V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-7 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2080/5 D
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Bara Joe Bara Joe   [v 5] 2140/10 B

Nyheter för travkusk


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lo..


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lopp med endast ett stolopp på V75-kupongen. Fyra av loppen inledde kvällen och ett avslutade, vid pass 22.00 på onsdagen.
En av favoriterna i finalen av Derbystoet söndagen 1 september kommer från Gävle
Fredrik Wallins fina sto Activated gick i mål med krafter sparade efter att ha körts till ledningen i utgången av den första kurvan.
Carl-Johan Jepson menade att han hade tagit en säkerhetsstart med storfavoriten för att inte riskera onödiga situationer.
- Oj, vad skönt att se henne där framme en gång, joggande. Det är en otrolig häst alltså, sa Fredrik Wallin.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2140 meter auto.

”Var bara bäst”
Roger Walmann har ett starkt kort i finalen. Efter åtta starter utan seger var Aleppo Pine omutlig för Örjan Kihlström. Stoet från Solvalla fick lägga flera speeder i loppet som gick i ett mycket högt tempo men kunde ändå kliva undan obehindrat.
Segertiden 1.12,2 över 2140 meter auto var kvalens snabbaste.
- Med de halsproblem hon haft trodde jag att det skulle bli för tufft. Men i dag var hon bara bäst, sa Roger Walmann.

Ny sats med Rödluvan
Örjan Kihlström tog det lilla lugna med Conrads Rödluva i starten i kvällens tredje uttagningslopp och hamnade sist. Men fuxan var överlägsen och Kihlström kunde köra lite som han ville och tog sig enkelt fram utvändigt ledaren och spetsade kort senare.
Lätt och lekande på 1.12,6 närmast före Miss Sober och Robert Bergh.
- Jag tog det lite lugnt med henne från start och då det var många som körde hamnade vi lite långt bak helt enkelt. Men hon kändes bra. Hon gör inte mer än man begär av henne och i dag var hon avslappnad. Vi har inte lyckats slå märrarna i storloppen hittills i år men vi ger inte upp än. Vi gör ett försök till i alla fall, sa Örjan Kihlström

Dråpligt lopp
Den andra uttagningen till Derbystoet blev dråplig. Björn Goop ledde i lugn stil med betrodda Fanny Chenal som slog av på farten alldeles den sista biten.
I stället gick segern till Staro Miami och Mika Fors som hann dit med minsta möjliga marginal. Finskan som tränas av Aripekka Pakkanen sprang och tvekade när Mika Fors lyfte ut från andraparet utvändigt på den sista bortre långsidan och såg länge slagen ut.
- Hon var lite konstig i dag men 350 meter kvar tog hon i igen. Hon är bra och normalt kör jag framåt med henne tidigare, sa Mika Fors.
Segertiden 1.14,0 över 2140 meter.
Tre hästar var med på målfotot i den fjärde uttagningen till Derbystoet. Jorma Kontio fick nosen först med Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos) och två från ledarryggen Adi Gallia med sin tränare Nicklas Westerholm. Snöpligt utslagen André Eklundh med ledande Felicity Shagwell.
Sjätte och sista vinnaren i uttagningarna blev Mattias Djuses Racing Brodda. Rikard N Skoglund körde fram utvändigt ledaren varvet från mål och Racing Brodda var bara bäst.

Mikael Wikner, Kanal 75


Vilka är landets bästa fyraåriga travare? På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i u..


Vilka är landets bästa fyraåriga travare?
På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åby i maj höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och det talades om en given favorit i derbyt.
Inför onsdagens kvalrundan i Malmö hade hästen inte startat sedan storsegern i maj och det var trots allt lite osäkert var hästen stod formmässigt.
Ingen fara med flåset skulle det visa sig,
Conrad Lugauer körde till från åttondespåret direkt när bilen lämnade och gled till ledningen. Campo Bahia fick dra i ett småtufft tempo hela vägen och visade inga trötthetstecken utan stack bara ifrån konkurrenterna över upploppet.
- Jag är lättad naturligtvis eftersom så mycket stod på spel. Nu är vi i final och hästen kändes otroligt fin. Det blev en bra genomkörare men inget riktigt lopp ändå eftersom han mer eller mindre fick löpa på som han ville. Men när han sedan stack undan var han oerhört starkt sista de sista 150 meterna och då märkte jag att det fanns mycket krafter i honom, sa Conrad Lugauer.

Sonen ordnade Lugauers andra
”Första hindret är avklarat för att vinna Svenskt Travderby!” refererade löpningsreferenten Johan Elmskog i tornet på Jägersro och på platserna jublades det.
Favoriten i fyraåringarnas största lopp kommer från Jägersro.
Campo Bahia vann med sex längders marginal ner till tvåan och segertiden skrevs till 1.13,1 över 2640 meter.
Team Conrad Lugauer har dubbla chanser i finalen söndagen 1 september.
I det fjärde kvalet till Svenskt Travderby, samtliga inom V75-spelet, triumferade nämligen Marc Elias, en son till Conrad Lugauer.
Marc Elias körde offensivt med Ferrari Sisu och satsningen lyckades.
Marc inledde från ett åttondespår och körde direkt fram utvändigt ledaren och löste av storfavoriten Attraversiamo och Erik Adielsson.
Några hundra meter senare gjorde Erik Adielsson sitt drag och styrde fram och satte press på ledande Cab Lane.
Marc Elias kunde sedan överraskande spurta till seger med Ferrari Sisu och en lite ringrostig men trots allt tapper Attraversiamo avväpnades i god tid.
- Det är många som underskattar honom men med ett inte allt för tufft lopp tror jag på en plats bland de tre första i finalen, sa Marc Elias.

Snabbaste kvaltiden
Fjolårets kriterievinnare Inti Boko bet ifrån sig som en tiger i ledningen för Björn Goop och knallade undan på den snabbaste kvaltiden, 1.12,6.
Timo Nurmos tränar och har nu dubbla hästar i finalen.
Två hästar i finalen har också Adrian Kolgjini som var tvåa med Smokin Joe i loppet och sedan tidigare hade kvalat in Kennedy.
Timo Nurmos andra finalist var Global Wise Guy som fick bestämma i ledningen och inte hade några problem med att segla undan för Jorma Kontio.
Global Welcome har startat sparsamt sedan Breeders Crown-segern i november. I årets blott tredje start ordnade han en derbyplats från ledningen tillsammans med Erik Adielsson.
Svante Båths häst behövde inte visa hela sitt register och Alone spurtade som en furie över upploppet till andraplatsen. Pasi Aikios springare var loppets stora utropstecken.
Erik Adielsson var nöjd med att ha skakat av den värsta ringrosten.
- Jag hade tussarna kvar och det här loppet gjorde nog hästen riktigt gott, sa Erik Adielsson om hästen som blev en av två finalister i derbyt för tränare Båth.

Skräll av Roofie
Johan Untersteiner vann det sjätte och sista uttagningsloppet med jätteöverraskningen Roofie. Tvåa och med till final Robert Bergh och Pinto Bobo.
Första söndagen i september är ett klassiskt datum i derbysammanhang och i år är det söndagen 1 september som gäller för finalerna i Svenskt Travderby och Derbystoet.
V75 då? Sju rätt delade ut 115 016 kronor, sex rätt 566 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique. Tidning..


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique.
Tidningen Travronden var i veckan först med nyheten om att den svenske tränaren gärna ser Six Pack i världens tuffaste travlopp sista söndagen i januari.
- Om vi ska ta det här vidare så kommer jag fråga Jean-Michel Bazire om han vill ta in hästen i träning och förbereda honom för Prix d'Amerique. Jag har mitt här i USA och det skulle bli för många resor, säger Åke Svanstedt till Travronden.
Ett lopp på vägen för Six Pack kommer redan nu på lördag. Då körs två uttagningslopp till Kanadas största lopp Maple Leaf Trot i Toronto.
13 hästar är anmälda till loppet över 1609 meter och tio går vidare till finalen lördagen 31 augusti.
Andra hästar med svensk anknytning i Toronto är Marcus Melanders världsmästare Cruzado Dela Noche, Anette Lorentzons Guardian Angel Ås och Nancy Johanssons Manchego.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-9 Totte Vantorre Totte Vantorre   [v 8] 2160/5 0 18.5 597
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 1640/4 3 14.6 71
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Arron Arron   [s 10] 2140/6 0 24.4 313
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-4 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 1640/3 1 13.5 84
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 2160/14 1 15.6 238
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-1 Gorgar Line Gorgar Line   [v 9] 1609/2 0 15.3 497
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-8 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 2140/8 0 17.4 57
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/6 D 6 15.2 102
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-2 Order Min Order Min   [v 6] 2160/14 C 0 17.3 1396
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/7 C 0 169
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2140/12 D 0 15.8 854
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Order Min Order Min   [v 6] 2140/5 D 4 16.5 278
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/7 B 1 14.8 92
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/1 A str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-2 Garbos L.L. Garbos L.L.   [s 3] 2100/10 C 7 24.1 114
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-9 Order Min Order Min   [v 6] 2640/7 B 3 18.3 629
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-8 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2160/15 C 0 16.7 962
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 2640/8 C 6 17.5 373
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-3 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/9 C 5 18.6 95
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-4 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/11 D 0 13.8 1000
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-4 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/2 C 3 19.4 59
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-4 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/2 D 0 21.6g 218
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 2160/13 C 8 16.9 383
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/10 B 2 14.5 74
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/4 D 8 17.7 316
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/9 C 0 16.5 688
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/7 D 7 14.0 60
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1680/6 C 0 15.7 119
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2160/10 B 4 18.0 330
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-9 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/2 D 4 13.8 63
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-2 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1680/2 B 5 15.1 129
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-3 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/4 D 3 18.1 477
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-11 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2160/14 C 5 15.6 334
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-10 Order Min Order Min   [v 6] 2140/13 A 7 18.0 266
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/10 D 0 15.9 1066
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-11 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1680/1 B 2 16.1 116
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/5 D 4 18.9 298
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/1 B 0 g 40
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/6 D 0 19.3g 116
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/10 A 0 19.5 65
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2160/5 B 8 17.5 184
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/1 C 6 17.9 175
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-1 C.C. C.C.   [v 4] 2140/8 D 0 21.9g 744
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-6 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/6 D 7 14.0 1028
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-2 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/9 D 0 15.2 364
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-6 Stampede Stampede   [v 4] 2140/10 B 6 19.1 70
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Enge Turbo Enge Turbo   [v 5] 2140/10 D 6 17.2 513
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Dynasty Boko Dynasty Boko   [s 6] 2140/6 D 0 20.3 177
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2140/9 D 0 15.8 559
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-4 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2100/2 D 0 16.1 912
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2100/7 A 0 18.3 113
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2160/5 D 0 17.3 620
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-1 C.C. C.C.   [v 4] 2100/1 D 0 g 114
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/12 D 7 15.6 801
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-5 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2500/4 B 5 18.3 68
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-5 Mactheman Mactheman   [v 6] 1640/11 C 6 13.0 78
2016-05-24 2016-05-24 Romme-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/3 C 6 16.1 116
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-4 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 2140/12 D 0 18.8 608
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/2 A 1 13.7 22
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-4 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 1640/1 D 7 15.9 595
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-3 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/2 B 0 15.1 178
2016-04-20 2016-04-20 Åby-4 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/8 C 5 14.5 360
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-3 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/2 C 7 186
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/6 B 6 15.1 254
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/11 C 6 15.8 317
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Golden Malou Golden Malou   [s 6] 2140/1 D 0 g 1182
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2140/3 C 0 15.8 681
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/8 D 5 14.2g 276
2016-03-17 2016-03-17 Åby-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/8 D 3 15.6 222
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-3 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2640/1 D 6 17.2 579
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 5] 2640/4 D 2 19.2 682
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/2 D 0 15.9 520
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-5 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/11 A 0 15.1 65
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/1 B 5 16.2 424
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 2160/10 B 5 18.9 391
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-1 Glen Close Glen Close   [s 5] 2160/10 C 3 17.6 943
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/6 C 0 17.9 353
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-2 Cool Moon Cool Moon   [v 10] 2140/12 C 0 19.3 191
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Order Min Order Min   [v 7] 2140/4 C 3 17.4 531
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2160/13 B 0 16.6 284
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 1609/1 D 0 20.4g 626
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-5 Snazzy Snazzy   [s 9] 2140/7 D 0 g 477
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-11 Order Min Order Min   [v 7] 2160/2 D 0 g 623
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/7 D 0 17.9 331
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-5 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2660/6 D 0 g 899
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-4 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/5 C 0 g 292
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Order Min Order Min   [v 7] 2640/7 C 0 18.8 599
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-12 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/15 C 0 19.1 482
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/12 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-7 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2660/11 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-5 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/8 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-9 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2140/1 D 6 16.2 125
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Order Min Order Min   [v 7] 2140/8 C 0 17.9g 666
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/12 C 8 16.3 77
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/11 C 5 14.0 358
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 5] 2640/5 C 0 22.7g 358
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-5 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 1609/7 D 0 g 1359
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-3 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/8 D 0 17.4 677
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/11 D 7 15.9 544
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-1 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/8 C 6 14.2 563
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2080/12 D 6 14.6 599
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Tomboy Tomboy   [s 4] 2480/4 D 0 22.7g 238
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-4 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2640/2 D 0 17.3 426
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-6 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 B 3 16.6 32
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-9 Cool Moon Cool Moon   [v 10] 1640/4 D 0 13.3 641
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2140/9 C 5 15.7 363
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-5 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/7 D 2 13.4 726
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 10] 2100/13 C 0 17.1 657
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-8 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2140/3 D 0 15.5 1662
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-3 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/5 C 0 15.7 188
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Order Min Order Min   [v 7] 2140/5 C 0 18.4g 615
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/10 C 2 17.6 121
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/2 D 3 16.0 539
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2100/15 B 2 17.5 270
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/11 B 5 17.4 258
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-7 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/8 C 0 16.6 403
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Cool Moon Cool Moon   [v 10] 1640/7 C 1 14.6 252
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2160/7 C 0 g 645
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/5 D 2 15.3 408
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/4 D 2 17.7 111
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/8 D 4 17.2g 504
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 D 0 14.7 642
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 All Star Man All Star Man   [v 6] 2100/10 B 3 17.9 39
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Pamela Bob Pamela Bob   [s 9] 2120/8 D 0 17.4g 754
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/6 D 6 17.8 533
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Enge Turbo Enge Turbo   [v 6] 2100/12 D 8 23.3 844
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-8 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/4 D 6 19.0 106
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Perfect Broline Perfect Broline   [v 5] 2080/3 B 1 15.6 28
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Before the Storm Before the Storm   [v 5] 2080/7 B 0 19.5g 162
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2180/12 D 0 g 4421
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-8 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/14 C 7 18.0 1462
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/8 B 2 14.6 68
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Order Min Order Min   [v 7] 2140/10 C 0 17.9 635
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/7 B 4 18.9 222
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Neo Southwind Neo Southwind   [v 5] 2140/6 C 2 16.1 47
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/11 C 0 784
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Neo Southwind Neo Southwind   [v 5] 2640/8 B 2 18.3 84
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-4 King Highlight King Highlight   [v 9] 1640/6 C 7 15.4 636
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 2140/1 D 0 g 464
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-1 Alicia Rose Alicia Rose   [s 6] 2080/2 D 0 19.4 685
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-8 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/7 B 8 20.0g 813
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 1640/5 D 0 g 175
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/3 C 0 22.5g 365
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Tomboy Tomboy   [s 4] 2140/1 D str
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-7 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 7] 2140/4 D 0 g 222
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-6 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/5 C 1 16.4 26
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-11 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 2140/4 D str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 7] 2140/2 D 0 20.7g 626
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 D 0 14.3 889
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-3 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/7 C str
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/8 B 3 15.3 41
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-6 Endurance Endurance   [v 5] 2140/4 B 6 18.0g 159
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-4 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/2 D 0 17.7 671
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/4 D 3 15.5 66
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 C 2 16.5 112
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/4 C 4 13.6 282
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/8 D 3 17.6 675
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-3 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/4 D 6 14.4 379
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/9 D 5 14.8 660
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-1 C.C. C.C.   [v 5] 2140/1 C 0 21.9 524
2018-12-28 2018-12-28 Åby-3 What a Creation What a Creation   [s 4] 2140/3 C 0 17.6 123
2018-12-28 2018-12-28 Åby-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/3 C 0 17.1 1632
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-2 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 1640/2 C 0 16.0 445
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/5 D 0 16.9 567
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-10 What a Creation What a Creation   [s 4] 1640/10 D 4 16.0g 36
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Val d'Amour Val d'Amour   [h 9] 2140/9 C 0 16.5 955
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2640/8 D 0 18.3 811
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-9 What a Creation What a Creation   [s 4] 2160/11 D 1 20.4 56
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-4 Robros Brazza Robros Brazza   [h 8] 2140/12 C 0 17.2 438
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-1 What a Creation What a Creation   [s 4] 2140/6 B 2 18.5g 231
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2140/9 C 0 16.2 126
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-8 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/4 D 7 18.5g 493
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-2 Adonis Rich Adonis Rich   [v 4] 2140/7 D 0 17.7 958
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-2 Val d'Amour Val d'Amour   [h 9] 2100/6 C 4 15.0 635
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-9 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 7] 2160/10 B 4 16.6 61
2018-11-19 2018-11-19 Romme-1 Nicing Nicing   [v 4] 2140/3 D str
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/6 D 0 16.4 871
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-6 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 1640/6 C 0 14.3 920
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-11 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2140/3 C 3 14.1 436
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-5 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2160/2 D 0 17.9g 98
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Val d'Amour Val d'Amour   [h 9] 2160/11 B 0 17.4 89
2018-11-10 2018-11-10 Åby-8 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/6 A 1 18.4 73
2018-11-10 2018-11-10 Åby-10 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2140/8 B 4 17.8g 67
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/13 C 0 16.3 962
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2640/1 D 4 15.7 642
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-9 Glen Close Glen Close   [s 7] 1609/5 D 0 14.8 279
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Inspector Cool Inspector Cool   [v 8] 2160/12 D str
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 1640/7 C 6 14.9 699
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2180/15 B 1 15.6 195
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 8] 2660/9 D 8 18.8 1054
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-7 Glen Close Glen Close   [s 7] 2080/4 D 2 13.8 180
2018-10-13 2018-10-13 Åby-6 Space Star Space Star   [s 9] 2140/1 D 0 16.2 365
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2620/1 B 5 16.5 21
2018-09-30 2018-09-30 Visby-6 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 4] 2120/4 B 5 22.7 37
2018-09-30 2018-09-30 Visby-8 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/1 B 3 19.0 23
2018-09-30 2018-09-30 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/5 D 2 15.3 78
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-5 Space Star Space Star   [s 9] 2140/5 A 1 14.9 106
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-7 Glen Close Glen Close   [s 7] 2160/11 C str
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Overhead Overhead   [s 6] 1609/3 C 0 15.1 71
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-3 Space Star Space Star   [s 9] 2140/7 A 2 15.4 59
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2100/12 D 0 18.4 1000
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 1640/11 D 8 18.4g 322
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-8 Glen Close Glen Close   [s 7] 2100/9 D 5 17.1 380
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-11 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/4 D 0 13.7 682
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-7 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 2500/9 C 0 16.7 68
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 1640/7 D 4 15.9 302
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-9 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 9] 1660/6 D 0 19.5g 364
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2080/1 C 5 16.2 178
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Tomboy Tomboy   [s 5] 2100/2 A 7 20.1g 88
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-2 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 2140/3 C 0 15.3 235
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/14 D 0 15.9 461
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 2140/10 D 0 18.8 1051
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Skyhigh Skyhigh   [v 7] 2180/7 B 0 17.2 275
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-1 Tomboy Tomboy   [s 5] 2140/12 B 4 19.4 122
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 1640/7 D 6 15.2 256
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/7 B 2 14.3 47
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Order Min Order Min   [v 8] 2140/3 D 0 17.7 413
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 2140/9 D 8 19.4 470
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 9] 2140/8 B 8 18.6g 165
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-1 Tomboy Tomboy   [s 5] 2140/7 C 6 16.9 1021
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Vincent Horse Vincent Horse   [v 4] 2640/5 D 0 17.7 394
2018-05-09 2018-05-09 Åby-8 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/9 D 0 14.5g 1360
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Neo Southwind Neo Southwind   [v 6] 2140/10 D 0 19.1g 187
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 All Star Man All Star Man   [v 7] 2140/11 C 7 17.0 381
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 9] 1640/5 C 5 15.5 146
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Tomboy Tomboy   [s 5] 2140/10 B 6 18.6 332
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 2140/8 B 2 13.9 170
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-2 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/6 C 5 17.5 706
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2140/2 C 0 g 189
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Order Min Order Min   [v 8] 2140/3 C str
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 8] 2140/6 B 6 15.7 67
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-6 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/4 D 4 13.5 1026
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Order Min Order Min   [v 8] 2140/5 D 1 18.2 443
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/9 C 0 18.5 694
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Inception Inception   [v 8] 1609/10 D 6 14.6 66
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-2 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2640/1 D 0 19.8 695
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2180/13 B 0 18.0 160
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2660/15 D 0 17.3 966
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/7 B 0 156
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-8 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/10 C 0 15.8 420
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-8 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2640/1 D 0 15.7 536
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-7 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/5 C 4 15.7 209
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Sir Chic Sir Chic   [v 11] 2140/9 B 0 15.7 227
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2160/7 B 5 34.4g 176
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2160/9 D str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-3 Nicing Nicing   [v 5] 1640/9 D 0 22.3g 1292
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 8] 2140/6 D 0 16.0 1099
2019-07-26 2019-07-26 Romme-9 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2160/13 B 5 34.4 411
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2120/15 D 6 35.2 512
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2140/8 A 0 g 107
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-2 Kefas Kefas   [v 12] 2140/10 C 6 17.5 339
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 Nicing Nicing   [v 5] 2140/1 C 5 19.5 253
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-8 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2640/9 C 0 18.1 109
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2500/4 B 0 18.3 112
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-10 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2500/4 D 0 19.1g 158
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/5 C 8 16.8 353
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2100/8 C 6 17.1 92
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2100/3 B 4 17.7g 33
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-4 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2100/11 C 1 16.0 275
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2100/1 D 2 36.9 233
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-9 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2160/8 B 4 16.3 171
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-1 Cool Moon Cool Moon   [v 12] 2140/4 D 0 15.5 829
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2080/4 C 7 36.4g 183
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2140/1 D 5 36.2 227
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Cool Moon Cool Moon   [v 12] 2140/6 B 4 15.1 175
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Nicing Nicing   [v 5] 2140/9 D 5 18.0g 131
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 8] 1640/7 C 0 15.9 383
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 What a Creation What a Creation   [s 5] 2140/2 B 0 g 114
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-5 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2140/2 B 0 16.1 56
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-9 Val d'Amour Val d'Amour   [h 10] 2140/10 C str
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-11 Dream of Meadows Dream of Meadows   [s 8] 1640/2 D 0 20.4g 63
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2640/2 B 4 17.0 833
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Glen Close Glen Close   [s 8] 2180/5 D 4 15.1 337
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-2 What a Creation What a Creation   [s 5] 1640/7 D 0 14.2g 292
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-6 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/10 C 0 15.9 1798
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 8] 2140/12 D 0 16.0 2098
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 What a Creation What a Creation   [s 5] 2140/8 B 6 16.1 359
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/8 D 0 16.7g 889
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-9 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/2 B 6 16.0 87
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2640/2 C 0 17.6 132
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-10 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2160/4 C 0 19.5g 261
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-3 What a Creation What a Creation   [s 5] 1640/12 C 3 15.3 362
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2160/9 D 5 18.5 204
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-5 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2160/14 D 0 19.0g 851
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Albert G. Albert G.   [h 7] 2660/12 C 0 20.2 579
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2160/8 C str
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2160/11 A 0 18.7g 108
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-8 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2640/5 D 0 18.4 562
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-7 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2160/10 C 6 19.0 977
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-1 Glen Close Glen Close   [s 8] 2640/1 C 0 17.8 535
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-4 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/2 C 2 17.1 612
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2160/7 D 2 19.0 215
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2140/3 D 0 20.3 426
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-2 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2140/7 C 6 20.9 147
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2140/9 B 1 17.2 150
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/4 D 0 17.4 775ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se