V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


V86-omgången inleddes i dimman på Bergsåker och bjöd direkt på en skräll efter ett rafflande upplopp där 24-oddsaren Surv..


V86-omgången inleddes i dimman på Bergsåker och bjöd direkt på en skräll efter ett rafflande upplopp där 24-oddsaren Survival Kit spurtade sylvasst till skrällseger efter att Ulf Eriksson hittat luckan från fjärde invändigt. Magnus Träff tränar vinnaren.
Dimman på Bergsåker bjöd sedan på en jätteskräll i V86-5 där 77-oddsaren Texan Rose nosade ut ledaren Peat Chimney i sista stegen efter en resa i rygg ledaren tillsammans med Henrik Svensson. Anders Wallin tränar vinnaren som var streckad på under en procent på V86-spelet.
Värdet rusade från 4 364 kronor till 316 370 kronor på V86.

Trivs i ledningen
Star Advisor Joli är en häst som trivs alldeles utmärkt i ledningen och från spår 3 bakom startbilen dominerade Sofia Aronssons trefaldiga miljonär V86-2 från start till mål tillsammans med kusken André Eklundh. För övrigt Åbykuskens tionde seger i november!
- Han låg på lite för mycket mitt i loppet men det gick bra ändå. Han hade bäst form för dagen, konstaterade segerkusken.
Bakom Star Advisor Joli var favororiten On Track Piraten tapper som tvåa efter att tvingats gå utvändigt ledaren dryga sista varvet.
En annan häst som visade att han trivs i ledningen var favoriten Kinky Boots som dominerade V86-6 på Solvalla tillsammans med Carl Johan Jepson. Jimmy Nilsson heter Solvalla-amatören som tränar treåringen som tog fjärde segern i karriären på sju starter.

Imponerande vinnare
Dragon Starfly imponerade stort när han vann V86-3 efter ett lopp utvändigt ledande favoriten Arabesque. In på upploppet bara försvann Dragon Starfly ifrån konkurrenterna och det var hästens andra seger på fyra dagar…han vann även i Östersund i söndags. Robert Bergh tränar vinnaren och i segersulkyn satt Micael Melander.
En favorit som också imponerade var Bon Ego som trots spår 10 satt i ledningen efter drygt ett halvvarv tillsammans med Jorma Kontio. Väl i spets såg det femåriga stoet helläcker ut och hon dansade undan med mycket luft ner till övriga över upploppet. Björn Röcklinger tränar vinnaren som tog femte årssegern i tionde starten.
Björn Röcklinger var nära en andra V86-seger men Cavalier Brodde fick nöja sig med andrapriset i V86-7 efter en spännande slutstrid där Cesar F.C. höll undan med liten marginal. Kaj Widell skötte tömmarna bakom vinnaren som tränas av Thomas Lönn.
I V86-avslutningen såg det länge ut som att segern skulle gå till favoriten Veritas Grif men mitt på upploppet fick Örjan Kihlström full fart på Pastorns Lady och den fem-oddsaren sopade bort samtliga kvarvarande system på V86-spelet.
Därmed blir det jackpot nästa vecka. Sju rätt gav 49 437 kronor och de som klarade sex rätt fick 1 252 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Who's Who vann bland annat Svenskt Travderby i fjol och i år även miljonloppet Jubileumspokalen. Nu i vinter är Prix d'Amerique sista sönda..


Who's Who vann bland annat Svenskt Travderby i fjol och i år även miljonloppet Jubileumspokalen. Nu i vinter är Prix d'Amerique sista söndagen i januari det stora målet. Who's Who är en son till Maharajah som är den senaste svenske travaren att vinna det franska storloppet.
På onsdagen avslöjade ägaren Travkompaniet på sin hemsida att travstjärnan nästa år kommer att kombinera tävling med avel, fortsättningsvis med den största vikten på tävling.
Who's Who, som tränas av Solvallas Pasi Aikio, har vunnit 15 lopp på 25 starter i karriären och tjänat nästan sju miljoner kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


100 000 kronor i förstapris hade lockat tre av Norges bästa kallblod till den svenska huvudstaden en regnig novemberkväll.Och föga ovän..


100 000 kronor i förstapris hade lockat tre av Norges bästa kallblod till den svenska huvudstaden en regnig novemberkväll.
Och föga oväntat visade sig trion klassen bättre än hemmalaget.
Tolvårige Lome Brage bekräftade att han fortfarande är rasens kung när det kommer till att lägga iväg bakom startbilen och pep till ledningen i ett nafs-
Därefter var dramatiken i princip över även om utvändige Troll Solen gjorde ett tappert försök att bjuda upp till kamp från utsidan.
Bakom dessa liftade Ingbest med till tredjepriset medan det var långt ner till de blågula där femårige Tekno Eld visade bäst gnista.
För Lome Brage blev det en skön revansch för floppen som favorit i Elitkampen och en indikation på att den flyfotade veteranen kan återvända till Solvalla sista helgen i maj.
- En helt fantastisk häst. Han är väldigt rask och har väldigt god inställning. När man kör på honom så sticker han bara undan, berömde Erlend Rennesvik.
Segertiden blev 1.22,9/2 140 meter autostart för Lome Brage som därmed ståtar med 46 segrar och 4,6 miljoner kronor insprunget på sina 100 starter.

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag är det dags Svensk Uppfödningslöpnning på Jägersro. Det är landets största tvååringslopp me..


På lördag är det dags Svensk Uppfödningslöpnning på Jägersro. Det är landets största tvååringslopp med 700 000 kronor till vinnaren. Det är även landets äldsta klassiska lopp och har körts sedan Ibrahim Pascha vann 1926.
Svante Båth är en mycket framgångsrik unghästtränare och han har vunnit det här loppet hela fem gånger. Dessutom de tre senaste åren. Han är dock inte värst med det då Lutfi Kolgjini har tränat fram sju vinnare och hade en svit på fyra raka segrar mellan åren 1998 till 2001 då Revenue, Noir Qualite, Omega Topline och Hövding Lavec vann för Jägersrotränaren.
Nu kan Båth närma sig det rekordet när han på lördag har en het kandidat i Armani Degato som körs av Erik Adielsson. Den tvåårige fuxen övertygade vid segern i uttagningsloppet från dödens.
– Armani Degato (V75-4) är en fin häst som gjorde sitt bästa lopp senast när han vann med krafter kvar. Jag är väldigt nöjd med honom och kurvan pekar åt rätt håll, säger Svante Båth.

”Har en femma i betyg i gympa”
Båths segerhästar i Svensk Uppfödningslöpning är i tur och ordning Luxury Ås (2002), Even Who (2003), Coin Perdu (2016), Global Welcome (2017) och Bythebook som löpte dött lopp med Belker (2018).
– Visst hade det varit häftigt att vinna igen. Man blir aldrig vinsttrött på det här, säger han med ett skratt.
Kan du jämföra Armani Degato med någon av dina tidigare vinnare?
– När det gäller kapaciteten och talangen att springa fort är det ingen skillnad på honom mot de andra. Där ligger han nog till och med lite i framkant. Men samarbetsmässigt har han inte varit som de andra men nu i senaste starten var han faktiskt samarbetsvillig med kusken. Han har varit lite väl ambitiös och svår i humöret tidigare men nu känns det som att pusselbitarna börjar hamna rätt.
– Om man ska dra en jämförelse med en skolelev så kan man säga att hästen har en femma i betyg i gympa, men han har fått jobba lite med matten.

”Förädla istället för att förvara individen”
Just apropå att skola sina unghästar så har tränare Båth haft ett vinnande koncept på det i många år. Han vill att de ska kunna ”läsa och skriva” i tidig ålder och unghästarna körs in och påbörjar sin uppträning hos Tony Jönsson i Skottorp. De kommer dit redan i april som ettåringar innan de sedan på hösten och vintern slussas vidare till Båths olika träningscamper utanför Stockholm och Sundsvall.
– Vår stallnisch har varit att förädla individen istället för att förvara den i tidig ålder, har Båth uttryckt tidigare.
– Är man tidig och förnuftig kan man ha många ”rätt” på nationella provet innan dom andra börjat pluggat på allvar. Det vill säga tjäna finfina pengar på egenskaper som hästen har visat redan från dag ett. Mitt jobb är helt enkelt att köra in så mycket pengar som möjligt sett till hästens potential.

”Har bra känsla – vore korkat säga något annat”
Båth säger vidare att många kanske har den uppfattningen att han startar de flesta av stallets hästar som tvååringar. Men så är det inte alls.
– Vi har legat runt 16, 17 procent tidigare år av den totala kullen som har startat som tvååringar. Jag tror att vi i år ligger på 15 procent just nu men det är ett par till som är aktuella att starta framöver.
– Varje år i maj delar jag in min kull i två olika grupper. De som tränas för tvååringsstart och de som tränas för start som treåring. Det blir oftast en tredjedel som vi tränar för start som tvååringar och drygt hälften av dessa brukar också starta.
Var Armani Degato en av de som du tidigt såg som en potentiell häst för Svensk Uppfödningslöpning?
– Ja, han var en i högen av dem. Plus någon eller några till som har försvunnit. Bland annat Pucks Bounce som vi fick stryka innan kvalet.
Vad är feelingen att kunna vinna Svensk Uppfödninslöpning för fjärde året i rad?
– Jag har en bra känsla och har man en häst som vunnit sitt försök med krafter kvar så vore det korkat att säga något annat. Jag tycker att Daniel Wäjerstens Global Badman är den som har visat mest och ska vara favorit. Men det är tvååringar och allt kan hända och min måste tränas tidigt. Han har ett intressant läge och kan öppna bra bakom bilen. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Svante Båth.

”Går ner lite i klass – bra chans”
Solvalla-tränaren har ytterligare två hästar till start inom V75. En omgång som kryddas av en jackpot med 40 miljoner kronor i sjurättspotten. Han kommenterar dem på följande vis.
– Deep Pockets (V75-5) gjorde det bra både i semifinalen och finalen av Breeders Crown. Han kom med hedern i behåll mot stenhårt motstånd. Även om det är tufft på V75 så går han ner lite i klass och utgångsläget blev helt perfekt. Han är snabb ut bakom bilen och den korta distansen är en fördel. Jag har inget emot att se hästen i ledningen där han har fungerat bra, men taktiken får Erik bestämma. Det är ett måste-streck om man inte spikar någon annan och jag tycker det är en bra chans. Inga ändringar, barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.
– Esprit Sisu (V75-7) gjorde det väldigt bra vid segern från dödens senast. Speciellt med tanke på att förberedelserna inte var optimala. Han hade haft en hovböld och stått över ett par jobb. Nu gamblade vi och körde barfota bak ändå och det gick bra. Hästen har känts fin efteråt och ska inte vara sämre nu. Läget är trist med spår åtta men han kan öppna snabbt och vi får hoppas att han kommer till. Hästen har utvecklats väldigt mycket i år och jag måste tro på bra chans igen. Inga ändringar, barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-f..


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-finalen på Woodbine i Toronto.
Siktet är inställt på en ny start i Prix d’Amerique – loppet han hemförde som storfavorit 2016 och 2017, men fick nöja sig med silvret bakom svenske Readly Express 2018.
I år blev det ett blygsamt sjättepris, men kretsen kring hästen har inte gett upp hoppet om att Bold Eagle ska bli den första hästen sedan legendariske Ourasi att ta tre titlar i världens tuffaste travlopp.
Vägen dit kommer att gå via Prix du Bourbonnais 8 december samt Prix de Bourgogne 29 december, det berättar Thomas Bernereau för Equidia.
Ett lyckat vintermeeting skulle också innebära att Bold Eagle blir Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Åttaåringen står för närvarande på 4 923 617 euro insprunget, att jämföra med Timoko som avslutade karriären på 5 006 731 euro, enligt officiella siffror från franska Le Trot.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hä..


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hästar i träning. En av dem är den ytterst talangfulle treåringen Lemon Brodde som har visat att han är lite extra till häst. Hingsten efter Varenne har vunnit två lopp och tagit ett andrapris på sex starter. Senast var han totalt överlägsen från ledningen och övertygade stort.
– Lemon Brodde (V86-6) är en jättefin häst som är helt komplett. Han har bara en nackdel och det är att han är stänkrädd och har galopperat två gånger på skitig bana. Det bästa vore om han kom först och man vill inte komma i rygg på någon förrän efter första sväng, säger Erik Berglöf.
– Han har gått i ledningen två gånger och vunnit ohotad båda gångerna. Senast vann han på 1.15,0 i voltstart och var helt okörd i mål. Jag kände tidigt att det här är en riktigt bra häst och han hade kunnat starta tidigare men jag ville inte bränna honom utan har tagit det försiktigt. Det finns mycket utveckling kvar och det är en av stallets bästa hästar. Det är i alla fall min bästa treåring.
Kan det vara en ny Copiad på gång?
– Haha, nej du, en sådan häst får man bara en gång i livet. Men skulle han bli hälften så bra får man vara mer än nöjd.

”Tror absolut att han kan vinna”
Trots den imponerande segern senast är Lemon Brodde helt bortglömd av V86-spelarna än så länge. Han startar från spår tre bakom bilen i den sjätte avdelningen och är endast streckad på blott tre procent i skrivande stund.
– Skulle jag spela så hade jag absolut haft med honom på kupongen. De har ju inte sett honom uppe i Stockholm men jag vet ju hur bra han är. Jag tror absolut att han kan vinna det här loppet, säger Berglöf.
– Han har bara startat bakom bilen en gång och det var när Michael Larsson körde honom. Då öppnade han inte speciellt fort men jag vet samtidigt inte om Michael körde för fullt den gången heller. Kommer han till ledningen blir han inte lätt att ta sig förbi.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har provat det hemma i träningen och det fungerade bra. Han reagerade positivt och tog tag i grejerna precis som man vill att de ska göra. Så vi får hoppas att det kan göra att det blir lite mer sprutt den sista biten.
– Senast gick han barfota bak men nu blir det skor runt om precis som i alla de andra starterna. Det är ändå stumma banor nu på hösten och vintern och inte den spänsten i banorna att barfota gör samma nytta. Så det blir lätta aluminiumskor bak precis som han har haft tidigare, säger Färjestadstränaren.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 3] 2140/9 5 20.6 447
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-6 America America   [s 5] 2160/14 0 18.3g 1345
2015-12-10 2015-12-10 Åby-9 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 6] 1640/1 3 12.6 619
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-5 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/8 0 18.9 219
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-4 America America   [s 5] 2160/12 0 g 531
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-2 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/12 5 16.2 59
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 6] 1640/7 4 13.5 442
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-5 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/12 str
2015-10-28 2015-10-28 Åby-2 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/1 5 14.3 88
2015-10-15 2015-10-15 Åby-6 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/4 str
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-3 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/5 1 14.9 31
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-4 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/4 1 16.3 25
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Fedex Cup Fedex Cup   [v 4] 2140/1 D 6 17.2 766
2016-12-29 2016-12-29 Åby-5 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 9] 1640/8 D 0 16.2 302
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-6 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 6] 2160/14 B 0 21.9 999
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-5 America America   [s 6] 2140/6 D 0 18.8 520
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Together W.F. Together W.F.   [s 4] 1640/4 B 0 g 155
2016-12-15 2016-12-15 Åby-5 Le Tortin Le Tortin   [v 6] 2640/4 D 0 g 1671
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 America America   [s 6] 2160/13 B 0 19.0 449
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Fiveseventy Boko Fiveseventy Boko   [h 4] 2160/10 D 0 g 470
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Together W.F. Together W.F.   [s 4] 2160/7 B 5 18.1 283
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-11 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 6] 2160/7 C 0 22.7 413
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-1 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 2] 1640/9 C 6 20.7 478
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 Le Tortin Le Tortin   [v 6] 2140/1 D 0 g 705
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-8 Ulla Ulla   [s 10] 2160/8 D 0 g 484
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-1 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2160/9 C 0 20.1g 494
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-10 Amensito* Amensito*   [v 6] 3180/3 D 0 20.6 836
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-10 Dreamforlove Dreamforlove   [s 4] 2160/11 C 0 16.7 100
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Amensito* Amensito*   [v 6] 2140/4 D 6 15.5 1096
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-1 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 2] 1640/6 D 0 21.7g 1074
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-7 Smashing July Smashing July   [s 7] 2140/3 D 5 15.5 467
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-6 Vikens Man Vikens Man   [v 6] 2140/10 D 0 19.6g 291
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-4 Sherry Later Sherry Later   [s 6] 2140/4 D 5 16.7 368
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-3 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 3] 2140/4 B 6 18.1 164
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-2 El Divo Later El Divo Later   [v 5] 2140/6 C 3 16.9 242
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Amensito* Amensito*   [v 6] 1640/10 D 0 13.4 1162
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2140/8 C 7 16.8 171
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/11 B 0 32.8g 474
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 6] 1609/4 D 1 16.1 153
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-8 Vångs Felicia Vångs Felicia   [s 5] 1609/5 D 4 14.8 112
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-1 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2180/14 B 0 33.0g 647
2016-08-04 2016-08-04 Åby-2 Opti Ribb Opti Ribb   [s 5] 2140/3 C 8 16.0 474
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Dreamokay Dreamokay   [v 7] 2140/8 B 8 18.1g 98
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Live My Life Live My Life   [s 4] 2140/8 C 4 19.3 327
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-5 America America   [s 6] 2140/1 D 5 14.6 934
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2640/7 C 8 19.8 227
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2140/3 D 0 23.0g 338
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Moliere Moliere   [v 4] 2140/2 D 7 17.9 510
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 4] 2140/5 D 0 17.3 268
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-2 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2640/7 D 0 17.5 831
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-12 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 1640/9 C 5 27.6 115
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Jula Princess Jula Princess   [s 4] 2140/2 C 0 17.9g 49
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-3 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 1640/2 D 0 16.6 1330
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/4 C 2 30.1 608
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-8 Moliere Moliere   [v 4] 2140/3 C 7 17.2g 71
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 2140/3 B 8 16.0 47
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 6] 2140/7 C 0 17.9 158
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-5 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/2 C 0 31.3g 247
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-5 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2160/12 D 0 18.2 588
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-9 Moliere Moliere   [v 4] 2140/5 B 3 17.1 141
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Chippen Ås Chippen Ås   [v 6] 2140/1 D 0 g 220
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Vikens Man Vikens Man   [v 6] 2140/11 D 0 g 211
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-6 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 2140/13 B 3 16.8 214
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2140/7 D 0 g 117
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Moliere Moliere   [v 4] 2140/2 D 2 17.4g 81
2016-02-05 2016-02-05 Romme-3 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 4] 2140/1 D str
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-11 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 7] 1640/8 D 0 14.3 665
2016-01-07 2016-01-07 Åby-4 Listas Skywalker Listas Skywalker   [v 7] 2140/7 D 0 17.7 729
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 7] 2100/11 C 1 15.3 603
2016-01-02 2016-01-02 Romme-7 Save My Ashes Save My Ashes   [h 11] 2140/9 D 0 16.5 1710
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 C 2 18.1 414
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-3 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 8] 2140/5 D 0 g 809
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-2 Running Young Running Young   [v 8] 2140/4 B 2 18.1 353
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-10 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2140/3 C 6 20.2g 508
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Dalforno Dalforno   [v 4] 2140/11 B 7 15.4 395
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/4 D 6 16.1 525
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-10 Avicci Laday Avicci Laday   [s 4] 2140/9 D 3 16.6 324
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/12 C 0 g 380
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 Chou Chou Boshoeve Chou Chou Boshoeve   [s 8] 2640/3 D 0 16.5 571
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-9 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/5 D 0 17.4 408
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/13 C 6 15.7 545
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Stardate Stardate   [s 3] 2140/5 C 0 g 200
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2640/5 D 0 17.7g 663
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-4 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 2640/4 D 7 17.7 395
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Indro Love Indro Love   [v 12] 2160/7 B 7 17.2g 387
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-4 Falk Nalan Falk Nalan   [v 10] 2640/6 C str
2017-04-06 2017-04-06 Åby-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 8] 2140/3 D 5 14.6 91
2017-04-06 2017-04-06 Åby-1 Beloved Diamond Beloved Diamond   [s 6] 2140/2 B 4 19.9g 214
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-3 Queen Adina Queen Adina   [s 6] 2140/8 D 0 17.3 782
2017-04-01 2017-04-01 Åby-2 Heca's Fighter Heca's Fighter   [v 8] 2140/11 C 7 233
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2140/8 A 5 18.1 170
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-5 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2160/6 C 0 g 323
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-4 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 C 3 16.0 342
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-2 Queen Adina Queen Adina   [s 6] 2140/11 D 0 1653
2017-03-23 2017-03-23 Åby-9 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/7 C 0 1825
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Sherry Later Sherry Later   [s 7] 2160/8 C 8 19.2 660
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 D 0 17.9g 597
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 8] 1640/9 C 4 12.7 382
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-3 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/4 D 4 16.7 887
2017-03-02 2017-03-02 Åby-10 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2140/4 D 0 g 1372
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-5 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2180/9 D 7 17.4 1234
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-7 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2140/14 C 0 17.9 910
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Beloved Diamond Beloved Diamond   [s 6] 2140/4 D 0 20.8g 610
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-9 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 1640/2 B 0 15.6 274
2017-02-02 2017-02-02 Åby-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 D 0 17.6 434
2017-02-02 2017-02-02 Åby-3 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2180/10 B 8 20.0g 361
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-8 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2140/3 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-4 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/8 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-1 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/3 B str
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/2 D 3 16.4 572
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-4 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2140/4 D str
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-3 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 4] 2140/3 D 8 19.4 561
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-1 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2160/11 D 8 17.4 1007
2017-01-04 2017-01-04 Åby-8 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 1640/8 D 0 15.7 1109
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-3 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2160/12 B 5 18.5 1069
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-7 Teton Giant Dealer Teton Giant Dealer   [s 3] 2140/2 D 7 16.4 1136
2018-12-20 2018-12-20 Åby-1 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 5] 2140/5 B 4 19.7 196
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-2 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 3] 2140/6 B 2 17.3 62
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-3 Teton Lady Gaga Teton Lady Gaga   [s 3] 2140/12 D 4 20.9 713
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-2 Dreamboy A.F. Dreamboy A.F.   [v 4] 1640/8 C 0 16.2 556
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Smashing July Smashing July   [s 9] 2160/15 C 8 17.1 883
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-7 Global Temptation Global Temptation   [s 5] 2140/6 D 6 18.6g 82
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-1 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 3] 2140/4 C 0 21.1g 318
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-1 Teton Lady Gaga Teton Lady Gaga   [s 3] 2140/7 D 6 22.1 258
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 3] 2140/6 B 5 23.2g 105
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-1 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 3] 2140/1 B 4 19.9 229
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-6 Smashing July Smashing July   [s 9] 1640/1 D 3 14.9 636
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-1 Etell Me Etell Me   [v 5] 2140/1 D 5 17.2 612
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-2 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 5] 2140/1 D 5 19.7 476
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Glorius Man Glorius Man   [v 8] 2140/4 C 0 19.5 523
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-9 Love for Life Love for Life   [v 7] 2140/10 D 0 18.3g 418
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-7 Gigant Sånna Gigant Sånna   [v 10] 2140/11 B str
2018-11-10 2018-11-10 Åby-2 Running Young Running Young   [v 9] 2140/5 C 2 16.3 144
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-1 Smashing July Smashing July   [s 9] 2140/5 D 5 14.9 556
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-3 Glorius Man Glorius Man   [v 8] 2160/12 D 8 17.3 1000
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-8 Etell Me Etell Me   [v 5] 2140/3 D 8 18.2g 261
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 Peanut Rock Peanut Rock   [v 7] 2140/2 C 4 17.0g 260
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-1 Smashing July Smashing July   [s 9] 2160/9 D 7 15.2 653
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-3 Tide Water Tide Water   [s 6] 2140/5 D 0 16.5 640
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-1 Quitebeauty Quitebeauty   [v 4] 2160/8 B 5 19.8 93
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/5 C 0 19.8g 238
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-9 Beloved Diamond* Beloved Diamond*   [s 7] 2140/3 C 4 15.7g 430
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Together W.F. Together W.F.   [s 6] 2160/3 D 0 20.4g 375
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-1 Thai Passion* Thai Passion*   [s 9] 2160/9 D 0 g 621
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Beloved Diamond* Beloved Diamond*   [s 7] 2140/4 B 3 16.4 386
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-1 Lord Flax Lord Flax   [h 7] 2640/11 B 0 g 191
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-5 Pascha Flax Pascha Flax   [s 3] 2140/10 C 7 19.2g 385
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 O'Lady Flax O'Lady Flax   [s 4] 2140/7 A 7 18.4g 47
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-1 Thermal Broline Thermal Broline   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 254
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-7 Rise Again Rise Again   [v 4] 2140/5 D 6 16.9 108
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-10 Teton Miss Lindy Teton Miss Lindy   [s 4] 2100/6 D 3 15.7 155
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-2 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2140/7 D 5 18.5 135
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 6] 2140/3 C str
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-6 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 2140/6 B 5 19.1g 90
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-6 Belee Cass* Belee Cass*   [s 7] 2140/1 D 4 15.5 259
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-8 Fedex Cup Fedex Cup   [v 6] 2140/8 C str
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-1 Vikens Energy Vikens Energy   [v 5] 1609/4 B 0 154
2019-05-09 2019-05-09 Åby-5 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2160/8 C str
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-1 Listas Ice Glide Listas Ice Glide   [s 4] 2140/4 D 0 g 844
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-7 Vikens High Yield Vikens High Yield   [v 5] 2640/2 D 0 18.0 31
2019-05-02 2019-05-02 Åby-2 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2160/9 C 5 17.5 800
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-2 Almagest A.C. Almagest A.C.   [s 3] 2140/7 C 8 21.2g 257
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2140/9 D 0 17.1g 1380
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-2 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/8 C 6 20.0g 54
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2140/8 A 0 16.1 178
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 After Eight After Eight   [s 5] 2140/10 B 4 17.4 451
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-8 Balzac Balzac   [v 6] 2140/9 C 5 18.7 406
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-6 Running Young Running Young   [v 10] 1640/12 D 0 14.1 1241
2019-04-04 2019-04-04 Åby-7 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 1640/3 D 0 12.9g 693
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-5 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/9 D 2 17.2g 439
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-6 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 4] 1640/8 D 0 14.1 941
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-6 After Eight After Eight   [s 5] 1640/4 C 0 15.3g 316
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-1 Almagest A.C. Almagest A.C.   [s 3] 2140/6 D 1 18.7 63
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-2 Balzac Balzac   [v 6] 2140/3 D 5 18.6 139
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-5 Princess of China Princess of China   [s 6] 2160/9 B 5 18.6 266
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2100/5 B 2 16.4 45
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-4 Smashing July Smashing July   [s 10] 2140/9 D 0 16.4 1833
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-5 Glorius Man Glorius Man   [v 9] 2140/2 D 0 19.9 1088
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-8 Teton Miss Lindy Teton Miss Lindy   [s 5] 2140/3 D 0 19.5g 111
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-5 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 3140/1 D 0 646
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-9 Hot Point Hot Point   [v 8] 2140/4 B 7 14.9 628
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-7 Smashing July Smashing July   [s 10] 1640/8 D 0 14.0 1927
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-9 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 1640/9 C 0 g 236
2019-03-14 2019-03-14 Åby-5 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2140/1 D 0 19.2 1227
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-5 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/10 C 6 18.6 979
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-3 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 6] 2140/9 D str
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-8 Hot Point Hot Point   [v 8] 1640/1 B 2 14.2 54
2019-03-07 2019-03-07 Åby-9 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2140/13 D 7 16.2 1626
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 6] 2140/2 D 0 23.9g 790
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-7 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2160/11 D 7 16.6g 2622
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-10 Balzac Balzac   [v 6] 2140/10 D 5 19.1 54
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-4 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 1609/12 D 0 15.6 1222
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 Hunter Sund Hunter Sund   [v 8] 2160/5 B 0 20.0 799
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-4 Smashing July Smashing July   [s 10] 2140/5 D 6 16.2 1691
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 6] 2140/9 D 0 18.2g 793
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-6 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 6] 1640/6 C 0 16.3 752
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-3 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 1609/7 C 3 19.1 442
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-6 Teton Miss Lindy Teton Miss Lindy   [s 5] 2100/12 B 0 g 39
2019-01-17 2019-01-17 Åby-1 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 5] 2160/10 C 1 18.5 958
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 6] 2140/3 D 8 17.6 532
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-3 Running Young Running Young   [v 10] 2160/5 D 0 18.7 400
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-3 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 1640/6 B 4 15.5 754
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/5 D 7 18.9 260
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-7 Teton Giant Dealer Teton Giant Dealer   [s 4] 1640/1 D 0 15.9g 517
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-8 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 4] 2140/6 C 5 17.9 59
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-2 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 5] 2140/4 D 7 20.9 200
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/9 C 3 18.0 237
2019-01-06 2019-01-06 Romme-7 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 4] 1640/7 B 1 17.6 20
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-3 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 2140/6 D 6 18.0 676ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se