Bo Westergaard V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Bo Westergaard. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Bo Westergaard har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Bo Westergaard har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Bo Westergaard


Trots att tre favoriter och en andrahandsfavorit vann på V86 blev det endast en spelare som klarade åtta rätt på V86.Utdelningen på..


Trots att tre favoriter och en andrahandsfavorit vann på V86 blev det endast en spelare som klarade åtta rätt på V86.
Utdelningen på åtta rätt denna jackpotkväll på Åby och Solvalla blev 19 498 113 kronor. Sju rätt gav 12 999 kronor och sex rätt 294 kronor.
Vinstkupongen som var inlämnad av någon i Västra Götaland på ATG.se kostade 864 kronor och förutom en rad med åtta rätt blev det även 21 rätta rader med sju rätt och 150 rader med sex rätt. Totalt blev vinsten 19 815 192 kronor.

Dubbla skrällar på Åby
Det skrällde direkt i V86-1 på Åby och 19-oddsaren Pantani vann till slut ganska enkelt tillsammans med Carl Johan Jepson. Frode Hamre tränar fyraåringen som satt i femte par utvändigt varvet från mål och var den enda som kunde hänga med genom slutsvängen då Tiger Face tog över och såg stark ut, men sista biten över upploppet var det inget snack och segern till Norge.
Även i andra loppet på Åby blev det en överraskning. Hip Hurray Boko var sist in på upploppet i V86-3 men flög fram långt ut i banan tillsammans med Gustav Johansson och ställde de flesta spelare schack matt. Det sexåriga stoet hade inte vunnit lopp sedan september 2018 och 87-oddsaren var spelad på mindre än en procent av insatserna på V86.

Dramatisk avslutning
Kvällens tredje stora överraskning kom i V86-8 och kvällen fick en minst sagt dramatisk upplösning då Opalis galopperade i mål efter att ha knäckt betrodde Ilenna Bonanza och istället spurtade 46-oddsaren Vera Sprio till skrällseger tillsammans med Ulf Ohlsson. Tränar gör Anna-Karin Rundqvist.

Hambletonian-vinnaren från start till mål
Förre Hambletonian-vinnaren Perfect Spirit försvarade innerspåret i V86-6 och sedan hade Örjan Kihlström full kontroll i ledningen med dagens största favorit.
Ferrari B.R. avslutade vasst utan att hota vinnaren till andrapriset och Sir Ratzeputz var tapper trea utvändigt om ledaren.
Daniel Redén tränaren vinnaren och hans stjärnarmada har verkligen visat framfötterna på slutet och visat att de övervintrat på bästa sätt.
Favoritseger blev det även i V86-7 över dryga tre kilometer där Robert Bergh var offensiv med Ivory di Quattro som från ledningen såg löpglad ut hela vägen till andra raka årssegern.

Dansk uppvisning och dubbel för Nurmos
I V86-5 blev det dansk uppvisning då Bo Westergaard pulveriserade motståndet med andrahandsfavoriten Enjoy Banker. Fyraåringen såg länge ut att ha svårt att hänga med som andra häst i andraspår, men när han fick anfallsorder 600 meter från mål bara sköljde han till spets på 100 meter och försvann ifrån konkurrenterna.
I V86-2 såg S.G.Charpentier ut att ha svårt att följa i andra utvändigt genom slutsvängen och första halvan av upploppet, men så plötsligt fick Örjan Kihlström fart på sexåringen som sista 100 meterna växlade ner tätduon Jaguar Hill och Young King. Timo Nurmos tränar vinnaren.
Timo Nurmos tränar även vinnaren i V86-4 där favoriten Mellby Hurricane var starkast och fångade in ledaren Isa ganska enkelt över upploppet. I segersulkyn satt Jorma Kontio.
Efter onsdagens drömvinst på V86 väntar nu Spring Race för alla travälskare med V75 fyra dagar i rad med stor final på påskdagen med en multijackpot på minst 70 miljoner kronor i potten för sju rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V75-1- 1 Caprino B.R. var pigg och felade på väg in på upploppet senast. Han gick med skor och slog sig på knäna. Nu blir det barfot..V75-1

- 1 Caprino B.R. var pigg och felade på väg in på upploppet senast. Han gick med skor och slog sig på knäna. Nu blir det barfota runt om och jänkarvagn. Får säkert ett fint lopp från förstaspår, närmar sig toppformen och ska räknas i segerdiskussionen, sägerr Bo Westergaard.
- 3 Global Republic har ett bra startspår och formen är väldigt bra. Han var olycklig sista och hamnade i fel ryggar. Vi rycker skorna på honom och det blir jänkarvagn och helstängt huvudlag. Jag törs påstå att hästen aldrig varit bättre än han är nu. Full väg är en fördel jömför med sprinterdistans. Jag valde Johnny Takter på grund av att han är en mycket duktig kusk och att han kan mycket om de svenska hästarna. Jag åker till Göteborg med ambisioner, säger ägaren och tränaren Trond Thorseth.

V75-2
- 5 Cash Street spurtet vasst sist i ett lopp där det blev för långt fram til vinnaren. Vi har ett mycket bättre spår denna gången och min häst kan öppna bra från start. Det blir skor runt om och han har helstängt huvudlag. Jag tycker att uppgiften är intressant och tror på en plats i toppen, säger Åsbjörn Tengsareid.
- 6 Stormbringer G.R. är inte helt säker bakom bilen, men om det fungerar kan han öppna väldigt snabbt. Var mycket bra senast och har fin form. Möter några bra, men är aktuell om man tar fyra-fem häster. Ska gå med skor och jänkarvagn, säger Trond Anderssen.

V75-3
- 1 Hamptons är en väldigt bra häst som vann säkert på en bra tid senast. Detta är andra gången han testar 3100 meter och jag tror han kommer vara bättre än sist, då han blev trea på Jarlsberg. Det blir skor bak och eventuellt barfota fram. Dessutom har han norskt huvudlag. Jag inbillar mig att körspö ska vara en fördel. Motståndet är hårt, men jag har en bra häst som är i väldigt bra form, säger kusken Hans Wilhelm Storås.
- 3 Valokaja Hindö är i vekligt fin form. Klarar distansen och kan kämpa om en trioplats. Jag vill kalla honom en outsider. Går med norsk huvudlag som tidigare. Han har gått med sko på alle fyra, men nu blir det eventluellt barfote fram, säger tränaren Sigbjörn Kolnes.
- 8 Mymanyouare håller väldigt fin form och är en stark och rejäl typ som möter fina hästar i detta loppet. Distansen passar, han har visat att han går bra i långlopp. Jag blir inte överraskad om han är bland de tre, men det kan också bli en plats bland de sista. Han går som vanligt, norsk huvudlag och skor runt om, säger tränaren och kusken Cato Antonsen.
- 11 Jaccaroo slog i jänkarvagnen senast efter start och galopperade. Han fungerade finfint efteråt. Jag var inne på Klosterskogen med honom i förra veckan och då kändes han väldigt bra. Det blir barfotabalans nu och hästen är stark. Det blir helstängt huvdlag. Jag tror han kommer leverera en stabil insats.

V75-4
- 2 Elite B.R. har bra form och är i fin utveckling. Möter bra häster, men står bra till och ska räknas om man tar fyra-fem hästar. Ska kanske gå utan skor för första gången, men det är ett val jag gör närmare start. I överigt går han utrustad som vanligt, säger Geir Vegard Gundersen.
- 6 Hickothepooh är i fin utveckling och visade senast att formen är fin. Möter flera bra hästar, men jag tycker ändå att han är platsaktuell. Ska gå med skor och modesulky, säger Trond Anderssen.

V75-5
- 6 This Is It N.O. har tränat bra under den långa pausen. Hon är bra förberedd och redo för en fin insats direkt. Sällskapet är tufft, men löser det sig med positioner och tempo är hon platsaktuell. Ska gå utan skor fram, skor bak och jänkarvagn, upplyser Bo Westergaard.
- 11 Nelson Nora har också haft en lång paus efter en fin fjolårssäsong. Hon är bra förbereddoch gick ett starkt träningsjobb tillsammans med This Is It i måndags. Har ett dåligt läge och är helt beroende av att det blir bra tempo. Bägge mina ska gå i rygg så länge som möjligt och har tunga avslutningar. Nelson Nora ska gå utan skor och med jänkarvagn, säger Bo Westergaard.

V75-6
- 2 B.B.S.Sugarlight var bra sist och han ska vara minst lika bra som då han vann Olympiatravet i fjol. Andraspåret är bra, men jag vet inte om han får täten med On Track Piraten innanför. Oavsett blir taktiken att köra till från start och så får vi se var vi hamnar. Bör likväl få ett fint lopp. Ska gå med skor fram och utan skor bak samt med jänkarvagn som vanligt. Jag hopas och tror att vi är med och kämpar om segern igen, säger Fredrik Solberg.

V75-7
- 1 Pebbe Simoni satt fast senast. Står fint till nu med spår 1och har bra form. Med dessa förutsättningar är han en av dem som ska räknas utan att jah kan motståndet väldigt bra. Han vann på Åby i januari från rygg ledaren. Går med jänkarvagn, norskt huvudlag och skor som han alltid gör, sägerr tränaren Karoline Krogh-Hanssen.
- 7 Patricia Hasttrup har fortsatt i väldigt bra form. Hon travade sitt livs lopp sist hon gästade Åby, men då klaffade allt under loppet. Spåret nu är chansartat, men hon är snabb från start och bör kunna få en bra position. Jag tvivlar på seger från det här läget men en okej premie bör det bli. Om det blir barfota eller skor har jag inte bestämt, men jag tror inte det betyder så mycket. Det blir jänkarvagn och öppet huvudlag, säger tränaren Jens Kristian Brenne.
- 9 Punk kan inte utnyttja sin startsnabbhet från bakspår, men spurtar bra med rygglopp. Jag vet inte var han hamnar härifrån, men Punk är i form och har mött bättre hästar tidigare. Med klaff är han segeraktuell och han är min bästa möjlighet på lördagen. Hästen ska gå barfota och med jänkarvagn som vanligt, säger Bo Westergaard.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-18 2019-12-18 Åby-8 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 3] 2140/6 C str
2019-08-20 2019-08-20 Åby-2 Don Anton* Don Anton*   [h 5] 2140/5 D 0 g 100
2019-08-20 2019-08-20 Åby-5 A Wreck A Wreck   [v 4] 2140/1 C 0 g 56
2019-08-20 2019-08-20 Åby-7 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 3] 2140/1 D str
2019-05-22 2019-05-22 Åby-1 Stand by Me Ås Stand by Me Ås   [s 3] 2140/10 C 0 22.1g 540
2019-05-22 2019-05-22 Åby-4 Double Trouble E.P* Double Trouble E.P*   [v 4] 2140/1 C 5 17.3 99
2019-05-22 2019-05-22 Åby-5 Don Anton* Don Anton*   [h 5] 1640/10 D 4 14.5 78
2020-05-27 2020-05-27 Åby-9 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 2160/11 B 2 12.8 92
2020-05-14 2020-05-14 Åby-1 Katja A.Boko Katja A.Boko   [s 3] 2140/2 D 0 g 309
2020-05-14 2020-05-14 Åby-2 Jane Hall Jane Hall   [s 3] 2140/3 D 6 17.2g 273
2020-05-14 2020-05-14 Åby-3 Ivresse Boko* Ivresse Boko*   [s 5] 2160/10 C str
2020-05-14 2020-05-14 Åby-4 Goldstile* Goldstile*   [v 6] 3140/2 D 0 17.7 76
2020-05-14 2020-05-14 Åby-6 Thai Sansa* Thai Sansa*   [s 3] 2140/7 A 1 14.0 14
2020-05-14 2020-05-14 Åby-7 Chili Volo* Chili Volo*   [s 4] 2140/12 D 0 16.3 194
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-4 Jolie Jolie   [s 5] 2140/9 B 0 g 58
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-8 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 1640/6 B 5 12.3 41
2020-04-25 2020-04-25 Åby-3 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 4] 1640/7 B 3 12.4 38
2020-04-25 2020-04-25 Åby-12 Thai Baratheon* Thai Baratheon*   [v 3] 2140/4 D 5 15.5 104
2020-04-24 2020-04-24 Åby-2 Thai Sansa* Thai Sansa*   [s 3] 2140/5 D 1 14.1 24
2020-04-24 2020-04-24 Åby-3 Umbra* Umbra*   [s 6] 2140/5 C 0 g 164
2020-04-16 2020-04-16 Åby-1 TheSpyWhoLovedMe* TheSpyWhoLovedMe*   [v 3] 2140/3 C 4 16.9 129
2020-04-16 2020-04-16 Åby-2 Macro Star Macro Star   [v 8] 1640/11 D 1 12.6 56
2020-04-16 2020-04-16 Åby-4 Chili Volo* Chili Volo*   [s 4] 2140/9 A 4 15.8 57
2020-04-16 2020-04-16 Åby-5 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 2640/8 D 2 14.1 154
2020-04-16 2020-04-16 Åby-6 Broad Vision* Broad Vision*   [h 5] 1640/8 D 0 g 54
2020-04-08 2020-04-08 Åby-3 Thai Baratheon* Thai Baratheon*   [v 3] 2140/12 D 6 16.2 102
2020-04-08 2020-04-08 Åby-7 Umbra* Umbra*   [s 6] 2140/8 B 6 14.7 106
2020-04-08 2020-04-08 Åby-8 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 4] 1640/1 A 1 13.0 38
2020-04-08 2020-04-08 Åby-9 Elite B.R.* Elite B.R.*   [h 8] 3180/12 D 0 g 337
2020-04-02 2020-04-02 Åby-2 Nelson Lindy* Nelson Lindy*   [s 3] 2140/8 C str
2020-04-02 2020-04-02 Åby-4 Macro Star Macro Star   [v 8] 2140/3 C str
2020-04-02 2020-04-02 Åby-8 Livi Lady* Livi Lady*   [s 7] 2160/4 C str
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-1 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 4] 1640/7 B 1 14.5 41
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-2 Dixi* Dixi*   [s 5] 2140/2 A 0 g 23
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-3 Don Anton* Don Anton*   [h 6] 2660/9 C 8 17.0 56
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-4 Prapai R.* Prapai R.*   [s 6] 2140/8 B 2 14.4 78
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-6 Amazing Photo* Amazing Photo*   [s 4] 2140/1 C 1 17.1 45
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-8 Thai Sansa* Thai Sansa*   [s 3] 2140/4 C 3 18.6g 16
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-2 Dixi* Dixi*   [s 5] 2140/11 A 1 16.4 18
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-3 Umbra* Umbra*   [s 6] 2160/6 B 3 15.8 119
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-4 Enjoy Banker Enjoy Banker   [v 4] 2140/2 D 5 16.1g 34
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-6 Macro Star Macro Star   [v 8] 3140/5 D 0 g 246ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se