V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen ..


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen utvändigt ledaren var Nero Maximus aldrig hotad.
Det var tredje gången som Conrad Lugauer segrade i det klassiska loppet. De tidigare vinnarna heter La Traviata (2006) och Pompano Crown (2008).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna..


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna på Sundbyholmstravet i Eskilstuna 29 juni där det väntar en miljon kronor i förstapris.
Hingstar och valacker gjorde upp i tre försök där de fyra främsta gick till final.
Stoklassen bjöd på fyra försök där tre finalplatser stod på plats i varje.
Svante Båth är i stort sett alltid med i hetluften när det gäller E3 och han fick se tre hingstar från stallet kvala in. Global Adventure och Bythebook vann sina försök från ledningen medan stallkamraten Alien Kronos spurtade in som fyra i sitt försök.
Bythebook var imponerande startsnabb i sitt försök tillsammans med Erik Adielsson och publiken fick sedan se en härlig duell med favoriten Fort Knox utvändigt. En duell som Bythebook vann utan problem.
Bythebook fick dela segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Belker. Sten O Jansson-tränade Belker imponerade också i sitt kval som han ledde från start till mål med Torbjörn Jansson.

Flera banrekord
I stoklassen imponerade också vinnarna och Zolly vann sitt försök på banrekord för treåriga ston när hon noterades för 1.13,2/2140 meter autostart tillsammans med sin tränare Mattias Djuse.
Ett banrekord som dock blev kortlivat då Grande Diva Sisu vann loppet efter på 1.13,0 tillsammans med sin tränare Per Nordström.
Daniel Redéns Adward Kronos gav ett rejält intryck då hon vann sitt försök utvändigt om ledaren tillsammans med Örjan Kihlström.
Det fjärde och sista försöket dominerade finska Pekka Korpi från start till mål med Mascate Match.
I spårlottningen till finalen drog Örjan Kihlström vinstlotten och han tvekade aldrig när han valde innerspår för Adward Kronos.

Startlista
E3-final hingstar/valacker
2140 meter autostart
1) Belker (Sten O Jansson)
2) Bythebook (Svante Båth)
3) Global Adventure (Svante Båth)
4) Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
5) Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini)
6) Criterion (Fredrik Wallin)
7) Dontloosememate (Jim Oscarsson)
8) I’m A Keeper (Leif Witasp)
9) Fort Knox (Pasi Aikio)
10) Aetos Kronos (Jerry Riordan)
11) Zola Key (Björn Goop)
12) Alien Kronos (Svante Båth)
Förstapris: 1 miljon kronor

Startlista
E3-final ston
2140 meter autostart
1) Adward Kronos (Daniel Redén)
2) Grande Diva Sisu (Per Nordström)
3) Mascate Match (Pekka Korpi)
4) Global Anarchy (Joakim Lövgren)
5) Scarlet Hello (Jörgen Westholm)
6) Boxer Shrimp (Robert Bergh)
7) Ies Elisabet (Fredrik Wallin)
8) Global Amazone (Jörgen Westholm)
9) Zolly (Mattias Djuse)
10) Darling Godiva (Lars I Nilsson)
11) Visual Condition (Stefan Melander)
12) Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
Förstapris: 1 miljon kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn B..


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn By Heart i årets upplaga av Stockholms Stora Pris.
Men Rafael De Oliveira smög fram sin häst invändigt och hittade ryggen på Swedish Dream som blixtstartade till front.
När sedan segerchecken på 700 000 skulle skrivas ut på upploppet så var det Learn By Heart som var starkast och han inte bara kopplade grepp på ledaren, han hade även mod att försvara sig mot King David och Christmas.
Den fyraårige hingsten tränas av Bent Olsen i Danmark.
- Han var helt otroligt bra i dag men visade att han är i kanonform. Han missar starten och vinner ändå, kommenterade Bent Olsen.
Learn By Heart är uppfödd av den brittiska drottningen Elisabeth II som har ett stort galoppintresse.
- Ägarinnan Lone Kaj-Nielsen ville ha en häst efter Frankel - och hon brukar få sin vilja igenom, sa Bent Olsen om det lyckade miljonköpet.

Favoritseger inledde V64-spelet
I Bloomers’ Vase (L) med 200 000 kronor till vinnaren blev det favoritseger Appelina och Jan-Erik Neuroth. Appelina var med bra från start och låg med i draget som femma-sexa. Det bet sedan bra när hon attackerade genom slutkurvan och hon kunde koppla segergreppet direkt in på upploppet
Wido Neuroth tränar vinnaren i V64-1.
Bobbie Killicks Minneslöpning (V64-2) gick till Sandtastic som var mycket stark i händerna på Josefin Landgren. Santastic var tidigt framme utvändigt ledaren Stureplan, kopplade greppet genom slutkurvan och försvarade sig sedan starkt hela upploppet ner. 100 000 kronor var segern värd. Bettina Andersen tränar segraren.

Holmquist skrällde
Dagens skräll kom i Jockeyklubbens 2000 Guineas (V64-3) där 50-oddsaren Arabianranta fångade in ledaren Yrroll i sista galoppsprången. I segersadeln satt Ulrika Holmquist som rider med stort självförtroende för dagen efter succén på Nationaldagen då hon vann hela fyra lopp.
Segern var värd 500 000 kronor och tränar vinnaren göt Annika Sjökvist.
Kort före mål föll jockeyn Martin Rodriguez av sin häst Cash och det såg otäckt ut från sidan. Martin Rodriguez kunde dock av egen maskin ta plats i ambulansen som snabbt var på plats och han var sedan snabbt tillbaka och red redan i loppet efter.

Imponerande i kraftfull stil
I Svenskt 1000 Guineas (V64-4) blev det en överlägsen favoritseger för Queen Rouge. När Oliver Wilson gav det treåriga stoet full anfallsorder 200 meter från mål så bara försvann hon ifrån sina jämnåriga systrar i imponerande kraftfull stil.
700 000 kronor var segern värd och tränar gör Marc Stott.
Det blev en överraskning i Zawawi Bro Park Vårsprint (L) (V64-5) där 23-oddsaren Captain America spurtade vassast tillsammans med Sandro De Paiva. Den nioårige valacken vann även denna löpningen 2017 och kunde nu kvittera ut 200 000 kronor. Tränar gör Annika Bye Hansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter h..


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter helgens segern i Ambro Flight på Woodbine Mohawk Park i Kanada.
Tillsammans med kusken Yannick Gingras segrade Atlanta på 1.08,6/1609 meter autostart – nytt kanadensiskt rekord. Tränar gör numera Ron Burke.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet...


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet.
Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor var förstås huvudnumret och för fjärde året i rad vann Propulsion. I senaste starten var Daniel Redéns superstjärna fyra i Elitloppet och inte gick att känna igen. Nu var den åttaårige hingsten sig lik och när han samtidigt kom enkelt till ledningen var konkurrenterna med elitloppsfinalisterna Makethemark och Milliondollarrhyme i spetsen chanslösa.
- Det där blev inte som jag hade tänkt mig, så snällt lopp har han inte fått sedan… ja, jag vet inte hur länge sedan, sa Daniel Redén.
- Jag blev lite rörd, det var så mycket spekulationer innan, men han kändes lika fin som alltid.
Folk har tvivlat helt enkelt, men man tvivlar inte på Proppen. Han vet vad sitt jobb är, norsken och huvan kvar… då blir en tränare glad. Det är skitkul… det finns bara en Propp. Nu ska vi njuta och Proppen ska få fira och få mycket morötter, för det är han värd, fortsatte Solvallatränaren.
Örjan Kihlström var inte lika överraskad över att han kom till ledningen.
- Skönt för honom att få en lite lättare resa i dag. Hade ganska mycket sparat i dag. Det är fantastiskt häftigt, jag kände redan i den andra provstarten att det var riktig kick i han, förstod att han skulle göra ett riktigt bra lopp nu igen.
- Det går knappt att beskriva. När han har en dålig dag är han fyra i elitloppet, det säger allt om vilket fenomen det är, han är helt otrolig, sa Örjan Kihlström.
Hemmahoppet Makethemark knep andrapriset efter ett lopp utvändigt Propulsion, Muscle Hustle blev trea från rygg ledaren och Milliondollarrhyme fyra från tredje invändigt.

Mellby Club imponerade
Förutom Propulsion var kvällens kanske mest imponerande vinnare Mellby Club som lekte hem V75-3 över mäktiga tre kilometer tillsammans med Jorma Kontio.
Från start blev Mellby Club hängande i tredjespår men Jorma Kontio var bestämd och efter 600 meter satt ekipaget i ledningen, resten blev en uppvisning.
- Det här var hans bästa lopp i karriären. Han har hittat en växel till och vann med krafter kvar, sa Jorma Kontio.

Dubbelsegrare
I V75-1 bjöd stallkamraterna Quito Lane och Macelleria på en läcker upploppsduell där ledaren Quito Lane höll nosen först trots att han tappade spänsten till slut. Kusken Ove A Lindqvist visade rutin och stöttade vad som behövdes och tränaren Robert Bergh bakom Macelleria fick nöja sig med andrapriset.
- Det blev hårt i mål. Han började rulla lite 150 före mål så jag vågade inte driva utan fick sitta blixtstilla för att hålla han i trav. Jag fick lite torskfrossa, sa Ove A Lindqvist.
Ove A Lindqvist vann dubbelt inom V75-spelet och segrade även i kallblodsloppet med John Mogset-tränade Pave Faks. Ekipaget vann för övrigt V75 även förra året samma tävlingsdag på Bodentravet.
Ove A Lindqvist var offensiv och kontrollerade loppet från positionen utvändigt ledaren.
- Jag kände i värmningen att det var en annan häst än i fjol, starkare, sa Ove A Lindqvist.
Och lördagens dubbelseger kommenterade han så här:
- Jag kör ju bra hästar.
Robert Bergh hade också en mycket bra dags i kvällssolen och fick även en kuskseger då han blåste till ledningen med Nobel Amok i V75-5. Väl i spets svarade Åbytränaren för en perfekt tempobedömning och Nobel Amok vann knappt men säkert före Eder Bob och Bucks To Burn.
- Han flyger lågt den här, det är en härlig travare. Det är lite nerv i han men när det stämmer då är han jäkligt bra, kommenterade Robert Bergh.
Segertiden 1.12,3/2140 meter autostart.

Vann sjätte raka
I V75-2 såg det länge ut som att Erik Adielsson satt på leken med Lady Zappa i ledningen. Men den snabba öppningen från 20 meters tillägg satt i benen in på upploppet och istället spurtade Hope And Dreams bäst från dubbla tillägg efter att ha blivit serverad ett perfekt lopp i rygg på favoriten Millie Millionaire i tåget i tredjespår sista varvet.
Emila Leo satt i segersulkyn bakom Hope And Dreams som tränas av Oscar Berglund.
- Hon är helt fantastisk, hästen. Jag saknar ord, hon bara växer med uppgifterna. Jag är otroligt tacksam att ha en sådan häst i stallet, kommenterade Östersund-amatören.
Omgångens skräll kom i V75-6 då tappre favoriten Fleets Admiral blev snuvad i sista stegen av Littleredcorvette som tog sjätte raka segern när han vann till skrälloddset 20,52.
John Östman satt i segersulkyn och vinnaren tränas i Norge av amatören Trine Hansen.
Sju rätt på V75 gav 34 612 kronor. Sex rätt gav 244 kronor och fem rätt 27 kronor.
Utanför V75-spelet utmärkte sig Zephyr Kronos som vann ett försök i Norrlands Grand Prix för fyraåringar i läcker stil från spets tillsammans med Örjan Kihlström. Daniel Redén tränar löftet som vann på 1.12,9/2140 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i ..


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i andraspår kopplade han enkelt grepp på ledande elitloppsfinalisten Next Direction och gick undan till överlägsen seger.
- Det är det bästa lopp han har gjort i sin karriär. Han fick en riktigt tuff resa men jag hade planerat att köra utvändigt om ledaren i en hel vecka, eftersom jag visste att vi hade små chanser att komma till ledningen och visste från förra gången jag var här att det är svårt att komma bakifrån. Sedan kunde jag knappt tro mina ögon när ingen kunde utmana till slut. Men i dag visade han vad han är gjord av. Han tog mig till vinnarcirkeln och jag är stolt över honom, sa Joakim Lövgren.
Loppets förstapris uppgick till strax över en miljon kronor och Racing Mange noterades för kilometertiden 1.11,7 över 2 100 meter med bilstart. Next Direction, som blixtrade till ledingen från spår åtta och varvade på raska 1.10,5, höll starkt till andraplatsen. Förhandsfavoriten Handsome Brad fick en fin resa i rygg på ledaren innan han kom ut bakom vinnaren i slutkurvan. Han hade emellertid inget att komma med över upploppet och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2180/13 8 17.0 328
2015-12-17 2015-12-17 Åby-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 5] 2140/8 0 g 2240
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-1 Avena Xclusive Avena Xclusive   [v 3] 2140/6 0 19.4 1243
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 2] 1640/1 4 16.6 292
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-1 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 3] 2140/5 0 19.8g 860
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-2 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2180/12 6 17.6g 53
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 5] 1640/3 0 17.1 211
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-4 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 6] 2140/6 4 16.3 222
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-2 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 4] 2140/3 0 g 966
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-1 Lissla Liss Lissla Liss   [s 2] 1640/3 5 19.8 414
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-9 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 7] 1680/15 8 17.4 676
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 1640/9 4 14.0 405
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-1 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 4] 2140/1 0 g 575
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 7] 1640/12 5 14.1 2010
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-8 See You Happy See You Happy   [s 8] 1660/7 0 14.2 980
2015-11-01 2015-11-01 Åby-10 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 7] 2140/6 8 16.5 126
2015-11-01 2015-11-01 Åby-8 Super Minga Super Minga   [s 10] 2140/3 0 325
2015-11-01 2015-11-01 Åby-2 Sissi Rak Sissi Rak   [s 5] 2140/6 5 17.6 186
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-2 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2680/13 0 g 28
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-6 Agrippina Agrippina   [s 7] 2140/11 7 16.4 571
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 4] 2160/9 3 15.0 479
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 See You Happy See You Happy   [s 8] 2140/9 0 15.4 608
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Agrippina Agrippina   [s 7] 2140/5 3 15.7 871
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 4] 2140/5 0 g 479
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 4] 2140/9 4 14.5 359
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-9 Victor Maxim Victor Maxim   [v 5] 1640/1 0 14.9g 442
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2180/14 2 14.8 77
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-7 Agrippina Agrippina   [s 7] 2140/7 4 16.3 387
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Agrippina Agrippina   [s 8] 2160/10 B 5 17.1g 83
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-3 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/7 C 0 20.0 206
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/4 C 2 17.4 97
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-9 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 2640/2 D 0 18.2g 949
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-2 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2160/13 A 4 16.9 518
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 1640/2 C 4 16.2 353
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 8] 2180/12 B 4 15.6 295
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-9 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 2140/10 B 0 17.1 533
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/4 D 0 20.0g 499
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-11 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2140/5 D 3 17.4 568
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/7 C 7 18.8g 764
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/1 C 0 19.8g 466
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/6 A 1 16.9 174
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/12 D 5 15.7 1000
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1640/8 D 6 16.7 506
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/7 D 5 18.0g 244
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-4 Brigitte K. Brigitte K.   [s 5] 1640/11 D 4 16.4 194
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-3 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2140/4 B 2 15.9 66
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-10 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2640/1 D 6 19.5 598
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-1 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/2 B 3 17.8 310
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-2 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/5 B 4 16.0 38
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-3 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 2140/1 D 3 20.4g 339
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/1 C 0 17.4 216
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/10 D 0 17.2 2096
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-10 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 B 0 g 47
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2200/9 A 2 14.8 20
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-11 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1640/6 D 5 14.6 254
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/6 D 5 19.7 433
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-10 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/3 D 2 17.3 414
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-6 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2660/13 D 7 15.0 1000
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2140/10 C 0 13.5 830
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/12 D 0 16.9 831
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2160/9 B 5 15.9g 197
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/1 C 5 23.7g 489
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-9 National Pe National Pe   [v 9] 1640/5 A 3 13.8g 28
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/5 C 4 18.8 221
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Agrippina Agrippina   [s 8] 2180/10 B 2 15.0 79
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/13 C 5 15.0 343
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-9 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 2160/11 C 0 15.5 803
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/5 C 7 20.0 759
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/7 D 6 17.0 912
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-10 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/2 D 0 18.9 890
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/1 B 7 14.7g 82
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/11 C 8 18.3 1000
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-10 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1660/5 C 0 17.7g 348
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-9 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 1640/3 C 3 12.7 259
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2640/8 C 0 18.9 474
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2640/1 D 6 14.7 679
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-6 Agrippina Agrippina   [s 8] 2660/15 C 0 15.3 2882
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/11 C 0 18.5 975
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-2 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/8 D 0 g 816
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 National Pe National Pe   [v 9] 1680/13 A 2 14.2 116
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2640/1 D 4 15.4 347
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/11 B 2 14.7 36
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/6 C 0 20.1g 69
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 My Little Aramiz My Little Aramiz   [v 9] 2140/4 D 1 15.9 179
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 National Pe National Pe   [v 9] 2140/1 D 0 14.3 1261
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-6 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/1 D 0 17.3 1413
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/3 D 0 g 990
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2160/10 D 0 15.1 852
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-5 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/2 D 0 17.1 887
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/2 C str
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 1640/12 D 0 16.4 343
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/1 C 6 14.0 1229
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 1680/4 D 0 19.6 443
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 1680/7 B 4 14.3 333
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 1680/4 B 7 16.2g 80
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-1 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 1680/10 D 7 15.3 498
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 1680/5 D 1 18.0 387
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-10 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/1 D 6 17.8 892
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/10 B 6 14.8 434
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 D 0 18.7g 66
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/7 D 6 12.4 259
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 D 1 16.4 79
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-4 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 2140/1 D 0 17.7 464
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Borga Diamond Borga Diamond   [v 8] 2140/9 C 7 16.5 101
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2680/11 B 7 16.6 312
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 A 8 18.6g 30
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-3 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/12 C 0 18.6g 92
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 2660/7 D 0 18.9 919
2016-06-10 2016-06-10 Charlottenlund-11 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2040/11 A 0 66
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/15 C 5 14.8 739
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/8 B 2 12.9 60
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 6] 2140/1 C str
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/1 D 0 g 233
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-2 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 2140/1 D 7 18.4 358
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 2160/9 D 7 14.7 689
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-8 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/12 C 2 13.1 808
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-6 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1609/7 D 8 16.1 793
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 1609/8 B 7 16.6 185
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-1 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 6] 1609/5 B 8 16.4 164
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-9 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 1609/5 C 3 13.1 227
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 1640/1 B 5 14.9 166
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 1640/2 C 6 13.4 111
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/10 D 5 12.8 744
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 7] 2140/4 D 1 14.8 255
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2180/13 B 1 15.0 65
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/8 C 6 19.0 142
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-1 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/6 C 0 g 367
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/12 C 0 16.6g 348
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-4 Agrippina Agrippina   [s 8] 1660/9 A 1 16.1 85
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 See You Happy See You Happy   [s 9] 2140/1 D 0 17.2 301
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2160/7 D 0 17.0 1126
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-4 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/4 C 6 17.8 533
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 1680/11 A 2 15.5 229
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/12 C 0 g 285
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2140/6 C 5 14.9 146
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-8 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 8] 2140/7 D 8 17.1 506
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/1 C 3 18.7 373
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2180/12 B 3 15.7 72
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-6 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2140/9 D 0 16.3 988
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/3 D 0 19.5 213
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2660/11 B 5 16.7 77
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 2160/11 D 4 16.7 1360
2016-02-25 2016-02-25 Åby-7 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2140/10 C 5 17.1 445
2016-02-25 2016-02-25 Åby-1 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/6 D 0 19.7g 1133
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/9 B 6 16.7g 125
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/2 D 0 19.0 392
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/1 C 6 14.1g 1487
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-3 Major Tom Major Tom   [v 5] 2140/5 C 2 17.3 85
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 2160/7 B 7 18.5g 866
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-1 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2640/8 B 5 18.1 249
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 7] 2180/10 A 2 18.9 138
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-9 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2020/2 D 2 262
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-7 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 8] 2040/6 C 0 162
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/5 C 0 17.6 869
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2160/6 B 4 17.5 312
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-1 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2160/9 D 0 20.7 1192
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-1 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/5 C 0 23.1 928
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-3 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 2160/8 D 5 17.6 539
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/1 B 2 19.1 73
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/3 D 0 21.4 838
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/10 C 7 16.7 1505
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-5 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 8] 2140/15 D 0 16.8 1821
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-2 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2180/7 B 7 16.4g 211
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Drusus Drusus   [v 6] 2140/6 B 6 19.8 218
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/5 C 0 20.5g 148
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2160/9 D 8 18.6 644
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-1 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2140/8 C 0 15.6 857
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-7 Drusus Drusus   [v 6] 2160/9 D 7 18.4 623
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-6 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 1640/8 B 0 20.4 566
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-9 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 1640/8 D 0 16.4 525
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-2 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/10 D 5 15.3 462
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-3 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2640/1 D 4 16.4 669
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2140/9 C 6 15.6 1582
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/11 D 6 15.9g 1210
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2200/12 B 0 16.7 659
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2180/13 D 6 17.7 1164
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2680/6 D 6 19.5g 418
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/2 C 0 18.5 487
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2180/12 A 6 16.4 237
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 8] 1640/12 C 4 19.3 202
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-3 Eros Hornline Eros Hornline   [v 4] 2140/11 C 0 17.1 624
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/5 D 6 15.5 186
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 1640/3 D 8 18.6 118
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1640/9 D 4 15.3 662
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2640/7 C 0 19.1 560
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-9 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2640/1 B 3 16.9 201
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-4 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/7 C 4 15.1 913
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 1640/3 D 7 13.0 1453
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2180/11 B 8 15.6 437
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/7 C 0 17.1g 50
2017-10-19 2017-10-19 Åby-11 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2180/7 B 4 14.8 129
2017-10-19 2017-10-19 Åby-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/3 D 0 17.6 575
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/1 D 0 15.0 1073
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 2640/2 D 0 18.2 381
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 2180/8 B 4 16.6 273
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 1640/5 B 2 16.3 91
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-11 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2180/15 A 0 16.9 216
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-10 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/2 C 0 15.5 57
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-4 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 1640/1 C 2 16.2 338
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-2 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2660/3 C 6 17.1 121
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 2140/11 C 7 15.7g 689
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/8 C 1 14.9 364
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-3 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1640/5 D 0 15.2 1805
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2160/9 D 0 17.3g 498
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-10 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2180/9 B 4 16.3 101
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/8 C 2 16.4 183
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/4 B 3 18.5 179
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 1609/2 C 5 13.0 221
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-7 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1609/4 D 7 15.3 120
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1609/12 D 7 17.1 250
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2160/8 B 4 17.2 37
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/6 C 6 17.6 291
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 1640/4 C 5 13.8 134
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/6 C 8 17.6 557
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/3 C 0 18.3g 484
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-8 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2640/6 D 6 15.1 689
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/9 D 6 13.4 1460
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 2180/15 B 5 14.9 483
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/10 D 6 15.4 1068
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-4 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2140/8 D 0 15.6g 825
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-3 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1640/8 C 0 15.5 374
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2140/8 C 4 14.8 264
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/12 D 7 14.3 1254
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2640/3 B 0 18.2 182
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/3 C 0 16.9 817
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2660/4 B 0 17.9 215
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-6 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 8] 2140/9 C 0 14.2 116
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/1 C 4 15.0 565
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-8 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/2 D 3 14.5 1084
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-5 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 2140/6 D 0 16.4 794
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/12 D 7 14.8 1681
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 1640/5 C 7 14.9 413
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 2140/9 C 7 16.4g 868
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-4 National Pe National Pe   [v 10] 1609/7 C 7 13.9 229
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 1609/2 B 4 14.1 225
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-8 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/4 D 0 19.4 1741
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-6 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/5 B 5 15.6 114
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 National Pe National Pe   [v 10] 2160/10 D 8 15.8 240
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 1640/8 D 0 17.3 1773
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-5 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 4] 1640/2 D 0 18.5 933
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2160/6 A 8 19.1g 199
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-12 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 1640/12 D 7 14.9 613
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2200/12 B 0 15.0 328
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/2 D 0 20.1g 1064
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/6 C 0 17.1 438
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-6 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/7 D 0 16.5 1007
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/6 D 0 18.4 1257
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 National Pe National Pe   [v 10] 2140/3 C 4 83
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 2140/4 C 7 17.3 106
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-10 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 2140/5 C 7 16.4 666
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-6 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/12 D 4 15.2 1581
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-11 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 8] 2140/11 D 0 15.0 326
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-10 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 2180/10 D 0 19.4 282
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 National Pe National Pe   [v 10] 1640/9 C 2 15.2 110
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/12 C 0 14.9 203
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2200/15 A 2 15.0 513
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/3 D 0 13.8 1454
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2160/9 C 0 21.7g 1039
2017-03-02 2017-03-02 Åby-10 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2180/12 A 6 15.8 152
2017-03-02 2017-03-02 Åby-7 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 4] 2140/6 B 0 18.9g 509
2017-03-02 2017-03-02 Åby-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/3 D 0 16.5 1093
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/1 D 0 19.6 269
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/5 B str
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 5] 2140/1 B 1 15.3 41
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/8 D 0 16.4 851
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/4 C 7 16.3 213
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 4] 2160/9 C 2 17.3 185
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/1 C 8 21.5 722
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/11 D str
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/4 C 0 19.3g 95
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 1640/10 D 0 14.4g 1161
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/2 D 3 17.0 38
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-8 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/10 D 5 14.1 1308
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-11 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/4 D 0 16.3 2051
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 2140/1 D 0 17.7 1418
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/9 B 6 16.2 165
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2640/2 C 0 g 120
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-5 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/12 C 0 16.0 772
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-6 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/4 D 0 17.4 427
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2660/9 D 0 g 342
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-2 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/6 B 2 17.1 97
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/15 A 3 16.4 508
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/1 B 0 19.3g 980
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1640/1 C 0 g 350
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1640/3 D 0 14.8 752
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 2140/6 D 6 19.7 682
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/2 D 6 17.1 798
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1640/7 C 3 14.9 721
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/3 C 2 18.0 152
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2660/6 D 6 17.6 774
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/14 C 0 g 921
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1660/5 B 2 16.9 57
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/6 C 6 16.0 303
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-7 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 2140/5 D 0 16.6 499
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-8 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/12 B 8 16.8 184
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2140/7 A 4 14.4 34
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 2140/8 C 4 16.6 325
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2160/4 C 3 15.6 592
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-2 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2160/7 D 0 16.3 933
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/4 D 0 20.7 891
2018-11-11 2018-11-11 Charlottenlund-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2000/10 B 0 229
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/10 C 5 15.9 264
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Justina Justina   [s 5] 2140/12 C str
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/9 B 5 14.7 315
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-2 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1640/5 D 4 14.1g 912
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1640/11 D 0 14.1 2668
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-8 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/7 B 4 17.7 38
2018-10-24 2018-10-24 Åby-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 2160/8 B 5 20.5g 100
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/5 C 8 17.4 69
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2140/4 C 6 15.3 379
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/10 C 1 15.6 413
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/1 D 7 15.9g 172
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-1 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2140/8 B 8 16.2 403
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/3 C 3 16.6 64
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 2140/9 B 7 17.9 263
2018-10-11 2018-10-11 Åby-9 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2640/10 D 0 20.8 754
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/4 C 0 16.3 646
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 1640/6 D 0 18.0 467
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/5 D 6 15.9 903
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1640/5 C 4 14.8 53
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 2160/9 B 0 18.3 283
2018-09-20 2018-09-20 Åby-8 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2640/7 D 0 18.0 479
2018-09-20 2018-09-20 Åby-9 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/6 D 0 16.4 272
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-2 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1640/11 D 0 16.3 1380
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/5 C 0 17.5g 675
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1640/2 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-8 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 4 16.1 452
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-9 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/7 D 0 17.0 610
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/2 D 0 16.3 1280
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-3 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 2140/6 C 0 17.0 2197
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/10 B 4 15.9 419
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-6 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1640/10 D 6 18.5 927
2018-08-18 2018-08-18 Charlottenlund-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2520/6 C 0 84
2018-08-18 2018-08-18 Charlottenlund-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2000/8 B 0 248
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2640/5 C 0 16.8 536
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/12 C 0 15.5 523
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1640/6 C 1 19.5 34
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/3 C 4 16.4 51
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2140/5 C 6 14.8 936
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/2 B 4 16.5 189
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/3 B 2 15.8 46
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/4 D 0 14.5 770
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/5 C 0 g 352
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 1640/12 D 0 13.5 1330
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/12 B 2 15.1g 246
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-1 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 1680/11 D 4 16.3 982
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-2 Brigitte K. Brigitte K.   [s 7] 1680/6 C 0 18.5 436
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1680/11 C 5 17.8 228
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-6 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1680/9 B 5 18.0 100
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-3 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1680/10 D 0 18.4g 618
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-9 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 6 16.5 602
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2160/13 D 0 14.8 478
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Drusus Drusus   [v 7] 2140/1 D 0 19.0 1144
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-3 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1609/11 D 7 14.5 2164
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-4 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1609/11 D 0 g 827
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/5 C 5 16.3 263
2018-07-01 2018-07-01 Åby-7 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/1 C 4 19.1 122
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/8 D 0 17.2 440
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/6 D 7 17.0 828
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-6 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/1 D 0 17.2 448
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 10] 1609/8 D 7 13.2 446
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-7 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1609/5 C 0 16.3 254
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/6 C 0 14.8 177
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/2 D str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 11] 2160/9 D 0 19.2g 748
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 C 7 16.9 555
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-10 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/1 D 0 g 595
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-1 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1609/12 D 0 15.1 622
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1609/12 A 6 15.6 361
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/4 D 0 15.0 304
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-11 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/3 D 0 12.5 764
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-1 Gossip's Heaven Gossip's Heaven   [s 4] 2140/5 B 5 18.0 198
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/8 D 0 12.3 594
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-4 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/15 C 5 16.0 1275
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 10] 2140/8 B 6 16.4 230
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-7 Drusus Drusus   [v 7] 2140/8 C 4 19.1 79
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-1 Gossip's Heaven Gossip's Heaven   [s 4] 2140/4 B 4 17.3 143
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-9 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/4 C str
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-5 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 6 16.4 464
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-8 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/9 D 0 17.0 923
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2160/4 C 5 19.5 1216
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-4 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 5 17.9 177
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-6 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/4 D 0 13.7 793
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 3160/9 D 0 18.3 682
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-1 Gossip's Heaven Gossip's Heaven   [s 4] 2140/6 D 0 18.8 723
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/9 D 0 g 598
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 10] 2140/7 D 5 14.4 896
2018-03-18 2018-03-18 Charlottenlund-4 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2000/1 D 0 106
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 11] 2140/5 C 6 17.5 435
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/11 C 6 18.0 170
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/11 C 0 14.5 687
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/3 D 4 16.8 137
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Drusus Drusus   [v 7] 1640/1 D 0 16.6 1039
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Julia Stingson Julia Stingson   [s 7] 2160/15 B 0 17.5 1948
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-1 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2160/4 C 3 19.9 518
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/1 C 5 17.3 329
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-2 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/3 C 0 g 135
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-3 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/7 C 1 15.6 665
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/6 D 0 16.2 507
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-1 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/1 C 2 17.5 215
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-3 Drusus Drusus   [v 7] 2160/6 D 5 18.4 1098
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-7 Julia Stingson Julia Stingson   [s 7] 2140/4 C 0 16.7 655
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 10] 2160/14 C 0 15.6 1000
2018-02-08 2018-02-08 Åby-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/5 C 3 16.6 39
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 10] 2680/13 B 0 16.8 711
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 1640/4 D 0 14.0 441
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-1 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/1 D 2 18.7 517
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2160/10 C 6 19.4 1004
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 1640/2 D 0 13.7 1086
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 10] 2140/12 D 6 15.7 1210
2018-01-18 2018-01-18 Åby-10 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/7 D 2 17.5 280
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 10] 2160/5 D 5 16.0 917
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-2 Drusus Drusus   [v 7] 1640/12 D 4 17.2 617
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 11] 1640/6 D 0 18.1g 1141
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-1 Drusus Drusus   [v 7] 2160/6 C 5 18.8 575
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/7 D 0 16.3 1236
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 10] 2640/10 D 0 17.1 1437
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/4 C 4 16.1 37
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2180/10 C 0 15.2 446
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/11 A 8 20.0 75
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-2 Drusus Drusus   [v 8] 1609/11 C 6 15.6 528
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 1609/6 C 8 14.7 236
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-4 Brigitte K. Brigitte K.   [s 8] 1609/4 D 7 15.8 340
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Uno Baunehöj* Uno Baunehöj*   [v 8] 2140/6 D 5 14.6 374
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1640/12 C 0 17.6 1016
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2140/7 D 0 15.9 630
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-5 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 10] 2140/10 D 6 16.8 304
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-8 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/2 B 3 16.4 77
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-7 Drusus Drusus   [v 8] 1609/3 D 6 17.5 216
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1609/5 C 0 16.4 141
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/10 D 0 16.1 683
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2140/7 C 6 18.3 431
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/9 B 6 17.7 119
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/1 C 3 16.1 65
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-7 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 3160/4 D 0 17.2 456
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2140/6 D 0 17.0 1138
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-6 Drusus Drusus   [v 8] 2140/5 C 0 18.9 716
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1640/5 D 0 14.7 914
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-9 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2200/14 B 4 15.8 457
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2160/4 D 0 16.5 416
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2160/8 D 0 17.6 1256
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-3 Drusus Drusus   [v 8] 2140/2 D 6 18.3 902
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-4 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2640/8 A 3 16.7 147
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-4 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 3] 2140/2 B 5 18.6g 300
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/12 B 2 16.7 223
2019-03-07 2019-03-07 Åby-10 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2180/11 C 0 18.2 1316
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2160/15 B 0 19.2 578
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2160/14 C 0 16.2 1005
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Drusus Drusus   [v 8] 2140/3 C 0 23.0g 594
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2140/7 C 6 17.1 431
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 10] 2140/6 C 0 18.9 152
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-10 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 3140/1 D 2 17.1 283
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 5] 2140/6 C 6 15.6 83
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/4 B 0 17.6 207
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-4 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 10] 1640/7 D 0 15.3 866
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/5 D 7 18.0g 36
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 10] 1640/10 B 0 16.1g 731
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/7 D 0 19.5g 1017
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-12 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 1640/8 C 2 15.4 88ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se