V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.Fem travlopp kommer köras p&ari..


Tidigare har man fått nöja sig med utländsk trav på julafton. I fjol från Frankrike och Danmark.
Fem travlopp kommer köras på drygt en timme med första start klockan 10.00 och sista start 11.00 på Sundbyholmstravet i Eskilstuna. Endast B-tränade hästar får starta enligt propositionerna.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro. De si..


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?
Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro.
De sista insatserna gjorde den förre till knapp favorit på V86® och det såg ut att vara rätt sedan Johan Untersteiner skickat till front från spår 7 och sett sin antagonist backas sist från spår 8.
Men Stefan Persson tog ett vaket initiativ när tempot sänktes och skickade fram Wild Love utanpå ledaren halvvägs in i loppet.
Resten blev kross.
Redan i slutsvängen var duellen avgjord och det amatörtränade stoet formligen länsade ifrån sin utmanare och övriga konkurrenter.
- Stefan gjorde en härlig bedömning och lät hästen visa vad hon kunde, sade Bengt Simberg som fört sin gunstling till den absoluta toppen bland landets ston, och kanske ännu längre.
- Hon älskar att tävla, det tror jag är nyckeln. Jag tränar inte så hårt hemma, det är loppen som utvecklar hästen, fortsatte Simberg som nu drömmer om Paris i vinter.
- Hävdar hon sig bland de här hingstar- och valackerna, då tror jag att hon kan vara med och tjänat en krona där nere också. Det skulle vara roligt att prova.

Urstark Esprit Sisu
En annan sexåring som ser ut att kunna etablera sig i allra högsta klassen är Esprit Sisu.
Hästen gjorde andra starten för Daniel Wäjersten som tog gruvlig revansch för den snöpliga galoppen senast.
Från ledningen drog han konkurrenterna möra och svarade skuggande Usain Henna i en härlig styrkedemonstration efter att ha varvat på 1.11,5 över lång distans.
Betydligt lugnare tempo kunde Steen Juul anföra i bakom Elephant, som höll undan över tre varv till omgångens enda favoritseger.
Till ledningen körde även Marc Elias bakom Ornello som aldrig blev utmanad i ett lopp där favoriten Armour As galopperade från start.

Riviga lopp
I övriga avdelningar bjöd det full fart och kvällens skönaste upplopp fick sannolikt Richard L Jansson åka då han vred ut Tullibardine Boe i femtespår ut ur slutsvängen och växlade hela fältet.
Björn Eriksson tränar den storklivande fyraåringen som segrat i 9 av 20 starter och aldrig startat i ett lopp med högre förstapris än onsdagens 60 000 kronor, men nu äntligen ser ut att få den chansen.
- Tanken är att gå ut i Eskilstuna på V75-dagen, berättade en glad Eriksson.
Omgångens svepning bjöd Robert Bergh på bakom Mellby Granat. Hästen hade fullt upp att hänga med i tredje ytter medan tätparet eldade undan i 1.13-fart första rundan, men när anfallsordern kom på sista bortre långsidan så stod den omgående klart vem som skulle vinna.
- Hästen framför kastade enormt med grus så jag fick ta ut honom ett halvt spår tre gånger för att han skulle slippa få det på frambenen. När han kände att han var helt utan rygg så sprang han själv och då gick det väldigt fort, förklarade Bergh.
Ulf Ohlsson försökte kopiera upplägget bakom Reijo Liljendahls Kryptonite Hanover som också sköljde fram till grepp på ”baksidan” och sedan aldrig släppte smygkörde favoriten Hunt Am i närheten.
Full fart blev det även i Wången Cup där stafettkörning i ledningen bäddade för Joakim Lövgren-tränade Oliveria, snyggt framlotsad av Tyler Mifsud.
Utdelningen för åtta rätt på V86 stannade vid 37 266 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


”Föreställningen är slut.Scenen står tom.På måndagskvällen avslutades ett tolv år långt skådespel ..


Föreställningen är slut.
Scenen står tom.
På måndagskvällen avslutades ett tolv år långt skådespel på de svenska travbanorna.
I en högst värdig avskedsshow på Rommetravet tackade Järvsöfaks för sig.

Belysningen runt banan var släckt. På storbildsskärmen vevades bilder från hans största segrar. I högtalarna ljöd Europes slagdänga "The Final Countdown". Publiken stod tryckta vid staketet längs hela upploppet, runt vinnarcirkeln i sju- åtta led.
Då tändes en spotlight upp pekandes mot stallinfarten och fångade upp hästen som skulle tävla med vojlocknummer 200. Sedan följde stående ovationer då Järvsöfaks defilerade mot publikhavet i ensamt majestät.
En stund såg till och med huvudrollsinnehavaren själv förbluffad ut över uppståndelsen och gjorde en liten ansats att omedelbart kliva in i den julutsmyckade vinnarcirkeln.
Men det skulle förstås tävlas först och där levererade Järvsöfaks som vanligt en felfri föreställning.

Travsportens Stenmark
Istället för ett traditionellt referat av loppet så bjöd Bo Rydgren i högtalarna in publiken att delta i ett fyrfaldigt leve då kallblodskungen äntrade upploppet i överlägsen ledning.
När sedan hyllningarna startade på allvar i vinnarcirkeln med tv-kameror och fotoblixtar blev till och med normalt genomcoole Järvsöfaks lite uppspelt. Kanske förstod att det var sista gången han fick en lagerkrans runt sin hals. Bland dem som uppvaktade Sveriges förmodligen mest folkkäre travhäst genom tiderna fanns ATG:s vd Remy Nilson.
- Det är det största vi har varit om på väldigt länge. Jag vill kalla Järvsöfaks för travsportens Ingemar Stenmark. Han har vunnit 48 V75-lopp, det kommer ingen annan någonsin att göra. Men det är inte det stora, det stora är att han gått hem genom folklagren och breddat sporten uti hela landet, sade Nilson som också berättade att Järvsöfaks nu blir travsportens officielle ambassadör.
En annan sak som bevisar vilken ikon Järvsöfaks blivit är att förslag inkommit om att han ska få en väg eller torg uppkallat efter sig i sin hemstad Hudiksvall.
Om så blir fallet kanske tränaren, ägaren och uppfödaren Jan-Olov Persson flyttar dit en vacker dag. Denne, som var tårögd då Järvsöfaks nådde drömgränsen 200 segrar, tog detta avslut med lite mer fattning och förklarade också vad hästen sysslade med då han var på väg in i vinnarcirkeln innan loppet.
- Han skyggade lite när han fick se sin egen skugga strålkastarljuset. Han funderade väl på om det dykt upp en ny matadorhäst, skrockade Persson.

Populär hos stora och små
Men en häst som Järvsöfaks lär vi inte få se på länge, kanske aldrig mer.
15-åringen avslutade på måndagskvällen en karriär utan motstycke inom svensk travsport.
När han klockan 21.17, en dryg halvtimme efter målgång, lämnade banan för allra sista gången visade termometern minus 15 grader.
I publikleden var det rörelse för att hålla värmen. Men kvar stod de, huvuddelen av de drygt 3 000 människor som vallfärdat till Rommetravet denna historiska decemberkväll. Allt från mannen som andäktigt sade till sin fru "tänk att vi står här och får se på världens bästa häst" till den treåriga flickan i rosa mössa och en Järvsöfaks t-shirt som räckte nästan ända ner till marken.
Kvar för att en allra sista gång få hylla sin hjälte."

Robin Johansson, Kanal 75


En riktig solskenshistoria för ägarna. Så beskriver Thomas Lönn sitt femåriga sto.- Vi köpte hästen via en kontakt frå..


En riktig solskenshistoria för ägarna. Så beskriver Thomas Lönn sitt femåriga sto.
- Vi köpte hästen via en kontakt från Ken Ecce och kort därefter såldes hon till nya ägare hos mig och blev därmed kvar i stallet. Sedan dess har det gått riktigt bra, berättar Lönn.
Mission Beach har verkligen funnit sig tillrätta i sin nya miljö i Rengsjö och tränaren ser positivt på lördagens start.
- Vi hade tur och fick ett bra läge igen samtidigt som den korta distansen inte ska vara något minus.
- Hon är visserligen så pass långstegad att hon haft svårt att öppna snabbt från spår en bit in på vingen, men 1 609 meter istället för 1 640 är ett klart plus ur den aspekten och jag tror att hon kommer kliva iväg ordentligt.
- Jag har hört att det står några snabba utvändigt, men har inte hunnit titta närmare på detta. Allt jag vet är att jag gärna ser henne i ledningen där hon trivs väldigt bra, funderar Thomas.

"Ska inte tävla i enklare gäng"
Mission Beach kommer närmast från en spetsseger i Östersund där hon utmanades av Check Me den sista biten, men enligt Lönn var det gott om kräm kvar i linorna vilket också var synintrycket.
- Hon är en häst som aldrig gör mer än det som krävs och när den smygkörda hästen utmanade till slut senast sträckte hon på sig. Det fanns alltså kräm kvar över linjen och segern blev behaglig, konstaterar Thomas.
Att växla upp och tävla på V75® brukar göra att de flesta drar öronen åt sig en aning, men för Mission Beach, Magnus A Djuse och Thomas Lönn är inställningen i princip den motsatta.
- Magnus sa efter loppet senast att hon inte ska tävla i enklare gäng – då skärper hon liksom inte till sig. Vid två tillfällen i Östersund bröt hon ut nästan ett spår i ledningen och hon har svårt att fokusera när hon inte har häst i närheten utvändigt.
- Att det är tuffare emot på V75 behöver därmed inte vara något minus. Då lär hon få sparring på utsidan hela vägen förutsatt att hon kommer till ledningen och det är gynnsamt för henne, berättar Bollnästränaren.

"Fördel kontra övriga"
Det är ett ungdomslopp som bjuds i V75-2 på lördag det finns en väldigt intressant aspekt i detta. Mission Beach är den enda häst i fältet som körts av lördagens kusk Magnus A Djuse i någon av sina fem senaste starter.
- Det är ju ruggigt tacksamt att vi kan få Magnus som kusk i ett lopp som detta. Han är samspelt med hästen och här har vi en fördel kontra övriga.
- Mission Beach är färsk i Klass I varför denna proposition var något mer gynnsam – både ur ett kusk- och penningperspektiv, konstaterar Lönn.
Oavsett resultat på lördag är tränaren själv inne på att det finns mycket kvar i Mission Beach för framtiden.
- Detta är en märr som håller bra kaliber och fortfarande har mycket utveckling kvar i kroppen.
- Hon har varit lite av en halvförbrytare med lite egna idéer, men jag tycker definitivt att hon har stabiliserats. Dock har hon en del som kan vässas till fortfarande – inte minst vad gäller utrustningen.
Mission Beach har visserligen fått en hybridvagn istället för en vanlig dito på sig i de två senaste starterna, men i övrigt går hon väldigt basic utrustad.
- Hon tävlar med skor runt om, öppet huvudlag samt fast huva, men vi har förhoppningar kring att kunna vässa till vissa bitar framöver – inte minst vad gäller huvudlaget.
- Jag tror att ett norskt huvudlag kan ge bra effekt på henne och var faktiskt nära att prova det här hemma för några månader sedan i ett jobb. Jag kände dock redan i stallgången att vi biter oss där bak om vi testar så det får vänta.
- Hon har en tendens att bara springa förbi hästarna närmast runt omkring henne när hon tävlar bakifrån, sedan nöjer hon sig med det. Mot bakgrund av detta hade ett såväl ett nytt huvudlag som ryckhuva varit spännande att testa, men vi sparar det tills vi känner att det är nödvändigt, avslutar Thomas Lönn innan han beger sig in i stallet igen för att sko om sitt vapen på V75 inför lördagen.

Robin Malmgren, Kanal 75


Enligt Trav Og Galopp-nytt har stjärntravaren Ecurie D. behandlats i höger framknä efter galoppen i finalen av Europaderbyt i fredags. Man hittad..


Enligt Trav Og Galopp-nytt har stjärntravaren Ecurie D. behandlats i höger framknä efter galoppen i finalen av Europaderbyt i fredags. Man hittade även små problem men ryggkotor som man fixat.
Enligt den norska facktidningen siktar tränaren Frode Hamre på Axel Jensens Minneslöp hemma på Bjerke 14 november och sedan förhoppningsvis Criterium Continental i Paris 27 december.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


En av Sveriges största träningsanläggningar för trav är till salu.Sedan ett dygn ligger Julmyra Horse Center till försäljning..


En av Sveriges största träningsanläggningar för trav är till salu.
Sedan ett dygn ligger Julmyra Horse Center till försäljning på bland annat Hemnet – prislappen 70 miljoner kronor.
Julmyra Horse Center ligger i Heby kommun, nordost om Morgongåva.
På anläggningen tränas i dag hundratals hästar och bland andra travtränarna Reijo Liljendahl, Katja Melkko, Jasmine Ising, Dennis Palmqvist, Daniel Parling, Björn Röcklinger och Petter Lundberg har versamhet på Julmyra.
 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-8 Memphis Front Lady Memphis Front Lady   [s 6] 2640/6 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-5 Dandy Candy Dandy Candy   [v 9] 1640/7 3 16.2 193
2015-11-06 2015-11-06 Boden-7 Made of Honor Ås Made of Honor Ås   [v 7] 1640/3 0 18.1 573
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-6 Dandy Candy Dandy Candy   [v 9] 2140/3 4 18.6 57
2015-10-29 2015-10-29 Boden-10 Made of Honor Ås Made of Honor Ås   [v 7] 2140/11 7 18.6 498
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Made of Honor Ås Made of Honor Ås   [v 7] 2160/15 0 18.5g 279
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-1 Miss Even* Miss Even*   [s 9] 2140/2 0 16.9 707
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-6 Dandy Candy Dandy Candy   [v 9] 2160/8 2 16.5 712
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-4 Dandy Candy Dandy Candy   [v 9] 2140/1 2 17.6 140
2016-12-30 2016-12-30 Romme-8 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2160/14 C 5 19.7 132
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1640/4 C 0 20.0g 174
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-2 Rubinola Rubinola   [s 8] 2660/2 C 0 g 676
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-2 Don Viking Don Viking   [v 7] 1640/3 D 0 g 470
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-7 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 4] 1640/6 D str
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-2 Dandy Candy Dandy Candy   [v 10] 1660/15 D 0 18.4 789
2016-11-05 2016-11-05 Boden-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2160/5 D str
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-9 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 8] 2160/10 B 3 16.7 29
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-4 Nordmin Nordmin   [v 13] 2140/1 D 1 27.8 432
2016-10-08 2016-10-08 Skellefteå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2140/12 D 2 16.7 64
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1640/1 D 2 15.9 17
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-9 Morgan Atlas Morgan Atlas   [v 6] 1640/6 B 0 20.1g 126
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-3 Miniskirt Minnie Miniskirt Minnie   [s 5] 2140/2 D 0 34.1g 105
2016-09-07 2016-09-07 Åby-3 Limousin Limousin   [v 8] 2140/10 D 6 17.1 241
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-10 Pampas S.I.R. Pampas S.I.R.   [h 8] 2140/7 C 4 16.0 101
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-9 Speedy Goldina Speedy Goldina   [s 8] 1640/6 B 2 14.8 80
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2140/11 D 0 17.3 121
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1646/6 C 1 14.5 20
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-8 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2140/3 D 7 18.0 228
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 Staro Evergreen Staro Evergreen   [v 9] 2140/9 D 4 14.9 571
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-7 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1640/4 A 1 15.3 26
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1660/3 A 1 16.5 25
2016-07-03 2016-07-03 Boden-2 Airborn Tooma Airborn Tooma   [v 12] 2180/9 C 0 19.7 1332
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2140/1 A 1 17.2 19
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-1 Wire Wire   [v 8] 2140/6 C 4 16.4 420
2016-06-18 2016-06-18 Boden-5 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 1640/12 D 0 17.9 373
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-5 Pine Rolls Pine Rolls   [v 8] 2140/9 D 2 14.5 265
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-2 Mr Rollercoaster Mr Rollercoaster   [v 7] 2140/11 B 3 18.4 47
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2160/4 B 1 15.8 45
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-1 Going Gunvald Going Gunvald   [v 9] 2140/1 D 0 18.2 328
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-7 Wire Wire   [v 8] 2140/3 C 0 23.0g 649
2016-06-03 2016-06-03 Umeå-5 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 1640/9 B 0 16.3 91
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-2 Wire Wire   [v 8] 1640/3 C 4 15.8 286
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-1 Gold Digger Gold Digger   [v 10] 2140/1 D 1 17.6 143
2016-05-19 2016-05-19 Boden-1 Chuckleberry* Chuckleberry*   [v 6] 2140/2 C 0 20.0g 368
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-3 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2160/8 A 0 16.1 244
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-9 Nimros Nimros   [v 9] 2140/1 D 2 19.2 211
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2160/8 A 1 16.7 42
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-7 Wire Wire   [v 8] 2140/2 D 4 19.1 127
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-10 Wire Wire   [v 8] 1640/8 D 5 16.0 564
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 6] 2140/10 A 0 g 145
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-2 Wire Wire   [v 8] 2160/5 C 3 17.1 66
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Wire Wire   [v 8] 2160/8 C 0 20.7g 225
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-6 Wire Wire   [v 8] 1640/8 C 3 17.9 204
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-6 Imperial Corner Imperial Corner   [v 6] 1660/8 B 0 21.1g 102
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-6 Dans Lukas Dans Lukas   [v 3] 2160/6 D 0 42.1g 56
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-4 Högheimsfax Högheimsfax   [v 7] 2160/7 C 0 g 214
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-7 Bone Machine Bone Machine   [v 6] 2160/9 C 0 16.6 613
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-1 Dans Lukas Dans Lukas   [v 3] 2160/4 D 2 38.7 170
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-7 Lincoln Brodde Lincoln Brodde   [v 7] 1640/1 D str
2017-11-23 2017-11-23 Bergsåker-4 Blisjur Blisjur   [v 9] 1660/4 C str
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-10 Amigo Brick Amigo Brick   [v 5] 2140/1 C 0 g 44
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-7 Ekavir Ekavir   [v 6] 1640/1 B 0 g 43
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-2 Blisjur Blisjur   [v 9] 2180/10 D 4 33.6 419
2017-10-16 2017-10-16 Boden-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2160/6 D 2 15.9 19
2017-10-13 2017-10-13 Umeå-1 Simb Taylor Simb Taylor   [s 7] 1640/2 D 7 16.3 892
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/5 D 1 16.7 18
2017-09-30 2017-09-30 Boden-1 Makin it Easy Makin it Easy   [v 6] 2160/6 A 2 16.1 51
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-7 Klack Kungen Klack Kungen   [v 9] 2140/4 D 0 g 824
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1640/2 D 1 13.4 20
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-7 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2160/8 C 4 17.0 22
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-12 Master Shark* Master Shark*   [v 7] 2140/7 D 6 16.4 324
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1660/8 D 1 14.3 24
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-4 Just a Little Star Just a Little Star   [v 7] 2140/7 B 0 19.8g 50
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/1 D 5 16.7 13
2017-08-19 2017-08-19 Umeå-2 Syster Sol Syster Sol   [s 5] 1640/11 C 0 26.5g 84
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1640/5 C 2 14.8 44
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-8 Fursten Aron Fursten Aron   [v 12] 2180/11 D str
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-6 Newman Broline Newman Broline   [v 7] 1640/1 D str
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-1 Blisjur Blisjur   [v 9] 1680/7 C 3 26.5 166
2017-07-28 2017-07-28 Visby-4 Bernardo Bernardo   [v 8] 1620/9 D 0 13.5 627
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-7 Mr Right Mr Right   [v 9] 2140/1 D 3 16.8 190
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-4 Carbon Comet Carbon Comet   [v 5] 2140/6 D 6 18.5g 147
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-2 Dandy Candy Dandy Candy   [v 11] 1660/12 D 6 17.5 537
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 5] 2140/10 B 3 16.2 73
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-9 Blisjur Blisjur   [v 9] 2180/11 C 3 28.9 340
2017-07-13 2017-07-13 Boden-4 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2160/11 D 1 15.6 14
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-4 Lord Photo Lord Photo   [v 11] 1700/14 A 0 g 63
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-4 Bernardo Bernardo   [v 8] 1640/7 B 1 14.8 60
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-2 Ortopedica Ortopedica   [s 5] 2140/10 D 0 16.4g 452
2017-07-06 2017-07-06 Boden-5 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/1 D 1 15.7 20
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 2160/7 B 5 20.5g 48
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-4 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/6 D 1 16.5 27
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-6 Miller Miller   [s 5] 2140/1 B 6 20.5g 113
2017-06-17 2017-06-17 Boden-5 Bellman Rapida Bellman Rapida   [v 9] 1640/7 D 6 16.0g 86
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Blisjur Blisjur   [v 9] 2160/6 D 6 28.8 375
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1640/8 D 1 14.6 103
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-3 Miller Miller   [s 5] 1640/3 C 0 22.8g 87
2017-05-31 2017-05-31 Boden-5 Miller Miller   [s 5] 2140/12 D 0 16.1 1481
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-9 Nordmin Nordmin   [v 14] 2140/2 D 0 g 500
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-4 Miller Miller   [s 5] 2140/3 C 5 17.1 180
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Ypsilon Hornline Ypsilon Hornline   [v 11] 1640/2 C 0 22.0g 231
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-5 Foot on the Gas Foot on the Gas   [v 8] 2180/7 C 8 18.6 313
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/4 D 3 15.1 142
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-7 Miller Miller   [s 5] 1640/3 C 3 16.4 23
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Amigo Brick Amigo Brick   [v 5] 2140/7 D 0 g 399
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-1 General Tooma General Tooma   [v 7] 2140/3 C 6 19.7 326
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-10 Miss Golden Quick Miss Golden Quick   [s 5] 2140/6 C 7 17.0g 204
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1640/3 D 6 16.9 52
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-4 Miller Miller   [s 5] 2140/1 C 1 17.4 28
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-1 Miller Miller   [s 5] 2640/1 C 5 21.1g 60
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-3 General Tooma General Tooma   [v 7] 2180/6 B 2 18.0 27
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-12 Miller Miller   [s 5] 2140/2 C 2 17.2 464
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-3 Cesar Fakse Cesar Fakse   [v 9] 2660/8 D 0 g 225
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-2 Scouby Djob Scouby Djob   [v 11] 2180/9 D 7 18.2 348
2017-01-28 2017-01-28 Bergsåker-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 1660/8 D 2 16.0 313
2017-01-20 2017-01-20 Romme-6 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 7] 2140/5 D 4 17.7 172
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-4 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 1660/7 B 1 16.2 286
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-2 Omaha Broline Omaha Broline   [s 7] 2660/12 D 7 20.1 577
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Peppe Lavec Peppe Lavec   [v 11] 2140/7 D 0 18.3 631
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-3 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 2140/3 D 0 17.7 414
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Seven Jersey Seven Jersey   [v 9] 2140/1 D 0 16.4 682
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 8] 2140/6 D 0 18.4 488
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-7 Level Change Level Change   [v 5] 2140/3 D 5 15.9 813
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-10 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 2140/3 B 6 19.2g 216
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Amigo Brick Amigo Brick   [v 6] 2140/8 D 1 15.9 213
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-9 Move that Face Move that Face   [v 9] 1660/5 D 3 16.1 153
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 I am Roar I am Roar   [v 4] 2140/9 D 7 19.3 173
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-1 Level Change Level Change   [v 5] 2140/9 D 0 g 229
2018-10-20 2018-10-20 Boden-10 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/7 D 0 15
2018-10-13 2018-10-13 Åby-1 Super Grabben Super Grabben   [v 5] 2140/10 C 0 g 106
2018-10-13 2018-10-13 Åby-7 Buck Boko* Buck Boko*   [v 10] 2140/1 C str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-5 Gaius F. Gaius F.   [v 5] 2140/8 D 2 18.9 74
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Punxsutawney Punxsutawney   [s 5] 2140/12 D 0 25.7 418
2018-10-08 2018-10-08 Boden-9 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2160/6 D 5 19.2 46
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-1 Level Change Level Change   [v 5] 2140/10 D 1 16.0 85
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/4 C 2 15.2 36
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-1 Tromb Tromb   [h 3] 2160/4 D str
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-2 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 2140/4 D 0 18.9 600
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-6 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 2140/1 C 4 16.5 367
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-7 Rote Jon Rote Jon   [v 13] 2140/5 C 3 26.9 344
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-6 Antti Sisu Antti Sisu   [v 7] 1640/2 C 5 17.5g 49
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 6] 2140/3 C 3 18.4 42
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2140/5 C 3 15.3 79
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-4 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 6] 2140/2 D 0 g 105
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-5 Classic Gentleman Classic Gentleman   [v 7] 2180/14 C 0 19.7 452
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 2140/6 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-5 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2140/2 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/5 B 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 1640/10 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-1 Skaane Jo Skaane Jo   [v 9] 1660/7 D 6 26.5g 320
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/7 C 2 16.2 23
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-6 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2660/12 B 0 18.5 301
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-1 Buck Boko* Buck Boko*   [v 10] 2140/5 C 1 14.9 41
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-1 Master Shark* Master Shark*   [v 8] 2140/7 C 3 15.5 48
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-2 Alva Sisu Alva Sisu   [s 7] 2160/9 B 0 20.9 133
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-5 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 7] 2140/1 C 5 17.1 380
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-6 Artig R.B. Artig R.B.   [v 6] 1660/6 B 0 g 29
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-3 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2660/12 D 0 20.0 1568
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2140/2 C 2 15.2 107
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-4 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/10 C 1 15.7 21
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-2 Blisjur Blisjur   [v 10] 2140/2 D 5 34.1 261
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-8 Social Network Social Network   [v 5] 1640/6 A 3 14.1 36
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/1 C 8 18.2 207
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-3 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2140/7 D 0 18.3 734
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-5 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 2160/5 D 5 29.6 98
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-5 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 1700/8 C 4 16.7 403
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-8 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2060/13 A 3 18.4 329
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 1640/9 D 5 14.3g 152
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-2 Artig R.B. Artig R.B.   [v 6] 2140/5 C 6 31.0 110
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-3 Palemtonian Palemtonian   [v 10] 2140/8 D 0 g 1939
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Amigo Brick Amigo Brick   [v 6] 2140/9 D 0 17.2 181
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-9 Theo d'Estino Theo d'Estino   [v 8] 2160/8 C 2 17.6 118
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-9 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/2 C 4 17.3 487
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-4 Social Network Social Network   [v 5] 2140/2 B 3 17.2 166
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-6 Lowe R.Ö.K. Lowe R.Ö.K.   [h 10] 1640/5 D 1 14.3 182
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-9 Affe Dara Affe Dara   [v 7] 2160/15 A 0 356
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 1640/2 C 6 16.6 192
2018-06-16 2018-06-16 Boden-6 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 1640/7 D 3 14.1 30
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-6 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 1640/7 D 6 16.0 217
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-8 Artig R.B. Artig R.B.   [v 6] 1660/11 B 1 29.0 104
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-7 Makin it Easy Makin it Easy   [v 7] 2160/7 B 2 17.2 80
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-4 Foot on the Gas Foot on the Gas   [v 9] 2140/3 D 8 17.1 481
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-5 Lindeberg Lindeberg   [v 7] 2160/6 D 1 16.6 30
2018-06-02 2018-06-02 Umeå-7 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2140/6 B 6 16.5 99
2018-06-01 2018-06-01 Boden-5 Obelix M.* Obelix M.*   [v 9] 2160/8 C 4 17.7 390
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-5 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 1640/10 D 0 11.9 1215
2018-05-20 2018-05-20 Dannero-7 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 8] 2640/1 D 0 16.7 1368
2018-05-15 2018-05-15 Solvalla-6 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 1640/7 D 0 13.4 373
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-6 Made by Southwind Made by Southwind   [v 7] 2160/5 B 7 20.2 185
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-9 Dans Lukas Dans Lukas   [v 4] 1640/2 D str
2018-05-10 2018-05-10 Boden-6 Scaramouche Scaramouche   [v 6] 2140/1 C 3 18.1 164
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-8 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/7 C 1 15.8 23
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-9 Åsarappen Åsarappen   [v 9] 2160/4 D 1 28.5 58
2018-04-26 2018-04-26 Boden-8 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 6] 1640/10 B 6 16.6g 60
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-3 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 1640/6 C 4 14.5 596
2018-04-16 2018-04-16 Romme-5 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2140/6 C 4 16.1 26
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-2 Super Eddie Super Eddie   [v 9] 2140/1 C 4 18.6 86
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-6 Lady Rigas Lady Rigas   [s 6] 1640/5 C 8 17.1 142
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-3 Macks Va Bene Macks Va Bene   [v 9] 1640/3 C 0 g 271
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-7 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 5] 1640/3 D 0 19.4 44
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-8 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2160/2 C 1 17.5 19
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Yellow Polka Yellow Polka   [v 6] 2140/1 D 6 18.9 200
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 8] 2140/1 D 1 17.5 23
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-4 Kattens Chamsin Kattens Chamsin   [v 8] 1640/7 C 1 14.6 51
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-4 Jenny Shore* Jenny Shore*   [s 6] 2160/6 B 0 18.2 304
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-1 Dans Lukas Dans Lukas   [v 4] 2160/6 D 0 g 54
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-2 Dans Lukas Dans Lukas   [v 4] 1660/6 C 1 37.2g 181
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-1 Dream de Night Dream de Night   [v 5] 2140/1 D 0 21.3 287
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-1 Level Change Level Change   [v 6] 2140/5 D str
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2140/8 D 0 g 414
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-7 Shiver W.F. Shiver W.F.   [s 6] 2140/7 B 0 17.8g 1055
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-8 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 2160/9 C 4 18.3 79
2019-10-31 2019-10-31 Boden-2 Makin it Easy Makin it Easy   [v 8] 2160/9 C 8 19.1 154
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-7 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2140/9 C 5 15.2 509
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-2 Level Change Level Change   [v 6] 2160/5 D 1 16.0 71
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-7 Line Select Line Select   [s 4] 2140/1 C str
2019-10-19 2019-10-19 Romme-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 1640/5 D 3 13.7 70
2019-10-12 2019-10-12 Åby-1 Pax Pax   [v 7] 2140/2 C str
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2160/11 D 1 17.2 22
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-8 Wik Faksen* Wik Faksen*   [v 6] 2140/8 A 1 32.7 65
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-9 I Am Ash I Am Ash   [v 8] 2140/2 D 0 19.6 552
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-2 Ailo Ailo   [v 8] 2180/11 B 3 29.2g 225
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-8 Flare Flare   [s 5] 2160/6 C 0 21.7 138
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-1 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2160/9 B 4 16.9 52
2019-09-27 2019-09-27 Boden-11 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 2140/2 B 3 16.9 46
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-7 Flare Flare   [s 5] 2140/5 D 0 g 130
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-9 Spiegelei Spiegelei   [v 11] 2640/14 D 0 17.6 1000
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2140/6 C 4 17.0 135
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-6 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2160/8 D 2 16.1 14
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Nisaba Nisaba   [s 4] 2140/6 D 0 21.6 277
2019-09-20 2019-09-20 Bergsåker-5 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/3 C 1 17.1 131
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-2 Ailo Ailo   [v 8] 2160/4 C 2 27.6 180
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2140/11 D 8 17.9 382
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-4 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 1640/7 D str
2019-09-09 2019-09-09 Boden-2 Stuart Little Stuart Little   [v 10] 2140/4 B 1 16.2 52
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-2 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/2 B 2 17.1 52
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-1 Ziggy Stardust Ziggy Stardust   [v 9] 1640/12 B str
2019-09-01 2019-09-01 Skellefteå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2160/8 C 1 15.8 23
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-2 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/6 C 5 24.1 24
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-1 Flare Flare   [s 5] 2140/5 C 6 17.9g 148
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-3 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 7] 2160/8 C 6 17.1g 150
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-6 Doitlikeaman Doitlikeaman   [v 9] 2140/4 D 7 17.1 338
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-9 Streamboy Streamboy   [v 5] 2140/3 D 0 g 910
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-8 Ruus Otto Ruus Otto   [v 9] 2160/3 D 3 28.0 73
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-2 Citadelle Citadelle   [s 8] 2140/1 D 3 18.1 114
2019-08-02 2019-08-02 Skellefteå-7 Chan Cha Na Chan Cha Na   [v 9] 2140/8 B 8 18.6 124
2019-08-01 2019-08-01 Åby-3 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 1640/7 C 5 12.8 687
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-5 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 7] 1640/2 B 2 15.1 17
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-2 Mia Sånna Mia Sånna   [s 5] 1660/6 B 0 g 82
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Madame af Djupmyra Madame af Djupmyra   [s 4] 2140/7 D 8 21.5g 315
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-1 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 7] 2140/3 B 1 16.9 39
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2140/6 D 2 14.9 382
2019-07-18 2019-07-18 Bergsåker-3 Ashbury Park Ashbury Park   [v 6] 2140/7 D 2 15.4 63
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-6 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 7] 2140/10 D 0 16.3 1405
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-2 Moflobo Moflobo   [v 12] 1640/2 D 0 g 152
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-4 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 1680/9 D 1 15.5 62
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-3 Lincoln Brodde Lincoln Brodde   [v 9] 2640/11 D 0 18.3 236
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-9 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/4 B 3 18.2 90
2019-06-24 2019-06-24 Boden-2 Mia Sånna Mia Sånna   [s 5] 2140/2 C 4 18.2 27
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-1 Flare Flare   [s 5] 2140/1 D 0 g 146
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2140/7 C 2 15.2 218
2019-06-15 2019-06-15 Boden-6 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 1640/4 D 3 12.9 206
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-5 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2160/2 D 1 26.3 38
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-1 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 7] 1640/6 C 5 16.3 78
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-6 Flare Flare   [s 5] 2140/1 D 0 g 46
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-2 Moflobo Moflobo   [v 12] 2140/2 D 0 g 572
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-3 Level Change Level Change   [v 6] 2140/1 D 0 17.3 660
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-7 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2140/8 D 6 26.9 365
2019-05-30 2019-05-30 Bergsåker-9 Chambaldi du Mirel Chambaldi du Mirel   [v 7] 1640/10 B 1 14.8 246
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2140/9 D 0 g 699
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-4 Moflobo Moflobo   [v 12] 2140/2 D str
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 Seven Jersey Seven Jersey   [v 10] 1660/7 C 4 17.0 971
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-8 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/3 D 2 18.0 44
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-3 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 5] 2140/2 D 4 17.6 382
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-1 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 5] 2140/7 C str
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2140/1 C 3 16.1 62
2019-05-02 2019-05-02 Boden-2 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2160/5 C 2 17.8 41
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-2 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 10] 1660/7 D 6 15.1 435
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-6 Flare Flare   [s 5] 2160/5 D 2 16.9 33
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Olymp Amok Olymp Amok   [v 8] 1640/7 C 0 g 589
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2140/10 D 3 15.4 632
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-1 Level Change Level Change   [v 6] 1640/6 C 2 14.9 63
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-10 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 2140/2 B 6 16.3 233
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 9] 2160/9 D 5 16.4 259
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-3 Flare Flare   [s 5] 1660/7 C 1 16.4 161
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-8 Björkekongen Björkekongen   [v 8] 1640/5 D 0 g 166
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-3 Comewithaflash Comewithaflash   [s 6] 2140/3 C 0 g 90
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-2 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 7] 1640/5 C 6 17.4g 364
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-5 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2160/5 D 0 23.7g 199
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Vidar Caprese Vidar Caprese   [h 6] 2140/2 C 0 g 77
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-1 Gobo's Mystery Gobo's Mystery   [v 7] 2140/1 D 4 17.1 287
2019-01-25 2019-01-25 Romme-5 Åsarappen Åsarappen   [v 10] 2160/9 D 0 29.3 293
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-1 Costa del Sol Costa del Sol   [s 7] 2160/6 D 0 19.2 628
2020-10-22 2020-10-22 Bergsåker-6 Ivarsjoker Ivarsjoker   [v 13] 2140/10 B 1 28.7 161
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-5 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/5 C 5 14.9 236
2020-10-10 2020-10-10 Åby-1 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2140/10 D 4 14.3 110
2020-10-06 2020-10-06 Boden-8 Bear Briar Bear Briar   [v 7] 1640/8 B str
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/4 C 4 15.6 89
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-3 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2140/11 B 0 20.1g 2318
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-12 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 1640/6 B 2 12.8 33
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-8 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 1660/8 D 1 16.0 123
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-6 Hibokongen Hibokongen   [v 12] 2140/9 D 5 25.7 1151
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-1 Apache Zenz Apache Zenz   [v 8] 2140/5 D 6 21.2g 330
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-4 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 8] 2140/7 D 3 17.8 439
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-5 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 1640/2 C 0 19.3g 37
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-6 Gillsin Gillsin   [v 11] 2140/4 D 8 17.7 760
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-7 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2660/8 C 6 17.9 211
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-8 Omaha Zenz Omaha Zenz   [s 6] 2160/4 A 1 16.5 28
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-9 Ortopedica Ortopedica   [s 8] 1660/9 D 0 21.3g 517
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-7 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 2140/10 B 4 15.0 57
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-2 Bear Briar Bear Briar   [v 7] 1640/8 B 3 14.6 23
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-3 Fanny Leader Fanny Leader   [s 5] 2140/4 B 0 16.4 104
2020-09-10 2020-09-10 Boden-4 Russjkat Russjkat   [v 5] 2140/7 B 1 16.5 70
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-1 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2660/6 C 5 18.2 130
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-3 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 8] 2140/10 D 1 17.7 41
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-4 Gillsin Gillsin   [v 11] 1640/7 D 0 16.9 427
2020-09-05 2020-09-05 Umeå-9 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2140/7 B 0 g 50
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-7 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/2 C 2 16.3 17
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/7 C 5 14.6 250
2020-08-23 2020-08-23 Boden-2 Kleppe Manden Kleppe Manden   [v 13] 2180/7 B 2 29.4 45
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 2160/8 D 8 16.1 286
2020-08-23 2020-08-23 Boden-5 Zaplac Zaplac   [v 6] 1640/3 C 4 15.7 349
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-1 Macbeth Broline Macbeth Broline   [v 11] 2140/6 C 4 18.9 124
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-12 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 1640/7 C 6 16.5 150
2020-08-16 2020-08-16 Dannero-6 Syria A.T. Syria A.T.   [s 6] 2160/4 D 1 17.0 46
2020-08-15 2020-08-15 Romme-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 1640/6 D 3 12.3 413
2020-08-12 2020-08-12 Boden-11 Russjkat Russjkat   [v 5] 2140/6 B 5 17.1g 109
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-2 Gillsin Gillsin   [v 11] 2140/5 C 5 19.9g 50
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2680/7 C 3 15.9g 57
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-3 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/5 C 5 16.9 351
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-7 Scarlet Songline Scarlet Songline   [v 8] 2140/2 D 6 17.8g 1356
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-3 Hibokongen Hibokongen   [v 12] 2160/7 C 5 27.1 702
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-1 Ävja Palema Ävja Palema   [s 6] 2140/3 C 0 g 288
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-7 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/1 C 4 17.7 164
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2160/5 D 1 15.6 17
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-3 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 8] 2140/6 C 0 19.2 400
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-4 Alva Maple Alva Maple   [s 7] 2160/6 D 0 19.5g 692
2020-07-24 2020-07-24 Umeå-8 Paradis d'Inverne Paradis d'Inverne   [v 8] 1640/10 D str
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/1 C 5 14.4 378
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-2 Bear Briar Bear Briar   [v 7] 1640/5 C 1 14.0 42
2020-07-13 2020-07-13 Skellefteå-3 Sambucus P.R. Sambucus P.R.   [v 9] 1640/10 A 0 14.6 93
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-4 Stella Gold Stella Gold   [s 8] 2140/3 C 3 17.5 105
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-5 Bara Fille Bara Fille   [v 9] 2160/9 B 5 30.0g 216
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-6 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/7 B 6 19.5g 77
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-4 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 11] 1640/5 D 0 19.0 1025
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-8 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 6] 1640/2 D 0 199
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-4 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 1640/9 D 7 14.7 1318
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-6 Minelli Minelli   [s 9] 1660/10 C 3 26.0 445
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-1 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 2140/5 C 5 15.5 179
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-5 Emilie K. Emilie K.   [s 6] 2140/12 B 7 16.6 459
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-7 Coal Trader Coal Trader   [v 10] 1640/12 B 0 14.9 553
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-8 Alva Maple Alva Maple   [s 7] 2140/3 D 0 228
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-1 Nike Victory Nike Victory   [s 4] 2140/6 B 0 19.8g 290
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-2 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 8] 2140/7 C 0 18.4g 164
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-10 Russjkat Russjkat   [v 5] 2160/10 A 5 16.1 146
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-2 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2160/10 A 5 17.1 84
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-9 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/8 D 1 14.1 252
2020-06-13 2020-06-13 Boden-2 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 1640/7 C 3 12.2 109
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-3 Ortopedica Ortopedica   [s 8] 1640/2 D 5 16.4 244
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-4 Nyby Dirty Money Nyby Dirty Money   [v 8] 2140/6 C 7 17.8 191
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-2 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 8] 1660/7 D 0 15.2 660
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-3 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/5 C 2 18.0g 22
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-5 Russjkat Russjkat   [v 5] 2160/14 C 3 16.3 188
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-6 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2160/7 D 7 15.3 833
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-8 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 1640/6 B 0 g 40
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-1 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 1640/1 B 1 15.2 78
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-2 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2680/7 B 2 17.0 113
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-8 Bear Briar Bear Briar   [v 7] 2140/7 B 1 16.1 90
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 1640/10 D 6 12.9 830
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-2 Ture S.E. Ture S.E.   [v 8] 2140/10 D 0 g 800
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-5 Minelli Minelli   [s 9] 1640/4 C 2 24.5 381
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-6 Malin Rigas Malin Rigas   [s 7] 2140/2 D 0 20.3 255
2020-05-21 2020-05-21 Bergsåker-7 Dream de Night Dream de Night   [v 7] 1640/1 C 6 18.2 163
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-2 Ringhio O.K. Ringhio O.K.   [v 10] 2140/1 D 6 19.1 161
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 8] 2140/15 B 0 18.4g 613
2020-05-14 2020-05-14 Boden-3 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2140/14 D 0 16.0 566
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-5 She's My Heaven She's My Heaven   [s 3] 2140/10 D 4 18.7 598
2020-05-11 2020-05-11 Umeå-7 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/3 D 1 17.9 22
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-6 Red Rock Canyon Ås Red Rock Canyon Ås   [v 5] 2140/2 B 4 16.6 61
2020-05-10 2020-05-10 Dannero-9 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2660/7 B 4 18.3 76
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-5 Super Eddie Super Eddie   [v 11] 1660/7 D str
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-7 Pinewood Man Pinewood Man   [v 6] 2140/7 D 0 17.6 365
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-2 Hibokongen Hibokongen   [v 12] 2180/8 C 1 28.0 60
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-9 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2660/11 B 8 22.4g 42
2020-04-30 2020-04-30 Bergsåker-4 Elit Håleryd Elit Håleryd   [v 12] 2140/7 C 0 g 360
2020-04-21 2020-04-21 Boden-4 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2140/1 D 2 16.2 274
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-9 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 8] 2180/9 B 6 18.4g 22
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-1 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 2140/6 D 4 15.5 461
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-12 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 3140/2 D 5 17.6 655
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-1 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 8] 1640/11 C 0 g 171
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-10 Flare Flare   [s 6] 1640/4 C 0 g 320
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-2 Minelli Minelli   [s 9] 2180/10 C 0 g 379
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-6 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 2640/13 D 2 16.2 719
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-3 Hakkestadhs Saga Hakkestadhs Saga   [s 8] 2140/6 D 0 19.9g 118
2020-04-04 2020-04-04 Boden-1 Maximillion Maximillion   [v 7] 2140/8 C 3 19.0 91
2020-04-04 2020-04-04 Boden-3 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2140/6 D 2 16.6 109
2020-04-04 2020-04-04 Boden-6 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 8] 2140/6 D 4 18.3 43
2020-04-04 2020-04-04 Boden-7 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2140/1 D 4 18.1 116
2020-04-04 2020-04-04 Boden-9 Kalles Caviar Ås Kalles Caviar Ås   [v 7] 2140/8 B 2 15.7 40
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-3 Ariel T.Dream Ariel T.Dream   [s 10] 1640/6 D 4 15.0 171
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-2 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2140/10 B 4 17.6 143
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-1 Minelli Minelli   [s 9] 1640/3 D 2 24.4 406
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-2 Amigo Brick Amigo Brick   [v 8] 2140/6 C 0 g 546
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-3 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2660/6 D 3 17.6 76
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-5 Gillsin Gillsin   [v 11] 2140/1 D 0 17.5 407
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-9 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 9] 2140/3 B 3 17.5 73
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-2 Ailo Ailo   [v 9] 2140/5 D str
2020-03-07 2020-03-07 Boden-4 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 9] 2140/1 D 4 16.4 95
2020-03-07 2020-03-07 Boden-7 Hanish Hanish   [v 7] 2140/10 D 0 24.7g 329
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-2 Jolly Jumper G.L. Jolly Jumper G.L.   [v 8] 2140/10 A 1 16.1 26
2020-02-21 2020-02-21 Romme-3 Ailo Ailo   [v 9] 2140/2 D 3 29.6g 712
2020-02-21 2020-02-21 Romme-10 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 8] 2140/3 B 0 20.4g 650
2020-01-17 2020-01-17 Bergsåker-3 Ailo Ailo   [v 9] 2140/1 C 4 29.0 383ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se