Christian Lindhardt V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Christian Lindhardt. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Christian Lindhardt har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Christian Lindhardt har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Christian Lindhardt


Winter Burst rullar vidare och under torsdagskvällen var det dags för ett gästspel i danska Ålborg.Flemming Jensen inledde med att vinna me..


Winter Burst rullar vidare och under torsdagskvällen var det dags för ett gästspel i danska Ålborg.
Flemming Jensen inledde med att vinna med omgångens mest spelade häst, Eros Zola i V75-2. ”Isemanden” valde att ta det lugnt från start och backade ner hästen i tredje par utvändigt från spår åtta bakom bilen. Samtidigt tog andrahandsfavoriten Elegant CN hand om ledningen. Men han anförde i ett rätt så friskt tempo och Flemming satt och gottade sig i tredje ytter. Han satte in attacken över den sista bortre långsidan, och även om det var en bit fram till ledande Elegant CN som ryckte undan, så avgjorde Eros Zola säkert kort före mål efter en vass avslutning.
– Det kändes fint. Han var lugnt och de andra fick öppna fort samtidigt som vi fick ett fint lopp. Det passade oss bra. Han kändes kanonfin och jag hade mycket att köra med på upploppet, sa Flemming Jensen.

Nollprocentare lade grunden till miljonutdelning
Däremot brände Jensen med storfavoriten Golden Rain i V75-inledningen. Ekipaget satt långt ner i kön och även om det var långt fram så var hästen gott gåendes när hon galopperade mitt i sist sväng. Istället blev det en riktig megaskräll när nollprocentaren(!) Golden Star K.J. fick huvudet först över mållinjen, tillsammans med sin tränare Christian Lindhardt. Detta trots en resa utvändigt om ledaren de sista 1500 metrarna. Över upploppet gick han i närkamp med ledande Mook, och kort före mål var sensationen ett faktum. Golden Star K.J. var minst spelad i loppet till 0,46 procent av insatsfördelningen.

Enkelt för Emoji från dödens – ”Hade bästa hästen”
Mer Flemming Jensen blev det i den tredje avdelningen när Emoji bara var bäst tillsammans med Birger Jörgensen i sulkyn. Steen Juul valde att köra i ledningen med Andre Ward och drog på i ett friskt tempo. Det bekymrade inte Birger Jörgensen som satte sig lugn utvändigt med Emoji. Han bevakade och såg även till att favoriten Floris Baldwin inte skulle få chansen i tid från rygg på ledaren. Inne på upploppet slog Emoji klorna i ledaren och gled ifrån till en mycket lätt seger. Det såg långt ifrån slutsålt ut i mål och det var en imponerande seger av den Flemming Jensen-tränade hästen. Tvåa blev Floris Baldwin som fick chansen för sent mellan hästar mitt på upploppet men som var utan chans att hota vinnaren.
– Jag hade bästa hästen och var aldrig orolig. Han avgjorde ganska bekvämt, sa Birger Jörgensen.

Chablis överlägsen efter en smörresa
I den fjärde avdelningen levererade Gordon Dahl en liten skräll i Futteflagfis som hade torrast spurtkrut över upploppet och avgjorde till seger kort före mål.
– Vi fick det kört i halsen, konstaterade Gordon Dahl efteråt.
Girl Happy E P var smått överlägsen i den femte avdelningen och lekte med konkurrenterna från ledningen för Mads Henriksen. Det var hästens sjunde seger i den 20:e starten.
Nestor Steen Juul slog till i V75-6, tillika långloppet över dryga tre varv, när han bjöd sin egentränade Chablis på en drömresa i andra par utvändigt från 40 meters tillägg. Det tackade Chablis för som i ett nafs ryckte åt sig en klar ledning när Juul attackerade i slutsvängen, och sedan var det spel mot ett mål för Chablis över upploppet. Tvåa på avstånd var en tapper Rossi Garline som höll starkt från utvändigt om ledaren där han pressade ledande Gibson S H i omgångar.

Drygt 2,2 miljoner för sju rätt
Efter att Bette Knock spurtat till seger i den avslutande avdelningen för Jeppe Rask, återstod det endast två system som hittade alla sju vinnarna. Utdelningen för sju rätt blev 2 249 744 kronor. Sex rätt gav 5 592 kronor och fem rätt betalade 150 kronor.
Ett av systemen var inlämnat via Norsk Rikstoto i Norge och belönades totalt med sexor och femmor 2 601 819 kronor.
Det andra systemet var inlämnat på atg.se i Stockholm och där blev den totala vinsten 2 393 426 kronor.
Båda systemen kostade över tvåtusen kronor i insats och innehöll vardera varsin spik. Det var inte något filspel på något av systemen.

Michael Carlsson, Kanal 75


I fjol vann Robert Bergh-tränade Diamanten det tyska fyraåringsloppet med Kim Eriksson i sulkyn och även i år kan det bli den svenska fana..


I fjol vann Robert Bergh-tränade Diamanten det tyska fyraåringsloppet med Kim Eriksson i sulkyn och även i år kan det bli den svenska fanan som hissas efter målgång. Loppets förstapris uppgår till cirka 750 000 kronor och de svenska färgerna försvaras av Hesiod, Enterprise, Prosperous, Flying Fortuna och Heart of Steel. Dessutom får Kevin Oscarsson på nytt chansen bakom norska hoppet Giveitgasandgo.

Startlista
Grosser Preis von Deutschland
2 200 meter autostart

1. Classic Connection - Jean-Pierre Dubois (Yves Boireau)
2. Tsunami Diamant - Robin Bakker (Paul Hagoort)
3. American Cheque - Wilhelm Paal (Frode Hamre)
4. Hesiod - Ulf Ohlsson (Petri Salmela)
5. Mac Smily - Christian Lindhardt (Christian Lindhardt)
6. Enterprise - Carl Johan Jepson (Stefan Melander) 
7. Baxter Hill - Josef Franzl (Josef Franzl)
8. Prosperous - Marcus Lindgren (Marcus Lindgren)
9. Vaduz Wise As - Rick Ebbinge (Erwin Bot)
10. Giveitgasandgo - Kevin Oscarsson (Frode Hamre)
11. Flying Fortuna - Christoffer Eriksson (Tomas Malmqvist)
12. Heart of Steel - Peter Untersteiner (Peter Untersteiner)
13. Mc Arthur - Michael Nimczyk (Wolfgang Nimczyk)
Förstapris: 746 872 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


59-årige Johnny Takter meddelade i söndags att han avslutar sin kuskkarriär.Efter en både händelse- och segerrik vecka var det dags f..


59-årige Johnny Takter meddelade i söndags att han avslutar sin kuskkarriär.
Efter en både händelse- och segerrik vecka var det dags för en av de största i travsporten att runda av under Kristi Himmelsfärds dag hemma på Jägersro.
Drygt 19 000 personer hade strömmat till. Lika med nytt publikrekord i travets Malmö under den populära familjefesten Gentlemannadagen.
Kusken som vunnit Elitloppet, Sprintermästaren, Svenskt Travderby, Peter Haugton Memorial med flera storlopp var ordentligt i segertagen.
Tre segrar blev det under dagen. Detta tillsammans med Lars I Nilsson-tränade hästarna Procalate och Livi Magic. I Lopp 9 kom tredje pinnen. Christian Lindhardt tränar hästen som alltså kan bli Johnny Takters sista vinnare som kusk: Miss Marbel.
- Det var en bra dag. Man är inne i ett flyt, konstaterade Takter efter tredje dagssegern.

”Behöver mycket ledighet”
Jägersrokusken drar linan eftersom han inte längre känner motivationen och glädjen som krävs för att prestera på toppnivå.
I en förinspelad intervju i högtalarsystemen under dagen förklarade Johnny Takter beslutet.
- Jag behöver mycket ledighet ett tag nu. För trots alla framgångar har det känns tomt sista åren. Jag genomgår en stor förändring på det privata planet som jag inte vill gå in på nu och kommer definitivt inte att åka omkring och köra häst i den omfattningen jag gjort tidigare.

”Kan finnas till hands”
Johnny Takter fortsatte:
- Men jag vill gå ut och säga att jag lägger av så att alla vet att jag inte är gångbar för att köra. Det ger mig inte så mycket att köra ”vanliga” hästar längre. Då finns det ingen anledning att ta jobbet för yngre killar som kan ta över, sa Johnny.
En liten öppning lämnades för en fortsättning längre fram.
- Jag kan bli förälskad i hästar. Vi får se. Det är ett par hästar som jag verkligen brinner för…och skulle det funka för tränare och att de skulle tycka att det var okej, så kan jag finnas till hands. Men jag kommer inte att vara på Jägersro varje tisdag. Och ni slipper se mig i amatörloppen också! sa 59-åringen med ett garv.

Mikael Wikner, Kanal 75


Under Prix d’Amerique-dagen tidigare i år tog Day Or Night In sin hittills största seger i karriären. Förra veckan årsdebuterad..


Under Prix d’Amerique-dagen tidigare i år tog Day Or Night In sin hittills största seger i karriären. Förra veckan årsdebuterade han i Sverige på årssnabba kilometertiden 1.09,6.
På lördagen säkrade den sexåriga hingsten en finalplats till Olympiatravet. Även om det inte gick lika fort som i årsdebuten var hästen bättre den här gången, enligt tränaren och kusken.
- Han kändes så fantastiskt fin i dag. Han kändes ännu finare än vad han gjorde i Halmstad. Jag hade go feeling, det hade jag verkligen, sade Johan Untersteiner som förvånade många med att sno åt sig ledningen i den första kurvan.
- Jag hade bestämt att jag skulle prova en bit men jag hade inte en tanke på att jag kunde ta en längd på Dante Boko. Sedan öppnade Mindyourvalue mycket bättre än vad jag hade räknat med. Det var inga stora marginaler men vi lyckades ta oss förbi båda två.
Lutfi Kolgjini uppvaktade med Dante Boko på utsidan sista varvet men Day Or Night In stod emot attacken.
Halmstadhästen må vara läcker när han vinner men den där stjärnglansen kan annars vara svår att se.
- Det är bara en stor klumpeduns, han glänser ju inte men med hans mått mätt kändes det nästan som han var glänsande i dag. När man väl trycker gasen i botten är det en riktig V8-motor som kommer fram. Det är en häftig känsla, det är inte många hästar man får en sådan känsla med.

”Nya fotbollsskor i morgon”
Johan Untersteiner stod också som segrare i den inledande avdelningen.
Omgångens största favorit Harran Boko såg länge ut att hålla för trycket men i sista kurvan galopperade hästen. I stället kunde Johan Untersteiner lotsa Kalmartränade Fritjof till en skrällseger, till drygt 26 gånger pengarna på vinnarspelet.
- Det blev helt idealiskt, planen på förhand var att komma iväg bra och få rygg på Lugauer. Luckan kom perfekt 300 kvar, i samma ögonblick som Luguaers häst galopperade, sade segerkusken.
Det var en överlycklig tränare som gästade vinnarcirkeln.
- Nu blir det kval till Kungapokalen om två veckor och nya fotbollsskor i morgon till pojken, det lovade jag i ett svagt ögonblick före starten, sade Niklas Robertsson som hade sällskap av sin son.

24 segrar på 26 starter
Den danska segermaskinen Bandit Brick infriade förväntningarna i den avslutande avdelningen, klass I. 23 segrar på 25 starter fanns på meritlistan inför hans första start på svensk mark.
Johan Untersteiner släppte villigt ledningen när Steen Juul körde upp utvändigt. Bandit Brick stod sedan emot konkurrenterna och kunde lätt ta hem seger nummer 24.
På frågan om vad hans bästa egenskap är svarade tränaren och kusken Steen Juul:
- Han är travsäker, lätt att placera och är en dröm att köra.

Stallform hos Kolgjini
Lutfi Kolgjini hade en fantastisk dag på hemmaplan. Totalt blev det fyra segrar varav två inom V75-spelet.
Rajesh Face stod för en strålande årsdebut. Varken Olle Rolls, som jagade sjunde raka i V75, eller Master Crowe fick en syl i vädret.
- Han var pigg och glad hela vägen. Jag ryckte bomullen på honom och han bara lade in en växel till, sade Lutfi Kolgjini som även berättade om kommande uppgifter för femåringen.
- Han kommer att åka till USA i augusti och vara med i Toronto Maple Leaf först och sedan har han ett par fina lopp därutöver också men fram till dess ska han starta någon gång här hemma.
I V75-4 var Lutfi Kolgjinis Dontbreakthebankås starkast från ledningen.

I övrigt noterade vi att…
… Kevin Oscarsson gav Super War Horse ett perfekt lopp i V75-5. Efter sex raka andraplatser fick fyraåringen äntligen sätta nosen först igen. Den Jerry Riordan-tränade hästens fjärde seger i karriären.
- Han är väldigt fin att köra. Han behöver snälla resor, då är han väldigt speedig som han var i dag. Jag har känt att han bara blivit bättre och bättre för varje start i år, sade segerkusken.
… det blev spets och slut för tyskan Lesperanza i lärlingsloppet. I sulkyn satt Jan Hansen som räknade hem sin tredje V75-seger i karriären. Christian Lindhardt tränar det femåriga stoet.
… att utdelningen för sju rätt blev 436 140 kronor. Sex rätt betalade 999 kronor och fem rätt 70 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Under en rosaskimrande himmel avgjordes den 89:e upplagan av Svenskt Uppfödningslöpning på Jägersro under lördagseftermiddagen.Det ble..


Under en rosaskimrande himmel avgjordes den 89:e upplagan av Svenskt Uppfödningslöpning på Jägersro under lördagseftermiddagen.
Det blev en dramatisk inledning när Teton Lindyman inte ville vända upp och starten återkallades. När hästarna körde upp mot startbilen för andra gången sågs istället favoriten Smokin Joe galoppera men fann rätt aktion innan fältet släpptes iväg. Lutfi Kolgjini kunde överta ledningen efter 500 meter, med andrahandsfavoriten Global Welcome och Erik Adielsson utvändigt.
In på upploppet satt Erik Adielsson bakom en löpsugen tvååring som imponerande stort när han slog klorna i ledaren och sedan gick ifrån till en övertygande seger.
- Det är en riktigt rejäl häst, 500 meter kvar funderade jag nästan på om det kunde vara så här enkelt, sade segerkusken Erik Adielsson som förra året även styrde Svante Båth-tränade Coin Perdu till seger i det klassiska tvååringsloppet.
Även Svante Båth berömde sin tvååring efter loppet.
- Det var väldigt imponerande faktiskt. Han är en riktig, riktig kämpe.
Det här var Global Welcomes femte seger i sin sjätte start. Eftersom hästen är med i premiechansningen uppgick prischecken till 1,4 miljoner kronor.
Bakom Global Welcome spurtade Attraversiamo till en andraplats vilket gav Svante Båth, som hade kvalat in fem hästar till finalen, en dubbelseger. Fortune Mearas slutade fyra medan de övriga två slutade oplacerade.
Tredjeplatsen knep stoet Racing Brodda med tränaren Mattias Djuse i sulkyn.

Koljgini ramade in V75
Lutfi Kolgjini kunde räkna in två tränarsegrar på V75 och det var sonen Adrian Kolgjini som styrde in dem båda.
I den V75-1 kunde den storväxta Neelix efter en perfekt start spåra från start till mål och lämnade fältet bakom sig med flera längder.
- Det kan vara en derbyhäst absolut, sade segerkusken Adrian Kolgjini om treåringen som tog karriärens sjätte seger.
I gulddivisionen som avslutade V75-omgången imponerade Dante Boko stort när han utklassade konkurrenterna tillsammans med Adrian Kolgjini, som kunde bjuda på segergest. Det handlade om uppvisning i spets från start till mål och segermarginalen blev dryga 40 meter.

I övrigt noterade vi…
…att favoriten Man Of Steel dominerade den andra avdelningen och öppnade de första 500 metrarna på kilometertiden 1.08,0 och varvade på 1.10,7. Med luft ner till fältet vann Man Of Steel på tiden 1.12,2.
- Just de tiderna var jag väl inte så nöjd med. Han blev alldeles för hetsig med halvstängt huvudlag. Jag förbannade mig själv att jag satt på det där jävla huvudlaget, men det gick bra ändå, sade kusken och tränaren Stefan Persson som även är delägare.
… att Robert Bergh efter ett halvvarv i V75-3 resolut körde sig till ledningen med Angle Of Attack. Omgångens största favorit lämnade konkurrenterna i sista sväng.
- Han är som en annan häst när går först. Han blir som en katt, sade Robert Bergh.
…att Demolition Man F. blev en av fem V75-segrare från spets denna lördagen sedan Peter Untersteiner kört offensivt. Lördagens gladaste segrare var Halmstadamatören Bengt A Nilsson.
- Helt overkligt…jag vaknar väl sedan. Det är nästen en lite kelegris hemma, ändå springer han så bra. Det här är det största jag vunnit, sa en överlycklig Bengt A Nilsson.
…att V75-omgången bjöd på en riktig skräll och den kom i V75-6 där Peter Ingves lotsade 18-oddsaren Juan först i mål. Christian Lindhardt tränar vinnaren.
…att utdelningen på sju rätt på V75 blev 23 396 kronor. Sex rätt gav 183 kronor och fem rätt gav 21 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


Under en rosaskimrande himmel avgjordes den 89:e upplagan av Svenskt Uppfödningslöpning på Jägersro under lördagseftermiddagen.Det ble..


Under en rosaskimrande himmel avgjordes den 89:e upplagan av Svenskt Uppfödningslöpning på Jägersro under lördagseftermiddagen.
Det blev en dramatisk inledning när Teton Lindyman inte ville vända upp och starten återkallades. När hästarna körde upp mot startbilen för andra gången sågs istället favoriten Smokin Joe galoppera men fann rätt aktion innan fältet släpptes iväg. Lutfi Kolgjini kunde överta ledningen efter 500 meter, med andrahandsfavoriten Global Welcome och Erik Adielsson utvändigt.
In på upploppet satt Erik Adielsson bakom en löpsugen tvååring som imponerande stort när han slog klorna i ledaren och sedan gick ifrån till en övertygande seger.
- Det är en riktigt rejäl häst, 500 meter kvar funderade jag nästan på om det kunde vara så här enkelt, sade segerkusken Erik Adielsson som förra året även styrde Svante Båth-tränade Coin Perdu till seger i det klassiska tvååringsloppet.
Även Svante Båth berömde sin tvååring efter loppet.
- Det var väldigt imponerande faktiskt. Han är en riktig, riktig kämpe.
Det här var Global Welcomes femte seger i sin sjätte start. Eftersom hästen är med i premiechansningen uppgick prischecken till 1,4 miljoner kronor.
Bakom Global Welcome spurtade Attraversiamo till en andraplats vilket gav Svante Båth, som hade kvalat in fem hästar till finalen, en dubbelseger. Fortune Mearas slutade fyra medan de övriga två slutade oplacerade.
Tredjeplatsen knep stoet Racing Brodda med tränaren Mattias Djuse i sulkyn.

Kolgjini ramade in V75
Lutfi Kolgjini kunde räkna in två tränarsegrar på V75 och det var sonen Adrian Kolgjini som styrde in dem båda.
I V75-1 kunde den storväxta Neelix efter en perfekt start spåra från start till mål och lämnade fältet bakom sig med flera längder.
- Det kan vara en derbyhäst absolut, sade segerkusken Adrian Kolgjini om treåringen som tog karriärens sjätte seger.
I gulddivisionen som avslutade V75-omgången imponerade Dante Boko stort när han utklassade konkurrenterna tillsammans med Adrian Kolgjini, som kunde bjuda på segergest. Det handlade om uppvisning i spets från start till mål och segermarginalen blev dryga 40 meter.

I övrigt noterade vi…
…att favoriten Man Of Steel dominerade den andra avdelningen och öppnade de första 500 metrarna på kilometertiden 1.08,0 och varvade på 1.10,7. Med luft ner till fältet vann Man Of Steel på tiden 1.12,2.
- Just de tiderna var jag väl inte så nöjd med. Han blev alldeles för hetsig med halvstängt huvudlag. Jag förbannade mig själv att jag satt på det där jävla huvudlaget, men det gick bra ändå, sade kusken och tränaren Stefan Persson som även är delägare.
… att Robert Bergh efter ett halvvarv i V75-3 resolut körde sig till ledningen med Angle Of Attack. Omgångens största favorit lämnade konkurrenterna i sista sväng.
- Han är som en annan häst när han går först. Han blir som en katt, sade Robert Bergh.
…att Demolition Man F. blev en av fem V75-segrare från spets denna lördagen sedan Peter Untersteiner kört offensivt. Lördagens gladaste segrare var Halmstadamatören Bengt A Nilsson.
- Helt overkligt…jag vaknar väl sedan. Det är nästen en lite kelegris hemma, ändå springer han så bra. Det här är det största jag vunnit, sa en överlycklig Bengt A Nilsson.
…att V75-omgången bjöd på en riktig skräll och den kom i V75-6 där Peter Ingves lotsade 18-oddsaren Juan först i mål. Christian Lindhardt tränar vinnaren.
…att utdelningen på sju rätt på V75 blev 23 396 kronor. Sex rätt gav 183 kronor och fem rätt gav 21 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-03 2016-12-03 Jägersro Trav-4 Kelso Kelso   [v 4] 2140/8 A 0 15.6 81
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-4 Juan* Juan*   [v 5] 2140/5 B 1 15.0 16
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-3 Tano Bork* Tano Bork*   [v 6] 1609/5 D str
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-8 Litana* Litana*   [s 4] 2140/5 D 6 15.4 22
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-3 Juan* Juan*   [v 6] 2140/7 C 3 13.5 19
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-7 Royal Blue Royal Blue   [s 5] 2140/3 C 2 15.1 30



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se