Carl-Erik Lindblom V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Carl-Erik Lindblom. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Carl-Erik Lindblom har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Carl-Erik Lindblom har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Carl-Erik Lindblom


Man hade bara två procent av spelet i ryggen.Det struntade Carl Philip Lindblom och Chapuy i då ekipaget brakade till ledningen och aldrig släp..


Man hade bara två procent av spelet i ryggen.
Det struntade Carl Philip Lindblom och Chapuy i då ekipaget brakade till ledningen och aldrig släppte någon in på livet i lördagens huvudlopp på Rommetravet.
- Han är startsnabb, hade bra spår över kort distans. Jag tyckte att det såg bra ut på förhand, konstaterade Lindblom som är son till toppkusken Carl-Erik Lindblom, men själv började köra lopp först 2019.
Det här var första gången han satt upp i gulddivisionen och första gången han fick segerdefilera i V75.
- Jag har haft några chanser på V75 förut, men schabblat till det. Skönt att den här satt. Hästen kändes kanonfin, lugn och på bettet hela vägen. Sedan stack han undan enkelt.
Först framme för att gratulera var pappa:
- Lite har han ärvt i alla fall… Men han är så lugn, det är lite Örjan (Kihlström) över honom. Han hetsar inte upp sig som jag gör. Jag har skällt på honom för att han började med det här, han var så duktig i golf. Men jag får väl ta tillbaka lite av det, han har talang, konstaterade Carl-Erik.
Ytterligare en Lindblom hade gjort tränarjobbet, nämligen pappas kusin Åke.
Och det kunde faktiskt ha blivit en skrälldubbel.
Lindblom junior drog nämligen till ledningen även i lärlingsloppet bakom Benita Winner, men fick sträcka vapen mot Katja Melkkos tuffing Edima och Andreas Lövdal.
- Jag trodde på två ettor, men det gick väl okej i alla fall, summerade Carl Philip sin dag på sant ”Lindblom-manér”.

Trippla dubbelvinnare
Istället blev det Lövdal som kunde vända hemåt med en dubbel då han följde upp med att sätta dit arbetsgivare Timo Nurmos-tränadee Express Love.
Detta efter en resolut styrning då man kämpade ner favoriten Global Crusader från utsidan.
- Jag tror inte att det är bra för hjärtat att köra sådana här hästar, man håller andan hela loppet, konstaterade Lövdal om hästen som hade galopperat i närmare hälften av karriärens starter.
Dubblar blev det även för Nurmos och Magnus A Djuse sedan Amalencius B.B. avrundat omgången med att snuva ledande L.L.Royal via ett sylvasst upplopp.
Djuses första seger kom i inledningen där Hannibal Face mosade konkurrenterna från dödens till glädje för tränaren Oscar Berglund.
- Jäkligt kul. Jag har haft så bra känsla efter förra starten att jag inte kunde förstå hur de skulle rå på honom, och idag gjorde de det inte heller. Det finns kapacitet och förutsättningar för högsta klassen. Sedan vill jag säga att jag inte har gjort något. Det är få förunnat att få hästar i den författning som han kom i. Vi får tacka och ta emot.

”Stark som en oxe”
Dödenskross på tiden 1.12,8/2 140 meter autostart var melodin även för Björn Röcklinger-tränade Neon Bank.
- Det är en fruktansvärt bra häst och det känns som att det finns mycket utveckling i honom. Han är stark som en oxe, förklarade körande Petter Lundberg sedan han hållit farten uppe.
Dagens jättefavorit Grisle Odin G.L. försvann redan i startögonblicket.
- Han vred sig åt vänster och var lite rädd när jag skulle volta med honom, att han skulle slå i hjulet, därför hade jag lite stöd med stången så att han skulle bli rakare. När jag vände upp honom så tog jag bort stången, men då helt plötsligt så bara bytte han sida, började dra vänster och hoppade. Hade jag vetat om att han skulle bete sig så så hade jag kanske kunna haft båda stängerna på honom i volten. Det är alltid en avvägning. Nu vet vi till nästa gång, föklarade gästkörande Björn Goop.
Det öppnade vägen för Svante Båths Gorm att dominera från ledningen för Ulf Ohlsson.
Sju rätt på V75 betalade 170 081 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


 Uttrycket ”stop-and-go” refererar till travlopp med kraftiga temposkiftningar, i regel sådana som går snabbt från börja..


 Uttrycket ”stop-and-go” refererar till travlopp med kraftiga temposkiftningar, i regel sådana som går snabbt från början, långsamt mitt i och sedan snabbt till slut.
Det är också det normala upplägget för trav på mindre banor och vanligt i Norden och Italien vilket leder till att en hög andel hästar vinner från ledningen.
Kontrasten finns i USA och i viss mån Frankrike där fler lopp körs i jämn fart.
För att det ska ske på svenska tusenmetersbanor krävs i regel att kuskarna där framme kivas om positionerna och det var precis vad som hände i The Owners Trophy.
Efter en långsam start satte Kim Eriksson resolut fart i tredjespår bakom Daniel Redéns nyförvärv Ready Tonight, men fick svar av Wish Me Magic som i sin togs emot av snabbstartande Condior.
Det gjorde att den senare kom upp till varvet på snabba 1.12,6.
För de härdade gulddivisionarna på tillägg blev det biljetten in i loppet. Först kom Beartime med en hastig attack på sista långsidan, men fångades upp av Ready Tonight som övertog kommandot.
När dessa duellerat stormade Antonio Trot fram och kopplade grepp, men hade i sin rygg Zarenne Fas.
- Det gick väldigt fort, så vi hade fullt sjå att hänga med där bak. När vi kom ikapp klungan 1 200 kvar så styrde jag på och fick bra ryggar. Men det var lite svårt att få ut honom i banan så det blev bra när vi kunde komma invändigt, förklarade Magnus A Djuse sin genialiska segerväg då han skar ner framför tappre Ready Tonight 100 kvar och kunde slugga sig förbi i allra sista steget.
Segertiden 1.11,7/2 160 meter innebar svenskt rekord för utlandsfödda äldre hästar.
- Hästen blev väldigt sjuk efter vintern i Frankrike och det var härligt att se honom tillbaka idag. Han gillar inte ”stop-and-go” och idag fick han det lopp han ska ha. Han är inte så lätt att styra, det är som att köra en bil med en stor motor, men en dålig ratt. Men vi jobbar på det, sade en nöjd Riordan som kunde räkna in 200 000 kronor i hästens första sulkyseger på nästan ett år.
Och det kan dröja länge till nästa gång.
- Vi siktar på att åka ner till Frankrike och prova monté den här vintern också. Montéloppen passar honom bättre eftersom det brukar bli full fart hela vägen, förklarade segertränaren.

Stenströmers nästa stjärna
Eriksson/Redén behövde emellertid inte åka hem tomhänta eftersom Onion San Tooma dessförinnan spårat runt om i tilltalande stil.
Åby har valt sin egen väg för att undvika ”stop-and-go” med två open stretch-spår över upploppet.
Det leder ofta till mer körning om ledningen och högre tempo, men den här kvällen var det ingen vinnare på V86 som använde ”snikspåret”.
Peter Untersteiner och Quenchless Tile eldade undan i smått överlägsen stil från ledningen medan Anders Svanstedt och Starbec’s A. to Z. blåste förbi konkurrenterna i ett stayerlopp där farten skärptes för varje varv.
Ulf Stenströmer lyckades med konststycket att vinna de två första avdelningarna.
Sannerligen ingen lätt sak under en Xpresskväll.
- Jag är jättestolt över hästarna, mös Stenströmer som själv var på Åby där han fick se sin segermaskin Calamari krossa motståndet utvändigt, men som så ofta skära ihop i travet sista biten.
- Calamari är helt makalös. Det är fruktansvärd inställning på den hästen, frågan är om jag haft någon häst med sådan inställning. Får jag till aktionen på honom till hundra procent så blir det min nästa stjärna, förklarade Stenströmer som därefter kunde snegla mot Solvalla och även se sitt nyförvärv Match’em sänka konkurrenterna den tunga vägen för Ulf Ohlsson.

Vann trots stor galopp
För omgångens två storfavoriter blev det tidig galopp.
Betting Pacer sedan hon blivit av med ledningen i ett lopp som föregicks av både omstart och avbruten start bakom bilen.
Det öppnade för kvällens knall då Carl Johan Jepson smög snyggt med Björn Goop-tränade Beauty Wind som avgjorde lekande lätt i ett överpacat lopp.
Viking Brodde hade däremot inget att skylla på då han inte alls ville gå iväg från sitt bakspår i amatörloppet. Men trots att markförlusten blev stor så dånade han runt konkurrenterna i spåren.
- Han är lite ivrig från början och får tusen ben, men det var bara att ta det lugnt och hålla tungan rätt i mun. Sedan var jag aldrig orolig, jag körde ju åt (Timo) Nurmos, konstaterade forne storkusken Carl-Erik Lindblom som vunnit över 3 400 lopp och nu knep sin största segercheck sedan 2014.
Den upphämtningen hindrade miljonutdelning på V86 där åtta rätt betalade 216 088 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Napoleon Cash hade inte startat sedan september, men visade ingen som helst ringrost. Carl Johan Jepson hade ingen brådska från start och så b..


Napoleon Cash hade inte startat sedan september, men visade ingen som helst ringrost. Carl Johan Jepson hade ingen brådska från start och så bara till att få iväg Napoleon Cash felfritt. Dryga varvet före mål valde Jepson att avancera fram utvändigt om ledande favoriten J.J.Stitch. I sista sväng fick Napoleon Cash vila lite i rygg innan han satte tänderna i ledaren på upploppet. Fyraåringen lekte sig till segern och han kan bli en attraktion i årgångsloppen framöver.
- Det är svårt att säga hur långt han kan räcka mot dom bästa. Han har ett fint kunnande och kommer att tjäna fina pengar, sade Andreas Lövdal.
En rejäl insats svarade även Alessandro Gocciadoro-tränade Apocalypto för tillsammans med Mika Forss. Trots en resa utvändigt ledaren i högt tempo klev Apocalypto bara ifrån sina motståndare in på upploppet.

Ingen hittade sju rätt
Omgången avslutade med tre skrällar och till slut var det ingen som hittade alla sju vinnare vilket betyder att det blir jackpot på Axevalla som arrangerar Grand Slam den 6 juni.
Största skrällen bjöd 74-årige Gunnar Kylén på med sin egentränade Mine Lotta. De mest betrodda konkurrenterna galopperade bort sig och lämnade vägen fri för Mine Lotta.
Carl Philip Lindblom vansläktas inte. Sonen till Carl-Erik Lindblom satt bakom Tonique, tränad av farbror Åke Lindblom, som fick ett fint lopp i draget och över upploppet var ledande favoriten Myse D'erpion mör i ledningen på den regntunga banan och var utan svar.
Överraskade gjorde också Ulf Ohlsson tillsammans med Valley Brodde som vann trots galopp 700 meter före mål. Upploppet var segt för många och Valley Brodde kom ikapp och hann få nosen först. Valley Brodde tränas av Daniel Redén som fick med sig ytterligare en seger. D.Day Zet tog ledningen i Grand Slam-inledningen och vann säkert.
Ingen utdelning på sju rätt, sex rätt betalar 22 726 kronor och fem rätt 1 103 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Lördagens V75-omgång i Örebro kryddas av finaler i korta E3 men också en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 60 miljoner kronor enb..


Lördagens V75-omgång i Örebro kryddas av finaler i korta E3 men också en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 60 miljoner kronor enbart på sju rätt. Det är fina lopp rakt igenom och i den första avdelningen är segervana Bo C. ett hett bud. Örebro-hästen är ett hemmahopp som tränas och ägs av amatören Bo E Nilsson, som även är uppfödare. ”Bosse” tog två V75-segrar i fjol och kvalade även in till Svenskt Travderby via en andraplats i försöket. I år har hästen varit ännu bättre och tagit fyra segrar på de fem senaste starterna.
– Bo C. (V75-1) skulle egentligen ha fem raka segrar. Han hade tagit greppet när han galopperade kort före mål för tre starter sedan. Det berodde på att vi hade verkat hovarna bak men inte fram. Det var enbart mitt fel och varken hästen eller Calles fel, säger Bo E Nilsson.
– Han har aldrig varit trött någon gång efter segrarna och har aldrig kommit upp i puls i loppen. Senast hade han hur mycket som helst kvar. Calle sa att det var synd att han inte hade haft framspår för då hade jag kört banrekord hur lätt som helst i Lindesberg. Hästen sprang som snabbast över mållinjen och enligt min PGS sprang han 1.03 över mål. Så fort kan de flesta hästar inte ens trava.
– Trots att hästen gjorde flera bra lopp i fjol så var det mycket stök. Han hade strul med dåliga blodvärden och överträning och massor av andra grejer. I år har han sluppit det och kunnat träna och tävla utan problem. Han var med i Derbyt i fjol och jag skulle bara se hur han var i uttagningsloppet och det var otroligt att han kvalade in till finalen med den lilla träningen som hästen hade i sig. Nu är han mer tränad och en helt annan häst, säger Nilsson.

Har fått Calle Lindblom att göra comeback
Bo C. körs sedan fem starter tillbaka av Carl-Erik Lindblom som också har blivit delägare i hästen. Lindblom slutade köra lopp 2015 men har kommit tillbaka i år och gör nu comeback på V75. Han kör Bo C. i den inledande avdelningen och har spår åtta. Distansen är 2140 meter med voltstart.
– Calle hade slutat köra lopp men var lite sugen att köra Bo C. Han frågade mig om han fick börja köra hästen och det har gått bra. Calle har kört över 30 000 lopp och har rutin och så känner han hästen nu. Det är en fördel att ha samma kusk hela tiden för då vet han precis hur han fungerar.

”Springer en 1.10-tid – fått höga bud på hästen”

Vad säger du om uppgiften och vinstchansen i V75-1?
– Det är stängt läge med spår åtta men han kommer nog ut på något vis. Sedan ska han räknas med kraftig vinstchans. Hade det varit 2140 meter med bilstart så springer han en 1.10-tid. Jag tror i alla fall att han kan sänka sitt rekord med två sekunder och jag tror inte att det finns någon som har en lika bra häst med i loppet. Jag har fått ett högt bud från en av Frankrikes bästa tränare som ville köpa honom men jag har en plan för den här hästen och har betydligt högre mål än Gulddivisionen.
– Jag tror att han vinner. Kommer han ut så spelar det ingen roll om han får gå i dödens för jag tror att han kommer att göra en jätteprestation. Hästen har känts ännu smidigare i träningen efter senaste loppet och blir bara finare och finare. Sedan är det ju så att trav är trav och allt kan hända men varför ska jag hålla på och knussla när jag tror på min häst.
– Jag hade inte varit det minsta rädd för att starta i Jubileumspokalen även om Who’s Who och Milliondollarrhyme är två riktigt fina hästar. Min häst känns så makalöst fin och är under kraftig utveckling. Han är fruktansvärt bra helt enkelt, säger Bo E Nilsson.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, jag tror inte att det behövs. Han har gått med skor hela tiden och det är inte aktuellt att ändra något nu. Det finns således växlar kvar att dra på honom framöver.

Michael Carlsson, Kanal 75


Redan 2012 körde Åke Lindblom in sig i Tusenklubben för kuskar.– Att träna och utveckla en häst till en vinnare är en st&ou..


Redan 2012 körde Åke Lindblom in sig i Tusenklubben för kuskar.
– Att träna och utveckla en häst till en vinnare är en större konst än att välja bland topphästar och köra lopp på lopp. Inte så många har tränat tusen vinnare, säger Åke Lindblom och fortsätter:
– Min tränarfilosofi är enkel: hästar ska få vara hästar och de ska ha de bra. På min gård Gröndal får hästarna vara ute i stora hagar med skog, berg och dalar. Blir hästarna slitna får de vila, jag undviker behandlingar. Sunt förnuft ska råda.

Travet i släkten
Åkes pappa var travtränare, liksom hans farfar och fyra morbrödrar. Som medlem i den framgångsrika Lindblom-släkten har väldigt mycket i Åkes liv kretsat kring hästar och travsport. På vägen har han jobbat för bland annat Sven Lindblom, Carl-Erik Lindblom och den store läromästaren Sören Nordin samt under en kortare tid hos USA-legendarer som Stanley Dancer och Howard Beissinger. Åke tog första segern 21 år gammal 1975. Segervapen var Piccadilly Speed på Rommetravet.

”En kanonstart”
Sedan 1988 är Åke Lindblom professionell tränare på Örebro och huserar på campen Gröndal utanför Arboga med ett stall på runt 35 hästar.
Karriären fick en riktig rivstart då Åke omgående toppade med temperamentsfulla ballerinan Viva Mon i storloppet Drottning Silvias Pokal 1989.
– Vivas Mon var en skarp dam med humör och hennes storloppsseger blev en kanonstart för min tränarkarriär.

Åke Lindbloms stjärnparad
Från en 30-årig framgångsrik tränarkarriär finns förstås många andra stjärnor att lyfta fram:
Eko Dardanelli (18 segrar), Earnest (18 segrar), Åke (12 segrar, 2 mkr) I Saw Molly (6 segrar) och hennes son I Saw You (21 segrar, 3 mkr), unghäststjärnan Gatzy Lavec (7 segrar, 2 mkr), Confess Arnie (14 segrar, 2,4 mkr, vinnare på franska banan Vincennes), French Cocktail (19 segrar, 2 mkr), Lugdunum (20 segrar, 1,5 mkr), Winning Love (21 segrar, 2,4 mkr, vinnare av Harper Hanovers lopp), A.Hannibal (13 segrar, 1,7 mkr) och förstås Sauveur, en skör häst som Åke förvandlade till en stjärna. Tillsammans tog de 16 segrar och på bankboken låg 3 mkr innan deras vägar skiljdes.
– Sauveur är den mest kapable jag tränat, men det är Lugdunum som ligger mig närmast om hjärtat. En stor ståtlig fransk travare, fux med bläs, som inte var helt travsäker men som jag vann 20 lopp med.
Framtiden?
– Den ser jag som alltid mycket positivt på. Jag har en jättefin gård och bland annat ett gäng 2-åringar i stallet som jag är mycket nöjd med.

Svensk Travsport


På tisdagskvällen kördes sjätte upplagan av loppet för legendarerna i sporten, det vill säga kuskar som egentligen slutat kö..


På tisdagskvällen kördes sjätte upplagan av loppet för legendarerna i sporten, det vill säga kuskar som egentligen slutat köra lopp. 
För andra året i rad gick segern till Norge genom Thor Borg som ledde loppet från start till mål med Peter Untersteiner-tränade holländaren Heart Of Steel.
Själva loppet i sig blev tämligen odramatiskt. I sista sväng såg det dock ut som Olle Goop – nybliven 75-åring – skulle kunna utmana med den italienska treåringen, tillika loppets favorit, Zidane Grif men hästen galopperade innan man nått upploppet och segern för Thor Borg blev enkel.
-Ja det var full kontroll hela vägen sade segerkusken Thor Borg som gjorde segergest i god tid före mållinjen.

Lindblom kanske fortsätter?
Tvåa blev Green Keeper U.S. körd av Carl-Erik Lindblom som inte hade kört travlopp sen han lade körhandskarna på hyllan för tre år sen, men som nu öppnar dörren för att fortsätta köra.
- Skulle jag få köra nån bra häst, ja. Ringer nån av de stora tränarna då kommer jag sa Carl-Erik Lindblom.
Bronspengen i Ahlsell Legends gick till Invincible H.C., körd av Stig H Johansson.

Henrik Lundell, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-11 Triton Hall Triton Hall   [v 6] 2100/4 D 5 19.0 76
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Big Boy Blue Big Boy Blue   [v 5] 1609/7 A 3 15.2 39
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-3 Real Doc Real Doc   [v 6] 2140/11 C 6 16.4 41
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-5 Green Keeper U.S. Green Keeper U.S.   [v 4] 2140/6 C 2 14.7 94
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 11] 2640/1 B 4 14.8 350
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-1 Dansa Dansa   [s 5] 2160/6 B 4 17.7 46
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-4 Moolger Moolger   [v 6] 2140/1 D 0 16.6 161
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-9 Bo C. Bo C.   [h 5] 2100/11 B 0 g 39
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Nontoxic Nontoxic   [v 6] 2140/2 D 0 16.8 149
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-5 Kajsa T.J. Kajsa T.J.   [s 7] 2140/3 C 0 17.0 344
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-11 Dansa Dansa   [s 5] 2160/7 A 2 16.7 101
2019-11-02 2019-11-02 Solvalla-9 Bo C. Bo C.   [h 5] 2140/2 B 0 g 82
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-10 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 9] 2140/5 B 0 16.8g 188
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-5 So Bear So Bear   [s 5] 1640/5 C 1 11.8 69
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-5 Dansa Dansa   [s 5] 2140/10 A 0 g 140
2019-10-20 2019-10-20 Örebro-10 Bo C. Bo C.   [h 5] 2609/9 B 3 14.4 38
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-4 Cson Marje Cson Marje   [s 5] 2140/2 D 0 17.0 267
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-5 Real Doc Real Doc   [v 7] 2160/9 C 4 16.8 143
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-1 Dansa Dansa   [s 5] 2100/4 B 2 17.3 20
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Bo C. Bo C.   [h 5] 3160/12 C 0 g 33
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-8 Son of Triton Son of Triton   [v 7] 1640/10 C 0 12.6 254
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-10 Dansa Dansa   [s 5] 2140/6 B 7 18.8 100
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-5 Bo C. Bo C.   [h 5] 2140/8 C 2 13.9 36
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-5 Bo C. Bo C.   [h 5] 1640/10 A 1 11.5 15
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-6 Bacchus L.I. Bacchus L.I.   [v 4] 2140/6 C 0 16.6 116
2019-07-26 2019-07-26 Lindesberg-9 Dansa Dansa   [s 5] 2160/13 B 8 16.9 196
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-9 Dansa Dansa   [s 5] 2140/8 B 0 g 119
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-9 Bo C. Bo C.   [h 5] 2100/8 B 1 13.6 42
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-8 Bransbys Juke Box Bransbys Juke Box   [v 6] 2640/12 A 1 16.9 38
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-6 Running Young Running Young   [v 10] 1640/10 C str
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-8 Moons Blåljus Moons Blåljus   [v 4] 2140/3 C 0 15.9 103
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Bo C. Bo C.   [h 5] 2160/9 A 0 g 17
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-12 Jessie Jovalley Jessie Jovalley   [s 4] 2140/1 C 3 17.7 31
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-2 Uakari Uakari   [v 6] 2140/8 B 0 16.8g 35
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-5 Dansa Dansa   [s 5] 2140/11 C 6 21.7g 139
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-5 Bo C. Bo C.   [h 5] 2140/5 B 1 14.5 22
2019-06-04 2019-06-04 Solvalla-7 Uakari Uakari   [v 6] 2640/1 B 3 16.1g 66
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-6 Sten Åke Sten Åke   [v 6] 2100/5 C 3 17.8 27
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-1 Dansa Dansa   [s 5] 2140/9 D 0 21.6g 105
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-4 Bo C. Bo C.   [h 5] 2660/11 A 1 14.9 20
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-3 U.B.Cool U.B.Cool   [v 5] 2140/11 A 3 15.2 46
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-8 Sten Åke Sten Åke   [v 6] 2100/2 B 2 16.5 28
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Saint Gerda Saint Gerda   [s 7] 2680/15 B 0 19.9g 153
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-5 Dandy Day Dandy Day   [v 5] 2100/9 D 0 g 465
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-3 Sparkling Diamond Sparkling Diamond   [s 4] 2140/5 A 8 17.9g 35
2020-12-17 2020-12-17 Örebro-2 Dansa Dansa   [s 6] 2100/2 D str
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-1 Dansa Dansa   [s 6] 2160/8 D str
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-8 U.B.Cool U.B.Cool   [v 6] 2640/2 D 0 15.9 62
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-10 Aina Kristina Aina Kristina   [s 3] 2140/8 D str
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-11 President Bubbel President Bubbel   [v 4] 2140/4 D 0 19.0 234
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-9 Dansa Dansa   [s 6] 2140/4 D 5 18.0 399
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-7 B.B.S.Diamant B.B.S.Diamant   [s 5] 2140/5 D str
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-8 Makin' Magic Makin' Magic   [v 4] 2640/2 A 1 17.5 22
2020-11-05 2020-11-05 Mantorp-2 President Bubbel President Bubbel   [v 4] 2160/12 C 7 18.5 1529
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-11 Kålland Kålland   [v 8] 2160/4 D 0 g 341
2020-10-21 2020-10-21 Solvalla-4 Addiction Addiction   [s 5] 2140/12 C 5 14.4 239
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-3 President Bubbel President Bubbel   [v 4] 2140/11 C str
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-2 Jordan Star Jordan Star   [v 4] 2140/5 C 4 18.3 78
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-5 Dansa Dansa   [s 6] 2100/3 C 3 16.3 622
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-10 Filidor d'Odyssee Filidor d'Odyssee   [v 5] 2160/10 C 0 16.5g 201
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-7 Love Dee Love Dee   [s 3] 2140/4 D 0 18.5g 254
2020-08-20 2020-08-20 Örebro-1 Imperatore Doc Imperatore Doc   [v 2] 1640/4 C 5 17.0 405
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-9 Filidor d'Odyssee Filidor d'Odyssee   [v 5] 2100/2 D 7 15.5 247
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-7 Power Doc Power Doc   [h 2] 1640/4 D 3 18.7g 299
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-9 Farica Farica   [s 5] 1640/1 B 1 15.5 43
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-8 Gracile Gracile   [s 4] 2160/5 D 0 21.5 60
2020-08-12 2020-08-12 Mantorp-1 Nowagora Nowagora   [s 5] 2140/4 B 2 17.1 45
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-6 B.W.Spica B.W.Spica   [s 2] 1640/7 D str
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-5 Estelle Godiva Estelle Godiva   [s 3] 2100/8 C 7 18.4 480
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-8 Zolasoray O.O. Zolasoray O.O.   [v 7] 1660/11 D 0 g 552
2021-12-02 2021-12-02 Örebro-4 U.B.Cool U.B.Cool   [v 7] 2100/11 D 0 15.8 420
2021-12-01 2021-12-01 Åby-9 Tonique Tonique   [s 5] 1640/4 D 4 12.7 464
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-4 Sixten R.P. Sixten R.P.   [v 5] 2100/8 D 0 17.3 1340
2021-11-25 2021-11-25 Örebro-3 Sweet Solway Sweet Solway   [s 4] 2100/1 D 0 17.9 413
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-9 Whitelighttrotter Whitelighttrotter   [s 5] 2140/13 B 1 14.1 29
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-7 Zacapa Zacapa   [v 5] 2140/10 D 0 g 555
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-6 Virginia Dream Virginia Dream   [s 8] 1640/3 D 3 14.3 177
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-3 La Brebro La Brebro   [s 6] 2140/3 C 5 15.6 199
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-2 Last Dance Boko Last Dance Boko   [h 3] 2140/9 C 0 18.6 213
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-9 Fabrice Lascaux Fabrice Lascaux   [h 6] 2100/1 D 0 19.6 183
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-8 Walk the Talk Walk the Talk   [v 4] 2100/13 B 2 18.2 71
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-5 Askö Winn Askö Winn   [s 7] 2100/9 C 4 16.6 64
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-3 Rapido Va Bene* Rapido Va Bene*   [v 12] 2100/6 C 3 14.2 104
2021-10-23 2021-10-23 Örebro-9 Tonique Tonique   [s 5] 2100/2 C 5 13.0 119
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-5 Askö Winn Askö Winn   [s 7] 2140/7 B 5 16.3 90
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-3 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 8] 2140/10 D 7 15.8g 326
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-1 Guepe du Colombier* Guepe du Colombier*   [s 5] 2140/4 D 5 17.1 383
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-10 Lecompte Lecompte   [s 10] 2140/6 D 5 17.9 186
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-9 Si Belle Q.C. Si Belle Q.C.   [s 8] 2140/6 D 0 g 558
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-8 Voltigeur de Bon Voltigeur de Bon   [v 5] 2140/4 C 3 17.6 116
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-7 Niklas M.J. Niklas M.J.   [v 7] 2140/2 B 1 14.0 54
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-7 Last Dance Boko Last Dance Boko   [h 3] 2140/5 C 7 22.0g 62
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-6 Mr Creation Mr Creation   [v 9] 2160/8 C 0 16.1 167
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-4 Livi Mermaid Livi Mermaid   [s 7] 2140/7 B 0 16.4g 146
2021-10-07 2021-10-07 Örebro-6 Madonna Morique Madonna Morique   [s 5] 2100/13 D 0 16.3 1133
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-6 Budets Lasse* Budets Lasse*   [v 7] 2660/3 D 0 19.2g 118
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-4 Dansa Dansa   [s 7] 2180/9 B 0 g 175
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-3 B.W.Spica B.W.Spica   [s 3] 2100/5 D 4 17.1 300
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-9 Bonnie Pearl Bonnie Pearl   [s 3] 2100/12 D 0 18.6 342
2021-09-30 2021-09-30 Örebro-7 Circe Circe   [s 2] 1640/3 B 4 21.2g 371
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-10 Francine Lascaux Francine Lascaux   [s 6] 2100/7 C 2 16.5 114
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-9 Squiggly Squiggly   [v 5] 2100/11 A 5 18.4 104
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-7 Niklas M.J. Niklas M.J.   [v 7] 2100/2 B 2 15.5 36
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-6 Prince Rockbank Prince Rockbank   [v 7] 2100/1 C 7 18.5 98
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-5 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 8] 2100/6 D 6 17.7 164
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-4 Sweet Muscles Sweet Muscles   [s 4] 2140/2 D 2 17.4 34
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-3 Global Wonderful Global Wonderful   [s 6] 2100/11 A 1 15.6 35
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-10 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 7] 2160/7 D 3 16.8 123
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-8 Fabrice Lascaux Fabrice Lascaux   [h 6] 2100/9 D 8 18.6 161
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-7 Budets Lasse* Budets Lasse*   [v 7] 2100/2 D 1 14.0 28
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-5 Motoyi Goj Motoyi Goj   [s 8] 2100/9 D 8 16.1 353
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-4 Francine Lascaux Francine Lascaux   [s 6] 2100/15 C 7 17.0 275
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-2 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 8] 1609/12 A 3 13.0 141
2021-09-01 2021-09-01 Solvalla-5 Appasso Appasso   [h 4] 2140/3 B 1 14.3 20
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-10 Dansa Dansa   [s 7] 2640/1 C 5 17.3 96
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-1 Circe Circe   [s 2] 1640/4 C 5 17.7 214
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-7 Anna Baffel Anna Baffel   [s 9] 2140/1 B 1 16.1 45
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-5 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/4 C 4 15.2 91
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-4 Look Ecus Look Ecus   [s 4] 2140/2 C 1 15.5 46
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-9 Illusionist Illusionist   [s 7] 2140/2 D 6 19.3 170
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-8 Jojo Dox Jojo Dox   [v 8] 1640/2 D 3 33.4g 82
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-6 Lyssum Lyssum   [s 6] 2140/10 D 7 16.8 195
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-5 Broadway Oro Broadway Oro   [v 4] 2140/11 B 5 19.1 44
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-3 Broccoli Bell Broccoli Bell   [s 4] 2640/1 B 7 20.7g 31
2021-07-18 2021-07-18 Lindesberg-2 Fossens Wally Fossens Wally   [s 6] 2140/8 C 1 15.3 13
2021-07-01 2021-07-01 Örebro-9 Squiggly Squiggly   [v 5] 2180/14 B 0 17.2 198
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-8 Billy Idol Billy Idol   [v 4] 2140/1 C 3 16.3 51
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-5 Lord of Stonecroft Lord of Stonecroft   [v 5] 1640/8 D 3 14.4 534
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-3 Beluga Winner Beluga Winner   [v 5] 1640/8 B 0 13.8 236
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-10 Lady D.Brew Lady D.Brew   [s 4] 2140/8 C 0 g 138
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-8 La Brebro La Brebro   [s 6] 2140/1 C 3 16.0 92
2021-06-26 2021-06-26 Lindesberg-6 Black Eagle Black Eagle   [v 4] 2140/5 D 4 17.1 57
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-8 Slimfit Slimfit   [v 6] 2140/13 A 0 16.2 75
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-7 Dansa Dansa   [s 7] 2640/8 C 6 16.9 78
2021-06-21 2021-06-21 Mantorp-6 Ulf Eme Ulf Eme   [v 10] 1640/4 D 7 15.1 418
2021-06-21 2021-06-21 Mantorp-4 Prince Rockbank Prince Rockbank   [v 7] 2140/9 B 0 g 29
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-9 Tazette Tazette   [s 4] 2160/8 D 5 17.9 112
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-7 Guiseppe Boko Guiseppe Boko   [v 8] 2140/3 C 0 15.7g 98
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-6 Sweet Solway Sweet Solway   [s 4] 2140/5 C 3 16.4 99
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-5 Billie Holiday Billie Holiday   [s 5] 2100/7 A 2 16.1 37
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-8 Michelangelo Zon Michelangelo Zon   [h 4] 2140/8 A 0 16.7 330
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-12 Prince Rockbank Prince Rockbank   [v 7] 2140/4 A 4 15.6 82
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-11 Shemeansmuscle Shemeansmuscle   [s 4] 2140/3 D 4 15.8 87
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-7 Titan Igiro Titan Igiro   [v 9] 2140/1 B 2 13.5 173
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-5 Jennie Jovalley Jennie Jovalley   [s 8] 2140/5 D 5 15.8 130
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-10 Dansa Dansa   [s 7] 2140/13 A 1 15.9 26
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-4 Beluga Winner Beluga Winner   [v 5] 1640/4 B 3 12.2 269
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-1 Feelgood Pepper Feelgood Pepper   [v 5] 2140/2 D 1 16.2 44
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-9 Starchip S.S. Starchip S.S.   [v 4] 2160/14 D 0 24.2g 885
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-9 Incredible Rex Incredible Rex   [v 10] 2140/11 B 0 15.7 234
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-8 Ridgehead Popeda Ridgehead Popeda   [s 4] 2160/11 B 4 15.8 504
2021-05-24 2021-05-24 Mantorp-2 Dansa Dansa   [s 7] 2140/7 D 3 14.7 727
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-11 Shemeansmuscle Shemeansmuscle   [s 4] 2140/9 D 0 g 287
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-8 Bal Bora Bal Bora   [v 8] 2160/12 D 0 16.6 1021
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-5 Flash Håleryd Flash Håleryd   [v 9] 2180/10 B 8 14.8g 227
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-4 Grimm Majyc Grimm Majyc   [v 5] 2640/5 D 5 19.3 110
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-3 Power Glide Power Glide   [v 4] 1660/8 C 5 17.9 449
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-8 Shemeansmuscle Shemeansmuscle   [s 4] 2140/10 C 8 19.4 74
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-6 Tournado Dream Tournado Dream   [v 8] 2140/6 B 2 15.7 59
2021-05-08 2021-05-08 Lindesberg-3 Niras Bellatrix Niras Bellatrix   [s 7] 2140/7 D 0 21.7g 259
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-9 Zinderellaz Zinderellaz   [s 4] 2140/6 D 7 17.1 285
2021-04-26 2021-04-26 Mantorp-5 Digital Box Digital Box   [v 11] 2140/7 D 8 16.0 400
2021-04-22 2021-04-22 Örebro-5 Dansa Dansa   [s 7] 2660/7 D 5 18.5 303
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-8 Rocking Flax Rocking Flax   [v 5] 2140/4 C 2 14.0 21
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-4 Diaz Diaz   [s 5] 2140/1 B 6 17.0 75
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-11 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 9] 2140/5 D 0 17.8 644
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-10 Scot Launcher Scot Launcher   [v 10] 2100/9 C 0 g 537
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-2 Dansa Dansa   [s 7] 2100/13 C 7 17.7 586
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-3 B.W.Spica B.W.Spica   [s 3] 2140/9 C 0 22.4g 276
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-9 Rafiki Fri Rafiki Fri   [v 8] 2140/6 D 4 14.7 59
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-3 Love Dee Love Dee   [s 4] 1609/1 B str
2022-12-17 2022-12-17 Romme-7 Coquina Beach Coquina Beach   [s 3] 2140/7 D 0 15.4 588
2022-11-30 2022-11-30 Solvalla-8 Coquina Beach Coquina Beach   [s 3] 2140/3 D 0 14.4 64
2022-11-18 2022-11-18 Örebro-4 Coquina Beach Coquina Beach   [s 3] 2100/9 D 3 15.6 475
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-8 Appasso Appasso   [h 5] 2640/7 D 5 13.6 184
2022-11-04 2022-11-04 Solvalla-9 Nail'em Nail'em   [v 3] 2660/7 A 2 17.3 32
2022-11-04 2022-11-04 Solvalla-5 Coquina Beach Coquina Beach   [s 3] 2140/12 D 8 15.7 858
2022-11-03 2022-11-03 Örebro-4 Madonna Morique Madonna Morique   [s 6] 2160/10 D 0 16.0 965
2022-11-03 2022-11-03 Örebro-3 Pagani Hall Pagani Hall   [v 3] 2140/7 C 5 19.3 165
2022-10-29 2022-10-29 Romme-12 Coquina Beach Coquina Beach   [s 3] 2140/14 D 3 16.1 444
2022-10-27 2022-10-27 Örebro-6 Tonique Tonique   [s 6] 2100/10 B 1 14.0 27
2022-10-23 2022-10-23 Solvalla-8 Appasso Appasso   [h 5] 2140/11 C 3 14.0 106
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-10 Coquina Beach Coquina Beach   [s 3] 2100/2 D 2 15.6 367
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-5 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 9] 2100/15 D 0 17.7g 577
2022-10-06 2022-10-06 Örebro-3 Fixie Fixie   [s 10] 2180/12 C 0 20.6g 78
2022-09-30 2022-09-30 Solvalla-3 Circe Circe   [s 3] 2140/5 C 0 16.5 859
2022-09-30 2022-09-30 Solvalla-1 Equette Hall Equette Hall   [s 3] 2140/7 D 8 17.0g 134
2022-09-28 2022-09-28 Solvalla-4 Thai Swagger Thai Swagger   [v 6] 2140/7 C 0 14.3 61
2022-09-08 2022-09-08 Örebro-10 Martin V. Martin V.   [v 4] 2100/8 B 0 16.8 25
2022-08-31 2022-08-31 Solvalla-8 Viking Brodde Viking Brodde   [v 7] 2640/9 B 1 14.7g 14
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-5 Cuenca Cuenca   [v 6] 2140/1 B 7 15.7 51
2022-08-10 2022-08-10 Mantorp-2 Arcoveggio Arcoveggio   [v 4] 2640/2 B 1 15.6 37
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-6 Alfas Ice Man Alfas Ice Man   [v 9] 2160/9 D 3 17.5 233
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-4 Carbure Carbure   [v 10] 2180/8 C str
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-10 Kiera Boko Kiera Boko   [s 5] 2140/9 C 4 20.9 168
2022-07-10 2022-07-10 Lindesberg-8 Lady D.Brew Lady D.Brew   [s 5] 2140/7 D 2 17.1 64
2022-06-25 2022-06-25 Lindesberg-4 Moon Zappa Moon Zappa   [s 7] 1640/1 D 0 g 64
2022-05-30 2022-05-30 Lindesberg-8 Olympia Sånna Olympia Sånna   [s 6] 2140/12 A 0 20.1g 243
2022-05-30 2022-05-30 Lindesberg-7 Anneros Edvard Anneros Edvard   [v 7] 1640/4 D 7 29.5 305
2022-05-30 2022-05-30 Lindesberg-6 Diamond Sid Diamond Sid   [s 3] 2140/7 C 4 17.4 277
2022-05-30 2022-05-30 Lindesberg-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 11] 2140/1 D 0 17.3 854
2022-05-23 2022-05-23 Färjestad-9 Arevs Madicken Arevs Madicken   [s 6] 2180/7 B 2 32.3 76
2022-05-23 2022-05-23 Färjestad-6 Moon Zappa Moon Zappa   [s 7] 2140/8 B 1 13.1 32
2022-05-23 2022-05-23 Färjestad-5 Martin V. Martin V.   [v 4] 2140/12 C 0 g 26
2022-05-13 2022-05-13 Romme-6 Moon Zappa Moon Zappa   [s 7] 2140/3 D 0 15.7 793
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-7 U.B.Cool U.B.Cool   [v 8] 1609/8 C 0 13.3 911
2022-05-12 2022-05-12 Örebro-5 Madonna Morique Madonna Morique   [s 6] 2160/10 C 5 15.9 1618
2022-04-19 2022-04-19 Örebro-4 Moon Zappa Moon Zappa   [s 7] 2100/8 C 6 13.8 524
2022-04-14 2022-04-14 Gävle-11 Chapuy Chapuy   [v 8] 1640/10 D 3 10.9 372
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-8 Nail'em Nail'em   [h 3] 2100/8 D 3 17.6 172
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-6 Circe Circe   [s 3] 2100/9 D 0 20.9 1081
2022-04-07 2022-04-07 Örebro-1 Last Dance Boko Last Dance Boko   [h 4] 2140/5 B 4 20.4 328
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-9 Lady D.Brew Lady D.Brew   [s 5] 2140/11 C 0 g 134
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-7 Digital Ocean Digital Ocean   [v 7] 2140/6 B 4 16.0 24
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-6 Moon Zappa Moon Zappa   [s 7] 2140/6 C 2 14.3 58
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-10 Embla Brick Embla Brick   [s 6] 1609/1 D 7 17.1 92
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-6 Super Hörsta Super Hörsta   [v 7] 2100/6 D 0 17.6 166
2022-03-10 2022-03-10 Örebro-3 Macho Look Macho Look   [v 14] 2160/7 C 3 16.3 44
2022-03-09 2022-03-09 Solvalla-10 Moon Zappa Moon Zappa   [s 7] 2140/7 D 0 15.1 498
2022-02-21 2022-02-21 Mantorp-3 Bradbee Bradbee   [v 6] 2140/8 A str
2022-02-09 2022-02-09 Solvalla-5 Martin V. Martin V.   [v 4] 2140/11 C 0 18.6 90
2022-01-28 2022-01-28 Solvalla-5 Appasso Appasso   [h 5] 2660/10 A 1 17.7 22
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-8 Jordan Star Jordan Star   [v 6] 2140/4 D 0 19.4 895
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-7 Dare Dare   [s 3] 2140/8 C 2 16.9 70
2023-12-18 2023-12-18 Örebro-1 Staro Sweet Dreams Staro Sweet Dreams   [s 2] 2140/8 B 5 21.0 115
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-10 Nail'em Nail'em   [v 4] 2640/6 D 5 15.4 465
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-7 Västerbo Exciting Västerbo Exciting   [h 3] 2140/6 C 0 15.9 305
2023-12-13 2023-12-13 Solvalla-3 Boomtown Boomtown   [v 3] 2140/8 D 4 16.1 155
2023-12-07 2023-12-07 Örebro-8 Replay Replay   [s 3] 2100/10 C 7 17.5 303
2023-12-07 2023-12-07 Örebro-6 Västerbo Bubuchi Västerbo Bubuchi   [s 3] 2160/11 B 5 19.3 163
2023-12-07 2023-12-07 Örebro-5 Dare Dare   [s 3] 2100/1 B 1 17.2 71
2023-12-07 2023-12-07 Örebro-4 Coquina Beach Coquina Beach   [s 4] 2100/7 C 0 18.8 216
2023-12-07 2023-12-07 Örebro-3 What a Deal What a Deal   [v 5] 2100/1 C 3 15.9 103
2023-10-23 2023-10-23 Färjestad-3 Coquina Beach Coquina Beach   [s 4] 2140/4 D 6 15.9 233
2023-10-21 2023-10-21 Örebro-3 Replay Replay   [s 3] 2100/5 D 3 15.9 149
2023-10-12 2023-10-12 Örebro-7 Staro Sweet Dreams Staro Sweet Dreams   [s 2] 1640/2 D 3 18.4 107
2023-10-12 2023-10-12 Örebro-2 John Filip John Filip   [v 5] 2100/12 C 5 16.2 356
2023-10-10 2023-10-10 Eskilstuna-5 Replay Replay   [s 3] 1640/6 D 5 14.1 800
2023-10-09 2023-10-09 Färjestad-9 Coquina Beach Coquina Beach   [s 4] 2140/3 D 4 14.4 217
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-2 Dare Dare   [s 3] 2100/12 B 1 16.8 58
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-10 John Filip John Filip   [v 5] 2100/4 B 1 17.5 39
2023-10-05 2023-10-05 Örebro-7 Brunello Hall Brunello Hall   [h 7] 2100/2 D 0 14.5 108
2023-09-28 2023-09-28 Örebro-3 Lexington River Lexington River   [v 4] 2160/15 C 6 18.3 779
2023-09-27 2023-09-27 Solvalla-6 Coquina Beach Coquina Beach   [s 4] 2140/4 D 7 15.3 736
2023-09-21 2023-09-21 Örebro-6 Hamilton Atout Hamilton Atout   [v 6] 2160/9 C 0 g 520
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-9 Nicke K. Nicke K.   [v 6] 2100/4 B 4 17.1 200
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-7 M.T.Oliwer Twist M.T.Oliwer Twist   [v 7] 2100/3 D 7 16.1 106
2023-09-07 2023-09-07 Örebro-4 Makin' Magic Makin' Magic   [v 7] 2100/7 D 6 15.8 250
2023-07-28 2023-07-28 Eskilstuna-8 Dare Dare   [s 3] 2140/3 D 0 17.4g 740
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-6 John Filip John Filip   [v 5] 2140/5 D 0 18.1g 233
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-4 M.T.Oliwer Twist M.T.Oliwer Twist   [v 7] 1640/1 C 0 13.9 487
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-3 What a Deal What a Deal   [v 5] 1640/8 D 2 13.3 328
2023-06-17 2023-06-17 Visby-8 Makin' Magic Makin' Magic   [v 7] 2120/8 C 4 15.7 124
2023-06-17 2023-06-17 Visby-7 Maraschino Mondo Maraschino Mondo   [v 7] 2120/4 D 0 g 232
2023-06-17 2023-06-17 Visby-6 Rafiki Fri Rafiki Fri   [v 10] 2140/6 C 0 g 63
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-10 Nicke K. Nicke K.   [v 6] 2140/6 B 4 15.7 340
2023-06-05 2023-06-05 Eskilstuna-6 Brunello Hall Brunello Hall   [h 7] 2140/6 C 3 14.0 22
2023-05-25 2023-05-25 Örebro-4 Equette Hall Equette Hall   [s 4] 2100/4 B 6 17.0 23
2023-05-10 2023-05-10 Solvalla-4 Elysia Elysia   [s 4] 2140/10 D 3 14.5 73
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-6 Taxi May Taxi May   [s 6] 2140/5 D 2 12.6 424
2023-01-04 2023-01-04 Solvalla-4 Coquina Beach Coquina Beach   [s 4] 2140/9 C 5 17.6 110
2024-04-17 2024-04-17 Solvalla-6 Dare Dare   [s 4] 2140/9 B 6 15.9g 67
2024-03-13 2024-03-13 Solvalla-6 I Love Composite I Love Composite   [v 6] 2140/3 D 3 14.9 186
2024-02-14 2024-02-14 Solvalla-4 Boomtown Boomtown   [v 4] 2140/6 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se