V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-7 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2160/10 C

Nyheter för travkusk


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lo..


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lopp med endast ett stolopp på V75-kupongen. Fyra av loppen inledde kvällen och ett avslutade, vid pass 22.00 på onsdagen.
En av favoriterna i finalen av Derbystoet söndagen 1 september kommer från Gävle
Fredrik Wallins fina sto Activated gick i mål med krafter sparade efter att ha körts till ledningen i utgången av den första kurvan.
Carl-Johan Jepson menade att han hade tagit en säkerhetsstart med storfavoriten för att inte riskera onödiga situationer.
- Oj, vad skönt att se henne där framme en gång, joggande. Det är en otrolig häst alltså, sa Fredrik Wallin.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2140 meter auto.

”Var bara bäst”
Roger Walmann har ett starkt kort i finalen. Efter åtta starter utan seger var Aleppo Pine omutlig för Örjan Kihlström. Stoet från Solvalla fick lägga flera speeder i loppet som gick i ett mycket högt tempo men kunde ändå kliva undan obehindrat.
Segertiden 1.12,2 över 2140 meter auto var kvalens snabbaste.
- Med de halsproblem hon haft trodde jag att det skulle bli för tufft. Men i dag var hon bara bäst, sa Roger Walmann.

Ny sats med Rödluvan
Örjan Kihlström tog det lilla lugna med Conrads Rödluva i starten i kvällens tredje uttagningslopp och hamnade sist. Men fuxan var överlägsen och Kihlström kunde köra lite som han ville och tog sig enkelt fram utvändigt ledaren och spetsade kort senare.
Lätt och lekande på 1.12,6 närmast före Miss Sober och Robert Bergh.
- Jag tog det lite lugnt med henne från start och då det var många som körde hamnade vi lite långt bak helt enkelt. Men hon kändes bra. Hon gör inte mer än man begär av henne och i dag var hon avslappnad. Vi har inte lyckats slå märrarna i storloppen hittills i år men vi ger inte upp än. Vi gör ett försök till i alla fall, sa Örjan Kihlström

Dråpligt lopp
Den andra uttagningen till Derbystoet blev dråplig. Björn Goop ledde i lugn stil med betrodda Fanny Chenal som slog av på farten alldeles den sista biten.
I stället gick segern till Staro Miami och Mika Fors som hann dit med minsta möjliga marginal. Finskan som tränas av Aripekka Pakkanen sprang och tvekade när Mika Fors lyfte ut från andraparet utvändigt på den sista bortre långsidan och såg länge slagen ut.
- Hon var lite konstig i dag men 350 meter kvar tog hon i igen. Hon är bra och normalt kör jag framåt med henne tidigare, sa Mika Fors.
Segertiden 1.14,0 över 2140 meter.
Tre hästar var med på målfotot i den fjärde uttagningen till Derbystoet. Jorma Kontio fick nosen först med Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos) och två från ledarryggen Adi Gallia med sin tränare Nicklas Westerholm. Snöpligt utslagen André Eklundh med ledande Felicity Shagwell.
Sjätte och sista vinnaren i uttagningarna blev Mattias Djuses Racing Brodda. Rikard N Skoglund körde fram utvändigt ledaren varvet från mål och Racing Brodda var bara bäst.

Mikael Wikner, Kanal 75


Vilka är landets bästa fyraåriga travare? På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i u..


Vilka är landets bästa fyraåriga travare?
På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åby i maj höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och det talades om en given favorit i derbyt.
Inför onsdagens kvalrundan i Malmö hade hästen inte startat sedan storsegern i maj och det var trots allt lite osäkert var hästen stod formmässigt.
Ingen fara med flåset skulle det visa sig,
Conrad Lugauer körde till från åttondespåret direkt när bilen lämnade och gled till ledningen. Campo Bahia fick dra i ett småtufft tempo hela vägen och visade inga trötthetstecken utan stack bara ifrån konkurrenterna över upploppet.
- Jag är lättad naturligtvis eftersom så mycket stod på spel. Nu är vi i final och hästen kändes otroligt fin. Det blev en bra genomkörare men inget riktigt lopp ändå eftersom han mer eller mindre fick löpa på som han ville. Men när han sedan stack undan var han oerhört starkt sista de sista 150 meterna och då märkte jag att det fanns mycket krafter i honom, sa Conrad Lugauer.

Sonen ordnade Lugauers andra
”Första hindret är avklarat för att vinna Svenskt Travderby!” refererade löpningsreferenten Johan Elmskog i tornet på Jägersro och på platserna jublades det.
Favoriten i fyraåringarnas största lopp kommer från Jägersro.
Campo Bahia vann med sex längders marginal ner till tvåan och segertiden skrevs till 1.13,1 över 2640 meter.
Team Conrad Lugauer har dubbla chanser i finalen söndagen 1 september.
I det fjärde kvalet till Svenskt Travderby, samtliga inom V75-spelet, triumferade nämligen Marc Elias, en son till Conrad Lugauer.
Marc Elias körde offensivt med Ferrari Sisu och satsningen lyckades.
Marc inledde från ett åttondespår och körde direkt fram utvändigt ledaren och löste av storfavoriten Attraversiamo och Erik Adielsson.
Några hundra meter senare gjorde Erik Adielsson sitt drag och styrde fram och satte press på ledande Cab Lane.
Marc Elias kunde sedan överraskande spurta till seger med Ferrari Sisu och en lite ringrostig men trots allt tapper Attraversiamo avväpnades i god tid.
- Det är många som underskattar honom men med ett inte allt för tufft lopp tror jag på en plats bland de tre första i finalen, sa Marc Elias.

Snabbaste kvaltiden
Fjolårets kriterievinnare Inti Boko bet ifrån sig som en tiger i ledningen för Björn Goop och knallade undan på den snabbaste kvaltiden, 1.12,6.
Timo Nurmos tränar och har nu dubbla hästar i finalen.
Två hästar i finalen har också Adrian Kolgjini som var tvåa med Smokin Joe i loppet och sedan tidigare hade kvalat in Kennedy.
Timo Nurmos andra finalist var Global Wise Guy som fick bestämma i ledningen och inte hade några problem med att segla undan för Jorma Kontio.
Global Welcome har startat sparsamt sedan Breeders Crown-segern i november. I årets blott tredje start ordnade han en derbyplats från ledningen tillsammans med Erik Adielsson.
Svante Båths häst behövde inte visa hela sitt register och Alone spurtade som en furie över upploppet till andraplatsen. Pasi Aikios springare var loppets stora utropstecken.
Erik Adielsson var nöjd med att ha skakat av den värsta ringrosten.
- Jag hade tussarna kvar och det här loppet gjorde nog hästen riktigt gott, sa Erik Adielsson om hästen som blev en av två finalister i derbyt för tränare Båth.

Skräll av Roofie
Johan Untersteiner vann det sjätte och sista uttagningsloppet med jätteöverraskningen Roofie. Tvåa och med till final Robert Bergh och Pinto Bobo.
Första söndagen i september är ett klassiskt datum i derbysammanhang och i år är det söndagen 1 september som gäller för finalerna i Svenskt Travderby och Derbystoet.
V75 då? Sju rätt delade ut 115 016 kronor, sex rätt 566 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique. Tidning..


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique.
Tidningen Travronden var i veckan först med nyheten om att den svenske tränaren gärna ser Six Pack i världens tuffaste travlopp sista söndagen i januari.
- Om vi ska ta det här vidare så kommer jag fråga Jean-Michel Bazire om han vill ta in hästen i träning och förbereda honom för Prix d'Amerique. Jag har mitt här i USA och det skulle bli för många resor, säger Åke Svanstedt till Travronden.
Ett lopp på vägen för Six Pack kommer redan nu på lördag. Då körs två uttagningslopp till Kanadas största lopp Maple Leaf Trot i Toronto.
13 hästar är anmälda till loppet över 1609 meter och tio går vidare till finalen lördagen 31 augusti.
Andra hästar med svensk anknytning i Toronto är Marcus Melanders världsmästare Cruzado Dela Noche, Anette Lorentzons Guardian Angel Ås och Nancy Johanssons Manchego.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Jägersro Trav-11 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2180/13 8 17.0 328
2015-12-17 2015-12-17 Åby-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 5] 2140/8 0 g 2240
2015-12-16 2015-12-16 Jägersro Trav-1 Avena Xclusive Avena Xclusive   [v 3] 2140/6 0 19.4 1243
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 2] 1640/1 4 16.6 292
2015-12-14 2015-12-14 Halmstad-1 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 3] 2140/5 0 19.8g 860
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-2 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2180/12 6 17.6g 53
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-2 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 5] 1640/3 0 17.1 211
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-2 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 4] 2140/3 0 g 966
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-1 Lissla Liss Lissla Liss   [s 2] 1640/3 5 19.8 414
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-4 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 6] 2140/6 4 16.3 222
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-9 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 7] 1680/15 8 17.4 676
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 1640/9 4 14.0 405
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-1 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 4] 2140/1 0 g 575
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 7] 1640/12 5 14.1 2010
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-8 See You Happy See You Happy   [s 8] 1660/7 0 14.2 980
2015-11-01 2015-11-01 Åby-10 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 7] 2140/6 8 16.5 126
2015-11-01 2015-11-01 Åby-8 Super Minga Super Minga   [s 10] 2140/3 0 325
2015-11-01 2015-11-01 Åby-2 Sissi Rak Sissi Rak   [s 5] 2140/6 5 17.6 186
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-2 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2680/13 0 g 28
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-6 Agrippina Agrippina   [s 7] 2140/11 7 16.4 571
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-8 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 4] 2160/9 3 15.0 479
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 See You Happy See You Happy   [s 8] 2140/9 0 15.4 608
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-3 Agrippina Agrippina   [s 7] 2140/5 3 15.7 871
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-1 Jacqueline P.C. Jacqueline P.C.   [s 4] 2140/5 0 g 479
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 4] 2140/9 4 14.5 359
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-9 Victor Maxim Victor Maxim   [v 5] 1640/1 0 14.9g 442
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 8] 2180/14 2 14.8 77
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-7 Agrippina Agrippina   [s 7] 2140/7 4 16.3 387
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Agrippina Agrippina   [s 8] 2160/10 B 5 17.1g 83
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-3 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/7 C 0 20.0 206
2016-12-14 2016-12-14 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/4 C 2 17.4 97
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-9 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 2640/2 D 0 18.2g 949
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-2 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2160/13 A 4 16.9 518
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 1640/2 C 4 16.2 353
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 8] 2180/12 B 4 15.6 295
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-9 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 2140/10 B 0 17.1 533
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/4 D 0 20.0g 499
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-11 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2140/5 D 3 17.4 568
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/7 C 7 18.8g 764
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/1 C 0 19.8g 466
2016-11-22 2016-11-22 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/6 A 1 16.9 174
2016-11-16 2016-11-16 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/12 D 5 15.7 1000
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1640/8 D 6 16.7 506
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/7 D 5 18.0g 244
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-4 Brigitte K. Brigitte K.   [s 5] 1640/11 D 4 16.4 194
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-3 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2140/4 B 2 15.9 66
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-10 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2640/1 D 6 19.5 598
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-1 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/2 B 3 17.8 310
2016-11-01 2016-11-01 Jägersro Trav-2 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/5 B 4 16.0 38
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-3 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 2140/1 D 3 20.4g 339
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/1 C 0 17.4 216
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-10 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 B 0 g 47
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2200/9 A 2 14.8 20
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/10 D 0 17.2 2096
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-11 Stella Victory Stella Victory   [s 6] 1640/6 D 5 14.6 254
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/6 D 5 19.7 433
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-10 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/3 D 2 17.3 414
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-6 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2660/13 D 7 15.0 1000
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2140/10 C 0 13.5 830
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-2 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/12 D 0 16.9 831
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Classic Kimble Classic Kimble   [s 4] 2160/9 B 5 15.9g 197
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/1 C 5 23.7g 489
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-9 National Pe National Pe   [v 9] 1640/5 A 3 13.8g 28
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-1 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/5 C 4 18.8 221
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Agrippina Agrippina   [s 8] 2180/10 B 2 15.0 79
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/13 C 5 15.0 343
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-9 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 2160/11 C 0 15.5 803
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 2] 1640/5 C 7 20.0 759
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-10 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/2 D 0 18.9 890
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-7 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/7 D 6 17.0 912
2016-09-15 2016-09-15 Åby-1 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/1 B 7 14.7g 82
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-11 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/11 C 8 18.3 1000
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-10 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1660/5 C 0 17.7g 348
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-9 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 1640/3 C 3 12.7 259
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2640/8 C 0 18.9 474
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2640/1 D 6 14.7 679
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-6 Agrippina Agrippina   [s 8] 2660/15 C 0 15.3 2882
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/11 C 0 18.5 975
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-2 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 2140/8 D 0 g 816
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 National Pe National Pe   [v 9] 1680/13 A 2 14.2 116
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2640/1 D 4 15.4 347
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/11 B 2 14.7 36
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/6 C 0 20.1g 69
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 My Little Aramiz My Little Aramiz   [v 9] 2140/4 D 1 15.9 179
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-10 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/3 D 0 g 990
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 National Pe National Pe   [v 9] 2140/1 D 0 14.3 1261
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-6 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/1 D 0 17.3 1413
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2160/10 D 0 15.1 852
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-5 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/2 D 0 17.1 887
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 3] 2140/2 C str
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 1640/12 D 0 16.4 343
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/1 C 6 14.0 1229
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 1680/4 B 7 16.2g 80
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-1 Hermes Laday Hermes Laday   [v 8] 1680/10 D 7 15.3 498
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-8 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 3] 1680/4 D 0 19.6 443
2016-07-21 2016-07-21 Karlshamn-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 1680/7 B 4 14.3 333
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 1680/5 D 1 18.0 387
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-10 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/1 D 6 17.8 892
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/10 B 6 14.8 434
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-12 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 D 0 18.7g 66
2016-07-12 2016-07-12 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/7 D 6 12.4 259
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 D 1 16.4 79
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-4 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 2140/1 D 0 17.7 464
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-9 Borga Diamond Borga Diamond   [v 8] 2140/9 C 7 16.5 101
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2680/11 B 7 16.6 312
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 5] 2140/1 A 8 18.6g 30
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-3 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/12 C 0 18.6g 92
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-2 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 2660/7 D 0 18.9 919
2016-06-10 2016-06-10 Charlottenlund-11 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2040/11 A 0 66
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/8 B 2 12.9 60
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/15 C 5 14.8 739
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-6 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 6] 2140/1 C str
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-3 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/1 D 0 g 233
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-2 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 2140/1 D 7 18.4 358
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-6 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 2160/9 D 7 14.7 689
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-8 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/12 C 2 13.1 808
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-9 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 1609/5 C 3 13.1 227
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-6 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1609/7 D 8 16.1 793
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 1609/8 B 7 16.6 185
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-1 Minute Man P.C. Minute Man P.C.   [v 6] 1609/5 B 8 16.4 164
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Holly Roni Holly Roni   [s 7] 1640/1 B 5 14.9 166
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 5] 1640/2 C 6 13.4 111
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/10 D 5 12.8 744
2016-05-05 2016-05-05 Jägersro Trav-5 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 7] 2140/4 D 1 14.8 255
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-1 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/6 C 0 g 367
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2180/13 B 1 15.0 65
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/8 C 6 19.0 142
2016-04-19 2016-04-19 Jägersro Trav-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/12 C 0 16.6g 348
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-4 Agrippina Agrippina   [s 8] 1660/9 A 1 16.1 85
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 See You Happy See You Happy   [s 9] 2140/1 D 0 17.2 301
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-6 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2160/7 D 0 17.0 1126
2016-04-12 2016-04-12 Jägersro Trav-4 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/4 C 6 17.8 533
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 1680/11 A 2 15.5 229
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-11 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/12 C 0 g 285
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2140/6 C 5 14.9 146
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-8 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 8] 2140/7 D 8 17.1 506
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/1 C 3 18.7 373
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2180/12 B 3 15.7 72
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-6 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2140/9 D 0 16.3 988
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-4 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/3 D 0 19.5 213
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 8] 2660/11 B 5 16.7 77
2016-02-27 2016-02-27 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 2160/11 D 4 16.7 1360
2016-02-25 2016-02-25 Åby-7 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2140/10 C 5 17.1 445
2016-02-25 2016-02-25 Åby-1 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/6 D 0 19.7g 1133
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2180/9 B 6 16.7g 125
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/2 D 0 19.0 392
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/1 C 6 14.1g 1487
2016-02-16 2016-02-16 Jägersro Trav-3 Major Tom Major Tom   [v 5] 2140/5 C 2 17.3 85
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 7] 2180/10 A 2 18.9 138
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 8] 2160/7 B 7 18.5g 866
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-1 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2640/8 B 5 18.1 249
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-9 Victor Maxim Victor Maxim   [v 6] 2020/2 D 2 262
2016-02-05 2016-02-05 Charlottenlund-7 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 8] 2040/6 C 0 162
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 8] 1640/5 C 0 17.6 869
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 9] 2160/6 B 4 17.5 312
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-1 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2160/9 D 0 20.7 1192
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-1 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 4] 2140/5 C 0 23.1 928
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-1 Lissla Liss Lissla Liss   [s 3] 2140/1 B 2 19.1 73
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-3 Borups Majesty Borups Majesty   [v 6] 2160/8 D 5 17.6 539
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-7 Junita Rodney Junita Rodney   [s 6] 2140/3 D 0 21.4 838
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Agrippina Agrippina   [s 8] 2140/10 C 7 16.7 1505
2016-01-13 2016-01-13 Jägersro Trav-5 Wild Western Lady Wild Western Lady   [s 8] 2140/15 D 0 16.8 1821
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-2 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2180/7 B 7 16.4g 211
2017-12-19 2017-12-19 Jägersro Trav-1 Drusus Drusus   [v 6] 2140/6 B 6 19.8 218
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/5 C 0 20.5g 148
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-7 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 2160/9 D 8 18.6 644
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-1 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2140/8 C 0 15.6 857
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-9 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 1640/8 D 0 16.4 525
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-7 Drusus Drusus   [v 6] 2160/9 D 7 18.4 623
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-6 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 7] 1640/8 B 0 20.4 566
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-2 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/10 D 5 15.3 462
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-3 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2640/1 D 4 16.4 669
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2140/9 C 6 15.6 1582
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/11 D 6 15.9g 1210
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2200/12 B 0 16.7 659
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/2 C 0 18.5 487
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-10 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2180/13 D 6 17.7 1164
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2680/6 D 6 19.5g 418
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 5] 2180/12 A 6 16.4 237
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 8] 1640/12 C 4 19.3 202
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-3 Eros Hornline Eros Hornline   [v 4] 2140/11 C 0 17.1 624
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/5 D 6 15.5 186
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Borga Diamond Borga Diamond   [v 9] 2640/7 C 0 19.1 560
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-9 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2640/1 B 3 16.9 201
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 1640/3 D 8 18.6 118
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1640/9 D 4 15.3 662
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-4 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 1640/7 C 4 15.1 913
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 1640/3 D 7 13.0 1453
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2180/11 B 8 15.6 437
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/7 C 0 17.1g 50
2017-10-19 2017-10-19 Åby-11 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2180/7 B 4 14.8 129
2017-10-19 2017-10-19 Åby-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/3 D 0 17.6 575
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/1 D 0 15.0 1073
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 2640/2 D 0 18.2 381
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 2180/8 B 4 16.6 273
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 1640/5 B 2 16.3 91
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-11 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 10] 2180/15 A 0 16.9 216
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-10 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/2 C 0 15.5 57
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-4 Brigitte K. Brigitte K.   [s 6] 1640/1 C 2 16.2 338
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-2 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2660/3 C 6 17.1 121
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 8] 2140/11 C 7 15.7g 689
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/8 C 1 14.9 364
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-3 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1640/5 D 0 15.2 1805
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2160/9 D 0 17.3g 498
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-10 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2180/9 B 4 16.3 101
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/8 C 2 16.4 183
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/4 B 3 18.5 179
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1609/12 D 7 17.1 250
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 1609/2 C 5 13.0 221
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-7 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1609/4 D 7 15.3 120
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2160/8 B 4 17.2 37
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/6 C 6 17.6 291
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 1640/4 C 5 13.8 134
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/6 C 8 17.6 557
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/3 C 0 18.3g 484
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-8 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2640/6 D 6 15.1 689
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/9 D 6 13.4 1460
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 2180/15 B 5 14.9 483
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/10 D 6 15.4 1068
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-4 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2140/8 D 0 15.6g 825
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-3 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 1640/8 C 0 15.5 374
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-1 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2140/8 C 4 14.8 264
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/12 D 7 14.3 1254
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2640/3 B 0 18.2 182
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/3 C 0 16.9 817
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2660/4 B 0 17.9 215
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-6 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 8] 2140/9 C 0 14.2 116
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/1 C 4 15.0 565
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-8 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/2 D 3 14.5 1084
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-5 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 2140/6 D 0 16.4 794
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/12 D 7 14.8 1681
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-8 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 2140/9 C 7 16.4g 868
2017-05-20 2017-05-20 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 1640/5 C 7 14.9 413
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-4 National Pe National Pe   [v 10] 1609/7 C 7 13.9 229
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 1609/2 B 4 14.1 225
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-8 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/4 D 0 19.4 1741
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-6 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/5 B 5 15.6 114
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 National Pe National Pe   [v 10] 2160/10 D 8 15.8 240
2017-04-26 2017-04-26 Jägersro Trav-5 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 1640/8 D 0 17.3 1773
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-5 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 4] 1640/2 D 0 18.5 933
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2160/6 A 8 19.1g 199
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-12 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 1640/12 D 7 14.9 613
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2200/12 B 0 15.0 328
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-6 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/2 D 0 20.1g 1064
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/6 C 0 17.1 438
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-6 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2140/7 D 0 16.5 1007
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-6 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/6 D 0 18.4 1257
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 2140/4 C 7 17.3 106
2017-04-01 2017-04-01 Åby-6 National Pe National Pe   [v 10] 2140/3 C 4 83
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-10 Stella Victory Stella Victory   [s 7] 2140/5 C 7 16.4 666
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-6 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/12 D 4 15.2 1581
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-11 Lovemelongtime Lovemelongtime   [v 8] 2140/11 D 0 15.0 326
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-10 Holly Roni Holly Roni   [s 8] 2180/10 D 0 19.4 282
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 National Pe National Pe   [v 10] 1640/9 C 2 15.2 110
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Classic Kimble Classic Kimble   [s 5] 2140/12 C 0 14.9 203
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2200/15 A 2 15.0 513
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/3 D 0 13.8 1454
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 2160/9 C 0 21.7g 1039
2017-03-02 2017-03-02 Åby-10 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 9] 2180/12 A 6 15.8 152
2017-03-02 2017-03-02 Åby-7 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 4] 2140/6 B 0 18.9g 509
2017-03-02 2017-03-02 Åby-4 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/3 D 0 16.5 1093
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/1 D 0 19.6 269
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/5 B str
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 2640/8 D 0 16.4 851
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Cantona Mearas Cantona Mearas   [v 5] 2140/1 B 1 15.3 41
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/4 C 7 16.3 213
2017-02-15 2017-02-15 Jägersro Trav-1 Tajtanium P.C. Tajtanium P.C.   [s 4] 2160/9 C 2 17.3 185
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-4 Lissla Liss Lissla Liss   [s 4] 2140/1 C 8 21.5 722
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/11 D str
2017-02-08 2017-02-08 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/4 C 0 19.3g 95
2017-02-01 2017-02-01 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 9] 1640/10 D 0 14.4g 1161
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Nobella Winner Nobella Winner   [s 4] 2140/2 D 3 17.0 38
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-8 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/10 D 5 14.1 1308
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-11 Agrippina Agrippina   [s 9] 2140/4 D 0 16.3 2051
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-2 Victor Maxim Victor Maxim   [v 7] 2140/1 D 0 17.7 1418
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 5] 1640/9 B 6 16.2 165
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 6] 2640/2 C 0 g 120
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-5 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/12 C 0 16.0 772
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-6 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/4 D 0 17.4 427
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2660/9 D 0 g 342
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-2 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/6 B 2 17.1 97
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/15 A 3 16.4 508
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/1 B 0 19.3g 980
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1640/1 C 0 g 350
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-1 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1640/3 D 0 14.8 752
2018-12-03 2018-12-03 Halmstad-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 2140/6 D 6 19.7 682
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/2 D 6 17.1 798
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1640/7 C 3 14.9 721
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/3 C 2 18.0 152
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-5 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2660/6 D 6 17.6 774
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-6 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/14 C 0 g 921
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1660/5 B 2 16.9 57
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-1 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/6 C 6 16.0 303
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-7 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 2140/5 D 0 16.6 499
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-8 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/12 B 8 16.8 184
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-6 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2140/7 A 4 14.4 34
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 2140/8 C 4 16.6 325
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-1 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2160/4 C 3 15.6 592
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-2 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2160/7 D 0 16.3 933
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/4 D 0 20.7 891
2018-11-11 2018-11-11 Charlottenlund-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2000/10 B 0 229
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/10 C 5 15.9 264
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-5 Justina Justina   [s 5] 2140/12 C str
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/9 B 5 14.7 315
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-2 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1640/5 D 4 14.1g 912
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1640/11 D 0 14.1 2668
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-8 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/7 B 4 17.7 38
2018-10-24 2018-10-24 Åby-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 2160/8 B 5 20.5g 100
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/5 C 8 17.4 69
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2140/4 C 6 15.3 379
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/10 C 1 15.6 413
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/1 D 7 15.9g 172
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-1 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2140/8 B 8 16.2 403
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 2140/3 C 3 16.6 64
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 2140/9 B 7 17.9 263
2018-10-11 2018-10-11 Åby-9 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2640/10 D 0 20.8 754
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/4 C 0 16.3 646
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 1640/6 D 0 18.0 467
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/5 D 6 15.9 903
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1640/5 C 4 14.8 53
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 2160/9 B 0 18.3 283
2018-09-20 2018-09-20 Åby-8 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2640/7 D 0 18.0 479
2018-09-20 2018-09-20 Åby-9 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/6 D 0 16.4 272
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-2 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1640/11 D 0 16.3 1380
2018-09-19 2018-09-19 Jägersro Trav-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/5 C 0 17.5g 675
2018-09-11 2018-09-11 Jägersro Trav-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1640/2 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-8 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 4 16.1 452
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-9 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/7 D 0 17.0 610
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-1 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/2 D 0 16.3 1280
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-3 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 2140/6 C 0 17.0 2197
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2160/10 B 4 15.9 419
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-6 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1640/10 D 6 18.5 927
2018-08-18 2018-08-18 Charlottenlund-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2520/6 C 0 84
2018-08-18 2018-08-18 Charlottenlund-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2000/8 B 0 248
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-3 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2640/5 C 0 16.8 536
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/12 C 0 15.5 523
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-1 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 2] 1640/6 C 1 19.5 34
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-4 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/3 C 4 16.4 51
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-6 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2140/5 C 6 14.8 936
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/2 B 4 16.5 189
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-9 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 7] 2140/3 B 2 15.8 46
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/4 D 0 14.5 770
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/5 C 0 g 352
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 1640/12 D 0 13.5 1330
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/12 B 2 15.1g 246
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-1 Victor Maxim Victor Maxim   [v 8] 1680/11 D 4 16.3 982
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-2 Brigitte K. Brigitte K.   [s 7] 1680/6 C 0 18.5 436
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1680/11 C 5 17.8 228
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-6 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1680/9 B 5 18.0 100
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-3 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1680/10 D 0 18.4g 618
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-9 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 6 16.5 602
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 2160/13 D 0 14.8 478
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Drusus Drusus   [v 7] 2140/1 D 0 19.0 1144
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-3 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1609/11 D 7 14.5 2164
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-4 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 9] 1609/11 D 0 g 827
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/5 C 5 16.3 263
2018-07-01 2018-07-01 Åby-7 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/1 C 4 19.1 122
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2160/8 D 0 17.2 440
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/6 D 7 17.0 828
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-6 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/1 D 0 17.2 448
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 10] 1609/8 D 7 13.2 446
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-7 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1609/5 C 0 16.3 254
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/6 C 0 14.8 177
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/2 D str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 11] 2160/9 D 0 19.2g 748
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 C 7 16.9 555
2018-05-14 2018-05-14 Halmstad-10 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/1 D 0 g 595
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-1 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1609/12 D 0 15.1 622
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 1609/12 A 6 15.6 361
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1609/4 D 0 15.0 304
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-11 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/3 D 0 12.5 764
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-1 Gossip's Heaven Gossip's Heaven   [s 4] 2140/5 B 5 18.0 198
2018-05-02 2018-05-02 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/8 D 0 12.3 594
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-4 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/15 C 5 16.0 1275
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 10] 2140/8 B 6 16.4 230
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-7 Drusus Drusus   [v 7] 2140/8 C 4 19.1 79
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-1 Gossip's Heaven Gossip's Heaven   [s 4] 2140/4 B 4 17.3 143
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-9 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/4 C str
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-5 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 6 16.4 464
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-8 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2140/9 D 0 17.0 923
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-3 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2160/4 C 5 19.5 1216
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-4 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/2 D 5 17.9 177
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-6 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/4 D 0 13.7 793
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 3160/9 D 0 18.3 682
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-1 Gossip's Heaven Gossip's Heaven   [s 4] 2140/6 D 0 18.8 723
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/9 D 0 g 598
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 10] 2140/7 D 5 14.4 896
2018-03-18 2018-03-18 Charlottenlund-4 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2000/1 D 0 106
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 11] 2140/5 C 6 17.5 435
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Nobella Winner Nobella Winner   [s 5] 2140/11 C 6 18.0 170
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-2 Agrippina Agrippina   [s 10] 1640/11 C 0 14.5 687
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/3 D 4 16.8 137
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-2 Drusus Drusus   [v 7] 1640/1 D 0 16.6 1039
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Julia Stingson Julia Stingson   [s 7] 2160/15 B 0 17.5 1948
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-1 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2160/4 C 3 19.9 518
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/1 C 5 17.3 329
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-2 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/3 C 0 g 135
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-3 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/7 C 1 15.6 665
2018-02-21 2018-02-21 Jägersro Trav-4 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/6 D 0 16.2 507
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-1 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/1 C 2 17.5 215
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-3 Drusus Drusus   [v 7] 2160/6 D 5 18.4 1098
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-7 Julia Stingson Julia Stingson   [s 7] 2140/4 C 0 16.7 655
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-9 Agrippina Agrippina   [s 10] 2160/14 C 0 15.6 1000
2018-02-08 2018-02-08 Åby-2 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/5 C 3 16.6 39
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-2 Agrippina Agrippina   [s 10] 2680/13 B 0 16.8 711
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 1640/4 D 0 14.0 441
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-1 Majah Winner Majah Winner   [s 3] 2140/1 D 2 18.7 517
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Junita Rodney Junita Rodney   [s 8] 2160/10 C 6 19.4 1004
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-7 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 1640/2 D 0 13.7 1086
2018-01-23 2018-01-23 Jägersro Trav-5 Agrippina Agrippina   [s 10] 2140/12 D 6 15.7 1210
2018-01-18 2018-01-18 Åby-10 Justin Rodney Justin Rodney   [v 4] 2140/7 D 2 17.5 280
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-4 Agrippina Agrippina   [s 10] 2160/5 D 5 16.0 917
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-2 Drusus Drusus   [v 7] 1640/12 D 4 17.2 617
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 A.U.Bismarck A.U.Bismarck   [v 11] 1640/6 D 0 18.1g 1141
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-1 Drusus Drusus   [v 7] 2160/6 C 5 18.8 575
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 6] 1640/7 D 0 16.3 1236
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-7 Agrippina Agrippina   [s 10] 2640/10 D 0 17.1 1437
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-6 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 1640/6 C 5 14.2 187
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-5 Drusus Drusus   [v 8] 2140/1 D 0 18.2 618
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/11 D 2 16.6 289
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/10 C 6 16.0 53
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-11 Drusus Drusus   [v 8] 2140/2 D 0 20.0 975
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-3 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/10 C 4 16.5 114
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-8 Drusus Drusus   [v 8] 1609/5 D 7 15.6 287
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1609/8 D 0 16.0g 530
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2640/2 C 2 16.9 73
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-5 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 10] 2140/3 D 0 16.9 700
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 8] 2160/9 B 0 16.2 574
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/4 C 4 16.1 37
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-9 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2180/10 C 0 15.2 446
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/11 A 8 20.0 75
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-2 Drusus Drusus   [v 8] 1609/11 C 6 15.6 528
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 1609/6 C 8 14.7 236
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-4 Brigitte K. Brigitte K.   [s 8] 1609/4 D 7 15.8 340
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Uno Baunehöj* Uno Baunehöj*   [v 8] 2140/6 D 5 14.6 374
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-5 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1640/12 C 0 17.6 1016
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2140/7 D 0 15.9 630
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-5 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 10] 2140/10 D 6 16.8 304
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-8 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/2 B 3 16.4 77
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-7 Drusus Drusus   [v 8] 1609/3 D 6 17.5 216
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1609/5 C 0 16.4 141
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/10 D 0 16.1 683
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-4 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2140/7 C 6 18.3 431
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/9 B 6 17.7 119
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/1 C 3 16.1 65
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-7 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 3160/4 D 0 17.2 456
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2140/6 D 0 17.0 1138
2019-04-08 2019-04-08 Halmstad-6 Drusus Drusus   [v 8] 2140/5 C 0 18.9 716
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-2 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 1640/5 D 0 14.7 914
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-9 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2200/14 B 4 15.8 457
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2160/4 D 0 16.5 416
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-7 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2160/8 D 0 17.6 1256
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-3 Drusus Drusus   [v 8] 2140/2 D 6 18.3 902
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-4 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2640/8 A 3 16.7 147
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-4 Scorpion's Madness Scorpion's Madness   [v 3] 2140/2 B 5 18.6g 300
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/12 B 2 16.7 223
2019-03-07 2019-03-07 Åby-10 Jupiter Rodney Jupiter Rodney   [h 11] 2180/11 C 0 18.2 1316
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2160/15 B 0 19.2 578
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 7] 2160/14 C 0 16.2 1005
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-2 Drusus Drusus   [v 8] 2140/3 C 0 23.0g 594
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-8 A.U.Viktoria A.U.Viktoria   [s 7] 2140/7 C 6 17.1 431
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 10] 2140/6 C 0 18.9 152
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-10 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 3140/1 D 2 17.1 283
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 5] 2140/6 C 6 15.6 83
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-7 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/4 B 0 17.6 207
2019-02-05 2019-02-05 Jägersro Trav-4 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 10] 1640/7 D 0 15.3 866
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 2140/5 D 7 18.0g 36
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-1 Nemo Adamas Nemo Adamas   [v 10] 1640/10 B 0 16.1g 731
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-3 Nobella Winner Nobella Winner   [s 6] 2140/7 D 0 19.5g 1017
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-12 Majah Winner Majah Winner   [s 4] 1640/8 C 2 15.4 88ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se