V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-12-20 2018-12-20 Åby-1 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 5] 2140/5 B
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-7 Teton Giant Dealer Teton Giant Dealer   [s 3] 2140/2 D

Nyheter för travkusk


Solvallas körde V65-tävlingar under tisdagskvällen med Nordin-dagen men innan V65 fick vi se Sveriges bästa tvååring visa upp si..


Solvallas körde V65-tävlingar under tisdagskvällen med Nordin-dagen men innan V65 fick vi se Sveriges bästa tvååring visa upp sig i Vinterfavoriten. Det var Sten O Jansson-tränade Belker som tog sin fjärde seger i åttonde starten och som nu har sprungit in drygt 1,8 miljoner kronor i år. Han infriade favoritskapet med råge och har aldrig varit sämre än trea i något lopp än så länge.
inför det här loppet berättade Sten O Jansson att han tyckte att formen på Belker var bättre nu än vid den delade segern i Svensk Uppfödningslöpning. Belker tog över ledningen efter fyrahundra meter men han var pigg och låg på hårt under vägen. Tempot var högt, 1.11 första 500 metrarna och första varvet travade efter 1.13,9. Trots det hade Belker inga problem att glida ifrån över upploppet och ta hem förstapriset på 200 000 kronor. Segertiden blev 1.14,6/2140a.
- Det var skönt för jag blev lite orolig efter den öppningen. Jag var livrädd att han skulle få mjölksyra eftersom han går sommarskodd. Men i sista sväng såg det ut som att fanns krafter kvar. Förhoppningsvis är det väl Sveriges bästa tvååring och han är en av de bästa jag har haft, sa Sten O Jansson.
- Vi får se hur han tar det här loppet men det känns som att formen är på väg uppåt. Det kan bli en start i januari i Margaretas Unghästserie och sedan tar vi vinterträning.

Propulsion mot start på Romme
V65-omgångens största favorit, Canari Match, lekte hem Gösta Nordins lopp hur enkelt som helst. Target Kronos blåste till ledningen direkt men släppte välvilligt till megafavoriten efter femhundra meter. Efter 1.13,9 första 500 fick Canari Match dämpa till 1.15,9 första varvet. Hästarna låg uppradade på en rad och Canari Match blev aldrig utmanad. Han gled undan i suverän stil och var otroligt pigg även efter mål så att Örjan Kihlström knappt fick stopp på honom.
- Det kanske inte sa så mycket men han sprang med skor och allting och det blev ett behagligt lopp. Han kan säkert göra sig bra i Gulddivisionen för det är en väldigt bra snabbloppshäst, sa tränaren Daniel Redén som även meddelade att nästa start för Propulsion eventuellt blir i Romme nästkommande lördag.
Det blev firma Daniel Redén och Örjan Kihlström även i V65-2 med storfavoriten Chapter N.Deo. Trots en löpning utvändigt om ledaren kopplade hon greppet in på upploppet och lyckades hålla undan knappt före anstormande konkurrenter.

Favoriten stall showen
I Sören Nordins lopp tog favoriten Stoletheshow direkt hand om ledningen. Han fick bestämma tempot till 1.16,4 första varvet och den Marcus Lindgren-tränade hästen stack ifrån över upploppet till en lätt seger.
- Han var jättefin. Det blev ett lugnt förstavarv och det var bra, sa segerkusken Jorma Kontio.

Hedrade sin läromästare
Torbjörn Jansson vann passande nog sin läromästare Gunnar Nordins lopp. Han gjorde det med Hans-Owe Sundberg-tränade Eldorado B. efter ledning hela vägen.
- Det är en fantastiskt härlig häst som bara blir piggare och piggare, sa tränaren Hans-Owe Sundberg.
Mattias Djuse-tränade Tinten var först i mål i förra starten men blev diskad för passgång. Nu tog han snabb revansch och efter att Mattias Djuse låtit hästen avancera fram utvändigt om ledaren var han bara bäst och höll sig i rätt gångart.
Efter en rakt igenom favoritbetonad V65-omgång small det till rejält i avslutning. Jätteskrällen Bältra Spider spurtade bäst för Tomas Pettersson och 58-oddsaren hann fram precis och fångade in ledande Maverick Dream kort före mål. Bältra Spider, som tränas av amatören Ulla Vesterberg, var streckad på blott två procent på insatsfördelningen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Halmstad-tränaren är känd för att inte starta sina hästar i onödan. Om man tittar på statistiken för hans stall i &arin..


Halmstad-tränaren är känd för att inte starta sina hästar i onödan. Om man tittar på statistiken för hans stall i år så vimlar det av ettor i raden. Det har blivit 37 segrar på 102 starter och hästarna har varit bland de tre främsta i 61 av loppen. Imponerande siffror minst sagt för Petri Puro som för dagen har 14 hästar i träning.
- Jag har dragit ner litegrann och det kommer att bli en ganska lugn vinter. Men jag ska se till att ta hand om mig själv lite också, säger Petri Puro som även meddelar att toppstoet Cash Crowe inte kommer ut till start på ett bra tag.
- Cash Crowe vintertränar och kommer inte ut förrän till sommaren. Och Cashback Pellini som har tävlat så bra är nyligen såld till Österrike, fortsätter Puro som blev av med två kapabla hästar nyligen som flyttades till Björn Goop, Short In Cash och Shorthanded Jag.
Däremot visade Puro upp en imponerande V75-vinnare på Åby i lördags i Martin de Bos som gjorde en heroisk insats via tredjespår och dödens.
- Ja, han var otroligt bra och det är inte många hästar som vinner efter sådana lopp, menar Petri.

”Har strulat i år – problem med allergi”
Puros främsta signum är att hans hästar är starka, rejäla och vältränade med bra löphuvud. Framförallt är de väl förberedda när de kommer ut efter en paus. På söndag är det V75 i Halmstad under uppesittarkvällen och tränare Puro hoppas på en julklapp på tävlingsbanan. Det är den kapable fyraåringen DA Pepperboy som nu är tillbaka efter ett uppehåll. Hästen var Puros bästa treåring i fjol och vann sitt uttagningslopp till Kriteriet och var en av de mer betrodda i finalen. Där blev det dock galopp sexhundra meter kvar och enligt kusken Peter Ingves var det en placering bland de tre främsta som försvann. DA Pepperboy tvingades till ett långt tävlingsuppehåll och gjorde inte comeback förrän i augusti då han vann direkt.
- Det har strulat i år och efter att vi tränat upp honom efter operationen för lösa benbitar fick han problem med andningen. Det var i somras och han fick allergiska problem i samband med all pollen som han inte tålde och började hosta. Därför kom han inte upp till sin normala nivå och kunde inte tävla, säger Petri Puro.
- Hästen hann inte att komma i form till Derbyt och räckte inte i derbykvalen där han blev femma. Han vann loppet efter men senast var han inte fräsch och sprang och slog ihop.
Hur känns hästen inför V75-starten på söndag?
- Nu har han haft en bra period bakom sig i träningen. Han känns riktigt fin och formstark och jag körde honom i dag (tisdag) och det känns att han är riktigt på gång. Han känns så pass fin att han är redo att starta. Andningen funkar bra och han låg puls.

”Är kvitt sina bekymmer och i fin form nu”
DA Pepperboy har spår sex bakom startbilen i V75-avslutningen och körs av Christoffer Eriksson. Det hörs på Petri Puro att han är optimist inför loppet.
- DA Pepperboy (V75-7) är kvitt sina bekymmer och är i form nu. Jag har alltid hållit den här hästen högt och ägarna har haft tålamod. Hoppas att resultaten börjar att komma och meningen är att han får tävla på under vintern när han har missat så mycket av säsongen i år.
- Min känsla är att han funkar bra på vinterbanorna och jag tycker att hästen är bättre med skor än utan. Vi provade barfota i somras och då sprang han och slog ihop. Han öppnar hyfsat bakom bilen och väldigt är stark, säger Petri Puro som är på väg att handla lax inför julen när intervjuen görs.
- Jag är på väg till Lyngalax. Det är ett mycket bra ställe med delikatesser. Jag ska köpa varmrökt lax och gravad lax, det är för jäkla gott, säger Petri Puro.
Du har ytterligare en häst med i V75 på söndag. Det är Frances Yoda i den fjärde avdelningen som kommer med två raka segrar. Chanserna där?
- Frances Yoda (V75-4) har jättefin form och skulle ha startat i ett annat lopp men jag har haft svårt att hitta lämpliga lopp till henne. Jag vill gärna starta i stolopp och det här blev hög kvalitet på loppet. Hästarna har väldigt höga startpoäng och tyvärr fick hon bakspår på tillägg. Annars har hästen vuxit med uppgifterna i år och har varit väldigt fin efter sommaren. Det kan bli hur som helst från det här läget.

Michael Carlsson, Kanal 75


Julio de Luxe har de senaste åren firat stora framgångar i montéloppen i Frankrike. Han har tidigare vunnit flera lopp på Vincennes och..


Julio de Luxe har de senaste åren firat stora framgångar i montéloppen i Frankrike. Han har tidigare vunnit flera lopp på Vincennes och även i Cagnes-Sur-Mer. Med ett par lopp i kroppen inför tisdagens start (var senast trea i Laval) så var hästen segermogen. Julio de Luxe svarade för en väldigt övertygande insats när han tog hem segern i det penningstinna loppet. Han tog tidigt hand om ledningen och släppte sedan ingen förbi sig. Den nioårige valacken drog i ett jämnt hårt tempo hela vägen och i sista sväng gjorde Alexandre Abrivard segerrycket. Julio de Luxe vann på tiden 1.13,7 över distansen 2850 meter. Förstapriset var 36 900 euro, ungefär 400 000 kronor. Därmed har Julio de Luxe totalt tjänat drygt 3,2 miljoner kronor.

Kanal 75


Coktail Jet sprang in 1,9 miljoner euro under sin tävlingskarriär, drygt 19,4 miljoner kronor. När han vann Elitloppet på Solvalla 1996 var..


Coktail Jet sprang in 1,9 miljoner euro under sin tävlingskarriär, drygt 19,4 miljoner kronor. När han vann Elitloppet på Solvalla 1996 var det genom en enastående långspurt. Han var nära att missa finalen men blev fyra i försöket genom en rasande avslutning då han flög lågt längst ut i banan. I finalen bjöd han även där på en magnifik avslutning och hann fram precis före mål. Tränaren och kusken Jean-Etienne Dubois sa i många intervjuer efter loppet att han aldrig åkt så fort över ett upplopp någon gång.
Coktail Jet lyckades även fantastiskt bra som avelshingst och har varit mycket viktig för fransk avel. Han har lämnat över 2000 avkommor, bland annat stjärnhästar som Love You, Naglo, Yarrah Boko, Papagayo E., Amaru Boko, Jetstile, The Best Madrik, Intoxicated, Hard Times, för att nämna några där många av hans söner blev framgångsrika avelshingstar.
Coktail Jet (Quouky Williams-Armbro Glamour) lämnade jordelivet i torsdags och blev 28 år. Han ägdes av Daniel Wildenstein.

Kanal 75


Det blir ingen vintergalopp på Bro Park.Problem med underlaget i kombination med att man saknar tillstånd att salta gör att landets nybyggda ga..


Det blir ingen vintergalopp på Bro Park.
Problem med underlaget i kombination med att man saknar tillstånd att salta gör att landets nybyggda galoppcenter tvingas ställa in fyra planerade tävlingsdagar där den första skulle ha ridits 19 december.
Det här skriver Svensk Galopp på sin hemsida:
”Svensk Galopp måste tyvärr meddela att tävlingsdagen på Bro Park den 19 december ställs in. Vi har också beslutat att de tre planerade tävlingsdagarna i januari återkallas.
Anledningen till att de fyra nästkommande tävlingsdagarna på Bro Park ställs in är svårigheten att presentera en bana i tävlingsmässigt skick. Snön och de skiftande temperaturerna under de senaste dagarna har påverkat banan och vi kommer inte att kunna hålla den tävlingsmässig under vintern.
Vi har arbetat med banan dygnet runt men vi ser att våra insatser är förgäves. Ytlagret i banan är väldigt svårbemästrat. Det packar sig så mycket att banan blir ojämn och vi kan inte garantera djurskyddet. Banan blir till exempel väldigt hård i traktorspåren och vid startboxarna. Enligt väderprognosen kommer det att vara minusgrader på nätterna under de kommande dagarna, och vi ser inga möjligheter att få banan i tävlingsmässigt skick till onsdagens planerade tävlingsdag.
Vi kan fortfarande inte salta tävlingsbanan på Bro Park, vilket är en komplicerande faktor. Kommunen behandlar vår ansökan om att få salta men vi ser det inte som troligt att vi får besked innan helgerna. Även om vi får tillstånd att salta senare under vintern så är det inte möjligt att bryta upp en bana som har frusit, eftersom risken är att bankroppen förstörs.
Detta innebär att vi väljer att återkalla de tre planerade tävlingsdagarna i januari, eftersom det är osannolikt att vi skulle kunna avhålla tävlingarna. De tre dagar som vi inte avrider i januari kommer att ridas senare under säsongen 2019.”

Kanal 75


Sedan två år tillbaka är han Solvalla-tränare och håller till på Taxinge gård i Nykvarn. Diedrik Meilink var tidigare tr..


Sedan två år tillbaka är han Solvalla-tränare och håller till på Taxinge gård i Nykvarn. Diedrik Meilink var tidigare tränare på Mantorp i 13 år innan han tog ett års uppehåll från tränaryrket.
- Jag hade problem med diskbråck och var borta i drygt ett år. Jag valde att vänta ut det för det är en svår operation att göra. Sedan smög jag igång igen som tränare och började med fyra hästar, säger Diedrik Meilink.
- Det funkar jättebra på Taxinge och det är många tränare som har varit här tidigare med bra resultat. Bland annat Timo Nurmos och Hans-Owe Sundberg. Det förvånar mig inte för det är jättefint här. Jag sköter om anläggningen helt och hållet och har tagit över arrendet. Jag sköter även om alla banor och ser till att de är i ordning.

”Han blev ledsen och slutade äta”
Diedrik Meilink har 23 hästar i träning varav den övervägande delen består av ett- och tvååringar. Men två av starthästarna dyker upp i V75 på lördag på Meilinks gamla hemmabana Mantorp. Detta i en omgång som kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 48 miljoner kronor enbart på sju rätt. I den första avdelningen startar Reverend Wine, hästen som skrällde rejält på V86 nyligen och som nu jagar sin tredje raka seger.
- Reverend Wine (V75-1) är en allround och otroligt lättsam häst på alla sätt. Han är snäll och trevlig och det är inget som är jobbigt med honom. Han är fin att köra och lättplacerad och en underbar häst att arbeta med, säger Meilink.
- Jag var glatt överraskad att han kunde vinna senast från ett dåligt läge över 2100 meter. Han fick ett fint lopp och växlade konkurrenterna otroligt fort när han kom loss. Det var en formidabel spurt och hästen har varit riktigt fin i båda starterna efter det långa uppehållet.
- Han blev jättesliten efter en final i V75 i våras och mådde inte bra. Han slutade att äta och var ledsen och då måste man lyssna på hästarna när det blir så. Han fick vila och återhämta sig över sommaren och det gjorde honom verkligen gott.
- Nu har han dåligt läge igen med spår elva men det spelar inte så stor roll nu när det är 2600 meter. Jag har inte grottat ner mig i startlistan så jättemycket ännu, men vid en första anblick så ser motståndet inte tuffare ut än senast. Vi körde ett rakbanejobb med honom i dag (måndag) och allt var precis som vanligt. Jag tycker att hästen är en av de hetaste i loppet och ska ses med bra chans.

”Var jättebra i comebacken – räknas tidigt”
Diedrik Meilink har även det fyraåriga stoet Wave Lenghth till start i V75-2. Hästen har gjort två starter efter ett års långt uppehåll och varit tvåa respektive trea från bakspår. Nu har hon spår åtta i voltstart och körs av Örjan Kihlström.
- Wave Lenght (V75-2) var jättebra i comebacken då hon sprang en 1.15-tid direkt och senast fick hon gå alldeles för tidigt och fick gå i tredjespår en lång bit. Hon orkade inte riktigt få tag i vinnaren men Björn Goop kör ju så jäkla bra och satt i ledningen med en egen häst.
- Min häst har gjort två bra prestationer efter uppehållet och hon har innan dess varit dålig i några leder och blivit opererad i sina framknän och kotor. Nu känns hon jättefin och ska bara ha gåt framåt med två lopp i kroppen. Hon har ett bra smygläge och är ganska speedig så jag är väldigt positiv på den här hästen. Jag tycker att hon ska räknas tidigt.
Vem har bäst chans av dina V75-hästar?
- Reverend Wine lyser väl som en klarare stjärna men man ska inte glömma bort Wave Lenght. Rådet till spelarna är att strecka båda hästarna. Jag kan inte lova seger med någon av dem men båda ska med på en seriös kupong. Vi gör inga ändringar och båda hästarna tävlar alltid med skor och funkar bra med det, säger Diedrik Meilink.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 3] 2140/9 5 20.6 447
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-6 America America   [s 5] 2160/14 0 18.3g 1345
2015-12-10 2015-12-10 Åby-9 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 6] 1640/1 3 12.6 619
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-5 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/8 0 18.9 219
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 6] 1640/7 4 13.5 442
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-4 America America   [s 5] 2160/12 0 g 531
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-2 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/12 5 16.2 59
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-5 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/12 str
2015-10-28 2015-10-28 Åby-2 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/1 5 14.3 88
2015-10-15 2015-10-15 Åby-6 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/4 str
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-3 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/5 1 14.9 31
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-4 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/4 1 16.3 25
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Fedex Cup Fedex Cup   [v 4] 2140/1 D 6 17.2 766
2016-12-29 2016-12-29 Åby-5 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 9] 1640/8 D 0 16.2 302
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-6 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 6] 2160/14 B 0 21.9 999
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-5 America America   [s 6] 2140/6 D 0 18.8 520
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Together W.F. Together W.F.   [s 4] 1640/4 B 0 g 155
2016-12-15 2016-12-15 Åby-5 Le Tortin Le Tortin   [v 6] 2640/4 D 0 g 1671
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 America America   [s 6] 2160/13 B 0 19.0 449
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Fiveseventy Boko Fiveseventy Boko   [h 4] 2160/10 D 0 g 470
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Together W.F. Together W.F.   [s 4] 2160/7 B 5 18.1 283
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-11 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 6] 2160/7 C 0 22.7 413
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-1 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 2] 1640/9 C 6 20.7 478
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 Le Tortin Le Tortin   [v 6] 2140/1 D 0 g 705
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-8 Ulla Ulla   [s 10] 2160/8 D 0 g 484
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-1 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2160/9 C 0 20.1g 494
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-10 Amensito* Amensito*   [v 6] 3180/3 D 0 20.6 836
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-10 Dreamforlove Dreamforlove   [s 4] 2160/11 C 0 16.7 100
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Amensito* Amensito*   [v 6] 2140/4 D 6 15.5 1096
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-1 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 2] 1640/6 D 0 21.7g 1074
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-4 Sherry Later Sherry Later   [s 6] 2140/4 D 5 16.7 368
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-3 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 3] 2140/4 B 6 18.1 164
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-2 El Divo Later El Divo Later   [v 5] 2140/6 C 3 16.9 242
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-7 Smashing July Smashing July   [s 7] 2140/3 D 5 15.5 467
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-6 Vikens Man Vikens Man   [v 6] 2140/10 D 0 19.6g 291
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Amensito* Amensito*   [v 6] 1640/10 D 0 13.4 1162
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2140/8 C 7 16.8 171
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/11 B 0 32.8g 474
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 6] 1609/4 D 1 16.1 153
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-8 Vångs Felicia Vångs Felicia   [s 5] 1609/5 D 4 14.8 112
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-1 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2180/14 B 0 33.0g 647
2016-08-04 2016-08-04 Åby-2 Opti Ribb Opti Ribb   [s 5] 2140/3 C 8 16.0 474
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Live My Life Live My Life   [s 4] 2140/8 C 4 19.3 327
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Dreamokay Dreamokay   [v 7] 2140/8 B 8 18.1g 98
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-5 America America   [s 6] 2140/1 D 5 14.6 934
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2640/7 C 8 19.8 227
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2140/3 D 0 23.0g 338
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Moliere Moliere   [v 4] 2140/2 D 7 17.9 510
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 4] 2140/5 D 0 17.3 268
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-2 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2640/7 D 0 17.5 831
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-12 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 1640/9 C 5 27.6 115
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Jula Princess Jula Princess   [s 4] 2140/2 C 0 17.9g 49
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-3 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 1640/2 D 0 16.6 1330
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/4 C 2 30.1 608
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-8 Moliere Moliere   [v 4] 2140/3 C 7 17.2g 71
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 2140/3 B 8 16.0 47
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 6] 2140/7 C 0 17.9 158
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-5 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/2 C 0 31.3g 247
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-5 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2160/12 D 0 18.2 588
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-9 Moliere Moliere   [v 4] 2140/5 B 3 17.1 141
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Moliere Moliere   [v 4] 2140/2 D 2 17.4g 81
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Chippen Ås Chippen Ås   [v 6] 2140/1 D 0 g 220
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Vikens Man Vikens Man   [v 6] 2140/11 D 0 g 211
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-6 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 2140/13 B 3 16.8 214
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2140/7 D 0 g 117
2016-02-05 2016-02-05 Romme-3 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 4] 2140/1 D str
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-11 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 7] 1640/8 D 0 14.3 665
2016-01-07 2016-01-07 Åby-4 Listas Skywalker Listas Skywalker   [v 7] 2140/7 D 0 17.7 729
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 7] 2100/11 C 1 15.3 603
2016-01-02 2016-01-02 Romme-7 Save My Ashes Save My Ashes   [h 11] 2140/9 D 0 16.5 1710
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 C 2 18.1 414
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-3 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 8] 2140/5 D 0 g 809
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-2 Running Young Running Young   [v 8] 2140/4 B 2 18.1 353
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-10 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2140/3 C 6 20.2g 508
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Dalforno Dalforno   [v 4] 2140/11 B 7 15.4 395
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/4 D 6 16.1 525
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-10 Avicci Laday Avicci Laday   [s 4] 2140/9 D 3 16.6 324
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/12 C 0 g 380
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 Chou Chou Boshoeve Chou Chou Boshoeve   [s 8] 2640/3 D 0 16.5 571
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-9 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/5 D 0 17.4 408
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/13 C 6 15.7 545
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Stardate Stardate   [s 3] 2140/5 C 0 g 200
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2640/5 D 0 17.7g 663
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-4 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 2640/4 D 7 17.7 395
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Indro Love Indro Love   [v 12] 2160/7 B 7 17.2g 387
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-4 Falk Nalan Falk Nalan   [v 10] 2640/6 C str
2017-04-06 2017-04-06 Åby-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 8] 2140/3 D 5 14.6 91
2017-04-06 2017-04-06 Åby-1 Beloved Diamond Beloved Diamond   [s 6] 2140/2 B 4 19.9g 214
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-3 Queen Adina Queen Adina   [s 6] 2140/8 D 0 17.3 782
2017-04-01 2017-04-01 Åby-2 Heca's Fighter Heca's Fighter   [v 8] 2140/11 C 7 233
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2140/8 A 5 18.1 170
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-2 Queen Adina Queen Adina   [s 6] 2140/11 D 0 1653
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-5 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2160/6 C 0 g 323
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-4 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 C 3 16.0 342
2017-03-23 2017-03-23 Åby-9 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/7 C 0 1825
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Sherry Later Sherry Later   [s 7] 2160/8 C 8 19.2 660
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 D 0 17.9g 597
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 8] 1640/9 C 4 12.7 382
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-3 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/4 D 4 16.7 887
2017-03-02 2017-03-02 Åby-10 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2140/4 D 0 g 1372
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-5 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2180/9 D 7 17.4 1234
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-7 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2140/14 C 0 17.9 910
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Beloved Diamond Beloved Diamond   [s 6] 2140/4 D 0 20.8g 610
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-9 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 1640/2 B 0 15.6 274
2017-02-02 2017-02-02 Åby-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 D 0 17.6 434
2017-02-02 2017-02-02 Åby-3 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2180/10 B 8 20.0g 361
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-8 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2140/3 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-4 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/8 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-1 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/3 B str
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/2 D 3 16.4 572
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-4 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2140/4 D str
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-3 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 4] 2140/3 D 8 19.4 561
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-1 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2160/11 D 8 17.4 1007
2017-01-04 2017-01-04 Åby-8 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 1640/8 D 0 15.7 1109
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-3 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2160/12 B 5 18.5 1069
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-2 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 3] 2140/6 B 2 17.3 62
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-3 Teton Lady Gaga Teton Lady Gaga   [s 3] 2140/12 D 4 20.9 713
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-2 Dreamboy A.F. Dreamboy A.F.   [v 4] 1640/8 C 0 16.2 556
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Smashing July Smashing July   [s 9] 2160/15 C 8 17.1 883
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-7 Global Temptation Global Temptation   [s 5] 2140/6 D 6 18.6g 82
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-1 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 3] 2140/4 C 0 21.1g 318
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-1 Teton Lady Gaga Teton Lady Gaga   [s 3] 2140/7 D 6 22.1 258
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 3] 2140/6 B 5 23.2g 105
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-1 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 3] 2140/1 B 4 19.9 229
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-6 Smashing July Smashing July   [s 9] 1640/1 D 3 14.9 636
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-1 Etell Me Etell Me   [v 5] 2140/1 D 5 17.2 612
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-2 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 5] 2140/1 D 5 19.7 476
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Glorius Man Glorius Man   [v 8] 2140/4 C 0 19.5 523
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-9 Love for Life Love for Life   [v 7] 2140/10 D 0 18.3g 418
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-7 Gigant Sånna Gigant Sånna   [v 10] 2140/11 B str
2018-11-10 2018-11-10 Åby-2 Running Young Running Young   [v 9] 2140/5 C 2 16.3 144
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-1 Smashing July Smashing July   [s 9] 2140/5 D 5 14.9 556
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-3 Glorius Man Glorius Man   [v 8] 2160/12 D 8 17.3 1000
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-8 Etell Me Etell Me   [v 5] 2140/3 D 8 18.2g 261
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 Peanut Rock Peanut Rock   [v 7] 2140/2 C 4 17.0g 260
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-1 Smashing July Smashing July   [s 9] 2160/9 D 7 15.2 653
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-3 Tide Water Tide Water   [s 6] 2140/5 D 0 16.5 640
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-1 Quitebeauty Quitebeauty   [v 4] 2160/8 B 5 19.8 93
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/5 C 0 19.8g 238
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-9 Beloved Diamond* Beloved Diamond*   [s 7] 2140/3 C 4 15.7g 430
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Together W.F. Together W.F.   [s 6] 2160/3 D 0 20.4g 375
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-1 Thai Passion* Thai Passion*   [s 9] 2160/9 D 0 g 621
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Beloved Diamond* Beloved Diamond*   [s 7] 2140/4 B 3 16.4 386
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-1 Lord Flax Lord Flax   [h 7] 2640/11 B 0 g 191
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-5 Pascha Flax Pascha Flax   [s 3] 2140/10 C 7 19.2g 385
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 O'Lady Flax O'Lady Flax   [s 4] 2140/7 A 7 18.4g 47
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-1 Thermal Broline Thermal Broline   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 254
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-7 Rise Again Rise Again   [v 4] 2140/5 D 6 16.9 108
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-10 Teton Miss Lindy Teton Miss Lindy   [s 4] 2100/6 D 3 15.7 155
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-2 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2140/7 D 5 18.5 135
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 6] 2140/3 C str
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-6 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 2140/6 B 5 19.1g 90
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-6 Belee Cass* Belee Cass*   [s 7] 2140/1 D 4 15.5 259
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-8 Fedex Cup Fedex Cup   [v 6] 2140/8 C strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se