V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-3 Ros Svarten Ros Svarten   [v 9] 1640/2 D
2021-09-21 2021-09-21 Solänget-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 6] 2640/2 D

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Risåelden Risåelden   [v 4] 1660/12 2 31.8 63
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 4] 2180/14 str
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 Be My Casanova Be My Casanova   [v 7] 2640/8 str
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 New York Broline New York Broline   [s 5] 2160/13 0 18.0 282
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-7 New York Broline New York Broline   [s 5] 2140/2 0 19.0 245
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-10 Tea Party Tea Party   [s 3] 2140/4 4 20.3 410
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 King King   [v 8] 2660/6 5 19.4 1066
2015-11-06 2015-11-06 Boden-4 Sitka Rod Sitka Rod   [v 6] 2640/1 0 17.9 904
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Tea Party Tea Party   [s 3] 2140/5 0 18.4 370
2015-11-06 2015-11-06 Boden-1 Hirvonen Hirvonen   [h 6] 2140/2 0 29.2 424
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Hilda Nalan Hilda Nalan   [s 6] 2180/13 0 g 404
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Risåelden Risåelden   [v 4] 2160/14 0 g 40
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-5 Margareta Amok Margareta Amok   [s 3] 2140/12 6 20.7 757
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-4 New York Broline New York Broline   [s 5] 2160/14 5 16.3 237
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Fernando Zon Fernando Zon   [v 5] 2140/3 0 18.6 149
2015-10-29 2015-10-29 Boden-7 Dream on Silvio Dream on Silvio   [s 5] 2160/11 0 17.1 64
2015-10-29 2015-10-29 Boden-5 Hirvonen Hirvonen   [h 6] 2660/6 0 33.9g 311
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Priamo Caf Priamo Caf   [v 6] 2640/3 0 15.4 172
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-6 Dream on Silvio Dream on Silvio   [s 5] 2160/6 1 14.5 109
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-3 Staro Jahre Staro Jahre   [h 3] 2140/2 0 242
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-2 Risåelden Risåelden   [v 4] 2160/7 1 30.7 93
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-1 Tea Party Tea Party   [s 3] 2140/9 4 18.7 443
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 New York Broline New York Broline   [s 5] 2140/2 3 14.9 187
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Fernando Zon Fernando Zon   [v 5] 2140/1 1 16.3 345
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 King King   [v 8] 2140/8 0 15.3 570
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Priamo Caf Priamo Caf   [v 6] 1640/11 0 12.5 313
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 Dream on Silvio Dream on Silvio   [s 5] 2140/1 2 14.4 301
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Hilda Nalan Hilda Nalan   [s 6] 2140/6 0 16.2 409
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Fernando Zon Fernando Zon   [v 5] 2140/4 8 16.8 1737
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Hilda Nalan Hilda Nalan   [s 6] 2140/7 0 15.6 620
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Staro Jahre Staro Jahre   [h 3] 2140/3 0 18.8 192
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-5 Dream on Silvio Dream on Silvio   [s 5] 1640/2 2 14.5 41
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Ros Svarten Ros Svarten   [h 4] 2140/10 D 0 g 61
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 Don Brodde Don Brodde   [v 4] 1640/3 A 0 g 48
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 1640/3 D 4 32.6 136
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-11 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 2660/8 B str
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/10 D 0 18.5 294
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 8] 2180/12 C 2 16.8 170
2016-12-16 2016-12-16 Boden-11 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 1640/1 C 0 21.3 398
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Tea Party Tea Party   [s 4] 2160/5 B 1 18.1 126
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Ros Svarten Ros Svarten   [h 4] 1660/10 A 1 30.2 22
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 1680/7 B 2 14.4 64
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Risåelden Risåelden   [v 5] 2140/4 A 7 31.2 64
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-8 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 2140/2 C 3 33.9 55
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-7 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 8] 2160/11 C 0 18.6 1005
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-5 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 1640/9 C 6 16.2 858
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-2 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2160/8 D 0 245
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-2 Ros Svarten Ros Svarten   [h 4] 1640/4 D str
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-3 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2140/1 D 0 19.5 63
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 8] 2640/7 C str
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2140/2 D str
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 Risåelden Risåelden   [v 5] 2660/13 B str
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 2140/7 D 7 34.6 237
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 1660/10 D 0 15.5 233
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-4 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2140/5 D 0 18.1 1135
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Risåelden Risåelden   [v 5] 1640/11 B 0 g 104
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2660/15 D 7 16.3 1400
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-5 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 8] 2140/13 C 6 16.1 760
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-2 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2160/13 D 0 151
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2140/1 C 0 14.4 551
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Tea Party Tea Party   [s 4] 2160/9 B 4 17.5 250
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 2180/12 A str
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 2140/9 B 2 13.9 53
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-4 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/13 A 0 16.0 151
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2160/15 C 0 18.1 990
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 2160/5 D 6 32.6 90
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Tea Party Tea Party   [s 4] 2160/14 B 4 16.9 96
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/9 A 0 16.8g 156
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/8 C str
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2160/11 D 0 g 282
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2160/10 C 2 17.3 141
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Lyckan* Lyckan*   [s 7] 2140/13 A 2 18.3 84
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 1640/1 B str
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Hjoggbrita Hjoggbrita   [s 7] 2160/4 D 0 g 446
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/2 B 5 16.4 56
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2160/13 D 5 17.9 912
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Risåelden Risåelden   [v 5] 1660/11 A 0 31.1g 109
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/9 C 5 13.0 496
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2160/10 B 0 g 382
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-4 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/1 D 4 16.3 714
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-2 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2140/1 C 5 18.7 135
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-1 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 1660/10 B 3 33.4 18
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/6 A 3 15.4 41
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Interest Aria* Interest Aria*   [v 6] 1640/4 D str
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-5 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 1646/2 D 0 21.3g 149
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Margareta Amok Margareta Amok   [s 4] 2148/2 D 0 20.9 989
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Risåelden Risåelden   [v 5] 2640/12 A 4 30.2 20
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Flickas Grandessa Flickas Grandessa   [s 9] 1640/9 D 8 14.0 802
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/6 D 0 15.0 252
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-7 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/9 C 5 12.6 84
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-6 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2140/5 D 1 19.2 165
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-4 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2140/10 C 0 110
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Super Sjefen Super Sjefen   [v 7] 2140/8 D str
2016-06-18 2016-06-18 Boden-7 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/2 D 6 12.9 246
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2140/14 C 6 19.0 178
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Risåelden Risåelden   [v 5] 1660/5 A 1 29.6 27
2016-06-17 2016-06-17 Boden-1 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2140/9 C 2 18.3 77
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-2 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 2140/6 D str
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 New York Broline New York Broline   [s 6] 2140/8 C 1 16.6 63
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Super Sjefen Super Sjefen   [v 7] 2180/6 D 0 33.2g 321
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Tea Party Tea Party   [s 4] 2160/6 B 2 16.3 85
2016-06-04 2016-06-04 Norge-5 New York Broline New York Broline   [s 6] 2120/15 D 0 149
2016-06-04 2016-06-04 Norge-3 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2120/3 C 0 26
2016-06-04 2016-06-04 Norge-2 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 2100/1 D 0 111
2016-06-01 2016-06-01 Boden-5 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/12 C 0 12.7 161
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Risåelden Risåelden   [v 5] 1640/2 C 2 25.5 369
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Super Sjefen Super Sjefen   [v 7] 1640/4 D 0 g 252
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-5 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2640/3 D 8 17.3 836
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-9 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2140/2 D 0 g 324
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-7 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/1 C 7 16.3g 88
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-6 New York Broline New York Broline   [s 6] 2140/6 C 7 16.3 175
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-4 Cicero the Law Cicero the Law   [v 6] 2140/1 D 0 g 118
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-2 Margareta Amok Margareta Amok   [s 4] 2140/7 C 4 17.1 38
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 5] 1640/2 D 5 26.3 480
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 2160/14 D str
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2640/3 D 0 30.1 845
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/4 D 4 17.1 608
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2160/13 A 2 17.8 197
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-8 Super Sjefen Super Sjefen   [v 7] 2140/8 D 0 g 73
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-7 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 1640/7 C 4 17.3 93
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-5 Ultralum Ultralum   [v 8] 2660/4 C 3 16.8 58
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-4 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2140/1 D 1 32.6 59
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 2140/15 A 1 16.0 64
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 6] 2140/6 C 4 17.1g 968
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Risåelden Risåelden   [v 5] 2160/11 B 0 34.5 93
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2160/7 B 5 17.5 96
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-6 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2148/6 D 4 23.2 48
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 Tea Party Tea Party   [s 4] 2148/4 D 0 g 211
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-9 Dream on Silvio Dream on Silvio   [s 6] 2140/4 C 0 1098
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 Margareta Amok Margareta Amok   [s 4] 2140/2 C 7 18.7 230
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Fast Pay Fast Pay   [v 8] 2660/12 C 6 18.2 302
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2140/4 D 0 30.8 180
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/5 B 1 13.2 18
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2160/9 D 7 34.2 589
2016-04-05 2016-04-05 Boden-8 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2140/8 C str
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Tea Party Tea Party   [s 4] 2160/9 D str
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-8 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 2160/2 A 1 15.7 18
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Super Sjefen Super Sjefen   [v 7] 2160/8 D 6 30.0 45
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-4 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2140/2 C 6 34.3 91
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/1 D 0 g 170
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2160/9 D 0 g 246
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-8 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2140/3 D str
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2680/13 C 0 g 135
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 2140/7 A 6 17.1 78
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Margareta Amok Margareta Amok   [s 4] 2140/1 D 4 18.9 211
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/1 D 2 18.7 346
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2180/12 B 0 g 77
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Flickas Grandessa Flickas Grandessa   [s 9] 2160/11 D 0 17.9 592
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Solakongen Solakongen   [v 6] 2180/14 A 0 g 32
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 2140/15 D 0 g 561
2016-03-03 2016-03-03 Boden-3 Tea Party Tea Party   [s 4] 1640/3 D 0 g 89
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Margareta Amok Margareta Amok   [s 4] 2140/6 D 3 19.3 31
2016-03-03 2016-03-03 Boden-1 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2160/6 C 5 33.9 106
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2160/7 B 0 18.7 257
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Risåelden Risåelden   [v 5] 2160/8 B 0 g 25
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/5 D 0 18.4 483
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/12 D 0 17.6 383
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Flickas Grandessa Flickas Grandessa   [s 9] 2140/8 D 0 18.3 998
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 6] 2180/11 B 8 32.5 336
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2140/2 D 0 30.3 815
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-5 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/3 D 5 19.0 266
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 New York Broline New York Broline   [s 6] 2140/2 D 5 17.2 100
2016-01-26 2016-01-26 Boden-1 Risåelden Risåelden   [v 5] 2640/3 C 1 31.8 48
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Västerbo Perrion Västerbo Perrion   [v 12] 2140/6 D 0 18.8 289
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/11 B 4 17.8 234
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-2 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2140/5 C 5 36.0 95
2016-01-16 2016-01-16 Boden-10 Flickas Grandessa Flickas Grandessa   [s 9] 1660/3 D 3 17.0 234
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Risåelden Risåelden   [v 5] 1640/2 B 1 30.5 30
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 New York Broline New York Broline   [s 6] 1640/9 B 3 16.5 170
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 2160/5 D 0 23.8g 387
2016-01-16 2016-01-16 Boden-1 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2160/6 B 4 37.1 37
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/4 B 2 18.0 302
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 2140/1 D 8 19.4 189
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 6] 2140/1 D 0 31.2 499
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Dale Oda Dale Oda   [s 6] 2140/4 D 5 31.9 181
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Dale Oda Dale Oda   [s 6] 2160/7 C 7 36.2 45
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Risåelden Risåelden   [v 6] 1640/6 D 7 29.4 326
2017-11-30 2017-11-30 Boden-6 Risåelden Risåelden   [v 6] 1640/7 D 6 30.4 213
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Tea Party Tea Party   [s 5] 2180/9 C 0 119
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Dale Oda Dale Oda   [s 6] 1660/5 C 5 32.1 161
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2160/9 D 0 20.0 454
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Don Brodde Don Brodde   [v 5] 2160/13 C 0 g 309
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Risåelden Risåelden   [v 6] 2140/1 D str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-8 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 2160/9 B 0 19.6 119
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Dale Oda Dale Oda   [s 6] 2140/8 C 2 33.2g 78
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Edge of Love Edge of Love   [s 3] 2140/5 C 0 27.9 223
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2140/4 D 0 g 792
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2180/13 C 7 17.8 758
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Tea Party Tea Party   [s 5] 2160/8 D 7 20.0 160
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2140/1 D 5 18.9 800
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 1640/6 C 0 17.1 199
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-5 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2160/8 D 5 36.4 187
2017-08-24 2017-08-24 Boden-7 Edge of Love Edge of Love   [s 3] 2160/12 C 8 21.4 465
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 8] 2140/4 C 0 334
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 2140/13 A 0 18.5 304
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-3 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/1 D 8 17.0 232
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-1 Risåelden Risåelden   [v 6] 2140/1 D 4 28.0 94
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-11 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 1640/5 B str
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 8] 2180/14 C 0 27.8g 174
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-1 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 2140/10 B 1 16.1 88
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 1640/8 C 7 19.5g 344
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2160/5 C str
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Risåelden Risåelden   [v 6] 2160/4 D 6 29.5 266
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-4 Tea Party Tea Party   [s 5] 1640/10 C 7 17.6 277
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-2 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2640/9 C 0 24.7 63
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-2 Edge of Love Edge of Love   [s 3] 2140/3 B 2 19.6 53
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 3] 1640/7 C 0 40.8g 327
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-9 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2140/1 C 5 16.2 113
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Risåelden Risåelden   [v 6] 2140/2 D 6 28.8 345
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-7 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 1640/3 B 4 16.7 83
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/3 D str
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-5 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 1640/3 B 1 16.8 51
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-8 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 2140/3 B 0 17.6 37
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-4 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2140/2 D 6 16.8 380
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-1 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 8] 2160/8 B 5 26.0 260
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-2 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 3] 2140/4 D 0 40.9g 284
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Edge of Love Edge of Love   [s 3] 2140/4 D 5 19.3 61
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Staro Jahre Staro Jahre   [h 5] 2160/9 D 3 16.7 366
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 8] 2140/1 B 0 26.5 161
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-5 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2140/1 D 7 18.5 1038
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-2 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2160/15 A 4 18.1 231
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-8 Garbo Boko Garbo Boko   [s 4] 1640/4 C 0 g 58
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-4 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2140/3 A 6 19.5 35
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Hirvonen Hirvonen   [v 8] 2140/10 C 7 31.3 279
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Staro Jahre Staro Jahre   [h 5] 2140/2 D 5 17.1 96
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-3 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/1 C 4 15.6 321
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-9 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2140/2 C 0 g 60
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2140/4 D 0 21.0g 856
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2140/11 D 3 17.2 61
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Rectifier Rectifier   [h 4] 2140/10 D 0 19.5g 101
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Garbo Boko Garbo Boko   [s 4] 2140/6 C str
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/7 C 6 17.0 174
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-4 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 1640/1 B str
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Risåelden Risåelden   [v 6] 2140/2 A 0 g 541
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-3 Garbo Boko Garbo Boko   [s 4] 2140/2 D 0 20.6 192
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Garbo Boko Garbo Boko   [s 4] 2140/1 D 4 18.8 340
2017-04-07 2017-04-07 Boden-4 Rectifier Rectifier   [h 4] 2140/5 B 0 19.7g 410
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2140/4 D 8 20.2 268
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Rectifier Rectifier   [h 4] 2640/1 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/3 D 6 22.9 214
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2140/2 D 2 20.1g 66
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2160/8 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Hirvonen Hirvonen   [v 8] 2140/11 B str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/6 C 6 18.5 55
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2160/12 D 7 18.3 508
2017-03-25 2017-03-25 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 6] 1640/5 B str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 1640/6 C 3 19.9 203
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-9 Don Brodde Don Brodde   [v 5] 2140/7 A 8 19.0 32
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2140/9 D 4 20.6 95
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Trimma Trimma   [s 7] 2660/11 C 8 38.6g 252
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2160/11 D 0 22.0g 126
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Rectifier Rectifier   [h 4] 2640/2 A 0 19.9 166
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-9 Don Brodde Don Brodde   [v 5] 2640/3 A 0 19.5 345
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-7 Rectifier Rectifier   [h 4] 2140/2 B 6 17.8 140
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-3 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2140/6 C 0 21.7g 129
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 Risåelden Risåelden   [v 6] 2160/11 B 0 g 604
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-4 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2660/14 C 0 16.5 1070
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-6 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/1 C 6 15.9 805
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-4 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 1640/4 C str
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 Ros Svarten Ros Svarten   [h 5] 2140/3 B str
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-6 Rectifier Rectifier   [h 4] 2140/5 A 0 58
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-5 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2140/8 B 0 16.8 306
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-4 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2640/3 C 0 57
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-1 Staro Jahre Staro Jahre   [h 5] 2140/4 C 6 21.4 61
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2140/3 B str
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-2 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2140/4 C 4 16.5 99
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/8 C 4 16.0 84
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-1 Great Victory Great Victory   [v 6] 2180/6 C 5 19.7g 30
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-4 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 5] 2140/5 A 7 17.9 29
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/10 C str
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Risåelden Risåelden   [v 7] 1640/5 B 0 g 128
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 5] 2140/10 B str
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-1 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/1 C 2 15.7 290
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2160/12 D 0 g 320
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2160/12 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/1 D str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Great Victory Great Victory   [v 6] 2140/7 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 5] 2640/2 B str
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 5] 2140/9 B 4 16.6 79
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Great Victory Great Victory   [v 6] 2140/1 D 4 16.9 558
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/9 D 4 18.0 355
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-5 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2160/4 D 0 31.3 353
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Risåelden Risåelden   [v 7] 1660/13 A 3 27.4 85
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2140/4 D 2 35.1 89
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 6] 1640/2 D str
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/3 D 1 19.0 49
2018-10-29 2018-10-29 Boden-2 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/14 B 0 17.7 370
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/10 C 8 16.2 641
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 5] 2140/3 B 0 18.9 23
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2160/8 C 2 32.2 25
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2160/6 C 6 32.1 320
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Risåelden Risåelden   [v 7] 2140/5 D 3 27.9 384
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Great Victory Great Victory   [v 6] 2140/8 D 6 16.0 969
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2160/9 C 0 g 206
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-8 Tams Ville Tams Ville   [v 7] 2140/1 D 3 36.0 139
2018-09-20 2018-09-20 Boden-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2160/11 A 6 17.6 71
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Risåelden Risåelden   [v 7] 1660/13 B 4 26.6 77
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Great Victory Great Victory   [v 6] 2140/3 D 0 17.1 173
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2180/7 B 6 32.4 95
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2140/4 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-2 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/4 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/6 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2160/9 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-3 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2160/14 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 1640/1 B 1 34.1 31
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-2 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/7 D 4 18.2 319
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-6 Risåelden Risåelden   [v 7] 2160/5 D 5 27.3 357
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/1 C 0 17.3g 84
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-10 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2140/9 C 4 31.6 178
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-11 Great Victory Great Victory   [v 6] 2160/7 A 4 16.4 31
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-5 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/4 C 0 g 293
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Great Victory Great Victory   [v 6] 2160/7 A 1 16.7 49
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/1 D 4 15.1 154
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Great Victory Great Victory   [v 6] 2140/2 B 4 16.8 37
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-8 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/3 D 3 16.8 435
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-6 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 9] 1640/9 D 8 25.7 229
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/9 B 3 15.8 44
2018-07-14 2018-07-14 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 7] 2160/12 A 4 27
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/1 C 2 15.6 38
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/10 B 4 16.3 417
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-6 Risåelden Risåelden   [v 7] 2140/2 D 3 26.8 153
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-2 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2140/3 D 0 31.2 1101
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-7 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 1640/5 B 0 38.4g 90
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/14 A 1 16.5 79
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2140/1 D 0 g 415
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-3 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/7 D 0 701
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-5 Ros Svarten Ros Svarten   [v 6] 1640/5 D 0 29.4 104
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-7 Risåelden Risåelden   [v 7] 1640/11 B 2 27.7 191
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-10 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 9] 3180/11 D 6 30.1 775
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-1 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2140/3 D 0 30.7 1139
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 1640/3 C 6 16.4 112
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-4 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 9] 2140/6 D 4 26.1 445
2018-05-25 2018-05-25 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 7] 1640/4 D 1 26.1 183
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Risåelden Risåelden   [v 7] 1660/7 D 5 26.9 677
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2160/5 B str
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2140/2 D 0 32.6g 385
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-4 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/4 C 2 17.9 179
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 9] 2160/5 C 0 g 1124
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-5 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/2 C str
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-8 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2140/5 D str
2018-05-10 2018-05-10 Boden-2 Ros Svarten Ros Svarten   [v 6] 2160/9 D 2 28.6 23
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-1 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2160/12 C str
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2160/7 B 0 21.6g 77
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-8 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/4 C 1 20.0 94
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Risåelden Risåelden   [v 7] 1640/5 D 0 30.3 224
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2140/3 D str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-8 Risåelden Risåelden   [v 7] 2160/10 C 6 31.6 105
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-2 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2160/10 C 0 33.9 285
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-4 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 9] 2160/5 C str
2018-01-20 2018-01-20 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 7] 2160/4 D 0 g 137
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-3 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2140/2 D 5 33.3g 269
2018-01-01 2018-01-01 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 7] 1640/6 B 1 29.9 83
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 2140/15 B 6 17.1 181
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-5 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2140/3 A 0 16.5 388
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-7 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2160/7 C 4 16.4 1131
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-9 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2640/10 B 4 18.9 80
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-11 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 1640/7 D 0 15.0 641
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2140/10 D 0 18.8 558
2019-12-13 2019-12-13 Boden-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 5] 2160/6 D str
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2140/14 A str
2019-12-13 2019-12-13 Boden-7 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 1640/5 A str
2019-12-07 2019-12-07 Boden-5 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2140/10 D 0 34.0g 301
2019-12-07 2019-12-07 Boden-6 Judge Peter Judge Peter   [v 5] 1640/1 B 2 17.0 42
2019-12-07 2019-12-07 Boden-9 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 1640/12 C 5 16.5 315
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-5 Judge Peter Judge Peter   [v 5] 1640/3 B 3 16.3 100
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-6 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2140/5 A 0 16.0 95
2019-11-15 2019-11-15 Boden-3 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 1640/8 C 0 g 223
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2160/7 D 0 19.0g 466
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 4] 2160/9 C 7 36.3g 174
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-4 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 1640/2 D 2 15.0 314
2019-11-05 2019-11-05 Boden-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2140/6 C 2 31.4 33
2019-11-05 2019-11-05 Boden-9 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 3] 2160/6 D str
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2640/6 C 2 17.3 153
2019-10-31 2019-10-31 Boden-9 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 1640/8 C 6 17.9g 99
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-5 Judge Peter Judge Peter   [v 5] 2140/11 B str
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-7 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 3] 1680/9 C 2 35.6g 92
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2660/7 C 0 g 151
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2140/13 A 0 16.7 143
2019-10-24 2019-10-24 Boden-9 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/10 C 4 18.3 208
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-4 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2680/10 C str
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-5 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2140/15 A 4 16.2 123
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-10 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2140/4 C 0 31.6g 118
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 4] 1640/5 D 3 36.5g 172
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Euro Pool Euro Pool   [s 3] 2140/6 D 0 20.7 207
2019-10-10 2019-10-10 Boden-10 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2180/15 A 4 17.0 222
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2160/12 A 2 16.1 144
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-9 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2140/8 A 7 14.3 362
2019-09-19 2019-09-19 Boden-3 Judge Peter Judge Peter   [v 5] 2160/13 B 6 17.0 267
2019-09-19 2019-09-19 Boden-9 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2140/11 A 2 16.7 23
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-9 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2140/1 D 6 15.6 861
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2160/10 B 4 15.5 585
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-12 Judge Peter Judge Peter   [v 5] 2140/1 D 6 16.9 504
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-7 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2160/8 A 1 14.8g 35
2019-08-29 2019-08-29 Boden-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 3] 2160/6 C 4 36.4 200
2019-08-29 2019-08-29 Boden-10 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 1640/10 D 0 31.4g 469
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-9 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2140/3 D 0 15.0 808
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-5 Risåvinnie Risåvinnie   [s 4] 2140/3 D str
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-6 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2140/5 B 5 16.1 114
2019-08-22 2019-08-22 Boden-2 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2140/1 C 2 16.1 56
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-1 Garden Grove Garden Grove   [s 3] 2140/5 C 0 23.8g 319
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-2 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 3] 1640/6 C 5 36.0 231
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-6 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2140/1 C 4 29.8g 35
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Bestitvå Bestitvå   [v 8] 2140/6 D 0 18.9 147
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-8 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2160/14 A 3 15.0 610
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-5 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2140/9 B 2 16.3 51
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 1640/3 B 2 13.1 58
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-6 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2180/6 C 0 g 66
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/3 C 5 18.1 45
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2140/1 D 6 14.6 299
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-6 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 1640/8 C 2 28.7 91
2019-07-25 2019-07-25 Boden-2 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2140/7 B 2 17.0 30
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-3 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2140/9 C 4 28.8 926
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Risåelden Risåelden   [v 8] 1660/11 C 0 g 625
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-10 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/4 D str
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2180/13 A str
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-7 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 1640/4 C str
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2640/5 A 0 18.4 103
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 1640/3 C str
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2660/7 C 5 33.1g 127
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Great Victory Great Victory   [v 7] 1640/5 B 3 14.8 46
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/4 D str
2019-06-24 2019-06-24 Boden-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2160/4 D 0 32.5g 182
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2160/14 D 7 15.6 416
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 1640/1 C 6 15.2 76
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/8 C 4 19.1 184
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 6] 2140/6 B 0 135
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-4 Great Victory Great Victory   [v 7] 2140/8 C 6 17.5 143
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-2 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 5] 2140/1 D str
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 1640/11 B 1 16.5 62
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/5 D str
2019-01-11 2019-01-11 Boden-4 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2640/9 B 0 54
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 1640/6 C 1 14.5 125
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-9 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2140/6 A 1 17.9 45
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2140/12 A 4 18.4 136
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 6] 2640/3 B str
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-8 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 5] 1660/4 D 1 36.8 266
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-9 Great Victory Great Victory   [v 7] 2140/8 B 1 18.3 72
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-1 Mister B. Mister B.   [v 4] 2160/12 B 0 g 81
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-2 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 1640/1 D 0 16.1 78
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-3 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 2160/5 D 7 30.6 408
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-6 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/8 B 0 g 263
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-7 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2160/5 C 2 33.3 149
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-7 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 1640/1 C str
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-8 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2640/1 D str
2020-12-18 2020-12-18 Boden-4 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 1640/5 B 3 16.8 147
2020-12-18 2020-12-18 Boden-6 Bajkal Graff* Bajkal Graff*   [v 8] 2640/10 B 0 17.3 502
2020-12-18 2020-12-18 Boden-7 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/1 D 0 16.5 372
2020-12-08 2020-12-08 Boden-4 Bajkal Graff* Bajkal Graff*   [v 8] 2140/3 D 0 17.1 231
2020-12-08 2020-12-08 Boden-6 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2160/8 D 4 17.7g 93
2020-12-08 2020-12-08 Boden-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2180/4 C 0 g 262
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/15 B 0 17.7 207
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-4 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2680/11 B 2 31.6 73
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-5 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/5 D 7 17.9 506
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-1 Winchester Bay Winchester Bay   [v 9] 1640/1 D 0 15.8 713
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-2 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2660/11 D 0 29.6 157
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-8 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2160/4 D str
2020-11-22 2020-11-22 Boden-7 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/12 C 2 16.8g 138
2020-11-22 2020-11-22 Boden-11 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 1660/10 B 2 28.3 283
2020-11-22 2020-11-22 Boden-12 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/9 B 1 17.1 319
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Strait Hero* Strait Hero*   [v 6] 2140/10 D str
2020-11-14 2020-11-14 Boden-5 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 2140/2 C 4 31.0 67
2020-11-14 2020-11-14 Boden-7 Super Eddie Super Eddie   [v 11] 1640/11 D 0 20.1 341
2020-11-14 2020-11-14 Boden-8 Ascot d'Ariane* Ascot d'Ariane*   [v 10] 1640/8 C 0 15.7 505
2020-11-14 2020-11-14 Boden-9 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/5 B 4 18.1 48
2020-11-06 2020-11-06 Boden-2 Florianne Florianne   [s 4] 1640/4 C 4 16.5 61
2020-11-06 2020-11-06 Boden-3 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 1660/12 B 1 27.5g 126
2020-11-06 2020-11-06 Boden-4 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/6 C 1 17.3 61
2020-11-06 2020-11-06 Boden-6 Bajkal Graff* Bajkal Graff*   [v 8] 2640/6 D 5 15.9 936
2020-10-29 2020-10-29 Boden-7 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2140/7 B 1 29.6 97
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Florianne Florianne   [s 4] 2140/1 C 0 g 106
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/5 D 0 18.3 509
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-4 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1660/11 D 5 27.0 931
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2140/2 D 6 28.1g 655
2020-10-15 2020-10-15 Boden-8 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2640/5 D 2 33.0 72
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-1 Garli Prinsessa Garli Prinsessa   [s 3] 2160/10 C 0 g 65
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-5 Misco Palema Misco Palema   [v 6] 2140/1 D 0 24.9g 161
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-8 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 1640/9 B 5 15.1 99
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-2 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2160/14 B 5 28.5 170
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-7 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2200/6 D str
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-5 Garli Prinsessa Garli Prinsessa   [s 3] 2140/4 C str
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-8 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2140/8 D str
2020-09-24 2020-09-24 Boden-2 Florianne Florianne   [s 4] 2640/1 C 2 17.0 166
2020-09-24 2020-09-24 Boden-7 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 2140/3 D 0 33.2 530
2020-09-24 2020-09-24 Boden-9 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/9 D 0 16.5 231
2020-09-17 2020-09-17 Boden-2 Judge Peter Judge Peter   [v 6] 2140/7 B str
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-2 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1640/1 D 6 25.9 648
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/11 D 0 15.9 844
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-7 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 1640/1 D 0 g 250
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-8 Great Victory Great Victory   [v 8] 2160/15 B 5 16.7 379
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-5 Florianne Florianne   [s 4] 2140/9 C 0 g 1076
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-6 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2140/1 C 4 29.3 846
2020-09-10 2020-09-10 Boden-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2140/4 C 2 32.6g 54
2020-09-10 2020-09-10 Boden-3 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/12 B 4 17.2 60
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-1 Garli Prinsessa Garli Prinsessa   [s 3] 2140/4 C 3 37.9 68
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-3 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/1 C 0 g 498
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-9 Great Victory Great Victory   [v 8] 1640/7 B 7 17.1g 171
2020-08-31 2020-08-31 Boden-7 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2180/4 B 2 30.2 34
2020-08-23 2020-08-23 Boden-1 Misco Palema Misco Palema   [v 6] 2140/4 D 0 g 497
2020-08-23 2020-08-23 Boden-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/11 C 7 16.5 377
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Lennox Laday Lennox Laday   [v 7] 2140/5 C 4 16.5 381
2020-08-23 2020-08-23 Boden-8 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/9 A 7 19.9g 97
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2140/6 D 3 32.4 825
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 2140/7 D 0 28.4 410
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-4 Great Victory Great Victory   [v 8] 2140/15 C 0 16.8 1032
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-6 Garli Prinsessa Garli Prinsessa   [s 3] 2140/2 C 0 g 313
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-1 Illvilja Illvilja   [s 6] 1660/2 C 5 32.3 74
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-4 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2160/9 B 5 30.1g 53
2020-08-12 2020-08-12 Boden-1 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2160/11 D 0 17.5g 838
2020-08-12 2020-08-12 Boden-5 Florianne Florianne   [s 4] 2640/10 D 0 16.7 1889
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/6 B 5 17.2 17
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-5 Great Victory Great Victory   [v 8] 2140/2 C 3 16.1 38
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-8 Misco Palema Misco Palema   [v 6] 2140/2 D 0 17.9 726
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-10 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2160/6 A 2 29.7 33
2020-08-04 2020-08-04 Boden-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1640/11 D 0 g 602
2020-08-04 2020-08-04 Boden-7 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/11 A 1 17.4 36
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-2 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2660/11 A 3 33.1 20
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-4 Florianne Florianne   [s 4] 1640/2 C 4 14.6 520
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-11 Great Victory Great Victory   [v 8] 2160/14 C 7 16.3 175
2020-07-16 2020-07-16 Boden-1 Florianne Florianne   [s 4] 2140/7 A 3 17.1 168
2020-07-16 2020-07-16 Boden-2 Catching Fire Catching Fire   [v 5] 3140/5 D 0 19.3 818
2020-07-16 2020-07-16 Boden-5 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2140/11 C 7 29.6 227
2020-07-16 2020-07-16 Boden-6 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/1 C 2 17.1g 48
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-1 Great Victory Great Victory   [v 8] 2140/12 D 7 15.7 879
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-2 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 1640/3 C 4 33.9g 231
2020-07-07 2020-07-07 Boden-2 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/10 B 2 17.2 28
2020-07-07 2020-07-07 Boden-8 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [v 4] 2140/11 A 0 15.5 385
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-9 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 1640/9 B 4 28.3 27
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-3 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2640/2 C 0 g 396
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-8 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/1 C 3 19.1 83
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-1 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/8 D 2 18.5g 87
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-5 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [v 4] 2140/2 C 5 14.1 343
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-7 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/12 B 0 16.9 1051
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-11 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2140/2 D 4 28.1 441
2020-06-13 2020-06-13 Boden-3 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 4] 2160/6 B 6 14.5 660
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-2 Winchester Bay Winchester Bay   [v 9] 1660/12 C 0 14.9 445
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-4 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2140/3 B 0 g 63
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-5 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/4 D 7 18.6g 247
2020-06-05 2020-06-05 Boden-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2160/5 C 2 32.1 101
2020-06-05 2020-06-05 Boden-3 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/2 D 0 20.3g 400
2020-06-05 2020-06-05 Boden-7 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2140/3 C 0 g 39
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-6 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/8 B str
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-7 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2180/5 B 5 28.5g 111
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-8 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 7] 1640/6 B 0 g 278
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-5 Winchester Bay Winchester Bay   [v 9] 2140/4 C 1 16.1 66
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-9 Florianne Florianne   [s 4] 2640/2 B 1 19.4 31
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-2 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2140/1 D 4 32.2 206
2020-05-14 2020-05-14 Boden-5 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2140/5 C 5 31.9 67
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2640/2 D 2 29.4 433
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-1 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2660/2 C 5 20.0 228
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-8 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/9 A 6 17.1 119
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-3 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2140/3 D 4 33.6g 476
2020-04-30 2020-04-30 Boden-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 1640/4 D 7 31.6g 178
2020-04-30 2020-04-30 Boden-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 2140/1 C 0 29.7 100
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/14 A 7 16.3 212
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-7 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/4 B 3 18.0 81
2020-04-21 2020-04-21 Boden-5 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2640/1 C 2 33.7 148
2020-04-21 2020-04-21 Boden-8 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 7] 2660/9 A 6 17.7 48
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-2 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1640/5 C 4 26.2 397
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/12 C 7 15.1 1103
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-2 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/11 C 4 18.5 421
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-7 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 4] 2140/1 D 5 15.1 658
2020-04-04 2020-04-04 Boden-2 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 7] 2140/2 A str
2020-04-04 2020-04-04 Boden-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 7] 2140/5 D str
2020-03-26 2020-03-26 Boden-4 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2160/3 D str
2020-03-26 2020-03-26 Boden-7 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/5 B str
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 2180/8 B 0 32.4 22
2020-03-19 2020-03-19 Boden-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2160/6 B 7 37.1g 30
2020-03-19 2020-03-19 Boden-3 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/1 D 5 19.2 665
2020-03-19 2020-03-19 Boden-5 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 4] 2160/7 A 3 16.8 59
2020-03-19 2020-03-19 Boden-8 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 7] 2140/2 A 6 16.3 508
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 1640/6 C 1 36.0 217
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1660/10 A 2 29.8 149
2020-02-27 2020-02-27 Boden-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 6] 2140/2 D str
2020-02-27 2020-02-27 Boden-7 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 7] 1640/9 A 0 17.2 148
2020-02-27 2020-02-27 Boden-8 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 7] 2140/1 D 0 17.2 657
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-3 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2140/3 D 0 g 51
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1640/5 C str
2020-02-16 2020-02-16 Boden-1 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/8 C 0 g 316
2020-02-16 2020-02-16 Boden-2 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 4] 2140/5 C 1 17.9 25
2020-02-16 2020-02-16 Boden-10 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/2 C 0 20.0 96
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-1 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 7] 1660/5 C 2 16.3 43
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 7] 2140/4 B 2 16.6 29
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-5 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2160/3 C 4 36.4 125
2020-01-30 2020-01-30 Boden-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2140/4 D 2 32.9 163
2020-01-30 2020-01-30 Boden-2 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/5 D 6 20.6 181
2020-01-30 2020-01-30 Boden-6 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/7 A 1 16.1 51
2020-01-30 2020-01-30 Boden-10 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 7] 2140/13 A 1 17.6 59
2020-01-19 2020-01-19 Boden-3 Judge Peter Judge Peter   [v 6] 1640/5 A 4 16.9g 57
2020-01-19 2020-01-19 Boden-4 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 7] 2140/1 A str
2020-01-19 2020-01-19 Boden-7 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 4] 2140/12 B 2 16.7g 35
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 1680/10 C 3 33.3 200
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-2 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/2 D str
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-3 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 6] 2140/1 D 0 37.6g 320
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-7 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/4 B 2 16.9 50
2021-09-16 2021-09-16 Boden-3 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 4] 2140/10 C 7 15.6 474
2021-09-16 2021-09-16 Boden-8 Garli Prinsessa Garli Prinsessa   [s 4] 2640/3 C 0 g 198
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-7 Mister B. Mister B.   [v 5] 2140/2 D 0 16.3 134
2021-09-14 2021-09-14 Skellefteå-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 6] 2660/3 A 3 27.8 124
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-2 Ros Svarten Ros Svarten   [v 9] 1640/6 C 4 25.0 121
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-3 Bamse Å. Bamse Å.   [v 8] 2140/6 D 0 16.1 1062
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-7 Mister B. Mister B.   [v 5] 2140/1 C 1 17.5 54
2021-09-06 2021-09-06 Skellefteå-8 Bellaforza Bellaforza   [s 4] 1640/6 B str
2021-09-02 2021-09-02 Boden-2 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 4] 2140/11 A 5 16.2 50
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-2 Bellaforza Bellaforza   [s 4] 2140/4 D 0 18.0 1008
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 6] 2160/7 C 5 25.8 799
2021-08-26 2021-08-26 Skellefteå-2 Risåvinnie Risåvinnie   [s 6] 3140/1 D 2 31.1 279
2021-08-10 2021-08-10 Boden-4 Bellaforza Bellaforza   [s 4] 2140/4 C 0 g 281
2021-08-10 2021-08-10 Boden-7 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 6] 1660/7 A 0 g 63
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-4 Risåvinnie Risåvinnie   [s 6] 2160/6 D 6 33.2g 162
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-7 Garli Prinsessa Garli Prinsessa   [s 4] 2140/7 D 0 g 420
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-5 Geena Journey Geena Journey   [s 5] 2640/2 B 5 17.2 268
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-8