Christian Fiore V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Christian Fiore. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Christian Fiore har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-9 Othala Othala   [s 10] 2140/4 B
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-8 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 8] 2140/3 C
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-6 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 5] 1640/7 B
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-2 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/1 D
2020-01-23 2020-01-23 Åby-10 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 9] 2180/9 C
2020-01-23 2020-01-23 Åby-4 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 8] 2640/3 D

Nyheter för travkusk Christian Fiore


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de ..


Det var jackpot i söndagens Grand Slam 75 och efter två inledande skrällar blev utdelningen för sju rätt 145 776 kronor. Men en av de mer betrodda som höll var Food Money i den sjätte avdelningen. Hästen, som tränas av Thomas Jezek, tog ledningen direkt och anförde i ett jämnt 1.10-tempo. Han gled bara ifrån till en imponerande seger. Peter Ingves körde Food Money för första gången och kan titulera sig hundraprocentig bakom den trefaldige miljonären. Förstapriset i loppet var 60 000 kronor och eftersom det blev banrekord blev det en extra bonus på 50 000 kronor.
– Han bestämde tempot själv och det kändes bra i sista sväng. När jag begärde lite extra sista 50 fick jag ett bra svar direkt, sa Peter Ingves.

Rejält bestraffad efter ful drivning
Det blev en överraskning i den inledande Grand Slam 75-avdelningen när Tagit Woodland blixtrade till ledningen från spår åtta bakom bilen. Han höll sedan säkert undan över upploppet ivrigt påhejad av Christian Fiore, som bjöd på en mycket ful drivning. Efter alla piskrapp över upploppet blev också Fiore rejält bestraffad med 6000 kronor i böter och en månads avstängning för felaktigt bruk av körspö.

Veijo firade 60 år med en dubbelseger
Fredrik Persson skrällvann i GS75-2 med sin egentränade Benjamin S.H. som tog sin första seger i karriären. Hästen satt sist i loppet men levererade en riktigt vass spurt och fångade in ledande Galant Sisu kort före mål.
Magnus Dahlén-tränade Thriller N.P. var bara bäst i långloppet över 3218 meter i GS75-3. Trots en stenhård öppning där han körde om ledningen mot Breidabliks Cognac så behöll han täten för Carl Johan Jepson och hade även krafter kvar till slut för att gå undan till en säker seger före bra spurtande Zio Tom Jet.
En imponerande insats svarade Corleone D.K. för i den fjärde avdelningen tillsammans med Henna Halme. Trots en tuff resa via tredjespår och dödens var hästen bara starkast till slut och vann lätt. Tränar gör Veijo Heiskanen som dagen till ära fyllde 60 år. Veijo fick även en dubbelseger till stallet då Barack La Marc vann montéloppet för Sofia Adolfsson utanför Grand Slam 75.
En dubbelseger blev det även för Magnus Dahlén och Carl Johan Jepson efter att Veravia As vunnit den femte avdelningen med minsta möjliga marginal.
Grand Slam 75 avslutades sedan med att Johan Untersteiner ledde runt om med sin egentränade Niky Flax.

Kanal 75


Ecurie D. mötte äldre hästar i sin tredje start i livet och den treårige hingsten såg helläcker ut när han dominerade V86-6..


Ecurie D. mötte äldre hästar i sin tredje start i livet och den treårige hingsten såg helläcker ut när han dominerade V86-6 tillsammans med Björn Goop.
Den danskfödde treåringen tränas av norske topptränaren Frode Hamre och det ser ut som att han har en oslipad diamant i stallet.
- Det finns jättemycket i honom och han har många kvalitéer, det är en snygg fin häst också. Han har ämnet, vi får se om det blir en slipad diamant, sa Björn Goop.
Segertiden för Ecurie D. blev utmärkta 1.13,4 över distansen 2 140 meter autostart.
Björn Goop körde en trio åt Frode Hamre inom V86-spelet och vann även med fyraåriga stoet Rebella Matters efter ledning från start till mål i V86-7.
- Fin, stark och rejäl – och en fin tid, sa Björn Goop som vann på 1.12,7/2140 meter autostart.
I V86-4 fick Björn Goop dock nöja sig med ett andrapris efter en offensiv styrning bakom storfavoriten High Into The Sky.
V86-4 var ett treåringslopp med endast fyra hästar till start och dessutom försvann en häst direkt med startgalopp. Trots endast tre hästar i loppet hände det en hel del. Unico Broline tog ledningen och sedan varvet kvar testade Björn Goop rejält med storfavoriten High Into The Sky, men fick svar. 600 kvar kunde ändå favoriten ta över och han försökte också rycka undan genom slutsvängen. Men bakom hade Adrian Kolgjini torrt krut bakom jätteskrällen Ubiquarian Face och 19-oddsaren spurtade sylvasst och vann överlägset.

Skräll inledde
V86-omgången inleddes med en överraskning då niooddsaren Jefferson Dotcom skrällde tillsammans med Johan Untersteiner. 400 meter från mål attackerade Jefferson Dotcom från andra par utvändigt och kunde tidigt på upploppet koppla greppet på ledaren Zenio som var märkt av ett högt tempo i spets. Tae Kwon Deo såg ut att utmana mitt på upploppet men en galopp förstörde dagen för honom.
Vinnaren tränas av Stian Eilefsen och segertiden blev fina 1.11,3/1640 meter autostart.
I V86-2 handlade det bara om en häst och Christian Fiore var bestämd när han tidigt körde till ledningen med Maserati Woodland. Från spets var sedan favoriten aldrig hotad.
Det var tredje raka segern för det fyraåriga stoet som tränas av Laura Myllymaa.
- Det kan nog bli V75 inom en månad, sa segerkusken.

Imponerande comeback
Avant Garde är en fyraåring som Robert Bergh håller högt och i comebacken efter över ett års frånvaro från tävlingsbanan visade han fin inställning och tog femte segern i karriären på åtta starter i V86-3. Christoffer Eriksson satt i sulkyn och han gav Avant Garde ett fint lopp i ryggar som fyra i andraspår. På sista bortre långsidan följde man med i avancemang i tredjespår och fick draghjälp även genom slutkurvan. Sedan på upploppet var Avant Garde mycket stark och kopplade segergreppet 50 meter före mål till skrälloddset 10,43.
Även i V86-5 blev det en överraskning då Vienvia Font fick fritt från tredje invändigt och kunde nosa ut betrodde Martin de Bos i sista stegen in mot mål. Pietro Gubellini tränar vinnaren som kördes av Allesandro Gocciadoro.

Mot Stochampionatet
Inför V86-8 hamnade Christian Fiore i backen och Donkie Ixi skenade runt banan. Kusken var dock vid gott mod efter incidenten, men självklart ströks ekipaget.
När loppet sent kom igång, efter bland annat en omstart, så blev det en snygg spurtseger för Don´t Be Shy. Det fyraåriga stoet noterades för sin fjärde seger på sju starter som även inbegriper två andrapris.
- Stochampionatet är första stora målet, sa Peter Untersteiner om talangen.
43,72 system klarade åtta rätt på V86 och belönades med 278 229 kronor, sju rätt gav 1 122 kronor och sex rätt 92 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Eft..


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Efter ett succéår i fjol hos sin nye tränare Daniel Redén hade stjärnhästen inte startat på ett halvår när han nu gjorde comeback. Men han hade fått en rejäl vinterträning på sand- och lerbanan i Örsundsbro utanför Enköping där tränare Redén har sitt högkvarter.
Och wow vilken insats som Heavy Sound bjöd på i årsdebuten. Han öppnade överraskande snabbt bakom startbilen och tog hand om ledningen för Kenneth Haugstad. Startraketer som Charrua Forlan och några andra hade inte en skuggan av en chans i starten.
- Fasiken, han tog fram startsnabbheten och hela kittet. Jag tror att den här vintern har gjort honom gott. Nu har han fått en hel träningsvinter i leran, sa Daniel Redén.

”Fantastisk häst - ruggigt bra”
Heavy Sound fortsatte att bomba på i ledningen. Han inledde första 500 metrarna på 1.10,4 och varvade på 1.10,6. Sedan drog han på ytterligare och lämnade de andra när han avslutade under 1.07 sista halvvarvet i mycket imponerande stil. Segertiden blev 1.09,6 i en överlägsen seger och det bara skrek Elitloppet om den insatsen. Något som ägaren Lennart Ågren efteråt i vinnarcirkeln sade sig vara intresserad av att vilja vara med i det här året. I fjol tackade de nej efter att Heavy Sound vunnit Prins Daniels lopp i Gävle veckan innan Elitloppet. Men i är lär det vara dags och en inbjudan från Solvallas sportchef Anders Malmrot lär komma när som helst.
- Herregud vad hästarna springer. Jag är faktiskt lite chockad. Det stod 1.09,6 på tavlan, det kan ju inte stämma. Men det är fantastiskt vilken häst det är. Han var ruggigt bra, sa Daniel Redén direkt efter loppet.
Även den ordinarie kusken Kenneth Haugstad var full av berundan över stjärnhästens segerlopp.
- Att han skulle vara så här bra det hade jag inte kunnat drömma om. Det är inte många hästar man får köra som den här. Man får bara njuta, sa Haugstad.
Tvåa bakom Heavy Sound blev Charrua Forlan på tiden 1.10,7.

Favoriter radade upp sig - jackpot på V86
Det blev en favoritbetonad V86-omgång där sju rätt betalade 1600 kronor. Det blev ingen utdelning på sex rätt och därmed jackpot den kommande V86-omgången som är om två veckor, eftersom det är V75 kommande onsdag den 1 maj.
Utöver Heavy Sound fick vi se flera jättefina prestationer i kvällens V86-tävlingar. I den inledande avdelningen imponerade Gento stort när han vann enkelt med gott om krafter kvar för Joakim Lövgren från ledningen.

Sanslös toppform - Blue Mustasche läcker
Ännu mer imponerade Lesperanza i den andra avdelningen för Björn Goop när hon svepte de andra via en ruggig långsida till en lätt seger. Det var minst sagt mäktigt att se.
Conrad Lugauer tog en dubbelseger med två egentränade hästar och båda övertygade. Först Nero Maximus och därefter Ilydia Boko, båda från ledningen.
Laura Myllymaa har en sanslös toppform på sina hästar och hennes Blue Mustasche var oerhört läcker när han bara dundrade på i ledningen för Christian Fiore och vann lekande lätt på tiden 1.11,8 på kort distans.
Sir Henry P.Hill var en övertygande vinnare för sin tränare Jörgen Westholm i V86-6 som vann lätt och i den avslutande avdelningen spurtade Solkattens Chiron vasst till seger för Carl Johan Jepson efter att ha kommit ut från sitt innerspår. Tränar gör Tomasz Wisniewski i Mantorp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal för femåringar är ett riktigt vårtecken och också ett tecken på v..


Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal för femåringar är ett riktigt vårtecken och också ett tecken på vad travpubliken kan vänta sig resten av året.
Perfect Spirit gjorde inte favoritspelarna besvikna och Hambletonian-vinnaren dominerade loppet från spets sedan Örjan Kihlström ganska bekvämt kommit till ledningen.
Mellantiderna var 1.09,6 första 500 och 1.10,8 första 1 000.
Segertiden blev 1.10,1 över distansen 1 640 meter autostart.
- Han såg fin ut och det är det viktiga. Han ser finare ut i travet i år jämfört med förra året. Vi har det norska huvudlaget kvar och det brukar han svara bra på. Det finns en hel del kvar att göra, sa tränaren Daniel Redén.
Förstapriset var en kvarts miljon kronor och Perfect Spirit närmar sig tio miljoner kronor insprunget i karriären via 17 segrar på 31 starter.
Bakom storfavoriten såg flera andra femåringar spännande ut. Peter Untersteiners Heart Of Steel avslutade strålande från tredje utvändigt till andrapriset.
- Jag har en feeling att han kan gå rätt så längt denna hästen. Han har haft en bra vinter. Han tar så långa kliv att man inte känner hur snabbt det går, sa Halmstadkusken.
Även trean Eldorado B. såg läcker ut med krafter kvar från rygg på ledaren.
- Det såg jättefint ut, det blir ett roligt och spännande i år, sa tränaren Hans-Owe Sundberg.

Storfavoriten skenade och ströks
V75-omgången bjöd på stor dramatik redan före första loppet då storfavoriten Hevin Boko sparkade bakut och skenade i uppvärmningen sedan hästen blivit rädd för en traktor. Hästskötaren som satt i vagnen lyckades parera sparkarna och hanterade situationen på ett föredömligt sätt.
Hevin Boko blev struken och därmed kom endast fyra hästar till start i V75-1.
Odessa Celeber fick bära ett mycket stort favoritskap och tillsammans med Örjan Kihlström blev det favoritseger efter en stark insats efter attack 700 meter från mål.
Roger Walmann tränar det femåriga stoet som tjänade 100 000 kronor och därmed klev över en miljon kronor inkört.
- Hon var bäst i det här gänget och vann på ett bra sätt, konstaterade Roger Walmann.

Goop hälsade till ägarna
I V75-2 visade Björn Goop att han även bemästrar kallblod och han serverade Joker C.K. ett drömlopp när han hittade andra utvändigt från bakspår och 20 meters tillägg över kort distans. Jan-Olov Persson tränar segraren som gav 17,93 vinnarodds på ATG.
Mitt på upploppet hälsade Björn Goop till någon på publikplats.
- Ägarna är uppe i våran loge, jag ville bjuda på det, sa Färjestadskusken.
Segergest fick vi se även i V75-3 sedan Christian Fiore dominerat loppet från start till mål med favoriten Taiga Woodland.
Segertiden blev fina 1.12,8 över distansen 2 140 meter autostart och tränar gör Laura Myllymaa som kunde räkna in karriärens andra V75-seger.
Ledning från start till mål fick vi se även i V75-4 där Emmylou var bäst för dagen tillsammans med Carl Johan Jepson. Tränar gör Axevalla-amatören David Persson.
I V75-5 blev det hemmajubel sedan Magnus Jakobsson lotsat Global Weather kopplat segergreppet mitt på upploppet efter en resa utvändigt ledaren. Det var fyraåringens fjärde seger på sex starter i karriären.
Långfredagens stora skräll kom i V75-6 över dryga tre kilometer där 41-oddsaren Enzo Am hade torrt spurtkrut över upploppet efter en resa i tredje invändigt. Per Nilsson satt i segersulkyn och tränar och äger gör Färjestadsamatören Bengt Oltorp.
Sju rätt på V75 gav 71 506 kronor, sex rätt gav 392 kronor och fem rätt 32 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bodenkusken Sandra Eriksson leder ligan över segerrikaste lärling 2019. Sandra som i fjol slutade femma i ligan med 30 segrar har inlett året st..


Bodenkusken Sandra Eriksson leder ligan över segerrikaste lärling 2019. Sandra som i fjol slutade femma i ligan med 30 segrar har inlett året starkt med tolv segrar på 65 lopp. Ytterligare en Boden-tjej finns högt i ligan genom Jenny Engfors som segerdefilerat sex gånger.
Bröderna Djuse från Östersund har också inlett året bra och skuggar tätt bakom ledaren med tio respektive nio segrar.
Jägersros Bernardo Grasso inledde året med fem raka segrar för sin arbetsgivare Joakim Lövgren och segerprocenten 62,5 imponerar.

Segerrikaste lärling 2019:
1) Sandra Eriksson, Boden – 12-9-6
2) Magnus A Djuse, Östersund – 10-5-5
3) Mats E Djuse, Östersund – 9-7-3
4) Emilia Leo, Gävle – 7-5-2
5) Jenny Engfors, Boden – 6-2-2
6) Anders Eriksson, Solvalla – 6-1-10
7) Christian Fiore, Halmstad – 5-2-1
8) Bernardo Grasso, Jägersro – 5-0-0
9) Jimmy H Andersson, Solvalla – 4-2-5
10) Heidi Hiltunen, Umåker – 4-2-1
* Listan till och med 2019-02-23

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


För den stora travmassan är hon mest känd som tv-reporter. Men Paula Ahlström är även tränare i liten skala och uppfödar..


För den stora travmassan är hon mest känd som tv-reporter.
Men Paula Ahlström är även tränare i liten skala och uppfödare i ännu mindre skala.
Två av hennes tre uppfödningar har tagit sig till tävlingsbanan.
På onsdagen fick även åttaårige Thunderinmyheart visa upp sig tv-publiken då han skrällde hem sin V86-avdelning i händerna på Anders Eriksson.
Ahlström intervjuades i tv direkt efteråt och verkade smått chockad.
- Min Tudor, han är min föralltid häst. Han är allt. Han är så komplicerad. Jag är så glad att han får visa att han kan, utbrast Ahlström i ett känsloutspel hon inte visat då hon stått på andra sidan mikrofonen.
Sekunderna innan hade maken Per Skoglund bevittnat målgången från sin position som programledare för direktsändningen i TV12.
- Herrejössesanamma, lilla gubben, vad duktig du är. Nu får jag lämna över till min fru, sade Skoglund som efter intervjun omedelbart gick vidare till reklam.

Tävlar för att få träna
För paret var förstapriset på 30 000 kronor det största på över tre år och att den betydde något extra går inte att betvivla.
- Det är min första uppfödning, jag har valt allting själv från att jag leasade mamman till hingsten Order By Fax som var en favorithäst och jag drog ut honom själv. Sedan är han världens finaste, tryggaste och snällaste häst hemma. Han är otroligt speciell. Men på tävlingsbanan får han sådana nerver och är så komplicerad. Man kan säga att de andra hästarna tränar vi för att tävla, men den här hästen tävlar vi för att få träna. Jag har tänkt pensionera honom flera gånger, men då skulle jag inte ha någon anledning att köra och rida honom, och det är det mest underbara som finns, berättar Ahlström som alltså var den som visade mest nerver den här kvällen.
- Jag vet inte vad jag sa i tv. Jag minns att hästen vinner, plötsligt sticker Åsa (Elmroth) fram mikrofonen och sedan är allt blankt.

”En annan ras”
Liknande glädje uttryckte Camilla Jonasson sedan hennes Queen of Sand stått pall för en öppning i 1.08-fart för att nå ledningen.
- Det är en annan ras mot vad jag är van vid, man får bara njuta. Kan hon fortsätta så här blir det väldigt spännande i år. Man får nypa sig i armen, sade Jonasson om hästen som sprungit in en halvmiljon på tre månader.
Nästa kvinnliga tränare att slå till var Laura Myllymaa, vars Othala bjöd på kvällens knall då hon slog av motståndet från ledarryggen för Christian Fiore.
- Hon har haft otur i de två senaste starterna så jag förväntade mig ett bra resultat idag, men inte att det skulle räcka till seger, sade Myllymaa.

Dubbel för Untersteiner
Betydligt mer garvad när det kommer till att plocka V86-segrar är Peter Untersteiner.
Den här kvällen blev det en favoritdubbel sedan comebackande Cheerful Rivner tuggat i spåren sista 700 och fångat in sonen Johans Pippi Roc kort före mål.
Med Powderfinger drog Untersteiner senior själv till spets och anförde i friskt tempo till knapp triumf.
Ytterligare en favoritseger var klar då Jorma Kontio hittade till ledningen från bakspår med Timo Nurmos-tränade Magic Cash.
Ronny Palm valde bort hemmabanan Jägersro för att skicka stoet Sinfonia d'Amore till Solvalla och fick se Örjan Kihlström finåka till seger efter ryggresa.
Claes Sjöström satte punkt för omgången och fastställde utdelningen för åtta rätt till 660 612 kronor sedan Bizzi Blizz spurtat förbi tappra gotländskan Moa Margunn till tredje raka.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-12 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [h 6] 2180/9 A 0 16.7 57
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-4 Chucky Mearas Chucky Mearas   [v 4] 1640/5 D 5 13.7 274
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-6 Othala Othala   [s 6] 1640/1 B 5 14.1 19
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-1 Cash Crowe Cash Crowe   [s 3] 2140/6 B 1 15.7g 14
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-8 Cash Crowe Cash Crowe   [s 3] 2140/2 D 1 16.5 22
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-4 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 2140/6 D 0 16.7 440
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-6 And here I Am And here I Am   [v 4] 2140/1 B 1 15.3 43
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-8 Raise Wise As Raise Wise As   [h 6] 2160/9 C 1 15.4 68
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-7 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 2140/8 D 0 15.6 1638
2016-11-21 2016-11-21 Halmstad-8 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2160/10 C 4 16.2 1401
2016-11-17 2016-11-17 Åby-6 Othala Othala   [s 6] 2640/8 D 2 15.7 300
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-9 Julia Stingson Julia Stingson   [s 5] 2640/4 B 3 19.4 71
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-1 Othala Othala   [s 6] 1640/1 B 1 14.1 52
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-11 Boulevard* Boulevard*   [s 3] 2140/1 C 6 17.2 52
2016-11-08 2016-11-08 Jägersro Trav-9 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 1640/7 D 4 14.0 719
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-1 Othala Othala   [s 6] 2680/6 B 2 17.2 72
2016-10-20 2016-10-20 Åby-8 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 1640/5 C 6 14.6 293
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-2 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 1640/1 D 1 15.0 245
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-7 Maniac Face Maniac Face   [v 7] 2140/8 D 0 16.2 316
2016-09-21 2016-09-21 Åby-2 Tommy Hill Tommy Hill   [h 4] 2140/1 A 2 17.3 16
2016-09-17 2016-09-17 Åby-10 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 8] 2140/12 C 6 15.0 86
2017-12-20 2017-12-20 Åby-7 Mon Amie Macay Mon Amie Macay   [s 6] 2140/8 D 0 17.4 856
2017-12-20 2017-12-20 Åby-4 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 7] 2140/4 C 5 16.0 282
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-8 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 3] 2140/6 C str
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Nemo Rols Nemo Rols   [v 5] 2140/6 D 5 17.6 173
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2640/7 C 1 16.4 194
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Othala Othala   [s 7] 2180/9 C 3 15.6 64
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Una Blessed Una Blessed   [s 4] 2140/8 B 1 14.1 105
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-9 Black Snapper Black Snapper   [v 4] 2140/7 B 1 14.6 88
2017-12-02 2017-12-02 Jägersro Trav-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 3] 2140/7 B 5 17.6g 228
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 1640/3 B 2 14.3 46
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Othala Othala   [s 7] 2140/7 C 5 15.4 230
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-1 Zambesia Dany* Zambesia Dany*   [s 2] 1640/1 C 0 g 375
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 4] 1640/11 C 1 14.8 58
2017-11-01 2017-11-01 Åby-3 Running Sölebo Running Sölebo   [v 4] 2140/10 D 0 19.9 254
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Cooca Choo Cooca Choo   [s 9] 2140/1 B 4 15.8 130
2017-10-29 2017-10-29 Åby-8 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2140/3 C 1 15.9 67
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-7 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 2140/3 C 0 15.4 286
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2140/3 D 3 13.8 296
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-8 Laurea L.B.* Laurea L.B.*   [s 4] 1640/2 C 5 14.2 91
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-5 Slättaröds Kazire Slättaröds Kazire   [v 8] 2160/7 C 5 18.4 533
2017-09-27 2017-09-27 Åby-4 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2140/2 C 5 14.6 192
2017-09-14 2017-09-14 Åby-6 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2640/9 B 5 15.2 316
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-4 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 6] 2160/5 C 6 16.6 452
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Laurea L.B.* Laurea L.B.*   [s 4] 1640/10 D 0 14.6 353
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2660/7 A 2 16.0 57
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-3 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 1640/6 B 4 13.7 89
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-5 Marta Chip Marta Chip   [s 6] 1640/3 B 1 12.1 26
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-10 Laurea L.B.* Laurea L.B.*   [s 4] 1640/1 C 0 15.1g 79
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-7 Lisa S.E. Lisa S.E.   [s 3] 2140/8 D 0 15.9 770
2017-08-03 2017-08-03 Åby-10 Julienne Pride Julienne Pride   [s 6] 2140/10 D 0 19.5g 639
2017-08-03 2017-08-03 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2140/8 A 2 14.9g 184
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-9 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 4] 2140/9 A 0 16.7g 23
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 1640/3 C 3 13.4 41
2017-07-25 2017-07-25 Jägersro Trav-3 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2140/1 C 5 13.6g 270
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-10 My Sacrifice My Sacrifice   [s 4] 2180/5 B 3 14.7 121
2017-06-15 2017-06-15 Åby-9 Thor di Girifalco* Thor di Girifalco*   [h 5] 2160/7 D 3 14.9 29
2017-06-08 2017-06-08 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 1640/1 D 0 14.3g 740
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-4 S.J.'s Rex S.J.'s Rex   [v 6] 2640/7 B 2 16.3 90
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Dyolo In Dyolo In   [h 5] 1640/3 C 7 12.9 612
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-8 Dual Ignitors Dual Ignitors   [v 7] 2140/9 C 0 15.4g 572
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 2140/3 C 3 14.1 78
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-4 Rio Crowe Rio Crowe   [s 4] 2160/7 B 0 24.0g 799
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-1 S.J.'s Rex S.J.'s Rex   [v 6] 2640/2 B 0 20.5g 56
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-6 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 4] 2640/3 D 6 17.5 203
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-3 Uniko Power Uniko Power   [v 4] 1640/2 C 2 13.5 43
2017-05-04 2017-05-04 Åby-3 Rio Crowe Rio Crowe   [s 4] 2140/9 B 4 16.6 146
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-10 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2640/12 D 5 15.3 682
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Major Tom Major Tom   [v 6] 2160/12 B 4 14.7 98
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-3 Tommy Hill Tommy Hill   [h 5] 2140/1 D 0 15.7 53
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [h 3] 1640/3 D 3 17.3 91
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-1 Stones Stones   [v 5] 2160/11 C 0 21.9g 681
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-5 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/2 D 0 14.2 471
2017-04-17 2017-04-17 Halmstad-11 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 5] 2640/3 D 0 18.0g 95
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-6 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 1640/10 C 6 13.5 500
2017-04-06 2017-04-06 Åby-8 Othala Othala   [s 7] 2640/3 C 6 15.0 69
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-3 Orange Crowe Orange Crowe   [s 4] 2140/2 B 2 17.7 88
2017-04-01 2017-04-01 Åby-10 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/7 C 1 14.7 53
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-8 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/9 D 0 15.0 1857
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-1 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 2140/10 C 0 19.1g 275
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-7 Ottey Kyu Ottey Kyu   [s 9] 1640/10 C 5 15.7 864
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-9 Umberto Axe* Umberto Axe*   [h 4] 2140/7 D 1 17.9 162
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-5 Alexis Goodland Alexis Goodland   [v 6] 2140/1 B 2 16.2 42
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-6 Othala Othala   [s 8] 2160/8 C 1 16.1 57
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-12 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/7 C 4 17.9 54
2018-12-28 2018-12-28 Åby-4 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2160/9 C 0 g 120
2018-12-28 2018-12-28 Åby-6 Pagano Pagano   [v 4] 2640/9 C 4 17.0 70
2018-12-28 2018-12-28 Åby-8 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 3] 2140/6 C 5 17.9 513
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-4 Ivy League Ivy League   [s 3] 2140/10 D 6 17.2 158
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 My Liberty My Liberty   [s 3] 2140/6 B 1 16.0 37
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-9 Orbital Ås Orbital Ås   [s 3] 2160/9 C 0 16.2 479
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-10 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 1640/7 D 0 481
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-11 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 1640/11 D 0 162
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-12 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/9 C 0 570
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Neverendingdream Neverendingdream   [v 7] 2140/4 C 2 15.8 145
2018-12-20 2018-12-20 Åby-7 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2160/14 D 0 17.7g 310
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 4] 2140/8 A 6 16.7 86
2018-12-20 2018-12-20 Åby-9 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2140/1 C 5 16.3 293
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2180/13 D 0 17.0g 637
2018-12-13 2018-12-13 Åby-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 1640/11 D 2 13.5 626
2018-12-13 2018-12-13 Åby-7 Othala Othala   [s 8] 2640/1 D 1 15.5 76
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-10 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 1640/10 C 0 13.7 122
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-5 Anna S.H. Anna S.H.   [s 3] 2140/2 C 5 17.5g 79
2018-12-05 2018-12-05 Åby-8 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2160/12 D 2 15.2 644
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 5] 1640/5 C 5 14.1 313
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Fanny Hall Fanny Hall   [s 4] 2160/6 D 0 17.6g 98
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/6 B 4 14.6 212
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-7 Zolaseva Zolaseva   [s 3] 2640/7 D 4 18.3 90
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-2 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 1640/1 D 0 g 147
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-6 Stones Stones   [v 6] 2140/13 B 6 17.2g 657
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-1 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 3] 2140/8 B 6 18.2g 61
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-6 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 5] 2140/5 B 1 14.2 43
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 1640/9 D 1 12.5 67
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-11 Velvet Gio Velvet Gio   [v 4] 2140/5 B 3 12.6 52
2018-11-01 2018-11-01 Åby-6 The Real Star The Real Star   [h 4] 2640/7 B 0 g 66
2018-11-01 2018-11-01 Åby-8 Unbelievable As Unbelievable As   [s 5] 2140/2 D 0 15.7 612
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Venere Lux* Venere Lux*   [s 4] 2140/3 C 1 14.8 25
2018-11-01 2018-11-01 Åby-11 Othala Othala   [s 8] 2180/10 B 6 15.5 223
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/2 D 2 13.4 277
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-3 Bellmondo Bellmondo   [v 3] 2140/5 B 4 15.0 506
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-8 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 1640/5 D 0 13.5 508
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-9 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/6 D 0 14.3 326
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-1 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 6] 2140/8 D 5 16.7 40
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-3 Niveau Niveau   [v 9] 2140/2 C 0 17.1 481
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-4 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 5] 2140/9 B 0 18.0g 21
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-5 Zolaseva Zolaseva   [s 3] 2140/5 D 1 17.2 22
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-8 Tango Real Tango Real   [v 6] 2140/5 C 1 17.3 109
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-10 Harry Kee Harry Kee   [v 6] 2140/12 D 6 16.9 355
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-12 Stones Stones   [v 6] 1640/11 C 0 g 1021
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-3 Cosmorita Cosmorita   [s 4] 2140/4 B 0 20.4g 50
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-9 Harri K. Harri K.   [v 6] 2140/3 B 0 15.8 99
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-2 Hives Hives   [v 6] 2640/6 C 0 g 365
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-3 Veravia As Veravia As   [s 4] 1640/7 C 2 14.0 80
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-4 Twist and Shout Twist and Shout   [s 6] 2140/5 D 6 15.2 380
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-7 Intuned Boko Intuned Boko   [s 3] 2140/9 D 0 17.5 325
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-8 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/11 D 3 16.5 412
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-1 Betting Mobster Betting Mobster   [s 2] 1640/3 B 0 51
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-4 Betting Queen Betting Queen   [s 3] 2140/8 C 5 16.1 138
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Fanny Hall Fanny Hall   [s 4] 1640/7 D 1 14.8 128
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-3 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2140/4 B 6 16.5g 34
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 7] 2140/9 B 3 14.9 68
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Uniko Power Uniko Power   [v 5] 2140/9 B str
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-1 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 6] 2140/2 C 4 15.7 124
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-2 Free Fallin L.C. Free Fallin L.C.   [s 3] 2140/1 D 2 17.0 91
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-3 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/4 D 0 16.8 191
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 5] 2140/5 A 1 15.6 18
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/5 D 1 16.3 83
2018-10-13 2018-10-13 Åby-3 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 1640/11 D 3 13.5 493
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-2 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 4] 2160/4 C 1 15.3 45
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-5 Intuned Boko Intuned Boko   [s 3] 2140/7 D 0 18.9g 104
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-2 Bahama Mama Ås Bahama Mama Ås   [s 5] 2660/4 C 2 15.2 170
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-4 Venere Lux* Venere Lux*   [s 4] 1640/6 B 7 15.5g 133
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-5 Betting King Betting King   [v 3] 2140/12 B 6 17.0g 181
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-6 Betting Queen Betting Queen   [s 3] 2160/9 B 3 16.9 95
2018-10-06 2018-10-06 Åby-3 Fun Kee Fun Kee   [s 8] 2140/9 D 6 18.8 201
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/12 D 7 17.2 299
2018-10-06 2018-10-06 Åby-12 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/1 D 3 18.3 224
2018-08-23 2018-08-23 Åby-5 Ugly O.P. Ugly O.P.   [v 5] 3140/5 D 0 g 320
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-1 Olimpionico* Olimpionico*   [h 10] 1640/3 C 0 11.8g 123
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 The Caveman The Caveman   [v 5] 1640/8 D 6 14.1 390
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-5 Vis Dell'Olmo* Vis Dell'Olmo*   [s 4] 1640/10 A 5 12.1 39
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-9 Zanzibar Effe Zanzibar Effe   [s 3] 2140/3 C 2 16.4 73
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Minnie the Moocher Minnie the Moocher   [s 3] 2140/11 C 4 17.3 356
2018-08-16 2018-08-16 Åby-2 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [h 3] 2140/8 B 3 16.3g 258
2018-08-16 2018-08-16 Åby-3 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2640/3 B 2 15.6 166
2018-08-16 2018-08-16 Åby-6 Cherie Kee Cherie Kee   [s 6] 2140/3 B 0 21.1g 773
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Bermuda Snapper Bermuda Snapper   [v 4] 2140/7 D 4 18.4 146
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Black Snapper Black Snapper   [v 5] 2160/10 B 0 16.3g 20
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Cri Kee Cri Kee   [s 8] 2140/10 B 8 17.5 219
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Fun Kee Fun Kee   [s 8] 2140/11 D 5 18.5 476
2018-08-10 2018-08-10 Åby-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2140/1 D 4 14.6 442
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-6 Zelia C.C.S.M.* Zelia C.C.S.M.*   [v 3] 2160/6 B 0 g 488
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-5 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/7 B 6 14.4 428
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Slättaröds Kazire Slättaröds Kazire   [v 9] 2140/5 C 8 19.2 599
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Diamond Breeze Diamond Breeze   [v 7] 2140/4 B 3 15.1 142
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-5 Aurore d'Inverne Aurore d'Inverne   [s 5] 1640/11 C 0 16.9g 367
2018-08-02 2018-08-02 Åby-2 Party Lane Party Lane   [s 6] 1640/12 D 4 12.4g 2268
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 2140/2 D 4 15.5 1712
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 8] 2140/2 D 5 14.5 381
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 The Caveman The Caveman   [v 5] 2140/1 C 2 17.5 33
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-5 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2140/4 D 5 15.7g 89
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-4 Cool Moves Cool Moves   [s 4] 2140/7 D 0 16.2 941
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2660/4 D str
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-8 Veiled Veiled   [s 4] 2140/1 C 3 14.6 512
2018-03-25 2018-03-25 Åby-11 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/5 C 0 14.8 31
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-4 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/8 D 0 19.3g 411
2018-03-22 2018-03-22 Åby-7 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 2140/9 C 2 17.6 329
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Zolicia Zolicia   [s 4] 2140/5 B 0 g 56
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-3 Sylvester America Sylvester America   [v 7] 2140/6 C 3 13.4 39
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Tropicana Ås Tropicana Ås   [s 4] 2160/8 B 6 15.4 384
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-6 Visone Jet* Visone Jet*   [h 4] 2140/3 C 5 15.8 344
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 6] 2140/4 D str
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-8 Tarzan Adri Tarzan Adri   [v 6] 2160/10 D 5 16.3 440
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-9 Uragan Horse Uragan Horse   [s 5] 2140/6 D 6 17.0 75
2018-03-14 2018-03-14 Åby-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 4] 2140/1 D 0 15.4 487
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Un Adri Master Un Adri Master   [v 5] 2140/9 D 3 16.2 743
2018-03-14 2018-03-14 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 5] 2140/11 B 2 14.4 110
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Rianna Trot Rianna Trot   [s 6] 2140/6 D str
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-8 Othala Othala   [s 8] 2140/9 C str
2019-12-30 2019-12-30 Åby-1 Boston Bore Boston Bore   [s 4] 2140/5 C 0 17.3g 57
2019-12-30 2019-12-30 Åby-2 Cash Bore Cash Bore   [h 4] 2140/1 B 5 18.3g 331
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-8 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2160/14 B 2 15.5 53
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-9 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 7] 2160/10 C 0 16.2g 113
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-10 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/6 B 0 g 32
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-2 Nouvelle Felicia Nouvelle Felicia   [s 6] 2140/3 D 5 18.8g 499
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-6 Othala Othala   [s 9] 2160/6 B 0 15.6 96
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-5 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 1640/6 C 4 13.2 25
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-6 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/9 C 2 15.6 39
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-9 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 7] 1640/1 D 3 12.9 55
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-5 Hillbilly Woodland Hillbilly Woodland   [s 3] 2140/8 D 7 16.5g 50
2019-12-07 2019-12-07 Åby-8 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2640/5 C 6 17.1 86
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-1 Märeenasin Märeenasin   [v 2] 1640/7 C 4 19.6 96
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-8 Othala Othala   [s 9] 2140/4 C 2 15.3 272
2019-12-03 2019-12-03 Jägersro Trav-9 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 2140/1 B 1 13.8 82
2019-12-02 2019-12-02 Åby-3 Vitulano Lung* Vitulano Lung*   [h 5] 1640/6 C 5 12.8 387
2019-12-02 2019-12-02 Åby-5 Reality Star Reality Star   [s 3] 2140/7 D 0 20.1 947
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Alicia Bore Alicia Bore   [s 6] 2140/11 B 5 15.0 151
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-8 Othala Othala   [s 9] 1660/12 A 0 14.6 432
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-5 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 7] 1640/8 D 3 13.4 100
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/11 D 7 18.1 395
2019-11-27 2019-11-27 Åby-8 Hillbilly Woodland Hillbilly Woodland   [s 3] 1640/1 D 4 14.0 43
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-6 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/3 C 3 14.3 222
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-5 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/2 D 3 13.9 327
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-6 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/11 A 0 g 242
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-8 Cash Bore Cash Bore   [h 4] 2140/10 A 0 20.2g 32
2019-11-21 2019-11-21 Åby-7 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/11 D 2 12.1 622
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-1 Powerful Teemer Powerful Teemer   [v 7] 2140/5 D 2 15.0 44
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-7 Vitulano Lung* Vitulano Lung*   [h 5] 1640/12 D 0 14.3 310
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-5 Othala Othala   [s 9] 3180/13 A 0 15.3 806
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/15 D 0 14.9 691
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 2640/7 B 0 15.4 145
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-9 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 1640/3 D 3 12.9 133
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-1 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 1640/5 D 0 14.0 132
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-6 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 2140/10 D 7 15.2 139
2019-10-23 2019-10-23 Åby-6 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/9 A 6 12.3 88
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-4 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 2140/11 D 2 14.5 777
2019-10-17 2019-10-17 Åby-4 Vitulano Lung* Vitulano Lung*   [h 5] 1640/8 D 5 13.0 1086
2019-10-17 2019-10-17 Åby-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 1640/2 D 0 g 245
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-4 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/12 A 7 12.3 271
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-10 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/13 B 1 15.7 27
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 2140/1 D 7 15.6g 116
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-3 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 2140/2 C 1 15.1 74
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-6 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/1 B 1 11.6 23
2019-08-28 2019-08-28 Åby-4 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/2 C 5 15.4 210
2019-08-28 2019-08-28 Åby-9 Othala Othala   [s 9] 2680/10 B 0 14.6g 168
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-4 Vitulano Lung* Vitulano Lung*   [h 5] 2640/6 D 0 17.2 225
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/2 C 0 16.4g 418
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-5 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 2640/8 A 0 16.6 286
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-9 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 2180/8 C 2 15.6 24
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/7 D 0 g 429
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-4 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1609/8 C 1 10.9 279
2019-08-15 2019-08-15 Åby-8 Fabulous Ixi Fabulous Ixi   [v 7] 2160/9 B 0 g 1127
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-6 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 1640/1 D 0 13.8 165
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-7 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 1640/2 B 0 16.7g 330
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-4 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 2140/12 A 4 15.2 217
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-6 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/8 B 5 16.4 66
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-4 Princess of China Princess of China   [s 6] 2140/1 C 0 g 262
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-5 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 2140/9 C 7 16.2g 65
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-6 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 2140/10 D 3 15.7 76
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-5 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/5 B 2 14.0 35
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-7 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 2140/10 C 0 15.4g 886
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-1 Favör Då Favör Då   [h 3] 2140/3 B 0 20.2g 123
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-5 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 1640/11 C 3 14.3 101
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 2140/2 C 2 14.8 110
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-1 Cash Bore Cash Bore   [h 4] 2140/1 B 3 17.0 153
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-4 Alicia Bore Alicia Bore   [s 6] 1640/7 A 1 12.7 19
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-7 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/7 D 5 15.3 859
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-2 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 1609/6 C 6 12.2 95
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 1609/10 D 0 g 590
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-5 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 1609/7 D 6 14.8 397
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-8 Wilmer West Wilmer West   [v 6] 3218/12 C 5 16.7 107
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-1 Moonlight Bore Moonlight Bore   [v 5] 2140/9 C 0 20.6g 219
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-4 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/8 D 5 16.1 964
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-8 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 2640/6 D 0 17.2 193
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2640/9 C 0 16.5 596
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Dame Dream Dame Dream   [s 6] 2140/12 A str
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-6 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2640/1 D 5 16.4 251
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-8 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 1640/8 B 3 13.3 56
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-6 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 1640/5 C 0 13.8 79
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-7 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/10 C 3 15.6 20
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-10 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2160/6 D str
2019-06-08 2019-06-08 Bjerke-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 2100/5 B 0 53
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/5 C 6 15.5 462
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-9 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 1640/10 B 3 12.6 55
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/5 C 1 15.7 20
2019-06-05 2019-06-05 Åby-10 Donkie Ixi Donkie Ixi   [s 6] 2140/2 D str
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-2 Allocco Jet* Allocco Jet*   [h 3] 1640/8 D 0 g 82
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-6 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2640/10 D 0 18.1g 253
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-7 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/5 D 0 g 184
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-9 Rally Esset Rally Esset   [v 6] 2160/10 C 0 14.7 141
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-6 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 1640/9 C 0 13.4g 142
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-7 Alicia Bore Alicia Bore   [s 6] 1640/7 B 0 12.7 46
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-7 Zeit Holz Zeit Holz   [s 4] 2160/9 C 5 16.0 82
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-10 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 2160/5 D 0 16.8g 314
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-2 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/5 B 1 16.1 18
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-4 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 1640/10 C 2 12.6 73
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-9 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/9 D 0 18.5g 133
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 4] 1640/12 D 0 16.4g 109
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-7 Rally Esset Rally Esset   [v 6] 2640/10 D 2 15.9g 276
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-8 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/8 C 3 13.8 75
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2100/4 D 0 15.1 38
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-8 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2100/4 B 2 13.6 21
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-5 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 2640/3 D 0 g 141
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 Tango Real Tango Real   [v 7] 1640/3 D 0 14.5 121
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-8 Vertigo N.P.* Vertigo N.P.*   [h 5] 1640/1 C 1 11.6 44
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-2 Jason Lane T.B. Jason Lane T.B.   [v 7] 2140/2 C 0 18.2g 397
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-5 Glowbull Fusion Glowbull Fusion   [v 5] 1640/3 A str
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-10 Harry Kee Harry Kee   [v 7] 2640/6 D 0 17.1g 578
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/3 A 1 16.2 31
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-6 Julia Pellini Julia Pellini   [s 6] 2140/2 B str
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 1640/5 D 1 11.8 33
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Tokio Hotel Hall Tokio Hotel Hall   [h 9] 2180/14 B 0 17.2 420
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Tango Real Tango Real   [v 7] 2140/6 D 3 16.4 35
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 2140/10 A 1 16.4 24
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-10 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2140/9 C 1 15.8 30
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-3 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2160/15 C 8 16.8 2088
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/1 D 2 14.3 693
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/1 C 1 12.8 75
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-10 Othala Othala   [s 9] 3180/11 B 0 14.6 233
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-5 Anna S.H. Anna S.H.   [s 4] 2140/6 C 2 17.7 26
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-1 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/3 C 3 17.7g 37
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-8 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2660/5 C 4 18.0 430
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-6 Zolaseva Zolaseva   [s 4] 2140/11 C 0 20.5g 135
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 2140/12 C 1 15.0 44
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-3 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/10 C 0 g 202
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 Loquito Star Loquito Star   [v 9] 2140/6 C 1 14.7 72
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-7 Fun Kee Fun Kee   [s 9] 2140/12 D 6 19.1 139
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Tango Real Tango Real   [v 7] 2140/12 A 1 73
2019-03-07 2019-03-07 Åby-3 Filur Då Filur Då   [h 3] 2140/1 C 8 24.8 688
2019-03-07 2019-03-07 Åby-9 Zeno Lans* Zeno Lans*   [h 4] 2140/6 C 5 16.0 58
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 1640/5 D 4 13.9 282
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/1 D 3 15.8 23
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Othala Othala   [s 9] 2180/14 A 3 15.1 67
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-10 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 1640/4 A 0 12.5 86
2019-02-27 2019-02-27 Åby-6 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/11 C 0 g 149
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Zorrina Neo Zorrina Neo   [s 4] 2140/1 D 7 19.6 81
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 2140/9 B 1 15.5 49
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Harry Kee Harry Kee   [v 7] 2140/9 C 4 16.2 34
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-1 Redneck Woodland Redneck Woodland   [h 3] 2140/2 B 0 g 64
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-3 Tango Real Tango Real   [v 7] 1640/4 B 0 15.9 478
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-9 Othala Othala   [s 9] 2640/4 C 1 14.1 215
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-1 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/1 B 0 g 151
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-6 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 1640/1 B 0 g 27
2019-02-14 2019-02-14 Åby-9 Zeno Lans* Zeno Lans*   [h 4] 2140/8 C 0 17.1 40
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-1 Gowin Ixi Gowin Ixi   [s 8] 2140/6 B 5 18.2 256
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-2 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2140/9 C 0 17.2 583
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-3 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/12 D 0 g 84
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Tango Real Tango Real   [v 7] 2140/3 B 6 17.1 351
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-9 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/3 C 1 13.3 75
2019-02-06 2019-02-06 Åby-9 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/10 C 5 16.8 478
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 Veravia As Veravia As   [s 5] 1640/7 B 0 16.6 42
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-2 Tango Real Tango Real   [v 7] 2140/8 B 0 18.5 574
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-3 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 2140/3 D 0 18.5g 106
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-5 Maserati Woodland Maserati Woodland   [s 4] 2140/2 C 5 20.4 315
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-6 Cri Kee Cri Kee   [s 9] 2640/6 C 0 18.7g 88
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-9 Esteban Boko Esteban Boko   [v 8] 2140/11 C 4 16.6 556
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Vincenzina Vincenzina   [s 5] 2140/15 B 0 g 245
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-2 My Liberty My Liberty   [s 4] 2140/2 B 2 15.5 57
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 Un Adri Master Un Adri Master   [v 6] 2140/1 C 0 16.4 289
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-5 Othala Othala   [s 9] 2140/5 D 0 16.7g 77
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 2140/14 B 5 15.0 175
2019-01-09 2019-01-09 Åby-4 Cherie Kee Cherie Kee   [s 7] 2140/12 B 4 15.2 316
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 Neverendingdream Neverendingdream   [v 8] 1640/1 C 0 g 29
2019-01-03 2019-01-03 Åby-2 Anna S.H. Anna S.H.   [s 4] 2140/6 B 1 17.0 20
2019-01-03 2019-01-03 Åby-5 Zima Axe Zima Axe   [s 4] 2140/11 B 6 17.0 87
2019-01-03 2019-01-03 Åby-6 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/6 C 2 15.7 234
2019-01-03 2019-01-03 Åby-10 Wonder Horse Wonder Horse   [s 4] 2160/9 B 0 g 147
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-2 Vulcano N.P.* Vulcano N.P.*   [h 5] 2640/7 C 4 16.0 16
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-7 The Real Star The Real Star   [h 5] 2140/6 C 1 13.2 59
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-9 Thriller N.P.* Thriller N.P.*   [v 7] 2140/6 D 3 13.6 31
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-8 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 7] 2140/11 D 0 14.3 193
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-11 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 7] 1640/12 C 0 12.7 542
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-7 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2180/11 B 5 16.4 580
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-4 Othala Othala   [s 10] 2140/4 B 2 15.1 43
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-7 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1640/4 D 0 17.1g 621
2020-01-08 2020-01-08 Åby-2 Märeenasin Märeenasin   [v 3] 2140/8 D 5 17.3 159
2020-01-08 2020-01-08 Åby-5 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 7] 2140/5 C 2 14.5 102
2020-01-08 2020-01-08 Åby-8 Zaira del Ronco Zaira del Ronco   [s 5] 2140/12 A 7 15.7 42ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se