V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-1 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/7 D

Nyheter för travkusk


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen oc..


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.
Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen och bjuder på fantastiskt fin sport. Jämtlands Stora Pris, med en halv miljon till vinnaren, ser nästan ut som rena Elitloppet. Det är idel stjärnhästar som möter upp bakom startbilen och en intressant comeback gör Campo Bahia. Conrad Lugauers superhäst har inte startat sedan Frankrike-äventyret i vintras. I den första starten i Paris hade han greppet mot självaste FaceTime Bourbon när en galopp i ledningen in på upploppet spolierade allt. I starten därefter var hästen inte frisk och sedan har han tjänstgjort i aveln under våren.
– Campo Bahia (V75-7) gjorde avelsarbete i sex veckor och fick sedan tre veckors paus. Han var begränsad till 60 ston och fullbokad. Därefter har han haft tre och en halv månaders träning. Hästen känns hur fin som helst, säger Conrad Lugauer.

1.13,5 i jobb – ”Finfin”
Inför Jägersros tävlingar förra tisdagen tog Lugauer med sig Campo Bahia in till banan för att köra ett skarpare jobb. Han travade då 1.13,5 över 2100 meter med en snabbare avslutning. Tränaren var mycket nöjd med sin adept.
– Jag ville se och känna hur han rör sig när det går lite fortare och hästen kändes jättebra. Han var stark, spänstig och finfin. Jag kan inte vara mer nöjd med honom än jag var, menar ”Connie”.

”Har 80 till 85-procentig form – inget offensivt upplägg”
Den femårige hingsten gör nu resan från Skåne till Östersund. Han tar ett nappatag med den äldre eliten i ett lopp som vimlar av stjärnhästar. Han fick dessutom ett dåligt utgångsläge med spår sju bakom bilen.
– Från början var det meningen att vi skulle gå ut i Copenhagen Cup men det var länge osäkert om det skulle bli något lopp. Det var svårt att planera när vi inte visste och därför bestämde vi oss för att träna två veckor längre och åka till Östersund istället. Det finns inte så många passande lopp för honom just nu.
– Nu blev det här ett superrace och han fick ett taskigt utgångsläge. Spelarna måste vara försiktiga med honom och det viktigaste för mig är att han avslutar bra. Det kommer inte att bli något offensivt upplägg när han inte är redo. Han har 80 till 85-procentig form och det känns inte så bra att han ska gå så tufft i första loppet efter en lång paus. Speciellt inte eftersom vi har stora mål för hästen framöver.
– Men samtidigt är det Campo Bahia vi pratar om så helt borta är han självklart inte. Det är lite läskigt med spår sju och svårt att säga hur det blir kört därifrån. Men jag är inställd på att inte ladda från start och köra ekonomiskt istället. Cyber Lane fick ett drömspår och kommer att få ett mycket bättre lopp än min häst. Vill man slå den hästen måste man fram och trycka utvändigt och det känns inte så intressant den här gången, säger Lugauer.
Och tillägger snabbt.
– Det känns lite tråkigt att resa så lång väg för att köra snällt men när hästen inte har någon toppform och vi har stora mål i sikte framöver så då får det bli så. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och den vanliga vagn som han har haft tidigare.

”Hade varit jättehäftigt att åka till USA”
Den fyrfaldige miljonären tar sedan sikte mot sommarens stora lopp och det är även aktuellt med en tripp till USA i höst.
– Han kommer inte att åka vidare till Boden nästa vecka utan åker hem efter loppet på lördag. Vi har två stora mål i år och det är Jubileumspokalen på Solvalla och sedan Breeders Crown-finalen på Meadowlands i slutet av oktober. Innan dess kommer han att få starta på lite här i sommar. Det hade varit jättehäftigt och fräckt att få åka till USA med honom och tävla på en milebana.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.- Det är jätteskoj, vi har fina kall..


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.
- Det är jätteskoj, vi har fina kallblod och kallblodslopp. Jag fattar inte banor som inte tar chansen och profilerar kallbloden på streckspelen, säger Jan-Olov Persson.
Hagmyrentränaren sitter säkert på tronen som landets kallblodskung med 96 hästar på träningslistan – samtliga kallblod.
Stallet har också inlett året på ett starkt sätt och i listan över landets segerrikaste tränare 2020 ligger Jan-Olov Persson trea med 58 segrar bakom Robert Bergh (79) och Peter Untersteiner (69).
- Ändå har det varit en besvärlig vinter att träna. Här uppe brukar vara snösäkert. Men poolen vi byggt, Järvsöfaks-spa, har betytt mycket. Vi använder den ganska flitigt och hästarna får simträna. Det är rumstemperatur och 16-18 grader i poolen.
Simmar du själv?
- Ja, på tisdagar i Iggesund, där är det varmare, 27 grader, annars kryper man inte ner. Tyvärr är det stängt nu på grund av Coronan. Det är bra träning.

Kommer från seger på V75
Jan-Olov Persson har åtta hästar till start inom V86.
V86-2 är ett stolopp för kallblod för tre-, fyra- och femåringar. Fyraåringarna startar med 20 meters tillägg och femåringarna med 40 meters tillägg.
- 1 Järvsö Majlis (V86-2) är ganska bra men är bäst med rygglopp, men hon möter hårda hästar som startar där bak så det blir tufft.
- 3 Backestjärna (V86-2) kommer få ryckhuva och helstängt huvudlag. Hon har bra kapacitet om hon skulle sköta sig. Vi får se om hon går i väg från start.
Är hon stallets bästa chans i loppet?
- Hon är ett år äldre i alla fall.
Även i V86-4 har Jan-Olov Persson två hästar till start.
- 5 Gott Klirr (V86-4) vann V75 i Gävle förra lördagen och var jättebra då. Det är det annorlunda förutsättningar nu med 1 640 meter och bilstart och han möter en bra häst i Månlykke A.M..
- 6 B.W.Prinsen (V86-4) är länge sedan han startade. Han är startsnabb, vi får ta ett lopp för att se vad han står.
V86-6 är dagens clou och fyraåringsloppet ”H.K.H. Prinsessan Madeleines Pokal – för bevarandet av den svenska kallblodsrasen” lockar med 150 000 kronor till vinnaren. Här har Hagmyrentränaren en kvartett till start och här kommer också stallets bästa chans den här onsdagen.
- 3 Byske Philip (V86-6) är jättebra. Han var kriterietvåa i fjol och börjar komma igång. 1640 meter och bilstart ska passa bra åt honom.
- 5 Juni Jo (V86-6) var ett tag sedan han startade, men han var bra som treåring och det blir en spännande årsdebut att se. Jag har svårt att se honom räcka till seger.
- 6 Tekno Viking (V86-6) har kommit sig väldigt bra, han var bra i fjol också och förlorade bara ett lopp då. Han blir spännande att se.
- 8 Järvsö Elling (V86-6) är bästa chansen. Han har varit väldigt fin. Han avslutade även treåringssäsongen på ett bra sätt. Ja, det är bästa segerchansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.Örja..


Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.
Örjan Kihlström befäster därmed sin tredjeplats i den allsvenska kuskligan.
Suveräna ledaren Ulf Ohlsson hade också en stark veckan med åtta segrar.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 113-105-85
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 105-75-73
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 90-55-53
4. Jorma Kontio, Solvalla, 81-52-58
6. Björn Goop, Färjestad, 77-51-39
6. Mats E Djuse, Hagmyren, 69-42-44
7. Magnus A Djuse, Östersund, 68-61-63
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 62-72-75
9. Peter Untersteiner, Halmstad, 53-47-38
10. Erik Adielsson, Solvalla, 50-43-41
11. Robert Bergh, Åby, 46-19-20
12. Johan Untersteiner, Halmstad, 44-46-39
13. Kim Eriksson, Mantorp, 43-38-29
14. Stefan Persson, Halmstad, 42-30-38
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 33-25-11
Siffror till och med 31 maj

Kanal 75


Han hade inte tävlat på fyra månader.Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.Det spelade ingen roll.I si..


Han hade inte tävlat på fyra månader.
Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.
Det spelade ingen roll.
I sitt femte och sista framträdande i Elitloppet på Solvalla krönte Propulsion en enastående karriär med den tyngsta titel man kan ta i trav-Sverige.
- Det här har suttit som en tagg i hjärtat på mig. Det måste alla förstå eftersom han är nio år och jag fortsätter. Nu är det verkligen en saga och det känns som att det finns en mening med allting, sa Daniel Redén.

Hjärta av guld
Och det var sannerligen ingen lätt väg till den efterlängtade elitloppstriumfen. I försöket blev det så fel det bara kunde. Propulsion blev utsvarad i tredjespår loppet igenom men kämpade ursinnigt och kom i mål som trea bakom Cokstile och Racing Mange. Från spår sex i finalen valde Örjan Kihlström ett annat upplägg men det var långt fram till täten från fjärde par utvändigt. I slutkurvan gled Propulsion ut bakom Cokstile i tredjespår och när han fick fritt spelrum in på upploppet speedade han enkelt ikapp och ifrån motståndet.
- En normal häst kommer inte i mål efter en sådan resa han fick i försöket, men han gick till final ändå. Och jag kände ju att han hade bra form. Så inför finalen tänkte jag att nu har vi ett lite bättre spår i alla fall och det kändes som att chansen fanns där om vi hade den lilla tur som behövs, sa Örjan Kihlström, och som tydligt visade vad Propulsion betyder för honom.
- Vad ska man känna för en sådan här häst. Jag vet inte. Han har fått många tuffa lopp och bara springer ändå. Han har ett hjärta av guld, sa toppkusken, rörd till tåtar.

"Det är mycket tårar"
Efter fyra tidigare försök och som bäst två andraplatser fick då Solvallas Daniel Redéns och Bengt Ågerups (Stall Zet) outtröttlige superstjärna sätta pricken över i. Propulsion kom till Sverige från Nordamerika 2015 och här har han för alltid skrivit in sig i travhistorien. Söndagens seger var hans 14:e miljonseger och totalt har han vunnit 39 av 79 lopp och tjänat 34 miljoner kronor. Förstapriset i Elitloppet uppgick till tre miljoner kronor. Men det var inte segerchecken som värmde mest.
- Det är mycket tårar bakom glasögonen. Det är första gången det händer, sa Daniel Redén när han gick upploppet ner för att möta sin häst efter bragden.
- "He loves this game". Att få jobba med en sådan här häst…
- Han har gett hela Stall Zet så mycket och han har utvecklat mig som tränare något enormt. Jag kommer ta några varv i stallet i kväll och bara lyssna på bra musik och vara uppe i det blå och filosofera. Vi har en sådan historik jag och Proppen. Det är han och Delicious som har gjort mig till den tränare jag är.
Även Propulsions skötare, Ellinor Wennebring, sprudlade av lycka.
- Äntligen! Vad skönt, roligt, underbart! Det går inte att beskriva. Han är ett fenomen. Jag vet inte om han är en häst ens.

Cokstile tapper tvåa
Propulsion vann på kilometertiden 1.10,2 över 1 609 meter med autostart och tvåa blev Cokstile som också gjorde femstjärniga prestationer i både försök och final.
- Han var superbra! konstaterade Christoffer Eriksson som körde hästen åt italienske tränaren Rocco Spagnulo.
Tredjeplats gick till fjolårets derbyvinnaren, Svante Båth-tränade Attraversiamo (Erik Adielsson) som tog sitt första riktiga nappatag med den äldre eliten. Detta efter att trean över mållinjen, Earl Simon, diskvalificerades för trängning. Han var spelad till favorit efter sin imponerande försöksseger men då körande Franck Ouvrie trängde sig ut i slutkurvan och skapade sig en lucka som inte fanns blev ekipaget diskvalificerat.
- Det var förstås väldigt tråkigt men som tränare måste jag ändå vara nöjd med min häst, sa frankrikestationerade Jarmo Niskanen.

Resultat
Elitloppet
1 609 meter autostart

1) Propulsion – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2) Cokstile – Christoffer Eriksson (Rocco Spagnulo)
3) Attraversiamo – Erik Adielsson (Svante Båth)
4) Sorbet – Per Linderoth (Daniel Redén)
5) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
6) Missle Hill – Johan Untersteiner (Daniel Redén)
7) Racing Mange – Joakim Lövgren
d Earl Simon – Franck Ouvrie (Jarmo Niskanen)
Förstapris: 3 000 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Han hade inte tävlat på fyra månader.Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.Det spelade ingen roll.I si..


Han hade inte tävlat på fyra månader.
Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.
Det spelade ingen roll.
I sitt femte och sista framträdande i Elitloppet på Solvalla krönte Propulsion en enastående karriär med den tyngsta titel man kan ta i trav-Sverige.
- Det här har suttit som en tagg i hjärtat på mig. Det måste alla förstå eftersom han är nio år och jag fortsätter. Nu är det verkligen en saga och det känns som att det finns en mening med allting, sa Daniel Redén.
I sulkyn satt Örjan Kihlström.
- Vad ska man känna för en sådan här häst. Jag vet inte. Han är en helt underbar indiviv, sa Örjan Kihlström innan rösten sprack och hans ögon tårades.
Segertiden skrevs till 1.10,2 över 1 609 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 3 000 000 kronor.

Längre text kommer under kvällen.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-9 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 1640/5 0 17.4g 124
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-4 Happy Casino Happy Casino   [s 5] 2100/5 5 15.5 681
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-3 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/2 2 18.0 123
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 8] 1640/12 str
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Älvan Älvan   [s 4] 2140/4 0 17.6 403
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Soda Soda   [s 7] 2640/4 2 17.5 82
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 2140/6 0 15.3 1159
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-4 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 2140/3 0 15.2 275
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/8 str
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-5 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/12 7 16.3 3051
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1640/8 5 13.5 172
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 2140/6 0 18.6 775
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-1 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 1609/12 str
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-8 El Querido El Querido   [v 5] 2160/13 0 g 644
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-6 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 2660/7 0 20.2 825
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-3 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/10 5 19.2 202
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1660/9 3 13.3 182
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/3 7 18.1 249
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1660/13 1 14.0 22
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-7 El Querido El Querido   [v 5] 1640/8 6 15.5 32
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Sound of Matchtown Sound of Matchtown   [v 7] 2180/10 3 16.3 306
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-5 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 1640/5 4 15.4 90
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-9 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 2140/3 4 15.1 555
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-4 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/7 0 17.1 955
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/4 1 15.2 36
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/2 D 5 15.8 493
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 1640/7 C 0 17.6g 483
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 3] 2140/5 A 0 17.9 379
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-2 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2640/7 D 0 15.8g 1112
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-3 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 9] 1640/8 D 0 15.2 964
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/12 C 5 15.9 125
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/1 D 0 21.3g 580
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/12 C 5 16.5 621
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-4 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/6 C 5 15.0 269
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/10 D 0 2557
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2160/10 A 3 17.9 130
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/3 D 0 g 299
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-7 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 D 5 15.8 1042
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-10 Lia Marke Lia Marke   [s 3] 2140/6 D 0 20.5 127
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-2 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 3] 2140/3 C 0 24.4g 223
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/5 C 3 15.2 211
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/11 B 2 16.1 35
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-5 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 3] 2140/6 D 0 20.1 481
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/4 D 0 g 711
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/6 D 7 17.1 1041
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/7 D 0 18.6g 210
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-11 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/3 D 0 17.5 615
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/9 D 0 17.3 1154
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/5 D 0 15.5 277
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/2 C 0 g 508
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/14 D 5 15.9 1168
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/9 D 6 16.3 285
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/5 B 0 22.2g 36
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/5 D 0 g 179
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/12 D str
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-5 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1609/3 D 0 13.4 791
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/1 B 7 15.9 62
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Control You Control You   [v 6] 2140/10 C 3 16.2 155
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Blazie Xanthe Blazie Xanthe   [s 5] 2140/1 D str
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-1 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/6 D str
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/7 A 3 13.9 86
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/3 D str
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2160/12 C 2 15.4 256
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 B 3 14.7 199
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Vasquez Bob Vasquez Bob   [v 9] 2140/12 A 8 15.9 228
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/11 B 6 16.5 61
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/3 D 8 18.1 94
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2160/7 C 1 17.0 220
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/10 B 7 20.2g 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/12 A 4 15.4 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2160/9 A 0 g 40
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2640/3 C 7 16.9 223
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-4 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/3 D 5 16.1 597
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/9 B 7 16.8 447
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/10 D 0 g 355
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/2 D 0 19.1g 472
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-1 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 B 6 15.0 539
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-8 Lia Marke Lia Marke   [s 3] 2140/1 D 0 22.4g 138
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-9 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 8] 2140/10 D 0 518
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-5 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/8 D 4 16.3 799
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-2 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/9 B 5 17.7 165
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/3 C 7 20.2g 51
2016-04-30 2016-04-30 Åby-11 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/3 D 0 11.1 489
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-4 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/4 D 0 14.8 1278
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-2 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 7] 2140/12 C 6 15.1 786
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-9 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/5 D 0 15.1 247
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-8 Made Black Beauty Made Black Beauty   [s 5] 2140/3 D 0 15.6g 1038
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-4 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/5 C 4 17.2 552
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 All of Marke All of Marke   [s 4] 1640/8 D 3 16.0g 229
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-1 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 2140/1 D 0 738
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/1 D 0 g 1054
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 1640/12 D 0 13.7 1231
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-5 El Querido El Querido   [v 6] 2140/3 D 4 16.1 1716
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-3 El Querido El Querido   [v 6] 1640/9 D 0 14.3 854
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/7 C 6 15.4 157
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-8 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/5 B 1 12.0 103
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-4 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/5 D 3 17.4 113
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-4 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/3 D 0 19.3 469
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/3 A str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-5 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/4 D 0 16.0 324
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-2 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 1640/6 D 0 15.1 533
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-8 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2160/5 C 1 14.4 350
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-7 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/3 D 4 17.9 108
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/3 C 5 17.7 375
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/6 C 0 16.2 437
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 1640/10 D 6 15.3 1099
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-12 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/4 C 0 18.8g 516
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Fancy Marke Fancy Marke   [s 7] 2160/10 D 8 18.5g 549
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/5 D 0 16.7 70
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-9 La Marke La Marke   [s 4] 1609/8 D 6 17.2g 693
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-5 Glide Marke Glide Marke   [h 3] 2140/7 D 0 20.9 218
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-4 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2100/11 D 6 15.1 542
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2100/1 B 2 18.5 33
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Real Doc Real Doc   [v 5] 2100/11 D 7 18.7 71
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 2140/2 C 0 18.6 135
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-2 Jack Marke Jack Marke   [v 4] 2140/5 D 0 19.6g 796
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 2140/9 C 4 18.6g 195
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 1640/4 C 0 15.7g 477
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-11 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/2 C 3 15.5 82
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/1 D 0 16.2 1018
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 1640/3 D str
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 Noak Marke Noak Marke   [v 4] 2140/2 D 0 19.5 340
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/7 B 0 17.5g 65
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 1640/10 D 6 15.8 105
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/1 C 2 14.4 120
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-9 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 6] 2160/13 B 0 17.0 162
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Nora Marke Nora Marke   [s 4] 2160/5 D 0 19.4g 482
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-4 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2160/11 D 0 18.6 1215
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 6] 1640/5 B 4 14.9 343
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/2 D 0 18.9 198
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2140/1 D 3 16.4 363
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Nora Marke Nora Marke   [s 4] 2140/13 B 0 21.5 120
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Nocturnal Nocturnal   [v 11] 2140/7 D 0 14.5 622
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/3 D 5 17.2 606
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-3 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2660/8 D 0 g 965
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 4] 2140/5 D 0 24.6g 494
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-9 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1640/8 D str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2160/8 D 0 g 383
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/3 D str
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-2 Glide Marke Glide Marke   [v 4] 1640/5 C 6 15.2g 294
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/5 C 0 18.3 103
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-6 Othella Marke Othella Marke   [s 3] 2140/3 D 4 19.4 225
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-8 Noak Marke Noak Marke   [v 5] 2140/11 D 7 18.5 753
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/1 C 2 16.6 65
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-2 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/3 C str
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-6 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 2140/5 D str
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-12 Big Marke Big Marke   [v 5] 2100/4 B 3 14.8 79
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Melody Marke Melody Marke   [s 7] 1640/10 B 6 14.1 105
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-3 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/5 C 5 16.5 683
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-6 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/12 B 3 15.4 892
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Glide Marke Glide Marke   [v 4] 2140/12 C 4 16.2 59
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 La Marke La Marke   [s 5] 2140/3 D 0 15.3 486
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 6] 2140/2 C str
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-10 Melody Marke Melody Marke   [s 7] 1640/3 C 1 12.0 143
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2640/1 D 7 19.8g 513
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-7 Tiger Marke Tiger Marke   [v 6] 2140/2 D 5 16.5 214
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 La Marke La Marke   [s 5] 2140/11 D 0 14.4 673
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-3 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 2140/3 C 0 18.0g 485
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Jack Marke Jack Marke   [v 5] 2140/9 B 6 19.4 49
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 4] 2140/10 D 0 15.7 410
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-12 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/3 C str
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 6] 2140/5 D 1 14.2 24
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-1 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2160/10 C 0 19.4g 253
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-3 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/4 C 8 17.8g 128
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2160/13 C str
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-1 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/8 C 6 17.8 373
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-5 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 2140/7 C 5 15.0 326
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/3 C 2 17.0 69
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-1 Isac Marke Isac Marke   [h 3] 2140/4 D 1 19.0 44
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/6 B 4 17.8 22
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-1 Speed Marke Speed Marke   [h 4] 2140/7 C 5 19.6 1095
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Jack Marke Jack Marke   [v 5] 2140/2 D 0 23.0g 310
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-7 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/12 A 7 16.7 64
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/12 C 4 16.4 818
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-8 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 1640/1 D str
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-4 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 1640/8 C 3 14.1 653
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 La Marke La Marke   [s 5] 1640/10 C 3 15.2 198
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/6 A 6 16.8 391
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 1640/1 D 0 g 162
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-2 Tiger Marke Tiger Marke   [v 7] 2160/7 C 6 16.3 360
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-3 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/4 A 0 18.1 274
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-2 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2640/10 A 1 19.1 173
2019-12-07 2019-12-07 Åby-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/1 D 3 15.2 413
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-4 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 1640/11 C 6 15.0 177
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/11 C 1 15.8 623
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-3 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 2140/8 B 8 16.3 304
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/7 B 7 17.4 60
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-4 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 1640/4 C 4 14.3 467
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-2 Lisa Marke Lisa Marke   [s 3] 2140/7 C 4 18.6 376
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-7 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/12 D 6 17.7 1100
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-7 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/14 C 5 15.3 305
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-2 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1640/1 D 4 14.8 70
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-3 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1640/9 D 3 14.7 1165
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/4 C 7 18.1 572
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-4 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 1640/3 D 5 16.2 472
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/3 C 4 16.5 1409
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-7 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/2 B 0 18.8 172
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 2160/6 C 0 16.9g 142
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-12 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2160/10 B 6 16.9g 1127
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-5 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 1609/10 B 0 15.3 768
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 1609/1 D 6 13.5 438
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-1 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 1680/10 C 0 16.7 187
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-4 La Marke La Marke   [s 6] 1680/11 C 5 16.4 460
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-8 Morran Marke Morran Marke   [s 4] 1680/1 C 3 17.4 75
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 1680/9 D 2 16.3 129
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-5 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1680/7 A 0 g 64
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-9 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1680/7 C 0 17.9g 220
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/1 D 7 16.8 875
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-9 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2160/10 B 0 17.5g 290
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-10 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/3 D 3 15.8 1412
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-2 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2140/9 C 0 18.1 708
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 6] 2140/11 B str
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 La Marke La Marke   [s 6] 2160/8 B 5 17.7 94
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-3 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/2 C 3 17.1 93
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/3 C 0 g 79
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Fighter Marke Fighter Marke   [v 6] 2640/5 C 3 16.3 167
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/6 A 5 15.5 137
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-8 La Marke La Marke   [s 6] 2140/8 B 5 16.7 173
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/1 D 0 16.6 407
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-11 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 1660/5 D 0 14.6g 331
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-7 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 2640/5 B 2 17.3 71
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-8 La Marke La Marke   [s 6] 1640/12 D 0 14.3 1020
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-10 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2160/8 C 0 18.2 587
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-3 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2160/7 B 2 17.6 59
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/2 B 3 17.9 380
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-2 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2140/5 B 2 18.3g 119
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-4 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 2140/2 D 2 18.2 37
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-6 Tiger Marke Tiger Marke   [v 7] 1660/13 A str
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Real Marke Real Marke   [s 4] 2160/15 A 0 20.1g 425
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-4 La Marke La Marke   [s 6] 1640/12 D 4 15.1 825
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-6 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/8 C 3 16.2 406
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-11 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1640/5 D 0 17.4g 45
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-2 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2140/6 C 2 17.7 159
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-4 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/6 C 5 17.1 463
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-1 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1640/5 C 3 17.3 38
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-4 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/1 C 3 16.4 385
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-10 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2140/2 C 3 19.1 129
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 4] 1640/10 C 6 16.1 705
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-8 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 1640/4 D 0 13.6 633
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-2 Midnight Running Midnight Running   [s 3] 2140/6 D 0 24.8g 668
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2140/13 D 2 15.5 111
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-6 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 1640/11 B 0 g 875
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-2 Midnight Running Midnight Running   [s 3] 2140/6 C str
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Big Marke Big Marke   [v 7] 2180/11 B 5 17.7 45
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-8 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/2 D 0 18.1 1350
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-9 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/7 C 4 15.5 598
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/1 B 0 17.7 79
2020-01-18 2020-01-18 Romme-3 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2140/9 D 2 16.4 168
2020-01-18 2020-01-18 Romme-5 Lisa Marke Lisa Marke   [s 4] 2140/7 D 6 17.8 234
2020-01-18 2020-01-18 Romme-9 Othella Marke Othella Marke   [s 5] 2140/5 C 0 17.4 206
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-1 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/4 C 5 20.8 202ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se