V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-06-01 2023-06-01 Visby-4 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 1620/4 B
2023-06-01 2023-06-01 Visby-8 Hulk Marke Hulk Marke   [v 6] 2120/8 C
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-3 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 8] 2140/1 D
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-4 Wild Marke Wild Marke   [s 5] 1640/8 C

Nyheter för travkusk


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.Daniel Redén har fem h&aum..


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Daniel Redén har fem hästar med sig och ser ut att få mycket bläck när strecken ska plitas ned. Den som på förhand kanske är allra mest intressant i tränarens femma är väletablerade stjärnan 9 Admiral As (V75-6). Topptravaren, som var en av deltagarna i Elitloppet förra året, lämnade i våras Reijo Liljendahls regi och har sedan en tid återfunnits hos Redén. Nu är det dags för regidebut och första starten sedan slutet av mars.
– Admiral As har tränat på som alla andra men har behövt acklimatisera sig lite till det sättet som vi tränar. Han känns bra och vi väljer att starta igång nu. Det blir ganska intetsägande, med träningsbalans och öppet huvudlag, vi ska lära känna honom lite. Jag har väl inga höga förväntningar så även om det är klart att vi har förhoppningar att det ska fungera. Jag har sett hästen förut och vet vad jag jobbar med. Vi tar ett lopp i taget och börjar här.
Märker du någon skillnad på hästen nu, jämfört när han kom till ert stall?
– Nej, han har kanske blivit lite mer flegmatisk. Det är väl för att han inte är van att träna på den tunga sanden och då blir det väl lite att han inte tycker om att springa för fort…det brukar bli jobbigt. Men han kom i bra skick och känns bra.
Du har också 8 Born Unicorn (V75-6) i loppet, som nu hunnit med två starter i år?
– Han gick bra senast och är på väg mot formen, så skulle han få rätt lopp så vet man aldrig. Distansen är kanske ett halvvarv för långt för honom rent mentalt nu för tiden, men annars känns han fin.

På rätt väg med Greensboro Zet
Fint stammade fyraåringen 6 Greensboro Zet (V75-2) inledde året med två raka galopper, men höll sig senast i rätt gångart och lämnade ett positivt besked. Är det dags för seger nu?
– Han är besvärlig och svår att räkna på, väldigt kapabel men har inte alltid lynnet och viljan att vara med. Ändå tycker jag han var riktigt bra senast, även om kusken inte kunde köra för fullt på honom till slut. Vi provade barfota då, nu ska vi ha skor på igen, men jag tycker att vi var på rätt väg nu med norskt huvudlag, så han håller sig lite lugnare i loppen.
Lika gammal är 7 Periculum (V75-3) som möter de jämngamla i Ina Scots Ära.
Jänkaren har mycket goda meriter från USA, där han påbörjade sin karriär hos Marcus Melander och bland annat var en av hästarna i Hambletonian i fjol. Hos Daniel Redén har det blivit två starter så här långt och insatsen på Vermo senast var ett fall framåt.
– I första starten var han inte särskilt bra, han hade inte lärt sig våra doserade svängar då. Han var mycket bättre i Finland senast och borde ha gått framåt med det loppet. Jag hoppas han kommer vara lite bättre nu. Nu har han fått gå utvändigt två gånger och vi hoppas han får ett annat lopp nu, så att han kanske kan få spurta en gång också. Förhoppningen är att han går framåt för varje start.
Slutligen. 1 Mahala (V75-4) som har tre raka och nu drog innerspåret i Diamantstoet?
– Hon har ju vunnit några lopp nu så hon möter ju bättre och bättre hästar. Jag vet inte om hon kan hålla upp från innerspåret men jag tycker hon är bra för klassen och gör säkert ett bra lopp härifrån.

Kanal 75


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl st..


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl strålande försommarväder som högklassig travsport. Huvudloppet, som i och med Svensk Travsports satsning på sommartravet i år fått gulddivisionsstatus, hade samlat ett starkt startfält. Gooner tog initialt ledningen från innerspår men när Click Bait kom farande in i första sväng hade han inget att sätta emot och galopperade. Väl i spets var det spel mot ett mål och Click Bait stack undan till säker seger före en årsdebuterande Hell Bent For Am.
- Att sitta bakom den här är så njutbart som det kan bli att köra häst, får man köra den här har man nått sitt crescendo, sa kusken Per Lennartsson om Stefan Melanders topphäst.
- Han är exceptionellt härlig för han gör alltid sitt. Han är startsnabb, travsäker och man kan placera honom var man vill i loppen. Han vinner inte alltid när han möter de bästa men han gör alltid sitt bästa.
Click Bait, som varit med i Elitloppet tidigare men inte fick någon inbjudan till årets upplaga, vann på kilometertiden 1.11,0 över 1 640 meter med bilstart och fick för det 150 000 kronor.

Förvånad över spelfördelningen
Ytterligare fem avdelningar på V86 utgjordes av lopp ingående i Svenska Travligan och i klass II skrällde det rejält. Tvåprocentaren Blauer Max serverades ett fint lopp i rygg på ledaren och när luckan kom till slut spurtade han enkelt förbi framförvarande ekipage.
- Jag lägger inte så stor vikt vid spelet och trodde väl inte att han skulle vara favorit, men två procent var extremt lågt, kommenterade hästens tränare och kusk Oskar J Anderssons.
I kallblodsdivisionen prickade Eirik Höitomt starten perfekt med Fakserling och väl i spets var det inte som helst bekymmer för den Thor Borg-tränade femåringen att ta sin femte raka seger.
- Hans utveckling är helt enorm. Teamet runt hästen har gjort ett väldigt bra jobb, sa segerkusken.
Thor Borg tog även hem diamantstoet då Nelsonbrighteagle vann i händerna på Tom Erik Solberg,
Katja Melkkos Go Peppergirl ledde klass I från start till mål tillsammans med Kaj Widell och detsamma gjorde Per Lennartssons Corazon De B. i bronsdivisionen.

Chestnut starkast i långa loppet
I långloppet blev det favoritseger genom Daniel Redén-tränade Chestnut, som kördes till ledningen från 20 meters tillägg, stod emot segerstaplaren Bold Knicks försök att utmana och gick undan till säker triumf i sin speciella stil.
- Han kändes fin hela vägen och var inte tom i mål. Det är en jättetrevlig häst det här. Han har kanske inte den bästa tekniken men är en häst som verkligen vill göra vad han kan och alltid försöket till 100 procent. Det känns också som att han har fått till tekniken lite bättre i år och utvecklats på alla vis, sa mannen i sulkyn, Örjan Kihlström.
Det kördes även ett ungdomslopp inom ramen för V86 och det vanns av André Eklundh-tränade Jalapeno K. och Simon Helm.
De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V86 fick för det 88 026 kronor. Sju rätt delade ut 731 kronor och sex rätt 64 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgå..


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgång sedan Mantorp drabbats av ett virusutbrott.
Att innerspår bakom startbilen är mindre gynnsamt där än rikssnittet börjar bli allmän kännedom, men det är alltid nyttigt att fräscha upp minnet med lite basstatistik när det vankas V75.

Som vanligt fokuserar vi på 2 140 meter och exkluderar spårtrappor, kallblodslopp samt monté.
Vi tittar dessutom på ROI (Return On Investment) för att få en inblick i återbäringen från de olika startspåren.

All statistik är hämtad från Travfakta.

Spårstatistik 2 140 meter autostart
Eskilstuna (ROI) hela landet (ROI)

Spår 1: 8 (48) 10 (63)
Spår 2: 9 (50) 11 (69)
Spår 3: 10 (57) 11 (65)
Spår 4: 12 (83) 13 (78)
Spår 5: 14 (99) 13 (86)
Spår 6: 12 (85) 10 (75)
Spår 7: 9 (67) 8 (72)
Spår 8: 7 (83) 7 (73)
Spår 9: 7 (53) 6 (59)
Spår 10: 7 (64) 7 (62)
Spår 11: 7 (56) 7 (71)
Spår 12: 4 (69) 5 (62)

Segerprocenten visar tydligt att Eskilstuna är en bana där invändiga utgångslägen har det tuffare än vanligt och utvändiga gynnas.
ROI ger inte oväntat samma bild där avkastningen är klart högst från spår 5, följt av spår 6, 4 och 7 medan 1, 2 och 9 varit de sämsta spelobjekten.

Då fokuserar vi på tränarna och kollar vilka som brukar dominera under sommarmånaderna (juni-juli-augusti).

Högst segerprocent under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Timo Nurmos 29
Oscar Berglund 28
Daniel Redén 26
Oskar J Andersson 23
Flemming Jensen 23
Öystein Tjomsland 23
Daniel Wäjersten 23
Alessandro Gocciadoro 22
Magnus Jakobsson 20
Björn Goop 20
Peter Untersteiner 19
Reijo Liljendahl 18
Svante Båth 18
Daniel Wikberg 18
Conrad Lugauer 18
Jan-Olov Persson 17
Per Nordström 17
Troels Andersen 17
Stefan Persson 17
Robert Bergh 17
David Persson 17
Stefan Johansson 17
Christoffer Eriksson 16
Jan Roar Mjölneröd 16

Timo Nurmos vinner ofta oavsett årstid, men sett över hela karriären har han varit som mest segerrik under sommarmånaderna och det finns inget som talar för att det skulle bli ett undantag i år.
Oscar Berglund brukar dippa lite under våren för att studsa tillbaka medan namne Andersson är en årstidsspecialist som höjer både seger- och platsprocent rejält.

Minst lika intressant är att se vilka stall det lönat sig mest att spela under samma period.

Högst ROI under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Kristian Lindberg 149
Kent P Gustavsson 148
Troels Andersen 133
Mikael Cedergren 129
Magnus Dahlén 121
Maria Törnqvist 119
Daniel Wäjersten 105
David Persson 103
Oskar J Andersson 103
Markus B Svedberg 102
Ola Samuelsson 102
Joakim Reiser 101
Flemming Jensen 100
Lars I Nilsson 98
Björn Röcklinger 97
Reijo Liljendahl 95
Morgan Ivarsson 94
Peter Untersteiner 94
Sören Lennartsson 94
Conrad Lugauer 94
Timo Nurmos 94
Mika Haapakangas 92
Oscar Berglund 91
Robert Dunder 91

Här dyker det upp nya namn och flera som sällan figurerar på V75, men kan löna sig att bevaka i vardagstravet framöver.
Daniel Wäjersten, Oskar J Andersson och Ola Samuelsson är tre spelvärda stall som är med i elden på lördag.

Siffrorna ovan gäller för hela sommaren, varför det är lämpligt att komplettera med färska resultat för att se var stallen befinner sig på formskalan just nu.

Formstarkast enligt segerprocent (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Daniel Redén 33
André Eklundh 32
Timo Nurmos 31
Daniel Wäjersten 29
Öystein Tjomsland 26
Joakim Lövgren 26
Jan-Olov Persson 25
Alessandro Gocciadoro 24
Anders Svanstedt 23
Per Nordström 23
Claes Sjöström 22
Per Henriksen 22
Johan Untersteiner 21
Christoffer Eriksson 20
Conrad Lugauer 19
Håkan K Persson 18
Maria Törnqvist 18
Oskar J Andersson 17
Svante Båth 17
Robert Skoglund 17
Fredrik Wallin 16
Tomas Pettersson 16
Markus B Svedberg 16

Redén, Nurmos och Wäjersten håller hög segerprocent året runt medan Eklundh är inne i ett härligt segerstim.

Formstarkast enligt ROI (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Oskar Kylin Blom 229
Maria Törnqvist 218
Öystein Tjomsland 218
Svante Ericsson 185
Anders Zackrisson 181
Jerry Riordan 174
André Eklundh 155
Peter G Norman 142
Anders Svanstedt 130
Per Henriksen 125
Rick Ebbinge 125
Jan Ove Olsen 115
Markus B Svedberg 113
Jan-Olov Persson 110
Daniel Wäjersten 105
Magnus Dahlén 100
Jörgen Westholm 97
Claes Sjöström 95
Fredrik Wallin 95

Oskar Kylin Blom har varit spelarnas bästa vän i maj, men stallet brukar få en dipp under sommaren där han historiskt visar ROI 74, att jämföra med ROI 130 på våren. Däremot kan Maria Törnqvist vara värd att fortsätta följa då stallet visat ROI 161 de två senaste somrarna.
Kallblodsspecialist Tjomsland tillhör kategorin som ofta blir favoritspelad, men har satt ovanligt många oddsare de senaste veckorna.

Resultaten ovan väger alla sommarstarter sedan 2016 lika tungt, vilket förstås kan bli lite missvisande för stall som förbättrat eller försämrat sina resultat de senaste säsongerna.

För att väga upp detta avrundar vi med att kika på vilka stall som var hetast under juni i fjol.

Högst segerprocent juni 2022 (minst 20 starter)
Timo Nurmos 43
Christoffer Eriksson 31
Öystein Tjomsland 30
Alessandro Gocciadoro 27
Daniel Wäjersten 26
Daniel Redén 25
Johan Untersteiner 23
Tomas Pettersson 21
Mattias Djuse 20
Jennifer Persson 20
Svante Båth 19
Joakim Lövgren 19
Joakim Elfving 18
Henrik Hoffman 18

Timo Nurmos hade precis som i år en försiktig start på säsongen i fjol, men under juni lossnade det med besked då han gick från 22 i segerprocent i maj till nästan det dubbla under juni.
Bli inte överraskade om stallet börjar dominera på samma sätt inom kort.

Högst ROI juni 2022 (minst 20 starter)
Gennaro Casillo 249
Mika Haapakangas 184
Tomas Pettersson 160
Joakim Lövgren 146
Alessandro Gocciadoro 127
Timo Nurmos 126
Peter G Norman 121
Henrik Hoffman 118
Jennifer Persson 117
Markus Pihlström 116
Maria Törnqvist 113
Johan Untersteiner 113
Christoffer Eriksson 112
Per Nordström 103
David Persson 87
Daniel Wäjersten 82
Katja Melkko 81

Gennaro Casillo satte dit Copen Chuck S.M. till över 50 gånger pengarna på Jägersro 21 juni och kanske har en liknande skräll i gömmorna även i år.
Mer anmärkningsvärda var resultaten för Joakim Lövgren, Timo Nurmos och Johan Untersteiner som brukar vara påpassade i toton, men ändå kunde visa positiva ROI på 234 starter tillsammans.
En trio som kan vara värda att bevaka lite extra på V75 de närmaste lördagarna.

Robin Johansson, Kanal 75


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.Det betyder jackpot när vi den här sönda..


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.
Det betyder jackpot när vi den här söndagen vänder blickarna mot Axevalla. Västgötabanan dukar fram en välsmakande meny där framför allt de treåriga stona hamnar i rampljuset. Guldstoet ska avgöras. Förutom ett fint förstapris på 350 000 kronor ger loppet också kanske en liten hint om vad som kan vara att vänta nästa sommar, då de fyraåriga stonas största uppgift Stochampionatet ju körs.
Fredrik Persson, för övrigt det senaste tillskottet i tränarnas tusenklubb, har genom åren blivit känd för att skörda fina framgångar med just ston. Två segrar har det blivit i Stochampionatet hittills; 2017 med Ultra Bright och sju år tidigare med den oefterlikneliga Viola Silas.
Kalmartränarens kandidat i Guldstoet i år är 1 Janita Silvio (GS75-7) som verkligen tagit klivet fram i år som treåring. Efter två raka segrar provade hon senast den tuffare konkurrensen med en start i Margaretas Tidiga Unghästserie. En utflykt som renderade i en fjärdeplats efter en tung resa i spåren.
– Janita Silvio har verkligen ryckt upp sig och var jättefin senast. Hon gjorde en kanonprestation på Solvalla senast då hon väl var ute i tredjespår nästa ett helt varv, säger Fredrik.
Det här är en sort som du har förhoppningar på inför framtiden?
–Jo, hon har ju utvecklats hela tiden, hästen är inte så stor i kroppen men är väldigt snabb och följer med i alla tempon. Hon har förutsättningarna att vara med i de lite större loppen framöver.
Det blev ett innerspår bakom bilen i Guldstoet. Hur funkar det?
– Det är ett perfekt smygläge för henne. Hade jag fått välja spår, så hade jag valt det här för henne, helt perfekt. Det är en ”smyghäst” och hon kommer få rätt lopp härifrån.

Galopperat i loppens slutskeden
I fjol var Persson förresten sexa i Stochampionatet med Deborah S.H. Stallets hetaste kandidat inför årets version, vars final körs på Axevalla den 23 juli, är förmodligen 3 Olivia Coger (GS75-4). Monark Newmen-dottern var förra året femma i oaks och senare trea i Breeder’s Crown. Säsongen som fyraåring har dock fått en jobbigare start. Både i uttagningen till Drottning Silvias Pokal och senast, också i en upplaga av Margaretas Tidiga Unghästserie, har det slutat med galopp i loppens slutskeden.
– Olivia Coger har tränat på bra men strulat till det för sig i loppen de två senaste gångerna. Det var synd senast, för jag tror det var ett andrapris som rök där precis innan mål. Jag tycker hon gått bra lopp varje gång, men som sagt hon strular till det och behöver bli lite stabilare.
Vad har de här galopperna berott på?
– Hon har väl inte varit riktigt i form helt enkelt, hon har varit trött den sista biten och fått mjölksyra. Kusken har velat mer än vad hästen har kunnat och då får hon lite svårt att hålla ihop travet.
Är det något som oroar inför söndagen start?
– Lite gör det väl det. Så det blir i första hand att köra på säkerhet den här gången, står det och väger så tar vi inga stora chanser. Annars verkar det som en bra uppgift för henne, vi fick ett bra spår och hon är tuff och rejäl, så det ser intressant ut på det viset.
Så spelarna ska i vilket fall strecka båda dina på GS75®?
– Ja, men det tycker jag ändå.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succ&ea..


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succé med jättepublik och man räknar med ny publikfest på tisdag 6 juni.
Förutom galopptävlingar, blir det uppträdanden, hattparader och andra aktiviteter för hela familjen, barnaktiviteter som ponnyridning, hoppborg och käpphästar.
Det är fri entré och SMHI:s väderprognos lovar över 20 grader.
Och på scen Linda Bengtzing.
– Eftersom jag är en hästtjej kan jag inte tänka mig något bättre än att vara där med klapprande hovar, svettiga hästar och massor av glada människor. Det är en dröm för mig, jag blev jätteglad när jag fick den här frågan, säger Linda Bengtzing till Svensk Galopp.

Hattparad
Hattparaden är ett mycket populärt och självklart inslag under Nationaldagsgaloppen och man tävlar i tre kategorier: Gärdets Bästa Hatt, Barnhatt och Match Your Dog där du tar med din fyrbenta vän till Gärdet och matchar varandra till en kreativ, elegant eller rolig outfit.
Årets tävlingens jury i Hattparaden är Ann Wilson, professionell dansare och domare i Let’s Dance samt hundvännen och Idoljury-medlemmen Anders Bagge. Ny jurymedlem för 2023 är proffsminglaren, prideprofilen och partajfixaren "MingelMartin".
Det kommer ridas sju galopplopp och ett montélopp under Nationaldagsgaloppen. Fyra lopp för engelska fullblodshästar, ett löp för arabiska fullblodshästar, två ponnylopp och ett montélopp för travhästar.
TV4 sänder live från folkfesten på Gärdet klockan 12.00–14.30.
ATG arrangerar spel på fem av loppen och erbjuder bland annat populära spelformen V4 med första start 12.20.
I loppet för arabiska fullblod tävlas det om hela 125 000 kronor till vinnaren och loppet direktsänds även till Abu Dhabi. Detta då loppet ingår i en global arabhästfestival: HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.Då hittade Å..


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.
Då hittade Åke Lindblom en annan uppgift över tre varv.
Skillnaden i motstånd var förstås milsvid, men intrycket när Power Doc rundade fältet på några hundra meter i början av slutvarvet och försvann ifrån var ändå att han sannolikt hade hävdat sig även på Solvalla.
- Han är fantastisk. En underbar häst på alla sätt och vis. Han är ett proffs i loppen och brukar inte en millimeter i onödan, han springer bara och väntar på att jag ska köra och när jag väl gör det så bara ”tjuuuu”. Det är en sådan härlig känsla att sitta bakom. Jag tror och hoppas att han ska växa in i eliten, förklarade Lindblom om femåringen som joggade 1.14,2/3 180 meter och fick 60 000 kronor för besväret.

Seger direkt för nya stallet
En annan häst som går en spännande säsong till mötes är fyraårige The Flying Eagle. Conrad Lugauer gjorde sin sista start som Jägersro-licensierad genom att ”tjuvstarta” sin nya karriär som Solvallatränare.
- 1 juni blir det officiellt och det här var första hästen från Yttersta, så det känns som en ny början. Det är en fantastiskt fin individ som är kaxig och har rätt blod i ådrorna, men han har lekt fram till idag. Det var första gången jag kände att han tävlade på rätt sätt, förklarade Lugauer sedan han gasat ifrån konkurrenterna på kvällssnabbaste 1.11,6/1 640 meter autostart.
V64 betalade 13 440 kronor för sex rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-9 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 1640/5 0 17.4g 124
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-4 Happy Casino Happy Casino   [s 5] 2100/5 5 15.5 681
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-3 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/2 2 18.0 123
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 8] 1640/12 str
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Älvan Älvan   [s 4] 2140/4 0 17.6 403
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Soda Soda   [s 7] 2640/4 2 17.5 82
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 2140/6 0 15.3 1159
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/8 str
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-5 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/12 7 16.3 3051
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-4 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 2140/3 0 15.2 275
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1640/8 5 13.5 172
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 2140/6 0 18.6 775
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-1 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 1609/12 str
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-8 El Querido El Querido   [v 5] 2160/13 0 g 644
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-6 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 2660/7 0 20.2 825
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-3 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/10 5 19.2 202
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1660/9 3 13.3 182
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/3 7 18.1 249
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-7 El Querido El Querido   [v 5] 1640/8 6 15.5 32
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Sound of Matchtown Sound of Matchtown   [v 7] 2180/10 3 16.3 306
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-5 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 1640/5 4 15.4 90
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1660/13 1 14.0 22
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-9 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 2140/3 4 15.1 555
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-4 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/7 0 17.1 955
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/4 1 15.2 36
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/2 D 5 15.8 493
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 1640/7 C 0 17.6g 483
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 3] 2140/5 A 0 17.9 379
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-3 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 9] 1640/8 D 0 15.2 964
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-2 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2640/7 D 0 15.8g 1112
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/12 C 5 15.9 125
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/1 D 0 21.3g 580
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/12 C 5 16.5 621
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-4 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/6 C 5 15.0 269
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/10 D 0 2557
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2160/10 A 3 17.9 130
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/3 D 0 g 299
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-7 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 D 5 15.8 1042
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-2 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 3] 2140/3 C 0 24.4g 223
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-10 Lia Marke Lia Marke   [s 3] 2140/6 D 0 20.5 127
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/5 C 3 15.2 211
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/11 B 2 16.1 35
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-5 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 3] 2140/6 D 0 20.1 481
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/4 D 0 g 711
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/7 D 0 18.6g 210
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/6 D 7 17.1 1041
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-11 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/3 D 0 17.5 615
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/9 D 0 17.3 1154
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/5 D 0 15.5 277
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/2 C 0 g 508
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/14 D 5 15.9 1168
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/9 D 6 16.3 285
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/5 B 0 22.2g 36
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/5 D 0 g 179
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/12 D str
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-5 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1609/3 D 0 13.4 791
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/1 B 7 15.9 62
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Control You Control You   [v 6] 2140/10 C 3 16.2 155
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Blazie Xanthe Blazie Xanthe   [s 5] 2140/1 D str
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-1 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/6 D str
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2160/12 C 2 15.4 256
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/7 A 3 13.9 86
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/3 D str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 B 3 14.7 199
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Vasquez Bob Vasquez Bob   [v 9] 2140/12 A 8 15.9 228
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/11 B 6 16.5 61
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/3 D 8 18.1 94
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2640/3 C 7 16.9 223
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2160/7 C 1 17.0 220
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/10 B 7 20.2g 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/12 A 4 15.4 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2160/9 A 0 g 40
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-4 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/3 D 5 16.1 597
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/9 B 7 16.8 447
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/10 D 0 g 355
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/2 D 0 19.1g 472
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-8 Lia Marke Lia Marke   [s 3] 2140/1 D 0 22.4g 138
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-1 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 B 6 15.0 539
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-9 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 8] 2140/10 D 0 518
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-5 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/8 D 4 16.3 799
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-2 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/9 B 5 17.7 165
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/3 C 7 20.2g 51
2016-04-30 2016-04-30 Åby-11 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/3 D 0 11.1 489
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-4 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/4 D 0 14.8 1278
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-2 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 7] 2140/12 C 6 15.1 786
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-9 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/5 D 0 15.1 247
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-4 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/5 C 4 17.2 552
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 All of Marke All of Marke   [s 4] 1640/8 D 3 16.0g 229
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-8 Made Black Beauty Made Black Beauty   [s 5] 2140/3 D 0 15.6g 1038
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-1 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 2140/1 D 0 738
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/1 D 0 g 1054
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 1640/12 D 0 13.7 1231
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-5 El Querido El Querido   [v 6] 2140/3 D 4 16.1 1716
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-3 El Querido El Querido   [v 6] 1640/9 D 0 14.3 854
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/7 C 6 15.4 157
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-8 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/5 B 1 12.0 103
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-4 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/5 D 3 17.4 113
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-4 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/3 D 0 19.3 469
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/3 A str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-5 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/4 D 0 16.0 324
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-2 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 1640/6 D 0 15.1 533
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-8 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2160/5 C 1 14.4 350
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-7 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/3 D 4 17.9 108
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/3 C 5 17.7 375
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/6 C 0 16.2 437
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 1640/10 D 6 15.3 1099
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-12 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/4 C 0 18.8g 516
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Fancy Marke Fancy Marke   [s 7] 2160/10 D 8 18.5g 549
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/5 D 0 16.7 70
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-9 La Marke La Marke   [s 4] 1609/8 D 6 17.2g 693
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-5 Glide Marke Glide Marke   [h 3] 2140/7 D 0 20.9 218
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-4 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2100/11 D 6 15.1 542
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2100/1 B 2 18.5 33
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Real Doc Real Doc   [v 5] 2100/11 D 7 18.7 71
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 2140/2 C 0 18.6 135
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 2140/9 C 4 18.6g 195
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-2 Jack Marke Jack Marke   [v 4] 2140/5 D 0 19.6g 796
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 1640/4 C 0 15.7g 477
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-11 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/2 C 3 15.5 82
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/1 D 0 16.2 1018
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 1640/3 D str
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 Noak Marke Noak Marke   [v 4] 2140/2 D 0 19.5 340
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/7 B 0 17.5g 65
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 1640/10 D 6 15.8 105
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/1 C 2 14.4 120
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-9 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 6] 2160/13 B 0 17.0 162
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Nora Marke Nora Marke   [s 4] 2160/5 D 0 19.4g 482
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-4 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2160/11 D 0 18.6 1215
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 6] 1640/5 B 4 14.9 343
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/2 D 0 18.9 198
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2140/1 D 3 16.4 363
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Nora Marke Nora Marke   [s 4] 2140/13 B 0 21.5 120
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Nocturnal Nocturnal   [v 11] 2140/7 D 0 14.5 622
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/3 D 5 17.2 606
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-3 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2660/8 D 0 g 965
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 4] 2140/5 D 0 24.6g 494
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-9 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1640/8 D str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2160/8 D 0 g 383
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/3 D str
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-8 Noak Marke Noak Marke   [v 5] 2140/11 D 7 18.5 753
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-6 Othella Marke Othella Marke   [s 3] 2140/3 D 4 19.4 225
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/5 C 0 18.3 103
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-2 Glide Marke Glide Marke   [v 4] 1640/5 C 6 15.2g 294
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/1 C 2 16.6 65
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-6 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 2140/5 D str
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-2 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/3 C str
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-12 Big Marke Big Marke   [v 5] 2100/4 B 3 14.8 79
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Melody Marke Melody Marke   [s 7] 1640/10 B 6 14.1 105
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-6 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/12 B 3 15.4 892
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-3 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/5 C 5 16.5 683
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 La Marke La Marke   [s 5] 2140/3 D 0 15.3 486
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Glide Marke Glide Marke   [v 4] 2140/12 C 4 16.2 59
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-10 Melody Marke Melody Marke   [s 7] 1640/3 C 1 12.0 143
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 6] 2140/2 C str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2640/1 D 7 19.8g 513
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-7 Tiger Marke Tiger Marke   [v 6] 2140/2 D 5 16.5 214
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 La Marke La Marke   [s 5] 2140/11 D 0 14.4 673
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-3 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 2140/3 C 0 18.0g 485
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Jack Marke Jack Marke   [v 5] 2140/9 B 6 19.4 49
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 4] 2140/10 D 0 15.7 410
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-12 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/3 C str
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 6] 2140/5 D 1 14.2 24
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-1 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2160/10 C 0 19.4g 253
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-3 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/4 C 8 17.8g 128
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2160/13 C str
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-5 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 2140/7 C 5 15.0 326
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-1 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/8 C 6 17.8 373
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/3 C 2 17.0 69
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/6 B 4 17.8 22
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-1 Isac Marke Isac Marke   [h 3] 2140/4 D 1 19.0 44
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-1 Speed Marke Speed Marke   [h 4] 2140/7 C 5 19.6 1095
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Jack Marke Jack Marke   [v 5] 2140/2 D 0 23.0g 310
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-7 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/12 A 7 16.7 64
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/12 C 4 16.4 818
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-8 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 1640/1 D str
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 1640/1 D 0 g 162
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/6 A 6 16.8 391
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 La Marke La Marke   [s 5] 1640/10 C 3 15.2 198
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-4 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 1640/8 C 3 14.1 653
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-3 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/4 A 0 18.1 274
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-2 Tiger Marke Tiger Marke   [v 7] 2160/7 C 6 16.3 360
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-2 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2640/10 A 1 19.1 173
2019-12-07 2019-12-07 Åby-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/1 D 3 15.2 413
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-4 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 1640/11 C 6 15.0 177
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/11 C 1 15.8 623
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/7 B 7 17.4 60
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-3 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 2140/8 B 8 16.3 304
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-4 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 1640/4 C 4 14.3 467
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-7 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/12 D 6 17.7 1100
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-2 Lisa Marke Lisa Marke   [s 3] 2140/7 C 4 18.6 376
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-7 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/14 C 5 15.3 305
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-2 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1640/1 D 4 14.8 70
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-3 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1640/9 D 3 14.7 1165
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/4 C 7 18.1 572
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-4 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 1640/3 D 5 16.2 472
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-7 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/2 B 0 18.8 172
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/3 C 4 16.5 1409
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 2160/6 C 0 16.9g 142
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-12 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2160/10 B 6 16.9g 1127
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 1609/1 D 6 13.5 438
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-5 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 1609/10 B 0 15.3 768
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-4 La Marke La Marke   [s 6] 1680/11 C 5 16.4 460
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-1 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 1680/10 C 0 16.7 187
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 1680/9 D 2 16.3 129
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-8 Morran Marke Morran Marke   [s 4] 1680/1 C 3 17.4 75
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-9 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1680/7 C 0 17.9g 220
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-5 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1680/7 A 0 g 64
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/1 D 7 16.8 875
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-10 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/3 D 3 15.8 1412
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-9 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2160/10 B 0 17.5g 290
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-2 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2140/9 C 0 18.1 708
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 La Marke La Marke   [s 6] 2160/8 B 5 17.7 94
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 6] 2140/11 B str
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-3 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/2 C 3 17.1 93
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/3 C 0 g 79
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Fighter Marke Fighter Marke   [v 6] 2640/5 C 3 16.3 167
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-8 La Marke La Marke   [s 6] 2140/8 B 5 16.7 173
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/6 A 5 15.5 137
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-11 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 1660/5 D 0 14.6g 331
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/1 D 0 16.6 407
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-10 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2160/8 C 0 18.2 587
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-8 La Marke La Marke   [s 6] 1640/12 D 0 14.3 1020
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-7 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 2640/5 B 2 17.3 71
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-3 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2160/7 B 2 17.6 59
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/2 B 3 17.9 380
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-4 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 2140/2 D 2 18.2 37
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-2 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2140/5 B 2 18.3g 119
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-6 Tiger Marke Tiger Marke   [v 7] 1660/13 A str
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Real Marke Real Marke   [s 4] 2160/15 A 0 20.1g 425
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-4 La Marke La Marke   [s 6] 1640/12 D 4 15.1 825
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-11 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1640/5 D 0 17.4g 45
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-6 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/8 C 3 16.2 406
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-4 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/6 C 5 17.1 463
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-2 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2140/6 C 2 17.7 159
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-4 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/1 C 3 16.4 385
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-1 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1640/5 C 3 17.3 38
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-10 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2140/2 C 3 19.1 129
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-6 Love You Cash Love You Cash   [s 3] 2100/6 C 2 18.9 52
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-4 Speed Marke Speed Marke   [v 6] 2609/13 C 7 18.4 390
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-5 Lisa Marke Lisa Marke   [s 4] 2140/4 D 0 18.6 142
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-9 Tiger Marke Tiger Marke   [v 8] 1640/10 D 0 15.2 396
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-2 Love You Cash Love You Cash   [s 3] 2140/1 D 4 18.2 367
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Speed Marke Speed Marke   [v 6] 1640/6 C 7 16.2 255
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-5 Lisa Marke Lisa Marke   [s 4] 1640/11 B 2 16.0 66
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-1 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/6 C 3 19.0 39
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 4] 1640/11 B 0 14.1 428
2020-09-25 2020-09-25 Romme-2 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 3] 2140/11 D 7 16.2 241
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 4] 2100/8 B 0 16.3 1166
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-4 Bat Marke Bat Marke   [v 3] 2140/1 D 3 17.7 394
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-1 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/7 D 0 17.1 1437
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-2 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/11 B 0 16.9g 217
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-1 Bat Marke Bat Marke   [v 3] 2140/8 C 3 17.8 1577
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-9 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 4] 2140/1 B 3 16.0 33
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-3 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 1640/9 D 4 14.0 1233
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-1 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/7 D 0 22.4g 825
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 4] 1640/10 C 6 16.1 705
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-8 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 1640/4 D 0 13.6 633
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-2 Midnight Running Midnight Running   [s 3] 2140/6 D 0 24.8g 668
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2140/13 D 2 15.5 111
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-6 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 1640/11 B 0 g 875
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Big Marke Big Marke   [v 7] 2180/11 B 5 17.7 45
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-2 Midnight Running Midnight Running   [s 3] 2140/6 C str
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-8 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/2 D 0 18.1 1350
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-9 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/7 C 4 15.5 598
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/1 B 0 17.7 79
2020-01-18 2020-01-18 Romme-9 Othella Marke Othella Marke   [s 5] 2140/5 C 0 17.4 206
2020-01-18 2020-01-18 Romme-5 Lisa Marke Lisa Marke   [s 4] 2140/7 D 6 17.8 234
2020-01-18 2020-01-18 Romme-3 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2140/9 D 2 16.4 168
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-1 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/4 C 5 20.8 202
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-9 Dash Dash   [s 3] 2140/1 D 5 16.2 302
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-3 Mary J.Marke Mary J.Marke   [s 4] 2140/7 C 5 20.2 134
2021-12-01 2021-12-01 Solvalla-7 Bat Marke Bat Marke   [v 4] 1640/8 B 0 26.0g 332
2021-11-22 2021-11-22 Mantorp-2 Teanie Teanie   [v 5] 2140/11 A 2 15.9 39
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-6 Bat Marke Bat Marke   [v 4] 2140/12 A 4 16.2 74
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-7 Teanie Teanie   [v 5] 2160/14 A 1 16.4 55
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-7 Glide Marke Glide Marke   [v 7] 1640/2 C 8 15.7 102
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-3 Flight Profile Flight Profile   [s 3] 2140/10 D 0 19.5 1483
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-7 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 4] 1640/2 B 0 15.2 566
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-3 Dash Dash   [s 3] 2140/4 C 6 16.9 500
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-1 Mary J.Marke Mary J.Marke   [s 4] 2140/11 C 0 17.7 2032
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-8 Love You Cash Love You Cash   [s 4] 2160/14 D 0 23.1g 996
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-3 Teanie Teanie   [v 5] 2140/1 B 0 18.1g 63
2021-05-12 2021-05-12 Solvalla-1 Mary J.Marke Mary J.Marke   [s 4] 2140/9 D 0 22.4g 1839
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-3 Love You Cash Love You Cash   [s 4] 2140/6 D 6 20.8 87
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-8 Midnight Running Midnight Running   [s 4] 2140/9 C 5 17.6 86
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-7 Midnight Running Midnight Running   [s 4] 2140/3 D 5 19.1g 123
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-4 Big Marke Big Marke   [v 8] 2140/2 C 4 15.9 196
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-5 Lisa Marke Lisa Marke   [s 5] 1640/3 D 0 17.5g 447
2021-02-12 2021-02-12 Mantorp-6 Othella Marke Othella Marke   [s 6] 2160/4 B 0 16.9 728
2021-02-12 2021-02-12 Mantorp-1 Love You Cash Love You Cash   [s 4] 2140/3 A 4 18.8 275
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-4 Bat Marke Bat Marke   [v 4] 2140/10 B 2 15.9 31
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-6 Dash Dash   [s 4] 2140/7 D 0 17.8 673
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-8 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2609/7 C 0 15.9 144
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-6 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/5 D 7 16.6 1598
2022-12-19 2022-12-19 Färjestad-3 Dash Dash   [s 4] 2140/4 C 2 15.6 46
2022-12-17 2022-12-17 Mantorp-10 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 1660/9 A 0 19.9g 95
2022-12-15 2022-12-15 Örebro-3 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2100/5 A 1 15.8 16
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-9 Dash Dash   [s 4] 2160/6 C 1 17.1 126
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-5 Wild Marke Wild Marke   [s 4] 2160/4 D 0 18.1 1159
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-3 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 1640/7 B 5 15.4 181
2022-11-30 2022-11-30 Solvalla-6 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/7 C 1 15.0 96
2022-11-21 2022-11-21 Mantorp-5 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/1 C 0 g 34
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-9 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 2140/3 B 0 16.8 76
2022-11-07 2022-11-07 Mantorp-7 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2160/9 B 3 17.5 114
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-11 Dash Dash   [s 4] 1640/7 C str
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-2 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/8 D 1 15.7 108
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-8 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 1640/12 C 0 16.9 128
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-2 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/6 D 0 g 69
2022-10-18 2022-10-18 Axevalla-2 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/10 C 2 17.1 1126
2022-10-17 2022-10-17 Mantorp-7 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 1640/6 D 0 14.1 1478
2022-10-17 2022-10-17 Mantorp-3 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/4 C 2 16.5 223
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-8 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2160/10 A 1 18.1 91
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-4 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 2100/6 C 3 18.0 32
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-3 Dash Dash   [s 4] 2160/6 C str
2022-10-05 2022-10-05 Solvalla-3 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/9 C str
2022-09-20 2022-09-20 Axevalla-5 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/6 C 5 17.6 915
2022-09-19 2022-09-19 Mantorp-8 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/4 D 0 22.0g 690
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-11 Hulk Marke Hulk Marke   [v 5] 2140/5 C 2 16.4 51
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-10 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 2140/7 C 3 17.1 191
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-8 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/7 B 3 17.3 59
2022-08-29 2022-08-29 Mantorp-6 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/3 C 0 20.5g 170
2022-08-29 2022-08-29 Mantorp-1 Tiger Marke Tiger Marke   [v 10] 2140/8 D 0 15.3 1775
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-8 Teanie Teanie   [v 6] 2140/14 A 3 16.3 115
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-7 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 1640/1 C 0 g 220
2022-08-11 2022-08-11 Örebro-8 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/4 B 4 18.5 158
2022-08-02 2022-08-02 Mantorp-4 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/8 D 1 17.1 292
2022-07-05 2022-07-05 Solvalla-7 Bat Marke Bat Marke   [v 5] 2140/1 A 0 13.6 86
2022-06-28 2022-06-28 Solvalla-4 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/2 D 0 17.2 1099
2022-05-23 2022-05-23 Mantorp-7 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/6 C 3 17.5 385
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-5 Dash Dash   [s 4] 1640/6 C 8 14.4 592
2022-04-25 2022-04-25 Mantorp-1 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/2 B 4 18.1 775
2022-04-11 2022-04-11 Mantorp-7 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/4 C 0 19.3 1117
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-2 Bat Marke Bat Marke   [v 5] 2140/1 C 2 14.4 317
2022-02-07 2022-02-07 Mantorp-6 Glide Marke Glide Marke   [v 8] 1640/3 C 5 16.8 523
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-3 Teanie Teanie   [v 6] 2140/8 B 3 17.8g 53
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-1 Mary J.Marke Mary J.Marke   [s 5] 2140/4 C 0 g 553
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-2 Dash Dash   [s 4] 2140/4 D 3 17.5 342
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-1 Red Marke Red Marke   [v 4] 2140/4 D str
2023-05-26 2023-05-26 Solvalla-1 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2140/6 C 0 14.4 305
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-9 Ace of Marke Ace of Marke   [s 4] 2100/9 C 6 15.9 109
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-8 Teanie Teanie   [v 7] 1640/2 A 1 14.5 31
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-1 Red Marke Red Marke   [v 4] 2140/3 B 2 16.5 470
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-8 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2140/12 A 0 16.3g 153
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-5 Ace of Marke Ace of Marke   [s 4] 1640/12 D 0 14.2 2232
2023-05-10 2023-05-10 Solvalla-12 Wild Marke Wild Marke   [s 5] 2140/2 D 0 16.4 812
2023-05-05 2023-05-05 Kalmar-9 Bat Marke Bat Marke   [v 6] 2140/10 D 0 14.3 1247
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-7 Teanie Teanie   [v 7] 2160/12 C 5 14.7g 313
2023-04-17 2023-04-17 Färjestad-2 Gold Marke Gold Marke   [v 5] 2140/1 D str
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-6 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 1640/1 B 0 g 106
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-6 Dash Dash   [s 5] 2140/3 A 4 16.3 52
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-5 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 8] 2140/6 A 0 16.4g 82
2023-04-06 2023-04-06 Örebro-3 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 2100/3 B 6 16.1 115
2023-04-05 2023-04-05 Solvalla-7 Teanie Teanie   [v 7] 2140/3 B 6 15.0 749
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-9 Teanie Teanie   [v 7] 2140/2 D 0 15.0g 436
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-4 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 1640/11 A 2 13.3 76
2023-02-16 2023-02-16 Åby-8 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2640/8 B 5 15.8 34
2023-02-03 2023-02-03 Örebro-7 Ace of Marke Ace of Marke   [s 4] 2140/3 D 5 16.4 242
2023-02-03 2023-02-03 Örebro-6 Teanie Teanie   [v 7] 1609/2 B 0 15.7g 66
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-2 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 1640/5 D 5 14.8 231
2023-01-31 2023-01-31 Axevalla-3 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2160/5 B 2 16.9 13
2023-01-17 2023-01-17 Axevalla-1 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2160/8 B 1 16.5 14
2023-01-17 2023-01-17 Axevalla-3 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 1640/8 D 5 15.8 538
2023-01-11 2023-01-11 Solvalla-5 Teanie Teanie   [v 7] 2140/9 C 2 15.7 295
2023-01-07 2023-01-07 Färjestad-1 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2160/12 B 1 15.5 26ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se