V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På tisdagen meddelade Svensk Travsport att man från och med 1 mars kommer att börja med vagninformation i start- och resultatlistor från ..


På tisdagen meddelade Svensk Travsport att man från och med 1 mars kommer att börja med vagninformation i start- och resultatlistor från alla lopp.
Den stora anledningen är den helsvetsade, tyngre och smalare typen av sulky tillverkad i USA som blivit allt populärare det senaste decenniet.
Att spelarna efterfrågat informationen är självklart eftersom de så kallade ”jänkarvagnarna” tydligt förändrar vissa hästars egenskaper och därtill hur loppen körs.
Det blir upp till tränarna att själva rapportera vilken av de tre generaliserade vagnstyperna A (amerikansk jänkarvagn, ofta nämn som bike) H (hybrid, ofta modeller som påminner om jänkarvagnar till utseendet, men av lättare material) eller S (en traditionell bredare sulky).

Haft vagninfo i flera år
Databasen travfakta.se har emellertid fört inofficiell vagnstatistik i många år, vilken numera även finns tillgängligt för kunder på atg.se.
Här delar man in vagnarna på samma sätt, men redovisar det som "am" för amerikansk jänkarvagn "sv" för svensk jänkarvagn/hybrid samt "vanlig" för vanlig sulky.
Det är också den definitionen som används av ATG.
Men hur ser segerstatistiken ut för de olika vagnstyperna?
Är jänkarvagnar verkligen ”bättre” än andra sulkys i den mån att de vinner oftare?
Och vilka kuskar kör bäst i ”bike” ”hybrid” eller ”sulky”?
Statistiken är hämtad från travfakta.se och omfattar travlopp som körts i Sverige sedan 2018-01-01.
Urvalet består av landets 20 segerrikaste kuskar under 2019 och jämförelsen görs mellan deras individuella segerprocent generellt och segerprocenten med aktuell typ av sulky.
Namn inom parentes innebär att kusken kört färre än 100 lopp med vagnstypen varför underlaget inte anses tillförlitligt och de placeras utanför tabellen.

Vanlig sulky
Björn Goop +3
Conrad Lugauer +1
Christoffer Eriksson +1
Kim Eriksson +1
Robert Bergh +1
Erik Adielsson +1
Johan Untersteiner +1
Ulf Ohlsson +1
Mikael J Andersson 0
Magnus Jakobsson 0
Magnus A Djuse 0
Rikard N Skoglund 0
Jorma Kontio 0
Peter Untersteiner 0
Ulf Eriksson 0
Mats E Djuse 0
Kaj Widell -1
Carl Johan Jepson -1
Örjan Kihlström -2
Oskar J Andersson -2

Kommentar: Eftersom vi jämför kuskarnas segerprocent med aktuell vagnstyp mot deras segerprocent generellt blir skillnaderna naturligt nog lägst här då landets toppkuskar fortfarande kör nästan tre fjärdedelar av sina lopp i ”vanlig sulky”.
Två av landets absoluta toppkuskar sticker emellertid ut.
Björn Goop firar sina absolut flesta framgångar i vanlig sulky medan Örjan Kihlström missgynnas av den traditionella vagnen.

Svensk jänkarvagn/hybrid
Mats E Djuse +6
Oskar J Andersson +4
Carl Johan Jepson +3
Kaj Widell +2
Ulf Eriksson +1
Mikael J Andersson 0
Kim Eriksson 0
Rikard N Skoglund -2
Jorma Kontio -3
Christoffer Eriksson -5
Magnus A Djuse -5
Björn Goop -7
Ulf Ohlsson -7
Örjan Kihlström -7
Robert Bergh -7
Erik Adielsson -8

(Conrad Lugauer +10)
(Peter Untersteiner -3)
(Johan Untersteiner -4)
(Magnus Jakobsson -6)

Kommentar: Den minst populära vagnstypen ger ett mindre underlag med flera kuskar som inte klarar 100-gränsen. Men det är ändå påtagligt hur många av de absoluta toppnamnen som dramatiskt sänker sin segerprocent i ”svenska jänkarvagnar”. Ska man generalisera så verkar den yngre generationen kuskar behärska denna typ av sulky bäst.

Amerikansk jänkarvagn
Örjan Kihlström +5
Oskar J Andersson +3
Kaj Widell +3
Ulf Eriksson +1
Christoffer Eriksson +1
Jorma Kontio +1
Magnus A Djuse +1
Mats E Djuse +1
Kim Eriksson 0
Peter Untersteiner 0
Carl Johan Jepson 0
Ulf Ohlsson 0
Johan Untersteiner -1
Rikard N Skoglund -1
Erik Adielsson -3
Björn Goop -6

(Magnus Jakobsson +1)
(Robert Bergh 0)
(Mikael J Andersson -5)
(Conrad Lugauer -10)

Kommentar: Här har vi motpolen till den vanliga vagnen. Åter är det landets två tungviktare som tar plats överst och nederst i tabellen. Örjan Kihlström är kung i landet när det kommer till att köra i jänkarvagn i vilken han har 23 i segerprocent. Enorm skillnad mot de 11 han har med ”hybrider” och 16 i vanlig vagn. Björn Goop må ha vunnit Elitloppet två gånger om i ”bike”, men i vardagstravet är han den som hämmas allra mest av att sitta i den.

Hybriderna på efterkälken
För att listan ska bli komplett måste vi även jämföra de olika vagnstyperna med varandra.
Ett underlag på över 40 000 lopp visar att det spelar marginell roll för toppkuskarna som grupp huruvida de kör i vanlig vagn eller jänkarvagn.
Däremot är resultaten för de ”svenska jänkarvagnarna” påtagligt sämre.
Tabellen visar alltså inte hur många lopp som vinns av aktuell vagnstyp utan de 20 utvalda kuskarnas genomsnittliga individuella segerprocent när de sitter upp i de olika modellerna.

Segerprocent vagnstyp
Amerikansk jänkarvagn 14,52
Vanlig vagn 14,20
Svensk jänkarvagn/hybrid 11,31

Robin Johansson, Kanal 75


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på..


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på 24 lopp. Så sent som i söndags bokförde han sig för en kuskdubbel i Boden.
- Det rullar på. Men jag hade en häst till där i Boden som hade varit med i segerstriden om han inte galopperat på den sista bortre långsidan, säger Robert Dunder och ger prov på den vinnarmentalitet som är typisk för de flesta som valt att livnära sig som travtränare.
- Så är det, att man aldrig är riktigt nöjd och sällan tänker på det som går bra, utan mer på det som går dåligt. Det är ju det man kan förbättra och därför ska lägga energi på.
Men det är väl viktig att även ta till sig framgångar och stärkas av dem?
- Absolut! Man måste glädjas när det går bra. Då går också allting lättare och man känner tillfredställelse. Men samtidigt får man inte glömma bort att även om det går bra och man har nöjda kunder finns det besvikna kunder också.

”Väldigt stora förhoppningar”
Även i fjol inledde Robert Dunder starkt men när sommaren kom började det krångla.
- Jag brukar vara startsnabb och ända fram till april-maj gick det jättebra, men sedan blev hästarna sjuka och det fortsatte att strula under hela året. I år hoppas jag att vi kan hålla en högre nivå hela vägen.
Den häst i stallet som kanske har allra störst förhoppningar på sig är Even’s Cool Boy. Femåringen gjorde på grund av en reaktion i en böjsena bara fyra starter i fjol, men hann ändå visa prov på sin kapacitet när han slutade tvåa bakom derbyvinnaren Attraversiamo i finalen av Norrlands Grand Prix, och sedan passerade en miljon kronor insprunget när han avslutade säsongen med seger i ett Breeders’ Crown-lopp.
- Han tränar på för fullt och årsdebuten är planerad till 5 april hemma på Umåker. Jag har väldigt stora förhoppningar på honom i år.

Lättare balans och stängt huvudlag
Even’s Cool Boys lillasyster Even’s Good Girl (V86-5) har inte visat lika hög kapacitet som brorsan så här långt. Någon seger har det inte blivit men fyra topp tre-placeringar på nio starter är inte fy skam.
- Hon är en fin häst som gjorde många bra lopp som treåring. Att hon inte har fått vinna något lopp tycker jag är lite orättvist. Hon är inte oärlig på något vis men det har småstrulat i loppen.
Spräcker det fyraåriga stoet segernollan när hon på onsdagen startar från spår sex bakom startbilen får V86-utdelningen en rejäl skjuts.
- Jag tror att hon får svårt att vinna. Hon känns okej i träningen men jag var inte riktigt nöjd med henne senast då hon hoppade utan någon riktig anledning. Nu kommer jag justera lite grejer, hon lättas i balansen och kommer troligen gå med stängt huvudlag. Jag hoppas att det fallet väl ut och jag är nöjd om hon tjänar en fin peng.

Zooropa hetaste chansen
Ett lopp senare på Bergsåker är det Zooropas (V86-7) tur att blanda sig i leken. Hon ståtade med två raka segrar när hon senast höll starkt efter ett tungt lopp ute i spåren.
- Det var kanske inte riktigt samma drag i henne som gångerna före men hon var ändå helt okej. Hon gick i tredje- och fjärdespår sista 1 300 meterna och var ändå femma, och hon är en häst som är allra effektivast med lucka 300 kvar.
Hur tog hon loppet?
- Bra. Det är inga konstigheter utan hon känns som hon ska göra och jag tror att hon kommer göra ett vettigt lopp, men spår sju bakom bilen är inte optimalt. Jag hade trott på bra segerchans om vi haft något av spåren ett till fem men nu är det lite vingelrisk och hon går inte i dödens, så jag är lite kluven till hur jag ska lägga upp det. Jag har inte bestämt hur jag gör från start.
Vilken betydelse har det att hon ska ut på vanlig bana efter fyra raka starter på isbana?
- Det är första gången hon går från isbana till vanlig bana så jag vet inte men jag tror inte att det har någon jättestor betydelse. Men jag hoppas att banan är lite frusen och stum. Det gynnar mina hästar och jag kommer att köra med brodd oavsett.
Chansen?
- Mycket beror på hur det löser sig från sjundespåret men Zooropa är absolut den som är intressantast för spelarna av mina två.

Ola Johansson, Kanal 75


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på..


Robert Dunders hästar har vunnit 5 av 20 starter sedan årsskiftet. Som kusk är 34-åringen ännu vassare med 7 fullträffar på 24 lopp. Så sent som i söndags bokförde han sig för en kuskdubbel i Boden.
- Det rullar på. Men jag hade en häst till där i Boden som hade varit med i segerstriden om han inte galopperat på den sista bortre långsidan, säger Robert Dunder och ger prov på den vinnarmentalitet som är typisk för de flesta som valt att livnära sig som travtränare.
- Så är det, att man aldrig är riktigt nöjd och sällan tänker på det som går bra, utan mer på det som går dåligt. Det är ju det man kan förbättra och därför ska lägga energi på.
Men det är väl viktig att även ta till sig framgångar och stärkas av dem?
- Absolut! Man måste glädjas när det går bra. Då går också allting lättare och man känner tillfredställelse. Men samtidigt får man inte glömma bort att även om det går bra och man har nöjda kunder finns det besvikna kunder också.

”Väldigt stora förhoppningar”
Även i fjol inledde Robert Dunder starkt men när sommaren kom började det krångla.
- Jag brukar vara startsnabb och ända fram till april-maj gick det jättebra, men sedan blev hästarna sjuka och det fortsatte att strula under hela året. I år hoppas jag att vi kan hålla en högre nivå hela vägen.
Den häst i stallet som kanske har allra störst förhoppningar på sig är Even’s Cool Boy. Femåringen gjorde på grund av en reaktion i en böjsena bara fyra starter i fjol, men hann ändå visa prov på sin kapacitet när han slutade tvåa bakom derbyvinnaren Attraversiamo i finalen av Norrlands Grand Prix, och sedan passerade en miljon kronor insprunget när han avslutade säsongen med seger i ett Breeders’ Crown-lopp.
- Han tränar på för fullt och årsdebuten är planerad till 5 april hemma på Umåker. Jag har väldigt stora förhoppningar på honom i år.

Lättare balans och stängt huvudlag
Even’s Cool Boys lillasyster Even’s Good Girl (V86-5) har inte visat lika hög kapacitet som brorsan så här långt. Någon seger har det inte blivit men fyra topp tre-placeringar på nio starter är inte fy skam.
- Hon är en fin häst som gjorde många bra lopp som treåring. Att hon inte har fått vinna något lopp tycker jag är lite orättvist. Hon är inte oärlig på något vis men det har småstrulat i loppen.
Spräcker det fyraåriga stoet segernollan när hon på onsdagen startar från spår sex bakom startbilen får V86-utdelningen en rejäl skjuts.
- Jag tror att hon får svårt att vinna. Hon känns okej i träningen men jag var inte riktigt nöjd med henne senast då hon hoppade utan någon riktig anledning. Nu kommer jag justera lite grejer, hon lättas i balansen och kommer troligen gå med stängt huvudlag. Jag hoppas att det fallet väl ut och jag är nöjd om hon tjänar en fin peng.

Zooropa hetaste chansen
Ett lopp senare på Bergsåker är det Zooropas (V86-7) tur att blanda sig i leken. Hon ståtade med två raka segrar när hon senast höll starkt efter ett tungt lopp ute i spåren.
- Det var kanske inte riktigt samma drag i henne som gångerna före men hon var ändå helt okej. Hon gick i tredje- och fjärdespår sista 1 300 meterna och var ändå femma, och hon är en häst som är allra effektivast med lucka 300 kvar.
Hur tog hon loppet?
- Bra. Det är inga konstigheter utan hon känns som hon ska göra och jag tror att hon kommer göra ett vettigt lopp, men spår sju bakom bilen är inte optimalt. Jag hade trott på bra segerchans om vi haft något av spåren ett till fem men nu är det lite vingelrisk och hon går inte i dödens, så jag är lite kluven till hur jag ska lägga upp det. Jag har inte bestämt hur jag gör från start.
Vilken betydelse har det att hon ska ut på vanlig bana efter fyra raka starter på isbana?
- Det är första gången hon går från isbana till vanlig bana så jag vet inte men jag tror inte att det har någon jättestor betydelse. Men jag hoppas att banan är lite frusen och stum. Det gynnar mina hästar och jag kommer att köra med brodd oavsett.
Chansen?
- Mycket beror på hur det löser sig från sjundespåret men Zooropa är absolut den som är intressantast för spelarna av mina två.

Ola Johansson, Kanal 75


Från och med 1 mars kommer bokstäverna A, H och S att dyka upp i start- och resultatlistor tillsammans med skoinformationen. Dessa motsvarar Amerikan..


Från och med 1 mars kommer bokstäverna A, H och S att dyka upp i start- och resultatlistor tillsammans med skoinformationen. Dessa motsvarar Amerikansk sulky, Hybrid och Sulky. Information om vad respektive sulkytyp motsvarar finns nedan.
Tränare kommer för tävlingar med start den 1 mars att fylla i såväl skoinformation som sulkyval redan vid anmälan. Dessa val kan sedan ändras fram till 15 minuter före start i lopp 1 den aktuella tävlingsdagen, det vill säga samma regel som gällde för skoinformationen tidigare. Skillnaden nu är att alla ändringar kan göras av tränaren via användarkontot på travsport.se. Det går självklart fortfarande att göra det via inskrivningen på banan på tävlingsdagen också.
– Det är väldigt glädjande att kunna erbjuda en funktion som efterfrågats av många. Nu har vi en lösning som ger spelarna och publiken korrekt och tydlig information samtidigt som den är lätt för tränaren att använda. Med hjälp av sulkytillverkarna kan vi typa och färgbestämma sulkyerna för enkel kontroll och tack vare att tränarna kan göra ändringarna själva via användarkontot får vi snabba uppdateringar, säger Petter Johansson, sportchef på Svensk Travsport.

Frågor och svar om utrustningsinfo
Varför gör ni detta?
– Utrustningsinformation som exempelvis sulky har länge efterfrågats av spelarna och många tränare har angett informationen i tips och liknande, men den har kanske inte nått alla. Nu med den nya hemsidelösningen där vi äger utvecklingen själva har vi en annan möjlighet att redovisa informationen och nu kan spelarna hitta all information om alla hästar och på ett och samma ställe. Med ökad information gällande utrustning kan vi fokusera mer på hästen, vilket vi tror är bra för travsporten.
- Jag vill även passa på att meddela att det är nytt för samtliga intressenter, vilket gör att det kan finnas "barnsjukdomar" under de inledande veckorna. Vi kommer att följa hur hanteringen av informationen fungera och göra de justeringar som krävs för att få det så bra som möjligt för samtliga inblandade.
Hur vet man vilken sort ens sulky är när man anmäler?
– En utsedd expertgrupp, bestående av exempelvis sulkytillverkare och importörer, har gjort en officiell typning av alla sulkymodeller och listor över dessa finns på travsport.se. En färgmärkning som motsvarar sulkytypen ska finnas på sulkyn innan den får användas i lopp och märkning sker på travbanorna under tävlingsdagar eller liknande. Nytillverkade sulkyer kommer att märkas upp av tillverkaren eller importören.
Hur hanterar ni hästar som ska starta efter 1/3, men som anmälts innan den nya funktionen släpptes?
– Vi kommer att lägga ett default-värde, troligen skor runt om och sulky, på alla hästar som anmälts till lopp från och med 1/3 innan den nya funktionen släppts. Tränaren kan sedan själv gå in via sitt användarkonto och lägga in de val hen önskar. För att få igenom en anmälan från och med 1 mars så måste man registrera in sko och sulkyinformationen.
Kan man fortfarande ändra från barfota till skor efter att lopp 1 startat?
– Ja, det går liksom tidigare att ändra till "långsammare" val, det vill säga från barfota till skor och från amerikansk sulky till hybrid eller sulky samt från hybrid till sulky. För att ändra måste man dock gå in på inskrivningen när den ordinarie tidsgränsen är passerad.
Hur hanterar ni hästar i utländsk träning och tränare som inte har användarkonto?
– Vi kommer att göra vårt bästa för att få informationen redan vid anmälan även för dem. Om vi inte får någon information kommer vi att lägga ett default-värde på dem och så får tränaren gå in till inskrivningen och göra ändringar, precis som de tidigare gjort med skoinformationen.

Definiering av de olika sulkytyperna
Amerikansk sulky (blå markering)
Helsvetsad
Bredd mellan hjulen, c.c. under 135 cm
Bredd mellan skalmarna vid fotstegen, c.c. under 105 cm
Ej centrerad sits (kan justeras)

Hybrid (grön markering)
De vagnar som uppfyller några – men inte alla – kriterier för de övriga beskrivna.

Sulky (gul markering)
Inte helsvetsad
Bredd mellan hjulen, c.c. över 135 cm
Bredd mellan skalmarna vid fotstegen, c.c. över 105 cm
Centrerad sits

Robin Johansson, Kanal 75


Den femårige fuxen gjorde fjärde starten för Tomas Malmqvist och efter två galopper och en fjärdeplats var det hans tur att dra det l..


Den femårige fuxen gjorde fjärde starten för Tomas Malmqvist och efter två galopper och en fjärdeplats var det hans tur att dra det längsta strået. Med Antoine Wiels på ryggen vann Fighter Kiss på kilometertiden 1.16,3 över 3 000 meter och för det uppgick belöningen till 61 260 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det är Sofia Aronssons hemmabana Axevalla som står värd för veckans V75-omgång och hon laddar med två hästar vars formkurv..


Det är Sofia Aronssons hemmabana Axevalla som står värd för veckans V75-omgång och hon laddar med två hästar vars formkurvor slår i taket. Först ut är Hobby de l’Iton (V75-1) som senast fick nöja sig med andraplatsen i klass I-finalen på Solvalla, efter att ha klättrat i rygg på den galopperande ledaren upploppet ner.
- Det är inte ofta man har chans att vinna en V75-final och att då sitta fast på det sättet... Det klart att det var fruktansvärt frustrerande. Men lopp är lopp och det är ingen idé att gräma sig. Jag var jäkligt nöjd med hästen, han kunde inte ha varit i bättre skick, och det är det viktigaste, säger Aronsson och rapporterar allt fortsatt väl med den sexårige hingsten.
- Han har inte tränat så jättehårt nu när det inte är så långt mellan starterna men allt ser helt normalt ut och jag har ingenting att klaga på. Det ser onekligen ut som att formen är helt på topp.
Den här gången är det bronsdivisionen som gäller för Hobby de l’Iton men steget dit från klass I är inte särskilt stort och spår två i volten borgar för en bra resa.
- Det är bra motståndare så klart men han har ett bra läge och är ganska oöm. Han går så att säga både framifrån och bakifrån och är helt klart en av dem som kan vinna loppet.

Flyger lågt över upploppet
Sofia Aronssons andra formkort i V75-omgången är Viola Grif (V75-4). Den sexåriga italienskan har hunnit göra tre starter för sin nya tränare och senast var hon på väg mot överlägsen seger sedan hon blåst till ledningen från andra par utvändigt med halvvarvet kvar. Men 300 meter från mål galopperade hon plötsligt.
- Hon vek fram öronen och slappnade av. Det gick väldigt fort och jag tror mest att det var ett olycksfall i arbetet. Emilia (Leo) sa att hon släppte av henne för det kändes så säkert och hon tuggade ner dem direkt. Emilia får väl vara med lite mer på noterna och hålla i linorna lite bättre nu.
Inte nog med att Viola Grif flög ifrån konkurrenterna före galoppen. Sedan hon slagit tvärnit och fått ordning på benen växlade hon omedelbart till maxfart igen och vrålspurtade till andraplatsen, endast en längd bakom vinnaren.
- Det är inte många hästar som kan dra stopp och sedan växla tempo sådär. Jag har i alla fall aldrig tidigare haft någon som kan det.
Det är ett försök i diamantstoet och spår tre i 20-metersvolten som gäller för Viola Grif den här gången.
- Allt är bra med henne efter senast och uppgiften ser bra ut. Jag vill se henne i ryggar och sedan får Emilia köra lite mer på säkerhet i sista sväng och låta henne gå till slut. Det är långt upplopp på Axevalla så det känns bra. Hon kan flytta på sig om man säger så...

”Aldrig haft så bra chanser på V75 förut”
Exakt hur hästarna ska gå utrustade bestämmer Sofia Aronsson senare i veckan i samråd med kuskarna. För Hobby de l’Itons del är frågan om han som senast ska gå med jänkarvagn eller med vanlig vagn nu när det är voltstart. För Viola Grif kan det bli en så kallad jordbländare och eventuellt lätta boots fram för att få henne stabilare. Hur det än blir med de detaljerna råder det ingen tvekan om att Sofia Aronsson tror på sina djur.
- Jag har nog aldrig haft så bra chanser på V75 förut. Förutom när Anna Mix var med och tävlade möjligen. Men jag har aldrig haft t-v-å så bra chanser på V75 samma dag förut.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-11 Tyko Marje Tyko Marje   [h 7] 1640/10 0 15.4 999
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-6 New Island Broline New Island Broline   [s 5] 2140/5 0 19.7g 889
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-4 New Island Broline New Island Broline   [s 5] 2140/5 0 17.4 657
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-9 Strecket Strecket   [v 7] 2640/10 0 16.1 706
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-11 Strecket Strecket   [v 7] 2140/3 5 15.5 727
2016-12-22 2016-12-22 Romme-2 Ludde Palema Ludde Palema   [v 6] 1640/6 C 7 15.1 60
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-7 Ludde Palema Ludde Palema   [v 6] 2160/12 B 1 16.8 53
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Strecket Strecket   [v 8] 2140/6 D 0 17.0 764
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-3 Ludde Palema Ludde Palema   [v 6] 2100/7 D 0 16.7 274
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/1 D 5 14.8 170
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-4 Ludde Palema Ludde Palema   [v 6] 1640/4 D 5 13.6 216
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 Ludde Palema Ludde Palema   [v 6] 1640/5 D 1 13.8 113
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-6 Prince de Mai Prince de Mai   [v 7] 2140/10 B 0 15.5 169
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-6 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 1640/3 C 0 13.8 137
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-4 Such a Feeling Such a Feeling   [v 9] 2640/6 D 0 15.5 1000
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-5 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2660/10 D 0 15.0 402
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-8 Such a Feeling Such a Feeling   [v 9] 2140/4 D str
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-7 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 1640/1 C 0 11.8 238
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-8 Such a Feeling Such a Feeling   [v 9] 2140/5 D 0 14.3 554
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 1640/1 C 2 12.0 553
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-4 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2660/11 B 4 15.7 273
2016-07-02 2016-07-02 Eskilstuna-6 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 3160/6 D 0 15.3 922
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-8 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 1640/5 C 5 14.1 495
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Such a Feeling Such a Feeling   [v 9] 2140/9 D 0 16.0g 595
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2660/8 C 1 14.9 397
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-10 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 1640/10 A 6 13.3 203
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Such a Feeling Such a Feeling   [v 9] 3180/13 D 0 g 669
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-3 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 4] 2160/14 C 0 19.9g 495
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-7 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2640/9 D 0 14.6 1174
2016-05-20 2016-05-20 Romme-11 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2140/2 B 7 17.1 173
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 4] 2140/7 C 0 18.9 300
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-10 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 4] 2140/2 D 0 g 267
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-5 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2640/6 D 0 17.7g 934
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-9 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 1640/4 C str
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-4 Strecket Strecket   [v 8] 2140/10 D 0 16.1 672
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-1 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2180/15 D 7 17.7 604
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-6 Tyko Marje Tyko Marje   [h 8] 2660/13 D 3 15.9 747
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-9 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2140/2 D str
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-1 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2640/10 D 6 18.3 799
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 New Island Broline New Island Broline   [s 6] 2140/6 D 8 23.9g 212
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-7 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 1640/8 C str
2017-11-17 2017-11-17 Romme-9 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2140/7 D 0 15.6 530
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-1 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2660/6 D 0 15.1 1133
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-2 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2140/9 C 3 15.2 799
2017-10-27 2017-10-27 Romme-5 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 2140/2 D 0 16.1 861
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-8 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2140/8 D 0 15.3 607
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-9 Laila Rivner Laila Rivner   [s 7] 2140/10 C 6 16.4 816
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2140/10 C 0 14.8 310
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-2 Andigo Andigo   [v 4] 1640/7 D 0 g 33
2017-08-19 2017-08-19 Romme-5 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2140/7 D 0 13.8 1271
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-10 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2480/12 C 3 15.8 525
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-6 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2140/1 C 4 13.7 338
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-2 All Knight All Knight   [v 4] 1640/10 B 0 15.1 193
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-7 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 1640/4 D 3 13.9 752
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-4 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2160/14 D 0 14.7 1724
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-10 Mundus L.N. Mundus L.N.   [v 5] 2160/12 D 0 18.1 224
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Andigo Andigo   [v 4] 2140/3 D 0 g 130
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-2 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2660/9 C 4 15.8 493
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-7 Andigo Andigo   [v 4] 2140/6 D 6 18.6 68
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-3 Prince de Mai Prince de Mai   [v 8] 1640/2 D 5 14.3 657
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-7 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 5] 2140/5 D 0 20.8 1058
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2660/6 C 4 17.0 71
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 Andigo Andigo   [v 4] 2140/3 D 1 18.7 115
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-4 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 2140/3 D 0 16.1 296
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-8 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2140/10 D 0 16.2 635
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Strecket Strecket   [v 9] 2140/15 D 0 15.6 1128
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2660/2 D 5 15.9 801
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-4 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 2640/1 D 0 18.5 347
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-4 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 2140/7 B 0 17.0 638
2017-02-03 2017-02-03 Romme-6 Tyko Marje Tyko Marje   [v 9] 1660/14 A 0 16.2 358
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-7 Strecket Strecket   [v 9] 1640/7 D 0 17.7g 1057
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 2660/13 B 6 17.5 168
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-6 Ludde Palema Ludde Palema   [v 7] 1640/12 C 0 16.3 202
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-9 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 2140/3 D 0 16.2 662
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 2140/11 D 0 15.2 928
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-7 Alvena Valva Alvena Valva   [s 6] 1640/6 D 0 12.8 795
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-8 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 2160/11 C 0 18.3 350
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-12 New Song New Song   [s 3] 2140/5 C 6 18.4g 292
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-2 New Song New Song   [s 3] 2140/6 D 5 18.2 280
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-7 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 2100/14 C 5 15.2 432
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 J.R.Rightwaytogo J.R.Rightwaytogo   [v 6] 1609/9 D 6 15.3 292
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-3 New Song New Song   [s 3] 2140/1 B 2 17.3 78
2018-10-04 2018-10-04 Romme-4 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 2660/9 D 0 16.7 745
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-7 New Song New Song   [s 3] 2140/12 D 0 18.2g 853
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-9 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 1640/8 D 0 13.9 1507
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-4 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 1640/7 D 0 12.7 564
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-7 Strecket Strecket   [v 10] 2140/6 D 0
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-5 You to Matcho You to Matcho   [v 7] 2640/4 D 7 17.9 848
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-6 New Song New Song   [s 3] 2140/9 D str
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-6 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 1660/12 C 0 288
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-8 Andigo Andigo   [v 5] 1640/10 D 0 503
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-3 Andigo Andigo   [v 5] 2140/8 D 0 496
2018-07-06 2018-07-06 Mariehamn-7 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 1640/3 C 0 383
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-8 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 1640/6 B 0 13.9 947
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2140/4 D 7 15.8 776
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-9 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 1640/5 C 0 12.8 601
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-3 Andigo Andigo   [v 5] 1640/2 D 0 g 200
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-1 Andigo Andigo   [v 5] 2140/8 B 6 19.6g 54
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 2140/7 B 6 14.7 81
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-7 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 2140/3 B 4 14.1 298
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-1 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2180/5 D 3 16.5 211
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-3 Andigo Andigo   [v 5] 1640/3 B 0 20.7g 59
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-4 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 1660/7 C 3 12.2 660
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-1 Andigo Andigo   [v 5] 2140/1 C 0 g 262
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-4 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 2140/2 D 0 14.3 398
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-5 Andigo Andigo   [v 5] 1640/11 D 0 g 484
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Prince de Mai Prince de Mai   [v 9] 2100/2 D str
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-6 Tyko Marje Tyko Marje   [v 10] 2640/5 B 4 16.9 448
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 8] 2660/5 B 0 18.9 415
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-1 Marres Diva Marres Diva   [s 3] 1640/7 D 0 g 582
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-4 New Song New Song   [s 4] 2160/4 A 1 16.1 51
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-3 Marres Diva Marres Diva   [s 3] 2140/11 B 5 18.7 341
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-3 Marres Diva Marres Diva   [s 3] 2140/1 C 7 19.4g 466
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-8 New Song New Song   [s 4] 1609/4 D 3 246
2019-07-26 2019-07-26 Romme-11 Marres Diva Marres Diva   [s 3] 2140/4 B 0 g 389
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-11 Marres Diva Marres Diva   [s 3] 2140/6 A 8 16.7 618
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-12 New Song New Song   [s 4] 2140/10 D 0 18.2g 90
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-9 Marres Diva Marres Diva   [s 3] 2140/6 A 5 17.8 100
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-6 Marres Diva Marres Diva   [s 3] 2140/1 D 3 16.3 322
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-3 Marres Diva Marres Diva   [s 3] 2140/11 D 0 22.1g 645
2019-05-18 2019-05-18 Visby-8 Tyko Marje Tyko Marje   [v 11] 1620/7 B 6 14.3 97
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-4 New Song New Song   [s 4] 2140/9 D 0 16.0 60
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-9 Marres Diva Marres Diva   [s 3] 2140/6 B 5 20.3 387
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-9 Tyko Marje Tyko Marje   [v 11] 1640/5 D 6 12.2 630
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-2 Marres Diva Marres Diva   [s 3] 2140/3 C 0 21.0g 209
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-4 Joe Rivner Joe Rivner   [v 9] 1609/1 D str
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-1 Thanator Thanator   [h 3] 2140/2 C 6 20.1g 266
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-1 Thanator Thanator   [h 3] 2140/7 D 7 20.6g 146
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-2 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2100/7 B str
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-2 Thanator Thanator   [h 3] 2140/1 D str
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-4 National Prince National Prince   [h 7] 1640/9 B 5 14.1 202
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-9 Marres Diva Marres Diva   [s 4] 2140/6 B 0 g 558ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se