V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-26 2024-07-26 Bergsåker-4 Onkel Rune Onkel Rune   [v 13] 1640/6 C
2024-07-26 2024-07-26 Bergsåker-5 Supernova Ginto Supernova Ginto   [s 5] 2140/6 D
2024-07-26 2024-07-26 Bergsåker-6 Ess Ess Ess Ess   [s 8] 1640/8 A
2024-07-28 2024-07-28 Hagmyren-4 Sanni Tabac Sanni Tabac   [s 5] 2140/3 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-9 Lena Sisu Lena Sisu   [s 6] 1640/2 5 17.1 361
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-8 Little Max Little Max   [v 8] 1640/12 5 18.5 1038
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-3 Little Max Little Max   [v 8] 2160/6 5 17.3 931
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-2 Lena Sisu Lena Sisu   [s 6] 2140/4 str
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-3 Global Obama Global Obama   [h 6] 1640/12 0 16.1 134
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-10 First Enjoyment First Enjoyment   [v 7] 2140/5 0 20.6 321
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Robbie Williams Robbie Williams   [v 11] 2160/7 0 19.4 939
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 6] 2140/7 str
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-1 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 4] 2140/5 str
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-10 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 7] 3180/14 0 17.6 360
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-5 Robbie Williams Robbie Williams   [v 11] 1660/8 6 14.3 519
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 7] 2160/10 0 g 612
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-2 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/2 C 0 17.7 521
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-3 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2640/7 D str
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Lien Best Lien Best   [v 7] 1640/2 D 0 g 1337
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-3 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2640/11 D 7 20.6 587
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-8 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2160/8 D 0 g 1004
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-3 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2640/12 C 0 18.2 767
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-5 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2160/9 C 8 22.1 1659
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-3 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2140/6 D 0 22.0 798
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 8] 2160/4 D 0 g 689
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/12 B 0 18.4 49
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2640/4 D 0 g 173
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Lien Best Lien Best   [v 7] 1640/4 D 0 38.3 1547
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2160/12 C 0 17.7 355
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2640/2 D 4 18.7 574
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-6 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 3] 2140/3 C 5 17.5 69
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/15 B 3 15.5 131
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 3] 2160/11 D 0 17.8 1524
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 3] 1640/10 C 3 15.8 86
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-3 Little Max Little Max   [v 9] 2660/10 D 7 17.7g 949
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-9 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2140/10 C 2 17.4 561
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-4 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/12 B 2 16.5 433
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-2 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 1640/12 D 0 15.7g 506
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-9 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2160/10 D 0 18.8 290
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-6 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 4] 1660/10 C 0 g 1565
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-3 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2140/3 C 0 g 963
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-2 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 3] 2140/2 B 1 18.6 16
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-2 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2168/6 B 4 19.1 87
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2148/3 D 4 18.7g 303
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 First Enjoyment First Enjoyment   [v 8] 2670/8 D 8 18.5 828
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-4 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2140/13 A 4 17.6 93
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/5 D 0 16.2g 405
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-2 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 1640/1 D 8 18.5 128
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-7 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2660/3 C 7 17.4g 169
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 2160/8 D 8 15.3g 659
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-9 Little Max Little Max   [v 9] 2140/13 D 8 14.8 1559
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-2 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 3] 2140/1 D 3 17.4 455
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2140/2 C 0 19.1 754
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-9 Little Max Little Max   [v 9] 2160/11 A 3 16.0 292
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-7 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 4] 2140/4 C 3 18.0 332
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-1 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 2640/7 D 0 16.7 518
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-3 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/5 C str
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 2160/9 B 0 16.3 235
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-11 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2148/10 D str
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-1 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2140/2 A str
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-9 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 2140/8 D 0 14.0 1181
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 1666/8 D 6 18.3 839
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-9 Red Sunshine Red Sunshine   [s 5] 2140/4 D 0 21.4 433
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-3 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 1640/4 D 7 17.5 462
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-2 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2140/7 B 1 18.1 78
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-9 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 2180/8 C 2 15.9 50
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-7 Traditional Traditional   [s 6] 2160/14 B 0 19.6 1510
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-5 Little Max Little Max   [v 9] 3140/3 D 0 18.6 747
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 6] 2140/11 C 0 19.5 1857
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-12 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2640/7 D 7 17.8 1034
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 4] 2040/1 D 0 g 206
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Little Max Little Max   [v 9] 2640/11 D 0 17.8g 1368
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-10 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2040/6 D 6 18.9 506
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-1 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2060/6 A 6 19.0 89
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 4] 1640/6 C 6 19.5 317
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 6] 1640/5 B 0 23.0g 462
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/2 D 0 18.2 354
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Traditional Traditional   [s 6] 1646/5 B 8 18.9 569
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 First Enjoyment First Enjoyment   [v 8] 2140/1 C 5 18.1 352
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2140/1 C 6 16.3 210
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-1 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 4] 2140/3 D 6 19.6 572
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2140/13 D 5 16.2 650
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-8 First Enjoyment First Enjoyment   [v 8] 1640/3 D 0 16.2 329
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2160/9 B 0 g 686
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Finishia Girl Finishia Girl   [s 7] 2160/11 C 0 18.8 342
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 1640/2 D 5 13.0 417
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-3 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/5 D 0 370
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-1 Traditional Traditional   [s 6] 2140/6 A 0 19.6g 702
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-6 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 3140/5 C 2 18.2 240
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Finishia Girl Finishia Girl   [s 7] 2160/9 D 0 21.0 1794
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-2 Little Max Little Max   [v 9] 2660/9 D 6 16.8g 348
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-4 Botanik Botanik   [v 14] 2180/15 C 0 33.9 887
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-9 Finishia Girl Finishia Girl   [s 7] 2140/4 D 0 18.8 738
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-4 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/7 D 0 18.0 535
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-2 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2640/7 D 0 781
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Little Max Little Max   [v 9] 2140/6 D 7 16.2 127
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2640/9 D 3 17.5 422
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-9 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 421
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-8 Little Max Little Max   [v 9] 2640/10 D 4 16.1 977
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-3 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2140/12 A 0 22.2g 100
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-10 Botanik Botanik   [v 14] 1680/11 C 0 31.1 699
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-9 Little Max Little Max   [v 9] 2140/6 C 6 16.7 394
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-8 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 2140/7 D 8 17.0 173
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/9 C 0 20.5 936
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2160/13 A 0 20.3 300
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-9 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2140/4 D str
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-5 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2160/5 B 1 16.7 22
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-4 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2660/10 C 5 15.9 139
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 F.F.Zante F.F.Zante   [h 5] 2140/7 D 0 g 282
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-6 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2160/7 A 3 16.0 32
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-9 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2160/9 A 0 g 232
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-6 Traditional Traditional   [s 7] 1640/4 B str
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-5 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2140/3 B 6 16.2g 70
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-12 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2140/15 A 0 18.1 107
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-6 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2140/6 D 4 21.4g 416
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-7 Traditional Traditional   [s 7] 2160/4 D 5 16.8 622
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-3 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2660/13 D 8 17.7g 1436
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-8 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2140/2 D 0 16.6 859
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-3 Global Obama Global Obama   [h 8] 1640/7 D 0 13.0 249
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-2 Lien Best Lien Best   [v 8] 1660/9 C 0 785
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2640/2 D 5 17.7 301
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Lien Best Lien Best   [v 8] 2160/9 C 6 38.7 573
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-6 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2160/5 C 5 19.6g 204
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 1640/5 B 0 19.4g 62
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-8 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2140/1 D 0 15.7 473
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-7 Traditional Traditional   [s 7] 2640/4 C 7 18.8 3450
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-1 Raj's Paula Raj's Paula   [s 7] 1640/6 D 0 15.5 524
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Global Obama Global Obama   [h 8] 1660/15 B 0 17.3 259
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-4 Global Obama Global Obama   [h 8] 2160/14 B 6 16.3 45
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-3 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2140/1 D 1 17.1 271
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-4 Kiss Lie Star Kiss Lie Star   [s 7] 2640/3 D str
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-6 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2660/14 C 0 g 603
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 1640/4 B 0 14.3 59
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Desuper Filius Desuper Filius   [v 6] 2140/8 D str
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-4 Lena Sisu Lena Sisu   [s 8] 1640/7 D 6 15.6 191
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 Traditional Traditional   [s 7] 1640/4 D 0 17.3 619
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-3 Global Obama Global Obama   [h 8] 2140/5 C 0 16.8g 120
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-1 Lien Best Lien Best   [v 8] 2160/15 C 0 37.3g 970
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/2 D 0 17.0 793
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-4 Traditional Traditional   [s 7] 2140/8 C 6 20.1 261
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-3 Lien Best Lien Best   [v 8] 1640/3 D 5 37.0 337
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-3 Global Obama Global Obama   [h 8] 2140/7 A 6 15.7 47
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2140/10 A 2 14.4 65
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-7 Lien Best Lien Best   [v 8] 2100/2 C 7 39.2g 685
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 1640/7 D 0 18.2g 193
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-8 Traditional Traditional   [s 7] 2160/8 C 8 19.4 740
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-1 Lena Sisu Lena Sisu   [s 8] 2640/3 D 0 18.5g 175
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-5 Global Obama Global Obama   [h 8] 1640/12 B 2 13.7 186
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-7 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2060/7 C 6 17.9 197
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Lien Best Lien Best   [v 8] 2040/5 D 0 40.0g 810
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Global Obama Global Obama   [h 8] 1680/15 A 6 16.2 157
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-8 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2140/4 A 1 16.1 13
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-10 Lena Sisu Lena Sisu   [s 8] 2140/2 C 0 21.3 326
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-4 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 3140/2 D 0 19.0 990
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2160/12 A 1 14.9 30
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-3 Fast Amore Fast Amore   [s 8] 2180/8 D 6 18.4 612
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-3 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2140/15 D 0 17.6 1042
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-8 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 1640/7 A 1 13.4 36
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 1640/10 B 1 15.5 183
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2160/14 D 0 17.5 1055
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-9 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2160/9 D 0 17.8 599
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-7 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2160/11 A 0 g 407
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Lena Sisu Lena Sisu   [s 8] 1660/13 B 0 18.0 178
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 Quickfire Quickfire   [v 8] 2640/9 D 0 17.9 586
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-4 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2140/4 C str
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-3 First Enjoyment First Enjoyment   [v 9] 2160/7 D 8 19.1 1495
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-8 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2660/12 B str
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-6 Quickfire Quickfire   [v 8] 2640/13 D 0 18.5 1837
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-4 Fast Amore Fast Amore   [s 8] 2140/5 D str
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2660/5 C 0 19.8 479
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-5 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2160/9 A 0 18.6 212
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-8 Lien Best Lien Best   [v 8] 1640/10 D 0 39.0g 1116
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2160/5 D 7 17.3 350
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-9 Kiss Lie Star Kiss Lie Star   [s 7] 2140/4 D 0 18.8 796
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 10] 1660/5 D 0 38.3g 639
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 F.F.Zante F.F.Zante   [h 5] 2140/4 D 0 38.4g 671
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-9 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2160/2 D 1 19.4 514
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Lien Best Lien Best   [v 8] 1640/1 D 7 40.1g 660
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/7 C 0 20.1 456
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Fast Amore Fast Amore   [s 8] 2640/6 D 4 18.0 1088
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Kiss Lie Star Kiss Lie Star   [s 7] 2640/2 D 0 18.8 375
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-4 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2160/8 B 0 21.0 198
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-1 Lien Best Lien Best   [v 8] 1640/3 C 0 38.0 983
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-11 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2160/13 C 0 19.4 2644
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-3 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 6] 2140/5 D 0 20.7 816
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Lien Best Lien Best   [v 8] 2140/4 D 0 38.1g 981
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-4 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2140/3 D 8 20.1 583
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-5 Fast Amore Fast Amore   [s 8] 2160/5 B 6 19.8 85
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-3 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2640/2 D 4 19.8 953
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Lien Best Lien Best   [v 8] 2140/8 D 0 38.2 480
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-5 Fast Amore Fast Amore   [s 8] 2140/14 C 0 g 115
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-3 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2640/8 D 0 18.6 1122
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Lien Best Lien Best   [v 8] 2140/5 C 0 g 767
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-5 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2160/4 C 7 19.2 269
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-5 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2180/13 B 0 17.3 375
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 9] 2140/15 B 7 18.2 65
2018-11-15 2018-11-15 Boden-8 Moddelina Moddelina   [s 4] 2140/6 B 0 g 86
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-6 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2160/8 B 0 137
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-5 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 5] 2140/6 D 0 g 438
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 1640/7 D 0 g 110
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-9 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 9] 2140/9 D 2 15.8 104
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-2 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 5] 1660/14 D 5 31.3 1089
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 5] 2140/5 B 6 19.1 522
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Zakarov Zakarov   [v 7] 2160/5 B 0 19.2 472
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 5] 2140/4 D 3 32.9 137
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-2 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 2140/12 D 0 18.7 795
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 9] 2140/6 D 0 16.1 832
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-7 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2160/4 B 2 17.3 103
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-6 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 5] 2140/12 D 3 34.3 911
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-2 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 9] 2160/8 D 8 17.4 433
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-10 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 10] 2140/11 D str
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/11 D 0 17.1 455
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-9 Quickfire Quickfire   [v 9] 1660/7 D 0 17.1 518
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-6 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 1640/1 B 1 12.5 17
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 5] 2140/8 A 6 20.5g 110
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-5 Zakarov Zakarov   [v 7] 2140/6 C 0 18.2 414
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-7 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 1640/3 A 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1660/4 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-11 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/2 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-1 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 3] 2140/5 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-9 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2160/8 C 0 g 266
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-7 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2160/11 A 0 g 45
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-6 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 5] 2140/5 D 7 18.6 328
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2160/14 B 0 g 406
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-1 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 3] 1640/5 D 0 37.0 1000
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-2 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/11 D 0 17.8 411
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-8 Lena Sisu Lena Sisu   [s 9] 1640/9 C 0 16.4 620
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-8 Orrskruttan Orrskruttan   [s 5] 1660/13 D 0 33.1g 233
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-5 Sallys Boy Sallys Boy   [v 6] 2140/11 C 0 17.5 217
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Traditional Traditional   [s 8] 2180/11 C 0 20.5g 491
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 5] 2140/2 D 0 g 733
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-4 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/3 B 3 16.6 55
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/1 C 1 17.7 70
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Orrskruttan Orrskruttan   [s 5] 2140/3 D 0 31.6g 332
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2140/3 D 5 17.0 419
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-6 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2160/13 A str
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-6 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2140/9 D 0 16.6 2614
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-10 Raj's Paula Raj's Paula   [s 8] 2160/6 B 7 19.3 406
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-5 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 3] 2140/5 D 0 43.8g 636
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2160/8 D 7 18.6 939
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-7 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2140/3 D 0 18.3g 1380
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-3 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2160/13 B 4 18.1 555
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-6 Orrskruttan Orrskruttan   [s 5] 2160/10 C 8 33.8g 193
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Quickfire Quickfire   [v 9] 2140/8 C 0 18.6 814
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-8 Traditional Traditional   [s 8] 2140/4 D 0 20.5g 407
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-6 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 1640/11 D 0 22.7g 314
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-5 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 3] 1640/9 D 0 g 863
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-9 Lien Best Lien Best   [v 9] 2060/15 C 0 40.2g 1008
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Lena Sisu Lena Sisu   [s 9] 2040/1 D 0 16.7g 514
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-1 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2040/2 B 2 30.0 32
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2160/6 D str
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-7 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2140/3 B 5 31.5g 185
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-6 Quickfire Quickfire   [v 9] 2140/9 D 0 2994
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-5 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/7 C str
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-2 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/1 A 2 13.7 37
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-11 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2160/11 A 1 15.8 23
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Raj's Paula Raj's Paula   [s 8] 1660/11 C 0 20.2g 350
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-9 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 7] 2160/7 B 0 g 225
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-9 Traditional Traditional   [s 8] 2140/1 C 0 17.5 4457
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-6 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 1660/12 D 0 33.0g 515
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-9 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 7] 2140/1 A 6 17.5 488
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-7 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/4 B 5 19.2 754
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-6 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2160/6 D 0 18.6 738
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 3] 2140/4 D 0 g 529
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/5 A 6 15.7g 21
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-6 Traditional Traditional   [s 8] 2140/5 B 6 18.3 574
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-1 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2140/2 B 0 g 42
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-7 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 7] 2640/7 B 6 20.8g 57
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-11 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/13 A 0 16.4 61
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-8 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2160/15 A 3 32.2 81
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-7 Traditional Traditional   [s 8] 2140/5 A 5 18.6 321
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-1 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 5] 1640/1 D 0 35.7g 251
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-9 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/8 A str
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-8 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 7] 2140/4 B 4 17.5 231
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-4 Kalcium Kalcium   [v 7] 1640/3 C str
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-1 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/3 D 0 19.6 1268
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 1660/9 A 2 32.9g 55
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-5 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2160/9 C 8 20.6g 129
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-11 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 1660/9 C 0 g 53
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-10 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2140/2 D 7 34.4g 167
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-6 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2160/8 A 0 13.9g 53
2018-04-01 2018-04-01 Romme-3 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2160/9 A 1 14.8 39
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-8 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 1660/7 C 5 18.5g 175
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-6 Imperial's Nation Imperial's Nation   [s 3] 2140/1 D str
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-1 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2140/1 B 4 35.4g 155
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-11 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/4 B 2 15.9 82
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-3 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2140/4 B 5 17.0g 151
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-2 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2140/4 D 3 37.8g 207
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-1 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 6] 2140/4 D 0 g 324
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/5 B 3 15.5 46
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-2 Traditional Traditional   [s 8] 2140/6 B 0 18.0 431
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-1 Lena Sisu Lena Sisu   [s 9] 2160/11 B str
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-4 Red Sunshine Red Sunshine   [s 7] 2140/2 C str
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-9 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2140/6 C 0 g 751
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-8 Aldorassa Aldorassa   [v 7] 2160/11 D 0 16.9 766
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-7 Hedda Prinsess Hedda Prinsess   [s 3] 2140/6 D 0 g 396
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-4 Lill Signe Lill Signe   [s 6] 2160/10 C 0 35.2g 1081
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-10 Young Billion Young Billion   [v 4] 2140/2 B 0 g 102
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2640/7 D 0 18.5g 1879
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-1 Lill Signe Lill Signe   [s 6] 2640/1 C 5 31.7 168
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-8 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2640/4 D 0 1024
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-4 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2140/14 B 3 18.1 521
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2140/12 B 6 29.1 89
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-7 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 8] 2140/12 D 8 19.0 341
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-6 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 1660/11 A 4 28.2g 37
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-4 Royal Face Royal Face   [v 6] 2640/9 C 0 22.0 770
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-2 Rosens Elly Rosens Elly   [s 5] 2140/5 D 0 41.5g 322
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-4 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/11 C 0 18.2 1036
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-9 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/2 C 0 g 766
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2140/3 D 6 26.0 1317
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-4 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 1640/6 B 0 16.2 297
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-10 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 6] 1640/3 D 0 33.9g 906
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-7 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2660/8 D 6 16.6 1283
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 8] 1660/7 D 6 15.5 800
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Royal Face Royal Face   [v 6] 2160/4 A 4 18.1 121
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Rosens Elly Rosens Elly   [s 5] 1660/9 D 8 37.5g 524
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-5 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 2640/7 D 0 33.5g 3418
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2160/7 B 0 18.1 51
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-4 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2140/11 C 3 16.9 809
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-5 Rado K. Rado K.   [v 12] 2160/5 D 0 31.9 1015
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/2 C 7 16.9 121
2019-10-24 2019-10-24 Boden-8 F.F.Zante F.F.Zante   [h 7] 1660/5 C 0 41.7g 527
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-7 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/4 C 5 17.1 248
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-4 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/2 B 2 16.8 86
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 1660/9 C 2 24.1 158
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-8 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 6] 2180/13 C 0 33.3 500
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-8 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2180/7 C 3 26.6 652
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-9 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 11] 2160/6 C 0 19.9 279
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-3 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 1640/2 C 3 13.9 267
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 2140/4 B 0 371
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-8 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 1660/11 D 0 31.5g 1004
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/8 D 0 17.6 868
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-10 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2140/1 D 0 21.4 323
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-6 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 1660/4 B 0 25.6 1022
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-5 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2160/6 B 7 18.0 142
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-3 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/7 B 0 18.6 258
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 2160/3 B 7 19.1g 229
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-7 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 2140/10 B 6 16.7 525
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-5 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2140/6 B 0 27.1g 620
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-8 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/9 A 3 17.1 55
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 1640/2 D 3 31.5g 280
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2140/7 D 0 g 505
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Dans Lisa Dans Lisa   [s 6] 2160/10 D 8 39.0 300
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2160/7 D 8 20.6 210
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-5 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/4 D str
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-3 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2640/6 D 0 22.3 1000
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/8 A 2 18.0 72
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Almas Almandin Almas Almandin   [v 8] 2160/10 D 0 g 590
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-7 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2640/4 C 0 g 426
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Dans Lisa Dans Lisa   [s 6] 1640/6 D 0 g 168
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2140/3 D 0 g 710
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/6 B 8 24.7g 50
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-8 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2640/1 D 0 g 354
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-7 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2160/15 B 8 17.0 229
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-6 Dans Lisa Dans Lisa   [s 6] 2140/2 D 5 38.4g 414
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-3 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2180/14 B 5 16.5 379
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-1 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2140/1 D 7 16.1 691
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 1640/8 C 0 19.2g 344
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-8 F.F.Zante F.F.Zante   [h 7] 2160/4 C 7 38.5g 47
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-6 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 3200/11 B 0 27.5 879
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/8 D 0 15.0 502
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-3 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 1640/2 D 0 16.0 611
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-1 Dans Lisa Dans Lisa   [s 6] 2140/2 C 0 g 535
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2160/15 A 8 18.5 163
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-1 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 2140/4 D 0 33.6g 115
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-4 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 2140/9 D 0 16.6 748
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-4 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 6] 2140/8 A 6 14.5 20
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/13 C 0 g 463
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-2 Dans Lisa Dans Lisa   [s 6] 1640/3 D 7 37.3 273
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-8 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 1640/1 D 5 35.1g 347
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2140/2 D 5 16.7g 317
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2140/7 C 4 20.1g 87
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 1640/4 C 3 29.9 106
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-1 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2180/6 B 2 25.5 18
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-8 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2140/1 D 0 34.1 669
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-7 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2640/1 D 3 17.2 72
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-1 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 1640/5 C 0 g 1115
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-6 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/6 D 0 16.3 185
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-1 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 7] 2160/8 D 0 17.3 2119
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2100/3 D 0 g 760
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-2 Moddelina Moddelina   [s 5] 2100/4 C 0 g 90
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-8 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 1680/9 B 6 23.7g 150
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-7 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 2160/10 C 4 16.5 591
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-5 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2160/9 C 8 18.4 675
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-4 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 1640/2 D 8 16.2g 415
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-3 Zakarov Zakarov   [v 8] 1660/6 B 0 19.3 436
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-5 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2140/5 C 0 19.4g 494
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-2 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2140/5 D 0 18.6 420
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2500/9 C 5 26.8 189
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-8 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2060/9 C 8 37.1 550
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 1660/2 D 2 16.7 38
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2480/6 C 3 18.1 27
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2040/6 B 1 16.0 94
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Moddelina Moddelina   [s 5] 2040/2 C 4 30.0g 28
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2060/8 C 5 26.7g 161
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-8 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/1 D 1 17.0 124
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-6 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2160/7 C 6 38.6g 459
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-1 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2640/4 D 0 19.8g 494
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-8 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 1660/5 D 4 38.5 410
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/3 D 4 17.6 374
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-8 Royal Face Royal Face   [v 6] 2160/6 D 5 15.8 552
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-5 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/9 C 1 102
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-9 Okalani Grazia Okalani Grazia   [s 6] 2160/4 D 0 19.7g 338
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-7 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2160/15 D 0 19.6 1000
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-7 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2120/9 C 5 28.0 471
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-6 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2120/9 A 7 19.2 59
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-7 Moddelina Moddelina   [s 5] 2140/3 D 0 g 158
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-3 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 1640/2 D 0 31.4 1005
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/1 D 0 17.9g 232
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-2 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2160/10 D 0 38.1g 972
2019-06-15 2019-06-15 Boden-8 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2140/4 D 0 15.8 849
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-8 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 1660/11 D 0 16.9 1482
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-7 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2180/8 C 7 31.9 724
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-1 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2160/9 C 0 16.2 303
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-9 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/3 C 2 17.9 44
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-2 Moddelina Moddelina   [s 5] 2140/1 D 3 27.9 120
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-8 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/12 C 0 31.2 1008
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-5 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2160/6 D 3 25.5 507
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-3 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2140/9 D 7 20.9 1025
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 7] 2140/7 D 0 g 374
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/14 A 7 15.9 107
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-9 Okalani Grazia Okalani Grazia   [s 6] 2140/4 B 0 g 487
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2140/10 C 6 15.5 134
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/10 D 7 16.9 1096
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2140/2 D 4 30.6 392
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-7 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/4 B 7 20.5g 20
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-9 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/2 D 1 15.2 22
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 1640/9 B 3 17.2 445
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-8 King of North King of North   [v 7] 2160/9 D 0 20.8g 592
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-1 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2140/3 C 0 24.8g 421
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 1660/11 D 8 22.3g 157
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-6 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/1 B 1 19.0 61
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Moddelina Moddelina   [s 5] 2160/10 D 0 g 52
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 6] 2160/8 D 0 g 499
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 1640/1 D 5 16.8 167
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-1 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/12 C 2 16.5 85
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2160/15 A 6 18.9g 757
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Estreem Estreem   [v 9] 2140/3 D 6 16.1g 301
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 King of North King of North   [v 7] 2140/1 D 1 17.3 303
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/5 D 6 16.6 94
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-4 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/12 D 8 30.1 1581
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-8 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/8 C 4 15.6 107
2019-04-21 2019-04-21 Romme-6 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 6] 2180/13 A 6 13.5 56
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-9 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 2160/8 D 0 g 229
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2680/13 D 0 28.0g 594
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-7 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2140/3 C 4 23.1 233
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-4 Moddelina Moddelina   [s 5] 2160/12 C 1 31.0g 107
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 6] 2680/12 A 1 15.4 21
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-6 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 1640/12 C 0 g 369
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/10 B 1 17.4 48
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-8 F.F.Zante F.F.Zante   [h 7] 1640/1 A 0 g 28
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-7 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 2140/7 D 7 18.9 454
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2180/15 B 7 18.0 47
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-6 F.F.Zante F.F.Zante   [h 7] 2160/11 A 5 35.3g 75
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-5 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 1640/4 C 0 26.5g 230
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 2640/1 D 0 18.3 335
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-2 Moddelina Moddelina   [s 5] 2160/10 B 6 31.3g 87
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-1 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2140/6 D 5 20.9 172
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2160/9 C str
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-9 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2140/3 C 8 16.9g 211
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-3 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 6] 2180/13 A 1 14.6 48
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-2 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2660/10 C 0 18.7 438
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-4 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/4 D 5 35.1 543
2019-02-27 2019-02-27 Bergsåker-5 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 2160/9 D 0 17.5 660
2019-02-27 2019-02-27 Bergsåker-4 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2640/9 B 0 19.1 408
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-2 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/11 B 0 35.9 689
2019-02-19 2019-02-19 Östersund-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2160/7 C 5 26.9 98
2019-02-19 2019-02-19 Östersund-1 F.F.Zante F.F.Zante   [h 7] 2140/1 D 0 33.0g 267
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-9 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2660/3 C 2 18.4 53
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2160/7 D 0 27.3g 181
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-2 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2640/6 D 7 16.9g 855
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-5 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2160/5 B 5 29.0 140
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-1 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2160/9 B 0 19.3 392
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-6 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 6] 1640/3 C 0 35.7g 229
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-12 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2140/6 B 2 29.3 192
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-5 Young Billion Young Billion   [v 5] 2140/3 D 0 133
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Linnea Burge Linnea Burge   [s 5] 1660/5 B 4 16.9 404
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-6 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2140/2 D 4 29.4 911
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-10 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 5] 2140/4 B 2 33.6 210
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-9 Linnea Burge Linnea Burge   [s 5] 2140/5 D 0 550
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-2 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 4] 1640/3 D 0 37.4g 174
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-8 Gola River Gola River   [v 6] 1640/2 D 0 17.9 652
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-10 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 2160/13 C str
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-8 Gola River Gola River   [v 6] 2660/9 C 0 20.2 947
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-5 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2640/7 D 0 30.0 1407
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-8 Gola River Gola River   [v 6] 1640/2 C 0 18.1g 625
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-12 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 1640/4 D 6 28.4 1566
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-4 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2640/4 D 8 30.9g 957
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-5 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2680/9 C 0 g 1519
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-3 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2640/9 D 7 31.6 1087
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-5 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2160/15 A 8 17.0 1150
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-1 Eldtoring Eldtoring   [v 8] 2160/8 D 8 31.3g 1395
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-7 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 2140/7 C 0 g 676
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-6 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2180/13 C 6 24.8 1070
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-1 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 4] 2120/8 B 1 37.6 58
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-2 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2160/13 C 0 32.3g 1567
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-6 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 2120/8 B 5 19.5 44
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2640/1 D 5 25.0 938
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-2 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2640/12 C 6 31.5 438
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-4 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2160/9 D 0 g 885
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-3 Run for Liberty Run for Liberty   [s 9] 2140/5 D 0 14.5 928
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-1 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 4] 1660/13 B 4 35.1 432
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-3 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2140/6 D 0 30.4g 482
2020-05-28 2020-05-28 Boden-7 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2180/11 C 4 25.0 353
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-2 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 1660/10 D 0 34.6g 1079
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-7 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2180/14 B 0 g 804
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-7 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 4] 2160/13 C 7 35.1 584
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-8 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 2160/8 B 2 16.6 361
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-6 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2180/9 D 0 31.5g 760
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-7 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2180/12 C 0 31.8g 974
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-10 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 1640/6 C 8 13.5 372
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-3 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2160/5 C 0 g 758
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-7 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 2140/12 C 0 15.3 1857
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-2 Young Billion Young Billion   [v 5] 2140/3 D 0 15.8 383
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-7 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2640/6 D 0 31.9g 1065
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-2 Adrianunow Adrianunow   [v 5] 2640/7 C 5 17.7g 513
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-7 Young Billion Young Billion   [v 5] 2640/3 D 0 19.5 195
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-4 Young Billion Young Billion   [v 5] 2640/9 D 6 17.8g 496
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-5 Young Billion Young Billion   [v 5] 2140/12 D 8 18.2g 84
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-7 Talls Odin Talls Odin   [v 10] 2140/5 C 0 28.7 1330
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-10 Young Billion Young Billion   [v 5] 2140/6 C 1 18.0 47
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-5 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2140/1 D 0 30.6 671
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-4 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 1640/4 D 0 g 333
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-3 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2160/4 B 2 31.7 112
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-2 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 7] 2160/10 D 0 39.0 1055
2021-12-15 2021-12-15 Bergsåker-6 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 9] 2140/2 D 7 15.8 1114
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-8 Katinka Katinka   [s 7] 2160/6 D 3 16.9 286
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-7 Malibu Malibu   [v 6] 2140/5 C 0 18.2 99
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-8 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 1640/4 B 3 15.1 58
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-8 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2140/12 B 7 16.4 292
2021-11-23 2021-11-23 Bergsåker-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 9] 1640/7 C 0 14.0 825
2021-11-17 2021-11-17 Bergsåker-5 Personal Jesus Personal Jesus   [s 6] 2140/6 D 0 19.1 1747
2021-11-11 2021-11-11 Bergsåker-4 Personal Jesus Personal Jesus   [s 6] 2640/11 D 0 17.3 1361
2021-11-06 2021-11-06 Bergsåker-2 Theo A.Y. Theo A.Y.   [h 3] 2160/9 C 0 g 386
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-6 Personal Jesus Personal Jesus   [s 6] 2140/9 C str
2021-10-10 2021-10-10 Solänget-4 Flash W.F. Flash W.F.   [v 3] 2640/1 D str
2021-10-09 2021-10-09 Bergsåker-2 Yayas Arnie Yayas Arnie   [v 4] 2140/3 C 0 19.3g 278
2021-10-07 2021-10-07 Bollnäs-4 Malibu Malibu   [v 6] 2660/9 B 0 g 55
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-8 Yayas Arnie Yayas Arnie   [v 4] 2140/9 B 2 18.3 91
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-7 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 1640/3 B str
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-6 Personal Jesus Personal Jesus   [s 6] 2140/7 C 7 17.1g 167
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-5 Flash W.F. Flash W.F.   [v 3] 2160/8 B 0 21.7g 171
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 9] 2160/12 B 3 15.5 394
2021-09-24 2021-09-24 Bergsåker-2 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 1640/3 D 0 g 321
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-8 One Wild Night One Wild Night   [s 6] 2160/10 C 7 20.2 170
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-7 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 5] 2140/5 C 0 g 70
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-6 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 9] 2640/9 B 8 17.0 293
2021-09-18 2021-09-18 Dannero-2 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 2140/7 D 3 31.3 154
2021-09-16 2021-09-16 Bergsåker-5 Mogge Hall Mogge Hall   [v 6] 1660/10 B 0 19.3g 152
2021-09-09 2021-09-09 Solänget-8 Yayas Arnie Yayas Arnie   [v 4] 1640/1 C 5 18.4 54
2021-09-08 2021-09-08 Bergsåker-5 Malibu Malibu   [v 6] 2140/8 A 0 19.1g 18
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-9 Katinka Katinka   [s 7] 2140/10 D 0 15.7 3571
2021-08-31 2021-08-31 Umeå-7 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 1640/3 D 6 13.0g 214
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-5 Yayas Arnie Yayas Arnie   [v 4] 2140/4 C 3 18.6 521
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-4 Malibu Malibu   [v 6] 2140/1 A 1 15.7 27
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-7 Yayas Arnie Yayas Arnie   [v 4] 2140/2 D 4 19.7 181
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-6 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2140/2 D 0 19.0g 423
2021-08-20 2021-08-20 Umeå-5 Malibu Malibu   [v 6] 2140/1 A 1 15.4 596
2021-08-06 2021-08-06 Hagmyren-5 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 2160/2 D 4 32.7 445
2021-08-02 2021-08-02 Bergsåker-1 Katinka Katinka   [s 7] 2160/7 D 0 17.9g 1134
2021-07-22 2021-07-22 Bergsåker-1 Ess Ess Ess Ess   [s 5] 2140/5 D 5 17.6 721
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-9 Linnea Burge Linnea Burge   [s 6] 2160/2 D 6 18.2 371
2021-07-17 2021-07-17 Dannero-3 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 5] 2160/4 D 8 36.9g 325
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-6 Katinka Katinka   [s 7] 2140/11 D 6 16.8 1634
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-1 Drake Josselyn Drake Josselyn   [v 8] 1640/6 C 0 17.9g 294
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-10 Katinka Katinka   [s 7] 2160/12 C 3 16.9 724
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-3 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2140/3 D 0 14.7 275
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-2 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 2640/2 D 0 g 1509
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-3 Malibu Malibu   [v 6] 2640/2 B 0 g 188
2021-06-26 2021-06-26 Oviken-8 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 2120/7 C 7 35.6 315
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-6 Katinka Katinka   [s 7] 2140/2 D 0 16.6 598
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-4 Ess Ess Ess Ess   [s 5] 2140/4 D 7 19.2g 307
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-1 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2140/4 D 4 14.9 520
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-10 Malibu Malibu   [v 6] 3180/8 B 4 18.1 166
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-4 Sectumsempra Sectumsempra   [s 6] 2140/11 C 7 16.5 387
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-7 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2160/11 D 4 15.9 94
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-6 Katinka Katinka   [s 7] 2640/8 C 6 16.3 505
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-10 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2640/3 D 0 16.6g 1373
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-8 Sectumsempra Sectumsempra   [s 6] 1640/7 D 0 15.1 2626
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-7 Malibu Malibu   [v 6] 2140/6 C 2 14.2 720
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-9 Katinka Katinka   [s 7] 1660/11 B 0 17.2g 132
2021-05-14 2021-05-14 Umeå-9 Malibu Malibu   [v 6] 3140/9 C 3 18.0 869
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-9 Katinka Katinka   [s 7] 1640/4 D 0 15.2g 1362
2021-05-05 2021-05-05 Bergsåker-7 Malibu Malibu   [v 6] 2640/1 D 0 17.2 293
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-4 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 1640/8 C 0 g 195
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-4 Katinka Katinka   [s 7] 2160/6 D 0 17.0 1003
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-8 Malibu Malibu   [v 6] 2140/7 C 1 16.1 40
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-4 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2180/11 C 3 16.5 336
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-1 Dory Hall Dory Hall   [s 5] 2140/3 D 0 g 852
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-5 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 2160/12 A 0 g 786
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-1 Katinka Katinka   [s 7] 2140/8 D 0 14.6 1606
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-6 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 3140/1 D str
2021-03-26 2021-03-26 Umeå-6 Lill Signe Lill Signe   [s 8] 2140/1 D 0 31.7g 538
2021-03-26 2021-03-26 Umeå-5 Katinka Katinka   [s 7] 2140/5 D 4 16.7 1069
2021-03-26 2021-03-26 Umeå-4 Dory Hall Dory Hall   [s 5] 2160/11 C 0 18.4 1011
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-10 Malibu Malibu   [v 6] 2160/10 B 0 g 657
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-8 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2140/8 C 5 15.2 1293
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-1 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 1660/10 B 0 33.0g 571
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-4 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2640/3 D 0 20.8g 1044
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-7 Lill Signe Lill Signe   [s 8] 2140/1 D 0 g 1201
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 9] 2160/14 D 0 19.1 2805
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-6 Linnea Burge Linnea Burge   [s 6] 1640/8 D 0 17.5 876
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-5 Lill Signe Lill Signe   [s 8] 2160/7 C 0 30.8g 356
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-3 Young Billion Young Billion   [v 6] 2660/7 D 0 18.7 1488
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-3 Lill Signe Lill Signe   [s 8] 2160/4 D 0 g 291
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-5 Young Billion Young Billion   [v 6] 2160/7 B 7 19.4 205
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-11 Lill Signe Lill Signe   [s 8] 2140/10 C 3 28.2 188
2022-12-27 2022-12-27 Bergsåker-7 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 7] 2180/11 B 3 31.7 221
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-8 Lill Signe Lill Signe   [s 9] 1660/7 D 0 g 1007
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-6 Listas Aragon Listas Aragon   [v 7] 2140/6 D 0 15.8 902
2022-12-18 2022-12-18 Bergsåker-4 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 10] 2140/4 D 0 16.1 970
2022-12-13 2022-12-13 Bergsåker-6 Klack Vera Klack Vera   [s 3] 2140/12 D 0 g 770
2022-11-23