Björn Goop V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Björn Goop. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Björn Goop har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Björn Goop har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Björn Goop


På lördagen hade V75-cirkusen kommit till Färjestadstravet i Karlstad och tre amatörer gick från dagen som segrare.För Stefan Bj..


På lördagen hade V75-cirkusen kommit till Färjestadstravet i Karlstad och tre amatörer gick från dagen som segrare.
För Stefan Björkvall från Äppelbo i Vansbro kommun var det karriärens andra V75-seger. Båda har kommit med sjuårige valacken Önas Igor.
Hästen köptes skadad i slutet av 2014 och byggdes upp med simträning. Efter ett 2015 utan starter har det blivit kontinuitet i tävlandet.
Seger i klass II i september med Peter Untersteiner i vagnen och nu – i åttonde raka V75-starten - blev det full pott igen. Den här gången i klass I tillsammans med Johnny Takter.
Stefan Björkvall driver ett familjehem och hästarna på gården är ett levande inslag på gården.
- Vi simtränar hästarna mycket och så här års blir det en del pass på isen. Såna stjärnor som Önas Igor skulle man ha fler av. När Johnny tog ledningen förstod jag att det skulle vara bra chans. Vi har en häst som ger allt varje gång och gör oss glada, sa Stefan Björkvall i telefon en stund efter loppet.

Flög till ledningen
Johnny Takter körde till när bilen lämnade och Önas Igor flög till ledningen. Trots snabba 1.10,6 första 500 och ett varv efter 1.12,0 höll sjuåringen ihop sig fint till mål.
Bakom spurtade Rikshästen starkt Xanthis Amazing till andraplatsen. Det femåriga stoet har startat bra för tränaren Peter Strömberg och Stall Färjestad BK.

Debutsegrare i V75
Krister Palm från Gävle blev andre amatör ut att vinna V75. 25-årige lärlingen Billy Svedlund körde offensivt med sjuprocentaren Gärdsjö Aragon i kallblodsloppet och pressade favoriten Hallsta Vinnex till en kortare galopp efter 400 körda och tog ledningen.
Satsningen höll till mål med den nioårige valacken som belönades med 100 000 kronor.
Fullträffen var den första i V75 både för både Billy Svedlund och tränaren Krister Palm.
Åmålshästen Barkevious Mingo så helläcker ut när han spårade bronsloppet från start till mål. Carl-Johan Jepson gav full gas i starten och sexåringen flög till ledningen.
- Han blev piggare och piggare och jag ville inte släppa ut den i rygg, sa Carl-Johan Jepson som satt med fulla linor loppet igenom.
Segern var amatören Nils L Norelius första på V75, på 16 år. Enligt uppgift var Barkevious Mingo Åmålstravets första V75-vinnare på nio år.

Piratens 21:a i V75
V75-följetongen On Track Piraten var brakfavorit i Färjestads Jubileumslopp – spelad på 88 procent! Johnny Takter brydde sig inte om att strida om någon ledning utan lät i stället nioåringen kliva upp utvändigt ledande Royal Fighter när det återstod 900 meter av sprinterloppet.
Piraten gjorde sedan som han brukar och klev undan med några säkra längder. Segertiden skrevs till 1.10,7 och enligt kusken fanns det en del sparat.
- Som det känns har hästen aldrig varit bättre, sa Johnny Takter om fenomenet som nu tog karriärens 21:a seger i V75.

Eriksson styrde fram
Robert Bergh var inte på plats i Karlstad och hade lämnat över Tournado Dream till Ulf Eriksson. Fyraåringen styrdes upp utvändigt ledaren varvet från mål och visade fin styrka i loppet för den lägsta klassen på V75.
Storfavoriten Titan Brodde kom farande som ett jehu efter startgalopp men rullade över igen i mitten av upploppet.
Hemmafavoriten Fossens Bonus togs lugnt från start i silverdivisionen av Magnus Jakobsson. 1100 meter från mål synades ledande andrahandsfavoriten Thai Navigator men redan 500 från mål var Fossens Bonus en slagen häst och allt stod inte rätt till.
Thai Navigator rann undan enkelt för Björn Goop. Norska proffset Anette Skårnes tränar.
Ett lopp för ston avslutade omgången. Carl Johan Jepson ordnade där sin andra seger i V75 för dagen med Axevallatränaren Eric Martinssons Baharat.
På V75-spelet betalade sju rätt 102 347 kronor. Sex rätt delade ut 1 119 kronor och fem rätt gav 101 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75

Björnkollen V75-tips till Färjestad lördag 21 januari 2017

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Färjestad lördag 21 januari 2017.


Björnkollen - som går att se på www.ATG.se, www.atgplay.se, www.stallgoop.se och ytterligare en rad webbsidor – är en ovanligt pigg ..


Björnkollen - som går att se på www.ATG.se, www.atgplay.se, www.stallgoop.se och ytterligare en rad webbsidor – är en ovanligt pigg och uppskattad långkörare. Troligen det mest sedda webbprogrammet varje vecka om trav och spel på hästar. I programmet, som visas inför varje V75 från fredag kväll, redogör Björn Goop för sina tankar, idéer och tips inför varje V75-lopp – oavsett om han är med och tävlar själv i V75 eller inte.
Allt började sommaren 2011, då Sveriges kuskchampion Björn Goop via sin mobiltelefon levererade dagliga tips till ATG.se under några Sommartravsveckor. Programmet blev en omedelbar succé och kom i fortsättningen att handla om enbart V75, där Björn oftast är en av huvudpersonerna.
Och därefter har det rullat på, vecka in och vecka ut, år efter år.
Oavsett var Goop befunnit sig i världen, har han levererat Björnkollen. Ofta från bilen, flygplatser, hotellrum, eller hemmet i Kil i Värmland.

Kommentarer på Ica
Numera ses varje program av 25 000-35 000 tittare och lagom till det Björnkollen som visades inför V75 på Nyårsafton passerade programmet totalt sex miljoner (6 000 000) tittare sedan premiären 2011!
- När vi började 2011 var det mest som ett test, en kul grej, att göra något som var bra för travet. Målsättningen var att nå ut till alla som är intresserade, både de som vill lära sig lite mer om trav och de som redan är experter. Jag var rädd att bara de mest initierade skulle titta, men jag får så många positiva reaktioner och kommentarer, från vanligt folk, på ICA, när jag åker tåg, ja överallt, berättar Björn.

"Tufft i Prix d´Amerique"
Januari är en hektisk månad för Björn Goop, med tävlingar och träning av egna hästar varje vecka, både i Frankrike och Sverige. Det stora målet i januari är Prix d´Amerique söndag 29 januari, där Björn kör förre elitloppsvinnaren och Prix d´Amerique-tvåan franske Timoko, som tillmäts viss chans att vara med och kämpa om segern.
- Hästen är bra och kommer garanterat att vara i bra form nästa vecka, men han är ett år äldre och loppet kommer att bli mycket tufft att vinna, säger Björn.
Men dessförinnan är det V75 på lördag, på hemmabanan Färjestad, där Goop kör i sex av V75-loppen, dock bara två hästar som han tränar själv (Thai Broadway och Västerbo Hard Cash) och de övriga är nya bekantskaper.
Vad Björn Goop tror om V75-loppen, om sina egna hästar och de hästar han nu kör för första gången, det berättar han i sin egen Björnkollen på fredag kväll – som alltid.

Per Carlsson, Kanal 75


Söndagen började med beskedet att Daniel Redéns stjärna Propulsion var tjock i ett bakben och struken ur Prix de Belgique. Trots det blev ..


Söndagen började med beskedet att Daniel Redéns stjärna Propulsion var tjock i ett bakben och struken ur Prix de Belgique. Trots det blev det Daniel Redéns hästar som dominerade på den svarta kolstybben i Paris. Call Me Keeper slutade tvåa och Wild Honey trea bakom skrällen Briac Dark och de tre hästarna kvitterade därmed ur varsin biljett till Prix d’Amerique om 14 dagar.
Det innebär att Daniel Redén har fyra hästar i världens tuffaste travlopp!
- Det går inte förklara… det är som en saga. Det händer så mycket hela tiden, jag tror jag haft tio kameror på mig, men det är bara att vara glad, tacksam och ödmjuk, sa Daniel Redén som var bubblande glad efter Prix de Belgique.
Call Me Keeper var inblandad i många positionsbyten och kom in på upploppet i ledningen tillsammans med kusken Björn Goop.
- Han gör det otroligt bra, han fick inget lätt lopp med mycket positionsbyten och starta tre veckor i rad. Han gjorde ett skitbra lopp och kommer att vara bättre nu när han får ta två veckor, sa Daniel Redén.

Wild Honey flög fram
Wild Honey, som debuterade på Vincennes, spurtade sylvasst i händerna på franske kusken Franck Nivard till tredjepriset.
- Wild Honey flög ju fram. Hon visade att hon är den hästen hon är. Hon har att göra i det loppet också, sa Daniel Redén och syftade på Prix d’Amerique.
Solvallatränaren hade ytterligare två hästar med i Prix de Belgique och Lionel slutade fyra och Trinity Zet sexa. Succe var ordet!
Stefan P Petterssons Oasis Bi, som i fjol var trea i Prix d’Amerique, kom i mål som åtta utanför prispengarna tillsammans med Pierre Vercruysse. Mantorptränaren lät lite låg i intervjun i programmet V64 med Grand Slam i TV12.
- Han är inte som bäst med det här underlaget. Hoppas på bra väder och att han går framåt om två veckor. Han gjorde vad han kunde på det här underlaget. Vi är lite besvikna, men inte för deppiga, sa Stefan P Pettersson.
Jörgen Westholms Rocky Winner var nia i mål tillsammans med Dominik Locqueneux.
Segraren Briac Dark belönades med en dryg halv miljon kronor. Segertiden blev 1.13,8 över distansen 2 850 meter.
Följande 13 hästar är inkvalade till Prix d’Amerique: Anna Mix (Franck Leblanc), Belina Josselyn (Jean-Michel Bazire), Bold Eagle (Sébastien Gurato), Booster Winner (Sébastien Gurato), Briac Dark (Thierry Duvaldestin), Call Me Keeper (Daniel Redén), Lionel (Daniel Redén), Princess Grif (Philippe Billard), Propulsion (Daniel Redén), Timoko (Richard Westerink), Treasure Kronos (Jerry Riordan), Voltigeur de Myrt (Roberto Donati) och Wild Honey (Daniel Redén).
Totalt 18 hästar får vara med i Prix d’Amerique och övriga platser delas ut via prispengar.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Franske toppkusken Franck Nivard bjöd på en segergest över mål sedan In Vain Sund spurtat ner Carat Williams och Traders i ett högkla..


Franske toppkusken Franck Nivard bjöd på en segergest över mål sedan In Vain Sund spurtat ner Carat Williams och Traders i ett högklassigt femåringslopp.
Förstapriset för In Vain Sund var drygt 500 000 kronor. Segertiden blev 1.12,5 över distansen 2 850 meter.
Björn Goop slutade fyra med Tango Nero - och hingsten som tränas i Halmstad av Jerry Riordan belönades med knappt 90 000 kronor.
På söndagen körs det fjärde och sista B-loppet och Daniel Redén har hela fem hästar till start i Prix de Belgique där de tre främsta kan kvittera ut biljett till Prix d’Amerique.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Björnkollen V75-tips till Jägersro lördag 14 januari 2017

Här ser du Björnkollen med Björn Goop och hans V75-tips inför V75 Jägersro lördag 14 januari 2017.

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-2 Estreet Zon Estreet Zon   [v 8] 1640/4 C 2 14.4 32
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-12 Löpeld Löpeld   [v 7] 2160/6 B 2 28.4g 44
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-10 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 5] 2140/12 A 5 14.0 149
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-9 Thai Navigator* Thai Navigator*   [v 6] 2640/2 B 1 14.2 38
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-8 Liheim Svarten Liheim Svarten   [v 10] 2160/10 C 6 26.9 94
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-7 Thai Broadway Thai Broadway   [h 8] 1640/9 C 5 11.7 107
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/9 B 5 15.3 134
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-5 Carlos Milo Carlos Milo   [h 5] 1640/9 D 3 12.7 77
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-3 Yankee Lane* Yankee Lane*   [h 5] 2660/13 D str
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-10 Evening Prayer Evening Prayer   [s 6] 2140/3 A 0 19.4 34
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-9 Seronera Seronera   [s 9] 2140/10 A 0 19.4 79
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-7 Manhattan Club Manhattan Club   [v 7] 2640/5 C 5 19.3g 133
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-6 Coktail Chip Coktail Chip   [s 5] 2140/7 D 0 18.8 82
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-5 Lorina Citron Lorina Citron   [s 3] 2140/1 B 4 20.9 16
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-4 Utah Kronos Utah Kronos   [s 4] 2140/5 B 0 21.4 66
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-3 Al's Diva Tequila Al's Diva Tequila   [s 5] 2140/6 D 0 21.8 188
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-2 Obelix Skift Obelix Skift   [v 5] 2640/3 B 1 19.7 105
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-1 Flagship Flagship   [h 3] 2140/12 B 0 g 50
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-3 Quick Tilly Quick Tilly   [v 4] 2140/1 B 0 21.0g 42
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-2 Manilla d'Atout Manilla d'Atout   [s 7] 2640/5 C 4 19.5 40
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-1 Queen Tilly Queen Tilly   [s 4] 2140/9 D 0 19.9 26
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-10 Make it Quick Make it Quick   [v 6] 2640/4 D 0 g 40
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-9 Arctic Lord* Arctic Lord*   [h 4] 2140/4 C 2 17.7 37
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Ursel Gio* Ursel Gio*   [s 4] 1640/8 A 5 16.2 65
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-7 Cash a Cheque Em Cash a Cheque Em   [v 6] 1640/8 B 1 15.2 20
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-6 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/3 C 3 17.1 16
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-5 Garlic and Shots Garlic and Shots   [s 4] 2140/8 D 4 18.2 101
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-12 Caviar Sisu Caviar Sisu   [s 5] 2640/3 B 7 16.0 42
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-11 Seronera Seronera   [s 8] 2160/10 B 0 g 193
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-10 Breezy Badger Breezy Badger   [v 6] 1640/11 C 0 15.1 222
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-8 Flex Lane Flex Lane   [h 5] 1640/1 B 2 13.0 101
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-7 Ragazzo da Sopra Ragazzo da Sopra   [h 3] 2140/1 C 3 14.8 55
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-6 The Swede The Swede   [v 4] 2660/9 C 0 g 82
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Varencia Varencia   [s 7] 1640/7 C 1 15.4 117
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-3 Heartbreaker V.S. Heartbreaker V.S.   [h 6] 2140/1 A 4 15.0 14
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-2 Scarpia Scarpia   [v 5] 1640/6 D 1 14.5 32
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-5 Queen Tilly Queen Tilly   [s 3] 2140/1 D 2 19.4 17
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-4 Quick Tilly Quick Tilly   [v 3] 2140/12 A 0 g 17
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-3 Charmant Hornline Charmant Hornline   [s 5] 2160/12 A 5 16.0 16
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-2 Jula Extreme Jula Extreme   [v 4] 2160/15 A 0 17.2 29
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-1 New Generation New Generation   [v 5] 2140/5 A 2 16.1 16
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-10 Livi Limit Livi Limit   [s 3] 2140/2 B 3 19.1 29
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-9 Order by Messi Order by Messi   [v 5] 2140/10 D 8 21.6g 31
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-8 Lee Star S.G. Lee Star S.G.   [s 4] 2140/4 B 0 g 50
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-6 Carlos Milo Carlos Milo   [h 4] 2640/5 B 1 17.6 33
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-11 Nougat Ås* Nougat Ås*   [v 8] 2140/11 B 3 13.2 101
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-10 Saul Saul   [h 4] 2140/12 C 0 17.2 120
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-9 Global Tendency Global Tendency   [s 3] 2160/13 D str
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-8 Shorthanded Jag Shorthanded Jag   [v 3] 2140/12 C 0 15.8 45
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-7 Tour de France* Tour de France*   [v 4] 2640/1 C 0 17.5 261
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-6 Basic Basic   [s 5] 2160/13 A 1 13.3 36
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-5 Sugarboy Petoj Sugarboy Petoj   [v 8] 1640/2 D 0 16.9g 185
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-4 Carro's Gift Carro's Gift   [h 4] 1640/1 D 7 14.0 83
2016-12-28 2016-12-28 Halmstad-3 Mellby Dashing Mellby Dashing   [s 4] 2680/12 A 4 15.8 24
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-10 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 4] 2140/4 B 1 14.7 41
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-9 Azzaro la Marc Azzaro la Marc   [v 4] 2140/11 B 0 g 92
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-8 Red Rose America* Red Rose America*   [s 6] 2140/7 B 2 13.7 92
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-7 Thai Broadway Thai Broadway   [h 7] 2140/1 D 2 12.8 173
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-6 M.T.Kingofthehill M.T.Kingofthehill   [h 4] 3180/8 A 0 47
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-5 Furious Francis Furious Francis   [v 5] 2140/1 C 3 13.6 80
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-3 Labellaragazza Labellaragazza   [s 4] 2140/1 C 5 16.0 56
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-12 Magnus Roc Magnus Roc   [v 4] 2140/1 D 0 17.2 129
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-11 Bryssel Bryssel   [h 4] 2140/6 B 3 14.0 26
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-10 Well Done la Marc Well Done la Marc   [s 5] 2140/14 A 3 15.4 25
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-9 Mister Niky Mister Niky   [h 3] 2140/4 A 0 g 26
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Wordfeud Wordfeud   [s 4] 2140/4 B str
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-7 Montreal Montreal   [h 6] 1640/11 A 0 14.5 55
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-5 Un Dernier Rire Un Dernier Rire   [h 3] 2140/9 C 3 16.7 81
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-4 Miss Piggy Miss Piggy   [s 3] 2140/2 D 0 17.9 28
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-3 Evelina Hornline Evelina Hornline   [s 3] 2140/2 A 0 19.5g 20
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-9 Challenge Hornline Challenge Hornline   [v 5] 2140/10 A 4 20.0 31
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-8 Obi Degato Obi Degato   [v 6] 2140/3 B 4 17.9 17
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Löpeld Löpeld   [v 6] 2680/10 A 5 32.5 50
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 The Swede The Swede   [v 4] 2140/6 C 0 15.7 23
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-3 Maharani de Baroda Maharani de Baroda   [s 2] 1640/7 D 1 17.1 23
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Fortuna B.R.* Fortuna B.R.*   [s 3] 2140/2 D 1 18.0 13
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-12 Give Me Ten Give Me Ten   [h 3] 2660/7 B 2 22.0 30
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-11 Tams Olivia Tams Olivia   [s 8] 2660/2 C str
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-11 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 3] 2140/8 C 3 16.5 84
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-10 Mellby Dashing Mellby Dashing   [s 4] 2140/4 B 0 g 32
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-9 Dats Caballo Dats Caballo   [h 2] 2140/4 A 2 16.4 18
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-8 Time is Money Time is Money   [s 4] 2140/5 A 0 16.3 55
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-7 Heartbreaker V.S. Heartbreaker V.S.   [h 6] 2660/9 A 1 16.5 13
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-6 Lightning Beauty* Lightning Beauty*   [s 3] 2140/12 B 0 18.9 127
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-4 Je t'Aime Explosiv Je t'Aime Explosiv   [v 3] 2140/11 A 7 16.4 28
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-2 The Patriot The Patriot   [h 3] 2640/5 A 3 17.8 61
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-10 Bryssel Bryssel   [h 4] 2640/2 B 1 15.9 24
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-9 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 4] 2140/10 A 5 15.2g 49
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-8 Ragazzo da Sopra Ragazzo da Sopra   [h 3] 2140/10 D 4 15.3 64
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-7 Candor Hall Candor Hall   [v 8] 2640/2 B 0 14.7 144
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-6 Remkvikk* Remkvikk*   [h 6] 2140/5 D 3 27.2 56
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-5 Azzaro la Marc Azzaro la Marc   [v 4] 2140/2 B 2 15.8 22
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-4 True Blue for You True Blue for You   [s 7] 2160/10 B 4 16.3 92
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-3 The Swede The Swede   [v 4] 2660/13 B 0 g 62
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-2 Rasoline Rasoline   [s 6] 2140/4 C 6 17.5 16
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-12 Farouk B.R. Farouk B.R.   [h 3] 2140/1 C 1 15.8 16
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-11 Furious Francis Furious Francis   [v 5] 1640/10 C 3 12.8 77
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Dictionary Dictionary   [s 4] 2140/5 C 1 18.4 196
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-10 Antonio Trot Antonio Trot   [v 3] 2140/9 A 1 14.8 30
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-9 Seronera Seronera   [s 8] 1640/6 A 5 14.5 49
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-8 Lorina Citron Lorina Citron   [s 2] 1640/2 C 0 g 23
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/6 B 2 15.5 20
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-6 Bossanova Brick Bossanova Brick   [s 3] 2140/7 D 5 17.4 58
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-4 Camelot Sisu Camelot Sisu   [h 4] 2140/2 D 0 16.4 95
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-2 Sofarsogood Sofarsogood   [v 4] 2140/5 D 1 17.0 123
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-9 Emmia Sensation* Emmia Sensation*   [s 3] 2140/3 C 0 19.6g 33
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-8 Montreal Montreal   [h 6] 3160/3 B 2 18.0 33
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-7 Kalle Kalas Kalle Kalas   [v 5] 1640/10 A 0 g 34
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-6 Dats Madame Dats Madame   [s 5] 2140/11 D 0 16.0 165
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-4 Handsome Knight Handsome Knight   [v 7] 1640/4 B 0 g 33
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-3 Saul Saul   [h 4] 2160/6 B 1 16.3 16
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-1 Vikens Easy Vikens Easy   [v 3] 2140/5 D 6 19.0g 51
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-2 Joe Martini Joe Martini   [h 4] 2140/2 C 0 15.2 69
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Arctic Chime* Arctic Chime*   [s 2] 2140/6 C 2 18.8 21
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Dictionary Dictionary   [s 4] 2140/10 D 0 20.2g 96
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-10 Buddha Buddha   [h 5] 2140/10 D 0 14.0 219
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Je T'aime Ruinart Je T'aime Ruinart   [v 6] 2640/1 A 2 14.6 77
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 M.T.Kingofthehill M.T.Kingofthehill   [h 4] 2160/14 A 0 17.1g 25
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-7 Georgie Mae* Georgie Mae*   [s 6] 2140/9 A 2 13.6 45
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-5 Je t'Aime Explosiv Je t'Aime Explosiv   [v 3] 2140/10 C 1 14.9 62
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-4 Avatar Brodde Avatar Brodde   [v 4] 2140/11 C 2 15.6 69
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-3 Coeur de Lion Coeur de Lion   [v 3] 2140/7 A 0 16.6 56
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-12 Charmant Hornline Charmant Hornline   [s 5] 2180/9 A 1 14.9 22
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Quick Tilly Quick Tilly   [v 3] 2160/10 A 1 15.2 28
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Time is Money Time is Money   [s 4] 2140/5 A 3 14.7 16
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-8 Caviar Sisu Caviar Sisu   [s 5] 2140/6 B 1 12.9 61
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-6 Carro's Gift Carro's Gift   [h 4] 2140/11 D str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-5 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 3] 2140/1 B 5 15.2 20
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Simply the Best Simply the Best   [v 6] 1640/8 D 4 12.6 114
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-1 Back in Yellow Back in Yellow   [v 4] 2140/4 C 2 16.4 48
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-3 Dijon Zon Dijon Zon   [v 8] 2160/11 C str
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-11 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 4] 1640/12 A 2 12.9 57
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-10 Tesio Tesio   [h 4] 3140/1 B 0 g 20
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-9 Freddie Islet Freddie Islet   [v 4] 2140/10 A 0 g 46
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-7 Glenn Boko Glenn Boko   [h 3] 2640/2 A 0 17.7 37
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-6 Tante Ragnhild* Tante Ragnhild*   [s 5] 2160/10 D 7 27.2g 259
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-4 Motoddy Motoddy   [v 5] 2640/4 D 0 g 281
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 Fleeton Fleeton   [v 4] 2140/7 B 0 17.8 23
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-11 Heartbreaker V.S. Heartbreaker V.S.   [h 6] 2140/8 A 1 14.1 76
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Thai Broadway Thai Broadway   [h 7] 2140/9 D 3 13.0 132
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-9 Erik Sting Erik Sting   [v 4] 2140/1 B 5 14.7g 34
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-8 Next To None Sib Next To None Sib   [v 9] 2140/8 C 7 14.2 225
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-7 Wild Honey Wild Honey   [s 4] 2140/3 B 4 13.2 27
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-5 Evening Prayer Evening Prayer   [s 5] 2160/14 B 7 14.7 181
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-3 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 3] 2140/6 C 0 g 54
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-2 Starito* Starito*   [v 6] 2140/5 B 6 15.9 52
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-6 Ditty Bopper Ditty Bopper   [s 3] 2100/11 B 2 15.0 50
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-4 C.C.Simon C.C.Simon   [v 8] 3160/5 B 0 17.5 56
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-3 La Marke La Marke   [s 3] 2140/10 C 2 18.0 49
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-2 Bossanova Brick Bossanova Brick   [s 3] 2140/1 B 1 17.3 17
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 Lorina Citron Lorina Citron   [s 2] 2140/7 C 1 17.8 15
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Pax Pax   [v 4] 2609/14 A 1 15.7 25
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-11 Fast Cash S.F. Fast Cash S.F.   [v 5] 2160/8 B 2 17.5 25
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-10 Lightning Beauty* Lightning Beauty*   [s 3] 2140/8 C 3 16.9 64
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-9 Mellby Cheeky Mellby Cheeky   [v 5] 2100/11 C 0 g 42
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-8 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 6] 1609/10 A 5 13.5 23
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-7 New Generation New Generation   [v 5] 2100/3 A 1 14.3 24
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-10 Basic Basic   [s 5] 2140/10 A 1 13.5 56
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-9 Furious Francis Furious Francis   [v 5] 2640/3 B 1 14.1 17
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-8 New Rae New Rae   [s 3] 2140/6 C 0 g 54
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-7 Tjacko Zaz Tjacko Zaz   [v 4] 1640/1 C 1 11.0 13
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-6 Saul Saul   [h 4] 2640/10 A 1 15.0 22
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-5 Guli Vitus Guli Vitus   [v 5] 2640/5 C 0 34.4 32
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-3 Global Taxability Global Taxability   [s 3] 2140/10 D 0 18.9 126
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-2 Chris Tomlin Am Chris Tomlin Am   [v 4] 2140/4 D 0 16.9 102
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-1 Alle Cash Alle Cash   [s 4] 2140/11 C 1 16.4 18
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-8 Candor Hall Candor Hall   [v 8] 2140/5 A 3 13.6 16
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-7 Ursel Gio* Ursel Gio*   [s 3] 2160/13 B 1 15.0 42
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-6 Mellby Dashing Mellby Dashing   [s 4] 2160/6 C 1 14.3 38
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-5 Seronera Seronera   [s 8] 2680/9 C 1 14.9 55
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-4 Kalle Kalas Kalle Kalas   [v 5] 2140/5 B 2 14.2 16
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 Spydomann Ö.K.* Spydomann Ö.K.*   [h 3] 2160/5 B 1 31.6g 59
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-2 Rolex Broline Rolex Broline   [h 3] 2140/5 D str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-1 C.C.Side C.C.Side   [s 3] 2140/10 C 4 16.1 114
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-10 Remkvikk* Remkvikk*   [h 6] 2140/6 C 1 26.3 28
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-9 Joe Martini Joe Martini   [h 4] 2640/8 A 6 15.3 41
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-11 Say that Again Say that Again   [v 5] 2100/3 D 1 14.4 54
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-10 Cruzado Dela Noche Cruzado Dela Noche   [h 4] 1609/9 B 2 11.8 13
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-9 Next To None Sib Next To None Sib   [v 9] 1609/9 B 6 13.3 75
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-7 Caresse Caresse   [s 4] 1609/8 C 0 g 252
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-6 Ragazzo da Sopra Ragazzo da Sopra   [h 3] 2100/3 C 0 21.2g 35
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-5 Thai Broadway Thai Broadway   [h 7] 2100/4 C 4 13.3 18
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-3 Labellaragazza Labellaragazza   [s 4] 2100/3 C 0 16.7g 25
2016-11-19 2016-11-19 Bjerke-2 Obi Degato Obi Degato   [v 6] 3160/11 C 3 16.2 22
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-10 Perfect Dynamite Perfect Dynamite   [v 3] 2640/8 D 4 14.9 90
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-8 Mamasan Mamasan   [s 3] 2140/5 C 1 13.8 54
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-6 Hot Chocolate Hot Chocolate   [s 2] 1640/6 C 2 14.1 93
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-4 Bryssel Bryssel   [h 4] 2140/2 C 2 13.4 144
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Wordfeud Wordfeud   [s 4] 2140/8 C 2 16.3 26
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-1 Farouk B.R. Farouk B.R.   [h 3] 2140/6 D 1 16.4 15
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-8 Dream of Winner Dream of Winner   [v 3] 2140/11 C 3 17.9 18
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-7 Castor Boko Castor Boko   [h 7] 2140/11 C 0 16.2 59
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-6 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 7] 2140/8 B str
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Pax Pax   [v 4] 2140/12 C 0 17.8 182
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-4 Eternal Sunshine Eternal Sunshine   [s 6] 2140/2 D 1 14.3 24
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-3 My Gliding Angel My Gliding Angel   [s 6] 1680/9 B 2 13.9 29
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-2 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 4] 2160/12 C str
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-4 Challenge Hornline Challenge Hornline   [v 5] 2140/3 A 0 g 20
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-3 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 6] 1640/5 B 2 14.8 29
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-2 Saul Saul   [h 4] 2640/2 A 2 16.3 17
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-1 Simply the Best Simply the Best   [v 6] 2140/2 C 4 16.4 27
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-8 Heather Bound Heather Bound   [s 3] 2140/7 C 0 g 29
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-7 French Flair French Flair   [s 6] 2160/5 D 2 17.2 29
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-5 Coeur de Lion Coeur de Lion   [v 3] 2140/2 C 2 16.6 13
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-12 Tick Tack Tick Tack   [v 4] 1640/1 A 1 13.3 13
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-11 Tjacko Zaz Tjacko Zaz   [v 4] 2140/3 D 1 14.1 41
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-10 Well Done la Marc Well Done la Marc   [s 5] 2140/9 B 1 13.8 19
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 Tesio Tesio   [h 4] 2640/4 B 1 15.7 16
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-8 Make it Quick Make it Quick   [v 5] 2140/3 D 6 14.5 90
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-7 Faye Bros Faye Bros   [s 4] 2140/7 B 2 14.7 32
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-6 Give Me Ten Give Me Ten   [h 3] 2140/11 C 0 g 85
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-5 Leonardo Vici Leonardo Vici   [v 3] 2140/2 C 1 15.6 27
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-4 Quick Tilly Quick Tilly   [v 3] 2140/6 C 0 g 16
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 M.T.Kirsten M.T.Kirsten   [s 4] 2140/8 B 1 16.0 17
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-1 Miss Piggy Miss Piggy   [s 3] 2140/6 D str
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-7 Albert G. Albert G.   [h 4] 1640/7 C 3 18.3 58
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-6 Ribaude Ribaude   [v 3] 2140/6 D 1 19.7 16
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-5 Tenedor* Tenedor*   [h 4] 2140/8 C 0 16.5 29
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-4 Challenge Hornline Challenge Hornline   [v 5] 2140/10 A 5 17.7 23
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-3 Emmia Sensation* Emmia Sensation*   [s 3] 2140/3 A 1 16.4 14
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-2 Simply the Best Simply the Best   [v 6] 2640/2 D 6 15.9 64
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-1 Too Big to Fail Too Big to Fail   [v 6] 2140/10 C 6 16.3g 85
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-8 Global Taxability Global Taxability   [s 3] 2140/4 D str
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-10 Mellby Estella Mellby Estella   [s 3] 2140/11 D 5 15.3 71
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-9 Cigor Coyote Cigor Coyote   [v 4] 1640/5 B 4 13.4 31
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-8 Furious Francis Furious Francis   [v 5] 2140/12 A 3 14.3 36
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-7 Montreal Montreal   [h 6] 2640/6 A 0 15.7 28
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-6 Magic Allybis Magic Allybis   [h 3] 2140/10 B 5 16.1 28
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-5 Carribean Cruise* Carribean Cruise*   [s 5] 2140/7 B 0 19.2 38
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-4 Opera Avenue Opera Avenue   [s 2] 2140/1 C 3 16.6 30
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-2 Space Star Space Star   [s 7] 2140/4 C 5 15.1 143
2016-11-02 2016-11-02 Solvalla-1 Coeur de Lion Coeur de Lion   [v 3] 2140/11 B 2 17.1 21
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-11 Claymore Claymore   [v 5] 2160/9 B 1 14.2 27
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-9 Big Streamline Big Streamline   [v 3] 2140/4 D 4 19.7 79
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-8 Time is Money Time is Money   [s 4] 2140/2 B 1 14.3 17
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-7 All of Marke All of Marke   [s 4] 2140/10 C 3 16.0 70
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-6 She's Got It She's Got It   [s 3] 2140/2 C 1 16.0 14
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-5 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 3] 2140/10 B str
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 4] 2140/10 D 6 15.5 183
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 C.C.Queen C.C.Queen   [s 6] 1640/4 C 5 13.1 14
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-11 Reckless Reckless   [h 6] 2640/1 A 2 11.9 118
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-9 Next To None Sib Next To None Sib   [v 9] 1640/5 C 1 12.1 81
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-8 Jula Extreme Jula Extreme   [v 4] 2140/5 D 0 15.4 41
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-7 Favorite Boko Favorite Boko   [v 4] 3140/1 D 0 g 134
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-5 GlobalSatisfaction GlobalSatisfaction   [h 4] 2140/4 C 2 13.5 45
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-4 Vekas Goldwing Vekas Goldwing   [v 4] 2140/2 C 2 15.1 125
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 M.T.Kod Röd M.T.Kod Röd   [v 4] 2640/3 D 6 15.9 155
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-8 Executive Caviar Executive Caviar   [h 2] 1609/12 C 1 14.3 139
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-7 Ragazzo da Sopra Ragazzo da Sopra   [h 3] 2100/5 A 1 14.9 23
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-6 Cruzado Dela Noche Cruzado Dela Noche   [h 4] 2100/5 C 1 11.1 44
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-5 Wojtyla Gene Wojtyla Gene   [v 6] 2680/12 B str
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-4 Buddha Buddha   [h 5] 2100/7 C 0 15.4 72
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-3 Pine Don Pine Don   [h 3] 2140/3 B 6 18.3 12
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-2 Evelina Hornline Evelina Hornline   [s 3] 2140/10 C 3 17.4 34
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-9 True Blue for You True Blue for You   [s 7] 2100/5 C 3 13.7 71
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-10 Chivas B.M.W. Chivas B.M.W.   [v 6] 2160/2 D 4 19.7 30
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-9 Rolex Broline Rolex Broline   [h 3] 1640/5 C str
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-7 Miss Piggy Miss Piggy   [s 3] 2140/10 D 1 19.3 21
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-6 Samantha Samantha   [s 5] 2140/8 A 1 18.2 20
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-5 Wir Ideal* Wir Ideal*   [h 3] 2140/10 A 1 18.5 29
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-4 Carro's Gift Carro's Gift   [h 4] 2160/13 A 2 18.0 58
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-3 Breezy Badger Breezy Badger   [v 6] 2640/5 B 3 16.6 29
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-2 Waffel Waffel   [v 5] 2140/12 C 0 17.5 69
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-1 The Swede The Swede   [v 4] 2640/1 C 1 18.4 22
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-10 Palermo Broline Palermo Broline   [v 4] 2140/12 A 1 13.7 40
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-9 Mister Niky Mister Niky   [h 3] 2140/5 B 0 g 23
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-8 Freddie Islet Freddie Islet   [v 4] 2140/7 A 1 14.1 26
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-6 Obi Degato Obi Degato   [v 6] 1640/11 D 2 12.4 84
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-5 Candor Hall Candor Hall   [v 8] 4080/11 A 1 15.7 15
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-3 Je t'Aime Explosiv Je t'Aime Explosiv   [v 3] 2140/11 D 0 g 67
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-2 Challenge Hornline Challenge Hornline   [v 5] 2140/2 B 3 14.6 65
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-1 Jolly Frost Jolly Frost   [h 2] 2140/5 B 1 17.9 83
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-11 Explosive Merlot Explosive Merlot   [h 3] 2140/4 C 0 g 96
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-10 Flo Jo Keeper Flo Jo Keeper   [s 3] 2140/4 B 4 17.3 89
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-9 El Diablo B.R.* El Diablo B.R.*   [h 4] 2140/5 B 1 13.5 23
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-8 Mamasan Mamasan   [s 3] 2140/9 D 1 15.0 223
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-7 Faye Bros Faye Bros   [s 4] 2140/10 B 6 15.4 102
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-6 M.T.Kingofthehill M.T.Kingofthehill   [h 4] 2140/1 B 0 15.6 56
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-5 Paul the Apostle Paul the Apostle   [h 3] 2140/4 C 0 g 107
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-4 Caresse Caresse   [s 4] 2140/8 B 4 15.4 122
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-3 Colbert Colbert   [h 4] 2140/12 C 0 15.6g 322
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-2 On the Line On the Line   [v 3] 2140/10 D 4 14.3 516
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-1 Genta Genta   [s 3] 2140/7 A 0 15.0g 55
2016-10-23 2016-10-23 Solvalla-12 Tunika Tunika   [s 4] 2140/7 A 0 g 20
2016-10-22 2016-10-22 Romme-12 Chamille Chamille   [s 5] 2160/12 C 2 17.6 103
2016-10-22 2016-10-22 Romme-10 Alan Wadd Alan Wadd   [h 4] 1640/7 D 5 14.4 147
2016-10-22 2016-10-22 Romme-9 Azzaro la Marc Azzaro la Marc   [v 4] 2140/2 C 0 19.4g 27
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Joker C.K.* Joker C.K.*   [h 5] 2160/6 B 1 25.8 49
2016-10-22 2016-10-22 Romme-7 Thai Broadway Thai Broadway   [h 7] 1640/4 D 3 11.4 50
2016-10-22 2016-10-22 Romme-6 Montreal Montreal   [h 6] 3160/9 B 4 16.3 114
2016-10-22 2016-10-22 Romme-3 Evening Prayer Evening Prayer   [s 5] 2140/7 A 2 14.3 101
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-3 Lightning Beauty* Lightning Beauty*   [s 3] 2140/5 C 0 g 15
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-2 Pulteney Hanover Pulteney Hanover   [v 4] 2140/8 D 0 15.1 111
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-1 Fleeton Fleeton   [v 4] 2140/8 A 1 15.2 42
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-10 True Blue for You True Blue for You   [s 7] 1640/8 D 2 13.2 188
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Seronera Seronera   [s 8] 2140/12 D 4 13.4 196
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Say that Again Say that Again   [v 5] 2140/1 C 1 13.2 29
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-7 Current Affair Current Affair   [s 2] 1640/10 A 2 13.3 17
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-5 Quick Tilly Quick Tilly   [v 3] 2140/8 C 2 14.8 31
2016-10-15 2016-10-15 Åby-12 Looking Lovely Looking Lovely   [s 7] 2160/3 C 6 16.1 64
2016-10-15 2016-10-15 Åby-11 Reckless Reckless   [h 6] 2640/1 A 0 g 103
2016-10-15 2016-10-15 Åby-10 Furious Francis Furious Francis   [v 5] 1640/6 D 6 11.8 114
2016-10-15 2016-10-15 Åby-9 Twigs Voici Twigs Voici   [s 7] 2140/11 C 0 13.2 109
2016-10-15 2016-10-15 Åby-8 Ferry Boko Ferry Boko   [v 4] 1640/7 C 0 g 113
2016-10-15 2016-10-15 Åby-7 Heartbreaker V.S. Heartbreaker V.S.   [h 6] 2640/9 A 1 13.7 20
2016-10-15 2016-10-15 Åby-5 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 4] 2640/1 B 2 13.8 48
2016-10-15 2016-10-15 Åby-3 Ursel Gio* Ursel Gio*   [s 3] 2140/3 C 0 14.8g 40
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-5 Enzo de Vonnas Enzo de Vonnas   [h 2] 2140/6 D 6 17.1 34
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-4 Panoramic Panoramic   [v 6] 1640/2 D 0 g 56
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-3 Hitman Hitman   [v 6] 2140/5 D 3 13.4 134
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-2 Carro's Gift Carro's Gift   [h 4] 2160/9 B 0 g 250
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-10 On the Line On the Line   [v 3] 2140/10 D 4 13.6 265
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-9 M.T.Kingofthehill M.T.Kingofthehill   [h 4] 2140/6 C 3 12.9 236
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-8 Time is Money Time is Money   [s 4] 2140/10 C 0 g 125
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-7 Gatelink Gatelink   [s 3] 2140/6 D 4 14.0 133
2016-10-12 2016-10-12 Solvalla-6 Obi Degato Obi Degato   [v 6] 2640/7 D 2 14.8 70
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-11 Simply the Best Simply the Best   [v 6] 2180/14 B 1 15.7 18
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-10 Cake 'n Pie Cake 'n Pie   [s 4] 2140/5 D 1 17.5 84
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-9 Pampalo Pampalo   [v 4] 2140/3 D 0 g 383
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-8 Flo Jo Keeper Flo Jo Keeper   [s 3] 2140/11 B 6 14.4 110
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-7 Barracuda River Barracuda River   [v 7] 1640/4 D 0 12.3 237
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-6 Man at Work Man at Work   [v 3] 2140/2 D 0 14.3 286
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-5 Current Affair Current Affair   [s 2] 1640/1 A 1 15.6 15
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-4 Faye Bros Faye Bros   [s 4] 2140/2 B 3 13.2 33
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-3 Montreal Montreal   [h 6] 3160/4 C 1 15.6 35
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-2 Emmia Sensation* Emmia Sensation*   [s 3] 2140/6 B 3 16.4 20
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-1 Heather Bound Heather Bound   [s 3] 2140/9 D 8 19.5 98
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-10 Rolex Broline Rolex Broline   [h 3] 2140/3 D 1 17.7 15
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-9 Illinois Sund Illinois Sund   [v 4] 2640/6 C str
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-8 Metallic Beat Metallic Beat   [v 5] 1640/3 B 2 12.9 36
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-7 A La Partenza A La Partenza   [s 4] 2160/12 B 1 14.5 22
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-6 Challenge Hornline Challenge Hornline   [v 5] 2160/8 A 5 15.3 17
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-4 Buddha Buddha   [h 5] 2140/5 D 0 13.8 145
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-3 Global Taxability Global Taxability   [s 3] 1640/5 C 3 14.8 16
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-11 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 9] 2180/11 D 5 15.8 101
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-10 Tunika Tunika   [s 4] 1640/6 B 4 11.3 29
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-9 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2140/8 D 0 13.7 332
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-8 Danedream Danedream   [s 3] 2140/7 D 0 g 263
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Titan Neo Titan Neo   [v 4] 2640/1 B 5 15.9 74
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-6 Magic Allybis Magic Allybis   [h 3] 2140/1 B 5 14.1 51
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-4 She's Got It She's Got It   [s 3] 2140/9 B 1 15.8 25
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-2 Caviar Sisu Caviar Sisu   [s 5] 2140/3 C 3 13.4 173
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-1 Keep Me Tooma Keep Me Tooma   [h 2] 2140/1 C 2 18.2 69
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-11 Carro's Gift Carro's Gift   [h 4] 1640/2 B 6 14.9 70
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-10 Candor Hall Candor Hall   [v 8] 3200/4 C 1 13.8 16
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-9 Simply the Best Simply the Best   [v 6] 2140/10 C 8 14.9 194
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-8 Get Lucky Pellini Get Lucky Pellini   [s 3] 2140/11 D 3 14.1 184
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-7 Mellby Estella Mellby Estella   [s 3] 2140/11 A 2 15.9 25
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-6 Next To None Sib Next To None Sib   [v 9] 1640/4 B 1 11.1 15
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-5 Ferry Boko Ferry Boko   [v 4] 2140/8 C 0 15.4 34
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-4 True Blue for You True Blue for You   [s 7] 1640/8 B 4 13.4 88
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Gunnar Magnificent Gunnar Magnificent   [v 4] 2160/13 A 6 16.6 26
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-2 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 3] 2140/6 D 1 15.7 75
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-1 Coeur de Lion Coeur de Lion   [v 3] 2140/3 B 1 17.8g 22
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Starbec's Whisky Starbec's Whisky   [v 5] 2660/8 A str
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Ernayra Ernayra   [s 6] 2160/10 D 3 29.9 165
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-1 New Rae New Rae   [s 3] 2140/2 C 2 17.7 15
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-11 Mellby Cheeky Mellby Cheeky   [v 5] 2180/9 A 1 15.6 17
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 6] 2160/14 B 2 14.0 33
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-8 Aragorn Wibb* Aragorn Wibb*   [v 7] 2640/7 B 7 15.5g 88
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-7 Joker C.K.* Joker C.K.*   [h 5] 2660/7 A 1 26.3 17
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-5 Queen Will Queen Will   [s 6] 1640/1 A 1 13.3 13
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-12 Lottie Palema Lottie Palema   [s 5] 2160/15 B 6 15.2 49
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-10 D.D.'s Hitman D.D.'s Hitman   [h 5] 2140/11 C str
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-8 Heartbreaker V.S. Heartbreaker V.S.   [h 6] 3160/6 C 1 14.1 22
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-7 Thai Broadway Thai Broadway   [h 7] 2140/2 D 2 12.4 83
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-6 Azzaro la Marc Azzaro la Marc   [v 4] 2140/8 B 0 g 34
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-5 Alan Wadd Alan Wadd   [h 4] 1640/6 D 0 12.6 98
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Spikjuni* Spikjuni*   [s 5] 2140/3 D 0 g 99
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-3 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 4] 2660/10 B 2 14.1 85
2016-09-29 2016-09-29 Åby-3 Lella Syster Lella Syster   [s 5] 2160/11 D str
2016-09-29 2016-09-29 Åby-1 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 4] 2140/12 C 0 19.3g 103
2016-09-29 2016-09-29 Åby-10 Research Research   [h 6] 2140/5 D 1 13.5 30
2016-09-29 2016-09-29 Åby-9 Basic Basic   [s 5] 2140/10 A 0 14.6g 19
2016-09-29 2016-09-29 Åby-8 Je T'aime Ruinart Je T'aime Ruinart   [v 6] 2640/3 A str
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Jules* Jules*   [v 9] 2140/15 D 0 15.8 104
2016-09-29 2016-09-29 Åby-6 Milles Anton Milles Anton   [v 9] 1640/10 D 0 16.6 119
2016-09-29 2016-09-29 Åby-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 4] 2140/5 D 0 16.7 88
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-10 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 2140/2 D 0 15.2g 284
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-9 Bryssel Bryssel   [h 4] 2140/7 C 3 12.5 101
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-7 Tobin Kronos Tobin Kronos   [h 4] 2140/2 B 2 12.6 86
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-5 Mamasan Mamasan   [s 3] 2640/5 B 3 16.7 25
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Hitman Hitman   [v 6] 2140/8 D 5 14.6 68
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-3 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [h 4] 2140/5 D 1 15.4 67
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-2 Morris Morris   [v 4] 2140/1 D 0 17.0 61
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-1 Sheherazade Face Sheherazade Face   [s 2] 2140/1 B 2 18.3 33
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-5 Evening Prayer Evening Prayer   [s 5] 2160/9 D 3 13.1 179
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-2 Mister Niky Mister Niky   [h 3] 2140/6 B 4 13.5 18
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-1 Freddie Islet Freddie Islet   [v 4] 2640/3 B 1 14.8 63
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-12 A La Partenza A La Partenza   [s 4] 2160/7 B 4 14.5 25
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-11 Reckless Reckless   [h 6] 3200/14 A 2 13.0 29
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-10 Policy of Truth Policy of Truth   [v 3] 2640/4 B 2 13.1g 56
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 M.T.Kingofthehill M.T.Kingofthehill   [h 4] 2160/9 A 1 13.0 22
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-8 Flo Jo Keeper Flo Jo Keeper   [s 3] 2140/1 D 5 13.0 148
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-7 On the Line On the Line   [v 3] 2640/4 D str
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-13 M.T.Kod Röd M.T.Kod Röd   [v 4] 2140/1 C 0 15.1 17
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Shadow Woodland* Shadow Woodland*   [v 7] 2140/5 B 1 11.2 40
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-10 Furious Francis Furious Francis   [v 5] 2140/11 C 0 12.9g 174
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-8 Seedorf O.M.F.* Seedorf O.M.F.*   [v 5] 2140/1 A 1 12.3 18
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-6 Patricia Hastrup* Patricia Hastrup*   [s 9] 1640/3 B 2 10.2 140
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-5 Stardust Melody Stardust Melody   [s 3] 2140/6 C 0 g 46
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-4 Simply the Best Simply the Best   [v 6] 1640/6 D 0 13.7 304
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-3 Ursel Gio* Ursel Gio*   [s 3] 2140/6 D 3 13.9 24
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-1 Ragazzo da Sopra Ragazzo da Sopra   [h 3] 2140/1 B 1 14.2 63
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Ante Dana Ante Dana   [v 6] 2140/9 D 2 14.3 74
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-5 Metallic Beat Metallic Beat   [v 5] 1640/4 D 3 12.6 80
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-3 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 4] 2140/9 D 3 15.0 17
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Time is Money Time is Money   [s 4] 1640/1 C 1 12.6 32
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-10 Magic Allybis Magic Allybis   [h 3] 2160/9 B 1 15.6 17
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Ferry Boko Ferry Boko   [v 4] 2160/8 A 1 14.8 31
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-8 Okeechobee Okeechobee   [v 3] 2140/6 D 0 g 275
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Diva de Nacre Diva de Nacre   [s 3] 2140/11 B 5 16.6g 19
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-10 Well Done la Marc Well Done la Marc   [s 5] 2140/8 A 1 13.9 55
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-9 Good as Candy Zaz Good as Candy Zaz   [s 7] 2640/1 D 0 15.3 279
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-8 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 4] 2160/8 A 1 14.1 68
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-7 Thewayiam Ås Thewayiam Ås   [v 5] 2140/2 D 0 16.1 40
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-6 Ripkin Joe Ripkin Joe   [h 2] 1640/6 D 0 16.1 112
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-2 Jula Extreme Jula Extreme   [v 4] 2640/6 C 2 15.5 19
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-1 Raise Broline Raise Broline   [s 3] 2140/10 D 4 17.6 56
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-8 Samantha Samantha   [s 5] 2140/9 C str
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-7 Lightning Beauty* Lightning Beauty*   [s 3] 1640/7 C 1 16.5 15
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-5 Sangria Knight Sangria Knight   [s 4] 2140/5 A 3 13.4 15
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-4 C.C.Simon C.C.Simon   [v 8] 2140/4 C 2 14.0 29
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-3 Jean G. Jean G.   [v 6] 2140/1 D 6 15.6 77
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-2 Global Taxability Global Taxability   [s 3] 2140/1 D 2 17.5 16
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-12 Odd Herakles* Odd Herakles*   [h 6] 2160/7 B 3 21.6 134
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-11 Ultimate Photo* Ultimate Photo*   [h 4] 2600/4 B 3 13.7 99
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-10 Volstead Volstead   [h 5] 2100/8 B 0 11.4 263
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-9 B.B.Terje T.* B.B.Terje T.*   [h 4] 2600/1 B 0 g 25
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-8 Shocking Superman Shocking Superman   [h 3] 2100/6 D 1 12.7 85
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-7 Psycho Psycho   [h 5] 2100/12 C str
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-3 Torpa Otta* Torpa Otta*   [s 4] 2100/12 D 0 441
2016-09-18 2016-09-18 Bjerke-1 Teknologika* Teknologika*   [s 3] 2100/7 D 8 29.0 486
2016-09-15 2016-09-15 Åby-9 Caviar Sisu Caviar Sisu   [s 5] 2660/6 B 0 14.5g 31
2016-09-15 2016-09-15 Åby-8 Zolana Zolana   [s 4] 2140/7 D 7 14.3 129
2016-09-15 2016-09-15 Åby-7 Halifax Halifax   [v 4] 2140/10 C 0 g 85
2016-09-15 2016-09-15 Åby-6 Challenge Hornline Challenge Hornline   [v 5] 2140/2 A 1 15.5 25
2016-09-15 2016-09-15 Åby-4 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 6] 2140/6 C 0 12.9 137
2016-09-15 2016-09-15 Åby-3 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 3] 2140/8 D 0 g 95
2016-09-15 2016-09-15 Åby-2 Diva de Nacre Diva de Nacre   [s 3] 2140/6 C 2 16.7 23
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-10 Basic Basic   [s 5] 2140/12 A 4 13.0 67
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-9 Mister Niky Mister Niky   [h 3] 2640/9 B 1 15.2 31
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-8 Caresse Caresse   [s 4] 1640/2 C 5 11.3 75
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-7 Tenedor* Tenedor*   [h 4] 2640/2 B 5 15.1 25
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-6 Next To None Sib Next To None Sib   [v 9] 1640/3 A 5 11.9 32
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-5 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 3] 2140/7 D 3 16.3 51
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-3 Wordfeud Wordfeud   [s 4] 2140/6 C 0 15.7 18
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Antonio Am Antonio Am   [v 6] 2160/7 C 0 g 41
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-10 Bella Toscana Bella Toscana   [s 8] 1640/8 C 0 15.2g 132
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-9 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 4] 1640/6 A 0 g 16
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-8 Labellaragazza Labellaragazza   [s 4] 2140/2 D 0 14.2 83
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Simply the Best Simply the Best   [v 6] 2140/10 C 0 14.2 82
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-6 New Rae New Rae   [s 3] 2140/1 D 2 15.9 43
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-5 Linus Wibb Linus Wibb   [v 6] 2660/9 B 4 14.4 41
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-4 Thai Broadway Thai Broadway   [h 7] 2140/4 C 3 14.0 67
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 Ribaude Ribaude   [v 3] 2140/2 C 0 19.6g 25
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-8 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 4] 2640/6 B 0 g 41
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-6 M.T.Le Bron M.T.Le Bron   [v 3] 2640/6 B 6 14.7 48
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-5 Fantasy River Fantasy River   [s 3] 2140/3 A 1 13.5 17
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-7 Emmia Sensation* Emmia Sensation*   [s 3] 2140/5 D 3 15.4 24
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-4 Flo Jo Keeper Flo Jo Keeper   [s 3] 2140/10 B 1 13.7 215
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-6 She's Got It She's Got It   [s 3] 2140/2 C 0 g 34
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-3 Glenn Boko Glenn Boko   [h 3] 2640/4 C 0 17.0 133
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-5 Pine Don Pine Don   [h 3] 2140/4 C 2 17.2 18
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-2 Marrakech Marrakech   [h 3] 2640/8 C 0 16.1g 207
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-4 Jula Extreme Jula Extreme   [v 4] 2140/12 B 1 14.9 22
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-3 Bad Story Bad Story   [v 4] 2140/12 D 0 16.7 116
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-2 Charmant Hornline Charmant Hornline   [s 5] 2140/5 C 0 g 62
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-1 Say that Again Say that Again   [v 5] 1640/1 A 5 13.8g 12
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-14 Mamasan Mamasan   [s 3] 2140/12 A 5 13.3 244
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-13 Golden Garbo Golden Garbo   [s 3] 2140/2 C 0 g 106
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-12 Mellby Emeralds Mellby Emeralds   [v 3] 2640/12 B 0 14.2 78
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-11 Dream of Winner Dream of Winner   [v 3] 2640/8 D 0 250
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-10 On the Line On the Line   [v 3] 2640/9 C 4 14.7 298
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-9 Up in the Trees Up in the Trees   [s 3] 2140/11 D 2 14.1 271
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-8 Ragazzo da Sopra Ragazzo da Sopra   [h 3] 2640/4 D 0 g 137
2016-09-12 2016-09-12 Solvalla-7 Genta Genta   [s 3] 2140/2 C 1 13.8 38
2016-09-06 2016-09-06 Bjerke-10 John's Boy* John's Boy*   [h 3] 2100/4 C 0 155
2016-09-06 2016-09-06 Bjerke-9 Shocking Superman Shocking Superman   [h 3] 2100/4 C 2 15
2016-09-06 2016-09-06 Bjerke-8 Fabrize B.R.* Fabrize B.R.*   [h 3] 2100/9 B 0 136
2016-09-06 2016-09-06 Bjerke-5 B.B. Terje T.* B.B. Terje T.*   [h 4] 2600/2 A 1 50
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-10 Lightning Beauty* Lightning Beauty*   [s 3] 1640/6 D 1 17.5 18
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-6 Wordfeud Wordfeud   [s 4] 2140/7 B 1 16.6 17
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-5 Magic Allybis Magic Allybis   [h 3] 2160/6 C 1 16.4 42
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 4] 2140/5 C 1 16.4 16
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Ferry Boko Ferry Boko   [v 4] 2140/1 B 4 15.7 21
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-2 Bryssel Bryssel   [h 4] 2140/8 A str
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-9 Montreal Montreal   [h 6] 2660/5 A 3 16.1 35
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-8 Furious Francis Furious Francis   [v 5] 2640/10 B 2 13.8 54
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-7 Finnskog Fokus* Finnskog Fokus*   [v 9] 2180/10 D 1 24.4 162
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-6 Ragazzo da Sopra Ragazzo da Sopra   [h 3] 2140/9 A 2 14.8 22
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-4 Seronera Seronera   [s 8] 2680/10 A 0 15.4 19
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-2 Stardust Melody Stardust Melody   [s 3] 1640/7 B 2 14.1 21
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-1 Brenne Blissi* Brenne Blissi*   [s 3] 1660/3 C 1 33.9 10
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-10 Challenge Hornline Challenge Hornline   [v 5] 2160/14 C 1 15.7 29
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-12 Diablo Boko Diablo Boko   [v 6] 2140/7 D 3 14.2 106
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-11 Well Done la Marc Well Done la Marc   [s 5] 2140/6 A 2 14.2 53
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-9 Caresse Caresse   [s 4] 2140/7 C 4 13.2 407
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-7 Reckless Reckless   [h 6] 3200/14 A 1 14.2 24
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-6 Favorite Boko Favorite Boko   [v 4] 2140/2 C 1 13.6 49
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-5 Nice Little Ärt Nice Little Ärt   [v 11] 2140/2 D 0 13.2 389
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-3 Current Affair Current Affair   [s 2] 1640/2 A 1 15.0 19
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-1 Flicka River Flicka River   [s 3] 2140/6 C 0 17.9g 95
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-10 Heartbreaker V.S. Heartbreaker V.S.   [h 6] 2140/4 C 2 12.4 28
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-9 Saul Saul   [h 4] 2140/6 A 4 13.4 42
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-8 Carro's Gift Carro's Gift   [h 4] 2140/3 D 0 21.2g 244
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-7 Shadow Woodland* Shadow Woodland*   [v 7] 1640/7 C 4 10.4 175
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-6 Joe Martini Joe Martini   [h 4] 2660/10 B 0 16.2 221
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-5 Mellby Dashing Mellby Dashing   [s 4] 1640/2 D 0 20.5g 79
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-3 Dust for Ever Dust for Ever   [v 4] 1640/6 C 0 18.0g 92
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-2 Nightlight M.L. Nightlight M.L.   [s 3] 2140/1 D 8 16.4 306
2016-09-03 2016-09-03 Jägersro Trav-11 Bravo Navarone Bravo Navarone   [h 5] 2140/9 B 3 12.6 45
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-4 Waffel Waffel   [v 5] 2100/13 B 0 g 35
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Livi Limit Livi Limit   [s 3] 2160/9 A 8 19.4 50
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-13 Antonio Am Antonio Am   [v 6] 2680/12 C 0 g 25
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-12 Dream of Winner Dream of Winner   [v 3] 2100/4 C 1 15.9 18
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-11 Up in the Trees Up in the Trees   [s 3] 2100/9 B 2 15.4 64
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-10 A La Partenza A La Partenza   [s 4] 2160/13 B 4 14.4 72
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-9 My Gliding Angel My Gliding Angel   [s 6] 1609/4 B 0 12.4 19
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-7 Ditty Bopper Ditty Bopper   [s 3] 2100/8 C 7 16.2 54
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-6 Gretzky Boko Gretzky Boko   [v 3] 2100/2 D 5 16.1 51
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-5 Castor Boko Castor Boko   [h 7] 2100/3 C 0 17.4g 24
2016-08-31 2016-08-31 Åby-9 Diamond River Diamond River   [s 5] 1640/10 D 0 11.4 68
2016-08-31 2016-08-31 Åby-7 Fantasy River Fantasy River   [s 3] 2140/9 B 1 13.6 19
2016-08-31 2016-08-31 Åby-6 Je T'aime Ruinart Je T'aime Ruinart   [v 6] 3140/6 D 1 14.6 189
2016-08-31 2016-08-31 Åby-4 Freddie Islet Freddie Islet   [v 4] 2140/10 A str
2016-08-31 2016-08-31 Åby-3 Ursel Gio* Ursel Gio*   [s 3] 2140/8 D 3 15.3 22
2016-08-31 2016-08-31 Åby-1 Mellby Estella Mellby Estella   [s 3] 2140/10 C 1 15.0 45
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-11 Enkai Boko Enkai Boko   [v 5] 2640/14 B 1 16.5 60
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 M.T.Kod Röd M.T.Kod Röd   [v 4] 2140/7 A 1 15.8g 33
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Kickans Girl Kickans Girl   [s 5] 2140/5 D 0 16.9 144
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-6 Time is Money Time is Money   [s 4] 2140/1 C 3 16.0 33
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-5 Pax Pax   [v 4] 1640/5 C 0 14.4 69
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-3 Ferry Boko Ferry Boko   [v 4] 2160/14 A 1 16.0 30
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-2 Crazy Beautiful Crazy Beautiful   [s 6] 2160/13 B 0 g 175
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-1 Västerbo Rainbow Västerbo Rainbow   [s 2] 1640/2 D 2 17.2 19
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-9 Tenedor* Tenedor*   [h 4] 1640/10 A 1 13.0 16
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-8 Moe Frygg* Moe Frygg*   [h 6] 1640/5 B 2 25.3 19
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-7 Labellaragazza Labellaragazza   [s 4] 2160/7 B 6 15.5 16
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-5 Rita de Castella Rita de Castella   [s 4] 2160/10 B 2 17.1 56
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-12 Banzai Merci Banzai Merci   [h 3] 2140/5 D 0 18.3g 91
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-11 Pepe di Jesolo Pepe di Jesolo   [v 7] 1640/7 C 0 11.8 92
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-10 Oasis Bi Oasis Bi   [h 8] 2140/6 C 4 12.0 218
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-9 Moa Star Moa Star   [s 6] 2140/12 D 0 16.2 169
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-6 Nakoda Goj Nakoda Goj   [v 7] 2140/8 C 5 13.9 260
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-5 Alfa Light Alfa Light   [v 7] 2640/6 C 0 16.7 60
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-3 Azzaro la Marc Azzaro la Marc   [v 4] 2640/5 C 1 16.1 39
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-5 Pampalo Pampalo   [v 4] 2640/2 B 0 g 154
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-4 New Muscle Ås New Muscle Ås   [v 4] 2640/7 B 5 12.9 152
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-3 Mellby Dashing Mellby Dashing   [s 4] 2140/3 C 0 13.6 155
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-2 Swiss Account Swiss Account   [s 4] 2140/11 C 0 g 285
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-1 Pioneer Face Pioneer Face   [s 4] 2140/11 C 0 13.7 72
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-12 Tunika Tunika   [s 4] 2140/4 A 1 12.8 13
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-11 M.T.Kingofthehill M.T.Kingofthehill   [h 4] 2640/6 C 0 13.5 100
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-9 Caresse Caresse   [s 4] 2140/4 B 2 12.4 54
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-7 Oscar Rhode Oscar Rhode   [h 4] 2640/5 D 0 g 378
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-6 Bryssel Bryssel   [h 4] 2640/3 A 4 14.5 66
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-11 Neo Southwind Neo Southwind   [v 4] 2160/5 B 1 16.1 17
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-10 Evita Greenwood Evita Greenwood   [s 5] 2140/4 B 4 13.1 15
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-9 El Salvador* El Salvador*   [v 5] 1640/4 A 1 12.2 20
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-7 Trons Torila* Trons Torila*   [s 6] 1640/3 D 0 g 58
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-6 Glenn Boko Glenn Boko   [h 3] 2140/1 C 2 13.3 38
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-5 Freddie Islet Freddie Islet   [v 4] 2640/2 A 1 14.7 27
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-3 McClain McClain   [v 10] 2660/5 D 3 14.3 168
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 Spydomann Ö.K.* Spydomann Ö.K.*   [h 3] 2160/8 B 5 33.0g 98
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-1 Challenge Hornline Challenge Hornline   [v 5] 2140/5 C 0 g 26
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-12 Waffel Waffel   [v 5] 2140/4 B 1 17.4 28
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-9 Jula Extreme Jula Extreme   [v 4] 1609/6 D 0 14.1 86
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-11 U.P.W.Sund U.P.W.Sund   [v 8] 2640/8 C 4 14.4 164
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-8 Giant Euro Giant Euro   [v 10] 2140/10 D 0 15.9g 239
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-6 Flo Jo Keeper Flo Jo Keeper   [s 3] 1609/1 B 5 12.5 45
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-5 Julio de Luxe Julio de Luxe   [v 7] 2100/6 C 6 13.7 269
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-4 Saul Saul   [h 4] 2640/7 A 1 14.7 41
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-3 Charmant Hornline Charmant Hornline   [s 5] 1609/4 D 0 g 99
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Time is Money Time is Money   [s 4] 2100/11 A 2 15.2 36
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-9 Evening Prayer Evening Prayer   [s 5] 2140/11 B 2 14.1 47
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-8 Iago Zon Iago Zon   [h 3] 1609/3 B str
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-7 The Swede The Swede   [v 4] 2100/11 D 0 19.8g 45
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-5 Simply the Best Simply the Best   [v 6] 2140/3 A 3 16.0 33
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-4 Je T'aime Ruinart Je T'aime Ruinart   [v 6] 3140/4 D 0 16.2 60
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-2 Helly's Latier Helly's Latier   [s 3] 2100/5 B 3 18.0 46
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-1 Irish Cream Zon Irish Cream Zon   [s 3] 2100/3 B 3 17.7 14
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-12 Samantha Samantha   [s 5] 2140/6 D 1 16.4 27
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-10 Örbäckens Marion Örbäckens Marion   [s 7] 1609/8 B str
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-10 Volstead Volstead   [h 5] 2140/7 A 5 11.0 58
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-9 Georgie Mae* Georgie Mae*   [s 6] 2640/2 C 0 14.5 171
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-8 Soho* Soho*   [s 7] 2140/7 B 0 12.1 303
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-7 Cruzado Dela Noche Cruzado Dela Noche   [h 4] 1660/6 A 0 g 14
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-6 Mamasan Mamasan   [s 3] 1640/2 D 0 12.4 214
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-4 Part Nan Angelen Part Nan Angelen   [v 6] 2640/5 C 3 14.4 45
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-3 Current Affair Current Affair   [s 2] 1640/3 B 1 15.9 10
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-11 Well Done la Marc Well Done la Marc   [s 5] 2140/3 A 0 g 50
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-11 Ferry Boko Ferry Boko   [v 4] 2140/2 A 1 15.3 17
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-10 Azzaro la Marc Azzaro la Marc   [v 4] 1640/8 C 1 13.5 21
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-8 Ask for You Ask for You   [s 6] 2680/12 A 1 13.9 18
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-7 Pacific W.F. Pacific W.F.   [v 3] 2160/14 A 4 15.4 64
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-6 Psycho Psycho   [h 5] 2160/6 C 4 12.7 42
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Love Lyjam Love Lyjam   [v 7] 2640/7 D 0 15.5 88
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-2 Dream of Winner Dream of Winner   [v 3] 2140/3 C 1 16.0 23
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-1 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 4] 2140/5 D 1 17.2 20
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-6 M.T.Kod Röd M.T.Kod Röd   [v 4] 2100/13 A 2 14.8 22
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 Nimrod di Quattro Nimrod di Quattro   [v 9] 2500/15 D 6 16.5 86
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-1 Glenn Boko Glenn Boko   [h 3] 2100/6 B 1 17.1 13
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-7 Triton Sisa Triton Sisa   [v 6] 1680/11 C 0 17.4 93
2016-08-13 2016-08-13 Åby-9 Un Mec d'Heripre* Un Mec d'Heripre*   [h 8] 1640/7 B 1 10.8 46
2016-08-13 2016-08-13 Åby-8 Pampalo Pampalo   [v 4] 2140/5 C 1 14.2 173
2016-08-13 2016-08-13 Åby-7 Only One Winner Only One Winner   [v 6] 2140/3 D 0 15.0 223
2016-08-13 2016-08-13 Åby-6 Oscar Rhode Oscar Rhode   [h 4] 2140/9 D 4 14.2 254
2016-08-13 2016-08-13 Åby-5 Un Mec d'Heripre* Un Mec d'Heripre*   [h 8] 1640/2 B 0 10.7 19
2016-08-13 2016-08-13 Åby-2 Seronera Seronera   [s 8] 1640/1 D 0 g 43
2016-08-13 2016-08-13 Åby-14 Cuise la Motte* Cuise la Motte*   [s 4] 2140/9 B 1 13.8 21
2016-08-13 2016-08-13 Åby-13 Unicorno S.L.M.* Unicorno S.L.M.*   [h 3] 2140/1 C 2 15.1 18
2016-08-13 2016-08-13 Åby-11 Reckless Reckless   [h 6] 3140/2 B 3 16.6 73
2016-08-13 2016-08-13 Åby-10 Furious Francis Furious Francis   [v 5] 2140/1 C 4 14.3 62
2016-08-12 2016-08-12 Åby-11 Queens Princess Queens Princess   [s 10] 2140/10 D 0 270
2016-08-12 2016-08-12 Åby-9 New Rae New Rae   [s 3] 2140/12 D str
2016-08-12 2016-08-12 Åby-8 Labellaragazza Labellaragazza   [s 4] 2140/11 C 3 15.0 40
2016-08-12 2016-08-12 Åby-7 I Tooma I Tooma   [v 4] 2140/8 D 5 15.6 53
2016-08-12 2016-08-12 Åby-6 Twin's Zindy Twin's Zindy   [s 5] 2140/5 D 1 13.4 84
2016-08-12