V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-9 Totte Vantorre Totte Vantorre   [v 8] 2160/5 0 18.5 597
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 1640/4 3 14.6 71
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Arron Arron   [s 10] 2140/6 0 24.4 313
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-4 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 1640/3 1 13.5 84
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 2160/14 1 15.6 238
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-1 Gorgar Line Gorgar Line   [v 9] 1609/2 0 15.3 497
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-8 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 2140/8 0 17.4 57
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/6 D 6 15.2 102
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-2 Order Min Order Min   [v 6] 2160/14 C 0 17.3 1396
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/7 C 0 169
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2140/12 D 0 15.8 854
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Order Min Order Min   [v 6] 2140/5 D 4 16.5 278
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/7 B 1 14.8 92
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/1 A str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-2 Garbos L.L. Garbos L.L.   [s 3] 2100/10 C 7 24.1 114
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-9 Order Min Order Min   [v 6] 2640/7 B 3 18.3 629
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-8 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2160/15 C 0 16.7 962
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 2640/8 C 6 17.5 373
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-3 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/9 C 5 18.6 95
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-4 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/11 D 0 13.8 1000
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-4 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/2 C 3 19.4 59
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-4 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/2 D 0 21.6g 218
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/10 B 2 14.5 74
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 2160/13 C 8 16.9 383
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/4 D 8 17.7 316
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/9 C 0 16.5 688
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/7 D 7 14.0 60
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1680/6 C 0 15.7 119
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2160/10 B 4 18.0 330
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-9 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/2 D 4 13.8 63
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-2 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1680/2 B 5 15.1 129
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-3 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/4 D 3 18.1 477
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-11 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2160/14 C 5 15.6 334
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-10 Order Min Order Min   [v 6] 2140/13 A 7 18.0 266
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/10 D 0 15.9 1066
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-11 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1680/1 B 2 16.1 116
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/5 D 4 18.9 298
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2160/5 B 8 17.5 184
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/1 C 6 17.9 175
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/1 B 0 g 40
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/6 D 0 19.3g 116
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/10 A 0 19.5 65
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-1 C.C. C.C.   [v 4] 2140/8 D 0 21.9g 744
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-6 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/6 D 7 14.0 1028
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-2 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/9 D 0 15.2 364
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-6 Stampede Stampede   [v 4] 2140/10 B 6 19.1 70
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Enge Turbo Enge Turbo   [v 5] 2140/10 D 6 17.2 513
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Dynasty Boko Dynasty Boko   [s 6] 2140/6 D 0 20.3 177
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2140/9 D 0 15.8 559
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2100/7 A 0 18.3 113
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-4 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2100/2 D 0 16.1 912
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2160/5 D 0 17.3 620
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-1 C.C. C.C.   [v 4] 2100/1 D 0 g 114
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/12 D 7 15.6 801
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-5 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2500/4 B 5 18.3 68
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-5 Mactheman Mactheman   [v 6] 1640/11 C 6 13.0 78
2016-05-24 2016-05-24 Romme-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/3 C 6 16.1 116
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-4 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 2140/12 D 0 18.8 608
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/2 A 1 13.7 22
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-4 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 1640/1 D 7 15.9 595
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-3 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/2 B 0 15.1 178
2016-04-20 2016-04-20 Åby-4 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/8 C 5 14.5 360
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-3 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/2 C 7 186
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/6 B 6 15.1 254
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/11 C 6 15.8 317
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Golden Malou Golden Malou   [s 6] 2140/1 D 0 g 1182
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2140/3 C 0 15.8 681
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/8 D 5 14.2g 276
2016-03-17 2016-03-17 Åby-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/8 D 3 15.6 222
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-3 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2640/1 D 6 17.2 579
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 5] 2640/4 D 2 19.2 682
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/2 D 0 15.9 520
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-5 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/11 A 0 15.1 65
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/1 B 5 16.2 424
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 2160/10 B 5 18.9 391
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-1 Glen Close Glen Close   [s 5] 2160/10 C 3 17.6 943
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/6 C 0 17.9 353
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-2 Cool Moon Cool Moon   [v 10] 2140/12 C 0 19.3 191
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Order Min Order Min   [v 7] 2140/4 C 3 17.4 531
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2160/13 B 0 16.6 284
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 1609/1 D 0 20.4g 626
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-5 Snazzy Snazzy   [s 9] 2140/7 D 0 g 477
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-11 Order Min Order Min   [v 7] 2160/2 D 0 g 623
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/7 D 0 17.9 331
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-5 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2660/6 D 0 g 899
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-4 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/5 C 0 g 292
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Order Min Order Min   [v 7] 2640/7 C 0 18.8 599
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-12 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/15 C 0 19.1 482
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/12 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-7 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2660/11 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-5 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/8 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-9 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2140/1 D 6 16.2 125
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Order Min Order Min   [v 7] 2140/8 C 0 17.9g 666
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/12 C 8 16.3 77
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/11 C 5 14.0 358
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 5] 2640/5 C 0 22.7g 358
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-5 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 1609/7 D 0 g 1359
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-3 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/8 D 0 17.4 677
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/11 D 7 15.9 544
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-1 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/8 C 6 14.2 563
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2080/12 D 6 14.6 599
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Tomboy Tomboy   [s 4] 2480/4 D 0 22.7g 238
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-4 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2640/2 D 0 17.3 426
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-6 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 B 3 16.6 32
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-9 Cool Moon Cool Moon   [v 10] 1640/4 D 0 13.3 641
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2140/9 C 5 15.7 363
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-5 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/7 D 2 13.4 726
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 10] 2100/13 C 0 17.1 657
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-8 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2140/3 D 0 15.5 1662
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-3 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/5 C 0 15.7 188
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Order Min Order Min   [v 7] 2140/5 C 0 18.4g 615
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/10 C 2 17.6 121
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/2 D 3 16.0 539
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2100/15 B 2 17.5 270
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/11 B 5 17.4 258
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-7 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/8 C 0 16.6 403
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Cool Moon Cool Moon   [v 10] 1640/7 C 1 14.6 252
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2160/7 C 0 g 645
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/5 D 2 15.3 408
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/4 D 2 17.7 111
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/8 D 4 17.2g 504
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 D 0 14.7 642
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Pamela Bob Pamela Bob   [s 9] 2120/8 D 0 17.4g 754
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 All Star Man All Star Man   [v 6] 2100/10 B 3 17.9 39
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/6 D 6 17.8 533
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Enge Turbo Enge Turbo   [v 6] 2100/12 D 8 23.3 844
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-8 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/4 D 6 19.0 106
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Perfect Broline Perfect Broline   [v 5] 2080/3 B 1 15.6 28
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Before the Storm Before the Storm   [v 5] 2080/7 B 0 19.5g 162
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2180/12 D 0 g 4421
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-8 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/14 C 7 18.0 1462
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/8 B 2 14.6 68
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Order Min Order Min   [v 7] 2140/10 C 0 17.9 635
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/7 B 4 18.9 222
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Neo Southwind Neo Southwind   [v 5] 2140/6 C 2 16.1 47
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/11 C 0 784
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Neo Southwind Neo Southwind   [v 5] 2640/8 B 2 18.3 84
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-4 King Highlight King Highlight   [v 9] 1640/6 C 7 15.4 636
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 2140/1 D 0 g 464
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-1 Alicia Rose Alicia Rose   [s 6] 2080/2 D 0 19.4 685
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-8 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/7 B 8 20.0g 813
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 1640/5 D 0 g 175
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/3 C 0 22.5g 365
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Tomboy Tomboy   [s 4] 2140/1 D str
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-7 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 7] 2140/4 D 0 g 222
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-6 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/5 C 1 16.4 26
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-11 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 2140/4 D str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 7] 2140/2 D 0 20.7g 626
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 D 0 14.3 889
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-3 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/7 C str
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/8 B 3 15.3 41
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-6 Endurance Endurance   [v 5] 2140/4 B 6 18.0g 159
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-4 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/2 D 0 17.7 671
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/4 D 3 15.5 66
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 C 2 16.5 112
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/4 C 4 13.6 282
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/8 D 3 17.6 675
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-3 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/4 D 6 14.4 379
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/9 D 5 14.8 660
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-1 C.C. C.C.   [v 5] 2140/1 C 0 21.9 524
2018-12-28 2018-12-28 Åby-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/3 C 0 17.1 1632
2018-12-28 2018-12-28 Åby-3 What a Creation What a Creation   [s 4] 2140/3 C 0 17.6 123
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/5 D 0 16.9 567
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-2 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 1640/2 C 0 16.0 445
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-10 What a Creation What a Creation   [s 4] 1640/10 D 4 16.0g 36
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2640/8 D 0 18.3 811
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Val d'Amour Val d'Amour   [h 9] 2140/9 C 0 16.5 955
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-9 What a Creation What a Creation   [s 4] 2160/11 D 1 20.4 56
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-4 Robros Brazza Robros Brazza   [h 8] 2140/12 C 0 17.2 438
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-1 What a Creation What a Creation   [s 4] 2140/6 B 2 18.5g 231
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-2 Adonis Rich Adonis Rich   [v 4] 2140/7 D 0 17.7 958
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-8 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/4 D 7 18.5g 493
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2140/9 C 0 16.2 126
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-2 Val d'Amour Val d'Amour   [h 9] 2100/6 C 4 15.0 635
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-9 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 7] 2160/10 B 4 16.6 61
2018-11-19 2018-11-19 Romme-1 Nicing Nicing   [v 4] 2140/3 D str
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-11 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2140/3 C 3 14.1 436
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-6 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 1640/6 C 0 14.3 920
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/6 D 0 16.4 871
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-5 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2160/2 D 0 17.9g 98
2018-11-10 2018-11-10 Åby-10 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2140/8 B 4 17.8g 67
2018-11-10 2018-11-10 Åby-8 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/6 A 1 18.4 73
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Val d'Amour Val d'Amour   [h 9] 2160/11 B 0 17.4 89
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/13 C 0 16.3 962
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-9 Glen Close Glen Close   [s 7] 1609/5 D 0 14.8 279
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2640/1 D 4 15.7 642
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Inspector Cool Inspector Cool   [v 8] 2160/12 D str
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 1640/7 C 6 14.9 699
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 8] 2660/9 D 8 18.8 1054
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2180/15 B 1 15.6 195
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-7 Glen Close Glen Close   [s 7] 2080/4 D 2 13.8 180
2018-10-13 2018-10-13 Åby-6 Space Star Space Star   [s 9] 2140/1 D 0 16.2 365
2018-09-30 2018-09-30 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/5 D 2 15.3 78
2018-09-30 2018-09-30 Visby-8 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/1 B 3 19.0 23
2018-09-30 2018-09-30 Visby-6 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 4] 2120/4 B 5 22.7 37
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2620/1 B 5 16.5 21
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-5 Space Star Space Star   [s 9] 2140/5 A 1 14.9 106
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-7 Glen Close Glen Close   [s 7] 2160/11 C str
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Overhead Overhead   [s 6] 1609/3 C 0 15.1 71
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-3 Space Star Space Star   [s 9] 2140/7 A 2 15.4 59
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2100/12 D 0 18.4 1000
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 1640/11 D 8 18.4g 322
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-8 Glen Close Glen Close   [s 7] 2100/9 D 5 17.1 380
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-11 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/4 D 0 13.7 682
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-7 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 2500/9 C 0 16.7 68
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 1640/7 D 4 15.9 302
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-9 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 9] 1660/6 D 0 19.5g 364
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2080/1 C 5 16.2 178
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Tomboy Tomboy   [s 5] 2100/2 A 7 20.1g 88
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 2140/10 D 0 18.8 1051
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/14 D 0 15.9 461
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-2 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 2140/3 C 0 15.3 235
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Skyhigh Skyhigh   [v 7] 2180/7 B 0 17.2 275
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-1 Tomboy Tomboy   [s 5] 2140/12 B 4 19.4 122
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 9] 2140/8 B 8 18.6g 165
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 2140/9 D 8 19.4 470
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Order Min Order Min   [v 8] 2140/3 D 0 17.7 413
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/7 B 2 14.3 47
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 1640/7 D 6 15.2 256
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-1 Tomboy Tomboy   [s 5] 2140/7 C 6 16.9 1021
2018-05-09 2018-05-09 Åby-8 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/9 D 0 14.5g 1360
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Vincent Horse Vincent Horse   [v 4] 2640/5 D 0 17.7 394
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 All Star Man All Star Man   [v 7] 2140/11 C 7 17.0 381
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Neo Southwind Neo Southwind   [v 6] 2140/10 D 0 19.1g 187
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 2140/8 B 2 13.9 170
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Tomboy Tomboy   [s 5] 2140/10 B 6 18.6 332
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 9] 1640/5 C 5 15.5 146
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-2 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/6 C 5 17.5 706
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Order Min Order Min   [v 8] 2140/3 C str
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2140/2 C 0 g 189
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 8] 2140/6 B 6 15.7 67
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-6 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/4 D 4 13.5 1026
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Order Min Order Min   [v 8] 2140/5 D 1 18.2 443
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/9 C 0 18.5 694
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Inception Inception   [v 8] 1609/10 D 6 14.6 66
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-2 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2640/1 D 0 19.8 695
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2180/13 B 0 18.0 160
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2660/15 D 0 17.3 966
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/7 B 0 156
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-8 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/10 C 0 15.8 420
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-8 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2640/1 D 0 15.7 536
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-7 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/5 C 4 15.7 209
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Sir Chic Sir Chic   [v 11] 2140/9 B 0 15.7 227
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Space Star Space Star   [s 10] 2140/8 B 7 17.5 368
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-5 Golden November Golden November   [h 8] 2660/5 C 0 20.4g 1217
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-9 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2180/10 B 7 15.6 176
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-4 Screen Height Screen Height   [h 9] 2100/9 D 0 14.2 635
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-1 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2140/8 D 0 18.3 382
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 1640/10 D 0 12.8 435
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2140/9 B 7 14.9 235
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-3 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/7 D 7 18.6 212
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2100/8 B str
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-8 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2100/1 D 7 19.8 104
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2100/8 B str
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/7 B 8 17.0 47
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-1 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/8 B 6 19.8 199
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-9 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2160/5 D 0 g 96
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-7 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2140/6 C 3 14.9 130
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-4 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2140/2 B 4 16.6 70
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-10 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2140/3 D 8 17.9 252
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 8] 2140/1 D 6 15.8 336
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Endurance Endurance   [v 7] 2140/8 C 0 19.7 470
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2120/3 B 4 17.2 39
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 1620/10 A 4 14.9 33
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 8] 2140/7 D 3 17.0g 168
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 1620/5 B 1 15.1 23
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-4 Anywherewithyoulou Anywherewithyoulou   [s 4] 2140/4 D 5 16.2 257
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-3 Test Drive Test Drive   [v 6] 2180/8 D 3 13.6 386
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-11 What a Creation What a Creation   [s 5] 1640/7 C 0 18.5g 119
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-7 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2140/1 D 8 15.3 308
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-1 What a Creation What a Creation   [s 5] 1680/7 B 0 17.4 101
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 1620/4 B 3 14.0 260
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 8] 2120/8 C 7 16.9 245
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2120/11 C 0 19.4g 110
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 1620/6 C 0 16.9g 44
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Bara Joe Bara Joe   [v 5] 2140/10 B 5 16.0 33
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-7 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2080/5 D 4 33.5 142
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2160/9 D str
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2160/7 B 5 34.4g 176
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 8] 2140/6 D 0 16.0 1099
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-3 Nicing Nicing   [v 5] 1640/9 D 0 22.3g 1292
2019-07-26 2019-07-26 Romme-9 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2160/13 B 5 34.4 411
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2120/15 D 6 35.2 512
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-8 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2640/9 C 0 18.1 109
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 Nicing Nicing   [v 5] 2140/1 C 5 19.5 253
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-2 Kefas Kefas   [v 12] 2140/10 C 6 17.5 339
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2140/8 A 0 g 107
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-10 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2500/4 D 0 19.1g 158
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2500/4 B 0 18.3 112
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/5 C 8 16.8 353
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2100/8 C 6 17.1 92
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2100/1 D 2 36.9 233
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-4 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2100/11 C 1 16.0 275
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2100/3 B 4 17.7g 33
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-9 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2160/8 B 4 16.3 171
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-1 Cool Moon Cool Moon   [v 12] 2140/4 D 0 15.5 829
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2080/4 C 7 36.4g 183
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2140/1 D 5 36.2 227
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Nicing Nicing   [v 5] 2140/9 D 5 18.0g 131
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Cool Moon Cool Moon   [v 12] 2140/6 B 4 15.1 175
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 What a Creation What a Creation   [s 5] 2140/2 B 0 g 114
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 8] 1640/7 C 0 15.9 383
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-11 Dream of Meadows Dream of Meadows   [s 8] 1640/2 D 0 20.4g 63
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-9 Val d'Amour Val d'Amour   [h 10] 2140/10 C str
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-5 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2140/2 B 0 16.1 56
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2640/2 B 4 17.0 833
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Glen Close Glen Close   [s 8] 2180/5 D 4 15.1 337
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-2 What a Creation What a Creation   [s 5] 1640/7 D 0 14.2g 292
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 8] 2140/12 D 0 16.0 2098
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-6 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/10 C 0 15.9 1798
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-9 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/2 B 6 16.0 87
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/8 D 0 16.7g 889
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 What a Creation What a Creation   [s 5] 2140/8 B 6 16.1 359
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-10 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2160/4 C 0 19.5g 261
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2640/2 C 0 17.6 132
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-3 What a Creation What a Creation   [s 5] 1640/12 C 3 15.3 362
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2160/9 D 5 18.5 204
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-5 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2160/14 D 0 19.0g 851
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Albert G. Albert G.   [h 7] 2660/12 C 0 20.2 579
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2160/8 C str
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-8 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2640/5 D 0 18.4 562
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2160/11 A 0 18.7g 108
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-7 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2160/10 C 6 19.0 977
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2160/7 D 2 19.0 215
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-4 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/2 C 2 17.1 612
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-1 Glen Close Glen Close   [s 8] 2640/1 C 0 17.8 535
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2140/3 D 0 20.3 426
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-2 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2140/7 C 6 20.9 147
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/4 D 0 17.4 775
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2140/9 B 1 17.2 150
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-8 Forever Miracle Forever Miracle   [v 11] 2140/1 D str
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-6 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 6] 2140/11 D str
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-4 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 8] 2660/5 D 7 21.9 890
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-13 Digital Ocean Digital Ocean   [v 5] 2140/10 D 8 16.8 1173
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-11 American Accent American Accent   [v 10] 1609/2 D str
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-6 Athletic Division* Athletic Division*   [v 7] 2640/9 C 0 18.0g 672
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-4 Digital Ocean Digital Ocean   [v 5] 1640/3 D 3 14.5 130
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-10 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 6] 2140/8 D 0 17.1 95
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-3 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 6] 2140/8 B 0 18.5 1017
2020-10-13 2020-10-13 Åmål-1 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 6] 2500/12 C 8 17.6 207
2020-10-02 2020-10-02 Axevalla-4 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 6] 1640/2 D 4 15.4 384
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-7 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 6] 2480/2 D 4 17.2 360
2020-09-24 2020-09-24 Örebro-10 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2160/6 B 7 34.8 39
2020-09-12 2020-09-12 Visby-6 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 7] 1620/7 D 3 141
2020-09-12 2020-09-12 Visby-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 5] 2620/9 C 2 16.9 71
2020-09-12 2020-09-12 Visby-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 7] 2120/2 D 0 19.6g 290
2020-09-12 2020-09-12 Visby-2 Helios K. Helios K.   [v 9] 1620/1 B 7 17.0g 74
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 6] 2140/5 D 1 16.2 158
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-7 Kefas Kefas   [v 13] 1640/4 C 0 14.0 487
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-3 Golden November Golden November   [h 9] 2140/4 B 7 18.4g 176
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-8 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 1680/11 D 8 18.0 339
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-6 Golden November Golden November   [h 9] 2100/13 B 5 18.5 236
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-9 Kefas Kefas   [v 13] 1640/10 C 6 15.3 96
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-6 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 6] 2140/13 D 0 15.9 1999
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-2 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2160/3 B 6 31.8 51
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-5 Golden November Golden November   [h 9] 2160/9 C 5 16.7 328
2020-08-15 2020-08-15 Visby-7 G.K.Jokeri G.K.Jokeri   [v 7] 2120/1 D 5 17.9 469
2020-08-15 2020-08-15 Visby-6 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 6] 2640/8 C 7 20.7 59
2020-08-15 2020-08-15 Visby-4 Real Doc Real Doc   [v 8] 2120/3 D 3 15.3 759
2020-08-15 2020-08-15 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 5] 2120/5 D 0 19.2 555
2020-08-15 2020-08-15 Visby-1 King Jordan King Jordan   [v 10] 2140/6 C 4 17.1 81
2020-08-15 2020-08-15 Visby-10 Steppa Jons Steppa Jons   [s 6] 1620/5 D 5 15.2 58
2020-08-15 2020-08-15 Visby-9 Eldorado Lixarve Eldorado Lixarve   [v 4] 2120/10 D 6 17.7 244
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-9 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2160/10 D 8 30.3g 1378
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-1 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 6] 2160/6 D 4 17.4 380
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-9 Novomaggio Novomaggio   [v 8] 2140/3 D 0 g 101
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-5 Anywherewithyoulou Anywherewithyoulou   [s 5] 2160/9 B 0 17.5 219
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-4 Kefas Kefas   [v 13] 1640/5 D 2 14.0 142
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-4 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2100/3 D 0 g 728
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-7 Anywherewithyoulou Anywherewithyoulou   [s 5] 2140/2 C 2 16.9 114
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-3 Dicte Skovsende Dicte Skovsende   [s 5] 2140/7 C 0 15.2 252
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-2 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2120/8 C 0 32.1 664
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Dicte Skovsende Dicte Skovsende   [s 5] 2140/12 D 0 15.8 294
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-9 Muscle Salt Muscle Salt   [v 8] 2160/7 D 0 16.3 601
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-5 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2080/7 B 5 31.2 437
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-9 Anywherewithyoulou Anywherewithyoulou   [s 5] 2140/9 C 8 17.1 244
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-6 Staro Kitty Staro Kitty   [s 7] 2140/7 C 1 18.4 243
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-5 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/3 B 2 32.4 309
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-10 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2140/4 D 4 17.4 362
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 Muscle Salt Muscle Salt   [v 8] 1640/2 D 0 17.6g 347
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Muscle Salt Muscle Salt   [v 8] 2080/9 D 4 16.8 600
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/2 C 2 33.2 61
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-6 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/3 D 4 34.4 501
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-2 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2140/8 D 7 18.6 368
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Daisy Love Daisy Love   [s 4] 2120/5 C 3 18.3 57
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 5] 1620/9 C 0 16.5g 92
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/1 D 0 36.2g 371
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Kefas Kefas   [v 13] 1640/5 C 4 15.6 278
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-3 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2160/13 D 0 19.9g 717
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-2 Benzema Benzema   [v 6] 2140/4 C 2 14.4 165
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-10 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/2 D 5 34.1 321
2020-03-29 2020-03-29 Åby-11 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2140/4 D 8 17.9 705
2020-03-29 2020-03-29 Åby-4 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 10] 2140/2 D 0 19.8g 1000
2020-03-29 2020-03-29 Åby-2 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 9] 2140/10 B 8 18.1 578
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-3 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/3 D str
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-5 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2140/9 D 0 19.0 2182
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-9 Athletic Division* Athletic Division*   [v 7] 2100/11 C 0 19.2 336
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2160/15 D 0 20.8 976
2020-02-06 2020-02-06 Åby-9 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 9] 1640/10 D 0 14.4 2093
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-8 What a Creation What a Creation   [s 6] 2140/1 C 0 19.6g 387
2021-12-06 2021-12-06 Eskilstuna-9 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 7] 1640/9 B 0 18.1 112
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-4 Kefas Kefas   [v 14] 2140/4 D 8 17.8g 491
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-5 One Magic Neil One Magic Neil   [v 9] 2140/9 C 6 17.7 904
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-4 Octagon Tile Octagon Tile   [v 5] 2140/9 C 6 17.6 108
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-2 Catchy Catchy   [s 6] 2140/11 D 0 20.1 503
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-4 Octagon Tile Octagon Tile   [v 5] 2140/9 C 2 16.8 102
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-5 One Magic Neil One Magic Neil   [v 9] 2140/4 C 6 16.5 454
2021-10-10 2021-10-10 Åmål-8 Forever Miracle Forever Miracle   [v 12] 2080/7 D 0 15.8 983
2021-08-06 2021-08-06 Årjäng-8 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 7] 2140/1 D 8 17.2 740
2021-07-29 2021-07-29 Visby-7 King Jordan King Jordan   [v 11] 1620/5 C 0 15.2 879
2021-07-29 2021-07-29 Visby-4 Papai Tapiksi Goj Papai Tapiksi Goj   [v 3] 2140/11 B 0 20.2 259
2021-07-19 2021-07-19 Åmål-2 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 7] 2480/10 D 0 17.1 957
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-5 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 7] 2100/5 D 6 16.1 287
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-10 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 7] 2140/11 C 0 16.3 340
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-7 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 7] 2140/1 D 4 16.8 706
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 12] 2100/11 B 8 16.6g 348
2021-04-17 2021-04-17 Visby-7 Beartill Beartill   [v 5] 2120/2 C 0 g 47
2021-04-17 2021-04-17 Visby-4 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 6] 2120/12 D 6 16.8 314
2021-04-17 2021-04-17 Visby-3 Dreamboy A.F. Dreamboy A.F.   [v 7] 2140/9 A 6 17.8 49
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-8 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 7] 2140/3 D 0 18.2 557
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-4 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 7] 2140/4 D 0 18.6g 391
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-6 Digital Ocean Digital Ocean   [v 6] 2140/15 B 0 19.3 985
2022-12-19 2022-12-19 Färjestad-9 Lotus Gil Lotus Gil   [v 10] 2140/7 D 0 17.0 1329
2022-12-05 2022-12-05 Färjestad-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 10] 2660/10 D 0 15.5 2440
2022-11-05 2022-11-05 Färjestad-5 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 8] 2140/7 C 0 19.8 116
2022-08-29 2022-08-29 Färjestad-5 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 8] 2140/5 C 0 15.3 252
2022-08-23 2022-08-23 Visby-7 Reverend Wine Reverend Wine   [v 9] 1640/8 B 6 16.5 44
2022-08-23 2022-08-23 Visby-3 Dream Brodda Dream Brodda   [s 7] 2120/12 C 2 16.3 233
2022-08-23 2022-08-23 Visby-2 Sundbo Mynta Sundbo Mynta   [s 5] 1620/7 D str
2022-08-08 2022-08-08 Färjestad-4 Lotus Gil Lotus Gil   [v 10] 1640/12 D str
2022-05-28 2022-05-28 Visby-3 King Jordan King Jordan   [v 12] 1620/6 B 3 15.2 36
2022-05-28 2022-05-28 Visby-8 Nuit de Fer Nuit de Fer   [s 5] 1620/7 C 4 17.8g 27
2022-05-28 2022-05-28 Visby-6 Someone Like You Someone Like You   [h 6] 2120/1 D 4 16.6 184
2022-05-28 2022-05-28 Visby-4 Larry Laday Larry Laday   [v 7] 2120/10 C 6 19.1 194
2022-04-23 2022-04-23 Visby-9 Ingoldicated Ingoldicated   [s 6] 2120/3 D 6 19.0 128
2022-04-23 2022-04-23 Visby-7 Camaro du Chene Camaro du Chene   [v 4] 2120/9 C 6 20.6 157
2022-04-23 2022-04-23 Visby-4 Sundbo Mynta Sundbo Mynta   [s 5] 2120/12 C 4 18.1 86
2022-03-24 2022-03-24 Färjestad-2 Mirakel Håleryd Mirakel Håleryd   [v 6] 2140/12 B 1 15.6 149
2023-12-04 2023-12-04 Färjestad-1 Camaro du Chene Camaro du Chene   [v 5] 2140/7 D 7 19.1 258
2023-11-19 2023-11-19 Färjestad-1 Camaro du Chene Camaro du Chene   [v 5] 2140/8 D 0 g 1165
2023-10-20 2023-10-20 Åmål-1 Camaro du Chene Camaro du Chene   [v 5] 2080/8 D 8 21.8 990
2023-10-20 2023-10-20 Åmål-7 Athletic Division Athletic Division   [v 10] 1680/12 D str
2023-09-11 2023-09-11 Färjestad-7 Athletic Division Athletic Division   [v 10] 1640/10 D 6 15.0 682
2023-07-31 2023-07-31 Färjestad-5 Athletic Division Athletic Division   [v 10] 2140/11 D 0 16.3 946
2023-06-17 2023-06-17 Visby-7 Skaiven Lixarve Skaiven Lixarve   [v 5] 2120/3 D 0 20.2g 132
2023-06-17 2023-06-17 Visby-5 Aiakos Miguan Aiakos Miguan   [v 10] 2120/9 C 8 17.4 590
2023-05-22 2023-05-22 Visby-4 Sundbo Mynta Sundbo Mynta   [s 6] 2140/4 D 0 20.0 966
2023-05-22 2023-05-22 Visby-3 Dream Brodda Dream Brodda   [s 8] 1620/8 D 8 13.6 665
2023-05-22 2023-05-22 Visby-1 Lisa Will Lisa Will   [s 11] 2120/15 C 7 15.8 509
2024-07-11 2024-07-11 Visby-5 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 8] 1620/4 C 7 14.1 242
2024-07-11 2024-07-11 Visby-3 Skaiven Lixarve Skaiven Lixarve   [v 6] 1620/6 C 5 16.7 212
2024-05-30 2024-05-30 Visby-8 O.M.Genista O.M.Genista   [s 8] 1640/9 D 4 16.7 358
2024-05-30 2024-05-30 Visby-7 Scarybeary Lixarve Scarybeary Lixarve   [v 8] 1620/4 B 4 13.8 250
2024-05-30 2024-05-30 Visby-6 Hard Steel Hard Steel   [v 10] 2120/11 C 0 g 572
2024-05-30 2024-05-30 Visby-5 Skaiven Lixarve Skaiven Lixarve   [v 6] 1620/11 B 0 17.6 213
2024-05-30 2024-05-30 Visby-3 Washwanipi Goj Washwanipi Goj   [v 6] 2120/5 C 0 g 177
2024-05-01 2024-05-01 Åmål-1 Trixi La Ma Trixi La Ma   [s 4] 2080/11 D 0 21.5 641
2024-04-20 2024-04-20 Visby-8 O.M.Genista O.M.Genista   [s 8] 2120/4 D 6 17.9 497
2024-04-20 2024-04-20 Visby-7 Queen on Road Queen on Road   [s 6] 1620/1 D 4 16.3 157
2024-04-20 2024-04-20 Visby-5 Mega Star Mega Star   [v 12] 2120/3 D 2 16.4 56
2024-03-24 2024-03-24 Romme-4 Jalna Boko Jalna Boko   [s 8] 2140/5 C 6 15.5 259
2024-03-22 2024-03-22 Örebro-10 Camaro du Chene Camaro du Chene   [v 6] 2160/11 D str
2024-03-05 2024-03-05 Örebro-5 Camaro du Chene Camaro du Chene   [v 6] 1609/3 D 0 g 637
2024-02-15 2024-02-15 Örebro-2 Camaro du Chene Camaro du Chene   [v 6] 2160/9 C str
2024-01-29 2024-01-29 Färjestad-1 Camaro du Chene Camaro du Chene   [v 6] 2140/3 C 4 20.9g 224ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se