V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-8 Meves Vacances Meves Vacances   [v 4] 2140/2 D

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-8 Digital Photo Digital Photo   [h 6] 2100/2 0 16.7 913
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-10 Garde l'Espoir Garde l'Espoir   [v 10] 2140/12 0 1376
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-9 Vikens Wille Vikens Wille   [v 6] 2140/1 0 21.3 823
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-10 Googla Googla   [s 5] 2160/3 5 18.1 211
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 Digital Photo Digital Photo   [h 6] 2140/4 8 18.1 52
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-11 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 5] 2160/11 0 g 76
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-4 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 5] 2140/1 0 18.6 616
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-9 Digital Photo Digital Photo   [h 6] 1660/13 2 15.1 217
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-7 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 8] 2140/8 0 17.9 1426
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Googla Googla   [s 5] 2140/7 0 18.1 251
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-1 Tabriz Frontline Tabriz Frontline   [h 3] 2140/4 5 18.8 488
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-8 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 4] 1640/2 5 16.2 1019
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 5] 2140/2 4 19.7 153
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-2 Digital Photo Digital Photo   [h 6] 1640/2 0 14.5 266
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Garde l'Espoir Garde l'Espoir   [v 10] 2140/1 0 19.5 631
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-2 Taco Frontline Taco Frontline   [h 3] 2140/4 8 19.4g 300
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-6 Tabriz Frontline Tabriz Frontline   [h 3] 2140/12 0 g 946
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-5 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 4] 2140/3 8 18.6g 147
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-9 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 5] 2160/12 2 19.2 150
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-6 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 8] 2140/11 8 17.1 280
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-10 Taco Frontline Taco Frontline   [h 3] 2140/7 6 19.6 809
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-4 Optimal Photo Optimal Photo   [s 5] 1640/6 3 15.9 393
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-7 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 4] 2140/6 0 17.5 703
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-8 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/11 D 5 19.8 1110
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/1 D 0 23.2g 577
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-4 Vikens Wille Vikens Wille   [v 7] 2640/10 D 0 21.1 711
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-2 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/7 D 5 19.9 338
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-10 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 6] 1640/11 D 0 16.5 1332
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-10 Vikens Wille Vikens Wille   [v 7] 2140/1 D 0 20.0 776
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-9 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 2140/5 D 8 18.4g 983
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-2 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/3 B 6 15.2 133
2016-09-30 2016-09-30 Romme-11 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 6] 2140/2 D 0 19.8 275
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Spero Superesse Spero Superesse   [h 4] 2140/6 D 7 19.7 877
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-5 Zara på Knecken Zara på Knecken   [s 5] 2140/7 D 8 21.0 654
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-2 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 2140/10 D 0 16.9 1496
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-5 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/4 D 0 21.9g 594
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-12 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 1640/10 C 0 g 381
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/4 D 0 26.7g 503
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-5 Spero Superesse Spero Superesse   [h 4] 2140/8 B 0 22.1g 627
2016-09-02 2016-09-02 Romme-2 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/1 D 0 21.4g 888
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-11 Spero Superesse Spero Superesse   [h 4] 2140/8 C 4 19.0 373
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-5 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/12 D 0 16.2 1871
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Spero Ducere Spero Ducere   [h 4] 2140/13 C 7 16.6 278
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 1640/10 D 8 15.4 355
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-8 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/12 D 0 13.4 1505
2016-08-16 2016-08-16 Romme-7 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/1 D 0 24.7g 475
2016-08-09 2016-08-09 Östersund-2 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/10 C 0 21.3g 516
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/4 D 0 13.5 684
2016-07-29 2016-07-29 Romme-8 Spero Superesse Spero Superesse   [h 4] 2140/1 D 0 20.3 599
2016-07-29 2016-07-29 Romme-2 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1140/3 D 4 246
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-11 Vikens Wille Vikens Wille   [v 7] 2140/10 D str
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 6] 1640/12 D 8 16.0 530
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-8 Spero Vincere Spero Vincere   [h 4] 2140/10 D 0 18.1 2518
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-1 Maximillion Maximillion   [h 3] 2140/6 D 0 21.4g 701
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-8 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/10 D 0 14.2 549
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-5 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 2640/1 D 6 17.7 1446
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-10 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 2100/7 D 7 17.3 764
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-2 Zara på Knecken Zara på Knecken   [s 5] 1700/7 D 0 21.4 517
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2160/13 D 0 18.1g 415
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/9 B 6 14.1 312
2016-06-12 2016-06-12 Bjerke-6 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1609/7 D 0 15.0g 946
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-8 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 2140/8 C 4 17.1 377
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2140/5 D 0 19.4 471
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 2140/8 B 2 17.1 168
2016-05-29 2016-05-29 Solvalla-3 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 140/8 D 3 136
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-11 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2160/6 D 8 18.5 238
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-8 Spero Vincere Spero Vincere   [h 4] 2140/4 D 0 16.3 1408
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-2 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 2148/11 B 6 17.3 330
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-1 Spero Vincere Spero Vincere   [h 4] 2148/3 D 4 16.0 264
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-9 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2140/10 D 0 16.1 214
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-8 Optimal Photo Optimal Photo   [s 6] 2140/11 C 0 g 478
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/1 C 1 15.1 54
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-7 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/7 C 8 17.1g 173
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-3 Scott Frontline Scott Frontline   [v 5] 2140/10 D 4 19.1 299
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-6 Googla Googla   [s 6] 1640/7 D 6 15.4 469
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-7 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2140/6 D 2 16.8 368
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Scott Frontline Scott Frontline   [v 5] 2140/4 D 0 17.8 671
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-2 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 2140/5 D 0 14.6 1916
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-4 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/8 D 0 14.4g 657
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-3 Scott Frontline Scott Frontline   [v 5] 1640/5 D 8 18.0 195
2016-04-04 2016-04-04 Bollnäs-7 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 5] 1640/7 C 7 16.1 1528
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-2 Optimal Photo Optimal Photo   [s 6] 2140/2 D 0 g 593
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-10 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2140/2 D 0 17.3 454
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 6] 2140/8 C 0 21.0 493
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-9 American Cowboy American Cowboy   [h 5] 1640/4 C 0 16.3g 336
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-5 Spero Vincere Spero Vincere   [h 4] 1640/2 B 4 17.0 68
2016-03-09 2016-03-09 Romme-4 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2140/5 D 0 17.9g 1121
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-5 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2160/12 C 0 18.1 933
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/1 C 2 14.3 38
2016-02-19 2016-02-19 Romme-10 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2180/15 C 0 18.4g 219
2016-02-04 2016-02-04 Bergsåker-2 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2160/10 D 0 g 916
2016-01-21 2016-01-21 Bergsåker-10 Scott Frontline Scott Frontline   [v 5] 2140/6 D 0 20.6 466
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-10 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 9] 2180/13 B 7 18.8 228
2016-01-03 2016-01-03 Bollnäs-9 Digital Photo Digital Photo   [h 7] 1640/6 D 0 14.5 630
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-6 Tim Frontline Tim Frontline   [v 5] 2640/4 D 4 17.5 943
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-2 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 3] 2140/11 C 0 17.9 638
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 5] 2140/14 D 7 17.1 647
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-3 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 3] 2140/5 B 4 20.7 769
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Tim Frontline Tim Frontline   [v 5] 2140/11 B 0 g 203
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-3 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 2140/10 D 0 15.8 837
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-1 Unique Frontline Unique Frontline   [v 4] 1640/2 D 7 17.9 157
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-9 Maximillion Maximillion   [v 4] 2160/10 B 5 20.1 377
2017-08-17 2017-08-17 Bergsåker-8 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1640/3 D 0 12.7 826
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2160/10 C 0 g 1103
2017-07-20 2017-07-20 Bergsåker-2 Maximillion Maximillion   [v 4] 2140/1 B 0 g 640
2017-07-16 2017-07-16 Hagmyren-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 5] 2160/9 C 0 18.8g 574
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-10 Vikens Wille Vikens Wille   [v 8] 1640/2 D 0 18.4 419
2017-07-02 2017-07-02 Oviken-5 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 2100/2 C 2 18.4 75
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-10 Tim Frontline Tim Frontline   [v 5] 2140/13 B 0 17.8 159
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-2 Maximillion Maximillion   [v 4] 1640/1 B 0 g 283
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-1 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 3] 2140/7 D 7 19.2 1151
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1640/4 D 0 14.6 202
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-8 Maximillion Maximillion   [v 4] 2640/4 D 5 18.7 404
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-9 Spero Vincere Spero Vincere   [h 5] 2140/8 B 4 17.4 59
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-8 Optimal Photo Optimal Photo   [s 7] 2140/5 D 0 19.2 513
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-9 Googla Googla   [s 7] 2160/11 C 7 18.3 464
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-6 Maximillion Maximillion   [v 4] 2140/7 B 6 20.9g 531
2017-05-14 2017-05-14 Mariehamn-6 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1640/8 B 0 43
2017-05-14 2017-05-14 Mariehamn-2 American Cowboy American Cowboy   [h 6] 2640/4 C 3 167
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-2 Spero Superesse Spero Superesse   [h 5] 2140/1 C 8 21.2 518
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-1 Maximillion Maximillion   [v 4] 2140/5 B 6 20.5g 46
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-5 Optimal Photo Optimal Photo   [s 7] 1640/1 C 3 16.5 104
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-9 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 7] 2140/1 C 0 19.6 433
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-4 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2160/15 D 0 17.2 1294
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-1 Googla Googla   [s 7] 1640/7 C 0 15.4 279
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Maximillion Maximillion   [v 4] 2140/2 C 0 g 571
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-3 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1640/3 A 1 14.1 40
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-7 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2140/11 D 0 17.2 1834
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-3 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1660/11 B 4 16.3 512
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Googla Googla   [s 7] 2140/7 A 0 17.2 165
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2140/9 D 5 18.7g 402
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-4 Digital Photo Digital Photo   [h 8] 1660/15 B 7 16.0 1109
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-9 Maximillion Maximillion   [h 4] 2140/3 D 6 17.2 558
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-10 Googla Googla   [s 7] 2160/9 A 0 g 25
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-1 Spero Superesse Spero Superesse   [h 5] 2140/2 C 5 22.1 272
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-9 Maximillion Maximillion   [h 4] 2140/1 D 0 g 544
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-5 Vikens Wille Vikens Wille   [v 8] 2140/8 D 0 20.4 483
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-2 American Cowboy American Cowboy   [h 6] 2140/11 D 5 16.5 661
2017-01-27 2017-01-27 Romme-9 Googla Googla   [s 7] 2140/3 D 2 15.4 131
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-5 Spero Superesse Spero Superesse   [h 5] 2160/13 C 8 20.7 1101
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-1 Maximillion Maximillion   [h 4] 2140/5 D 6 19.8 493
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-10 Madonnas Memory Madonnas Memory   [s 6] 2180/11 C 0 19.5 789
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-2 Spero Ducere Spero Ducere   [v 6] 1640/5 D 0 19.5 666
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-3 Digital Photo Digital Photo   [h 9] 1640/5 C 6 15.7 52
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-4 Digital Photo Digital Photo   [h 9] 1640/5 B 2 15.4 108
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-8 Digital Photo Digital Photo   [h 9] 1640/1 C 0 14.3 518
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-3 Digital Photo Digital Photo   [h 9] 1640/3 C 5 12.9 179
2018-07-20 2018-07-20 Romme-3 Spero Ducere Spero Ducere   [h 6] 2140/11 C 4 16.9 130
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-9 Spero Vincere Spero Vincere   [v 6] 2140/6 C 0 16.8 400
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-3 Spero Vincere Spero Vincere   [v 6] 2140/2 C 0 19.7 515
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-3 Spero Vincere Spero Vincere   [v 6] 2140/1 C 7 16.7 104
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-6 Digital Photo Digital Photo   [h 9] 2140/9 C 7 14.4 1434
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Spero Vincere Spero Vincere   [v 6] 2140/9 D 8 15.4 679
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-2 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 4] 2140/8 B 3 20.5 84
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 6] 2140/2 D 7 20.0g 200
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-10 Tim Frontline Tim Frontline   [v 6] 2140/2 C 6 16.7 174
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-12 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 4] 2160/11 B 7 20.2 159
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-4 Tim Frontline Tim Frontline   [v 6] 2160/12 D 7 16.7 1104
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-1 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 4] 2140/5 D 6 17.7 575
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 6] 3140/2 D 0 18.4 1965
2019-12-20 2019-12-20 Romme-4 Mesty Mesty   [s 3] 2140/1 D 5 17.0 839
2019-12-20 2019-12-20 Romme-8 Cupra Cupra   [s 5] 1640/6 C 6 15.3 95
2019-12-12 2019-12-12 Romme-2 Mesty Mesty   [s 3] 2140/11 D 4 19.1 1137
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-1 Mesty Mesty   [s 3] 2140/4 C 4 18.6 1844
2019-10-18 2019-10-18 Bollnäs-1 Mesty Mesty   [s 3] 2140/3 B 5 19.0 813
2019-10-11 2019-10-11 Romme-3 Viva Frontline Viva Frontline   [s 5] 1640/2 C 0 16.2 386
2019-09-09 2019-09-09 Hagmyren-5 Tina på Knecken Tina på Knecken   [s 4] 2140/6 D 0 g 730
2019-09-02 2019-09-02 Romme-1 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 2140/8 C str
2019-09-02 2019-09-02 Romme-7 Digital Photo Digital Photo   [h 10] 2140/9 D 0 15.2 1939
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-2 Tina på Knecken Tina på Knecken   [s 4] 1640/12 D 0 19.5 1083
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-6 Digital Photo Digital Photo   [h 10] 1640/9 D 6 13.0 1972
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-9 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 2140/2 D 0 19.0 684
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-9 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 1640/7 D 6 15.6 153
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-5 Digital Photo Digital Photo   [h 10] 2100/1 C 5 17.3 37
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-6 Spero Ducere Spero Ducere   [v 7] 2120/12 D 7 18.2 605
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-7 American Cowboy American Cowboy   [h 8] 2100/12 C 6 17.4 818
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-10 Digital Photo Digital Photo   [h 10] 2140/5 D 2 14.4 1193
2019-06-10 2019-06-10 Romme-2 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 2140/9 C 5 18.2 129
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 2140/6 C 3 18.9 87
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-9 Digital Photo Digital Photo   [h 10] 2140/1 D 0 g 1116
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-9 Vilma Frontline Vilma Frontline   [s 5] 2140/1 D 6 17.3 377
2020-10-09 2020-10-09 Bollnäs-1 Meves Vacances Meves Vacances   [v 4] 2140/10 B 4 15.7 93
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-6 Voodoo Face Voodoo Face   [s 3] 2140/2 C 4 18.5 246
2020-08-22 2020-08-22 Romme-1 Fingal F.R. Fingal F.R.   [v 5] 2140/7 D str
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-5 Mesty Mesty   [s 4] 1640/1 D 0 15.4 1499
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Fingal F.R. Fingal F.R.   [v 5] 1640/6 D 0 24.7g 113
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-9 Mesty Mesty   [s 4] 2140/11 D 5 17.0 1432
2020-05-26 2020-05-26 Dannero-6 Mesty Mesty   [s 4] 1640/7 D 5 16.9 304
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-1 Fingal F.R. Fingal F.R.   [v 5] 1640/6 C str
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-3 Mesty Mesty   [s 4] 1640/7 D 0 18.8 107
2020-04-27 2020-04-27 Hagmyren-5 Fingal F.R. Fingal F.R.   [v 5] 2140/6 C 5 19.8 619
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-3 Mesty Mesty   [s 4] 2140/7 D 4 16.6 497
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-6 Mesty Mesty   [s 4] 1640/7 D 2 16.3 335
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-3 Fingal F.R. Fingal F.R.   [v 5] 2140/6 C 4 20.9 168
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-6 Mesty Mesty   [s 4] 2140/5 C 6 19.2 136
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-8 Dugur Dugur   [v 7] 2160/3 D 0 20.5g 867
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-5 Mesty Mesty   [s 4] 1640/5 B 7 17.3g 214
2020-01-18 2020-01-18 Romme-5 Mesty Mesty   [s 4] 2140/5 C 0 18.3 435
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Vilja Frontline Vilja Frontline   [s 6] 2140/6 C 0 17.2 183
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-7 Mesty Mesty   [s 4] 2140/9 C 0 24.7g 599ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se