V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Vivid Wise As tränades tidigare av Alessandro Gocciadoro och vann storloppet Gran Criterium de Vitess i Nice i mars. Men i början av maj flyttades h&a..


Vivid Wise As tränades tidigare av Alessandro Gocciadoro och vann storloppet Gran Criterium de Vitess i Nice i mars. Men i början av maj flyttades hästen till Björn Goop där han har gjort två starter. Båda utan framgång. Det blev galopp i debuten på Solvalla och nu även i det första försöket till Elitloppet. Vivid Wise As var klar favorit men galopperade direkt i starten och blev diskad.
– Det var en besvikelse för min del, på många sätt och vis. Dels kändes han inte så fin som han har gjort i träningen, dels var jag besviken på att han inte kunde reda ut det där. Han blev distraherad av en annan häst och sedan föll han ur det totalt, säger Björn Goop till Travronden.
– Han kändes inte så fin som han har tränat, som sagt. Sedan fick han ett liknande spel som han fick på Vincennes en annan gång. Han var inte i balans och tappade fokus. 

”Har inte koll på vad som händer framöver”
Under måndagen skrev italienska medier att hästen ska lämna stall Goop och åka hem till Italien igen. Detta enligt tidningen Corriere dello Sport där hästens delägare Antonio Samma har uttalat sig att så blir fallet. Men Björn Goop har själv inte några besked att ge om framtiden, mer än att hästen ska till avelsvärderingen.
– Jag har ingen koll på vad som händer framöver. Jag har bara samtalat kort med ägarna.
Avelsvärderingen gäller endast Vivid Wise As och den genomförs för att hingsten ska kunna betäcka svenska ston i framtiden, säger Goop till Travronden.

Kanal 75


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen oc..


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.
Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen och bjuder på fantastiskt fin sport. Jämtlands Stora Pris, med en halv miljon till vinnaren, ser nästan ut som rena Elitloppet. Det är idel stjärnhästar som möter upp bakom startbilen och en intressant comeback gör Campo Bahia. Conrad Lugauers superhäst har inte startat sedan Frankrike-äventyret i vintras. I den första starten i Paris hade han greppet mot självaste FaceTime Bourbon när en galopp i ledningen in på upploppet spolierade allt. I starten därefter var hästen inte frisk och sedan har han tjänstgjort i aveln under våren.
– Campo Bahia (V75-7) gjorde avelsarbete i sex veckor och fick sedan tre veckors paus. Han var begränsad till 60 ston och fullbokad. Därefter har han haft tre och en halv månaders träning. Hästen känns hur fin som helst, säger Conrad Lugauer.

1.13,5 i jobb – ”Finfin”
Inför Jägersros tävlingar förra tisdagen tog Lugauer med sig Campo Bahia in till banan för att köra ett skarpare jobb. Han travade då 1.13,5 över 2100 meter med en snabbare avslutning. Tränaren var mycket nöjd med sin adept.
– Jag ville se och känna hur han rör sig när det går lite fortare och hästen kändes jättebra. Han var stark, spänstig och finfin. Jag kan inte vara mer nöjd med honom än jag var, menar ”Connie”.

”Har 80 till 85-procentig form – inget offensivt upplägg”
Den femårige hingsten gör nu resan från Skåne till Östersund. Han tar ett nappatag med den äldre eliten i ett lopp som vimlar av stjärnhästar. Han fick dessutom ett dåligt utgångsläge med spår sju bakom bilen.
– Från början var det meningen att vi skulle gå ut i Copenhagen Cup men det var länge osäkert om det skulle bli något lopp. Det var svårt att planera när vi inte visste och därför bestämde vi oss för att träna två veckor längre och åka till Östersund istället. Det finns inte så många passande lopp för honom just nu.
– Nu blev det här ett superrace och han fick ett taskigt utgångsläge. Spelarna måste vara försiktiga med honom och det viktigaste för mig är att han avslutar bra. Det kommer inte att bli något offensivt upplägg när han inte är redo. Han har 80 till 85-procentig form och det känns inte så bra att han ska gå så tufft i första loppet efter en lång paus. Speciellt inte eftersom vi har stora mål för hästen framöver.
– Men samtidigt är det Campo Bahia vi pratar om så helt borta är han självklart inte. Det är lite läskigt med spår sju och svårt att säga hur det blir kört därifrån. Men jag är inställd på att inte ladda från start och köra ekonomiskt istället. Cyber Lane fick ett drömspår och kommer att få ett mycket bättre lopp än min häst. Vill man slå den hästen måste man fram och trycka utvändigt och det känns inte så intressant den här gången, säger Lugauer.
Och tillägger snabbt.
– Det känns lite tråkigt att resa så lång väg för att köra snällt men när hästen inte har någon toppform och vi har stora mål i sikte framöver så då får det bli så. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och den vanliga vagn som han har haft tidigare.

”Hade varit jättehäftigt att åka till USA”
Den fyrfaldige miljonären tar sedan sikte mot sommarens stora lopp och det är även aktuellt med en tripp till USA i höst.
– Han kommer inte att åka vidare till Boden nästa vecka utan åker hem efter loppet på lördag. Vi har två stora mål i år och det är Jubileumspokalen på Solvalla och sedan Breeders Crown-finalen på Meadowlands i slutet av oktober. Innan dess kommer han att få starta på lite här i sommar. Det hade varit jättehäftigt och fräckt att få åka till USA med honom och tävla på en milebana.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.- Det är jätteskoj, vi har fina kall..


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.
- Det är jätteskoj, vi har fina kallblod och kallblodslopp. Jag fattar inte banor som inte tar chansen och profilerar kallbloden på streckspelen, säger Jan-Olov Persson.
Hagmyrentränaren sitter säkert på tronen som landets kallblodskung med 96 hästar på träningslistan – samtliga kallblod.
Stallet har också inlett året på ett starkt sätt och i listan över landets segerrikaste tränare 2020 ligger Jan-Olov Persson trea med 58 segrar bakom Robert Bergh (79) och Peter Untersteiner (69).
- Ändå har det varit en besvärlig vinter att träna. Här uppe brukar vara snösäkert. Men poolen vi byggt, Järvsöfaks-spa, har betytt mycket. Vi använder den ganska flitigt och hästarna får simträna. Det är rumstemperatur och 16-18 grader i poolen.
Simmar du själv?
- Ja, på tisdagar i Iggesund, där är det varmare, 27 grader, annars kryper man inte ner. Tyvärr är det stängt nu på grund av Coronan. Det är bra träning.

Kommer från seger på V75
Jan-Olov Persson har åtta hästar till start inom V86.
V86-2 är ett stolopp för kallblod för tre-, fyra- och femåringar. Fyraåringarna startar med 20 meters tillägg och femåringarna med 40 meters tillägg.
- 1 Järvsö Majlis (V86-2) är ganska bra men är bäst med rygglopp, men hon möter hårda hästar som startar där bak så det blir tufft.
- 3 Backestjärna (V86-2) kommer få ryckhuva och helstängt huvudlag. Hon har bra kapacitet om hon skulle sköta sig. Vi får se om hon går i väg från start.
Är hon stallets bästa chans i loppet?
- Hon är ett år äldre i alla fall.
Även i V86-4 har Jan-Olov Persson två hästar till start.
- 5 Gott Klirr (V86-4) vann V75 i Gävle förra lördagen och var jättebra då. Det är det annorlunda förutsättningar nu med 1 640 meter och bilstart och han möter en bra häst i Månlykke A.M..
- 6 B.W.Prinsen (V86-4) är länge sedan han startade. Han är startsnabb, vi får ta ett lopp för att se vad han står.
V86-6 är dagens clou och fyraåringsloppet ”H.K.H. Prinsessan Madeleines Pokal – för bevarandet av den svenska kallblodsrasen” lockar med 150 000 kronor till vinnaren. Här har Hagmyrentränaren en kvartett till start och här kommer också stallets bästa chans den här onsdagen.
- 3 Byske Philip (V86-6) är jättebra. Han var kriterietvåa i fjol och börjar komma igång. 1640 meter och bilstart ska passa bra åt honom.
- 5 Juni Jo (V86-6) var ett tag sedan han startade, men han var bra som treåring och det blir en spännande årsdebut att se. Jag har svårt att se honom räcka till seger.
- 6 Tekno Viking (V86-6) har kommit sig väldigt bra, han var bra i fjol också och förlorade bara ett lopp då. Han blir spännande att se.
- 8 Järvsö Elling (V86-6) är bästa chansen. Han har varit väldigt fin. Han avslutade även treåringssäsongen på ett bra sätt. Ja, det är bästa segerchansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.Örja..


Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.
Örjan Kihlström befäster därmed sin tredjeplats i den allsvenska kuskligan.
Suveräna ledaren Ulf Ohlsson hade också en stark veckan med åtta segrar.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 113-105-85
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 105-75-73
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 90-55-53
4. Jorma Kontio, Solvalla, 81-52-58
6. Björn Goop, Färjestad, 77-51-39
6. Mats E Djuse, Hagmyren, 69-42-44
7. Magnus A Djuse, Östersund, 68-61-63
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 62-72-75
9. Peter Untersteiner, Halmstad, 53-47-38
10. Erik Adielsson, Solvalla, 50-43-41
11. Robert Bergh, Åby, 46-19-20
12. Johan Untersteiner, Halmstad, 44-46-39
13. Kim Eriksson, Mantorp, 43-38-29
14. Stefan Persson, Halmstad, 42-30-38
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 33-25-11
Siffror till och med 31 maj

Kanal 75


Han hade inte tävlat på fyra månader.Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.Det spelade ingen roll.I si..


Han hade inte tävlat på fyra månader.
Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.
Det spelade ingen roll.
I sitt femte och sista framträdande i Elitloppet på Solvalla krönte Propulsion en enastående karriär med den tyngsta titel man kan ta i trav-Sverige.
- Det här har suttit som en tagg i hjärtat på mig. Det måste alla förstå eftersom han är nio år och jag fortsätter. Nu är det verkligen en saga och det känns som att det finns en mening med allting, sa Daniel Redén.

Hjärta av guld
Och det var sannerligen ingen lätt väg till den efterlängtade elitloppstriumfen. I försöket blev det så fel det bara kunde. Propulsion blev utsvarad i tredjespår loppet igenom men kämpade ursinnigt och kom i mål som trea bakom Cokstile och Racing Mange. Från spår sex i finalen valde Örjan Kihlström ett annat upplägg men det var långt fram till täten från fjärde par utvändigt. I slutkurvan gled Propulsion ut bakom Cokstile i tredjespår och när han fick fritt spelrum in på upploppet speedade han enkelt ikapp och ifrån motståndet.
- En normal häst kommer inte i mål efter en sådan resa han fick i försöket, men han gick till final ändå. Och jag kände ju att han hade bra form. Så inför finalen tänkte jag att nu har vi ett lite bättre spår i alla fall och det kändes som att chansen fanns där om vi hade den lilla tur som behövs, sa Örjan Kihlström, och som tydligt visade vad Propulsion betyder för honom.
- Vad ska man känna för en sådan här häst. Jag vet inte. Han har fått många tuffa lopp och bara springer ändå. Han har ett hjärta av guld, sa toppkusken, rörd till tåtar.

"Det är mycket tårar"
Efter fyra tidigare försök och som bäst två andraplatser fick då Solvallas Daniel Redéns och Bengt Ågerups (Stall Zet) outtröttlige superstjärna sätta pricken över i. Propulsion kom till Sverige från Nordamerika 2015 och här har han för alltid skrivit in sig i travhistorien. Söndagens seger var hans 14:e miljonseger och totalt har han vunnit 39 av 79 lopp och tjänat 34 miljoner kronor. Förstapriset i Elitloppet uppgick till tre miljoner kronor. Men det var inte segerchecken som värmde mest.
- Det är mycket tårar bakom glasögonen. Det är första gången det händer, sa Daniel Redén när han gick upploppet ner för att möta sin häst efter bragden.
- "He loves this game". Att få jobba med en sådan här häst…
- Han har gett hela Stall Zet så mycket och han har utvecklat mig som tränare något enormt. Jag kommer ta några varv i stallet i kväll och bara lyssna på bra musik och vara uppe i det blå och filosofera. Vi har en sådan historik jag och Proppen. Det är han och Delicious som har gjort mig till den tränare jag är.
Även Propulsions skötare, Ellinor Wennebring, sprudlade av lycka.
- Äntligen! Vad skönt, roligt, underbart! Det går inte att beskriva. Han är ett fenomen. Jag vet inte om han är en häst ens.

Cokstile tapper tvåa
Propulsion vann på kilometertiden 1.10,2 över 1 609 meter med autostart och tvåa blev Cokstile som också gjorde femstjärniga prestationer i både försök och final.
- Han var superbra! konstaterade Christoffer Eriksson som körde hästen åt italienske tränaren Rocco Spagnulo.
Tredjeplats gick till fjolårets derbyvinnaren, Svante Båth-tränade Attraversiamo (Erik Adielsson) som tog sitt första riktiga nappatag med den äldre eliten. Detta efter att trean över mållinjen, Earl Simon, diskvalificerades för trängning. Han var spelad till favorit efter sin imponerande försöksseger men då körande Franck Ouvrie trängde sig ut i slutkurvan och skapade sig en lucka som inte fanns blev ekipaget diskvalificerat.
- Det var förstås väldigt tråkigt men som tränare måste jag ändå vara nöjd med min häst, sa frankrikestationerade Jarmo Niskanen.

Resultat
Elitloppet
1 609 meter autostart

1) Propulsion – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2) Cokstile – Christoffer Eriksson (Rocco Spagnulo)
3) Attraversiamo – Erik Adielsson (Svante Båth)
4) Sorbet – Per Linderoth (Daniel Redén)
5) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
6) Missle Hill – Johan Untersteiner (Daniel Redén)
7) Racing Mange – Joakim Lövgren
d Earl Simon – Franck Ouvrie (Jarmo Niskanen)
Förstapris: 3 000 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 3] 2140/9 5 20.6 447
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-6 America America   [s 5] 2160/14 0 18.3g 1345
2015-12-10 2015-12-10 Åby-9 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 6] 1640/1 3 12.6 619
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-5 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/8 0 18.9 219
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-4 America America   [s 5] 2160/12 0 g 531
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-2 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/12 5 16.2 59
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 6] 1640/7 4 13.5 442
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-5 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/12 str
2015-10-28 2015-10-28 Åby-2 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/1 5 14.3 88
2015-10-15 2015-10-15 Åby-6 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/4 str
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-3 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/5 1 14.9 31
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-4 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/4 1 16.3 25
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Fedex Cup Fedex Cup   [v 4] 2140/1 D 6 17.2 766
2016-12-29 2016-12-29 Åby-5 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 9] 1640/8 D 0 16.2 302
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-6 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 6] 2160/14 B 0 21.9 999
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-5 America America   [s 6] 2140/6 D 0 18.8 520
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Together W.F. Together W.F.   [s 4] 1640/4 B 0 g 155
2016-12-15 2016-12-15 Åby-5 Le Tortin Le Tortin   [v 6] 2640/4 D 0 g 1671
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 America America   [s 6] 2160/13 B 0 19.0 449
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Fiveseventy Boko Fiveseventy Boko   [h 4] 2160/10 D 0 g 470
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Together W.F. Together W.F.   [s 4] 2160/7 B 5 18.1 283
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-11 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 6] 2160/7 C 0 22.7 413
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-1 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 2] 1640/9 C 6 20.7 478
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 Le Tortin Le Tortin   [v 6] 2140/1 D 0 g 705
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-1 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2160/9 C 0 20.1g 494
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-8 Ulla Ulla   [s 10] 2160/8 D 0 g 484
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-10 Amensito* Amensito*   [v 6] 3180/3 D 0 20.6 836
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-10 Dreamforlove Dreamforlove   [s 4] 2160/11 C 0 16.7 100
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Amensito* Amensito*   [v 6] 2140/4 D 6 15.5 1096
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-1 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 2] 1640/6 D 0 21.7g 1074
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-7 Smashing July Smashing July   [s 7] 2140/3 D 5 15.5 467
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-6 Vikens Man Vikens Man   [v 6] 2140/10 D 0 19.6g 291
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-4 Sherry Later Sherry Later   [s 6] 2140/4 D 5 16.7 368
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-3 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 3] 2140/4 B 6 18.1 164
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-2 El Divo Later El Divo Later   [v 5] 2140/6 C 3 16.9 242
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Amensito* Amensito*   [v 6] 1640/10 D 0 13.4 1162
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2140/8 C 7 16.8 171
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/11 B 0 32.8g 474
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 6] 1609/4 D 1 16.1 153
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-8 Vångs Felicia Vångs Felicia   [s 5] 1609/5 D 4 14.8 112
2016-08-04 2016-08-04 Åby-2 Opti Ribb Opti Ribb   [s 5] 2140/3 C 8 16.0 474
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-1 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2180/14 B 0 33.0g 647
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Live My Life Live My Life   [s 4] 2140/8 C 4 19.3 327
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Dreamokay Dreamokay   [v 7] 2140/8 B 8 18.1g 98
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-5 America America   [s 6] 2140/1 D 5 14.6 934
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2640/7 C 8 19.8 227
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2140/3 D 0 23.0g 338
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Moliere Moliere   [v 4] 2140/2 D 7 17.9 510
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 4] 2140/5 D 0 17.3 268
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-2 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2640/7 D 0 17.5 831
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-12 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 1640/9 C 5 27.6 115
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Jula Princess Jula Princess   [s 4] 2140/2 C 0 17.9g 49
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-3 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 1640/2 D 0 16.6 1330
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/4 C 2 30.1 608
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-8 Moliere Moliere   [v 4] 2140/3 C 7 17.2g 71
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 2140/3 B 8 16.0 47
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 6] 2140/7 C 0 17.9 158
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-5 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/2 C 0 31.3g 247
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-5 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2160/12 D 0 18.2 588
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-9 Moliere Moliere   [v 4] 2140/5 B 3 17.1 141
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Chippen Ås Chippen Ås   [v 6] 2140/1 D 0 g 220
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Vikens Man Vikens Man   [v 6] 2140/11 D 0 g 211
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-6 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 2140/13 B 3 16.8 214
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2140/7 D 0 g 117
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Moliere Moliere   [v 4] 2140/2 D 2 17.4g 81
2016-02-05 2016-02-05 Romme-3 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 4] 2140/1 D str
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-11 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 7] 1640/8 D 0 14.3 665
2016-01-07 2016-01-07 Åby-4 Listas Skywalker Listas Skywalker   [v 7] 2140/7 D 0 17.7 729
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 7] 2100/11 C 1 15.3 603
2016-01-02 2016-01-02 Romme-7 Save My Ashes Save My Ashes   [h 11] 2140/9 D 0 16.5 1710
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 C 2 18.1 414
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-3 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 8] 2140/5 D 0 g 809
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-2 Running Young Running Young   [v 8] 2140/4 B 2 18.1 353
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-10 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2140/3 C 6 20.2g 508
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Dalforno Dalforno   [v 4] 2140/11 B 7 15.4 395
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/4 D 6 16.1 525
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-10 Avicci Laday Avicci Laday   [s 4] 2140/9 D 3 16.6 324
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/12 C 0 g 380
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 Chou Chou Boshoeve Chou Chou Boshoeve   [s 8] 2640/3 D 0 16.5 571
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-9 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/5 D 0 17.4 408
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/13 C 6 15.7 545
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Stardate Stardate   [s 3] 2140/5 C 0 g 200
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2640/5 D 0 17.7g 663
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-4 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 2640/4 D 7 17.7 395
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Indro Love Indro Love   [v 12] 2160/7 B 7 17.2g 387
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-4 Falk Nalan Falk Nalan   [v 10] 2640/6 C str
2017-04-06 2017-04-06 Åby-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 8] 2140/3 D 5 14.6 91
2017-04-06 2017-04-06 Åby-1 Beloved Diamond Beloved Diamond   [s 6] 2140/2 B 4 19.9g 214
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-3 Queen Adina Queen Adina   [s 6] 2140/8 D 0 17.3 782
2017-04-01 2017-04-01 Åby-2 Heca's Fighter Heca's Fighter   [v 8] 2140/11 C 7 233
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2140/8 A 5 18.1 170
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-5 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2160/6 C 0 g 323
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-4 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 C 3 16.0 342
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-2 Queen Adina Queen Adina   [s 6] 2140/11 D 0 1653
2017-03-23 2017-03-23 Åby-9 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/7 C 0 1825
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Sherry Later Sherry Later   [s 7] 2160/8 C 8 19.2 660
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 D 0 17.9g 597
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 8] 1640/9 C 4 12.7 382
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-3 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/4 D 4 16.7 887
2017-03-02 2017-03-02 Åby-10 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2140/4 D 0 g 1372
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-5 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2180/9 D 7 17.4 1234
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Beloved Diamond Beloved Diamond   [s 6] 2140/4 D 0 20.8g 610
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-7 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2140/14 C 0 17.9 910
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-9 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 1640/2 B 0 15.6 274
2017-02-02 2017-02-02 Åby-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 D 0 17.6 434
2017-02-02 2017-02-02 Åby-3 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2180/10 B 8 20.0g 361
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-8 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2140/3 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-4 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/8 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-1 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/3 B str
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/2 D 3 16.4 572
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-4 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2140/4 D str
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-3 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 4] 2140/3 D 8 19.4 561
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-1 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2160/11 D 8 17.4 1007
2017-01-04 2017-01-04 Åby-8 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 1640/8 D 0 15.7 1109
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-3 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2160/12 B 5 18.5 1069
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-7 Teton Giant Dealer Teton Giant Dealer   [s 3] 2140/2 D 7 16.4 1136
2018-12-20 2018-12-20 Åby-1 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 5] 2140/5 B 4 19.7 196
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-2 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 3] 2140/6 B 2 17.3 62
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-3 Teton Lady Gaga Teton Lady Gaga   [s 3] 2140/12 D 4 20.9 713
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-2 Dreamboy A.F. Dreamboy A.F.   [v 4] 1640/8 C 0 16.2 556
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Smashing July Smashing July   [s 9] 2160/15 C 8 17.1 883
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-7 Global Temptation Global Temptation   [s 5] 2140/6 D 6 18.6g 82
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-1 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 3] 2140/4 C 0 21.1g 318
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-1 Teton Lady Gaga Teton Lady Gaga   [s 3] 2140/7 D 6 22.1 258
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 3] 2140/6 B 5 23.2g 105
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-1 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 3] 2140/1 B 4 19.9 229
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-6 Smashing July Smashing July   [s 9] 1640/1 D 3 14.9 636
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-1 Etell Me Etell Me   [v 5] 2140/1 D 5 17.2 612
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-2 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 5] 2140/1 D 5 19.7 476
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Glorius Man Glorius Man   [v 8] 2140/4 C 0 19.5 523
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-9 Love for Life Love for Life   [v 7] 2140/10 D 0 18.3g 418
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-7 Gigant Sånna Gigant Sånna   [v 10] 2140/11 B str
2018-11-10 2018-11-10 Åby-2 Running Young Running Young   [v 9] 2140/5 C 2 16.3 144
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-1 Smashing July Smashing July   [s 9] 2140/5 D 5 14.9 556
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-3 Glorius Man Glorius Man   [v 8] 2160/12 D 8 17.3 1000
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-8 Etell Me Etell Me   [v 5] 2140/3 D 8 18.2g 261
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 Peanut Rock Peanut Rock   [v 7] 2140/2 C 4 17.0g 260
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-1 Smashing July Smashing July   [s 9] 2160/9 D 7 15.2 653
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-3 Tide Water Tide Water   [s 6] 2140/5 D 0 16.5 640
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-1 Quitebeauty Quitebeauty   [v 4] 2160/8 B 5 19.8 93
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/5 C 0 19.8g 238
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-9 Beloved Diamond* Beloved Diamond*   [s 7] 2140/3 C 4 15.7g 430
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Together W.F. Together W.F.   [s 6] 2160/3 D 0 20.4g 375
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-1 Thai Passion* Thai Passion*   [s 9] 2160/9 D 0 g 621
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Beloved Diamond* Beloved Diamond*   [s 7] 2140/4 B 3 16.4 386
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-1 Lord Flax Lord Flax   [h 7] 2640/11 B 0 g 191
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-5 Pascha Flax Pascha Flax   [s 3] 2140/10 C 7 19.2g 385
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 O'Lady Flax O'Lady Flax   [s 4] 2140/7 A 7 18.4g 47
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-1 Thermal Broline Thermal Broline   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 254
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-7 Rise Again Rise Again   [v 4] 2140/5 D 6 16.9 108
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-10 Teton Miss Lindy Teton Miss Lindy   [s 4] 2100/6 D 3 15.7 155
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-2 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2140/7 D 5 18.5 135
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 6] 2140/3 C str
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-6 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 2140/6 B 5 19.1g 90
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-6 Belee Cass* Belee Cass*   [s 7] 2140/1 D 4 15.5 259
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-8 Fedex Cup Fedex Cup   [v 6] 2140/8 C str
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-1 Vikens Energy Vikens Energy   [v 5] 1609/4 B 0 154
2019-05-09 2019-05-09 Åby-5 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2160/8 C str
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-1 Listas Ice Glide Listas Ice Glide   [s 4] 2140/4 D 0 g 844
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-7 Vikens High Yield Vikens High Yield   [v 5] 2640/2 D 0 18.0 31
2019-05-02 2019-05-02 Åby-2 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2160/9 C 5 17.5 800
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-2 Almagest A.C. Almagest A.C.   [s 3] 2140/7 C 8 21.2g 257
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2140/9 D 0 17.1g 1380
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-2 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/8 C 6 20.0g 54
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2140/8 A 0 16.1 178
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 After Eight After Eight   [s 5] 2140/10 B 4 17.4 451
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-8 Balzac Balzac   [v 6] 2140/9 C 5 18.7 406
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-6 Running Young Running Young   [v 10] 1640/12 D 0 14.1 1241
2019-04-04 2019-04-04 Åby-7 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 1640/3 D 0 12.9g 693
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-5 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/9 D 2 17.2g 439
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-6 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 4] 1640/8 D 0 14.1 941
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-6 After Eight After Eight   [s 5] 1640/4 C 0 15.3g 316
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-1 Almagest A.C. Almagest A.C.   [s 3] 2140/6 D 1 18.7 63
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-2 Balzac Balzac   [v 6] 2140/3 D 5 18.6 139
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-5 Princess of China Princess of China   [s 6] 2160/9 B 5 18.6 266
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2100/5 B 2 16.4 45
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-4 Smashing July Smashing July   [s 10] 2140/9 D 0 16.4 1833
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-5 Glorius Man Glorius Man   [v 9] 2140/2 D 0 19.9 1088
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-8 Teton Miss Lindy Teton Miss Lindy   [s 5] 2140/3 D 0 19.5g 111
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-5 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 3140/1 D 0 646
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-9 Hot Point Hot Point   [v 8] 2140/4 B 7 14.9 628
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-7 Smashing July Smashing July   [s 10] 1640/8 D 0 14.0 1927
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-9 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 1640/9 C 0 g 236
2019-03-14 2019-03-14 Åby-5 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2140/1 D 0 19.2 1227
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-5 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/10 C 6 18.6 979
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-3 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 6] 2140/9 D str
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-8 Hot Point Hot Point   [v 8] 1640/1 B 2 14.2 54
2019-03-07 2019-03-07 Åby-9 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2140/13 D 7 16.2 1626
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 6] 2140/2 D 0 23.9g 790
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-7 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2160/11 D 7 16.6g 2622
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-10 Balzac Balzac   [v 6] 2140/10 D 5 19.1 54
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-4 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 1609/12 D 0 15.6 1222
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 Hunter Sund Hunter Sund   [v 8] 2160/5 B 0 20.0 799
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-4 Smashing July Smashing July   [s 10] 2140/5 D 6 16.2 1691
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 6] 2140/9 D 0 18.2g 793
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-6 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 6] 1640/6 C 0 16.3 752
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-3 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 1609/7 C 3 19.1 442
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-6 Teton Miss Lindy Teton Miss Lindy   [s 5] 2100/12 B 0 g 39
2019-01-17 2019-01-17 Åby-1 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 5] 2160/10 C 1 18.5 958
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 6] 2140/3 D 8 17.6 532
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-3 Running Young Running Young   [v 10] 2160/5 D 0 18.7 400
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-3 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 1640/6 B 4 15.5 754
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/5 D 7 18.9 260
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-7 Teton Giant Dealer Teton Giant Dealer   [s 4] 1640/1 D 0 15.9g 517
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-8 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 4] 2140/6 C 5 17.9 59
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-2 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 5] 2140/4 D 7 20.9 200
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/9 C 3 18.0 237
2019-01-06 2019-01-06 Romme-7 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 4] 1640/7 B 1 17.6 20
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-3 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 2140/6 D 6 18.0 676
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-4 Front View Front View   [v 7] 2140/7 D 0 15.1 657
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-8 Break Dancer* Break Dancer*   [v 9] 2680/14 D 0 15.3 1597
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-1 Lijona Lijona   [s 3] 2140/5 D 0 24.9g 722
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-2 Min Lilly Min Lilly   [s 4] 2140/10 D 0 21.3 902
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-4 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 7] 2660/11 D 0 17.8 1357
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-6 Grandissimo* Grandissimo*   [h 4] 2160/4 D 3 15.2 370
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-2 After Eight After Eight   [s 6] 2160/12 B 0 1046
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-5 Ågårds Julius Ågårds Julius   [v 7] 2640/1 D 0 g 2182
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-7 Front View Front View   [v 7] 2140/12 D 2 15.6 653
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-4 Grandissimo* Grandissimo*   [h 4] 2140/8 C 1 15.7 81
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Erwin des Oliviers* Erwin des Oliviers*   [v 6] 2140/2 D 0 19.8g 71
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-7 Fingersprint Fingersprint   [v 5] 2140/7 C 4 18.0 159
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-10 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 7] 2140/6 D 8 17.7g 300
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 After Eight After Eight   [s 6] 2140/5 C 0 17.1 528
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-10 Front View Front View   [v 7] 2140/1 D 0 g 537
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-3 Fingersprint Fingersprint   [v 5] 2140/2 D 8 19.2 2006
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-6 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 7] 2140/5 C 6 20.2 306
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-8 Break Dancer* Break Dancer*   [v 9] 2100/6 D 8 16.9 229
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-6 Hot Point Hot Point   [v 9] 2160/11 B 7 17.3 995
2020-02-26 2020-02-26 Åby-3 Erwin des Oliviers* Erwin des Oliviers*   [v 6] 2640/1 D 0 g 867
2020-02-26 2020-02-26 Åby-8 Grandissimo* Grandissimo*   [h 4] 2640/11 D 0 15.3 496
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-1 Harry Dynamit Harry Dynamit   [v 5] 2140/4 D 0 20.3g 264
2020-02-20 2020-02-20 Åby-1 Irruta Boko Irruta Boko   [h 5] 2140/5 B 6 18.7 281
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-5 Break Dancer* Break Dancer*   [v 9] 1640/4 D 0 12.9 675
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-1 Erwin des Oliviers* Erwin des Oliviers*   [v 6] 2140/1 D 0 20.9g 385
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-10 Front View Front View   [v 7] 2160/15 D 5 18.8 951
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-8 Break Dancer* Break Dancer*   [v 9] 2180/10 C 0 17.0 301ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se