Christian Fiore V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Christian Fiore. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Christian Fiore har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Christian Fiore har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Christian Fiore


Bodenkusken Sandra Eriksson leder ligan över segerrikaste lärling 2019. Sandra som i fjol slutade femma i ligan med 30 segrar har inlett året st..


Bodenkusken Sandra Eriksson leder ligan över segerrikaste lärling 2019. Sandra som i fjol slutade femma i ligan med 30 segrar har inlett året starkt med tolv segrar på 65 lopp. Ytterligare en Boden-tjej finns högt i ligan genom Jenny Engfors som segerdefilerat sex gånger.
Bröderna Djuse från Östersund har också inlett året bra och skuggar tätt bakom ledaren med tio respektive nio segrar.
Jägersros Bernardo Grasso inledde året med fem raka segrar för sin arbetsgivare Joakim Lövgren och segerprocenten 62,5 imponerar.

Segerrikaste lärling 2019:
1) Sandra Eriksson, Boden – 12-9-6
2) Magnus A Djuse, Östersund – 10-5-5
3) Mats E Djuse, Östersund – 9-7-3
4) Emilia Leo, Gävle – 7-5-2
5) Jenny Engfors, Boden – 6-2-2
6) Anders Eriksson, Solvalla – 6-1-10
7) Christian Fiore, Halmstad – 5-2-1
8) Bernardo Grasso, Jägersro – 5-0-0
9) Jimmy H Andersson, Solvalla – 4-2-5
10) Heidi Hiltunen, Umåker – 4-2-1
* Listan till och med 2019-02-23

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


För den stora travmassan är hon mest känd som tv-reporter. Men Paula Ahlström är även tränare i liten skala och uppfödar..


För den stora travmassan är hon mest känd som tv-reporter.
Men Paula Ahlström är även tränare i liten skala och uppfödare i ännu mindre skala.
Två av hennes tre uppfödningar har tagit sig till tävlingsbanan.
På onsdagen fick även åttaårige Thunderinmyheart visa upp sig tv-publiken då han skrällde hem sin V86-avdelning i händerna på Anders Eriksson.
Ahlström intervjuades i tv direkt efteråt och verkade smått chockad.
- Min Tudor, han är min föralltid häst. Han är allt. Han är så komplicerad. Jag är så glad att han får visa att han kan, utbrast Ahlström i ett känsloutspel hon inte visat då hon stått på andra sidan mikrofonen.
Sekunderna innan hade maken Per Skoglund bevittnat målgången från sin position som programledare för direktsändningen i TV12.
- Herrejössesanamma, lilla gubben, vad duktig du är. Nu får jag lämna över till min fru, sade Skoglund som efter intervjun omedelbart gick vidare till reklam.

Tävlar för att få träna
För paret var förstapriset på 30 000 kronor det största på över tre år och att den betydde något extra går inte att betvivla.
- Det är min första uppfödning, jag har valt allting själv från att jag leasade mamman till hingsten Order By Fax som var en favorithäst och jag drog ut honom själv. Sedan är han världens finaste, tryggaste och snällaste häst hemma. Han är otroligt speciell. Men på tävlingsbanan får han sådana nerver och är så komplicerad. Man kan säga att de andra hästarna tränar vi för att tävla, men den här hästen tävlar vi för att få träna. Jag har tänkt pensionera honom flera gånger, men då skulle jag inte ha någon anledning att köra och rida honom, och det är det mest underbara som finns, berättar Ahlström som alltså var den som visade mest nerver den här kvällen.
- Jag vet inte vad jag sa i tv. Jag minns att hästen vinner, plötsligt sticker Åsa (Elmroth) fram mikrofonen och sedan är allt blankt.

”En annan ras”
Liknande glädje uttryckte Camilla Jonasson sedan hennes Queen of Sand stått pall för en öppning i 1.08-fart för att nå ledningen.
- Det är en annan ras mot vad jag är van vid, man får bara njuta. Kan hon fortsätta så här blir det väldigt spännande i år. Man får nypa sig i armen, sade Jonasson om hästen som sprungit in en halvmiljon på tre månader.
Nästa kvinnliga tränare att slå till var Laura Myllymaa, vars Othala bjöd på kvällens knall då hon slog av motståndet från ledarryggen för Christian Fiore.
- Hon har haft otur i de två senaste starterna så jag förväntade mig ett bra resultat idag, men inte att det skulle räcka till seger, sade Myllymaa.

Dubbel för Untersteiner
Betydligt mer garvad när det kommer till att plocka V86-segrar är Peter Untersteiner.
Den här kvällen blev det en favoritdubbel sedan comebackande Cheerful Rivner tuggat i spåren sista 700 och fångat in sonen Johans Pippi Roc kort före mål.
Med Powderfinger drog Untersteiner senior själv till spets och anförde i friskt tempo till knapp triumf.
Ytterligare en favoritseger var klar då Jorma Kontio hittade till ledningen från bakspår med Timo Nurmos-tränade Magic Cash.
Ronny Palm valde bort hemmabanan Jägersro för att skicka stoet Sinfonia d'Amore till Solvalla och fick se Örjan Kihlström finåka till seger efter ryggresa.
Claes Sjöström satte punkt för omgången och fastställde utdelningen för åtta rätt till 660 612 kronor sedan Bizzi Blizz spurtat förbi tappra gotländskan Moa Margunn till tredje raka.

Robin Johansson, Kanal 75


Laura Myllymaa, 36, plockade ut sin proffstränarelicens 1 december i fjol och tillhör Halmstadtravets tränarkår. Hon håller till i Si..


Laura Myllymaa, 36, plockade ut sin proffstränarelicens 1 december i fjol och tillhör Halmstadtravets tränarkår. Hon håller till i Simlångsdalen tillsammans med sin sambo Christian Fiore som kör hästarna i loppen. Laura har tidigare jobbat hos Petri Puro där hon bland annat skötte om stjärnor som Cash Crowe och D.D.’s Hitman.
- Jag var hos Petri Puro i tre år och var hans högra hand. Innan dess var jag i Italien i flera år och jobbade med hästar, säger Laura Myllymaa.
- Petri har lärt mig mycket om svensk travsport och jag kände att det kändes som ett rätt beslut att bli egen tränare nu efter att ha jobbat länge hos olika tränare.
- Backträning var nytt för mig som Petri använder sig utav men egentligen gillar jag inte det. Jag använder mig av träning på rakbana och rundbana av mina hästar, fortsätter hon.

”Visste det skulle bli svårt att fånga henne”
Laura Myllymaa har elva hästar i träning, det är åtta på träningslistan men tre har tillkommit senaste dagarna. Framgångarna har inte låtit vänta på sig sedan hon kvitterade ut proffslicensen och antalet hästar i stallet lär utökas om det fortsätter att gå lika bra som det har börjat. Othala vann direkt sedan Laura blev proffs och följde upp med att ta andra raka segern när hon vann i V75 på Nyårsafton. Detta efter en resolut styrning av Christian Fiore som attackerade direkt från tillägg och styrde tidigt till ledningen.
- Hästen hade känts så otroligt fin att jag visste att det skulle bli svårt för de andra att fånga henne om hon kom till ledningen. Det var väldigt roligt att hon vann för hästen är så fin nu, säger Laura.
Othala startar på nytt på lördag i V75 på Jägersro på lördag från spår fem i den första avdelningen.
- Jag hade inte tänkt att starta henne först för vi siktar på V75 i Kalmar i slutet av januari. Men hästen känns så fräsch och fin i träningen och är i toppform att vi startar där också. Det är sista året som hästen tävlar, hon är nio år nu.

Är helt inne på skrällseger – ”en fantastisk häst”
En annan häst som finns i Myllymaas stall är Neverendingdream. Hästen har tidigare varit hos fem olika tränare, och förvisso tävlat bra med blandade resultat, men verkar ha tänt till i sin nya regi. Neverendingdream gjorde första starten för Halmstadtränaren den 20 december på Åby och blev då tvåa från rygg på ledaren. Nu ska hästen vara ännu bättre med loppet i kroppen och ändrad balans, enligt Laura. Neverendingdream startar på Åby i onsdagens V86-omgång som kryddas av en jackpot. En ensam vinnare beräknas kunna ta hem tolv miljoner kronor enbart på åtta rätt. Neverendingdream har ett smaskigt läge med innerspår bakom startbilen över kort distans. Hästen är helt bortglömd i skrivande stund.
- Neverendingdream (V86-3) är en av mina favorithästar. Han älskar att träna och tävla och han gillar mig, ha,ha. Han blir aldrig trött och det är en fantastisk häst att träna, säger Laura Myllymaa.

”Ny balans och vill se honom i ledningen”
- Han var bra i loppet senast men inte perfekt. Han var lite för tung i balansen och hade lite problem i svängarna. Det gick bättre på rakorna. Nu har vi ändrat balansen som blir lättare den här gången.
- Jag var inte så positiv inför förra starten men det är jag nu. Hästen har blivit bättre och bättre och tränar riktigt bra. Han ligger lågt i puls och känns väldigt fin. Han är mycket startsnabb och konditionen är så bra att jag vill se honom i ledningen nu. Startspåret är perfekt på Åby och jag tror att han springer en 1.12-tid om det behövs.
Hur bra chans tror du på?
- Det är spets och slut, säger Laura på svenska och skrattar.
- Jag har varit i Sverige i fyra år och lärt mig lite av språket även om jag helst pratar engelska.
- Så fin som hästen känns hoppas och tror jag på seger.

Michael Carlsson. Kanal 75


Det var jackpot på V86-spelet och många spelares miljondrömmar sprack redan i den inledande avdelningen när Dizzy River var chanslös ..


Det var jackpot på V86-spelet och många spelares miljondrömmar sprack redan i den inledande avdelningen när Dizzy River var chanslös att ta ner ledande Wingait C.H. Den senare tände å andra sidan miljondrömmen för sina anhängare då han vann i överlägsen stil med en tillbakalutad Stefan Persson i sulkyn.
- Det blev precis som jag hade hoppats och kanske också trott. Vi kom rätt så lätt till ledningen och sedan kändes han fin hela vägen, sa Stefan Persson som såg ut som om han var ute och körde ett träningsjobb med hästen.
- Jag har några kördresser men de ligger hemma och där gör de ingen nytta, förklarade han sin kostymering med ett leende.

Styrkedemonstrationer på båda banorna
V86-tävlingarna delades mellan Jägersro och Solvalla och på huvudstadsbanan imponerade Timo Nurmos-tränade Eelis stort. Trots slutvarvet i tredjespår utan draghjälp krigade han ner ledande favoriten Dardanos över upploppet.
- Han fick ett tungt lopp men jag trodde mycket på honom efter senast då han var otroligt fin, sa körande Mika Forss.
Även i Malmö fick publiken se en riktigt svettig prestation. Magnus Dahlén-tränade The Real Star krossade ledande favoriten Gento redan på den sista bortre långsidan och hade därefter mod att svara smygkörda Havefunwithme i en härlig slutstrid.
- Han var väldigt bra, väldigt stark, konstaterade segerkusken Christian Fiore.

20 meter efter från start – fem längde före i mål
Fame Boko hade gått segerlös ur sina nio senaste lopp men gjort många starka prestationer och spelarkollektivet gav henne fortsatt förtroende när hon nu startade på Solvalla. Det visade sig att spelarna hade klart för sig. Från 20 meters tillägg rundade hon till ledningen under slutvarvet och i mål var hon fem längder före närmaste förföljare.
- Jag hade en växel till tyckte jag och jag gled väl egentligen förbi dem. Sedan vet man ju inte med ston, när de kommer först så pass tidigt efter en sådan rusch kan det ta emot lite grann, men hon var på hugget i dag och gick hela vägen in. Hon är en underbar häst att jobba med, sa tränare och kusk Per Lennartsson.

Enkla favoritsegrar från spets
Två favoriter stod pall för trycket på Jägersro och först ut var Ola Karlssons Digital Data som enkelt vann från ledningen med Jörgen Sjunnesson i sulkyn.
- Han är en väldigt, väldigt fint häst som egentligen gör allting rätt, sa kusken Jörgen Sjunnesson.
Ledningen tog även Harran Boko hand om och därifrån stack femåringen undan till överlägsen triumf.
- Talang saknas inte i den här hästen, sa körande tränaren Conrad Lugauer med ett belåtet skratt.

Fortsatt form på stall Sundberg
Hans-Owe Sundberg har sitt bästa år hittills som travtränare bakom sig och hans hästar fortsätter att gå som tåget. I kvällens sjätte V86-avdelning på Solvalla hade han en duo till start och det var den som gjorde upp om segern. Ledande One Two Beat stretade emot så länge han kunde i ledningen men fick ge sig mot urstarke stallkamraten U.Bergs Svante.
- Min häst var starkast. Han kändes jättepigg. En härlig känsla, sa kusken Emilia Leo.
Hans-Owe Sundberg fick också se sin Bella M.J. göra en stark insats i V86-avslutningen men Roger Walmann-tränade S.G.Maleficent blev för svår från ledningen tillsammans med Kenneth Haugstad.
Den rätta raden på V86 gav inga miljoner men väl 8 692 kronor. Sju rätt betalade 74 kronor och sexrättspotten går vidare till nästa veckas omgång då alltså en ny jackpot väntar på V86-spelet.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter ännu ett framgångsrikt år i Nordamerika är Åke Svanstedt i Sverige för jul- och nyårsfirande. Det senare förgy..


Efter ännu ett framgångsrikt år i Nordamerika är Åke Svanstedt i Sverige för jul- och nyårsfirande. Det senare förgylldes av en framgångsrik dag på tävlingsbanan där Åke Svanstedt fick förtroendet bakom sin tidigare lärling Pär Hedbergs hästar. Hemmatränaren hade ställt i ordning och Åke Svanstedt skötte uppdraget med bravur. Sedan han värmt upp med segrar bakom Hjalle Palema och Sara Palema satte han i tur och ordning dit Diva Deo och Dream Light Palema i V75.
- Det har varit en bra dag, konstaterade segerstaplaren, vars fullträff med Diva Deo i allra högsta grad bidrog till att V75-året avslutades med miljonutdelning.
Det var så kallad multijackpot och trots att så många som 49 inlämnade system innehöll den rätta raden betalade sju rätt 1,2 miljoner kronor. Diva Deo var endast treprocentare på V75-spelet och fick utdelningen att dra i höjden när hon säkert höll omgångens största favorit Stonewashd Diamant bakom sig.
- Det var kul det här. Hästarna var starka och kämpade bra till slut, sa Svanstedt.  

Italienskt schackdrag sänkte favoriten
Men precis allt gick inte som på räls för Åke Svanstedt. I V75-1 spelades han till favorit med X.L.Bygg Palema men när italienaren tillika Halmstadlärlingen Christian Fiore satte allt på ett kort och via tredjespår blåste till ledningen med Othala på den första bortre långsidan galopperade X.L.Bygg Palema i blotta förskräckelsen. Othala tuffade sedan på där framme och lämnade aldrig konkurrenterna skuggan av en chans.
- Helt fantastiskt! Det här är min första V75-seger som tränare så det är väldigt roligt, sa Halmstadtränaren Laura Myllymaa och önskade alla åhörare gott nytt år.

”Han tog fram skallen”
Rikard Svanstedt fick precis som pappa Åke lämna Axevalla som en vinnare. Efter ett lopp i kön avslutade Baron Gift starkt och höll undan knappt men säkert före skuggande Michelangelo Ås.
- Det var skönt så klart. Han var lite flegmatiskt och jag hade svårt att tro på det under vägen, men han tog fram skallen i dag, sa hemmatränaren.

”Det bara löste sig”
Överraskningen Ibelieveinamerica gav också V75-utdelningen en rejäl skjuts när han från invändig position långt ner i kön lyckades hitta fri passage och spurta till seger. På V75 var hästen endast spelad på fem procent.
- Det bara löste sig. Det kom lite luckor att gå ut i och det blev helt perfekt. Känslan inför loppet var att han skulle kunna göra ett sånt här lopp men det är hysteriskt svårt att ha tur och komma till. Vi har haft lite stolpe ut på slutet tycker jag så det här var gött, sa segerkusken Mathias Alm vars sambo Louise Frumerie tränar hästen.
- Louise gör det mesta av jobbet i stallet. Jag är mest assisterande lallare, hovslagare och lånekusk, sa Alm.
Övriga V75-lopp vanns av Catrin Fajerssons Sobel Photo (Stefan Söderkvist) och Peter Untersteiners Zeeland Kronos. På lördag går startskottet för det nya V75-året på Bergsåker, där bland annat topphästarna Lionel, Zenit Brick och Nimbus C.D. ska göra upp i gulddivisionen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-12 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 6] 2180/9 A 0 16.7 57
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-4 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 4] 1640/5 D 5 13.7 274
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-6 Othala Othala   [s 6] 1640/1 B 5 14.1 19
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Cash Crowe Cash Crowe   [s 3] 2140/6 B 1 15.7g 14
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-8 Cash Crowe Cash Crowe   [s 3] 2140/2 D 1 16.5 22
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-4 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 2140/6 D 0 16.7 440
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 And here I Am And here I Am   [v 4] 2140/1 B 1 15.3 43
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-8 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/9 C 1 15.4 68
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 2140/8 D 0 15.6 1638
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-8 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2160/10 C 4 16.2 1401
2016-11-17 2016-11-17 Åby-6 Othala Othala   [s 6] 2640/8 D 2 15.7 300
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2640/4 B 3 19.4 71
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Othala Othala   [s 6] 1640/1 B 1 14.1 52
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-11 Boulevard* Boulevard*   [s 3] 2140/1 C 6 17.2 52
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-9 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 1640/7 D 4 14.0 719
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-1 Othala Othala   [s 6] 2680/6 B 2 17.2 72
2016-10-20 2016-10-20 Åby-8 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 1640/5 C 6 14.6 293
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 1640/1 D 1 15.0 245
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/8 D 0 16.2 316
2016-09-21 2016-09-21 Åby-2 Tommy Hill Tommy Hill   [h 4] 2140/1 A 2 17.3 16
2016-09-17 2016-09-17 Åby-10 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 2140/12 C 6 15.0 86
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Mon Amie Macay Mon Amie Macay   [s 6] 2140/8 D 0 17.4 856
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 7] 2140/4 C 5 16.0 282
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-8 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 3] 2140/6 C str
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Nemo Rols Nemo Rols   [v 5] 2140/6 D 5 17.6 173
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2640/7 C 1 16.4 194
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Othala Othala   [s 7] 2180/9 C 3 15.6 64
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Una Blessed Una Blessed   [s 4] 2140/8 B 1 14.1 105
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Black Snapper Black Snapper   [v 4] 2140/7 B 1 14.6 88
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 3] 2140/7 B 5 17.6g 228
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 1640/3 B 2 14.3 46
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Othala Othala   [s 7] 2140/7 C 5 15.4 230
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-1 Zambesia Dany* Zambesia Dany*   [s 2] 1640/1 C 0 g 375
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 4] 1640/11 C 1 14.8 58
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Running Sölebo Running Sölebo   [v 4] 2140/10 D 0 19.9 254
2017-10-29 2017-10-29 Åby-8 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2140/3 C 1 15.9 67
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2140/1 B 4 15.8 130
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 2140/3 C 0 15.4 286
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2140/3 D 3 13.8 296
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-8 Laurea L.B.* Laurea L.B.*   [s 4] 1640/2 C 5 14.2 91
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-5 Slättaröds Kazire Slättaröds Kazire   [v 8] 2160/7 C 5 18.4 533
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2140/2 C 5 14.6 192
2017-09-14 2017-09-14 Åby-6 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2640/9 B 5 15.2 316
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2160/5 C 6 16.6 452
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Laurea L.B.* Laurea L.B.*   [s 4] 1640/10 D 0 14.6 353
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2660/7 A 2 16.0 57
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-3 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 1640/6 B 4 13.7 89
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-5 Marta Chip Marta Chip   [s 6] 1640/3 B 1 12.1 26
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-10 Laurea L.B.* Laurea L.B.*   [s 4] 1640/1 C 0 15.1g 79
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-7 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 3] 2140/8 D 0 15.9 770
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Julienne Pride Julienne Pride   [s 6] 2140/10 D 0 19.5g 639
2017-08-03 2017-08-03 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2140/8 A 2 14.9g 184
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 4] 2140/9 A 0 16.7g 23
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 1640/3 C 3 13.4 41
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-3 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2140/1 C 5 13.6g 270
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-10 My Sacrifice My Sacrifice   [s 4] 2180/5 B 3 14.7 121
2017-06-15 2017-06-15 Åby-9 Thor di Girifalco* Thor di Girifalco*   [h 5] 2160/7 D 3 14.9 29
2017-06-08 2017-06-08 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 1640/1 D 0 14.3g 740
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-4 S.J.'s Rex S.J.'s Rex   [v 6] 2640/7 B 2 16.3 90
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 1640/3 C 7 12.9 612
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 Dual Ignitors Dual Ignitors   [v 7] 2140/9 C 0 15.4g 572
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2140/3 C 3 14.1 78
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-4 Rio Crowe Rio Crowe   [s 4] 2160/7 B 0 24.0g 799
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-1 S.J.'s Rex S.J.'s Rex   [v 6] 2640/2 B 0 20.5g 56
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-6 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2640/3 D 6 17.5 203
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Uniko Power Uniko Power   [v 4] 1640/2 C 2 13.5 43
2017-05-04 2017-05-04 Åby-3 Rio Crowe Rio Crowe   [s 4] 2140/9 B 4 16.6 146
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2640/12 D 5 15.3 682
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Major Tom Major Tom   [v 6] 2160/12 B 4 14.7 98
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-3 Tommy Hill Tommy Hill   [h 5] 2140/1 D 0 15.7 53
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 1640/3 D 3 17.3 91
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-1 Stones Stones   [v 5] 2160/11 C 0 21.9g 681
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-5 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/2 D 0 14.2 471
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2640/3 D 0 18.0g 95
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 1640/10 C 6 13.5 500
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Othala Othala   [s 7] 2640/3 C 6 15.0 69
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-3 Orange Crowe Orange Crowe   [s 4] 2140/2 B 2 17.7 88
2017-04-01 2017-04-01 Åby-10 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/7 C 1 14.7 53
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-8 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/9 D 0 15.0 1857
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-1 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/10 C 0 19.1g 275
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-7 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 1640/10 C 5 15.7 864
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-9 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/7 D 1 17.9 162
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-5 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 6] 2140/1 B 2 16.2 42
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-6 Othala Othala   [s 8] 2160/8 C 1 16.1 57
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-12 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/7 C 4 17.9 54
2018-12-28 2018-12-28 Åby-4 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2160/9 C 0 g 120
2018-12-28 2018-12-28 Åby-6 Pagano Pagano   [v 4] 2640/9 C 4 17.0 70
2018-12-28 2018-12-28 Åby-8 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 3] 2140/6 C 5 17.9 513
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-4 Ivy League Ivy League   [s 3] 2140/10 D 6 17.2 158
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 My Liberty My Liberty   [s 3] 2140/6 B 1 16.0 37
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-9 Orbital Ås Orbital Ås   [s 3] 2160/9 C 0 16.2 479
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-10 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 1640/7 D 0 481
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-11 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 1640/11 D 0 162
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/9 C 0 570
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Neverendingdream Neverendingdream   [v 7] 2140/4 C 2 15.8 145
2018-12-20 2018-12-20 Åby-7 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2160/14 D 0 17.7g 310
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 4] 2140/8 A 6 16.7 86
2018-12-20 2018-12-20 Åby-9 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2140/1 C 5 16.3 293
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2180/13 D 0 17.0g 637
2018-12-13 2018-12-13 Åby-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 1640/11 D 2 13.5 626
2018-12-13 2018-12-13 Åby-7 Othala Othala   [s 8] 2640/1 D 1 15.5 76
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-10 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 1640/10 C 0 13.7 122
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-5 Anna S.H. Anna S.H.   [s 3] 2140/2 C 5 17.5g 79
2018-12-05 2018-12-05 Åby-8 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2160/12 D 2 15.2 644
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 5] 1640/5 C 5 14.1 313
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Fanny Hall Fanny Hall   [s 4] 2160/6 D 0 17.6g 98
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/6 B 4 14.6 212
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-7 Zolaseva Zolaseva   [s 3] 2640/7 D 4 18.3 90
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-2 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 1640/1 D 0 g 147
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-6 Stones Stones   [v 6] 2140/13 B 6 17.2g 657
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-1 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 3] 2140/8 B 6 18.2g 61
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 5] 2140/5 B 1 14.2 43
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 1640/9 D 1 12.5 67
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-11 Velvet Gio Velvet Gio   [v 4] 2140/5 B 3 12.6 52
2018-11-01 2018-11-01 Åby-6 The Real Star The Real Star   [h 4] 2640/7 B 0 g 66
2018-11-01 2018-11-01 Åby-8 Unbelievable As Unbelievable As   [s 5] 2140/2 D 0 15.7 612
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Venere Lux* Venere Lux*   [s 4] 2140/3 C 1 14.8 25
2018-11-01 2018-11-01 Åby-11 Othala Othala   [s 8] 2180/10 B 6 15.5 223
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/2 D 2 13.4 277
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-3 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2140/5 B 4 15.0 506
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-8 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 1640/5 D 0 13.5 508
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-9 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/6 D 0 14.3 326
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-1 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 6] 2140/8 D 5 16.7 40
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-3 Niveau Niveau   [v 9] 2140/2 C 0 17.1 481
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-4 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 5] 2140/9 B 0 18.0g 21
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-5 Zolaseva Zolaseva   [s 3] 2140/5 D 1 17.2 22
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-8 Tango Real Tango Real   [v 6] 2140/5 C 1 17.3 109
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Harry Kee Harry Kee   [v 6] 2140/12 D 6 16.9 355
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-12 Stones Stones   [v 6] 1640/11 C 0 g 1021
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Cosmorita Cosmorita   [s 4] 2140/4 B 0 20.4g 50
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-9 Harri K. Harri K.   [v 6] 2140/3 B 0 15.8 99
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-2 Hives Hives   [v 6] 2640/6 C 0 g 365
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-3 Veravia As Veravia As   [s 4] 1640/7 C 2 14.0 80
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-4 Twist and Shout Twist and Shout   [s 6] 2140/5 D 6 15.2 380
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-7 Intuned Boko Intuned Boko   [s 3] 2140/9 D 0 17.5 325
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-8 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/11 D 3 16.5 412
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-1 Betting Mobster Betting Mobster   [s 2] 1640/3 B 0 51
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-4 Betting Queen Betting Queen   [s 3] 2140/8 C 5 16.1 138
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Fanny Hall Fanny Hall   [s 4] 1640/7 D 1 14.8 128
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-3 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2140/4 B 6 16.5g 34
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/9 B 3 14.9 68
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Uniko Power Uniko Power   [v 5] 2140/9 B str
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-1 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 6] 2140/2 C 4 15.7 124
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-2 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 3] 2140/1 D 2 17.0 91
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-3 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/4 D 0 16.8 191
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 5] 2140/5 A 1 15.6 18
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/5 D 1 16.3 83
2018-10-13 2018-10-13 Åby-3 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/11 D 3 13.5 493
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-2 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 4] 2160/4 C 1 15.3 45
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-5 Intuned Boko Intuned Boko   [s 3] 2140/7 D 0 18.9g 104
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-2 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 5] 2660/4 C 2 15.2 170
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-4 Venere Lux* Venere Lux*   [s 4] 1640/6 B 7 15.5g 133
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-5 Betting King Betting King   [v 3] 2140/12 B 6 17.0g 181
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-6 Betting Queen Betting Queen   [s 3] 2160/9 B 3 16.9 95
2018-10-06 2018-10-06 Åby-3 Fun Kee Fun Kee   [s 8] 2140/9 D 6 18.8 201
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/12 D 7 17.2 299
2018-10-06 2018-10-06 Åby-12 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/1 D 3 18.3 224
2018-08-23 2018-08-23 Åby-5 Ugly O.P. Ugly O.P.   [v 5] 3140/5 D 0 g 320
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-1 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 1640/3 C 0 11.8g 123
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 The Caveman The Caveman   [v 5] 1640/8 D 6 14.1 390
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-5 Vis Dell'Olmo* Vis Dell'Olmo*   [s 4] 1640/10 A 5 12.1 39
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-9 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 3] 2140/3 C 2 16.4 73
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 3] 2140/11 C 4 17.3 356
2018-08-16 2018-08-16 Åby-2 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [h 3] 2140/8 B 3 16.3g 258
2018-08-16 2018-08-16 Åby-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2640/3 B 2 15.6 166
2018-08-16 2018-08-16 Åby-6 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 2140/3 B 0 21.1g 773
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Bermuda Snapper Bermuda Snapper   [v 4] 2140/7 D 4 18.4 146
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Black Snapper Black Snapper   [v 5] 2160/10 B 0 16.3g 20
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/10 B 8 17.5 219
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Fun Kee Fun Kee   [s 8] 2140/11 D 5 18.5 476
2018-08-10 2018-08-10 Åby-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/1 D 4 14.6 442
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-6 Zelia C.C.S.M.* Zelia C.C.S.M.*   [v 3] 2160/6 B 0 g 488
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/7 B 6 14.4 428
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Slättaröds Kazire Slättaröds Kazire   [v 9] 2140/5 C 8 19.2 599
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 7] 2140/4 B 3 15.1 142
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-5 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 5] 1640/11 C 0 16.9g 367
2018-08-02 2018-08-02 Åby-2 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/12 D 4 12.4g 2268
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 2140/2 D 4 15.5 1712
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 8] 2140/2 D 5 14.5 381
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 The Caveman The Caveman   [v 5] 2140/1 C 2 17.5 33
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2140/4 D 5 15.7g 89
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-4 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 2140/7 D 0 16.2 941
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2660/4 D str
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-8 Veiled Veiled   [s 4] 2140/1 C 3 14.6 512
2018-03-25 2018-03-25 Åby-11 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/5 C 0 14.8 31
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-4 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/8 D 0 19.3g 411
2018-03-22 2018-03-22 Åby-7 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 2140/9 C 2 17.6 329
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Zolicia Zolicia   [s 4] 2140/5 B 0 g 56
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-3 Sylvester America Sylvester America   [v 7] 2140/6 C 3 13.4 39
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 4] 2160/8 B 6 15.4 384
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-6 Visone Jet* Visone Jet*   [h 4] 2140/3 C 5 15.8 344
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/4 D str
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-8 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2160/10 D 5 16.3 440
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-9 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/6 D 6 17.0 75
2018-03-14 2018-03-14 Åby-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/1 D 0 15.4 487
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 2140/9 D 3 16.2 743
2018-03-14 2018-03-14 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/11 B 2 14.4 110
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Rianna Trot Rianna Trot   [s 6] 2140/6 D str
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-8 Othala Othala   [s 8] 2140/9 C str
2019-03-07 2019-03-07 Åby-3 Filur Då Filur Då   [h 3] 2140/1 C 8 24.8 688
2019-03-07 2019-03-07 Åby-9 Zeno Lans* Zeno Lans*   [h 4] 2140/6 C 5 16.0 58
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 1640/5 D 4 13.9 282
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/1 D 3 15.8 23
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Othala Othala   [s 9] 2180/14 A 3 15.1 67
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-10 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 1640/4 A 0 12.5 86
2019-02-27 2019-02-27 Åby-6 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/11 C 0 g 149
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 4] 2140/1 D 7 19.6 81
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 2140/9 B 1 15.5 49
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Harry Kee Harry Kee   [v 7] 2140/9 C 4 16.2 34
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-1 Redneck Woodland Redneck Woodland   [h 3] 2140/2 B 0 g 64
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-3 Tango Real Tango Real   [v 7] 1640/4 B 0 15.9 478
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-9 Othala Othala   [s 9] 2640/4 C 1 14.1 215
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-1 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/1 B 0 g 151
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-6 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 1640/1 B 0 g 27
2019-02-14 2019-02-14 Åby-9 Zeno Lans* Zeno Lans*   [h 4] 2140/8 C 0 17.1 40
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-1 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 2140/6 B 5 18.2 256
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-2 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/9 C 0 17.2 583
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-3 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/12 D 0 g 84
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Tango Real Tango Real   [v 7] 2140/3 B 6 17.1 351
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-9 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/3 C 1 13.3 75
2019-02-06 2019-02-06 Åby-9 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/10 C 5 16.8 478
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 Veravia As Veravia As   [s 5] 1640/7 B 0 16.6 42
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-2 Tango Real Tango Real   [v 7] 2140/8 B 0 18.5 574
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-3 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 2140/3 D 0 18.5g 106
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-5 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/2 C 5 20.4 315
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-6 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2640/6 C 0 18.7g 88
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-9 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 2140/11 C 4 16.6 556
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Vincenzina Vincenzina   [s 5] 2140/15 B 0 g 245
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-2 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/2 B 2 15.5 57
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2140/1 C 0 16.4 289
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-5 Othala Othala   [s 9] 2140/5 D 0 16.7g 77
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/14 B 5 15.0 175
2019-01-09 2019-01-09 Åby-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/12 B 4 15.2 316
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/1 C 0 g 29
2019-01-03 2019-01-03 Åby-2 Anna S.H. Anna S.H.   [s 4] 2140/6 B 1 17.0 20
2019-01-03 2019-01-03 Åby-5 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2140/11 B 6 17.0 87
2019-01-03 2019-01-03 Åby-6 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/6 C 2 15.7 234
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Wonder Horse Wonder Horse   [s 4] 2160/9 B 0 g 147
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-2 Vulcano N.P.* Vulcano N.P.*   [h 5] 2640/7 C 4 16.0 16
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-7 The Real Star The Real Star   [h 5] 2140/6 C 1 13.2 59
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-9 Thriller N.P.* Thriller N.P.*   [v 7] 2140/6 D 3 13.6 31ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se