V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-10 Real Marke Real Marke   [s 4] 1640/6 A
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-7 Cheap Thrills Cheap Thrills   [v 3] 2140/4 A
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-5 O'Boy O'Boy   [v 4] 2140/6 C
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-4 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 2640/15 C
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-3 Neo Sånna Neo Sånna   [v 4] 2140/7 C
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-1 La Marke La Marke   [s 6] 1640/4 B
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-4 Shutter Island Shutter Island   [s 6] 2160/8 A
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-3 Jetstream Rapida Jetstream Rapida   [h 3] 2140/7 D

Nyheter för travkusk


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förb..


Breddloppen är travets motsvarighet till lägsta serien i ett seriesystem.
Loppen, cirka 1 000 stycken per år, med 10 000 kronor är förbehållna kuskar som kört max 150 lopp föregående år, med undantaget för kuskar under 25 år som är välkomna oavsett meriter.
Det ändras vid årsskiftet.
Nedan följer delar av en intervju med Svensk Travsports sportchef Petter Johansson från organisationens hemsida:
Varför gör ni denna ändring?
– Vi vill tydliggöra gränsdragningen för vilka som får köra breddlopp. Från 1 januari gäller gränsen på max 150 lopp föregående år för alla oavsett ålder vilket också är ett önskemål som kommit från våra basföreningar under året.
Försvinner loppen som enbart är förbehållna kuskar som är max 25 år?
– Man ska se den här ändringen som en del i en helhet där möjligheterna att tävla ökar för såväl ungdomar som för bredden. Ungdomar (det vill säga kuskar upp till 25 år) som kör fler än 150 lopp per år kommer att få fler möjligheter att köra lopp från och med 2020 i och med det nya licenssystemet. Till exempel Wången Cup, men även en hel del andra rena ungdomslopp som gynnar alla under 25 år.
Hur många är det som inte får delta i breddlopp?
– Vi har cirka 4 300 licensinnehavare totalt, varav cirka 1 700 kör eller rider lopp och det är omkring 100 av dem som inte kommer att kunna delta i breddloppen under nästa år.

Kanal 75


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.Det blev höjdpunkten p&..


Maggie Cash och Victor Rosleff stod som vinnare när Lärlings-SM avgjordes på Åby för en dryg vecka sedan.
Det blev höjdpunkten på vad som utvecklat sig till en veritabel genombrottssäsong i sulkyn för den unge dansken vars travkarriär på svensk mark började med ett sommarjobb för två år sedan.
- Min mamma hade travhästar och jag lärde mig att köra tidigt. Sedan fick jag sommarjobbet hos Peter Untersteiner för två år sedan. Jag pluggade då och kunde inte flytta, men när Peter frågade om jag ville börja jobba hos honom efter skolan så tackade jag ja direkt. Jag var där första dagen efter att skolan slutade, berättar 21-åringen som har travsporten i blodet.
Morfar är nämligen Walther Kaiser-Hansen, Danmarks dominerande tränare under 1960- och 70-talet som på meritlistan bland annat har en andraplats i Elitloppet med My Nevele 1980 och är invald i danska travsportens ”Hall of Fame”.
Om barnbarnet når samma framgångar återstår att se, men klart är i alla fall att Victor Rosleff har höga ambitioner.
- Min dröm har alltid varit att bli tränare, men det är fortfarande väldigt långt dit. Nu är mitt mål de kommande åren att samla så mycket erfarenheter jag bara kan. I Danmark lärde jag mig mycket av Axel Jacobsen och tiden hos Peter har också varit väldigt givande. Det är helt underbart att jobba där, berättar Rosleff, som däremot inte fått speciellt många uppsittningar från sin arbetsgivare.
Istället är det Halmstad-kollegan Jerry Riordan som stått för hästarna som gett Rosleff hans största framgångar, inklusive lördagens två styrningar Key Mom och Maggie Cash.
- Jag är oerhört tacksam mot Jerry att han gett mig sådant förtroende. Det är svårt att få chansen att köra och det har gjort en enorm skillnad.
Varför tror du att du fått så många chanser av honom?
- Förmodligen för att det började så bra. De första tre loppen jag körde åt honom slutade med seger, sedan har det rullat på.
Hur var det att vinna Lärlings-SM med Maggie Cash?
- Det var riktigt stort, det största i min karriär. Jag var väldigt glad och stolt bara att få chansen att köra ett sådant lopp, att vinna blev som en stor bonus.

"Värd en seger"
Nu får du chansen att köra henne i bronsdivisionen (V75-7) på lördag, kan det bli ny seger?
- Man hoppas ju alltid. Jag kan inte säga att jag var speciellt överraskad att hon kunde vinna senast. Hästen är väldigt vass då hon får spara sin speed och nu fick vi exakt det lopp jag hade önskat i rygg på ledaren. Som läget blev nu så hoppas jag på en repris.
Så du har inga planer på att försöka komma till ledningen?
- Det är tidigt att svara på, men jag upplever att hästen är mest effektiv då hon får smyga som senast så min första tanke är att hitta en bra rygg och hoppas på lucka.
Hon tävlade med jänkarvagn senast, var det någon skillnad?
- Jag ska inte säga att jag upplevde någon stor förändring, men hon fungerade perfekt i den vagnen så vill Jerry att jag kör i den igen gör jag gärna det.
I lärlingsloppet sitter Victor Rosleff upp bakom Key Mom, men är också ordinarie kusk bakom Orbital Ås.
- Det var Jerry som bestämde vilken häst jag skulle köra. Key Mom gjorde ett kanonlopp senast. Vi fick stenhård press 900 kvar och jag var tvungen att köra max redan då, att hon höll som trea var verkligen strongt. Hon har gjort massor med fina lopp och är verkligen värd en seger.
Kan den komma på lördag?
- Jag hoppas det.
Siktar du mot ledningen igen?
- Ja, skulle hon komma dit är jag inte intresserad av att släppa. Men hästen fungerar lika bra bakifrån.
Är Key Mom bättre än Orbital Ås?
- Det är svårt att svara på. Orbital Ås har också gjort det väldigt bra på sistone. Näst senast körde jag bort henne och senast fick hon ett tungt slutvarv. Jag tycker att de är jämna med ett litet, litet plus för Key Mom. Men skulle Orbital Ås ha lite klaff med resan från det här spåret är hon också bra nog att slåss om segern. Hästen kan dessutom öppna snabbt, det visade hon näst senast.
Har du märkt några effekter av vinsten i Lärlings-SM?
- Ja, lite har jag märkt. Det här lärlingsloppet på lördag till exempel. Jag såg att jag var uppsatt som kusk på flera hästar, så har det inte varit tidigare. Kanske var det några som lärde sig mitt namn den dagen, säger Victor Rosleff.


Det här säger Jerry Riordan om varför han väljer att använda Victor Rosleff som kusk:
”Redan när Victor körde första loppet för mig så såg jag att han hade självförtroende och väldigt god hand med hästen. Det har fortsatt, han är duktig på att få hästarna i rytm och sätta in dem i fältet på ett smidigt sätt, sedan är han snäll och pressar dem aldrig för hårt vilket jag uppskattar. En sak som verkligen imponerade på mig var när han tog två raka segrar med Betting King, en väldigt knepig häst som varit omöjlig att få felfri. Taktiskt kan han givetvis utvecklas och lära sig fler tricks, annars ser jag ingen direkt skillnad på att använda honom jämfört med de etablerade toppkuskarna. Och framförallt; man kan inte träna sig till att bli en toppkusk på gymmet, det blir man bara genom att köra många lopp och de unga måste få chansen att utvecklas.”

Robin Johansson, Kanal 75


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.Han låg en seger bakom Jörgen W..


Ulf Ohlsson säkrade därmed sitt tredje championat det här året och har flera på gång.
Han låg en seger bakom Jörgen Westholm i kuskligan inför årets sista tävlingsdag i Rättvik.
Men Ohlsson hade en mycket lyckad eftermiddag och vann tre lopp i rad. Samtliga med hästar tränade av Svante Båth. Dessa var Vista Do Mar, Global Unlimited och Anacona Kronos. Det räckte för att gå förbi och säkra kuskchampionatet.
Jörgen Westholm avslutade tävlingsdagen och säsongen i Rättvik genom att vinna med sin egentränade Whelk. Men då var det hela alltså redan avgjort i Ohlssons favör som vann tolv lopp i Rättvik i år.
Ulf Ohlsson har tidigare i år blivit champion på Dannero och Hagmyren. Totalt har han vunnit hela 109 championat i karriären.
Jörgen Westholm kunde däremot glädja sig åt att bli överlägsen tränarchampion i Rättvik.

Klara kuskchampions 2019
Arvika, Niclas Benzon
Dannero, Ulf Ohlsson
Hagmyren, Ulf Ohlsson
Hoting, Rikard N Skoglund
Karlshamn, Christoffer Eriksson
Lycksele, Ove A Lindqvist
Oviken, Per Linderoth
Lindesberg, Kim Eriksson
Rättvik, Ulf Ohlsson
Tingsryd, Peter Untersteiner
Vaggeryd, Peter Untersteiner
Åmål, Magnus Jakobsson
Årjäng, Magnus Jakobsson

Michael Carlsson, Kanal 75


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lop..


Captain Knas levererade en riktig smällkaramell när han vann ett V86- och Dagens Dubbellopp på Bergsåker. Hästen gjorde sitt livs lopp när han tågade runt konkurrenterna från spår 15 på slutvarvet. Efter att ha gått med i rygg i tredjespår 1200 meter kvar så svepte hästen runt hela fältet halvvarvet kvar. Över upploppet spurtade han till en lätt seger och jätteskrällen var ett faktum.
– Det var häftigt och hästen var fantastiskt bra, säger Magnus Träff.
– Vi var inne på att hästen skulle göra en bra prestation för han hade tränat väldigt bra och det kändes att han hade gått framåt med loppen som han hade fått i kroppen. Men det här var över förväntan att han skulle göra en så bra insats. Först gå med i tredjespår 1200 kvar och sedan den svepningen sista 500. Det var mer än man hade vågat hoppas på.

Vann en kvarts miljon på Dagens Dubbel
Captain Knas ägs av kompisarna Björn Arvenberg och Claes Sunnervik. Den sistnämnde hade spelat 50 kronor på rätt DD-kombination. När Dizzy River vunnit den andra dubbel-avdelningen blev oddset historiskt högt. Dagens Dubbel betalade 4989 gånger pengarna och Sunnervik kunde kvittera ut en kvarts miljon kronor på sitt spel.
– Jag trodde inte mina ögon. Det var rena bingon och händer och händer nog bara en gång i livet att man spikar en 100-oddsare, sa Claes Sunnervik.

”Känns bara bättre och bättre – mjuk och fin”
De har ägt femårige Captain Knas hela tiden som nu är inne på sin tredje tränare. Han var först hos Stig H Johansson, därefter hos Oskar Kylim-Blom och nu hos Magnus Träff. Det har blivit två segrar och en tredjeplats på de senaste tre starterna och hästen är onekligen i ett gott slag.
– Det känns faktiskt som att hästen bara blir bättre och bättre. Han känns väldigt mjuk och fin för dagen, säger Träff.
– Han fick vila ett par månader när vi fick in honom i träning och han var riktigt bra i första starten för oss som tvåa. Men sedan har hästen varit lite ängslig och han galopperade i tre starter i rad. Nu känns det som att han litar mer på sig själv och då har resultaten kommit också.

”Hade inte våga lämna honom utanför”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Åby och Solvalla. Captain Knas är med i hetluften igen och startar i den fjärde avdelningen på huvudstadsbanan. Han har spår sex bakom startbilen över medeldistans och i sulkyn sitter återigen Sofia Frilén.
– Motståndet är bättre den här gången men han har också ett betydligt bättre utgångsläge än senast. Han kan öppna rätt så hyggligt men har också gjort bort sig bakom bilen. Det där får kusken känna vid starttillfället hur hästen verkar för dagen om hon vågar släppa på eller inte. Han är ingen raket ut men öppnar lite över medel.
– Det är bra hästar emot men han är bra själv också. Jag är inte främmande för att han kan vinna igen. Garderar man upp loppet så hade inte jag vågat lämna honom utanför systemet i alla fall. Hästen känns väldigt fin och jag har inget att klaga på.

”Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra”
– Sofia Frilén är på semester i USA och kommer hem samma dag på onsdag. Så hon åker direkt från flyget till Solvalla. Sofia är en tuff tjej som kör väldigt bra och kommer bra överens med hästen. Hon kör med förtroende både för sig själv och hästarna.
– Vi kör barfota fram som senast och vi får se hur vi gör med huvudlaget. Han gick med norskt huvudlag senast och eventuellt kan det bli så att kusken drar ner det före start. Men det får vi se på tävlingsdagen beroende på hur hästen värmer och känns, säger Magnus Träff.
Bollnäs-tränaren tog ut sin proffslicens vid årsskiftet och har nio hästar i träning. Han letar nu efter en ny gård för att kunna ta in fler hästar i träning eftersom det är stort intresse från hästägarna.
– Vi har fullt som det är just nu men har förfrågningar hela tiden från nya kunder. Så vi har hållit på och letat gård en tid för att kunna utöka men så här långt har vi gått bet. Vi försöker att hitta en lösning så fort det går och känner oss beredda att ta in fler hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


5 Tippar V75Kanal 75..


5 Tippar V75

Kanal 75


Allsvenska kuskligan: 1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-1642. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-1173. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-1134. Carl Johan..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 261-224-164
2. Jorma Kontio, Solvalla, 195-96-117
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 183-141-113
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 176-183-140
5. Björn Goop, Färjestad, 161-104-91
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 135-88-102
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 116-88-65
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 115-163-133
9. Erik Adielsson, Solvalla, 112-80-42
10. Magnus A Djuse, Östersund, 97-91-59
11. Christoffer Eriksson, Jägersro, 85-86-69
12. Kim Eriksson, Mantorp, 85-67-70
13. Robert Bergh, Åby, 83-63-39
14. Magnus Jakobsson, Färjestad 79-53-46
15. Oskar J Andersson, Romme, 77-74-54
Siffror till och med 20 oktober.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-8 Dance the Night In Dance the Night In   [s 3] 2140/7 0 16.2 1024
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/3 0 15.8 24
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/11 1 12.6 26
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-5 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2140/1 0 13.6 114
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 1640/1 4 14.9 238
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-4 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 6] 2140/6 3 15.7g 28
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-2 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 6] 2140/2 4 16.2 312
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-1 All of Marke All of Marke   [s 3] 2140/12 0 21.4g 47
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 1609/4 4 14.0 46
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-7 Ravine Ravine   [s 4] 2140/7 4 17.2 58
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/7 1 14.1 44
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-8 Tracks Tracks   [v 4] 2640/4 0 g 846
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-5 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2640/12 5 15.5 511
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 2140/6 2 17.1 242
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Fancy Marke Fancy Marke   [s 6] 2140/1 7 17.5 1155
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 2140/3 0 15.0 767
2015-12-17 2015-12-17 Åby-9 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 2140/3 1 14.7 41
2015-12-17 2015-12-17 Åby-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/1 1 15.5 117
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 6 14.9 304
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-5 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2640/3 0 16.1 84
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-3 Daydreamer In Daydreamer In   [v 3] 1640/3 4 15.2 54
2015-12-12 2015-12-12 Åby-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 1640/10 4 12.8 67
2015-12-10 2015-12-10 Åby-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 6] 2660/11 4 15.9 39
2015-12-10 2015-12-10 Åby-4 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/5 0 16.5g 192
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/2 0 18.5 63
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-11 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/5 2 15.8 203
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 1640/8 1 12.4 68
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-7 Ravine Ravine   [s 4] 2140/5 5 15.1 479
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Tracks Tracks   [v 4] 2140/10 2 15.9 265
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Cheri Marke Cheri Marke   [s 3] 2140/6 3 17.9 669
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-2 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 9] 2160/8 5 18.4 849
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Claire Claire   [s 3] 2140/11 6 16.9 85
2015-12-02 2015-12-02 Åby-7 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2140/5 4 16.4 68
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2640/10 4 17.0 49
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-9 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 5] 2640/2 0 21.6 243
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Carmen Lill Carmen Lill   [s 3] 2140/1 0 g 252
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Tracks Tracks   [v 4] 2140/2 2 17.6 121
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Ravine Ravine   [s 4] 2160/15 4 17.1 85
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 1640/2 2 14.5 25
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/6 2 16.6 58
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2160/9 2 15.4 13
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-6 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 1609/1 5 14.0 24
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-5 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 3180/14 0 17.3 534
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-2 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/9 5 15.5 24
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-9 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 2140/11 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-7 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2140/6 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 3] 2140/2 str
2015-11-22 2015-11-22 Åby-5 Biran Akema Biran Akema   [s 3] 2140/8 8 16.8 459
2015-11-22 2015-11-22 Åby-4 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 1640/10 0 g 94
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 1640/4 4 13.0g 53
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 2 14.4 24
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 Francks Gidjon Francks Gidjon   [h 3] 2140/1 6 19.5 366
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-2 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/1 3 16.8 609
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-7 Amina Hornline Amina Hornline   [s 6] 2640/2 0 17.8 932
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/8 5 14.2 100
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2140/12 1 15.6 28
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2160/7 2 14.5 118
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-7 Tracks Tracks   [v 4] 1640/3 3 16.2 217
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 1640/9 5 15.3g 48
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Susie Love Susie Love   [s 3] 2160/7 str
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Limus Effi Limus Effi   [s 3] 2140/9 0 g 1091
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Ufo Jet Ufo Jet   [h 2] 1640/6 4 20.8g 38
2015-11-09 2015-11-09 Åby-1 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/6 4 14.4 36
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-6 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/4 2 14.4 40
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/12 3 14.5 48
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/4 3 18.6 55
2015-10-28 2015-10-28 Åby-9 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 5] 2140/8 0 13.6 529
2015-10-28 2015-10-28 Åby-7 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 1640/12 5 12.7 225
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-11 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/6 0 13.8g 153
2015-10-22 2015-10-22 Åby-8 Buckpasser Buckpasser   [v 4] 2140/3 0 g 82
2015-10-22 2015-10-22 Åby-5 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/2 5 15.2 46
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 2140/4 0 13.3 93
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-7 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 1640/3 4 13.3 39
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/1 2 15.7 36
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Goa Moa Goa Moa   [s 4] 2140/1 0 g 187
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-12 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 2180/8 4 15.8 547
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2100/11 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-9 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2640/6 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 1 13.6 132
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2640/1 5 15.2 34
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 3140/3 5 17.1 985
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-6 Susie Love Susie Love   [s 3] 2140/5 8 16.7 305
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-4 Avanti L.M. Avanti L.M.   [v 8] 2140/7 0 14.6 1771
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 No Limit Power No Limit Power   [s 3] 1640/2 0 15.5g 307
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Melody Marke Melody Marke   [s 4] 2140/11 0 g 1196
2015-10-10 2015-10-10 Åby-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/5 1 13.8 66
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-4 Drive By Drive By   [h 3] 2140/6 str
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/12 2 14.9 75
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-2 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2100/9 7 14.8 84
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-2 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 7] 1640/4 0 13.0 143
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 2140/11 str
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Cindy Photo Cindy Photo   [s 4] 2640/6 str
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-8 Buckpasser Buckpasser   [v 4] 2140/7 0 g 35
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-1 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/9 str
2015-09-30 2015-09-30 Åby-7 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 2640/5 2 12.8 87
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 Pastore Bob Pastore Bob   [h 2] 1640/4 5 14.6 95
2015-09-30 2015-09-30 Åby-2 Susie Love Susie Love   [s 3] 2140/3 0 15.7 513
2015-09-30 2015-09-30 Åby-1 Tracks Tracks   [v 4] 2140/9 4 14.9 133
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Francks Onyx Francks Onyx   [v 5] 2140/2 0 18.9g 202
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-8 Avanti L.M. Avanti L.M.   [v 8] 2140/9 0 13.6 773
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2160/15 2 15.0 652
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-5 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/4 1 13.4 13
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 1640/4 0 g 387
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-1 Bandy Westwood Bandy Westwood   [v 3] 2140/4 0 g 185
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-10 Supreme Court Supreme Court   [v 5] 1640/1 D 0 15.7 78
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 1640/8 B 0 16.3 153
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Geting Akema Geting Akema   [v 3] 2140/4 D 0 21.3g 446
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/9 B str
2016-12-29 2016-12-29 Åby-1 Madurai Madurai   [h 3] 2140/7 D 0 g 98
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/4 D 0 16.2g 615
2016-12-17 2016-12-17 Åby-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2640/4 C 7 16.6g 290
2016-12-15 2016-12-15 Åby-8 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/3 D 2 14.5 384
2016-12-15 2016-12-15 Åby-5 Francks Gidjon Francks Gidjon   [v 4] 2640/12 D 0 18.5 1020
2016-12-15 2016-12-15 Åby-4 Supreme Court Supreme Court   [v 5] 1640/2 B 1 13.0 31
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/10 B 0 15.8 465
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/7 B 2 17.0 44
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-6 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/9 B 0 15.9 330
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2160/6 A 3 16.7 150
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-2 Doris Palema Doris Palema   [s 3] 2140/1 D 1 16.8 210
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Shutter Island Shutter Island   [s 3] 2140/8 C 4 20.0 65
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Made My Way Made My Way   [s 5] 2160/9 C 0 19.4g 354
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-11 Gassman's Evert Gassman's Evert   [v 7] 2180/11 A 2 16.6 30
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2680/14 A 2 16.5 23
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Windfall Windfall   [v 3] 2140/9 B 3 17.6 131
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-6 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/5 B 0 16.4 118
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-3 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/2 D 6 17.7g 277
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-6 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/1 C 3 15.7 307
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/3 C 5 15.5 104
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/10 A 8 15.6 191
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-1 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/7 C 6 16.0 58
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/2 B 1 17.2 37
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-6 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2160/12 A 1 15.5 16
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Shutter Island Shutter Island   [s 3] 2140/6 D 4 18.7 138
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/5 C 4 16.1 78
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 5] 2160/11 A 1 16.0 24
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/1 B 0 g 58
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-9 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/7 C 0 16.2g 293
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/11 B 3 16.9 266
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/11 A 0 g 95
2016-11-15 2016-11-15 Åby-6 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/7 B str
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/5 D 3 16.1 117
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 6] 1640/1 D 0 g 242
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 1640/8 A 7 17.4 18
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-4 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/4 D 0 g 107
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-3 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 1680/8 C 0 15.0 238
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Jas Ribb Jas Ribb   [h 4] 2140/2 B 4 19.6 64
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/6 C 5 15.3 34
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-7 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2100/8 B 3 16.4 58
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-5 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2160/12 C str
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/12 C 6 15.9 97
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-2 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/2 C 6 15.7 138
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-1 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/12 A 3 17.2 45
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-10 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/1 D 0 21.5g 57
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/11 A 2 19.5g 76
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/4 D 5 14.7 162
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/7 A 2 15.7 40
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/2 C 5 14.5 27
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 1640/2 C 0 14.5 106
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-2 Josef Palema Josef Palema   [v 4] 2140/3 C 3 16.5 260
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-1 Daina Westwood Daina Westwood   [s 2] 1640/2 D 5 17.4 411
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Hey Joe Hey Joe   [v 5] 2160/12 C 0 g 200
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/1 D 3 14.7 133
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/4 C 7 18.6 100
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 5] 1640/3 A 1 14.2 40
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/8 D 0 18.6 506
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/3 D 0 g 475
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2140/11 D 7 14.6 252
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-11 Käck Mi Käck Mi   [v 6] 2640/9 B 6 19.2g 87
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2140/4 A 0 g 25
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-9 Borups Othello Borups Othello   [s 4] 2140/8 D 6 16.7 389
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-7 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/9 C 1 15.8 30
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-6 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 1640/11 D str
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-3 Baharat Baharat   [s 5] 1640/3 B 6 13.3 158
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-2 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/10 C 6 12.9 390
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Cast Bolt Cast Bolt   [v 6] 1640/12 B 0 g 217
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-8 Pastore Bob Pastore Bob   [h 3] 2160/8 B str
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Tenzing Tenzing   [v 6] 1640/4 B 1 12.7 37
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-4 The Pearl The Pearl   [s 8] 2160/10 C 6 17.1 653
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2100/5 B str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2609/2 D 7 17.2 235
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2160/10 A str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-11 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2160/11 D 0 18.2 595
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Hökhults Leo Hökhults Leo   [v 4] 1640/8 D str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-9 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/7 B 0 15.2 126
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Love Me Madly Love Me Madly   [s 4] 2640/2 D 6 14.7 415
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/6 B str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-2 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/9 D str
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2160/10 A str
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 3200/11 C 0 14.6 222
2016-09-15 2016-09-15 Åby-10 Jas Ribb Jas Ribb   [h 4] 2140/4 D 4 17.2 151
2016-09-15 2016-09-15 Åby-9 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2660/8 D 0 14.6 299
2016-09-15 2016-09-15 Åby-2 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/9 C str
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-9 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2180/6 B 4 15.3 29
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-7 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/3 C 5 16.8 102
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-5 Käck Mi Käck Mi   [v 6] 2140/8 D 3 18.2 222
2016-09-09 2016-09-09 Åby-7 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/12 C 4 17.8 312
2016-09-09 2016-09-09 Åby-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/7 C 0 g 86
2016-09-09 2016-09-09 Åby-5 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 1640/12 D 0 13.8g 882
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-9 Niveau Niveau   [v 7] 3160/6 C 5 16.5 224
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-8 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 2140/9 C 0 g 133
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-6 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2140/12 B 4 16.1 58
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/6 B 4 14.7g 25
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/11 B 0 14.2g 211
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/6 C 6 17.0 307
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-5 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 1640/12 D 6 14.2 1055
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/5 A 0 18.5g 19
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/3 B 2 15.5 24
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2160/9 B 2 13.4 23
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/2 D 2 15.7 625
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-1 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2160/8 D 4 17.4 311
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Josef Palema Josef Palema   [v 4] 2160/13 A 6 19.4 133
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Papidoux Papidoux   [v 5] 2140/1 C 5 15.3 107
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-6 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 2160/3 B 0 13.8 109
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/1 D 1 15.0 74
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 6] 2140/10 C 1 13.2 31
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Mirandola Mirandola   [s 5] 2140/11 B str
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2140/10 D 0 17.0 200
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 M.T.Like a Prince M.T.Like a Prince   [v 3] 2140/4 C 0 g 204
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/12 A 0 16.9g 74
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-1 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2160/15 A 1 15.6 24
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/8 B 0 13.2 52
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2609/10 A 0 g 25
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/2 C 0 13.2 73
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2100/11 C 5 16.4 194
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/12 D str
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 4] 2140/5 D 4 15.7 34
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/2 B 7 16.3 114
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-1 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/13 B 1 17.5 180
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Tranemo Prinsessan Tranemo Prinsessan   [s 9] 2140/6 D 0 16.7 296
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2640/4 A 2 15.3 31
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2640/10 C 3 14.4 74
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-6 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/1 D 0 15.3 778
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-11 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/3 C 6 14.1 120
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-3 Mirandola Mirandola   [s 5] 2140/2 D 3 14.7 746
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/4 B 0 14.0 52
2016-06-30 2016-06-30 Åby-10 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 1640/9 B 3 13.6 121
2016-06-30 2016-06-30 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/10 D 5 12.1 1565
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/12 C 4 14.4 157
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 1640/5 B 0 g 36
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/9 C 4 13.5 206
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-3 Tracks Tracks   [v 5] 2140/2 D 0 15.5 658
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-2 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 2640/1 B 6 17.5 112
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/7 D 7 18.6 238
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2640/2 C 1 18.0 53
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Mirandola Mirandola   [s 5] 1640/9 C 0 g 28
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2160/10 A 4 15.6 62
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-2 Scarpia Scarpia   [v 5] 1660/11 C 7 14.8 48
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Flo Rida Sea Flo Rida Sea   [v 5] 2140/4 A 1 16.3 25
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/3 B 1 14.6 18
2016-06-18 2016-06-18 Finland-10 Oasis Bi Oasis Bi   [h 8] 2100/3 C 0 68
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/12 C str
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-1 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/1 B 0 g 38
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-11 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/3 D 4 14.4 151
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Capote Capote   [v 4] 2140/1 D 0 g 208
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/10 C 3 208
2016-06-09 2016-06-09 Åby-5 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 1640/3 D 4 14.0 49
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-8 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/1 C 0 17.4 100
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/1 D 0 g 26
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/12 D str
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/3 C 0 g 194
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/3 D 7 16.3g 87
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-4 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/10 C 4 15.2 53
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-1 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/6 C 0 15.7 127
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-9 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/12 A 4 17.3 40
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-13 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/5 D 3 12.0 37
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-7 Moving On Moving On   [s 7] 1609/3 B 1 9.9 41
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 1 13.4 76
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/9 B 2 13.8 84
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-7 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2160/8 A 0 g 22
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-2 Mirandola Mirandola   [s 5] 2160/14 C str
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/7 D 2 18.0 28
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-6 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/7 D 3 14.3 101
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 3160/10 B 1 16.0 83
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-5 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/5 C 1 14.5 46
2016-05-14 2016-05-14 Åby-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/8 D 0 14.9 185
2016-05-14 2016-05-14 Åby-10 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 1640/12 B 3 11.5 76
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2640/5 C 8 17.3g 167
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Greenbank Greenbank   [v 5] 2140/6 D 6 18.3 209
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-5 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/7 B 5 18.4g 63
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/5 D 0 g 205
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-3 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/2 A 2 13.9 15
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/5 B 4 15.4 112
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-9 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 2100/7 D 0 13.5 601
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-1 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2640/1 D 5 16.1 98
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-11 Snoopy Snoopy   [v 7] 2160/15 D str
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-10 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/4 C 0 g 70
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/3 B 0 14.3 33
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-6 American Accent American Accent   [v 6] 2640/11 D 0 19.1 825
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/3 C 4 14.3 25
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-4 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/6 D 2 14.1 148
2016-04-30 2016-04-30 Åby-5 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/2 B 2 12.2 18
2016-04-30 2016-04-30 Åby-8 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2140/4 C 0 14.7 159
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/8 C 0 15.2 56
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-9 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2640/3 D 6 15.1 112
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/4 C 2 13.8 24
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2640/10 B 2 13.4 19
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/1 B 3 143
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-8 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2640/8 B 4 17.6 83
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-2 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/8 A 2 13.1 40
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-12 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2160/13 D 4 15.1 235
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-9 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/4 C 4 14.2 508
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/2 B 0 g 60
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/2 C 2 14.3 93
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-4 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/4 C 5 16.4g 41
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/3 B 2 14.0 44
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/8 D 4 15.3g 27
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-6 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/3 D 3 14.0 27
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/7 B 6 13.1 45
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-7 Even Better In Even Better In   [h 3] 2140/4 D 4 17.2 77
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-4 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/9 C 1 12.8 101
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/2 C 3 13.6 19
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-1 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2160/6 B 1 14.7 60
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/9 D 2 12.3 34
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 1640/10 B 6 13.7 62
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Untouchable In Untouchable In   [v 3] 2160/12 D 0 g 157
2016-03-31 2016-03-31 Åby-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/4 B 1 13.8 30
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-7 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/4 C 1 16.2 52
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-5 Breezer Breezer   [v 9] 2140/11 A 3 15.4 59
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/6 B 5 17.1 65
2016-03-23 2016-03-23 Åby-5 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/4 B 3 12.0 34
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-4 Scarpia Scarpia   [v 5] 2180/9 B 3 14.1 119
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-10 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2180/11 C 0 18.3 100
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/6 B 3 16.3 55
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-8 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/1 D 3 15.4 17
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 1640/10 B 1 14.6 50
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-8 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 7] 1640/1 C 5 12.9 260
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-6 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 6] 2140/1 A 5 16.2 94
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-4 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/3 A 1 14.4 20
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-5 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/8 A 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-1 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/9 A 0
2016-03-17 2016-03-17 Åby-9 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/10 B 0 g 234
2016-03-17 2016-03-17 Åby-7 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/1 B 3 17.9 27
2016-03-17 2016-03-17 Åby-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2160/9 D 2 18.8 871
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 4 14.3 44
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2160/14 A 0 17.1 192
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2140/7 A 7 17.4 119
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 1640/11 D 0 g 495
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-1 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 D 0 16.7g 402
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2100/11 B 1 15.5 22
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-9 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2100/4 D 1 16.0 57
2016-03-09 2016-03-09 Åby-9 Breezer Breezer   [v 9] 2140/2 D 6 14.4 925
2016-03-09 2016-03-09 Åby-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/9 B 2 12.0 23
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/9 B 1 20.4 42
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-1 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2160/2 B 4 16.7 28
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/11 C str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/11 C 4 13.7 143
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Tracks Tracks   [v 5] 2140/3 D 0 18.1 433
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-10 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/1 B 1 16.1 85
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Allison Rich Allison Rich   [s 8] 2140/5 C 0 16.4 461
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/8 B 1 14.0 60
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Quantum Amaretto Quantum Amaretto   [v 6] 2140/2 C 0 g 568
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-4 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/2 D 0 16.3g 76
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-2 Fiore Tooma Fiore Tooma   [s 7] 2160/9 B 0 17.1 231
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Trudilutt Trudilutt   [v 4] 2140/3 A 0 18.7g 28
2016-02-17 2016-02-17 Åby-6 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/6 C 0 g 212
2016-02-17 2016-02-17 Åby-5 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2160/8 B 0 14.3 91
2016-02-17 2016-02-17 Åby-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/2 C 1 13.9 59
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/5 C 4 17.6 460
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/9 D 0 16.7 875
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/6 D 0 18.0 80
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Roly Poly Roly Poly   [s 6] 2160/13 A 7 18.7 71
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/2 C 2 14.6 26
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-3 Tracks Tracks   [v 5] 2640/6 D 0 19.2 334
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 5] 2140/1 C 0 g 17
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 0 15.3 23
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-7 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 2140/2 D 0 14.6 680
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/1 B 3 16.7 25
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Tracks Tracks   [v 5] 1640/3 D 5 16.8 211
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2160/11 B 0 g 323
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/2 C 1 15.4 33
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/3 D 0 g 80
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/11 D 0 g 308
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-9 Breezer Breezer   [v 9] 2160/5 B 1 17.1 58
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2640/11 D 2 16.7 679
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-7 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 1640/4 D 1 14.1 31
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Fancy Marke Fancy Marke   [s 7] 2160/10 D 0 17.9 321
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Astra Hornline Astra Hornline   [s 7] 2140/1 D 0 g 1009
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-4 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/1 B 0 15.7 182
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-2 Artemis Artemis   [s 6] 1640/6 B 3 14.5 53
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 5] 2140/12 D 2 17.7 364
2016-01-14 2016-01-14 Åby-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/12 D 3 15.7 103
2016-01-14 2016-01-14 Åby-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/10 A 6 16.2g 81
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-10 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/9 A 6 16.1 77
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/1 B 2 13.7 32
2016-01-09 2016-01-09 Åby-12 Tracks Tracks   [v 5] 2140/5 D 5 16.4 162
2016-01-09 2016-01-09 Åby-5 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2680/14 B 6 15.4 260
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 5] 1640/2 D 3 14.6 103
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-8 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 1640/1 B 2 13.6 38
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-7 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2640/12 A 3 17.0 14
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-6 Ravine Ravine   [s 5] 1640/1 C 6 14.8 168
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Fiore Tooma Fiore Tooma   [s 7] 2160/14 B 5 16.7 371
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/1 C 1 15.5 29
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Tracks Tracks   [v 5] 2160/11 C 5 17.6 30
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-6 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2140/3 D 3 18.6 154
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/9 D 0 17.1 294
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 C 0 16.4 212
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Quite Right Quite Right   [v 3] 2140/4 B 1 15.9 48
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/8 D 3 12.5 421
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/3 D 4 17.1g 111
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-6 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/8 B 2 18.4 27
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 A La Partenza A La Partenza   [s 5] 2140/12 D str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-8 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 3] 1640/4 D 2 14.2 23
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2140/8 D 5 16.8 697
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-6 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/3 D 0 16.1 273
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-5 Pericle Bi Pericle Bi   [v 8] 2140/4 D 0 15.7 417
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/6 C 8 19.8 240
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Forever Newport Forever Newport   [v 5] 2140/2 C 1 17.9 24
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/3 D 0 g 51
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-7 Daisy Westwood Daisy Westwood   [s 3] 2140/4 C 3 19.3 58
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-4 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 2] 2140/6 B 4 20.5 45
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-3 Gondul Gondul   [s 3] 2100/4 D 5 20.0 139
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2660/7 D 0 17.3 149
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/8 C 3 15.3 72
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-10 Moving On Moving On   [s 8] 2640/11 C 0 16.4 44
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-3 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2640/15 C 0 20.7g 564
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-2 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/6 B 4 15.5 114
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/4 D 2 14.5 38
2017-11-23 2017-11-23 Åby-11 Madurai Madurai   [v 4] 2160/9 B str
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/11 C 1 14.9 49
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 2660/13 A 0 17.0 86
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2100/4 D 6 15.6 254
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-11 Ågårds Julius Ågårds Julius   [v 4] 2140/1 D 2 17.9 144
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/9 A 0 14.7 92
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 1640/1 A 1 13.7 13
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 National Day National Day   [v 8] 2140/9 D 5 17.3 250
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-3 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/1 D 0 18.6 75
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/6 C 1 13.2 41
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/3 B 0 g 24
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-6 Moving On Moving On   [s 8] 2140/8 C 2 13.5 254
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-2 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/5 A 2 14.9 80
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/9 C 2 15.0 59
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-7 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 3] 2140/6 D 0 g 105
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2140/7 B 0 15.9 342
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-4 La Marke La Marke   [s 4] 2640/7 D 4 17.5 263
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-3 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/4 D 4 16.3 70
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-2 Pelas Ethos Pelas Ethos   [v 5] 2140/8 D 0 g 504
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-1 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 2] 1640/2 C 1 17.0 66
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 1640/9 A 3 12.9 52
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/12 A 2 13.9 49
2017-10-25 2017-10-25 Åby-3 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/3 D 0 17.2 122
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-4 Moving On Moving On   [s 8] 2180/8 B 4 13.8 32
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2100/11 D str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 On Good Terms On Good Terms   [s 7] 1640/10 B 0 17.8g 129
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2140/10 A 1 15.3 38
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2140/1 D 8 17.0 301
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-5 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2160/11 C 5 17.8 648
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Imperial Corner Imperial Corner   [v 6] 2140/11 D 8 15.4 137
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/11 D 7 14.2 213
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-10 National Day National Day   [v 8] 2100/11 D 2 17.4 281
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 2100/4 B 0 17.0g 43
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2100/3 A 1 13.6 25
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-2 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/2 D 2 18.1 107
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-10 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 1640/12 D 5 15.2 401
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-9 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 6] 1640/6 D 4 13.0 346
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2640/3 C 0 18.1 809
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-5 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/1 D 0 31
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2140/6 C 0 21.8 139
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/6 D str
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-8 Moving On Moving On   [s 8] 2140/7 C 3 13.7 157
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/5 C 0 16.2g 183
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/5 C 2 13.2 70
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/10 A 6 14.9 117
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Windfall Windfall   [v 4] 2640/8 C 5 16.5 100
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/11 B 0 g 544
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-2 Noak Marke Noak Marke   [v 4] 2140/2 D 4 17.9 580
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-5 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2100/5 C 1 15.9 42
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-10 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2160/10 C 6 16.9 88
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/13 A 5 14.6 50
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2640/2 B 0 15.6 217
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 1640/2 D 4 14.8 180
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-5 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 7] 1640/9 C 3 12.9 186
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 B 1 13.7 14
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2160/11 C 7 18.6 161
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-6 Raijin Face Raijin Face   [v 4] 2140/7 C 0 16.7 98
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 1640/7 D 7 14.9 696
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2640/5 D 0 g 325
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/7 C 8 17.8 199
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Pastore Bob Pastore Bob   [h 4] 2160/10 A 1 14.1 32
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/8 C 1 13.2 46
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-7 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2640/8 C 0 17.5g 76
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-11 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2640/9 A 1 14.8 51
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/5 B 5 14.6 35
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/2 D 8 17.9g 81
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-7 My Fairytale My Fairytale   [s 7] 2140/6 D 0 20.9 517
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-5 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 6] 2140/12 C 6 13.7 608
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/4 D 0 17.2 490
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2140/5 D 2 15.0 666
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2180/12 A str
2017-08-19 2017-08-19 Romme-7 Moving On Moving On   [s 8] 2640/8 C str
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/8 C 6 15.8 659
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Madurai Madurai   [h 4] 2640/6 B 3 17.5 47
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-6 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2140/5 D 0 g 68
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Pastore Bob Pastore Bob   [h 4] 1640/4 B 2 11.6 162
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2160/6 A 4 16.1 38
2017-07-27 2017-07-27 Åby-6 Moving On Moving On   [s 8] 1609/3 C 5 11.7 209
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2640/4 C 0 g 62
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/5 D 0 20.7 352
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-2 Trombone Trombone   [s 5] 2640/4 D 0 23.8g 520
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-10 National Day National Day   [v 8] 2140/2 D 6 16.3 340
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Madurai Madurai   [h 4] 2160/15 A 3 16.3 40
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-6 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/4 B 1 13.5 35
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-3 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/6 D 6 15.4 199
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-2 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 1640/4 D 1 12.1 334
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-11 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/12 B 0 g 601
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/10 B 7 15.9 123
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 6] 2140/5 D 0 g 375
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-5 Madurai Madurai   [h 4] 2160/10 A 2 16.2 63
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-2 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/11 D 0 17.5g 284
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/12 A 2 15.0 79
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 1609/11 A 6 14.8g 40
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-5 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 1609/7 D 0 g 617
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Replay Kronos Replay Kronos   [v 7] 1609/3 C 7 13.2 67
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 1609/1 A 2 14.4 40
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-9 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/1 D 3 18.4 37
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/1 C 2 15.6 84
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-3 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/1 C 2 17.9 21
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/5 A 1 13.1 33
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Novton Novton   [v 5] 2140/4 D 0 g 455
2017-06-29 2017-06-29 Åby-10 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/5 C 0 16.9 36
2017-06-29 2017-06-29 Åby-9 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 1640/2 C 0 12.7 299
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/6 C str
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-3 Yster Brick Yster Brick   [v 7] 1640/9 D 4 13.8 214
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-9 Madurai Madurai   [h 4] 2640/8 C 3 16.9 190
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-5 Melody Marke Melody Marke   [s 6] 2140/6 C 4 14.9 281
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-3 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2160/6 C 1 15.0 80
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 1609/9 C 3 87
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 1609/6 A 0 13.5 107
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-7 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 1609/9 D 6 12.4 256
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 6] 1609/5 D 0 g 758
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 1609/12 C 0 12.2 582
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 1609/1 C 1 13.8 141
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/12 D 5 15.2 409
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2160/13 C 0 14.4 170
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-4 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/9 D 5 12.7 811
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-1 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/6 D 7 18.2 69
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-10 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 1609/3 D str
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-4 Moving On Moving On   [s 8] 2100/8 B str
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-2 Madurai Madurai   [h 4] 2140/3 C 0 18.0g 34
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-9 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2100/5 B 0 16.8 39
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2100/6 A 5 17.1 50
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-6 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/8 D 6 17.0 272
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2100/5 B str
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2660/14 B 7 14.4 475
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/3 B 1 14.3 16
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-5 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/13 C 6 17.4 143
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-4 One Way Face One Way Face   [s 6] 2640/2 D 0 18.5 157
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-1 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 1640/6 A str
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/7 D 2 15.3 233
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/1 D 4 13.6 146
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/8 D 0 g 723
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 2140/9 B 2 13.3 23
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2140/3 B 6 18.4 197
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 4] 2140/8 D 0 18.7 390
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-8 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2640/2 C 0 g 665
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-6 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/2 B 2 15.9 22
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-3 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/2 B 3 16.9 40
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-1 Manstone's Kitty Manstone's Kitty   [s 3] 2140/10 D 4 19.7 507
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-10 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/7 C 0 16.2 66
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/8 C 3 15.5 50
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-6 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2160/11 D 0 17.2 587
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-5 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/14 A str
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-2 Manstone's Future Manstone's Future   [v 5] 2140/5 D 0 18.4 673
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-1 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/1 C 1 17.6 25
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-11 Tee Off Tee Off   [s 5] 2640/8 D 0 17.7 314
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-10 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 4] 2180/11 C 0 19.6g 758
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2140/3 A 1 14.4 151
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/1 D 5 16.5 113
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/5 C 7 14.8 60
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-2 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/5 D 4 18.5 145
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-3 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 2100/2 C 7 13.0 121
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/3 C 3 15.6 25
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-1 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/1 C 6 18.0 134
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/5 C 0 15.7 95
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-9 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/12 C 0 15.7 493
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-6 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2640/1 A 0 17.4 216
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/3 C 4 16.5 39
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-3 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 1640/10 C 2 15.0 63
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/14 A 0 g 78
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-1 Madurai Madurai   [h 4] 2640/6 C 1 17.4 36
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-11 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/8 A 0 g 59
2017-04-29 2017-04-29 Åby-3 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 1640/1 C 6 11.0 139
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/8 B 3 18.7 77
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-5 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/3 A 4 18.1 49
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2100/4 A 3 14.7 33
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-3 Josef Palema Josef Palema   [v 5] 2140/4 D 7 17.4 844
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/11 A 0 19.0g 138
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Vincent As Vincent As   [h 3] 2140/1 C 0 21.9g 22
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-1 Madurai Madurai   [h 4] 2140/3 C 4 19.4 66
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-4 Tracks Tracks   [v 6] 1609/9 D str
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-3 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/6 D 2 17.7 29
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/5 C 4 19.4 87
2017-04-19 2017-04-19 Åby-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/10 B 3 11.8 47
2017-04-19 2017-04-19 Åby-8 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 1640/10 D 0 12.7 382
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/1 D 3 15.7 272
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-2 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2160/8 B 5 17.6 51
2017-04-12 2017-04-12 Åby-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/8 C 3 13.7 285
2017-04-12 2017-04-12 Åby-5 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1640/9 D 5 13.1 1168
2017-04-12 2017-04-12 Åby-1 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 88
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/7 D 7 15.4 270
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-9 Persephone Face Persephone Face   [s 5] 2140/12 D 0 16.1 530
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2140/10 A 0 15.4 128
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2140/7 B 0 17.0g 28
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/6 D 1 16.3 21
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-2