V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-23 2024-05-23 Kalmar-2 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 8] 2140/1 D
2024-05-23 2024-05-23 Kalmar-4 Prince of Cash Prince of Cash   [v 6] 2140/2 B
2024-05-23 2024-05-23 Kalmar-6 Moons Lille Olle Moons Lille Olle   [v 8] 2140/2 D
2024-05-23 2024-05-23 Kalmar-7 Innovation Innovation   [v 4] 2140/2 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Halmstad-8 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 3] 2140/4 0 16.6 1398
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-10 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 5] 2160/11 0 16.9 803
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-4 Höwings Raven Z. Höwings Raven Z.   [v 6] 2140/9 0 908
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-5 Aero Ackra Aero Ackra   [s 6] 1640/7 5 16.6 230
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-2 Sorridere Sorridere   [s 6] 2140/5 1 16.9 29
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-10 Vauban Gwen Vauban Gwen   [v 6] 1640/5 0 g 398
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 Fax is Back Fax is Back   [v 6] 2160/12 6 17.0 995
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-3 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 4] 2140/5 0 21.2g 335
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-11 Twister Lavec Twister Lavec   [s 4] 2140/4 1 16.5 71
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-1 Adamia Adamia   [s 5] 2160/7 5 18.4 150
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-11 Reserve Reserve   [s 6] 2160/7 0 g 606
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-6 Amillia Amillia   [s 8] 2140/5 0 g 1483
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-4 Lucky You Lucky You   [v 6] 1640/3 2 14.7 72
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-3 Connie K. Connie K.   [s 9] 1640/9 5 14.9 530
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-2 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 4] 2160/13 5 17.9 500
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-10 Kipling Face Kipling Face   [v 8] 2700/9 1 16.5 23
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-6 G.K.A Shininglight G.K.A Shininglight   [s 4] 2140/4 8 17.2 137
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-4 Penny Lane T.B. Penny Lane T.B.   [s 4] 2140/9 6 16.8 710
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-3 G.K.Burnout Babe G.K.Burnout Babe   [s 7] 2140/6 4 16.9 266
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 4] 1640/1 0 14.9 321
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-4 G.K.A Shininglight G.K.A Shininglight   [s 4] 2140/2 4 17.2 63
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-3 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 4] 2140/6 6 19.0 161
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-1 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 4] 2140/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-8 Bunny McGee Bunny McGee   [s 9] 2140/4 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-7 Elevator Elevator   [v 7] 1640/10 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-5 Myzeb McGee Myzeb McGee   [v 11] 2640/4 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-4 Aero Ackra Aero Ackra   [s 6] 1640/11 0
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-10 Reserve Reserve   [s 6] 2640/4 0 19.3g 604
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Connie K. Connie K.   [s 9] 2640/1 0 16.7 1841
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-2 G.K.A Shininglight G.K.A Shininglight   [s 4] 2160/11 1 17.5 29
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Edwin Sjöhammar Edwin Sjöhammar   [v 7] 2140/5 0 13.8 289
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Aero Ackra Aero Ackra   [s 7] 2140/7 C 0 g 1680
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-7 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 2640/5 D 7 16.3 1109
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 5] 2140/4 C 7 18.8 57
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-2 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 5] 2160/10 B 3 17.5 83
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-6 Aero Ackra Aero Ackra   [s 7] 1640/6 C 0 15.0 488
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-2 Miss Ladyburn Miss Ladyburn   [s 4] 2140/9 D 7 19.2 1398
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-9 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 5] 2140/11 C 6 16.3 301
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 4] 2140/5 D 6 18.6g 1276
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-6 Connie K. Connie K.   [s 10] 1640/5 D 0 15.7 810
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 2140/12 B 0 g 576
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-7 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 5] 2140/3 D str
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-6 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2140/11 D 3 16.0 554
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-2 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 5] 2640/2 D 4 18.4 136
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-2 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/9 C 0 21.0g 523
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-6 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 1640/7 C str
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Panz Perdita Panz Perdita   [s 5] 2160/10 C 0 20.3g 535
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-1 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 5] 2160/6 C 4 18.1 554
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-12 Thrust Candy Thrust Candy   [s 9] 1660/6 C 7 16.4 410
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-9 G.K.Miami Dream G.K.Miami Dream   [v 5] 2140/2 D 0 g 378
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-7 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 5] 2160/7 B 0 17.2g 90
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Uddens Intro Uddens Intro   [v 6] 2140/1 A 2 14.1 43
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-3 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 5] 2140/6 C 7 18.0 175
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-11 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 5] 2140/8 D 7 17.9 565
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-10 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 1640/9 C 0 12.9 366
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-1 Curlie K. Curlie K.   [v 9] 2160/12 D 0 g 843
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-3 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 5] 2640/1 D 5 16.9 101
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-2 S.P.Randy Girl S.P.Randy Girl   [s 4] 2160/15 C 0 19.1 350
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 3] 2160/11 A 0 18.0 42
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-9 Falk Nalan Falk Nalan   [v 9] 2140/7 D 0 16.9 77
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-8 Cool as Fire Cool as Fire   [s 8] 2140/9 D 0 16.3 626
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-7 Lucky You Lucky You   [v 7] 1640/8 D 0 g 490
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-6 G.K.Symbol G.K.Symbol   [v 6] 2160/10 D 0 18.3 1313
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-4 Connie K. Connie K.   [s 10] 1640/5 D 7 15.2 618
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 Shiraz Sand Shiraz Sand   [v 9] 1680/12 B 5 14.5 183
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 3] 2160/12 A 4 17.5 113
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-10 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 2640/5 D 8 16.0 333
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 5] 2140/11 B 4 16.8 85
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-6 Shiraz Sand Shiraz Sand   [v 9] 1640/2 A 4 14.3 63
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 3] 2160/15 B 7 17.8 108
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-9 Sheer Bliss Sheer Bliss   [s 8] 2140/1 C 1 14.0 189
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-1 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 3] 2140/7 C 8 18.6 119
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 5] 1609/9 C 4 16.1 103
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-5 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 1609/3 C 0 13.7 180
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-1 Panz Perdita Panz Perdita   [s 5] 1609/6 C 2 168
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-8 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 3] 2140/3 D 3 18.5 101
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 G.K.Top Notch G.K.Top Notch   [v 6] 1640/2 D 8 16.3 169
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-10 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 5] 2140/12 B 3 18.6 57
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 5] 2640/6 B 0 20.6 115
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Avena Rock Steady Avena Rock Steady   [v 5] 2140/9 D 0 16.3 1016
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-3 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/10 B 7 15.0 179
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-7 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 5] 2140/1 D 6 19.0 203
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-1 Panz Perdita Panz Perdita   [s 5] 2160/13 D 0 19.4 358
2016-06-21 2016-06-21 Visby-9 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/3 B 3 14.4 98
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 G.K.Super Class G.K.Super Class   [s 5] 2140/8 D 4 18.2 54
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-9 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 1640/10 C 0 17.5g 236
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-8 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 2180/13 C 0 17.3 892
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 G.K.Miami Dream G.K.Miami Dream   [v 5] 2140/7 D 0 g 260
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-4 G.K.A Shininglight G.K.A Shininglight   [s 5] 2640/8 B str
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-2 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 3] 2140/4 D 0 19.1 218
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-1 Make Me Make Me   [s 3] 2140/7 D 8 18.8 679
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-9 Versailles Versailles   [v 6] 2140/10 C 0 13.6 125
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-3 G.K.A Shininglight G.K.A Shininglight   [s 5] 2160/13 A 2 16.5 48
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 3] 2140/8 D 8 19.2 112
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-5 G.K.A Shininglight G.K.A Shininglight   [s 5] 2140/6 D 1 16.1 284
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-6 Aero Ackra Aero Ackra   [s 7] 1609/4 C 3 14.7 92
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-5 Frida Gertzy Frida Gertzy   [s 10] 1609/7 D 6 14.6 600
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-9 Diris Aragorn Diris Aragorn   [v 8] 2140/11 D 0 17.0g 358
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 2140/5 D 2 16.6 233
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-6 Aero Ackra Aero Ackra   [s 7] 1640/10 B 3 15.7 326
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Curlie K. Curlie K.   [v 9] 2140/3 D 0 19.7 531
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-1 Greylines Pascall Greylines Pascall   [v 6] 2160/10 B 6 19.7 204
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-9 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 4] 2140/7 C 0 15.4 164
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-10 Milton Cruz Milton Cruz   [v 3] 2140/6 C 0 g 152
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Aero Ackra Aero Ackra   [s 7] 2640/7 D 7 17.3 852
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-5 Diris Aragorn Diris Aragorn   [v 8] 2140/1 D 0 16.0 673
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 Cheeseahe Cheeseahe   [v 7] 1640/3 D 0 17.4 653
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 Cheeseahe Cheeseahe   [v 7] 2140/2 C 7 21.8g 277
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-6 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 1640/4 C 0 16.5g 229
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-3 Diris Aragorn Diris Aragorn   [v 8] 2140/3 B 2 15.9 222
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-1 Make Me Make Me   [s 3] 2140/4 D str
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-11 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 1660/6 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-10 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 2140/2 D 0
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Thrust Candy Thrust Candy   [s 9] 2140/2 D 0 21.3 499
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-8 Fill J. Fill J.   [v 9] 2160/8 C 0 18.1 373
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-3 Burn Out Burn Out   [v 6] 2140/1 C 0 18.7 218
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-2 G.K.Flipping Out G.K.Flipping Out   [v 4] 2140/3 C 1 18.2 114
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-5 Thrust Candy Thrust Candy   [s 9] 1660/10 B 0 18.3 361
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-4 Niras Lunatic Frog Niras Lunatic Frog   [s 6] 2140/3 C str
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Åsanna Hornline Åsanna Hornline   [s 8] 2140/2 D 0 17.0 767
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Buick Brodde Buick Brodde   [v 7] 2140/7 D 0 18.4 351
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-7 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 5] 2140/1 D str
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-6 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 2140/2 D 1 15.6 67
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-1 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 4] 2140/3 D 0 g 491
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-9 Sanna Hall Sanna Hall   [s 7] 2160/12 D 0 17.6 281
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-7 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 7] 1640/11 D 4 16.0 232
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-2 Twister Lavec Twister Lavec   [s 5] 2140/10 A 0 g 37
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 G.K.Flipping Out G.K.Flipping Out   [v 4] 2140/3 D 0 22.2 436
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-10 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 2160/6 D str
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-2 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 4] 2640/6 D 5 17.9 232
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-8 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 5] 2140/5 B 0 g 157
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-6 Aero Zappo Aero Zappo   [v 5] 2160/8 D 5 18.0 456
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-2 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 3] 2140/5 C 5 15.9 258
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-1 Aero Zappo Aero Zappo   [v 5] 2140/3 C 2 18.6 290
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-8 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 6] 2140/3 C 4 17.2 847
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-10 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 3] 2140/1 C 0 g 295
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-8 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2140/6 D 0 16.5g 948
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 6] 1640/1 B 0 16.2 181
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-5 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 3] 2140/5 D 4 16.1 715
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-3 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2160/4 D 5 15.6 335
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-7 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 6] 2140/9 B 7 18.3 344
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-1 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 3] 2140/8 D 0 15.9 131
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-5 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2160/3 D 3 15.0 553
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-5 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 6] 2160/13 A 0 18.4 46
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-1 G.K.Privata G.K.Privata   [s 4] 1640/3 C 4 17.0 153
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2120/2 D 0 15.5 386
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-7 Flirtincostashorta Flirtincostashorta   [v 6] 2640/9 D 0 17.9 1172
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-2 G.K.Privata G.K.Privata   [s 4] 2140/7 D 0 19.1g 782
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-1 G.K.Privata G.K.Privata   [s 4] 2160/12 B 0 18.6g 421
2017-09-21 2017-09-21 Visby-6 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2140/9 D 2 15.8 291
2017-09-21 2017-09-21 Visby-4 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 3] 2120/4 C 0 g 59
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 G.K.Privata G.K.Privata   [s 4] 2160/8 B 6 18.6 274
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-8 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 5] 2140/1 C 3 16.0 58
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-10 Vincerre Vincerre   [v 8] 2140/1 D 0 18.6 233
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-4 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 6] 2140/4 B 2 17.3 43
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-1 G.K.Privata G.K.Privata   [s 4] 2160/15 A 5 19.0 313
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-9 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 3] 2140/7 B 1 15.9g 65
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-1 G.K.Privata G.K.Privata   [s 4] 2140/6 D 7 18.3g 551
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-1 G.K.Privata G.K.Privata   [s 4] 2140/3 C 7 20.6 370
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-8 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 6] 1640/11 C 0 16.3 590
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-7 G.K.Privata G.K.Privata   [s 4] 2660/13 C 0 21.2g 661
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-3 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 3] 2140/2 C 5 16.7 177
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Renda L.B. Renda L.B.   [s 7] 1609/9 C 5 12.5 78
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-5 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 6] 1609/5 D 7 14.2 801
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-3 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 8] 1609/9 D 6 13.0 872
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-1 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 5] 1640/9 A 2 16.6 25
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 6] 1609/8 D 6 13.6 897
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 5] 1609/12 A 2 14.0 155
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-11 Marion Lini Marion Lini   [s 6] 2140/15 A 0 g 120
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-4 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 5] 1640/7 B 5 14.3 87
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-3 Aero Zappo Aero Zappo   [v 5] 2140/5 B str
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-1 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 3] 2160/12 C 3 16.7 231
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-10 Stepping Spaceboy Stepping Spaceboy   [h 4] 2140/2 B 2 12.9 75
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-3 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 5] 1640/7 D 1 14.3 83
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Aero Ackra Aero Ackra   [s 8] 2140/4 C 0 17.2 401
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-2 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 3] 2140/9 A 2 17.8 51
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-3 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 1609/1 C 7 14.6 152
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-2 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 3] 2140/4 D 3 17.3 147
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 6] 2160/7 C 1 15.2 135
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-4 Aero Ackra Aero Ackra   [s 8] 2140/3 C 6 17.7 256
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 G.K.Privata G.K.Privata   [s 4] 2140/5 D 5 19.4 307
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Mon Ahult Mon Ahult   [v 3] 2140/3 D 6 19.3 625
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-1 G.K.Privata G.K.Privata   [s 4] 2140/2 D 0 g 463
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-3 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 2140/4 C 0 18.0 415
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-1 Mon Ahult Mon Ahult   [v 3] 2140/9 D 5 19.0 1044
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-2 Panz Perdita Panz Perdita   [s 6] 2160/14 D 5 17.4 991
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Amillia Amillia   [s 10] 1640/1 D 0 g 624
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-1 Anette Moon Anette Moon   [s 5] 2160/8 B 0 20.2 309
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-2 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 5] 2160/10 B 6 18.3 166
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Escaping Time Escaping Time   [s 9] 2160/8 D 0 18.7 437
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-8 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 6] 2140/10 B 0 19.4 536
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-7 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 7] 1640/11 C 0 15.4 310
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-10 Lady Sunshine Lady Sunshine   [s 7] 2180/10 C 0 17.3 329
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-1 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 5] 2140/8 B 2 17.9 84
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-1 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 7] 1640/8 D 4 14.0 843
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-7 Sobel Photo Sobel Photo   [v 4] 2140/8 A 1 15.1 108
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-5 Sobel Amanda Sobel Amanda   [s 3] 2140/11 A 0 21.9 84
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-2 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 7] 2640/6 D 4 17.0 215
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-4 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 1640/6 B 6 16.0 302
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 7] 2160/8 C 1 18.1 130
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-7 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 2140/7 D str
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-2 Sobel Photo Sobel Photo   [v 4] 2140/10 A 2 17.0 68
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-1 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 3] 2160/9 B 4 18.8 309
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-10 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 1640/12 C 0 15.9 711
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 2140/6 C 4 16.9 134
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-7 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2140/9 C 2 15.5 83
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2140/6 D 0 17.0 290
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-5 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 7] 2140/8 D 5 17.6 192
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-1 Helacs Zingapore Helacs Zingapore   [s 4] 2140/1 D 6 19.0 124
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-9 Skogans Calvados Skogans Calvados   [v 5] 1640/5 B 2 16.6 27
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-6 Maicon Maicon   [v 3] 2140/4 D 0 15.4 829
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-5 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2140/1 C 7 16.4 158
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-4 Sobel Photo Sobel Photo   [v 4] 2140/11 A 2 17.4 381
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-8 Borups Party Borups Party   [s 5] 1640/2 C 0 18.0g 233
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-4 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 1640/6 D 5 14.3 371
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 7] 2140/1 D 5 17.1 613
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-2 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 3] 2140/3 D 0 g 309
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-9 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2140/7 D 0 g 544
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-7 Queen of Beerduck Queen of Beerduck   [s 5] 2140/3 D 6 17.6 47
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-5 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 2160/8 C 7 18.0 517
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-2 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 3] 2160/14 A 7 20.2g 98
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-9 Queen of Beerduck Queen of Beerduck   [s 5] 2140/5 C 3 15.4 95
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-5 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2180/10 B 2 16.2 55
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 1640/6 C 2 15.9 338
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 3] 2140/3 D 3 17.6 407
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 7] 2160/10 C 3 16.9 229
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-8 Queen of Beerduck Queen of Beerduck   [s 5] 2140/8 A 2 17.6 34
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-7 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 3] 2140/10 D 4 19.9 319
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 7] 2140/1 C 3 14.9 61
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 2160/12 D 0 19.5 661
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-4 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2160/8 D 0 18.8 799
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-8 Aero Zappo Aero Zappo   [v 6] 2140/4 B 6 17.7 198
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-3 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 7] 2140/2 D 8 16.6 139
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-8 Turbolenna Turbolenna   [s 6] 1640/8 D 5 14.8 311
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 Queen of Beerduck Queen of Beerduck   [s 5] 2160/9 A 3 16.7 83
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-4 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 9] 2140/11 D 7 15.0 491
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Nixan Run Nixan Run   [s 4] 1620/2 D 0 g 124
2018-08-30 2018-08-30 Visby-6 Silver Skatt Silver Skatt   [h 3] 2120/12 C 7 20.0 204
2018-08-30 2018-08-30 Visby-2 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 2120/9 B 8 16.7 432
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-8 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 6] 2140/5 D 2 17.5 61
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-1 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 2140/11 D 6 18.7 128
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-5 Queen of Beerduck Queen of Beerduck   [s 5] 2140/1 D 0 g 98
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-2 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 2160/10 B 6 16.9 306
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-8 G.K.Prio Ett G.K.Prio Ett   [s 5] 2140/2 D 3 17.7 221
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-7 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2140/10 C str
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-3 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 7] 2140/5 D 8 17.2 130
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-9 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2160/7 D 0 15.8 438
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-6 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 2160/9 D 7 16.9 1668
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-4 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 1680/8 C 6 16.7 257
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-2 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 2140/8 C 0 18.3 628
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-5 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 7] 1609/4 D 4 15.3 108
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Borups Party Borups Party   [s 5] 1609/8 B 6 17.1g 142
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Elle Sand Elle Sand   [s 7] 2160/7 C 6 17.8 391
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-6 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 7] 1640/11 C 0 13.5 298
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-3 Aero Zappo Aero Zappo   [v 6] 1640/1 D 6 15.5 394
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2140/5 D 6 14.7 318
2018-06-28 2018-06-28 Visby-9 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 2120/2 B 2 19.1 75
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2140/9 C 8 15.4 26
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-3 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 7] 2140/1 D 4 16.3 195
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-1 Borups Party Borups Party   [s 5] 2140/9 C 1 17.1 100
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-11 Aero Zappo Aero Zappo   [v 6] 2160/7 C 0 16.9 714
2018-06-04 2018-06-04 Visby-9 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2120/10 D 0 14.7 263
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Queen of Beerduck Queen of Beerduck   [s 5] 2120/5 C 3 17.4 54
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-4 Aero Zappo Aero Zappo   [v 6] 2140/4 C 3 16.7 166
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-3 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 7] 2140/4 B 4 13.6 85
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 Queen of Beerduck Queen of Beerduck   [s 5] 2160/9 C 3 17.6 145
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-1 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 2140/3 C 3 18.2 78
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-6 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 2140/4 D 1 16.2 366
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-1 Queen of Beerduck Queen of Beerduck   [s 5] 2140/3 D 2 18.1 230
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-8 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 7] 1640/3 C 4 12.5 166
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-7 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2140/4 D 4 15.2 175
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-6 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2140/8 D 3 14.4 682
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-1 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 2140/5 C 5 17.6 364
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-4 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 6] 2160/5 D 0 16.1 979
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-2 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 3] 2140/9 C 0 g 583
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-5 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 1640/7 C 0 g 740
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-6 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 2140/12 A str
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-5 G.K.A Magic Millie G.K.A Magic Millie   [s 4] 2160/7 B 2 18.6 91
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-2 Aero Zappo Aero Zappo   [v 6] 1640/2 C 5 17.2 171
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-7 Frangus Zigoria Frangus Zigoria   [s 4] 2140/2 D 2 20.2 557
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-4 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 6] 1640/2 C 0 g 113
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-6 Aero Zappo Aero Zappo   [v 7] 2140/5 D 5 17.7 768
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-10 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 6] 1640/9 A 0 g 51
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-6 Sobel Photo Sobel Photo   [v 5] 2640/3 D 3 16.5 215
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-3 Aero Zappo Aero Zappo   [v 7] 2140/6 C 0 18.6 574
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-8 Mellby Empire Mellby Empire   [v 6] 2640/11 D 0 15.2 622
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-7 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 6] 1640/7 C 2 13.7 80
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-6 Borups Party Borups Party   [s 6] 2140/3 B 0 g 93
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-1 Athena G.G. Athena G.G.   [s 3] 2140/4 C 5 20.1 377
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-9 Wilma E. Wilma E.   [s 4] 2140/5 D 8 19.0 136
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-7 G.K.Strateg G.K.Strateg   [v 8] 2140/7 C 0 17.3 548
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-6 Mellby Empire Mellby Empire   [v 6] 2140/10 C 2 16.6 80
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-4 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 8] 2140/7 C 6 17.2 265
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-2 Aero Zappo Aero Zappo   [v 7] 2140/7 B 4 17.9 55
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-8 Frangus Hooligan Frangus Hooligan   [v 4] 2140/9 B 0 20.7 821
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-5 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 6] 2140/5 D 2 15.7 224
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-3 Mellby Empire Mellby Empire   [v 6] 1640/11 D 0 14.2 484
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-4 Frangus Hooligan Frangus Hooligan   [v 4] 1640/7 C 0 16.0 645
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-6 Mellby Empire Mellby Empire   [v 6] 2660/9 D 6 16.4 715
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-10 Mellby Empire Mellby Empire   [v 6] 2160/12 D 1 16.2 301
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-8 Frangus Hooligan Frangus Hooligan   [v 4] 2140/11 A str
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-3 Borups Party Borups Party   [s 6] 1640/11 B 7 15.5g 95
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-2 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 6] 2140/1 D 6 15.7 88
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-9 Borups Party Borups Party   [s 6] 2140/5 A 1 15.7 40
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-5 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 8] 2140/2 D 3 15.9 793
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-4 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 2140/2 D 6 15.9 1307
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-3 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 6] 2140/6 C 1 15.7 97
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-2 Frangus Hooligan Frangus Hooligan   [v 4] 2140/5 A 4 18.7 133
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-8 Aero Zappo Aero Zappo   [v 7] 1609/10 B 4 15.0 152
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-5 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 1609/6 D 7 14.6 168
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-1 Frangus Hooligan Frangus Hooligan   [v 4] 1609/2 B 5 14.9 167
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-12 Borups Party Borups Party   [s 6] 2160/4 A 5 17.1g 109
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 2140/12 B 0 17.6 379
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-4 Borups Party Borups Party   [s 6] 2140/4 A 0 g 37
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-1 Frangus Hooligan Frangus Hooligan   [v 4] 2140/3 B 3 18.3 280
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-4 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 6] 1609/3 D 0 g 26
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-2 Borups Party Borups Party   [s 6] 1609/2 D 1 14.3 163
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-10 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 4] 2180/5 C 5 18.3 505
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-4 Borups Party Borups Party   [s 6] 2160/11 D 0 g 1210
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-8 Queen of Beerduck Queen of Beerduck   [s 6] 2640/6 C 6 17.4 458
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-6 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 2160/13 C 0 18.8g 1266
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-3 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 4] 1640/11 C 0 19.6g 466
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Panz Doubletrouble Panz Doubletrouble   [s 10] 2140/6 D 0 17.2 312
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 2140/11 B 0 18.5 86
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-2 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 4] 2140/4 B 5 18.6 80
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Frangus Ragazzino Frangus Ragazzino   [v 4] 2140/9 B 4 18.3 202
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-7 M.T.Jackie M.T.Jackie   [s 8] 2140/6 D 0 18.1 618
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-6 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 1640/4 C 0 15.1 672
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 4] 2140/4 C 0 18.0 524
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-8 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 4] 2140/11 D 4 17.2 698
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-6 G.K.New Chance G.K.New Chance   [s 4] 2640/3 D 3 17.3 476
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-6 Kaylyn Kyle Kaylyn Kyle   [s 4] 2140/6 D 4 18.0 138
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-9 Love Vici Love Vici   [s 6] 2160/8 D 7 20.3 244
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-8 Aero Saga Aero Saga   [s 5] 2140/2 C 7 19.5g 612
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-6 Helios K. Helios K.   [v 9] 2140/1 D 0 16.4 1615
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-5 Thileman Thileman   [v 8] 2640/8 D 0 18.0 988
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-1 Mr Klister Mr Klister   [v 4] 2140/3 C 0 19.8g 329
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-3 Aero Saga Aero Saga   [s 5] 2140/11 B 5 19.4 103
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-1 Aero Saga Aero Saga   [s 5] 2140/8 C 3 18.0 342
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-1 Aero Saga Aero Saga   [s 5] 2140/11 B 5 18.5 652
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-7 Aero Zappo Aero Zappo   [v 8] 2140/11 D 3 17.9 638
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-6 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 9] 2140/5 D 7 15.8 182
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-5 Mellby Empire Mellby Empire   [v 7] 2140/7 A 7 16.7 34
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-1 Lajkie B.R. Lajkie B.R.   [s 4] 2140/6 D 0 20.7 479
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-4 Sobel Photo Sobel Photo   [v 6] 2140/5 B 5 14.6 295
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-2 G.K.Delta G.K.Delta   [s 3] 2140/7 D 0 g 1271
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-9 Aero Zappo Aero Zappo   [v 8] 2140/9 C 8 18.6 146
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-6 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 9] 2140/7 D 0 16.2 499
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-5 Ragga Loss Ragga Loss   [v 10] 2140/4 D 0 20.0 685
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-3 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 8] 2140/12 C 6 16.9 259
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-2 Spider G.G. Spider G.G.   [s 4] 2140/3 C str
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-10 Isa Cake Isa Cake   [s 4] 2140/10 C 7 18.4 672
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-7 Aero Zappo Aero Zappo   [v 8] 2140/10 C 7 17.9 139
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-6 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 9] 2140/9 D 6 14.5 1303
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-6 Sobel Photo Sobel Photo   [v 6] 1640/8 B 0 14.5g 200
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-9 Wilma E. Wilma E.   [s 5] 2140/2 D 0 18.7 435
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-3 Sobel Photo Sobel Photo   [v 6] 2160/8 B 0 g 67
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-9 Sobel Photo Sobel Photo   [v 6] 2160/2 C 1 14.8 91
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-2 Lajkie B.R. Lajkie B.R.   [s 4] 2140/1 D 0 20.7 793
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-7 Minnestads Denia Minnestads Denia   [s 8] 2140/2 D 0 22.1g 267
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-6 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 9] 2140/10 D 2 15.7 324
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-4 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 8] 2140/6 B 2 16.8 141
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-3 Tout la Face Tout la Face   [s 5] 2140/4 B 0 18.1g 73
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-8 Tout la Face Tout la Face   [s 5] 2140/6 B 6 17.9 40
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-6 Sobel Photo Sobel Photo   [v 6] 2160/9 B 2 15.5 47
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-5 Maicon Maicon   [v 5] 2160/7 C 7 17.0 291
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-4 Borups Party Borups Party   [s 7] 1640/12 C 0 16.7 161
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-4 Maicon Maicon   [v 5] 2140/7 D 0 17.1 743
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-5 Maicon Maicon   [v 5] 2160/3 C 8 16.6 235
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-3 Tout la Face Tout la Face   [s 5] 2640/8 C 5 19.4 66
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-2 Sobel Jocke Sobel Jocke   [v 9] 1640/1 C 0 14.5 256
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-9 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 10] 2160/12 B 0 g 511
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-6 Mellby Empire Mellby Empire   [v 7] 2160/5 D 6 16.7 1254
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-9 Mellby Empire Mellby Empire   [v 7] 2640/5 D 7 16.9 875
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-7 La Reine Nalan La Reine Nalan   [s 7] 2140/3 D str
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-3 Maicon Maicon   [v 5] 2660/5 C 1 17.3 107
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-2 Frangus Zigoria Frangus Zigoria   [s 5] 2140/4 D 4 19.1 69
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-7 Sobel Photo Sobel Photo   [v 6] 2140/1 C 0 14.8g 45
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-9 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 10] 2160/9 B 4 17.1 195
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-6 Mellby Empire Mellby Empire   [v 7] 2640/11 C 6 17.1 571
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-1 Frangus Zigoria Frangus Zigoria   [s 5] 2140/1 C 2 18.6 65
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-9 Engai Engai   [v 5] 2140/2 D 0 21.2 402
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-6 Edello Edello   [v 7] 2140/3 D 6 16.7 1049
2021-12-18 2021-12-18 Kalmar-1 Niras Firefly Niras Firefly   [s 3] 2140/5 B 1 19.3 143
2021-12-03 2021-12-03 Kalmar-4 Aero Saga Aero Saga   [s 6] 2140/11 D str
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-7 Mellby Empire Mellby Empire   [v 8] 2140/3 C 0 19.4 567
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-5 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 6] 2140/3 C 5 16.4 321
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-3 Edello Edello   [v 7] 2140/3 C 5 16.6 225
2021-11-16 2021-11-16 Kalmar-1 Frangus Walkyria Frangus Walkyria   [s 2] 1640/4 D str
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-9 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 8] 2160/8 B 4 17.4 99
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-8 Diana Ligus Diana Ligus   [s 4] 2140/10 D 5 18.3 252
2021-11-05 2021-11-05 Kalmar-5 One too O'boy One too O'boy   [v 6] 1640/11 D 4 14.5 211
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-9 Navas Navas   [v 7] 1640/11 D 0 16.5 1653
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-5 Stepping du Chene Stepping du Chene   [v 5] 2140/3 D 0 g 681
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-1 Frangus Walkyria Frangus Walkyria   [s 2] 1640/2 D 5 19.3 397
2021-10-08 2021-10-08 Kalmar-8 Stepping du Chene Stepping du Chene   [v 5] 2140/10 C 0 g 126
2021-10-08 2021-10-08 Kalmar-6 Edello Edello   [v 7] 2140/6 C 2 16.2 351
2021-10-08 2021-10-08 Kalmar-5 Aero Zappo Aero Zappo   [v 9] 2140/4 D 0 18.5 254
2021-10-08 2021-10-08 Kalmar-4 Kulans Gentleman Kulans Gentleman   [v 6] 2140/10 C 7 20.5 126
2021-09-25 2021-09-25 Visby-9 Navas Navas   [v 7] 1620/1 B 6 15.2 85
2021-09-25 2021-09-25 Visby-8 Digger Sugar Digger Sugar   [v 9] 1620/7 D 6 15.7 245
2021-09-25 2021-09-25 Visby-7 Stepping du Chene Stepping du Chene   [v 5] 2140/13 D 7 17.3 365
2021-09-25 2021-09-25 Visby-2 Cheri Cheri Lady Cheri Cheri Lady   [s 3] 2140/12 B 5 17.5g 168
2021-09-17 2021-09-17 Kalmar-1 Diana Ligus Diana Ligus   [s 4] 2140/4 C 3 20.5 201
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-8 Stepping du Chene Stepping du Chene   [v 5] 2140/11 B 3 17.3 152
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-10 Isa Cake Isa Cake   [s 5] 2140/5 C str
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-9 Isa Cake Isa Cake   [s 5] 2160/7 D 0 18.8 1215
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-6 Queen Neo Queen Neo   [s 6] 2140/9 C 5 16.5 294
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-10 Isa Cake Isa Cake   [s 5] 2140/5 C 5 18.0 405
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-9 Lajkie B.R. Lajkie B.R.   [s 5] 2140/9 B 0 19.9 262
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-7 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 9] 2140/12 B 0 17.5 443
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-5 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 10] 2140/3 D 0 16.8 365
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-4 Mr Klister Mr Klister   [v 5] 2140/9 B 3 17.2g 24
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-9 Mr Klister Mr Klister   [v 5] 1609/8 A 4 14.6 128
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-6 Bonfire Lady Bonfire Lady   [s 6] 1609/11 C 1 14.1 69
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-5 Mellby Empire Mellby Empire   [v 8] 1609/8 B 2 13.2 98
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-3 Edello Edello   [v 7] 1609/8 B 8 13.8 316
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-7 Professor Professor   [v 4] 2140/11 D 0 g 579
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-5 Mr Klister Mr Klister   [v 5] 2140/8 C 4 17.0 343
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-12 Mr Klister Mr Klister   [v 5] 2140/5 D 5 18.1 516
2022-12-02 2022-12-02 Kalmar-3 Prince of Cash Prince of Cash   [v 4] 2140/2 C 0 g 278
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-9 Isa Cake Isa Cake   [s 6] 2140/2 D str
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-7 Mr Klister Mr Klister   [v 6] 2140/7 B 0 g 51
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-6 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 8] 2140/5 D 5 16.4 291
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-5 Bravo Tessla Bravo Tessla   [s 5] 2140/4 B 5 16.4 34
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-4 G.R.J.'s Khaleesi G.R.J.'s Khaleesi   [s 6] 2140/12 C 5 18.6 156
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-3 Navas Navas   [v 8] 2140/8 D 3 16.5 570
2022-11-11 2022-11-11 Kalmar-4 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 6] 2140/6 C 3 16.0 177
2022-11-11 2022-11-11 Kalmar-3 Prince of Cash Prince of Cash   [v 4] 2140/2 C 3 17.0 25
2022-10-14 2022-10-14 Kalmar-8 Navas Navas   [v 8] 2140/8 D 0 16.5 1997
2022-10-14 2022-10-14 Kalmar-6 Kanasta Kanasta   [s 3] 2140/8 C 0 g 635
2022-10-14 2022-10-14 Kalmar-2 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 6] 2140/3 B 3 16.6 101
2022-10-04 2022-10-04 Kalmar-6 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 6] 2140/11 B 4 15.5 525
2022-10-04 2022-10-04 Kalmar-2 Super Rox Super Rox   [v 4] 1640/3 C 5 14.9 225
2022-10-04 2022-10-04 Kalmar-1 Prince of Cash Prince of Cash   [v 4] 2140/1 B 6 17.1 64
2022-09-23 2022-09-23 Kalmar-9 Stepping du Chene Stepping du Chene   [v 6] 2140/1 D 0 20.4g 190
2022-09-23 2022-09-23 Kalmar-8 Manda Cord Manda Cord   [s 4] 2160/6 D 6 15.3 1462
2022-09-23 2022-09-23 Kalmar-4 Skarpinge Nova Skarpinge Nova   [s 8] 2140/10 D 0 19.2 1304
2022-09-16 2022-09-16 Kalmar-5 G.K.Delta G.K.Delta   [s 5] 2140/4 C 0 24.9g 354
2022-09-16 2022-09-16 Kalmar-1 Prince of Cash Prince of Cash   [v 4] 2140/4 D 4 17.2 104
2022-09-02 2022-09-02 Kalmar-3 Super Rox Super Rox   [v 4] 2140/3 C 4 17.2 37
2022-09-02 2022-09-02 Kalmar-8 Skarpinge Nova Skarpinge Nova   [s 8] 2140/6 D 8 18.7 443
2022-09-02 2022-09-02 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 9] 2140/2 B 8 15.0 605
2022-09-02 2022-09-02 Kalmar-6 Handle with Care Handle with Care   [s 5] 2140/3 B 3 16.0 44
2022-09-02 2022-09-02 Kalmar-5 Navas Navas   [v 8] 2140/6 D 4 16.1 613
2022-09-02 2022-09-02 Kalmar-4 Manda Cord Manda Cord   [s 4] 2140/10 C 8 17.9g 228
2022-08-27 2022-08-27 Kalmar-4 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 6] 2140/3 B 0 16.6g 28
2022-08-08 2022-08-08 Kalmar-7 G.K.Delta G.K.Delta   [s 5] 2140/5 B 2 16.7 149
2022-07-30 2022-07-30 Kalmar-1 G.K.Delta G.K.Delta   [s 5] 2140/5 A 3 16.7 239
2022-07-21 2022-07-21 Karlshamn-7 Diana Ligus Diana Ligus   [s 5] 1680/2 C 0 18.2g 483
2022-07-21 2022-07-21 Karlshamn-1 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 9] 1680/3 C 6 15.2 242
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-12 Navas Navas   [v 8] 2160/5 D 0 16.6 1017
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-9 Isa Cake Isa Cake   [s 6] 2160/4 D 0 18.1 917
2022-06-06 2022-06-06 Kalmar-2 Nato Hall Nato Hall   [v 4] 2140/4 D 0 g 470
2022-05-06 2022-05-06 Kalmar-6 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 6] 2140/3 D 1 16.7 187
2022-04-22 2022-04-22 Kalmar-11 Isa Cake Isa Cake   [s 6] 2160/5 D 0 g 292
2022-04-22 2022-04-22 Kalmar-10 Niras Firefly Niras Firefly   [s 4] 2140/5 D 1 17.7 492
2022-04-22 2022-04-22 Kalmar-9 Professor Professor   [v 5] 1640/12 A 3 15.8 33
2022-04-22 2022-04-22 Kalmar-7 G.K.Delta G.K.Delta   [s 5] 2140/10 D 3 19.7 406
2022-04-22 2022-04-22 Kalmar-6 Bonfire Lady Bonfire Lady   [s 7] 2140/1 C 0 16.7 459
2022-04-22 2022-04-22 Kalmar-1 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 6] 2140/10 C 1 18.1 610
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-3 Navas Navas   [v 8] 2140/10 B 6 17.2 731
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-9 Prins Ligus Prins Ligus   [v 6] 2140/12 D str
2022-04-02 2022-04-02 Kalmar-5 Isa Cake Isa Cake   [s 6] 2140/3 D 4 16.7 486
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-9 Isa Cake Isa Cake   [s 6] 2140/1 D 8 16.7 347
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-8 Diana Ligus Diana Ligus   [s 5] 2140/9 C 4 18.6 516
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-7 Kulans Gentleman Kulans Gentleman   [v 7] 2140/10 C 0 20.0 347
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 9] 2140/1 D 6 14.1 574
2022-03-19 2022-03-19 Kalmar-3 Edello Edello   [v 8] 2140/11 C 0 16.5 434
2022-02-24 2022-02-24 Kalmar-7 Niras Firefly Niras Firefly   [s 4] 2140/12 C 5 18.5 469
2022-02-24 2022-02-24 Kalmar-2 Bonfire Lady Bonfire Lady   [s 7] 1640/10 B 6 16.4 314
2022-02-04 2022-02-04 Kalmar-5 Navas Navas   [v 8] 2160/8 B 0 21.6g 348
2022-01-14 2022-01-14 Kalmar-7 Isa Cake Isa Cake   [s 6] 2140/5 D 0 18.8 1652
2022-01-14 2022-01-14 Kalmar-4 K.B.Millanson K.B.Millanson   [v 13] 1640/9 D 0 13.7 757
2023-12-17 2023-12-17 Kalmar-10 Midnight Running Midnight Running   [s 6] 2140/10 D 6 17.0 329
2023-12-17 2023-12-17 Kalmar-9 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 10] 2660/13 D 0 18.3 1694
2023-12-17 2023-12-17 Kalmar-6 Innovation Innovation   [h 3] 2140/10 D 0 18.3 1333
2023-12-17 2023-12-17 Kalmar-5 Aperfecthoney Aperfecthoney   [s 5] 2140/1 D 0 g 870
2023-12-17 2023-12-17 Kalmar-1 Winnerholic Winnerholic   [s 4] 2140/1 C 3 20.3 225
2023-12-08 2023-12-08 Kalmar-3 Tobin Bass Tobin Bass   [v 4] 2160/12 D str
2023-12-08 2023-12-08 Kalmar-10 Mr Klister Mr Klister   [v 7] 2140/4 C 5 16.1 143
2023-12-08 2023-12-08 Kalmar-9 Oskar Run Oskar Run   [h 6] 2140/11 B 4 15.0 321
2023-12-08 2023-12-08 Kalmar-8 Midnight Running Midnight Running   [s 6] 2160/14 C 1 16.7 251
2023-12-08 2023-12-08 Kalmar-4 Manda Cord Manda Cord   [s 5] 1640/12 C str
2023-11-24 2023-11-24 Kalmar-8 Bravo Tessla Bravo Tessla   [s 6] 1640/3 D 0 15.8 1153
2023-11-24 2023-11-24 Kalmar-6 Zinnia Zinnia   [s 4] 2640/1 A 4 17.3 119
2023-11-24 2023-11-24 Kalmar-2 Innovation Innovation   [h 3] 2140/1 D 7 18.0 699
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-9 Mr Klister Mr Klister   [v 7] 2140/11 A 1 15.7 80
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 10] 2140/2 C 0 15.9 767
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-5 Bravo Tessla Bravo Tessla   [s 6] 2140/6 D 7 16.6 75
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-4 Innovation Innovation   [h 3] 2140/4 D 6 17.8 299
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-2 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 10] 2140/5 C 0 17.7 261
2023-11-10 2023-11-10 Halmstad-3 Zinnia Zinnia   [s 4] 2140/12 A 3 17.1 150
2023-10-27 2023-10-27 Kalmar-10 Pancake Pancake   [v 8] 2160/13 D 0 18.0 1188
2023-10-27 2023-10-27 Kalmar-4 Zinnia Zinnia   [s 4] 2140/6 B 0 17.4g 118
2023-10-13 2023-10-13 Kalmar-9 Prince of Cash Prince of Cash   [v 5] 1640/7 A 0 g 39
2023-10-13 2023-10-13 Kalmar-5 Bravo Tessla Bravo Tessla   [s 6] 1640/9 D 0 18.7g 98
2023-10-13 2023-10-13 Kalmar-3 Diana Ligus Diana Ligus   [s 6] 1640/5 C 0 g 167
2023-10-06 2023-10-06 Kalmar-5 Aperfecthoney Aperfecthoney   [s 5] 2140/8 D 6 16.4 960
2023-10-06 2023-10-06 Kalmar-4 G.R.J.'s Khaleesi G.R.J.'s Khaleesi   [s 7] 2160/8 D 0 g 1106
2023-10-06 2023-10-06 Kalmar-9 Wilma E. Wilma E.   [s 8] 2140/6 D 0 21.5 822
2023-10-06 2023-10-06 Kalmar-7 Manda Cord Manda Cord   [s 5] 2140/10 D 5 15.1 543
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-3 Zinnia Zinnia   [s 4] 1640/6 A 3 13.1 173
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-2 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 7] 2140/10 C str
2023-09-22 2023-09-22 Kalmar-1 Prince of Cash Prince of Cash   [v 5] 2160/13 A 0 19.5g 348
2023-09-08 2023-09-08 Kalmar-9 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 7] 2160/7 D 0 16.5 1288
2023-09-08 2023-09-08 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 10] 2660/10 D 0 16.1 1345
2023-09-08 2023-09-08 Kalmar-3 Zinnia Zinnia   [s 4] 2140/7 A 3 15.5 123
2023-08-25 2023-08-25 Kalmar-9 Zinnia Zinnia   [s 4] 2140/11 A 1 15.8 51
2023-08-25 2023-08-25 Kalmar-5 Manda Cord Manda Cord   [s 5] 2140/7 A 1 14.8 56
2023-08-25 2023-08-25 Kalmar-4 Aperfecthoney Aperfecthoney   [s 5] 2140/9 B 5 16.8 128
2023-08-25 2023-08-25 Kalmar-3 Isa Cake Isa Cake   [s 7] 2140/7 D 0 19.2 551
2023-08-18 2023-08-18 Kalmar-9 Wilma E. Wilma E.   [s 8] 1640/6 D str
2023-07-29 2023-07-29 Kalmar-11 Wilma E. Wilma E.   [s 8] 2140/9 D 0 19.3 963
2023-07-29 2023-07-29 Kalmar-4 Herta Herta   [s 4] 2140/1 D 0 17.2 982
2023-06-25 2023-06-25 Kalmar-12 Call Me Bore Call Me Bore   [v 6] 2140/4 D 6 15.2 373
2023-06-04 2023-06-04 Tingsryd-9 Mr Klister Mr Klister   [v 7] 1609/7 A 5 14.8 54
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-9 Diana Ligus Diana Ligus   [s 6] 2140/5 D 0 19.1g 321
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-7 Super Rox Super Rox   [v 5] 2160/6 C 5 16.9 302
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-5 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 7] 2640/7 B 5 15.3 510
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-4 Innovation Innovation   [h 3] 2140/4 D 6 17.4 1107
2023-05-12 2023-05-12 Kalmar-9 Isa Cake Isa Cake   [s 7] 2160/7 C 0 18.6g 506
2023-05-05 2023-05-05 Kalmar-11 Tobin Bass Tobin Bass   [v 4] 2140/5 B 5 18.9 347
2023-05-05 2023-05-05 Kalmar-7 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 7] 2140/10 D 3 15.4 794
2023-05-05 2023-05-05 Kalmar-5 Herta Herta   [s 4] 2140/5 D 0 18.2 784
2023-04-21 2023-04-21 Kalmar-9 Isa Cake Isa Cake   [s 7] 2140/3 D 0 g 423
2023-04-21 2023-04-21 Kalmar-8 Aperfecthoney Aperfecthoney   [s 5] 2140/1 D 0 g 227
2023-04-21 2023-04-21 Kalmar-5 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 7] 2140/9 B 7 16.5 57
2023-04-21 2023-04-21 Kalmar-4 G.R.J.'s Khaleesi G.R.J.'s Khaleesi   [s 7] 2140/9 C 6 18.2 298
2023-04-21 2023-04-21 Kalmar-3 Herta Herta   [s 4] 2140/7 A 3 18.3 66
2023-03-24 2023-03-24 Kalmar-10 Manda Cord Manda Cord   [s 5] 2160/13 C 0 17.5 873
2023-03-24 2023-03-24 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 10] 2660/7 D 0 18.8 1371
2023-03-24 2023-03-24 Kalmar-6 Mr Klister Mr Klister   [v 7] 1640/2 D 5 14.1g 687
2023-03-10 2023-03-10 Kalmar-7 Isa Cake Isa Cake   [s 7] 2140/9 C 7 17.3 403
2023-03-10 2023-03-10 Kalmar-4 Aperfecthoney Aperfecthoney   [s 5] 2140/9 C 0 22.8g 229
2023-03-10 2023-03-10 Kalmar-2 Manda Cord Manda Cord   [s 5] 2140/5 C 2 16.3 224
2023-02-24 2023-02-24 Kalmar-6 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 7] 2140/1 C 5 15.9 150
2023-01-27 2023-01-27 Kalmar-9 Isa Cake Isa Cake   [s 7] 2140/4 C 7 17.9 477
2023-01-27 2023-01-27 Kalmar-2 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 7] 2160/7 B 3 17.1 84
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-2 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 7] 2160/9 B str
2023-01-03 2023-01-03 Kalmar-6 Prince of Cash Prince of Cash   [v 5] 2140/3 C 0 g 70
2023-01-03 2023-01-03 Kalmar-2 Bravo Tessla Bravo Tessla   [s 6] 2160/9 B 6 17.8 486
2023-01-03 2023-01-03 Kalmar-1 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 9] 2160/14 C 4 16.3 1311
2024-05-17 2024-05-17 Kalmar-7 Manda Cord Manda Cord   [s 6] 1640/8 D 0 13.4 1892
2024-05-17 2024-05-17 Kalmar-6 Digital Aircraft Digital Aircraft   [v 4] 2160/9 C 0 16.6 499
2024-05-13 2024-05-13 Vaggeryd-5 Prince of Cash Prince of Cash   [v 6] 2148/2 D 8 16.4g 555
2024-04-19 2024-04-19 Kalmar-4 Innovation Innovation   [v 4] 2140/5 D 6 17.2 913
2024-04-19 2024-04-19 Kalmar-2 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 8] 2140/5 D 0 17.7 836
2024-04-19 2024-04-19 Kalmar-1 Jamba Jamba   [v 4] 2140/12 C 0 18.9 563
2024-04-08 2024-04-08 Halmstad-8 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 8] 2140/8 D str
2024-04-05 2024-04-05 Kalmar-4 Frangus Walkyria Frangus Walkyria   [s 5] 2160/10 B 4 17.0 198
2024-04-05 2024-04-05 Kalmar-2 Prince of Cash Prince of Cash   [v 6] 2140/4 D 5 17.6 244
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-8 Innovation Innovation   [v 4] 2140/7 C 4 17.2 234
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-5 Navas Navas   [v 10] 2140/4 D 0 g 423
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-3 Prince of Cash Prince of Cash   [v 6] 2140/11 A 2 17.8 85
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-2 Amorina R.S. Amorina R.S.   [s 8] 2140/5 B 3 15.7 56
2024-03-10 2024-03-10 Kalmar-10 Midnight Running Midnight Running   [s 7] 1640/9 D 0 g 489
2024-03-10 2024-03-10 Kalmar-6 Digital Aircraft Digital Aircraft   [v 4] 2640/10 C 5 16.1 164
2024-03-10 2024-03-10 Kalmar-2 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 11] 2180/15 C 6 16.0 1446
2024-02-22 2024-02-22 Kalmar-3 Midnight Running Midnight Running   [s 7] 2140/2 D 4 15.7 307
2024-02-22 2024-02-22 Kalmar-2 Digital Aircraft Digital Aircraft   [v 4] 2140/7 D 2 16.0 394
2024-02-09 2024-02-09 Kalmar-3 Amber Gold Amber Gold   [s 7] 2140/8 C 0 430
2024-02-09 2024-02-09 Kalmar-10 Niras Firefly Niras Firefly   [s 6] 1640/3 C 7 16.9 210
2024-02-09 2024-02-09 Kalmar-9 Dream Creation Dream Creation   [v 8] 2160/8 B 0 16.4 421
2024-02-09 2024-02-09 Kalmar-8 Frangus Walkyria Frangus Walkyria   [s 5] 2160/10 D 5 19.1 890
2024-02-09 2024-02-09 Kalmar-5 Midnight Running Midnight Running   [s 7] 2140/8 D 4 16.6 246
2024-01-26 2024-01-26 Kalmar-5 Midnight Running Midnight Running   [s 7] 2640/9 C 3 16.9 227
2024-01-26 2024-01-26 Kalmar-3 Aperfecthoney Aperfecthoney   [s 6] 2140/6 D 0 g 1031
2024-01-13 2024-01-13 Kalmar-12 O.M.Inspiration O.M.Inspiration   [v 6] 2140/2 B 4 16.4 192
2024-01-13 2024-01-13 Kalmar-3 Midnight Running Midnight Running   [s 7] 2160/5 C 5 17.6 196ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se