V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-8 Memphis Front Lady Memphis Front Lady   [s 6] 2640/6 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-5 Dandy Candy Dandy Candy   [v 9] 1640/7 3 16.2 193
2015-11-06 2015-11-06 Boden-7 Made of Honor Ås Made of Honor Ås   [v 7] 1640/3 0 18.1 573
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-6 Dandy Candy Dandy Candy   [v 9] 2140/3 4 18.6 57
2015-10-29 2015-10-29 Boden-10 Made of Honor Ås Made of Honor Ås   [v 7] 2140/11 7 18.6 498
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Made of Honor Ås Made of Honor Ås   [v 7] 2160/15 0 18.5g 279
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-1 Miss Even* Miss Even*   [s 9] 2140/2 0 16.9 707
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-6 Dandy Candy Dandy Candy   [v 9] 2160/8 2 16.5 712
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-4 Dandy Candy Dandy Candy   [v 9] 2140/1 2 17.6 140
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2160/14 C 5 19.7 132
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1640/4 C 0 20.0g 174
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Rubinola Rubinola   [s 8] 2660/2 C 0 g 676
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-2 Don Viking Don Viking   [v 7] 1640/3 D 0 g 470
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-7 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 1640/6 D str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-2 Dandy Candy Dandy Candy   [v 10] 1660/15 D 0 18.4 789
2016-11-05 2016-11-05 Boden-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2160/5 D str
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-9 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 8] 2160/10 B 3 16.7 29
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-4 Nordmin Nordmin   [v 13] 2140/1 D 1 27.8 432
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2140/12 D 2 16.7 64
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1640/1 D 2 15.9 17
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 6] 1640/6 B 0 20.1g 126
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-3 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 2140/2 D 0 34.1g 105
2016-09-07 2016-09-07 Åby-3 Limousin Limousin   [v 8] 2140/10 D 6 17.1 241
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-10 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 8] 2140/7 C 4 16.0 101
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-9 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 1640/6 B 2 14.8 80
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2140/11 D 0 17.3 121
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1646/6 C 1 14.5 20
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-8 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2140/3 D 7 18.0 228
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 2140/9 D 4 14.9 571
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-7 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1640/4 A 1 15.3 26
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1660/3 A 1 16.5 25
2016-07-03 2016-07-03 Boden-2 Airborn Tooma Airborn Tooma   [v 12] 2180/9 C 0 19.7 1332
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2140/1 A 1 17.2 19
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-1 Wire Wire   [v 8] 2140/6 C 4 16.4 420
2016-06-18 2016-06-18 Boden-5 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 1640/12 D 0 17.9 373
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-5 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 2140/9 D 2 14.5 265
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-2 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 7] 2140/11 B 3 18.4 47
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2160/4 B 1 15.8 45
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-1 Going Gunvald Going Gunvald   [v 9] 2140/1 D 0 18.2 328
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-5 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1640/9 B 0 16.3 91
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-7 Wire Wire   [v 8] 2140/3 C 0 23.0g 649
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-2 Wire Wire   [v 8] 1640/3 C 4 15.8 286
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-1 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2140/1 D 1 17.6 143
2016-05-19 2016-05-19 Boden-1 Chuckleberry* Chuckleberry*   [v 6] 2140/2 C 0 20.0g 368
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2160/8 A 0 16.1 244
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-9 Nimros Nimros   [v 9] 2140/1 D 2 19.2 211
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2160/8 A 1 16.7 42
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-7 Wire Wire   [v 8] 2140/2 D 4 19.1 127
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-10 Wire Wire   [v 8] 1640/8 D 5 16.0 564
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2140/10 A 0 g 145
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-2 Wire Wire   [v 8] 2160/5 C 3 17.1 66
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Wire Wire   [v 8] 2160/8 C 0 20.7g 225
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-6 Wire Wire   [v 8] 1640/8 C 3 17.9 204
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Imperial Corner Imperial Corner   [v 6] 1660/8 B 0 21.1g 102
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-6 Dans Lukas Dans Lukas   [v 3] 2160/6 D 0 42.1g 56
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-4 Högheimsfax Högheimsfax   [v 7] 2160/7 C 0 g 214
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Bone Machine Bone Machine   [v 6] 2160/9 C 0 16.6 613
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-1 Dans Lukas Dans Lukas   [v 3] 2160/4 D 2 38.7 170
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Lincoln Brodde Lincoln Brodde   [v 7] 1640/1 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Blisjur Blisjur   [v 9] 1660/4 C str
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Amigo Brick Amigo Brick   [v 5] 2140/1 C 0 g 44
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Ekavir Ekavir   [v 6] 1640/1 B 0 g 43
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Blisjur Blisjur   [v 9] 2180/10 D 4 33.6 419
2017-10-16 2017-10-16 Boden-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2160/6 D 2 15.9 19
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Simb Taylor Simb Taylor   [s 7] 1640/2 D 7 16.3 892
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/5 D 1 16.7 18
2017-09-30 2017-09-30 Boden-1 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 2160/6 A 2 16.1 51
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-7 Klack Kungen Klack Kungen   [v 9] 2140/4 D 0 g 824
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1640/2 D 1 13.4 20
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-7 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2160/8 C 4 17.0 22
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/7 D 6 16.4 324
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1660/8 D 1 14.3 24
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-4 Just a Little Star Just a Little Star   [v 7] 2140/7 B 0 19.8g 50
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/1 D 5 16.7 13
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-2 Syster Sol Syster Sol   [s 5] 1640/11 C 0 26.5g 84
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1640/5 C 2 14.8 44
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-8 Fursten Aron Fursten Aron   [v 12] 2180/11 D str
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 1640/1 D str
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Blisjur Blisjur   [v 9] 1680/7 C 3 26.5 166
2017-07-28 2017-07-28 Visby-4 Bernardo Bernardo   [v 8] 1620/9 D 0 13.5 627
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-7 Mr Right Mr Right   [v 9] 2140/1 D 3 16.8 190
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-4 Carbon Comet Carbon Comet   [v 5] 2140/6 D 6 18.5g 147
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-2 Dandy Candy Dandy Candy   [v 11] 1660/12 D 6 17.5 537
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 5] 2140/10 B 3 16.2 73
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Blisjur Blisjur   [v 9] 2180/11 C 3 28.9 340
2017-07-13 2017-07-13 Boden-4 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2160/11 D 1 15.6 14
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 Lord Photo Lord Photo   [v 11] 1700/14 A 0 g 63
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-4 Bernardo Bernardo   [v 8] 1640/7 B 1 14.8 60
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Ortopedica Ortopedica   [s 5] 2140/10 D 0 16.4g 452
2017-07-06 2017-07-06 Boden-5 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/1 D 1 15.7 20
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 2160/7 B 5 20.5g 48
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-4 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/6 D 1 16.5 27
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Miller Miller   [s 5] 2140/1 B 6 20.5g 113
2017-06-17 2017-06-17 Boden-5 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 1640/7 D 6 16.0g 86
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Blisjur Blisjur   [v 9] 2160/6 D 6 28.8 375
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1640/8 D 1 14.6 103
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-3 Miller Miller   [s 5] 1640/3 C 0 22.8g 87
2017-05-31 2017-05-31 Boden-5 Miller Miller   [s 5] 2140/12 D 0 16.1 1481
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-9 Nordmin Nordmin   [v 14] 2140/2 D 0 g 500
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-4 Miller Miller   [s 5] 2140/3 C 5 17.1 180
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Ypsilon Hornline Ypsilon Hornline   [v 11] 1640/2 C 0 22.0g 231
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Foot on the Gas Foot on the Gas   [v 8] 2180/7 C 8 18.6 313
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/4 D 3 15.1 142
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-7 Miller Miller   [s 5] 1640/3 C 3 16.4 23
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Amigo Brick Amigo Brick   [v 5] 2140/7 D 0 g 399
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-1 General Tooma General Tooma   [v 7] 2140/3 C 6 19.7 326
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-10 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/6 C 7 17.0g 204
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1640/3 D 6 16.9 52
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Miller Miller   [s 5] 2140/1 C 1 17.4 28
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-1 Miller Miller   [s 5] 2640/1 C 5 21.1g 60
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-3 General Tooma General Tooma   [v 7] 2180/6 B 2 18.0 27
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-12 Miller Miller   [s 5] 2140/2 C 2 17.2 464
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 9] 2660/8 D 0 g 225
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 Scouby Djob Scouby Djob   [v 11] 2180/9 D 7 18.2 348
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1660/8 D 2 16.0 313
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/5 D 4 17.7 172
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 1660/7 B 1 16.2 286
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-2 Omaha Broline Omaha Broline   [s 7] 2660/12 D 7 20.1 577
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 8] 2140/6 D 0 18.4 488
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Seven Jersey Seven Jersey   [v 9] 2140/1 D 0 16.4 682
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 2140/3 D 0 17.7 414
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Peppe Lavec Peppe Lavec   [v 11] 2140/7 D 0 18.3 631
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Level Change Level Change   [v 5] 2140/3 D 5 15.9 813
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-10 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 2140/3 B 6 19.2g 216
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 I am Roar I am Roar   [v 4] 2140/9 D 7 19.3 173
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 Move that Face Move that Face   [v 9] 1660/5 D 3 16.1 153
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Amigo Brick Amigo Brick   [v 6] 2140/8 D 1 15.9 213
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-1 Level Change Level Change   [v 5] 2140/9 D 0 g 229
2018-10-20 2018-10-20 Boden-10 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/7 D 0 15
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Buck Boko* Buck Boko*   [v 10] 2140/1 C str
2018-10-13 2018-10-13 Åby-1 Super Grabben Super Grabben   [v 5] 2140/10 C 0 g 106
2018-10-08 2018-10-08 Boden-9 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2160/6 D 5 19.2 46
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Punxsutawney Punxsutawney   [s 5] 2140/12 D 0 25.7 418
2018-10-08 2018-10-08 Boden-5 Gaius F. Gaius F.   [v 5] 2140/8 D 2 18.9 74
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-1 Level Change Level Change   [v 5] 2140/10 D 1 16.0 85
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/4 C 2 15.2 36
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-1 Tromb Tromb   [h 3] 2160/4 D str
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-6 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 2140/1 C 4 16.5 367
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-2 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 2140/4 D 0 18.9 600
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Rote Jon Rote Jon   [v 13] 2140/5 C 3 26.9 344
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 2140/3 C 3 18.4 42
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-6 Antti Sisu Antti Sisu   [v 7] 1640/2 C 5 17.5g 49
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2140/5 C 3 15.3 79
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-4 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 6] 2140/2 D 0 g 105
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2180/14 C 0 19.7 452
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/5 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-5 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2140/2 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/6 D 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 1640/10 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Skaane Jo Skaane Jo   [v 9] 1660/7 D 6 26.5g 320
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-6 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2660/12 B 0 18.5 301
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/7 C 2 16.2 23
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-1 Buck Boko* Buck Boko*   [v 10] 2140/5 C 1 14.9 41
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-1 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/7 C 3 15.5 48
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-6 Artig R.B. Artig R.B.   [v 6] 1660/6 B 0 g 29
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-5 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 7] 2140/1 C 5 17.1 380
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-2 Alva Sisu Alva Sisu   [s 7] 2160/9 B 0 20.9 133
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-3 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2660/12 D 0 20.0 1568
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2140/2 C 2 15.2 107
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/10 C 1 15.7 21
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/1 C 8 18.2 207
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Social Network Social Network   [v 5] 1640/6 A 3 14.1 36
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-2 Blisjur Blisjur   [v 10] 2140/2 D 5 34.1 261
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2140/7 D 0 18.3 734
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 2160/5 D 5 29.6 98
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2060/13 A 3 18.4 329
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-5 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 1700/8 C 4 16.7 403
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 1640/9 D 5 14.3g 152
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-2 Artig R.B. Artig R.B.   [v 6] 2140/5 C 6 31.0 110
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-9 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2160/8 C 2 17.6 118
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Amigo Brick Amigo Brick   [v 6] 2140/9 D 0 17.2 181
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-3 Palemtonian Palemtonian   [v 10] 2140/8 D 0 g 1939
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-9 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/2 C 4 17.3 487
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-6 Lowe R.Ö.K. Lowe R.Ö.K.   [h 10] 1640/5 D 1 14.3 182
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-4 Social Network Social Network   [v 5] 2140/2 B 3 17.2 166
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 1640/2 C 6 16.6 192
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Affe Dara Affe Dara   [v 7] 2160/15 A 0 356
2018-06-16 2018-06-16 Boden-6 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 1640/7 D 3 14.1 30
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 1640/7 D 6 16.0 217
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-8 Artig R.B. Artig R.B.   [v 6] 1660/11 B 1 29.0 104
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-7 Makin it Easy Makin it Easy   [v 7] 2160/7 B 2 17.2 80
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-7 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/6 B 6 16.5 99
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-5 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 2160/6 D 1 16.6 30
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Foot on the Gas Foot on the Gas   [v 9] 2140/3 D 8 17.1 481
2018-06-01 2018-06-01 Boden-5 Obelix M.* Obelix M.*   [v 9] 2160/8 C 4 17.7 390
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-5 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 1640/10 D 0 11.9 1215
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-7 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2640/1 D 0 16.7 1368
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-6 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 1640/7 D 0 13.4 373
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Dans Lukas Dans Lukas   [v 4] 1640/2 D str
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-6 Made by Southwind Made by Southwind   [v 7] 2160/5 B 7 20.2 185
2018-05-10 2018-05-10 Boden-6 Scaramouche Scaramouche   [v 6] 2140/1 C 3 18.1 164
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-8 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/7 C 1 15.8 23
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 2160/4 D 1 28.5 58
2018-04-26 2018-04-26 Boden-8 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 6] 1640/10 B 6 16.6g 60
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-3 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 1640/6 C 4 14.5 596
2018-04-16 2018-04-16 Romme-5 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2140/6 C 4 16.1 26
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Lady Rigas Lady Rigas   [s 6] 1640/5 C 8 17.1 142
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-2 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 2140/1 C 4 18.6 86
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 6] 2140/1 D 6 18.9 200
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-8 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/2 C 1 17.5 19
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 1640/3 D 0 19.4 44
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-3 Macks Va Bene Macks Va Bene   [v 9] 1640/3 C 0 g 271
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2140/1 D 1 17.5 23
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 8] 1640/7 C 1 14.6 51
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-4 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 2160/6 B 0 18.2 304
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-1 Dans Lukas Dans Lukas   [v 4] 2160/6 D 0 g 54
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-2 Dans Lukas Dans Lukas   [v 4] 1660/6 C 1 37.2g 181
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-1 Dream de Night Dream de Night   [v 5] 2140/1 D 0 21.3 287
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-1 Level Change Level Change   [v 6] 2140/5 D str
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-7 Shiver W.F. Shiver W.F.   [s 6] 2140/7 B 0 17.8g 1055
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2140/8 D 0 g 414
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-8 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 2160/9 C 4 18.3 79
2019-10-31 2019-10-31 Boden-2 Makin it Easy Makin it Easy   [v 8] 2160/9 C 8 19.1 154
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-7 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2140/9 C 5 15.2 509
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-7 Line Select Line Select   [s 4] 2140/1 C str
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-2 Level Change Level Change   [v 6] 2160/5 D 1 16.0 71
2019-10-19 2019-10-19 Romme-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 1640/5 D 3 13.7 70
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Pax Pax   [v 7] 2140/2 C str
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-9 I Am Ash I Am Ash   [v 8] 2140/2 D 0 19.6 552
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-8 Wik Faksen* Wik Faksen*   [v 6] 2140/8 A 1 32.7 65
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2160/11 D 1 17.2 22
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-8 Flare Flare   [s 5] 2160/6 C 0 21.7 138
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Ailo Ailo   [v 8] 2180/11 B 3 29.2g 225
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-1 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2160/9 B 4 16.9 52
2019-09-27 2019-09-27 Boden-11 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 2140/2 B 3 16.9 46
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-9 Spiegelei Spiegelei   [v 11] 2640/14 D 0 17.6 1000
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-7 Flare Flare   [s 5] 2140/5 D 0 g 130
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Nisaba Nisaba   [s 4] 2140/6 D 0 21.6 277
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2160/8 D 2 16.1 14
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2140/6 C 4 17.0 135
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/3 C 1 17.1 131
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2140/11 D 8 17.9 382
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-2 Ailo Ailo   [v 8] 2160/4 C 2 27.6 180
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-4 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 1640/7 D str
2019-09-09 2019-09-09 Boden-2 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 2140/4 B 1 16.2 52
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-2 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/2 B 2 17.1 52
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-1 Ziggy Stardust Ziggy Stardust   [v 9] 1640/12 B str
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2160/8 C 1 15.8 23
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/6 C 5 24.1 24
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-6 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2140/4 D 7 17.1 338
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-3 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 7] 2160/8 C 6 17.1g 150
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-1 Flare Flare   [s 5] 2140/5 C 6 17.9g 148
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Streamboy Streamboy   [v 5] 2140/3 D 0 g 910
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 2160/3 D 3 28.0 73
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 9] 2140/8 B 8 18.6 124
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-2 Citadelle Citadelle   [s 8] 2140/1 D 3 18.1 114
2019-08-01 2019-08-01 Åby-3 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 1640/7 C 5 12.8 687
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-5 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 7] 1640/2 B 2 15.1 17
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Madame af Djupmyra Madame af Djupmyra   [s 4] 2140/7 D 8 21.5g 315
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-2 Mia Sånna Mia Sånna   [s 5] 1660/6 B 0 g 82
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-1 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 7] 2140/3 B 1 16.9 39
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2140/6 D 2 14.9 382
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-3 Ashbury Park Ashbury Park   [v 6] 2140/7 D 2 15.4 63
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-6 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 7] 2140/10 D 0 16.3 1405
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Moflobo Moflobo   [v 12] 1640/2 D 0 g 152
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-4 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 1680/9 D 1 15.5 62
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-3 Lincoln Brodde Lincoln Brodde   [v 9] 2640/11 D 0 18.3 236
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-9 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/4 B 3 18.2 90
2019-06-24 2019-06-24 Boden-2 Mia Sånna Mia Sånna   [s 5] 2140/2 C 4 18.2 27
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-1 Flare Flare   [s 5] 2140/1 D 0 g 146
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2140/7 C 2 15.2 218
2019-06-15 2019-06-15 Boden-6 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 1640/4 D 3 12.9 206
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2160/2 D 1 26.3 38
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-1 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 7] 1640/6 C 5 16.3 78
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-6 Flare Flare   [s 5] 2140/1 D 0 g 46
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 7] 1640/10 B 1 14.8 246
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2140/8 D 6 26.9 365
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-3 Level Change Level Change   [v 6] 2140/1 D 0 17.3 660
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Moflobo Moflobo   [v 12] 2140/2 D 0 g 572
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2140/9 D 0 g 699
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-8 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/3 D 2 18.0 44
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 Seven Jersey Seven Jersey   [v 10] 1660/7 C 4 17.0 971
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-4 Moflobo Moflobo   [v 12] 2140/2 D str
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/2 D 4 17.6 382
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2140/1 C 3 16.1 62
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-1 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 5] 2140/7 C str
2019-05-02 2019-05-02 Boden-2 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2160/5 C 2 17.8 41
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 1660/7 D 6 15.1 435
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Olymp Amok Olymp Amok   [v 8] 1640/7 C 0 g 589
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-6 Flare Flare   [s 5] 2160/5 D 2 16.9 33
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2140/10 D 3 15.4 632
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-10 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 2140/2 B 6 16.3 233
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Level Change Level Change   [v 6] 1640/6 C 2 14.9 63
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2160/9 D 5 16.4 259
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Björkekongen Björkekongen   [v 8] 1640/5 D 0 g 166
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Flare Flare   [s 5] 1660/7 C 1 16.4 161
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-3 Comewithaflash Comewithaflash   [s 6] 2140/3 C 0 g 90
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 7] 1640/5 C 6 17.4g 364
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/2 C 0 g 77
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-5 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2160/5 D 0 23.7g 199
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-1 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 7] 2140/1 D 4 17.1 287
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2160/9 D 0 29.3 293
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-1 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2160/6 D 0 19.2 628
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-1 Bellinissimo Bellinissimo   [v 9] 2140/4 C 0 17.2 384
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-3 Åsarappen Åsarappen   [v 11] 2200/11 D 5 30.6 284
2020-12-15 2020-12-15 Umeå-3 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2160/13 C 0 18.1 542
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-1 Bear Briar Bear Briar   [v 7] 1640/2 B 0 17.4 52
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-8 Bellinissimo Bellinissimo   [v 9] 2200/12 C 3 15.9 260
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-4 Stålville Stålville   [v 9] 2180/7 C 0 29.7 272
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-9 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/2 D 3 17.1 120
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-6 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2140/7 D 2 16.6 878
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-6 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 13] 2140/10 B 1 28.7 161
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-5 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/5 C 5 14.9 236
2020-10-10 2020-10-10 Åby-1 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2140/10 D 4 14.3 110
2020-10-06 2020-10-06 Boden-8 Bear Briar Bear Briar   [v 7] 1640/8 B str
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-12 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 1640/6 B 2 12.8 33
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-3 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2140/11 B 0 20.1g 2318
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/4 C 4 15.6 89
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-8 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 1660/8 D 1 16.0 123
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Hibokongen Hibokongen   [v 12] 2140/9 D 5 25.7 1151
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-9 Ortopedica Ortopedica   [s 8] 1660/9 D 0 21.3g 517
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2160/4 A 1 16.5 28
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-7 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2660/8 C 6 17.9 211
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Gillsin Gillsin   [v 11] 2140/4 D 8 17.7 760
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-5 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 1640/2 C 0 19.3g 37
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-4 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 8] 2140/7 D 3 17.8 439
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-1 Apache Zenz Apache Zenz   [v 8] 2140/5 D 6 21.2g 330
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-7 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 2140/10 B 4 15.0 57
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-3 Fanny Leader Fanny Leader   [s 5] 2140/4 B 0 16.4 104
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-2 Bear Briar Bear Briar   [v 7] 1640/8 B 3 14.6 23
2020-09-10 2020-09-10 Boden-4 Russjkat Russjkat   [v 5] 2140/7 B 1 16.5 70
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-9 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2140/7 B 0 g 50
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-4 Gillsin Gillsin   [v 11] 1640/7 D 0 16.9 427
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-3 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 8] 2140/10 D 1 17.7 41
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-1 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2660/6 C 5 18.2 130
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-7 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/2 C 2 16.3 17
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/7 C 5 14.6 250
2020-08-23 2020-08-23 Boden-5 Zaplac Zaplac   [v 6] 1640/3 C 4 15.7 349
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 2160/8 D 8 16.1 286
2020-08-23 2020-08-23 Boden-2 Kleppe Manden Kleppe Manden   [v 13] 2180/7 B 2 29.4 45
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-12 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 1640/7 C 6 16.5 150
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 2140/6 C 4 18.9 124
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-6 Syria A.T. Syria A.T.   [s 6] 2160/4 D 1 17.0 46
2020-08-15 2020-08-15 Romme-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 1640/6 D 3 12.3 413
2020-08-12 2020-08-12 Boden-11 Russjkat Russjkat   [v 5] 2140/6 B 5 17.1g 109
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2680/7 C 3 15.9g 57
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-2 Gillsin Gillsin   [v 11] 2140/5 C 5 19.9g 50
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-7 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 8] 2140/2 D 6 17.8g 1356
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-3 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/5 C 5 16.9 351
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-3 Hibokongen Hibokongen   [v 12] 2160/7 C 5 27.1 702
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-1 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 2140/3 C 0 g 288
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-7 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/1 C 4 17.7 164
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-8 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 8] 1640/10 D str
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-4 Alva Maple Alva Maple   [s 7] 2160/6 D 0 19.5g 692
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-3 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 8] 2140/6 C 0 19.2 400
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2160/5 D 1 15.6 17
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/1 C 5 14.4 378
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-2 Bear Briar Bear Briar   [v 7] 1640/5 C 1 14.0 42
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-3 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 9] 1640/10 A 0 14.6 93
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-6 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/7 B 6 19.5g 77
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Bara Fille Bara Fille   [v 9] 2160/9 B 5 30.0g 216
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-4 Stella Gold Stella Gold   [s 8] 2140/3 C 3 17.5 105
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1640/2 D 0 199
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-4 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 11] 1640/5 D 0 19.0 1025
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-4 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 1640/9 D 7 14.7 1318
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-6 Minelli Minelli   [s 9] 1660/10 C 3 26.0 445
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-1 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 2140/5 C 5 15.5 179
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-5 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/12 B 7 16.6 459
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-8 Alva Maple Alva Maple   [s 7] 2140/3 D 0 228
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-7 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 1640/12 B 0 14.9 553
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-10 Russjkat Russjkat   [v 5] 2160/10 A 5 16.1 146
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-2 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 8] 2140/7 C 0 18.4g 164
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-1 Nike Victory Nike Victory   [s 4] 2140/6 B 0 19.8g 290
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/8 D 1 14.1 252
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-2 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2160/10 A 5 17.1 84
2020-06-13 2020-06-13 Boden-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 1640/7 C 3 12.2 109
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-4 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 8] 2140/6 C 7 17.8 191
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-3 Ortopedica Ortopedica   [s 8] 1640/2 D 5 16.4 244
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-5 Russjkat Russjkat   [v 5] 2160/14 C 3 16.3 188
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-3 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/5 C 2 18.0g 22
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-2 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 8] 1660/7 D 0 15.2 660
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-8 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 1640/6 B 0 g 40
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-6 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2160/7 D 7 15.3 833
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-8 Bear Briar Bear Briar   [v 7] 2140/7 B 1 16.1 90
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-2 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2680/7 B 2 17.0 113
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-1 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 1640/1 B 1 15.2 78
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 1640/10 D 6 12.9 830
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-7 Dream de Night Dream de Night   [v 7] 1640/1 C 6 18.2 163
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-6 Malin Rigas Malin Rigas   [s 7] 2140/2 D 0 20.3 255
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-5 Minelli Minelli   [s 9] 1640/4 C 2 24.5 381
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 8] 2140/10 D 0 g 800
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-2 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 10] 2140/1 D 6 19.1 161
2020-05-14 2020-05-14 Boden-3 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2140/14 D 0 16.0 566
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 8] 2140/15 B 0 18.4g 613
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-7 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/3 D 1 17.9 22
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-5 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/10 D 4 18.7 598
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-9 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2660/7 B 4 18.3 76
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-6 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 5] 2140/2 B 4 16.6 61
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Super Eddie Super Eddie   [v 11] 1660/7 D str
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-7 Pinewood Man Pinewood Man   [v 6] 2140/7 D 0 17.6 365
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-9 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2660/11 B 8 22.4g 42
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-2 Hibokongen Hibokongen   [v 12] 2180/8 C 1 28.0 60
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-4 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 12] 2140/7 C 0 g 360
2020-04-21 2020-04-21 Boden-4 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2140/1 D 2 16.2 274
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-9 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 8] 2180/9 B 6 18.4g 22
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-12 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 3140/2 D 5 17.6 655
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/6 D 4 15.5 461
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-10 Flare Flare   [s 6] 1640/4 C 0 g 320
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-1 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 8] 1640/11 C 0 g 171
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 2640/13 D 2 16.2 719
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-2 Minelli Minelli   [s 9] 2180/10 C 0 g 379
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-3 Hakkestadhs Saga Hakkestadhs Saga   [s 8] 2140/6 D 0 19.9g 118
2020-04-04 2020-04-04 Boden-9 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 2140/8 B 2 15.7 40
2020-04-04 2020-04-04 Boden-7 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2140/1 D 4 18.1 116
2020-04-04 2020-04-04 Boden-6 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 8] 2140/6 D 4 18.3 43
2020-04-04 2020-04-04 Boden-3 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2140/6 D 2 16.6 109
2020-04-04 2020-04-04 Boden-1 Maximillion Maximillion   [v 7] 2140/8 C 3 19.0 91
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-3 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 1640/6 D 4 15.0 171
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-2 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2140/10 B 4 17.6 143
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-1 Minelli Minelli   [s 9] 1640/3 D 2 24.4 406
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-5 Gillsin Gillsin   [v 11] 2140/1 D 0 17.5 407
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2660/6 D 3 17.6 76
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-2 Amigo Brick Amigo Brick   [v 8] 2140/6 C 0 g 546
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-9 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2140/3 B 3 17.5 73
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-2 Ailo Ailo   [v 9] 2140/5 D str
2020-03-07 2020-03-07 Boden-7 Hanish Hanish   [v 7] 2140/10 D 0 24.7g 329
2020-03-07 2020-03-07 Boden-4 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2140/1 D 4 16.4 95
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-2 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 8] 2140/10 A 1 16.1 26
2020-02-21 2020-02-21 Romme-10 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 8] 2140/3 B 0 20.4g 650
2020-02-21 2020-02-21 Romme-3 Ailo Ailo   [v 9] 2140/2 D 3 29.6g 712
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-3 Ailo Ailo   [v 9] 2140/1 C 4 29.0 383
2021-12-25 2021-12-25 Umeå-1 Power Glide Power Glide   [v 4] 1640/8 B 0 22.7 176
2021-12-18 2021-12-18 Romme-1 Dream Weaver Dream Weaver   [v 6] 2160/10 B 6 16.3 138
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-5 Power Glide Power Glide   [v 4] 1640/8 C 0 21.0g 413
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-1 Corroded Corroded   [v 9] 2160/12 C 0 17.9 637
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-3 Dream Weaver Dream Weaver   [v 6] 2140/1 C 3 15.9 56
2021-11-25 2021-11-25 Boden-4 Catching Fire Catching Fire   [v 6] 2140/13 B 0 20.2 391
2021-11-25 2021-11-25 Boden-3 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 6] 2140/3 C 2 17.0 81
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-4 Corroded Corroded   [v 9] 2140/5 D str
2021-11-12 2021-11-12 Umeå-3 Philomenia Philomenia   [s 4] 2140/9 C 0 g 143
2021-11-09 2021-11-09 Östersund-1 Ten C.C.Face Ten C.C.Face   [v 6] 2160/8 D 7 20.8 147
2021-10-27 2021-10-27 Bergsåker-4 Gurra Knight Gurra Knight   [v 9] 2140/2 D 0 18.9 1079
2021-10-23 2021-10-23 Umeå-3 Dark Angel Avenue Dark Angel Avenue   [v 5] 2140/1 C 7 23.1g 26
2021-10-09 2021-10-09 Åby-1 Fougueux* Fougueux*   [v 6] 2140/9 C 3 15.2 363
2021-10-02 2021-10-02 Romme-3 Dream Weaver Dream Weaver   [v 6] 2160/5 B 2 15.4 25
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-6 Erase the Law Erase the Law   [v 5] 2140/2 B 0 g 27
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-8 Gatelink Gatelink   [s 8] 2160/3 B 0 g 24
2021-09-25 2021-09-25 Skellefteå-3 Catching Fire Catching Fire   [v 6] 2140/11 C 1 16.2 75
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-6 Bonaldo Bonaldo   [v 8] 2140/8 D 0 27.9 801
2021-09-19 2021-09-19 Hagmyren-7 Selcal Selcal   [s 4] 1660/15 A 0 g 960
2021-09-16 2021-09-16 Boden-6 Yieldson Yieldson   [v 7] 2140/5 B 0 17.1 101
2021-09-16 2021-09-16 Boden-5 Catching Fire Catching Fire   [v 6] 1640/3 C 4 15.4 97
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-8 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 9] 2140/5 D 5 17.2 291
2021-09-10 2021-09-10 Östersund-4 Osah's Bolt Osah's Bolt   [v 6] 2140/2 D 4 14.9 123
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-4 Klammer Klammer   [v 6] 1640/11 B 0 g 52
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-3 Gatelink Gatelink   [s 8] 2140/6 D 2 14.9 136
2021-09-04 2021-09-04 Umeå-2 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 8] 2140/5 C 2 19.2 23
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-7 Philomenia Philomenia   [s 4] 1640/1 C 0 13.2 863
2021-08-21 2021-08-21 Boden-7 Catching Fire Catching Fire   [v 6] 2140/12 B 4 16.6 508
2021-08-21 2021-08-21 Boden-5 Amaria Amaria   [s 3] 1660/9 A 0 24.1g 378
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-5 Philomenia Philomenia   [s 4] 2140/9 C 4 15.9 330
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-2 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 8] 2160/3 D 3 17.3 101
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-7 So Gå Ikaros So Gå Ikaros   [v 9] 2140/4 D 0 17.5 617
2021-08-19 2021-08-19 Östersund-4 Bonaldo Bonaldo   [v 8] 2160/5 C 4 27.0 303
2021-08-17 2021-08-17 Dannero-8 Minessa Minessa   [s 8] 2180/5 B 7 32.3g 41
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-5 Flirtin Viktoria Flirtin Viktoria   [s 7] 2140/2 D 0 g 379
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-6 Gomnes Birk Gomnes Birk   [v 10] 2160/3 B 3 30.4 90
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-5 Philomenia Philomenia   [s 4] 2160/7 B 2 15.7 107
2021-08-09 2021-08-09 Skellefteå-1 Jesper Trot Jesper Trot   [v 6] 2140/2 D 0 g 16
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-5 M.G.Braxen M.G.Braxen   [h 4] 1660/3 B 3 33.0g 20
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-4 Smedsbo Faksen Smedsbo Faksen   [h 10] 1140/7 C 2 275
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-5 Dream Weaver Dream Weaver   [v 6] 2160/9 B 1 15.5 103
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-6 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 10] 2160/12 D 0 18.8 926
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-1 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 2140/11 A 5 18.4 44
2021-07-28 2021-07-28 Boden-1 Corroded Corroded   [v 9] 1640/5 C 4 14.6 317
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-3 Jesper Trot Jesper Trot   [v 6] 2160/3 B 1 15.3 99
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-9 Maximillion Maximillion   [v 8] 1640/12 D 4 15.1 245
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-3 Minelli Minelli   [s 10] 1680/6 D 0 g 743
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-2 Ashbury Park Ashbury Park   [v 8] 1640/8 D 4 14.5 518
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-7 Little By Little Little By Little   [s 7] 1640/2 D str
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-4 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 2160/12 D 0 17.3 1678
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-6 Gillsin Gillsin   [v 12] 1660/9 C 6 16.9g 197
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-4 Månsaga Månsaga   [s 7] 1680/12 B 7 32.4g 38
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-2 Juliblixten Juliblixten   [v 8] 2160/2 C 2 29.7 37
2021-07-10 2021-07-10 Hoting-10 Philomenia Philomenia   [s 4] 1680/6 B 0 24.3g 25
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-7 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 9] 2140/10 C 7 15.9 672
2021-07-09 2021-07-09 Lycksele-2 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 2640/8 C 4 17.8 85
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-7 Maximillion Maximillion   [v 8] 1640/4 D 2 15.0 83
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-3 Little By Little Little By Little   [s 7] 2140/1 D str
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-4 Eder Bob Eder Bob   [h 10] 2180/8 B 0 g 19
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-4 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 2640/12 D 4 16.3 995
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-8 Pinewood Man Pinewood Man   [v 7] 2180/7 B 6 18.5 89
2021-06-20 2021-06-20 Dannero-2 Lass Caviar Lass Caviar   [v 7] 2660/9 B 4 18.5 156
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-8 Guli Major Guli Major   [v 6] 2180/6 C 5 30.8 74
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-2 Maximillion Maximillion   [v 8] 2140/2 D 0 g 55
2021-06-10 2021-06-10 Boden-8 Amaria Amaria   [s 3] 2140/6 B 5 19.2 173
2021-06-10 2021-06-10 Boden-1 Kabanoss* Kabanoss*   [v 9] 2160/7 C 5 16.9 189
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-8 Walk Out Walk Out   [v 7] 1640/3 A 6 15.2 47
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-6 Bonaldo Bonaldo   [v 8] 2180/10 B 7 28.0 53
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-1 Maximillion Maximillion   [v 8] 1640/4 D 5 20.1g 31
2021-06-01 2021-06-01 Östersund-6 Jesper Trot Jesper Trot   [v 6] 2140/12 B str
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-3 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 14] 2160/6 C 0 30.3g 153
2021-05-16 2021-05-16 Boden-10 Wise Wind Wise Wind   [v 6] 1640/4 B 2 14.3 32
2021-05-16 2021-05-16 Boden-8 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 7] 2140/5 D str
2021-05-16 2021-05-16 Boden-5 Vendetta Face Vendetta Face   [s 4] 2140/3 C 0 g 64
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-1 Let it Happen W.W. Let it Happen W.W.   [s 6] 1640/9 D 0 g 282
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-8 Maximillion Maximillion   [v 8] 2140/9 D 1 16.5 73
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-4 Bonaldo Bonaldo   [v 8] 2140/1 D 1 25.2 101
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-3 Selcal Selcal   [s 4] 1640/3 D 0 15.5 589
2021-05-13 2021-05-13 Bergsåker-2 Gurra Knight Gurra Knight   [v 9] 2160/9 D 0 17.1 839
2021-05-06 2021-05-06 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 10] 2140/3 D 0 15.2 993
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-10 Livi Official Livi Official   [v 5] 2140/2 D 0 g 286
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-6 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 2140/12 D str
2021-04-27 2021-04-27 Bergsåker-6 Bonaldo Bonaldo   [v 8] 2140/7 D 3 24.8 468
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-1 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 2160/6 C 0 23.5g 66
2021-04-17 2021-04-17 Boden-5 Oleander Face Oleander Face   [v 10] 2140/2 B 2 16.3 120
2021-04-17 2021-04-17 Boden-3 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 7] 2140/8 D 0 g 356
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-8 Maximillion Maximillion   [v 8] 2140/4 D 4 16.6 289
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-5 Walk Out Walk Out   [v 7] 2140/10 D 0 g 421
2021-04-02 2021-04-02 Umeå-3 Amigo Brick Amigo Brick   [v 9] 2140/7 D 0 19.0g 332
2021-03-25 2021-03-25 Boden-6 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 1640/1 C str
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-5 Bonaldo Bonaldo   [v 8] 2180/8 A 1 28.0 21
2021-03-18 2021-03-18 Boden-8 Antonio America Antonio America   [v 11] 2160/6 B 0 g 23
2021-03-18 2021-03-18 Boden-2 Catching Fire Catching Fire   [v 6] 2140/4 D str
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-4 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 2140/3 C 6 21.0 71
2021-03-12 2021-03-12 Solvalla-8 Maximillion Maximillion   [v 8] 1640/1 D 4 16.5 133
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-8 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 1640/10 C 2 14.6 145
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-6 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 7] 2140/8 C 0 19.3 712
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-3 Fabian B.R. Fabian B.R.   [v 8] 2140/5 C 2 16.3g 29
2021-02-27 2021-02-27 Romme-1 Wise Wind Wise Wind   [v 6] 2140/4 C 3 15.7 443
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-2 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 2140/6 C 2 17.0 84
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-6 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 2140/2 D 4 17.3 95
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-3 Dolly Style Dolly Style   [s 6] 2140/3 D 0 19.3g 236
2021-01-29 2021-01-29 Östersund-6 Dolly Style Dolly Style   [s 6] 1640/5 D 2 15.1 153
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-6 She's My Heaven She's My Heaven   [s 4] 2140/6 C 3 17.0g 148
2021-01-09 2021-01-09 Bergsåker-1 VästerboNightShade VästerboNightShade   [s 6] 2140/11 D str
2022-12-28 2022-12-28 Boden-1 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2140/8 C str
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-3 Father of Sun Father of Sun   [v 7] 2140/5 D 4 16.6 85
2022-12-21 2022-12-21 Östersund-5 Dream Weaver Dream Weaver   [v 7] 2140/5 C 4 18.4 28
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-2 Sundbo Komet Sundbo Komet   [v 6] 2140/3 B 0 30.3g 51
2022-12-14 2022-12-14 Umeå-1 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 1640/11 C 6 17.1g 410
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-1 Philomenia Philomenia   [s 5] 2140/10 D 0 16.4 1216
2022-11-24 2022-11-24 Boden-9 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 11] 2140/1 D 0 g 301
2022-11-24 2022-11-24 Boden-7 Catch the Hook Catch the Hook   [v 3] 2140/10 C 5 20.8 461
2022-11-24 2022-11-24 Boden-1 Conrads Gregor Conrads Gregor   [v 7] 2160/8 D 5 18.9 118
2022-11-23 2022-11-23 Bergsåker-3 Sign Me Up Too Sign Me Up Too   [v 9] 2140/6 B 4 14.6 172
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-10 Sundbo Komet Sundbo Komet   [v 6] 2140/3 C 2 26.9 77
2022-11-18 2022-11-18 Umeå-5 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2140/7 C 4 17.0 223
2022-11-17 2022-11-17 Boden-2 Catching Fire Catching Fire   [v 7] 1640/3 D 8 17.1 196
2022-11-17 2022-11-17 Boden-1 Zolglimten Zolglimten   [v 8] 1660/7 C 5 30.4 113
2022-11-17 2022-11-17 Boden-8 Catch the Hook Catch the Hook   [v 3] 2140/7 C 5 21.5 127
2022-11-17 2022-11-17 Boden-7 Philomenia Philomenia   [s 5] 1640/6 D str
2022-11-17 2022-11-17 Boden-6 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 8] 1640/5 C 2 18.2 241
2022-11-17 2022-11-17 Boden-5 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 11] 2640/2 D 3 19.8 721
2022-11-12 2022-11-12 Bergsåker-5 Awaited Awaited   [v 7] 2140/4 A 0 g 126
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-10 Lia Stubin Lia Stubin   [v 3] 2160/9 D 2 39.0 166
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-9 Malte Laday Malte Laday   [v 6] 1640/3 C 3 18.4 259
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-5 Rote Lin Rote Lin   [s 9] 2180/5 C 0 g 120
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-4 Philomenia Philomenia   [s 5] 1640/6 B 2 15.4 59
2022-10-29 2022-10-29 Umeå-3 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 11] 3140/3 D 0 g 632
2022-10-22 2022-10-22 Boden-8 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 11] 2140/12 D 4 19.1 449
2022-10-22 2022-10-22 Boden-7 Radiographicimage Radiographicimage   [s 3] 2140/3 B 5 21.5 90
2022-10-22 2022-10-22 Boden-3 Corroded Corroded   [v 10] 2140/7 C str
2022-10-22 2022-10-22 Boden-2 Mindyourvoice W.F. Mindyourvoice W.F.   [s 5] 2640/6 C 0 g 49
2022-10-22 2022-10-22 Boden-1 Power Glide Power Glide   [v 5] 2180/8 D 3 19.3g 25
2022-10-21 2022-10-21 Umeå-2 Philomenia Philomenia   [s 5] 1640/12 D 0 21.6g 1615
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-8 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2140/6 D 0 18.3 395
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-5 Power Glide Power Glide   [v 5] 2140/1 D 1 16.7 29
2022-10-08 2022-10-08 Åby-1 Floydside Am Floydside Am   [v 7] 2140/3 C 5 14.5 191
2022-10-02 2022-10-02 Dannero-5 Fall Galder Fall Galder   [v 7] 1640/3 C 6 33.2g 158
2022-10-02 2022-10-02 Dannero-9 Moe Tyr Moe Tyr   [h 8] 2180/7 B 6 27.8 24
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-1 Gelato Gelato   [v 6] 1640/6 C 6 16.0 250
2022-09-30 2022-09-30 Bollnäs-4 Dream Weaver Dream Weaver   [v 7] 2140/9 C str
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-8 Chocolate Gold Chocolate Gold   [v 9] 1640/8 D 7 14.9 325
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-6 Philomenia Philomenia   [s 5] 1640/12 C 3 15.2 168
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-5 Archipelago Box Archipelago Box   [v 5] 2180/5 C 1 18.3 16
2022-09-27 2022-09-27 Umeå-2 Power Glide Power Glide   [v 5] 2140/1 D 3 18.0 23
2022-09-23 2022-09-23 Bergsåker-5 Sundbo Komet Sundbo Komet   [v 6] 2140/5 C 3 24.9 246
2022-09-20 2022-09-20 Solänget-2 Self Explosive Self Explosive   [v 7] 1640/7 B 4 13.7 210
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-8 Bishop Bishop   [v 10] 2140/11 D 0 17.2 1058
2022-09-16 2022-09-16 Umeå-2 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2140/9 D 2 16.2 232
2022-09-12 2022-09-12 Skellefteå-5 Wik Faksen* Wik Faksen*   [v 9] 1640/3 C 4 27.0 77
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-8 Archipelago Box Archipelago Box   [v 5] 2140/4 C 2 18.5g 109
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-5 Philomenia Philomenia   [s 5] 1660/6 C 5 15.8 102
2022-09-05 2022-09-05 Skellefteå-10 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2160/4 B 1 17.1 27
2022-09-05 2022-09-05 Skellefteå-5 Rossi Palema Rossi Palema   [v 7] 1640/4 B 0 g 63
2022-09-02 2022-09-02 Boden-7 Philomenia Philomenia   [s 5] 1640/10 D 0 14.3 1076
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-1 Self Explosive Self Explosive   [v 7] 2140/4 B 0 14.4 360
2022-08-22 2022-08-22 Dannero-1 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2640/2 D 4 17.3 88
2022-08-20 2022-08-20 Umeå-3 Bottnas Impuls Bottnas Impuls   [v 4] 2140/3 B 6 16.7 49
2022-08-19 2022-08-19 Boden-9 Fabian B.R. Fabian B.R.   [v 9] 2160/8 B str
2022-08-19 2022-08-19 Boden-6 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 11] 1660/9 B 5 25.6 183
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-9 Philomenia Philomenia   [s 5] 1640/3 D 6 13.2 553
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-8 Power Glide Power Glide   [v 5] 2140/3 D 0 g 95
2022-08-18 2022-08-18 Östersund-5 Minna C.G. Minna C.G.   [s 10] 2140/2 D 1 26.0 145
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-9 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2140/1 D 0 14.9 395
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-8 Minna C.G. Minna C.G.   [s 10] 2160/5 D 2 25.4 341
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-4 Hippokrates F. Hippokrates F.   [v 10] 1140/2 C 0 g 67
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-6 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2140/9 D 3 16.4 72
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-2 Philomenia Philomenia   [s 5] 2640/1 C 2 18.4 145
2022-08-05 2022-08-05 Bergsåker-4 Dream Weaver Dream Weaver   [v 7] 2160/5 D 2 15.8 66
2022-08-01 2022-08-01 Solänget-7 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 11] 2180/13 A 0 26.9 416
2022-08-01 2022-08-01 Solänget-4 Minna C.G. Minna C.G.   [s 10] 2160/8 B 5 26.7 128
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-3 G.G.Svea G.G.Svea   [s 4] 2140/3 B 3 28.2 164
2022-07-30 2022-07-30 Bollnäs-1 Power Glide Power Glide   [v 5] 2140/4 D 0 17.2g 23
2022-07-28 2022-07-28 Skellefteå-6 Philomenia Philomenia   [s 5] 2140/2 D 4 15.6 205
2022-07-23 2022-07-23 Solänget-10 Smedsbo Faksen Smedsbo Faksen   [h 11] 1140/1 C 2 44
2022-07-23 2022-07-23 Solänget-1 Self Explosive Self Explosive   [v 7] 1140/8 A 0 g 35
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-7 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2140/4 D 4 15.0 614
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-5 Minna C.G. Minna C.G.   [s 10] 2140/10 C 0 25.8 628
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-3 Arizona Dream Arizona Dream   [v 6] 1640/9 D 0 16.3g 69
2022-07-11 2022-07-11 Skellefteå-6 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 11] 1640/3 C 2 25.7 55
2022-07-11 2022-07-11 Skellefteå-2 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 11] 1640/8 C 2 25.1 592
2022-07-11 2022-07-11 Skellefteå-1 Zolglimten Zolglimten   [v 8] 2140/3 B 3 30.8 72
2022-07-09 2022-07-09 Hoting-9 Power Glide Power Glide   [v 5] 1680/4 D 1 16.8 17
2022-07-08 2022-07-08 Lycksele-7 Wik Faksen* Wik Faksen*   [v 9] 2160/8 D 0 29.4 84
2022-07-08 2022-07-08 Lycksele-6 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2140/9 C 0 g 158
2022-07-08 2022-07-08 Lycksele-5 Flight Deck* Flight Deck*   [v 6] 2140/1 B 4 15.7 38
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-5 Philomenia Philomenia   [s 5] 1640/4 D 6 15.0 343
2022-07-01 2022-07-01 Lycksele-9 Power Glide Power Glide   [v 5] 2140/3 D 1 17.8 12
2022-07-01 2022-07-01 Lycksele-8 She's My Heaven She's My Heaven   [s 5] 2140/12 C 4 17.0 399
2022-07-01 2022-07-01 Lycksele-7 Wik Faksen* Wik Faksen*   [v 9] 1640/1 D 1 27.3 581
2022-07-01 2022-07-01 Lycksele-4 Junepia* Junepia*   [s 7] 1640/10 D 0 31.0 700