V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förb..


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.
Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förbehållna kuskar som kört max 150 lopp föregående år, med undantaget för kuskar under 25 år som är välkomna oavsett meriter.
Det ändras vid årsskiftet.
Nedan följer delar av en intervju med Svensk Travsports sportchef Petter Johansson från organisationens hemsida:
Varför gör ni denna ändring?
– Vi vill tydliggöra gränsdragningen för vilka som får köra breddlopp. Från 1 januari gäller gränsen på max 150 lopp föregående år för alla oavsett ålder vilket också är ett önskemål som kommit från våra basföreningar under året.
Försvinner loppen som enbart är förbehållna kuskar som är max 25 år?
– Man ska se den här ändringen som en del i en helhet där möjligheterna att tävla ökar för såväl ungdomar som för bredden. Ungdomar (det vill säga kuskar upp till 25 år) som kör fler än 150 lopp per år kommer att få fler möjligheter att köra lopp från och med 2020 i och med det nya licenssystemet. Till exempel Wången Cup, men även en hel del andra rena ungdomslopp som gynnar alla under 25 år.
Hur många är det som inte får delta i breddlopp?
– Vi har cirka 4 300 licensinnehavare totalt, varav cirka 1 700 kör eller rider lopp och det är omkring 100 av dem som inte kommer att kunna delta i breddloppen under nästa år.

Kanal 75


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.Det blev höjdpunkten p&..


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.
Det blev höjdpunkten på vad som utvecklat sig till en veritabel genombrottssäsong i sulkyn för den unge dansken vars travkarriär på svensk mark började med ett sommarjobb för två år sedan.
- Min mamma hade travhästar och jag lärde mig att köra tidigt. Sedan fick jag sommarjobbet hos Peter Untersteiner för två år sedan. Jag pluggade då och kunde inte flytta, men när Peter frågade om jag ville börja jobba hos honom efter skolan så tackade jag ja direkt. Jag var där första dagen efter att skolan slutade, berättar 21-åringen som har travsporten i blodet.
Morfar är nämligen Walther Kaiser-Hansen, Danmarks dominerande tränare under 1960- och 70-talet som på meritlistan bland annat har en andraplats i Elitloppet med My Nevele 1980 och är invald i danska travsportens ”Hall of Fame”.
Om barnbarnet når samma framgångar återstår att se, men klart är i alla fall att Victor Rosleff har höga ambitioner.
- Min dröm har alltid varit att bli tränare, men det är fortfarande väldigt långt dit. Nu är mitt mål de kommande åren att samla så mycket erfarenheter jag bara kan. I Danmark lärde jag mig mycket av Axel Jacobsen och tiden hos Peter har också varit väldigt givande. Det är helt underbart att jobba där, berättar Rosleff, som däremot inte fått speciellt många uppsittningar från sin arbetsgivare.
Istället är det Halmstad-kollegan Jerry Riordan som stått för hästarna som gett Rosleff hans största framgångar, inklusive lördagens två styrningar Key Mom och Maggie Cash.
- Jag är oerhört tacksam mot Jerry att han gett mig sådant förtroende. Det är svårt att få chansen att köra och det har gjort en enorm skillnad.
Varför tror du att du fått så många chanser av honom?
- Förmodligen för att det började så bra. De första tre loppen jag körde åt honom slutade med seger, sedan har det rullat på.
Hur var det att vinna Lärlings-SM med Maggie Cash?
- Det var riktigt stort, det största i min karriär. Jag var väldigt glad och stolt bara att få chansen att köra ett sådant lopp, att vinna blev som en stor bonus.

"Värd en seger"
Nu får du chansen att köra henne i bronsdivisionen (V75-7) på lördag, kan det bli ny seger?
- Man hoppas ju alltid. Jag kan inte säga att jag var speciellt överraskad att hon kunde vinna senast. Hästen är väldigt vass då hon får spara sin speed och nu fick vi exakt det lopp jag hade önskat i rygg på ledaren. Som läget blev nu så hoppas jag på en repris.
Så du har inga planer på att försöka komma till ledningen?
- Det är tidigt att svara på, men jag upplever att hästen är mest effektiv då hon får smyga som senast så min första tanke är att hitta en bra rygg och hoppas på lucka.
Hon tävlade med jänkarvagn senast, var det någon skillnad?
- Jag ska inte säga att jag upplevde någon stor förändring, men hon fungerade perfekt i den vagnen så vill Jerry att jag kör i den igen gör jag gärna det.
I lärlingsloppet sitter Victor Rosleff upp bakom Key Mom, men är också ordinarie kusk bakom Orbital Ås.
- Det var Jerry som bestämde vilken häst jag skulle köra. Key Mom gjorde ett kanonlopp senast. Vi fick stenhård press 900 kvar och jag var tvungen att köra max redan då, att hon höll som trea var verkligen strongt. Hon har gjort massor med fina lopp och är verkligen värd en seger.
Kan den komma på lördag?
- Jag hoppas det.
Siktar du mot ledningen igen?
- Ja, skulle hon komma dit är jag inte intresserad av att släppa. Men hästen fungerar lika bra bakifrån.
Är Key Mom bättre än Orbital Ås?
- Det är svårt att svara på. Orbital Ås har också gjort det väldigt bra på sistone. Näst senast körde jag bort henne och senast fick hon ett tungt slutvarv. Jag tycker att de är jämna med ett litet, litet plus för Key Mom. Men skulle Orbital Ås ha lite klaff med resan från det här spåret är hon också bra nog att slåss om segern. Hästen kan dessutom öppna snabbt, det visade hon näst senast.
Har du märkt några effekter av vinsten i Lärlings-SM?
- Ja, lite har jag märkt. Det här lärlingsloppet på lördag till exempel. Jag såg att jag var uppsatt som kusk på flera hästar, så har det inte varit tidigare. Kanske var det några som lärde sig mitt namn den dagen, säger Victor Rosleff.


Det här säger Jerry Riordan om varför han väljer att använda Victor Rosleff som kusk:
”Redan när Victor körde första loppet för mig så såg jag att han hade självförtroende och väldigt god hand med hästen. Det har fortsatt, han är duktig på att få hästarna i rytm och sätta in dem i fältet på ett smidigt sätt, sedan är han snäll och pressar dem aldrig för hårt vilket jag uppskattar. En sak som verkligen imponerade på mig var när han tog två raka segrar med Betting King, en väldigt knepig häst som varit omöjlig att få felfri. Taktiskt kan han givetvis utvecklas och lära sig fler tricks, annars ser jag ingen direkt skillnad på att använda honom jämfört med de etablerade toppkuskarna. Och framförallt; man kan inte träna sig till att bli en toppkusk på gymmet, det blir man bara genom att köra många lopp och de unga måste få chansen att utvecklas.”

Robin Johansson, Kanal 75


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.Han låg en seger bakom Jörgen W..


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.
Han låg en seger bakom Jörgen Westholm i kuskligan inför årets sista tävlingsdag i Rättvik.
Men Ohlsson hade en mycket lyckad eftermiddag och vann tre lopp i rad. Samtliga med hästar tränade av Svante Båth. Dessa var Vista Do Mar, Global Unlimited och Anacona Kronos. Det räckte för att gå förbi och säkra kuskchampionatet.
Jörgen Westholm avslutade tävlingsdagen och säsongen i Rättvik genom att vinna med sin egentränade Whelk. Men då var det hela alltså redan avgjort i Ohlssons favör som vann tolv lopp i Rättvik i år.
Ulf Ohlsson har tidigare i år blivit champion på Dannero och Hagmyren. Totalt har han vunnit hela 109 championat i karriären.
Jörgen Westholm kunde däremot glädja sig åt att bli överlägsen tränarchampion i Rättvik.

Klara kuskchampions 2019
Arvika, Niclas Benzon
Dannero, Ulf Ohlsson
Hagmyren, Ulf Ohlsson
Hoting, Rikard N Skoglund
Karlshamn, Christoffer Eriksson
Lycksele, Ove A Lindqvist
Oviken, Per Linderoth
Lindesberg, Kim Eriksson
Rättvik, Ulf Ohlsson
Tingsryd, Peter Untersteiner
Vaggeryd, Peter Untersteiner
Åmål, Magnus Jakobsson
Årjäng, Magnus Jakobsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lop..


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lopp när han tågade runt konkurrenterna från spår 15 på slutvarvet. Efter att ha gått med i rygg i tredjespår 1200 meter kvar så svepte hästen runt hela fältet halvvarvet kvar. Över upploppet spurtade han till en lätt seger och jätteskrällen var ett faktum.
– Det var häftigt och hästen var fantastiskt bra, säger Magnus Träff.
– Vi var inne på att hästen skulle göra en bra prestation för han hade tränat väldigt bra och det kändes att han hade gått framåt med loppen som han hade fått i kroppen. Men det här var över förväntan att han skulle göra en så bra insats. Först gå med i tredjespår 1200 kvar och sedan den svepningen sista 500. Det var mer än man hade vågat hoppas på.

Vann en kvarts miljon på Dagens Dubbel
Captain Knas ägs av kompisarna Björn Arvenberg och Claes Sunnervik. Den sistnämnde hade spelat 50 kronor på rätt DD-kombination. När Dizzy River vunnit den andra dubbel-avdelningen blev oddset historiskt högt. Dagens Dubbel betalade 4989 gånger pengarna och Sunnervik kunde kvittera ut en kvarts miljon kronor på sitt spel.
– Jag trodde inte mina ögon. Det var rena bingon och händer och händer nog bara en gång i livet att man spikar en 100-oddsare, sa Claes Sunnervik.

”Känns bara bättre och bättre – mjuk och fin”
De har ägt femårige Captain Knas hela tiden som nu är inne på sin tredje tränare. Han var först hos Stig H Johansson, därefter hos Oskar Kylim-Blom och nu hos Magnus Träff. Det har blivit två segrar och en tredjeplats på de senaste tre starterna och hästen är onekligen i ett gott slag.
– Det känns faktiskt som att hästen bara blir bättre och bättre. Han känns väldigt mjuk och fin för dagen, säger Träff.
– Han fick vila ett par månader när vi fick in honom i träning och han var riktigt bra i första starten för oss som tvåa. Men sedan har hästen varit lite ängslig och han galopperade i tre starter i rad. Nu känns det som att han litar mer på sig själv och då har resultaten kommit också.

”Hade inte våga lämna honom utanför”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Åby och Solvalla. Captain Knas är med i hetluften igen och startar i den fjärde avdelningen på huvudstadsbanan. Han har spår sex bakom startbilen över medeldistans och i sulkyn sitter återigen Sofia Frilén.
– Motståndet är bättre den här gången men han har också ett betydligt bättre utgångsläge än senast. Han kan öppna rätt så hyggligt men har också gjort bort sig bakom bilen. Det där får kusken känna vid starttillfället hur hästen verkar för dagen om hon vågar släppa på eller inte. Han är ingen raket ut men öppnar lite över medel.
– Det är bra hästar emot men han är bra själv också. Jag är inte främmande för att han kan vinna igen. Garderar man upp loppet så hade inte jag vågat lämna honom utanför systemet i alla fall. Hästen känns väldigt fin och jag har inget att klaga på.

”Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra”
– Sofia Frilén är på semester i USA och kommer hem samma dag på onsdag. Så hon åker direkt från flyget till Solvalla. Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra och kommer bra överens med hästen. Hon kör med förtroende både för sig själv och hästarna.
– Vi kör barfota fram som senast och vi får se hur vi gör med huvudlaget. Han gick med norskt huvudlag senast och eventuellt kan det bli så att kusken drar ner det före start. Men det får vi se på tävlingsdagen beroende på hur hästen värmer och känns, säger Magnus Träff.
Bollnäs-tränaren tog ut sin proffslicens vid årsskiftet och har nio hästar i träning. Han letar nu efter en ny gård för att kunna ta in fler hästar i träning eftersom det är stort intresse från hästägarna.
– Vi har fullt som det är just nu men har förfrågningar hela tiden från nya kunder. Så vi har hållit på och letat gård en tid för att kunna utöka men så här långt har vi gått bet. Vi försöker att hitta en lösning så fort det går och känner oss beredda att ta in fler hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


5 Tippar V75Kanal 75..


5 Tippar V75

Kanal 75


Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-1642. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-1173. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-1134. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-164
2. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-117
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-113
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 176-183-140
5. Björn Goop, Färjestad, 161-104-91
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 135-88-102
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 116-88-65
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 115-163-133
9. Erik Adielsson, Solvalla, 112-80-42
10. Magnus A Djuse, Östersund, 97-91-59
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 85-67-70
13. Robert Bergh, Åby, 83-63-39
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 79-53-46
15. Oskar J Andersson, Romme, 77-74-54
Siffror till och med 20 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-10 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 4] 2640/11 0 21.1g 254
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-6 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 4] 2140/10 0 16.8 553
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-3 Quite a Man Quite a Man   [v 6] 2140/3 0 18.3 904
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-3 Take the Joy Take the Joy   [v 5] 2140/4 0
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2160/13 B 7 19.6 614
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2160/8 C 0 g 243
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-10 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2140/9 D 0 17.1 308
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-10 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 5] 1640/1 D 7 16.2 245
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-5 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2140/4 C str
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2640/7 D 7 16.4 293
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2160/5 C 0 20.3g 373
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 1609/9 B 0 14.0 195
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-1 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2140/5 A 1 16.1 21
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2160/4 B 0 19.2g 60
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-5 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2140/12 C 0 15.5 1055
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2160/10 B str
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 1640/3 D 0 17.1g 540
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2160/6 B 3 15.6 266
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-6 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2640/5 B 5 16.0 124
2016-04-20 2016-04-20 Åby-8 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2640/3 C 4 15.7 575
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-5 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 1640/6 B 3 13.0 112
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 1640/2 C 1 13.1 159
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-4 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2160/10 C 8 17.1 115
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-4 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 1640/7 C 1 17.1 255
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 5] 2160/8 D 0 19.3 309
2016-01-28 2016-01-28 Åby-9 Quite a Man Quite a Man   [v 7] 1640/7 B 0 18.5 619
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-7 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 6] 1640/4 D 0 15.5 417
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-6 Devil Em Devil Em   [v 4] 2140/12 C 0 19.2 1217
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-1 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 4] 2160/7 D str
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 4] 2140/7 C 0 16.4 259
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 6] 2140/1 D 7 15.0 348
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 6] 2140/2 D 1 15.5 168
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 6] 2140/11 D 0 17.4 482
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-9 Devil Em Devil Em   [v 4] 2140/5 C 7 18.6 178
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-6 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 6] 1640/9 D 7 15.7 230
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-5 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 4] 2140/4 D 2 16.7 63
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-3 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 4] 2640/5 C 2 17.0g 28
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-5 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 4] 1609/9 C 0 g 217
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-3 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 4] 2140/7 D 0 16.5 466
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-7 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/4 D 7 14.0 118
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-2 Devil Em Devil Em   [v 4] 2160/8 B 0 19.2 152
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-1 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 4] 2160/7 C 4 17.0 258
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-9 Devil Em Devil Em   [v 4] 2160/5 D 0 g 107
2017-03-29 2017-03-29 Åby-4 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 4] 2140/9 B 0 15.5 573
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-12 Uddens Index Uddens Index   [v 6] 2160/10 B 0 20.3g 96
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 4] 2140/6 B 5 15.5 158
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-4 Devil Em Devil Em   [v 5] 1640/8 D 0 20.0 1019
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-6 Cream Balloon Cream Balloon   [v 6] 2140/12 D 5 17.4 139
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 7] 2140/9 C 5 16.4 534
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Stepping Memory Stepping Memory   [v 10] 2140/9 D 0 17.4 573
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/3 C 8 18.4g 170
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-4 Devil Em Devil Em   [v 5] 1640/11 D str
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-6 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 7] 2640/1 D str
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 7] 2140/7 B 6 16.5 137
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-8 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/9 C 5 17.0 169
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-5 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 5] 2140/6 C str
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-9 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/5 C 5 16.9 99
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-4 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/6 C 0 g 75
2018-07-23 2018-07-23 Åby-2 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 5] 2140/8 D 0 g 272
2018-07-11 2018-07-11 Visby-4 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 5] 2120/9 D 0 15.6 1000
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-8 Devil Em Devil Em   [v 5] 1609/11 B 6 15.5 141
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-5 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/7 B 0 16.6g 333
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-10 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 5] 1640/8 D 4 15.2 141
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/9 B 3 17.3 32
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-8 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 7] 2140/4 C 0 16.9 147
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-5 Mellby Eye Catcher Mellby Eye Catcher   [s 5] 1609/7 B 2 14.7 198
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-8 Devil Em Devil Em   [v 5] 1609/5 D 4 14.5g 177
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-9 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 7] 1609/8 C 8 14.8 69
2018-02-26 2018-02-26 Axevalla-2 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/8 C 0 21.4 609
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-5 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/1 B 8 18.8 50
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-6 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 2140/1 C 4 17.0 317
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-5 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 2140/8 C 8 16.5 134
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-8 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/1 B 0 18.6g 91
2019-09-07 2019-09-07 Åby-7 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/1 C 5 16.8g 369
2019-09-07 2019-09-07 Åby-8 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 1640/1 D 0 13.6 779
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 2140/10 D 0 16.3 602
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/1 C 5 16.7 311
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-3 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/10 B 3 16.2 102
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-5 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 2140/5 C 1 15.7 200
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-2 Devil Em Devil Em   [v 6] 2180/11 B 3 16.4 601
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 1680/11 D 0 g 948
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-7 Devil Em Devil Em   [v 6] 2160/6 D 6 17.1 356
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 2160/5 D 0 16.1 642
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 2140/8 D 2 16.0 650
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/1 C 2 16.7 186
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-2 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/7 B 0 19.2 771
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-5 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 7] 1640/6 C 0 16.6 421
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-2 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 1609/4 A 3 15.1 53
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 1609/4 D 7 14.1 338
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Devil Em Devil Em   [v 6] 1609/8 B 5 15.5 76
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-2 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 1609/12 C 2 14.8 203
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-9 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 1609/4 D 8 14.6 628
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/5 D 4 16.5 806
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-8 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/2 D 0 18.5 1321
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 2140/2 D 8 16.1 340
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-7 Chartreuse Chartreuse   [s 4] 2140/2 C 0 19.6 229
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/8 C 0 66
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 2140/1 D 0 16.9 360
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/8 B 6 18.0 35
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-1 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/4 D 4 16.1 283
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Alvena U.Two Alvena U.Two   [v 8] 2140/2 D 8 18.0 198
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-8 Devil Em Devil Em   [v 6] 2140/1 D 2 16.4 361ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se