V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta ä..


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta är Bäcklös Faron andra svenska rekord på kort tid. I slutet av september travade han 1.24,4/2180 meter vilket är rekord för treåriga hingstar och valacker.
Efter ett par månaders tävlingsuppehåll var Katja Melkkos elitloppshäst Elian Web tillbaka och det som en vinnare. Jorma Kontio körde direkt till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Elian Web vann opressad på vassa 1.11,7/1640 meter voltstart.
Norska toppstoet Åsrud Vilja tog årets nionde seger i 14:e starten, men det var med ett nödrop. Rikard N Skoglund sände til ledningen och in på upploppet såg hon ut att gå mot en lätt seger. Ängsborken hade en krånglig resa och satt långt ner i kön. I sista sväng fick han fritt spelrum och Ängsborken flög fram och Åsrud Vilja hann undan med ett huvud.
V64-omgången blev favoritbetonad. Sex rätt gav 538 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot i morgon på Örebro.  

Joakim Brundin, Kanal 75


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåt..


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåtet, vilket det inte är i Sverige dit hästen importerades 2015. Eftersom hästen har tävlat nervsnittad i 45 starter i Sverige blir samtliga resultat ogiltiga. Ägaren Stall Zet ska därför betala tillbaka drygt 26 miljoner kronor som hästen har sprungit in i Sverige.
Jesper Arvenberg är juridiskt ombud för Daniel Redén och han lyssnade själv på presskonferensen som Svensk Travsport höll under torsdagen.
– Under hela presskonferensen fick jag känslan av att de återigen tagit ett oövervägt beslut som riskerar att upphävas och ändras, säger Jesper Arvenberg till Travronden.
– Jag är kritisk till att man tar det här beslutet nu på ett underlag som inte är kommunicerat till oss. Särskilt då det grundas på omständigheter som kommer att bli föremål för den slutliga prövningen i ansvarsnämnden och eventuellt överdomstolen.

”Jag hade förväntat mig mer”
Jesper Arvenberg utvecklar ytterligare för Trav365.
– Jag tycker inte budkapen var särskilt klara. Jag hade nog förväntat mig mer klargörande i så pass omfattande utredningar.
Vad saknade du?
– Att man inte lyfter styrelsens (Svensk Travsports) ansvar i så här allvarliga frågor tycker jag är märkligt. Sedan är det graverande att de hänvisar till en, som jag förstår avliden handläggare, en tidigare generalsekreterare som slutat och en säkerhetschef som också slutat. Att det inte finns något ansvar mot den nuvarande organisationen är beklämmande, säger Arvenberg till Trav365.

"Har ingen ork att lämna kommentarer"
Propulsions tränare Daniel Redén har inte gått att nå för en kommentar, men skriver följande hälsning på sitt Instagram-konto.
”Hoppas ni har förståelse att jag vill landa i allt som hände idag och jag har ingen ork att lämna kommentarer. Spenderar min tid med Chelsea som idag fyller 10 år”, skriver han med en bild på sin hund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt ..


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt fall.
Efter den starten tog ägaren och uppfödaren Jan Lyng hem sin häst för en träningsperiod.
Björn Goop kör stjärnan på nytt på lördag och Lyng vill gärna att Goop tar samtliga styrningar under vintermeetinget i Paris med Moni Viking. Målet är inte bara att delta i Frankrike i vinter med fuxen - utan att vara med ”högt uppe”.
På lördag är Moni Viking en i en trio hästar som kommer att dra mest spel i den avslutande avdelningen på V75® - C.L. Müllers Memorial.
Formen då, pratar vi åttio procent eller mer?
- Jag tror att den är på 90-95 procent i alla fall. Vi ska tänka på att hästen haft två månaders paus från tävling och borde vara lite tung i kroppen. Samtidigt känns han så oerhört fin. Så in i helsicke morsk som han kändes i ett jobb nyligen har jag aldrig känt honom! säger Jan Lyng.

Allt bättre i jobben
Den norske amatören tränar åtta hästar i Levanger, en ort ungefär i jämnhöjd med Åre. Moni Viking har tränats hårt i sex veckors tid och blivit allt bättre.
Ägarens dröm om framgång i vintermeetinget i Paris stärktes efter ett banjobb som genomfördes nyligen.
- Jag körde ett snabbjobb på en liten bana vi har här som är 800 meter. Jag körde 3000 meter och lät honom slappna av de sista hundra meterna in mot mål, då han drog på självmant. Efteråt har jag spekulerat i om jag kunde ha kört en runda till eller två. Det var inte alls botten i honom. Jag fick faktiskt gåshud när jag körde honom och det har aldrig hänt mig förut, säger Jan Lyng.

Speedade till världsrekord
Björn Goop fick in hästen i träning i våras. Efter segrar i Paralympiastayern och Harper Hanovers lopp kom karriärens största triumf i Åby Stora Pris i början av augusti.
Moni Viking fick ligga still i fältet till sista bortre långsidan där Goop spelade ut den norske fuxens främsta vapen: speeden.
Segertiden 1.12,4 över 3140 meter var ett nytt världsrekord över distansen med bilstart på en tusenmetersbana.
På lördag är distansen 2640 meter i C.L. Müllers Memorial på Jägersro. Fredag går transporten till Sverige.
- Tanken är att han ska vara med under vintermeetinget i Paris med Prix d'Amerique som det stora målet. Men om vi kan fortsätta med honom neråt efter lördagens lopp är osäkert med tanke på alla rapporter om att Frankrike stänger igen på grund av coronan. Så det kanske blir så att han får stanna i Sverige ett tag, säger Jan Lyng.
Tanken är att Pierre Vercruysse återigen ska få ta hand om Moni Viking i Frankrike.
- Men om att blir som jag tänkt mig ska Björn köra. Björn kör ju Face Time Bourbon åt Sebastien Guarato så vi får se hur det blir. Goop ska oavsett ha tillbaka hästen efter vintermeetinget.
Moni Viking slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot där hästen var utan sting. Något som oroar?
- Han hade väl bara en dålig dag. Jag tror att vi bestämmer oss för att det bara handlade om det, för han var väldigt pigg direkt när han kom hem igen. Han känns som sagt mycket bra. Det enda som oroar är att hästarna vanligtvis behöver ett eller ett par lopp i kroppen innan de tävlar som bäst med min träning. Men jag både hoppas och tror att vi ska vara med och göra upp om segern på lördag. Han kommer att vara utrustad som vanligt, men eventuellt får han skot bak den här gången, något vi väntar med att bestämma till loppet.  

Mikael Wikner, Kanal 75


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två..


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två dagar efter elitloppssegern framkom det att hästen blivit nervsnittad i USA, innan Propulsion importerades till Sverige. Det är otillåtet för hästar att tävla nervsnittade i Sverige.
Under torsdagen hölls en presskonferens på Solvalla där Svensk Travsport presenterade sin interna och externa utredning i fallet Propulsion.
– Det står utom tvivel att Propulsion nervsnittades den 27 april 2015. Hästen har startat 45 gånger, vid 38 olika tävlingstillfällen och det är i strid mot det svenska reglementet och djurskyddslagen, säger Maria Croon, VD för Svensk Travsport.
– Jag har bara varit här ett år men det här är något av det allvarligaste vi har varit med om i svensk travsport. Det är oerhört tråkigt för alla parter och för travsporten i stort. Det är en mängd händelser och situationer som berört människor i både USA och i Sverige, som på olika sätt varit en del av ärendet.

Lämnar ärendet vidare till Ansvarsnämnden
Svensk Travsport tillsatte i juni 202 en oberoende granskning av förbundets hantering av importärendet gällande Propulsion.
– Eftersom hästen har varit nervsnittad har den inte varit startberättigad. Trots det har den deltagit i tävlingar och vi lämnar nu utredningen vidare till Ansvarsnämnden, som är travsportens beslutande organ. Det är helt enligt den praxis som vi arbetar efter, säger Maria Croon.
– Vi hanterar över 12000 ärenden per år, exporter och importer. Det här har synliggjort brister inom förbundet och vi borde ha upptäckt Propulsions nervsnittning tidigare. Exportcertifikatet visar att Propulsion är nervsnittad och det har funnits i systemet sedan 2015 att hästen är nersnittad. Sportsystemet är bristfälligt och vi har behov av att professionalisera kvalitetssäkra våra rutiner.
– Jag är medveten om att det här har skadat Svensk Travsports rykte, säger Maria Croon.

”Vi återkräver 26 miljoner kronor av Stall Zet”
Det här innebär att Propulsions resultat blir ogiltiga. Hästen blir av med alla segrar och prispengar, vilket är drygt 26 miljoner kronor. Ägaren Stall Zet blir återbetalningsskyldig och resultatlistorna som Propulsion har varit med i kommer att korrigeras.
– Det här innebär att de som har varit efter Propulsion i resultatlistorna kommer att flyttas upp. Vi kommer att återkräva prispengarna av Stall Zet. ST behåller inga pengar utan dessa betalas ut till hästägare. Det kommer att ske under december månads fakturering. 26 miljoner kommer att fördelas på andra hästägare, säger Göran Wahlman, förbundsjurist på Svensk Travsport.
Därmed blir det exempelvis Cokstile som blir vinnare av Elitloppet 2020.

”Yrkar inte på uppsåtligt mot Daniel Redén”
Någon dom mot tränaren Daniel Redén presenterades inte utan lämnas över till Ansvarsnämnden. Göran Wahlman meddelade att domen kommer inom någon månad men tillade också:
– Vi kommer inte att yrka på något uppsåtligt brott mot Daniel Redén.
Daniel Redén kommer också att kunna tävla vidare som tidigare.
Ulf Hörnberg på Svensk Travsport meddelade även att Avelsvärderingsnämnden konstaterat att Propulsions nervsnittning behandlats i strid mot antidopingreglerna. Avelsvärderingsnämnden ogiltigförklarar och undanröjer därför beslutet om avelsvärdering av Propulsion. Däremot påverkas inte ankommer till Propulsion som föds under 2021 eller har fötts tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.Andreas Lövdal är m..


Klassikern Guldklockan har körts sedan 1957 på Solvalla och i år kan ett nytt namn präntas in i segerpokalen.
Andreas Lövdal är mitt uppe i sitt bästa år som kusk och har snart kört in en miljon kronor. Inte illa av en lärling anställd i Solvallas största stall med många passhästar att ta hand om.
24-årige Lövdal kör andra hästar än de som finns i stallet. För några veckor sedan vann han ett ungdomslopp med Micael Brobergs Jareth Boko med 100 000 kronor till vinnaren.
Efter tre år i stallet hos Timo Nurmos är han också betrodd med stallets hästar.
På onsdag blev det en lika enkel som övertygande seger i uttagningsloppet till Guldklockan på V86-kupongen med klassige Mellby Hurricane.
Andreas Lövdal lämnade ingenting åt slumpen med favoriten. 1200 meter från mål gav han sig av från andraparet utvändigt och styrde fram utvändigt ledaren.
Kusktalangen bevakade sedan fältet och lät Mellby Hurricane sticka undan lite retfullt på upploppet.
Big Shot spurtade storstilat från sitt tolftespår till andraplatsen för Magnus A Djuse.
Åt Mellby Hurricane och Andreas Lövdal fanns dock inget att göra.
Segerkusken gjorde klart redan i intervjuerna före loppet att han satt bakom bästa hästen och att det skulle köras därefter.
- Han var bäst också, och då vågar man köra så där. I år har det gått väldigt bra att köra och det är jättekul. Jag har fått köra bättre hästar och det ger ju lite snöbollseffekt på det hela - självförtroendet växer, sade Lövdal.
Onsdagens seger innebar ett bra skutt uppåt i ligan i Travrondens Guldklocka. Magnus A Djuse, tvåa på onsdagen, leder alltjämt i kampen om de tolv platserna i finalen fredagen 11 december.

Broberg bakom överraskning
Solvalla delade V86-omgången med Åby den här onsdagen och utdelningen för åtta rätt stannade på 20 725 kronor.
Största överraskningen kom på Solvalla. Betting Rebel avgjorde utan prut från positionen utvändigt ledaren och var mycket bra för Mika Forss.
Micael Broberg tränaren vinnaren som endast var spelad på två procent på V86.
- Han var värd segern. Han har gjort två jättebra lopp från dödens och tappat travet till slut. Nu slog jag på honom bakskor som jag kom överens med Mika Forss om att göra efter förra starten och det funkar bra, sade Micael Broberg.
Det blev en ”Norrländsk duell” på upploppet i V86-6. Amatören Lina Tallberger från Bergsåker fortsätter att visa upp Balotelli Crown i fin form och valacken kunde via en vass avslutning ta sig förbi starke Soul Tan från Dannero.
Axevallas Sofia Aronsson tränar Vichy Grif som vann det avslutande loppet för ston på Solvalla. Den sexåriga italienskan satt sist i fältet och spurtade som en furire för Ulf Ohlsson efter lite draghälp i sista kurvan i sprinterloppet.
En jätteprestation med tanke på att dugliga Valetta hade fått anföra i ledningen för Björn Goop men inte kunde freda sig över upploppet på Solvalla.

”Tränar som en demon”
Om vädret var tråkigt i huvudstaden, var det desto surare i Mölndal. Regn men banan höll bra.
- Han tränar som en demon - är han lika bra i loppet i kväll blir det intressant!
Ingen start sedan början av augusti. Peter Untersteiners vackra ord om Beckers träningsrundor gjorde ändå fyraåringen till stor favorit i loppet för hästar med högst 180 000 kronor på kontot.
Becker forcerades till ledningen efter 500 meter och höll värsta hotet Joule V.S. bakom sig i målskjutsen.
Johan Untersteiner hjälpte pappa Peter till seger i loppet för fyraåringar som inledde V86 på Åby med segerrike Radio Gaaga.
Löpskallen fixade segern till Ready Tonight i V86-5, som var ett fint treåringslopp. Power Lane var snabb bakom bilen och överlät ledningen till Ready Tonight efter 600 meter. Loppet kördes i 1.14-tempo och inte mycket hände innan det var dags för finish.
På upploppet såg Ready Tonight slagen ut, av både Mellby Ironman som gick utvändigt ledaren och av Beauty Wind som smög med i andra utvändigt, men Ready Tonight kontrade och vann på 1.13,4 över 2140 meter auto.
Åttaårige Sevilla har haft form en längre tid och gör nästan alltid bra lopp för Joakim Lövgren. Sjätte årssegern för Sevilla kom på onsdagen. Lövgren hade bakspår på 40 meters tillägg och satt mitt i gröten på den sista bortre långsidan och väntade ut motståndarna med sin häst.
Sevilla tackade med att spurta till en överlägsen seger.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-12 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 3] 2140/2 5 17.0 128
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-10 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 2640/9 4 17.6 435
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-6 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 3] 2140/6 6 17.6 521
2015-11-22 2015-11-22 Åby-11 Donny Ligus Donny Ligus   [v 8] 2140/6 str
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-6 Foppa Flair Foppa Flair   [v 10] 2640/9 str
2015-11-12 2015-11-12 Åby-7 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 2140/4 0 15.7 436
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-8 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 2140/10 2 17.1 52
2015-10-22 2015-10-22 Åby-8 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 3] 2140/2 0 17.7 415
2015-10-08 2015-10-08 Åby-7 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 3] 2140/1 6 15.5g 521
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-9 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 1640/3 0 14.6 173
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/3 C 2 17.4 158
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 1640/4 C 3 14.2 111
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/7 B 2 15.8 124
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-2 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 1640/1 C 4 16.0 228
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 2140/1 D 0 g 1325
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/2 D 0 g 294
2016-09-09 2016-09-09 Åby-2 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/8 D 6 15.0 649
2016-08-31 2016-08-31 Åby-4 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/3 C 0 15.8 865
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-6 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2160/11 B 6 16.3 520
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-8 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 2140/13 D 0 g 1324
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-4 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/5 C 0 14.7 929
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/2 D 3 15.5 1059
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-11 Kryptonite Ås Kryptonite Ås   [v 5] 2140/9 B 0 g 531
2016-07-10 2016-07-10 Charlottenlund-11 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2000/8 C 0 70
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/6 D 6 15.8 547
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-8 Kryptonite Ås Kryptonite Ås   [v 5] 2640/2 D 7 19.1g 602
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 2660/7 D 0 g 165
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-7 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/12 D 0 17.2 1322
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-5 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/5 D 0 18.0 1083
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-8 Invincible Force Invincible Force   [v 10] 2140/6 D 3 16.7 257
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/3 B 2 14.1 38
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-10 Invincible Force Invincible Force   [v 10] 2140/3 D 0 15.4 3571
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Kryptonite Ås Kryptonite Ås   [v 5] 2140/6 D 0 g 197
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/9 D 0 g 2753
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 2140/8 D 0 16.0 1233
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-4 Kryptonite Ås Kryptonite Ås   [v 5] 2140/8 C 0 22.4g 1316
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-11 Invincible Force Invincible Force   [v 10] 2140/8 D 0 16.8 488
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-6 Kryptonite Ås Kryptonite Ås   [v 5] 2140/4 D 0 21.0g 145
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/9 B 6 17.3 157
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 2140/5 B 0 23.1g 65
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 Håstens Frida Håstens Frida   [s 7] 2140/4 D 0 17.8 883
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-6 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 1640/1 C 0 g 79
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-12 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 3] 2140/4 D 6 17.5 662
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-7 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [h 3] 2140/4 B 4 18.7 255
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-5 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 3] 2140/2 D 4 17.8 294
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-1 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 3] 2140/1 D 0 17.8 74
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 3] 2140/8 B 5 20.7 29
2017-11-16 2017-11-16 Åby-10 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 2140/10 B 2 14.0 163
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 3] 2140/4 C 3 17.3 106
2017-11-06 2017-11-06 Åby-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 1640/3 A 3 13.4 32
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-3 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 8] 2140/7 B 6 15.0 426
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-3 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 1640/11 A 4 14.6 167
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-1 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 3] 2140/6 D 0 18.5g 171
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 2140/1 B 3 14.3 48
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-5 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 3] 2140/10 D 0 g 456
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-7 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 3] 2140/7 B 5 20.2g 106
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-3 Orlandia Vici Orlandia Vici   [s 9] 1680/5 D 0 21.0g 475
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 7] 1640/6 C 6 14.0 231
2017-06-08 2017-06-08 Åby-8 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 1640/6 D 7 14.1 1511
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-5 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 2140/7 D 0 16.0 41
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-7 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 1640/5 C 1 15.3 90
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-2 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 2140/6 D 0 g 730
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-4 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 2140/12 C 0 23.0g 955
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 5] 2640/4 C 0 23.8g 82
2018-12-05 2018-12-05 Åby-8 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/2 D 8 18.1 2208
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 4] 2140/5 D 4 15.7 266
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-3 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 4] 2140/4 C 5 17.2 366
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-6 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/9 D 6 18.1 368
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-2 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 4] 2140/7 B 2 18.2 265
2018-10-18 2018-10-18 Åby-2 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/4 C 5 17.6 557
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 7] 2140/10 B 0 16.7g 53
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 4] 2140/3 B 6 17.1 42
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-1 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 4] 2140/7 C 0 17.5 340
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 6] 1640/12 C 0 16.4 534
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 7] 2140/10 B 0 18.8g 44
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-3 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/12 B 4 17.9 632
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-2 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 4] 2140/8 B 6 18.6 185
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/12 D 0 14.4 2344
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-8 Alsterups Tore Alsterups Tore   [v 4] 2140/4 B 4 19.0g 223
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-2 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 4] 2160/7 B 0 16.9 162
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-1 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/10 A 0 g 1000
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 4] 2140/12 C 7 16.8 269
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-7 Alsterups Tore Alsterups Tore   [v 4] 2140/8 B 3 18.0 208
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-1 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 4] 1609/7 C 4 14.3 274
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-2 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/7 C 0 18.7 732
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-1 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/10 C 4 17.3g 268
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-1 Alsterups Tore Alsterups Tore   [v 4] 2140/1 D 0 20.4g 1583
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 6] 2640/3 A 1 15.7 15
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 4] 2140/4 C 0 g 74
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-5 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 4] 2140/1 D 0 16.7 332
2018-04-12 2018-04-12 Åby-4 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 4] 2140/5 B 0 16.9 236
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 6] 2160/13 B 7 16.3 415
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 4] 2140/3 D 5 18.8g 297
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-5 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 7] 2140/7 A 4 15.6 26
2018-01-10 2018-01-10 Åby-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 4] 2140/7 C 0 19.3g 339
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-3 Turbulence Face Turbulence Face   [v 4] 2140/10 D 0 16.7 300
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-8 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2160/11 A 7 15.7 166
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-11 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 1640/3 C 5 13.0 118
2019-12-18 2019-12-18 Åby-6 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2640/3 C 0 17.9g 1177
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-1 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 1640/4 C 0 g 15
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-6 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2640/5 C 0 g 228
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 1640/10 D 7 12.4 207
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-3 Fickle Morning Fickle Morning   [s 9] 1640/9 D 0 g 542
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-5 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 10] 2140/11 D 0 14.7 1692
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2160/4 A str
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-11 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 2140/8 D 4 12.8 123
2019-10-23 2019-10-23 Åby-4 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/1 D 5 16.4 343
2019-10-23 2019-10-23 Åby-5 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2140/2 A 1 13.6 498
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-8 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/1 D 0 21.2g 1171
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2140/1 A 0 g 30
2019-10-12 2019-10-12 Åby-2 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 2140/5 D 1 12.5 145
2019-10-12 2019-10-12 Åby-12 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/1 B 3 17.4 82
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2140/7 B 3 14.3 73
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 10] 2140/10 D 6 16.0 1000
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-5 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/5 D 0 16.6 385
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/1 D 2 16.1 393
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 2140/5 D 8 17.1 596
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-8 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 1640/3 D 7 15.5 257
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 2140/3 D 2 12.9 426
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-7 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 2140/9 C 0 17.6 245
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-9 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/4 C 6 16.7 46
2019-08-28 2019-08-28 Åby-2 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/5 C 3 16.7 459
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/8 D 6 16.6g 1297
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-9 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2140/12 A 0 14.4 739
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-2 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 1609/7 C 4 12.0 77
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2140/8 C 0 16.2 251
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-8 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 1680/7 D 4 17.5 206
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 1680/2 B 1 16.4 131
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-4 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 1640/2 C 4 13.2 78
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-8 Cyklist Cyklist   [v 5] 1609/12 B 0 16.2 262
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 1609/10 B 0 14.8 81
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-7 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/9 D 3 18.4 792
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 8] 2140/1 D 0 17.2 799
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/12 D 0 18.4g 2543
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 2140/2 D 0 17.2 349
2019-06-05 2019-06-05 Åby-2 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/7 D 8 22.1g 369
2019-06-05 2019-06-05 Åby-8 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2140/8 D 0 16.4 2931
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/7 C 0 16.7 896
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 1609/7 B 2 14.3 62
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-1 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2160/9 C 0 19.7g 538
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-5 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2160/5 D 6 17.2 808
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 2140/7 D 0 14.4 323
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-5 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 2140/9 B 3 16.8 106
2019-05-16 2019-05-16 Åby-10 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/2 C 5 17.2 107
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-2 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/8 C 4 19.3g 391
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-5 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/7 B 2 20.0 21
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 2140/3 D 0 17.9 843
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-7 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2640/2 D 0 16.6 1272
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-3 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/2 D 0 18.8g 1864
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-5 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 1640/7 B 4 14.2 335
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-8 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2640/7 D 0 19.5 288
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-4 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2640/9 D 3 16.7 313
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/2 C 4 20.1g 266
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-1 Amazing Riverside Amazing Riverside   [v 5] 2140/7 A 0 17.6 314
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/1 D 3 18.4 530
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2160/11 C 7 18.6 130
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-2 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2140/8 C 0 16.0 829
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2140/1 D 2 17.3 170
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2140/2 D 3 17.6g 711
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-2 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/9 B 8 17.1 326
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-10 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/10 B 4 16.4 179
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-8 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2180/8 C 0 14.8 191
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-8 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/10 C 4 11.8 492
2020-09-23 2020-09-23 Åby-6 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/2 D 0 15.0 815
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-4 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2640/3 D 7 16.4 1131
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-7 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/11 D 5 11.3 751
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-5 Domingo Frei Domingo Frei   [v 6] 2140/7 D 4 17.9 571
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-7 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2660/13 C 5 20.2 531
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/5 D 0 12.3 191
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 1609/8 A 3 12.8 58
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-9 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 1609/10 B 3 14.9 86
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 2140/5 D 0 19.1 357
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-4 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/7 D 0 17.1 1026
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-1 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/8 A 6 14.4 221
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/9 B 1 13.6 33
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 2140/11 A 8 17.7 30
2020-08-13 2020-08-13 Åby-4 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2160/12 C 0 16.9 1941
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-1 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 2140/7 D 8 17.5 420
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/7 B 3 14.7 53
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/7 B 2 14.2 65
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-9 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/4 C 4 15.9 27
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2640/5 D 0 16.6g 746
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-4 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 2140/10 D 6 17.2 276
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-7 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/9 B 6 14.5 63
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 2140/1 D 0 15.8 236
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/11 D 0 14.3 1181
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-6 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/10 D 0 15.5 2767
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-6 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 2140/9 D 0 17.3 146
2020-06-25 2020-06-25 Åby-10 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2160/8 B 4 14.2 236
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-1 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/1 C 0 g 248
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-1 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/7 C 0 18.6g 236
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 2140/10 B 1 16.3 409
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-3 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 1609/10 C 0 15.6 99
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-4 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 1609/10 D 8 15.8 206
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/6 B 0 14.6 513
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-8 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/7 C 7 18.7 29
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-10 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/12 B 0 14.1 910
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/6 D 6 16.6 1175
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-8 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 1640/9 C 6 12.4 208
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 1609/10 D 8 15.4 156
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-1 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/6 D 2 16.1 292
2020-04-29 2020-04-29 Åby-6 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/11 D 5 11.6 1981
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-7 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 660
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-2 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/2 C 4 17.0 66
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-7 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 1640/3 D 4 12.6 108
2020-03-29 2020-03-29 Åby-2 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 2140/7 D 6 17.7g 388
2020-03-25 2020-03-25 Åby-2 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/10 D 0 16.0 1156
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/4 C 0 g 609
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-8 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 1640/5 C 0 14.9 179
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/3 D 0 16.0 76
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2640/5 D 7 17.7 846
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-9 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/2 D 1 14.7 76
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-6 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 2140/1 D 0 19.3 1256
2020-02-20 2020-02-20 Åby-7 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2640/1 C 0 21.0g 385
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-3 Tresexton Tresexton   [v 5] 2140/10 D 2 15.0 130
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 1640/1 B 6 14.9 151
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-7 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/4 B 0 14.6 303
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/5 B 3 13.9 206ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se