 Åby-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 7] 2140/6 C 0 20.1g 132
2018-03-17 2018-03-17 Åby-3 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/4 C 3 16.8 624
2018-03-17 2018-03-17 Åby-4 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/2 C 6 19.4g 206
2018-03-14 2018-03-14 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/8 C 0 g 1693
2018-03-08 2018-03-08 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/9 C 0 18.9 290
2018-02-26 2018-02-26 Axevalla-2 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/7 B 0 19.8 110
2018-02-22 2018-02-22 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/6 C 5 17.5 370
2018-02-14 2018-02-14 Åby-5 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/7 D 0 19.1 1279
2018-02-08 2018-02-08 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/6 C 0 17.7 531
2018-02-08 2018-02-08 Åby-2 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 7] 2140/6 D 0 17.1 1000
2018-02-08 2018-02-08 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/2 C 0 g 458
2018-02-01 2018-02-01 Åby-1 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2160/8 C 0 19.3 1097
2018-02-01 2018-02-01 Åby-7 Limousin Limousin   [v 10] 2140/8 D 0 17.6 1892
2018-02-01 2018-02-01 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 5] 2640/1 C 0 18.5 1333
2018-01-24 2018-01-24 Åby-1 Moonlight G.G. Moonlight G.G.   [s 5] 2140/9 D 0 24.3 668
2018-01-18 2018-01-18 Åby-1 Red Sea Crossing Red Sea Crossing   [v 7] 2160/7 D 0 21.7g 682
2018-01-18 2018-01-18 Åby-3 Agnäs Agnäs   [s 5] 2160/7 C 0 18.6 867
2018-01-18 2018-01-18 Åby-10 Fastnäs Fastnäs   [v 7] 2140/3 D 0 20.1 677
2018-01-10 2018-01-10 Åby-5 Listas Maximus Listas Maximus   [v 5] 2140/4 D 0 18.1 293
2018-01-04 2018-01-04 Åby-10 Agnäs Agnäs   [s 5] 2160/6 B 7 17.6 623
2019-12-30 2019-12-30 Åby-5 Rex Rex   [v 6] 2140/11 B 0 g 299
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-1 Rex Rex   [v 6] 2160/8 C 5 18.4 106
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2640/8 D 0 16.1 656
2019-11-21 2019-11-21 Åby-1 Honfleur Boko Honfleur Boko   [s 5] 2140/10 C 0 20.2 551
2019-11-16 2019-11-16 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/12 A 8 16.1 73
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-1 Rex Rex   [v 6] 2140/5 A 2 18.9 56
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-4 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2160/5 C 7 18.6 251
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/11 B 0 16.0 99
2019-10-31 2019-10-31 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2660/10 D 0 15.9 489
2019-10-23 2019-10-23 Åby-5 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/5 A 5 14.4 22
2019-10-12 2019-10-12 Åby-4 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/11 A 3 14.2 65
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2140/5 D 4 16.0 83
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-5 Raggmunken Raggmunken   [h 15] 2180/9 C 0 25.7 281
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-11 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/3 C 7 16.3 320
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2080/3 C 4 14.9g 65
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-9 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2500/14 C 0 17.8 125
2019-09-19 2019-09-19 Åby-3 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/2 B 3 13.5 51
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2160/9 C 2 15.2 143
2019-09-12 2019-09-12 Åby-5 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/1 C 7 15.7 129
2019-09-12 2019-09-12 Åby-8 Agnäs Agnäs   [s 6] 2140/5 D 7 19.0 216
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/11 C 0 16.2 550
2019-08-20 2019-08-20 Åby-9 Agnäs Agnäs   [s 6] 2140/4 D 0 21.4 740
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2100/11 A 1 14.8 27
2019-08-15 2019-08-15 Åby-7 Ramon Dekkers Ramon Dekkers   [v 6] 2140/12 D str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/10 D 5 14.8 1148
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-9 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/2 A 2 14.4 61
2019-07-25 2019-07-25 Åby-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 1640/9 D 0 13.2 768
2019-07-25 2019-07-25 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/11 B 3 13.9 119
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-2 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1680/9 D 5 16.7 318
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2160/6 D 7 15.3 864
2019-06-27 2019-06-27 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/6 B 0 14.1 325
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-2 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2160/5 C 5 23.8g 234
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2160/7 C 7 21.9 288
2019-06-20 2019-06-20 Norge-2 Raggmunken Raggmunken   [h 15] 2120/2 D 2 67
2019-05-16 2019-05-16 Åby-5 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/10 D 4 16.3 293
2019-05-09 2019-05-09 Åby-5 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/3 A 1 16.1 144
2019-04-27 2019-04-27 Åby-1 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/3 D 0 17.4 866
2019-04-27 2019-04-27 Åby-2 Raggmunken Raggmunken   [h 15] 2180/12 D 0 27.6 548
2019-04-04 2019-04-04 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2660/7 D 5 15.4 200
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/4 C 3 16.6 86
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-10 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2640/8 C 2 16.7 140
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/6 C 4 17.3 672
2019-03-07 2019-03-07 Åby-7 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2160/10 B 1 16.8 85
2019-03-07 2019-03-07 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 2660/9 B 5 18.0 353
2019-02-22 2019-02-22 Åby-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 1640/8 B 0 15.4 525
2019-02-14 2019-02-14 Åby-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 1640/9 B 4 16.4 494
2019-01-31 2019-01-31 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 4] 2140/3 B 3 16.3 129
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 4] 2140/12 C 7 17.5 541
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 7] 1640/7 C 6 14.3 958
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Listas Maximus Listas Maximus   [v 6] 2140/10 D 0 19.3 981
2020-09-23 2020-09-23 Åby-3 Majors Amore Majors Amore   [v 3] 2140/8 C 6 17.9 1305
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2140/1 C 0 22.5g 373
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 1640/10 D 0 16.1 455
2020-09-02 2020-09-02 Åby-1 Majors Amore Majors Amore   [v 3] 2140/10 D 0 20.6g 1851
2020-08-20 2020-08-20 Åby-4 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2160/4 C 6 15.0 422
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/11 C 1 14.1 268
2020-08-13 2020-08-13 Åby-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2140/3 C 0 23.6g 516
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-1 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 4] 2080/10 D 7 19.0 337
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-5 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2100/8 C 7 15.2g 825
2020-07-23 2020-07-23 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2180/11 B 5 15.3g 283
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-3 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/9 D 7 15.4 751
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-6 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2140/6 A 2 14.1 121
2020-06-25 2020-06-25 Åby-10 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2160/13 D 8 14.5 1761
2020-06-11 2020-06-11 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2140/4 B 0 14.2 521
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-2 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 8] 2160/2 D 7 18.0 608
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-6 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 1640/7 D 6 14.2 636
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-8 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2160/10 A 4 13.9 277
2020-05-14 2020-05-14 Åby-10 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2180/12 B 4 16.6 289
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-9 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2140/9 B 4 13.7 603
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-11 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2160/5 B 1 16.0 190
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-3 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2160/8 D 0 16.4 1223
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-6 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2160/7 D 0 16.3 1129
2020-04-25 2020-04-25 Åby-8 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2640/7 D 0 15.2 749
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-10 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2160/14 B 2 15.6 234
2020-04-02 2020-04-02 Åby-9 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 1640/8 D 3 13.6 209
2020-03-29 2020-03-29 Åby-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/6 C 7 16.1 268
2020-03-29 2020-03-29 Åby-9 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2140/4 C 0 16.9 214
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-9 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 1640/6 D 3 12.9 196
2020-03-10 2020-03-10 Åby-4 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 1640/8 C 2 14.3 776
2020-02-20 2020-02-20 Åby-7 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2640/2 D 0 19.8 1090
2020-02-06 2020-02-06 Åby-8 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/4 D 0 17.1 486
2020-02-06 2020-02-06 Åby-10 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2160/13 C 0 18.7 341
2020-01-23 2020-01-23 Åby-6 Majors Corona Majors Corona   [s 5] 2660/13 A 0 16.8 350
2020-01-23 2020-01-23 Åby-10 Majors Estelle Majors Estelle   [s 5] 2160/2 D 6 17.4 536
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-3 Rex Rex   [v 7] 2140/1 D 0 g 38
2020-01-08 2020-01-08 Åby-9 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 1640/5 D 0 14.2g 635
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-1 Rapid on Line Rapid on Line   [v 8] 2140/10 C 6 15.8 433ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se