V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-2 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 5] 2140/7 str
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Pomypom Pomypom   [s 5] 2140/4 3 18.9 436
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 5] 1640/4 5 15.2 274
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-9 Van Morrison Van Morrison   [v 7] 2660/6 7 18.9 257
2015-12-04 2015-12-04 Solvalla-3 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 5] 1640/12 3 14.9 580
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Van Morrison Van Morrison   [v 7] 2140/8 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-8 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 5] 1640/5 0 g 245
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-4 Sharp Value Sharp Value   [v 8] 2140/10 6 16.8 160
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-1 Van Morrison Van Morrison   [v 7] 1609/8 4 14.5 675
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-3 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 5] 1640/3 0 g 531
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Van Morrison Van Morrison   [v 7] 2140/7 8 16.1 151
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 Dalhem Express Dalhem Express   [h 5] 2160/8 0 g 198
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 5] 2140/8 1 16.2 25
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-8 Olzons Luring Olzons Luring   [s 7] 2140/11 5 16.0 253
2015-09-28 2015-09-28 Romme-2 Van Morrison Van Morrison   [v 7] 1640/12 0 14.5 288
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-4 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2140/5 D 0 19.6 807
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-2 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/11 C 0 20.2g 605
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-10 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2160/12 D 6 17.2 111
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-6 Pomypom Pomypom   [s 6] 2100/12 B 0 20.0g 213
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-5 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 1640/7 D 4 15.2 419
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-6 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 6] 2140/8 D 3 17.2 946
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-10 Pomypom Pomypom   [s 6] 1609/12 C 0 72
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2609/5 D 6 20.5 245
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-5 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 6] 2100/7 C 2 20.4 87
2016-11-01 2016-11-01 Romme-4 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 6] 2640/6 D str
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-7 Pomypom Pomypom   [s 6] 2160/13 C 6 17.2 1105
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-2 Pomypom Pomypom   [s 6] 2160/5 C 4 16.9 306
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-3 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 6] 2640/10 C 7 18.4 108
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-10 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 1640/11 D str
2016-09-16 2016-09-16 Romme-7 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 6] 2140/1 D 7 18.1 147
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-9 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/5 C 0 17.9g 393
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-6 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2140/7 D 6 16.7 169
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/1 C 7 18.4 302
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-3 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 6] 2140/6 C 5 15.9 40
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-9 Quasimodo Quasimodo   [v 12] 2140/6 D 8 17.6g 503
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-1 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2160/9 D 7 16.9 952
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 Sanna Hanna Sanna Hanna   [s 4] 2140/12 C 0 20.3 252
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-3 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 1640/9 D 7 14.1 695
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2140/6 D 0 17.4 683
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-1 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 1640/2 D 6 13.8 440
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-10 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2140/5 D 5 15.3 175
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-10 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 1640/9 B 5 13.2 74
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/4 D 0 16.0 864
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2160/14 D 3 17.2 326
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-8 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/3 D 6 19.4 229
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Pomypom Pomypom   [s 6] 2160/15 C 7 17.6 321
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/4 C 0 g 94
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-7 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/1 C 0 18.3 122
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-7 Pomypom Pomypom   [s 6] 2660/6 C 0
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-9 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/1 D 0 g 342
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-5 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/5 D 7 18.5 580
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-2 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2680/9 D str
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-4 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/6 D 7 17.6 730
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-9 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2140/11 D 0 19.5 532
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-6 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/3 D 0 20.7g 441
2016-02-05 2016-02-05 Solvalla-6 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/2 D 4 18.2 373
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-1 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/5 D 0 19.3 263
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2140/11 D 0 19.1 712
2016-01-14 2016-01-14 Eskilstuna-5 Pomypom Pomypom   [s 6] 2160/15 D 0 g 265
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-10 Pomypom Pomypom   [s 6] 2140/1 D 0 g 387
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-7 Van Morrison Van Morrison   [v 8] 2660/6 D 0 18.1 447
2017-12-30 2017-12-30 Romme-8 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 2140/4 D str
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-2 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 2609/2 D 0 17.2 736
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-8 Pomypom Pomypom   [s 7] 1640/10 D 0 16.3 313
2017-11-24 2017-11-24 Romme-10 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 2140/10 C 0 g 118
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-10 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 2609/5 D 0 16.9 526
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Pomypom Pomypom   [s 7] 2660/12 D 0 16.8 1219
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 2140/11 D 0 15.6 2541
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-9 Van Morrison Van Morrison   [v 9] 2140/12 D 0 17.6 1231
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-3 Chapman Chapman   [v 4] 2160/10 C 0 21.6g 536
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-12 Pomypom Pomypom   [s 7] 2140/12 D 0 18.4 536
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-8 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 2160/8 D 0 18.2g 500
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Pomypom Pomypom   [s 7] 2140/1 D 6 18.0 276
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-9 Pomypom Pomypom   [s 7] 2140/7 C 0 g 558
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-1 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 1640/6 C str
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-4 Kathy Knapp Kathy Knapp   [s 9] 1640/1 D 0 15.9 789
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-9 Pomypom Pomypom   [s 7] 2180/12 C 0 19.5 743
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-5 Sanna Hanna Sanna Hanna   [s 5] 2140/1 C 0 g 966
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-8 Pomypom Pomypom   [s 7] 2160/10 C 0 g 122
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-5 Sanna Hanna Sanna Hanna   [s 5] 2140/6 D str
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-7 Kathy Knapp Kathy Knapp   [s 9] 2160/11 D 0 18.5 1730
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 1640/7 D 0 15.8 572
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-8 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 1609/7 B 4 15.4 105
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-8 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 2140/5 D 6 15.6 1009
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-7 Pomypom Pomypom   [s 7] 2140/3 D 0 17.9 663
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-3 Xanthis Ragazzo Xanthis Ragazzo   [v 9] 2180/10 D 0 18.9 644
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-8 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 7] 2100/2 C 0 18.2 53
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Pomypom Pomypom   [s 7] 1640/11 D 0 15.7 262
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-4 Pomypom Pomypom   [s 7] 2640/6 D 0 20.2g 190
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-3 Pomypom Pomypom   [s 7] 1640/2 C 1 15.8 234
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-1 Now's the Time Now's the Time   [v 4] 2140/7 D 0 23.3g 271
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 Pomypom Pomypom   [s 7] 2140/7 C 5 18.1 865
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-1 Now's the Time Now's the Time   [v 4] 2140/3 D 8 20.3 493
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-7 Moondance Moondance   [v 5] 2140/6 C 5 17.9 115
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-1 Pomypom Pomypom   [s 8] 1640/7 C 6 17.0 110
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-3 Moondance Moondance   [v 5] 2100/8 D 4 17.7 713
2018-11-27 2018-11-27 Eskilstuna-7 Pomypom Pomypom   [s 8] 2160/8 C 4 16.0 460
2018-11-23 2018-11-23 Romme-7 Moondance Moondance   [v 5] 2140/7 C 2 18.0 280
2018-11-19 2018-11-19 Romme-7 Pomypom Pomypom   [s 8] 2140/6 C 2 17.2 185
2018-11-19 2018-11-19 Romme-5 Van Morrison Van Morrison   [v 10] 2140/10 D 0 16.8 722
2018-11-09 2018-11-09 Örebro-2 Moondance Moondance   [v 5] 1609/1 C 2 16.1 328
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Moondance Moondance   [v 5] 2160/12 B 6 17.7 466
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-10 Van Morrison Van Morrison   [v 10] 2140/5 D 0 17.0 619
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-2 Andover B.C. Andover B.C.   [v 4] 2140/1 D 0 18.8g 1036
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-2 Moondance Moondance   [v 5] 2140/8 B 4 18.4 281
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-4 Van Morrison Van Morrison   [v 10] 2140/11 D 7 16.2 819
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-1 Moondance Moondance   [v 5] 2140/2 B 6 18.0 340
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Pomypom Pomypom   [s 8] 2140/4 C str
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-7 Van Morrison Van Morrison   [v 10] 2140/7 D 8 15.7 126
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-2 Moondance Moondance   [v 5] 2140/7 C 3 18.3 98
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-6 Van Morrison Van Morrison   [v 10] 2140/9 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-1 Andover B.C. Andover B.C.   [v 4] 2140/4 C 0
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-2 Andover B.C. Andover B.C.   [v 4] 2100/2 B 0 g 650
2018-08-03 2018-08-03 Örebro-8 Enzo Boe Enzo Boe   [v 5] 2100/7 D 0 g 264
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 Pomypom Pomypom   [s 8] 2140/1 D 0 17.7 281
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-1 Van Morrison Van Morrison   [v 10] 2140/7 D 0 16.1 335
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-6 Andover B.C. Andover B.C.   [v 4] 2160/12 B 0 18.8 639
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-8 Pomypom Pomypom   [s 8] 2140/11 D 4 17.5 183
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Van Morrison Van Morrison   [v 10] 2140/9 C 7 16.2 558
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-11 Pomypom Pomypom   [s 8] 2140/1 D 5 15.4 538
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-1 Andover B.C. Andover B.C.   [v 4] 2140/12 C 4 18.1 1778
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-1 Andover B.C. Andover B.C.   [v 4] 2140/3 B 5 20.1 332
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-6 Pomypom Pomypom   [s 8] 2160/15 C str
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-1 Andover B.C. Andover B.C.   [v 4] 2140/10 C 0 18.8 915
2018-05-14 2018-05-14 Romme-4 Pomypom Pomypom   [s 8] 2140/10 B 0 16.6g 64
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 8] 2140/10 C 8 17.5 97
2018-04-20 2018-04-20 Romme-9 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 8] 2140/10 C 5 16.4 148
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-5 Pomypom Pomypom   [s 8] 2160/13 C 7 17.6 1495
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-1 Andover B.C. Andover B.C.   [v 4] 2140/2 C 0 g 120
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 8] 1609/5 C 0 15.2 96
2018-03-20 2018-03-20 Romme-5 Pomypom Pomypom   [s 8] 2640/13 C 6 18.3 418
2018-03-09 2018-03-09 Romme-10 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 8] 2140/15 B 1 17.5 413
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-6 Pomypom Pomypom   [s 8] 2160/3 C 6 16.6 637
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-11 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 8] 2140/9 B 6 17.4 197
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-3 Pomypom Pomypom   [s 8] 1640/11 C 4 14.6 503
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-10 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 5] 2160/11 B 8 18.3 241
2018-01-11 2018-01-11 Örebro-10 Almens Bara Bäst Almens Bara Bäst   [s 8] 2100/4 D 5 16.7 537
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Moondance Moondance   [v 6] 2140/2 D 2 16.9 160
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-1 Frost Tabac Frost Tabac   [v 4] 2140/10 B 6 18.7g 521
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-2 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 4] 2140/9 C 0 18.4 403
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-1 Moondance Moondance   [v 6] 1640/7 C 2 16.2 64
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-6 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2140/3 D 0 15.8 439
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-8 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 4] 2140/5 C 6 18.0 180
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-6 Andover B.C. Andover B.C.   [v 5] 2140/6 D 7 18.1 135
2019-11-08 2019-11-08 Romme-7 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 4] 2140/9 C 1 18.9 228
2019-10-29 2019-10-29 Romme-5 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 4] 2140/12 C 6 20.8 488
2019-10-18 2019-10-18 Eskilstuna-7 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 4] 2160/15 B 4 18.0 474
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-11 Chapman Chapman   [v 6] 2100/11 B 8 20.2g 263
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-7 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2100/12 D 6 17.2 469
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-11 Moondance Moondance   [v 6] 2140/12 D 7 17.0 160
2019-09-30 2019-09-30 Romme-5 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 4] 2140/2 C 4 20.4 429
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-9 Moondance Moondance   [v 6] 2140/7 C 2 16.2 20
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-6 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2140/11 D 0 16.5 863
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-1 Chapman Chapman   [v 6] 2140/8 B 4 18.8g 586
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-3 Moondance Moondance   [v 6] 2140/2 D 0 g 43
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-8 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2660/10 C str
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-5 Moondance Moondance   [v 6] 2140/3 C 2 15.9 73
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-3 Moondance Moondance   [v 6] 1640/7 C 4 16.3 105
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 Moondance Moondance   [v 6] 2140/6 C 7 16.1 121
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-4 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2140/3 D 0 15.6 448
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-8 Moondance Moondance   [v 6] 2640/1 D 6 17.5 75
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-6 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 1640/7 C 8 15.1 286
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-10 Moondance Moondance   [v 6] 2140/5 D 3 17.6 120
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-3 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 1640/12 D 0 14.4 1499
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-2 Moondance Moondance   [v 6] 2640/4 C 3 17.0 123
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-1 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2140/9 D 4 15.0 277
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-3 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2140/7 D 0 17.9 394
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-9 Moondance Moondance   [v 6] 2140/12 C 8 17.5 145
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-8 Moondance Moondance   [v 6] 2140/5 C 4 17.8 57
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-3 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2140/8 D 4 16.4 279
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-11 Pomypom Pomypom   [s 9] 1640/9 D 8 17.0g 142
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-6 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2140/10 D 0 16.6 661
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Pomypom Pomypom   [s 9] 2100/9 D 7 17.6 138
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-3 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2100/12 D 8 17.1 642
2019-03-29 2019-03-29 Romme-5 Moondance Moondance   [v 6] 2160/14 B 0 17.5 735
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Pomypom Pomypom   [s 9] 2140/3 C 6 16.7 77
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-6 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 2140/8 D 6 16.4 629
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-2 Andover B.C. Andover B.C.   [v 5] 2140/10 C 0 18.1 59
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-7 Andover B.C. Andover B.C.   [v 5] 2140/11 B 3 17.8 156
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-7 Moondance Moondance   [v 6] 2140/12 D 7 17.4 590
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-8 Andover B.C. Andover B.C.   [v 5] 1640/5 B 2 15.4 22
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-9 Moondance Moondance   [v 6] 2140/1 D 6 17.4 216
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-10 Pomypom Pomypom   [s 9] 2140/6 C 0 18.6 499
2019-02-01 2019-02-01 Romme-8 Andover B.C. Andover B.C.   [v 5] 2140/3 B 2 19.9 87
2019-02-01 2019-02-01 Romme-1 Moondance Moondance   [v 6] 2140/9 D 0 16.9 75
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-5 Van Morrison Van Morrison   [v 11] 1640/7 D 0 16.8 1244
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-4 Moondance Moondance   [v 6] 2140/1 D 2 17.6 129
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-2 Andover B.C. Andover B.C.   [v 5] 1640/9 D 3 17.1 155
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-7 Andover B.C. Andover B.C.   [v 5] 2140/2 D 5 19.7 86
2019-01-11 2019-01-11 Romme-2 Moondance Moondance   [v 6] 2140/3 C 1 17.4 95
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-2 Andover B.C. Andover B.C.   [v 5] 1609/3 B 0 g 88
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-2 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2140/6 C 2 16.3 365
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-1 Daisy Laday Daisy Laday   [s 4] 2140/6 D 5 16.7 491
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-11 Moondance Moondance   [v 7] 2140/12 C str
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-11 Daisy Laday Daisy Laday   [s 4] 2140/1 D 5 18.8 166
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-2 Daisy Laday Daisy Laday   [s 4] 2160/13 A 6 17.4 169
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-1 Daisy Laday Daisy Laday   [s 4] 2140/10 C 0 17.4 868
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 Daisy Laday Daisy Laday   [s 4] 2140/2 C str
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-9 Daisy Laday Daisy Laday   [s 4] 2140/5 C 2 17.8 620
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-6 Zacapa Zacapa   [v 4] 2140/6 D 0 20.7g 202
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-9 Daisy Laday Daisy Laday   [s 4] 2140/5 D 0 21.1 392
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-11 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2140/3 B 5 17.1 108
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-9 Moondance Moondance   [v 7] 2140/14 D 0 17.1 1510
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-9 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2140/8 A 7 17.1 63
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-2 Moondance Moondance   [v 7] 2140/3 C 6 15.8 331
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-8 Moondance Moondance   [v 7] 1640/2 D 0 14.6 501
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-7 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2640/7 B str
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-9 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2140/8 A 2 16.7 127
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-2 Moondance Moondance   [v 7] 2160/8 D 8 17.6 195
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-4 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2140/14 B 0 16.3 845
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-5 Moondance Moondance   [v 7] 2140/3 D 0 17.0 886
2020-04-04 2020-04-04 Romme-3 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 1640/7 D 5 14.2 934
2020-03-25 2020-03-25 Romme-7 Moondance Moondance   [v 7] 2140/4 D 0 g 255
2020-03-24 2020-03-24 Eskilstuna-8 Pomypom Pomypom   [s 10] 2140/2 C 8 17.1g 338
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-6 Pomypom Pomypom   [s 10] 2180/8 D 0 18.6 584
2020-02-28 2020-02-28 Eskilstuna-8 Moondance Moondance   [v 7] 2140/11 C 0 17.1 293
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-8 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 1640/1 D 0 g 525
2020-02-17 2020-02-17 Eskilstuna-10 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2140/10 C 4 19.1 88
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-8 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2140/9 D 6 16.0 1225
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-2 Moondance Moondance   [v 7] 2140/9 D 0 16.0 417
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-4 Moondance Moondance   [v 7] 1609/5 D 6 15.3 133
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-2 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2100/1 C 2 19.4 179
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-5 Pomypom Pomypom   [s 10] 2140/3 D 6 16.4 288
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-1 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2140/10 D 0 18.0g 565
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-8 Andover B.C. Andover B.C.   [v 6] 2100/5 D 0 19.5 463
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-2 Frost Tabac Frost Tabac   [v 5] 2140/10 B 7 21.4 247
2021-12-26 2021-12-26 Solvalla-3 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 6] 1640/6 C str
2021-12-23 2021-12-23 Romme-2 Daisy Laday Daisy Laday   [s 5] 2140/9 D 0 17.7 1061
2021-12-23 2021-12-23 Romme-1 Moondance Moondance   [v 8] 2640/4 D 0 20.2 2120
2021-12-19 2021-12-19 Gävle-1 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 6] 1640/7 B 8 23.1 71
2021-12-13 2021-12-13 Eskilstuna-6 Mellby Ivy Mellby Ivy   [s 4] 2140/12 B 0 19.0 162
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-8 Moondance Moondance   [v 8] 2140/6 D 6 17.4 367
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-5 Daisy Laday Daisy Laday   [s 5] 2140/8 D str
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-2 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 2140/1 D 4 16.4 466
2021-12-03 2021-12-03 Romme-9 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 6] 2140/3 C 7 19.3 121
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-10 Daisy Laday Daisy Laday   [s 5] 2160/8 D 0 19.1g 1005
2021-11-23 2021-11-23 Eskilstuna-4 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 2140/9 D 3 726
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-10 Daisy Laday Daisy Laday   [s 5] 2140/1 C 7 17.2 272
2021-11-14 2021-11-14 Solvalla-4 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 2140/4 D 7 16.5 200
2021-11-03 2021-11-03 Solvalla-8 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 2640/2 D 0 17.0 1737
2021-11-03 2021-11-03 Solvalla-4 Daisy Laday Daisy Laday   [s 5] 1640/2 C 0 15.5 531
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-11 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 2140/10 C 5 16.8 108
2021-10-19 2021-10-19 Eskilstuna-9 Daisy Laday Daisy Laday   [s 5] 2140/6 C 3 16.9 146
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-9 The Secret The Secret   [v 5] 2140/6 A 1 16.6 142
2021-04-24 2021-04-24 Romme-9 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 2140/1 D str
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-12 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 2140/5 C 3 16.7 35
2021-03-09 2021-03-09 Romme-8 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 2140/9 D 0 15.9 1551
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-1 Daisy Laday Daisy Laday   [s 5] 2140/14 B 7 19.3 127
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-10 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 1640/2 C 3 15.0 210
2021-02-13 2021-02-13 Romme-1 Daisy Laday Daisy Laday   [s 5] 2140/10 B str
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-3 Daisy Laday Daisy Laday   [s 5] 2140/3 B 0 20.2 515
2021-01-19 2021-01-19 Eskilstuna-6 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 2140/7 D 0 17.3 712
2021-01-08 2021-01-08 Romme-8 Daisy Laday Daisy Laday   [s 5] 1640/8 C 0 g 595
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-5 Andover B.C. Andover B.C.   [v 7] 2140/9 D 0 17.7 443
2022-10-10 2022-10-10 Mantorp-9 Nelli Mindy Nelli Mindy   [s 8] 2140/2 D 6 16.7 273
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-11 Moondance Moondance   [v 9] 2140/12 C str
2022-07-27 2022-07-27 Lindesberg-6 Enjoy's Jagger Enjoy's Jagger   [v 7] 1640/2 D 5 15.8 778
2022-07-23 2022-07-23 Romme-3 Moondance Moondance   [v 9] 2140/6 D 8 16.1 479
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-4 Andover B.C. Andover B.C.   [v 8] 2140/8 C 7 17.1 334
2022-06-14 2022-06-14 Eskilstuna-3 Moondance Moondance   [v 9] 2140/2 D 0 g 528
2022-05-17 2022-05-17 Eskilstuna-12 Moondance Moondance   [v 9] 2140/12 C 7 18.0 272
2022-04-29 2022-04-29 Solvalla-3 Andover B.C. Andover B.C.   [v 8] 2660/4 D 0 20.2 1318
2022-04-26 2022-04-26 Eskilstuna-6 Moondance Moondance   [v 9] 2160/14 D 0 17.1 874
2022-03-31 2022-03-31 Gävle-3 Andover B.C. Andover B.C.   [v 8] 1640/2 D 0 20.2g 741
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-9 Daisy Laday Daisy Laday   [s 6] 2140/11 C 7 18.2 302
2022-03-29 2022-03-29 Eskilstuna-5 Moondance Moondance   [v 9] 2140/9 D 6 16.7 311
2022-03-15 2022-03-15 Eskilstuna-8 Andover B.C. Andover B.C.   [v 8] 1640/5 D 0 14.7 629
2022-03-04 2022-03-04 Romme-4 Andover B.C. Andover B.C.   [v 8] 1640/1 D str
2022-02-28 2022-02-28 Örebro-11 Moondance Moondance   [v 9] 1609/7 D 6 15.6 176
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-9 Moondance Moondance   [v 9] 2140/8 D 3 17.8 347
2022-02-13 2022-02-13 Solvalla-8 Daisy Laday Daisy Laday   [s 6] 2140/6 B 8 19.8 586
2022-01-25 2022-01-25 Eskilstuna-8 Moondance Moondance   [v 9] 2140/9 D 0 16.6 807
2022-01-25 2022-01-25 Eskilstuna-7 Andover B.C. Andover B.C.   [v 8] 2140/5 C 3 16.4 325
2022-01-21 2022-01-21 Örebro-5 Occasione Doc Occasione Doc   [s 7] 2100/11 D 0 19.1 451
2022-01-11 2022-01-11 Eskilstuna-10 Andover B.C. Andover B.C.   [v 8] 2140/5 D 0 g 311
2022-01-11 2022-01-11 Eskilstuna-5 Daisy Laday Daisy Laday   [s 6] 1640/11 D 0 17.8g 812
2023-10-30 2023-10-30 Mantorp-3 Laiza Westwood Laiza Westwood   [s 3] 2140/8 B str
2023-10-17 2023-10-17 Eskilstuna-5 Moondance Moondance   [v 10] 2140/6 D 0 g 782
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-6 Moondance Moondance   [v 10] 2100/12 D str
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-5 Moondance Moondance   [v 10] 2640/15 D 0 19.5 364
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-2 Gilla So Wild Gilla So Wild   [v 7] 1640/10 D 0 18.9 466
2023-06-29 2023-06-29 Örebro-8 Moondance Moondance   [v 10] 1609/7 D 5 15.6 376
2023-06-06 2023-06-06 Lindesberg-9 Moondance Moondance   [v 10] 2140/2 D 0 18.6 1088ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se