V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-9 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 4] 1640/5 0 17.4g 124
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-4 Happy Casino Happy Casino   [s 5] 2100/5 5 15.5 681
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-3 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/2 2 18.0 123
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-9 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 8] 1640/12 str
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Älvan Älvan   [s 4] 2140/4 0 17.6 403
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Soda Soda   [s 7] 2640/4 2 17.5 82
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-2 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 2140/6 0 15.3 1159
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-4 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 2140/3 0 15.2 275
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/8 str
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-5 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/12 7 16.3 3051
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1640/8 5 13.5 172
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-1 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 2140/6 0 18.6 775
2015-11-21 2015-11-21 Bjerke-1 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 1609/12 str
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-8 El Querido El Querido   [v 5] 2160/13 0 g 644
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-6 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 2660/7 0 20.2 825
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-3 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/10 5 19.2 202
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-10 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1660/9 3 13.3 182
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/3 7 18.1 249
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Hamras One More Hamras One More   [h 8] 1660/13 1 14.0 22
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-7 El Querido El Querido   [v 5] 1640/8 6 15.5 32
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Sound of Matchtown Sound of Matchtown   [v 7] 2180/10 3 16.3 306
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-5 Hot Marke Hot Marke   [s 6] 1640/5 4 15.4 90
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-9 Countess Marke Countess Marke   [s 5] 2140/3 4 15.1 555
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-4 Scaramouche Scaramouche   [v 3] 2140/7 0 17.1 955
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-3 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 4] 2140/4 1 15.2 36
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-9 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/2 D 5 15.8 493
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 1640/7 C 0 17.6g 483
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 3] 2140/5 A 0 17.9 379
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-2 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2640/7 D 0 15.8g 1112
2016-12-15 2016-12-15 Eskilstuna-3 Quantum Sailor Quantum Sailor   [v 9] 1640/8 D 0 15.2 964
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2140/12 C 5 15.9 125
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-5 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/1 D 0 21.3g 580
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/12 C 5 16.5 621
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-4 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/6 C 5 15.0 269
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/10 D 0 2557
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Nora Marke Nora Marke   [s 3] 2160/10 A 3 17.9 130
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/3 D 0 g 299
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-7 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 D 5 15.8 1042
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-10 Lia Marke Lia Marke   [s 3] 2140/6 D 0 20.5 127
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-2 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 3] 2140/3 C 0 24.4g 223
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/5 C 3 15.2 211
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/11 B 2 16.1 35
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-5 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 3] 2140/6 D 0 20.1 481
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/4 D 0 g 711
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/6 D 7 17.1 1041
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/7 D 0 18.6g 210
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-11 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/3 D 0 17.5 615
2016-07-13 2016-07-13 Visby-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/9 D 0 17.3 1154
2016-07-13 2016-07-13 Visby-3 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/5 D 0 15.5 277
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/2 C 0 g 508
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/14 D 5 15.9 1168
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/9 D 6 16.3 285
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/5 B 0 22.2g 36
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-5 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/5 D 0 g 179
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/12 D str
2016-07-09 2016-07-09 Halmstad-5 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1609/3 D 0 13.4 791
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/1 B 7 15.9 62
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-4 Control You Control You   [v 6] 2140/10 C 3 16.2 155
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Blazie Xanthe Blazie Xanthe   [s 5] 2140/1 D str
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-1 Petite Marke Petite Marke   [s 3] 2140/6 D str
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-3 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/7 A 3 13.9 86
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/3 D str
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2160/12 C 2 15.4 256
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 B 3 14.7 199
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Vasquez Bob Vasquez Bob   [v 9] 2140/12 A 8 15.9 228
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-7 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2140/11 B 6 16.5 61
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-3 Guilty of Zon Guilty of Zon   [s 5] 2140/3 D 8 18.1 94
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2160/7 C 1 17.0 220
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/10 B 7 20.2g 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Melody Marke Melody Marke   [s 5] 2140/12 A 4 15.4 143
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Tiger Marke Tiger Marke   [v 4] 2160/9 A 0 g 40
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 No Limit Casino No Limit Casino   [v 4] 2640/3 C 7 16.9 223
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-4 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/3 D 5 16.1 597
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/9 B 7 16.8 447
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/10 D 0 g 355
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 4] 2140/2 D 0 19.1g 472
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-1 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 2140/9 B 6 15.0 539
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-8 Lia Marke Lia Marke   [s 3] 2140/1 D 0 22.4g 138
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-9 Hamras Pirat Hamras Pirat   [v 8] 2140/10 D 0 518
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-5 Countess Marke Countess Marke   [s 6] 2640/8 D 4 16.3 799
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-2 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/9 B 5 17.7 165
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 Royal Marke Royal Marke   [v 4] 2140/3 C 7 20.2g 51
2016-04-30 2016-04-30 Åby-11 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/3 D 0 11.1 489
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-4 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/4 D 0 14.8 1278
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-2 Celebrity Marke Celebrity Marke   [s 7] 2140/12 C 6 15.1 786
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-9 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/5 D 0 15.1 247
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-8 Made Black Beauty Made Black Beauty   [s 5] 2140/3 D 0 15.6g 1038
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-4 Nocturnal Nocturnal   [v 10] 3160/5 C 4 17.2 552
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 All of Marke All of Marke   [s 4] 1640/8 D 3 16.0g 229
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-1 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 2140/1 D 0 738
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/1 D 0 g 1054
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 1640/12 D 0 13.7 1231
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-5 El Querido El Querido   [v 6] 2140/3 D 4 16.1 1716
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-3 El Querido El Querido   [v 6] 1640/9 D 0 14.3 854
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 1640/7 C 6 15.4 157
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-8 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 1640/5 B 1 12.0 103
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-4 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/5 D 3 17.4 113
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-4 Happy Casino Happy Casino   [s 6] 2140/3 D 0 19.3 469
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/3 A str
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-5 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/4 D 0 16.0 324
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-2 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 1640/6 D 0 15.1 533
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-8 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2160/5 C 1 14.4 350
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-7 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/3 D 4 17.9 108
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/3 C 5 17.7 375
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-7 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/6 C 0 16.2 437
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-5 Hamras Napoleon Hamras Napoleon   [v 10] 1640/10 D 6 15.3 1099
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-12 Scaramouche Scaramouche   [v 4] 2140/4 C 0 18.8g 516
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-10 Fancy Marke Fancy Marke   [s 7] 2160/10 D 8 18.5g 549
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-4 Hamras One More Hamras One More   [h 9] 2140/5 D 0 16.7 70
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-9 La Marke La Marke   [s 4] 1609/8 D 6 17.2g 693
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-5 Glide Marke Glide Marke   [h 3] 2140/7 D 0 20.9 218
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-4 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2100/11 D 6 15.1 542
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Ufo Jet Ufo Jet   [v 4] 2100/1 B 2 18.5 33
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Real Doc Real Doc   [v 5] 2100/11 D 7 18.7 71
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 2140/2 C 0 18.6 135
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-2 Jack Marke Jack Marke   [v 4] 2140/5 D 0 19.6g 796
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 2140/9 C 4 18.6g 195
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 1640/4 C 0 15.7g 477
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-11 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/2 C 3 15.5 82
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/1 D 0 16.2 1018
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 4] 1640/3 D str
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 Noak Marke Noak Marke   [v 4] 2140/2 D 0 19.5 340
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Petite Marke Petite Marke   [s 4] 2140/7 B 0 17.5g 65
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 1640/10 D 6 15.8 105
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Misty Marke Misty Marke   [v 8] 2140/1 C 2 14.4 120
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-9 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 6] 2160/13 B 0 17.0 162
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-8 Nora Marke Nora Marke   [s 4] 2160/5 D 0 19.4g 482
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-4 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2160/11 D 0 18.6 1215
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 6] 1640/5 B 4 14.9 343
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/2 D 0 18.9 198
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2140/1 D 3 16.4 363
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Nora Marke Nora Marke   [s 4] 2140/13 B 0 21.5 120
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Nocturnal Nocturnal   [v 11] 2140/7 D 0 14.5 622
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-4 Cheri Marke Cheri Marke   [s 5] 2140/3 D 5 17.2 606
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-3 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2660/8 D 0 g 965
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 Leonas Kristell Leonas Kristell   [s 4] 2140/5 D 0 24.6g 494
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-9 Hamras One More Hamras One More   [h 10] 1640/8 D str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Scaramouche Scaramouche   [v 5] 2160/8 D 0 g 383
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/3 D str
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-2 Glide Marke Glide Marke   [v 4] 1640/5 C 6 15.2g 294
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-8 Noak Marke Noak Marke   [v 5] 2140/11 D 7 18.5 753
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-6 Othella Marke Othella Marke   [s 3] 2140/3 D 4 19.4 225
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/5 C 0 18.3 103
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-7 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/1 C 2 16.6 65
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-6 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 2140/5 D str
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-2 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/3 C str
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-12 Big Marke Big Marke   [v 5] 2100/4 B 3 14.8 79
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Melody Marke Melody Marke   [s 7] 1640/10 B 6 14.1 105
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-6 Big Marke Big Marke   [v 5] 2140/12 B 3 15.4 892
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-3 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/5 C 5 16.5 683
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 La Marke La Marke   [s 5] 2140/3 D 0 15.3 486
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Glide Marke Glide Marke   [v 4] 2140/12 C 4 16.2 59
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-10 Melody Marke Melody Marke   [s 7] 1640/3 C 1 12.0 143
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 6] 2140/2 C str
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-8 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2640/1 D 7 19.8g 513
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-7 Tiger Marke Tiger Marke   [v 6] 2140/2 D 5 16.5 214
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 La Marke La Marke   [s 5] 2140/11 D 0 14.4 673
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-3 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 2140/3 C 0 18.0g 485
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Jack Marke Jack Marke   [v 5] 2140/9 B 6 19.4 49
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Isla de Pinos Isla de Pinos   [h 4] 2140/10 D 0 15.7 410
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-12 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/3 C str
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-8 Tiger Marke Tiger Marke   [v 6] 2140/5 D 1 14.2 24
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-1 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2160/10 C 0 19.4g 253
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2160/13 C str
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-3 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/4 C 8 17.8g 128
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-5 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 2140/7 C 5 15.0 326
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-1 Speed Marke Speed Marke   [v 4] 2140/8 C 6 17.8 373
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-8 Isac Marke Isac Marke   [v 3] 2140/3 C 2 17.0 69
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/6 B 4 17.8 22
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-1 Isac Marke Isac Marke   [h 3] 2140/4 D 1 19.0 44
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-1 Speed Marke Speed Marke   [h 4] 2140/7 C 5 19.6 1095
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Jack Marke Jack Marke   [v 5] 2140/2 D 0 23.0g 310
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-7 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/12 A 7 16.7 64
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-6 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/12 C 4 16.4 818
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-8 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 1640/1 D str
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 La Marke La Marke   [s 5] 1640/10 C 3 15.2 198
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-4 Misty Marke Misty Marke   [v 9] 1640/8 C 3 14.1 653
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-10 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 5] 1640/1 D 0 g 162
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Hamras Rosinante Hamras Rosinante   [v 7] 2140/6 A 6 16.8 391
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-3 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/4 A 0 18.1 274
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-2 Tiger Marke Tiger Marke   [v 7] 2160/7 C 6 16.3 360
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-2 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2640/10 A 1 19.1 173
2019-12-07 2019-12-07 Åby-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/1 D 3 15.2 413
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-4 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 1640/11 C 6 15.0 177
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/11 C 1 15.8 623
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/7 B 7 17.4 60
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-3 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 2140/8 B 8 16.3 304
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-4 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 1640/4 C 4 14.3 467
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-7 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/12 D 6 17.7 1100
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-2 Lisa Marke Lisa Marke   [s 3] 2140/7 C 4 18.6 376
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-7 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/14 C 5 15.3 305
2019-10-15 2019-10-15 Mantorp-2 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1640/1 D 4 14.8 70
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/4 C 7 18.1 572
2019-10-07 2019-10-07 Mantorp-3 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1640/9 D 3 14.7 1165
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-4 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 1640/3 D 5 16.2 472
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-7 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/2 B 0 18.8 172
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/3 C 4 16.5 1409
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 2160/6 C 0 16.9g 142
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-12 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2160/10 B 6 16.9g 1127
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 1609/1 D 6 13.5 438
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-5 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 1609/10 B 0 15.3 768
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 1680/9 D 2 16.3 129
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-8 Morran Marke Morran Marke   [s 4] 1680/1 C 3 17.4 75
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-4 La Marke La Marke   [s 6] 1680/11 C 5 16.4 460
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-1 Glide Marke Glide Marke   [v 5] 1680/10 C 0 16.7 187
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-9 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1680/7 C 0 17.9g 220
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-5 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 1680/7 A 0 g 64
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-5 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/1 D 7 16.8 875
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-9 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2160/10 B 0 17.5g 290
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-10 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/3 D 3 15.8 1412
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-2 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2140/9 C 0 18.1 708
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 La Marke La Marke   [s 6] 2160/8 B 5 17.7 94
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Kajsa Marke Kajsa Marke   [s 6] 2140/11 B str
2019-05-28 2019-05-28 Eskilstuna-3 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/2 C 3 17.1 93
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-10 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 4] 2140/3 C 0 g 79
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Fighter Marke Fighter Marke   [v 6] 2640/5 C 3 16.3 167
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-8 La Marke La Marke   [s 6] 2140/8 B 5 16.7 173
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/6 A 5 15.5 137
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-11 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 1660/5 D 0 14.6g 331
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-9 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/1 D 0 16.6 407
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-10 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2160/8 C 0 18.2 587
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-8 La Marke La Marke   [s 6] 1640/12 D 0 14.3 1020
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-7 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 2640/5 B 2 17.3 71
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-3 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2160/7 B 2 17.6 59
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 3] 2140/2 B 3 17.9 380
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-6 Tiger Marke Tiger Marke   [v 7] 1660/13 A str
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-4 Othella Marke Othella Marke   [s 4] 2140/2 D 2 18.2 37
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-2 Isac Marke Isac Marke   [v 4] 2140/5 B 2 18.3g 119
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Real Marke Real Marke   [s 4] 2160/15 A 0 20.1g 425
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-11 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1640/5 D 0 17.4g 45
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-6 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/8 C 3 16.2 406
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-4 La Marke La Marke   [s 6] 1640/12 D 4 15.1 825
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-4 Real Marke Real Marke   [s 4] 2140/6 C 5 17.1 463
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-2 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2140/6 C 2 17.7 159
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-4 Melody Marke Melody Marke   [s 8] 2140/1 C 3 16.4 385
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-1 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 1640/5 C 3 17.3 38
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-10 Speed Marke Speed Marke   [v 5] 2140/2 C 3 19.1 129
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-6 Love You Cash Love You Cash   [s 3] 2100/6 C 2 18.9 52
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-4 Speed Marke Speed Marke   [v 6] 2609/13 C 7 18.4 390
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-5 Lisa Marke Lisa Marke   [s 4] 2140/4 D 0 18.6 142
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-9 Tiger Marke Tiger Marke   [v 8] 1640/10 D 0 15.2 396
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-2 Love You Cash Love You Cash   [s 3] 2140/1 D 4 18.2 367
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Speed Marke Speed Marke   [v 6] 1640/6 C 7 16.2 255
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-5 Lisa Marke Lisa Marke   [s 4] 1640/11 B 2 16.0 66
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-1 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/6 C 3 19.0 39
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 4] 1640/11 B 0 14.1 428
2020-09-25 2020-09-25 Romme-2 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 3] 2140/11 D 7 16.2 241
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 4] 2100/8 B 0 16.3 1166
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-4 Bat Marke Bat Marke   [v 3] 2140/1 D 3 17.7 394
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-1 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/7 D 0 17.1 1437
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-2 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/11 B 0 16.9g 217
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-1 Bat Marke Bat Marke   [v 3] 2140/8 C 3 17.8 1577
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-9 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 4] 2140/1 B 3 16.0 33
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-3 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 1640/9 D 4 14.0 1233
2020-06-01 2020-06-01 Mantorp-1 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/7 D 0 22.4g 825
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-7 Dynamit Reptor Dynamit Reptor   [v 4] 1640/10 C 6 16.1 705
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-8 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 1640/4 D 0 13.6 633
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-2 Midnight Running Midnight Running   [s 3] 2140/6 D 0 24.8g 668
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2140/13 D 2 15.5 111
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-6 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 1640/11 B 0 g 875
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Big Marke Big Marke   [v 7] 2180/11 B 5 17.7 45
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-2 Midnight Running Midnight Running   [s 3] 2140/6 C str
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-8 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/2 D 0 18.1 1350
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-9 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/7 C 4 15.5 598
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-4 Winnie Blackfire Winnie Blackfire   [s 5] 2140/1 B 0 17.7 79
2020-01-18 2020-01-18 Romme-9 Othella Marke Othella Marke   [s 5] 2140/5 C 0 17.4 206
2020-01-18 2020-01-18 Romme-5 Lisa Marke Lisa Marke   [s 4] 2140/7 D 6 17.8 234
2020-01-18 2020-01-18 Romme-3 Glide Marke Glide Marke   [v 6] 2140/9 D 2 16.4 168
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-1 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/4 C 5 20.8 202
2021-12-17 2021-12-17 Solvalla-9 Dash Dash   [s 3] 2140/1 D 5 16.2 302
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-3 Mary J.Marke Mary J.Marke   [s 4] 2140/7 C 5 20.2 134
2021-12-01 2021-12-01 Solvalla-7 Bat Marke Bat Marke   [v 4] 1640/8 B 0 26.0g 332
2021-11-22 2021-11-22 Mantorp-2 Teanie Teanie   [v 5] 2140/11 A 2 15.9 39
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-6 Bat Marke Bat Marke   [v 4] 2140/12 A 4 16.2 74
2021-11-01 2021-11-01 Mantorp-7 Teanie Teanie   [v 5] 2160/14 A 1 16.4 55
2021-09-20 2021-09-20 Mantorp-7 Glide Marke Glide Marke   [v 7] 1640/2 C 8 15.7 102
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-3 Flight Profile Flight Profile   [s 3] 2140/10 D 0 19.5 1483
2021-08-17 2021-08-17 Eskilstuna-7 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 4] 1640/2 B 0 15.2 566
2021-08-06 2021-08-06 Vaggeryd-3 Dash Dash   [s 3] 2140/4 C 6 16.9 500
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-1 Mary J.Marke Mary J.Marke   [s 4] 2140/11 C 0 17.7 2032
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-8 Love You Cash Love You Cash   [s 4] 2160/14 D 0 23.1g 996
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-3 Teanie Teanie   [v 5] 2140/1 B 0 18.1g 63
2021-05-12 2021-05-12 Solvalla-1 Mary J.Marke Mary J.Marke   [s 4] 2140/9 D 0 22.4g 1839
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-3 Love You Cash Love You Cash   [s 4] 2140/6 D 6 20.8 87
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-8 Midnight Running Midnight Running   [s 4] 2140/9 C 5 17.6 86
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-7 Midnight Running Midnight Running   [s 4] 2140/3 D 5 19.1g 123
2021-04-17 2021-04-17 Vaggeryd-4 Big Marke Big Marke   [v 8] 2140/2 C 4 15.9 196
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-5 Lisa Marke Lisa Marke   [s 5] 1640/3 D 0 17.5g 447
2021-02-12 2021-02-12 Mantorp-6 Othella Marke Othella Marke   [s 6] 2160/4 B 0 16.9 728
2021-02-12 2021-02-12 Mantorp-1 Love You Cash Love You Cash   [s 4] 2140/3 A 4 18.8 275
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-4 Bat Marke Bat Marke   [v 4] 2140/10 B 2 15.9 31
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-6 Dash Dash   [s 4] 2140/7 D 0 17.8 673
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-8 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2609/7 C 0 15.9 144
2022-12-28 2022-12-28 Örebro-6 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/5 D 7 16.6 1598
2022-12-19 2022-12-19 Färjestad-3 Dash Dash   [s 4] 2140/4 C 2 15.6 46
2022-12-17 2022-12-17 Mantorp-10 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 1660/9 A 0 19.9g 95
2022-12-15 2022-12-15 Örebro-3 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2100/5 A 1 15.8 16
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-9 Dash Dash   [s 4] 2160/6 C 1 17.1 126
2022-12-09 2022-12-09 Örebro-5 Wild Marke Wild Marke   [s 4] 2160/4 D 0 18.1 1159
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-3 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 1640/7 B 5 15.4 181
2022-11-30 2022-11-30 Solvalla-6 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/7 C 1 15.0 96
2022-11-21 2022-11-21 Mantorp-5 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/1 C 0 g 34
2022-11-08 2022-11-08 Axevalla-9 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 2140/3 B 0 16.8 76
2022-11-07 2022-11-07 Mantorp-7 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2160/9 B 3 17.5 114
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-11 Dash Dash   [s 4] 1640/7 C str
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-2 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/8 D 1 15.7 108
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-8 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 1640/12 C 0 16.9 128
2022-10-25 2022-10-25 Axevalla-2 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/6 D 0 g 69
2022-10-18 2022-10-18 Axevalla-2 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/10 C 2 17.1 1126
2022-10-17 2022-10-17 Mantorp-7 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 1640/6 D 0 14.1 1478
2022-10-17 2022-10-17 Mantorp-3 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/4 C 2 16.5 223
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-8 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2160/10 A 1 18.1 91
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-4 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 2100/6 C 3 18.0 32
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-3 Dash Dash   [s 4] 2160/6 C str
2022-10-05 2022-10-05 Solvalla-3 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/9 C str
2022-09-20 2022-09-20 Axevalla-5 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/6 C 5 17.6 915
2022-09-19 2022-09-19 Mantorp-8 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/4 D 0 22.0g 690
2022-09-12 2022-09-12 Mantorp-11 Hulk Marke Hulk Marke   [v 5] 2140/5 C 2 16.4 51
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-10 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 2140/7 C 3 17.1 191
2022-08-30 2022-08-30 Eskilstuna-8 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/7 B 3 17.3 59
2022-08-29 2022-08-29 Mantorp-6 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/3 C 0 20.5g 170
2022-08-29 2022-08-29 Mantorp-1 Tiger Marke Tiger Marke   [v 10] 2140/8 D 0 15.3 1775
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-8 Teanie Teanie   [v 6] 2140/14 A 3 16.3 115
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-7 Spiderman Marke Spiderman Marke   [v 5] 1640/1 C 0 g 220
2022-08-11 2022-08-11 Örebro-8 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/4 B 4 18.5 158
2022-08-02 2022-08-02 Mantorp-4 As Always Marke As Always Marke   [v 4] 2140/8 D 1 17.1 292
2022-07-05 2022-07-05 Solvalla-7 Bat Marke Bat Marke   [v 5] 2140/1 A 0 13.6 86
2022-06-28 2022-06-28 Solvalla-4 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/2 D 0 17.2 1099
2022-05-23 2022-05-23 Mantorp-7 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/6 C 3 17.5 385
2022-05-02 2022-05-02 Färjestad-5 Dash Dash   [s 4] 1640/6 C 8 14.4 592
2022-04-25 2022-04-25 Mantorp-1 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/2 B 4 18.1 775
2022-04-11 2022-04-11 Mantorp-7 Flight Profile Flight Profile   [s 4] 2140/4 C 0 19.3 1117
2022-03-31 2022-03-31 Örebro-2 Bat Marke Bat Marke   [v 5] 2140/1 C 2 14.4 317
2022-02-07 2022-02-07 Mantorp-6 Glide Marke Glide Marke   [v 8] 1640/3 C 5 16.8 523
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-3 Teanie Teanie   [v 6] 2140/8 B 3 17.8g 53
2022-01-24 2022-01-24 Mantorp-1 Mary J.Marke Mary J.Marke   [s 5] 2140/4 C 0 g 553
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-2 Dash Dash   [s 4] 2140/4 D 3 17.5 342
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-5 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2140/8 A 0 18.2g 79
2023-12-11 2023-12-11 Färjestad-6 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2160/8 A 5 17.1g 35
2023-12-11 2023-12-11 Färjestad-5 Kenwood Kenwood   [v 5] 2140/11 D 7 16.4 52
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-8 Ace of Marke Ace of Marke   [s 4] 1640/9 C str
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-2 Diamond Marke Diamond Marke   [v 3] 2140/5 D 7 20.0g 700
2023-11-27 2023-11-27 Mantorp-8 Wild Marke Wild Marke   [s 5] 1640/1 D str
2023-11-27 2023-11-27 Mantorp-3 Kenwood Kenwood   [v 5] 2640/12 D 2 17.3 238
2023-11-23 2023-11-23 Örebro-7 Diamond Marke Diamond Marke   [v 3] 2140/5 C 0 21.3 518
2023-11-13 2023-11-13 Färjestad-10 Kenwood Kenwood   [v 5] 2640/1 D 6 16.5 286
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-1 Diamond Marke Diamond Marke   [v 3] 2140/9 D 5 20.3 161
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-6 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 2160/8 B 0 17.8 480
2023-10-26 2023-10-26 Örebro-6 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 8] 1609/11 D 0 14.3 417
2023-10-26 2023-10-26 Örebro-2 Teanie Teanie   [v 7] 2609/1 B 4 14.9 243
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-9 Kenwood Kenwood   [v 5] 2140/11 C 2 16.6 78
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-7 Mr Tjabba Tjena Mr Tjabba Tjena   [v 10] 2140/12 D 0 16.6 301
2023-10-23 2023-10-23 Mantorp-11 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 1640/9 B 4 15.4 194
2023-10-21 2023-10-21 Örebro-8 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2140/10 D 0 17.0 422
2023-10-12 2023-10-12 Örebro-6 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2140/4 C 3 15.1 102
2023-10-12 2023-10-12 Örebro-5 Teanie Teanie   [v 7] 2100/9 A 6 14.5 78
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-9 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2140/3 C 0 g 216
2023-09-19 2023-09-19 Axevalla-7 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 8] 2140/3 D 0 15.6 252
2023-09-18 2023-09-18 Mantorp-4 Tiger Marke Tiger Marke   [v 11] 2140/5 C 8 16.0 83
2023-09-18 2023-09-18 Mantorp-1 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2140/12 A 1 15.7 34
2023-09-08 2023-09-08 Färjestad-7 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 2140/5 D str
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-7 Tiger Marke Tiger Marke   [v 11] 2100/7 B 2 15.1 190
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-3 Dash Dash   [s 5] 2100/5 C 1 15.6 37
2023-08-28 2023-08-28 Mantorp-5 Dash Dash   [s 5] 2160/4 C 6 15.9 514
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-3 Tiger Marke Tiger Marke   [v 11] 2140/6 C 6 14.7 416
2023-08-27 2023-08-27 Lindesberg-2 Gold Marke Gold Marke   [v 5] 2140/2 A 2 17.8 55
2023-08-24 2023-08-24 Åby-10 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 2140/1 C 7 15.8 237
2023-08-08 2023-08-08 Solvalla-8 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 2640/2 D 0 16.4 1069
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-7 Bat Marke Bat Marke   [v 6] 2140/9 D 5 14.3g 274
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-6 Ace of Marke Ace of Marke   [s 4] 1640/4 C 1 13.8 27
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-3 Hulk Marke Hulk Marke   [v 6] 2140/3 A 2 15.0 32
2023-07-28 2023-07-28 Eskilstuna-5 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 8] 2140/1 D 2 13.1 501
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-3 Hulk Marke Hulk Marke   [v 6] 1640/2 C 0 14.1 294
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-4 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 8] 1640/5 D 2 13.0 649
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-8 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2160/8 A 0 19.1g 31
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-7 Red Marke Red Marke   [v 4] 2140/2 B 3 18.0 31
2023-06-17 2023-06-17 Visby-8 Hulk Marke Hulk Marke   [v 6] 2120/3 B 2 15.5 14
2023-06-17 2023-06-17 Visby-6 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 8] 2120/2 C 3 15.0 54
2023-06-17 2023-06-17 Visby-3 Ace of Marke Ace of Marke   [s 4] 2120/4 C 6 15.1 44
2023-06-17 2023-06-17 Visby-2 Gold Marke Gold Marke   [v 5] 2120/7 A 4 18.0 42
2023-06-17 2023-06-17 Visby-9 Dash Dash   [s 5] 1620/1 C 4 13.3 74
2023-06-08 2023-06-08 Visby-5 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 1620/2 C 7 14.6 242
2023-06-08 2023-06-08 Visby-3 Dash Dash   [s 5] 2620/8 C 8 16.5 198
2023-06-08 2023-06-08 Visby-2 Gold Marke Gold Marke   [v 5] 2120/11 A 3 18.3 174
2023-06-08 2023-06-08 Visby-1 Hulk Marke Hulk Marke   [v 6] 1620/5 B 3 12.2 138
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-4 Wild Marke Wild Marke   [s 5] 1640/8 C str
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-3 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 8] 2140/1 D 0 14.6 863
2023-06-01 2023-06-01 Visby-8 Hulk Marke Hulk Marke   [v 6] 2120/8 C 0 15.5 581
2023-06-01 2023-06-01 Visby-4 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 1620/4 B 5 14.3 161
2023-05-31 2023-05-31 Lindesberg-1 Red Marke Red Marke   [v 4] 2140/4 D str
2023-05-26 2023-05-26 Solvalla-1 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2140/6 C 0 14.4 305
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-9 Ace of Marke Ace of Marke   [s 4] 2100/9 C 6 15.9 109
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-8 Teanie Teanie   [v 7] 1640/2 A 1 14.5 31
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-1 Red Marke Red Marke   [v 4] 2140/3 B 2 16.5 470
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-8 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2140/12 A 0 16.3g 153
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-5 Ace of Marke Ace of Marke   [s 4] 1640/12 D 0 14.2 2232
2023-05-10 2023-05-10 Solvalla-12 Wild Marke Wild Marke   [s 5] 2140/2 D 0 16.4 812
2023-05-05 2023-05-05 Kalmar-9 Bat Marke Bat Marke   [v 6] 2140/10 D 0 14.3 1247
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-7 Teanie Teanie   [v 7] 2160/12 C 5 14.7g 313
2023-04-17 2023-04-17 Färjestad-2 Gold Marke Gold Marke   [v 5] 2140/1 D str
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-6 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 1640/1 B 0 g 106
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-6 Dash Dash   [s 5] 2140/3 A 4 16.3 52
2023-04-11 2023-04-11 Mantorp-5 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 8] 2140/6 A 0 16.4g 82
2023-04-06 2023-04-06 Örebro-3 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 2100/3 B 6 16.1 115
2023-04-05 2023-04-05 Solvalla-7 Teanie Teanie   [v 7] 2140/3 B 6 15.0 749
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-9 Teanie Teanie   [v 7] 2140/2 D 0 15.0g 436
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-4 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 1640/11 A 2 13.3 76
2023-02-16 2023-02-16 Åby-8 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2640/8 B 5 15.8 34
2023-02-03 2023-02-03 Örebro-7 Ace of Marke Ace of Marke   [s 4] 2140/3 D 5 16.4 242
2023-02-03 2023-02-03 Örebro-6 Teanie Teanie   [v 7] 1609/2 B 0 15.7g 66
2023-02-02 2023-02-02 Mantorp-2 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 1640/5 D 5 14.8 231
2023-01-31 2023-01-31 Axevalla-3 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2160/5 B 2 16.9 13
2023-01-17 2023-01-17 Axevalla-3 Flight Profile Flight Profile   [s 5] 1640/8 D 5 15.8 538
2023-01-17 2023-01-17 Axevalla-1 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2160/8 B 1 16.5 14
2023-01-11 2023-01-11 Solvalla-5 Teanie Teanie   [v 7] 2140/9 C 2 15.7 295
2023-01-07 2023-01-07 Färjestad-1 As Always Marke As Always Marke   [v 5] 2160/12 B 1 15.5 26
2024-04-11 2024-04-11 Örebro-4 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 9] 2100/3 C 8 15.0 395
2024-04-11 2024-04-11 Örebro-1 Kenwood Kenwood   [v 6] 2100/11 D 0 18.0g 760
2024-04-08 2024-04-08 Färjestad-7 Perfect Score Ås Perfect Score Ås   [v 7] 2140/5 D 2 14.5 245
2024-04-08 2024-04-08 Färjestad-5 Ace of Marke Ace of Marke   [s 5] 2140/4 C 8 14.7 62
2024-04-03 2024-04-03 Axevalla-8 Dash Dash   [s 6] 1640/7 C 3 15.2 81
2024-04-03 2024-04-03 Axevalla-4 Flight Profile Flight Profile   [s 6] 2140/4 D 4 16.3 224
2024-03-12 2024-03-12 Eskilstuna-5 Gold Marke Gold Marke   [v 6] 2140/8 C 5 16.7 427
2024-03-12 2024-03-12 Eskilstuna-1 Dash Dash   [s 6] 2140/3 D 0 g 866
2024-03-08 2024-03-08 Färjestad-7 Ace of Marke Ace of Marke   [s 5] 1640/7 C 0 14.9g 59
2024-03-08 2024-03-08 Färjestad-5 Kenwood Kenwood   [v 6] 2140/11 D 6 15.0 326
2024-02-19 2024-02-19 Mantorp-6 Dash Dash   [s 6] 2140/5 B 0 17.9 128
2024-02-12 2024-02-12 Färjestad-7 Kenwood Kenwood   [v 6] 2140/3 D 2 16.5 386
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-10 Ace of Marke Ace of Marke   [s 5] 1640/3 D 4 14.7 104
2024-02-11 2024-02-11 Axevalla-9 Teanie Teanie   [v 8] 2140/1 C 4 15.3 241
2024-02-05 2024-02-05 Mantorp-9 Flight Profile Flight Profile   [s 6] 2140/3 C 0 17.5 891
2024-01-23 2024-01-23 Eskilstuna-7 Ace of Marke Ace of Marke   [s 5] 1640/3 D 0 g 57
2024-01-23 2024-01-23 Eskilstuna-6 As Always Marke As Always Marke   [v 6] 2140/6 C 2 17.5 43
2024-01-16 2024-01-16 Axevalla-9 Nettan Sånna Nettan Sånna   [s 9] 1640/7 C str
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-8 Dash Dash   [s 6] 2140/8 B 6 17.1 458
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-4 Teanie Teanie   [v 8] 2680/8 C 3 17.9 91ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se