V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-4 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2660/3 C

Nyheter för travkusk


Han började säsongen i silverdivisionen.Han avslutar den som svensk mästare och kung på V75.Very Kronos satte en magnifik slutpunkt fö..


Han började säsongen i silverdivisionen.
Han avslutar den som svensk mästare och kung på V75.
Very Kronos satte en magnifik slutpunkt för sitt 2020 genom att krossa konkurrenterna i Legolas Minne på Åbytravet.
- Man har hållit honom så högt så länge. Det är skönt att det äntligen har lossnat, konstaterade Svante Båth sedan han sett sin nya stjärna mosa konkurrenterna den tunga vägen.
Att få sitt genombrott som sexåring är inte vanligt.
Men när det gäller Very Kronos har väl inte frågan varit om utan när han ska kliva in i den yppersta eliten.
Det dröjde till hösten och vintern 2020, men när Svante Båths ständige snackhäst gör bokslut för sin sexåringssäsong gör han det som en av landets största stjärnor.
Lördagens lopp blev nästan en kopia på förra helgens maktdemonstration.
Då styrdes Very Kronos fram utvändigt om Cyber Lane och reglerade denne.
Den här gången hette ”offret” Disco Volante som pressades trött redan på sista bortre långsidan varpå Very Kronos kunde brisa till sin tredje raka triumf på V75.
- Jag är mer och mer nöjd med honom. Man är väl alltid lite spänd när han tävlar, men det har blivit bättre och bättre. Nu får han ta det lite lugnt över vintern, konstaterade Båth medan Adielsson fyllde i:
- Det är verkligen en åktur varje gång med den här hästen och nu på slutet har det varit roliga åkturer. Han har blivit så otroligt mycket förnuftigare. När han är bra är det magiskt att sitta bakom. Det ska bli superspännande nästa år.

”En av de mest extrema jag har haft”
En annan häst som går ett spännande 2021 till mötes är Vikens High Yield. Skotvånget hindrade inte Robert Berghs förvandlingsnummer från att dominera silverdivisionen sedan han släppts till favoritpositionen av spelfavoriten Night Brodde.
- Tittar man på hans exteriör, det är en av de mest extrema jag har haft. Det är som fransmän som vunnit Elitloppet, man förstår inte hur det kan bli sådana varelser. Det finns hur mycket fysik i honom som helst så det kommer säkert mer växlar, konstaterade Bergh efter spetsviktorian.

Släppte tre gånger
Att ge ifrån sig ledningen var temat för dagen och Carl Johan Jepson provade receptet tre gånger om.
Det började med Alhambra Mail som tog över via en tung inledning i spåren, släppte till favoriten Kantens Rose, och sluggade sig främst i en repris från Axevalla-segern på V75 i december i fjol. Magnus Dahlén tränar fyraåringen som segrat i nio av tolv starter på svensk mark.
Lika lyckosamt blev det bakom Helena Edlunds Beartime, som släppte till en annan Bergh-favorit i Speedy Tilly och upprepade bedriften från denna tävlingsdag i fjol via en sylvass slutstöt på open stretch.
Något hattrick blev det emellertid inte sedan Jepson pangstartat till spets bakom Stepping Moneyboy, svarat ut storfavorit Behind Bars och istället överlåtit kommandot till tysktränade Ol Dono Lengai.
Den senare hade nämligen kraft att gå undan för Peter Ingves och ge Josef Franzl ännu en triumf på svenska V75.

Reste inte förgäves
Dagens mest långväga gäst torde varit Pär Ländin som styrde dryga 70 mil från Sundsvall med sin egenuppfödde Axel Ruda.
Och det var verkligen inte förgäves.
Magnus A Djuse serverade en optimal smygare från innerspår varpå fältets enda treåring kunde växla ner sina mer garvade konkurrenter.
- Det var perfekt att det blev lite körning och att vi inte behövde vara med utan kunde följa med bakom. Jag följde med ut och fick bra fart då, det hade nog blivit svårt om vi väntat på open stretch, kommenterade segerkusken.
Björn Goop och Beauty Wind kompletterade en favoritfylld omgång där sju rätt på V75 betalade 10 567 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


ATG och Svensk Travsport samlar årligen in miljoner till forskningen i kampen mot prostatacancer.Under november tävlade landets travbanor om att saml..


ATG och Svensk Travsport samlar årligen in miljoner till forskningen i kampen mot prostatacancer.
Under november tävlade landets travbanor om att samla in pengar till Mustaschkampen.
Och det gick mycket bra.
Genom att sälja lotter, panta burkar och skramla med sparbössor drog travbanorna in 657 883 kronor till den viktiga forskningen.
Axevalla travbana utanför Skara lyckades bäst. Insamlingen där gav 207 300 kronor som oavkortat går till kampen mot prostatacancer.
- Det är många här som varit med och jobbat för en bra sak. Vi har haft lite olika lotterier och vår styrelse, våra A- och B-tränare och ungdomarna på travskolan och ponnytravklubben har jobbat och både företag och privatpersoner har stöttat insamlingen, säger Sara Mowbray Jönsson, marknadschef Axevalla.
De tre mest framgångsrika pengasamlarna belönas av ATG och Svensk Travsport.
"Ettan" Axevalla  får 100 000 kronor, öronmärkta för att utveckla banans ungdomsverksamhet.
- Det blir lite extra morötter och tårtor under december för att fira. Vad vi ska använda pengarna till är inte riktigt bestämt men mycket talar för att vi köper in nya vagnar till ponnytravet, säger Sara Mowbray Jönsson på Axevalla.
Solvalla samlade in 148 951 kronor till Mustaschkampen och belönas med 50 000 kronor för andraplatsen i Travbaneinsamlingen.
- Det blev verkligen teamkänsla kring Mustaschkampen i år. Alla var med och vi hade det till och med en stående punkt på våra måndagsmöten om hur vi skulle få in fler bidragsgivare, säger Anders Malmrot, sportchef på Solvalla.

Solänget köper ponny
Trea i Travbaneinsamlingen för Mustaschkampen blev Solänget i Örnsköldsvik. Solänget får 50 000 kronor.
- Vi ska köpa en ponny för våra vinstpengar och just den ponny vi vill ha kostar omkring 50 000 kronor. Åh vad glada vi är! säger Erika Lundquist på Solängets travskola.
Totalt samlade alltså landets travbanor in 657 883 kronor till kampen mot prostatacancer under november.
– Vi visste att engagemanget var stort ute på travbanorna. Men insamlingen överträffade verkligen alla förväntningar, säger Maria Guggenberger, hållbarhetschef på ATG.

Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Folkkäre kallblodstravaren Järvsöfaks fick somna in i slutet av oktober.Hästens hälsa försämrades under sommaren och beslutet..


Folkkäre kallblodstravaren Järvsöfaks fick somna in i slutet av oktober.
Hästens hälsa försämrades under sommaren och beslutet togs att han skulle få somna in under sitt 26:e levnadsår.
En minneslund har skapats i anslutning till Järvsöfaks hage på gården hemma hos tränaren Jan-Olov Persson, där även sönerna Hallsta Lotus och Faksen J:r ska urnsättas.
Hallsta Lotus och Faksen J:r är också borta.
- Det var ett tufft beslut men dags på grund av djurskyddsskäl. Gravplatsen är klar och socklarna till stenarna har kommit på plats. Gravstenarna har varit uppe i Burträsk för laserfoto. Så det blir en bild på Järvsöfaks och ”Junior” och ”Lotus” på själva stenarna, säger Hagmyrentränaren Jan-Olov Persson.
201 segrar på karriärens 234 starter, drygt 21 miljoner kronor insprunget. Järvsöfaks alla rekord, storsegrar och möten med travpubliken finns dokumenterade och förutom minneslunden har Persson byggt en saloon på gården.
Järvsöfaks saloon - en lokal med minnen.
- Meningen är att vi ska träffas i den för lite kaffe och filmvisning när vi har den här ceremonin och minnas Järvsöfaks. Allt beroende på smittoläget. Jag hade en liten plan att vi skulle ha kunnat ordna den här ceremonin till första advent. Nu när det blev det här med de nya restriktionerna på grund av coronan får det bli någon gång efter nyår, säger Jan-Olov Persson.

Tid att bestämma
Järvsöfaks hade en fanclub som följde hästen. Några ur det sällskapet ska vara med under ceremonin.
- Vi samlas först de närmaste som varit i kontakt med hästen, hans skötare under åren, fancluben och så där. Tanken är att vi sedan bestämt en officiell tid för själva urnsättningen då flera får vara med, och även efteråt i saloonen. Jag vet inte hur det här med urnsättningen ska gå till riktigt och vem vi ska kalla in för hålla i ceremonin. Nu finns det tid att bestämma det, säger Jan-Olov Persson.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris lockade flera namnkunniga treåringar och bäst var Kurri Jari Boko tillsammans med..


Fredagskvällens huvudlopp med 150 000 kronor i förstapris lockade flera namnkunniga treåringar och bäst var Kurri Jari Boko tillsammans med Veijo Heiskanen.
Åbytränaren ville gärna till ledningen och körde till rejält från start och kunde överta täten från Despot Power efter 300 meter. Väl i spets så fick ledaren bestämma tempot samtidigt som det blev en hel del galopper, bland annat försvann favoriten Ready Tonight efter 700 meter.
Ingen skugga över Kurri Jari Boko som fick rejäl uppvaktning av skrällen Mr Mah Can sista 500 meterna och det stod och vägde över upploppet innan Kurri Jari Boko klev undan med en längd.
- Det var skönt att han fick visa hur bra han är och jag hade tussarna kvar, sade Veijo Heiskanen.
Hemmahästen Hillbilly Woodland vann ett försök till Diamantstoet efter ledning från start till mål tillsammans med Oscar Ginman.
Drygt 100 system hittade alla sex vinnarna och belönades med 20 301 kronor, fem rätt betalar 259 kronor och fyra rätt 30 kronor.

Magnus Blom, Kanal 75


Med nästan 70 miljoner kronor intjänat med stallets hästar och en segerprocent på 31 var hon stor favorit att ta hem titeln. United States ..


Med nästan 70 miljoner kronor intjänat med stallets hästar och en segerprocent på 31 var hon stor favorit att ta hem titeln.
United States Harness Writers Association (USHWA) utsåg i veckan 39-åriga Nancy Takter till årets tränare i USA.
I fjol fick Marcus Melander priset och i år går det alltså till en annan svensk i USA.
Nancy Takter föddes i Malmö och flyttade till USA redan då hon var ett år gammal. Föräldrarna Jimmy och Christina Takter är välkända i sporten på den andra sidan Atlanten och Nancy har också fått sin skolning hos fadern.
2012 blev hon proffs och karriären har gått spikrakt uppåt.
Under 2020 har hennes stall tjänat över åtta miljoner – dollar.
– Det är en stor ära men jag tycket att det mera är ett stallpris än ett tränarpris. Utan mitt team vore jag ingenting, säger Nancy Takter till sajten US Trotting.
Nancy Takter är den andra kvinnan som får priset i USA. 2012 fick Linda Toscano utmärkelsen.
En passgångare har tjänat mest pengar i stallet 2020. Femårige Tall Dark Stranger har sprungit in nästan elva miljoner kronor.
Femåriga stoet Manchego är en annan topphäst. I somras förbättrade Manchego sitt eget världsrekord – för ston – på tusenmetersbana med fyra tiondelar till 1.08,1 på travbanan Plainridge Park.

Mikael Wikner, Kanal 75


Raoul Engblom har ett gediget CV inom travsporten. Han har varit försteman hos Stall Tilly under K-G Fylking och senare Torbjörn Jansson, han har vari..


Raoul Engblom har ett gediget CV inom travsporten. Han har varit försteman hos Stall Tilly under K-G Fylking och senare Torbjörn Jansson, han har varit ”second trainer" hos Jimmy Takter i USA och innan Åke Svanstedt lämnade Sverige 2013 var han unghästansvarig hos Svanstedt.
- Visst har man har varit med ett tag, säger Raoul och skrattar.
I dag har han åtta hästar på träningslistan som han tränar tillsammans med hustrun Gunilla på Åkes gamla gård, Bjertorp Travcamp.
-Jag är pensionär i dag och tar ett år i taget. I dagsläget trivs vi med antalet hästar, sen får vi se hur länge man orkar hålla på.

Ad Hoc stjärnan
Stjärnan i stallet är den femårige hingsten, Ad Hoc, som Engblom haft i sin regi sedan hästen var ett år. Redan som treåring visade Ad Hoc upp fin talang och tog hem en seger i Margaretas Tidiga Unghästserie på Solvalla. Sedan dess har han skördat flera fina framgångar både på V75® och V86®.
Under lördagen avgörs V75 på Åby och Engblom plockar åter ut Ad Hoc som stod för en rejäl insats utvändigt om Final Dream senast.
Hur har han tagit det senaste loppet?
- Bara bra. Han tränar inte jättehårt mellan starterna, men allt känns som det ska och han kommer med mycket fin form.
Lång distans nu, hur ser du på uppgiften?
- Jag tycker det ser bra ut. Det är alltid tufft på V75, men han tillhör de tre-fyra bästa i loppet. Många tycker kanske att han är en sprinter, men ser du till tider är han den i loppet som gått snabbast över lång distans. Hästen är väldigt allround och jag tycker han är gynnad av distansen.
I de sju senaste starterna har han tävlat barfota fram, hur påverkas han av skotvånget?
- Han har tidigare haft lite platsproblem, men har blivit säkrare utan skor fram. Man ska dock komma ihåg att han har tjänat över en miljon med skor runt om. Jag tror det finns andra ekipage i fältet som missgynnas mer av skor än vad Ad Hoc gör. Vi fortsätter med jänkarvagnen som haft bra effekt på honom.

Eric Flygare, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-5 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 2140/1 0 g 1650
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/4 str 126
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-7 Lottmar Lottmar   [v 8] 2140/1 0 30.4 363
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-8 Superinga Superinga   [s 4] 2640/6 str
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-8 Lottmar Lottmar   [v 8] 2140/12 str
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-1 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 2140/6 str
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 1640/4 2 28.8 34
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-7 Eldgrej Eldgrej   [v 3] 1680/12 8 35.0g 599
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2640/5 1 29.9g 24
2015-10-09 2015-10-09 Östersund-5 Superinga Superinga   [s 4] 2140/6 0
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/1 3 27.5 354
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-8 Lottmar Lottmar   [v 8] 1680/6 6 27.7 18
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 6] 2640/1 2 26.0 17
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-2 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 5] 2140/9 4 27.7 204
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-2 Superinga Superinga   [s 5] 2140/10 C 0 17.9 112
2016-12-20 2016-12-20 Östersund-3 Superinga Superinga   [s 5] 2640/9 B 4 20.5 52
2016-11-22 2016-11-22 Umeå-4 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/9 A 6 29.6 45
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2160/15 B 6 33.1 89
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-1 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/9 C 0 280
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/15 A 3 24.9 20
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/8 A 6 29.6 268
2016-11-04 2016-11-04 Umeå-3 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/2 C 5 32.2 50
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-3 Superinga Superinga   [s 5] 2140/12 C str
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-2 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/9 A 1 25.0 13
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 2160/15 A 1 34.2 36
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Superinga Superinga   [s 5] 2168/8 A 1 17.2 22
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2148/1 B 0 31.2 19
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2680/6 C 0 g 800
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-6 Lottmar Lottmar   [v 9] 1640/1 D 0 25.8 304
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-4 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/1 C 6 27.6 188
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-9 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2148/5 D 5 26.2 1227
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/6 B 3 28.3 50
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Superinga Superinga   [s 5] 2160/13 A 2 16.9 253
2016-09-15 2016-09-15 Boden-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2680/6 A 1 25.8 11
2016-09-02 2016-09-02 Umeå-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/9 C 4 28.8 416
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-1 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 1660/6 D 3 36.4g 15
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 3180/13 A 0 g 27
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-9 Superinga Superinga   [s 5] 2140/3 C 0 16.3 662
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/3 D 6 27.9 849
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/1 C 3 30.6 88
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/3 D 0 32.6g 64
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-2 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 3] 1640/2 D 0 g 37
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-6 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/8 B 6 27.5 226
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-5 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/9 A 4 26.4 28
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2180/7 C 4 32.9 55
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-7 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/1 C 0 29.3 193
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2240/14 A 3 23.0 19
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-8 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2168/9 A 1 28.4 30
2016-08-06 2016-08-06 Solänget-6 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1646/2 D 8 33.3g 121
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-9 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1646/7 D 0 g 210
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-6 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2650/1 C 4 28.4 121
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-8 Superinga Superinga   [s 5] 2140/7 D str
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-4 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/9 C 0 g 475
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 2140/6 D 0 g 487
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/6 C 1 22.2 31
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/8 B 3 28.7 116
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-3 Lottmar Lottmar   [v 9] 1640/5 B 2 24.8 64
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/4 D 1 32.8 23
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/9 B 1 23.1 20
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/1 B 0 g 75
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/9 A 2 29.1 14
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2180/7 C 0 g 351
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/10 D 2 37.5 25
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-10 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/10 A 2 29.4 70
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2140/1 D 0 g 106
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/2 A 1 25.0 25
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Superinga Superinga   [s 5] 2140/4 B 4 16.1 82
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/5 C str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 3] 1660/6 D 2 35.9 68
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-4 Lottmar Lottmar   [v 9] 2140/7 A 4 36
2016-06-03 2016-06-03 Romme-5 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2180/15 A 3 28.4g 68
2016-06-01 2016-06-01 Boden-11 Lottmar Lottmar   [v 9] 2140/1 C 3 24.8 68
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/1 A 4 26.1 15
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2140/2 B 4 27.0 59
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-9 Superinga Superinga   [s 5] 2160/14 A 7 16.0 122
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2180/12 A 5 24.1 24
2016-05-20 2016-05-20 Östersund-4 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/4 D 4 27.9 738
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/4 A 1 25.4 21
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-9 Superinga Superinga   [s 5] 2160/13 B 3 15.7 124
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Norm Maja Norm Maja   [s 4] 2160/7 B 0 30.6g 63
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-8 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1686/9 C str
2016-05-10 2016-05-10 Solänget-5 Lottmar Lottmar   [v 9] 2650/3 C 6 29.5 153
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2680/11 A 1 29.1 29
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 1660/2 D 0 g 79
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-8 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/10 A 2 29.3 62
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-6 Lottmar Lottmar   [v 9] 2160/7 B 3 27.6 200
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-5 Superinga Superinga   [s 5] 2160/6 B 1 16.6 124
2016-05-01 2016-05-01 Östersund-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2160/7 A 3 25.4g 13
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-5 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2148/2 D 0 g 60
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-1 Superinga Superinga   [s 5] 2168/5 B 4 18.6 54
2016-04-23 2016-04-23 Umeå-12 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 1640/7 C 1 28.4 15
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2160/12 D 5 28.6 935
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Superinga Superinga   [s 5] 2160/15 A 5 17.6g 141
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/12 A 2 30.9 16
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2160/12 A 1 24.8 21
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-7 Lottmar Lottmar   [v 9] 2680/11 A 5 28.3 251
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-5 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 5] 2140/4 C 1 30.5 16
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2140/5 C 5 35.0 43
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-5 Superinga Superinga   [s 5] 2140/10 A 3 17.6 33
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-7 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2660/4 A 4 34.5 20
2016-03-13 2016-03-13 Umeå-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 7] 2140/6 A 1 31.1 14
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-1 Eldgrej Eldgrej   [v 4] 2140/3 C 1 34.7 121
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Fräcke Vicke Fräcke Vicke   [h 6] 2640/12 A 3 30.2 113
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-4 Superinga Superinga   [s 6] 2140/12 D 0 18.1 420
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2660/14 A 1 30.6 40
2017-12-14 2017-12-14 Östersund-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2180/15 A 5 31.1 115
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-8 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/3 D 0 g 112
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-6 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/1 D 0 g 149
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-3 Superinga Superinga   [s 6] 2160/10 C 7 19.1 197
2017-11-23 2017-11-23 Boden-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2660/8 C str
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-6 Backegubben Backegubben   [h 3] 1660/11 B str
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2160/7 D 0 332
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/2 C 0 29.7g 251
2017-11-10 2017-11-10 Umeå-3 Backegubben Backegubben   [h 3] 2180/8 C 4 31.3 89
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/6 C str
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 3160/10 A 0 30.3 16
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 3] 2140/4 D 6 39.2g 90
2017-10-12 2017-10-12 Östersund-7 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/4 B 0 g 57
2017-10-07 2017-10-07 Skellefteå-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/6 A 5 22.9g 115
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/10 C str
2017-09-23 2017-09-23 Färjestad-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2140/7 C 6 20.8g 174
2017-09-07 2017-09-07 Östersund-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2660/5 A 1 24.7 15
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 3200/15 A 2 24.6 39
2017-08-24 2017-08-24 Boden-5 Backegubben Backegubben   [h 3] 2180/8 B 2 32.0 15
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-7 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2160/9 C 0 g 72
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-2 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 1660/6 B 0 g 47
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-6 Berglund Oda Berglund Oda   [s 3] 2140/7 B 0 31.3 826
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-8 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/6 C 3 34.8g 27
2017-08-08 2017-08-08 Solänget-6 Classic Love Classic Love   [s 4] 2160/8 C str
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2660/9 C str
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-5 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2180/3 D 0 g 788
2017-08-01 2017-08-01 Solänget-2 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2160/13 A 3 33.9 75
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/2 A 3 20.2 38
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-1 Backegubben Backegubben   [h 3] 1660/12 A 1 32.6g 23
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 1640/9 C 6 26.4 43
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-1 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2200/7 B 3 30.8 178
2017-06-17 2017-06-17 Boden-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2160/10 A 2 24.4 22
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-3 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/7 D 1 31.3 41
2017-06-08 2017-06-08 Umeå-9 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/7 D 3 33.0 65
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-1 Guli Munter Guli Munter   [v 4] 1660/13 C 0 36.5 625
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-7 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2160/12 A 5 33.5 51
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/3 A 0 30.9g 72
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-4 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/5 D 0 g 133
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-2 Backegubben Backegubben   [h 3] 2160/7 D 2 35.4 41
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-11 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/9 C 5 19.3 444
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/5 A 3 28.6 41
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-9 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/7 C 1 37.0 17
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Åge Hornline Åge Hornline   [v 9] 1640/10 A 6 15.2 71
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/4 C 1 36.0 19
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2140/8 A 1 24.8g 21
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 2160/6 A 1 24.1 18
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/4 B 3 22.6 44
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1660/10 A 0 g 22
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/6 B 0 g 97
2017-04-14 2017-04-14 Umeå-1 Berglund Oda Berglund Oda   [s 3] 2140/1 D 3 37.1 33
2017-04-13 2017-04-13 Bergsåker-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/1 C 6 28.0g 35
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-3 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/1 C 3 19.5 41
2017-04-08 2017-04-08 Dannero-2 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 2160/12 D 0 37.7 80
2017-04-07 2017-04-07 Boden-6 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/5 B 0 30.9g 105
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-11 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/1 D 1 35.4 18
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2140/1 D 1 28.6 62
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-8 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 1640/2 D 2 37.6g 108
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-6 Berglund Svarta Berglund Svarta   [s 4] 2160/6 B 0 35.0g 19
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-4 Vinnas Aluminum Vinnas Aluminum   [h 4] 2160/10 C 6 35.6g 32
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-2 Lottmar Lottmar   [v 10] 1680/12 C 0 g 441
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-8 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1640/10 A 1 30.0 15
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-6 Tangen Faks* Tangen Faks*   [h 9] 2660/12 A 6 29.9g 55
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-1 Guli Munter Guli Munter   [h 4] 1640/8 D 5 37.0 93
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 8] 1640/6 A 1 23.3 14
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Guli Orkan Guli Orkan   [v 4] 2140/5 D 0 g 252
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-6 Norm Maja Norm Maja   [s 5] 2180/8 B 0 g 94
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/9 D 5 36.4 115
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 1680/9 A 1 29.4 16
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-8 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2680/6 A 5 30.0g 65
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 4] 2160/8 A 1 30.7g 32
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-2 Classic Love Classic Love   [s 4] 2140/3 B 4 20.7 98
2017-01-27 2017-01-27 Östersund-1 Hulte Idun Hulte Idun   [s 4] 2140/4 D 5 39.3 79
2017-01-04 2017-01-04 Umeå-1 Mix Mollyn Mix Mollyn   [v 6] 2160/12 A 2 29.8 31
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-8 Backegubben Backegubben   [h 4] 1640/7 B 7 29.3g 20
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2180/14 A 2 25.7 19
2018-12-19 2018-12-19 Bergsåker-4 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 2140/2 D str
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 1640/2 A 5 29.6 39
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-5 Backegubben Backegubben   [h 4] 2140/6 A 3 28.6 22
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-7 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 2160/6 D str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-7 Backegubben Backegubben   [h 4] 2140/1 B str
2018-12-08 2018-12-08 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2180/15 B 3 27.6 200
2018-11-20 2018-11-20 Solvalla-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2140/3 C 3 23.2 246
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2140/2 B 1 24.4 21
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-2 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 2160/15 C str
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-7 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 2140/3 D 1 33.7 38
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 1640/9 D 6 22.4 594
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-3 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 1640/2 A 5 28.0 17
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-5 Guli Munter Guli Munter   [v 5] 2160/6 C 7 33.6g 114
2018-09-20 2018-09-20 Boden-8 Backegubben Backegubben   [h 4] 1640/6 B 1 27.1 34
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-1 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 2140/3 D 0 g 39
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-4 Superinga Superinga   [s 7] 2160/15 D 0 16.1 378
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-7 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 2160/10 B 0 g 51
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-11 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 2140/2 D 7 32.9g 89
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-9 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2160/8 C 0 30.2 102
2018-08-12 2018-08-12 Dannero-12 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2160/4 B 0 g 89
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-3 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2160/15 A 0 32.3g 63
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-4 Superinga Superinga   [s 7] 1640/12 C 5 15.5 214
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-6 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/2 C 7 32.0 33
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-8 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2160/7 B 3 27.4 16
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-1 Backestjärna Backestjärna   [s 3] 1640/4 C 0 39.4g 26
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-4 Guli Munter Guli Munter   [v 5] 2660/3 C 6 37.7g 108
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-2 Backegubben Backegubben   [h 4] 2140/6 A 1 29.7 17
2018-06-18 2018-06-18 Solänget-8 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 2160/6 D 0 g 50
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-5 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/1 D 6 32.0 152
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2640/4 B 4 33.6g 45
2018-06-05 2018-06-05 Solänget-4 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2160/9 A str
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2200/14 A 1 24.0 19
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-8 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2660/10 B 2 32.7 21
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-9 Superinga Superinga   [s 7] 2160/13 B 0 17.6 382
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-4 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 1640/12 D 6 30.1 108
2018-05-13 2018-05-13 Solänget-8 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 2160/7 B 5 32.0 37
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-8 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 1640/7 C 0 28.5g 28
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-10 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2680/15 D 2 31.0 100
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-5 Backegubben Backegubben   [h 4] 2160/9 C 1 28.0 27
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2160/13 A 7 23.7 58
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-5 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/3 D 1 31.9 121
2018-04-26 2018-04-26 Boden-1 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 1660/11 A 1 33.0 21
2018-04-26 2018-04-26 Boden-5 Backegubben Backegubben   [h 4] 2160/6 C 0 31.4g 15
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 1640/10 B 0 22.6g 357
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-2 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2140/3 C 1 28.1 19
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-6 Guli Orkan Guli Orkan   [v 5] 2160/13 B 1 33.0 38
2018-04-16 2018-04-16 Östersund-8 Superinga Superinga   [s 7] 2180/7 C 5 16.7 79
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/2 D 5 33.3 421
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-8 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 1640/1 C 1 33.6 20
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2140/7 A 2 23.1 55
2018-04-05 2018-04-05 Boden-1 Backegubben Backegubben   [h 4] 1640/10 B 1 30.2g 18
2018-04-05 2018-04-05 Boden-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2140/2 C 1 29.1 28
2018-04-01 2018-04-01 Romme-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2180/7 B 0 g 250
2018-04-01 2018-04-01 Romme-8 Superinga Superinga   [s 7] 2140/1 D 0 16.8 1239
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-1 Vinnas Valkyria Vinnas Valkyria   [s 4] 2140/3 D 5 37.9g 211
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2140/11 A str
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-7 Backegubben Backegubben   [h 4] 2140/2 C 0 g 17
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2160/12 B 6 30.4 36
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 9] 2660/8 A 1 29.0 31
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-1 Superinga Superinga   [s 7] 2160/9 D 3 18.6 147
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-2 Backegubben Backegubben   [h 4] 2660/10 A 0 g 17
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 1640/8 B 1 28.2 30
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-2 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/4 D 0 34.7 277
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Möller Jerka Möller Jerka   [s 5] 2160/6 D 0 28.3 320
2018-01-17 2018-01-17 Bergsåker-7 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 5] 2140/1 D str
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-1 Tangen Molly Tangen Molly   [s 4] 1640/1 D 0 g 138
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-3 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 2140/5 C 4 35.9 107
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-10 Möller Jerka Möller Jerka   [s 5] 1640/1 C 0 g 132
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-1 Diesel Harry Diesel Harry   [v 3] 2160/11 D 0 g 108
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2180/13 A 5 24.3g 33
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-7 Diesel Harry Diesel Harry   [v 3] 1660/8 C str
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2140/3 A 2 23.5 23
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2160/3 A 0 28.8g 150
2019-10-16 2019-10-16 Bergsåker-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/6 A 1 23.7 20
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-4 Sol Faksa Sol Faksa   [s 8] 2140/1 C 0 69
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-1 Guli Frodo Guli Frodo   [h 3] 1660/11 D 0 g 231
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-3 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2160/4 D 0 g 350
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/12 A 0 g 54
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-12 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2160/3 C 0 g 56
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-7 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/4 C 0 28.1g 117
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2660/7 A 0 24.9 35
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-11 Sol Faksa Sol Faksa   [s 8] 2140/8 C str
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-2 Casanova Hill Casanova Hill   [v 3] 2140/9 D 6 19.3 337
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-5 Diesel Harry Diesel Harry   [v 3] 1640/4 D 0 g 86
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Superraja Superraja   [s 5] 1640/7 C 1 18.6 94
2019-09-07 2019-09-07 Solänget-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2140/2 B 0 27.6 74
2019-08-29 2019-08-29 Boden-1 Minetor Minetor   [h 3] 2160/4 C 5 36.5 53
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-1 Guli Frodo Guli Frodo   [h 3] 2140/6 D 0 g 138
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2680/7 A 5 28.4 15
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-2 Minetor Minetor   [h 3] 1640/7 D 6 38.2g 62
2019-08-11 2019-08-11 Dannero-11 Backegubben Backegubben   [h 5] 2200/12 A 7 26.5 78
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-10 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/4 D 0 g 195
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-10 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/1 A 3 19.8 63
2019-08-06 2019-08-06 Solänget-6 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2160/2 D 4 32.5g 57
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-4 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2140/12 B 6 27.1g 39
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2140/4 A 0 g 26
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-4 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/4 A 0 30.5 23
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-6 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/2 C 0 g 39
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2140/3 A 2 23.1 15
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-8 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2640/1 C 7 34.5g 16
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-3 Guli Frodo Guli Frodo   [h 3] 1640/6 D 0 g 73
2019-06-30 2019-06-30 Hagmyren-4 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2140/3 D 2 25.0 94
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-8 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/5 A 4 31.5g 20
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-2 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2160/6 A 1 26.7 23
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-7 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/2 C 6 33.1 17
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-2 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/1 D 1 31.1 68
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2160/13 B 3 27.3g 42
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-1 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/4 A 1 25.9 16
2019-05-27 2019-05-27 Östersund-7 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/4 D 3 31.6g 104
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/9 C 1 20.4 132
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-7 Backegubben Backegubben   [h 5] 2160/13 C 0 25.4 104
2019-05-17 2019-05-17 Dannero-2 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2140/11 C 3 26.1 38
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/12 C 6 21.5 156
2019-05-08 2019-05-08 Bergsåker-8 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/4 C 0 g 36
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-1 Superraja Superraja   [s 5] 2140/6 C 5 24.2g 43
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-3 Spang Viktor Spang Viktor   [h 5] 2140/3 D 1 28.6 116
2019-05-06 2019-05-06 Solänget-5 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2140/1 D 0 g 74
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 1640/12 B 1 22.1 34
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-7 Backegubben Backegubben   [h 5] 2160/6 A 4 27.8g 22
2019-03-31 2019-03-31 Boden-5 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2660/9 A 1 26.1 16
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-7 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/6 D 1 25.3 29
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2160/5 C 2 24.9 39
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-3 Backegubben Backegubben   [h 5] 2140/15 B 1 27.5 32
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2160/10 C 3 24.2 29
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-6 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 6] 2140/1 D 0 29.8 55
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-10 Superinga Superinga   [s 8] 2140/13 A 0 19.1 200
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-4 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 6] 1660/8 C 1 28.0 20
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-7 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 2180/11 B 0 g 21
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-9 Superinga Superinga   [s 8] 2160/2 C 0 18.7 151
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-1 Backegubben Backegubben   [h 5] 2160/3 B 1 31.1g 16
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 10] 2660/8 B 1 25.6 16
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 6] 2140/1 D 2 29.2 53
2019-01-05 2019-01-05 Bergsåker-1 Backegubben Backegubben   [h 5] 2640/5 B 2 30.0 18
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-8 Backestjärna Backestjärna   [s 4] 1660/10 B 0 g 19
2020-12-03 2020-12-03 Östersund-5 Åstas Marcus Åstas Marcus   [v 7] 1640/1 D str
2020-11-24 2020-11-24 Östersund-11 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2180/8 A 2 30.9 51
2020-11-22 2020-11-22 Boden-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/7 A 0 29.6 64
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2140/9 A 4 23.3 40
2020-11-13 2020-11-13 Umeå-8 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/1 D 5 30.6 661
2020-11-07 2020-11-07 Bergsåker-4 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2660/6 B 3 30.8 33
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2140/9 A str
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-2 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/1 B 2 31.3 49
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-6 Hulifaksen Hulifaksen   [h 3] 2140/4 D str
2020-10-18 2020-10-18 Hagmyren-5 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/9 B 0 g 28
2020-10-14 2020-10-14 Bergsåker-6 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/7 A 1 21.9 12
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-2 Lome Titan Lome Titan   [h 3] 2140/1 D 0 36.2g 37
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-4 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 1640/1 A 4 68
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-6 Guli Orkan Guli Orkan   [v 7] 2640/3 D 0 g 328
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/5 A 1 21.4 18
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-5 Hulifaksen Hulifaksen   [h 3] 2160/10 D 0 g 289
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-8 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/4 B 6 33.5g 57
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-3 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2140/4 C 0 g 78
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2140/8 A 1 23.2 21
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-3 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2160/8 B 0 g 108
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/12 A 0 26.0 104
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-1 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/3 B 4 32.9g 56
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-4 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/3 B 2 19.8 232
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-3 Superraja Superraja   [s 6] 1640/8 B 0 g 450
2020-08-09 2020-08-09 Dannero-12 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2200/13 B 7 24.5g 90
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-3 Backestjärna Backestjärna   [s 5] 2640/8 B 0 32.9g 42
2020-08-06 2020-08-06 Bergsåker-8 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 1660/13 B 7 28.1 448
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-3 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/1 D 2 31.1 61
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-5 Guli Orkan Guli Orkan   [v 7] 2660/7 B 7 29.1g 94
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-8 Superraja Superraja   [s 6] 2140/1 D 3 16.5 81
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2640/2 B 4 25.0 117
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2140/2 A 4 23.4 31
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-3 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/10 A 4 32.9g 61
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-2 Hulifaksen Hulifaksen   [h 3] 2160/6 D str
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-5 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/3 A 3 33.5 65
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-3 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2660/9 A 2 23.6 29
2020-06-13 2020-06-13 Boden-9 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2140/1 A 0 27.3g 38
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2140/1 B 1 24.0 64
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-1 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/5 C 3 19.7 187
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/9 A 0 24.9g 30
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2640/7 A 0 26.8 20
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-1 Superraja Superraja   [s 6] 2660/4 D 0 g 270
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-2 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2160/9 B 0 g 79
2020-05-06 2020-05-06 Bergsåker-6 Backegubben Backegubben   [h 6] 2640/5 C 1 25.5 118
2020-05-02 2020-05-02 Solänget-6 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 1640/7 B 7 39.9g 25
2020-04-30 2020-04-30 Boden-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/12 A 1 26.0 20
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-1 Guli Orkan Guli Orkan   [v 7] 2140/12 D 5 28.7 58
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-6 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2160/4 C 2 31.4 109
2020-04-18 2020-04-18 Umeå-11 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/3 B 3 21.0 76
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-8 Backegubben Backegubben   [h 6] 2160/11 C 5 25.7 86
2020-04-12 2020-04-12 Romme-7 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2180/12 B 1 22.2 66
2020-04-11 2020-04-11 Dannero-9 Backegubben Backegubben   [h 6] 2660/8 C 3 27.8 35
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-9 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2140/3 C 0 27.7g 40
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-5 Backegubben Backegubben   [h 6] 2680/9 C 4 27.8 34
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-9 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 2160/9 B 0 27.3g 28
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-8 Backegubben Backegubben   [h 6] 2160/9 A 0 28.6g 58
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-1 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 2140/6 B 3 38.3g 34
2020-03-19 2020-03-19 Boden-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/8 B 1 27.6 41
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-8 Tangen Haap Tangen Haap   [h 11] 1640/6 B 1 24.1 40
2020-03-09 2020-03-09 Bollnäs-3 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2140/1 B 4 26.5 34
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-7 Backegubben Backegubben   [h 6] 2140/12 C str
2020-02-16 2020-02-16 Boden-8 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/3 A str
2020-02-10 2020-02-10 Östersund-3 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2160/12 A 1 30.2 28
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-1 Guli Frodo Guli Frodo   [v 4] 1640/2 D str
2020-01-26 2020-01-26 Bollnäs-9 Backegubben Backegubben   [h 6] 2140/2 B 4 26.2 199
2020-01-24 2020-01-24 Östersund-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2140/1 C 3 26.8 31
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-3 Spang Viktor Spang Viktor   [h 6] 2660/13 B 0 30.1 174ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se