V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det blev en rivig start på V64 under tisdagskvällen.I det inledande tvååringsloppet gick det undan rejält från början. Fa..


Det blev en rivig start på V64 under tisdagskvällen.
I det inledande tvååringsloppet gick det undan rejält från början. Favoriten Sayonara blixtrade direkt till ledningen och fick press genom svängen av utvändige Custom Chenal innan denne gled ner i rygg på ledaren. Första 500 metrarna travades efter snabba 1.10 – i ett tvååringslopp. Sayonara fick sedan dämpa tempot ordentligt och varvade på 1.17,4. Då lyfte Björn Goop ut Custom Cheval utvändigt om ledaren och det blev en duell på slutvarvet. Custom Cheval tryckte på hårt utvändigt och krossade ledaren. Sayonara var slagen in på upploppet men då kom istället dennes stallkamrat Vici Volantes (Fredrik Wallin tränar) farande. Han närmades sig Custom Cheval men segern var aldrig i fara. En ruggigt bra insats av hästen som tränas av Henry Rorgemoen i Norge. Vinnartiden blev 1.16,3/2140a på en kladdig bana, och förstapriset var 100 000 kronor. Vici Volantes blev tvåa och Sayonara höll till tredjeplatsen.
– Han har ju åkt dit på mållinjen ett par gånger och gjort jättebra lopp utan att förstå vad det går ut på. I dag kändes han mer fokuserad och förstod vad han skulle göra, sa Björn Goop.
– Det gick väldigt sakta efter ett varv och min häst är väldigt stark och vältränad. Jag gick ut för att köra i ett jämnt tempo på styrka än att köra på kort speed. Hästen är väldigt välutvecklad både fysiskt och psykiskt.

My New Chapter förkrossande överlägsen
I V64-avslutningen fick publiken se en imponerande uppvisning av My New Chapter och Jorma Kontio. Hästen gjorde andra starten i sin nya regi Timo Nurmos och det blev en överlägsen seger. Ifrån sina 20 meters tillägg forcerade Kontio My New Chapter till ledningen efter ett varv och sedan var det bara en häst på banan. Segermarginalen blev drygt 50 meter i mål och hästen såg i det närmaste okörd ut. Detta trots en suverän segertid på 1.13,9 över distansen 2160 meter i voltstart. Förstapriset var 60 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Prix de Bretagne är det första B-loppet inför Prix d’Amerique med en samlad prissumma på 110 000 euro. Distansen är 2700 meter o..


Prix de Bretagne är det första B-loppet inför Prix d’Amerique med en samlad prissumma på 110 000 euro. Distansen är 2700 meter och de tre främsta i loppet är direktkvalificerade till Prix d’Amerique. Det anmäldes 33 hästar och efter första strykningen under tisdagen återstår det 26 hästar. En av dem är den svenske derbyvinnaren Who’s Who som efter segern i Jubileumspokalen har tränats med sikte på en vinter i Frankrike. Tränaren Pasi Aikio uttalade tidigt att drömmen och målsättningen är att starta i Prix d’Amerieue, sista söndagen i januari. I lördags blev den femårige hingsten avelsvärderad och fick 83 poäng, vilket är ett högt skattat avelsvärde. Nu finns han på plats på träningsanläggningen Grosbois utanför Paris.
– Who’s Who åkte ner i söndags och kom fram måndag morgon. Nu är han på plats hos Ron Kuiper på Grosbois och allt har gått bra så här långt. Resan gick bra och hästen har ätit och druckit som han ska, säger Pasi Aikio.
– Skötaren Jenny är med och hon kommer att köra Who’s Who lite under veckan. Men som det känns just nu så kommer han att starta på söndag.

”Har inte varit trött efter något lopp i år”
Who’s Who har gjort fem starter i år och tagit fyra segrar och en andraplats (tvåa i gulddebuten i Mantorp efter en vass spurt). Den största triumfen kom i Jubileumspokalen den 14 augusti och efter den miljonsegern har hästen inte startat.
– Allt har gått enligt planen så här långt i år. Han har gått i mål i alla lopp utan att vara trött och det har varit nyttigt för honom. Det första stora målet var Jubileumspokalen och därefter har hästen bara tränat. Han har fått mycket tung träning i tryckvagn och har även tränat lite lättare på slutet för att få ner hästen i fart och uppåt i form. Jag har kört ett 1.17,5-jobb över full distans på Solvalla med honom och då avslutade han sista varvet efter 1.14,6. Det gjorde han på ett bra sätt och det kändes som att han var på hugget.
– Hästen känns fin och alla förberedelser inför Frankrike har gått som det ska. Men han kommer inte att vara i någon toppform nu i det första loppet på söndag. Det saknas matchtempo eftersom han är så mycket tungt tränad så det är möjligt att han kan vara lite småseg. Vi får ta det här loppet lite som att han är med för att lära och Örjan får lägga upp hur han vill köra. Det lägger jag mig inte i men vi kommer att köra barfota runt om, säger Pasi Aikio.

Prix Tenor de Baune första huvudmålet
Who’s Who har sprungit in nästan sju miljoner kronor och mer kan det således bli i de penningstinna loppen på kolstybben på Vincennes. Planen är att hästen ska stanna i Paris hela vintern med sikte på de störta loppen. Bland annat Prix d’Amerique men det första stora målet är femåringsloppet Prix Tenor de Baune den 22 december.
– Det är huvudmålet i år att han ska vara i bra form till det stora femåringsloppet. Vinnaren i det loppet får också ett frikort till Prix d’Amerique. Hästen ligger väl på gränsen att komma med i Prix d’Amerique annars på intjänade pengar, men vill man vara helt säker måste man kvala in i något av B-loppen genom att vara bland de tre främsta. Jag kan inte vara annat än nöjd så här långt och det blir spännande, säger Aikio.
Den definitiva startlistan till Prix de Bretagne blir klar på torsdag. Med i startlistan än så länge är bland annat årets Prix d’Amerique-vinnare, Belina Josselyn.

Michael Carlsson, Kanal 75


Peter Highness har en hel del att brås på härstamningsmässigt. Pappa är ingen mindre än Maharajah och mamma är stjärns..


Peter Highness har en hel del att brås på härstamningsmässigt. Pappa är ingen mindre än Maharajah och mamma är stjärnstoet Camilla Highness. Den skadedrabbade valacken har tagit tid på sig och började inte tävla förrän i år som sexåring. Det har blivit fyra segrar och en andraplats på åtta starter och senast imponerade han vid en överlägsen seger. Trots en dryg inledning i tredjespår genom första kurvan innan ledningen kunde övertas, försvann han ifrån konkurrenterna till slut utan att förta sig.
– Peter Highness (V86-6) är en bra häst som jag tycker väldigt mycket om. Det finns en hel del utveckling kvar i honom innan taket är nått och kontot är fullt. Framförallt över längre distanser för han är mer stark än snabb än så länge. Han går fortsatt med skor och fast huva med gummitutar i så det finns flera växlar kvar att dra, säger Oskar Kylin Blom.
– Senast körde jag mest på safety i början för jag misstänkte att jag skulle få överta ledningen. Sedan pullade jag upp på mellanvarvet och fick köra ganska sakta innan jag drog på under slutvarvet. Då fick han löpa på lite och vann med gott om krafter kvar. När han har tagit sina segrar har han bara malt på hela vägen.

”Tror inte de vill ha mig utvändigt”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Jägersro och Solvalla. Den kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 13 miljoner kronor enbart på åtta rätt. Peter Highness är andrahandsfavorit i skrivande stund i den sjätte avdelningen. Han har spår fyra på startvolten och distansen är 3140 meter.
– Jag tycker på förhand att det är bra chans att han får ledningen. De som är invändigt borde ha respekt för honom och släppa och det låter som att de ska göra det. Jag tror inte att de vill ha mig utvändigt för då kommer jag att hålla ett hårt och jämnt tempo. Får han ledningen så säljer han sig dyrt och då blir han svårslagen.
– Hästen känns fin hemma i träningen och precis likvärdigt som inför senaste starten. Men han är ingen häst som glänser direkt. Det kan vara lite galopprisk i första sväng men i volten är det inga problem. Enda gången var när han hade innerspår och blev utkörd när han inte ville volta. Men han öppnade bra från spår fyra på Färjestad så läget är inga problem. Det är bara in i första sväng man får passa honom litegrann. Vi gör inga ändringar utan skor runt om igen, säger Oskar Kylin Blom.

Michael Carlsson, Kanal 75


I början av oktober föll den framgångsrika montéryttaren Sofia Adolfsson av en häst under ett träningspass och skadade ett kn&a..


I början av oktober föll den framgångsrika montéryttaren Sofia Adolfsson av en häst under ett träningspass och skadade ett knä.
Efter sju veckor av vila och på senare tid hård träning är det nu dags för 28-åringen att göra comeback. Björn Goop har anmält stallets Shorthanded Jag till ett montélopp på Rommetravet fredag kväll och Sofia Adolfsson ska rida.
Samarbetet med stall Goop fortsätter.
- Det känns jättebra att jag ska få rida åt Björn. Han har alltid varit mig trogen och alltid satt upp mig i loppen när det varit läge och vi har haft ett jättebra samarbete. Travet rullar ju precis som vanligt även om inte jag är med. Jag märkte fort när jag var borta att jag skulle få jobba för att ta mig in igen och få rida i samma omfattning som jag gjorde innan skadan, säger hon.

Vill köra mer
Under Sofia Adolfsson bortavaro har Gävletravets Emilia Leo ryckt i montéligan. Leo har fram till 11 november tagit 47 segrar på 123 starter och ridit in 2,7 miljoner kronor.
Sofia Adolfsson innehar emellertid fortfarande andraplatsen i ligan med sina 27 segrar på 117 starter.
- Knäet känns jättebra och mitt mål är så klart att rida i den utsträckning jag gjorde förut, gärna utveckla det ytterligare och även köra mer lopp, inte bara rida.

En vinnarskalle
Örebrolicensierade Sofia Adolfsson inleder från ett åttondespår i voltstart i V64-2 på fredag kväll. Shorthanded Jag ska få prova monté för första gången i karriärens 37:e start.
- Jag tycker att loppet på fredag ser tufft ut. Det är duktiga tjejer som är med och rider och det är väldigt fina hästar, samtidigt som min häst är ett osynat kort i den här disciplinen. Men jag hoppas att min vinnarskalle ska räcka hela vägen. Jag kan i alla fall garantera att ingen i loppet kommer att vara mer taggad än jag i alla fall!

Mikael Wikner, Kanal 75


I Prix d’Amerique har han inte lyckats något vidare.Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb kan ändå komma att avsluta karriären i det lop..


I Prix d’Amerique har han inte lyckats något vidare.
Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb kan ändå komma att avsluta karriären i det loppet i vinter.
För tidningen Travronden berättar tränaren  Jerry Riordan om planerna med hästen som kom tillbaka med besked i somras då det blev segrar i både Hugo Åbergs Memorial och Sundsvall Open Trot.
Ringostarr Treb fyller 10 år nästa gång och ska vara med en vinter till i Paris.
- Han kommer troligen att göra sitt första lopp i Prix du Bourbonnais den 8 december. Sedan blir det något lopp till innan han förhoppningsvis startar i Prix d’Amerique. Vilket i så fall skulle bli hans sista lopp i karriären, säger Jerry Riordan till Travronden.
Ringostarr Treb har ägnat sig åt avelsarbete och varvat det med tävling.
Den italienfödde hingsten har startat 94 gånger, tagit 33 segrar och tjänat 16,2 miljoner kronor.

Kanal 75


Truls Desserud är bonde nära i Drammen i Norge och har bara några mil till lördagens V75-tävlingar som avgörs på Bjerke tra..


Truls Desserud är bonde nära i Drammen i Norge och har bara några mil till lördagens V75-tävlingar som avgörs på Bjerke travbana i Oslo.
Gigant Invalley är född på gården i Prestfoss och rundar snart två miljoner kronor intjänat i karriären. Nio år gammal är hästen bättre än någonsin. Sju segrar på 13 starter har det blivit under säsongen och nästan 800 000 kronor intjänat.
- Fantastiskt. Han har ju alltid haft kroppen med sig men att han kunde bli så här bra var lite svårt att veta förstås. Han vann ju silverdivisionen på Åby i slutet av förra året och då minns jag att jag blev imponerad, säger Truls Desserud.
Jörgen Sjunnesson körde Gigant Invalley till hästens första större seger i ett försök i silverdivisionen på Åby i mitten av december i fjol.
Den mörkbrune hingsten var som vanligt snabb upp ur groparna den gången och tog ledningen. Sjunnesson valde sedan att släppa ifrån sig kommandot till favoritspelade Velvet Gio och tog open stretch-spåret till slut.

Storloppsvinnare i Norge
I påskas blev det seger i storloppet Klosterskogens Grand Prix från ledningen och i somras ännu en storloppstriumf då kusken Gunnar Austevoll körde spårsnålt med Gigant Invalley i Oslo Cup vilket resulterade in en överraskande seger mot eliten.
Segertiden 1.11,3 över 1609 meter.
- Han är snabb ut och har vunnit många lopp från täten men taktiken blir upp till Austevoll. Jag känner inte till de svenska hästarna så bra men vet att 2 Bafolo är startsnabb i alla fall men det ska mycket till om den ska ta en längd på min häst ändå, säger Truls Desserud.

”En startkatapult det här”
1609 meter är distansen i loppet för den högsta klassen (V75-3) i Oslo på lördag. Gunnar Austevoll lottades till innerspåret med Gigant Invalley och ska ses som spetsfavorit i loppet.
Johan Untersteiner lär dock ladda från sjundespåret med startraske Pastore Bob i loppet där ledningen som vanligt är guld värd.
Spetsstriden? Norske travjournalisten Even Elvenes spikar Gigant Invalley i tipset Fem tippar V75.
- Jag tror inte att Pastore Bob har något att säga till om när bilen släpper. Det är en startkatapult det här, säger Elvenes.

”Riktigt skitväder här”
Gigant Invalley har vunnit tre lite större lopp i hemlandet i år. Senast ledde nioåringen runt om i fotbollsprofilen Kniksens Äreslopp i Bergen.
Även då hade Gunnar Austevoll ett innerspår med nioåringen.
- Han var riktigt bra i Bergen. Det är ett riktigt skitväder här med snö just nu och jag vet inte hur det blir med veckans jobb som jag hade planerat till onsdag. Men formen är lika fin som vanligt och så här i början av veckan är allt bra i alla fall och jag tror på en bra insats igen. Han går som vanligt med skor på alla fyra, öppet huvudlag och jänkarvagn, slutar Truls Desserud.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-9 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 1640/5 0 17.4g 124
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-4 Happy Casino Happy Casino   [s 5] 2100/5 5 15.5 681
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-3 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/2 2 18.0 123
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 8] 1640/12 str
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Älvan Älvan   [s 4] 2140/4 0 17.6 403
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Soda Soda   [s 7] 2640/4 2 17.5 82
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 2140/6 0 15.3 1159
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-5 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/12 7 16.3 3051
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-4 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 2140/3 0 15.2 275
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/8 str
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1640/8 5 13.5 172
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 2140/6 0 18.6 775
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-1 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 1609/12 str
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-8 El Querido El Querido   [v 5] 2160/13 0 g 644
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-6 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 2660/7 0 20.2 825
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-3 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/10 5 19.2 202
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1660/9 3 13.3 182
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/3 7 18.1 249
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1660/13 1 14.0 22
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-7 El Querido El Querido   [v 5] 1640/8 6 15.5 32
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Sound of Matchtown Sound of Matchtown   [v 7] 2180/10 3 16.3 306
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-5 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 1640/5 4 15.4 90
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/4 1 15.2 36
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-9 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 2140/3 4 15.1 555
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-4 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/7 0 17.1 955
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/2 D 5 15.8 493
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 1640/7 C 0 17.6g 483
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 3] 2140/5 A 0 17.9 379
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-3 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 9] 1640/8 D 0 15.2 964
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-2 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2640/7 D 0 15.8g 1112
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/12 C 5 15.9 125
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/1 D 0 21.3g 580
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/12 C 5 16.5 621
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-4 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/6 C 5 15.0 269
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/10 D 0 2557
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2160/10 A 3 17.9 130
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/3 D 0 g 299
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-7 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 D 5 15.8 1042
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-10 Lia Marke Lia Marke   [s 3] 2140/6 D 0 20.5 127
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-2 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 3] 2140/3 C 0 24.4g 223
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/5 C 3 15.2 211
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/11 B 2 16.1 35
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-5 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 3] 2140/6 D 0 20.1 481
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/4 D 0 g 711
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/7 D 0 18.6g 210
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/6 D 7 17.1 1041
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-11 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/3 D 0 17.5 615
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/9 D 0 17.3 1154
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/5 D 0 15.5 277
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/2 C 0 g 508
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/14 D 5 15.9 1168
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/9 D 6 16.3 285
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/5 B 0 22.2g 36
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/5 D 0 g 179
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/12 D str
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-5 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1609/3 D 0 13.4 791
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/1 B 7 15.9 62
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Control You Control You   [v 6] 2140/10 C 3 16.2 155
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Blazie Xanthe Blazie Xanthe   [s 5] 2140/1 D str
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-1 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/6 D str
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2160/12 C 2 15.4 256
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/7 A 3 13.9 86
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/3 D str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 B 3 14.7 199
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Vasquez Bob Vasquez Bob   [v 9] 2140/12 A 8 15.9 228
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/11 B 6 16.5 61
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/3 D 8 18.1 94
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2160/7 C 1 17.0 220
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/10 B 7 20.2g 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/12 A 4 15.4 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2160/9 A 0 g 40
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2640/3 C 7 16.9 223
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-4 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/3 D 5 16.1 597
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/9 B 7 16.8 447
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/10 D 0 g 355
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/2 D 0 19.1g 472
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-8 Lia Marke Lia Marke   [s 3] 2140/1 D 0 22.4g 138
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-1 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 B 6 15.0 539
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-9 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 8] 2140/10 D 0 518
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-5 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/8 D 4 16.3 799
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-2 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/9 B 5 17.7 165
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/3 C 7 20.2g 51
2016-04-30 2016-04-30 Åby-11 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/3 D 0 11.1 489
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-4 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/4 D 0 14.8 1278
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-2 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 7] 2140/12 C 6 15.1 786
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-9 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/5 D 0 15.1 247
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-8 Made Black Beauty Made Black Beauty   [s 5] 2140/3 D 0 15.6g 1038
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-4 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/5 C 4 17.2 552
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 All of Marke All of Marke   [s 4] 1640/8 D 3 16.0g 229
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-1 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 2140/1 D 0 738
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/1 D 0 g 1054
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-5 El Querido El Querido   [v 6] 2140/3 D 4 16.1 1716
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 1640/12 D 0 13.7 1231
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-3 El Querido El Querido   [v 6] 1640/9 D 0 14.3 854
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/7 C 6 15.4 157
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-8 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/5 B 1 12.0 103
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-4 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/5 D 3 17.4 113
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-4 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/3 D 0 19.3 469
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/3 A str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-5 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/4 D 0 16.0 324
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-2 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 1640/6 D 0 15.1 533
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-8 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2160/5 C 1 14.4 350
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-7 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/3 D 4 17.9 108
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/3 C 5 17.7 375
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/6 C 0 16.2 437
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 1640/10 D 6 15.3 1099
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-12 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/4 C 0 18.8g 516
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/5 D 0 16.7 70
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Fancy Marke Fancy Marke   [s 7] 2160/10 D 8 18.5g 549
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-9 La Marke La Marke   [s 4] 1609/8 D 6 17.2g 693
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-5 Glide Marke Glide Marke   [h 3] 2140/7 D 0 20.9 218
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-4 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2100/11 D 6 15.1 542
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2100/1 B 2 18.5 33
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Real Doc Real Doc   [v 5] 2100/11 D 7 18.7 71
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 2140/2 C 0 18.6 135
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-2 Jack Marke Jack Marke   [v 4] 2140/5 D 0 19.6g 796
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 2140/9 C 4 18.6g 195
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 1640/4 C 0 15.7g 477
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-11 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/2 C 3 15.5 82
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 Noak Marke Noak Marke   [v 4] 2140/2 D 0 19.5 340
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/1 D 0 16.2 1018
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 1640/3 D str
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/7 B 0 17.5g 65
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 1640/10 D 6 15.8 105
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/1 C 2 14.4 120
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-9 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 6] 2160/13 B 0 17.0 162
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Nora Marke Nora Marke   [s 4] 2160/5 D 0 19.4g 482
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-4 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2160/11 D 0 18.6 1215
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 6] 1640/5 B 4 14.9 343
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/2 D 0 18.9 198
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2140/1 D 3 16.4 363
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Nora Marke Nora Marke   [s 4] 2140/13 B 0 21.5 120
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Nocturnal Nocturnal   [v 11] 2140/7 D 0 14.5 622
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/3 D 5 17.2 606
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-3 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2660/8 D 0 g 965
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 4] 2140/5 D 0 24.6g 494
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-9 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1640/8 D str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2160/8 D 0 g 383
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/3 D str
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-2 Glide Marke Glide Marke   [v 4] 1640/5 C 6 15.2g 294
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/5 C 0 18.3 103
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-6 Othella Marke Othella Marke   [s 3] 2140/3 D 4 19.4 225
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-8 Noak Marke Noak Marke   [v 5] 2140/11 D 7 18.5 753
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/1 C 2 16.6 65
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-2 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/3 C str
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-6 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 2140/5 D str
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-12 Big Marke Big Marke   [v 5] 2100/4 B 3 14.8 79
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Melody Marke Melody Marke   [s 7] 1640/10 B 6 14.1 105
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-3 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/5 C 5 16.5 683
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-6 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/12 B 3 15.4 892
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Glide Marke Glide Marke   [v 4] 2140/12 C 4 16.2 59
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 La Marke La Marke   [s 5] 2140/3 D 0 15.3 486
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 6] 2140/2 C str
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-10 Melody Marke Melody Marke   [s 7] 1640/3 C 1 12.0 143
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2640/1 D 7 19.8g 513
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-7 Tiger Marke Tiger Marke   [v 6] 2140/2 D 5 16.5 214
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 La Marke La Marke   [s 5] 2140/11 D 0 14.4 673
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-3 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 2140/3 C 0 18.0g 485
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Jack Marke Jack Marke   [v 5] 2140/9 B 6 19.4 49
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 4] 2140/10 D 0 15.7 410
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-12 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/3 C str
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 6] 2140/5 D 1 14.2 24
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-1 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2160/10 C 0 19.4g 253
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-3 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/4 C 8 17.8g 128
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2160/13 C str
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-1 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/8 C 6 17.8 373
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-5 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 2140/7 C 5 15.0 326
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/3 C 2 17.0 69
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-1 Isac Marke Isac Marke   [h 3] 2140/4 D 1 19.0 44
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/6 B 4 17.8 22
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-1 Speed Marke Speed Marke   [h 4] 2140/7 C 5 19.6 1095
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Jack Marke Jack Marke   [v 5] 2140/2 D 0 23.0g 310
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-7 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/12 A 7 16.7 64
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/12 C 4 16.4 818
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-8 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 1640/1 D str
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-4 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 1640/8 C 3 14.1 653
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 La Marke La Marke   [s 5] 1640/10 C 3 15.2 198
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/6 A 6 16.8 391
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 1640/1 D 0 g 162
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-4 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 1640/4 C 4 14.3 467
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-2 Lisa Marke Lisa Marke   [s 3] 2140/7 C 4 18.6 376
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-7 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/12 D 6 17.7 1100
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-7 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/14 C 5 15.3 305
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-2 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1640/1 D 4 14.8 70
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-3 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1640/9 D 3 14.7 1165
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/4 C 7 18.1 572
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-4 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 1640/3 D 5 16.2 472
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/3 C 4 16.5 1409
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-7 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/2 B 0 18.8 172
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 2160/6 C 0 16.9g 142
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-12 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2160/10 B 6 16.9g 1127
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-5 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 1609/10 B 0 15.3 768
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 1609/1 D 6 13.5 438
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-1 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 1680/10 C 0 16.7 187
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-4 La Marke La Marke   [s 6] 1680/11 C 5 16.4 460
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-8 Morran Marke Morran Marke   [s 4] 1680/1 C 3 17.4 75
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 1680/9 D 2 16.3 129
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-5 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1680/7 A 0 g 64
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-9 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1680/7 C 0 17.9g 220
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/1 D 7 16.8 875
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-9 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2160/10 B 0 17.5g 290
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-10 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/3 D 3 15.8 1412
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-2 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2140/9 C 0 18.1 708
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 6] 2140/11 B str
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 La Marke La Marke   [s 6] 2160/8 B 5 17.7 94
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-3 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/2 C 3 17.1 93
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/3 C 0 g 79
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Fighter Marke Fighter Marke   [v 6] 2640/5 C 3 16.3 167
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/6 A 5 15.5 137
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-8 La Marke La Marke   [s 6] 2140/8 B 5 16.7 173
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/1 D 0 16.6 407
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-11 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 1660/5 D 0 14.6g 331
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-7 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 2640/5 B 2 17.3 71
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-8 La Marke La Marke   [s 6] 1640/12 D 0 14.3 1020
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-10 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2160/8 C 0 18.2 587
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-3 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2160/7 B 2 17.6 59
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/2 B 3 17.9 380
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-2 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2140/5 B 2 18.3g 119
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-4 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 2140/2 D 2 18.2 37
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-6 Tiger Marke Tiger Marke   [v 7] 1660/13 A str
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Real Marke Real Marke   [s 4] 2160/15 A 0 20.1g 425
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-4 La Marke La Marke   [s 6] 1640/12 D 4 15.1 825
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-6 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/8 C 3 16.2 406
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-11 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1640/5 D 0 17.4g 45
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-2 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2140/6 C 2 17.7 159
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-4 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/6 C 5 17.1 463
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-1 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1640/5 C 3 17.3 38
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-4 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/1 C 3 16.4 385
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-10 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2140/2 C 3 19.1 129ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se