V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-7 Cash Alo Cash Alo   [v 6] 3140/1 D
2020-02-26 2020-02-26 Åby-9 King of Everything King of Everything   [h 4] 2140/6 C
2020-02-26 2020-02-26 Åby-3 Teton Happy Teton Happy   [v 6] 2660/13 B

Nyheter för travkusk


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.Det gäller först&arin..


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.
Det gäller förstås också hos ATG där även de största V75-jackpotarna brukar skapa tillräckligt med spelhysteri för att vinstavdraget ska ”äta upp” extrapengarna och ge under 100 procent i återbetalning till spelarkollektivet.
Men så är inte fallet på Top 7.
Där har det vid upprepade tillfällen funnits mer pengar att utdela än det spelats för.
Så sent som i lördags landade omsättningen på 1,7 miljoner kronor, vilket innebar 2,0 miljoner i potentiella vinstpengar.
18 januari delades det ut 3 189 814 kronor till spelarna, vid en omsättning på 2 232 698 kronor.
En återbetalning på 143 procent – det vill säga att varje satsad 100-lapp gav 143 kronor tillbaka till spelarna som helhet.
Men just ordet potentiell är nyckeln.
Eftersom Top 7 visat sig vara ett mycket svårt spel så har rollerpott blivit mer regel än undantag.
Den här veckan finns det emellertid en tydlig anledning till varför det ser lättare ut än vanligt.

Mindre än hälften så svårt
Skälet är att det redan på torsdagen inkommit en strykning i Top 7-loppet.
Det gör att chansen att pricka alla rätt mer än fördubblas.
I ett lopp med 12 hästar finns 3 991 680 möjliga vinnarkombinationer.
I ett lopp med 11 hästar krymper dessa till 1 663 200.
Ytterligare en strykning skulle innebära att kombinationerna blir 604 800 och vid nio hästar finns det 181 440 tänkbara utfall.
Dramatiska skillnader som är värda att hålla i huvudet för den som tar sig an uppgiften att hitta sju hästar i rätt ordningsföljd.
Lördagens rollerpott är 1,2 miljoner kronor stor vilket gör att ATG uppskattar att en ensam vinnare ska få 1,5 miljoner.

Vilka hästar är pålitligast?
Som en liten guide på vägen till lördagens miljonpott har vi tittat på hur pålitliga lördagens deltagare varit när det gäller att sluta just bland de sju främsta och skapat en ”ranking” utifrån det.

Häst – procent bland de sju främsta
5 Brandy Flame – 100
1 Ace to Play – 91
4 Vitro Diablo – 83
9 Big Shot – 83
12 Victorious Wine – 82
8 Martin Tooma – 79
7 Ipomea – 75
11 Upcoming Artist 74
3 No Regrets Trot – 71
2 Cayucos – 70
6 Målaresven – 68

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med t..


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.
På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med tre starthästar där samtliga knep fina prispengar.
Svenske derbytvåan Privilegiado visade betydligt bättre gry än i debuten på asiatisk mark då han spurtade från jumboplats till bronset i Dubai Millenium Stakes för Dane O’Niel.
Grupp 3-motstånd väntade även för svenskfödda Ascot Brass och Carless Whisper. Duon som slutade etta och tvåa i Jockeyklubbens Magic Million i höstas blev nu fyra respektive femma i UAE Oaks.
De totala prispengarna för Petersens trio blev cirka 400 000 kronor.
Susanne Berneklints Master Blaster knep ett sjättepris värt drygt 20 000 kronor i en handicap.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procen..


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procent de senaste åren och Romme-tränaren har nu tio hästar i träning. En av dem är Payet D.E. som hon fick i träning i juli förra året. Hästen kom då från Tyskland och var i det läget spärrad för doping. Sybille Tinter började träna och när det blev klartecken för att hästen fick börja tävla igen blev det galopp i första starten för sin nya tränare. Men därefter har det sanneligen gått som på räls. Payet D.E. har gjort 15 starter för Tinter och tagit sju segrar och fyra andraplatser. Han tog en bejublad V75-seger på Nyårsafton och i senaste starten blåste han runt sina konkurrenter från spår elva.
– Payet D.E. (GS75-7) är allt bara bra med. Jag körde ett lättare jobb med honom i dag (torsdag) och han kändes som vanligt. Han är en riktig latis hemma och vill inte springa fortare än 1.35. Det är ingen träningsstjärna men han känns pigg och glad, säger Sybille Tinter.
– Han är den lugnaste hästen jag har i stallet. Man kan inte tro när man kör honom att han är så bra på banan. Även i värmningen inför loppen är han rullig och sprallig. Däremot i hagen är han alltid pigg och glad och springer med svansen rakt ut. Det är en fantastiskt snäll häst att hålla på och umgås med. Han är med på allt.
– Första segern han tog för mig var i ett Breddlopp på Solvalla i höstas. Sedan har det varit en fantastisk saga och jag är väldigt nöjd med hans utveckling. Trots att han har tjänat mycket pengar på kort tid känns det som att det finns ännu mer utveckling kvar i honom.

”Är ingen fegis – krossade dem”
Söndagens Grand Slam 75-tävlingar avgörs på Solvalla och Payet D.E. blir favorit i den sista avdelningen av miljonspelet. Han har spår nio bakom startbilen och körs av Kim Eriksson över 2640 meter.
– Nu är han lite högre anmäld på pengarna men jag tror nog att han klarar av det ändå. Vi får se vad Kim hittar på därifrån och jag ger inga taktiska tips. Hästen är allround och ingen fegis. Han kan springa en bit och göra jobbet själv om det behövs. Det såg vi senast då han gjorde ett kanonlopp när han blev utskickad i spåren flera gånger på slutvarvet men ändå bara krossade dem.
– Jag är mycket nöjd med min häst och väldigt uppåt. Jag tror att han vinner igen. Det blir inga ändringar utan han går precis som han har gjort i nästan alla sina starter. Det är samma Hybrid-vagn, helstängt huvudlag och rycktussar, säger Sybille Tinter.

”Är bättre än raden – inte helt borta”
Romme-tränaren har ytterligare en häst till start på GS75 och det är Opalis i den sjätte avdelningen som hon kör själv. Sybille Tinter varnar lite för sin häst som haft en del stolpe ut.
– Opalis (GS75-6) har det strulat väldigt mycket för och hon är mycket bättre än resultatraden. Senast valde Kim en lite fel taktik och var tidigt ute i spåren. Det blev för tufft helt enkelt. Gången innan dess satt hon fast med krafter kvar och då valde kusken också fel väg. För tre starter sedan var hon tvåa från dödens på en riktigt fin tid.
– Jag tycker att hon står på tur för en seger och nu har hon fått ett bra läge över kort distans. Det enda som kan bli knasigt är väl att jag kör själv, haha. Hästen är startsnabb och från spår fyra vill jag inte backa utan jag provar från start. Hon möter ett par bra hästar men jag känner mig inte helt borta. Det blir samma Hybrid-vagn som tidigare och sedan har jag ändrat lite på huvudlaget fram och tillbaka. Senast gick hon med ett norskt huvudlag men nu blir det helstängt huvudlag.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskam..


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskamp mellan Norge och Finland.
Det norska laget hade spelarnas förtroende i söndagens första möte, men fick sig en obehaglig överraskning då fältets minst meriterade häst H.V. Tuuri svepte fältet till överlägsen vinst.
Efter den prestationen blev Ossi Nurmonens förvandlingsnummer storfavorit på torsdagen och visade att det inte var någon tillfällighet i händerna på gästkörande Eric Raffin.
Ett speedryck från andra par utvändigt gav flera längders ledning inför upploppet vilket räckte gott och väl för att hålla undan för Magnums Othello och Brenne Banker.
Söndagens segertid blev 1.22,5/2 100 meter autostart för H.V. Tuuri som totalt tjänade cirka 170 000 kronor på sina två segrar.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Be..


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Belina Josselyn och det franska superstoet ställer upp på nytt med sin tränare Jean-Michel Bazire i sulkyn. Hon får bland annat möta stallkamraten, och tillika Prix de France-vinnaren Davidson du Pont, som den är gången körs av Alexandre Abrivard i sulkyn.
Tre svensktränade hästar ställer upp i det här Grupp 1-loppet. Jarmo Niskanens stjärna Earl Simon gör en högintressant start och körs av Franck Ouvrie. Björn Goop kör sin egentränade Short In Cash och Jörgen Westholm startar sin Usain Henna som får Mathieu Mottier i sulkyn.
Däremot saknas Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon, vars nästa start istället blir i Prix de Selection den 29 februari.

Prix de Paris, 4150 meter:
Häst – Tränare – Kusk
1) Short In Cash – Björn Goop – Björn Goop
2) Epic Julry – Jean Paul Gauvin – Jean Paul Gauvin
3) Usain Henna – Jörgen Westholm – Matthieu Abrivard
4) Calaska de Guez – Jean-Michel Bazire – Nicolas Bazire
5) Tessy d’Ete – Philippe Billard – Francois Lagadeuc
6) Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
7) Earl Simon – Jarmo Niskanen – Franck Ouvrie
8) Tony Gio – Sébastien Guarato – Eric Raffin
9) Delia du Pommereux – Sylvain Roger – Franck Nivard
10) Erminig d’Oliverie – Franck Leblanc – Adrien Lamy
11) Davidson du Pont – Jean-Michel Bazire – Alexandre Abrivard
12) Valko Jenilat – Sébastien Guarato – Paul Philippe Ploquin
13) Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invä..


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invändigt in mot upploppet tillsammans med Mats E Djuse.
Efter ett högt tempo i täten hela vägen så bet det bra för Ippon Furura när han spelade ut sin speed.
Segern var nummer 13 i den tioårige valackens 120:e start i karriären.
Ippon Futura tränas av pappa Anders Djuse med licens på Östersundtravet.
- Fantastiskt kul! Det finns hästar och så finns det Ippon! Hade det inte varit för honom hade jag inte hållit på med det här längre, vilken kämpe det är. Att han har den här gnistan kvar efter 100 starter. Nu vart det tempo hela vägen och då funkar det på full väg också.
Mats E Djuse var kvällens kusk på Bergsåker och i V86-5 slog han till igen med 31-oddsaren Just Celebration. Från rygg ledaren kunde Mats E Djuse lyfta ut hästen i andra utvändigt genom slutsvängen och sedan avgjorde fyraåringen säkert sista biten över upploppet.

Kihlström tillbaka efter ryggproblem
I V86-2 på Solvalla imponerade Carisma Sisu stort i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström, som gjorde comeback efter sina ryggproblem, satt nöjd utvändigt om ledande Thela de Glatigne och 100 meter från mål kopplade Carisma Sisu greppet och stack undan nästan retfullt enkelt. Petri Salmela tränar det åttaåriga stoet som vann på 1.12,3 över sprinterdistans med bilstart.
Örjan Kihlström visade för övrigt fin form efter sitt ofrivilliga uppehåll och utanför V86-spelet fick han även segerdefilera med Pasi Aikio-tränade debutanten Lovish och med Timo Nurmos-tränade Linus Boy.
Kvällen bjöd på ett kallblodslopp inom V86-spelet och det blev favoritseger för Demex i V86-3 sedan Wiktor Kylin-Blom kört till spets efter 700 meter. Jan-Olov Persson tränar vinnaren.
Spets och slut blev det även i V86-7 där Jimmy H Andersson dirigerade hela vägen med Ready Lane. Joakim Claesson tränar vinnaren.
V86-4 var ett lärlingslopp över 2640 meter och segern gick till Toujours Vif. Elias Strandberg fick en bra start till spets och sedan blev han avlöst av favoriten Cesar F.C. I sista sväng fick Toujours Vif fritt och var sedan starkast över upploppet. Det var tredje årssegern för den tioårige valacken som tränas av Stig E Pettersson.

Dubbel för Skoglund
En överraskning blev det även i V86-6 där 12-oddsaren Felix Am var rejäl i händerna på Rikard N Skoglund och höll farten starkt över upploppet efter en resa i andra utvändigt till halvvarvet kvar då han fick göra grovjobbet själv. Mantorps Åsa Svensson tränar vinnaren.
Rikard N Skoglund var inte nöjd med det och han slig till även i V86-avslutningen där han svepte till spets med Merritt dryga varvet från mål. Daniel Wäjersten tränar vinnaren.
Fyra system med åtta rätt på V86 belönades med 1 604 504 kronor, sju rätt gav 13 488 kronor och sex rätt 764 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-8 Dance the Night In Dance the Night In   [s 3] 2140/7 0 16.2 1024
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/3 0 15.8 24
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/11 1 12.6 26
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-5 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2140/1 0 13.6 114
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 1640/1 4 14.9 238
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-4 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 6] 2140/6 3 15.7g 28
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-2 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 6] 2140/2 4 16.2 312
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-1 All of Marke All of Marke   [s 3] 2140/12 0 21.4g 47
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 1609/4 4 14.0 46
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-7 Ravine Ravine   [s 4] 2140/7 4 17.2 58
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-5 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2640/12 5 15.5 511
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 2140/6 2 17.1 242
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-3 Fancy Marke Fancy Marke   [s 6] 2140/1 7 17.5 1155
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 2140/3 0 15.0 767
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/7 1 14.1 44
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-8 Tracks Tracks   [v 4] 2640/4 0 g 846
2015-12-17 2015-12-17 Åby-9 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 2140/3 1 14.7 41
2015-12-17 2015-12-17 Åby-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/1 1 15.5 117
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 6 14.9 304
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-5 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2640/3 0 16.1 84
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-3 Daydreamer In Daydreamer In   [v 3] 1640/3 4 15.2 54
2015-12-12 2015-12-12 Åby-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 1640/10 4 12.8 67
2015-12-10 2015-12-10 Åby-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 6] 2660/11 4 15.9 39
2015-12-10 2015-12-10 Åby-4 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/5 0 16.5g 192
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Tracks Tracks   [v 4] 2140/10 2 15.9 265
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-3 Cheri Marke Cheri Marke   [s 3] 2140/6 3 17.9 669
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-2 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 9] 2160/8 5 18.4 849
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Claire Claire   [s 3] 2140/11 6 16.9 85
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/2 0 18.5 63
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-11 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/5 2 15.8 203
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 1640/8 1 12.4 68
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-7 Ravine Ravine   [s 4] 2140/5 5 15.1 479
2015-12-02 2015-12-02 Åby-7 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2140/5 4 16.4 68
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2640/10 4 17.0 49
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-9 M.T.Ithaka M.T.Ithaka   [s 5] 2640/2 0 21.6 243
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-7 Carmen Lill Carmen Lill   [s 3] 2140/1 0 g 252
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Tracks Tracks   [v 4] 2140/2 2 17.6 121
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-4 Ravine Ravine   [s 4] 2160/15 4 17.1 85
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-3 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 1640/2 2 14.5 25
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/6 2 16.6 58
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2160/9 2 15.4 13
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-6 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 1609/1 5 14.0 24
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-5 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 3180/14 0 17.3 534
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-2 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/9 5 15.5 24
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-9 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 2140/11 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-7 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 2140/6 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 3] 2140/2 str
2015-11-22 2015-11-22 Åby-5 Biran Akema Biran Akema   [s 3] 2140/8 8 16.8 459
2015-11-22 2015-11-22 Åby-4 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 1640/10 0 g 94
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-7 Amina Hornline Amina Hornline   [s 6] 2640/2 0 17.8 932
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-6 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 1640/4 4 13.0g 53
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 2 14.4 24
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 Francks Gidjon Francks Gidjon   [h 3] 2140/1 6 19.5 366
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-2 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/1 3 16.8 609
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/8 5 14.2 100
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Limus Effi Limus Effi   [s 3] 2140/9 0 g 1091
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-1 Ufo Jet Ufo Jet   [h 2] 1640/6 4 20.8g 38
2015-11-09 2015-11-09 Åby-1 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/6 4 14.4 36
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2140/12 1 15.6 28
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-8 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 7] 2160/7 2 14.5 118
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-7 Tracks Tracks   [v 4] 1640/3 3 16.2 217
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Martini Akema Martini Akema   [v 6] 1640/9 5 15.3g 48
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-3 Susie Love Susie Love   [s 3] 2160/7 str
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-6 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/4 2 14.4 40
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/12 3 14.5 48
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-3 Tiger Marke Tiger Marke   [v 3] 2140/4 3 18.6 55
2015-10-28 2015-10-28 Åby-9 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 5] 2140/8 0 13.6 529
2015-10-28 2015-10-28 Åby-7 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 1640/12 5 12.7 225
2015-10-25 2015-10-25 Solvalla-11 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/6 0 13.8g 153
2015-10-22 2015-10-22 Åby-8 Buckpasser Buckpasser   [v 4] 2140/3 0 g 82
2015-10-22 2015-10-22 Åby-5 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2140/2 5 15.2 46
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 4] 2140/4 0 13.3 93
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-7 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 1640/3 4 13.3 39
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/1 2 15.7 36
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Goa Moa Goa Moa   [s 4] 2140/1 0 g 187
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2100/11 str
2015-10-17 2015-10-17 Örebro-12 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 7] 2180/8 4 15.8 547
2015-10-15 2015-10-15 Åby-9 Holy Heart Holy Heart   [v 5] 2640/6 str
2015-10-15 2015-10-15 Åby-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2140/9 1 13.6 132
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 4] 2640/1 5 15.2 34
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 No Limit Power No Limit Power   [s 3] 1640/2 0 15.5g 307
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Melody Marke Melody Marke   [s 4] 2140/11 0 g 1196
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 3140/3 5 17.1 985
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-6 Susie Love Susie Love   [s 3] 2140/5 8 16.7 305
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-4 Avanti L.M. Avanti L.M.   [v 8] 2140/7 0 14.6 1771
2015-10-10 2015-10-10 Åby-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 4] 2140/5 1 13.8 66
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-4 Drive By Drive By   [h 3] 2140/6 str
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 4] 2100/12 2 14.9 75
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-2 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 6] 2100/9 7 14.8 84
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-2 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 7] 1640/4 0 13.0 143
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [h 4] 2140/11 str
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Cindy Photo Cindy Photo   [s 4] 2640/6 str
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-8 Buckpasser Buckpasser   [v 4] 2140/7 0 g 35
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-1 Mellis Akema Mellis Akema   [s 3] 2140/9 str
2015-09-30 2015-09-30 Åby-7 Fruitcake Fruitcake   [s 7] 2640/5 2 12.8 87
2015-09-30 2015-09-30 Åby-4 Pastore Bob Pastore Bob   [h 2] 1640/4 5 14.6 95
2015-09-30 2015-09-30 Åby-2 Susie Love Susie Love   [s 3] 2140/3 0 15.7 513
2015-09-30 2015-09-30 Åby-1 Tracks Tracks   [v 4] 2140/9 4 14.9 133
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-10 Francks Onyx Francks Onyx   [v 5] 2140/2 0 18.9g 202
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-8 Avanti L.M. Avanti L.M.   [v 8] 2140/9 0 13.6 773
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2160/15 2 15.0 652
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-5 King Sir Kir King Sir Kir   [h 4] 2140/4 1 13.4 13
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 1640/4 0 g 387
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-1 Bandy Westwood Bandy Westwood   [v 3] 2140/4 0 g 185
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-10 Supreme Court Supreme Court   [v 5] 1640/1 D 0 15.7 78
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 1640/8 B 0 16.3 153
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Geting Akema Geting Akema   [v 3] 2140/4 D 0 21.3g 446
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/9 B str
2016-12-29 2016-12-29 Åby-1 Madurai Madurai   [h 3] 2140/7 D 0 g 98
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/4 D 0 16.2g 615
2016-12-17 2016-12-17 Åby-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2640/4 C 7 16.6g 290
2016-12-15 2016-12-15 Åby-8 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/3 D 2 14.5 384
2016-12-15 2016-12-15 Åby-5 Francks Gidjon Francks Gidjon   [v 4] 2640/12 D 0 18.5 1020
2016-12-15 2016-12-15 Åby-4 Supreme Court Supreme Court   [v 5] 1640/2 B 1 13.0 31
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Made My Way Made My Way   [s 5] 2160/9 C 0 19.4g 354
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/10 B 0 15.8 465
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-7 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/7 B 2 17.0 44
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-6 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/9 B 0 15.9 330
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2160/6 A 3 16.7 150
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-2 Doris Palema Doris Palema   [s 3] 2140/1 D 1 16.8 210
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Shutter Island Shutter Island   [s 3] 2140/8 C 4 20.0 65
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-3 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/2 D 6 17.7g 277
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-11 Gassman's Evert Gassman's Evert   [v 7] 2180/11 A 2 16.6 30
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2680/14 A 2 16.5 23
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Windfall Windfall   [v 3] 2140/9 B 3 17.6 131
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-6 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/5 B 0 16.4 118
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-6 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/1 C 3 15.7 307
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/3 C 5 15.5 104
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-3 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/10 A 8 15.6 191
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-1 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/7 C 6 16.0 58
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-9 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/7 C 0 16.2g 293
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/2 B 1 17.2 37
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-6 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2160/12 A 1 15.5 16
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Shutter Island Shutter Island   [s 3] 2140/6 D 4 18.7 138
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/5 C 4 16.1 78
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 5] 2160/11 A 1 16.0 24
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/1 B 0 g 58
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/11 B 3 16.9 266
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/11 A 0 g 95
2016-11-15 2016-11-15 Åby-6 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/7 B str
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/5 D 3 16.1 117
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 Ringo Star Effe Ringo Star Effe   [v 6] 1640/1 D 0 g 242
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 1640/8 A 7 17.4 18
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-4 Flirting Girl Flirting Girl   [s 5] 2140/4 D 0 g 107
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-3 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 1680/8 C 0 15.0 238
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Jas Ribb Jas Ribb   [h 4] 2140/2 B 4 19.6 64
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-7 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2100/8 B 3 16.4 58
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/6 C 5 15.3 34
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-5 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2160/12 C str
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/12 C 6 15.9 97
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-2 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/2 C 6 15.7 138
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-1 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/12 A 3 17.2 45
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-10 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/1 D 0 21.5g 57
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 1640/2 C 0 14.5 106
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-2 Josef Palema Josef Palema   [v 4] 2140/3 C 3 16.5 260
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-1 Daina Westwood Daina Westwood   [s 2] 1640/2 D 5 17.4 411
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/11 A 2 19.5g 76
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/4 D 5 14.7 162
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/7 A 2 15.7 40
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/2 C 5 14.5 27
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Hey Joe Hey Joe   [v 5] 2160/12 C 0 g 200
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-5 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/1 D 3 14.7 133
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/4 C 7 18.6 100
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 5] 1640/3 A 1 14.2 40
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2140/8 D 0 18.6 506
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-4 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/3 D 0 g 475
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2140/11 D 7 14.6 252
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-2 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/10 C 6 12.9 390
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-11 Käck Mi Käck Mi   [v 6] 2640/9 B 6 19.2g 87
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2140/4 A 0 g 25
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-9 Borups Othello Borups Othello   [s 4] 2140/8 D 6 16.7 389
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-7 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/9 C 1 15.8 30
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-6 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 1640/11 D str
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-3 Baharat Baharat   [s 5] 1640/3 B 6 13.3 158
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Cast Bolt Cast Bolt   [v 6] 1640/12 B 0 g 217
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-8 Pastore Bob Pastore Bob   [h 3] 2160/8 B str
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Tenzing Tenzing   [v 6] 1640/4 B 1 12.7 37
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-4 The Pearl The Pearl   [s 8] 2160/10 C 6 17.1 653
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2160/10 A str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-6 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2100/5 B str
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2609/2 D 7 17.2 235
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-11 Svennes Neon Svennes Neon   [v 9] 2160/11 D 0 18.2 595
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Hökhults Leo Hökhults Leo   [v 4] 1640/8 D str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-9 Gotländer Gotländer   [h 4] 2140/7 B 0 15.2 126
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Love Me Madly Love Me Madly   [s 4] 2640/2 D 6 14.7 415
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/6 B str
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-2 Dear Liam Dear Liam   [v 3] 2140/9 D str
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2160/10 A str
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-6 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 3200/11 C 0 14.6 222
2016-09-15 2016-09-15 Åby-10 Jas Ribb Jas Ribb   [h 4] 2140/4 D 4 17.2 151
2016-09-15 2016-09-15 Åby-9 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2660/8 D 0 14.6 299
2016-09-15 2016-09-15 Åby-2 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/9 C str
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-9 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2180/6 B 4 15.3 29
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-7 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/3 C 5 16.8 102
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-5 Käck Mi Käck Mi   [v 6] 2140/8 D 3 18.2 222
2016-09-09 2016-09-09 Åby-7 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/12 C 4 17.8 312
2016-09-09 2016-09-09 Åby-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/7 C 0 g 86
2016-09-09 2016-09-09 Åby-5 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 1640/12 D 0 13.8g 882
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-9 Niveau Niveau   [v 7] 3160/6 C 5 16.5 224
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-8 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 2140/9 C 0 g 133
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-6 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2140/12 B 4 16.1 58
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/6 B 4 14.7g 25
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/11 B 0 14.2g 211
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/5 A 0 18.5g 19
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/6 C 6 17.0 307
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-5 Mogas Madonna Mogas Madonna   [s 7] 1640/12 D 6 14.2 1055
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/3 B 2 15.5 24
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2160/9 B 2 13.4 23
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/2 D 2 15.7 625
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Josef Palema Josef Palema   [v 4] 2160/13 A 6 19.4 133
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Papidoux Papidoux   [v 5] 2140/1 C 5 15.3 107
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-1 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2160/8 D 4 17.4 311
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-6 Tomorrowland* Tomorrowland*   [h 9] 2160/3 B 0 13.8 109
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/1 D 1 15.0 74
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 6] 2140/10 C 1 13.2 31
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Mirandola Mirandola   [s 5] 2140/11 B str
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Gino le Soleil Gino le Soleil   [v 4] 2140/10 D 0 17.0 200
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-4 M.T.Like a Prince M.T.Like a Prince   [v 3] 2140/4 C 0 g 204
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/12 A 0 16.9g 74
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-1 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2160/15 A 1 15.6 24
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/8 B 0 13.2 52
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-9 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2609/10 A 0 g 25
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/2 C 0 13.2 73
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2100/11 C 5 16.4 194
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/12 D str
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Tranemo Prinsessan Tranemo Prinsessan   [s 9] 2140/6 D 0 16.7 296
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2640/4 A 2 15.3 31
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 4] 2140/5 D 4 15.7 34
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/2 B 7 16.3 114
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-1 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/13 B 1 17.5 180
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2640/10 C 3 14.4 74
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-6 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/1 D 0 15.3 778
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-11 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/3 C 6 14.1 120
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-3 Mirandola Mirandola   [s 5] 2140/2 D 3 14.7 746
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-4 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/4 B 0 14.0 52
2016-06-30 2016-06-30 Åby-10 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 1640/9 B 3 13.6 121
2016-06-30 2016-06-30 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/10 D 5 12.1 1565
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/12 C 4 14.4 157
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-11 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 1640/5 B 0 g 36
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/9 C 4 13.5 206
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-3 Tracks Tracks   [v 5] 2140/2 D 0 15.5 658
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-2 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 2640/1 B 6 17.5 112
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/3 B 1 14.6 18
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/7 D 7 18.6 238
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2640/2 C 1 18.0 53
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-6 Mirandola Mirandola   [s 5] 1640/9 C 0 g 28
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Unit Brodde Unit Brodde   [v 5] 2160/10 A 4 15.6 62
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-2 Scarpia Scarpia   [v 5] 1660/11 C 7 14.8 48
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Flo Rida Sea Flo Rida Sea   [v 5] 2140/4 A 1 16.3 25
2016-06-18 2016-06-18 Finland-10 Oasis Bi Oasis Bi   [h 8] 2100/3 C 0 68
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/12 C str
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-1 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/1 B 0 g 38
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Capote Capote   [v 4] 2140/1 D 0 g 208
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-11 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/3 D 4 14.4 151
2016-06-11 2016-06-11 Bjerke-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/10 C 3 208
2016-06-09 2016-06-09 Åby-5 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 1640/3 D 4 14.0 49
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-8 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/1 C 0 17.4 100
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/1 D 0 g 26
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-12 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/12 D str
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-9 Fonseca Boko Fonseca Boko   [v 4] 2140/12 A 4 17.3 40
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/3 C 0 g 194
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/3 D 7 16.3g 87
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-4 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/10 C 4 15.2 53
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-1 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/6 C 0 15.7 127
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-13 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/5 D 3 12.0 37
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-7 Moving On Moving On   [s 7] 1609/3 B 1 9.9 41
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 1 13.4 76
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/9 B 2 13.8 84
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-2 Mirandola Mirandola   [s 5] 2160/14 C str
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-7 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2160/8 A 0 g 22
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 4] 2140/7 D 2 18.0 28
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-6 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2140/7 D 3 14.3 101
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 3160/10 B 1 16.0 83
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-5 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/5 C 1 14.5 46
2016-05-14 2016-05-14 Åby-10 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 1640/12 B 3 11.5 76
2016-05-14 2016-05-14 Åby-6 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/8 D 0 14.9 185
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2640/5 C 8 17.3g 167
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Greenbank Greenbank   [v 5] 2140/6 D 6 18.3 209
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-5 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 3] 2140/7 B 5 18.4g 63
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2140/5 D 0 g 205
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-3 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/2 A 2 13.9 15
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/5 B 4 15.4 112
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-9 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 2100/7 D 0 13.5 601
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-1 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2640/1 D 5 16.1 98
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-10 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/4 C 0 g 70
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/3 B 0 14.3 33
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-6 American Accent American Accent   [v 6] 2640/11 D 0 19.1 825
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-5 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/3 C 4 14.3 25
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-4 Tortuga Tortuga   [s 4] 1640/6 D 2 14.1 148
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-11 Snoopy Snoopy   [v 7] 2160/15 D str
2016-04-30 2016-04-30 Åby-8 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2140/4 C 0 14.7 159
2016-04-30 2016-04-30 Åby-5 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/2 B 2 12.2 18
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/8 C 0 15.2 56
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-9 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2640/3 D 6 15.1 112
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-7 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/4 C 2 13.8 24
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2640/10 B 2 13.4 19
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/1 B 3 143
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-8 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2640/8 B 4 17.6 83
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-2 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/8 A 2 13.1 40
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/2 B 0 g 60
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2140/2 C 2 14.3 93
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-4 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/4 C 5 16.4g 41
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-12 Grinnebys Olga Grinnebys Olga   [s 5] 2160/13 D 4 15.1 235
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-9 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/4 C 4 14.2 508
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-9 King Sir Kir King Sir Kir   [h 5] 2140/3 B 2 14.0 44
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2640/8 D 4 15.3g 27
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/7 B 6 13.1 45
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-6 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/3 D 3 14.0 27
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-7 Even Better In Even Better In   [h 3] 2140/4 D 4 17.2 77
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-4 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2140/9 C 1 12.8 101
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/2 C 3 13.6 19
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-1 Trilli Holz* Trilli Holz*   [s 4] 2160/6 B 1 14.7 60
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/9 D 2 12.3 34
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-5 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 1640/10 B 6 13.7 62
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Untouchable In Untouchable In   [v 3] 2160/12 D 0 g 157
2016-03-31 2016-03-31 Åby-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/4 B 1 13.8 30
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-5 Breezer Breezer   [v 9] 2140/11 A 3 15.4 59
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-2 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/6 B 5 17.1 65
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-7 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/4 C 1 16.2 52
2016-03-23 2016-03-23 Åby-5 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/4 B 3 12.0 34
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-10 Amina Hornline Amina Hornline   [s 7] 2180/11 C 0 18.3 100
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/6 B 3 16.3 55
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-8 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2140/1 D 3 15.4 17
2016-03-22 2016-03-22 Axevalla-4 Scarpia Scarpia   [v 5] 2180/9 B 3 14.1 119
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Biran Akema Biran Akema   [s 4] 1640/10 B 1 14.6 50
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-8 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 7] 1640/1 C 5 12.9 260
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-6 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 6] 2140/1 A 5 16.2 94
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-4 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 5] 2140/3 A 1 14.4 20
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-5 Geisha Boko Geisha Boko   [s 3] 2140/8 A 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-1 Whisky Akema Whisky Akema   [v 5] 2100/9 A 0
2016-03-17 2016-03-17 Åby-9 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/10 B 0 g 234
2016-03-17 2016-03-17 Åby-7 Tortuga Tortuga   [s 4] 2140/1 B 3 17.9 27
2016-03-17 2016-03-17 Åby-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 5] 2160/9 D 2 18.8 871
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 4 14.3 44
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-4 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2160/14 A 0 17.1 192
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-3 Mellby Capital Mellby Capital   [v 5] 2140/7 A 7 17.4 119
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-2 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 1640/11 D 0 g 495
2016-03-14 2016-03-14 Mantorp-1 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 D 0 16.7g 402
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-9 Persephone Face Persephone Face   [s 4] 2100/4 D 1 16.0 57
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2100/11 B 1 15.5 22
2016-03-09 2016-03-09 Åby-9 Breezer Breezer   [v 9] 2140/2 D 6 14.4 925
2016-03-09 2016-03-09 Åby-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/9 B 2 12.0 23
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/9 B 1 20.4 42
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-1 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2160/2 B 4 16.7 28
2016-03-02 2016-03-02 Jägersro Trav-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/11 C str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/11 C 4 13.7 143
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-4 Tracks Tracks   [v 5] 2140/3 D 0 18.1 433
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Robin Hood Bi Robin Hood Bi   [v 6] 1640/8 B 1 14.0 60
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-5 Quantum Amaretto Quantum Amaretto   [v 6] 2140/2 C 0 g 568
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-4 Holy Heart Holy Heart   [v 6] 2140/2 D 0 16.3g 76
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-2 Fiore Tooma Fiore Tooma   [s 7] 2160/9 B 0 17.1 231
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-1 Trudilutt Trudilutt   [v 4] 2140/3 A 0 18.7g 28
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-10 Mellis Akema Mellis Akema   [s 4] 2140/1 B 1 16.1 85
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 Allison Rich Allison Rich   [s 8] 2140/5 C 0 16.4 461
2016-02-17 2016-02-17 Åby-9 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/2 C 1 13.9 59
2016-02-17 2016-02-17 Åby-6 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/6 C 0 g 212
2016-02-17 2016-02-17 Åby-5 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2160/8 B 0 14.3 91
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Diamanti Bob Diamanti Bob   [s 4] 2140/5 C 4 17.6 460
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-9 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/9 D 0 16.7 875
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-8 Southwind Raptor Southwind Raptor   [v 6] 2140/6 D 0 18.0 80
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Roly Poly Roly Poly   [s 6] 2160/13 A 7 18.7 71
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 1640/2 C 2 14.6 26
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-3 Tracks Tracks   [v 5] 2640/6 D 0 19.2 334
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 5] 2140/1 C 0 g 17
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-7 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 2140/2 D 0 14.6 680
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-10 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 2140/1 C 0 15.3 23
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/1 B 3 16.7 25
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Tracks Tracks   [v 5] 1640/3 D 5 16.8 211
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2160/11 B 0 g 323
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 2140/2 C 1 15.4 33
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/3 D 0 g 80
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/11 D 0 g 308
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-9 Breezer Breezer   [v 9] 2160/5 B 1 17.1 58
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-8 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2640/11 D 2 16.7 679
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-7 Örbäckens Cruella Örbäckens Cruella   [s 8] 1640/4 D 1 14.1 31
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Fancy Marke Fancy Marke   [s 7] 2160/10 D 0 17.9 321
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Astra Hornline Astra Hornline   [s 7] 2140/1 D 0 g 1009
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-4 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/1 B 0 15.7 182
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-2 Artemis Artemis   [s 6] 1640/6 B 3 14.5 53
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 5] 2140/12 D 2 17.7 364
2016-01-14 2016-01-14 Åby-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/10 A 6 16.2g 81
2016-01-14 2016-01-14 Åby-8 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2140/12 D 3 15.7 103
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-10 Asterix Hornline Asterix Hornline   [v 7] 2640/9 A 6 16.1 77
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 5] 1640/1 B 2 13.7 32
2016-01-09 2016-01-09 Åby-12 Tracks Tracks   [v 5] 2140/5 D 5 16.4 162
2016-01-09 2016-01-09 Åby-5 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2680/14 B 6 15.4 260
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Tracks Tracks   [v 5] 2160/11 C 5 17.6 30
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 5] 1640/2 D 3 14.6 103
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-8 Quarter of an Hour Quarter of an Hour   [v 7] 1640/1 B 2 13.6 38
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-7 Sweet'n Sour Akema Sweet'n Sour Akema   [v 5] 2640/12 A 3 17.0 14
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-6 Ravine Ravine   [s 5] 1640/1 C 6 14.8 168
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Fiore Tooma Fiore Tooma   [s 7] 2160/14 B 5 16.7 371
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Fruitcake Fruitcake   [s 8] 2140/1 C 1 15.5 29
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-6 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2140/3 D 3 18.6 154
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/9 D 0 17.1 294
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 C 0 16.4 212
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/8 D 3 12.5 421
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Quite Right Quite Right   [v 3] 2140/4 B 1 15.9 48
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/3 D 4 17.1g 111
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-6 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/8 B 2 18.4 27
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-9 A La Partenza A La Partenza   [s 5] 2140/12 D str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-8 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 3] 1640/4 D 2 14.2 23
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-7 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2140/8 D 5 16.8 697
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-6 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/3 D 0 16.1 273
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-5 Pericle Bi Pericle Bi   [v 8] 2140/4 D 0 15.7 417
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-3 Hot Chip Hot Chip   [v 6] 2140/6 C 8 19.8 240
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Forever Newport Forever Newport   [v 5] 2140/2 C 1 17.9 24
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/3 D 0 g 51
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-7 Daisy Westwood Daisy Westwood   [s 3] 2140/4 C 3 19.3 58
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-4 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 2] 2140/6 B 4 20.5 45
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-3 Gondul Gondul   [s 3] 2100/4 D 5 20.0 139
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2660/7 D 0 17.3 149
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/8 C 3 15.3 72
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-10 Moving On Moving On   [s 8] 2640/11 C 0 16.4 44
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-3 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2640/15 C 0 20.7g 564
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-2 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/6 B 4 15.5 114
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/4 D 2 14.5 38
2017-11-23 2017-11-23 Åby-11 Madurai Madurai   [v 4] 2160/9 B str
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-10 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/11 C 1 14.9 49
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 2660/13 A 0 17.0 86
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2100/4 D 6 15.6 254
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 1640/1 A 1 13.7 13
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 National Day National Day   [v 8] 2140/9 D 5 17.3 250
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-3 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/1 D 0 18.6 75
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-11 Ågårds Julius Ågårds Julius   [v 4] 2140/1 D 2 17.9 144
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/9 A 0 14.7 92
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/6 C 1 13.2 41
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-3 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/3 B 0 g 24
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-6 Moving On Moving On   [s 8] 2140/8 C 2 13.5 254
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-2 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/5 A 2 14.9 80
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 1640/9 A 3 12.9 52
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-8 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/9 C 2 15.0 59
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-7 Scotch Brodde Scotch Brodde   [v 3] 2140/6 D 0 g 105
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2140/7 B 0 15.9 342
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-4 La Marke La Marke   [s 4] 2640/7 D 4 17.5 263
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-3 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/4 D 4 16.3 70
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-2 Pelas Ethos Pelas Ethos   [v 5] 2140/8 D 0 g 504
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-1 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 2] 1640/2 C 1 17.0 66
2017-10-28 2017-10-28 Jägersro Trav-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/12 A 2 13.9 49
2017-10-25 2017-10-25 Åby-3 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/3 D 0 17.2 122
2017-10-23 2017-10-23 Halmstad-4 Moving On Moving On   [s 8] 2180/8 B 4 13.8 32
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2100/11 D str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-9 Lookh Offelia Lookh Offelia   [s 4] 2140/1 D 8 17.0 301
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-5 Baine Westwood Baine Westwood   [v 5] 2160/11 C 5 17.8 648
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Imperial Corner Imperial Corner   [v 6] 2140/11 D 8 15.4 137
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 On Good Terms On Good Terms   [s 7] 1640/10 B 0 17.8g 129
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2140/10 A 1 15.3 38
2017-10-14 2017-10-14 Åby-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/11 D 7 14.2 213
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-10 National Day National Day   [v 8] 2100/11 D 2 17.4 281
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 And here I Am And here I Am   [v 5] 2100/4 B 0 17.0g 43
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-7 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2100/3 A 1 13.6 25
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-2 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 3] 2140/2 D 2 18.1 107
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-5 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/1 D 0 31
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2140/6 C 0 21.8 139
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-10 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 1640/12 D 5 15.2 401
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-9 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 6] 1640/6 D 4 13.0 346
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 7] 2640/3 C 0 18.1 809
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/6 D str
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-8 Moving On Moving On   [s 8] 2140/7 C 3 13.7 157
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/5 C 0 16.2g 183
2017-10-04 2017-10-04 Solvalla-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/5 C 2 13.2 70
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-6 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 2140/10 A 6 14.9 117
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-5 Windfall Windfall   [v 4] 2640/8 C 5 16.5 100
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-3 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/11 B 0 g 544
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-2 Noak Marke Noak Marke   [v 4] 2140/2 D 4 17.9 580
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-5 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2100/5 C 1 15.9 42
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-3 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 B 1 13.7 14
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2160/11 C 7 18.6 161
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-10 Käck Mi Käck Mi   [v 7] 2160/10 C 6 16.9 88
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/13 A 5 14.6 50
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-7 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2640/2 B 0 15.6 217
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 1640/2 D 4 14.8 180
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-5 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 7] 1640/9 C 3 12.9 186
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/7 C 8 17.8 199
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Pastore Bob Pastore Bob   [h 4] 2160/10 A 1 14.1 32
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/8 C 1 13.2 46
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-7 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2640/8 C 0 17.5g 76
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-6 Raijin Face Raijin Face   [v 4] 2140/7 C 0 16.7 98
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-3 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 1640/7 D 7 14.9 696
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2640/5 D 0 g 325
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-11 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2640/9 A 1 14.8 51
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/5 B 5 14.6 35
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/2 D 8 17.9g 81
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-7 My Fairytale My Fairytale   [s 7] 2140/6 D 0 20.9 517
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-5 Grinnebys Orion Grinnebys Orion   [v 6] 2140/12 C 6 13.7 608
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/4 D 0 17.2 490
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2140/5 D 2 15.0 666
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2180/12 A str
2017-08-19 2017-08-19 Romme-7 Moving On Moving On   [s 8] 2640/8 C str
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Madurai Madurai   [h 4] 2640/6 B 3 17.5 47
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-6 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2140/5 D 0 g 68
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Pastore Bob Pastore Bob   [h 4] 1640/4 B 2 11.6 162
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-2 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2160/6 A 4 16.1 38
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 2140/8 C 6 15.8 659
2017-07-27 2017-07-27 Åby-6 Moving On Moving On   [s 8] 1609/3 C 5 11.7 209
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-7 Carlos Chablis Carlos Chablis   [s 3] 2640/4 C 0 g 62
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-4 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/5 D 0 20.7 352
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-2 Trombone Trombone   [s 5] 2640/4 D 0 23.8g 520
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-10 National Day National Day   [v 8] 2140/2 D 6 16.3 340
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Madurai Madurai   [h 4] 2160/15 A 3 16.3 40
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-6 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/4 B 1 13.5 35
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-3 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/6 D 6 15.4 199
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-2 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 1640/4 D 1 12.1 334
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-11 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/12 B 0 g 601
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/10 B 7 15.9 123
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-3 Ågårds Mats Ågårds Mats   [v 6] 2140/5 D 0 g 375
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-5 Madurai Madurai   [h 4] 2160/10 A 2 16.2 63
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-2 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/11 D 0 17.5g 284
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-1 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/12 A 2 15.0 79
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 1609/11 A 6 14.8g 40
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-5 Borups Othello Borups Othello   [s 5] 1609/7 D 0 g 617
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Replay Kronos Replay Kronos   [v 7] 1609/3 C 7 13.2 67
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 1609/1 A 2 14.4 40
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-9 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/1 D 3 18.4 37
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/1 C 2 15.6 84
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-3 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/1 C 2 17.9 21
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-6 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/5 A 1 13.1 33
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Novton Novton   [v 5] 2140/4 D 0 g 455
2017-06-29 2017-06-29 Åby-9 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 1640/2 C 0 12.7 299
2017-06-29 2017-06-29 Åby-10 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/5 C 0 16.9 36
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-4 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/6 C str
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-3 Yster Brick Yster Brick   [v 7] 1640/9 D 4 13.8 214
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-9 Madurai Madurai   [h 4] 2640/8 C 3 16.9 190
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-5 Melody Marke Melody Marke   [s 6] 2140/6 C 4 14.9 281
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-3 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2160/6 C 1 15.0 80
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-9 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 1609/9 C 3 87
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 1609/6 A 0 13.5 107
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-7 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 1609/9 D 6 12.4 256
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 6] 1609/5 D 0 g 758
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-5 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 1609/12 C 0 12.2 582
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Speedy Jay Vicane Speedy Jay Vicane   [h 4] 1609/1 C 1 13.8 141
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/12 D 5 15.2 409
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-5 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2160/13 C 0 14.4 170
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-4 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/9 D 5 12.7 811
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-1 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/6 D 7 18.2 69
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-10 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 1609/3 D str
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-4 Moving On Moving On   [s 8] 2100/8 B str
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-9 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2100/5 B 0 16.8 39
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2100/6 A 5 17.1 50
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-6 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/8 D 6 17.0 272
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2100/5 B str
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-2 Madurai Madurai   [h 4] 2140/3 C 0 18.0g 34
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-8 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2660/14 B 7 14.4 475
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/3 B 1 14.3 16
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-5 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/13 C 6 17.4 143
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-4 One Way Face One Way Face   [s 6] 2640/2 D 0 18.5 157
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-1 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 1640/6 A str
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-2 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 3] 2140/3 B 6 18.4 197
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 4] 2140/8 D 0 18.7 390
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/7 D 2 15.3 233
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/1 D 4 13.6 146
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/8 D 0 g 723
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 2140/9 B 2 13.3 23
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-8 Geting Akema Geting Akema   [v 4] 2640/2 C 0 g 665
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-6 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/2 B 2 15.9 22
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-3 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/2 B 3 16.9 40
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-1 Manstone's Kitty Manstone's Kitty   [s 3] 2140/10 D 4 19.7 507
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-10 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2140/7 C 0 16.2 66
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-8 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2640/8 C 3 15.5 50
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-6 Kimos Lilly Kimos Lilly   [s 6] 2160/11 D 0 17.2 587
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-5 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/14 A str
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-2 Manstone's Future Manstone's Future   [v 5] 2140/5 D 0 18.4 673
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-1 King Osbourne King Osbourne   [h 3] 2140/1 C 1 17.6 25
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2140/5 C 7 14.8 60
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-2 Quite Right Quite Right   [h 3] 2140/5 D 4 18.5 145
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-11 Tee Off Tee Off   [s 5] 2640/8 D 0 17.7 314
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-10 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 4] 2180/11 C 0 19.6g 758
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2140/3 A 1 14.4 151
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-7 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/1 D 5 16.5 113
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-3 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 2100/2 C 7 13.0 121
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-4 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/3 C 3 15.6 25
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-1 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/1 C 6 18.0 134
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-11 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2140/8 A 0 g 59
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/5 C 0 15.7 95
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-9 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/12 C 0 15.7 493
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-6 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2640/1 A 0 17.4 216
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 5] 2140/3 C 4 16.5 39
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-3 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 1640/10 C 2 15.0 63
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/14 A 0 g 78
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-1 Madurai Madurai   [h 4] 2640/6 C 1 17.4 36
2017-04-29 2017-04-29 Åby-3 Speedy Foxy Vicane Speedy Foxy Vicane   [s 8] 1640/1 C 6 11.0 139
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2100/4 A 3 14.7 33
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-3 Josef Palema Josef Palema   [v 5] 2140/4 D 7 17.4 844
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/8 B 3 18.7 77
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-5 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/3 A 4 18.1 49
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2160/11 A 0 19.0g 138
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Vincent As Vincent As   [h 3] 2140/1 C 0 21.9g 22
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-1 Madurai Madurai   [h 4] 2140/3 C 4 19.4 66
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/5 C 4 19.4 87
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-4 Tracks Tracks   [v 6] 1609/9 D str
2017-04-20 2017-04-20 Örebro-3 Shutter Island Shutter Island   [s 4] 2140/6 D 2 17.7 29
2017-04-19 2017-04-19 Åby-9 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 1640/10 B 3 11.8 47
2017-04-19 2017-04-19 Åby-8 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 1640/10 D 0 12.7 382
2017-04-19 2017-04-19 Åby-4 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/1 D 3 15.7 272
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-2 Al's Sugarstar Al's Sugarstar   [s 4] 2160/8 B 5 17.6 51
2017-04-12 2017-04-12 Åby-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/8 C 3 13.7 285
2017-04-12 2017-04-12 Åby-5 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1640/9 D 5 13.1 1168
2017-04-12 2017-04-12 Åby-1 Ceylon Dream Ceylon Dream   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 88
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-9 Persephone Face Persephone Face   [s 5] 2140/12 D 0 16.1 530
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-8 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 4] 2140/10 A 0 15.4 128
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Kimbee Crown Kimbee Crown   [v 5] 2140/7 B 0 17.0g 28
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Here I Go Again Here I Go Again   [s 4] 2140/6 D 1 16.3 21
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-2 Madurai Madurai   [h 4] 2140/9 C 0 18.6g 140
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 One Shot Only One Shot Only   [s 4] 2140/2 D 3 17.9 283
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/7 D 7 15.4 270
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-9 Supreme Court Supreme Court   [v 6] 2100/3 C 3 14.0 76
2017-04-06 2017-04-06 Örebro-5 Countrygirl Ås Countrygirl Ås   [s 6] 2100/3 B 1 13.5 39
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-9 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6]