Christian Fiore V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Christian Fiore. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Christian Fiore har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-6 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 6] 2160/5 C
2021-08-05 2021-08-05 Åby-5 Cash Bore Cash Bore   [v 6] 2140/3 D

Nyheter för travkusk Christian Fiore


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppfor..


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppform. Med andra ord bör konkurrenterna bäva för den dag hästen börjar vässas på allvar.
- Hon är fantastiskt! Jag hoppas att hon ska utvecklas så pass att hon ska kunna duga i något årgångslopp. Men hon är bara anmäld till Breeders’ Crown så det får bli det vi siktar på, sa Björn Röcklinger efter onsdagens seger.
De fyraåriga kullsystrarna slipper alltså den flyfotade damen i de största sammanhangen fram till hösten. Men det finns många andra lopp och fortsätter La Plus Belle på den inslagna vägen blir hon inte lätt att tas med.
- Hon är fantastisk i loppen. Innan är hon okoncentrerad och springer och vevar med benen åt alla håll men när det blir lopp är hon väldigt fin. Då gäller det bara att komma ner i position för man vet att sista varvet springer hon in i mål, sa Ulf Eriksson.
Han har kört hästen vid samtliga segrar och den här gången serverade han stoet ett lopp i tredje par utvändigt. Halvvarvet från mål styrde han på i tredjespår och då levererade La Plus Belle en ruggig avslutning och fångade in undflyende Digital Download.
- Jag har kört den som ledde mycket och vet att det är en bra häst. Han gjorde helt rätt som ryckte undan men den här var lite snabbare.
I sulkyn bakom måltvåan satt Ulf Erikssons son Anders Eriksson.
- Ja... Nu får jag inga julklappar i år heller, sa segerkusken.

Kung på Åby
Solvalla delade på V86-omgången med Åby och där visade ett annat stjärnämne upp sig. King of Everything tvingades till en brutal öppning i tredjespår för att komma till ledningen men hade ändå mod och styrka att hålla konkurrenterna bakom sig hela vägen.
- Det är en fantastisk häst. Sedan mår man dåligt när första fem går på 1.08,9. Det är inte sommarförhållanden direkt. Men jag hade inte så mycket till val. De innanför körde mot varandra för att släppa till mig och det var bara att fortsätta framåt. Sedan var det starkt att hålla undan naturligtvis, men han är tränad, sa tränare och kusk Claes Svensson.
Det var King of Everythings fjärde seger i sjunde starten och framöver väntar större uppgifter.
- Jag hoppas att han kan hålla sig fräsch och vara med på lördagarna till att börja med. Sedan kanske det kan bli något av de större fyraåringsloppen.

Tredje raka från spets
Thomas Uhrberg har en spännande häst i fyraårige Jumeirah Boko. Han kom med två raka segrar från ledningen och sedan han svarat upp innerspåret bakom startbilen förlängdes sviten.
- Han har varit fin hela tiden och kvalade redan som tvååring. Sedan strulade det lite med halsinfektioner och så under treåringssäsongen. Men det började släppa för honom i höstas.
- Det är en häst med mycket muskler. Han har bra styrka och det är fint psyke i honom också, sa Thomas Uhrberg.
Dessförinnan hade Vikings Preacher infriat favoritspelarnas förväntningar på Åby. Han fick överta ledningen utan strid och körande Anders Christiansson kunde därefter dra ner på tempot rejält och spara på hästen krafter. Det hårdnade ändå till när Felix V.M. utmanade över upploppet men Vikings Preacher kämpade berömvärt och skar mållinjen som etta.
- Nu är vi tillbaka! Men vi får be om ursäkt för det blev ju inte ens ett lopp. Men så blir man ändå nervös när femman var så jäkla bra i dag. Fan vad gött! sa hästen färgstarke tränare Tony Löfgren.
Laura Myllymaa-tränade Bellmondo fick också vända upp för segerdefilering på Åby sedan han lotsats först över mållinjen av Christian Fiore.

”Man får nypa sig i armen”
Finske Ronaldo Malibu kom från en rejäl flopp i V75 då han inte kunde någonting från andra par utvändigt. Den här gången var han tillbaka i gammalt gott slag och spurtade till säker seger från rygg på ledaren.
- Det var skönt! Man behöver lite tur och jag var jättenöjd när Björn Goop attackerade 1 000 kvar för det hade gått ganska långsamt. Det är en jättefin häst det här som har haft lite problem med benen, men han har fin kapacitet, sa tränare och kusk Mika Forss i Solvallas vinnarcirkel.
Övriga V86-lopp på huvudstadsbanan vanns av Rikard N Skoglund. Först satte han dit Marcus Mathisen-tränade Cobbys Nana och sedan hoppade han upp bakom Sir Ratzeputs, som slog till med mycket snabba 1.12,2 över 2 140 meter med voltstart i sin första start på närmare ett år.
- Sista varvet, det är så att man får nypa sig i armen. Jag vet inte hur Timo Nurmos gör men att presentera en häst som kommer ut efter så lång tid och gör ett sådant här lopp, det är nog bara han som kan göra det, sa Skoglund.
På V86 betalade åtta rätt 65 597 kronor. För sju rätt fick man 619 kronor och för fem rätt 60 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Emilia Leo svänger runt och både rider och kör lopp i travets Sverige.701 lopp i både sulky och sadel blev det i fjol och 118 segrar. Impo..


Emilia Leo svänger runt och både rider och kör lopp i travets Sverige.
701 lopp i både sulky och sadel blev det i fjol och 118 segrar. Imponerande 9,1 miljoner inkört.
2020 då? Nej, det har börjat halvsegt om man får tro Leo själv. På onsdagen ramlade det emellertid in tre segrar och nu är hon uppe i elva förstaplatser.
Med Stefan Melanders fyraåriga sto Fuel Burn blev det ett vilsamt lopp i tredjeparet invändigt. En position som blev rygg ledaren genom den sista kurvan då hästen framför plockades ut ett spår och helt fritt då Teton Sweet Lindy galopperade utvändigt ledaren i den sista kurvan.
Emilia Leo hann precis fram med Fuel Burn och segern kom på målfoto före ledande Bling Bling.
- Det var en fin häst. Jag skulle köra lite på chans och hade tur där i sista sväng att det löste sig med en mycket perfekt resa, kommenterade Emila Leo segern med överraskningen.
Det var tredje gången Stefan Melander anlitade 27-åringen.
- Det är andra gången jag kör åt Stefan, och så har jag ridit en gång. Det här var andra segern.
I loppet före på Solvalla segrade Emilia Leo med Gävle-amatören Jessica Simpssons Naughty Boy.
Erik Adielsson tog ledningen i loppet från innerspåret med Reijo Liljendahl-tränade Ti Amo Face. Det handlade om ett stayerlopp över 3140 meter och Adielsson åkte dit två meter före mål. Emila Leo fick upp farten rejält med Naughty Boy över upploppet och tog segern på målfoto.
Här blev storfavoriten Very Charming struken en timme före start.

Nära Leo igen…
Emilia Leo (ständigt denna Leo) var på väg mot seger även i stoloppet (V86-6) med flyfotade Viola Grif. Italienskan som galopperade i ett V75-lopp i den senaste starten rullade nu över i galopp 300 meter från mål när Leo jagade undan i den sista kurvan.
Mattias Djuse tackade för bjudningen och tog hem loppet med Sovalla-amatören Stefan Olssons Bear Victory. Prestationen stod dock Viola Grif för. Sofia Aronssons italienska spurtade vasst när hon ställde sig i trav igen och var bara en halv längd ifrån i mål…
Jorma Kontio vann V86-8 på Solvalla med finske Jani Oinonens Boulder Luke efter en offensiv till ledningen förbi loppets favorit när bilen lämnade. Omgångens jättefavorit Payet D.E. (72 procent) positiv tvåa efter ett utvändigt lopp.

Crebas nöjd med holländskan
Solvalla och Jägersro delade på onsdagens omgång av V86 och och utdelningen sköt i höjden efter en del småskrällar under kvällen.
I Malmö blev det stort favoritfall i den tredje V86-avdelningen där storfavoriten Zaira del Ronco galopperade i ledningen i den första kurvan.
Nu blev det i stället Hans Crebas som tog hem loppet med Inez Alki som visat högform i några starter på slutet.
Loppet kördes i ett ganska friskt tempo och Crebas väntade in i det längsta med speeden på Inez Alki i fjärdeparet utvändigt och var ett tag ute i femtespår genom den sista kurvan. - Det blev väldigt bra för min del från bakspåret med 1.13 första varvet. Hästen kom i kanonförfattning från Hugo Langeweg Jr och har på sex starter för oss sprungit in över 200 000 kronor så det är vi jättenöjda över, sade numera Axevalla-tränaren Hans Crebas.
Även Jägersro hade ett trekilometerslopp på programmet. Jörgen Sjunnesson stod med dubbla tillägg och väntade in i det längsta med att sätta in stöten tillsammans med Panamera. Trots en dryg sista sväng avgjorde Ola Karlssons sexårige valack lekande lätt. En favorit spelad på 33 procent på V86.

Kung Edward miljonär
Skåneamatören Nicklas Dyrberg fick en miljonär i stallet efter det inledande sprinterloppet. Kung Edward var mycket startsnabb och sluggade sig till ledningen från ett femtespår bakom bilen och höll till mål för Joakim Lövgren.
60 000 kronor var segern värd och Kung Edward har nu tjänat 1 036 900 kronor på 77 starter hos Nicklas Dyrberg.
Taiga Woodland är ett riktigt kraftpaket som kunde vinna ett sprinterlopp enkelt för Christian Fiore efter att ha fått överta ledningen efter 500 meter.
1.08,9 första 500 blev 1.14,0 på varvet och den sjuårige valacken kunde hålla favoriten Vichy Grif en bit bakom sig. Segertiden 1.12,7 över 1640 meter auto.
Åtta rätt på V86 delade ut 427 688 kronor. Sju rätt gav 3 141 kronor och sex rätt 262 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de ..


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de mer betrodda som höll var Food Money i den sjätte avdelningen. Hästen, som tränas av Thomas Jezek, tog ledningen direkt och anförde i ett jämnt 1.10-tempo. Han gled bara ifrån till en imponerande seger. Peter Ingves körde Food Money för första gången och kan titulera sig hundraprocentig bakom den trefaldige miljonären. Förstapriset i loppet var 60 000 kronor och eftersom det blev banrekord blev det en extra bonus på 50 000 kronor.
– Han bestämde tempot själv och det kändes bra i sista sväng. När jag begärde lite extra sista 50 fick jag ett bra svar direkt, sa Peter Ingves.

Rejält bestraffad efter ful drivning
Det blev en överraskning i den inledande Grand Slam 75-avdelningen när Tagit Woodland blixtrade till ledningen från spår åtta bakom bilen. Han höll sedan säkert undan över upploppet ivrigt påhejad av Christian Fiore, som bjöd på en mycket ful drivning. Efter alla piskrapp över upploppet blev också Fiore rejält bestraffad med 6000 kronor i böter och en månads avstängning för felaktigt bruk av körspö.

Veijo firade 60 år med en dubbelseger
Fredrik Persson skrällvann i GS75-2 med sin egentränade Benjamin S.H. som tog sin första seger i karriären. Hästen satt sist i loppet men levererade en riktigt vass spurt och fångade in ledande Galant Sisu kort före mål.
Magnus Dahlén-tränade Thriller N.P. var bara bäst i långloppet över 3218 meter i GS75-3. Trots en stenhård öppning där han körde om ledningen mot Breidabliks Cognac så behöll han täten för Carl Johan Jepson och hade även krafter kvar till slut för att gå undan till en säker seger före bra spurtande Zio Tom Jet.
En imponerande insats svarade Corleone D.K. för i den fjärde avdelningen tillsammans med Henna Halme. Trots en tuff resa via tredjespår och dödens var hästen bara starkast till slut och vann lätt. Tränar gör Veijo Heiskanen som dagen till ära fyllde 60 år. Veijo fick även en dubbelseger till stallet då Barack La Marc vann montéloppet för Sofia Adolfsson utanför Grand Slam 75.
En dubbelseger blev det även för Magnus Dahlén och Carl Johan Jepson efter att Veravia As vunnit den femte avdelningen med minsta möjliga marginal.
Grand Slam 75 avslutades sedan med att Johan Untersteiner ledde runt om med sin egentränade Niky Flax.

Kanal 75


Ecurie D. mötte äldre hästar i sin tredje start i livet och den treårige hingsten såg helläcker ut när han dominerade V86-6..


Ecurie D. mötte äldre hästar i sin tredje start i livet och den treårige hingsten såg helläcker ut när han dominerade V86-6 tillsammans med Björn Goop.
Den danskfödde treåringen tränas av norske topptränaren Frode Hamre och det ser ut som att han har en oslipad diamant i stallet.
- Det finns jättemycket i honom och han har många kvalitéer, det är en snygg fin häst också. Han har ämnet, vi får se om det blir en slipad diamant, sa Björn Goop.
Segertiden för Ecurie D. blev utmärkta 1.13,4 över distansen 2 140 meter autostart.
Björn Goop körde en trio åt Frode Hamre inom V86-spelet och vann även med fyraåriga stoet Rebella Matters efter ledning från start till mål i V86-7.
- Fin, stark och rejäl – och en fin tid, sa Björn Goop som vann på 1.12,7/2140 meter autostart.
I V86-4 fick Björn Goop dock nöja sig med ett andrapris efter en offensiv styrning bakom storfavoriten High Into The Sky.
V86-4 var ett treåringslopp med endast fyra hästar till start och dessutom försvann en häst direkt med startgalopp. Trots endast tre hästar i loppet hände det en hel del. Unico Broline tog ledningen och sedan varvet kvar testade Björn Goop rejält med storfavoriten High Into The Sky, men fick svar. 600 kvar kunde ändå favoriten ta över och han försökte också rycka undan genom slutsvängen. Men bakom hade Adrian Kolgjini torrt krut bakom jätteskrällen Ubiquarian Face och 19-oddsaren spurtade sylvasst och vann överlägset.

Skräll inledde
V86-omgången inleddes med en överraskning då niooddsaren Jefferson Dotcom skrällde tillsammans med Johan Untersteiner. 400 meter från mål attackerade Jefferson Dotcom från andra par utvändigt och kunde tidigt på upploppet koppla greppet på ledaren Zenio som var märkt av ett högt tempo i spets. Tae Kwon Deo såg ut att utmana mitt på upploppet men en galopp förstörde dagen för honom.
Vinnaren tränas av Stian Eilefsen och segertiden blev fina 1.11,3/1640 meter autostart.
I V86-2 handlade det bara om en häst och Christian Fiore var bestämd när han tidigt körde till ledningen med Maserati Woodland. Från spets var sedan favoriten aldrig hotad.
Det var tredje raka segern för det fyraåriga stoet som tränas av Laura Myllymaa.
- Det kan nog bli V75 inom en månad, sa segerkusken.

Imponerande comeback
Avant Garde är en fyraåring som Robert Bergh håller högt och i comebacken efter över ett års frånvaro från tävlingsbanan visade han fin inställning och tog femte segern i karriären på åtta starter i V86-3. Christoffer Eriksson satt i sulkyn och han gav Avant Garde ett fint lopp i ryggar som fyra i andraspår. På sista bortre långsidan följde man med i avancemang i tredjespår och fick draghjälp även genom slutkurvan. Sedan på upploppet var Avant Garde mycket stark och kopplade segergreppet 50 meter före mål till skrälloddset 10,43.
Även i V86-5 blev det en överraskning då Vienvia Font fick fritt från tredje invändigt och kunde nosa ut betrodde Martin de Bos i sista stegen in mot mål. Pietro Gubellini tränar vinnaren som kördes av Allesandro Gocciadoro.

Mot Stochampionatet
Inför V86-8 hamnade Christian Fiore i backen och Donkie Ixi skenade runt banan. Kusken var dock vid gott mod efter incidenten, men självklart ströks ekipaget.
När loppet sent kom igång, efter bland annat en omstart, så blev det en snygg spurtseger för Don´t Be Shy. Det fyraåriga stoet noterades för sin fjärde seger på sju starter som även inbegriper två andrapris.
- Stochampionatet är första stora målet, sa Peter Untersteiner om talangen.
43,72 system klarade åtta rätt på V86 och belönades med 278 229 kronor, sju rätt gav 1 122 kronor och sex rätt 92 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Eft..


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Efter ett succéår i fjol hos sin nye tränare Daniel Redén hade stjärnhästen inte startat på ett halvår när han nu gjorde comeback. Men han hade fått en rejäl vinterträning på sand- och lerbanan i Örsundsbro utanför Enköping där tränare Redén har sitt högkvarter.
Och wow vilken insats som Heavy Sound bjöd på i årsdebuten. Han öppnade överraskande snabbt bakom startbilen och tog hand om ledningen för Kenneth Haugstad. Startraketer som Charrua Forlan och några andra hade inte en skuggan av en chans i starten.
- Fasiken, han tog fram startsnabbheten och hela kittet. Jag tror att den här vintern har gjort honom gott. Nu har han fått en hel träningsvinter i leran, sa Daniel Redén.

”Fantastisk häst - ruggigt bra”
Heavy Sound fortsatte att bomba på i ledningen. Han inledde första 500 metrarna på 1.10,4 och varvade på 1.10,6. Sedan drog han på ytterligare och lämnade de andra när han avslutade under 1.07 sista halvvarvet i mycket imponerande stil. Segertiden blev 1.09,6 i en överlägsen seger och det bara skrek Elitloppet om den insatsen. Något som ägaren Lennart Ågren efteråt i vinnarcirkeln sade sig vara intresserad av att vilja vara med i det här året. I fjol tackade de nej efter att Heavy Sound vunnit Prins Daniels lopp i Gävle veckan innan Elitloppet. Men i är lär det vara dags och en inbjudan från Solvallas sportchef Anders Malmrot lär komma när som helst.
- Herregud vad hästarna springer. Jag är faktiskt lite chockad. Det stod 1.09,6 på tavlan, det kan ju inte stämma. Men det är fantastiskt vilken häst det är. Han var ruggigt bra, sa Daniel Redén direkt efter loppet.
Även den ordinarie kusken Kenneth Haugstad var full av berundan över stjärnhästens segerlopp.
- Att han skulle vara så här bra det hade jag inte kunnat drömma om. Det är inte många hästar man får köra som den här. Man får bara njuta, sa Haugstad.
Tvåa bakom Heavy Sound blev Charrua Forlan på tiden 1.10,7.

Favoriter radade upp sig - jackpot på V86
Det blev en favoritbetonad V86-omgång där sju rätt betalade 1600 kronor. Det blev ingen utdelning på sex rätt och därmed jackpot den kommande V86-omgången som är om två veckor, eftersom det är V75 kommande onsdag den 1 maj.
Utöver Heavy Sound fick vi se flera jättefina prestationer i kvällens V86-tävlingar. I den inledande avdelningen imponerade Gento stort när han vann enkelt med gott om krafter kvar för Joakim Lövgren från ledningen.

Sanslös toppform - Blue Mustasche läcker
Ännu mer imponerade Lesperanza i den andra avdelningen för Björn Goop när hon svepte de andra via en ruggig långsida till en lätt seger. Det var minst sagt mäktigt att se.
Conrad Lugauer tog en dubbelseger med två egentränade hästar och båda övertygade. Först Nero Maximus och därefter Ilydia Boko, båda från ledningen.
Laura Myllymaa har en sanslös toppform på sina hästar och hennes Blue Mustasche var oerhört läcker när han bara dundrade på i ledningen för Christian Fiore och vann lekande lätt på tiden 1.11,8 på kort distans.
Sir Henry P.Hill var en övertygande vinnare för sin tränare Jörgen Westholm i V86-6 som vann lätt och i den avslutande avdelningen spurtade Solkattens Chiron vasst till seger för Carl Johan Jepson efter att ha kommit ut från sitt innerspår. Tränar gör Tomasz Wisniewski i Mantorp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal för femåringar är ett riktigt vårtecken och också ett tecken på v..


Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal för femåringar är ett riktigt vårtecken och också ett tecken på vad travpubliken kan vänta sig resten av året.
Perfect Spirit gjorde inte favoritspelarna besvikna och Hambletonian-vinnaren dominerade loppet från spets sedan Örjan Kihlström ganska bekvämt kommit till ledningen.
Mellantiderna var 1.09,6 första 500 och 1.10,8 första 1 000.
Segertiden blev 1.10,1 över distansen 1 640 meter autostart.
- Han såg fin ut och det är det viktiga. Han ser finare ut i travet i år jämfört med förra året. Vi har det norska huvudlaget kvar och det brukar han svara bra på. Det finns en hel del kvar att göra, sa tränaren Daniel Redén.
Förstapriset var en kvarts miljon kronor och Perfect Spirit närmar sig tio miljoner kronor insprunget i karriären via 17 segrar på 31 starter.
Bakom storfavoriten såg flera andra femåringar spännande ut. Peter Untersteiners Heart Of Steel avslutade strålande från tredje utvändigt till andrapriset.
- Jag har en feeling att han kan gå rätt så längt denna hästen. Han har haft en bra vinter. Han tar så långa kliv att man inte känner hur snabbt det går, sa Halmstadkusken.
Även trean Eldorado B. såg läcker ut med krafter kvar från rygg på ledaren.
- Det såg jättefint ut, det blir ett roligt och spännande i år, sa tränaren Hans-Owe Sundberg.

Storfavoriten skenade och ströks
V75-omgången bjöd på stor dramatik redan före första loppet då storfavoriten Hevin Boko sparkade bakut och skenade i uppvärmningen sedan hästen blivit rädd för en traktor. Hästskötaren som satt i vagnen lyckades parera sparkarna och hanterade situationen på ett föredömligt sätt.
Hevin Boko blev struken och därmed kom endast fyra hästar till start i V75-1.
Odessa Celeber fick bära ett mycket stort favoritskap och tillsammans med Örjan Kihlström blev det favoritseger efter en stark insats efter attack 700 meter från mål.
Roger Walmann tränar det femåriga stoet som tjänade 100 000 kronor och därmed klev över en miljon kronor inkört.
- Hon var bäst i det här gänget och vann på ett bra sätt, konstaterade Roger Walmann.

Goop hälsade till ägarna
I V75-2 visade Björn Goop att han även bemästrar kallblod och han serverade Joker C.K. ett drömlopp när han hittade andra utvändigt från bakspår och 20 meters tillägg över kort distans. Jan-Olov Persson tränar segraren som gav 17,93 vinnarodds på ATG.
Mitt på upploppet hälsade Björn Goop till någon på publikplats.
- Ägarna är uppe i våran loge, jag ville bjuda på det, sa Färjestadskusken.
Segergest fick vi se även i V75-3 sedan Christian Fiore dominerat loppet från start till mål med favoriten Taiga Woodland.
Segertiden blev fina 1.12,8 över distansen 2 140 meter autostart och tränar gör Laura Myllymaa som kunde räkna in karriärens andra V75-seger.
Ledning från start till mål fick vi se även i V75-4 där Emmylou var bäst för dagen tillsammans med Carl Johan Jepson. Tränar gör Axevalla-amatören David Persson.
I V75-5 blev det hemmajubel sedan Magnus Jakobsson lotsat Global Weather kopplat segergreppet mitt på upploppet efter en resa utvändigt ledaren. Det var fyraåringens fjärde seger på sex starter i karriären.
Långfredagens stora skräll kom i V75-6 över dryga tre kilometer där 41-oddsaren Enzo Am hade torrt spurtkrut över upploppet efter en resa i tredje invändigt. Per Nilsson satt i segersulkyn och tränar och äger gör Färjestadsamatören Bengt Oltorp.
Sju rätt på V75 gav 71 506 kronor, sex rätt gav 392 kronor och fem rätt 32 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-12 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 6] 2180/9 A 0 16.7 57
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-4 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 4] 1640/5 D 5 13.7 274
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-6 Othala Othala   [s 6] 1640/1 B 5 14.1 19
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Cash Crowe Cash Crowe   [s 3] 2140/6 B 1 15.7g 14
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-4 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 2140/6 D 0 16.7 440
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-8 Cash Crowe Cash Crowe   [s 3] 2140/2 D 1 16.5 22
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 And here I Am And here I Am   [v 4] 2140/1 B 1 15.3 43
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-8 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/9 C 1 15.4 68
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 2140/8 D 0 15.6 1638
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-8 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2160/10 C 4 16.2 1401
2016-11-17 2016-11-17 Åby-6 Othala Othala   [s 6] 2640/8 D 2 15.7 300
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2640/4 B 3 19.4 71
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Othala Othala   [s 6] 1640/1 B 1 14.1 52
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-11 Boulevard* Boulevard*   [s 3] 2140/1 C 6 17.2 52
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-9 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 1640/7 D 4 14.0 719
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-1 Othala Othala   [s 6] 2680/6 B 2 17.2 72
2016-10-20 2016-10-20 Åby-8 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 1640/5 C 6 14.6 293
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 1640/1 D 1 15.0 245
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/8 D 0 16.2 316
2016-09-21 2016-09-21 Åby-2 Tommy Hill Tommy Hill   [h 4] 2140/1 A 2 17.3 16
2016-09-17 2016-09-17 Åby-10 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 2140/12 C 6 15.0 86
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Mon Amie Macay Mon Amie Macay   [s 6] 2140/8 D 0 17.4 856
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 7] 2140/4 C 5 16.0 282
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-8 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 3] 2140/6 C str
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Nemo Rols Nemo Rols   [v 5] 2140/6 D 5 17.6 173
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2640/7 C 1 16.4 194
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Othala Othala   [s 7] 2180/9 C 3 15.6 64
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Una Blessed Una Blessed   [s 4] 2140/8 B 1 14.1 105
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Black Snapper Black Snapper   [v 4] 2140/7 B 1 14.6 88
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 3] 2140/7 B 5 17.6g 228
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 1640/3 B 2 14.3 46
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Othala Othala   [s 7] 2140/7 C 5 15.4 230
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-1 Zambesia Dany* Zambesia Dany*   [s 2] 1640/1 C 0 g 375
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 4] 1640/11 C 1 14.8 58
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Running Sölebo Running Sölebo   [v 4] 2140/10 D 0 19.9 254
2017-10-29 2017-10-29 Åby-8 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2140/3 C 1 15.9 67
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2140/1 B 4 15.8 130
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 2140/3 C 0 15.4 286
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2140/3 D 3 13.8 296
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-8 Laurea L.B.* Laurea L.B.*   [s 4] 1640/2 C 5 14.2 91
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-5 Slättaröds Kazire Slättaröds Kazire   [v 8] 2160/7 C 5 18.4 533
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2140/2 C 5 14.6 192
2017-09-14 2017-09-14 Åby-6 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2640/9 B 5 15.2 316
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2160/5 C 6 16.6 452
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Laurea L.B.* Laurea L.B.*   [s 4] 1640/10 D 0 14.6 353
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2660/7 A 2 16.0 57
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-3 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 1640/6 B 4 13.7 89
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-5 Marta Chip Marta Chip   [s 6] 1640/3 B 1 12.1 26
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-10 Laurea L.B.* Laurea L.B.*   [s 4] 1640/1 C 0 15.1g 79
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-7 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 3] 2140/8 D 0 15.9 770
2017-08-03 2017-08-03 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2140/8 A 2 14.9g 184
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Julienne Pride Julienne Pride   [s 6] 2140/10 D 0 19.5g 639
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 4] 2140/9 A 0 16.7g 23
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 1640/3 C 3 13.4 41
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-3 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2140/1 C 5 13.6g 270
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-10 My Sacrifice My Sacrifice   [s 4] 2180/5 B 3 14.7 121
2017-06-15 2017-06-15 Åby-9 Thor di Girifalco* Thor di Girifalco*   [h 5] 2160/7 D 3 14.9 29
2017-06-08 2017-06-08 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 1640/1 D 0 14.3g 740
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-4 S.J.'s Rex S.J.'s Rex   [v 6] 2640/7 B 2 16.3 90
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 1640/3 C 7 12.9 612
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 Dual Ignitors Dual Ignitors   [v 7] 2140/9 C 0 15.4g 572
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2140/3 C 3 14.1 78
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-4 Rio Crowe Rio Crowe   [s 4] 2160/7 B 0 24.0g 799
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-1 S.J.'s Rex S.J.'s Rex   [v 6] 2640/2 B 0 20.5g 56
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-6 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2640/3 D 6 17.5 203
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Uniko Power Uniko Power   [v 4] 1640/2 C 2 13.5 43
2017-05-04 2017-05-04 Åby-3 Rio Crowe Rio Crowe   [s 4] 2140/9 B 4 16.6 146
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2640/12 D 5 15.3 682
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Major Tom Major Tom   [v 6] 2160/12 B 4 14.7 98
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-3 Tommy Hill Tommy Hill   [h 5] 2140/1 D 0 15.7 53
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 1640/3 D 3 17.3 91
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-1 Stones Stones   [v 5] 2160/11 C 0 21.9g 681
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-5 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/2 D 0 14.2 471
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2640/3 D 0 18.0g 95
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 1640/10 C 6 13.5 500
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Othala Othala   [s 7] 2640/3 C 6 15.0 69
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-3 Orange Crowe Orange Crowe   [s 4] 2140/2 B 2 17.7 88
2017-04-01 2017-04-01 Åby-10 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/7 C 1 14.7 53
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-8 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/9 D 0 15.0 1857
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-1 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/10 C 0 19.1g 275
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-7 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 1640/10 C 5 15.7 864
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-9 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/7 D 1 17.9 162
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-5 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 6] 2140/1 B 2 16.2 42
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-6 Othala Othala   [s 8] 2160/8 C 1 16.1 57
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-12 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/7 C 4 17.9 54
2018-12-28 2018-12-28 Åby-4 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2160/9 C 0 g 120
2018-12-28 2018-12-28 Åby-6 Pagano Pagano   [v 4] 2640/9 C 4 17.0 70
2018-12-28 2018-12-28 Åby-8 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 3] 2140/6 C 5 17.9 513
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-4 Ivy League Ivy League   [s 3] 2140/10 D 6 17.2 158
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 My Liberty My Liberty   [s 3] 2140/6 B 1 16.0 37
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-9 Orbital Ås Orbital Ås   [s 3] 2160/9 C 0 16.2 479
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-10 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 1640/7 D 0 481
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-11 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 1640/11 D 0 162
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/9 C 0 570
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Neverendingdream Neverendingdream   [v 7] 2140/4 C 2 15.8 145
2018-12-20 2018-12-20 Åby-7 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2160/14 D 0 17.7g 310
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 4] 2140/8 A 6 16.7 86
2018-12-20 2018-12-20 Åby-9 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2140/1 C 5 16.3 293
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2180/13 D 0 17.0g 637
2018-12-13 2018-12-13 Åby-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 1640/11 D 2 13.5 626
2018-12-13 2018-12-13 Åby-7 Othala Othala   [s 8] 2640/1 D 1 15.5 76
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-10 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 1640/10 C 0 13.7 122
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-5 Anna S.H. Anna S.H.   [s 3] 2140/2 C 5 17.5g 79
2018-12-05 2018-12-05 Åby-8 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2160/12 D 2 15.2 644
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 5] 1640/5 C 5 14.1 313
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Fanny Hall Fanny Hall   [s 4] 2160/6 D 0 17.6g 98
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/6 B 4 14.6 212
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-7 Zolaseva Zolaseva   [s 3] 2640/7 D 4 18.3 90
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-2 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 1640/1 D 0 g 147
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-6 Stones Stones   [v 6] 2140/13 B 6 17.2g 657
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-1 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 3] 2140/8 B 6 18.2g 61
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 5] 2140/5 B 1 14.2 43
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 1640/9 D 1 12.5 67
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-11 Velvet Gio Velvet Gio   [v 4] 2140/5 B 3 12.6 52
2018-11-01 2018-11-01 Åby-6 The Real Star The Real Star   [h 4] 2640/7 B 0 g 66
2018-11-01 2018-11-01 Åby-8 Unbelievable As Unbelievable As   [s 5] 2140/2 D 0 15.7 612
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Venere Lux* Venere Lux*   [s 4] 2140/3 C 1 14.8 25
2018-11-01 2018-11-01 Åby-11 Othala Othala   [s 8] 2180/10 B 6 15.5 223
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/2 D 2 13.4 277
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-3 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2140/5 B 4 15.0 506
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-8 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 1640/5 D 0 13.5 508
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-9 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/6 D 0 14.3 326
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-1 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 6] 2140/8 D 5 16.7 40
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-3 Niveau Niveau   [v 9] 2140/2 C 0 17.1 481
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-4 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 5] 2140/9 B 0 18.0g 21
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-5 Zolaseva Zolaseva   [s 3] 2140/5 D 1 17.2 22
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-8 Tango Real Tango Real   [v 6] 2140/5 C 1 17.3 109
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Harry Kee Harry Kee   [v 6] 2140/12 D 6 16.9 355
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-12 Stones Stones   [v 6] 1640/11 C 0 g 1021
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Cosmorita Cosmorita   [s 4] 2140/4 B 0 20.4g 50
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-9 Harri K. Harri K.   [v 6] 2140/3 B 0 15.8 99
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-2 Hives Hives   [v 6] 2640/6 C 0 g 365
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-3 Veravia As Veravia As   [s 4] 1640/7 C 2 14.0 80
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-4 Twist and Shout Twist and Shout   [s 6] 2140/5 D 6 15.2 380
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-7 Intuned Boko Intuned Boko   [s 3] 2140/9 D 0 17.5 325
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-8 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/11 D 3 16.5 412
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-1 Betting Mobster Betting Mobster   [s 2] 1640/3 B 0 51
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-4 Betting Queen Betting Queen   [s 3] 2140/8 C 5 16.1 138
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Fanny Hall Fanny Hall   [s 4] 1640/7 D 1 14.8 128
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-3 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2140/4 B 6 16.5g 34
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/9 B 3 14.9 68
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Uniko Power Uniko Power   [v 5] 2140/9 B str
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-1 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 6] 2140/2 C 4 15.7 124
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-2 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 3] 2140/1 D 2 17.0 91
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-3 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/4 D 0 16.8 191
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 5] 2140/5 A 1 15.6 18
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/5 D 1 16.3 83
2018-10-13 2018-10-13 Åby-3 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/11 D 3 13.5 493
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-2 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 4] 2160/4 C 1 15.3 45
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-5 Intuned Boko Intuned Boko   [s 3] 2140/7 D 0 18.9g 104
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-2 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 5] 2660/4 C 2 15.2 170
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-4 Venere Lux* Venere Lux*   [s 4] 1640/6 B 7 15.5g 133
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-5 Betting King Betting King   [v 3] 2140/12 B 6 17.0g 181
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-6 Betting Queen Betting Queen   [s 3] 2160/9 B 3 16.9 95
2018-10-06 2018-10-06 Åby-3 Fun Kee Fun Kee   [s 8] 2140/9 D 6 18.8 201
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/12 D 7 17.2 299
2018-10-06 2018-10-06 Åby-12 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/1 D 3 18.3 224
2018-08-23 2018-08-23 Åby-5 Ugly O.P. Ugly O.P.   [v 5] 3140/5 D 0 g 320
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-1 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 1640/3 C 0 11.8g 123
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 The Caveman The Caveman   [v 5] 1640/8 D 6 14.1 390
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-5 Vis Dell'Olmo* Vis Dell'Olmo*   [s 4] 1640/10 A 5 12.1 39
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-9 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 3] 2140/3 C 2 16.4 73
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 3] 2140/11 C 4 17.3 356
2018-08-16 2018-08-16 Åby-2 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [h 3] 2140/8 B 3 16.3g 258
2018-08-16 2018-08-16 Åby-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2640/3 B 2 15.6 166
2018-08-16 2018-08-16 Åby-6 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 2140/3 B 0 21.1g 773
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Bermuda Snapper Bermuda Snapper   [v 4] 2140/7 D 4 18.4 146
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Black Snapper Black Snapper   [v 5] 2160/10 B 0 16.3g 20
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/10 B 8 17.5 219
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Fun Kee Fun Kee   [s 8] 2140/11 D 5 18.5 476
2018-08-10 2018-08-10 Åby-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/1 D 4 14.6 442
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-6 Zelia C.C.S.M.* Zelia C.C.S.M.*   [v 3] 2160/6 B 0 g 488
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/7 B 6 14.4 428
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Slättaröds Kazire Slättaröds Kazire   [v 9] 2140/5 C 8 19.2 599
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 7] 2140/4 B 3 15.1 142
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-5 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 5] 1640/11 C 0 16.9g 367
2018-08-02 2018-08-02 Åby-2 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/12 D 4 12.4g 2268
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 2140/2 D 4 15.5 1712
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 8] 2140/2 D 5 14.5 381
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 The Caveman The Caveman   [v 5] 2140/1 C 2 17.5 33
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2140/4 D 5 15.7g 89
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-4 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 2140/7 D 0 16.2 941
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2660/4 D str
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-8 Veiled Veiled   [s 4] 2140/1 C 3 14.6 512
2018-03-25 2018-03-25 Åby-11 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/5 C 0 14.8 31
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-4 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/8 D 0 19.3g 411
2018-03-22 2018-03-22 Åby-7 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 2140/9 C 2 17.6 329
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Zolicia Zolicia   [s 4] 2140/5 B 0 g 56
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-3 Sylvester America Sylvester America   [v 7] 2140/6 C 3 13.4 39
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 4] 2160/8 B 6 15.4 384
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-6 Visone Jet* Visone Jet*   [h 4] 2140/3 C 5 15.8 344
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/4 D str
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-8 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2160/10 D 5 16.3 440
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-9 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/6 D 6 17.0 75
2018-03-14 2018-03-14 Åby-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/1 D 0 15.4 487
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 2140/9 D 3 16.2 743
2018-03-14 2018-03-14 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/11 B 2 14.4 110
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Rianna Trot Rianna Trot   [s 6] 2140/6 D str
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-8 Othala Othala   [s 8] 2140/9 C str
2019-12-30 2019-12-30 Åby-1 Boston Bore Boston Bore   [s 4] 2140/5 C 0 17.3g 57
2019-12-30 2019-12-30 Åby-2 Cash Bore Cash Bore   [h 4] 2140/1 B 5 18.3g 331
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-8 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2160/14 B 2 15.5 53
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 7] 2160/10 C 0 16.2g 113
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-10 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/6 B 0 g 32
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-2 Nouvelle Felicia Nouvelle Felicia   [s 6] 2140/3 D 5 18.8g 499
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-6 Othala Othala   [s 9] 2160/6 B 0 15.6 96
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-5 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 1640/6 C 4 13.2 25
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-6 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/9 C 2 15.6 39
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-9 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 7] 1640/1 D 3 12.9 55
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-5 Hillbilly Woodland Hillbilly Woodland   [s 3] 2140/8 D 7 16.5g 50
2019-12-07 2019-12-07 Åby-8 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2640/5 C 6 17.1 86
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-1 Märeenasin Märeenasin   [v 2] 1640/7 C 4 19.6 96
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-8 Othala Othala   [s 9] 2140/4 C 2 15.3 272
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 2140/1 B 1 13.8 82
2019-12-02 2019-12-02 Åby-3 Vitulano Lung* Vitulano Lung*   [h 5] 1640/6 C 5 12.8 387
2019-12-02 2019-12-02 Åby-5 Reality Star Reality Star   [s 3] 2140/7 D 0 20.1 947
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Alicia Bore Alicia Bore   [s 6] 2140/11 B 5 15.0 151
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-8 Othala Othala   [s 9] 1660/12 A 0 14.6 432
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-5 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 7] 1640/8 D 3 13.4 100
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/11 D 7 18.1 395
2019-11-27 2019-11-27 Åby-8 Hillbilly Woodland Hillbilly Woodland   [s 3] 1640/1 D 4 14.0 43
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-6 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/3 C 3 14.3 222
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-5 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/2 D 3 13.9 327
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-6 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/11 A 0 g 242
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-8 Cash Bore Cash Bore   [h 4] 2140/10 A 0 20.2g 32
2019-11-21 2019-11-21 Åby-7 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/11 D 2 12.1 622
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-1 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 7] 2140/5 D 2 15.0 44
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-7 Vitulano Lung* Vitulano Lung*   [h 5] 1640/12 D 0 14.3 310
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-5 Othala Othala   [s 9] 3180/13 A 0 15.3 806
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/15 D 0 14.9 691
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 2640/7 B 0 15.4 145
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-9 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 1640/3 D 3 12.9 133
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-1 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 1640/5 D 0 14.0 132
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-6 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 2140/10 D 7 15.2 139
2019-10-23 2019-10-23 Åby-6 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/9 A 6 12.3 88
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-4 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 2140/11 D 2 14.5 777
2019-10-17 2019-10-17 Åby-4 Vitulano Lung* Vitulano Lung*   [h 5] 1640/8 D 5 13.0 1086
2019-10-17 2019-10-17 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 1640/2 D 0 g 245
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-4 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/12 A 7 12.3 271
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-10 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/13 B 1 15.7 27
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 2140/1 D 7 15.6g 116
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-3 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 2140/2 C 1 15.1 74
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-6 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/1 B 1 11.6 23
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/2 C 5 15.4 210
2019-08-28 2019-08-28 Åby-9 Othala Othala   [s 9] 2680/10 B 0 14.6g 168
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-4 Vitulano Lung* Vitulano Lung*   [h 5] 2640/6 D 0 17.2 225
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/2 C 0 16.4g 418
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-5 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 2640/8 A 0 16.6 286
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-9 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 2180/8 C 2 15.6 24
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/7 D 0 g 429
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-4 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1609/8 C 1 10.9 279
2019-08-15 2019-08-15 Åby-8 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2160/9 B 0 g 1127
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-6 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 1640/1 D 0 13.8 165
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-7 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 1640/2 B 0 16.7g 330
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-4 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 2140/12 A 4 15.2 217
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-6 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/8 B 5 16.4 66
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-4 Princess of China Princess of China   [s 6] 2140/1 C 0 g 262
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-5 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 2140/9 C 7 16.2g 65
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-6 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 2140/10 D 3 15.7 76
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/5 B 2 14.0 35
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-7 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 2140/10 C 0 15.4g 886
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-1 Favör Då Favör Då   [h 3] 2140/3 B 0 20.2g 123
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-5 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 1640/11 C 3 14.3 101
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 2140/2 C 2 14.8 110
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-1 Cash Bore Cash Bore   [h 4] 2140/1 B 3 17.0 153
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-4 Alicia Bore Alicia Bore   [s 6] 1640/7 A 1 12.7 19
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-7 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/7 D 5 15.3 859
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-2 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 1609/6 C 6 12.2 95
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 1609/10 D 0 g 590
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-5 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 1609/7 D 6 14.8 397
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-8 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 3218/12 C 5 16.7 107
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-1 Moonlight Bore Moonlight Bore   [v 5] 2140/9 C 0 20.6g 219
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-4 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/8 D 5 16.1 964
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-8 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 2640/6 D 0 17.2 193
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2640/9 C 0 16.5 596
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Dame Dream Dame Dream   [s 6] 2140/12 A str
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-6 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2640/1 D 5 16.4 251
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/8 B 3 13.3 56
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-6 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 1640/5 C 0 13.8 79
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/10 C 3 15.6 20
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-10 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2160/6 D str
2019-06-08 2019-06-08 Bjerke-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 2100/5 B 0 53
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/5 C 6 15.5 462
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-9 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 1640/10 B 3 12.6 55
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/5 C 1 15.7 20
2019-06-05 2019-06-05 Åby-10 Donkie Ixi Donkie Ixi   [s 6] 2140/2 D str
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-2 Allocco Jet* Allocco Jet*   [h 3] 1640/8 D 0 g 82
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-6 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2640/10 D 0 18.1g 253
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-7 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/5 D 0 g 184
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-9 Rally Esset Rally Esset   [v 6] 2160/10 C 0 14.7 141
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-6 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 1640/9 C 0 13.4g 142
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Alicia Bore Alicia Bore   [s 6] 1640/7 B 0 12.7 46
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-7 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 2160/9 C 5 16.0 82
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-10 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 2160/5 D 0 16.8g 314
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-2 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/5 B 1 16.1 18
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-4 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 1640/10 C 2 12.6 73
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-9 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/9 D 0 18.5g 133
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/12 D 0 16.4g 109
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-7 Rally Esset Rally Esset   [v 6] 2640/10 D 2 15.9g 276
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-8 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/8 C 3 13.8 75
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2100/4 D 0 15.1 38
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-8 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2100/4 B 2 13.6 21
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-5 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 2640/3 D 0 g 141
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 Tango Real Tango Real   [v 7] 1640/3 D 0 14.5 121
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-8 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 5] 1640/1 C 1 11.6 44
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-2 Jason Lane T.B. Jason Lane T.B.   [v 7] 2140/2 C 0 18.2g 397
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-5 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 5] 1640/3 A str
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-10 Harry Kee Harry Kee   [v 7] 2640/6 D 0 17.1g 578
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/3 A 1 16.2 31
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-6 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2140/2 B str
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 1640/5 D 1 11.8 33
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Tokio Hotel Hall Tokio Hotel Hall   [h 9] 2180/14 B 0 17.2 420
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Tango Real Tango Real   [v 7] 2140/6 D 3 16.4 35
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 2140/10 A 1 16.4 24
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-10 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2140/9 C 1 15.8 30
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-3 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2160/15 C 8 16.8 2088
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/1 D 2 14.3 693
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/1 C 1 12.8 75
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 Othala Othala   [s 9] 3180/11 B 0 14.6 233
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Anna S.H. Anna S.H.   [s 4] 2140/6 C 2 17.7 26
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-1 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/3 C 3 17.7g 37
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-8 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2660/5 C 4 18.0 430
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-6 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 2140/11 C 0 20.5g 135
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 2140/12 C 1 15.0 44
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/10 C 0 g 202
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 2140/6 C 1 14.7 72
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-7 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2140/12 D 6 19.1 139
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Tango Real Tango Real   [v 7] 2140/12 A 1 73
2019-03-07 2019-03-07 Åby-3 Filur Då Filur Då   [h 3] 2140/1 C 8 24.8 688
2019-03-07 2019-03-07 Åby-9 Zeno Lans* Zeno Lans*   [h 4] 2140/6 C 5 16.0 58
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 1640/5 D 4 13.9 282
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/1 D 3 15.8 23
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Othala Othala   [s 9] 2180/14 A 3 15.1 67
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-10 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 1640/4 A 0 12.5 86
2019-02-27 2019-02-27 Åby-6 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/11 C 0 g 149
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 4] 2140/1 D 7 19.6 81
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 2140/9 B 1 15.5 49
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Harry Kee Harry Kee   [v 7] 2140/9 C 4 16.2 34
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-1 Redneck Woodland Redneck Woodland   [h 3] 2140/2 B 0 g 64
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-3 Tango Real Tango Real   [v 7] 1640/4 B 0 15.9 478
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-9 Othala Othala   [s 9] 2640/4 C 1 14.1 215
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-1 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/1 B 0 g 151
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-6 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 1640/1 B 0 g 27
2019-02-14 2019-02-14 Åby-9 Zeno Lans* Zeno Lans*   [h 4] 2140/8 C 0 17.1 40
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-1 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 2140/6 B 5 18.2 256
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-2 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/9 C 0 17.2 583
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-3 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/12 D 0 g 84
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Tango Real Tango Real   [v 7] 2140/3 B 6 17.1 351
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-9 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/3 C 1 13.3 75
2019-02-06 2019-02-06 Åby-9 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/10 C 5 16.8 478
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 Veravia As Veravia As   [s 5] 1640/7 B 0 16.6 42
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-2 Tango Real Tango Real   [v 7] 2140/8 B 0 18.5 574
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-3 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 2140/3 D 0 18.5g 106
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-5 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/2 C 5 20.4 315
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-6 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2640/6 C 0 18.7g 88
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-9 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 2140/11 C 4 16.6 556
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Vincenzina Vincenzina   [s 5] 2140/15 B 0 g 245
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-2 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/2 B 2 15.5 57
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2140/1 C 0 16.4 289
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-5 Othala Othala   [s 9] 2140/5 D 0 16.7g 77
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/14 B 5 15.0 175
2019-01-09 2019-01-09 Åby-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/12 B 4 15.2 316
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/1 C 0 g 29
2019-01-03 2019-01-03 Åby-2 Anna S.H. Anna S.H.   [s 4] 2140/6 B 1 17.0 20
2019-01-03 2019-01-03 Åby-5 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2140/11 B 6 17.0 87
2019-01-03 2019-01-03 Åby-6 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/6 C 2 15.7 234
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Wonder Horse Wonder Horse   [s 4] 2160/9 B 0 g 147
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-2 Vulcano N.P.* Vulcano N.P.*   [h 5] 2640/7 C 4 16.0 16
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-7 The Real Star The Real Star   [h 5] 2140/6 C 1 13.2 59
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-9 Thriller N.P.* Thriller N.P.*   [v 7] 2140/6 D 3 13.6 31
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-6 Au Revoire Font* Au Revoire Font*   [s 4] 2160/14 C 2 15.5 282
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-4 Worth a Lot Worth a Lot   [s 6] 2140/4 B 0 19.3g 360
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-7 Just be Proud Just be Proud   [s 4] 1640/2 D 5 14.0 126
2020-12-21 2020-12-21 Åby-3 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 5] 2140/7 D 8 16.2 92
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-10 Worth a Lot Worth a Lot   [s 6] 2160/8 D 7 14.8 1656
2020-12-16 2020-12-16 Åby-4 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1640/3 C 1 11.9 36
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-2 Worth a Lot Worth a Lot   [s 6] 2200/15 A 3 16.0 170
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-7 Au Revoire Font* Au Revoire Font*   [s 4] 2160/8 A 1 15.7 163
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-5 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 4] 2640/4 B 0 17.0 206
2020-12-10 2020-12-10 Åby-3 Just be Proud Just be Proud   [s 4] 2140/6 C 5 15.9 114
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-2 Wonderlust King Wonderlust King   [v 9] 2140/1 D 0 19.4 788
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-9 Amazon Font* Amazon Font*   [s 4] 1640/2 C 2 13.7 57
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-10 Donovan Hall Donovan Hall   [v 6] 3140/1 D 4 17.3 717
2020-12-02 2020-12-02 Åby-3 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1640/1 D 5 13.4 245
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-6 Worth a Lot Worth a Lot   [s 6] 1640/8 C 0 13.2 273
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-8 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 4] 2140/7 A 5 16.5 172
2020-11-27 2020-11-27 Åby-2 Amazon Font* Amazon Font*   [s 4] 1640/6 D 1 13.7 270
2020-11-27 2020-11-27 Åby-7 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2640/4 D 6 15.3 275
2020-11-25 2020-11-25 Åby-7 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 1640/1 B 0 14.6 1677
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-2 Winn Kee Winn Kee   [s 4] 2140/11 D 0 20.9 648
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-7 Just be Proud Just be Proud   [s 4] 1640/3 D 0 14.8g 125
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-4 Worth a Lot Worth a Lot   [s 6] 1640/6 C 6 13.1 700
2020-11-19 2020-11-19 Åby-10 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2180/8 B 1 14.2 643
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-7 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 4] 2160/8 A 4 17.0 47
2020-11-11 2020-11-11 Åby-5 Worth a Lot Worth a Lot   [s 6] 2160/9 D 5 13.7 473
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-2 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 4] 1640/8 A 0 g 27
2020-11-10 2020-11-10 Jägersro Trav-3 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2640/5 A 0 g 609
2020-11-05 2020-11-05 Åby-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1640/5 C str
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-2 Gulliver Sisu Gulliver Sisu   [v 4] 2160/9 D 2 17.0 404
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-7 Worth a Lot Worth a Lot   [s 6] 2680/13 D 0 16.6 812
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-8 Vincent As Vincent As   [v 6] 3160/10 B 0 16.4g 89
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-10 Akermann* Akermann*   [v 8] 3180/10 C 7 15.2 1348
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-3 Ateeco Degli Dei Ateeco Degli Dei   [v 4] 2160/5 C 2 14.8 272
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-7 Carotene Carotene   [v 5] 2160/9 D 0 16.3 402
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-4 Worth a Lot Worth a Lot   [s 6] 2140/9 D 0 14.8 449
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1640/2 C 2 11.5 46
2020-10-22 2020-10-22 Åby-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2140/5 C 0 g 971
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-3 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2140/7 B 0 g 574
2020-10-10 2020-10-10 Åby-10 Akermann* Akermann*   [v 8] 2680/9 B 7 14.3 565
2020-10-10 2020-10-10 Åby-12 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 4] 2160/10 B 2 15.1 181
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-6 Gulliver Sisu Gulliver Sisu   [v 4] 2140/4 D 0 16.9g 309
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-5 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2660/11 A 0 15.5 394
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 1640/9 D 0 13.8 1606
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-1 Bucefalo Gielle* Bucefalo Gielle*   [h 3] 2140/6 B 0 19.4 45
2020-09-28 2020-09-28 Halmstad-7 Ufo di Azzurra* Ufo di Azzurra*   [v 7] 1640/3 D 0 12.9 679
2020-09-27 2020-09-27 Charlottenlund-1 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 4] 2000/6 C 1 25
2020-09-27 2020-09-27 Charlottenlund-3 Carotene Carotene   [v 5] 2000/4 B 2 17
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-1 Hot'n Dream Hot'n Dream   [v 3] 2140/6 C 0 g 457
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-3 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1640/1 D 6 12.8 356
2020-09-17 2020-09-17 Åby-7 Bellmondo Bellmondo   [v 5] 2660/3 C 7 14.3 329
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-2 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1140/1 D str
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-1 Volt di Ruggero Volt di Ruggero   [v 6] 2140/1 C 6 15.0 876
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-1 Hot'n Dream Hot'n Dream   [v 3] 2140/4 C 8 21.4 1768
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-3 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 5] 2660/4 D 7 18.5g 1835
2020-09-09 2020-09-09 Åby-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 2140/2 D 0 14.2 179
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-6 Akermann* Akermann*   [v 8] 3180/8 C 5 15.2 1354
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-7 Bellmondo Bellmondo   [v 5] 2680/13 A 0 16.5 76
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1609/12 C str
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-2 Birbone O.K.* Birbone O.K.*   [h 3] 2140/3 C 0 17.8 230
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-4 Akermann* Akermann*   [v 8] 2680/11 A 4 15.6 383
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-2 Uconn Grif* Uconn Grif*   [v 7] 2160/10 C 0 14.2g 902
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-4 Alicia Bore Alicia Bore   [s 7] 1640/2 C 5 14.3 69
2020-08-16 2020-08-16 Tingsryd-4 Akermann* Akermann*   [v 8] 3218/11 B 0 15.1 577
2020-08-06 2020-08-06 Åby-2 Hot'n Dream Hot'n Dream   [v 3] 2140/10 A str
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-2 Uconn Grif* Uconn Grif*   [v 7] 2140/5 D 6 13.3g 463
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-5 French Quick French Quick   [v 5] 2640/10 C 0 16.3g 220
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-6 Volt di Ruggero Volt di Ruggero   [v 6] 1640/6 D 0 12.8 415
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-1 Birbone O.K.* Birbone O.K.*   [h 3] 2140/5 D 2 18.3 96
2020-07-30 2020-07-30 Åby-7 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 3160/7 B 0 16.2 1129
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-8 Uconn Grif* Uconn Grif*   [v 7] 1640/10 D 0 12.6 2473
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-5 Bellmondo Bellmondo   [v 5] 2640/8 C 1 15.3 223
2020-07-23 2020-07-23 Åby-7 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/8 D 0 g 569
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-1 Hot'n Dream Hot'n Dream   [v 3] 2140/11 D 0 25.3g 851
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-3 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 5] 2160/7 C 0 19.5g 1044
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-4 Akermann* Akermann*   [v 8] 2160/8 C 5 15.1 711
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-8 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2160/7 A 0 15.9 755
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-11 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 4140/3 C 6 16.1 2029
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-5 Bellmondo Bellmondo   [v 5] 2140/6 C 0 14.0 467
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-1 Hot'n Dream Hot'n Dream   [v 3] 2140/3 C str
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-2 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 5] 2160/9 C str
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-5 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 2140/8 C 0 13.8 229
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-13 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 3140/9 D 0 15.2 2100
2020-06-25 2020-06-25 Åby-7 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1140/3 C 0 g 14
2020-06-25 2020-06-25 Åby-10 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2160/10 A 0 14.7 48
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-4 Bellmondo Bellmondo   [v 5] 2140/3 B 4 13.6 142
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-6 Hot'n Dream Hot'n Dream   [v 3] 2140/4 D 0 19.7g 78
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-4 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2160/6 B 1 14.0 163
2020-06-11 2020-06-11 Åby-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 2140/4 C 1 13.2 214
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-1 Baronerosso Play* Baronerosso Play*   [h 3] 2140/5 D 0 17.2g 1158
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-3 Akela Play* Akela Play*   [h 4] 1640/1 B 6 13.2 76
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-9 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 5] 3640/1 D 0 g 1199
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-7 Vulcan Black* Vulcan Black*   [h 6] 2140/12 D 4 13.3 995
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-3 Thunderpedia Thunderpedia   [v 5] 2160/6 C 2 14.7 361
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-6 Digital Service Digital Service   [h 4] 2140/6 D 0 18.8g 924
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-1 Bellmondo Bellmondo   [v 5] 2640/2 D 2 14.9 141
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-3 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1640/9 D 0 14.3g 1098
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-6 Del Piero C.H.* Del Piero C.H.*   [h 3] 2140/1 B 0 22.8g 187
2020-05-27 2020-05-27 Åby-2 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 1640/10 D 0 13.3 1033
2020-05-27 2020-05-27 Åby-7 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2660/13 C 0 14.8 2046
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-5 Harry Kee Harry Kee   [v 8] 2180/14 C 0 430
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-4 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 5] 2160/9 C 0 17.3g 896
2020-04-29 2020-04-29 Åby-5 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 5] 2140/4 C 3 14.4 403
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-8 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 2140/14 B str
2020-04-25 2020-04-25 Åby-5 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 5] 2140/12 D 0 g 1514
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-8 Cri Kee Cri Kee   [s 10] 2140/6 D 0 15.1 712
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2160/7 D 6 14.5 477
2020-04-17 2020-04-17 Kalmar-2 Viggo Frontline Viggo Frontline   [v 6] 2160/14 B 0 15.7 679
2020-04-17 2020-04-17 Kalmar-4 Digital Service Digital Service   [h 4] 2160/8 C 0 g 252
2020-04-17 2020-04-17 Kalmar-9 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 2180/14 B 2 15.2 470
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-7 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2640/10 D 0 g 504
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-3 Digital Service Digital Service   [h 4] 2140/10 C 6 16.9 424
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-6 Zizou's Star Treb Zizou's Star Treb   [h 5] 2640/3 C 0 16.2 430
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-10 Cri Kee Cri Kee   [s 10] 2160/13 C 7 16.9 611
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-6 Bellmondo Bellmondo   [v 5] 2640/7 B 0 15.6 54
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-8 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 8] 2180/14 B 0 15.5 180
2020-04-04 2020-04-04 Jägersro Trav-6 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 5] 2160/14 A 0 g 177
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2680/11 B 2 16.4 292
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-2 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 8] 2140/8 C 0 17.1g 179
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-7 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 5] 1640/9 B 3 14.5 42
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-7 Zizou's Star Treb Zizou's Star Treb   [h 5] 1640/12 D 0 14.5 347
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-10 Cri Kee Cri Kee   [s 10] 2140/4 C 2 17.1 441
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-9 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 5] 1640/4 B 5 13.5g 31
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-5 Zizou's Star Treb Zizou's Star Treb   [h 5] 2140/13 C 5 17.4 74
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-9 Bellmondo Bellmondo   [v 5] 2140/7 C 0 15.9 550
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-11 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1640/3 C 0 12.4 82
2020-03-10 2020-03-10 Åby-2 Edemilo Edemilo   [s 8] 2140/4 D 0 17.1 258
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-9 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2140/7 C 4 15.0 424
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-7 Othala Othala   [s 10] 2140/6 D 0 15.4 114
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-2 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 7] 1640/7 C 4 13.4 61
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-9 Edemilo Edemilo   [s 8] 2140/2 D 0 18.9 78
2020-02-26 2020-02-26 Åby-5 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1640/1 C 2 13.0 22
2020-02-26 2020-02-26 Åby-8 Bellmondo Bellmondo   [v 5] 2640/2 C 1 14.9 123
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-2 Digital Service Digital Service   [h 4] 2140/3 B 4 16.6 39
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-9 Othala Othala   [s 10] 2140/5 D 2 14.7 606
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-10 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 2140/6 C 5 14.5 55
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-1 Cri Kee Cri Kee   [s 10] 2640/4 C 0 18.6 511
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1640/11 D 0 15.8 1315
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-2 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/10 B str
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-10 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 7] 1640/2 C 5 14.3 54
2020-02-06 2020-02-06 Åby-9 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 8] 1640/9 C 0 13.4 117
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-7 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 5] 2140/5 B 0 15.1g 15
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1640/3 C 1 12.7 30
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Harvey Boko Harvey Boko   [v 6] 2640/9 D 0 g 1025
2020-02-01 2020-02-01 Charlottenlund-5 Cri Kee Cri Kee   [s 10] 2000/9 D 0 399
2020-02-01 2020-02-01 Charlottenlund-7 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 9] 1600/7 C 0 282
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-9 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 7] 2140/4 D 0 14.8 32
2020-01-23 2020-01-23 Åby-4 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 8] 2640/3 D 0 18.2 562
2020-01-23 2020-01-23 Åby-10 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 9] 2180/9 C 7 16.7 150
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-2 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/1 D 0 16.6 196
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-6 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 5] 1640/7 B 1 11.8 82
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-8 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 8] 2140/3 C 0 17.7g 58
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-9 Othala Othala   [s 10] 2140/4 B 5 16.9 40
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 7] 2140/11 D 0 14.3 193
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-11 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1640/12 C 0 12.7 542
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-7 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2180/11 B 5 16.4 580
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-4 Othala Othala   [s 10] 2140/4 B 2 15.1 43
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-7 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1640/4 D 0 17.1g 621
2020-01-08 2020-01-08 Åby-2 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/8 D 5 17.3 159
2020-01-08 2020-01-08 Åby-5 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 7] 2140/5 C 2 14.5 102
2020-01-08 2020-01-08 Åby-8 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 5] 2140/12 A 7 15.7 42
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-10 Tjingelijokno Tjingelijokno   [v 5] 2140/1 C 5 18.3 248
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-2 Ponyo D.F. Ponyo D.F.   [s 4] 2140/11 D 0 19.3g 507
2021-07-30 2021-07-30 Halmstad-7 Atos Dei Veltri Atos Dei Veltri   [v 5] 2140/3 C 0 14.7 584
2021-07-29 2021-07-29 Åby-1 Anna Bore Anna Bore   [s 3] 2140/5 D 4 17.8 570
2021-07-27 2021-07-27 Jägersro Trav-5 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 6] 1640/3 D 5 12.6 258
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-2 Bellmondo Bellmondo   [v 6] 1609/8 D 4 11.6 224
2021-07-26 2021-07-26 Tingsryd-6 Sandvångens Ancora Sandvångens Ancora   [s 4] 1609/3 D 5 13.3 640
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-9 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 6] 2140/4 C 3 14.6 145
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-5 Personal Jesus Personal Jesus   [s 6] 2140/12 B 7 16.0 79
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-10 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 8] 2140/10 C 0 g 82
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-2 Glasgow Song* Glasgow Song*   [s 5] 2140/2 D 0 23.5g 361
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-3 La Diva La Diva   [s 6] 1609/5 C 2 12.7 41
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-5 Personal Jesus Personal Jesus   [s 6] 1609/11 C 5 13.5 121
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-9 Lucky One Lucky One   [v 4] 1609/7 D 0 16.9g 99
2021-06-10 2021-06-10 Åby-9 Cash Bore Cash Bore   [v 6] 2140/13 D 0 g 764
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-4 Boston Bore Boston Bore   [s 6] 2640/9 D 0 16.4 1712
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-8 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 6] 1640/4 C 0 12.7 81
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-10 Atos Dei Veltri Atos Dei Veltri   [v 5] 2140/4 D 4 14.0 353
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-3 Star Keeper Star Keeper   [v 10] 2140/8 C 0 15.4 960
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-6 Kelso Boko Kelso Boko   [v 4] 2140/1 A str
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-6 Boston Bore Boston Bore   [s 6] 2640/8 D 5 16.3 2255
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-6 Worth a Lot Worth a Lot   [s 7] 2180/12 C 4 15.1 273
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-7 La Diva La Diva   [s 6] 1640/7 D 6 13.8 1376
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-6 Personal Jesus Personal Jesus   [s 6] 2140/1 C 5 15.8 191
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-4 Beckham* Beckham*   [h 4] 1640/3 B 2 12.5 17
2021-05-19 2021-05-19 Åby-2 Aowa L.G. Aowa L.G.   [s 8] 2160/12 D 8 15.6 1675
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-7 Amazon Font* Amazon Font*   [s 5] 2140/2 A 6 14.0 75
2021-05-16 2021-05-16 Tingsryd-5 Worth a Lot Worth a Lot   [s 7] 1609/6 C 0 17.8g 224
2021-05-11 2021-05-11 Kalmar-1 Aowa L.G. Aowa L.G.   [s 8] 1640/10 D 0 16.2g 607
2021-05-11 2021-05-11 Kalmar-3 Atlas Font* Atlas Font*   [h 5] 2140/12 B str
2021-05-08 2021-05-08 Åby-6 Beckham* Beckham*   [h 4] 2140/9 C 3 14.1 50
2021-05-08 2021-05-08 Åby-8 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 6] 1640/9 D 0 13.4 211
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-1 Star Keeper Star Keeper   [v 10] 2140/12 D 0 14.9 788
2021-05-06 2021-05-06 Halmstad-2 Atos Dei Veltri Atos Dei Veltri   [v 5] 2140/10 C 0 15.8 52
2021-05-04 2021-05-04 Jägersro Trav-8 Amazon Font* Amazon Font*   [s 5] 2140/1 B 2 13.8 58
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-4 Lucky One Lucky One   [v 4] 2140/7 C 2 17.7 112
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-6 Worth a Lot Worth a Lot   [s 7] 2140/4 C 5 14.5 113
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-10 Cherie Kee Cherie Kee   [s 9] 2140/5 D 6 15.9 149
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-4 Atlas Font* Atlas Font*   [h 5] 2640/2 D 5 15.5g 107
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-9 Atos Dei Veltri Atos Dei Veltri   [v 5] 2140/8 C 0 16.4 55
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-5 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 6] 1640/8 B 1 12.0 41
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-10 Amazon Font* Amazon Font*   [s 5] 2660/5 A 2 16.1 103
2021-04-19 2021-04-19 Åby-4 Beckham* Beckham*   [h 4] 2140/7 B 1 14.4 16
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-4 Atlas Font* Atlas Font*   [h 5] 2140/9 C 1 14.2 82
2021-04-13 2021-04-13 Halmstad-4 Worth a Lot Worth a Lot   [s 7] 2140/9 D 5 14.4 446
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-4 Beckham* Beckham*   [h 4] 2140/7 A 2 14.3 19
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-7 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 5] 1640/12 D 0 13.6 2389
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-7 Amazon Font* Amazon Font*   [s 5] 1640/8 A 0 16.5g 64
2021-04-07 2021-04-07 Åby-1 Winn Kee Winn Kee   [s 5] 2140/4 B 0 23.3 384
2021-04-06 2021-04-06 Axevalla-2 Valnes Lisa Valnes Lisa   [s 4] 2160/11 A 7 17.4 182
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-6 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 5] 2140/9 D 0 15.6 1132
2021-03-31 2021-03-31 Åby-4 Au Revoire Font* Au Revoire Font*   [s 5] 3140/6 D 4 16.0 130
2021-03-31 2021-03-31 Åby-6 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 6] 1640/2 D 2 11.6 553
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-9 Worth a Lot Worth a Lot   [s 7] 1640/7 C 4 12.9 801
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-8 Amazon Font* Amazon Font*   [s 5] 2160/8 A 0 13.4 101
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-8 Atlas Font* Atlas Font*   [h 5] 2140/9 B 7 15.4g 115
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-10 Beckham* Beckham*   [h 4] 2140/8 B 3 13.8 28
2021-03-20 2021-03-20 Åby-10 Besim Zero K.V. Besim Zero K.V.   [v 5] 2140/3 D 7 19.0 119
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-2 Worth a Lot Worth a Lot   [s 7] 2660/10 C 6 15.7 178
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-6 Star Keeper Star Keeper   [v 10] 2160/13 D 6 14.7 352
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-8 Winn Kee Winn Kee   [s 5] 2140/4 D 4 18.6 901
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-9 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 5] 2140/1 D 7 16.3 365
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 9] 1640/8 C 0 15.0 911
2021-02-25 2021-02-25 Åby-4 Atlas Font* Atlas Font*   [h 5] 2140/6 A 2 14.1 64
2021-02-25 2021-02-25 Åby-5 Kondor Dream Kondor Dream   [v 4] 2140/3 C 4 15.5 214
2021-02-25 2021-02-25 Åby-9 Amazon Font* Amazon Font*   [s 5] 2640/7 B 3 15.2 53
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-7 Beckham* Beckham*   [h 4] 2140/2 B 1 14.7 18
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-2 Boston Bore Boston Bore   [s 6] 2140/2 B 5 20.8g 103
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-5 Justina Justina   [s 8] 2140/9 C 6 20.9 232
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-6 Zodiac Dany Grif* Zodiac Dany Grif*   [h 6] 2140/4 B 1 17.5 39
2021-02-18 2021-02-18 Åby-6 X.L.Bygg Palema X.L.Bygg Palema   [v 8] 2640/3 B 4 17.9 598
2021-02-11 2021-02-11 Åby-9 Atlas Font* Atlas Font*   [h 5] 2140/4 B 2 14.7 76
2021-02-11 2021-02-11 Åby-10 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 5]