V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-10 Narogaip Narogaip   [v 6] 2160/14 C

Nyheter för travkusk


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot fl..


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.
Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot flera av landets absolut främsta kuskar.
För Jonas Gylling blev det verklighet på Axevalla på söndagen och resultatet total succé efter en lika fräck som lyckad styrning.
Nybörjaren inledde från bakspår bakom bilen och kom igenom perfekt bland galopperande konkurrenter.
I ledningen satt självaste Ulf Ohlsson, landets segerrikaste kusk de senaste åren som körde 2 402 lopp bara i fjol, men det var inget som avskräckte Gylling.
Han manade på sin häst Digital Lucky varpå Ohlsson fann det för gott att överlåta kommandot till sin okände utmanare.

Tårar efter loppet
Väl i spets ströp Jonas Gylling farten markant och kunde sedan finåka till seger före favoriten Oliver P.Hill och Conrad Lugauer.
- Jag körde så tight jag kunde från början och de andra skrek lite på mig, men jag tänkte att det skiter jag i, förklarade vinnaren sitt genidrag och fick frågan vad han sa till Ohlsson för att få denne att släppa ledningen.
- De sa på kursen att man inte får prata i loppen så jag vågade inte säga någonting. Jag bara körde, fortsatte Gylling som inte kunde hålla tillbaka tårarna.
- Jag är känslig. Jag gråter. Det här är så häftigt. Jag vill tacka alla som trott på mig och blivit delägare i hästen.

Miljonvinst på GS75
Ytterligare överraskningar gjorde att värdet drog i höjden på GS75® där utdelningen till slut stannade på 354 223 kronor för sju rätt.
Den största vinsten gick till ett andelssystem inlämnat via atg.se som drog in över 1,8 miljoner kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen oc..


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen och som vanligt bjuds det på riktigt sköna historier.
- Jag har pratat med alla tre vinnare samt även några som var väldigt nära sjuan. Mest av de som inte satte sju rätt vann Christer Eriksson, mer känd som ”Chrille Krukan”, på sitt andelsspel. De fick inte med Eclipse Am på nio streck och det grämde honom rejält. Givetvis hade han med Ornello som blev utnosad på linjen i V75-4. Trots detta blev det över 100.000 kronor per andel vilket säger en hel del om vilket bra spel V75® är, berättar vinnarambassadören.

Sjunnesson nyckeln
De tre systemen som satt var inlämnade i Finland, Skåne samt Stockholm och det är den sistnämnda vinnaren som Hans G fastnat lite extra för.
- Det är en 28-årig kille som tidigare satsade på en golfkarriär, men har sedan några år lagt ner den satsningen för att istället satsa på en civil karriär.
- Han är duktig matematiskt och hade gjort en systemram på 84.000 rader, men sedan reducerade han ner det hela 98 procent och den kupong som satt kostade 3.50 kronor. Han hade på den sju hästar i första och sedan sex raka spikar där han behövde få in tre raka spikar från V75-5 och framåt vilket lyckades.
- Hans morfar har varit aktiv inom travet tidigare och han tipsade om att hålla koll på Jörgen Sjunnesson som blev lite av nyckeln till storvinsten. Jägersrokusken satte ju dit både storskrällen Glimma Blixten i V75-2 samt spiken Taxi Out i avslutningen, berättar Hans G.

Ensam utan upploppsgalopp
Stockholmsvinnaren tog dock det hela med ro och hade inga storslagna planer kring vad han skulle göra för vinstpengarna.
- Han berättade för mig att han ska investera pengarna och fortsätta leva sitt liv med sin sambo precis som tidigare, säger Lindskog.
Det var dock inte långt ifrån att de drygt 18,5 miljoner som 28-årongen vann gick upp i rök i V75-avslutningen.
- M.T.Oscar som galopperade med grepp in på upploppet hade fällt 28-åringen och istället gjort en erfaren travspelare från Skåne ensam med sju rätt. Den sistnämnde satt dock med sju streck i avslutningen och hade med även Taxi Out varför han blev den som vann allra mest under lördagen – hela 19.474.317 kronor. Att spela på hästar och V75 är verkligen fantastiskt, avslutar vinnarambassadör Lindskog.

Robin Malmgren, Kanal 75


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.Sedan försvann Davidson du Pont.Medan Face Time Bou..


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.
Sedan försvann Davidson du Pont.
Medan Face Time Bourbon radade segrar och hyllades som odiskutabel kung av Vincennes så var hans antagonist inte synlig på tävlingsbanan.
Och när han väl återvände i oktober så var han lika osynlig ändå.
Efter fem rena preparélopp där Davidson du Pont mest åkte runt som turist i kön med skor på hovarna så spändes bågen inför Prix de Bourgogne för två veckor sedan.
Men då blev Davidson du Pont ordentligt avklädd av Face Time Bourbon och slutade fyra.
I det sista genrepet inför Prix d’Amerique fick Jean-Michel emellertid precis det kvitto han önskade.

Nöjda tränare
Medan stallkamraten Looking Superb anförde i hårt tempo så avvaktade Bazire som fyra i andraspår, kloss i rygg på Delia du Pommereaux.
Det visade sig vara ett perfekt slagläge.
Harper Hanovers-vinnaren Moni Viking drog upp spurten och rundade tätparet i sista sväng samtidigt som Eric Raffin gled fram som tvåa med Delia du Pommereaux.
När den senare kopplade grepp så vred Bazire ut varpå Davidson du Pont växlade tempo som i fornstora dagar då han sprintade upploppet i 1.06-fart och kämpade ner sin tappra utmanare.
- Det blev rätt ryggar och jag är jättenöjd med loppet. Det kändes säkert hela vägen, berättade Bazire efter loppet och la till:
- Nu känner jag mig säker på formen. Det finns två tre små saker som vi kan förbättra och han kommer att vara ännu bättre om två veckor.
Nästan lika nöjd var Sylvain Roger, tränare till tvåan.
- Hon var grymt bra idag. Det var lite synd att hon fick dra fram Davidson du Pont hela vägen, det avgjorde nog loppet. Nu gäller det bara att hålla formen så kan hon nog vara med och hugga i Prix d’Amerique också.

Krossade löpningsrekordet
Moni Viking höll till tredjepriset på avstånd medan övriga fältet var närmast utklassade.
- Hästen var riktigt bra. Jag bestämde mig för att köra i uppförsbacken eftersom han är väldigt stark där och jag tror att det gick i 1.09-fart där. Hästen visar inte mycket i jobben så det här var bästa möjliga träning inför Prix d’Amerique, förklarade Pierre Vercruysse om den norskägde åttaåringen.
Segertiden 1.12,0/2 850 meter är den klart snabbaste i loppets historia och belöningen för Davidson du Pont blev drygt en halv miljon kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.Natten mot söndag svensk tid ..


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.
Natten mot söndag svensk tid stod det klart att han kommer att göra det med en av de tyngsta titlarna på andra sidan Atlanten under sitt bälte.
Efter att ha stått lite i skuggan av stallkamraten Greenshoe som treåring så tog Gimpanzee under 2020 den äldre eliten med storm och segrade i flera av de allra största loppen, inkluderat Breeders Crown Open Trot och Hambletonian Maturity – där han blåste runt sina konkurrenter i överlägsen stil från spår 13.

Siktades mot Elitloppet
Gimpanzee var aktuell för start i Elitloppet i maj innan pandemin kom emellan.
Men även om hästen aldrig startade utanför Nordamerika så är kopplingen till Sverige mycket stark.
Uppfödd av Order By Stable AB, Borås (Stefan Balazsi), och köpt på auktion av Stall Courant (Anders Ström) och SRF Stable (Lennart Ågren) så tävlade Gimpanzee under tre enormt framgångsrika säsonger för Marcus Melander och avslutade karriären med 25 segrar på 34 starter och en bra bit över 20 miljoner kronor insprunget.
Gimpanzee erhöll 80 av rösterna i kategorin ”Årets travare” och vann närmast före Hambletonian-vinnaren Ramona Hill som fick 29. Han utsågs även till ”Årets äldre travare”.
Den tyngsta titeln ”Årets häst” gick till passgångaren Tall Dark Stranger, tränad av Nancy Takter – som redan innan lördagen fått titeln ”Årets tränare”.

Robin Johansson, Kanal 75


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-2 Ed Force Ed Force   [v 5] 2640/2 5 17.6 100
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-10 Barkborren Barkborren   [v 5] 2160/9 0 g 465
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-7 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 5] 2140/2 0 17.9 1136
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Ed Force Ed Force   [v 5] 2140/1 3 16.4 40
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-7 Ed Force Ed Force   [v 5] 2640/2 5 18.1 106
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Luckyline Lucky Luckyline Lucky   [s 4] 2140/8 8 17.0 141
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Ed Force Ed Force   [v 5] 2140/3 1 16.1 41
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-9 Wille Willow Wille Willow   [v 8] 2140/1 0 17.4g 228
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-7 Naughty Mayo Naughty Mayo   [v 6] 2140/2 0 18.8g 226
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-4 Askö Dollar Askö Dollar   [v 4] 2140/7 0 18.1 208
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 Degustation Degustation   [v 8] 2140/7 6 17.5 249
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Ed Force Ed Force   [v 5] 2640/4 4 16.5 265
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Shadow Shadow   [h 3] 2140/6 D str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-3 Gran Ture Gran Ture   [v 6] 2140/2 C str
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-3 Gran Ture Gran Ture   [v 6] 2160/10 B 2 35.0g 121
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Degustation Degustation   [v 9] 2140/1 D 0 17.9 306
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Aifur Aifur   [v 5] 2640/7 A 3 16.7 27
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-9 Gran Ture Gran Ture   [v 6] 2140/2 D 5 35.0 234
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Ed Force Ed Force   [v 6] 2140/14 A 6 16.4 233
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-4 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2160/7 C 0 g 45
2016-10-14 2016-10-14 Romme-7 Ed Force Ed Force   [v 6] 2140/2 D 4 16.6 553
2016-10-14 2016-10-14 Romme-1 Gran Ture Gran Ture   [v 6] 2160/11 C 4 34.7 584
2016-10-04 2016-10-04 Romme-1 Ed Force Ed Force   [v 6] 2640/1 C 5 16.4 210
2016-09-30 2016-09-30 Romme-10 Gran Ture Gran Ture   [v 6] 2160/7 C 4 35.4 187
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-5 Ed Force Ed Force   [v 6] 2160/7 D 3 15.4 258
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-1 Gran Ture Gran Ture   [v 6] 2160/7 D 4 33.8 401
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Ed Force Ed Force   [v 6] 2640/8 D 4 16.9 560
2016-09-02 2016-09-02 Romme-1 Gran Ture Gran Ture   [v 6] 2140/10 C 0 38.6g 131
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-2 Gran Ture Gran Ture   [v 6] 2140/2 D 8 35.8g 663
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Ed Force Ed Force   [v 6] 2140/1 C 5 15.6 455
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-6 Ed Force Ed Force   [v 6] 2140/4 C 6 16.7 166
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Wille Willow Wille Willow   [v 9] 2100/3 C 4 16.7 60
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-5 Luckyline Lucky Luckyline Lucky   [s 5] 2100/4 B 0 18.3 302
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Ed Force Ed Force   [v 6] 2140/1 C 0 16.6 37
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-4 Ed Force Ed Force   [v 6] 2480/1 C 2 19.0 28
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-1 Stina Herself Stina Herself   [s 7] 2100/9 C 3 18.4 226
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-7 Ed Force Ed Force   [v 6] 2140/10 B 5 16.1 68
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-6 Luckyline Lucky Luckyline Lucky   [s 5] 2140/8 B 8 19.0g 144
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-5 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 5] 2140/1 B 0 19.0 233
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Luckyline Lucky Luckyline Lucky   [s 5] 2140/2 D 0 15.4 266
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Ed Force Ed Force   [v 6] 2140/5 B 3 15.5 90
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-9 Ed Force Ed Force   [v 6] 2140/3 C 5 15.2 363
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Ed Force Ed Force   [v 6] 2140/2 C 5 15.1 258
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-2 Ed Force Ed Force   [v 6] 2640/7 C str
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-5 Ed Force Ed Force   [v 6] 2640/10 C 3 18.8 354
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-9 Ed Force Ed Force   [v 6] 2160/13 B 5 17.2 70
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Degustation Degustation   [v 9] 2140/7 C 0 17.7 287
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-5 Ed Force Ed Force   [v 6] 2140/7 B 0 16.6 110
2017-12-21 2017-12-21 Romme-8 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2180/15 D 4 32.6 731
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-8 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2180/13 D 5 32.6 738
2017-12-01 2017-12-01 Romme-10 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 1640/4 D 0 32.7g 413
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-4 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2160/3 C 2 33.4 487
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-8 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2180/15 D 0 32.8 1773
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-8 Orlandos Menea Orlandos Menea   [s 6] 2140/1 D 8 17.1 125
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 1640/4 D 0 32.9g 534
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 2640/7 D 5 17.0 928
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2080/7 D 0 g 266
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2100/8 C 7 31.4 163
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Aifur Aifur   [v 6] 2120/12 A 0 g 114
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2100/8 D 4 32.4 421
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-4 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2160/9 C 4 31.7 692
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-5 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2140/1 B 4 33.6 46
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-2 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2100/5 D 0 g 1113
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-9 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2160/13 C 6 32.1 704
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-6 Aifur Aifur   [v 6] 1640/10 A 5 14.9 55
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-1 Lysjö Joker Lysjö Joker   [h 3] 2140/3 C 6 40.6 402
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2160/11 C 6 32.4 588
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-3 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2140/4 B 0 g 194
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-9 Hertig av Hall Hertig av Hall   [v 6] 2140/1 C 7 18.5 54
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-7 Ed Force Ed Force   [v 7] 2140/3 C 8 16.0g 54
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 Ed Force Ed Force   [v 7] 2140/2 D 4 15.4 198
2017-04-21 2017-04-21 Romme-9 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 1660/7 B 6 33.1g 337
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-3 Ed Force Ed Force   [v 7] 2140/4 D 6 15.6 152
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-2 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2160/7 D 6 33.2g 275
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-1 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2160/7 D 6 34.5g 524
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-1 Ed Force Ed Force   [v 7] 2640/2 C 0 18.7 691
2017-02-12 2017-02-12 Romme-4 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 1660/10 C 4 34.4g 256
2017-01-27 2017-01-27 Romme-8 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2160/8 D 5 34.5 521
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-3 Ed Force Ed Force   [v 7] 2160/9 B 7 17.2 74
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-4 Ed Force Ed Force   [v 7] 2640/6 C 0 18.2 635
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-1 Gran Ture Gran Ture   [v 7] 2640/1 C 0 37.7g 119
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-11 Ed Force Ed Force   [v 8] 2100/1 D 0 16.8 780
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-9 Ed Force Ed Force   [v 8] 2140/2 D 2 17.1 705
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-10 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 1640/6 D 0 19.0g 320
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-1 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2200/11 C str
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-5 Ed Force Ed Force   [v 8] 2180/7 C 6 16.4 182
2018-10-30 2018-10-30 Momarken-2 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 1640/5 D 0 781
2018-10-30 2018-10-30 Momarken-6 Ed Force Ed Force   [v 8] 1640/2 D 0 289
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-4 Ed Force Ed Force   [v 8] 2080/1 D 4 15.4 397
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-5 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2500/14 B 7 31.4g 286
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-5 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 6] 2140/2 C 4 15.3 135
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-1 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2140/14 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-8 Ed Force Ed Force   [v 8] 2140/12 C 0
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-2 Ed Force Ed Force   [v 8] 2140/9 D 3 16.4 472
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-6 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2140/5 D 3 29.3 259
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-1 Ed Force Ed Force   [v 8] 2080/4 D 2 17.3 100
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-5 Aifur Aifur   [v 7] 2080/7 C 6 16.9g 174
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Fina Miniman Fina Miniman   [v 7] 2080/2 D 0 36.3g 512
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2080/4 C 2 16.5 141
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-3 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2140/2 D str
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-3 Ed Force Ed Force   [v 8] 2140/5 D 6 16.3 378
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2140/9 D 6 16.5 545
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-4 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2540/13 D 0 g 119
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2480/3 D 2 30.8 72
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-8 Ed Force Ed Force   [v 8] 2480/2 C 4 16.8 89
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-11 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2120/7 D 2 30.3 601
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-2 Ed Force Ed Force   [v 8] 2100/1 D 6 15.7 1578
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-6 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2100/4 D 6 30.6 789
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/9 D 0 g 696
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Lindamin Lindamin   [s 8] 2480/8 A 0 g 249
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-4 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2120/9 B 4 31.1 536
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Ed Force Ed Force   [v 8] 2100/9 D 5 16.7 396
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Lindamin Lindamin   [s 8] 2140/9 B 6 19.6 96
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-2 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2140/4 B 1 18.2 97
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Aifur Aifur   [v 7] 2140/2 C 0 21.5 108
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-3 Ed Force Ed Force   [v 8] 2140/8 C 6 16.5 151
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-7 Ed Force Ed Force   [v 8] 2140/4 D 3 15.2 696
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-4 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2640/3 D 0 g 859
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-9 Ed Force Ed Force   [v 8] 2100/3 C 4 16.8 334
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Lindamin Lindamin   [s 8] 2140/5 B 4 18.6 135
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2140/5 C 8 17.7 155
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-5 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2100/7 B 0 32.3g 449
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-1 Ed Force Ed Force   [v 8] 2160/2 D 6 18.3g 222
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2140/4 C 6 18.1 57
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Ed Force Ed Force   [v 8] 2140/1 D 0 17.0 227
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-7 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2660/13 D 7 31.5g 124
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-5 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2140/3 D 2 31.9 169
2018-03-06 2018-03-06 Momarken-2 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2140/5 D 0 547
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2160/6 D 4 31.7 800
2018-02-06 2018-02-06 Momarken-4 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2160/12 D 0 1079
2018-01-18 2018-01-18 Momarken-7 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2140/4 D 0 335
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-6 Gran Ture Gran Ture   [v 8] 2180/10 D 6 33.2g 533
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-9 Narogaip Narogaip   [v 4] 1640/10 D 0 g 82
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-5 Narogaip Narogaip   [v 4] 2100/6 D 8 18.2 129
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-10 Narogaip Narogaip   [v 4] 2140/2 D 3 17.6 296
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-10 Dream of Winner Dream of Winner   [v 6] 2140/12 C 5 15.7 431
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-1 Narogaip Narogaip   [v 4] 2140/9 C 1 17.3 133
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-7 Ed Force Ed Force   [v 9] 2140/5 D str
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-1 Narogaip Narogaip   [v 4] 2100/8 C 6 17.9 350
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-3 Ed Force Ed Force   [v 9] 2100/8 C 5 17.2 510
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-3 Ed Force Ed Force   [v 9] 2140/10 D 6 16.7 522
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 5] 2140/8 A 0 g 34
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-5 Narogaip Narogaip   [v 4] 2140/4 B 6 19.6 147
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-1 Narogaip Narogaip   [v 4] 2160/10 A 0 23.9g 431
2019-08-31 2019-08-31 Rättvik-10 Ed Force Ed Force   [v 9] 1660/5 C 4 15.5 243
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Ed Force Ed Force   [v 9] 2080/4 D 8 15.3 218
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Lemolast Lemolast   [v 5] 2080/2 C 0 g 62
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-7 Lysjö Joker Lysjö Joker   [v 5] 2080/3 D 0 g 137
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-7 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 5] 2140/6 C 0 g 1413
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 5] 2140/6 B 3 15.2 222
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 Askö Rite On Askö Rite On   [s 8] 2100/5 C 0 21.9 317
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-3 Ed Force Ed Force   [v 9] 2100/7 C 8 17.5 467
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Lysjö Joker Lysjö Joker   [v 5] 2120/9 C 0 37.3 65
2019-06-20 2019-06-20 Rättvik-1 Lysjö Joker Lysjö Joker   [v 5] 2160/7 C 6 34.5 221
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-9 Ed Force Ed Force   [v 9] 2140/2 C 6 15.9 258
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-9 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 5] 2640/11 A 5 17.8 59
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Lysjö Joker Lysjö Joker   [v 5] 2160/8 B 4 33.3 202
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Aifur Aifur   [v 8] 2140/7 D 1 14.8 369
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Ed Force Ed Force   [v 9] 2140/1 D 0 16.6 499
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Pippi Pagadi Pippi Pagadi   [s 5] 2140/5 A 2 15.0 76
2019-05-10 2019-05-10 Romme-1 Lysjö Joker Lysjö Joker   [v 5] 2180/12 B 7 35.4 1057
2019-04-27 2019-04-27 Romme-1 Lysjö Joker Lysjö Joker   [v 5] 1660/6 B 8 34.9 190
2019-04-27 2019-04-27 Romme-3 Ed Force Ed Force   [v 9] 1660/6 C 0 16.0 128
2019-04-27 2019-04-27 Romme-5 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 1640/4 C 1 14.3 246
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Ed Force Ed Force   [v 9] 2140/4 C 6 16.5 721
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-1 Lysjö Joker Lysjö Joker   [v 5] 2160/12 B 7 34.1 186
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Lysjö Joker Lysjö Joker   [v 5] 2140/8 C 8 35.1 790
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-6 Ed Force Ed Force   [v 9] 2160/8 B 7 17.6 486
2019-02-01 2019-02-01 Romme-7 Lysjö Joker Lysjö Joker   [v 5] 2140/6 C 7 38.3g 40
2019-02-01 2019-02-01 Romme-9 Ed Force Ed Force   [v 9] 2140/5 C 0 18.4 153
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-4 Ed Force Ed Force   [v 9] 2140/6 C str
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-5 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/4 D 5 17.0 434
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-1 Äppelbo Killen Äppelbo Killen   [v 3] 2160/4 D str
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-10 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/2 D 0 15.8 339
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-3 Narogaip Narogaip   [v 5] 2640/5 D 4 17.3g 877
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/9 C 5 17.1 258
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-7 Aifur Aifur   [v 9] 2140/5 C 0 18.7 276
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-10 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/3 C 0 16.9 145
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-8 Narogaip Narogaip   [v 5] 2640/6 C 4 17.4 282
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-7 Juicebox Juicebox   [v 8] 2140/11 C 0 15.2 403
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-9 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/6 B 5 16.5 90
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-3 Narogaip Narogaip   [v 5] 2640/2 D 3 17.6 699
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-10 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/6 B 0 16.5 35
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-11 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/1 D 3 15.1 612
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-2 Narogaip Narogaip   [v 5] 2160/11 C 0 18.1g 1046
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-2 Narogaip Narogaip   [v 5] 2640/5 B 4 17.3 275
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-6 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/5 D 0 15.8 548
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-10 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/2 D 5 15.7 760
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-7 Dream of Winner Dream of Winner   [v 7] 2140/12 C 0 15.2g 576
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-5 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 8] 2140/8 D 0 g 1006
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-8 Narogaip Narogaip   [v 5] 2640/8 C 0 g 1041
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-3 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/4 C 6 17.2 268
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-12 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/4 D 2 16.1 822
2020-02-20 2020-02-20 Momarken-2 Narogaip Narogaip   [v 5] 2140/6 D 0 243
2021-01-11 2021-01-11 Färjestad-3 Narogaip Narogaip   [v 6] 2140/3 D 0 903ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se