V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tip..


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tipsexperten Elin Gustavsson.
Tidigare var det Bergsåker som gällde där han även drev en egen rörelse fram till 2011, då han drog igång som catchdriver och sedan dess har han tillhört kuskeliten i landet.
De senaste fem säsongerna 2016–2020 har han vunnit flest lopp i landet. Rekordet är från 2016 då det blev 410 triumfer.
– Det kunde blivit några segrar till, för jag hade semester i två veckor och sedan var jag även avstängd några dagar, minns Uffe, som det gångna året skar mållinjen först vid 322 tillfällen och även passerade 6 000 segrar som kusk.
Han plockade även åt sig fem banchampionat: Boden, Bergsåker, Bollnäs, Rättvik samt Mantorp.
– Extra kul med Mantorp för det var första gången. Jag har tidigare mest vunnit uppe i Norrland, säger 56-åringen och tillägger:
– Som mest har jag vunnit tio banchampionat ett år. Det rekordet tror jag blir svårslaget framöver.

”Kul med konkurrens”
Inte minst eftersom konkurrensen underifrån hårdnar då det kommer fram nya talanger som vill sätta de etablerade kuskarna på plats.
– Det är kul med konkurrens. Det betyder att jag måste tagga till lite extra för att behålla min position.
Hur ser du på dagens unga kuskar och tränare?
– Det finns många som börjar ta för sig, både bland tjejerna och killarna. Och det behövs nya profiler om sporten ska leva vidare.
Ulf Ohlsson har rivstartat 2021 och hittills har det blivit 23 segrar på 104 starter när det här skrivs.
– Normalt brukar jag vara trögstartad, men det har gått fantastiskt bra och jag har vunnit lopp på V75, som är travets elitserie. Det är sådana lopp man vill vinna och synas i som kusk.
Några speciella målsättningar under året?
– Nä, som catchdriver är det svårt att sätta upp några mål. Jag är helt och hållet beroende av vilka hästar jag får köra. Men det vore kul att få vinna något storlopp. Det saknade jag under fjolåret, även om jag vann flest lopp av alla kuskar.
Du är i stort sett upptagen varje dag under året. Vad hittar du på om du får en ledig dag?
– Är hemma och umgås med Elin. Vi brukar äta något tillsammans och titta på någon film. Ibland är det skönt att koppla bort travet också.

Ulf värderar chanserna
Ulf har ett späckat körschema under lördagen i Bollnäs då han kör i samtliga sju avdelningar. Så här värderar han sina chanser:
3 Donners Am (V75-1) kör jag åt Per Linderoth som är en gammal kompis som jag känt i många år. Han har satt hästen i bra författning och det blir första gången jag kör honom. Läget blev bra bakom bilen och han satt fast senast på Bergsåker och såg kaxig ut över mål. Han är väl en av flera med chans.
8 Love You Sweden (V75-2) kör jag åt Markus Pihlström vars hästar går bra för dagen. Jag vann med henne i senaste starten på Östersund, men tyvärr fick hon bakspår och det känns som tilläggshästarna är ikapp mig direkt. Det lär bli svårt att vinna, men hon kan ta en bra placering om positionerna stämmer.
11 Bokli Rapp N.O. (V75-3) kör jag åt Daniel Redén, som även är duktig på att träna kallblod. Jag har kört honom vid fem tillfällen och tagit fyra vinster och en andraplats, så vi trivs verkligen tillsammans. Nu står han med tillägg över lång distans och en sådan som 4 Tekno Jerven kan det vara tufft att plocka 20 meter på. Min har dock hög kapacitet och ska streckas.
2 Disco Volante (V75-4) kör jag åt Stefan Melander, som jag har ett bra samarbete med. Näst senast gjorde han bort sig med galopp direkt, men gick strålande efteråt och fick utdelning på Bergsåker i starten efter då jag gasade till spets varvet kvar. Nu fick han ett kanonläge bakom bilen och står till för ledningen. Det ser ut som min bästa chans.
4 Take It Easy Tour (V75-5) kör jag åt Björn Goop, vilket händer emellanåt. Jag körde honom för tre starter sedan på Åby och då gick han bra som trea från ett svårt utgångsläge. Efter det har han gjort ytterligare två starter, men jag har lite dålig koll på hur han fungerat. Läget bakom bilen blev bra, men det är svårt att säga hur långt han räcker.
3 Grevin Sisu (V75-6) kör jag åt Petri Salmela, som jag haft ett mångårigt samarbete med. Jag vann med honom i senaste starten på Solvalla och då var han riktigt fin. Nu handlar det tyvärr om voltstart och det har han inte startat i sedan han var två år då han är knepig. Spår tre är dock ett bra spår och skulle han gå felfritt kan det vara en outsider.
2 Marschall Match (V75-7) kör jag åt Jonna Irri, som är ett nytt tränarnamn som driver en filial i Julmyra. I första starten jag körde honom satt vi fast med krafter kvar och efter det har vi tagit två spetsvinster på bra sätt. Nu handlar det om tre varv, men han fick ett bra läge och är kvick ut och jag tycker han ska ses med en vettig segerchans.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 2160/5 str
2015-12-27 2015-12-27 Romme-5 Canadian Pace Canadian Pace   [s 3] 2140/6 7 18.5 116
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Supreme Speed Supreme Speed   [v 5] 2640/4 0 17.5 44
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-5 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2160/5 8 16.9 373
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-11 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 4] 2100/11 5 17.3 60
2015-12-18 2015-12-18 Romme-7 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 4] 2640/1 2 17.8 222
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Västerbo Solitaire Västerbo Solitaire   [v 3] 2140/9 0 g 107
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-4 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 4] 2140/10 3 16.5 339
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-9 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2160/7 3 17.5 19
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-8 Samantha Y. Samantha Y.   [s 4] 2140/11 1 16.2g 23
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-3 Västerbo Solitaire Västerbo Solitaire   [v 3] 2140/4 0 g 122
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 3] 2140/6 2 19.1 275
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-8 VästerboDayorNight VästerboDayorNight   [v 5] 2140/4 0 18.4g 107
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-5 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 2640/3 str
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Canadian Pace Canadian Pace   [s 3] 2140/5 0 20.3g 439
2015-11-27 2015-11-27 Romme-4 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 4] 2640/3 3 18.4 133
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-6 Supreme Speed Supreme Speed   [v 5] 2140/12 0 15.7 1057
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-4 Västerbo Solitaire Västerbo Solitaire   [v 3] 2140/12 0 g 156
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 3140/14 0 17.2 644
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-10 Samantha Y. Samantha Y.   [s 4] 2640/10 1 17.2 78
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-8 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2140/8 str
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-8 Shaolin Shaolin   [s 3] 2140/4 0 16.0 752
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-9 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 2140/2 4 15.5 115
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-5 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 4] 2140/3 6 17.1 351
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 2140/14 4 15.1 47
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-4 Shaolin Shaolin   [s 3] 1640/11 2 13.3 132
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-1 VästerboDayorNight VästerboDayorNight   [v 5] 2140/5 str
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Västerbo Solitaire Västerbo Solitaire   [v 3] 2140/12 2 19.3 110
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-1 Västerbo Purse Västerbo Purse   [s 5] 2140/5 str
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-2 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 2140/1 3 13.9 346
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-7 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2140/3 4 16.4 439
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-6 Shaolin Shaolin   [s 3] 2100/11 4 15.4g 333
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2140/1 6 17.1 235
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 VästerboDayorNight VästerboDayorNight   [v 5] 2160/12 5 17.7 80
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-4 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 2140/2 0 g 323
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 4] 2140/3 0 14.6 777
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-2 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 2660/13 str
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 VästerboDayorNight VästerboDayorNight   [v 5] 2140/4 4 17.1 78
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-5 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 4] 2140/4 str
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 1640/4 5 13.6 107
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Flirtincostashorta Flirtincostashorta   [v 4] 2140/2 0 16.7 37
2015-10-04 2015-10-04 Romme-6 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2140/9 7 16.0 531
2015-10-04 2015-10-04 Romme-3 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 2660/11 8 16.2 65
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-8 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 4] 1640/11 3 13.7 191
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-9 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 2100/12 str
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 2660/13 5 16.5g 74
2016-12-30 2016-12-30 Romme-7 Storm Surge Storm Surge   [s 3] 2140/8 A 0 23.0 54
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 5] 2140/11 D str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-10 Savannah Journey Savannah Journey   [s 3] 2140/7 C 2 16.4 151
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-8 Winner Journey Winner Journey   [v 4] 1640/6 B 1 15.0 27
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-5 Lelle Lelle   [v 3] 2160/7 C 1 17.7 31
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/5 B 4 14.9 32
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-2 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 5] 2640/10 A 4 15.5 243
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-8 Fly the World Fly the World   [s 6] 2140/4 D 0 14.3 1218
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-2 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2140/2 A 4 17.3 86
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 3] 2100/10 B 2 14.8 34
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 4] 2140/5 C 4 15.8 217
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-3 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2140/12 D 6 19.4g 1041
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-6 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 4] 2140/6 B 1 17.8 58
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-8 Savannah Journey Savannah Journey   [s 3] 2140/3 C 0 g 557
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-7 Shanelle Journey Shanelle Journey   [s 3] 2140/6 D 2 20.5 155
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 3] 2140/3 B 1 15.6 19
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-11 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2160/15 A 2 16.8 62
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-10 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 4] 2140/6 C 3 16.8 158
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-7 Fly the World Fly the World   [s 6] 2640/6 D 6 14.7 1294
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2160/10 B 0 19.7 338
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 4] 2140/6 B 5 19.6 175
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Västerbo Isolde Västerbo Isolde   [s 3] 2140/9 B str
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-3 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 3] 2140/11 B 2 15.6 61
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Fly the World Fly the World   [s 6] 3180/8 C 3 16.0 159
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 4] 2160/11 C 4 16.9 557
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-5 Storm Surge Storm Surge   [s 3] 2140/4 C 2 14.9 76
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-3 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 3] 2140/3 D 3 15.8 85
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-6 Lighten Up Lighten Up   [s 3] 2140/3 D 0 17.1 264
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-3 Lelle Lelle   [v 3] 2140/8 D 0 g 265
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-13 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2160/10 B 6 19.3g 89
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 3] 2140/3 A 1 16.7 16
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-9 Shaolin Shaolin   [s 4] 3140/3 D 0 18.5 246
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Samantha Y. Samantha Y.   [s 5] 2140/11 D 7 18.0 881
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-6 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 1640/5 C 8 21.2g 516
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-8 Lighten Up Lighten Up   [s 3] 2140/4 D 4 18.1 110
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Lelle Lelle   [v 3] 2140/2 B 7 19.6g 92
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 Shaolin Shaolin   [s 4] 2640/8 D 3 16.3 979
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-2 Samantha Y. Samantha Y.   [s 5] 2140/4 D 0 15.7 1698
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-6 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 3] 2140/11 D 2 15.3 144
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-5 Lighten Up Lighten Up   [s 3] 2140/11 C 4 16.7g 197
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Expect One Expect One   [v 3] 2140/10 D 0 g 259
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-4 My Mate Journey My Mate Journey   [s 4] 2140/3 B 7 15.9 117
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 Storm Surge Storm Surge   [s 3] 1640/6 D 4 14.6 601
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 3] 2140/4 C 1 16.4 68
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-6 Lighten Up Lighten Up   [s 3] 2100/11 D 4 17.0 176
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-4 Fly the World Fly the World   [s 6] 2140/8 D 4 13.2 750
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-3 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 1640/2 C 5 15.2 402
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2140/2 C str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 3] 2140/7 D 2 16.0 22
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-8 Lima Star Lima Star   [s 3] 2100/7 C 0 16.2 296
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-2 Storm Surge Storm Surge   [s 3] 2140/12 D 8 16.7 395
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-4 Iris Tooma Iris Tooma   [s 4] 2140/4 D 0 g 1214
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1640/1 D 6 13.0 159
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-3 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/12 B 0 14.6 1000
2016-09-16 2016-09-16 Romme-1 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2140/10 B 2 17.4 228
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-1 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/6 C 5 18.0 97
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-2 Lighten Up Lighten Up   [s 3] 2140/6 D 1 17.3 43
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-8 Fly the World Fly the World   [s 6] 2140/5 D 3 13.6 40
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-8 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/4 D 3 15.5 449
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-6 Fly the World Fly the World   [s 6] 2140/6 D 4 14.0g 472
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-5 Quick Crown Quick Crown   [v 4] 1640/8 B 6 15.7 323
2016-08-22 2016-08-22 Romme-3 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/9 D 7 17.7 506
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-2 Storm Surge Storm Surge   [s 3] 2140/5 B 1 19.1 72
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2140/2 D 4 18.1 223
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-9 Dunder Västerbo Dunder Västerbo   [h 3] 2100/7 D 8 17.4g 529
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 3] 2140/11 D 2 18.2 558
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-10 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/5 D 3 15.6 494
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-10 Dunder Västerbo Dunder Västerbo   [h 3] 2140/9 B 0 g 126
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-6 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/1 D 6 15.2 360
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-5 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/9 B 0 16.6g 106
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-4 Dejta Västerbo Dejta Västerbo   [s 3] 2140/10 D 0 21.5g 897
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-10 Coktail Chip Coktail Chip   [s 4] 2140/9 C 0 17.0 239
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-1 Dunder Västerbo Dunder Västerbo   [h 3] 2140/7 C 1 16.9 220
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-2 Lima Star Lima Star   [s 3] 1640/4 C 3 13.9 269
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-9 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 5] 2100/7 D str
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-1 Dunder Västerbo Dunder Västerbo   [h 3] 2140/9 D 4 18.4 767
2016-06-10 2016-06-10 Romme-1 Dejta Västerbo Dejta Västerbo   [s 3] 2140/5 C 4 18.3 381
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-5 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/2 B 0 15.6 40
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-3 Dirty Digger Dirty Digger   [v 4] 2140/9 D 0 18.6g 215
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-2 Samantha Y. Samantha Y.   [s 5] 2140/12 D str
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-6 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/4 B 4 15.8 131
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-5 Hyperfine Tooma Hyperfine Tooma   [h 5] 1640/7 C 2 12.8 105
2016-05-04 2016-05-04 Åby-8 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2140/1 D 0 15.5 1047
2016-05-04 2016-05-04 Åby-4 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/10 D 0 15.9g 175
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Canadian Pace Canadian Pace   [s 4] 2160/12 C 0 17.7g 372
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-8 Samantha Y. Samantha Y.   [s 5] 2140/10 C 0 15.2 186
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 5] 2140/9 D 0 15.6g 538
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-8 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/4 C 3 16.2 75
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-6 Hyperfine Tooma Hyperfine Tooma   [h 5] 2140/7 B 2 15.5 23
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-6 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2100/8 D 0 15.8 389
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2100/8 D 5 16.1 344
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Canadian Pace Canadian Pace   [s 4] 2160/10 B 0 17.9g 402
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-5 Hyperfine Tooma Hyperfine Tooma   [h 5] 2140/3 D 4 14.9 760
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-8 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/4 D 4 15.4 187
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-6 Coktail Chip Coktail Chip   [s 4] 2140/2 D str
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Dejta Västerbo Dejta Västerbo   [s 3] 2140/8 D str
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-8 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1640/12 D 0 14.8 514
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-7 Lima Star Lima Star   [s 3] 2100/7 C 1 16.7 55
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-3 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/8 C 1 15.7 617
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-9 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2140/2 D 4 15.1 123
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-2 Dejta Västerbo Dejta Västerbo   [s 3] 2140/7 D 6 20.5g 38
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-11 Photo Man Photo Man   [v 6] 2100/8 A 3 18.4 132
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-7 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2140/10 C 0 331
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-1 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/3 B 4 18.3 156
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2140/13 D 6 16.0 639
2016-03-04 2016-03-04 Romme-1 Lima Star Lima Star   [s 3] 2160/10 B 2 18.1 49
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-4 Hyperfine Tooma Hyperfine Tooma   [h 5] 2140/6 C 5 15.8 71
2016-02-26 2016-02-26 Romme-4 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2160/5 B 2 16.7 46
2016-02-26 2016-02-26 Romme-1 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/9 B 6 18.8 173
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-1 Hyperfine Tooma Hyperfine Tooma   [h 5] 1640/4 C 1 17.7 31
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Canadian Pace Canadian Pace   [s 4] 1640/8 C 3 17.7 82
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-2 Västerbo Purse Västerbo Purse   [s 6] 2640/4 D 4 16.6 325
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-4 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 5] 2660/4 D 0 20.5g 68
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/2 D 3 18.8 117
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2180/11 C 1 17.8g 159
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-10 Canadian Pace Canadian Pace   [s 4] 2100/5 B 1 17.0 193
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-2 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1609/12 B 0 g 257
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-7 Västerbo MixedLove Västerbo MixedLove   [s 8] 2660/7 D 0 g 310
2016-01-22 2016-01-22 Romme-6 VästerboDayofHope VästerboDayofHope   [s 5] 2140/6 A 0 17.3 287
2016-01-22 2016-01-22 Romme-4 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 5] 2160/12 C 0 g 273
2016-01-22 2016-01-22 Romme-2 Winner Journey Winner Journey   [v 4] 2140/1 C 6 18.6 48
2016-01-20 2016-01-20 Romme-3 Prince Cobol Prince Cobol   [v 7] 2140/3 D 7 16.8 266
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-8 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1640/8 C 4 14.5 338
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-4 Shaolin Shaolin   [s 4] 2140/10 B 3 16.6 306
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-3 Canadian Pace Canadian Pace   [s 4] 1640/9 D 4 16.6 284
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-9 Samantha Y. Samantha Y.   [s 5] 1640/3 B 0 15.7 35
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-6 Queen's Delight Queen's Delight   [v 7] 2140/12 C 0 15.8 434
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-9 Västerbo Purse Västerbo Purse   [s 6] 1609/2 D 0 g 90
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-9 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2140/12 D 2 15.6 244
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-8 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 5] 2140/11 D 0 16.9g 182
2016-01-02 2016-01-02 Romme-3 VästerboDayorNight VästerboDayorNight   [v 6] 2140/1 C 0 18.8 234
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-8 Fly the World Fly the World   [s 7] 2140/6 D 4 16.4 462
2017-12-21 2017-12-21 Romme-1 Samantha Y. Samantha Y.   [s 6] 2140/2 C 4 16.6 166
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Coktail Bri Coktail Bri   [v 3] 2140/4 C 0 17.8 130
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-5 Toujours Hardi Toujours Hardi   [v 3] 2140/5 C str
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-6 Serenity Face Serenity Face   [s 3] 2140/12 D 5 17.5 48
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-7 Fly the World Fly the World   [s 7] 2640/6 D 7 14.1 833
2017-12-15 2017-12-15 Romme-2 Pampatipam Pampatipam   [v 5] 2140/8 B str
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-2 Serenity Face Serenity Face   [s 3] 2140/7 B 1 21.0 61
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-6 Fly the World Fly the World   [s 7] 2140/9 D 2 15.0 891
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Breezer Crown Breezer Crown   [v 4] 2140/12 C 7 18.1 208
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-8 Quito Lane Quito Lane   [v 3] 2140/8 C 0 g 31
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-5 Coktail Bri Coktail Bri   [v 3] 2140/5 C 0 16.0 811
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-3 Quito Lane Quito Lane   [v 3] 2140/12 C 0 g 22
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-6 Fly the World Fly the World   [s 7] 2140/1 D str
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-2 Quito Lane Quito Lane   [v 3] 2140/3 D 1 16.6 25
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-7 Samantha Y. Samantha Y.   [s 6] 2140/12 D 6 15.6 1413
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-2 Ridgehead Leon Ridgehead Leon   [v 4] 2140/1 D 0 g 24
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Indy Lane Indy Lane   [v 3] 2140/1 D 1 18.4 40
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-8 Fly the World Fly the World   [s 7] 2140/11 D 4 13.5 469
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 4] 2140/1 D 8 19.0g 24
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-9 Devon Am Devon Am   [s 4] 2140/1 C 4 15.2 150
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-2 Västerbo Mighty Västerbo Mighty   [s 3] 2140/10 B str
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-5 Breezer Crown Breezer Crown   [v 4] 2100/8 A 1 16.4 35
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-12 Coktail Bri Coktail Bri   [v 3] 2140/3 D 6 15.2 211
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-1 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 4] 2140/1 D 1 16.6 18
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-10 Fly the World Fly the World   [s 7] 1640/2 C 4 13.0 439
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-2 Serenity Face Serenity Face   [s 3] 2140/10 C 0 19.0g 189
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-2 Västerbo Mighty Västerbo Mighty   [s 3] 2160/12 B 0 23.7g 572
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-12 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/2 C 4 17.4 315
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Elak Västerbo Elak Västerbo   [v 3] 2140/4 D str
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-11 Lelle Lelle   [v 4] 2160/12 A 1 16.8 62
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Drottning Pace Drottning Pace   [s 4] 2140/11 B 7 18.9 82
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Västerbo Love Me Västerbo Love Me   [s 3] 2140/6 C 0 21.3g 251
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-4 Goliath Goliath   [v 4] 2140/7 B 7 17.7 46
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-2 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 3] 2140/2 D str
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-2 Västerbo Love Me Västerbo Love Me   [s 3] 2140/3 C 5 18.5 154
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-7 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/2 C 0 18.6g 289
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-11 Lelle Lelle   [v 4] 2140/3 A 2 16.0 29
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-2 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/9 D 6 18.2 143
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-11 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 3] 2140/1 D 0 20.7g 154
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-9 Mr Planner Mr Planner   [v 3] 2140/3 D 4 15.4 975
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-3 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 1640/2 B 0 16.2 64
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 Goliath Goliath   [v 4] 2160/11 C 4 16.9 34
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-1 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 3] 2140/7 D 5 18.9 207
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-6 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/3 D str
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-3 Adams Pace Adams Pace   [v 7] 1640/4 D 3 12.9 195
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-10 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 4] 2140/8 D 0 13.4 1605
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-4 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 1640/6 B 7 14.1 150
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Fly the World Fly the World   [s 7] 2660/13 B 0 g 59
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-4 Storm Surge Storm Surge   [s 4] 2140/2 C 4 15.1 279
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-4 Fly the World Fly the World   [s 7] 2100/6 D 0 13.4 143
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/2 C 0 g 131
2017-06-02 2017-06-02 Romme-8 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/11 B 5 15.0 313
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-5 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/6 D 2 17.2 75
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-11 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/10 A str
2017-05-12 2017-05-12 Romme-6 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/4 A 3 15.9 76
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-2 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/7 C 4 17.7 850
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-7 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/6 C 0 14.0 134
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-5 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/4 C 1 15.8 75
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Elak Västerbo Elak Västerbo   [h 3] 2140/1 C 0 g 173
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Lelle Lelle   [v 4] 2160/7 B 0 18.1 70
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/9 D 3 15.7 122
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-5 Storm Surge Storm Surge   [s 4] 1640/4 B 0 15.8 117
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-9 Fly the World Fly the World   [s 7] 1640/2 D 0 57
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-1 Elak Västerbo Elak Västerbo   [h 3] 2140/4 D 8 20.7g 398
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-8 Samantha Y. Samantha Y.   [s 6] 2140/7 D 0 g 213
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-2 Tahiti Journey Tahiti Journey   [s 3] 2140/5 D 7 19.1 354
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-11 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/10 C 0 g 114
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-3 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 4] 2140/1 D 0 14.2 810
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-10 Fly the World Fly the World   [s 7] 2140/5 C 0 13.5 122
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Tenzing Tenzing   [v 7] 1640/3 B 3 12.9 15
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-6 Lighten Up Lighten Up   [s 4] 2140/8 C 0 15.6 942
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-6 Storm Surge Storm Surge   [s 4] 2140/2 B 2 17.1 51
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-5 Get a Winner Get a Winner   [v 5] 2609/2 C 3 15.2 24
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Goliath Goliath   [v 4] 2140/8 D 4 18.6 58
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-2 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/1 D 0 16.4 234
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-8 Lima Star Lima Star   [s 4] 2140/11 A 1 17.7 55
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Samantha Y. Samantha Y.   [s 6] 1640/4 B 1 15.8 86
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-3 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/3 D 2 16.6 260
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Ginotonic Ginotonic   [v 4] 2140/5 D 4 18.9 29
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-6 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 1640/3 C 3 14.3 22
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-2 Devon Am Devon Am   [s 4] 1640/7 B 1 13.6 165
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-4 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 1640/1 C 4 15.8 36
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Lelle Lelle   [v 4] 2160/9 A 2 16.6 128
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-8 Winner Journey Winner Journey   [v 5] 1640/4 C str
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-7 Shaolin Shaolin   [s 5] 2640/2 D 0 16.8 899
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-2 Savannah Journey Savannah Journey   [s 4] 2140/11 D 5 16.4 564
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/2 A 4 18.4 37
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-7 Devon Am Devon Am   [s 4] 2640/12 A 0 18.6 100
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-5 Shaolin Shaolin   [s 5] 2640/8 B 0 17.2 109
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-3 Storm Surge Storm Surge   [s 4] 2140/3 B 0 g 100
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/3 C 2 16.4 50
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Samantha Y. Samantha Y.   [s 6] 1640/12 B 4 14.4 80
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-1 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 6] 2640/1 B 3 16.6 82
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-6 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/2 C 5 16.9 60
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-1 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 6] 2140/7 C 0 20.9g 126
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-9 Lelle Lelle   [v 4] 2640/2 C 5 18.9 66
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-3 Savannah Journey Savannah Journey   [s 4] 1640/5 D 2 15.9 82
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-6 Shaolin Shaolin   [s 5] 2140/6 B 0 18.6 271
2017-01-11 2017-01-11 Romme-1 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 6] 2160/10 D 8 20.2 164
2017-01-07 2017-01-07 Romme-7 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 4] 2640/10 C 3 15.4 26
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Devon Am Devon Am   [s 4] 2140/11 B 5 16.0 79
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-4 Winner Journey Winner Journey   [v 5] 1640/6 D 0 14.8 33
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-2 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 6] 2160/14 D 3 18.1 561
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-6 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 1640/4 D str
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-2 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/4 C 0 18.0 222
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-9 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 4] 2100/6 B 0 16.4g 27
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Shanelle Journey Shanelle Journey   [s 4] 2140/7 D 0 g 28
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Västerbo Gerrard Västerbo Gerrard   [v 4] 2160/8 D 0 20.0g 241
2018-12-14 2018-12-14 Romme-2 Take this Face Take this Face   [s 3] 2140/11 D 0 21.1 176
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 5] 2140/5 B 2 15.5 17
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-5 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 5] 2140/1 D 3 14.8 61
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Take this Face Take this Face   [s 3] 2140/3 D 6 20.9 136
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-1 Fajta Västerbo Fajta Västerbo   [s 3] 2140/10 D 0 20.2g 562
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-10 Indy Lane Indy Lane   [v 4] 2140/2 A 3 13.4 73
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-9 Tsar Brodde Tsar Brodde   [v 5] 2140/7 B 0 14.6 251
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-10 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/1 C 6 16.9g 83
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-7 Bear Seat Bear Seat   [s 4] 2100/11 B 0 15.1 155
2018-09-18 2018-09-18 Romme-4 Get a Winner Get a Winner   [v 6] 1640/4 C 3 13.1 83
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-6 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/10 C 0 16.2 47
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-11 Tsar Brodde Tsar Brodde   [v 5] 2660/9 B 0
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-2 Tsar Brodde Tsar Brodde   [v 5] 2140/7 C 0 g 155
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-9 Tsar Brodde Tsar Brodde   [v 5] 2140/9 A 2 15.0 53
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-9 Get a Winner Get a Winner   [v 6] 1640/7 B 2 13.5 58
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-2 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2640/10 D 4 17.1 389
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-7 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 3160/9 D 0 20.2g 180
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-5 Ginotonic Ginotonic   [v 5] 2660/14 A 4 15.1g 34
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-8 Ginotonic Ginotonic   [v 5] 1640/8 B 2 13.2g 103
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-11 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 4] 2140/9 D 0 16.7g 238
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-3 Indy Lane Indy Lane   [v 4] 2140/2 B 1 14.3 23
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-4 Lima Star Lima Star   [s 5] 2640/10 D 0 16.1g 50
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-7 Indy Lane Indy Lane   [v 4] 2100/6 B 3 13.6 112
2018-05-14 2018-05-14 Romme-4 Bear Seat Bear Seat   [s 4] 2140/9 B 2 15.1 38
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-7 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/2 D 0 19.0g 168
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/8 B 1 17.9 24
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 Newman Broline Newman Broline   [v 8] 1609/9 D 0 15.6g 229
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-9 Lima Star Lima Star   [s 5] 2140/9 C 5 17.1 122
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-8 Fly the World Fly the World   [s 8] 2100/8 D 0 14.5 489
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-5 Indy Lane Indy Lane   [v 4] 2140/9 B str
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-10 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 5] 2140/9 C 2 14.6 99
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Coktail Bri Coktail Bri   [v 4] 2660/7 D 6 18.0g 204
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Samantha Y. Samantha Y.   [s 7] 2140/15 C str
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Lima Star Lima Star   [s 5] 2140/11 B 3 15.0 186
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-5 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/11 B str
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-2 Quito Lane Quito Lane   [v 4] 2140/10 B 0 22.1g 133
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-6 Coktail Bri Coktail Bri   [v 4] 1640/3 C 1 16.2 216
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-6 Coktail Bri Coktail Bri   [v 4] 1640/1 C 4 15.3 166
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-3 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/3 C 8 16.4 29
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Fly the World Fly the World   [s 8] 2140/9 D 6 14.0 1517
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-6 Coktail Bri Coktail Bri   [v 4] 2140/7 D 4 16.5 1033
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-5 Don't be a Loser Don't be a Loser   [h 3] 2100/5 B 5 17.0 76
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-7 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 6] 2640/15 C 2 16.8 384
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-7 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 6] 2640/9 C 5 14.8 153
2019-09-10 2019-09-10 Romme-6 Bearfire Bearfire   [s 3] 2140/4 A 3 18.4g 38
2019-08-10 2019-08-10 Romme-1 Bearfire Bearfire   [s 3] 2140/10 D 2 17.2 203
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-2 Don't be a Loser Don't be a Loser   [h 3] 2140/4 C str
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-1 Titleist Titleist   [v 3] 2140/10 C 6 18.2g 832
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-8 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 6] 2140/11 C 5 14.4 419
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-9 Lamino Lamino   [v 8] 2640/9 C 0 g 226
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-2 One of Us One of Us   [h 3] 2140/6 D 5 18.9 64
2019-05-17 2019-05-17 Romme-5 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/7 D 5 16.0 1162
2019-05-10 2019-05-10 Romme-2 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 4] 2140/4 D 1 17.7 117
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-9 Bear Lassie Bear Lassie   [s 5] 2640/4 C 3 17.0 281
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-3 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/5 C 5 17.3 166
2019-05-02 2019-05-02 Romme-8 Bear Lassie Bear Lassie   [s 5] 1640/8 C 6 17.3 272
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-2 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 4] 2140/11 B 2 19.6 105
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-3 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/10 D 7 16.0 637
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-1 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/6 B 2 21.4 173
2019-03-29 2019-03-29 Romme-1 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/7 C 6 18.7 295
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-6 Ginotonic Ginotonic   [v 6] 2140/4 C 0 14.9 85
2019-03-17 2019-03-17 Romme-7 Take this Face Take this Face   [s 4] 2160/12 A 0 22.2g 131
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Take this Face Take this Face   [s 4] 2160/12 C 2 19.2 434
2019-03-08 2019-03-08 Romme-6 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 4] 2640/12 D 0 g 466
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-11 Västerbo Gerrard Västerbo Gerrard   [v 5] 2140/7 D 3 16.5 29
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-1 Take this Face Take this Face   [s 4] 2140/1 C 0 23.9g 167
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-8 Västerbo Gerrard Västerbo Gerrard   [v 5] 2100/12 D 5 17.9 793
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-5 Västerbo Cirkus Västerbo Cirkus   [s 4] 2140/11 D 0 18.6 324
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Take this Face Take this Face   [s 4] 2140/3 D 0 25.9g 387
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-8 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 6] 2640/11 B 2 15.9 129
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-1 Take this Face Take this Face   [s 4] 2140/9 D str
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-2 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 6] 3180/12 B 4 16.8 48
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Västerbo Gerrard Västerbo Gerrard   [v 5] 2160/4 C 0 g 38
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-7 Lamino Lamino   [v 8] 2140/2 B 0 15.4 450
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-1 Take this Face Take this Face   [s 4] 2140/1 C 7 19.5 572
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-9 Västerbo Gerrard Västerbo Gerrard   [v 5] 2640/6 D 0 19.7 387
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-1 Don't be a Loser Don't be a Loser   [v 4] 2140/1 B 4 15.5 81
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-11 Don't be a Loser Don't be a Loser   [v 4] 2140/10 B 6 15.8 27
2020-10-25 2020-10-25 Solvalla-7 La Plus Belle La Plus Belle   [s 4] 2140/6 D 6 12.9 1168
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-4 Don't be Cruel Don't be Cruel   [h 3] 2140/3 C str
2020-10-03 2020-10-03 Romme-8 Don't be a Loser Don't be a Loser   [v 4] 2140/10 B 0 15.3 86
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-2 Don't be a Loser Don't be a Loser   [v 4] 2140/3 D 4 14.3 153
2020-09-22 2020-09-22 Eskilstuna-4 Fire of Noa Fire of Noa   [h 4] 2140/9 D 0 15.5g 103
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-6 Västerbo Cirkus Västerbo Cirkus   [s 5] 2140/9 B 5 15.9 73
2020-07-24 2020-07-24 Romme-10 Don't be a Loser Don't be a Loser   [v 4] 2640/10 D 5 16.3 75
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-1 Don't be a Loser Don't be a Loser   [v 4] 2140/10 C 1 16.3 61
2020-07-06 2020-07-06 Eskilstuna-8 Whispering Angel Whispering Angel   [v 4] 2140/6 C 0 17.8g 100
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-6 Don't be a Loser Don't be a Loser   [v 4] 2140/9 D 5 15.2 184
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-6 Fire of Noa Fire of Noa   [h 4] 2140/8 D str
2021-01-05 2021-01-05 Eskilstuna-7 Anchor Man Anchor Man   [v 6] 2140/10 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se