V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-4 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2100/3 D

Nyheter för travkusk


Ordet ”Derby” är klassiskt i sportsammanhang. Men inom galoppen hör det hemma som mest - och har så gjort sedan den engelske Lord De..


Ordet ”Derby” är klassiskt i sportsammanhang. Men inom galoppen hör det hemma som mest - och har så gjort sedan den engelske Lord Derby gav sitt namn åt det engelska Derbyt (Epsom Derby) redan 1780.
Den svenska versionen har ridits på Jägersro sedan 1918. För närvarande dominerar ett fåtal tränare när det gäller att ta fram Derby-vinnande hästar.
En av dessa är Niels Petersen med stall på Övrevoll i Norge, som före gårdagen senast vann med hästen Nordic Defense 2018. En annan är Jägersros championtränare Lennart Reuterskiöld junior, vars makalösa antal hästar i årets derbyfält – fem stycken – imponerar ännu mer när facit blev att samtliga placerade sig bland de sju främsta.
De få som var på plats och de många som var uppkopplade elektroniskt, under rådande pandemi, fick se ett spännande upplopp. Men då hade den tidiga ledaren Bullof Wall Street redan lämnat övriga i tolvhästars-fältet, med enbart Lennart Reutersköld juniors främsta kort Yoker i släptåg.

”En enorm prestation”
Och även om dessa två stod i särklass och det blev en envig upploppet ner, så blev segern säker… Yokers nos var ungefär i höjd med Bullof Wall Streets svans, när hästarna gick i mål efter 2 400 meter på dirten.
– En enorm prestation, vi fick se två fantastiska hästar, konstaterade Niels Petersen ödmjukt direkt efter segern som resulterade i ett förstapris på 1 500 000 kronor.
Men jockeyn Carlos Lopez kunde inte hålla tillbaka superlativen:
– Amazing! Det känns faktiskt som att Bullof Wall Street visade ungefär 80 procent i dag, han har så mycket inombords… jag fick ruska i honom ganska tidigt. Det kändes nästan som att han var på väg att somna då, berömde Carlos den norsktränade treåringen.
Niels Petersen berättade vidare  att 2 400 meter egentligen är i längsta laget för att vara mitt-i-prick för Bullof Wall Street. Fortsättningsvis lär kortare lopp prioriteras.

”Var outstanding”
Yokers jockey Jacob Johansen kunde egentligen bara säga ”tack för god match”:
– Min häst gjorde vad han kunde. Hade inte Carlos Lopez ridit till ledningen direkt, så hade jag gjort det. Men jag kan inte klaga på något i dag. Hästen som vann var outstanding, analyserade Jacob.
Bent Olsen-tränade Grey Flash, riden av Elione Chavez, slutade trea från köposition efter en rejäl spurt.
Fyra blev Sel Sea och femma Marieappel, som delägs av travtränare Peter Untersteiner. Båda dessa tränas alltså av Lennart Reuterskiöld junior. Som Derby-förlusten till trots hade inlett dagen med tre segrar. Och som sett till helheten kunde bokföra en stark dag på jobbet rent ekonomiskt som plåster på såren (Junior vann även handicapen Derby Day Summer Cup med Gold Tyranny och hade flera placeringar, redan innan det var dags för Derbyt).

I Kirk gjorde tränare Berneklint rörd
Sveriges bästa sprinter I Kirk inledde Grand Slam 75-spelet med jackpot och vann Listed-loppet Zawawi Cup för Stall Berneklint i stor stil före Castro-stallets Breakdancer. Efter ledning från start till mål (trots lite försök till startbox-vägran före loppet).
– Han är helt otrolig, jag kan inte prata, sa tränare Susanne Berneklint som nästan var rörd till tårar efter segern.
Treåringen Nocentsinkentucky var också spelad till klar favorit och vann sitt sprintlopp, Derby Day Sprint för treåringar, över samma distans – på en tid som bara var ett par tiondelar sämre än I Kirks.
Tränare Francisco Castro upprepade vad han hade sagt redan innan treåringsloppet:
– Han är nästa I Kirk, i alla fall från nästa år när han är fyra!
Margareta Wettermarks Minneslöpning för den äldre stoeliten vanns av förra årets danska derbyvinnare Queen Rouge och Oliver Wilson, men först efter att målettan Nouvelle Lune med Dale Swift flyttats ner för att ha brutit ut och vinglat på upploppet.
Malmö Stads Pris (tidigare Sofierolöpning) bjöd på dagens målfoto, men Bent Olsens Nascetta och Elione Chaves fick till slut segern före hemmahästen och skrällen Hot Bagatelle.
Många fick 7 rätt, som gav under tusenlappen… och det blev en ny femrättsjackpot på Grand Slam 75.

Robert Okpu, Kanal 75


Under söndagen kördes det uttagningslopp till Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet i Östersund.I det inledande försöket utspelade det ..


Under söndagen kördes det uttagningslopp till Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet i Östersund.
I det inledande försöket utspelade det sig stor dramatik. Den jättestora favoriten och segermaskinen Grisle Odin G.L. galopperade i spetskörningen kort efter start. Han tappade mycket mark innan Öystein Tjomsland fick ner honom i trav igen i första kurvan. Tjomsland körde sedan offensivt och dundrade på i spåren efter galoppen men blev utsvarad i tredjespår varvet kvar och kort senare kom en ny galopp. Grisle Odin G.L. fick därmed sina chanser spolierade och han galopperade sedan ytterligare en gång och blev därmed diskvalificerad.
– Han var väldigt hissig hela dagen och det var tre omotiverade galopper som jag ser det. Det är ju en häst som nästan aldrig har galopperat i varken träning eller i tävling. Min första tanke är att han är irriterad i munnen och vi får kolla upp honom. Det känns skit det här, sa en besviken Öystein Tjomsland.
Vann loppet gjorde istället skrällen Kinge Svarten, som tränas av Frode Hamre, och som kördes av Vemund M Drolsum efter ledning runt om. Segertiden blev 1.26,4/2140a och tvåa blev Jan-Olov Persson-tränade Fräcke Prins som kom tillbaka starkt efter en galopp sexhundra meter kvar för Mats Djuse.

Revansch med överlägsen vinnare
Öystein Tjomsland tog dock gruvlig revansch i det andra uttagningsloppet och styrde in sin egentränade Havglimt till en överlägsen seger. Hästen var förkrossande överlägsen från ledningen och imponerande våldsamt. Tjomsland drog i ett stenhårt tempo och segertiden stannade på fantastiskt 1.23,8 över 2140 meter med bilstart. Tvåa på ett behörigt avstånd blev Bäcklös Uriel som fullföljde starkt efter en resa utvändigt om ledaren.
Öystein Tjomsland har vunnit Svenskt Kallblodsderby två år i rad, Philip Ess 2018 och Nordsjö Odin 2019. Nu har han toppchans att göra det igen med Havglimt. Trots att förhandsfavoriten Grisle Odin G.L. blev utslagen.
Tjomsland fick dessutom med ytterligare en häst i det tredje uttagningsloppet. Det var Grisleprinsen G.L. som blev tvåa bakom en mycket bra Järvsö Elling som vann enkelt för ledningen för Magnus A Djuse. Segertiden blev 1.25,3/2140a. Tränar gör Jan-Olov Persson som därmed fick med två hästar till derbyfinalen.

Svenskt rekord av Alfa Lina
Öystein Tjomsland tog även hem det första uttagningsloppet till Derbystoet när han ledde från start till mål med Sjö Stjerna. Däremot fick Tjomslands favorit Brenne Berna sträcka vapen mot Alfa Lina, där tränaren och kusken Lars-Erik Karlsson fick lite revansch efter att hans Alf Linus som galopperade bort en finalplats till Derbyt i utgången av sista kurvan i sitt försök. Alfa Lina tog tidigt han om ledningen och vann på det nya svenska rekordet, 1.25,4/2140.
Öystein Tjomsland blev till slut ändå dagens man på Östersunds-travet, trots debaclet med Grisleodin G.L. I det avslutande uttagningsloppet styrde han in sin egentränade Norheim Borka till en överlägsen seger. Det var stor uppvisning och totalt fick Tjomsland med tre hästar till Derbystoets final.
Finalerna i Kallblodsderbyt och Derbystoet avgörs i Östersund onsdagen 22 juli. Förstaprisen i loppen är 700 000 kronor respektive 450 000 kronor.

Svenskt Kallblodsderby final
2140 meter autostart:

Häst – Tränare
1) Kinge Svarten (Frode Hamre)
2) Järvsö Elling (Jan-Olov Persson)
3) Havglimt (Öystein Tjomsland)
4) Bäcklös Uriel (Niklas Blom)
5) Björn Bork (Göran Antonsen)
6) Mustang (Lars-Erik Karlsson)
7) Buska Blyg (Robert Bergh)
8) Voje Piril (Jan Kristian Överdal)
9) Grisleprinsen G.L. (Öystein Tjomsland)
10) Fräcke Prins (Jan-Olov Persson)
11) Oss Can (Lovisa Canneryd)
12) Mjölner Loke (Jan Roar Mjölneröd)

Derbystoets final
2140 meter auto:

Häst – Tränare
1) Alfa Lina (Lars-Erik Karlsson)
2) Norheim Borka (Öystein Tjomsland)
3) Sjö Stjerna (Öystein Tjomsland)
4) Stommens Berta (Mikael Linderoth)
5) Briskeby Anna (Dag Erik Raastad)
6) Holter Oda (Jerker Bjurman)
7) Järvsö Majlis (Jan-Olov Persson)
8) Guli Anna (Stefan Johansson)
9) Theofaksa (Karen Kvåle)
10) Brenne Berna (Öystein Tjomsland)
11) Lyngås Alfa (Erik Killingmo)
12) Tigerlilje (Tiffany Wistrand)

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Lördag kväll kördes det stora tävlingar på Meadowlands utanför New York. I det stora fyraåringsloppet Graduate Series blev ..


Lördag kväll kördes det stora tävlingar på Meadowlands utanför New York. I det stora fyraåringsloppet Graduate Series blev det en ny succé för segermaskinen Gimpanzee. Superhästen har fått en kanonstart på den här säsongen och nu kom den tredje raka segern. Brian Sears körde tidigt till ledningen och Gimpanzee vann lekande lätt i imponerande stil. Segertiden blev 1.08,9/1609a och förstapriset var 125 000 dollar. Äger gör Courant AB och SRF Stable. Stallkamraten Reign of Honor spurtade in till andraplatsen och därmed blev det en riktigt bra kväll för tränaren Marcus Melander.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75-omgången i Årjäng avslutades under en minst sagt växlande väderlek. Inför den sjätte avdelningen öppnade sig himle..


V75-omgången i Årjäng avslutades under en minst sagt växlande väderlek. Inför den sjätte avdelningen öppnade sig himlen och loppet slutfördes under en ursinnig hagelskur. Det kom ett gigantiskt skyfall över banan vilket gjorde underlaget besvärligt. Men lagom till att huvudloppet skulle gå, Årjängs Stora Sprinterlopp i V75-7, slutade det regna och solen sken istället. Och är det någon som solen skiner på för tillfället så är det Stefan ”Tarzan” Melander och hans hästar. I fredags kväll blev han unik som tränare och kvalade in hela fem hästar till Stochampionatet. Nu tog han även hem Årjängs Stora Sprinterlopp när Milligan’s School vann i imponerande stil för Ulf Eriksson. Detta på den strålande tiden 1.09,8 under rådande omständigheter. Milligan’s School säkrade därmed även en plats i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro om drygt två veckor.
– Hästen är fantastiskt duktig och det är även kusken, Uffe Eriksson. Han kör ”Mille” jättebra och de kommer verkligen bra överens, säger Stefan Melander som själv sitter i traktorn och sladdar banorna hemma på gården utanför Enköping när vi ringer upp.

Fjärde segern som tränare i storloppet
Det här var fjärde gången som Tarzan vann Årjängs Stora Sprinterlopp som tränare. Tidigare har Igor Brick vunnit två gånger och så en seger med Nuncio.
– Det är ett stort och väldigt fint lopp att vinna. Att springa 1.09,8 och vinna på det sättet är väldigt bra gjort. Men Milligan är en riktig hedershäst. Kolla hans racingcard i fjol hur många lopp han vann, och nästan alla var väl i V75. Han var den som vann flest SHL-lopp och har vunnit många stora lopp genom åren.
– I vintras så misslyckades han i Frankrike men fick också två omöjliga lopp där nere. Sedan hade vi ju tänkt starta i Östersund, Boden och Oslo men fick inte vara med. Detta trots att han var titelförsvarare i Jämtlands Stora Pris från i fjol. Men jag sa till Cattis att det kanske var lika bra, för nu har han bra form till sommarens alla stora lopp istället.
– Han är en riktig kung och han har till och med blivit hingstig numera. Han tycker själv att han är kungen på gården, och det är han väl också efter att Nuncio åkte härifrån, säger Melander.
Vad säger du om fredagens succé i kvalen till Stochampionatet?
– Det var också fantastiskt, helt otroligt. Jag hade så dåliga startnummer med hästarna och på förhand var jag nöjd om vi bara skulle kunna få insatsen tillbaka. Men jag hade jättebra kuskar som körde så bra och de var etta och tvåa.
Blir det något firande i kväll efter alla framgångar?
– Nej, Cattis kommer hem om tre timmar och då sover jag. I natt ska jag upp och titta på ”Apan” (Gimpanzee) som startar på Meadowlands, så jag måste ställa klockan. Det blir spännande att se.

Ett starkt norskt löfte inledde och imponerade
Det blev återigen en favoritbetonad V75-omgång där sju rätt betalade 18 607 kronor. Sex rätt gav 116 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blev det återigen jackpot på V75 och det innebär att det finns en ny saftig pott att spela om den kommande lördagen på Axevalla.
V75 inleddes med en imponerande favoritseger i norske Strong Pepper som tog fjärde raka segern. Erik Adielsson körde offensivt och pressade sig resolut till ledningen efter ett halvvarv, trots att ledande Global Venture och Peter Untersteiner försökte svara. Strong Pepper fick sedan inte vara i fred i täten. Varvet kvar kom Imagine Boko fram på utsidan och tryckte upp farten. Men den fyraårige hingsten försvarade sig storstilat hela vägen. Han visade upp en härlig styrka och inställning när han bara gled ifrån till en lätt seger. Mellby Granat spurtade vasst till andraplatsen men var utan chans att nå Strong Pepper, som tränas av Rune Flaskerud. Det här är helt klart ett stort löfte och en stjärna i vardande.

Lipstick Tooma lämnade de andra
Det stora stallskriket Lipstick Tooma gjorde hästen till andrahandsfavorit när det hela var färdigt. Det visade sig minst sagt vara befogat. Det femåriga stoet gjorde andra starten för sin nye tränare Daniel Redén och bjöd på en härlig uppvisning. Trots en resa mestadels utvändigt om ledaren stack hon bara ifrån till en överlägsen seger. Lipstick Tooma avslutade sista varvet efter 1.11,5 och bara lämnade hästar bakom sig som har tjänat över en miljon kronor. En häftig utveckling hos tränare Redén och hon blir onekligen intressant att följa framöver.

Fort Knox föll – men Vagabond Bi höll
I V75-3 blev det favoritfall när Fort Knox på nytt galopperade bort sig. Men det såg bra ut i det längsta när Björn Goop körde till ledningen på första långsidan. Den utvändige The Real Star var het och höll tempot uppe till 1.14 första 2000 metrarna. I sista kurvan kom Vagabond Bi farande med en hastig attack och gick i närkamp med Fort Knox. Den sistnämnde hade fortfarande greppet när Goop ryckte tussarna mitt på upploppet. Men kort senare kom den försmädliga galoppen. Ingen skugga dock över Vagabond Bi som gick ett riktigt bra slutvarv och var rejäl vid segern, den här gången barfota runt om. I sulkyn satt Ulf Ohlsson och tränar gör David Persson. Överraskningen var därmed ett faktum.
– Vi har väntat lite på det här, både jag, skötaren och ägaren. Även spelarna tror jag. Det var skönt att få sätta pricken över i:et. Han har varit med där framme och krigat varje gång utan att få vinna. Det var kul, han fick gå tidigt först också, sa David Persson.

Åsrud Vilja bäst i kallblodsduellen
Vem är det bästa kallblodsstoet i världen, var frågan inför V75-4. Det var bäddat för en duell mellan Ulsrud Tea, som har vunnit 86 lopp i karriären, men hon fick sträcka vapen mot den lika fantastiska Åsrud Vilja. Örjan Kihlström parkerade utvändigt om ledande Trö Hera och låg lugn där på utsidan. När Ulsrud Tea attackerade från tredje par utvändigt sexhundra meter kvar höll Örjan ut denne i tredjespår genom hela sista kurvan. Han ryckte tussarna ur hästens öron in på upploppet och Åsrud Vilja stegade undan till en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.21,7/2160, vilket är nytt banrekord för äldre ston. Överbetyg även till Ulsrud Tea som spurtade in till andraplatsen på 1.21,9.

Hejdlös startgalopp för Civilon
I V75-5 galopperade storfavoriten Civilon hejdlöst direkt från spår nio bakom bilen. Han tappade så pass mycket att han var snabbt borta ur leken. Istället behöll Slippery Runway ledningen från innerspåret och såg länge ut att gå mot segern. Men Björn Goop hade serverat Pine Muscle en perfekt resa i rygg på ledaren, och när luckan kom inne på upploppet avgjorde Pine Muscle kort före mål.

Dubbelseger för Goop
Björn Goop har verkligen kanonform på sitt stall och styrde även in vinnaren i V75-6. Detta genom sin egentränade Zap di Girifalco som Björn sände fram till dödens med för att syna den ledande Harran Boko som efter en 1.10-öppning fick dämpa tempot rejält. Himlen öppnade sig och det blev rena skyfallet inför loppet och när upploppet nalkades kom det dessutom en rejäl hagelskur. Men Zap di Girifalco brydde sig inte nämnvärt och han kopplade greppet på Harran Boko och vann i övertygande stil.
– Det gjorde faktiskt ont, det var stora kulor som kom, stora hagelbitar, sa Björn Goop.
– Jag är nöjd med inställningen på min häst. Det var tufft att gå utvändigt när ”Connie” drog i hårt tempo sista varvet. Men han hade rätta skallen att gå förbi, berömde Björn Goop.

Michael Carlsson, Kanal 75


Admiral As inledde det här året med två raka segrar innan han kvalade in till Kungapokalen via en fjärdeplats vilket var imponerande efter..


Admiral As inledde det här året med två raka segrar innan han kvalade in till Kungapokalen via en fjärdeplats vilket var imponerande efter en inledande galopp. Han spurtade kanske snabbast av alla i finalen till sjätteplatsen efter att ha suttit långt ner i kön. Näst senast galopperade Amiral As bort en andraplats bakom Ecurie D. kort före mål, och senast blev det även då galopp i Rättvik.
– På Solvalla näst senast fanns det förklaringar, men senast på Rättvik ”tappade” han ett bakben och efter det gick vi igenom hästen ordentligt, berättar Reijo Liljendahl för Travronden.
Veterinären hittade en lös benbit i en bakkota som opererades bort.
– Han rör sig redan för fullt, men det kommer nog att ta fram till slutet av september innan hästen kan vara tillbaka på tävlingsbanan, om nu allt går som det ska.
– Det är en väldigt bra och viktig häst för min del. Så man är rädd om honom. Admiral As var inkvalad till finalen av Norrlands Grand Prix nu på torsdag, men där blir det förstås ingen start. Vi får sikta mot Breeders Crown i november istället, säger Reijo till facktidningen.
Admiral As har hittills tagit åtta segrar på 14 starter och sprungit in 589 500 kronor.

Kanal 75


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till fi..


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till finalen där det bästa och starkaste fyraåriga stoet ska koras har ingen lyckats med tidigare. Men Stefan Melander hade verkligen lyckats och hade till och med en sjätte häst på gaffeln, som dock blev infångad kort före mål.
Den som sticker ut mest i Tarzans femling är givetvis Ganga Bae som hade uppvisning för Jorma Kontio. Hon fick tidigt överta ledningen från spår åtta bakom bilen i sitt försök och sedan var hon helt överlägsen. Det jättefina stoet behövde inte förta sig för att vinna med gott om krafter kvar och blir en av dom som gör upp om segern även i finalen. Ganga Bae såg fantastiskt fin ut och fick spår fem i finalen när startspåren lottades.
De övriga fyra Melander-tränade hästarna som kvalade in till finalen gjorde det via seger för Residual Thrust, som spurtade vasst för Erik Adielsson och vann lätt, samt via andraplatser för Sideslip, Digital Literacy, och Fuel Burn.
– Men i mitt huvud jag just nu mest förbannad över att inte Digital Download kvalade in, kommenterade Tarzan i ATG Live efteråt med sedvanlig glimten i ögat.
– Närå, det var helt otroligt, en fantastiskt kväll. Jag tänkte anmäla åtta ston men satte dit den nionde fem minuter före anmälningsstopp. En häst (Digital Literacy ) som Örjan Kihlström vann ett P21-lopp med för inte allt för länge sedan. Det hinner hända mycket med hästarna på kort tid ibland i den här åldern, fortsatte Melander.

”Diana Zet är fantastisk – en enorm inställning”
Kullens drottning så här långt, Diana Zet, hade inga problem att infria sitt favoritskap för Örjan Kihlström. Hon behöll enkelt ledningen från innerspåret bakom bilen och dirigerade varje meter av loppet efter att ha fått bestämma i lugnt tempo. Diana Zet stack undan enkelt den sista biten när Kihlström lättade lite på tömmarna och vann med en hel del krafter kvar. Tränaren Daniel Redén stod vid sidan och var mycket nöjd över att fjolårets vinnare av Svenskt TravOaks och årets vinnare av Drottning Silvias Pokal nu är i final.
– Hon är säker. Hon var blek förra gången och är inget träningslejon hemma för där är hon hur lat som helst och tar det piano. Men så fort man säger åt henne så tänder hon till. Hon är fantastiskt att kunna veta när det är något extra på gång. Jag provade exempelvis att dra urryckarna till den här starten men det hände inte så mycket. Men hon har en enorm inställning och vet när det är dags, sa Daniel Redén och konstaterade att den extra växeln med urryckarna blev sparad till finalen.
Daniel Redén fick övrigt med två hästar till finalen då Award Kronos spurtade in vasst som tvåa bakom Ganga Bae.

Waiting Hill Hall från dödens
Annars inleddes kvalkvällen med att Steen Juul vann det första uttagningsloppet med egentränade Waiting Hill Hall. Han körde fram utvändigt om ledande No Limit Queen (som fått öppna tufft med 1.09,2 första 500 och 1.13,1 första 1000) och kopplade enkelt greppet till slut. En rejäl insats och plusbetyg även till tvåan No Limit Queen som höll tappert. Här galopperade storfavoriten Alaska Kronos bort sig i första sväng.

Skandalstart – ”Solklar omstart”
I det andra uttagningsloppet galopperade favoriten Ghostintheshell direkt bakom bilen för Rikard N Skoglund som var mycket irriterad efter loppet och hävdade att det skulle ha varit omstart.
– Jim Oscarsson tog en flygande start och min häst blev rädd och galopperade. Det var solklar omstart och går att jämföra med Maradonas mål med handen i ett fotbolls-VM för en massa år sedan, sa Rikard N Skoglund.
Även Axevallas huvudstarter erkände misstaget att inte blåsa omstart när Jim Oscarssons häst släpade bakom bilen. Och han bad om ursäkt när han intervjuades efteråt i ATG Live.
Nu vann istället Mahma Lane för sin tränare Peter Untersteiner. Hon var med i körningen från start men Untersteiner valde att krypa ner i rygg på ledande Dontlooseallmoney. Luckan kom perfekt i utgången av sista kurvan och Mahma Lane spurtade till en mycket lätt seger.

Enkelt för American Hill – vann även spårlottningen
American Hill var favorit i sitt försök och vann hur enkelt som helst för sin tränare Conrad Lugauer. Han hittade ett perfekt slagläge i andra par utvändigt med sin häst från svåra spår åtta bakom bilen. När attacken sattes in via tredjespår runt slutkurvan bet det bra och American Hill avgjorde enkelt utan att behöva gå i botten till slut. Conrad Lugauer drog också vinstlotten i finalen och fick bricka ett med sin startsnabba häst.
Finalen i Stochampionatet avgörs söndagen den 19 juli på Axevalla. Distansen är 2640 meter och förstapriset är 1,2 miljoner kronor.

Stochampionatet 2020
2640 meter autostart

Häst – Tränare
1) American Hill – Conrad Lugauer
2) Waiting Hill Hall – Steen Juul
3) Diana Zet – Daniel Redén
4) Residual Thrust – Stefan Melander
5) Ganga Bae – Stefan Melander
6) Digital Literacy – Stefan Melander
7) Award Kronos – Daniel Redén
8) Fuel Burn – Stefan Melander
9) Mahma Lane – Peter Untersteiner
10) No Limit Queen – Björn Goop
11) Sideslip – Stefan Melander
12) Mellby Hawaii – Björn Goop

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-9 Totte Vantorre Totte Vantorre   [v 8] 2160/5 0 18.5 597
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 1640/4 3 14.6 71
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Arron Arron   [s 10] 2140/6 0 24.4 313
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-4 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 1640/3 1 13.5 84
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 2160/14 1 15.6 238
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-1 Gorgar Line Gorgar Line   [v 9] 1609/2 0 15.3 497
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-8 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 6] 2140/8 0 17.4 57
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/6 D 6 15.2 102
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-2 Order Min Order Min   [v 6] 2160/14 C 0 17.3 1396
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/7 C 0 169
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2140/12 D 0 15.8 854
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Order Min Order Min   [v 6] 2140/5 D 4 16.5 278
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/7 B 1 14.8 92
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/1 A str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-2 Garbos L.L. Garbos L.L.   [s 3] 2100/10 C 7 24.1 114
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-9 Order Min Order Min   [v 6] 2640/7 B 3 18.3 629
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-8 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2160/15 C 0 16.7 962
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 2640/8 C 6 17.5 373
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-3 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/9 C 5 18.6 95
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-4 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/11 D 0 13.8 1000
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-4 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/2 C 3 19.4 59
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-4 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/2 D 0 21.6g 218
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/10 B 2 14.5 74
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 2160/13 C 8 16.9 383
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/4 D 8 17.7 316
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/9 C 0 16.5 688
2016-09-12 2016-09-12 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/7 D 7 14.0 60
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1680/6 C 0 15.7 119
2016-09-01 2016-09-01 Örebro-2 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2160/10 B 4 18.0 330
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-9 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/2 D 4 13.8 63
2016-08-25 2016-08-25 Åmål-2 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1680/2 B 5 15.1 129
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-3 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/4 D 3 18.1 477
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-11 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2160/14 C 5 15.6 334
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-10 Order Min Order Min   [v 6] 2140/13 A 7 18.0 266
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/10 D 0 15.9 1066
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-11 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1680/1 B 2 16.1 116
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-11 Juliane Star Juliane Star   [s 4] 2140/5 D 4 18.9 298
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Undici Zoot Undici Zoot   [v 8] 2160/5 B 8 17.5 184
2016-07-22 2016-07-22 Visby-8 Indiana Star Indiana Star   [s 5] 2140/1 C 6 17.9 175
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 5] 2140/1 B 0 g 40
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Mare de Fer Mare de Fer   [s 5] 2140/6 D 0 19.3g 116
2016-07-22 2016-07-22 Visby-1 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 3] 2140/10 A 0 19.5 65
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-1 C.C. C.C.   [v 4] 2140/8 D 0 21.9g 744
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-6 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/6 D 7 14.0 1028
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-2 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/9 D 0 15.2 364
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-6 Stampede Stampede   [v 4] 2140/10 B 6 19.1 70
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-4 Enge Turbo Enge Turbo   [v 5] 2140/10 D 6 17.2 513
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Dynasty Boko Dynasty Boko   [s 6] 2140/6 D 0 20.3 177
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2140/9 D 0 15.8 559
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-4 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2100/2 D 0 16.1 912
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2100/7 A 0 18.3 113
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2160/5 D 0 17.3 620
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-1 C.C. C.C.   [v 4] 2100/1 D 0 g 114
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/12 D 7 15.6 801
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-5 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2500/4 B 5 18.3 68
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-5 Mactheman Mactheman   [v 6] 1640/11 C 6 13.0 78
2016-05-24 2016-05-24 Romme-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/3 C 6 16.1 116
2016-05-23 2016-05-23 Färjestad-4 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 2140/12 D 0 18.8 608
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-7 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/2 A 1 13.7 22
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-4 Gaia Magic Gaia Magic   [s 5] 1640/1 D 7 15.9 595
2016-05-02 2016-05-02 Årjäng-3 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/2 B 0 15.1 178
2016-04-20 2016-04-20 Åby-4 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/8 C 5 14.5 360
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-3 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/2 C 7 186
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 5] 2140/6 B 6 15.1 254
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/11 C 6 15.8 317
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Golden Malou Golden Malou   [s 6] 2140/1 D 0 g 1182
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/8 D 5 14.2g 276
2016-03-25 2016-03-25 Färjestad-9 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 2140/3 C 0 15.8 681
2016-03-17 2016-03-17 Åby-5 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/8 D 3 15.6 222
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-3 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2640/1 D 6 17.2 579
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 5] 2640/4 D 2 19.2 682
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Glen Close Glen Close   [s 5] 2140/2 D 0 15.9 520
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-5 Västerbo Maple Västerbo Maple   [s 7] 1640/11 A 0 15.1 65
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 1640/1 B 5 16.2 424
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-6 Glen Close Glen Close   [s 5] 2160/10 B 5 18.9 391
2016-01-25 2016-01-25 Färjestad-1 Glen Close Glen Close   [s 5] 2160/10 C 3 17.6 943
2017-12-19 2017-12-19 Örebro-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/6 C 0 17.9 353
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-2 Cool Moon Cool Moon   [v 10] 2140/12 C 0 19.3 191
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-8 Order Min Order Min   [v 7] 2140/4 C 3 17.4 531
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2160/13 B 0 16.6 284
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-7 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 1609/1 D 0 20.4g 626
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-5 Snazzy Snazzy   [s 9] 2140/7 D 0 g 477
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-11 Order Min Order Min   [v 7] 2160/2 D 0 g 623
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/7 D 0 17.9 331
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-5 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2660/6 D 0 g 899
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-4 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/5 C 0 g 292
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Order Min Order Min   [v 7] 2640/7 C 0 18.8 599
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-12 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/15 C 0 19.1 482
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/12 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-7 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2660/11 C str
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-5 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/8 C str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-9 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2140/1 D 6 16.2 125
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Order Min Order Min   [v 7] 2140/8 C 0 17.9g 666
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/12 C 8 16.3 77
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/11 C 5 14.0 358
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Dallas S.I.R. Dallas S.I.R.   [v 5] 2640/5 C 0 22.7g 358
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-5 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 1609/7 D 0 g 1359
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-3 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/8 D 0 17.4 677
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/11 D 7 15.9 544
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-1 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/8 C 6 14.2 563
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2080/12 D 6 14.6 599
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-2 Tomboy Tomboy   [s 4] 2480/4 D 0 22.7g 238
2017-10-13 2017-10-13 Färjestad-4 Love You Silvio Love You Silvio   [v 7] 2640/2 D 0 17.3 426
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-6 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 B 3 16.6 32
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-9 Cool Moon Cool Moon   [v 10] 1640/4 D 0 13.3 641
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2140/9 C 5 15.7 363
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-5 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/7 D 2 13.4 726
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-9 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 10] 2100/13 C 0 17.1 657
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-8 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2140/3 D 0 15.5 1662
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-3 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/5 C 0 15.7 188
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-9 Order Min Order Min   [v 7] 2140/5 C 0 18.4g 615
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-7 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/10 C 2 17.6 121
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-6 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2140/2 D 3 16.0 539
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2100/15 B 2 17.5 270
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/11 B 5 17.4 258
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-7 Glen Close Glen Close   [s 6] 2160/8 C 0 16.6 403
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 Cool Moon Cool Moon   [v 10] 1640/7 C 1 14.6 252
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-5 Viktor på Knecken Viktor på Knecken   [v 10] 2160/7 C 0 g 645
2017-08-28 2017-08-28 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/5 D 2 15.3 408
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/4 D 2 17.7 111
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/8 D 4 17.2g 504
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 D 0 14.7 642
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Pamela Bob Pamela Bob   [s 9] 2120/8 D 0 17.4g 754
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-2 All Star Man All Star Man   [v 6] 2100/10 B 3 17.9 39
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/6 D 6 17.8 533
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Enge Turbo Enge Turbo   [v 6] 2100/12 D 8 23.3 844
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-8 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/4 D 6 19.0 106
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Perfect Broline Perfect Broline   [v 5] 2080/3 B 1 15.6 28
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Before the Storm Before the Storm   [v 5] 2080/7 B 0 19.5g 162
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 Ruee vers Geants Ruee vers Geants   [v 7] 2180/12 D 0 g 4421
2017-06-29 2017-06-29 Örebro-8 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/14 C 7 18.0 1462
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/8 B 2 14.6 68
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Order Min Order Min   [v 7] 2140/10 C 0 17.9 635
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/7 B 4 18.9 222
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Neo Southwind Neo Southwind   [v 5] 2140/6 C 2 16.1 47
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-11 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/11 C 0 784
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Neo Southwind Neo Southwind   [v 5] 2640/8 B 2 18.3 84
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-4 King Highlight King Highlight   [v 9] 1640/6 C 7 15.4 636
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-3 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 2140/1 D 0 g 464
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-1 Alicia Rose Alicia Rose   [s 6] 2080/2 D 0 19.4 685
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-8 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/7 B 8 20.0g 813
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-7 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 1640/5 D 0 g 175
2017-05-04 2017-05-04 Lindesberg-10 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2160/3 C 0 22.5g 365
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 Tomboy Tomboy   [s 4] 2140/1 D str
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-7 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 7] 2140/4 D 0 g 222
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-6 Sir Chic Sir Chic   [v 10] 2140/5 C 1 16.4 26
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-11 Lady Micha Lady Micha   [s 7] 2140/4 D str
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-1 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 7] 2140/2 D 0 20.7g 626
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 D 0 14.3 889
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-3 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/7 C str
2017-04-06 2017-04-06 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/8 B 3 15.3 41
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-6 Endurance Endurance   [v 5] 2140/4 B 6 18.0g 159
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-4 Juliane Star Juliane Star   [s 5] 2140/2 D 0 17.7 671
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/4 D 3 15.5 66
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/11 C 2 16.5 112
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/4 C 4 13.6 282
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 6] 2140/8 D 3 17.6 675
2017-02-14 2017-02-14 Eskilstuna-3 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/4 D 6 14.4 379
2017-01-21 2017-01-21 Färjestad-2 Glen Close Glen Close   [s 6] 1640/9 D 5 14.8 660
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-1 C.C. C.C.   [v 5] 2140/1 C 0 21.9 524
2018-12-28 2018-12-28 Åby-3 What a Creation What a Creation   [s 4] 2140/3 C 0 17.6 123
2018-12-28 2018-12-28 Åby-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/3 C 0 17.1 1632
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-2 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 1640/2 C 0 16.0 445
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/5 D 0 16.9 567
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-10 What a Creation What a Creation   [s 4] 1640/10 D 4 16.0g 36
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-4 Val d'Amour Val d'Amour   [h 9] 2140/9 C 0 16.5 955
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2640/8 D 0 18.3 811
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-9 What a Creation What a Creation   [s 4] 2160/11 D 1 20.4 56
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-4 Robros Brazza Robros Brazza   [h 8] 2140/12 C 0 17.2 438
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-1 What a Creation What a Creation   [s 4] 2140/6 B 2 18.5g 231
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2140/9 C 0 16.2 126
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-8 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/4 D 7 18.5g 493
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-2 Adonis Rich Adonis Rich   [v 4] 2140/7 D 0 17.7 958
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-2 Val d'Amour Val d'Amour   [h 9] 2100/6 C 4 15.0 635
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-9 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 7] 2160/10 B 4 16.6 61
2018-11-19 2018-11-19 Romme-1 Nicing Nicing   [v 4] 2140/3 D str
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/6 D 0 16.4 871
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-6 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 1640/6 C 0 14.3 920
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-11 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2140/3 C 3 14.1 436
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-5 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2160/2 D 0 17.9g 98
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Val d'Amour Val d'Amour   [h 9] 2160/11 B 0 17.4 89
2018-11-10 2018-11-10 Åby-8 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/6 A 1 18.4 73
2018-11-10 2018-11-10 Åby-10 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2140/8 B 4 17.8g 67
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-6 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/13 C 0 16.3 962
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2640/1 D 4 15.7 642
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-9 Glen Close Glen Close   [s 7] 1609/5 D 0 14.8 279
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-11 Inspector Cool Inspector Cool   [v 8] 2160/12 D str
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 1640/7 C 6 14.9 699
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2180/15 B 1 15.6 195
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 8] 2660/9 D 8 18.8 1054
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-7 Glen Close Glen Close   [s 7] 2080/4 D 2 13.8 180
2018-10-13 2018-10-13 Åby-6 Space Star Space Star   [s 9] 2140/1 D 0 16.2 365
2018-09-30 2018-09-30 Visby-1 Mega Moon Mega Moon   [v 7] 2620/1 B 5 16.5 21
2018-09-30 2018-09-30 Visby-6 Agnes Lixarve Agnes Lixarve   [s 4] 2120/4 B 5 22.7 37
2018-09-30 2018-09-30 Visby-8 Farfar Lixarve Farfar Lixarve   [v 4] 2120/1 B 3 19.0 23
2018-09-30 2018-09-30 Visby-9 Edit Lixarve Edit Lixarve   [s 5] 1620/5 D 2 15.3 78
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-5 Space Star Space Star   [s 9] 2140/5 A 1 14.9 106
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-7 Glen Close Glen Close   [s 7] 2160/11 C str
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Overhead Overhead   [s 6] 1609/3 C 0 15.1 71
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-3 Space Star Space Star   [s 9] 2140/7 A 2 15.4 59
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2100/12 D 0 18.4 1000
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 1640/11 D 8 18.4g 322
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-8 Glen Close Glen Close   [s 7] 2100/9 D 5 17.1 380
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-11 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/4 D 0 13.7 682
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-7 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 2500/9 C 0 16.7 68
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 1640/7 D 4 15.9 302
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-9 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 9] 1660/6 D 0 19.5g 364
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2080/1 C 5 16.2 178
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Tomboy Tomboy   [s 5] 2100/2 A 7 20.1g 88
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-2 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 2140/3 C 0 15.3 235
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/14 D 0 15.9 461
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-8 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 2140/10 D 0 18.8 1051
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Skyhigh Skyhigh   [v 7] 2180/7 B 0 17.2 275
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-1 Tomboy Tomboy   [s 5] 2140/12 B 4 19.4 122
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 1640/7 D 6 15.2 256
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/7 B 2 14.3 47
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Order Min Order Min   [v 8] 2140/3 D 0 17.7 413
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Lady Micha Lady Micha   [s 8] 2140/9 D 8 19.4 470
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 9] 2140/8 B 8 18.6g 165
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-1 Tomboy Tomboy   [s 5] 2140/7 C 6 16.9 1021
2018-05-09 2018-05-09 Åby-4 Vincent Horse Vincent Horse   [v 4] 2640/5 D 0 17.7 394
2018-05-09 2018-05-09 Åby-8 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/9 D 0 14.5g 1360
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-6 Neo Southwind Neo Southwind   [v 6] 2140/10 D 0 19.1g 187
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 All Star Man All Star Man   [v 7] 2140/11 C 7 17.0 381
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Ihavecontrol Ihavecontrol   [v 9] 1640/5 C 5 15.5 146
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Tomboy Tomboy   [s 5] 2140/10 B 6 18.6 332
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Cool Moon Cool Moon   [v 11] 2140/8 B 2 13.9 170
2018-05-04 2018-05-04 Axevalla-2 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/6 C 5 17.5 706
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-3 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2140/2 C 0 g 189
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Order Min Order Min   [v 8] 2140/3 C str
2018-04-16 2018-04-16 Romme-7 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 8] 2140/6 B 6 15.7 67
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-6 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/4 D 4 13.5 1026
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Order Min Order Min   [v 8] 2140/5 D 1 18.2 443
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/9 C 0 18.5 694
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-7 Inception Inception   [v 8] 1609/10 D 6 14.6 66
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-2 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2640/1 D 0 19.8 695
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-4 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2180/13 B 0 18.0 160
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-8 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2660/15 D 0 17.3 966
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/7 B 0 156
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-8 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/10 C 0 15.8 420
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-8 Love You Silvio Love You Silvio   [v 8] 2640/1 D 0 15.7 536
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-7 Glen Close Glen Close   [s 7] 1640/5 C 4 15.7 209
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-9 Sir Chic Sir Chic   [v 11] 2140/9 B 0 15.7 227
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Space Star Space Star   [s 10] 2140/8 B 7 17.5 368
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-5 Golden November Golden November   [h 8] 2660/5 C 0 20.4g 1217
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-4 Screen Height Screen Height   [h 9] 2100/9 D 0 14.2 635
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-9 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2180/10 B 7 15.6 176
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-1 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2140/8 D 0 18.3 382
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-5 Cotton Club Cotton Club   [v 7] 1640/10 D 0 12.8 435
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2140/9 B 7 14.9 235
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-3 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/7 D 7 18.6 212
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2100/8 B str
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-8 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2100/1 D 7 19.8 104
2019-10-10 2019-10-10 Örebro-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2100/8 B str
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-1 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/8 B 6 19.8 199
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/7 B 8 17.0 47
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-4 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2140/2 B 4 16.6 70
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-7 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2140/6 C 3 14.9 130
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-9 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2160/5 D 0 g 96
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Endurance Endurance   [v 7] 2140/8 C 0 19.7 470
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 8] 2140/1 D 6 15.8 336
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-10 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2140/3 D 8 17.9 252
2019-09-21 2019-09-21 Visby-2 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 4] 1620/5 B 1 15.1 23
2019-09-21 2019-09-21 Visby-3 Minnestads Calais Minnestads Calais   [v 8] 2140/7 D 3 17.0g 168
2019-09-21 2019-09-21 Visby-4 Mega Moon Mega Moon   [v 8] 1620/10 A 4 14.9 33
2019-09-21 2019-09-21 Visby-9 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 2120/3 B 4 17.2 39
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-3 Test Drive Test Drive   [v 6] 2180/8 D 3 13.6 386
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-4 Anywherewithyoulou Anywherewithyoulou   [s 4] 2140/4 D 5 16.2 257
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-11 What a Creation What a Creation   [s 5] 1640/7 C 0 18.5g 119
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-7 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2140/1 D 8 15.3 308
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-1 What a Creation What a Creation   [s 5] 1680/7 B 0 17.4 101
2019-08-31 2019-08-31 Visby-2 Playdoh Lixarve Playdoh Lixarve   [v 5] 2120/11 C 0 19.4g 110
2019-08-31 2019-08-31 Visby-3 Go D.Nikita Go D.Nikita   [s 8] 2120/8 C 7 16.9 245
2019-08-31 2019-08-31 Visby-4 Digger Smasher Digger Smasher   [v 12] 1620/4 B 3 14.0 260
2019-08-31 2019-08-31 Visby-9 Sundbo Kaip Sundbo Kaip   [v 5] 1620/6 C 0 16.9g 44
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Bara Joe Bara Joe   [v 5] 2140/10 B 5 16.0 33
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-7 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2080/5 D 4 33.5 142
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-1 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2160/7 B 5 34.4g 176
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2160/9 D str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-3 Nicing Nicing   [v 5] 1640/9 D 0 22.3g 1292
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 8] 2140/6 D 0 16.0 1099
2019-07-26 2019-07-26 Romme-9 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2160/13 B 5 34.4 411
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2120/15 D 6 35.2 512
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-1 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2140/8 A 0 g 107
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-2 Kefas Kefas   [v 12] 2140/10 C 6 17.5 339
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-7 Nicing Nicing   [v 5] 2140/1 C 5 19.5 253
2019-07-07 2019-07-07 Lindesberg-8 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2640/9 C 0 18.1 109
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2500/4 B 0 18.3 112
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-10 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2500/4 D 0 19.1g 158
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/5 C 8 16.8 353
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 5] 2100/8 C 6 17.1 92
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2100/3 B 4 17.7g 33
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-4 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2100/11 C 1 16.0 275
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-7 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2100/1 D 2 36.9 233
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-9 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2160/8 B 4 16.3 171
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-1 Cool Moon Cool Moon   [v 12] 2140/4 D 0 15.5 829
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2080/4 C 7 36.4g 183
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 6] 2140/1 D 5 36.2 227
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Cool Moon Cool Moon   [v 12] 2140/6 B 4 15.1 175
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Nicing Nicing   [v 5] 2140/9 D 5 18.0g 131
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-3 Glen Close Glen Close   [s 8] 1640/7 C 0 15.9 383
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 What a Creation What a Creation   [s 5] 2140/2 B 0 g 114
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-5 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 8] 2140/2 B 0 16.1 56
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-9 Val d'Amour Val d'Amour   [h 10] 2140/10 C str
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-11 Dream of Meadows Dream of Meadows   [s 8] 1640/2 D 0 20.4g 63
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2640/2 B 4 17.0 833
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Glen Close Glen Close   [s 8] 2180/5 D 4 15.1 337
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-2 What a Creation What a Creation   [s 5] 1640/7 D 0 14.2g 292
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-6 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/10 C 0 15.9 1798
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-9 Glen Close Glen Close   [s 8] 2140/12 D 0 16.0 2098
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 What a Creation What a Creation   [s 5] 2140/8 B 6 16.1 359
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/8 D 0 16.7g 889
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-9 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/2 B 6 16.0 87
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2640/2 C 0 17.6 132
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-10 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2160/4 C 0 19.5g 261
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-3 What a Creation What a Creation   [s 5] 1640/12 C 3 15.3 362
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2160/9 D 5 18.5 204
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-5 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2160/14 D 0 19.0g 851
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Albert G. Albert G.   [h 7] 2660/12 C 0 20.2 579
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2160/8 C str
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2160/11 A 0 18.7g 108
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-8 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2640/5 D 0 18.4 562
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-7 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2160/10 C 6 19.0 977
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-1 Glen Close Glen Close   [s 8] 2640/1 C 0 17.8 535
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-4 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/2 C 2 17.1 612
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2160/7 D 2 19.0 215
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-2 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2140/3 D 0 20.3 426
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-2 Adonis Rich Adonis Rich   [v 5] 2140/7 C 6 20.9 147
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-6 What a Creation What a Creation   [s 5] 2140/9 B 1 17.2 150
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/4 D 0 17.4 775
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-3 Dicte Skovsende Dicte Skovsende   [s 5] 2140/7 C 0 15.2 252
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-7 Anywherewithyoulou Anywherewithyoulou   [s 5] 2140/2 C 2 16.9 114
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-2 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2120/8 C 0 32.1 664
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Dicte Skovsende Dicte Skovsende   [s 5] 2140/12 D 0 15.8 294
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-9 Muscle Salt Muscle Salt   [v 8] 2160/7 D 0 16.3 601
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-5 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2080/7 B 5 31.2 437
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-6 Staro Kitty Staro Kitty   [s 7] 2140/7 C 1 18.4 243
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-9 Anywherewithyoulou Anywherewithyoulou   [s 5] 2140/9 C 8 17.1 244
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-5 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/3 B 2 32.4 309
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-6 Muscle Salt Muscle Salt   [v 8] 1640/2 D 0 17.6g 347
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-10 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2140/4 D 4 17.4 362
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Muscle Salt Muscle Salt   [v 8] 2080/9 D 4 16.8 600
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/2 C 2 33.2 61
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-2 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2140/8 D 7 18.6 368
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-6 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/3 D 4 34.4 501
2020-04-25 2020-04-25 Visby-1 Esther Lixarve Esther Lixarve   [s 5] 1620/9 C 0 16.5g 92
2020-04-25 2020-04-25 Visby-9 Daisy Love Daisy Love   [s 4] 2120/5 C 3 18.3 57
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-3 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2160/13 D 0 19.9g 717
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Kefas Kefas   [v 13] 1640/5 C 4 15.6 278
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-8 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/1 D 0 36.2g 371
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-2 Benzema Benzema   [v 6] 2140/4 C 2 14.4 165
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-10 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/2 D 5 34.1 321
2020-03-29 2020-03-29 Åby-2 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 9] 2140/10 B 8 18.1 578
2020-03-29 2020-03-29 Åby-4 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 10] 2140/2 D 0 19.8g 1000
2020-03-29 2020-03-29 Åby-11 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2140/4 D 8 17.9 705
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-3 Slotts Balder Slotts Balder   [v 7] 2140/3 D str
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-5 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2140/9 D 0 19.0 2182
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-9 Athletic Division* Athletic Division*   [v 7] 2100/11 C 0 19.2 336
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Green Phyto Power Green Phyto Power   [v 9] 2160/15 D 0 20.8 976
2020-02-06 2020-02-06 Åby-9 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 9] 1640/10 D 0 14.4 2093
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-8 What a Creation What a Creation   [s 6] 2140/1 C 0 19.6g 387ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se