V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-4 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 8] 2000/9 D

Nyheter för travkusk


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.Det gäller först&arin..


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.
Det gäller förstås också hos ATG där även de största V75-jackpotarna brukar skapa tillräckligt med spelhysteri för att vinstavdraget ska ”äta upp” extrapengarna och ge under 100 procent i återbetalning till spelarkollektivet.
Men så är inte fallet på Top 7.
Där har det vid upprepade tillfällen funnits mer pengar att utdela än det spelats för.
Så sent som i lördags landade omsättningen på 1,7 miljoner kronor, vilket innebar 2,0 miljoner i potentiella vinstpengar.
18 januari delades det ut 3 189 814 kronor till spelarna, vid en omsättning på 2 232 698 kronor.
En återbetalning på 143 procent – det vill säga att varje satsad 100-lapp gav 143 kronor tillbaka till spelarna som helhet.
Men just ordet potentiell är nyckeln.
Eftersom Top 7 visat sig vara ett mycket svårt spel så har rollerpott blivit mer regel än undantag.
Den här veckan finns det emellertid en tydlig anledning till varför det ser lättare ut än vanligt.

Mindre än hälften så svårt
Skälet är att det redan på torsdagen inkommit en strykning i Top 7-loppet.
Det gör att chansen att pricka alla rätt mer än fördubblas.
I ett lopp med 12 hästar finns 3 991 680 möjliga vinnarkombinationer.
I ett lopp med 11 hästar krymper dessa till 1 663 200.
Ytterligare en strykning skulle innebära att kombinationerna blir 604 800 och vid nio hästar finns det 181 440 tänkbara utfall.
Dramatiska skillnader som är värda att hålla i huvudet för den som tar sig an uppgiften att hitta sju hästar i rätt ordningsföljd.
Lördagens rollerpott är 1,2 miljoner kronor stor vilket gör att ATG uppskattar att en ensam vinnare ska få 1,5 miljoner.

Vilka hästar är pålitligast?
Som en liten guide på vägen till lördagens miljonpott har vi tittat på hur pålitliga lördagens deltagare varit när det gäller att sluta just bland de sju främsta och skapat en ”ranking” utifrån det.

Häst – procent bland de sju främsta
5 Brandy Flame – 100
1 Ace to Play – 91
4 Vitro Diablo – 83
9 Big Shot – 83
12 Victorious Wine – 82
8 Martin Tooma – 79
7 Ipomea – 75
11 Upcoming Artist 74
3 No Regrets Trot – 71
2 Cayucos – 70
6 Målaresven – 68

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med t..


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.
På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med tre starthästar där samtliga knep fina prispengar.
Svenske derbytvåan Privilegiado visade betydligt bättre gry än i debuten på asiatisk mark då han spurtade från jumboplats till bronset i Dubai Millenium Stakes för Dane O’Niel.
Grupp 3-motstånd väntade även för svenskfödda Ascot Brass och Carless Whisper. Duon som slutade etta och tvåa i Jockeyklubbens Magic Million i höstas blev nu fyra respektive femma i UAE Oaks.
De totala prispengarna för Petersens trio blev cirka 400 000 kronor.
Susanne Berneklints Master Blaster knep ett sjättepris värt drygt 20 000 kronor i en handicap.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procen..


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procent de senaste åren och Romme-tränaren har nu tio hästar i träning. En av dem är Payet D.E. som hon fick i träning i juli förra året. Hästen kom då från Tyskland och var i det läget spärrad för doping. Sybille Tinter började träna och när det blev klartecken för att hästen fick börja tävla igen blev det galopp i första starten för sin nya tränare. Men därefter har det sanneligen gått som på räls. Payet D.E. har gjort 15 starter för Tinter och tagit sju segrar och fyra andraplatser. Han tog en bejublad V75-seger på Nyårsafton och i senaste starten blåste han runt sina konkurrenter från spår elva.
– Payet D.E. (GS75-7) är allt bara bra med. Jag körde ett lättare jobb med honom i dag (torsdag) och han kändes som vanligt. Han är en riktig latis hemma och vill inte springa fortare än 1.35. Det är ingen träningsstjärna men han känns pigg och glad, säger Sybille Tinter.
– Han är den lugnaste hästen jag har i stallet. Man kan inte tro när man kör honom att han är så bra på banan. Även i värmningen inför loppen är han rullig och sprallig. Däremot i hagen är han alltid pigg och glad och springer med svansen rakt ut. Det är en fantastiskt snäll häst att hålla på och umgås med. Han är med på allt.
– Första segern han tog för mig var i ett Breddlopp på Solvalla i höstas. Sedan har det varit en fantastisk saga och jag är väldigt nöjd med hans utveckling. Trots att han har tjänat mycket pengar på kort tid känns det som att det finns ännu mer utveckling kvar i honom.

”Är ingen fegis – krossade dem”
Söndagens Grand Slam 75-tävlingar avgörs på Solvalla och Payet D.E. blir favorit i den sista avdelningen av miljonspelet. Han har spår nio bakom startbilen och körs av Kim Eriksson över 2640 meter.
– Nu är han lite högre anmäld på pengarna men jag tror nog att han klarar av det ändå. Vi får se vad Kim hittar på därifrån och jag ger inga taktiska tips. Hästen är allround och ingen fegis. Han kan springa en bit och göra jobbet själv om det behövs. Det såg vi senast då han gjorde ett kanonlopp när han blev utskickad i spåren flera gånger på slutvarvet men ändå bara krossade dem.
– Jag är mycket nöjd med min häst och väldigt uppåt. Jag tror att han vinner igen. Det blir inga ändringar utan han går precis som han har gjort i nästan alla sina starter. Det är samma Hybrid-vagn, helstängt huvudlag och rycktussar, säger Sybille Tinter.

”Är bättre än raden – inte helt borta”
Romme-tränaren har ytterligare en häst till start på GS75 och det är Opalis i den sjätte avdelningen som hon kör själv. Sybille Tinter varnar lite för sin häst som haft en del stolpe ut.
– Opalis (GS75-6) har det strulat väldigt mycket för och hon är mycket bättre än resultatraden. Senast valde Kim en lite fel taktik och var tidigt ute i spåren. Det blev för tufft helt enkelt. Gången innan dess satt hon fast med krafter kvar och då valde kusken också fel väg. För tre starter sedan var hon tvåa från dödens på en riktigt fin tid.
– Jag tycker att hon står på tur för en seger och nu har hon fått ett bra läge över kort distans. Det enda som kan bli knasigt är väl att jag kör själv, haha. Hästen är startsnabb och från spår fyra vill jag inte backa utan jag provar från start. Hon möter ett par bra hästar men jag känner mig inte helt borta. Det blir samma Hybrid-vagn som tidigare och sedan har jag ändrat lite på huvudlaget fram och tillbaka. Senast gick hon med ett norskt huvudlag men nu blir det helstängt huvudlag.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskam..


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskamp mellan Norge och Finland.
Det norska laget hade spelarnas förtroende i söndagens första möte, men fick sig en obehaglig överraskning då fältets minst meriterade häst H.V. Tuuri svepte fältet till överlägsen vinst.
Efter den prestationen blev Ossi Nurmonens förvandlingsnummer storfavorit på torsdagen och visade att det inte var någon tillfällighet i händerna på gästkörande Eric Raffin.
Ett speedryck från andra par utvändigt gav flera längders ledning inför upploppet vilket räckte gott och väl för att hålla undan för Magnums Othello och Brenne Banker.
Söndagens segertid blev 1.22,5/2 100 meter autostart för H.V. Tuuri som totalt tjänade cirka 170 000 kronor på sina två segrar.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Be..


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Belina Josselyn och det franska superstoet ställer upp på nytt med sin tränare Jean-Michel Bazire i sulkyn. Hon får bland annat möta stallkamraten, och tillika Prix de France-vinnaren Davidson du Pont, som den är gången körs av Alexandre Abrivard i sulkyn.
Tre svensktränade hästar ställer upp i det här Grupp 1-loppet. Jarmo Niskanens stjärna Earl Simon gör en högintressant start och körs av Franck Ouvrie. Björn Goop kör sin egentränade Short In Cash och Jörgen Westholm startar sin Usain Henna som får Mathieu Mottier i sulkyn.
Däremot saknas Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon, vars nästa start istället blir i Prix de Selection den 29 februari.

Prix de Paris, 4150 meter:
Häst – Tränare – Kusk
1) Short In Cash – Björn Goop – Björn Goop
2) Epic Julry – Jean Paul Gauvin – Jean Paul Gauvin
3) Usain Henna – Jörgen Westholm – Matthieu Abrivard
4) Calaska de Guez – Jean-Michel Bazire – Nicolas Bazire
5) Tessy d’Ete – Philippe Billard – Francois Lagadeuc
6) Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
7) Earl Simon – Jarmo Niskanen – Franck Ouvrie
8) Tony Gio – Sébastien Guarato – Eric Raffin
9) Delia du Pommereux – Sylvain Roger – Franck Nivard
10) Erminig d’Oliverie – Franck Leblanc – Adrien Lamy
11) Davidson du Pont – Jean-Michel Bazire – Alexandre Abrivard
12) Valko Jenilat – Sébastien Guarato – Paul Philippe Ploquin
13) Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invä..


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invändigt in mot upploppet tillsammans med Mats E Djuse.
Efter ett högt tempo i täten hela vägen så bet det bra för Ippon Furura när han spelade ut sin speed.
Segern var nummer 13 i den tioårige valackens 120:e start i karriären.
Ippon Futura tränas av pappa Anders Djuse med licens på Östersundtravet.
- Fantastiskt kul! Det finns hästar och så finns det Ippon! Hade det inte varit för honom hade jag inte hållit på med det här längre, vilken kämpe det är. Att han har den här gnistan kvar efter 100 starter. Nu vart det tempo hela vägen och då funkar det på full väg också.
Mats E Djuse var kvällens kusk på Bergsåker och i V86-5 slog han till igen med 31-oddsaren Just Celebration. Från rygg ledaren kunde Mats E Djuse lyfta ut hästen i andra utvändigt genom slutsvängen och sedan avgjorde fyraåringen säkert sista biten över upploppet.

Kihlström tillbaka efter ryggproblem
I V86-2 på Solvalla imponerade Carisma Sisu stort i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström, som gjorde comeback efter sina ryggproblem, satt nöjd utvändigt om ledande Thela de Glatigne och 100 meter från mål kopplade Carisma Sisu greppet och stack undan nästan retfullt enkelt. Petri Salmela tränar det åttaåriga stoet som vann på 1.12,3 över sprinterdistans med bilstart.
Örjan Kihlström visade för övrigt fin form efter sitt ofrivilliga uppehåll och utanför V86-spelet fick han även segerdefilera med Pasi Aikio-tränade debutanten Lovish och med Timo Nurmos-tränade Linus Boy.
Kvällen bjöd på ett kallblodslopp inom V86-spelet och det blev favoritseger för Demex i V86-3 sedan Wiktor Kylin-Blom kört till spets efter 700 meter. Jan-Olov Persson tränar vinnaren.
Spets och slut blev det även i V86-7 där Jimmy H Andersson dirigerade hela vägen med Ready Lane. Joakim Claesson tränar vinnaren.
V86-4 var ett lärlingslopp över 2640 meter och segern gick till Toujours Vif. Elias Strandberg fick en bra start till spets och sedan blev han avlöst av favoriten Cesar F.C. I sista sväng fick Toujours Vif fritt och var sedan starkast över upploppet. Det var tredje årssegern för den tioårige valacken som tränas av Stig E Pettersson.

Dubbel för Skoglund
En överraskning blev det även i V86-6 där 12-oddsaren Felix Am var rejäl i händerna på Rikard N Skoglund och höll farten starkt över upploppet efter en resa i andra utvändigt till halvvarvet kvar då han fick göra grovjobbet själv. Mantorps Åsa Svensson tränar vinnaren.
Rikard N Skoglund var inte nöjd med det och han slig till även i V86-avslutningen där han svepte till spets med Merritt dryga varvet från mål. Daniel Wäjersten tränar vinnaren.
Fyra system med åtta rätt på V86 belönades med 1 604 504 kronor, sju rätt gav 13 488 kronor och sex rätt 764 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2180/13 8 17.0 328
2015-12-17 2015-12-17 Åby-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 5] 2140/8 0 g 2240
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-1 Avena Xclusive Avena Xclusive   [v 3] 2140/6 0 19.4 1243
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 2] 1640/1 4 16.6 292
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-1 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 3] 2140/5 0 19.8g 860
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-2 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2180/12 6 17.6g 53
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 5] 1640/3 0 17.1 211
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-4 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 6] 2140/6 4 16.3 222
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-2 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 4] 2140/3 0 g 966
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-1 Lissla Liss Lissla Liss   [s 2] 1640/3 5 19.8 414
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-9 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 7] 1680/15 8 17.4 676
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 1640/9 4 14.0 405
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-1 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 4] 2140/1 0 g 575
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 7] 1640/12 5 14.1 2010
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-8 See You Happy See You Happy   [s 8] 1660/7 0 14.2 980
2015-11-01 2015-11-01 Åby-2 Sissi Rak Sissi Rak   [s 5] 2140/6 5 17.6 186
2015-11-01 2015-11-01 Åby-10 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 7] 2140/6 8 16.5 126
2015-11-01 2015-11-01 Åby-8 Super Minga Super Minga   [s 10] 2140/3 0 325
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-2 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2680/13 0 g 28
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-6 Agrippina Agrippina   [s 7] 2140/11 7 16.4 571
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 4] 2160/9 3 15.0 479
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 See You Happy See You Happy   [s 8] 2140/9 0 15.4 608
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Agrippina Agrippina   [s 7] 2140/5 3 15.7 871
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 4] 2140/5 0 g 479
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 4] 2140/9 4 14.5 359
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-9 Victor Maxim Victor Maxim   [v 5] 1640/1 0 14.9g 442
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2180/14 2 14.8 77
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-7 Agrippina Agrippina   [s 7] 2140/7 4 16.3 387
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Agrippina Agrippina   [s 8] 2160/10 B 5 17.1g 83
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-3 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/7 C 0 20.0 206
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/4 C 2 17.4 97
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-9 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 2640/2 D 0 18.2g 949
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-2 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2160/13 A 4 16.9 518
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 1640/2 C 4 16.2 353
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 8] 2180/12 B 4 15.6 295
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-9 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 2140/10 B 0 17.1 533
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/4 D 0 20.0g 499
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-11 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2140/5 D 3 17.4 568
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/7 C 7 18.8g 764
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/1 C 0 19.8g 466
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/6 A 1 16.9 174
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/12 D 5 15.7 1000
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1640/8 D 6 16.7 506
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/7 D 5 18.0g 244
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-4 Brigitte K. Brigitte K.   [s 5] 1640/11 D 4 16.4 194
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-3 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2140/4 B 2 15.9 66
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-10 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2640/1 D 6 19.5 598
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-1 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/2 B 3 17.8 310
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-2 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/5 B 4 16.0 38
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-3 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 2140/1 D 3 20.4g 339
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/1 C 0 17.4 216
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-10 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 B 0 g 47
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2200/9 A 2 14.8 20
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/10 D 0 17.2 2096
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/6 D 5 19.7 433
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-11 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1640/6 D 5 14.6 254
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-10 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/3 D 2 17.3 414
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-6 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2660/13 D 7 15.0 1000
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2140/10 C 0 13.5 830
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/12 D 0 16.9 831
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2160/9 B 5 15.9g 197
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/1 C 5 23.7g 489
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-9 National Pe National Pe   [v 9] 1640/5 A 3 13.8g 28
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/5 C 4 18.8 221
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Agrippina Agrippina   [s 8] 2180/10 B 2 15.0 79
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/13 C 5 15.0 343
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-9 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 2160/11 C 0 15.5 803
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/5 C 7 20.0 759
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-10 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/2 D 0 18.9 890
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/7 D 6 17.0 912
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/1 B 7 14.7g 82
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/11 C 8 18.3 1000
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-10 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1660/5 C 0 17.7g 348
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-9 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 1640/3 C 3 12.7 259
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2640/8 C 0 18.9 474
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2640/1 D 6 14.7 679
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-6 Agrippina Agrippina   [s 8] 2660/15 C 0 15.3 2882
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/11 C 0 18.5 975
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-2 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/8 D 0 g 816
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 National Pe National Pe   [v 9] 1680/13 A 2 14.2 116
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2640/1 D 4 15.4 347
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/11 B 2 14.7 36
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/6 C 0 20.1g 69
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 My Little Aramiz My Little Aramiz   [v 9] 2140/4 D 1 15.9 179
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/3 D 0 g 990
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 National Pe National Pe   [v 9] 2140/1 D 0 14.3 1261
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-6 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/1 D 0 17.3 1413
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2160/10 D 0 15.1 852
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-5 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/2 D 0 17.1 887
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/2 C str
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 1640/12 D 0 16.4 343
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/1 C 6 14.0 1229
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 1680/4 D 0 19.6 443
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 1680/7 B 4 14.3 333
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 1680/4 B 7 16.2g 80
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-1 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 1680/10 D 7 15.3 498
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 1680/5 D 1 18.0 387
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-10 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/1 D 6 17.8 892
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/10 B 6 14.8 434
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 D 0 18.7g 66
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/7 D 6 12.4 259
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 D 1 16.4 79
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-4 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 2140/1 D 0 17.7 464
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Borga Diamond Borga Diamond   [v 8] 2140/9 C 7 16.5 101
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2680/11 B 7 16.6 312
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 A 8 18.6g 30
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-3 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/12 C 0 18.6g 92
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 2660/7 D 0 18.9 919
2016-06-10 2016-06-10 Charlottenlund-11 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2040/11 A 0 66
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/15 C 5 14.8 739
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/8 B 2 12.9 60
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 6] 2140/1 C str
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/1 D 0 g 233
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-2 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 2140/1 D 7 18.4 358
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 2160/9 D 7 14.7 689
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-8 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/12 C 2 13.1 808
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-1 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 6] 1609/5 B 8 16.4 164
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-9 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 1609/5 C 3 13.1 227
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-6 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1609/7 D 8 16.1 793
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 1609/8 B 7 16.6 185
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 1640/1 B 5 14.9 166
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 1640/2 C 6 13.4 111
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/10 D 5 12.8 744
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 7] 2140/4 D 1 14.8 255
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2180/13 B 1 15.0 65
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/8 C 6 19.0 142
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-1 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/6 C 0 g 367
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/12 C 0 16.6g 348
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-4 Agrippina Agrippina   [s 8] 1660/9 A 1 16.1 85
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 See You Happy See You Happy   [s 9] 2140/1 D 0 17.2 301
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2160/7 D 0 17.0 1126
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-4 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/4 C 6 17.8 533
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 1680/11 A 2 15.5 229
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/12 C 0 g 285
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-8 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 8] 2140/7 D 8 17.1 506
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/1 C 3 18.7 373
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2180/12 B 3 15.7 72
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2140/6 C 5 14.9 146
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-6 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2140/9 D 0 16.3 988
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/3 D 0 19.5 213
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2660/11 B 5 16.7 77
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 2160/11 D 4 16.7 1360
2016-02-25 2016-02-25 Åby-7 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2140/10 C 5 17.1 445
2016-02-25 2016-02-25 Åby-1 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/6 D 0 19.7g 1133
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/9 B 6 16.7g 125
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/2 D 0 19.0 392
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/1 C 6 14.1g 1487
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-3 Major Tom Major Tom   [v 5] 2140/5 C 2 17.3 85
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 7] 2180/10 A 2 18.9 138
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 2160/7 B 7 18.5g 866
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-1 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2640/8 B 5 18.1 249
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-9 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2020/2 D 2 262
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-7 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 8] 2040/6 C 0 162
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/5 C 0 17.6 869
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2160/6 B 4 17.5 312
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-1 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2160/9 D 0 20.7 1192
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-1 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/5 C 0 23.1 928
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-3 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 2160/8 D 5 17.6 539
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/1 B 2 19.1 73
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/3 D 0 21.4 838
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/10 C 7 16.7 1505
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-5 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 8] 2140/15 D 0 16.8 1821
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-2 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2180/7 B 7 16.4g 211
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Drusus Drusus   [v 6] 2140/6 B 6 19.8 218
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/5 C 0 20.5g 148
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2160/9 D 8 18.6 644
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-1 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2140/8 C 0 15.6 857
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-9 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 1640/8 D 0 16.4 525
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-7 Drusus Drusus   [v 6] 2160/9 D 7 18.4 623
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-6 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 1640/8 B 0 20.4 566
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-2 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/10 D 5 15.3 462
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-3 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2640/1 D 4 16.4 669
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2140/9 C 6 15.6 1582
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/11 D 6 15.9g 1210
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2200/12 B 0 16.7 659
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2180/13 D 6 17.7 1164
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2680/6 D 6 19.5g 418
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/2 C 0 18.5 487
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2180/12 A 6 16.4 237
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 8] 1640/12 C 4 19.3 202
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-3 Eros Hornline Eros Hornline   [v 4] 2140/11 C 0 17.1 624
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/5 D 6 15.5 186
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2640/7 C 0 19.1 560
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-9 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2640/1 B 3 16.9 201
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 1640/3 D 8 18.6 118
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1640/9 D 4 15.3 662
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-4 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/7 C 4 15.1 913
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 1640/3 D 7 13.0 1453
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2180/11 B 8 15.6 437
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/7 C 0 17.1g 50
2017-10-19 2017-10-19 Åby-11 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2180/7 B 4 14.8 129
2017-10-19 2017-10-19 Åby-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/3 D 0 17.6 575
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/1 D 0 15.0 1073
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 2640/2 D 0 18.2 381
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 2180/8 B 4 16.6 273
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 1640/5 B 2 16.3 91
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-11 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2180/15 A 0 16.9 216
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-10 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/2 C 0 15.5 57
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-4 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 1640/1 C 2 16.2 338
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-2 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2660/3 C 6 17.1 121
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 2140/11 C 7 15.7g 689
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-3 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1640/5 D 0 15.2 1805
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/8 C 1 14.9 364
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2160/9 D 0 17.3g 498
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-10 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2180/9 B 4 16.3 101
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/8 C 2 16.4 183
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/4 B 3 18.5 179
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 1609/2 C 5 13.0 221
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-7 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1609/4 D 7 15.3 120
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1609/12 D 7 17.1 250
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2160/8 B 4 17.2 37
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/6 C 6 17.6 291
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 1640/4 C 5 13.8 134
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/6 C 8 17.6 557
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/3 C 0 18.3g 484
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-8 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2640/6 D 6 15.1 689
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/9 D 6 13.4 1460
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 2180/15 B 5 14.9 483
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/10 D 6 15.4 1068
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-4 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2140/8 D 0 15.6g 825
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-3 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1640/8 C 0 15.5 374
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2140/8 C 4 14.8 264
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/12 D 7 14.3 1254
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2640/3 B 0 18.2 182
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/3 C 0 16.9 817
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2660/4 B 0 17.9 215
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-6 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 8] 2140/9 C 0 14.2 116
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/1 C 4 15.0 565
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-8 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/2 D 3 14.5 1084
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-5 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 2140/6 D 0 16.4 794
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/12 D 7 14.8 1681
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 2140/9 C 7 16.4g 868
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 1640/5 C 7 14.9 413
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 1609/2 B 4 14.1 225
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-4 National Pe National Pe   [v 10] 1609/7 C 7 13.9 229
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-8 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/4 D 0 19.4 1741
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-6 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/5 B 5 15.6 114
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 National Pe National Pe   [v 10] 2160/10 D 8 15.8 240
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 1640/8 D 0 17.3 1773
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-5 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 4] 1640/2 D 0 18.5 933
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2160/6 A 8 19.1g 199
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-12 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 1640/12 D 7 14.9 613
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2200/12 B 0 15.0 328
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/2 D 0 20.1g 1064
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/6 C 0 17.1 438
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-6 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/7 D 0 16.5 1007
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/6 D 0 18.4 1257
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 2140/4 C 7 17.3 106
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 National Pe National Pe   [v 10] 2140/3 C 4 83
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-6 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/12 D 4 15.2 1581
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-10 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 2140/5 C 7 16.4 666
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-11 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 8] 2140/11 D 0 15.0 326
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-10 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 2180/10 D 0 19.4 282
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 National Pe National Pe   [v 10] 1640/9 C 2 15.2 110
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/12 C 0 14.9 203
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2200/15 A 2 15.0 513
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/3 D 0 13.8 1454
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2160/9 C 0 21.7g 1039
2017-03-02 2017-03-02 Åby-10 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2180/12 A 6 15.8 152
2017-03-02 2017-03-02 Åby-7 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 4] 2140/6 B 0 18.9g 509
2017-03-02 2017-03-02 Åby-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/3 D 0 16.5 1093
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/1 D 0 19.6 269
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/5 B str
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/8 D 0 16.4 851
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 5] 2140/1 B 1 15.3 41
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/4 C 7 16.3 213
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 4] 2160/9 C 2 17.3 185
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/1 C 8 21.5 722
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/11 D str
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/4 C 0 19.3g 95
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 1640/10 D 0 14.4g 1161
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/2 D 3 17.0 38
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-8 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/10 D 5 14.1 1308
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-11 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/4 D 0 16.3 2051
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 2140/1 D 0 17.7 1418
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/9 B 6 16.2 165
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2640/2 C 0 g 120
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-5 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/12 C 0 16.0 772
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-6 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/4 D 0 17.4 427
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2660/9 D 0 g 342
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-2 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/6 B 2 17.1 97
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/15 A 3 16.4 508
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/1 B 0 19.3g 980
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1640/1 C 0 g 350
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1640/3 D 0 14.8 752
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 2140/6 D 6 19.7 682
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/2 D 6 17.1 798
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1640/7 C 3 14.9 721
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/3 C 2 18.0 152
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2660/6 D 6 17.6 774
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/14 C 0 g 921
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1660/5 B 2 16.9 57
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/6 C 6 16.0 303
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-7 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 2140/5 D 0 16.6 499
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-8 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/12 B 8 16.8 184
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2140/7 A 4 14.4 34
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 2140/8 C 4 16.6 325
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2160/4 C 3 15.6 592
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-2 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2160/7 D 0 16.3 933
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/4 D 0 20.7 891
2018-11-11 2018-11-11 Charlottenlund-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2000/10 B 0 229
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/10 C 5 15.9 264
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Justina Justina   [s 5] 2140/12 C str
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/9 B 5 14.7 315
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-2 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1640/5 D 4 14.1g 912
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1640/11 D 0 14.1 2668
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-8 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/7 B 4 17.7 38
2018-10-24 2018-10-24 Åby-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 2160/8 B 5 20.5g 100
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/5 C 8 17.4 69
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2140/4 C 6 15.3 379
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/10 C 1 15.6 413
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/1 D 7 15.9g 172
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-1 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2140/8 B 8 16.2 403
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/3 C 3 16.6 64
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 2140/9 B 7 17.9 263
2018-10-11 2018-10-11 Åby-9 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2640/10 D 0 20.8 754
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/4 C 0 16.3 646
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 1640/6 D 0 18.0 467
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/5 D 6 15.9 903
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1640/5 C 4 14.8 53
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 2160/9 B 0 18.3 283
2018-09-20 2018-09-20 Åby-8 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2640/7 D 0 18.0 479
2018-09-20 2018-09-20 Åby-9 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/6 D 0 16.4 272
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-2 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1640/11 D 0 16.3 1380
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/5 C 0 17.5g 675
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1640/2 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-8 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 4 16.1 452
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-9 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/7 D 0 17.0 610
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/2 D 0 16.3 1280
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-3 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 2140/6 C 0 17.0 2197
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/10 B 4 15.9 419
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-6 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1640/10 D 6 18.5 927
2018-08-18 2018-08-18 Charlottenlund-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2520/6 C 0 84
2018-08-18 2018-08-18 Charlottenlund-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2000/8 B 0 248
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2640/5 C 0 16.8 536
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/12 C 0 15.5 523
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1640/6 C 1 19.5 34
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/3 C 4 16.4 51
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2140/5 C 6 14.8 936
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/2 B 4 16.5 189
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/3 B 2 15.8 46
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/4 D 0 14.5 770
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/5 C 0 g 352
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 1640/12 D 0 13.5 1330
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/12 B 2 15.1g 246
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-1 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 1680/11 D 4 16.3 982
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-2 Brigitte K. Brigitte K.   [s 7] 1680/6 C 0 18.5 436
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1680/11 C 5 17.8 228
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-6 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1680/9 B 5 18.0 100
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-3 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1680/10 D 0 18.4g 618
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-9 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 6 16.5 602
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2160/13 D 0 14.8 478
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Drusus Drusus   [v 7] 2140/1 D 0 19.0 1144
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-3 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1609/11 D 7 14.5 2164
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-4 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1609/11 D 0 g 827
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/5 C 5 16.3 263
2018-07-01 2018-07-01 Åby-7 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/1 C 4 19.1 122
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/8 D 0 17.2 440
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/6 D 7 17.0 828
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-6 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/1 D 0 17.2 448
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 10] 1609/8 D 7 13.2 446
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-7 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1609/5 C 0 16.3 254
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/6 C 0 14.8 177
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/2 D str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 11] 2160/9 D 0 19.2g 748
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 C 7 16.9 555
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-10 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/1 D 0 g 595
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-1 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1609/12 D 0 15.1 622
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1609/12 A 6 15.6 361
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/4 D 0 15.0 304
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-11 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/3 D 0 12.5 764
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-1 Gossip's Heaven Gossip's Heaven   [s 4] 2140/5 B 5 18.0 198
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/8 D 0 12.3 594
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-4 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/15 C 5 16.0 1275
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 10] 2140/8 B 6 16.4 230
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-7 Drusus Drusus   [v 7] 2140/8 C 4 19.1 79
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-1 Gossip's Heaven Gossip's Heaven   [s 4] 2140/4 B 4 17.3 143
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-9 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/4 C str
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-5 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 6 16.4 464
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-8 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/9 D 0 17.0 923
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2160/4 C 5 19.5 1216
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-4 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 5 17.9 177
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-6 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/4 D 0 13.7 793
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 3160/9 D 0 18.3 682
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-1 Gossip's Heaven Gossip's Heaven   [s 4] 2140/6 D 0 18.8 723
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/9 D 0 g 598
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 10] 2140/7 D 5 14.4 896
2018-03-18 2018-03-18 Charlottenlund-4 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2000/1 D 0 106
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 11] 2140/5 C 6 17.5 435
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/11 C 6 18.0 170
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/11 C 0 14.5 687
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/3 D 4 16.8 137
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Drusus Drusus   [v 7] 1640/1 D 0 16.6 1039
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Julia Stingson Julia Stingson   [s 7] 2160/15 B 0 17.5 1948
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-1 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2160/4 C 3 19.9 518
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/1 C 5 17.3 329
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-2 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/3 C 0 g 135
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-3 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/7 C 1 15.6 665
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/6 D 0 16.2 507
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-1 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/1 C 2 17.5 215
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-3 Drusus Drusus   [v 7] 2160/6 D 5 18.4 1098
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-7 Julia Stingson Julia Stingson   [s 7] 2140/4 C 0 16.7 655
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 10] 2160/14 C 0 15.6 1000
2018-02-08 2018-02-08 Åby-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/5 C 3 16.6 39
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 10] 2680/13 B 0 16.8 711
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 1640/4 D 0 14.0 441
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-1 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/1 D 2 18.7 517
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2160/10 C 6 19.4 1004
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 1640/2 D 0 13.7 1086
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 10] 2140/12 D 6 15.7 1210
2018-01-18 2018-01-18 Åby-10 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/7 D 2 17.5 280
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 10] 2160/5 D 5 16.0 917
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-2 Drusus Drusus   [v 7] 1640/12 D 4 17.2 617
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 11] 1640/6 D 0 18.1g 1141
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-1 Drusus Drusus   [v 7] 2160/6 C 5 18.8 575
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/7 D 0 16.3 1236
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 10] 2640/10 D 0 17.1 1437
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-8 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 7] 2200/13 D 6 16.3 333
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-1 Czarina Adamas Czarina Adamas   [s 2] 2140/3 C 0 23.5g 1873
2019-11-29 2019-11-29 Charlottenlund-6 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2540/9 C 0 406
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 7] 2180/8 D 0 16.7 660
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-1 Czarina Adamas Czarina Adamas   [s 2] 1640/1 D 6 21.6 389
2019-11-10 2019-11-10 Charlottenlund-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2000/3 D 0 327
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-2 Holly Roni Holly Roni   [s 10] 2140/2 D 8 17.1 386
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2140/5 D 6 17.4 195
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2180/14 B 4 15.3 351
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-7 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/6 C 0 15.9 228
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-6 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2640/9 C 3 19.1 150
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-2 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/10 A 1 14.4 55
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-6 Drusus Drusus   [v 8] 2140/6 D 0 20.3g 681
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-2 Drusus Drusus   [v 8] 1640/10 D 0 17.0 1193
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-7 Wilfi Roni Wilfi Roni   [v 7] 2140/7 C 0 20.6 601
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2160/6 C 0 15.5 262
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-7 Global Up'n Away Global Up'n Away   [s 5] 2140/2 C 0 14.6 53
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/7 D 0 16.9 551
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-6 Drusus Drusus   [v 8] 2140/8 C 6 19.2 725
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2160/4 C 4 15.6 38
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-6 Wilfi Roni Wilfi Roni   [v 7] 2140/7 C 5 21.9 424
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-8 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/2 D 0 16.2 2336
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-12 Drusus Drusus   [v 8] 1640/7 D 6 16.4 2271
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-7 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2160/10 C 5 14.9 230
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-6 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 1640/6 C 5 14.2 187
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-5 Drusus Drusus   [v 8] 2140/1 D 0 18.2 618
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/11 D 2 16.6 289
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/10 C 6 16.0 53
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-11 Drusus Drusus   [v 8] 2140/2 D 0 20.0 975
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-3 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/10 C 4 16.5 114
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-8 Drusus Drusus   [v 8] 1609/5 D 7 15.6 287
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1609/8 D 0 16.0g 530
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2640/2 C 2 16.9 73
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-5 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 10] 2140/3 D 0 16.9 700
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 8] 2160/9 B 0 16.2 574
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/4 C 4 16.1 37
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2180/10 C 0 15.2 446
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/11 A 8 20.0 75
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-2 Drusus Drusus   [v 8] 1609/11 C 6 15.6 528
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 1609/6 C 8 14.7 236
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-4 Brigitte K. Brigitte K.   [s 8] 1609/4 D 7 15.8 340
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Uno Baunehöj* Uno Baunehöj*   [v 8] 2140/6 D 5 14.6 374
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1640/12 C 0 17.6 1016
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2140/7 D 0 15.9 630
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-5 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 10] 2140/10 D 6 16.8 304
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-8 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/2 B 3 16.4 77
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-7 Drusus Drusus   [v 8] 1609/3 D 6 17.5 216
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1609/5 C 0 16.4 141
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/10 D 0 16.1 683
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2140/7 C 6 18.3 431
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/9 B 6 17.7 119
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/1 C 3 16.1 65
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-7 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 3160/4 D 0 17.2 456
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2140/6 D 0 17.0 1138
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-6 Drusus Drusus   [v 8] 2140/5 C 0 18.9 716
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1640/5 D 0 14.7 914
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-9 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2200/14 B 4 15.8 457
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2160/4 D 0 16.5 416
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2160/8 D 0 17.6 1256
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-3 Drusus Drusus   [v 8] 2140/2 D 6 18.3 902
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-4 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2640/8 A 3 16.7 147
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-4 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 3] 2140/2 B 5 18.6g 300
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/12 B 2 16.7 223
2019-03-07 2019-03-07 Åby-10 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2180/11 C 0 18.2 1316
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2160/15 B 0 19.2 578
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2160/14 C 0 16.2 1005
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Drusus Drusus   [v 8] 2140/3 C 0 23.0g 594
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2140/7 C 6 17.1 431
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 10] 2140/6 C 0 18.9 152
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-10 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 3140/1 D 2 17.1 283
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 5] 2140/6 C 6 15.6 83
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/4 B 0 17.6 207
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-4 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 10] 1640/7 D 0 15.3 866
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/5 D 7 18.0g 36
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 10] 1640/10 B 0 16.1g 731
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/7 D 0 19.5g 1017
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-12 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 1640/8 C 2 15.4 88
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-3 Ronja Loss Ronja Loss   [s 6] 2140/9 D 0 17.5g 168
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-6 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 4] 2140/7 C 3 15.4 712
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-5 Wilfi Roni Wilfi Roni   [v 8] 2140/6 C 5 20.5g 87
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 2140/9 D 0 18.1 750
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-8 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 8] 2700/15 C 6 16.8 602
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 8] 1640/1 D 0 17.0 1183
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 4] 2140/1 D 0 g 308
2020-01-28 2020-01-28 Jägersro Trav-2 Wilfi Roni Wilfi Roni   [v 8] 2140/4 C str
2020-01-24 2020-01-24 Charlottenlund-7 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 8] 2020/9 B 2 80
2020-01-24 2020-01-24 Charlottenlund-9 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 2500/5 D 3 141
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-3 Wilfi Roni Wilfi Roni   [v 8] 2160/10 D 6 18.5 1049
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-4 Pokemon Ås Pokemon Ås   [v 8] 2140/10 D 7 15.9 1288
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-8 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 1640/12 C 0 17.1g 1165
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 8] 2140/7 D 0 18.0 822ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se