V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.Det gäller först&arin..


Spelformer där det betalas ut mer pengar i vinster än det spelas för är naturligt nog ytterst sällsynta.
Det gäller förstås också hos ATG där även de största V75-jackpotarna brukar skapa tillräckligt med spelhysteri för att vinstavdraget ska ”äta upp” extrapengarna och ge under 100 procent i återbetalning till spelarkollektivet.
Men så är inte fallet på Top 7.
Där har det vid upprepade tillfällen funnits mer pengar att utdela än det spelats för.
Så sent som i lördags landade omsättningen på 1,7 miljoner kronor, vilket innebar 2,0 miljoner i potentiella vinstpengar.
18 januari delades det ut 3 189 814 kronor till spelarna, vid en omsättning på 2 232 698 kronor.
En återbetalning på 143 procent – det vill säga att varje satsad 100-lapp gav 143 kronor tillbaka till spelarna som helhet.
Men just ordet potentiell är nyckeln.
Eftersom Top 7 visat sig vara ett mycket svårt spel så har rollerpott blivit mer regel än undantag.
Den här veckan finns det emellertid en tydlig anledning till varför det ser lättare ut än vanligt.

Mindre än hälften så svårt
Skälet är att det redan på torsdagen inkommit en strykning i Top 7-loppet.
Det gör att chansen att pricka alla rätt mer än fördubblas.
I ett lopp med 12 hästar finns 3 991 680 möjliga vinnarkombinationer.
I ett lopp med 11 hästar krymper dessa till 1 663 200.
Ytterligare en strykning skulle innebära att kombinationerna blir 604 800 och vid nio hästar finns det 181 440 tänkbara utfall.
Dramatiska skillnader som är värda att hålla i huvudet för den som tar sig an uppgiften att hitta sju hästar i rätt ordningsföljd.
Lördagens rollerpott är 1,2 miljoner kronor stor vilket gör att ATG uppskattar att en ensam vinnare ska få 1,5 miljoner.

Vilka hästar är pålitligast?
Som en liten guide på vägen till lördagens miljonpott har vi tittat på hur pålitliga lördagens deltagare varit när det gäller att sluta just bland de sju främsta och skapat en ”ranking” utifrån det.

Häst – procent bland de sju främsta
5 Brandy Flame – 100
1 Ace to Play – 91
4 Vitro Diablo – 83
9 Big Shot – 83
12 Victorious Wine – 82
8 Martin Tooma – 79
7 Ipomea – 75
11 Upcoming Artist 74
3 No Regrets Trot – 71
2 Cayucos – 70
6 Målaresven – 68

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med t..


Skandinaverna fortsätter att ta för sig på den väldiga galoppbanan Meydan i Dubai.
På torsdagen var Niels Petersen i huvudrollen med tre starthästar där samtliga knep fina prispengar.
Svenske derbytvåan Privilegiado visade betydligt bättre gry än i debuten på asiatisk mark då han spurtade från jumboplats till bronset i Dubai Millenium Stakes för Dane O’Niel.
Grupp 3-motstånd väntade även för svenskfödda Ascot Brass och Carless Whisper. Duon som slutade etta och tvåa i Jockeyklubbens Magic Million i höstas blev nu fyra respektive femma i UAE Oaks.
De totala prispengarna för Petersens trio blev cirka 400 000 kronor.
Susanne Berneklints Master Blaster knep ett sjättepris värt drygt 20 000 kronor i en handicap.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procen..


Sybille Tinter har de senaste åren lyckats väldigt bra med ett begränsat material. Hon har haft en segerprocent på 24 respektive 39 procent de senaste åren och Romme-tränaren har nu tio hästar i träning. En av dem är Payet D.E. som hon fick i träning i juli förra året. Hästen kom då från Tyskland och var i det läget spärrad för doping. Sybille Tinter började träna och när det blev klartecken för att hästen fick börja tävla igen blev det galopp i första starten för sin nya tränare. Men därefter har det sanneligen gått som på räls. Payet D.E. har gjort 15 starter för Tinter och tagit sju segrar och fyra andraplatser. Han tog en bejublad V75-seger på Nyårsafton och i senaste starten blåste han runt sina konkurrenter från spår elva.
– Payet D.E. (GS75-7) är allt bara bra med. Jag körde ett lättare jobb med honom i dag (torsdag) och han kändes som vanligt. Han är en riktig latis hemma och vill inte springa fortare än 1.35. Det är ingen träningsstjärna men han känns pigg och glad, säger Sybille Tinter.
– Han är den lugnaste hästen jag har i stallet. Man kan inte tro när man kör honom att han är så bra på banan. Även i värmningen inför loppen är han rullig och sprallig. Däremot i hagen är han alltid pigg och glad och springer med svansen rakt ut. Det är en fantastiskt snäll häst att hålla på och umgås med. Han är med på allt.
– Första segern han tog för mig var i ett Breddlopp på Solvalla i höstas. Sedan har det varit en fantastisk saga och jag är väldigt nöjd med hans utveckling. Trots att han har tjänat mycket pengar på kort tid känns det som att det finns ännu mer utveckling kvar i honom.

”Är ingen fegis – krossade dem”
Söndagens Grand Slam 75-tävlingar avgörs på Solvalla och Payet D.E. blir favorit i den sista avdelningen av miljonspelet. Han har spår nio bakom startbilen och körs av Kim Eriksson över 2640 meter.
– Nu är han lite högre anmäld på pengarna men jag tror nog att han klarar av det ändå. Vi får se vad Kim hittar på därifrån och jag ger inga taktiska tips. Hästen är allround och ingen fegis. Han kan springa en bit och göra jobbet själv om det behövs. Det såg vi senast då han gjorde ett kanonlopp när han blev utskickad i spåren flera gånger på slutvarvet men ändå bara krossade dem.
– Jag är mycket nöjd med min häst och väldigt uppåt. Jag tror att han vinner igen. Det blir inga ändringar utan han går precis som han har gjort i nästan alla sina starter. Det är samma Hybrid-vagn, helstängt huvudlag och rycktussar, säger Sybille Tinter.

”Är bättre än raden – inte helt borta”
Romme-tränaren har ytterligare en häst till start på GS75 och det är Opalis i den sjätte avdelningen som hon kör själv. Sybille Tinter varnar lite för sin häst som haft en del stolpe ut.
– Opalis (GS75-6) har det strulat väldigt mycket för och hon är mycket bättre än resultatraden. Senast valde Kim en lite fel taktik och var tidigt ute i spåren. Det blev för tufft helt enkelt. Gången innan dess satt hon fast med krafter kvar och då valde kusken också fel väg. För tre starter sedan var hon tvåa från dödens på en riktigt fin tid.
– Jag tycker att hon står på tur för en seger och nu har hon fått ett bra läge över kort distans. Det enda som kan bli knasigt är väl att jag kör själv, haha. Hästen är startsnabb och från spår fyra vill jag inte backa utan jag provar från start. Hon möter ett par bra hästar men jag känner mig inte helt borta. Det blir samma Hybrid-vagn som tidigare och sedan har jag ändrat lite på huvudlaget fram och tillbaka. Senast gick hon med ett norskt huvudlag men nu blir det helstängt huvudlag.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskam..


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskamp mellan Norge och Finland.
Det norska laget hade spelarnas förtroende i söndagens första möte, men fick sig en obehaglig överraskning då fältets minst meriterade häst H.V. Tuuri svepte fältet till överlägsen vinst.
Efter den prestationen blev Ossi Nurmonens förvandlingsnummer storfavorit på torsdagen och visade att det inte var någon tillfällighet i händerna på gästkörande Eric Raffin.
Ett speedryck från andra par utvändigt gav flera längders ledning inför upploppet vilket räckte gott och väl för att hålla undan för Magnums Othello och Brenne Banker.
Söndagens segertid blev 1.22,5/2 100 meter autostart för H.V. Tuuri som totalt tjänade cirka 170 000 kronor på sina två segrar.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Be..


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Belina Josselyn och det franska superstoet ställer upp på nytt med sin tränare Jean-Michel Bazire i sulkyn. Hon får bland annat möta stallkamraten, och tillika Prix de France-vinnaren Davidson du Pont, som den är gången körs av Alexandre Abrivard i sulkyn.
Tre svensktränade hästar ställer upp i det här Grupp 1-loppet. Jarmo Niskanens stjärna Earl Simon gör en högintressant start och körs av Franck Ouvrie. Björn Goop kör sin egentränade Short In Cash och Jörgen Westholm startar sin Usain Henna som får Mathieu Mottier i sulkyn.
Däremot saknas Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon, vars nästa start istället blir i Prix de Selection den 29 februari.

Prix de Paris, 4150 meter:
Häst – Tränare – Kusk
1) Short In Cash – Björn Goop – Björn Goop
2) Epic Julry – Jean Paul Gauvin – Jean Paul Gauvin
3) Usain Henna – Jörgen Westholm – Matthieu Abrivard
4) Calaska de Guez – Jean-Michel Bazire – Nicolas Bazire
5) Tessy d’Ete – Philippe Billard – Francois Lagadeuc
6) Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
7) Earl Simon – Jarmo Niskanen – Franck Ouvrie
8) Tony Gio – Sébastien Guarato – Eric Raffin
9) Delia du Pommereux – Sylvain Roger – Franck Nivard
10) Erminig d’Oliverie – Franck Leblanc – Adrien Lamy
11) Davidson du Pont – Jean-Michel Bazire – Alexandre Abrivard
12) Valko Jenilat – Sébastien Guarato – Paul Philippe Ploquin
13) Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invä..


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invändigt in mot upploppet tillsammans med Mats E Djuse.
Efter ett högt tempo i täten hela vägen så bet det bra för Ippon Furura när han spelade ut sin speed.
Segern var nummer 13 i den tioårige valackens 120:e start i karriären.
Ippon Futura tränas av pappa Anders Djuse med licens på Östersundtravet.
- Fantastiskt kul! Det finns hästar och så finns det Ippon! Hade det inte varit för honom hade jag inte hållit på med det här längre, vilken kämpe det är. Att han har den här gnistan kvar efter 100 starter. Nu vart det tempo hela vägen och då funkar det på full väg också.
Mats E Djuse var kvällens kusk på Bergsåker och i V86-5 slog han till igen med 31-oddsaren Just Celebration. Från rygg ledaren kunde Mats E Djuse lyfta ut hästen i andra utvändigt genom slutsvängen och sedan avgjorde fyraåringen säkert sista biten över upploppet.

Kihlström tillbaka efter ryggproblem
I V86-2 på Solvalla imponerade Carisma Sisu stort i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström, som gjorde comeback efter sina ryggproblem, satt nöjd utvändigt om ledande Thela de Glatigne och 100 meter från mål kopplade Carisma Sisu greppet och stack undan nästan retfullt enkelt. Petri Salmela tränar det åttaåriga stoet som vann på 1.12,3 över sprinterdistans med bilstart.
Örjan Kihlström visade för övrigt fin form efter sitt ofrivilliga uppehåll och utanför V86-spelet fick han även segerdefilera med Pasi Aikio-tränade debutanten Lovish och med Timo Nurmos-tränade Linus Boy.
Kvällen bjöd på ett kallblodslopp inom V86-spelet och det blev favoritseger för Demex i V86-3 sedan Wiktor Kylin-Blom kört till spets efter 700 meter. Jan-Olov Persson tränar vinnaren.
Spets och slut blev det även i V86-7 där Jimmy H Andersson dirigerade hela vägen med Ready Lane. Joakim Claesson tränar vinnaren.
V86-4 var ett lärlingslopp över 2640 meter och segern gick till Toujours Vif. Elias Strandberg fick en bra start till spets och sedan blev han avlöst av favoriten Cesar F.C. I sista sväng fick Toujours Vif fritt och var sedan starkast över upploppet. Det var tredje årssegern för den tioårige valacken som tränas av Stig E Pettersson.

Dubbel för Skoglund
En överraskning blev det även i V86-6 där 12-oddsaren Felix Am var rejäl i händerna på Rikard N Skoglund och höll farten starkt över upploppet efter en resa i andra utvändigt till halvvarvet kvar då han fick göra grovjobbet själv. Mantorps Åsa Svensson tränar vinnaren.
Rikard N Skoglund var inte nöjd med det och han slig till även i V86-avslutningen där han svepte till spets med Merritt dryga varvet från mål. Daniel Wäjersten tränar vinnaren.
Fyra system med åtta rätt på V86 belönades med 1 604 504 kronor, sju rätt gav 13 488 kronor och sex rätt 764 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 2160/5 str
2015-12-27 2015-12-27 Romme-5 Canadian Pace Canadian Pace   [s 3] 2140/6 7 18.5 116
2015-12-27 2015-12-27 Romme-3 Supreme Speed Supreme Speed   [v 5] 2640/4 0 17.5 44
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-11 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 4] 2100/11 5 17.3 60
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-5 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2160/5 8 16.9 373
2015-12-18 2015-12-18 Romme-7 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 4] 2640/1 2 17.8 222
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Västerbo Solitaire Västerbo Solitaire   [v 3] 2140/9 0 g 107
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-4 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 4] 2140/10 3 16.5 339
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-9 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2160/7 3 17.5 19
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-8 Samantha Y. Samantha Y.   [s 4] 2140/11 1 16.2g 23
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-3 Västerbo Solitaire Västerbo Solitaire   [v 3] 2140/4 0 g 122
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Smaragd Brodda Smaragd Brodda   [s 3] 2140/6 2 19.1 275
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-5 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 2640/3 str
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-8 VästerboDayorNight VästerboDayorNight   [v 5] 2140/4 0 18.4g 107
2015-11-27 2015-11-27 Romme-10 Canadian Pace Canadian Pace   [s 3] 2140/5 0 20.3g 439
2015-11-27 2015-11-27 Romme-4 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 4] 2640/3 3 18.4 133
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-6 Supreme Speed Supreme Speed   [v 5] 2140/12 0 15.7 1057
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-4 Västerbo Solitaire Västerbo Solitaire   [v 3] 2140/12 0 g 156
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-10 Samantha Y. Samantha Y.   [s 4] 2640/10 1 17.2 78
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-8 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2140/8 str
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-7 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 3140/14 0 17.2 644
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-8 Shaolin Shaolin   [s 3] 2140/4 0 16.0 752
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-9 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 2140/2 4 15.5 115
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-5 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 4] 2140/3 6 17.1 351
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 2140/14 4 15.1 47
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-4 Shaolin Shaolin   [s 3] 1640/11 2 13.3 132
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-1 VästerboDayorNight VästerboDayorNight   [v 5] 2140/5 str
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Västerbo Solitaire Västerbo Solitaire   [v 3] 2140/12 2 19.3 110
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-1 Västerbo Purse Västerbo Purse   [s 5] 2140/5 str
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-2 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 2140/1 3 13.9 346
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-7 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2140/3 4 16.4 439
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-6 Shaolin Shaolin   [s 3] 2100/11 4 15.4g 333
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2140/1 6 17.1 235
2015-10-23 2015-10-23 Romme-3 VästerboDayorNight VästerboDayorNight   [v 5] 2160/12 5 17.7 80
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-4 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 2140/2 0 g 323
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 4] 2140/3 0 14.6 777
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-2 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 2660/13 str
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 VästerboDayorNight VästerboDayorNight   [v 5] 2140/4 4 17.1 78
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-5 Västerbo OuiOuiOui Västerbo OuiOuiOui   [v 4] 2140/4 str
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 1640/4 5 13.6 107
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-9 Flirtincostashorta Flirtincostashorta   [v 4] 2140/2 0 16.7 37
2015-10-04 2015-10-04 Romme-6 Coktail Chip Coktail Chip   [s 3] 2140/9 7 16.0 531
2015-10-04 2015-10-04 Romme-3 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 2660/11 8 16.2 65
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-8 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 4] 1640/11 3 13.7 191
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-9 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 6] 2100/12 str
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-3 Västerbo Guerrier Västerbo Guerrier   [v 6] 2660/13 5 16.5g 74
2016-12-30 2016-12-30 Romme-7 Storm Surge Storm Surge   [s 3] 2140/8 A 0 23.0 54
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 5] 2140/11 D str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-10 Savannah Journey Savannah Journey   [s 3] 2140/7 C 2 16.4 151
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-8 Winner Journey Winner Journey   [v 4] 1640/6 B 1 15.0 27
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-5 Lelle Lelle   [v 3] 2160/7 C 1 17.7 31
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Bright Pace Bright Pace   [s 5] 1640/5 B 4 14.9 32
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-2 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 5] 2640/10 A 4 15.5 243
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-8 Fly the World Fly the World   [s 6] 2140/4 D 0 14.3 1218
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-2 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2140/2 A 4 17.3 86
2016-12-23 2016-12-23 Örebro-4 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 3] 2100/10 B 2 14.8 34
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 4] 2140/5 C 4 15.8 217
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-3 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 5] 2140/12 D 6 19.4g 1041
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-6 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 4] 2140/6 B 1 17.8 58
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-8 Savannah Journey Savannah Journey   [s 3] 2140/3 C 0 g 557
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-7 Shanelle Journey Shanelle Journey   [s 3] 2140/6 D 2 20.5 155
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 3] 2140/3 B 1 15.6 19
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-11 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2160/15 A 2 16.8 62
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-10 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 4] 2140/6 C 3 16.8 158
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-7 Fly the World Fly the World   [s 6] 2640/6 D 6 14.7 1294
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-7 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2160/10 B 0 19.7 338
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-4 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 4] 2140/6 B 5 19.6 175
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Västerbo Isolde Västerbo Isolde   [s 3] 2140/9 B str
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-3 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 3] 2140/11 B 2 15.6 61
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-4 Fly the World Fly the World   [s 6] 3180/8 C 3 16.0 159
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 4] 2160/11 C 4 16.9 557
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-5 Storm Surge Storm Surge   [s 3] 2140/4 C 2 14.9 76
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-3 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 3] 2140/3 D 3 15.8 85
2016-11-25 2016-11-25 Axevalla-6 Lighten Up Lighten Up   [s 3] 2140/3 D 0 17.1 264
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-3 Lelle Lelle   [v 3] 2140/8 D 0 g 265
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-13 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2160/10 B 6 19.3g 89
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-11 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 3] 2140/3 A 1 16.7 16
2016-11-20 2016-11-20 Bergsåker-9 Shaolin Shaolin   [s 4] 3140/3 D 0 18.5 246
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-7 Samantha Y. Samantha Y.   [s 5] 2140/11 D 7 18.0 881
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-6 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 1640/5 C 8 21.2g 516
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-8 Lighten Up Lighten Up   [s 3] 2140/4 D 4 18.1 110
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-2 Lelle Lelle   [v 3] 2140/2 B 7 19.6g 92
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 Shaolin Shaolin   [s 4] 2640/8 D 3 16.3 979
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-2 Samantha Y. Samantha Y.   [s 5] 2140/4 D 0 15.7 1698
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-6 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 3] 2140/11 D 2 15.3 144
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-5 Lighten Up Lighten Up   [s 3] 2140/11 C 4 16.7g 197
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-1 Expect One Expect One   [v 3] 2140/10 D 0 g 259
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-4 My Mate Journey My Mate Journey   [s 4] 2140/3 B 7 15.9 117
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-9 Storm Surge Storm Surge   [s 3] 1640/6 D 4 14.6 601
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 3] 2140/4 C 1 16.4 68
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-6 Lighten Up Lighten Up   [s 3] 2100/11 D 4 17.0 176
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-4 Fly the World Fly the World   [s 6] 2140/8 D 4 13.2 750
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-3 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 1640/2 C 5 15.2 402
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-10 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2140/2 C str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-1 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 3] 2140/7 D 2 16.0 22
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-8 Lima Star Lima Star   [s 3] 2100/7 C 0 16.2 296
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-2 Storm Surge Storm Surge   [s 3] 2140/12 D 8 16.7 395
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-4 Iris Tooma Iris Tooma   [s 4] 2140/4 D 0 g 1214
2016-09-28 2016-09-28 Bergsåker-9 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1640/1 D 6 13.0 159
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-3 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/12 B 0 14.6 1000
2016-09-16 2016-09-16 Romme-1 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2140/10 B 2 17.4 228
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-1 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/6 C 5 18.0 97
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-8 Fly the World Fly the World   [s 6] 2140/5 D 3 13.6 40
2016-09-09 2016-09-09 Bergsåker-2 Lighten Up Lighten Up   [s 3] 2140/6 D 1 17.3 43
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-8 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/4 D 3 15.5 449
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-6 Fly the World Fly the World   [s 6] 2140/6 D 4 14.0g 472
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-5 Quick Crown Quick Crown   [v 4] 1640/8 B 6 15.7 323
2016-08-22 2016-08-22 Romme-3 Xenia Miniata Xenia Miniata   [s 3] 2140/9 D 7 17.7 506
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-2 Storm Surge Storm Surge   [s 3] 2140/5 B 1 19.1 72
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-3 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 3] 2140/2 D 4 18.1 223
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-9 Dunder Västerbo Dunder Västerbo   [h 3] 2100/7 D 8 17.4g 529
2016-08-11 2016-08-11 Örebro-2 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 3] 2140/11 D 2 18.2 558
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-10 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/5 D 3 15.6 494
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-10 Dunder Västerbo Dunder Västerbo   [h 3] 2140/9 B 0 g 126
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-6 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/1 D 6 15.2 360
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-5 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/9 B 0 16.6g 106
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-4 Dejta Västerbo Dejta Västerbo   [s 3] 2140/10 D 0 21.5g 897
2016-07-11 2016-07-11 Rättvik-10 Coktail Chip Coktail Chip   [s 4] 2140/9 C 0 17.0 239
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-2 Lima Star Lima Star   [s 3] 1640/4 C 3 13.9 269
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-1 Dunder Västerbo Dunder Västerbo   [h 3] 2140/7 C 1 16.9 220
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-9 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 5] 2100/7 D str
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-1 Dunder Västerbo Dunder Västerbo   [h 3] 2140/9 D 4 18.4 767
2016-06-10 2016-06-10 Romme-1 Dejta Västerbo Dejta Västerbo   [s 3] 2140/5 C 4 18.3 381
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-5 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/2 B 0 15.6 40
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-3 Dirty Digger Dirty Digger   [v 4] 2140/9 D 0 18.6g 215
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-2 Samantha Y. Samantha Y.   [s 5] 2140/12 D str
2016-05-18 2016-05-18 Solvalla-6 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/4 B 4 15.8 131
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-5 Hyperfine Tooma Hyperfine Tooma   [h 5] 1640/7 C 2 12.8 105
2016-05-04 2016-05-04 Åby-8 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2140/1 D 0 15.5 1047
2016-05-04 2016-05-04 Åby-4 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/10 D 0 15.9g 175
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Canadian Pace Canadian Pace   [s 4] 2160/12 C 0 17.7g 372
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-8 Samantha Y. Samantha Y.   [s 5] 2140/10 C 0 15.2 186
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-8 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 5] 2140/9 D 0 15.6g 538
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-8 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/4 C 3 16.2 75
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-6 Hyperfine Tooma Hyperfine Tooma   [h 5] 2140/7 B 2 15.5 23
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-6 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2100/8 D 0 15.8 389
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2100/8 D 5 16.1 344
2016-04-16 2016-04-16 Romme-6 Canadian Pace Canadian Pace   [s 4] 2160/10 B 0 17.9g 402
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-5 Hyperfine Tooma Hyperfine Tooma   [h 5] 2140/3 D 4 14.9 760
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-8 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/4 D 4 15.4 187
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-6 Coktail Chip Coktail Chip   [s 4] 2140/2 D str
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Dejta Västerbo Dejta Västerbo   [s 3] 2140/8 D str
2016-03-30 2016-03-30 Bergsåker-8 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1640/12 D 0 14.8 514
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-7 Lima Star Lima Star   [s 3] 2100/7 C 1 16.7 55
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-3 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/8 C 1 15.7 617
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-9 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2140/2 D 4 15.1 123
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-2 Dejta Västerbo Dejta Västerbo   [s 3] 2140/7 D 6 20.5g 38
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-11 Photo Man Photo Man   [v 6] 2100/8 A 3 18.4 132
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-7 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2140/10 C 0 331
2016-03-09 2016-03-09 Solvalla-1 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/3 B 4 18.3 156
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-6 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2140/13 D 6 16.0 639
2016-03-04 2016-03-04 Romme-1 Lima Star Lima Star   [s 3] 2160/10 B 2 18.1 49
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-4 Hyperfine Tooma Hyperfine Tooma   [h 5] 2140/6 C 5 15.8 71
2016-02-26 2016-02-26 Romme-4 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2160/5 B 2 16.7 46
2016-02-26 2016-02-26 Romme-1 Devon Am Devon Am   [s 3] 2140/9 B 6 18.8 173
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-1 Hyperfine Tooma Hyperfine Tooma   [h 5] 1640/4 C 1 17.7 31
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-2 Canadian Pace Canadian Pace   [s 4] 1640/8 C 3 17.7 82
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-2 Västerbo Purse Västerbo Purse   [s 6] 2640/4 D 4 16.6 325
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-4 VästerboInterstate VästerboInterstate   [s 5] 2660/4 D 0 20.5g 68
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Lima Star Lima Star   [s 3] 2140/2 D 3 18.8 117
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Västerbo Shirley Västerbo Shirley   [s 6] 2180/11 C 1 17.8g 159
2016-02-04 2016-02-04 Örebro-10 Canadian Pace Canadian Pace   [s 4] 2100/5 B 1 17.0 193
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-2 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1609/12 B 0 g 257
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-7 Västerbo MixedLove Västerbo MixedLove   [s 8] 2660/7 D 0 g 310
2016-01-22 2016-01-22 Romme-6 VästerboDayofHope VästerboDayofHope   [s 5] 2140/6 A 0 17.3 287
2016-01-22 2016-01-22 Romme-4 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 5] 2160/12 C 0 g 273
2016-01-22 2016-01-22 Romme-2 Winner Journey Winner Journey   [v 4] 2140/1 C 6 18.6 48
2016-01-20 2016-01-20 Romme-3 Prince Cobol Prince Cobol   [v 7] 2140/3 D 7 16.8 266
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-8 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 1640/8 C 4 14.5 338
2016-01-13 2016-01-13 Solvalla-4 Shaolin Shaolin   [s 4] 2140/10 B 3 16.6 306
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-3 Canadian Pace Canadian Pace   [s 4] 1640/9 D 4 16.6 284
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-9 Samantha Y. Samantha Y.   [s 5] 1640/3 B 0 15.7 35
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-6 Queen's Delight Queen's Delight   [v 7] 2140/12 C 0 15.8 434
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-9 Västerbo Purse Västerbo Purse   [s 6] 1609/2 D 0 g 90
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-8 Västerbo Sea Star Västerbo Sea Star   [s 5] 2140/11 D 0 16.9g 182
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-9 Västerbo Pumpkin Västerbo Pumpkin   [s 7] 2140/12 D 2 15.6 244
2016-01-02 2016-01-02 Romme-3 VästerboDayorNight VästerboDayorNight   [v 6] 2140/1 C 0 18.8 234
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-8 Fly the World Fly the World   [s 7] 2140/6 D 4 16.4 462
2017-12-21 2017-12-21 Romme-1 Samantha Y. Samantha Y.   [s 6] 2140/2 C 4 16.6 166
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Coktail Bri Coktail Bri   [v 3] 2140/4 C 0 17.8 130
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-5 Toujours Hardi Toujours Hardi   [v 3] 2140/5 C str
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-6 Serenity Face Serenity Face   [s 3] 2140/12 D 5 17.5 48
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-7 Fly the World Fly the World   [s 7] 2640/6 D 7 14.1 833
2017-12-15 2017-12-15 Romme-2 Pampatipam Pampatipam   [v 5] 2140/8 B str
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-2 Serenity Face Serenity Face   [s 3] 2140/7 B 1 21.0 61
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-6 Fly the World Fly the World   [s 7] 2140/9 D 2 15.0 891
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Breezer Crown Breezer Crown   [v 4] 2140/12 C 7 18.1 208
2017-11-15 2017-11-15 Solvalla-8 Quito Lane Quito Lane   [v 3] 2140/8 C 0 g 31
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-5 Coktail Bri Coktail Bri   [v 3] 2140/5 C 0 16.0 811
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-3 Quito Lane Quito Lane   [v 3] 2140/12 C 0 g 22
2017-11-01 2017-11-01 Solvalla-6 Fly the World Fly the World   [s 7] 2140/1 D str
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-2 Quito Lane Quito Lane   [v 3] 2140/3 D 1 16.6 25
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-7 Samantha Y. Samantha Y.   [s 6] 2140/12 D 6 15.6 1413
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-2 Ridgehead Leon Ridgehead Leon   [v 4] 2140/1 D 0 g 24
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-8 Fly the World Fly the World   [s 7] 2140/11 D 4 13.5 469
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-1 Indy Lane Indy Lane   [v 3] 2140/1 D 1 18.4 40
2017-10-13 2017-10-13 Romme-10 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 4] 2140/1 D 8 19.0g 24
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-9 Devon Am Devon Am   [s 4] 2140/1 C 4 15.2 150
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-2 Västerbo Mighty Västerbo Mighty   [s 3] 2140/10 B str
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-5 Breezer Crown Breezer Crown   [v 4] 2100/8 A 1 16.4 35
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-12 Coktail Bri Coktail Bri   [v 3] 2140/3 D 6 15.2 211
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-1 Eli's Surprise Eli's Surprise   [v 4] 2140/1 D 1 16.6 18
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-10 Fly the World Fly the World   [s 7] 1640/2 C 4 13.0 439
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-2 Serenity Face Serenity Face   [s 3] 2140/10 C 0 19.0g 189
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-2 Västerbo Mighty Västerbo Mighty   [s 3] 2160/12 B 0 23.7g 572
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-12 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/2 C 4 17.4 315
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-3 Elak Västerbo Elak Västerbo   [v 3] 2140/4 D str
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-11 Lelle Lelle   [v 4] 2160/12 A 1 16.8 62
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Drottning Pace Drottning Pace   [s 4] 2140/11 B 7 18.9 82
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Västerbo Love Me Västerbo Love Me   [s 3] 2140/6 C 0 21.3g 251
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-4 Goliath Goliath   [v 4] 2140/7 B 7 17.7 46
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-2 Västerbo Margaux Västerbo Margaux   [s 3] 2140/2 D str
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-2 Västerbo Love Me Västerbo Love Me   [s 3] 2140/3 C 5 18.5 154
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-7 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/2 C 0 18.6g 289
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-11 Lelle Lelle   [v 4] 2140/3 A 2 16.0 29
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-2 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/9 D 6 18.2 143
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-11 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 3] 2140/1 D 0 20.7g 154
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-9 Mr Planner Mr Planner   [v 3] 2140/3 D 4 15.4 975
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-3 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 1640/2 B 0 16.2 64
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 Goliath Goliath   [v 4] 2160/11 C 4 16.9 34
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-1 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 3] 2140/7 D 5 18.9 207
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-6 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/3 D str
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-3 Adams Pace Adams Pace   [v 7] 1640/4 D 3 12.9 195
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-10 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 4] 2140/8 D 0 13.4 1605
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-4 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 1640/6 B 7 14.1 150
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Fly the World Fly the World   [s 7] 2660/13 B 0 g 59
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-4 Storm Surge Storm Surge   [s 4] 2140/2 C 4 15.1 279
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-4 Fly the World Fly the World   [s 7] 2100/6 D 0 13.4 143
2017-06-02 2017-06-02 Romme-12 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/2 C 0 g 131
2017-06-02 2017-06-02 Romme-8 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/11 B 5 15.0 313
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-5 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/6 D 2 17.2 75
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-11 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/10 A str
2017-05-12 2017-05-12 Romme-6 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/4 A 3 15.9 76
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-2 Bottnas Earl Bottnas Earl   [v 3] 2140/7 C 4 17.7 850
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-7 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/6 C 0 14.0 134
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-5 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/4 C 1 15.8 75
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Elak Västerbo Elak Västerbo   [h 3] 2140/1 C 0 g 173
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-4 Lelle Lelle   [v 4] 2160/7 B 0 18.1 70
2017-04-16 2017-04-16 Romme-4 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/9 D 3 15.7 122
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-5 Storm Surge Storm Surge   [s 4] 1640/4 B 0 15.8 117
2017-04-05 2017-04-05 Bergsåker-9 Fly the World Fly the World   [s 7] 1640/2 D 0 57
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-8 Samantha Y. Samantha Y.   [s 6] 2140/7 D 0 g 213
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-2 Tahiti Journey Tahiti Journey   [s 3] 2140/5 D 7 19.1 354
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-1 Elak Västerbo Elak Västerbo   [h 3] 2140/4 D 8 20.7g 398
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-11 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/10 C 0 g 114
2017-04-01 2017-04-01 Solvalla-3 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 4] 2140/1 D 0 14.2 810
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-10 Fly the World Fly the World   [s 7] 2140/5 C 0 13.5 122
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Tenzing Tenzing   [v 7] 1640/3 B 3 12.9 15
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-6 Lighten Up Lighten Up   [s 4] 2140/8 C 0 15.6 942
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-6 Storm Surge Storm Surge   [s 4] 2140/2 B 2 17.1 51
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-5 Get a Winner Get a Winner   [v 5] 2609/2 C 3 15.2 24
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-1 Goliath Goliath   [v 4] 2140/8 D 4 18.6 58
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-2 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/1 D 0 16.4 234
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-8 Lima Star Lima Star   [s 4] 2140/11 A 1 17.7 55
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-7 Samantha Y. Samantha Y.   [s 6] 1640/4 B 1 15.8 86
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-3 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/3 D 2 16.6 260
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Ginotonic Ginotonic   [v 4] 2140/5 D 4 18.9 29
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-6 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 1640/3 C 3 14.3 22
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-4 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 1640/1 C 4 15.8 36
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-2 Devon Am Devon Am   [s 4] 1640/7 B 1 13.6 165
2017-02-03 2017-02-03 Romme-2 Lelle Lelle   [v 4] 2160/9 A 2 16.6 128
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-8 Winner Journey Winner Journey   [v 5] 1640/4 C str
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-7 Shaolin Shaolin   [s 5] 2640/2 D 0 16.8 899
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-2 Savannah Journey Savannah Journey   [s 4] 2140/11 D 5 16.4 564
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-2 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/2 A 4 18.4 37
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-7 Devon Am Devon Am   [s 4] 2640/12 A 0 18.6 100
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-5 Shaolin Shaolin   [s 5] 2640/8 B 0 17.2 109
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-3 Storm Surge Storm Surge   [s 4] 2140/3 B 0 g 100
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-4 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 2140/3 C 2 16.4 50
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-3 Samantha Y. Samantha Y.   [s 6] 1640/12 B 4 14.4 80
2017-01-24 2017-01-24 Eskilstuna-1 Bruiser Pace Bruiser Pace   [v 6] 2640/1 B 3 16.6 82
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-6 Västerbo Kapabel Västerbo Kapabel   [v 4] 2140/2 C 5 16.9 60
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-1 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 6] 2140/7 C 0 20.9g 126
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-9 Lelle Lelle   [v 4] 2640/2 C 5 18.9 66
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-3 Savannah Journey Savannah Journey   [s 4] 1640/5 D 2 15.9 82
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-6 Shaolin Shaolin   [s 5] 2140/6 B 0 18.6 271
2017-01-11 2017-01-11 Romme-1 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 6] 2160/10 D 8 20.2 164
2017-01-07 2017-01-07 Romme-7 Sebastian Journey Sebastian Journey   [v 4] 2640/10 C 3 15.4 26
2017-01-07 2017-01-07 Romme-2 Devon Am Devon Am   [s 4] 2140/11 B 5 16.0 79
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-4 Winner Journey Winner Journey   [v 5] 1640/6 D 0 14.8 33
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-2 Rose du Gazeau Rose du Gazeau   [s 6] 2160/14 D 3 18.1 561
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-6 Västerbo High Five Västerbo High Five   [s 5] 1640/4 D str
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-2 Liketomoveitmoveit Liketomoveitmoveit   [s 5] 2140/4 C 0 18.0 222
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-9 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 4] 2100/6 B 0 16.4g 27
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-2 Shanelle Journey Shanelle Journey   [s 4] 2140/7 D 0 g 28
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-9 Västerbo Gerrard Västerbo Gerrard   [v 4] 2160/8 D 0 20.0g 241
2018-12-14 2018-12-14 Romme-2 Take this Face Take this Face   [s 3] 2140/11 D 0 21.1 176
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 5] 2140/5 B 2 15.5 17
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-5 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 5] 2140/1 D 3 14.8 61
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Take this Face Take this Face   [s 3] 2140/3 D 6 20.9 136
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-1 Fajta Västerbo Fajta Västerbo   [s 3] 2140/10 D 0 20.2g 562
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-10 Indy Lane Indy Lane   [v 4] 2140/2 A 3 13.4 73
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-9 Tsar Brodde Tsar Brodde   [v 5] 2140/7 B 0 14.6 251
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-10 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/1 C 6 16.9g 83
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-7 Bear Seat Bear Seat   [s 4] 2100/11 B 0 15.1 155
2018-09-18 2018-09-18 Romme-4 Get a Winner Get a Winner   [v 6] 1640/4 C 3 13.1 83
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-6 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/10 C 0 16.2 47
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-11 Tsar Brodde Tsar Brodde   [v 5] 2660/9 B 0
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-2 Tsar Brodde Tsar Brodde   [v 5] 2140/7 C 0 g 155
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-9 Tsar Brodde Tsar Brodde   [v 5] 2140/9 A 2 15.0 53
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-9 Get a Winner Get a Winner   [v 6] 1640/7 B 2 13.5 58
2018-08-03 2018-08-03 Gävle-2 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2640/10 D 4 17.1 389
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-7 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 3160/9 D 0 20.2g 180
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-5 Ginotonic Ginotonic   [v 5] 2660/14 A 4 15.1g 34
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-8 Ginotonic Ginotonic   [v 5] 1640/8 B 2 13.2g 103
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-11 Bear Beautiful Bear Beautiful   [s 4] 2140/9 D 0 16.7g 238
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-3 Indy Lane Indy Lane   [v 4] 2140/2 B 1 14.3 23
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-4 Lima Star Lima Star   [s 5] 2640/10 D 0 16.1g 50
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-7 Indy Lane Indy Lane   [v 4] 2100/6 B 3 13.6 112
2018-05-14 2018-05-14 Romme-4 Bear Seat Bear Seat   [s 4] 2140/9 B 2 15.1 38
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-7 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/2 D 0 19.0g 168
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/8 B 1 17.9 24
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 Newman Broline Newman Broline   [v 8] 1609/9 D 0 15.6g 229
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-9 Lima Star Lima Star   [s 5] 2140/9 C 5 17.1 122
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-8 Fly the World Fly the World   [s 8] 2100/8 D 0 14.5 489
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-5 Indy Lane Indy Lane   [v 4] 2140/9 B str
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-10 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 5] 2140/9 C 2 14.6 99
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Coktail Bri Coktail Bri   [v 4] 2660/7 D 6 18.0g 204
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Samantha Y. Samantha Y.   [s 7] 2140/15 C str
2018-02-09 2018-02-09 Romme-4 Lima Star Lima Star   [s 5] 2140/11 B 3 15.0 186
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-5 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/11 B str
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-2 Quito Lane Quito Lane   [v 4] 2140/10 B 0 22.1g 133
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-6 Coktail Bri Coktail Bri   [v 4] 1640/3 C 1 16.2 216
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-6 Coktail Bri Coktail Bri   [v 4] 1640/1 C 4 15.3 166
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-3 Serenity Face Serenity Face   [s 4] 2140/3 C 8 16.4 29
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-7 Fly the World Fly the World   [s 8] 2140/9 D 6 14.0 1517
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-6 Coktail Bri Coktail Bri   [v 4] 2140/7 D 4 16.5 1033
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-5 Don't be a Loser Don't be a Loser   [h 3] 2100/5 B 5 17.0 76
2019-10-31 2019-10-31 Gävle-7 Jaguar Tooma Jaguar Tooma   [v 6] 2640/15 C 2 16.8 384
2019-10-02 2019-10-02 Bergsåker-7 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 6] 2640/9 C 5 14.8 153
2019-09-10 2019-09-10 Romme-6 Bearfire Bearfire   [s 3] 2140/4 A 3 18.4g 38
2019-08-10 2019-08-10 Romme-1 Bearfire Bearfire   [s 3] 2140/10 D 2 17.2 203
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-2 Don't be a Loser Don't be a Loser   [h 3] 2140/4 C str
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-1 Titleist Titleist   [v 3] 2140/10 C 6 18.2g 832
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-8 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 6] 2140/11 C 5 14.4 419
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-9 Lamino Lamino   [v 8] 2640/9 C 0 g 226
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-2 One of Us One of Us   [h 3] 2140/6 D 5 18.9 64
2019-05-17 2019-05-17 Romme-5 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/7 D 5 16.0 1162
2019-05-10 2019-05-10 Romme-2 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 4] 2140/4 D 1 17.7 117
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-9 Bear Lassie Bear Lassie   [s 5] 2640/4 C 3 17.0 281
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-3 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/5 C 5 17.3 166
2019-05-02 2019-05-02 Romme-8 Bear Lassie Bear Lassie   [s 5] 1640/8 C 6 17.3 272
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-2 Västerbo Puma Västerbo Puma   [s 4] 2140/11 B 2 19.6 105
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-3 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/10 D 7 16.0 637
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-1 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/6 B 2 21.4 173
2019-03-29 2019-03-29 Romme-1 Persos Merlot Persos Merlot   [s 3] 2140/7 C 6 18.7 295
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-6 Ginotonic Ginotonic   [v 6] 2140/4 C 0 14.9 85
2019-03-17 2019-03-17 Romme-7 Take this Face Take this Face   [s 4] 2160/12 A 0 22.2g 131
2019-03-08 2019-03-08 Romme-3 Take this Face Take this Face   [s 4] 2160/12 C 2 19.2 434
2019-03-08 2019-03-08 Romme-6 Lord of Tooma Lord of Tooma   [h 4] 2640/12 D 0 g 466
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-11 Västerbo Gerrard Västerbo Gerrard   [v 5] 2140/7 D 3 16.5 29
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-1 Take this Face Take this Face   [s 4] 2140/1 C 0 23.9g 167
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-8 Västerbo Gerrard Västerbo Gerrard   [v 5] 2100/12 D 5 17.9 793
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-5 Västerbo Cirkus Västerbo Cirkus   [s 4] 2140/11 D 0 18.6 324
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Take this Face Take this Face   [s 4] 2140/3 D 0 25.9g 387
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-8 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 6] 2640/11 B 2 15.9 129
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-1 Take this Face Take this Face   [s 4] 2140/9 D str
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-2 Västerbo HighScore Västerbo HighScore   [v 6] 3180/12 B 4 16.8 48
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-9 Västerbo Gerrard Västerbo Gerrard   [v 5] 2160/4 C 0 g 38
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-7 Lamino Lamino   [v 8] 2140/2 B 0 15.4 450
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-1 Take this Face Take this Face   [s 4] 2140/1 C 7 19.5 572
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-9 Västerbo Gerrard Västerbo Gerrard   [v 5] 2640/6 D 0 19.7 387ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se