V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-4 Cash Case Cash Case   [h 5] 2640/5 D
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-1 Cash Case Cash Case   [h 5] 2160/8 D

Nyheter för travkusk


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-1 West Elite West Elite   [v 4] 2140/2 0 19.8 838
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 West Elite West Elite   [v 4] 2140/7 str
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Spurs Elite Spurs Elite   [v 8] 2140/9 3 19.1 367
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Spurs Elite Spurs Elite   [v 8] 1609/5 5 13.8 605
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-10 Spurs Elite Spurs Elite   [v 9] 2160/15 A 8 16.1 154
2016-07-16 2016-07-16 Charlottenlund-3 Ritmo P D* Ritmo P D*   [v 8] 2000/7 D 0 485
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-3 Dayanna Boko Dayanna Boko   [s 6] 2140/3 D 0 16.8 246
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-6 Pearl Elite Pearl Elite   [s 7] 2140/6 D 0 25.9g 690
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-11 Pearl Elite Pearl Elite   [s 7] 2140/1 D 0 21.3 1605
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Pearl Elite Pearl Elite   [s 7] 2140/5 D 0 18.2 367
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-6 Spurs Elite Spurs Elite   [v 10] 2140/5 B 0 18.3 510
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Spurs Elite Spurs Elite   [v 10] 2140/8 B 0 17.9 1702
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-1 Pearl Elite Pearl Elite   [s 7] 1640/11 D 7 15.7 1373
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-2 Spurs Elite Spurs Elite   [v 10] 2140/2 B 0 18.0 740
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Pearl Elite Pearl Elite   [s 7] 2160/12 C 0 20.3 1362
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-9 Spurs Elite Spurs Elite   [v 10] 2160/6 C str
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-3 Celinn Palema Celinn Palema   [s 4] 2160/13 D 0 16.6 1018
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-3 Celinn Palema Celinn Palema   [s 4] 2160/12 C 0 17.3 311
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-8 Celinn Palema Celinn Palema   [s 4] 2160/5 C 1 17.4 110
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 4] 2140/4 D str
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-3 Celinn Palema Celinn Palema   [s 4] 2160/5 C 0 18.4 352
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-2 Cash Case Cash Case   [h 3] 2140/10 D 0 18.0 2137
2019-12-20 2019-12-20 Romme-4 Body Milk Body Milk   [s 3] 2160/6 D str
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-5 Cash Case Cash Case   [h 3] 2140/2 D 0 23.2g 2045
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-6 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2640/12 D 0 18.4 965
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-7 Cash Case Cash Case   [h 3] 2640/6 D 5 19.4 1313
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-5 Cash Case Cash Case   [h 3] 1640/6 D 0 16.2 2763
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-10 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2640/12 D 0 17.3 2417
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-6 Cash Case Cash Case   [h 3] 2609/5 D 8 22.0g 711
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-4 Cash Case Cash Case   [h 3] 2640/3 D 0 21.1g 2665
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-8 Body Milk Body Milk   [s 3] 2140/1 D 8 17.4 1181
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-10 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 1640/8 D 7 15.0 575
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-9 Cash Case Cash Case   [h 3] 2140/12 D 5 19.3 2184
2019-10-25 2019-10-25 Romme-3 Body Milk Body Milk   [s 3] 2160/13 D 0 17.9 1955
2019-10-25 2019-10-25 Romme-6 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 1660/14 D 0 15.8 1149
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-6 Cash Case Cash Case   [h 3] 2160/8 D str
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 Spurs Elite Spurs Elite   [v 12] 2140/5 D 0 18.2 622
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-7 Cash Case Cash Case   [h 3] 2140/5 D 0 19.7g 326
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-7 Body Milk Body Milk   [s 3] 2100/6 D 7 18.7 1003
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-5 Cash Case Cash Case   [h 3] 2140/3 D 0 g 939
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-12 Body Milk Body Milk   [s 3] 2140/3 D str
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-2 Cash Case Cash Case   [h 3] 2160/13 D 0 20.5 1000
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-5 Spurs Elite Spurs Elite   [v 12] 2160/4 D 7 16.7 984
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-12 Body Milk Body Milk   [s 3] 1640/1 D 6 16.8 776
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-10 Cash Case Cash Case   [h 3] 2160/15 D 8 18.8 1904
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-9 Body Milk Body Milk   [s 3] 2140/3 D 0 g 1488
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-8 Cash Case Cash Case   [h 3] 2140/4 D 6 21.8g 1060
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-8 Body Milk Body Milk   [s 3] 1640/8 D 0 17.6 998
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-6 Cash Case Cash Case   [h 3] 1609/2 D 0 g 927
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-2 Cash Case Cash Case   [h 3] 2140/2 D 0 g 788
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-2 Cash Case Cash Case   [h 3] 2140/5 C 5 18.3g 440
2019-06-27 2019-06-27 Örebro-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2160/10 B 8 15.9 944
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-8 Body Milk Body Milk   [s 3] 2140/5 D 7 18.1 728
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-3 Body Milk Body Milk   [s 3] 2100/6 D 8 17.7 1166
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-3 Imperial Tooma Imperial Tooma   [s 7] 2140/8 C 0 21.5g 533
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2140/5 D 0 15.5 884
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-2 Body Milk Body Milk   [s 3] 2160/5 C 5 18.1 707
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2140/3 D 7 15.4 353
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-9 Body Milk Body Milk   [s 3] 2140/2 C 0 17.7 818
2019-03-22 2019-03-22 Eskilstuna-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2640/7 C 4 16.4 404
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-9 Celinn Palema Celinn Palema   [s 5] 2640/6 B 2 17.8 86
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-5 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2140/3 D 0 16.9 1465
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-8 Cash Case Cash Case   [h 4] 2640/3 D 0 21.4g 1056
2020-12-14 2020-12-14 Mantorp-1 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 1640/11 C 7 15.5 881
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2140/7 D 0 19.3 2311
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-3 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/8 D 0 19.3 1860
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-6 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/10 D 0 18.6 7940
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2100/13 B 0 17.2 921
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-11 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2160/14 D 0 19.0 1231
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-3 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/9 B 3 16.4 565
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-8 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/4 D 8 23.9g 1474
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-9 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 1660/11 C 4 15.8 1346
2020-10-16 2020-10-16 Solvalla-6 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2660/15 D 0 18.8 3841
2020-10-14 2020-10-14 Solvalla-2 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/3 D 0 19.2g 919
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-9 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 1660/7 D 6 15.7 618
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-8 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/10 D 0 19.7g 1166
2020-09-29 2020-09-29 Romme-8 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 1660/5 D 5 16.4 867
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-2 Cash Case Cash Case   [h 4] 1640/12 D 0 15.6 8155
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-9 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/11 D 0 18.9 4226
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-10 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2140/7 D 0 18.6 494
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-11 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/2 D 0 20.3g 683
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-3 Celinn Palema Celinn Palema   [s 6] 2140/5 C 0 15.0 1862
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-7 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/9 D 0 17.7 2896
2020-08-05 2020-08-05 Romme-4 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2140/2 D 0 17.5 2331
2020-07-17 2020-07-17 Romme-2 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2140/12 D 0 21.9g 1657
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-2 Spurs Elite Spurs Elite   [v 13] 2140/6 D str
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-8 Cash Case Cash Case   [h 4] 1640/11 D str
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Spurs Elite Spurs Elite   [v 13] 2140/7 D 0 1409
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-9 Cash Case Cash Case   [h 4] 2660/5 D str
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-7 Cash Case Cash Case   [h 4] 1640/12 C 0 19.7g 1312
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-6 Cash Case Cash Case   [h 4] 2640/10 D 0 17.8g 1442
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-5 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/2 D 0 g 1688
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2640/9 D 0 19.2 1479
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-5 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/3 D 4 18.6 522
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-4 Cash Case Cash Case   [h 4] 1640/1 D 0 16.8 4487
2020-02-12 2020-02-12 Solvalla-7 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2660/10 D 0 18.1 4728
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-5 Cash Case Cash Case   [h 4] 2640/5 D 0 18.9 1536
2020-02-03 2020-02-03 Eskilstuna-10 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2140/7 C 0 17.3 876
2020-01-31 2020-01-31 Romme-11 Spurs Elite Spurs Elite   [v 13] 2160/14 C 0 19.5 1129
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-2 Body Milk Body Milk   [s 4] 2140/4 D 0 17.9 2338
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-3 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 1660/14 D 0 15.7 2349
2020-01-17 2020-01-17 Eskilstuna-1 Cash Case Cash Case   [h 4] 2140/7 D 0 17.4 941
2020-01-12 2020-01-12 Örebro-4 Alex Ås Alex Ås   [v 9] 2660/9 D str
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Cash Case Cash Case   [h 4] 1640/11 D 0 15.5 956
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-4 Body Milk Body Milk   [s 4] 2140/2 D str
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-3 Alex Ås Alex Ås   [v 10] 1660/15 D 0 16.3 1405
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-9 Cash Case Cash Case   [h 5] 2140/2 D 0 g 1266ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se