V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-29 2020-10-29 Boden-7 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2140/7 B

Nyheter för travkusk


Svante Båth är tränaren som vinner mest på Örebrotravet för dagen. Inför tävlingarna med V75 på lördagen to..


Svante Båth är tränaren som vinner mest på Örebrotravet för dagen.
Inför tävlingarna med V75 på lördagen toppar Båth och hans team tränarligan på tolv segrar.
Stallets bästa chans i V75 kommer i loppet för den lägsta klassen, klass II. Med en seger på nio starter blir orutinerade Alesso en av de mera betrodda i V75-4.
Eftersom det handlar om klass II skiljer det inte så mycket pengamässigt mellan hästarna. Svante Båth tycker dock att hans häst står lite hårt inne.
- Han är lite tufft anmäld. Men i och med att det var bilstart och valde jag att ”gambla” lite och chansa på ett bra spår, och det fick vi. Sedan får vi se hur långt det räcker, säger han. 
Alesso fick hålla ett högt tempo i ledningen i den näst senaste starten och tog karriärens första seger. En överlägsen sådan.
Valacken går enligt Båth från alla positioner.
Men som han säger:
- Ska vi vinna på rikstoton ska vi nog göra det från ledningen.

Många vill åt ledningen
Timo Nurmos har en startsnabb häst i 6 Prime Lini, Peter G Normans 4 Cash Cowboy har även den visat sig vara rask bakom bilen.
Hur Alessos startsnabbhet står sig i konkurrensen kan Svante Båth inte uttala sig om.
- Han är rätt så kvick ut normalt sett. Sedan kan inte jag bedöma hur de andra hästarna är bakom bilen, det kan de som tippar bättre. Han är lite speciell men trivs klart bäst med 1600 meter autostart, och framför allt om han ska kunna roffa åt sig ledningen, säger Båth.
Ulf Ohlsson satt bakom i den senaste starten. Alesso stod då med 20 meters tillägg men kunde köras till ledningen efter 700 meter. Att det blev galopp i den sista kurvan har stallet ingen bra förklaring till.
- Ohlsson sa att hästen absolut inte var trött men när han skulle rycka tussarna och axa…då han galopperade i stället. Banan var ju lite slipprig och det kan ha berott på den - att han inte fick fäste helt enkelt.
Hur pass höga tankar har du om Alesso?
- Det är bra att vi kommer med och krigar lite i V75. Det är en stor häst som alltid har varit lite trög men vaknat lite grand i loppen. Sedan fick han en liten skada i fjol, och då det blev stopp av den anledningen. Men inget ont som inte har något gott med sig, den här tiden han ”missade” kanske var bra för hans stora kropp. Jag hoppas och tror att han ska kunna utvecklas och vara med i V75. Det blir samma som tidigare, barfota runt om och jänkarvagn,
Det är kort distans även i uttagningen till Diamantstoet/ungdomsloppet (V75-2) där 9 Valuta E.W. vann från ledningen i den senaste starten. Chansen?
- Hon skulle ha haft ett bra spår som Alesso, då hon är klart bäst när hon får springa i ledningen. Om hon hade fått rätt läge där över 1600 meter tror jag att hon hade kunnat bita ifrån sig bra. Visserligen går hon fullt godkänt bakifrån men nu är det mera realistiskt att tro på en platschans.
Unghäststjärnan 11 Global Welcome (V75-7) är med i guld för tredje gången. Knep en tredjeplats senast i SM på Åby via open stretch.
- Han tjänade ju fyra miljoner i unghästloppen och ska få växa in i guld. Jag vågar inte tro att han rår på dem härifrån den här gången. Men jag tror säkert att han vinner guldlopp här i vinter. Han känns bra och håller fin form. Ja, han har gjort det så bra att vi måste tro att han med lite stolpe in ska han kunna dyka upp där framme. Jag håller tummarna för att vi ska kunna köra honom barfota igen, det ser ut som att det ska bli vettigt väder, slutar Svante Båth.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Det är dags för den tionde upplagan av Svampen och Örebros satsning på ett storlopp för tvååringar är en succé..


Det är dags för den tionde upplagan av Svampen och Örebros satsning på ett storlopp för tvååringar är en succé som sett många fina vinnare genom decenniet.
I år väntar 558 000 kronor vinnaren av Svampen och elva talanger finns med bakom startbilen i V4-4. Storloppet är alltså placerat utanför V75 och det har hänt tidigare. Förra året avgjordes loppet på en söndag inom GS75 och 2016 på en fredag inom V64, 2013 en söndag inom V64, samma sak 2012.
Daniel Wäjersten har två hästar till start i årets Svampen: Stoet Global Catwalk som han kör själv och valacken Immanuel K. som körs av André Eklundh.
Stoet Global Catwalk har inlett karriären med en seger och två andrapris och är den i fältet som tjänat mest pengar med sina 277 500 kronor. Valacken Immanuel K. har inlett med tre andrapris som resulterat i 57 500 kronor.
- Jag har inget emot att tävla med tvååringar om hästarna är mogna. Det är individen som får avgöra och i år kommer tre av mina 18 tvååringar att starta. Två av dem är med i Svampen och det verkar bra med båda även om det ser ut som tufft motstånd och bra hästar innanför dem bakom bilen.
- Global Catwalk har kanske mer hårdhet än Immanuel K., men samtidigt kommer han allt mer och han kommer även att lättas till den här starten. Det är svårt att värdera chanserna men jag är nöjd med båda mina hästar, säger Bergsåkertränaren.

Startlista
Svampen 2020
1 609 meter autostart
1. Aquarius Face – Adrian Kolgjini
2. Al Pacino – Dante Kolgjini (adrian Kolgjini)
3. Cool Kronos – Erik Adielsson (Svante Båth)
4. Irma Sisu – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
5. Global Catwalk – Daniel Wäjesten
6. Immanuel K. – André Eklundh (Daniel Wäjersten)
7. Heart Jubb (Torbjörn Jansson) Micael Broberg)
8. Manuel Flight – Conrad Lugauer
9. Custom Cash – Car Johan Jepson (Henry Rorgemoen)
10. Imperatore Doc – Åke Lindblom
11. Mi Ma Ohrtus – Rikard N Skoglund (Joakim Elfving)
Förstapris: 558 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Marc Stott har blivit avstängd fyra år efter en framställan från Skandinavisk Dopingkomité till Dansk Galop.Den hårda domen k..


Marc Stott har blivit avstängd fyra år efter en framställan från Skandinavisk Dopingkomité till Dansk Galop.
Den hårda domen kommer efter en följd av överträdelser angående medicinering av hans hästar.
Enligt ett pressmeddelande från Dansk Galop är det klargjort att Marc Scott under 2018 vid flera tillfällen gjort grova och uppsåtliga överträdelser av det danska travreglementet § 130.
Förseelserna består i upprepade och systematiska överträdelser av gällande karenstider för behandling med Duphalyte (en vätska med vitaminer och elektrolyter som ges via dropp), med en karenstid på 96 timmar, samt ledbehandlingar där inte heller reglerna följts.
Ingen av de behandlade hästarna har testat positivt i samband med deras starter. Ingen av hästarna är heller längre i träning.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Selected News (V75®-1) inledde karriären ytterst lovande och visade att han är en talang utöver det vanliga. Årgångsloppen l&arin..


Selected News (V75®-1) inledde karriären ytterst lovande och visade att han är en talang utöver det vanliga. Årgångsloppen låg utstakade och han kvalade in till den korta E3-finalen via en femstjärnig insats. Han var en av favoriterna, men det blev ingen start, Selected News blev halt.
- Han måste ha vrickat sig i hagen. Han var lite halt när han sprang i kurvorna, men helt prickfri när han sprang på rakorna. Vi kollade upp honom från topp till tå utan att hitta några fel. Vi lät honom ta det lugnt en vecka och efter det har det inte varit några problem, berättar Solvallatränaren.
Nästa mål var Svenskt Travkriterium och Selected News hamnade i ett av de tuffaste kvalen. Nu var oturen framme igen och han blev fast med alla krafter i behåll och missade finalen.
- Innerspåret blev en fälla. Selected News är inte så snabb från start ännu och han gick i mål med gott om krafter kvar. Det kändes lite surt eftersom kriteriet var ett av de stora målen i år.

Har en bra känsla
Nu siktar Hans-Owe mot Breeders’ Crown och det gäller att vara bland de fyra främsta för att ta sig till finalen som går 8 november i Eskilstuna.
- Selected News startade i Örebro för några veckor sedan och jag var helt nöjd med honom. Han avslutade starkt i spåren och hade full fart över mål och var inte speciellt trött i mål. Han känns jättefin i träningen efter det och jag har en bra känsla. Årets treårskull är riktigt bra och framförallt är det en väldig bredd. Det gäller att inte ha någon otur, det är så små marginaler det handlar om och jag hoppas det är hans tur den här gången, säger Hans-Owe Sundberg.

Joakim Brundin, Kanal 75


Han har inte bara haft en tävlings- och avelskarriär som saknar motstycke. Förutom alla historiska avtryck på tävlingsbanan och i avel..


Han har inte bara haft en tävlings- och avelskarriär som saknar motstycke. Förutom alla historiska avtryck på tävlingsbanan och i aveln finns det en rad minnesvärda händelser som Järvsöfaks har varit med om. Det har handlat om allt ifrån att framträda i Globen i samband med Stockholm International Horse Show, han har som första travhäst varit med i den Beridna Högvakten på Kungliga slottet i Stockholm, han har deltagit på restaurang Rondo i Göteborg i samband med Hästgalan, han har tävlat mot skiddrottningen Charlotte Kalla, tagit en motionsrunda framför Eiffeltornet i Paris, varit med i Kanal 5:s talkshow Breaking News med Filip och Fredrik, haft hedersuppdrag som att köra brudpar (bland annat när Jan-Olov Persson gifte sig med sin Lotta), och även defilera med Prins Daniel och Kronprinsessan Victoria runt i Gävletravet i samband med den första upplagan av Prins Daniels lopp. Samt mycket mer som går att läsa längre ner i förteckningen av vad Kallblodskungen har varit med om. Inte undra på att Järvsöfaks har både blivit utsedd till Travets Hedersambassadör, och tagit plats i Hall of Fame, travets storheter på Nordiska Travmuseet i Årjäng.
Det har även skrivits en bok om Järvsöfaks och han har fått en dokumentär gjord om sig i TV4 samt en egen väg uppkallad efter sig i Hudiksvall.

Minnesvärda händelser
Här följer ett axplock av det som Järvsöfaks uträttade vid sidan av banan. Man kan lugnt säga att ”Faksen” var synnerligen socialt begåvad – och har varit med om det mesta.
– 2002 var Järvsöfaks tillsammans med Victory Tilly med i Globen hyllades inför en fullsatt publik i samband med Stockholm International Horse Show.
– 2005 utkom boken ”Järvsöfaks – Sagan om kallblodskungen”, skriven av Robert Okpu.
– 2007 var Järvsöfaks med som första travhäst i den Beridna Högvakten på Kungliga slottet i Stockholm.
– 2009 gästade Järvsöfaks Paris och fick stående ovationer på Vincennes när han visade upp sig och ledde defileringen till kallblodsloppet. Tidigare på dagen hade han tagit sig en motionstur utanför Eiffeltornet och låtit sig fotograferas inne i Paris.
– 2010 fick kallblodskungen sätta sitt hovavtryck i Walk of Fame på Liseberg.
– 2010 sändes dokumentären ”Drömmen om Järvsöfaks” i TV4.
– 2010 fick Järvsöfaks en egen väg uppkallad efter sig i Hudiksvall.
– 2010 utsågs Järvsöfaks till Travets hedersambassadör.
– 2010 överraskade många när han gästade restaurang Rondo i Göteborg i samband med Hästgalan och fick stående ovationer när han blev utsedd till Årets kallblod för tolfte gången.
– 2010 tävlade i ett mästarmöte med skiddrottningen Charlotte Kalla i Hudiksvall under festivalen Snösväng. I en duell över 100 meter hann ”Faksen” fram till seger precis på mållinjen.
– 2011 fick hedersuppdraget att defilera med Prins Daniel och Kronprinsessan Victoria på Gävletravet i samband med första upplagan av Prins Daniels lopp.
– 2013 blev Järvsöfaks invald i Hall of Fame - travets storheter på Nordiska travmuseet i Årjäng.
– 2014 fick han en egen stjärna i Glada Hudik Walk of Fame. Idag 96-åriga Viola Falk tatuerade då in hästens namn på överarmen när hon fyllde 90 år.
– 2014 blev Järvsöfaks staty av konstnären Sören Jonsson, vars verk är gjord i metallnät och betong och väger 200 kilo.
– 2018 medverkade stjärnhästen hos Filip & Fredrik i Breaking News i Kanal 5 där han dök upp i studion.

Kanal 75


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.Fem travlopp kommer köras p&ari..


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.
Fem travlopp kommer köras på drygt en timme med första start klockan 10.00 och sista start 11.00 på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Endast B-tränade hästar får starta enligt propositionerna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-9 Risåelden Risåelden   [v 4] 1660/12 2 31.8 63
2015-12-03 2015-12-03 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 4] 2180/14 str
2015-12-03 2015-12-03 Boden-4 Be My Casanova Be My Casanova   [v 7] 2640/8 str
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 New York Broline New York Broline   [s 5] 2160/13 0 18.0 282
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-10 Tea Party Tea Party   [s 3] 2140/4 4 20.3 410
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-9 King King   [v 8] 2660/6 5 19.4 1066
2015-11-13 2015-11-13 Umeå-7 New York Broline New York Broline   [s 5] 2140/2 0 19.0 245
2015-11-06 2015-11-06 Boden-4 Sitka Rod Sitka Rod   [v 6] 2640/1 0 17.9 904
2015-11-06 2015-11-06 Boden-2 Tea Party Tea Party   [s 3] 2140/5 0 18.4 370
2015-11-06 2015-11-06 Boden-1 Hirvonen Hirvonen   [h 6] 2140/2 0 29.2 424
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-9 Hilda Nalan Hilda Nalan   [s 6] 2180/13 0 g 404
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Risåelden Risåelden   [v 4] 2160/14 0 g 40
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-5 Margareta Amok Margareta Amok   [s 3] 2140/12 6 20.7 757
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-4 New York Broline New York Broline   [s 5] 2160/14 5 16.3 237
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Fernando Zon Fernando Zon   [v 5] 2140/3 0 18.6 149
2015-10-29 2015-10-29 Boden-7 Dream on Silvio Dream on Silvio   [s 5] 2160/11 0 17.1 64
2015-10-29 2015-10-29 Boden-5 Hirvonen Hirvonen   [h 6] 2660/6 0 33.9g 311
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-9 Priamo Caf Priamo Caf   [v 6] 2640/3 0 15.4 172
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-6 Dream on Silvio Dream on Silvio   [s 5] 2160/6 1 14.5 109
2015-10-21 2015-10-21 Bergsåker-3 Staro Jahre Staro Jahre   [h 3] 2140/2 0 242
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 New York Broline New York Broline   [s 5] 2140/2 3 14.9 187
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-6 Fernando Zon Fernando Zon   [v 5] 2140/1 1 16.3 345
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-2 Risåelden Risåelden   [v 4] 2160/7 1 30.7 93
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-1 Tea Party Tea Party   [s 3] 2140/9 4 18.7 443
2015-10-12 2015-10-12 Boden-2 King King   [v 8] 2140/8 0 15.3 570
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-11 Priamo Caf Priamo Caf   [v 6] 1640/11 0 12.5 313
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-5 Dream on Silvio Dream on Silvio   [s 5] 2140/1 2 14.4 301
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Hilda Nalan Hilda Nalan   [s 6] 2140/6 0 16.2 409
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Fernando Zon Fernando Zon   [v 5] 2140/4 8 16.8 1737
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-9 Hilda Nalan Hilda Nalan   [s 6] 2140/7 0 15.6 620
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-8 Staro Jahre Staro Jahre   [h 3] 2140/3 0 18.8 192
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-5 Dream on Silvio Dream on Silvio   [s 5] 1640/2 2 14.5 41
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-11 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 2660/8 B str
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-10 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/10 D 0 18.5 294
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-6 Ros Svarten Ros Svarten   [h 4] 2140/10 D 0 g 61
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-2 Don Brodde Don Brodde   [v 4] 1640/3 A 0 g 48
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-12 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 1640/3 D 4 32.6 136
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 8] 2180/12 C 2 16.8 170
2016-12-16 2016-12-16 Boden-11 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 1640/1 C 0 21.3 398
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Tea Party Tea Party   [s 4] 2160/5 B 1 18.1 126
2016-12-12 2016-12-12 Umeå-4 Ros Svarten Ros Svarten   [h 4] 1660/10 A 1 30.2 22
2016-12-06 2016-12-06 Boden-9 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 1680/7 B 2 14.4 64
2016-12-06 2016-12-06 Boden-4 Risåelden Risåelden   [v 5] 2140/4 A 7 31.2 64
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-8 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 2140/2 C 3 33.9 55
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-7 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 8] 2160/11 C 0 18.6 1005
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-5 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 1640/9 C 6 16.2 858
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-2 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2160/8 D 0 245
2016-11-30 2016-11-30 Bergsåker-2 Ros Svarten Ros Svarten   [h 4] 1640/4 D str
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-3 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2140/1 D 0 19.5 63
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2140/2 D str
2016-11-17 2016-11-17 Boden-3 Risåelden Risåelden   [v 5] 2660/13 B str
2016-11-17 2016-11-17 Boden-2 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 8] 2640/7 C str
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 2140/7 D 7 34.6 237
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 1660/10 D 0 15.5 233
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-4 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2140/5 D 0 18.1 1135
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-11 Risåelden Risåelden   [v 5] 1640/11 B 0 g 104
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-8 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2660/15 D 7 16.3 1400
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-5 Proud Victory Rose Proud Victory Rose   [h 8] 2140/13 C 6 16.1 760
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-2 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2160/13 D 0 151
2016-10-24 2016-10-24 Boden-9 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2140/1 C 0 14.4 551
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-5 Tea Party Tea Party   [s 4] 2160/9 B 4 17.5 250
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-1 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 2180/12 A str
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 2140/9 B 2 13.9 53
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-4 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/13 A 0 16.0 151
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2160/15 C 0 18.1 990
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 2160/5 D 6 32.6 90
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Tea Party Tea Party   [s 4] 2160/14 B 4 16.9 96
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/9 A 0 16.8g 156
2016-09-08 2016-09-08 Boden-5 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/8 C str
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2160/11 D 0 g 282
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-10 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2160/10 C 2 17.3 141
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Lyckan* Lyckan*   [s 7] 2140/13 A 2 18.3 84
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 1640/1 B str
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-7 Hjoggbrita Hjoggbrita   [s 7] 2160/4 D 0 g 446
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-4 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/2 B 5 16.4 56
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-3 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2160/13 D 5 17.9 912
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Risåelden Risåelden   [v 5] 1660/11 A 0 31.1g 109
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-6 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/9 C 5 13.0 496
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-10 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2160/10 B 0 g 382
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-4 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/1 D 4 16.3 714
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-2 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2140/1 C 5 18.7 135
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/6 A 3 15.4 41
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Interest Aria* Interest Aria*   [v 6] 1640/4 D str
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-1 Dale Oda Dale Oda   [s 5] 1660/10 B 3 33.4 18
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-5 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 1646/2 D 0 21.3g 149
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-2 Margareta Amok Margareta Amok   [s 4] 2148/2 D 0 20.9 989
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-6 Risåelden Risåelden   [v 5] 2640/12 A 4 30.2 20
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Flickas Grandessa Flickas Grandessa   [s 9] 1640/9 D 8 14.0 802
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/6 D 0 15.0 252
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-7 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/9 C 5 12.6 84
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-6 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2140/5 D 1 19.2 165
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-4 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2140/10 C 0 110
2016-06-18 2016-06-18 Boden-14 Super Sjefen Super Sjefen   [v 7] 2140/8 D str
2016-06-18 2016-06-18 Boden-7 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/2 D 6 12.9 246
2016-06-17 2016-06-17 Boden-8 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2140/14 C 6 19.0 178
2016-06-17 2016-06-17 Boden-6 Risåelden Risåelden   [v 5] 1660/5 A 1 29.6 27
2016-06-17 2016-06-17 Boden-1 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2140/9 C 2 18.3 77
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 New York Broline New York Broline   [s 6] 2140/8 C 1 16.6 63
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-7 Super Sjefen Super Sjefen   [v 7] 2180/6 D 0 33.2g 321
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-2 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 2140/6 D str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Tea Party Tea Party   [s 4] 2160/6 B 2 16.3 85
2016-06-04 2016-06-04 Norge-5 New York Broline New York Broline   [s 6] 2120/15 D 0 149
2016-06-04 2016-06-04 Norge-3 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2120/3 C 0 26
2016-06-04 2016-06-04 Norge-2 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 2100/1 D 0 111
2016-06-01 2016-06-01 Boden-5 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/12 C 0 12.7 161
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Risåelden Risåelden   [v 5] 1640/2 C 2 25.5 369
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-10 Super Sjefen Super Sjefen   [v 7] 1640/4 D 0 g 252
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-5 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2640/3 D 8 17.3 836
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-9 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2140/2 D 0 g 324
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-7 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/1 C 7 16.3g 88
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-6 New York Broline New York Broline   [s 6] 2140/6 C 7 16.3 175
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-4 Cicero the Law Cicero the Law   [v 6] 2140/1 D 0 g 118
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-2 Margareta Amok Margareta Amok   [s 4] 2140/7 C 4 17.1 38
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 5] 1640/2 D 5 26.3 480
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-7 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2640/3 D 0 30.1 845
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-4 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 2160/14 D str
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/4 D 4 17.1 608
2016-05-12 2016-05-12 Boden-1 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2160/13 A 2 17.8 197
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-8 Super Sjefen Super Sjefen   [v 7] 2140/8 D 0 g 73
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-7 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 1640/7 C 4 17.3 93
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-5 Ultralum Ultralum   [v 8] 2660/4 C 3 16.8 58
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-4 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2140/1 D 1 32.6 59
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-8 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 2140/15 A 1 16.0 64
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Naomi Carjan* Naomi Carjan*   [s 6] 2140/6 C 4 17.1g 968
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Risåelden Risåelden   [v 5] 2160/11 B 0 34.5 93
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-2 Staro Jahre Staro Jahre   [h 4] 2160/7 B 5 17.5 96
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-6 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2148/6 D 4 23.2 48
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 Tea Party Tea Party   [s 4] 2148/4 D 0 g 211
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-2 Margareta Amok Margareta Amok   [s 4] 2140/2 C 7 18.7 230
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-9 Dream on Silvio Dream on Silvio   [s 6] 2140/4 C 0 1098
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-9 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2160/9 D 7 34.2 589
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-5 Fast Pay Fast Pay   [v 8] 2660/12 C 6 18.2 302
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2140/4 D 0 30.8 180
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-2 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 1640/5 B 1 13.2 18
2016-04-05 2016-04-05 Boden-8 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2140/8 C str
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Tea Party Tea Party   [s 4] 2160/9 D str
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-8 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 2160/2 A 1 15.7 18
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Super Sjefen Super Sjefen   [v 7] 2160/8 D 6 30.0 45
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-4 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2140/2 C 6 34.3 91
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/1 D 0 g 170
2016-03-24 2016-03-24 Boden-6 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2160/9 D 0 g 246
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-8 Garbo Boko Garbo Boko   [s 3] 2140/3 D str
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2680/13 C 0 g 135
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/1 D 2 18.7 346
2016-03-11 2016-03-11 Boden-1 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2180/12 B 0 g 77
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Priamo Caf Priamo Caf   [v 7] 2140/7 A 6 17.1 78
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Margareta Amok Margareta Amok   [s 4] 2140/1 D 4 18.9 211
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Flickas Grandessa Flickas Grandessa   [s 9] 2160/11 D 0 17.9 592
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Solakongen Solakongen   [v 6] 2180/14 A 0 g 32
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 2140/15 D 0 g 561
2016-03-03 2016-03-03 Boden-3 Tea Party Tea Party   [s 4] 1640/3 D 0 g 89
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Margareta Amok Margareta Amok   [s 4] 2140/6 D 3 19.3 31
2016-03-03 2016-03-03 Boden-1 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2160/6 C 5 33.9 106
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-4 Fernando Zon Fernando Zon   [v 6] 2160/7 B 0 18.7 257
2016-02-29 2016-02-29 Umeå-1 Risåelden Risåelden   [v 5] 2160/8 B 0 g 25
2016-02-18 2016-02-18 Boden-9 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/5 D 0 18.4 483
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/12 D 0 17.6 383
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Flickas Grandessa Flickas Grandessa   [s 9] 2140/8 D 0 18.3 998
2016-02-10 2016-02-10 Boden-2 Filippa Tabac Filippa Tabac   [s 6] 2180/11 B 8 32.5 336
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-4 New York Broline New York Broline   [s 6] 2140/2 D 5 17.2 100
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-6 Hirvonen Hirvonen   [h 7] 2140/2 D 0 30.3 815
2016-02-08 2016-02-08 Umeå-5 Tea Party Tea Party   [s 4] 2140/3 D 5 19.0 266
2016-01-26 2016-01-26 Boden-1 Risåelden Risåelden   [v 5] 2640/3 C 1 31.8 48
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Västerbo Perrion Västerbo Perrion   [v 12] 2140/6 D 0 18.8 289
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-9 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/11 B 4 17.8 234
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-2 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2140/5 C 5 36.0 95
2016-01-16 2016-01-16 Boden-10 Flickas Grandessa Flickas Grandessa   [s 9] 1660/3 D 3 17.0 234
2016-01-16 2016-01-16 Boden-6 Risåelden Risåelden   [v 5] 1640/2 B 1 30.5 30
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 New York Broline New York Broline   [s 6] 1640/9 B 3 16.5 170
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 2160/5 D 0 23.8g 387
2016-01-16 2016-01-16 Boden-1 Odas Tore Odas Tore   [v 5] 2160/6 B 4 37.1 37
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 New York Broline New York Broline   [s 6] 2160/4 B 2 18.0 302
2016-01-08 2016-01-08 Boden-1 Eowyn Rod Eowyn Rod   [s 5] 2140/1 D 8 19.4 189
2017-12-15 2017-12-15 Boden-2 Dale Oda Dale Oda   [s 6] 2140/4 D 5 31.9 181
2017-12-15 2017-12-15 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 6] 2140/1 D 0 31.2 499
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Dale Oda Dale Oda   [s 6] 2160/7 C 7 36.2 45
2017-12-07 2017-12-07 Boden-2 Risåelden Risåelden   [v 6] 1640/6 D 7 29.4 326
2017-11-30 2017-11-30 Boden-6 Risåelden Risåelden   [v 6] 1640/7 D 6 30.4 213
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-10 Tea Party Tea Party   [s 5] 2180/9 C 0 119
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-5 Dale Oda Dale Oda   [s 6] 1660/5 C 5 32.1 161
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-3 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2160/9 D 0 20.0 454
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Don Brodde Don Brodde   [v 5] 2160/13 C 0 g 309
2017-11-23 2017-11-23 Boden-2 Risåelden Risåelden   [v 6] 2140/1 D str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-8 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 2160/9 B 0 19.6 119
2017-11-14 2017-11-14 Boden-6 Dale Oda Dale Oda   [s 6] 2140/8 C 2 33.2g 78
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Edge of Love Edge of Love   [s 3] 2140/5 C 0 27.9 223
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2140/4 D 0 g 792
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2180/13 C 7 17.8 758
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Tea Party Tea Party   [s 5] 2160/8 D 7 20.0 160
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2140/1 D 5 18.9 800
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 1640/6 C 0 17.1 199
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-5 Tams Ville Tams Ville   [v 6] 2160/8 D 5 36.4 187
2017-08-24 2017-08-24 Boden-7 Edge of Love Edge of Love   [s 3] 2160/12 C 8 21.4 465
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 8] 2140/4 C 0 334
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 2140/13 A 0 18.5 304
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-3 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/1 D 8 17.0 232
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-1 Risåelden Risåelden   [v 6] 2140/1 D 4 28.0 94
2017-08-11 2017-08-11 Umeå-11 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 1640/5 B str
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-6 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 8] 2180/14 C 0 27.8g 174
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-1 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 2140/10 B 1 16.1 88
2017-07-06 2017-07-06 Boden-7 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 1640/8 C 7 19.5g 344
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2160/5 C str
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-6 Risåelden Risåelden   [v 6] 2160/4 D 6 29.5 266
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-4 Tea Party Tea Party   [s 5] 1640/10 C 7 17.6 277
2017-07-04 2017-07-04 Lycksele-2 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2640/9 C 0 24.7 63
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-8 Risåelden Risåelden   [v 6] 2140/2 D 6 28.8 345
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-7 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 1640/3 B 4 16.7 83
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-2 Edge of Love Edge of Love   [s 3] 2140/3 B 2 19.6 53
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 3] 1640/7 C 0 40.8g 327
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-9 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2140/1 C 5 16.2 113
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/3 D str
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-5 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 1640/3 B 1 16.8 51
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-8 Staro Jahre Staro Jahre   [v 5] 2140/3 B 0 17.6 37
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-4 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2140/2 D 6 16.8 380
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-1 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 8] 2160/8 B 5 26.0 260
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-2 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 3] 2140/4 D 0 40.9g 284
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Edge of Love Edge of Love   [s 3] 2140/4 D 5 19.3 61
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Staro Jahre Staro Jahre   [h 5] 2160/9 D 3 16.7 366
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 8] 2140/1 B 0 26.5 161
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-5 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2140/1 D 7 18.5 1038
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-2 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2160/15 A 4 18.1 231
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-4 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2140/3 A 6 19.5 35
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Hirvonen Hirvonen   [v 8] 2140/10 C 7 31.3 279
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-8 Garbo Boko Garbo Boko   [s 4] 1640/4 C 0 g 58
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Staro Jahre Staro Jahre   [h 5] 2140/2 D 5 17.1 96
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-3 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/1 C 4 15.6 321
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-9 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2140/2 C 0 g 60
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2140/4 D 0 21.0g 856
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2140/11 D 3 17.2 61
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Rectifier Rectifier   [h 4] 2140/10 D 0 19.5g 101
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Garbo Boko Garbo Boko   [s 4] 2140/6 C str
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/7 C 6 17.0 174
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-4 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 1640/1 B str
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-6 Risåelden Risåelden   [v 6] 2140/2 A 0 g 541
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-3 Garbo Boko Garbo Boko   [s 4] 2140/2 D 0 20.6 192
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Garbo Boko Garbo Boko   [s 4] 2140/1 D 4 18.8 340
2017-04-07 2017-04-07 Boden-4 Rectifier Rectifier   [h 4] 2140/5 B 0 19.7g 410
2017-04-07 2017-04-07 Boden-2 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 2140/4 D 8 20.2 268
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2160/8 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-8 Hirvonen Hirvonen   [v 8] 2140/11 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Rectifier Rectifier   [h 4] 2640/1 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/3 D 6 22.9 214
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2140/2 D 2 20.1g 66
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/6 C 6 18.5 55
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2160/12 D 7 18.3 508
2017-03-25 2017-03-25 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 6] 1640/5 B str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-1 Jasmine Zon Jasmine Zon   [s 3] 1640/6 C 3 19.9 203
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-9 Don Brodde Don Brodde   [v 5] 2140/7 A 8 19.0 32
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Miss Dynamite Miss Dynamite   [s 5] 2140/9 D 4 20.6 95
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Trimma Trimma   [s 7] 2660/11 C 8 38.6g 252
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2160/11 D 0 22.0g 126
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Rectifier Rectifier   [h 4] 2640/2 A 0 19.9 166
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-9 Don Brodde Don Brodde   [v 5] 2640/3 A 0 19.5 345
2017-03-03 2017-03-03 Umeå-7 Rectifier Rectifier   [h 4] 2140/2 B 6 17.8 140
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-8 Risåelden Risåelden   [v 6] 2160/11 B 0 g 604
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-4 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2660/14 C 0 16.5 1070
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-3 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2140/6 C 0 21.7g 129
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-6 Tea Party Tea Party   [s 5] 2140/1 C 6 15.9 805
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-4 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 1640/4 C str
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 Ros Svarten Ros Svarten   [h 5] 2140/3 B str
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-6 Rectifier Rectifier   [h 4] 2140/5 A 0 58
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-5 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2140/8 B 0 16.8 306
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-4 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2640/3 C 0 57
2017-01-15 2017-01-15 Umeå-1 Staro Jahre Staro Jahre   [h 5] 2140/4 C 6 21.4 61
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-3 Queen of Victory Queen of Victory   [s 6] 2140/3 B str
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-2 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2140/4 C 4 16.5 99
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/8 C 4 16.0 84
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-1 Great Victory Great Victory   [v 6] 2180/6 C 5 19.7g 30
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-4 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 5] 2140/5 A 7 17.9 29
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-6 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/10 C str
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Risåelden Risåelden   [v 7] 1640/5 B 0 g 128
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-8 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 5] 2140/10 B str
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-1 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/1 C 2 15.7 290
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2160/12 D 0 g 320
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2160/12 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/1 D str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Great Victory Great Victory   [v 6] 2140/7 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 5] 2640/2 B str
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 5] 2140/9 B 4 16.6 79
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Great Victory Great Victory   [v 6] 2140/1 D 4 16.9 558
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/9 D 4 18.0 355
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-5 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2160/4 D 0 31.3 353
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-11 Risåelden Risåelden   [v 7] 1660/13 A 3 27.4 85
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2140/4 D 2 35.1 89
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Baystone W.F. Baystone W.F.   [v 6] 1640/2 D str
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/3 D 1 19.0 49
2018-10-29 2018-10-29 Boden-2 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/14 B 0 17.7 370
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/10 C 8 16.2 641
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 5] 2140/3 B 0 18.9 23
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2160/8 C 2 32.2 25
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2160/6 C 6 32.1 320
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-7 Risåelden Risåelden   [v 7] 2140/5 D 3 27.9 384
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Great Victory Great Victory   [v 6] 2140/8 D 6 16.0 969
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2160/9 C 0 g 206
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-8 Tams Ville Tams Ville   [v 7] 2140/1 D 3 36.0 139
2018-09-20 2018-09-20 Boden-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2160/11 A 6 17.6 71
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Risåelden Risåelden   [v 7] 1660/13 B 4 26.6 77
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Great Victory Great Victory   [v 6] 2140/3 D 0 17.1 173
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2180/7 B 6 32.4 95
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-9 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2140/4 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-2 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/4 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/6 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2160/9 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-3 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2160/14 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 1640/1 B 1 34.1 31
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-2 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/7 D 4 18.2 319
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-6 Risåelden Risåelden   [v 7] 2160/5 D 5 27.3 357
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/1 C 0 17.3g 84
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-10 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2140/9 C 4 31.6 178
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-11 Great Victory Great Victory   [v 6] 2160/7 A 4 16.4 31
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-5 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/4 C 0 g 293
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Great Victory Great Victory   [v 6] 2160/7 A 1 16.7 49
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/1 D 4 15.1 154
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-5 Great Victory Great Victory   [v 6] 2140/2 B 4 16.8 37
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-8 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/3 D 3 16.8 435
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-6 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 9] 1640/9 D 8 25.7 229
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/9 B 3 15.8 44
2018-07-14 2018-07-14 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 7] 2160/12 A 4 27
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/1 C 2 15.6 38
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/10 B 4 16.3 417
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-6 Risåelden Risåelden   [v 7] 2140/2 D 3 26.8 153
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-2 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2140/3 D 0 31.2 1101
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-7 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 1640/5 B 0 38.4g 90
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 5] 2140/14 A 1 16.5 79
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2140/1 D 0 g 415
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-3 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/7 D 0 701
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-5 Ros Svarten Ros Svarten   [v 6] 1640/5 D 0 29.4 104
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-7 Risåelden Risåelden   [v 7] 1640/11 B 2 27.7 191
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-10 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 9] 3180/11 D 6 30.1 775
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-1 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2140/3 D 0 30.7 1139
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 1640/3 C 6 16.4 112
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-4 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 9] 2140/6 D 4 26.1 445
2018-05-25 2018-05-25 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 7] 1640/4 D 1 26.1 183
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-3 Risåelden Risåelden   [v 7] 1660/7 D 5 26.9 677
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 3] 2160/5 B str
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-3 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2140/2 D 0 32.6g 385
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-4 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/4 C 2 17.9 179
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 9] 2160/5 C 0 g 1124
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-5 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2140/2 C str
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-8 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2140/5 D str
2018-05-10 2018-05-10 Boden-2 Ros Svarten Ros Svarten   [v 6] 2160/9 D 2 28.6 23
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-1 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2160/12 C str
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 4] 2160/7 B 0 21.6g 77
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-8 Wikipedia Wikipedia   [s 4] 2140/4 C 1 20.0 94
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Risåelden Risåelden   [v 7] 1640/5 D 0 30.3 224
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 4] 2140/3 D str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-8 Risåelden Risåelden   [v 7] 2160/10 C 6 31.6 105
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-2 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2160/10 C 0 33.9 285
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-4 Brödsjö Odin Brödsjö Odin   [h 9] 2160/5 C str
2018-01-20 2018-01-20 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 7] 2160/4 D 0 g 137
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-3 Dale Oda Dale Oda   [s 7] 2140/2 D 5 33.3g 269
2018-01-01 2018-01-01 Boden-5 Risåelden Risåelden   [v 7] 1640/6 B 1 29.9 83
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 2140/15 B 6 17.1 181
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-5 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2140/3 A 0 16.5 388
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-7 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2160/7 C 4 16.4 1131
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-9 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2640/10 B 4 18.9 80
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-11 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 1640/7 D 0 15.0 641
2019-12-16 2019-12-16 Skellefteå-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2140/10 D 0 18.8 558
2019-12-13 2019-12-13 Boden-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 5] 2160/6 D str
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2140/14 A str
2019-12-13 2019-12-13 Boden-7 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 1640/5 A str
2019-12-07 2019-12-07 Boden-5 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2140/10 D 0 34.0g 301
2019-12-07 2019-12-07 Boden-6 Judge Peter Judge Peter   [v 5] 1640/1 B 2 17.0 42
2019-12-07 2019-12-07 Boden-9 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 1640/12 C 5 16.5 315
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-5 Judge Peter Judge Peter   [v 5] 1640/3 B 3 16.3 100
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-6 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2140/5 A 0 16.0 95
2019-11-15 2019-11-15 Boden-3 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 1640/8 C 0 g 223
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2160/7 D 0 19.0g 466
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 4] 2160/9 C 7 36.3g 174
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-4 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 1640/2 D 2 15.0 314
2019-11-05 2019-11-05 Boden-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2140/6 C 2 31.4 33
2019-11-05 2019-11-05 Boden-9 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 3] 2160/6 D str
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2640/6 C 2 17.3 153
2019-10-31 2019-10-31 Boden-9 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 1640/8 C 6 17.9g 99
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-5 Judge Peter Judge Peter   [v 5] 2140/11 B str
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-7 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 3] 1680/9 C 2 35.6g 92
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2660/7 C 0 g 151
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2140/13 A 0 16.7 143
2019-10-24 2019-10-24 Boden-9 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/10 C 4 18.3 208
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-4 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2680/10 C str
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-5 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2140/15 A 4 16.2 123
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-10 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2140/4 C 0 31.6g 118
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 4] 1640/5 D 3 36.5g 172
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Euro Pool Euro Pool   [s 3] 2140/6 D 0 20.7 207
2019-10-10 2019-10-10 Boden-10 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2180/15 A 4 17.0 222
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2160/12 A 2 16.1 144
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-9 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2140/8 A 7 14.3 362
2019-09-19 2019-09-19 Boden-3 Judge Peter Judge Peter   [v 5] 2160/13 B 6 17.0 267
2019-09-19 2019-09-19 Boden-9 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2140/11 A 2 16.7 23
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-9 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2140/1 D 6 15.6 861
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2160/10 B 4 15.5 585
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-12 Judge Peter Judge Peter   [v 5] 2140/1 D 6 16.9 504
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-7 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2160/8 A 1 14.8g 35
2019-08-29 2019-08-29 Boden-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 3] 2160/6 C 4 36.4 200
2019-08-29 2019-08-29 Boden-10 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 1640/10 D 0 31.4g 469
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-9 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2140/3 D 0 15.0 808
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-5 Risåvinnie Risåvinnie   [s 4] 2140/3 D str
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-6 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2140/5 B 5 16.1 114
2019-08-22 2019-08-22 Boden-2 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2140/1 C 2 16.1 56
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-1 Garden Grove Garden Grove   [s 3] 2140/5 C 0 23.8g 319
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-2 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 3] 1640/6 C 5 36.0 231
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-6 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2140/1 C 4 29.8g 35
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Bestitvå Bestitvå   [v 8] 2140/6 D 0 18.9 147
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-8 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2160/14 A 3 15.0 610
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-5 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2140/9 B 2 16.3 51
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 1640/3 B 2 13.1 58
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-6 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2180/6 C 0 g 66
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/3 C 5 18.1 45
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2140/1 D 6 14.6 299
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-6 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 1640/8 C 2 28.7 91
2019-07-25 2019-07-25 Boden-2 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 3] 2140/7 B 2 17.0 30
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-3 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2140/9 C 4 28.8 926
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Risåelden Risåelden   [v 8] 1660/11 C 0 g 625
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-10 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/4 D str
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 6] 2180/13 A str
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-7 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 1640/4 C str
2019-07-08 2019-07-08 Boden-6 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2640/5 A 0 18.4 103
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 1640/3 C str
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2660/7 C 5 33.1g 127
2019-06-24 2019-06-24 Boden-4 Great Victory Great Victory   [v 7] 1640/5 B 3 14.8 46
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/4 D str
2019-06-24 2019-06-24 Boden-8 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 4] 2160/4 D 0 32.5g 182
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2160/14 D 7 15.6 416
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 1640/1 C 6 15.2 76
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/8 C 4 19.1 184
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 6] 2140/6 B 0 135
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-4 Great Victory Great Victory   [v 7] 2140/8 C 6 17.5 143
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-2 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 5] 2140/1 D str
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 1640/11 B 1 16.5 62
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Wikipedia Wikipedia   [s 5] 2140/5 D str
2019-01-11 2019-01-11 Boden-4 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2640/9 B 0 54
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 6] 1640/6 C 1 14.5 125
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-9 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 6] 2140/6 A 1 17.9 45
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 5] 2140/12 A 4 18.4 136
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [h 6] 2640/3 B str
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-8 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 5] 1660/4 D 1 36.8 266
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-9 Great Victory Great Victory   [v 7] 2140/8 B 1 18.3 72
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Florianne Florianne   [s 4] 2140/1 C 0 g 106
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/5 D 0 18.3 509
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-4 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1660/11 D 5 27.0 931
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2140/2 D 6 28.1g 655
2020-10-15 2020-10-15 Boden-8 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2640/5 D 2 33.0 72
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-1 Garli Prinsessa Garli Prinsessa   [s 3] 2160/10 C 0 g 65
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-5 Misco Palema Misco Palema   [v 6] 2140/1 D 0 24.9g 161
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-8 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 1640/9 B 5 15.1 99
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-2 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2160/14 B 5 28.5 170
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-7 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2200/6 D str
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-5 Garli Prinsessa Garli Prinsessa   [s 3] 2140/4 C str
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-8 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2140/8 D str
2020-09-24 2020-09-24 Boden-2 Florianne Florianne   [s 4] 2640/1 C 2 17.0 166
2020-09-24 2020-09-24 Boden-7 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 2140/3 D 0 33.2 530
2020-09-24 2020-09-24 Boden-9 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/9 D 0 16.5 231
2020-09-17 2020-09-17 Boden-2 Judge Peter Judge Peter   [v 6] 2140/7 B str
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-2 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1640/1 D 6 25.9 648
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/11 D 0 15.9 844
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-7 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 1640/1 D 0 g 250
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-8 Great Victory Great Victory   [v 8] 2160/15 B 5 16.7 379
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-5 Florianne Florianne   [s 4] 2140/9 C 0 g 1076
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-6 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2140/1 C 4 29.3 846
2020-09-10 2020-09-10 Boden-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2140/4 C 2 32.6g 54
2020-09-10 2020-09-10 Boden-3 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/12 B 4 17.2 60
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-1 Garli Prinsessa Garli Prinsessa   [s 3] 2140/4 C 3 37.9 68
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-3 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/1 C 0 g 498
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-9 Great Victory Great Victory   [v 8] 1640/7 B 7 17.1g 171
2020-08-31 2020-08-31 Boden-7 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2180/4 B 2 30.2 34
2020-08-23 2020-08-23 Boden-1 Misco Palema Misco Palema   [v 6] 2140/4 D 0 g 497
2020-08-23 2020-08-23 Boden-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/11 C 7 16.5 377
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Lennox Laday Lennox Laday   [v 7] 2140/5 C 4 16.5 381
2020-08-23 2020-08-23 Boden-8 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/9 A 7 19.9g 97
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2140/6 D 3 32.4 825
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-3 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 2140/7 D 0 28.4 410
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-4 Great Victory Great Victory   [v 8] 2140/15 C 0 16.8 1032
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-6 Garli Prinsessa Garli Prinsessa   [s 3] 2140/2 C 0 g 313
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-1 Illvilja Illvilja   [s 6] 1660/2 C 5 32.3 74
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-4 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2160/9 B 5 30.1g 53
2020-08-12 2020-08-12 Boden-1 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2160/11 D 0 17.5g 838
2020-08-12 2020-08-12 Boden-5 Florianne Florianne   [s 4] 2640/10 D 0 16.7 1889
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-3 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/6 B 5 17.2 17
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-5 Great Victory Great Victory   [v 8] 2140/2 C 3 16.1 38
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-8 Misco Palema Misco Palema   [v 6] 2140/2 D 0 17.9 726
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-10 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2160/6 A 2 29.7 33
2020-08-04 2020-08-04 Boden-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1640/11 D 0 g 602
2020-08-04 2020-08-04 Boden-7 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/11 A 1 17.4 36
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-2 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2660/11 A 3 33.1 20
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-4 Florianne Florianne   [s 4] 1640/2 C 4 14.6 520
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-11 Great Victory Great Victory   [v 8] 2160/14 C 7 16.3 175
2020-07-16 2020-07-16 Boden-1 Florianne Florianne   [s 4] 2140/7 A 3 17.1 168
2020-07-16 2020-07-16 Boden-2 Catching Fire Catching Fire   [v 5] 3140/5 D 0 19.3 818
2020-07-16 2020-07-16 Boden-5 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2140/11 C 7 29.6 227
2020-07-16 2020-07-16 Boden-6 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/1 C 2 17.1g 48
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-1 Great Victory Great Victory   [v 8] 2140/12 D 7 15.7 879
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-2 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 1640/3 C 4 33.9g 231
2020-07-07 2020-07-07 Boden-2 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/10 B 2 17.2 28
2020-07-07 2020-07-07 Boden-8 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [v 4] 2140/11 A 0 15.5 385
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-9 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 1640/9 B 4 28.3 27
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-3 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2640/2 C 0 g 396
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-8 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/1 C 3 19.1 83
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-1 A.W.'s Fastlight A.W.'s Fastlight   [v 3] 2140/8 D 2 18.5g 87
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-5 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [v 4] 2140/2 C 5 14.1 343
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-7 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/12 B 0 16.9 1051
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-11 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2140/2 D 4 28.1 441
2020-06-13 2020-06-13 Boden-3 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 4] 2160/6 B 6 14.5 660
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-2 Winchester Bay Winchester Bay   [v 9] 1660/12 C 0 14.9 445
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-4 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2140/3 B 0 g 63
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-5 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/4 D 7 18.6g 247
2020-06-05 2020-06-05 Boden-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2160/5 C 2 32.1 101
2020-06-05 2020-06-05 Boden-3 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/2 D 0 20.3g 400
2020-06-05 2020-06-05 Boden-7 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2140/3 C 0 g 39
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-6 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/8 B str
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-7 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2180/5 B 5 28.5g 111
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-8 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 7] 1640/6 B 0 g 278
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-5 Winchester Bay Winchester Bay   [v 9] 2140/4 C 1 16.1 66
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-9 Florianne Florianne   [s 4] 2640/2 B 1 19.4 31
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-2 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2140/1 D 4 32.2 206
2020-05-14 2020-05-14 Boden-5 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2140/5 C 5 31.9 67
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-1 Guldhagens Kevin Guldhagens Kevin   [v 5] 2640/2 D 2 29.4 433
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-1 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2660/2 C 5 20.0 228
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-8 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/9 A 6 17.1 119
2020-05-07 2020-05-07 Skellefteå-3 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2140/3 D 4 33.6g 476
2020-04-30 2020-04-30 Boden-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 1640/4 D 7 31.6g 178
2020-04-30 2020-04-30 Boden-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 2140/1 C 0 29.7 100
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/14 A 7 16.3 212
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-7 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/4 B 3 18.0 81
2020-04-21 2020-04-21 Boden-5 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2640/1 C 2 33.7 148
2020-04-21 2020-04-21 Boden-8 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 7] 2660/9 A 6 17.7 48
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-2 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1640/5 C 4 26.2 397
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-4 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/12 C 7 15.1 1103
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-2 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/11 C 4 18.5 421
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-7 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 4] 2140/1 D 5 15.1 658
2020-04-04 2020-04-04 Boden-2 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 7] 2140/2 A str
2020-04-04 2020-04-04 Boden-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 7] 2140/5 D str
2020-03-26 2020-03-26 Boden-4 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2160/3 D str
2020-03-26 2020-03-26 Boden-7 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/5 B str
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 2180/8 B 0 32.4 22
2020-03-19 2020-03-19 Boden-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2160/6 B 7 37.1g 30
2020-03-19 2020-03-19 Boden-3 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/1 D 5 19.2 665
2020-03-19 2020-03-19 Boden-5 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 4] 2160/7 A 3 16.8 59
2020-03-19 2020-03-19 Boden-8 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 7] 2140/2 A 6 16.3 508
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-1 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 1640/6 C 1 36.0 217
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1660/10 A 2 29.8 149
2020-02-27 2020-02-27 Boden-1 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 6] 2140/2 D str
2020-02-27 2020-02-27 Boden-7 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 7] 1640/9 A 0 17.2 148
2020-02-27 2020-02-27 Boden-8 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 7] 2140/1 D 0 17.2 657
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-3 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2140/3 D 0 g 51
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-6 Ros Svarten Ros Svarten   [v 8] 1640/5 C str
2020-02-16 2020-02-16 Boden-1 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/8 C 0 g 316
2020-02-16 2020-02-16 Boden-2 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 4] 2140/5 C 1 17.9 25
2020-02-16 2020-02-16 Boden-10 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/2 C 0 20.0 96
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-1 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 7] 1660/5 C 2 16.3 43
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-4 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 7] 2140/4 B 2 16.6 29
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-5 Risåvinnie Risåvinnie   [s 5] 2160/3 C 4 36.4 125
2020-01-30 2020-01-30 Boden-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 2140/4 D 2 32.9 163
2020-01-30 2020-01-30 Boden-2 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/5 D 6 20.6 181
2020-01-30 2020-01-30 Boden-6 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2160/7 A 1 16.1 51
2020-01-30 2020-01-30 Boden-10 Giel Wielinga Giel Wielinga   [v 7] 2140/13 A 1 17.6 59
2020-01-19 2020-01-19 Boden-3 Judge Peter Judge Peter   [v 6] 1640/5 A 4 16.9g 57
2020-01-19 2020-01-19 Boden-4 Get Lucky D.E. Get Lucky D.E.   [v 7] 2140/1 A str
2020-01-19 2020-01-19 Boden-7 Jelmer Boshoeve Jelmer Boshoeve   [h 4] 2140/12 B 2 16.7g 35
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-1 Guldhagens Leopold Guldhagens Leopold   [v 4] 1680/10 C 3 33.3 200
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-2 Wreck it Ralph Wreck it Ralph   [v 4] 2140/2 D str
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-3 Nesvik Oda Nesvik Oda   [s 6] 2140/1 D 0 37.6g 320
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-7 Celeste Brodda Celeste Brodda   [s 6] 2140/4 B 2 16.9 50ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se