V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Få hästar är startsnabbare än Disco Volante och han tog enkelt ledningen även om On Track Piraten utmanade första 200 meterna. Fa..


Få hästar är startsnabbare än Disco Volante och han tog enkelt ledningen även om On Track Piraten utmanade första 200 meterna. Favoriten Missle Hill hamnade som fyra i andraspår bakom On Track Piraten. Disco Volante höll ett bra tempo och 700 meter före mål attackerade On Track Piraten i tredjespår och i rygg följde Missle Hill. Ledaren ryckte in på upploppet och även om Missle Hill avslutade fort var Disco Volantes seger aldrig i fara.
Trea slutade 13-årige On Track Piraten som föll med flaggan i topp.
- Han är grym. Det var ju han som gjorde loppet, sade kusken Emilia Leo.
Disco Volante segrade på 1.10,3a/1640 meter.
V64-omgången bjöd inte på några större överraskningar och sex rätt betalade 6 664 kronor, fem rätt 118 kronor och fyra rätt kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Tävlingsdagen som dukas upp på Åby strax utanför Göteborg får det att vattnas i munnen på alla traventusiaster. Redan inn..


Tävlingsdagen som dukas upp på Åby strax utanför Göteborg får det att vattnas i munnen på alla traventusiaster. Redan innan V75® tar sin början ska derbyvinnaren Hail Mary och kallblodskungen Månlykke A.M. äntra banan. Och inom det stora streckspelat ska Paralympiatravet, Drottning Silvias Pokal, Konung Gustaf V:s Pokal och Lovely Godivas Minne avgöras. I pokalloppen hägrar ett förstapris på en miljon kronor och redan i V75-1 ska Nikita Sunrise spänna musklerna. I försöket spurtade hon in som tvåa bakom storfavoriten Eagle Eye Sherry från tredje par invändigt.
- Det var jätteroligt och jag är väldigt nöjd med att vara med i finalen. Det är väl ingen annan Bodenhäst som har kvalat in förut så det får väl ses som ganska stort, säger Roger Nilsson.

Identiska förutsättningar
Förutsättningarna i finalen är närmast identiska med de Nikita Sunrise hade i försöket. Hon startar på nytt från spår nio, i rygg på förhandsfavoriten Eagle Eye Sherry och med Ulf Ohlsson i sulkyn. Som senast ska hon även gå barfota runt om och med amerikansk vagn.
- Jag har inte pluggat på loppet någonting utan det är Ohlsson som sköter den biten. Jag ska bara ta mig ner och se till att hästen är så bra som möjligt. Hon har känts bra efter försöket. Jag har bara låtit henne vara glad och ha det bra.
Roger Nilsson och Nikita Sunrise påbörjade resan söderut tidigt på fredagsmorgonen. Efter övernattning hos Solvallatränaren Stefan Melander i Enköping avverkas de resterande 40 milen till Åby under lördagen.
- Hon är jättebra att resa med och för mig blir det lite semester när jag får sitt och hålla i ratten i några timmar, säger Roger Nilsson och skrattar.

Ola Johansson, Kanal 75


Åttaårige Maktehmark har tillhört den yppersta eliten under hela sin karriär. Som unghäst tampades han i de stora årgångs..


Åttaårige Maktehmark har tillhört den yppersta eliten under hela sin karriär. Som unghäst tampades han i de stora årgångsloppen och som femåring vann han bland annat Jubileumspokalen. 2019 tog han hem det finska storloppet St Michel och samma år fyllde han på med två tunga titlar i Sverige - Åby Stora Pris och Norrbottens Stora Pris (sedan Propulsion tagits bort ur resultatlistorna). Totalt under den säsongen tjänade Makethemark drygt 5,3 miljoner kronor.
Men fjolåret blev inte alls lika bra och han vann bara ett lopp och tjänade 600 000 kronor.
- Det var något som störde honom och han hittade aldrig riktigt formen, säger Petri Salmela.
I år har Makethemark startat en gång och slutade oplacerad.
- Han var inte alls bra och tappade all luft. Efter det har han ägnat sig åt avel och nu får han syssla med det maj månad ut, säger Salmela.
Efter avslutat avelsarbete är det tänkt att Makethemark ska tävla igen.
- Vi gör ett försök till. Hästen känns jättefin och har mer att ge.
Någon planerad start ligger inte i Salmelas kristallkula.
- Ne, vi tränar på och sedan får vi se hur han känns, vi tar en dag i taget.

Joakim Brundin, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Hail Mary startar i ett femåringslopp med 250 000 kronor i förstapris i, tillika V4-3. Robert Berghs derbyvinnare har innerspår bakom startbile..


Hail Mary startar i ett femåringslopp med 250 000 kronor i förstapris i, tillika V4-3. Robert Berghs derbyvinnare har innerspår bakom startbilen och Bergh berättar att hästen har tagit årsdebuten på bästa sätt. Han har heller inte stängt dörren helt för Elitloppet.
– Hail Mary (V4-3) ser bra ut och har gått framåt med loppet som han fick i Boden. Det var verkligen speciella förutsättningar med snöstorm och en lång resa med trafikstopp på vägen. Men han gjorde det han skulle och det känns att han har gått framåt med loppet, säger Robert Bergh om stjärnan som har tagit 18 segrar på 21 starter och sprungit in drygt 7,3 miljoner kronor.
– Jag förväntar mig att han ska vara lite spänstigare nu och lite rappare. Sedan har han fortfarande en bit kvar till den absoluta toppformen. Men man får nypa av lopp för lopp nu och av träningen att döma känns det som att han har lyft sig och sedan får vi se i loppet på lördag om han har gjort det.
Snacket om Elitloppet finns där ständigt, vad känner du för det?
– Jag har en liten öppning kvar och så får vi se. Vi måste följa hans formkurva och se hur han fortsätter att utvecklas. Innerspår bakom bilen nu och han lär väl inte vara lika explosiv från början som i höstas när han vann Derbyt. Men jag är nöjd med hästen och det ska bli kul att starta igen, säger Bergh.

”När vi åker så här långt vill jag vinna”
Även det fantastiska kallblodet Månlykke A.M. visar upp sig innan V75 och kommer att starta i V4-2 från 20 meters tillägg för Gunnar Melander. Hästen har varit rent lysande vid årets tre raka segrar och det hörs på Gunnar Melander hur nöjd han är med sin stjärna.
– Månlykke A.M. (V4-2) känns bara bra och är pigg och glad. Jag tycker faktiskt att han känns ännu bättre nu efter de här loppen som han har gjort. Framförallt så har hästen känts smidigare på något vis och nu har vi ju sommarträning så att man kan tränar lite mer smidighetsträning. Han känns jättefin, säger Gunnar Melander.
– Hästen har ju gjort kanonlopp hela tiden och har faktiskt överraskat mig lite att han har varit så bra. Men jag vet ju att han har en hög grundkapacitet och det är fantastiskt att han har kunnat utvecklats så här. Nu är det 20 meters tillägg på några bra hästar och lång resa men det är klart att jag måste tro på en bra chans ändå. Han är lugn och har klarat av en resa bra till Norge som unghäst. När vi åker så här långt så vill jag ju vinna, säger Gunnar som räknar med mellan sju till åtta timmars resväg från Bollnäs.
– Vi startar resan på fredag och så åker vi hem på söndag. Det får bli som en liten utflykt. Jag håller ju på med det är på övertid och har haft förmånen att få ha tränat många bra hästar genom åren. Men jag tycker att det är så roligt och det är väldigt kul att ha fått fram ännu en så här pass fin häst igen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Double Exposure har varit ett stående inslag under elitloppshelgen på Solvalla sedan hon kom till Sverige från USA och gick i träning hos..


Double Exposure har varit ett stående inslag under elitloppshelgen på Solvalla sedan hon kom till Sverige från USA och gick i träning hos Daniel Redén. Som femåring vann hon 2018 stoeliten och det gjorde hon även i fjol. Året däremellan var hon med i Elitloppet men slogs ut i försöket. I år kan hon få en ny chans. När hon på onsdagen gör sin första start på 7,5 månader ligger, utöver segerchecken på 100 000 kronor, en elitloppsbiljett i potten och när startlistan spikades på torsdagen drog hon spår tre bakom startbilen.

Startlista
Vägen till Elitloppet – Meadow Roads lopp
1 640 meter autostart

1. Heavy Sound – Kenneth Haugstad
2. Bill’s Man – Erik Adielsson
3. Double Exposure – Örjan Kihlström
4. Golden Tricks – Ulf Ohlsson
5. Classichap – Åsbjörn Tengsareid
6. Hazard Boko – Per Lennartsson
7. Forfantone Am – Torbjörn Jansson
8. Seismic Wave – Claes Sjöström
9. Chestnut Hill – Stefan Melander
10. Racing Brodda – Rikard N Skoglund
Förstapris: 100 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


 Det är V75 även på söndag den är veckan och den omgången avgörs på Vermo-banan i Helsingfors. Det finska storlo..


 Det är V75 även på söndag den är veckan och den omgången avgörs på Vermo-banan i Helsingfors. Det finska storloppet Finlandia-Ajo är den stora höjdpunkten där vinnaren erhåller 1,1 miljoner kronor samt en plats i Elitloppet. Sprinterloppet körs över distansen 1620 meter med autostart och avslutar V75. En av förhandsfavoriterna är Milliondollarryme som efter andraplatsen i årsdebuten följde upp med en övertygande seger i starten efter. Den svarta och snart femfaldige miljonären visade upp en startsnabbhet som han inte visat många gånger tidigare. Stjärnhästen blixtrade till ledningen och vann enkelt på tiden 1.10,7.
– Milliondollarrhyme (V75-7) var riktigt fin senast och det fanns en hel del sparat i honom över mål. Han har verkligen utvecklat startsnabbheten och varit riktigt rapp från början i båda loppen i år. Den fanns inte där i fjol och då hade han sina problem, säger Fredrik B Larsson.
– Hästen känns bättre på alla vis i år gentemot förra året. Då var det faktiskt inte många lopp som jag nöjd med honom. Det var först i slutet av säsongen som det verkligen var den rätta Milliondollarrhyme. Det var i SM samt i loppen han gjorde i Frankrike.
– Under vinterträningen har han också känts starkare och starkare och även efter de här två loppen som han har gjort i år. Han känns bara finare och ännu bättre så det är en positiv trend över honom just nu.

”Känns given i Elitloppet om han fortsätter vara bra”
Milliondollarrhyme blev Svensk Mästare för två år sedan och och tvåa i fjol bakom Very Kronos. Han gjorde även tre starter på Vincennes där det blev seger direkt i debuten på fransk mark.
– Han var i ordning i alla tre loppen som han gjorde i Frankrike. Men i ett av dem satt han fast med allt sparat och i det tredje så blev det för tufft med tredjespår nästan hela vägen.
Din häst har varit med i Elitloppet två gånger och slutat fyra båda gångerna. Är du förvånad att du inte har fått någon inbjudan i år efter segern på 1.10,7 senast?
– Nej, det har jag inte tänkt på. Jag tror så här att om han fortsätter att vara bra så kommer han att få en plats. Då tycker jag att hästen känns given, menar Fredrik.

”Tror att han segerstrider”
I söndagens Finlandia-Ajo kan Milliondollarrhyme fixa den platsen själv genom att vara först i mål i det finska storloppet. Han har spår fem bakom startbilen och körs av tränare Larsson själv.
– Spåret är bra och motståndet är tufft, precis som det ska vara i sådana här stora lopp. Han måste löpa på topp men om han gör det så tror jag att han segerstrider. Han känns formstark i träningen och känslan är att hästen kommer att göra ett bra lopp.
– Han reser med båten över på fredag kväll och vi gör inga ändringar i balans och utrustning. Han kommer att gå precis som senast, säger Fredrik B Larsson.

Finlandia-Ajo 2021
1620 meter autostart

Häst – Kusk
1) Zarenne Fas – Santtu Raitala
2) Ubertino Grif – Hannu Torvinen
3) Vernissage Grif – Alessandro Gocciadoro
4) Le Gros Bill – Antti Teivainen
5) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
6) Hickothepooh – Vidar Hop
7) Dear Friend – Johan Untersteiner
8) Click Bait – STRUKEN
9) Grainfield Aiden – Hannu Korpi
10) Next Direction – Iikka Nurmonen

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-8 Digital Photo Digital Photo   [h 6] 2100/2 0 16.7 913
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-10 Garde l'Espoir Garde l'Espoir   [v 10] 2140/12 0 1376
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Vikens Wille Vikens Wille   [v 6] 2140/1 0 21.3 823
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-10 Googla Googla   [s 5] 2160/3 5 18.1 211
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Digital Photo Digital Photo   [h 6] 2140/4 8 18.1 52
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-11 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 5] 2160/11 0 g 76
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-4 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 5] 2140/1 0 18.6 616
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-9 Digital Photo Digital Photo   [h 6] 1660/13 2 15.1 217
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-7 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 8] 2140/8 0 17.9 1426
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Googla Googla   [s 5] 2140/7 0 18.1 251
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-1 Tabriz Frontline Tabriz Frontline   [h 3] 2140/4 5 18.8 488
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Garde l'Espoir Garde l'Espoir   [v 10] 2140/1 0 19.5 631
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 4] 1640/2 5 16.2 1019
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 5] 2140/2 4 19.7 153
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-2 Digital Photo Digital Photo   [h 6] 1640/2 0 14.5 266
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Taco Frontline Taco Frontline   [h 3] 2140/4 8 19.4g 300
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Tabriz Frontline Tabriz Frontline   [h 3] 2140/12 0 g 946
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-5 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 4] 2140/3 8 18.6g 147
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-9 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 5] 2160/12 2 19.2 150
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-6 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 8] 2140/11 8 17.1 280
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-4 Optimal Photo Optimal Photo   [s 5] 1640/6 3 15.9 393
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-10 Taco Frontline Taco Frontline   [h 3] 2140/7 6 19.6 809
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-7 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 4] 2140/6 0 17.5 703
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-8 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/11 D 5 19.8 1110
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/1 D 0 23.2g 577
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-4 Vikens Wille Vikens Wille   [v 7] 2640/10 D 0 21.1 711
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-2 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/7 D 5 19.9 338
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-10 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 6] 1640/11 D 0 16.5 1332
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Vikens Wille Vikens Wille   [v 7] 2140/1 D 0 20.0 776
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-9 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 2140/5 D 8 18.4g 983
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-2 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/3 B 6 15.2 133
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 6] 2140/2 D 0 19.8 275
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Spero Superesse Spero Superesse   [h 4] 2140/6 D 7 19.7 877
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-5 Zara på Knecken Zara på Knecken   [s 5] 2140/7 D 8 21.0 654
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-2 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 2140/10 D 0 16.9 1496
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/4 D 0 21.9g 594
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-12 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 1640/10 C 0 g 381
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/4 D 0 26.7g 503
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-5 Spero Superesse Spero Superesse   [h 4] 2140/8 B 0 22.1g 627
2016-09-02 2016-09-02 Romme-2 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/1 D 0 21.4g 888
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-11 Spero Superesse Spero Superesse   [h 4] 2140/8 C 4 19.0 373
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-5 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/12 D 0 16.2 1871
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Spero Ducere Spero Ducere   [h 4] 2140/13 C 7 16.6 278
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 1640/10 D 8 15.4 355
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-8 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/12 D 0 13.4 1505
2016-08-16 2016-08-16 Romme-7 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/1 D 0 24.7g 475
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-2 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/10 C 0 21.3g 516
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/4 D 0 13.5 684
2016-07-29 2016-07-29 Romme-8 Spero Superesse Spero Superesse   [h 4] 2140/1 D 0 20.3 599
2016-07-29 2016-07-29 Romme-2 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1140/3 D 4 246
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-11 Vikens Wille Vikens Wille   [v 7] 2140/10 D str
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 6] 1640/12 D 8 16.0 530
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Spero Vincere Spero Vincere   [h 4] 2140/10 D 0 18.1 2518
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-1 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/6 D 0 21.4g 701
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-8 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/10 D 0 14.2 549
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-5 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 2640/1 D 6 17.7 1446
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-10 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 2100/7 D 7 17.3 764
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-2 Zara på Knecken Zara på Knecken   [s 5] 1700/7 D 0 21.4 517
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2160/13 D 0 18.1g 415
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/9 B 6 14.1 312
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-6 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1609/7 D 0 15.0g 946
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-8 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 2140/8 C 4 17.1 377
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2140/5 D 0 19.4 471
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 2140/8 B 2 17.1 168
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-3 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 140/8 D 3 136
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-11 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2160/6 D 8 18.5 238
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-8 Spero Vincere Spero Vincere   [h 4] 2140/4 D 0 16.3 1408
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-2 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 2148/11 B 6 17.3 330
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-1 Spero Vincere Spero Vincere   [h 4] 2148/3 D 4 16.0 264
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2140/10 D 0 16.1 214
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-8 Optimal Photo Optimal Photo   [s 6] 2140/11 C 0 g 478
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/1 C 1 15.1 54
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-7 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/7 C 8 17.1g 173
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-3 Scott Frontline Scott Frontline   [v 5] 2140/10 D 4 19.1 299
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Googla Googla   [s 6] 1640/7 D 6 15.4 469
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Scott Frontline Scott Frontline   [v 5] 2140/4 D 0 17.8 671
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2140/6 D 2 16.8 368
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-2 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 2140/5 D 0 14.6 1916
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-4 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/8 D 0 14.4g 657
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-3 Scott Frontline Scott Frontline   [v 5] 1640/5 D 8 18.0 195
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-7 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 1640/7 C 7 16.1 1528
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-10 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2140/2 D 0 17.3 454
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 6] 2140/8 C 0 21.0 493
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-2 Optimal Photo Optimal Photo   [s 6] 2140/2 D 0 g 593
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-9 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/4 C 0 16.3g 336
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-5 Spero Vincere Spero Vincere   [h 4] 1640/2 B 4 17.0 68
2016-03-09 2016-03-09 Romme-4 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2140/5 D 0 17.9g 1121
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-5 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2160/12 C 0 18.1 933
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/1 C 2 14.3 38
2016-02-19 2016-02-19 Romme-10 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2180/15 C 0 18.4g 219
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-2 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2160/10 D 0 g 916
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-10 Scott Frontline Scott Frontline   [v 5] 2140/6 D 0 20.6 466
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-10 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2180/13 B 7 18.8 228
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-9 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/6 D 0 14.5 630
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-6 Tim Frontline Tim Frontline   [v 5] 2640/4 D 4 17.5 943
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-2 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 3] 2140/11 C 0 17.9 638
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 5] 2140/14 D 7 17.1 647
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-3 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 3] 2140/5 B 4 20.7 769
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Tim Frontline Tim Frontline   [v 5] 2140/11 B 0 g 203
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-3 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 2140/10 D 0 15.8 837
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-1 Unique Frontline Unique Frontline   [v 4] 1640/2 D 7 17.9 157
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-9 Maximillion Maximillion   [v 4] 2160/10 B 5 20.1 377
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-8 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1640/3 D 0 12.7 826
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2160/10 C 0 g 1103
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-2 Maximillion Maximillion   [v 4] 2140/1 B 0 g 640
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 5] 2160/9 C 0 18.8g 574
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-10 Vikens Wille Vikens Wille   [v 8] 1640/2 D 0 18.4 419
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-5 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 2100/2 C 2 18.4 75
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-10 Tim Frontline Tim Frontline   [v 5] 2140/13 B 0 17.8 159
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-2 Maximillion Maximillion   [v 4] 1640/1 B 0 g 283
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-1 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 3] 2140/7 D 7 19.2 1151
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1640/4 D 0 14.6 202
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Maximillion Maximillion   [v 4] 2640/4 D 5 18.7 404
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Spero Vincere Spero Vincere   [h 5] 2140/8 B 4 17.4 59
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-8 Optimal Photo Optimal Photo   [s 7] 2140/5 D 0 19.2 513
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-9 Googla Googla   [s 7] 2160/11 C 7 18.3 464
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-6 Maximillion Maximillion   [v 4] 2140/7 B 6 20.9g 531
2017-05-14 2017-05-14 Mariehamn-6 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1640/8 B 0 43
2017-05-14 2017-05-14 Mariehamn-2 American Cowboy American Cowboy   [h 6] 2640/4 C 3 167
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Spero Superesse Spero Superesse   [h 5] 2140/1 C 8 21.2 518
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-1 Maximillion Maximillion   [v 4] 2140/5 B 6 20.5g 46
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Optimal Photo Optimal Photo   [s 7] 1640/1 C 3 16.5 104
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-1 Googla Googla   [s 7] 1640/7 C 0 15.4 279
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-9 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 7] 2140/1 C 0 19.6 433
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-4 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2160/15 D 0 17.2 1294
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Maximillion Maximillion   [v 4] 2140/2 C 0 g 571
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-3 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1640/3 A 1 14.1 40
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-7 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2140/11 D 0 17.2 1834
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-3 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1660/11 B 4 16.3 512
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Googla Googla   [s 7] 2140/7 A 0 17.2 165
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2140/9 D 5 18.7g 402
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-4 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1660/15 B 7 16.0 1109
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Maximillion Maximillion   [h 4] 2140/3 D 6 17.2 558
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-10 Googla Googla   [s 7] 2160/9 A 0 g 25
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-1 Spero Superesse Spero Superesse   [h 5] 2140/2 C 5 22.1 272
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-9 Maximillion Maximillion   [h 4] 2140/1 D 0 g 544
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-5 Vikens Wille Vikens Wille   [v 8] 2140/8 D 0 20.4 483
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-2 American Cowboy American Cowboy   [h 6] 2140/11 D 5 16.5 661
2017-01-27 2017-01-27 Romme-9 Googla Googla   [s 7] 2140/3 D 2 15.4 131
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Spero Superesse Spero Superesse   [h 5] 2160/13 C 8 20.7 1101
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-1 Maximillion Maximillion   [h 4] 2140/5 D 6 19.8 493
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-10 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2180/11 C 0 19.5 789
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-2 Spero Ducere Spero Ducere   [v 6] 1640/5 D 0 19.5 666
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-3 Digital Photo Digital Photo   [h 9] 1640/5 C 6 15.7 52
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-4 Digital Photo Digital Photo   [h 9] 1640/5 B 2 15.4 108
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-8 Digital Photo Digital Photo   [h 9] 1640/1 C 0 14.3 518
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-3 Digital Photo Digital Photo   [h 9] 1640/3 C 5 12.9 179
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/11 C 4 16.9 130
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-9 Spero Vincere Spero Vincere   [v 6] 2140/6 C 0 16.8 400
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-3 Spero Vincere Spero Vincere   [v 6] 2140/2 C 0 19.7 515
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-3 Spero Vincere Spero Vincere   [v 6] 2140/1 C 7 16.7 104
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-6 Digital Photo Digital Photo   [h 9] 2140/9 C 7 14.4 1434
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Spero Vincere Spero Vincere   [v 6] 2140/9 D 8 15.4 679
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-2 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 4] 2140/8 B 3 20.5 84
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 6] 2140/2 D 7 20.0g 200
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-10 Tim Frontline Tim Frontline   [v 6] 2140/2 C 6 16.7 174
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-12 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 4] 2160/11 B 7 20.2 159
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-4 Tim Frontline Tim Frontline   [v 6] 2160/12 D 7 16.7 1104
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-1 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 4] 2140/5 D 6 17.7 575
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 6] 3140/2 D 0 18.4 1965
2019-12-20 2019-12-20 Romme-4 Mesty Mesty   [s 3] 2140/1 D 5 17.0 839
2019-12-20 2019-12-20 Romme-8 Cupra Cupra   [s 5] 1640/6 C 6 15.3 95
2019-12-12 2019-12-12 Romme-2 Mesty Mesty   [s 3] 2140/11 D 4 19.1 1137
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-1 Mesty Mesty   [s 3] 2140/4 C 4 18.6 1844
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-1 Mesty Mesty   [s 3] 2140/3 B 5 19.0 813
2019-10-11 2019-10-11 Romme-3 Viva Frontline Viva Frontline   [s 5] 1640/2 C 0 16.2 386
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-5 Tina på Knecken Tina på Knecken   [s 4] 2140/6 D 0 g 730
2019-09-02 2019-09-02 Romme-1 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 2140/8 C str
2019-09-02 2019-09-02 Romme-7 Digital Photo Digital Photo   [h 10] 2140/9 D 0 15.2 1939
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-2 Tina på Knecken Tina på Knecken   [s 4] 1640/12 D 0 19.5 1083
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-6 Digital Photo Digital Photo   [h 10] 1640/9 D 6 13.0 1972
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-9 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 2140/2 D 0 19.0 684
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-9 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 1640/7 D 6 15.6 153
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-5 Digital Photo Digital Photo   [h 10] 2100/1 C 5 17.3 37
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-6 Spero Ducere Spero Ducere   [v 7] 2120/12 D 7 18.2 605
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-7 American Cowboy American Cowboy   [h 8] 2100/12 C 6 17.4 818
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-10 Digital Photo Digital Photo   [h 10] 2140/5 D 2 14.4 1193
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 2140/9 C 5 18.2 129
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 2140/6 C 3 18.9 87
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Digital Photo Digital Photo   [h 10] 2140/1 D 0 g 1116
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-9 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 2140/1 D 6 17.3 377
2020-12-11 2020-12-11 Romme-10 Mesty Mesty   [s 4] 1640/2 D 8 17.6 996
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-8 Meves Vacances Meves Vacances   [v 4] 2140/2 D 0 16.6 1094
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Meves Vacances Meves Vacances   [v 4] 2140/10 B 4 15.7 93
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Voodoo Face Voodoo Face   [s 3] 2140/2 C 4 18.5 246
2020-08-22 2020-08-22 Romme-1 Fingal F.R. Fingal F.R.   [v 5] 2140/7 D str
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-5 Mesty Mesty   [s 4] 1640/1 D 0 15.4 1499
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Fingal F.R. Fingal F.R.   [v 5] 1640/6 D 0 24.7g 113
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-9 Mesty Mesty   [s 4] 2140/11 D 5 17.0 1432
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-6 Mesty Mesty   [s 4] 1640/7 D 5 16.9 304
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-1 Fingal F.R. Fingal F.R.   [v 5] 1640/6 C str
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-3 Mesty Mesty   [s 4] 1640/7 D 0 18.8 107
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-5 Fingal F.R. Fingal F.R.   [v 5] 2140/6 C 5 19.8 619
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-3 Mesty Mesty   [s 4] 2140/7 D 4 16.6 497
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-6 Mesty Mesty   [s 4] 1640/7 D 2 16.3 335
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-3 Fingal F.R. Fingal F.R.   [v 5] 2140/6 C 4 20.9 168
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-6 Mesty Mesty   [s 4] 2140/5 C 6 19.2 136
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-8 Dugur Dugur   [v 7] 2160/3 D 0 20.5g 867
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-5 Mesty Mesty   [s 4] 1640/5 B 7 17.3g 214
2020-01-18 2020-01-18 Romme-5 Mesty Mesty   [s 4] 2140/5 C 0 18.3 435
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 6] 2140/6 C 0 17.2 183
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-7 Mesty Mesty   [s 4] 2140/9 C 0 24.7g 599
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-6 Meves Vacances Meves Vacances   [v 5] 1640/3 C 0 13.0 617
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-2 Mesty Mesty   [s 5] 2140/7 B 7 17.5g 657
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-6 Meves Vacances Meves Vacances   [v 5] 2640/4 D 6 16.4 1032ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se