V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Eft..


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Efter ett succéår i fjol hos sin nye tränare Daniel Redén hade stjärnhästen inte startat på ett halvår när han nu gjorde comeback. Men han hade fått en rejäl vinterträning på sand- och lerbanan i Örsundsbro utanför Enköping där tränare Redén har sitt högkvarter.
Och wow vilken insats som Heavy Sound bjöd på i årsdebuten. Han öppnade överraskande snabbt bakom startbilen och tog hand om ledningen för Kenneth Haugstad. Startraketer som Charrua Forlan och några andra hade inte en skuggan av en chans i starten.
- Fasiken, han tog fram startsnabbheten och hela kittet. Jag tror att den här vintern har gjort honom gott. Nu har han fått en hel träningsvinter i leran, sa Daniel Redén.

”Fantastisk häst - ruggigt bra”
Heavy Sound fortsatte att bomba på i ledningen. Han inledde första 500 metrarna på 1.10,4 och varvade på 1.10,6. Sedan drog han på ytterligare och lämnade de andra när han avslutade under 1.07 sista halvvarvet i mycket imponerande stil. Segertiden blev 1.09,6 i en överlägsen seger och det bara skrek Elitloppet om den insatsen. Något som ägaren Lennart Ågren efteråt i vinnarcirkeln sade sig vara intresserad av att vilja vara med i det här året. I fjol tackade de nej efter att Heavy Sound vunnit Prins Daniels lopp i Gävle veckan innan Elitloppet. Men i är lär det vara dags och en inbjudan från Solvallas sportchef Anders Malmrot lär komma när som helst.
- Herregud vad hästarna springer. Jag är faktiskt lite chockad. Det stod 1.09,6 på tavlan, det kan ju inte stämma. Men det är fantastiskt vilken häst det är. Han var ruggigt bra, sa Daniel Redén direkt efter loppet.
Även den ordinarie kusken Kenneth Haugstad var full av berundan över stjärnhästens segerlopp.
- Att han skulle vara så här bra det hade jag inte kunnat drömma om. Det är inte många hästar man får köra som den här. Man får bara njuta, sa Haugstad.
Tvåa bakom Heavy Sound blev Charrua Forlan på tiden 1.10,7.

Favoriter radade upp sig - jackpot på V86
Det blev en favoritbetonad V86-omgång där sju rätt betalade 1600 kronor. Det blev ingen utdelning på sex rätt och därmed jackpot den kommande V86-omgången som är om två veckor, eftersom det är V75 kommande onsdag den 1 maj.
Utöver Heavy Sound fick vi se flera jättefina prestationer i kvällens V86-tävlingar. I den inledande avdelningen imponerade Gento stort när han vann enkelt med gott om krafter kvar för Joakim Lövgren från ledningen.

Sanslös toppform - Blue Mustasche läcker
Ännu mer imponerade Lesperanza i den andra avdelningen för Björn Goop när hon svepte de andra via en ruggig långsida till en lätt seger. Det var minst sagt mäktigt att se.
Conrad Lugauer tog en dubbelseger med två egentränade hästar och båda övertygade. Först Nero Maximus och därefter Ilydia Boko, båda från ledningen.
Laura Myllymaa har en sanslös toppform på sina hästar och hennes Blue Mustasche var oerhört läcker när han bara dundrade på i ledningen för Christian Fiore och vann lekande lätt på tiden 1.11,8 på kort distans.
Sir Henry P.Hill var en övertygande vinnare för sin tränare Jörgen Westholm i V86-6 som vann lätt och i den avslutande avdelningen spurtade Solkattens Chiron vasst till seger för Carl Johan Jepson efter att ha kommit ut från sitt innerspår. Tränar gör Tomasz Wisniewski i Mantorp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter det berömde ”monsterjobbet” i mars blev Campo Bahia jättefavorit i Derby Trial – men galopperade i första kurvan innan ha..


Efter det berömde ”monsterjobbet” i mars blev Campo Bahia jättefavorit i Derby Trial – men galopperade i första kurvan innan han på ett imponerande sätt reparerade galoppen och vann enkelt.
– Det var egentligen det bästa som kunde hända, säger Lugauer uppriktigt. Jag lärde mig att ta det lite försiktigt i den första kurvan.
På torsdag startar Campo Bahia från spår elva, men det låter inte direkt som om Lugauer är bekymrad över läget utan han är full av tillförsikt och litar på sin häst.
– Campo Bahia mår alldeles utmärkt efter sin årsdebut. Vi var till veterinären och kollade upp honom, men allt var bara bra. Förra fredagen gick han ett heat över 2000–meter, igår [måndag] fick han ett lättare intervallpass och idag [tisdag] har han bara varit ute och joggat lite lätt. Det är helt enkelt normal träning för honom.

"Tussarna spar vi till finalen"
Campo Bahia blir givetvis megafavorit på V64–spelet och i ett normalt lopp ska han vara mer eller mindre omöjlig att besegra. Från elftespåret behöver inte heller Lugauer ge sig in i någon hetsjakt från start utan kan välja att köra runt fältet när det passar.
I kvalet blir det precis samma balans som i årsdebuten, skor runt om och bomull i öronen.
– Tussarna spar vi till finalen, säger Lugauer och skrattar.
Allt är bara uppåt med Jägersros nästa stjärna, en häst som är döpt efter den tyska träningscampen under fotbolls–VM i Brasilien (Conrad Lugauer är stor fotbollsfantast) och som kan bli egentligen hur bra som helst.
Stall Lugauer har även Night Brodde och Ferrari Sisu med i kvalen.

Kanal 75


Vårfavoriten inledde tisdagskvällens V64-tävlingar på Solvalla. Global Adventure var megafavorit och infriade förväntningarna. H..


Vårfavoriten inledde tisdagskvällens V64-tävlingar på Solvalla. Global Adventure var megafavorit och infriade förväntningarna. Han kördes på säkerhet den första biten och kunde glida till ledningen efter ett halvvarv. Erik Adielsson kunde sedan dämpa tempot och köra i långsam 1.20-fart. Men på slutvarvet gick det betydligt snabbare när Adielsson successivt skruvade upp farten. Global Adventure avslutade sista varvet strax över 1.11 och svarade säkert när Björn Goop kastade loss Galantis i utgången av sista kurvan. Den sistnämnde avslutade jättebra till andraplatsen men kunde inte hota Global Adventure på allvar. Segertiden blev 1.15,5 över distansen 2140 meter med bilstart.
- Det som var positivt i dag var att han var lugnare och inte lika vass som förra gången. Det märktes att han inte tävlat på ett tag då. I dag var han avslappnad och låg fint i handen hela vägen. Han hade kräm kvar och jag körde 1.10 sista femhundra, berömde Erik Adielsson efter årets andra seger för hästen.

Djuses Zolly avgjorde i ett nafs
Mattias Djuse vann Vårfavoriten för ston genom sin Zolly som han både tränar och deläger. Han serverade sin treåring en perfekt resa i andra par utvändigt och kunde sitta kvar till upploppets början. När Djuse vred ut till angrepp avgjorde Zolly i ett nafs och såg rätt obrukad ut genom mål efter att ha avslutat sista fyrahundra metrarna lite under 1.11. Segertiden blev 1.16,2 över distansen 2140 meter med bilstart och förstapriset var 100 000 kronor.
- Vi fick ett jättefint lopp och hon avgjorde på ett bra sätt, kommenterade Mattias Djuse.

Ny uppvisning av Gocciadoro
Framgångarna fortsätter för Alessandro Gocciadoro. Italienaren visade upp en mycket imponerande vinnare i V64-avslutningen i Zanzibar Wise As. ”Gul kusk” körde sin vana trogen offensivt och bombade till ledningen efter ett halvvarv. Zanzibar Wise As öppnade första femhundra efter 1.08,4 och varvade på 1.13,9. Det fyraåriga stoet ryckte undan in på upploppet och var helt överlägsen efter att enda hotet Bear Victory galopperat kort före mål. Segertiden skrevs till 1.13,6 över distansen 2140 meter med bilstart.

Dallas Brick slog storfavoriten på 1.12,2
Däremot brände Gocciadoro som storfavorit i den femte avdelningen bakom Archidamia. Trots att det treåriga stoet mötte äldre hästar blev hon storfavorit. Gocciadoro lämnade andra par utvändigt tidigt och körde fram utvändigt om ledande Dallas Brick. Men något segergrepp kunde aldrig kopplas på en för dagen mycket bra Dallas Brick som svarade upp hela vägen. Den Timo Nurmos-tränade fyraåringen, som är en lillebror till Zenit Brick, höll undan knappt före en mycket vasst avslutande Casanova Majo som flög fram den sista biten men det fattades ett huvud i mål. Dallas Brick, som tävlade barfota runt om för första gången, vann på nya rekordet 1.12,3 över distansen 1640 meter med bilstart.

Michael Carlsson, Kanal 75


Heavy Sound är unghäststjärnan som firade mycket stora framgångar för sin tidigare tränare Roger Walmann. Av många stora se..


Heavy Sound är unghäststjärnan som firade mycket stora framgångar för sin tidigare tränare Roger Walmann. Av många stora segrar vann han bland annat en E3-final och var även tvåa i Svenskt Travderby bakom Readly Express.
Inför fjolåret flyttades hästen till Daniel Redén och framgångarna fortsatte. Heavy Sound vann Prins Daniels lopp i Gävle veckan innan Elitloppet och fick då automatiskt en biljett till Elitloppet men kretsen kring hästen valde att avstå, då de inte ville starta i två heat samma dag.
Heavy Sound vann istället flera andra stora lopp under sommaren och hösten. Bland annat S:t Michel Race i finska Mikkeli med nästan 800 000 kronor i förstapris i, samt Gulddivisionens final, Frances Bulwarks lopp med 400 000 kronor till vinnaren.
Totalt blev det sju segrar på tolv starter hos Redén i fjol. Det blev 2,6 miljoner kronor intjänat under det första året hos Solvalla-tränaren och totalt har Heavy Sound sprungit in drygt 7,4 miljoner kronor.

”Omöjligt att svara på hur bra han är”
Nu är det dags för comeback efter närmare ett halvårs långt uppehåll. Heavy Sound har fått en rejäl vinterträning i kroppen på Daniel Redéns berömda ler- och sandbana på Furuby gård utanför Enköping.
Årsdebuten sker i onsdagens V86-tävlingar där Heavy Sound startar i den fjärde avdelningen från spår fyra bakom startbilen och körs som vanligt av Kenneth Haugstad.
- Han har en hel vinterträning i sig och nu startar vi igång säsongen. Hur bra han är i första starten är omöjligt att svara på. Men topphästarna brukar leverera direkt, säger Daniel Redén.
- Även om formen inte är på topp så kommer han att göra ett bra lopp. Det är jättebra med spår fyra bakom bilen och han har visat att han duger mot de bästa. Det är klart att vi siktar mot de stora loppen i år om allt verkar bra.

Michael Carlsson, Kanal 75


Fuxiga segerstaplaren Conrads Rödluva var fjolårets stora stjärna bland stona i kullen och är jättefavorit i sitt kval till Drottning ..


Fuxiga segerstaplaren Conrads Rödluva var fjolårets stora stjärna bland stona i kullen och är jättefavorit i sitt kval till Drottning Silvias Pokal (V64-2) på torsdagkvällen.
Åby är skådeplatsen och på torsdagen är det återigen dags för kvalloppen till Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal – två av de viktigaste loppen i landet för de fyraåriga travarna.
Hemmatränaren André Eklundhs hopp Felicity Shagwell startar i V64-6 och slipper möta Conrads Rödluva.
- Jag tycker att det på pappret ser ut som ett lämpligt lopp att göra comeback i. Hon fick ett bra spår, hon är startsnabb och dessutom har hon tränat bra. Så jag skulle inte byta häst med någon precis, säger han.
Felicity Shagwell vann ett av uttagningsloppen till Svenskt Travoaks i spänstig stil under hösten. Inför finalen blev det tvärstopp och mörkt på hästgården i Nossebro.
En skada i en kota i ett bakben satte stopp för stoet.
- Det var en jävla tråkig treåringssäsong. Hon var ju sjuk och dålig i sina lungor under hela sommarhalvåret och stod på kortisonbehandling väldigt länge. Sedan fick vi tillbaka henne till Oaks. Hon vann uttagningsloppet på ett jättebra sätt och sedan drabbades hon då av den här frakturen, berättar André Eklundh som hoppas att tur och otur ska börja jämna ut sig.

”Bra tag i linorna”
Efter boxvila och lugna promenader kunde man börja träna på allvar med pr-hästen några dagar in på det nya året. Efter ett banjobb inne på Åbytravet för två veckor sedan bestämde sig André Eklundh att gå rakt ut i hetluften direkt i comebacken.
- Hon kändes så jättefin i det där jobbet efter 1.16,0 över 2100 meter. Sista varvet körde jag 1.14,0 och det var med bra spänst och bra tag i linorna. Hon var så fin att jag tyckte att hon var startklar. Vi tycker att ett uttagningslopp borde vara lämpligt som comebacklopp. Hästarna seedas ju och vi hade koll på att vi inte skulle hamna med en sån som Conrads Rödluva exempelvis, säger André Eklundh.

Matchar Rödluvan?
Knutsson Trotting AB i Göteborg äger hästen som Eklundh menar inte fått någon utdelning alls sett till kapaciteten.
- Det skulle möjligen kunna visa sig att hon behöver ett lopp i kroppen. Hon har ju inte full form och skulle det vara någon formstark häst där kan den bli för svår. Men det ska ändå vara en rätt bra vinstchans som jag ser det. Vi kör precis som vi gjorde förra året, med aluminiumskor och ett öppet huvudlag, säger tränaren.
Conrads Rödluva vann både Svensk Travoaks och stonas Breeders’ Crown förra året. Åbytränaren håller tummarna för att det är Felicity Shagwells tur i år.
- Det är ju Rödluvan man hyser mest respekt för av alla i kullen. Samtidigt har jag en sådan tilltro till min egen. Jag tycker att hon är en absolut kulltopp och en topphäst. Så får hon vara fräsch och hel så tror jag att hon kommer att ge Rödluvan en match under året här.

Fotnot: Torsdag kväll körs sex kval på Åby, tre till Kungapokalen och lika många till Drottning Silvias Pokal. 1 150 000 kronor väntar vinnarna av finalerna som avgörs på Åby lördagen 11 maj.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det är 33 dagar kvar till det stora slaget på Solvalla den sista helgen i maj.I lördags blev Looking Superb inbjuden efter att ha vunnit storlop..


Det är 33 dagar kvar till det stora slaget på Solvalla den sista helgen i maj.
I lördags blev Looking Superb inbjuden efter att ha vunnit storloppet Prix de l'Atlantique på Enghien-banan i Paris. Tvåa i samma lopp blev Uza Josselyn som på tisdagen fick en inbjudan till Elitloppet och tränaren René Aebischer har tackat ja.
- Hon har varit med i den yppersta världseliten i två år och har väldigt bra form. Hon såg fantastiskt ut i lördags och det var ett givet val att bjuda in henne, sa Anders Malmrot i Solvallas facebooksändning.
- Jag är väldigt förtjust i hästen och bjöd in henne redan i fjol till Elitloppet. Hon passar väldigt bra på våra banor och rör sig så enkelt och fint. Jag tycker att hon ser ännu mer musklad ut i år och gjorde ett fantastiskt bra lopp i Prix de France bakom Readly Express. Av det jag såg i lördags är hon säkert minst lika bra i år.
Malmrot berättade vidare att han tror att Erik Adielsson kommer att köra Uza Josselyn, precis som han gjorde i fjolårets Elitlopp.
Därmed är följande sju hästar klara för Elitloppet: Aubrion du Gers, Dijon, Double Exposure, Looking Superb, Propulsion, Readly Express och Uza Josselyn.
Dessutom har titelförsvararen från i fjol, Ringostarr Treb, en plats om han vill vara med efter sin imponerande seger i Halmstad på måndagen på 1.10,3.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 3] 2140/9 5 20.6 447
2015-12-12 2015-12-12 Örebro-6 America America   [s 5] 2160/14 0 18.3g 1345
2015-12-10 2015-12-10 Åby-9 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 6] 1640/1 3 12.6 619
2015-12-08 2015-12-08 Axevalla-5 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/8 0 18.9 219
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-4 America America   [s 5] 2160/12 0 g 531
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-2 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/12 5 16.2 59
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-1 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 6] 1640/7 4 13.5 442
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-5 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/12 str
2015-10-28 2015-10-28 Åby-2 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/1 5 14.3 88
2015-10-15 2015-10-15 Åby-6 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/4 str
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-3 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/5 1 14.9 31
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-4 Dreamforlove Dreamforlove   [s 3] 2140/4 1 16.3 25
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Fedex Cup Fedex Cup   [v 4] 2140/1 D 6 17.2 766
2016-12-29 2016-12-29 Åby-5 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 9] 1640/8 D 0 16.2 302
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-6 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 6] 2160/14 B 0 21.9 999
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-5 America America   [s 6] 2140/6 D 0 18.8 520
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-6 Together W.F. Together W.F.   [s 4] 1640/4 B 0 g 155
2016-12-15 2016-12-15 Åby-5 Le Tortin Le Tortin   [v 6] 2640/4 D 0 g 1671
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 America America   [s 6] 2160/13 B 0 19.0 449
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-6 Fiveseventy Boko Fiveseventy Boko   [h 4] 2160/10 D 0 g 470
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Together W.F. Together W.F.   [s 4] 2160/7 B 5 18.1 283
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-11 Spirit Yankee Spirit Yankee   [v 6] 2160/7 C 0 22.7 413
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-1 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 2] 1640/9 C 6 20.7 478
2016-10-30 2016-10-30 Åby-9 Le Tortin Le Tortin   [v 6] 2140/1 D 0 g 705
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-8 Ulla Ulla   [s 10] 2160/8 D 0 g 484
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-1 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2160/9 C 0 20.1g 494
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-10 Amensito* Amensito*   [v 6] 3180/3 D 0 20.6 836
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-10 Dreamforlove Dreamforlove   [s 4] 2160/11 C 0 16.7 100
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Amensito* Amensito*   [v 6] 2140/4 D 6 15.5 1096
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-1 Nashville Yankee Nashville Yankee   [h 2] 1640/6 D 0 21.7g 1074
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-7 Smashing July Smashing July   [s 7] 2140/3 D 5 15.5 467
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-6 Vikens Man Vikens Man   [v 6] 2140/10 D 0 19.6g 291
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-4 Sherry Later Sherry Later   [s 6] 2140/4 D 5 16.7 368
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-3 Muchacho L.B. Muchacho L.B.   [v 3] 2140/4 B 6 18.1 164
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-2 El Divo Later El Divo Later   [v 5] 2140/6 C 3 16.9 242
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-8 Amensito* Amensito*   [v 6] 1640/10 D 0 13.4 1162
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2140/8 C 7 16.8 171
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/11 B 0 32.8g 474
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 6] 1609/4 D 1 16.1 153
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-8 Vångs Felicia Vångs Felicia   [s 5] 1609/5 D 4 14.8 112
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-1 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2180/14 B 0 33.0g 647
2016-08-04 2016-08-04 Åby-2 Opti Ribb Opti Ribb   [s 5] 2140/3 C 8 16.0 474
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-8 Live My Life Live My Life   [s 4] 2140/8 C 4 19.3 327
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-6 Dreamokay Dreamokay   [v 7] 2140/8 B 8 18.1g 98
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-5 America America   [s 6] 2140/1 D 5 14.6 934
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Glorius Man Glorius Man   [v 6] 2640/7 C 8 19.8 227
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2140/3 D 0 23.0g 338
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Moliere Moliere   [v 4] 2140/2 D 7 17.9 510
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 4] 2140/5 D 0 17.3 268
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-2 Saint Rose Saint Rose   [v 10] 2640/7 D 0 17.5 831
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-12 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 1640/9 C 5 27.6 115
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Jula Princess Jula Princess   [s 4] 2140/2 C 0 17.9g 49
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-3 Nelli Memory Nelli Memory   [s 8] 1640/2 D 0 16.6 1330
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/4 C 2 30.1 608
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-8 Moliere Moliere   [v 4] 2140/3 C 7 17.2g 71
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-8 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 2140/3 B 8 16.0 47
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 6] 2140/7 C 0 17.9 158
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-5 Acksjökungen Acksjökungen   [v 7] 2100/2 C 0 31.3g 247
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-5 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2160/12 D 0 18.2 588
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-9 Moliere Moliere   [v 4] 2140/5 B 3 17.1 141
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-9 Chippen Ås Chippen Ås   [v 6] 2140/1 D 0 g 220
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Vikens Man Vikens Man   [v 6] 2140/11 D 0 g 211
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-6 Dreamgirl Zon Dreamgirl Zon   [s 8] 2140/13 B 3 16.8 214
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Vångs Denice Vångs Denice   [s 7] 2140/7 D 0 g 117
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Moliere Moliere   [v 4] 2140/2 D 2 17.4g 81
2016-02-05 2016-02-05 Romme-3 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 4] 2140/1 D str
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-11 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 7] 1640/8 D 0 14.3 665
2016-01-07 2016-01-07 Åby-4 Listas Skywalker Listas Skywalker   [v 7] 2140/7 D 0 17.7 729
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 7] 2100/11 C 1 15.3 603
2016-01-02 2016-01-02 Romme-7 Save My Ashes Save My Ashes   [h 11] 2140/9 D 0 16.5 1710
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 C 2 18.1 414
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-3 Höwings Ronja Höwings Ronja   [s 8] 2140/5 D 0 g 809
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-2 Running Young Running Young   [v 8] 2140/4 B 2 18.1 353
2017-11-18 2017-11-18 Axevalla-10 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2140/3 C 6 20.2g 508
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Dalforno Dalforno   [v 4] 2140/11 B 7 15.4 395
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/4 D 6 16.1 525
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-10 Avicci Laday Avicci Laday   [s 4] 2140/9 D 3 16.6 324
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/12 C 0 g 380
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-3 Chou Chou Boshoeve Chou Chou Boshoeve   [s 8] 2640/3 D 0 16.5 571
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-9 Diddlina Diddlina   [s 5] 2160/5 D 0 17.4 408
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/13 C 6 15.7 545
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Stardate Stardate   [s 3] 2140/5 C 0 g 200
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2640/5 D 0 17.7g 663
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-4 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 2640/4 D 7 17.7 395
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Indro Love Indro Love   [v 12] 2160/7 B 7 17.2g 387
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-4 Falk Nalan Falk Nalan   [v 10] 2640/6 C str
2017-04-06 2017-04-06 Åby-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 8] 2140/3 D 5 14.6 91
2017-04-06 2017-04-06 Åby-1 Beloved Diamond Beloved Diamond   [s 6] 2140/2 B 4 19.9g 214
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-3 Queen Adina Queen Adina   [s 6] 2140/8 D 0 17.3 782
2017-04-01 2017-04-01 Åby-2 Heca's Fighter Heca's Fighter   [v 8] 2140/11 C 7 233
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Together W.F. Together W.F.   [s 5] 2140/8 A 5 18.1 170
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-5 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2160/6 C 0 g 323
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-4 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 C 3 16.0 342
2017-03-28 2017-03-28 Axevalla-2 Queen Adina Queen Adina   [s 6] 2140/11 D 0 1653
2017-03-23 2017-03-23 Åby-9 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/7 C 0 1825
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 D 0 17.9g 597
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Sherry Later Sherry Later   [s 7] 2160/8 C 8 19.2 660
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-4 Quel Bourbon Quel Bourbon   [v 8] 1640/9 C 4 12.7 382
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-3 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/4 D 4 16.7 887
2017-03-02 2017-03-02 Åby-10 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2140/4 D 0 g 1372
2017-02-15 2017-02-15 Axevalla-5 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2180/9 D 7 17.4 1234
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-7 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2140/14 C 0 17.9 910
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-1 Beloved Diamond Beloved Diamond   [s 6] 2140/4 D 0 20.8g 610
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-9 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 1640/2 B 0 15.6 274
2017-02-02 2017-02-02 Åby-7 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/5 D 0 17.6 434
2017-02-02 2017-02-02 Åby-3 Viktor Burge Viktor Burge   [v 8] 2180/10 B 8 20.0g 361
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-8 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2140/3 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-4 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/8 C str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-1 Lindo Eden Lindo Eden   [v 8] 2140/3 B str
2017-01-18 2017-01-18 Åby-3 Fedex Cup Fedex Cup   [v 5] 2140/2 D 3 16.4 572
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-1 S.H.T.BlackPearl S.H.T.BlackPearl   [s 10] 2160/11 D 8 17.4 1007
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-4 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2140/4 D str
2017-01-17 2017-01-17 Axevalla-3 H.P.R.Dominica H.P.R.Dominica   [s 4] 2140/3 D 8 19.4 561
2017-01-04 2017-01-04 Åby-8 Bransby Sweet Kiss Bransby Sweet Kiss   [v 7] 1640/8 D 0 15.7 1109
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-3 Le Tortin Le Tortin   [v 7] 2160/12 B 5 18.5 1069
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-7 Teton Giant Dealer Teton Giant Dealer   [s 3] 2140/2 D 7 16.4 1136
2018-12-20 2018-12-20 Åby-1 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 5] 2140/5 B 4 19.7 196
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-2 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 3] 2140/6 B 2 17.3 62
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-3 Teton Lady Gaga Teton Lady Gaga   [s 3] 2140/12 D 4 20.9 713
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-2 Dreamboy A.F. Dreamboy A.F.   [v 4] 1640/8 C 0 16.2 556
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Smashing July Smashing July   [s 9] 2160/15 C 8 17.1 883
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-7 Global Temptation Global Temptation   [s 5] 2140/6 D 6 18.6g 82
2018-12-11 2018-12-11 Axevalla-1 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 3] 2140/4 C 0 21.1g 318
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-1 Teton Lady Gaga Teton Lady Gaga   [s 3] 2140/7 D 6 22.1 258
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-2 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 3] 2140/6 B 5 23.2g 105
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-1 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 3] 2140/1 B 4 19.9 229
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-6 Smashing July Smashing July   [s 9] 1640/1 D 3 14.9 636
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-1 Etell Me Etell Me   [v 5] 2140/1 D 5 17.2 612
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-2 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 5] 2140/1 D 5 19.7 476
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Glorius Man Glorius Man   [v 8] 2140/4 C 0 19.5 523
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-9 Love for Life Love for Life   [v 7] 2140/10 D 0 18.3g 418
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-7 Gigant Sånna Gigant Sånna   [v 10] 2140/11 B str
2018-11-10 2018-11-10 Åby-2 Running Young Running Young   [v 9] 2140/5 C 2 16.3 144
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-1 Smashing July Smashing July   [s 9] 2140/5 D 5 14.9 556
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-3 Glorius Man Glorius Man   [v 8] 2160/12 D 8 17.3 1000
2018-11-08 2018-11-08 Axevalla-8 Etell Me Etell Me   [v 5] 2140/3 D 8 18.2g 261
2018-10-06 2018-10-06 Åby-4 Peanut Rock Peanut Rock   [v 7] 2140/2 C 4 17.0g 260
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-1 Smashing July Smashing July   [s 9] 2160/9 D 7 15.2 653
2018-09-25 2018-09-25 Axevalla-3 Tide Water Tide Water   [s 6] 2140/5 D 0 16.5 640
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-1 Quitebeauty Quitebeauty   [v 4] 2160/8 B 5 19.8 93
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 5] 2140/5 C 0 19.8g 238
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-9 Beloved Diamond* Beloved Diamond*   [s 7] 2140/3 C 4 15.7g 430
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-9 Together W.F. Together W.F.   [s 6] 2160/3 D 0 20.4g 375
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-1 Thai Passion* Thai Passion*   [s 9] 2160/9 D 0 g 621
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-3 Beloved Diamond* Beloved Diamond*   [s 7] 2140/4 B 3 16.4 386
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-1 Lord Flax Lord Flax   [h 7] 2640/11 B 0 g 191
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-5 Pascha Flax Pascha Flax   [s 3] 2140/10 C 7 19.2g 385
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 O'Lady Flax O'Lady Flax   [s 4] 2140/7 A 7 18.4g 47
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-1 Thermal Broline Thermal Broline   [s 3] 2140/8 C 6 17.9 254
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-7 Rise Again Rise Again   [v 4] 2140/5 D 6 16.9 108
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-10 Teton Miss Lindy Teton Miss Lindy   [s 4] 2100/6 D 3 15.7 155
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-2 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2140/7 D 5 18.5 135
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-5 Fedex Cup Fedex Cup   [v 6] 2140/3 C str
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-6 Lucky Babe Lucky Babe   [s 5] 2140/6 B 5 19.1g 90
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-6 Belee Cass* Belee Cass*   [s 7] 2140/1 D 4 15.5 259
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-8 Fedex Cup Fedex Cup   [v 6] 2140/8 C str
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-2 Almagest A.C. Almagest A.C.   [s 3] 2140/7 C 8 21.2g 257
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2140/9 D 0 17.1g 1380
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-2 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/8 C 6 20.0g 54
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2140/8 A 0 16.1 178
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 After Eight After Eight   [s 5] 2140/10 B 4 17.4 451
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-8 Balzac Balzac   [v 6] 2140/9 C 5 18.7 406
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-6 Running Young Running Young   [v 10] 1640/12 D 0 14.1 1241
2019-04-04 2019-04-04 Åby-7 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 1640/3 D 0 12.9g 693
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-5 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/9 D 2 17.2g 439
2019-04-03 2019-04-03 Solvalla-6 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 4] 1640/8 D 0 14.1 941
2019-04-02 2019-04-02 Mantorp-6 After Eight After Eight   [s 5] 1640/4 C 0 15.3g 316
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-1 Almagest A.C. Almagest A.C.   [s 3] 2140/6 D 1 18.7 63
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-2 Balzac Balzac   [v 6] 2140/3 D 5 18.6 139
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-5 Princess of China Princess of China   [s 6] 2160/9 B 5 18.6 266
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 2100/5 B 2 16.4 45
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-4 Smashing July Smashing July   [s 10] 2140/9 D 0 16.4 1833
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-5 Glorius Man Glorius Man   [v 9] 2140/2 D 0 19.9 1088
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-8 Teton Miss Lindy Teton Miss Lindy   [s 5] 2140/3 D 0 19.5g 111
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-5 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 3140/1 D 0 646
2019-03-23 2019-03-23 Momarken-9 Hot Point Hot Point   [v 8] 2140/4 B 7 14.9 628
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-7 Smashing July Smashing July   [s 10] 1640/8 D 0 14.0 1927
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-9 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 1640/9 C 0 g 236
2019-03-14 2019-03-14 Åby-5 Speeda Då Speeda Då   [s 5] 2140/1 D 0 19.2 1227
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-5 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/10 C 6 18.6 979
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-3 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 6] 2140/9 D str
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-8 Hot Point Hot Point   [v 8] 1640/1 B 2 14.2 54
2019-03-07 2019-03-07 Åby-9 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2140/13 D 7 16.2 1626
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 6] 2140/2 D 0 23.9g 790
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-7 Amber Brick Amber Brick   [s 7] 2160/11 D 7 16.6g 2622
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-10 Balzac Balzac   [v 6] 2140/10 D 5 19.1 54
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-4 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 1609/12 D 0 15.6 1222
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 Hunter Sund Hunter Sund   [v 8] 2160/5 B 0 20.0 799
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-4 Smashing July Smashing July   [s 10] 2140/5 D 6 16.2 1691
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 6] 2140/9 D 0 18.2g 793
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-6 Sunday Rhyme Sunday Rhyme   [s 6] 1640/6 C 0 16.3 752
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-3 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 1609/7 C 3 19.1 442
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-6 Teton Miss Lindy Teton Miss Lindy   [s 5] 2100/12 B 0 g 39
2019-01-17 2019-01-17 Åby-1 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 5] 2160/10 C 1 18.5 958
2019-01-17 2019-01-17 Åby-10 Alfas Ippon Alfas Ippon   [v 6] 2140/3 D 8 17.6 532
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-3 Running Young Running Young   [v 10] 2160/5 D 0 18.7 400
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-3 Crown Pale Crown Pale   [v 5] 1640/6 B 4 15.5 754
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/5 D 7 18.9 260
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-7 Teton Giant Dealer Teton Giant Dealer   [s 4] 1640/1 D 0 15.9g 517
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-8 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 4] 2140/6 C 5 17.9 59
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-2 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 5] 2140/4 D 7 20.9 200
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 4] 2140/9 C 3 18.0 237
2019-01-06 2019-01-06 Romme-7 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 4] 1640/7 B 1 17.6 20
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-3 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 6] 2140/6 D 6 18.0 676ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se