Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2180/15 A

Nyheter för travkusk


Avel i USA och ett farväl till Sverige eller en fortsatt matchning mot Prix d'Amérique?Stefan ”Tarzan” Melander var dämpad efter f&..


Avel i USA och ett farväl till Sverige eller en fortsatt matchning mot Prix d'Amérique?
Stefan ”Tarzan” Melander var dämpad efter förlusten med Nuncio men ville inte lämna något klart besked på onsdagskvällen.
- Det vore dumt att bestämma vad vi ska göra med honom just efter det här loppet. Det får vi nog fundera på.
Nioårige Food Money vann Gösta Nordins lopp – loppet som mest troligt blev Nuncios farväl till den svenska publiken. Ulf Ohlsson satt längst bak i sexhästarsfältet in på slutrundan med storfavoriten i täten.
Stefan Melander fick ta över ledningen av Charrua Forlan efter den första kurvan och fick dämpa tempot till 1.15,5 första 1000.
Food Moneys kunde ändå spurta till sig segern då Nuncio slog av på takten sista 100 meterna. Amatören Thomas Jezeks tränar vinnaren.
- Att det skulle fattas i honom visste vi ju. Jag är lite besviken på att han förlorade men mest på mig själv. Inte på hästen. Jag var helt enkelt alldeles för säker på att jag bara skulle brisa undan och skulle kanske ha varit lite aggressivare i loppet, summerade Melander andraplatsen

Mikael Wikner, Kanal 75


Luciakvällens V86-omgång delades mellan Solvalla och Jägersro. I Stockholm arrangerades Nordindagen med minneslopp efter brödratrion Sö..


Luciakvällens V86-omgång delades mellan Solvalla och Jägersro.
I Stockholm arrangerades Nordindagen med minneslopp efter brödratrion Sören, Gunnar och Gösta Nordin.
På grund av för få deltagare lades två av minnesloppen utanför V86. Gunnar Nordins lopp för treåringar vanns av Disco Volante som tränas av Stefan Melander. I Gösta Nordins lopp fick samme Melander se sig slagen med jättefavoriten Nuncio, som blev regelrätt nedspeedad av amatören Thomas Jezeks Food Money.
Nordinloppet på kupongen var yngstebrodern Sörens lopp för treåringar. Ari-Pekka Pakkanens Hotshot Luca var stor favorit tillsammans med Örjan Kihlström och ledde varje meter av det 2140 meter långa loppet.
Segermaskinen går till vintervila med 13 segrar på 18 starter i år. Hästen vann Breeders Crown-finalen i Åbo i den senaste starten den tunga vägen och fick nu styra och ställa framme i ledningen.
- Det blev ganska odramatiskt. Han öppnade bra och vi fick ledningen och det blev ett lagomt tempo. Det var en trevlighäst på alla sätt och vis och den här kör jag gärna igen, sa Örjan Kihlström om Hotshot Luca som i somras vann Big Noon-Pokalen på Solvalla med Erik Adielsson i sulkyn.

Stjernström stack upp
Favoriterna radade upp sig på huvudstadsbanan. Mantorptränaren Jonny Stjernström kunde sticka upp i alla fall med femårige Ferrell som matade ner ledande storfavoriten Red White N Blue sista 700 meterna från positionen utvändigt.
Stjernström har fått fin snurr på femårige Ferrell men korta lopp har man nästan helt undvikit med den starke. Onsdagens start på Solvalla var ett undantag. Ett undantag som slutade med seger – hästens tredje raka på kort tid.
- Han har haft fin form en längre tid nu och i dag fick vi ett fint lopp också, sa Jonny Stjernström.
På Solvalla segrade också storfavoriten Reverend Wine i V86-2 efter ledning tillsammans med Björn Goop. Diederik Meilink från Solvalla tränar.
Omgången avslutades med en styrkedemonstration av Catarina Lundströms Qahar Q.C. Hästen tappade ”mil” på en startgalopp men kördes ifatt av Ulf Ohlsson som placerade den starke utvändigt ledande Fighting Bax under slutrundan och lät Qahar Q.C. avgöra på styrka.

Platon Face bäst i blötan
Det regnade i Malmö, och inte lite heller. Lutfi Kolgjinis Platon Face var kvällens häst på blötan och bollade med motståndet i Decemberstayern.
Platon Face har galopperat bort många segrar i karriären. Onsdagens 3140 meter i var förstås som klippt för den starke femåringen och det blev faktiskt ingen dramatik.
Stefan Söderkvist uppvaktade i början med knappe favoriten Seal Kronos men gav upp och styrde ner i rygg ledaren. Under slutrundan körde Kolgjini undan och Platon Face vann avstannandes.
- Det var bara att försöka få iväg honom felfritt och hålla ut Söderkvist, sedan var det lugna gatan. Det blev lite körning i några hundra meter innan Söderkvist gav sig och han blev faktiskt lite het. Jag hann bli lite orolig att han hade fått gå lite för fort över den här distansen men han var starkast, sa Kolgjini.

Dansk segerstaplare igen
Elva segrar på 16 starter har fyraårige dansktränade hästen Cash Valley fått ihop. Den svarte valacken hade problem med banan och hade väl heller inte sin bästa dag men kunde ända vinna V86-inledningen på Jägersro från spets. En favorit spelad på 37 procent.
Jens Simoni satte högsta fart i början och Cash Valley satt i ledningen direkt från innerspåret och spårade sedan sprinterloppet även om det tog emot lite sista biten.
Segerstaplaren är dansktränad och ägd i Danmark men född i Sverige.
Joakim Lövgren ledde varje meter av stoloppet med nyförvärvet Sharp Dream.
Flemming Jensen gästade Malmö med Slide So Easy och spelades till omgångens största favorit – 58 procent på V86. Slide So Easy är en av Danmarks allra bästa hästar och lämnade sin vana trogen motståndet med fler längder.
Favoritparaden gjorde att åtta rätt på V86 delade ut 419 kronor. På sju och sex rätt blev det jackpot och miljoner rullar vidare till nästa onsdag,

Mikael Wikner, Kanal 75


Svensk Travsport skickade på onsdagen ut ett pressmeddelande om att en svensk proffstränare testats positivt för kokain. Detta efter ett slumpvi..


Svensk Travsport skickade på onsdagen ut ett pressmeddelande om att en svensk proffstränare testats positivt för kokain. Detta efter ett slumpvist utvalt drogtest under travtävlingarna på Jägersro 5 december.
”Tränaren är avstängd med omedelbar verkan tills vidare. Tränaren har lämnat en förklaring till det positiva provet och en utredning är påbörjad. Vilken bestraffning det positiva provet kommer att leda till avgörs av disciplinnämnden”, skriver Svensk Travsport i pressmeddelandet.

Inte riskera karriären
Tidningen Sulkysports nätupplaga fick samma eftermiddag saken kommenterad av den misstänkte, 24-årige Adrian Kolgjini.
- Jag hoppas alla förstår att jag aldrig skulle riskera att ödelägga min karriär med att hålla på med droger. Vi kuskar blir ju testade emellanåt, det här var fjärde eller femte gången jag lämnade drogtest, säger Adrian Kolgjini till sulkysport.se.
Kolgjinis enda förklaring till det positiva testet är att han kan ha fått i sig något via något han druckit på ett uteställe i Helsingborg.
- Jag kan ha råkat ut för någon som av någon anledning vill mig eller henne (flickvännen) eller oss båda två illa, säger Adrian Kolgjini till tidningen.

Kanal 75


Enligt ett pressmeddelande som skickades ut på torsadagen tas nu steg mot ett fördjupat samarbete mellan den svenska och danska hästsporten.Sven..


Enligt ett pressmeddelande som skickades ut på torsadagen tas nu steg mot ett fördjupat samarbete mellan den svenska och danska hästsporten.
Svensk Travsport och Dansk Hestevæddeløb (dansk trav- och galoppsports paraplyorganisation) samarbetar sedan tidigare.
Under 2017 har förbunden närmat sig varandra genom diskussioner kring ett samarbete för trav- och galoppsporten. Nu har diskussionerna formaliserats i form av ett ramavtal där Svensk Travsport och Dansk Hestevæddeløb slår fast hur detta samarbete skulle se ut.
Konkret handlar det om en lösning där dansk trav- och galoppsport införlivas i den svenska, skriver Svensk Travsport i pressmeddelandet.
Hans Ljungkvist, ordförande i Svensk Travsport, i samma pressmeddelande:
- Vi har nu tecknat ett ramavtal som är det första formella steget till en sammanslagning med Dansk Hestevæddeløb. Vi vet att vi har stora utmaningar framför oss och vi tror att vi gemensamt har mycket att vinna på ett samgående.
Både Sverige och Danmark står inför en omreglering av spelmarknaden och vi tror att vi kan dra nytta av ett samarbete gällande såväl spel som sport, säger Hans Ljungkvist, och avslutar:
- Vi samarbetar redan till viss del med Danmark och att formalisera och utveckla det samarbetet känns enbart naturligt, säger Hans Ljungkvist, ordförande i Svensk Travsport.

Fullvärdiga medlemmar
Förslaget i ramavtalet innebär att de danska trav- och galoppbanorna skulle bli fullvärdiga medlemmar i Svensk Travsport. De skulle bli en del av tävlingsplaneringen, följa svenskt reglemente och tävlingsbestämmelser samt få ta del av utdelning från Svensk Travsport.
Danmark i sin helhet skulle få ta del av utdelning i samma storleksordning som en svensk storbana genom en infasning fram till 2024.
Peter Rolin, ordförande i Dansk Hestevæddeløb, i pressmeddelandet:
– Vi tror och hoppas att alla parter vinner på ett närmare samarbete. Tillsammans kan vi hjälpas åt att utveckla den skandinaviska hästsporten. Det ger båda länder mer möjligheter för exempelvis tävlingsdagar och export. Tillsammans kan vi stå starkare på en allt tuffare marknad, säger Peter Rolin.

Diskuterades i förtroenderådet
Ramavtalet diskuterades under Svensk Travsports förtroenderåd den 12 december. Då ett samgående med Danmark innebär en stadgeändring för Svensk Travsport krävs två fullmäktigebeslut innan sammanslagningen kan påbörjas. Dessa planeras att genomföras i mars-april 2018.

Kanal 75


En av Europas och kanske också världens bästa hästar är svensk. Sportens nye kelgris Readly Express är preliminäranmäld..


En av Europas och kanske också världens bästa hästar är svensk.
Sportens nye kelgris Readly Express är preliminäranmäld till femåringsloppet Prix Tenor du Baune som körs på julafton i Paris och det anmärkningsvärda är att det ser ut att bli ett kuskbyte.
Finländaren Jorma Kontio som suttit bakom i 20 av 22 starter ska inte köra.
Kontio - som vann Grand Prix de l’.U.E.T., på Vincennes med hästen i fjol höstas - ersätts med Björn Goop.
En toppkusk till en annan alltså.
Readly Express tränare Timo Nurmos säger att beslutet är taget i samråd med hästens ägare Rolf och Kirsi Andersson.
- Självklart har vi ingenting emot Jorma men det här är något som vi tycker är det bästa alternativet för vår del just nu. Björn har kört en gång också i lopp. Man måste tänka på att hästen förmodligen ska stå på Björns Goops borg på Vincennes och om det blir att stanna lite längre, även på gården i Normandie där Björn hyr in sig, säger Solvallatränaren.

”Viktigast att hästen är i ordning”
En seger i femåringsloppet Prix Tenor du Baune på julafton ger en plats direkt i det stora slaget Prix d’Amerique den sista söndagen i januari.
Timo Nurmos påminner om att hästen bara är anmäld preliminärt till julaftonens lopp.
- Vi har till 18 december på oss att bestämma allt. Även kusk. Det är några dagar dit men självklart lutar det åt start. Det viktigaste just nu är att hästen är i ordning. Han har tränat jättefint och vi är verkligen nöjda med honom. Synd bara att det blivit vinter de senaste dagarna. Vi hoppas att vi ska kunna göra de sista förberedelserna här hemma, säger Timo Nurmos.
Med tanke på kuskbytet julaftonen känns det som att Björn Goop även kör Readly Express i Prix d’Amerique, om han kommer med där?
- Man vet aldrig och vi tar ett lopp i taget. Som sagt är det viktigaste att hästen är i ordning och som det känns är han det. När vi ska åka ner är inte bestämt eller om vi gör det men det blir i så fall att han installeras i Björns borg på Vincennes inför loppet. Så Björn kommer att ha en del i det här och då är det det bästa tycker vi att han också kör.
Det är den bästa lösningen som du säger.
- Ja, det är jag och ägarna som bestämmer. Samma som att ägarna bestämmer tränare också. Självklart är det mycket att väga in och man måste lyssna på alla.

Mikael Wikner, Kanal 75


 Prix d’Amerique närmar sig och i söndags avgjordes det andra B-loppet Prix du Bourbonnais på Vincennes. Bird Parker skrällvann ..


 Prix d’Amerique närmar sig och i söndags avgjordes det andra B-loppet Prix du Bourbonnais på Vincennes. Bird Parker skrällvann före storfavoriten Bold Eagle och trea blev Ringostarr Treb. Därmed är den trion klara för världens tuffaste travlopp den sista söndagen i januari.
Några som också jagar en plats i Prix d’Amerique är Daniel Redéns stjärnor. Propulsion spurtade sylvasst in som fyra i Prix du Bourbonnais i söndags efter en invändig resa. Lionel blev femma efter en tuff löpning och Wild Honey blev oplacerad men stoet var inte långt efter och gick bra i skymundan i sin comeback.
- Wild Honey var fantastiskt duktig och jag blev otroligt imponerad över hur hon löste uppgiften. Det var den av mina hästar som gjorde den mest överraskande bra prestationen och hon slog många namnkunniga hästar. Man ska veta att hon inte sett en tävlingsbana eller gått några snabbare tempon på väldigt länge och hon kommer gå framåt rejält, säger Daniel Redén till travronden.se.

”Gjorde ett jättestarkt lopp”
Lionel höll som sagt starkt för Björn Goop efter en jobbig löpning i spåren i det stenhårda tempot.
– Han gjorde ett jättestarkt lopp. Det är inte många hästar i världen som klarar av att gå ett sådant lopp i det tempot som han gjorde. Han har inte mött den här typen av hästar på ett tag och hade helt enkelt inte det tempot i kroppen och jag tror att han kommer gå framåt han också, säger Redén.

”Såg ut att gå väldigt fort”
Och en riktigt bra spurt när luckan kom levererade Propulsion efter ett försiktigt upplägg av Örjan Kihlström vilket var planerat.
– Det är svårt att mäta tider i Frankrike, men det såg ut att gå väldigt fort till slut. Alla vet att han kan avsluta väldigt starkt. Det har han visat fler gånger och jag tror att han kommer att kunna springa ännu fortare när han kommer i form på allvar.

Firar nyår på Vincennes
Nu väntar alltså det tredje B-loppet Prix du Bourgogne på Nyårsafton för Propulsion och Lionel.
– Till den starten kommer Propulsion att starta med norskt huvudlag igen och känslan är att han bör ha vettig chans att vara bland de tre och kvala in till Prix d'Amérique. Lionel kommer också att gå ut i samma lopp. Gällande Wild Honey har jag inte bestämt mig riktigt. Det kan bli att hon går ut i samma lopp eftersom hon var så pass fin i söndags, men det troliga är att hon startar i Prix Tenor de Baune på julafton, säger Redén till Travronden.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 2140/1 0 g 1650
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/4 str 126
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-7 Lottmar Lottmar   [v 8] 2140/1 0 30.4 363
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Superinga Superinga   [s 4] 2640/6 str
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Lottmar Lottmar   [v 8] 2140/12 str
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-1 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 2140/6 str
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 1640/4 2 28.8 34
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 1680/12 8 35.0g 599
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2640/5 1 29.9g 24
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-5 Superinga Superinga   [s 4] 2140/6 0
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/1 3 27.5 354
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-8 Lottmar Lottmar   [v 8] 1680/6 6 27.7 18
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 6] 2640/1 2 26.0 17
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-2 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/9 4 27.7 204
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-2 Superinga Superinga   [s 5] 2140/10 C 0 17.9 112
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-3 Superinga Superinga   [s 5] 2640/9 B 4 20.5 52
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/9 A 6 29.6 45
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2160/15 B 6 33.1 89
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/9 C 0 280
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/15 A 3 24.9 20
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/8 A 6 29.6 268
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-3 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/2 C 5 32.2 50
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-3 Superinga Superinga   [s 5] 2140/12 C str
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-2 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/9 A 1 25.0 13
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 2160/15 A 1 34.2 36
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2148/1 B 0 31.2 19
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Superinga Superinga   [s 5] 2168/8 A 1 17.2 22
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 Lottmar Lottmar   [v 9] 1640/1 D 0 25.8 304
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-4 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/1 C 6 27.6 188
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2680/6 C 0 g 800
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-9 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2148/5 D 5 26.2 1227
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/6 B 3 28.3 50
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Superinga Superinga   [s 5] 2160/13 A 2 16.9 253
2016-09-15 2016-09-15 Boden-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/6 A 1 25.8 11
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/9 C 4 28.8 416
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 1660/6 D 3 36.4g 15
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 3180/13 A 0 g 27
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Superinga Superinga   [s 5] 2140/3 C 0 16.3 662
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/3 D 6 27.9 849
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/1 C 3 30.6 88
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/3 D 0 32.6g 64
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-6 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/8 B 6 27.5 226
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 1640/2 D 0 g 37
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2180/7 C 4 32.9 55
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/9 A 4 26.4 28
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/1 C 0 29.3 193
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2240/14 A 3 23.0 19
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2168/9 A 1 28.4 30
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1646/2 D 8 33.3g 121
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-9 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1646/7 D 0 g 210
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-6 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2650/1 C 4 28.4 121
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Superinga Superinga   [s 5] 2140/7 D str
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-4 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/9 C 0 g 475
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/6 D 0 g 487
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/6 C 1 22.2 31
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/8 B 3 28.7 116
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Lottmar Lottmar   [v 9] 1640/5 B 2 24.8 64
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/4 D 1 32.8 23
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/9 B 1 23.1 20
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/9 A 2 29.1 14
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/1 B 0 g 75
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2180/7 C 0 g 351
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/10 D 2 37.5 25
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/10 A 2 29.4 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/1 D 0 g 106
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/2 A 1 25.0 25
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Superinga Superinga   [s 5] 2140/4 B 4 16.1 82
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/5 C str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/6 D 2 35.9 68
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Lottmar Lottmar   [v 9] 2140/7 A 4 36
2016-06-03 2016-06-03 Romme-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2180/15 A 3 28.4g 68
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Lottmar Lottmar   [v 9] 2140/1 C 3 24.8 68
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/1 A 4 26.1 15
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-9 Superinga Superinga   [s 5] 2160/14 A 7 16.0 122
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/2 B 4 27.0 59
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2180/12 A 5 24.1 24
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-4 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/4 D 4 27.9 738
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/4 A 1 25.4 21
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-9 Superinga Superinga   [s 5] 2160/13 B 3 15.7 124
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/7 B 0 30.6g 63
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-8 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1686/9 C str
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-5 Lottmar Lottmar   [v 9] 2650/3 C 6 29.5 153
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2680/11 A 1 29.1 29
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1660/2 D 0 g 79
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/10 A 2 29.3 62
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/7 B 3 27.6 200
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Superinga Superinga   [s 5] 2160/6 B 1 16.6 124
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2160/7 A 3 25.4g 13
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-5 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2148/2 D 0 g 60
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 Superinga Superinga   [s 5] 2168/5 B 4 18.6 54
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/7 C 1 28.4 15
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/12 D 5 28.6 935
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Superinga Superinga   [s 5] 2160/15 A 5 17.6g 141
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/12 A 2 30.9 16
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2160/12 A 1 24.8 21
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Lottmar Lottmar   [v 9] 2680/11 A 5 28.3 251
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-5 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/4 C 1 30.5 16
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2140/5 C 5 35.0 43
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-5 Superinga Superinga   [s 5] 2140/10 A 3 17.6 33
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/4 A 4 34.5 20
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/6 A 1 31.1 14
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2140/3 C 1 34.7 121
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/12 A 3 30.2 113
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/3 D 0 g 112
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-6 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/1 D 0 g 149
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Superinga Superinga   [s 6] 2160/10 C 7 19.1 197
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2660/8 C str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-6 Backegubben Backegubben   [h 3] 1660/11 B str
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2160/7 D 0 332
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/2 C 0 29.7g 251
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Backegubben Backegubben   [h 3] 2180/8 C 4 31.3 89
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/6 C str
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 3160/10 A 0 30.3 16
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/4 B 0 g 57
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/4 D 6 39.2g 90
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/6 A 5 22.9g 115
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/10 C str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2140/7 C 6 20.8g 174
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2660/5 A 1 24.7 15
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 3200/15 A 2 24.6 39
2017-08-24 2017-08-24 Boden-5 Backegubben Backegubben   [h 3] 2180/8 B 2 32.0 15
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-7 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/9 C 0 g 72
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 1660/6 B 0 g 47
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-6 Berglund Oda Berglund Oda   [s 3] 2140/7 B 0 31.3 826
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-8 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/6 C 3 34.8g 27
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-6 Classic Love Classic Love   [s 4] 2160/8 C str
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2660/9 C str
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-5 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2180/3 D 0 g 788
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-2 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2160/13 A 3 33.9 75
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/2 A 3 20.2 38
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Backegubben Backegubben   [h 3] 1660/12 A 1 32.6g 23
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2200/7 B 3 30.8 178
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 1640/9 C 6 26.4 43
2017-06-17 2017-06-17 Boden-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2160/10 A 2 24.4 22
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/7 D 1 31.3 41
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/7 D 3 33.0 65
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Guli Munter Guli Munter   [v 4] 1660/13 C 0 36.5 625
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-7 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2160/12 A 5 33.5 51
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/3 A 0 30.9g 72
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-4 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/5 D 0 g 133
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-2 Backegubben Backegubben   [h 3] 2160/7 D 2 35.4 41
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-11 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/9 C 5 19.3 444
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/5 A 3 28.6 41
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-9 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/7 C 1 37.0 17
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 1640/10 A 6 15.2 71
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/4 C 1 36.0 19
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2140/8 A 1 24.8g 21
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2160/6 A 1 24.1 18
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/4 B 3 22.6 44
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1660/10 A 0 g 22
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/6 B 0 g 97
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-1 Berglund Oda Berglund Oda   [s 3] 2140/1 D 3 37.1 33
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/1 C 6 28.0g 35
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/1 C 3 19.5 41
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 2160/12 D 0 37.7 80
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/5 B 0 30.9g 105
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-11 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/1 D 1 35.4 18
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/1 D 1 28.6 62
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 1640/2 D 2 37.6g 108
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2160/6 B 0 35.0g 19
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-4 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 4] 2160/10 C 6 35.6g 32
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Lottmar Lottmar   [v 10] 1680/12 C 0 g 441
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-1 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 1640/8 D 5 37.0 93
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/10 A 1 30.0 15
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/12 A 6 29.9g 55
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/6 A 1 23.3 14
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/5 D 0 g 252
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Norm Maja Norm Maja   [s 5] 2180/8 B 0 g 94
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/9 D 5 36.4 115
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1680/9 A 1 29.4 16
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2680/6 A 5 30.0g 65
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2160/8 A 1 30.7g 32
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/3 B 4 20.7 98
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/4 D 5 39.3 79
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2160/12 A 2 29.8 31ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se