V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-25 2024-07-25 Östersund-6 Backeballerina Backeballerina   [s 4] 2140/5 C
2024-07-29 2024-07-29 Solänget-1 Guli Robben Guli Robben   [v 4] 2160/6 A
2024-07-29 2024-07-29 Solänget-6 Rötungen Rötungen   [s 8] 2160/12 A

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 2140/1 0 g 1650
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/4 str 126
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-7 Lottmar Lottmar   [v 8] 2140/1 0 30.4 363
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Superinga Superinga   [s 4] 2640/6 str
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Lottmar Lottmar   [v 8] 2140/12 str
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-1 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 2140/6 str
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 1640/4 2 28.8 34
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2640/5 1 29.9g 24
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 1680/12 8 35.0g 599
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-5 Superinga Superinga   [s 4] 2140/6 0
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/1 3 27.5 354
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-8 Lottmar Lottmar   [v 8] 1680/6 6 27.7 18
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 6] 2640/1 2 26.0 17
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-2 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/9 4 27.7 204
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-2 Superinga Superinga   [s 5] 2140/10 C 0 17.9 112
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-3 Superinga Superinga   [s 5] 2640/9 B 4 20.5 52
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/9 A 6 29.6 45
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2160/15 B 6 33.1 89
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/9 C 0 280
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/15 A 3 24.9 20
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/8 A 6 29.6 268
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-3 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/2 C 5 32.2 50
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-3 Superinga Superinga   [s 5] 2140/12 C str
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-2 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/9 A 1 25.0 13
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 2160/15 A 1 34.2 36
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2148/1 B 0 31.2 19
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Superinga Superinga   [s 5] 2168/8 A 1 17.2 22
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2680/6 C 0 g 800
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 Lottmar Lottmar   [v 9] 1640/1 D 0 25.8 304
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-4 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/1 C 6 27.6 188
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-9 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2148/5 D 5 26.2 1227
2016-09-15 2016-09-15 Boden-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/6 A 1 25.8 11
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/6 B 3 28.3 50
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Superinga Superinga   [s 5] 2160/13 A 2 16.9 253
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/9 C 4 28.8 416
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 1660/6 D 3 36.4g 15
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 3180/13 A 0 g 27
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Superinga Superinga   [s 5] 2140/3 C 0 16.3 662
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/3 D 6 27.9 849
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/1 C 3 30.6 88
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/3 D 0 32.6g 64
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-6 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/8 B 6 27.5 226
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 1640/2 D 0 g 37
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/9 A 4 26.4 28
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2180/7 C 4 32.9 55
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/1 C 0 29.3 193
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2240/14 A 3 23.0 19
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2168/9 A 1 28.4 30
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1646/2 D 8 33.3g 121
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-9 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1646/7 D 0 g 210
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-6 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2650/1 C 4 28.4 121
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Superinga Superinga   [s 5] 2140/7 D str
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-4 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/9 C 0 g 475
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/6 D 0 g 487
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/6 C 1 22.2 31
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/8 B 3 28.7 116
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Lottmar Lottmar   [v 9] 1640/5 B 2 24.8 64
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/4 D 1 32.8 23
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/9 B 1 23.1 20
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/1 B 0 g 75
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/9 A 2 29.1 14
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2180/7 C 0 g 351
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/10 D 2 37.5 25
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/10 A 2 29.4 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/1 D 0 g 106
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/2 A 1 25.0 25
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Superinga Superinga   [s 5] 2140/4 B 4 16.1 82
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/5 C str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/6 D 2 35.9 68
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Lottmar Lottmar   [v 9] 2140/7 A 4 36
2016-06-03 2016-06-03 Romme-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2180/15 A 3 28.4g 68
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Lottmar Lottmar   [v 9] 2140/1 C 3 24.8 68
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/1 A 4 26.1 15
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-9 Superinga Superinga   [s 5] 2160/14 A 7 16.0 122
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/2 B 4 27.0 59
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2180/12 A 5 24.1 24
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-4 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/4 D 4 27.9 738
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/4 A 1 25.4 21
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-9 Superinga Superinga   [s 5] 2160/13 B 3 15.7 124
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/7 B 0 30.6g 63
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-5 Lottmar Lottmar   [v 9] 2650/3 C 6 29.5 153
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-8 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1686/9 C str
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2680/11 A 1 29.1 29
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1660/2 D 0 g 79
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/10 A 2 29.3 62
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/7 B 3 27.6 200
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Superinga Superinga   [s 5] 2160/6 B 1 16.6 124
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2160/7 A 3 25.4g 13
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-5 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2148/2 D 0 g 60
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 Superinga Superinga   [s 5] 2168/5 B 4 18.6 54
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/7 C 1 28.4 15
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/12 D 5 28.6 935
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Superinga Superinga   [s 5] 2160/15 A 5 17.6g 141
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/12 A 2 30.9 16
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2160/12 A 1 24.8 21
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Lottmar Lottmar   [v 9] 2680/11 A 5 28.3 251
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-5 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/4 C 1 30.5 16
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2140/5 C 5 35.0 43
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-5 Superinga Superinga   [s 5] 2140/10 A 3 17.6 33
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/4 A 4 34.5 20
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/6 A 1 31.1 14
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2140/3 C 1 34.7 121
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/12 A 3 30.2 113
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-4 Superinga Superinga   [s 6] 2140/12 D 0 18.1 420
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2660/14 A 1 30.6 40
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2180/15 A 5 31.1 115
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Superinga Superinga   [s 6] 2160/10 C 7 19.1 197
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/3 D 0 g 112
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-6 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/1 D 0 g 149
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2660/8 C str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-6 Backegubben Backegubben   [h 3] 1660/11 B str
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2160/7 D 0 332
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/2 C 0 29.7g 251
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Backegubben Backegubben   [h 3] 2180/8 C 4 31.3 89
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/6 C str
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 3160/10 A 0 30.3 16
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/4 B 0 g 57
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/4 D 6 39.2g 90
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/6 A 5 22.9g 115
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/10 C str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2140/7 C 6 20.8g 174
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2660/5 A 1 24.7 15
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 3200/15 A 2 24.6 39
2017-08-24 2017-08-24 Boden-5 Backegubben Backegubben   [h 3] 2180/8 B 2 32.0 15
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-7 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/9 C 0 g 72
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 1660/6 B 0 g 47
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-6 Berglund Oda Berglund Oda   [s 3] 2140/7 B 0 31.3 826
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-8 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/6 C 3 34.8g 27
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-6 Classic Love Classic Love   [s 4] 2160/8 C str
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2660/9 C str
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-5 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2180/3 D 0 g 788
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-2 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2160/13 A 3 33.9 75
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/2 A 3 20.2 38
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Backegubben Backegubben   [h 3] 1660/12 A 1 32.6g 23
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 1640/9 C 6 26.4 43
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2200/7 B 3 30.8 178
2017-06-17 2017-06-17 Boden-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2160/10 A 2 24.4 22
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/7 D 1 31.3 41
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/7 D 3 33.0 65
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Guli Munter Guli Munter   [v 4] 1660/13 C 0 36.5 625
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-7 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2160/12 A 5 33.5 51
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/3 A 0 30.9g 72
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-4 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/5 D 0 g 133
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-2 Backegubben Backegubben   [h 3] 2160/7 D 2 35.4 41
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-11 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/9 C 5 19.3 444
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/5 A 3 28.6 41
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-9 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/7 C 1 37.0 17
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 1640/10 A 6 15.2 71
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/4 C 1 36.0 19
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2140/8 A 1 24.8g 21
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2160/6 A 1 24.1 18
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/4 B 3 22.6 44
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1660/10 A 0 g 22
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/6 B 0 g 97
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-1 Berglund Oda Berglund Oda   [s 3] 2140/1 D 3 37.1 33
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/1 C 6 28.0g 35
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/1 C 3 19.5 41
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 2160/12 D 0 37.7 80
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/5 B 0 30.9g 105
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-11 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/1 D 1 35.4 18
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/1 D 1 28.6 62
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 1640/2 D 2 37.6g 108
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2160/6 B 0 35.0g 19
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-4 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 4] 2160/10 C 6 35.6g 32
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Lottmar Lottmar   [v 10] 1680/12 C 0 g 441
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/10 A 1 30.0 15
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/12 A 6 29.9g 55
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-1 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 1640/8 D 5 37.0 93
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/6 A 1 23.3 14
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/5 D 0 g 252
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Norm Maja Norm Maja   [s 5] 2180/8 B 0 g 94
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/9 D 5 36.4 115
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1680/9 A 1 29.4 16
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2680/6 A 5 30.0g 65
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2160/8 A 1 30.7g 32
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/3 B 4 20.7 98
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/4 D 5 39.3 79
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2160/12 A 2 29.8 31
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2180/14 A 2 25.7 19
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Backegubben Backegubben   [h 4] 1640/7 B 7 29.3g 20
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-4 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 2140/2 D str
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 1640/2 A 5 29.6 39
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 2160/6 D str
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-5 Backegubben Backegubben   [h 4] 2140/6 A 3 28.6 22
2018-12-09 2018-12-09 Boden-7 Backegubben Backegubben   [h 4] 2140/1 B str
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2180/15 B 3 27.6 200
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2140/3 C 3 23.2 246
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2140/2 B 1 24.4 21
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 2160/15 C str
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-7 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 2140/3 D 1 33.7 38
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 1640/9 D 6 22.4 594
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Guli Munter Guli Munter   [v 5] 2160/6 C 7 33.6g 114
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 1640/2 A 5 28.0 17
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Backegubben Backegubben   [h 4] 1640/6 B 1 27.1 34
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-4 Superinga Superinga   [s 7] 2160/15 D 0 16.1 378
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-1 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 2140/3 D 0 g 39
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-7 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 2160/10 B 0 g 51
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 2140/2 D 7 32.9g 89
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2160/4 B 0 g 89
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-9 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2160/8 C 0 30.2 102
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-3 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2160/15 A 0 32.3g 63
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-8 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2160/7 B 3 27.4 16
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-6 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/2 C 7 32.0 33
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-4 Superinga Superinga   [s 7] 1640/12 C 5 15.5 214
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-4 Guli Munter Guli Munter   [v 5] 2660/3 C 6 37.7g 108
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-1 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 1640/4 C 0 39.4g 26
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-2 Backegubben Backegubben   [h 4] 2140/6 A 1 29.7 17
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 2160/6 D 0 g 50
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-5 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/1 D 6 32.0 152
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-4 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2160/9 A str
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2640/4 B 4 33.6g 45
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-9 Superinga Superinga   [s 7] 2160/13 B 0 17.6 382
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-8 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2660/10 B 2 32.7 21
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2200/14 A 1 24.0 19
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-8 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 2160/7 B 5 32.0 37
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-4 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 1640/12 D 6 30.1 108
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-10 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2680/15 D 2 31.0 100
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-8 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 1640/7 C 0 28.5g 28
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-5 Backegubben Backegubben   [h 4] 2160/9 C 1 28.0 27
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/3 D 1 31.9 121
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2160/13 A 7 23.7 58
2018-04-26 2018-04-26 Boden-5 Backegubben Backegubben   [h 4] 2160/6 C 0 31.4g 15
2018-04-26 2018-04-26 Boden-1 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 1660/11 A 1 33.0 21
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 1640/10 B 0 22.6g 357
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-8 Superinga Superinga   [s 7] 2180/7 C 5 16.7 79
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-6 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2160/13 B 1 33.0 38
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2140/3 C 1 28.1 19
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 1640/1 C 1 33.6 20
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/2 D 5 33.3 421
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2140/7 A 2 23.1 55
2018-04-05 2018-04-05 Boden-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2140/2 C 1 29.1 28
2018-04-05 2018-04-05 Boden-1 Backegubben Backegubben   [h 4] 1640/10 B 1 30.2g 18
2018-04-01 2018-04-01 Romme-8 Superinga Superinga   [s 7] 2140/1 D 0 16.8 1239
2018-04-01 2018-04-01 Romme-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2180/7 B 0 g 250
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-1 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 2140/3 D 5 37.9g 211
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2140/11 A str
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-7 Backegubben Backegubben   [h 4] 2140/2 C 0 g 17
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2660/8 A 1 29.0 31
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2160/12 B 6 30.4 36
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-2 Backegubben Backegubben   [h 4] 2660/10 A 0 g 17
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-1 Superinga Superinga   [s 7] 2160/9 D 3 18.6 147
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 1640/8 B 1 28.2 30
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Möller Jerka Möller Jerka   [s 5] 2160/6 D 0 28.3 320
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-2 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/4 D 0 34.7 277
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-7 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2140/1 D str
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-10 Möller Jerka Möller Jerka   [s 5] 1640/1 C 0 g 132
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-3 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/5 C 4 35.9 107
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 4] 1640/1 D 0 g 138
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2180/13 A 5 24.3g 33
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-1 Diesel Harry Diesel Harry   [v 3] 2160/11 D 0 g 108
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-7 Diesel Harry Diesel Harry   [v 3] 1660/8 C str
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2140/3 A 2 23.5 23
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2160/3 A 0 28.8g 150
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/6 A 1 23.7 20
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-4 Sol Faksa Sol Faksa   [s 8] 2140/1 C 0 69
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-3 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2160/4 D 0 g 350
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-1 Guli Frodo Guli Frodo   [h 3] 1660/11 D 0 g 231
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-12 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2160/3 C 0 g 56
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/12 A 0 g 54
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-11 Sol Faksa Sol Faksa   [s 8] 2140/8 C str
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2660/7 A 0 24.9 35
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-7 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/4 C 0 28.1g 117
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-2 Casanova Hill Casanova Hill   [v 3] 2140/9 D 6 19.3 337
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Superraja Superraja   [s 5] 1640/7 C 1 18.6 94
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-5 Diesel Harry Diesel Harry   [v 3] 1640/4 D 0 g 86
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2140/2 B 0 27.6 74
2019-08-29 2019-08-29 Boden-1 Minetor Minetor   [h 3] 2160/4 C 5 36.5 53
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2680/7 A 5 28.4 15
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-1 Guli Frodo Guli Frodo   [h 3] 2140/6 D 0 g 138
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-2 Minetor Minetor   [h 3] 1640/7 D 6 38.2g 62
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-11 Backegubben Backegubben   [h 5] 2200/12 A 7 26.5 78
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-10 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/4 D 0 g 195
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/1 A 3 19.8 63
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-6 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2160/2 D 4 32.5g 57
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2140/4 A 0 g 26
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-4 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2140/12 B 6 27.1g 39
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-4 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/4 A 0 30.5 23
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-6 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/2 C 0 g 39
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2140/3 A 2 23.1 15
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-8 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2640/1 C 7 34.5g 16
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-4 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2140/3 D 2 25.0 94
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-3 Guli Frodo Guli Frodo   [h 3] 1640/6 D 0 g 73
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-8 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/5 A 4 31.5g 20
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-7 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/2 C 6 33.1 17
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-2 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2160/6 A 1 26.7 23
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2160/13 B 3 27.3g 42
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/1 D 1 31.1 68
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-7 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/4 D 3 31.6g 104
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-1 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/4 A 1 25.9 16
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/9 C 1 20.4 132
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-7 Backegubben Backegubben   [h 5] 2160/13 C 0 25.4 104
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-2 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2140/11 C 3 26.1 38
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-8 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/4 C 0 g 36
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/12 C 6 21.5 156
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-5 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/1 D 0 g 74
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-3 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2140/3 D 1 28.6 116
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-1 Superraja Superraja   [s 5] 2140/6 C 5 24.2g 43
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/12 B 1 22.1 34
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Backegubben Backegubben   [h 5] 2160/6 A 4 27.8g 22
2019-03-31 2019-03-31 Boden-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2660/9 A 1 26.1 16
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-7 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/6 D 1 25.3 29
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2160/5 C 2 24.9 39
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2160/10 C 3 24.2 29
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-3 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/15 B 1 27.5 32
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-10 Superinga Superinga   [s 8] 2140/13 A 0 19.1 200
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 6] 2140/1 D 0 29.8 55
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-9 Superinga Superinga   [s 8] 2160/2 C 0 18.7 151
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2180/11 B 0 g 21
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 6] 1660/8 C 1 28.0 20
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-1 Backegubben Backegubben   [h 5] 2160/3 B 1 31.1g 16
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2660/8 B 1 25.6 16
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 6] 2140/1 D 2 29.2 53
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-1 Backegubben Backegubben   [h 5] 2640/5 B 2 30.0 18
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-8 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 1660/10 B 0 g 19
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-11 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 7] 2140/1 D 7 26.9 528
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2180/13 A 7 25.7 76
2020-12-12 2020-12-12 Bergsåker-3 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2640/6 D 1 29.3 67
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-4 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2660/3 C 1 32.3 33
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 7] 1640/1 D str
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-11 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2180/8 A 2 30.9 51
2020-11-22 2020-11-22 Boden-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/7 A 0 29.6 64
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2140/9 A 4 23.3 40
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-8 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/1 D 5 30.6 661
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-4 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2660/6 B 3 30.8 33
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2140/9 A str
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-6 Hulifaksen Hulifaksen   [h 3] 2140/4 D str
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-2 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/1 B 2 31.3 49
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-5 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/9 B 0 g 28
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/7 A 1 21.9 12
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-6 Guli Orkan Guli Orkan   [v 7] 2640/3 D 0 g 328
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-4 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 1640/1 A 4 68
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-2 Lome Titan Lome Titan   [h 3] 2140/1 D 0 36.2g 37
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/5 A 1 21.4 18
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-8 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/4 B 6 33.5g 57
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-5 Hulifaksen Hulifaksen   [h 3] 2160/10 D 0 g 289
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2140/4 C 0 g 78
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2140/8 A 1 23.2 21
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/12 A 0 26.0 104
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-3 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2160/8 B 0 g 108
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-1 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/3 B 4 32.9g 56
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-4 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/3 B 2 19.8 232
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-12 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2200/13 B 7 24.5g 90
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-3 Superraja Superraja   [s 6] 1640/8 B 0 g 450
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-8 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 1660/13 B 7 28.1 448
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-3 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2640/8 B 0 32.9g 42
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-8 Superraja Superraja   [s 6] 2140/1 D 3 16.5 81
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-5 Guli Orkan Guli Orkan   [v 7] 2660/7 B 7 29.1g 94
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-3 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/1 D 2 31.1 61
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2640/2 B 4 25.0 117
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2140/2 A 4 23.4 31
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-3 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/10 A 4 32.9g 61
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-2 Hulifaksen Hulifaksen   [h 3] 2160/6 D str
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-5 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/3 A 3 33.5 65
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2660/9 A 2 23.6 29
2020-06-13 2020-06-13 Boden-9 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2140/1 A 0 27.3g 38
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2140/1 B 1 24.0 64
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/5 C 3 19.7 187
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/9 A 0 24.9g 30
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2640/7 A 0 26.8 20
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-2 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2160/9 B 0 g 79
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-1 Superraja Superraja   [s 6] 2660/4 D 0 g 270
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-6 Backegubben Backegubben   [h 6] 2640/5 C 1 25.5 118
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 1640/7 B 7 39.9g 25
2020-04-30 2020-04-30 Boden-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/12 A 1 26.0 20
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-6 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2160/4 C 2 31.4 109
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 7] 2140/12 D 5 28.7 58
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-11 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/3 B 3 21.0 76
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-8 Backegubben Backegubben   [h 6] 2160/11 C 5 25.7 86
2020-04-12 2020-04-12 Romme-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2180/12 B 1 22.2 66
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-9 Backegubben Backegubben   [h 6] 2660/8 C 3 27.8 35
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-9 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2140/3 C 0 27.7g 40
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-5 Backegubben Backegubben   [h 6] 2680/9 C 4 27.8 34
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2160/9 B 0 27.3g 28
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-8 Backegubben Backegubben   [h 6] 2160/9 A 0 28.6g 58
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-1 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/6 B 3 38.3g 34
2020-03-19 2020-03-19 Boden-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/8 B 1 27.6 41
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/6 B 1 24.1 40
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-3 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2140/1 B 4 26.5 34
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-7 Backegubben Backegubben   [h 6] 2140/12 C str
2020-02-16 2020-02-16 Boden-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/3 A str
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-3 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/12 A 1 30.2 28
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-9 Backegubben Backegubben   [h 6] 2140/2 B 4 26.2 199
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-1 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 1640/2 D str
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2140/1 C 3 26.8 31
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-3 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2660/13 B 0 30.1 174
2021-12-29 2021-12-29 Bergsåker-3 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2680/7 B 5 29.2 105
2021-12-18 2021-12-18 Romme-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 12] 2180/11 A 5 24.4 70
2021-12-16 2021-12-16 Östersund-9 Backegubben Backegubben   [h 7] 2140/8 D 5 28.5 71
2021-12-14 2021-12-14 Umeå-4 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2680/7 C 3 29.0 53
2021-12-09 2021-12-09 Bergsåker-4 Backegrabben Backegrabben   [h 3] 2160/9 A 1 33.2 46
2021-12-08 2021-12-08 Östersund-8 Salte Tore Salte Tore   [v 3] 2140/7 C 0 g 68
2021-12-04 2021-12-04 Bergsåker-3 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2140/9 D 6 27.4 65
2021-11-29 2021-11-29 Umeå-7 Guli Bamse Guli Bamse   [v 3] 2160/4 B 1 35.8 56
2021-11-29 2021-11-29 Umeå-3 Ros Son* Ros Son*   [h 6] 1640/5 D 0 g 349
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-10 Backegubben Backegubben   [h 7] 2140/7 D 0 26.0 124
2021-10-16 2021-10-16 Solänget-8 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2140/1 D 0 g 173
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-1 Salte Tore Salte Tore   [v 3] 2160/3 B str
2021-10-04 2021-10-04 Solänget-6 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2660/7 D str
2021-10-04 2021-10-04 Solänget-2 Moe Kan Moe Kan   [v 3] 2140/1 D 3 35.0g 101
2021-09-30 2021-09-30 Bergsåker-9 Backegubben Backegubben   [h 7] 2180/9 C 7 28.9 23
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-7 M.P.Atlas M.P.Atlas   [h 3] 2180/7 C 0 g 28
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-8 Moe Kan Moe Kan   [v 3] 2140/2 D 0 g 83
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-9 Backegrabben Backegrabben   [h 3] 2160/12 A 0 g 34
2021-09-23 2021-09-23 Östersund-7 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2640/5 C 3 28.9 77
2021-08-30 2021-08-30 Dannero-6 Backegrabben Backegrabben   [h 3] 2160/12 D 2 32.2 47
2021-08-20 2021-08-20 Gävle-4 Tangen Haap Tangen Haap   [h 12] 1640/7 A 2 22.1 13
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-5 Backegrabben Backegrabben   [h 3] 2140/4 B 2 34.0 49
2021-08-17 2021-08-17 Skellefteå-3 Backegubben Backegubben   [h 7] 1640/8 B 2 25.9 26
2021-08-13 2021-08-13 Umeå-1 M.P.Atlas M.P.Atlas   [h 3] 2160/5 C 1 36.7 39
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-12 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2160/11 A 0 g 138
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 12] 2140/4 B 2 21.7 126
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-4 Backegubben Backegubben   [h 7] 1640/3 D 0 g 71
2021-08-03 2021-08-03 Solänget-2 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 2160/5 C 0 g 101
2021-08-01 2021-08-01 Dannero-7 Backegrabben Backegrabben   [h 3] 2140/2 A 1 36.1 47
2021-07-28 2021-07-28 Boden-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 12] 2180/9 A 1 22.0 16
2021-07-28 2021-07-28 Boden-2 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 1660/9 A 0 28.0g 28
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-6 Ros Son* Ros Son*   [h 6] 2180/9 B 0 29.2 36
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-1 M.P.Vega M.P.Vega   [s 3] 2140/2 C 0 g 109
2021-07-15 2021-07-15 Boden-3 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 1640/6 A 1 26.6 22
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 12] 1640/10 C 0 20.6 140
2021-07-02 2021-07-02 Lycksele-7 M.P.Vega M.P.Vega   [s 3] 1640/5 B 3 39.6g 43
2021-06-28 2021-06-28 Solänget-5 Ros Son* Ros Son*   [h 6] 2160/3 C 6 27.7 147
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-5 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 1640/7 A 2 25.7 59
2021-06-26 2021-06-26 Skellefteå-2 Lykkje Silje* Lykkje Silje*   [s 5] 1640/5 D 0 31.8g 103
2021-06-19 2021-06-19 Boden-2 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2640/6 A 0 29.8g 44
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-1 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 2140/5 A 5 30.1 51
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-8 Lykkje Silje* Lykkje Silje*   [s 5] 2180/8 A 7 34.7g 22
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-7 Backegrabben Backegrabben   [h 3] 1640/10 B 7 38.1g 28
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-5 Ros Son* Ros Son*   [h 6] 1660/15 A 4 97
2021-05-31 2021-05-31 Skellefteå-5 M.P.Vega M.P.Vega   [s 3] 2140/3 C 0 g 25
2021-05-31 2021-05-31 Skellefteå-2 Lykkje Silje* Lykkje Silje*   [s 5] 2140/1 A 4 30.4 25
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 12] 1640/4 C 0 g 67
2021-05-25 2021-05-25 Dannero-2 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 2160/7 C str
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-5 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2660/7 B 2 26.8 25
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-5 Ros Son* Ros Son*   [h 6] 2160/10 D 0 26.9 345
2021-05-16 2021-05-16 Hagmyren-3 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 2140/8 A 2 31.2 125
2021-05-15 2021-05-15 Umeå-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 12] 1640/4 B 2 20.6 81
2021-05-10 2021-05-10 Solänget-6 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 1640/7 A 3 31.2 31
2021-05-01 2021-05-01 Solänget-6 Guli Orkan Guli Orkan   [v 8] 2140/3 D 0 389
2021-04-29 2021-04-29 Umeå-7 Ros Son* Ros Son*   [h 6] 2140/9 D 0 g 68
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-7 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 2160/14 A 0 g 58
2021-04-20 2021-04-20 Dannero-3 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2680/14 A 1 28.2 30
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 12] 2140/1 B 3 22.0 155
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-2 Backestjärna Backestjärna   [s 6] 2160/15 B 0 g 629
2021-04-09 2021-04-09 Boden-5 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 2140/1 A 5 33.7g 18
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-4 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2640/4 B 1 28.4 76
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-8 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 2160/10 D 4 30.0g 102
2021-03-24 2021-03-24 Bergsåker-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 12] 2160/7 A 0 25.4 16
2021-03-16 2021-03-16 Umeå-5 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2140/9 B 1 31.8 42
2021-03-07 2021-03-07 Umeå-7 Ros Son* Ros Son*   [h 6] 2140/4 C 0 48
2021-03-04 2021-03-04 Östersund-9 Backegubben Backegubben   [h 7] 2140/12 B 0 65
2021-02-23 2021-02-23 Umeå-6 Guli Frodo Guli Frodo   [v 5] 2160/2 B 2 28.8 20
2021-02-14 2021-02-14 Bollnäs-1 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 2140/4 D 1 34.2g 45
2021-02-09 2021-02-09 Umeå-7 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 2160/5 C 1 34.2 33
2021-02-04 2021-02-04 Bergsåker-8 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 8] 2140/3 D str
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-7 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 8] 2140/1 D 3 27.4 91
2021-01-15 2021-01-15 Umeå-2 Lome Titan Lome Titan   [h 4] 1640/1 B 0 g 22
2021-01-07 2021-01-07 Umeå-3 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 8] 1660/13 D 6 27.7 49
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-10 Backegubben Backegubben   [h 8] 2160/12 B 0 29.3 431
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-6 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 1640/5 A 0 g 83
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-2 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2140/3 B 1 31.4 31
2022-12-17 2022-12-17 Romme-6 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 2160/4 D 7 26.0 244
2022-12-14 2022-12-14 Umeå-6 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2180/8 A 2 31.8 45
2022-12-14 2022-12-14 Umeå-3 Backegubben Backegubben   [h 8] 2180/7 B 0 g 91
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-7 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2660/2 C 1 30.4 57
2022-12-06 2022-12-06 Umeå-5 Salah Salah   [v 4] 2180/8 B 2 32.7 17
2022-11-30 2022-11-30 Bergsåker-8 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2140/8 D 0 31.4g 427
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-9 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 2140/1 C 6 25.0 50
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-5 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2160/11 D 0 g 862
2022-11-04 2022-11-04 Umeå-1 Salah Salah   [v 4] 2160/7 D 4 31.9 86
2022-10-29 2022-10-29 Romme-6 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 2140/5 D 2 23.7 358
2022-10-27 2022-10-27 Östersund-5 Backegutten Backegutten   [h 3] 2140/3 B 4 35.0g 31
2022-10-27 2022-10-27 Östersund-2 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2160/12 D 0 g 198
2022-10-21 2022-10-21 Umeå-3 Salah Salah   [v 4] 2160/6 C 3 33.6 64
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-8 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 1640/2 A 0 g 30
2022-10-17 2022-10-17 Bergsåker-5 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2140/9 C 2 30.3 281
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-8 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 2180/14 B 3 26.0 94
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-9 Salah Salah   [v 4] 2160/11 C 5 33.3 112
2022-10-03 2022-10-03 Solänget-5 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 2220/7 B 2 26.2 18
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-9 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 1660/8 B str g
2022-09-11 2022-09-11 Solänget-4 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2160/12 A str
2022-09-10 2022-09-10 Hagmyren-8 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 2180/13 C str
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-8 Backegutten Backegutten   [h 3] 2140/6 C str
2022-08-31 2022-08-31 Östersund-6 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2160/9 C str
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-7 Backegubben Backegubben   [h 8] 2640/12 D 0 25.9 1688
2022-08-27 2022-08-27 Bergsåker-2 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2140/8 A 0 28.4 36
2022-08-26 2022-08-26 Bergsåker-8 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 3180/8 B 2 25.7 139
2022-08-19 2022-08-19 Bollnäs-8 Backegubben Backegubben   [h 8] 1640/5 C 5 22.2 79
2022-08-13 2022-08-13 Solänget-6 Backegutten Backegutten   [h 3] 2140/3 C 2 36.4 17
2022-08-13 2022-08-13 Solänget-1 Guli Bamse Guli Bamse   [v 4] 2180/12 A 7 33.9g 84
2022-08-12 2022-08-12 Umeå-3 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 2660/5 C 4 24.8 116
2022-08-07 2022-08-07 Dannero-8 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2160/5 C str
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-5 Salah Salah   [v 4] 2140/1 C 3 33.2 81
2022-08-06 2022-08-06 Umeå-1 Vinnas Oberon Vinnas Oberon   [v 3] 2160/3 D 0 g 60
2022-08-01 2022-08-01 Solänget-2 Guli Bamse Guli Bamse   [v 4] 2640/1 D 0 g 250
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-11 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2160/3 C 4 33.0g 101
2022-07-31 2022-07-31 Östersund-6 Backegubben Backegubben   [h 8] 1640/3 D 2 21.8 87
2022-07-23 2022-07-23 Solänget-4 Spang Viktor Spang Viktor   [v 8] 2640/12 D 0 298
2022-07-23 2022-07-23 Solänget-3 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2140/5 C 7 33.1g 37
2022-07-21 2022-07-21 Bergsåker-5 Backegubben Backegubben   [h 8] 2140/4 D 0 g 130
2022-07-19 2022-07-19 Skellefteå-6 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 2160/6 C 3 24.6 34
2022-07-12 2022-07-12 Hoting-9 Salah Salah   [v 4] 2040/1 D 2 32.9 47
2022-07-12 2022-07-12 Hoting-4 Spang Viktor Spang Viktor   [v 8] 2480/1 D str
2022-07-11 2022-07-11 Skellefteå-3 Backegubben Backegubben   [h 8] 640/1 D 1 93
2022-07-09 2022-07-09 Hoting-6 Spang Viktor Spang Viktor   [v 8] 2060/7 D 0 33.2 89
2022-07-08 2022-07-08 Lycksele-7 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2160/9 A str
2022-07-08 2022-07-08 Lycksele-4 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 2160/6 C 0 g 36
2022-07-01 2022-07-01 Lycksele-7 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 1640/9 A 2 27.3 23
2022-07-01 2022-07-01 Lycksele-2 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2160/9 C 0 g 86
2022-07-01 2022-07-01 Lycksele-1 Vinnas Oberon Vinnas Oberon   [v 3] 1640/2 C 4 37.3g 37
2022-06-30 2022-06-30 Solänget-6 Salah Salah   [v 4] 2140/3 C 6 34.1 196
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-10 Backegubben Backegubben   [h 8] 3160/9 D 0 g 1438
2022-06-25 2022-06-25 Skellefteå-4 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2140/3 C 5 27.3g 90
2022-06-18 2022-06-18 Boden-8 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 2160/14 C str
2022-06-14 2022-06-14 Solänget-6 Backegubben Backegubben   [h 8] 2160/8 D 4 26.4 50
2022-06-14 2022-06-14 Solänget-4 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 1640/12 A 0 33.5 47
2022-05-26 2022-05-26 Boden-3 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2160/6 A 1 28.8 14
2022-05-24 2022-05-24 Dannero-8 Lugo Lugo   [v 5] 2640/3 D 6 16.2 476
2022-05-24 2022-05-24 Dannero-2 Guli Bamse Guli Bamse   [v 4] 2160/8 D 0 31.8g 196
2022-05-23 2022-05-23 Solänget-7 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 4] 2160/5 C 1 32.5 51
2022-05-23 2022-05-23 Solänget-1 Salah Salah   [v 4] 1660/8 B 2 33.2 147
2022-05-19 2022-05-19 Boden-8 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 8] 1660/9 B 1 25.0 32
2022-05-15 2022-05-15 Dannero-7 Salte Tore Salte Tore   [v 4] 2140/1 D 0 g 69
2022-05-15 2022-05-15 Dannero-6 Lugo Lugo   [v 5] 2140/2 D 4 16.3 726
2022-05-15 2022-05-15 Dannero-5 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2180/9 A 1 28.7 23
2022-05-14 2022-05-14 Umeå-4 Tangen Haap Tangen Haap   [h 13] 1640/5 B 4 21.2 101
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-8 Backegubben Backegubben   [h 8] 2680/12 C 0 g 71
2022-05-07 2022-05-07 Dannero-8 Kruson Kruson   [v 5] 2160/5 B 6 34.6g 21
2022-05-07 2022-05-07 Dannero-3 Åsa Klipp Åsa Klipp   [s 6] 2160/2 B 2 29.4 29
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-6 Backegubben Backegubben   [h 8] 2140/8 C 4 26.1 36
2022-05-02 2022-05-02 Solänget-1 Lugo Lugo   [v 5] 2140/1 D str
2022-04-28 2022-04-28 Boden-9 Guli Bamse Guli Bamse   [v 4] 2140/4 C 4 32.1 40
2022-04-24 2022-04-24 Solänget-4 Guli Bamse Guli Bamse   [v 4] 1640/4 D 3 31.2 84
2022-04-24 2022-04-24 Solänget-1 Salte Tore Salte Tore   [v 4] 1640/2 D 3 35.1 159
2022-04-07 2022-04-07 Umeå-8 M.P.Atlas M.P.Atlas   [h 4] 2160/9 B 3 33.6 29
2022-04-07 2022-04-07 Umeå-5 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2160/7 A 1 31.8 14
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-5 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2160/4 C 2 29.0 59
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-9 Backegubben Backegubben   [h 8] 1640/1 C 0 g 41
2022-03-20 2022-03-20 Romme-9 Backegubben Backegubben   [h 8] 1640/1 D 0 g 30
2022-03-15 2022-03-15 Bergsåker-2 M.P.Atlas M.P.Atlas   [h 4] 2140/9 D 2 32.9 107
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-8 Backegubben Backegubben   [h 8] 2180/10 B 0
2022-03-13 2022-03-13 Umeå-1 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2180/10 B 0
2022-03-02 2022-03-02 Bergsåker-2 Backegubben Backegubben   [h 8] 2140/8 C 2 25.4 75
2022-02-25 2022-02-25 Bergsåker-2 Guli Frodo Guli Frodo   [v 6] 2180/13 C 0 29.7 349
2022-02-25 2022-02-25 Bergsåker-4 Guli Bamse Guli Bamse   [v 4] 2160/9 C 1 33.8 123
2022-02-22 2022-02-22 Östersund-8 Salah Salah   [v 4] 2140/1 A 0 g 15
2022-02-19 2022-02-19 Bergsåker-9 Backegubben Backegubben   [h 8] 2140/1 D str
2022-02-03 2022-02-03 Bergsåker-6 Salah Salah   [v 4] 2140/2 B 0 g 22
2022-02-01 2022-02-01 Umeå-6 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2160/10 B 1 32.8 17
2022-02-01 2022-02-01 Umeå-3 Lugo Lugo   [v 5] 1640/9 C 0 g 337
2022-01-29 2022-01-29 Östersund-4 Backegubben Backegubben   [h 8] 2680/14 C 4 28.1 196
2022-01-20 2022-01-20 Umeå-7 Salte Tore Salte Tore   [v 4] 2160/6 B 0 g 35
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-11 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2160/10 B 1 33.2 25
2022-01-16 2022-01-16 Östersund-3 Guli Bamse Guli Bamse   [v 4] 2160/11 D 0 g 82
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-6 Backegubben Backegubben   [h 8] 2140/5 D 2 26.2 441
2022-01-10 2022-01-10 Bergsåker-5 Salte Tore Salte Tore   [v 4] 2160/9 B 2 36.8g 48
2022-01-07 2022-01-07 Umeå-6 Backegubben Backegubben   [h 8] 2140/4 D 0 g 183
2022-01-04 2022-01-04 Bergsåker-10 M.P.Atlas M.P.Atlas   [h 4] 1660/15 D str
2022-01-04 2022-01-04 Bergsåker-6 Backegrabben Backegrabben   [h 4] 2140/2 C str
2023-12-16 2023-12-16 Bollnäs-1 Backegutten Backegutten   [h 4] 2140/11 A 0 88
2023-12-15 2023-12-15 Umeå-8 Reime Blesen Reime Blesen   [h 5] 2180/5 B 0 g 149
2023-11-23 2023-11-23 Umeå-7 Guli Robben Guli Robben   [v 3] 2160/3 D 0 g 111
2023-11-23 2023-11-23 Umeå-4 Backegutten Backegutten   [h 4] 1640/4 C str
2023-10-17 2023-10-17 Bergsåker-2 Backegutten Backegutten   [h 4] 2140/8 A 0 33
2023-10-15 2023-10-15 Hagmyren-4 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 2640/3 C 4 25.0g 71
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-6 Reime Blesen* Reime Blesen*   [h 5] 2180/9 A 0 26.9 69
2023-10-08 2023-10-08 Solänget-1 Backeballerina Backeballerina   [s 3] 2640/4 B 0 g 54
2023-09-17 2023-09-17 Dannero-2 Guli Malkin Guli Malkin   [v 3] 2160/6 D str
2023-09-12 2023-09-12 Bergsåker-5 Backegutten Backegutten   [h 4] 2140/4 C 0 g 48
2023-09-04 2023-09-04 Solänget-10 Backegutten Backegutten   [h 4] 1640/7 A 2 27.0 24
2023-09-04 2023-09-04 Solänget-3 Guli Robben Guli Robben   [h 3] 2140/4 D 0 g 116
2023-09-01 2023-09-01 Skellefteå-2 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 1640/3 B 1 22.3 14
2023-08-25 2023-08-25 Bergsåker-10 Backegrabben Backegrabben   [h 5] 2140/6 B str
2023-08-22 2023-08-22 Solänget-7 Backegutten Backegutten   [h 4] 2160/10 A 4 30.5g 22
2023-08-22 2023-08-22 Solänget-5 Backeballerina Backeballerina   [s 3] 1660/7 A 1 30.5 29
2023-08-22 2023-08-22 Solänget-2 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 2300/11 A 4 24.1g 20
2023-08-10 2023-08-10 Solänget-7 Backetor Backetor   [h 3] 2140/2 D 0 g 99
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-9 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 2240/14 A 3 22.9 62
2023-08-06 2023-08-06 Dannero-7 Backeballerina Backeballerina   [s 3] 2140/7 D 0 29.8g 1038
2023-07-24 2023-07-24 Dannero-8 Backeballerina Backeballerina   [s 3] 2140/4 C 3 31.4 186
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-8 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 2180/7 B 2 22.9 37
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-5 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 5] 2140/12 D 0 1098
2023-07-12 2023-07-12 Solänget-1 Backeballerina Backeballerina   [s 3] 2140/5 D 3 31.5 127
2023-07-08 2023-07-08 Hoting-2 Backeballerina Backeballerina   [s 3] 1660/2 C 0 g 38
2023-07-05 2023-07-05 Solvalla-4 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 2140/5 C 1 22.3 47
2023-06-26 2023-06-26 Solänget-5 Backeballerina Backeballerina   [s 3] 2140/1 C 0 g 56
2023-06-26 2023-06-26 Solänget-1 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 5] 2680/11 B 0 g 72
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-10 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 3180/10 B 1 27.1 51
2023-06-24 2023-06-24 Skellefteå-1 Backegutten Backegutten   [h 4] 2140/1 C 0 13
2023-06-12 2023-06-12 Solänget-2 Backegrabben Backegrabben   [h 5] 2160/5 A 0 g 49
2023-06-10 2023-06-10 Östersund-2 Backegutten Backegutten   [h 4] 2140/9 C 2 26.5 34
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-9 Backegubben Backegubben   [h 9] 2660/4 C 0 g 22
2023-06-06 2023-06-06 Solänget-7 Backeballerina Backeballerina   [s 3] 2140/1 D 1 36.8 31
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-5 Backegubben Backegubben   [h 9] 2180/10 C 0 27.8g 226
2023-06-02 2023-06-02 Umeå-3 Snärtjerv Snärtjerv   [v 6] 2160/12 A str
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-4 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 2140/10 C str
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-3 Backegrabben Backegrabben   [h 5] 2140/1 D 4 25.3 238
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-9 Backegubben Backegubben   [h 9] 2160/7 B str
2023-05-16 2023-05-16 Östersund-6 Backegutten Backegutten   [h 4] 2140/13 A 1 31.0 27
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-9 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 1640/3 D 5 21.6 1120
2023-05-13 2023-05-13 Umeå-4 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 5] 2640/5 D str
2023-05-06 2023-05-06 Solänget-8 Snärtjerv Snärtjerv   [v 6] 2140/1 C 1 34.5 13
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-7 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 2160/9 D 2 25.0 116
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-3 Backegrabben Backegrabben   [h 5] 2180/12 C 0 g 182
2023-04-16 2023-04-16 Dannero-2 Snärtjerv Snärtjerv   [v 6] 2140/3 B 1 34.5 15
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-8 M.P.Atlas M.P.Atlas   [v 5] 2660/8 C str
2023-03-23 2023-03-23 Umeå-6 Bokli Rapp N.O. Bokli Rapp N.O.   [h 9] 2160/7 B 4 25.0 188
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-10 Salah Salah   [v 5] 1640/3 D 0 g 50
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-5 Backegutten Backegutten   [h 4] 2180/8 A 1 30.8 18
2023-03-15 2023-03-15 Bergsåker-6 Backegubben Backegubben   [h 9] 2140/8 D str
2023-03-15 2023-03-15 Bergsåker-4 Backegrabben Backegrabben   [h 5] 1640/2 D 0 g 37
2023-03-10 2023-03-10 Östersund-6 M.P.Atlas M.P.Atlas