Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


V75 Champions, tidigare V75 Mästaren, är en traditionsfylld tävling där det gångna årets 15 mest framgångsrika kuskar inom..


V75 Champions, tidigare V75 Mästaren, är en traditionsfylld tävling där det gångna årets 15 mest framgångsrika kuskar inom V75-spelet gör upp.
I år har man breddat kuskmatchen från ett till hela sex lopp.
Det innebär att lördagen på Solvalla kommer att se samma kuskar i alla avdelningar utom en – där de främsta lärlingarna istället gör upp.
Eller i alla fall nästan samma kuskar.
Eftersom två V75-lopp inte lyckades locka fulla startfält så fick några kuskar kliva åt sidan.
Värst drabbad blev Per Lennartsson som missade två uppsittningar och således bara kör fyra V75-avdelningar.
- Det var lite tråkigt förstås, men man får vara glad åt de man får köra. Det är fina hästar och stora pengar, speciellt som jag inte kör så mycket åt andra tränare nuförtiden, säger Per Lennartsson som i princip fixade sin biljett till V75 Champions helt utan hjälp.
Tio av fjolårets tolv V75-segrar togs nämligen med egentränade hästar.
På bara 34 starter.
- Det måste vara ganska unikt. Ibland kan man få fram en häst som vinner sju-åtta V75-lopp en säsong och komma med den vägen, men det här var spritt över fem hästar och visar att vi trots få starthästar har ganska bra bredd i stallet.
Ännu mer anmärkningsvärda blir resultaten när man tittar på oddsen.
Bland vinnarna fanns Nappa Scar till 77 gånger pengarna, samt segrar för Order to Fly till 41, 18 respektive 11 gånger insatsen.
Översatt i pengar gav varje spelad hundralapp på en Per Lennartsson-tränad V75-häst under fjolåret 524 kronor tillbaka. Eller 14 430 kronor i nettovinst om man spelade 100 kronor på alla.
- Det är egentligen helt sjukt bra resultat. Vi hade verkligen marginalerna med oss, samtidigt är jag stolt och glad att det lyckades. Just framgångarna på V75 var höjdpunkten för stallet förra året.

Mer jobb med färre hästar
Vad tycker om det nya upplägget för V75 Champions?
- Om man ska se det ur ett tävlingssammanhang så är det mer rättvist. Nu blir en kuskmatch aldrig riktigt rättvis hur man än vänder och vrider på det, speciellt inte sådana där en del har möjlighet att välja hästar.
Hur jämför du V75 Champions med andra kuskmatcher du har kört?
- Oftast är det tre-fyra lopp, många gånger på vanliga dagar på småbanor. Det är väl inte så spännande alltid. Nu är det V75 med hästar av högsta kvalitet och jättepengar. Det är helt unikt. Jag kan inte tänka mig att det finns någon kuskmatch i hela världen som har den här kvaliteten på hästar och sådana prispengar.
Du säger att du inte kör lika mycket åt andra tränare numera, skulle du vilja det?
- Det är väldigt sällan jag åker på en tävlingsdag när jag inte har egna hästar med. Jag fokuserar på stallets hästar i första hand. Är jag på plats en tävlingsdag är det självklart att jag gärna kör åt andra, men jag varken orkar eller har tid att köra lopp fem-sex kvällar i veckan.
- När vi hade ett stall på 100-120 hästar, då hade vi personal som skötte det mesta. Försteman och hovslagare. Nu är vi sex personer som jobbar och jag skor i princip alla hästar själv.
Så du jobbar mer med 40 hästar jämfört med 120?
- Ja, betydligt mer. Det är fem fulla arbetsdagar plus helger. Men jag är typen som hellre är i stallet än sitter hemma och pillar mig i naveln så det passar mig bra.
Är det roligare med ett mindre stall?
- Ja, definitivt. Jag älskar att vara varje häst nära, att känna varje häst. Det kan man inte göra med 150 hästar i träning, vad folk än säger. Det blir mer en industri på något sätt. Men sedan gör ju ett stort stall att man vinner fler lopp och blir mer hyllad.
Så du längtar inte tillbaka till att träna över 100 hästar?
- Det var jättehäftigt på sitt sätt. Men jag har alltid gillar att arbeta med unghästar. Och har man 120 starthästar och 40 unghästar så måste man delegera ut arbetet. Nu kan jag vara med i varje träningsjobb med varje unghäst, det gillar jag.

Nytt stjärnskott från Serbien
Av Lennartssons fyra styrningar kommer en från det egna stallet och är således sett till resultaten i fjol extra intressant.
Det handlar om en häst med synnerligen ovanlig bakgrund, född i Serbien och med sina flesta resultat från Ungern kom Euklid A.T. (V75-2) i Per Lennartssons vård i november.
Resultatet hittills är fläckfritt, två segrar på två starter vilket inbringat 70 000 kronor.
Mer än vad hästen hade tjänat på sina tidigare 24 starter, trots nio vinster.
Hur fick du tag i den här hästen?
- Det var ägaren som skickade melj och frågade om jag var intresserad av att prova två hästar. Jag tror att han hade sneglat på Jager Oaks (som också är född i Serbien och bland annat vann V75-lopp i fjol reds. anm.) och tyckte att de här också hade kvaliteter att duga i Sverige. Jag svarade att jag givetvis ville prova, sedan körde de upp hästarna.
Är det något som är annorlunda med hästar från mindre travnationer?
- Det jag kan säga, i alla fall de jag har fått därifrån, är att de inte är lika genomtränade, de har inte samma fysik. Det har krävts tre månaders uppträning för att bli startklara med svenska förhållanden. Å andra sidan har de mycket löprutin i förhållande till intjänade pengar.
Vad har du fått för intryck av honom?
- Han hade inte imponerat i träningen inför debuten så jag visste inte alls var jag hade honom. Vi hamnade i rygg på ledaren och han kändes jättefin. Luckan kom 40 meter före mål och då verkligen störtdök han, på fem steg tog han en längd, det var anmärkningsvärt. Då kände jag att det finns väldigt mycket spring i hästen.
- Jag var bortrest i andra starten, men Örjan lät väldigt nöjd och sa att det fanns mycket krafter kvar i mål.
Det blir första starten med svensk voltstart, hur ser du på det?
- Han borde klara det, även om jag har svårt att se att han bara ska flyga till ledningen. Det är inte känslan, även om han är kvick i fötterna. Från spår sex måste man kunna vända snävt och det vet jag inte hur han hanterar.
Ska ni träna på det i veckan?
- Det var inget jag hade tänkt, men när du säger det så kanske jag ska prova att vända med honom en extra gång. Han ska ändå gå ett jobb på rundbanan.
Vill du köra i spets om du kommer dit?
- Det kan jag absolut tänka mig, även om jag inte alls vet hur han fungerar i den positionen. Grejen med den här hästen är att han är fantastiskt snabb, så får vi se hur vi kan utnyttja det.
Ändrar du något?
- Nej, det blir fortsatt öppet huvudlag och vanlig vagn.
Tror du på seger?
- Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro. Jag vill se hur han duger mot den här typen av hästar, det är ju betydligt tuffare än vad han har mött. Men det är klart att jag hoppas att han kan hävda sig.
Av övriga styrningar är Lennartsson bara bekant med 12 Radjah d’Inverne (V75-5) som han slutade oplacerad bakom i ett långlopp i november.
- Han kändes stark som sjutton, men sedan gick han rakt in i väggen på några steg. Det var inte normalt och hästen måste ha varit sjuk den dagen. Men jag har sett att han har gått jättebra efteråt så det ska bli spännande, det var en riktigt fin häst att köra.
Hur stort vore det för Per Lennartsson att bli V75-champion?
- Det vore kul. Som med allt annat, är man med och tävlar vill man vinna. Men jag somnar nog gott på kvällen även om det skulle gå dåligt.

Robin Johansson, Kanal 75Tidigare så stressade och osäkre Titan Brodde (V86-8) har hittat hem. För ett halvår sedan valde amatörlicensierade Stefan Öhman..


Tidigare så stressade och osäkre Titan Brodde (V86-8) har hittat hem. För ett halvår sedan valde amatörlicensierade Stefan Öhman att själv ta över träningen av hästen och efter det har Titan Brodde gått från klarhet till klarhet.
- Det är ju nästan som en saga. Att det är en bra häst har vi vetat hela tiden men nu har alla pusselbitar hamnar på rätt plats, säger Eskilstunatränaren.
Inte en enda galopp och sju segrar på elva starter är Titan Broddes facit sedan han kom hem. Innan flytten hade han galopperat i åtta av tretton lopp.
- Man ska aldrig säga aldrig för han har fortfarande det där i sig, men han har mognat och är lugnare och finare hemma också. Han var ganska hetsig förut men nu är han lugn och harmonisk. Han verkar trivas med tillvaron och fortsätter att utvecklas. Hur långt det sedan bär vet man aldrig men jag hoppas och tror att det bär till gulddivisionen, även om det är långt dit.

”Bra chans oavsett löpningsförlopp”
I sin senaste start var Titan Brodde med i en snabb öppning innan han övertog ledningen 900 meter från mål. Från spets höll han sedan undan till säker seger med ett huvuds marginal.
- Han hade han inte startat på över sex veckor och bara tränar på hemma efter lite strul. Han fick aldrig vila under vägen och gjorde ett kanonlopp, säger Öhman och fortsätter:
- Han behövde det loppet och det känns i jobben efteråt att han har höjt sig ett snäpp. Han är superfin och borde ha toppchans på onsdag.
Det enda som egentligen talar emot Titan Brodde inför starten på Solvalla är att han lottades till spår 8 bakom startbilen. Men i december vann han i V75 från just det utgångsläget över aktuella distansen 1 640 meter, så förutsättningarna är inget som för Stefan Öhman att hänga läpp.
- Det är väl inte den klassen på det här loppet men spår 8 är aldrig roligt. Som han känns i jobben efter senast så tror jag ändå att det ska kunna gå vägen. Han tål att göra jobb själv och jag tror att Örjan (Kihlström) laddar framåt. Han provade att köra lite från start senast och då öppnade hästen riktigt bra. Nu kanske han får överta ledningen efter första 500 för jag kan inte tänka mig att någon vill svara ut honom.
Värsta motståndaren på pappret har Titan Brodde i Etosha Boko. Även han återkom efter tävlingsuppehåll senast och han utmanade om segern efter att ha snuvat Titan Brodde på ledningen, släppt och sedan fått lucka på upploppet. Etosha Boko kan mycket väl komma till ledningen på nytt.
- Jag skulle tro att de vill släppa ledningen med Etosha Boko. Han var jättebra senast men vår har höjt sig ett snäpp sedan dess. Det kanske Etosha Boko också har gjort, men normalt borde Titan Brodde ha bra chans oavsett löpningsförlopp.

Formstarkt skrällbud
Titan Brodde kommer bli favorit i sitt lopp. Det kommer inte hans stallkamrat Creme Fraiche (V86-4) bli. Hon är segerlös efter 40 starter men när hon senast gjorde comeback efter ett halvårs skadeuppehåll lämnade hon ett positivt besked.
- Uffe (Ohlsson) var jättenöjd med henne efter galoppen senast. Han körde ett rejält jobb med henne och hon visade sig riktigt formstark och var inte trött efteråt. Med den genomköraren har hon säkert höjt sig ett rejält snäpp. Frågan är om hon trampar iväg från spår 7 men sköter hon sig tror jag att hon är ett roligt platsbud.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 34-30-262. Jorma Kontio, Solvalla, 24-16-143. Carl Johan Jepson, Färjestad, 20-25-244. Stefan Söderkvist..


Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 34-30-26
2. Jorma Kontio, Solvalla, 24-16-14
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 20-25-24
4. Stefan Söderkvist, Åby, 19-12-8
5. Örjan Kihlström, Solvalla, 18-19-18
6. Robert Bergh, Åby, 18-7-4
7. Kaj Widell, Solvalla, 17-10-11
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 16-7-5
9. Kim Eriksson, Mantorp, 15-13-5
10. Peter Ingves, Halmstad, 14-7-11
11. Erik Adielsson, Solvalla, 13-9-7
12. Ulf Eriksson, Bollnäs, 12-11-13
13. Johnny Takter, Jägersro, 12-10-8
14. Christoffer Eriksson, Jägersro, 11-11-12
15. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 11-11-10
(Siffor till och med 18 februari)

Robin Johansson, Kanal 75


I OS-hockeyn blev det 3-1 till Sverige. Några timmar senare kom den finska revanschen i det första av de två årliga kallblodsloppen p&ari..


I OS-hockeyn blev det 3-1 till Sverige.
Några timmar senare kom den finska revanschen i det första av de två årliga kallblodsloppen på Vincennes.
I en tät upploppsduell lyckades nämligen smygkörde Josveis och Antti Ojanperä snuva tappre Jan-Olov Persson-tränade Tand Tuff, som hade gått en rejäl slutrepa till grepp från tredje par utvändigt för gästkörande Jean Philippe Monclin.
Det innebar den första finska segern i något av de två årliga kallblodsloppen i Paris sedan 2012.
Tiden för vinnaren blev 1.25,3/2 100 meter autostart och belöningen nästan 100 000 kronor.

Flera galopper
För övriga svenskar gick det sämre.
Jörgen Westholm och Eldvin galopperade under attack i början av slutsvängen och samma öde drabbade Hallsta Vinnex och Magnus O Jonsson i utgången av densamma.
Gustav E. och Henrik Svensson knep fjärdepriset från tredje par invändigt, knappt slagna av finske Mökin Tähti – fältets minst spelade häst.
För de betrodda norrmännen blev det platt fall sedan favoritspelade Ask Eld galopperat från start och Sondre Jerkeld lyckats bäst som femma.
På torsdag drabbas de tolv exotiska gästerna från norr åter samman i Paris.

Seger för Westholm
Jörgen Westholm behövde emellertid inte lämna Vincennes tomhänt då han i loppet innan styrt sin franskfödde femåring Diaghilev till första segern på den franska nationalarenan. En triumf värd drygt 150 000 kronor på tiden 1.13,6/2 100 meter autostart.
Dagens huvudattraktion Criterium des Jeunes för treåringar gick till Frederic Prat-tränade stoet Folelli efter en vaken styrning av Alexandre Abrivard som slank ner i ledarryggen kilometern från mål och spurtade förstapriset på nästan 900 000 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Några 15 miljoner till en ensam vinnare blev det inte.Men väl dryga halvmiljonen till 14 vinnande system under söndagens GS75-tävlingar fr&..


Några 15 miljoner till en ensam vinnare blev det inte.
Men väl dryga halvmiljonen till 14 vinnande system under söndagens GS75-tävlingar från Halmstadtravet.
Noterbart var att våra nordiska grannar tog nästan halva åttarättspotten då tre system från vardera Norge och Finland prickade alla rätt.
Bland de åtta vinnande svenska systemen förtjänar ett särskilt omnämnande, nämligen det som lämnades in på atg.se till en kostnad av 20 kronor och fick 526 414 kronor tillbaka.
Bland de finska fanns en likvärdigt system, 28 rader belönades med 522 356 kronor.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 2140/1 0 g 1650
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/4 str 126
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-7 Lottmar Lottmar   [v 8] 2140/1 0 30.4 363
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Superinga Superinga   [s 4] 2640/6 str
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Lottmar Lottmar   [v 8] 2140/12 str
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-1 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 2140/6 str
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 1640/4 2 28.8 34
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 1680/12 8 35.0g 599
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2640/5 1 29.9g 24
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-5 Superinga Superinga   [s 4] 2140/6 0
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/1 3 27.5 354
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-8 Lottmar Lottmar   [v 8] 1680/6 6 27.7 18
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 6] 2640/1 2 26.0 17
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-2 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/9 4 27.7 204
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-2 Superinga Superinga   [s 5] 2140/10 C 0 17.9 112
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-3 Superinga Superinga   [s 5] 2640/9 B 4 20.5 52
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/9 A 6 29.6 45
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2160/15 B 6 33.1 89
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/9 C 0 280
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/15 A 3 24.9 20
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/8 A 6 29.6 268
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-3 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/2 C 5 32.2 50
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-3 Superinga Superinga   [s 5] 2140/12 C str
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-2 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/9 A 1 25.0 13
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 2160/15 A 1 34.2 36
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2148/1 B 0 31.2 19
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Superinga Superinga   [s 5] 2168/8 A 1 17.2 22
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2680/6 C 0 g 800
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 Lottmar Lottmar   [v 9] 1640/1 D 0 25.8 304
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-4 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/1 C 6 27.6 188
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-9 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2148/5 D 5 26.2 1227
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/6 B 3 28.3 50
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Superinga Superinga   [s 5] 2160/13 A 2 16.9 253
2016-09-15 2016-09-15 Boden-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/6 A 1 25.8 11
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/9 C 4 28.8 416
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 1660/6 D 3 36.4g 15
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 3180/13 A 0 g 27
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Superinga Superinga   [s 5] 2140/3 C 0 16.3 662
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/3 D 6 27.9 849
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/1 C 3 30.6 88
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/3 D 0 32.6g 64
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-6 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/8 B 6 27.5 226
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 1640/2 D 0 g 37
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/9 A 4 26.4 28
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2180/7 C 4 32.9 55
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/1 C 0 29.3 193
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2240/14 A 3 23.0 19
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2168/9 A 1 28.4 30
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1646/2 D 8 33.3g 121
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-9 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1646/7 D 0 g 210
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-6 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2650/1 C 4 28.4 121
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Superinga Superinga   [s 5] 2140/7 D str
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-4 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/9 C 0 g 475
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/6 D 0 g 487
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/6 C 1 22.2 31
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/8 B 3 28.7 116
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/4 D 1 32.8 23
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Lottmar Lottmar   [v 9] 1640/5 B 2 24.8 64
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/9 B 1 23.1 20
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/1 B 0 g 75
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/9 A 2 29.1 14
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2180/7 C 0 g 351
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/10 D 2 37.5 25
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/10 A 2 29.4 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/1 D 0 g 106
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/2 A 1 25.0 25
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Superinga Superinga   [s 5] 2140/4 B 4 16.1 82
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/5 C str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/6 D 2 35.9 68
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Lottmar Lottmar   [v 9] 2140/7 A 4 36
2016-06-03 2016-06-03 Romme-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2180/15 A 3 28.4g 68
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Lottmar Lottmar   [v 9] 2140/1 C 3 24.8 68
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/1 A 4 26.1 15
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-9 Superinga Superinga   [s 5] 2160/14 A 7 16.0 122
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/2 B 4 27.0 59
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2180/12 A 5 24.1 24
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-4 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/4 D 4 27.9 738
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/4 A 1 25.4 21
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-9 Superinga Superinga   [s 5] 2160/13 B 3 15.7 124
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/7 B 0 30.6g 63
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-8 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1686/9 C str
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-5 Lottmar Lottmar   [v 9] 2650/3 C 6 29.5 153
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2680/11 A 1 29.1 29
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1660/2 D 0 g 79
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/10 A 2 29.3 62
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/7 B 3 27.6 200
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Superinga Superinga   [s 5] 2160/6 B 1 16.6 124
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2160/7 A 3 25.4g 13
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 Superinga Superinga   [s 5] 2168/5 B 4 18.6 54
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-5 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2148/2 D 0 g 60
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/7 C 1 28.4 15
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/12 D 5 28.6 935
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Superinga Superinga   [s 5] 2160/15 A 5 17.6g 141
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/12 A 2 30.9 16
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2160/12 A 1 24.8 21
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Lottmar Lottmar   [v 9] 2680/11 A 5 28.3 251
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-5 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/4 C 1 30.5 16
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2140/5 C 5 35.0 43
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-5 Superinga Superinga   [s 5] 2140/10 A 3 17.6 33
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/4 A 4 34.5 20
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/6 A 1 31.1 14
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2140/3 C 1 34.7 121
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/12 A 3 30.2 113
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-4 Superinga Superinga   [s 6] 2140/12 D 0 18.1 420
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2660/14 A 1 30.6 40
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2180/15 A 5 31.1 115
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/3 D 0 g 112
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-6 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/1 D 0 g 149
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Superinga Superinga   [s 6] 2160/10 C 7 19.1 197
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2660/8 C str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-6 Backegubben Backegubben   [h 3] 1660/11 B str
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2160/7 D 0 332
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/2 C 0 29.7g 251
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Backegubben Backegubben   [h 3] 2180/8 C 4 31.3 89
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/6 C str
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 3160/10 A 0 30.3 16
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/4 B 0 g 57
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/4 D 6 39.2g 90
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/6 A 5 22.9g 115
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/10 C str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2140/7 C 6 20.8g 174
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2660/5 A 1 24.7 15
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 3200/15 A 2 24.6 39
2017-08-24 2017-08-24 Boden-5 Backegubben Backegubben   [h 3] 2180/8 B 2 32.0 15
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-7 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/9 C 0 g 72
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 1660/6 B 0 g 47
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-6 Berglund Oda Berglund Oda   [s 3] 2140/7 B 0 31.3 826
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-8 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/6 C 3 34.8g 27
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-6 Classic Love Classic Love   [s 4] 2160/8 C str
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2660/9 C str
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-5 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2180/3 D 0 g 788
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-2 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2160/13 A 3 33.9 75
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/2 A 3 20.2 38
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Backegubben Backegubben   [h 3] 1660/12 A 1 32.6g 23
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 1640/9 C 6 26.4 43
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2200/7 B 3 30.8 178
2017-06-17 2017-06-17 Boden-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2160/10 A 2 24.4 22
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/7 D 1 31.3 41
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/7 D 3 33.0 65
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Guli Munter Guli Munter   [v 4] 1660/13 C 0 36.5 625
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-7 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2160/12 A 5 33.5 51
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/3 A 0 30.9g 72
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-4 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/5 D 0 g 133
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-2 Backegubben Backegubben   [h 3] 2160/7 D 2 35.4 41
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-11 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/9 C 5 19.3 444
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/5 A 3 28.6 41
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-9 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/7 C 1 37.0 17
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/4 C 1 36.0 19
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 1640/10 A 6 15.2 71
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2140/8 A 1 24.8g 21
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2160/6 A 1 24.1 18
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/4 B 3 22.6 44
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1660/10 A 0 g 22
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/6 B 0 g 97
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-1 Berglund Oda Berglund Oda   [s 3] 2140/1 D 3 37.1 33
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/1 C 6 28.0g 35
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/1 C 3 19.5 41
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 2160/12 D 0 37.7 80
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/5 B 0 30.9g 105
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-11 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/1 D 1 35.4 18
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/1 D 1 28.6 62
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 1640/2 D 2 37.6g 108
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2160/6 B 0 35.0g 19
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Lottmar Lottmar   [v 10] 1680/12 C 0 g 441
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-4 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 4] 2160/10 C 6 35.6g 32
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/10 A 1 30.0 15
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/12 A 6 29.9g 55
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-1 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 1640/8 D 5 37.0 93
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/6 A 1 23.3 14
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/5 D 0 g 252
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Norm Maja Norm Maja   [s 5] 2180/8 B 0 g 94
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/9 D 5 36.4 115
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1680/9 A 1 29.4 16
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2680/6 A 5 30.0g 65
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2160/8 A 1 30.7g 32
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/3 B 4 20.7 98
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/4 D 5 39.3 79
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2160/12 A 2 29.8 31
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Möller Jerka Möller Jerka   [s 5] 2160/6 D 0 28.3 320
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-2 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/4 D 0 34.7 277
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-7 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2140/1 D str
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-10 Möller Jerka Möller Jerka   [s 5] 1640/1 C 0 g 132
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-3 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/5 C 4 35.9 107
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 4] 1640/1 D 0 g 138ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se