V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet...


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet.
Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor var förstås huvudnumret och för fjärde året i rad vann Propulsion. I senaste starten var Daniel Redéns superstjärna fyra i Elitloppet och inte gick att känna igen. Nu var den åttaårige hingsten sig lik och när han samtidigt kom enkelt till ledningen var konkurrenterna med elitloppsfinalisterna Makethemark och Milliondollarrhyme i spetsen chanslösa.
- Det där blev inte som jag hade tänkt mig, så snällt lopp har han inte fått sedan… ja, jag vet inte hur länge sedan, sa Daniel Redén.
- Jag blev lite rörd, det var så mycket spekulationer innan, men han kändes lika fin som alltid.
Folk har tvivlat helt enkelt, men man tvivlar inte på Proppen. Han vet vad sitt jobb är, norsken och huvan kvar… då blir en tränare glad. Det är skitkul… det finns bara en Propp. Nu ska vi njuta och Proppen ska få fira och få mycket morötter, för det är han värd, fortsatte Solvallatränaren.
Örjan Kihlström var inte lika överraskad över att han kom till ledningen.
- Skönt för honom att få en lite lättare resa i dag. Hade ganska mycket sparat i dag. Det är fantastiskt häftigt, jag kände redan i den andra provstarten att det var riktig kick i han, förstod att han skulle göra ett riktigt bra lopp nu igen.
- Det går knappt att beskriva. När han har en dålig dag är han fyra i elitloppet, det säger allt om vilket fenomen det är, han är helt otrolig, sa Örjan Kihlström.
Hemmahoppet Makethemark knep andrapriset efter ett lopp utvändigt Propulsion, Muscle Hustle blev trea från rygg ledaren och Milliondollarrhyme fyra från tredje invändigt.

Mellby Club imponerade
Förutom Propulsion var kvällens kanske mest imponerande vinnare Mellby Club som lekte hem V75-3 över mäktiga tre kilometer tillsammans med Jorma Kontio.
Från start blev Mellby Club hängande i tredjespår men Jorma Kontio var bestämd och efter 600 meter satt ekipaget i ledningen, resten blev en uppvisning.
- Det här var hans bästa lopp i karriären. Han har hittat en växel till och vann med krafter kvar, sa Jorma Kontio.

Dubbelsegrare
I V75-1 bjöd stallkamraterna Quito Lane och Macelleria på en läcker upploppsduell där ledaren Quito Lane höll nosen först trots att han tappade spänsten till slut. Kusken Ove A Lindqvist visade rutin och stöttade vad som behövdes och tränaren Robert Bergh bakom Macelleria fick nöja sig med andrapriset.
- Det blev hårt i mål. Han började rulla lite 150 före mål så jag vågade inte driva utan fick sitta blixtstilla för att hålla han i trav. Jag fick lite torskfrossa, sa Ove A Lindqvist.
Ove A Lindqvist vann dubbelt inom V75-spelet och segrade även i kallblodsloppet med John Mogset-tränade Pave Faks. Ekipaget vann för övrigt V75 även förra året samma tävlingsdag på Bodentravet.
Ove A Lindqvist var offensiv och kontrollerade loppet från positionen utvändigt ledaren.
- Jag kände i värmningen att det var en annan häst än i fjol, starkare, sa Ove A Lindqvist.
Och lördagens dubbelseger kommenterade han så här:
- Jag kör ju bra hästar.
Robert Bergh hade också en mycket bra dags i kvällssolen och fick även en kuskseger då han blåste till ledningen med Nobel Amok i V75-5. Väl i spets svarade Åbytränaren för en perfekt tempobedömning och Nobel Amok vann knappt men säkert före Eder Bob och Bucks To Burn.
- Han flyger lågt den här, det är en härlig travare. Det är lite nerv i han men när det stämmer då är han jäkligt bra, kommenterade Robert Bergh.
Segertiden 1.12,3/2140 meter autostart.

Vann sjätte raka
I V75-2 såg det länge ut som att Erik Adielsson satt på leken med Lady Zappa i ledningen. Men den snabba öppningen från 20 meters tillägg satt i benen in på upploppet och istället spurtade Hope And Dreams bäst från dubbla tillägg efter att ha blivit serverad ett perfekt lopp i rygg på favoriten Millie Millionaire i tåget i tredjespår sista varvet.
Emila Leo satt i segersulkyn bakom Hope And Dreams som tränas av Oscar Berglund.
- Hon är helt fantastisk, hästen. Jag saknar ord, hon bara växer med uppgifterna. Jag är otroligt tacksam att ha en sådan häst i stallet, kommenterade Östersund-amatören.
Omgångens skräll kom i V75-6 då tappre favoriten Fleets Admiral blev snuvad i sista stegen av Littleredcorvette som tog sjätte raka segern när han vann till skrälloddset 20,52.
John Östman satt i segersulkyn och vinnaren tränas i Norge av amatören Trine Hansen.
Sju rätt på V75 gav 34 612 kronor. Sex rätt gav 244 kronor och fem rätt 27 kronor.
Utanför V75-spelet utmärkte sig Zephyr Kronos som vann ett försök i Norrlands Grand Prix för fyraåringar i läcker stil från spets tillsammans med Örjan Kihlström. Daniel Redén tränar löftet som vann på 1.12,9/2140 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i ..


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i andraspår kopplade han enkelt grepp på ledande elitloppsfinalisten Next Direction och gick undan till överlägsen seger.
- Det är det bästa lopp han har gjort i sin karriär. Han fick en riktigt tuff resa men jag hade planerat att köra utvändigt om ledaren i en hel vecka, eftersom jag visste att vi hade små chanser att komma till ledningen och visste från förra gången jag var här att det är svårt att komma bakifrån. Sedan kunde jag knappt tro mina ögon när ingen kunde utmana till slut. Men i dag visade han vad han är gjord av. Han tog mig till vinnarcirkeln och jag är stolt över honom, sa Joakim Lövgren.
Loppets förstapris uppgick till strax över en miljon kronor och Racing Mange noterades för kilometertiden 1.11,7 över 2 100 meter med bilstart. Next Direction, som blixtrade till ledingen från spår åtta och varvade på raska 1.10,5, höll starkt till andraplatsen. Förhandsfavoriten Handsome Brad fick en fin resa i rygg på ledaren innan han kom ut bakom vinnaren i slutkurvan. Han hade emellertid inget att komma med över upploppet och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


Som vanligt var det tätt bland picknick-filtarna när Skandinaviens största och mest krävande hinderlopp avgjordes på Österän..


Som vanligt var det tätt bland picknick-filtarna när Skandinaviens största och mest krävande hinderlopp avgjordes på Österängen vid Strömsholms slott utanför Västerås. Under en klarblå himmel fick den månghövdade publiken se Serienlohn vara snabbast över de 4 500 meterna och 16 hindren.
- Det var ett komplicerat lopp och han var illa ute ett tag, men han fick tillbaka självförtroendet och visade en fin speed till slut, sa segerjockeyn Jan Faltejsek, efter att Serienlohn, som inledde i ledningen och sedan föll tillbaka, kom igen i loppets slutskede och levererade en kraftfull spurt.

Vann även Svenskt Champion Hurdle
Serienlohns ägare Stall Nicole fick 140 000 kronor för segern i Grand National och de la även beslag på dagens näst största förstapris. Det uppgick till 100 000 kronor och delades ut i Svenskt Champion Hurdle. Där var det Pavel Vovcenkos sto Leierspielerin som, sin bristfälliga hoppteknik till trots, lyckades kriga sig förbi förhandsfavoriten Somerville den sista biten. Även hon reds av Jan Faltejsek och för Pavel Vovcenko var det andra gången han tog dubbeln på Strömsholm. För tre år sedan vann han Grand National och Champion Hurdle med Kazzio och Falconettei.

Ola Johansson, Kanal 75


Östersundamatören Oscar Berglund låter nöjd med sin V75-duo Hope And Dreams och Shocking Superman när han blir uppringd i V65 Direkt i..


Östersundamatören Oscar Berglund låter nöjd med sin V75-duo Hope And Dreams och Shocking Superman när han blir uppringd i V65 Direkt i TV12 på fredagen.
Shocking Superman (V75-5) var senast ute i Jämtlands Stora Pris men galopperade från start från innerspåret bakom startbilen tillsammans med kusken Rikard N Skoglund.
- Enligt Rikard hade han hållit ut Milligan’s School senast utan galoppen och då fått rygg på Double Exposure. Den som vann det loppet satt ju där. Det var ju surt, nu tror jag väl inte att vi vunnit loppet men han hade i alla fall fått visa vad han går för. Det var tråkigt att det blev som det blev. Han tog på sig det, Rikard, att han begärde lite för mycket. Men nu vet vi det till nästa gång. Det var ju första gången vi tryckte av honom från start, säger Oscar Berglund.
Nu har Shocking Superman spår 9 i andra ledet bakom startbilen och körs den här gången av Ulf Ohlsson.
- Jag sa det när vi väntade på spåren att om vi kunde få nio får vi vara jättenöjd, då sitter han där han ska från start. Helt perfekt. Det ser som sagt var jättebra ut på pappret och hästen är i toppslag, säger Oscar Berglund.
Den här gången handlar det utom om silverdivisionen och inte eliten.
- Det ser i alla fall enklare ut på förhand än senast, sedan är det jättetufft emot ändå och framför allt Bucks To Burn har imponerat på mig. Det är ingen enkel nöt att knäcka, men jag sitter på en bra häst jag också så jag hoppas kunna ge honom en match. Inga ändringar, han går redan optimalt.

Plus med täta starter
Först ut av Oscar Berglunds hästar är Hope And Dreams (V75-2) som körs av Emilia Leo som körde hästen till ett andrapris före en vecka sedan.
- Det ser väl bra ut även där, hon gick bra I fredags på en ganska krävande bana och bakom en bra häst. Distansen var dessutom inte till hennes fördel, det var väl helt okej. Nu går hon ner i klass och bättre distans den här gången. Det ser ganska intressant ut även där.
- Täta starter tror jag är ett klart plus faktiskt. Hon har varit väldigt pigg och alert i veckan, så det känns som det kommer föra fram henne. Hon går barfota runt om igen som jag tycker är ett litet plus. Båda hästarna tävlar optimalt och kommer med form.
Vem tror du mest på?
- Bra fråga, de är bra båda två, men vi möter bra hästar så att den det stämmer för mest längst vägen har säkert bra chans. Men sedan kan de vara tvåa-trea och vara jättebra också, men jag tycker att båda ska räknas tidigt i alla fall.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stockholms Stora Pris (Gr3) är den sportsliga höjdpunkten på Bro Park på söndag, men storyn hittar vi runt Fiftyshadesfreed och den g..


Stockholms Stora Pris (Gr3) är den sportsliga höjdpunkten på Bro Park på söndag, men storyn hittar vi runt Fiftyshadesfreed och den gamle proffstränaren Lennart Jarvén som fyller 79 år senare i år.
– Han är min terapi, säger Lennart och skrattar. Jag brukar rida honom på stranden och det trivs vi båda med.
Och det är stranden som ligger i stadsdelen Sibiren i skånska Ängelholm – därför den lite tillspetsade inledningen på texten.
Fiftyshadesfreed är den enda häst Lennart har just nu, men så har han också ett antal år kvar på banan. Med bara åtta år på nacken så är skimmeln bara barnet hos Jarvén som varit något av en specialist på att hålla sina hästar fräscha och löpsugna långt upp i åren.
Men så har han också erfarenhet, det är 72 år sedan han red för första gången (på en ridskola i Lund) och 55 år sedan han köpte sitt först fullblod. Givetvis har han också stått som segrare i Stockholms Stora Pris; 1975 med Martyr.
Men nu är det lite andra villkor som gäller. Lennart använder hästen för att vara frisk och behålla hälsan – och när vi påpekar att med en häst som Fiftyshadesfreed så drygas pensionen ut en aning också så protesterar han direkt:
– Åhnej, i slutändan blir det aldrig så när du håller på med hästar.
Men Fiftyshadesfreed har överträffat alla förväntningar. Champion på Övrevoll i Norge förra året (åtta starter gav fem segrar, två andraplatser och en tredjeplats) och har inlett året med en första- och en andraplats i Norge.

Hemligheten är trivsel
Hemligheten med Fiftyshadesfreed, som Lennart köpt i England, är trivsel. Han står uppstallad hos Anki Svedberg-Karlsson som fixar allt vardagligt slit med hästen. In– och utsläpp, fodring, mockning och så vidare.
– Anki gör ett fantastiskt jobb. Hästen älskar verkligen att vara där.
Lennart själv beskriver den egna insatsen med att han; rider, skor, transporterar och hittar rätt löp.
Och en bra story ska även ha ett dramatiskt avsnitt, så ni ska veta att Fiftyshadesfreed bara var någon timme från döden när han kom till Lennart.
– Han drabbades av transportsjukan på vägen från England, då var han bara några timmar från döden. Men vi klarade det även om det gjort att jag är försiktig med resandet. Det hade varit kul att starta honom i Tyskland, men jag törs inte ge mig iväg dit. Jag måste vara rädd om min terapi.
Så då får det bli en strand i Sibirien innan Lennart själv kör upp sin häst till Bro och på söndag är det allvar.
Garanterat den enda hästen som tränas på en strand i Sibirien som startar på Bro Bark på söndag.

Lennart Jarvén, 78, träningsrider Fiftyshadesfreed på stranden i Sibirien i Ängelholm. Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp

Lennart Jarvén. Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp.

Lennart Jarvén sköter om Fiftyshadesfreed efter träningspasset. Dottern Lena håller i tyglarna. Foto: Stefan Olsson/Svensk Galopp
 

Svensk Galopp


Kapplöpningarna på Strömsholm är en av galopp-Sveriges absoluta höjdpunkter. Varje år samlas tusentals personer på den nat..


Kapplöpningarna på Strömsholm är en av galopp-Sveriges absoluta höjdpunkter. Varje år samlas tusentals personer på den natursköna Österängen för att njuta av fartfyllda galopplöpningar och en picknick i gröngräset.
Galopptränaren Dennis Persson är den som kanske ser fram mot dagen allra mest, men det är inte picknick-korgen som lockar. Istället är det vinnarcirkeln i huvudlöpningen Svenskt Grand National som drar.
- För mig är den här tävlingsdagen som nyårsafton, reflekterar Dennis Persson.
- Svenskt Grand National är loppet man alltid vill vinna. Det är det vi laddar för hela året. Dagen efter börjar en ny tideräkning för mig.

Starka familjeband
Hans passion för hindersporten och den här tävlingsdagen är uppenbar. Dennis Persson är född och uppvuxen på Strömsholm och bor bara ett stenkast från tävlingsbanan.
- Mina starkaste barndomsminnen från galoppsporten är utan tvekan kopplade till den här dagen, berättar han.
Familjebanden till kapplöpningarna är starka. Hans pappa var tränare och jockey och tävlade i Svenskt Grand National. Sönerna ärvde galoppintresset. Både Dennis och hans bror Johan har själva ridit i Svenskt Grand National. Nu är Dennis Persson galopptränare med fokus på hindersporten. Johan Persson är i år projektledare för tävlingsdagen.
- Det är svårt att hitta någon som har ett sådant långt engagemang med tävlingsdagen och en så brinnande passion som Johan, berömmer Dennis Persson.

Utmaningen sporrar
Dennis Persson har tränat vinnaren av Svenskt Grand National två gånger. Lights Out tog hem segern både 2008 och 2010. Sedan dess har hemmatränaren varit nära flera gånger, men någon mer seger har det inte blivit.
Svenskt Grand National är en utmaning för tränare, hästar och ryttare. I loppet ska ekipagen passera 16 utmanande hinder av varierande slag.
- För mig är det här loppet det finaste man kan vinna. Det är just utmaningen som sporrar mig. Den ultimata utmaningen för mig som tränare är att träna fram en häst att vinna det här loppet. För en jockey är den ultimata utmaningen att rida och vara först i mål i ett Svenskt Grand National.
En tredje seger skulle betyda allt, menar Persson. Men i år slår han ur underläge. Åtta hästar från tre länder kommer till start. Det blir det starkaste startfältet i loppet på flera år. Många av hästarna har förberetts för den här dagen i flera år. Men Dennis Persson har i år bara en starthäst, och de har knappt hunnit lära känna varandra.
För bara några veckor sedan anlände nyförvärvet Charming Zen till stallet från en tränare i Storbritannien.
- Charming Zen är en jättefin häst. Vad jag verkligen gillar med honom är att han har presterat bra på den här typen av banor och över liknande distanser. Men det är mycket begärt att han på så kort tid i stallet ska kunna gå och ut och leverera på topp i en löpning som Svenskt Grand National.

Fin form från England
Den sjuåriga skimmeln har startat nio gånger i Storbritannien och Frankrike och har varit på pallplats vid alla tillfällen utom tre.
- Vid en eventuell framgång kan jag inte ta åt mig någon ära för träningen utan jag har bara försökt se till att han har acklimatiserat sig så bra som möjligt. Det är en stor omställning för hästen att flytta från England till Sverige. Men hans form och tidigare resultat går inte av för hackor.
Charming Zen ägs av Stall ATL, som också ägde Dennis Perssons tidigare Grand National-vinnare Lights Out.
- Det skulle betyda oerhört mycket att vinna ytterligare ett Svenskt Grand National för dem.
Om det blir en seger på lördag kommer det förstås att firas ordentligt hemma på gården på Strömsholm.
- Men oavsett hur det går så börjar vi uppladdningen inför nästa års Svenskt Grand National på söndag, avslutar Dennis Persson.

Svensk Galopp

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Undici Zoot Undici Zoot   [v 7] 2160/3 str
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-3 Ground Proximity Ground Proximity   [v 6] 2660/5 2 16.8 251
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-6 Viva Las Divas Viva Las Divas   [s 4] 2140/2 0 18.8g 37
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 Betel Am Betel Am   [v 5] 2640/9 C 4 16.8 69
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-3 Tia Maria Lascaux Tia Maria Lascaux   [s 8] 2140/6 D 0 17.2 475
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-5 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 4] 1640/4 D 3 14.9 74
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-9 Relation Relation   [s 6] 2160/6 C 5 17.1 81
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Party Hanover Party Hanover   [s 4] 2140/11 B 2 16.3 60
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-6 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2660/11 D 1 15.3 116
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-9 High Expectation High Expectation   [s 4] 2140/10 A 3 15.1 48
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Maximum Endurance Maximum Endurance   [s 3] 2160/13 A 0 g 54
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-10 Party Hanover Party Hanover   [s 4] 2140/2 C 1 16.6 76
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-2 Stefan Laday Stefan Laday   [v 8] 2140/1 D 0 16.0 33
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-7 Quicknäs Quicknäs   [v 7] 2140/1 D 7 16.4 112
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Quite a Fall Quite a Fall   [v 7] 1660/9 B 4 13.7 113
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-7 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2140/14 A 0 g 602
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2140/10 B 6 15.0 36
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-4 Red Lion Red Lion   [v 8] 2160/7 D 0 812
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 Viva Las Divas Viva Las Divas   [s 5] 2640/7 D 0 g 376
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-2 Rocking Love* Rocking Love*   [s 7] 2140/8 C 6 17.8g 73
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-7 Hornbäckens Linus Hornbäckens Linus   [h 6] 1640/2 B 0 18.7g 105
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-8 Quite a Fall Quite a Fall   [v 7] 2140/6 C 0 15.6 536
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 Quite a Fall Quite a Fall   [v 7] 2140/5 D 0 15.4g 317
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-8 Quite a Fall Quite a Fall   [v 7] 2140/1 D 2 16.2 260
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-3 Portovenere* Portovenere*   [v 7] 2640/3 C 0 18.0 71
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-8 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 5] 2140/1 D 5 15.7 554
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-2 Stampede Stampede   [v 5] 2140/1 C 6 15.9 132
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 4] 2140/8 B str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-4 Level Change Level Change   [v 4] 2640/1 B 2 16.3 41
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-2 Stampede Stampede   [v 5] 2140/10 B 0 16.5 451
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-10 Crosby Crosby   [v 6] 2140/1 A 2 16.2 32
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-4 Don't Look Down Don't Look Down   [v 6] 2140/4 C 3 16.5 321
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-4 Don't Look Down Don't Look Down   [v 6] 2140/7 C 6 14.1 246
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-6 Stampede Stampede   [v 5] 2140/8 C 1 17.0 88
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-9 Bow Bells Bow Bells   [v 8] 2160/11 D 0 19.8g 266
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-5 Stampede Stampede   [v 5] 1640/9 C 4 15.2 103
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Micciano Lung Micciano Lung   [v 11] 2180/12 B 0 17.9 161
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-3 Michis Accelerator Michis Accelerator   [s 3] 2140/8 D 7 17.7g 279
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-5 Stampede Stampede   [v 5] 2140/4 D 5 15.7 436
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-6 Stampede Stampede   [v 5] 2140/4 D 7 18.1 95
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-4 Carribean Carribean   [v 3] 2140/6 B 7 18.8 100
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-7 Stampede Stampede   [v 5] 2140/6 D 6 17.3 298
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 7] 2640/1 D 0 19.9 195
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/2 C 0 302
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 C.C.Dobilas* C.C.Dobilas*   [v 5] 1640/11 D 3 17.0 291
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Stampede Stampede   [v 5] 2140/2 D 8 17.3 158
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-4 This is Alex This is Alex   [v 6] 2660/9 C 5 16.5 174
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-9 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 7] 2640/1 D 5 18.0g 318
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-9 Xanthis Alicia Xanthis Alicia   [s 7] 2140/3 D 0 16.6 530
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Tellmewhattodo Tellmewhattodo   [s 5] 2160/15 C 6 15.4 123
2017-02-04 2017-02-04 Åby-1 Radiation Radiation   [v 6] 2140/8 B 1 16.7 44
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-3 Chipen Boy Chipen Boy   [v 8] 2140/1 D 3 15.2 144
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-2 Blizzard du Nord Blizzard du Nord   [v 7] 2140/5 D 0 16.9 339
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-7 Mystic Power* Mystic Power*   [v 7] 2640/4 D 2 16.2 366
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-4 Dame Dream Dame Dream   [s 5] 2640/2 B 0 18.2 45
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-3 Alladin Bro Alladin Bro   [v 4] 1640/12 C str
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-9 Alladin Bro Alladin Bro   [v 4] 2640/6 B 2 16.6 56
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-3 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 5] 2140/7 B 0 16.6g 83
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-3 Dame Dream Dame Dream   [s 5] 2160/7 B 1 15.4 36
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-4 Stampede Stampede   [v 6] 2140/2 C 0 19.9 233
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-7 Unreturned Love Unreturned Love   [s 5] 2160/8 D 1 13.9 129
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-8 Vincent Chase Vincent Chase   [v 4] 2640/3 B 1 15.4 116
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-3 Madronjo Madronjo   [v 5] 2160/14 A 2 15.7 49
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-5 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 5] 2140/9 B 0 g 89
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-10 Undine Undine   [s 5] 2180/11 C 0 15.8 260
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-3 Tzatziki Tzatziki   [v 4] 2140/4 A 1 15.1 18
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-3 Bellis Bellis   [s 5] 2660/12 D 0 17.8 897
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-3 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2160/2 D 0 18.0 430
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-5 Paolo de Lucia Paolo de Lucia   [v 9] 2140/7 D str
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-7 Rally Gunnar Rally Gunnar   [v 4] 2640/6 D 0 g 161
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-4 Caipirinha Razz Caipirinha Razz   [s 6] 2140/6 A 0 g 27
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 M.T.Knight Rider M.T.Knight Rider   [v 7] 2140/7 C 4 14.8 856
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-9 Vincent Chase Vincent Chase   [v 5] 2640/2 C 0 71
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-9 Vincent Chase Vincent Chase   [v 5] 2140/8 B 1 15.9 37
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-9 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 10] 2680/10 A 2 15.4 40
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-3 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 5] 2140/4 B 1 15.5 39
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-3 Editor Editor   [v 5] 2640/8 A 2 17.0 40
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-5 Madronjo Madronjo   [v 6] 2160/13 A 0 g 179ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se