V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På fredagen blev nomineringarna till följande priskategorier klara:ÅRETS TVÅÅRINGGOOD VIBES (Tränare: Per Nordström, J&au..


På fredagen blev nomineringarna till följande priskategorier klara:

ÅRETS TVÅÅRING

GOOD VIBES (Tränare: Per Nordström, Jägersro)
ISLAY MIST SISU (Tränare: Per Nordström, Jägersro)
MELLBY JINX (Tränare: Svante Båth, Solvalla)
MI MA OHRTUS (Tränare: Joakim Elfving, Romme)

ÅRETS TREÅRING

BARBRO KRONOS (Tränare: Svante Båth, Solvalla)
BRAMBLING (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
EAGLE EYE SHERRY (Tränare: Björn Goop, Färjestad)
MISTER HERCULES  (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)

ÅRETS FYRAÅRING

DIANA ZET (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
DON FANUCCI ZET (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
HAIL MARY (Tränare: Robert Bergh, Åby)
POWER (Tränare: Robert Bergh, Åby)

ÅRETS ÄLDRE

ATTRAVERSIAMO (Tränare: Svante Båth, Solvalla)
CONRADS RÖDLUVA (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
CYBER LANE (Tränare: Johan Untersteiner, Halmstad)
VERY KRONOS (Tränare: Svante Båth, Solvalla)

ÅRETS STO

CONRADS RÖDLUVA (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
DIANA ZET (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)
EAGLE EYE SHERRY (Tränare: Björn Goop, Färjestad)
MILADY GRACE (Tränare: Daniel Redén, Solvalla)

ÅRETS KALLBLOD

ALFA LINA (Tränare: Lars-Erik Karlsson, Bollnäs)
BÄCKLÖS FARON (Tränare: Oskar Kylin Blom, Gävle)
DON VIKING (Tränare: Stefan Dellbro, Umåker)
MÅNLYKKE A.M. (Tränare: Gunnar Melander, Bollnäs)

ÅRETS KOMET

JASMINE ISING (Solvalla)
MARCUS LILIUS (Romme)
FELICIA MOLIN (Gävle)
SIMON WALL (Bollnäs)

Joakim Brundin, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Galantis kvalade inpå 1.20,5/2000 meter i Frankrike den 18 september 2018 och kom i Lejons vård runt nyår och den första starten skedde p..


Galantis kvalade inpå 1.20,5/2000 meter i Frankrike den 18 september 2018 och kom i Lejons vård runt nyår och den första starten skedde på Åby den 2 februari 2019 med Björn Goop i vagnen.
Det var bara fem hästar med i fältet, men Lejon låg lågt på förhand.
– Jag sade till Björn att jag har inte fått honom att springa under 1.20/200 meter, så kan du fixa lite slantar och köra felfritt är jag nöjd, minns Johan.
Det blev bättre än så. Galantis fick rygg på ledaren och på upploppet ”jobbade” Björn i sedvanlig stil in sin styrning först över linjen. Segertiden blev 1.17,7/2140 meter och förstapriset var på 60 000 kronor.
– Jag fattade ingenting. Han var otroligt lat i träningen innan debuten och det trodde jag aldrig, erkänner Johan, som upplevde en ny seger på Kalmar i tredje starten.

”En årgångstopp”
Den 10 mars blev det nämligen en ny triumf på Kalmar då Johan Untersteiner vann med Zola Boko-sonen med ett förstapris på 50 000 kronor. Då blev segertiden 1.16,1/2160 meter.
– Johan sade i vinnarcirkeln att det var en årgångstopp och då gick det upp för mig att han var ganska bra, säger Johan, vars skyddsling knep ett andrapris som inbringade 100 000 kronor på Solvalla den 23 april i samband med Vårfavoriten bakom Global Adventure.
Resten av säsongen blev ett enda mörker.
– Han var sjuk i omgångar och kunde inte göra sig själv rättvisa. Vi provade att kvala in till Kriteriet, men han var inte i ordning då.
Det som började så lovande stannade på 335 000 kronor insprunget.

Galopp i derbyt
Som fyraåring gjorde Galantis bra insatser ifrån sig även om han inte lyckades sätta pricken över i:et.
Han svarade för ett topplopp som trea då han var med i fyraåringsloppet Ragnar Thorngrens Minne, som kördes den 8 augusti förra året. Vann loppet gjorde Aramis Bar före Power och Galantis med Johan Untersteiner som partner noterade skarpa 1.11,1/2140 meter autostart.
– Han avslutade sylvasst, minns Johan, som sedan spände bågen mot derbyt på hemmabanan Jägersro.
Och det gick alldeles utmärkt. Galantis kvalade in som tvåa tillsammans med Erik Adielsson på 1.13,5/2640 meter autostart bakom Power med Per Lennartsson.
– Erik var nöjd och han gick i mål med krafter kvar.
I finalen, där Mats E Djuse fick chansen som kusk, blev det dock en startbrasa för hemmahoppet som var borta direkt från segersnacket. Och här gick ju segern till Hail Mary och Robert Bergh som ledde varje meter av loppet och vann på 1.12,8/2640 meter autostart.
– Det var fel lopp att slå på en galopp. Synd, för han var bra i ordning just då, suckar Johan.
En olycka kommer sällan ensam, dessutom. Dottern Rebecca, som jobbar hos Jean-Michel Bazire i Frankrike, blev sparkad av unghästar samma dag.
– Hon knäckte åtta revben och fick en punkterad lunga. Tio dagar senare var hon igång och jobbade igen. Hon är tjurigare än mig, säger Johan.

Bra spurt
Sedan följde nya sjukdomsbilder och var sig inte riktig lik.
– Han fick medicinering och fick stå över några veckor.
Han gjorde comeback på Kalmar den 20 november och slutade fyra för Peter Untersteiner.
Därefter var det dags för V75 på Halmstad den 19 december. Det slutade i en blygsam sjundeplats där han kroknade i slutsvängen efter en offensiv styrning.
– Erik (Adielsson) tog på sig det och tyckte han var oduglig, men sade att han kändes fin och skulle vara bättre till nästa start, berättar Johan.
Och så var det också.
I årets första start på Åby den 6 januari spurtade Galantis in som tvåa bakom Love Håleryd på 1.14,5/2140 meter auto med André Eklundh.
– Det gick sakta första varvet och han satt invändigt i snömodden, men avslutade bra när luckan. Jag var nöjd med honom.

Ligger lite lågt
På lördag kommer Galantis ut på V75 på hemmabanan Jägersro och med den mersmakande slutspurten senast trodde undertecknad på lite positiva tongångar och ett eventuellt segervrål från tränaren om hans adept skulle vinna.
Men så lär det icke bli.
– Jag ligger lite lågt. Han har aldrig tävlat över tre varv och risken är stor att han tappar mycket mark från start ifrån ett besvärligt femtespår. Dessutom har han ju inte vunnit lopp på nästan två år.
Men det löser väl Erik?
– Han har kört honom tidigare och det har fungerat bra. Jag tycker han är Sveriges bästa kusk och lite underskattad då han är en blandning av Björn Goop och Örjan Kihlström och inte kör efter något speciellt mönster.
Hur var Galantis i sista jobbet?
– Ja, det är ett annat ”problem”. Jag skulle kört honom idag {onsdag), men killen som sköter anläggningen hade saltat rakbanan och det blev rena geggan då det var plusgrader ute, så jag fick ställa in. Möjligen hade vi kunnat bedriva simträning istället, skämtar Johan, och tillägger:
– Eventuellt kommer han få gå två intervaller på rakbanan på fredag för att jag ska känna på honom.
Kan det räcka för att du ska bli lite mer optimistisk beträffande segerchansen?
– Nja. Statistiken talar emot honom. Han har ju inte vunnit lopp på nästan två år
Men ibland inträffar det att statistiken bryts.
Vi får se om det gäller även i fallet Galantis där blå och vit kusk lär komma flygandes långt ut i banan sista biten...

Joakim Brundin, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Stall Stenströmer körde in knappt 6,3 miljoner kronor under 2019 och var på väg mot ett liknande resultat under 2020. Men slutet av å..


Stall Stenströmer körde in knappt 6,3 miljoner kronor under 2019 och var på väg mot ett liknande resultat under 2020. Men slutet av året blev inte alls som det var tänkt.
– Jag har suttit lugn i båten trots motigheterna, men jag hoppas att eländet äntligen ska vara över. En sådan här lång segertorka har jag aldrig varit med om tidigare under min tränarkarriär, kommenterar Uffe.

Handsome Brad är på gång
Stallets stjärna Handsome Brad gjorde bara fem starter men hann visa upp vilken fin häst han är.
Efter en andraplats i årsdebuten på V75 i Mantorp blev det en storloppsseger då han hemförde Jämtlands Stora Pris tillsammans med Carl Johan Jepson, som var värd en halv miljon kronor. I det slagna fältet fanns bland annat Velvet Gio, Very Kronos, Double Exposure och Cyber Lane.
– En kanoninsats på en något tung bana, minns Uffe, som därefter åkte till Finland var att vara med i Kymi Grand Prix med sin reklamhäst.
Men det hela utmynnade i en fjärdeplats bakom vinnande Vitruvio.
– Allt stod inte rätt till med honom utan han hade en sjukdomsbild.
Uffe hann dock få rätt på honom lagom till Axevallalöpningen på hemmaplan i samband med Stochampionatshelgen som han vann på 1.13,3/2640 meter autostart. Efter det blev det bara en start till och det var i Åby Stora Pris i början av augusti som resulterade i en sjätteplats där Moni Viking besegrade Who´s Who i en rafflande upploppsduell.
Tanken var att Handsome Brad skulle fortsatt storloppssäsongen med en start i Sundsvall Open Trot tre veckor senare, men då ströks han för hälta.
– Han var tjock i ett ben och vi tog inga risker utan ställde av honom för säsongen och gjorde bokslut.
Hur är dagsläget med honom nu?
– Bara bra. Han är igång och tränar i lite lugnare tempon och fungerar allt som vi önskar kommer det att bli årsdebut i mars eller april i ett vanligt gulddivisionslopp. Sedan hoppas jag han håller sådan klass att han kan vara med och kämpa i de stora slagen.
Positivt där, alltså, att Handsome Brad snart är redo för start igen.

Lång segertorka
Men det finns en annan negativ baksida med stall Stenströmer.
Och det är stallformen.
Faktum är att stallet inte fått segerdefilera sedan Linda Sedström vann dam-SM på Åby tillsammans med Rally Gunnar - och det var den 10 oktober.
– Det känns som en evighet sedan, erkänner Axevallatränaren och tillägger:
– En sådan här lång segertorka har jag aldrig varit med om tidigare under min tränarkarriär.
Vad har varit orsaken?
– Ett virus som slagit ut stallet. Vi har varit maktlösa och det är bara att sitta lugn i båten och vänta tills det har gått över. Vi har medvetet legat lågt då det gäller starthästarna, men nu kan vi se att de känns lite piggare i jobben.
Har du tagit någon lärdom av det här?
–  Vi har passat på och både avmaskat och vaccinerat hästarna. Vi hade sådan form på hästarna i fjol på hösten och vaccinerade dem bara en gång då och det är möjligt det vi fått sota för. Nu kommer vi att göra det tre gånger istället under 2021 och det känns helt rätt.

”Bra chans”
Till söndagens GS75-tävlingar på Axevalla selar stall Stenströmer ut en kvartett och han är ganska förhoppningsfull om en bra start på det nya året.
– Vi har hyggliga segerchanser på förhand och det vore skoj om segertorkan släppte nu, säger Uffe och lämnar följande rapport.
– 8 Gina Lollobrigida (GS75-2) gjorde årsdebut på Åby i förra veckan och gick ett kanonlopp efter en stor markförlust i starten. Några hade henne klockat henne till 15,5/2000 meter och då var det vida spår i slutsvängen också. Allt verkar bra i jobben med henne och fungerar hon med brodd på fötterna ska det vara en bra chans, även om hon har ett stängt startspår men det brukar Calle (Jepson) lösa.
– 11 Flash Håleryd (GS75-6) var med på Solvalla i förra veckan och slutade femma bakom Hazard Boko. Vi fick problem med bussen i Västerås på vägen dit och han fick inga optimala förutsättningar då värmningen endast blev lugn. Han går ned i klass och borde ses med lite chans även om det blir skor och vanlig vagn.
– 12 Jula Downton (GS75-6) var med i samma transport och lopp och var ännu mer missgynnad av strulet. Han hade inte startat på länge och hamnade i dödens och galopperade till slut som trött. Förhoppningsvis har den genomköraren gjort lite nytta inför den här starten.
– 2 Rally Gunnar (GS75-7) har inte startat på två månader, men tränar bra och har fått helt perfekt förutsättningar här med bricka två bakom bilen. Jag tror Uffe (Ohlsson) försöker sno åt sig ledningen och köra i spets. Det som är oroande är hur han tacklar att gå med broddar.

Joakim Brundin, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Omsättningen stannade vid 27 miljoner kronor – att jämföra med förra veckans 32 miljoner – när norrmännen för f&o..


Omsättningen stannade vid 27 miljoner kronor – att jämföra med förra veckans 32 miljoner – när norrmännen för första gången fick ansvaret för en halv V86.
Kontrasterna var stora mellan de båda huvudstadsbanorna där snön vräkte ner på Solvalla medan Bjerke bjöd på närmast idealiska förutsättningar för årstiden och flera hästar som tävlade barfota.
Frode Hamre är den stora dominanten i väst och var hårt betrodd bakom tre hästar, men kom inte att spela den roll som han hoppats på förhand.
Det började när omgångens mest spelade häst Staro on the Rocks blev överflyglad från innerspår och Hamre valde att sitta kvar i rygg på Kim Pedersens andrahandsfavorit Ethoca. Det blev en fälla då luckan aldrig kom samtidigt som den senare höll undan på stumma ben för Erlend Rennesvik.
- I efterhand blev det fel givetvis. Jag var väldigt osäker på vad jag skulle göra och det var en dålig disponering. Jag borde ha satt mig lugn i andraspår istället, jag tyckte att jag hade bästa hästen. Jag vet inte helt vad jag tänkte på, men den körde jag bort, dessvärre, konstaterade Hamre, som valde betydligt offensivare upplägg med sina andra två hästar, men inte hade lyckan med sig denna kväll.

Dubbel för Dalen och Andersen
Istället blev det en annan av Norges tungviktare som kom att ta en dubbel.
Trond Andersen fick se Dag-Sveinung Dalen skicka Reimo Kongen respektive Alpha Scarlet R.R. till ledningen och säkra triumfer.
- Det har varit otroligt bra individer jag har fått köra och inte minst väl förberedda hästar. Sedan klaffade det lite till vår fördel och det måste det göra, förklarade Norges färske kuskchampion och hyllade sin forne arbetsgivare.
- Jag har lärt mig otroligt mycket där i många år. De är ett väldigt bra gäng med väldigt bra folk på golvet. Resultaten talar för sig själva.
Fjärde raka spetsvinnaren kom från stallskriket Bianca Sisa som inte ens var favorit timmen före spelstopp, men visade sig mer än femfaldigt mer spelad än någon annan bland de kvarvarande systemen inför V86-7. Tom Horpestad körde och Frode Larsen tränar.

Tappra ledare
Trots de bistrare förutsättningarna gick det utmärkt att vinna från ledningen även på Solvalla.
Ulf Ohlsson satte tonen bakom Petri Salmelas Grevin Sisu, som varvade på 1.13,2 i hetsig stil. Att det skulle bli stumma ben till slut verkade självklart, men femåringen visade prov på både moral och styrka då han vägrade släppa någon över bron.
Lika tapper var Kalas där Isac Lindberg tvingades ge ifrån sig ledningen efter en utdragen körning mot Mogas Casanova, men sedan återtog kommandot vid varvningen. Trots detta var det dessa två som kämpade upploppet ner där Kalas såg till att dubbla karriärens segerskörd.
- Det blev kalas, jublade tränaren Jan Karlsson, som driver ett litet stall på fyra hästar och knep sin största segercheck på ett decennium, men inte verkade speciellt överraskad.
- Han har haft jätteoflyt i alla lopp, han var värd det här. Det var han. Isac börjar kunna den här hästen nu, han gör det jättebra. Jag är nöjd. Vi firar med att försöka ta oss hem i snöstormen, fortsatte Karlsson.

Nära medianen
Timo Nurmos' Global Warrior hade mer än hälften av spelet i ryggen och såg ut att ha manegen krattad då han släpptes till front av stallkamraten Deede Star. Men över upploppet var det den senare som hade mest krafter understödd av Claes Sjöström.
Oskar Svanberg och Kim Eriksson avrundade omgången med favoriten Cassius Ima som såg till att utdelningen för den första svensk-norska omgången nästan tangerade medianen för V86 utan jackpot på 55 771 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


För tredje gången i höst/vinter ska de tre svenska musketörerna stångas med sina jämnåriga fransmän på Vincenne..


För tredje gången i höst/vinter ska de tre svenska musketörerna stångas med sina jämnåriga fransmän på Vincennes.
Det började i Europaderbyt i oktober då Power och Robert Bergh gick segrande ur striden med Guzz Mearas som trea och Aetos Kronos fyra.
I Criterium Continental 27 december flyttade man till stora banan och då klev hemmalaget fram med Gu d’Heripre i spetsen när denne knep friplatsen till Prix d’Amerique med Aetos Kronos som fyra och Power som femma.
På söndag vankas åter nya förutsättningar med voltstart samtidigt som distansen skruvas upp från 2 100 till 2 850 meter.
Blott tio hästar finns med, men det inkluderar genomtappra Europaderby-tvåan Green Grass samt Gold Mary och Go On Boy, tvåan och trean från Continental.
Robert Bergh åker ner för att köra sin kriterievinnare Power medan Johan Untersteiner överlåter tömmarna på Guzz Mearas till Pierre Vercruysse.
Aetos Kronos körs åter av Jean-Michel Bazire och tränaren Jerry Riordan meddelar att man även planerat in en start i nästa stora femåringslopp, Prix de Bold Eagle under Prix d’Amerique-dagen.
De totala prispengarna i loppet motsvarar en miljon svenska kronor.

Upp till bevis för Davidson
Snäppet större är prischeckarna i söndagens Prix de Belgique, men ännu viktigare förstås de tre sista friplatserna till Prix d’Amerique.
Startlistan var inte färdig på onsdagen, däremot står det klart att loppet inte blir fullt då bara 14 hästar återstod. Bland dessa finns inga svenskar, men norskägda duon Moni Viking och Looking Superb där den förre redan kvalat in till det stora slaget sista söndagen i januari.
Mest intressant är fjolårets Pd’A-tvåa Davidson du Pont, som efter otaliga preparéstyrningar knappt tjänat en euro efter segern i Prix de France i vintras, men äntligen fick sträcka ut för fullt i Prix de Bourgogne. Då kroknade han som fyra bakom Vincennes konung Face Time Bourbon och nu är det upp till bevis för hästen som var näst bäst i fjol att visa om han kan bjuda upp till kamp en gång till.

Startlista Prix de Croix
2 850 meter voltstart

1. Grand Art – Adrien Lamy
2. Goldy Mary – Matthieu Abrivard
3. Go On Boy– Romain Derieux
4. Gala Tejy – Thomas Chalon
5. Gelati Cut – Gabriele Gelormini
6. Guzz Mearas – Pierre Vercruysse (Johan Untersteiner)
7. Gu d’Heripre – Franck Nivard
8. Green Grass – Mathieu Mottier
9. Aetos Kronos – Jean-Michel Bazire (Jerry Riordan)
10. Power – Robert Bergh

Robin Johansson, Kanal 75


2017 skrällvann han på V75® med hästen Feel the Music.De två kommande åren gick Andreas Forsberg helt segerlös som trä..


2017 skrällvann han på V75® med hästen Feel the Music.
De två kommande åren gick Andreas Forsberg helt segerlös som tränare.
Men i fjol lossnade det åter för den 38-årige behandlingspedagogen från Valdemarsvik som upplevt en smått sagolik vinter med sin duo Solkattens Ferrari och Persos Otello.
Tio starter sedan november har resulterat i fem segrar och två andrapris.
På lördag gör duon debut i travsportens finrum och först ut är Solkattens Ferrari (V75-2) som körts till färska och övertygande segrar av Björn Goop respektive Örjan Kihlström och ny får en annan toppkusk i vagnen i Ulf Ohlsson.
- Hästen är ganska stark och rejäl, det är kort distans nu så vi måste nog söka oss framåt för att komma in i matchen. Det är lite krångelläge, men Ohlsson har bra form i jollen så jag tror att han löser det galant, spår Andreas Forsberg som dessutom planerar en liten balansändring för att ytterligare optimera lördagens prestation.
- Det ska väl inte behövas brodd på Jägersro? Då kan det bli ett par aluminiumskor bak, han brukar gå med ett par guldskor annars, men det kan bli en liten lättning och det är nog ingen nackdel i alla fall. Det är väl det vi får fila till på lördag, annars går han med samma huvudlag och urryckare och sådär som han har haft tidigare.

”Det svarade han väldigt bra på”
Ny kusk blir det även på Persos Otello (V75-3) som får Björn Goop i sulkyn för första gången.
- Det är intressant. Hästen är väldigt startsnabb, men kan vara lite flegmatisk och Björn brukar ju kunna hålla igång dem. Han har väldigt bra form, berättar Andreas Forsberg som även här har sparat ett ess i rockärmen till lördagen.
- Jag kommer att sätta på en ryckluva. Jag provade i senaste jobbet och det svarade han väldigt bra på. Han är väldigt ljudkänslig så jag vågade inte dra ut allt, men jag hade en luva och i slutet av träningspasset så plockade jag ur den i en intervall och då hände det saker. Det var på ett bra sätt, han blev inte rädd utan pep iväg bra. Jag hoppas att det blir så i loppet också.
Att Forsberg tror hårt på sina hästar speglas i att han rankar båda etta i ”Fem tippar V75”.
Detta trots att han likt många andra i landet fått tampas med vädrets makter de senaste dagarna.
- Det har varit lite sådär sista veckan här. Det har kommit mycket snö. Nu är det 15 centimeter och ganska hårt i marken. Hästarna har gått sina turer, men på lite annorlunda sätt. Båda går intervaller på onsdag, hoppas jag, och sedan gör de inte så mycket mer fram till start. Jag tror att de kommer att hålla ganska bra form på lördag, säger Andreas Forsberg och konstaterar:
- Det ska bli spännande.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-12 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 3] 2140/2 5 17.0 128
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-10 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 2640/9 4 17.6 435
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-6 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 3] 2140/6 6 17.6 521
2015-11-22 2015-11-22 Åby-11 Donny Ligus Donny Ligus   [v 8] 2140/6 str
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-6 Foppa Flair Foppa Flair   [v 10] 2640/9 str
2015-11-12 2015-11-12 Åby-7 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 2140/4 0 15.7 436
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-8 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 2140/10 2 17.1 52
2015-10-22 2015-10-22 Åby-8 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 3] 2140/2 0 17.7 415
2015-10-08 2015-10-08 Åby-7 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 3] 2140/1 6 15.5g 521
2015-10-05 2015-10-05 Halmstad-9 Brown Baron Brown Baron   [v 6] 1640/3 0 14.6 173
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/3 C 2 17.4 158
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 1640/4 C 3 14.2 111
2016-10-30 2016-10-30 Åby-8 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/7 B 2 15.8 124
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-2 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 1640/1 C 4 16.0 228
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 2140/1 D 0 g 1325
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-12 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/2 D 0 g 294
2016-09-09 2016-09-09 Åby-2 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/8 D 6 15.0 649
2016-08-31 2016-08-31 Åby-4 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/3 C 0 15.8 865
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-6 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2160/11 B 6 16.3 520
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-8 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 2140/13 D 0 g 1324
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-4 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/5 C 0 14.7 929
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/2 D 3 15.5 1059
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-11 Kryptonite Ås Kryptonite Ås   [v 5] 2140/9 B 0 g 531
2016-07-10 2016-07-10 Charlottenlund-11 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2000/8 C 0 70
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-7 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/6 D 6 15.8 547
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-8 Kryptonite Ås Kryptonite Ås   [v 5] 2640/2 D 7 19.1g 602
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 2660/7 D 0 g 165
2016-06-07 2016-06-07 Jägersro Trav-7 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/12 D 0 17.2 1322
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-5 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/5 D 0 18.0 1083
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Deckhand Deckhand   [v 7] 1640/3 B 2 14.1 38
2016-05-21 2016-05-21 Jägersro Trav-8 Invincible Force Invincible Force   [v 10] 2140/6 D 3 16.7 257
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-10 Invincible Force Invincible Force   [v 10] 2140/3 D 0 15.4 3571
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Kryptonite Ås Kryptonite Ås   [v 5] 2140/6 D 0 g 197
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-8 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/9 D 0 g 2753
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-12 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 2140/8 D 0 16.0 1233
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-4 Kryptonite Ås Kryptonite Ås   [v 5] 2140/8 C 0 22.4g 1316
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 2140/5 B 0 23.1g 65
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-11 Invincible Force Invincible Force   [v 10] 2140/8 D 0 16.8 488
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-6 Kryptonite Ås Kryptonite Ås   [v 5] 2140/4 D 0 21.0g 145
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-4 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 4] 2140/9 B 6 17.3 157
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-2 Håstens Frida Håstens Frida   [s 7] 2140/4 D 0 17.8 883
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-6 Brown Baron Brown Baron   [v 7] 1640/1 C 0 g 79
2017-12-30 2017-12-30 Halmstad-12 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 3] 2140/4 D 6 17.5 662
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-1 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 3] 2140/1 D 0 17.8 74
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-7 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [h 3] 2140/4 B 4 18.7 255
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-5 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 3] 2140/2 D 4 17.8 294
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 3] 2140/8 B 5 20.7 29
2017-11-16 2017-11-16 Åby-10 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 2140/10 B 2 14.0 163
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-5 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 3] 2140/4 C 3 17.3 106
2017-11-06 2017-11-06 Åby-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 1640/3 A 3 13.4 32
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-3 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 8] 2140/7 B 6 15.0 426
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-3 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 1640/11 A 4 14.6 167
2017-09-18 2017-09-18 Halmstad-1 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 3] 2140/6 D 0 18.5g 171
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 2140/1 B 3 14.3 48
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-5 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 3] 2140/10 D 0 g 456
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-7 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 3] 2140/7 B 5 20.2g 106
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-3 Orlandia Vici Orlandia Vici   [s 9] 1680/5 D 0 21.0g 475
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 7] 1640/6 C 6 14.0 231
2017-06-08 2017-06-08 Åby-8 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 1640/6 D 7 14.1 1511
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-5 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 2140/7 D 0 16.0 41
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-7 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 6] 1640/5 C 1 15.3 90
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-2 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 2140/6 D 0 g 730
2017-04-04 2017-04-04 Jägersro Trav-4 Brown Baron Brown Baron   [v 8] 2140/12 C 0 23.0g 955
2017-01-03 2017-01-03 Jägersro Trav-10 Floalts Alisdiar Floalts Alisdiar   [v 5] 2640/4 C 0 23.8g 82
2018-12-05 2018-12-05 Åby-8 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/2 D 8 18.1 2208
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 4] 2140/5 D 4 15.7 266
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-3 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 4] 2140/4 C 5 17.2 366
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-6 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/9 D 6 18.1 368
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-2 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 4] 2140/7 B 2 18.2 265
2018-10-18 2018-10-18 Åby-2 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/4 C 5 17.6 557
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 7] 2140/10 B 0 16.7g 53
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 4] 2140/3 B 6 17.1 42
2018-10-10 2018-10-10 Jägersro Trav-1 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 4] 2140/7 C 0 17.5 340
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Sampson Spitha Sampson Spitha   [v 6] 1640/12 C 0 16.4 534
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 7] 2140/10 B 0 18.8g 44
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-3 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/12 B 4 17.9 632
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-2 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 4] 2140/8 B 6 18.6 185
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 A La Partenza A La Partenza   [s 6] 2140/12 D 0 14.4 2344
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-8 Alsterups Tore Alsterups Tore   [v 4] 2140/4 B 4 19.0g 223
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-2 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 4] 2160/7 B 0 16.9 162
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-1 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/10 A 0 g 1000
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-4 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 4] 2140/12 C 7 16.8 269
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-7 Alsterups Tore Alsterups Tore   [v 4] 2140/8 B 3 18.0 208
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-1 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 4] 1609/7 C 4 14.3 274
2018-07-24 2018-07-24 Jägersro Trav-2 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/7 C 0 18.7 732
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-1 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 3] 2140/10 C 4 17.3g 268
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-1 Alsterups Tore Alsterups Tore   [v 4] 2140/1 D 0 20.4g 1583
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-7 Valentin Valentin   [v 6] 2640/3 A 1 15.7 15
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 4] 2140/4 C 0 g 74
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-5 Amazing Riverside Amazing Riverside   [h 4] 2140/1 D 0 16.7 332
2018-04-12 2018-04-12 Åby-4 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 4] 2140/5 B 0 16.9 236
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-2 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 6] 2160/13 B 7 16.3 415
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 4] 2140/3 D 5 18.8g 297
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-5 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 7] 2140/7 A 4 15.6 26
2018-01-10 2018-01-10 Åby-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 4] 2140/7 C 0 19.3g 339
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-3 Turbulence Face Turbulence Face   [v 4] 2140/10 D 0 16.7 300
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-8 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2160/11 A 7 15.7 166
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-11 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 1640/3 C 5 13.0 118
2019-12-18 2019-12-18 Åby-6 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2640/3 C 0 17.9g 1177
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-1 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 1640/4 C 0 g 15
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-6 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2640/5 C 0 g 228
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 1640/10 D 7 12.4 207
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-3 Fickle Morning Fickle Morning   [s 9] 1640/9 D 0 g 542
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-5 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 10] 2140/11 D 0 14.7 1692
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2160/4 A str
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-11 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 2140/8 D 4 12.8 123
2019-10-23 2019-10-23 Åby-4 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/1 D 5 16.4 343
2019-10-23 2019-10-23 Åby-5 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2140/2 A 1 13.6 498
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-8 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/1 D 0 21.2g 1171
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2140/1 A 0 g 30
2019-10-12 2019-10-12 Åby-2 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 2140/5 D 1 12.5 145
2019-10-12 2019-10-12 Åby-12 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/1 B 3 17.4 82
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2140/7 B 3 14.3 73
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 10] 2140/10 D 6 16.0 1000
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-5 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/5 D 0 16.6 385
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/1 D 2 16.1 393
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-3 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 2140/5 D 8 17.1 596
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-8 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 1640/3 D 7 15.5 257
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 2140/3 D 2 12.9 426
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-7 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 2140/9 C 0 17.6 245
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-9 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/4 C 6 16.7 46
2019-08-28 2019-08-28 Åby-2 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/5 C 3 16.7 459
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/8 D 6 16.6g 1297
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-9 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2140/12 A 0 14.4 739
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-2 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 1609/7 C 4 12.0 77
2019-07-23 2019-07-23 Jägersro Trav-6 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2140/8 C 0 16.2 251
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-8 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 1680/7 D 4 17.5 206
2019-07-17 2019-07-17 Karlshamn-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 1680/2 B 1 16.4 131
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-4 Spring Alone Spring Alone   [s 6] 1640/2 C 4 13.2 78
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-8 Cyklist Cyklist   [v 5] 1609/12 B 0 16.2 262
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 1609/10 B 0 14.8 81
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-7 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/9 D 3 18.4 792
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Bourbon du Nord Bourbon du Nord   [v 8] 2140/1 D 0 17.2 799
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/12 D 0 18.4g 2543
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 2140/2 D 0 17.2 349
2019-06-05 2019-06-05 Åby-2 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/7 D 8 22.1g 369
2019-06-05 2019-06-05 Åby-8 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2140/8 D 0 16.4 2931
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/7 C 0 16.7 896
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 1609/7 B 2 14.3 62
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-1 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2160/9 C 0 19.7g 538
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-5 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2160/5 D 6 17.2 808
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 8] 2140/7 D 0 14.4 323
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-5 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 2140/9 B 3 16.8 106
2019-05-16 2019-05-16 Åby-10 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/2 C 5 17.2 107
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-2 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/8 C 4 19.3g 391
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-5 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 2140/7 B 2 20.0 21
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-4 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 5] 2140/3 D 0 17.9 843
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-7 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2640/2 D 0 16.6 1272
2019-04-22 2019-04-22 Halmstad-3 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/2 D 0 18.8g 1864
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-5 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 5] 1640/7 B 4 14.2 335
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-8 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2640/7 D 0 19.5 288
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-4 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2640/9 D 3 16.7 313
2019-03-19 2019-03-19 Jägersro Trav-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/2 C 4 20.1g 266
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-1 Amazing Riverside Amazing Riverside   [v 5] 2140/7 A 0 17.6 314
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 5] 2140/1 D 3 18.4 530
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 5] 2160/11 C 7 18.6 130
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-2 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2140/8 C 0 16.0 829
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2140/1 D 2 17.3 170
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 4] 2140/2 D 3 17.6g 711
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-2 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/10 D 0 21.3g 981
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-5 Floalts Emmanuelle Floalts Emmanuelle   [s 4] 2140/5 D 0 20.9 1029
2020-12-16 2020-12-16 Åby-8 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/3 D 0 15.1 1314
2020-12-15 2020-12-15 Jägersro Trav-4 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/7 D 0 15.9 843
2020-12-09 2020-12-09 Jägersro Trav-2 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/3 C 3 13.1 164
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-1 Floalts Emmanuelle Floalts Emmanuelle   [s 4] 2140/7 C 6 19.3 417
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-10 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2160/4 D 3 16.3 436
2020-11-26 2020-11-26 Jägersro Trav-4 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/2 C 6 14.2 566
2020-11-19 2020-11-19 Åby-6 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/14 C 7 16.0g 993
2020-11-15 2020-11-15 Åby-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/7 B 3 14.4 32
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-2 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/9 B 8 17.1 326
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-10 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/10 B 4 16.4 179
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-8 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2180/8 C 0 14.8 191
2020-10-13 2020-10-13 Jägersro Trav-8 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/10 C 4 11.8 492
2020-09-23 2020-09-23 Åby-6 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/2 D 0 15.0 815
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-4 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2640/3 D 7 16.4 1131
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-7 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/11 D 5 11.3 751
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-5 Domingo Frei Domingo Frei   [v 6] 2140/7 D 4 17.9 571
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-7 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2660/13 C 5 20.2 531
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/5 D 0 12.3 191
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 1609/8 A 3 12.8 58
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-9 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 1609/10 B 3 14.9 86
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 2140/5 D 0 19.1 357
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-4 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/7 D 0 17.1 1026
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-1 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/8 A 6 14.4 221
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/9 B 1 13.6 33
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 2140/11 A 8 17.7 30
2020-08-13 2020-08-13 Åby-4 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2160/12 C 0 16.9 1941
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-1 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 2140/7 D 8 17.5 420
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/7 B 3 14.7 53
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/7 B 2 14.2 65
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-9 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/4 C 4 15.9 27
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2640/5 D 0 16.6g 746
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-4 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 2140/10 D 6 17.2 276
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-7 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/9 B 6 14.5 63
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 2140/1 D 0 15.8 236
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-3 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/11 D 0 14.3 1181
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-6 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/10 D 0 15.5 2767
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-6 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 2140/9 D 0 17.3 146
2020-06-25 2020-06-25 Åby-10 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2160/8 B 4 14.2 236
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-1 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/1 C 0 g 248
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-1 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/7 C 0 18.6g 236
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 2140/10 B 1 16.3 409
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-3 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 1609/10 C 0 15.6 99
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-4 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 1609/10 D 8 15.8 206
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-4 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/6 B 0 14.6 513
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-8 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/7 C 7 18.7 29
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-10 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/12 B 0 14.1 910
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-5 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/6 D 6 16.6 1175
2020-05-13 2020-05-13 Jägersro Trav-8 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 1640/9 C 6 12.4 208
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-9 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 1609/10 D 8 15.4 156
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-1 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/6 D 2 16.1 292
2020-04-29 2020-04-29 Åby-6 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/11 D 5 11.6 1981
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-7 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 660
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-2 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/2 C 4 17.0 66
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-7 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 1640/3 D 4 12.6 108
2020-03-29 2020-03-29 Åby-2 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 2140/7 D 6 17.7g 388
2020-03-25 2020-03-25 Åby-2 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2140/10 D 0 16.0 1156
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2140/4 C 0 g 609
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-8 Floalts Clouseau Floalts Clouseau   [v 6] 1640/5 C 0 14.9 179
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 1640/3 D 0 16.0 76
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Floalts Cicciolina Floalts Cicciolina   [s 6] 2640/5 D 7 17.7 846
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-9 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/2 D 1 14.7 76
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-6 Floalts Doncorleon Floalts Doncorleon   [v 5] 2140/1 D 0 19.3 1256
2020-02-20 2020-02-20 Åby-7 Gubben Noak Gubben Noak   [v 6] 2640/1 C 0 21.0g 385
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-3 Tresexton Tresexton   [v 5] 2140/10 D 2 15.0 130
2020-02-11 2020-02-11 Jägersro Trav-4 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 1640/1 B 6 14.9 151
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-7 Floalts Cesna Floalts Cesna   [s 6] 2140/4 B 0 14.6 303
2020-01-04 2020-01-04 Jägersro Trav-9 Demolition Man F. Demolition Man F.   [v 9] 2140/5 B 3 13.9 206
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-10 Gubben Noak Gubben Noak   [v 7] 2140/4 D 7 18.9g 968
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-3 Digital Globe Digital Globe   [v 5] 2660/5 C 2 16.5 91ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se