V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I fjol sopade han banan med konkurrenterna när han vann Sprintermästaren.Han tog även andraplatser i Kungapokalen respektive Svenskt Travderby. I..


I fjol sopade han banan med konkurrenterna när han vann Sprintermästaren.Han tog även andraplatser i Kungapokalen respektive Svenskt Travderby. I år är den nu femårige Don Fanucci Zet en av de heta kandidaterna för att vara med i Elitloppet. Efter andraplatsen i årsdebuten bakom Click Bait, gjorde Don Fanucci Zet sin andra start. Det skedde i ett snabblopp i Bollnäs med 50 000 kronor till vinnaren. När startbilen lämnade fältet blev det en rejäl körning om ledningen. Först tog Ajlexis Cubano ledningen men kort därefter övertog Diamanten täten och för ett ögonblick såg det ut som att Björn Goop ville köra i den positionen. Men Örjan Kihlström var resolut bakom Don Fanuccci Zet som tog över taktpinnen i örsta kurvan. Det första halvvarvet travades efter snabba 1.08,7 men sedan sänktes tempot avsevärt. Örjan Kihlström kunde dämpa till rena promenadmarschen i 1.22-tempo mitt i loppet. Don Fanucci Zet varvade på 1.12 och sedan gick det undan värre halvvarvet kvar. Det var naturligtvis omöjligt att ta något från kön och även om årsdebuterande Brother Bill kom med en kraftfull attack i slutkurvan var han chanslös att nå fram. Don Fanucci Zet gled enkelt undan till en bekväm seger på tiden 1.11,9 över distansen 1640 meter med autostart. En positiv insats levererade även Diamanten som sköt till bra ifrån rygg på ledaren när luckan kom 150 meter kvar. Peter Forsberg-ägde Diamanten spurtade in snyggt till en andraplats men åt Don Fanucci Zet fanns inget att göra.
– Det blev lite körning från start och till slut. Han hade tagit loppet i kroppen på rätt sätt och idag tog han i ordentligt när bilen släppte. Han var med på noterna direkt. Det är en spännande häst som jag tror har utvecklats lite till i år, sa Örjan Kihlström.

Michael Carlsson, Kanal 75


Johnny Takter vann sitt första travlopp 1977 och totalt har han över 3 600 segrar i karriären. Största segern är med Iceland i Elitlopp..


Johnny Takter vann sitt första travlopp 1977 och totalt har han över 3 600 segrar i karriären. Största segern är med Iceland i Elitloppet 2010.
Johnny Takter, som varit öppen med att han haft problem med psykisk ohälsa och motivationsproblem, har flera gånger tagit time out från travet.
I maj 2018 skrev han ett öppet brev om sina problem och meddelade samtidigt att han skulle sluta som travkusk. Men han kom tillbaka och senast Johnny Takter körde lopp var 2 juni 2019 då han vann andra Testet inför Stochampionatet med A Sweet Dance.
Nu är det dags för comeback igen och hästarna som Johnny Takter kör på tisdag är Zinfandel (lopp 1), Unusual Face (lopp 3) och Suarez (V64-1).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


27 april 2001 startade Travkompaniet officiellt då stallets hemsida öppnade upp för andelsägare. Närmare 7 000 delägare ingå..


27 april 2001 startade Travkompaniet officiellt då stallets hemsida öppnade upp för andelsägare. Närmare 7 000 delägare ingår i dag Travkompaniet som alltså firar 20 år i samband med söndagens GS75 på Solvalla. Loppen under tävlingsdagen har fått namn efter Travkompaniets stjärnor.
Totalt har Travkompaniet ägt eller leasat 122 hästar och man har satsat svenskt - alla utom Calvin Capar är svenskfödda. Italienaren Calvin Capar som för övrigt blev Travkompaniets första stjärna men inte den sista.

Maharajah största stjärnan
Största stjärnan är förstås Maharajah som sprang in drygt 23,5 miljoner kronor via segrar i bland annat Svenskt Travkriterium, Svenskt Travderby och Prix d’Amerique. I dag är det Maharajahs son Who’s Who som lyser klarast av stallets för närvarande 17 tävlingshästar.
Från starten var Travkompaniet uppdelat i tre olika stall: grön, röd och blå. 2006 slogs stallen ihop och sedan dess tävlar hästarna i den numera klassiska hästägardressen i mörkgrönt och vitt.
Stefan Hultman var sportchef för Travkompaniet från starten 2001 och tränade stallets hästar fram till hösten 2015 då han blev sjuk. Sista kullen Stefan Hultman scoutade och köpte in var hästarna födda 2014 med Who’s Who i spetsen.
- Men jag hann aldrig köra honom, säger den förre travtränaren som sedan sin sjukdom inte längre har någon kontakt med Travkompaniet. Istället jobbar han som expert i ATG Live.
I dag tränas de flesta av Travkompaniets hästar av Pasi Aikio på träningsanläggningen Yttersta, granne med Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm.
Precis som Stefan Hultman gjorde så anlitar Pasi Aikio oftast kusken Örjan Kihlström bakom Travkompaniets hästar.
Totalt har 17 av Travkompaniets hästar har tjänat över en miljoner kronor och nio har blivit godkända avelshingstar. Tillsammans har hästarna tjänat 93,9 miljoner kronor via 395 segrar. Segerprocenten efter 1 780 starter är 22 och platsprocenten hela 46.

Extra vässad?
Under jubileumsdagen på Solvalla har Travkompaniet en häst till start och det är i huvudloppet Travkompaniets Jubileumslopp som avslutar GS75. Det handlar om årsdebut för Alone och man kan lätt gissa att Maharajah-sonen är väl förberedd för denna uppgift.
- Jag känner att han haft en riktigt bra vinter, men sedan har det småstrulat lite nu på våren och därför är årsdebuten lite försenad, säger tränaren Pasi Aikio.
Du kan väl erkänna att du vässat lite extra just inför denna jubileumsdagen?
- Nej, faktiskt inte, vi har inte vässat extra, säger Pasi Aikio och skrattar.
- Men jag tror han kommer att göra ett bra lopp.
Spår 1 bakom startbilen, kan han hålla ledningen?
- Nej, jag tror att han kommer bli överflyglad. Det skiftar lite vilket humör han är hur snabbt han kan öppna.
Blir du förvånad om han vinner?
- Nej, jag tycker att han kan en hel del och jag blir aldrig förvånad när han vinner, säger Pasi Aikio.

75 000 besök på svenska travbanor
Travkompaniets vd Annika Lindblom håller förstås en extra tumme för Alone i söndagens jubileumslopp.
- Det är en jäkligt bra häst i grunden men han har mognat sent. Alone var första hästen som Pasi och jag tittade ut åt Travkompaniet. Tyvärr har han blivit försenad i år på grund av en hovspricka. Det skulle vara fantastiskt om Alone vinner vårt jubileumslopp, säger Travkompaniets vd.
På grund av den rådande pandemin är söndagens tävlingar publikfria och delägarna i Travkompaniet för följa tävlingarna via tv eller ATG Live.
- Jag tror vi hade höjt publiksiffran väsentligt annars. Under de första 20 åren har Travkompaniets andelsägare gjort cirka 75 000 banbesök när våra hästar har tävlat. Jag tycker verkligen vi gjort, och gör, något bra för svensk travsport och detta är bara början, säger Annika Lindblom stolt.

Travkompaniets tio största stjärnor:
Maharajah - 23 535 423 kronor
Panne de Moteur - 8 707 500 kronor
Who’s Who - 8 530 759 kronor
Jaded - 7 829 174 kronor
Lie Detector - 5 264 871 kronor
Jocose - 4 836 027 kronor
Orecchietti - 4 362 860 kronor
Calvin Capar - 4 169 017 kronor
One Too Many - 2 324 500 kronor
Queasy - 2 003 636 kronor

Travkompaniets största segrar:
Prix d'Amerique:
Maharajah 2014 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Svenskt Travderby; Who’s Who 2018 (Pasi Aikio/Örjan Kihlström), Maharajah 2009 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Svenskt Travkriterium: Maharajah 2008 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström), Jaded 2005 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Europaderbyt: Maharajah 2009 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Olympiatravet: Maharajah 2013 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Prix de Paris: Maharajah 2011 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Sprintermästaren: Orecchietti 2011 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström), Calvin Capar 2003 (Stefan Hultman/Hans-Owe Sundberg)
Jubileumspokalen: Who’s Who 2019 (Pasi Aikio/Örjan Kihlström), Panne de Moteur 2013 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Stochampionatet: Lie Detector 2008 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Drottning Silvias Pokal: Lie Detector 2008 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
E3-final: Rolling Stones 2013 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström), Maharajah 2008 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström), Lie Detector 2007 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Sundsvall Open Trot: Panne de Moteur 2013 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Breeders’ Crown: One Too Many 2010 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)
Årjängs Stora Sprinterpris: Orecchietti 2012 (Stefan Hultman/Örjan Kihlström)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Få hästar kan flytta hovarna snabbare än Milliondollarrhyme.Men Fredrik B Larsson har sällan utnyttjat den egenskapen bakom startbilen, d&a..


Få hästar kan flytta hovarna snabbare än Milliondollarrhyme.
Men Fredrik B Larsson har sällan utnyttjat den egenskapen bakom startbilen, då hästen haft en tendens att bli hetsig när han laddats iväg.
Som sjuåring verkar emellertid någonting ha hänt.
I årsdebuten valde Larsson att släppa ifrån sig kommandot och fick nöja sig med andrapriset bakom elitloppsfavoriten Ecurie D.
På onsdagskvällen var det inte tal om att ge några fördelar till konkurrenterna.
Milliondollarrhyme visslade förbi årsdebuterande storfavoriten Missle Hill på några steg varpå loppet i praktiken var avgjort
Den senare fick nöja sig med att vara tapper tvåa från dödens, medan Milliondollarrhyme till synes joggade i mål på 1.10,7/1 640 meter autostart.
- Han kändes hur fin som helst och har blivit som en explosion från start, kommenterade Larsson vars häst varit fyra i Elitloppet två år i rad.
Med sin nya egenskap torde han ha alla förutsättningar att förbättra den placeringen i år, förutsatt att han får en ny biljett.
- Det är klart att man drömmer om Elitloppet. Jag känner att kan jag ha den är formen och slipa till ytterligare så är han en häst för Elitloppet i år, inget snack, summerade Fredrik B Larsson.

Proppen ur för Taxi Out
Apropå att hitta nya egenskaper långt in i karriären så är det svårt att hitta ett tydligare exempel än Ola Karlssons Taxi Out. Hästen som behövde 42 starter för att spräcka segernollan visade nu med eftertryck att han verkligen fått smak för att vara först. Jörgen Sjunnesson körde målmedvetet fram utanpå ledande Tony Afrika varpå landets en gång vinstrikaste ickevinnare plockade fram krigarinstinkten och klev förbi på klasshästens vis.
Klass utstrålar även danske segerstaplaren Emoji.
Flemming Jensen körde till ledningen och kunde finåka upploppet ner.
- Det är lite att slipa på fortfarande, men att vara fem år och årsdebutera på det här sättet. Det ser ut att bli väldigt spännande framöver, förklarade Jensen som planerar att matcha sin häst på den här sidan gränsen under säsongen.

Överlägsen italienare
Danska vinnare är inget ovanligt, framförallt på Jägersro, men hästar ägda och uppfödda i Serbien brukar sällan utmärka sig på de stora streckspelen. Italienske Richardo Bianchis Hector de Sajan levde emellertid upp till ryktet som effektiv frontrunner då han spårade runt om i händerna på Peter Zadel.
Och apropå Italien så har landets championtränare Alessandro Gocciadoro slagit upp en ny filial på svensk mark och presenterade en häst som visade sig vansinnigt överkvalificerad för sina dryga 300 000 kronor i prispengar. Andreas Lövdal fick förtroendet i sulkyn bakom segermaskinen Benedetto O.P. som lämnade klungan redan på andra långsidan, varvade under 1.10 och kunde vinna lika överlägset som avstannandes.
- Det gick fort, men det kändes väldigt bra. Han sprang och ställde lite så jag tyckte att det var bättre att släppa av honom. Det gick fruktansvärt fort, det var häftigt. Framförallt så var det väldigt lätt, jag hade tussarna kvar i mål, kommenterade Lövdal efter åkturen.

V75 nästa
En annan fyraåring som lär tjäna stora pengar under säsongen är Jerry Riordans nyförvärv Halo Am. Även här var det en lärling som fick att sköta tömmarna och Max Karlsson gjorde allting rätt på vägen fram till upploppet då tappre Namur avväpnades med lätthet.
Magnus A Djuse dök till spets bakom Katja Melkkos Big Shot och dirigerade efter behag medan Björn Goop reglerade konkurrenterna utvändigt om ledaren med Max Håleryd.
- En väldigt fin häst och jag tror att han kommer att utvecklas rejält. Nu blir det nog V75 på Örebro 1 maj, berättade tränaren Juhani Partanen.
V86 betalade 15 242 kronor för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se


På grund av sina i sammanhanget låga prissummor mellan tre och fem miljoner kronor får de starta från bakspår bakom bilen.Och nog ..


På grund av sina i sammanhanget låga prissummor mellan tre och fem miljoner kronor får de starta från bakspår bakom bilen.
Och nog handlar det om riktiga elddop för svensktrion som alla hävdat sig väl på fransk mark, men nu får ta sig an den yppersta eliten i helgens storlopp.
Bengt Simbergs Wild Love manageras för närvarande av Anders Lindqvist och slog till på Vincennes i förra veckan då hon noterade sin tredje seger för året på fransk mark.
Nu handlar det om Enghien, som bjuder på andra förutsättningar utan backe men med ett av travvärldens längsta upplopp.
Det är ingen nyhet för det sjuåriga stoet som segrade i sin enda start på Paris näst största bana, må vara i betydligt mildare konkurrens.
Även Jörgen Westholms Unique Juni kommer med bevisad knallform och seger från Vincennes i ryggen i sitt första gästspel på Enghien.
Tomas Malmqvists Calle Crown har till skillnad från de senare varit stationerad på fransk mark i flera år, där han tjänat grova pengar, men aldrig stött på motstånd av lördagens kaliber.

Frankrike mot Italien
Favoriterna startar från framspår och hemmalaget mönstrar Prix d’Amerique-tvåan Davidson du Pont, Prix de Paris-vinnaren Etonnant plus järnstona Billie de Montfort, Chica de Joudes och framförallt Prix de France-vinnaren Delia du Pommereux – som genrepar inför sin första resa till Skandinavien och finalen av Paralympiatravet på Åby.
Lägg därtill Alessandro Gocciadoros hyperintressanta italienska duo Vivid Wise As och Vitruvio så har vi ett av vårens mest högklassiga startfält samlat i kampen om en total prissumma på cirka 1,7 miljoner kronor över 2 150 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Finlandia-Ajo avgörs söndagen 9 maj över 1620 meter och vinnaren får förutom en dryg miljon kronor i förstapris även en rosa..


Finlandia-Ajo avgörs söndagen 9 maj över 1620 meter och vinnaren får förutom en dryg miljon kronor i förstapris även en rosa biljett till Elitloppet.
Finsktränade duon Le Gros Bill och Ubertino Grif har hittills en inbjudan liksom Johan Untersteiners Dear Friend som senast vann Seinäjoki-race.
- Finlandia-Ajo är i första hand nordiskt lopp i år för vi har inget flyg från Frankrike. Det är trevligt att vi får även intressant norsk häst till loppet. Hickothepooh var kanonfin senast, säger Vermos sportchef Miika Lähdeniemi.
Hickothepooh tränas av Trond Anderssen och hästen avslutade vasst som tvåa i sin senaste start i Halmstad där han blev tvåa på nya rekordet 1.10,2.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-9 Lena Sisu Lena Sisu   [s 6] 1640/2 5 17.1 361
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-8 Little Max Little Max   [v 8] 1640/12 5 18.5 1038
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-3 Little Max Little Max   [v 8] 2160/6 5 17.3 931
2015-12-04 2015-12-04 Bergsåker-2 Lena Sisu Lena Sisu   [s 6] 2140/4 str
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-3 Global Obama Global Obama   [h 6] 1640/12 0 16.1 134
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-10 First Enjoyment First Enjoyment   [v 7] 2140/5 0 20.6 321
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-11 Robbie Williams Robbie Williams   [v 11] 2160/7 0 19.4 939
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-4 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 6] 2140/7 str
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-1 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 4] 2140/5 str
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-10 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 7] 3180/14 0 17.6 360
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-5 Robbie Williams Robbie Williams   [v 11] 1660/8 6 14.3 519
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 7] 2160/10 0 g 612
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-2 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/2 C 0 17.7 521
2016-12-21 2016-12-21 Bergsåker-3 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2640/7 D str
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-8 Lien Best Lien Best   [v 7] 1640/2 D 0 g 1337
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-3 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2640/11 D 7 20.6 587
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-8 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2160/8 D 0 g 1004
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-3 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2640/12 C 0 18.2 767
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-5 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2160/9 C 8 22.1 1659
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-3 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2140/6 D 0 22.0 798
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-9 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 8] 2160/4 D 0 g 689
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-9 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/12 B 0 18.4 49
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2640/4 D 0 g 173
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-7 Lien Best Lien Best   [v 7] 1640/4 D 0 38.3 1547
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-2 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2160/12 C 0 17.7 355
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-8 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2640/2 D 4 18.7 574
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-6 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 3] 2140/3 C 5 17.5 69
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-2 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/15 B 3 15.5 131
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Laryzza L.R. Laryzza L.R.   [s 3] 2160/11 D 0 17.8 1524
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 3] 1640/10 C 3 15.8 86
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-3 Little Max Little Max   [v 9] 2660/10 D 7 17.7g 949
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-9 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2140/10 C 2 17.4 561
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-4 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/12 B 2 16.5 433
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-2 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 1640/12 D 0 15.7g 506
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-9 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2160/10 D 0 18.8 290
2016-10-06 2016-10-06 Bergsåker-6 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 4] 1660/10 C 0 g 1565
2016-10-02 2016-10-02 Dannero-3 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2140/3 C 0 g 963
2016-10-01 2016-10-01 Umeå-2 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 3] 2140/2 B 1 18.6 16
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 First Enjoyment First Enjoyment   [v 8] 2670/8 D 8 18.5 828
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-2 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2168/6 B 4 19.1 87
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2148/3 D 4 18.7g 303
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-4 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2140/13 A 4 17.6 93
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/5 D 0 16.2g 405
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-2 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 1640/1 D 8 18.5 128
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-7 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2660/3 C 7 17.4g 169
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-5 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 2160/8 D 8 15.3g 659
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-9 Little Max Little Max   [v 9] 2140/13 D 8 14.8 1559
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-2 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 3] 2140/1 D 3 17.4 455
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-6 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2140/2 C 0 19.1 754
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-9 Little Max Little Max   [v 9] 2160/11 A 3 16.0 292
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-7 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 4] 2140/4 C 3 18.0 332
2016-09-01 2016-09-01 Dannero-1 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 2640/7 D 0 16.7 518
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-3 Fast Amore Fast Amore   [s 7] 2140/5 C str
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-5 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 2160/9 B 0 16.3 235
2016-08-16 2016-08-16 Solänget-11 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2148/10 D str
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-1 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2140/2 A str
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-9 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 2140/8 D 0 14.0 1181
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-4 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 1666/8 D 6 18.3 839
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-3 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 1640/4 D 7 17.5 462
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-2 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2140/7 B 1 18.1 78
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-9 Red Sunshine Red Sunshine   [s 5] 2140/4 D 0 21.4 433
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-9 Express Pepper Express Pepper   [h 8] 2180/8 C 2 15.9 50
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-7 Traditional Traditional   [s 6] 2160/14 B 0 19.6 1510
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-5 Little Max Little Max   [v 9] 3140/3 D 0 18.6 747
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 6] 2140/11 C 0 19.5 1857
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-12 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2640/7 D 7 17.8 1034
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 4] 2040/1 D 0 g 206
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-2 Little Max Little Max   [v 9] 2640/11 D 0 17.8g 1368
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-10 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2040/6 D 6 18.9 506
2016-07-09 2016-07-09 Hoting-1 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2060/6 A 6 19.0 89
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 6] 1640/5 B 0 23.0g 462
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 4] 1640/6 C 6 19.5 317
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-11 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/2 D 0 18.2 354
2016-06-14 2016-06-14 Solänget-2 Traditional Traditional   [s 6] 1646/5 B 8 18.9 569
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 First Enjoyment First Enjoyment   [v 8] 2140/1 C 5 18.1 352
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2140/1 C 6 16.3 210
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-1 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 4] 2140/3 D 6 19.6 572
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-9 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2140/13 D 5 16.2 650
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-8 First Enjoyment First Enjoyment   [v 8] 1640/3 D 0 16.2 329
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-8 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2160/9 B 0 g 686
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-2 Finishia Girl Finishia Girl   [s 7] 2160/11 C 0 18.8 342
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-5 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 1640/2 D 5 13.0 417
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-3 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/5 D 0 370
2016-04-29 2016-04-29 Bergsåker-1 Traditional Traditional   [s 6] 2140/6 A 0 19.6g 702
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-6 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 3140/5 C 2 18.2 240
2016-04-19 2016-04-19 Östersund-2 Finishia Girl Finishia Girl   [s 7] 2160/9 D 0 21.0 1794
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-4 Botanik Botanik   [v 14] 2180/15 C 0 33.9 887
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-2 Little Max Little Max   [v 9] 2660/9 D 6 16.8g 348
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-9 Finishia Girl Finishia Girl   [s 7] 2140/4 D 0 18.8 738
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-4 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/7 D 0 18.0 535
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-2 Robbie Williams Robbie Williams   [v 12] 2640/7 D 0 781
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-3 Little Max Little Max   [v 9] 2140/6 D 7 16.2 127
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-1 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2640/9 D 3 17.5 422
2016-03-26 2016-03-26 Dannero-9 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/2 D 0 18.7 421
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-8 Little Max Little Max   [v 9] 2640/10 D 4 16.1 977
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-3 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 7] 2140/12 A 0 22.2g 100
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-10 Botanik Botanik   [v 14] 1680/11 C 0 31.1 699
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-9 Little Max Little Max   [v 9] 2140/6 C 6 16.7 394
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-8 Svedbo Såklart Svedbo Såklart   [v 8] 2140/7 D 8 17.0 173
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-10 Lena Sisu Lena Sisu   [s 7] 2140/9 C 0 20.5 936
2016-01-24 2016-01-24 Umeå-3 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 5] 2160/13 A 0 20.3 300
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-9 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2140/4 D str
2017-11-16 2017-11-16 Östersund-5 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2160/5 B 1 16.7 22
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-4 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2660/10 C 5 15.9 139
2017-10-26 2017-10-26 Östersund-1 F.F.Zante F.F.Zante   [h 5] 2140/7 D 0 g 282
2017-10-24 2017-10-24 Bergsåker-6 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2160/7 A 3 16.0 32
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-9 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2160/9 A 0 g 232
2017-10-17 2017-10-17 Solänget-6 Traditional Traditional   [s 7] 1640/4 B str
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-5 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2140/3 B 6 16.2g 70
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-12 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2140/15 A 0 18.1 107
2017-09-28 2017-09-28 Solänget-6 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2140/6 D 4 21.4g 416
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-7 Traditional Traditional   [s 7] 2160/4 D 5 16.8 622
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-3 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2660/13 D 8 17.7g 1436
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-8 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2140/2 D 0 16.6 859
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-3 Global Obama Global Obama   [h 8] 1640/7 D 0 13.0 249
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-2 Lien Best Lien Best   [v 8] 1660/9 C 0 785
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Lien Best Lien Best   [v 8] 2160/9 C 6 38.7 573
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-6 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2160/5 C 5 19.6g 204
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-1 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 1640/5 B 0 19.4g 62
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2640/2 D 5 17.7 301
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-8 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2140/1 D 0 15.7 473
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-7 Traditional Traditional   [s 7] 2640/4 C 7 18.8 3450
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-1 Raj's Paula Raj's Paula   [s 7] 1640/6 D 0 15.5 524
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-3 Global Obama Global Obama   [h 8] 1660/15 B 0 17.3 259
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-4 Global Obama Global Obama   [h 8] 2160/14 B 6 16.3 45
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-3 Red Sunshine Red Sunshine   [s 6] 2140/1 D 1 17.1 271
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-4 Kiss Lie Star Kiss Lie Star   [s 7] 2640/3 D str
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-6 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2660/14 C 0 g 603
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Desuper Filius Desuper Filius   [v 6] 2140/8 D str
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-5 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 1640/4 B 0 14.3 59
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-4 Lena Sisu Lena Sisu   [s 8] 1640/7 D 6 15.6 191
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-9 Traditional Traditional   [s 7] 1640/4 D 0 17.3 619
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-3 Global Obama Global Obama   [h 8] 2140/5 C 0 16.8g 120
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-1 Lien Best Lien Best   [v 8] 2160/15 C 0 37.3g 970
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/2 D 0 17.0 793
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-4 Traditional Traditional   [s 7] 2140/8 C 6 20.1 261
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-3 Lien Best Lien Best   [v 8] 1640/3 D 5 37.0 337
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-3 Global Obama Global Obama   [h 8] 2140/7 A 6 15.7 47
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2140/10 A 2 14.4 65
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-7 Lien Best Lien Best   [v 8] 2100/2 C 7 39.2g 685
2017-07-24 2017-07-24 Solänget-5 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 1640/7 D 0 18.2g 193
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-8 Traditional Traditional   [s 7] 2160/8 C 8 19.4 740
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-1 Lena Sisu Lena Sisu   [s 8] 2640/3 D 0 18.5g 175
2017-07-15 2017-07-15 Solänget-5 Global Obama Global Obama   [h 8] 1640/12 B 2 13.7 186
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Lien Best Lien Best   [v 8] 2040/5 D 0 40.0g 810
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-7 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2060/7 C 6 17.9 197
2017-07-08 2017-07-08 Hoting-6 Global Obama Global Obama   [h 8] 1680/15 A 6 16.2 157
2017-07-07 2017-07-07 Lycksele-8 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2140/4 A 1 16.1 13
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-4 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 3140/2 D 0 19.0 990
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-10 Lena Sisu Lena Sisu   [s 8] 2140/2 C 0 21.3 326
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2160/12 A 1 14.9 30
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-3 Fast Amore Fast Amore   [s 8] 2180/8 D 6 18.4 612
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-3 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2140/15 D 0 17.6 1042
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-8 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 1640/7 A 1 13.4 36
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 1640/10 B 1 15.5 183
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-2 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2160/14 D 0 17.5 1055
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-9 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2160/9 D 0 17.8 599
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-7 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2160/11 A 0 g 407
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Lena Sisu Lena Sisu   [s 8] 1660/13 B 0 18.0 178
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 Quickfire Quickfire   [v 8] 2640/9 D 0 17.9 586
2017-05-04 2017-05-04 Östersund-4 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2140/4 C str
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-3 First Enjoyment First Enjoyment   [v 9] 2160/7 D 8 19.1 1495
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-8 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2660/12 B str
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-6 Quickfire Quickfire   [v 8] 2640/13 D 0 18.5 1837
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-4 Fast Amore Fast Amore   [s 8] 2140/5 D str
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-9 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2660/5 C 0 19.8 479
2017-04-23 2017-04-23 Dannero-5 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 4] 2160/9 A 0 18.6 212
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-8 Lien Best Lien Best   [v 8] 1640/10 D 0 39.0g 1116
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2160/5 D 7 17.3 350
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-9 Kiss Lie Star Kiss Lie Star   [s 7] 2140/4 D 0 18.8 796
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-8 Lysjö Snärta Lysjö Snärta   [s 10] 1660/5 D 0 38.3g 639
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 F.F.Zante F.F.Zante   [h 5] 2140/4 D 0 38.4g 671
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-9 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2160/2 D 1 19.4 514
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Lien Best Lien Best   [v 8] 1640/1 D 7 40.1g 660
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-4 Glorius Tooma Glorius Tooma   [v 7] 2140/7 C 0 20.1 456
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-3 Fast Amore Fast Amore   [s 8] 2640/6 D 4 18.0 1088
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-1 Kiss Lie Star Kiss Lie Star   [s 7] 2640/2 D 0 18.8 375
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-4 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 5] 2160/8 B 0 21.0 198
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-1 Lien Best Lien Best   [v 8] 1640/3 C 0 38.0 983
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Lien Best Lien Best   [v 8] 2140/4 D 0 38.1g 981
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-11 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2160/13 C 0 19.4 2644
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-3 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 6] 2140/5 D 0 20.7 816
2017-02-28 2017-02-28 Bollnäs-4 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2140/3 D 8 20.1 583
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-5 Fast Amore Fast Amore   [s 8] 2160/5 B 6 19.8 85
2017-02-20 2017-02-20 Östersund-3 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 6] 2640/2 D 4 19.8 953
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Lien Best Lien Best   [v 8] 2140/8 D 0 38.2 480
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-5 Fast Amore Fast Amore   [s 8] 2140/14 C 0 g 115
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-3 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2640/8 D 0 18.6 1122
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Lien Best Lien Best   [v 8] 2140/5 C 0 g 767
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-5 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2160/4 C 7 19.2 269
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-5 Mademoiselle Belle Mademoiselle Belle   [s 7] 2180/13 B 0 17.3 375
2018-11-15 2018-11-15 Boden-8 Moddelina Moddelina   [s 4] 2140/6 B 0 g 86
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 9] 2140/15 B 7 18.2 65
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-6 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2160/8 B 0 137
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-5 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 5] 2140/6 D 0 g 438
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-4 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 1640/7 D 0 g 110
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-2 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 5] 1660/14 D 5 31.3 1089
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-9 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 9] 2140/9 D 2 15.8 104
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 5] 2140/5 B 6 19.1 522
2018-10-15 2018-10-15 Östersund-7 Zakarov Zakarov   [v 7] 2160/5 B 0 19.2 472
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-2 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 2140/12 D 0 18.7 795
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 5] 2140/4 D 3 32.9 137
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 9] 2140/6 D 0 16.1 832
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-7 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2160/4 B 2 17.3 103
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-2 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 9] 2160/8 D 8 17.4 433
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-6 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 5] 2140/12 D 3 34.3 911
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-2 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/11 D 0 17.1 455
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-10 Finding Nemo G.L. Finding Nemo G.L.   [v 10] 2140/11 D str
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 5] 2140/8 A 6 20.5g 110
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-6 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 1640/1 B 1 12.5 17
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-9 Quickfire Quickfire   [v 9] 1660/7 D 0 17.1 518
2018-09-14 2018-09-14 Bergsåker-5 Zakarov Zakarov   [v 7] 2140/6 C 0 18.2 414
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1660/4 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Dannero-7 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 1640/3 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-1 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 3] 2140/5 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-11 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/2 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-6 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 5] 2140/5 D 7 18.6 328
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-7 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2160/11 A 0 g 45
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-9 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2160/8 C 0 g 266
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-1 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 3] 1640/5 D 0 37.0 1000
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-8 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2160/14 B 0 g 406
2018-08-24 2018-08-24 Bergsåker-2 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/11 D 0 17.8 411
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-8 Lena Sisu Lena Sisu   [s 9] 1640/9 C 0 16.4 620
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-1 Traditional Traditional   [s 8] 2180/11 C 0 20.5g 491
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-5 Sallys Boy Sallys Boy   [v 6] 2140/11 C 0 17.5 217
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-8 Orrskruttan Orrskruttan   [s 5] 1660/13 D 0 33.1g 233
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 5] 2140/2 D 0 g 733
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-1 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/1 C 1 17.7 70
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-4 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 8] 1640/3 B 3 16.6 55
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-5 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2140/3 D 5 17.0 419
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-6 Orrskruttan Orrskruttan   [s 5] 2140/3 D 0 31.6g 332
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-6 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2160/13 A str
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-6 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2140/9 D 0 16.6 2614
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-1 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2160/8 D 7 18.6 939
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-5 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 3] 2140/5 D 0 43.8g 636
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-10 Raj's Paula Raj's Paula   [s 8] 2160/6 B 7 19.3 406
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-3 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2160/13 B 4 18.1 555
2018-07-21 2018-07-21 Hagmyren-7 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2140/3 D 0 18.3g 1380
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Quickfire Quickfire   [v 9] 2140/8 C 0 18.6 814
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-6 Orrskruttan Orrskruttan   [s 5] 2160/10 C 8 33.8g 193
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-5 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 3] 1640/9 D 0 g 863
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-6 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 1640/11 D 0 22.7g 314
2018-07-16 2018-07-16 Dannero-8 Traditional Traditional   [s 8] 2140/4 D 0 20.5g 407
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-1 Lena Sisu Lena Sisu   [s 9] 2040/1 D 0 16.7g 514
2018-07-13 2018-07-13 Hoting-9 Lien Best Lien Best   [v 9] 2060/15 C 0 40.2g 1008
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-1 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2040/2 B 2 30.0 32
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-2 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/1 A 2 13.7 37
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-5 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/7 C str
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-6 Quickfire Quickfire   [v 9] 2140/9 D 0 2994
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-7 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2140/3 B 5 31.5g 185
2018-07-05 2018-07-05 Bergsåker-8 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2160/6 D str
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-11 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2160/11 A 1 15.8 23
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-10 Raj's Paula Raj's Paula   [s 8] 1660/11 C 0 20.2g 350
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-9 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 7] 2160/7 B 0 g 225
2018-06-03 2018-06-03 Bergsåker-9 Traditional Traditional   [s 8] 2140/1 C 0 17.5 4457
2018-05-31 2018-05-31 Dannero-6 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 1660/12 D 0 33.0g 515
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-9 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 7] 2140/1 A 6 17.5 488
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-1 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 3] 2140/4 D 0 g 529
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-6 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2160/6 D 0 18.6 738
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-7 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/4 B 5 19.2 754
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/5 A 6 15.7g 21
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-1 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2140/2 B 0 g 42
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-6 Traditional Traditional   [s 8] 2140/5 B 6 18.3 574
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-7 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 7] 2640/7 B 6 20.8g 57
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-11 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/13 A 0 16.4 61
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-7 Traditional Traditional   [s 8] 2140/5 A 5 18.6 321
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-8 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2160/15 A 3 32.2 81
2018-04-24 2018-04-24 Bergsåker-1 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 5] 1640/1 D 0 35.7g 251
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-9 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/8 A str
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-1 Gina Carano Gina Carano   [s 4] 2140/3 D 0 19.6 1268
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-4 Kalcium Kalcium   [v 7] 1640/3 C str
2018-04-17 2018-04-17 Bergsåker-8 Spirit of Hijala Spirit of Hijala   [v 7] 2140/4 B 4 17.5 231
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-5 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2160/9 C 8 20.6g 129
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 1660/9 A 2 32.9g 55
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-10 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2140/2 D 7 34.4g 167
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-11 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 1660/9 C 0 g 53
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-6 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2160/8 A 0 13.9g 53
2018-04-01 2018-04-01 Romme-3 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2160/9 A 1 14.8 39
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-6 Imperial's Nation Imperial's Nation   [s 3] 2140/1 D str
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-8 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 1660/7 C 5 18.5g 175
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-1 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2140/1 B 4 35.4g 155
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-11 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/4 B 2 15.9 82
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-1 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 6] 2140/4 D 0 g 324
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-2 F.F.Zante F.F.Zante   [h 6] 2140/4 D 3 37.8g 207
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-3 Canadian Pace Canadian Pace   [s 6] 2140/4 B 5 17.0g 151
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 5] 2140/5 B 3 15.5 46
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-1 Lena Sisu Lena Sisu   [s 9] 2160/11 B str
2018-01-31 2018-01-31 Bergsåker-2 Traditional Traditional   [s 8] 2140/6 B 0 18.0 431
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-4 Red Sunshine Red Sunshine   [s 7] 2140/2 C str
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-4 Lill Signe Lill Signe   [s 6] 2160/10 C 0 35.2g 1081
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-7 Hedda Prinsess Hedda Prinsess   [s 3] 2140/6 D 0 g 396
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-8 Aldorassa Aldorassa   [v 7] 2160/11 D 0 16.9 766
2019-12-27 2019-12-27 Bergsåker-9 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2140/6 C 0 g 751
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-10 Young Billion Young Billion   [v 4] 2140/2 B 0 g 102
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-1 Lill Signe Lill Signe   [s 6] 2640/1 C 5 31.7 168
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-4 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2640/7 D 0 18.5g 1879
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-8 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2640/4 D 0 1024
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2140/12 B 6 29.1 89
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-4 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2140/14 B 3 18.1 521
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-2 Rosens Elly Rosens Elly   [s 5] 2140/5 D 0 41.5g 322
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-4 Royal Face Royal Face   [v 6] 2640/9 C 0 22.0 770
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-6 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 1660/11 A 4 28.2g 37
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-7 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 8] 2140/12 D 8 19.0 341
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-4 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/11 C 0 18.2 1036
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-4 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 1640/6 B 0 16.2 297
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2140/3 D 6 26.0 1317
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-9 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/2 C 0 g 766
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-7 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2660/8 D 6 16.6 1283
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-10 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 6] 1640/3 D 0 33.9g 906
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-1 Rosens Elly Rosens Elly   [s 5] 1660/9 D 8 37.5g 524
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-5 Royal Face Royal Face   [v 6] 2160/4 A 4 18.1 121
2019-11-01 2019-11-01 Östersund-6 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 8] 1660/7 D 6 15.5 800
2019-10-30 2019-10-30 Bergsåker-5 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 2640/7 D 0 33.5g 3418
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-4 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2140/11 C 3 16.9 809
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2160/7 B 0 18.1 51
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-4 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/2 C 7 16.9 121
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-5 Rado K. Rado K.   [v 12] 2160/5 D 0 31.9 1015
2019-10-24 2019-10-24 Boden-8 F.F.Zante F.F.Zante   [h 7] 1660/5 C 0 41.7g 527
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 1660/9 C 2 24.1 158
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-4 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/2 B 2 16.8 86
2019-10-23 2019-10-23 Östersund-7 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/4 C 5 17.1 248
2019-10-22 2019-10-22 Solänget-8 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 6] 2180/13 C 0 33.3 500
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-8 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2180/7 C 3 26.6 652
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-3 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 1640/2 C 3 13.9 267
2019-10-15 2019-10-15 Östersund-9 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 11] 2160/6 C 0 19.9 279
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 2140/4 B 0 371
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/8 D 0 17.6 868
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-8 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 1660/11 D 0 31.5g 1004
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-10 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2140/1 D 0 21.4 323
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-5 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2160/6 B 7 18.0 142
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-6 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 1660/4 B 0 25.6 1022
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-3 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/7 B 0 18.6 258
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-2 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 2160/3 B 7 19.1g 229
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-5 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2140/6 B 0 27.1g 620
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-7 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 2140/10 B 6 16.7 525
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 1640/2 D 3 31.5g 280
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-8 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/9 A 3 17.1 55
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Dans Lisa Dans Lisa   [s 6] 2160/10 D 8 39.0 300
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2140/7 D 0 g 505
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2160/7 D 8 20.6 210
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-3 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2640/6 D 0 22.3 1000
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-5 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/4 D str
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2140/3 D 0 g 710
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-6 Dans Lisa Dans Lisa   [s 6] 1640/6 D 0 g 168
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-7 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2640/4 C 0 g 426
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-8 Almas Almandin Almas Almandin   [v 8] 2160/10 D 0 g 590
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/8 A 2 18.0 72
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Eni Med Eni Med   [v 9] 2140/6 B 8 24.7g 50
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-1 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2140/1 D 7 16.1 691
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-3 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2180/14 B 5 16.5 379
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-6 Dans Lisa Dans Lisa   [s 6] 2140/2 D 5 38.4g 414
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-7 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2160/15 B 8 17.0 229
2019-08-29 2019-08-29 Dannero-8 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2640/1 D 0 g 354
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-8 F.F.Zante F.F.Zante   [h 7] 2160/4 C 7 38.5g 47
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-9 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 1640/8 C 0 19.2g 344
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-6 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 3200/11 B 0 27.5 879
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/8 D 0 15.0 502
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-1 Dans Lisa Dans Lisa   [s 6] 2140/2 C 0 g 535
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-3 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 1640/2 D 0 16.0 611
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-1 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 2140/4 D 0 33.6g 115
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2160/15 A 8 18.5 163
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-4 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 2140/9 D 0 16.6 748
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-2 Dans Lisa Dans Lisa   [s 6] 1640/3 D 7 37.3 273
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/13 C 0 g 463
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-4 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 6] 2140/8 A 6 14.5 20
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-8 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 1640/1 D 5 35.1g 347
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-1 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2180/6 B 2 25.5 18
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-4 Onkel Rune Onkel Rune   [v 8] 1640/4 C 3 29.9 106
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 2140/7 C 4 20.1g 87
2019-08-03 2019-08-03 Dannero-9 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2140/2 D 5 16.7g 317
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-8 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2140/1 D 0 34.1 669
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-1 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 1640/5 C 0 g 1115
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-7 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2640/1 D 3 17.2 72
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-1 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 7] 2160/8 D 0 17.3 2119
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-6 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/6 D 0 16.3 185
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-2 Moddelina Moddelina   [s 5] 2100/4 C 0 g 90
2019-07-23 2019-07-23 Oviken-9 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2100/3 D 0 g 760
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-3 Zakarov Zakarov   [v 8] 1660/6 B 0 19.3 436
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-4 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 1640/2 D 8 16.2g 415
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-5 Wasa Warcraft* Wasa Warcraft*   [v 5] 2160/9 C 8 18.4 675
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-7 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 7] 2160/10 C 4 16.5 591
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-8 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 1680/9 B 6 23.7g 150
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-2 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2140/5 D 0 18.6 420
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-5 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2140/5 C 0 19.4g 494
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2500/9 C 5 26.8 189
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2480/6 C 3 18.1 27
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-5 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 1660/2 D 2 16.7 38
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-8 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2060/9 C 8 37.1 550
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-2 Moddelina Moddelina   [s 5] 2040/2 C 4 30.0g 28
2019-07-09 2019-07-09 Hoting-5 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2040/6 B 1 16.0 94
2019-07-06 2019-07-06 Hoting-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2060/8 C 5 26.7g 161
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-1 Chipeur Champ Chipeur Champ   [v 7] 2640/4 D 0 19.8g 494
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-6 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2160/7 C 6 38.6g 459
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-8 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/1 D 1 17.0 124
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-8 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 1660/5 D 4 38.5 410
2019-06-28 2019-06-28 Bergsåker-9 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/3 D 4 17.6 374
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-5 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/9 C 1 102
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-8 Royal Face Royal Face   [v 6] 2160/6 D 5 15.8 552
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-7 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2160/15 D 0 19.6 1000
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-9 Okalani Grazia Okalani Grazia   [s 6] 2160/4 D 0 19.7g 338
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-6 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2120/9 A 7 19.2 59
2019-06-22 2019-06-22 Oviken-7 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2120/9 C 5 28.0 471
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-3 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 1640/2 D 0 31.4 1005
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-7 Moddelina Moddelina   [s 5] 2140/3 D 0 g 158
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-2 Tekno Svarta Tekno Svarta   [s 4] 2160/10 D 0 38.1g 972
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-9 Gina Carano Gina Carano   [s 5] 2140/1 D 0 17.9g 232
2019-06-15 2019-06-15 Boden-8 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2140/4 D 0 15.8 849
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-1 Run for Liberty Run for Liberty   [s 8] 2160/9 C 0 16.2 303
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-7 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2180/8 C 7 31.9 724
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-8 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 1660/11 D 0 16.9 1482
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-2 Moddelina Moddelina   [s 5] 2140/1 D 3 27.9 120
2019-06-03 2019-06-03 Hagmyren-9 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/3 C 2 17.9 44
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-2 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 7] 2140/7 D 0 g 374
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-3 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2140/9 D 7 20.9 1025
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-5 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2160/6 D 3 25.5 507
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-8 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/12 C 0 31.2 1008
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/14 A 7 15.9 107
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2140/10 C 6 15.5 134
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-9 Okalani Grazia Okalani Grazia   [s 6] 2140/4 B 0 g 487
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2140/2 D 4 30.6 392
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Hoochiecoochie Man Hoochiecoochie Man   [v 7] 2140/10 D 7 16.9 1096
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-7 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/4 B 7 20.5g 20
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-6 Priapos E.M. Priapos E.M.   [v 9] 1640/9 B 3 17.2 445
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-9 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/2 D 1 15.2 22
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-1 Goofy Boko Goofy Boko   [v 6] 2140/3 C 0 24.8g 421
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-8 King of North King of North   [v 7] 2160/9 D 0 20.8g 592
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-1 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 1640/1 D 5 16.8 167
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-2 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 6] 2160/8 D 0 g 499
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-4 Moddelina Moddelina   [s 5] 2160/10 D 0 g 52
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-6 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2140/1 B 1 19.0 61
2019-05-04 2019-05-04 Dannero-9 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 1660/11 D 8 22.3g 157
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-1 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/12 C 2 16.5 85
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-2 Jack Håleryd Jack Håleryd   [v 6] 2160/15 A 6 18.9g 757
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-1 Estreem Estreem   [v 9] 2140/3 D 6 16.1g 301
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/5 D 6 16.6 94
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 King of North King of North   [v 7] 2140/1 D 1 17.3 303
2019-04-25 2019-04-25 Östersund-4 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/12 D 8 30.1 1581
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-8 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/8 C 4 15.6 107
2019-04-21 2019-04-21 Romme-6 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 6] 2180/13 A 6 13.5 56
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2680/13 D 0 28.0g 594
2019-04-20 2019-04-20 Dannero-9 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 2160/8 D 0 g 229
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-4 Moddelina Moddelina   [s 5] 2160/12 C 1 31.0g 107
2019-04-12 2019-04-12 Hagmyren-7 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2140/3 C 4 23.1 233
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-6 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 1640/12 C 0 g 369
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-7 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 6] 2680/12 A 1 15.4 21
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-1 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2140/10 B 1 17.4 48
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-7 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 2140/7 D 7 18.9 454
2019-04-07 2019-04-07 Dannero-8 F.F.Zante F.F.Zante   [h 7] 1640/1 A 0 g 28
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-1 One Wild Night One Wild Night   [s 4] 2140/6 D 5 20.9 172
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-2 Moddelina Moddelina   [s 5] 2160/10 B 6 31.3g 87
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-4 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 2640/1 D 0 18.3 335
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-5 Avena Independent Avena Independent   [v 7] 1640/4 C 0 26.5g 230
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-6 F.F.Zante F.F.Zante   [h 7] 2160/11 A 5 35.3g 75
2019-03-30 2019-03-30 Dannero-7 Missya Degato Missya Degato   [s 5] 2180/15 B 7 18.0 47
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2160/9 C str
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-3 Millie Millionaire Millie Millionaire   [s 6] 2180/13 A 1 14.6 48
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-9 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2140/3 C 8 16.9g 211
2019-03-13 2019-03-13 Bergsåker-2 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2660/10 C 0 18.7 438
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-4 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/4 D 5 35.1 543
2019-02-27 2019-02-27 Bergsåker-4 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2640/9 B 0 19.1 408
2019-02-27 2019-02-27 Bergsåker-5 Lindeberg Lindeberg   [v 8] 2160/9 D 0 17.5 660
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-2 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/11 B 0 35.9 689
2019-02-19 2019-02-19 Östersund-1 F.F.Zante F.F.Zante   [h 7] 2140/1 D 0 33.0g 267
2019-02-19 2019-02-19 Östersund-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2160/7 C 5 26.9 98
2019-02-17 2019-02-17 Bergsåker-9 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2660/3 C 2 18.4 53
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-2 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2640/6 D 7 16.9g 855
2019-01-29 2019-01-29 Bergsåker-3 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2160/7 D 0 27.3g 181
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-1 Somekindofmonster Somekindofmonster   [s 10] 2160/9 B 0 19.3 392
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-5 Talls Odin Talls Odin   [v 9] 2160/5 B 5 29.0 140
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-6 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 6] 1640/3 C 0 35.7g 229
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-12 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2140/6 B 2 29.3 192
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-5 Young Billion Young Billion   [v 5] 2140/3 D 0 133
2020-12-19 2020-12-19 Bergsåker-9 Linnea Burge Linnea Burge   [s 5] 1660/5 B 4 16.9 404
2020-12-02 2020-12-02 Bergsåker-6 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2140/2 D 4 29.4 911
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-9 Linnea Burge Linnea Burge   [s 5] 2140/5 D 0 550
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-10 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 5] 2140/4 B 2 33.6 210
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-2 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 4] 1640/3 D 0 37.4g 174
2020-10-30 2020-10-30 Bergsåker-8 Gola River Gola River   [v 6] 1640/2 D 0 17.9 652
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-10 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 2160/13 C str
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-8 Gola River Gola River   [v 6] 2660/9 C 0 20.2 947
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-5 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2640/7 D 0 30.0 1407
2020-09-20 2020-09-20 Dannero-8 Gola River Gola River   [v 6] 1640/2 C 0 18.1g 625
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-12 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 1640/4 D 6 28.4 1566
2020-08-14 2020-08-14 Östersund-4 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2640/4 D 8 30.9g 957
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-3 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2640/9 D 7 31.6 1087
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-5 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2680/9 C 0 g 1519
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-1 Eldtoring Eldtoring   [v 8] 2160/8 D 8 31.3g 1395
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-5 Yayas Nova Sansa Yayas Nova Sansa   [s 6] 2160/15 A 8 17.0 1150
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-6 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2180/13 C 6 24.8 1070
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-7 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 2140/7 C 0 g 676
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-1 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 4] 2120/8 B 1 37.6 58
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-2 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2160/13 C 0 32.3g 1567
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-6 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 2120/8 B 5 19.5 44
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2640/1 D 5 25.0 938
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-2 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2640/12 C 6 31.5 438
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-4 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2160/9 D 0 g 885
2020-06-08 2020-06-08 Bergsåker-3 Run for Liberty Run for Liberty   [s 9] 2140/5 D 0 14.5 928
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-1 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 4] 1660/13 B 4 35.1 432
2020-06-04 2020-06-04 Umeå-3 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 2140/6 D 0 30.4g 482
2020-05-28 2020-05-28 Boden-7 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2180/11 C 4 25.0 353
2020-05-22 2020-05-22 Bollnäs-2 B.W.Anna B.W.Anna   [s 5] 1660/10 D 0 34.6g 1079
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-7 Cali Maks Cali Maks   [h 13] 2180/14 B 0 g 804
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-7 Trollbackens Otur Trollbackens Otur   [v 4] 2160/13 C 7 35.1 584
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-6 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2180/9 D 0 31.5g 760
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-8 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 2160/8 B 2 16.6 361
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-7 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2180/12 C 0 31.8g 974
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-10 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 1640/6 C 8 13.5 372
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-3 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2160/5 C 0 g 758
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-2 Young Billion Young Billion   [v 5] 2140/3 D 0 15.8 383
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-7 Missya Degato Missya Degato   [s 6] 2140/12 C 0 15.3 1857
2020-03-29 2020-03-29 Östersund-7 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2640/6 D 0 31.9g 1065
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-2 Adrianunow Adrianunow   [v 5] 2640/7 C 5 17.7g 513
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-7 Young Billion Young Billion   [v 5] 2640/3 D 0 19.5 195
2020-02-29 2020-02-29 Bergsåker-4 Young Billion Young Billion   [v 5] 2640/9 D 6 17.8g 496
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-5 Young Billion Young Billion   [v 5] 2140/12 D 8 18.2g 84
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-7 Talls Odin Talls Odin   [v 10] 2140/5 C 0 28.7 1330
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-5 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2140/1 D 0 30.6 671
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-10 Young Billion Young Billion   [v 5] 2140/6 C 1 18.0 47
2020-01-29 2020-01-29 Bergsåker-4 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 1640/4 D 0 g 333
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-3 Lill Signe Lill Signe   [s 7] 2160/4 B 2 31.7 112
2020-01-08 2020-01-08 Bergsåker-2 Hoppets Melodi Hoppets Melodi   [s 7] 2160/10 D 0 39.0 1055
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-4 Katinka Katinka   [s 7] 2160/6 D 0 17.0 1003
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-1 Dory Hall Dory Hall   [s 5] 2140/3 D 0 g 852
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-4 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2180/11 C 3 16.5 336
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-8 Malibu Malibu   [v 6] 2140/7 C 1 16.1 40
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-1 Katinka Katinka   [s 7] 2140/8 D 0 14.6 1606
2021-04-08 2021-04-08 Bergsåker-5 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 2160/12 A 0 g 786
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-6 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 3140/1 D str
2021-03-26 2021-03-26 Umeå-4 Dory Hall Dory Hall   [s 5] 2160/11 C 0 18.4 1011
2021-03-26 2021-03-26 Umeå-5 Katinka Katinka   [s 7] 2140/5 D 4 16.7 1069
2021-03-26 2021-03-26 Umeå-6 Lill Signe Lill Signe   [s 8] 2140/1 D 0 31.7g 538
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-1 Trollbackens Thor Trollbackens Thor   [v 6] 1660/10 B 0 33.0g 571
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-8 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2140/8 C 5 15.2 1293
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-10 Malibu Malibu   [v 6] 2160/10 B 0 g 657
2021-03-18 2021-03-18 Bergsåker-4 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 7] 2640/3 D 0 20.8g 1044
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-5 Baloo E.M. Baloo E.M.   [v 9] 2160/14 D 0 19.1 2805
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-7 Lill Signe Lill Signe   [s 8] 2140/1 D 0 g 1201
2021-03-02 2021-03-02 Bergsåker-6 Linnea Burge Linnea Burge   [s 6] 1640/8 D 0 17.5 876
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-3 Young Billion Young Billion   [v 6] 2660/7 D 0 18.7 1488
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-5 Lill Signe Lill Signe   [s 8] 2160/7 C 0 30.8g 356
2021-01-28 2021-01-28 Bergsåker-3 Lill Signe Lill Signe   [s 8] 2160/4 D 0 g 291
2021-01-21 2021-01-21 Bergsåker-5 Young Billion Young Billion   [v 6] 2160/7 B 7 19.4 205
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-11 Lill Signe Lill Signe   [s 8] 2140/10 C 3 28.2 188ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se