V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det mesta är redan sagt och skrivet om Ecurie D. Han har vunnit 12 av sina 13 starter och imponerat stort varje gång. När han förlorade var..


Det mesta är redan sagt och skrivet om Ecurie D. Han har vunnit 12 av sina 13 starter och imponerat stort varje gång. När han förlorade var det mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial och gjorde kanske sitt hittills bästa lopp i karriären.
- Han spurtade fantastiskt bra från ett dåligt läge. Han har lyft sig ytterligare med det loppet i kroppen, säger Frode Hamre.
Nu tar den norske topptränaren sikte mot Europaderbyt med Ecurie D. som kommer att bli mycket stor favorit.
- Först ska vi väl klara av kvalloppet. Jag har inget att klaga på så visst måste jag tro på seger och sedan får vi tar det som det kommer.

Köpte sig in i loppet
Ecurie D. var inte anmäld till det europeiska storloppet, men ägarna valde att köpa sig in för drygt 200 000 kronor och det är första gången det sker i loppet. Finalen går 16 oktober på Vincennes med två miljoner kronor i förstapris.
- Sedan det blev klart att Ecurie D. kan vara med där så har vi haft det loppet i sikte. Alla förberedelser är jag nöjd med och hästen kändes jättefin i sista jobbet.
Att Frode Hamre har höga tankar om sin fyraåring går inte att ta miste på.
- Jag har haft och har förmånen att träna mycket bra hästar. Jag har aldrig haft en så bra häst som Ecurie D. Det är bara att hoppas att han får vara frisk och utvecklas. Han har kunnande och kapacitet att vara med i de allra största loppen som finns och visst drömmer jag om Elitloppet bland annat. Björn Goop som ofta kör honom säger att det är en ”jävla häst” som har potential att bli en av de bästa i världen och jag kan bara hålla med, säger Hamre.

Sparrar mot Ecurie D.
Frode Hamre har ytterligare två hästar i omgången som han kommenterar så här.
- 7 Admiral Knick (V75-3) är en bra häst som håller mycket bra form för dagen. Senast så var han med i det norska derbyt och hade ett dåligt startspår och hamnade nere i kön. Han spurtade starkt som femma och jag var helt nöjd med honom. Nu är han ute på lite djupt vatten och har ett dåligt spår. Jag är nöjd om han kan få med sig lite pengar.
- 15 Ble du Gers (V75-7) var jag väldigt nöjd med vid segern senast på Bjerke. Gången innan var han lite tam på Solvalla utan att jag vet riktigt varför. Han känns väldigt fin i jobben och tränas mycket tillsammans med Ecuire D. och de sparrar varandra. Den långa distansen passar, men jag tycker att loppet blev väldigt tufft och det blir inte lätt att plocka in alla tillägg. Jag är nöjd om han kan vara bland de tre.

Fotnot: UET Grand Prix (Europaderbyt) är ett insatslopp där alla Europafödda hingstar och ston får vara med. Första insatsen betalas av respektive lands nationsförbund men därefter måste hästägarna själva fylla på med två ytterligare insatser. Den tredje och sista insatsen (500 euro) betalades i början av augusti.

Joakim Brundin, Kanal 75


Mantorp var värd för måndagens V64-tävlingar och i avslutningen var det dags för finalen av Sikta mot stjärnorna. Balsamine Font ..


Mantorp var värd för måndagens V64-tävlingar och i avslutningen var det dags för finalen av Sikta mot stjärnorna. Balsamine Font var storfavorit för sin tränare Björn Goop och det visade sig vara minst sagt befogat. Hon var totalt överlägsen när hon bara flög ifrån sina konkurrenter över upploppet. Efter att ha bidat sin tid i fjärde par utvändigt, kom Goop glidande ute i tredjespår i rygg genom slutkurvan och gav sin häst kort senare full anfallsorder. När Goop vred ut Balsamine Font small det bara till. I ett märkligt speedryck bjöd det treåriga stoet på en våldsam uppvisning och såg ut att ha kunnat fortsätta springa en bra bit till. Hon gick med full fart över mål och det såg ut att finnas gott om krafter kvar på tiden 1.13,2/2140a. Det var en häftig uppvisning som hette duga när Balsamine Font tog sin tredje raka seger.
Monark Newmen vann snabbloppet för Ulf Ohlsson genom att ha öppnat snabbt till ledningen och sedan fått bestämma tempot. Ulf Ohlsson väntade i det änge med att köra undan så att inte Romanesque skulle få chansen i tid från rygg på ledaren. Luckan kom sent omsider men då gick det inte att röra Monark Newmen och Fredrik Perssons häst vann säkert på tiden 1.12,0/1640a. Detta efter en avslutning på 1.10 sista 400 metrarna.
Storfavoriten Pacific Face och Giuseppe Lubrano var helt överlägsen i det inledande stayerloppet över 3640 meter.
Favoriterna radade sedan upp sig på V64 och sex rätt betalade blott 140 kronor. Det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed väntar en dubbeljackpot under tisdagkvällen då Axevalla är värd för V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var Matteus Lillieborg i ATG Live som meddelade nyheten under måndagskvällen. Revelation, som har sprungit in 1,7 miljoner kronor hos Per Nordstr..


Det var Matteus Lillieborg i ATG Live som meddelade nyheten under måndagskvällen. Revelation, som har sprungit in 1,7 miljoner kronor hos Per Nordström, byter tränare. I fjol gjorde hästen succé hos Jägersro-tränaren då duon vann Svensk Uppfödningslöpning tillsammans. Den här treåringssäsongen har inte varit lika lyckad och Revelation tog sig inte vidare till Kriteriet efter att ha underpresterat i försöket..
Ägaren T&T Project Management Konsulting KB, väljer nu att flytta hästen till Robert Bergh.
– Ägaren flyttar alla sina sex hästar från oss, förutom Revelation handlar det om två tvååringar och tre stycken ettåringar. Enligt ägaren behövdes miljöombyte, säger Per Nordström till Travronden.

Kanal 75


Han är välkänd inom travet genom sin pappa Berndt ”Bil-Berndt” Arvidsson och sin syster Annika Goop. Håkan Arvidsson är en..


Han är välkänd inom travet genom sin pappa Berndt ”Bil-Berndt” Arvidsson och sin syster Annika Goop. Håkan Arvidsson är en viktig kugge i stall Goops verksamhet och är inte bara morbror till Björn utan lite av hans högra hand och både delaktig och ansvarig för stora delar av den dagliga verksamheten på Lökene gård utanför Kil. Man kan räkna upp mängder av bra hästar som Håkan Arvidsson och hans familj har fött upp och tränat fram genom åren. Håkan räknar snabbt upp några stycken när vi inleder intervjuen.
– Jag kan ju säga att de som har utmärkt sig mest så är det Tiba Lavec som var med i alla stora finaler och vann Breeders Crown, och Psycho som även hon vann Breeders Crown-finalen och var med i Kriteriet och var tvåa i en E3-final. Sedan har vi Pebbly som vann Oaks och det var Annika som födde upp henne, och Miss Sixty som var trea i Stochampionatet och tvåa i Breeders Crown. Pernod var en annan bra häst som var med i alla stora finaler och detsamma gäller Bryssel. Jag kan räkna upp många fler men det här var ett litet axplock, säger Håkan Arvidsson.
– Jag har varit med länge i gamet och fått fram många topphästar genom åren. Men i år vet i fasiken om jag inte har fått fram den bästa. Det är ju heller ingen stor uppfödning jag bedriver utan jag brukar ligga runt sju, åtta fölston per år. En del har jag ihop med Björn och just nu är det sex ston som vi har totalt.

”Är något alldeles speciellt – har en makalöst teknik”
Hästen som Håkan syftar på är den bästa heter San Moteur och är en av favoriterna till Kriteriet. Den treårige hingsten är obesegrad efter fem starter och kan nu vinna landets största lopp för treåriga hästar. Som om inte det vore nog är Håkan även uppfödare och delägare i Circus som är finalist i Oaks. Hästarna tränas av Björn Goop men Håkan Arvidsson är synnerligen delaktig i både träning och matchning.
– Visst fan är det stort. Att vara både uppfödare och ägare till två hästar i de här klassiska loppen är helt otroligt och jag kör dessutom dem i jobben. San Moteur sa jag tidigt, redan i januari, februari, att jag trodde det var något för årgångsloppen. Det kändes tidigt att det var något alldeles speciellt, menar Håkan.
Vad är det som gör San Moteur så bra?
– Han är så jäkla komplett och är både startsnabb och stark. Han har även visat att han är otroligt snabb och det såg man framförallt på Valla näst senast när hästen avslutade 1.08,5 sista 800 metrarna och var nere i 1.06-fart genom sista sväng utan att Björn körde för fullt med honom.
– Så hästen är otroligt kvick i benen och styrkan har han på härstamningen via Ready Cash och det finns även Tenor du Baune på mödernet i ledet där bakom. Men framförallt har han en makalöst teknik när han springer.

”Vunnit med krafter kvar varje gång”
San Moteur debuterade på tävlingsbanan den 8 juni och ståtar nu med fem raka segrar inför Kriteriet. Han vann försöket enkelt och har övertygat stort varje gång.
– Han har varit väldigt fin hela tiden under uppträningen och även om han aldrig testades av som tvååring så kändes det att han var väldigt obrukad i varje jobb. Hästen har gjort allting rätt men att det skulle bli så här bra det kunde man inte ens fantisera om, säger Håkan.
– Björn tar sällan till några stora ord men han tycker att hästen är otroligt bra och har aldrig behövt tömma honom någon gång. Han har kört till och avgjort loppen och vunnit med krafter kvar varje gång.
Vad säger du om San Moteurs insats i försöket till Kriteriet?
– Han hade ju ett dåligt spår som gjorde att man blev lite orolig i början men hästen är ju snabb ut och stack emellan och fick tredje par utvändigt. Sedan satt han där i några hundra meter innan Björn styrde på för han ville inte att tempot skulle bli för lågt. Han gick fram i dödens och körde till 300 kvar och avgjorde lätt. Det var väldigt bekvämt.
– Jag kör jobben med hästen och han gick ett jobb i dag (måndag) på morgonen och var fin. Det känns som att han håller sig fräsch och mjuk hela tiden.

”Kapacitet för att vinna Kriteriet – lättare balans nu”
Såväl Kriteriet som Oaks avgörs i år på lördagen på Solvalla under kriteriehelgen. Loppen ingår i V75-spelet under lördagen och San Moteur startar från ett perfekt läge med spår två bakom startbilen. Han körs av Per Lennartsson då Björn Goop har dragit på sig en avstängning över just den här dagen.
– Det var olyckligt att han blev avstängd och på så vis blir det lite grus i maskineriet. Björn har kört hästen hela tiden och känner honom men jag litar väldigt mycket på Per Lennartsson. Han är så otroligt lugn och sansad och tar vara på chansen. Jag tror att han fixar det här och hästen är rätt så okomplicerad.
Vad är feelingen att San Moteur vinner Kriteriet (V75-6)?
– Han har onekligen kapacitet för att göra det. Men det är jättesvårt att vinna Kriteriet och det är så mycket som måste klaffa genom vägens gång. Det är ett stenhårt lopp och skulle hästen vara bland de tre är jag otroligt nöjd. Hittills har allt gått enligt planen i alla fall och jag är väldigt nöjd med hästen, säger Håkan Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Han har ju faktiskt gått med PG-skor sedan i våras på framfötterna och med järnskor bak. Det är en rätt så tung balans och man kan säga att det är som en träningsbalans. Men Björn tycker att han har varit så fin på den balansen och därför har vi fortsatt köra så. Planen har hela tiden varit att lätta honom och vi var lite tveksamma om vi skulle göra det till försöket. Men Björn sa i en intervju inför det loppet att vi inte behöver göra det och det innebär att det finns ett par växlar till att dra.
– Nu är det dags och det blir utan skor bak och med tävlings PG-skor fram. Det blir en klart lättare balans och hästen kommer att bli mycket rappare och bättre när vi rycker bakskorna. Han har gått med fast bomull i öronen och det är inte aktuellt att rycka dem nu. Det blir även samma vagn som tidigare.

”Circus har oerhörd kapacitet – men är stökig”
Håkan Arvidsson har alltså ytterligare en häst inkvalad till ett klassiska lopp som han själv har fött upp och delägare. Det är Circus som är finalist i Oaks efter en andraplats i försöket. Det treåriga stoet har gjort fyra starter och aldrig varit sämre än trea.
– Circus (V75-4) har visat en oerhörd kapacitet och allting men har varit lite stökig i sitt uppträdande om man ska vara ärlig. Hon är lite bakrädd och lite dum och har ett eget humör. Men hästen har som sagt väldigt hög kapacitet och började med en tredjeplats innan hon blev tvåa med en stor galopp. Sedan vann hon från spets i Örebro gången efter och senast avslutade hon positivt längst ut i banan. Om man tittar på filmen så ser man att hon efter mål fortsätter i ett bra tempo.
– Nu är det åttondespår och vi är utlämnade så det ser väldigt tufft ut mot bra hästar som har bättre lägen. Skulle hon få pengar eller kunna vara trea, fyra eller femma är jag jättenöjd. Det krävs att hon har mycket tur och att de kör rejält där framme om man säger så.
Några ändringar där?
– Det blir barfota bak där också vilket ska kunna ge en växel till. Hon har också gått rätt så tungt balanserad och det känns som sagt att båda våra hästar har flera växlar kvar, gentemot en del konkurrenter som maxade allt redan i försöken.
Till sist; hur kommer den här veckan att bli fram till finalerna på lördag?
– Det blir ju jäkligt spännande och man tänker på det här hela tiden. Det är ju en dröm får man säga. Man kommer att vara väldigt nervös på lördag och det skulle självklart vara oerhört stort om det lyckades. Jag har varit med och kämpat länge i det här gamet och började med min pappa som hade hästar på 60-talet.
– Det är fullt med jobb om dagarna och jag är med och styr upp allting bakom Björn och hjälper till med allt på gården och hela träningsrörelsen. Vi kompletterar varandra bra Björn och jag, säger Håkan Arvidsson.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  USA-födda Queen of Trixs kom till Sverige och Robert Berghs träning i januari i år efter en karriärstart hos Lucas Wallin på den andr..


USA-födda Queen of Trixs kom till Sverige och Robert Berghs träning i januari i år efter en karriärstart hos Lucas Wallin på den andra sidan Atlanten.
I augusti fick André Eklundh ta över träningen av stoet.
Debuten för Åbytränaren skedde för ett par veckor sedan i ett lopp för fyraåriga ston på Solvalla där Queen of Trixs brakade till ledningen från ett sjättespår bakom bilen.
Eklundh hade på känn att hästen var startsnabb – men inte fullt så snabb.
- Jag tyckte att det kändes som en märr som skulle kunna öppna men hade bara kört henne i 1.30-fart i träningen så jag visste inte. Jag sa till henne en gång bakom bilen och då bara flög hon iväg alltså. Så startsnabb är hon bevisligen, säger han.
På onsdagen väntar en liknande omgivning som senast på Solvalla. V86-4 är ett lopp för fyraåriga ston över 1640 meter. Nu inleder Eklundhs nyförvärv från ett femtespår.
- Med tanke på att hon kommer från USA och har gått många kortlopp är distansen en fördel den här gången.

Med i Oaks i USA
2019 slutade Queen of Trixs oplacerad i världens största lopp för treåriga ston, Hambletonian Oaks. Örjan Kihlström körde. Men från ett åttondespår kom stoet aldrig in i matchen.
Efter några starter hos Robert Bergh i år har André Eklundh fått ta över hästen.
- Bergh tyckte inte att han lyckades riktigt med henne så han rekommenderade ägarna att flytta henne och då tog de kontakt med mig. Det är inga ägare jag haft kontakt med tidigare så det är ett fint förtroende de gett oss, säger han.

”… liksom fulla linor”
Queen of Trixs, med en miljon på kontot, togs upp i loppet på Solvalla när Örjan Kihlström kom upp och testade med storfavoriten (11 för 10) och nästan fyrfaldiga miljonären Golden Tricks.
Efter 700 meter blev det i stället positionen rygg ledaren för Eklundhs nyförvärv som i stället fick kliva ut 400 meter kvar och överraskande slog av Daniel Redéns häst kort före mål.
72,80 blev vinnaroddset den gången. I onsdagens lopp blir hon en av tvåa, tre mest spelade.
- Det blev ju en kraftfull laddning första 200-300 meterna av loppet där det gick väldigt fort, men sedan lyssnade hon väldigt bra när jag tog upp henne och pullade ingenting. När Örjan kom var det ju bara att släppa liksom. När jag lyfte ut henne fick jag "fulla linor" och egentligen bara höll i henne till hundra kvar då jag såg att Golden Tricks började bli lite kall. Så ryckte jag tussarna någonstans där och då hade hon mod och styrka att ta sig förbi, säger Eklundh, och tillägger:
- Det var mycket imponerande med tanke på den speed hon fick lägga från början!
Queen of Trixs är hästen i mitten på bilden som togs kort före mål. Hennes fina framsteg syns väl. Ett sto som skiljer sig mycket från andra i loppen med den där lite ”paradiga” stilen.
- Det är en otrolig teknik i henne. Hon ligger ju nästan som ett streck, med huvudet långt ner och har ett rakt och flackt framsteg som är otroligt fint. Väldigt vägvinnande. Det är ingen stor häst det här men långstegad och snabb.
Vad säger du om chansen att vinna onsdagens lopp?
- Jag kör ju själv 1 Gobi Princess som också startsnabb och trivs i ledningen hon också. Jag vet inte om hon är snabb nog för att hålla ut Queen of Trixs, så vi får väl se helt enkelt hur snabbt Erik får iväg henne. Skulle jag komma till ledningen med Gobi kör jag där med henne och släpper inte.
Så den av dina två som kommer till ledningen har bästa chansen?
- Ja, når någon av dem ledningen är det en bra vinstchans. Jag kör Gobi Princess själv eftersom det är en ganska svårkörd häst som varierar väldigt i sitt uppträdande och ibland har lite problem runt svängarna. Erik (Adielsson) passar på de flesta hästar. Jag har inte riktigt kommit till rätta med Gobi Princess ännu men hon är lika bra som Queen of Trixs bara jag kommer underfund med vad som stör henne. Båda går med samma utrustning som tidigare.
Gobi Princess och Queen of Trixs är hästar för framtiden kan vi konstatera.
- Vi får hoppas det. Gobi Princess är klar för semifinalerna i Breeders’Crown, medan Queen of Trixs kanske har lite för taskigt med poäng för att komma med. Ägarna har inte bestämt om Queen of Trixs ska fortsätta tävla eller gå till avel, det beror lite på hur hon levererar här under vintern. Det är bara hoppas att vi kan fullfölja den här trenden med henne, säger Åbytränaren André Eklundh.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/3 0 15.8 24
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-8 Dance the Night In Dance the Night In   [s 3] 2140/7 0 16.2 1024
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/11 1 12.6 26
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-5 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2140/1 0 13.6 114
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 1640/1 4 14.9 238
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-4 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 6] 2140/6 3 15.7g 28
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-2 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 6] 2140/2 4 16.2 312
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-1 All of Marke All of Marke   [s 3] 2140/12 0 21.4g 47
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 1609/4 4 14.0 46
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-7 Ravine Ravine   [s 4] 2140/7 4 17.2 58
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/7 1 14.1 44
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-8 Tracks Tracks   [v 4] 2640/4 0 g 846
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-5 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2640/12 5 15.5 511
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 2140/6 2 17.1 242
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Fancy Marke Fancy Marke   [s 6] 2140/1 7 17.5 1155
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 2140/3 0 15.0 767
2015-12-17 2015-12-17 Åby-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/1 1 15.5 117
2015-12-17 2015-12-17 Åby-9 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 2140/3 1 14.7 41
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 6 14.9 304
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-5 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2640/3 0 16.1 84
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-3 Daydreamer In Daydreamer In   [v 3] 1640/3 4 15.2 54
2015-12-12 2015-12-12 Åby-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 1640/10 4 12.8 67
2015-12-10 2015-12-10 Åby-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 6] 2660/11 4 15.9 39
2015-12-10 2015-12-10 Åby-4 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/5 0 16.5g 192
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/2 0 18.5 63
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-11 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/5 2 15.8 203
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 1640/8 1 12.4 68
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-7 Ravine Ravine   [s 4] 2140/5 5 15.1 479
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Tracks Tracks   [v 4] 2140/10 2 15.9 265
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Cheri Marke Cheri Marke   [s 3] 2140/6 3 17.9 669
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-2 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 9] 2160/8 5 18.4 849
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Claire Claire   [s 3] 2140/11 6 16.9 85
2015-12-02 2015-12-02 Åby-7 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2140/5 4 16.4 68
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2640/10 4 17.0 49
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-9 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 5] 2640/2 0 21.6 243
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Carmen Lill Carmen Lill   [s 3] 2140/1 0 g 252
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Tracks Tracks   [v 4] 2140/2 2 17.6 121
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Ravine Ravine   [s 4] 2160/15 4 17.1 85
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 1640/2 2 14.5 25
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/6 2 16.6 58
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2160/9 2 15.4 13
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-6 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 1609/1 5 14.0 24
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-5 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 3180/14 0 17.3 534
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-2 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/9 5 15.5 24
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-9 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 2140/11 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-7 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2140/6 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 3] 2140/2 str
2015-11-22 2015-11-22 Åby-5 Biran Akema Biran Akema   [s 3] 2140/8 8 16.8 459
2015-11-22 2015-11-22 Åby-4 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 1640/10 0 g 94
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-7 Amina Hornline Amina Hornline   [s 6] 2640/2 0 17.8 932
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 1640/4 4 13.0g 53
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 2 14.4 24
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 Francks Gidjon Francks Gidjon   [h 3] 2140/1 6 19.5 366
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-2 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/1 3 16.8 609
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/8 5 14.2 100
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2140/12 1 15.6 28
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2160/7 2 14.5 118
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-7 Tracks Tracks   [v 4] 1640/3 3 16.2 217
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 1640/9 5 15.3g 48
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Susie Love Susie Love   [s 3] 2160/7 str
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Limus Effi Limus Effi   [s 3] 2140/9 0 g 1091
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Ufo Jet Ufo Jet   [h 2] 1640/6 4 20.8g 38
2015-11-09 2015-11-09 Åby-1 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/6 4 14.4 36
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-6 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/4 2 14.4 40
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/4 3 18.6 55
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/12 3 14.5 48
2015-10-28 2015-10-28 Åby-9 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 5] 2140/8 0 13.6 529
2015-10-28 2015-10-28 Åby-7 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 1640/12 5 12.7 225
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-11 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/6 0 13.8g 153
2015-10-22 2015-10-22 Åby-8 Buckpasser Buckpasser   [v 4] 2140/3 0 g 82
2015-10-22 2015-10-22 Åby-5 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/2 5 15.2 46
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 2140/4 0 13.3 93
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-7 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 1640/3 4 13.3 39
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/1 2 15.7 36
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Goa Moa Goa Moa   [s 4] 2140/1 0 g 187
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-12 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 2180/8 4 15.8 547
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2100/11 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-9 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2640/6 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 1 13.6 132
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2640/1 5 15.2 34
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Melody Marke Melody Marke   [s 4] 2140/11 0 g 1196
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 3140/3 5 17.1 985
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-6 Susie Love Susie Love   [s 3] 2140/5 8 16.7 305
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-4 Avanti L.M. Avanti L.M.   [v 8] 2140/7 0 14.6 1771
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 No Limit Power No Limit Power   [s 3] 1640/2 0 15.5g 307
2015-10-10 2015-10-10 Åby-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/5 1 13.8 66
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-4 Drive By Drive By   [h 3] 2140/6 str
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/12 2 14.9 75
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-2 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2100/9 7 14.8 84
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-2 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 7] 1640/4 0 13.0 143
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 2140/11 str
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Cindy Photo Cindy Photo   [s 4] 2640/6 str
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-8 Buckpasser Buckpasser   [v 4] 2140/7 0 g 35
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-1 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/9 str
2015-09-30 2015-09-30 Åby-1 Tracks Tracks   [v 4] 2140/9 4 14.9 133
2015-09-30 2015-09-30 Åby-7 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 2640/5 2 12.8 87
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 Pastore Bob Pastore Bob   [h 2] 1640/4 5 14.6 95
2015-09-30 2015-09-30 Åby-2 Susie Love Susie Love   [s 3] 2140/3 0 15.7 513
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Francks Onyx Francks Onyx   [v 5] 2140/2 0 18.9g 202
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-8 Avanti L.M. Avanti L.M.   [v 8] 2140/9 0 13.6 773
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2160/15 2 15.0 652
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-5 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/4 1 13.4 13
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 1640/4 0 g 387
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-1 Bandy Westwood Bandy Westwood   [v 3] 2140/4 0 g 185
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-10 Supreme Court Supreme Court   [v 5] 1640/1 D 0 15.7 78
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 1640/8 B 0 16.3 153
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Geting Akema Geting Akema   [v 3] 2140/4 D 0 21.3g 446
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/9 B str
2016-12-29 2016-12-29 Åby-1 Madurai Madurai   [h 3] 2140/7 D 0 g 98
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/4 D 0 16.2g 615
2016-12-17 2016-12-17 Åby-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2640/4 C 7 16.6g 290
2016-12-15 2016-12-15 Åby-8 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/3 D 2 14.5 384
2016-12-15 2016-12-15 Åby-5 Francks Gidjon Francks Gidjon   [v 4] 2640/12 D 0 18.5 1020
2016-12-15 2016-12-15 Åby-4 Supreme Court Supreme Court   [v 5] 1640/2 B 1 13.0 31
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Made My Way Made My Way   [s 5] 2160/9 C 0 19.4g 354
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/10 B 0 15.8 465
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/7 B 2 17.0 44
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-6 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/9 B 0 15.9 330
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2160/6 A 3 16.7 150
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-2 Doris Palema Doris Palema   [s 3] 2140/1 D 1 16.8 210
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Shutter Island Shutter Island   [s 3] 2140/8 C 4 20.0 65
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-11 Gassman's Evert Gassman's Evert   [v 7] 2180/11 A 2 16.6 30
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2680/14 A 2 16.5 23
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Windfall Windfall   [v 3] 2140/9 B 3 17.6 131
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-6 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/5 B 0 16.4 118
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-3 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/2 D 6 17.7g 277
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-6 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/1 C 3 15.7 307
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/3 C 5 15.5 104
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/10 A 8 15.6 191
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-1 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/7 C 6 16.0 58
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-9 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/7 C 0 16.2g 293
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/2 B 1 17.2 37
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-6 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2160/12 A 1 15.5 16
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Shutter Island Shutter Island   [s 3] 2140/6 D 4 18.7 138
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/5 C 4 16.1 78
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 5] 2160/11 A 1 16.0 24
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/1 B 0 g 58
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/11 B 3 16.9 266
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/11 A 0 g 95
2016-11-15 2016-11-15 Åby-6 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/7 B str
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/5 D 3 16.1 117
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 6] 1640/1 D 0 g 242
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 1640/8 A 7 17.4 18
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-4 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/4 D 0 g 107
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-3 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 1680/8 C 0 15.0 238
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Jas Ribb Jas Ribb   [h 4] 2140/2 B 4 19.6 64
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-7 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2100/8 B 3 16.4 58
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/6 C 5 15.3 34
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-5 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2160/12 C str
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/12 C 6 15.9 97
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-2 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/2 C 6 15.7 138
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-1 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/12 A 3 17.2 45
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-10 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/1 D 0 21.5g 57
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/11 A 2 19.5g 76
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/4 D 5 14.7 162
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/7 A 2 15.7 40
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/2 C 5 14.5 27
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 1640/2 C 0 14.5 106
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-2 Josef Palema Josef Palema   [v 4] 2140/3 C 3 16.5 260
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-1 Daina Westwood Daina Westwood   [s 2] 1640/2 D 5 17.4 411
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/4 C 7 18.6 100
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Hey Joe Hey Joe   [v 5] 2160/12 C 0 g 200
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/1 D 3 14.7 133
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 5] 1640/3 A 1 14.2 40
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/8 D 0 18.6 506
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/3 D 0 g 475
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2140/11 D 7 14.6 252
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-11 Käck Mi Käck Mi   [v 6] 2640/9 B 6 19.2g 87
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2140/4 A 0 g 25
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-9 Borups Othello Borups Othello   [s 4] 2140/8 D 6 16.7 389
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-7 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/9 C 1 15.8 30
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-6 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 1640/11 D str
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-3 Baharat Baharat   [s 5] 1640/3 B 6 13.3 158
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-2 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/10 C 6 12.9 390
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Cast Bolt Cast Bolt   [v 6] 1640/12 B 0 g 217
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-8 Pastore Bob Pastore Bob   [h 3] 2160/8 B str
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Tenzing Tenzing   [v 6] 1640/4 B 1 12.7 37
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-4 The Pearl The Pearl   [s 8] 2160/10 C 6 17.1 653
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2160/10 A str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2100/5 B str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2609/2 D 7 17.2 235
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-11 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2160/11 D 0 18.2 595
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Hökhults Leo Hökhults Leo   [v 4] 1640/8 D str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-9 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/7 B 0 15.2 126
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Love Me Madly Love Me Madly   [s 4] 2640/2 D 6 14.7 415
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/6 B str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-2 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/9 D str
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2160/10 A str
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 3200/11 C 0 14.6 222
2016-09-15 2016-09-15 Åby-10 Jas Ribb Jas Ribb   [h 4] 2140/4 D 4 17.2 151
2016-09-15 2016-09-15 Åby-9 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2660/8 D 0 14.6 299
2016-09-15 2016-09-15 Åby-2 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/9 C str
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-5 Käck Mi Käck Mi   [v 6] 2140/8 D 3 18.2 222
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-9 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2180/6 B 4 15.3 29
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-7 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/3 C 5 16.8 102
2016-09-09 2016-09-09 Åby-7 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/12 C 4 17.8 312
2016-09-09 2016-09-09 Åby-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/7 C 0 g 86
2016-09-09 2016-09-09 Åby-5 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 1640/12 D 0 13.8g 882
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-9 Niveau Niveau   [v 7] 3160/6 C 5 16.5 224
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-8 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 2140/9 C 0 g 133
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-6 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2140/12 B 4 16.1 58
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/6 B 4 14.7g 25
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/11 B 0 14.2g 211
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/6 C 6 17.0 307
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-5 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 1640/12 D 6 14.2 1055
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/5 A 0 18.5g 19
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/3 B 2 15.5 24
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2160/9 B 2 13.4 23
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/2 D 2 15.7 625
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Papidoux Papidoux   [v 5] 2140/1 C 5 15.3 107
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-1 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2160/8 D 4 17.4 311
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Josef Palema Josef Palema   [v 4] 2160/13 A 6 19.4 133
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-6 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 2160/3 B 0 13.8 109
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/1 D 1 15.0 74
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 6] 2140/10 C 1 13.2 31
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Mirandola Mirandola   [s 5] 2140/11 B str
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2140/10 D 0 17.0 200
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 M.T.Like a Prince M.T.Like a Prince   [v 3] 2140/4 C 0 g 204
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/12 A 0 16.9g 74
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-1 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2160/15 A 1 15.6 24
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/8 B 0 13.2 52
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2609/10 A 0 g 25
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/2 C 0 13.2 73
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2100/11 C 5 16.4 194
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/12 D str
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2640/4 A 2 15.3 31
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 4] 2140/5 D 4 15.7 34
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/2 B 7 16.3 114
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-1 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/13 B 1 17.5 180
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Tranemo Prinsessan Tranemo Prinsessan   [s 9] 2140/6 D 0 16.7 296
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2640/10 C 3 14.4 74
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-6 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/1 D 0 15.3 778
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-11 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/3 C 6 14.1 120
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-3 Mirandola Mirandola   [s 5] 2140/2 D 3 14.7 746
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/4 B 0 14.0 52
2016-06-30 2016-06-30 Åby-10 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 1640/9 B 3 13.6 121
2016-06-30 2016-06-30 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/10 D 5 12.1 1565
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/12 C 4 14.4 157
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 1640/5 B 0 g 36
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/9 C 4 13.5 206
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-3 Tracks Tracks   [v 5] 2140/2 D 0 15.5 658
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-2 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 2640/1 B 6 17.5 112
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/3 B 1 14.6 18
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/7 D 7 18.6 238
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2640/2 C 1 18.0 53
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Mirandola Mirandola   [s 5] 1640/9 C 0 g 28
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2160/10 A 4 15.6 62
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-2 Scarpia Scarpia   [v 5] 1660/11 C 7 14.8 48
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Flo Rida Sea Flo Rida Sea   [v 5] 2140/4 A 1 16.3 25
2016-06-18 2016-06-18 Finland-10 Oasis Bi Oasis Bi   [h 8] 2100/3 C 0 68
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/12 C str
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-1 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/1 B 0 g 38
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-11 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/3 D 4 14.4 151
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Capote Capote   [v 4] 2140/1 D 0 g 208
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/10 C 3 208
2016-06-09 2016-06-09 Åby-5 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 1640/3 D 4 14.0 49
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-8 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/1 C 0 17.4 100
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/1 D 0 g 26
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/12 D str
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-9 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/12 A 4 17.3 40
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/3 C 0 g 194
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/3 D 7 16.3g 87
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-4 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/10 C 4 15.2 53
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-1 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/6 C 0 15.7 127
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-13 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/5 D 3 12.0 37
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-7 Moving On Moving On   [s 7] 1609/3 B 1 9.9 41
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 1 13.4 76
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/9 B 2 13.8 84
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-7 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2160/8 A 0 g 22
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-2 Mirandola Mirandola   [s 5] 2160/14 C str
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/7 D 2 18.0 28
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-6 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/7 D 3 14.3 101
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 3160/10 B 1 16.0 83
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-5 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/5 C 1 14.5 46
2016-05-14 2016-05-14 Åby-10 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 1640/12 B 3 11.5 76
2016-05-14 2016-05-14 Åby-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/8 D 0 14.9 185
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2640/5 C 8 17.3g 167
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Greenbank Greenbank   [v 5] 2140/6 D 6 18.3 209
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-5 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/7 B 5 18.4g 63
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/5 D 0 g 205
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-3 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/2 A 2 13.9 15
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/5 B 4 15.4 112
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-9 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 2100/7 D 0 13.5 601
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-1 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2640/1 D 5 16.1 98
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-11 Snoopy Snoopy   [v 7] 2160/15 D str
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-10 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/4 C 0 g 70
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/3 B 0 14.3 33
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-6 American Accent American Accent   [v 6] 2640/11 D 0 19.1 825
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/3 C 4 14.3 25
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-4 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/6 D 2 14.1 148
2016-04-30 2016-04-30 Åby-8 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2140/4 C 0 14.7 159
2016-04-30 2016-04-30 Åby-5 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/2 B 2 12.2 18
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/8 C 0 15.2 56
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-9 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2640/3 D 6 15.1 112
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/4 C 2 13.8 24
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2640/10 B 2 13.4 19
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/1 B 3 143
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-8 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2640/8 B 4 17.6 83
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-2 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/8 A 2 13.1 40
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-12 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2160/13 D 4 15.1 235
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-9 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/4 C 4 14.2 508
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/2 B 0 g 60
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/2 C 2 14.3 93
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-4 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/4 C 5 16.4g 41
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/3 B 2 14.0 44
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/8 D 4 15.3g 27
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/7 B 6 13.1 45
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-6 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/3 D 3 14.0 27
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-7 Even Better In Even Better In   [h 3] 2140/4 D 4 17.2 77
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-4 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/9 C 1 12.8 101
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/2 C 3 13.6 19
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-1 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2160/6 B 1 14.7 60
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/9 D 2 12.3 34
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 1640/10 B 6 13.7 62
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Untouchable In Untouchable In   [v 3] 2160/12 D 0 g 157
2016-03-31 2016-03-31 Åby-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/4 B 1 13.8 30
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-7 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/4 C 1 16.2 52
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-5 Breezer Breezer   [v 9] 2140/11 A 3 15.4 59
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/6 B 5 17.1 65
2016-03-23 2016-03-23 Åby-5 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/4 B 3 12.0 34
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-8 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/1 D 3 15.4 17
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-4 Scarpia Scarpia   [v 5] 2180/9 B 3 14.1 119
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-10 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2180/11 C 0 18.3 100
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/6 B 3 16.3 55
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 1640/10 B 1 14.6 50
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-8 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 7] 1640/1 C 5 12.9 260
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-6 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 6] 2140/1 A 5 16.2 94
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-4 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/3 A 1 14.4 20
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-5 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/8 A 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-1 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/9 A 0
2016-03-17 2016-03-17 Åby-9 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/10 B 0 g 234
2016-03-17 2016-03-17 Åby-7 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/1 B 3 17.9 27
2016-03-17 2016-03-17 Åby-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2160/9 D 2 18.8 871
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 4 14.3 44
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2160/14 A 0 17.1 192
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2140/7 A 7 17.4 119
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 1640/11 D 0 g 495
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-1 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 D 0 16.7g 402
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-9 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2100/4 D 1 16.0 57
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2100/11 B 1 15.5 22
2016-03-09 2016-03-09 Åby-9 Breezer Breezer   [v 9] 2140/2 D 6 14.4 925
2016-03-09 2016-03-09 Åby-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/9 B 2 12.0 23
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/9 B 1 20.4 42
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-1 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2160/2 B 4 16.7 28
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/11 C str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/11 C 4 13.7 143
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Tracks Tracks   [v 5] 2140/3 D 0 18.1 433
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-10 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/1 B 1 16.1 85
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Allison Rich Allison Rich   [s 8] 2140/5 C 0 16.4 461
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/8 B 1 14.0 60
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Quantum Amaretto Quantum Amaretto   [v 6] 2140/2 C 0 g 568
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-4 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/2 D 0 16.3g 76
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-2 Fiore Tooma Fiore Tooma   [s 7] 2160/9 B 0 17.1 231
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Trudilutt Trudilutt   [v 4] 2140/3 A 0 18.7g 28
2016-02-17 2016-02-17 Åby-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/2 C 1 13.9 59
2016-02-17 2016-02-17 Åby-6 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/6 C 0 g 212
2016-02-17 2016-02-17 Åby-5 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2160/8 B 0 14.3 91
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/5 C 4 17.6 460
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/9 D 0 16.7 875
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/6 D 0 18.0 80
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Roly Poly Roly Poly   [s 6] 2160/13 A 7 18.7 71
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/2 C 2 14.6 26
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-3 Tracks Tracks   [v 5] 2640/6 D 0 19.2 334
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 5] 2140/1 C 0 g 17
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 0 15.3 23
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-7 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 2140/2 D 0 14.6 680
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/3 D 0 g 80
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/1 B 3 16.7 25
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Tracks Tracks   [v 5] 1640/3 D 5 16.8 211
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2160/11 B 0 g 323
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/2 C 1 15.4 33
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/11 D 0 g 308
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-9 Breezer Breezer   [v 9] 2160/5 B 1 17.1 58
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2640/11 D 2 16.7 679
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-7 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 1640/4 D 1 14.1 31
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Fancy Marke Fancy Marke   [s 7] 2160/10 D 0 17.9 321
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Astra Hornline Astra Hornline   [s 7] 2140/1 D 0 g 1009
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-4 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/1 B 0 15.7 182
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-2 Artemis Artemis   [s 6] 1640/6 B 3 14.5 53
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 5] 2140/12 D 2 17.7 364
2016-01-14 2016-01-14 Åby-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/12 D 3 15.7 103
2016-01-14 2016-01-14 Åby-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/10 A 6 16.2g 81
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-10 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/9 A 6 16.1 77
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/1 B 2 13.7 32
2016-01-09 2016-01-09 Åby-12 Tracks Tracks   [v 5] 2140/5 D 5 16.4 162
2016-01-09 2016-01-09 Åby-5 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2680/14 B 6 15.4 260
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Tracks Tracks   [v 5] 2160/11 C 5 17.6 30
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 5] 1640/2 D 3 14.6 103
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-8 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 1640/1 B 2 13.6 38
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-7 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2640/12 A 3 17.0 14
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-6 Ravine Ravine   [s 5] 1640/1 C 6 14.8 168
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Fiore Tooma Fiore Tooma   [s 7] 2160/14 B 5 16.7 371
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/1 C 1 15.5 29
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-6 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2140/3 D 3 18.6 154
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/9 D 0 17.1 294
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 C 0 16.4 212
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/8 D 3 12.5 421
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Quite Right Quite Right   [v 3] 2140/4 B 1 15.9 48
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/3 D 4 17.1g 111
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-6 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/8 B 2 18.4 27
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 A La Partenza A La Partenza   [s 5] 2140/12 D str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-8 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 3] 1640/4 D 2 14.2 23
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2140/8 D 5 16.8 697
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-6 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/3 D 0 16.1 273
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-5 Pericle Bi Pericle Bi   [v 8] 2140/4 D 0 15.7 417
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/6 C 8 19.8 240
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Forever Newport Forever Newport   [v 5] 2140/2 C 1 17.9 24
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/3 D 0 g 51
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-7 Daisy Westwood Daisy Westwood   [s 3] 2140/4 C 3 19.3 58
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-4 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 2] 2140/6 B 4 20.5 45
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-3 Gondul Gondul   [s 3] 2100/4 D 5 20.0 139
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2660/7 D 0 17.3 149
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/8 C 3 15.3 72
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-10 Moving On Moving On   [s 8] 2640/11 C 0 16.4 44
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-3 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2640/15 C 0 20.7g 564
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-2 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/6 B 4 15.5 114
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/4 D 2 14.5 38
2017-11-23 2017-11-23 Åby-11 Madurai Madurai   [v 4] 2160/9 B str
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/11 C 1 14.9 49
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 2660/13 A 0 17.0 86
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2100/4 D 6 15.6 254
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-11 Ågårds Julius Ågårds Julius   [v 4] 2140/1 D 2 17.9 144
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/9 A 0 14.7 92
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 1640/1 A 1 13.7 13
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 National Day National Day   [v 8] 2140/9 D 5 17.3 250
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-3 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/1 D 0 18.6 75
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/6 C 1 13.2 41
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/3 B 0 g 24
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-6 Moving On Moving On   [s 8] 2140/8 C 2 13.5 254
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-2 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/5 A 2 14.9 80
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 1640/9 A 3 12.9 52
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/9 C 2 15.0 59
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-7 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 3] 2140/6 D 0 g 105
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2140/7 B 0 15.9 342
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-4 La Marke La Marke   [s 4] 2640/7 D 4 17.5 263
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-3 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/4 D 4 16.3 70
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-2 Pelas Ethos Pelas Ethos   [v 5] 2140/8 D 0 g 504
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-1 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 2] 1640/2 C 1 17.0 66
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/12 A 2 13.9 49
2017-10-25 2017-10-25 Åby-3 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/3 D 0 17.2 122
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-4 Moving On Moving On   [s 8] 2180/8 B 4 13.8 32
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2100/11 D str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Imperial Corner Imperial Corner   [v 6] 2140/11 D 8 15.4 137
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 On Good Terms On Good Terms   [s 7] 1640/10 B 0 17.8g 129
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2140/10 A 1 15.3 38
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2140/1 D 8 17.0 301
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-5 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2160/11 C 5 17.8 648
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/11 D 7 14.2 213
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-10 National Day National Day   [v 8] 2100/11 D 2 17.4 281
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 2100/4 B 0 17.0g 43
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2100/3 A 1 13.6 25
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-2 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/2 D 2 18.1 107
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-10 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 1640/12 D 5 15.2 401
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-9 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 6] 1640/6 D 4 13.0 346
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2640/3 C 0 18.1 809
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-5 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/1 D 0 31
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2140/6 C 0 21.8 139
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/6 D str
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-8 Moving On Moving On   [s 8] 2140/7 C 3 13.7 157
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/5 C 0 16.2g 183
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/5 C 2 13.2 70
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/10 A 6 14.9 117
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Windfall Windfall   [v 4] 2640/8 C 5 16.5 100
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/11 B 0 g 544
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-2 Noak Marke Noak Marke   [v 4] 2140/2 D 4 17.9 580
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-5 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2100/5 C 1 15.9 42
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-10 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2160/10 C 6 16.9 88
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/13 A 5 14.6 50
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2640/2 B 0 15.6 217
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 1640/2 D 4 14.8 180
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-5 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 7] 1640/9 C 3 12.9 186
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 B 1 13.7 14
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2160/11 C 7 18.6 161
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-7 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2640/8 C 0 17.5g 76
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-6 Raijin Face Raijin Face   [v 4] 2140/7 C 0 16.7 98
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 1640/7 D 7 14.9 696
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2640/5 D 0 g 325
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/7 C 8 17.8 199
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Pastore Bob Pastore Bob   [h 4] 2160/10 A 1 14.1 32
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/8 C 1 13.2 46
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-11 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2640/9 A 1 14.8 51
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/5 B 5 14.6 35
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/2 D 8 17.9g 81
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-7 My Fairytale My Fairytale   [s 7] 2140/6 D 0 20.9 517
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-5 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 6] 2140/12 C 6 13.7 608
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/4 D 0 17.2 490
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2140/5 D 2 15.0 666
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2180/12 A str
2017-08-19 2017-08-19 Romme-7 Moving On Moving On   [s 8] 2640/8 C str
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2160/6 A 4 16.1 38
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/8 C 6 15.8 659
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Madurai Madurai   [h 4] 2640/6 B 3 17.5 47
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-6 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2140/5 D 0 g 68
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Pastore Bob Pastore Bob   [h 4] 1640/4 B 2 11.6 162
2017-07-27 2017-07-27 Åby-6 Moving On Moving On   [s 8] 1609/3 C 5 11.7 209
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2640/4 C 0 g 62
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/5 D 0 20.7 352
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-2 Trombone Trombone   [s 5] 2640/4 D 0 23.8g 520
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-10 National Day National Day   [v 8] 2140/2 D 6 16.3 340
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Madurai Madurai   [h 4] 2160/15 A 3 16.3 40
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-6 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/4 B 1 13.5 35
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-3 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/6 D 6 15.4 199
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-2 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 1640/4 D 1 12.1 334
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-11 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/12 B 0 g 601
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/10 B 7 15.9 123
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 6] 2140/5 D 0 g 375
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/12 A 2 15.0 79
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-5 Madurai Madurai   [h 4] 2160/10 A 2 16.2 63
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-2 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/11 D 0 17.5g 284
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 1609/11 A 6 14.8g 40
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-5 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 1609/7 D 0 g 617
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Replay Kronos Replay Kronos   [v 7] 1609/3 C 7 13.2 67
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 1609/1 A 2 14.4 40
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-9 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/1 D 3 18.4 37
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/1 C 2 15.6 84
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-3 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/1 C 2 17.9 21
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/5 A 1 13.1 33
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Novton Novton   [v 5] 2140/4 D 0 g 455
2017-06-29 2017-06-29 Åby-10 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/5 C 0 16.9 36
2017-06-29 2017-06-29 Åby-9 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 1640/2 C 0 12.7 299
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/6 C str
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-3 Yster Brick Yster Brick   [v 7] 1640/9 D 4 13.8 214
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-3 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2160/6 C 1 15.0 80
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-9 Madurai Madurai   [h 4] 2640/8 C 3 16.9 190
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-5 Melody Marke Melody Marke   [s 6] 2140/6 C 4 14.9 281
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 1609/9 C 3 87
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 1609/6 A 0 13.5 107
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-7 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 1609/9 D 6 12.4 256
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 6] 1609/5 D 0 g 758
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 1609/12 C 0 12.2 582
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 1609/1 C 1 13.8 141
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/12 D 5 15.2 409
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2160/13 C 0 14.4 170
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-4 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/9 D 5 12.7 811
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-1 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/6 D 7 18.2 69
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-10 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 1609/3 D str
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-4 Moving On Moving On   [s 8] 2100/8 B str
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2100/5 B str
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-2 Madurai Madurai   [h 4] 2140/3 C 0 18.0g 34
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-9 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2100/5 B 0 16.8 39
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2100/6 A 5 17.1 50
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-6 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/8 D 6 17.0 272
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2660/14 B 7 14.4 475
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/3 B 1 14.3 16
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-5 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/13 C 6 17.4 143
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-4 One Way Face One Way Face   [s 6] 2640/2 D 0 18.5 157
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-1 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 1640/6 A str
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/7 D 2 15.3 233
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/1 D 4 13.6 146
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/8 D 0 g 723
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 2140/9 B 2 13.3 23
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2140/3 B 6 18.4 197
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 4] 2140/8 D 0 18.7 390
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-1 Manstone's Kitty Manstone's Kitty   [s 3] 2140/10 D 4 19.7 507
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-8 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2640/2 C 0 g 665
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-6 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/2 B 2 15.9 22
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-3 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/2 B 3 16.9 40
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-10 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/7 C 0 16.2 66
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/8 C 3 15.5 50
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-6 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2160/11 D 0 17.2 587
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-5 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/14 A str
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-2 Manstone's Future Manstone's Future   [v 5] 2140/5 D 0 18.4 673
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-1 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/1 C 1 17.6 25
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-11 Tee Off Tee Off   [s 5] 2640/8 D 0 17.7 314
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-10 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 4] 2180/11 C 0 19.6g 758
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2140/3 A 1 14.4 151
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/1 D 5 16.5 113
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/5 C 7 14.8 60
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-2 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/5 D 4 18.5 145
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-3 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 2100/2 C 7 13.0 121
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/3 C 3 15.6 25
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-1 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/1 C 6 18.0 134
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-11 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/8 A 0 g 59
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/5 C 0 15.7 95
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-9 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/12 C 0 15.7 493
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-6 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2640/1 A 0 17.4 216
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/3 C 4 16.5 39
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-3 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 1640/10 C 2 15.0 63
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/14 A 0 g 78
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-1 Madurai Madurai   [h 4] 2640/6 C 1 17.4 36
2017-04-29 2017-04-29 Åby-3 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 1640/1 C 6 11.0 139
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/8 B 3 18.7 77
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-5 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/3 A 4 18.1 49
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2100/4 A 3 14.7 33
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-3 Josef Palema Josef Palema   [v 5] 2140/4 D 7 17.4 844
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/11 A 0 19.0g 138
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Vincent As Vincent As   [h 3] 2140/1 C 0 21.9g 22
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-1 Madurai Madurai   [h 4] 2140/3 C 4 19.4 66
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/5 C 4 19.4 87
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-4 Tracks Tracks   [v 6] 1609/9 D str
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-3 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/6 D 2 17.7 29
2017-04-19 2017-04-19 Åby-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/10 B 3 11.8 47
2017-04-19 2017-04-19 Åby-8 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 1640/10 D 0 12.7 382
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/1 D 3 15.7 272
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-2 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2160/8 B 5 17.6 51
2017-04-12 2017-04-12 Åby-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/8 C 3 13.7 285
2017-04-12 2017-04-12 Åby-5 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1640/9 D 5 13.1 1168
2017-04-12 2017-04-12 Åby-1 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 88
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/2 D 3 17.9 283
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/7 D 7 15.4 270
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-9 Persephone Face Persephone Face   [s 5] 2140/12 D 0 16.1 530
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2140/10 A 0 15.4 128
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2140/7 B 0 17.0g 28
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/6 D 1 16.3 21
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-2 Madurai Madurai   [h 4] 2140/9 C 0 18.6g 140
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-9 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2100/3 C 3 14.0 76