V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-29 2024-05-29 Åby-1 Magic Riff Magic Riff   [s 3] 2140/6 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-8 Dance the Night In Dance the Night In   [s 3] 2140/7 0 16.2 1024
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/3 0 15.8 24
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/11 1 12.6 26
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-5 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2140/1 0 13.6 114
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 1640/1 4 14.9 238
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-4 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 6] 2140/6 3 15.7g 28
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-2 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 6] 2140/2 4 16.2 312
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-1 All of Marke All of Marke   [s 3] 2140/12 0 21.4g 47
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-7 Ravine Ravine   [s 4] 2140/7 4 17.2 58
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 1609/4 4 14.0 46
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/7 1 14.1 44
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-8 Tracks Tracks   [v 4] 2640/4 0 g 846
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-5 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2640/12 5 15.5 511
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 2140/6 2 17.1 242
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Fancy Marke Fancy Marke   [s 6] 2140/1 7 17.5 1155
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 2140/3 0 15.0 767
2015-12-17 2015-12-17 Åby-9 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 2140/3 1 14.7 41
2015-12-17 2015-12-17 Åby-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/1 1 15.5 117
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 6 14.9 304
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-5 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2640/3 0 16.1 84
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-3 Daydreamer In Daydreamer In   [v 3] 1640/3 4 15.2 54
2015-12-12 2015-12-12 Åby-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 1640/10 4 12.8 67
2015-12-10 2015-12-10 Åby-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 6] 2660/11 4 15.9 39
2015-12-10 2015-12-10 Åby-4 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/5 0 16.5g 192
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-11 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/5 2 15.8 203
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 1640/8 1 12.4 68
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-7 Ravine Ravine   [s 4] 2140/5 5 15.1 479
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Tracks Tracks   [v 4] 2140/10 2 15.9 265
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Cheri Marke Cheri Marke   [s 3] 2140/6 3 17.9 669
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-2 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 9] 2160/8 5 18.4 849
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Claire Claire   [s 3] 2140/11 6 16.9 85
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/2 0 18.5 63
2015-12-02 2015-12-02 Åby-7 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2140/5 4 16.4 68
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2640/10 4 17.0 49
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-9 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 5] 2640/2 0 21.6 243
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Carmen Lill Carmen Lill   [s 3] 2140/1 0 g 252
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Tracks Tracks   [v 4] 2140/2 2 17.6 121
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Ravine Ravine   [s 4] 2160/15 4 17.1 85
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 1640/2 2 14.5 25
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/6 2 16.6 58
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2160/9 2 15.4 13
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-6 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 1609/1 5 14.0 24
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-5 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 3180/14 0 17.3 534
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-2 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/9 5 15.5 24
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-9 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 2140/11 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-7 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2140/6 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 3] 2140/2 str
2015-11-22 2015-11-22 Åby-5 Biran Akema Biran Akema   [s 3] 2140/8 8 16.8 459
2015-11-22 2015-11-22 Åby-4 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 1640/10 0 g 94
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-7 Amina Hornline Amina Hornline   [s 6] 2640/2 0 17.8 932
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 1640/4 4 13.0g 53
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 2 14.4 24
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 Francks Gidjon Francks Gidjon   [h 3] 2140/1 6 19.5 366
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-2 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/1 3 16.8 609
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/8 5 14.2 100
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-7 Tracks Tracks   [v 4] 1640/3 3 16.2 217
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 1640/9 5 15.3g 48
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Susie Love Susie Love   [s 3] 2160/7 str
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Limus Effi Limus Effi   [s 3] 2140/9 0 g 1091
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Ufo Jet Ufo Jet   [h 2] 1640/6 4 20.8g 38
2015-11-09 2015-11-09 Åby-1 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/6 4 14.4 36
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2140/12 1 15.6 28
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2160/7 2 14.5 118
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-6 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/4 2 14.4 40
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/12 3 14.5 48
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/4 3 18.6 55
2015-10-28 2015-10-28 Åby-9 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 5] 2140/8 0 13.6 529
2015-10-28 2015-10-28 Åby-7 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 1640/12 5 12.7 225
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-11 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/6 0 13.8g 153
2015-10-22 2015-10-22 Åby-8 Buckpasser Buckpasser   [v 4] 2140/3 0 g 82
2015-10-22 2015-10-22 Åby-5 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/2 5 15.2 46
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 2140/4 0 13.3 93
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/1 2 15.7 36
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Goa Moa Goa Moa   [s 4] 2140/1 0 g 187
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-7 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 1640/3 4 13.3 39
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-12 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 2180/8 4 15.8 547
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2100/11 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-9 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2640/6 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 1 13.6 132
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2640/1 5 15.2 34
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 No Limit Power No Limit Power   [s 3] 1640/2 0 15.5g 307
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Melody Marke Melody Marke   [s 4] 2140/11 0 g 1196
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 3140/3 5 17.1 985
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-6 Susie Love Susie Love   [s 3] 2140/5 8 16.7 305
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-4 Avanti L.M. Avanti L.M.   [v 8] 2140/7 0 14.6 1771
2015-10-10 2015-10-10 Åby-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/5 1 13.8 66
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-4 Drive By Drive By   [h 3] 2140/6 str
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/12 2 14.9 75
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-2 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2100/9 7 14.8 84
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-2 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 7] 1640/4 0 13.0 143
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 2140/11 str
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Cindy Photo Cindy Photo   [s 4] 2640/6 str
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-8 Buckpasser Buckpasser   [v 4] 2140/7 0 g 35
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-1 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/9 str
2015-09-30 2015-09-30 Åby-7 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 2640/5 2 12.8 87
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 Pastore Bob Pastore Bob   [h 2] 1640/4 5 14.6 95
2015-09-30 2015-09-30 Åby-2 Susie Love Susie Love   [s 3] 2140/3 0 15.7 513
2015-09-30 2015-09-30 Åby-1 Tracks Tracks   [v 4] 2140/9 4 14.9 133
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Francks Onyx Francks Onyx   [v 5] 2140/2 0 18.9g 202
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-8 Avanti L.M. Avanti L.M.   [v 8] 2140/9 0 13.6 773
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2160/15 2 15.0 652
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-5 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/4 1 13.4 13
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 1640/4 0 g 387
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-1 Bandy Westwood Bandy Westwood   [v 3] 2140/4 0 g 185
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Geting Akema Geting Akema   [v 3] 2140/4 D 0 21.3g 446
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/9 B str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-10 Supreme Court Supreme Court   [v 5] 1640/1 D 0 15.7 78
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 1640/8 B 0 16.3 153
2016-12-29 2016-12-29 Åby-1 Madurai Madurai   [h 3] 2140/7 D 0 g 98
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/4 D 0 16.2g 615
2016-12-17 2016-12-17 Åby-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2640/4 C 7 16.6g 290
2016-12-15 2016-12-15 Åby-8 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/3 D 2 14.5 384
2016-12-15 2016-12-15 Åby-5 Francks Gidjon Francks Gidjon   [v 4] 2640/12 D 0 18.5 1020
2016-12-15 2016-12-15 Åby-4 Supreme Court Supreme Court   [v 5] 1640/2 B 1 13.0 31
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Made My Way Made My Way   [s 5] 2160/9 C 0 19.4g 354
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/10 B 0 15.8 465
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/7 B 2 17.0 44
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-6 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/9 B 0 15.9 330
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2160/6 A 3 16.7 150
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-2 Doris Palema Doris Palema   [s 3] 2140/1 D 1 16.8 210
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Shutter Island Shutter Island   [s 3] 2140/8 C 4 20.0 65
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2680/14 A 2 16.5 23
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Windfall Windfall   [v 3] 2140/9 B 3 17.6 131
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-6 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/5 B 0 16.4 118
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-3 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/2 D 6 17.7g 277
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-11 Gassman's Evert Gassman's Evert   [v 7] 2180/11 A 2 16.6 30
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-6 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/1 C 3 15.7 307
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/3 C 5 15.5 104
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/10 A 8 15.6 191
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-1 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/7 C 6 16.0 58
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-9 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/7 C 0 16.2g 293
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/2 B 1 17.2 37
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-6 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2160/12 A 1 15.5 16
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Shutter Island Shutter Island   [s 3] 2140/6 D 4 18.7 138
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/5 C 4 16.1 78
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 5] 2160/11 A 1 16.0 24
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/1 B 0 g 58
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/11 A 0 g 95
2016-11-15 2016-11-15 Åby-6 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/7 B str
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/5 D 3 16.1 117
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/11 B 3 16.9 266
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 6] 1640/1 D 0 g 242
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 1640/8 A 7 17.4 18
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-4 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/4 D 0 g 107
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-3 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 1680/8 C 0 15.0 238
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Jas Ribb Jas Ribb   [h 4] 2140/2 B 4 19.6 64
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-7 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2100/8 B 3 16.4 58
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/6 C 5 15.3 34
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-5 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2160/12 C str
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/12 C 6 15.9 97
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-2 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/2 C 6 15.7 138
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-1 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/12 A 3 17.2 45
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-10 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/1 D 0 21.5g 57
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/4 D 5 14.7 162
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/7 A 2 15.7 40
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/2 C 5 14.5 27
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 1640/2 C 0 14.5 106
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-2 Josef Palema Josef Palema   [v 4] 2140/3 C 3 16.5 260
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-1 Daina Westwood Daina Westwood   [s 2] 1640/2 D 5 17.4 411
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/11 A 2 19.5g 76
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Hey Joe Hey Joe   [v 5] 2160/12 C 0 g 200
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/1 D 3 14.7 133
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/4 C 7 18.6 100
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 5] 1640/3 A 1 14.2 40
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/8 D 0 18.6 506
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/3 D 0 g 475
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2140/11 D 7 14.6 252
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-7 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/9 C 1 15.8 30
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-6 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 1640/11 D str
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-3 Baharat Baharat   [s 5] 1640/3 B 6 13.3 158
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-2 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/10 C 6 12.9 390
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-11 Käck Mi Käck Mi   [v 6] 2640/9 B 6 19.2g 87
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2140/4 A 0 g 25
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-9 Borups Othello Borups Othello   [s 4] 2140/8 D 6 16.7 389
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Cast Bolt Cast Bolt   [v 6] 1640/12 B 0 g 217
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-8 Pastore Bob Pastore Bob   [h 3] 2160/8 B str
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Tenzing Tenzing   [v 6] 1640/4 B 1 12.7 37
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-4 The Pearl The Pearl   [s 8] 2160/10 C 6 17.1 653
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2160/10 A str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2100/5 B str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2609/2 D 7 17.2 235
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-2 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/9 D str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-11 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2160/11 D 0 18.2 595
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Hökhults Leo Hökhults Leo   [v 4] 1640/8 D str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-9 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/7 B 0 15.2 126
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Love Me Madly Love Me Madly   [s 4] 2640/2 D 6 14.7 415
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/6 B str
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2160/10 A str
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 3200/11 C 0 14.6 222
2016-09-15 2016-09-15 Åby-10 Jas Ribb Jas Ribb   [h 4] 2140/4 D 4 17.2 151
2016-09-15 2016-09-15 Åby-9 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2660/8 D 0 14.6 299
2016-09-15 2016-09-15 Åby-2 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/9 C str
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-9 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2180/6 B 4 15.3 29
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-7 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/3 C 5 16.8 102
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-5 Käck Mi Käck Mi   [v 6] 2140/8 D 3 18.2 222
2016-09-09 2016-09-09 Åby-7 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/12 C 4 17.8 312
2016-09-09 2016-09-09 Åby-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/7 C 0 g 86
2016-09-09 2016-09-09 Åby-5 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 1640/12 D 0 13.8g 882
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-9 Niveau Niveau   [v 7] 3160/6 C 5 16.5 224
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-8 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 2140/9 C 0 g 133
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-6 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2140/12 B 4 16.1 58
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/6 B 4 14.7g 25
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/11 B 0 14.2g 211
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/6 C 6 17.0 307
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-5 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 1640/12 D 6 14.2 1055
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/5 A 0 18.5g 19
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/3 B 2 15.5 24
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2160/9 B 2 13.4 23
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/2 D 2 15.7 625
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Josef Palema Josef Palema   [v 4] 2160/13 A 6 19.4 133
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Papidoux Papidoux   [v 5] 2140/1 C 5 15.3 107
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-1 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2160/8 D 4 17.4 311
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-6 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 2160/3 B 0 13.8 109
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/1 D 1 15.0 74
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/12 A 0 16.9g 74
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-1 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2160/15 A 1 15.6 24
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 6] 2140/10 C 1 13.2 31
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Mirandola Mirandola   [s 5] 2140/11 B str
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2140/10 D 0 17.0 200
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 M.T.Like a Prince M.T.Like a Prince   [v 3] 2140/4 C 0 g 204
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/8 B 0 13.2 52
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2609/10 A 0 g 25
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/2 C 0 13.2 73
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2100/11 C 5 16.4 194
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/12 D str
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Tranemo Prinsessan Tranemo Prinsessan   [s 9] 2140/6 D 0 16.7 296
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2640/4 A 2 15.3 31
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 4] 2140/5 D 4 15.7 34
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/2 B 7 16.3 114
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-1 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/13 B 1 17.5 180
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2640/10 C 3 14.4 74
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-6 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/1 D 0 15.3 778
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-11 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/3 C 6 14.1 120
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-3 Mirandola Mirandola   [s 5] 2140/2 D 3 14.7 746
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/4 B 0 14.0 52
2016-06-30 2016-06-30 Åby-10 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 1640/9 B 3 13.6 121
2016-06-30 2016-06-30 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/10 D 5 12.1 1565
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/12 C 4 14.4 157
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 1640/5 B 0 g 36
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/9 C 4 13.5 206
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-3 Tracks Tracks   [v 5] 2140/2 D 0 15.5 658
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-2 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 2640/1 B 6 17.5 112
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/3 B 1 14.6 18
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/7 D 7 18.6 238
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2640/2 C 1 18.0 53
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Mirandola Mirandola   [s 5] 1640/9 C 0 g 28
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2160/10 A 4 15.6 62
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-2 Scarpia Scarpia   [v 5] 1660/11 C 7 14.8 48
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Flo Rida Sea Flo Rida Sea   [v 5] 2140/4 A 1 16.3 25
2016-06-18 2016-06-18 Finland-10 Oasis Bi Oasis Bi   [h 8] 2100/3 C 0 68
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/12 C str
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-1 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/1 B 0 g 38
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-11 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/3 D 4 14.4 151
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Capote Capote   [v 4] 2140/1 D 0 g 208
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/10 C 3 208
2016-06-09 2016-06-09 Åby-5 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 1640/3 D 4 14.0 49
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-8 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/1 C 0 17.4 100
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/1 D 0 g 26
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/12 D str
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-9 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/12 A 4 17.3 40
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/3 C 0 g 194
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/3 D 7 16.3g 87
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-4 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/10 C 4 15.2 53
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-1 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/6 C 0 15.7 127
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-13 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/5 D 3 12.0 37
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-7 Moving On Moving On   [s 7] 1609/3 B 1 9.9 41
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 1 13.4 76
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/9 B 2 13.8 84
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-7 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2160/8 A 0 g 22
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-2 Mirandola Mirandola   [s 5] 2160/14 C str
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/7 D 2 18.0 28
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-6 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/7 D 3 14.3 101
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 3160/10 B 1 16.0 83
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-5 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/5 C 1 14.5 46
2016-05-14 2016-05-14 Åby-10 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 1640/12 B 3 11.5 76
2016-05-14 2016-05-14 Åby-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/8 D 0 14.9 185
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2640/5 C 8 17.3g 167
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Greenbank Greenbank   [v 5] 2140/6 D 6 18.3 209
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-5 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/7 B 5 18.4g 63
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/5 D 0 g 205
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-3 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/2 A 2 13.9 15
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/5 B 4 15.4 112
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-9 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 2100/7 D 0 13.5 601
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-1 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2640/1 D 5 16.1 98
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-11 Snoopy Snoopy   [v 7] 2160/15 D str
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-10 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/4 C 0 g 70
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/3 B 0 14.3 33
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-6 American Accent American Accent   [v 6] 2640/11 D 0 19.1 825
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/3 C 4 14.3 25
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-4 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/6 D 2 14.1 148
2016-04-30 2016-04-30 Åby-8 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2140/4 C 0 14.7 159
2016-04-30 2016-04-30 Åby-5 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/2 B 2 12.2 18
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/8 C 0 15.2 56
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-9 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2640/3 D 6 15.1 112
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/4 C 2 13.8 24
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2640/10 B 2 13.4 19
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-2 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/8 A 2 13.1 40
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/1 B 3 143
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-8 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2640/8 B 4 17.6 83
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-12 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2160/13 D 4 15.1 235
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-9 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/4 C 4 14.2 508
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/2 B 0 g 60
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/2 C 2 14.3 93
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-4 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/4 C 5 16.4g 41
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/3 B 2 14.0 44
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/8 D 4 15.3g 27
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/7 B 6 13.1 45
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-6 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/3 D 3 14.0 27
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-7 Even Better In Even Better In   [h 3] 2140/4 D 4 17.2 77
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-4 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/9 C 1 12.8 101
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/2 C 3 13.6 19
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-1 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2160/6 B 1 14.7 60
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Untouchable In Untouchable In   [v 3] 2160/12 D 0 g 157
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/9 D 2 12.3 34
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 1640/10 B 6 13.7 62
2016-03-31 2016-03-31 Åby-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/4 B 1 13.8 30
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-7 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/4 C 1 16.2 52
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-5 Breezer Breezer   [v 9] 2140/11 A 3 15.4 59
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/6 B 5 17.1 65
2016-03-23 2016-03-23 Åby-5 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/4 B 3 12.0 34
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-10 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2180/11 C 0 18.3 100
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/6 B 3 16.3 55
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-8 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/1 D 3 15.4 17
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-4 Scarpia Scarpia   [v 5] 2180/9 B 3 14.1 119
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 1640/10 B 1 14.6 50
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-8 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 7] 1640/1 C 5 12.9 260
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-6 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 6] 2140/1 A 5 16.2 94
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-4 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/3 A 1 14.4 20
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-5 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/8 A 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-1 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/9 A 0
2016-03-17 2016-03-17 Åby-9 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/10 B 0 g 234
2016-03-17 2016-03-17 Åby-7 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/1 B 3 17.9 27
2016-03-17 2016-03-17 Åby-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2160/9 D 2 18.8 871
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 4 14.3 44
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2160/14 A 0 17.1 192
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2140/7 A 7 17.4 119
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 1640/11 D 0 g 495
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-1 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 D 0 16.7g 402
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-9 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2100/4 D 1 16.0 57
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2100/11 B 1 15.5 22
2016-03-09 2016-03-09 Åby-9 Breezer Breezer   [v 9] 2140/2 D 6 14.4 925
2016-03-09 2016-03-09 Åby-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/9 B 2 12.0 23
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/9 B 1 20.4 42
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-1 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2160/2 B 4 16.7 28
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/11 C str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Tracks Tracks   [v 5] 2140/3 D 0 18.1 433
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/11 C 4 13.7 143
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-10 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/1 B 1 16.1 85
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Allison Rich Allison Rich   [s 8] 2140/5 C 0 16.4 461
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/8 B 1 14.0 60
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Quantum Amaretto Quantum Amaretto   [v 6] 2140/2 C 0 g 568
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-4 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/2 D 0 16.3g 76
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-2 Fiore Tooma Fiore Tooma   [s 7] 2160/9 B 0 17.1 231
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Trudilutt Trudilutt   [v 4] 2140/3 A 0 18.7g 28
2016-02-17 2016-02-17 Åby-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/2 C 1 13.9 59
2016-02-17 2016-02-17 Åby-6 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/6 C 0 g 212
2016-02-17 2016-02-17 Åby-5 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2160/8 B 0 14.3 91
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-3 Tracks Tracks   [v 5] 2640/6 D 0 19.2 334
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 5] 2140/1 C 0 g 17
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/5 C 4 17.6 460
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/9 D 0 16.7 875
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/6 D 0 18.0 80
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Roly Poly Roly Poly   [s 6] 2160/13 A 7 18.7 71
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/2 C 2 14.6 26
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 0 15.3 23
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-7 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 2140/2 D 0 14.6 680
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/1 B 3 16.7 25
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Tracks Tracks   [v 5] 1640/3 D 5 16.8 211
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2160/11 B 0 g 323
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/2 C 1 15.4 33
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/3 D 0 g 80
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-2 Artemis Artemis   [s 6] 1640/6 B 3 14.5 53
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 5] 2140/12 D 2 17.7 364
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/11 D 0 g 308
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-9 Breezer Breezer   [v 9] 2160/5 B 1 17.1 58
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2640/11 D 2 16.7 679
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-7 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 1640/4 D 1 14.1 31
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Fancy Marke Fancy Marke   [s 7] 2160/10 D 0 17.9 321
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Astra Hornline Astra Hornline   [s 7] 2140/1 D 0 g 1009
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-4 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/1 B 0 15.7 182
2016-01-14 2016-01-14 Åby-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/12 D 3 15.7 103
2016-01-14 2016-01-14 Åby-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/10 A 6 16.2g 81
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-10 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/9 A 6 16.1 77
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/1 B 2 13.7 32
2016-01-09 2016-01-09 Åby-12 Tracks Tracks   [v 5] 2140/5 D 5 16.4 162
2016-01-09 2016-01-09 Åby-5 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2680/14 B 6 15.4 260
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Tracks Tracks   [v 5] 2160/11 C 5 17.6 30
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 5] 1640/2 D 3 14.6 103
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-8 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 1640/1 B 2 13.6 38
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-7 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2640/12 A 3 17.0 14
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-6 Ravine Ravine   [s 5] 1640/1 C 6 14.8 168
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Fiore Tooma Fiore Tooma   [s 7] 2160/14 B 5 16.7 371
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/1 C 1 15.5 29
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-6 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2140/3 D 3 18.6 154
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/9 D 0 17.1 294
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 C 0 16.4 212
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/8 D 3 12.5 421
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Quite Right Quite Right   [v 3] 2140/4 B 1 15.9 48
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/3 D 4 17.1g 111
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-6 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/8 B 2 18.4 27
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-5 Pericle Bi Pericle Bi   [v 8] 2140/4 D 0 15.7 417
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/6 C 8 19.8 240
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Forever Newport Forever Newport   [v 5] 2140/2 C 1 17.9 24
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 A La Partenza A La Partenza   [s 5] 2140/12 D str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-8 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 3] 1640/4 D 2 14.2 23
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2140/8 D 5 16.8 697
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-6 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/3 D 0 16.1 273
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/3 D 0 g 51
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-7 Daisy Westwood Daisy Westwood   [s 3] 2140/4 C 3 19.3 58
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-4 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 2] 2140/6 B 4 20.5 45
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-3 Gondul Gondul   [s 3] 2100/4 D 5 20.0 139
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2660/7 D 0 17.3 149
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/8 C 3 15.3 72
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-10 Moving On Moving On   [s 8] 2640/11 C 0 16.4 44
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-3 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2640/15 C 0 20.7g 564
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-2 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/6 B 4 15.5 114
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/4 D 2 14.5 38
2017-11-23 2017-11-23 Åby-11 Madurai Madurai   [v 4] 2160/9 B str
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/11 C 1 14.9 49
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2100/4 D 6 15.6 254
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 2660/13 A 0 17.0 86
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-11 Ågårds Julius Ågårds Julius   [v 4] 2140/1 D 2 17.9 144
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/9 A 0 14.7 92
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 1640/1 A 1 13.7 13
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 National Day National Day   [v 8] 2140/9 D 5 17.3 250
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-3 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/1 D 0 18.6 75
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/6 C 1 13.2 41
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/3 B 0 g 24
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-6 Moving On Moving On   [s 8] 2140/8 C 2 13.5 254
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-2 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/5 A 2 14.9 80
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 1640/9 A 3 12.9 52
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/9 C 2 15.0 59
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-7 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 3] 2140/6 D 0 g 105
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2140/7 B 0 15.9 342
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-4 La Marke La Marke   [s 4] 2640/7 D 4 17.5 263
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-3 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/4 D 4 16.3 70
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-2 Pelas Ethos Pelas Ethos   [v 5] 2140/8 D 0 g 504
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-1 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 2] 1640/2 C 1 17.0 66
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/12 A 2 13.9 49
2017-10-25 2017-10-25 Åby-3 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/3 D 0 17.2 122
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-4 Moving On Moving On   [s 8] 2180/8 B 4 13.8 32
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2100/11 D str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2140/1 D 8 17.0 301
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-5 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2160/11 C 5 17.8 648
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Imperial Corner Imperial Corner   [v 6] 2140/11 D 8 15.4 137
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 On Good Terms On Good Terms   [s 7] 1640/10 B 0 17.8g 129
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2140/10 A 1 15.3 38
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/11 D 7 14.2 213
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-10 National Day National Day   [v 8] 2100/11 D 2 17.4 281
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 2100/4 B 0 17.0g 43
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2100/3 A 1 13.6 25
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-2 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/2 D 2 18.1 107
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-10 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 1640/12 D 5 15.2 401
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-9 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 6] 1640/6 D 4 13.0 346
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2640/3 C 0 18.1 809
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-5 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/1 D 0 31
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2140/6 C 0 21.8 139
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/6 D str
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-8 Moving On Moving On   [s 8] 2140/7 C 3 13.7 157
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/5 C 0 16.2g 183
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/5 C 2 13.2 70
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/10 A 6 14.9 117
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Windfall Windfall   [v 4] 2640/8 C 5 16.5 100
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/11 B 0 g 544
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-2 Noak Marke Noak Marke   [v 4] 2140/2 D 4 17.9 580
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-5 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2100/5 C 1 15.9 42
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2640/2 B 0 15.6 217
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 1640/2 D 4 14.8 180
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-5 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 7] 1640/9 C 3 12.9 186
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 B 1 13.7 14
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2160/11 C 7 18.6 161
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-10 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2160/10 C 6 16.9 88
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/13 A 5 14.6 50
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/7 C 8 17.8 199
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Pastore Bob Pastore Bob   [h 4] 2160/10 A 1 14.1 32
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/8 C 1 13.2 46
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-7 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2640/8 C 0 17.5g 76
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-6 Raijin Face Raijin Face   [v 4] 2140/7 C 0 16.7 98
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 1640/7 D 7 14.9 696
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2640/5 D 0 g 325
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-11 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2640/9 A 1 14.8 51
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/5 B 5 14.6 35
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-5 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 6] 2140/12 C 6 13.7 608
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/4 D 0 17.2 490
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2140/5 D 2 15.0 666
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/2 D 8 17.9g 81
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-7 My Fairytale My Fairytale   [s 7] 2140/6 D 0 20.9 517
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2180/12 A str
2017-08-19 2017-08-19 Romme-7 Moving On Moving On   [s 8] 2640/8 C str
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Madurai Madurai   [h 4] 2640/6 B 3 17.5 47
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-6 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2140/5 D 0 g 68
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Pastore Bob Pastore Bob   [h 4] 1640/4 B 2 11.6 162
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2160/6 A 4 16.1 38
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/8 C 6 15.8 659
2017-07-27 2017-07-27 Åby-6 Moving On Moving On   [s 8] 1609/3 C 5 11.7 209
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2640/4 C 0 g 62
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/5 D 0 20.7 352
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-2 Trombone Trombone   [s 5] 2640/4 D 0 23.8g 520
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-6 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/4 B 1 13.5 35
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-3 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/6 D 6 15.4 199
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-2 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 1640/4 D 1 12.1 334
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-10 National Day National Day   [v 8] 2140/2 D 6 16.3 340
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Madurai Madurai   [h 4] 2160/15 A 3 16.3 40
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-11 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/12 B 0 g 601
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/10 B 7 15.9 123
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 6] 2140/5 D 0 g 375
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-5 Madurai Madurai   [h 4] 2160/10 A 2 16.2 63
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-2 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/11 D 0 17.5g 284
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/12 A 2 15.0 79
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 1609/11 A 6 14.8g 40
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-5 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 1609/7 D 0 g 617
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Replay Kronos Replay Kronos   [v 7] 1609/3 C 7 13.2 67
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 1609/1 A 2 14.4 40
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-9 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/1 D 3 18.4 37
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/1 C 2 15.6 84
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-3 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/1 C 2 17.9 21
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/5 A 1 13.1 33
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Novton Novton   [v 5] 2140/4 D 0 g 455
2017-06-29 2017-06-29 Åby-10 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/5 C 0 16.9 36
2017-06-29 2017-06-29 Åby-9 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 1640/2 C 0 12.7 299
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/6 C str
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-3 Yster Brick Yster Brick   [v 7] 1640/9 D 4 13.8 214
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-9 Madurai Madurai   [h 4] 2640/8 C 3 16.9 190
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-5 Melody Marke Melody Marke   [s 6] 2140/6 C 4 14.9 281
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-3 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2160/6 C 1 15.0 80
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 1609/9 C 3 87
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 1609/6 A 0 13.5 107
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-7 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 1609/9 D 6 12.4 256
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 6] 1609/5 D 0 g 758
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 1609/12 C 0 12.2 582
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 1609/1 C 1 13.8 141
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2160/13 C 0 14.4 170
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-4 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/9 D 5 12.7 811
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-1 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/6 D 7 18.2 69
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/12 D 5 15.2 409
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-10 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 1609/3 D str
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-4 Moving On Moving On   [s 8] 2100/8 B str
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-9 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2100/5 B 0 16.8 39
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2100/6 A 5 17.1 50
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-6 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/8 D 6 17.0 272
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2100/5 B str
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-2 Madurai Madurai   [h 4] 2140/3 C 0 18.0g 34
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2660/14 B 7 14.4 475
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/3 B 1 14.3 16
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-5 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/13 C 6 17.4 143
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-4 One Way Face One Way Face   [s 6] 2640/2 D 0 18.5 157
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-1 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 1640/6 A str
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/1 D 4 13.6 146
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/8 D 0 g 723
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 2140/9 B 2 13.3 23
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2140/3 B 6 18.4 197
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 4] 2140/8 D 0 18.7 390
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/7 D 2 15.3 233
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-8 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2640/2 C 0 g 665
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-6 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/2 B 2 15.9 22
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-3 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/2 B 3 16.9 40
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-1 Manstone's Kitty Manstone's Kitty   [s 3] 2140/10 D 4 19.7 507
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-10 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/7 C 0 16.2 66
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/8 C 3 15.5 50
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-6 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2160/11 D 0 17.2 587
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-5 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/14 A str
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-2 Manstone's Future Manstone's Future   [v 5] 2140/5 D 0 18.4 673
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-1 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/1 C 1 17.6 25
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-10 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 4] 2180/11 C 0 19.6g 758
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2140/3 A 1 14.4 151
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/1 D 5 16.5 113
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/5 C 7 14.8 60
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-2 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/5 D 4 18.5 145
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-11 Tee Off Tee Off   [s 5] 2640/8 D 0 17.7 314
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-3 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 2100/2 C 7 13.0 121
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/3 C 3 15.6 25
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-1 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/1 C 6 18.0 134
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-11 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/8 A 0 g 59
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/5 C 0 15.7 95
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-9 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/12 C 0 15.7 493
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-6 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2640/1 A 0 17.4 216
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/3 C 4 16.5 39
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-3 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 1640/10 C 2 15.0 63
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/14 A 0 g 78
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-1 Madurai Madurai   [h 4] 2640/6 C 1 17.4 36
2017-04-29 2017-04-29 Åby-3 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 1640/1 C 6 11.0 139
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/8 B 3 18.7 77
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-5 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/3 A 4 18.1 49
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2100/4 A 3 14.7 33
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-3 Josef Palema Josef Palema   [v 5] 2140/4 D 7 17.4 844
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/11 A 0 19.0g 138
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Vincent As Vincent As   [h 3] 2140/1 C 0 21.9g 22
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-1 Madurai Madurai   [h 4] 2140/3 C 4 19.4 66
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/5 C 4 19.4 87
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-4 Tracks Tracks   [v 6] 1609/9 D str
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-3 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/6 D 2 17.7 29
2017-04-19 2017-04-19 Åby-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/10 B 3 11.8 47
2017-04-19 2017-04-19 Åby-8 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 1640/10 D 0 12.7 382
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/1 D 3 15.7 272
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-2 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2160/8 B 5 17.6 51
2017-04-12 2017-04-12 Åby-5 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1640/9 D 5 13.1 1168
2017-04-12 2017-04-12 Åby-1 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 88
2017-04-12 2017-04-12 Åby-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/8 C 3 13.7 285
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/7 D 7 15.4 270
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-9 Persephone Face Persephone Face   [s 5] 2140/12 D 0 16.1 530
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2140/10 A 0 15.4 128
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2140/7 B 0 17.0g 28
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/6 D 1 16.3 21
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-2 Madurai Madurai   [h 4] 2140/9 C 0 18.6g 140
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/2 D 3 17.9 283
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-9 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2100/3 C 3 14.0 76
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-5 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2100/3 B 1 13.5 39
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/12 B 1 13.2 99
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/5 D 7 18.6 149
2017-03-29 2017-03-29 Åby-7 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 3140/9 D 0 15.5g 336
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 <