V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-28 2024-05-28 Jägersro Trav-1 King Oliver King Oliver   [v 8] 2140/2 D
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-6 Lajkie B.R. Lajkie B.R.   [s 8] 1609/8 C
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-7 Peak Cashflow Peak Cashflow   [s 5] 1609/3 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-7 Itsibitsy* Itsibitsy*   [s 5] 2140/9 2 15.7 56
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-12 Squid Squid   [s 4] 2160/10 str
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-9 Bubba Degato Bubba Degato   [v 4] 2140/3 0 15.0 49
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-8 Kamanda Kamanda   [v 5] 1640/7 0 13.3 300
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-6 Simoni's Sunshine Simoni's Sunshine   [s 6] 2140/2 0 15.7 1175
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-5 Stella Victory Stella Victory   [s 5] 1640/11 0 18.6 1680
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-3 Olivia Trot Olivia Trot   [s 4] 1640/6 3 13.2 31
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-6 Uncle Tupelo Uncle Tupelo   [v 3] 2140/2 3 16.4 44
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-6 Science Brodda Science Brodda   [s 4] 2140/7 2 15.2 20
2015-11-04 2015-11-04 Jägersro Trav-2 Carbon Launcher Carbon Launcher   [s 5] 1640/8 0 15.4g 1009
2015-10-17 2015-10-17 Jägersro Trav-4 Amazing Anderosa Amazing Anderosa   [s 3] 2140/2 2 16.4 39
2015-10-14 2015-10-14 Jägersro Trav-5 Squid Squid   [s 4] 1640/12 str
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-10 Unik Tamsen* Unik Tamsen*   [v 5] 2140/5 D 2 14.4 260
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-1 Ourangel U.R. Ourangel U.R.   [s 3] 2140/4 D 0 g 232
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-3 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 1609/10 B 7 13.7 72
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-5 Staro Kiss of Fire Staro Kiss of Fire   [s 3] 2140/6 C 0 16.9 229
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-5 Podium Podium   [s 3] 2140/6 D 6 16.4 193
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Staro Kiss of Fire Staro Kiss of Fire   [s 3] 1640/7 D 0 g 316
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-7 Panic Launcher Panic Launcher   [s 6] 1660/9 C 0 14.3 153
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-5 Staro Interstate Staro Interstate   [v 5] 2140/12 D 0 15.3 88
2016-04-27 2016-04-27 Jägersro Trav-1 Podium Podium   [s 3] 2140/7 C 3 17.3 266
2016-04-20 2016-04-20 Åby-3 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 2140/1 B 3 14.4 50
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-8 Spring Moon Spring Moon   [s 5] 2160/12 B 3 17.5 32
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-6 Staro Kiss of Fire Staro Kiss of Fire   [s 3] 2160/6 B 5 16.3 692
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-11 Maja Lisa Maja Lisa   [s 5] 2160/7 C 3 17.3 76
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-5 Sinfonia d'Amore Sinfonia d'Amore   [s 5] 2140/1 D str
2016-03-17 2016-03-17 Åby-4 Fuxa Håleryd Fuxa Håleryd   [s 7] 2160/7 B str
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-2 Staro Ironmaid Staro Ironmaid   [s 5] 2140/1 C 0 15.2g 30
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Borntobesomebody Borntobesomebody   [s 5] 2140/3 D 0 16.1g 1562
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-9 Please Mr Please Please Mr Please   [v 4] 2140/10 B 3 15.7 46
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-6 Rekatochklart Rekatochklart   [v 6] 2140/4 D str
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-3 See The Dust See The Dust   [v 7] 2140/1 D 0 16.2 823
2016-01-27 2016-01-27 Jägersro Trav-9 Itsibitsy* Itsibitsy*   [s 6] 2140/8 C 0 18.4 361
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-7 Caddie Kasandra Caddie Kasandra   [s 4] 1640/5 D 3 15.8 31
2016-01-09 2016-01-09 Åby-2 Hell Broke Luce Hell Broke Luce   [s 4] 2140/4 B 0 g 173
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-5 Unter Uns Unter Uns   [s 3] 2140/1 D 1 17.2 31
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-3 Staro Jersey Side Staro Jersey Side   [v 4] 2140/1 C 0 19.5 203
2016-01-05 2016-01-05 Jägersro Trav-2 Springover Springover   [h 5] 2140/9 A 1 14.0 36
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-7 Jack Bowler Jack Bowler   [v 5] 2140/7 D 5 14.3 180
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-6 Roxy Trio Roxy Trio   [s 7] 1640/5 D 2 13.8 475
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-9 Alfas Heureka Alfas Heureka   [v 5] 2640/6 B 4 17.1 46
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-11 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/3 D 0 19.9 870
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-11 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2640/2 B 2 16.6 55
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-10 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2160/11 B 2 14.9 133
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-1 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/7 C 6 17.6 555
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-8 G.K.Idaho G.K.Idaho   [v 6] 2140/6 D 5 15.8 542
2017-07-28 2017-07-28 Visby-4 Roxy Trio Roxy Trio   [s 7] 1620/6 D 3 13.1 171
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-8 Tornatore Grif Tornatore Grif   [v 5] 2140/8 A 4 14.1 56
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-7 Roxy Trio Roxy Trio   [s 7] 1640/5 D 1 13.2 63
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-8 Staro Leonardo Staro Leonardo   [v 4] 2140/11 A 0 g 46
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-7 Xanthis de Roi Xanthis de Roi   [v 3] 2140/1 A 3 16.7g 28
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-1 Global Whitechapel Global Whitechapel   [s 3] 2140/1 D 1 18.5 38
2018-11-27 2018-11-27 Jägersro Trav-8 Staro Leonardo Staro Leonardo   [v 4] 2140/7 B 1 14.2 42
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-2 Chinaman Chinaman   [v 3] 1640/5 B 4 13.8 139
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-3 Anette Moon Anette Moon   [s 6] 2140/6 B 7 16.5 95
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-4 Sandsjöns Enzo Sandsjöns Enzo   [h 3] 2140/1 A 4 14.5 39
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-5 Spring Moon Spring Moon   [s 7] 2180/8 A 4 16.6 26
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-6 Comanche Moon Comanche Moon   [h 5] 1140/8 C 5 104
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-2 Dream of Nature Dream of Nature   [v 7] 2160/6 C 0 16.4 115
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Picasso C.D. Picasso C.D.   [v 6] 2660/4 D 7 17.6 136
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-10 Bubba Degato Bubba Degato   [v 7] 2140/2 B 5 14.1 95
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-3 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2140/11 D 7 15.8 321
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-1 Divane Godiva Divane Godiva   [s 2] 1640/4 C 2 19.9 61
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-9 Vincenzina Vincenzina   [s 4] 2660/10 D 0 g 109
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-5 Vincent Horse Vincent Horse   [v 4] 1640/6 B 0 g 180
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-5 Chuck Camto Chuck Camto   [h 3] 2640/10 C 0
2018-08-17 2018-08-17 Jägersro Trav-2 Melissa Montoya Melissa Montoya   [s 4] 2140/6 A 1 14.6 80
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-8 GlobalShowbusiness GlobalShowbusiness   [s 6] 2140/8 C 7 21.3 55
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Infinitus Infinitus   [v 4] 2140/11 A 5 15.2 19
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-3 Miss Mythos Miss Mythos   [s 3] 2140/7 B 1 16.9 17
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-1 Insane Sweet Insane Sweet   [s 5] 2140/5 C 6 17.9 68
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-5 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 6] 2140/10 D 7 15.6 420
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-6 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 5] 1640/1 C 4 12.9 195
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-4 Valsa Matilda Valsa Matilda   [s 5] 2140/8 C 0 16.5 579
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 Love Vici Love Vici   [s 4] 1680/10 B 6 19.7 296
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-6 It's My Boko It's My Boko   [s 3] 1680/1 B 3 18.7 35
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-4 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 5] 2480/2 C 2 17.4 51
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-3 Chinaman Chinaman   [h 3] 1680/5 C 6 16.5 46
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-4 Uncle di Poggio Uncle di Poggio   [v 5] 2640/7 D 2 15.4 151
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-8 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 5] 1640/3 A 2 13.8 35
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 6] 2680/11 A 0 18.0 79
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-4 Mooney* Mooney*   [h 4] 2160/3 C 4 16.7g 98
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-1 Trecciadoro Rex Trecciadoro Rex   [s 6] 2140/1 B 1 14.1 16
2018-06-20 2018-06-20 Jägersro Trav-4 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 5] 1640/7 D 5 12.6 280
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-1 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 5] 1640/1 B 7 13.7 41
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-9 Devs Dragon Devs Dragon   [v 6] 2660/13 B 0 16.8g 298
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-6 Trecciadoro Rex Trecciadoro Rex   [s 6] 1640/1 C 4 10.9 97
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-6 Devs Dragon Devs Dragon   [v 6] 2140/7 B 4 14.3 170
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-4 Roxy Trio Roxy Trio   [s 8] 2140/3 D str
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-8 Harri K. Harri K.   [v 6] 1640/2 D 5 12.7 39
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-7 Roxy Trio Roxy Trio   [s 8] 2140/7 D 0 16.4 249
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Julia Pellini Julia Pellini   [s 5] 2140/7 A 0 14.4 478
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-6 Bubba Degato Bubba Degato   [v 7] 2160/7 D 5 15.1 32
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-5 Saliga Saliga   [s 4] 2140/1 C 0 g 98
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-2 Miss Mythos Miss Mythos   [s 3] 2140/6 B 5 19.3 80
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Belle Godiva Belle Godiva   [s 4] 2160/10 B 4 15.2 33
2018-03-13 2018-03-13 Jägersro Trav-4 Sandsjöns Revenue Sandsjöns Revenue   [v 6] 2140/6 C 0 16.1 363
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-7 Devs Daisy Devs Daisy   [s 5] 2140/1 D str
2018-02-27 2018-02-27 Jägersro Trav-2 Athena D.T. Athena D.T.   [s 5] 2140/10 D 0 17.8 561
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-9 Harri K. Harri K.   [v 6] 2640/6 C 0 15.5 154
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-6 Oli Follo Oli Follo   [v 7] 2140/15 C 0 15.7 658
2019-12-20 2019-12-20 Jägersro Trav-9 Glam Rock Glam Rock   [h 3] 2140/5 B 5 16.8 158
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-5 Verona Brodda Verona Brodda   [s 6] 1640/9 B 0 16.3 106
2019-12-12 2019-12-12 Åby-10 Global Workaholic Global Workaholic   [v 4] 2160/10 A 4 17.7 26
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-5 Wingait Erik Wingait Erik   [v 6] 2140/9 C 4 15.0 173
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-11 Sevilla Sevilla   [v 7] 2640/9 A 2 13.3 215
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-2 Global Workaholic Global Workaholic   [v 4] 2140/2 A 0 16.9 69
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-7 Mamba* Mamba*   [v 5] 2140/4 B 4 13.9 219
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-4 Glam Rock Glam Rock   [h 3] 2140/9 B 5 15.7 724
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-9 Global Whitechapel Global Whitechapel   [s 4] 1640/5 D 0 14.1 50
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-4 Conrads Massiv Conrads Massiv   [h 3] 2160/6 B 1 15.1 56
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-5 Glam Rock Glam Rock   [h 3] 2140/1 A 6 16.7 38
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-5 Divane Godiva Divane Godiva   [s 3] 2140/3 D 3 13.8 590
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-10 Divane Godiva Divane Godiva   [s 3] 1640/1 C 1 13.2 123
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-8 Infinitus Infinitus   [v 5] 2140/9 D 0 14.8 161
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-6 Luxury Zon Luxury Zon   [v 3] 2140/7 C 1 15.8 111
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-9 Uptothe Chapel Uptothe Chapel   [v 6] 2140/10 C 6 14.1 248
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-5 Global Workaholic Global Workaholic   [v 4] 2140/5 C 0 17.8g 125
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-5 Mabel's Dream Mabel's Dream   [s 3] 2160/5 A 0 16.7 150
2019-08-20 2019-08-20 Åby-7 Chumani Chumani   [s 3] 2160/6 C 5 16.8 667
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 Borups Syren Borups Syren   [s 4] 1640/6 C 4 14.1 286
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-8 Verona Brodda Verona Brodda   [s 6] 1609/5 B 4 13.2 82
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-5 Bribes Bribes   [h 3] 2140/1 C 4 16.3 103
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-3 Unique Q.C. Unique Q.C.   [s 3] 2140/7 D 3 17.6 345
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-1 Gordon Brodde Gordon Brodde   [v 2] 1640/4 D 3 17.0 46
2019-08-10 2019-08-10 Åby-5 Staro Leonardo Staro Leonardo   [v 5] 2140/5 C 4 12.9g 40
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-2 Luxury Zon Luxury Zon   [v 3] 2140/2 C 0 g 15
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-1 Devs Dom Perignon Devs Dom Perignon   [h 3] 2140/8 A str
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-6 Borups Syren Borups Syren   [s 4] 2140/8 A 1 16.4 25
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-7 Breakfast Breakfast   [s 3] 1609/7 D 5 15.0 151
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-6 Greenwich Greenwich   [v 3] 1609/7 B 5 15.1 79
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-7 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 5] 2160/6 D 0 g 188
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-4 Verona Brodda Verona Brodda   [s 6] 1640/5 B str
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-4 Borups Syren Borups Syren   [s 4] 2640/5 D 4 15.9 494
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-9 Mabel's Dream Mabel's Dream   [s 3] 2140/5 B 4 15.5 69
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-7 Victoria Lane Victoria Lane   [s 5] 2140/1 A 0 15.0 60
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-6 Zefiro Dei Cedri Zefiro Dei Cedri   [h 4] 2140/6 A 1 12.9 56
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-5 Jairo* Jairo*   [v 8] 1609/3 C 4 11.1 43
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-4 Infinitus Infinitus   [v 5] 2140/5 C 4 13.0 256
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-2 Verona Brodda Verona Brodda   [s 6] 1640/5 B 2 11.9 317
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-2 Breakfast Breakfast   [s 3] 2140/2 C 0 18.2 178
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-3 Global Workaholic Global Workaholic   [v 4] 2160/5 C 0 g 152
2019-06-13 2019-06-13 Åby-9 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 5] 2140/11 D str
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-9 Melissa Montoya Melissa Montoya   [s 5] 2640/4 D 0 18.1g 276
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-7 Juan* Juan*   [v 8] 3180/8 A 0 14.9 38
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Zefiro Dei Cedri Zefiro Dei Cedri   [h 4] 2660/6 B 1 15.0 20
2019-05-26 2019-05-26 Solvalla-12 Staro Leonardo Staro Leonardo   [v 5] 1640/11 C 0 12.6 141
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-8 Borups Syren Borups Syren   [s 4] 2140/6 C 0 g 19
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-4 Mamba* Mamba*   [v 5] 2140/4 D 1 15.2 21
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-7 Conrads Massiv Conrads Massiv   [h 3] 2140/1 B 4 16.6 82
2019-05-13 2019-05-13 Halmstad-8 Divane Godiva Divane Godiva   [s 3] 2140/10 B 0 15.9 485
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-1 Croquet Rose Croquet Rose   [s 6] 2140/6 D 5 13.8 151
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-9 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 5] 2140/10 D 0 15.7g 155
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-8 Zefiro Dei Cedri Zefiro Dei Cedri   [h 4] 1640/6 C 6 12.6 70
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-1 Glam Rock Glam Rock   [h 3] 2140/2 D 2 16.6 352
2019-04-16 2019-04-16 Jägersro Trav-9 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 5] 2140/5 D 2 14.3 136
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-4 Obrigado Brazz* Obrigado Brazz*   [v 7] 2140/11 D str
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-7 It's My Boko It's My Boko   [s 4] 1640/5 B 6 15.9g 21
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Global Workaholic Global Workaholic   [h 4] 2140/2 D 5 16.1 341
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-5 Alfas Kennedy Alfas Kennedy   [h 4] 2640/3 D 0 19.0g 54
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 It's My Boko It's My Boko   [s 4] 1640/9 A 0 g 38
2019-02-06 2019-02-06 Åby-9 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 5] 2140/11 D 1 15.8 88
2019-02-06 2019-02-06 Åby-5 Infinitus Infinitus   [v 5] 2140/7 B 1 15.7 30
2019-02-06 2019-02-06 Åby-2 Nanetta Hill Nanetta Hill   [s 4] 2140/1 C 1 19.7 18
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-5 Valsa Matilda Valsa Matilda   [s 6] 2140/2 C str
2019-01-22 2019-01-22 Jägersro Trav-2 Valsa Matilda Valsa Matilda   [s 6] 2140/12 B 5 17.5 963
2019-01-09 2019-01-09 Åby-9 Marjons Ivory Marjons Ivory   [s 5] 2640/4 D 1 15.9 65
2019-01-09 2019-01-09 Åby-6 Illuminati Illuminati   [v 5] 3140/2 A 1 17.6 13
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-8 Divane Godiva Divane Godiva   [s 4] 1640/9 C 3 12.7 394
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-6 Alfas Kennedy Alfas Kennedy   [v 5] 2140/8 B 0 g 88
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-2 In Flagranti In Flagranti   [v 3] 2140/6 C 0 g 339
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-8 Ultimate Brodde Ultimate Brodde   [v 4] 2140/1 D 0 g 26
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-1 Positano Positano   [v 3] 2140/1 D 1 16.8 18
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-10 Garden Grove Garden Grove   [s 4] 2140/1 D 6 17.9 64
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-8 Conrads Massiv Conrads Massiv   [v 4] 2140/10 D 6 12.9 415
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 7] 2140/14 D 5 14.9 1860
2020-11-19 2020-11-19 Åby-9 Infinitus Infinitus   [v 6] 2160/10 B 3 12.9 351
2020-11-19 2020-11-19 Åby-4 Philomenia Philomenia   [s 3] 2140/9 B 5 14.0 427
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-9 Zanna Jet* Zanna Jet*   [s 5] 2140/7 C 0 14.4 186
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-7 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 5] 2140/7 D str
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-8 Philomenia Philomenia   [s 3] 2140/1 A 4 14.9 38
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-4 Xanthis de Roi Xanthis de Roi   [v 5] 2140/4 B 1 14.3 62
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-1 Larry Wood Larry Wood   [h 2] 1660/7 B 3 16.9 190
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-9 Zio Tom Jet* Zio Tom Jet*   [h 5] 2140/9 B 3 12.9 172
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-3 Delantero Delantero   [v 7] 2140/9 B 5 15.7 39
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-8 Gusto Gusto   [s 4] 2140/8 B 1 15.5 20
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-5 In Flagranti In Flagranti   [v 3] 2140/1 C 1 18.1 21
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-4 Mamba* Mamba*   [v 6] 2140/3 A 3 15.4 37
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-7 Titan Face Titan Face   [h 5] 2140/1 C 4 15.4 180
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-5 Palais Bourbon Palais Bourbon   [v 6] 2660/13 A 2 15.0 505
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-5 Mamba* Mamba*   [v 6] 2640/7 D 0 16.1 382
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Xanthis de Roi Xanthis de Roi   [v 5] 2160/12 B 2 15.9 275
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-2 Spencer Bob Spencer Bob   [s 3] 2140/1 D 2 18.0 134
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-6 Chumani Chumani   [s 4] 2140/7 C 1 14.6 423
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-7 Global Action Global Action   [v 4] 2140/10 C 0 g 270
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-5 Global Workaholic Global Workaholic   [v 5] 1640/5 D 3 12.3 278
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-10 Sevilla Sevilla   [v 8] 2140/7 B 5 12.2 374
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-6 Oliveria Oliveria   [s 4] 1640/6 A 0 14.2 228
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-8 Spencer Bob Spencer Bob   [s 3] 2140/11 B 5 17.3 787
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-7 Gusto Gusto   [s 4] 2640/5 D 4 16.2 284
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-1 Fire Edition Fire Edition   [v 3] 2140/6 D 3 17.3 55
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-8 She's on Fire She's on Fire   [s 4] 2140/4 A 5 16.8 55
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-6 Conrads Massiv Conrads Massiv   [v 4] 1640/10 C 2 13.4 71
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-3 Gusto Gusto   [s 4] 1640/7 D 0 g 105
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-1 Howdy Quick Howdy Quick   [h 3] 2140/5 D 2 17.3 45
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Personal Jesus Personal Jesus   [s 5] 2140/9 B str
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-2 Upload Upload   [v 5] 2140/10 C 8 15.8 33
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-6 She's on Fire She's on Fire   [s 4] 1609/8 C 1 14.5 143
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-4 Verona Brodda Verona Brodda   [s 7] 1609/1 D 7 12.8 248
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-3 Gusto Gusto   [s 4] 1609/4 D 5 49
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-1 Mamba* Mamba*   [v 6] 1609/2 B 4 240
2020-07-23 2020-07-23 Åby-6 Palais Bourbon Palais Bourbon   [v 6] 2660/11 B 0 15.5 697
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-10 Speed Vici Speed Vici   [h 4] 2640/1 B 2 16.4 95
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-9 Global Workaholic Global Workaholic   [v 5] 2140/8 D str
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-8 She's on Fire She's on Fire   [s 4] 2140/7 D 3 17.6 189
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-5 Alex Mede S.M.* Alex Mede S.M.*   [h 4] 2140/8 C 0 g 615
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-7 Sevilla Sevilla   [v 8] 1640/1 B 2 10.9 100
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-5 Conrads Massiv Conrads Massiv   [v 4] 2140/11 D 7 13.5 817
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-2 Samson Samson   [h 3] 2160/8 B 4 15.5 168
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-7 Eight Hour Eight Hour   [s 4] 2140/1 B 0 15.9 413
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-2 Alex Mede S.M.* Alex Mede S.M.*   [h 4] 1640/6 B 5 12.6 168
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-5 Global Workaholic Global Workaholic   [v 5] 2160/14 B 0 15.4 254
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-2 Infinitus Infinitus   [v 6] 2660/7 C 0 14.4 126
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-1 Gypsy Eyes* Gypsy Eyes*   [s 3] 2140/1 D 5 17.6g 632
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-6 Comanche Moon Comanche Moon   [h 7] 1640/7 C 5 11.4 146
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-2 Global Be Happy Global Be Happy   [s 3] 2140/5 B 6 17.9g 97
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-6 Eight Hour Eight Hour   [s 4] 1640/7 B 6 13.6g 78
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-1 Alex Mede S.M.* Alex Mede S.M.*   [h 4] 2660/9 C 0 g 56
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-8 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 4] 2140/6 B 4 15.0g 25
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-4 Personal Jesus Personal Jesus   [s 5] 2140/4 C 3 14.4 90
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-3 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 5] 2140/1 B 3 16.7 17
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-1 In Flagranti In Flagranti   [v 3] 2140/4 D 0 18.0 398
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-10 Infinitus Infinitus   [v 6] 2640/4 D 2 14.2 200
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-4 Alex Mede S.M.* Alex Mede S.M.*   [h 4] 1640/3 D 2 11.7 179
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 2140/9 D 0 16.7 411
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-3 Personal Jesus Personal Jesus   [s 5] 2140/5 C 7 14.8 69
2020-04-29 2020-04-29 Åby-7 Totti Face Totti Face   [v 5] 2660/14 A 6 15.6 1675
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-10 Eight Hour Eight Hour   [s 4] 2140/11 B 0 g 57
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-5 Cinnamon Spitfire Cinnamon Spitfire   [s 5] 2140/8 B 4 16.4 101
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-9 Sevilla Sevilla   [v 8] 2140/4 C 0 g 85
2020-04-09 2020-04-09 Jägersro Trav-1 Global Workaholic Global Workaholic   [v 5] 2140/3 D 2 15.5 685
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-3 Divane Godiva Divane Godiva   [s 4] 2140/2 D 0 g 367
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-8 Gloriana N.O. Gloriana N.O.   [s 3] 2140/8 B 4 18.5 19
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-7 Verona Brodda Verona Brodda   [s 7] 1640/1 D str
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-4 Chumani Chumani   [s 4] 1640/5 B 1 14.8 18
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 4] 2140/8 B 1 16.0g 45
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-5 Rajah Press Rajah Press   [h 10] 2140/5 D 6 14.1 1104
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-6 Palais Bourbon Palais Bourbon   [v 6] 2640/4 B 3 17.2 81
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-5 Sugar Babe A.T.* Sugar Babe A.T.*   [s 4] 1640/7 D 0 17.1g 203
2020-03-17 2020-03-17 Åby-2 Breakfast Breakfast   [s 4] 2140/7 A str
2020-03-17 2020-03-17 Åby-1 Schönbrunn* Schönbrunn*   [v 6] 1640/2 C 4 14.8 44
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-5 Totti Face Totti Face   [v 5] 2160/4 C 3 16.1 174
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-10 Mr Swish Mr Swish   [v 4] 2140/6 C 2 18.8 21
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-3 Chumani Chumani   [s 4] 1640/11 C 6 14.8 100
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-2 It's My Boko It's My Boko   [s 5] 1640/9 A 4 15.1 33
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-7 Jairo* Jairo*   [v 9] 1640/10 A 0 12.7 43
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-6 Mamba* Mamba*   [v 6] 1640/11 D 4 13.3 688
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-12 Olvidado Olvidado   [v 4] 2140/7 B 0 24.1g 66
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-11 Staro Leonardo Staro Leonardo   [v 6] 2140/5 A 7 14.3 90
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-10 Durello Durello   [v 5] 2640/8 D 0 17.8 139
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-9 Infinitus Infinitus   [v 6] 2140/3 D 6 14.0 133
2021-12-15 2021-12-15 Jägersro Trav-6 In Flagranti In Flagranti   [v 4] 2140/3 D 0 g 302
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-1 Niras Firefly Niras Firefly   [s 3] 2140/8 B 6 20.9 119
2021-12-09 2021-12-09 Åby-1 Dahlia Wibb Dahlia Wibb   [s 3] 2140/5 B 6 19.3 74
2021-12-08 2021-12-08 Jägersro Trav-2 Rexoni Rexoni   [v 6] 1640/8 C 3 15.7 194
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-8 Ytowns Carmen Ytowns Carmen   [s 4] 1640/2 A 6 15.5 31
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-10 Quite a Soldier Quite a Soldier   [v 7] 2140/6 D str
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-3 Rexoni Rexoni   [v 6] 2140/6 D 2 15.4 324
2021-11-02 2021-11-02 Jägersro Trav-6 Peak Princess Peak Princess   [s 3] 2140/3 B 2 14.5 118
2021-11-02 2021-11-02 Jägersro Trav-2 Anytimeanyplace Anytimeanyplace   [s 3] 2140/9 C 6 15.1 393
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-10 Totti Face Totti Face   [v 6] 3160/8 C 0 16.4 514
2021-10-20 2021-10-20 Jägersro Trav-7 Global Chit Chat Global Chit Chat   [s 3] 2140/1 B 5 14.5 336
2021-10-20 2021-10-20 Jägersro Trav-6 Regiment Regiment   [v 7] 1640/12 D 0 13.8 2017
2021-10-20 2021-10-20 Jägersro Trav-3 Rexoni Rexoni   [v 6] 2140/11 C 1 17.1 431
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-7 Inazawa Smart Inazawa Smart   [s 6] 2140/7 D 5 15.7 383
2021-10-10 2021-10-10 Solvalla-7 Unico Broline Unico Broline   [v 5] 2640/1 B 4 15.3 51
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-6 Rexoni Rexoni   [v 6] 1640/5 D 0 g 396
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-6 Staro Leonardo Staro Leonardo   [v 7] 2140/8 A 1 13.8 14
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-5 Chumani Chumani   [s 5] 2140/5 A 1 14.3 21
2021-10-02 2021-10-02 Jägersro Trav-4 Huis Clos Huis Clos   [v 4] 2140/9 D 1 15.1 20
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-1 Days Go By Days Go By   [s 3] 2140/5 B 5 19.0 63
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-10 Fantom Godiva Fantom Godiva   [v 3] 2140/6 C 2 14.9 126
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-9 Conrads Massiv Conrads Massiv   [v 5] 2140/10 D 0 g 500
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-3 Only Cash O.C. Only Cash O.C.   [v 4] 1640/3 C 4 13.7 153
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-7 Hennesy Boko Hennesy Boko   [v 7] 1640/3 C str
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-1 Days Go By Days Go By   [s 3] 2140/3 D 0 g 19
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-11 Durello Durello   [v 6] 1640/2 D 4 12.3 370
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-2 Global Chit Chat Global Chit Chat   [s 3] 2140/1 D 1 16.6 109
2021-06-11 2021-06-11 Tingsryd-8 Rustico Rustico   [h 3] 1609/12 B 1 15.5 20
2021-05-22 2021-05-22 Jägersro Trav-5 Speed Vici Speed Vici   [h 5] 2140/7 B 0 g 17
2021-05-18 2021-05-18 Jägersro Trav-6 Global Be Happy Global Be Happy   [s 4] 1640/1 C 0 14.9 314
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-9 Under Armour Under Armour   [v 4] 2140/4 A 5 16.2 20
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-7 Staro Peanut Staro Peanut   [h 3] 2140/3 B 1 15.8 22
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-4 Conrads Massiv Conrads Massiv   [v 5] 2640/9 B 4 15.5 178
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-4 Global Workaholic Global Workaholic   [v 6] 2160/10 D 0 15.0 943
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-9 Hennesy Boko Hennesy Boko   [v 7] 1640/2 D 0 13.4 94
2021-04-15 2021-04-15 Jägersro Trav-3 Lancelot Brodde Lancelot Brodde   [v 7] 2140/6 D 0 15.5 1223
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-5 Fire Edition Fire Edition   [v 4] 1640/11 A 4 14.3 74
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-2 Nocturne Zon Nocturne Zon   [s 3] 2140/3 C 2 15.8 129
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-3 Gloriana N.O. Gloriana N.O.   [s 4] 2140/3 B 0 18.2 77
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-5 Lady Beluga Lady Beluga   [s 5] 2140/5 B 1 16.4 20
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-3 Spencer Bob Spencer Bob   [s 4] 1640/1 C 0 16.1 70
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-8 Fire Edition Fire Edition   [v 4] 2140/9 C 0 18.7 184
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-7 Totti Face Totti Face   [v 6] 2640/8 B 4 15.9 201
2021-02-03 2021-02-03 Åby-5 Durello Durello   [v 6] 2140/8 B 0 g 46
2021-02-03 2021-02-03 Åby-4 Global Be Happy Global Be Happy   [s 4] 2140/10 B 4 16.8 597
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-8 Totti Face Totti Face   [v 6] 3160/5 C 3 15.9 1198
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-9 Gypsy Eyes* Gypsy Eyes*   [s 4] 1640/6 A 2 13.8 100
2022-12-11 2022-12-11 Kalmar-9 It's a Promise It's a Promise   [s 4] 2140/4 D 0 g 96
2022-12-07 2022-12-07 Jägersro Trav-8 Move It Move It   [v 10] 2140/8 C 4 16.2 522
2022-12-07 2022-12-07 Jägersro Trav-4 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 2140/5 D 0 14.7 762
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-7 Samino Jons Samino Jons   [v 5] 2140/9 D 3 17.1 262
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-6 Totti Face Totti Face   [v 7] 2140/6 A 4 16.3 101
2022-11-25 2022-11-25 Kalmar-4 Make it Sweet Make it Sweet   [s 4] 2140/6 D 4 18.4 137
2022-11-21 2022-11-21 Halmstad-1 Move It Move It   [v 10] 2140/11 C 0 16.4g 559
2022-11-09 2022-11-09 Åby-6 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 2160/8 D 0 14.7 642
2022-11-07 2022-11-07 Halmstad-1 It's a Promise It's a Promise   [s 4] 2140/6 B 2 17.6 17
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-5 Move It Move It   [v 10] 3140/3 D 0 g 532
2022-11-02 2022-11-02 Jägersro Trav-3 Song Lloyd Song Lloyd   [v 6] 2140/4 D 6 14.8 380
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-5 It's a Promise It's a Promise   [s 4] 2140/5 D 1 16.5 57
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-2 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 2180/10 B 8 14.2 809
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-6 Staro on the Rocks Staro on the Rocks   [h 5] 2140/4 B 4 14.7 36
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-5 Global Best Lover Global Best Lover   [v 5] 2140/12 A 2 15.2 25
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-4 Baywatch Baywatch   [v 6] 2140/6 A 4 16.2 64
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-3 It Wasn't Me It Wasn't Me   [s 4] 2140/5 B 0 19.0g 156
2022-10-18 2022-10-18 Jägersro Trav-7 Global Action Global Action   [v 6] 1640/1 D 4 12.9 280
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-7 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2140/7 B 2 17.2g 29
2022-10-13 2022-10-13 Åby-2 It's a Promise It's a Promise   [s 4] 2140/6 B 3 19.4 23
2022-09-28 2022-09-28 Jägersro Trav-5 Move It Move It   [v 10] 2640/6 D 3 16.5 406
2022-09-24 2022-09-24 Vaggeryd-5 Durello Durello   [v 7] 2148/6 B 1 16.2 16
2022-09-24 2022-09-24 Vaggeryd-4 Beachglade Beachglade   [s 6] 2148/8 A 1 16.9 27
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-7 King Oliver King Oliver   [v 6] 2640/6 C 1 16.7 62
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-9 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 2180/14 B 3 14.5 136
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-7 Global Action Global Action   [v 6] 2140/2 B 2 14.5 100
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-5 Rustico Rustico   [v 4] 2140/3 C 2 16.6 55
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-4 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 2640/6 C 0 16.4 134
2022-08-16 2022-08-16 Jägersro Trav-2 Inferno Launcher Inferno Launcher   [v 3] 2140/1 C 3 16.8 41
2022-08-14 2022-08-14 Tingsryd-9 Nonstop Cheri Nonstop Cheri   [v 10] 1609/4 C 0 14.6 49
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-5 T.Wall's Kastor T.Wall's Kastor   [v 5] 2140/1 A 1 15.3 18
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-4 Rustico Rustico   [v 4] 2140/3 C 2 15.6 33
2022-08-06 2022-08-06 Jägersro Trav-6 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 6] 2140/5 B 3 14.8 41
2022-08-05 2022-08-05 Åby-4 King Oliver King Oliver   [v 6] 1640/1 D 0 14.6 573
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-9 King Oliver King Oliver   [v 6] 1646/12 C 2 14.2 30
2022-07-25 2022-07-25 Tingsryd-5 Inferno Launcher Inferno Launcher   [v 3] 1609/8 B 2 14.8 112
2022-07-25 2022-07-25 Tingsryd-4 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 1609/10 D 2 11.6 762
2022-07-25 2022-07-25 Tingsryd-2 Staro Peanut Staro Peanut   [v 4] 1609/11 A 3 11.7 53
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-9 King Oliver King Oliver   [v 6] 2140/2 C 3 15.8 89
2022-06-21 2022-06-21 Jägersro Trav-10 Across the World Across the World   [h 4] 2660/6 C 5 17.0 22
2022-06-18 2022-06-18 Halmstad-9 King Oliver King Oliver   [v 6] 2140/11 D 5 16.9g 88
2022-06-16 2022-06-16 Åby-8 Peak Princess Peak Princess   [s 4] 1640/7 C 3 12.2 372
2022-06-16 2022-06-16 Åby-2 She's She She's She   [s 3] 2140/11 B 6 17.0 200
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-9 Gaie des Brumes* Gaie des Brumes*   [s 6] 2140/10 B str
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-8 Borups Viol Borups Viol   [s 4] 2140/6 B 2 15.8 38
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-6 Let it Happen Let it Happen   [v 13] 2140/11 D 1 14.1 417
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-5 Quite a Soldier Quite a Soldier   [v 8] 2140/4 C 0 16.4g 92
2022-05-12 2022-05-12 Halmstad-6 Callmefama Kronos Callmefama Kronos   [s 4] 2140/9 D 4 17.5 321
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-8 Mamsell du Mont Mamsell du Mont   [s 6] 2640/4 C 2 16.3 469
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-8 Huis Clos Huis Clos   [v 5] 2640/8 B 0 g 162
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-5 Fantom Godiva Fantom Godiva   [v 4] 1640/8 A 0 g 27
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-5 Chumani Chumani   [s 6] 2160/12 C 0 g 393
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-11 Sevilla Sevilla   [v 10] 2140/9 D 0 13.6 909
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-6 Fantom Godiva Fantom Godiva   [v 4] 2640/6 D 0 g 161
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-5 Peak Princess Peak Princess   [s 4] 2140/7 B 1 17.5 23
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-3 Niras Firefly Niras Firefly   [s 4] 2160/6 D 0 18.1g 692
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-3 Totti Face Totti Face   [v 7] 2140/7 B 0 15.8 390
2022-01-11 2022-01-11 Jägersro Trav-4 Chumani Chumani   [s 6] 2140/12 C 0 18.0g 124
2022-01-10 2022-01-10 Halmstad-10 Global Best Lover Global Best Lover   [v 5] 2140/5 C 0 g 92
2022-01-10 2022-01-10 Halmstad-8 Infinitus Infinitus   [v 8] 2140/9 B 6 15.3 49
2022-01-10 2022-01-10 Halmstad-2 Positano Positano   [v 5] 2140/10 C 0 19.5g 46
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-7 Huis Clos Huis Clos   [v 5] 2640/9 B 5 16.2g 326
2022-01-05 2022-01-05 Jägersro Trav-4 Ytowns Carmen Ytowns Carmen   [s 5] 1640/7 B 5 15.8 63
2023-12-22 2023-12-22 Jägersro Trav-3 Classic Hill Classic Hill   [v 4] 2140/11 C 4 17.2 578
2023-12-20 2023-12-20 Åby-2 Peak Cashflow Peak Cashflow   [s 4] 2140/7 B 1 15.9 61
2023-12-19 2023-12-19 Jägersro Trav-9 Rapid Pal Rapid Pal   [v 4] 2140/8 C 0 15.0 247
2023-12-19 2023-12-19 Jägersro Trav-4 Cash on Line Cash on Line   [v 7] 1640/3 D 0 16.0 408
2023-12-13 2023-12-13 Jägersro Trav-5 Classic Hill Classic Hill   [v 4] 1640/7 D 3 14.1 328
2023-12-08 2023-12-08 Kalmar-8 Herrelidas Diva Herrelidas Diva   [s 5] 2160/9 B 0 17.8g 217
2023-12-08 2023-12-08 Kalmar-3 Pointe du Hoc Pointe du Hoc   [s 3] 2140/2 C 0 g 775
2023-12-05 2023-12-05 Jägersro Trav-9 Peak Cashflow Peak Cashflow   [s 4] 2140/11 B 2 15.8 95
2023-12-05 2023-12-05 Jägersro Trav-6 Talija* Talija*   [s 6] 1640/6 B 0 15.2 52
2023-12-05 2023-12-05 Jägersro Trav-5 Bellevue Bellevue   [s 3] 2140/9 D 0 19.3g 858
2023-12-01 2023-12-01 Jägersro Trav-7 Go All in Go All in   [s 7] 2140/5 D 0 16.8 616
2023-12-01 2023-12-01 Jägersro Trav-6 Emma Häggenäs Emma Häggenäs   [s 6] 2140/4 D 0 14.9 269
2023-12-01 2023-12-01 Jägersro Trav-5 Classic Hill Classic Hill   [v 4] 2140/10 D 6 15.9 387
2023-12-01 2023-12-01 Jägersro Trav-4 Move It Move It   [v 11] 2140/10 C 0 g 551
2023-12-01 2023-12-01 Jägersro Trav-2 Cash on Line Cash on Line   [v 7] 2140/10 D 4 16.6 1093
2023-11-25 2023-11-25 Jägersro Trav-12 Herrelidas Diva Herrelidas Diva   [s 5] 2160/10 D 4 15.9 722
2023-11-25 2023-11-25 Jägersro Trav-6 Amazing Lady N.O.* Amazing Lady N.O.*   [s 5] 2140/5 C 6 14.3 514
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-7 Cash on Line Cash on Line   [v 7] 2140/8 D 6 16.9 1488
2023-11-20 2023-11-20 Halmstad-4 Mirtamissions Mirtamissions   [s 4] 1640/5 D 0 15.5 86
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-8 Oceans Sixx Oceans Sixx   [v 5] 2140/9 C 0 g 69
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-6 Voyager West Voyager West   [v 6] 2140/4 C 8 15.6 40
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-4 Kulans Gentleman Kulans Gentleman   [v 8] 2140/7 D 0 18.2 163
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-2 Herrelidas Diva Herrelidas Diva   [s 5] 2140/2 C 2 15.9g 130
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-8 Princess Beluga Princess Beluga   [s 4] 2140/6 C 5 16.3g 45
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-6 Classic Hill Classic Hill   [v 4] 2640/11 D 2 16.4 271
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-5 Ismael F.Boko* Ismael F.Boko*   [v 8] 2140/9 D 2 13.8 174
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-3 Digital Aircraft Digital Aircraft   [v 3] 2140/7 C 6 16.0 364
2023-10-31 2023-10-31 Jägersro Trav-6 King Oliver King Oliver   [v 7] 2140/8 C str
2023-10-31 2023-10-31 Jägersro Trav-5 Classic Hill Classic Hill   [v 4] 2140/3 D 6 17.2g 328
2023-10-31 2023-10-31 Jägersro Trav-4 Konstapel Sisu Konstapel Sisu   [h 3] 2140/3 C 2 16.7g 88
2023-10-28 2023-10-28 Jägersro Trav-12 Peak Cashflow Peak Cashflow   [s 4] 2140/6 C 1 14.4 287
2023-10-25 2023-10-25 Åby-5 Hippolito G.R. Hippolito G.R.   [v 6] 1640/11 D 0 14.3 771
2023-10-21 2023-10-21 Jägersro Trav-6 Milles Goofy Milles Goofy   [v 8] 2140/4 C 1 16.3 22
2023-10-21 2023-10-21 Jägersro Trav-4 Peak'n Chilli Peak'n Chilli   [s 7] 2140/5 D 6 19.4 257
2023-10-21 2023-10-21 Jägersro Trav-2 Classic Hill Classic Hill   [v 4] 2140/11 B 2 17.2 38
2023-10-21 2023-10-21 Jägersro Trav-7 King Oliver King Oliver   [v 7] 2140/5 C 6 17.4 77
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-8 Pre Calculated Pre Calculated   [v 6] 2160/15 D 0 14.9 501
2023-10-18 2023-10-18 Jägersro Trav-4 Peak Cashflow Peak Cashflow   [s 4] 2140/7 C 5 15.4g 647
2023-10-13 2023-10-13 Kalmar-6 La Paradeta La Paradeta   [s 8] 1640/6 D 4 14.3 219
2023-10-13 2023-10-13 Kalmar-4 Hippolito G.R. Hippolito G.R.   [v 6] 1640/9 B 3 14.8 78
2023-10-13 2023-10-13 Kalmar-2 Samino Jons Samino Jons   [v 6] 1640/7 B 1 15.9 45
2023-10-06 2023-10-06 Kalmar-5 Lajkie B.R. Lajkie B.R.   [s 7] 2140/11 B 5 16.2 989
2023-10-04 2023-10-04 Jägersro Trav-7 Cash on Line Cash on Line   [v 7] 2140/9 D 0 15.8 2560
2023-10-04 2023-10-04 Jägersro Trav-3 Ciao Brodde Ciao Brodde   [v 3] 2140/7 C 0 16.7g 68
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-5 Escobar Fi* Escobar Fi*   [h 3] 2140/5 B 0 17.4g 98
2023-10-01 2023-10-01 Tingsryd-5 Spinal Tap A.T. Spinal Tap A.T.   [v 7] 1609/12 B 3 12.9 43
2023-10-01 2023-10-01 Tingsryd-4 Georgette Zet Georgette Zet   [s 4] 1609/1 B 4 14.1 72
2023-09-30 2023-09-30 Åby-9 Grumbazz Kini* Grumbazz Kini*   [v 5] 2140/12 A 3 11.8 106
2023-09-26 2023-09-26 Jägersro Trav-5 Peak Cashflow Peak Cashflow   [s 4] 1640/8 C 6 15.4g 338
2023-09-26 2023-09-26 Jägersro Trav-3 Cash on Line Cash on Line   [v 7] 2140/9 D 0 15.3 922
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-8 King Oliver King Oliver   [v 7] 2640/8 D 6 16.3 665
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-7 Rapid Pal Rapid Pal   [v 4] 2140/5 C 0 15.1g 61
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-5 Peter Highness Peter Highness   [v 10] 2140/1 D 5 16.3 1451
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-3 Princess Beluga Princess Beluga   [s 4] 2140/4 D 2 15.4 42
2023-09-13 2023-09-13 Jägersro Trav-11 Ciao Brodde Ciao Brodde   [v 3] 2140/3 B 0 g 80
2023-09-13 2023-09-13 Jägersro Trav-3 In Style* In Style*   [s 6] 1640/2 B 6 12.9 338
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-10 Mirtamissions Mirtamissions   [s 4] 2140/6 B 1 16.7 34
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-8 Bellevue Bellevue   [s 3] 2140/6 B 5 17.3 96
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-7 Adiago Trot Adiago Trot   [v 9] 2140/8 C 3 13.8 87
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-6 Go All in Go All in   [s 7] 2140/3 D 5 15.3 229
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-5 King Oliver King Oliver   [v 7] 2140/9 B 0 17.8 23
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-3 Princess Beluga Princess Beluga   [s 4] 2140/9 C 3 16.2g 98
2023-09-03 2023-09-03 Jägersro Trav-5 Rapid Pal Rapid Pal   [v 4] 1640/1 D 1 13.0 53
2023-09-02 2023-09-02 Jägersro Trav-2 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2140/12 C 4 15.3 1131
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-4 S.G.'s Fortunate S.G.'s Fortunate   [v 4] 1640/10 C 0 14.6g 114
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-1 Money in the Bank Money in the Bank   [v 4] 2140/8 B 0 19.1 201
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-10 Bellevue Bellevue   [s 3] 2140/9 A 7 17.5 185
2023-08-28 2023-08-28 Halmstad-6 Classic Hill Classic Hill   [v 4] 2140/12 D str
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-10 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2660/8 C 0 16.4 398
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-9 Miracle Gift Miracle Gift   [v 11] 1640/4 D 0 14.4 548
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-4 King Oliver King Oliver   [v 7] 2140/2 D 0 16.3g 780
2023-08-15 2023-08-15 Jägersro Trav-3 My First Lady My First Lady   [s 3] 2140/3 D 4 15.9 116
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-5 Move It Move It   [v 11] 1609/2 D 4 12.7 477
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-4 Rapid Pal Rapid Pal   [v 4] 1609/7 B 1 13.3 19
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-2 Ciao Brodde Ciao Brodde   [v 3] 1609/4 D 1 14.3 35
2023-08-11 2023-08-11 Kalmar-10 Tidore Degato Tidore Degato   [s 7] 2160/12 A 3 14.5 29
2023-08-11 2023-08-11 Kalmar-8 Lorens Flevo* Lorens Flevo*   [v 5] 2180/15 A 4 13.5 77
2023-08-11 2023-08-11 Kalmar-4 Karin B. Karin B.   [s 3] 2160/9 B 5 15.5 52
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-9 King Oliver King Oliver   [v 7] 2140/7 D 2 14.7 138
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-8 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2140/11 B 0 g 51
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-6 Adiago Trot Adiago Trot   [v 9] 2140/12 C 3 14.0 38
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-4 My First Lady My First Lady   [s 3] 2140/3 C 1 16.8 30
2023-08-01 2023-08-01 Jägersro Trav-7 Miracle Gift Miracle Gift   [v 11] 2160/12 C 7 15.9 574
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-8 Born to Run* Born to Run*   [h 6] 1609/2 C 2 10.7 71
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-6 Nocturnally Nocturnally   [v 6] 1609/12 D str
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-3 Lajkie B.R. Lajkie B.R.   [s 7] 1609/9 C 6 12.6 894
2023-07-30 2023-07-30 Tingsryd-1 Wingsuit Wingsuit   [s 8] 1609/12 B 0 15.4 1371
2023-07-25 2023-07-25 Jägersro Trav-2 Classic Brodde Classic Brodde   [v 5] 2140/8 D 0 16.8 832
2023-07-18 2023-07-18 Jägersro Trav-6 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2140/10 B 0 g 823
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-1 Ca Ira Ca Ira   [s 5] 2140/10 C 0 g 1740
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-10 Peter Highness Peter Highness   [v 10] 1640/6 C 0 15.1 612
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-9 Classic Brodde Classic Brodde   [v 5] 2140/1 C 4 15.6 262
2023-07-11 2023-07-11 Jägersro Trav-3 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2140/7 C 0 15.7 1510
2023-06-20 2023-06-20 Jägersro Trav-9 Go All in Go All in   [s 7] 2140/5 C 0 15.2 533
2023-06-20 2023-06-20 Jägersro Trav-7 Chic Bi* Chic Bi*   [s 5] 1640/3 D 3 12.9 45
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-5 Mr Santa Mr Santa   [v 5] 2640/10 D 0 17.7 352
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-1 Kandil Boko Kandil Boko   [v 6] 2148/3 C 2 16.5 76
2023-06-09 2023-06-09 Jägersro Trav-5 Camilla Ral Camilla Ral   [s 5] 1640/5 C 6 15.0 84
2023-06-09 2023-06-09 Jägersro Trav-4 Peter Highness Peter Highness   [v 10] 2160/8 D 0 15.4 451
2023-06-09 2023-06-09 Jägersro Trav-3 Classic Brodde Classic Brodde   [v 5] 2140/8 B 1 15.1 738
2023-06-08 2023-06-08 Åby-5 Lajkie B.R. Lajkie B.R.   [s 7] 2140/9 C 5 15.0 1418
2023-06-05 2023-06-05 Halmstad-5 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2160/9 B 6 15.6 875
2023-06-04 2023-06-04 Tingsryd-8 Cash on Line Cash on Line   [v 7] 1609/3 B 3 14.1 30
2023-06-04 2023-06-04 Tingsryd-6 Go All in Go All in   [s 7] 1609/8 B 3 13.3 46
2023-06-03 2023-06-03 Åby-3 King Oliver King Oliver   [v 7] 2140/6 D 6 15.6 121
2023-06-02 2023-06-02 Jägersro Trav-4 Move It Move It   [v 11] 2140/10 D 0 15.7 1251
2023-06-02 2023-06-02 Jägersro Trav-3 Classic Hill Classic Hill   [v 4] 2140/11 C 0 g 210
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-5 Peter Highness Peter Highness   [v 10] 2640/3 D 0 16.2 1477
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-4 Holy Guacamole Holy Guacamole   [s 4] 2140/5 D str
2023-05-24 2023-05-24 Jägersro Trav-3 Classic Brodde Classic Brodde   [v 5] 2140/3 B 4 17.0 271
2023-05-20 2023-05-20 Tingsryd-4 King Oliver King Oliver   [v 7] 1609/3 D 0 g 121
2023-05-20 2023-05-20 Tingsryd-9 Just Wish Boko Just Wish Boko   [v 7] 1609/7 C 0 15.8g 72
2023-05-20 2023-05-20 Tingsryd-6 Go All in Go All in   [s 7] 1609/4 A 1 12.6 152
2023-05-18 2023-05-18 Jägersro Trav-6 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 1640/11 C 6 14.1 872
2023-05-13 2023-05-13 Halmstad-7 Holy Guacamole Holy Guacamole   [s 4] 2140/1 B 1 16.7 59
2023-05-10 2023-05-10 Jägersro Trav-2 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 1640/7 D 0 g 750
2023-05-06 2023-05-06 Jägersro Trav-3 Cassiel Font* Cassiel Font*   [h 5] 2140/10 B 1 16.1 22
2023-05-06 2023-05-06 Jägersro Trav-2 Holy Guacamole Holy Guacamole   [s 4] 2140/3 C 3 19.0 91
2023-05-06 2023-05-06 Jägersro Trav-8 La Bellissima Boko La Bellissima Boko   [s 5] 2140/6 B 7 20.5 26
2023-05-06 2023-05-06 Jägersro Trav-6 Bellmondo Bellmondo   [v 8] 2140/6 B 1 15.0 88
2023-05-06 2023-05-06 Jägersro Trav-5 Move It Move It   [v 11] 2140/3 C 3 15.5 249
2023-05-02 2023-05-02 Jägersro Trav-10 Classic Brodde Classic Brodde   [v 5] 2140/1 D 3 16.5 118
2023-04-27 2023-04-27 Jägersro Trav-7 Borups Viol Borups Viol   [s 5] 2140/5 D 4 15.0 700
2023-04-27 2023-04-27 Jägersro Trav-2 Move It Move It   [v 11] 2140/7 D 0 14.8 670
2023-04-22 2023-04-22 Jägersro Trav-7 Steady Roger Steady Roger   [h 4] 2140/2 C 4 14.3 79
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-6 U.Lloyd U.Lloyd   [s 5] 2140/1 D 0 15.4 322
2023-03-23 2023-03-23 Jägersro Trav-4 Move It Move It   [v 11] 2140/4 D 5 16.2 908
2023-03-14 2023-03-14 Jägersro Trav-3 Rustico Rustico   [v 5] 2140/4 C 0 17.5g 30
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-3 G.K.Ursus G.K.Ursus   [v 8] 2140/13 A 0 15.3 617
2023-03-10 2023-03-10 Kalmar-6 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 9] 2140/7 D 0 16.5 243
2023-03-10 2023-03-10 Kalmar-4 Samino Jons Samino Jons   [v 6] 2140/5 C 0 19.0 58
2023-03-10 2023-03-10 Kalmar-7 Lady's Candy Lady's Candy   [s 5] 2140/4 D 4 17.1 226
2023-03-07 2023-03-07 Jägersro Trav-9 King Oliver King Oliver   [v 7] 2140/11 C 0 18.4 517
2023-03-01 2023-03-01 Jägersro Trav-4 T.Wall's Kastor T.Wall's Kastor   [v 6] 2140/6 A 2 14.9 75
2023-02-27 2023-02-27 Halmstad-5 Totti Face Totti Face   [v 8] 2660/5 C 0 g 806
2023-02-15 2023-02-15 Jägersro Trav-4 King Oliver King Oliver   [v 7] 2140/7 D 0 593
2023-02-07 2023-02-07 Jägersro Trav-9 Move It Move It   [v 11] 2640/6 D 0 16.1 1012
2023-02-07 2023-02-07 Jägersro Trav-4 King Oliver King Oliver   [v 7] 2140/11 C 0 16.1 173
2023-01-24 2023-01-24 Jägersro Trav-10 It's a Promise It's a Promise   [s 5] 2160/5 B 4 16.8 285
2023-01-24 2023-01-24 Jägersro Trav-4 King Oliver King Oliver   [v 7] 2140/5 D 0 16.4 94
2023-01-13 2023-01-13 Jägersro Trav-7 Let it Happen Let it Happen   [v 14] 2140/7 C 0 g 508
2023-01-10 2023-01-10 Halmstad-7 It's a Promise It's a Promise   [s 5] 1640/9 B 0 17.7g 156
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-10 Steady Roger Steady Roger   [h 4] 2640/3 B 1 17.8 17
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-8 Move It Move It   [v 11] 2140/9 D 0 16.4 1403
2023-01-04 2023-01-04 Jägersro Trav-5 King Oliver King Oliver   [v 7] 2160/10 C 0 g 267
2023-01-03 2023-01-03 Kalmar-8 Isi Band Isi Band   [s 9] 2180/15 B 4 16.7 143
2023-01-03 2023-01-03 Kalmar-6 Make it Sweet Make it Sweet   [s 5] 2140/6 D 4 20.1 566
2023-01-03 2023-01-03 Kalmar-3 Goliat Brick Goliat Brick   [v 5] 1640/10 D 3 15.2 813
2023-01-03 2023-01-03 Kalmar-1 Savoy Savoy   [v 7] 2160/8 B 0 g 510
2024-05-23 2024-05-23 Kalmar-7 Kulans Gentleman Kulans Gentleman   [v 9] 2140/5 D 8 17.8 108
2024-05-23 2024-05-23 Kalmar-3 Prince of Darkness Prince of Darkness   [v 5] 2140/1 D 5 17.8 82
2024-05-23 2024-05-23 Kalmar-2 Kakuna Jons Kakuna Jons   [v 8] 2140/2 D 5 15.4 271
2024-05-22 2024-05-22 Jägersro Trav-4 L'Amiral S.J.S. L'Amiral S.J.S.   [v 4] 1640/7 D 1 14.9 112
2024-05-22 2024-05-22 Jägersro Trav-9 Global Action Global Action   [v 8] 2140/1 D 0 12.9 777
2024-05-22 2024-05-22 Jägersro Trav-5 Jennifer K. Jennifer K.   [s 5] 2160/8 C 5 15.8 202
2024-05-01 2024-05-01 Tingsryd-10 Peak Cashflow Peak Cashflow   [s 5] 1609/6 D 4 12.3 161
2024-05-01 2024-05-01 Tingsryd-5 Lajkie B.R. Lajkie B.R.   [s 8] 2413/11 C 2 16.1 1173
2024-05-01 2024-05-01 Tingsryd-1 Idealissime Idealissime   [v 6] 1609/5 C 0 15.8 621
2024-04-30 2024-04-30 Jägersro Trav-9 Marinho Boko Marinho Boko   [h 5] 2140/12 C 0 g 233
2024-04-26 2024-04-26 Jägersro Trav-4 Inspired Lights Inspired Lights   [v 4] 2140/10 C 0 g 106
2024-04-26 2024-04-26 Jägersro Trav-3 Jennifer K. Jennifer K.   [s 5] 2140/6 C 2 15.5 119
2024-04-22 2024-04-22 Halmstad-9 King Oliver King Oliver   [v 8] 2140/1 C 0 567
2024-04-14 2024-04-14 Jägersro Trav-8 Ranby Lavec Ranby Lavec   [v 5] 2140/8 C 0 20.0g 55
2024-04-14 2024-04-14 Jägersro Trav-6 L'Amiral S.J.S. L'Amiral S.J.S.   [v 4] 2140/12 C 2 17.0 33
2024-04-14 2024-04-14 Jägersro Trav-5 Marinho Boko Marinho Boko   [h 5] 2140/1 C 2 13.5 50
2024-04-14 2024-04-14 Jägersro Trav-3 Princess Beluga Princess Beluga   [s 5] 2140/6 B 3 18.2g 20
2024-04-14 2024-04-14 Jägersro Trav-2 King Oliver King Oliver   [v 8] 2140/4 C 2 15.9 28
2024-04-10 2024-04-10 Jägersro Trav-7 Jennifer K. Jennifer K.   [s 5] 2140/12 D 4 14.6g 1237
2024-04-10 2024-04-10 Jägersro Trav-6 Backer T.R. Backer T.R.   [h 7] 2640/5 C 0 g 173
2024-04-06 2024-04-06 Åby-1 Apenac Hall Apenac Hall   [v 6] 2140/1 D 0 16.9 461
2024-04-05 2024-04-05 Kalmar-3 Bill Woodland Bill Woodland   [h 3] 2140/4 D 0 26.3g 466
2024-04-05 2024-04-05 Kalmar-2 Ceasar Marander Ceasar Marander   [v 5] 2140/8 C 0 18.4 1024
2024-04-05 2024-04-05 Kalmar-1 Bull Woodland Bull Woodland   [h 3] 2140/3 C 0 g 876
2024-04-05 2024-04-05 Kalmar-7 Niras Firefly Niras Firefly   [s 6] 2140/2 D 6 16.2 305
2024-04-02 2024-04-02 Jägersro Trav-7 Faetter Filur* Faetter Filur*   [v 7] 1640/9 B 3 13.9 55
2024-04-01 2024-04-01 Halmstad-10 Digital Aircraft Digital Aircraft   [v 4] 2140/9 C 0 16.9 665
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-9 Kulans Gentleman Kulans Gentleman   [v 9] 2140/3 D 8 18.4 350
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-8 Ceasar Marander Ceasar Marander   [v 5] 2140/2 B 5 17.2 59
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-6 Fauntleroy Fauntleroy   [v 8] 2140/4 C 6 14.8 120
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-4 Georgette Zet Georgette Zet   [s 5] 2140/6 D 7 17.6g 375
2024-03-26 2024-03-26 Kalmar-2 Hippolito G.R. Hippolito G.R.   [v 7] 2140/10 C 2 15.0 141
2024-03-22 2024-03-22 Jägersro Trav-4 Classic Hill Classic Hill   [v 5] 2140/2 C 0 15.7 1311
2024-03-22 2024-03-22 Jägersro Trav-3 Jennifer K. Jennifer K.   [s 5] 2140/6 D 0 16.0 595
2024-03-22 2024-03-22 Jägersro Trav-2 Cash on Line Cash on Line   [v 8] 2140/1 D 0 15.4 989
2024-03-14 2024-03-14 Jägersro Trav-2 Make Or Break Zaz Make Or Break Zaz   [v 4] 1640/11 C 4 14.3 126
2024-03-14 2024-03-14 Jägersro Trav-5 Wingsuit Wingsuit   [s 9] 1640/7 C 6 15.4 648
2024-03-14 2024-03-14 Jägersro Trav-3 King Oliver King Oliver   [v 8] 1640/1 D str
2024-03-10 2024-03-10 Kalmar-6 Apenac Hall Apenac Hall   [v 6] 2640/4 D 0 16.5 422
2024-03-05 2024-03-05 Jägersro Trav-9 Jennifer K. Jennifer K.   [s 5] 2140/3 C 0 15.4 444
2024-02-27 2024-02-27 Jägersro Trav-5 Wingsuit Wingsuit   [s 9] 2140/6 C 0 17.1 220
2024-02-27 2024-02-27 Jägersro Trav-2 Classic Hill Classic Hill   [v 5] 2140/9 D 0 15.1 1077
2024-02-27 2024-02-27 Jägersro Trav-1 King Oliver King Oliver   [v 8] 2140/5 D 4 15.0 296
2024-02-24 2024-02-24 Åby-4 Georgette Zet Georgette Zet   [s 5] 2140/7 D 7 17.2 167
2024-02-24 2024-02-24 Åby-3 Hippolito G.R. Hippolito G.R.   [v 7] 2140/6 D 8 17.3 87
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-9 Peak Princess Peak Princess   [s 6] 2140/10 C 0 16.0g 401
2024-02-14 2024-02-14 Jägersro Trav-5 Peak Cashflow Peak Cashflow   [s 5] 2140/9 D 2 15.6 59
2024-02-10 2024-02-10 Åby-8 Deejay Bar* Deejay Bar*   [h 5] 1640/11 A 0 15.5 31
2024-02-09 2024-02-09 Kalmar-10 Pippi Jons Pippi Jons   [s 7] 1640/10 D 0 18.1 620
2024-02-09 2024-02-09 Kalmar-9 Bugatti Veyron Bugatti Veyron   [v 6] 2140/1 C 1 16.4 53
2024-02-09 2024-02-09 Kalmar-5 Breathe of Love Breathe of Love   [s 8] 2140/6 B 0 20.1g 516
2024-01-30 2024-01-30 Jägersro Trav-7 King Oliver King Oliver   [v 8] 2640/9 D 0 16.6 388
2024-01-24 2024-01-24 Jägersro Trav-4 Nocturnally Nocturnally   [v 7] 1640/8 C 4 15.9 486
2024-01-24 2024-01-24 Jägersro Trav-9 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 7] 2140/2 D 3 15.9 1434
2024-01-22 2024-01-22 Halmstad-5 Peak Cashflow Peak Cashflow   [s 5] 2140/8 A 5 16.8 31
2024-01-16 2024-01-16 Jägersro Trav-1 King Oliver King Oliver   [v 8] 2140/4 C 3 338
2024-01-13 2024-01-13 Kalmar-6 Peak Cashflow Peak Cashflow   [s 5] 2140/2 C 0 g 193
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-9 Redbull Pellini Redbull Pellini   [v 6] 2140/3 C 0 14.4 112
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-8 Classic Hill Classic Hill   [v 5] 2640/11 C str
2024-01-09 2024-01-09 Jägersro Trav-3 Cash on Line Cash on Line   [v 8] 2140/4 D 0 16.0 607
2024-01-02 2024-01-02 Jägersro Trav-6 Lupine B.M.W. Lupine B.M.W.   [s 6] 2140/4 C 0 19.5 900ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se