Bo Westergaard V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Bo Westergaard. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Bo Westergaard har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Bo Westergaard har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Bo Westergaard


På onsdag väntar travfest på Solvalla. V75® kryddat av Margareta Wallenius-Klebergs Pokal och EM för ston. På torsdagen blev sta..


På onsdag väntar travfest på Solvalla. V75® kryddat av Margareta Wallenius-Klebergs Pokal och EM för ston. På torsdagen blev startlistorna klara och Solvalla bjuder på toppsport rakt igenom hela tävlingsdagen.
Daniel Redéns supertravare Francesco Zet fick innerspår bakom startbilen i Margareta Wallenius-Klebergs Pokal, tidigare Jubileumspokalen.
1,5 miljoner kronor väntar vinnaren i femåringsloppet.
I EM för ston, med en miljon kronor till vinnaren startar tolv hästar och där konstaterar vi att Alessandra Gocciadoros Zeudi Amg, som kommer från två raka segrar på 1.09-tider, lottats till bakspår med Magnus A Djuse i sulkyn.

Startlista
Margareta Wallenius-Klebergs Pokal (V75-6)
2 140 meter autostart
1. Francesco Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2. High On Pepper – Jorma Kontio (Katja Melkko)
3. Castor The Star – Mats E Djuse (Jörgen Westholm)
4. Jimmy Ferro BR – Magnus A Djuse (Alessandro Gocciadoro)
5. Clarissa – Alessandro Gocciadoro
6. Mellby Jinx – Erik Adielsson (Daniel Wäjersten)
7. Borups Victory – Daniel Wäjersten
8. Invictus Madiba – Björn Goop (Tomas Malmqvist)
9. Seven Nation Army – Bo Westergaard
10. Imperatur Am – Magnus Teien Gudersen (Geir Vegard Gundersen)
Förstapris: 1 500 000 kronor

EM för ston (V75-3)
2 140 meter autostart
1. Glamorous Rain – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2. Miss Pepper – Åsbjörn Tengsared (Rune Flaskerud)
3. Global Yankee – Jeppe Juel
4. Isla Jet – Björn Goop (Tomas Malmqvist)
5. Imhatra Am – Mats E Djuse (Jörgen Westholm)
6. Great Skills – Daniel Wäjersten
7. Blackflash Bar – Alessandro Gocciadoro
8. Iceland Falls – Carl Johan Jepson (Fredrik Wallin)
9. Golden C.N. – Bent Svendsen
10. Chebba Mil – Robin Bakker (Paul J P Hagoort)
11. Zeudi Amg – Magnus A Djuse (Alessandro Gocciadoro)
12. Barbro Kronos – Markus B Svedberg
Förstapris: 1 000 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Travhästen ID Exceptional, som tränas av Bo Westergaard, lämnade ett positivt dopingprov i samband med tävlingar på Skive 30 april. Nu..


Travhästen ID Exceptional, som tränas av Bo Westergaard, lämnade ett positivt dopingprov i samband med tävlingar på Skive 30 april. Nu är det klart att även B-provet är positivt gällande butorfanol, som bland annat har en lugnande och kortvarig smärtstillande effekt.
ID Exceptional fick startförbud 13 juli då tränaren informerades om A-provet. Nu fastställs startförbudet till 90 dagar från och med 13 juli. Därefter måste man uppvisa ett negativt C-prov för att hästen ska få tävla.
När det gäller tränarens ansvar och eventuella straff så fortsätter utredningen, en process där man ”kommer följa alla aspekter som måste utredas och hanteras”. Processen väntas ta upp till sex veckor.
”Konsekvenser och straff kommer att bero på utredningen”, skriver DH Sport på danskhv.dk

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


När Hades de Vandel vann en deltävling till Paralympiatravet i mitten av april var det hans första seger sedan 2021. Det följde han upp med ..


När Hades de Vandel vann en deltävling till Paralympiatravet i mitten av april var det hans första seger sedan 2021. Det följde han upp med en mycket stark insats som tvåa i Paralympiatravets final. Därefter har den Paul J P Hagoort-tränade sexåringen inte setts till på banorna innan han nu gick ut i Norges största lopp för den äldre eliten, och tvålade till motståndet via en tung spurt från andra par utvändigt.
- Vi fick en väldigt bra start och att två hästar galopperade underlättade för oss. Vi fick en perfekt resa i rygg på Aetos Kronos som pressade lite på ledaren och jag kunde vänta med attacken. Sedan är han väldigt snabb och jag hade 1.07,0 sista 500 meterna. Det är stort för mig att vinna ett sådant här lopp, sa kusken Robin Bakker.
Segern inbringade en miljon norska kronor och segertiden 1.10,0 över 2100 meter med autostart är tangerat löpningsrekord.

Goop besviken trea
Inledningsvis blev årets upplaga av Oslo Grand Prix småstökig när både Get A Wish och Seven Nation Army galopperade. Något som störde titelförsvararen Stotheshow som därefter aldrig kom in i matchen från fjärde par utvändigt. Ledningen tog Björn Goop med Moni Viking och efter beskedliga 1.12,5 första varvet var det upplagt för honom. Men på upploppet var han chanslös att svara attackerna bakifrån och i mål fick han nöja sig med tredjeplatsen efter att ha hållit utvändigt travande Aetos Kronos bakom sig.
- Tekniskt fel. Jag fick inte ner ”norsken” på höger sida och då springer han bara och försvara sig mot hästen han har utvändigt om sig. Jag tror kanske att det var segern som rök där, sa en besviken Björn Goop.
Andraplatsen gick till Joakim Lövgrens Oscar L.A. som avslutade mycket stark sedan han hittat loss från ledarryggen i slutkurvan.

Finskt i kallblodsloppet
Alm Svartens Äreslopp för kallbloden blev en rafflande uppgörelse med tuff körning från början till slut. Inledningsvis var det Bäcklös Uriel och H.V. Tuuri som gjorde upp om ledningen och den duellen vann den sistnämnde. Finländaren varvade sedan på 1.21,4 med Järvsöodin utvändigt om sig. Det var dessa två det skulle komma att stå emellan och in på upploppet såg Järvsöodin ut att koppla grepp. Men H.V. Tuuri drog det längsta strået även i den duellen och väl understödd av Iikka Nurmonen kontrade han till seger med en nos.
- Det här är en seger jag värderar högt. Han har varit hos mig i fyra år och det här är ett av hans bästa lopp, sa tränaren Ossi Nurmonen.

Italienskt i stoeliten
I Trond Andersens minneslopp för stoeliten bjöd Clarissa på en mäktig uppvisning. Alessandro Gocciadoro lämnade ingenting åt slumpen utan lät sitt toppsto dundra framåt per omgående och sedan ekipaget landat utvändigt om ledaren varvet från mål pulveriserade italienskan motståndet. I slutkurvan var ledaren slagen och över upploppet sprintade Clarissa undan till överlägsen seger.
- Hon är fantastiskt, bäst bland stona i mitt stall, sa Alessandro Gocciadoro.

Jackpot på V75®
I långloppet var Gordon Dahls hårding Gangnam Style K. starkast i händerna på Eirik Höitomt och i kortloppet gick segern till Hannu Corpi-tränade Hierro Boko och Mika Forss. Frode Hamre ledde från start till mål med Cool Trix och Bo Westergaards B.A. Superhero tog hem fyraåringsloppet.
Sju rätt på V75® delade ut 3 403 kronor och för sex rätt uppgick belöningen till 44 kronor. Femrättspotten frös inne och därmed väntar en jackpot när V75 på lördag avgörs i Boden. En ensam vinnare med alla rätt kan då håva in 34 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


På onsdagen dog hästen Rulle Roc under pågående lopp på Åmålstravet. På torsdagen inträffade ett nytt dö..


På onsdagen dog hästen Rulle Roc under pågående lopp på Åmålstravet. På torsdagen inträffade ett nytt dödsfall på Åby. Bo Westergaard-tränade femåringen Glide For The Win var ute och värmde för lärlingen Christian Sejer när hon plötsligt lade sig ner på banan. När den tillskyndande banveterinären kom fram till hästen var hon död.
- Christian klarade sig bra men tyvärr råkade Glide For The Win ut för det vi brukar prata om som plötslig död. Glide For The Win ska nu transporteras direkt till SLU och tävlingskvällen kommer att fortsätta utan någon musik med respekt för hästen och kretsen kring henne, säger Åbytravets marknadschef Kristoffer Jakobsson till travronden.se.
Glide For The Win hade vunnit 8 av 18 starter och tjänat 421 721 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


På fredagen inledde Solvalla årets elitloppshelg. Det är trav tre dagar i rad och sport i världsklass.På fredagen bjöds det p&a..


På fredagen inledde Solvalla årets elitloppshelg. Det är trav tre dagar i rad och sport i världsklass.
På fredagen bjöds det på fin sport och en häst att lägga på minnet är Åke Lindbloms Västerbo Exciting. 200 000 kronor stod på spel i ASVT Trottex Auktionslopp för treåriga hingstar och valacker och det blev en munsbit för Västerbo Exciting. Åke Lindblom gav sin häst ett perfekt lopp som tvåa i andraspår. Ledande King Of Twilight såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men Västerbo Exciting var snabbare över upploppet och satte huvudet först kort före mål.
- Jag hoppas att han kan vara med i årgångsloppen framöver. Han gör inga fel, sa Åke Lindblom.
Det treåriga stona fick nöja sig med 100 000 kronor i förstapris då loppet var delat. Mattias Djuses Knickers Sisu var stor favorit i den första avdelningen och hon vann, men det var med minsta möjliga marginal. Magnus A Djuse släpptes till ledningen av Gustav Johansson bakom Ni Hao Bros efter 450 meter. In på upploppet såg ledaren ut oslagbar ut, men slog av lite på takten och Ni Hao Bros höll sånär på att hinna ikapp.
Reijo Liljendahls Domino Time Trot lade beslag på den andra tillsammans Med Ulf Ohlsson. Varvet före mål fick Domino Time Trot kliva fram utvändigt ledaren och över upploppet ökade hon på steglängden och vann lätt.

Håna Am hade bästa styrkan
Lördagens stora höjdpunkt är långloppet Harper Hanovers lopp och Lilla Harpers kördes på fredagen.
Bäst styrka över de tre mastiga varven hade skrällen Håna Am, tränad av Katja Melkko och körd av Kaj Widell. Håna Am stod med 40 meters tillägg och öppnade i maklig takt innan Kaj Widell valde att avancera framåt. Efter halva loppet kom Håna Am till ledningen och fortsatte i ett jämnt tempo. Det var flera konkurrenter som jagade över upploppet och R.K.Star var riktigt närgången till slut, men Håna Am kontrade tillbaka.
- Det var bra för husfriden det här, min sambo är delägare på den här, sa en nöjd segerkusk.

Norsk seger i Speedrace
Eftermiddgen bjöd också på ett Speedrace för kallbloden. Vann gjorde norske Ramstad Balder, tränad av Andreas Opheim, som lekte hem sitt försöksheat och var lika överlägsen i finalen över 640 meter. Segern var värd 100 000 kronor.
- Det är inte så fort man kör så fort med kallblodshästar. I finalen när vi fick täten så hade vi god kontroll på det hela. Jag har aldrig vunnit den här helgen tidigare och det är en upplevelse och det kommer att sitta i länge, sa kusken Adrian Solberg Akselsen.

...I övrigt hände detta på V65.
...Icicle Am (V65-1) kördes till ledningen efter 350 meter av Rikard N Skoglund. Med ett jämnt tempo höll hon konkurrenterna ifrån sig även om favoriten Kind Of Steel kämpade väl utvändigt.
- Det kan inte bli bättre än så här, sa tränaren Lars Hallberg.
...Santtu Raitala fick chansen bakom Alessandro Gocciadoro storfavorit Celiaz (V65-3) och han gjorde allt rätt. Från andrapar utvändigt klev Celiaz runt sitt motstånd utan större problem och vann med krafter kvar och fortsättning lär följa.
...Bo Westergaards Mook såg inte ut som någon vinnare när det återstod 500 meter av V65-4. Hon låg sist i fältet, men via en rask avslutning hann hon fram till en säker seger före en tapper Hot Lane till Malte Handfasts stora glädje.
...Andreas Lövdal lurade skjortan av konkurrenterna i V65-5 tillsammans med Thai Swagger, tränad av Philip di Luca. Pang till ledningen och sedan strypte Lövdal tempot. I sista sväng ryckte Thai Swagger till sig flera längder och över upploppet var det en häst på banan.
V65 betalar 47 847 kronor, fem rätt 957 kronor

Joakim Brundin, Kanal 75


Världens bästa travsport med årets roligaste V75.Men från vilka positioner brukar loppen vinnas under elitloppslördagen på Solv..


Världens bästa travsport med årets roligaste V75.
Men från vilka positioner brukar loppen vinnas under elitloppslördagen på Solvalla?
Vi har kikat på de tio senaste åren och kan konstatera att det lönat sig betydligt mer att vara offensiv än defensiv.
Vi räknar Harper Hanovers för sig och tittar på övriga 60 lopp som körts på V75 den här lördagen. Det handlar om STL-finaler samt två lopp för ston, precis som i år.
Och ser man till var vinnarna suttit varvet från mål är det påtagligt hur sällan de återfunnits längre bak på innerspår än i rygg ledaren.
Endast en gång har det hänt, när Hans G Eriksson skrällde till nästan 80 gånger pengarna med Topgear i klass I-finalen 2016. Då gick segervägen via femte inner och ut i fjärde utvändigt 700 kvar.
I övriga 59 lopp har vinnaren återfunnits aningen i spets, dödens, rygg ledaren eller längre bak i andraspår.
Här är vinnarnas positioner från V75 elitloppslördagen sedan 2013 med Harper Hanovers lopp borträknat.

Spets 21
Dödens 13
Rygg ledaren 4
Andra ytter 7
Tredje inner 0
Tredje ytter 6
Fjärde inner 0
Fjärde ytter 1
Femte inner 1
Femte ytter 2
Sjätte inner 0
Sjätte ytter 5
Övriga 0

Vi räknar om till procent och jämför med vinnande positioner för alla lopp på V75 sedan 2020, en uppgift som finns tillgänglig i Travfakta.

Vinnande positioner i procent
V75 elitloppslördagen (V75 totalt)

Spets 35 (42)
Dödens 22 (14)
Rygg ledaren 7 (7)
Andra ytter 12 (9)
Tredje inner 0 (3)
Tredje ytter 10 (8)
Övriga 15 (17)

Invändig resa 43 (56)

Att trava på innerspår är betydligt mindre gynnsamt under elitloppslördagen än vad det brukar vara och det som sticker ut mest är andelen dödensvinnare. I många fall har det handlat om tidiga avancemang från hästar som inlett i kön, men hunnit fram utvändigt ledaren inför slutvarvet.
Varför det varit så otroligt sällsynt med vinnare efter invändiga smygresor går förstås att spekulera i. En teori som ligger nära till hands är att jämnare fält gör att luckorna kommer mer sällan. En annan skulle kunna vara att innerspåret generellt är lite tyngre än övriga spår den här dagen.

Vad gäller Harper Hanovers lopp har ingen häst vunnit från ledningen sedan Nougat Ås 2013, de två andra vinnarna från startvolten är Platon Face som kördes fram utvändigt om ledaren medan Eelis smög i fjärde inner. Vad gäller övriga sju vinnare har samtliga gått med i tåget i tredjespår varvet från mål så tendensen att få vinnare travat på innerspår håller i sig även där.

Genomgång av omgången
Då går vi över om omgången där vi med hjälp av Travfakta och olika öppna databaser försökt gräva fram matnyttig information kring lördagens hästar.

V75-1
1 Filippa B.J.
har aldrig haft innerspår bakom bilen i Sverige. Hon har haft spår 2 vid tre tillfällen och spetsat i två av dessa, senast via 1.12,2 första 500 på Örebrotravet för fyra starter sedan.
2 Racing Brodda har spetsat i 2 av 4 starter från spår 2 bakom bilen och har vunnit 5 av 10 gånger hon travat i ledningen.
3 Imhatra Am är obesegrad från spets i sju starter i Sverige. Hon har bara spetsat i en av fem starter från spår 3.
4 A Perfect Dutchess har bara startat på svensk mark en gång, i vintras då hon var trea från spets bakom Faeza Zet och Nymke Brigadoon.
5 Zeudi Amg segrade i bronsfinalen den här helgen i fjol då hon bombade till spets från spår 8 och drog undan på 1.11,5/2 140 meter autostart. Det är enda gången hon kommit till spets på svensk mark där hon är segerlös i övriga fyra starter från startspåren 8, 9, 6 och 10 bakom bilen. Hon har vunnit 2 av 11 starter över medeldistans genom karriären, att jämföra med 23 av 46 på sprinterdistans. Det här blir hästens första start över sprinterdistans i Sverige.
6 Call Me Brodda har vunnit 6 av 12 gånger hon travat i spets i Sverige och brukar sällan släppa, men har aldrig nått ledningen i 17 starter från spår 6 eller längre ut bakom bilen i hemlandet.
9 Riet Hazelaar gör första starten i Sverige och körs av Dexter Dunn som kör sitt första lopp på svensk mark tidigare under lördagen. Tränaren Dion Tesselaar har 31 i segerprocent och ROI 137 efter 29 starter på svenska banor.
10 Sister Sledge har tagit 7 av sina 9 segrar i Sverige från spets och aldrig suttit längre bak i fältet än i rygg ledaren varvet från mål. I sin enda start från bakspår forcerades hon fram utvändigt ledaren efter 700 meter i stenhårt tempo och kroknade. Hon segrade på 1.09,1 i Fyraåringseliten den här helgen för två år sedan och har resultaten 4 st: 3-1-0 över sprinterdistans i Sverige, då hon travat i ledningen varje gång.

V75-2
1 Ultra Violet
har bara stått på startvolten vid tre tillfällen och aldrig haft spår 1. Hon har tappat mark och hamnat i kön från spår 2 respektive 7, samt körts fram utvändigt ledaren via tredjespår från spår 5. Hon travat iväg felfritt i samtliga åtta voltstartslopp och är obesegrad på två försök från ledningen. Hon ska tävla barfota bak för tredje gången i karriären.
2 Kit Crown spetsade från spår 2 i sin senaste start, har haft läget i voltstart vid fyra tillfällen och gått felfritt i samtliga. Hästen har vunnit 6 av 8 starter sedan Öystein Tjomsland tog över träningen och galopperat vid båda förlusterna.
4 Ballerina Indika har resultaten 6 st: 3-0-0 med jänkarvagn, att jämföra med 16 st: 3-4-0 med vanlig vagn som hon måste ha i voltstart. Hon körs av Åke Svanstedt för första gången.
6 Pam Trot har haft springspår på startvolten vid två tillfällen och hamnat i rygg ledaren båda gångerna.
7 Toscana Southwind gjorde debut för Troels Andersen i sin senaste start. Hon har haft springspår sex gånger och galopperat i en. Två av dessa har varit från startvolten då hon inte varit med i spetskörningen från början.
8 Future Sox är anmäld barfota runt om för första gången.
9 Classy Knox ska tävla barfota runt om för fjärde gången i karriären.
10 Queen ska tävla barfota runt om för fjärde gången i karriären.
13 Vilja T.Y.C. ska tävla barfota runt om för tredje gången i karriären.
15 Devs Daffodil är rutinerad när det gäller att starta från 40 meters tillägg över medeldistans och har segrat i 3 av 12 starter från 2 180 meter. Hon tävlade den här helgen i fjol och slutade då fyra i stoeliten efter en pigg spurt från fjärde inner.

V75-3
1 Friend of Elves
har haft innerspår bakom bilen en gång och fick då inleda i tredje inner för att tidigt gå ut i andra ytter på Solvalla i höstas. Hästen har aldrig travat i ledningen.
2 Heartbeat Thunder har gjort fyra starter för Daniel Wäjersten. Hästen har bara körts i spets en gång och var då fyra i tidigare regi.
3 Hipster K. är obesegrad i två starter med Linda Sedström.
4 Lincoln Abe Boko är obesegrad i ledningen i fyra starter sedan han kom till Hans Crebas.
5 Match’em är obesegrad i tre försök från ledningen.
6 Keystone Cash körs av sin tränare Bo Westergaard för första gången i Sverige. Stallet har vunnit 6 av 10 starter i Sverige sedan 15 maj.
8 Dragons Bar gör första starten i Sverige. Hästen tävlade barfota runt om vid vinsten på Vermo senast och har resultaten 5 st: 3-2-0 med den balansen i Italien. Hästen kom till Alessandro Gocciadoro inför årets säsong.
9 Kingslayer Pellini tävlade barfota runt om för första gången i Daniel Wäjerstens regi senast, hästen är segerlös på sex starter med den balansen.
10 Majah B. gör sin första start i Sverige. Gaute Lura är segerlös i 18 starter på svensk mark som tränare.
11 Demon är anmäld barfota runt om för första gången i Sverige. Hästen är obesegrad i två starter på den balansen i Italien.
12 El Vego Khalifa är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn, båda för första gången.

V75-4
1 Working Class Hero
är obesegrad i fyra starter barfota bak och i tre starter från ledningen. Han har aldrig haft innerspår bakom bilen. Kusken Gabriele Gelormini var segerlös i sina första 18 starter i Sverige, men har vunnit 4 av de senaste 10 inklusive en dubbel på V75 den här dagen i fjol bakom Heliade du Goutier och Diablo de Vauvert.
2 Smile Silvio är anmäld barfota runt om och med jänkarvagn, båda för första gången. Hästen har aldrig tävlat med så tätt intervall som han gör nu.
3 Jackpot gick barfota runt om samt med jänkarvagn för första gången senast. Hästen körs av Örjan Kihlström för första gången. Kihlström har 22 i segerprocent med jänkarvagn på V75, att jämföra med 14 i vanlig sulky.
4 Kaxig In har tävlat med skor runt om i samtliga starter.
5 Oligark Tooma tävlade barfota runt om och kördes av Mika Forss för första gången vid vinsten senast.
6 Sir Express ska göra sin första start i Sverige. Tränaren Wolfgang Nimczyk har 28 i segerprocent totalt på svensk mark och 17 i segerprocent på V75.
7 Peter Pan tävlade barfota runt om för första gången vid segern senast och är nu anmäld att tävla med jänkarvagn för första gången.
9 Mellby Imperial har aldrig tävlat med så tätt intervall som han gör nu.
11 Patrick Palema gör sin första start på svensk mark där tränaren Anette Midtlyng har vunnit 3 av 20 starter.
12 Email har resultaten 3 st: 2-0-0 i jänkarvagn, att jämföra med 10 st: 0-5-0 i vanlig sulky.

V75-5
1 Twigs Honor
har haft innerspår bakom bilen vid sex tillfällen och blivit överflyglad varje gång.
3 Es Trenc är obesegrad från ledningen i sju starter på svensk mark, men vek sig i tät hemma i Norge i sin senaste start.
4 Castor the Star har gått i ledningen med barfotabalans vid sex tillfällen och var obesegrad så innan han åkte dit mot Francesco Zet i senaste starten. Han har inte lyckats nå spets i någon av tre starter från spår 4 bakom bilen. Han spetsade från innerspår, släppte till Fabulous Pellini och tog sistapengen i klass I-finalen den här helgen i fjol.
5 Laredo Boko har bara lyckats komma till spets två gånger i karriären och vunnit båda.
6 Inspiration ska tävla med jänkarvagn för första gången. Hästen är segerlös i nio starter under våren.
7 Heroine Darling tävlade med jänkarvagn för första gången i sin senaste start.
8 So Far Away Ås har tagit 6 av karriärens 7 segrar från ledningen.
11 Comes With Age tävlade barfota bak samt med jänkarvagn för första gången vid spetsvinsten senast.

V75-6
1 Karat River
kunde inte svara ut Sourire Frö i sin enda start från innerspår i Breeders’ Crown-finalen i höstas. Hästen har travat i ledningen vid fem tillfällen och vunnit samtliga.
2 Readly Lavec har resultaten 12 st: 10-2-0 från spets i Sverige och har frontat i sina sex senaste starter bakom bilen på svensk mark. Han släppte spets till Zeudi Amg och slutade fyra i bronsfinalen den här helgen i fjol.
4 L.A.Boko ska tävla barfota runt om för första gången i karriären. Han är obesegrad i fem starter i ledningen. Hästen slutade tvåa bakom Kentucky River i klass II-finalen den här helgen i fjol.
5 Behind Bars har forcerats till spets i alla sina tre starter från spår 5, varav två gånger efter första halvvarvspasseringen. Han har segrat i 7 av 9 starter från ledningen.
8 King of Everything har tävlat med kombinationen barfota runt och jänkarvagn två gånger, vann den första i överlägsen stil från spets och satt fast i den andra.
9 Hipster Am var trea bronsfinalen efter en pigg spurt från fjärde inner den här helgen i fjol. Han har resultaten 10 st: 8-1-0 över sprinterdistans, att jämföra med 16 st: 2-1-6 över medeldistans.
11 King Schermer vann sitt försök från samma utgångsläge på Jägersro. Michel F Rothengatter har 21 i segerprocent och skyhöga ROI 371 som tränare på 28 starter på svensk mark.
12 Falcon Eye har aldrig tävlat barfota runt om i Sverige.

V75-7
1 Boli You S.M.
ska tävla barfota runt om för första gången. Hästen har gått i ledning en gång i Sverige, vid tredjeplatsen på Bergsåker i februari.
2 Imperatur Am ska tävla barfota bak för andra gången i karriären.
3 Versace Face var med från startvolten i det här loppet och fjol och slutade oplacerad efter en strulig resa då han drogs bakåt från andra par utvändigt. Hästen har resultaten 9 st: 3-3-1 över distansen.
5 Velten Swarowski har segrat i 5 av 8 lopp då han tävlat barfota bak i Sverige.
6 Global Beware är anmäld barfota runt om för andra gången i karriären, förra gången var i derbykvalet 2021 då han slutade trea bakom San Moteur och Global Badman i regi Johan Untersteiner. Han har tävlat barfota bak i sina tre senaste starter och är obesegrad på den balansen i Finland.
7 Gasolin har aldrig tävlat barfota runt om i Sverige.
8 Kentucky River segrade i klass II-finalen på 1.11,1/2 140 meter autostart den här helgen i fjol. Han har tävlat i voltstart sju gånger och haft springspår i en av dessa – från tillägg på Halmstad i mars i fjol då han tillsammans med Per Nordström inte alls prickade starten och hamnade först i andraspår som femtehäst runt första sväng i ett lopp där det bara stod en häst på startvolten.
9 Calle Crown har tävlat i princip uteslutande barfota runt om i Frankrike. På svensk mark har han bara gått med den balansen i 2 av 25 starter, vid femteplatsen i Hugo Åbergs Memorial samt vid segern i gulddivisionen på Mantorp i fjol. Han har segrat på 2 925 meter i Cagnes-sur-Mer samt över 2 875 meter på Vincennes.
10 Aetos Kronos har aldrig tävlat över tre kilometer. Han har vunnit 2 av 5 starter över 2 640 meter och slutade trea i Svenskt Travderby efter en sylvass spurt från femte ytter bakom Hail Mary och Don Fanucci Zet 2020.
11 Eric the Eel har resultaten 11 st: 2-3-1 och har aldrig varit sämre än femma felfri över distanser 2 850 meter och längre på fransk mark. Hästen har inte startat i Sverige sedan 2020.
12 Power har startat över tre varv en gång i Sverige och segrade då i St Leger på Åby som fyraåring på tiden 1.13,8/3 180 meter.
13 Fakir de Mahey var först i mål i ett överpacat lopp senast och hade förmodligen landat på 1.10,1/2 100 meter autostart, men blev diskvalificerad för orent trav. Hästen tävlade barfota bak då och hade tävlat barfota runt om i sju starter i rad före det. Mathieu Mottier red Florida Sport till seger i montéeliten i fjol, men har aldrig kört lopp i Sverige. Han har 10,6 i segerprocent som kusk i hemlandet.
14 Hatchet Man tränades tidigare av Philippa Allaire och är segerlös i sju starter för Charles-Antoine Mary i Frankrike. Mary har startat två hästar Sverige som tränare - Florida Sport i montéeliten i fjol samt Rapide du Bois som galopperade i Fyraåringseliten 2009 och har aldrig kört lopp i Sverige. Han har 6,4 i segerprocent som kusk i hemlandet.
15 Moni Viking har segrat i 5 av 7 starter över tre kilometer i Sverige och sprungit in 5,95 miljoner kronor i dessa. Bland segrarna finns Harper Hanovers lopp 2020 på världsrekordtiden 1.11,9/3 180 meter. I fjol slutade han fyra i detta lopp på 1.12,5.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-18 2019-12-18 Åby-8 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 3] 2140/6 C str
2019-08-20 2019-08-20 Åby-7 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 3] 2140/1 D str
2019-08-20 2019-08-20 Åby-5 A Wreck A Wreck   [v 4] 2140/1 C 0 g 56
2019-08-20 2019-08-20 Åby-2 Don Anton* Don Anton*   [h 5] 2140/5 D 0 g 100
2019-05-22 2019-05-22 Åby-5 Don Anton* Don Anton*   [h 5] 1640/10 D 4 14.5 78
2019-05-22 2019-05-22 Åby-4 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 4] 2140/1 C 5 17.3 99
2019-05-22 2019-05-22 Åby-1 Stand by Me Ås Stand by Me Ås   [s 3] 2140/10 C 0 22.1g 540
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-9 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 4] 2160/14 B 3 15.9 48
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-8 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 2140/8 C 0 16.1 60
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-7 Expensive Attitude* Expensive Attitude*   [s 4] 2160/14 B 5 16.5g 75
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-5 First in Line E.P.* First in Line E.P.*   [v 3] 2140/9 A 1 17.2 15
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-9 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 4] 1640/9 A 1 13.7 28
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-7 Expensive Attitude* Expensive Attitude*   [s 4] 2140/8 C str
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-5 Jane Hall Jane Hall   [s 3] 2140/8 B 1 15.1 20
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-2 Fernando D.* Fernando D.*   [h 3] 2140/11 A str
2020-12-05 2020-12-05 Åby-6 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 2140/13 C 5 14.1 437
2020-12-05 2020-12-05 Åby-12 First in Line E.P.* First in Line E.P.*   [v 3] 2140/6 A 3 16.3g 46
2020-12-05 2020-12-05 Åby-7 Fönix Vang* Fönix Vang*   [h 3] 2140/2 D 0 18.8g 516
2020-10-28 2020-10-28 Åby-7 Jolie Jolie   [s 5] 2140/9 C 0 15.7 98
2020-10-28 2020-10-28 Åby-3 Fleksnes* Fleksnes*   [h 3] 2140/10 B 3 16.1 37
2020-09-23 2020-09-23 Åby-2 Jane Hall Jane Hall   [s 3] 2160/9 C 6 14.8 31
2020-09-23 2020-09-23 Åby-1 Good Luck D.K.* Good Luck D.K.*   [h 2] 1640/10 C 0 g 308
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-6 Macro Star Macro Star   [v 8] 2140/4 B 0 g 64
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-11 Rexine* Rexine*   [s 5] 1640/12 C str
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-9 Photo Lavec* Photo Lavec*   [h 8] 1640/3 D 0 g 703
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-4 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 2160/9 A 6 14.1 53
2020-05-27 2020-05-27 Åby-9 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 2160/11 B 2 12.8 92
2020-05-14 2020-05-14 Åby-7 Chili Volo* Chili Volo*   [s 4] 2140/12 D 0 16.3 194
2020-05-14 2020-05-14 Åby-6 Thai Sansa* Thai Sansa*   [s 3] 2140/7 A 1 14.0 14
2020-05-14 2020-05-14 Åby-4 Goldstile* Goldstile*   [v 6] 3140/2 D 0 17.7 76
2020-05-14 2020-05-14 Åby-3 Ivresse Boko* Ivresse Boko*   [s 5] 2160/10 C str
2020-05-14 2020-05-14 Åby-2 Jane Hall Jane Hall   [s 3] 2140/3 D 6 17.2g 273
2020-05-14 2020-05-14 Åby-1 Katja A.Boko Katja A.Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 309
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-8 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 1640/6 B 5 12.3 41
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-4 Jolie Jolie   [s 5] 2140/9 B 0 g 58
2020-04-25 2020-04-25 Åby-12 Thai Baratheon* Thai Baratheon*   [v 3] 2140/4 D 5 15.5 104
2020-04-25 2020-04-25 Åby-3 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 4] 1640/7 B 3 12.4 38
2020-04-24 2020-04-24 Åby-3 Umbra* Umbra*   [s 6] 2140/5 C 0 g 164
2020-04-24 2020-04-24 Åby-2 Thai Sansa* Thai Sansa*   [s 3] 2140/5 D 1 14.1 24
2020-04-16 2020-04-16 Åby-6 Broad Vision* Broad Vision*   [h 5] 1640/8 D 0 g 54
2020-04-16 2020-04-16 Åby-5 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 2640/8 D 2 14.1 154
2020-04-16 2020-04-16 Åby-4 Chili Volo* Chili Volo*   [s 4] 2140/9 A 4 15.8 57
2020-04-16 2020-04-16 Åby-2 Macro Star Macro Star   [v 8] 1640/11 D 1 12.6 56
2020-04-16 2020-04-16 Åby-1 TheSpyWhoLovedMe* TheSpyWhoLovedMe*   [v 3] 2140/3 C 4 16.9 129
2020-04-08 2020-04-08 Åby-9 Elite B.R.* Elite B.R.*   [h 8] 3180/12 D 0 g 337
2020-04-08 2020-04-08 Åby-8 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 4] 1640/1 A 1 13.0 38
2020-04-08 2020-04-08 Åby-7 Umbra* Umbra*   [s 6] 2140/8 B 6 14.7 106
2020-04-08 2020-04-08 Åby-3 Thai Baratheon* Thai Baratheon*   [v 3] 2140/12 D 6 16.2 102
2020-04-02 2020-04-02 Åby-8 Livi Lady* Livi Lady*   [s 7] 2160/4 C str
2020-04-02 2020-04-02 Åby-4 Macro Star Macro Star   [v 8] 2140/3 C str
2020-04-02 2020-04-02 Åby-2 Nelson Lindy* Nelson Lindy*   [s 3] 2140/8 C str
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-8 Thai Sansa* Thai Sansa*   [s 3] 2140/4 C 3 18.6g 16
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-6 Amazing Photo* Amazing Photo*   [s 4] 2140/1 C 1 17.1 45
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-4 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 2140/8 B 2 14.4 78
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-3 Don Anton* Don Anton*   [h 6] 2660/9 C 8 17.0 56
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-2 Dixi* Dixi*   [s 5] 2140/2 A 0 g 23
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-1 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 4] 1640/7 B 1 14.5 41
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-3 Umbra* Umbra*   [s 6] 2160/6 B 3 15.8 119
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-2 Dixi* Dixi*   [s 5] 2140/11 A 1 16.4 18
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-6 Macro Star Macro Star   [v 8] 3140/5 D 0 g 246
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-4 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 4] 2140/2 D 5 16.1g 34
2021-08-10 2021-08-10 Jägersro Trav-4 Thai Sansa* Thai Sansa*   [s 4] 2140/4 D 4 14.2 42
2021-08-10 2021-08-10 Jägersro Trav-3 Corleone N.O.* Corleone N.O.*   [v 3] 2140/8 B 0 g 62
2021-08-05 2021-08-05 Åby-9 Jane Hall Jane Hall   [s 4] 1640/4 C 5 13.4 34
2021-08-05 2021-08-05 Åby-8 Prapai R.* Prapai R.*   [s 7] 2140/7 B 0 g 370
2021-08-05 2021-08-05 Åby-4 Gala Bella* Gala Bella*   [s 3] 2140/5 D 2 15.4 196
2021-08-05 2021-08-05 Åby-3 Lilly Pearl Lilly Pearl   [s 3] 2140/2 D 0 g 259
2021-08-05 2021-08-05 Åby-1 Generalen D.K.* Generalen D.K.*   [h 3] 2140/10 A 6 16.6 15
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-9 Hill's Angel Hill's Angel   [s 4] 2140/11 C 2 14.3 33
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-1 Tabiche* Tabiche*   [s 3] 2140/1 B 3 16.7 20
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-5 First in Line E.P.* First in Line E.P.*   [v 4] 2140/7 B 5 15.8 45
2021-01-14 2021-01-14 Åby-9 Jolie Jolie   [s 6] 2640/12 C 0 g 52
2021-01-14 2021-01-14 Åby-8 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 5] 2140/9 B 0 15.7 36
2021-01-14 2021-01-14 Åby-3 Jackpot B.R.* Jackpot B.R.*   [h 4] 2140/7 B 0 16.2 67
2021-01-14 2021-01-14 Åby-2 Thai Cercei* Thai Cercei*   [s 4] 2160/7 B 4 18.2 31
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-3 Jane Hall Jane Hall   [s 5] 2140/2 A 2 13.0 81
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-13 Mook Mook   [s 3] 2140/8 D 0 15.4 249
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-9 Elegant C.N.* Elegant C.N.*   [v 6] 2640/10 B 5 13.3 115
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-7 Hallöjsa Vang* Hallöjsa Vang*   [s 3] 2140/4 C 2 13.3 88
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-5 Ginger Peachy* Ginger Peachy*   [s 5] 1640/5 D 5 13.0g 79
2022-05-04 2022-05-04 Solvalla-9 Hello Stone Hello Stone   [s 3] 2140/5 B 0 15.4g 61
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-2 Hello Stone Hello Stone   [s 3] 2140/1 A 2 16.1 45
2022-03-01 2022-03-01 Jägersro Trav-3 Elegant C.N.* Elegant C.N.*   [v 6] 1640/2 D 1 11.5 31
2022-03-01 2022-03-01 Jägersro Trav-1 Thai Vermont* Thai Vermont*   [h 3] 2140/1 C 0 g 26
2022-02-24 2022-02-24 Åby-6 Fighter Vang* Fighter Vang*   [v 5] 2140/10 A 1 15.3 22
2022-02-24 2022-02-24 Åby-5 Great Shadow N.O.* Great Shadow N.O.*   [v 4] 2140/4 C 3 16.8 43
2022-02-17 2022-02-17 Åby-9 Admiral Knick* Admiral Knick*   [h 6] 2140/1 C 4 13.4 173
2022-02-17 2022-02-17 Åby-4 Elegant C.N.* Elegant C.N.*   [v 6] 1640/6 D 1 13.1 115
2022-02-17 2022-02-17 Åby-2 Griffith* Griffith*   [h 4] 2140/4 C 0 g 27
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-10 Ginger Peachy* Ginger Peachy*   [s 5] 2140/6 B 5 17.9g 26
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-9 Thai Sansa* Thai Sansa*   [s 5] 1640/6 A 4 14.1 37
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-8 Prapai R.* Prapai R.*   [s 8] 1640/2 C 0 14.8 210
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-7 Rexine* Rexine*   [s 7] 2140/8 C 0 16.4 95
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-6 Fighter Vang* Fighter Vang*   [v 5] 1640/3 B 1 15.2 17
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-4 Fantastic Design* Fantastic Design*   [v 5] 3140/1 C 0 g 68
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-2 Great Shadow N.O.* Great Shadow N.O.*   [v 4] 2140/7 C 1 17.4 23
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-1 Hurricane Hydrup* Hurricane Hydrup*   [h 3] 2140/1 C 3 17.8 40
2023-09-13 2023-09-13 Jägersro Trav-7 Hallöjsa Vang* Hallöjsa Vang*   [s 4] 2140/6 A 4 13.7 51
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-11 Ginger Peachy* Ginger Peachy*   [s 6] 2140/1 D 0 g 78
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-10 Seven Nation Army* Seven Nation Army*   [h 5] 2140/9 C 6 11.0 555
2023-08-16 2023-08-16 Solvalla-6 B.A.Superhero* B.A.Superhero*   [h 4] 1660/8 B 4 12.0 35
2023-08-01 2023-08-01 Solvalla-4 Seven Nation Army* Seven Nation Army*   [h 5] 2140/2 B str
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-10 Hallöjsa Vang* Hallöjsa Vang*   [s 4] 1609/8 C 4 10.8 72
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-4 Keystone Cash* Keystone Cash*   [h 7] 1609/3 C str
2023-07-25 2023-07-25 Jägersro Trav-4 Eva's Yankee* Eva's Yankee*   [s 4] 2140/4 D 6 13.9 81
2023-07-25 2023-07-25 Jägersro Trav-3 B.A.Superhero* B.A.Superhero*   [h 4] 1640/7 B 3 11.5 32
2023-07-25 2023-07-25 Jägersro Trav-5 Gabi Kyvsgård* Gabi Kyvsgård*   [s 5] 1640/4 C 5 12.6 45
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-11 Thewinnertakeitall* Thewinnertakeitall*   [h 4] 1640/6 C 2 11.5 100
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-10 Herina Sotto* Herina Sotto*   [s 4] 2140/1 D 0 g 84
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-6 Elegant C.N.* Elegant C.N.*   [v 7] 2140/9 A 6 12.8 524
2023-07-22 2023-07-22 Axevalla-3 Thai Kansas* Thai Kansas*   [h 4] 3160/13 B 5 16.0g 403
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-13 Painted Genius* Painted Genius*   [h 4] 2640/5 B 1 14.4 152
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-11 Kelso Boko Kelso Boko   [v 6] 2140/4 D str
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-8 Get A Wish* Get A Wish*   [h 5] 2140/5 C 3 13.5 33
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-7 Hugo Tröjborg* Hugo Tröjborg*   [h 4] 2140/10 D 4 13.8 451
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-5 Hound Dog E.P.* Hound Dog E.P.*   [v 4] 1640/4 A 5 14.0 38
2023-07-21 2023-07-21 Axevalla-3 Striking Eagle* Striking Eagle*   [v 4] 2140/4 A 1 15.0 14
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-9 Striking Eagle* Striking Eagle*   [v 4] 2140/6 B 1 14.2 17
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-7 Seven Nation Army* Seven Nation Army*   [h 5] 1609/9 A 2 11.6 24
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-5 Hollywood Stone* Hollywood Stone*   [v 4] 2140/1 C 5 15.1 39
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-4 Mook Mook   [s 4] 2140/4 C 0 15.4 61
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-3 Silent Eagle* Silent Eagle*   [s 4] 2140/5 B 1 14.7 17
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-2 Keystone Cash* Keystone Cash*   [h 7] 2140/1 C 5 13.4 38
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-9 Eva's Yankee* Eva's Yankee*   [s 4] 2140/9 D 2 13.6 34
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-8 Thewinnertakeitall* Thewinnertakeitall*   [h 4] 1609/2 B 1 11.6 19
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-3 Mook Mook   [s 4] 2140/10 A 5 15.7 18
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-2 Donna Barosso Donna Barosso   [s 3] 1640/9 B 3 13.2 37
2023-06-08 2023-06-08 Åby-9 Kilimanjaro* Kilimanjaro*   [h 6] 2640/9 B 6 13.4 39
2023-06-08 2023-06-08 Åby-4 Glide for the Win Glide for the Win   [s 5] 2140/8 B str
2023-06-08 2023-06-08 Åby-2 Striking Eagle* Striking Eagle*   [v 4] 2160/12 B 2 14.0 53
2023-06-08 2023-06-08 Åby-1 Donna Barosso Donna Barosso   [s 3] 2140/11 C 2 16.0 45
2023-05-28 2023-05-28 Solvalla-10 B.A.Superhero* B.A.Superhero*   [h 4] 1640/5 C 3 10.1 86
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-9 Generalen D.K.* Generalen D.K.*   [v 5] 2140/8 B str
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-8 Keystone Cash* Keystone Cash*   [h 7] 2140/6 B 0 g 79
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-9 Grumbazz Kini* Grumbazz Kini*   [h 5] 2140/8 B 1 12.5 88
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-8 Hollywood Stone* Hollywood Stone*   [v 4] 2140/10 B 1 14.0 17
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-7 Herina Sotto* Herina Sotto*   [s 4] 2140/1 B 1 14.1 27
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-6 Stonefire U.S.* Stonefire U.S.*   [h 6] 1640/1 D 5 10.6 290
2023-05-15 2023-05-15 Mantorp-3 Hold the Dream* Hold the Dream*   [s 4] 2140/12 A 1 15.7 28
2023-04-26 2023-04-26 Åby-3 Herina Sotto* Herina Sotto*   [s 4] 2140/4 A 1 16.5 76
2023-04-26 2023-04-26 Åby-2 Hillary Kyvsgård* Hillary Kyvsgård*   [s 4] 1640/4 B 2 14.1 19
2023-04-26 2023-04-26 Åby-1 Oris Oris   [s 3] 2140/12 D 0 21.0g 390
2023-04-26 2023-04-26 Åby-10 Indiana Sotto Indiana Sotto   [s 3] 2140/7 D 0 g 70
2023-04-26 2023-04-26 Åby-9 Mook Mook   [s 4] 2140/2 B 1 14.6 64
2023-04-26 2023-04-26 Åby-7 Thai Hawaii* Thai Hawaii*   [h 4] 2640/12 B 0 g 274
2023-04-26 2023-04-26 Åby-5 Fighter Vang* Fighter Vang*   [v 6] 1640/8 C 7 12.9 132
2023-04-12 2023-04-12 Åby-10 B.A.Superhero* B.A.Superhero*   [h 4] 2140/1 C 1 13.4 20
2023-04-12 2023-04-12 Åby-9 Thewinnertakeitall* Thewinnertakeitall*   [h 4] 1640/7 B 1 11.6 26
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-11 Elegant C.N.* Elegant C.N.*   [v 7] 3180/14 A 0 14.7 43
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-10 Seven Nation Army* Seven Nation Army*   [h 5] 1640/2 B 2 9.6 77
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-3 Glide for the Win Glide for the Win   [s 5] 2140/6 B 2 14.3 108
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-1 Hugo Tröjborg* Hugo Tröjborg*   [h 4] 1640/11 C 0 g 183
2023-04-07 2023-04-07 Färjestad-12 Hollywood Stone* Hollywood Stone*   [v 4] 2140/8 D 1 14.6 50ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se